PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كاربران فعال هت تريك ايران چه مي كنند؟

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۱۸
هشدار : اين نوشته كاملا جنبه شوخي دارد. از جدي گرفتن آن جدا خودداري كنيد !

در نظر داريم در اين تاپيك هر از گاهي 10 پست اخير كاربران محترم سايت را مورد بررسي و تحليل قرار دهيم. براي شروع كار از ده كاربر فعال انجمن شروع كرده ايم و ده ارسال اخير آنها را مورد بررسي قرار داده ايم به اين اميد كه كه مورد توجه دوستان قرار گيرد و چراغ راه آيندگان شود.

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۱۸
مقلب به كامران كه بچه ها او را كامي صدا مي كنند. تيم او در هت تريك به قول خودش آسانسور دسته سه و چهار است. تخصص او اسپم مرتبط بوده و اخيرا خود را بسيار تحويل گرفته و به همراه يار ديگرش آيدين براي خود جشن تولد گرفته است.
حالا کجا با این عجلـــه ؟!!!!
پیاده شو با هم بریم....
كاربري ديگر را تشويق به پياده شدن مي كند. ظاهرا كاربر مذكور سوار بر اسبي الاغي يا شايد هم پرشيا به سرعت در حال حركت بوده است !
آیدین تو چی میگی این وسط از هر كی پست میده تشكر می كنی ؟!!!
به دوست خود آيدين گير مي دهد. لازم به ذكر است كه اين دو نفر در عين دوستي رقابت شديدي با يكديگر در زمينه، تعداد پست، تعداد تشكرهايي كه از آنها شده، تعداد اسپم هي مرتبط و تعداد كارت زرد و قرمز دارند و در اينجا كل كلي مختصر در مورد تعداد تشكرهايي كه از ديگران كرده اند انجام مي دهند. گفتني ست كه از نظر تعداد پست آيدين همواره 10 تا از رقيب خود عقب بوده ولي از نظر تعداد كارتهاي اخذ شده كامي حالا حالاها بايد پشت سر او بوق بنوازد !
نه خواهش می كنم...
بالاخره بعضی مربیان انقدر حریفاشونو دست كم میگیرن كه خیلی راحت براشون تعیین تكلیف می كنن...!!
ما هم برای باشگاهمون برنامه هایی داریم ، كه به هیچ وجه دوس نداریم مطابق میل مدیر دیگه ای رفتار كنیم....
جواب نامتون رو هم فكر كنم یه بار در همون اچ تی میل داده بودم... مثه اینكه هافبك های 30 میلیاردی خیلی باد در گلوی بعضی از تیم داران میندازه....!!
كل كل يك تيم ضعيف در جهت حفظ روحيه ! تيم كامران كه اكنون زمان پايين رفتن آسانسور اوست با شدت تمام مي خواهد با تمام بضاعت فوتبال خود در مقابل تيمهاي قوي دسته 3 زنگ تفريح نباشد و برنامه هاي خود را دنبال كند ! او شديدا از هافبك هاي 30 ميلياردي مي ترسد !
ما یه دسته 4 ای رو حذف كردیم ، خوردیم به دسته 2 ای !!!!! تیم 38 ایران !!!! اشكال نداره ، اینم به امید خدا میریم كه ببریم تا حرف و حدیث پشت سرمون به وجود نیاد...
يك تيم دسته چهاري را با دسته دويي مقايسه مي كند و اعلام مي كند كه اينم ( اين را هم ) مي بريم. اين واقعا درس بزرگي ست براي مربيان زير يك سال كه از اين مربي يكساله درس مقاومت تا آخرين قطره خون را ياد بگيرند.
حاجی رفته مكه... یه ذره با تیمش مدارا كن تا بیاد...!!
باز هم احاديثي از گروه هشت از دسته سوم. ا آمار كليه مربيان گروه را دارد و اهل دموكراسي و مداراست اما در مقابل دشمن نيز سر خم نمي كند.
تیم قدرتمند پرسپولیس _ ب همچنان در جام حذفی میدرخشد و این بار تیم نه چندان مطرح بارسا اس اس رو با نتیجه قاطع 6-0 در پرسپولیس آرنا شكست دادند... ماوس ما هم كه همچنان هیچ عكس العملی نشان نمی دهد و كار را برای ما سخت كرده است... اما ما میدانیم ، تمام اینها دسیسه های دشمنان ماست برای انكه جلوی پیشرفت ما را بگیرند... ولی خیال كرده اند ، ما با تمام قدرت میرویم و یك ماوس جدید میخریم !!
آيا بردن يك تيم در پيت بدون صاحب از دسته ششم انقدر تفاخر دارد ؟ البته در اينجا لازم به ذكر است كه علت خرابي موس صرفا حضور دائم ايشان در انجمن هت تريك ايران و پرداختن بي رويه به بازي هاي رايانه اي و همچنين احتمالا كيفيت موس است نه توطئه استكبار جهاني !
من فكر كنم زمان بچگیم این سوالو تو یكی از كتابهای معمای قدیمی خونده بودم... یه خورده صبر كنید حلش كنم باستون بیارم... :wink3:
به حل كردن معما آن هم از طريق كاوش هاي باستان شناسي در كتب خطي قديم علاقه نشان مي دهد. حتي اگر آن معما از او پرسيده نشده باشد و اصلا ربطي به وي نداشته باشد.
نه... به كمتر از چمن رضایت نمی دیم... دیگه خیلی كوتاه بیایم بچه ها رو جمع كنیم ببریم فردیس... :mamba:
در نگاه اول به نظر مي رسد او براي چريدن چمن را ترجيح مي دهد اما اينگونه نيست ! بحث بر سر رفتن اعضاي هت تريك در كرج به يك سالن و انجام يك بازي تفريحي ست كه مدتهاست جور كردن چنين سالني به درازا انجاميده است. اين ارسال حكايت گربه دستش به گوشت نمي رسد سراغ استيك گوشت گاو هلندي مي گيرد را به ياد مي آورد !

اااا..... تو حتما" می بری !!!!
راستی اف سی دیهیم ماله تو بود ؟! الان با هم تو لیگ برتر TM رفتیم و امروز هم بازی داریم با هم !! :shades_smile:
در راستاي اعتماد به نفس كاذب كمي از اعتماد به نفس خود را به دوست خود هديه مي كند. ما اين ارسال را به دليل اشاره به بازي آنلاين منفور و منحط تروفي منيجر به شدت محكوم مي كنيم.
اگه بشه واقعا" خوب میشه...
تیمی 5 میلیارد هم خوبه...
فقط منظورشون اینه كه غیر از تلویزیون ایران ، تلویزیون عرب زبان هم بازی هارو پخش كنه دیگه ؟!!
اگه بیان حق پخش رو بخرن و بعدش به ایرانی ها اجازه ندن مفت و مجانی برا خودمون پخش كنن چه فایده داره؟!!!!
البته من فكر نمی كنم همچین قراردادی بسته بشه ، چون سازمان بفهمه همچین پولی میخواد بیاد كلی واسش نقشه میكشه و آخرش همون 400 - 500 میلیون به هر كدوم از این دو تیم میرسه !!
و بالاخره در مورد يك شايعه اظهار نظر مي كند و در روبا فرو مي رود. ما هم اظهار نظر مي كنيم كه اين شايعات را جناب فتح الله زاده پخش مي كند كه بازار خود را براي فصل آينده گرم كند و پول بيشتري از صدا و سيما بگيرد وگرنه حق پخش بازي ها، خودش چندين صاحب دارد و اصلا استقلال .... كيست كه بخواهد بفروشد.

