توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 5 گروه بيست و چهارم
pejman_msh
شنبه ۱۵ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۰۲
در اينجا مي توانيد رقابت هشت تيم قدرتمند دسته پنج رو دنبال كنيد :1:
pejman_msh
شنبه ۱۵ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۴۲
بازي كه امروز انتخاب كردم بازي بسيار پر هيجان dinga و abadan كه هفته گذشته انجام شده و بسيار هم پر هيجان بوده:
با هم مي بينيم :1::
اریخ : 06-29-2008 15.45
MatchID: 183535829 HT Live
Arena : dinga Arena
Crowd: 8231
جمعیتی بالغ بر 8231 نفر با وجود باران و کولاک شدید امروز با از خود گذشتگی خودشون رو به dinga Arena رسوندند تا این بازی رو از نزدیک ببینند. مردم از سرتاسر شهر Khuzestan برای دیدن این داربی به ورزشگاه اومدند. مربی تیم dinga برای بازی امروز آرایش 4-4-2 را انتخاب کرده. ترکیب تیم: Mohammadi - Soltani, Bakhtiar, Hamidi, Sami - Akbari, Marfavi, Davoudnabi, Rafsanjani - Sinaei, Mahdavi.
تیم Abadan در این بازی با آرایش 4-4-2 وارد زمین میشه. نام این بازیکنان در ترکیب اولیه تیم دیده میشه: Ritsch - Banki, Mahramfar, Sarıbatı, Piroozi - Iriarte, Kolos, Briët, Niloofari - Ghizzoni, Ferda.
طرفداران تیم مهمان از حرکات تکنیکی و ترکیبی Ricardo Iriarte از تیم Abadan در دقیقه 2 خوششون نمیاد.یک پاس زیبا رو از سمت چپ میده تا تیم مهمان برتری رو بدست بیاره. 0 - 1 . Aydin Mohammadi تیم میزبان رو با واکنش فوق العادش سرپا نگه میداره و نمیذاره ضربه ی ایستگاهی عالی Yigit Ferda به داخل دروازه وارد بشه . نتیجه نیمه اول 1 - 0 میشه. Abadan در 62 درصد از زمان بازی صاحب توپ و میدان بود.
در دقیقه 54 تیم مهمان جلو میوفته.Ciro Ghizzoni بعد از یک حمله از سمت چپ با یک ضربه زیبا دروازه رو باز میکنه. 0 - 2 . مربی Abadan از حالا تصمیم گرفته که کمی دفاعی تر بازی بکنه و به حفظ نتیجه بپردازه. Siavash Sami روز خوبی رو پشت سر نمیذاره ،اون حتی در راه رفتن در این زمین هم به مشکل خورده . در دقیقه 61 یک اشتباه از دفاع چپ تیم میزبان باعث شد که Yigit Ferda از این اشتباه استفاده کنه و یک گل دیگه برای تیم مهمان بزنه. 0 - 3. یک بازی زیبا در میانه میدان در دقیقه 66 توسط Abadan باعث میشه که Ciro Ghizzoni در موقعیت گلزنی قرار بگیره و برتری این تیم رو افزایش بده و اون دوستانش رو نا امید نمیکنه. 0 - 4. در پایان این نیمه Abadan با مالکیت 56 درصدی توپ، حاکم بی چون و چرای جنگ میانه میدان بود.
Mehdi Akbari از dinga یک بازی ستودتی از خود به نمایش گذاشت. Siavash Sami هم یک بازی بسیار دلسرد کننده رو به نمایش گذاشت. Hermann Ritsch در مقایسه با سایر هم تیمی هایش، بهترین بازی را برای Abadan انجام داد. از سویی دیگر Farzan Mahramfar روز بسیار بدی را پشت سر گذاشت. نتيجه نهايي بازي 0 - 4.
pejman_msh
شنبه ۱۵ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۵۱
به خودم تبريك ميگم كه وارد گروه 24 از دسته پنجم شدم:cake:(چون هيچكي پيدا نشد بهم تبريك بگه):sad:
من با تيم لاهيجان تو اين دسته شركت كردم :jesors:و از اونجايي كه ميدونم همتون برام دعا ميكنين و منو تشويق ميكنين :icon_bravo:، اميدوارم تو اين دسته بالا برم:xp1700: و گرنه همتون رو...:tap67:
Matrix23
شنبه ۱۵ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۵۹
عمو پژمااااان, ی دونه ای. می خواممممت... كی گفته كسی نیست بهت تبریك بگه؟ تا منو داری, غصه هیچیو نخوووور...
