توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 2 گروه چهار
Hattrick
جمعه ۲۵ خرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۳۸
دسته 2 گروه 4
Taj
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۴۴
بی بخارتر از این گروه تو این 5 فصل ندیدم
Taj
جمعه ۸ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۲۷
قابل توجه مجتبی دقیقا پیش بینی من درست از آب در اومد و رتبه همون طور شد که من گفتم
Taj
سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۴۲
لیگ این دوره خیلی هیجان انگیزه و از همه لیگ های 2 هم این لیگ سر تره ولی افسوس توش 2 ریال کل کل نداریم.
Don M Corleone
سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۴۴
شاید علتش اینه كه كسی از اینجا اطلاع نداره ! چهارتا ارتباط با هم گروهیات برقرار كن شاید نتیجه داد !!!
Amir Teraktor
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۰۷
سلام علیکم...مثل اینکه اینجا فقط تاج تو گروه ماست!
اقا تیم من saint angers هست...
الان باید کل بندازیم:4:
Taj
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۲۳
من که تا الان طبق برنامه دارم ادامهدمیدم . تیم 4 لیگ میشم . الانم جزو 16 تیم جام حذفی هستم و لی از بدشانسی خوردم به جلاد.سعی خودم رو کردم تا الان .
Amir Teraktor
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۲۲
برعکس من که همه نقشه هام نقش بر اب شد!
حذفی از هل انجل یه شکست مفت! خوردم!
بازی قبلی رو هم که از چلسی یه باخت دیگه...
کلا من دیگه موندم باید چی کار کنم تا تیمم ببره!
البته قصد کردم 100 در 100 از اول تا سوم یه جایی داشته باشم تو جدول...ولی با این وضعیت!!!
Mojtaba
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۹:۲۵
سلام به همگی !
واقعا خوشحالم،این فصل یه بار هم به صدر نرفتم مگر روز آخر که هم قهرمان شدم هم رفتم لیگ برتر :shades_smile:
در روزی که همه چیز بر وفق مراد بود !
تو گروه خودمون من 4-0 گیشا رو بردم و از سومی رفتم اول !
اتلتیکو اورمیا 5-1 به تاج باخت و چلسی هم 2-1 به پرسپولیسی باخت که سقوطش قطعی شده بود.
اما سایر گروه ها : گروه اول استقلال شیراز 3-1 به پنگوئن ها باخت و ماتا هم 4-3 به اردی(رود رانر) باخت تا هیچکدومشون باهام هم امتیاز نشن !
گروه دوم :آر-وی-ان با نتیجه ی عجیب 8-0 به اینتر باخت تا علی رغم هم امتیازی با من با تفاضل کمتر بازم نتونه بهم برسه و اوبرون هم 2-0 به کیومرث (شاهین) باخت !
گروه سوم : فقط اینجا بود که این ممرضا با تیم غصبیش :crazy: 6-0 پرهام رو برد تا همراه من مستقیم به لیگ برتر بریم.
انصافا نمی تونم خوشحالیمو پنهون کنم البته باید این نکته رو بیان کنم که تو فصل بد شانسی های زیادی آوردم مثل بازی برگشت با تاج تهران یا بازیه رفت با گالکسی یا بازیه رفت با اتلتیکو !
در هر صورت حق به حقدار رسید تا ما اینجا حضور به عمل برسانیم و دوستان چشمشون به جمال پاک ما منور بشه :4:
Taj
دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۶, ۰۰:۴۰
من از اول گفتم 4 میشم و شدم و الان دنبال رتبه 1یا 2 هستم برا فصل جدید.
Mojtaba
دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۶, ۱۱:۴۳
مجی جون امیدوارم موفق باشی ولی فصل بعدی با حضور ایران بارسا،اتلتیکو ،چلسی و اگه آنجرز بمونه که امیدوارم بمونه کار خیلی سختی داری !
Taj
دوشنبه ۷ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۵۶
یه اقدام عجیب!
آنجر با تیم سومش بازی کرد!!!و رفت دسته3 !! آخه چرا؟
از الان روی 2 رتبه اول حساب میکنم..
Reza
چهارشنبه ۹ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۱۰
یه اقدام عجیب!
آنجر با تیم سومش بازی کرد!!!و رفت دسته3 !! آخه چرا؟
از الان روی 2 رتبه اول حساب میکنم..
تیم سوم کجا بود ؟! کل تیمش 14 ستاره گرفت ! این تیم دهمش هم نبود ! منو خر بگو که گفتم طرف تیمش 50 ستارست،من با 30 ستاره هم برم توی زمین باختم.تازه یه تاکتیکی چیدم که تجربه نداشتم و ارگانیزشن تیم بهم میریخت.
از کجا می دونستم که طرف می خواد سقوط کنه !!! با بازیکن کامل نمی خواد بیاد توی زمین !!
حالا من جای سینت انگرز در خدمت شما هستم !!!
تیمم اصلا در حد لیگ نیست چون قرار نبود صعود کنم.من فصل قبلش همش داشتم به ورزشگاهم میرسیدم و در حد دسته ی 2 بازیکن ندارم.
خیلی غافل گیر شدم.
یکم مراعات من رو کنید ! مهربون باشید با تیمم ! بچه ی خوبیم !
Taj
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۰۰:۳۹
تیم سوم کجا بود ؟! کل تیمش 14 ستاره گرفت ! این تیم دهمش هم نبود ! منو خر بگو که گفتم طرف تیمش 50 ستارست،من با 30 ستاره هم برم توی زمین باختم.تازه یه تاکتیکی چیدم که تجربه نداشتم و ارگانیزشن تیم بهم میریخت.
از کجا می دونستم که طرف می خواد سقوط کنه !!! با بازیکن کامل نمی خواد بیاد توی زمین !!
حالا من جای سینت انگرز در خدمت شما هستم !!!
تیمم اصلا در حد لیگ نیست چون قرار نبود صعود کنم.من فصل قبلش همش داشتم به ورزشگاهم میرسیدم و در حد دسته ی 2 بازیکن ندارم.
خیلی غافل گیر شدم.
یکم مراعات من رو کنید ! مهربون باشید با تیمم ! بچه ی خوبیم !
چاکرتم هستیم من قول میدم 4 تا از فیکسام بازی با تیم تو بازی نکنن. خوبه؟:wink3::wink3:
Reza
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۶, ۲۲:۲۵
3 امتیاز با ارزش از ایران بارسا گرفتم !!!!
پیش به سوی ششم شدن !!!
Reza
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۴۱
چاکرتم هستیم من قول میدم 4 تا از فیکسام بازی با تیم تو بازی نکنن. خوبه؟:wink3::wink3:
ایول بابا !!! فکر نمیکردم جدی بگی !! دمت گرم !
باز خوشحالم که بردی!!! اگر من میبردم خیلی نامردی میشد !
ولی به جای 4 تا 3 تا رو بازی ندادی ! :D
Taj
دوشنبه ۵ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۵۸
خوش تیپ 2 تا فروارد با 1 گلر با 1 دفاع میشه چند تا؟
Reza
دوشنبه ۵ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۴۳
3 تا :d
Taj
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۲۸
تا حالا فقط 1 اشتباه اونم اینکه هفته قبل با تیم دومم با سعید بازی کردم...
از الان بازی با تمام قوا با تمام تیمها
Taj
دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۴۵
خیلی باحاله تیمای بالای جدول هلو تیمای اون پایین خطری...
از الان فکر هفته بعد تنم رو میلرزونه. ببرم اوضاع خوب میشه
همون طور که فکر میکردم حریف خطری فقط وفقط = پارس منو
بقیه فقط میتونن یقه ما دو تا بگیرن برای گرفتن قهرمانی از مون
Taj
يکشنبه ۲ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۱۸
1 برد دیگه .فکر میکردم حریف نتونه دستم رو بخونه . متاسفانه تیما در این گروه شرایط برابر ندارن و این خوب نیست
navidamar
چهارشنبه ۵ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۴۲
یعنی چی شرایط برابر ندارن؟
تو این گروه نسبت به سایر گروه های دسته 2 . رقابت نزدیك تره.
من یادمه سه یا چهار فصل ژیش گروه ما همچین شرایطس داشت كه تا هفته آخر تیم های سقوط كننده مسجل نشده بود و در آخر اختلاف تیم اول و هشتم فقط 10-12 امتیاز بود. همچین شرایطی خیلی كم پیش میاد.
Mojtaba
چهارشنبه ۵ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۲۴
نوید راس میگه !
یکیش خود من ، فصل پیش روز آخری از سومی زدم و قهرمان شدم :3:
navidamar
پنجشنبه ۶ دي ۱۳۸۶, ۰۹:۵۰
به نظر من تیم های این گروه فوق العاده از نظر قدرت به هم نزدیك هستند و پدید اومدن یه اتفاق ناگوار مثل مصدومیت یا محرومیت می تونه (در صورت نداشتن جایگزین خوب) باعث شكست هر تیمی بشه. حتی تاج و ژارس من یو كه به ظاهر تا حالا بهتر از بقیه كار كردن.
Taj
يکشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۶, ۲۱:۰۶
MatchID: 152171831
این مسخره ترین بازی این مرحله بود این تیم فقط 1 نقطه از من سر بود!!!!!!!!!!!!!
Reza
يکشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۵۳
اشتباه کردم !
اگر این هفته پیک نمی رفتم می تونستم از پارو من یو امتیاز بگیرم !
می تونستم باز ازین تهه جدولی ها باشم که شگفتی ساز میشند.