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۲۰
قدمت او در هت تريك به اندازه كامي ست و پرچونگي او هم به همچنين ! تنها دليل عقب افتادن 10 پست غيبت موقت و خود خواسته او در آن روزگاريست كه سيل كارتهاي زر د قرمز روانه هيكل مباركش گرديده بود ! او در اين زمينه ركورد دار انجمن هت تريك ايران بوده و البته هيچيك از كارتهاي خود را نيز قبول ندارد. طرفدار پرسپوليس و منچستر يونايتد است و خودش و تيمش به سوسك علاقه خاصي دارند.
باور کنین وقتی داشتم این مطالبو مینوشتم از خنده روده بر شدم
الهی خدا شادتون کنه که منو شاد کردین :دی

به ترك ديوار مي خندد ! بنده به شخصه هرچه در ارسالهاي مورد اشاره او جستجو كردم موردي براي روده بر شدن نيافتن. به هر حال اميدواريم همه اعضاي هت تريك ايران اينگونه شاد و مست و ملنگ باشند.
این طرفدارا منو دیوونه کردن :apophys:
-----------
اسی جون (اسماعیل :apophys:) تو که ال فاتحه [Only Registered And Activated Users Can See Links]
ایمان جون تو هم که هفت هشت هفته پیش پر پر شدی
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
کامی و مسعود و فرزان هم که خداحافظ :apophys:
اوه اوه حامدم که میخواد دو رقمه بشه [Only Registered And Activated Users Can See Links]
منم که میرم واسه برد :apophys:
فاتحه همه را در اين ارسال مي خواند. و خودش در انتهاي ارسال با اقتدار مي ايستد تا ببرد ! نمي دانم حريف او كيست اما بوي اعتماد به نس كاذب را هميشه مي توان دورادور استشمام نمود !
کامی اینو ببین
با نشان دادن عكسي از تعداد ارسالهاي او و كامران، توجه دوست و رقيب سرسخت خود را به كل كل تعداد ارسالها جلب مي كند. آرزوي او از ميان برداشتن اين فاصله 10 ارساليست كه البته كور خوانده و كامران از كنار كامپيوتر خود تكان نخواهد خورد !
حالا دیدی ؟
وقتی آیدین یه حرفی میزنه یعنی اون کارو تموم شده بدون :eltaf:
حالاااااااا یوییییوووووووووووو هاااااااهااااااااااااااها ااااااااااااا
علاقه او به سوسك در اينجا مشخص مي شود. او كه علاقه زيادي به انواع سوسك و كشتن سوسك و تمام كردن كار آنها دارد. در اينجا سرمست از يك عمليات سوسكي خندهشيطاني سر مي دهد.
مهم نکته داستان بود
نكته داستان را خوب در ميابد و معتقد است كه هدف وسيله را توجيه مي كند. او در اين ارسال در مورد چچيزي اظهار نظر مي كند كه ربطي به او نداشت !
نامرد تو زمین خودش 451 چینده بود
ای ناجوانمرد :3:
ولی شیاطین بلدن چطور دفاع حریفو بشکونن (ما سبک آرژانتینی از دفاع رد میشیم)
قابل توجه دوستان :
یووووووووو هاااااااااااا هااااااااااااا هااااااااااا
آرايش تاكتيكي حريف در مقابل خود را ناجوانمردي مي داند. خود را صاحب سبك آرژانتيني مي داند و هيچ توضيح ديگري درباره اين سبك نمي دهد و دوباره خنده شيطاني سر مي دهد. ما اكيدا توصيه مي كنيم كه او اين طرز خنديدن را كنار بگذارد و زيرا باعث وخامت حال بيماران قلبي و سرمازدگي محصولات كشاورزي خواهد شد.
سینا کجایی ؟
بیا این کوآلاهاتو جمع کن بابا واقعا تنبلن :3:
خدا نكند اوببرد ! زيرا در يك تحول توهم كافكايي به ناگهان همه را شبيه سوسك مي بيند و مي خواهد سوسكهاي مرده از روي زمين جمع كند. از صميم قلب براي اين دوست عزيز آرزوي شفاي عاجل داريم.
کوآلاهای دسته سه دارن سوسک میشن
تا دقیقه 41 نیمه دوم 3-1
و اين نقطه آغاز توهم كافكايي ست و متاسفانه كسي نيست در اين لحظه قرصهاي او را بدهد !
مرسی که این همه تبریک گفتی :apophys:
من میگم چطوره این تاپیکو نبندیم بعد هر کی تولدش شد اینجا بگه بچه هام بهش تبریگ بگن
اگه تایید شد من عنوان تاپیکو به تولدت مبارک تغییر میدم
چطوره ؟
از تاپيكي كه براي يك سالگي خود زده بسيار راضي ست و مي خواهد به نحوي آن را حفظ نمايد ! او شديدا احساس بامزگي ميكند. ( به امضاي وي مراجعه كنيد)
تو قسمت سوال و جواب که جواب داده شده
و بالاخره يك كار مفيد انجام مي دهد و كاربري را به تاپيك مربوطه راي يافتن جواب سؤالش راهنمايي مي كند. تبريك مي گوييم از هر 10 پست يكي مفيد !

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۴۵
تنها مديري كه كارت زرد گرفته و اين يك ركورد محسوب مي شود ! البته اين كارت زرد مربوط به زمان قبل ار مديريت اوست. مدتي در انجمن بازربيتر برو و بيايي داش كه اكنون كار و كاسبي او در اين زمينه كساد است و اين روزها صرفا به هت تريك و مسائل متفرقه مي پردازد.

من از همون اول هم شانس نداشتم .. همه ی شما به دسته 3 ای های خیار خوردین من به این اسب ... :sad:
از حريف خود در جام حذفي شكايت مي كند. البته حق دارد اما بايد براي او توضيح داد كه قياس اسب با خيار قياس مع الفارغ است !
اسم تیمت چیه ؟
گاهي فضوليش گل مي كند ! به شما چه كه اسم تيمش چيست ؟!
من سومی رو توسط اون بازیكنی كه گل دوم رو زد خوردم .. واقعا نمی دونم همچین تیمی داخل دسته 3 چی كار می كنه !!!!
وقتي از يك تيم در دسته 3 شكست مي خورد سعي در توجيه خود دارد. ما توضيح مي دهيم كه علت حضور اين تيم در دسه 3 آن است كه تيمهاي دسته دو از او قوي ترند !
توی كدوم سایت می شه گل های هتریك رو دید ؟
از يك مدير ديگر بعيد است اين كارها ! سايت مربوط به تماشاي لحظات حساس بازي ها تا كنون چندين بار معرفي شده است و كافي ست جستجو كنند. حالا يكي نيست بگويد كه مگر چه شاهكاري كرده اي كه مي خواهي ببيني ! و ما همچنيني توضيح مي دهيم كه سايتهايي كه گلها را نشان مي دهند اين كار را با استفاده از تخيل خود و از روي گزارش متني بازي انجام مي دهند كه اگر دقت كنيد صحنه هاي مربوط به جملات مشابه مشابه است لذا آدم بهتر است با خواندن جملات از تخيل خودش استفاده كند !
من 2 تا خوردم . گل اولش رو یك بازیكن زد كه تی اس آی 88 هزار داشت .. گل دومش رو یك بازیكنی زد كه تی اس آی 158 هزار داشت ..

به نظر شما می شه همچین تیمی رو برد ؟:wink3:
جواب ما به اين سؤال :به هر حال هيچ تيمي شكست ناپذير نيست اما اگر منظورتان اين است كه با تيم شما مي شود برد، بايد بگوييم كه مسلما خير !!
من هم مثل تو با یك دسته 3ای بازی دارم و همین كار رو كردم ... آخرش میبازیم .. دیگه از این كه بدتر نمی شه :1:
چنديدن ارسال مختلف در مورد يك تيم دسته 3 و بازي جام حذفي با او نشان از وحشت فراوان دارد !
منم هستم
تفسير فلسفي دكارتي: من هت تريك بازي مي كنم، پس هستم
تفسير داش مشدي: ما هم آره !
تفسير مبتني بر واقعيت: ما براي شركت در مسابقات بين المللي پيشبيني بازي هاي ليگ برتر ايران اعلام آمادگي مي كنيم.
الان رپ دیگه جواد شده ... الان آهنگ های قشنگ مد شده ...

