توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 4 گروه پنجاه و پنج
صفحه ها :
[
1]
2
3
4
5
6
7
heaven_smile77
چهارشنبه ۵ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۴۱
این تاپیك رو برای دوستانی كه توی دسته 4 گروه پنجاه و پنج هستند زدم
امیدوارم بیاید اینجا كه دور هم باشیم
designer
چهارشنبه ۵ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۵۰
سلام به برو بچ
آقا منم اومدم اینجا ... تا ببینیم بقیه هم میان یا نه
heaven_smile77
چهارشنبه ۵ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۴۵
توی این گروه تیم رین فورس برای منه كه متاسفانه توی دوبازی اخیر كه اولی توی جام حذفی بود و دومی توی لیگ بود شكست خورد. البته خیلی مهم نیست چون من تازه به هتریك اومدم و تقریبا خیلی چیزها هنوز دستم نیومده اما امیدوارم توی بازیهای بعدی بهتر بشم. برنامه رو هم كه نگاه میكردم 27-7-2008 باهات بازی دارم. امیدوارم تا اون موقع تیمم راه افتاده باشه حسابی.
designer
پنجشنبه ۶ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۴۸
منم این اولین فصلمه
اما تونستم توی فاصله بین دوتا فصل یه تیم خوب ببندم
امیدوارم که تیمت روفرم بیاد برای یه رقابت جانانه!
heaven_smile77
جمعه ۷ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۱۶
ببین تو می دونی این قسمت تمرین تیم چجوریه
چون من كه توی سایتهای مختلف میخوندم خیلی برایم عجیبه. اصلا با چیزی كه من توی قسمت تمرین تیم خودم میبینم همخونی نداره. مثلا یعنی چی كه 6 تا مهاجم رو تمرین بدیم و نذاریم كه جای خالی وجود داشته باشه مگه اصلا ما روی اینكه چه بازیكنایی تمرین كنن كنترلی داریم ؟
heaven_smile77
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۵۶
تبریك می گم
میبینم كه پشت سر هم داری همه رو میبری
designer
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۴۶
ممنون ... گفتم بین دو فصل تونستم رو تیمم خوب کار کنم
در مورد تمرین هم توی این حالت ما نمیتونیم هیچ تصمیمی بگیریم و خیلی کلیه ... اما گویا اگه پول بدی میتونی خیلی جزیی تر مثل سایت xperteleven تمرین بدی
designer
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۴۷
راستی به بقیه هم خبر دادی بیان اینجا؟
heaven_smile77
شنبه ۲۲ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۵۶
آره به بقیه هم گفتم بیان اما مثل اینكه خیلی تحویل نگرفتن
heaven_smile77
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۰۰
انگار رو دور برد افتادم. بازی بعدیم كه با توئه. امیدوارم بازی خوبی باشه
designer
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۲۴
بابا پرسپولیس رو ترکوندی !!!
امیدوارم بازی خوبی با هم بکنیم ... راستی تیمت رو تقویت کردی؟
designer
جمعه ۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۵۱
سلام
آقا چرا هیچکدوم از بچه ها اینجا نمیان؟
راستی تو توی کدوم شهر زندگی میکنی؟
heaven_smile77
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۵۶
آره با پرسپولیس خیلی خوب بازی كردم. انگار تیمم تازه رو اومده. ولی خوب با تو احتمالاَ بازی سختی دارم. امیدوارم بازی خوبی باشه. راستی من امیرم تهران هم زندگی می كنم. بقیه هم نمی دونم چرا نمیان به همشون پیام دادم اگه تونستی برو تو هم یه بار دعوتشون كن
designer
شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۱۳
سلام
بابت بردت تبریک میگم ...نمیدونم چرا تیمم خیلی بهم ریخته و ضعیف شده ... امیدوارم بتونم جمعش کنم
30n4
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۳۰
من امروز فهمیدم که به این دسته صعود کرد،اسم تیمم هم هست
Lyonnais iR
امیدوارم که این دسته فعال باشن تیماش
خوشحال میشم که راجع به تیمم نظراتتون رو بدونم
30n4
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۱:۲۶
هیچکی نیست اینجا؟؟
چرا من همیشه تیمم تو دسته هایی که هیچکی توش نیست!
i.M.a.N
جمعه ۲۶ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۴۹
چرا من از این به بعد هستم
designer
يکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۳
با سلام خدمت دوستان
اینجا بچه های این دسته زیاد پرحرف نیستن ... امیدوارم توی این گروه به همتون خوش بگذره!!!!
heaven_smile77
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۱۸
سلام به همه دوستان خوبم
امیدوارم كه این فصل بازیهای خوبی با هم داشته باشیم
البته با توجه به ورود سه تیم خیلی خوب به جمع خودمون مطمئنم كه كارمون خیلی سخت شده ولی مطمئنم این فصل خیلی بهمون خوش میگذره
راستی برای اونهایی كه نمی دونن میگم كه اسم تیم من هست reinforce
و خوبه بقيه دوستان هم اسم تيمهاشون رو اينجا بنويسن.
SALAR
پنجشنبه ۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۳۵
تیم Gaigran.p مال كیه؟
30n4
پنجشنبه ۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۴۷
من صاحب تیم Lyonnias iR هستم، این هفته که با بات (پرسپولیس مشهد فکر کنم اسمش باشه) هفته بعد هم که متهم به شکست تیم منچستر هستیم!
این هفته ولی خیلی باحاله،فکر میکنید نتایج چطور باشه!؟
30n4
پنجشنبه ۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۴۸
تیم Gaigran.p مال كیه؟
صاحبش نمودم کیه!! ولی صدر نشینه فعلا! ولی تیم تو هم خیلی خوبه اگه شانس داشته باشی میتونی ببریش!
کلا به بازی خلاقانه علاقه خاصی داره !! :spamafote:
SALAR
پنجشنبه ۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۵۱
چه طوری بازی میكنه؟
میشه بزنمش؟
30n4
پنجشنبه ۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۵۷
چه طوری بازی میكنه؟
میشه بزنمش؟
من هفته اول بهش باختم ولی خوب ترکیب خوبی نزاشته بودم و روی اشتباهات فردی گل خوردیم : دی (اونم سه تا)
ولی فکر میکنم بهترین راه اینه که حمله از جناحین بری با پیستونهایی که قدرت گلزنی بالا داران!
البته 3-5-2 بازی میکنه با یه مدافع وسط! ولی به نظر من جناحینش ضعیف تره! به خصوص اینکه پیستونهاش هم توی این چندتا بازی رو به وسط بازی میکنن
SALAR
پنجشنبه ۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۰۲
ولی توی جام حذفی 3-4-3 بازی كرده.
حالا نمیدونم جلوی من چی كار میكنه.
ولی ستاره های تیمش مثل تیم منه
فقط تنها فرقش اینه كه اون دفاع هاش بهترند و من هافبكام
30n4
پنجشنبه ۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۰۷
ولی توی جام حذفی 3-4-3 بازی كرده.
حالا نمیدونم جلوی من چی كار میكنه.
ولی ستاره های تیمش مثل تیم منه
فقط تنها فرقش اینه كه اون دفاع هاش بهترند و من هافبكام
من فکر میکنم جام حذفی چون با بات بازی داشته از 3-4-3 استفاده میکرده! و ترکیب اصلیش 3-5-2 باشه
SALAR
پنجشنبه ۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۱۱
اتفاقا منم 3-5-2 بازی میكنم فقط اون با خلاقیت بازی میكنه و من حمله از عمق
30n4
پنجشنبه ۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۱۵
اتفاقا منم 3-5-2 بازی میكنم فقط اون با خلاقیت بازی میكنه و من حمله از عمق
از وقتی هتریک اعلام کرده که بازی با خلاقیت از این بعد بیشتر از قبل کارایی خواهد داشت،طرفداراش زیاد شده!
ولی تیمت خیلی خوبه و میزبان هم که هستی میتونی ببری اگه هم فکر میکنی خیلی شانس نداری موتس برو ولی به نظرم دلیل نداره چون هافبکای خوبی داری و همین طوری هم وسط میدون رو به دست میگیری! خود دانی جوون :icon_angel:
البته منم هافبکام خوب بودن نتیجه نداد و 65 در صد بازی دست اون بود، کلا تیمه خوبیه و کارت مشکله!
i.M.a.N
جمعه ۳ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۲۹
reinforce خیلی شانس اوردی كه بازیو نباختی و متاسفم كه با سه تا مصدوم (البته فقط يكيشون نميتونه بازي كنه ) بايد با GAIGRAN.P بازي كني،اميدوارم ببري كه منم روحيه بگيرم.
این هفته من با saman united بازي دارم چه جور تيميه؟؟؟؟
i.M.a.N
جمعه ۳ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۳۹
من صاحب تیم Lyonnias iR هستم، این هفته که با بات (پرسپولیس مشهد فکر کنم اسمش باشه) هفته بعد هم که متهم به شکست تیم منچستر هستیم!
این هفته ولی خیلی باحاله،فکر میکنید نتایج چطور باشه!؟
اشتباه گفتي بايد بگي متهم به شكست خوردن از منچستر هستي من خيلي شاخم اون قهرمان فصل قبل به زور با من مساوي كرد
30n4
جمعه ۳ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۴۴
اشتباه گفتي بايد بگي متهم به شكست خوردن از منچستر هستي من خيلي شاخم اون قهرمان فصل قبل به زور با من مساوي كرد
من کاری به قهرمان پارسال و به زور مساوی کردنش ندارم :kahvecy0: مهم اینه که بچه ها هم قسم شدن از روی تیمت رد شن! دست منم نیست دیگه چون بچه ها اعصابشون تعطیله! نمیدونم چی کار کنم 30-40 تا هم روانپزشک گرفتم ولی جواب نمیده!
آخه میدونه بچه ها صبح به صبح یه لیوان خون میزنن،هار شدن :yess:
i.M.a.N
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۲۵
الان دارم از ترس به خودم می لرزم :lol::lol::lol::boid:
i.M.a.N
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۳۰
آخه میدونه بچه ها صبح به صبح یه لیوان خون میزنن،هار شدن :yess:
بچه خوب صبح به صبح باید یه لیوان شیر بخوره :beach:((خون)) عیبه بده زشته:vampire::diablo:
30n4
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۴۱
بچه خوب صبح به صبح باید یه لیوان شیر بخوره :beach:((خون)) عیبه بده زشته:vampire::diablo:
آره دیگه بچه های ما بچه های خوبی نیستن! اصلا حرف گوش نمیکنن! هر چی من میگم بهشون که تیم حریف رو له نکنید به خرجشون نمیره! :wink_smile:
heaven_smile77
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۱۷
ميبينم كه جمع دوستان جمع اينجا و با همديگه كل كل ميكنن. اولا كه تیم منچستر خیلی تیم خشنیه و اگه سه تا از بازكن های منو مصدوم نمی كرد حتما بازی رو می بردم (مصدوم كردن سه بازیكن توی یه بازی خودش واقعاَ یه ركورده). با این همه باید اعتراف كنم كه بازیهای قبلیمو خیلی خوب آنالیز كرده بودی و می دونستی كه چجوری میخوام باهات كنم. به هر حال از اینكه این فصل حریفهای قوی به گروه ما اومدن خوشحالم و دوباره برای قهرمانی توی این فصل هم تلاش میكنم.
30n4
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۰۲
تیمها دسته همه خوبن و علاوه بر اون مربیهای خوبی هم دارن!
بچه ها هر کدومتون چند وقته تیم دارید !؟ و هدف اصلی این فصلتون چیه؟! اگه قهرمان شدید قصد صعود دارید یا میخواید فعلا تیمتون رو قوی کنید ؟!
heaven_smile77
دوشنبه ۶ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۲۱
من تازه از فصل پیش اینجا تیم گرفتم كه توی همون فصل اول هم قهرمان شدم اما این فصل نمی دونم چرا یه كمی افت كردم. با منچستر مساوی كردم و به قایقران باختم. اما فكر می كنم كم كم دوباره تیمم رو بیاد چون فصل پیش هم از بازی چهارم پنجم بود كه همه بازیهامو بردم
i.M.a.N
دوشنبه ۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۲۴
این بازی رو هم 5-2 بردم به امید اینكه بتونم تو جام حذفی هم نتیجه بگیرم
فكر می كنیم جذاب ترین بازی هفته بعد بازی تیم من با تیم خون آشام ها یعنی با Lyonnais IR باشه كه برنده اون بازیم معلومه كه كیه.(نفهمیدی منم دیگه)
قایقرانم تیمش خیلی خفنه باید حواسمون بهش باشه
تا بعد .....
30n4
دوشنبه ۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۳۰
فكر می كنیم جذاب ترین بازی هفته بعد بازی تیم من با تیم خون آشام ها یعنی با reinforce باشه كه برنده اون بازیم معلومه كه كیه.(نفهمیدی منم دیگه)
تا بعد .....
تو فکر کردی تیمت هر هفته با reinforce بازی داره؟! بابا همین هفته پیش (یا دو هفته پیش بود) باهاش مساوی کردی!! :tease:
حالا هم بچه ها دارن تیمت رو آنالیز میکنن با نقاط قوت و ضعفت رو در بیارن! البته بستگی به بازیهای جام حذفی هم داره؛چون اگه این هفته بردم، احتمالا به خاطر روحیه بچه ها هم که شده اگه حریف حذفی قدر باشه و بخوام موتس برم جلوش بازی با شما رو به بچه ها میگیم یکم ریلکس باشن ! :beach:
همه چی میمونه تا بعد از بازی این هفته جام حذفی! بعدش توی جلسه ای که در کمیته فنی داریم راجع بازی با شما تصمیم میگیریم:xp1700:
heaven_smile77
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۰۸:۲۴
فكر می كنیم جذاب ترین بازی هفته بعد بازی تیم من با تیم خون آشام ها یعنی با reinforce باشه كه برنده اون بازیم معلومه كه كیه.(نفهمیدی منم دیگه)
تا بعد .....
