PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 4 گروه پنجاه و پنج

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7]

heaven_smile77
دوشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۴۹
البته اگه يكم از اسكروج بودن دست برداري :jesors:

ميگم امير ميخوايي جامونو عوض كنيم؟؟
بخدا من اصلا دلم نمي خواست برم دسته 3 :sad:

اسكروچ چیه عزیز من ؟ من سرمایه گذاری های بلندمدت انجام می دم
بعدشم الان یه قرون پول ندارم
اگه می شد جامون عوض شه كه خیلی عالی می شد :jesors:

amir8741
سه شنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۹:۱۰
اسكروچ چیه عزیز من ؟ من سرمایه گذاری های بلندمدت انجام می دم
بعدشم الان یه قرون پول ندارم
اگه می شد جامون عوض شه كه خیلی عالی می شد :jesors:

بابا سرمايه گذار !! :crazy:

ميشه فقط بگي اين سرمايه گذاري رو در چه موردي انجام دادي؟؟!!:jesors:

من وعلي خودمونو مي كشتيم كه استاديومتو بزرگ كني با سلام صلوات و استخاره بزرگ ميكردي :3:

بعدشم الان بايد يه 20 ميلياردي داشته باشي: پس چرا ميگي پول ندارم؟؟؟:img-police:

تو اين ليگ دسته 3 كه من افتادم كلاهت هم افتاد نرو دنبالش :sad:

اونجا همه تيمها خفنن: تازه منم بايد با 6 تا هافبك 17 ساله جلوشون وايستم:sick:

heaven_smile77
سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۹:۰۷
بله و اینگونه بودكه كه سكوت سنگینی بر تاپیك حكمفرما شد

30n4
سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۹:۳۷
تعطیلات بین فصله و بچه ها رفتن استراحت.

آقا چه خبرا؟ تمرینات بین فصل خوش میگذره؟؟ امیر حال میکنی بازی اول و آخرت با تیم باتها :دی

i.M.a.N
سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۹:۳۸
خوب یكی باید بره تازه واردها رو خبر كنه

30n4
سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۹:۵۳
خوب یكی باید بره تازه واردها رو خبر كنه

خب ایمان چه کسی بهتر از شما :jesors:

i.M.a.N
سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۰:۳۳
خب ایمان چه کسی بهتر از شما :jesors:

با این سرعتی كه من دارم خود هتریك باز نمیشه چه برسه بخوام برم صاحب تیم رو پیدا كنم و پیغام خصوصی بفرستم :apophys:

heaven_smile77
جمعه ۱ خرداد ۱۳۸۸, ۰۹:۳۳
تعطیلات بین فصله و بچه ها رفتن استراحت.

آقا چه خبرا؟ تمرینات بین فصل خوش میگذره؟؟ امیر حال میکنی بازی اول و آخرت با تیم باتها :دی

البته این كه بازی اول و آخر من با تیم باته معایب و مزایایی داره كه به نظر من تقریبا برابرند :jesors:

30n4
جمعه ۱ خرداد ۱۳۸۸, ۰۹:۳۵
البته این كه بازی اول و آخر من با تیم باته معایب و مزایایی داره كه به نظر من تقریبا برابرند :jesors:

خب معایبش چیه دقیقا؟

30n4
يکشنبه ۳ خرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۰۴
خب بازیها هفته اول تمام شد.

من این فصل رو با شکست شروع کردم،ولی خب از بازی بچه ها ناراضی نیستم.فوتبال برد و باخت داره و امروز هم روز باخت ما بود.

توی این بازی به مرز 41 ستاره رسیدم،که اولین بار بود تجربه اش میکردم.امیدوارم تیمم روند صعودی داشته باشه و بتونه در بازیهای بعد روی دور پیروزی بیافته.

i.M.a.N
يکشنبه ۳ خرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۱۹
منم بازی اول رو با برد شروع كردم این بازی به اتفاق تلخ داشت اونم مصدوم شدن

دفاع كنار 17 سالم كه 8 میلیارد خریده بودمش اونم نه 1 هفته یا 2 هفته بلكه 6 هفته

بیچاره شانس ملی پوش شدنش رو از دست داد

30n4
سه شنبه ۵ خرداد ۱۳۸۸, ۱۰:۵۵
خب در مورد بازی های این هفته،امیر که با بات بازی داشت،دو تیم تازه وارد هم که همچنان در سکوت به سر می برند پس این هفته فقط راجع به دو بازیه لیون - بست لیون و منچستر- مخمل اف سی صحبت میکنیم.

لیون - بست لیون

در بازی بین دو تیم هم خانواده، بست لیون از سیستم 4-4-2 استفاده کرد این سیستم نشون میده علاوه بر اینکه این تیم به دنبال کارهای دفاعی بوده به همون مقدار میل هجومی در این تیم بوده.
استفاده از دو پیستون جز اشتباهات کادر فنی باشگاه بست لیون بوده که باعث شد میانه رو بدون هیچ چون و چرایی واگذار کنه که البته من از این برتری نتونستم استفاده کنم.

من با سیستم 3-5-2 بازی کردم و هدف استفاده در وحله اول استفاده از کل فضای زمین و بعد هم سمت چپ تیم بست لیون بود که طبق بررسی من نسبت به بقیه نقاط این تیم آسیب پذیر تر بود.

در این بازی به هر دو هدف دست پیدا کردم،ولی متاسفانه موفق به گلزنی نشدیم.به علت استفاده حریف از سیستم پرسینگ موقعیت ها گل زیادی(به نسبت مالکیت توپ) به دست نیومد.
لیون از 4 موقعیت گل موفق به گلزنی نشد و بست لیون از تک موقعیت خودش حداکثر استفاده رو کرد.

اشتباه من در این بازی عدم استفاده از تعویض بازیکن و سیستم بود باید این موضوع رو در نظر که اگه پیروز میدان نبودم سیستم رو تغییر میدادم و بیشتر به دروازه حریف فشار میاوردم که متاسفانه این امر محقق نشد.

منچستر یونایتد - مخمل اف سی

سیستم 4-5-1 منچستر جلوی مهاجمین عالی حسین واقعا منطقی به نظر میرسه.البته این سیستم به نوع تمرین تیم منچستر هم مربوط میشه.

مخمل اف سی واقعا از ضعف در میانه رنج می بره با وجود برتری فوق العاده محسوس در نوک حمله ولی تنها یک موقعیت به دست آورده که از اون هم نتونسته استفاده کنه.

اشتباه تیم مخمل اف سی رو میشه در خط هافبک تیمش مشاهده کرد،متمایل به کناره کردن یکی از هافبک ها،تهاجمی کردن پستون و دفاعی کردن مهاجمش کار در خور تاملی بوده.
به هر حال کادر فنی مخمل اف سی بهتر میدونن که چرا این کار رو انجام دادن و ما قصد دخالت نداریم :دی
استفاده از تاکتیک حمله از وسط در برابر تیمی که با دو مدافع وسط بازی میکنه جز دیگر اشتباهات حسین بوده.

ایمان در این بازی خیلی خوب عمل کرده و از تمام نقاط قوت خودش و ضعف حریف به خوبی استفاده کرده،نکته جالب این هست که بازی این تیم در سوپرایزنیگ مچ ثبت شده ولی به نظرم این یکمی به انصافیه.چون حمله از چپ ایمان برتری محسوسی داشته و میانه رو هم که در دست داشته از اون طرف هم مخمل نتونسته موقعیتی برای مهاجمینش به وجود بیاره. به هر حال خودتون میدونید و سایت آلتید

i.M.a.N
چهارشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۸, ۰۰:۴۱
سینا خسته نباشی

امضات هم فوق العاده است

i.M.a.N
پنجشنبه ۷ خرداد ۱۳۸۸, ۰۱:۵۱
سینا مثل اینكه این فصل اینجا من و شما اینجا تنها هستیم .....

راستی حذفی چی كار كردی؟؟؟؟دور سوم با كی داری؟؟؟؟؟

30n4
پنجشنبه ۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۰:۵۴
سینا مثل اینكه این فصل اینجا من و شما اینجا تنها هستیم .....

راستی حذفی چی كار كردی؟؟؟؟دور سوم با كی داری؟؟؟؟؟

تنهای تنها که نه امیر هم گویا هر از چند گاهی سر میزنه،به این هم گروهی ها جدید خبر ندادی؟

منم بازیم رو 4-0 بردم،یه مصدوم هم دادم که بازیکن تمرینم بود(2 هفته).

دور بعد هم با بات بازی دارم.

i.M.a.N
پنجشنبه ۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۵۸
امیر سر میزنه ولی ساكت و اروم، به همگروهی های جدید نه خبر ندادم

رنكینگ فصل قبل من با وجود اینكه بالاتر از شما بود ولی به تیم صاحب دار خوردم اینم از شانس ما

heaven_smile77
پنجشنبه ۷ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۳۵
امیر سر میزنه ولی ساكت و اروم، به همگروهی های جدید نه خبر ندادم

رنكینگ فصل قبل من با وجود اینكه بالاتر از شما بود ولی به تیم صاحب دار خوردم اینم از شانس ما

دوستان من كه در خدمت شما هستم.
این فصل كمیته فنی تصمیم گرفته خیلی حاشیه ایجاد نكنه تا یك صعود آرام داشته باشیم:jesors:

i.M.a.N
پنجشنبه ۷ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۴۹
قصد زیر آبی رفتن داری :3:

SALAR
پنجشنبه ۷ خرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۰۱
بچه ها شماها هم توی جام حذفی با تیم خوب افتادید؟
من با تیمی بازی دارم كه دسته 5 ولی خیلی شاخه.

i.M.a.N
پنجشنبه ۷ خرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۳۱
بچه ها شماها هم توی جام حذفی با تیم خوب افتادید؟
من با تیمی بازی دارم كه دسته 5 ولی خیلی شاخه.

گروه ما كه برعكسه تیمه های كه فصل قبل رتبه بالاتری داشت به تیم صاحب دار خوردن و تیم هایی كه رتبه پایین تری داشتن به بات خوردن

SALAR
دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۵۷
سینا كم كم شاخ شدی!!:jesors:
كلا اوضاع تیمت مثل تیم منه.فصل قبل بد بودی این فصل عالی كار مكنی.مثل من.:jesors:

heaven_smile77
سه شنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۳۳
سینا كم كم شاخ شدی!!:jesors:
كلا اوضاع تیمت مثل تیم منه.فصل قبل بد بودی این فصل عالی كار مكنی.مثل من.:jesors:

بله می بینم كه سینا و دوستان سعی دارن با جوسازی بر فضای گروه قهرمانی خود را مسجل كنند ولی مگر اینكه از روی جنازه بازیكنان تیم محبوب و مردمی رینفورس رد بشن.
:1:

SALAR
سه شنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۴۲
بله می بینم كه سینا و دوستان سعی دارن با جوسازی بر فضای گروه قهرمانی خود را مسجل كنند ولی مگر اینكه از روی جنازه بازیكنان تیم محبوب و مردمی رینفورس رد بشن.
:1:

این عین واقعیته.سینا هم مثل من شخصیت قهرمانی داره.:jesors:
شما هم مثل فامیلتون باید برای فصل های اینده برنامه ریزی كنید:jesors:
البته ایشالا بازی جوانان نشون میدم.:1:

heaven_smile77
جمعه ۱۵ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۲۶
این عین واقعیته.سینا هم مثل من شخصیت قهرمانی داره.:jesors:
شما هم مثل فامیلتون باید برای فصل های اینده برنامه ریزی كنید:jesors:
البته ایشالا بازی جوانان نشون میدم.:1:

ای بابا فامیل كجا بود عزیز من ؟ :jesors:
به هر حال مگه از روی جنازه من رد بشه قهرمان شه :1:

i.M.a.N
يکشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۳۳
نه به هیاهوی فصل قبل نه به این سكوت این فصل

