توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 4 گروه دوازده
LA-soshiant
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۱۷
خب اینم از گروه 12
:)
میلاد بیا اینجا . . . میلاد بیا اینجا
LA-soshiant
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۳۴
این از جدول بازی ها :
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
بازیها داره به لحظات حساسش نزدیك می شه . . .
LA-soshiant
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۳۶
اخرین اخبار گروه تا این موقع:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
Don Bandini
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۴۰
اگه برنامه فوتوشاپ داری، عكسهات رو به جای فرمتjpg ، با فرمت Gif ذخیره كن تا حجمش خیلی خیلی كمتر بشه...
مرسی
Milad Gerrard
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۴۲
سلام
من اومدم بچه ها
ایول سوشیانت.
Milad Gerrard
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۴۹
تو گروهمون موجود زنده دیگه ای هم هست؟:d
LA-soshiant
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۵۵
تو گروهمون موجود زنده دیگه ای هم هست؟:d
خوش اومدی میلاد جون
نمی دونم والا . . . ولی تیم بیل زرد تا حالا به تیمش سر زده . . .
توی هت تریك به همشون میل زدم كه بیان اینجا
ببینیم چی می شه !!!
واسه بازیه امشب چه تركیبی زدی؟
ایشا ا... كه می بریش.
Milad Gerrard
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۵۹
بابا من هر 15 تا چلنج رو تموم كردم ولی نمیزاره سیستمو عوض كنم(مثلا 4-3-3)
اینو میگه:
You will be able to change formation, team attitude and tactics when you have completed challenge 15. Until then you will play with four defenders, two inner midfielders, two wingers and two forwards
Milad Gerrard
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۰۱
البته اینو تازه دیدم:
:D
Your user details must be validated by a Gamemaster (GM) before you can proceed with the final challenges. They have been notified and no further action from you is needed.
Milad Gerrard
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۱۴
وضعیت چطوره احمد رضا؟
وضعیت تیمی.
LA-soshiant
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۲۰
یه میل بزن به GM مربوطه و بگو :
hi
please see my details
thank
bye
همین كه كانكت شد . . . پیامتو می بینه و همه چی حل می شه . . .
اونوقت واست میل می زنه :
Hello,
Done! Best of luck!
Regards,
ولی حتی اگه می تونستی تركیبت رو عوض كنی هم نباید این كارو بكنی . . .
برو به قسمت training :
جلوی تمام تركیب های معمول برای تو نوشته : poor
بعد زیرش نوشته :
(The experience with 4-4-2 is always excellent, which is the highest level of experience that can be attained.)
یعنی اگه تو با تركیب 3-4-3 بازی كنی چون بازیكنات با این تركیب آشنایی ندارن . . . میزان بسیار زیادی از توانایی شون رو توی بازی از دست میدن . . . یعنی گیج میشن.
اما سیستم واسه كاربرهای جدید . . . 2-4-4 رو به عنوان پیشفرض و آشنایی با تركیب اكسلنت گرفته .
پس بهتره اگه تا چهارشنبه تونستی تركیبت رو عوض كنی . . . واسه بازیه دوستانه از تركیب دلخواهت استفاده كنی .
LA-soshiant
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۴۴
اینم از بازیهای باقیمونده :
Milad Gerrard
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۳۷
به به عقب افتادم...
Milad Gerrard
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۳۷
آی دی بازیت چیه احمد رضا؟
Milad Gerrard
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۴۰
یه میل بزن به GM مربوطه و بگو :
hi
please see my details
thank
bye
همین كه كانكت شد . . . پیامتو می بینه و همه چی حل می شه . . .
اونوقت واست میل می زنه :
Hello,
Done! Best of luck!
Regards,
ولی حتی اگه می تونستی تركیبت رو عوض كنی هم نباید این كارو بكنی . . .
برو به قسمت training :
جلوی تمام تركیب های معمول برای تو نوشته : poor
بعد زیرش نوشته :
(The experience with 4-4-2 is always excellent, which is the highest level of experience that can be attained.)
یعنی اگه تو با تركیب 3-4-3 بازی كنی چون بازیكنات با این تركیب آشنایی ندارن . . . میزان بسیار زیادی از توانایی شون رو توی بازی از دست میدن . . . یعنی گیج میشن.
اما سیستم واسه كاربرهای جدید . . . 2-4-4 رو به عنوان پیشفرض و آشنایی با تركیب اكسلنت گرفته .
پس بهتره اگه تا چهارشنبه تونستی تركیبت رو عوض كنی . . . واسه بازیه دوستانه از تركیب دلخواهت استفاده كنی .
gm از كجا بیارم؟
LA-soshiant
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۴۳
سلام میلاد جون
آی دی بازیم : 120943622
1-0 عقبی ها . . . مهم نیست تازه 28 دقیقه از بازی گذشته
LA-soshiant
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۴۷
gm از كجا بیارم؟
برو به :
mailbox >>Staff messages >>contact page
حالا نامه ات رو به ( Game Master (GM بفرست.:)
Milad Gerrard
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۵۵
برو به :
mailbox >>Staff messages >>contact page
حالا نامه ات رو به ( Game Master (GM بفرست.:)
مرسی
LA-soshiant
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۰۸
Milad held the ball, with a clear 56 percent of possession.
ای ول . . .
تسلط بر میانه ی میدان . . . می تونی نتیجه روتغییر بدی . . .
Milad Gerrard
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۱۱
تو كه 74 درصد بودی ایول
4-0 هم كه جلویی
LA-soshiant
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۴۹
amaghoo - estilazin (76 minute(s) played) 5 - 0
The weather was pretty good, and a crowd of 12100 had shown up at Apadana Temple for the match. amaghoo decided to use a 3-4-3 set up. The following players took the field: Yetik - Van Helden, Irajfar, Palola - Ağçelik, Azadfar, Ertl, Agulleiro - Iancu, Covaci, Fabrianesi.
estilazin tactics involved an interesting 4-4-2 combination. Starters: Roshan - Semnani, Golsorkhi, Kashani, Eshraghi - Akbari, Ahmadi, Badri, Bagheri - Tavassoli, Sanjabi.
After 2 minutes of play, Lucian Iancu gave the home team a 1 - 0 lead after an attack coming in from the right. With 4 minutes played, Rãzvan Covaci could have brought this one home for amaghoo as he charged up on the left, but his hooked ball went just a bit too high. 16 minutes into the game, Amir Azadfar had to leave the pitch due to a knee injury. In came Louis Bry. With clinical precision, the cross pass from winger Nazım Ağçelik found its way to Stefano Fabrianesi's head, and a screaming header gave amaghoo the 2 - 0 goal. Cheers filled the stadium as Rãzvan Covaci broke through the visitors' central defence to put away the 3 - 0 goal for amaghoo. By now, amaghoo were drawing the troops back in order to defend their lead. Things were going to get worse for the visitors. Stefano Fabrianesi squirmed himself through their central defence in the 27th minute, bringing the lead to 4 - 0. Daniel Ertl of amaghoo was booked for kicking the ball away after the whistle. The teams went for the halftime break at 4 - 0. amaghoo held the ball, with a clear 74 percent of possession.
Things were going to get worse for the visitors. Nazım Ağçelik squirmed himself through their central defence in the 69th minute, bringing the lead to 5 - 0. Unsportsmanlike behaviour by Daniel Ertl rendered him his second booking of the match, and amaghoo had to finish the game with a reduced squad.
5 بر صفر جلویم :D
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yash_FC - Milad LFC (78 minute(s) played) 2 - 3
Clear skies welcomed the 2786 spectators who had made their way to Yash_FC Arena. Yash_FC decided to use a 4-4-2 set up. They fielded: Hamedi - Tavakkoli, Ahmadi, Farhadi, Borna - Nasiri, Mohammadi, Ariamanesh, Roshan - Naji, Amanzade.
Milad tactics involved an interesting 4-4-2 combination. Starters: Torabi - Esfahani, Esmaeili, Oliyai, Habibi - Mostowfi, Fariba, Johari, Ansarian - Moharrami, Negri.
Yash_FC took the lead, 1 - 0, after a penalty in the 10th minute. Ebrahim Hamedi scored from the penalty spot. Arman Ansarian almost scored an equalising goal for Milad in the 24th minute, but Ebrahim Hamedi made an excellent save, tipping the awkwardly curled shot past the post. Milad's Kioumars Habibi got himself booked for a foul. The corner kick from Ebrahim Hamedi set Naser Ariamanesh up perfectly, as he soared to meet the ball, heading it in for 2-0. A bit later, Milad's Kianoush Fariba easily reduced to 2 - 1 after a misunderstanding in the home side's central defence. It was 2 - 1 at the break. Milad held the ball, with a clear 56 percent of possession.
The visiting team's Payam Mostowfi was able to score the 2 - 2 equaliser in the 47th minute with a header, after some good work on the right. Milad's Farrokh Esfahani gave the visitors a 2 - 3 lead in the 59th minute with a superb strike from the right. After 60 minutes of game time, Bahram Esmaeili had an excellent opportunity to add to the visitors' lead, clipping a volley hooked in from the right, but Ebrahim Hamedi was in the right place and tipped the ball to a corner.
:D
----------------------------------------------
LA-soshiant
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۲۱
خب این بازی رو هم بردم . ولی واسم خوش یمن نبود. یكی از هافبك هام اخراج شد . . . یكی دیگه هم مصدوم شد.
میلاد هم كه حریفشو زد. :D
راستی میلاد یادت نره ها . . . از بازیكنهایی كه توی این بازی استفاده كردی واسه بازی دوستانه ات استفاده نكنی . . .از بقیه ی بازیكن هات استفاده كن.
تا آخر هفته همشون تمرین كنن.
راستی چی تمرین می دی ؟
نتایج نهایی و جدول لیگ :
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Milad Gerrard
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۰۶:۳۱
خب این بازی رو هم بردم . ولی واسم خوش یمن نبود. یكی از هافبك هام اخراج شد . . . یكی دیگه هم مصدوم شد.
میلاد هم كه حریفشو زد. :D
راستی میلاد یادت نره ها . . . از بازیكنهایی كه توی این بازی استفاده كردی واسه بازی دوستانه ات استفاده نكنی . . .از بقیه ی بازیكن هات استفاده كن.
تا آخر هفته همشون تمرین كنن.
راستی چی تمرین می دی ؟
نتایج نهایی و جدول لیگ :
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
برا بازی دوستانه خوونا رو گذاشتم .
هفته بعد باهمیم.
Milad Gerrard
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۰۶:۳۹
حمله از كناره ها با استفاده ار بال ها
LA-soshiant
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۲۴
حمله از كناره ها با استفاده ار بال ها
تمرین winger می دی؟:confused:
LA-soshiant
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۴۸
:D . . .الان دیگه می تونم مستقیم صعود بكنم به دسته 3 :
اینم از امتیازم :
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[/QUOTE]
منتظر بازی های آخر می مونم.:)
تا ببینیم چی پیش می آد.
LA-soshiant
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۵۴
میلاد . . . یكی از بچه ها لیگ جوانان باز كرده . . . اگه تیم جوانانت هنوز توی هیچ لیگی شركت نكرده . . . می تونی توی اون لیگ شركت كنی .
3 تا جای خالی داره.
اگه حامد هم این مطلب رو می خونه . . . پیشنهاد می كنم توی اون لیگ شركت بكنه .
به تاپیك " تیم های جوانان باشگاهی در هت تریك " برو . . .
من يك ليك جوانان درست كردم هر كي خواست بياد جا براي 3 نفر هست
اينم اسم ليگش
يوونتوسي البته به خارجي بنويس
hamedhamedhamed
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۳۵
سلام من حامدم من كه تو لیگ شركت كردم
hamedhamedhamed
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۳۷
بچه ها من تازه شروع كردم در ضمینه تمرین منو راهنمایی منید لطفاَ
Don Bandini
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۴۰
حامد جان سلام و خوش اومدی!
توی قسمت پرسش و پاسخ ، تاپیك آموزش هتریك رو بخون. در مورد تمرین هم كلی مطلب نوشته.
زمینه رو هم درست بنویس [Only Registered And Activated Users Can See Links]
hamedhamedhamed
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۲۲
سلام من اینارو 20 بار خوندم اما نمیشه زیاد با اینا كار كرد (زمینه)
Milad Gerrard
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۱۶
میلاد . . . یكی از بچه ها لیگ جوانان باز كرده . . . اگه تیم جوانانت هنوز توی هیچ لیگی شركت نكرده . . . می تونی توی اون لیگ شركت كنی .
3 تا جای خالی داره.
اگه حامد هم این مطلب رو می خونه . . . پیشنهاد می كنم توی اون لیگ شركت بكنه .
به تاپیك " تیم های جوانان باشگاهی در هت تریك " برو . . .
چه جوری عضو بشم؟
Milad Gerrard
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۴۹
حریفم تو دوستانه خیلی قویه:(
باخت تو این بازی تو روحیه تاثیر داره؟؟؟:confused:
ehsan_eshghe_lazio
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۵۸
آره ميلاد
نامرد چيكار كردي 2-0 عقب بودي 3-2 بردي ما رو باش كه 2-0 جلو بوديم 5-2 باختيم
Milad Gerrard
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۱۳
آره ميلاد
نامرد چيكار كردي 2-0 عقب بودي 3-2 بردي ما رو باش كه 2-0 جلو بوديم 5-2 باختيم
بازی دست ما بود اولا فقط رو فرم نبودیم:img-police:
نیمه دوم 67% بازی دست من بود:give_rose:
Milad Gerrard
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۲۲
به احمد رضا:
نامرد تو كه كل تركیبت خارجیه:eek:
LA-soshiant
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۱۰
حریفم تو دوستانه خیلی قویه:(
باخت تو این بازی تو روحیه تاثیر داره؟؟؟:confused:
نه!!!!
باخت توی بازیه دوستانه ، هیچ تاثیری تو روحیه ی تیم نمی ذاره . . . :alien2:
LA-soshiant
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۳۲
چه جوری عضو بشم؟
می ری به قسمت The Club
حالا توی قسمت TEST YOUTH PLAYER كه هر هفته یه بازیكن جوان می تونی ازش بگیری . . . نوشته :
start new youth academy
البته درست نمی دونم . . . اسمش همین بود یا نه . . . چون حالا كه من تیم دارم . . . این گزینه برام نمایش داده نمی شه.
