PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسش و پاسخ شما در هت‌تریک (2)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16

Ali Reza
شنبه ۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۵۹
آقا این بازیکنو نگه دارم.

Meysam Torabi (219638057)
18 years and 101 days, passable form, healthy

A pleasant guy who is tranquil and honest.
Has non-existent experience and weak leadership abilities.

Speciality: Powerful

Next birthday:: 10-08-2008
Nationality: Iran
Total Skill Index (TSI): 600
Wage: 2 915 000 Rial/week
Owner: fc yaran
Warnings: 0
Injuries: Healthy

قدرت بدنی: inadequate دروازه بانی: disastrous
بازيسازی: inadequate پاس: inadequate
پيستون: inadequate دفاع: poor
گلزنی: inadequate ضربات آزاد: wretched

Career Goals: 0
Career Hattricks: 0
League goals this season: 0
Cup goals this season: 0
دارم وینگر تمرین میدم

Sepehr
شنبه ۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۰۲
به نظر من كه نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mohsen1241
شنبه ۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۰۲
یه گلزن خوب میخوام
می خوام با مزایده بگیرم چی کار کنم سرم کلاه نره؟
چند واسم اب مخوره؟
می خوام 100 تا صندلی Vip اضافه کنم واسه این کار فقط باید تو جای آخری عدد 100 بنویسم و بقیه رو خالی بزارم یا تعداد صندلی هایی رو که الان ورزشگاه تیمم داره رو بنویسم هرکدومو 100 تا هم تو بخش Vip که هیچی تا حالا نداشت بنویسم؟

Sepehr
شنبه ۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۰
فقط ی 100 بنویس

mohsen1241
شنبه ۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۸
این بازیکن چقدر می ارزه
21 years and 88 days, inadequate form, healthy

A nasty fellow who is temperamental and dishonest.
Has disastrous experience and weak leadership abilities.

Speciality: Unpredictable

Next birthday:: 10-21-2008
Total Skill Index (TSI): 810
Wage: 5 115 000 Rial/week
Owner:
Warnings: 2

قدرت بدنی: solid دروازه بانی: wretched
بازيسازی: solid پاس: weak
پيستون: weak دفاع: wretched
گلزنی: wretched ضربات آزاد: disastrous

hadi.s
شنبه ۶ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۱۰
من 3 میلیارد بیشتر پول ندارم و می خوام ورزشگاهمو 30000 نفری بکنم .14 روزم طول میکشه.7میلیاردم خرجش میشه.حالا من چکار کنم؟قبلا 20000هزار نفری بود تو اخرین بازی کاملا پرشد.اگه من دستور بدم حالا بسازن حالا پولم کم میشه یا 14روز بعد؟

Ali Reza
شنبه ۶ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۱۸
حالا پولت کم میشه

SALAR
شنبه ۶ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۲۵
من جوانانم با اینكه بازیكنهای خوبی داره ولی افتضاح نتیجه میگیره و به هیج تیمی نه نمیگه.
چی كارش كنم؟

SALAR
شنبه ۶ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۳۰
من جوانانم با اینكه بازیكنهای خوبی داره ولی افتضاح نتیجه میگیره و به هیج تیمی نه نمیگه.
چی كارش كنم؟

SALAR
شنبه ۶ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۳۳
این بازیکن چقدر می ارزه
21 years and 88 days, inadequate form, healthy

A nasty fellow who is temperamental and dishonest.
Has disastrous experience and weak leadership abilities.

Next birthday:: 10-21-2008
Total Skill Index (TSI): 810
Wage: 5 115 000 Rial/week
Owner:
Warnings: 2

قدرت بدنی: solid دروازه بانی: wretched
پيستون: weak دفاع: wretched
گلزنی: wretched ضربات آزاد: disastrous

بیشتر از 500 میلیون نمی ارزه

Sepehr
شنبه ۶ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۳۸
چی كارش كنم؟
نتیجرو بی خیال فقط ازیكن خوب پیدا كن:thumbs_up:

SALAR
شنبه ۶ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۴۰
نتیجرو بی خیال فقط ازیكن خوب پیدا كن:thumbs_up:

اخه دلیلش چیه كه با داشتن بازیكن خوب میبازم؟

sinapes
شنبه ۶ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۵۸
اخه دلیلش چیه كه با داشتن بازیكن خوب میبازم؟

bayad taghir sistem bedi ba tavajo be teame harif

hsmoa
شنبه ۶ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۳۷
برای بیشتر شدن ستاره بازیكنان باید چه كاری كرد

بابا یكی این سوال را جواب بدهههههههههههههه

Matrix23
شنبه ۶ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۴۱
بابا یكی این سوال را جواب بدهههههههههههههه

خب,ستاره عملكرد بازیكنته كه بستگی به شرایط زیادی داره.مثلا:
1.اب و هوا
2. استامینا و فرم
3. توانایی هایی مانند: پاورفول, تكنیك و...
4. سن

مهمترین چیزی كه میتونه ستاره بازیكن تو بالا ببره, فرم و استامیناست

ali58
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۲۱
سلام
1-در قسمت تمرینات گزینه Individual alternative به چه معناست؟
2- با چقدر درآمد باید یك اقتصاد دان استخدام كرد و حدودا دستمزد آن و پولی كه بر می گرداند در هفته چقدر است؟

sinapes
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۲۸
سلام
2- با چقدر درآمد باید یك اقتصاد دان استخدام كرد و حدودا دستمزد آن و پولی كه بر می گرداند در هفته چقدر است؟

1.yani tamrine ekhtesadi vali age entekhab koni bazikonet tamrin nemikone

Matrix23
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۳۳
سلام

1. میتونی نهایتا 3 تا از بازیكناتو انتخاب كنی كه فقط تمرین استامینا كنن(اون درصدی كه تو استامینا شیر انتخاب كردی). این كار واسه اینه كه بازیكنت حقوقشون زیاد نشه

2. اكونومیست واسه تیمهای دسته 5 لازم نیست...

SALAR
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۰۲
من دو هفته پیش بودجه جوانانم را قطع كردم . حالا میخوام دوباره براش بودجه بذارم ولی توی قسمت باشگاه دیگه همچین آیكنی نیست.چی كار كنم؟

SALAR
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۰۸
توی قسمت حسابداری این كلمه ها یعنی چی؟
Crowd Arena
Sponsors Wages
Financial Interest
Temporary Temporary

Youth squad

poyesh4
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۱۵
هومن جان میتونی یه نگاهم به تیم من بندازی؟
saba batry (1907853
اینه

Sir.mAhdi
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۳۱
هومن جان میتونی یه نگاهم به تیم من بندازی؟
saba batry (1907853
اینه

این نظر منه

تیمت زیاد جوان ندارد كه بشه روشون مانور داد ( 17 یا 18 ساله می گم)

تو وسط خط میانی و دفاع مشكل داری

بازكنهایی كه گذاشتی برای فروش كسی نمیخره با این كارت برای هر بازیكن 10 میلیون از دست دادی اخراجشون كن

بازیكن زیاد داری 22 كافیه

سی كن بازكنهای جوان در یك قسمت بخری مثلا در دفاع بعد تمرین برای چند هفته مثلا 6 هفته بذار دفاع تا ژیشرفت كنند اینم بگم بازیكنی كه می خری حداقل دارای دفاع پسیبل باشد

هم گل کم زدی هم زیاد خوردی پس اول دفاع ترمیم کن

Sir.mAhdi
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۳۶
توی قسمت حسابداری این كلمه ها یعنی چی؟
Crowd Arena
Sponsors Wages
Financial Interest
Temporary Temporary

Youth squad

Crowd درآمد برای تماشاگران
Arena هزینه نگهداری استادیوم
Wages حقوق بازیکنها و مربیان
Sponsors درآمدی که حماست کننده مالی هر هفته می دهد --- اسپانسر
Interest سود بانکی اگر پولت منفی باشه
Financial سودی که برای سرمایه گذاری میگیری
Temporary هزینه و درآمدهای موقت مثل هوادران جدید یا خرید و فروش بازیکن ها

ali58
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۰۵
1. میتونی نهایتا 3 تا از بازیكناتو انتخاب كنی كه فقط تمرین استامینا كنن(اون درصدی كه تو استامینا شیر انتخاب كردی). این كار واسه اینه كه بازیكنت حقوقشون زیاد نشه

2. اكونومیست واسه تیمهای دسته 5 لازم نیست...

سلام
از جوابتون تشكر می كنم ولی من دسته چهار هستم نه پنج حال چكار كنم؟:bad:

mahyarelc
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۰
اساتید فن ، یه نظرم راجع به تیم من بدن...امیدی داشته باشم؟...چی کار کنم بهتره و اینا!!
Halabi FC (1906889)

Ali Reza
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۰۸
آقا اینا چه بحثایه.یعنی چی کسی درباره تیمتون نظر بده.
کسی که نمیدونه بازیکنات چه جورین چه جوری نظر بده

mohsen1241
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۳۲
سلام
تیمهایی که با پلی اف بالا میرن غیر از جایزه اول شدن جایزه صعود هم میگیرن؟ اون 1000000000 رو میگم

esmaeil
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۳۳
اساتید فن ، یه نظرم راجع به تیم من بدن...امیدی داشته باشم؟...چی کار کنم بهتره و اینا!!
Halabi FC (1906889)

علیرضا حالا تو داغ نكن
عزیز من كسی نمیدونه چون قدرتای بازیكنات رو كسی به جز خودت نمیدونه
اگه تیمت رو تازه گرفته باشی كه مثل اسم تیمته دیگه حلبی:D
یعنی هیچ:3:
اگه هم كه قبلا گرفتی كه باید بشینی ببینی نظر خودت اول چیه بعدش
این سوال ها كه جاش اینجا نیست
میتونی یكی رو گیر بیاری با اون تیمت رو چك كنی
همین كار رو انجام بده:yes:

Vahid
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۳۷
سلام
تیمهایی که با پلی اف بالا میرن غیر از جایزه اول شدن جایزه صعود هم میگیرن؟ اون 1000000000 رو میگم

برای همه تیمها 1 میلیارد نیس كه ! مثلا تیمی كه از دسته 2 میره لیگ برتر 3.8 میلیارد میگیره .
تیمهایی كه با پلی اف بالا میرن این جایزرو نمیگیرن , اصلا اسم جایزه , جایزه صعود مستقیم هستش .
در عوض تیمهایی كه به پلی اف میرن ی پولی از بلیط فروشی بازی گیرشون میاد كه زیاد فرقی هم با جایزه صعود مستقیم نداره .

Ali Reza
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۴۸
آقا امروز قرعه کشی لیگ هاست؟

Vahid
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۵۳
آقا امروز قرعه کشی لیگ هاست؟

قرعه كشی كه انجام نمیشه , همه چی سر برنامست و تیم قویتر جایگزین تیم ضعیفتر میشه , برنده و بازنده بازی پلی اف هم جاشون با هم عوض میشه .
به احتمال 99 درصد امروز بعد از بازی جولا اپدیت میشه .
قبلا برای تغییر جدول و اپدیت سن بازیكنا نزدیك 1 روز سایت بسته میشد ولی فصل قبل خیلی زود جدول اپدیت شد و سن بازیكنا هم به شكل روزانه در اومد و نیاز به اپدیت نداره .

SALAR
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۵۸
من تو لیگ 5 دوم شدم ولی تا الان پولی نگرفتم

Ali Reza
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۰۱
خوب به تیم 5 پول نمیدن که

SALAR
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۰۳
خوب به تیم 5 پول نمیدن که

نه!
توی لیگ دسته5 مقام2 گرفتم.

