توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 3 گروه پانزده
Sina
شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۱۳
با بچه های گروه هماهنگ كردم كه بیان و اینجا عضو بشن !
این تاپیكم رونق می گیره ;)
Sina
شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۲۰
تكلیف قهرمانی مشخص شده و استقلال شیراز مسلما قهرمانه !
ولی سر مقام دومی بین 3 نفر جنگ هست !
فردا من و نونو دارك بازی حساسی داریم .
آیدین
شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۰۴
سلام
ان شاالله این تاپیک یکی از فعالترین ها باشه
من مدیر تیم پایتخت هستم
خوش وقتم.
فعلن
Hassanp
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۰۷:۵۱
سلام بچه ها منم اومدم. تو اینجا از parsfootball راحت ترم. امیدوارم بهمون خوش بگذره.:)
Hassanp
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۰۷:۵۷
می خواستم تیتر ارسال قبلیم رو درستش کنم. ( Iii.15 بود می خواستم iii.15 شه:p ) دیدم تنها چیزی که نمیشه عوض کرد همونه.:D
Hassanp
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۰۸:۰۲
آخ راستی یادم رفت این اسم تیممه : ZOLFAGHAR :cool:
Sina
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۰۸:۵۹
سلام
ان شاالله این تاپیک یکی از فعالترین ها باشه
من مدیر تیم پایتخت هستم
خوش وقتم.
فعلن
سلام ایدین جون، خوش امدی :)
خوب ما رو بردی ها !
اگر نبرده بودی الان مطمئن بودم دوم میشم ولی الان باید با ترس و لرز ادامه بدم مخصوصا اینكه با هر سه تیم قوی گروه هم بازی دارم :(
بازم سر بزن ;)
Sina
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۰۴
سلام بچه ها منم اومدم. تو اینجا از parsfootball راحت ترم. امیدوارم بهمون خوش بگذره.
سلام ;)
اینجا با همكاری پارس فوتبال ساخته شده.
راستی چطوری بود اول فصل دفندینگ اوت استندینگ می گرفتی ولی الان اینقدر پایین امده ؟!
به هر حال امروز اگر ببرم می تونی به سومی امیدوار باشی!:D
پس دعا كن ببرم :D
هفته دیگه هم كه با خودت بازی دارم :p
Sina
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۱۵
من باختم ذوالفقارم باخت !
با توجه به بازیهایی كه من دارم احتمالا باید برای سومی بجنگم ! :(
Sina
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۳۵
1. Esteghlal Shiraz 12 57 - 3 36
2. The Blue Persian Gu 12 34 - 19 25
3. lll-~->N0N0-D@RK 12 21 - 11 20
4. ZOLFAGHAR 12 23 - 16 19
5. Paiitakht 12 22 - 23 16
6. FC tenseven 12 21 - 33 13
7. AndreaPirlo21 12 23 - 33 10
8. hoseyn koose 12 4 - 67 0
Saam
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۴۱
مرسی سینا, ایشالا این فصلم دوم میشی:4:
Sina
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۵۰
مرسی سینا, ایشالا این فصلم دوم میشی:4:
:p
اولش فكر كردم فاصله من با نونو دارك فورس شده 3 امتیاز :D
ولی حالا دیدم هنوز 5 امتیازه به خودم امیدوار شدم :)
Hassanp
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۰۳
سلام ;)
اینجا با همكاری پارس فوتبال ساخته شده.
راستی چطوری بود اول فصل دفندینگ اوت استندینگ می گرفتی ولی الان اینقدر پایین امده ؟!
به هر حال امروز اگر ببرم می تونی به سومی امیدوار باشی!:D
پس دعا كن ببرم :D
هفته دیگه هم كه با خودت بازی دارم :p
درباره ی دفاعم باید بگم به سیستمم ربط داشت. اگه بازیمو با esteghlal shiraz ببینی بازم outstanding گرفتم. این دفاعامم که میبینی خودم تمرینشون دادم. :embaressed_smile:منتها میدونی من چرا نتیجه نمیگیرم؟ چون حملم خیلی ظعیفه.انشاءالله از فصل بعد چند تا winger میخرم و تمرین میدم. :xp1700:
اینو هم بگم که هنوزم من میتونم دوم بشم. و تا آخرین نفس هم دعا میکنم، هم میجنگم!:demis_roussos:
Sina
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۵۵
مقام دومی برازنده تیم من هست و بس !:jesors:
Hassanp
جمعه ۱ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۵۰
من همین جا اعلام میکنم در 2 هفته ی آینده میخوام بترکونم.:megaphone::::xp1700:
Hassanp
جمعه ۱ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۵۴
مقام دومی برازنده تیم من هست و بس !:jesors:
دومی برازنده ی تبم من هم هست و بس!:good:
Mr_Behi
جمعه ۱ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۵۸
salam be baro bachz....khaste nabashid migam be hame...Behi hastam morabie Esteghlal Shiraz:spiteful:...