Brave Heart
شنبه ۱۵ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۵۴
بابا قهرمان.
گذاشتیم تبریک ورود رو با تبریک قهرمانی و صعود بگیم.
حالا کمتر تیر اندازی کن.ماتریکس نیست که همه رو جا خالی بدیم.
pejman_msh
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۴۳
از همه برو بچزي كه قهرماني منو پيشاپيش تبريك گفتم :apophys:، نهايت تشكر رو دارم:love05: و كم مونده كه از سيل ميل ها و پيامهايي كه برام فرستادين غرق شم... :lol:
خب چيه ....:img-tomato:
براي همتون بخصوص بچه هاي گروه خودم آرزوي موفقيت دارم:hi:
pejman_msh
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۰۲
بازيهاي امروز يكشنبه 87/04/16
pasargad.ENG - dinga
lahijan - sadra77
Abadan city - magmag o doostan
teh utd - faslha
فكر ميكنيد نتيجه ها چطور ميشه؟
:clapping:
pejman_msh
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۱۴
با نهایت تاسف و تالم گزارش امروز تیمهای لاهیجان و صدرا رو به سمع شما می رسونم:
علیرغم باران شدید امروز، تعداد 989 تماشاگر شجاعانه برای دیدن بازی تیمشون به Sadra77 Arena اومدند. Sadra77 این بار با آرایش استراتژیک 4-4-2 بازی رو آغاز میکنه. نام این بازیکنان در ترکیب اولیه تیم دیده میشه: Hasani - Kasraei, Aghili, Abedi, Heydari - Rezaei, Allahverdi, Elahi, Abedi - Moharrami, Hamedani.
مربی تیم lahijan برای بازی امروز آرایش 4-4-2 را انتخاب کرده. ترکیب تیم: Jalali - Zare, Vahedi, Esfahani, Darbandi - Tavakkoli, Kianian, Nouri, Omidi - Tavassoli, Rezaei.
lahijanمهارت خودشون رو در ضد حمله در دقیقه 14 با گل بی دردسر Mohsen Tavakkoli نشون دادند - 0 - 1! Arman Kasraei، که همیشه با سرعت خودش خطرناک ظاهر میشد ، امروز در این چمن خیس خلع سلاح شده . دقيقه 30بازي,Kia Esfahaniاز lahijan در خارج از محوطه جريمه به طور واضحي سرنگون شد. هر چند داور بازي نظرش خطا نبود و به خاطر شيرجه زدن Kia Esfahani, او رو با يه كارت زرد جريمه كرد. Adel Aghili از Sadra77 فقط يك گام تا رسيدن به گل تساوي تيمش فاصله داشت, اما Mehdi Jalali موفق میشه توپ رو به سمت كرنر دفع کنه . Borzou Rezaeiاز Sadra77 در دقيقه35بازي به خاطر انجام يه حركت غيرورزشي يه كارت زرد رو گرفت. Nader Hasani با نوک انگشتان خودش شوت Kioumars Tavassoli که در دقیقه 38 از سمت چپ زده شد رو دفع کرد، و اجازه نداد تیم مهمان یک گل دیگه به اندوخته هاش اضافه کنه . زمین گل آلود روند بازی رو مختل کرده ، به خصوص برای یک بازیکن تکنیکی مثله Fereydoun Moharrami که در همچین شرایطی نمیتونه از مهارتش استفاده ببره . Arjang Rezaei از تيم lahijan به خاطر خطا يك كارت رو دريافت كرد. نتیجه 45 دقیقه اول بازی 1 - 0 است و تیمها در نیمه دوم برای جبران مافات به زمین خواهند اومد. Sadra77 با تملک توپ در 60 درصد از زمان بازی، برنده جنگ میانه میدان بود.