روی اون كه كلیك كنی . . . می پرسه كه میخوای كدومو داشته باشی . . . فقط جدیدو یا هم جدید و هم قدیمو . . .
بهت پیشنهاد می كنم كه هم جدید و هم قدیم رو انتخاب كنی ، بعدا بهت می گم چرا ! :bigsmile:
خب حالا اسم تیمتو انتخاب می كنی . . . یه اسم خیلی باحال و جذاب انتخاب كن. :zoor:
بعد باید یه اسم كوتاه براش انتخاب كنی كه توی گزارش بازی جلوی پیرهن تیمت می نویسه !مثلا برای من :
نام تیم : Sorena kids
اسم كوتاه : IRI
از اینجا به بعد دیگه خودت راحت می تونی انجامش بدی :rasta2:
LA-soshiant
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۳۹
به احمد رضا:
نامرد تو كه كل تركیبت خارجیه:eek:
:tounge_smile:
4 پنج تا ایرانی هم دارم . . . :blum:
LA-soshiant
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۰۲
راستی یادم رفت كه بهت بگم . ( برای تیم جوانان ) :victory:
بعد یه چیزی شبیه این رو می بینی :
كه گزینه ی Youth league ش خالیه ! باید دنبال یه لیگ بگردی كه در حال پر شدن باشه! لیگ جدید درست نكن.
برو به قسمت : League Search
خب حالا باید :
گزینه ی League Type رو روی گزینه ی National تنظیم كنی .
بعد گزینه search رو بزن.
حالا :
این لیگ ها ظاهر می شن:
فقط این لیگ ها جای خالی دارن .
حالا پیشنهاد من اینه كه بری به لیگ adidas league كه 8 تیمه است.
می تونی به بقیه هم ( تا زمانیكه لیگشون پر نشده ) میل بزنی تا از اون لیگ های 4 تیمه انصراف بدن وبه این لیگ ملحق بشن تا زودتر پر بشه و بازیهاتون شروع بشه.
:kahvecy0:
Milad Gerrard
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۱۲
می ری به قسمت The Club
حالا توی قسمت TEST YOUTH PLAYER كه هر هفته یه بازیكن جوان می تونی ازش بگیری . . . نوشته :
start new youth academy
البته درست نمی دونم . . . اسمش همین بود یا نه . . . چون حالا كه من تیم دارم . . . این گزینه برام نمایش داده نمی شه.
روی اون كه كلیك كنی . . . می پرسه كه میخوای كدومو داشته باشی . . . فقط جدیدو یا هم جدید و هم قدیمو . . .
بهت پیشنهاد می كنم كه هم جدید و هم قدیم رو انتخاب كنی ، بعدا بهت می گم چرا ! :bigsmile:
خب حالا اسم تیمتو انتخاب می كنی . . . یه اسم خیلی باحال و جذاب انتخاب كن. :zoor:
بعد باید یه اسم كوتاه براش انتخاب كنی كه توی گزارش بازی جلوی پیرهن تیمت می نویسه !مثلا برای من :
نام تیم : Sorena kids
اسم كوتاه : IRI
از اینجا به بعد دیگه خودت راحت می تونی انجامش بدی :rasta2:
مرسی بابا این جا كه تشكر نداره:lol:
Milad Gerrard
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۵۱
احسانم داره میاد تو لیگ آدیداس!!!!!!!!
LA-soshiant
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۰۹
احسانم داره میاد تو لیگ آدیداس!!!!!!!!
حسابی با هم حال می كنید اونجا ! :smile:
می دونی مشكل جوانان اینه كه بعد از هر سه بازیه رسمی می شه بازیه دوستانه گذاشت.
و زمان بازی های تیم های هر لیگ با بقیه فرق می كنه . . .
مثلا بازی های لیگ جوانان ما پنجشنبه ها برگزار می شه . شاید از شما یه روز دیگه برگزار شه .
من بعد از هر سه هفته از روز پنجشنبه به بعد دنبال تیم واسه بازیه دوستانه می گردم . :fool:
خیلی سخته!
خیلی از تیم های ایرانی اون موقع یا هنوز از آخرین بازیه دوستانه شون 1 یا 2 بازی لیگ گذشته و یا با یه تیم دیگه بازی گذاشتن.::vanadium:
ولی شما دو تا داداش گل ... راحت می تونید با هم بازیه دوستانه بذارید.
Milad Gerrard
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۱۸
نه رفتیم لیگ یوونتوسی:d
LA-soshiant
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۲۲
نه رفتیم لیگ یوونتوسی:d
پر شد؟
ببین 4 تا تیم خیلی حال نمی ده.
هر جور راحتی ! :sad53:
Milad Gerrard
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۲۵
پر شد؟
ببین 4 تا تیم خیلی حال نمی ده.
هر جور راحتی ! :sad53:
نه آدیداس پر نشد.
دیر پر می شد بیخیال شدیم:lol:
فقط یك نفر دیگه می خوایم بیاد اون جا بعد پر میشه:lol:
Milad Gerrard
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۵۰
خب بازیمون دیگه رسیده:d
امیدوارم بازی جوانمردانه باشه.:d
LA-soshiant
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۵۶
حامد . . . آی دی كاربریت خیلی طولانیه!!! :crazy:
عوضش هم نمی تونی بكنی .
خب . . . آی دی هت تریك رو به hamed خالی تغییر بده . . . به نظرم كسی انتخابش نكرده :
این لیست اسامی حامد در هت تریك هست:
Hamed
hamed_d12
hamed_hz_2006
hamed666
hamedagha
hamedhamedhamed
hamedhazgui
hamedhh
hamedo
hamedo2010
توی همین سایت خودمون هم ( هت تریك ایران hattrick.ir ) كسی با اسم حامد ثبت نام نكرده . . .
اگه بجنبی و هر دو تاش رو به یه اسم روتین و راحت تغییر بدی خیلی خوب می شه.
البته آی دی كاربری تو ( hamedhamedhamed ) نمی تونی عوض كنی مگه اینكه بیخیال این یكی بشی و یكی دیگه واسه خودت درست كنی. :wink:
hamedhamedhamed
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۳۰
مهم نیس طولانی باشه راستی برام دعا كن ببرم آخه فردا صبح یعنی ظهر یه بازی دوستانه گذاشتم با یكی از تیمها كه تو گروهش اوله همه رو هم 7-0 9-2 برده اما فكر كنم این بازی خوب باشه تیمش از كشور polska اسم تیمشم
fc wierzbka
Milad Gerrard
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۰۶:۲۵
مهم نیس طولانی باشه راستی برام دعا كن ببرم آخه فردا صبح یعنی ظهر یه بازی دوستانه گذاشتم با یكی از تیمها كه تو گروهش اوله همه رو هم 7-0 9-2 برده اما فكر كنم این بازی خوب باشه تیمش از كشور polska اسم تیمشم
fc wierzbka
1.سلام به سومین انسان از گزوه ما درهت تریك.آی آر:victory:
2.من این دوستانه كه دارم همه بازیكنای حریفم 4 ستاره و 4 و نیم هستن:double0smile::bonk:
100% می بازم:D
LA-soshiant
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۵۲
حامد بازیه دوستانه ات رو غالبا توی زمین خودت برگزار كن . . .
برای سفر به یك كشور دیگه و انجام بازیه دوستانه ، باید 70 میلیون پیاده شی .:acute:
Milad Gerrard
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۳۷
آره وضع دوستانه توی كشور دیگه ناجور خرابه!!!!!1
LA-soshiant
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۴۰
این فرمول برای انتخاب كاپیتان تیمه :
Experience*3 + Leadership*2
:drinks:
Milad Gerrard
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۴۳
این فرمول برای انتخاب كاپیتان تیمه :
Experience*3 + Leadership*2
یعنی چه جوریاست؟
LA-soshiant
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۵۱
جواب این فرمول یه عدد می شه . . . هر بازیكنی كه این عدد براش بیشتر شد اون به درد كاپیتانی تیم می خوره . . . كه بازیكنها رو توی زمین هدایت كنه .
ولی یك كاپیتان باید اخلاقش هم خوب باشه : پاپیولار گای
hamedhamedhamed
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۳۷
من چه جوری باید بازیه دوستانمو تو زمین خودم انجام بدم؟
Milad Gerrard
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۳۹
من چه جوری باید بازیه دوستانمو تو زمین خودم انجام بدم؟
وقتی كه می خوای یك نفر رو چلنج كنی اون جا home و away رو معلوم میكنی.
اگه چیزی جا مونده احمد رضا بگه:D
hamedhamedhamed
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۴۲
اگه اون تیمم بهمون پیشنهاد بده میتونیم home ya away را خودمون انتخاب كنیم؟
Mohammad
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۴۷
اگه اون تیمم بهمون پیشنهاد بده میتونیم home ya away را خودمون انتخاب كنیم؟
نه دیگه! کسی که بازی رو پیشنهاد میده زمین رو تعیین میکنه :fighting29:
Milad Gerrard
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۰۰
آره من یك حریف خر پول داشتم خودش گذاشته بود تو آنفیلد:d
Milad Gerrard
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۲۹
راستی می خوام VIP Boxes رو زیاد كنم.
چند تا بزارم صرف می كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Milad Gerrard
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۵۸
جواب این فرمول یه عدد می شه . . . هر بازیكنی كه این عدد براش بیشتر شد اون به درد كاپیتانی تیم می خوره . . . كه بازیكنها رو توی زمین هدایت كنه .
ولی یك كاپیتان باید اخلاقش هم خوب باشه : پاپیولار گای
اینا كه عدد نیست جوبش عدد بشه:unknw:
مثلا چی از لیدر شیپ رو حساب كنیم؟
Mohammad
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۰۶
اینا كه عدد نیست جوبش عدد بشه:unknw:
مثلا چی از لیدر شیپ رو حساب كنیم؟
خوب میلاد جان خودت حساب کن, مثلا اونا رو عدد گذاری کن
ضعیفترین 1, ....
اینجوری مثلا:
این تواناییهای بازیکن:
21.divine
20.utopian
19.magical
18.mythical
17.extra-terrestrial
16.titanic
15.supernatural
14.world class
13.magnificent
12.brilliant
11.outstanding
10.formidable
9.excellent
8.solid
7.passable
6.inadequate
5.weak
4.poor
3.wretched
2.disastrous
1.non-existent
ویرایش:
این فک کنم برای Leadership باشه:
9.excellent
8.solid
7.passable
6.inadequate
5.weak
4.poor
3.wretched
2.disastrous
1.non-existent
ولی یه چیزی! تجربه جزو ویژگیهای بازیکن به حساب میاد! درصورتی که Leadership این اخریه و جدا حساب میشه! چه جوری حساب میشه اونوقت؟
Milad Gerrard
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۲۱
خوب میلاد جان خودت حساب کن, مثلا اونا رو عدد گذاری کن
ضعیفترین 1, ....
اینجوری مثلا:
این تواناییهای بازیکن:
21.divine
20.utopian
19.magical
18.mythical
17.extra-terrestrial
16.titanic
15.supernatural
14.world class
13.magnificent
12.brilliant
11.outstanding
10.formidable
9.excellent
8.solid
7.passable
6.inadequate
5.weak
4.poor
3.wretched
2.disastrous
1.non-existent
ویرایش:
این فک کنم برای Leadership باشه:
9.excellent
8.solid
7.passable
6.inadequate
5.weak
4.poor
3.wretched
2.disastrous
1.non-existent
ولی یه چیزی! تجربه جزو ویژگیهای بازیکن به حساب میاد! درصورتی که Leadership این اخریه و جدا حساب میشه! چه جوری حساب میشه اونوقت؟
اكسپرینس×3+لیدرشیپ×2=اون:teeth _smile:
البته فكر كنم.
مرسی از راهنماییت.:heart:
Milad Gerrard
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۰۵
{...}(این فحش سانسور می شود.)
تو این بازی یكی از جوونام مصدوم شد.
بازیكن مصدوم تمرین می كنه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟/
hamedhamedhamed
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۲۳
بچه ها من 5- 0 باختم به سلامتی راستی چه جوری میتونم به یه تیم پیشنهاد بازی دوستانه بدم؟
Milad Gerrard
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۰۶:۲۹
بچه ها من 5- 0 باختم به سلامتی راستی چه جوری میتونم به یه تیم پیشنهاد بازی دوستانه بدم؟
میری تیمو انتخاب می كنی.بعد گوشه سمت راست نوشته challenge this team to a friendly تو هم همین كارو می كنی.
Milad Gerrard
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۲۴
ببخشید كه ارسال غیر فنی میكنم!
دقت كردین هر چه دسته ها پایین تر یاد ارسالها بیشتر می شه؟
نسبت عكس داره!!
LA-soshiant
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۱۶
{...}(این فحش سانسور می شود.)
تو این بازی یكی از جوونام مصدوم شد.
بازیكن مصدوم تمرین می كنه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟/
اگه مصدومیتش تا قبل از روز جمعه به 1+ هفته برسه یا چسبی بشه . . . تمرین می كنه.
تازه بازیكن ذخیره ای هم كه به جاش به بازی اومده . . . اونم تمرین می كنه . :rasta2:
LA-soshiant
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۳۲
نكته :
وقتی بازیكنی مصدوم می شه . . . هت تریك ، تعداد هفته هایی رو كه طول می كشه تا بازیكن خوب بشه رو جلوش می نویسه .
مثلا 3 هفته . . . یا 4 هفته . . .
حالا . . . این عدد یك تخمینه . می تونه كمتر از این طول بكشه . . . می تونه بیشتر طول بكشه.
هر چی بازیكن جوون تر باشه . . . و مثلا با 4 دكتر . . . اون بازیكن زودتر خوب می شه.
من یك بازیكن 32 ساله دارم كه 4 هفته طول می كشه كه مصدومیتش طول می كشه . . . هر چی هم كه دكتر بگیرم كمتر از این زمان خوب نمی شه .
تازه باید خیلی خوش بین باشم كه بعد از 6 یا 7 هفته ی دیگه آماده ی بازی كردن بشه.
توی یكی از بازیهای لیگم یكی از بازیكنهای جوونم 2 هفته مصدوم شد كه با 4 تا دكتری كه استخدام كردم تا آخر هفته مصدومیتش به یك هفته كاهش پیدا كرد و اخر هفته تمرین كرد.
