توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 5 گروه چهل و دو
javadvahshi
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۰۰
اینجا رقابت فشرده شده ؟؟؟اما همچنان من امید به قهرمانی و صعود به لیگبالاتر دارم.مسابقه هفته ی بعدم خبلی مهمه كه با تیم دوم گروه هستش.به امید پیروزی:1::1::1::1::1::1:
اینم بازیهای این هفته:
persi - visible team
riivendell - boof
FC jazayeri - warlock08
FC taybad city - azarakhsh <<<<-------
javadvahshi
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۲۶
نیمه اول 3-0 بازیمو بردم 2گل بازیكن ایتالیایی و تازه واردم زد گل سوم هم توسط مسعود مظفری به ثمر رسید/تو این نیمه 67%مالكیت توپ دسته من بود.باید بگم عالی بازی كردم.
javadvahshi
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۰۲
بازیم با حساب 5-0 به پایان رسید.این یك پیروزی ارزشمند واسه من بود .
kavian1372
چهارشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۷:۲۳
این مال چند وقت پیشه؟
بالاخره پیداش کردم
خوشحال میشم با شما هم لیگی های جدید اشنا بشم
منتظرتونما
kavian1372
چهارشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۷:۳۱
خوب بریم سراغ بازیهای جام حذفی برو بچه های لیگ دسته پنج گروه 42
تیم دراگورنز باید به مصاف بروبکس بره خوب فکر میکنم توی لیگ ما دراگورنز یکی از قوی ترین تیما باشه و در بازی با بروبکس هم کار سختی رو پیش رو نداره چون با یه تیم دسته 6 بازی داره
تیم ابو مشکی دیگر تیم گروهمون هم باید به مصاف تیم گودار بره که برای این تیم خوب هم گروهی هم بازی سختی در برابر یه تیم دسته ششی پیش بینی نمیشه ضمن اینکه حریفش صاحب هم نداره
تیم ارغنون باید به مصاف تیم کیارش بره که تیم کیارش یه تیم دسته ششی هست و بازی راحتی برای ارغنون پیش بینی میشه چون تیم کیارش هم بی صاحب هست
تیم نیوتد هم باید به مصاف بوکان پرسپولیس بره که حریف این هم گروهیمون هم یک تیم دسته ششی هست
تیم شن سا که اولین حضورش در لیگ 5 رو تجربه میکنه هم باید به مصاف تیم دسته ششی و با صاحب ارسنال بره که البته بازی سختی برای این تیم هم پیش بینی نمیشه
بنابر این مدعیان اصلی قهرمانی این فصل لیگ 5 گروه 42 بازی سختی رو در اولین گام جام حذفی پیش رو ندارن
با تشکر
خبرگزاری باشگاه شن سا
X-ray
چهارشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۸:۵۲
سلام من وحید مهندس برق 23 ساله از مشهد صاحب تیم ابومشکی هستم خیلی حال کردم که اینجا رو دیدم ولی کاش تو خوده هتریک انجمن لیگ فعال میکردین که دسترسی راحتتر بود بازم دمت گرم داش kavian
kavian1372
پنجشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۲۸
سلام وحید جان دمت گرم که اومدی
انشالله با حضورت بیشتر به اینجا حال میدیدم
تو خود هتریک هم میایم انجمن لیگ
بازی رو که بردی اره؟
X-ray
پنجشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۳۵
بازی رو که آره بردم
اگر انجمن لیگ را بندازی تو خوده هتریک بهتره راستی تو خودتو معرفی نکردی ها ؟:SugarwareZ-171:
kavian1372
جمعه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۰:۴۳
اونجا هم راه انداختم بیاید همونجا
منم کاویان هستم 18 ساله از اراک سال سوم ریاضی :SugarwareZ-287:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.