توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلکلهای دوستانه
Sor3na
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۰۷
خب یه موضوعی این وسط هست که من بهش فکر میکردم.در حال حاضر افرادی که تو این سایت فعالیت میکنن شاید بیشترشون با هم حتی یه بازی هم نداشته باشن(به جز افراد لیگ و دسته دوئی ها).من پیشنهادم اینه که اونایی که از جام حذفی حذف شدن و دوست دارن بازی های دوستانه و به صورت کل کل برگذار کنن اینجا اعلام بکنن که بس صفا میده.چون به این صورت همه هم میتونن با هم بازی کنن هم میتونن با هم کل کل داشته باشن و این مزه فوتباله!
:good:
نظرتون چیه؟
پ.ن.با تشکر از زاخی که این ایده رو اجرا میکنه ولی خب من بد ندیدم که اعلام کنم همه استفاده کنیم.:jesors:
Sir Farzan Lytton
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۲۰
خب یه موضوعی این وسط هست که من بهش فکر میکردم.در حال حاضر افرادی که تو این سایت فعالیت میکنن شاید بیشترشون با هم حتی یه بازی هم نداشته باشن(به جز افراد لیگ و دسته دوئی ها).من پیشنهادم اینه که اونایی که از جام حذفی حذف شدن و دوست دارن بازی های دوستانه و به صورت کل کل برگذار کنن اینجا اعلام بکنن که بس صفا میده.چون به این صورت همه هم میتونن با هم بازی کنن هم میتونن با هم کل کل داشته باشن و این مزه فوتباله!
:good:
نظرتون چیه؟
پ.ن.با تشکر از زاخی که این ایده رو اجرا میکنه ولی خب من بد ندیدم که اعلام کنم همه استفاده کنیم.:jesors:
ولي براي بازي هاي دوستانه يه تاپيك داشتيم !
lampard
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۴۲
برای شروع من و shokrikaraj یه بازی انداختیم
Ma3oud
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۵۵
برای شروع من و shokrikaraj یه بازی انداختیم
برای شروع
جفتتون سوسکین :img-pirate2:
Ali-ss
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۱۵
آقا من می خوام ادعا کنم بهترین تیم دسته 3 هستم
دلیلش هم rating تیمم هست
به نظرتون تیمی بهتر از تیم من هم هست؟
Sepsepi
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۰۸
از تمامي دوستان خواهش مي كنم يكي بياد تيم جوانان منو ببره ، احساس ميكنم خيييلي شاخه !!! :1::img-tomato:
Dangerous boy
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۳۳
برین کنار که غول دسته 4 اومد :3:
هر کی ادعاش میشه بیاد جلو تا مثل مورچه سوسکش کنم :3:
اول از ایمان شروع کردم نفر بعد کیه ؟
یوووووهااااااااااهااااااا ااااهاااااااااااااا
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۳۶
حيف كه دارم مي رم دسته 3 وگرنه بهت مي گفتم غول دسته چهار كيه ؟
آقا من يه پست دادم اون اول مثل اينكه دوستان نگرفتن چي شد ؟!
اميــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــد ؟!
Sor3na
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۴۹
Sir Farzan Lytton جیگر..حالا اگر میخوای میتونی دو تا تاپیک رو ادغام کنی با هم ولی خب چون من کلا منظورم کل کل بود برای بازی دوستانه نخواستم اون تاپیک هم بشه پر کل کل.به هر حال هر جور خودت صلاح میدونی عمل کن.
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۲۵
Sir Farzan Lytton جیگر..حالا اگر میخوای میتونی دو تا تاپیک رو ادغام کنی با هم ولی خب چون من کلا منظورم کل کل بود برای بازی دوستانه نخواستم اون تاپیک هم بشه پر کل کل.به هر حال هر جور خودت صلاح میدونی عمل کن.
من هيچ كاري نمي تونم بكنم چون مدير اينجا نيستم.