توی همون هفته . . . بازیه چهارشنبه یكی دیگه از مهاجم های جوونم یك هفته مصدوم شد .
آخر هفته به جای 6 تا مهاجم . . . 8 تا بازیكن ( 6 مهاجم+2 بازیكن ذخیره ) تمرین اسكورینگ كردن.:yu:
عصر جمعه كه به بازیكن هام نگاه كردم. . . دیدم كه هر دو تا شون چسبی شدن.
پس همون لحظه هر 4 تا دكترم رو هم اخراج كردم تا بیشتر از این تو پاچه ام نره. :icon12:
LA-soshiant
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۴۴
وقتی كه می خوای یك نفر رو چلنج كنی اون جا home و away رو معلوم میكنی.
اگه چیزی جا مونده احمد رضا بگه:D
آره دیگه . . .
بخوای توی خونه ی خودت برگزار كنی home
و در خانه ی حریف away
اگه درآمد بازیهای دوستانه برات مهمه . با تیمهایی توی لیگ ایران بازی كن كه تماشاگر بیشتری برای بازی های دوستانه ی قبلیش اومده. :tounge_smile:
LA-soshiant
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۵۰
راستی می خوام VIP Boxes رو زیاد كنم.
چند تا بزارم صرف می كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من 100 تا VIP زدم 500 میلیون واسم خرج برداشت.
به صفحه ی arena برو :
سمت راست صفحه نوشته CONSTRUCTION
حالا برای هر قسمت تعداد صندلی هایی رو كه می خوای . . . می نویسی .
بهت می گه كه هزینه اش چقدر می شه و چند روز طول می كشه تا ساخته بشه.
اگه خواستی order می كنی!
hamedhamedhamed
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۴۳
من چهارشنبه دیگه یه بازی دوستانه گذاشتم با یه تیم كه اون به من پیشنهاد داده و بازیم تو زمین منه خدا كنه بتونم اولین بردمو كسب كنم البته اگر بازیه قبلشو كه یكشنبه اس تو لیگ نبرما با تیم 7 استار بازی دارم
Milad Gerrard
جمعه ۱ تير ۱۳۸۶, ۰۵:۴۸
امید وارم ببری و همه گروه موفق باشیم.
بازی كنا بعد از چند هفته تمرین پیشرفت می كنن؟
LA-soshiant
جمعه ۱ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۳۳
به كمك یك مربی پاسیبل ، حدودا داریم :
Milad Gerrard
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۳۶
ممنون خیلی كمك كردی بقیه هم استفاده می برن!
LA-soshiant
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۰۹
میلاد . . .
فردا با هم بازی داریم.
بهترین تركیب تو بچین تا منو ببری . . . !!!
من نمی خوام برم دسته 3 :new_russian:
Milad Gerrard
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۳۸
میلاد . . .
فردا با هم بازی داریم.
بهترین تركیب تو بچین تا منو ببری . . . !!!
من نمی خوام برم دسته 3 :new_russian:
من خودمو آماده ایدم بد جور:4:
ولی فصل بعد می رم دسته 3:assjani:
LA-soshiant
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۱۶
ایشا ا... می ری دسته 3 . . . می بینی هیچ خبری نیست .
بعد ، با صفر امتیاز سقوط می كنی دسته 4 . . . می افتی توی گروه فرزان اینها . . . و تا دو سه فصل همونجا آب خنك می خوری .
.
.
.
ولی جدای از شوخی . . . رقابت توی دسته 3 وحشتناكه!
Siyavoush
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۳۳
بعد ، با صفر امتیاز سقوط می كنی دسته 4 . . . می افتی توی گروه فرزان اینها . . . و تا دو سه فصل همونجا آب خنك می خوری .
.
.
.
هنوز دسته 2 روز ندیدی پس
نه دسته 3 اونقدر ها هم سخت نیست اگر یكم شانس داشته باشی
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۴۶
هنوز دسته 2 روز ندیدی پس
نه دسته 3 اونقدر ها هم سخت نیست اگر یكم شانس داشته باشی
ولي اگه بدشانس باشي همونطور كه سوشيانت گفت مي افتي گروه ما دو سه فص مهموني !! :biggrin:
Siyavoush
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۰۴
ولي اگه بدشانس باشي همونطور كه سوشيانت گفت مي افتي گروه ما دو سه فص مهموني !! :biggrin:
اره بد شانس باشی كه خیلی بده!
من دفعه اول كه تیم گرفتم گروهم مثل دسته دو بود!خیلی سخت بود خیلی
Milad Gerrard
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۱۱
نیمه اول 1-0 جلویم!!!!!!!!!!!11
LA-soshiant
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۳۳
خب . . . !
این بازی رو كه به سلامتی و با نتیجه ی 0 - 3 به میلاد ال اف سی واگذار كردم . :king:
هفته ی بعد ایشا ا... بیلزرد رو می زنم و توی همین لیگ می مونم. :drinks:
اول جدول لیگ در پایان هفته ی سیزدهم:
گزارش و تحلیل بازی ها :
amaghoo - Milad LFC 0 - 3 :
در حالی كه 12100 نفر از مشتاقان فوتبال برای دیدن یك بازی زیبا و تهاجمی از تیم آماقو به ورزشگاه آمده بودند ، این میلاد ال اف سی بود كه بازی را در اختیار گرفت و از چپ و راست دروازه ی تیم میزبان را به توپ بست .
نكته ی جالب توجه در این بازی تركیب بسیار عجیب تیم آماقو بود كه باعث حیرت هواداران شد. این تیم با تركیبی جدید و كاملا مغرضانه وارد زمین شده بود و این را می شد از چهره ی آرام و زیرك مربی این تیم كه بر روی نیمكت لم داده بود ، خواند.
اما حملات تیم میهمان بالاخره نتیجه داد و نتیجه ی این حملات خطای پنالتی بود كه بازیكنان تیم آماقو در دقیقه ی 38 مرتكب شدند . كیومرث حبیبی گل اول میلاد ال اف سی را از روی نقطه ی پنالتی وارد دروازه ی تیم میزبان كرد. پس از این گل همین كه اسكوربورد ورزشگاه برای لحظه ای چهره ی احمدرضا ، مالك باشگاه آماقو را به تصویر كشید ، صدای كر كننده ی اعتراض هواداران این تیم برای لحظاتی جو ورزشگاه را متشنج كرد.
در این بازی ، بازیكنان آماقو بسیار سر در گم بازی كردند و در دقایق 51 و 69 دو گل دیگر نیز وارد دروازه ی این تیم شد تا بازی در پایان با نتیجه ی 3 - 0 به سود میلاد ال اف سی به پایان برسد.
اشكی كه در چشمان مهاجمان آماقو دیده می شد ، نشان از مسائل پشت پرده ای داشت كه این بازیكنان بی گناه از آن بی خبر بودند .
در پایان این بازی ، بازیكنان و كادر فنی تیم آماقو از انجام هر گونه مصاحبه با خبرنگاران خودداری كردند.
بهترین بازیكن این بازی كیومرث حبیبی بود كه با دو گلی كه در این بازی به ثمر رساند ، زنگ خطر را برای مهاجمین تیم های دیگر لیگ به صدا در آورد.
7STAR - Abihaye_paytakht 3 - 2 :
تیم آبی های پایتخت نیز نتوانست از سد تیم سوم جدول رده بندی بگذرد و همچنان در رده ی هشتم گروه باقی ماند.
دو گلی كه این تیم وارد دروازه ی حریف كرد نشان از روند رو به رشد این تیم در هفته ی جاری داشته است .
تیمی كه مربی آن تنها دو هفته است كه به این سمت انتخاب شده و از زمان خریدن امتیاز آن توسط حامد ، مالك ثروتمند این باشگاه نیز كمتر از سه هفته می گذرد.
به نظر می رسد ، آبی های پایتخت خود را برای حضوری قدرتمند در رقابت های فصل بعد هت تریك آماده می كنند .
Milad Gerrard
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۰۵:۳۵
به به ما قدرتمند نشون دادیم از من بترسید [Only Registered And Activated Users Can See Links]
در كل بس خفن بودیم :img-weight_lift:
Milad Gerrard
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۰۵:۴۱
.
.
.
باشه پس سعی می كنم تیمو تقویت كنم نرم بالاتر:1:
hamedhamedhamed
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۰۴
سلام بچه ها من اگه تو گروه آخر شم میفتم دسته پایین تر یا همون دسته 4 میمونم؟
LA-soshiant
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۴۹
سلام بچه ها من اگه تو گروه آخر شم میفتم دسته پایین تر یا همون دسته 4 میمونم؟
نه حامد جان . . . توی همین گروه می مونی !
ایران اصلا دسته 5 نداره .
hamedhamedhamed
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۰۸
ممنون احمد
راستی میلاد جرارد سعی کن تیم حریفتو ببری چون اگه منم حریفمو ببرم میام و 2 پله سعود میکنم البته خواهش میکنم ببر
LA-soshiant
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۰۱
ممنون احمد
راستی میلاد جرارد سعی کن تیم حریفتو ببری چون اگه منم حریفمو ببرم میام و 2 پله سعود میکنم البته خواهش میکنم ببر
اگاه به سه امتیاز بازی آخر نیاز داری . . . تمرین آخر هفته ات رو بگذار روی general تا فرم بازیكنات بیاد بالا و با دستور match of the season بازی كن .:7:
استیل آذین رو راحت می بری !!!
میلاد هم بازیشو می بره !!! :pardon:
LA-soshiant
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۲۳
بچه ها تیم ها تون رو واسه فصل بعد بستید یا نه ؟
فصل بعد رقابت بسیار تنگاتنگی در صدر جدول داریم . . . !!! :pleasantry:
STAR 7 ، Yash_FC و estilazin . . . سه تیمی هستند كه از موقع تاسیس تا حالا صاحبشون بهش سر نزده !
با این حساب می مونه 5 تا تیم .
و این تعداد تیم ، برای رقابت در دسته ی 4 خیلی هیجان انگیزه :yes:
از همین الان شما رو به مبارزه ای واقعی دعوت می كنم . :acute:
hamedhamedhamed
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۲۸
تمرینه آخر هفتمو گذاشتم رو general ما چه جوری باید با دستور match of season بازی کنم؟
hamedhamedhamed
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۳۰
راستی فصل بعد از چندم شروع می شود ؟
LA-soshiant
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۴۳
تمرینه آخر هفتمو گذاشتم رو general اما چه جوری باید با دستور match of the season بازی کنم؟
وقتی تركیبتو واسه بازی های لیگ می چینی . . . یك گزینه پایین تركیب نوشته Team Attitude
اینو روی حالت match of the season تنظیم كن .
هافبك هات بالاتر از حد معمول اهر می شن و سعی می كنن بهترین بازیشونو انجام بدن .
اما بعد از بازی ، فارغ از نتیجه ای كه گرفتی ، روحیه ی تیمت به نصف كاهش پیدا می كنه !
LA-soshiant
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۴۵
راستی فصل بعد از چندم شروع می شود ؟
بازیهای هفته ی آخر كه انجام شد . . . تیمها دو هفته استراحت بین دو فصل دارن و بعد از اون ، فصل جدید شروع می شه ! :yahoo:
Milad Gerrard
چهارشنبه ۶ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۴۸
ممنون احمد
من كه سعیمو می كنم تا حریفم چی بخواد:bigsmile:
این جوریشون می كنم::zoor:
:bigsmile:
LA-soshiant
پنجشنبه ۷ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۴۹
اسپانسر ها به تیم های اول تا چهارم جدول رده بندی جایزه می دن ! :7:
ما نیز به زودی ورزشگاهمان را گسترش خواهیم داد :urgeman:
.
.
.
حالا مگه فان كلوب تون چند تاست كه ورزشگاهتون رو گسترش دادید ؟
پیشنهاد من برای گسترش ورزشگاه :
Terraces - 62.5%
Basic seats - 25%
Seats under roof - 10%
VIP seats - 2.5%
Milad Gerrard
شنبه ۹ تير ۱۳۸۶, ۰۶:۱۳
اگه آدم قرض داشته باشه تو پرانتز منفی میذاره؟؟؟
LA-soshiant
شنبه ۹ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۵۴
آره
hamedhamedhamed
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۳۲
سلام من امروز بازیمو بردم و از میلادم تشكر می كنم كه تونست حریفشو كه در واقع حریف منم بود ببره من دارم خودمو برا فصل بعد آماده می كنم و یه چیزی حدوده 80 میلیون بدهی دارم كه البته با فروختن بازیكنام فكر كنم رفع شه و می خوام بازیكن جدید بگیرم البته فعلا یه هلندی توپ گرفتم تا ببینیم بعدا چی میشه
Milad Gerrard
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۰۶:۵۲
من بدبخت حواسم نبود دوستانه گذاشتم تو زمین حریف تو یه كشور دیگه!
حالا این نگری كه تو امضام هست رو بدم بره!
Milad Gerrard
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۰۶:۵۵
راستی من این هفته بازیكن جوون نگرفتم ولی می خوام بگیرم می گه گرفتی [Only Registered And Activated Users Can See Links]
Milad Gerrard
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۰۷:۱۴
این هم تیم منتخب فصل گروه 12:
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
بهترین بازی فصل:
بیلزرد 5-2 آماقو.
غافلگیرانه ترین بازی فصل:
همون بازی بالا(چرا وقتی من 3-0 از احمد زضا بردم رو نذاشته؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links] )
بیشترین كارت: (تیم)
آبیهای پایتخت با :2 كارت قرمز و 19 كارت زرد [Only Registered And Activated Users Can See Links]
بیشترین كارت: (بازیكن)
بهروز سروشی و بارلاش نزیم هردو از آبیهای پایتخت و هردو 3 زرد و 1 قرمز.
كفش طلا رقابت ها هم متعلق است به:
Güven Akçar(آماقو) با 7 گل زده.
بهترین بازیكن رقابت ها:
عبد الله اولیایی با 3 ستاره و TSI 1090.