Ali Reza
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۰۵
نه!
توی لیگ دسته5 مقام2 گرفتم.
آهان.مال منو که ریختن

SALAR
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۲۶
آهان.مال منو که ریختن

چه قدر؟
پس چرا برای من نریختند؟

هومن
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۳۸
مرسی از راهنماییت
میشه بگی هر کدوم از تمرینها ( اسم اینگلیسی شونو بنویس) واسه چه تمرینی و چه پستی خوبه

اینم از تمرینا...:
نوع تمرین-----------------تاثیر بر روی(تاثیر)--------------بازیکنانی که تمرین میبینند (تاثیر)

Goalkeeping -------------- در وازه بانی -----------------دروازه بان ها (زیاد)

Defending --------------------دفاع ----------------------دفاع های مرکزی و کناری ( زیاد ) بقیه (خیلی کم)

Playmaking -----------------بازیسازی -------------------هافبک های وسط(زیاد) و پیستون ها (کم) بقیه (خیلی کم)

Scoring -----------------------گلزنی--------------------- فوروارد ها (زیاد) بقیه (خیلی کم)

Crossing -------------------- پیستون ------------------- پیستون ها (زیاد) دفاع های کناری (کم) بقیه (خیلی کم)

Defensive positions---------دفاع ---------------------- دفاع و هافبک های وسط (کم) بقیه (خیلی کم)

Wing attacks ----------------پیستون ------------------ فوروارد و پیستون ها (زیاد) بقیه (خیلی کم)

Shooting ----------------- گلزنی (کم)-------------------بازیکنان (کم) و در وازه بان ها (خیلی کم )

--------------------------ضربه ی آزاد (کم)----------------همه ی بازیکنان (خیلی کم)

Short passes------------------پاس ----------------------هافبک وسط و پیستون وفوروارد (زیاد) بقیه (خیلی کم)

Through passes--------------پاس ---------------------- دفاع و هافبک وسط و پیستون (زیاد) بقیه (خیلی کم)

Set pieces ---------------ضربه ی آزاد ------------------ همه ی بازیکنان (زیاد)

General --------------------فرم (کم) --------------------همه ی بازیکنانی که در طول هفته بازی کرده اند (کم)

-----------------------------در وازه بانی ------------------ دروازه بان ها ( خیلی کم)

منبع : سایت Hattrickwiki

ali58
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۳۶
سلام
متخصص اقتصاد رو برای چقدر درامد باید استخدام كرد و آیا هزینه خودش رو در می اره

mohsen1241
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۳۶
اینم از تمرینا...:
نوع تمرین-----------------تاثیر بر روی(تاثیر)--------------بازیکنانی که تمرین میبینند (تاثیر)

Goalkeeping -------------- در وازه بانی -----------------دروازه بان ها (زیاد)

Defending --------------------دفاع ----------------------دفاع های مرکزی و کناری ( زیاد ) بقیه (خیلی کم)

Playmaking -----------------بازیسازی -------------------هافبک های وسط(زیاد) و پیستون ها (کم) بقیه (خیلی کم)

Scoring -----------------------گلزنی--------------------- فوروارد ها (زیاد) بقیه (خیلی کم)

Crossing -------------------- پیستون ------------------- پیستون ها (زیاد) دفاع های کناری (کم) بقیه (خیلی کم)

Defensive positions---------دفاع ---------------------- دفاع و هافبک های وسط (کم) بقیه (خیلی کم)

Wing attacks ----------------پیستون ------------------ فوروارد و پیستون ها (زیاد) بقیه (خیلی کم)

Shooting ----------------- گلزنی (کم)-------------------بازیکنان (کم) و در وازه بان ها (خیلی کم )

--------------------------ضربه ی آزاد (کم)----------------همه ی بازیکنان (خیلی کم)

Short passes------------------پاس ----------------------هافبک وسط و پیستون وفوروارد (زیاد) بقیه (خیلی کم)

Through passes--------------پاس ---------------------- دفاع و هافبک وسط و پیستون (زیاد) بقیه (خیلی کم)

Set pieces ---------------ضربه ی آزاد ------------------ همه ی بازیکنان (زیاد)

General --------------------فرم (کم) --------------------همه ی بازیکنانی که در طول هفته بازی کرده اند (کم)

-----------------------------در وازه بانی ------------------ دروازه بان ها ( خیلی کم)

منبع : سایت Hattrickwiki

آقا هومن دستت درد نکنه
قرار بود امروز آموزش هتریک کنترل رم بزاری بازم دستت درد نکنه

mohsen1241
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۴۷
تو تیمه جوانانم هیچ جایی واسه اخراج بازیکنا نیست چرا؟

Sepehr
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۰۱
چون كه سقف بازیكنای جوان 16 تا است و اگه زبانت فارسی باشه نمی تونی این كارو كنی باید زبانتو انگلیسی كنی .
بعد كمتر از 11 نفرم نمی شه

SALAR
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۴
تو تیمه جوانانم هیچ جایی واسه اخراج بازیکنا نیست چرا؟

برو زبونتا انگلیسی كن و بعد هر كسی را خواستی اخراج كن یعنی اتیش بزن

هومن
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۸
برخی از دوستان که با هتریک کنترل مشکل داشتند ، از من خواستند که کمکشون کنم . من در حد توانم این مطالب را آماده کردم . امیدوارم مفید باشه :

برنامه هتریک کنترل یکی از بهترین نرم افزار های کمکی هتریک هستش که شما میتوانید از آن استفاده کنید . در اینجا سعی کردم آموزشی خلاصه و در عین حال کاربردی برای این برنامه بنویسم . امیدوارم که مفیدواقع بشه.

هنگامی که این برنامه را باز میکنید با صفحه ای وبرو میشود که در بالای آن 14 گزینه وجود دارد :

1)Connection
در این صفحه میتوانید با وارد کردن username و security code خودتون ،اطلاعات تیمتون رو از سایت هتریک بگیرید.

2)Team
در این صفحه شما با 11 گزینه ی خیلی کاربردی که شامل بسیاری از اطلاعات تیمتون می باشد ، روبرو هستید :

1-Players
در این صفحه با کلیک بر روی گزینه های بالای بازیکنان مانند سن ، ملیت ، بهترین پست و... میتوانید بازیکنان خود را در هر زمینه با یکدیگر مقایسه کنید.
بخش پایینی صفحه مربوط به بررسی توانایی بازیکن شما در هر پست میباشد . (تقریبا ستاره ای که میگیره) . این نمرات به شناخت بازیکن و انتخاب پست مناسب او کمک میکنه . همچنین در گزینه های کشویی سمت چپ که اسکیل های بازیکن شما رو نشون میده ، با انتخاب گزینه های دیگر (مثلا تغییر دفاع بازیکنتون از سولید به اکسلنت) میتوانید ستاره ای که میگیرد و پیشرفت او را در هر پست ، پیش بینی کنید.
2-Details
در این بخش میتوانید بازیکنان خود را به حداکثر 4 دسته تقسیم کنید .(مثلا تیم اول و دوم و... خود رو از هم جدا کنید) که زیاد کاربردی نیست . اما در سمت راست پایین ، بخش Training میتوانید اثر تمرین را روی هر بازیکن ببینید که مفید هستش.
3-Positions
این بخش یکی از قسمت های خیلی کاربردی هتریک کنترل برای انتخاب بهترین ترکیب تیمتون هست . با انتخاب پست بازیکنان که زیر گزینه ی Positions قرار دارند ، میتوانید بهترین های هر پست رو به ترتیب ببینید . در ضمن در ستون Best Position میتوانید بهترین پست آن بازیکن را هم ببینید. گزینه های کاپیتان و ضربه ی آزاد هم مفید هستند.
4-Changes
در این قسمت می توانید تغییراتی که در اسکیل و فرم بازیکنان شما (چه در طول هفته و چه بعد از هر تمرین) به وجود می آید ، ببینید.
5-Injuries
در این صفحه میتوانید مصدومیت های بازیکنان خود را پیگیری کنید .
6-Club
در این صفحه 3 گزینه وجود دارد :
Fansکه میتوانید تعداد و پیش بینی های هواداران خود را ببینید.
Chart در این بخش میتوانید وضعیت روحیه تیم ، اعتما به نفس و اسپانسر های خودتون را ببینید .
Staffدر هم تعداد متخصصان خود را مشاهده میکنید.
7-Purchases
در این قسمت میتوانید بازیکنانی که خریداری کردید را مشاهده و مانند صفحه ی Players با هم مقایسه کنید.(به خصوص از نظر قیمتشون)
8-Sales
در اینجا بازیکنانی که فروختید رو میتوانید ببینید .
9-Output
در این بخش میتوانید با انتخاب دو بازیکن از دو گزینه ی کشویی ، عملکردشان را در بازی های اخیر مقایسه کنید .
10-Next Match
در این بخش ترکیب بازی آینده ی خود را مشاهده میکنید.
11-Line up
در این قسمت میتوانید ترکیب های متفاوتی برای تیمتون بچینید و Save کنید تا در مواقع لازم ، به سیستم های مختلف تیمتون دسترسی داشته باشید.

3)Matches
در این قسمت میتوانید تمامی بازی های قبلی خود (هم بزرگسالان و هم جوانان) را به طور کامل مشاهده و بررسی کنید . همچنین میتوانید بازی های قبلی تیم های همگروه خود را نیز با انتخاب تیمشون از گزینه ی وسط صفحه ، بررسی و آنالیز کنید .

4)Serie
در این صفحه تمامی اطلاعات در باره ی لیگی که در آن عضویت دارید نمایش داده میشود .

5)Youth Squad

Youth(6

7) Training
این بخش مربوط به تمرین بازیکنان شماست . ولی دقیق نیست .به اون توجه نکنید .

8)Experience
مربوط به تجربه ی بازیکنان و پیشرفت اونهاست .

9)Economy
در این صفحه میتوانید حساب وکتاب تیمتون رو بینید. همچنین هفته های قبل رو.

10)Arena
در این صفحه میتوانید جزییات ورزشگاه خودتون رو ببینید . همچنین بازی هایی که در این ورزشگاه برگزار شده و جزییات اون مسابقات رو میتونید بررسی کنید

11)National Team
اطلاعات تیم ملی ایران

12)Tools
دارای گزینه های مفید زیر است(بقیش به درد نمیخوره) :
Match Comparison
امکان مقایسه و بررسی تمامی بازی هایی که در گروهتون انجام میشه .(با انتخاب اسم تیم ها از گزینه ی کشویی)
Doctors
امکان پیش بینی زمان بهبودی بازیکن مصدومتون (با وارد کردن اطلاعات لازم و دادن دستور Calculate)
Spokepersons
با وارد کردن اطلاعات لازم امکان پیش بینی سودی که توسط سخنگویان باشگاه نصیبتون میشه ، به شما داده میشه .و همچنین تعداد سخنگوی لازم برای شما در پایین صفحه نمایش داده میشه.
Economists
مثل بالاییه . درباره ی اقتصاددانان هستش.

Arena Size
امکان محاسبه تعداد لازم صندلی های ورزشگاه با وارد کردن تعداد هواداران در بالای صفحه و همچنین محاسبه ی تعداد صحیح و منطقی هر نوع صندلی و هزینه ی ساخت آن با وارد کردن تعداد کل صندلی های مورد نظر در پایین صفحه(در جا های خالی آبی رنگ)

13)Options
مهم نیست

14)Info
اطلاعاتی در مورد هتریک کنترل و سایت ها و برنامه های کمکی هتریک
به شما ارائه میده.

امیدوارم مفید بوده باشه...!!!

Ali Reza
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۴
برخی از دوستان که با هتریک کنترل مشکل داشتند ، از من خواستند که کمکشون کنم . من در حد توانم این مطالب را آماده کردم . امیدوارم مفید باشه :

برنامه هتریک کنترل یکی از بهترین نرم افزار های کمکی هتریک هستش که شما میتوانید از آن استفاده کنید . در اینجا سعی کردم آموزشی خلاصه و در عین حال کاربردی برای این برنامه بنویسم . امیدوارم که مفیدواقع بشه.

هنگامی که این برنامه را باز میکنید با صفحه ای وبرو میشود که در بالای آن 14 گزینه وجود دارد :

1)Connection
در این صفحه میتوانید با وارد کردن username و security code خودتون ،اطلاعات تیمتون رو از سایت هتریک بگیرید.

2)Team
در این صفحه شما با 11 گزینه ی خیلی کاربردی که شامل بسیاری از اطلاعات تیمتون می باشد ، روبرو هستید :

1-Players
در این صفحه با کلیک بر روی گزینه های بالای بازیکنان مانند سن ، ملیت ، بهترین پست و... میتوانید بازیکنان خود را در هر زمینه با یکدیگر مقایسه کنید.
بخش پایینی صفحه مربوط به بررسی توانایی بازیکن شما در هر پست میباشد . (تقریبا ستاره ای که میگیره) . این نمرات به شناخت بازیکن و انتخاب پست مناسب او کمک میکنه . همچنین در گزینه های کشویی سمت چپ که اسکیل های بازیکن شما رو نشون میده ، با انتخاب گزینه های دیگر (مثلا تغییر دفاع بازیکنتون از سولید به اکسلنت) میتوانید ستاره ای که میگیرد و پیشرفت او را در هر پست ، پیش بینی کنید.
2-Details
در این بخش میتوانید بازیکنان خود را به حداکثر 4 دسته تقسیم کنید .(مثلا تیم اول و دوم و... خود رو از هم جدا کنید) که زیاد کاربردی نیست . اما در سمت راست پایین ، بخش Training میتوانید اثر تمرین را روی هر بازیکن ببینید که مفید هستش.
3-Positions
این بخش یکی از قسمت های خیلی کاربردی هتریک کنترل برای انتخاب بهترین ترکیب تیمتون هست . با انتخاب پست بازیکنان که زیر گزینه ی Positions قرار دارند ، میتوانید بهترین های هر پست رو به ترتیب ببینید . در ضمن در ستون Best Position میتوانید بهترین پست آن بازیکن را هم ببینید. گزینه های کاپیتان و ضربه ی آزاد هم مفید هستند.
4-Changes
در این قسمت می توانید تغییراتی که در اسکیل و فرم بازیکنان شما (چه در طول هفته و چه بعد از هر تمرین) به وجود می آید ، ببینید.
5-Injuries
در این صفحه میتوانید مصدومیت های بازیکنان خود را پیگیری کنید .
6-Club
در این صفحه 3 گزینه وجود دارد :
Fansکه میتوانید تعداد و پیش بینی های هواداران خود را ببینید.
Chart در این بخش میتوانید وضعیت روحیه تیم ، اعتما به نفس و اسپانسر های خودتون را ببینید .
Staffدر هم تعداد متخصصان خود را مشاهده میکنید.
7-Purchases
در این قسمت میتوانید بازیکنانی که خریداری کردید را مشاهده و مانند صفحه ی Players با هم مقایسه کنید.(به خصوص از نظر قیمتشون)
8-Sales
در اینجا بازیکنانی که فروختید رو میتوانید ببینید .
9-Output
در این بخش میتوانید با انتخاب دو بازیکن از دو گزینه ی کشویی ، عملکردشان را در بازی های اخیر مقایسه کنید .
10-Next Match
در این بخش ترکیب بازی آینده ی خود را مشاهده میکنید.
11-Line up
در این قسمت میتوانید ترکیب های متفاوتی برای تیمتون بچینید و Save کنید تا در مواقع لازم ، به سیستم های مختلف تیمتون دسترسی داشته باشید.