من همين الان يه چيزي متوجه شدم ! ما اصلا تاپيكي براي بازي دوستانه تيم بزرگسالان نداريم ! پس خوش باشيد.
shokrikaraj
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۴۵
نامرد.حالا تركیب اصیتو میندازی؟؟
شیطونه میگه لیگو ولش كن بیا همشونو هتریك زده كن:3:
Dangerous boy
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۰۲
حيف كه دارم مي رم دسته 3 وگرنه بهت مي گفتم غول دسته چهار كيه ؟
آقا من يه پست دادم اون اول مثل اينكه دوستان نگرفتن چي شد ؟!
اميــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــد ؟!
نیگا کن خودش حریف نمیشه بزرگترشو صدا میکنه
بچه ننه :apophys:
Dangerous boy
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۰۳
نامرد.حالا تركیب اصیتو میندازی؟؟
شیطونه میگه لیگو ولش كن بیا همشونو هتریك زده كن:3:
من اگه ترکیب اصلی میذاشتم که کمتر از 16 تا نمیزدم [Only Registered And Activated Users Can See Links]
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۱۳
نیگا کن خودش حریف نمیشه بزرگترشو صدا میکنه
بچه ننه :apophys:
نبينم تا وقتي من دسته چهارم كسي اينجا نفس بكشه ها !
حيف كه من بازياي دوستانمو با كمتر از ليگ برتر نمي ذارم ! اونم ليگاي خارجي.
Nillo
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۰۲
کی گفت شاخه؟
Ali-ss
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۵۸
من جدی گفتم کدوم یکی از بچه های دسته 3 و نصفی از دسته 2 ادعا می کنند تیم بهتر از من دارند؟
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۰۴
من جدی گفتم کدوم یکی از بچه های دسته 3 و نصفی از دسته 2 ادعا می کنند تیم بهتر از من دارند؟
من ! :apophys:
Dangerous boy
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۴۰
من هی نمیخوام قدرت واقعیمو رو کنم هی شما تحریکم کنید [Only Registered And Activated Users Can See Links]
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۱۴
من هی نمیخوام قدرت واقعیمو رو کنم هی شما تحریکم کنید [Only Registered And Activated Users Can See Links]
نه جون من بيا رو كن ! اين تن بميره ! :apophys:
lampard
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۰۵:۴۲
ای بابا خجالت بكشین تو دسته 4 تا من هستم نبینم كسی حرف بزنه یه نگا به ریت تیم من كنید بعد صحبت كنید.زیر 156 بیاد شاید باهاش بازی كنم. دسته 3 هم به جز دو سه تا تیم كسی صحبتی نكنه .....
lampard
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۰۵:۴۴
نه جون من بيا رو كن ! اين تن بميره ! :apophys:
ریز تر از این حرفا هستی جیگگگگگگر
Sor3na
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۵۹
شما ها که اینقدر شاخ بازی در میارین دو تاتون داوطلب شید با هم بازی دوستانه بذارین،ببینیم کی کل کی رو میخوابونه.
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۳۲
ریز تر از این حرفا هستی جیگگگگگگر
رد دويلزتم ديدم تو آلتيد !
من با زير ليگ برتر دوستانه نمي ندازم. ضرره !
belervich
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۴۳
اقا رک و پوست کنده میرم سر اصل مطلب .
من یه تیم جوانان دارم که تاحالا نباخته . یه بار دیگه میگم : تاحالا نباخته
راستش یکی اولا باختم :jesors:
یکی میخوام بیاد منو ببره تو بازی دوستانه. هرکی مرده بیاد جلو ، نامرده بیاد جلو ، وجود خارجی نداره بیاد جلو . اصلا دهتایی بیاین جلو . همرو میزنم .
ما یه مشت سربازیم جون به کف . ازراییل با اکیپ ما جوره پس .
