PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 3 گروه هفت

صفحه ها : [1] 2

Saam
شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۰۲
بچه های گروه هفت بیان اینجا

Saam
شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۰۶
اسم تیم من اینترلندن اف سی هستش, 4 فصله همین گروه موندم.
یك بار پنجم, دوبار سوم و یه بار هم دوم شدم تو این مدت, فعلا هم سوم هستم.
با وجود اینكه تمرین ست پیسز و جنرال قبل از فصل كم نرفتم اما همیشه در طول این فصل با مشكل فرم پائین مواجه بودم كه باعث شده اونطوری كه باید نتونم نتیجه بگیرم.
این فصل فكر كنم همین سوم بشم.

امیدوارم باقی بچه های این گروه هم بیان:53:

Don Bandini
شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۵۴
سلام سامی!
ایشالا كه بقیه هم میان اینجا كیف كنین 8 نفری... منم میام میشیم 9 نفر [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Saam
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۳۹
مرسی سعید!

منم امروز درحالی كه به یه تساوی قانع بودم تونستم از حریف سرسختم یعنی داكسی حسام ببرم. هنوزم باورم نمیشه با اون روحیه های افتضاح! خلاصه باخت بیخود هفته پیشم كه 4-3 باختم جبران شد

در دیگر بازی های مهم گروه هم بلاد لاست, پرسپولیس تهران رو برد تا با 27 امتیاز و 9 امتیاز اختلاف سومیم رو قطعی كنم.
الدرم یونایتد هم با اف سی فوتبال كلاب اهواز مساوی كرد( اهواز فقط بلده از ما دقیقه آخری ببره!)

الان با 27 امتیاز و فقط به خاطر تفاضل گل كمتر نسبت به داكسی حسام سوم هستم. دو هفته دیگه دو بازیه خیلی سخت دارم در حالی كه داكسی حسام برای قطعی كردن دومیش كار دشواری رو نداره. فكر كنم این فصل سوم بشم...مثلا برای قهرمانی بسته بودم!

Don Bandini
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۳۷
ایشالا سال دیگه... اگه نشد هم سالهای دیگه [Only Registered And Activated Users Can See Links]

DoxyHesam
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۵۶
سلام!
تبریک می گم saam جان، ولی من دوم می مونم D: راستش به خاطر این باختم که تو دو تا هافبک اصلیمو نداشتم یکیش که 33 سالش بود رو بعد از این که به blood lust باختم فروختم یکی دیگه هم سر همون بازی مصدوم شد، اگه مصدوم نمی شد از blood lust هم نمی باختم ولی نشد دیگه، ایشالا سال بعد.

Saam
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۱۶
سلام حسام جون, خوشحالم كه اومدی.ایشالا بقیه هم میان
حسام جون صادقانه بگم در بازی با تو من خودمو برای باخت آماده كرده بودم:Dاما همه عوامل دست به دست هم دادن تا روزی بیاد ماندنی برای اینترلندنی ها رقم بخوره:cool:هتریكه دیگه:rolleyes:

leo
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۴۷
منم اومدم!!
چند فصله همش دارم اسم تیمم رو عوض میكنم اما هریستو اف سی تا یكی دو فصل دیگه تغییر نمیكنه!
فصل بعد هم یکی از مدعیان خواهم بود!!

Saam
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۱۹
خوش اومدی:heart2:
این همه سابقه چرا هفتمی؟:zoor:فصل دیگه حال ما رو نگیری:bigsmile:

leo
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۰۲
من كه دارم سقوط میشم بابا !!!

:sleep:

alvand_000
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۲۳
salam be hame doostan,jaleb e ke hame bara fasle baad dam az ghahremani mizanan,khob eib nadare,migan arezoo bar javanan eib nist,:d,shukhi kardam,man alvand 22 salame,sakene tehran,owner of bloodlust am
fasle pish div 2 ozam kheii kharab bood,in fasl bazie avvalamo bara in bakhtam ke tarkib nachide boodam vagarna alan khialam rahat tar bood
be har hal khoshhal misham hame bian inja moarrefi konan khodeshuno
doxy hesam e aziz nabayad divine trick mikardi,faghat zarar kardi
trainetun ro ham inghadr taghir nadid
bechasbid be yekish ta natije begirid
khoshhal shodam,har ruz sar mizanam,felan,bye

Saam
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۲۶
سلام الوند عزیز:good:اگر با فونت فارسی بنویسی ممنون میشم:thumbup:
خیلی خوشحالم كه تو هم بالاخره اومدی,می دونم خودم بازی اول رو خیلی با خوش شانسی بردم:4:شانس ما هركی از دسته دو میاد پائین بدجوری قویه:eltaf:
قهرمانی این فصل هم گمونم مال خودته:jesors:من فعلا باید دمبال این حسام باشم:apophys:

فردا بازی خیلی سختی با پرسپولیس دارم:sick:دور رفت كه بدجوری حالمو گرفت:wow:امیدوارم اونم تا فردا بیاد اینجا ارسال كنه:shades_smile:
كرمیتس هم بعیده بتونه از حسام امتیاز بگیره:crazy:

morsal
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۱۱
بچه ها بزنید تیمه این سام رو داغون كنید:yess:
:yahoo:

alvand_000
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۱۰
سلام الوند عزیز:good:اگر با فونت فارسی بنویسی ممنون میشم:thumbup:
خیلی خوشحالم كه تو هم بالاخره اومدی,می دونم خودم بازی اول رو خیلی با خوش شانسی بردم:4:شانس ما هركی از دسته دو میاد پائین بدجوری قویه:eltaf:
قهرمانی این فصل هم گمونم مال خودته:jesors:من فعلا باید دمبال این حسام باشم:apophys:

فردا بازی خیلی سختی با پرسپولیس دارم:sick:دور رفت كه بدجوری حالمو گرفت:wow:امیدوارم اونم تا فردا بیاد اینجا ارسال كنه:shades_smile:
كرمیتس هم بعیده بتونه از حسام امتیاز بگیره:crazy:

salame mojaddad,bebakhshid farsi neminevisam chon kheili sakhte baram,hala tamrin mikonam yad begiram
tabrik babate baziaye emrooz,man ham gharar bood bebazam ke naram bala,vali dige na 6 ta bi ensaf ha!!!
doxy teame khubi dare vali heif ke khub managesh nemikone
fasle baad akhare fasl ishalla miram div 2
ta un moghe teamam kheili khub mishe
kolli pool miad dastam
stadiumam ham ke dare yavash yavash sizesh behtar o behtar mishe
az lotfet mamnoon vali hamchinam teamam ghavi nabud vaghti umadam too in league:uglylolmk4:
movaffagh va shad bashi
felan

Saam
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۱۸
salame mojaddad,bebakhshid farsi neminevisam chon kheili sakhte baram,hala tamrin mikonam yad begiram
tabrik babate baziaye emrooz,man ham gharar bood bebazam ke naram bala,vali dige na 6 ta bi ensaf ha!!!
doxy teame khubi dare vali heif ke khub managesh nemikone
fasle baad akhare fasl ishalla miram div 2
ta un moghe teamam kheili khub mishe
kolli pool miad dastam
stadiumam ham ke dare yavash yavash sizesh behtar o behtar mishe
az lotfet mamnoon vali hamchinam teamam ghavi nabud vaghti umadam too in league:uglylolmk4:
movaffagh va shad bashi
felan

منم نتیجه بازیت رو دیدم واقعا جا خوردم! واقعا چطور شد؟؟:4:اما از طرفی هم باعث شد بازی های هفته دیگه هیجان و حساس بشه:img-tomato:
منم امروز 6-0 پرسپولیس رو بردم, باورم نمیشه!:apophys:دیدیر لوسكوئه هم تو جدول گلزنان رفت صدر:crazy:جان من نگیرینش بذارید اونجا بمونه خوش باشه:blush2:

در آخر هم باید بگم داكسی آماده باش!:shades_smile:

مرسل جان 1-0 های اخیر كافی نبوده؟:good:

DoxyHesam
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۲۴
سلام! چرا انقدر می گی تیممو بد manage می کنم آخه؟ بابا دومم تو جدول از اون موقع هم دارم train playmaking می کنم، در مورده divine trick اگه اون یکی هافبکم مصدوم نمی شد جواب نمی داد؟ D:

alvand_000
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۴۶
salam,mokhlesam,bebin shayad javab midad vali nemiarze,kheili zarare,bikhodi poole adam haroom mishe vase 1 bazi:love01:

alvand_000
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۴۹
سلام! چرا انقدر می گی تیممو بد manage می کنم آخه؟ بابا دومم تو جدول از اون موقع هم دارم train playmaking می کنم، در مورده divine trick اگه اون یکی هافبکم مصدوم نمی شد جواب نمی داد؟ D:

salam,mokhlesam,age doost dashte bashin ye worksho raje be training mizarim,age bekhain,faghat bacheha ro jam kon o khabaram kon

Saam
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۰۶:۳۶
خب این لیگ هم به سلامتی تموم شد و تونستم از عنوان دومیم دفاع كنم:4:

فكر نمی كردم بتونم بلاد لاست رو ببرم, خیلی خوشحالم از این بابت:img-gun:دیدیر لوسكوئه هم اقای گل شد:victory:انصافا با فرم های افتضاحش در این فصل شاهكار كرد:boredom:

پرسپولیس هم مطابق پیش بینی ها برد اما با وجود این برد رفت ششم:lightbulb:فوتبال كلاپ اهواز هم 8-1 تركوند هریستو رو! خوبی هریستو:bonk:و البته شگفتی ساز هفته هم الدرم یونایتد بود كه حسام رو 3-2 برد,خیلی جالب بود برام:smile:

هفته جذابی بود.كلا لیگ خوبی داشتیم با اینكه اونطوری كه من می خواستم پیش نرفت. به بلاد لاست تبریك میگم این قهرمانی رو,امیدوارم هرجا كه میره موفق باشه:double0smile:

تمام سعیمو می كنم فصل دیگه قهرمان بشم!:lol2:

موفق باشید:vanadium:

alvand_000
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۲۵
خب این لیگ هم به سلامتی تموم شد و تونستم از عنوان دومیم دفاع كنم:4:

فكر نمی كردم بتونم بلاد لاست رو ببرم, خیلی خوشحالم از این بابت:img-gun:دیدیر لوسكوئه هم اقای گل شد:victory:انصافا با فرم های افتضاحش در این فصل شاهكار كرد:boredom:

پرسپولیس هم مطابق پیش بینی ها برد اما با وجود این برد رفت ششم:lightbulb:فوتبال كلاپ اهواز هم 8-1 تركوند هریستو رو! خوبی هریستو:bonk:و البته شگفتی ساز هفته هم الدرم یونایتد بود كه حسام رو 3-2 برد,خیلی جالب بود برام:smile:

هفته جذابی بود.كلا لیگ خوبی داشتیم با اینكه اونطوری كه من می خواستم پیش نرفت. به بلاد لاست تبریك میگم این قهرمانی رو,امیدوارم هرجا كه میره موفق باشه:double0smile:

تمام سعیمو می كنم فصل دیگه قهرمان بشم!:lol2:

موفق باشید:vanadium:

salam,man baz ham ozr mikham ke farsi neminevisam,mer c az tabrket,vali bakhte ajibi bood,man ke bazi ro didam dalili bara bakht nemibinam,be har hal manam tabrik migam behet,in fasl behtare naram bala chon dobare miam pain,tarjih midam felan hamin ja pishe khodetun basham,taze darim ba ham hal mikonim,mage na?:hug::rasta2:
omidvaram hamatun movaffagh va shad bashid

alvand_000
يکشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۶, ۰۱:۲۷
salam , chera hich khabari nist?chera kesi nemiad inja benevise?
zemnan harki biad nazar bede bege be nazaresh in fasl radebandie in serie be che soorati mishe?mer c

Koosha
يکشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۳۲
پیش بینی و نظر دادن نمی خواد که, معلومه کی قهرمان میشه دیگه!

alvand_000
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۱۸
پیش بینی و نظر دادن نمی خواد که, معلومه کی قهرمان میشه دیگه!

albatte khob shoma lotf dari koosha jan , miduni ke ma poshte shoma namaz mikhunim vali khodetam miduni ke football 90 daghighe ast,be khosus az noe hattrickish!!!:hug::icon_bravo::worship::worship:: worship:

Koosha
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۰۷
90 دقیقه که خوبه, 180 دقیقه هم بکننش بازم فرقی نداره برات. فقط باعث میشه به جای 8 تا گل, 16 تا بزنی!

alvand_000
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۴۳
90 دقیقه که خوبه, 180 دقیقه هم بکننش بازم فرقی نداره برات. فقط باعث میشه به جای 8 تا گل, 16 تا بزنی!

khob ma zooremun be hamin baro baxe league 3i mirese dige,shoma ke too league 2 terekundi agha,dige jai bara ma nazashti dadash:tigi:

naviddooni
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۲۶
والا این سری تکلیفش تقریبا معلومه چون تعداد تیم های خوب توش ماشالا زیاده الوند جان کار بسیار وحشتناک و مشکلی داری شما برای قهرمانی برای همین مگم که از همین اول شروع کن به mots زدن که یوقتی نبازی ها

alvand_000
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۰۴
والا این سری تکلیفش تقریبا معلومه چون تعداد تیم های خوب توش ماشالا زیاده الوند جان کار بسیار وحشتناک و مشکلی داری شما برای قهرمانی برای همین مگم که از همین اول شروع کن به mots زدن که یوقتی نبازی ها

شما زیاد صحبت کنی میدم از هتریک اخراجت کنن!
چیه؟از اون تیمهای داغون شما مثل زرشک که بهترن!!!
خیلی هم خوبن.بچه ها بیاین کمک!!!