از رپر ها فقط كار آرمین 2 آی اف ام رو قبول دارم ...بقیه همه چرت میخونن ..
در مورد رپ اظهار نظر مي كند و چهره اي بسيار آوانگارد را از خود نشان مي دهد و معلوم نيست اين خواننده بين المللي كه او نام مي برد چيست. در نگاه اول ما خيال كرديم منظور او محصول جديد كمپاني سوني ريكسون است !
من پول ندارم به بازیكنام شام و ناهار بدم. ولشون می كنم تو زمین برای خودشون بچرن . بعد بیام پول مفت برای ماساژور بدم ؟!!!
خوب بايد هم تيمي كه بازيكنانش از چمن ورزشگاه تغذيه مي كنند و فيزيوتراپ را با ماساژور اشتباه مي گيرند. و از شام و نهار در آن خبري نيست از يك تيم دسته 3 ببازد ! و صد البته كه انجام بازي در چنين ورزشگاهي خالي از اشكال نيست زيرا در اثر چريدن بي رويه دچار نا همواري شده و انجام بازي روان در آن غير ممكن است و احتمال مصدوميت نيز بالاست !
امروز بازیكن های تیم من زمین رو با زمین كشتی كج اشتباه گرفتن . زدن 4 تا بازیكن تیم حریف رو مصدوم كردن .

من می ترسم یك همچین بلایی هم سر من بیاد . به نظر شما چطور می شه آمار مصدوم ها رو در بازی كم كرد ؟
ما فكر مي كنيم در راستاي ارسال قبل علت مصدوميت بازيكنان حريف نا همواري زمين بوده باشد !

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۲۰
از قدماي هت تريك است. و تيمش در ليگ برتر بازي مي كرد كه كله پا شد. او ابتدا با راي كاربران مدير انجمن ليگ برتر و دسته دو شد و سپس به سرعت مراحل ترقي را طي نمود و به مقام سوپر مديري رسيد. شنيده ها حاك ست كه تلاش او براي برقراري ارتباط محرمانه با مدير كل سايت در جريان راه اندازي انجمن بازر بيتر و غيره بي تاثير نبوده است ! او وقتي به هتريك ايران مي آيد از اوليت تاپيك تا آخرين تاپيك را دانه به دانه مي خواند و در همه جا رد پايي از او مي توان ديد. او در اين لحظه مديريت 75 درصد انجمنها هت هتريك را موقتا به عهده گرفته كه به زودي به 90 % خواهد رسيد.
حالا لابد همه واسه سالگردشون می خوان تاپیک از خودشون ول کنن:3:
در راستاي وظايف سنگين مديريتي خود در مورد افزايش بي رويه تعداد تاپيكها كه موجب سردرگمي كاربران و دردسر او و ساير مديران خواهد شد است. در همين لحظه آنسان رندي كه اين تاپيك را بوود آورده سعي مي كند از تنور داغ ماهي بگيرد و پيشنهاد حفظ اين تاپيك جهت يكپارچه سازي و جلوگيري از گسترش بي رويه تاپيكها را مي دهد.
بیشتر وارد این قضیه نشید که حرف زیاده!
سوالاتونو بپرسید
سعي مي كند در قضيه اي س.ي.ا.س.ي كه به موضوع تاپيكهم ارتباط ندارد را گل بگيرد. اصولا بيشتر ارسال هاي او در راستاي وظايف مديريتي است.
من 1 زمانی عضو این گروه بیدم
یادش بخیر
در اينجا او دچار نوستالوژي مي شود و به تاپيك گروهي كه در آن عضو بوده مي رود و اسپم مرتبط مي دهد !
آقا فعالترین کاربر جایزه بده توی تاپیک پیش بینی
نظرتون چیه:3:
(از فردا تعداد اسپم ها به 0 میل می کنه:3:)

يك ترفند سياسي ! هم براي حل كردن مشكل جايزه مسابقه پيشبيني و هم براي كاهش تعداد اسپمهاي سايت ! ولي او نمي داند كه فعال ترين كاربران اين سايت از جان گذشته اند و براي ارسال اسپم از جيب خود هم مايه مي گذارند ! پيشبينيه ما اين است كه اين كار باعث افزايش تعداد اسپم هاي فعال ترين كاربر خواهد شد و در صورت اعتراض خواهد گفت : پولشو دادم آقا !
همینی که فرزان گفت
مسابقه پیش بینی برگزار می شود
جایزه؟
چه کسی باید جایزه بدهد؟
زننده ی تاپیک؟
یا سایت؟
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــت
ویرایش: منم هستممممممم
حرف همكار خود را تاييد مي كند؟
براي جايزه دهنده به رايزني مي پردازد و بالاخره براي شركت در مسابقه اعلام آمادگي مي كند. اين ارسال او باعث شد تا كاربران براي تهيه جايزه مسابقه به فكر جيب مديران سايت بيفتند !
رکورد وزنه برداری جوانان ایران و آسیا که دست رضازاده بود توسط 1 ایرانی توی المپیاد شکسته شد
يك كلام هم از مادر عروس ! در ميان اخبار فوتبالي كه اكثرا هم مربوط به بازار نقل و انتقالات ليگ برتر بود، اين خبر را هيچ كس تحويل نگرفت جز كامران كه در راستاي بالا بردن تعداد تشكر هايش از خود واكنش نشان داد !
سلام
باید ببینیم نظر فرزان چیه
من که اگه شرط بندی نباشه موافقم

درضمن اسم تاپیک خیلی طولانیه
ویرایش.کوتاش کردم
به اين مي گويند مدير خوب ! گرچه كه سوپر مدير است اما در حوزه استحفاظي مديران ديگر دخالت نمي كند. فقط اسم تاپيك را ويرايش مي كند كه آن هم نوش جانش ! او به شرط بندي آلرژي دارد. براي كشف آن تا در خانه امام جمعه هم مي رود !
چیه حالا شورشو می زنی:3:؟
منکه میدونم:3:
1 عامل می تونه تاکتیکم باشه

از تاكتيك خود تعريف مي كند و زدن هفت گل را به مسائل تاكتيكي نسبت مي دهد. البته اختلاف هفت گل را تنها با تاكتيك نمي توان ايجاد نمود و ما تصور مي كنيم اين است تيمي كه از ليگ برتر آمده !
راستی بچه ها توی فروم پدر نداریم؟؟
در يك دگرديسي رواني در حالي كه چند روزي ست كه بازار اعمال مديريت خراب است تصميم مي گيرد پدر در بياورد !
آقا این خبرا چیه میذارین:3:
فردا 60 جور خبر دیگه تو این مایه ها میذارن
دعوا میشه
از این خبرا نذارین
از گسترش خبرهاي س.ي.اس..ي احساس خطر كرده و تذكر مي دهد. ما هم در راستاي ارتقاي امنيت اجتماعي و رواني از اين مدير مخلص و متدين حمايت مي كنيم.

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۲۴
خوب بچه ها بعد از مدتي وقفه دوباره كارمون رو از سر مي گيريم ! و اين بار نوبت بقيه اعضاي فعال هت تريك ايران هست.

Sir Farzan Lytton
جمعه ۲۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۳۴
خوب نفر بعدي سر فرزان ليتون هست ملقب به فرزان. او كه از ابتداي تاريخ تيمش در دسته چهار، گروه چهار بوده، در انجمن هت تريك ايران به مديريت امورات متفرقه مي پردازه و گاهي اوقات با يه من عسل خيلي خوردني مي شه ! كار خودش رو با جواب دادن هر از گاهي به سؤالات كاربران در تاپيك پرسش و پاسخ شروع كرد و سپس به مقام مديريت رسيد و الان تنها كاري كه انجام نمي ده همون كار اوله !
بچه ها من يه فكري مدتها تو كلم بود،‌گفتم بيام اينجا پيشنهاد بدم اگه قبول كنيد انجام بديم.
بيايم آخر هر فصل توي تعطيلات دو هفته اي. كه يكيش مي شه چهارشنبه هفته چهاردهم ليگ و يكيشم بين فصل يه كاپ چهار جانبه بوشهريها بذاريم.
پيشنهاد من براي انتخاب چهار تيم بالاترين رنكينگ هاي فصل هست. ( يا اگه قبلو نداريد بالاترين ريتينگها)
بين فصلو واسه اين مي گم كه تيما با تركيب اصلي بيان تو ميدون.
يه جايزه هم براش مي ذاريم.
اگه موافقيد بگيد تا توي يه ميتينگ مراسم قرعه كشي و اين حرفا رو انجام بديم !
البته فكر نكنيد اينو به خاطر اينكه از شهراي ديگه عقب نيفتيم مي گما ! اصلا ... اصلا .... اصلا ... !
كاملا پر واضح است كه اين پيشنهاد براي رقابت با بچه هاي ديگر شهر ها نيست ! سر فرزان اين پيشنهاد رو از قبل از آشنايي با هت تريك در ذهن داشت و به همين سبب به هت تريك علاقه مند شد !