:img-gun:
Sor3na
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۴۸
هوووم سوسکی بلر جون.فقط و فقط یه دست باهات میزنم که شاختو بشکونم دیگه این طرفا نیایی.من تیم جوانانم با تیم های بزرگسال لیگ برتری بازی دوستانه میذاره و سوسکشون میکنه تو که دیگه هیچی:1: .
من از دوستان خواهش میکنم بیان اینجا نظر بدن که من به این چند تا بزنم؟چون نمیخوام سطح کیفی فوتبال ایران پایین بیاد کم میزنم ولی در کل بیست تا رو شاخمونه.
belervich
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۲۰
آخه عدد جون ( با اخه این 333666 دیگه چه اسمیه ؟ آدم نمیدونه بهت چی به :jesors: )
جدی جدی با خودت چی فکر کردی ؟
نه جدی ؟
جدی جدی ؟
تو اصلا منو میشناسی ؟ برو از اون باندینی بپرس بلرویچ کیه ؟ چیکارست ؟ البته یجوری بپرس که وقتی اسم منو میگی قیافش رو ببینی . همچین که اسم منو بشنوه .... بقیش خصوصیه .
جدی جدی چی فکر کردی ؟ اصلا ببینم تو میدونی ما یه مشت سربازیم جون به کف ؟ ها ؟ میدونی ؟ اصلا تو میدونی ازراییل با اکیپ ما جوره پس ؟! :diablo:
جدی جدی چی فکر کردی عدد جون ؟
ولی با این حال چلنجت کردم بری حالشو ببری ، وقتی باختی بری برای همه تعریف کنی من از بلرویچ فقط 17 تا خوردم .
ها!!!! چی !!!!!! فکر کردی اگه از اینا برای من تو پیام شخصی بفرستی من بهت کم گل میزنم :tuffgong: .
نه داداش . این کارهارو نکن . مثل مرد بمونو بجنگ :jesors:
shokrikaraj
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۳۴
عجب كل كل های دوستانه ای شده:3:
Sor3na
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۳۷
امروز سراغ بهترین بازیکن جوانان هتریک رفته ایم تا باهاش در مورد بازی تیمش با بلرویچ صحبتی داشته باشیم.سلام آقای محمود واحدی نیکبخت!
-با سلام خدمت تمام شما عزیزان.بله خب من امروز متوجه شدم که سرپرست تیم تصمیم گرفته که یه بازی برای روحیه بیشتر تیم بذاره.به هر حال خودتون بهتر میدونید که هر تیمی با اختلاف بیستا ببره روحیه ش بالا میره.من اول فکر کردم با تیم جوانان برشیا بازی داریم ولی خب بعد از یه ذره تحقیق فهمیدم که با تیم جوانان بلرویچ دارم.من واقعا از سرپرست تیممون شکایت دارم.آخه اینم شد مسابقه؟با بچه ها تصمیم گرفتیم نفری بیست تا بزنیم..خب روحیه م حدی داره نمیخوایم بیش از حد شاد باشیم که.:1: .به هر حال امیدوارم که سرپرست تیممون دیگه از این اشتباهات نکنه و با تیم های سوسکی مثل این بازی نذاره.ما با تیم نونهالان خودمون بازی کنیم جذابیت بیشتری داره تا با اینا بازی کنیم.
در ضمن من به مربی تیم توصیه میکنم که همه بازیکنان رو برای این بازی خسته نکنه.1 نفرم میشه این تیم رو برد دیگه نیاز نیست این همه خودمون رو خسته کنیم.
در آخر هم به تیم بلرویچ میگم که منتظر باش تا در ورزشگاه خودتون،در مقابل صد ها تماشاگر خودتون،در مقابل داورانی که احتمالا می خرید و فدراسیونی که اجاره میکنید و در زمین چاله چوله کوروش کبیر شکست سختی خواهید خورد.پیشاپیش از شما درخواست میکنم که ترک زمین کرده و اصلا برای بازی حاضر نشوید تا تماشاگران خودتان رو از دست ندهید.
