PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث ليگ برتر 87-88

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

30n4
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۰۹
پرسپولیس خیلی حمله کرد و برد حقش بود ولی روی صحنه گل سپهر حیدری روی بابایی خطا کرد که داور نگرفت به هر حال تبریک به خاطر بردشون

فرهاد
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۱۴
تا فردوسی پور گفت پرسپولیس بد شانسه که توپاش به اینو و اون میخوره و نمی ره تو دروازه خندم گرفت ..آخه پرسپولیس و بد شانسی؟
جالبه همون توپ کرنل شد و همون توپ اومد و گل شد ....

ولی انصافا بعضی تیم های شهرستانی دیگه توی ضد فوتبال نوبرن..خاک توی فوتبال کثیفشون

wantonboy13
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۱۵
واااااای کی بازی پرسپولیس پیکانو با رادیو گوش کرد؟؟

گزارشگرش ته خنده بود...

من تا گل مساوی پیکان رو گوش میدادم ، قزوینی هم بود... حالا چیا سوتی داده بود ؟! :blush:

wantonboy13
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۱۸
افشین پیروانی هنوز خیلی بی تجربست... تجربه حمید استیلی بالاتره ، ولی حیف که حاضر نیست هم ردیف مربی های فعلی پرسپولیس کار کنه و حتما" دوس داره تصمیم گیرنده اصلی باشه... همون چیزی که پیروانی در حال حاضر میخواد!! :yopyopyop: جوونن دیگه... :king:

رضا
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۲۱
این بازی هم تو ازادی به زور بردین:3:ما به این تیم 6 تا زدیم حالا دیگه بهونه ای دارین:3:
هی میگفتین بازی ما تو ازادی نبوده و از این حرفا اینم از بازی تو ازادی:3:

30n4
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۲۲
شما واقعا فکر میکنید که الان افشین پیروانی سر مربی تیم پرسپولیسه؟!

Nillo
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۵۸
من تا گل مساوی پیکان رو گوش میدادم ، قزوینی هم بود... حالا چیا سوتی داده بود ؟!

خیلی خنده بود...هی میگفت عجب بدنی داره ای بازیکن....پاهای خیلی خوبی داره...

SALAR
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۳۶
اقایون ما اینجا كسی را نداریم كه طرفدار تیمهای اصفهانی باشه و بیاد از ذوب اهن حمایت كنه؟
ولی عجب شانسی داره این ذوب اهن ولی همه این شانس ها موقتیه.

SALAR
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۴۰
آدم وقتی فوتبال تیمهای این میثاقیانو میبینه از هرچی فوتباله بدش میاد . :ouaip:
آخر بازی هم که داشت گریه میکرد :crazy2::cray:

توی این مورد باهات موافقم.تیم های میثاقیان فوتبال بازی نمیكنند.
ولی این مورد را قبول داری كه كلا این فصل استقلال اهواز زیاد گل خورده؟ من انتظار داشتم پرسپولیس بیشتر گل بزنه.

o4.pro
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۴۹
شعار پرسپولیسارو دیدن :)) پرسپولیس حمله نیكبخت باید گل بزنه كلی خندم گرفت
آخه یكی نیست كه بهگه آخه میخواین اسكی برین خوب دیزین توچال این همه جا چرا تو آزادی
تازشم آخه نیكبخت كه پنالتی هم نمیتونه گل بزنه ؟؟؟؟ این همه بازیكن دیگه خوب مثلا دیكارموو و اینا :دی

SALAR
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۵۱
من ترجیح میدم كه در مورد نیكبخت صحبت نكنم.

30n4
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۵۵
نیکبخت بازیکن خیلی خوبیه،از نظر فکر بازی،خونسردی،فیزیک بدنی و ... بهترین نباشه در بین بهترینهاست فقط فقط مشکلش اینه که انگیزه نداره
تنها انگیزه اش به نظر من برای ادامه فوتبال اینه که یه گل با دست بزنه و بعد دیگه خداحافظی خواهد کرد!

Caspian
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۰۰
من ترجیح میدم كه در مورد نیكبخت صحبت نكنم.

كار خوبی میكنی :3: (ولی فك نكن یه موقعه نیكبخت بر می گرده استقلال !)

Vahid
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۰۴
ولی فك نكن یه موقعه نیكبخت بر می گرده استقلال !

بابا اینا به همین آرزو شبو به روز میرسونن :3:

SALAR
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۰۵
كار خوبی میكنی :3: (ولی فك نكن یه موقعه نیكبخت بر می گرده استقلال !)

نه موضوع این نیست.موضوع اینه كه به خاطر احترام به نظر دوستان و كارت نگرفتن, به نیكبخت كاری ندارم.چون هر وقت در مورد نیكبخت صحبت كردم كارت گرفتم.اینجا نیكبخت طرفدارهای زیادی داره و به همین دلیل من ترجیح میدم در مورد نیكبخت حرف نزنم.

رضا
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۸
این نیكبخت خیلی خودشو بالا میگیری.همش دوست داره عجیب غریب بازی كنه.

Caspian
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۰
لیدر : تو دریایی ولی ساحل نداری

پرسپولیسی ها: آهای علی نیكبخت

لیدر : تو خورشیدی ولی غروب نداری

:3:

Vahid
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۳

تو خورشیدی ولی غروب نداری
آهای علی نیکبخت .
---
موجو برو

Caspian
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۷
تو خورشیدی ولی غروب نداری
آهای علی نیکبخت .
---
موجو برو

من فقط همین 2 بیتش رو دیروز یادم موند : اگه شعر كاملشو داری بذار یه حالی بكنیم.

SALAR
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۰
حالا كه این طوری شد:

استقلال حمله حمله ارش باید گل بزنه.
استقلال حمله حمله لنگیا اتیش بزنه.

دایی یادت باشه ارش باید باشه.

Vahid
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۳
من فقط همین 2 بیتش رو دیروز یادم موند : اگه شعر كاملشو داری بذار یه حالی بكنیم.

تو تک ستاره فوتبال مایی آهای علی نیکبخت
تو دریایی ولی ساحل نداری آهای علی نیکبخت
تو خورشیدی ولی غروب نداری آهای علی نیکبخت

Caspian
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۶
حالا كه این طوری شد:

استقلال حمله حمله ارش باید گل بزنه.
استقلال حمله حمله لنگیا اتیش بزنه.

دایی یادت باشه ارش باید باشه.

یكی از حمله ها تو بیت فك كنم زیادیه !

SALAR
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۹
یكی از حمله ها تو بیت فك كنم زیادیه !

نه عزیزم درسته.دو تا حمله داره.

Ali Reza
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۵
نه عزیزم درسته.دو تا حمله داره.
نه داداش یه حمله میگن

Ali Reza
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۲۰
شعار پرسپولیسارو دیدن :)) پرسپولیس حمله نیكبخت باید گل بزنه كلی خندم گرفت
آخه یكی نیست كه بهگه آخه میخواین اسكی برین خوب دیزین توچال این همه جا چرا تو آزادی
تازشم آخه نیكبخت كه پنالتی هم نمیتونه گل بزنه ؟؟؟؟ این همه بازیكن دیگه خوب مثلا دیكارموو و اینا :دی
عزیزم هوادارن پرسپولیس اولین کسی بودن که این شعر خواندن.
سال قبل اونم بازی پرسپولیس با صبا باطری که برای محسن میخواندن.حالا فهمیدی؟

رضا
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۶
والا تا جایی كه ما یادمونه اینو امسال استقلالیا واسه ارش میخونن:3:

Nillo
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۲
وای...وای....وای....

