توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فیلمستان
Sepehr
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۱۹
سلام
این تاپیكو زدم تا هركی هر فیلمی رو دیده بیاد اینجا تعریفش كنه یا لینكشو بذاره اینجا بقیه هم ببینن
امیدوارم تا پیك خوب و پر رونقی بشه البته اگه نبندنش :apophys:
TAHA
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۲۷
كارت درست
Ma3oud
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۵۵
آره اینجوری امید دیگه تنهایی فیلم نمیبینه
من الان دارم جدید و بسیار زیبا و ترسناک One Missed Call رو دانلود میکنم
Matrix23
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۱۹
عمو مسعودی ی ی ی ی ی... میخوامت داداش. ی حالی بده و بگو كجا و چطوری و... دانلودش كنیم.
wantonboy13
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۵۵
One missed call رو من دو هفتس خریدم دی وی دیشو.... منتها هنوز وقت نكردم ببینم...!! :sick:
اگه قشنگ بود بگو برم ببینم... :ouaip:
Lord Milad
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۱۴
بروبچ فیلم Super hero movie رو دیدید؟
فیلم کمدیه و خیلی قشنگه وموضوعشم اسن که فیلم اسپایدرمن(مرد عنکبوتی)رو به تمسخر گرفته.
درضمن کارگردانشم کارگردان فیلم های طنز Scary movie 1,2,3,4 و meet the spartan هست.
پیشنهاد میکنم برید فیلمش رو بگیرید و ببنید.
Lord Milad
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۱۵
راستی این فیلمی که بالا گفتین جدیده؟
pejman_msh
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۱۷
عنوان:
One Missed Call
عنوان اصلي:
One Missed Call
Tagline:
What will it sound like when you die?
استوديو:
Warner Home Video
تاريخ اكران:
4/22/2008
مدت زمان فيلم:
87
داستان فيلم:
بت ریموند و که یک دانشجو هست به همراه دوستانش یک نیمسال بسیار شوم را سپری کردند به طوری که هیچ چیز در مورد اینده ی انها در دانشگاه مشخص نیست . در این زمان انها ایمیلهای صوتی دریافت می کنند که حاوی روز و جزییات زمان مرگ انها می باشد و........:spiteful:
بقيه رو برين خودتون ببينين
كارگردان:
Eric Valette
بازيگران:
Shannyn Sossamon
Edward Burns
Ana Claudia Talancón
Ray Wise
و در كل فيلم قشنگيه :jesors:
Lord Milad
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۱۹
بروبچ فیلمهای جان سخت بروس ویلیسم فیلم های قشنگیه اونا رو اگه ندیدید ببینید.
Dangerous boy
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۲۶
قدیمیا رو ولش فقط جدید
misagh
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۴۸
چقدر دانلودش طول می كشه ؟
Ma3oud
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۲۲
عمو مسعودی ی ی ی ی ی... میخوامت داداش. ی حالی بده و بگو كجا و چطوری و... دانلودش كنیم.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
فرهاد
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۲۳
از فیلم نگین که من خوره فیلمم....1200 فیلم ریالیسم کالکشن دارم..مثل امیلی .21 گرم..مسیر سبز..استالکر..
کراش..فریاد مورچه ها
اگه می خواین هر روز یه فیلم رو براتون نقد کنم :d
فرهاد
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۲۷
راستی شبکه tv persia دوشنبه ها ساعت 5 بعد از ظهر یه برنامه داره به اسم مجله فیلم..
جدیدترین فیلما رو توضیحی ازش میده روی صحنه هاش.....اندشه.....
Ma3oud
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۳۹
چقدر دانلودش طول می كشه ؟
با dsl 128 حدود 17-18 ساعت
Ma3oud
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۴۱
از فیلم نگین که من خوره فیلمم....1200 فیلم ریالیسم کالکشن دارم..مثل امیلی .21 گرم..مسیر سبز..استالکر..
کراش..فریاد مورچه ها
اگه می خواین هر روز یه فیلم رو براتون نقد کنم :d
دستت درد نکنه نقد و ولش کن فیلماتو بده :spiteful:
فرهاد
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۴۴
ma3oud میدونی الان بهترین راهه فیلم دیدن چیه؟
شبکه mbc همین ماه میخواد را بیوفته...فیلمهای هالیوودی جدید با دوبله طلایی میخواد بزاره..
دیگه من یکی که چپ نگاه DVD نمی کنم.. :ی
Ma3oud
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۴۷
ma3oud میدونی الان بهترین راهه فیلم دیدن چیه؟
شبکه mbc همین ماه میخواد را بیوفته...فیلمهای هالیوودی جدید با دوبله طلایی میخواد بزاره..
دیگه من یکی که چپ نگاه DVD نمی کنم.. :ی
ما که تو نخ آنتن نیستسم
اگه دی وی بی گرفتم می بینم
Sepsepi
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۴۷
هر فيلميو كه خواستين بگين تا بهتون لينك دانلود بدم .البته 5 درصد ممكنه پيدا نشه ، اما 95 درصد پيدا ميشه .
Ma3oud
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۴۸
هر فيلميو كه خواستين بگين تا بهتون لينك دانلود بدم .
لینک مستقیم میدی؟
Sepsepi
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۵۳
لینک مستقیم میدی؟
لينك مستقيمم ممكنه اما بعيده . چون لينكاي مستقيم خيلي زود پاك ميشه و بعد يه جا ديگه بايد پيداش كرد . در كل من لينك رپيدشير ميدم . اما الان يه سايت هست به اسم Rapidbaz.com كه ميتوني لينكاي اين سايتاي معروفو بهش بدي تا واست آپلود كنه . اشتراكشم خيلي ارزونتر از رپيدشير و ... ست . به نظر من خريدنش واسه دانلود بازا ميتونه خوب باشه . البته من خودم به شخصه رپيدشير ميخرم .
فرهاد
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۰۳
با این لینکای غیر مستقیم که دانلود میکنی با DAP یا Orbit یا accelator نمیشه dl کرد .
با خوده دانلودر ویندوزه که اگه وسطش dc بشی دیگه هیچی ....حالا مخصوصا که حجم هم بالاس ...
Sepehr
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۳۷
من كلی وقتمو گذاشتم فیلم iron man دان كردم می خوام بازش كنم می گه باید صداشم دان كنی از كجا نمیدونم؟:blush2:
Ma3oud
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۰۱
من كلی وقتمو گذاشتم فیلم iron man دان كردم می خوام بازش كنم می گه باید صداشم دان كنی از كجا نمیدونم؟:blush2:
از کجا دانلود کردی؟
wantonboy13
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۳۳
Iron Man با این كه اون همه سرو صدا كرد ( البته زیادم نبود...) ولی فیلمش در حد سرو صداش نبود...
مخلوطی از پلیس آهنی و ترانسفرمرز ساخته بودن ، ولی به مراتب ضعیف تر از هر دوی اونهاا.... :ouaip:
Sepehr
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۳۱
از کجا دانلود کردی؟
از همین سایت تو صفحه ی اولش نوشته بخش فیلم بعد تو فیلمای 2008
راستی كسی بازیه همسایه جهنمیه 3 رو دیده آخه تو همین سایت گذاشتتش واسه دان ولی نمیشه نمی دونم چرا؟
Ma3oud
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۵۵
از همین سایت تو صفحه ی اولش نوشته بخش فیلم بعد تو فیلمای 2008
راستی كسی بازیه همسایه جهنمیه 3 رو دیده آخه تو همین سایت گذاشتتش واسه دان ولی نمیشه نمی دونم چرا؟
نمی دونم والا
بازیش حرف نداره من 1 و 2 شو بازی کردم
اگه یه لینک مطمئن پیدا کردی
لطف کن بزار دان کنیم
در ضمن فیلم میس کالو دان کردم الان می بینم براتون یه نمه توضیح می دم
Sepehr
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۱۹
اینجا ی لینكش هست ببیید می تونید دان كنید
Ma3oud
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۵۲
اینجا ی لینكش هست ببیید می تونید دان كنید
سپهر جان لینکش اکسپایر شده رفته ....
آقا این فیلمه قشنگ بود اگه تونستید ببینید ، این فیلم اصلان صحنه نداره ولی چون هیجانش زیاده توصیه می کنم بالای 16 ببینن ، به سبک فیلمای امریکایی غیر قابل پیش بینی و پر حادثس
omid
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۱۶
من دیدمش فیلم مهیج و ترسناکی هست
ارزش دیدن و خریدن و دانلود کردنو داره
omid
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۵۰
خوب
دیروز فیلم قدیمیه Meet The Parents رو دیدم که طنز قشنگی بود و تازه فهمیدم Date movie اینا رو مسخره میکنه:3:
امروز هم Meet The Fockers رو میبینم که ادامه ملاقات با والدین هست
pejman_msh
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۰۹
من فيلم the brave one رو ديدم با بازي جوي فاستر كه خيلي قشنگ بود، شما هم اگه طالب يه فيلم يه كم قديمي ولي با احساس هستين برين ببينين در ضمن اين فيلم نشانگر جامعه غرب وحشي هم هست...
Ma3oud
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۳۱
خوب
دیروز فیلم قدیمیه Meet The Parents رو دیدم که طنز قشنگی بود و تازه فهمیدم Date movie اینا رو مسخره میکنه:3:
امروز هم Meet The Fockers رو میبینم که ادامه ملاقات با والدین هست
فیلم اولی که حرف نداره
اونایی که 300 رو دیدن اینو نبینن تمام عمرشون بر فناست
همش کرکر خندس
امید جان دومیم ملاقات با فاکرهاست ینی فامیلیشون فاکره
این حرف نداره خیلی قشنگه
pejman_msh
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۳۰
فیلم اولی که حرف نداره
اونایی که 300 رو دیدن اینو نبینن تمام عمرشون بر فناست
همش کرکر خندس
امید جان دومیم ملاقات با فاکرهاست ینی فامیلیشون فاکره
این حرف نداره خیلی قشنگه
اون فيلمي كه منظورته meet to sparts هستش نه اين فيلم:1:
wantonboy13
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۵۶
شما این همه فیلمهای Meet می بینین ، بعد یه Meeting نمی تونین واسه خودتون جور كنین ؟!!! :sick:
pejman_msh
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۲۶
منظورت از meeting چه جور meetingiye?
omid
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۲۲
meet to sparts چیه؟چه سبکین؟به اینا ربط داره؟
پرس پولیس
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۳۵
meet to sparts چیه؟چه سبکین؟به اینا ربط داره؟
طنز فیلم 300 هست تو فیلم هم اسپارت هارو مسخره کردن هم ایرانی ها رو
کلا طنزه
در ضمن قسمت دوم فیلم 300 هم در راهه به نام جنگ خدایان جریانشم اینه که اسپارت ها به ایران حمله میکنن
Ma3oud
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۰۰:۲۵
دیروز فیلم یک شب با پادشاهو دیدم که در مورد خشایار شاه بود و داستان آزاد کردن یهودیای بابل
اعصابمو خورد کرد
چقدر این صهیونیستا کثیفن که اینقدر راحت تاریخ رو عوض می کنن .
امروزم فیلم بی والفو دیدم که البته انیمیشنی بود ولی حرف نداشت
از Irmovies.ir گرفتم
Nillo
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۰۱:۵۲
من امروز يعنى ديروز فيلم هاى Choas و Mobile رو ديدم تو جفتشم جيسون استاتان نقش يه پليس دزد رو بازى ميكرد.
فرهاد
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۰۴:۱۴
دیروز فیلم یک شب با پادشاهو دیدم که در مورد خشایار شاه بود و داستان آزاد کردن یهودیای بابل
اعصابمو خورد کرد
چقدر این صهیونیستا کثیفن که اینقدر راحت تاریخ رو عوض می کنن .
امروزم فیلم بی والفو دیدم که البته انیمیشنی بود ولی حرف نداشت
از Irmovies.ir گرفتم
اگه آخره فیلم رو دقت کنی صفحه سیاه میشه و می نویسه : خشایار شاه پسر یهود !