Nillo
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۵۵
آقايون گروه براي اختصاص صفحه براي گروهتان در هفته نامه پارس هتتريك اخبار گروه را به اينجانب پخ بزنيد
در ضمن موضوع پيام شماره گروه باشد مثلا: Iv.11
با تشكر
سردبير هفته نامه پارس هتتريك
Nillo
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۵۵
آقايون تا آخر هر سه شنبه اخبارتونو بفرستيد
miyuner
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۳۵
سلام دوستان من یه تاپیك راه انداختم به اسم كانون هواداران استقلال ,خوشحال میشم بهش سر بزنید
Ali
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۶, ۰۸:۴۲
خوب ما هم ورود خودمان را به این دسته اعلام میداریم
تایپیك خلوتی داره امیدوارم كه بچه ها بیان اینجا رو شلوغ كنن و كلی كل كل راه بندازیم
البته خودمو نمیگما من هنوز تو این دسته آش خورم همتون میتونین روی زدن گل زیاد به تیم من حساب كنید
naviddooni
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۶, ۱۰:۱۰
سلام من هم ورودم رو به این دسته اعلام می کنم
جالب اینه که این فصل تو این دسته 4 تا تیم هست که فصل قبل تو لیگ 3 بودند
اگه بیاین و این تاپیک رو را بندازین خیلی خوب می شه
Ali
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۱۱
خوب اینم از تیم زرشك
اولین بازی رو با هم داریم نوید جان
تیم خوبی داری زیاد به ما گل نزنیا!
Ali
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۲۳
منتظر بقیه تیمها هم هستیم
alvand_000
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۴۶
خوب اینم از تیم زرشك
اولین بازی رو با هم داریم نوید جان
تیم خوبی داری زیاد به ما گل نزنیا!
سلام علی جان.میبینم که خوردی به نوید!!دیدی بالاخره اومدی بالا؟:good:
Ali
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۵۱
بازیه عجیبی بود
البته ایران بارسا هم یه هافبك اخراجی داشت
هوا هم بارونی بود و بازیكن تكنیكی و سرعتی گذاشته بود توی تركیب منم پرسینگ كردم 2 تا خرید هم واسه این بازی داشتم بالاخره به هر شكلی بود زدم شایدم خود ایران بارسا میخواسته بیاد دسته 3 اینو دیگه نمیدونم
vizzzz
پنجشنبه ۲ اسفند ۱۳۸۶, ۰۰:۲۵
سلام دوستان
لیگ 5 ایران فعال شده
احتمالا cup توی 11 دور تمام میشه و باعث میشه همگی بیشتر تو cup باشیم
hamid_king
Taj
جمعه ۳ اسفند ۱۳۸۶, ۰۰:۲۷
اوه بالاخره این تایپیک هم فعال شد فکر کنم بازیهای این دور 1 کم سخت تر باشه از دور قبلی همه ماشالا بازیکنای خوبی دارن
naviddooni
جمعه ۳ اسفند ۱۳۸۶, ۰۰:۳۳
اوه بالاخره این تایپیک هم فعال شد فکر کنم بازیهای این دور 1 کم سخت تر باشه از دور قبلی همه ماشالا بازیکنای خوبی دارن
اگه منظورت نسبت به فصل قبل که کاملا موافقم لااقل من یکی که نیومدم که یه بلایی مثل بازی qualification خودم سرم بیاد!!!!!
Ali
شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۱۲
نظر من اینه كه با وجود این تیمها و این بازیكنها این گروه بشه گروه مرگ دسته 2
Ali
يکشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۴۲
نوید پیر جدید مبارك
تو هم زدی تو كار خرید پیرمردها ؟
alvand_000
دوشنبه ۶ اسفند ۱۳۸۶, ۰۰:۵۲
نوید پیر جدید مبارك
تو هم زدی تو كار خرید پیرمردها ؟
کلا اسم نوید هست : پاتال الدوله ی هتریکی!!!!:1:
naviddooni
دوشنبه ۶ اسفند ۱۳۸۶, ۰۲:۲۳
علی جون می بینم که تو هم بچه هات رو فرم اند همشون ما شاالله
Top 11
∑ TSI 263 650 --- 253 540
Ø TSI 12 555 --- 23 049
Ø age 25.7 --- 23.6
Ø form 7 --- 7.2
Ø exp 4.2 --- 4.2
Ali
دوشنبه ۶ اسفند ۱۳۸۶, ۰۹:۰۷
بالاخره بین فصل دیگه ولی من یكی كلا همیشه با فرم بازیكنانم مشكل دارم!
Ali
سه شنبه ۷ اسفند ۱۳۸۶, ۱۵:۴۰
این تیمه که مال آذربایجان مال کیه؟؟
زبانشو گذاشته روی ترکی
Ali
يکشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۲۳
نوید ببینیم امروز چی میشه
زیاد بهم گل نزنیا اولین بازی بچه ها توی دسته 2 هستش
naviddooni
يکشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۲۹
بالاخره بازی های این فصل هم امروز شروع می شه دیگه مثل لیگ 3 نیست که یه سری از بازی ها اصلا اهمیتی نداشته باشه و اینقدر تیمیم قوی تر باشه که راحت بازی رو از قبل برده باشم و کلی هیجان بیشتری داره
علی جون بازی ها رو چه جوری پیشبینی میکنی؟
Ali
يکشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۵۱
والا پیش بینی میكنم كه بزنم
حالا تا ببینیم چی پیش میاد
Taj
يکشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۲۱
من اولین بازی همونطورکه فکرمیکردم نابود شدم.
امسال این دسته وحشتناکه بازیکنای من هم اصلا رو فرم نیستن.
برا این فصل امید 1 یا 2 دارم
Ali
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۰۸:۰۹
خوب نوید جون ما رو هم كه بردی(ولی حالا وایسا واسه انتقام بازی برگشت!)
قرار بود زیاد گل نزنی كه 5 تا كردی تو كیسمون
alvand_000
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۱۰:۱۷
خوب نوید جون ما رو هم كه بردی(ولی حالا وایسا واسه انتقام بازی برگشت!)
قرار بود زیاد گل نزنی كه 5 تا كردی تو كیسمون
این کیسه رو خوب اومدی علی جون!!!!
نوید تیمشو برا اول تا سوم بسته فکر کنم.اگه اینجوری شه که بازی آخر رو راحت mots میکنه و کارت سخته:1:
Ali
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۱۰:۳۷
نه خیالت راحت باشه با برنامه ریزی كه كردم میزنم كه بین 4 تیم اول باشم
یه چند تا خرید این هفته میكنم تیمو جمع میكنم البته نه خرید پیرمردها!!!
جوون گرایی ما هم واسمون دردسر ساز شده ها ولی من به آینده تیم اهمیت میدم
تمام میانه نوید رو 3 تا هافبك بالای 32 سالش میچرخه اینها كه از گردونه خارج شدن میخواد چكار كنه؟
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۲۶
تمام میانه نوید رو 3 تا هافبك بالای 32 سالش میچرخه اینها كه از گردونه خارج شدن میخواد چكار كنه؟
چهار تا پير پاتال ديگه مي خره ! :apophys:
alvand_000
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۲۱
چهار تا پير پاتال ديگه مي خره ! :apophys:
دقیقا:good:
naviddooni
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۶, ۱۴:۰۶
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
masoud_dj
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۶, ۱۵:۰۹
میگم نوید زودتر میگفتی خوب
اون موقع جون میداد واسه مفتخری:apophys:
omid
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۳۲
من که اصلا باورم نمیشه
naviddooni
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۴۵
فکر نمی کردم که اینقدر براتون جالب باشه وگرنه زودتر می زدمش
masoud_dj
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۶, ۱۷:۰۲
چه روزی بود چه ساعتی؟
فکرشو بکن تو هتریک فقط تو بودی با 5 تا الافه دیگه:3:
خیلی کیف میده ها
Ali
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۶, ۱۷:۰۳
شایدم كنتور سایت باز خراب شده بوده آخه قبلاَ هم این اتفاق افتاده اما برعكسش!
naviddooni
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۶, ۱۷:۵۴
نه این درست مال لحظه ای هست که hattrick از down بودن در اومده، من به صورت اتفاقی صفحه شو refresh کردم siteاومد منم login کردم تا اون لحظه فقط 5 نفر قبل من login کرده بودن، منم دیدم که اتفاق نادریه فورا print screen گرفتم.
فقط اگه شانس داشته باشی تو یه همچین لحظاتی می تونی که این آمار online user رو داشته باشی، چون تو هر ساعت نصف شب هم اگه login کنی تو hattrick بالاخره یه سری آدم از north america و south america هستند که برا اونا روز باشه برا همین تو حالت های عادی تعداد کاربر های آنلاین زیر 6000-7000 نمی آد
Ali
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۰۰
امروز نوید و تاج با هم بازی دارن
بازی جالبی باید بشه
منم كه با پارس بازی دارم امیدوارم بتونم بزنمش
Taj
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۲۳
امروز نوید و تاج با هم بازی دارن
بازی جالبی باید بشه
منم كه با پارس بازی دارم امیدوارم بتونم بزنمش
بازی خوبی بود بازیکنام رو فرم نیستن اصلا ((4 بازیکنم تو رنج week هستند!!!)ولی دارم به این نتیجه میرسم که با موتور جدید تیم من مشکل داره + مشکل اینکه حرف اول و آخر رو هافبک کیزنه هنوز حل نشده تیم حریف جز خط هافبک و 1 گوش حمله در هیچ نقطه برتری نداشت ولی برد با اختلاف 3 گل با 1 سری پیر پاتال!!!!! معدل بازیکنای من زیر 24 هست و با این حقوقها و این تجربه تا 2-3 فصل به جایی نمیرسم.