DoxyHesam
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۱۹
درسته که الوند جان خوفه، ولی همین تیمای در پیت اگه بیان تو سری های دیگه قهرمان می شن!
هر چند همین فصلم معلوم نیست الوند قهرمان شه D: بالاخره یه چیزای از الوند یاد گرفتیم D:
این بازی اول نامردی بود ): اهواز یه halfback داره هفته ای 1 میلیارد حقوق می گیره مطمئنا به زودی مجبور می شه بفروشتش، از شانس خوبم! الان خوردم بهش. البته خودمم به سوتی ای دادم! ولی خوب نامردیه!

Koosha
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۳۲
درست می گی, یارو divine trick کرد. نامردی شد! اما نگران نباش, این کار در نهایت به ضررش می شه

alvand_000
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۲۲
درسته که الوند جان خوفه، ولی همین تیمای در پیت اگه بیان تو سری های دیگه قهرمان می شن!
هر چند همین فصلم معلوم نیست الوند قهرمان شه D: بالاخره یه چیزای از الوند یاد گرفتیم D:
این بازی اول نامردی بود ): اهواز یه halfback داره هفته ای 1 میلیارد حقوق می گیره مطمئنا به زودی مجبور می شه بفروشتش، از شانس خوبم! الان خوردم بهش. البته خودمم به سوتی ای دادم! ولی خوب نامردیه!

چاکریم حسام جون.ممنونم.البته این کار اهواز چند تا مسئله داره:
1.این کار اصلا gentle نیست.اصلا
2.فقط به ضرر خودشه چون در نهایت قهرمان که نمیشه و فقط پول از دست میده.پول زیاد
حسام جان برات آرزوی موفقیت میکنم:hug:

DoxyHesam
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۱۲
فکر کنم به خاطر divine trick ای که فصل قبل سر بازی با الوند کردم این بلا سرم اومد هر چند اون بازی رو هم باختم!!!
D: هنوزم اگه بقیه ی بازیا رو ببرم قهرمان می شم! :victory: :bigsmile:
شاد باشین

alvand_000
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۰۹
فکر کنم به خاطر divine trick ای که فصل قبل سر بازی با الوند کردم این بلا سرم اومد هر چند اون بازی رو هم باختم!!!
D: هنوزم اگه بقیه ی بازیا رو ببرم قهرمان می شم! :victory: :bigsmile:
شاد باشین

مرسی حسام جون.آره.حرفت درسته.ضمنا تا 2 3 هفته دیگه تقییراتی تو تیمم میدم که دیگه با divine trick هم نبازم مگه اینکه بد شانسی بیارم مثل هفته ی آخر فصل پیش
می دونی که این فصل میخوام برم لیگ 2
برات آرزوی موفقیت می کنم:icon_bandit:

alvand_000
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۴۳
یکی بگه اینجا چه خبره!!!!!
آخه مگه میشه؟
fc sampad 1 -1 in memory of khaz o khil

ratings:

FC Sampad
Player rating and team formation
Team Attitude: (Hidden)
Tactic: Normal
Tactic skill: (no tactic)

Midfield: poor (very low)
Right Defence: poor (very high)
Central Defence: weak (high)
Left Defence: poor (very low)
Right Attack: poor (very high)
Central Attack: poor (very high)
Left Attack: poor (low)
HatStats 97
LoddarStats 4.13
PStats 10.49
GardierStats 106

In memory of khaz o khil
Player rating and team formation
Team Attitude: Play it Cool
Tactic: Attack on wings
Tactic skill: passable

Midfield: poor (very high)
Right Defence: weak (very low)
Central Defence: weak (very high)
Left Defence: poor (very high)
Right Attack: excellent (very low)
Central Attack: wretched (high)
Left Attack: formidable (high)
HatStats 148
LoddarStats 8.66
PStats 15.62
GardierStats
:rtfm::fool::shout:

Koosha
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۱۱
پیش میاد دیگه!

DoxyHesam
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۴۱
به نظرم چون هم play it cool گذاشتی هم attack on wings این طوری شد فکر کنم اگه یه کدوم از این کارا رو نمی کردی می بردی!

DoxyHesam
پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۳۱
الوند چرا همه ی innerهاتو فروختی؟ :shocked:

alvand_000
جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۸۶, ۰۵:۱۵
الوند چرا همه ی innerهاتو فروختی؟ :shocked:

wait,you'll see my friend:give_rose:

DoxyHesam
جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۲۵
واقعا مشتاقم بدونم (: ایشالا موفق باشی هر کاری می کنی

alvand_000
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۰۲
واقعا مشتاقم بدونم (: ایشالا موفق باشی هر کاری می کنی

ممنونم حسام جون . بازی با football club ahwaz رو ببین هفته بعد:love05:

DoxyHesam
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۲۴
آقا ما قید این فصلو زدیم!!!

alvand_000
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۱۲
آقا ما قید این فصلو زدیم!!!

بابا بی خیال حسام جون . شما شاخی داداش:icon_bravo:

naviddooni
يکشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۶, ۰۲:۰۲

البته نه به شاخی شما الوند جان

alvand_000
يکشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۲۹

داداش شما که اینقدر شاخی که ما روت شرط بستیم که:tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::beach::

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۲۸
آخخخخخخخ اوخخخخخخخخخ !:sick2::sick:

بابا اينجا چقدر شاخ داره اصلا نمي شه نشست !! :crazy2::wacko:

alvand_000
يکشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۳۴
آخخخخخخخ اوخخخخخخخخخ !:sick2::sick:

بابا اينجا چقدر شاخ داره اصلا نمي شه نشست !! :crazy2::wacko:

اختیار دارین قربان.شما روی سر ما جا دارین:2:

alvand_000
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۲۰
حسام جون ببخشید این جوری شد!
بازی حساس هفته ی بعد تیم اول و سوم جدول دیدنیه!!:ak::ak::ak:

tense7en
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۳۰

خوب به همدیگه نون قرض میدینا.... نیگا کن تو رو خداچه دل وقلوه ای دارن بده بستون میکنن. :drinks:

DoxyHesam
چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۳۶
چاکرم من این فصلو بیخیالم هر چی پول در می آرم می ذارم رو ورزشگام

alvand_000
سه شنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۶, ۱۰:۵۲
چاکرم من این فصلو بیخیالم هر چی پول در می آرم می ذارم رو ورزشگام

البته من هم زدم stadium ولی خب از یه حدی بیشتر دیگه به درد نمیخوره.همین حالا هم میبینی که پر نمیشه لامصب
این فصل که میمونم ولی با اجازت من فصل بعد آخر فصل بعد میرم بالا

Saam
دوشنبه ۲ مهر ۱۳۸۶, ۲۱:۴۲
ما برگشتیم! بروبچ بیاین اینجا رو بتركونیم دیگه!

alvand_000
چهارشنبه ۴ مهر ۱۳۸۶, ۰۲:۴۹
ما برگشتیم! بروبچ بیاین اینجا رو بتركونیم دیگه!

ایول بابا.بیاین دیگه.کشتین ما رو:eltaf:

Saam
چهارشنبه ۴ مهر ۱۳۸۶, ۲۲:۰۵
الوند جون فصل دیگه میری دسته دو دیگه به سلامتی؟:d

Saam
يکشنبه ۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۷:۳۲
حساس ترین بازی گروه این هفته بدون شك بازیه الوند با استقلال اهوازه, فعلا دقیقه 16 0-0 ه

Saam
يکشنبه ۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۷:۴۹
الوند یكی زد و من 2-1 از الدرم عقب افتادم!

Saam
يکشنبه ۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۷:۵۱
خوشبختانه گل تساوی رو زود زدم!:urgeman:

Saam
يکشنبه ۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۷:۵۳
چه بازی شده بازی الوند و اهواز! گل تساوی رو اهواز زد:notify:

Saam
يکشنبه ۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۸:۱۲
پایان نیمه اول:

Elderem.UTD - Inter London FC (45 minute(s) played) 2 - 3
45 minutes: 2 - 3 was the score after the first half. ILF, bringing their ball possession to 69 percent, dominated the battle.

Doxy Hesam - Mahmmett (45 minute(s) played) 3 - 0
45 minutes: Halftime score was 3 - 0. Doxyfc held the ball, with a clear 82 percent of possession.

FC Sampad - fasa (45 minute(s) played) 2 - 0
45 minutes: Halftime score was 2 - 0. Sampad dictated play, as they maintained 58 percent of possession.

fc football club ahw - In memory of khaz o (45 minute(s) played) 1 - 1
45 minutes: It was 1 - 1 at the break. The forty-five minutes were dominated by Kok, with an impressive 53 percent possession of the ball.

alvand_000
دوشنبه ۹ مهر ۱۳۸۶, ۰۰:۳۸
الوند جون فصل دیگه میری دسته دو دیگه به سلامتی؟:d

سلام.مخلصم.این فصل که نه.ولی فصل بعد میرم
خیلی مسخره باختم بازیو.هافبک هام با اینکه وضعیت خوبی داشتن و mots هم کرده بودم weak آوردم.در صورتی که بازی با doxy با همین بازیکنا در شرایطی که normal بودم passable آوردم.هتریک ریده.خیلی مسخره است.بیخودی بازیو باختم در صورتی که تیمم خیلی بهتر بود.هیچ جوره نمی پذیرم این باخت رو
حالا مجبورم ببرمت بازی آخر
چاکرم:give_rose:

Saam
دوشنبه ۹ مهر ۱۳۸۶, ۰۰:۵۷
خب شاید فرم بازیكنات نسبت به اون بازی اومده باشه پائین:rasta2:

Saam
دوشنبه ۹ مهر ۱۳۸۶, ۰۰:۵۸
راستی بهتره اون تیكه زننده ارسالتو قبل از اینكه مدیرا بیان ویرایش كنی:plugin:

alvand_000
دوشنبه ۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۹:۱۷
راستی بهتره اون تیكه زننده ارسالتو قبل از اینكه مدیرا بیان ویرایش كنی:plugin:

کدومو میگی؟:alien:

Saam
دوشنبه ۹ مهر ۱۳۸۶, ۲۲:۲۸
.هتریک ---ه.
:give_rose:

اینو:victory:

alvand_000
جمعه ۱۳ مهر ۱۳۸۶, ۱۹:۲۸
اینو:victory:

بابا خب ریده دیگه!!!:thumbdown:

Lord Milad
شنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۰۳
عید سعید فطر را بر شما تبریك عرض مینمایم...

Saam
دوشنبه ۲۳ مهر ۱۳۸۶, ۰۲:۰۷
عید شما هم مبارك دوست عزیز:beaute:

بالاخره حسام منو متوقف كرد هفته ی پیش! متاسفانه گویا بعد از دو دوره نایب قهرمانی باید به رتبه سومی قناعت كنم! مثل همیشه تا آخرین هفته ها مدعی بودم ولی بازم كم آوردم.
این هفته هم كه حریف رو شش تایی كردم:4:
بازی مهمی نداشت این هفته تنها بازی كه به نظر می رسه جالب بوده باشه بازیه اهواز و الدرم بوده كه اهواز تونسته 2-1 ببره.