در آخر این بازیکن رو به دوربین و به هدف بازیکنان تیم بلرویچ با خنده کاری همانند :good: انجام داد.:apophys:
---------------------------
شماره بازی:19221878
belervich
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۱۳
شبکه خبر ---- اخبار تصویری :
زیر نوس شبکه خبر : دیدن این تصاویر برای افراد زیر 25 سال توصیه نمیشود .
صدای انفجار شنیده میشه . تصویرها پر از آتش و خونه . سر بریده بازیکن جوان تیم Sensorita به نام محمود واحدی نیکبخت از لا به لای دود و اتش قل قل می خوره و بیرون میاد . در لابه لای صداهای انفجار و جیغ و فریاد صداهایی به گوش میرسه . این صداها این شکلیه : گولومبا گولومبا ... گالا گالا ... گیلی گومبولا ... هالا هالا :mamba::mamba::mamba::mamba:.
دوربین کمی بالا میره و در ورودی ساختمان ویران شده رو نشون میده . رو تابلوی بالای ساختمون ویران شده نوشته : باشگاه فوتبال آماتورها SZM United .
در همین حین یه تبر از دور پرتاب میشه و می خوره وسط تابلوی باشگاه و تابلو رو نصف میکنه . از داخل ساختمون صدای جیغ میاد و دو نفر با سرعت و جیغ زنان در حالی که غرق خون هستند بیرون میان . یکی از اونا سر نداره ( بدن محمود واحدی نیکبخت ) . فرد دوم که شبیه یه عدد میمونه ( 333777 این عدد ) همچنان جیغ زنان فرار میکنه . به دوربین میرسه و به زور و زحمت میگه SOS . در این لحظه دست فیلمبردار دیده میشه که یک عدد سس موشکی دلپذیر به اقای عدد میده . چند لحظه بعد یه نارنجک از داخل ساختمون به بیرون پرتاب میشه و به این حالت :focus: هم فیلمبردار و هم اقای عدد رو می پوکونه . دور بین به زمین می افته و شخصی رو نشون میده که به این حالت از ساختمان خارج میشه :vampire: . اون کسی نیست جز بلرویچ . به دنبال بلرویچ هم 100000000 نفر که اکثرا هم گولومبا گولومبا میکنن بیرون میان . بلرویچ یه نگاه به دوربین میکنه و میگه این است آخر عاقبت مصاحبه تلوزیونی علیه من و رفقا یوها ها ها ها.
در همین حین یک موتور براوو از دور نزدیک میشه . یک نفر با پیراهن بارسلونا سوارشه و یه پلاکارد دستشه . روی پلاکارد نوشته هتریک را جدی نگیرید :jesors: 0 ( ایران بارسا )
Sor3na
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۵۲
شبکه خبر - ساعت ها بعد - تماس تلفنی با مسوول روابط عمومی تیم Sensor:
من به شدت این حمله تیم بلرویچ به هتلی که بازیکنان جوان ما تو اون ساکن بودن رو تحریم میکنم.این نشون میده که این تیم به فکر بازی جوانمردانه نیست و من اقرار میکنم که رو دست خوردم.من ابتدا فکر میکردم این تیم فقط به خرید داور و اجاره فدراسیون مشغوله ولی با این حمله فهمیدیم با رژیم اشغالگر قدس هم دست در کاسه داره و با موشک های هسته ای و غیر هسته ای محل سکونت تیم ما رو هدف گرفته.
شایعه شده که محمود(واحدی نیکبخت) در بازی مقابل تیم بلرویچ حضور نخواهد یافت ولی من خدمت شنوندگان عزیز بگم که بازیکن ما فقط دچار یه آسیب دیدگی جزیی شده و بعد از تلاش دکترهای فراوان تونستیم عمل پیوند سر این بازیکن رو به خوبی انجام بدیم.محمود تو بازی با بلرویچ سر حال تر از همیشه حضور خواهد یافت ولی چون هنوز کامل سر به بدن نچسبیده،سر به صورت معلق بر روی گردن قرار داره و تیم ما قراره با همین بازیکن که در واقع نصف یه بازیکن محسوب میشه به زمین بریم و تیم بلرویچ رو با اختلاف زیاد ببریم.چون برای بازی مقابل بلرویچ،بازیکن نیاز به چشم نداره کافیه که شوت رو بزنه و همین باعث میشه که مدافعان تیم بلرویچ به خودشون گل بزنن.این یه چیز عادی و رواج یافته تو ترکیب تیم بلر هست.