میرزا پورو دیدین؟

بازی با پرسپولیس واسه کریم باقری پاس گل میداد.....تو این بازی شده بود واکاشی زوما....آی من حرص خوردم....

ولی در کل پرسپولیس یادت نره...استقلال سرورته!!!

Ali Reza
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۶
وای...وای....وای....

میرزا پورو دیدین؟

بازی با پرسپولیس واسه کریم باقری پاس گل میداد.....تو این بازی شده بود واکاشی زوما....آی من حرص خوردم....

ولی در کل پرسپولیس یادت نره...استقلال سرورته!!!
آره گل اولم ديديم:biggrin:

amirlefthand
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۰۰
عزیزم هوادارن پرسپولیس اولین کسی بودن که این شعر خواندن.
سال قبل اونم بازی پرسپولیس با صبا باطری که برای محسن میخواندن.حالا فهمیدی؟

پارسال می خوندن چون بعد سالیان طولانی دوباره به رده اول جدول رسیده بودن ودر (بووووووق)عروسی بود و نمی دونستن چکار کنن

نیکبخت نتونست پنالتی رو گل کنه در صورتی که استقلال با هتتریک ارش تونست پیکان رو ببره به استقلال اهواز 6تا زدیم ولی پرسپولیس با بدبختی 1 گل زد

Nillo
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۰۱
آره گل اولم ديديم

اونو dge کاری جز دفع کردن نمیتونس بکنه....بعدشم تو بازی پزسپولیس سایپا رو یادته؟

دو حالت داره یا یادت نیس که چه جوری توپو از تو دستش ول کرد افتاد جلو پای کریم یا اینکه از یادته ولی از فوتبال سر در نمیاری که این دفع توپو با اون سوتی تابلو یکی میکنی

در هر دو حالت آبرو پرسپولیسیارو بردی!!!!!

Ali Reza
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۰۴
پارسال می خوندن چون بعد سالیان طولانی دوباره به رده اول جدول رسیده بودن ودر (بووووووق)عروسی بود و نمی دونستن چکار کنن

نیکبخت نتونست پنالتی رو گل کنه در صورتی که استقلال با هتتریک ارش تونست پیکان رو ببره به استقلال اهواز 6تا زدیم ولی پرسپولیس با بدبختی 1 گل زد
آفرين.
ما هم به شما 6 تا زديم:lol:

amirlefthand
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۰۷
آفرين.

خودت گفتی یا با باقی لنگیا نشستی فکر کردی

Ali Reza
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۰۷
اونو dge کاری جز دفع کردن نمیتونس بکنه....بعدشم تو بازی پزسپولیس سایپا رو یادته؟

دو حالت داره یا یادت نیس که چه جوری توپو از تو دستش ول کرد افتاد جلو پای کریم یا اینکه از یادته ولی از فوتبال سر در نمیاری که این دفع توپو با اون سوتی تابلو یکی میکنی

در هر دو حالت آبرو پرسپولیسیارو بردی!!!!!
آره من اصلا نميدونم فوتبال چيه.:lol:
ولي اينو يدفعه ديگه گفتم به اندازه موهاي سرت براي تيم ملي پرسپوليس بازي كردم.

Nillo
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۱۰
من دیشب موهامو از ته زدم....

Ali Reza
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۱۷
من دیشب موهامو از ته زدم....
چقدر تو زرنگي

Nillo
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۲۰
باور کن.....کلا عادت دارم نزدیک زمستون کچل میکنم!!!!!

Ali Reza
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۲۳
باور کن.....کلا عادت دارم نزدیک زمستون کچل میکنم!!!!!
باشه

SiaMM
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۲۶
لیدر : تو خورشیدی ولی غروب نداری

تو تک ستاره فوتبال مایی آهای علی نیکبخت
تو دریایی ولی ساحل نداری آهای علی نیکبخت
تو خورشیدی ولی غروب نداری آهای علی نیکبخت

:megaphone:تو کل دنیا تو همتا نداری ؛ آهای
امسالم با گل هات ما قهرمانیم ؛ آهای ...(اینو یه جوری لیدر ریتم بهش می ده. چه جوریشو نمی دونم!)
بقیشم به خلاقیت و کرم لیدر بستگی داره؛ هر چی به ذهنش بیاد می گه دیگه:) (مثل "یا علی مدد" که غیر "این تیم شیرانه" و "تیم دلیرانه" و "قرمز ایرانه" و الخ. می شه 5 دقیقه هم همین جوری تو همین وزن ادامه ش داد!

این جا تازه بین علما چندین و چند اختلاف وجود داره!
1- تا پیرارسال "آهای شیث رضایی" بود. بعد آهای "علی ی نیک بخت"، الانم دور و بر ما "آهای علی کریمی" می گن! 36 احتمالا" هنوزم علی نیک بخت می گه:دی
2- این فکر کنم تنها شعاریه که ما از استقلالی ها دو در کردیم. تا جایی که یادمه از قدیم الایام "ستاره ی سهیل آسیایی؛ آهای فرهاد مجیدی" بود. واسه همین بعضی از علما می گن استفاده ازش مکروهه. دسته ی دیگه ای از علما می گن که، ببخثید. اثلا" این تول نیست. بلکه از همون اولش این "آهای علی کریمی" بوده؛ که بعدا" استقلالی ها (طبق عادتشون) اینو از ما گرفتن. این جوریا دیگه.

پ.ن: راستی توجه کردین این چند وقت، فقط دارن شعار های ما رو می دن؟ یه خورده خلاقیت ندارن این جماعت :treaten:

رضا
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۲
علیرضا جان تو هم خودتو با این تیمت كشتی.حیف موقعیت جور نیست و گرنه میومدم تهران واسه نوجوانان استقلال تست میدادم تا تو یكی رو ضایع كنم.راستی چرا كم میاری قضیه 6 تا رو میاری وسط؟؟؟؟:3:

Ali Reza
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۵
علیرضا جان تو هم خودتو با این تیمت كشتی.حیف موقعیت جور نیست و گرنه میومدم تهران واسه نوجوانان استقلال تست میدادم تا تو یكی رو ضایع كنم.راستی چرا كم میاری قضیه 6 تا رو میاری وسط؟؟؟؟:3:
عزيزم 6 تا زديم ديگه.نزديم؟
آهان راستي تيم استقلال آشنا دارما

amirlefthand
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۹
اون دوستی که تذکر میده به این هم نگاه کنه:
2- این فکر کنم تنها شعاریه که ما از استقلالی ها دو در کردیم. تا جایی که یادمه از قدیم الایام "ستاره ی سهیل آسیایی؛ آهای فرهاد مجیدی" بود. واسه همین بعضی از علما می گن استفاده ازش مکروهه. دسته ی دیگه ای از علما می گن که، ببخثید. اثلا" این تول نیست. بلکه از همون اولش این "آهای علی کریمی" بوده؛ که بعدا" استقلالی ها (طبق عادتشون) اینو از ما گرفتن. این جوریا دیگه.

پ.ن: راستی توجه کردین این چند وقت، فقط دارن شعار های ما رو می دن؟ یه خورده خلاقیت ندارن این جماعت

به من بخاطر این تذکر داده:

نقل قول:
آفرين.