هفته دیگه هم دو بازی مهم و یحتمل جالب رو داریم:

Inter London - In memory of
fc football c - Doxy Hesam

من كه شانسی برای خودم قائل نیستم:4:

الوند جان شما كه ساپورتری یه Press announcements بده كه همه بچه ها بیان اینجا عضو بشن فعال باشه تاپیكمون. حوصله داشتی به همه بچه ها ht-mail هم بده:megaphone:

alvand_000
سه شنبه ۲۴ مهر ۱۳۸۶, ۰۱:۵۱
سلام.مخلصم.در مورد press چشم.حتما
اصلا تکلیف بازی آخر معلوم نیست ولی برای بازی آخر چون میخوام با خبال راحت ببرم یه surprise جالب دارم!!!!!
ایشالا فصل بعد آخر فصل میرم بالا که شما هم از شر من خلاص شید!!!:crazy:

Real Madrid
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۹:۲۹
ورود خودم رو به این گروه تبریک میگم:xp1700:

alvand_000
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۰۹:۴۶
ورود خودم رو به این گروه تبریک میگم:xp1700:

خوش اومدی عزیز:icon_bandit:

Saam
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۲۱:۳۷
جوان جون اسم تیمت چیه؟:victory:

حداقل با مساوی برابر الوند تونستم به ركورد 13 بازی بدون شكست برسم:img-gun: به كلاب اهواز تبریك میگم, این فصل پیشرفت محسوسی داشت. امیدوارم موفق باشه.

این فصلم به تموم خوبی ها و خوشی هاش تموم شد, بعد از دو دوره نایب قهرمانی باز هم سوم شدم. ایشالا فصل آینده حتما جبران می كنم.

Real Madrid
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۲۱:۵۹
سلام
اسم تیم Real_hemat
بعد با 13 برد و یه مساوی اومدم بالا ولی خوب گروهم خیلی آسون بود:notify:

alvand_000
دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۶, ۰۳:۴۴
جوان جون اسم تیمت چیه؟:victory:

حداقل با مساوی برابر الوند تونستم به ركورد 13 بازی بدون شكست برسم:img-gun: به كلاب اهواز تبریك میگم, این فصل پیشرفت محسوسی داشت. امیدوارم موفق باشه.
این فصلم به تموم خوبی ها و خوشی هاش تموم شد, بعد از دو دوره نایب قهرمانی باز هم سوم شدم. ایشالا فصل آینده حتما جبران می كنم.
به رکورد زدنت تبریک میگم
ولی اصلا حق اهواز نبود قهرمانی
اگه به تو میباختم ... نمی سوخت!! ولی این واقعا زور داشت اونم با بازی آخرش جلوی حسام که دیگه شاهکار بود واقعا
فصل بعد این طوری نخواهد شد و من میخوام که با امتیاز کامل برم لیگ 2
ضمنا بازی اولم که با کلاب اهوازه انتقام سختی ازش خواهم گرفت.قول میدم

wantonboy13
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۱۵:۱۵
خوب بچه ها... برنامه بازیهام كه مشخص شده و من با تیم Elderem United بازی دارم.
برای هفته 5 ام مقابل تیم الوند هم تدابیر خاصی اندیشیدم كه مقابل این تیم رو خواهم كرد. :img-tomato:

dadyali
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۰:۵۷
خوب بچه ها... برنامه بازیهام كه مشخص شده و من با تیم Elderem United بازی دارم.
برای هفته 5 ام مقابل تیم الوند هم تدابیر خاصی اندیشیدم كه مقابل این تیم رو خواهم كرد. :img-tomato:

بابا بیخیال ...داری مارو میترسونی!!!

مثل اینكه اینجا داره خیلی ترسناك میشه!!:sick:

wantonboy13
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۲۳
بابا بیخیال ...داری مارو میترسونی!!!

مثل اینكه اینجا داره خیلی ترسناك میشه!!:sick:

شما صاحب كدوم یكی از تیم هایی هستی كه میخوام شیكستش بدم ؟! :1:

Saam
شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۳۳
خوش اومدی دوست عزیز:jesors:اسمتو هم میگی؟:apophys:

فردا با حسام بازی دارم, یه موقعی اینجا میومد اما دیگه پیداش نیست:img-tomato:

alvand_000
شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۶, ۲۳:۳۵
سلام.می بینم که با اومدن کامی داغ تر شده اینجا!!!
خب من همین جا به همه قول میدم که این فصل صعود مستقیم کنم به لیگ 2
خوش باشید

wantonboy13
يکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۶:۰۳
سلام.می بینم که با اومدن کامی داغ تر شده اینجا!!!
خب من همین جا به همه قول میدم که این فصل صعود مستقیم کنم به لیگ 2
خوش باشید

خوش باشی !!
-----------------
البته من قول نمی دم كه قهرمان بشم ، ولی حداقل از تیمم توقع دارم جزو 4 تیم برتر باشه كه آخر فصل كارم به اما و اگر نكشه :apophys:

wantonboy13
يکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۶:۱۵
خوش اومدی دوست عزیز:jesors:اسمتو هم میگی؟:apophys:

فردا با حسام بازی دارم, یه موقعی اینجا میومد اما دیگه پیداش نیست:img-tomato:

اسم خودم : كامران
اسم تیمم : Perspolis_B
:good:

wantonboy13
يکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۰۳
در مقابل گنده تر از خودمون عالی كار كردیم !! 2-3 در خونه حریفی چون Elderem Utd :1:

Saam
يکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۰۷
خب این فصل رو با اینكه هردو نیمه برتر بودم با تساوی شروع كردم. حسام زد یكی از بازیكنامو هم مصدوم كرد!:sick:یكی طلبت.:img-tomato:

مهم ترین بازیه هفته رو هم الوند از اهواز باخت اونم 4-1! مثل اینكه اهواز می خواد قهرمانی رو تكرار كنه.
جدال دو تیم تازه وارد رو هم الد لیدی برد. پرسپولیس ب هم با اختلاف نزدیكی باخت. كلا لیگ جالبی شده و به نظر می رسه اختلافا كمه.

هفته دیگه با الد لیدی بازی دارم كه فعلا دومه. بازی حساسی در برنامه هفته بعد به نظرم نمیاد...

شما هم بیاین از تیمتون بگید:good:

الوند جون اگر تونستی یه Press announcements دیگه بده برای اینكه بچه ها بیان اینجا, اول فصله بچه ها اشتیاق دارن:apophys:

wantonboy13
يکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۴۵
من كه زنگ خطر رو برای تمام تیم های گروه به صدا درآوردم...
الوند هم فعلا" یه 2-3 ساعتی میشه كه بچه های تیمشو تو رختكن حبس كرده و حتی تو كنفرانس مطبوعاتی هم قرار نیست شركت بكنه !!

-Aydin-
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۶, ۰۲:۳۲
بازی بعدی رو هم باختی شك نكن !! :stinker:

Saam
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۶, ۰۴:۱۵
الوند هم فعلا" یه 2-3 ساعتی میشه كه بچه های تیمشو تو رختكن حبس كرده و حتی تو كنفرانس مطبوعاتی هم قرار نیست شركت بكنه !!

همیشه با باخت زنگ خطر رو به صدا درمیاری؟:eltaf:
جمله دوم رو باحال اومدی:apophys:

wantonboy13
جمعه ۲۵ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۵۸
همیشه با باخت زنگ خطر رو به صدا درمیاری؟:eltaf:
جمله دوم رو باحال اومدی:apophys:

در مقابل تیمی كه 2-3 برابر تیمم قدرتش بود و اون هم در خونه حریف یك همچین نتیجه ای رو كسب كردن واقعا" واسه ی من با ارزش بود !! :shades_smile:

wantonboy13
جمعه ۲۵ آبان ۱۳۸۶, ۲۰:۰۳
بازی بعدی رو هم باختی شك نكن !! :stinker:

برو بابا .... تو به فكر صعود از دسته 4 باش !! :stinker:
خوب ، حریف این هفتمون رو هم آنالیز كردیم و قطعا" نتیجه ای بهتر از تیم الوند خواهیم گرفت!
در همین راستا ، حریف دوستانه این چهارشنبمون رو تیمی از آلمان كه اتفاقا" نوع بازیش شبیه به تیم فوتبال كلوب اهواز هستش انتخاب كردیم . به امید بازی زیبای بچه هامون :blush2:

alvand_000
شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۶, ۰۱:۴۸
برو بابا .... تو به فكر صعود از دسته 4 باش !! :stinker:
خوب ، حریف این هفتمون رو هم آنالیز كردیم و قطعا" نتیجه ای بهتر از تیم الوند خواهیم گرفت!
در همین راستا ، حریف دوستانه این چهارشنبمون رو تیمی از آلمان كه اتفاقا" نوع بازیش شبیه به تیم فوتبال كلوب اهواز هستش انتخاب كردیم . به امید بازی زیبای بچه هامون :blush2:

باشه:1:

wantonboy13
شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۶, ۱۱:۴۰
چی چی و باشه... پس چرا هیچكی صداش در نمیاد ؟!
این حریف تداركاتی كه من با كلی وسواس انتخاب كردم روز 4 شنبه با من بازی می كنه... یعنی 3 روز بعد از بازی با حریف اصلیم !! :img-tomato:

Sir Farzan Lytton
شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۲۳
چی چی و باشه... پس چرا هیچكی صداش در نمیاد ؟!
این حریف تداركاتی كه من با كلی وسواس انتخاب كردم روز 4 شنبه با من بازی می كنه... یعنی 3 روز بعد از بازی با حریف اصلیم !! :img-tomato:

خسته نباشيد. :1:

Saam
شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۶, ۱۴:۱۱
ما كه هنوز در جام حذفی هستیم و نمیتونیم دوستانه بذاریم:blush2:(گرچه مثل اینكه این هفته كارم تمومه:apophys:)

wantonboy13
شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۴۵
خسته نباشيد. :1:

سلامت باشید :crazy:

-Aydin-
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۱:۴۱
برو بابا .... تو به فكر صعود از دسته 4 باش !! :stinker: :blush2:
فكر كنم فصل بعد جامون عوض شه !! [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Saam
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۴:۳۰
امروز هفته دوم برگزار میشه. امیدوارم بتونم اولین پیروزی فصلم رو علی رغم مصدومیت دو تا از بازیكنام بدست بیارم:good:

alvand_000
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۶:۳۳
اگر هر کدوم از بچه ها لطف کنن footballclub ahwaz رو ببرن این فصل با امتیاز کامل از بقیه ی بازی ها میرم لیگ 2.بازی آخر هم انتقام سختی ازش خواهم گرفت.ضمنا یه چیز جالب.گروه تو alltid الان تو سری 3 ها اوله!
ایول!:good:

wantonboy13
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۵۰
اگر هر کدوم از بچه ها لطف کنن footballclub ahwaz رو ببرن این فصل با امتیاز کامل از بقیه ی بازی ها میرم لیگ 2.بازی آخر هم انتقام سختی ازش خواهم گرفت.ضمنا یه چیز جالب.گروه تو alltid الان تو سری 3 ها اوله!
ایول!:good:

حالا چون اصرار میكنی باشه... سعی می كنم كه ازش امتیاز بگیرم :shades_smile:
اما مشكل اینه كه به توام نمی خوام امتیاز بدم !! :img-gun:
اصلا" من میخوام صعود كنم ... برید كنار بینیم بابا ... :aggressive:

Saam
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۶, ۲۰:۲۶
من 3-0 بردم, فعلا رفتم سوم.:crazy:

اهواز بازم برد, البته پرسپولیس بد نباخت:img-tomato: این حسام هم كه فقط بلده از ما امتیاز بگیره:sick:الوند هم شش تایی كرد:good:

راستی الوند به نكته ی خوبی اشاره كردی! خوشحال گشتیم:apophys:

alvand_000
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۶, ۲۳:۳۲
من 3-0 بردم, فعلا رفتم سوم.:crazy:

اهواز بازم برد, البته پرسپولیس بد نباخت:img-tomato: این حسام هم كه فقط بلده از ما امتیاز بگیره:sick:الوند هم شش تایی كرد:good:

راستی الوند به نكته ی خوبی اشاره كردی! خوشحال گشتیم:apophys:

مرسی قربونت.کامی که اینقدر ریز میبینمش که جای کل کل نداره
و ضمنا اگه مردین normal از من امتیاز بگیرین نه اینکه همه تون جلو من mots کنید.فکر می کنید چرا بازی اول رو باختم؟خوب که بازیو تحلیل کنید می فهمید علتشو!!!
سوراخ سوراختون می کنم.ببینید حالا.شاکی شدم دیگه!!!:eltaf::1:

wantonboy13
دوشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۰۳
سوراخ سوراختون می کنم.ببینید حالا.شاکی شدم دیگه!!!:eltaf::1:

خشم اژدهاااااااااااا :crazy:

wantonboy13
دوشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۰۶
کامی که اینقدر ریز میبینمش که جای کل کل نداره
eltaf::1:

عینكتو باید عوض كنی... :shades_smile:
ما بسیار خرسندیم كه نتیجه ای بهتر از تیم الوند رو در مقابل حریف كسب كردیم ( همون طور كه قول داده بودیم!! )

wantonboy13
سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۶, ۲۰:۴۱
خودمون پست رو حذف می كنیم كه یه وقت پشت سرمون حرف در نیارن !! :good:

Saam
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۰۴:۴۱
فردا با الوند بازی دارم, از شانس ما حالا همین بازی باید بازی ها رو جدی بگیره:sad:

Saam
دوشنبه ۵ آذر ۱۳۸۶, ۰۱:۵۳
خب اولین باخت فصلم رو مقابل الوند تجربه كردم, 3-1. تبریك الوند جان:apophys: یكی از هافبكامو كه زدی مصدوم كردی دروازبانمم مصدومیت جزئی دید و یه پنالتی هم بازیكنم زد به هوا! گویا باید هر فصل باید دو باخت به الوند بدیم:img-tomato: با این باخت برگشتم پنجم

پرسپولیس هم كه شش تایی شد, كجایی پس؟ الدرم هم این فصل خوب نشون میده, 4-1 الد لیدی رو برد. اهوازم به سختی كاوه رو برد, عملكرد كاوه جالب بود.