3)Matches
در این قسمت میتوانید تمامی بازی های قبلی خود (هم بزرگسالان و هم جوانان) را به طور کامل مشاهده و بررسی کنید . همچنین میتوانید بازی های قبلی تیم های همگروه خود را نیز با انتخاب تیمشون از گزینه ی وسط صفحه ، بررسی و آنالیز کنید .

4)Serie
در این صفحه تمامی اطلاعات در باره ی لیگی که در آن عضویت دارید نمایش داده میشود .

5)Youth Squad

Youth(6

7) Training
این بخش مربوط به تمرین بازیکنان شماست . ولی دقیق نیست .به اون توجه نکنید .

8)Experience
مربوط به تجربه ی بازیکنان و پیشرفت اونهاست .

9)Economy
در این صفحه میتوانید حساب وکتاب تیمتون رو بینید. همچنین هفته های قبل رو.

10)Arena
در این صفحه میتوانید جزییات ورزشگاه خودتون رو ببینید . همچنین بازی هایی که در این ورزشگاه برگزار شده و جزییات اون مسابقات رو میتونید بررسی کنید

11)National Team
اطلاعات تیم ملی ایران

12)Tools
دارای گزینه های مفید زیر است(بقیش به درد نمیخوره) :
Match Comparison
امکان مقایسه و بررسی تمامی بازی هایی که در گروهتون انجام میشه .(با انتخاب اسم تیم ها از گزینه ی کشویی)
Doctors
امکان پیش بینی زمان بهبودی بازیکن مصدومتون (با وارد کردن اطلاعات لازم و دادن دستور Calculate)
Spokepersons
با وارد کردن اطلاعات لازم امکان پیش بینی سودی که توسط سخنگویان باشگاه نصیبتون میشه ، به شما داده میشه .و همچنین تعداد سخنگوی لازم برای شما در پایین صفحه نمایش داده میشه.
Economists
مثل بالاییه . درباره ی اقتصاددانان هستش.

Arena Size
امکان محاسبه تعداد لازم صندلی های ورزشگاه با وارد کردن تعداد هواداران در بالای صفحه و همچنین محاسبه ی تعداد صحیح و منطقی هر نوع صندلی و هزینه ی ساخت آن با وارد کردن تعداد کل صندلی های مورد نظر در پایین صفحه(در جا های خالی آبی رنگ)

13)Options
مهم نیست

14)Info
اطلاعاتی در مورد هتریک کنترل و سایت ها و برنامه های کمکی هتریک
به شما ارائه میده.

امیدوارم مفید بوده باشه...!!!

فعلا که کار نمی کنه

Vahid
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۱
فعلا که کار نمی کنه

ورژن جدیدشو دانلود كن كار میكنه .
Hattrick Control 2.20 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

هومن
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۹
فعلا که کار نمی کنه

Hattrick Forever دیگه کار نمی کنه . اما هتریک کنترلم رو همین الان آپدیت کردم . کار میکنه...!!!!

Ali Reza
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۱۳
Hattrick Forever دیگه کار نمی کنه . اما هتریک کنترلم رو همین الان آپدیت کردم . کار میکنه...!!!!
پس چرا برای من آپ نمی شه؟

Vahid
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۱۶
پس چرا برای من آپ نمی شه؟

2-3 تا پست بالاتر گذاشتمش كه ! دانلود كن بعد كار میكنه .

Sepehr
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۲۱
ی سوال برا من هتریك كنترل باز نمی شه می گه باید دوباره دان كنی من این كارو كردم ولی بازم نیومد باید چی كار كنم؟

Vahid
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۲۴
ی سوال برا من هتریك كنترل باز نمی شه می گه باید دوباره دان كنی من این كارو كردم ولی بازم نیومد باید چی كار كنم؟

یعنی چی نیومد ؟ ارور خاصی داد ؟
اگه همین فایلی كه بالا گذاشتمو دانلود كنی و در مسیری كه ورژن قبلو نصب كردی اینم نصب كنی كار میكنه .

Sepehr
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۲۵
كار كرد

Sepehr
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۲۷
بچه ها من هتریك منیجرم دانلود كردم كسی باحاش كار كرده؟

Ali Reza
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۴۶
اقا برای فصل بعد کارت زردا پاک میشه؟

Vahid
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۵۲
اقا برای فصل بعد کارت زردا پاک میشه؟

كارتهای زرد و قرمز پاك میشه .
روحیه و اعتماد به نفس تیم هم ریست میشه .

mohsen1241
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۰۵
راهی هست که فهمید یه بازیکن چپ پا هست یا راست پا؟

زاخی
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۱۷
يه سوال داشتم!!

توي همين هفته كه فقط يه بازي دوستانه داريم(قهرمان ليگم شدم و بازي پلي آف نداشتم) فقط ميتونيم 11 بازيكني كه تو بازي دوستانه ميذاريم تمرين بديم يا اينكه ميشه با 100 درصد كردن تمرينات قدرتي همه رو تمرين داد؟
اگه فقط 11 بازيكن ميتونن تمرين كنن پس هفته ي بعد هم همين طوره؟...هفته ي بعد هم 11 بازيكني كه توي بازي اول جام حذفي بازي ميكنن فقط تمرين ميكنن؟!

اگر جواب مثبته با اين حساب بهتر نيست كه 11 بازيكن ذخيره رو براي اين چهارشنبه بذارم توي زمين تا اين هفته تمرين كنن و بعد 11 بازيكن اصيلمو بذارم واسه هفته ي بعد تو جام حذفي كه هم اكسپرينس(تجربه)‌ بگيرن هم جمعش تمرين كنن؟(دقت كنيد كه منظورم از كل اين تمرينا 100 درصد تمرينات قدرتيه!!)

Vahid
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۱۹

در هتریك چپ پا و راست پا بودن معنی نداره و طبیعتا همچین چیزی فعلا در بازی طراحی نشده .

Vahid
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۲۱
يه سوال داشتم!!

توي همين هفته كه فقط يه بازي دوستانه داريم(قهرمان ليگم شدم و بازي پلي آف نداشتم) فقط ميتونيم 11 بازيكني كه تو بازي دوستانه ميذاريم تمرين بديم يا اينكه ميشه با 100 درصد كردن تمرينات قدرتي همه رو تمرين داد؟
اگه فقط 11 بازيكن ميتونن تمرين كنن پس هفته ي بعد هم همين طوره؟...هفته ي بعد هم 11 بازيكني كه توي بازي اول جام حذفي بازي ميكنن فقط تمرين ميكنن؟!

اگر جواب مثبته با اين حساب بهتر نيست كه 11 بازيكن ذخيره رو براي اين چهارشنبه بذارم توي زمين تا اين هفته تمرين كنن و بعد 11 بازيكن اصيلمو بذارم واسه هفته ي بعد تو جام حذفي كه هم اكسپرينس(تجربه)‌ بگيرن هم جمعش تمرين كنن؟(دقت كنيد كه منظورم از كل اين تمرينا 100 درصد تمرينات قدرتيه!!)

همونطور كه گفتی فقط 11 نفر تمرین میكنن , معمولا در این دو هفته اكثر تیمها فرم و استامینا تمرین میدن .میشه گفت در تمرین فرم و استامینا بازیكنهای ذخیره هم نصف اصلیها تمرین میكنن .

Nillo
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۲۹
سلام
متخصص اقتصاد رو برای چقدر درامد باید استخدام كرد و آیا هزینه خودش رو در می اره

اگه در آمدت از 10 میلیارد زد بالا، میتونی بگیری!!!!

با درآمدای در سطح دسته 4و 5 سود که نمیکنی هیچی یه ضرری هم باید بدی!!!

Nillo
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۲۹

نه بابا اصلا تو هتتریک از این چیزا نیست!

poyesh4
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۳۷
بچه ها هنوز كه جدول بازیهارو اعلام نكردن؟ پس كی اعلام میكنن؟

masoud_dj
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۳۸
فردا میفهمی

pentoriko
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۴۸
سيستم تعويض تو هتريك ليگ كه شروع بشه درست ميشه درسته؟؟؟

اون وقت هر بازيكن مثل اينكه بايد 60 دقيقه بازي بكنه تا تمرين بكنه

حالا با سيستم تعويض ميشه يه بازيكن 30 دقيقه تو ليگ 30 دقيقه تو بازي دوستانه بازي كنه بعد تمرينش كامل بشه؟؟؟

sinapes
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۳۰
سيستم تعويض تو هتريك ليگ كه شروع بشه درست ميشه درسته؟؟؟

اون وقت هر بازيكن مثل اينكه بايد 60 دقيقه بازي بكنه تا تمرين بكنه

حالا با سيستم تعويض ميشه يه بازيكن 30 دقيقه تو ليگ 30 دقيقه تو بازي دوستانه بازي كنه بعد تمرينش كامل بشه؟؟؟

are tamrin mikone

hsmoa
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۲۲
آقا وقتی من هتریك كنترل را اجرا می كنم این پیام را میده
Strange date in PC
It seem erroneous
چكار كنم درست بشه

Vahid
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۲۴
آقا وقتی من هتریك كنترل را اجرا می كنم این پیام را میده
Strange date in PC
It seem erroneous
چكار كنم درست بشه

باید بری و ورژن جدیدو دانلود كنی . تاریخ این نرم افزاری كه رو كامپیوترت نصبه تموم شده .
صفحه قبل ورژن جدیدو گذاشتم , برو دانلود كن .

hsmoa
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۳۲
وحید جون اونو دانلود كردم همین پیامو داد

Vahid
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۳۳
Hattrick Control 2.20 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

اینم اخرین ورژن هتریك كنترل .

وحید جون اونو دانلود كردم همین پیامو داد

همینو كه تو این پست هست دانلود كردی و بازم ارور میده ؟
نمیدونم چرا ! دقیقا همونجایی نصب كردی كه قبلی نصب كرده بودی دیگه ؟
اگه همه چیو درست انجام دادی نباید ارور بده !

hsmoa
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۰:۴۴
قدرت بدنی: excellent دروازه بانی: disastrous
بازيسازی: weak پاس: solid
پيستون: wretched دفاع: inadequate
گلزنی: inadequate ضربات آزاد: excellent

این بازیكن پستش چیه

saeed ss
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۱:۲۱
Deadline: 09/29/2008 at 02.09
این یعنی چی؟

alex_irooni
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۳:۲۵
یعنی 29 سپتامبر 2008 ساعت 2 و 9 دقیقه مهلت پیشنهاد دادن برای خرید این بازیكن به پایان میرسه .
حالا اگر در فاصله 3 دقیقه به پایان این وقت شما پیشنهاد بدی یا به اصطلاح بید بزنی 3 دقیقه به اون زمان اضافه میشه همینطور قیمت و زمان بالا میره تابالاخره یك نفر پیروز بشه درست مثل حراجی .

alex_irooni
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۳:۳۳
قدرت بدنی: excellent دروازه بانی: disastrous
بازيسازی: weak پاس: solid
پيستون: wretched دفاع: inadequate
گلزنی: inadequate ضربات آزاد: excellent

این بازیكن پستش چیه

مهاجم بازیش بدی بهتره .

Matrix23
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۳۹
سوال فنی::help:

بچه ها چقدر باید روی گزارش تمرینات حساب كرد؟
من ی بازیكن 15 ساله گرفتم كه تو 2,3 هفته تو گزارشات میومد كه تمرینش بده, استعداد و ادامه بده و ... اما الان گفته:
Now I am positive that Behnam Yousefi can't learn more in the youth academy when it comes to Playmaking.

یعنی دیگه Playmaking ش بالاتر نمیره و تمرین ندم؟؟

prince.ali
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۵۴
بلاخره با تلاشهاي فراوان موفق شدم ساپورتر هتريك بشم يه شركتي پيدا كردم دلاري 1100 ميگيره و پول رو پرداخت ميكنه ابته 4000 هزار هم پول واسه خودش مي گيره هر كس خواست مي تونه پيغام بزاره شمارشو براش مي زارم

هومن
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۵۵
سوال فنی::help:

بچه ها چقدر باید روی گزارش تمرینات حساب كرد؟
من ی بازیكن 15 ساله گرفتم كه تو 2,3 هفته تو گزارشات میومد كه تمرینش بده, استعداد و ادامه بده و ... اما الان گفته:
Now I am positive that Behnam Yousefi can't learn more in the youth academy when it comes to Playmaking.

یعنی دیگه Playmaking ش بالاتر نمیره و تمرین ندم؟؟

میگه تو جوانان دیگه تو بازیسازی پیشرفت نمیکنه . 17 سالش شده ، بیارش تیمت ...!!!!