خودت گفتی یا با باقی لنگیا نشستی فکر کردی

یه بار دیگه هم یکی دیگه بهم سر انتقاد از نیکبخت تذکر داده بود

رضا
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۳
عزيزم 6 تا زديم ديگه.نزديم؟
آهان راستي تيم استقلال آشنا دارما

نه عزیزم شما به تاج 6 تا زدین هر وقت به استقلال زدین بیا من در خدمتم:3:
گفتم اگه موقعیتش جور بود میرفتم و نیازی به اشنا هم نداشتم چون با اولین تست قبول بودم:3:(اعتماد به نفسو حال كردی؟)

Ali Reza
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۷
نه عزیزم شما به تاج 6 تا زدین هر وقت به استقلال زدین بیا من در خدمتم:3:
گفتم اگه موقعیتش جور بود میرفتم و نیازی به اشنا هم نداشتم چون با اولین تست قبول بودم:3:(اعتماد به نفسو حال كردی؟)
آره ه ه ه ه ه.
ولي اگه آشنا خواستي به من بگو

Vahid
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۲
دوستانی که خیلی علاقه دارن سر این 2 تیم به جون هم بیفتن لطفا احترام همدیگرو نگه دارن !

Nillo
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۷
ما dge زدیم تو سرو کله هم قبلا!!!!

Nillo
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۱۷
آقا سوژه جدید....

امضای وحیدو.....

30n4
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۲۱
آقا سوژه جدید....

امضای وحیدو.....

این سوژه قدیمه!!

فرهاد
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۳۹
امپراطور !!!
با رفتنش نشون داد که خونه ایرانی تو رگهاشه !!
قراردادش هم با مسئولان پرسپولیس که الان رو شده (قرارداد ترکمنچای) نشون داد که به عشق هواداران اومده بود!!!...
LOL Empire

Caspian
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۵۹
:megaphone:تو کل دنیا تو همتا نداری ؛ آهای
امسالم با گل هات ما قهرمانیم ؛ آهای ...(اینو یه جوری لیدر ریتم بهش می ده. چه جوریشو نمی دونم!)
بقیشم به خلاقیت و کرم لیدر بستگی داره؛ هر چی به ذهنش بیاد می گه دیگه:) (مثل "یا علی مدد" که غیر "این تیم شیرانه" و "تیم دلیرانه" و "قرمز ایرانه" و الخ. می شه 5 دقیقه هم همین جوری تو همین وزن ادامه ش داد!

این جا تازه بین علما چندین و چند اختلاف وجود داره!
1- تا پیرارسال "آهای شیث رضایی" بود. بعد آهای "علی ی نیک بخت"، الانم دور و بر ما "آهای علی کریمی" می گن! 36 احتمالا" هنوزم علی نیک بخت می گه:دی

پ.ن: راستی توجه کردین این چند وقت، فقط دارن شعار های ما رو می دن؟ یه خورده خلاقیت ندارن این جماعت :treaten:

چطوری عمو SiaMM

دمت گرم فك نمی كردم پرسپولیسی باشی :2: , یادش بخیر تو تاپیك جام ملت ها از روسیه طرفداری میكردیم .
(هدینگ كبیر :3: )

در مورد شعارها , همیناش هم زیاده برادر ! نصف جمعیت جای تشویق كردن میان فقط بازی رو ببینن(انگار اومدن سینما)

جایگاه 36 رو كه چه عرض كنم , كل استادیوم میگن آهای علی نیكبخت :clapping:

SiaMM
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۴۴
چطوری عمو SiaMM
دمت گرم فك نمی كردم پرسپولیسی باشی :2: , یادش بخیر تو تاپیك جام ملت ها از روسیه طرفداری میكردیم .
(هدینگ كبیر :3: )
در مورد شعارها , همیناش هم زیاده برادر ! نصف جمعیت جای تشویق كردن میان فقط بازی رو ببینن(انگار اومدن سینما)
جایگاه 36 رو كه چه عرض كنم , كل استادیوم میگن آهای علی نیكبخت :clapping:

ااا ! شما همون Slti هستی؟! :) :drinks: من هی چند وقته دارم فکر می کنم این آقا با این آی دی بسیار با مسما کیه...! حدس می زدم، حتما" باید آدم حسابی باشه:) (+ کار خیلی خوبی کردین آیدی رو عوض کردین. من هر وقت می دیدم، یاد استیلی می افتادم؛ حالم بد می شد:wink_smile: )

جمعیتم که چی بگم. تا وقتی آبونمان بلیط راه نیفته همینه. وقتی آبونمان بشه، خود به خود بعضی جایگاه ها، فن سکتور می شن. در نتیجه این جایگاه ها همشون بالا تا پایین شعار می دن. نه مثل الان که بالای هر جایگاهی شعار میده، پایینا همه ساکتن. طرف دلش نمیاد 5 دقیقه وایسه تیمو تشویق کنه. اسم خودشم می گذاره پرسپولیسی.

جمله آخرم نفهمیدم؛ شدیدا" ایهام داشت. یعنی خوبه که نیک بخت رو تشویق می کنن یا بده؟! + با این که اصلا" از 36ی ها و لیدرهاشون خوشم نمیاد؛ ولی احترامشون شدیدا" واجبه. چون تنها جایگاهیه که وقتی همه ساکتن، تیمو تشویق میکنه. حالا یه کم نیک بختشو (و تو شرایط خاص، استیلی شو) کم تر کنن بهتر هم می شه:biggrin:

Caspian
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۰۲
ااا ! شما همون Slti هستی؟! :) :drinks: من هی چند وقته دارم فکر می کنم این آقا با این آی دی بسیار با مسما کیه...! حدس می زدم، حتما" باید آدم حسابی باشه:) (+ کار خیلی خوبی کردین آیدی رو عوض کردین. من هر وقت می دیدم، یاد استیلی می افتادم؛ حالم بد می شد:wink_smile: )

جمعیتم که چی بگم. تا وقتی آبونمان بلیط راه نیفته همینه. وقتی آبونمان بشه، خود به خود بعضی جایگاه ها، فن سکتور می شن. در نتیجه این جایگاه ها همشون بالا تا پایین شعار می دن. نه مثل الان که بالای هر جایگاهی شعار میده، پایینا همه ساکتن. طرف دلش نمیاد 5 دقیقه وایسه تیمو تشویق کنه. اسم خودشم می گذاره پرسپولیسی.

جمله آخرم نفهمیدم؛ شدیدا" ایهام داشت. یعنی خوبه که نیک بخت رو تشویق می کنن یا بده؟! + با این که اصلا" از 36ی ها و لیدرهاشون خوشم نمیاد؛ ولی احترامشون شدیدا" واجبه. چون تنها جایگاهیه که وقتی همه ساکتن، تیمو تشویق میکنه. حالا یه کم نیک بختشو (و تو شرایط خاص، استیلی شو) کم تر کنن بهتر هم می شه:biggrin:

آره واسه همین استیلیش عوض كردم :acute: , در مورد نیكبخت هم جمله خبری بود . :2:

آقا بیش تر به هتریك آی آر سر بزن , ما كه خوشحال میشیم پای صحبت یه فرد خوش صحبتی مثل شما بشینیم. :friends:

S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۳۰
اندازه موهاي سرت براي تيم ملي پرسپوليس بازي كردم.

S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۴۴
آقا سوژه جدید....