راستی اگه انیمیشن نگاه میکنی پرسپولیس رو حتما ببین ...پرفروشترین انیمشیشن سال 2007 بود و جزو 4 تای آخر اسکار بود ..هر چند اسکار نگرفت ولی بهترینه... ایران رو توی 35 سال نشون میده...
از زمان انقلاب میگیره ..بعد جنگ ....پله به پله نشون میده.
wantonboy13
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۱۷
اگه آخره فیلم رو دقت کنی صفحه سیاه میشه و می نویسه : خشایار شاه پسر یهود !
راستی اگه انیمیشن نگاه میکنی پرسپولیس رو حتما ببین ...پرفروشترین انیمشیشن سال 2007 بود و جزو 4 تای آخر اسکار بود ..هر چند اسکار نگرفت ولی بهترینه... ایران رو توی 35 سال نشون میده...
از زمان انقلاب میگیره ..بعد جنگ ....پله به پله نشون میده.
دیدگاهش چطوریه ؟!!!
اسمشو شنیده بودم ولی دقت نكرده بودم...
انتقادیه ؟! تهاجمیه ؟!! واقعیته ؟! خنثی ؟!! :ouaip::ouaip:
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۰۲
دیدگاهش چطوریه ؟!!!
انتقادیه !
Ma3oud
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۰۶
دیدگاهش چطوریه ؟!!!
دیدگاهش خالی بندی و رسمی کردن تاریخی صهیونیست
pejman_msh
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۱۷
چرا ما بايد اينقدر سينمامون ضعيف باشه كه نتونيم جواب اين مورخان دروغي رو بديم ، همه ميدونن كه ايران يكي از قدرتمند ترين تمدنهاي اون زمون بوده ولي الان همه چي رو دارن بر عكس ميكنن... واقعا چرا؟
اون موقع ها (البته شما يا نبوديد يا كوچيك بوديد:jesors: ) تمدن ايران اونقدر قوي بود كه حتي كشور ها و تمدن هاي ديگه جرات فكر كردن به ايران رو نداشتن چه برسه به اينكه بخوان حمله كنن... يادش بخير كورش ، كاش الان زنده بودي:cray:
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۱۹
دیدگاهش خالی بندی و رسمی کردن تاریخی صهیونیست
فيلم پرسپوليسو مي گه.
فرهاد
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۳۳
راستی پرسپولیس 2 هم تا 2009 میاد...
من پست های بالا رو می خوندم چرا دیگه ربطش میدین به صهیونیست.. حرف شما مثل اینه که با اوردن اسم دین اسلام از القاعده صحبت کنیم...
فیلمنامش در مورد یکی از زن های خشایار شاه هست که یهودیه..و خشایار شاه بیشتر به این زنش علاقه داره..
امپراطوری ایران رو خیلی عظیم نشون داده ...ایران رو واقعی نشون داده .آدم حال میکنه..فقط آخره فیلم میگه خشایار شاه پسر یهود...همین..چرا گندش میکنید....الکساندر گریت که نیست !
Ma3oud
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۴۶
راستی پرسپولیس 2 هم تا 2009 میاد...
من پست های بالا رو می خوندم چرا دیگه ربطش میدین به صهیونیست.. حرف شما مثل اینه که با اوردن اسم دین اسلام از القاعده صحبت کنیم...
فیلمنامش در مورد یکی از زن های خشایار شاه هست که یهودیه..و خشایار شاه بیشتر به این زنش علاقه داره..
امپراطوری ایران رو خیلی عظیم نشون داده ...ایران رو واقعی نشون داده .آدم حال میکنه..فقط آخره فیلم میگه خشایار شاه پسر یهود...همین..چرا گندش میکنید....الکساندر گریت که نیست !
تو فیلم 300 هم امپراتوری ایران خیلی عظیم بود ولی حقیرش کردن
اگه توجه می کردی تو فیلم یک شب با شاه داشتن رو هلوکاست سرپوش میزاشتن
میدیدی خشایار شاهو علاقه مند به یهودیت نشون دادن ( اونجایی که به استر یا هاداسا میگه از دین و آیینت برام بگو ...)
خلاصه تو این فیلمم رسما پارسیان تحقیر شدن
فرهاد
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۵۰
چرا ما بايد اينقدر سينمامون ضعيف باشه كه نتونيم جواب اين مورخان دروغي رو بديم ، همه ميدونن كه ايران يكي از قدرتمند ترين تمدنهاي اون زمون بوده ولي الان همه چي رو دارن بر عكس ميكنن... واقعا چرا؟
اون موقع ها (البته شما يا نبوديد يا كوچيك بوديد:jesors: ) تمدن ايران اونقدر قوي بود كه حتي كشور ها و تمدن هاي ديگه جرات فكر كردن به ايران رو نداشتن چه برسه به اينكه بخوان حمله كنن... يادش بخير كورش ، كاش الان زنده بودي:cray:
من یاد حرفهای مارتین اسکورسیزی افتادم که توی یکی از جشنواره های سینمایی (یادم نیست کدوم جشنواره)
وقتی رفته بود روی سن تا جایزشو بگیره میگه برای من باعث افتخاره که کنار بزرگانی همچون کلینت ایستوود و مسعود کیارستمی و.. ووو ایستادم.....
فیلم فریاد مورچه ها از محسن مخملباف رو دیدی؟
مثال زیاده.....
ببین سینمای ایران تا کی باید از مذهب و داستان لیلی و مجنون بسازه ...
اشتباه نکن سینمای ایران ضعیف نیست...تا حالا سریال تو تلویزیو ن ایران در مورد ایران باستان دیدی؟
فکر میکنی ضعیفه و نمی تونه بسازه؟
فرهاد
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۰۵
تو فیلم 300 هم امپراتوری ایران خیلی عظیم بود ولی حقیرش کردن
اگه توجه می کردی تو فیلم یک شب با شاه داشتن رو هلوکاست سرپوش میزاشتن
میدیدی خشایار شاهو علاقه مند به یهودیت نشون دادن ( اونجایی که به استر یا هاداسا میگه از دین و آیینت برام بگو ...)
خلاصه تو این فیلمم رسما پارسیان تحقیر شدن
بدون توهین که نیست ..جای هیچ شکی نیست ...ولی مطمن باش که هالیوود پشتیبان یهود نیست !
فیلم بورات که سال 2006 نامزد اسکار هم شد (فیلم کمدی) یهودیا رو خیلی دست میندازه !
یا مثلا قزاق ها رو ........
ببینیند تو هالیوود فیلم هایی ساخته میشه که ممکنه به هر نژاد و ملیتی توهین کنه...مردم دنیا خوب درک میکنن که اینا فقط فیلمه ...مثلا توی فیلم امیلی یه جا به طرف میگه فرانسوی کثیف ! فرانسوی ها حال هم میکنن موقعی که فیلمو میبینن...
ما ایرانیا خیلی بی جنبه ایم...فقط واسه 4 تا فیلم که ساخته شده (می تونم 4 تاشو عینا نام ببرم) همه چیو به باد انتقاد میگیریم...
اگه بورات واسه ایران ساخته شده بود 5 تا شهاب 3 هالیوود رو محو کرده بود :d زهی جنبه !
pejman_msh
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۱۹
بدون توهین که نیست ..جای هیچ شکی نیست ...ولی مطمن باش که هالیوود پشتیبان یهود نیست !
فیلم بورات که سال 2006 نامزد اسکار هم شد (فیلم کمدی) یهودیا رو خیلی دست میندازه !
یا مثلا قزاق ها رو ........
ببینیند تو هالیوود فیلم هایی ساخته میشه که ممکنه به هر نژاد و ملیتی توهین کنه...مردم دنیا خوب درک میکنن که اینا فقط فیلمه ...مثلا توی فیلم امیلی یه جا به طرف میگه فرانسوی کثیف ! فرانسوی ها حال هم میکنن موقعی که فیلمو میبینن...
ما ایرانیا خیلی بی جنبه ایم...فقط واسه 4 تا فیلم که ساخته شده (می تونم 4 تاشو عینا نام ببرم) همه چیو به باد انتقاد میگیریم...
اگه بورات واسه ایران ساخته شده بود 5 تا شهاب 3 هالیوود رو محو کرده بود :d زهی جنبه !
اين بي جنبه بودن نيست ، اين غيرت مليه ، اين همون چيزيه كه همه ازش وحشت دارن و ميخوان اون رو از ما كه به وطنمون افتخار مي كنيم بگيرن..... اين كه يه ملت رو با فيلم ضعيف نشون بدن ( فيلم سيصد) يا اينكه ملت يه كشور رو وحشي نشون بدن ( بخاطر دخترم ) آزادي بيان نيست بلكه خورد كردن يه ملته .... ما تو فيلم سيصد ديديم كه چطور با فرهنگ و بزرگي ايران بازي شده و سيصد نفر از يه قبيله وحشي اون زمان ( قوم اسپارت) جلو لشكر بزرگ ايران رو گرفت ... در صورتي كه تو تاريخ فقط از قبيله اسپارت بعنوان يه قوم كه گاهي با حملات نامنظم براي لشگر خشايار مزاحمت ايجاد ميكردن اومده... اينا همش وارون كردن تاريخ كهن و بزرگ ايرانه ( چون خودشون تاريخ درخشاني ندارن)
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۳۱
من با نظر اين دوستمون موافقم ! تو هاليوود فقط پول حرف اول رو مي زنه. اونا به خاطر اينكه يه فيلم اكشن و پر تعليق بسازن هر كاري ميكنن و فكر نمي كنم به اين فكر كنن كه فرهنگ و تاريخ يه ملت داره تحريف مي شه. اين يه فرمل نخ نماي هاليووده كه يه تيپ كه هرچي به تيپ امريكايي نزديك تر باشه بهتره مي شه آدم خوبه و هركي دم دستشون برسه اعم از ژاپوني، عرب، اروپايي، يهودي و ... مي شه آدم بده و الي آخر ....
خون خودتون رو انقدر كثيف نكنيد اگر ملت دنيا بخوان با فيلمي مثل سيصد درباره اران قضاوت كنن بايد يكي بزنيم تو سر خودمون و 10 تا تو سر متوليان فرهنگ كشورمون كه هيچ غلطي واسه فرهنگ ايراني نكردن.
omid
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۵۵
آقای توی فیلم Meet The Fockers به نکته ی انحرافیش توجه کردید:3:؟
اول فیلم که بابابزرگه داره به بچه هو کلمات رو یاد میده یه تخته سیاه هست که کلمه ی TRUTH رو به زبان های مختلف ترجمه کرده
و جالب این جاست که اولینش نوشته FARSI و با بدخطی نوشته حقیقت
Ma3oud
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۵۶
آقای توی فیلم Meet The Fockers به نکته ی انحرافیش توجه کردید:3:؟
اول فیلم که بابابزرگه داره به بچه هو کلمات رو یاد میده یه تخته سیاه هست که کلمه ی TRUTH رو به زبان های مختلف ترجمه کرده
و جالب این جاست که اولینش نوشته FARSI و با بدخطی نوشته حقیقت
روش شیر دادن نوین به بچرو یادت رفت بگی
omid
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۵۹
منم نظر بدم ولی دیگه خیلی وارد مسایل سیاسی نشیدا:3:
بنظر من هم مسایل سیاسی توی هالیوود نقش دارند.اگه توی اخبار شنیده باشید چندی پیش یه خبری بود که گفت سیا:3:(cia) فلان میلیون تومن خرج سالانه به هالیوود داده که فیلم های مورد نظر اون هار رو هم بسازن
omid
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۵۹
روش شیر دادن نوین به بچرو یادت رفت بگی
به حرفی که من زدم چه ربطی داشت:3:؟؟؟؟
Ma3oud
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۴۲
به حرفی که من زدم چه ربطی داشت:3:؟؟؟؟
ربطش به بی ربطیش که رابطش با بی ربطی هیچ ربطی نداره
pejman_msh
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۲۳
آقا اصلا ولش كنين .... شما نظرتون در مورد فيلم beowolf چيه ؟ من كارتونيشو ديدم ... نمي دونم همون فيلمه كه كلي سرو صدا كرد يا نه ؟ آيا نوع ديگه اي از فيلم هم هست؟
Ma3oud
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۳۸
آقا اصلا ولش كنين .... شما نظرتون در مورد فيلم beowolf چيه ؟ من كارتونيشو ديدم ... نمي دونم همون فيلمه كه كلي سرو صدا كرد يا نه ؟ آيا نوع ديگه اي از فيلم هم هست؟
منم کارتونیشو دیدم ، در کل خیلی جذاب بود
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۰۹
منم نظر بدم ولی دیگه خیلی وارد مسایل سیاسی نشیدا:3:
بنظر من هم مسایل سیاسی توی هالیوود نقش دارند.اگه توی اخبار شنیده باشید چندی پیش یه خبری بود که گفت سیا:3:(cia) فلان میلیون تومن خرج سالانه به هالیوود داده که فیلم های مورد نظر اون هار رو هم بسازن
من مطمئنم آقايون ما هم پول بدن فيلماي مورد نظر اونا هم تو هاليوود ساخته مي شه ! آقا اونا فقط پول مي شناسن !:1:
omid
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۵۴
الان دارم فیلم حس ششم رو کپی می کنم روی هارد
توی آی آم دی بی که امتیاز بالایی گرفته ببینم چه جوریاست
omid
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۵۵
من مطمئنم آقايون ما هم پول بدن فيلماي مورد نظر اونا هم تو هاليوود ساخته مي شه ! آقا اونا فقط پول مي شناسن !:1:
I Dont Think So
omid
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۰۱
عجب فیلم فوق العاده ای بود
واقعا یک شایهکار هنری بود
یک پابان کاملا غیر قابل پیش بینی!