آخه عزیز من تو كه هفته پیش با من بازی داشتی. یادته بازیمون هم مساوی شد. بعدش هم نمی دونم چرا به تیم من می گی تیم خون آشام ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :mega_shok:
i.M.a.N
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۵۴
من معذرت می خوام جدیدا خیلی گیج میزنم منظورم Lyonnais IR بود .
i.M.a.N
چهارشنبه ۸ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۲۴
هم من و هم Lyonnais IR و قایقران از جام حذفی كنار رفتیم و فقط reinforce مونده فكر مي كنم ليگ جذاب تر بشه و تيمها اين هفته براي جبران شكست ميان.
اميدوارم reinforce بتونه تو جام حذفي تو مراحل بالاتر هم موفق باشه
30n4
چهارشنبه ۸ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۳۶
هم من و هم Lyonnais IR و قایقران از جام حذفی كنار رفتیم و فقط reinforce مونده فكر مي كنم ليگ جذاب تر بشه و تيمها اين هفته براي جبران شكست ميان.
من خیلی بد باختم ! همش تقصیر خودم بود رفتم دیدم یارو اصلا به تیمش سر نمیزنه منم یه جوری ترکیب چیدم اینگار با بات بازی دارم بازیکنا رو گذاشتم توی پستهای غیر تخصصی نتیجه اش هم بهتر از این نمیشه فقط موندم یه نیمه تیم حریف 10 نفره بود چطوری اینطوری شد :kahvecy0:،این هفته هم به خاطر فروش بازیکن روحیه تیم خراب بود این هم مزید بر علت شد،حاله بچه ها خیلی بده!! خون احتیاج دارن :asthanos:
به هر حال این گذشت،و خیلی برنامه ها رو ریخت به هم دیگه! ما حداقل رو دو هفته دیگه حذفی حساب کرده بودیم! :dirol:
i.M.a.N
چهارشنبه ۸ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۲۲
من تنها اشتباهم این بود كه به خاطر احتیاج به پول یكی از بهترین بازیكنام رو فروختم.
SALAR
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۰۳
تیم Gaigran.p ماله كیه؟
توی جام حذفی 5-3 بردمش.
برید حال كنید.
30n4
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۵۸
تیم Gaigran.p ماله كیه؟
توی جام حذفی 5-3 بردمش.
برید حال كنید.
نتیجه خیلی خوبی بود ولی خب اون پیک رفته بود ! یا شاید تو موتس رفته بودی،کدوم صحیحه؟؟
به هر حال تبریک:beach:
SALAR
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۰۲
نتیجه خیلی خوبی بود ولی خب اون پیک رفته بود ! یا شاید تو موتس رفته بودی،کدوم صحیحه؟؟
به هر حال تبریک:beach:
من عادی رفتم توی زمین ولی اونا نمیدونم.ولی اون با ضدحمله بازی میكرد و با 3-5-2 و در حالی كه همیشه توی جام حذفی 3-4-3 بازی میكرد.
ولی به هر حال زدمش ولی این دفعه خوردم به یه دسته 3ای
i.M.a.N
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۰۳
همچین بازیکن مالی هم نبوده! به زور یک و نیم ستاره میگرفته این مهاجمه و هافبکه که تازه خریدی
خیلی بهترن! :1:
البته حقوق این هافبکه که خریدی خیلی زیاده! نمیدونم،حتما یه چیزی توش دیده بودی که خریدیش
:good:
اون بازیكن كم ستاره می گرفت ( 2.5ستاره می گرفت نه 1.5) ولی هر بازی یه گل میزد.
30n4
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۰۵
من عادی رفتم توی زمین ولی اونا نمیدونم.ولی اون با ضدحمله بازی میكرد و با 3-5-2 و در حالی كه همیشه توی جام حذفی 3-4-3 بازی میكرد.
به امید پیروزی در بازی بعدی! احتمالا اون پیک رفته چون خیلی درصد مالکیت توپش بد بود!
و احتمالا چون پیک رفته گذاشته رو ضد حمله، ولی از ترکیب اصلیش استفاده کرده!
خوب کاری کردی بردیش داشت پررو میشد :xp1700:
i.M.a.N
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۰۵
ایشالا اونم سوسك میكنی
designer
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۴۴
کیا اینجا با هزینه عضو هتریکن؟ یعنی حق عضویت دادن؟
i.M.a.N
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۲۵
منظورت چیه؟؟
30n4
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۴۱
منظورت چیه؟؟
منظورش همون ساپورتر شدنه،من که نیستم بقیه رو نمیدونم
designer
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۵۰
منظورش همون ساپورتر شدنه،من که نیستم بقیه رو نمیدونم
آره منظورم همینه ... میخوام بدونم چه امکانات خاص دیگه ای برای اونا وجود داره؟ آیا باعث قویتر شدن تیمشون هم میشه؟
بعلت آواتار نامناسب
i.M.a.N
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۰۶
آره منظورم همینه ... میخوام بدونم چه امکانات خاص دیگه ای برای اونا وجود داره؟ آیا باعث قویتر شدن تیمشون هم میشه؟
هیچ تاثیری رو تیم نداره فقط باعث جذاب تر شدن هتریك میشه.
راستی شما تو گروه ما هستی؟؟؟
30n4
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۵۴
امکاناتی که میده باعث قوی تر شدن تیم نمیشه ولی باعث جالبتر شدن میشه گویا،اینگار میتونن واسه تیم لوگو بسازن و توضیح بدن در مورد تیمشون توی صفحه اصلی تیمشون،رنگ لباس انتخاب کنن به هر بازیکن شماره خاص بدن و توی بازی دوستانه هم تازگیا یه سری امتیازات بهشون دادن
heaven_smile77
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۰۵
دوستان چرا یهو باهمدیگه همه از جام حذفی كنار رفتید. باهمدیگه هماهنگ كرده بودید؟
به هر حال امیدوارم از پس تیم بعدی توی جام حذفی بر بیام. تیم بدی نیست ولی باید یه كم وقت بزارم تا نقطه ضعفش رو پیدا كنم.
30n4
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۵۳
به هر حال امیدوارم از پس تیم بعدی توی جام حذفی بر بیام. تیم بدی نیست ولی باید یه كم وقت بزارم تا نقطه ضعفش رو پیدا كنم.
ما که نتونستیم بریم مرحله بعد و تقریبا برای من که گرون تموم شد چون حداقل رو یه بازی میزبانی و درآمدش بعلاوه
تجربه اش و ... حساب کرده بوده ام ! ولی حالا اتفاقیه که افتاده و کاری هم نمیشه کرد :cray:
امیدوارم تو بری بالا و از حیثیت این گروه دفاع کنی :give_rose:،اگه کمکی خواستی بگو، هم من هم بقیه بچه های
بچه های گروه مسلما آماده خدمتگزاری هستیم،مگه نه؟؟
:love05:
i.M.a.N
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۴۴
منم امیدوارم صعود كنی. هم من و هم بچه های تیم برات دعا می كنیم صعود كنی.:worship::worship::friends:
i.M.a.N
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۴۹
ما که نتونستیم بریم مرحله بعد و تقریبا برای من که گرون تموم شد چون حداقل رو یه بازی میزبانی و درآمدش بعلاوه
تجربه اش و ... حساب کرده بوده ام ! ولی حالا اتفاقیه که افتاده و کاری هم نمیشه کرد :cray:
امیدوارم تو بری بالا و از حیثیت این گروه دفاع کنی :give_rose:،اگه کمکی خواستی بگو، هم من هم بقیه بچه های
بچه های گروه مسلما آماده خدمتگزاری هستیم،مگه نه؟؟
:love05:
بله ما همه اماده ایم كه به تو كمك كنیم شماره شناسایی حریفتو بده سوراخ شده تحویل بگیر.هیچوقت مثل من تیم حریفو دست كم نگیر.
heaven_smile77
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۰۸:۲۶
بابا چه رفیقهای باحالی دارم من اینجا. حتما اگه مشكلی داشتم توی آنالیز تیم حریف باهاتون توی چیدن تركیب مشورت می كنم
i.M.a.N
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۵۳
بابا چه رفیقهای باحالی دارم من اینجا. حتما اگه مشكلی داشتم توی آنالیز تیم حریف باهاتون توی چیدن تركیب مشورت می كنم
هر وقت مشكل داشتی ما در خدمتیم.
30n4
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۲۹
خب ما تیم منچستر شاهین شهر رو با سه گل در هم کوبیدیم و به رده دوم جدول اومدیم!
من قبلا گفته بودم بچه ها اعصاب ندارن ولی دوستان باور نکرده بوده اند،بیاید اینم نتیجه اش!!
heaven_smile77
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۰۸:۱۹
می بینم كه وضعیت جدول تا حدودی عوض شده اما نمی دونم چرا همش این قایقران صدر جدوله و پایین نمی آد. البته فكر كنم یكی از دلایلش اینه كه تا حالا بیشتر بازیهاش رو توی ورزشگاه خودش انجام داده و از این مزیت نهایت استفاده رو كرده. فكر كنم قایقران قهرمان نیم فصل بشه اما مطمئنا برای نیم فصل دوم شرایط عوض میشه
30n4
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۰۸:۳۴
می بینم كه وضعیت جدول تا حدودی عوض شده اما نمی دونم چرا همش این قایقران صدر جدوله و پایین نمی آد. البته فكر كنم یكی از دلایلش اینه كه تا حالا بیشتر بازیهاش رو توی ورزشگاه خودش انجام داده و از این مزیت نهایت استفاده رو كرده. فكر كنم قایقران قهرمان نیم فصل بشه اما مطمئنا برای نیم فصل دوم شرایط عوض میشه
قایقران قوی ترین تیم این دسته نیست! ولی خب اوله فعلا! حالا به هر دلیلی :kahvecy0:
ما بازی اول لیگمون باهاش بود و شناخت کافی ازش نداشتیم! حالا بازی برگشت تلافی میکنیم!این هفته من با
سامان یونایتد دارم! صاحبش اینجا عضو هست یا نه؟!:3:
heaven_smile77
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۰۹
قایقران قوی ترین تیم این دسته نیست! ولی خب اوله فعلا! حالا به هر دلیلی :kahvecy0:
ما بازی اول لیگمون باهاش بود و شناخت کافی ازش نداشتیم! حالا بازی برگشت تلافی میکنیم!این هفته من با
سامان یونایتد دارم! صاحبش اینجا عضو هست یا نه؟!:3:
اینو كه 100% باهات موافقم چون توی بازی خودم با قایقران من ستاره های بیشتری گرفتم و مالكیت توپ هم برابر بود حتی نیمه دوم 1% به نفع من بود با اینكه بازی هم توی ورزشگاه اون بود. به هر حال توی بازی برگشت می تونیم جبران كنیم. این تیم سامان یونایتد هم اصلا اینجا تا حالا نیومده.
heaven_smile77
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۳۲
سلام دوستان
خوشبختانه اینبار هم تیم حریف رو در جام حذفی شكست دادم. اما در مورد تیم بعدی كه یك تیم قوی هستش هر كدوم از دوستان اگه لطف كنن و یه نگاهی بهش بندازن و نظرشون رو در موردش به من بگن و اینكه به نظرشون چطوری میشه شكستش داد من ممنون میشم.
amir8741
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۰۳
امير علي گفته هافبكهاي خيلي قدرتمندي داري
تنها ضعف حريفت عمق دفاعشه يكمييم وسطش ضعيفه
به نظر من اين هفته 4-5-1 تو ليگ بازي كن تا تا تو اين سيستم قوي بشي
كناره هاي دفاعش خيلي خوبن و همينطور وينگر هاش
حمله از وسط هم كه تخصص اصلي اين حريفته
فكر كنم تنها راه مقابله باهاش اين باشه كه
4-5-1 بازي كني
وينگ بك هاتو به سمت وسط بزار براي كمك به دفاع هات چون از عمق حمله ميكنه
اگه وينگر هانت بازيسازيشون خوبه به سمت وسط بزار براي كمك به هافبكات
اگه وينگرهات دفاعشون خوبه به سمت عقب بزار براي مهار كردن وينگرهاش
ولي به نظر من اگه به سمت وسط بزاري بهتره چون اون 4-3-3 بازي ميكنه و اينطوري راحت ميتوني وسط زمين رو بگيري
حالا 2تا حالت داري يا ضد حمله يا پرس كه اونم بستگي به بازيكنات داره و خودت بايد انتخاب كني
موفق باشي رفيق:icon_bandit:
amir8741
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۱۰
امير به دلم افتاده اين تيمو ميبري
فصل پيش كه من تو دسته 5 بودم به دلم افتاده بود oberen رو ميبرم(البته با ... شانسي) و بردم
حالا به دلم افتاده تو ميبري
فقط وسط زمينو ازش بگير با درصد بالا
اگه پرسينگ هم بري موقعيت گلش مياد پايين
بقيش هم شانسيه
heaven_smile77
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۲۲
امير علي گفته هافبكهاي خيلي قدرتمندي داري
تنها ضعف حريفت عمق دفاعشه يكمييم وسطش ضعيفه
به نظر من اين هفته 4-5-1 تو ليگ بازي كن تا تا تو اين سيستم قوي بشي
كناره هاي دفاعش خيلي خوبن و همينطور وينگر هاش
حمله از وسط هم كه تخصص اصلي اين حريفته
فكر كنم تنها راه مقابله باهاش اين باشه كه
4-5-1 بازي كني
وينگ بك هاتو به سمت وسط بزار براي كمك به دفاع هات چون از عمق حمله ميكنه
اگه وينگر هانت بازيسازيشون خوبه به سمت وسط بزار براي كمك به هافبكات
اگه وينگرهات دفاعشون خوبه به سمت عقب بزار براي مهار كردن وينگرهاش
ولي به نظر من اگه به سمت وسط بزاري بهتره چون اون 4-3-3 بازي ميكنه و اينطوري راحت ميتوني وسط زمين رو بگيري
حالا 2تا حالت داري يا ضد حمله يا پرس كه اونم بستگي به بازيكنات داره و خودت بايد انتخاب كني
موفق باشي رفيق:icon_bandit:
واقعا تشكر می كنم از بابت اینكه تیم حریف رو آنالیز كردی. من نمی تونم بازی توی لیگم رو برای جام حذفی سرمایه گذاری كنم چون وضعیتم توی جدول طوریه كه باید ببرم تا توی كورس قهرمانی بمونم اما واقعا نكاتی كه گفتی عالی بود سعی میكنم حتماَ میانه زمین رو از این تیم بگیرم تا كاری نتونه بكنه. البته تیم مقابلتو توی بازی بعدیت در جام حذفی هم دیدم. خیلی قویتر از تیمیه كه من باهاش بازی دارم.