امضای وحیدو.....
این سوژه قدیمه!!
اقا این یعنی چه؟؟؟؟
مدیری که مدیری خب به ما چه(کارت ندیااا):3:
داش وحید چرا نامردی می کنی یا اجازه ی گذاشتن عکس رو به همه بدین یا خودت هم پاک کن:1:
اگه جرات داری اجازه بده تا استقلالی ها با عکس بکفوننت:3:(همون کف هست)
امپراطور !!!
با رفتنش نشون داد که خونه ایرانی تو رگهاشه !!
قراردادش هم با مسئولان پرسپولیس که الان رو شده (قرارداد ترکمنچای) نشون داد که به عشق هواداران اومده بود!!!...
LOL Empire

چند میلیارد که بیشتر نگرفته:3:
یادش بخیر تو تاپیك جام ملت ها از روسیه طرفداری میكردیم .
(هدینگ كبیر )
منو که یادته.....
همون که بعد از باخت روسیه کلی هر هر کر کر راه انداخت:3:

Matrix23
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۵۳
بچه ها, فكر نكنم كسی اندازه ی من كل كل و بگو مگو رو دوست داشته باشه... اما خب, هر سایتی, هر تایپیكی, هر وبلاگی , هر جایی خلاصه قوانین خاص خودشو داره...

این تایپیكم واسه كل كل لیگ هسست, اما به شرطی كه تحت هیچ شرایطی كسی ناراحت نشه (به هر دلیلی) پس بیشتر مراعات كنید...

ممنون

: )

S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۱۰
بچه ها, فكر نكنم كسی اندازه ی من كل كل و بگو مگو رو دوست داشته باشه
کل کل روز اولمون رو یادت رفت به این زودی:3:
اما خب, هر سایتی, هر تایپیكی, هر وبلاگی , هر جایی خلاصه قوانین خاص خودشو داره...
منظورش با منه:3:
باز من یه پست دادم این کاربر تازه متحول شده بهم گیر داد:3:
بابا فهمیدیم مدیری ول کن دیگه:3:
تحت هیچ شرایطی كسی ناراحت نشه
خدایی اگه کسی ناراحت می شه باشه من دیگه جز تو دسته پنج و مافیا جای دیگه ای پست نمی دم:7:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته می دونم الان سامان می اد می گه که ::3:
عمو سیاااااایییییییی
یه دونه ای ...
منظورم با تو نبود و ......
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نه دادا منظورت کاملا واضح بود....

Vahid
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۲۷
بی‌ستاره‌های امروز، یک ستاره‌ی دیگر را که تازه داشت بالا می‌رفت و اوج می‌گرفت را با دستانشان گرفتند و پایین آوردند. افشین قطبی، استعفا داد و رفت. چیزی که «بی‌ستاره‌ها» منتظرش بودند.
مقصر اصلی آنهایند که به او لقب «امپراطور» دادند، او را (چه به حق و چه به ناحق) آن‌قدر بزرگ کردند تا جای ... و ... پوشالی تنگ شود، تا محبوبیت آن‌ها به خطر بیافتد، و اینجاست که آن پوشالی‌ها در صدد حذف رقیب محبوب خود برمی‌آیند.
اصلا گویا بی‌ستاره‌ها با یک فصل حضور باشکوه او کنار نیامدند؛ گویا داستان را تمام‌نشده می‌دانستند؛ و این بود که همان بی‌ستاره‌های متوسط، او را دوباره آوردند تا از عرش به فرش برسانند. اگر قطبی استعفا نمی‌داد این سناریو تا سکانس آخر درست پیش می‌رفت؛ ولی استعفای او حرکتی قابل‌ستایش بود که این سناریو را ناتمام گذاشت.
به راستی چه کسی توانست متوسط‌ها را کنار بزند و ستاره‌ی این نسل شود؟ آن‌ها آن‌قدر از ستاره‌ها می‌ترسیدند و می‌ترسند که هرجور شده جلوی ستاره‌ها را می‌گیرند. آن‌ها این روزها به همه‌چیز می‌رسند. در هر زمینه‌ای که فکر کنید، سینما، ورزش، اقتصاد و ...
این جامعه، جامعه‌ی «غیرمتوسط‌»ها نیست. متوسط‌ها اینجا به پست و مقام می‌رسند، قهرمان و محبوب می‌شوند تا متوسط دیگری به جایشان بیاید. اگر کسی این قاعده را به هم بزند، محکوم به حذف است، متوسط‌هایی که القابی مانند ... برایشان خنده‌دار به نظر می‌رسد، امپراطورها را برنمی‌تابند
گاهی اوقات به نسل قبل غبطه می‌خورم. نسل ما با همه امکانات و برتری‌هایی که دارد، آسمانش بی‌ستاره است. نسل قبل، قیصر را در سینما دید و ستاره‌ی سینمایش از بهترین بازیگران تاریخ سینمای این جامعه بود، ستاره‌ی دنیای موسیقی‌اش شاه‌ماهی هنر ایران بود، ستاره‌ی فوتبالش علی پروین بود و همه‌ی این‌ها به صورت تمام‌شده و تاریخ مصرف گذشته به نسل حاضر رسیدند. آن ستاره‌ها، متوسط نبودند. اما هرچه «غیرمتوسط» به این نسل رسید، توسط متوسط‌ها به بدترین شکل ممکن، تحقیر شد و کنار رفت. به یاد بیاورید حضور علی دایی در جام‌جهانی را و حضور امروزش در قامت سرمربی تیم‌ملی که دیر یا زود توسط همین‌ها به سرنوشت بدی خواهد انجامید.
با یک ستاره‌ی دیگر خداحافظی کردیم. نسل ما همچنان بی‌ستاره است و این روزها، روز شادی متوسط‌هاست که به خیال خودشان یکی دیگر را حذف کردند تا همچنان بتوانند بتازند؛ تا روزی که یک غیرمتوسط دیگر بیاید

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۳۶
ایول انتقاد پذیری:1:
------------------------
آن‌قدر بزرگ کردند تا جای سلطان‌ها و ژنرال‌های پوشالی تنگ شود،
امید مرد باشو بیا به این وحید کارت بده:3:
داره توهین می کنه:3:
اگه ندی کاملا معلومه که پرسپلیسی هستی چون خودت گفتی توهین به شخصیت نکنیم:3:
منم می تونم برا متن بالا یکی دو نکته خنده دار بگم که البته یکم توهینه ولی این کار رو نمی کنم:1:

Vahid
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۳۹
ایول انتقاد پذیری:1:
------------------------

امید مرد باشو بیا به این وحید کارت بده:3:
داره توهین می کنه:3:
اگه ندی کاملا معلومه که پرسپلیسی هستی چون خودت گفتی توهین به شخصیت نکنیم:3:
منم می تونم برا متن بالا یکی دو نکته خنده دار بگم که البته یکم توهینه ولی این کار رو نمی کنم:1:

من تو متن بالا ی جارو خودم حذف کردم و نقطه چین گذاشتم . پوشالی هم به نظرم زیاد بد نیومد اما حالا که از نظر شما توهینه ادیتش میکنم .

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۵۴
متوسط‌هایی که القابی مانند ... برایشان خنده‌دار به نظر می‌رسد
واقعا ژنرال خنده داره؟؟؟؟؟:1:
مقصر اصلی آنهایند که به او لقب «امپراطور» دادند
کیا؟؟؟؟
استقلالی ها؟؟؟؟:3:
حضور علی دایی در جام‌جهانی را و حضور امروزش در قامت سرمربی تیم‌ملی که دیر یا زود توسط همین‌ها به سرنوشت بدی خواهد انجامید.
خیلی ببخثید عزل می خوام می خواثتم یه صحبتی بکنم تیم ملی مال بابامه و تا حل وقت بخوام تو این تیم هثتم
یاد حرفی بیوفت که می گفت : کفاشیان هم هیچ کارست ، یعنی هیچ کی نمی تونه تو کار من دخالت کنه!!!!!

omid
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۴۹
منم به عنوان 1 شخص بی طرف از رفتن قطبی ناراحت شدم
سطح علمی بالایی داشت...