اون يارو ديسكيه كه اسمش يادم نيستم مي گن مياره ! :apophys:
ملتي را با يك جمله سر كار مي گذاد. تنها منظوري كه از اين جمله نمي توان متوجه شد اين است منظور قهرمان پرتاب ديسك ايران باشد !
زد بازي چه جور بازيه ؟ آقا بحث بازي رو تو تاپيك بازي ها انجام بديد ! :img-tomato:
خوب است كه يك مدير قبل از انجام وظيفه خطير مديريت كمي اطلاعات عمومي خود را بالا ببرد. كاربران براي تنوير افكار اين مدير توضيد مي دهدن كه زد بازي بازي ست كه در آندر تعداد تيس تيس به رقابت مي پردازند. در اين لحظه كه اين مطلب را مي نويسم سر فرزان مشغول تفكر مي باشد كه آيا اين تيس تيس ديگر چيست؟
اين طور كه پيداست بازم مدالاي ما واسه وزنه برداري و كشتي آزاد و تكواندو هست. البته اگه ....
آقا جون مي خواي بگي من تكواندو كارم، دلم مي خواد تكواندو مدال بياره ! خوب راحت بگو خلاص ! چرا طفره مي ري ؟ همه مي دونن امسال از اين جوجه وزن يكي ! و اون آقاي سياست مدار و اون حاج خانومي كه بار اولشه مياد اينجور جاها بخاري بلند نمي شه !
اين تاپيك رسما تعطيل شده ها !
حاج ايلون كه مي گه گرفتاريم حاج ايلون نمي ذاره بيايم. ميگه واسه قلبت ضرر داره دوم سوم جدول باشي بخواي بري كل كل !
حاج تن سون كه پيداش نيست و حاج تروريست هم خيلي وقته نمي آد.
بابك توتي و محمد يووه هم خدا بيامرزتشون. بقيه گروهم كه اهل اين آبادي نيستن ماشالله !
فقط يه حاج نادره كه اين تاپيكو سرپا نگه داشته. هـــــــــــــــــــــــي ياد كل كلاي قديم بخير.
در اينجا فيل سر فرزان يا هندوستان كرده و سري به تاپيك متروكه گروهش مي زند. يكي نيست بگه آقا زشته مديري گفتن، چيزي گفتن. اون موقه ها كه مدير نبودي كل كل مي كردي خوب يه حرفي الان ديگه قباحت داره ! تو مثلا مديري ... !
حالا رو چه حسابي برق اوله ؟!!
جواب: روي همان حسابي كه رتبه هاي برتر كنكور سراسري رياضي برق را انتخاب مي كنند !
كل گلاي زده فصل قبل پرسپوليس 6 تا مي شه؟
پيدا كنيد پرتقال فروش سر خيابان باشگاهي را كه توانسته با شش گل زده در يك فصل قهرمان ليگ شود !!
ادمين محترم سايت براي چندمين باره كه تو اين سايت يا پيغام اين اكانت Suspend شده رو ميبينيم يا كم بودن CPU مشكل از چيه. آيا رفع شدني نيست؟
حالا يه روز نيومده تو انجمن هت تريك ايران مديريت كنه كارت بده ها ! نگاش كن ! ببين خودشو داره خفه مي كنه !
مشكل از سرور بوده.
تو از كجا مي دوني مشكل از سرور بوده كه نظر ميدي ! شايد از چيز ديگه بوده !
فكر كنم كلا منو ها هم تغيير مي كنن كه كلا مشكلاتي كه كار با قالب فعلي تو بازي داره رفع بشه. درباره مشكلات قالب فعلي چيزاي جالبي نوشته. از بچه ها كي حال داره ترجمه كنه؟
و اينجا مشخص مي شود كه اين مدير براي همه چيز حال دارد الا كارهاي مفيد !!

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۰۹
با خودم گفتم حالا كه من دارم بازنشسته مي شم اين تاپيكو باز كنم تا دوستان ديگه هم توي همين مايه مي تونن مطالب جالب تري بنويسن كارشون رو شروع كنن. پس طنزپردازان محترم بسيج شويد !

ضمنا دوستاني كه مايلن من به سبك فوق به پستاشون يه صفايي بدم به من پخ بزنن.

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۸ دي ۱۳۸۷, ۱۶:۰۷
نياز به معرفي ندارد. ولي خوب جهت هرچه پربارتر شدن اين ارسال معرفي مي كنيم جناب نويد آمار را ! نويد آمار مخفف نويدي كه آمار همه را دارد، نويدي كه در اداره آمار كار مي كند، نويدي كه رشته آمار مي خواند، نويدي كه آقاي مارهاست، نويدي كه مار در آستين دارد، نويدي كه مهره مار دارد و ... مي باشد.
ايشان صاحب يك تيم در پيت دسته دويي مي باشد كه همگان در كفند كه چرا اين تيم به ليگ برتر نمي رود و با 68 ستاره اين قدر در پيت است و نويد در جواب مي گويد كه اگر درپيت چرا ليگ برتر و اگر ليگ برتر چرا در پيت ؟!
ايشان سمت هاي مختلفي همچون مديريت، معاونت، مربي گري تيم جوانان، وزارت، مشاورت، بازاريابي براي هت تريك، گرفتن آمار، مشاوره، استعداديابي و غيره را تجربه نموده و مي نمايد.
ايشان همچنين به عنوان مربي تيم ملي جوانان هت تريك ايران، نيم دو جين مشاور دارد اما تصميمات خود را بر مبناي نظرات مولانا و مقتدانا حاج شيخ دون بنديني كبير مي گيرد و صد البته در اين راه نظرات مشاورين خود را نيز اعمال مي كند !
با اين مقدمه به سراغ فرمايشات اين عزيز فعال مي رويم:
مهاجم های جوون رو بید می زنم تا ببینم کی می خره و پیگیرشون باشم.
منظورتون از مدیر شدن رو متوجه نمیشم؟ :1:
مگه من مدیر کجا هستم؟ :3:
چند نكته در مورد اين ارسال قابل توجه است.
1- به نظر مي رسد يادداشت كردن آي دي و زمان ددلاين بازيكن بهتر از بيد زدن باشد تا شك و شبهه اي در عبادات مسلمبن ايجاد نشود كه فلان بازيكن را مربي تيم ملي بيد زد و يادشان برود كه ركعت چندم بود !
2- در راستاي توجيه نويد عزيز لازم است چند نكته را خدمت ايشان توضيح دهم:
الف) مدير يعني كسي كه مديريت مي كند !
ب) مدير از آنجايي كه خطرناك است ابتدا قرمز، و سپس وقتي از شور و حرارت اوليه افتاد آبي و سپس وقتي كه متهم به اهمال گرديد متمايل به زرد مي شود ! البته منظور در اينجا رنگ رخساره است كه خبر مي دهد از سر درون !
ج) دكمه هايي كه به رنگ زرد و قرمز در اختيار مدير قرار مي گيرد براي تشكر به كار نمي رود بلكه ارسال كننده را سرويس ويژه مي نمايد !
د) علي الاصول اينجا ويكي پديا نيست كه هركسي فرمايشات كس ديگر را ويرايش نموده و بر محتواي آن بيفزايد و اينجا اين اختيار به مديران محول مي گردد. پس در هنگام مشاهده دكمه ويرايش در زير ارسالهاي ديگران به عادي بودن وضعيت خود شك كنيد !
3- بنده در پايان پيشنهاد مي كنم براي آزمايش سطح هوشياري هر مدير پيش از اعطاي مديريت از وي سؤالات زير پرسيده شود: من كيم؟ تو كي هستي؟ صدامو مي شنوي؟ اين چند تاست؟ شماره تلفن عمه جرج بوش چنده؟ اگر كانديداي مزبور از پاسخ دادن به سؤالات فوق به جز مورد آخر درماند بايد او را ابتدا به مراكز درماني فرستاد و سپس مجددا او را مورد آزمايش قرار داد تا ان شالله با داشتن مديراني هوشيار شاهد چنين ارسالهاي دشمن شادي نباشيم !