امیر شانس اورد زمانی با من بازی داره كه خیلی افت فرم دارم وگرنه شكستش قطعی بود البته امروز برای تساوی به میدان میرم

amin_michael5
يکشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۰۲
آقا چه بلایی سر این تاپیك اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پس كجان بچه های این گروه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه زمانی خوندن پست های بیشمار این تاپیك از سرگرمی های من بود اما این فصل..................!!!!!:1:

30n4
يکشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۸۸, ۲۳:۳۶
این روزها مگه دل و دماغی برای آدم میمونه که به هتریک فکر کنه

من حتی حوصله ترکیب چیدن ندارم،روزگار عجیبی شده

امروز صحنه هایی دیدم که واقعا یک حیوان نمیتونست این کارها رو انجام بده و چه بسیار بودند اشخاصی که با همنوعان خودشون اینگونه رفتار میکردند به جرم اینکه چرا مثله من فکر نمیکنی

نامردیه آدم تو خونه بشینه به هتریک فکر کنه و با رفیقاش،هموطناش،هم اندیشاش اینگونه رفتار کنند.

i.M.a.N
دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۸, ۰۱:۰۸
غیر از اتفاقات این روزها امیر به خاطر ناكامی فصل قبل همچنان در حال گریه و زاری میباشد :دی و ایشون از ظواهرشون پیداست طرفدار ان هستن و اینجا كه اكثرا طرفدار اصلاح طلبا هستن به ذائقه ایشون خوش نمیاد

سینا رو هم نبین چند روز فعال میزنه یه مدت به زور نیم ساعت میومد اینجا همش تو فیس بوك بود با فیلتر شدن فیس بوك دوباره سر و كله اش اینجا پیدا شد

منم اگه تنها بیام اینجا چه فرقی با اسپمر سایت دارم

30n4
دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۸, ۰۱:۲۹
نه من این چند وقته چک داشتم مجبور بودم یکمی بیشتر وقتم رو بزار رو کار تا بتونم پاسش کنم

البته جذابیت فیس بوک رو هم تکذیب نمیکنم،ولی ما همچنان در فیس بوک هستیم.تا فری گیت هست زندگی هم هست

heaven_smile77
دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۱۵
سلام
از غیبت این چند وقته عذرخواهی می كنم
اما علت ها رو شرح می دم :
اول اینكه بر خلاف نظر دوستان نتیجه این انتخابات هیچ حال و حوصله ای برام نذاشته كه بتونم هتریك رو پیگیری كنم و اگه دقت كرده باشید در یك بازی جام حذفی و همین بازی پیش اصلا تركیب نچیده بودم و تركیب پیش فرض وارد زمین بازی شد. (البته سینا جان یه وقت سواستفاده نكنی ها چون برای بازی با تو تركیب رو می چینم)
ثانیا واقعا همه بچه ها حق دارند این تاپیك دیگه اون تاپیك قدرتمند كه از تمام گروهها میو مدن و می دیدنش نیست دیگه متاسفانه ای كاش خیلی از اتفاقها رخ نمی داد و برای همه برو بچه های باصفای این گروه رمقی می ذاشت تا مثل گذشته بیان اینجا و دور هم با حرفهاشون و كل كل هاشون اوقات خوبی رو سپری كنند
ولی به هر حال هنوز هم امیدی هست. امیدوارم تمام مشكلات ما در هتریك و مخصوصا دغدغه های زندگی به زودی حل بشه.
به قول یكی از دوستان كه امیدوارم درست بگه : تا طلوع اندكی باقیست

amin_michael5
دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۱۹
امیر تو از کی تا حالا رفتی تو سیاست؟؟؟؟؟:1:

i.M.a.N
دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۲۱
امیدوارم سینا یه امتیاز ازت بگیره تا من صدر نشینی رو تجربه كنم

البته اگه امتیاز هم نگیره من هفته اینده صدرنشین خواهم شد

heaven_smile77
سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۰۹
امیر تو از کی تا حالا رفتی تو سیاست؟؟؟؟؟:1:

ای بابا عزیز من همه رفتیم رای دادیم اصلا رای ما رو به حساب نیاوردند
بعد اومدیم میگیم رای ما چی شد؟؟؟ یه مشت بسیجی با باتوم می زنن ما رو
بعد هم كه آقای دكتر می فرمایند اینها یه سری خس و خاشاك هستن

اصلا احتیاجی نیست كه تو سیاست باشی یا نباشی. همین كافیه تا حالت حسابی خراب شه

heaven_smile77
سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۱۰
امیدوارم سینا یه امتیاز ازت بگیره تا من صدر نشینی رو تجربه كنم

البته اگه امتیاز هم نگیره من هفته اینده صدرنشین خواهم شد

عزیزم زیاد امیدوار نباش. تدابیر واژه ای رو برای بازی با سینا تدارك می بینم

30n4
سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۰۱
عزیزم زیاد امیدوار نباش. تدابیر واژه ای رو برای بازی با سینا تدارك می بینم

من از هوادارنم میخوام که آرامش خودشون رو حفظ کنن،رقیب ما به فکر امنیتی کردن اوضاعست.

از هواداران عزیز درخواست می‌گردد که در دام درگیریهای طراحی شده قرار نگیرند

i.M.a.N
سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۸, ۲۳:۱۳
امیر من فكر می كردم طرف دكتری

heaven_smile77
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۲۲
امیر من فكر می كردم طرف دكتری

اتفاقا كاملا برعكسه

30n4
يکشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۳۱
خب امروز بچه ها یکی از بهترین بازی شون رو به نمایش گذاشتهن ولی نتیجه مورد نظر حاصل نشد.

به تیم حریف تبریک میگم،فکر میکنم این بازی یکمی حریف شانس آورد به هر حال فرقی نمیکنه مهم نتیجه است

از 5 موقعیتی که به دست آوردیم نتونستیم استفاده کنیم ولی حریف هر دو موقعیتی که داشت رو گل کرد،ریت دفاعم هم بد نبود ولی خب زندگی دیگه

دو تا بازیکن گذاشتم برای فروش،یکمی حقوق تیم زیاد شده باید در سال اصلاح الگوی مصرف سعی کنیم حقوق رو کاهش بدیم

i.M.a.N
دوشنبه ۱ تير ۱۳۸۸, ۰۰:۴۲
[b]كلی امیدوار بودیم كه سینا یه امتیاز از امیر بگیره تا صدر رو بگیرم كه این اتفاق نیافتاد

با این وجود الان با گل زده كمتر دومم

امروز هم اصلاتیم بازی خوبی انجام نداد یه اتفاق خیلی بد هم كه افتاد مصدومیت 6 هفته ای دروازه بانم بود [b/]

heaven_smile77
دوشنبه ۱ تير ۱۳۸۸, ۰۰:۵۴
[b]كلی امیدوار بودیم كه سینا یه امتیاز از امیر بگیره تا صدر رو بگیرم كه این اتفاق نیافتاد

با این وجود الان با گل زده كمتر دومم

[b/]

مگه اینكه خوابشو ببینی بیای صدر جدول :jesors:
قهرمان همیشه ماندی هنوز هم اینجاست :1:

heaven_smile77
دوشنبه ۱ تير ۱۳۸۸, ۰۰:۵۵
خب امروز بچه ها یکی از بهترین بازی شون رو به نمایش گذاشتهن ولی نتیجه مورد نظر حاصل نشد.

به تیم حریف تبریک میگم،فکر میکنم این بازی یکمی حریف شانس آورد به هر حال فرقی نمیکنه مهم نتیجه است

از 5 موقعیتی که به دست آوردیم نتونستیم استفاده کنیم ولی حریف هر دو موقعیتی که داشت رو گل کرد،ریت دفاعم هم بد نبود ولی خب زندگی دیگه

دو تا بازیکن گذاشتم برای فروش،یکمی حقوق تیم زیاد شده باید در سال اصلاح الگوی مصرف سعی کنیم حقوق رو کاهش بدیم

بله خب بچه های ما هم بازی خوبی به نمایش گذاشتند و البته قدمهای هر چه محكم تری امروز برای قهرمانی برداشته شد. امیدوارم كه همچنان ادامه داشته باشه

30n4
دوشنبه ۱ تير ۱۳۸۸, ۰۹:۵۶
کلا تا حالا لیگ ما سه تا سوپرایز مچ داشته که سهم تیم من 2 تا بازی بوده :(

SALAR
دوشنبه ۱ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۳۰
سینا تو چرا این طوری شدی؟ چی كار كردی تیمت این قدر شاخ شده؟ ریتینگت خیلی عجیبه.
داداش دست ما را هم بگیر.

30n4
دوشنبه ۱ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۴۳
سینا تو چرا این طوری شدی؟ چی كار كردی تیمت این قدر شاخ شده؟ ریتینگت خیلی عجیبه.
داداش دست ما را هم بگیر.

من به شما جوانان سه پیشنهاد دارم :

کار،کار،کار

پ.ن حقیقتش رو بخوای خودم هم کف کردم ما کجا ریتنگ 195،فکر کنم سوء تفاهم شده ;)

i.M.a.N
دوشنبه ۱ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۰۵
بله خب بچه های ما هم بازی خوبی به نمایش گذاشتند و البته قدمهای هر چه محكم تری امروز برای قهرمانی برداشته شد. امیدوارم كه همچنان ادامه داشته باشه
من با كمترین بودجه تیمو بستم و از تیم های میلیاردی هم بهتر نتیجه گرفتم كه این دانش مربی رو نشون میده :3:

این فصل هر رده ای بدست بیارم برام مهم نیست تیم من 2 فصل دیگه برای قهرمانی هنوز وقت داره

میخوام تیمی رو در آینده ببندم كه هیچ حریفی نداشته باشه حتی برشا هم در مقابل منچستر سوسكه:3:

منچستر قهرمانی میشه خدا میدونه كه حقشه

SALAR
دوشنبه ۱ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۱۹
سینا نكنه تو هم از جادوگر و .... استفاده كردی؟
ولی جدی تیمت خیلی خوف شده.ایشالا بری دسته 3.فصل بعد هم ایمان بره.
فقط جان من خاستید برید منم ببرید

30n4
دوشنبه ۱ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۵۰

ممنون ولی این روزها که هتریک به کام ما نیست،فعلا که با صدر 4 امتیاز اختلاف دارم

ما قهرمان بشیم،به صعود به دسته هم فکر خواهیم کرد

heaven_smile77
سه شنبه ۲ تير ۱۳۸۸, ۰۹:۴۵

چقدر به نظرم این پست جالب بود
این فصل سینا بره دسته سه و فصل بعد ایمان :crazy:
از همین جا اعلام می كنم تا زمانی كه من از این دسته صعود نكردم هیچ كس هیچ جا نمی توته بره :1:

SALAR
سه شنبه ۲ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۳۴
از همین جا اعلام می كنم تا زمانی كه من از این دسته صعود نكردم هیچ كس هیچ جا نمی توته بره :1:

خوشت اومد:jesors:
اگه بچه خوبی باشی میگم تو و امین(فامیلتون) هم برید بالا:jesors:

heaven_smile77
سه شنبه ۲ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۱۵
خوشت اومد:jesors:
اگه بچه خوبی باشی میگم تو و امین(فامیلتون) هم برید بالا:jesors:

من به فامیل مون كاری ندارم.
این فصل دیگه كار تمومه. فقط صعود مستقیم

30n4
سه شنبه ۲ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۴۶

از 2 فصل پیش هم همینا رو میگفتی، هدف ما کسب قهرمانیه برای کسب این مهم هم حداکثر تلاشمون رو خواهیم کرد

heaven_smile77
سه شنبه ۲ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۴۳
از 2 فصل پیش هم همینا رو میگفتی، هدف ما کسب قهرمانیه برای کسب این مهم هم حداکثر تلاشمون رو خواهیم کرد

در كمال افتخار عرض می كنم كه در سه فصل گذشته كه در این لیگ حضور داشتم (الان دیگه من آخرین قارون به حساب می آیم و هیچ تیمی از اون موقع توی دسته نمونده) افتخار كسب دو عنوان قهرمانی رو داریم و در لیگ پیش هم كه این عنوان رو كسب نكردیم به علت لطف ویژه یكی از دوستان بود ..... به هر حال
پس تا به حال هم مطلب خلافی گفته نشده
و شما رو به آمار ارجاع می دم (البته نه از نوعی كه آقای دكتر با افتخار جلوی دوربین نشون می داد و همش دروغ بود)
خیلی جالبه كه به تاریخچه بازی های رینفورس و لیون رجوع كنید تا ببینید كه جز اینكه یكبار افتخار مساوی كردن با این تیم بزرگ رو بدست آوردید در بقیه بازیها با قاطعیت شكست خوردید.