30n4
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۵۱
خوبه که بچه ها تصمیم گرفتند که از یک هیچ تراژدی بسازن!
قطبی رفت چون نمیتونست با یک مدیر عامل که در کار فنی دخالت میکنه کنار بیاد،همین و بس
الکی هم پر بال بهش ندیم که چون فلانی و بهمانی داشتن به خطر میافتادن از عرش به فرش رسوندنش چون خودش پیش از این با دلال بازیها و رفتارش با خبرنگارها به فرش سقوط کرده بود
همیشه از اخلاق گفتن و به به ؛چه چه کردند گویا فراموش کردند که قطبی مربی فوتبال بوده و غیر از لبخند زدن باید بار فنی هم داشته باشه چه بخوایم چه نخوایم قطبی چیزی به پرسپولیس دنیزلی اضافه نکرد

Don M Corleone
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۵۹
بی‌ستاره‌های امروز، یک ستاره‌ی دیگر را که تازه داشت بالا می‌رفت و اوج می‌گرفت را با دستانشان گرفتند و پایین آوردند. افشین قطبی، استعفا داد و رفت. چیزی که «بی‌ستاره‌ها» منتظرش بودند.
مقصر اصلی آنهایند که به او لقب «امپراطور» دادند، او را (چه به حق و چه به ناحق) آن‌قدر بزرگ کردند تا جای ... و ... پوشالی تنگ شود، تا محبوبیت آن‌ها به خطر بیافتد، و اینجاست که آن پوشالی‌ها در صدد حذف رقیب محبوب خود برمی‌آیند.
اصلا گویا بی‌ستاره‌ها با یک فصل حضور باشکوه او کنار نیامدند؛ گویا داستان را تمام‌نشده می‌دانستند؛ و این بود که همان بی‌ستاره‌های متوسط، او را دوباره آوردند تا از عرش به فرش برسانند. اگر قطبی استعفا نمی‌داد این سناریو تا سکانس آخر درست پیش می‌رفت؛ ولی استعفای او حرکتی قابل‌ستایش بود که این سناریو را ناتمام گذاشت.
به راستی چه کسی توانست متوسط‌ها را کنار بزند و ستاره‌ی این نسل شود؟ آن‌ها آن‌قدر از ستاره‌ها می‌ترسیدند و می‌ترسند که هرجور شده جلوی ستاره‌ها را می‌گیرند. آن‌ها این روزها به همه‌چیز می‌رسند. در هر زمینه‌ای که فکر کنید، سینما، ورزش، اقتصاد و ...
این جامعه، جامعه‌ی «غیرمتوسط‌»ها نیست. متوسط‌ها اینجا به پست و مقام می‌رسند، قهرمان و محبوب می‌شوند تا متوسط دیگری به جایشان بیاید. اگر کسی این قاعده را به هم بزند، محکوم به حذف است، متوسط‌هایی که القابی مانند ... برایشان خنده‌دار به نظر می‌رسد، امپراطورها را برنمی‌تابند
گاهی اوقات به نسل قبل غبطه می‌خورم. نسل ما با همه امکانات و برتری‌هایی که دارد، آسمانش بی‌ستاره است. نسل قبل، قیصر را در سینما دید و ستاره‌ی سینمایش از بهترین بازیگران تاریخ سینمای این جامعه بود، ستاره‌ی دنیای موسیقی‌اش شاه‌ماهی هنر ایران بود، ستاره‌ی فوتبالش علی پروین بود و همه‌ی این‌ها به صورت تمام‌شده و تاریخ مصرف گذشته به نسل حاضر رسیدند. آن ستاره‌ها، متوسط نبودند. اما هرچه «غیرمتوسط» به این نسل رسید، توسط متوسط‌ها به بدترین شکل ممکن، تحقیر شد و کنار رفت. به یاد بیاورید حضور علی دایی در جام‌جهانی را و حضور امروزش در قامت سرمربی تیم‌ملی که دیر یا زود توسط همین‌ها به سرنوشت بدی خواهد انجامید.
با یک ستاره‌ی دیگر خداحافظی کردیم. نسل ما همچنان بی‌ستاره است و این روزها، روز شادی متوسط‌هاست که به خیال خودشان یکی دیگر را حذف کردند تا همچنان بتوانند بتازند؛ تا روزی که یک غیرمتوسط دیگر بیاید

وحيد جان ميشه نقطه چين ها رو پر كني ؟
اخه نميخوام برداشت بد كنم ... ميخوام بدونم دقيقا منظور نويسنده كيه ؟ و ايا نويسنده استعفا (فرار) افشين خان رو گردن نقطه چين ها انداخته ؟ و حالا اين نقطه چين ها دقيقا چه كساني هستند ؟

30n4
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۰:۱۱
وحيد جان ميشه نقطه چين ها رو پر كني ؟
اخه نميخوام برداشت بد كنم ... ميخوام بدونم دقيقا منظور نويسنده كيه ؟ و ايا نويسنده استعفا (فرار) افشين خان رو گردن نقطه چين ها انداخته ؟ و حالا اين نقطه چين ها دقيقا چه كساني هستند ؟

من قبل از ادیتش رو دیدم ژنرال و سلطان بود

Don M Corleone
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۰:۱۷
و اون خنده دار است ؟

===

لطفا متن اصلي با احيانا اسم نويسنده (اگر موجوديت دارد) و ادرس و لينك مورد نظر رو هم لطف ميكنيد ؟

30n4
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۰:۱۸
و اون خنده دار است ؟

===

لطفا متن اصلي با احيانا اسم نويسنده (اگر موجوديت دارد) و ادرس و لينك مورد نظر رو هم لطف ميكنيد ؟

لینک رو نمیدونم کجاست خوب یه تیکه اش رو copy/paste کن توی googel معلوم میشه،اون خنده دار است هم گویا ژنرال بوده!

Don M Corleone
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۰:۴۴
لینک رو نمیدونم کجاست خوب یه تیکه اش رو copy/paste کن توی googel معلوم میشه،اون خنده دار است هم گویا ژنرال بوده!

مورد خاصي نيست ... ارزش مطلب مشخصه ... و صد من يه غازي ازش ميباره ... ميخواستم مطمئن بشم مطلب از خود وحيد نيست ...

اينگونه نوشتن از دست هر شخصي بر مياد ... و درواقع روي هوا حرف زدن كه هنر نميخواد ...

وضعيت افشين قطبي در اين فصل اينقدر بي نظير بود كه جاي هيچ حرفي نذاشته ...حالا اينكه دوستان نميخوان شكست قطبيو قبول كنن ميل خودشونه ... ! در نهايت اگر اين فصل كريم باقري در اوج نبود و علي كريمي به اين تيم نميامد الان پرسپوليس با اقاي امپراتور و تك ستاره ي مربي گري ايران (به زعم دوستان) دم پر پيام و پگاه بود ... وگرنه اين پرسپوليس رو چه به رده ي 4-5 ؟؟؟

اينكه ميگن مدير عامل دخالتي ميكرده دقيقا يعني چي؟ اگر اوردن علي كريمي دخالته ؟ پس بايد فاتحه پرسپوليس و هوادارانشو خوند !!