shokrikaraj
جمعه ۲۱ تير ۱۳۸۷, ۰۰:۳۹
میدونم برای همتون تكراریه.:3:
امشب فیلم dracula رو دیدم.خیی قشنگ بود.الانم پیام بازرگانیشه كه گفتم بیام یه سری بزنمو برم.:3:
میدونم برای شما تكراریه ولی برایه من ......
pejman_msh
جمعه ۲۱ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۴۴
از فيلمهاي خون آشامي blood rayn مخصوصا شماره 1 ، چون 2 خيلي مزخرفه ....
فرهاد
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۰۶:۳۵
الان فیلم one missed call رو دیدم ..بعده 3 هفته که dvd ش رو گرفته بودم...
مزخرف بود ...
pejman_msh
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۰۸:۰۹
ديشب سريال سه در چهار رو براي اولين بار ديدم.....:img-tomato:
Ma3oud
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۴۲
الان فیلم one missed call رو دیدم ..بعده 3 هفته که dvd ش رو گرفته بودم...
مزخرف بود ...
اتفاقن من خوشم اومد
هیجانش بالا بود
فرهاد
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۵۷
خوشحالم خوشت اومده...
ولی به نظر من فقط 5 دقیقا آخرش فوق العاده بود ...معلوم بود روی اون صحنه خیلی کار کردن..
آخره فیلم هم نشون داد که ورژن 2 هم قراره ساخته بشه...مثل ٌَُsaw
خیلی از صحنه هاش کلیشه ای بود ... مثل صحنه های کلید استخوانی .حلقه..وووو
خیلی مثل خیلی از فیلما بود !
فرهاد
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۵۸
اینجا کسی هست که عاشق فیلمهای رِیالیسم باشه؟
Ma3oud
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۱۲
اینجا کسی هست که عاشق فیلمهای رِیالیسم باشه؟
شرمنده من که فقط یا ترسناک می بینم یا کمدی
omid
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۰۹
سبک ریالیسم دیگه چیه:3:؟
درام منظورته نکنه؟
امروز نصف فیلم Hating Alison Ashly رو دیدم
فردا بقیش رو میبینم
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ
من سبک ترسناک مهیج رمزآلود کمدی و کمی هم درام دوست دارم
wantonboy13
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۰۲
سبک ریالیسم دیگه چیه:3:؟
واقع گرایانه... !!!!!
فیلمی كه تخیل نداشته باشه حوصله آدمو سر میبره خوب.... یه 4 تا آدم بپرن هوا... 4 جا رو تخریب كنن.... 4 تا(.......منظور ماشین مدل بالاست منحرف !! ) بلند كنن..... بلكه آدم به هیجان بیاد !! :apophys:
فرهاد
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۴۹
من سبک ترسناک مهیج رمزآلود کمدی و کمی هم درام دوست دارم ...........
بابا سبک !!
Ma3oud
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۱۷
من سبک ترسناک مهیج رمزآلود کمدی و کمی هم درام دوست دارم ...........
بابا سبک !!
مگه به جز اینا دیگه سبکم داریم
ییهو بگو همرو دوس دارم
pejman_msh
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۰۷:۵۵
ديشب فيلم step up 2 رو ديدم ....واقعا فوق العاده بود
xp3_behroz
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۳۸
فیلم super hero هم خیلی قشنگه
سبک :کمدی
یجورایی طنز اسپایدر من هستش
wantonboy13
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۳۵
من الان فیلم 30 days of nights رو دیدم... شماره 1اش رو.... ماله سپتامبر 2007 فكر كنم باشه...
عجب بخور بخوری بود.... زده بودن رو دست هر چی Dracula و Vampire !! :img-tomato:
Ma3oud
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۲۵
امروز 21 رو دیدم
فیلم بدی نبود ، می تونم بگم جالب بود ، ینی ازش خوشم اومد ، فهمیدی ؟ .........
در مورد بازی 21 بود . چند تا دانشجو و یه پروفسور که استادشون بوده یه تیم تشکیل میدن و راز بین ورقها رو کشف می کنن و میرن تو کازینو ها همرو خالی میکنن و .......
xp3_behroz
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۴۶
با احترام صحبت کن
xp3_behroz
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۲۲
خودشو اون دختره اره
ولی دوستاشون چی
اون سیاه پوسته خیلی رو اعصاب میرفت
اون یکی که وسطایه کار انداختنش بیرون هم گناه داشت
حیف بود ):
Ma3oud
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۱۴
خودشو اون دختره اره
ولی دوستاشون چی
اون سیاه پوسته خیلی رو اعصاب میرفت
اون یکی که وسطایه کار انداختنش بیرون هم گناه داشت
حیف بود ):
بابا یه بار دیگه ببین
چون اونی که از گروه انداختنش بیرون به بن حسودیش شد بعدم بازیو خرای کرد
اون سیاه پوسته ام صاحاب کازینو بود ، اتفاقن به نظر من که بد بازی نکرد
xp3_behroz
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۰۰:۲۷
بنده خدا اومد فقط یه شوخی کرده باشه
اونا بی جنبه بودن
فرهاد
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۰۱:۲۱
فیلم قشنگیه...یه فیلم دیگه هم هست 21 گرم..از شان پن..این هم خیلی قشنگه
pejman_msh
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۱۸
21 گرم واقعا فوق العاده است....
.
.
.
فيلم constantin رو كي ديده ...؟ اونم واقعا قشنگه
xp3_behroz
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۰۰
من کونستانتین رو 9 بار دیدم
نه 10 بار دیدم D:
Ma3oud
پنجشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۰۷
آقا فیلم Doomsday رو حتما ببینین
آخر فیلم باحاله
توضیح فیلم تو سایت Irmovies.ir هست
تازه Hellboy2 روهم واسه دان کردن گذاشته ( فعلن سرورش قاط زده ) اوکی شد دان کنید
pejman_msh
پنجشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۳۴
جدا تمام فيلم رو ميشه دان كرد؟
alex_irooni
جمعه ۲۸ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۵۸
سلام
میدونم خبرم شاید ربطی به این تایپیك نداشته باشه امامن كه خیلی ناراحت شدم.
«خسرو شكيبايي» بازيگر سينما، تئاتر و تلويزيون ساعت 9 صبح امروز جمعه 28 تير در سن 64 سالگي به علت نارسايي قلبي در بيمارستان پارسيان تهران درگذشت.
wantonboy13
جمعه ۲۸ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۰۴
سلام
میدونم خبرم شاید ربطی به این تایپیك نداشته باشه امامن كه خیلی ناراحت شدم.
«خسرو شكيبايي» بازيگر سينما، تئاتر و تلويزيون ساعت 9 صبح امروز جمعه 28 تير در سن 64 سالگي به علت نارسايي قلبي در بيمارستان پارسيان تهران درگذشت.
چــــــــــی میگی ؟!!!!!!! :confused_smile:
كجاا اعلام كرد ؟!!!!!!!!!!!!!!!! :sick:
جدی 64 سال داشت این ؟!!!! :wow:
wantonboy13
جمعه ۲۸ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۱۰
صبح امروز و در اثر ایست قبلی
"خسرو شکیبایی"چهره در رخ خاک کشید
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز:خسرو شکیبایی، بازیگر سرشناس سینما، تئاتر و تلویزیون ایران، صبح امروز جمعه 28 تیرماه به علت ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
به گزارش خبرنگار سینمایی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" ، شکیبایی ساعت 4 بادمداد امروز بر اثر ایست قلبی به بیمارستان پارسیان تهران منتقل شد اما تلاش های پزشکان بی نتیجه ماند تا اینکه این بازیگر پرتوان سینمای کشورمان ساعت 7 و نیم صبح امروز در سن 64 سالگی به علت ایست قلبی دار فانی را وداع گفت اما اعلام رسمی آن 9 صبح توسط پزشک معالج بوده است.
براساس این گزارش پرستار کشیک بیمارستان پارسیان با تایید این خبر به خبرنگار ایسکانیوز گفت: اطلاعات تکمیلی در باره علت ایست قلبی خسرو شکیبایی توسط پزشک معالج وی به اطلاع رسانه ها خواهد رسید.
اخبار تکمیلی متعاقبا منتشر می شود./
Sir Farzan Lytton
جمعه ۲۸ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۱۵
آخ آخ بازيگر توانايي بود خدابيامرزتش.
pejman_msh
جمعه ۲۸ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۲۲
:sad: واقعا؟؟؟؟؟؟؟
من عاشق بازي خسرو شكيبايي بودم
اين مصيبت رو به همه دوستارانش تسليت ميگم:sad:
Parsa_Un
جمعه ۲۸ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۴۸
آخرین فیلم آنجلینا جولی با نام Wanted رو می تونید از اینجا دانلود کنید :
pejman_msh
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۰۲
بابا اين آنجلينا جولي هم كه زائيد
يه پسر يه دختر
خدا براش نگه داره
Nillo
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۰۱:۵۹
خسرو شکیبایی بر اثر سرطان کبد مرد نه ایست قلبی کامی جان!
hadi.s
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۰۱
بچسبید به فیمهای ایرانی.ترانه مادری رو دیروز دیدید.
Ma3oud
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۳۹
بچسبید به فیمهای ایرانی.ترانه مادری رو دیروز دیدید.
:bad::bad::bad:
wantonboy13
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۱۵
خسرو شکیبایی بر اثر سرطان کبد مرد نه ایست قلبی کامی جان!
والا ما هم همون ساعات اول از قول سایت های خبری نوشتیم ، از خودمون كه در نیاوردیم...
ولی الان كه سرچ می كنم ، می بینم یكی در میون ، یكی نوشته سكته ، یكی نوشته سرطان !!
منم احتمال میدم همون سرطان بوده باشه... چون....هیچی نمی گم ولش كن !! :ouaip:
در ضمن پدر خسرو هم وقتی خسرو 14 سالش بود ، بر اثر سرطان از دنیا رفت....
خلاصه خدا هر دو رو بیامرزه....
Ma3oud
جمعه ۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۱۵
امروز HellBoy 2 رو دیدم . از یکش خیلی ضعیفتر بود اگه به اولی بیست بدیم من به این 12 میدم که مشروط نشه:wink3:
Dangerous boy
جمعه ۴ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۳۴
یه دی وی دی گرفتم هشت تا فیلم از باد اسپنسر (پا گنده) داره خیلی باحاله :دی
فرهاد
جمعه ۴ مرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۳۳
والا ما هم همون ساعات اول از قول سایت های خبری نوشتیم ، از خودمون كه در نیاوردیم...