30n4
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۱۸
خوب فکر کنم تیمت همون reinforce باشه!
با تیمی که بازی داری خیلی قویه! به خصوص در نوک حمله اش! به همین دلیل برو روی سیستم پرسینگ هر چی بازیکن قدرتی هم داره بزار توی دفاع تا قویتر بشه! اگه موتس هم بری با یه سیستم 5 هافبکه میتونی به دلیل موتس بودن تعدد بازیکن میان میدان رو از آن خودت کنی!
هافبکهای وسط رو هم اگه یکیشون رو متمایل کنی به عقب بهتره چون طرف احتمال حمله از عمق بازی میکنه!
اگه 4-5-1 بازی کنی خوبه اگه نمیتونی 4-4-2 برو چون اگه با 3 دفاع بازی کنی با این مهاجمای طرف کارت خیلی سخته!
prince.ali
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۲۴
من یه سوال داریم تیمت کدومه!! reinforce؟؟:demis_roussos:
عزیزم خسته نباشی. اینهمه اینجا صحبت كردیم باهمدیگه تازه می پرسی تیمت كدومه:rtfm:
و از راهنماییت هم ممنونم امیدوارم بتونم شكستش بدم
راستی توی لیگ هم بعد دو هفته دیگه با تو بازی دارم. احتمالا بعد از یه باخت سنگین دیگه یادت می مونه كه تیم من كدومه:3:
30n4
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۴۳
عزیزم خسته نباشی. اینهمه اینجا صحبت كردیم باهمدیگه تازه می پرسی تیمت كدومه:rtfm:
و از راهنماییت هم ممنونم امیدوارم بتونم شكستش بدم
راستی توی لیگ هم بعد دو هفته دیگه با تو بازی دارم. احتمالا بعد از یه باخت سنگین دیگه یادت می مونه كه تیم من كدومه:3:
آخی،عیب نداره! تو میتونی منو ببری ولی الان نه! 20 سال دیگه :icon23:
اونم به شرط اینکه به جای هفته یه بار هر روز هفته بچه هات تمرین کنن اونم با جدیت فراوان!
حالا یه کاری کن این هفته رو جام حذفی پیک برو بازی لیگت رو هم ایضا،با من موتس بازی کن منم پیک میرم:fighting29:
البته الان حساب کردم اینطوری هم باز میبازی پس بیخیال! باید یه فکر دیگه کرد!شاید به جوانانم گفتم باهات بازی کنن
heaven_smile77
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۲۳:۵۶
آخی،عیب نداره! تو میتونی منو ببری ولی الان نه! 20 سال دیگه :icon23:
اونم به شرط اینکه به جای هفته یه بار هر روز هفته بچه هات تمرین کنن اونم با جدیت فراوان!
حالا یه کاری کن این هفته رو جام حذفی پیک برو بازی لیگت رو هم ایضا،با من موتس بازی کن منم پیک میرم:fighting29:
البته الان حساب کردم اینطوری هم باز میبازی پس بیخیال! باید یه فکر دیگه کرد!شاید به جوانانم گفتم باهات بازی کنن
موتس و پیك هیچ فرقی نمی كنه من تیم تو رو با اختلاف بیشتر از سه گل شكست می دم. البته ممكنه بیشتر باشه ولی من پایین تر میگم كه روحیه بچه های تیمت خراب نشه. پس فعلا از اینكه دوم جدولی لذت ببر چون نهایتا دو هفته دوام میاوری اونجا البته اگه از پس تیم بعدی توی لیگ بر بیای تازه.:tounge_smile:
30n4
شنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۲۹
خب فردا بازیهای لیگ انجام میشه و ما نمیدونیم دست به جوان گرایی بزنیم یا نه !!! تیم جوانان بچه هاش به عمل رسیدن:rasta2: ولی خب در سطحی نیستن که ارزش تمرین دادن رو داشته باشن از یک طرف هم خوب یکسال باهاشون سر کردم و تمرینشون دادم و یه علاقه قلبی بینمون ایجاد شده!:blush:
حالا باید بین عقل و احساس یکی رو انتخاب کرد! تا ببینیم چی میشه!
تیم حریف هم چند صباحیست که در این دسته به سر میبره اما خب بردنش نسبت به باقی تیمها ساده تره با توجه به اینکه دوتا از بازیکنهای اصلیش هم مصدوم هستند!
کلیه تصمیمات ارنج هم میمونه واسه فردا بعد از جلسه کمیته فنی با مربی جدید!:sors:
راستی بچه ها شما مربیاتون چه لولی دارن؟؟:question:
30n4
يکشنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۲۵
خب بازی های این هفته هم تموم شد و هیچ نتیجه غیر قابل پیش بینی نداشتیم و همه در همون موقعیتی که در جدول داشتن باقی موندن!
ولی هفته آینده هیجانش بالاتره ولی از همین الان معلومه که بازم تغییر در جدول نخواهیم داشت:2:
30n4
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۲۸
بچه ها کجایید؟! چرا پیداتون نیست؟:megaphone:
بابا برگردید،من فهمیدم که اشتباه کردم دیگه نمیبرمتون،بیاید با هم دوست باشیم تیمهای شما هم خوبه!! من از بردهام پشیمونم برگردید :rasta2::demis_roussos::pardon:
heaven_smile77
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۲۳
خب بازی های این هفته هم تموم شد و هیچ نتیجه غیر قابل پیش بینی نداشتیم و همه در همون موقعیتی که در جدول داشتن باقی موندن!
ولی هفته آینده هیجانش بالاتره ولی از همین الان معلومه که بازم تغییر در جدول نخواهیم داشت:2:
خوب دیگه دیگه كم كم وسایلتو جمع و جور كن چون هفته بعد جامون با هم عوض می شه. من میام رده دوم جدول تا بعدا ببینم تكلیف قایقران چی میشه. ولی از قبل بهت گفتم حداقل اختلافمون 3 تاست ولی تو روی خیلی بیشتر از اینها حساب كن كه یه وقت شكه نشی.
30n4
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۴۱
خوب دیگه دیگه كم كم وسایلتو جمع و جور كن چون هفته بعد جامون با هم عوض می شه. من میام رده دوم جدول تا بعدا ببینم تكلیف قایقران چی میشه. ولی از قبل بهت گفتم حداقل اختلافمون 3 تاست ولی تو روی خیلی بیشتر از اینها حساب كن كه یه وقت شكه نشی.
اگه باخت من باعث میشه که شما همچنان به این فروم بیاید من حرفی ندارم من میبازم ولی باخت من کافی نیست شما هم باید ببرید :rofl:
من تلاشم رو میکنم واسه باخت ولی شما هم باید یه حرکتی بزنید،که به جرم تبانی در تیمامون رو نبندن
i.M.a.N
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۰۱
من بعد از 11 روز به هتریك برگشتم
اول از همه برد 3-0 Lyonnais در مقابل خودم رو بهش تبريك ميگم.
دوم اينكه برد reinforce مقابل استقلال رو هم تبریك میگم امیدوارم تیم فراز پویا رو هم ببره (تا اینجا كه 0 - 0) .
این هفته هم بازی های مهمی انجام میشه من با قایقران بازی دارم كه امیدوارم ببرم
بازی مهم دیگه هم بین Lyonnais و reinforce كه امیدوارم تیم شایسته برده بازی باشه.
30n4
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۰۴
من بعد از 11 روز به هتریك برگشتم
اول از همه برد 3-0 Lyonnais در مقابل خودم رو بهش تبريك ميگم.
دوم اينكه برد reinforce مقابل استقلال رو هم تبریك میگم امیدوارم تیم فراز پویا رو هم ببره (تا اینجا كه 0 - 0) .
این هفته هم بازی های مهمی انجام میشه من با قایقران بازی دارم كه امیدوارم ببرم
بازی مهم دیگه هم بین Lyonnais و reinforce كه امیدوارم تیم شایسته برده بازی باشه.
خوش اومدی جوون!
بازی reinforce که کشید به وقت اضافه و یه اخراجی هم داده!
از همه بدتر اینه که از سیستم 4-5-1 استفاده کرده در صورتی که گویا قبلا با این سیستم بازی نکرده و این فاجعه است!!:capo:
30n4
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۱۸
امیدوارم ترکیب واسه پنالتی چیده باشه در غیر اینصورت مجبور میشم به خاطر اشتباهات مکررش یکشنبه تیمش رو له کنم تا دیگه حواسش رو جمع کنه! :fighting29::icon23:
30n4
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۴۷
خب در پنالتی reinforce بازی رو واگذار کرد! البته با تیم خیلی خوبی بازی داشت اما با یکم دقت بیشتر میتونست برنده میدون باشه!چون فکر کنم حریفش هم پیک اومده و یا اون موتس رفته بود؟؟ یا هر دو؟!ترکیب پنالتی هم نزاشته بودی؟؟:rastapop:درسته؟
به هر حال گذشته و از این بعد قول میده که بیشتر دقت کنه :wink_smile:
heaven_smile77
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۱۲
واااااااااااااااااااااااا اااااااااای
عجیبه كه من با تصاحب توپ 73% در هر دو نیمه بازی نتونستم این تیم رو شكست بدم. عجیبه واقعا چون اون اصلا موقعیت برای گلزنی هم نداشت. اما باید چند نكته رو بگم. تیم من تجربه بازی با سیستم 1-5-4 رو داشت. اونم در چند بازی پس سیستم ناآشنایی برای بازیكنهای من نبود. نكته دوم اینكه من نرمال رفته بودم تو زمین. ولی اینكه آیا تیم مقابل موتس یا نرمال یا پیك اومده رو نمی دونم. و نكته آخر اینكه شما دست می گید من پنالتی زنهای تیم رو مشخص نكرده بودم كه یه نوع فاجعه محسوب می شه.
ولی در آخر باید اضافه كنم كه حتما حرف شما رو گوش میكنم و برای بازی یكشنبه بیشتر دقت می كنم البته اگه اون بازی هم مثل بازی امروز نشه.
30n4
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۰۹
واااااااااااااااااااااااا اااااااااای
عجیبه كه من با تصاحب توپ 73% در هر دو نیمه بازی نتونستم این تیم رو شكست بدم. عجیبه واقعا چون اون اصلا موقعیت برای گلزنی هم نداشت. اما باید چند نكته رو بگم. تیم من تجربه بازی با سیستم 1-5-4 رو داشت. اونم در چند بازی پس سیستم ناآشنایی برای بازیكنهای من نبود. نكته دوم اینكه من نرمال رفته بودم تو زمین. ولی اینكه آیا تیم مقابل موتس یا نرمال یا پیك اومده رو نمی دونم. و نكته آخر اینكه شما دست می گید من پنالتی زنهای تیم رو مشخص نكرده بودم كه یه نوع فاجعه محسوب می شه.
ولی در آخر باید اضافه كنم كه حتما حرف شما رو گوش میكنم و برای بازی یكشنبه بیشتر دقت می كنم البته اگه اون بازی هم مثل بازی امروز نشه.
خودش تو گزارش بازی گفت که بازیکنا آشنایی کافی با این سیستم رو ندارن و هماهنگیشون به خوب میرسه!
واسه همین گفتم!
یکشنبه میبینمت :clapping:
i.M.a.N
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۳۷
واقعا از شكست reinforce متعجب و متاثر شدم . اميدوارم در زندگي واقعي پيروز باشه
heaven_smile77
پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۱۹
واقعا از شكست reinforce متعجب و متاثر شدم . اميدوارم در زندگي واقعي پيروز باشه
واقعا از احساس همدردی كه در مورد این بازی با من داشتید و اینكه پیگیری كردید تشكر می كنم از همتون:smile:
heaven_smile77
پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۴۲
خودش تو گزارش بازی گفت که بازیکنا آشنایی کافی با این سیستم رو ندارن و هماهنگیشون به خوب میرسه!
واسه همین گفتم!
یکشنبه میبینمت :clapping:
از شما هم به خاطر پیگیری كه كردید تشكر میكنم. ولی فرقی توی بازی یكشنبه نمی كنه. :wink_smile:یكشنبه می بینمت
30n4
شنبه ۲۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۳۲
خب در کمتر از 24 ساعت دیگه بازیهای هفته ششم آغاز میشه و از همینجا اعلام میکنیم که روی 3 امتیاز کامل این بازی حساب کردیم، و فردا در میدان شایستگی خودمون رو ثابت میکنیم!
هر چند تیم حریف هم تیم خوبیه ولی همه میدونن که ما بهتریم:clapping::clapping::clapping::clappin g::clapping:
Komeil
يکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۵۲
فقط دسته 4 گروه 10
فقط ایران پرسپولیس
30n4
يکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۰۷
آخه پسر خوب این چه کاریه کردی،حالا باید بگیم خیلی باحالی؟!
سامان چرا دعواش نمیکنی :3::help:
heaven_smile77
يکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۴۴
تیم مقابل بزرگترین شانس رو آورد و مدافع من در دقیقه 12 از زمین اخراج شد. ای بابا چرا همیشه شانس باشه با تیمهای مقابل من باشه. تا حالا كه مساویه.
heaven_smile77
يکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۱۸
خب در کمتر از 24 ساعت دیگه بازیهای هفته ششم آغاز میشه و از همینجا اعلام میکنیم که روی 3 امتیاز کامل این بازی حساب کردیم، و فردا در میدان شایستگی خودمون رو ثابت میکنیم!