و قهرمان:
بیلزرد:smile:
Milad Gerrard
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۰۶:۳۶
راستی این بیلزرد نمیاد این جا بهش تبریك بگیم؟آخرین بازدیدش پریروز بوده [Only Registered And Activated Users Can See Links]
LA-soshiant
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۰۵
امروز آمدم به تیمم سر بزنم . . . كه دیدم بازی رو باختم . :sorry:
تبریك می گم به بیل زرد ، كه بازی رو برد ! :img-pirate2:
این باخت برای من غافلگیرانه نبود . و تمام تلاشم رو كردم كه این بازی رو نبازم . . . اما نشد .
از یك طرف روحیه ی بد بازیكنام بعد از بازی با میلاد . . . مصدومیت دو تا از هافبك هام و بیل زرد كه 2-5-3 بازی می كرد .
اما تاكتیك بیل زرد هم عالی بود .
فصل بعد یك خانه تكو نی اساسی دارم .
به بیل زرد چندین بار میل زدم كه بیاد و به اینجا سر بزنه !
اما نیومد . به نظر می آد داره خودشو واسه دسته 3 آماده می كنه .
میلاد جون از آماری كه دادی . . . ممنونم .
فصل بعد می بینمتون بچه ها !
Milad Gerrard
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۳۳
خواهش می كنم , فصل بعد با همه مبارزه سختی داریم , چون همه تیما از اول فصل شروع می كنن
Milad Gerrard
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۰۷
روحیه تیمم اومده پایین به طور خفنی رسیده به خشن.
البته خدا رو شكر كه فصل جدید كه شروع شه رو حیه نرمال می شه [Only Registered And Activated Users Can See Links]
Milad Gerrard
سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۲۹
خب تیم بیلزرد از این گروه رفت و تیم FC Sooti به گروه ما اومد.
به ایشون میل زدم ببینم میاد این جا یا نه.
fcsooti
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۱۵
سلام
خب من هم اومدم. راستش فصل قبل اصلا وقت نکردم به تیم برسم و همه بازی ها رو با یه ترکیب رفت تو زمین. برای بازی Play off هم اصلا یادم نبود order کنم تیم رو و اصلا یادم رفته بود play off دارم و اومدم دیدم برگشتم دسته 4. خب خوبی دسته 4 اینه که می شه توش تیم رو بست و یه حالی بهش داد. حالا این فصل ببینم دنیا دسته کیه و می رسم تیم رو ارنج کنم برای بازی ها یا نه؛با توجه به بازی کنهایی که از جوانان فصل قبل گرفتم ولی تو ترکیب نزاشتم از صعود 100% مطمئنم.
حالا بقیه کل کل ها بمونه برای بعد.
الان از بچه های گروه کیا هستن؟
LA-soshiant
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۳۱
سلام
خب من هم اومدم. راستش فصل قبل اصلا وقت نکردم به تیم برسم و همه بازی ها رو با یه ترکیب رفت تو زمین. برای بازی Play off هم اصلا یادم نبود order کنم تیم رو و اصلا یادم رفته بود play off دارم و اومدم دیدم برگشتم دسته 4. خب خوبی دسته 4 اینه که می شه توش تیم رو بست و یه حالی بهش داد. حالا این فصل ببینم دنیا دسته کیه و می رسم تیم رو ارنج کنم برای بازی ها یا نه؛با توجه به بازی کنهایی که از جوانان فصل قبل گرفتم ولی تو ترکیب نزاشتم از صعود 100% مطمئنم.
حالا بقیه کل کل ها بمونه برای بعد.
الان از بچه های گروه کیا هستن؟
سلام حاجی
خیلی خوش اومدی :ok:
بیشتر خودتو معرفی می كردی تا بچه ها هم بهتر بشناسنت .
تیمتو دیدم . بازیكنای بسیار خوبی داری و می تونی فصل موفقی داشته باشی . . .
از بچه ها پرسیدی . . . با تو می شیم 4 نفر ( احمدرضا ، میلاد ، حامد و . . . اسمتم كه نگفتی )
كه اگه مثل اون اتفاق احمقانه ای كه برای من افتاد . . . دیگه اتفاق خاصی نیفته . . . معمولا به تاپیك سر می زنیم .
امیدوارم بیشتر اینجا ببینیمت :heart2:
راستی . . . نزدیك بود یادم بره
سلام میلاد ، سلام حامد جون
:sad53:
Milad Gerrard
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۰۷
به به چه گروه پر باری (!) اف سی سوتی هم كه اضافه شد.
امیدوارم گروه خوب و پرگل و كم كارتی داشته باشیم!
پ.ن: من همmilad lfc هستم.
hamedhamedhamed
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۵۷
سلام
خوبین بچه ها؟ یه سلام مخصوص به fc sooti
سلام میلاد جان اولین بازیه فصلم با شماست بازیه خوبی میشه میخوام ببرمت اما کار سختیه تیمم تو دوران بدنسازیه
و در آخر سلام احمد رضا خوبی؟ خیلی کار خوبی کردی این تایپیک رو درست کردی و ازت ممنونم به خاطر میلت
همگی موفق باشین ، زود سر بزنین به اینجا بای
fcsooti
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۱۶
سلام دوباره به همه.
راستش نمی دونم دیگه چی باید می گفتم و خودم رو چطوری معرفی می کردم.
اسمم حسین هست.
بازی اولم هم که با آماقو هست (آی دیش اینجا چیه؟). فعلا هم در حال خونه تکونیم, فصل قبل چون زیاد سر نمی زدم و فقط می اومدم بازیکن می گرفتم و می رفتم الان 35تا بازیکن دارم که 8 تاشون به لعنت خدا هم نمی ارزن و تو لیست اخراج هستن.
الان هم آنالیزورها دارن روی تیم آماقو کار می کنن و بازی هاش رو آنالیز می کنن؛ یه جاسوس هم فرستادم سر تمریناتشون تا اونا رو دید بزنه. می گن گربه رو باید دم حجله کشت بازی اول همه :دی
//
راستی چرا اینجا بین بچه ها کل کل نیست؟ یادمه یه زمانی تیم آخر دسته 3 بودم با تیم اول هم کل کل می کردم اما اینجا همه برا هم نوشابه باز می کنن.
Milad Gerrard
چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۵۹
باید بگم soshiant همون آماقویه !
من كه فعلا خودمو تیم سوم گروه میدونم ولی آماده كل كل با شما و آماقو به عنوان تیم های 1 و2 یا 2و 1 هستم.
امیدوارم تو بازی های رودر رو شكستتون بدم ولی نمی خوام صعود كنم.
راستی تو كاپ به كدوم تیم ها خوردین؟
كدوم دسته هستن؟:icon_bravo:
hamedhamedhamed
چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۱۲
سلام
حالا كه اینجوری شد من هم آماده كل كل هستم ولی اینو یقین داشته باشین كه من میرم دسته 3 و شما رو میبرم
زود به زود اینجا سر بزنید
fcsooti
چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۵۷
خب بازي اول من تو كاپ با Lorestan FC هست كه خب تيم بي صاحابه و مشكلي نيست و تيم با تركيب جديد مي تونه امتحانش رو پس بده به هماهنگي برسن.
خوشحالم كه همه پايه كل كل هستن.
حامدحامدحامد اسم تيمت چيه بابا ببينم جدول رو سروته كنيم مي توني اولشي يا نه.
ميلاد جان آرزو بر جوانان عيب نيست انشاء الله 3-4 فصل ديگه كه تجربه ات بيشتر شد تو كاپ همديگه رو مي بينيم شايد اون موقعع تونستي يه كاري كني.
برا آماقو هم فعلا خط و نشون نمي كشم تا بعد از بازي امروزم.
از همه كسايي كه مي خواهن يه پيش زمينه اي از قدرت تيم امسال اف سي سوتي ببينن دعوت مي شه بازي امروز رو از دست ندن آي دي بازي 128480169 هستش اميدوارم بتونم دو رقيمش كنم :دي
Milad Gerrard
چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۰۹
اوهو!
چه خبره بابا!
آبیهای پایتخت می خواد قهرمان بشه تو هم كه از همین الان همه رو بازنده میدونی!
دو روز دیگه estilazin میاد میگه قهرمان لیگ برترم!
بیشینین بابا همتون!
تو فوتبال هیچ چیز رو نمیشه پیش بینی كرد.
شاید من اول شدم!
پ.ن:من تو جام حذفی به fc golzar در دسته 3 خوردم.
hamedhamedhamed
چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۳۰
سلام بچه ها
اولا اسم تیم من abihaye_paytakht ، این برا FC sooti ، من تازه اومدم این مسابقات و با این که فصل پیش 3 بازی بودم 6 شدم ولی این فصل اومدم برا قهرمانی
آقا میلاد مگه من چمه که نباید ادعای قهرمانی کنم مواظب باش بازی اول که باهم داریمو نبازی
تا بعد بای
fcsooti
چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۱۳
خب به سلامتي بازي اول كاپ رو بردم ولي نمي دونم چرا همش از شانس من بازي ها توي زمين حريفه. بازي بعدي هم با Caspian از دسته 3 توی زمینش دارم فعلا تنها شناختی كه ازش دارم اینه كه رنكش از من پایننتره.
در كل توی این بازی در حد و اندازه های یه تیم قهرمان بچه ها ظاهر نشدن و برای بازی بعدی امیدوارم بهتر بازی كنن.
آماقو آماده باش.
Milad Gerrard
پنجشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۶, ۰۶:۱۴
سلام بچه ها
اولا اسم تیم من abihaye_paytakht ، این برا FC sooti ، من تازه اومدم این مسابقات و با این که فصل پیش 3 بازی بودم 6 شدم ولی این فصل اومدم برا قهرمانی
آقا میلاد مگه من چمه که نباید ادعای قهرمانی کنم مواظب باش بازی اول که باهم داریمو نبازی
تا بعد بای
كل كل همینه دیگه برا تضعیف روحیه بود بازی اول با من داری!
Milad Gerrard
پنجشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۶, ۰۶:۲۳
خب به سلامتي بازي اول كاپ رو بردم ولي نمي دونم چرا همش از شانس من بازي ها توي زمين حريفه. بازي بعدي هم با Caspian از دسته 3 توی زمینش دارم فعلا تنها شناختی كه ازش دارم اینه كه رنكش از من پایننتره.
در كل توی این بازی در حد و اندازه های یه تیم قهرمان بچه ها ظاهر نشدن و برای بازی بعدی امیدوارم بهتر بازی كنن.
آماقو آماده باش.
برو بابا حریف تو و احمدرضا bot بوده و حریف من تو دسته 3 با مجموع 36 ستاره تازه 3-2 باختم:D
در ضمن تو تركیب تیم هم یك اشتباه كوچولو كرده بودم:D
hamedhamedhamed
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۱۷
سلام
من میخوام بازیكن بخرم بهم این پیغامو میده (من 272 میلیون تومان بدهی دارم اما احمد رضا میگه كمتر از 2 میلیارد داشته باشم میتونم بازیكن بخرم) لطفا راهنماییم كنین بچه ها
این پیغامشه :
You don't have enough cash to make this offer
Since you have not completed the Manager License Challenge you are not allowed to place a bid of this size. You should try to keep your expenses to a minimum until you know better how to invest your team's assets.
alvand_000
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۳۹
سلام
من میخوام بازیكن بخرم بهم این پیغامو میده (من 272 میلیون تومان بدهی دارم اما احمد رضا میگه كمتر از 2 میلیارد داشته باشم میتونم بازیكن بخرم) لطفا راهنماییم كنین بچه ها
این پیغامشه :
You don't have enough cash to make this offer
Since you have not completed the Manager License Challenge you are not allowed to place a bid of this size. You should try to keep your expenses to a minimum until you know better how to invest your team's assets.
سلام حامد جان.شما تا Manager License Challenge رو تکمیل نکنی نمیتونی منفی بری.
fcsooti
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۵۲
التهاب در سوت آباد
آخرین تمرین تیم اف سی سوتی قبل از بازی با آماقو امروز در میان مصالح ساختمانی برگزار شد. به خاطر طرح توسعه ورزشگاه تختی سوت آباد تمرینات جو خاصی داشت و هر از چندگاهی ورود کارگران ساختمانی به داخل زمین چمن باعث به هم خوردن نظم تمرینات می شد.شایان ذکر است طرح توسعه استادیوم تختی از 17ام همین ماه شروع شده است و تا 27 همین ماه به پایان خواهد رسید. در این طرح توسعه حدود 6هزار نفر به ظرفیت این استادیوم اضافه خواهد شد و در فاز دوم این طرح که احتمالا در بین نیم فصل انجام خواهد شد 6 هزار نفر دیگر به ظرفیت استادیوم اضافه خواهد شد. حاج حسین مالک باشگاه اف سی سوتی اطمینان داد که این طرح عمرانی هیچ مشکلی چه برای بازیکنان دو تیم و چه برای تماشاگران ایجاد نخواهد کرد و فقط از اینکه باز هم مشتاقان این تیم پشت درهای استادیوم خواهند ماند اظهار ناراحتی کرد.
جفری آویلز هم از آمادگی بازیکنان این تیم خبر داد و گفت تیم به 70 درصد آمادگی رسیده است و 20 درصد هم زمین و 20 درصد ههم تماشاگران و 10درصد هم اوضاع جوی به این درصد اضافه خواهد شد و ما فردا یک بازی قشنگ و هجومی به نمایش خواهیم گذاشت.
جفری تنها دل مشغولی خود را ناآمادگی بازیکنان بزرگی مانند فیروز بُرزویه اعلام کرد گفت من تنها له آمادگی بازیکنان در تمرینات توجه دارم و نام ها برای من مهم نیستند. وی همچنین اعلام کرد با به کار بردن نرم افزارهای پیشرفته آماری و اطلاعاتی تصمیم نهایی خود را برای ترکیب بازی از پنج شنبه گرفته است و با توجه به تمرینات جمعه تنها یک تغییر در تصمیم خود خواهد داشت.
در پایان کنفراس خبری هم اعلام کرد با این فورم بازیکنان یه تساوی هم بگیریم هنر کردیم.
Milad Gerrard
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۰۶:۲۹
فرم بازیكنام مثل ... اومده پایین !
به دنبال اون tsi و ستاره ها هم اومده پایین!