Ali
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۶, ۱۰:۴۸
اصلاَ شوكه شدم
خیلی بد باختم در حالیكه تیمم خیلی خوب ستاره گرفت
باورم نمیشه 9 تا گل خوردم
باید حسابی بشینم یه تغییر تحول اساسی بدم
البته تقصیر خودمم هست خرید بازیكن رو گذاشتم واسه روز یكشنبه بازیكن خوب گیرم نیومد
قیمتها هم كه سر به فلك زده
تا حالا هیچ وقت ته جدول نبودم!
alvand_000
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۶, ۱۵:۲۵
امسال من و نوید پدیده های لیگ 2 ایران هستیم
wantonboy13
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۶, ۱۹:۰۷
امسال من و نوید پدیده های لیگ 2 ایران هستیم
البته اگه تعریف از خود نباشه... [Only Registered And Activated Users Can See Links]
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۰۲
البته اگه تعریف از خود نباشه... [Only Registered And Activated Users Can See Links]
كارمران اينجا كامران اونجا كامران همه جا ! :3:
Ali
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۶, ۰۹:۰۹
انصافاَ نوید هم باعث تعجب من شد
انتظار باخت تاج رو نداشتم
naviddooni
پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۱۷
علی جان! این بازیکن های خرس! چیه می خری برا تیمت، خوب شد بازی رفتم با تو رو انجام دادم وگرنه معلوم نبود اگه الان با هم بازی کنیم چه بلایی سرم بیاد، این هفته سرنوشت خیلی چیزا تو لیگ ما معلوم می شه چون تیم اول و دوم با هم بازی دارند همچنین تیمهای سوم و چهارم، خیلی سرنوشت سازه!!!
Ali
پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۵۳
بابا باخت خیلی فضاحت باری اوردم
هنوز تو شوك 9 تا گل موندم حتی 1 گل هم واسه دلخوشی نزدم
دیگه مجبور شدم بودجه رو خرج كنم نمیخوام فصل بعد برگردم دسته 3 تمام تلاشمو میكنم كه دسته 2 باقی بمونم
انصافاَ ریتینگ میانه تو هم خیلی بالاست
Ali
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۶, ۰۸:۴۴
خوب بالاخره منم تونستم اولین بردمو توی دسته 2 تجربه كنم
هفته بعد هم با ارومیه بازی دارم و احتمالاَ باز هم میبازم میانه خیلی قوی داره و فعلاَ صدر نشین هستش
نوید هم كه مساوی كرد واقعاَ عجیبه
naviddooni
يکشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۴۵
خب ببینم علی جون میتونی این atletico رو ببری یا نه؟
Ali
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۸:۵۳
به هر دری زدیم نشد كه نشد
خیلی میانه خفنی داره
Ali
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۴۰
نوید جان بازی این هفته میتونه صدر نشینت كنه ببینم چه میكنیا
naviddooni
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۰۸
من این هفته دو تا بازی خیلی سخت دارم تو cup هم خوردم به Mehrun دیگه بچه ها باید از جون مایه بزارن!!!
mekil
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۳۲
در topic دیگر مباحث در هت تریک ایران در قسمت گردهمایی اعضای تهرانی هتریک نظر خود را بگید و به همه دوستای خود خبر بدید..
Ali
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۰۸:۴۲
خوب نوید جون تبریك میگم واسه صدر نشینیت
هفته بعد هم بازی سختی پیش رو نداری
naviddooni
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۰۵
مرسی علی جون
ولی دیدی جام حذفی چه حالی بهمون داد 3 تا مصدوم دادم، تازه واقعا خوشحال هستم که بدترین قرعه ممکن به من خورد!!!!!!!!!!
Ali
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۰۰
3 تا بازیكن بالای 30 سال هم مصدوم شدن حالا كی میخواد اینا رو درمان كنه؟
Ali
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۳۷
خوب بازیهای این هفته هم انجام شد و بازم من شدیم كیسه گل!
اگر اینجوری پیش بره مطمئنن حسابی به مشكل میخورم
Ali
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷, ۰۸:۴۴
نوید جون پیر هتریك رو خریدیا
بابا 36 ساله دیگه خیلی باحاله!
naviddooni
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۳۸
خب وقتی 2 تا بازیکنت رو می زنن مصدوم میکنن بعد هفته ی بعدش هم با Rvn بازی داری به نظر تو چی کار باید می کردم، بازی با Rvn نفس گیر ترین بازی ای بود که من تو هتریک انجام داده بودم واقعا جالب بود و خیلی نزدیک
naviddooni
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۴۱
و یه چیز جالب بگم و اونم اینکه من آخرین باختم مربوط بود به بازی فصل پیش حذفی جلو Bertha Manna حالا هم به RVN باختم!!!!
omid
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۱۹
چه تیم خوفی داری
Ali
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۸:۳۰
خوب نوید جون بالاخره اولین باخت این لیگ هم تجربه كردی ولی آخریش مطمئنن نیست آخه واسه بازی برگشت واست برنامه دارم!
naviddooni
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۷
خوب نوید جون بالاخره اولین باخت این لیگ هم تجربه كردی ولی آخریش مطمئنن نیست آخه واسه بازی برگشت واست برنامه دارم!
چرا همه می خوان تو این لیگ منو بترکونن، من که از اول گفتم که نمی خوام قهرمان شم، تو هم برو یه فکری برا chelsea Ifc بکن که داره همه رو می بره
Ali
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۳۱
چلسی كه حسابی داره یكه تازی میكنه
حالا بزنیم چندتا از بازیكناشو مصدوم كنیم تا ببینیم چی میشه
naviddooni
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۱:۵۰
من نمی دونم که چرا با وجود اینکه اومدم لیگ 2 باز هم بازی ها برام هیجان خاصی نداره این فصل تقریبا نتیجه تمام بازیهام برام معلوم بود از این به بعد هم فکر کنم که معلوم باشه که چی می شه من احتمالا دوم می شم تو لیگمون، تنها بازی ای که حال داد دیدنش بازی با Rvn بود اونم می دونستم می بازم ولی چون رفت وقت اضافه و گل طلایی یه مقداری هیجان انگیز شد. فکر کنم با این وضعیت تنها راه رسیدن به هیجان بیشتر اینه که برم لیگ برتر (شاید اونجا چون بیشتر بچه هاشو می شناسم یه مقداری بیشتر حال بده)، همه چی تو هتریک دیگه برای من تکراری شده، راستش اینه که من و الوند فصل قبل تصمیم گرفتیم که برای اینکه هیجان رو بیشتر کنیم و یه مقداری از این یکنواختی در بیاد بازی برامون بیایم لیگ 2 و میگفتیم که با این تیمی که داریم دیگه سقوط نمی کنیم می گفتیم که حداقل 5 رو می شیم ولی الان که نگاه میکنم می بینم که من در بدترین شرایط سوم می شم الوند هم که گروهش یه مقدار ساده تره باید یه چند تا بازی رو از قصد ببازه که مستقیم صعود نکنه!!!!! دوباره شد مثل لیگ 3 خیلی فرقی نکرد، بعضی وقتها به سرم میزنه که ول کنم هتریک رو، بعضی وقتها هم به سرم میزنه که کل تیم رو بفروشم یه سری دیگه بخرم، نمی دونم بالاخره از این ینواختی چه جوری در بیام!!!!!!
از لیگ 2 خیلی بیشتر از این انتظار داشتم ولی مثل اینکه اشتباه می کردم
این تاپیک هم که فقط گهگاهی علی میاد یه چیزی مینویسه و کلا بقیه اصلا سر هم نمی زنن، چه وضعیه چه زندگیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Don Bandini
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۱۶
من نمی دونم که چرا با وجود اینکه اومدم لیگ 2 باز هم بازی ها برام هیجان خاصی نداره این فصل تقریبا نتیجه تمام بازیهام برام معلوم بود از این به بعد هم فکر کنم که معلوم باشه که چی می شه من احتمالا دوم می شم تو لیگمون، تنها بازی ای که حال داد دیدنش بازی با Rvn بود اونم می دونستم می بازم ولی چون رفت وقت اضافه و گل طلایی یه مقداری هیجان انگیز شد. فکر کنم با این وضعیت تنها راه رسیدن به هیجان بیشتر اینه که برم لیگ برتر (شاید اونجا چون بیشتر بچه هاشو می شناسم یه مقداری بیشتر حال بده)، همه چی تو هتریک دیگه برای من تکراری شده، راستش اینه که من و الوند فصل قبل تصمیم گرفتیم که برای اینکه هیجان رو بیشتر کنیم و یه مقداری از این یکنواختی در بیاد بازی برامون بیایم لیگ 2 و میگفتیم که با این تیمی که داریم دیگه سقوط نمی کنیم می گفتیم که حداقل 5 رو می شیم ولی الان که نگاه میکنم می بینم که من در بدترین شرایط سوم می شم الوند هم که گروهش یه مقدار ساده تره باید یه چند تا بازی رو از قصد ببازه که مستقیم صعود نکنه!!!!! دوباره شد مثل لیگ 3 خیلی فرقی نکرد، بعضی وقتها به سرم میزنه که ول کنم هتریک رو، بعضی وقتها هم به سرم میزنه که کل تیم رو بفروشم یه سری دیگه بخرم، نمی دونم بالاخره از این ینواختی چه جوری در بیام!!!!!!