هر چند تیم حریف هم تیم خوبیه ولی همه میدونن که ما بهتریم:clapping::clapping::clapping::clappin g::clapping:
من معذرت می خوام كه حساب كتابهای شما رو بهم زدم و سه امتیاز رو گرفتم. البته من قبلا قول برد با اخلاف سه گل رو داده بودم كه متاسفانه با اختلاف دو گل برنده شدم. ولی توجه به موقعیت خط دفاعی من در این بازی جالبه چون من با سیستم 2-5-3 بازی كردم و مدافع وسط من در این بازی محروم بود و مدافع چپ من در دقیقه 12 اخراج شد. و مدافع راست من هم در دقایق پایانی بازی مصدوم شد. حالا با این توضیحات خواهش می كنم اون یك گل رو ندیده بگیرید :1:و به همین اختلاف دو گل بسنده كنید.
30n4
يکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۱۹
من معذرت می خوام كه حساب كتابهای شما رو بهم زدم و سه امتیاز رو گرفتم. البته من قبلا قول برد با اخلاف سه گل رو داده بودم كه متاسفانه با اختلاف دو گل برنده شدم. ولی توجه به موقعیت خط دفاعی من در این بازی جالبه چون من با سیستم 2-5-3 بازی كردم و مدافع وسط من در این بازی محروم بود و مدافع چپ من در دقیقه 12 اخراج شد. و مدافع راست من هم در دقایق پایانی بازی مصدوم شد. حالا با این توضیحات خواهش می كنم اون یك گل رو ندیده بگیرید :1:و به همین اختلاف دو گل بسنده كنید.
:rasta2:
با این اوصافی که خودت فرمودی باید فهمیده باشی که کی شانس اورده!!
عیب نداره جالبی بازی به همینه که همیشه تیمهای بهتر نمیبرن و برای ضعیفها هم فرصت هست:icon23:
به هر حال تبریک
heaven_smile77
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۲۱
:rasta2:
با این اوصافی که خودت فرمودی باید فهمیده باشی که کی شانس اورده!!
عیب نداره جالبی بازی به همینه که همیشه تیمهای بهتر نمیبرن و برای ضعیفها هم فرصت هست:icon23:
به هر حال تبریک
خوبه كه حداقل تبریك رو گفتی. به هر حال خیلی خوشحالم كه روحیت رو از دست ندادی. چون نگرانت بودم.:tounge_smile:
30n4
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۳۸
خوبه كه حداقل تبریك رو گفتی. به هر حال خیلی خوشحالم كه روحیت رو از دست ندادی. چون نگرانت بودم.:tounge_smile:
نه عزیز ما با یه باخت روحیه مون رو از دست نمیدم ولی من کل نقاط ضعفت رو دنبال کرده بودم به علاوه نقاط قوت!
در خط دفاع مشکل داری و هافبکهات خیلی خوبن اگه من ضد حمله میرفتم با پتانسیل مهاجما و وضعیت خط دفاعیت برد تضمین شده بود! ولی بعد از مصدومیت مدافع وسطت و قابلیت بالا در حمله از میانه تیمم تصمیم گرفتم که حرفهای کادر فنی رو کنار بزارم و روی قابلیت بچه ها باهات بازی کنم!
که اگه بری ببینی تیم من 36 ستاره گرفته و تیم تو 31.5 تو یه اخراجی دادی و یه مصدوم و ما این حرفها رو هم نداشتیم! تیم من در تاتیک تیمی(نوع حمله) از تیم تو رتبه بالاتری گرفته اما نتیجه جور دیگه ای بوده!
ما این رو میزاریم بر این فرض که تیم من عادت نداره تیمهای 10 نفره رو ببره چون در جام حذفی هم تیم حریف که 15 تا ستاره کمتر میگرفت از من و در اول بازی 10 نفره شد بازی رو برد!!! :beach:
heaven_smile77
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۴۲
نه عزیز ما با یه باخت روحیه مون رو از دست نمیدم ولی من کل نقاط ضعفت رو دنبال کرده بودم به علاوه نقاط قوت!
در خط دفاع مشکل داری و هافبکهات خیلی خوبن اگه من ضد حمله میرفتم با پتانسیل مهاجما و وضعیت خط دفاعیت برد تضمین شده بود! ولی بعد از مصدومیت مدافع وسطت و قابلیت بالا در حمله از میانه تیمم تصمیم گرفتم که حرفهای کادر فنی رو کنار بزارم و روی قابلیت بچه ها باهات بازی کنم!
که اگه بری ببینی تیم من 36 ستاره گرفته و تیم تو 31.5 تو یه اخراجی دادی و یه مصدوم و ما این حرفها رو هم نداشتیم! تیم من در تاتیک تیمی(نوع حمله) از تیم تو رتبه بالاتری گرفته اما نتیجه جور دیگه ای بوده!
ما این رو میزاریم بر این فرض که تیم من عادت نداره تیمهای 10 نفره رو ببره چون در جام حذفی هم تیم حریف که 15 تا ستاره کمتر میگرفت از من و در اول بازی 10 نفره شد بازی رو برد!!! :beach:
من خیلی بهت تبریك می گم كه وقت گذاشته بودی و تیم من رو كاملا آنالیز كرده بوده. حرفهایی كه در مورد تیمم گفتی درسته البته نه همش. ولی یادت باشه ستاره های یك بازیكن همه چیز رو در موردش نشون نمیده و حتما اینو میدونی كه ممكنه یه بازیكن 3 ستاره از یه بازیكن 4 ستاره موثرتر بازی كرده باشه (كه اصلا موضوع یكی از آموزشهای مطرح شده در همین سایت بوده) پس زیاد روی ستاه ها حساب نكن. و بعد من ازت انتظار داشتم حالا كه بازی خودمون رو تحلیل كردی همه جوانبش رو می گفتی اما چند تا چیز رو از قلم انداختی مثل مالكیت توپ كه در هر دو نیمه به نفع من بوده و اینكه من از هفت موقعیت گلی كه پیدا كردم 4 تاش گل شد و تو از سه موقعیتی كه داشتی دو تاش رو گل كردی.
به هر حال امیدوارم توی بازی برگشت به حرفهای كادر فنی تیمت گوش كنی و دوباره روی قابلیت بازیكنهات حساب نكنی:kahvecy0:
30n4
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۳:۰۹
من خیلی بهت تبریك می گم كه وقت گذاشته بودی و تیم من رو كاملا آنالیز كرده بوده. حرفهایی كه در مورد تیمم گفتی درسته البته نه همش. ولی یادت باشه ستاره های یك بازیكن همه چیز رو در موردش نشون نمیده و حتما اینو میدونی كه ممكنه یه بازیكن 3 ستاره از یه بازیكن 4 ستاره موثرتر بازی كرده باشه (كه اصلا موضوع یكی از آموزشهای مطرح شده در همین سایت بوده) پس زیاد روی ستاه ها حساب نكن. و بعد من ازت انتظار داشتم حالا كه بازی خودمون رو تحلیل كردی همه جوانبش رو می گفتی اما چند تا چیز رو از قلم انداختی مثل مالكیت توپ كه در هر دو نیمه به نفع من بوده و اینكه من از هفت موقعیت گلی كه پیدا كردم 4 تاش گل شد و تو از سه موقعیتی كه داشتی دو تاش رو گل كردی.
به هر حال امیدوارم توی بازی برگشت به حرفهای كادر فنی تیمت گوش كنی و دوباره روی قابلیت بازیكنهات حساب نكنی:kahvecy0:
دوست من چرا عصبانی میشی! حق با شماست:jesors:
heaven_smile77
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۳۰
دوست من چرا عصبانی میشی! حق با شماست:jesors:
منو ببین دارم میخندم اصلا هم عصبانی نیستم. :apophys:
:img-tomato:
i.M.a.N
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۱۴
دوباره من باختم نمیدونم چرا اینقدر بدشانسم اكثر اوقات چه تو حذفی چه لیگ تا دقیقه 70 جلو ام ولی بعد از اون می بازم.
heaven_smile77
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۳۴
دوباره من باختم نمیدونم چرا اینقدر بدشانسم اكثر اوقات چه تو حذفی چه لیگ تا دقیقه 70 جلو ام ولی بعد از اون می بازم.
با بردی كه قایقران مقابل تو بدست آورد فاصله اش با بقیه تیمها زیاد شد. نكته ای كه برام جالب بود اینه كه ما سه نفر توی بازیهای رودررو حسابی برای همدیگه دردسرساز شدیم ولی در عوض هر سه تامون از قایقران شكست خوردیم و باعث شدیم كه فاصله امتیازها خیلی زیاد بشه.
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۰۵
با بردی كه قایقران مقابل تو بدست آورد فاصله اش با بقیه تیمها زیاد شد. نكته ای كه برام جالب بود اینه كه ما سه نفر توی بازیهای رودررو حسابی برای همدیگه دردسرساز شدیم ولی در عوض هر سه تامون از قایقران شكست خوردیم و باعث شدیم كه فاصله امتیازها خیلی زیاد بشه.
پس نشون می ده که هر سه تون هیچی بارتون نیست:3:
.
.
.
.
.
.
شوخی کردماااا جدی نگیرن
می دونم تازه کارین و اوله راهه
30n4
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۲۹
قایقران تیم خوبی داره و اینکه خیلی خوب هم ترکیب میچینه ولی یه چیزی که من دقت کردم توی تیمش فکر میکنم اصلا به فکر پرورش بازیکن نیست و با همون پول بلیط ها سر میکنه!
اینطوری چون تجربه بازیکنا بهتره نتیجه گیری بهتر میشه ولی در آینده چون درآمدت پایینه به مشکل میخوری! که امیدوارم یه فکری هم به حال پرورش بازیکن بکنه و چندتا جوون رو وارد تیم بکنه! به خصوص که الان بچه ها تیم جوانانش هم به بهره برداری رسیدن و بهتر بود جای اینکه زود ردشون میکرد برن خودش تمرینشون میداد شاید به یه جایی میرسیدن!
heaven_smile77
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۵۲
پس نشون می ده که هر سه تون هیچی بارتون نیست:3:
.
.
.
.
.
.
شوخی کردماااا جدی نگیرن
می دونم تازه کارین و اوله راهه
اول راههههههههههههههههههههه؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چقدر جالبه برام وقتی آدمی كه بعد از من وارد هتریك شده و تازه داره توی دسته پنجم بازی میكنه و رتبه تیمش تقریبا 350 تا از من پایینتره و بزرگترین افتخارش گرفتن لیسانس هتریكه به من بگه كه تازه اول راهه . :rofl:
موقق باشی دوست من.
30n4
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۵۵
بچه ها با هم دوست باشید!
این سیاوش هم شوخی میکنه دیگه تو چرا میری بیوگرافیش رو در میاری!
من تاکید میکنم که من حالا حالا اول راهم در هتریک وقتی تیمها دسته 3 رو نگاه میکنم که یه دسته به ظاهر از ما بالاتر ولی چقدر سطح بازیشون با ما فرق میکنه!
ما حالا حالا باید بریم جلو بوق بزنیم
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۵۷
من خدای کل کلم
قید تمرین رو زدم
داداش توهین:3:
باشه خودت خواستی
حاضرم این هفته با هم یه بازیه دوستانه بندازیم
با تیمه کامل
حاضری یا نه؟؟
البته اگه باختی می زارمش به حساب جسارتت
30n4
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۵۸
همون خدا اسپم منظورته دیگه؟!
چرا نمیری در خونه خودتون بازی کنی:aggressive:
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۰۰
می خوام رو کم کنم
هستی یا نه؟
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۰۷
داداش تو نه شاختون که خیلی اداعاش می اد
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۱۲
چرا فرار می کنی وایسا جواب رو بده
heaven_smile77
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۱۷
من خدای کل کلم
قید تمرین رو زدم
داداش توهین:3:
باشه خودت خواستی
حاضرم این هفته با هم یه بازیه دوستانه بندازیم
با تیمه کامل
حاضری یا نه؟؟
البته اگه باختی می زارمش به حساب جسارتت
حتما حاضرم این بازی رو انجام بدم. اما بعدش هیچ عذری پذیرفته نیست مثل اینكه بازیكنم مصدوم بود یا تركیب اصلی نبود یا ....
این هفته كه بازیم فیكس شده. برای بازی هفته بعد من در خدمتم. ببینم واقعا چیزی تو چنته داری یا فقط بلوف می زنی. میبینمت :yes:
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۴۹
خوشم اومد
معلومه که خیلی جرات داری
لغوش نکنی که من الان دارم بازی با دوستم رو لغو می کنم
i.M.a.N
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۰۷
این دسته پنجی زاخار شاخ شده واسه ما
heaven_smile77 سریع بشكن شاخشو تا نكنه كل كل با ما
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۲۸
حیف که تو اصفهانی و همشهریم وگرنه جواب دندان شکنی می دادم:3:
هومن
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۳۳
این دسته پنجی زاخار شاخ شده واسه ما
heaven_smile77 سریع بشكن شاخشو تا نكنه كل كل با ما
هر کدومتون که فکر می کنه شاخ تره بیاد جلو ....جنازه ی تیم های دسته پنجیه ما ، می ارزه به تیم های دسته چهاریه شما.... حالا میبینی ... فقط تا هفته ی دیگه صبر کن تا ببینی دنیا دسته کیه...!!!
i.M.a.N
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۳۷
هفته دیگه همه چی معلوم میشه كه كی قوی تره(معلومه ما اینو همه میدونن)
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۳۹
ببینم واقعا چیزی تو چنته داری یا فقط بلوف می زنی. میبینمت
نشد دیگه!!!!