در آخر باز هم توپ تانک فشفشه...:good: !
ممنون.
Ma3oud
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۱۵
آخه عدد جون ( با اخه این 333666 دیگه چه اسمیه ؟ آدم نمیدونه بهت چی به :jesors: )
:jesors:
بگو سه تا سه بودن بزرگ شدن شدن سه تا شیش
من برای هفته بعد آماده ام :1: هز کی بود به نام خدا
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۱۵
در راستاي هر گونه كل كل دسته چهار بدون شرح توجه شما را به لينك زير جلب مي كنم :
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
:1:
Ma3oud
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۱۹
بدون شرح :
به قول ایمان سوسکی :apophys:
lampard
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۱۷
رد دويلزتم ديدم تو آلتيد !
من با زير ليگ برتر دوستانه نمي ندازم. ضرره !
هههههههههه ... اول ریتنگتو با من مقایسه كن بعد ادعا كن. :1:
lampard
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۲۹
جیگر منم با تیم اصلیم تو لیگ بازی كنم این نتایج رو میگیرم . دسته 4 در اندازه های تیم من نیست
lampard
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۳۳
بدون شرح :
به قول ایمان سوسکی :apophys:
راس میگی هیچی نیست . تقصیر منه با 18 ساله هام بازی میكنم . وگرنه اسمی از اینا تو این جدول ابكی نبود
Ali-ss
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۵۱
من ! :apophys:
فاصله من رو با تیمهای دوم و سوم بخصوص توی قسمت Ratings و Stars (Teams) ببینید دیگه صحبت نباشه
ضمن اینتکه تیم من در کل ایران از لحاظ استار پنجم و از لحاظ ریتینگ 10 شد!
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۰۰
جیگر منم با تیم اصلیم تو لیگ بازی كنم این نتایج رو میگیرم . دسته 4 در اندازه های تیم من نیست
ريز مي بينمت ! غير 18 ساله هاتو گذاشتي در كوزه آبشو بخوري پس؟ بذار تو زمين هفته ديگه ببينيم اگه راست ميگي.
اصلا ببينم تو كدوم گروهي IV.63 ؟
Dangerous boy
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۳۲
اومدم که فقط بگم :
همتون سوسکی بیش نیستید
Sor3na
سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۳۶
سخنگوی باشگاه Sensor از وضعیت تیمش بعد از بازی لیگش گفت:
خب تو این بازی ما متاسفانه رضا ایمانفر رو از دست دادیم.این بازیکن برای 5 هفته مصدوم شد و این یه شانس بسیار خوب برای تیم بلرویچ محسوب میشه که ما یکی از مهره های اصلیمون رو در اختیار نداریم.با این حال بچه ها بدون هیچ استراحتی از همین امشب برای تمرین های مسابقه با بلر آماده خواهند شد.
امید است به بلر بیش از بیست گل بزنیم..اینقدر به همه تیم ها بیست تا بیست تا زدیم خسته شدیم.:1:
lampard
سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۵۷
ريز مي بينمت ! غير 18 ساله هاتو گذاشتي در كوزه آبشو بخوري پس؟ بذار تو زمين هفته ديگه ببينيم اگه راست ميگي.
اصلا ببينم تو كدوم گروهي IV.63 ؟
اصن تو وجود داری؟؟؟.اگه این راسته كه پنج شش فصله كه تو هتریكی و هنوز دسته چهار هستی كه فاتحه تیمتو باید خوند
shokrikaraj
سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۳۶
اقای فرزان,قبول كه تو مدیر و هی به هی بهم كارت میدی بدون كه لمپارد از تو قوی تره.