این تاپیک هم که فقط گهگاهی علی میاد یه چیزی مینویسه و کلا بقیه اصلا سر هم نمی زنن، چه وضعیه چه زندگیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا بیا برتر... بیا برتر... بیا برتر... لیگ 2 نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به سبك آهنگ "حالا بیا اینجا" شادمهر:3:
Дttractive ζ
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۲۸
بابا خوش به حالت
من بيچاره كه پول پيدا نمي كنم [Only Registered And Activated Users Can See Links]
هر هفته كلي بدهي [Only Registered And Activated Users Can See Links]
اصلا نفهميدم چطور اينقدر بدهي گيرم مياد
اي خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا [Only Registered And Activated Users Can See Links]
omid
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۳۳
حالا بیا برتر... بیا برتر... بیا برتر... لیگ 2 نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به سبك آهنگ "حالا بیا اینجا" شادمهر:3:
فعلا یه زرشك تو لیگ برتر داریم بماند كه فعلا رو دور شانسه:apophys:
Don M Corleone
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۴۲
نه واجب شد من یه اسفندی واسه خودمو تیمم دود كنم ... چشما خیلی غیض شده !! یقین چشم میخورم ! برچشم بد ...
بشباد :3:
از قدیم گفتن قطاری كه داره حركت میكنه بهش سنگ میزنن ... و الا كسی با قطار توی ایستگاه كاری نداره !!!:smilie9:
Don M Corleone
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۴۳
راستی ریتینگ بازیت با تاج رو نذار لو بدم ... برو ندید بدید ! :3:
omid
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۱۱
كلی مصدوم داشتم و ضد حمله رفتم
Taj
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۲۴
تو هت تریک با 1 عده پیر پاتال راحت میشه مقام آورد. بنظر من اگه کسی دید واسه مقام داشته باشه راهش اینه ولی وقتی بخوای اینا رو بفروشی رو هر کدوم 20% تقریبا ضرر میکنی و بعلاوه باید 3-4 برابر برا بازیکنای هم سطح پول بدی+ حقوقشونم زیر 500.000 تا نیست
naviddooni
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۹:۱۹
تو هت تریک با 1 عده پیر پاتال راحت میشه مقام آورد. بنظر من اگه کسی دید واسه مقام داشته باشه راهش اینه ولی وقتی بخوای اینا رو بفروشی رو هر کدوم 20% تقریبا ضرر میکنی و بعلاوه باید 3-4 برابر برا بازیکنای هم سطح پول بدی+ حقوقشونم زیر 500.000 تا نیست
میگم اوضاع خیلی خرابه با مغز داری میری لیگ 3، ای بابا مثلا قهرمان فصل قبل بودی ها
Ali
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۹:۲۲
ایول انگار كری شروع شد!
omid
پنجشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۴۹
گل گفتی تاج
بعدش هم فكر میكنن end مربین كه توی مدت كوتاهی تونستن پیشرفت كنن:3:!!!
naviddooni
جمعه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۳۳
end فقط یه چیکشه داش امید ، الان که می بینم خوزه مورینیو هم بدجور داره جلو ما لنگ می ندازه، من از همین تریبون اعلام می کنم که بقیه بازی های لیگ رو می برم !!!
نفس کش می طلبیم:tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap6 7::tap67::tap67::tap67:
Ali
شنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۷:۴۳
ما زمین خوردتیم داش نوید به ما یكی رحم كن
Taj
شنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۵۷
میگم اوضاع خیلی خرابه با مغز داری میری لیگ 3، ای بابا مثلا قهرمان فصل قبل بودی ها
این فصل من 4-5 هستم از الان خیالت راحت.
شما هم از 3 بهتر نداری
ببینم برا فصل بعد چند تا بازیکنت زندن که بخوان بازی کنن!!!!!!!!
فصل بعد 1 پات تو مسابقات 1 پات مسجد برا مجلس ختم بازیکنای پیر پاتال آخه کار درست معدل 33 سال!!!!!!!!!
naviddooni
يکشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۱:۵۱
شما هم از 3 بهتر نداری
فصل بعد 1 پات تو مسابقات 1 پات مسجد برا مجلس ختم بازیکنای پیر پاتال آخه کار درست معدل 33 سال!!!!!!!!!
وای وای وای کاندید مربی گری تیم ملی جوانان 4 ام ، نه بیا اصلا کاندید قهرمانی هستی تو خودتو دست کم نگیر اعتماد به نفسشو که نشون دادی قبلا، ببین که من چندم می شم ، ضمنا فصل بعد هم نیستی که ببینی که چندم می شم ، تو هم این جوناتو ببر تو لیگ 3 تقویتشون کن
Ali
يکشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۲۱
من حسابی تو پنجمی جا خشك كردم و خیال دارم همین جا هم بمونم واسه جاهای دیگه نقشه بكشین
naviddooni
دوشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۱:۰۰
شما هم از 3 بهتر نداری
آقای خفن بازم که باختی که، هفته بعد هم که با چلسی بازی داری!
فکر کنم که تو لیگ 2 از زیگورات بهتر نتیجه گرفتی!!! امیدوار باش!!!:apophys::apophys::apophys:
Ali
دوشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۷:۳۳
عجب مساوی غیر منتظرانه ای گرفتم
حقیقتش خودمم انتظارشو نداشتم
Taj
سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۱:۱۲
آقای خفن بازم که باختی که، هفته بعد هم که با چلسی بازی داری!
فکر کنم که تو لیگ 2 از زیگورات بهتر نتیجه گرفتی!!! امیدوار باش!!!:apophys::apophys::apophys:
شب دراز است وقلندر بیدار
تحت هر شرایطی امسال میمونم .انتظار نداشتم حریف مسابقه فصل بره منم بهترین دفاعم دقیقه 10 مصدوم شه ولی مهم نیست این هم جز هت تریکه ولی همدیگر رو آخر فصل میبینیم. با 6 امتیاز تا آخر فصل من تو دسته 2 میمونمو 5 تا بازی مونده 1 بازی هم با هم داریم.پیشنهاد میکنم همچنان تمرین جنرال بدی:1::1:
naviddooni
سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۳:۴۵
شب دراز است وقلندر بیدار
تحت هر شرایطی امسال میمونم .انتظار نداشتم حریف مسابقه فصل بره منم بهترین دفاعم دقیقه 10 مصدوم شه ولی مهم نیست این هم جز هت تریکه ولی همدیگر رو آخر فصل میبینیم. با 6 امتیاز تا آخر فصل من تو دسته 2 میمونمو 5 تا بازی مونده 1 بازی هم با هم داریم.پیشنهاد میکنم همچنان تمرین جنرال بدی:1::1:
باشه!!!
Ali
سه شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۷:۲۱
آره نمیدونم چرا ولی فكر كنم خیلی وقت به تیمش سر نزد كه بسته شد
Ali
چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۷:۱۳
یه اتفاق عجیب و باور نكردنی
نوید دیشب یه بازیكن 19 ساله خریده
مبارك باشه آقا نوید
نكنه میخوای تیم رو متحول كنی؟
alvand_000
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۳:۴۵
شب دراز است وقلندر بیدار
به قول ایتالیائی ها : mangiallo
به قول فرانسوی ها : le mange
به قول ایرانی ها : ...:1:
Taj
يکشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۴۷
تو عمرم چنین شانسی نیاورده بودم جز هافبکم همه جا از حریف ضعیفتر بودم. به قول قطبی خدا ما رو دوست داره!!!!!!!!!
Ali
دوشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۷:۱۳
خوب بالاخره منم از جایگاه پنجمی كندن و پرت كردن پایین
اوضاع خطری شده برای باقی موندن توی این دسته باید یه فكری بكنم
Taj
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۱۰
بازم میگم یا 4 یا 5
Ali
دوشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۷:۱۶
زیاد امیدوار نباش
البته اوضاع جدول خیلی خطری شده
ولی به هر حال ما سقوط نمیكنیم
Дttractive ζ
دوشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۴۸
زیاد امیدوار نباش
البته اوضاع جدول خیلی خطری شده
ولی به هر حال ما سقوط نمیكنیم
علي جونم دفعه قبلم همينو گفتي !!! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
Ali
سه شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۷:۵۱
شب درازو قلندر بیدار
خیالت راحت باشه همینه كه گفتم!
Mohammad-Saeidi
سه شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۳۶
سلام،
بهترین بازیكنی كه تابحال از Youth Academy گرفتمو دارم ميذارم توی لیست فروش. یه دروازبان 17 ساله با TSI 3420 كه یه موقعیت خوب برای مربی هایی هست كه Goal Keeping تمرین میدن. این بازیكن احتمال تیم ملی رفتنش هست. واسه همین بهش فكر كنین. من خودم دروازبانی تمرین نمیدم وگه نه حتما واسه خودم نگهش میداشتم.
Abdollah Hosseini
17 years and 83 days, passable form, healthy
A pleasant guy who is temperamental and dishonest.
Has disastrous experience and wretched leadership abilities.
Next birthday: 06/11/2008
Nationality: Iran
Total Skill Index (TSI): 3 420
Wage: 24 585 000 Rial/week
Owner: Bertha Manna
Warnings: 0
Injuries: Healthy
Stamina: weak Goalkeeping: solid
Playmaking: disastrous Passing: wretched
Winger: disastrous Defending: disastrous
Scoring: disastrous Set Pieces: disastrous
اگر توی سایت هتریكس:
چك بكنین، میبینین كه این بازیكن حدود 30 درصد از فاصله بین Solid تا Excellent رو هم طی كرده، بنابراین به زودی با دو یا حداكثر 3 هفته تمرین به Excellent ارتقا پیدا میكنه. كسایی كه تصمیم دارن بخرن بهتره كه قبلش پول كافی كنار بذارن. چون بازیكنایی كه احتمال تیم ملی رفتن دارن با قیمتای بالاتر از معمول معامله میشن.