الدرم با این برد با احتساب تفاضل گل بهتر رفت صدر. :jesors:

-Aydin-
دوشنبه ۵ آذر ۱۳۸۶, ۰۳:۳۷
نگفتم فصل بعد جامون عوض میشه كامران خان !! :jesors:

wantonboy13
دوشنبه ۵ آذر ۱۳۸۶, ۰۹:۵۰
نگفتم فصل بعد جامون عوض میشه كامران خان !! :jesors:

شرمنده حاجی... من تیمم این هفته تمرینش رو از دست داده بود و از طرفی حسام تركیب همیشگیش رو عوض كرد و آنالیز این تیم اشتباه از آب دراومد !! :sad:
در ضمن اگه یادت باشه هفته سوم فصل قبل بود كه من یك باخت 4-1 به كرمیتس من دادم و ازون به بعد اعلام كردم كه باشگاه رو متحول می كنم... حالا هم مهلت بچه ها برای امتیاز از دست دادن تموم شده و دیگه باید متحول شن.
احتمال میدم تا نیم فصل حداقل به 5 ام یا حتی 4 امی هم برسیم . میگی نه ... نگاه كن . :1:

wantonboy13
سه شنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۵۸
خوب ، هم گروهی های عزیز ،دوستان گرامی،حریفان گردن كلفت... هر موقع امتیازی چیزی خواستین تعارف نكنین یه وقتا... تیم پرسپولیس _ ب آماده پذیرایی از تیم های شما در بهترین هتل های شهر ، با چاشنی امتیاز خواهد بود.
جهت دریافت كامل امتیازات با اینجانب مكاتبه فرمایید!! :jesors:

Saam
چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۴۹
خوب ، هم گروهی های عزیز ،دوستان گرامی،حریفان گردن كلفت... هر موقع امتیازی چیزی خواستین تعارف نكنین یه وقتا... تیم پرسپولیس _ ب آماده پذیرایی از تیم های شما در بهترین هتل های شهر ، با چاشنی امتیاز خواهد بود.
جهت دریافت كامل امتیازات با اینجانب مكاتبه فرمایید!! :jesors:

یه جا برای ما نگه دار:eltaf:

wantonboy13
چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۳۷
یه جا برای ما نگه دار:eltaf:

با منشی دفترم تماس بگیرید تا بهتون وقت بده ، ماشالله تقاضا برای دریافت امتیاز زیاد شده ، مجبور شدیم تیم هارو سهمیه بندی كنیم. :img-tomato:

Saam
پنجشنبه ۱۵ آذر ۱۳۸۶, ۰۲:۱۲
حالا كه به ما رسید تقاضا زیاد شده!:sad:

-Aydin-
جمعه ۱۶ آذر ۱۳۸۶, ۰۵:۱۹
یه جا هم واسه من نگهدار :bad:

saeed_piero
يکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۸۶, ۱۰:۵۴
سلام بروبچه گروه 7
می بینم كه بد جوری بحث ها اینجا داغه خوبه...!
من اولین بار كه میام دسته 3 و با تیمای غولی مثل شماها كه 10-12 ستاره از من بیشتر می گیرید بازی می كنم ولی بهر حال ما اینجا نیومدیم كه زنگ تفریح تیمهای دیگه باشیم الانم با اجازه شما 2 برد و 2 باخت دارم و ششم هستم.این هفته هم كه با آقا حسام بازی داریم امیدوارم كه راحت نبازم.خلاصه ما این فصل به ششمی هم راضیم ولی اگه دسته 3 بمونم فصل بعد 100% بین 3 تیم اول قرار می گیرم.می گی نه نگاه كن!!!:good:

wantonboy13
يکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۸۶, ۱۴:۵۵
سلام آقا چطوری ؟
ایمیلتو خوندم ، ورودت رو هم تبریك میگم. امیدوارم كه در طی بازیهای بعدی باخت های بیشتری بدی تا ما بیایم بالا!!!!!!!!! :crazy:

Saam
يکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۳۱
خدا رو شكر 2-1 از اهواز بردم, بازیه نفس گیری بود. اهوازم زد یكی از بازیكنامو دو هفته مصدوم كرد, بابا رحم كنید. با 10 امتیاز رفتم چهارم.

الدرم هم با 4 گل كاوه رو برد, خوب كار می كنه این فصل الدرم. خز و خیلم 5-2 كامران رو زد, خوبی كامران جان؟ در سلامتی كامل به سر می بری؟:apophys:حسام هم 4-1 دوست تازه واردمون سعید رو برد. سعید جان خوش اومدی, امیدوارم اینجا فعال باشی:jesors:

اینم جدول لیگ:

Team Played Goals Points
1. khaz o khill 5 20 - 10 12

2. Elderem.UTD 5 18 - 9 12
3. Doxy Hesam 5 14 - 7 10
4. Inter London FC 5 9 - 5 10

5. fc football club ah 5 11 - 8 9
6. Old Lady FC 5 9 - 15 6

7. Perspolis_B 5 7 - 20 0
8. fc.kaveh 5 5 - 19 0

...و حدول گلزنان:

Player Team Goals
1. Vegard Sivertsen Doxy Hesam 7
2. Andri Hauenschild khaz o khill 6
3. Tommaso Maffezzoni khaz o khill 4
4. Pietro Claudio Zambruno Doxy Hesam 3
5. Zein Mundakar Elderem.UTD 3
6. Håkan Aalto Elderem.UTD 3
7. Rainer Sarver Elderem.UTD 3
8. Emre Koral Inter London FC 3
9. Nicolau Caria validasai 2
10. Hamza Didriksen Old Lady FC 2

wantonboy13
يکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۳۷
من خوبم شما خوبی ؟!
نتیجه غیر قابل پیش بینی نبود... من یكی از هافبك های خوب و جوونم بازی قبل اخراج شده بود.
بعدشم ما با این باخت یك رده در جدول صعود كردیم كه به بچه های تیمم این رده رو تبریك میگم !! :stinker:

-Aydin-
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۶, ۰۱:۱۲
كامران هفته بعد با كاوه داری نوبتی ام كه باشه نوبت برد توئه !!

saeed_piero
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۶, ۱۱:۲۲
سلام دوستان
دیدین تو رو خدا مفت مفت آخر بازی 2 تا گل خوردم تا بازم یه شكست سنگین دیگه بدم آخه چرا باید اینطوری بشه!!!
دو گل در دقایق 84 و 85 خیلی حال گیریه خداییش:sad:
هفته بعدم با اهواز بازی دارم حتما اون بازی رو هم می بازم دیگه... ای بابا
باید برگردیم دسته 4 وقتی تیممون تیم شد بیایم دسته 3 به قول معروف هنوز تیممون از پیش بازنده هستش وقتی تیم حسابی شد باید برگردم بیام قاطی شما بشم. هی بروبچ می گفتن نرو دسته 3 دست از پا درازتر برمی گردی ولی ما گوش ندادیم دیگه اینم نتیجش..........
حالا بازم خوبه امید به ششم شدن داریم باز از هیچی بهتره نه؟؟؟؟؟
راستی یه نکته جالب در مورد تیم من اینه که 3 باخت دادم هر سه تاش با 3گل اختلاف بوده . 3-0 به اینتر ، 4-1 به الدرم و اینجا هم که 4-1 به حسام:apophys:

wantonboy13
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۴۶
سلام دوستان
دیدین تو رو خدا مفت مفت آخر بازی 2 تا گل خوردم تا بازم یه شكست سنگین دیگه بدم آخه چرا باید اینطوری بشه!!!
دو گل در دقایق 84 و 85 خیلی حال گیریه خداییش:sad:
هفته بعدم با اهواز بازی دارم حتما اون بازی رو هم می بازم دیگه... ای بابا
باید برگردیم دسته 4 وقتی تیممون تیم شد بیایم دسته 3 به قول معروف هنوز تیممون از پیش بازنده هستش وقتی تیم حسابی شد باید برگردم بیام قاطی شما بشم. هی بروبچ می گفتن نرو دسته 3 دست از پا درازتر برمی گردی ولی ما گوش ندادیم دیگه اینم نتیجش..........
حالا بازم خوبه امید به ششم شدن داریم باز از هیچی بهتره نه؟؟؟؟؟
راستی یه نکته جالب در مورد تیم من اینه که 3 باخت دادم هر سه تاش با 3گل اختلاف بوده . 3-0 به اینتر ، 4-1 به الدرم و اینجا هم که 4-1 به حسام:apophys:

تلاش بیخودی نكن كه دسته 4 رو شاخمه... به هیچكیم نمیدمش !! :apophys:

wantonboy13
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۴۹
كامران هفته بعد با كاوه داری نوبتی ام كه باشه نوبت برد توئه !!

تیمش یه كوچولو از من قویتره... ولی شانسی كه من آوردم این بود كه در بازی آخر ، یه وینگر 4 ستارش 3 هفته مصدوم شد !! فكر كنم این بازی دیگه به امتیاز برسم ... :jesors:

REDWOLFS
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۲۳
سلام دوستان كاوه هستم كه با اسم گرگ های قرمز عضو این سایت شدم امیدوارم منو بپذیرید ظاهرا فصل بد ما داره بدتر میشه خوب اولین تجربه ما تو لیگ سه هست این هفته هم مثل هفته های قبل باخیتم با اینكه فكر می كنم بد بازی نكردیم. یه مصدوم دیگه هم رو دستم موند این فصل تا حالا نتونستم تیم رو با تركیب كامل بفرستم برام دعا كنید :1:

saeed_piero
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۳۷
سلام دوستان كاوه هستم كه با اسم گرگ های قرمز عضو این سایت شدم امیدوارم منو بپذیرید ظاهرا فصل بد ما داره بدتر میشه خوب اولین تجربه ما تو لیگ سه هست این هفته هم مثل هفته های قبل باخیتم با اینكه فكر می كنم بد بازی نكردیم. یه مصدوم دیگه هم رو دستم موند این فصل تا حالا نتونستم تیم رو با تركیب كامل بفرستم برام دعا كنید :1:

خوش اومدی جناب گرگ...
ای بابا كی مصدوم نداره!!! ما هم از وقتی اومدیم دسته 3 هی فرت فرت زدن یارامونو فرستادن پیك نیك.
ولی خداییش هفته اول بد جوری مفت بردمت ها خودم باورم نمی شد فكر كنم بازی برگشت بزنی لتو پارم كنی خودت چی فكر می كنی ها؟؟؟؟

Saam
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۱۰
كاوه جان خوش اومدی:jesors:بچه ها اگه تونستید به بقیه هم بگید بیان عضو بشن.