به امید این كه بهم كارت نده صلوات:3:
Ma3oud
سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۰۰
اومدم که فقط بگم :
همتون سوسکی بیش نیستید
به به سلام آقا سوسکه ، از این ورا ؟
گل خورده خونت کم شده ؟
Dangerous boy
سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۱۵
به به سلام آقا سوسکه ، از این ورا ؟
گل خورده خونت کم شده ؟
پایه دوستانه هستی ؟ :3: ترسو تو وجودت میبینم :1:
Ma3oud
سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۱۷
پایه دوستانه هستی ؟ :3: ترسو تو وجودت میبینم :1:
بندازیم ، منو ترس ؟ فوقش میبارم دیگه :jesors:
belervich
سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۲۹
آفرین به هردوتاتون که بعد از 5 صفحه کل کل به این نتیجه رسیدین که بازی دوستانه بزارین :jesors:
خب از اول همین کارو میکریدین دیگه . ولی وسعود جان این مایل جکسون خطرناک بوی ، قویه ها . مواظب باش . مظلومیتشو نگاه نکن
Dangerous boy
سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۴۱
آفرین به هردوتاتون که بعد از 5 صفحه کل کل به این نتیجه رسیدین که بازی دوستانه بزارین :jesors:
خب از اول همین کارو میکریدین دیگه . ولی وسعود جان این مایل جکسون خطرناک بوی ، قویه ها . مواظب باش . مظلومیتشو نگاه نکن
وسعود !! چه اسم جالبی :apophys:
مشکلی نیس - تیماتونو با هم مرج کنین بعد با هم بازی میکنیم :3:
Dangerous boy
سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۴۴
بندازیم ، منو ترس ؟ فوقش میبارم دیگه :jesors:
میبازم و میبرمو قاطی کردی شد میبارم ها ؟ :apophys:
کسی که از همون اول باختو قبول کنه ترسویی بیش نیست ! من با ترسوها بازی نمیکنم همچنین با بازنده ها :3:
نفر بعد :apophys:
Ma3oud
سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۰۱
میبازم و میبرمو قاطی کردی شد میبارم ها ؟ :apophys:
کسی که از همون اول باختو قبول کنه ترسویی بیش نیست ! من با ترسوها بازی نمیکنم همچنین با بازنده ها :3:
نفر بعد :apophys:
هه هه هه کلی خندیدم
برو با نفر بعد به ما نمیخوری داداش ، برو بذار باد بیاد
Ma3oud
سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۰۴
وسعود !! چه اسم جالبی :apophys:
مشکلی نیس - تیماتونو با هم مرج کنین بعد با هم بازی میکنیم :3:
جالبتر از اون اینه که به تو گفت مظلوم :jesors:
belervich
سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۱۴
جالبتر از اون اینه که به تو گفت مظلوم :jesors:
اقا بنده تازه فهمیدم تنها چیزی که در این مایکل جکسونه نست مظلومیت ، پس در یک حرکت کاملا انتحاری جناحم رو انتخاب میکنم :
مسعود حمله کن ----- مایکل سوراخه :jesors:
Dangerous boy
سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۳۲
اقا بنده تازه فهمیدم تنها چیزی که در این مایکل جکسونه نست مظلومیت ، پس در یک حرکت کاملا انتحاری جناحم رو انتخاب میکنم :
مسعود حمله کن ----- مایکل سوراخه :jesors:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ایول ایول حداقل دو نفری شاید به گردم برسین :3:
Ma3oud
سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۵۱
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ایول ایول حداقل دو نفری شاید به گردم برسین :3:
هه هه هه آقارو باش
تو بگو مارو زدی ، مام میگیم آره
دوس دارم خوش باشی تو خیال خامت :)
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۵۶
اصن تو وجود داری؟؟؟.اگه این راسته كه پنج شش فصله كه تو هتریكی و هنوز دسته چهار هستی كه فاتحه تیمتو باید خوند
ما مثل شما نيستيم جو مي گيره فصل اول ميرين يه مشت تيم بات مي برين مي رين دسته 3 بعد كله پا مي شين بر مي گردين باز يه مشت تيم بات مي برين مي شين آسانسور دسته 3 و 4 ! من تيمي ساختم كه اگه رفت دسته 3 ديگه پايين بيا نيست. همه تو گروه چهار همين طورن.