با یه گل یا دو گل بهم حال نمی ده
باید یه 4-5 تایی بزنی
تا یکم بخندم:3:
رضا
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۴۰
به به مثله اینكه كل كل و همه جمع هستند.خوب كی شاخه شده تا شاخشون بشكونم:3:
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۴۳
داش رضا خون خودت رو کثیف نکن
هفته ی بعد که معذرت خواهی کرد خیلی خنده داره:3:
رضا
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۴۶
نه داداش من از كل كل خوشم میاد بزار یكم بخندیم:3:
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۴۹
طرف نمی دونه با کی داره حرف می زنه
فکر کرده دو تا تیم برده و تو دسته چهاره و رنکش 300 خیلی قویه
هنوز بازیکن جدیدم رو ندیده:3:
رضا
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۵۵
حالا یه بازیكن خریدیا.........چرا اینقدر عقده ای شدی؟:3:
heaven_smile77
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۲۶
طرف نمی دونه با کی داره حرف می زنه
فکر کرده دو تا تیم برده و تو دسته چهاره و رنکش 300 خیلی قویه
هنوز بازیکن جدیدم رو ندیده:3:
واقعا امیدوارم اینقدر كه كل كل می كنی و حرف می زنی به همون اندازه هم تیمت خوب باشه (كه با توجه به سابقه ای كه از تیمت دیدم خیلی بعید میبینم). به هر حال امیدوارم این بازیكن جدیدت حداقل بتونه یه كاری بكنه واست.:nea:
i.M.a.N
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۵۵
سلام بچه ها میخواستم بگم ما كه همه از جام حذفی كنار رفتیم یه كاپ بزاریم برای روز های چهارشنبه نقطه
30n4
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۲۵
فکر خوبیه ولی پول توش نیستا حواستون به این گزینه باشه!
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۲۳:۱۶
واقعا امیدوارم اینقدر كه كل كل می كنی و حرف می زنی به همون اندازه هم تیمت خوب باشه (كه با توجه به سابقه ای كه از تیمت دیدم خیلی بعید میبینم). به هر حال امیدوارم این بازیكن جدیدت حداقل بتونه یه كاری بكنه واست.
داداش خیلی ازت خوشم اومد در حد فجییییییییییییع:3:
دادا وقتی باختی باید ازم عذرخواهی کنیاااااااا
نگی نگفتم
هنوز وقت داری انصراف بدی و بزاری همه چیز به خوبی و خوشی تموم:3:
بزار یه چیز بگم یکم بترسی(البته طبق اظهارا انالیزور های تیمم)
من تو این4 هفته ی اخر تو هیچ بازی ای تیم اصلیم رو نزاشتم تو و متوسط 35 ستاره گرفتم(البته نرمال)
حالا تو طبق نتایج و امارها بیشترین هنرت 33.5 بوده با حداکثر ظرفیت و به احتمال زیاد موتس
حالا خود دانی
راستی برا گرم تر شدن کل کل یه نظر سنجی به این تاپیک اضافه کن تا ببینیم نظر دیگر بچز در مورد بازی چیه؟؟؟
بلدی که؟؟
نیستی بگو تا راهنماییت کنم
malavan(1)
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۲۵
سلام من اومدم امیر جون قایقران هستم
30n4
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۵۹
به به آقای صدرنشین،خوش آمدید! صفا آوردید:ok:
heaven_smile77
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۲۳
به به استاد گرانقدر تشریف آوردند اینجا.
فقط حیف یه موقعی اومدی كه اینجا كل كل بازار شده. منم فكر كنم هفته دیگه باید بیخیال تمرین بشم بخاطر همین. اما به هر حال واقعا از اومدنت خوشحال شدم. حالا دیگه تقریبا جمعمون كامل شد. :victory:
heaven_smile77
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۲۶
سلام بچه ها میخواستم بگم ما كه همه از جام حذفی كنار رفتیم یه كاپ بزاریم برای روز های چهارشنبه نقطه
با توجه به اینكه بازیهای برگشت ما با همدیگه خیلی حساسه من فكر نمی كنم كار درستی باشه كه یه كاپ بین خودمون بزاریم. اما اگه همه با این مسئله موافقند منم حرفی ندارم.
heaven_smile77
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۲۸
داداش خیلی ازت خوشم اومد در حد فجییییییییییییع:3:
دادا وقتی باختی باید ازم عذرخواهی کنیاااااااا
نگی نگفتم
هنوز وقت داری انصراف بدی و بزاری همه چیز به خوبی و خوشی تموم:3:
بزار یه چیز بگم یکم بترسی(البته طبق اظهارا انالیزور های تیمم)
من تو این4 هفته ی اخر تو هیچ بازی ای تیم اصلیم رو نزاشتم تو و متوسط 35 ستاره گرفتم(البته نرمال)
حالا تو طبق نتایج و امارها بیشترین هنرت 33.5 بوده با حداکثر ظرفیت و به احتمال زیاد موتس
حالا خود دانی
راستی برا گرم تر شدن کل کل یه نظر سنجی به این تاپیک اضافه کن تا ببینیم نظر دیگر بچز در مورد بازی چیه؟؟؟
بلدی که؟؟
نیستی بگو تا راهنماییت کنم
ترسیدم :shocked:
30n4
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۳۲
با توجه به اینكه بازیهای برگشت ما با همدیگه خیلی حساسه من فكر نمی كنم كار درستی باشه كه یه كاپ بین خودمون بزاریم. اما اگه همه با این مسئله موافقند منم حرفی ندارم.
اخه بازی دوستانه که به این چیزا مربوط نمیشه و کسی هم با ترکیب اصلیش بازی نمیکنه!
30n4
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۳۴
به به استاد گرانقدر تشریف آوردند اینجا.
فقط حیف یه موقعی اومدی كه اینجا كل كل بازار شده. منم فكر كنم هفته دیگه باید بیخیال تمرین بشم بخاطر همین. اما به هر حال واقعا از اومدنت خوشحال شدم. حالا دیگه تقریبا جمعمون كامل شد. :victory:
دیگه ما که میدونیم تو هفته دیگه با بات بازی داری،پس تمرین از دست دادنت چیه؟ :rasta2:
بعد هم تو فکر کن توی این بازی دوستانه چند تا از بازیکنات مصدوم بشن!! این کل کلا ارزشش رو نداره!
heaven_smile77
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۰۷
دیگه ما که میدونیم تو هفته دیگه با بات بازی داری،پس تمرین از دست دادنت چیه؟ :rasta2:
بعد هم تو فکر کن توی این بازی دوستانه چند تا از بازیکنات مصدوم بشن!! این کل کلا ارزشش رو نداره!
این نكته رو خیلی قشنگ اومدی خوشم اومد. خودمم داشتم فكر می كردم كه نیازی نیست اصلا كه بازیكنهای اصلیم برن توی زمین. همون بازیكنهای ذخیره من هم می تونن بازی رو به نفع من تموم كنن و در اینصورت تمرین رو هم از دست نمی دم.:teeth_smile:
S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۵۷
هر جور عشقته
ولی با تیمه اصلیت بیا تا نشونت بدم:3:قدرت یعنی چی
S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۰۹
تو زمین خودم بازی رو انداختم چون من ضعیفترم:3:
30n4
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۱۸
خب تو که میدونی ضعیفتری پس بازی کردن و کل کل و این چیزا ماله چیه؟:xp1700:
S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۲۱
دیگه دیگه:3:
sinapes
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۱۴
...
S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۴۶
تا فردا وای میستم
اگه بازی رو قبول کردی که هیچ چی نکردی دیگه بی خیال
heaven_smile77
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۳۳
اولا كه اگه می دونی ضعیفتری پس دیگه برای چی بازی كنیم ؟؟؟؟؟؟
بعدشم چون می خوام یه جوری بیام تو زمین كه تمرین هفته بعدم رو هم از دست ندم پس لطف كنید با قدوم مباركتان ورزشگاه ما را تبرك كرده و تماشاگران ما را غرق در شور و شعف نمایید. :2:
S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۴۸
یعنی باخت رو قبول داری که می خوای با تیمه دومت بیای؟؟؟
S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۵۳
اینم زمین تو قبول کن
اونجوری ابروت پیش تماشاچیات هم می ره:3:
S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۲۸
مرد باش و بگو می ترسم
از صبح تا حالا منو الاف کردی
یا قبول کن یا ول کن
اینقدر خودت رو ترسو نشون نده:1:
heaven_smile77
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۵۱
یعنی باخت رو قبول داری که می خوای با تیمه دومت بیای؟؟؟
نه. ولی برای برد مقابل تو احتیاج به تركیب اصلیم ندارم. هم اینكه باید به فكر تمرین هم باشم
S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۵۴
خواهیم دید:1:
sinapes
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۳:۰۳
نه. ولی برای برد مقابل تو احتیاج به تركیب اصلیم ندارم. هم اینكه باید به فكر تمرین هم باشم
...
heaven_smile77
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۳:۲۳
aghaye heaven_smile77 aslan bego asme teamet che enghadr bekhodet maghrori
Reinforce
اين ديگه خيلي عجيبه برام. چند تا از دوستان عزيز از دسته پنجم اومدن توي تاپيك گروه ما و كل كل راه انداختن و حالا من متهم مي شم كه خيلي مغرورم.
حالا اميدوارم هفته ديگه اين بازي انجام بشه و سوءتفاهم ها هم برطرف شه.
S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۳:۴۲
بگو ایشا الله:3:
S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۳:۵۷
حالا من متهم مي شم كه خيلي مغرورم.
جدا از شوخی و کل کل
خیلی خودت رو می گیری و احساس بزرگی می کنی و تو حرفات بیش از حد کنایه می زنی
من بخاطر همینه که می خوام باهات بازی کنم و قدرت رو نشونت بدم
تو ممکنه الان دسته 4 باشی ولی من فصل قبل جزو 5 تیم برتر دسته پنج بودم و امسال جزو سه تیم من فقط به خاطر بد شانسی نتونستم بیام بالا
این بازی رو ببین : 183534923
اگه می بردم الان دسته چهار بودم ولی سه تا مصدوم اونم جلوی قوی ترین تیم گروه اونم تو پست دفاع ....
ولی این رو بدون خواهی باخت....
ناراحت نشی که در موردت این طور حرف زدم:7:
S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۳:۵۹
یه نگاهی هم به این لینک بنداز
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
اگه دوست نداری تا از تو گروه پاکت کنم
heaven_smile77
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۵۵
دوستان عزیز اولا كه تا بازی هفته بعد خیلی مونده و اعتراف می كنم كه از اینكه این قضیه داره اینجوری پیش میره راضی نیستم. پس جناب آقای Lord Hell یا جلوی رفیقهات رو بگیر. یا اگه یه بار دیگه پیام خصوصی توهین آمیز اینجا یا در سایت هتریك از طرف رفیقهات دریافت كنم دیگه بازی برام اهمیتی نداره.
البته فكر كنم اون موقع خوشحال بشی و بتونی به همه بگی از من ترسید بازی رو جدی نگرفت.
S.I.A.V.A.S.H
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۰:۵۲
دوستان عزیز اولا كه تا بازی هفته بعد خیلی مونده و اعتراف می كنم كه از اینكه این قضیه داره اینجوری پیش میره راضی نیستم. پس جناب آقای Lord Hell یا جلوی رفیقهات رو بگیر. یا اگه یه بار دیگه پیام خصوصی توهین آمیز اینجا یا در سایت هتریك از طرف رفیقهات دریافت كنم دیگه بازی برام اهمیتی نداره.
البته فكر كنم اون موقع خوشحال بشی و بتونی به همه بگی از من ترسید بازی رو جدی نگرفت.
توهین امیز؟؟؟؟؟؟
کی؟؟؟؟؟
heaven_smile77
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۵۶
توهین امیز؟؟؟؟؟؟
کی؟؟؟؟؟
یه سوالی از جناب sinaps بپرسيد بد نيست
S.I.A.V.A.S.H
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۱۴
باشه:3:
نه دیگه من تا روز مسابقه این جا پست نمی دم
دوستان و همشهریان نیز پست ندن
30n4
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۰۹
بچه ها با همدیگه دوست باشید
heaven_smile77
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۳۵
باشه:3:
نه دیگه من تا روز مسابقه این جا پست نمی دم
دوستان و همشهریان نیز پست ندن
دوست عزیز هم خودت هم همه دوستان و هم ولایتی هات میخوان اینجا پست بدن مشكلی نیست فقط یادتون باشه كه پست بدین فحش ندین. :img-tomato:
S.I.A.V.A.S.H
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۴۵
خیلی نامردی من کی فحش دادم:7:
رضا
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۵۰
اقا دعوا نكنین.این داداش سیای ما تازه متحول شده بهش گیر نده دیگه:3:
heaven_smile77
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۰۴
خیلی نامردی من کی فحش دادم:7:
دوستان گرامیتون رو عرض كردم
amir8741
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۰:۲۸
امير هنوز داري هافبك تمرين ميدي؟
فكر كنم الان ديگه هافبكات برليانت باشن: نه؟
آخر اين فصل خط هافبكتو ديگه نميشه جمع كرد اگه اينطوري تمرين بدي:uglylolmk4:
راستي ميخوايي بري بالا؟
heaven_smile77
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۴۲
امير هنوز داري هافبك تمرين ميدي؟
فكر كنم الان ديگه هافبكات برليانت باشن: نه؟
آخر اين فصل خط هافبكتو ديگه نميشه جمع كرد اگه اينطوري تمرين بدي:uglylolmk4:
راستي ميخوايي بري بالا؟
آره می خوام هافبك هام رو قوی كنم بفروشم برای بقیه خطهام بازیكن آماده بخرم. البته دارم فكر می كنم بدك نیست اگه بزنم تو كار تمرین مهاجم و فصل بعد هم همینجا بمونم. ولی فعلا فقط قصدم صعوده. چون فكر كنم اگه برم دسته بالاتر تیمم بهتر پیشرفت می كنه. راستی یه بازی دوستانه دارم هفته دیگه احتمالا كل كل هامون رو خوندی اینجا اگه وقت كردی یه نگاهی به تیمش بنداز نظرتو برام بفرست به inbox شخصي خودم. :1:
30n4
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۵۴
میبینم که بچه ها آنالیزور استخدام میکنن!
heaven_smile77
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۰۵
میبینم که بچه ها آنالیزور استخدام میکنن!