پیشنهاد :
به جای اینگونه تخریب كردن ها و فرافكنی ها بهتر است كه به فكر اصلاح تیمتون باشید

ستاد صنانت از حیثیت باشگاه رینفورس

i.M.a.N
سه شنبه ۲ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۰۱

سالار جان ما مثل این جوونا نیستیم كه هر شب با امید قهرمانی سرشونو رو بالشت میذارن من دوست ندارم برم دسته بالا و برای نیافتادن تلاش كنم :3:

من هدف والا دارم و به افق بالاتر نگاه می كنم:3: و آخر فصل هم مربی اكسلنت رو میگیرم و میچسبم به تمرین بازیكن

i.M.a.N
يکشنبه ۷ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۱۳
این چه وضعشه بزارین بازی شروع بشه بعد گل زنین:3:

30n4
يکشنبه ۷ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۰۰
خب با نتایج این هفته رقابت خیلی خفنی به وجود اومد،الان 3 تا تیم 13 امتیاز داریم

من بازیم رو بردم ولی چه بردنی :( 2 تا مصدوم دادم،از هیچی بیشتر از مصدوم دادن بدم نمیاد چون اصلا منطقی نیست،توی دنیای واقعی خیلی وقتها میشه تیم بهتر نتیجه نگیره.سوپرایز مچها رو میزاریم به حساب این قضیه ولی هر هفته 1-2 تا مصدوم توی دنیای واقعی هرگز پیش نمیاد

هتریک باید یه تجدید نظری در این مسئله بکنه !

i.M.a.N
يکشنبه ۷ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۳۶
امروز 2 تا سورپرایز مچ داشتیم یكی بازی من یكی بازی امیر

این بست لیون آخر سورپرایزه

heaven_smile77
سه شنبه ۹ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۲۳
امروز 2 تا سورپرایز مچ داشتیم یكی بازی من یكی بازی امیر

این بست لیون آخر سورپرایزه

درسته
خیلی از جمله ای كه توی امضات بود خوشم اومد خیلی باحاله

SALAR
سه شنبه ۹ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۲۸
من یه چیزی بگم؟؟
امیرخان بابت باخت جوانانت تسلیت میگم.
دیدی چه طوری بردمت؟

i.M.a.N
سه شنبه ۹ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۴۰
درسته
خیلی از جمله ای كه توی امضات بود خوشم اومد خیلی باحاله
نظرت لطفته دوست من

محمد
سه شنبه ۹ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۵۰
ایمان من تیم دومم به شدت افت فرم داره و برای اینکه جمعه میخوام تمرین فرم بدم برای بازی فردا همشونو گذاشتم تو ترکیب .
ولی به تک تکشون گفتم هر کی بتونه بازیکن حریفو مصدوم کنه هفته دیگه فیکس بازی میکنه :3:
خلاصه 11 تا بازیکن نافرم بداخلاق رو گذاشتم تو ترکیب.
گفتم قبلش بهت بگم که بعد شرمندت نشم

i.M.a.N
سه شنبه ۹ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۰۶
ایمان من تیم دومم به شدت افت فرم داره و برای اینکه جمعه میخوام تمرین فرم بدم برای بازی فردا همشونو گذاشتم تو ترکیب .
ولی به تک تکشون گفتم هر کی بتونه بازیکن حریفو مصدوم کنه هفته دیگه فیکس بازی میکنه :3:
خلاصه 11 تا بازیکن نافرم بداخلاق رو گذاشتم تو ترکیب.
گفتم قبلش بهت بگم که بعد شرمندت نشم
باشه ولی تیم من در مقابل تیم های خشن كمتر مصدوم میده تا در مقابل تیم های دیگه

در ضمن امیدوارم بعد از شكست فردا افت فرم رو توجیه شكست قرار ندی :دی

heaven_smile77
چهارشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۴۷
من یه چیزی بگم؟؟
امیرخان بابت باخت جوانانت تسلیت میگم.
دیدی چه طوری بردمت؟

البته با احترام كامل به برد شما و كركری خوندنت برای من باید عرض كنم كه تقریبا یك ماهه كه اصلا حتی یك نگاه هم به تیم جوانانم فرصت نكردم بندازم.
انشااله اگه فرصت كردم دوباره روبراهش می كنم و دور برگشت از خجالتت در می آم :jesors:

30n4
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۳۰
جریان چیه ؟

Toivo Sepponen ضربه کرنر رو دقیقا روی سر Aurelius Rabowski میندازه تا توپ رو با یک ضربه سر مهار نشدنی وارد دروازه کنه

این Toivo Sepponen بازیکن ایمانه،یعنی اون برای ما کرنر میزده ! این هتریک هم قاطی داره ها

من بازم مصدوم دادم :(

i.M.a.N
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۳۸
جریان چیه ؟

Toivo Sepponen ضربه کرنر رو دقیقا روی سر Aurelius Rabowski میندازه تا توپ رو با یک ضربه سر مهار نشدنی وارد دروازه کنه

این Toivo Sepponen بازیکن ایمانه،یعنی اون برای ما کرنر میزده ! این هتریک هم قاطی داره ها

من بازم مصدوم دادم :(
سینا خجالت نمی كشی دروازه بان منو خریدی برات كرنر میزنه

2 تا گل زدی تا حالا

موتس كردی ناقلا اره؟؟؟؟؟

حقته 2 3 تا دیگه شون رو هم مصدوم میكنم

SALAR
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۴۲
ایمان برای نیمه دوم برنامه ای نداری؟

i.M.a.N
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۵۶
ایمان برای نیمه دوم برنامه ای نداری؟
نه

برای بازی برگشت هم برنامه ندارم تازه بازی برگشت بدتر هم میشه چون 3 تا از مدافع هام رو میفروشم

30n4
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۰۰
سینا خجالت نمی كشی دروازه بان منو خریدی برات كرنر میزنه

2 تا گل زدی تا حالا

موتس كردی ناقلا اره؟؟؟؟؟

حقته 2 3 تا دیگه شون رو هم مصدوم میكنم

دروازبانت بود؟

این بچه بوده فکر کنم توی این کلوپا ول بوده،از این آدما بودا هی تا کرنر میشد یا ضربه ایستگاهی دسته رو به زور از دستت در می آوردن میگفتن بده من بزنم گل میشه :دی

اینم گیر،که بدید من کرنر بزنم.هی منم بهش گفتم برو وایسا تو دروازه کیفشم بیشتره.زیر بار نرفت

نه بابا موتس کجا بود،ولی بچه ها از اینکه این طفل معصوم رو مصدوم کردی خیلی ناراحت شدن از جون و دل دارن بازی میکنن.آخه سنی هم ازش گذشته بود یه جورایی ریش سفید تیم بود :(

30n4
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۴۸
وای ایمان الان دیدم

پسر چی کار کردی با این جوان قدیمی ما،7 هفته مصدومیت اونم تو این سن

من الان با این چی کار کنم؟ بخوام اخراجش کنم که آه خانواده اش دنبالمه،بخوام نگهش دارم که سهامداران باشگاه شاکی میشن.

i.M.a.N
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۰۰:۴۷
وای ایمان الان دیدم

پسر چی کار کردی با این جوان قدیمی ما،7 هفته مصدومیت اونم تو این سن

من الان با این چی کار کنم؟ بخوام اخراجش کنم که آه خانواده اش دنبالمه،بخوام نگهش دارم که سهامداران باشگاه شاکی میشن.
نــــــــه!!!!!!!!!!!!!

بازیكنی رو كه زد اینو مصدوم كرد جریمه سنگینی در انتظارشه

اخه من اینو چقدر جریمه كنم فكر كنم كل قرادادشو باید كم كنم

البته بیچاره حق داشته آخرین بازیش تو تیم مجبوب و مردمی منچستر بوده

برای همین خواسته حریف دیرینه و رقیب سنتی منچستر رو نقره داغ كنه

heaven_smile77
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۰۸:۵۶
نه

برای بازی برگشت هم برنامه ندارم تازه بازی برگشت بدتر هم میشه چون 3 تا از مدافع هام رو میفروشم

ای بابا این كه نمی شه كه. من به مراجع ذیصلاح شكایت خودم را با مستندات قانونی ارائه خواهم داد. تیمی كه با من مساوی كرده به طرز عجیبی از سینا شكست می خوره و علنا اعلام می كنه كه در بازی برگشت هم شكست خورده خواهد بود :crazy:
منتظر باشید تا روزی كه به دادگاه احضار شده و در مورد این تبانی آشكار محاكمه شوید :1:

i.M.a.N
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۰۹:۴۸
ای بابا این كه نمی شه كه. من به مراجع ذیصلاح شكایت خودم را با مستندات قانونی ارائه خواهم داد. تیمی كه با من مساوی كرده به طرز عجیبی از سینا شكست می خوره و علنا اعلام می كنه كه در بازی برگشت هم شكست خورده خواهد بود :crazy:
منتظر باشید تا روزی كه به دادگاه احضار شده و در مورد این تبانی آشكار محاكمه شوید :1:
من بی تقصیرم

وقتی سینا اینقدری پول میده كه دروازه بان من جلوی 35 هزار هوادار میره برای حریف كرنر میزنه من چی كار كنم؟؟؟

این بیچاره ها هم حق دارن زن و بچه دارن

i.M.a.N
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۵۵
سینا كجایی كه امروز برات برنامه ویژه ای دارم

میخوام سوسكت كنم

30n4
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۱۶
سینا كجایی كه امروز برات برنامه ویژه ای دارم

میخوام سوسكت كنم

ولی ما برنامه معمولی خودمون (پیروز شدن در مسابقه ) رو اجرا میکنیم

البته شاید در این بازی از روش قفس پرنده استفاده کردیم،باشد که طرفداران از ما راضی گردند

i.M.a.N
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۲۸
ولی ما برنامه معمولی خودمون (پیروز شدن در مسابقه ) رو اجرا میکنیم

البته شاید در این بازی از روش قفس پرنده استفاده کردیم،باشد که طرفداران از ما راضی گردند
سینا یه وقت بیشتر از 5 تا نزنی خیلی خیطه

30n4
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۳۰
سینا یه وقت بیشتر از 5 تا نزنی خیلی خیطه

شکست نفسی می فرمایید :1:

30n4
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۴۹
وای ایمان گند زدم،داشتم تعویضام رو تنظیم میکردم یهو وقت ترکیب چیدن تمام شد نمیدونم الان چه اتفاقی میافتد!

نکنه یکی بیاد بیرون کسی نره جاش :-؟

i.M.a.N
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۲۸
وای ایمان گند زدم،داشتم تعویضام رو تنظیم میکردم یهو وقت ترکیب چیدن تمام شد نمیدونم الان چه اتفاقی میافتد!