ولی الان كه سرچ می كنم ، می بینم یكی در میون ، یكی نوشته سكته ، یكی نوشته سرطان !!
منم احتمال میدم همون سرطان بوده باشه... چون....هیچی نمی گم ولش كن !! :ouaip:
در ضمن پدر خسرو هم وقتی خسرو 14 سالش بود ، بر اثر سرطان از دنیا رفت....
خلاصه خدا هر دو رو بیامرزه....
مرحوم خسرو شکیبایی سرطان کبد داشت....
کاش قبل از اینکه کار به اینجاها بکشه ترک میکرد .....................:bad:
Lord Milad
شنبه ۵ مرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۱۷
بچه ها فیلم سازدهنی رو دیدید واقعا فیلم قشنگ و بیاد موندنی هست.
واقعا فیلمیه كه بدبختی مردم ومحرومیت اونا رو نشون میده كه تمام آرزوش زدن یه سازدهنی كه برای زدنش هر كاری میكنه ازجمله سواری دادن و پول دادن و دزدی كردن و....
دركل آقای امیر نادری كارگردان خوبی بود كه فكر نكنم همه ایشون رو بشناسن و تو ایرانم همیشه كسایی كه شایسته ان دیده نمیشن و یواش یواش اسماشونم از بین میره....
omid
شنبه ۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۳۹
ای حالی داد اخرش کتکش زدن اون بچهه رو
Ma3oud
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۲۴
سلام به بچه های گل و بلبل بازم عمو مسعود اومده با یه فیلم قشنگ
بچه ها براتون فیلم Wrong Turn آووردم که یه فیلم ترسناک و حادثه ای و مهیجه و داستان فوق العاده ای داره که میشه گفت تا حدودی داستانش بر گرفته از دو فیلم Rest Stop و The hills Have Eyes که صحنه های سلاخی فیلم مثل همون دو فیلمه و درکل این فیلم حرف نداره . پیش نهاد می کنم کوچولوا نبینن والا فردا باید تشکشونو پشت بوم پهن کنن . اون بچه هایی که می خوان دانلود کنن برن آی آر موویز . آی آر دانلود کنن . البته باید بگم این سایت بوسیله مخابرات فاتحه شده ولی لینک فیلم نه . اگه با وی پی ان یا پ ر و ک س ی برین حله
کوچولوا تا برنامه بعدی خدا یارو نگهدارتون :)
wantonboy13
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۵۱
سلام به بچه های گل و بلبل بازم عمو مسعود اومده با یه فیلم قشنگ
بچه ها براتون فیلم Wrong Turn آووردم که یه فیلم ترسناک و حادثه ای و مهیجه و داستان فوق العاده ای داره که میشه گفت تا حدودی داستانش بر گرفته از دو فیلم Rest Stop و The hills Have Eyes که صحنه های سلاخی فیلم مثل همون دو فیلمه و درکل این فیلم حرف نداره . پیش نهاد می کنم کوچولوا نبینن والا فردا باید تشکشونو پشت بوم پهن کنن . اون بچه هایی که می خوان دانلود کنن برن IrMovies.ir دانلود کنن . البته باید بگم این سایت بوسیله مخابرات فاتحه شده ولی لینک فیلم نه . اگه با وی پی ان یا پ ر و ک س ی برین حله
کوچولوا تا برنامه بعدی خدا یارو نگهدارتون :)
این فیلمو كه من همون اول به امید معرفی كرده بودم...
هر دو شمارشو دیدی ؟!!
البته دیگه قدیمی شده و باز شماره 2 اش خفن تر از 1 ه..... :angry1:
Dangerous boy
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۰۷
در کل فیلم مزخفیه !
wantonboy13
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۴۶
در کل فیلم مزخفیه !
حرف اینو توجه نكنید ، فیلم خوبیه واسه سیخ شدن موی بچه های زیر 7 سال !!
omid
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۲۲
آقا اگه سایت توسط مخابرات فی..لتر شده نشونی سایت رو اینجا ننویسد
مسعود ویرایشش کن لطفا کل =ستات که تبلیغ این سایت هست!
Ma3oud
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۳۱
آقا اگه سایت توسط مخابرات فی..لتر شده نشونی سایت رو اینجا ننویسد
مسعود ویرایشش کن لطفا کل =ستات که تبلیغ این سایت هست!
چشم:good:
Ma3oud
سه شنبه ۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۱۶
امروز کارتون بسیار زیبای پاندای کونگ فو کارو دیدم ، بسیار زیبا بود
هرکی خواست از آی آرموویز دات آی آر بگیره
فرهاد
سه شنبه ۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۴۵
امروز کارتون بسیار زیبای پاندای کونگ فو کارو دیدم ، بسیار زیبا بود
هرکی خواست از آی آرموویز دات آی آر بگیره
آره خیلی قشنگه...2 هفته توی سینما های امریکا هم تاپ بود ...
جالبه که انجلینا جولی و جکی چان و ............. (حضور ذهن ندارم ) چند تا دیگه بودند........:دی
برای شخصیت ها صحبت می کنند ...
Ma3oud
چهارشنبه ۹ مرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۵۹
الان دانلود فیلم wanted همونی که آنجلینا جونی بازی کرده تمومشد ولی الان لالا دارم فردا واستون تعریف می کنم
Ma3oud
پنجشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۳۵
الان دانلود فیلم wanted همونی که آنجلینا جونی بازی کرده تمومشد ولی الان لالا دارم فردا واستون تعریف می کنم
عجب فیلم خالی بندی ماتریکشی با حالی بود
فقط فقط فقط :cry_smile: حیف آخرش خوب تموم نشد
ویرایش شد
آخر فیلمو نمی گم برین ببینید
Matrix23
پنجشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۴۳
آره خیلی قشنگه...2 هفته توی سینما های امریکا هم تاپ بود ...
جالبه که انجلینا جولی و جکی چان و سامان ............. (حضور ذهن ندارم ) چند تا دیگه بودند........:دی
برای شخصیت ها صحبت می کنند ...
البته من نمیخواستم كسی متوجه شه.اما به هر حال.
:good:
Ma3oud
پنجشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۳۰
اه اه اه چه فیلم مزخرفی بود این College-Road-Trip اصن نگاه نکنید چون واقعا مزخرف بود
البته یه نمور خنده دارم بود ولی وانتد رو حتمن دانلود کنید
Nillo
جمعه ۱۱ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۵۹
آقا برید WALL-E رو ببینید بفهمید انیمیشن یعنی چی!
شاهكار جدید Pixar سلطان انیمیشن سه بعدی!
Ma3oud
جمعه ۱۱ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۰۷
آقا برید WALL-E رو ببینید بفهمید انیمیشن یعنی چی!
شاهكار جدید Pixar سلطان انیمیشن سه بعدی!
از کجا دانلود کنیم؟
Dangerous boy
جمعه ۱۱ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۳۲
از کجا دانلود کنیم؟
از مغازه سر کوچه :apophys:
حتما دی وی دیشو دانلود کنی ها سی دیش بدرد نمیخوره [Only Registered And Activated Users Can See Links]
omid
شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۵۰
آقا یه مرتیکه ای هست نزدیک خونه ی ما فیلمای ایرونیه رو پرده رو می فروشه
چی کارش کنم؟
جای خاصی هست که بگم بهشون بیان جمش کنن؟
یا همون 110؟
Ali
شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۵۶
تیغ بران گر بدستت دا چرخ روزگار ------------- هر چه خواهی ببر اما نبر نان كسی را
Ma3oud
شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۲۴
آقا یه مرتیکه ای هست نزدیک خونه ی ما فیلمای ایرونیه رو پرده رو می فروشه
چی کارش کنم؟
جای خاصی هست که بگم بهشون بیان جمش کنن؟
یا همون 110؟
متاسفانه قوانین کشور ما درست مثل این ضرب المثل می مونه :
مرگ خوبه ولی واسه همسایه ( یه چیر تو همین مایه ها )
کشور قانون کپی رایت نداره بنابراین با محصولات هر کاری که بخوای می تونی انجام بدی و هیچ کس حق جسارت بهت رو نداره ولی با وجود این بسیار بد با این موضوع برخورد میشه مال اینا مال میشه مال مردم ( کشورهای دیگه ) بیت المال
وقتی حق پخش بازی فوتبال و نمی خرنو از شبکه های عربی می گرن و یه عکس می چسبونن جای لوگوی اون شبکه
حق گیر دادن به جوون مردمو که فیلم میفروشرو ندارن ( بی خیال بابا بحث س ی ا س ی شد )
آخه امید تو وقتی می تونی یه دی وی دی رو 1000 تومن بخری مگه ... گازت گرفته بری 7000 تومن بدی به سروش ازش بخری
دی وی دی راز و سروش 7000 می فروشه سر چها راه ما 1000 تومن و جالب اینه که این فیلم مال ایرانیا نیست و تازه شرط می بندم حق پخششم نخریدن که این ..... دارن می کنن تو پاچه ملت
Dangerous boy
شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۰۱
کشور قانون کپی رایت نداره بنابراین با محصولات هر کاری که بخوای می تونی انجام بدی و هیچ کس حق جسارت بهت رو نداره ولی با وجود این بسیار بد با این موضوع برخورد میشه مال اینا مال میشه مال مردم ( کشورهای دیگه ) بیت المال
وقتی حق پخش بازی فوتبال و نمی خرنو از شبکه های عربی می گرن و یه عکس می چسبونن جای لوگوی اون شبکه
حق گیر دادن به جوون مردمو که فیلم میفروشرو ندارن ( بی خیال بابا بحث س ی ا س ی شد )
آخه امید تو وقتی می تونی یه دی وی دی رو 1000 تومن بخری مگه ... گازت گرفته بری 7000 تومن بدی به سروش ازش بخری
دی وی دی راز و سروش 7000 می فروشه سر چها راه ما 1000 تومن و جالب اینه که این فیلم مال ایرانیا نیست و تازه شرط می بندم حق پخششم نخریدن که این ..... دارن می کنن تو پاچه ملت
مسعود جان جدی نگیر
امید یه چیز گفت که گفته باشه در کل میخواست افه بیاد
حالا اگه امید میخواد بره 7 تومن بده از سروش بخره بذار بره !
تو فیلما رو داشته باش :icon23:
مرگ یا زندگی رو دیدی ؟ :bigsmile:
omid
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۱۱
تیغ بران گر بدستت دا چرخ روزگار ------------- هر چه خواهی ببر اما نبر نان كسی را
شاعر این شعرو به من معرفی کن لطفا!!
الان در قید حیات؟؟:3:
omid
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۱۷
گیریم که این جوری که تو میگی باشه
ولی کار اشتباه اون بالایی ها که دلیل کار اشتباه ما نمیشه
هر کسی رو تو گور خودش می خوابونن و هر کی مسیول کارهای خودشه
ولی واقعا زور داره که فیلم های روی پرده رو 500 تومن بفروشن
یعنی خیانت به سینمای کشور
کارگردان بدبخت چه گناهی کرده؟
Ma3oud
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۳۳
مرگ یا زندگی رو دیدی ؟ :bigsmile:
نه فکر نکنم دیده باشم
اگه لینک دانلودشو بدی 2 تا دوست دارم:apophys:
Dangerous boy
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۴۶
گیریم که این جوری که تو میگی باشه
ولی کار اشتباه اون بالایی ها که دلیل کار اشتباه ما نمیشه
هر کسی رو تو گور خودش می خوابونن و هر کی مسیول کارهای خودشه
ولی واقعا زور داره که فیلم های روی پرده رو 500 تومن بفروشن
یعنی خیانت به سینمای کشور
کارگردان بدبخت چه گناهی کرده؟
به کارگردان چه ربطی داره دیوونه ؟
تهیه کننده ضرر میکنه
نه فکر نکنم دیده باشم
اگه لینک دانلودشو بدی 2 تا دوست دارم:apophys:
نصف عمرت بر فناست :apophys:
بازیش خیلی وقته اومده
من ندارم اما سرچ کنی پیدا میکنی (حالا چند تا دوسم داری ؟ :sick:)
Ma3oud
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۵۷
من ندارم اما سرچ کنی پیدا میکنی (حالا چند تا دوسم داری ؟ :sick:)
یکیو نصفی :apophys:
Nillo
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۳۸
آیدین خیلی میخوادتا!