ديگه ديگه
البته من روي كمك بچه هاي گروه خودمون هم حساب ميكنم ها
چون مي دوني كه آبروي يه تيم توي اين دسته آبروي همه ماست :dirol:
amir8741
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۵۴
پهلوون كه ميگن همينه هاااا
ديدي مرامو امير؟
بازي رو فقط به خاطر تو گذاشته تو زمين خودش
حال كردي؟
آقا دمت گرم:pleure:
malavan(1)
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۴۵
سلام به امید پیروزی همه بچه ها
malavan(1)
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۵۹
سلام بچه ها به امید پیروزی
heaven_smile77
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۱۱
خب با اتمام مسابقات این هفته نیم فصل تمام شد. البته ما قهرمان نیم فصل دسته ما از قبل معلوم شده بود. اما فكر می كنم كه مسابقات برگشت گروه خیلی جالب باشه و جناب آقای قایقران باید عرض كنم كه برای دور برگشت خیلی راحت از پس همه تیمها بر نمی آی :jesors:
راستی از باخت منچستر هم مقابل designer خيلي تعجب كردم اونم توي خونه ي منچستر. گزارش مسابقه و ستاره ها و مالكيت توپ رو هم كه بررسي كردم متوجه شدم كه اين نتيجه خيلي هم اتفاقي نبوده پس به تبريك مي گم به بروبچه هاي designer و اميدوارم كه منچستر هم بتونه تيمش رو به موقع جمع و جور كنه.
30n4
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۳۰
خب با اتمام مسابقات این هفته نیم فصل تمام شد. البته ما قهرمان نیم فصل دسته ما از قبل معلوم شده بود. اما فكر می كنم كه مسابقات برگشت گروه خیلی جالب باشه و جناب آقای قایقران باید عرض كنم كه برای دور برگشت خیلی راحت از پس همه تیمها بر نمی آی :jesors:
راستی از باخت منچستر هم مقابل designer خيلي تعجب كردم اونم توي خونه ي منچستر. گزارش مسابقه و ستاره ها و مالكيت توپ رو هم كه بررسي كردم متوجه شدم كه اين نتيجه خيلي هم اتفاقي نبوده پس به تبريك مي گم به بروبچه هاي designer و اميدوارم كه منچستر هم بتونه تيمش رو به موقع جمع و جور كنه.
منچستر هم بزرگترین اشتباه رو کرد و فکر کنم به خاطر بازی دوستانه چهارشنبه امروز با تیم اصلیش بازی نکرد و چوبش رو هم خورد.
designer هم داره به تیمش میرسه و امیدوارم هر روز بهتر بشه و رقابت بین تیمها بالا و بالاتر بره.
amir8741
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۰۹
امیر رقیبت داره تغییر سیستم میده وحشتناک:uglylolmk4:
مگه این بازی چه ارزشی داره؟:6:
heaven_smile77
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۰۸:۲۵
امیر رقیبت داره تغییر سیستم میده وحشتناک:uglylolmk4:
مگه این بازی چه ارزشی داره؟:6:
میدونم دیدم تیمشو. هم تغییر سیستم داده هم كلی پول داده بازیكن جدید خریده. با این اوصاف تصمیم گرفتم با تركیب اصلیم برم تو زمین كه شكی در بردم پیش نیاد. :king:
حالا اینكه این بازی چه ارزشی داره رو می تونی توی صفحه های قبلی همین تاپیك بخونی. نوع شروع شدن این بازی دوستانه (كه به نظرم خیلی هم دوستانه نیست) یه كم متفاوت بود.
راستی از آنالیز بازی هم تشكر می كنم. البته نظر خودم رو اینجا نتونستم برات بفرستم توی خود سایت هتریك برات میل زدم.
i.M.a.N
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۰۸:۳۰
با سلام دلیل باخت من تو این بازی این بود كه داشتم یه تركیب جدید رو امتحان میكردم ....
نیم فصل دوم خیلی قدرتمند تر بازی میكنم..............
malavan(1)
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۰۸:۵۴
سلام
amir8741
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۵۹
من تا حالا نديدم تو دسته 5 كسي فارم تمرين بده
يا خيلي پولداره و بازيكن سازي رو بيخيال شده :icon_clown:
يا يه تمريني ميده كه در سطح امثال ما نيست
آقا دست ما رو هم بگير
heaven_smile77
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۰:۳۱
با سلام دلیل باخت من تو این بازی این بود كه داشتم یه تركیب جدید رو امتحان میكردم ....
نیم فصل دوم خیلی قدرتمند تر بازی میكنم..............
آخه دوست عزیز آدم تركیب جدیدشو توی بازیهای دوستانه امتحان می كنه نه توی بازیهای لیگ.:mega_shok:
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۰۳
با این اوصاف تصمیم گرفتم با تركیب اصلیم برم تو زمین كه شكی در بردم پیش نیاد.
پس تو که می خواستی با تیمه دومت بیای؟؟؟
چی شد؟؟؟؟
ترس مرس که تو کارت نبود:1:
--------------------
اتفاقا بس فراوان دوستانست
اینطور یه دوست که البته از بنده دله خوشی نداره پیدا کردیم....
----------------------------------------------------------
من تا حالا نديدم تو دسته 5 كسي فارم تمرين بده
يا خيلي پولداره و بازيكن سازي رو بيخيال شده
يا يه تمريني ميده كه در سطح امثال ما نيست
آقا دست ما رو هم بگير
می شه بپرسم منظورت کیه؟؟؟
----------------------------------------------------------
هم كلی پول داده بازیكن جدید خریده
اون بازیکنه فقط ضربه ازادش دیواینه و پاسش فرمیدابل همین:3:
heaven_smile77
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۱۳
پس تو که می خواستی با تیمه دومت بیای؟؟؟
چی شد؟؟؟؟
ترس مرس که تو کارت نبود:1:
--------------------
:3:
هنوزم توی كار نیست دوست من اما فكر كردم بعد از مسابقه حوصله ندارم كه دیگه حرف و حدیثی باقی بمونه. بعدشم دیدم كه این بازی خیلی برات مفید بوده بعد از مدتها سیستم 2-4-4 تیمت رو عوض كردی و كلی هم هزینه كردی بازیكن گرفتی گفتم به خاطر تمام این كارها حداقل می تونم با تركیب اصلیم برم توی زمین كه نشون بدم من هم برای تیم مقابل ارزش قائل شدم.
در آخر هم اضافه می كنم كه شما دوست خوب من هستید.:drinks:
30n4
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۵۹
:smilie9:
در این تاپیک رو باید عنقریب گل گرفت!
تاپیکی که مافیا توش رفت و آمد داره تاپیک بشو نیست!!
قضیه مافیا بودن من که بهتانی بیش نبوده ولی آقای Crazy Boy از شما انتظار نمیرفت من فکر میکردم تو پسر خوبی هستی و حالا میبینم که در پس اون چهره آرام روحی سرکش و شرور خوابیده بوده دیدی اومدی به من رای بدی که کسی بهت مشکوک نشه بدترش کردی،آخی عیب نداره مافیای بد جنس :icon_bandit::aggressive:
heaven_smile77
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۴۲
و اما فردا و این بازی دوستانه:clapping:
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۱۲
فقط می تونم بگم خنده دار بود
به امار یک نگاه می اندازیم...
reinforce
Midfield weak (high)
Right Defence poor (high)
Central Defence weak (high)
Left Defence poor (very high)
Right Attack weak (very low)
Central Attack weak (low)
Left Attack poor (low)
HatStats 120
Defence 38
Midfield 45
Attack 37
33.5 ستاره
LORD HELL
Midfield poor (low)
Right Defence poor (very high)
Central Defence passable (very low)
Left Defence poor (very high)
Right Attack weak (high)
Central Attack weak (low)
Left Attack weak (low)
HatStats 118
Defence 45
Midfield 30
Attack 43
35 ستاره
نتیجه 5-1
واقعا خنده داره
دادا دمت گرم واقعا روشنم کردی
بهم فهموندی که هتریک یعنی هافبک و بسسسسسسس:1:
30n4
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۱۶
نه تنها هتریک بلکه فوتبال یعنی همین،خط هافبک اگه پویا باشه مشکلاتت به حداقل میرسه!
heaven_smile77
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۵۷
فقط می تونم بگم خنده دار بود
نتیجه 5-1
واقعا خنده داره
:
راست می گی. منم غیر از این چیز دیگه ای نمی تونم بگم.
راستی یه چیز خنده دارتری هم هست. اینكه تو حتی با باخت 1-5 هم از رو نرفتی.
malavan(1)
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۰۸:۲۹
سلام برو بچ من هم اومدم قایقران بیدم .
amir8741
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۱۱
نتیجه 5-1
واقعا خنده داره
دادا دمت گرم واقعا روشنم کردی
بهم فهموندی که هتریک یعنی هافبک و بسسسسسسس:1:[/QUOTE]
راست ميگه ها
امير خيلي خوش شانسي:rofl:
فقط نميتونم بفهمم كه چرا اين دوستمون با پستي كه من در مورد هافبكات دادم متوجه قضيه نشد:regular_smile:
خلاصه به دور از اين نتيجه اميدوارم هردو در آينده موفق و پيروز باشين:clapping:
amir8741
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۱۳
ببخشيد آقا سياوش
شما چه تمريني رو بزاي تيمتون در نظر گرفتيد؟
S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۰۰
راستی یه چیز خنده دارتری هم هست. اینكه تو حتی با باخت 1-5 هم از رو نرفتی.
به نظرت باید از رو برم؟؟؟؟؟
1-من تو عمر هتریکیم ندیدم تو یه بازی ایم همه Special Event
2 پنالتی و یک کرنر که خوشبختانه همش هم رفت گل
2-حالا اینا هیچ
رتینگ دفاعت 38 تا و خط حمله ی من 43 1 گل
خط دفاع من 45 تا خط حمله ی تو 37 تا و 5 گل و یا به عبارتی خط دفاع پاسیبل Vs خط حمله ویک =5 گل
خنده نداره؟؟؟؟:4:
فقط نميتونم بفهمم كه چرا اين دوستمون با پستي كه من در مورد هافبكات دادم متوجه قضيه نشد
یه حول و حوشی درست گفتی
ولی حداکثر باشه الان اوت استندینگه نه برلیانت:1:
هم دوستان این مسئله رو اشاره کردن هم تجربه* این رو می گه هم بازیکنی با Tsi 3000 نمی تونه برلیانت باشه
*تجربه:من خودم هم 1.5 فصل مهاجم تمرین می دادم و Tsi بازیکنم 5000 هزار بود که بازیه قبل مصدوم شد و از اسکیلا با خبرم:1:
شما چه تمريني رو بزاي تيمتون در نظر گرفتيد؟
دیدیم مهاجمی سود نداره و زدیم فعلا تو کاره وینگر(ولی به نظرم با این نتیجه باید بی خیال وینگر شم)
نه تنها هتریک بلکه فوتبال یعنی همین،خط هافبک اگه پویا باشه مشکلاتت به حداقل میرسه!
به شرطی که خط حمله و دفاعت یه چیزی بارشون باشه....
مثال تیم ملیه خودمون(واقعی نه هتریکی)....با اون همه هافبک خوب یه مهاجم نداره....
amir8741
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۰۶
خط دفاع من 45 تا خط حمله ی تو 37 تا و 5 گل و یا به عبارتی خط دفاع پاسیبل Vs خط حمله ویک =5 گل
]چرا خط هافبكو نميگي
تو حمله ودفاع به ترتيب 6 و 7 تا بالاتري ولي تو هافبك فكر كنم 15 تا پايين تري
هم دوستان این مسئله رو اشاره کردن هم تجربه* این رو می گه هم بازیکنی با Tsi 3000 نمی تونه برلیانت باشه
*تجربه:من خودم هم 1.5 فصل مهاجم تمرین می دادم و Tsi بازیکنم 5000 هزار بود که بازیه قبل مصدوم شد و از اسکیلا با خبرم:1:
با اين همه تجربه نميدونستي كه اگه تيمي وسطو بگيره بازيو گرفته؟
دیدیم مهاجمی سود نداره و زدیم فعلا تو کاره وینگر(ولی به نظرم با این نتیجه باید بی خیال وینگر شم)
من از اول تيم دارييم وينگر تمرين دادم تا شروع اين فصل .
ميدوني :خوبه ها ولي صبر ايوب ميخواد:slaap:
S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۳۴
چرا خط هافبكو نميگي
تو حمله ودفاع به ترتيب 6 و 7 تا بالاتري ولي تو هافبك فكر كنم 15 تا پايين تري
خب من با هر تیمی بازی می کردم و خط هافبکش حتی 20 تا هم بالا بود به این صورت نمی باختم
حداقل 1-2 گل:4:
منم 60 درصد شانس برد رو به خودم می دادم و اون 40 درصد رو می گفتم حداکثر 2 می خورم....!!!!
با اين همه تجربه نميدونستي كه اگه تيمي وسطو بگيره بازيو گرفته؟
خب من چه غلطی کردم:3:
10 میلیارد صرف این خراب شده کردم ولی درست بشو نیست...
یه فرمیدابل و دوتا اکسلنت
نمی دونم
شایدم فرمشون باشه؟؟؟؟(چون بدجور افت کردن)
نمی دونم....:7:
S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۲۵
خب دیگه ما باید زحمت رو کم کنیم:1:
سوراخ سوراخمون کردن:3:
ولی حق تیمم نبود این طوری پکونده شه
به خاطر یک درجه بیشتر
ولی خب باخت باخته
خب شد فقط شیش تایی نشدیم:3:
ولی یه چیز دیگه :
تاپیکتون خیلی کسل کنندس
دو فصله همش اینقدر اسپم دادین:3: اونم از نوع قربونت برم و فدایت شوم.یکم کل کل بزنین
بددددددددددددفاز می ده:1:
تا سوراخ سوراخ شدن بعدی بای بای:3:
heaven_smile77
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۲۶
به نظرت باید از رو برم؟؟؟؟؟
1-من تو عمر هتریکیم ندیدم تو یه بازی ایم همه Special Event
2 پنالتی و یک کرنر که خوشبختانه همش هم رفت گل
2-حالا اینا هیچ
واقعا از من آمارهای تو كه اینجا میدی لذت میبرم چون اگه كسی ندونه فكر می كنه تو بازی رو 1-5 رو بردی نه من !!!!!!!!!!!!!!!!! :shok:
خب پس حالا بذار من هم یه مقدار از آمارهای بازی رو بدم
در هر دو نیمه بازی من مالكیت 60% توپ را داشتم.
ریتینگ خط میانی من اصلا قابل مقایسه با تو نبود.