نکنه یکی بیاد بیرون کسی نره جاش :-؟

تا وقتی گزینه تایید تعویض رو نزنی تعویض اعمال نمیشه یعنی امیدوارم اینجوری باشه

i.M.a.N
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۰۵
بزارید در مورد بازی امروز نکاتی رو متذکر بشم

بازیکنان لیونایز بخاطر مصدومیت 6 هفته ای پدریزرگ تیم به قصد تلافی وارد میدون شدن

بازیکنای منم فقط از خودشون دفاع کردن

اگه بازی رو ببینید می بینید بازی شروع نشده بازیکن سینا لگد چرخشی میزنه

اگه دروازه بانم جا خالی نمی داد معلوم نمیشد اصلا چیزی ازش باقی می موند یا نه

داور به خاطر این حرکت هم اخراجش کرد بقیه صحنه ها هم واضح بود

اقای سینا بازیکنای من پوست کلفت تر از این حرفا هستن که با این حرکت ها مصدوم بشن

بازیکنای سینا حمله میکردن خودشون مصدوم می شدن تقصیر من چیه؟؟؟

-----------------

راستی یه اتفاقی هم که افتاد من ترکیب رو دیروز چیدم و بعدش دیگه تیمو چک نکردم

دریغ از اینكه یه بازیکنم رو فروخته بودم و یه بازیكن خیلی ضعیف با اسكیل ایناد رفته بود جاش

30n4
دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۸۸, ۰۷:۴۸
ایمان تو من رو نابود کردی،خوشم میاد سریع هم اومدی هم چیز رو انداختی تقصیر من.راست میگن تا چوب رو برداری گربه دزده فرار میکنه :دی
تو اگه ریگی به کفشت نبود دلیل نداشت این همه آسمون،ریسمون به هم ببافی !

یه اعترافی کنم،ما یه بار در عمر هتریکمون خواستیم دلالی کنیم،4 هفته پیش یه بازیکن خریدیم چون نسبت به اسکیلش قیمتش خوب بود و میشد راحت گرونتر فروختش.خواستیم بازیش بدیم که بتونیم بفروشیمش از اون موقع هر هفته مصدوم میشه دوباره جمعه خوب میشه، میگم بزار بازی کنه بعد بزارم برا فروش مصدوم میشه.به این میگن چی ؟؟

این همه که خرج دوا درمونش کردم میتونستم بزارم رو قرارداد کریم بنزما که نره رئال :(

30n4
دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۸۸, ۰۸:۰۰
توی انجمن هتریک هم گفتم

موتور ضعیف هتریک قابلیت شبیه سازی مصدومیت رو نداره و با این کارش کاملا بازی رو به گند کشیده

من علنا الان توی تیمم هیچ بازیکنی برای بازی در نوک حمله ندارم،و فقط یه مدافع دارم.واقعا مسخره است

شاید به نشانه اعتراض به هتریک از کاپ کناره گیری کردم

i.M.a.N
دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۰۱
توی انجمن هتریک هم گفتم

موتور ضعیف هتریک قابلیت شبیه سازی مصدومیت رو نداره و با این کارش کاملا بازی رو به گند کشیده

من علنا الان توی تیمم هیچ بازیکنی برای بازی در نوک حمله ندارم،و فقط یه مدافع دارم.واقعا مسخره است

اینا به خاطر موتور هتریك نیست به خاطر مدیر .... لیون می باشد

heaven_smile77
دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۳۲
توی انجمن هتریک هم گفتم

از این فرصت استفاده نموده و استقبال خود را از تصمیم شما اعلام می داریم. امیدواریم این كناره گیری از كاپ شما مشت محكمی باشد بر دهان مسئولین هتریك تا سریعتر به مشكل موتور هتریك در مورد مصدومین رسیدگی كنند.

با تشكر
روابط عمومی باشگاه :jesors:

i.M.a.N
دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۰۲
از این فرصت استفاده نموده و استقبال خود را از تصمیم شما اعلام می داریم. امیدواریم این كناره گیری از كاپ شما مشت محكمی باشد بر دهان مسئولین هتریك تا سریعتر به مشكل موتور هتریك در مورد مصدومین رسیدگی كنند.

با تشكر
روابط عمومی باشگاه :jesors:
طبق قانون 1 ماده 1) هر شخصی حقیقی یا حقوقی كه اقدام به اختلال در كاپ هتریكی ها كند مبلغ 50 هزار فرانك سوئیس جریمه میشود

amir8741
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۱۶
چرا اينجارو اينقدر بي سرو صدا كردين؟! :sad:

چيه: نكنه آخر ترمه ميخواين نمره انضباط رو 20 بگيرين!!:jesors:

راستي يكي از همگروهي هاتون كه اسمش(اگه اشتباه نكنم) وحيد بود: چي شد؟ كارش درست نشد براي بسته شدن تيمش؟

هفته نامه: كار اون دوستمون بود: نه؟

30n4
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۳۴
چرا اينجارو اينقدر بي سرو صدا كردين؟! :sad:

چيه: نكنه آخر ترمه ميخواين نمره انضباط رو 20 بگيرين!!:jesors:

راستي يكي از همگروهي هاتون كه اسمش(اگه اشتباه نكنم) وحيد بود: چي شد؟ كارش درست نشد براي بسته شدن تيمش؟

هفته نامه: كار اون دوستمون بود: نه؟

اینجا رو میخوایم بکوبیم از نو بسازیم،برا همین تخلیه شده :mamba:

وحید هم متاسفانه تیمش بسته شد،یادش به خیر هفته نامه میزد با لبات بازی میکرد

من فکر میکنم کار روزنامه کیهان و ... بود،چون از وقتی این هفته نامه شروع به کار کرده بود فروششون نصف شده بود.اونها براش پرونده سازی کردن ;)

heaven_smile77
يکشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۱۳
یادش بخیر قبلا اینجا قبل از بازیها غوغایی بود. بعد از بازی هم همینطور
همیشه بازار كل كل و آنالیز بازیها گرم بود. و همه بعد از بازی سریع میومدن اینجا كه یه وقت عقب نمونند.
اما حالا.......
به صفحه خاك گرفته ما خوش آمدید

i.M.a.N
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۰۱:۱۱
یادش بخیر قبلا اینجا قبل از بازیها غوغایی بود. بعد از بازی هم همینطور
همیشه بازار كل كل و آنالیز بازیها گرم بود. و همه بعد از بازی سریع میومدن اینجا كه یه وقت عقب نمونند.
اما حالا.......
به صفحه خاك گرفته ما خوش آمدید
بزار تیمم رو پس بگیرم یه حال درست بهتون میدم

amin_michael5
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۳۹
ایمان مگه تیمت رو گرفتند؟؟؟؟؟؟؟؟:1:

i.M.a.N
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۴۶
ایمان مگه تیمت رو گرفتند؟؟؟؟؟؟؟؟:1:
جراتش رو ندارن :3:

تیمم رو از یه لحاظ دیگه پس بگیرم

الان من فقط 14 تا بازیكن دارم

i.M.a.N
يکشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۱۷
سینا باز هم كه مصدوم دادی :rofl:

30n4
يکشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۸, ۲۳:۵۰
سینا باز هم كه مصدوم دادی :rofl:

این روزها وقتی مصدوم نمیدم تعجب میکنم،خیلی باحال شد هتریک

امروز یه موقعیت گل هم نداشتم ولی حریف با اینکه توی هیچ نقطه ای بهتر از من نبود 3 تا موقعیت گل داشت،خیلی باحاله.

i.M.a.N
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۸۸, ۰۰:۰۲

امروز یه موقعیت گل هم نداشتم ولی حریف با اینکه توی هیچ نقطه ای بهتر از من نبود 3 تا موقعیت گل داشت،خیلی باحاله.

اصلا نه به موتور هتریك اعتماد كن

نه به خاطرش ناراخت یا عصبی شو

30n4
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۸۸, ۰۰:۱۲
اصلا نه به موتور هتریك اعتماد كن

نه به خاطرش ناراخت یا عصبی شو

نه هرگز برای بازی ناراحت نمی شم،چون هدفم صرفا سرگرمیه.ولی خب دوست دارم بازی رو انجام بدم که منطق هم داشته باشه.این همه بازی بر مبنای احتمال باشه،باعث دلسردی میشه

من دیروز فقط 21 میلیارد خرج دفاعم کردم که امروز خیالم از بابت دفاع راحت باشه بعد در عرض 20 دقیقه 2 تا گل میخورم.خب این نشون میده که خرج هم نکنی چندان تفاوتی نداره :1:

i.M.a.N
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۸۸, ۰۰:۱۸
نه هرگز برای بازی ناراحت نمی شم،چون هدفم صرفا سرگرمیه.ولی خب دوست دارم بازی رو انجام بدم که منطق هم داشته باشه.این همه بازی بر مبنای احتمال باشه،باعث دلسردی میشه

من دیروز فقط 21 میلیارد خرج دفاعم کردم که امروز خیالم از بابت دفاع راحت باشه بعد در عرض 20 دقیقه 2 تا گل میخورم.خب این نشون میده که خرج هم نکنی چندان تفاوتی نداره :1:
اره دیگه اختلاف باید بالای 8-9 درصد باشه تا نتیجه 50 درصد قابل پیشبینی باشه در غیر این صورت 85 درصد (یا كمی كمتر یا كمی بیشتر) شانسیه

heaven_smile77
چهارشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۴۱

ای بابا شما یك اختلاف نامحسوسی داشتی سینا جان.
بعدش هم تا حالا با خودت فكر كردی چرا همیشه به تیم من می بازی و بعدش به در و دیوار نسبت می دی.
این رو هم در نظر بگیر بغیر از بازیكنان حاضر در زمین (كه در مورد تیمهای ما تقریبا یكسان بود) استراژی اتخاذ شده از طرف ما هم تاثیر غیر قابل انكاری داره كه متاسفانه هیچ وقت به این نكته توجه نمی كنی
و توقع داشتی فقط با خرید یك مدافع دیگه گل نخوری ؟
اگه یه روز تصمیم گرفتی واقع بین باشی به خودم بگو تا توجیهت كنم كه چطوری برای قهرمانی باید بازی كنی :1:

i.M.a.N
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۲۸
امیر امروز هم كه متوقف شدی

هفته دیگه ایستگاه اخره اگه منو شكست بدی 90 درصد قهرمانی و صعود كردی

ولی اگه من بتونم متوقفت كنم شانست 50 میشه

i.M.a.N
شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۲۸
دسته 5 آماده باش من دارم میام :biggrin:

30n4
شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۵۲
دسته 5 آماده باش من دارم میام :biggrin:

حالا دسته 5 چه خبر هست؟ پیش ما بمون باور کن ضرر نمیکنی:rastapop:

i.M.a.N
شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۸, ۱۶:۱۹
حالا دسته 5 چه خبر هست؟ پیش ما بمون باور کن ضرر نمیکنی:rastapop:
این دسته رقابت بالاست برای همین جای پیشرفت نیست

دسته 5 هم ساده تر پیشرفت سریعتره

بازی با بات ها هم خیلی حال میده

30n4
شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۳۲
این دسته رقابت بالاست برای همین جای پیشرفت نیست

دسته 5 هم ساده تر پیشرفت سریعتره

بازی با بات ها هم خیلی حال میده

به نظر من که رقابت بیشتر باعث پیشرفت میشه تا بازی با بات

به هر حال خود دانی ولی تجربه ای که از بازی با آدمیزاد به دست میاری خیلی بهتر پیشرفت سریعتر هست.هر چند نمی فهمم چرا بازی آسون تر باعث سرعت پیشرفت بیشتر میشه :biggrin:

i.M.a.N
شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۰۴
به نظر من که رقابت بیشتر باعث پیشرفت میشه تا بازی با بات

به هر حال خود دانی ولی تجربه ای که از بازی با آدمیزاد به دست میاری خیلی بهتر پیشرفت سریعتر هست.هر چند نمی فهمم چرا بازی آسون تر باعث سرعت پیشرفت بیشتر میشه :biggrin:
اخه ببین وقتی داری با ادم بازی میكنی اگه یه بازكنت مصدوم بشه باید كلی خرج كنی واسه جانشین و از این حرفا