بدبخت شدم.
hamedhamedhamed
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۵۰
یکی به من بگه من چجوری باید این چلنجو رد کنم؟
fcsooti
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۰۱
خب برو تو قسمت چلنج بعد توي ليست دعوت ها دوتا گزينه هست براي هر دعوت يكي accept هست يكي ديگه هم با D شروع مي شد يادم نيست اسپلش چي بود اونو بزن.
hamedhamedhamed
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۵۳
اون كه یازیه دوستانه میزاره اگه بزنم
fcsooti
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۰۷
اون كه یازیه دوستانه میزاره اگه بزنم
نه دوتا گزينه ست ديگه يكي شززثحف هست كه بزني بازي رو فيكس مي كنه.
يكي ديگه هم كنارش هست كه با حرف D شروع مي شه اونو بزني چلنج رو رد مي كنه.
fcsooti
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۰۹
نيمه اول تموم شد. 2-1 عقبم اونم تو زمين خودم البته برتري با آماقو بود و حقشه كه جلو باشه. البته با صحبتهايي كه بين دو نيمه با بازيكن ها مي شه اميدوارم بتونيم نتيجه رو جبران كنيم.
fcsooti
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۰۶
به سلامتي 4-3 باختم. تبريك مي گم به آماقو. بازي خيلي خوبي بود. به تيمم هم تبريك مي گم با توجه به افت وحشتناك فورمي كه بازيكناي اصلي داشتن ذخيره ها خوب بازي كردن.
Milad Gerrard
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۴۵
یکی به من بگه من چجوری باید این چلنجو رد کنم؟
برو تو قسمت my hattrick و اون جا hattrick manager license رو بزن بعد یه تعداد ماموریت داره , اون رو كپی پیست كن این جا بذار تا ببینم چیه.:icon_bravo:
Milad Gerrard
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۴۹
خوب منم در اولین بازی مثل حسین فرم های بازیكنام به شدت پایین اومده بود و در این بدبختی 3-1 باختم ولی پول خوبی از بلیط ها به دست اومد.
من هنوز خیلی كارا دارم با این تیم.......
ایشالا دو سه فصل دیگه قدرت واقعیمونو نشون میدیم....هنوز بی تجربه ام....
تبریك به حامد!
fcsooti
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۰۷
ميلاد بيا بگو از اينكه زير مايي چه احساسي داري؟
گفته بودم هر كاري كني باز هم نمي توني از من بالاتر باشي :دي
//
خدا رو شكر قيمت بليط ها رو بردن بالا وگرنه با اين تورم كمر تيم مي شكست.
970 ميليون براي يه بازي خوبه.
حالا ورزشگاهم كه كارش تموم بشه احتمالا به حدود يك سيصد برسه درآمد البته اگه ملت بيان بازي رو ببينن. راستي يه رابطه بود بين فن كلاب با حداكثر تعداد تماشاگراي بازي كسي يادش هست؟
hamedhamedhamed
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۳۸
من از كجا باید تركیبمو عوض كنم اخه تو چلنجه 14 موندم و میگن باید تركیب تیممو عوض كنم
fcsooti
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۱۱
برو تو قسمت my hattrick و اون جا hattrick manager license رو بزن بعد یه تعداد ماموریت داره , اون رو كپی پیست كن این جا بذار تا ببینم چیه.:icon_bravo:
منو باش فكر مي كردم منظور از چلنج همون بازي هاي دوستانس
fcsooti
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۱۲
من از كجا باید تركیبمو عوض كنم اخه تو چلنجه 14 موندم و میگن باید تركیب تیممو عوض كنم
مي ري تو ليست بازي هات. بعد جلوي هر بازي نوشته order روش كليك مي كني و بعد مي توني تركيب رو عوض كني.
LA-soshiant
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۲۴
ميلاد بيا بگو از اينكه زير مايي چه احساسي داري؟
گفته بودم هر كاري كني باز هم نمي توني از من بالاتر باشي :دي
//
خدا رو شكر قيمت بليط ها رو بردن بالا وگرنه با اين تورم كمر تيم مي شكست.
970 ميليون براي يه بازي خوبه.
حالا ورزشگاهم كه كارش تموم بشه احتمالا به حدود يك سيصد برسه درآمد البته اگه ملت بيان بازي رو ببينن. راستي يه رابطه بود بين فن كلاب با حداكثر تعداد تماشاگراي بازي كسي يادش هست؟
بگو فان كلابت چند تاست تا بهت بگم مینیمم و ماكسیمم تماشاگری كه به بازیت میان چقدره . سایت های hattrix و vhattrick می تونن در این باره كمكت كنن.
12000 نفرت پر شد بعد 970 میلیون پول دادن ها ؟ قبلا با 12000 نفر 800 میلیون كاسب می شدیم .
راستی حسین . . . هنوز تعجب می كنم كه چی شد كه باختی ؟
اصلا فكر نمی كردم با این تاكتیك ببرمت.
بازیكنات كه اینقدر ستاره گرفتند و به قول خودت بازیكنای ذخیره بودن ، اونوقت بازیكنای اصلیت دیگه چی هستن ؟ :wacko2::wacko2:
یكی از بازی های سخت رو به سلامتی گذشتم . :img-pirate2:
تا بازیه برگشت هم خدا بزرگه . . .
منم چند تا بازیكن اصلیم آماده نیستن .
fcsooti
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۰۳
والا خودم هم موندم چی شد و این همه ستاره از کجاشون در اوردن؛ من دوتا مشکل اساسی دارم یکی میانه میدانه که درست و حسابی مهاجم ها رو تغذیه نمی کنه, یکی هم دفاع وسط هست که بهترین بازیکنم چون توی نیم فصل اول فصل قبل مصدوم شد و گذاشتمش ذخیره ها و دیگه یادم رفت بیارمش تو فورمش به شدت افتضاحه که فکر نکنم حتی به نیم فصل برسه حتی اگه هفته ای دو لول پیشرفت کنه.
//
فن کلاب هم الان 1470تاس که هر کدوم یه دونه تف کنن این دسته رو آب می بره :دی
fcsooti
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۴۹
من کوچیک این هوادارها هستم, من خاک پاشونم, من مخلصشونم. چقدر دارم بهشون ظلم می کنم تو vhattrick چک کردم بین 30 تا 50 هزار نفر برای هر بازی میان ولی یه عده عظیمی پشت در می مونن. الان که 12هزارتا گنجایش داریم تا 3-4 روز دیگه می شه حدود 18هزارتا. من شرمنده این هوادارها هستم. احتمالا بی خیال بازی کن خریدن بشم و پولام رو جمع کنم نیم فصل یه 12000 تا دیگه اضافه کنم به 30 هزار برسم
LA-soshiant
چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۲۱
اینو داشته باش :
Terraces - 62.5%
Basic seats - 25%
Seats under roof - 10%
VIP seats - 2.5%
fcsooti
چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۰۴
اینو داشته باش :
Terraces - 62.5%
Basic seats - 25%
Seats under roof - 10%
VIP seats - 2.5%
تقریبا تطبق همین رفتم. توی آپگرید بعدی دقیقا همین رو پیاده می کنم
LA-soshiant
پنجشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۵۰
دقیقه ی 111 گل خوردم و بازی جام حذفی رو 4 بر 3 باختم .
می تونستم تا مرحله ی سومش پیش برم ولی نشد . :sad:
حالا می تونم بازیكنای نا آماده ام رو آماده كنم .
:capo:
می چسبیم به لیگ ببینیم خدا چی می خواد . :wink:
fcsooti
پنجشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۱۰
سوتی به مرحله بعد صعود کرد
در ادامه بازیهای جام خلیج فارس تیم دسته چهارمی اف سی سوتی با نتیجه 2 بر صفر تیم دسته سومی کاسپین را شکست داد و برای اولین بار به مرحله سوم این بازی ها صعود کرد وباید در مرحله بعد به مصاف تیم تاج تهران برود.
این نتیجه در حالی به دست آمد که جفری (سر مربی تیم) به درخواست حاج حسین (مالک باشگاه) دو نفر از بازیکانان اصلی خود را از ترکیب خارج کرد و دوبازیکن ذخیره خود را به میدان فرستاد. یکی از بازیکنان مهاجم ذخیره این تیم بود که گفته می شود آینده بسیار خوبی دارد .
جفری بعد از این مسابقه گفت: بازی خوبی بود, بازیکنان من از اسم تیم حریف نترسیدن و با اینکه این تیم در دسته سوم بازی می کرد چیزی برای ارائه نداشت. جفری گفت: این تیم از آماقو به مراتب ضغیف تر بود و من تعجب می کنم که چطور در دسته سوم بازی می کنه. وی افزود, با آنالیز بازیهای قبلی این تیم به این نتیجه رسیدیم که این تیم در حد ما نیست و به راحتی از سدش عبور می کنیم, من اصرار داشتم با تمام قوا به مصاف این تیم برویم ولی حاج حسین از من خواست که به دو بازیکن آینده دار تیم در این بازی, بازی بدم و من هم قبول کردم. این بازی تموم شد وباید به فکر بازی های بعدی باشیم.
حاج حسین هم در مصاحیه اختصاصی با سوتی نیوز گفت: بازی خوبی بود و ما برای اولین بار به مرحله سوم بازی ها رفتیم. البته امیدی به صعود ار این مرحله نداریم ولی با توجه به افزایش ظرفیت ورزشگاه و تیم مطرحی که برابر ما قرار می گیرد و همچینین پیروزی پر گلی که برابر آبیهای پایتخت خواهیم داشت بتونیم از محل بلیط فروشی درآمد مناسبی کسب کنیم, البته ما منتظر اشتباه مربی تیم تاج پایتخت هم هستیم, اگه با ترکیبی مثل آخرین بازی کاپ برابر ما قرار بگیره این تیم را خواهیم برد ولی اگه با تمام قدرت خود در مسابقه حاضر بشه شکست سختی خواهیم خورد.
وی همچنین به موفقیت های مالی در همین ابتدای فصل اشاره کرد و گفت برای اولین بار توانستیم درآمد تیم را در یک هفته به مرز یک میلیارد و هشتصد میلیون و در آمد خالص را به یک میلیارد برسانیم (کاشکی هر هفته اینطوری بود)
hamedhamedhamed
پنجشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۱۴
سلام
ببین سوتی (fc sooti) مواظب باش با نتیجه پر گل نبازی نمیحواد پر گل ببری و مواظب باش عین بازی با آماقو نبازی البته حیف با اختلاف یه گل ببازی
آماقو مطمئن باش منم این بازیو راه تو رو ادامه میدم و سوتیو میبرم
راستی سوتی بدون داری با تیم اول بازی میکنیا
به امید شکست سنگین سوتی در برابر آبی های پایتخت
fcsooti
جمعه ۵ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۵۷
سلام
ببین سوتی (fc sooti) مواظب باش با نتیجه پر گل نبازی نمیحواد پر گل ببری و مواظب باش عین بازی با آماقو نبازی البته حیف با اختلاف یه گل ببازی
آماقو مطمئن باش منم این بازیو راه تو رو ادامه میدم و سوتیو میبرم
راستی سوتی بدون داری با تیم اول بازی میکنیا
به امید شکست سنگین سوتی در برابر آبی های پایتخت
یعنی نشستی همه این اراجیف رو خوندی؟
//
به شدت منتظر روز باری هستم :دی.
fcsooti
شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۵۱
این تمرینهای هتریک چرا اینقدر مزخرف شده. برای دومین هفته پیاپی فورم بازیکنام به شدت اومد پایین. در طول 2 هفته از 5 رسیدن به 2 بعضی ها. توی دوتا بازی قبلی هم 2تا مصدوم دادم اینجوری پیش بره تا 2 هفته دیگه بازیکنی نمی مونه که بفرستم تو زمین.
LA-soshiant
يکشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۲۷
این تمرینهای هتریک چرا اینقدر مزخرف شده. برای دومین هفته پیاپی فورم بازیکنام به شدت اومد پایین. در طول 2 هفته از 5 رسیدن به 2 بعضی ها. توی دوتا بازی قبلی هم 2تا مصدوم دادم اینجوری پیش بره تا 2 هفته دیگه بازیکنی نمی مونه که بفرستم تو زمین.
نظر منم همینه . . .
اینطوری كلی از توانایی تیم هدر می ره .
بازیكنای نا آماده بازی نكنن ، بهتره ! :cray:
نمی دونم كی داره واسه این هت تریك برنامه می نویسه . :angry1:
fcsooti
يکشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۴۱
26 دقیقه یکی جلوییم :دی
LA-soshiant
يکشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۰۳
یك ضربه ی آزاد استثنایی و توپی كه توی دروازه قرار می گیره !
The home side's Ero Agulleiro twisted a free kick home in the 40th minute, putting amaghoo ahead 2 - 0.
It was 3 - 0 at the break. The forty-five minutes were dominated by amaghoo, with an impressive 77 percent possession of the ball.
در پایان نیمه ی اول :
77 درصد توپ و میدان مال بچه های جوون تیم من بوده ! :victory:
میلاد هم 2 بر 0 جلویه .:notify:
بازی حساس حسین و حامد هم كه فعلا 2 بر صفر به نفع میهمان دنبال شده . :icon_bandit:
fcsooti
يکشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۰۳
گفته بودم پر گل می برم
Abihaye_payta - FC Sooti 2 - 5
Yash_FC - Milad LFC 0 - 5
estilazin - 7 STAR 3 - 0
amaghoo - FC STSAAK! 7 - 1
fcsooti
يکشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۰۹
واقعا خیلی مسخره شده. نمی دونم چی بگم. 3تا بازی 3 تا مصدوم یکی 1 هفته یک 2 هفته یکی دیگه هم که این بازی مصدوم شد 6 هفته. این تیمی که چیدم باید با وضعیف فصل قبل 32تا ستاره می گرفت که به خاطر افت وحشتناک فرم 24تا ونصفی ستاره گرفت. اینطوری پیش بره باید 2-3 هفته دیگه خودم پاشم برم تو زمین
hamedhamedhamed
يکشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۱۲
سلام
حسین بهت تبریک میگم اما من بخاطری باختم که فکر کردم برا رد کردنه چلنجه 18 باید با یه ترکیبه دیگه جدید بازی کنم که عوض کردم ترکیبو اما چلنج رو رد نکرد البته تو هم خوب بازی کردی اما من فقط با ترکیب 4 4 2 خوب بازی میکنم که این بازی نتونستم ازش استفاده کنم
لطفا راهنماییم کنین چجوری چلنج 18 رو رد کنم؟
Milad Gerrard
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۰۶:۰۲
سلام
من كه یك تیم نصفه bot ! رو 5-0 بردم.