خوب 30 دقیقه از بازی با السالوادور می گذره و در دقیقه 23 یک ضربه پنلتی رو از دست دادیم اما 10 دقیقه بعد با یک پنالتی دیگه 1-0 جلو افتادیم.
انتظار حداقل 6 گل رو از این بازی دارم.
کمتر بشه هت تریک رو خفه می کنم :3:
من واقعا براي اين مدير محترم و مربي تيم جوانان نگرانم ! توهم فانتزي زده است خفن و هت تريك را شخص واقعي تصور مي كند ! از آن گذشته در رؤيا سير مي كند و از تيم در پيت خود انتظار 6 گل دارد ! من هيچگاه بازيكن جوان خود را زير دست اين مربي نمي فرستم ! از كجا معلوم . . .
راستي نظر شما درباره تيمي كه با پنالتي مي برد و موقعيت ايجاد مي كند چيست؟

اصلا هم بی تربیتی نبود. از جوک های بی مزه تو بهتر بود که :3:

سعیــــــــــــــــــــد، الان اخبار گفت که وزرات بهداشت اعلام کرده یه میکروب افتاده تو جامعه، یاد تو افتادم، حماقت نکن، یالا خودت رو تسلیم کن وگرنه خودم لو میدمت :3:
اين جوك بسيار زيبا، جادار و مطمئن بود ! :dirol:
خوب است مربيان محترم تيم ملي وجاهت خود را حفظ نمايند وگرنه تيمشان در اجراي تاكتيكها دچار كانفيوژن مي شود !

بهترین وینگر جوان ایران و عضو تیم ملی جوانان توی لیست فروش قرار گرفته:
ابراهیم میرزایی 183066932
20 سال 80 روزه
وینگر تایتانیک
پاس قابل قبول
تجربه عالی

قیمت 50 میلیارد

آخر پدر بيامرز ! كل بودجه باشگاه هاي ايران روي هم 50 ميليارد نمي شود به جاي اين ارسال بهتر بود مي نوشتيد بهترين وينگر ايران هم به خارج ترانسفر شد . . .

پولاتو جمع کن. احتملا توی مرحله اول کسی نمی خره با این قیمت
مربي كه بچه كف بازار باشد چه شود . . . !

من شرمندم رئیس.
تو هم زیاد سخت نگکیر، به جای این سخت گیری نقد کن بیبنم چی میگی :3:
ما ؟؟ ما و نقد؟ ما و رئيس؟ ما كه باشيم كه نقد كنيم ! ما ؟

QUOTE=navidamar;69854]62درصد مالکیت و فقط یک گل :1:[/QUOTE]
چشمتان نور باران باد !

بازی با دو گل به سود ایران تموم شد تا ایران به رتبه سوم جدول با 6 امتیاز فاصله نسبت به تیم دوم قرار بگیره.

امروز صعود فرانسه قطعی شد و از بین ایران و اسکاتلند هم تیم دوم مشخص می شه که شانس اسکاتلند بیشتره، اما ما از رقابت برای کسب افتخار دست نمی کشیم.
هفته آینده بازی دشواری در زمین فرانسه خواهیم داشت.
و اسکاتلند در زمین السالوادور بازی خواهد. باید امیدوار باشیم که اسکاتلند السالوادور رو به هوای مصاف هفته آینده با ایران دست کم بگیره و پیک بره و السالوادور مثل رکبی که به ما زده بود به اسکاتلند بزنه. در غیر این صورت باز هم باید به اما و اگر های روزهای آخر فکر کنیم.

امید چیز خوبی است...
والله من عكس اميد را ديدم و اصلا چيز خوبي نبود !

اما در مورد شانس اسكاتلند بايد عرض كنيم ذره اي بيشتر از بيشتر است ! از اين رو اگر باران ببارد السالودور در ركاب فرانسه سوار مركب عربي بشود. اسكاتلند به پيك نيك برود و دون بنديني نظر بدهد و مشاوران تيم ملي به يك جلسه اضطراري به صرف پشمك فراخوانده شوند آنگاه شايد با اما و اگر هاي روزهاي پاياني ما سوم بشويم !

اینوری :3:
عزيز دل برادر بگو چپ و راست را بلد نيستي تا يادت بدهيم چرا مي پيچاني ؟!

من همیشه جمعه ها از ظهر تا آخر شب تمام وقت توی اینترنتم.
امان از تیم ملی که اینطوری دربند می کنه ادم رو :3:
با اين اوصاف كه مي فرماييد شما نسبت به زمان قبل از انتخابات تيم ملي كمي كم كار شده ايد !!
به هر اميدواريم تيم ملي شما را ولنجك و جمشيديه هم بكند !

سعید جان صندلی نقد به درد تو نمی خوره
تو مصداق نرود میخ اهنی در سنگ هستی و حرف ها و نقد های دوستان همانند یاسین در گوش توست :3:
آره قربونش :3:
نه ناراحت نشدم. برای اینکه برخی حرفات پایه اساس نداره
شما میگی منو نمی شناختی، پس نمی تونی قضاوت کنی که دلیل من برای لیگ برتر نرفتن چیه و خیلی چیزهای دیگه.
شاید به نظر شما بهونه است ولی برای من هدف چیزیه که خودم تعیین می کنم. قبلا هم در جاهایی بیان کردم که چیه
بدون شرح ! :1:

شما مجبور نیستی در مورد مساله ای که ازش اطلاعی نداری اظهار نظر کنی.
باشه؟:rtfm:
حالا چرا مي زني ؟ اين همه آدم در مورد وام زودبازده و سهميه بنزين و مسائل مملكتي و غيره و ذلك نظر مي دهند. من در مورد تو نظر مي دهم. تو در مورد بنديني نظر مي دهي. اصولا ايران يكي از آزاد ترين كشورهاي دنياست و همه حق دارند در مورد هر مسئله اي اظهار نظر كنند !

Caspian
شنبه ۱۴ دي ۱۳۸۷, ۱۸:۲۲
ذکر دن بندینی کبیر ، رحمه الله علیه

آن سلطان هتریک ، آن مربی زاده ، آنکه حرفش حق است ، آن در دانه ی ما ، شیخنا دن بندینی کبیر

-رحمه الله علیه - همانا بزرگ ترین مرد ایران و طرفدارانش بی شمار بود. او را تصانیف بسیار است در

مدح خود و سخن اوست که گفت :

منم!! جنگجوی بزرگ!!! آنكه مردان زیادی را به خاك افكنده! سرزمین های بسیاری را فتح كرده!! تیم من برشای بزرگ و زورمان به اندازه 100 فیل جنگی!!!! بدانید كه ما از همه برتریم!!!!!!

و اغلب مشایخ در کار وی ابا کردند و گفتند : " او را در هتریک اعتباری نیست". آنچنان که پدر هتریک

ایران ، شیخ بزرگ ،El Senyor Fosc (علیه الصلوه والسلام) فرماید :

یه شتر مرغ معلول هم می تونه با 11 میلیارد حقوق ریتینگ 400 بیاره، تازه باید 450 به بالا می آورده که عرضه این کارا رو نداره :1: :3:

نقل است که وی را مریدان بیشمار بود که جملگی از دشمنان وی گردیدند ! یکی از آنان شیخ جوان

نوید آمار بود که روزی خطاب به وی گفتندی یا شیخ این چه سرّ است که :

يه هفته بروبچ تيم هاي ملي حريفو واست اناليز ميكنن بعد تو يه زنگ ميزني به بنديني و همونو مي چيني !!