از اون طرف اگر در تركيب دهم دخالت ميكرده دو حالت داره :

يك : يعني پذيرش دخالت كه اين يعني دقيقا ضعف قطبي ! مثلا يعني مدير عامل ميگفته نيكبخت رو بذار تو زمين بعد افشين هم بدون حرف قبول ميكرده و بعد پرسپوليس ميباخته يا 4 تا ميخورده و حالا شده عدم كوچينگ مناسب اقاي مصطفوي !! و دخالت ايشون ..! و بلا تقصير بودن امپير !

حالت دوم : يعني اينكه مدير عامل ميگفته مثلا شيري ضعيف بازي ميكنه نذارش تو تركيب بعد افشين قبول نميكرده و شيري رو بازي ميداده و شيري هم گند ميزده به دفاع پرسپوليس و بازم ميشه دخالت اقاي مدير ... يا اينكه از لج مدير عامل اين بازيكنه پديدهه چيه ؟ ورژن پرسپوليسيه اينزاگي كه كلا هم خودش تو افسايده و هم تو بازي 20 متر به 20 متر تو افسايده ...! اسمش رو بلد نيستم ! خلاصه اينو به لج مدير عامل بازي ميداده و اينم گند ميزده به بازي و بعدش شده تقصير دخالت اقاي مدير ...

اينو واسه ملت تعريف كنيد كه يعني چي دخالت اقاي مدير ؟؟

بدون دليل و مدرك انگشت اشاره به طرف ديگران دراز كردن حركت انسانهاي شكست خورده و ضعيف النفس است و بس!

SALAR
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۰۸
سطح علمی بالایی داشت...

اره امید جان ما هم قبول كردیم كه تو بی طرفی!!!!!!!:3:

Vahid
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۱۴
اينو واسه ملت تعريف كنيد كه يعني چي دخالت اقاي مدير ؟؟

دخالت آقای مدیر زیاد بوده برای نمونه میشه به اینا اشاره کرد .
خواستن دکارمو ولی بیرون کردنش توسط مدیر
خواستن مارکو ولی بیرون انداختنش توسط مدیر
نخواستن رحمان رضایی ولی جذبش توسط مدیر
پر کردن لیست تیم قبل از فصل توسط اقای مدیر
خواستن علوی ولی دادن رضایتنامه توسط اقای مدیر
خواستن الونگ ولی پر کردن لیست توسط اقای مدیر
--
همین پر کردن لیست مشکل بسیار بزرگی بود که خیلی به تیم حاشیه وارد کرد و باعث ناراحتی خیلی از جمله خلیلی و معمارزاده شد .
--
در اینکه مدیر عامل عزیز ما صحبتاش پر از تناقضه و خودشم نمیدونه از جون تیم چی میخواد هیچ شکی نیست .
در انکه مدیر عامل ما یک فرد خائن و نفوذی هستش هیچ شکی نیست .
در اینکه برگردوندن قطبی فقط برای خراب کردنش بوده هیچ شکی نیست .
در اینکه محبوبیت قطبی بعد از این اتفاقات 2 برابر شده هیچ شکی نیست .
در اینکه قطبی به خاطر پرسپولیس رفت هیچ شکی نیست
در اینکه قطبی واقعا یک پرسپولیسی بود هم هیچ شکی نیست .
در اینکه قطبی یک ستاره بود و جای ستاره ها هم بین بی ستاره ها نیست هیچ شکی نیست

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۴۴
دخالت آقای مدیر زیاد بوده برای نمونه میشه به اینا اشاره کرد .
--
همین پر کردن لیست مشکل بسیار بزرگی بود که خیلی به تیم حاشیه وارد کرد و باعث ناراحتی خیلی از جمله خلیلی و معمارزاده شد .
--
در اینکه مدیر عامل عزیز ما صحبتاش پر از تناقضه و خودشم نمیدونه از جون تیم چی میخواد هیچ شکی نیست .
تنها چیزی که می شه گفت .....
یک استقلالی که سالها برای این تیم زحمت بکشه هیچ وقت نمی اد به تیمش ضربه بزنه
نمونش
منصوریان-فیروز کریمی دو نمونه که جلوی جمع هم این رو هم مطرح کردند و گفتند هر گز جلوی استقلال تو ورزشگاه ازادی مقابل استقلال نمی شینن و با مخالفت های زیادی رو به رو شدند ولی باز رو حرفشون وایسادن و خواهند وایساد
حالا با تعصب های پرسپلیس....
رهبری فرد-پژمان جمشیدی-داریوش خان مصطفوی....که یا پرسپلیس رو نابود می کنن یا باعث بد بختیش می شن
این جاست که می گن تعصب یعنی تعصب استقلالی

Vahid
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۵۱
تنها چیزی که می شه گفت .....
یک استقلالی که سالها برای این تیم زحمت بکشه هیچ وقت نمی اد به تیمش ضربه بزنه
نمونش
منصوریان-فیروز کریمی دو نمونه که جلوی جمع هم این رو هم مطرح کردند و گفتند هر گز جلوی استقلال تو ورزشگاه ازادی مقابل استقلال نمی شینن و با مخالفت های زیادی رو به رو شدند ولی باز رو حرفشون وایسادن و خواهند وایساد
حالا با تعصب های پرسپلیس....
رهبری فرد-پژمان جمشیدی-داریوش خان مصطفوی....که یا پرسپلیس رو نابود می کنن یا باعث بد بختیش می شن
این جاست که می گن تعصب یعنی تعصب استقلالی

پیام بازرگانی قشنگی بود :3:
آخه پسر خوب اینا چیه مینویسی ؟ بابا تورو خدا بیاین درست و حسابی بحث کنیم ! اخه چه ایرادی داره بحث کردن ؟ چرا هی این کانال و اون کانال میکنین !؟
----
حالا میخواستی بگی قلعه نویی که رو نیمکت مس نشست و استقلالو برد ی بی تعصبه ؟ این همه حرف زدی که به این نتیجه برسی ؟
حجازی چی ؟
--
از کی تا حالا داریوش خان مصطفوی ی پرسپولیسی شده اونم از نوع با تعصبش ؟ :5:
پژمان جمشیدی هم یکی از با تعصب ترین پرسپولیسی هایی هستش که دیدم .
راجب رهبری فرد هم نظری ندارم ، ازش بدی ندیدم ، از لحاظ اخلاقی هم زیاد قبولش ندارم .

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۶
از کی تا حالا داریوش خان مصطفوی ی پرسپولیسی شده اونم از نوع با تعصبش ؟
چرا ناراحت می شی
باشه استقلالیه با تعصبه:3:
پژمان جمشیدی هم یکی از با تعصب ترین پرسپولیسی هایی هستش که دیدم .
اون تعصبش منو کشته مخصوصا وقت پول گرفتن:3:
راجب رهبری فرد هم نظری ندارم ، ازش بدی ندیدم ، از لحاظ اخلاقی هم زیاد قبولش ندارم .

چه بلاهایی سر پرپلیس اورد اونم فقط به خاطر چند میلیون
پیام بازرگانی قشنگی بود
خب منظور
از اون پیام بازرگانی های خارجی خودت که یه صفحه می ری پیدا می کنی و می زاری که بهتره:3:
حالا میخواستی بگی قلعه نویی که رو نیمکت مس نشست و استقلالو برد ی بی تعصبه ؟ این همه حرف زدی که به این نتیجه برسی ؟
حجازی چی ؟
یه دفع دیگه متن بالا رو بخون اگه بازم متوجه نشدی یه بار دیگه بخون تا بفهمی که چی گفتم اگه بازم متوجه نشی این قدر بخون تا متوجه بشی:3:

SALAR
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۷
وحید نظرت درباره علی انصاریان چیه؟

رضا
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۲
سطح علمی بالایی داشت...