در مورد مصدومیت ها هم من این فصل خیلی ضربه خوردم, فكر كنم هفته دوم بود كه یكی از بهترین هافبكام هفت هفته مصدوم شد!!:sick:

wantonboy13
سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۳۸
من كه تا اینجا 2 نفر از بچه های گروهو آوردم... بقیه اش با شما !!:good:
در مورد مصدومیت بازیكن ها هم فكر می كنم تنها تیم گروهمون باشم كه مصدوم ندارم این هفته !! :apophys:

-Aydin-
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۲۶
راستی كامران اون بازیكنی كه از جوانان پروموت كردی خوب بود یا نه ؟

wantonboy13
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۲۸
من كه تا اینجا 2 نفر از بچه های گروهو آوردم... بقیه اش با شما !!:good:
در مورد مصدومیت بازیكن ها هم فكر می كنم تنها تیم گروهمون باشم كه مصدوم ندارم این هفته !! :apophys:

كدوم آدم (.....) منو چشم زد ؟!
دروازبان دوم تیمم به مدت 7 هفته مصدوم شد !! :bad:

wantonboy13
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۳۵
راستی كامران اون بازیكنی كه از جوانان پروموت كردی خوب بود یا نه ؟

سلام دارن خدمتتون !! :jesors:
چه خوبی آقا... فكر می كنی برا چی دارم میام دسته 4 ؟! این بچه های 17-18 ساله رو باید تو دسته 4 مقابل تیم های بات بازی داد تا پیشرفت كنن. تا حالا 2 تا بازیكن ( یك مهاجم و یك هافبك ) پروموت كردم ، مثل چی پشیمونم!!
این هم مشخصات فعلی بازیكن های پروموت شدم :

محمود عابدی با TSI 40 اومد توی تیم و استامیناش هم disastrous بود. در ضمن در تیم جوانان 5/4 ستاره می گرفت.
Mahmoud Abedi
TSI = 60 , 17 years and 47 days, inadequate form
Has wretched experience and weak leadership abilities

Stamina: wretched Keeper: disastrous
Playmaking: wretched Passing: disastrous
Winger: disastrous Defending: disastrous
Scoring: passable Set pieces: disastrous

--------------------------------------------------------------
احمد سیدی با همین مشخصات اومد توی تیم بزرگسالانم و در تیم جوانانم 5/5 ستاره می گرفت.
Ahmad Seyyedi
TSI = 200 , 17 years and 77 days, passable form
Has disastrous experience and weak leadership abilities [Powerful]

Stamina: weak Keeper: disastrous
Playmaking: weak Passing: weak
Winger: poor Defending: weak
Scoring: poor Set pieces: poor

Saam
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۰۳:۲۴
اولی كه بد نیست...سعی كن تا جایی كه می تونی تمرینشون بدی بعد بیاریشون بزرگسالان

فردا بازیه مهمی با الدرم دارم, انشالله با همت بچه ها می بریم. الدرم انصافا پیشرفت خوبی داشته. مهم ترین بازیه هفته هم بازیه الوند با حسامه. ببینیم چی پیش میاد...

Saam
دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۶, ۰۳:۳۲
خدا رو شكر از الدرم 2-1 بردم, بازیه نسبتا سختی بود. فعلا رفتم دوم...

كامران هم بالاخره برد...به كاوه پنج تا زد. الوند حسام رو هم برد, به نظر دست نیافتنی می رسه الوند. اهواز هم به سختی الد لیدی رو برد.

جدول لیگ:

Team Played Goals Points
1. khaz o khill 6 23 - 10 15

2. Inter London FC 6 11 - 6 13
3. Elderem.UTD 6 19 - 11 12
4. fc football club ah 6 14 - 10 12

5. Doxy Hesam 6 14 - 10 10
6. Old Lady FC 6 11 - 18 6

7. Perspolis_B 6 12 - 20 3
8. fc.kaveh 6 5 - 24 0

saeed_piero
دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۶, ۰۹:۳۸
ای بابا بازم باختیم كه خداییش مفت باختم اما عیبی نداره من دیگه عادت كردم به باختن.
هفته بعدم كه تیم صدرنشین(الوند) می زنه لهو لوردمون می كنه تا نیم فصل رو با 2 برد و 5 باخت تموم كنیم البته فكركنم پنجم بشم تونیم فصل...!

alvand_000
دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۳۴
سلام.ببینین من تیمم خیلی از لیگ 3 بهتره.باید برم بالا دیگه خسته شدم.ایشالله آخر فصل میرم که از شر من خلاص شید:good:

wantonboy13
دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۱۱
مردم چه نوشابه ها كه واسه خودشون باز نمی كنن...
با این حساب این ماییم كه باید بریم دسته 4 دیگه ؟! [Only Registered And Activated Users Can See Links]

-Aydin-
دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۲۴
افاده ها طبق طبق !!!

alvand_000
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۶, ۰۳:۱۷
کامران خان اگه منظورت به من بود باید بگم که بی زحمت یه نگاه به بازی من و حسام بندازی میگیری چی میگم:1:

wantonboy13
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۵۶
نه شما برو دسته 2 ، این فصل باهات كاری ندارم ، فصل دیگه هم كه میری دسته 2 ، بازم باهات كاری ندارم ، ولی فصل بعدش كه برگردی دسته 3 بازم بهت كاری ندارم ... میدونی چرا ؟! چون من اون موقع دارم تو دسته 4 بازیكن سازی می كنم !! :jesors:

alvand_000
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۳۲
من برم بالا دیگه نمیام پائین.خیالت راحت!.برنامه ریزی کردم تا یک سال دیگه برم لیگ برتر

wantonboy13
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۱۶
اوه اوه لیگ برتر... خالی نرو ، یه مسافرم تو راه بزن!! حیفه تو این قحطی بنزین بقیه رو تنها بذاری :shades_smile:

Saam
يکشنبه ۲ دي ۱۳۸۶, ۰۲:۳۰
فردا با كامی بازی دارم, كامی جون داداش زیر قولت نزنی ها:sick: حساس ترین بازیه فردا هم به نظرم الدرم- اهواز هستش:good:

wantonboy13
يکشنبه ۲ دي ۱۳۸۶, ۱۶:۰۵
فردا با كامی بازی دارم, كامی جون داداش زیر قولت نزنی ها:sick: حساس ترین بازیه فردا هم به نظرم الدرم- اهواز هستش:good:

نه داداش... كدوم قول ؟! بچه های ما با برد 5-0 تو خونه حریف تازه روحیه گرفتن !! :shades_smile:

wantonboy13
يکشنبه ۲ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۵۴
واقعا" خجالت نمی كشین ؟!
پس این رحم و مروتتون كجا رفته ؟!... بابا یه چیزیم به اسم "پیك" وجود داره ... یعنی چی 6 تا گل تو زمین خودی اونم بدون حتی یه گل زده ؟!... یه لایی خشك و خالی كه میتونستی بخوری ، نمی تونستی ؟!:bad:

Saam
دوشنبه ۳ دي ۱۳۸۶, ۰۴:۵۷
خدا رو شكر كامی رو 6-0 بردم, تك مهاجمم هم هتریك كرد تا در جدول گلزنان گروه شش گله بشه و بره سوم. كامی تو كه می گفتی روحیه گرفتی وگرنه من می خواستم پیك برم:stinker::apophys: حسام هم كاوه رو 4-0 برد, الوند هم 7-0 الد لیدی رو, جه بی رحم شده الوند:img-tomato:اهواز هم 3-0 الدرم رو زد, فكر می كردم نتیجه نزدیك تری بدست بیاد

نیم فصل هم تموم شد و الوند قهرمان نیم فصل شد, تبریك به الوند:jesors: منم خدا رو شكر علی رغم مصدومیت ها دوم شدم

Team Played Goals Points
1. khaz o khill 7 30 - 10 18

2. Inter London FC 7 17 - 6 16
3. fc football club ah 7 17 - 10 15
4. Doxy Hesam 7 18 - 10 13

5. Elderem.UTD 7 19 - 14 12
6. Old Lady FC 7 11 - 25 6

7. Perspolis_B 7 12 - 26 3
8. fc.kaveh 7 5 - 28 0

اینم گلزنان برتر نیم فصل:

Player Team Goals
1. Andri Hauenschild khaz o khill 9
2. Vegard Sivertsen Doxy Hesam 8
3. Sebastian Klosterstern Inter London FC 6
4. Kambiz Lotfi fc football club ahwaz 4
5. Masoud Teymourtash Perspolis_B 4
6. Tommaso Maffezzoni fcprundu 4
7. Zein Mundakar Elderem.UTD 4
8. Håkan Aalto Elderem.UTD 3
9. Pietro Claudio Zambruno Doxy Hesam 3
10. Emre Koral Inter London FC 3

wantonboy13
دوشنبه ۳ دي ۱۳۸۶, ۱۴:۱۸
از نظر من مسعود تیمورتاش و كامبیز لطفی از تیم ما و اهواز بهترین گلزنان این گروهند. واقعا" با این وضعیت مهاجم ایرانی خوب خیلی كم پیدا میشه:sad:

alvand_000
دوشنبه ۳ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۰۸
ممنونم سام عزیز.نیم فصل دوم رو هم ایشالله با امتیازات کامل پیش می بریم که صعود مستقیم کنیم

-Aydin-
يکشنبه ۹ دي ۱۳۸۶, ۱۳:۲۷
از نظر من مسعود تیمورتاش و كامبیز لطفی از تیم ما و اهواز بهترین گلزنان این گروهند.:sad:
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

wantonboy13
يکشنبه ۹ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۵۵
تبریك میگم به تمام بچه های زحمت كش تیممون كه با وجود Pick رفتن موفق شدن در خونه حریف، تیم مدعی Inter London Fc رو متوقف كنن.

Inter London - Perspolis_B 2 - 2
fc.kaveh - Doxy Hesam 0 - 8
fc football c - Elderem.UTD 4 - 1
khaz o khill - Old Lady FC 6 - 0

-Aydin-
يکشنبه ۹ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۵۰
تبریك میگم به تمام بچه های زحمت كش تیممون كه با وجود Pick رفتن موفق شدن در خونه حریف، تیم مدعی Inter London Fc رو متوقف كنن.
اولا PIC دوما چرا پیك ؟

wantonboy13
دوشنبه ۱۰ دي ۱۳۸۶, ۰۱:۴۱
اولا PIC دوما چرا پیك ؟

منظورم این بود كه من بازیكن هارو PICK كردم ( چیدم) بعد بازیكن ها PIC رفتن !! (اااااااه... گیر ندین دیگه)
بعدشم اینكه با توجه به همطراز بودن رقیب هفته بعدم (fc kaveh) ، تیمم احتیاج به روحیه تیمی داشت تا جلوشون كم نیاریم. و با باز هم با توجه به باخت سنگینم در خونه خودی مقابل Inter London FC حدس میزدم كه بازهم در خونه حریف شكست سنگینی رو متحمل شم ، پس بهتر بود پیك برم تا حداقل از این شكست دو درجه روحیه نصیب تیمم بشه كه شد !! و جالب تر اینكه یك امتیاز حساس هم از حریف گرفتیم. :shades_smile:

Saam
دوشنبه ۱۰ دي ۱۳۸۶, ۱۰:۴۷
تبریك به كامی. با اینكه نتیجه عادلانه ای به نظر نمی رسید اما مثل اینكه قسمت اینتر برد نبود...

wantonboy13
سه شنبه ۱۱ دي ۱۳۸۶, ۰۳:۱۳
تبریك به كامی. با اینكه نتیجه عادلانه ای به نظر نمی رسید اما مثل اینكه قسمت اینتر برد نبود...

خوب من همینجا یه نكته ای رو اضافه كنم...
با توجه به ضعف مفرط خط میانی تیمم نسبت به تیم های دیگه ، و كلا" پایین بودن اسكیل بازیكن هام نسبت به اكثر تیم های گروه، از اوایل فصل یه فكر حرفه ای ریختم. بیشتر بازیكنانی كه انتخاب می كنم از دفاع گرفته تا مهاجم از گلزنی خوبی برخوردارند. این كار رو برای این كردم تا از اندك موقعیت های به دست اومدم نتیجه بگیرم.
دوما" اینكه از چند هفته پیش یه هافبك با Set pieces عالی خریدم كه از كرنر ها و یا ضربات آزاد به دست اومده نهایت استفاده رو ببرم.
این بازی هم نمونه بارز این تفكر حرفهای بود...
گل اول روی گلزنی Winger تیم بدست اومد كه سابقه گلزنی خوبی داره...
گل دوم رو هم از روی نقطه كرنر همون هافبك جدیدم ارسال كرد كه مدافع میانی تیمم با قدرت گلزنی Passable و
اسپشیالیتی Head تونست گل دوم رو هم بزنه.
مربیان تازه وارد واقعا" بیان از این نكته های درسی من استفاده كنن ، اینا هر جایی پیدا نمیشه ها...:apophys:

-Aydin-
شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۰۸
بابا مربی حرفه ای !! :apophys:

wantonboy13
جمعه ۲۱ دي ۱۳۸۶, ۰۱:۴۱
می بینم كه ... وقتی 6 تا از حریف می خوریم همه میان نظر میدن ...
حالا كه 8 تا زدیم كسی نمیاد چیزی بگه ؟! :blush2:

-Aydin-
شنبه ۲۲ دي ۱۳۸۶, ۰۰:۱۹
كامران باید برگردی بچه های گروه 20 به شدت منتظر بازگشتت هستن [Only Registered And Activated Users Can See Links]

wantonboy13
شنبه ۲۲ دي ۱۳۸۶, ۰۱:۰۳
كامران باید برگردی بچه های گروه 20 به شدت منتظر بازگشتت هستن [Only Registered And Activated Users Can See Links]

دوروغ میگین... میخواین بزنین!!:img-tomato:

-Aydin-
يکشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۶, ۰۱:۴۴
دوروغ میگین... میخواین بزنین!!:img-tomato:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

wantonboy13
يکشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۲۳
خوب خوب خوب....
ما امروز با تیم از قبل صعود كرده به دسته 2 خز و خیل (بره كه دیگه برنگرده !!) بازی داریم. با توجه به بازی حساس هفته بعدمون مقابل الد لیدی اف سی ترجیح دادیم پیك بازی كنیم تا هم خزوخیل زودتر بره بالا و هم ما روحیه تیمیمون بره بالا...:good:

wantonboy13
يکشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۲۵
فعلا" كه 1-6 ما عقب هستیم... ازون طرف هم یك نتیجه عجیب رقم خورده.... اف سی كاوه 0 امتیازی كه هفته پیش از ما 8 گل خورده بود 0-1 از تیم الدرم جلو افتاده !! :bad:

wantonboy13
يکشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۳۲
البته باید اضافه كنم كه امروز چند تا از بازیكن های ذخیره و جوون و امید و خلاصه نصف تیم دومم رو هم فرستادم تو زمین. :shades_smile:

wantonboy13
يکشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۰۱
راستی من الان میانگین سنی بازیكنانمو حساب كردم .... 23 سال !! :1:

Saam
دوشنبه ۲۴ دي ۱۳۸۶, ۱۳:۲۰
متاسفانه به خاطر مسافرت و دوری از تیم نتیجه خوبی رو نگرفتیم, انشالله از امروز به تیم می رسم تا به اوج برگرده

-Aydin-
چهارشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۶, ۰۲:۵۶
كامران آماده ای دیگه آره ؟!!

wantonboy13
چهارشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۶, ۰۴:۲۵
كامران آماده ای دیگه آره ؟!!