اقای فرزان,قبول كه تو مدیر و هی به هی بهم كارت میدی بدون كه لمپارد از تو قوی تره.
به امید این كه بهم كارت نده صلوات:3:
اتفاقا من تيمشو ديدم. از لحاظ تي اس آي كمتره. از لحاظ متوسط تي اس آي تيم من بهتره و از لحاظ ريتيگ هم برابريم اما اگه من مصدوميتامو نداشته باشم سرم ازش.
كارت نمي دم چون وظيفه ما مديرا بالا بردن سطح آگاهي جوانان بي تجربست نه كارت دادن بهشون ! :good:
lampard
سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۵۲
ما مثل شما نيستيم جو مي گيره فصل اول ميرين يه مشت تيم بات مي برين مي رين دسته 3 بعد كله پا مي شين بر مي گردين باز يه مشت تيم بات مي برين مي شين آسانسور دسته 3 و 4 ! من تيمي ساختم كه اگه رفت دسته 3 ديگه پايين بيا نيست. همه تو گروه چهار همين طورن.
اتفاقا من تيمشو ديدم. از لحاظ تي اس آي كمتره. از لحاظ متوسط تي اس آي تيم من بهتره و از لحاظ ريتيگ هم برابريم اما اگه من مصدوميتامو نداشته باشم سرم ازش.
كارت نمي دم چون وظيفه ما مديرا بالا بردن سطح آگاهي جوانان بي تجربست نه كارت دادن بهشون ! :good:
اولا من دو فصله دارم با این تیمم كار میكنم پس فك كنم اسانسور به شما بیشتر میاد. بعدشم ریتینگ شما از من كمتره سوما من با سرمایه ای كه گذاشتم كنار(پول واسه خرید بازیكن) واسه دسته سه پایین بیا هم نیستم پس زیاد نگران من نباش و سعی كن رو تیمت تمركز كنی .به هر حال موفق باشی
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۱۴
اولا من دو فصله دارم با این تیمم كار میكنم پس فك كنم اسانسور به شما بیشتر میاد. بعدشم ریتینگ شما از من كمتره سوما من با سرمایه ای كه گذاشتم كنار(پول واسه خرید بازیكن) واسه دسته سه پایین بیا هم نیستم پس زیاد نگران من نباش و سعی كن رو تیمت تمركز كنی .به هر حال موفق باشی
عمرا ريتينگ تو از ريتينگ من بيشتر باشه ! اسم تيمت تو ده تاي اول آلتيد هم نيست در حالي كه من از اول فصل قبل يا اول بودم يا دوم. تو فقط يه وينگر خوب داري كه واست ريتينگ حمله از كنارتو مياره بالا. من همه تيمم توپه !
Ma3oud
پنجشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۵۵
هرگونه بازی دوستانه پذیرفته می شود ، بشتابید :1:
Ma3oud
شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۷, ۱۵:۲۵
هرگونه بازی دوستانه پذیرفته می شود ، بشتابید :1:
همچنان حریف طلبی ما به قوت خود باقیست :tap67:
زاخی
شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۷, ۱۹:۵۲
آقا این belervich بوقی رو از اینجا بندازید بیرون!!!