هومن
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۵۸
بلاخره با تلاشهاي فراوان موفق شدم ساپورتر هتريك بشم يه شركتي پيدا كردم دلاري 1100 ميگيره و پول رو پرداخت ميكنه ابته 4000 هزار هم پول واسه خودش مي گيره هر كس خواست مي تونه پيغام بزاره شمارشو براش مي زارم

تبریک میگم. شمارشو برام بفرست...!!!

ali58
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۲۸
سلام
آیا اگر مربی تی اس آی و اسكیلهاش كم بش روی مربی گریش بخصوص ترینرش تاثیر می ذاره؟

Vahid
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۴۱
سلام
آیا اگر مربی تی اس آی و اسكیلهاش كم بش روی مربی گریش بخصوص ترینرش تاثیر می ذاره؟

نه هیچ ربطی نداره , برای مربی فقط درجه ترینری و لیدرشیپ مهمه حالا اگه اخلاق خوبم داشت كه چه بهتر .

ali58
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۰۴
سلام
الان ورزشگاه 12000 نفری من كاملا پر می شه ولی من بودجه ندارم درستش كنم.
اگر بعد از چند هفته بتونم درستش كنم كم كم پر می شه یا اونهایی كه پشت در می موندن میان و ظرفیت تماشاچیهام یهو بالا می ره؟

هومن
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۴۸
سلام
الان ورزشگاه 12000 نفری من كاملا پر می شه ولی من بودجه ندارم درستش كنم.
اگر بعد از چند هفته بتونم درستش كنم كم كم پر می شه یا اونهایی كه پشت در می موندن میان و ظرفیت تماشاچیهام یهو بالا می ره؟

علی جان شما اگه تعداد ساپورتر های خودت رو ضرب در عدد 25 بکنی تعداد تقریبی تماشاگران خودت رو در یک هوای خوب بدست میاری . طبق همین تعداد و پیش بینی افزایش اون ورزشگاهت رو گسترش بده...!!!

هومن
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۰۱
بچه ها من لنگ بازیه دوستانه برای جوانانم هستم . اگه کسی بازیشو رزرو نکرده منو Challenge کنه .
اینم ID تیم جوانانم : 1908083

amirzelzeleh
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۰۵
کلوپ هوادارن: Sending love poems to you

این ضرر نداره برای تیم؟ آخر فصل که همه چیز ریست میشه این به چه درجه ای میرسه؟ و چطور میشه دوباره برش گردوند به این درجه؟

hsmoa
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۱۰
آقا چطوری میشه بفهمی جام حذفی فصل بعد با كی بازی داریم

alex_irooni
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۱۳
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

رنكینگ كاپ رو بالای مشخصات تیمت بزن.

Ali Reza
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۴۴
این مربی من خوبه؟

Miguel Bohórquez (78404942)
44 years and 57 days, wretched form, healthy

A weak trainer who is neither attack nor defense minded
A controversial person who is temperamental and honest.
Has passable experience and poor leadership abilities.

Next birthday:: 11-23-2008
Nationality: USA
Total Skill Index (TSI): 0
Wage: 3 007 000 Rial/week including 20% Bonus

قدرت بدنی: disastrous دروازه بانی: non-existent
بازيسازی: non-existent پاس: non-existent
پيستون: non-existent دفاع: non-existent
گلزنی: non-existent ضربات آزاد: non-existent

masoud_dj
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۰۸
مربیت افتضاحه

عوض کردن مربی برای تیمت از نون شب هم واجب تره

masoud_dj
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۱۲
کلوپ هوادارن: Sending love poems to you

این ضرر نداره برای تیم؟ آخر فصل که همه چیز ریست میشه این به چه درجه ای میرسه؟ و چطور میشه دوباره برش گردوند به این درجه؟

نه چه ضرری داره

هوادارا خیلی ازت راضین و دارن واست شعرای عاشقانه میسرایند

آخر فصل که ریست بشه میره رو calm

با نتیجه گرفتن و نتایج دور از انتظار هوادارات دوباره برمیگردی به همین

Ali Reza
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۱۳
می خوام این بازیکنم مربی کنم ببین خوبه؟

Castro Aguilar (130526177) Estimated injury time: 1 weeks1
32 years and 70 days, inadequate form, bruised, but training

A pleasant guy who is temperamental and dishonest.
Has solid experience and passable leadership abilities.

Next birthday:: 11-10-2008
Nationality: Brasil
Total Skill Index (TSI): 260
Wage: 3 732 000 Rial/week including 20% Bonus
Injuries: Estimated injury time: 1 weeks1

قدرت بدنی: passable دروازه بانی: disastrous
بازيسازی: passable پاس: poor
پيستون: inadequate دفاع: passable
گلزنی: weak ضربات آزاد: disastrous

Career Goals: 14
League goals this season: 3

masoud_dj
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۱۹
این مربی ایده ال هستش

Ali Reza
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۲۲
حالا با این مربی تاثیر تمرینا بیشتر میشه؟

SALAR
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۸
از وقتی مسابقات شروع بشه و جام حذفی هم برگزار بشه دیگه نمیشه بازی دوستانه گذاشت؟

Ali Reza
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۱
از وقتی مسابقات شروع بشه و جام حذفی هم برگزار بشه دیگه نمیشه بازی دوستانه گذاشت؟
نه

hsmoa
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۳
كی بازی های لیگ و جام حذفی شروع میشه

Ali Reza
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۴
هفته دیگه جام حذفی شروع میشه

Vahid
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۶
كی بازی های لیگ و جام حذفی شروع میشه

4شنبه هفته اینده بازیهای حذفی شروع میشه , 1شنبه بعدش هم بازیهای لیگ .

SALAR
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۶
هفته دیگه جام حذفی شروع میشه

لیگ از كی شروع میشه؟

Ali Reza
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۷
لیگ از كی شروع میشه؟
2 هفته دیگه

SALAR
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۸
تغییرات هتریك از چه زمانیه؟

prince.ali
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۱۷
سلام اگه می شه یكی از بچه ها زحمت بكشه فاكتورها و نكاتی رو كه اگه بخواهیم یه بازیكن بخریم كه بهدا مربیمون بشه بگه و در زضمن چقدر طول می كشه اون بازیكن بتونه مربی بشه؟

docijb
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۳۲
اقا یه نفر تیم من رو انالیز كنه میخوام ببینم تو سطح لیگ 4 میتونم نگه دارم خودمو؟؟؟ Tums 1908206

hsmoa
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۰۰:۲۱
چطوری میشه برای تیم خودمان یك لوگو انتخاب كنیم

xmasnix
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۰۰:۳۸
اقا یه نفر تیم من رو انالیز كنه میخوام ببینم تو سطح لیگ 4 میتونم نگه دارم خودمو؟؟؟ Tums 1908206

سلام.
اولا تبریك میگم كه قهرمان شدی و به دسته 4 امدی.
نمیخوام روحیه الكی بهت بدم پس راستش رو بهت میگم.
بهتره یكم بازیكن بگیری سعی كن بازیكنایی كه میگیری 3 تا ستاره رو بگیرن رو فرم بازیكنات هم كار كن به خط میانی خیلی اهمیت بده چون تو هتریك مهمه. سعی كن 2 تا سیستم داشته باشی.
در كل ماندن در دسته 4 برای تیمت خیلی راحته فكرشو نكن ولی یكم باید رو تیمت وقت بذاری.
با بازیكن سازی و بزرگ كردن استادیمت سعی كن پول جمع كنی و بازیكن بگیری به جای زیاد كردن صفرهای بانكیت
هم بازیكن بگیر.
من منتظر حظور شما در دسته سوم هستم:D
البته بیشتر شما منتظر سقوط من به دسته 4 باش.
اساتید میان بهتر راهنمای میكنندت.من خودم خیلی تجربه ندارم.

mafia_forever
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۰۸:۰۱
سلام.مي بخشيد چطوري ميشه Region رو تو هتتريك عوض كرد؟يعني از كجا؟
با تشكر

silverfox
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۰۸:۴۳
اگه كسی دوست داره بازی دوستانه جوانان بذاره آدی تیم من اینه 1069075 خوشحال میشم.

ali58
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۲۲
سلام
چرا با اینکه حدود یک فصل هست که با روش 3-5-2 بازی می کنم هنوز تجربه آن وارچد و سطح هماهنگی آنها سولید هست.
این هفته هم که با روش دیگه ای بازی کردم سطح هماهنگی 3-5-2 من به پاسیبل رسیده چرا؟
آیا برای شما غیر از 4-4-2 اکسلنت شده؟
چطوری؟

davood
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۱۰

آقا بهت تبریک میگم
ولی در مورد تیمت باید بگم که متاسفانه گروه سختی داری
از نظر هات استیت (یا از نظر قدرت خطوط )فعلا ضعیف ترین تیم گروه هستی
اگر وضع مالیت خوبه (مثلا 10میلیارد) 3-4 تا بازیکن خوب بگیر وفصل رو با قدرت شروع کن
ولی اگر وضع مالی خوب نیست ولی مربی سالید داری بازیکن سازی کن و از نیم فصل به فکر موندن باش
اگر هم مربی خوبی نداری بهتره یه مربی سالید یا پاسیبل بخری
در کل کار سختی داری ولی ناامید نباش اگه وقت بزاری موفق میشی

docijb
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۱۸
سلام.
اولا تبریك میگم كه قهرمان شدی و به دسته 4 امدی.
نمیخوام روحیه الكی بهت بدم پس راستش رو بهت میگم.
بهتره یكم بازیكن بگیری سعی كن بازیكنایی كه میگیری 3 تا ستاره رو بگیرن رو فرم بازیكنات هم كار كن به خط میانی خیلی اهمیت بده چون تو هتریك مهمه. سعی كن 2 تا سیستم داشته باشی.
در كل ماندن در دسته 4 برای تیمت خیلی راحته فكرشو نكن ولی یكم باید رو تیمت وقت بذاری.
با بازیكن سازی و بزرگ كردن استادیمت سعی كن پول جمع كنی و بازیكن بگیری به جای زیاد كردن صفرهای بانكیت
هم بازیكن بگیر.
من منتظر حظور شما در دسته سوم هستم:D
البته بیشتر شما منتظر سقوط من به دسته 4 باش.
اساتید میان بهتر راهنمای میكنندت.من خودم خیلی تجربه ندارم.

مرسی از راهنماییت...
میدونم بازیكن كم دارم بقیه ی تیم های گروهم كه (4.3) هست رو بررسی كردم فهمیدم بازیكنام ضعیفتر ان از تیمای دیگه. ولی كلآ تیمم جوونه یعنی به غیر سه,چهار نفر بالای 20 ندارم بازیكن تو تركیب اصلی. واسه همین میدونم هرچی بگذره تی اس ای بازیكنام بالاتر میره مخصوصآ كه مربی عوض كردم و الان یه ترینر سالید گرفتم.
در مورد خط میانی الان تمرینات من اموزش هافبك میانیه.ولی بیشتر خط دفاعم اشكال داره ستاره كم میگیره.
سیستمم رو به 3-5-2 میخوام عوض كنم فكر كنم بهترین تركیبه واسه من. ایشالا بمونم حالا! :clapping:

docijb
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۲۴
آقا بهت تبریک میگم
ولی در مورد تیمت باید بگم که متاسفانه گروه سختی داری
از نظر هات استیت (یا از نظر قدرت خطوط )فعلا ضعیف ترین تیم گروه هستی
اگر وضع مالیت خوبه (مثلا 10میلیارد) 3-4 تا بازیکن خوب بگیر وفصل رو با قدرت شروع کن
ولی اگر وضع مالی خوب نیست ولی مربی سالید داری بازیکن سازی کن و از نیم فصل به فکر موندن باش
اگر هم مربی خوبی نداری بهتره یه مربی سالید یا پاسیبل بخری
در کل کار سختی داری ولی ناامید نباش اگه وقت بزاری موفق میشی

اره شاید اگه گروه من تو سطح 5 لیگ یه كم سخت تر بود بیشتر به نفعم بود!
نه وضع مالی م خوب نیست ولی با این وجود یه بازیكن تقریبآ خوب تو سطح لیگم اضافه كردم دیشب ولی دیگه پول ندارم واسه خرید بازیكن كار درست!
مربی م سالید ه. بشتر هم به همین بازیكن سازی فكر میكنم..
اگه تیم جوانان داشتم وضعم خیلی بهتر بود بیشتر هم گروهی هام تیم جوانان دارن!
ایشالا میمونم ولی! :pleasantry::aggressive:
مرسی از وقت گذاشتنت.:victory:

davood
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۲۷
مرسی از راهنماییت...
میدونم بازیكن كم دارم بقیه ی تیم های گروهم كه (4.3) هست رو بررسی كردم فهمیدم بازیكنام ضعیفتر ان از تیمای دیگه. ولی كلآ تیمم جوونه یعنی به غیر سه,چهار نفر بالای 20 ندارم بازیكن تو تركیب اصلی. واسه همین میدونم هرچی بگذره تی اس ای بازیكنام بالاتر میره مخصوصآ كه مربی عوض كردم و الان یه ترینر سالید گرفتم.
در مورد خط میانی الان تمرینات من اموزش هافبك میانیه.ولی بیشتر خط دفاعم اشكال داره ستاره كم میگیره.
سیستمم رو به 3-5-2 میخوام عوض كنم فكر كنم بهترین تركیبه واسه من. ایشالا بمونم حالا! :clapping:

خوب خیلی خوبه
انشاا... که می مونی

docijb
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۴۶
در كل یه توضیحی ام درباره ی این كه بازیكنی و كه میخریم از كجا بفهمیم حدودآ چقدر ستاره میگیره بدین..

هومن
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۴۷
بچه ها اگه کسی تا حالا بازی دوستانه رزرو نکرده ، منو Challenge کنه .
ID تیم من :1908083

هومن
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۴۸
در كل یه توضیحی ام درباره ی این كه بازیكنی و كه میخریم از كجا بفهمیم حدودآ چقدر ستاره میگیره بدین..