مخلصم،
محمد
Ali
دوشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۷:۵۱
داریم سقوط آزاد میكنیم دسته 3
Taj
يکشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۱۳
حرف من رو یادتون هست؟ 4یا 5 هنوزم میگم
naviddooni
يکشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۲۰
تو عمرم چنین شانسی نیاورده بودم جز هافبکم همه جا از حریف ضعیفتر بودم. به قول قطبی خدا ما رو دوست داره!!!!!!!!!
این هم یادت باشه!!!
بازی من هم می تونست مساوی بشه
Ali
دوشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۷, ۰۷:۱۶
ما هم كه سقوط كردیم دسته 3
.
ولی برمیگردم
.
حتماَ
.
منتظر باشین
omid
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۰۶
آقا ما هم اومدیم اینجا
Дttractive ζ
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۳۱
اميد بالاخره افتادي پايينا [Only Registered And Activated Users Can See Links]
shokrikaraj
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۵۲
اميد بالاخره افتادي پايينا [Only Registered And Activated Users Can See Links]
نترس دوباره میاد بالا.:shades_smile:
Taj
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۲۹
این فصل خیلی جدی قصد قهرمانی دارم خوشبختانه 5 تا تیم قدر داریم
1 تیم امید
2 تیم چلسی
3 زرشک که پوست انداخته و خیلی داره جوون میشه
4-پارس منو البته اگه خرید هافبک بکنه
5 خودم که 1 دفاع خوب مشکلم رو حل میکنه
naviddooni
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۰۸
1 تیم امید
2 تیم چلسی
من برا فصل بعد هیچ ادعایی ندارم، فقط هدفم سقوط نکردنه
omid
سه شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۴۸
1 تیم امید
2 تیم چلسی
من كه میانمو خفن قوی كردم حتی از وقتی لیگ برتر بودم قوی تر شده ولی دفامو ضعیف كردم كه در طول فصل با برنامه هام تقویت میشه
omid
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۵۳
- We have to win this season
ماله شما چیه یچه ها؟
naviddooni
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۱۰
این جون گرایی خفنی که ما شروع کردیم ببینیم که عاقبتش به کجا می رسه
البته من هنوز هم اعتقاد دارم که اگه بخوای نتیجه بگیری باید از پیر ها استفاده کنی، همونطور که اکثر تیم هایی بزرگ هتریک می کنن
ولی دلم می خواست همیشه که یه تیم جوون داشته باشم، ولی خرجش خیلی زیاده!!!
حالا اگه بتونم که این 2 فصل آینده رو تحمل کنم شاید تیمم خوب شه
بازی امروز خیلی مهمه ولی خب الان parsmanu شرایط بهتری داره من هنوز بازیکنهام تکمیل نشدن ولی اگه امروز نبازم شانس دارم که بمونم تو این لیگ
omid
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۲۲
خوب خوب خوب
نتایج:
LAST ROUND
zereshk - pars manu 2 - 6
Barghe Sepasi - Chelsea IFC 4 - 0
Most Leader - real madrid s 1 - 2
taj tehran - FC-bavaria 3 - 2
لیگ:
1. pars manu 1 6 - 2 3
2. Barghe Sepasi 1 4 - 0 3
3. taj tehran 1 3 - 2 3
4. real madrid s.s 1 2 - 1 3
5. FC-bavaria 1 2 - 3 0
6. Most Leader 1 1 - 2 0
7. zereshk 1 2 - 6 0
8. Chelsea IFC 1 0 - 4 0
من که شخصا سخت ترین بازیمو فکر کنم این هفته داشتم
البته باز هم من باید تیمم رو ضعیف تر کنم تا بتون دستمزدا رو بدم
در کل خوشمان آمد:3:
البته یه بازیکن 30 ساله ی چلسی رو 4 هفته مصدوم کردم که میانش بود
جایگزینش هم که 33 ساله بود 7 هفته مصدوم کردم:3:
omid
شنبه ۸ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۱۰
اقا یه حرفی بزنید
من امروز با 5.9 میلیارد یکی از بازیکنامو با لیدرشیپ اینادیکویت کردم مربی سولید
27 سالشه!!
Taj
شنبه ۸ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۳۷
ما عادت داریم بعد بازی حرفامونو میزنیم!!!!!!!!!!!!!!!
omid
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۱۴
خوب بیا بگو دیگه:3:
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ
چه شد
چه شود
چه کردن
یک برگشت ترکیه ای داشتم به بازی
عرض شود که نیمه ی اول 1-0 جلو افتادم
نیمه دوم دقیقه ی 77 1-1 مساوی شد:(
دقیقه ی 88 2-1 عقب افتادم
دقیقه ی 89 2-2 مساوی شد
دقیقه 90 بازکنم هتریک کرد و 3-2 بردم
دقیقه ی 90 مربلیم مصدوم شد:3:
البته 1 هفته!!!
بخیر گذشت.....
omid
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۲۰
و اما بازی های دیگه:
زرشک با تیم جوونش 6-0 به مادرید باخت
تاج توی یک بازی بسیار زیبا 5-4 مغلوب پارس مانو شد
چلسی که من فکر می کردم قوی ترین حریفمه 3-0 باخت و رده ی 7 رفت
ریال مادرید اوله
پارس مانو دوم
من سوم
مست لیدر چهارم
جدول گلزنان:
Series: II.4 (57522)
Last round
Player Team Goals
1. Tümay Çilen pars manu 4
2. Jan Henri Plugboer real madrid s.s 3
3. Nigel Davies Beasley FC-bavaria 2
4. Qasim Abulafia Most Leader 2
5. Hormoz Bamdadi taj tehran 2
6. Ehsan Ebarhimi real madrid s.s 2
7. Jani Mannermaa Fc Hujopit 2
8. Hervé Lancien FC-bavaria 2
9. Kaare Rosenkilde pars manu 2
10. Wilfried Roefstra Barghe Sepasi 2
این هم از پروموشن:
Promotion from Division 2
NOTE:
This page is updated on Mondays. Last update was 06/30/2008.
Leaders Goals Points
1. Iran Barça 9 - 2 6
2. real madrid s.s 8 - 1 6
3. OBeRON 6 - 0 6
4. JaLLaD 4 - 0 6
Taj
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۵۷
بازی خوبی بود به حریف تبریک میگم من 1 هافبک خوبم رو نداشتم بازیکنا هم رو فرم نیستن 1 برنامه درست باید بچینم
vizzzz
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۳۲
بازی خوبی بود به حریف تبریک میگم من 1 هافبک خوبم رو نداشتم بازیکنا هم رو فرم نیستن 1 برنامه درست باید بچینم
من از طرف داداشم میگم خواهش میکنم :jesors:
بعضی اوقات که میبینم گند میزنه و ول کرده و هواسش به تیم نیست مجبور میشم تو ترکیبش دست ببرم
El Senyor Fosc
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۳۵
چقدر نتایج این گروه عجیب غریبه. مخصوصا نتایج چلسی :3:
naviddooni
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۵۷
من خودم هنوز در عجبم که چه جوری من بازی جلو چلسی رو بردم!!!
آقا واقعا این هتریک گند می زنه ها
ولی بالاخره این گند زدناش یه بار هم به نفع ما شد
به نظر من بدشانس ترین تیمی که تا حالا تو هتریک دیدم چلسی هست و بس!!!!
navidamar
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۵۰
من از طرف داداشم میگم خواهش میکنم :jesors:
بعضی اوقات که میبینم گند میزنه و ول کرده و هواسش به تیم نیست مجبور میشم تو ترکیبش دست ببرم
آهای چیتررررررررررررررررررررر
به این آقاهه که اسمش رو نمی دونم واستاده ببینه کی تقلب می کنه خرشو بگیره، خبر بدیم بیاد رسوات کنه:apophys:
راستی مگه داداشه تو صاحب پارس من یو هستش؟ تاریخ نظر تاج رو ببین!!
navidamar
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۵۶
من خودم هنوز در عجبم که چه جوری من بازی جلو چلسی رو بردم!!!
آقا واقعا این هتریک گند می زنه ها
ولی بالاخره این گند زدناش یه بار هم به نفع ما شد
به نظر من بدشانس ترین تیمی که تا حالا تو هتریک دیدم چلسی هست و بس!!!!
من از اون زمان که تو گروه 5 بودی بهت می گفتم تو خرشانسی می گفتی نه. حالا اثبات شد بهت؟:good:
omid
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۴۴
من فک کنم یه نفر دیگه صاحب پارس مانو باشه نه داداشه ویززززز
vizzzz
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۵۶
آهای چیتررررررررررررررررررررر
به این آقاهه که اسمش رو نمی دونم واستاده ببینه کی تقلب می کنه خرشو بگیره، خبر بدیم بیاد رسوات کنه:apophys:
راستی مگه داداشه تو صاحب پارس من یو هستش؟ تاریخ نظر تاج رو ببین!!
از اول هم با اطلاع GM ها تیم گرفتیم
یعنی من 8 ماه بعد از داداشم تیم گرفتم :1::jesors:
امین صاحب رئال مادرید اس اس هستش
navidamar
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۲۲
من فک کنم یه نفر دیگه صاحب پارس مانو باشه نه داداشه ویززززز
مثل اینکه حمید خیلی حرف منو جدی گرفت:img-tomato:
من می دونستم کدوم تیم منظوره حمیده ولی حمید وقتی اظهار نظر کرد که منظور تاج پارس من یو بود نه رئال مادرید! برای همین قاطی شد:good:
omid
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۵۶
Last round
Barghe Sepasi - pars manu 7 - 1
Chelsea IFC - taj tehran 4 - 3
real madrid s - FC-bavaria 1 - 2
Most Leader - zereshk 5 - 0
Country: Iran
Level: 2 out of 6
Team Pld W D L GF GA ± Pts
1. Barghe Sepasi 4 3 0 1 16 - 7 9 9
2. Most Leader 4 3 0 1 13 - 4 9 9
3. real madrid s.s 4 3 0 1 12 - 4 8 9
4. FC-bavaria 4 2 0 2 9 - 8 1 6
5. pars manu 4 2 0 2 13 - 16 -3 6
6. taj tehran 4 1 0 3 11 - 14 -3 3
7. Chelsea IFC 4 1 0 3 6 - 13 -7 3
8. zereshk 4 1 0 3 5 - 19 -14 3
navidamar
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۴۰
هفته پیش باختی پیدات نبود امید!!