بهAdel AghiliازSadra77 در دقيقه49به خاطر زدن بازيكن حريف يه كارت زرد نشون داده شد. ارسال غیر منتظره Borzou Nouri از lahijan خط دفاعی حریف رو میشكافه و به Kioumars Tavassoli میرسه و این حركت زیبای تیمی نتیجه رو به0 - 2 تغییر میده . امروز Davoud Omidi داره یکی از روزهای خوبش رو سپری میکنه . سانتر زمینی دقيقه ی 55 به Kioumars Tavassoli نمونه ی خوبی از بازی درخشان این بازیکن بود اما دروازه بان تونست با واکنشی دیدنی توپ رو مهار کنه . در دقيقه ي 58 تيم Sadra77 يك حمله را از سمت چپ ترتيب میده و Fereydoun Moharrami با درایت خودش نتيجه ي بازي را به 1 - 2 تغيير میده. بعد از درگیری در محوطه جریمه تیم میهمان، داور نقطه ی پنالتی رو در دقیقه60 نشون میده و Fereydoun Moharrami قادره که این پنالتی رو به گل تبدیل كنه و بازی رو به تساوی بكشونه و نتیجه رو اینگونه رقم بزنه 2 - 2! در دقيقه 68بازي, Arjang Rezaeiاز تيمlahijanضربه اي رو كه با دست به توپ زد ,توسط داور عمدي تشخيص داده شد و با گرفتن كارت زرد دوم از زمين بازي اخراج شد. در پایان این نیمه Sadra77 با مالکیت 62 درصدی توپ، حاکم بی چون و چرای جنگ میانه میدان بود.
Meysam Abedi از Sadra77 یک بازی ستودتی از خود به نمایش گذاشت. از سویی دیگر Fereydoun Moharrami روز بسیار بدی را پشت سر گذاشت. در پایان بازی Kioumars Tavassoli به عنوان بهترین بازیکن lahijan انتخاب شد. بازی امروز Hamid Zare هم بسیار نا امید کننده بود. بازي با نتيجه2 - 2به پايان رسيد.
:pleure:
pejman_msh
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۱۷
از بس برام دعا كردین دیدن چی شد؟؟؟؟؟
:cray:
pejman_msh
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۰۶:۴۹
فردا يه بازي دوستانه دارم ...برام دعا كنين
Brave Heart
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۵۷
نتیجه بازیهای دوستانه رو بیخیال ارزشی نداره نتیجش.
pejman_msh
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۲۷
ولي هر بازي براي خودش اهميت خاصي داره ....در هر صورت حالا شما دعا كنين، خلاصه يه كاري ميكنيم ديگه....
pejman_msh
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۱۱
سلام
ديروز بازي دوستانه تيم لاهيجان با نتيجه 1-1 مساوي شد .... البته همتون ميدونيد كه گاوبندي شده بود و حق ما رو خوردن...:jesors:
در هر صورت ما بخوايم شكايت كنيم بايد كجا بريم؟ البته ما كه دنبال اين چيزا نيستيم خودتونم مي دونيد...
ولي بي معرفتا حداقل مي اومدين بازي رو ميديدين ، همش سيصد و خورده اي اومده بودن ... اينجوري از تيمتون حمايت ميكنين؟؟؟؟؟؟
pejman_msh
شنبه ۲۲ تير ۱۳۸۷, ۰۷:۳۴
فردا بازيه دعام كنين...
CapitanArsalan
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۰۴
بچه های این گروه اگه از جام حذفی حذف شدید بیاید این جام که زیاد باشیم:good:
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
pejman_msh
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۲۰
ممنون كه لطف كردي و اينجوري به بروبچز دلگرمي داديد
.
.
.
كي ميخواد حذف بشه؟
pejman_msh
پنجشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۷, ۰۸:۲۶
بازي اين هفته رو حال كردين
lahijan 6
teh 1
mahmoodss67
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۲۵
سلام به بروبكس پرسپولیسی گروه 32
بنده از اعضای گروه 73 هستم
اسم تیمم هم perespolis67923هستش.
میخواستم روابط تیمهامونو افزایش بدیم
اگه قبول میكنین برا اولین فعالیت بازی دوستانه بندازیم
در ضمن من موضوع گروه 5.73 رو راه اندازی كردم
اگه خواستین باهم ارتباط بیشتری داشته باشیم بیاین تو این تاپیك
ممنون از همتون
omid
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۲۶
من خوردم به صدرا
تو جام حذفی
Komeil
يکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۰۱
فقط دسته 4 گروه 10
فقط ایران پرسپولیس
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۸۹, Jelsoft Enterprises Ltd.