تو پست های قبلی گفته شده ...!!!

xmasnix
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۲۱
سلام
چرا با اینکه حدود یک فصل هست که با روش 3-5-2 بازی می کنم هنوز تجربه آن وارچد و سطح هماهنگی آنها سولید هست.
این هفته هم که با روش دیگه ای بازی کردم سطح هماهنگی 3-5-2 من به پاسیبل رسیده چرا؟
آیا برای شما غیر از 4-4-2 اکسلنت شده؟
چطوری؟

علی جان سالید و اكسلنت خیلی با هم فرقی نداره پس مهم نیست ولی در كل شما با 2بازی پشت سر هم با یك سیستم به اكسلنت میرسی و به محض بازی با یك سیستم دیگه هماهنگیت یك درجه افت میكنه.شما اگه بازیهات را با دو سیستم بازی كنی همیشه باید یك سیستم با هماهنگی سالید و یكی با اكسلنت داشته باشی.
حالا اگه برای شما این اتفاق نمیافته نمیدونم.

xmasnix
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۲۴

میتوانی از نرم افزارهای كمكی مثل هتریك كنترل استفاده كنی.

هومن
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۳۸
اگه كسی دوست داره بازی دوستانه جوانان بذاره آدی تیم من اینه 1069075 خوشحال میشم.

من تورو Challenge کردم . برو منو Accept کن. مرسی...!!!:love01:

ali58
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۳۹

سلام
موقع خرید در قسمت سمت راست روی گزینه

Best performance كلیك كن نشان میدهد بازیكن در تیم قبلیش چند تا ستاره گرفته و اگر نداد بدون تو تیم قبلیش بازی نكرده.:yu:

mafia_forever
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۰
سلام.مي بخشيد چطوري ميشه Region رو تو هتتريك عوض كرد؟يعني از كجا؟
با تشكر
كسي جواب نداد سئوال ما رو!!!:embaressed_smile::(:sad2::broken_heart:

belervich
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۸

الان چون بین فصله میتونی منطقه ای که توش هستی رو عوض کنی .

تو قسمت The Club برو . پایین صفحه سمت راست Change Region رو میبینی . تو منوی کشویی تمام استانهای ایران هست . از اونجا میتونی عوض کنی.

Matrix23
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۴

داداش, تو منوی اصلیت, برو تو مای كلاب (The Club), پایین صفحه سمت راست گزینه تعویض استان رو داره...

فقط با تعییر استان, چند درصد از هوادارات كم میشن.

hsmoa
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۷
چطوری میشه برای تیم خودمان یك لوگو انتخاب كنیم

آقا جواب ما رو كسی نمیده

belervich
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۰۳
آقا جواب ما رو كسی نمیده

باید ساپورتر باشی تا بتونی برای خودت لوگو بزاری .تیمتو دیدم ساپورتر هم نیستی . نمیتونی لوگو بزاری

silverfox
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۱۵
من تورو Challenge کردم . برو منو Accept کن. مرسی...!!!:love01:

هومن جان ثبت كردم.امیدوارم بازی خوبی بشه.مرسی.:friends:

amirzelzeleh
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۲۴
برای این هفته كه تیم فقط یه بازی داره چه تمرینی پیشنهاد میدین انجام بدیم؟ ضربه آزاد یا جنرال با قدرت بدنی زیاد؟

belervich
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۳۵
برای این هفته كه تیم فقط یه بازی داره چه تمرینی پیشنهاد میدین انجام بدیم؟ ضربه آزاد یا جنرال با قدرت بدنی زیاد؟

این سوالت تقریبا بی نهایت جواب داره :crazy:

من که خودم جنرال با استامینای 50 درصد گذاشتم . فکر کنم از همه بهتر باشه . ولی در کل بستگی به اسکیلهای استامینا و فورم بازیکنات داره .

SALAR
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۳۷
بحث ساپورتر به كجا كشید؟

amirzelzeleh
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۳۹
استامینای بازیكنام نسبتا خوبه. فرمشون هم همینطور. فقط سوال اینه كه توی تمرین جنرال همه شركت میكنن یا فقط اونایی كه بازی كردن؟ و توی تمرین ضربه آزاد چی؟ فصلهای قبل بین فصل دو هفته تمرین استامینا میدادیم یا تمرین ضربه آزاد. اما قوانین تمرین كه عوض شد نمیدونم چه تمرینی بدم كه همه بازیكنام شركت كنن؟

ali58
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۰۰
سلام
این مربی من ترینرش ایندكوایت هست

Marinel Ion
برآيند مهارت ها = 0, 47 years and 70 days, wretched form
این بازيکن تجربه solid و قدرت رهبری inadequate دارد.

این بازیكن من می تونه جایگزینش بشه یا اصلا واجب نیست بزارمش برا فروش

João Pedro Alçada (78191074)
34 years and 56 days, wretched form, healthy

A popular guy who is calm and upright.

Next birthday:: 11-25-2008
Nationality: Portugal
Total Skill Index (TSI): 50
Wage: 3 272 000 Rial/week including 20% Bonus
Owner: shohaday hesar

قدرت بدنی: poor دروازه بانی: disastrous
بازيسازی: poor پاس: inadequate
پيستون: inadequate دفاع: inadequate
گلزنی: inadequate ضربات آزاد: poor

Career Goals: 47
Career Hattricks: 2

اگر برا فروش گذاشتم چه قیمتی می برن؟

belervich
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۰۸
استامینای بازیكنام نسبتا خوبه. فرمشون هم همینطور. فقط سوال اینه كه توی تمرین جنرال همه شركت میكنن یا فقط اونایی كه بازی كردن؟ و توی تمرین ضربه آزاد چی؟ فصلهای قبل بین فصل دو هفته تمرین استامینا میدادیم یا تمرین ضربه آزاد. اما قوانین تمرین كه عوض شد نمیدونم چه تمرینی بدم كه همه بازیكنام شركت كنن؟

اقا بزار خیالتو راحت کنم . تو راهنمای قوانین خود هتریک بری جدول قوانین تمرین ، کامل و اپدیت شدش هست .

Hattrick » Help » Manual » Training

باید زبانتم انگلیسی باشه . فارسیش فعلا موجود نیست .

belervich
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۱۳
سلام

Marinel Ion

ببین این بازیکن بهترین گزینه برای مربیگریه . یعنی عالیه . میتونی ترینینگش رو سولد بزاری ، لیدر شیپ هم که پاسیبله . اخلاقشم که باقلواست . بدون درنگ مربیش کن .

Matrix23
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۲۳
سلام

Marinel Ion

Next birthday:: 11-25-2008
Nationality: Portugal
Total Skill Index (TSI): 50
Wage: 3 272 000 Rial/week including 20% Bonus
Owner: shohaday hesar

قدرت بدنی: poor دروازه بانی: disastrous
بازيسازی: poor پاس: inadequate
پيستون: inadequate دفاع: inadequate
گلزنی: inadequate ضربات آزاد: poor

Career Goals: 47
Career Hattricks: 2

اگر برا فروش گذاشتم چه قیمتی می برن؟

Marinel Ion
من جای تو بودم, فعلا همین مربیمو نگه میداشتم (واسه دسته 4 عالیه) بعد اون یكی رو 2 یا 3 فصل بعد مربی میكردم...
ااااااااااااااااا....ترینین گش كه 5 هست... اگه بازیكن تمرین میدی, عوضش كن...اگه نه, نگهش دار و بعدا اون یكی رو مربی كن
اما خب, این نظر منه

DRAGON1357
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۰۱
خلاصه امروز اسم تیمو عوض کردم یک صدتایی هم ازم کم کرد

ali58
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۱۵
سلام
آیا در این فصل تعویض هم برای بازیكنان قرار خواهد گرفت؟

xmasnix
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۱
بچه ها سرعت پیشرفت تجربه یك بازیكن در صورت حضور در لیگ 3 با لیگ 4 فرق میكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hsmoa
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۲۵
آقا من وقتی اسم تیمم را عوض می كنم این پیام را میده چكار كنم
You have already changed name this season

Vahid
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۲۷
بچه ها سرعت پیشرفت تجربه یك بازیكن در صورت حضور در لیگ 3 با لیگ 4 فرق میكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه هیچ فرقی نمیكنه .

Vahid
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۲۸
آقا من وقتی اسم تیمم را عوض می كنم این پیام را میده چكار كنم
You have already changed name this season

فكر كنم قبلا اسمتو عوض كردی !
در یك فصل نمیشه دوبار اسمو عوض كرد .باید تا فصل اینده صبر كنی .

hadi.s
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۳۶
شرایط یك مربی خوب چیه؟(برای دسته4)

Sor3na
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۵۱
شرایط یك مربی خوب چیه؟(برای دسته4)

به نظر من فرق دسته چهار و پنج خیلی زیاد نیست.اگر بازیکن تمرین میدی،یه مربی با تجربه بالای سولید و لیدرشیپ ایندکیوت هم به کارت میخوره.

اگر میخوای از خود هتریک بگیری،یه لیدرشیپ ایندکیوت با اسکیل پسبل هم برات کافیه.

hadi.s
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۰۳
به نظر من فرق دسته چهار و پنج خیلی زیاد نیست.اگر بازیکن تمرین میدی،یه مربی با تجربه بالای سولید و لیدرشیپ ایندکیوت هم به کارت میخوره.

اگر میخوای از خود هتریک بگیری،یه لیدرشیپ ایندکیوت با اسکیل پسبل هم برات کافیه.

حالا این مربی چطوره؟
Ahmad Hosseini (198277501)
53 years and 41 days, weak form, healthy

A weak trainer who is defence-minded
A pleasant guy who is calm and upright.
Has passable experience and poor leadership abilities.

Next birthday: 12-10-2008
Total Skill Index (TSI): 0
Wage: 2 506 000 Rial/week
Owner: shahrdari bnd

Stamina: poor Keeper: non-existent
Playmaking: non-existent Passing: non-existent
Winger: non-existent Defending: non-existent
Scoring: non-existent Set pieces: non-existent

Career Goals: 1

Sor3na
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۰۵
این به درد نمیخوره اصلا.جای تو بودم سریع عوضش میکردم و مینداختمش دور.نه لیدرشیپ خوب داره،نه ترینر خوبیه!

به درد دسته دهم نمیخوره این!!!:d

hadi.s
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۰۷
این به درد نمیخوره اصلا.جای تو بودم سریع عوضش میکردم و مینداختمش دور.نه لیدرشیپ خوب داره،نه ترینر خوبیه!

به درد دسته دهم نمیخوره این!!!:d

من با همین مربی تو گروهم دوم شدم.البته 4 تا تیم بوت بودن.وضع مالیمم زیاد خوب نیست.یه مربی خوب طبق شرایط بالا كه گفتی چقدر خرجشه؟

Sor3na
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۱۲
من پیشنهادم اینه که یه مربی معمولی بگیری..یعنی با لیدرشیپ پور و اسکیل پسبل که تمرین دهیش هم پسبل میشه.فکر کنم هفتصد میلیون هم پولش بشه.

البته اگر قصدت تمرین دهی بازیکن هم هست.اگر بازیکن تمرین نمیدی،بهتره که لیدرشیپ بالاتر و اسکیل کمتر بگیری ولی خب فکر کنم ولی خب مربی با شرایطی که گفتم رو خیلی ها دارن و راضی هم هستن.چون لیدرشیپ رو با یه کاپیتان لیدرشیپ پسبل میتونی جبران کنی.

یه بازیکن با سن بالا هم بگیری که لیدرشیپ کم کم ایندکیوت و تجربه بالای اکسلنت داشته باشه..بعد یه فصل مربیش کنی..سودش خیلی زیاد میشه.

DRAGON1357
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۲۴
آقا من تا الان نتونستم بازی دوستانه بگیرم حواسم نبود
چه اتفاقی می افته و تمرینم چی میشه/

Sor3na
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۲۸

بازیکنات تمرین نمیکنن و فرمشون میاد پایین احتمالا.

فقط گویا یه تمرینی هست که همه انجامش میدن،فکر کنم جنرال باشه.حالا بقیه بچه ها اگر اطلاع دقیق تری دارن میتونن جواب سوالتو دقیق تر بدن.

DRAGON1357
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۵۳
کسی نظری نداره هفته قبلم که بدترین تمرین رو داشتم عجب بدشانسیم ما دو سه تا بازیکن رو می خواستم تست کنم

masoud_dj
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۵۳

من پیشنهاد میکنم که تمرین این هفته ات رو بذاری رو استامینا 100% که بازیکنانی از تیمت که تمرین نمیکنن 50% تمرین استامینا ببینن

در ضمن معمولا اکثر بچه ها آخر فصل تمرین استامینا میذارن

هفته بعد هم که یک تک بازی داری بذار روی فرم که فرمشون برگرده

این بهترین کار ممکن میتونه باشه

Ali Reza
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۴۰
یه بازیکن باید 16 هفته باشه تو تیمم تا بتونم مربیش کنم؟

Vahid
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۴۵
یه بازیکن باید 16 هفته باشه تو تیمم تا بتونم مربیش کنم؟

بله , یك فصل هتریكی كه میشه 16 هفته ( 112 روز )

Ali Reza
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۴۸
می خوام این بازیکنم مربی کنم به نظرت خوبه؟
32 years and 71 days, inadequate form, bruised, but training

Vahid
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۵۰
می خوام این بازیکنم مربی کنم به نظرت خوبه؟
32 years and 71 days, inadequate form, bruised, but training

اره عالیه .