ولی با بات بازی داری نبود یه بازیكن فرقی نداره

در ضمن سر ایمان :biggrin: میگه:

((برای یك پرش بلند باید یك گام به عقب رفت))

i.M.a.N
دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۸, ۰۱:۳۸
امیر خان با برد امروز 1 قدمی صعود قرار گرفتی پیك هم بری قهرمانی

i.M.a.N
دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۱۸
رفتم تو بخش صعود و سقوط آلتید دیدم كسی كه باید قهرمان این گروه باش بازی كنه تیم قایقرانه

البته تا هفته اینده ممكنه همه چیز تغییر كنه

heaven_smile77
چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۴۵
امیر خان با برد امروز 1 قدمی صعود قرار گرفتی پیك هم بری قهرمانی

البته دلم می خواست مستقیم صعود كنم و اگه درست یادم بیاد شما هم گفتی كه با 34 امتیاز میشه كه حالا تقریبا معلوم شده كه نمی شه.

i.M.a.N
چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۳۸
البته دلم می خواست مستقیم صعود كنم و اگه درست یادم بیاد شما هم گفتی كه با 34 امتیاز میشه كه حالا تقریبا معلوم شده كه نمی شه.
بستگی به صدرنشین های دیگه دسته 4 داره

اگه یادت باشه فكر كنم قایقران با 34 امتیاز مسقیم صعود كرد

amin_michael5
يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۵۸
كم شدن شر امیر رو از این گروه،اول به خودش و بعد به بچه های این گروه تبریك میگم:3:

i.M.a.N
دوشنبه ۹ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۴۶
كم شدن شر امیر رو از این گروه،اول به خودش و بعد به بچه های این گروه تبریك میگم:3:
بالاخره به آرزوش رسید

شده بود پیر 55 :3:

فصل بعد گروه خیلی راحت خواهد بود

SALAR
دوشنبه ۹ شهريور ۱۳۸۸, ۰۸:۵۱
ایشالا فصل بعد نوبت ایمان یا سیناست

i.M.a.N
دوشنبه ۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۲۸
ایشالا فصل بعد نوبت ایمان یا سیناست
ما دوتا هیچكدوم قصد صعود رو تا چند فصل آینده نداریم

SALAR
دوشنبه ۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۳۳
زوریه

i.M.a.N
دوشنبه ۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۱۵
زوریه
زوری موری نداشتیما

i.M.a.N
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۵۵
سینا انگار قراره اولین بازیمون باهم باشه

اینو بهت بگم كه الكی تلاش نكن چون سوسكی :3:

پ ن راستی رفتم به بچه های كه جدید اومدن هم گفتم كه بیان اینجا

30n4
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۴۵
سینا انگار قراره اولین بازیمون باهم باشه

اینو بهت بگم كه الكی تلاش نكن چون سوسكی :3:

پ ن راستی رفتم به بچه های كه جدید اومدن هم گفتم كه بیان اینجا
:5::5:

چه کنم که باید حال این مدافع جدید تیم ملی رو بگیرم،بهش بگو از الان بره لایی هاش رو گچ بگیره :yu:

i.M.a.N
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۳۰
اگه تونستی از سمتی كه مدافع تیم ملی قرار داره گل بزنی اخراجش می كنم :3:

30n4
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۳۵
اگه تونستی از سمتی كه مدافع تیم ملی قرار داره گل بزنی اخراجش می كنم :3:
:sors: بازیکن تیم ملی رو که نمیتونی اخراج کنی :دی

i.M.a.N
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۱۷
:sors: بازیکن تیم ملی رو که نمیتونی اخراج کنی :دی
منم واسه همین گفتم :D

SALAR
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۵۰
ایمان این بازیكن تیم ملیت چه جوریاست؟

i.M.a.N
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۵۶
ایمان این بازیكن تیم ملیت چه جوریاست؟
سلام میرسونه

بچه خوبی هم هست

SALAR
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۰۲
نه بابا؟؟؟!!!!
میگم اوضاع فوتبالیش چه طوره؟

i.M.a.N
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۰۹
نه بابا؟؟؟!!!!
میگم اوضاع فوتبالیش چه طوره؟
خوب فوتبال بازی میكنه و كم حاشیه است :d

SALAR
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۱۹
بابا اسكیل و مهارتش چیه؟

i.M.a.N
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۳۱
بابا اسكیل و مهارتش چیه؟
گفتم كه بهت

i.M.a.N
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۰۱
این چه وضعیه

با این چینش مسابقاتی که برای من گذاشتن کم کم خودمو باید برای سقوط اماده کنم

30n4
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۱۲
برای من هم چندان تعریفی نداره،ولی خب مهم نیست.

این فصل،فصل تیم سازی و آینده نگریست :پی

i.M.a.N
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۴۸
برای من هم چندان تعریفی نداره،ولی خب مهم نیست.

این فصل،فصل تیم سازی و آینده نگریست :پی
خوب من از همین اولین بازی پیك میرم

30n4
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۵۲
عجب دوره زمونه ای شده
الان رفتم بازی ها رو چک کردم دیدم از تیم سوم به پایین حتی هفته اول هم به تیم بات نخوردن :(

یه جورایی خوبه،یه جورایی هم بده

به نشانه اعتراض به این حرکت هتریک + مصدوم شدن بازیکنم در هفته اول با 3 دقیقه تاخیر وارد میدان خواهیم شد

پ.ن بازیکنان مصدوم بیشتر بشه ،دقایق تاخیر هم بیشتر میشه.الان گفتم بعدا شاکی بازی در نیارید که نگفته بودی

i.M.a.N
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۱۵
عجب دوره زمونه ای شده
الان رفتم بازی ها رو چک کردم دیدم از تیم سوم به پایین حتی هفته اول هم به تیم بات نخوردن :(

به نشانه اعتراض به این حرکت هتریک + مصدوم شدن بازیکنم در هفته اول با 3 دقیقه تاخیر وارد میدان خواهیم شد

پ.ن بازیکنان مصدوم بیشتر بشه ،دقایق تاخیر هم بیشتر میشه.الان گفتم بعدا شاکی بازی در نیارید که نگفته بودی
آره خیلی مزخرف شده

من میگم اصلا تو زمین حاضر نشو

i.M.a.N
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۲۳
عجب دوره زمونه ای شده

آقای خوش شانس بازم كه به بات خوردی :3:

30n4
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۲۸
آقای خوش شانس بازم كه به بات خوردی :3:

خوش شانسیش کجا بود ؟ این تیمی که تو باهاش داری همچین تفاوتی با بات نداره تازه حسنش اینکه امکان داره بیشتر از 7 هزار نفر برای دیدن بازیت بیاد. :king:

30n4
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۵۷
خب بازی اول رو از منچستر ضد فوتبال بردم. :sors:

مطمئن بودم 5-4-1 پرسینگ میاد این سیستم متاسفانه این روزها در ایران اپیدمی شده.

در کل امید به گلزنی نداشتم و بیشتر چشم داشتم به ضربات ایستگاهی و کرنر ولی خب بچه ها رو سفیدمون کردند :rasta2: امیدوارم پیش خدا رو سفید بشن :hug:

amin_michael5
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۰۷
سینا مگه قرار نشد بزنی دفاع ایمان رو مصدوم كنی،تا بازیكن من دعوت بشه به تیم ملی؟:3:

30n4
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۲۶
سینا مگه قرار نشد بزنی دفاع ایمان رو مصدوم كنی،تا بازیكن من دعوت بشه به تیم ملی؟:3:

من تلاشم رو کردم ولی نشد :yopyopyop:

حداکثر کاری که بچه ها تونستن بکن این بود که دو بار دریبل سر پاش زدن،یه لایی هم بهش زدن فکر کنم روحیه اش بد خط خطی شده باشه،احتمال افت فرمش خیلی زیاده :biggrin:

SALAR
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۵۰
بنده هم پیروزی تیم سینا را تبریك میگم و برای موفقیت تیم ایمان دست به دعا بر میدارم.
لطفا تبریك و ارزوی موفقیت بنده را پذیرا باشید

i.M.a.N
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۰۱:۳۰
خب بازی اول رو از منچستر ضد فوتبال بردم. :sors:

مطمئن بودم 5-4-1 پرسینگ میاد این سیستم متاسفانه این روزها در ایران اپیدمی شده.

در کل امید به گلزنی نداشتم و بیشتر چشم داشتم به ضربات ایستگاهی و کرنر ولی خب بچه ها رو سفیدمون کردند :rasta2: امیدوارم پیش خدا رو سفید بشن :hug:

سینا جان من 5-4-1 بازی میكنم چون میخوام از تمام پتانسیل تمرین دفاع تیم استفاده كنم

ولی در كل تیمتو بردارو نرو

با اینكه پیك رفتم فقط 2 تا گل زدی؟!

30n4
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۰۱:۳۳
سینا جان من 5-4-1 بازی میكنم چون میخوام از تمام پتانسیل تمرین دفاع تیم استفاده كنم

ولی در كل تیمتو بردارو نرو

با اینكه پیك رفتم فقط 2 تا گل زدی؟!

ما بضاعت تیممون همینه،فکر نمیکردم گل بزنم همین که 2 تا هم زدم خیلیه :blush:

i.M.a.N
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۰۱:۴۱
به همین خیال باش كه بازیكنت دعوت بشه

احسان یادت باشه مهدی سرورته

i.M.a.N
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۰۱:۴۱
من تلاشم رو کردم ولی نشد :yopyopyop:

حداکثر کاری که بچه ها تونستن بکن این بود که دو بار دریبل سر پاش زدن،یه لایی هم بهش زدن فکر کنم روحیه اش بد خط خطی شده باشه،احتمال افت فرمش خیلی زیاده :biggrin:
چطوری بازیكنات اینكارا رو كردن!؟

i.M.a.N
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۰۱:۴۵
بنده هم پیروزی تیم سینا را تبریك میگم و برای موفقیت تیم ایمان دست به دعا بر میدارم.
لطفا تبریك و ارزوی موفقیت بنده را پذیرا باشید
من هم برات آرزو می كنم كه هر چه زودتر پیرمردای تیمت خوب بشن و نمیرن :biggrin:

30n4
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۰۱:۴۸
چطوری بازیكنات اینكارا رو كردن!؟

فکر کردی بازیکن رو نیمکت لایی نمیخوره ؟؟؟

اشتباه فکر کردی :tease::tease::tease::tease::tease:

i.M.a.N
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۰۱:۵۰
فکر کردی بازیکن رو نیمکت لایی نمیخوره ؟؟؟

اشتباه فکر کردی :tease::tease::tease::tease::tease:
بازیكنات در این حد تخیلی هستن :lol:

amin_michael5
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۵۳
به همین خیال باش كه بازیكنت دعوت بشه

احسان یادت باشه مهدی سرورته
امیدوارم آخر فصل هم همین شعر ها رو بتونی بدی:3:

i.M.a.N
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۴۵
امیدوارم آخر فصل هم همین شعر ها رو بتونی بدی:3:
این شعار تا ابد گفته میشه

مهدی نشد بهتاش هست

arash_j
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۳۰
سلام به همه ی بچه ها من تازه به این لیگ اومدم میدونم همه قوی هستین و خفن ولی امیدوارم که همه رو بترکونم البته اگه نه ترکم...

i.M.a.N
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۵۶
سلام به همه ی بچه ها من تازه به این لیگ اومدم میدونم همه قوی هستین و خفن ولی امیدوارم که همه رو بترکونم البته اگه نه ترکم...
بهت خوش آمد میگم

من ایمان هستم صاحب تیم محبوب منچستر یونایتد

arash_j
پنجشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۰۵
بهت خوش آمد میگم

من ایمان هستم صاحب تیم محبوب منچستر یونایتد

چاکریم منم آرش هستم از تیم محبوب doobidoom

30n4
پنجشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۰۵

سلام چطوری آرش ؟؟
خوش اومدی به این گروه،من یه چند باری به تیمت نگاه کردم به عنوان یه همگروهی میگم که اونطور که باید و شاید به تیمت رسیدگی نکردی.چون بازیکن تمرینی نداری و مربیت هم به درد تمرین نمیخوره

یه نگاهی به اینجا ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) بنداز در مورد بازیکن تمرینی و یه سری موارد دیگه توضیحات خوبی داده.

