PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : موسیقی

صفحه ها : 1 [2]

omid
سه شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۸, ۲۰:۱۳
مشکل داره لینکت

B@HMAN
سه شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۸, ۲۱:۲۴
اهنگ جدید ساسی رو از سایت رپف.ا میشه دانلود کرد [Only Registered And Activated Users Can See Links]

omid
سه شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۸, ۲۱:۵۳
چیزی خیلی حفنی هم نیست
ولی خوبه:3:

Ma3oud
سه شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۵۵
چیزی خیلی حفنی هم نیست
ولی خوبه:3:

خفناشو سوا کنین واسش :3:

Sepehr
چهارشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۴:۳۴
آهنگ باحالیه

amin_michael5
چهارشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۸, ۲۱:۰۳
آهنگ آزادی شادمهر عقیلی:1: بسیار زیباست :1: حتما گوش كنید :1:

sasan69
چهارشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۸, ۲۲:۱۳
آهنگ آزادی شادمهر عقیلی:1: بسیار زیباست :1: حتما گوش كنید :1:

خب حداقل لینک دانلودشم میذاشتی :3:

amin_michael5
چهارشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۸, ۲۲:۳۵
خب حداقل لینک دانلودشم میذاشتی :3:
برو حالشو ببر :3:

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

hadi.s
دوشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۸۸, ۱۴:۰۱
اهنگ جدید زدبازی:

آهنگ جدید و غیر منتظره و سوپرایز از گروه زدبازی بنام تلفات جنگ که دز این آهنگ جواب خیلی هارو دادن مخصوصا کسایی اخیرا انتقاد کردن به منظوری این آهنگ دیس هستش پیشنهاد میکنم این آهنگ فوق العاده رو از دست ندید .برای دانلود برید سایت رپفا

Sepehr
سه شنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۸, ۱۷:۱۰
یاس با یک حس جدید. آهنگ جدید و فوق العاده بی نظیر "نیستی‌" از یاس با همکاری آمین.

می تونید از این سایت دانلود کنید

amirlefthand
دوشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۴۴
آهگ جدید سروش هیچکس

آهنگ با کیفیت MP3 192

یک روز خوب میاد ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Rapidshare ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

آهنگ با کیفیت MP3 128

یک روز خوب میاد ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Rapidshare ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

amirlefthand
دوشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۴۸
آهنگ can you hear me ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) از enrique

amirlefthand
دوشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۵۱
آهنگ جدید و بسیار زیبای شاهین فلاکت به همراه آخرت به نام گریه نکن ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Special Pegasus
چهارشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۸, ۱۷:۰۸
آلبوم جدید و فوق العاده زیبای بانوی موسیقی ایران گوگوش به نام حجم سبز , با دو کیفیت

MP3 320

دانلود کل آلبوم در یک فایل زیپ ([Only Registered And Activated Users Can See Links](320))

OGG 56

دانلود کل آلبوم در یک فایل زیپ ([Only Registered And Activated Users Can See Links](OGG))

Special Pegasus
چهارشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۸, ۱۷:۱۰
آهنگ جدید و بسیار زیبای علی فلاح با نام زن بابا

( تنظیم : محمد فتاحی )

( این آهنگ مربوط به تیتراژ پایانی سریال زن بابا میباشد که در ایام نوروز پخش خواهد شد )
دانلود آهنگ با کیفیت MP3 128 ([Only Registered And Activated Users Can See Links]([Only Registered And Activated Users Can See Links]).rar)

Special Pegasus
چهارشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۸, ۱۷:۱۲
آهنگ جدید و زیبای محمد شجری به نام بی احساس

دانلود آهنگ با کیفیت mp3 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Special Pegasus
چهارشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۸, ۱۷:۱۴
آهنگ جدید و بسیار زیبای فرشاد اسکندری به نام قول مردونه

دانلود آهنگ با کیفیت mp3 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Special Pegasus
چهارشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۸, ۱۷:۱۵
آهنگ جدید و زیبای آروین و اشک با نام ستاره شب

دانلود با کیفیت mp3 ([Only Registered And Activated Users Can See Links]([Only Registered And Activated Users Can See Links]).rar)

Sepehr
يکشنبه ۱ فروردين ۱۳۸۹, ۰۷:۵۲
آلبوم جدید و فوق العاده زیبای امید با نام شب میلاد

amirlefthand
جمعه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۸:۱۱
خبر بسیار مهم : گروه زدبازی اعلام کرد که دیگه هیچ آهنگی پخش نخواهد کرد : آهنگ مثل من قرار بود هفته آینده پخش بشه که بیرون نخواهد اومد و بجاش آخرین آهنگ گروه زدبازی 14 خرداد با حضور هیدن . نسیم و جی جی

ZEDBAZI BREAKS UP!!!