آره عزیزم.... تو آماده ای ؟! كل قزوین منتظر بله شمان !! :apophys:

Saam
شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۴۹
انشالله با پیروزی در بازیه فردا به اوج برمیگردیم

-Aydin-
شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۶, ۱۶:۳۶
آره عزیزم.... تو آماده ای ؟! :apophys:
بله عزیزم
پس جامون عوض :apophys:

wantonboy13
شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۵۲
ما با برد در بازی فردا ( انشاالله ) به رتبه 6 ام جدول صعود خواهیم كرد تا از شر كابوس سقوط به دسته 4 راحت بشیم.:good:

wantonboy13
يکشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۶, ۲۱:۰۸
بازی امروز هم به لطف خدا و با همكاری بچه ها با پیروزی پشت سرگذاشتیم ، اما بازهم این بازیكنمون Meijdem كه ماه پیش هم سر همین بازی اخراج شده بود و به تیم ضربه بزرگی رو زد و 3 امتیاز حیاتی رو از ما گرفت ، بازهم از زمین اخراج شد اما این بار ما 1_5 جلو بودیم كه نهایتا" شدیم 2_5 !! اینتر لاندن اف سی هم با خوش شانسی در دقایق پایانی تونست 3 گل به تیم ته جدولی اف سی كاوه بزنه تا هم مارو از نگرانی برهانه (!!) هم 4_1 بازی رو برده باشه و رده دومی خودش رو مستحكم تر كنه. خزوخیل هم كه دیگه صعود كرد رفت پی كارش!!
تیم اهواز هم كه كلا" در زمین حریف حرفی برای گفتن نداره.... امیدوارم بازی با ما هم همینطور باشه!!
حسام هم كه اومد رده سوم جدول و هفته بعد بازی سختی رو با ما داره :blush2:
خلاصه این یكی دو هفته سرنوشت تیم هایی كه باید با این دسته خداحافظی كنند مشخص خواهد شد... ما كه فعلا" در رفتیم :1:

Saam
دوشنبه ۱ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۴۴
منم 4-1 بردم. بچه ها با بازگشت من آماده تر از گذشته نشون دادن:apophys:

Nillo
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۲۸
آقايون گروه براي اختصاص صفحه براي گروهتان در هفته نامه پارس هتتريك اخبار گروه را به اينجانب پخ بزنيد

در ضمن موضوع پيام شماره گروه باشد مثلا: Iv.11

با تشكر

سردبير هفته نامه پارس هتتريك

Saam
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۲۳:۱۴
2-0 باختم. تبریك به الوند, دیگه قهرمانیش تقریبا قطعیه.

از دوست عزیزی هم كه روزنامه می زنه متشكرم و خسته نباشید میگم بهش, حیف كه فعلا انگیزه ندارم والا حتما تیتر می دادم. از باقی دوستان خواهش دارم در صورت امكان همكاری كنن:blush2:

wantonboy13
سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۸۶, ۱۳:۰۴
2-0 باختم. تبریك به الوند, دیگه قهرمانیش تقریبا قطعیه.

از دوست عزیزی هم كه روزنامه می زنه متشكرم و خسته نباشید میگم بهش, حیف كه فعلا انگیزه ندارم والا حتما تیتر می دادم. از باقی دوستان خواهش دارم در صورت امكان همكاری كنن:blush2:

زمان ما كه فقط چند نفر تك و توك همكاری می كردن... خواهش می كنیم با این هفته نامه دیگه همكاری كنید...
جان تیمتون !!:blush2:

Nillo
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۴۷
آقايون تا آخر هر سه شنبه اخبارتونو بفرستيد

miyuner
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۴۱
سلام دوستان من یه تاپیك راه انداختم به اسم كانون هواداران استقلال ,خوشحال میشم بهش سر بزنید

wantonboy13
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۱۵
سلام دوستان من یه تاپیك راه انداختم به اسم كانون هواداران استقلال ,خوشحال میشم بهش سر بزنید

اینم یه راهیه برای اضافه كردن پست :bad:

Saam
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۶, ۲۳:۰۴
4-1 بردم و چهارم موندم...به امید روزهای بهتر

-Aydin-
يکشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۳۶
كامران جان میبینم كه بالاخره برگشتی و همه رو خوشحال كردی

Saam
دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۴۷
سوم شدم...مطمئن باشید اینتر متفاوتی فصل آینده خواهید دید(البته اگر بازم اتفاقی نیوفته!)

تبریك به الوند عزیز كه با اقتدار قهرمان شد

برای تیم هایی هم كه سقوط كردن( می كنن:sick:) آرزوی موفقیت دارم:jesors:

alvand_000
چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۳:۵۶
ممنونم از سام عزیز
خب بالاخره من به حق خودم رسیدم
افتادم لیگ II.1
لیگ زیاد سختی نیست ولی خب کلا کار تو لیگ 2 وافعا مشکله
از همه ی بچه های گروه خدا حافظی می کنم.دلم براتون تنگ میشه دوستان خوبم
الوند:good:

wantonboy13
چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۳۷
منم با وجود اینكه تیمم نسبت به دو تا تیم دیگه قویتر بود ، سقوط كردم !!
ولی مطمئن باشید دو فصل بعد با قدرت میام دسته 3 :1:

-Aydin-
جمعه ۲۶ بهمن ۱۳۸۶, ۰۱:۴۶
دسته سه میینمت كامران [Only Registered And Activated Users Can See Links]

wantonboy13
جمعه ۲۶ بهمن ۱۳۸۶, ۰۱:۵۴
دسته سه میینمت كامران [Only Registered And Activated Users Can See Links]

البته اگه فصل بعد سقوط نكردی بیا در خدمتیم !!
منم چه گروهی افتادما !! دسته 4 گروه 36 :bad: فكر كنم همه رو هم پیك برم با 42 امتیاز صعود كنم!! :blush2:

alvand_000
سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۲:۵۰
بچه ها افتادم Ii.1 که اصلا مادر بگرید!!

Saam
شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۶, ۱۹:۱۲
فردا استارت فصل جدید هتریكه...نظری ندارید؟

wantonboy13
شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۱۱
Doxy Hesam قهرمانه.... حرفیه ؟! :3:

Saam
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۰۰:۱۱
بازیه اول فصل رو 4-1 از اهواز بردم...ایشالا این روند خوب ادامه داشته باشه. استیل آذین هم 5-0 از PeRSeuS Team برد.الدرم هم كه به نظر می رسه توپ پری داشت بارسا كاتالان رو هفت تایی كرد. حسام هم با یه پیروزی پرگل فصل رو خوب شروع كرد

Team Played Goals Points
1. Elderem.UTD 1 7 - 0 3

2. steel azin 1 5 - 0 3
3. Doxy Hesam 1 5 - 0 3
4. Inter London FC 1 4 - 1 3

5. fc football club ah 1 1 - 4 0
6. PeRSeuS Team 1 0 - 5 0

7. emotion teh 1 0 - 5 0
8. barca-catalan 1 0 - 7 0

alvand_000
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۰۰:۳۳
سلام بچه ها.دلم براتون تنگ شده.من هم بازی اولمو که خیلی هم حساس بود هم نفس گیر بردم!هفته ی بعد یه بازی خیلی سخت دارم.خدا رحم کنه:good:

Saam
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۲۲:۰۴
سلام الوند جان, تبریك بابت برد اول, ایشالا تداوم داشته باشه:jesors:

کیان
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۶, ۱۸:۴۷
آقا نزن ، جان من نزن ، نزن دیگهههههههههههههههههههه!!!! تو همین نیم ساعت اول 3 تا

خوردم،بسه دیگه بابا،قبول،له شدم،فقط به این تیمت بگو بیخیال شه!(آخه باخت 5-1 اینتر به آرسنال

یادت بیاد!)

alvand_000
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۶, ۲۳:۰۷
سلام الوند جان, تبریك بابت برد اول, ایشالا تداوم داشته باشه:jesors:

ممنونم.بازی دوم رو هم با قاطعیت تمام بردم و رفتم صدر جدول:1::good:

-Aydin-
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۶, ۰۰:۰۵
الوند , حریفی ؟!!!! :3:

Saam
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۶, ۰۰:۳۴
آقا نزن ، جان من نزن ، نزن دیگهههههههههههههههههههه!!!! تو همین نیم ساعت اول 3 تا

خوردم،بسه دیگه بابا،قبول،له شدم،فقط به این تیمت بگو بیخیال شه!(آخه باخت 5-1 اینتر به آرسنال

یادت بیاد!)

صاحب استیل آذینی؟ چرا زودتر خودتو نشون ندادی؟:apophys:خوش اومدی:jesors: دیگه به بچه ها گفتم با قاطعیت برای شادی دل هوادارا گلزنی كنن:eltaf::apophys:

حسام چه كرد! PeRSeuS Team رو 10 تایی كرد. بارسا كاتالان هم جدال تازه واردها رو از اموشن ته 2-0 برد. اهواز هم 4-1 الدرم رو شكست داد.

جدول لیگ در هفته دوم:

Team Played Goals Points
1. Doxy Hesam 2 15 - 0 6

2. Inter London FC 2 9 - 1 6
3. Elderem.UTD 2 8 - 4 3
4. fc football club ah 2 5 - 5 3

5. steel azin 2 5 - 5 3
6. barca-catalan 2 2 - 7 3

7. emotion teh 2 0 - 7 0
8. PeRSeuS Team 2 0 - 15 0

-Aydin-
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۶, ۰۰:۵۳
كیان تو اینجایی ما نمیدونستیم ؟

کیان
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۶, ۱۷:۴۷
كیان تو اینجایی ما نمیدونستیم ؟

آره دیگه هستیم و پیش میتازیم!:apophys:(فعلاً این فصل هدفم چهارمیه تا بعد ببینم چی كار میتونم بكنم)

راستی آیدین برو اون تیم درب و داغونتو جمع كن كه به پرتسموث نبازن!(دروازه بان ندارین،برا چی پوست خیار

میذارین؟!!)(راجع بازی دیروز جلو ویگانم كه زمین دیگه حرفی برا گفتن نمیذاشت!صد رحمت به عضدی رشت!)

wantonboy13
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۶, ۱۸:۳۸
نگفتم حسام این فصل قهرمانه ؟!! :shades_smile:
چقدر تازه وارد داره این فصل... مثله اینكه اون دو تا تیمی هم كه با من رقابت داشتن از دور بیرون رفتن و فقط الدرم مونده !! :)

Saam
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۶, ۲۲:۱۶
كیان جان جسارتا اون Gunners ه نه Gooners:wink:

کیان
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۰۰
gooners خودمونیشه!(به خاطر شباهت اسمی با gunners و به معنیه قاتل و تروریسته!)

wantonboy13
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۶, ۱۷:۰۱
راستی بچه ها... كی تیم Old lady FC رو فرستاد دسته 4 ؟! :shades_smile:

Saam
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۲۲
راستی بچه ها... كی تیم Old lady FC رو فرستاد دسته 4 ؟! :shades_smile:

بارسا- كاتالان, البته موقع پلی آف اسمش آذربایجان شرقی بوده. به خاطر پلن ندادن الد لیدی بازی 5-0 تموم شده

wantonboy13
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۳۴
بارسا- كاتالان, البته موقع پلی آف اسمش آذربایجان شرقی بوده. به خاطر پلن ندادن الد لیدی بازی 5-0 تموم شده

كه اینطور... این نمیخواست بمونه برای چی منو انداخت ؟!!!!! :sick:

masoud_dj
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۴۱
کامی آواتور نو مبارک جه بهت میادا:3:

Saam
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۱۸
میریم كه وارد هفته سوم بشیم...