Dangerous boy
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۰۲
آیدین خیلی میخوادتا!
خواستن توانستن است :apophys:
only blue
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۳۸
اقا کسی سریال گمشده(lost)دیده؟
===================
ادامه فیلمکی میاد؟
Nillo
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۴۵
فکر کنم 3تا پارتش در اومده...چهرمیشم تو راهه!
only blue
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۰۸
فکر کنم 3تا پارتش در اومده...چهرمیشم تو راهه!
من پارت چهارمش دیدم شامل 22dvd میشه
منتظر بعدشم
========================
Nillo
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۰۹
چی میگی؟
من از هرکی پرسیدم گفت چهارش هنوز نیومده!
only blue
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۲۳
[QUOTE=Michaelangelo;44844]چی میگی؟
من از هرکی پرسیدم گفت چهارش هنوز نیومده![/QUOTE
من نمیدونم چند پلانه ولی من 22تاشو دیدم 3 پلانش 18 تا dvd هست
فکر کنم تا قسمت هفتادو دومشو دیدی
اونجای که کارگردانش صحبت میکنه
==========================
سریال زندانیارو تا کجاش دیدی؟
Ma3oud
پنجشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۵۶
In America اسم فیلمی بود که امروز دیدم و های های گریه کردم :smilie9: ، برخلاف اسمش خیلی کم از نژاد پرستی امریکاییا توش اومده ، داستانش راجب یه خانواده ایرلندی که به امریکا مهاجرت می کنن ، این خانواده تازه یه پسر کوچیک و تو یه حادثه از دست دادن و حالا به امید زندگی بهتر به امریکا اومدن ، این فیلم براساس یه واقعیت ساخته شده و دیدنش رو به همه تو صیه میکنم ، متاسفانه من DVDشو دیدم و لینکشو ندارم ولی اگه بخواین فک کنم بشه لینکشو پیدا کرد .
فرهاد
پنجشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۰۲
In America اسم فیلمی بود که امروز دیدم و های های گریه کردم :smilie9: ، برخلاف اسمش خیلی کم از نژاد پرستی امریکاییا توش اومده ، داستانش راجب یه خانواده ایرلندی که به امریکا مهاجرت می کنن ، این خانواده تازه یه پسر کوچیک و تو یه حادثه از دست دادن و حالا به امید زندگی بهتر به امریکا اومدن ، این فیلم براساس یه واقعیت ساخته شده و دیدنش رو به همه تو صیه میکنم ، متاسفانه من DVDشو دیدم و لینکشو ندارم ولی اگه بخواین فک کنم بشه لینکشو پیدا کرد .
اینو گفتی یاد فیلم Crash افتادم ....در مورد نژاد پرستی محضه ...و مشکلات یک خانواده ایرانی رو در جامعه آمریکا نشون میده ....
Nillo
پنجشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۴۳
آره کرشو من دیدم، ولی اصلا بهم حال نداد چون از اول تا آخرش یاد کراش(روباه محبوب پلی استیشن) میفتادم احساسات نوستالژیک بهم دست میداد!
Ma3oud
پنجشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۰۶
آره کرشو من دیدم، ولی اصلا بهم حال نداد چون از اول تا آخرش یاد کراش(روباه محبوب پلی استیشن) میفتادم احساسات نوستالژیک بهم دست میداد!
That's funny :good:
در ادامه استفاده از اوقات فراغت فیلم SE7en رو دیدم ، یه فیلم جنایی باحال که بردپیت بازی می کرد و اون یکی که همیشه نقش پلیس داره ( مثل آمیتا میمونه تو همه فیلما هست ) کلا فیلم قشنگیه 2 ساعت و خورده ای مدتشه و هیجان نسبتن خوبی داره
pejman_msh
شنبه ۱۹ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۱۱
saven فيلم واقعا قشنگيه فقط يه كم قديميه
فيلم كراش هم خيلي قشنگ بود دست كارگردانش درد نكنه
راستي بابا اين سايتاي دانلود هم كه خيلي مزخرفه ، 2 روز طول ميكشه فيلم رو دان كني بعدش براي اجرا خطا ميده
كسي سايت دانلود فيلم باحال سراغ نداره؟
Ma3oud
دوشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۵۸
saven فيلم واقعا قشنگيه فقط يه كم قديميه
فيلم كراش هم خيلي قشنگ بود دست كارگردانش درد نكنه
راستي بابا اين سايتاي دانلود هم كه خيلي مزخرفه ، 2 روز طول ميكشه فيلم رو دان كني بعدش براي اجرا خطا ميده
كسي سايت دانلود فيلم باحال سراغ نداره؟
میهن دانلود فیلمارو با حجم کمتر میذاره واسه دانلود
Dangerous boy
دوشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۲۱
بروبکس هر کی داستان The Devil's Rejects رو فهمید به منم بگه !
hadi.s
جمعه ۲۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۲۵
این فیمها چیه برید سراغ فیلمهای ایرانی...ترانه مادری
فیلم ماه رمضان شبكه 3 قشنگه با حضور رضا عطاران-حمید لولایی-علی صادقی و ...
Ali Reza
جمعه ۲۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۴۹
آقا حتما به این سایت برید فیلم های جدید با لینک مستقیم دانلود کنید
omid
جمعه ۲۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۴۱
فیلم بد نبین بد نشنو دیشب کانال 1 نشون داد
طنز قشنگی بود
Ma3oud
جمعه ۲۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۴۸
اه اه اه ، ناهید خاله
حالم بهم خورد ازین فیلم افعی
چه کارگردانی ضعیفی - چه جلوه هایی ، در سطح آب بابا
مرتیکه ادای سیلوستر استالونه رو تو راکی 5 در میاورد
چقدم بد
افتضاح بود
Dangerous boy
جمعه ۲۵ مرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۰۹
اه اه اه ، ناهید خاله
حالم بهم خورد ازین فیلم افعی
چه کارگردانی ضعیفی - چه جلوه هایی ، در سطح آب بابا
مرتیکه ادای سیلوستر استالونه رو تو راکی 5 در میاورد
چقدم بد
افتضاح بود
فیلم 10 سال پیش میخواستی چجوری باشه ؟ اونم ایرونیش :bad:
Nillo
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۰۷
بتمن جدیده رو کی دیده؟
wantonboy13
پنجشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۳۸
میگم بچه ها ما تازه به كانال ام بی سی.... پرشیا (!!) دست یافتیم ، تو خود سایت اصلی شبكش چیزی در مورد ساعت پخش فیلم های این شبكه پیدا نكردم ، یه سایت هایی هم به چشمم خورده كه نصفه و نیمه یه چیزایی مینویسه ، كسی یه سایت معتبر و رسمی نمیشناسه كه قشنگ ساعت و نام و نوع فیلم هایی كه میخواد پخش كنه رو زده باشه ؟! :1:
Vahid
پنجشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۵۵
میگم بچه ها ما تازه به كانال ام بی سی.... پرشیا (!!) دست یافتیم ، تو خود سایت اصلی شبكش چیزی در مورد ساعت پخش فیلم های این شبكه پیدا نكردم ، یه سایت هایی هم به چشمم خورده كه نصفه و نیمه یه چیزایی مینویسه ، كسی یه سایت معتبر و رسمی نمیشناسه كه قشنگ ساعت و نام و نوع فیلم هایی كه میخواد پخش كنه رو زده باشه ؟! :1:
منم پیدا نكردم , ظاهرا خود ام بی سی فعلا برنامه ماهیانه یا هفتگی برای این شبكه نمیده.
ساعت پخش فیلما هم 4-6-8-10 هستش و صبح ها معمولا تكرار فیلمهای روز گذشته و شبها هم پخش فیلمهایی كه قبلا داده شده.
-
راستی این وبلاگ ام بی سی كه خود سایت اصلی معرفی میكنه هم جالبه چندتا مطلب نوشته كه بیشتر انتقادیه.
-
این نظرسنجی هم جالبه ( خود سایت اصلی برگزار كرد )
amin_michael5
پنجشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۲۲
منم پیدا نكردم , ظاهرا خود ام بی سی فعلا برنامه ماهیانه یا هفتگی برای این شبكه نمیده.
ساعت پخش فیلما هم 4-6-8-10 هستش و صبح ها معمولا تكرار فیلمهای روز گذشته و شبها هم پخش فیلمهایی كه قبلا داده شده.
-
راستی این وبلاگ ام بی سی كه خود سایت اصلی معرفی میكنه هم جالبه چندتا مطلب نوشته كه بیشتر انتقادیه.
-
این نظرسنجی هم جالبه ( خود سایت اصلی برگزار كرد )
منم به این مطلب برخوردم كه فعلا لیست برنامه هاشون رو تو هیچ جایی نذاشتن.((خودشون هم نمیدونن چی میخوان نشون بدن چه برسه به اینكه لیست برنامه هاشون رو بذارن تو دید.))
Ma3oud
پنجشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۵۹
سلان بچه ها چطور مطورین ؟
دیروز فیلم WAZ رو دیدم که یه فیلم جنایی و ترسناک بود ، اصن جالب نبود ولی یه چند تا از سکانسای شکنجش بدک نبود ، اواخر فیلم که یه کم از شکنجه هارو نشون می داد جالبتر بود . در کل اگه این فیلمو نبینین چیزی از دست ندادین .
امروزم Hancock رو دیدم ، یه فیلم تخیلی ، از اونا که شخصیاتاش قهرمانن و کارای عجیب قریب می کنن ، یه چیز تو مایه های شگفت انگیزان ، فیلم خیلی قشنگی بود و شخصیت اول فیلم رو ویل اسمیت بازی میکرد . بچه های که ADSL دارن این فیلمو با حجم کم ( زیر 300 ) از میهن دانلود بگیرن .:)
hadi.s
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۳۳
فیلم میلم جدید چی اومده؟
masoud_dj
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۴۷
میگم از این فیلم گلشیفته کسی خبر جدیدی نداره>؟
only blue
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۰۹
میگم از این فیلم گلشیفته کسی خبر جدیدی نداره>؟
من پردیشو گرفتم
كیفیتش خوب نبود .ترجیح دادم نگاه نكنم
این هفته كیفت خوبشو میگیرم
only blue
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۱۲
فیلم میلم جدید چی اومده؟
اگه فیلم كمیك نگاه میكنی یاكوزا رو حتما ببین نمیدونم جدیده یا نه
ولی ته كمدیه سالها بود اینجور فیلمی ندیده بودم
هومن
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۲۳
بچه ها منم بازی ...!!!
هومن
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۲۵
نمیدونم چی گفته شده تا حالا (چون حال ندارم برم بخونم) اما به عنوان پیشنهاد اول به شما انیمیشن Wall.E رو پیشنهاد میکنم که از دید کاربران سایت Imdb جزو 5 فیلم رمانتیک تاریخ انتخاب شده....
ویرایش شد..
دیدم که بچه ها قبلا این فیلم رو معرفی کردند . اما من بازم گفتم .حتما ببینید...
Nillo
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۱۱
آره خدائی ته انیمیشنه!!!
یه ربات عاشق میشه....خیلی باحاله....
=============================
اسم این فیلم گلشیفته چیه؟
Ma3oud
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۰۲
آره خدائی ته انیمیشنه!!!
یه ربات عاشق میشه....خیلی باحاله....
=============================
اینو حتما بدون!!!!
:beaute:
masoud_dj
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۲۳
من پردیشو گرفتم
كیفیتش خوب نبود .ترجیح دادم نگاه نكنم
این هفته كیفت خوبشو میگیرم
این فیلمو از کجا میتونم تهیه کنم؟
اسم این فیلم گلشیفته چیه؟
body of lies
only blue
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۱۲
فیلم richt eous kill
با بازی رابت دنیرو والپاچینو .حتما این فیلمو ببینید
death race اینم یك فیلم جذاب وپر از اكشن با بازی جیسون استرتهام JASON STRATHAM
فیلم ترسناك پالز 2 هم زیر نویس شده برای دوستان فیلمهای ترسناك pulse 2
Ma3oud
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۳۳
دوستان لطف کنن در صورت وجود لینک دانلود هم بدن
اینو حتما بدون !!!