12 May 2010

ZedBazi producers Hidden and JJ confirmed that the group will not release any more songs; they did not go into details about the reasons behind their decision.

ZedBazi has decided not to release the Single "Mese Man" that was due to be released next week, On a more cheerful note, they are back working on their new summer song which includes Alireza JJ, Mehrad Hidden and Nassim, the song is produced by AliReza JJ and is due to be released on 4th June 2010. This is set to be ZedBazi's last song.

ZedBaziBand.com will continue to function as the official ZedBazi site, and will bring you the latest news about the members.

Lord Milad
يکشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۶:۳۷
خبر بسیار مهم : گروه زدبازی اعلام کرد که دیگه هیچ آهنگی پخش نخواهد کرد : آهنگ مثل من قرار بود هفته آینده پخش بشه که بیرون نخواهد اومد و بجاش آخرین آهنگ گروه زدبازی 14 خرداد با حضور هیدن . نسیم و جی جی

ZEDBAZI BREAKS UP!!!

12 May 2010

ZedBazi producers Hidden and JJ confirmed that the group will not release any more songs; they did not go into details about the reasons behind their decision.

ZedBazi has decided not to release the Single "Mese Man" that was due to be released next week, On a more cheerful note, they are back working on their new summer song which includes Alireza JJ, Mehrad Hidden and Nassim, the song is produced by AliReza JJ and is due to be released on 4th June 2010. This is set to be ZedBazi's last song.

ZedBaziBand.com will continue to function as the official ZedBazi site, and will bring you the latest news about the members.

Just we Can say AjaB...:shok:

30n4
پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۲۶
آلبوم استرس ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) گروه فوق العاده ی the ways،این آلبوم از دست ندید واقعا لولش خیلی بالاتر از موزیک امروز ایرانه

دو تا آهنگ جدید هم شاهین نجفی خونده("سارینا" و "طرف ما") که مثله همیشه خوبه،به خصوص آهنگ سارینا.لینک دانلودش خودتون پیدا کنید :دی

Sepehr
جمعه ۱۴ خرداد ۱۳۸۹, ۰۸:۲۷
و بالاخره بعد از مدتها انتظار طبقه گفته گروه زدبازی آخرین اهنگ این گروه بنام داستان ما با آهنگسازی جی جی آماده پخش شد واقعا جای تاسف داره که چرا این گروه بزرگ . موفق و پرطرفدار رپفارسی دوباره آهنگ نمیده

Sepehr
جمعه ۱۴ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۴۱
آلبوم جدید داریوش :

می تونین از اینجا ([Only Registered And Activated Users Can See Links])دان کنید:

Sepehr
چهارشنبه ۹ تير ۱۳۸۹, ۱۴:۳۳
آلبوم جدیده امینم به نام ریکاوری ما تونین از اینجا ([Only Registered And Activated Users Can See Links])دان کنید

Linorth
چهارشنبه ۹ تير ۱۳۸۹, ۱۸:۲۰
اين زدبازي هرچند وقت يه بار يكيشون رو ميگيرن ميگم ما ديگه اهنگ نميديم بيرون طرف رو ول ميكنن دوباره ميان ميخونن!!
حالا شايد اينبار رو جدي جدي بزارن كنار خوندن رو :3:

Special Pegasus
چهارشنبه ۹ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۳۰
این اهنگ های امینم که لینکش تو صفحه قبل هست خیلی توپن.
من 20 تاشو دان کردم.
حتمل دان کنید.

black_shadow
پنجشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۹, ۰۰:۳۳
اين زدبازي هرچند وقت يه بار يكيشون رو ميگيرن ميگم ما ديگه اهنگ نميديم بيرون طرف رو ول ميكنن دوباره ميان ميخونن!!
حالا شايد اينبار رو جدي جدي بزارن كنار خوندن رو :3:

مشکلی نیست.
منو گرفته بودن!:3:
دیروز ازاد شدم!
هفته دیگه البوم جدیدمون میاد بیرون:3:

کیان
پنجشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۹, ۰۷:۱۳
حالا تو چی کاره بودی مثلاً؟ پایه میکروفون؟!! :3:

black_shadow
جمعه ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۰۹:۴۷
خوب بالاخره واسه خوندن پایه میکروفون هم لازمه دیگه!:3:

gattus
شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۹, ۱۲:۲۵
از اينجا ميتونيد آلبوم آخر(توهم) شاهين نجفى رو دانلود كنيد!:1:
آلبوم قبليش هم هست
مهم تر اينكه هيتلر نيست:3:

Sepehr
دوشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۹, ۲۰:۲۰
آهنگ جدید و فوق العاده زیبا و احساسی 25 باند ( تمین و عادل ) با نام از من نگذر
از اینجا ([Only Registered And Activated Users Can See Links])دان کنید

Sepehr
دوشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۹, ۲۰:۲۲
بعد از موفقیت و استقبال فراوان از آهنگ مبارک باشه اینبار ویدیو کلیپ فوق العاده زیبا و متفاوت این آهنگ احساسی و غمگین از آرمین 2AFM با کارگردانی محسن باقی و با تنظیم شاهین خسروآبادی آماده هستش پیشنهاد میکنم آورجینال این کلیپ رو فقط از رپفا دریافت کنید (پخش ویژه رپفا)

از اینجا ([Only Registered And Activated Users Can See Links])دان کنید

Sepehr
دوشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۹, ۲۱:۱۰
هز کی تونست ی لینک از آلبوم رنگواره های کهن از گروه رستاک رو بذاره ممنون میشم

Sepehr
سه شنبه ۱۵ تير ۱۳۸۹, ۱۵:۵۹
1- سوال : لطفاً یه توضیح کلی راجع به گروه بدید :
اینکه لیدر کیه ؟ اینکه شما با هم دوست هستید یا اینکه به خاطر کار حرفه ای کنار هم هستید؟ تحصیلات آکادمیک یا علاقه و آشنایی ، چه چیزی باعث کار شما در زمینه موسیقی شده ؟

پاسخ : در ابتدا ممنونم از زمانی که در اختیار من قرار دادید . به هر حال در هر کار گروهی نیاز به تعامل طرفین ضروریست در گروه ما هم به همچنین ، اعضای The Ways بنا به دوستی قدیمی ای که بینشون وجود داره و این دوستی به واسطه موسیقی در سال های گذشته ایجاد شده ، شناخت خوبی از هم و زندگی خصوصی هم دارند ، و طی همین شناخت خداروشکر به شخص من هم اعتماد دارن و در بعضی مواقع طبق همین اعتماد مسیولیت ها بیشتر به کاوه آفاق واگذار میشه. ما همگی تحصیلات آکادمیک در زمینه هایی غیر از موسیقی داریم . کاوه آفاق مهندس معمار هست ، علیرضا پوررضا و حامد قناد مهندس مکانیک هستند و ایمان محمدی ، فارق التحصیل حقوق .

2- سوال: چرا The Ways ؟؟؟
و چرا با نماد پروانه ؟؟ نماد پروانه یه چور خال یا گروه راک رو در ذهن تداعی میکنه، دلیل این علامت گذاری چیه ؟

پاسخ : The Ways نماد پروانه رو به خاطر همون نشان های سمبلیک و رازآلودی که داره برگزید . دگردیسی، تکامل ، خروج از زندان پیله و زیبایی نهایی که این موجود دگردیس شده میابه ، همه و همه می توانند نشانه های عمیقی برای بیان تفکرات یه گروه موسیقی که با اهدافی خاص شکل گرفته ، باشند . و نام "راه ها " رو برگزیدیم ، چون حس کردیم هریک از ما میتونیم خود مسیر مجزایی برای عبور از پیله خودمون باشیم .