ولی بعد ها سرّ این امر آشکار گشت که نقل شود شیخ جوان در محفلی بنشسته و در حالی که جام

شرابی در دست دارد، اینگونه فرماید :

به جای این حرفا از قطعی شدن قهرمانی پرسپولیس صحبت کنید که مثل کایزرسلاترن قهرمان شد :3:
یه ذره به بندینی فلک زده بخندید که با 7 میلیارد حقوق هفتگی این فصل هیچ جامی نبرد :3:
و ...

با این حال کماکان او را مریدان بیشمار است :

با توجه به این موضوع که آخرین بازی پرسپولیس با تیم پنگوئن هاست، پیشاپیش قهرمانی رو به وحید تبریک عرض می نماییم .

ولی همچنان برای ما طرفداران برشا ، بندینی همچون نگینی درخشان خواهد بود.

اما این ارادت تا کی ادامه یابد ، تنها خدای ـ عزّ و جل ـ داند و بس ! :3:

Don Bandini
شنبه ۱۴ دي ۱۳۸۷, ۱۹:۰۱
خب حالا که اینطور شد من 2 تا جورناله دی برشای قدیمی رو از آرشیو در آوردم تا بهتون نشون بدم!

این واسه روز بعد از اولین بازی ایران بارسا و برشاست. بازی لیگ بود و 1-0 به نفع برشاه تموم شد!

==============================

این یکی هم مال 3 روز بعدشه که توی کاپ خورده بودیم به هم!! و بارسا در خانه با 6 گل تحقیر شد! عکس ها به وضوح نشون میده که طرفداران بارسا پس از پایان بازی به نشانه اعتراض داشتن مربی تیم برشاه رو تشویق میکردن.

ای جوونی... یادت به خیر :3:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۱۵ دي ۱۳۸۷, ۰۱:۱۰
یادش بخیر. از اون موقع ها هم مثل سگ شانس داشتی :3:
فقط نکته بارز اینه که از اون موقع تا به حال، ظرف این سه سال و خورده ای، سر سوزنی آدم نشدی :3:

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۱۵ دي ۱۳۸۷, ۱۱:۴۴
همه دوستاني كه دوست دارن همچين مطالبي در موردشون نوشته بشه و اعلام آمادگي كردن مي رن تو ليست انتظار. فقط بايد كمي صبر كنيد. هم سوپرايز مي شه و هم اينكه من بايد وقت آزاد داشته باشم و سر كيف باشم تا بتونم باحال بنويسم ! :sors:

ايم دراگ هم نشون داد كه استعدادش خوبه ! :wink_smile:
اميد تو هم پيشنهاد همكاري دادي مثل اينكه ! جدي بود؟ اگه جدي بود يا علي . . .

30n4
دوشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۷, ۱۲:۴۹
بچه ها هر کسی که میخواد بره تو لیست انتظار و کسایی که میخوان همکاری کنن با فقط فرزان ،بهش پخ بزنن.
لازم نیست اینجا پست بدن،یعنی اینجا پست ندید.

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۷, ۲۰:۲۵
بچه ها هر کسی که میخواد بره تو لیست انتظار و کسایی که میخوان همکاری کنن با فقط فرزان ،بهش پخ بزنن.
لازم نیست اینجا پست بدن،یعنی اینجا پست ندید.

سينا جان جون من يه بار ديگه اين پست خودتو بخون !

Sir Farzan Lytton
جمعه ۲۷ دي ۱۳۸۷, ۲۲:۵۳
اكنون مي پردازيم آقاي سياوش ! اون از نسل سومي هاي هت تريك است. ( نسل اول و دوم منقرض شدند ) در اثر رفقاي بد و زغال هاي خوب به هتريك معتاد شده و از آنجايي كه هيچ گونه سمتي جز پادشاهي بر جهنم ندارد ( كه البته آنجا هم جاي خوبي نيست ) در انجمن هت تريك ايران مي چرخد و تقريبا مكاني در هت تريك نيست كه شما ارسال يا تشكرات صميمانه اورا مشاهده نكنيد. بعضي ها پيدا كردن آي ديشان در هت تريك واقعا كار سختي ست اين امر در مورد وي به هيچ وجه مصداق ندارد !

رضایت چیزه خوبیه هااااااااااا
بنده بايد اعتراف كنم كه تا كنون به اين نكته توجه نكرده بودم. شنيده بوديم كه سكوت علامت رضاست. ( رضاي سان اف سي را عرض مي كنم. ) يا سكوتم از رضايت نيست. . . يا پيش تو راضي به مرگم. يا همچنين در بيان احساسات هواداران باشگاه هاي هت تريكي عبارتي بنام راضي وجود دارد.
اين را هم اضافه كنيد.

ساعت خواب؟؟؟:3:
ساعت خواب واسه شما 9 شبه بابا جان. قديما تو اين ساعت يه برنامه راديويي پخش مي شد مي گفت گنجشك لا لا ... مهتاب لالا ...

من رده چهارم هم برام زیاده:3:
اينكه اسمشو بلدي هم فكر كنم زياد باشه !:xp1700:

اخ جون دعوا:3:
بعد بگوييد اينجا برره نيست !

یه مهاجم دارم که الان 6 ستاره می گیره البته 6.5 هم گرفته
وقتی اوردمش پاسیبل بود
17.22 روزش هم که بشه می اد
یه تقریبا 30 روزه دیگه
به درد می خوره؟؟؟
مطمئنا به درد مي خوره ! البته در صورتي كه سايت ثبت بازيكنان ملي موقع جستجوي تيم شما روي نام او خط بطلان نكشد !

هی سامی
خیلی ادعا داری؟؟؟:xp1700:
چیه؟؟
خیلی جو گرفتت
یواش
درخواست بازیه دوستانه رد می کنی
سپس به پام میوفتی:3:
چیه؟؟
می ترسی؟؟؟
درسته الان دو برابر من قوی شدی
ولی منم بلدم چه جوری باهات بازی کنم
و سريال برره از اينجا شروع شد. . .

چه این ایدینه نبود راحت بودیما:3:
روزي شما باشه ايشااله !:D

گویا اگه تو جام حذفی باشی خودش بازی ها رو عقب می اندازه
با اين اوصاف تا زماني كه بازي هاي جناب سعيد بارسا با رضايت و كناره گيري ايشون از جام خليج فارس برگزار بشه اين استقلال پرسپوليسم صلح كردن رفتن هر كدوم دارن زميناشون رو شخم مي زنن.

یه چیزه باحال تر
یه بازیکن ایرانی خشن ترین بازیکن تو جهانه با 3 کارت قرمز و 9 کارت زرد:3:
من نمی دونم این بازیکن تو چند تا بازی ، بازی کرده:3:
نه رسما اين بشر يه نسبتي با برره اي ها داره ! نگاش كن چه حالي مي كنه ؟!

بچز
یه چیز دیدم مغزم داره سو می کشه
برین تو التید تیمه Rezet United رو سرچ کنین
یه مهاجم داره که تو همه ی بازی هاش 9-10 ستاره می گیره اما تو یه بازی 16 ستاره گرفته
این چه جوری این طور شده؟؟؟!!!!!
البته چیز های وحشتناک تری هم دیدم
مثله 96 هفته مصدومیت
فکر کنم طرف مفقودالاسر شده:3:
البته لازم به ذكر است كه مغز قابليت كشيدن چيزي را ندارد. آن چراغ نفتي است كه سو مي كشد و آن قطار و همچنين داور فوتبال است كه سوت مي كشد. و همچنين گمانم مفقود الاثر صحيح باشد.
اما با توجه به اينكه بازيكن مورد ادعا در يك بازي 10 ستاره يا به عبارتي دو تا 5 ستاره مي گرفته و در يكي از بازي ها اين دو عدد 5 ستاره شده 3 تا توصيه مي كنم به چشم پزشك مراجعه كنيد.