SALAR
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۲۰
پس این سایت هتریك كی تغییر میكنه؟

mohammad_66
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۲۳
آقا الان من چند هفته ایه تمرین keeper میدم!
میگم این کمک مربیا تو کلاب تاثیر دارن اگه زیادشون کنم؟
.......................
پس این سایت هتریك كی تغییر میكنه؟
ای بابا بذار تکمیل بشه:) انتظار داری به این سرعت تموم شه؟
ولی انصافا تم ساپورتراش خیلی نازه

Vahid
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۲۴

بله ,
شما كه دروازه بان تمرین میدی 9 تا مربی دروازه بان و 1 كمك مربی استخدام كن . :good:

Babi
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۲۹
.......................

ای بابا بذار تکمیل بشه:) انتظار داری به این سرعت تموم شه؟
ولی انصافا تم ساپورتراش خیلی نازه

اگه كبپر تمرین میدی باید تعداد مربی دروازبانات 8 تا باشه كمك مربی 2 .
تغییرات هم فكر كنم تو این هفته انجام بشه فكر كنم چهارشنبه.

یه دروازبان ایرانی خریدم دوبرابر پول یه دروازبان خارجی پیاده شدم!بعد هی میگند ایرانی ایرانی بخر!!

SALAR
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۳۲
توی جام حذفی آیا تیمها با تیمهای دسته خودشون بازی میكنند یا شانسیه؟

Vahid
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۳۴
توی جام حذفی آیا تیمها با تیمهای دسته خودشون بازی میكنند یا شانسیه؟

تیمها بر اسای رنكشون تو ایران بازی میكنن .
تیم اول ایران با تیم اخر ایران بازی میكنه و...
مثلا اگه رنكینگ 1-12 باقی مونده باشن .
1-12
2-11
3-10
4-9
5-8
6-7

Sir.mAhdi
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۵۹
اقا یکی تیم منو آنالیز کند لطفا

1630292

belervich
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۰۰:۵۱
اقا یکی تیم منو آنالیز کند لطفا

1630292

بهت تبریک میگم .تیمت خیلی جوونه . آینده خوبی داره .

مربی ای که انتخاب کردی هم بدردت میخوره . چون با این بازیکنهای جوونی که داری بهتره بیشتر رو ترینینگ مربیت حساب کنی .

استادیومتم ظرفیتش مناسبه .

اگه اشتباه نکنم دربازبان تمرین میدادی ، به نظر من همین تمرین دربازبان رو ادامه بده .

چندتا بازیکن 17 ساله خوبم تازه گرفتی . که دوتاشون عالین .

تو تمام پستها هم بازیکن هات تقریبا یک اندازه ستاره میگیرن همین باعث شده ریتینگهای تیمت تو قسمتهای مختلف یکدست بشه .

اشکالات :

فقط 19 تا بازیکن داری ، بخاطر همین تعداد زیادی از بازیکن هات مصدوم و محروم شدن .

بالاترین ریتینگی که گرفتی 96 بود با 27.5 ستاره ، که این نسبت به تاریخ حضورت تو هتریک ( 05-31-2008 ) خیلی کمه .

در کل تیم خوب و اینده داری داری .

saeed ss
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۰۳:۳۸
1907171
اينم يه آناليز كنيد.اصلا گروهم سخته يا آسون.
تمرين فرم كدومه به خارجي؟

Lord-Masoud
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۰۴:۲۱
1907171
اينم يه آناليز كنيد.اصلا گروهم سخته يا آسون.
تمرين فرم كدومه به خارجي؟

خیلی خوشبین باشیم چهارم میشی تو گروهت :icon_angel:

General میشه تمرین فرم

saeed ss
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۰۵:۱۹
Pirouz Pirdoost
برآيند مهارت ها = 220, 22 years and 83 days, solid form
این بازيکن تجربه wretched و قدرت رهبری weak دارد. [Powerful]

قدرت بدنی: inadequate دروازه بانی: wretched
بازيسازی: inadequate پاس: weak
پيستون: wretched دفاع: poor
گلزنی: weak ضربات آزاد: solid

Marco Buday
برآيند مهارت ها = 350, 19 years and 34 days, poor form
این بازيکن تجربه wretched و قدرت رهبری poor دارد.

بازيسازی: inadequate پاس: weak
پيستون: poor دفاع: inadequate
گلزنی: inadequate ضربات آزاد: wretched

اين بازيكنا رو بزارم برا فروش يا اخراج كنم؟

mohammad_66
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۰۶:۲۸
فکر نمیکنم بزرای فروش هم پولی دستتو بگیره!
ولی تو transfer compare بزن ببین چقدر مایشه!
اگرم خواستی بزاری فروش با 0 بزارشون برا فروش

Sepehr
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۰۸:۲۲
اخراج

ali58
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۰۸:۴۵
سلام
اگر زحمتی نیست یكی تیم من رو آنالیز كنه ببینه می تونم تو این فصل صعود كنمبودجه ندارم ورزشگاه رو بزرگ كنم؟
این آیدی تیممه(((1630080)))))

xmasnix
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۰۸:۴۸
اخراج كن وگرنه 10 تا هم ضرر میكنی.
اقایون یك بار برای همیشه خواهش میكنم دیگه سوال نفرمایید.
یك مربی با قدرت تمرین دهی سالید و لیدرشیپ یا همان رهبری پور بهترین گزینه برای دوستان تازه وارد هست.
حالا دوباره سوال كنید اگه رهبریش ایناد باشه هم خوبه.
فكر كنم مهمتر از هر چیزی در هتریك سیستم صحیح هست.
اقایون اساتید لطف كنید درباره سیستم ها بیشتر توضیح بدید.هنوز كسی خیلی در موردمقابله با سیستم های مختلف نمیدونه.منظورم توضیحاتی فراتر از اون چیزی هست كه تو اموزش این سایت هست.بالاخره ما هم یك روز باید یاد بگیریم پس اطلاعات را بریزید بیرون ما هم استفاده كنیم.

Sir.mAhdi
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۰۷
بهت تبریک میگم .تیمت خیلی جوونه . آینده خوبی داره .

مربی ای که انتخاب کردی هم بدردت میخوره . چون با این بازیکنهای جوونی که داری بهتره بیشتر رو ترینینگ مربیت حساب کنی .

استادیومتم ظرفیتش مناسبه .

اگه اشتباه نکنم دربازبان تمرین میدادی ، به نظر من همین تمرین دربازبان رو ادامه بده .

چندتا بازیکن 17 ساله خوبم تازه گرفتی . که دوتاشون عالین .

تو تمام پستها هم بازیکن هات تقریبا یک اندازه ستاره میگیرن همین باعث شده ریتینگهای تیمت تو قسمتهای مختلف یکدست بشه .

اشکالات :

فقط 19 تا بازیکن داری ، بخاطر همین تعداد زیادی از بازیکن هات مصدوم و محروم شدن .

بالاترین ریتینگی که گرفتی 96 بود با 27.5 ستاره ، که این نسبت به تاریخ حضورت تو هتریک ( 05-31-2008 ) خیلی کمه .

در کل تیم خوب و اینده داری داری .

نه تمیرین دروازه بانی نمی دهم ولی دروازه بان خوبی خریدم و با قیمت مفت بارتون نمیشه ، یک روز بعد سحر نخوابیم دروازه بان سولید خریدم 30 میلیون :lol::lol:

برای بالا بردن تعداد بازیکنها هم روی تیم جوانام حساب کردم

Sepehr
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۰۸
این بازیكنو كسی می خره ؟ ببخشید اینجا گفتم چون فوریه:
Petr Pohlodko (195799366)
19 years and 27 days, weak form, healthy

A nasty fellow who is calm and dishonest.
Has wretched experience and inadequate leadership abilities.

Next birthday:: 12-25-2008
Nationality: Česká republika
Total Skill Index (TSI): 570
Wage: 5 206 000 Rial/week including 20% Bonus
Owner: juve karaj

قدرت بدنی: solid دروازه بانی: disastrous
بازيسازی: solid پاس: wretched
پيستون: weak دفاع: poor
گلزنی: poor ضربات آزاد: poor

xmasnix
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۱۵
سلام
اگر زحمتی نیست یكی تیم من رو آنالیز كنه ببینه می تونم تو این فصل صعود كنمبودجه ندارم ورزشگاه رو بزرگ كنم؟
این آیدی تیممه(((1630080)))))

تیم خوبی داری و حتما صعود میكنی.
نكته:
38 بازیكن رو كمش كن.
تی اس ای بازیكنات خوبه ولی خیلی خوب ستاره نمیگیرند حالا یا اسكیل انها در اون پستی كه میزاری پایینه یا قدرت بدنی یا فرم پایینی دارند.كه من فكر میكنم مورده دوم و یا سوم باشه دلیلش.
سیستم هم خوب می چینی. ورزشگاهت رو هم بعد از پول دار شدن بزرگ كن چون بعد از بازیكن سازی بهترین راه پول دراوردنه. اگه پول داشتی یك هافبك وسط در حد 3.5 تا 4 ستاره بگیر وینگر چپ شما هم فكر كنم ضعیف باشه.

Ali Reza
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۵۶
آقا اگه متخصصان اقتصادمو بیشتر کنم اونوقت Financial تیمم بیشتر میشه؟

alir3za
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۰۴
ببخشید از دوستان کسی تجربه چیدن سیستم 5-5-0 رو داره که 5 هافبک و 5 دفاع قرار میگیرند؟ برای بالا رفتن دفاع و بازی سازی خوبه ؟

Matrix23
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۱۷

تا جایی كه من میدونم, اكونومیست, واسه دسته3 به بالا جواب میده ... نداشته باشی, بهتره

Matrix23
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۲۰
ببخشید از دوستان کسی تجربه چیدن سیستم 5-5-0 رو داره که 5 هافبک و 5 دفاع قرار میگیرند؟ برای بالا رفتن دفاع و بازی سازی خوبه ؟

سیستمهایی غیر از سیستم های معمول, باعث از دست دادن تمرین و از دست دادن هماهنگی تیم میشه

در ضمن برای دفاع5.3.2 یا 5.4.1 باید بازی كنی كه حداكثر 10 بازیكن رو تمرین بدی و واسه ی هافبك نهایتا 6 بازیكن

هومن
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۲۷

علی بگو چقدر پول داری تا بهت بگم..!!!!

ali58
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۳۳
سلام
آیا دفاع امپرداكتیمنت یا همون كه كارهای خارق العاده انجام می ده برای دفاع خوب یا ممكنه در دفاع به خودمون گل بزنه؟

هومن
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۳۵
سلام
آیا دفاع امپرداكتیمنت یا همون كه كارهای خارق العاده انجام می ده برای دفاع خوب یا ممكنه در دفاع به خودمون گل بزنه؟

احتمال دومی بیشتره . کلا توصیه میشه که از بازیکنای غیر قابل پیش بینی در فاز تهاجمی استفاده شود...!!!

sinapes
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۳۶
malom nemishe

Ali Reza
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۴۰
علی بگو چقدر پول داری تا بهت بگم..!!!!
بدهی دارم.

Matrix23
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۵۰
سلام

تو توضیح هت تریك, برای این بازیكن نوشته: ممكنه ی پاس خارق العاده بده كه تیم رو صاحب ی موقعیت عالی گل كنه, یا ممكنه ی سوتی بده كه باعث ایجاد موقعیت خطرناك واسه حریف شه...

حالا بستگی به تجربه ی اون بازیكن داره كه هر چی بالاتر و بیشتر باشه, سوتیش كمتره. اگه دقتم كرده باشی(چنین بازیكنی رو داشته باشی) اگه سنش كم و به طبع تجربش هم كم باشه, تو گزارش بازی میاد كه اشتباه كرده.

ali58
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۴۱
سلام
آیا در نرم افزار هتریك كنترل قسمت بازیها این بازیهایی كه برای جدول مشخص شده همش درسته یعنی بازی اول من همونه كه تغییر كرده چون جلوش توهتریك كنترل هم نتیجه زده قاطی كرده یا نه؟

silverfox
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۳۵
آقا من مشكل دارم. بدهی من از 3 میلیارد رسیده به 500 میلیون. اما هنوزم من نمی تونم مربی بخرم؟ چكار كنم؟ هیچ راهی نداره؟ آخه با این وضع كع من تو دسته 4 كیسه گل میشم كه!!!
راستی تو بازیای جام حذفی پول بیشتری میدن؟ تجربه بیشتر از لیگه؟

Matrix23
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۵۱
آقا من مشكل دارم. بدهی من از 3 میلیارد رسیده به 500 میلیون. اما هنوزم من نمی تونم مربی بخرم؟ چكار كنم؟ هیچ راهی نداره؟ آخه با این وضع كع من تو دسته 4 كیسه گل میشم كه!!!
راستی تو بازیای جام حذفی پول بیشتری میدن؟ تجربه بیشتر از لیگه؟

خب مربی و بازیكن رو میتونی تا منهای 2 ملیارد بگیری.

ببین بشین خودت فكر كن و شرایط رو بسنج.

اگه واقعا لازمه (كه من فكر نكنم) بازیكن بفروش...

اما اگه یك یا نهایتا2 هفته صبر كنی و ی بازی خانگی داشته باشی (ورزشگاهت 12 هزار نفریه) 950 میلیون گیرت میاد و تا اون موقع با پول اسپانسر و اندكی جام حذفی, میشه + و میتونی ی مربی كه خودت فكر میكنی, بخری...