3- سوال : گاهـــاً موضوع آهنگ هاتون حسی تاریک داره ، ولی آهنگسازی های گیتار خودتون ( کاوه آفاق ) بیشتر " آکوستیک " هستش تا " دارک " . دلیل این رویکرد از دید شما چیه ؟
پاسخ : این یه رویکرد نیست .فرایند آهنگسازی هر آهنگسازی جدای از روش دیگران است و من خلق ابتدایی آثار رو سعی میکنم توی محیط سازبندی های آکوستیک انجام بدم .شک ندارم که اثری مانا می شه که بشه با یه ساز آکوستیک هم به تنهایی اون رو نواخت و خواند ، برای همین کاوه آفاق اصالت رو به ایجاد آثارش توی چنین فضاهایی میده و این هرگز منافاتی با مفاهیم اولیه و تئوریک راک نداره . احساس تاریک و غم نهفته در آثار گروه the ways هم نشان از اندوه درونی افرادش داره و خلق در فضاهای غم آلود خود به خودیست و استراتژی از پیش تعیین شده ای از سوی ما نیست .

4- سوال : سبک راک تا چه حد آزادی بیان می طلبه؟ چه تفاوتی بین راک تلویزیونی کلیشه ای و راک زیرزمینی میبینید؟

پاسخ : همه چیز تا حدود زیادی آزادی بیان می طلبد چه برسه به هنر ، موسیقی و سبک راک ... راک زیرزمینی در کشور ما بسیار پخته تر و حرفه ای تر از نمونه های سفارشی و خنثای روی زمین کار میشه اما توی دیگر نقاط دنیا اصولا اگر خوب باشی میای به روی زمین در نهایت و راک تلویزیونی رو اسم مناسبی نمیدونم برای اینکه queen و یا pink Floyd هم نیاز به تلویزیون داشتند اما زیرِ زمین هم نبودند ، اصولا این تعابیر و تعاریف طبقه بندی شده مال جوامع طبقه بندی شده مثل جامعه ماست . زیاد جدیش نگیرید

5-سوال : لطفاً در یک جمله نظرتون رو راجع به کلمات زیر بگید :

O-Hum : ممنون ازشون که واقعا میشه گفت جریان ساز بودند
راک فارسی : هنوز خیلی جوان و خام اما بسیار با استعداد و آینده دار
Nirvana : کاش همه بدونند که معروفترین آهنگشون توی ایران ، کاری از "دیوید بویی" هستش
زیرزمین : کاش هیچوقت پام توش باز نمی شد ، بسیار جای جذابیست
اتاق آبی : آهنگ خوبیه ، کتاب خوبیم هست
بن بست : مصداق ایران
ایران : مصداق بن بست، اما بن بستی که می پرستمش

6-سوال : یادم میاد در جایی خوندم که شما با هزینه شخصی ، استودیویی برای ضبط کارهاتون ساختید . و اینکه آلبوم استرس توسط گروه خودتون روی اینترنت قرار داده شد ، کاری که در نگاه اول هیچ درآمد و منفعتی برای شما نداره . اینا جالبه و نمادی از پشتکار شما و گروهتون . میشه یکم راجع به این موضوع ها صحبت کنیم .

پاسخ : سپاسگزارم از لطفتون ، خیلی خلاصه عرض کنم که این آلبوم برای ما خیلی هزینه در بر داشت ؛ اما پیشنهاداتی که برای فروش اون دریافت کردیم رو، در شآن The Ways ندیدیم . ترجیح دادیم که استرس رو با هموطنان قسمت کنیم فکرها و زحمت ها و آهنگهایش را تا اینکه به قیمت غیر واقعیش حراج کنیم . اما الان خوشحالیم که شرایط از قبل بهتر شده برامون .

7- سوال : اســتـرس .... آلبومی که با توجه به اولین کار ( حداقل به صورت عمومی ) واقعاً موفق بود . میشه این موفقیت رو از دید خودتون برامون تشریح کنید .

پاسخ : The Ways و کاوه آفاق هرگز نمی دونستند که با این سرعت این آلبوم آن هم به عنوان اولین آلبوم ، مورد استقبال قرار می گیره . خیلی ها میگن که اولین آلبوم راکی بوده که تونسته با این سرعت و فقط در عرض چند ماه وارد خونه های مردم بشه و مخاطبین خودشو از میان طیف وسیع تری پیدا کنه . ما حدس می زدیم که مثل بسیاری از آثار مشابه راک زیرزمینی ، چند سال طول بکشه تا به مقبولیت عام برسه اما انگار که اوضاع بهتر بود .در بسیاری از سایت های معتبر در میان آثار پاپ و رپ هم ، آلبوم استرس بیشترین بازدید رو داشته و هنوزم نمی دونم چه چیز باعث این استقبال شد .

8- سوال : یاس ، The Ways ، گروه نیک آئین و " کسی از گربه های ایرانی خبر ندارد " . این کلمات در کنار هم خیلی راحت گوش ها رو تیز میکنه . راجع به همکاریتون در مستند Rock On که در حال ساخته توضیح میدید.

پاسخ : مستند rock on در مراحل تدوین بسر می بره و اگه تدوین خوب و پخش مناسبی بشه یکی از جذابترین مستند های فارسی خواهد بود . تقریبا همه بزرگان هستند بغیر از عده ای که واقعا تیغ سانسور اجازه حضورشون رو نمیداد . یه ترانه هم برای O.S.T این فیلم توسط کاوه آفاق تهیه شده که در اون چند تن از عزیزان حاضر در این مستند حضور دارند و پا به پای هم میخونند از جمله کسانی که شما در تیتر سوالتون مطرح کردید .

9- سوال : آیا ساخت موزیک ویدئویی برای آهنگ های گروهی توی فیلم در دست انجام هست ؟ تصمیمی برای اینکار گرفته شده ؟

پاسخ : بله ؛ اجازه بفرمایید که در همین مقدار فقط عرض کنم چون هنوز همه چیز نهایی نشده اما امیدوارم که یه موزیک ویدئوی با کیفیت هم از این همکاری بیرون بیاد . فقط ذکر کنم که کار تهیه این موزیک ویدئو بر عهده آقای مرتضی درودیان و شرکت پارس رکوردز هستش.

10- سوال : راجع به دوستی ها و پیوندهای جدید در حین کار فیلمبرداری برامون بگید . آیا باید منتظر یه اجماع یا تولد یه گروه جدید از دل این گروه های مستقل هم باشیم ؟

پاسخ : نکته جالبیه .دقیقا بسیاری از کسانی که در این فیلم جلوی دوربین رفتند به مدد هماهنگی های بینظیر آقای شهیار کبیری و همکاراشون که کار تولید این مستند رو در دست اقدام داشتند ، وارد همکاری و آشنایی های پس از اون شدند و بعید نیست که کم کم اسم آدمهایی که اصلا هیچ ربطی به هم ندارند رو گه گاه کنار هم ببینیم .

11- سوال : زمان پخش فیلم ؟

پاسخ : واقعا نمی دونم ، مراحل تدوین رو میگذرونه

12-سوال : موسیقی زیر زمینی ، گروه های زیرزمینی و حالا مستندهای زیر زمینی.
اصولاً با ساخت چنین مستندهایی موافق هستید ؟ این کار باعث ایجاد دردسر برای افراد ( گروه ، بازیگران ، تهیه کننده و ... ) نخواهد شد ؟ چون خواه ناخواه با اکران زیرزمینی این نمونه مستندها ، چهره های جدیدی شناخته میشن که اشخاص حقیقی هستن و تا دیروز در پستوهای خونه هاشون مشغول کار بودن ، الان در نگاه ها آشنا به نظر میرسند و باید با یک جور معروفیت دردسرساز همراه بشن . این طرز فکر خیلی سیاهه ؟؟

پاسخ : بله به نظرم سیاهه ! نمونه هایی تا به امروز بوده و زیاد هم دردسر ساز نبوده .اصولا دردسر رو افراد خودشون و از طرق دیگه تولید میکنند و تا جایی که ما دیدیم و شنیدیم ، دردسر ها حاصل خط شکنی هایی غیر اینچنینی بوده اند . نه صرفا حضور در مستند هایی مشابه .

13- سوال : مستند هایی که راجع به موسیقی زیرزمینی ایران ساخته میشن اصولاً به معرفی این موج به عنوان یه پدیده اجتماعی میپردازن ، و هیچ مستندی نداریم که راجع به این کارهایی که داره انجام میشه - راجع به متن ها ، آهنگ سازی ها و بومی سازی ها - در قیاس با پدیده های مشابه در نقاط دیگر دنیا حرف بزنه .
این روند فعلی از این جهت که پدیده رو معرفی میکنه و باعث نفس کشیدنش میشه و حق حیات بهش میده ، مثبته . ولی ادامه این روند میتونه باعث غفلت از بررسی حرفه ای موسیقی زیرزمینی ما بشه و سطحی نگری و اصطلاحاً تولید نازل به کثرت برسه ، نظر شما چیه ؟

پاسخ : اتفاقا تا جایی که من در جریان قرار گرفتم مستند ROCK ON بزرگترین خصیصه ای که داره ، استفاده از زبانی تکنیکال و حرفه ایست و مباحث مطروحه در اون بسیار فنی هستند و نکته ای که باعث شد این طیف عظیم از هنرمندان در اون حضور پیدا کنند این بود که قرار بر فخامت کلام و مباحث مطروحه بود و بیش از آنکه یک مستند سرگرم کننده باشه تردید نکنید که ما با یک فیلم کنکاشانه و فنی روبرو خواهیم شد .

14- سوال : نظرتون راجع به شرایط و وضعیت حال حاضر راک فارسی در ایران چیه ؟

پاسخ : شرایط افتضاح و وضعیت رو به بهبود . من این پارادوکس رو هنوزم درک نمی کنم اما وجود داره

15- سوال : متاسفانه یا خوشبختانه راک فارسی از معدود سبک هاییست که سالیان مدیدی زیرزمینی بودن رو حفظ کرده ، دلیل رو در نحوه ارائه رسانه های اینترنتی راک میدونید یا فرهنگ مردم و یا شاید خوانندگان راک ؟

پاسخ : دلیل بسیار واضح است . بیش از هرچیز شما ببینید که آیا اصولا راک حق داره به روی زمین بیاد ؟ با توجه به تعاریفی که ازش سراغ داریم . حالا اگر اومد سازو کاری در کشور وجود داره که به درستی اون رو به مخاطب خاص خودش برسونه؟ نه.نیست و اینترنت بهترین و تخصصی ترین فضا رو ایجاد میکنه و دقیقا آثار به گوش مخاطب خاص خودشون میرسند . اما مجـانی ،،،، و این یعنی مرگ تدریجی هنر

16- سوال : یک ، رپ . دو ، راک . این ترتیب اوج های موسیقی زیرزمینی ماست . آیا فرودی برای راک زیرزمینی ایران متصوره ؟

پاسخ : هر اوجی فرودی داره قاعدتاً و امیدوارم راک ما به اوجی که داریم براش تلاش میکنیم برسه ، در این صورت من خودم فرودش رو تضمین میکنم 

17- سوال : اگه موسیقی جهان رو 70 از 100 در نظر بگیریم ، به نظر شما موسیقی زیرزمینی ایران چه امتیازی میگیره ؟

پاسخ : در چنین امتیاز دهی ای من خودم رو صاحب نظر نمی دونم و فکر نکنم حق داشته باشم این چنین آزمونی رو نمره بدم

18- سوال : سخت ترین مشکلی که در این راه متحمل شدید چی بوده؟

پاسخ : بی پولی ....هزینه های هنگفتی که تولید یک کار با کیفیت بالا می بره......من همه چیز رو مدیون خانوادم هستم و این رو یه موهبت برای خودم دیدم که همیشه در بهترین شرایط من رو قرار دادند ، اما بسیاری از من بهتر ها رو دیدم که چه آسون گیتار رو به گوشه ای گذاشتند و غم نان رو از صمیم قلب دریافتند .

19- سوال : برنامه ی مشخصی برای آینده دارید ؟ ( مثل یک آلبوم و یا یک آهنگ و ... فوق العاده دیگه )

پاسخ: آلبوم آینده The Ways تقریبا کار ضبطش تموم شده و دیگه مشغول مراحل نهایی اون هستیم و به دنبال یه پخش خوب می گردیم . 4موزیک ویدئو هم امسال از ما پخش خواهد شد که امیدوارم خوب از کار در بیاد .

صحبت پایانی : سعی کردم خیلی وارد حاشیه نشم تا بتونید جواب بدید . اگر سوال های خیلی کلیشه ای داشت متاسفم ؛ در هر صورت سعی کردیم که اینطوری نشه . ممنون از همکاریتون .

پاسخ : سپاس از شما و سوالای خوبتون ، امیدوارم وقت خوانندگان رو زیاد نگرفته باشم و تا میانه های مصاحبه از خوندنش منصرف نشده باشند . باز هم ممنون از شما

منبع:

Alone
جمعه ۱۸ تير ۱۳۸۹, ۱۲:۵۰
بهترین آلبوم empyrium لطفا !
میشه بزاری برا دانلود ؟؟ ممنون :SugarwareZ-285:

Sepehr
شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۹, ۱۰:۴۵
mixtape جدید گروه Tm Bax به نام اتاق انتظار
میکس تیپی که شامل آهنگ های زیبا و به سبک همیشگی گروه تی ام هست...
گروه TM Bax قراره آلبوم خودش رو به نام تیمارستان بیرون بده.
mixtape در اصل مجموعه ای از آهنگ های انتخاب شده هست که موضوع خاصی دارن.

دانلود ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Sepehr
شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۹, ۱۰:۴۶
آهنگ جدید ، بسیار زیبا و احساسی سیاوش قمیشی به نام بی تو... ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Sepehr
شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۹, ۱۰:۴۸
بعد از ۶ ماه باز هم یه کار جدید کاملا متفاوت و فوق‌العاده زیبا و بمب از گروه جنجالی بروبکس به همراهی گامنو به اسم اون منم که که سبکش کاملا با سوسن خانوم فرق می‌کنه

دانلود ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

گامنو خیلی باحال خونده مخصوصا" تیکه ی دومش

Sepehr
چهارشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۹, ۱۴:۲۶
بعد از آهنگهای انفجاری ساسی مانکن یندفعه ویدیو و آهنگ ویران کننده و بترکون از ساسی مانکن بنام IQ 2 ICU ( فرخ ) ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) همانطور که در اخبار گفته بودیم که در مورد این موزیک هرچی تعریف کنم کم گفتم و بهتره خودتون دانلود کنید با تنظیم بسیار زیبا امیر مسعود و کارگردانی حرفه ای و فوق العاده برادران بوشهری

gattus
چهارشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۹, ۱۵:۴۴
سپهر اینا که همش میگه سرور نات فوند:6: تو خودت دانلود کردی؟

خودم پیداش کردم:3:
از اینجا ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) دانلودش کردم

Sepehr
چهارشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۹, ۱۸:۰۴
آره دان کردم الانم که درسته

کلیپشو خیلی باحال درست کرده

gattus
چهارشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۹, ۱۸:۰۸
برای من باز نشد:3:
از منفی 1 دانلود کردم

Sepehr
چهارشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۱۱
آهنگ بسیار زیبای ای شادی آزادی با صدای استاد شجریان ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) که واقعاً کاری زیبا است

Sepehr
چهارشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۱۲
آهنگ جدید شاهین نجفی به نام شاعر تمام شده. ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

gattus
چهارشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۱۲
سپهر جایی سراغ داری که بشه آشنایی با مادر رو با لینک مستقیم دانلود کرد؟!

Sepehr
پنجشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۲۷
از منفی 1 اونایی که داره رو دانلود کردی؟

gattus
پنجشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۳۶
آره بقيه رو ميخوام!
هرجا ميرم لينكا خرابه

amirhesam
پنجشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۳۷
آره بقيه رو ميخوام!
هرجا ميرم لينكا خرابه

اگه تورنت دان ميكني و حال ميكني

تو تورنت ريخته ...فايلاش پره ;)

Sepehr
شنبه ۹ مرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۱۸
آره بقيه رو ميخوام!
هرجا ميرم لينكا خرابه

ببین می تونی از اینجا ([Only Registered And Activated Users Can See Links])دان کنی ؟

البته اول باید عضو شی:SugarwareZ-083:

Sepehr
يکشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۳۱
بعد از گذشت چند سال(3 سال) از کارهای دسته جمعی باز یک آهنگ دسته جمعی دیگه از تتلو رضایا طمعه و 2afm به نام ایول ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) یک آهنگ فوق العاده زیبا و شاد و کاملا متفاوت شده

و یا از اینجا ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Sepehr
يکشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۴۳
آلبوم جدید گروه سنتی رستاک هم زیباست که می تونید بخریدش
لینک نمی دم

hadi.s
يکشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۰۵
آلبوم جدید گروه سنتی رستاک هم زیباست که می تونید بخریدش
لینک نمی دم

این همونه که به چند زبون می خونن؟

Sepehr
يکشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۳۱
این همونه که به چند زبون می خونن؟
آره

اسم آلبومشونم هست همه اقوام من

don-matiou
دوشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۴۷
کسی لینک دانلود آلبوم جدید محسن یگانه رو اگه داره بزاره ؟

Sepehr
دوشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۱۸
کسی لینک دانلود آلبوم جدید محسن یگانه رو اگه داره بزاره ؟

هنوز آلبومش نیومده بذار بیاد

ولی معلوم نیست چرا این قدر تاخیر داره
از عید قرار بود بیاد بعدش
قرار بود 16ام تو شهزستان ها و 17 ام تو تهران بیاد ولی هنوز که نیومده

don-matiou
دوشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۴۸
هنوز آلبومش نیومده بذار بیاد

ولی معلوم نیست چرا این قدر تاخیر داره
از عید قرار بود بیاد بعدش
قرار بود 16ام تو شهزستان ها و 17 ام تو تهران بیاد ولی هنوز که نیومده

اااا مگه الکیه پس قل.... میکونه مردک تو مجله مصاحبه میکونه میگه آلبومم وارد بازار شده...برم بزنم ناکارش کنم....

Sepehr
سه شنبه ۱۹ مرداد ۱۳۸۹, ۱۶:۵۰
خبر جدید اینه که قرار به طور هماهنگ ییهو البومو بذارن واسه فروش

انتشار رگ خواب ( طبق آخرین گمانه زنی ها )

17 ساعت دیگر

Sepehr
چهارشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۵۵
آلبوم جدید محسن یگانه به نام رگ خواب بعد از کلی تاخیر به بازار اومد

لینک هم نمی ذارم فعلا" تا برید بخریدش

Sepehr
يکشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۹, ۱۶:۴۷
آلبوم جدید گروه سنتی رستاک به نام همه اقوام من ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

بسیار زیبا می باشد

Sepehr
سه شنبه ۲ شهريور ۱۳۸۹, ۱۶:۵۸
اولین آهنگ یاس در ساله ۸۹ تا چند روز آینده میاد. ولی‌ شعری هست به نامه "شیخ حیله گر" ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) که بصورت دکلمه هست

رضا
سه شنبه ۲ شهريور ۱۳۸۹, ۱۸:۰۵
این آهنگ یاس رو که من حتی لینک دانلودشو الان دیدم:3:اینا چجوری آهنگ میسازن که قبل از وارد بازار بشه تو اینترنت پر شده؟!:3:

Special Pegasus
جمعه ۵ شهريور ۱۳۸۹, ۱۷:۲۵
یک اجرای زنده از آهنگ زیبای ای داد از رضا صادقی به گویش بندرعباسی ... ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Special Pegasus
جمعه ۵ شهريور ۱۳۸۹, ۱۷:۲۷
دانلود آهنگ و موزیک ویدیو بسیار زیبای You Dont Know از Eminem و Cent 50 و Lyod و Ca$his که جزو بهترین کار های مشترک Eminem و Cent 50 است.
این آهنگ اولین تک آهنگ امینم از آلبوم Eminem Presents : The RE-UP است و در سال 2006 تولید شده و ویدئوی بسیار زیبایی دارد که در همون سال، مقام اول بسیاری از رده بندی های مختلف از جمله رده بندی بهترین موزیک ویدئو های سال در MTV را نیز کسب کرد.
به نظر می رسد که این موزیک ویدئو این آهنگ از فیلم "سکوت بره ها" الهام گرفته است. چون در ابتدای این کلیپ امینم مثل شخصیت هانیبال که زبان خود برای برای جودی فاستر در می آورد ، زبان خود را برای یک مامور پلیس زن در می آورد. ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

omid
جمعه ۵ شهريور ۱۳۸۹, ۲۰:۳۷
دوستان
گویی لینک دانلود آهنگ هم غیر مجاز شناخته شده!!!
البته می دونم دیگه چیزی از این تاپیک باقی نمی مونه
ولی جاره ای نیست:(

Sepehr
چهارشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۹, ۱۰:۴۱
آهنگ جدید یـــــــــاس و گروه راک The Ways به نام قصه ی زیر زمین اومده و
هم چنین آهنگ جدید تتلو به نام الو

می تونین از همون سایتی که تو پست های بالا دان کنید

Sepehr
جمعه ۲۶ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۰۲
آلبوم جدید و فوق العاده زیبای عرفان به نام همیشگی

S.I.A.V.A.S.H
جمعه ۲۶ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۲۹