تا حدودی:3:
ایشون به من انگ معتاد بودت رو چسبوندن:3:
آره داداش ما كه معتاد نيشتيم ! اگه مي بيني پاي چشمون گود افتاده واشه مريژيه. قيافمونم كه تابلو نيشتش كه نوكرتم. تاژه مگه معتاد بودن رو ژير آي دي آدم مي نويشن كه مي گي معتاد هان ؟

دو مورد 0/5 نمره:3:
اصلا حرفش رو نزن من فقط عاشق اسم ورزشگاهم هستم
HELL Arena :3:
ببین چه قدر قشنگه
اسم جوانان رو شاید
اگه کسی انتخاب نکرده باشه
اما یه 12-13 هفته دیگه:3:(البته اگه بشه)چون لیگم تازه نیم فصلشه
من بعد از يك هفته تفكر عميق بالاخره ارتباط بين اين ارسال و موضوع تاپيكي كه اين ارسال در اون هست رو پيدا كردم ولي به شماها نمي گم !

leo
شنبه ۲۸ دي ۱۳۸۷, ۱۱:۴۰
خب حالا که اینطور شد من 2 تا جورناله دی برشای قدیمی رو از آرشیو در آوردم تا بهتون نشون بدم!

این واسه روز بعد از اولین بازی ایران بارسا و برشاست. بازی لیگ بود و 1-0 به نفع برشاه تموم شد!

این یکی هم مال 3 روز بعدشه که توی کاپ خورده بودیم به هم!! و بارسا در خانه با 6 گل تحقیر شد! عکس ها به وضوح نشون میده که طرفداران بارسا پس از پایان بازی به نشانه اعتراض داشتن مربی تیم برشاه رو تشویق میکردن.

ای جوونی... یادت به خیر :3:

این رو دقیقا یادمه!!!
یادش به خیر!!!! :D

gattus
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۱۱
سلااااااااااام،کسی خونه نیست؟صاحب خونه....!!!
بابا خونه ی به این خوبی رو ول کردید یه امان خدا؟!
چرا مرتبش نمیکنید؟بچه ها میخوان بیان مهمونی!

amirlefthand
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۳۴
اینجا رو چجوری پیدا کردی؟

gattus
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۴۱
به سختی!

SALAR
سه شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۸, ۱۱:۵۹
کسی نمیخاد این بحث اینجا را ادامه بده؟

gattus
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۱۳:۳۲
با اجازه بزرگتر ها من میخوام اینجا رو آباد کنم اگر بی مزه بود شما با نمک خودتون بخونیدش:3:

با رضا شروع میکنیم:3::3:

بهمن تو هم ... با این وبلاگ زدنت:3:

به دلیل عدم توانایی در انجام کار ها و به دست آوردن محبوبیت بین اعضا دائما دست به تحقیر سایرین میزند لذا از مدیران ارجمند خواهش میکنم که ایشون رو به دلیل توهین و ارسال پست های غیر اخلاقی که توسط میدیران پاک میشود بن کنند!ممد چرا پست منو پاك كردی؟!:4:

من نفهمیدم چی گفتی:6:
بدون شرح:3:

كم اوردی سوت بلبلی بزن:3:

بچه ها را تحریک به برقراری ارتباط با دختر همسایه و همچنین دختران غریبه میکند و از آن ها می خواهد در صورت این که موفق نشدند شماره را به فرد مورد نظر بدهند سوت بلبلی بزنند!!

الان اینی كه گفتی یعنی چی؟!!!

باز هم بدون شرح:3:
حالا فكر كردی من تو رو انتخاب میكردم؟!:3:
من برام فرق نمیكنه كه كی باشه.ولی كسی باشه كه بیشتر وقتا انلاین باشه.
اگه به من بود من امیر حسین رو انتخاب میكردم:3::pleasantry:

یکی از پست های پر محتوای رضا همین پست هست که اشاره به برترین انتخاب او در طول زندگیش دارد:3:

اقا الان من كه نمیدونم چی به چیه چه جوری حساب كتاب كنم؟:3:

این هم بدون شرح هست اما برای اینکه از یکنواختی خارج بشه :
مغز این گل پسر یکم دو میزنه و خودش هم بار ها و بارها در پست های مختلف به این امر اشاره میکنه!

منم رای خودم رو به صندوق كیان انداختم:3:
رای هامم به این شكل بود:
1-خودم:3:
2-امید
3-لاله
:1:

با ارسال این پست قصد داره تا بگه :
ما هم جز آدم ها حساب میشیم و میتونیم رای بدیم!!!

چی میگی تو؟:3:منم ثبت نام كرده بودما.ما تو لیست انتظار بودیم كه یه دونه تیم بدون صاحب بدن به من:search:

اوج مظلومیت رضا در این پست مشخص هست !و کاملا مشخصه که بین اعضای هتریک رضا یک فرد درجه ی دو محسوب میشه و دائما در لیست انتظار قرار داره!آرزو میکنیم که روزی رضا هم درجه ی یک بشه!

الان تیم من این وسط چیه؟:3:

اوج سالم بودن عقل رضا اینجا مشخص میشه که اسم تیمش رو هم فراموش میکنه!!

بازم صد رحمت به هوش تو ممرضا:3:من دهن خودمو سرویس كردم هیشكی نفهمید چی میگم:3:
---------------
فیلم علی سنتوری رو كه هزار بار دیدم:3:

:3:
رضا امیدوارم ناراحت نشده باشی
پایان!!

شاید نفر بعد شما باشید!!

رضا
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۱۵:۴۸
اقا نمكدون رو از اون ور سفره بدین اینور لطفا!!!:3::3:

don-matiou
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۱۵
اقا نمكدون رو از اون ور سفره بدین اینور لطفا!!!:3::3:

رضا چرا تو ذوق جوون مردم میزنی..به جا اینکار تشویقش کن تا بهتر بشه

gattus
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۰۱:۱۶
این دفعه نوبت سالاره امیدوارم ناراحت نشه همه ی اینها شوخی هستند ولا غیر!!!

حیف كه این سرعت من در حد لاك پشته!!:rtfm:

این داداش سالاره ما وزنه اضافه زیاد داره برای همین سرعتش خیلی پایینه داداش من برو یکم رژیم بگیر اونوقت بکله رو میزاری توی جیبت:3:

جایزه داده نمیشه!!! عنوان داده میشه!!
پس فردا گیر ندید جایزه بخایدا!!!!

از وزن زیادش که بگذریم دیگه نمیشه از این خسیس بودن سالار گذشت این گل پسر وقتی میخواد بره بیرون سکه های 25تومنی توی جیبش دائم صدا میده و ملت رو عصبی میکنه!!

فكر كردی!!
ما اگه رای ندیم حق نداره اب بخوری!!:rtfm:

یکی دیگه از صفات سالار خان دورو بودنشه خجالت نمیکشه میره توی خیابون میگه مرگ بر*****د*یک*تا***تور بعد خودش اینجا دیکتاتوری میکنه!!

كیان اون نجیب نیست كه!!!
خبر نداری؟؟!!!
فیلمش در اومده!!

ببخشید من روم نمیشه جریان این رو توضیح بدم خودتون متوجه بشین!!

اوكی! اگه قرار شد همون تركیب باشه حاظری میزنم! نمیشه انگشت زد؟

هزار بار به این سالار گفتم بچه جان بشین درس بخون پس فردا مجبوری بری آب حوض خالی کنی ها!!!
گوش نکرد که نکرد این هم آخر عاقبتش!!

كلاه داره!!

:3:
یكی از اواتارهای محبوب من

من 2-1 باختم!

یکی از بزرگترین افتخارات هتریکی سالار اینه

خداییش كاراشون ضایع است!!!
میگند ما بعد از منچستر پرطرفدار ترین تیم جهانیم!!!
زشته این حرفا!!!!

اینم نظر هواداران سالار

don-matiou
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۰۱:۲۱
بعضی از قسمتها خیلی باحال بود

رضا
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۰۱:۲۴
امیر حسین داری پیشرفت میكنی:3:این یكی جالب تر بود:3:

wantonboy13
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۰۴:۳۰
don-matiou :

ما هم هستیم حریف نبود حکم بزنیم...سالار بریم حکم من عاشقشم

ادعای غمار بازی دارد... سپس کارش به عشق و عاشقی می کشد... منتها مشخص نمی کند عاشق حکم است یا سالار !!