این هفته بردی دوباره برگشتی!! :3:
چرا این بازی ساده رو موتز رفتی؟
omid
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۴۰
چون موتز نرفتم:3:
Taj
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۵۲
بازیها این دور خیلی قشنگ شده من الان دارم الکی حقوق زیادی میدم . + بازیکنام هم رو فرم نیستن وضع خوب نیست ولی هنوز امید دارم
navidamar
پنجشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۳۷
پس میشه این بازی رو برای من کارشناسی کنی که چطور 7 گل زدی؟ اونم به همچین تیمی! به زرشک یا باواریا میزدی تعجبی نداشت ولی پارس من یو ضعیف نیست برای 7 تا خوردن!
omid
پنجشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۲۱
چیه حالا شورشو می زنی:3:؟
منکه میدونم:3:
1 عامل می تونه تاکتیکم باشه
naviddooni
شنبه ۲۹ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۵۴
ای بابا این چه وضعه فرمه آخه !!!
با این وضعیت یعنی من این هفته هم می بازم !!!
alvand_000
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۲۷
مرد میخوام به زرشک از یکی دو هفته ی دیگه 4 5 تا بزنه:1::1:
navidamar
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۳۶
دوباره کری هات شروع شد الوند خان! :1:
omid
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۱۴
من هر وقت حمله از جناحین میرم 6تا میزنم !!
چه باحال:3:
کاشکی فصل پیش اینکارو می کردم
2مصدوم
یکیش +5:(
Last round
Barghe Sepasi - real madrid s 6 - 1
zereshk - taj tehran 3 - 3
Chelsea IFC - pars manu 8 - 2
Most Leader - FC-bavaria 4 - 2
Next round
HT Live taj tehran - Barghe Sepasi
HT Live FC-bavaria - zereshk
HT Live real madrid s - Chelsea IFC
HT Live pars manu - Most Leader
این هم گلزنان
Player Team Goals
1. James MacNiven Most Leader 7
2. Eduardo Caetano Chelsea IFC 7
3. Tümay Çilen pars manu 5
4. Nigel Davies Beasley FC-bavaria 5
5. Rian van der Berg Chelsea IFC 4
6. Jan Henri Plugboer real madrid s.s 4
7. Aslan Afsharian real madrid s.s 4
8. Roberto Abellán Barghe Sepasi 4
9. Jed MacPherson Chelsea IFC 4
10. Qasim Abulafia Most Leader 3
Ali
دوشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۷, ۰۸:۲۶
جالبتر اینه كه فقط وقتی میبری میای پست میزنی!
navidamar
دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۰۳
امید جان نتایج رو نمی خوای اعلام کنی؟ :3:
omid
دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۵۵
نتایج چیو:3:؟
من 2 تا مصدوم داشتم یه مهاجم و یه وینگر یه مدافع هم که وسط بازی مچل شد:3: ولی جالبه که هنوز اولم:3:
taj tehran - Barghe Sepasi 5 - 1
FC-bavaria - zereshk 1 - 1
real madrid s - Chelsea IFC 0 - 5
pars manu - Most Leader 5 - 2
ولی ناعادلانه بئد
من باید بیشتر از 1 گل می زدم ولی همینه که هست 2 تا از مصدومام بهع بازی برگشت هم نمی رسن
همین دیگه:3:
navidamar
دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۵۷
واقعن جای تشکر داره
اون بندری بیاد از تو یاد بگیره یه خورده :3:
omid
دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۰۸
خواهش است:3:
omid
يکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۲۹
خوب با شناخت قبلی که داشتم از تاج تونستم این بازی رو ببرم
نتایج:
Last round
Chelsea IFC - real madrid s 7 - 0
Most Leader - pars manu 0 - 6
zereshk - FC-bavaria 2 - 2
Barghe Sepasi - taj tehran 2 - 1
اینم جدول
Country: Iran
Level: 2 out of 6
Team Pld W D L GF GA ± Pts
1.
No change
Barghe Sepasi
8
6
0
2
27 - 15
12
18
2.
Up
Chelsea IFC
8
5
0
3
30 - 16
14
15
3.
Down
Most Leader
8
5
0
3
23 - 19
4
15
4.
Up
pars manu
8
4
0
4
27 - 29
-2
12
5.
Down
real madrid s.s
8
4
0
4
16 - 23
-7
12
6.
Up
FC-bavaria
8
2
2
4
15 - 19
-4
8
7.
Down
taj tehran
8
2
1
5
22 - 24
-2
7
8.
No change
zereshk
8
1
3
4
12 - 27
-15
6
naviddooni
يکشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۷, ۱۹:۲۴
این جدول گروه ماست
واقعا دیدنی شده رقابت در این گروه هم در بالای جدول و به خصوص در پایین جدول فکر نکنم که اصلا تا به حال جایی یه همچین فاصله ی کمی بین تیم ها وجود داشته باشه
4 تا تیم آخر همه هم امتیازن و یه بازی هم بیشتر باقی نمونده
و اما پیش بینی من، من فکر می کنم که چلسی قهرمان می شه و رئال مادرید و پارس من یو می رن پایین
real madrid s - Most Leader
FC-bavaria - taj tehran
pars manu - Zereshk
Chelsea IFC - Barghe Sepasi
این هم برنامه بازی های هفته بعد
alvand_000
دوشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۷, ۱۱:۱۰
به به . آقا نوید از سوئد کامنت گذاشته...
نوید از مقر اصلی مافیای هتریک در یوتبوری چه خبر؟
تیریپ مایکل اسکوفیلد برو break through کن بزن این بازیکنای من رو کلا divine کن !!!!:blum::blum::blum:
navidamar
دوشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۷, ۱۲:۱۱
تو کجایی آقا الوند؟
این عکستو با نوید در خارجه گرفتی؟ :3:
alvand_000
دوشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۷, ۱۵:۲۱
تو کجایی آقا الوند؟
این عکستو با نوید در خارجه گرفتی؟ :3:
مخلصم نوید جون.خوبی؟ نه این عکس تو فرودگاهه وقتی نوید داشت میرفت.
من امیدوارم کارم برای usa درست شه و 3 ماه دیگه همزمان با محمد سعیدی با هم بریم
omid
يکشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۷, ۲۰:۰۸
توی 9 دقیقه 3 گل خوردم و حاصل 1 فصل زحمت به باد هوا سپرده شد(؟)
کی به کیه:3:
فصله دیگه!
naviddooni
يکشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۷, ۲۰:۱۶
بابا دیواین تریک
بابا خفن
ما که رفتیم از شر این گروه راحت شدیم حالا ببینم که اصلا دیگه هتریک رو ادامه میدم یا نه
ولی قهرمانی حق چلسی بود تیمش از تیمت بهتره خداییش
صادق جان قهرمانیت مبارک اگر چه میدونم که اینجا عضو نیستی و اینو نمی خونی ولی بازم مبارک باشه
منم به نظر خودم حقم نبود برم پایین ولی خب شد دیگه شاید یه اشتباه کوچیک از خودم بود
omid
سه شنبه ۲ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۰۲
این مصدومیتا کمر تیممو شکوند لامصب
Ali
سه شنبه ۲ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۴۱
منو بگو كه باید پارس مانو رو ببرم
.
navidamar
سه شنبه ۲ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۴۴
نوید جون، امیدوارم ول نکنی هت تریک رو.
امید داشته باش :3:
navidamar
سه شنبه ۲ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۴۵
می خوای بیای بالا علی؟
می تونی ببریش؟
omid
سه شنبه ۲ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۱۰
تا اسم پارس مانو میاد نوید میپره وسط:3:
Ali
سه شنبه ۲ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۵۷
می خوای بیای بالا علی؟
می تونی ببریش؟
حالا سعی خودمو میكنم تا ببینیم چی میشه
.
فعلاَ برم بازیكن بخرم نقاط ضعف رو بپوشونم
.
یه میانه خیلی خفن داره
naviddooni
سه شنبه ۲ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۰۴
می خوای بیای بالا علی؟
می تونی ببریش؟
اون اینر دیواین رو که خریدی بفروش راحت میبازی!!!!
Ali
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۷:۲۱
ما هم برگشتیم به این گروه
.
امیدوارم كه این فصل دیگه مستقیم سقوط نكنم
omid
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۲۲
خوش اومدی!
Ali
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۲۰
برنامه ی بازی ها رو زدن اولین بازی من با ماست لیدر هستش
.
امید هم بازی سختی داره با چلسی
پ ن: بازم من سبز شدم!
omid
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۲۴
من که از لحاظ مالی دارم ورمیشکنم!!
omid
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۸:۲۴
هیچی نشده مصدوم دام!!
Ali
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۰۰
پس این فصل اون پایینهای جدول همسایه میشیم!
Ali
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۷, ۰۸:۳۰
تو اولین بازی در روزی كه باید میبردیم متاسفانه با نتیجه عجیب 5-5 2 امتیاز رو از دست دادیم
.