دیگه از این حرفا نزنی كه خندم میگیره:3:
من جواب همه پستا رو همین جا میگم.اولا كل كل یه مرد میخواد نه یه مدیر كه وقتی از یه مطلب خوشش نیومد تذكر بده.
دوما كل كل همیشه توش ناراحتی داره اگه ناراحتی نباشه میشه نقد.
سوما داش سامان دیگه تو رو دسته ما بلند نشو كه من واسه هر كل كل پایم.

من به عنوان یه استقلالی واسه پرسپولیسیا حسرت متاسفم كه چشمشون رو روی حقایق بستن و فقط به قطبی گیر دادن.می خوام بدونم ادمی كه تا حالا مربی نبوده و تازه 1 هفته قبل از مسابقات میاد به تیم چجوری این تیم به این قویی رو پارسال جمع كرده بود.تیمی كه حتی از بازیكناش شناختی نداشت.حیف اون زحماتی كه استیلی و مرزبان و عزیززاده واسه پرسپولیس كشیدن.مرزبان اون تمرینات بدنی به اون توپی رو گذاشت كه تا اخر فصل كمترین مصدوم رو داشت.عزیززاده دروازه بانان رو در اون حد عالی نگه داشت.استیلی هم كه تیم به اون قویی رو بست.

حالا این فصل:جناب امپراطور(:3:)تیم رو بردن دوبی تو گرمای 50 درجه در اوج تابستون.نتیجش 3 تا رباط صلیبی پاره كردن بود با اون همه مصدومیت.باقری و بادامكی و زارعی حقیقی واعضی و معمار زاده و ....... همه از این مصدوما بودن.
بعد رفتم عابدزاده رو اوردن كه من میكم به زور مصاحبه تو فصل قبل خودش رو عنوان كرد.اخه این اقا تا حالا مربی در وازه بانان بوده؟!!!!نتیجش كمر درد واعظی و حقیقی و كمی هم رباط معمار زاده بود.

بعد رفتم پیروانی رو اوردن تا اكیپ انالیزور ها و تیم نداشته ها كامل بشه.پیروانی كه انالیزور شبكه 3 بود و اولین بار قلعه نویی اوردش به تیم ملی.

دیگه از دفاع ضعیف و حمله گل نزن چیزی نگم.بازم كل كل میكنین؟؟؟؟

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۹
از تو بعید بود رضا:3:
واقعا نظرم نسبت بهت کل یوم 360 درجه تغییر کرد:3:

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۹
راستی داشتم پستای بالایی رو می خوندم یاد فصل قبل افتادم
همین خائن استقلال رو فصل قبل یادتونه که چه به سر امپایر اورد؟؟؟؟:3:
شیث رو چی یادتونه؟؟؟:1:
مامانی رو چی؟؟؟؟
یه چیزی بگم شاید بعضی ها جریان رو بدونن ولی برا روشن شدن لازمه(واقا من که خوندمش کف کردم)
فکر می کنید چرا مامانی با امپایر اون همه مشکل داشت؟؟؟
یه روز مامانی جوری به امپایر فحش می داد که امپایر کف کرده بود و مونده بود چی بگه
حالا وحشتناک ترش این بود که هر فحشی رو که می داده کلی هم دربارش توضیح می داده
مثلا می گفته خاک تو سرت
حالا خاک چیه؟؟؟همونی که رو زمینه
سر چیه؟؟؟همونی که روی گردنته
حالا شما برید تو نخ اون فحشا....:3:
یه بازیکن استقلال رو نام ببر که به مربی خودش نه به یه بازیکن دیگه بگه...
نمی گم این چیو می رسونه......

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۱۷

واقعا بازیکنه
؟؟؟؟؟؟؟؟
ارزوی هر مربی داشتنش
می شه بپرسم پس کی باید لیست رو وقتی تیم مربی داره پر کنه؟؟

الونگ هم جونه من بازیکنه
به این دو تا دارن به زور پول می دن برن خدا رو شکر کنن:1:
به نظر من استقلالیه
خیلی دوست داشتم حرفات رو قبل از اینکه برای بار دوم بیاد ایران رو بدونم.اونموقع که همه به مصطفوی ای ول می گفتن چی شد پس؟؟؟
اگه قراره هر کی از پرسپلیس یره محبوب بشه فیروز کریمی محبوب بود محبوب تر شد
پس این خیلی بی معنیه
مگه کسی گفت شکی هست:3:
پرسپلیس رو نابود کرد
کار دیگه ای هم باید می کرد؟؟؟؟
مطمئن باش اگه استقلالیه ها هم اون سال می رفتن دنبالش الان یه استقلالی با تعصب بود!!!!!
اون چون باعثش پرسپلیس بود این رو گفت
اون اصلا نمی دونست ایران کجاست چه برسه به تیمهاش:2:
اون که البته ولی ستاره های ما استامیناشون پایینه و گر نه اونا هم ستاره ی کامل می گیرن:3:

SALAR
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۲۶
عزیزان بی خیال این موضوع بشید.
اصلآ هم قطبی خوبه هم پیروانی هم قلعه نوعی هم فیروز كریمی.
كلآ همه اینها سرمایه های فوتبال ما هستند و هر كدوم هم برای باشگاه خودشون عزیزند و برای تمام مردم قابل احترامند.
قطبی هم برای فوتبال ما زحمت كشید همین طور كه امیرخان برای فوتبال ما زحمت كشید.دست همشون درد نكنه.
از نظر تعصب هم 99% بازیكنها بی تعصبند و توی هر تیمی تعداد محدودی بازیكن با تعصب داریم.چه استقلال و چه پرسپولیس و 000
تا چند سال پیش استقلالی ها میگفتند نیكبخت با تعصبه كه دیدیم چه كرد.پرسپولیسی ها هم میگفتند هاشمی نسب و علی انصاریان با تعصبند كه دیدیم این دو هم چه كردند.
ولی اگه بخواهید از هر كدوم این دو تیم یه با تعصب انتخاب كنیم در پرسپولیس كریم و در استقلال منصوریان.
پس خواهشآ سر تعصب با هم بحث نكنید.

amirlefthand
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۳۲
یه کل کل کردیم که اونم مال دیشب بود که تا الان ادامه داشت دیگه خواهشا ادامش ندید

amir8741
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۲۴
من قصد بي احترامي يا توهين ندارم :icon_angel:
از نظر من (استقلالي) قشنگترين و با برنامه ترين تيم پرسپوليس كه بازيش آدم رو به تحسين وا مي داشت
تيم دنيزلي بود.
حالا در نظر بگيريد بازيكناي دنيزلي مرحوم و امكانات او در زمان خودش با
تيم قطبي با اين بازيكنان و بي سابقه ترين امكاناتي كه تو اين چند ساله سرخابي ها داشتن:pilot:

نتيجه گيري اخلاقي: اگه 2 سال دنيزلي مربي بود حتما يكي از اون ستاره هاي پيراهن آبي روي پيراهن تيم پرسپوليس
نقش مي بست.

تو اولين داربي قطبي بعد از گل مساوي پرسپوليس اگه استيلي نبود قطبي بدون ردبول پرواز ميكرد:wink_smile:

S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۹
دوستان هر چه می تونین پست بدین چون چند صباحی دیگر عنقریب در این تاپیک گل گرفته خواهد شد:3:

Caspian
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۱۴
دوستان هر چه می تونین پست بدین چون چند صباحی دیگر عنقریب در این تاپیک گل گرفته خواهد شد:3:

واسه چی؟

amirlefthand
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۴۹
مدیران سایت ناراحت شدن به نیکبخت توهین کردیم

Caspian
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۵۶
ولی جدن وحید خیلی از این تاپیك لیگ برتر اذیت شد.