حساس ترین بازی هفته رو من و حسام برگزار می كنیم. حسام به نظر من مدعی اول عنوان قهرمانیه, با وجود فشار هوادارام:img-tomato: میلی به قهرمانی ندارم اما حوصله باخت رو هم ندارم:ouaip:.

بازی های امروز:

NEXT ROUND
barca-catalan - fc football c
Elderem.UTD - steel azin
Inter London - Doxy Hesam
PeRSeuS Team - emotion teh

منوچهر
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۸:۴۱
سام هم كه اینجاس [Only Registered And Activated Users Can See Links]

کیان
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۰۱
خوب سامم كه انقدر هواداراش فشارش دادن(!) كه مجبور شد ببره!
اینم جدول ونتایج هفته ی سوم:
Team Played Goals Points
1. Inter London FC 3 10 - 1 9
2. Doxy Hesam 3 15 - 1 6
3. fc football club ah 3 13 - 5 6
4. steel azin 3 8 - 6 6
5. Elderem.UTD 3 9 - 7 3
6. PeRSeuS Team 3 7 - 16 3
7. barca-catalan 3 2 - 15 3
8. emotion teh 3 1 - 14 0

barca-catalan - fc football c 0 - 8
Elderem.UTD - steel azin 1 - 3
Inter London - Doxy Hesam 1 - 0
PeRSeuS Team - emotion teh 7 - 1

Saam
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۶, ۱۹:۲۹

چاكر منوچ پنج تائی:shades_smile::apophys:چطوری؟قدر هل بوی رو بدون خوب به گروهتون صفا داده:apophys:

ممنون از لطفی كه كیان داشت:apophys:توكل به خدا ببینیم این فصل قسمتمون چندمیه, تا الان كه خدا رو شكر خوب اومدم

Dangerous boy
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۰۲:۳۶
علی جون چرا ویرایش كردی ؟ چیز خاصی نگفت كه [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Saam
پنجشنبه ۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۰۱
دوستان گروه هفتی عیدتون مبارك:crazy:امیدوارم سال خوبی داشته باشید:shades_smile:وقت كردید به بقیه بچه های گروه هم بگید بیان اینجا شلوغ باشه

Saam
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۲۱
چقدر این تاپیك شلوغه!!!

خدا رو شكر 5-0 PeRSeuS Team بردم و چسبیدم به صدر. اهواز هم اموشن رو هشت تائی كرد, حسام هم در بازی جالب الدرم رو 10 تائی كرذ! حسام می خواد این فصل ركورد بزنه:apophys:در نزدیكترین بازی روز هم بارسا كاتالان 1-0 استیل آذین رو برد.

جدول:

Team Played Goals Points
1. Inter London FC 4 15 - 1 12

2. Doxy Hesam 4 25 - 1 9
3. fc football club ah 4 21 - 5 9
4. steel azin 4 8 - 7 6

5. barca-catalan 4 3 - 15 6
6. Elderem.UTD 4 9 - 17 3

7. PeRSeuS Team 4 7 - 21 3
8. emotion teh 4 1 - 22 0

Dangerous boy
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۳۲
سام عزیز این آواتاری كه گذاشتی عكس خودته ؟!! :3:

wantonboy13
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۴۳

مگه نمی دونستی ؟!! سام هاشمیان.... بنده خدا خیلی شبیه وحید ه ه ه ه ...... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Saam
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۱۳

آره دیگه, البته اینو میدونی كه از عكس های قدیمیمه:apophys:

کیان
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۰۶
متاسفانه هفته پیش 2 تا مهاجم اصلیم مصدوم بودن و خودمم كه مسافرت بودم.

حداقل امیدوارم تیمم فردا زیاد گند نزنه!

-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۰۸
امروز چند چند میبازین كیان جان ؟ منظورم تو لیگ برتره :3:

کیان
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۲۲
با همون نتیجه ای كه قراره شما رو 10 روز بعد ببریم!

alvand_000
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۵۵
آقا من به مشکل خوردم.باید چند تا بازیو ببازم که مستقیم نرم بالا!!!

Saam
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۳۰
آقا من به مشکل خوردم.باید چند تا بازیو ببازم که مستقیم نرم بالا!!!

خب اگر از سطحت از دسته دو هم بالاتره برو بالاتر:apophys:

خدا رو شكر 9-0 اموشن رو بردم و به صدرنشینی ادامه می دم:eltaf::apophys:الدرم 5-1 PeRSeuS Team رو برد, حسام كاتالان رو 7 تائی كرد و در آخر اهواز 3-1 استیل آذین رو برد.

جدول رده بندی تا پایان هفته پنجم:

Team Played Goals Points
1. Inter London FC 5 24 - 1 15

2. Doxy Hesam 5 32 - 1 12
3. fc football club ah 5 24 - 6 12
4. steel azin 5 9 - 10 6

5. Elderem.UTD 5 14 - 18 6
6. barca-catalan 5 3 - 22 6

7. PeRSeuS Team 5 8 - 26 3
8. emotion teh 5 1 - 31 0

mekil
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۲۳
در topic دیگر مباحث در هت تریک ایران در قسمت گردهمایی اعضای تهرانی هتریک نظر خود را بگید و به همه دوستای خود خبر بدید..

Saam
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۷
خدا رو شكر 2-0 الدرم رو بردم, بازی نزدیكی بود همونطور كه احساسشو می كردم. استیل آذین 7-1 اموشن رو زد, PeRSeuS Team هم بارسا كاتالان رو شش تایی كرد. حسام هم در ادامه روند عالی گلزنیش اهواز رو هشت تائی كرد.

جدول تا پایان هفته ششم:

Team Played Goals Points
1. Inter London FC 6 26 - 1 18

2. Doxy Hesam 6 40 - 1 15
3. fc football club ah 6 24 - 14 12
4. steel azin 6 16 - 11 9

5. Elderem.UTD 6 14 - 20 6
6. PeRSeuS Team 6 14 - 26 6

7. barca-catalan 6 3 - 28 6
8. emotion teh 6 2 - 38 0

کیان
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۱۱
خوب منم که 2 هفته پشت سر هم با حسام بازی دارم!
راستی یه مسابقه ی جذاب!:
هر کی بتونه بگه من در مجموع این 2 بازی چند تا میخورم جایزه ی ارزنده ای کسب میکنه!!!

wantonboy13
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۱۸
خوب منم که 2 هفته پشت سر هم با حسام بازی دارم!
راستی یه مسابقه ی جذاب!:
هر کی بتونه بگه من در مجموع این 2 بازی چند تا میخورم جایزه ی ارزنده ای کسب میکنه!!!

11 تا !! تو خونه حسام 6 گل ، و خونه خودت 5 تا !! :wink:

Saam
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۰۸
با این خشونتی:apophys: كه حسام داره نشون می ده احتمالا همینی كه كامی گفت رخ می ده:sick:

Saam
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۳
0-5 از بارسا كاتالان بردم تا با امتیازت كامل قهرمان نیم فصل بشم...پیش بینی كامی هم تقریبا درست دراومد و استیل آذین در زمین خودش 6 تا از حسام خورد. الدرم هم اموشن رو هفت تایی كرد و اهواز هم 2-2 برابر PeRSeuS Team متوقف شد تا از كورس قهرمانی تا حدودی جا بمونه...

جدول گروه تا پایان نیم فصل:

Team Played Goals Points
1. Inter London FC 7 31 - 1 21

2. Doxy Hesam 7 46 - 1 18
3. fc football club ah 7 26 - 16 13
4. Elderem.UTD 7 21 - 20 9

5. steel azin 7 16 - 17 9
6. PeRSeuS Team 7 16 - 28 7

7. barca-catalan 7 3 - 33 6
8. emotion teh 7 2 - 45 0

جدول گلزنان:

Player Team Goals
1. Vegard Sivertsen Doxy Hesam 12
2. Manuel Maric Doxy Hesam 10
3. Elizur Shtengel steel azin 7
4. Sebastian Klosterstern Inter London FC 6
5. Filiberto Riso Doxy Hesam 6
6. Payam Kashani fc football club ahwaz 5
7. Chad Harvey Doxy Hesam 5
8. Raymon Gelderlander PeRSeuS Team 5
9. Pooria Izadyar Inter London FC 5
10. Horst Fritz Doxy Hesam 4

wantonboy13
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۴۴
0-5 ...پیش بینی كامی هم تقریبا درست دراومد و استیل آذین در زمین خودش 6 تا از حسام خورد...
10.

من این حسام رو میشناسم..... بازی بعدی هم حداقل 5 تا میزنه !! :1:

alvand_000
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۴۷
ایول سام.می بینم که اوضاع خوبه.من هم league rank ام شده 9 !!!!!
همین طوری پیش برم مستقیم میرم لیگ برتر. این هفته هم تو cup بازی خیلی سختی با fc taj mashad دارم!!!!
برام دعا کنید بچه ها:good:

wantonboy13
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۱۰
ایول سام.می بینم که اوضاع خوبه.من هم league rank ام شده 9 !!!!!
همین طوری پیش برم مستقیم میرم لیگ برتر. این هفته هم تو cup بازی خیلی سختی با fc taj mashad دارم!!!!
برام دعا کنید بچه ها:good:

برای اینكه بری لیگ برتر یا نری ؟!!! برای جام حذفی هم دعا میخوای ؟!! اگه زیادتر بخوای میتونیم تعرفه دولتی هم باهات حساب كنیم... :shades_smile:

Saam
دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۲۴
با برد 8-0 برابر بارسا كاتالان به صدرنشینی ادامه دادم...در بازی جالب PeRSeuS Team 5-2 اهواز رو شكست داد تا زنگ خطر برای اهواز به صدا در بیاد. حسام 6-0 استیل آذین رو برد تا پیش بینی كامی درست از آب دربیاد! الدرم هم 7-0 اموشن رو شكست داد

جدول تا پایان هفته هشتم

Team Played Goals Points
1. Inter London FC 8 39 - 1 24

2. Doxy Hesam 8 52 - 1 21
3. fc football club ah 8 28 - 21 13
4. Elderem.UTD 8 28 - 20 12

5. PeRSeuS Team 8 21 - 30 10
6. steel azin 8 16 - 23 9

7. barca-catalan 8 3 - 41 6
8. emotion teh 8 2 - 52 0

Saam
يکشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۲۴
الدرم رو 0-3 شكست دادم, الدرم كلا تیم خطرناكی نشون داده و كمی نگران بودم اما خدا رو شكر مشكلی پیش نیومد.PeRSeuS Team هم نشون داده متحول شده و این بار بارسا كاتالان رو 1-10 برد! حسام هم اهواز رو 0-4 شكست داد و استیل آذین با همین نتیجه بر اموشن چیره شد(تریپ اخبار ورزشی!)

جدول گروه تا پایان هفته نهم:

Team Played Goals Points
1. Inter London FC 9 42 - 1 27

2. Doxy Hesam 9 56 - 1 24
3. fc football club ah 9 28 - 25 13
4. PeRSeuS Team 9 31 - 31 13

5. Elderem.UTD 9 28 - 23 12
6. steel azin 9 20 - 23 12

7. barca-catalan 9 4 - 51 6
8. emotion teh 9 2 - 56 0

کیان
يکشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۱۷
خوب دیدم چون این هفته همه ی نتیجه ها به نفع من بوده خودم بیام نتایجو بگم!4-1 اهوازو زدم تا برا اولین بار به رتبه سوم لیگ برسم!پرسوس و الدرم هم 4-4 مساوی کردن تا من بالاتر از جفتشون قرار بگیرم.حسام 6-0 اموشن رو زد و سام هم 10-0 بارسا رو!

اینم جدول هفته ی دهم:

Team Played Goals Points
1. Inter London FC 10 48 - 1 30
2. Doxy Hesam 10 66 - 1 27
3. steel azin 10 24 - 24 15
4. PeRSeuS Team 10 35 - 35 14
5. Elderem.UTD 10 32 - 27 13
6. fc football club ah 10 29 - 29 13
7. barca-catalan 10 4 - 61 6
8. emotion teh 10 2 - 62 0

پ.ن:حیف که یه بازی رو الکی به بارسا 1-0 باختم،(2 تا مهاجم اصلیم مصدوم بودن و بهترین بازیکنم رو فرم نبود)وگرنه الآن خیالم از پلی-آف های دسته 4 راحت بود.