ولی بازی امید هم خیلی جالب بود
Ali
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۷, ۰۸:۳۰
امید حالا تا هفته دیگه اینجا پست نمیزنه!
omid
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۱۴
حال کردین:3:؟؟؟
navidamar
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۵۸
یه کف مرتب به افتخار امیددددددددددددد
Ali
سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۸۷, ۰۸:۱۲
حال کردین:3:؟؟؟
نه یاد اون پستت افتادم كه گفتی من هر موقع از وینگ حمله میكنم 6 تا میزنم! :1:
Ali
يکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۴۷
خوب امید امروز واست آرزوی موفقیت میكنم هرچند كه بردن Mehrun خیلی سخته واقعاَ تیم خوبی بسته
.
خودمم كه با تاج بازی دارم
مربی خیلی خوبی داره تا حالا 2 بار جلو هم بودیم كه یه بار 4-1 زدم یك بار هم 4-1 خوردم حالا تا ببینیم این بازی چی میشه
اگه مربیش دستمون رو نخونه با تفاضل بالا میزنمش
omid
يکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۲
اوفففف
2-1 بردم
من که به ورشکستگی رسیدم همین شنبه (دیروز) اخطار دوم ورشکستگی رو گرفتم
12 میل بدهی دارم
این بازی هم 3 تا بیشتر برام نداشت
مجبورم بازیکن بفروشم و کلا سیستم بازیم بزودی عوض میشه
Don M Corleone
يکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۲۰
اميد واقعا ميگي ؟
چه كار ميكني خوب ؟ بابا خراب كن بزن تو كار بساز بفروش !! به چي اينقدر گير دادي ؟ ببين دير شروع كني از منم عقب مي افتيا !! :3: چون منم كم كم بايد بزنم تو كار بساز بندازي !! ديگه حوصله ي دوزار چندرغاز اسپانسرا رو ندارم ! بايد برگردم و از نو استارت بزنم !
پس بجنب عقب نموني:3:
Ali
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۷, ۰۷:۴۴
اوفففف
2-1 بردم
من که به ورشکستگی رسیدم همین شنبه (دیروز) اخطار دوم ورشکستگی رو گرفتم
12 میل بدهی دارم
این بازی هم 3 تا بیشتر برام نداشت
مجبورم بازیکن بفروشم و کلا سیستم بازیم بزودی عوض میشه
بازی رو خوب بردی
منم كه با بدشانسی 3-1 باختم
.
فقط قبل بازی با من سیستمتو عوض نكن
omid
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۱۵
یه سیستم 6تویی برات کنار گذوشتم:3:
Ali
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۴۸
یه سیستم 6تویی برات کنار گذوشتم:3:
حسرته!
Ali
پنجشنبه ۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۰۱
3 مصدوم حاصل بازی با یه تیم بات!
Ali
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۴۸
امید پیر جدید مبارك!
omid
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۳۱
:3:
اینو اجباری خریدم همین هفته میفروشمش
وگرنه من به اصولم پایبندم
دیدی چقدر زشت باختم؟؟
توی همه ی خطوط سر تر بودمااا
تیمش هم 9 نفره شد
بازم باختم 3-2
بجاش تو بردی
بترکی
هفته ی دیگه حالتو میگیرم:3:
Ali
دوشنبه ۶ آبان ۱۳۸۷, ۰۷:۲۰
گفتم بازم طبق معمول روزهایی كه میبازی اینجا پست نمیزنی ولی انگار اینبار تلسم شكست!
.
ولی خوب كردی اومدی پست دادی باید عادت كنی آخه هفته بعد هم قراره ببازی
.
خیلی به این برد احتیاج داشتم همینطور برد هفته آینده
.
باواریا منیجر خیلی خوبی داره
هفته ی دیگه حالتو میگیرم
حسرته!
omid
دوشنبه ۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۲۵
حالا تحریکم کن تا موتز برماا:3:
omid
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۱۹
دیشب خواب دیدم تیمم ورشکست شده:3:
جدی میگماا
Ali
چهارشنبه ۸ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۲۳
دیشب خواب دیدم تیمم ورشکست شده:3:
جدی میگماا
نگران نباش نزدیكه
.
سرنوشت جرج بست در انتظارته!
Ali
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۴۰
امید راستشو بگو واسه فردا چه برنامه ای داری؟
omid
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۰۱
برنامه ی ویژه یی برای شما داریم:3:
1
2
3
پارسه:3:
یک ترکیبی چیدم
موقع حمله 352 موقع دفاع 361 (تیریپ شاغلام:3:)
El Senyor Fosc
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۳۳
برنامه ی ویژه یی برای شما داریم:3:
1
2
3
پارسه:3:
یک ترکیبی چیدم
موقع حمله 352 موقع دفاع 361 (تیریپ شاغلام:3:)
لابد تیمتم با 5 میلیون بستی :3:
omid
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۱۲
1-0 جلویم
پیر پاتاله برام گل زده
این هفته گذوشتمش واسه فروش کسی نخرید
omid
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۲۲
اهم:3:
Ali
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۰۷:۲۲
اهم:3:
:sad: هویج
Ali
دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۷, ۰۷:۵۷
انتظار باخت این هفته رو دیگه نداشتم
.
به بردش خیلی احتیاج داشتم
.
تا 4 هفته دیگه بازیهامو احتمالا‘ میبازم
.
دسته 3 منتظر ماست بیا تا برویم!
.
ولی 7 تای امید خیلی قشنگه!
omid
دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۰۲
من نمیدونم چطوری یهو میانش بریلنت گرفت
الله اعلم
موتز رفته بود؟
Ali
دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۲۸
موتز رفته بود؟
آره
تیم مقابل منم موتز رفته بود
omid
يکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۲۰
5-3 بردم
من 1 بازی درمیون می برم
علی هم 1 بازی در میون میبازه:3:
Ali
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۰۸:۱۵
ما كه خیلی وقته رو دور باختیم
.
تا 3 هفته آینده هم میبازم
.
ولی این بازی حقمون باخت نبود باواریا اصلاَ سرتر نبود
.
داره میزنه به سرم تمام بازیكنا رو بزارم واسه فروش
Ali
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۰۸:۳۴
آره احتمالاَ بازیكنان رو اول فصل آینده حراج كنم و از نو شروع كنم
.
اینجوری نمیشه
.
LA-soshiant
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۰۱:۲۴
میبینم که نوژن با تیم باواریا، خوب همهتونو به تکاپو انداخته...
تیم باواریا، محصول دسته 3 گروه هشته... بچشید که داره حق ما مظلومان رو از شما جباران خونخوار میگیره!!! :3:
امید خان، حالا حالاها باید به خاطر گل دقایق آخر آخرین بازی فصل قبل (!) فکر لیگ برتر رو از سرت بیرون کنی
علی آقا، شما هم که کنگر خوردی و لنگر انداختی... بابا یه حرکتی، یه انفجاری
آره، همه رو حراج کن... شاید سرت به سنگ خورد و تیمو واسه جام حذفی بستی!
Ali
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۵۷
چنان باواریایی بسازم كه 100 تا نوژن از كنارش بزنه بیرون
.
بازی هم كه نگاه كنی میبینی كه اصلاَ حقش برد نبود
.
ولی خوب صدر نشینه دیگه
.
من هر فصل توی حذفی بز میارم و بازی رو به یه دسته 4 واگذار میكنم
.
به هر حال اگه سقوط كنم جوری برمیگردم كه 1 فصل بیشتر توی دسته 2 نمونم و مستقیم برم واسه لیگ برتر
Ali
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۰۸:۱۴
عجب بساطی شده
.
این بازی رو بردیم حالا نمیدونم باگ هتریك بوده یا چیز دیگه!
.
ولی واسه بازی برگشت احتمالاَ چلسی واسم داره حسابی!
omid
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۰۱
فکر کنم اولین هفته ی بود که هم من بردم هم تو!!!
باواریا هم که پوکید!
navidamar
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۱۰
چه جالب
دوتایی با هم اختلاط می کنید. اخییییی الهی
خوش به حالتون. من که توی تاپیک گروهم تنهایی با خودم حرف می زنم.
omid
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۰:۰۳
چر باخیدی؟:3:
Ali
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۱۰
اشكال نداره
به تیم ششم ایران باختم
همون 3 امتیازیم كه ازش گرفتم خوب بود
آماده باش كه واسه تو حسابی گذاشتم كنار
omid
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۳۷
گورخیدی..:3:
omid
يکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۴
علی ترکوند
امید ترکید:3:
Ali
دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۸۷, ۰۸:۰۹
میبینم که نوژن با تیم باواریا، خوب همهتونو به تکاپو انداخته...
تیم باواریا، محصول دسته 3 گروه هشته... بچشید که داره حق ما مظلومان رو از شما جباران خونخوار میگیره!!! :3:
چنان باواریایی بسازم كه 100 تا نوژن از كنارش بزنه بیرون
Abadan refinery 4-1 Bavaria
اهم
اينم از نوژن خان
با اينكه خيال موندن تو دسته 2 نداشتيم ولي انگار موندني شديم
Taj
دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۹
امسال گروه جالبی داریم همه بازیها سرکاری شده بازی حذفی باختیم فکذ کنم موتز رفته بودی !!!! ولی مهم نیست فکر قهرمانی دارم عجیبه ولی سعیم رو میکنم
omid
سه شنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۱
چه عجب
نه نرمال بودم
این بازی 2 بازیکن اصلیمو استراحت دادم
من که از این فصل نا امیدم ایشالله فصل بعد
Taj
سه شنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۶
راستش 1 مدته سرم خیلی شلوغه 5 سال دیگه باید تیمو بدم دست بچم دیگه فکر کن با 29 سال سن کار اصلیم رو دارم از 8 تا 6 بعد از ظهر + نمایندگی شرکت رو گرفتم تو 1 شهر واس همین باید مدیریت از راه دور هم داشته باشم !!!!