Sina
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۵۹
دومی برازنده ی تبم من هم هست و بس!:good:
حسن جان تو دوم نمی شی مطمئنا، ولی می تونی منو بیچاره كنی:ouaip::sad:
Sina
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۰۱
salam be baro bachz....khaste nabashid migam be hame...Behi hastam morabie Esteghlal Shiraz:spiteful:...
سلام آقا بهی :demis_roussos:
اقا خدایی برو بالا دسته دو و دیگه برنگرد تو گروه ما :boredom:
Mr_Behi
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۲۴
سلام آقا بهی :demis_roussos:
اقا خدایی برو بالا دسته دو و دیگه برنگرد تو گروه ما :boredom:
Khoda az zabonet beshnave....ishalla ke to dasteye 2 bemoonam va soghoot nakonam...team ro bayad az hamin alan amadeh konam vase fasle dige to league 2:img-weight_lift: rasti reghabate jalebi vase aghaye gole in fasl hast..omidvaram onam be man berese:icon23: ..
Hassanp
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۵۹
این واقعا نامردیه. 4 دقیقه به آخر بازیه من و پرشین گلف مونده و ما هنوز مساوییم. اگه نتیجه تغییر نکنه چهارم میشم:angry1:
Sina
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۰۷
این واقعا نامردیه. 4 دقیقه به آخر بازیه من و پرشین گلف مونده و ما هنوز مساوییم. اگه نتیجه تغییر نکنه چهارم میشم:angry1:
صفر صفر تموم شد.اگر باخته بودی ( به حال خودتم فرقی نمی كرد) من دوم شده بودم ولی الان به احتمال زیاد سوم میشم:cry_smile:
بازی جوانمردانه ای بود:jesors1:
Hassanp
جمعه ۸ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۱۹
بچه ها من که فکر می کنم فصل بعد یه چیز دیگه میشه! نـــــــــــــــه غــــــــــــــلام؟:1:
برا همه آرزوی موفقیت میکنم. راستیاین دسته ی III.7 داره بهمون میرسه نباید بزاریم جلو بزنن ها:crazy:
Hassanp
جمعه ۸ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۵۵
بچه ها فهمیدم. من میتونم سوم شم.:pleasantry: میگید چی جوری؟ بهتون میگم.:lightbulb: اگر پایتخت نونودارک رو 6-0 ببره و من کوسه رو 3-0 ببرم. اون وقت من می تونم سوم شم.:icon23:هوراااااااا:yahoo: البته نتایج دیگه ای هم میتونه اتفاق بیفته:
اگر پایتخت نونودارک رو 5-0 ببره و من کوسه رو 4-0 ببرم.
اگر پایتخت نونودارک رو 4-0 ببره و من کوسه رو 5-0 ببرم.
اگر پایتخت نونودارک رو 3-0 ببره و من کوسه رو 6-0 ببرم.
اگر پایتخت نونودارک رو 2-0 ببره و من کوسه رو 7-0 ببرم.
...
دیدید!
Sina
شنبه ۹ تير ۱۳۸۶, ۰۲:۴۸
بابا حسن عجب دل خجسته ای داری:victory::jesors::xp1700:
Hassanp
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۰۱
سینا فکر میکنی امروز چند-چند ببازی؟:xp1700:
Hassanp
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۰۹
بچه ها الان بین دو نیمه است. و من کم کم دارم به سوم شدن امیدوار می شم. :youpi:
نونودارک تا الآن یه گل از پایتخت خورده ولی من هنوز مساویم. اگه پایتخت، نونودارک رو ببره و من که ذوالفقار باشم از کوسه ببرم، تازه اونوقت امتیازم با نونودارک مساوی میشه. اما من و نونودارک 9 گل با هم فاصله داریم. خدااااااااااا :tuffgong: کمک کن.
Sina
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۰۱
اوج حساسیت در دسته سه گروه 15 :dirol:
Sina
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۰۷
منم 7-1 باختم ولي با توجه به نتيجه اون يكي بازي دوم شدم..
هوراااااااااا:rosebud::victory:
Hassanp
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۱۳
دیگه همه چی تموم شد :pleure: و من سوم نشدم:shok:
اما همه چی به این فصل ختم نمیشه:toad666: فصل بعد ذوالفقار عوض میشه. اینو به همه قول میدم :asthanos:
راستی داشت یادم میرفت بچه ها باید یه مراسم خداحافظی واسه آقا بهی ( Esteghlal Shiraz ) بگیریم. :friends::drinks:
Sina
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۱۷
از آقا بهشاد دوباره معذرت می خوام، امیدوارم منو بخشیده باشه..