من هم یه بار به خاطر یه كلمه از وحید اخطار گرفتم و حتی به امید شكایت كردم, ولی بعدش متوجه ی نادرست بودن حرفی كه زدم شدم !

خطاب به بد بلو بوی : یكم تفكرت رو تغییر بده (بچه گانه فكر نكن), اوایل خیلی پسر خوبی بودی :2:

حداقل یه نگاه به سالار بنداز , بحث كردن رو ازش میتونی یاد بگیری.

ولی همه به نوعی تو این تاپیك تخلف داشتیم. با این همه حیفه كه این تاپیك تعطیل شه :3:

كل كل خوبه ولی نباید خیلی بحث های بی ارزش داشت!

Vahid
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۰۰
قربون دهنت علی جون :3:
اقا هیچکی تذکرای من به تو و علیرضارو نمیبینه ، اما وقتی بهشون میگیم اقا لنگی نگو چون از اونطرف ی پرسپولیسی هم میاد ی چیز میگه میگن مدیره پرسپولیسی هستش . مگه بده بدون بی احترامی بحث کنیم ؟

amirlefthand
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۱۰
قربون دهنت علی جون :3:
اقا هیچکی تذکرای من به تو و علیرضارو نمیبینه ، اما وقتی بهشون میگیم اقا لنگی نگو چون از اونطرف ی پرسپولیسی هم میاد ی چیز میگه میگن مدیره پرسپولیسی هستش . مگه بده بدون بی احترامی بحث کنیم ؟

من که گفتم عذر میخوام دیگه کشش نده به منچستر هم میگن شیاطین سرخ پس اونا هم باید ناراحت بشن دیگه

لنگ که بهتر از شیاطین هستش دیگه

ولی من عذر خواهی کردم

omid
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۱۹
وووویییی
شیاطین سرخ کجا لنگ کجا؟؟؟؟

esmaeil
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۲۳
آقا پای یونایتد رو وسط نكشین من اعصاب مصاب ندارمااااااا...

Caspian
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۳۶
آقا پای یونایتد رو وسط نكشین من اعصاب مصاب ندارمااااااا...

من فك میكردم فقط فرزان مثل من ,یونایتدی هست! ولی مثل اینكه همه بوشهری ها یونایتدی هستن :3:

در ضمن قابل ذكر كه كسی لطفا در مورد من یونایتد چیزی نگه كه فعلا ما تو اوجیم و كریس هم كه داره همه ی عناوین رو درو میكونه :3:

Vahid
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۴۰
من فك میكردم فقط فرزان مثل من ,یونایتدی هست! ولی مثل اینكه همه بوشهری ها یونایتدی هستن :3:

در ضمن قابل ذكر كه كسی لطفا در مورد من یونایتد چیزی نگه كه فعلا ما تو اوجیم و كریس هم كه داره همه ی عناوین رو درو میكونه :3:

داداش ما خودمون منچستری متعصب هستیم :3:
البته اگه فردا نگن مدیر منچستری بوده :3:
---
جا داره همینجا شکست دادن من سیتی و باخت چلسیو تبریک بگم :3:

amirlefthand
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۴۴

کریس که حقش بود بهترین بازیکن دنیا بشه اونم تو 23 سالگی

بعدشم من اونو مثال زدم گفتم این همه ساله دارن به منچستر میگن شیاطین سرخ کسی نازاحت نشده ولی یه بار ما به پرسپولیسیا گفتیم لنگیا همه ناراحت شدن

Ali Reza
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۴۸
كريس ديديد

رضا
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۲۲
اقا اینقدر به این رونالدو ننازید.
جدا دارن دوساله حق مسی رو می خورن البته من میگم ژاوی بهترین بازی دنیاست.:3:
چون من عاشق ژاوی هستم.:3:

Ali Reza
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۳۱
اقا اینقدر به این رونالدو ننازید.
جدا دارن دوساله حق مسی رو می خورن البته من میگم ژاوی بهترین بازی دنیاست.:3:
چون من عاشق ژاوی هستم.:3:
بازم رضا تو حرف زدي.:7:
خوب حقش بود ديگه

Ali Reza
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۳۹
منم رونالدو رو دوست ندارم!
فوتبال رو باید همچین مشتی بازی کنی نه اینکه از 90 دقیقه 70 دقیقه اش رو زمین خوابیده باشی !
منظورت چيه؟

Caspian
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۴۸
دوستان پایه اید ادامه ی بحث رو بریم تو تاپیك بحث آزاد :3:

رضا
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۰
من خودم از طرفدارای رونالدو بودم ولی تو قضیه رفتنش به مادرید فهمیدم عجب ادم پول پرستیه.:3:
بعدشم ژاوی كه از رونالدو بهتره.درسته به چشم نماد ولی همیشه موثر بازی میكنه.:3:

amirlefthand
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۷
ولی این کریس چه دوست دختری داره ها هر کی خواست به من ربطی نداره بره بگرده عکساش رو پیدا کنه

Ali Reza
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۱
با کوچکترین برخوردی خودش رو میندازه روی زمین،در صورتی که در اکثر مواقعش میتونه بازیش ادامه بده و از لحاظ بدنی کوچکترین مشکلی نداره ولی کلا خوشش میاد خودش خطا بگیره!:rofl:
اين حرفاتون اصلا قانع كننده نيست:1:

Ali Reza
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۷
منم همچین قصدی نداشتم،من کلا نظرم رو گفتم
گفتم به این دلیل از بازیش خوشم نمیاد،یعنی به نظرت بیش از حد خودش رو نمیدازه زمین؟
عزيزم بازيكن تكنيكيه ديگه ميزننش.بازي منچستر با ويارئال ديدي؟

Ali Reza
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۵
منم که نگفتم نمیزننش،گفتم بعضی از خطاهایی که روش میشه اون به خاطر فیزیکی که داره میتونه به بازی ادامه بده ولی خودش رو میندازه روی زمین
در اینکه روش خطا میشه شکی نیست
شايد به خاطر اينكه ضربه آزاد زدن دوست داره

Ali Reza
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۸
من خودم از طرفدارای رونالدو بودم ولی تو قضیه رفتنش به مادرید فهمیدم عجب ادم پول پرستیه.:3:
بعدشم ژاوی كه از رونالدو بهتره.درسته به چشم نماد ولی همیشه موثر بازی میكنه.:3:
يادته با ژاوي چي كار كرد؟

esmaeil
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۰۷
Drug دستت درد نكنه حالا فكر میكردی كه من یونایتدی نیستم دیگه
دیدی منچستری ها همه جا هستن
توی سایت منچستر هم هستم با یوزر e30united و ... كه جاش توی این تاپیك نیست

آقایون مدیر تكلیف این تاپیك چی شد؟؟
الآن بحثای متفرقه توش زیاد شده
منم هرچی فكر میكنم هیچ گونه ربطی بین لیگ برتر خودمون با لیگ برتر انگلیس پیدا نمیكنم كه بخوام درباره ش بحث كنم
خواهشا هركی میخواد درباره ی مسائل متفرقه بحث كنه بره تاپیك بحث آزاد (امیدوارم آخرین اسپم رو خودم داده باشم )

omid
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۴۲
این تاپیک موقتا بسته میشه تا ببینیم چی میشه