بدون دیدن ترکیب حریف در 3-4 بازی و خریدهاش از روی بازی آخر ترکیب میدادم .
Ali
چهارشنبه ۲۰ آذر ۱۳۸۷, ۰۸:۵۴
فکر قهرمانی دارم عجیبه ولی سعیم رو میکنم
خیلیم عجیبه ولی سعیتو عشقه!
omid
دوشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۰:۰۹
امید ترکاند
علی ترکید:3:
Ali
سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۰۱
وای امید این چه آواتاریه!
.
چرخونه چرخید و بازم به هم رسیدیم امید
.
این بازیو میخوای چكار كنی؟
omid
سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۴۹
میترکونمت:3:
Ali
چهارشنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۰:۰۷
میترکونمت:3:
بچه برو [Only Registered And Activated Users Can See Links] بعدش بیا [Only Registered And Activated Users Can See Links] كن. ولی در آخر بازم [Only Registered And Activated Users Can See Links]!
omid
چهارشنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۲۰
من حرفمو تو زمین میزنم:3:
Ali
چهارشنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۲۸
اونجا هم حرفی واسه زدن نداری!
omid
چهارشنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۳۷
بازی رفت یادت رفته:3:؟
Ali
پنجشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۷, ۰۷:۵۶
چیز زیادی یادم نمیاد
omid
جمعه ۲۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۱۲
Team average
TSI 18 877
Wage 132 420
Age 23
Form inadequate (very low)
Stamina passable (very low)
Exp. weak (low)
فک کنم کمتر تیمی توی دسته 2 با مانگین سنی 23 داشته باشیم
هومن
جمعه ۲۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۵۷
امید تو چرا نسبت به بازیکنان سن بالا یا به قول خودت پیرمردا آلرژی داری....؟؟؟
omid
شنبه ۳۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۳۲
اونا نسبت به من آلرژی دارن:3:!!
ـــــــــــــــــ
چون نامردیه!!
حوصله ی توضیح بیشتر ندارم:3:
El Senyor Fosc
شنبه ۳۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۵۶
اونا نسبت به من آلرژی دارن:3:!!
ـــــــــــــــــ
چون نامردیه!!
حوصله ی توضیح بیشتر ندارم:3:
نکنه قزوینی هستی میگی شیرازیم؟ :3:
Ali
دوشنبه ۲ دي ۱۳۸۷, ۰۸:۰۰
امید تركـــــــــــید!
علی تركوند[Only Registered And Activated Users Can See Links]
omid
دوشنبه ۲ دي ۱۳۸۷, ۱۰:۳۰
علی
جووووووووووون من موتز بودی؟؟؟
میانه ی بریلنت از کجات اوردی:3:؟
بازی قبل پاسیبل بود بهو شد بریلنت!!!!!
ولی ایول مبارکت باشه
هر چی بهت آوانس بدم بازم جزو 4 تا نمیشی که:3:
Ali
دوشنبه ۲ دي ۱۳۸۷, ۱۴:۰۸
علی
جووووووووووون من موتز بودی؟؟؟
میانه ی بریلنت از کجات اوردی:3:؟
بازی قبل پاسیبل بود بهو شد بریلنت!!!!!
ولی ایول مبارکت باشه
هر چی بهت آوانس بدم بازم جزو 4 تا نمیشی که:3:
ما اینیم دیگه
یه مربی خوب همه چیزشو رو نمیكنه كه
یه فكرایی هم واسه بازی با تاج دارم
جز 4 تا شدن هدفمون نیست ولی خوب سعی میكنیم 3 بازی باقیمانده رو ببریم
آوانــــــس؟![Only Registered And Activated Users Can See Links]
navidamar
سه شنبه ۳ دي ۱۳۸۷, ۰۰:۰۲
امید دیگه باید تا 2-3 سال (نه فصل) دیگه خواب لیگ برتر رو ببینی :3:
omid
دوشنبه ۹ دي ۱۳۸۷, ۱۰:۲۳
امید ترکید
علی پوکید:3:
هفته ی دیگه تاجو بزنیااا
Ali
دوشنبه ۹ دي ۱۳۸۷, ۱۴:۵۸
چقدر غیر قابل پیش بینی شدما!
.
اونم میزنم
.
omid
سه شنبه ۲۴ دي ۱۳۸۷, ۱۹:۰۵
فصل دیگه من با کی کل کل کنم؟؟؟:(
Sor3na
چهارشنبه ۲۵ دي ۱۳۸۷, ۰۱:۲۳
فصل دیگه من با کی کل کل کنم؟؟؟
از كجا ميدوني كه اين دسته ميموني؟شايد سقوط كردي!:3:
Ali
چهارشنبه ۲۵ دي ۱۳۸۷, ۰۸:۴۹
فصل دیگه من با کی کل کل کنم؟؟؟:(
من كه تا 3 فصل دیگه خیال برگشتن ندارم
تمام بازیكنانم بزودی حراج میشن و یه تیم جوون رو از صفر میسازم
omid
شنبه ۵ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۲۳
داشتم چک میل می کردم
دیدم از طرف جی ام هتریک 4 روز پیش بهم میل زدن که :
Hello!
The Hattrick GameMasters have closed the teams Barghe Sepasi due to one or more of the following reasons:
- someone logging in to someone else's team
- overpriced transfer/transfers
- multiple ownership
- cheating
Standard procedure is always to close the teams during investigation, wait for explanations from the team owners and then take a decision. What we decide depends on what you can tell us in combination with our logged data. Therefore we recommend that you truthfully tell us about all your connections with the other teams.
Furthermore we recommend you read §17 (Transfers) in the Instruction manual and §2 (Your behaviour) in the House Rules. The rules in these two paragraphs may apply to your case.
Should your team stay closed you must wait at least 7 weeks before applying for a new team.
In case of reply - do NOT alter the subject line of this e-mail and include the entire mail in your response to us please.
Please notice that all communication with the GameMasters is strictly personal.
Ticket=795134.
/GM-Godot
Global Gamemaster
تنها کار مشکوکی که من کردم اینه که چنتا از دوستی دانشگاهیمو با هتریک آشنا کردم و بعضی وقت ها از ÷1 سیستم من اول لاگ این می کردم بعدش لاگ اف می کردم و رفیقم توی هتریک لاگ آن می کرد
البته تا امروز توی خود هتریک بهم گیر ندادن.
این ایمیل ماله 4 روز پیشه
چی کار کنم؟جواب بدم؟:3:
مثکه ماهم ترکیدیم!!!
Don Bandini
شنبه ۵ بهمن ۱۳۸۷, ۱۹:۳۸
امید یعنی واقعا انقدر نادونی که نمیدونستی این کارو کنی بهت گیر میدن؟؟؟
باید با التماس بهشون اصرار کنی که تیمت رو باز کنن. همین دلایل رو هم میتونی بیاری. اگه به خرجشون بره... خیلی کار وحشتناکی کردی. کسی که واسه تیمش انقدر زحمت کشیده هیچ وقت همچین کار مبتدیانه ای انجام نمیده.
7 هفته وقت داری باهاشون ایمیل بازی کنی. فقط کاری نکن که اعصاب جی ام خورد بشه. متین و منطقی رفتار کن تا جوابت رو بده.
navidamar
شنبه ۵ بهمن ۱۳۸۷, ۲۰:۴۰
فکر نمی کنم باز کنن تیمت رو! چون چند نفرید. اگر یه نفر بود می گفتی دادشمه! اما الان چند تا تیم هستید.
تیم های دوستات رو هم بستن؟
Ali
يکشنبه ۶ بهمن ۱۳۸۷, ۱۰:۲۱
عجب
امید هم تركید!
غصه نخور انشالا بازش میكنن
اگرم بازش نكردن از صفر شروع میكنی مگه نه؟
omid
يکشنبه ۶ بهمن ۱۳۸۷, ۱۲:۱۶
امید یعنی واقعا انقدر نادونی که نمیدونستی این کارو کنی بهت گیر میدن؟؟؟
باید با التماس بهشون اصرار کنی که تیمت رو باز کنن. همین دلایل رو هم میتونی بیاری. اگه به خرجشون بره... خیلی کار وحشتناکی کردی. کسی که واسه تیمش انقدر زحمت کشیده هیچ وقت همچین کار مبتدیانه ای انجام نمیده.
7 هفته وقت داری باهاشون ایمیل بازی کنی. فقط کاری نکن که اعصاب جی ام خورد بشه. متین و منطقی رفتار کن تا جوابت رو بده.
:3:
1 سوال
تو كه 1 بار تیمتو بستن بعد باز كردن
وقتی تیمت بسته بود می تونستی توی هتریگ لوگ این كنی؟
Don M Corleone
يکشنبه ۶ بهمن ۱۳۸۷, ۱۲:۳۴
بابا نبستن ظاهرا اميد لوگ اين ميشه !! :3: فقط اخطار بهش دادن !!
omid
يکشنبه ۶ بهمن ۱۳۸۷, ۱۲:۴۳
نكنه كار این اسراییلیان:3:
بخاطر تاپیك كاپ غزه كه توی گلوبال زدم اومدن دست های پشت پرده رو اعمال كردن:3:
Don Bandini
يکشنبه ۶ بهمن ۱۳۸۷, ۱۲:۴۵
اگه میتونی لاگین کنی که یعنی بسته نشدی...
اما دیگه همچین حماقتی نکن. راههای دیگه ای هم برای دعوت کردن دوستان هست.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.