به حامد:دی :چلنج 18 چیه؟
پ.ن:توكه 15 تاشو تموم كردی میتونی تاكتیك بزاری؟
اگه نمیتونی به game master نامه بنویس.
hamedhamedhamed
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۰۴
سلام
میلاد جان من میتونم تاکتیک بچینم اما نمی تونم بازیکن بخرم متنش اینه
Changing formation
If you want to improve your managing skills, why not try out different tactics and formations to see what suits your team best? As you know by now, the default formation is 4-4-2, with four defenders, two inner midfielders, two wingers and two forwards. Other common formations are 3-5-2, 3-4-3 or 5-3-2. But it is not advisable to use an extreme formation (4 inner midfielders or 6 defenders for example) as the entire training effect for the whole week may get lost.
To change formation, you need to reposition a player using his individual order menu on the 'Orders' page. For example, a defender repositioned to a forward position changes the formation from 4-4-2 to 3-4-3.
Now place a match order using a different formation than the ones you have used before.
Please note that the challenge will only be completed if the match order is set for a match that has not already been used to complete challenge 8 or 14.
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۲۸
سلام
میلاد جان من میتونم تاکتیک بچینم اما نمی تونم بازیکن بخرم متنش اینه
Changing formation
If you want to improve your managing skills, why not try out different tactics and formations to see what suits your team best? As you know by now, the default formation is 4-4-2, with four defenders, two inner midfielders, two wingers and two forwards. Other common formations are 3-5-2, 3-4-3 or 5-3-2. But it is not advisable to use an extreme formation (4 inner midfielders or 6 defenders for example) as the entire training effect for the whole week may get lost.
To change formation, you need to reposition a player using his individual order menu on the 'Orders' page. For example, a defender repositioned to a forward position changes the formation from 4-4-2 to 3-4-3.
Now place a match order using a different formation than the ones you have used before.
Please note that the challenge will only be completed if the match order is set for a match that has not already been used to complete challenge 8 or 14.
تغيير تاكتيك
اگر شما مي خواهيد مهارت مربي گري خود را افزايش دهيد، چرا تاكنيك هاي مختلف را امتحان نمي كنيد كه ببينيد كداميك با تيم شما سازگارتر است؟ همانطور كه مي دانيد، تاكتيك پيش فرض 4-4-2 با 4 مدافع، دو بازيكن مياني دو بازيكن مياني كنار و دو مهاجم مي باشد. تاكتيك هاي رايج ديگر 3-5-2 و 3-4-3 يا 5-3-2 مي باشد. اما توصيه نمي شود ار تركيبهاي افراطي ( مثلا چهار بازيكن مياني يا 6 مدافع ) كه باعث مي شود تاثير كلي تمرين براي تمام هفته احتمالا از دست برود، استفاده كنيد. براي تغيير تاكتيك شما نياز به تغيير مكان يك بازيكن با استفاده از منوي دستورات فردي در صفحه دستورات (Order) داريد. براي مثال يك مدافع به مكان مهاجم تغيير مكان بدهيم تركيب را از 4-4-2 به 3-4-3 تغيير مي دهد.
اكنون يك دستور بازي با استفاده از تركيبي كه متفاوت از آنهايي ست كه قبلا استفاده كرده ايد بدهيد.
لطفا توجه كنيد كه اين مساله هنگامي كامل مي شود كه دستور بازي كه براي بازي داده مي شود تا كنون براي تكميل مسائل 8 يا 14 استفاده نشده باشد.
hamedhamedhamed
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۴۹
مرسی از فرزان که ترجمه کرد من همه چلنجارو رد کردم
مرسی از کسایی که کمکم کردند
LA-soshiant
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۰۸
مرسی از فرزان که ترجمه کرد من همه چلنجارو رد کردم
مرسی از کسایی که کمکم کردند
تست ها رو حل كردی حامد ؟
:new_russian:
hamedhamedhamed
سه شنبه ۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۴۶
سلام
آره احمد رضا و یك بازیكن توپم خریدم تازه
مرسی از همه كه كمك كردن البته 5 تای آخرشو خودم حل كردم
Milad Gerrard
سه شنبه ۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۱۹
من از تو قرض در بیام ورزشگاهمو آپگرید می كنم بازیكن خوبم می خرم.
فقط این قرضه رو یك كاریش بكنم...
LA-soshiant
سه شنبه ۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۳۶
حالا چه قدری توی قرضی؟
آدم بدون قرض و قوله نداریم كه
منم كلش تو قرضم . . . ولی خدا بزرگه
:2:
fcsooti
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۱۶
ای بابا قرض که طبیعیه. فقط بپا زیادی زیاد نشه.
من دو فصل نتونستم مثبت کنم. فصل سوم یه بازی کن فروختم تازه شد نزدیکای صفر
fcsooti
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۲۴
خدا رو شکر بالاخره این هتریکی ها فهمیدن گند زدن با این تمریناتشون. قراره این هفته درست بشه انشا الله
fcsooti
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۳۵
کاشکی مرحله قبلی حذف شده بودم.
با این فورم افتضاح و 3 تا مصدوم و اینا اونم جلو کی تاج تهران. امیدوارم با قدرت اصلیش نیاد وگرنه 2 رقمی می شیم :دی
نمی دونم هر کاری می کنم کل کلم نمیاد برای تاج تهران
الان رفتم چه ملغمه ای درست کردم. ترکیبی از ذخیره ها و بازی کرده ها, از ترس مصدومیت یه سری رو نزاشتم تو زمین, تاتیک هم گذاشتم هردم بیلی؛ فقط مونده بود نوع بازی رو بزارم play it cool
LA-soshiant
پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۱۲
ای وای . . . حسین چی به سر تیمت آوردی ؟
جلوی تاج چقدر بد بازی كردن . . .
اگه یه كم آماده می بودن . . . حتی می تونستی ببریش :img-pirate2:
اتفاقات احمقانه ای كه توی تمرین هفته ی قبل رخ داد . . . باعث این كارا شد .
LA-soshiant
پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۱۸
سه تا از تیم های گروهمون آپدیت شدن . :cake:
بهشون میل زدم بیان اینجا
Rasht United
mahdi14
Mr.7 F.C
امیدوارم بچه های فعالی باشن .
hamedhamedhamed
جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۰۲
كدوم تیمها هستند؟
fcsooti
جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۵۱
ای وای . . . حسین چی به سر تیمت آوردی ؟
جلوی تاج چقدر بد بازی كردن . . .
اگه یه كم آماده می بودن . . . حتی می تونستی ببریش :img-pirate2:
اتفاقات احمقانه ای كه توی تمرین هفته ی قبل رخ داد . . . باعث این كارا شد .
والا چی بگم به این هتریکی های احمق بعد از 2 هفته تازه فهمیدن چه گندی زدن. این ترکیب این بازی در حالت عادی باید حداقل 26 ستاره می گرفت (و در حالت عادی 30تا) که به خاطر فورم پایین بازیکنها (که حتی با فورم 2 هم مجبور شدم بازی بدم تا 11 نفر تکمیل بشه) اینطوری شد.
//
شنیدم ساپورت گرفتی, چطوری؟ چی شد؟ از کجا؟
//
این بچه ها هم بیان ببینیم کی به کیه.
fcsooti
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۴۱
آقا اين هتريك را چه مي شود؟
بعد از يه سري اتفاقات ناخوش آيند داره يه اتفاقاتي مي افته.
فورم ها بهتر شد و تو يكي دو هفته ديگه عالي مي شه.
يكي از چهارتا مصدومم به زندگي طبيعي برگشت. (البته 4تا بازي 4تا مصدوم خيلي آمار افتضاحيه)
بالاخره بعد از مدت ها يه بازيكن جوان كشيدم بيرون كه بيشتر از 2 ميليارد قيمتشه.
اين ديگه خيلي باور نكردنيه، الان من ساپورت دارم. نم دونم چي چطوري. البته قبلا ساپورت داشتم و تو مسابقه پيش بيني برنده شده بودم. ولي اين يكي معلوم نيست از كجا اومده
Don M Corleone
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۱۷
مراجعه شود لطفا!حتما!
LA-soshiant
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۱۰
گزارش لحظه به لحظه ی بازی :
نیمه ی اول بازی ها با آتیش بازی بروبچز همراه بوده . . .
:cake:
mahdi14 - amaghoo (45 minute(s) played) 0 - 6
45 minutes: It was 0 - 6 at the break. amaghoo, bringing their ball possession to 90 percent, dominated the battle.
:img-pirate2:
Milad LFC - Rasht United (45 minute(s) played) 4 - 0
45 minutes: 4 - 0 was the halftime score. This half belonged to Milad, who controlled the ball 82 percent of the time.
:give_rose:
Abihaye_paytakht - Mr.7 F.C (45 minute(s) played) 3 - 0
45 minutes: Halftime score was 3 - 0. Abihaye_paytakht dictated play, as they maintained 64 percent of possession.
:icon_clown:
FC STSAAK! - FC Sooti (45 minute(s) played) 0 - 3
45 minutes: In the game's 45th minute Sooti's Weng Ji Guardia limped slightly after a late challenge, but he was able to continue. In the 45th minute, Sooti's Borzou Raminfar burst through the central defence and let loose a cannonball of a shot, scoring for 0 - 2. The visitors' Farshad Azizi took advantage of an error due to a misunderstanding between the home side's goalie and central backs in the 45th minute. 0 - 3 for Sooti. There was a bit of a mixup on the field as Sooti found themselves out of position and their organization level dropped to weak. It was 0 - 3 at the break. This half belonged to Sooti, who controlled the ball 64 percent of the time.
جالب بازیه حسینه كه دقیقه ی 45 دو تا گل دیگه زد . . . ( البته با كمك مدافع حریف )
fcsooti
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۵۱
به سلامتی این هفته هم رد شد رفت.
برای اولین بازی تو این فصل مصدوم نداشتم. فقط یکی از مدافع ها تا نزدیک مصدومیت رفت و زنده برگشت.
برای اولین بار سنترال اتکم به سالید رسید
برای اولین بار 3-4-3 بازی کردم.
برای اولین بار 3تا از هافبک هام هم زمان اولین بارشون بازی می کردن.
fcsooti
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۵۲
راستی چه آتیش بازی کرد آماقو. بابا یواشتر مردی بچه مردم رو
Milad Gerrard
دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۱۶
خب من سه تا مصدوم دادم:گریه:
یك كارت قرمز:گریه:
3-4-3 بازی كردم.
5-0 بردم:دی
بازی بعدی هم كه با آماقو هستم...
LA-soshiant
دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۳۶
تیمم به شدت مغرور شده و روحیه شون خیلی بالاست .
روانشناسام رو اخراج كردم .
میلاد بازیه بعدی با همیم ها . . . :kahvecy0:
امیدوارم از خوان دوم هم رد شم .
خوان اول كه حسین بود . . .
فرم بازیكنام پایینه . . . امیدوارم هفته ی بعد بره بالا . . .
از این سه نفر جدیدی هم كه تیم گرفتن فقط یكی شون به تیمش سر زده . . . چقدر بی بخار :scare:
مگه نه !
میلاد لیگت پر نمی شه . . . بیا لیگ ما دیگه . . . :cool2:
Milad Gerrard
سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۶, ۰۶:۵۱
تیمم به شدت مغرور شده و روحیه شون خیلی بالاست .
روانشناسام رو اخراج كردم .
میلاد بازیه بعدی با همیم ها . . . :kahvecy0:
امیدوارم از خوان دوم هم رد شم .
خوان اول كه حسین بود . . .
فرم بازیكنام پایینه . . . امیدوارم هفته ی بعد بره بالا . . .
از این سه نفر جدیدی هم كه تیم گرفتن فقط یكی شون به تیمش سر زده . . . چقدر بی بخار :scare:
مگه نه !
میلاد لیگت پر نمی شه . . . بیا لیگ ما دیگه . . . :cool2:
بابا لیگ شما شروع شده نمی تونم برم.
تو بیا لیگ ما خیلی باحال میشه ها!!!:icon_bravo::icon_bravo:
mahdi14
چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۳۴
ba salam ma ham omadim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:6::6::6::6::6::6::6: :6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6:
Milad Gerrard
چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۴۰
ba salam ma ham omadim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:6::6::6::6::6::6::6: :6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6:
خوش اومدی:heart::heart::dance::yahoo:
امیدوارم خودت و تیمت موفق باشین:blush2:
LA-soshiant
چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۳۷
بابا لیگ شما شروع شده نمی تونم برم.
تو بیا لیگ ما خیلی باحال میشه ها!!!:icon_bravo::icon_bravo:
مدونی . . . لیگ ما قفل شده و غیر قابل عضو شدنه . . .
همین طور پا در هوا موندیم .
با بچه های لیگ قرار گذاشتم كه همه با هم از اون خارج شیم و روز یكشنبه با هم عضو شیم .
تو هم از این لیگ خارج شو و بیا اونجا . . .
بچه های لیگ ما با اسم لیگت موافق نبودن . . . وگرنه می اومدیم سرت خراب می شدیم . :kahvecy0:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به آقا مهدی عزیز هم تبریك می گم .
امیدوارم روزهای خوبی در كنار هم داشته باشیم .
حاجی تو هم كه توی هیچ لیگی عضو نشدی . . . بیا توی لیگ جوانان ما
راستی . . .
یه معرفی هم بكن خودتو تا بیشتر بشناسیمت . :cool2:
fcsooti
چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۵۸
خوش گلدی. معرفی نکردی
LA-soshiant
پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۱۳
چه پول های كه داره الكی هدر می ره . . .
تیم Rasht United توی گروه ماست . . . یارو بی خیال تیمش شده ، :img-lazy:
اونوقت بهش ساپورتر هم دادن .
LA-soshiant
يکشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۲۶
حسین . . . این زندی كیه دیگه
عجب بازیكنای باكلاسی داری . . . :stinker:
یواش تر بابا . . . آتیش بازی راه انداختی؟
تا صفحه آپدیت میشه . . . یه گل می زنی . . .