من از 8 موقعیت گلی كه داشتم 5 تاش گل شد و تو تنها موقعیت گلی رو داشتی گل كردی.
به همه اینها هم اضافه كن كه مهاجم اصلی و 4 ستاره من رو در دقیقه 30 برای 3 هفته مصدوم كردی. بگذریم از اینكه مدافع راستم رو دقیقه 4 مصدوم كرده بودی. :kahvecy0:
پس با این اوصاف فكر می كنم خیلی باید از این خوشحال باشی كه نتیجه خیلی وحشتناك تری برای تیمت رقم نخورد.
حالا یك توصیه :
عوض اینكه بیای اینجا و به چراغونی پارسال گیر بدی برای توجیه باختت روی تیمت بیشتر كار كن تا بتونی از گروهی كه از 8 تا تیم 5 تاشون بات هستن بیای بالا.:pleasantry:
heaven_smile77
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۲۹
سلام برو بچ من هم اومدم قایقران بیدم .
به خدا دیگه همه میدونن تو قایقرانی هر دفعه لازم نیست معرفی كنی خودتو:king:
S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۴۳
به همه اینها هم اضافه كن كه مهاجم اصلی و 4 ستاره من رو در دقیقه 30 برای 3 هفته مصدوم كردی. بگذریم از اینكه مدافع راستم رو دقیقه 4 مصدوم كرده بودی.
خب منم مهاجم 4 ستارم مصدوم شد(تو لیگ قبل بازی با تو)
خب همینه می گم شانس اوردی
یه مصدوم تو بازی کمر هر تیمی رو میشکنه ولی تو دوتا هم می دی انگار نه انگار:7:(شانس روووووووو)
عوض اینكه بیای اینجا و به چراغونی پارسال گیر بدی برای توجیه باختت روی تیمت بیشتر كار كن تا بتونی از گروهی كه از 8 تا تیم 5 تاشون بات هستن بیای بالا.
می گم حرفات پر از کنایست باور نمی کنی...
دادا این ایدی رو ببین 1906692
خب
من این تیمو داشتم شکست می دادم و میومدم بالا ولی از بدشانسیم تو بازیه رو به رو تو هفته ی یکی مونده به اخر
در حالی که تا دقیقه 72 3-1 جلو بودم سه بار دفاع های وسطم مصدوم شدند(یعنی هر بار که یه تعویضی میومد بلافاصله مصدوم می شد و یکی دیگه میومد!!!!!!)
اینقدر هم به خودت افتخار نکن دو فصله که تو دسته 4 هستی و میزان درامدت 2 برابر منه
با این حساب الان رتینگت باید دو برابر من می شد
پس باید ناراحت باشی که تیمی تو دسته 5 رو فقط با 2 تا پنالتی و یه کرنر با اختلاف بردی
30n4
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۱۶
خب میبینم که دوباره تاپیک سوت کور شده،ولی از هفته دیگه امید داریم که دوباره رونق بگیره!
یه سوال تخصصی،designer تیمش خوب شده یا منچستر بد؟!
heaven_smile77
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۲۵
:jesors:خب میبینم كه مسابقات این هفته هم تموم شد. اما دور اصلی مسابقات تازه از هفته بعدی شروع می شه. ولی اتفاق جالبی كه این هفته هم تكرار شده باخت دوباره تیم منچستر به designer كه البته اين هفته ديگه خيلي عجيب نبود. چون مي دونستم كه تيم designer تيم خوبيه و دليل شكست هاش رو تا حالا واقعا نمي دونم.
اما در مورد مسابقه هفته بعدي خودم فكر مي كنم مسابقه سختي باشه اما بچه ها باهمديگه كاملا هماهنگ هستن و تصميم راسخي دارن كه اون مسابقه رو هم ببرن. :jesors:
30n4
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۳۸
آخ گفتی بچه های ما دوست دارن تیمهای هماهنگ رو شکست بدن!
نتیجه بازیهای هفته آینده را چگونه پیش بینی میکنید دوستان؟
heaven_smile77
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۵۷
آخ گفتی بچه های ما دوست دارن تیمهای هماهنگ رو شکست بدن!
نتیجه بازیهای هفته آینده را چگونه پیش بینی میکنید دوستان؟
خب راجع به بازی خودم كه از حالا معلومه كه من برنده می شم. :2:
اما در مورد بازیهای دیگه باید بگم حتما بازی منچستر رو با قایقران میبینم. و با اینكه قایقران یكی از دوستهای خوب منه و تیم خیلی خوبی هم داره اعتراف می كنم كه دوست دارم منچستر بازی رو ببره تا فاصله ای كه ایجاد شده كمتر بشه كه البته با توجه به بازیهای بد اخیر منچستر این اتفاق كاملا بعید به نظرم می رسه.
30n4
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۴۴
خب راجع به بازی خودم كه از حالا معلومه كه من برنده می شم. :2:
اما در مورد بازیهای دیگه باید بگم حتما بازی منچستر رو با قایقران میبینم. و با اینكه قایقران یكی از دوستهای خوب منه و تیم خیلی خوبی هم داره اعتراف می كنم كه دوست دارم منچستر بازی رو ببره تا فاصله ای كه ایجاد شده كمتر بشه كه البته با توجه به بازیهای بد اخیر منچستر این اتفاق كاملا بعید به نظرم می رسه.
این بازی رو که خواهی باخت شک نکن،کسی تا حالا از ورزشگاه ژرلند با امتیاز پاشو بیرون نزاشته!:megaphone:
کمیته فنی باشگاه هم طی آخرین تصمیمات به این نتیجه رسیده که تیم حداقل یک فصل دیگه در دسته 4 بماند و بازیکنانی که تمرین میکنند بعد از لول آپ شدن به فروش خواهند رسید تا با بهبود وضع مالی باشگاه ، زین پس به پرورش جوانان مستعد ایرانی بپردازیم،باشد که در این راه موفق و پیروز باشیم:drinks:
i.M.a.N
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۴۲
و من دوباره شكست خوردم.....
.
.
.
.
.
امیدوارم این شكست سرآغاز پیروزی باشه....
.
.
.
.
.
من باشكست قایقران اوج خواهم گرفت.
i.M.a.N
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۴۴
من می خوام قایقران رو شكست بدم تا هی نیاد اینجا با افتخار 300 بار بگه من قایقرانم من قایقرانم.
برد من مقابل قایقران یعنی برد كل مدعیان در مقابل قایقران بچه ها كمك كنن تا قایقران رو ببرم.
30n4
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۷
من می خوام قایقران رو شكست بدم تا هی نیاد اینجا با افتخار 300 بار بگه من قایقرانم من قایقرانم.
برد من مقابل قایقران یعنی برد كل مدعیان در مقابل قایقران بچه ها كمك كنن تا قایقران رو ببرم.
بازیکنات رو فروختی؟
خط هافبکت خیلی قویتر از این چند بازی اخیر بود،چی شد که اینطوری شد؟
i.M.a.N
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۲۱
خودمم هم نمیدونم چرا اینطوری شد
من چون به پول احتیاج بازیكنایی رو كه كمی ضعیف تر از بقیه بودن رو فروختم به این دلیل فكر نمی كم باشه
نمیدونم چرا همیشه نیمه اول خوبم وسطای نیمه دوم افت می كنم
30n4
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۱
من چون به پول احتیاج بازیكنایی رو كه كمی ضعیف تر از بقیه بودن رو فروختم به این دلیل فكر نمی كم باشه
امکان نداره که دست به ترکیب اصلیت نزده باشی،الان حال ندارم برم اسم بازیکنات رو چک کنم ولی تو بازی با designer در آخر بازیت 22 ستاره این تعداد برای یه تیم دسته 5 هم فاجعه است
تو در بازی با خود من 32 ستاره گرفته بودی و بقیه بازیهات هم حداقل 28 ستاره،نمیشه که دست به ترکیبت نزده باشی و اینقدر افت کرده باشی
من احتمال داده بودم که دست جوانگرایی زدی و بازیکنات رو با بازیکنهای جوان عوض کردی تا اونها رو تمرین بدی
30n4
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۲۳
چندتا بازیکن فروختی؟! نکنه این بازیکنا بچه ها خوش اخلاق و محبوبی بودن و با این حرکتت زدی روحیه تیم رو نابود کردی؟؟
برو یه سری بزن ببین روحیه تیمت در چه وضعیه:smilie9:
heaven_smile77
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۳۹
البته فكر اصلا فكر نمی كنم اینكه چندبار گفته من قایقرانم از سر فخر فروشی باشه. شاید زیاد به اینجور فروم ها آشنا نیست.
اما امیدوارم تیمت روی فرم بیاد اما این به شرطی كه بفهمی چرا قدرت تیمت تقریبا نصف شده. حتما اتفاقی افتاده دیگه.
Sor3na
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۴۹
این به خاطر استامیناس..اگر استامینا بازیکنات پایین باشه(با توجه به اینکه چقدر پایین باشه)از وسطای بازی تیمت کم میاره و گل میخوره..از این مورد من تو دسته پنج خیلی استفاده کردم.در واقع یه مدت بین رفقا معروف شده بودم به نیمه دوم!نیمه اول گل نمیزدم،نیمه دوم 5 تا جلو میفتادم!
به هر حال استامینات رو ببر بالا!
30n4
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۰۲
این به خاطر استامیناس..اگر استامینا بازیکنات پایین باشه(با توجه به اینکه چقدر پایین باشه)از وسطای بازی تیمت کم میاره و گل میخوره..از این مورد من تو دسته پنج خیلی استفاده کردم.در واقع یه مدت بین رفقا معروف شده بودم به نیمه دوم!نیمه اول گل نمیزدم،نیمه دوم 5 تا جلو میفتادم!
به هر حال استامینات رو ببر بالا!
فکر نمیکنم به استامینا ربطی داشته باشه،چون اگه از لحاظ بدنی بازیکنات کم بیارن،ستاره خاکستری میگیرن
ولی این تیم از لحاظ ستاره افت شدیدی داشته و از ستاره خاکستری هم خبری نیست!
ISLAND
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۳۹
سلام . به همه
اگر كسی حامی می خواد به ایمیل من مقدار دلار را بگه تا من بگم چی كار باید بكنه
soheil_s0101@yahoo.com
i.M.a.N
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۰۸
چندتا بازیکن فروختی؟! نکنه این بازیکنا بچه ها خوش اخلاق و محبوبی بودن و با این حرکتت زدی روحیه تیم رو نابود کردی؟؟
برو یه سری بزن ببین روحیه تیمت در چه وضعیه:smilie9:
راست میگی روحیه تیمم خیلی پایینه یعنی ((بسیار خشمگین)) هست.
i.M.a.N
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۱۷
حالا باید چكار كنم تا روحیه تیم بره بالا
malavan(1)
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۰۸:۰۱
سلام به دوستای مهربون مخصوصا دوست خوبم به امید پیروزی همه در روز 1 شنبه .بازم باید بگم قایقرانم.
malavan(1)
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۰۸:۰۶
بابا رفقا من اهل فخر فروشی نیستم من كوچیك همه شمام به قول رفیقم زیاد وارد نیستم و با راهنمایی های رونیفر بود كه اینجا اومدم.
malavan(1)
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۰۸:۱۳
راستی رونیفر شما چه ساعتهای میاین اینجا
heaven_smile77
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۱۲
توی هر بازی كه Play it Cool بازي كني روحيه تيمت بالا ميره اما يادت باشه كه قابليت خط ميانيت توي اون بازي نصف ميشه.:king:
heaven_smile77
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۱۴
سلام . به همه
اگر كسی حامی می خواد به ایمیل من مقدار دلار را بگه تا من بگم چی كار باید بكنه
soheil_s0101@yahoo.com
بچه ها اين يعني چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:lightbulb:
heaven_smile77
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۴۳
راستی رونیفر شما چه ساعتهای میاین اینجا
منو مي گي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :question2:
اسم من امير نه رونيفر
30n4
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۰:۱۲
با این وضع روحیه تیم تو اولین کاری که تو باید بکنی اینه که اتاقاشون رو از هم جدا کنی که هر لحظه امکان داره همدیگرو نیست و نابود کنن،و بعد هم صبح به صبح بهشون گل گاو زبون بدی
حالا جدی،اینکه باید چند تا بازی رو پیک و با حساس بودن لیگ شاید کار معقولی نباشه ولی چاره ای نیست،و اینکه تعداد روانشناسان تیمت رو زیاد کن شاید زودتر روحیه تیمت اومد بالا :rtfm:
i.M.a.N
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۰۷
تصمیمم رو گرفتم بازی با قایقرانو پیك میرم.
i.M.a.N
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۰
بچه ها اين يعني چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:lightbulb:
یعنی اگه میخوای ساپورتر داشته باشی مقدار پولی رو كه میخوای برای اینكار پرداخت كنی به این ایمیل بگی تا بعد بهت بگه چیكار كنی.
heaven_smile77
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۴۹
یعنی اگه میخوای ساپورتر داشته باشی مقدار پولی رو كه میخوای برای اینكار پرداخت كنی به این ایمیل بگی تا بعد بهت بگه چیكار كنی.
مگه اینكه ساپورتر داشته باشی چه خاصیتی داره ؟؟
من الان چند تا ساپوتر دارم اما كار خاصی نمی كنن كه:king:
heaven_smile77
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۵۳
تصمیمم رو گرفتم بازی با قایقرانو پیك میرم.
ای بابا من نمیدونم شما چرا متوجه نیستید
دقیقا بازیه كه باید خوب بازی كنه كه اختلاف امتیازات كم بشه میگی می خوام پیك برم.
فكر كنم تو بهترین بازی این فصلت تا اینجا رو با من انجام دادی كه بیشترین ستاره رو هم گرفتی حالا هم می خوای با همه پیك بازی كنی وقتی به من رسیدی موتس بیای تو زمین.:diablo:
این هم از جناب منچستر
30n4
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۵۸
دقیقا بازیه كه باید خوب بازی كنه كه اختلاف امتیازات كم بشه میگی می خوام پیك برم.