Vahid
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۴۵
اقایون لطفا انقدر اسپم ندین !
Ali Reza
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۰۷
اقایون لطفا انقدر اسپم ندین !
خوب وقتی فیلم خوب نیومده چی بگیم؟
Vahid
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۰۴
اینم عكسهای گلشیفته فراهانی در مراسم فرش قرمز فیلم یك مشت دروغ .
-
masoud_dj
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۱۴
گلشیفته بدون حجاب چقدر زشته
Matrix23
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۱۳
داداش عكسا واقعی بید؟؟!
فتوشاپ اینا كه نیست؟ هووووم!!
lordamin
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۱۹
من که میگم عکسا خالی بندیه .
بدن گلشیفته این شکلی نیستش .
دستای زنرو نگاه کنید . مثل زن 40 ساله میمونه .
این عکسا رو با فوتوشاپ درست کردن .
Ma3oud
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۲۷
من که میگم عکسا خالی بندیه .
بدن گلشیفته این شکلی نیستش .
دستای زنرو نگاه کنید . مثل زن 40 ساله میمونه .
این عکسا رو با فوتوشاپ درست کردن .
تازه دارین میگین زنه یا مرد ، خانوم فیلمم بازی کرده ، عکسای خودشه ، همچین جوونم نیست
Matrix23
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۳۴
اقا بحث رو منحرف نكنید !! :1:
lordamin
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۴۰
تازه دارین میگین زنه یا مرد ، خانوم فیلمم بازی کرده ، عکسای خودشه ، همچین جوونم نیست
آره فیلم بازی کرده منم خودم تریلرشو از یکی از بچه ها از طریق یاهو که برام فرستاره بود دیدم .
ولی یه نکته وجود داشت که نتونستم جوابش رو بفهمم .
توی قسمت movie توی یاهو اسم گلشیفته رو زدم و تمام فیلم هایی که بازی کرده بود رو لیستشو رو داد .
اونجا اسم همه فیلم های ایرانیش بود مثل علی سنتوری و میم مثل مادر و بقیه فیلماش .
ولی توی اون لیست اصلا اسم اون فیلمی که میگن بازی کرده و اون هم بدون حجاب رو نزده بود و این یعنی گلشیفته اون فیلمی که همه میگن بازی نکرده .
ولی خوب از اون ور اون تریلره هم فکر من رو مشغول کرده .
ولی به نظر من اون زنه گلشیفته نیست .
مسعود اگر میخوای چند تا از عکسات رو بده من و من تا 2 روز دیگه تو رو جای برد پیت توی مراسم اوسکار جا میزنم . :bonk:
Vahid
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۵۲
كی گفته اسم این فیلم جزو كارای گلشیفته فراهانی نیومده ؟
این لیسته تمام فیلمهایی كه گلشیفته فراهانی بازی كرده : [Only Registered And Activated Users Can See Links]
-
اینم اطلاعات مربوط به این فیلم : [Only Registered And Activated Users Can See Links]
-
اینم اطلاعات سایت یاهو در مورد فیلم .
Dangerous boy
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۴:۵۲
کلیپ معرفی گلشیفته فراهانی در فرش قرمز (پسوند FLV - حجم : 2.6 مگ)
مثه بلبل انگلیش صحبت میکنه
-------------
و تریلر فیلم Body of Lies با بازی دی کاپیرو - کرو - گلشیفته فراهانی [Only Registered And Activated Users Can See Links] (پسوند MP4 - حجم : 5.8 مگ)
از همین الان منتظرم این فیلم بیاد , باید خیلی جالب باشه
omid
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۲۳
وحید اگه دیدی بازم اسپم میدن کارت بده
من 1 سری دیگه از اسپما رو پاک کردم
Sepehr
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۱
طبق آخرین مصابحه ای كه با گلشیفته داشتن گفته كه :
دیگه به ایران بر نمی گردم
Vahid
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۳۳
خوب ی چند روزی از اكران فیلم Body Of Lies میگذره و لینك دانلودش مثل نقل و نبات تو اینترنت ریخته :3:
گفتم ما هم ی لینك تو این تاپیك بزاریم بلكه به كار 2 نفر اومد .
-
-
-
[Only Registered And Activated Users Can See Links]([Only Registered And Activated Users Can See Links]).avi
--
اینم لینك دانلود از رپید شر
البته فیلم از رو پرده ضبط شده و كیفیت بالایی نداره .
Matrix23
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۵۰
بچه ها, ی فیلمی بود كه بازیگر ماتریكس توش بازی میكرد و جریان فیلم این بد كه, پسر تو جنگ بود و تو ی اتوبوسی ی دختره رو میبینه كه مكزیكیه و خودشو جای شوهرش جا میزنه و ... باغ انگور داشتن و اتیش میگیره و...
اسم فیلم رو میدونین؟
چی چی clouds بود؟ walk on clouds???!
Vahid
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۵۴
بچه ها, ی فیلمی بود كه بازیگر ماتریكس توش بازی میكرد و جریان فیلم این بد كه, پسر تو جنگ بود و تو ی اتوبوسی ی دختره رو میبینه كه مكزیكیه و خودشو جای شوهرش جا میزنه و ... باغ انگور داشتن و اتیش میگیره و...
اسم فیلم رو میدونین؟
چی چی clouds بود؟ walk on clouds???!
A Walk in the Clouds
Matrix23
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۵۹
میخوامت دادااااش....بد میخواممممت.
ممنون من خیلی با فیلمش حال كردم. 2 بار دیدم.
اسم بازیگره, چیه؟ ریورزه؟
Sharp-Shark
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۱۹
فیلم را دیدیم!!
خود فیلم بد نبود...
گلشیفته خیلی میخواد افراطی بازی کنه... ادا های بیش از حد! خود نمایی! تو مصاحبه های رد کارپتش هم این تابلو بود. شاید واسه اینکه حتی تو ایرانم ازش خوشم نمیومد این حس بهم دست داده. اما شخصا نمیتونم آینده ای براش متصور بشم... خوشحالم که رفت! کمتر میبینمش!
PERSEPOLIS
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۵۶
سلام
شما از این سایت هدیه ای گرفتی؟ سر کاری نیست؟ واقعآ هدیه رو می فرستن؟
SALAR
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۱۲
كجا هدیه میدند؟
Matrix23
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۴۲
اقا دیوانه كننده بود!!
فیلم saw رو میگم...
ام بی سی پرشا الان یکشو نشون داد. من فقط قبلا 2 رو دیده بودم! اما به نظرم این خیلی اعصاب خرد كن تر بود... مخصوصا اخرش كه مرد پاشو برید و پسره تو اون اتاقه تنها موند...
ولی كلا خیلی جالب بود و جزو معدود فیلمهای این فرمی بود كه من 1.5 جلوی تلویزیون بودم : )
wantonboy13
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۴۲
اقا دیوانه كننده بود!!
فیلم saw رو میگم...
ام بی سی پرشا الان یکشو نشون داد. من فقط قبلا 2 رو دیده بودم! اما به نظرم این خیلی اعصاب خرد كن تر بود... مخصوصا اخرش كه مرد پاشو برید و پسره تو اون اتاقه تنها موند...
ولی كلا خیلی جالب بود و جزو معدود فیلمهای این فرمی بود كه من 1.5 جلوی تلویزیون بودم : )
کدوم Saw رو نشون داد ؟!
من 1 تا 4 رو دیدم... یکی از یکی حال به هم زنی تر و اعصاب خورد کن تر !!
چند وقتیم هست که شماره 5 اش هم اومده... خدا رحم کنه !! :crazy2:
Matrix23
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۴۸
دیشب یكشو نشون داد!
2 شو من دیدم و به نظر من یكش نسبت به دوش, اعصاب خرد كن تر بود...
ولی كلا خیلی باهاش حال كردم. هم یك هم 2!
Dangerous boy
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۴
اسم بازیگره, چیه؟ ریورزه؟
کیانو ریوز
hadi.s
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۰:۳۴
Meet the spartans _ مسخره فیلم 300
کارگردان معروف فیلم های طنز Scary movie این بار به سراغ مسخره کردن فیلم 300 رفته است. این فیلم با فروش فوق العاده خود در هفته اول و صدر نشین شدن در جدول فروش فیلم های امریکا چشم همگان را خیره کرد. این فروش چشم گیر نشان از ان دارد که حتی خود مردم امریکا هم باور دارند که فیلم 300 هجویه ای بیش نیست نکته جالب توجه فیلم حضور کارمن الکترا , سوپر مدل امریکائی در مسخره نقش ملکه یونان است.این فیلم می تواند تسلی بخش مردم ایران که از فیلم 300خشمگین شده اند باشد.
تاریخ اکران فیلم مسخره سیصد در آمریکا :پنجم بهمن هشتاد و شش و یا بیست و پنجم فوریه ۲۰۰۸ میلادی
فرهاد
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۲۰
Meet the spartans _ مسخره فیلم 300
این فیلم می تواند تسلی بخش مردم ایران که از فیلم 300خشمگین شده اند باشد.
آره فیلم ملاقات با اسپارتانها رو به عنوان یه فیلم طنز قبول دارم ...:crazy2: خیلی جالبه ...همه چی رو بر عکس نشون داده ! ..مثلا زن پاکدامنه فرمانده اسپارتا رو به عنوان یه فاحشه نشون داده و وو ..........
ولی تسلی کیلو چنده ؟ He he یعنی واقعا باید از فیلم 300 خشمگین میشدم ؟!...
در ضمن تو این فیلم فقط اسپارتا رو سوپر استار نشون نداده.. ایرانیا همونی که بودن تو این فیلم هم هستن:give_rose: ...
amirlefthand
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۳۰
بچه ها کسی فیلم wargamesرو دیده؟ اگه خواستید تعریفش میکنم
هومن
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۳۷
آره فیلم ملاقات با اسپارتانها رو به عنوان یه فیلم طنز قبول دارم ...:crazy2: خیلی جالبه ...همه چی رو بر عکس نشون داده ! ..مثلا زن پاکدامنه فرمانده اسپارتا رو به عنوان یه فاحشه نشون داده و وو ..........
ولی تسلی کیلو چنده ؟ He he یعنی واقعا باید از فیلم 300 خشمگین میشدم ؟!...
در ضمن تو این فیلم فقط اسپارتا رو سوپر استار نشون نداده.. ایرانیا همونی که بودن تو این فیلم هم هستن:give_rose: ...
به نظر من که خود فیلم 300 خیلی خنده دارتره... من چند دفعه دیدم و کلی خندیدم.... ما ایرانی هستیم و خودمون رو میشناسیم.... اگه دو نفر بیان چنین چرت و پرتی بسازن ، فقط باید بهشون خندید... چون معلومه که کجاشون میسوزه.... حسرت میخورن که قدرتمند ترین کشور دنیان ولی ما هستیم که قدمت داریم... ما هستیم که تمدن داریم.... ما هستیم که همیشه برترین بودیم....
پس شما هم بخندید...!!!!
amirlefthand
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۵۰
این فیلم اون قدر ها هم ضد ایرنی نیست
پادشاه ایران فرستاده ای به اسپارتان میفرسته که اونا این فرستاده هارو میکشن مثل کاری که ما با قوم موغل کردیم
بعد هم اونا به ما حمله کردن ولی چون سپاه ایران بسیار قدرت مند بود کشته شدن
حالا به من بگید کجای این فیلم ضد ایرانی هستش
هومن
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۲۰
این فیلم اون قدر ها هم ضد ایرنی نیست
پادشاه ایران فرستاده ای به اسپارتان میفرسته که اونا این فرستاده هارو میکشن مثل کاری که ما با قوم موغل کردیم
بعد هم اونا به ما حمله کردن ولی چون سپاه ایران بسیار قدرت مند بود کشته شدن
شما گویا این فیلم رو ندیدی... شاید هم دیدی ولی دقت نکردی... برو دوباره ببین تا متوجه بشی که چه توهینی به ایرانی ها کردن... البته به خیال خودشون .... من که خندیدم به این جفنگیات...!!!
S.I.A.V.A.S.H
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۴۲
شما گویا این فیلم رو ندیدی... شاید هم دیدی ولی دقت نکردی... برو دوباره ببین تا متوجه بشی که چه توهینی به ایرانی ها کردن... البته به خیال خودشون .... من که خندیدم به این جفنگیات...!!!
و....
سپاه سه هزار نفری رو سیصد تا نشون می دن...
در ضمن در واقعیت اون سه هزار نفر به علت اینکه در جایی وایسادن که فقط 3-4 نفر می تونسه حرکت کنه یه مدتی دوام اوردن نه اینکه پیروز شن
خشایار شاه یکی از زیبا ترین پادشاهان ایران بوده در صورتی که در فیلم شکل برده های افریقایی منحرفه:3:
بعد از این حادثه که باعث کشته شدن عده ی کمی از ایرانیها شده یکی از پادشاهای ایرانی (فکر کنم همین خشایار شاه بود) با سپاه1 1 میلیون و خورده ای به یونان حمله می کنه و اونجا رو با خاک یکسان می کنند
حالا اینا کجای فیلمند.....؟؟؟؟؟
این فیلم توهین بود....
فرهاد
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۲۹
من این لینک رو امروز توی سایت بالاترین دیدم......باور کنید هنگ کردم !!!!!!!!!!!!!!!
صحبت های یه دانشجویه وطن پرست و شجاع به آقای لاریجانی توی دانشگاه شیراز جلوی یه مشت بسیجیه **** !!
:bomb::bomb::bomb::bomb: حتما ببینید ...حتمااااااا ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
Ma3oud
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۵۵
شما که اینقد بهتون بر خورده
مسخرشم ببینید
ملاقات با اسپارتان
آخر کرکرخندس
البته باید خود فیلم 300 رو دیده باشید
امثال فیلم 300 کم نیست
مثه یه شب با پادشاه که در مورد انتخاب همسر خشایار شاه و ماجراش با یهودیاس که همش دروغه
ولی دیدن این جور فیلما خالی از لطف نیست جای اینکه عصبانی بشید ببینید تاریخ کودوم وری بهش جهت میدن
چجوری برا خودشون از کاه کوه میسازن
البته نمیخوام بحثو سیاسیش کنم ولی متوجه میشید که حاکمان امروز ایرانم متبهرانه دارن تاریخمونو تحریف می کنن و به سمت عرب ها میلش میدن
amirlefthand
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۴۷
2-3 باری دیدم
پلید نشون دادن ایرنی ها و سپاهشون بود دیگه
بازم بگو ضد ایرانی نبود
هومن
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۱۹
2-3 باری دیدم
پلید نشون دادن ایرنی ها و سپاهشون بود دیگه
بازم بگو ضد ایرانی نبود
من بگم ضد ایرانی نیست؟؟؟؟؟؟
شما میگی ضد ایران نیست...
تو یه صفحه دو جور حرف زدی...!!!:pardon:
Matrix23
سه شنبه ۸ بهمن ۱۳۸۷, ۱۳:۴۸
بچه ها كسی سری كامل دی وی دیه Prison Break با كیفیت خوب و زیر نویس فارسی داره؟
اگه داره بگه از كجا گرفته. منم میخوام بگیرم.
ممنون میشم.
Sepehr
سه شنبه ۸ بهمن ۱۳۸۷, ۱۸:۳۸
سریه كاملشو تو این سایتیه تو امضامه داره خیلیم ارزون می ده
black_shadow
يکشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۳۲
اقا یعنی از 8 بهمن 87 كلا سینمای جهان تعطیل شده كه فیلم جدید نیومده؟!!!!كوشین پس؟!!!
wantonboy13
دوشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۱:۰۶
میخواین راجع به سریال ها بحث کنیم ؟! :3:
supernatural چطوره ؟! وحید...
black_shadow
دوشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۹:۴۷
نه بابا این سریال بی كلاسا چیه!!!!!!
بیاین در مورد یوزارسیف بحث كنیم!!!!!!
...........................
این كه شوخی بود!حالا جدی شیم!من اینو كه گفتی رو ندیدم.یعنی كلا با سریال حال نمیكنم.
كل سریال lost رو 4 ماه پیش گرفتم حسش نبود ببینم دادمش به دوستم اونم مثل خری كه بهش تی تاپ داده باشن جفتك مینداخت!
ترجیح میدم همینجوری اتفاقی بعضی وقتا تو MBC action ببینم!
Vahid
دوشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۳۱
میخواین راجع به سریال ها بحث کنیم ؟! :3:
supernatural چطوره ؟! وحید...
من چیکاره بیدم :3:
wantonboy13
دوشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۳:۳۷
من چیکاره بیدم :3:
ّبیا بگو که چقدر قشنگه و کلی طرفدار تو آمریکا و سراسر جهان داره... :jesors:
منم فعلا" 12 قسمتشو دیدم...
جدیدا" هم سریال Lost Room یکی بهم داده گفته کلا" 6 قسمته...
هومن
شنبه ۱۳ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۴۸
دیروز یه فیلمی دیدم که خیلی حالم رو گرفت! :sad:
از اون فیلم هایی بود که 2-3 روز فکر آدم رو مشغول میکنه...
چون مطمئنم اینجا هیچکس این فیلم رو ندیده ، اینجا معرفیش میکنم!
Head-On ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
کارگردان : Fatih Akin ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
بازیگران : Birol Ünel , Sibel Kekilli
ژانر : Drama , Romance
ریت : 8.1
جوایز ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
خلاصه ی داستان : مردی دائم الخمر و نا امید از زندگی دست به خودکشی میزند اما زنده می ماند. او را به یک کلینیک روانی منتقل می کنند . در آن جا با دختری آشنا مشود که او هم خودکشی کرده است...
amirlefthand
شنبه ۱۳ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۰۷
فرار از زندان توسط شرکت جوانه پویا ترجمه شده
omid
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۳۷
کسی فیلم درباره الی رو دیده؟
آخرش چی شد؟
الی مرد
خوب که چی:3:
SALAR
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۴۶
این فیلم هم قربانی شد.
amirlefthand
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۳۲
این فیلم هم قربانی شد.
کدوم فیلم
amirlefthand
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۲۳:۲۹
پیشنهاد میکنم حتمان فیلم take the lead روببینید
با بازی آنتونیو بناندراس
محصول سال2006
سبک :درام-رقص
کارگردان:Liz Friedlander
نویسنده:Dianne Houston
ریت:6.6
داستان فیلم برگرفته از بخشی از زندگی پیر دولین هستش که معلم رقصه وبه یک سری دانش آموز انواع رقص تانگو و....رو یاد میده
پیر دولین وآنتونیو باندراس:
اینم عکس های فیلم
هومن
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۲۳:۴۷
کسی فیلم درباره الی رو دیده؟
آخرش چی شد؟
الی مرد
خوب که چی:3:
خب الی مرد دیگه!!! :3:
چون برداشت هر کس از آخر فیلم یه چیزی هست ، من نطر خودم رو نمیگم!
ولی چیزی که برام جالب بود ، خوش ساخت بودن و روان بودن فیلم بود. همیشه فکر میکردم
به خاطر مسایل سیا.سی به اصغر فرهادی جایزه ی بهترین کارگردان جشنواره برلین رو دادن.
ولی وقتی فیلم رو دیدم ، دیدم واقعا حقش بوده!!!
بازی صابر ابر و شهاب حسینی هم مثل همیشه فوق العاده بود!
هومن
سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۸, ۰۱:۴۶
Angel Heart ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
کارگردان : Alan Parker ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
بازیگران : Mickey Rourke , Robert De Niro ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
ژانر : Mystery , Thriller
ریت : 7.3
خلاصه داستان : فردی به نام سایفر (با بازی رابرت دنیرو) یک کارآگاه خصوصی را استخدام میکند تا به دنبال فردی به نام جانی لبنینگ بگردد و او را پیدا کند . آقای سایفر ادعا میکند که جانی لبنینگ به او بدهکار است...!!!
فیلم جالبیه... یه کمی هم ترسناک...
مثل فیلم The 9th Gate و The Devil's Advocate هستش!!!
هومن
سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۰۵
گلشیفته فراهانی لیلای هالیوود می شود
فرهنگ > سینما - گلشیفته فراهانی، قرار است در فیلم جدید رولند جافی، کارگردان صاحبنام هالیوود، به نام «اژدها چشمانتظار شماست» حضور یابد.
به گزارش سایت های سینمایی وی در این فیلم در نقش لیلا هنرنمایی میکند و داستان فیلم مربوط به جنگ داخلی اسپانیاست.
در این فیلم خبرنگار جوانی در مورد یکی از دوستان پدرش که قرار است از سوی کلیسای کاتولیک تقدیس شود تحقیق میکند.
این خبرنگار پی میبرد که بین پدرش و دوست وی رابطه بسیار پیچیده و مخربی وجود داشته که از زمان کودکی آغاز و تا جنگ داخلی اسپانیا ادامه مییابد.
این فیلم در مرحله پیشتولید قرار دارد و اکراناش برای سال ۲۰۱۰ برنامهریزی شده است.
هومن
سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۰۸
رکورد 148میلیون دلاری «عصر یخ 3»
انیمیشن سهبعدی «عصر یخ: ظهور دایناسورها» تولید استودیو فاکس در اولین هفته اکران در سطح بینالمللی با تقریباً 148 میلیون دلار فروش در 101 کشور و 11652 سینما رکورد بهترین فروش هفته اول یک فیلم انیمیشن را جابهجا کرد.
این فیلم توانست در فهرست بهترین افتتاحیههای تاریخ سینما پس از «دزدان دریایی کارائیب 3»، «اسپایدرمن3»، «هری پاتر5»، «ترانسفورمرها2» و «رمز داوینچی»در مقام ششم قرار بگیرد.
«ظهور دایناسورها» به کارگردانی کارلوس سالدانا و مایک ترمایر سومین فیلم مجموعه انیمیشن موفق «عصر یخ» است و ری رومانو، کوئین لطیفه، دنیس لیری، جان لگیزامو، شان ویلیام اسکات، جاش پک و سایمن پگ از صداپیشههای آن هستند.
داستان فیلم ادامه ماجراهای حیوانات پیش از تاریخ را پی میگیرد و از جایی آغاز میشود که «عصر یخ: ذوب» فیلم دوم مجموعه به پایان رسید. اسکرات همچنان به دنبال بلوط محبوب خودش است و در همین حال رابطهای صمیمانه با سنجابی دندان خنجری پیدا میکند. «مانی» ماموت و الی در انتظار تولد فرزندشان هستندو در این بین ببر سفیدکه میخواهد برای خودش خانوادهای داشته باشد چند تخم دایناسور را میدزدد و این آغاز ماجراست.
سومین «عصر یخ» در 16 کشور از جمله روسیه، مکزیک و برزیل رکورد بهترین فروش افتتاحیه یک فیلم و در 11 کشور دیگر از جمله فرانسه، هند و یونان رکورد بهترین فروش هفته اول فیلمی انیمیشن را شکست. بیشترین فروش «عصر یخ: ظهور دایناسورها» با 9/18 میلیون دلار در روسیه حاصل شد.
فروش 148 میلیون دلاری سومین «عصر یخ» در هفته اول اکران در سطح بینالمللی تقریباً دو برابر فروش افتتاحیه 5/67 میلیون دلاری «عصر یخ: ذوب» در سال 2006 بود. این مجموعه در کل در سطح بینالمللی محبوبیت بیشتری دارد تا در خود آمریکا. اولین «عصر یخ» در سال 2002 در آمریکای شمالی 4/176 میلیون دلار و خارج از این بازار 206 میلیون دلار به دست آورد. «عصر یخ: ذوب» نیز در آمریکا 3/193 میلیون دلار و در سطح بینالمللی 457 میلیون دلار فروش داشت.