یه كم جنبه داشته باش!
:blush2:
fcsooti
يکشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۱۰
حسین . . . این زندی كیه دیگه
عجب بازیكنای باكلاسی داری . . . :stinker:
یواش تر بابا . . . آتیش بازی راه انداختی؟
تا صفحه آپدیت میشه . . . یه گل می زنی . . .
یه كم جنبه داشته باش!
:blush2:
می بینم که تو هم همچبن بی جنبه بازی در اوردی. با همه آره با میلاد هم آره؟
//
این بازیکنها رو از تو لپ لپ در اوردم البته یه سری لپ لپ ها تقلبی بود.
زندی هم دست پخت خود تیمه. از جوانان اومده یه دو هفته ایه دارم بهش میدون می دم ببینم آدم می شه یا نه.
با کلاسی بازیکنهای منو از کجا در اوردی؟
LA-soshiant
يکشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۲۳
نتیجه ی پایانی بازیها :
اینم جدول :
و آقایان گل تا این هفته :
البته این بازیكن 6 گله من هیچی نداره به جز غیرت . . . چون در مقایسه با بازیكن حسین احساس حقارت بهم دست می ده . . .
بازیهای هفته ی بعد :
Milad Gerrard
دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۲۹
مهمترین بازی هفته بعد:
آبیهای پایتخت-اف سی سوتی
hamedhamedhamed
دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۵۲
سلام
میلاد من هفته دیگه با احمد رضا دارم
آبیهای پایخت _ آماقو
چه شود
Milad Gerrard
دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۱۱
سلام
میلاد من هفته دیگه با احمد رضا دارم
آبیهای پایخت _ آماقو
چه شود
ببخشید خواب آلود بودم:confused::eek3:
Milad Gerrard
سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۶, ۰۶:۳۰
بچه ها برای روزنامه تیتر بفرستید به بابك توتی تا روزنامه گروهمون دربیاد!
LA-soshiant
سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۴۸
بچه ها برای روزنامه تیتر بفرستید به بابك توتی تا روزنامه گروهمون دربیاد!
روزنامه كی در می آد؟ :borg:
Milad Gerrard
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۶, ۰۶:۵۱
درست نمیدونم هر گروهی بیشتر تیتر داشته باشه روزنامش درمیاد ها!!!
شما پیام خصوصی ت رو بزن!
alex_irooni
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۳۳
سلام
بازی هفته 5 دسته 5 یادتون نره گل بازیهاست
Pars juve - Invincible Juve 08/19/2007:ok::ok:
LA-soshiant
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۰۵
یه دو سه روزی بود كه نمی تونستم وارد سایت بشم . . . واسه شما هم این مشكل پیش می اومد؟
راستی . . . حامد . . . بازیه امروز . . . مساوی نمی شه . . . یا می برم یا می بازم . . . چون این سه امتیاز توی خونه ی تو برام خیلی مهمه . . . سه امتیازو بده دیگه . . . اذیت نكن . . . آفرین پسر خوب .
Milad Gerrard
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۲۷
آره مشكل سایت بوده برا هیچ كی بازی نمی شده.
من دارم پیك میرم به نظر شما مشكلی نداره؟
نمیبازم یا مساوی نمیكنم؟؟
Milad Gerrard
سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۸۶, ۰۶:۳۱
نتایج:
یك آتیش بازی دیگه از fc sooti كه مهدی 14 رو 10-0 درهم كوبید!
حساس ترین بازی هفته طوری به برد آماقو انجامید كه اوایل بازی عقب بود!
mr.7 fc هم تونست رشت یونایتد رو 4-1 شكست بده!
و اما Milad LFC تیم FC STSAAK رو در یك بازی كه پیك به میدان رفته بود شكست داد!
wantonboy13
پنجشنبه ۱ شهريور ۱۳۸۶, ۱۳:۵۹
برو بچه های دسته چهار ، گروه 12... اگه میخواین گروهتون معروف تر بشه اخبار تیمتونو برام بفرستین . برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه كنید : [Only Registered And Activated Users Can See Links]
wantonboy13
پنجشنبه ۱ شهريور ۱۳۸۶, ۱۴:۰۰
برو بچه های دسته چهار ، گروه 12... اگه میخواین گروهتون معروف تر بشه اخبار تیمتونو برام بفرستین . برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه كنید : [Only Registered And Activated Users Can See Links]
:good: :good: :good: :good:
:good: :good: :good: :good:
LA-soshiant
شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۶, ۱۱:۲۶
میلاد فقط 900 تا به ورزشگاهت اضافه كردی ؟
می دونی كه افزایش ظرفیت ورزشگاه كمی باعث نارضایتی هواداران می شه . . . چوناز نظر اونا ، تو پولی رو كه می تونستی برای خرید بازیكن جدید و تقویت خطوط تیمت مصرف كنی . . . خرج ورزشگاهت كردی .
به نظر من هر دفعه كه تصمیم می گیری ورزشگاهت رو بزرگ كنی ، 3 تا 5 هزار تا صندلی جدید اضافه كن نه 900 تا.
fcsooti
شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۶, ۱۴:۳۰
میلاد فقط 900 تا به ورزشگاهت اضافه كردی ؟
می دونی كه افزایش ظرفیت ورزشگاه كمی باعث نارضایتی هواداران می شه . . . چوناز نظر اونا ، تو پولی رو كه می تونستی برای خرید بازیكن جدید و تقویت خطوط تیمت مصرف كنی . . . خرج ورزشگاهت كردی .
به نظر من هر دفعه كه تصمیم می گیری ورزشگاهت رو بزرگ كنی ، 3 تا 5 هزار تا صندلی جدید اضافه كن نه 900 تا.
چه تماشگرهای نفهمی. حقشونه بیان پست در بسته بمونن.
fcsooti
يکشنبه ۴ شهريور ۱۳۸۶, ۱۹:۳۶
خب نمی دونم چرا امروز بازیکنهای تیم پاچه می گرفتن. 2 تا اخراجی دادم. از دقایق اولیه بازی 10 نفره بودم. ولی باز هم بد نبردم. اینطوری پیش بره بازی آخر تیم اول رو مشخص می کنه.
//
از نیم فصل هم یه گرد گیری خواهم کرد یه چندتا ستاره های تیم رو که سنشون بالاس رو می فرستم برن.
Milad Gerrard
دوشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۶, ۱۰:۳۹
احمد رضا چرا 2-0 عقب افتاده بودی؟:biggrin:
بازی ما كه به خیر گذشت 5-0 بردیم.
سوتی منتظر ما باش!
fcsooti
دوشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۶, ۱۶:۲۵
سوتی منتظر ما باش!
میلاد این هفته با تو دارم؟ چه جالب :دی
خوب شد گفتی. می خواستم یه ترکیب عجیب غریب بچینم برای بازی.
Milad Gerrard
دوشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۶, ۱۷:۲۵
میلاد این هفته با تو دارم؟ چه جالب :دی
خوب شد گفتی. می خواستم یه ترکیب عجیب غریب بچینم برای بازی.
زیاد نزنی ها منم آدمم دل دارم:biggrin:
:victory:
LA-soshiant
دوشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۶, ۱۸:۵۲
سوتی منتظر ما باش!
دروازه بانم . . . من هرچی می كشم از این دروازه بانم می كشم .
ایشا ا... زود دكش كنم بره .
fcsooti
دوشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۶, ۲۱:۱۸
دروازه بانم . . . من هرچی می كشم از این دروازه بانم می كشم .
ایشا ا... زود دكش كنم بره .
من 2تا سالید دارم یکیشون رو بدم خدمتتون؟
Milad Gerrard
سه شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۶, ۱۱:۴۸
آقا من دارم فرم تمرین میدم برا این بازی!
راستی حسین به این مهاجم خفنت(اسمش چی بود؟)بگو زیاد جو نگیرش ها دروازبان من جوونه!
fcsooti
سه شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۶, ۱۵:۴۳
آقا من دارم فرم تمرین میدم برا این بازی!
راستی حسین به این مهاجم خفنت(اسمش چی بود؟)بگو زیاد جو نگیرش ها دروازبان من جوونه!
والا این مهاجم خفنه ما که گل زدن بلد نیست. اون گل زن خفنه در اصل هافبکمه و اون یکی مهاجمم هم گل می زنه هم از اون دوتای دیگه اسکیلش پایینتره.
خواستی لیست بده بازیشون ندم :دی
Milad Gerrard
سه شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۶, ۱۸:۱۰
:دی
fcsooti
يکشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۶, ۰۸:۵۳
میلاد خداییش خوش شانسی. تو بازی قبلی 2 تا بازیکنام کارت قرمز گرفتن یکی هم که مصدومه. منم زدم رگ بی خیالی
و به چند نفر استراحت دادم. احتمالا دگت کنی بتونی ببری
Milad Gerrard
يکشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۶, ۱۷:۲۱
نهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههه
orders رو برای این بازی به این حساسی اشتباه دادم!!!!!!!!
نمیدونم چرا این جوری شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من درست داده بودم بعد دیدم اسم بازیكنای دیگه تیممو نوشته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجب شانسی داریما!!!!!!!!!!!!!!!!!1
fcsooti
يکشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۶, ۱۸:۰۰
نهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههه
orders رو برای این بازی به این حساسی اشتباه دادم!!!!!!!!
نمیدونم چرا این جوری شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من درست داده بودم بعد دیدم اسم بازیكنای دیگه تیممو نوشته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجب شانسی داریما!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ههه ههه هه هه
خوبه اشتباه دادیا. فعلا که 3-1 عقبم.
fcsooti
يکشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۶, ۲۰:۲۶
خب 3-2 باختم به سلامتی و خیالم از بابت صعود به مرحله بعد راحت شد :دی
الان هم وقتشه یه چندتا از بازیکنهای مسن رو بفروشم و یه چندتا جوون آتیه دار پیدا کنم.
LA-soshiant
يکشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۶, ۱۲:۴۸
آخیششش . . . تقریبا خیالم از صعود راحت شد . :blush2:
حالا بچسبم به ورزشگاهم . . .
اوضاع تیمم خیلی به هم ریخته است . . . باید یه سر و سامانی بهش بدم .
به دوست عزیز تازه واردمون . . . رضا حاجی . . . هم خوش آمد می گم . ( البته اگه به اینجا سر بزنه ) .
Milad Gerrard
يکشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۶, ۲۱:۰۸
این سوتی هم كه انتقام گرفت!
ولی به طرز خیلی باحالی 28.5 ستاره رو بالاخره گرفتم و دارم به احمدرضا نزدیك می شم.
باید پولامو جمع كنم تا ورزشگاهو آپگرید كنم.....
ولی كو پول؟؟؟
LA-soshiant
چهارشنبه ۴ مهر ۱۳۸۶, ۲۱:۵۱
اه . . . میلاد , پس ساپورترت چی شد ؟
بالاخره فهمیدی ؟
آخ . . . خیلی واسه پیراهن و لوگو و . . . زحمت كشیدی . . .
از جی امت بپرس . . . ببین چی می گه . . . مگه ساپورتر یك ساله نبود؟
تازه اگه اینطوری باشه . . . من باید چند روز قبل از تو ساپورترم رو از دست می دادم . . . چون زودتر از تو گرفتم .
Milad Gerrard
پنجشنبه ۵ مهر ۱۳۸۶, ۱۳:۱۷
نمی دونم بهم ای میل زدن گفتن چون پول نمیدونم چی رو ندادم قعطش كردن!
:(
LA-soshiant
پنجشنبه ۵ مهر ۱۳۸۶, ۱۴:۱۳
نمی دونم بهم ای میل زدن گفتن چون پول نمیدونم چی رو ندادم قعطش كردن!
:(
از قدیم گفتن , . . . باد آورده را باد می برد :boredom:
حالا ساپورتر منو كی بگیرن . . . خدا می دونه !
LA-soshiant
دوشنبه ۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۳:۰۳
خب آقا جون خطا نكن دیگه. . . :dance:
مگه نمی بینی من یه پنالتی زن world class دارم ؟
.
.
.
ولی خودمونیم ها . . . داور كمی با تیم ما مهربون بود . :heart:
2 خطا و دو پنالتی و آخر سر 2 گل . . .
روی تیم من خطا زیاد می شه . . . ولی چون 5 فیزیوتراپ دارم . . . كمتر مصدوم می شن .
از نتیجه راضیم . . . مگه می شه راضی نباشم . . . میلاد رو توی خونه اش زدم ! كاری كه احتمالش خیلی كم بود . . . به خاطر دروازه بان اینادكوئت تیمم , گفتم هر حمله ای كه میلاد بكنه . . . یه گل می زنه .
همون اول هم آتیش بازی رو شروع كرد ولی خوب خودمونو جمع كردیم .
ورزشگاه بزرگ آپادانا . . . یك روز قبل از بازی با حسین آماده می شه . . . ورزشگاه سی و چهار هزار نفری
كه 13 میلیارد خرجش كردم !
حامد,حسین . . . كجائید دیگه . . . سراغی از گروه 12 نمی گیرید .
LA-soshiant
دوشنبه ۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۳:۱۰
از قدیم گفتن , . . . باد آورده را باد می برد :boredom:
حالا ساپورتر منو كی بگیرن . . . خدا می دونه !
توی گروه ما . . . دیگه هیشكی ساپورتر نداره , غیر از آماقو . . .
عجیبه !
و مشكوك !
Milad Gerrard
دوشنبه ۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۴:۳۷
بله دیگه , بالاخره این بازی رو هم باختیم...
خیلی داور نامردی كرد!
2 تا پنالتی!!!!
اگه اون پنالتی ها نبود ما 3-2 برده بودیم!
hamedhamedhamed
جمعه ۲۰ مهر ۱۳۸۶, ۱۲:۰۹
سلام كجائید بچه ها خیلی وقته نیومدین اینجا
من فردا با اف سی سوتی بازی دارم
Milad Gerrard
جمعه ۲۰ مهر ۱۳۸۶, ۱۲:۵۹
یك مهاجم جوون سالید فروختم یك مهاجم خوب دیگه خریدم!
حدود 1.5 میلیارد سود داشت!