کیارش نمیدونم چی شده که اینقد نا امیدی اما یادم بده یه چیزائی رو بعد ها بهت نشون بدم تا بفهمی نا امیدی کجاست...اونوقته که به زندگی خودت میخندی

من چندین بار این پست رو خوندم بلکه شاید (!!) ذهنم از انحراف در بیاد !!
تا اونجایی که من متوجه شدم میخواد یه چیزی رو بعد ها در گوشه کناری به کیارش نشون بده که نشان از نا امیدی در زندگی خودش داره !! و کیارش هم با دیدن اون با مال خودش مقایسه می کنه و میخنده !! اگه غیر از این بود ما را راهنمایی بفرمایید !!

آقا این پوکرها کدومش حکم خودمونه اینجا یه 10 تا از انواع پوکرها رو ردیف کرده

والله چی بگم... :3:
شما عالم ترین افراد دنیا رو هم بیارین نمی تونه بین 10 نوع پوکر یه جور حکم بگه !!!!
در همین جا ادعای غمار باز بودن او نقض می شود !!

بعضی از قسمتها خیلی باحال بود

هیچی دیگه... خوشش اومده !! :3:

خوب منم میخوام همینارو نشونت بدم میخوام بهت یکنواختی و زندگی خاکستری و خستگی یک ادمو بهت نشون بدم تا بفهمی چه زندگی باحالی داری

استغفرالله... ایشون ول کن نیست... باید نشون بده به کیارش !! :3:

میخوای بهت نشون بدم مردی رو که مشکل نخاعی داره و هر روز خود فروشی زنش رو با چشم میبینه... زنشم تقصیری نداره جبر روزگار کارشو به اینجا رسونده....طرف عاشق شوهرشم هست هر چی هم در میاره خرج شوهرش میکونه......اینا درد زندگیه...یکم بیشتر فکر کن کیارش..منم این دوره هارو گذروندم

خوب الحمدالله متوجه شدیم چیز بدتری رو نمیخواست نشون بده !!

بابا با فرمت gif نرم افزار پاینت سیو کن تا حجمش بیاد پایین

Paint را نه به آمریکایی ، نه به انگلیسی و نه به آنگولا ساکسونی تلفظ کرده و عشق به زبان فارسی دری را از یاد نمی برد !! پاینت !

منم مستی رو دوست دارم چون اونموقع غمی ندارم...اما باید با واقعیت زندگی کنار اومد...این یکنواختی واسه همه هست....اما ادم باید محکم باشه...دنیاتو خودت باید بسازی

ساقی بازم مـــی بده ... جـــــام پیاپی بده... !! :3:

باشه ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه است . امیدت بخدا حاجی ... یه چند روزی برو مسافرت تا حال و هوات عوض بشه ...

طرف میگه کارم به شیشه و کراک و نخ کشیده و هر روز دارم سوزن نخ می کنم ولی دلم نمیاد بدوزمش بعد آقا میگه برو فلان جا مسافرت ماهی گیری ، ماهی هاش تازه اس !! تا حالا خودمونی باهاش صحبت میکرد ، ولی حالا که صحبت منقل و جام شراب شد میگه حاجی !!

چه جالب چهارشنبه رفتم دانشگاه دیدم تو بورد دانشگاه یه کاغذ زدند توشم 10 تا اسمه اسم منم جزء اوناست..بعد پی بردم که اون اطلاعیه افراد انتخاب شده برای تیم فوتسال دانشگاه است واسه مسابقات منطقه 9 کشور که 7 اسفند در نیشابور برگزار میشه... آقا ما که داریم میریم 1 هفته عشقو حال نیشابور.....

جریان اون یارو ه که اول ماشینه رو میشوره بعد به پلاکش میرسه می بینه.... !!
از این به بعد اول عنوان رو بخون شاید نوشته باشن "هر کس اسامی زیر را بخواند ........!!!!" :3:

don-matiou
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۰۸:۱۲
حاجی wontonboy دمت گرم عالی بود...کلی خندیدیم...بابام که از خنده داش غش میکرد...جدنی ایول داری

gattus
شنبه ۱ اسفند ۱۳۸۸, ۲۰:۵۲
آقايون لطفا از طريق بخ درخواست بدن كه بحث عوض نشه!
ممنون

wantonboy13
سه شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۸, ۰۱:۴۲
میهمان امروز صندلی جانسوز !! SALAR :

نه داداش!!!
برای بقیه میگم!!
این امید باید براش فقط ساسی ساخت!!!!!!!!!

این امید با تو خیلی هپیه... محلم نمیذاره به بقیه...
حالا بدو بدو بدو بدو به من بده دستـــاتـــو (!) ... آخ دلم کرده هواتـــو :3:

بازداشتگاه كهریزك به بازداشتگاه ایت االه فاكر تغییر نام یافت!!!!!!!!!!!

پس تغییر آنچنانی نداشته...!!

چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مونیکا بلوچـــی !! :3:

خوشگل

اینجا خوشگل موشگل زیاد پیدا میشه ببم جــــــان ، کدامشان منظورتانه ؟!! :3:
حالا همینجا سرو می کنین یا می برین خانه ؟!!!

بی خیال!!
ادامه ندید دیگه!!

مدیریت سوسول معابانه !! :3:
امید بود کولینایی اخراج میکرد !!

كسی پایه یه بازی دوستانه هست؟؟
چرا که نه... بذا برات به سبک استخر هت تریک با قرعه کشی یه تیم برات انتخاب کنم...
بذا خاله دست کنه تو کیسه قرعه کشی.... جیرینگگگ... جیرینگگگگ جیرینگگگ....!! بیا فعلا" این آبنبات چوبی رو داشته باش تا چهارشنبه سرت گرم شه و دیگه انقدر هم دیر اقدام نکنی !!

تیم من؟؟؟؟
چشه مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چش نیس ، گوشه !! :3:

امیر حسین اشتباه كردی دادا!!!!!!!
من 4-2 بردم!!! من كجا باختم؟؟؟ مال یه تیم دیگه را نوشتی!!!

نه خودت باختی... باور کن داغ بودی فک می کنی بردی !! الان هم اگه احساس داغی داری شک نکن از جایی سوزش شروع شده !! :3:

برای این هفته حریف میطلبم!!!

ایشون یکی از طلَاب دائمی هت تریک هستند !! :3:

چی چی باختی؟؟؟؟؟؟؟
4-2 بردم!!! بازی به این توپی!! اخراج هم ندادم.فقط بهترین دفاعم یه هفته مصدوم شد!!!!
برو چك كن!

مثه اینکه باژیش خیلیی توپ بوده دادااااشش.... :3:
احیانا" تو یه ژمین به ابعاد 50 * 30 شانتی متر برگژار میشده...
" حریف هی توپو قل میداده اینور.... مام توپو قل قلی تر میکردیم دوباره میدادیم به حریف !! "

matinsorush
دوشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۸۹, ۲۳:۱۹
چرا پيام منون پاك كردين بابا گيرم به خدا كمك كنيد . زياد كار با اين سايت رو بد نيستم . مردانگي كنيد كمك كنيد ديگه .
:
سلام بچه ها من يه تيم دارم به نام غزال طوس :
ghazale toos
الان خواستم وارد سايت بشم نوشته اكانتم بسته شده نميدونم چرا به خدا هيچ كار خلافي هم نكردم ؟ بايد چي كار كنم تيممو حذف نكنه ؟ تو رو خدا اگه كسي ميدونه يه مردانگي كنه به ايميل كنه خيلي حالم گرفته است . اگه تيمم حذف بشه از هتريك ميرم تقريبا يه ساله دارم روش كار ميكنم اون وقت يه هو اينجوري بشه آخه برا چي ؟
الان كه بسته شده بايد چه گلي به سر بگيرم ؟
اگه بتونيد جواب رو برام ايميل كنيد خيلي بهتره ممنون :
amin.soush@yahoo.com