حذفی هم تجربه بازیكن بیشتر از بازی لیگ بالا میره میشه و بلیت فروشییك سوم به تیم میهمان میرسه

hsmoa
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۰۸
بچه ها چرا یكی از افرادیكه ساپورتر داره یك تاپیك نمیزنه و تمامی مراحلی را كه برای خریدن ساپورتر طی كرده را نمیگه تا این همه سوال در باره خرید ساپورتر هست دیگه نباشه و كار بقیه هم آسان بشه

silverfox
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۳
ماتریکس جون لطف کردی.مرسی

poyesh4
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۷
بچه ها چطوری میشه از تیم جوانان بازیکن شانسی
گرفت الان که نمییتونم بگبرم؟؟

هومن
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۳۹
میخوام یک مطلب جالب در مورد اقتصاددانان به شما دوستان خودم بگم که تا به حال فکر نکنم کسی گفته باشه .
کار اقتصادانان اینه که با پولی که شما در تیمتون دارید ، فعالیت اقتصادی انجام میدهند و سود حاصل را به شما میدهند. (احتمالا میزارن تو بانک پارسیان) شما میتونید این مبلغ رو در صفحه ی اقتصادی خودتون با نام Financial ببینید . هر اقتصاددان در ازای هر 1 ملیارد ریال به شما 375 هزار ریال سود میده .(هر چی تعداد اقتصاددان ها بیشتر بشه این مبلغ کمتر میشه . مثلا اگه 5 اقتصاد دان داشته باشید ، نفری 168 هزار ریال به شما میدهند ) هر اقتصاددان هم هفته ای از شما 18 ملیون حقوق میگیره . حالا باید حساب کنید که آیا آنقدر پول دارید که سود حاصل از این کار بیش از 18 ملیون بشه تا شما سود کنید .با یک محاسبه ی ساده متوجه میشید که زیر 50 ملیارد سرمایه ، اقتصاددان فقط ضرره...!!!

silverfox
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۴۰
بچه ها چطوری میشه از تیم جوانان بازیکن شانسی
گرفت الان که نمییتونم بگبرم؟؟

گمونم تیم جوانان راه انداختی که نمی شه.

silverfox
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۴۷
میخوام یک مطلب جالب در مورد اقتصاددانان به شما دوستان خودم بگم که تا به حال فکر نکنم کسی گفته باشه .
کار اقتصادانان اینه که با پولی که شما در تیمتون دارید ، فعالیت اقتصادی انجام میدهند و سود حاصل را به شما میدهند. (احتمالا میزارن تو بانک پارسیان) شما میتونید این مبلغ رو در صفحه ی اقتصادی خودتون با نام Financial ببینید . هر اقتصاددان در ازای هر 1 ملیارد ریال به شما 375 هزار ریال سود میده .(هر چی تعداد اقتصاددان ها بیشتر بشه این مبلغ کمتر میشه . مثلا اگه 5 اقتصاد دان داشته باشید ، نفری 168 هزار ریال به شما میدهند ) هر اقتصاددان هم هفته ای از شما 18 ملیون حقوق میگیره . حالا باید حساب کنید که آیا آنقدر پول دارید که سود حاصل از این کار بیش از 18 ملیون بشه تا شما سود کنید .با یک محاسبه ی ساده متوجه میشید که زیر 50 ملیارد سرمایه ، اقتصاددان فقط ضرره...!!!

پیرو فرمایشات آقا هومن اینو عرض کنم که بنده تمام اقتصاددانانم رو اخراج کرده بودم.منم این موضوع رو فهمیده بودم. گمون نکنم تا زیر لیگ دسته 3 اقتصا دان بدرد کسی بخوره.

DRAGON1357
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۳۴
آقا این بازیکن چقدر می ارزه؟
30 years and 99 days, wretched form, healthy

Has solid experience and weak leadership abilities.
Total Skill Index (TSI): 1 070

قدرت بدنی: weak دروازه بانی: wretched
بازيسازی: solid پاس: solid
پيستون: weak دفاع: weak
گلزنی: passable ضربات آزاد: excellent

Career Goals: 54
Career Hattricks: 3
Cup goals this season: 1

DRAGON1357
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۳۸
این یکی رو هم بگین ممنون میشم زدیم تو کار پیر پاتالها
29 years and 27 days, inadequate form, healthy
A pleasant guy who is calm and honest.
Has poor experience and poor leadership abilities
Speciality: Quick

قدرت بدنی: excellent دروازه بانی: wretched
پيستون: wretched دفاع: wretched
گلزنی: passable ضربات آزاد: solid

هومن
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۱۰
آقا این بازیکن چقدر می ارزه؟
30 years and 99 days, wretched form, healthy

Has solid experience and weak leadership abilities.
Total Skill Index (TSI): 1 070

قدرت بدنی: weak دروازه بانی: wretched
بازيسازی: solid پاس: solid
پيستون: weak دفاع: weak
گلزنی: passable ضربات آزاد: excellent

Career Goals: 54
Career Hattricks: 3
Cup goals this season: 1

به خاطر فرم و استامینای ضعیفش 500 تا بیشتر نمی ارزه . ولی شما همیشه برای بر آورد قیمت بازیکن از
گزینه ی Transfer Compare استفاده کن ...!!!

Don M Corleone
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۱۹

جالب بود تا حالا نشنيده بودم :mamba:
منتها يه مسئله اي كه هست اينه كه قبلا اين افراد تحت عنوان اقتصاد دان بودند ( Economist ) منتها الان شده حسابدار ( Accountants )!
توفير داره ؟
و اينكه من خيلي اين سود رو لمس نكردم تا الان !! شنبه ها اضافه ميشه ؟ كجا مينويسه ؟

هومن
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۵۸
جالب بود تا حالا نشنيده بودم :mamba:

من خيلي اين سود رو لمس نكردم تا الان !! شنبه ها اضافه ميشه ؟ كجا مينويسه ؟

در صفحه ی Economy تیمتون گزینه هایی به نام Financial و Intrest وجود دارند . این گزینه ها در حالت عادی صفرهستند . اگه شما بدهکار باشید و تراز مالیتون صفر باشه ،به طور اتوماتیک وامی در اختیار شما قرار میگیره و بهره ی اون وام ، در قسمت Intrest نشان داده میشود . همچنین اگر اقتصاددانان شما با پول شما فعالیت اقتصادی انجام دهند ، سود حاصل در قسمت Financial نمایش داده میشود .

هومن
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۵۹
در مورد سخنگویان باشگاه نیز باید همانند اقتصاددانان با حساب وکتاب عمل کرد . وظیفه ی سخنگویان باشگاه ، جذب اسپانسر های بیشتر و در نتیجه جذب درآمد بیشتر برای شما است. تعداد سخنگویان باشگاه به تعداد ساپورترهای (هوادار) شما بستگی دارد . در اینجا تعداد مناسب سخنگوی باشگاه با توجه به تعداد ساپورترها برای تیم هایی که در دسته 5 حضور دارند آورده شده است . امیدوارم مورد استفاده شما قرار بگیرد :
0-550 ساپورتر ==> 1 سخنگو
550-800 ساپورتر ==> 2 سخنگو
800-1100 ساپورتر ==> 3 سخنگو
1100-1250 ساپورتر ==> 4 سخنگو
1230- 1670 ساپورتر==> 5 سخنگو
1670-2010 ساپورتر ==> 7 سخنگو
2010-2525 ساپورتر ==> 8 سخنگو
بیش از 2525 ساپورتر ==> 10 سخنگو

لازم به ذکر هست که این اعداد تقریبی هستند، اما قابل استفاده میباشند..!!!
(همچنین این ارقام برای دسته4 هم قابل استفاده میباشد .در این صورت تقریبا باید در هر مورد از این اعداد 100 تا کم کنید . مثلا از 450-700 ساپورتر ==> 2 سخنگو)

hsmoa
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۱۶
بچه ها چرا یكی از افرادیكه ساپورتر داره یك تاپیك نمیزنه و تمامی مراحلی را كه برای خریدن ساپورتر طی كرده را نمیگه تا این همه سوال در باره خرید ساپورتر هست دیگه نباشه و كار بقیه هم آسان بشه

آقا كسی جواب ما رو نمیده

هومن
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۴۲
آقا كسی جواب ما رو نمیده

حسین جان بار ها گفته شده . خودم 2-3 بار گفتم...
یه بار دیگه میگم (ولی دیگه نمیگم) :

شرکت لوح رایانه (معروف ترین شرکت پرداخت اینترنتی)
آدرس : خیابان انقلاب - خیابان اردیبهشت - پلاک 223 - ساختمان دانشجو - طبقه دوم
تلفن : 6- 66484852

اشتراک 3 ماهه : 20000
اشتراک 1 ساله : 57500

اگه بیشتر از نه نفر باشید :

اشتراک 3 ماهه : 17600
اشتراک 1 ساله : 49600

hsmoa
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۴۸
حسین جان بار ها گفته شده . خودم 2-3 بار گفتم...
یه بار دیگه میگم (ولی دیگه نمیگم) :

شرکت لوح رایانه (معروف ترین شرکت پرداخت اینترنتی)
آدرس : خیابان انقلاب - خیابان اردیبهشت - پلاک 223 - ساختمان دانشجو - طبقه دوم
تلفن : 6- 66484852

اشتراک 3 ماهه : 20000
اشتراک 1 ساله : 57500

اگه بیشتر از نه نفر باشید :

اشتراک 3 ماهه : 17600
اشتراک 1 ساله : 49600

عزیزم سایتی چیزی سراغ نداری آخه من تهرانی نیستم

هومن
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۵۴
عزیزم سایتی چیزی سراغ نداری آخه من تهرانی نیستم

آخ ...
یادم نبود . بیا اینم سایتش که میتونی آنلاین این کار رو انجام بدی:

hsmoa
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۰۹
آخ ...
یادم نبود . بیا اینم سایتش که میتونی آنلاین این کار رو انجام بدی:

شرمنده میشه یكم بیشتر توضیح بدی

xmasnix
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۲۱
سلام
آیا در نرم افزار هتریك كنترل قسمت بازیها این بازیهایی كه برای جدول مشخص شده همش درسته یعنی بازی اول من همونه كه تغییر كرده چون جلوش توهتریك كنترل هم نتیجه زده قاطی كرده یا نه؟

نه قاط نزده فقط اسم تیم شما جایگزین تیمی شده كه جاش اومدی بالا یا پایین.
اون نتایج هم كه میبینی نتایج فصل گذشته هست و مال تیمیه كه جانشینش شدی.

هومن
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۰۰:۰۶
شرمنده میشه یكم بیشتر توضیح بدی

من این اینترنتیش رو نمیدونم چه جوریه . می خوای با اون شماره هایی که دادم ، فردا بهشون زنگ بزن از خودشون بپرس...!!!

saeed ss
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۰۲:۴۳
يه سوال فني
از وقتي ويندوز رو عوض كردم تو قسمت order كه ميرم قسمت دستورات پيشرفته رو كه ميزنم چيزي نمياد يعني نميتونم تركيب رو عوض كنم.ميدونيد مشكل از كجاست؟

برا تمرين اين هفته فرم گزاشتم خوبه يا عوض كنم با توجه به يك بازي كه كردم و اينكه تمرينات قدرتي و Training Level رو چند بزارم؟

sinapes
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۵۲
يه سوال فني
از وقتي ويندوز رو عوض كردم تو قسمت order كه ميرم قسمت دستورات پيشرفته رو كه ميزنم چيزي نمياد يعني نميتونم تركيب رو عوض كنم.ميدونيد مشكل از كجاست؟

برا تمرين اين هفته فرم گزاشتم خوبه يا عوض كنم با توجه به يك بازي كه كردم و اينكه تمرينات قدرتي و Training Level رو چند بزارم؟

10 ghodrati

90 tamrin

هومن
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۴۳
يه سوال فني

سعید جان شما به نرم افزار Adobe Flash Player 9 احتیاج داری ....!!!!

SALAR
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۰۷
من الان بدهیم بالای 2میلیارده,تازه چند تا از بهترین بازیكنامم فروختم این شده.
حالا هم كه لیگ داره شروع میشه و من نمیتونم بازیكن بخرم.چی كار كنم؟الان 2میلیارد و 200میلیون بدهی دارم.خیلی از هزینه هامم كم كردم ولی فایده نداشت.

هومن
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۱۷
من الان بدهیم بالای 2میلیارده,تازه چند تا از بهترین بازیكنامم فروختم این شده.
حالا هم كه لیگ داره شروع میشه و من نمیتونم بازیكن بخرم.چی كار كنم؟الان 2میلیارد و 200میلیون بدهی دارم.خیلی از هزینه هامم كم كردم ولی فایده نداشت.

سالار تو دسته ی 5 هستی . مهم نیست این بدهیات...
2 تا بازیکن دیگه بفروش تا بتونی بازیکن بخری . بعد بزن تو کار بازیکن سازی...!!!

SALAR
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۱۸
اخه دیگه كسی بازیكن نمیخره.

هومن
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۲۲
اخه دیگه كسی بازیكن نمیخره.

اتفاقا من شنیدم که تا 2 هفته ی دیگه ، ترانسفر به اوج خودش میرسه...!!!