امید وارم زود تر این لیگ جوانان تموم شه تا بازیكنمو پروموت كنم....
fcsooti
جمعه ۲۰ مهر ۱۳۸۶, ۲۱:۲۲
سلام كجائید بچه ها خیلی وقته نیومدین اینجا
من فردا با اف سی سوتی بازی دارم
این بازی پس فردا هستشا زود نیایی می خوری به استادیوم خالی.
//
والا این هتریک که برای آدم چیز اعصاب نمی زاره. 2 هفته نبودم حالا که اومدم می بینم از 4 تا بازیکن تاپم 3 تاشون خفن مصدوم شدن ولی خب یکیشون با اینکه مصدوم شده ولی یه درجه پیشرفت کرده و به لول 11 رسیده
Milad Gerrard
شنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۶, ۰۶:۵۴
هر كسی بگه چی تمرین میده تا بفهمیم چی به چیه؟:دی
من خودم پلی میكینگ تمرین میدم.
hamedhamedhamed
شنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۶, ۱۱:۴۳
سلام نترس ما به ورزشگاه خالی نمیخوریم تیم ما تماشاگراش رو هم میاره هر شهری كه میره
من این بازیو فقط برا برد میام مواظب باش
Lord Milad
شنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۶, ۱۵:۴۰
عید سعید فطر را بر شما تبریك عرض مینمایم...
LA-soshiant
يکشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۶, ۱۲:۱۴
هر كسی بگه چی تمرین میده تا بفهمیم چی به چیه؟:دی
من خودم پلی میكینگ تمرین میدم.
من ست پیسز تمرین می دم . . . اما با تغییرات جدید , بهتره بی خیال شم !
به نظرتون تمرین دروازه بانی چطوره ؟
Milad Gerrard
يکشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۶, ۱۷:۴۰
اگه فصل بعد این دروازبان جوانانم كه 8.5 ستاره تو جوانان میگیره رو بخری عالیه;-)
LA-soshiant
يکشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۶, ۲۰:۴۱
اگه فصل بعد این دروازبان جوانانم كه 8.5 ستاره تو جوانان میگیره رو بخری عالیه;-)
8.5 ستاره ؟
چه خبره بابا . . . حالا كی می تونی پروموتش كنی ؟
فك كنم تا اون موقع ، به درجات والای انسانی رسیده باشه :-)
الان حدس می زنی اسكیلش چند باشه؟
راستی بچه ها . . . اگه انگلیسی تون خوبه ، می تونید توی یه فدراسیون عضو بشید .
مثلا تو میلاد . . . می تونی عضو فدراسیون پلی میكینگ بشی !
اونجا می تونی اطلاعات خیلی خوبی درباره ی نحوه ی تمرین دهی هافبك ها و خیلی مطالب جالب دیگه كه به درد تمرین دادن می خوره ، به دست بیاری .
Milad Gerrard
سه شنبه ۲۴ مهر ۱۳۸۶, ۱۴:۱۳
برای عضو شدن تو فدراسیون باید ساپورتر داشته باشی!
من یه زمانی عضو 5 تا فدراسیون بودم.....
LA-soshiant
چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۶, ۱۲:۰۷
برای عضو شدن تو فدراسیون باید ساپورتر داشته باشی!
من یه زمانی عضو 5 تا فدراسیون بودم.....
آره . . . یادم نبود .:beee:
LA-soshiant
چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۶, ۱۲:۲۹
حسین . . . Koorosh Kamrani كماكان در رده ی سوم برترین گلزنان دسته چهار ه .
اسكورینگش چنده ؟
من فقط یه مهاجم اكسلنت دارم .
hamedhamedhamed
چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۶, ۱۸:۵۹
سلام
من امروز ورزشكاهمو گسترش دادم
ورزشگاه 12002 نفری آبیهای پایتخت به ورزشگاهی 15600 نفری تبدیل می شود
روز 27/10/2007 اماده است فقط حیف شد كه برای بازی با میلاد آماده نمیشه (بازیه ما 21/07/2007 ) همین یكشنبه هست از شما دعوت می كنم این بازیو ببینید همونطور كه میلاد تو خبرگزاریش گفته این بازی یه بازیه تشریفاتی نیست بلكه یك بازیه كاملا حیثیتیه كه میلاد بازیه رفتو باخته مییاد در ورزشگاه بلو استارس ایران برای انتقام و من هم میام برا دفاع از نتیجه بازیه رفت یعنی برد پس تا یكشنبه منتظر این بازیه حساس میمونیم
به امید پیروزی تیم آبیهای پایتخت در مقابل میلاد ال اف سی
LA-soshiant
چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۶, ۲۰:۲۸
هفته ی آینده یه بازیه حساس دیگه بین آماقو و اف سی سوتی برگزار می شه !
كه به نظرم مهم باشه .
برای حسین از این نظر كه بازیه رفت توی ورزشگاه خودش باخته !
و برای من از این جهت كه ثابت كنم الكی صدر نشین گروه نشدم . . . چون همونطور كه همه می دونیم ، تیم حسین ، قدرتمندترین تیم گروهه . . .
یه روز قبل از بازی . . . ورزشگاه 34000 نفری آپادانا افتتاح می شه !!! :notify:
و هواداران بی صبرانه منتظر این بازین تا ورزشگاه رو گوش تا گوش پر كنن . اگه هوا خوب باشه ، احتمال میدم تا 30000 تا پر شه . :friends:
fcsooti
چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۶, ۲۲:۴۳
حسین . . . Koorosh Kamrani كماكان در رده ی سوم برترین گلزنان دسته چهار ه .
اسكورینگش چنده ؟
من فقط یه مهاجم اكسلنت دارم .
جدا خودم تو نخ این جور چیزا نیستم. از کجا می شه دید؟ آیا با ساپورتر؟
این بنده خدا شده آیینه دق مهاجم های ما تو تیم از نظر اسکورینگ نفر 8ام هست ولی خب شم گلزنی داره. اسکورینگش 5 یا همن ایندکویت هست.
البته مهاجم های اصلیم یکیشون لول 11 و یکی دیگه 9 هست که هر چی لولشون پایینتره بیشتر گل زدن.
fcsooti
چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۶, ۲۲:۴۸
هفته ی آینده یه بازیه حساس دیگه بین آماقو و اف سی سوتی برگزار می شه !
كه به نظرم مهم باشه .
برای حسین از این نظر كه بازیه رفت توی ورزشگاه خودش باخته !
و برای من از این جهت كه ثابت كنم الكی صدر نشین گروه نشدم . . . چون همونطور كه همه می دونیم ، تیم حسین ، قدرتمندترین تیم گروهه . . .
یه روز قبل از بازی . . . ورزشگاه 34000 نفری آپادانا افتتاح می شه !!! :notify:
و هواداران بی صبرانه منتظر این بازین تا ورزشگاه رو گوش تا گوش پر كنن . اگه هوا خوب باشه ، احتمال میدم تا 30000 تا پر شه . :friends:
خداییش آخر خوش شانسی. بازی رفت که اون مشکل فورم ها بود. حالا هم به عکس زیر نگاه کن
بر حسب اسکورینگ مرتب شده. البته یه کم پایینتر هم 2تا بانداژی دارم که خب اونها رو نزاشتم. احتمالا خرید های فصل بعدم رو امروز فردا بکنم و با بازیکنهای جدید بیام تو زمین.
LA-soshiant
پنجشنبه ۲۶ مهر ۱۳۸۶, ۱۰:۵۵
جدا خودم تو نخ این جور چیزا نیستم. از کجا می شه دید؟ آیا با ساپورتر؟
این بنده خدا شده آیینه دق مهاجم های ما تو تیم از نظر اسکورینگ نفر 8ام هست ولی خب شم گلزنی داره. اسکورینگش 5 یا همن ایندکویت هست.
البته مهاجم های اصلیم یکیشون لول 11 و یکی دیگه 9 هست که هر چی لولشون پایینتره بیشتر گل زدن.
از سایت [Only Registered And Activated Users Can See Links] . اگه دسته 4 رو انتخاب كنی و روی top scorer كلیك كنی ، همه چیز رو می بینی.
LA-soshiant
پنجشنبه ۲۶ مهر ۱۳۸۶, ۱۱:۰۲
خداییش آخر خوش شانسی. بازی رفت که اون مشکل فورم ها بود. حالا هم به عکس زیر نگاه کن
بر حسب اسکورینگ مرتب شده. البته یه کم پایینتر هم 2تا بانداژی دارم که خب اونها رو نزاشتم. احتمالا خرید های فصل بعدم رو امروز فردا بکنم و با بازیکنهای جدید بیام تو زمین.
منم چوب حراج زدم به بازیكنام و دارم همه رو می فروشم . الان اگه یكی از مدافعام مصدوم بشه ، هیشكی نیست كه به جاشون بیاد به بازی .
شاید تا قبل از بازی ، یه بازیكن بریلیانت خریدم ( در واقع اولین بازیكن بریلیانتی كه به تیمم ملحق می شه )
اما اینكه تو چه پستی ؟ . . . نمی دونم .
Milad Gerrard
جمعه ۲۷ مهر ۱۳۸۶, ۰۷:۲۶
سلام
من امروز ورزشكاهمو گسترش دادم
ورزشگاه 12002 نفری آبیهای پایتخت به ورزشگاهی 15600 نفری تبدیل می شود
روز 27/10/2007 اماده است فقط حیف شد كه برای بازی با میلاد آماده نمیشه (بازیه ما 21/07/2007 ) همین یكشنبه هست از شما دعوت می كنم این بازیو ببینید همونطور كه میلاد تو خبرگزاریش گفته این بازی یه بازیه تشریفاتی نیست بلكه یك بازیه كاملا حیثیتیه كه میلاد بازیه رفتو باخته مییاد در ورزشگاه بلو استارس ایران برای انتقام و من هم میام برا دفاع از نتیجه بازیه رفت یعنی برد پس تا یكشنبه منتظر این بازیه حساس میمونیم
به امید پیروزی تیم آبیهای پایتخت در مقابل میلاد ال اف سی
می بینم كه ورزشگاهم مقابل حامد كم آورد:biggrin:
ماله من هنوز 15000 نفریه!
اما تصمیم گرفتم بعد از این فصل ورزشگاهم به حدود 18000 تا یا كمتر یا بیشتر برسونم...
در هر صورت آماده شكست در بلواستار ایران باش!
LA-soshiant
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۴۴
بالاخره ورزشگاه 34000 نفری آپادانا افتتاح شد :
:shades_smile::wink:
فعلا تا یك فصل نیازی به افزایش ظرفیت ندارم .
حسین شانس آوردی كه هوا فردا بارونیه وگرنه ورزشگام مملو از تماشاگر می شد .
اون دو تا بازیكن جدیدت فردا بازی می كنن؟
hamedhamedhamed
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۸:۰۹
میلاد من 3 تا از بازیكنای ثابتمو به خاطر محرومیت و مصدومیت تو بازی با تو ندارم اما بازم عمرا اگه ببازم
Milad Gerrard
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۵:۴۵
اتفاقا من همین جوری برای تبریك سومیم یك وینگ بك 3 ستاره خریدم!
LA-soshiant
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۲۰:۴۵
بالاخره تموم شد . . .
این فصل هم با تموم فراز و نشیب هاش تموم شد و باید برای فصل بعد آماده شد .
اولین كاری كه كردم . . . اسم تیمم رو به Apadana تغییر دادم و از شر اون اسمی كه دوستم روی تیمم گذاشته بود خلاص شدم . ( %3 از فان كلوبم رو از دست دادم )
اسم ورزشگاهم رو هم به Ushida تغییر دادم . ورزشگاهی كه واسه ی بازی با حسین تا 33870 نفر پر شده بود .
حالا حالا ها كار دارم با این تیم . . .
LA-soshiant
پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۴۲
سلام بچه ها . . . :blush2:
می خواستم خداحافظی كنم . . . رفتم دسته 3 گروه 8 . . . همون گروهی كه دو فصل پیش حسین توش بود و فصل قبل هم بیلزرد اونجا بود !!!
امیدوارم بتونم حداقل 1 فصل توی دسته 3 دوام بیارم و نماینده ی خوبی برای گروهمون باشم .
میلاد ، حامد و حسین . . . از اینكه دوستای خوبی مثل شما دارم ، خیلی خوشحالم . چون از شما خیلی چیزها یاد گرفتم . ما در كنار هم رشد كردیم و با رقابت جذابی كگه داشتیم ، باعث فعالتر شدن گروه شدیم . راستش خوشحالم كه این فصل ، دیگه توی گروه شما ( گروهمون ) نیستم چون شماها خیلی قوی شده اید . . . حتی این تیمای جدید گروه رو هم اگه نگاه كنید ، می بینید كه دارن هی بازیكن می خرن . . . فصل بعد فصل سختی خواهد بود . . . اگه همه بخواین قهرمان بشین . . .
به خاطر همه چیز متشكرم :)
خداحافظ
سعی می كنم همیشه به اینجا سر بزنم .
Milad Gerrard
پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۴:۰۶
خداحافظ , واقعا ناراحت شد كه دیگه این جا نیستی , من از اولین فصلم باهات بودم و به بودنت تو گروه عادت كرده بودم , امیدوارم این فصل صعود كنم تا به گروه تو بیام.
fcsooti
جمعه ۱۱ آبان ۱۳۸۶, ۲۲:۲۹
نرو. نرو. نرو....
امیدوارم فصل بعد سقوط کنی تا با هم دوباره تو به گروه باشیم چون من این فصل هم صعود بکن نیستم :دی
Milad Gerrard
يکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۲۰
این فصل من میخوام برم پیش احمدرضا تا تو غربت نباشه:دی
ان شا الله صعود میكنم!
LA-soshiant
يکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۶, ۲۰:۱۴
این فصل من میخوام برم پیش احمدرضا تا تو غربت نباشه:دی
ان شا الله صعود میكنم!
غریبی ، بی كسی اندازه داره . . . دل منم آخه خدایی داره
LA-soshiant
دوشنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۶, ۱۰:۲۹
میلاد این miyuner رو می شناسی ؟
شعارش فورزا لاتزیو ه
Milad Gerrard
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۱۴:۵۲
برای چی؟
نه نمیشناسم!
Milad Gerrard
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۶, ۱۴:۵۵
راستی!
حامد من بازی اولم با تو دارم حسینم با اون تیم جدید یعنی بیلزرد داره!
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.