Sina
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۱۸
تبریك به همه كسایی كه به جایی رسیدن:eltaf::mamba:
Hassanp
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۱۹
تبریك به همه كسایی كه به جایی رسیدن:eltaf::mamba:
یعنی چی؟
Sina
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۳۰
یعنی چی؟
یعنی رتبه ای چیزی اوردن:xp1700:
ایشالا شما هم موفق باشی فصل آینده:heart:
Hassanp
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۳۷
یعنی رتبه ای چیزی اوردن:xp1700:
ایشالا شما هم موفق باشی فصل آینده:heart:
jتو هم همینطور سینا جان. راستی دقت کردی یکی دو صفحه ای میشه که فقط ما دوتا داریم صحبت می کنیم. در ضمن من دیگه دارم آف میشم. ایشالله فردا بیشتر با هم حرف میزنیم. همه موفق باشن. یاعلی
Sina
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۳۹
jتو هم همینطور سینا جان. راستی دقت کردی یکی دو صفحه ای میشه که فقط ما دوتا داریم صحبت می کنیم. در ضمن من دیگه دارم آف میشم. ایشالله فردا بیشتر با هم حرف میزنیم. همه موفق باشن. یاعلی
:victory:
موفق باشی:smile:
Sina
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۴۱
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
Sina
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۴۷
1. Bahti Önkol Esteghlal Shiraz 12
2. Ehsan Ghalamchi The Blue Persian Gulf 10
3. Arto Pessi Esteghlal Shiraz 8
4. Anatoly Manenkov AndreaPirlo21 8
5. Nout Grunberg lll-~->N0N0-D@RK-F0RC3<-~-lll 8
6. Salvador Gómez Paiitakht 7
7. Marc Bøje Larsen Esteghlal Shiraz 7
8. Isael Orduña The Blue Persian Gulf 6
9. Jakob Vorgaard Esteghlal Shiraz 6
10. Fardin Omidzadeh The Blue Persian Gulf 5
Bahti Önkol accepted the league's top scorer award today. "I'd like to thank all the little people that made this possible," said the Esteghlal Shiraz star.
Mr_Behi
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۵۶
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
Shot at 2007-07-01
Khaste nabashid migam be hameye doostane azizam to in grouh....ishalla ke movafagh bashid va to dastehaye
bala tar dobare baham bazi konim
:drinks:
Sina jan Bazie akharet ba man Bazie jaleb va ghashangi bood...Nayeb ghahremani shayesteh teamet bood:victory:
Darzemn Khoshhalam ke Aghaye Gole in Fasl ham ye bazi kone Irani hast Be esme Bahti Önkol
Hassanp
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۱۸
بهزاد جان یه سؤال: چرا نمیتونی فارسی بنویسی؟:question2:
بعدش یه سؤال دیگه: تو از همون اولش بازیکن میخریدی یا تمرینم دادی؟:confused:
Mr_Behi
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۲۵
بهزاد جان یه سؤال: چرا نمیتونی فارسی بنویسی؟:question2:
بعدش یه سؤال دیگه: تو از همون اولش بازیکن میخریدی یا تمرینم دادی؟:confused:
Man esmam Behshad hast:icon23:
valla windowse man fonte farsi nadare ro icone Fa/En ham click mikonam vali hich tafavoti nemikone...fonte farsi giram biad chashm farsi minevisam....va dar morede soali ke kardi be nazare man mohem tarin noghteye ghovate yek team vaziate mali hast ke hame midonan...2 rah vase pool dar shodan hast yeki bozorg kardane varzeshgah ke kheili hazineh mikhat vali dar deraz modat soodesh ziade va vaghean javab mideh ,rahe dovom tamrin dadane bazi kon haye javoon hast ke onam ehtiaj be ye morabie khoob dari yani hadeaghal passable coach ....ke betooni bazi kon tamrin bedi va befrooshi pool giret biad ....man avalin kari ke kardam ye morabie passble kharidam bad az ye modat tamrin dadan va forokhtan bazi kon ha...be nesbate supporter haye bashgah varzeshgaho bozorg kardam....bad ke bishtar pool giram omad morabimo avaz kardam be solid coach...soraate pishrafte bazi kon ha raft bala ton ton tamrin dadam va forokhtam va kharje varzeshgah kardam va albate bazi kon ham kharidam vali olaviate avalo gozashtam ro tamrinat va sarmaye gozari ro bashgah....be nazare man onayee ke ajale mikonan va ton ton hameye pooleshono kharje kharide bazi kon mikonan kheili zood az baghie team ha aghab mioftan...chon teami ke mire dasteye bala tar va az lahaze mali keshesh nadashteh bashe majboor mishe bazi konasho befroshe va bargardeh dastehaye paeen tar hamoon tori ke mibinid kheili team haye bozorg az league bartar ta dasteye 3 ham paeen omadan...behtarin olgo vase barnameh rizie boland modat teame FC Bresia ke ghahremane league bartar hast..jalebe ke bedonid in team chandin fasl to dasteye 2 mond va kharje teamesh kard va sarmaye gozari kard ro hamin 2 factori ke vasaton goftam va hala mibinid ke 2 fasle paya pey ghahremane league bartar shode:king:...omidvaram javabe soaleto dadeh basham