سوالی داشتی بپرس،شاید بتونیم تجربیاتمون رو با هم دیگه شریک شیم ;)

پ.ن من سینا هستم مدیر باشگاه Lyonnias iR

arash_j
پنجشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۰۹
سلام چطوری آرش ؟؟
خوش اومدی به این گروه،من یه چند باری به تیمت نگاه کردم به عنوان یه همگروهی میگم که اونطور که باید و شاید به تیمت رسیدگی نکردی.چون بازیکن تمرینی نداری و مربیت هم به درد تمرین نمیخوره

یه نگاهی به اینجا ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) بنداز در مورد بازیکن تمرینی و یه سری موارد دیگه توضیحات خوبی داده.

hatman mamnoon az lotfet are dorost migi ziyad be time naresidam hatman solamo miporsam azatoon

i.M.a.N
پنجشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۱۱
سلام چطوری آرش ؟؟

كلا تو تیم همه فضولی میكنی؟! :3:

فكر كنم روزی5 بار نری تو تیم من روزت شب نمیشه :Biggrin:

30n4
پنجشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۱۵
كلا تو تیم همه فضولی میكنی؟! :3:

فكر كنم روزی5 بار نری تو تیم من روزت شب نمیشه :Biggrin:

تقصیر منه که میام سر تمرینات،یکم به بازیکنات فوتبال یاد بدم :girl_devil:

اگه همین رسیدگی ها هم نبود که عمرا بازیکن ملی پوش نداشتی :دی

نمیدونم چرا خودم بازیکن ملی پوش ندارم،به تیم خودم که بیشتر سر میزنم :-؟ :sad2:

i.M.a.N
پنجشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۳۸
تقصیر منه که میام سر تمرینات،یکم به بازیکنات فوتبال یاد بدم :girl_devil:

اگه همین رسیدگی ها هم نبود که عمرا بازیکن ملی پوش نداشتی :دی

نمیدونم چرا خودم بازیکن ملی پوش ندارم،به تیم خودم که بیشتر سر میزنم :-؟ :sad2:
واقعا چرا یكم ارق( یا عرق) ملی نداری؟؟

خوب 2 تا استعداد ایرانی بگیر تمرین بده

30n4
پنجشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۴۱
واقعا چرا یكم ارق( یا عرق) ملی نداری؟؟

خوب 2 تا استعداد ایرانی بگیر تمرین بده

جای 2 تا 3 تاش رو دارم،بهترین بازیکنان جهان.

ولی مشکل سربازی دارن نمیتونن با تیم ملی این ور اون ور برن،برای همین دعوت نمیشن.آره داداش :tap67:

arash_j
يکشنبه ۵ مهر ۱۳۸۸, ۲۱:۵۳
آقا ما که ترکیدیم فلن...... ولی همه بچه های این لیگ مخشون فانتزی میزنه....:nea::bazuzeus:

30n4
يکشنبه ۵ مهر ۱۳۸۸, ۲۲:۲۶
آقا ما که ترکیدیم فلن...... ولی همه بچه های این لیگ مخشون فانتزی میزنه....:nea::bazuzeus:

شما تو چه پستی بازیکن تمرین میدی؟ چرا بازیکن جوان برای تمرین نمیگیری؟
فکر کنم باید یه مربی هم بگیری
این فصل سعی کن نیفتی،که با وجود یه تیم بات کار چندان سختی هم نیست از الان هم سعی کن چندتا بازیکن 17-18 ساله بخری و تمرین بدی تا کم کم تیمت بیاد رو فرم

arash_j
يکشنبه ۵ مهر ۱۳۸۸, ۲۲:۳۷
شما تو چه پستی بازیکن تمرین میدی؟ چرا بازیکن جوان برای تمرین نمیگیری؟
فکر کنم باید یه مربی هم بگیری
این فصل سعی کن نیفتی،که با وجود یه تیم بات کار چندان سختی هم نیست از الان هم سعی کن چندتا بازیکن 17-18 ساله بخری و تمرین بدی تا کم کم تیمت بیاد رو فرم

چه جوری باید مربی بگیرم ؟

30n4
يکشنبه ۵ مهر ۱۳۸۸, ۲۲:۴۴
چه جوری باید مربی بگیرم ؟

ببین نمیدونم چقدر پول داری ولی مربی با تمرین دهندگی خوب (solid) و قدرت رهبری ناچیز poor باید بگیری که 2.6 پول میخواد
بخوای بازیکن هم بخری باید 6 تا بازیکن 17-18 ساله بخری که میانگین هر کدوم 600-700 خرج دارن بعد کم کم باید تمرین رو جدی بگیری

اول اینجا رو یه بار با دقت بخون :
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

در مورد مربی گرفتن هم باید بری:
باشگاه من/تمرینات/تغییر سرمربی (سمت چپ صفحه توی قسمت سایر) /استخدام مربی از خارج باشگاه

بعد نوع تمرین دهی(دفاعی/هجومی/معمولی) + قدرت رهبری رو ناچیز انتخاب کن یه صفحه دیگه بازی میشه و یه مربی با مهارت تمرین دهی خوب رو انتخاب کن

-------------------------
من الان داشتم تیمت رو نگاه میکردم چیزی که معلوم بود درصد تمرینات هم مشکل داره چون فرم بازیکنات همه پایین هست این میتونه دو تا دلیل داشته باشه
1-شدت تمریناتت کم باشه
2-درصد تمرین قدرت بدنیت زیاد باشه
که با توجه به قدرت بدنی بالای تیمت فکر کنم حالت دوم باشه اون رو هم سعی کن درست کنی
سطح تمرینات رو بین 95 تا 100 بزار (هر چی بیشتر باشه باعث میشه فرم بازیکنها بهتر باشه ولی امکان مصدوم شدن رو هم زیاد میکنه)
با توجه به میانگین سنی تیمت(26 سال) درصد قدرت بدنی رو هم بزار بین 12 تا 15 وقتی بازیکن جوان خریدی میتونی این درصد رو یکم کمتر کنی تا بازیکنت زودتر پیشرفت کنن مثلا بزاری بین 5 تا 10

30n4
شنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۳:۱۹
جدی این پول چیز بدی ها

از صبح تا حالا هر چی حواس خودم رو پرت میکنم نمیتونم از ترانسفر لیست دور بشم،چند تا مورد خوب هم از نظر قیمتی هم بهم خورد ولی خیلی جلوی خودم رو گرفتم !

هر کدوم اون بازیکنا از حقوق کل تیمم بیشتر پول میگرفتن،نمیدونم میتونم از این امتحان الهی سر بلند بیرون بیام یا بالاخره سیب رو گاز میزنم :دی

i.M.a.N
شنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۳:۲۶
جدی این پول چیز بدی ها

از صبح تا حالا هر چی حواس خودم رو پرت میکنم نمیتونم از ترانسفر لیست دور بشم،چند تا مورد خوب هم از نظر قیمتی هم بهم خورد ولی خیلی جلوی خودم رو گرفتم !

هر کدوم اون بازیکنا از حقوق کل تیمم بیشتر پول میگرفتن،نمیدونم میتونم از این امتحان الهی سر بلند بیرون بیام یا بالاخره سیب رو گاز میزنم :دی

به نظر من این فصل بدشانسی از تیمت رفته

با خط هافبك خفنی كه داری فكر كنم اگه بازیكن بگیری بتونی راحت صعود كنی

مكنه فصل بعد دوباره بدشانسی بیاد سراغت

همین الان یه مهاجم خفن و یه دفاع راست بگیری دیگه مشكل چندانی نداری

30n4
شنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۳:۳۴
به نظر من این فصل بدشانسی از تیمت رفته

با خط هافبك خفنی كه داری فكر كنم اگه بازیكن بگیری بتونی راحت صعود كنی

مكنه فصل بعد دوباره بدشانسی بیاد سراغت

همین الان یه مهاجم خفن و یه دفاع راست بگیری دیگه مشكل چندانی نداری

تا 2-3 هفته دیگه خط هافبکم ضعیف میشه،هفته پیش بهترین هافبکم رو فروختم این هفته هم یکی دیگشون رو میفروشم ،یکیشون هم که مصدومه تا خوب بشه و لول آپ بشه میفروشمش

بعد یه مشکلی هم الان تو خرید دارم،نمیدونم بازیکن با اسکیل چند بخرم به علاوه اینکه نمیخوام حقوقم زیاد بشه :yopyopyop: الان تو لیست داشتم میگشتم اون بازیکنی که به درد دسته 3 هم بخوره کمتر از حقوق 150 هزار نمیگیره و این خیلی زیاده !

i.M.a.N
شنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۳:۳۹
تا 2-3 هفته دیگه خط هافبکم ضعیف میشه،هفته پیش بهترین هافبکم رو فروختم این هفته هم یکی دیگشون رو میفروشم ،یکیشون هم که مصدومه تا خوب بشه و لول آپ بشه میفروشمش

بعد یه مشکلی هم الان تو خرید دارم،نمیدونم بازیکن با اسکیل چند بخرم به علاوه اینکه نمیخوام حقوقم زیاد بشه :yopyopyop: الان تو لیست داشتم میگشتم اون بازیکنی که به درد دسته 3 هم بخوره کمتر از حقوق 150 هزار نمیگیره و این خیلی زیاده !
همینه دیگه اگه بخوای تیمتو خوب ببندی واسه دسته 3 باید بازیكنای خوب هم بگیری

بازیكنات باید تی سی آى 15 هزار به بالا داشته باشن كه حقوق بالایی هم میگیرن

30n4
شنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۸, ۲۱:۴۱
خب بد بخت شدم رفت،یه خرید داشتم 33.5 . اصلا نمیخواستم بخرمش بید زدم دیگه هیچ کس پیشنهاد نداد :(( آخه چرا ؟؟؟؟

آخه این چه دنیای،چرا طرح هدفمند کردن یارانه ها رو تایید نمیکنن تا ما از این فقر و فلاکت در بیایم.

محمد
دوشنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۸, ۱۰:۳۸
سینا جان چه تیم خوبی داری ، بازیکنات هم که سالمن . خیلی خوبه ، موفق باشی :3:

30n4
دوشنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۱۲
سینا جان چه تیم خوبی داری ، بازیکنات هم که سالمن . خیلی خوبه ، موفق باشی :3:

ای خدا :toad666:
من هی خواستم اینجا پست ندم که کسی از زندگیم با خبر نشه،ولی بالاخره پیدام کردید.
اتفاقا بازیکنهام اصلا سالم نیستن،کلی مشکل فرم داریم.چهارشنبه یه مصدوم دادم دیروز هم یه مصدوم.

پ.ن سالار میدونم که این تاپیک رو میخونی،ولی کلا بیخیال تیم من شو گناه داره :((:4:

SALAR
دوشنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۸, ۱۲:۰۲
برادر سینا صدرنشینی تیم جنابعالی را به شما مربی موفق تبریك عرض میكنم.به امید صعود شما به دسته 3

i.M.a.N
دوشنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۰۸
برادر سینا صدرنشینی تیم جنابعالی را به شما مربی موفق تبریك عرض میكنم.به امید صعود شما به دسته 3
من مگه میزارم بره بالا

باید پیش خودم بمونه

amin_michael5
سه شنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۸, ۰۷:۵۱
با این تبریكی كه گفتی و دعایی كه كردی سینا اگه این فصل نره دسته 5 خیلیه :3:

30n4
شنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۱۷
من مگه میزارم بره بالا

باید پیش خودم بمونه

اوه اوه،من فکر کردم شوخی داری میکنی.ولی خب دست به خریدهای خفن زدی.