فكر كنم تو بهترین بازی این فصلت تا اینجا رو با من انجام دادی كه بیشترین ستاره رو هم گرفتی حالا هم می خوای با همه پیك بازی كنی وقتی به من رسیدی موتس بیای تو زمین.:diablo:
این هم از جناب منچستر
اتفاقا تصمیم درستی گرفته با این روحیه تیمی به هیچ وجه شانسی نداره که این بازی رو ببره و حتی باعث میشه که بازیهای بعدیش رو هم از دست بده
پس بهتره از همین الان به فکر باشه تا جلوی ضرر رو هر چه زودتر بگیره البته امکان نداره که سقوط کنه به دست 5 با وجود 1 تیم بات و 2 تیم که صاحباشون رهاشون کردند ولی خب شاید تونست رتبه بهتری رو کسب بکنه
در مورد بیشترین ستاره ای هم که گرفته در بازی با من بوده که 32 ستاره گرفته و در بازی با شما 27.5 ستاره گرفته
heaven_smile77
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۱۷
اتفاقا تصمیم درستی گرفته با این روحیه تیمی به هیچ وجه شانسی نداره که این بازی رو ببره و حتی باعث میشه که بازیهای بعدیش رو هم از دست بده
پس بهتره از همین الان به فکر باشه تا جلوی ضرر رو هر چه زودتر بگیره البته امکان نداره که سقوط کنه به دست 5 با وجود 1 تیم بات و 2 تیم که صاحباشون رهاشون کردند ولی خب شاید تونست رتبه بهتری رو کسب بکنه
در مورد بیشترین ستاره ای هم که گرفته در بازی با من بوده که 32 ستاره گرفته و در بازی با شما 27.5 ستاره گرفته
اصلا اشكالی نداره
شما لطف كن حواستو برای بازی یكشنبه جمع كن كه مثل دفعه پیش 4 تا گل نخوری
اگه جای تو بودم موتس میومدم توی زمین:tease:
30n4
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۵۶
اصلا اشكالی نداره
شما لطف كن حواستو برای بازی یكشنبه جمع كن كه مثل دفعه پیش 4 تا گل نخوری
اگه جای تو بودم موتس میومدم توی زمین:tease:
اون بازی که سوپرایزینگ مچ بود،حالا تو دلت به اون بازی خوش باشه!
نه داداش احتیاج به موتس نداریم،همون بازی هم که تو موتس اومدی مگه چی شد!
Sepehr
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۰۷
مگه اینكه ساپورتر داشته باشی چه خاصیتی داره ؟؟
من الان چند تا ساپوتر دارم اما كار خاصی نمی كنن كه:king:
این ساپورتر فرق داره
اون ساپورتری كه تو می گی هواداراتن كه تو همه بازیای خونگیت میان ورزشگاه
ولی این ساپورتر ی مزایای ویژه ای داره مثلا" می تونی برای بازیكنات و یا خودت و مربیت قیافه درست كنی برای تیمبت لوگو بذاری و ... البته این ساپورتر پولیه
_______________________-
ببخشید سر زده اومدم اینجا
فقط ی چیزی مثل این كه هتریك دوشنبه تغییر خواهد كرد و خیلی با حال تر خواهد شد :icon23:
30n4
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۰۹
این آقا امیر خودش ساپورتر هتریکه،داره تئاتر بازی میکنه!
بچه ها حسه طنزشون بالاست
i.M.a.N
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۵
این هم از جناب منچستر
من با این روحیه بهترین بازی رو هم اگه انجام بدم باز هم میبازم پس بهتره هرچه زودتر روحیه تیمم بیاد بالا تا تیم هایی
مثل Designer نياد منو راحت شكست بده.
اگه اخلاف امتياز كم بشه به حال من فرقي نميكنه چون من شانسي براي قهرماني ندارم.
هدف اصلي تيم من تو اين فصل قرار گرفتن بين رده هاي دوم تا چهارمه و شكست تيم تو و سيناست.
30n4
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۵۳
شکست تیم ما که محاله ولی خب این جوونای بی تجربه رو میتونی ببری : دی
خارج از شوخی اگه وضع مالیت خوبه که سعی کن بازیکن به تیم تزریق کنی البته بازیکن خوش اخلاق چون بازیکن بد اخلاق دوباره روحیه تیمت رو خراب میکنه
اگه وضع مالیت خیلی خوبه،ورزشگاهت رو گسترش بده.البته اگه تا حالا این کار رو نکردی چون روی درآمدت خیلی تاثیر داره و باعث میشه تیمت جون بگیره
در کل یه برنامه خوب بریز برای تیمت و دلت رو به این کل کلا خوش نکن،یه طوری برنامه بریز که بتونی فصل آینده رو خوب بازی کنی این فصل که گذشت و رده بندی هم کوچکترین اهمیتی نداره.پولهات رو برای فصل آینده جمع کن
i.M.a.N
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۲۳
ما به این كل كل ها خوشیم كل كل نكنیم چه كنیم؟
این قایقران وضع مالیش خیلی توپه.یه دفاع گرفته 13 میلیارد. اگه همه خرید هاش اینجوری باشه این فصل هیچكی نمی تونه با این بازیكنا جلوشو بگیره.
30n4
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۲۳
نمیدونم داره چی کار میکنه،انگار بازیکن خاصی تمرین نمیده چون سن بازیکناش به تمرین نمیخوره!!
heaven_smile77
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۵۲
من با این روحیه بهترین بازی رو هم اگه انجام بدم باز هم میبازم پس بهتره هرچه زودتر روحیه تیمم بیاد بالا تا تیم هایی
مثل Designer نياد منو راحت شكست بده.
اگه اخلاف امتياز كم بشه به حال من فرقي نميكنه چون من شانسي براي قهرماني ندارم.
هدف اصلي تيم من تو اين فصل قرار گرفتن بين رده هاي دوم تا چهارمه و شكست تيم تو و سيناست.
البته تیم سینا رو احتمال داره شكست بدی ولی خیلی بعید می دونم هیچ تیمی توی دور برگشت بتونه منو شكست بده. :king:
heaven_smile77
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۵۴
این قایقران وضع مالیش خیلی توپه.یه دفاع گرفته 13 میلیارد. اگه همه خرید هاش اینجوری باشه این فصل هیچكی نمی تونه با این بازیكنا جلوشو بگیره.
خیلی عذر می خوام. شما مطمئنید كه قیمت 13 میلیارد بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟:shocked:
i.M.a.N
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۴۵
قیمت دقیقش هست 12 میلیارد و 740 میلیون( Ernest Nolan )
یه بازیكن هم فروخته 13 میلیارد( Majid Khalili)
يكي ديگه هم گرفته 9 ميليارد
amir8741
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۵۳
پس قوي سپيد انزلي برگشته
اونم خيلي خفن
heaven_smile77
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۰:۴۳
پس حتما یادم باشه بپرسم این پولا رو از كجا میاره ؟؟؟؟؟
amir8741
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۰:۵۰
پس حتما یادم باشه بپرسم این پولا رو از كجا میاره ؟؟؟؟؟
امير حتما بپرس كه من در كفم اين همه پول چه جوري در مياد:6:
من تازه بعد از يه عمر پرورش بازيكن يه بازيكن از جوانان كشيدم بيرون كه همه ميگن آينده تيم ملي رو تضمين ميكنه و اين خيلي خوبه از اين چيز هااااا:pardon:
فكر كنم 10 ميليارد هم گيرم نياد
آقا خيلي با حالي:sors:
30n4
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۰:۵۱
بابا جون یه بازیکن جوان (مجید خلیلی) داشته احتمالا مولتی اسکیل بوده 13 میلیارد فروخته رفته یه پیرمرد خرید 12 میلیارد که در خط دفاعی3.5 ستاره میگیره
تقلبی نکرده ولی هر چی فکر میکنم درک نمیکنم مگه اسکیل خلیلی چی بوده چون هافبک وسطه و دو تا ستاره میگیره tsi هم هست 1400 میشه سولید.
احتمالا طرف اشتباه کرده در خریدش،البته کسی که خریدتش ایرانی نیست
amir8741
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۰:۵۶
بابا جون یه بازیکن جوان (مجید خلیلی) داشته احتمالا مولتی اسکیل بوده 13 میلیارد فروخته رفته یه پیرمرد خرید 12 میلیارد که در خط دفاعی3.5 ستاره میگیره
تقلبی نکرده ولی هر چی فکر میکنم درک نمیکنم مگه اسکیل خلیلی چی بوده چون هافبک وسطه و دو تا ستاره میگیره tsi هم هست 1400 میشه سولید.
احتمالا طرف اشتباه کرده در خریدش،البته کسی که خریدتش ایرانی نیست
اين خليلي چند ساله بوده؟
اگه 17 ساله بوده باشه از نوع تر و تميزش ميشه اين قيمتش باشه و همين طور بازيكن جوان اگه اوت استندينگ هم باشه بالاي 4 ستاره نميگيره به خاطر همين فكر نكنم به ستاره گرفتنش مربوط باشه
30n4
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۰۰
اين خليلي چند ساله بوده؟
اگه 17 ساله بوده باشه از نوع تر و تميزش ميشه اين قيمتش باشه و همين طور بازيكن جوان اگه اوت استندينگ هم باشه بالاي 4 ستاره نميگيره به خاطر همين فكر نكنم به ستاره گرفتنش مربوط باشه
17 سال 50 روز که البته مدتی هم از ترانسفرش میگذره فکر کنم 17 ساله فروختتش
کاری به ستاره هاش ندارم tsi هم پایینه 1400
amir8741
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۱۲
17 سال 50 روز که البته مدتی هم از ترانسفرش میگذره فکر کنم 17 ساله فروختتش
کاری به ستاره هاش ندارم tsi هم پایینه 1400
اين حتما به جز بازيسازي اسكيل دوم هم داشته مثلا يا دفاعش يا پاسش هم يه سطح خوبي داشته
به tsi هم زياد مربوط نميشه فقط اين بوده كه 17 ساله و مثلا 10 روزه بوده
به خاطر همين خوب فروختتش:friends:
heaven_smile77
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۴۴
پس يادم باشه چون من بازيكن جون با Tsi بالا چند تا دارم. يه وقت ارزون نفروشم
30n4
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۰۴
پس يادم باشه چون من بازيكن جون با Tsi بالا چند تا دارم. يه وقت ارزون نفروشم
بازیکن جوان یعنی بازیکن 17 سال چند روزه،که اگه یه اسکیل solid به علاوه یه اسکیل inadequate یا passable داشته باشه اون وقت که قیمتی میشه
بازیکن 18-19 ساله مثله این بازیکن قیمت ندارن:rtfm:
heaven_smile77
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۰۰
بازیکن جوان یعنی بازیکن 17 سال چند روزه،که اگه یه اسکیل solid به علاوه یه اسکیل inadequate یا passable داشته باشه اون وقت که قیمتی میشه
بازیکن 18-19 ساله مثله این بازیکن قیمت ندارن:rtfm:
حالا نمی شد بذاری دل من خوش باشه
بازیكن من 19 سال و چند روزشه فرقی نداره كه:aggressive:
designer
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۳۳
سلام دوستان یه سوال خنده دار!!
شما این آمار ستاره ها و رنکینگ خطوط تیم رو از کجا میارین؟
heaven_smile77
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۴۷
سلام دوستان یه سوال خنده دار!!
شما این آمار ستاره ها و رنکینگ خطوط تیم رو از کجا میارین؟
میتونی از خیلی از برنامه ها استفاده كنی
كه معروفترینش Hattrick poli و Hattrick control هستش
اين برنامه ها تمام آمار بازكنها و مسابقات رو بهت ميده
designer
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۵۰
خب بعدش بهم میگی این برنامه ها رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
designer
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۰۱:۲۴
آقا من هتریک پلی رو گرفتم اما یوزر میخواد میشه بهم بدین؟
هومن
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۰۱:۴۱
من به شما پیشنهاد میکنم که از برنامه ی هتریک کنترل استفاده کنی....
این لینک دانلودش :
این هم لینک آموزشش :
heaven_smile77
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۱۹
ببین هر كدوم از این دو تا برنامه رو بگیری باید از username خود سايت هتريك استفاده كني و يه security code كه اونم توي سايت هتريك مي سازي. بعد توياين برماه ها وارد مي كني.
30n4
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۲۲
آقای Designer من امروز دیدم شما دو تا بازیکن خریدی،من حدس زدم که امکان داره این دو بازیکن رو برای تمرین دادن(پرورش بازیکن) خریده باشی
خواستم بهت بگم اگر برای این منظور خرید کردی یکم اشتباه کردی چون سنشون بالاست(20 سال) و بازیکن ایده آل برای تمرین دادن 17 ساله حداکثر 18 ساله است ولی خب 20 سال هم بد نیست ولی اون بازیکنهای جوان بعد از پیشرفت کردن (بعد از 2-3 فصل) قیمت بیشتری دارن تا این بازیکنها که الان سنشون 20 هست
اگر هم واسه تمرین دادن نخریدی که هیچی
heaven_smile77
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۴۲
آقای Designer من امروز دیدم شما دو تا بازیکن خریدی،من حدس زدم که امکان داره این دو بازیکن رو برای تمرین دادن(پرورش بازیکن) خریده باشی
خواستم بهت بگم اگر برای این منظور خرید کردی یکم اشتباه کردی چون سنشون بالاست(20 سال) و بازیکن ایده آل برای تمرین دادن 17 ساله حداکثر 18 ساله است ولی خب 20 سال هم بد نیست ولی اون بازیکنهای جوان بعد از پیشرفت کردن (بعد از 2-3 فصل) قیمت بیشتری دارن تا این بازیکنها که الان سنشون 20 هست
اگر هم واسه تمرین دادن نخریدی که هیچی
با توجه به اینكه قیمت یك بازیكن 17 یا 18 ساله خیلی بالاتر از بقیه بازیكن هاست من فكر می كنم این خیلی هم بد نیست كه یه بازیكن 20 یا 21 ساله بگیری و مثلا دو فصل تمرینش بدی و وقتی 23 یا حتی 24 شد بفروشیش. پول خوبی هم گیرت میاد. و اصلا به نظر من به صرفه تره:dirol:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.