Sina
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۰۴
[QUOTE] وللا ويندوسه من فنته فارسي نداره رو يکنه فن هم کليک ميکنم ولي هيچ تفوتي نميکنه فنته فارسي گيرم بياد چشم فارسي مي نويسم و در مورد سعالي که کردي به نظر من مهم ترين نقتيه قوته يک تيم وزيته مالي هست که همه ميدنن دو راه واسه پول در شدن هست يکي بزرگ کردن ورزشگه که خيلي هزينه ميخوات ولي در دراز مدت سودش زياده و واقعاً جواب ميده رهه دوم تمرين دادنه بازي کن هاي جوون هست که اونم اهتيج به يه مربيه خوب داري يعني هدقل پسسبله کچ که بتوني بازي کن تمرين بدي و بفروشي پول گيرت بياد من اولين کاري که کردم يه مربيه پسسبله خريدم بد از يه مدت تمرين دادن و فرختن بازي کن ها به نسبته سپپرتر هاي باشگه ورزشگهو بزرگ کردم بد که بيشتر پول گيرم اومد مربيمو عوض کردم به سليد کچ سراته پيشرفته بازي کن ها رفت بالا تن تن تمرين دادم و فرختم و خرجه ورزشگه کردم و البته بازي کن هم خريدم ولي الويته اولو گذاشتم رو تمرينت و سرمايه گزري رو باشگه به نظر من اونيه که اجله ميکنن و تن تن همه پولشنو خرجه خريده بازي کن ميکنن خيلي زود از بقيه تيم ها عقب ميفتن چون تمي که ميره دستيه بالا تر و از لهزه مالي کشش نداشته باشه مجبور ميشه بازي کنشو بفروشه و برگرده دستهيه پن تر همون طوري که مي بينيد خيلي تيم هاي بزرگ از لگه برتر تا دستيه سه هم پن امدن بهترين الگو واسه برنامه ريزيه بلند مدت تمه فک برسيا که قهرمنه لگه برتر هست جالبه که بدونيد اين تيم چندين فسل تو دستيه دو مند و خرجه تمش کرد و سرمايه گزري کرد رو همين دو فکتري که واسه تون گفتم و حالا مي بينيد که دو فصله پايا پي قهرمنه لگه برتر شده
اميدوارم جواب سعالتو داده باشم
آقا بهشادشما می تونید برای فارسی كردن متن فینگیلیشتون از این سایت استفاده كنید [Only Registered And Activated Users Can See Links]
البته غلط املایی زیاد داره ولی شما می تونید با استفاده از كیبوردی كه زیر بخش ترجمه شده این متن ترجمه شدنتون هست، متن رو ویرایش كنید.
اگر این متن هم سرتاسر غلط وجود داره ببخشید. تقصیر من نیست.
Hassanp
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۵۶
بهشادجان ممنونتم.:victory: برا فصل بعد اولین هدفم بعد از خریدن winger جوان، بزرگ کردن ورزشگاه تا +20000 نفره.
Mr_Behi
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۳۷
بهشادجان ممنونتم.:victory: برا فصل بعد اولین هدفم بعد از خریدن winger جوان، بزرگ کردن ورزشگاه تا +20000 نفره.
خوب كاري مي كني ,فقط هواست باشه كه واسه تعداد صندلي هاي ورزشگاهت يه ابزار محاسباتي لازم داري...اونم من اين لينك رو
استفاده ميكونم :[Only Registered And Activated Users Can See Links] عضو شو بعد اطلاعات تيمت رو توش لود كن دقيق بهت ميگه كه با تعداد ترفدارهاي كه داري چقدر ميتوني ورزشگاهتو بزرگ كني هر نوع صندي چند تا و قيمتش چند ميشه...وب سات مفيدي هست كه ابزارهاي ديگه هم داره...:ok:
Hassanp
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۲۹
عجب چیزی بود این سایتی که گفتی. اما این سایتم خوبه: [Only Registered And Activated Users Can See Links] اما فقط بدیش اینه که terial هست و هر چند وقت به چند وقت می تونی استفاده کنی. راستی توی نوشتت یه نکته ی جالب بود. تو بالاخره تونستی فارسی بنویسی :tuffgong: تازه یه چیز دیگه: این رقمی که این سایته واسه ورزشگاه میگه خیلی زیاده. میگه باید بکنیش 450000 نفر:shok: یکی نیست بگه پولم کجا بود مرد حسابی. من پول گیر بیارم میرم winger 17 ساله میخرم. راستی بین خودمون بمونه : این عکسای چیز چیه میزاری اینجا:icon23:؟؟
Mr_Behi
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۰۹
اون لينكي كه گفتم 3 تا رقم پيشنهاد ميكنه,ستون 1.بدبينانه
2.متوسط 3. خوشبينانه واسه پر شدن كامل ورزشگاهت هست,
پس سعي كن خودت رو به رقم اولي برسوني,عكسي كه زدم خوشكله نه?:icon23:
Hassanp
جمعه ۱۵ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۰۲
بچه ها همتون جمع شین می خوام یه خبر داغ بهتون بدم:
ابنم جدول فصل بعد ما:
حتما نظرتون رو راجع بهش بگین:icon12:
سروش ازادي
جمعه ۱۵ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۲۵
بچه ها همتون جمع شین می خوام یه خبر داغ بهتون بدم:
ابنم جدول فصل بعد ما:
حتما نظرتون رو راجع بهش بگین:icon12:
اگه اين طوري باشه كه به احتمال نود درصد پرسپوليس صعود ميكنه.