کیان
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۲۳
خوب اینم نتایج این هفته: (جالب ترین جای این هفته این بود که حسام تو دقیقه ی 4 گل اولو خورد بعد 6 تا زد!)
Inter London - PeRSeuS Team 5 - 0
barca-catalan - steel azin 0 - 9
fc football c - emotion teh 5 - 0
Elderem.UTD - Doxy Hesam 1 - 6
اینم جدول:
Team Played Goals Points
1. Inter London FC 11 53 - 1 33
2. Doxy Hesam 11 72 - 2 30
3. steel azin 11 33 - 24 18
4. fc football club ah 11 34 - 29 16
5. PeRSeuS Team 11 35 - 40 14
6. Elderem.UTD 11 33 - 33 13
7. barca-catalan 11 4 - 70 6
8. emotion teh 11 2 - 67 0

پ.ن:حساس ترین مسابقه ی این فصل بین حسام و سام هفته ی بعد قراره برگزار شه که در واقع جدال برای

قهرمانی و برخورد بهترین خط دفاع لیگ با بهترین خط حملشه!(درصورت تساوی یا برد سام ، خودش و

درصورت باختش حسام قهرمان میشه!البته اگه مسئله ی غیر عادی ای پیش نیاد.)

کیان
يکشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۳۱
حسام 2-0 سام رو برد که هم قهرمانیشو تضمین میکنه و هم باعث میشه که هر 2 تاشون به طور مستقیم برن

دسته 2!(البته بازم میگم درصورت پیش نیومدن مسئلی خاص!).اینم نتایج و جدول این هفته:

Doxy Hesam - Inter London 2 - 0
emotion teh - PeRSeuS Team 0 - 8
fc football c - barca-catalan 7 - 0
steel azin - Elderem.UTD 2 - 0

Team Played Goals Points
1. Doxy Hesam 12 74 - 2 33
2. Inter London FC 12 53 - 3 33
3. steel azin 12 35 - 24 21
4. fc football club ah 12 41 - 29 19
5. PeRSeuS Team 12 43 - 40 17
6. Elderem.UTD 12 33 - 35 13
7. barca-catalan 12 4 - 77 6
8. emotion teh 12 2 - 75 0

کیان
يکشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۳۸
درحالی 2 هفته به پایان لیگ مونده رقابت درمیانه ی جدول خیلی حساس شده!اینم جدول گلزنان( كه یه تنوعی پیش بیاد!):
Player Team Goals
1. Manuel Maric Doxy Hesam 19
2. Sebastian Klosterstern Inter London FC 14
3. Vegard Sivertsen TC united FC 12
4. Filiberto Riso Doxy Hesam 12
5. Navid Karegar steel azin 10
6. Raymon Gelderlander PeRSeuS Team 10
7. Andy Debunne PeRSeuS Team 9
8. Elizur Shtengel steel azin 9
9. Kambiz Lotfi fc football club ahwaz 8
10. Anders Svensson Elderem.UTD 7

راستی بچه ها یكم بیاید اینجا نظر بدید،بابا مردیم از تنهایی!

پ.ن:سام به این داداشت بگو یه كم تو آكادمیش پاس تمرین بده!!!:jesors::1:

کیان
يکشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۱۸
اینم نتایج امروز:
Elderem.UTD - fc football c 3 - 1
PeRSeuS Team - Doxy Hesam 0 - 6
Inter London - steel azin 2 - 0 (میخواستم موتز برم ولی بیخیال شدم،فك كنم اگه موتز رفته بودم میبردم!)
emotion teh - barca-catalan 3 - 1

باتوجه به این نتایج رسیدن به هدفم كه اول فصل گفته بودم(چهارمی)قطعی شد!و البته با وجود بازی بازی هفته ی بعد سام با اهواز سومیم قطعیه!اینم جدول:

Team Played Goals Points
1. Doxy Hesam 13 80 - 2 36

2. Inter London FC 13 55 - 3 36
3. steel azin 13 35 - 26 21
4. fc football club ah 13 42 - 32 19

5. PeRSeuS Team 13 43 - 46 17
6. Elderem.UTD 13 36 - 36 16

7. barca-catalan 13 5 - 80 6
8. emotion teh 13 5 - 76 3

پ.ن:راستی به سام و حسام(با وجود اینكه اینجا نمیاد!)تبریك میگم.دسته 2 خوش بگذره!فصل بعد همین پایین مایینا منتظرتونم!

کیان
دوشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۰۵
مثل اینكه یه تعداد زیادی از پستام نیاز به ویرایش داره!فقط حسام میره بالا!(نمیدونستم از هر گروه یكی میره!)

bianco vino71
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۳۹
منم از فصل بعد به گروه شما اضافه ميشم
اميدوارم رقابت خوبي داشته باشيم

فقط نمي دونم چرا هر گروهي ميرم انقدر سوت و كوره :pardon:

کیان
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۵۱
منم از فصل بعد به گروه شما اضافه ميشم
اميدوارم رقابت خوبي داشته باشيم

فقط نمي دونم چرا هر گروهي ميرم انقدر سوت و كوره :pardon:

سلام
سوت و كور نبود ،سوت و كور شد!ولی خوب رقابت های خود لیگ چندانم بد نیست البته در میانه ی جدول،چون فك كنم این فصلم مثل فصل قبل فقط 2 تا مدعی صعود باشن كه یكیشون تیمیه كه از دسته 2 میاد اون یكیم تیمه سامه!

کیان
سه شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۱۰
من امروز داشتم تیمای فصل بعد لیگو تو آلتید بررسی میكردم كه فهمیدم متاسفانه یكی از تیمایی كه میاد بالا به اسم ابومسلم 2 ماهه صاحبش بهش سر نزده و البته هنوز بات نشده.امیدوارم هرچه سریعتر بهش برسه كه مثل فصل قبل تیم بات تو لیگ نداشته باشیم.

bianco vino71
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۴۳
مالک این تیم الوند همون آقا الوند معروفه دیگه ؟
اگه باشه واسه من افتخاره که در کنار این تیم توی لیگ رقابت می کنم

من هفته اول با تیم ابومسلم بازی می کنم که ظاهرا ً این هفته بات شده

کیان
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۴۳

من هفته اول با تیم ابومسلم بازی می کنم که ظاهرا ً این هفته بات شده

نچ.تیم الوند خز و خیله كه البته تا 2 فصل پیش تو این دسته بوده ولی الان دسته دوه و عمرن سقوط نمیكنه وحتی به نظر میاد خودش نمیخواد وگرنه میتونه صعود كنه لیگ برتر.

wantonboy13
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۰۵
نچ.تیم الوند خز و خیله كه البته تا 2 فصل پیش تو این دسته بوده ولی الان دسته دوه و عمرن سقوط نمیكنه وحتی به نظر میاد خودش نمیخواد وگرنه میتونه صعود كنه لیگ برتر.

یادش بخیر.... زمانی كه الوند تو این گروه شاخ بود ، با هم همگروه بودیم... !! :apophys:

wantonboy13
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۰۹

آخ نمی دونــــی ..... سعادتیست واس خودش :pardon:

babaali
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۱۴
دوستان منم هستم...تیم من هم كه میشناسید دیگه...فوتبال كلاب اهواز...

امیدوارم فصل خوبی داشته باشیم...تیمهای قوی تو گروه زیاد شدن و گروهمون خیلی سخت شده:1:

کیان
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۳۱
دوستان منم هستم...تیم من هم كه میشناسید دیگه...فوتبال كلاب اهواز...

امیدوارم فصل خوبی داشته باشیم...تیمهای قوی تو گروه زیاد شدن و گروهمون خیلی سخت شده:1:

ایول!بالاخره این گروه یه رونقی گرفت و بچه ها این طرفا پیداشون شد.:good:

راستی اولین بازی فصلمون با همه!منتظر یه باخت 4-1 دیگه مثل بازی برگشت فصل قبل باش!:apophys:

babaali
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۴۱
ایول!بالاخره این گروه یه رونقی گرفت و بچه ها این طرفا پیداشون شد.:good:

راستی اولین بازی فصلمون با همه!منتظر یه باخت 4-1 دیگه مثل بازی برگشت فصل قبل باش!:apophys:

این فصل فرق میكنه حاجی...البته من هیچ تغییری تو تیمم ندادم...ولی امیدوارم بچه ها مثل دو فصل پیش كه قهرمان شدن بازی كنن...

کیان
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۵۴
بچه ها 2 تاگلزن برتر روز اول جام حذفی ماله گروه خودمونه!برین كف كنین!

اولیش با 7 گل ماله الونده دومیشم با 6 گل ماله پرسوسه.

babaali
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۵۹
بچه ها 2 تاگلزن برتر روز اول جام حذفی ماله گروه خودمونه!برین كف كنین!

اولیش با 7 گل ماله الونده دومیشم با 6 گل ماله پرسوسه.

ببینم به آقای گل چیزه:good: طلا هم میدن؟؟

Saam
پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۱۶
ایول چقدر شلوغ شده! بابا خب همیشه اینقدر فعال باشین دیگه...مرسی از كیان كه تو مدتی كه نبودم تاپیكو سرپا نگه داشت:apophys:
این الوند خودمون نیست...اون هنوز اسم تیمش خز و خیله:jesors:

bianco vino71
پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۷, ۰۷:۳۸
به هر حال الوند الوند دیگه :apophys: واسه ما افتخاره

امیدوارم تاپیک همینطور تا آخر فصل پر رونق باقی بمونه

کیان
پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۳۵
آخه اولن این الوند نیست و یوزرش حامده.دومن من همون طور كه سام خواسته بود به 3 نفر دیگه پیغام دادم كه بیاین اینجا ولی مثل اینكه الوند 10 روز و الدرم 2 هفتس به تیمشون سر نزدن ولی پرسوس فعاله.

پ.ن:راستی یه چیز جالب:زبان این الوند آلمانیه!

PeRSeuS
پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۳۱
سلام بر بچه های گروه هفت .
اسم تیم من پرسیاس ه . من 2.5 فصل در خدمت هتریک هستم .
علت نبودن من در این مکان دوستانه نخواستن نبود . ندونستن بود .
به هر حال الان در جمع شما عزیزان هستم

کیان
پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۴۴
مرسی بچه ها!حالا شد یه گروه درست حسابی! و البته حالا كل كل ها بالا میگیره!!!

PeRSeuS
پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۵۳
فوتبال و این حاشیه ها .....

همین بازی های گروه رو جذاب تر می کنه ...

babaali
جمعه ۳۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۱۵
منم سعی میكنم بعد از امتحانات دانشگاه همیشه در خدمت گروه دوست داشتنیمون باشم...بعد از 16 تیر...

wantonboy13
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۵۱
به به.... مدیر ارزشمند تیم اف سی فوتبال كلوب اهواز هم تشریف فرما شدند....
برای شناخت من زیاد زحمت نكش... بازیهای 2 فصل پیشت با Perspolis_B رو به یاد بیار... :1:

کیان
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۴۵
هفته ی اول با 3 تا بازی نزدیك و یه بازیه یه طرفه همراه بود:

fc alvand - Inter London 2 - 4
Elderem.UTD - PeRSeuS Team 3 - 2
Aboomoslem - bianco vino 0 - 10
Arsenal I.F.C - fc football c 2 - 1

Saam
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۰۰:۴۶
من خدا رو شكر بردم. فكرشو نمی كردم, خیلی خوشحالم! الدرم هم با اختلاف كمی PeRSeuS رو برد. وینو هم تیم بات ابومسلم رو 10 تایی كرد و كیان هم در یه بازیه جالب با اختلاف نزدیكی اهواز رو برد. تبریك به برنده ها و تسلیت به بازنده ها

اینم جدول گروه در پایان هفته اول:

Team Played Goals Points
1. bianco vino 1 10 - 0 3

2. Inter London FC 1 4 - 2 3
3. Elderem.UTD 1 3 - 2 3
4. Arsenal I.F.C. 1 2 - 1 3

5. PeRSeuS Team 1 2 - 3 0
6. fc football club ah 1 1 - 2 0

7. fc alvand 1 2 - 4 0
8. Aboomoslem 1 0 - 10 0

bianco vino71
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۴۵
با اینکه تیم مقابلم یه بات بود ولی عملکرد تیم راضی کننده بود
این اولین باری بود که توی یه بازی 10 تا گل می زدم
هفته بعد بازی حساسی دارم که با برد می تونم صدر جدول رو نگه دارم

babaali
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۵۸
به به.... مدیر ارزشمند تیم اف سی فوتبال كلوب اهواز هم تشریف فرما شدند....
برای شناخت من زیاد زحمت نكش... بازیهای 2 فصل پیشت با Perspolis_B رو به یاد بیار... :1:

بله نگاه انداختم یادم اومد...نتایج تیم شما واقعآ قابل تحسین بود:apophys: