PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 5،گروه نه

Sor3na
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۰۳
هوووم دوستانی که مال گروه نه هستن بیان و اینجا در مورد مسابقات بحث کنیم اگرچه قهرمان جام از اول مشخصه!:shades_smile:

CapitanArsalan
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۲۴
خوش اومدی دادا
من خودم به نوبه خودم بهت تبریک میگم

shokrikaraj
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۴۲
خوش اومدی دادا
من خودم به نوبه خودم بهت تبریک میگم

هنوز كه قهرمان نشده:jesors:

CapitanArsalan
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۳۲
منظور من اومدنش به سایت و هتتریک بود؟

CapitanArsalan
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۰۳
بچه های این گروه اگه از جام حذفی حذف شدید بیاید این جام که زیاد باشیم:good:
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

Sor3na
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۴۴
والا ما میخوریم به لیگ برتری ها دیگه معلومه حذف میشیم!به هر حال!

Sor3na
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۱۹
خب متاسفانه به خاطر اینکه هم لیگی های من بس قوی هستن رقابت در لیگ بسیار شدیده.این باعث شده که من تا به الان مجوز حضور به صورت مستقیم در لیگ بعدی رو نداشته باشم.امید است که در بازی های آینده این این مجوز را کسب کرده و موجب خشنودی طرفداران تیم szm united بشوم.:img-tomato:

Sor3na
جمعه ۲۲ شهريور ۱۳۸۷, ۱۲:۳۶
خب خوشبختانه قهرمانی من با 31 امتیاز تو لیگ نهم صد در صد شد.امید است در دو بازی آخر صعود مستقیمم هم به خطر نیفته و من به همین صورت به دسته چهار منتقل بشم :دی !

ممنون.

Sor3na
يکشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۷, ۱۸:۳۷
بازی سیزدهم هم به خوبی و خوشی تموم شد.تیم اول و دوم لیگ مشخص شدن و قهرمانی و نایب قهرمانیشون مشخص شده.من خودم شخصا قهرمانی خودم رو به خودم تبریک میگم.(نامردا شمام بیایین تبریک بگید دیگه :d) و نایب قهرمانی تیم عرفان رو هم به تیمش تبریک میگم.

الان سه تیم سروش یونایتد و گرمسار و استیل آذین سر اینه که یکی از این تیم ها باید برای بازی پلی آف با یکی از قهرمانان دسته شیش آماده بشه.رقابت اینقدر شدیده که تا هفته آخرم کشیده شده و ممکنه هر تیمی به خطر بیفته.

دو تیم بارسلونا نیو جنریشن و اس اس آث میلان هم رقابت شدیدی دارن.یکی از این دو تیم به صورت مستقیم به دسته شیش سقوط خواهد کرد.جالب اینه که بازی آخر این دو تیم با هم دارن و امتیاز های دو تیم برابر ولی تفاظل تیم بارسلونا کمتره!برای همین تیم بارسلونا حتما باید بازی رو ببره تا از سقوط مستقیم خودش جلوگیری کنه!

موفق باشید!

mansur.arya
جمعه ۹ مهر ۱۳۸۹, ۲۳:۰۲
سلام به هتریکرای عزیز گروه چه قدیم چه جدید من این تایپک رو ایجاد کردم که بچه ها اگه کری حرفی مطلبی دارن اینجا خالی کنن

gattus
جمعه ۹ مهر ۱۳۸۹, ۲۳:۰۷
به هتریک ایران خوش آمدی!!
به هم گروهیات خبر بده تا بیان به انجمن!!

amin_michael5
شنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۹, ۰۰:۲۱
سلام به هتریکرای عزیز گروه چه قدیم چه جدید من این تایپک رو ایجاد کردم که بچه ها اگه کری حرفی مطلبی دارن اینجا خالی کنن
سلام دوست عزیز :3:
به انجمن خوش اومدی :1:

mansur.arya
يکشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۹, ۰۰:۰۷
ممنون من توجه نکردم که تایپک قبلا ایجاد شده

mansur.arya
يکشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۹, ۰۰:۱۵
این بچه های هم گروهی ما مثل اینکه نمیان بالا حالا چرا نمیدونم

mansur.arya
يکشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۹, ۲۲:۳۶
این هفته ها حالم از نتیجه هایی که تیمم میگیره گرفتست تیمم داره میره تو بحران ولی مطمعنم خیلی زود از بحران کنونی خارج میشم

mansur.arya
چهارشنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۹, ۲۰:۳۶
هفته بعد کار سختی پیش رو دارم باید با تیم دوم جدول بازی کنم تا بتونم با برد دوباره به رده دوم برگردم و کماکان مدعی قهرمانی باشم