Hassanp
جمعه ۱۵ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۱۴
فکر نمی کنم. با یه Match of the season حلّه.:tap67:
Hassanp
جمعه ۱۵ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۱۶
راستی یه چیز دیگه، سروش آزادی! اسم تیمت چیه؟;)
سروش ازادي
جمعه ۱۵ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۵۵
persian_patriots توي گروه 11.اولين فصلي كه تو هتتريك اومدم اسمش rehab بود.
Sina
شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۶, ۰۳:۴۲
این پرسپولیس خیلی قویه بابا!
امسال 100 درصد چهارم به بعد میشم:capo:
سروش ازادي
شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۴۵
مرسي روحيه.
Hassanp
سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۴۸
آقا حلّه. به اعضای جدید آمار اینجا رو دادم. انشاءالله میان. لبخند یادتون نره یه چیزی تو این مایه ها: :D در ضمن خودتونو شاد نشون بدین! اینجوری: :lol2:
Hassanp
چهارشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۱۳
البته منظورم از اعضای جدید هم گروهی های جدید بود:blush:
Sina
پنجشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۶, ۰۳:۰۳
من و نویددر آستانه پنجمین جضور در این گروه هستیم .
پر سابقه ترین تیم های این گروه هستیم :tap67::img-pirate2:
Hassanp
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۴۵
این آقا نوید کی هست؟
Sina
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۱۲
نوید صاحب تیم نونو دارك فورس:rosebud::victory:
F.C.PERSEPOLIS UNITED
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۵۱
مخلص همگي پس از سقوط از Ii.1 اين فصل در خدمت شما هستم.اميدوارم به همگي خوش بگذره.
Hassanp
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۵۷
سلام غریبه. :1:
میگم یهو جو گرفتت واسه سه تا تاپیک جواب نوشتی ها:D بعدشم هنوز اسمتو نگفتی. مردم منتظرن:xp1700:
راستی همین جا می خوام به همه یه چیزی اعلام کنم:capo:. من قرار بود این فصل تمرین winger رو شروع کنم. ولی پشیمون شدم ( چه خبر مهمی ) . می خوام یه فصل دیگه هم دفاع رو ادامه بدم.:uglylolmk4:
در ضمن ورزشگاهم رو هم کردم 32000 نفر. شد هشت میلیارد. پولم هم از پنج میلیارد شد منفی 3 میلیارد:cwm14:
Sina
چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۴۷
خوش آمدی پرسپولیس جان :kahvecy0:
Hassanp
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۵۵
وااااای! بالاخره شروع شد. فکر می کنید امروز کیا می برن؟
Sina
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۵۳
من كه تا دقیقه 85 4-0 عقبم از پرسپولیس !!!
Hassanp
يکشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۳۱
بچه تاپیکمون از رونق افتاد:crazy2:
تو رو خدا یه چی بگیدو:cray: دلم براتون تنگ شده!:give_rose:
Hassanp
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۲۴
بچه ها خبری رو که می خوام بهتون بگم شاید برای خودمم غیر منتظره باشه. من دارم هتریک رو به مدت یکسال تعطیل می کنم. و تو این مدت برنامه ای که برادرم خواهد نوشت، روزی یک بار تیمم رو log in میکنه. خوب برای این کارم هم دلیل دارم. من امسال شدم پیش دانشگاهی. و توی مدت دو سالی که تو هتریک زندگی (!!) میکنم، تقریبا معتادش شدم و همه ی فکر و ذکرم رو مشغول کرده. با این وجود اصلا نمی تونستم به کنکورم فکر کنم و فکر کنم مجبورم که این کار رو انجام بدم.
ترکیب تیم رو هم مشخص کردم.با هر ترکیبی که با FC tenseven بازی کنم، بقیه رو هم با همون بازی میکنم. اینو می دونم که شما هارو هیچ وقت فراموش نمی کنم.:smilie9: راستی احتمالا دیگه به اینجا هم سر نمیزنم. چون کامپیوتر هم جمع میشه و دور و بر خونه هم کافی نت نداره. بنابراین شاید نتونم به پاسخ هاتون جواب بدم. از این بابت هم منو ببخشید. آخرین حرفم رو هم توی امضا نوشتم.
همتون موفق باشین. یا علی
Sina
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۳۹
حسن جان حیف شد كه میری دلمون برات تنگ میشه.
امیدوارم موفق باشی تو درس و تحصیلت...
Don M Corleone
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۲۲
مراجعه شود لطفا!حتما!
Hassanp
پنجشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۶, ۱۶:۲۵
آهای... آهای... نه انگار هیشكی اینجا نیست. بابا من یه ماه نمی شه هتریك رو ترك كردم. دیگه همه تاپیك رو ول كردن. این بود جواب خداحافظی من:smilie9:؟ بچه ها یه ذره اینجا چیز میز بنویسید كه من اكه ماهی یه بارم اینجا سر زدم دل خوش شم. ممنون. خداحافظ
Lord Milad
شنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۰۱
عید سعید فطر را بر شما تبریك عرض مینمایم...
Paranoid
پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۲۲
سلام بر همه بچه های هم گروهی.
من فکر کنم يکی از اولين نفراتی هستم که توی اين forum عضو شدم،ولی خوب مشغولات زندگی
نميزاره! الانم واسه اين ومدم که بگم:
شب يلداتون مبارک.
راستی امتحان ارشدم دارم!!!!!:blush2:
F.C.PERSEPOLIS UNITED
شنبه ۸ دي ۱۳۸۶, ۱۳:۵۷
سلام بر همه بچه های هم گروهی.
من فکر کنم يکی از اولين نفراتی هستم که توی اين forum عضو شدم،ولی خوب مشغولات زندگی
نميزاره! الانم واسه اين ومدم که بگم:
شب يلداتون مبارک.
راستی امتحان ارشدم دارم!!!!!:blush2:
امیدوارم در ارشد قبول بشی.
Hassanp
دوشنبه ۲۴ دي ۱۳۸۶, ۱۰:۴۱
سلام به همه ی اونایی که نمیزارن III.15 تو Hattrick.ir تار انکبوت بزنه! حسن هستم از ZOLFAGHAR.
آقا میخوام یه درد و دلی باهاتون کنم. نه خداییش ستم نیست من ته جدول باشم!؟ نمیدونم چرا همش میبازم. فکر کنم اگه دو فصل دیگه winger رو شروع کنم وضع حملم (وضعیت حمله ام:stinker:) بهتر بشه. ولی جداُ دفاعامو که میبینما حال میام. دعا کنید این فصل سقوط نکنم! ایشاا... چند فصل دیگه همتونو میبرم:1: فکر کنم با وضعی که دارم به MajidSedan هم میبازم. بچه ها دیگه سرتونو درد نیارم:img-tomato: فقط دعا کنید من سقوط نکنم. البته ایشاا... هیچکی سقوط نمیکنه:jesors:. خاهشاُ نظرتونو راجع به درد و دلام بگید. یا علی!
Nillo
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۳۲
آقايون گروه براي اختصاص صفحه براي گروهتان در هفته نامه پارس هتتريك اخبار گروه را به اينجانب پخ بزنيد
در ضمن موضوع پيام شماره گروه باشد مثلا: Iv.11
با تشكر
سردبير هفته نامه پارس هتتريك
Nillo
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۵۱
آقايون تا آخر هر سه شنبه اخبارتونو بفرستيد
miyuner
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۳۸
سلام دوستان من یه تاپیك راه انداختم به اسم كانون هواداران استقلال ,خوشحال میشم بهش سر بزنید
Paranoid
پنجشنبه ۲ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۵۸
سلام به همه ی اونایی که نمیزارن III.15 تو Hattrick.ir تار انکبوت بزنه! حسن هستم از ZOLFAGHAR.
آقا میخوام یه درد و دلی باهاتون کنم. نه خداییش ستم نیست من ته جدول باشم!؟ نمیدونم چرا همش میبازم. فکر کنم اگه دو فصل دیگه winger رو شروع کنم وضع حملم (وضعیت حمله ام:stinker:) بهتر بشه. ولی جداُ دفاعامو که میبینما حال میام. دعا کنید این فصل سقوط نکنم! ایشاا... چند فصل دیگه همتونو میبرم:1: فکر کنم با وضعی که دارم به MajidSedan هم میبازم. بچه ها دیگه سرتونو درد نیارم:img-tomato: فقط دعا کنید من سقوط نکنم. البته ایشاا... هیچکی سقوط نمیکنه:jesors:. خاهشاُ نظرتونو راجع به درد و دلام بگید. یا علی!
حسن جان اشالا که سقوط نميکنی،آره واقعاً دفاع عالی داری،مثل ايتاليا!!!!اگه winger داشته باشی
و attack on wings يا counter attack بزاری فکر کنم بتونی ببری.(آرمان از Fc Tenseven):blush2:
Usef-ct
جمعه ۳ اسفند ۱۳۸۶, ۰۰:۲۶
سلام به همه دوستان . خوشحالم هم گروهی شما شدم ولی دروغ چرا كه حالم گرفته شد اومدم توی قویترین لیگ دسته Iii !!!!!! سعی میكنم بمونم این فصل !!!!
Sina
شنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۸:۰۱
به به می بینم بقیه بچه ها هم امدن:):jesors:
چه خبر از تیمتون بروبچ؟
Hassanp
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۱۴
ببینید کی اینجاس. منم حسن. ZOLFAGHAR. الآن تو دسته ی III.10 بازی می کنم:yess:. دلمم برا همتون تنگ شده.
اینو بگم که با کلی ذوق و شوق این پیام رو نوشتم. امروز وسطای تیره. خواهشن هر کی خوندش یه پیامکی بده تا از ذوق و شوق نیوفتم:good:. یا علی
naviddooni
سه شنبه ۱۷ دي ۱۳۸۷, ۰۴:۵۸
سلام آقا من شرمندتم الان تازه دیدم اگه من بازی رو نمی باختم تو احتمالا سقوط نمی کردی
من این چند روز دسترسی به اینترنت نداشتم و این ترکیب همینجوری رفت تو زمین
اگه دقت کنید 2 تا بازی آخر من ترکیبم مثل همه و ترکیب اصلیم نیست
با این وضعییت نمیدونم که بمونم یا برم بالا
Sina555
شنبه ۲۱ دي ۱۳۸۷, ۱۵:۵۰
من سینا (Iranian-boy) هستم پسورد یوزر قبلیم رو یادم رفته برای همین یوزر جدید ساختم! یه ارسال توی تاپیک متقلبین هتریک داشتم بد نیست اینجا هم بذارم که اگر بچه های گروه خودمون اینجا امدن به بقیه هم بگن که تیممو برای چی بلاک کردن! ولی من توی سه سالی که هتریکی بودم حتی فکر تقلب به سرم نیومده چه برسه که...
"
كار شما رو اشتباه نمی دونم اما بد نیست بدونید این وسط ممكنه حق خیلی ها ضایع بشه!..هتریك یه دنیای واقعی نیست و كاملا مجازیه اما ما هتریكی ها می دونیم زحمات چند ساله به باد رفتن چقدر می تونه برای یك نفر دردناك باشه!
2 سال و نیم هتریكی بودی یك بار هم حتی فكر تقلب به سرت نزده اما یه اشتباه و این وسط كاراگاه بازی بعضی ها این اتفاق تلخ رو واسه من رقم زده..! و حالا بدون گوشه چشمی امید باید با هتریك خداحافظی كنم.
چند ماه پیش یكی از دوستام رو به هتریك دعوت كردم ایشون هم عضو شد و من بهش كمك كردم تا لیسانس هتریك رو بگیره! البته از كامپیوتر خودش و نه از كامپیوتر خودم .. آی پی ها شبیه هم بود چون همسایه ما هستن. اما تا به همین چند روز پیش مشكلی پیش نیومده بود تا یه دلسوزی بیجا و یه ادای رفاقت زحمات حدود سه ساله ام رو به باد داد! تا این كه...
تیمش در آستانه ورشكستی بود كه من یه بازیكنش رو اونم نه با قیمت گزاف( 700-800 میلیون بیشتر از قیمت واقعی!) خریدم....اما متاسفانه این وسط یه آدم نمی دونم چی چی گزارش این ترانسفر رو داده و تیم بسته شده!
می دونم این كار من فوق العاده اشتباه بوده و دقیقا این توی قوانین ثبت شده كه ترانسفر بیش از قیمت واقعی جریمه ای جز بات شدن تیم نداره!
اما حیفم میاد كه این وسط بدون این كه حالا خودم پولی به دستم بیاد تیمم رو بی خودی بیخودی از دست بدم!
تیمم در آستانه صعود به دسته 2 كه بود! دروازه بانی با 30 بازی ملی برای تیم جوانان داشتم ! و بعید نبود به زودی به تیم ملی راه پیدا كنه!..مربیم اكسلنت بود! توی حسابم هم 30-40 میلیارد داشتم! هیچ تقلبی هم نكرده بودم اما حیف كه یه اشتباه كوچك تمام این صبر هایی كه كردم تا تیمم به اینجا برسه به باد داد!
خداحافظی با هتریك دردناكه فكر می كنم امید داشتن به برگشتن تیمم هم بی ثمر باشه فكر نكنم كسی بتونه كاری انجام بده چون قانون عوض شدنی نیست.به هر حال از ما كه گذشت و خداحافظی تلخی با هتریك داشتیم اما دیگه بی خیال كاراگاه بازی باشین! این وسط جز آبرو ریزی برای هتریك ایران نتیجه ای نداره!
"
حالا که تیممو بستن ولی بدونین اگر میخواستم تقلب کنم زودتر این کارو انجام می دادم! پس بهتره به همین جمله بسنده کنم" خداحافظ هتریک!!" ...