توی هت تریک.اُ آر جی هم گزارش بدین تیمشو ببندن!!:diablo:
چون خیلی اسپم مینویسه و من یادمه از همون اولی که اینجا عضو شد میخواست اسپم بنویسه و با اینکه دوست منه ولی من با هر گونه اسپم نویسی مخالفم!!(تو امضای یکی از بچه ها یه فلش بود که یه یارو وحشیانه میپره سمت اسپمه و با لگد پرتش میکنه بیرون و دو نفری خوشحالی میکنن!!؟...من الان دقیقاً مثل همونم!!)
یعنی چی آقای سعید بلرویچ!...خجالت نمیکشی شما!؟...خوبه اینجا جلوی همه بگم چندتا از من خوردی؟!!!:D
Amir Teraktor
شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۷, ۲۲:۰۹
به به چه تاپیک باحالی:blush2:
کل کل تان مستدام!:ouaip:
ببینم اصلا در حدی هستین که با تیم من شاخ به شاخ بشین؟!:img-tomato:
Dangerous boy
يکشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۷, ۰۳:۴۱
آقا این belervich بوقی رو از اینجا بندازید بیرون!!!
توی هت تریک.اُ آر جی هم گزارش بدین تیمشو ببندن!!:diablo:
چون خیلی اسپم مینویسه و من یادمه از همون اولی که اینجا عضو شد میخواست اسپم بنویسه و با اینکه دوست منه ولی من با هر گونه اسپم نویسی مخالفم!!(تو امضای یکی از بچه ها یه فلش بود که یه یارو وحشیانه میپره سمت اسپمه و با لگد پرتش میکنه بیرون و دو نفری خوشحالی میکنن!!؟...من الان دقیقاً مثل همونم!!)
یعنی چی آقای سعید بلرویچ!...خجالت نمیکشی شما!؟...خوبه اینجا جلوی همه بگم چندتا از من خوردی؟!!!:D
:دی
-Unicorn-
پنجشنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۷, ۱۹:۳۶
اقا یکی میشه با ما بازی دوستانه بزاره
ای دی 1907348
alir3za
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۳۸
اگر یه موقعی کسی هم خواست با من بازی دوستانه انجام بده شانس خودش رو بریا برد امتحان کنه که 100درصد هم همینطوره و میبره.
این ای دی تیم من هست 1907540
SALAR
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۴۴
اگر یه موقعی کسی هم خواست با من بازی دوستانه انجام بده شانس خودش رو بریا برد امتحان کنه که 100درصد هم همینطوره و میبره.
این ای دی تیم من هست 1907540
از هفته دیگه جام حذفی شروع میشه و نمیشه بازی دوستانه انجام داد.
ایشالله بعد از جام حذفی
رضا
چهارشنبه ۱ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۵۰
منم هستم اگه كسی بازی دوستانه می خواد انجام بده.ایدیمم این بغل هست.
omid
پنجشنبه ۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۲۱
این تاپیک زیادی نیست؟
LA-soshiant
جمعه ۳ آبان ۱۳۸۷, ۰۱:۱۹
چرا . . . فک کنم زیادیه
Dangerous boy
جمعه ۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۳۸
امید و احمدرضا جفتتون سوسکین :دی
vorojax
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۰۰
سلام رفقا!
ایدین خیلی خیلی خیلی سوسكی!!
.
.
.
یا علی
SALAR
سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۷, ۰۰:۰۴
عجب تاپیك ضایع و بی بخاری
amin_michael5
سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۷, ۰۰:۱۰
فکر کنم دیگه باید بسته بشه.
amin_michael5
سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۷, ۰۰:۱۲
فکر کنم باید دیگه بسته بشه.
SALAR
سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۷, ۰۰:۱۷
حالا چرا قاطی كردی و 2تا پست تكراری دادی؟
amin_michael5
سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۷, ۰۰:۲۱
اشتباه لپی بود
SALAR
سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۷, ۰۰:۲۳
منم موافق بسته شدن این تاپیك هستم.این سینا كه همیشه مثل روح توی سایت هست بیاد به داد این تاپیك برسه
omid
سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۷, ۰۹:۰۲
ممنون از یادآوری
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.