«عصر یخ3» در اولین هفته اکران در آمریکا نیز در فاصله چهارشنبه تا پایان روز یکشنبه 5/67 میلیون دلار فروخت. به این ترتیب و با احتساب فروش این فیلم در آمریکا مجموع فروش جهانی جدیدترین قسمت مجموعه «عصر یخ» در هفته اول اکران از مرز 215 میلیون دلار گذشته است.
هالیوود ریپورتر
omid
سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۳۸
من توی اینترنت سرچ کردم به این نتیجه رسیدم که نکته ی اصلی این فیلم این جمله از زبان الی بود که
یک پایان تلخ بهتر از یک تلخی بی پایان هست.
Nillo
سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۰۲
اينا چيه بابا!!!!
بريد Up رو ببينيد...ببينيد پيكسار چه كرده....
بعد از Wall-E همه ميگفتن پيكسار dge نميتونه بهتر از وال-اي بسازه...الان همه ميگن آپ از وال-اي بهتره...از دستش نديد...
اونايي كه وال-اي رو ديدن ميدونن من چي ميگم!!
30n4
سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۴۱
من توی اینترنت سرچ کردم به این نتیجه رسیدم که نکته ی اصلی این فیلم این جمله از زبان الی بود که
این رو که شهاب حسینی گفت
هومن
سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۰۶
یه تعبیر جالبی که از این جمله امروز تو همشهری جوان خوندم این بود (در توصیف نقش الی) :
«الی: معلق. نه می خواهد در شمال بماند، نه می تواند به تهران برگردد. نه می تواند با علیرضا
تمام کند ، نه می تواند با احمدرضا آغاز کند. در انتخاب «پایان تلخ» و «تلخی بی پایان» سرگردان
مانده . برای نجات آرش کوچولو از پایانی تلخ ، اسیر یک تلخی بی پایان میشود!»
omid
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۵۹
من قبول ندارم:3:
اگه برای نجات آرش غرق شده بود بچه ها می گفتن.بنظر خودکشی میومد
تازش هم اگه هم برای نجات آرش مرده بود اون وقت پایان تلخ بوده نه تلخی بی پایان
هومن
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۲۶
من قبول ندارم:3:
اگه برای نجات آرش غرق شده بود بچه ها می گفتن.بنظر خودکشی میومد
تازش هم اگه هم برای نجات آرش مرده بود اون وقت پایان تلخ بوده نه تلخی بی پایان
من اصلا خودکشی رو قبول ندارم. الی اصلا آدمی نبود که به خودکشی حتی فکر کنه...
الی دقیقا زمانی ناپدید شد که آرش داشت غرق میشد و دختر بچه اومد به باباش بگه که
آرش داره غرق میشه ... به نظرت الی که اینقدر بچه ها رو دوست داشت ، به جای نجات
آرش ، میاد خودکشی میکنه؟؟؟
خیلی مسخره بود این نظر بچه ها !! :3:
در مورد تلخی هم به نظر من الی دچار «تلخی بی پایان» شد ...
نامزدش به خاطر این خیانت هیچوقت نمی بخشتش ... بقیه هم به جز گلشیفته بهش
به چشم یه دختر نادرست نگاه میکردن . مادرش حتما بعد از این که خبر مرگ بچه اش رو
بشنوه ، (با توجه به حال خراب قلبش) جان به جان آفرین تسلیم میکنه و ...
همه ی این ها به خاطر این بود که به نامزدش یه جورایی خیانت کرد و با اینا اومد شمال!!!
این میشه تلخی بی پایان !
Don M Corleone
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۲۶
اينجا هم بپرسم شايد كسي اطلاعي داشت ...
من فيلم Crank رو دان كردم... 14 فايل 100 مگيه ! منتها هيچ فايلش فرمت نداره ... و فقط اسم فايل هست ... نه زيپ هست نه rar نه هيچ چيز ديگه !
حالا به غير از Delete كردن گزينه ي ديگه اي واسه باز كردن اين فايل ها هست ؟
ضمنا من خودم پسوند اضافه كردم ولي افاقه نكرد و پيغام ميده كه فايل شناسايي نشد و ممكنه فايل خراب باشه !
===
لينكش به اين شكله و وقتي دانلو.د ميكني html ش برداشته ميشه و بقيه اش ميشه اسم فايل ! اونم يه فايل بدون پسوند و فرمت !!
omid
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۲۲
من اصلا نظرتو قبول ندارم هومن:3:
حوصله ی بحثم ندارم:3:
راستی 5 شنبه رفتیم خروش جنگی
فکر می کردم صرفا 1 فیلم هجوه
ولی خدا وکیلی جدا از بحث طنزش داستانش هم خوب پرداخت شده بود
ارزششو داره
Vahid
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۳۲
من فيلم Crank رو دان كردم... 14 فايل 100 مگيه ! منتها هيچ فايلش فرمت نداره ... و فقط اسم فايل هست ... نه زيپ هست نه rar نه هيچ چيز ديگه !
ضمنا من خودم پسوند اضافه كردم ولي افاقه نكرد و پيغام ميده كه فايل شناسايي نشد و ممكنه فايل خراب باشه !
===
لينكش به اين شكله و وقتي دانلو.د ميكني html ش برداشته ميشه و بقيه اش ميشه اسم فايل ! اونم يه فايل بدون پسوند و فرمت !!
.html که گفتی خودش پاک میشه
001. هم خودت پاک کن تا پسوند بشه avi. ( امتحانش ضرری نداره :3: )
محمد
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۳۵
===
Crank.HV.TheStash_[Only Registered And Activated Users Can See Links]
اینجا نرم افزاری برای مرج کردن این فایلهارو معرفی کرده :good:
Don M Corleone
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۱۴
.html که گفتی خودش پاک میشه
001. هم خودت پاک کن تا پسوند بشه avi. ( امتحانش ضرری نداره :3: )
نه بابا ! اين فايلا به صورت خرد جمعي بايد فعاليت كنن ... تك تك ارزش مادي و معنوي خاصي ندارن !:apophys:
دستت درد نكنه ... عالي بود و كار اصلي رو انجام داد و فايلها رو بهم چسبوند ولي نميدونم چرا نشون نميده ! :jesors:
فعلا نه Km Player \ GOM player \ VLC با هاش كنار نيومدن ! :crazy:
Don M Corleone
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۵۰
امروز صبح يه سوال فني به مخم زد و احساس كردم ميتوني جوابشو داشته باشي :apophys: منتها الان يادم رفته :confused_smile:
i.M.a.N
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۲۷
محمدرضا اگه این فایلا با هم كار میكنه 99 درصد پسوندش rar هست
Don M Corleone
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۴۶
نه تو اين سايته كه رفيقمون گذاشت اگه بري دقيقا همين سوال منو مطرح كرده و اونم اذعان كرده كه با هيچ پسوندي كار نميكنه و تنها راهش ظاهرا چسبوندن با نرم افزار هست ... كه اين كار انجام ميشه و پسوند Avi هم به فايل اضافه ميشه ولي تو نمايش كم مياره ... مشكلي نيست ديگه ... تقريبا دارم به اين نتيجه ميرسم كه پاكش كنم !
محمد
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۰۷
امروز صبح يه سوال فني به مخم زد و احساس كردم ميتوني جوابشو داشته باشي :apophys: منتها الان يادم رفته :confused_smile:
بهش فكر نكن ، دوباره به ذهنت میاد :wink:
محمد
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۱۳
نه بابا ! اين فايلا به صورت خرد جمعي بايد فعاليت كنن ... تك تك ارزش مادي و معنوي خاصي ندارن !:apophys:
دستت درد نكنه ... عالي بود و كار اصلي رو انجام داد و فايلها رو بهم چسبوند ولي نميدونم چرا نشون نميده ! :jesors:
فعلا نه Km Player \ GOM player \ VLC با هاش كنار نيومدن ! :crazy:
قابلی نداشت
عجیه ... این سه تا نرم افزاری که نوشتی از بهترین پلیرهای پخش فیلم فشرده هستن ...
فعلا پاکش نکن تا یه فکری براش بکنیم
راستی صدای فیلم پخش میشه ؟
هومن
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۰۳
The Legend of 1900 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
کارگردان : Giuseppe Tornatore ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
بازیگران : Tim Roth , Max Tooney
موسیقی : Ennio Morricone ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
ژانر : Drama , Fantasy , Music
ریت : 7.8
جوایز ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
amin_michael5
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۳۵
خداییش فیلم خیلی قشنگیه من خودم تا حالا 4_5 بار این فیلم رو دیدم:1:
i.M.a.N
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۲۴
خداییش فیلم خیلی قشنگیه من خودم تا حالا 4_5 بار این فیلم رو دیدم:1:
هر كی ندیده عمرش بر فناست
محمد
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۲۰
Gloomy Sunday
یكشنبه غم انگیز
محصول سال 1999 از كشور آلمان
ژانر : عاشقانه
بازیگران :
Erika Marozsán ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
Joachim Król
Ben Becker
برنده و نامزد جوایز متعدد از فستیوالهای جهانی ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
یکشنبه غم انگیز ... تا شب دوام نمی اورم
در تاریکی و سایه ... تنهایی مرا می ازارد
با چشمانی بسته تو از کنارم میروی
تو ارامیده ای و من تا صبح منتظر
سایه های مبهمی را میبینم از تو خواهش میکنم
به فرشته ها بگویی مرا در اتاقم تنها بگذارند
یکشنبه غم انگیز
چه بسیار شنبه ها تنها در سایه ها
و من امشب خواهم رفت
چشمانم چون شمع پر فروغی می درخشد
دوستانم برایم گریه نکنید که مزارم نور باران است
به خانه باز میگردم جانم به لب رسیده است
در سرزمین سایه ها تنها بخواب میروم
یکشنبه غم انگیز
هومن
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۵۸
محمد سال 1399 دوربین فیلمبرداری اختراع نشده بودا!!! :3:
محمد
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۰۲
محمد سال 1399 دوربین فیلمبرداری اختراع نشده بودا!!! :3:
:3:
منم خیلی تعجب کردم
معلوم نیست با چه وسیله ای فیلم برداری کردن ( اصولا کم نمیارم :3: )
wantonboy13
يکشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۳۶
فیلم ترسناک Uninvited رو دیدین ؟! (دعوت نشده) محصول سال 2009
محمد
يکشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۴۸
فیلم ترسناک Uninvited رو دیدین ؟! (دعوت نشده) محصول سال 2009
من ندیدم ولی باید سبك فیلمهای حلقه 1 و 2 و كینه 1 و 2 باشه ( تهیه كنندش همون تهیه كننده فیلم رینگه )
این فیلم هم مثله فیلمهای حلقه و كینه دوباره سازی یه فیلم كره ایه به نام دو خواهر
اینم خلاصه ای از داستانش :
آنا پس از مشاجره با دوستاش در حال بازگشت به سوی خانهشان است. او پس از پاسخ به خواهرش الکس که حالاش را میپرسد، با سه کیسهی سفید رنگ زباله روبهرو میشود. وقتی سعی میکند آنها را باز کند، جسد یک دختر موقرمز بیرون میافتد، آنا وحشتزده فرار میکند و ...
wantonboy13
يکشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۰۲
من این فیلم هارو ندیدم کامل...
ولی تو همون مایه هاس... اما آخرش خیلی حال گیری میشه... اگه خواستی برات تعریف کنم آخرشو !!
wantonboy13
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۲۳
پیشنهاد میکنم حتمان فیلم take the lead روببینید
با بازی آنتونیو بناندراس
محصول سال2006
سبک :درام-رقص
کارگردان:Liz Friedlander
نویسنده:Dianne Houston
ریت:6.6
داستان فیلم برگرفته از بخشی از زندگی پیر دولین هستش که معلم رقصه وبه یک سری دانش آموز انواع رقص تانگو و....رو یاد میده
پیر دولین وآنتونیو باندراس:
اینم عکس های فیلم
من این فیلم رو الان دیدم... :mamba:
چقدر حس می کنم پا هام داره کش میاد...!! :3:
gattus
يکشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۵۲
هر کی دوست داره یه کم دلش بشکنه فیلم بادبادک باز رو نگاه کنه!همایون ارشادی هم توی فیلم بازی میکنه!
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.