SALAR
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۲۵
خداكنه.البته تا دو هفته دیگه من بدهیم كم میشه,چون بازی ها شروع میشه و اگه یه بازی تو زمین من باشه بدهیم كم میشه.

Ali Reza
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۵۳
تو بازی های حذفی تماشاگر به اندازه بازی لیگ می یاد؟

SALAR
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۰۴
تو بازی های حذفی تماشاگر به اندازه بازی لیگ می یاد؟

اره ولی تقسیم بندیش فرق میكنه.

masoud_dj
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۰۵
تو بازیهای حذفی بیشتر از لیگ تماشاچی میاد

alex_irooni
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۰۵
میاد ولی تقسیمش كه میدونی چه جوریه ؟؟ 2 به 1

Ali Reza
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۰۹
حالا چرا بازی منو انداختن تو زمین یه تیم بات؟

SALAR
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۱۲
من به یه تیم دسته6 كه صاحب نداره خوردم

Vahid
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۱۸
حالا چرا بازی منو انداختن تو زمین یه تیم بات؟

همیشه تیمی که رنکینگ پایینتری داره میزبان میشه .

o0ali0o
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۱
AghayoN man mikhaM account bekharaM to hattrick yani supporter o in harfa ?!.. bayad chika konaM ?!.. faghat ba mastercard o ina mishe ?!.. yekaM eteleaat mikhAM manoOn mishaM ! ...

Ali Reza
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۳
AghayoN man mikhaM account bekharaM to hattrick yani supporter o in harfa ?!.. bayad chika konaM ?!.. faghat ba mastercard o ina mishe ?!.. yekaM eteleaat mikhAM manoOn mishaM ! ...
برو صفحه قبل

Sir.mAhdi
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۰
سلام
بچه ها برای ساپورتر شدن عجله نکنید

1- سایت می خواهد عوض شود ( محیط گرافیکی)
2- با مکاتباتی که من با چند بانک در دبی داشتم میتوانم هزینه این کار را تا 16000 تومان برای یک نفر و 13900 تومان برای 5 نفر کاهش بدهم

Ali Reza
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۷
سلام

2- با مکاتباتی که من با چند بانک در دبی داشتم میتوانم هزینه این کار را تا 16000 تومان برای یک نفر و 13900 تومان برای 5 نفر کاهش بدهم
حالا مهدی تا کی طول میکشه؟

Vahid
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۰
سلام

ممنون اقا مهدی ,
فكر كنم راحت 5 نفر جور بشن .
1 ساله هم میتونین بگیرین ؟ هزینش چقدر میشه ؟

هومن
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۵
ممنون اقا مهدی ,
فكر كنم راحت 5 نفر جور بشن .
1 ساله هم میتونین بگیرین ؟ هزینش چقدر میشه ؟

من هم هستم . یک ساله هم میخوام...!!!!

Ali Reza
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۰۳
خوب منم هستم

Sir.mAhdi
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۰۵
فكر كنم تا حداكثر 3 هفته دیگر

41650 برای یك نفر
37150 برای 5 نفر

Ali Reza
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۱۵
من این هفته تو جام حذفی با یه تیم بوت بازی دارم اگه pic برم مشکلی نداره؟

sinapes
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۱۹
من این هفته تو جام حذفی با یه تیم بوت بازی دارم اگه pic برم مشکلی نداره؟

na moshkeli nadare

sinapes
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۳۴
bacheha bazeha kay shoro mishe

Matrix23
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۳۷
bacheha bazeha kay shoro mishe

خب, 4شنبه كه بازیه حذفی رو داریم. از هفته ی بعدش یكشنبه بازیهای لیگ شروع میشه

hadi.s
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۴۳
دوست من یك تیم داره ولی نمیتونه زیاد تو هتریك بره به خاطر همین من می خوام یك ایمیل به هتریك بزنم بگم این تیم برادرمه و اون برای این كار باید از كامپیوتر من استفاده كنه ولی انگلیسی من خوب نیست.میشه كمكم كنید.

alir3za
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۵۳
سلام.میگم این که توی جام حذفی تیما توی زمین کدوم تیم بازی کنن به چی بستگی داره ؟

hadi.s
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۵۴
به رتبه فصل قبل.

alir3za
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۵۹
یعنی هر تیمی رتبش پایین تر باشه توی اون زمین میشه ؟
چون با یه تیم بات بازی دارم که دسته 6 هستش .
اینطوری که زیاد حالب نیست :-؟؟

Matrix23
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۱۸
الان دیدم, یادم افتاد اشتباه گفتم!!

اینكه چند وقت پیش یكی از بچه ها پرسیده بود اگه مثلا 5.5.0 بازی كنم, میشه پلی میكینگ تمرین داد؟
بله! میشه تمرین داد...اما تو بازی تیمت هماهنگی لازم رو نداره و بازیكنات گیج میزنن.

mnime
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۴۶
یه سوال داشتم سعی كردم جوابش رو تو سایت پیدا كنم اما نتونستم
ببخشید اگه تكراریه!
توی قوانین سایت نوشته كه تیم اول هر لیگ مستقیم میره بالا، تیم های 2 تا 4 هر لیگ هم با تیم های 5 و 6 لیگ های بالای خودشون بازی می كنن تا تكلیف سقوط و صعود تیم ها مشخص بشه. میخواستم بدونم الان كه لیگ تموم شده چرا این به قول معروف Playoff شروع نمیشه؟ هفته ی دیگه جام حذفی شروع میشه اما هنوز معلوم نیست من صعود می کنم یا نه. میخواستم بدونم اصلا این Playoff برگزار میشه یا نه؟

SALAR
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۵۰
ببخشید اگه تكراریه!
توی قوانین سایت نوشته كه تیم اول هر لیگ مستقیم میره بالا، تیم های 2 تا 4 هر لیگ هم با تیم های 5 و 6 لیگ های بالای خودشون بازی می كنن تا تكلیف سقوط و صعود تیم ها مشخص بشه. میخواستم بدونم الان كه لیگ تموم شده چرا این به قول معروف Playoff شروع نمیشه؟ هفته ی دیگه جام حذفی شروع میشه اما هنوز معلوم نیست من صعود می کنم یا نه. میخواستم بدونم اصلا این Playoff برگزار میشه یا نه؟

خوابی؟پلی اف برگزار شد.هفته دیگه هم مسابقات شروع میشه.برو نگاه كن ببین چه كردی؟

Matrix23
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۵۰
ببخشید اگه تكراریه!

نه دادااش...

فقط و تنها فقط تیمهای اول هر گروه شانس صعود دارن.(یا مستقیم میرن بالا, یا پلی اف)
تیمهای دوم تا چهارم تو گروهشون میمونن.
تیمهای پنجم و ششم واسه پلی اف میرن (برای سقوط نكردن)
تیمهای هفتم و هشتم اتوماتیك وار سقوط میكنن...

Sir.mAhdi
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۵۹
اقا تمرین من :

%55 استامینا

90% فرم تمیرن میدهم

می خواهم استامینای بازیکن ها باید بالا ، خوبه ؟؟؟؟

mnime
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۰۱
خوابی؟پلی اف برگزار شد.هفته دیگه هم مسابقات شروع میشه.برو نگاه كن ببین چه كردی؟

من تیمم چهارم شد تو لیگ چون 2 تا بازی آخر لیگ تیم اومد دستم. اتفاقا هر روز چك می كنم تیمم رو چیزی رو از دست نمیدم. چون نوشته بود تو سایت هتتریك كه تا تیم چهارم هم شانس صعود داره فكر كردم پلی آف برگزار میشه واسه تیم چهارم. ممنون از جوابتون هم از شما هم از Matrix23 كه خیلی سریع جواب دادید، فكر نكنم تو خود سایت هتتریك هم اینقدر سریع جواب سوالم رو بگیرم. :xp1700:

SALAR
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۰۴
من تیمم چهارم شد تو لیگ چون 2 تا بازی آخر لیگ تیم اومد دستم. اتفاقا هر روز چك می كنم تیمم رو چیزی رو از دست نمیدم. چون نوشته بود تو سایت هتتریك كه تا تیم چهارم هم شانس صعود داره فكر كردم پلی آف برگزار میشه واسه تیم چهارم. ممنون از جوابتون هم از شما هم از Matrix23 كه خیلی سریع جواب دادید، فكر نكنم تو خود سایت هتتریك هم اینقدر سریع جواب سوالم رو بگیرم. :xp1700:

اینجا همیشه همین طوریه.
این بچه ها همیشه اماده خدمت گزاریند

هومن
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۱۶
اقا تمرین من :

%55 استامینا

90% فرم تمیرن میدهم

اینجوری به هیچ کدوم از اهدافت نمیرسی . یه سریا فرمشون میاد پایین چند تا میره بالا . اگه هم خوش شانس باشی، استامینا نصف تیمت میاد بالا....!!!(شاید هم نره بالا)
ولی به این نکته توجه کنید که :
تمرین استامینا ، دشمن فرمه...!!!

mnime
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۱۹
اینجا همیشه همین طوریه.
این بچه ها همیشه اماده خدمت گزاریند

ما كوچیك همه ی بچه های با مرام این سایت هم هستیم
من یه برنامه دانلود كردم واسه كمك هتریك. Hattrick Organizer ، كه توی چیدمان تیم كمك میكنه و بهترین پست هر بازیكن رو مشخص میكنه. از همه برنامه هایی كه استفاده كردم بهتر بوده. حداقل مشكلی با سرور هتریك برای دانلود اطلاعات و گیر دادن آنتی ویروس و مشكلات دیگه نداشته. برنامه ی خوبی به نظرتون؟ مورد اعتماده؟
و یه سوال دیگه اینكه الان واسه من بهترین راه پول در آوردن چیه؟ بازیكن خرید و فروش كنم سود داره؟

Vahid
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۲۵
اقا تمرین من :

%55 استامینا

90% فرم تمیرن میدهم

به نظر من شدت تمریناتتو ببر رو 100%
تمرینو بزار رو جنرال و مقدار استیمانارو بزار رو 80%
واسه هفته بعد هم میتونی همین تمرینو انجام بدی اما درصد استامینارو از 80 بیار رو 60 یا 50%
--
نكته : خودتون با توجه به استامینای بازیكنانتون میتونین بهترین درصدهارو انتخاب كنین .

هومن
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۲۸
ما كوچیك همه ی بچه های با مرام این سایت هم هستیم
من یه برنامه دانلود كردم واسه كمك هتریك. Hattrick Organizer ، كه توی چیدمان تیم كمك میكنه و بهترین پست هر بازیكن رو مشخص میكنه. از همه برنامه هایی كه استفاده كردم بهتر بوده. حداقل مشكلی با سرور هتریك برای دانلود اطلاعات و گیر دادن آنتی ویروس و مشكلات دیگه نداشته. برنامه ی خوبی به نظرتون؟ مورد اعتماده؟
و یه سوال دیگه اینكه الان واسه من بهترین راه پول در آوردن چیه؟ بازیكن خرید و فروش كنم سود داره؟

قبل هر چیز ، خوش آمدی...!!!
دوما من تا حالا با این نرم افزار کار نکردم . الان دانلودش می کنم تا ببینم چیه؟؟؟ ولی من همیشه
نرم افزار Hattrick Control رو پیشنهاد میکنم. برای این برنامه هم یه آموزش نوشتم که فکر کنم 10-15 صفحه ی پیش باشه . هیچ مشکلی هم برای آپ شدن نداره .
در مورد درآمد زایی هم گفته شده . به صورت خیلی کامل. برو اول 50 صفحه ی قبلی رو خوب بخون . نکات خوبی پیدا می کنی..!!!

alir3za
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۳۲
الان دیدم, یادم افتاد اشتباه گفتم!!

اینكه چند وقت پیش یكی از بچه ها پرسیده بود اگه مثلا 5.5.0 بازی كنم, میشه پلی میكینگ تمرین داد؟
بله! میشه تمرین داد...اما تو بازی تیمت هماهنگی لازم رو نداره و بازیكنات گیج میزنن.

آهان پس اینطوری میشه
پس همون ترکیب 451 باید بهتر باشه .

silverfox
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۴۳
هومن جون كیسه گل كردی بچه های ما رو داداش!!!

mohsen1241
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۰۸
سلام
من 2 میلیارد پول دارم شما بودین باش چی کار میکردین؟
واسه هتریک ساپرتر هم من پایم وقتش شد به منم بگین
تیمایی که تو جام حذفی اند بازی دوستانه نمیتونن بکنن؟

SALAR
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۱۳
چه توری یه تیم بات میشه؟

mohsen1241
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۳۵
چه توری یه تیم بات میشه؟

هفت هفته که صاحبش بهش سر نزنه بات میشه

silverfox
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۴۶
سلام
من 2 میلیارد پول دارم شما بودین باش چی کار میکردین؟
واسه هتریک ساپرتر هم من پایم وقتش شد به منم بگین
تیمایی که تو جام حذفی اند بازی دوستانه نمیتونن بکنن؟

اگه من بودم اول نگاه به وضعیت مربیم می كردم. اگه مربی خوبی نبود عوضش می كردم.اما اگه مربیم خوب بود چندتا بازیكن 17 ساله می خریدم و می دادم دستش.

silverfox
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۱
تیمت رو دیدم.مربی خوبی داری.گمونم چندتا بازیكن بخری بهتره. خدا كنه این تیم تو یه وقت به من نخوره.میزنی مارو :bigsmile:

sinapes
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۱۳
na nemitone baze dostane bekone