امیدوارم همه تیم هایی که قبلا تو این گروه بودین و الان هستین و یا بعدا خواهید امد موفق باشین و به یاد ما هم باشین
خداحافظ!:wink_smile:
Hassanp
دوشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۷, ۱۵:۲۷
سلام سینا. حسنم (zolfaghar) . خیلی ناراحت شدم از اینکه تیمتو بستن. راستشو بخوای منم تجربه تلخ بسته شدن تیم رو دارم. واقعا دردناکه. مخصوصا این که همه چی یهویی اتفاق میفته! یه روز میخوای login کنی، هر چی میزنی failed میده.
من اون موقع واقعا دپرس شدم. نگاه کردن به بازیایی که کرده بودم و بازیکنایی که بهشون دلبسته بودم من رو میبرد تو حال و هوای اون موقع و اشک رو تو چشام جمع میکرد. اما یه مدت که گذشت و به خودم اومدم، رفتم یه تیم دیگه گرفتم و تصمیم گرفتم آبرومندانه تا تهش برم. بستن تیم قبلیم (Iran Golden) هرچند شوک بزرگی بود اما این درس بزرگ رو به من داد که به هرچی که خفن دل میبندی باید آمادگی و پیش زمینه فکریش رو داشته باشی که هر لحظه از بین بره! چون اگه این طور نباشی خسارت روحی بزرگی میبینی. نمی دونم بسته شدن تیمت برای تو مثل من وحشتناک بود یا نه؟ (فکر کنم بود). اما به نظرم برگرد و یه تیم دیگه بگیر. این رو هم بدون که تا چند ماهی فکر تیمت ولت نمیکنه!به هر حال باهات هم دردم. اینم بگم که من بیشتر از اینکه اسم تیمت یادم باشه، اسم تو رو یادمه. امیدوارم تو هتریک ببینمت. :friends: :wink_smile:
امیدوارم از حرفای فلسفیم کسی حالش به هم نخورده باشه!!:5:
Sina555
سه شنبه ۲۴ دي ۱۳۸۷, ۰۰:۵۷
سلام سینا. حسنم (zolfaghar) . خیلی ناراحت شدم از اینکه تیمتو بستن. راستشو بخوای منم تجربه تلخ بسته شدن تیم رو دارم. واقعا دردناکه. مخصوصا این که همه چی یهویی اتفاق میفته! یه روز میخوای login کنی، هر چی میزنی failed میده.
من اون موقع واقعا دپرس شدم. نگاه کردن به بازیایی که کرده بودم و بازیکنایی که بهشون دلبسته بودم من رو میبرد تو حال و هوای اون موقع و اشک رو تو چشام جمع میکرد. اما یه مدت که گذشت و به خودم اومدم، رفتم یه تیم دیگه گرفتم و تصمیم گرفتم آبرومندانه تا تهش برم. بستن تیم قبلیم (Iran Golden) هرچند شوک بزرگی بود اما این درس بزرگ رو به من داد که به هرچی که خفن دل میبندی باید آمادگی و پیش زمینه فکریش رو داشته باشی که هر لحظه از بین بره! چون اگه این طور نباشی خسارت روحی بزرگی میبینی. نمی دونم بسته شدن تیمت برای تو مثل من وحشتناک بود یا نه؟ (فکر کنم بود). اما به نظرم برگرد و یه تیم دیگه بگیر. این رو هم بدون که تا چند ماهی فکر تیمت ولت نمیکنه!به هر حال باهات هم دردم. اینم بگم که من بیشتر از اینکه اسم تیمت یادم باشه، اسم تو رو یادمه. امیدوارم تو هتریک ببینمت. :friends: :wink_smile:
امیدوارم از حرفای فلسفیم کسی حالش به هم نخورده باشه!!:5:
به به سلام حسن جان
خیلی مخلصیم هیچ وقت یادم نمی ره اون زمانی كه با هم همگروه بودیم! به هر حال تیمم بسته شد و اون همه امیدواری نقش بر آب شد! دیروز هم انگار كه قهرمان شدم 1 با این كه تا هفته قبلش دوم بودم..امروز با خودم فكر می كردم حالا هتریك حال مارو گرفت ولی حداقل دوستای خوبی پیدا كردم كه معرفتشون واقعا من رو شرمنده كرده تا به امروز..
جا داره از احمدرضا LA-soshiant دوباره تشكر كنم كه بدون هیچ اشنایی و دوستی قبلی با بنده خیلی به من سر جریان بلاك شدن تیمم كمك كرد و بی نهایت من رو شرمنده كرد..
فعلا كه قصد دارم هتریك رو فراموش كنم. اصلا نمی تونم تصور داشتن تیم دیگه ای رو داشته باشم..حالا مدتی بگذره شاید دوباره تونستم با از نقطه شروع آغاز كنم! ایشالا هر وقت دوباره آمادگی پیدا كردم به هتریك بر می گردم.
Saam
پنجشنبه ۱ بهمن ۱۳۸۸, ۰۱:۳۰
سلام دوستان...اینتر لندن اف سی ماله منه, گفتم یه اعلام وجود كرده باشم:pleasantry:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.