به خصوص هافبک وسطها،خوشمان آمد.موفق باشی ولی خب امتیازهای زیادی از دست دادی من جای تو بودم میزاشتم 2-3 هفته دیگه بازیکن میخردیم قیمتا اون موقع خیلی مناسبتره،البته اینها رو هم به قیمت خوبی خریدی.

مبارک باشه :victory:

i.M.a.N
شنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۲۰
اوه اوه،من فکر کردم شوخی داری میکنی.ولی خب دست به خریدهای خفن زدی.

به خصوص هافبک وسطها،خوشمان آمد.موفق باشی ولی خب امتیازهای زیادی از دست دادی من جای تو بودم میزاشتم 2-3 هفته دیگه بازیکن میخردیم قیمتا اون موقع خیلی مناسبتره،البته اینها رو هم به قیمت خوبی خریدی.

مبارک باشه :victory:
خیلی ممنون

کلا گفتیم یه حالی به این صدرنشینا بدیم وگرنه رتبه برام مهم نیست :3:

البته یه خورده هم جوگیر شدم ، یکی نیست بهم بگه دروازه بان نداری چرا میری وینگر میخری :

30n4
شنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۲۲
خیلی ممنون

کلا گفتیم یه حالی به این صدرنشینا بدیم وگرنه رتبه برام مهم نیست :3:

البته یه خورده هم جوگیر شدم ، یکی نیست بهم بگه دروازه بان نداری چرا میری وینگر میخری :

گفتی دروازبان داغ دلم تازه شد ،باورت میشه اسکیل دروازبان اصلیه من 6 باشه

پ.ن خوشم میاد بچه ها منتظرن یکی پست بده،تندی بپرن بخونن.آقا جان تاپیک خصوصیه برید دمه خونه ی خودتون بازی کنید

i.M.a.N
شنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۲۷
گفتی دروازبان داغ دلم تازه شد ،باورت میشه اسکیل دروازبان اصلیه من 6 باشه

پ.ن خوشم میاد بچه ها منتظرن یکی پست بده،تندی بپرن بخونن.آقا جان تاپیک خصوصیه برید دمه خونه ی خودتون بازی کنید

این که خوبه ، بین خودمون باشه این اسکیلای دروازه بان اول و دوم و سوم منه

Christof Ulvert (255550104)
فرم این بازیکن ناکافي و قدرت بدنی‌اش قابل قبول است
مهارت‌ها
دروازه‌باني: 5/20 ناکافي :3:
دفاع: 1/20 افتضاح
بازي‌سازي: 1/20 افتضاح
بازي در کنار: 2/20 اسفبار
پاس: 1/20 افتضاح
گلزني: 1/20 افتضاح
ضربات ايستگاهي: 4/20 ضعيف

30n4
شنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۲۹
این که خوبه بین خودمون باشه این اسکیلای دروازه بان اول و دوم و سوم منه

Christof Ulvert (255550104)
فرم این بازیکن ناکافي و قدرت بدنی‌اش قابل قبول است
مهارت‌ها
دروازه‌باني: 5/20 ناکافي :3:
دفاع: 1/20 افتضاح
بازي‌سازي: 1/20 افتضاح
بازي در کنار: 2/20 اسفبار
پاس: 1/20 افتضاح
گلزني: 1/20 افتضاح
ضربات ايستگاهي: 4/20 ضعيف

اوه پس وضعت داغونتره،تنها حسنی که نسبت به من داری اینکه دروازبان دوم-سوم داری ولی من دروازبان رزور ندارم :( :hi:

i.M.a.N
شنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۳۳
اوه پس وضعت داغونتره،تنها حسنی که نسبت به من داری اینکه دروازبان دوم-سوم داری ولی من دروازبان رزور ندارم :( :hi:
گفتم این هم دروازه بان اول و هم دوم و سوم منه :lol:

کاش یه پولی برسه تا مهاجم و دروازه بان هم بخرم :1:

i.M.a.N
يکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۴۷
سلام سینا جان

امروز یه برد شیرین رو بدست اوردی

منم که 3-1 بازی رو بردم با توجه به اینکه روحیم خیلی پایین بود نتیجه راضی کننده است

30n4
يکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۱۰
سلام سینا جان

امروز یه برد شیرین رو بدست اوردی

منم که 3-1 بازی رو بردم با توجه به اینکه روحیم خیلی پایین بود نتیجه راضی کننده است

سلام چطوری جوان؟

آره برد خیلی مهمی بود ولی خب یکمی جون به سر شدم تا بردم به خصوص که دقیقه 79 هم فاصله به حداقل رسید و گفتم حالاست که هتریک یه حال اساسی ازم بگیره ! نمیدونم حسین با اون تیم داغونش چطوری این تیم رو برده بود :دی

بین خودمون بمونه تو هم بد ریسکی کردی با این روحیه و پیک تازه با سیستمی که توش تجربه نداشتی هم بازی کردی،البته تیمت خیلی سرتر از حریف بود ولی نزدیک بود قربانی بشیا.به امید اوج گیری مجدد و شکست این مخمل تو خالی :beach:

i.M.a.N
يکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۸, ۲۰:۴۳
سلام چطوری جوان؟

آره برد خیلی مهمی بود ولی خب یکمی جون به سر شدم تا بردم به خصوص که دقیقه 79 هم فاصله به حداقل رسید و گفتم حالاست که هتریک یه حال اساسی ازم بگیره ! نمیدونم حسین با اون تیم داغونش چطوری این تیم رو برده بود :دی

بین خودمون بمونه تو هم بد ریسکی کردی با این روحیه و پیک تازه با سیستمی که توش تجربه نداشتی هم بازی کردی،البته تیمت خیلی سرتر از حریف بود ولی نزدیک بود قربانی بشیا.به امید اوج گیری مجدد و شکست این مخمل تو خالی :beach:
قربونت

آره واقعا ریسک کردم

من هنوز با این بازیکنا گرم نگرفتم اشتباهی وینگرمو گذاشتم مهاجم وگرنه نتیجه بهتر بود

یعنی مهاجم تخصصی نداشتم

من هفته بعد سعی میکنم تن سون رو کلا از راه بدر کنم

30n4
يکشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۸, ۱۶:۱۴
ایمان میخوای سقوط کنی؟

چرا 4-3-3؟؟؟؟

رضا
يکشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۸, ۱۶:۱۸
این ایمان كه عقل درست حسابی نداره:3:جو گرفتتش مثل مرفاوی هرچی مهاجم داشته چپونده تو زمین:3:

راستی سینا تو توی دسته 4 ترشی انداختی كه بالا نمیای؟:3:

30n4
يکشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۸, ۱۶:۲۳
این ایمان كه عقل درست حسابی نداره:3:جو گرفتتش مثل مرفاوی هرچی مهاجم داشته چپونده تو زمین:3:

راستی سینا تو توی دسته 4 ترشی انداختی كه بالا نمیای؟:3:

یه جوری گفتی بالا نمیای فکر کردم لیگ برتری :rasta2:

والا من میخوام برم بالا،اینا نمیزارن.ایمان هم که 2 تا گل خورده تقصیره امین، این ایمان رو هم اغفال کرد که سقوط کنه !

سومی رو هم خورد،جالبه که امین هم 3 تا خورده

رضا
يکشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۸, ۱۶:۴۳
اخه از وقتی كه عقل من قد میده 4 فصلی هست كه اینحایی.گفتم شاید ترشی انداختی كه از اینجا نمیری:3:
این ایمان هم كه عزمشو جزم كرده كه بیاد پایین:3:ایشاالله با ایمان همگروه بشیم من هم از این تنهایی در بیام:3:امین هم بیاد دیگه جمعمون جمع میشه:3:

amin_michael5
يکشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۲۴
یه جوری گفتی بالا نمیای فکر کردم لیگ برتری :rasta2:

والا من میخوام برم بالا،اینا نمیزارن.ایمان هم که 2 تا گل خورده تقصیره امین، این ایمان رو هم اغفال کرد که سقوط کنه !

سومی رو هم خورد،جالبه که امین هم 3 تا خورده
:3:

تازه خبر نداری دقیقه 66 گل پنجم رو هم خوردم :3:

رضا
يکشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۸, ۲۲:۵۹
ایمان هم 4 تا نوش جان كرد و سقوط كرد.
تبریك:3:

i.M.a.N
دوشنبه ۳۰ آذر ۱۳۸۸, ۱۵:۲۲
ممنون از تبریكاتتون....:3:

بالاخره رهایی پیدا كردم....:3:

amin_michael5
چهارشنبه ۲ دي ۱۳۸۸, ۲۰:۰۶
باز سینا موند و حوضش :3:

داش سینا این فصل ایشالا قهرمانی دیگه؟؟؟؟؟؟:1: برنامه خاصی داری واسه این فصل یا صبر میكنی مخمل بره بعد تو بری؟؟؟؟؟:1:

30n4
چهارشنبه ۲ دي ۱۳۸۸, ۲۰:۴۴
باز سینا موند و حوضش :3:

داش سینا این فصل ایشالا قهرمانی دیگه؟؟؟؟؟؟:1: برنامه خاصی داری واسه این فصل یا صبر میكنی مخمل بره بعد تو بری؟؟؟؟؟:1:

والا برنامه ی خاصی ندارم،ولی خب یه جورایی تو فکر صعود هم نیستم.داشتم تیمهای دسته سه رو نگاه میکردم دیدم با این تیم بخوام برم بالا به جز اینکه آسانسور بشم نتیجه ای نخواهد داشت.برای همین باید این فصل یکمی پول جمع کنم.
البته ما رقابتهای لیگ رو با جدیت تمام دنبال میکنیم و هدفمون قهرمانیه.ولی برای این قهرمانی بودجه ای نداریم :(

amirlefthand
چهارشنبه ۲ دي ۱۳۸۸, ۲۱:۰۰
قهرمان گروه ما هم اومد توی لیگ شما

30n4
چهارشنبه ۲ دي ۱۳۸۸, ۲۱:۰۵
قهرمان گروه ما هم اومد توی لیگ شما

اسم تیمش چی بود؟

رضا
چهارشنبه ۲ دي ۱۳۸۸, ۲۱:۲۷
داش سینا این حرفا رو ول كن:3:من با اون تیم بوقم رفتم دسته 3:3:با اینكه تیم بات شد شد تیم هفتم گروه.اگه خودم بالا سرش بودم راحت چهارم یا پنجم میشد.
به نظرم اتفاقا رفتن تو دسته 3 و موندنش كاری نداره.تا جایی هم كه من یادمه تیم تو از تیم من خیلی بهتر بود:3:به نظرم این فصل برو بالا.هم پول میگیری و هم انجا سعی كن كه موندگار بشی.

amirlefthand
چهارشنبه ۲ دي ۱۳۸۸, ۲۱:۳۵
اسم تیمش چی بود؟

sepidroud

amin_michael5
سه شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۸, ۰۹:۳۹
سینا میخوای چیكار كنی،داری بازیكنات رو میفروشی؟؟؟؟؟:1:

قصد سقوط كردی؟؟؟؟؟:3: بست لیون هم تیم خوبی جمع كرده:1: میخوای چیكار كنی واسه فصل بعد؟؟:1:

30n4
سه شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۸, ۱۹:۵۰
سینا میخوای چیكار كنی،داری بازیكنات رو میفروشی؟؟؟؟؟:1:

قصد سقوط كردی؟؟؟؟؟:3: بست لیون هم تیم خوبی جمع كرده:1: میخوای چیكار كنی واسه فصل بعد؟؟:1:

من بعد از جام حذفی بازیکنام رو فروختم یه چندتا موندن که امیدوارم بتونم خوب بفروشمشون خرج بچه ها در باید البته 2 مورد دیگه هم هست که لول آپ که شدن میفروشمشون .فعلا دنبال بازیکن با قیمت مناسبم تا کم کم تیم رو برای فصل آینده ببندم.

amin_michael5
سه شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۸, ۲۰:۰۰
من بعد از جام حذفی بازیکنام رو فروختم یه چندتا موندن که امیدوارم بتونم خوب بفروشمشون خرج بچه ها در باید البته 2 مورد دیگه هم هست که لول آپ که شدن میفروشمشون .فعلا دنبال بازیکن با قیمت مناسبم تا کم کم تیم رو برای فصل آینده ببندم.
با این همه پولی كه تو داری دیگه قیمت خوب میخوای چیكار ؟:3:

مایه داری خرج كن دیگه :3:

30n4
سه شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۸, ۲۰:۳۰
با این همه پولی كه تو داری دیگه قیمت خوب میخوای چیكار ؟:3:

مایه داری خرج كن دیگه :3:

خب فروختم که تیم قویتر ببندم،بخوام به همون قیمت بخرم که فایده نداره :cray:

heaven_smile77
چهارشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۹, ۱۴:۱۰
با سلام خدمت دوستان گرامی
برای کسانی با من آشنایی ندارند در این تاپیک باید بگم که من اسمم امیر است. من دو سال پیش این تاپیک رو ایجاد کردم :1: و این تاپیک در زمان خودش بعنوان بهترین و فعالیترین تاپیک در کل هتریک مطرح شده بود. الان هم برای عید اومدم تا به بروبچه های خوب این گروه سری بزنم (که البته فکر می کنم الان از بین همه اون بچه ها فقط سینا مونده باشه).

به هر حال عید رو به همه بچه ها تبریک می گم و امیدوارم روز به روز در زندگی واقعی و هتریک پیشرفت کنید. :jesors: :jesors: :jesors:

با تشکر از همه دوستان
امیر کیانی زاده

i.M.a.N
چهارشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۹, ۱۶:۱۳
برای کسانی با من آشنایی ندارند در این تاپیک باید بگم که من اسمم امیر است. من دو سال پیش این تاپیک رو ایجاد کردم :1: و این تاپیک در زمان خودش بعنوان بهترین و فعالیترین تاپیک در کل هتریک مطرح شده بود. الان هم برای عید اومدم تا به بروبچه های خوب این گروه سری بزنم (که البته فکر می کنم الان از بین همه اون بچه ها فقط سینا مونده باشه).

به هر حال عید رو به همه بچه ها تبریک می گم و امیدوارم روز به روز در زندگی واقعی و هتریک پیشرفت کنید. :jesors: :jesors: :jesors:

با تشکر از همه دوستان
امیر کیانی زاده

سلام امير حالت چطوره؟؟؟

سال نو تو هم مبارك....

چيكار ميكار ميكني ؟؟؟

amin_michael5
چهارشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۹, ۲۱:۱۱

با تشکر از همه دوستان
امیر کیانی زاده
به به فامیل گرامی :3: چه عجب از این ورا؟؟:3:

عید تو هم مبارک :1:

heaven_smile77
سه شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۸:۵۷
سلام امير حالت چطوره؟؟؟

سال نو تو هم مبارك....

چيكار ميكار ميكني ؟؟؟

ای بد نیستیم. میچرخیم همین دور و برها :jesors:
می بینم که اینجا دیگه خیلی پیشرفت کردی ها .....

30n4
سه شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۹, ۲۳:۲۸

چطوری امیر؟
سال نو تو هم مبارک
چه خبرا؟ اوضاع تیمت چطوره؟ دسته 3 خوش میگذره؟ نمیخوای برگردی پیش ما؟

رضا
جمعه ۱۳ فروردين ۱۳۸۹, ۱۵:۳۵
سینا یکشنبه قراره بترکی یا اینکه بزنی بترکونی تیم حریف رو؟:3:
قصد داری بری یا بمونی؟!

Cool.X
جمعه ۱۳ فروردين ۱۳۸۹, ۲۱:۲۷
سلام
منم صاحب ضعیف ترین تیم لیگ هستم
زود اومدم توی این دسته
ولی کلی برنامه دارم
انشاالله فصل آینده

i.M.a.N
شنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۹, ۱۱:۳۷
:3:

ديگه ديگه

30n4
شنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۹, ۲۲:۰۳
سینا یکشنبه قراره بترکی یا اینکه بزنی بترکونی تیم حریف رو؟:3:
قصد داری بری یا بمونی؟!

من میرم برای برد،تیم حریف هم تیم خیلی خوبیه و با توجه به یکمی مشکل فرم و استامینایی که دارم شاید به مشکل بخورم ولی تمام تلاشم رو میکنم که صعود کنم.
البته یه برتری که حریف بر من داره اینکه اون نمیخواد صعود کنه و میتونه موتس بره ولی من به روحیه ام احتیاج دارم :( حالا ببینم نتیجه چطوری رقم میخوره

30n4
شنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۹, ۲۲:۰۵
سلام
منم صاحب ضعیف ترین تیم لیگ هستم
زود اومدم توی این دسته
ولی کلی برنامه دارم
انشاالله فصل آینده

سلام خوش آمدی
منم صاحب تیم Lyonnais iR هستم
اسم تیم شما چیه؟

رضا
يکشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۹, ۲۰:۱۴
داش سینا قهرمانیت مبارک:yahoo:
ایشالا بازی انتخابیت رو هم ببری و دست از سر این لیگ برداری:3:

Cool.X
يکشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۹, ۲۰:۱۶
من FC Pirouzi
قهرمانی شما رو هم تبریک میگم
خیلی نفسگیر بود :دی

30n4
يکشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۹, ۲۳:۱۷
من FC Pirouzi
قهرمانی شما رو هم تبریک میگم
خیلی نفسگیر بود :دی

ممنون
متاسفانه شما سقوط کردی :(
ولی نا امید نباش
یه سری کارهای پایه ای هست که باید برای تیمت انجام بدی،اولیش هم مربی با تمرین دهندگی خوب هست برای تمرین بازیکنان جوان.
سعی کن حتما کتابخونه ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) انجمن رو بخونی و هر سوال یا مشکلی که داشتی اینجا ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) بپرسی

موفق باشی

30n4
يکشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۹, ۲۳:۲۰
داش سینا قهرمانیت مبارک:yahoo:
ایشالا بازی انتخابیت رو هم ببری و دست از سر این لیگ برداری:3:

ممنون رضا جوون
قهرمانی شما هم مبارک،امیدوارم شما هم بازیت رو ببری و صعود کنی

رضا
يکشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۹, ۲۳:۳۴
ممنون رضا جوون
قهرمانی شما هم مبارک،امیدوارم شما هم بازیت رو ببری و صعود کنی

من که صعودم قطعیه.از اونجایی که من شانسم توی هتریک بالاست خوردم به یه تیم بات:3:
گروهی هم که میفتم توی رنکینگ از 256 لیگ رتبه 235 رو داره:3::jesors:یقینا دو فصل دیگه میام دسته 4:3:
----------------------------------------
تو وضعیت چجوریاست؟
پلی آف رو میتونی ببری؟

black_shadow
يکشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۹, ۲۳:۳۴
سینا جان مبارک باشه

پ ن:رضا اسپم نده!:3:

30n4
يکشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۹, ۲۳:۴۰
من که صعودم قطعیه.از اونجایی که من شانسم توی هتریک بالاست خوردم به یه تیم بات:3:
گروهی هم که میفتم توی رنکینگ از 256 لیگ رتبه 235 رو داره:3::jesors:یقینا دو فصل دیگه میام دسته 4:3:
----------------------------------------
تو وضعیت چجوریاست؟
پلی آف رو میتونی ببری؟

زیاد برای دسته چهار رفتن عجله نکن،الان تیمهای دسته ی چهار واقعا دارن ریتهای خیلی بالایی میگیرن.همین بازی آخر من رو نگاه کن اگه یه تعویض اشتباه نکرده بودم ریتم بالای 235 میومد

--
منم وضعیتم بد نیست و چاره ای هم جز بردن ندارم هر چند یکی از مهاجمام 3 کارته شد :(،تا ببینم تمرین این جمعه یه حالی به ما میده یکم فرم بچه ها بیاد بالا.البته حریفم هم خیلی قویه و اصلا هم لیگ مناسبی برای صعود نیست(دومین لیگ دسته 3 ) :(
--
حالا که قرار شد اسپم ندیدم من همین جا از کیارش تشکر میکنم،ممنون کیارش جوون :good:

black_shadow
يکشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۹, ۲۳:۴۳
چاکرتیم!!!:3:
همچنان رضا اسپم نده!
پ ن:این اسپم نبود
شایدم بود!

رضا
يکشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۹, ۲۳:۴۸
زیاد برای دسته چهار رفتن عجله نکن،الان تیمهای دسته ی چهار واقعا دارن ریتهای خیلی بالایی میگیرن.همین بازی آخر من رو نگاه کن اگه یه تعویض اشتباه نکرده بودم ریتم بالای 235 میومد

--
منم وضعیتم بد نیست و چاره ای هم جز بردن ندارم هر چند یکی از مهاجمام 3 کارته شد :(،تا ببینم تمرین این جمعه یه حالی به ما میده یکم فرم بچه ها بیاد بالا.
--
حالا که قرار شد اسپم ندیدم من همین جا از کیارش تشکر میکنم،ممنون کیارش جوون :good:

والا من مثل تو حال و حوصله وقت تلف کردن توی دسته های پایین رو ندارم.:apophys:
فوقش میام دسته4 یه کاری میکنم که موندگار بشم.:blush2:

i.M.a.N
دوشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۸۹, ۱۱:۲۳
به به بالاخره سینا هم قهرمان شد...

تبریک ...

منم احتمالا میرم دسته 6....

30n4
دوشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۸۹, ۱۸:۵۰
به به بالاخره سینا هم قهرمان شد...

تبریک ...

منم احتمالا میرم دسته 6....

ممنون حاجی

ایمان با این سرعت داری میری پایین به فکر بالا اومدن هم هستی؟ دسته 5 که مشکلی نداره راحت میتونی هر کاری میخوای بکنی چرا میخوای بری پایین

amin_michael5
دوشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۸۹, ۲۳:۲۲
جا داره که ما هم قهرمانی تیم همیشه مردم لیون آی آر رو به مدیر مسئول این تیم تبریک عرض نماییم :1:

مدیر مسئول باشگاه همیشه قهرمان پرسپولیس آی آر :1:

رضا
سه شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۹, ۰۰:۳۱
جا داره که ما هم قهرمانی تیم همیشه مردم لیون آی آر رو به مدیر مسئول این تیم تبریک عرض نماییم :1:

مدیر مسئول باشگاه همیشه قهرمان پرسپولیس آی آر :1:

تیم همیشه سوراخ پرسپولیس آی آر

یه غلط داری میشی 19:3:
درستشو واست نوشتم.جلسه بعدی 10 بار از روش مینویسی تا یاد بگیری:3:

gattus
سه شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۹, ۰۰:۳۸
سينا جان من كه تيمت رو نديدم ولى بخاطر اينكه آبادانى هستى حقته نوشه جونت ايشاالله برترى بشي:2:

رضا شعور ندارى:3:
اينجا بايد شخصيت داشته باشي امين هميشه خرافاتي بوده تو دخالت نكن:3:

رضا
يکشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۹, ۱۹:۰۵
بالاخره سینا رفتی بالا:SugarwareZ-191: