PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 3 گروه یازده

hosseinfx
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۴۴
سلام به همگی و تبریك سایت جدید :p

Don Bandini
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۰۱
بقیه هم گروهی هاتون رو هم صدا كنین بیان این حیاط [Only Registered And Activated Users Can See Links]

hosseinfx
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۳۸
خب من بازی این هفته رو هم باختم تا خطر سقوط رو احساس كنم
من فكر می كردم بعد از سه فصل می تونم صعود كنم ولی مثل اینكه 10 فصل بعد هم همینه
تازه اگه شانس بیارم و سقوط نكنم

hosseinfx
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۳۹
راستی بالاخره حساب من بعد از دو فصل مثبت شد روزهای پولدار شدن نزدیك هست

kmx_500
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۰۷
sallam
ki inja harf az pool mizane ?
man ham kheyli pool doost daram

slam be hamegi :D

hosseinfx
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۳۵
sallam
ki inja harf az pool mizane ?
man ham kheyli pool doost daram

slam be hamegi :D

شرمنده دیر اومدی تموم شد دادم 1 بازیكن خریدم دوباره منفی شدم
مثل اینكه اصلا جنبه مثبت شدن نداشتم

سروش ازادي
پنجشنبه ۷ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۴۳
به به پس چرا اين جا سوت و كوره؟من كه اين هفته باختم.خيلي بد شانسي اوردم اگه ميبردم شانس صعود مستقيم هم داشتم.

hosseinfx
جمعه ۸ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۲۵
به به پس چرا اين جا سوت و كوره؟من كه اين هفته باختم.خيلي بد شانسي اوردم اگه ميبردم شانس صعود مستقيم هم داشتم.

سلام
آره حیف شد كه باختی ولی امیدوارم نتیجه هفته پایانی فصل پیش برات تكرار نشه در هر صورت قهرمانی زود هنگام رو بهت تبریك می گم
راستی اگه بازی آخر رو ببری می تونی مستقیم صعود كنی

سروش ازادي
جمعه ۸ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۲۷
اره ولي شانسم خيلي كمه.

hosseinfx
شنبه ۹ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۵۷
قبل از هفته پایانی قهرمان و دو تیم سقوط كننده مشخص شدهو عملا بین تیمها انگیزه زیادی نیست

ولی رده دوم تا ششم می تونه تغییر كنه

تیم Fc inter كه علاقه مندی خودش رو برای سقوط اعلام كرده بود با برد هفته پیش سقوطش یك كم مشكل هست مگر اینكه بازی رو به من ببازه و ایران لیدز هم میلان رو ببره اون وقت اینتر میره برای بازی انتخابی و با یك باخت می تونه سقوط كنه

اگه اینطوری شه من مثل فصل پیش دوباره چهارم می شم

hosseinfx
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۰۰
من اصلا جنبه مثبت شدن بودجه رو ندارم

دوباره رفتم زیر بدهی البته این بار برای ساخت ورزشگاه بعد از 10 روز می شه 23275 نفری

Ali
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۳۲
من اصلا جنبه مثبت شدن بودجه رو ندارم

دوباره رفتم زیر بدهی البته این بار برای ساخت ورزشگاه بعد از 10 روز می شه 23275 نفری

من اشتباه میكردم كه ورزشگاه رو بزرگ نمیكردم همش دنبال خریدهای بیخود بودم ولی از اول این فصل ورزشگاهم رو كه 18000 نفری بود رسوندم به 35000 نفر
اشكال نداره ضرر نمیكنی بهترین سرمایه گذاریه هم مطمئن هم سودآور:xp1700:

سروش ازادي
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۰۶
من هم ميخوام براي فصل اينده ورزشگاهم رو به 40000 تا برسونم.
وضعيت اول تا ششم هم خيلي جالبه همه ميتونن تغيير كنن.اميدوارم بتوني ببري.

hosseinfx
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۲۴
با نتایج نیمه اول اینتر به رده ششم سقوط می كنه و منم چهارم می شم تا نیمه دوم چطور بشه

سروش ازادي
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۴۴
نتايج خوبي به دست اومد حسين كه تونست ببره و چهارم بشه من هم مساوي كردم تا جام رو از دست ندم.

hosseinfx
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۰۱
این فصل هم تموم شد و تو این گروه و دسته دوباره موندگار شدم

فصل پیش هم چهارم بودم ولی این فصل 4 امتیاز كمتر از فصل پیش گرفتم

فصل بعد می رم برای قهرمانی البته به شرطی كه سروش از این گروه صعود كنه

سروش ازادي
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۲۴
اتفاقا صعود تو هيچ ربطي به من نداره چون الان دو فصله كه پدرم رو در اوردي.اين فصل هم كه هر دو بازي رو بردي.شدي گربه سياه تيمم.ولي فصله ديگه بازي ها قشنگ ميشه.من براي فصل ديگه فكر خريد نيستم ميخوام ورزشگاهم رو بزرگ كنم.

Siyavoush
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۴۵
به نظر میرسه من دوباره باید برگردم به این گروه!:boredom::bonk::fool:

hosseinfx
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۱۴

به گروه خودت خوش اومدی فقط قبلش خبر كن بیاییم پیشوازت

hosseinfx
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۱۷
اتفاقا صعود تو هيچ ربطي به من نداره چون الان دو فصله كه پدرم رو در اوردي.اين فصل هم كه هر دو بازي رو بردي.شدي گربه سياه تيمم.ولي فصله ديگه بازي ها قشنگ ميشه.من براي فصل ديگه فكر خريد نيستم ميخوام ورزشگاهم رو بزرگ كنم.

من نگفتم می خوام صعود كنم گفتم می خوام تو این گروه اول بشم و تا وقتی تو هستی بعید می دونم قهرمانی به من برسه البته تیم میلان هم این فصل خوب شده بود و فكر می كنم فصل بعد اون هم مدعی بشه

سروش ازادي
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۵۴

ايول چه بهتر اسم اين گروه رو بايد بذارن پارس فوتبال

سروش ازادي
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۰۲
من نگفتم می خوام صعود كنم گفتم می خوام تو این گروه اول بشم و تا وقتی تو هستی بعید می دونم قهرمانی به من برسه البته تیم میلان هم این فصل خوب شده بود و فكر می كنم فصل بعد اون هم مدعی بشه

اخه من رو كه ميبري بقيه ي بازي ها هم ديگه دست خودته.ولي خيلي نامرديه ليگ ما همه ي تيم ها قوين در نتيجه هيچ تيمي نميتونه با امتياز بالا قهرمان بشه و يك راست بره بالا.

سروش ازادي
پنجشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۱۳
الان داشتم يه نگاهي به تيم هاي گروه خودمون و گروه هاي ديگه مينداختم ديدم با اين شرايطي كه داره پيش ميره دو تا سه فصل ديگه براي صعود نياز دارم.و فصل ديگه هم بعيد ميدونم بتونم در بين سه تيم بالاي جدول باشم.ايران ليدز خيلي تيم خوبي ساخته.

سروش ازادي
يکشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۵۵
امروز با استقلال اهواز بازي كردم و 8-1 باختم.دفاع بي نظيرم هم 4 هفته مصدوم شد.

hosseinfx
يکشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۵۴
جدول برای فصل بعد آماده شد و در كنار دوستان قبلی خواهیم بود

تیم اینتر بصورت عمدی جای خودش رو با یك تیم bot عوض كرد البته فكر می كنم تو نیمه های فصل این تیم صاحب دار بشه

رئال هم بعد از یك فصل دوباره به این گروه برگشت

یك تیم هم كه به نام adey1974 كه فكر می كنم بهتر بود همون دسته چهارم می موند و تیمش رو كامل می كرد و بعد به دسته بالاتر می اومد

در هر صورت به همه خوش آمد می گم

hosseinfx
يکشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۵۶
امروز با استقلال اهواز بازي كردم و 8-1 باختم.دفاع بي نظيرم هم 4 هفته مصدوم شد.

پس بازم تو این گروه موندنی شدی برای من كه خیلی خوبه از حالا شش امتیاز گرفتم:icon_bravo::beach:

سروش ازادي
يکشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۳۵
خيلي نامردي.متاسفانه پول خريد بازيكن ندارم وگرنه ديگه اين فصل بهت ميگفتم.من حاضرم همه جوره حمايتت كنم كه بري بالا.

hosseinfx
يکشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۱۵
من قبلا هم گفتم قصد بالا رفتن ندارم اینقدر اینجا می مونم كه وقتی رفتم بالا دیكه بر نگردم مثل تیم اف س تاج مشهد از همین گروه تو فصل هشتم رفته بالا این فصل هم لیگ برتری شد

hosseinfx
يکشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۲۸
خيلي نامردي.متاسفانه پول خريد بازيكن ندارم وگرنه ديگه اين فصل بهت ميگفتم.من حاضرم همه جوره حمايتت كنم كه بري بالا.

خوب دسته های پشت پرده برای كسب نتیجه

بگو چی كار می كنی ؟؟؟:friends:

Ali
دوشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۰۲
گاو بندی ؟؟؟

Siyavoush
دوشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۵۷
خب من هم رسما به این گروه برگشتم
داشته باشید كه فصل پیش جلوی تیمای بی صاحاب 108 گل زدم:img-police::spiteful:

hosseinfx
دوشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۲۶
یه جورایی شبیه گردن كلفتی تو كوچه های خلوت هستش

ببینیم این فصل چند تا گل می زنی

مواظب باش 108 تا گل نخوری

Ali
دوشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۰۹
حال میكنم با كل كل

ولی این سیاوشه خیلی موزیانه عمل كرده تیمش خیلی قویه

hosseinfx
دوشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۱۵
آره تیمش قوی شده دو فصل پیش هم كه سقوط كرد تیم خوبی داشت

ولی تیم خوب شرط لازم هست ولی كافی نیست باید رفت تو كار گاوبندی

سروش ازادي
دوشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۱۲
ميتوكونيمش.البته اميدوارم.اين فصل همه قوي شدن.ديروز كار روي ورزشگاهم شروع شده با اندك پول باقيمانده رفتم بازيكن بگيرم ديدم وضع خيلي خرابه.

Siyavoush
دوشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۲۰
تازه تو فكرهای دیگه ای هم هستم برای قوی تر شدن:jesors:ولی بد شانس نباشم مثل دفعه قبل فكر میكنم بین 4 تا بودنم راحت باشه
البته باید مواظب باشم 108 تا نخورم:eltaf:

سروش ازادي
دوشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۳۴
بابا الان يه نگاه به تيمت انداختم.خيلي قويه.بازيكنات بازيكناي منو ميخورن.با اين ورزشگاه كوچيك پول از كجا اوردي اين بازيكنا رو خريدي؟

Siyavoush
سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۱۰
بابا الان يه نگاه به تيمت انداختم.خيلي قويه.بازيكنات بازيكناي منو ميخورن.با اين ورزشگاه كوچيك پول از كجا اوردي اين بازيكنا رو خريدي؟

خیلی قوی كه نیست بازیكنام در حد دسته 4 عالی هستن و در حد دسته 3 خوب البته به غیر از مهاجمام
ورزشگاه هم به زودی بزرگ خواهد شد:uglylolmk4:

hosseinfx
سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۲۴
بازیكن های لیدز هم فصل پیش قوی بودن ولی نتونست نتایج خوبی بگیره

به نظر من باید به یك تركیب و سیستم ایده ال بین بازیكن ها و تیم رسید بازیكن ممكن هست خوب باشه ولی تو سیستم تیم نتونه خوب بازی كنه به خاطر بازیكن های كناری خودش

من چند بار این موضوع رو امتحان كردم ودیدم كه وقتی بازیكن كناری یك بازیكن تغییر می كنه ستاره های بازیكن ثابت هم تغییر می كنه

hosseinfx
سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۲۷
ولی امسال رقابت جذاب تر خواهد شد پرشین كه مدعی هست میلان تیم خوبی شده و سابقه قهرمانی داره فصل پیش هم خوب نتیجه گرفت گلزار هم كه نیاز به توضیح نداره رئال هم كه با قدرت برگشته

بنابراین من از همین حالا به دسته پایین سقوط می كنم البته با چتر

Ali
سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۴۲
بابا خوش به حالتون
تو گروه ما كه هیچی مشخص نیست تمام تیمها قوی هستن
من هفته آخرو مساوی گرفتم از 3 اومدم 5
3 هفته هم دوم جدول رو با 1 امتیاز اختلاف داشتم
سقوط نكردم خیلی بود

سروش ازادي
سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۵۹
بابا خوش به حالتون
تو گروه ما كه هیچی مشخص نیست تمام تیمها قوی هستن
من هفته آخرو مساوی گرفتم از 3 اومدم 5
3 هفته هم دوم جدول رو با 1 امتیاز اختلاف داشتم
سقوط نكردم خیلی بود

تو كدوم گروهي مگه؟

سروش ازادي
سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۰۴
خیلی قوی كه نیست بازیكنام در حد دسته 4 عالی هستن و در حد دسته 3 خوب البته به غیر از مهاجمام
ورزشگاه هم به زودی بزرگ خواهد شد:uglylolmk4:

كي گفته بازيكنات در حد دسته چهارن؟الان بازيكنات از همه ي تيمهاي اين گروه قوي ترن.

سروش ازادي
سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۱۳
ولی امسال رقابت جذاب تر خواهد شد پرشین كه مدعی هست میلان تیم خوبی شده و سابقه قهرمانی داره فصل پیش هم خوب نتیجه گرفت گلزار هم كه نیاز به توضیح نداره رئال هم كه با قدرت برگشته

بنابراین من از همین حالا به دسته پایین سقوط می كنم البته با چتر

اصلا باهات موافق نيستم.يه تيم كه صاحاب نداره اون يكي تيم كه ميره پايين هم مطمئنم كه تو نيستي.

Siyavoush
سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۳۸
كي گفته بازيكنات در حد دسته چهارن؟الان بازيكنات از همه ي تيمهاي اين گروه قوي ترن.

جدی قوی ترن؟:beaute:باورم نمیشه!:new_russian:

سروش ازادي
چهارشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۵۳
باور نميكني Tsi هاي بازيكناي منو با بازيكناي خودت مقايسه كن.

hosseinfx
جمعه ۲۲ تير ۱۳۸۶, ۰۱:۴۴
خوب تیم Fc Yazd كه تو گروه ما بی صاحب بود به یك استقلالی واگذار شده كه من خوشحالی خودم رو از همین جا اعلام می كنم و بهش خوش آمد می گم

در ضمن دعوتش كردم بیاد اینجا

hosseinfx
جمعه ۲۲ تير ۱۳۸۶, ۰۱:۴۵
در حال حاضر بازیكن های لیدز از همه قوی ترند ولی نمی دونم چرا نتیجه نمی گیرند

hosseinfx
جمعه ۲۲ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۳۲
برنامه جدید بازیهای لیگ تو هتریك كنترل آپ لود شده ولی من نمی دونم شكل رو از كدوم سایت می شه پیوست كرد
در هر صورت بازیهای هفته اول رو می نویسم :

persian_patriots--FC Golzar
Milan Jey--forexbazaar
abipoushan4u--Iran Leeds
Real Madrid Iran--adey1974

همیشه اولین بازی من باید خارج از خانه باشه

Siyavoush
جمعه ۲۲ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۰۶
برنامه جدید بازیهای لیگ تو هتریك كنترل آپ لود شده ولی من نمی دونم شكل رو از كدوم سایت می شه پیوست كرد
در هر صورت بازیهای هفته اول رو می نویسم :

persian_patriots--FC Golzar
Milan Jey--forexbazaar
abipoushan4u--Iran Leeds
Real Madrid Iran--adey1974

همیشه اولین بازی من باید خارج از خانه باشه

این حریف من چجور تیمیه؟فصل پیش چندم شد؟
اینارو میدونم میتونم ببینم خودم ولی با این سرعت بیچاره میشم

hosseinfx
جمعه ۲۲ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۲۲
این حریف من چجور تیمیه؟فصل پیش چندم شد؟
اینارو میدونم میتونم ببینم خودم ولی با این سرعت بیچاره میشم

منظورت رو از سرعت نفهمیدم

ولی حریفت چیزی نداره كه نگرانت كنه تازه 1 فصل هست كه تیم گرفته و ستاره های بازیكنهاش هم چیز خاصی رو نشون نمی ده من فكر می كنم با تیم دومت هم می تونی برنده باشی

Siyavoush
شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۱۳
منظورت رو از سرعت نفهمیدم

ولی حریفت چیزی نداره كه نگرانت كنه تازه 1 فصل هست كه تیم گرفته و ستاره های بازیكنهاش هم چیز خاصی رو نشون نمی ده من فكر می كنم با تیم دومت هم می تونی برنده باشی

منظورم سرعت اینترنت بود از وقتی برگشتم ایران بدجوری این سرعت منو اذیت میكنه!

مرسی :hi:

hosseinfx
چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۴۷
سر مربی رومانیایی تیم آقای László Csankó در اولین مصاحبه خود پیش از آغاز فصل جدید ضمن تشكر از مدیریت خوب باشگاه (منظورش من بودم) و تجلیل از زحمات بازیكنان در فصل گذشته آمادگی تیم رو برای كسب رتبه ای بهتر از چهارمی اعلام كرد

ایشان ضمن اشاره به نقاط ضعف و قوت تیم(كه بنا به مصالح گفته نمی شه) بازی اول را با تیم میلان یك بازی سر نوشت ساز در ابتدای فصل دانست و ابراز امیدواری كرد تیم به مانند سال قبل به تساوی های بی دلیل و بیشمار دست پیدا نكند

همچنین تشكر صمیمانه خود را از طرفداران و اسپانسر تیم به جد اعلام كرد و خبر از پیوستن دو بازیكن قدرتمند در خط حمله به زودی خبر داد

Siyavoush
پنجشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۱۱
بهترین مدافعم تو جام حذفی برای 7 هفته مصدوم شد:toad666:

تو جام حذفی هم با یك همگروهی به نام Forrexbazzar افتادم:hi:

hosseinfx
پنجشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۲۷
ببین تو رو خدا چرا این طوری شد مردم شانس دارن منم شانس دارم

تو دور دوم باید بخورم به یك تیم خوب من كلی برنامه ریزی كرده بودم و رو یك بازی راحت تو دور دوم حساب كرده بودم

آقا سیاوش فكر كنم یك محبتی بكنی و و از جام به نفع من بكشی عقب مستقیم جات تو بهشت .

Siyavoush
پنجشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۱۷
ببین تو رو خدا چرا این طوری شد مردم شانس دارن منم شانس دارم

تو دور دوم باید بخورم به یك تیم خوب من كلی برنامه ریزی كرده بودم و رو یك بازی راحت تو دور دوم حساب كرده بودم

آقا سیاوش فكر كنم یك محبتی بكنی و و از جام به نفع من بكشی عقب مستقیم جات تو بهشت .

من همیشه به جز بازی اول تو جام حذفی با تیم دوم میام
فكر كنم بتونی راحت ببری

hosseinfx
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۰۶
نیمه اول 2-1 جلو هستم

Siyavoush
يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۳۸
خب یك شروع توفانی!این ضعیف ترین تیم گروه بودش؟9-0 بردم
البته بهترین دفاع خودمو نداشتم و البته پازل تاكتیكی ما هنوز كامل نشده

hosseinfx
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۲۲
مثل اینكه به جز من و سیاوش كسی اینجا سر نمی زنه

چقدر این بچه ها با ذوق هستند آدم كیف می كنه وقتی این همه شور رو یك جا می بینه

Siyavoush
پنجشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۰۹
بالاخره نوار 14 پیروزی متوالیم شكست!تبریك:teeth_smile:

hosseinfx
پنجشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۴۴
منم تبریك می گم تیم خوبی داری ولی من هم چند تا موقعیت رو نتونستم گل كنم این بازی برای من به خاطر انجام بازی بعد و كسب درآمد خیلی مهم بود از نتیجه راضی ام

راستی 2 تا از بازیكن هام هم مصدوم شدند یك كم به بازیكنهات بگو آروم تر بازی كنند تا حالا سابقه نداشته در یك بازی 2 تا مصدوم بدم

Siyavoush
يکشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۲۸
خب این هفته هم بردم ولی ایندفعه 3-0
فعلا صدرنشین موندم
بقیه نیستن؟

hosseinfx
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۰۳:۲۲
سیاووش جان دوباره تبریك می گم به خاطر تیم خوبی كه درست كردی گلزار تیم خوبی هست كه دو فصل در این گروه دوم می شه برد 3-0 می تونه اولین خیز تو برای قهرمانی در این گروه باشه

منم با یك برد بسیار ضعیف فعلا جز 3 تیم 6 امتیازی گروه هستم و برای اولین بار در طی 3 فصل حضور به رده سوم اومدم قبلا از رده چهارم جدول بالاتر نبودم

سروش ازادي
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۳۳
اول يه عذر خواهي براي مدتي كه نبودم.البته بودم ولي فقط ميتونستم بخونم.
دوم هم تبريك به هر دوتاتون براي برد.اين فصل به نظر من رقابت بين شماها و ايران ليدزه.هر سه تاتون تيم هاي خوبي دارين.اين هفته هم من خيلي زود يك باخت دادم و فكر كنم نشون داد كه شانسي براي صعود ندارم.

Siyavoush
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۳۸
تشكر از هردو:uglylolmk4:
امیدوارم مثل دفعه قبل نشه
دفعه قبل هم 6 امتیاز داشتم دو هفته اول و صدر بودم ولی اخر سر سقوط كردم!:search:
تا 15 روز دیگه شاهد ورزشگاه 22 هزار نفری من خواهید بود:yess:

hosseinfx
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۱۰
به به جناب سروش خان چشممون به جملات تون روشن شد

هنوز چیزی مشخص نیست منم احتمالا هفته بعد اولین شكست و بعد از اون دومین شكست رو با زحمت بسیار بدست می ارم

راستی من چند بار به سایر اعضا گروه اچ تی میل زدم بیان اینجا ولی خبری نشد شما هم یك زحمتی بكشید شاید به حرف بزرگتر ها گوش كنند

سروش ازادي
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۱۱
تشكر از هردو:uglylolmk4:
امیدوارم مثل دفعه قبل نشه
دفعه قبل هم 6 امتیاز داشتم دو هفته اول و صدر بودم ولی اخر سر سقوط كردم!:search:
تا 15 روز دیگه شاهد ورزشگاه 22 هزار نفری من خواهید بود:yess:

دفعه ي قبل خيلي فرق داشت اين دفعه تيمت خيلي قوي تره.

سروش ازادي
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۱۶
به به جناب سروش خان چشممون به جملات تون روشن شد

هنوز چیزی مشخص نیست منم احتمالا هفته بعد اولین شكست و بعد از اون دومین شكست رو با زحمت بسیار بدست می ارم

راستی من چند بار به سایر اعضا گروه اچ تی میل زدم بیان اینجا ولی خبری نشد شما هم یك زحمتی بكشید شاید به حرف بزرگتر ها گوش كنند

بازي هفته ي بعدت يكي از سخت ترين بازي هاي اين فصلته ولي بازي دو هفته ديگه رو كه از همين الان طبق معمول بردي.

در مورد پيغام هم چشم من هم ميفرستم.

arminak
سه شنبه ۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۳۷
aghayon man ye soal daram.man ye tim to grohe 3 daste 3 dashtam baradaramam ham hamintor ma bazi vaghta az ro ye dastgah order miriklhtim hala be jorme cheato az in harfa timamono gereftan ma alan chi kar bayad bokonim bad az ye sal kar kheyli sakhte shoma ye rahnamaee befarmaeen

hosseinfx
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۲۰
باید به Gm اطلاع بدی و بهش توضیح بدی كه شما دو نفر هستین البته باید این كار رو قبلا می كردین ولی در هر صورت باید به Gm منطقه توضیح بدید و گریه و زاری كنید تا شاید حرفتون رو باور كنه

برای من یك بار یك همچین مشكلی پیش اومد و كوروش برام حلش كرد از اون بهتر می تونید كمك بگیرید

hosseinfx
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۳۴
گلزار یك بازیكن 26 ساله گرفته كه فكر می كنم مهاجم باشه

اكه این طور باشه كار من یكی كه زاره

سروش ازادي
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۴۷
ميگم اين پول ها از كجا مياد؟من بعد از پنج فصل هنوز نميتونم بازيكن درست و حسابي بگيرم.

hosseinfx
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۵۴
منم دقیقا همین مشكل رو دارم الان اكثر تیمهای دسته 3 بازیكنانشون بالای 4 ستاره می گیرن و هر كدوم حداقل یك بازیكن 5 ستاره دارند ولی بازیكنهای من حداكثر 3.5 ستاره می گیرن اونم فقط 4 تا از بازیكنها

من كه باید یك فكر اساسی بكنم

arminak
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۴۴
koroush kie

hosseinfx
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۵۴
koroush kie

كوروش یك پسر خوب وبا نمك و خوشگل و ....

از شوخی گذشته ایدیش تو همین فروم kuroshmm هست و مدیر تیم Pasargad IFC(463437 هستش می تونی بهش HT میل بزنی

nimazn
پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۲۷
ها نیما زیزو اینجاس
كی پشت سر ما حرف در كرده ... :4:

ای سروش آزادی!! تجربه نشان داده تیم شما یا هرتیم دیگری از این گروه بدون گاوبندی خیلی سخت صعود میكنه! منكه میگم هرفصل یه تیمو بفرستیم مستقیم بره بالا!

موافقان این كودتای مخملی نظراتشان را بصورت سرمخف اعلام دارند!!

nimazn
پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۳۰
زیاد به این شكلك ارسال بالایی توجه نكنید مثه اینكه كد ها فرق فوكوله

hosseinfx
پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۲۵
ها نیما زیزو اینجاس
كی پشت سر ما حرف در كرده ... :4:

ای سروش آزادی!! تجربه نشان داده تیم شما یا هرتیم دیگری از این گروه بدون گاوبندی خیلی سخت صعود میكنه! منكه میگم هرفصل یه تیمو بفرستیم مستقیم بره بالا!

موافقان این كودتای مخملی نظراتشان را بصورت سرمخف اعلام دارند!!

اول اینكه من موافق كودتا در هتریك هستم از هر نوع كه باشه چه مخملی جه ابریشمی و جه فاستونی و یا كتانی

دوم : شما از بچه های این گروه هستین ؟؟

سروش ازادي
پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۲۰
من هم موافقم و اساسا هم پايم.
حسين جان ايشون صاحب باشگاه ايران ليدزه كه من خيلي دوستش دارم.

hosseinfx
جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۰۹
به به جناب نیما

خوش آمد می گم خدمتتون خیلی وقت بود كه منتظر بودیم

فكر می كنم شما نیاز به گاو بندی نداری چون تیمت خیلی قوی شده این فصل هم به نظر من شانس اول خودتی

hosseinfx
جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۱۱
سروش جان بازی این هفته شما یكی از گزینه های مسابقه پیش بینی هست من رو برد شما پیش بینی كردم حواست باشه البته امیدوارم سیاووش این پست رو نخونه

nimazn
جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۵۹
اقا خیلی ممنون از الطاف صمیمانه و اینا ...
از لحاظ ستاره گرفتن تیم ما شرایط خوبی داره ریشه ی مشكلات(كه هون عدم كسب نتیجه باشه ) رو نمیشه اینجا بیان كرد ولی با اهمیت یافتن استامینا هتریك لطف بزرگی بمن كرد !
مهم تر ازهمه این بود كه ایادی استكبار تهرانی(از نوع فروهش) پازل تاكتیكی منو گم وگور كرده بودند!!

مش سروش كنكورد!! رو چیكا كردی ؟

واسه گاو بندی هم یه شور و مشورتی با بقیه (میلان جی و گلزار) بكنید نتیجه رو به ما ابلاغ كنید اون دوتای دیگه كه از همین الان سقوطشون قطعیه

سروش ازادي
جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۳۷
اقا خیلی ممنون از الطاف صمیمانه و اینا ...
از لحاظ ستاره گرفتن تیم ما شرایط خوبی داره ریشه ی مشكلات(كه هون عدم كسب نتیجه باشه ) رو نمیشه اینجا بیان كرد ولی با اهمیت یافتن استامینا هتریك لطف بزرگی بمن كرد !
مهم تر ازهمه این بود كه ایادی استكبار تهرانی(از نوع فروهش) پازل تاكتیكی منو گم وگور كرده بودند!!

مش سروش كنكورد!! رو چیكا كردی ؟

واسه گاو بندی هم یه شور و مشورتی با بقیه (میلان جی و گلزار) بكنید نتیجه رو به ما ابلاغ كنید اون دوتای دیگه كه از همین الان سقوطشون قطعیه

ميگم از كجا فهميدي من كنكور دادم؟:wacko2:
راستش اوني كه ميخواستم نشد ولي مهم نيست شدم 1600 البته همون طور كه ميدوني منطقه 2.

سروش ازادي
جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۳۹
سروش جان بازی این هفته شما یكی از گزینه های مسابقه پیش بینی هست من رو برد شما پیش بینی كردم حواست باشه البته امیدوارم سیاووش این پست رو نخونه

فكر كنم اشتباه كردي.درسته كه دو فصل اول شدم ولي اين فصل واقعا فرق ميكنه.همون طور كه ميبيني گلزار هم دو تا بازي اولش رو باخته.به هر صورت تمام تلاشم رو ميكنم كه پيش بيني رو ببري.

nimazn
جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۵۴
سروش جون با از كجاش كار نداشته باش اینا اسرار الهیه !!

سیا می دونه نیما زیزو همیشه سازمان اطلاعات قوی داشته وداره!

1600 خوبه ،خیلی خوب نیست ولی خوبه مزنده كشوریش چقدر میشه؟ (واسه خودم كه 87 باید كنكور بدم می پرسم) رشته ریاضی دیگه؟_____________________

در ضمن بعید می دونم طرح گاوبندی جواب بده یعنی اگه جواب بده هم همیشه انسان های درستكاری هستند كه به مقامات اطلاع رسانی كنند! لذا من میگم بعضی از بازی ها مون رو بطور توافقی pic بازی كنیم! چطوره؟

سروش ازادي
جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۵۷
اخه فقط خود سيا خبر داشت.تازه اگه يادش مونده باشه.ديگه واقعا دارم باور ميكنم كه مافيا و اين چيزا هست.
ميشه چهار هزار و خورده اي.مجبورم بزنم يه رشته ي پايينتر تو دانشگاه مورد نظرم و بعد تغيير رشته بدم.ولي خيلي لجم در اومد خودم خراب كرده بودم 20 درصد هم عربيم رو كمتر زدن.البته فقط براي من نبود خيلي ها درصدشون تغيير كرده بود.مثلا يكي از دوستام كه رتبش 50 شده 17 درصد عربيش رو كم زدن ولي يه سري هم زياد شدن.مثلا شيمي يكي از بچه ها 100 شده بود.ولي يه پيشنهاد بهت ميكنم همه ي كتاب هاي انديشه سازان رو بخون.راستي 87 يعني همين دوره؟
با Pic رفتن هم موافقم.

Siyavoush
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۱۱
سروش جان من به كسی نگفتم كنكور داشتی
احتمالا از سنت حدس زده یا مافیا وجود داره:uglylolmk4:

سروش ازادي
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۴۲
سروش جان من به كسی نگفتم كنكور داشتی
احتمالا از سنت حدس زده یا مافیا وجود داره:uglylolmk4:

سيا جان ميدونم نگفتي.اين مافيا بيش از اندازه داره بزرگ ميشه.فكر كنم تو خونمون هم شنود گذاشتن.

Don M Corleone
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۱۹
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
مراجعه شود لطفا!حتما!

nimazn
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۰۲
نه نشت اطلاعاتی از سیا نبود ...

سروش جون آره قربونش! مذاكرات امروز راهبردی و خوب بود البته ما می خوایم آبنبات بدیم شكلات بگیریم!! و صد البته سیاست ما "برد- برده"

سروش ازادي
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۲۱
راستي يادم رفت بپرسم اين نشت اطلاعاتي از كجا بود.
بله البته چون من يه اب نبات دادم حالا بايد بهم يه شوكولات بدي!!!در كل من اين فصل حاضرم به همتون هم اب نبات بدم هم شوكولات.

hosseinfx
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۳۸
هر چند فكر می كنم گاو بندی سودی برای تیمهای باقیمانده نداشته باشه ( چون یك تیم از این گروه می ره بالا و به جاش یك تیم از دسته 2 كه مطمئنا قوی تر هست سقوط می كنه اینجا ) ولی من حاضرم

3 تا بازیكنم رو فروختم و پولشش رو خرج ورزشگاه كردم امسال سال اتحاد سرمایه گذاری و انسجام تیمی هست

hosseinfx
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۴۰
یادم رفت بگم :
فردا در بازی با لیدز پیك بازی می كنم و همین طور هفته بعد با پرشین

تا بینیم چطور می شه از حالا می خوام تیم رو برای فصل بعد ببندم

سروش ازادي
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۵۸
هر چند فكر می كنم گاو بندی سودی برای تیمهای باقیمانده نداشته باشه ( چون یك تیم از این گروه می ره بالا و به جاش یك تیم از دسته 2 كه مطمئنا قوی تر هست سقوط می كنه اینجا ) ولی من حاضرم

3 تا بازیكنم رو فروختم و پولشش رو خرج ورزشگاه كردم امسال سال اتحاد سرمایه گذاری و انسجام تیمی هست

اره من هم اين فصل ميخوام سرمايه گذاري كنم براي فصل بعد.كار خوبيه ولي مشكل دقيقا چيزيه كه خودت گفتي البته اگه هم كسي بالا نره باز فصل بعد اين تيم ها قوي تر ميشن.

nimazn
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۲۴
حسین مطمئنی داری پیك بازی می كنی؟
دقیقه 50 2-1 جلوئی!! كلی هم موقعیت خراب كردی!

ازهمه بدتر دروزاه بان عزیز 6 ستارمو مصدوم كردی!

احیانا "ماتز" نكردی!

آقا پس سیاست ما برد -برد برای صعود لیدز!
در مورد تیمی كه سقوط میكنه به گروه ما اگه همه بچه ها با هم اتحاد داشته باشند و پروژه (گاوبندی كه بعد از این میگیم بندینی!) رو اجرا كنن اون تیم امپریالست هیچ غلطی نمی تواند بكند!!

پیش به سوی اجرای پروژه بندینی!

nimazn
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۵۲
جوگاندوس جاسیكماویسیوس هت تریك كرد!! (اگه اسمشو نمی تونید درست بخونید ایرادی نداره خودمم مثل شمام!)

3-2 دقیقه 81 به نفع لیدز !
2-0 به نفع پارتریتوز جلوی سازمان سیاه
1-0 میلان جی - گلزار

سروش ازادي
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۴۷
بازي نيما و حسين 3-2 به نفع حسين تموم شد.من 4-0 سيا رو زدم.ميلان هم 1-0 گلزار رو زد.اخ كه چقدر اين دفاعه اين هفته به من حال داد.

hosseinfx
دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۳۳
اشتباه كردی به نفع نیما تموم شد حیف شد اگه پیك نبودم مطمئنا برنده بودم

اصلا فكر شو نمی كردم با اینكه دو تا از بازیكنهای خوبم رو هم فروختم ولی بازی خوبی بود

Siyavoush
سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۰۴
اصلا باورم نمیشه 4-0 باختم!
دفاع سروش عالی بود و حمله من علی تر ولی اخراج بعث شد بدجوری ببازم
به هر حال تبریك میگم سروش جان

hosseinfx
چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۰۴
بزودی ظرفیت ورزشگاه به 33425 نفر افزایش پیدا می كنه

بنا به قول مساعد عالی جناب امسال تمام توان تیم صرف تجهیز ورزشگاه خواهد شد و با برآورد های بعمل اومده حداقل 60000 نفری رو در پایان فصل خواهیم داشت البته با رعایت اصول ساخت ورزشگاه

hosseinfx
چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۰۸
جوگاندوس جاسیكماویسیوس هت تریك كرد!! (اگه اسمشو نمی تونید درست بخونید ایرادی نداره خودمم مثل شمام!)

3-2 دقیقه 81 به نفع لیدز !
2-0 به نفع پارتریتوز جلوی سازمان سیاه
1-0 میلان جی - گلزار

شانس آوردی نباختی با اینكه پیك بودم و بازیكنهای خوبی هم نداشتم و بازی هم تو زمین شما بود ولی 6 تا موقعیت گل در مقابل 4 موقعیت شما داشتم

دارم به این نتیجه می رسم كه پیك بازی كردن بهتره:fighting29:

nimazn
چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۴۳
آقا من یه سری بررسی روی تیمهای برتر گروههای دیگه دسته 3 كردم وبا توجه به جمیع جوانب به این نتیجه رسیدم تیمی كه از گروه ما صعود باید بكنه علاوه بر 42 امتیاز كامل به تفاضل گل خوبی هم نیاز داره تا بتونه جز 4 تیم صعود مستقیم بشه!

تنها تیم 9 امتیازی گروه منم ولی بهتر می دونم رای گیری بشه كه چه تیمی صعود كنه!

كاندیدها :
1.ایران لیدز
2. پارتیتوز
6.فركس بازار
4.رئال!

با توجه به اینكه پارتریوتز و فركس بازار قصد تیم سازی دارند رای گیری بین من وسیاوش خواهد بود
برادران مسئول (سروش ، حسین) نظراتتون رو اعلام بفرمایدد!!

========================
و اما یه توصیه برادرانه برای حسین خان
ورزشگاه 60 هزار نفری بدردت نمی خوره شما حداكثر ظرفیتت رو برای امثال روی 30-35 هزار تا بزار چون اگه تیمیت خوب نتایجه نگیره و با توجه به اینكه حدس میزنم تعداد ساپورترهات به 1700 نرسه ماكزیموم نفراتی كه به ورزشگاه میان 20 هزار نفره!
60 هزار نفر برای یه تیم لیگ برتری هم در مقاطعی زیاده!
پس زیاد به افزایش سریع ظرفیت فكر نكن گاماس گاماس
به نظر منهم ماكزیموم گنجایش برای لیگ 3 45 هزار تاست
من با وجود قریب به 2300 ساپوتر وقتی یه بازی جام حذفی رو می بازم نمی تونم ورزشگاهمو پر كنم اون وقت شما چطوری میخوای 60 هزار تا بسازی وپر كنی الله اعلم!

سروش ازادي
چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۵۸
اصلا باورم نمیشه 4-0 باختم!
دفاع سروش عالی بود و حمله من علی تر ولی اخراج بعث شد بدجوری ببازم
به هر حال تبریك میگم سروش جان

ممنون.چند روز پيش به نيما ميگفتم برات سورپرايز دارم.دفاعم divine بود كه فقط يك هفته و براي بازي مقابل تو تو تيمم بود.

سروش ازادي
چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۰۶
آقا من یه سری بررسی روی تیمهای برتر گروههای دیگه دسته 3 كردم وبا توجه به جمیع جوانب به این نتیجه رسیدم تیمی كه از گروه ما صعود باید بكنه علاوه بر 42 امتیاز كامل به تفاضل گل خوبی هم نیاز داره تا بتونه جز 4 تیم صعود مستقیم بشه!

تنها تیم 9 امتیازی گروه منم ولی بهتر می دونم رای گیری بشه كه چه تیمی صعود كنه!

كاندیدها :
1.ایران لیدز
2. پارتیتوز
6.فركس بازار
4.رئال!

با توجه به اینكه پارتریوتز و فركس بازار قصد تیم سازی دارند رای گیری بین من وسیاوش خواهد بود
برادران مسئول (سروش ، حسین) نظراتتون رو اعلام بفرمایدد!!

========================
و اما یه توصیه برادرانه برای حسین خان
ورزشگاه 60 هزار نفری بدردت نمی خوره شما حداكثر ظرفیتت رو برای امثال روی 30-35 هزار تا بزار چون اگه تیمیت خوب نتایجه نگیره و با توجه به اینكه حدس میزنم تعداد ساپورترهات به 1700 نرسه ماكزیموم نفراتی كه به ورزشگاه میان 20 هزار نفره!
60 هزار نفر برای یه تیم لیگ برتری هم در مقاطعی زیاده!
پس زیاد به افزایش سریع ظرفیت فكر نكن گاماس گاماس
به نظر منهم ماكزیموم گنجایش برای لیگ 3 45 هزار تاست
من با وجود قریب به 2300 ساپوتر وقتی یه بازی جام حذفی رو می بازم نمی تونم ورزشگاهمو پر كنم اون وقت شما چطوری میخوای 60 هزار تا بسازی وپر كنی الله اعلم!

در مورد گاو بندي ميشه گفت شايد راه خوبي باشه ولي يه چيز هم هست وقتي يه تيم از گروه بره بالا يه تيم دسته دو كه قوي هم هست جاش رو ميگيره.اون وقت ديگه تيمي نميتونه صعود كنه.

hosseinfx
چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۱۱
در مورد گاو بندی نظر من مثبت هست هر كی بخواد صعود كنه مشكلی نداره ولی من كاندید صعود نیستم ولی فكر نمی كنم ائتلاف 4 نفری كافی باشه هست ؟؟؟

از راهنمایی نیما بابت ظرفیت ورزشگاه هم ممنونم راجبش بیشتر فكر می كنم ولی هفته بعد ظرفیت ورزشگاهم حدود 33000 نفری می شه كه با اطلاعات و ارقام شما فعلا كافی هست

hosseinfx
چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۱۵
در مورد گاو بندي ميشه گفت شايد راه خوبي باشه ولي يه چيز هم هست وقتي يه تيم از گروه بره بالا يه تيم دسته دو كه قوي هم هست جاش رو ميگيره.اون وقت ديگه تيمي نميتونه صعود كنه.

با این موضوع هم موافقم تو چند تا پست قبلی هم بهش اشاره كردم ولی اون سالی كه تاج از این گروه صعود كرد كی به جاش اومده پایین ؟؟؟

آیا تونست سال بعدس برگرده به دسته دو ؟؟؟ تو هتریك همه چیز امكان داره

ولی من برای فصل بعد مدعی صعود هستم از حالا بگم اگر قرار گاو بندی باشه فصل بعد نوبت من هستش

nimazn
چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۱۵
سروش به مذاكرات آزادگان پای بند باش !!

ائتلاف 4 نفره كافیه اگه طرح بندینی (گاوبندی) جواب بده خیرش به همه میرسه در مرود اون تیم هم با ئتلاف داخلی میشه پاچشو گرفته ولی یه اصلی هست كه میگه هیچوقت نگران آینده نباش!

سروش خان با سعدی هماهنگ شده واسه هفته بعد قراره همه ی تلاششو بكار ببنده!!
بترس از روزی كه بشما مسیج مرگ را ارسال داریم!

سروش ازادي
پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۳۱
سروش به مذاكرات آزادگان پای بند باش !!

ائتلاف 4 نفره كافیه اگه طرح بندینی (گاوبندی) جواب بده خیرش به همه میرسه در مرود اون تیم هم با ئتلاف داخلی میشه پاچشو گرفته ولی یه اصلی هست كه میگه هیچوقت نگران آینده نباش!

سروش خان با سعدی هماهنگ شده واسه هفته بعد قراره همه ی تلاششو بكار ببنده!!
بترس از روزی كه بشما مسیج مرگ را ارسال داریم!

سعدي همون سعيده؟در ضمن مذاكرات كه ازادگان نبود طالقاني بود.در مورد چهار تيم هم من موافقم اين فصل گلزار ضعيف شده ميلان جي رو هم ميشه بردش.

سروش ازادي
پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۳۴
با این موضوع هم موافقم تو چند تا پست قبلی هم بهش اشاره كردم ولی اون سالی كه تاج از این گروه صعود كرد كی به جاش اومده پایین ؟؟؟

آیا تونست سال بعدس برگرده به دسته دو ؟؟؟ تو هتریك همه چیز امكان داره

ولی من برای فصل بعد مدعی صعود هستم از حالا بگم اگر قرار گاو بندی باشه فصل بعد نوبت من هستش

فكر نكنم تيم دسته دومي به ليگ ما اضافه شد.

hosseinfx
پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۴۸
خوب كی قرار هست صعود كنه ؟؟

لیدز ؟ پرشین ؟ رئال ؟

nimazn
جمعه ۱۹ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۳۲
اون تیم كه با صعود تاج سقوط كرد به احتمال قریب به یقین همین ایران لیدز(یوونتوس ایر) بید!

ائتلاف برای صعود!

nimazn
جمعه ۱۹ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۳۷
آقایون بیان نظر شون رو در رود تیم صعود كننده اعلام كنن
هرچه سریعتر
بازی این هفته من با آدی هستش
واسه هفته های بعد برنامه ریزی كنیم!

درضمن چون حضور بنده در جوامع اینترنتی به خیلی چیزا بستگی داره سروش رو به عنوان وكیل خودم معرفی میكنم!

سروش ازادي
جمعه ۱۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۳۹
اون تیم كه با صعود تاج سقوط كرد به احتمال قریب به یقین همین ایران لیدز(یوونتوس ایر) بید!

ائتلاف برای صعود!

برادر تيم ايران ليدز كه همون يوونتوسه و هر دو هم تيم خودته.اون فصلي كه تاج قهرمان شد يوونتوس هم دوم شد.

hosseinfx
يکشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۵۶
بازی حساس این هفته بین من و سروش هست اگه به وضعیت تیمی باشه شانس برد سروش و اگه بر اساس آمار بازی های قبلی باشه شانس برد من بیشتر هستش

بازی رئال و میلان هم به خاطر كسب رتبه دوم جدول اهمیت داره

لیدز كه برنده خواهد شد و گلزار هم به نظر می رسه به اولین بردش دست پیدا كنه

برای فاركس بازار آرزوی موفقیت می كنیم
منبع :خبرگزاری ورزشی خوش خیال

سروش ازادي
يکشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۲۸
و باز هم من به اين حسين باختم.اين فصل رو بايد كلا فدا كرد.

hosseinfx
يکشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۲۸
من بازی رو بردم و امیدوارم به كسب سكو در این فصل
اگه بازی با نیما رو پیك نمی رفتم الان صدر جدول بودم

ولی اشكالی نداره برای فصل بعد می خوام كه صعود كنم

Siyavoush
دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۵۰
از همون چیزی كه میترسیدم داره برام اتفاق میوفته
دفعه قبل هم دو هفته اول صدر بودم ولی اخر سقوط كردم
تا حالا هم دو هفته صدر بودم و حالا 2 باخت
به هر حال تیم من قطعا هر هفته قویتر یمشه
این هفته به لدیل مصدومیت بهترین دفاع و بهترین هافبك من بازی نكردن:xp1700:

سروش ازادي
دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۱۸
اين ظور كه به نظر مياد نيما بدون گاوبندي داره صعود ميكنه.شما دو تا هم دوم و سوم ميشيد و من و ميلان هم براي چهارم پنجمي بايد بجنگيم.

hosseinfx
دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۵۷
به نظر من شانس اولی میلان اگر بیشتر از نیما نباشه كمتر هم نیست نیما برای نیم فصل 3 تا بازی سخت داره كه یكیش با همین میلان هست

از طرفی هر 6 تا تیم برای اول تا سومی شانس و امیدواری دارند و فكر می كنم این فصل بهترین فصل این گروه باشه چون همه قوی شدن و تقریبا در یك سطح هستند

سروش ازادي
سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۱۱
به نظر من شانس اولی میلان اگر بیشتر از نیما نباشه كمتر هم نیست نیما برای نیم فصل 3 تا بازی سخت داره كه یكیش با همین میلان هست

از طرفی هر 6 تا تیم برای اول تا سومی شانس و امیدواری دارند و فكر می كنم این فصل بهترین فصل این گروه باشه چون همه قوی شدن و تقریبا در یك سطح هستند

يه بازي با رئال يه بازي با ميلان سوميش كدومه؟بازي با گلزار؟گلزار اين فصل خيلي قدرتمند نيست.

nimazn
سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۴۷
وتسه ین سه تا بازی بودجه ی ویژه ای گنار گذاشتیم!!
ایران لیدز بدون گاوبندی هم صعود خواهد كرد(حداقل اول خواهد شد!)

hosseinfx
سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۰۳
همگی از صعود شما خوشحال می شن و كسی مشكلی نداره همونطور كه حاضر شدیم گاو بندی هم بكنیم برای صعودت

من امیدوارم صعود كنی اول شدن خوب هست ولی كافی نیست سروش دو فصل اول شد ولی تیمش این فصل یك كم مشكل پیدا كرده

پس به فكر صعود باش اول شدنت حتمی هست

صعود صعود صعود صعود صعود صعود

سروش ازادي
سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۰۰
اره اين رو موافقم.ضمن اين كه شايد من فصل بعد بذارم تيمم بره دست چهار.متاسفانه براي بار سوم يه سوتي غير قابل جبران دادم.كه حتي شايد مجبور شم بازكنام رو بذارم براي فروش.بد بخت شدم.

hosseinfx
سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۰۴
چرا ؟؟ مگه چی كار كردی ؟؟؟

hosseinfx
سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۰۸
الان فهمیدم چی شده

یك بازیكن خریدی 20 میلیون ولی 5 میلیارد دستمزدش هست واقعا عجب دل و جراتی داری اگه تو زندگیت هم اینجوری معامله كنی كه شاهكاره !!

سروش ازادي
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۶, ۰۸:۵۹
تو خواب و بيداري بودم فكر كردم يك ميليارد حقوقشه.گفتم ميخرم و سود هم ميكنم ولي وقتي خريدم ديدم 5 ميليارد حقوقشه.ولي جالبيش اينه كه مجبورم بازيكن تيم ملي بلغارستان رو fire كنم.

hosseinfx
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۵۴
فكر می كنم اكه همون روز اول می گذاشتی برای فروش تا جمعه فروش می رفت و دیگه مجبور نبودی اخراج كنی در هر صورت 5 میلیارد پرید

حداقل كاش برات یك بازی می كرد

سروش ازادي
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۵۳
اره ولي ديگه نميشه يه هفته نگهش دارم.

hosseinfx
شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۱۳
بدینوسیله از كلیه علاقمندان و طرفداران تیم محبوب forexbazaar جهت افتتاح استادیوم جدید این تین با ظرفیت 33425 نفر دعوت می شود
لطفا از به همراه آوردن اطفال خودداری فرمایید از نور چشمان بعدا پذیرایی می شود

سروش ازادي
شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۵۳
با توجه به از دست دادن 10 ميليارد در يك هفته تصميم گرفتم فصل بعد تيم رو بفرستم دسته چهار.

hosseinfx
شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۱۲
تو واقعا 10 میلیارد پول داشتی و هزینه نمی كردی من كه هر هفته هر چی داشته باشم هزینه می كنم

اگه قرار باشه فصل بعد تو هم نباشی و این فصل هم مدعی نباشی امیدواری من برای صعود در فصل بعد بیشتر می شه

nimazn
شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۱۵
ها سروش كه به خاك سیاه نشست
امیدوارم این عبرتی بشه واسه جوونت
البته ما هم كه سند وسالی ازمون گدشته 2 هفته پیش 1.5 میلیارد پولو به باد دادیم!!

سروش ازادي
شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۳۷
5 ميليارد داشتم و حالا 5 ميليارد بدهكارم.به هر صورت من ديگه كنار كشيدم.البته اين فصل چون نميتونم برم پاييم با همين بازيكنا تلاشم رو ميكنم كه بهترين نتيجه رو بگيرم ولي فصل ديگه ميرم پايين.

hosseinfx
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۱۵
این فصل هم می تونی بری پایین چرا نتونی ؟؟

اگه تصمیم به سقوط داری 1 فصل هم 1 فصل هست همین جا كار رو تموم كن

سروش ازادي
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۵۲
فكر ميكردم زياد امتياز دارم ولي الان نگاه كردم ديدم با باخت به اين دو تا تيم داغون ميتونم سقوط كنم.با اين حساب خدانگهدار دسته 3.

hosseinfx
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۱۶
تیم اینتر فصل پیش پنجم شد و سقوط كرد البته خودش خواست كه سقوط كنه مثل شما

سروش ازادي
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۴۸
اره من هم همين كار رو ميكنم.اميدوارم فصل ديگه خوش بگذره.

hosseinfx
سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۳۷
هم گروه های عزیز FC Yasaman (127578 رو برای بازی دوستانه تیم جوانان accept كنید

لطفا

wantonboy13
پنجشنبه ۱ شهريور ۱۳۸۶, ۱۳:۵۸
برو بچه های دسته سه ، گروه 11... اگه میخواین گروهتون معروف تر بشه اخبار تیمتونو برام بفرستین . برای اطلاعات
بیشتر به اینجا مراجعه كنید : [Only Registered And Activated Users Can See Links]

سروش ازادي
جمعه ۲ شهريور ۱۳۸۶, ۱۲:۰۴
يه سوال داشتم.همون طور كه ميدونيد ميخوام تيم رو بفرستم پايين.تا حالا يه سري از بازيكنا رو فروختم ميخواستم بپرسم بازيكناي با چه مقدار حقوق رو بفروشم؟

hosseinfx
جمعه ۲ شهريور ۱۳۸۶, ۱۶:۳۲
به نظر من نباید بازیكنهای خوبت رو می فروختی بعدا دیگه نمی تونی با همین پول همین بازیكن ها رو بخری

دسته پایین می ری كه تیم رو قوی تر كنی و برگردی نه اینكه ضعیف تر بشی تیمی كه می ره پایین 1 فصل بیشتر نمی تونه اونجا بمونه و حتما بعد از یك فصل صعود می كنه

چیزی از درامدت كم نمی شه كه بخوای بازیكنهات رو كه حقوق زیادی دارند بفروشی

در هر صورت دلمون برات تنگ می شه

سروش ازادي
جمعه ۲ شهريور ۱۳۸۶, ۱۹:۱۲
درسته ولي تو دسته چهار با بازيكناي سطح پايين تر هم ميشه اومد بالا.مخصوصا اگه به خوش شانسي سيا باشي.شايد هم شانس اوردم و مثل سيا دوباره برگشتم تو همين گروه.اميدوارم تا من برميگردم دو تا تيم برن بالا.

hosseinfx
جمعه ۲ شهريور ۱۳۸۶, ۲۲:۵۹
همه اعضا این گروه برای تیم جوانان بازی دوستانه گرفتن ؟

اگه كسی هست چلنج كنید

FC Yasaman (127578

سروش ازادي
شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۶, ۱۸:۴۲
من تيم جوانان رو ولش كردم براي خودش بچرخه.اصلا حال و حوصلش رو ندارم.

سروش ازادي
پنجشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۶, ۲۳:۴۹
برادران كجا غيبتون زد.من ميخوام تيم رو بفرستم پايين شما چرا پست نميديد؟

hosseinfx
سه شنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۶, ۰۰:۰۸
تو كه نباشی دیگه صفایی نداره

سروش ازادي
يکشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۶, ۲۳:۰۴
حالا فعلا كه هستم.راستي قرار بود من برم پايين ولي فعلا مثل اين كه بر عكس شده.از اين هفته بازي هاي سخت شروع ميشه.

سروش ازادي
يکشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۶, ۲۳:۰۵
راستي به نظرتون مقابل نيما با تمام قدرت بازي كنم يا نه؟

hosseinfx
پنجشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۶, ۱۹:۲۵
نه به نظر من ارزش نداره احتمالا اون برنده می شه و به احتمال زیاد صعود هم می كنه

من كه بازی برگشتم رو هم پیك بازی می كنم

سروش ازادي
شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۶, ۲۰:۲۶
پس بهش لطف ميكنم و ميذارم ببره.

hosseinfx
دوشنبه ۲ مهر ۱۳۸۶, ۱۹:۲۶
كاش از این لطف ها به منم می كردی

سروش ازادي
پنجشنبه ۵ مهر ۱۳۸۶, ۱۵:۱۳
بازي هاي دور دوم همه رو با Pic ميام.انتظار باخت در همه ي بازي ها رو دارم.

سروش ازادي
دوشنبه ۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۰:۴۸
ديروز 4-1 از حسين باختم.هفته ي ديگه هم فكر كنم با سيا بازي دارم.به هر حال با اين تيم به جايي نميرسم.

hosseinfx
دوشنبه ۹ مهر ۱۳۸۶, ۲۲:۳۱
من فكر می كنم با دو تا برد از سه بازی باقیمونده بتونم رتبه دوم این فصل رو حفظ كنم

تیم من هم اشكالات زیادی داره ولی اوضاع بد نیست فصل بعد بهتر هم می شه

Lord Milad
شنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۰۲
عید سعید فطر را بر شما تبریك عرض مینمایم...

hosseinfx
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۹:۲۷
این فصل هم تموم شد

به ایران لیدز به خاطر صعود مقتدرانه و كسب تمامی امتیازات تبریك می گم

بقیه تیمها هم خوب بودن با صعود لیدز فصل بعد فصل بهتری خواهیم داشت چون رقابت ها نزدیك تر خواهد بود

ولی با مقام دومی این فصل و بازی های نسبتا خوب با بضاعت كم تیم ولی مدیریت بسیار عالی فصل بعد فاركس

بازار رقیب جدی برای همه خواهد بود

Siyavoush
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۹:۳۲
خب این فصل هم تموم شد من چهارم شدم با 24 امتیاز
این بهترین مقام من در طول این20 ماهی كه در هتریك بودم
مقامهای من:jesors::
فصل اول:هشتم در دسته 3
فصل دوم:هفتم در دسته 3
فصل سوم:اول در دسته چهار
فصل چهارم:هفتم در دسته 3
فصل پنجم:اول در دسته 4
فصل ششم:چهارم در دسته 3

سروش ازادي
شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۴:۲۳
اين هم بازي هاي اين هفته
perspolis 138 - forexbazaar
persian_patri - Real Madrid I
Atashban - Parsan
Milan Jey - FC Golzar

من و سياوش با هم بازي داريم كه البته با اين وضعيت خراب تيمم فكر كنم بد جوري ببازم.

Siyavoush
يکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۶, ۲۰:۰۵
خب از سروش 2-1 بردم و لیگ رو با پیروزی شروع كردم
البته ریتینگ هافبكم عجیب بود برام!:apophys:

hosseinfx
يکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۶, ۲۳:۲۱
اینم از اولین بازی من یك باخت نسبا قابل قبول و امیدوار كننده برای ادامه فصل

این فصل همه خوب هستن و بازیها به مراتب سخت تر و جذاب تر خواهد بود

سروش ازادي
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۶, ۱۱:۴۷
باخت مسخره اي بود.موقعيت هام بيشتر بود.ولي هيچ كدوم گل نشد.البته با تيمي كه سيا داره عجيب نبود كه ببازم ولي لجم از اين جا دراومد كه بالم تو بازي جام حذفي مصدوم شد و اين بازي بازيكن جايگزينش فقط نيم ستاره گرفت.البته يه دفاع خوبم هم مصدوم شده بود.

hosseinfx
دوشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۲۸
من دومین باخت رو هم تجربه كردم تیمم اصلا در حد نایب قهرمان فصل پیش نیست همه تیمها قوی شدن و بازیها سخت شده

هفته بعد مهمو سروش هستم سروش جان میزبان خوبی باش

سروش ازادي
سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۲۹
پس هفته ي ديگه اولين برد اين فصلت رو ميگيري.من كه ديگه به باختن بهت عادت كردم.

hosseinfx
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۴۷
به سلامتی دوستان این هفته هم باختم سه بازی و سه باخت برای نایب قهرمان فصل پیش واقعا نوبره

دیگه امیدواری نیست به جز سقوط به دسته پایین تر

سروش ازادي
دوشنبه ۵ آذر ۱۳۸۶, ۱۰:۲۷
چرا انقدر نااميدي؟اين همه سال تو منو بردي يه بار هم من تو رو ببرم.تازه 3-2 هم كه باختي.اون هم تو زمين حريف.

hosseinfx
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۴۴
یك نتیجه كاملا عجیب :
رئال مادرید رو 7 بر صفر بردم خودم باورم نمی شه

7 تایی ها 7 تا یی ها

ناراحت نشی شوخی كردم

Siyavoush
دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۵۵
یك نتیجه كاملا عجیب :
رئال مادرید رو 7 بر صفر بردم خودم باورم نمی شه

7 تایی ها 7 تا یی ها

ناراحت نشی شوخی كردم

میحواستم Mots برم اول و بعد پشیمون شدم
ولی جدی 7 تا اختلا هم زیاد بود كر میكنم نهایتا 3 تا عادلانه بود تازه با تخفیف
به هر حال تبریك:apophys:

hosseinfx
دوشنبه ۱۷ دي ۱۳۸۶, ۱۴:۲۰
بازی برگشت رو هم با شایستگی بردم فكر می كنم این فصل هم می تونم تیم دوم این گروه باشم راستی علت افت تیم گلزار و میلان چیه ؟ اونها كه خیلی قوی تر از ما بودن حالا چرا نتیجه نمی گیرن

Siyavoush
سه شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۶, ۱۴:۱۷
هر جی بیشتر به ریتینگ بازی نگاه میكنم اصلا نمیتونم درك كنم چرا با این اختلاف باختم و تیمم گلی نزده!

atashban
چهارشنبه ۱۹ دي ۱۳۸۶, ۰۷:۱۶
سلام
سیاوش جان فکر کنم تیمت رئال مادرید هستش که تیم خیلی خوبی هم هست اما یک اشتباه توی چیندن بازیکنات داری. وقتی تاکتیک خودت را حمله از از وسط میزاری اولین شرط موفقیت توی این تاکتیک را رعایت نمی کنی. به بازی های رفت برگشت خودت با تیم من یک نگاه بنداز. من دو فصل که تیم دارم فصل پیش دست چهار بودم و الان دسته 3 هستم و آنقدر نه سرمایه دارم و نه بازکن تا تیمم بتونه تیم شما ها را ببره. بگرد اشتباهت رو پیدا کن !!!

Siyavoush
يکشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۰۰
دارم دیوانه میشم!خواهشا یكی به من كمك كنه واقعا برای چی امروز اونم اینجوری باختم؟!اصلا نمیتونم دلیلش رو بفهمم

hosseinfx
سه شنبه ۲۵ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۳۷
به نظر من ه باخت تیم تو غیر طبیعی هست در بازی با من هم ریتینگ خوبی داشته ولی خیلی بد باختی حتما تیمت یك مشكل اصلی داره كه البته من نمی دونم چیه

سروش ازادي
جمعه ۲۸ دي ۱۳۸۶, ۱۶:۲۱
سيا با اين خط هافبك ضعيف و خط حمله ي قوي من اگه جاي تو بودم از پاس بلند يا ضد حمله استفاده ميكردم.يه حالي به اين هافبكات بده.سه تا دفاعت هم شايد اگه سمت راستي رو هم بذاري بياد وسط بهتر بشه.البته مطمئن نيستم.براي من كه اين جوري بهتر جواب داد.

hosseinfx
يکشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۳۸
امیدوارم بعد از صعود قطعی پرسپولیس از این گروه 1 تیم ضعیف به این گروه بیاد

فكر می كنم وضعیت این گروه برای این فصل تقریبا شكل گرفته و من از عملكرد تیمم كاملا راضی هستم بعد از سه باخت پیاپی در سه بازی اول حالا هفت بازی هست كه نباختم

سروش ازادي
دوشنبه ۱ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۱۳
اره وضعيت تقريبا مشخصه.اول و دوم كه معلوما.ولي براي سومي هنوز هيچ نظري نميشه داد.من يكي كه ترجيح ميدم برنامه ي ده ساله بريزم.شايد بالاخره اين تيمم به يه جايي برسه.جالبه با تيم ته جدول هم كه بازي ميكنم ميبينم بازيكناش خفن تر از بازيكن هاي منن.

Nillo
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۳۰
آقايون گروه براي اختصاص صفحه براي گروهتان در هفته نامه پارس هتتريك اخبار گروه را به اينجانب پخ بزنيد

در ضمن موضوع پيام شماره گروه باشد مثلا: Iv.11

با تشكر

سردبير هفته نامه پارس هتتريك

سروش ازادي
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۵۷
نتايج اين هفته تقريبا همه چيز رو مشخص كرده فقط سومي بايد مشخص بشه كه فكر ميكنم با توجه به اين كه هر دو تا فرواردم مصدوم شدن و فروارد ذخيره هم ندارم اتشبان سوم ميشه.
تيم سيا هم كه نه شگفت انگيزه.اين بازي هم 8-0 از گلزار باختي.با اين بازكنايي كه تو داري خيلي نتيجت عجيب و غريبه.

Siyavoush
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۰۲:۵۸
نتايج اين هفته تقريبا همه چيز رو مشخص كرده فقط سومي بايد مشخص بشه كه فكر ميكنم با توجه به اين كه هر دو تا فرواردم مصدوم شدن و فروارد ذخيره هم ندارم اتشبان سوم ميشه.
تيم سيا هم كه نه شگفت انگيزه.اين بازي هم 8-0 از گلزار باختي.با اين بازكنايي كه تو داري خيلي نتيجت عجيب و غريبه.

نمیدونم چی بگم
دیگه برام زیاد مهم نیست:4:همین

atashban
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۲۳:۳۲

بابا فکر می کنید توی تیم من چه خبره. لااقل اگه تیم شماها دو مهاجم داره واسه من اون را هم نداره. دروازهبان منم مصدومه. من همین که توی دسته 3 بمونم کافیه برام.
ذاستی به نتایج تیم رئال زیاد نگاه نکنید داره واسه فصل بعد دون می پاچه!!!!

Nillo
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۴۸
آقايون تا آخر هر سه شنبه اخبارتونو بفرستيد

miyuner
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۴۰
سلام دوستان من یه تاپیك راه انداختم به اسم كانون هواداران استقلال ,خوشحال میشم بهش سر بزنید

hosseinfx
يکشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۵۲
این فصل هم تموم شد و من بازهم دوم شدم ولی تیمم بهتر از فصل قبل شده امیدوارم به جای تیم پرسپولیس یك تیم ضعیف سقوط كنه كه ما هم شانس اول شدن داشته باشیم

به همه تبریك می گم به خاطر تلاششون

سروش ازادي
سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۳۸۶, ۰۹:۰۷
فصل بدي نبود.ليگ هم خيلي جالب شده.ولي فكر نميكنم فصل ديگه هم تيم از اين گروه صعود كنه چون تيم ها خيلي به هم نزديكن.

سروش ازادي
شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۲۷
فصل ديگه من يكي ميخوام اساسا بي خيال نتيجه بشم.ميخوام تيمم رو براي 2 فصل ديگه اماده كنم.اگه بتونم به زور جزو سه تيم بشم خيلي عاليه.البته اگه سقوط نكنم.

سروش ازادي
سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۵۰
خوب تيم سقوط كرده هم مشخص شد.تو نگاه اول كه به نظر نميرسه خيلي تيم قوي اي باشه.دست كم مثل تيم فصل پيش نيست كه همه رو ببره.(البته به جز بازي اخر با حسين)

hosseinfx
سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۵۴
ولی به نظر من قوی تر هست

منظورت از 2 فصل بعد همین فصل و بعدی هست یا 2 فصل بعد از این 2 فصل و شاید هم همون 2 فصلی كه باید بیاد ولی نمی یاد

سروش ازادي
پنجشنبه ۲ اسفند ۱۳۸۶, ۰۷:۵۱
ولی به نظر من قوی تر هست

منظورت از 2 فصل بعد همین فصل و بعدی هست یا 2 فصل بعد از این 2 فصل و شاید هم همون 2 فصلی كه باید بیاد ولی نمی یاد

نه منظورم فصل بعده.

سروش ازادي
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۵۰
سه هفته از اين فصل گذشته و اتفاقات جالبي داره ميفته.فعلا ارمان خيلي قوي نشون داده.به نظر من اگه اين هفته اتشبان نتونه ازش امتياز بگيره بايد اين فصل هم شاهد صعود مستقيم باشيم.
امروز تو بازي با حسين با وجود برد هافبك با ارزشم براي 6 هفته مصدوم شد و فكر نميكنم بتونم جايگزيني براش پيدا كنم.من هم قيد اين فصل رو زدم.

wantonboy13
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۱۱
به به... به به !! سلام علیكم...
مهمون نمیخواین برای فصل دیگتون ؟! آلتید پیش بینی كرده اگه وضع همینجوری پیش بره ، ما به این گروه مشرف خواهیم شد. :good:

سروش ازادي
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۵۰
خدا رو شكر.بالاخره اين تاپيك هم دوباره شلوغ ميشه.بچه ها كه مثل اين كه رفتن مسافرت.

wantonboy13
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۴۰
خدا رو شكر.بالاخره اين تاپيك هم دوباره شلوغ ميشه.بچه ها كه مثل اين كه رفتن مسافرت.

ما هم كه به پیشنهاد آلتید یا میفتیم گروه 11 یا گروه 13 !! فعلا" شك داره كجا بندازه منو ... :1:

سروش ازادي
جمعه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۴۰
ما هم كه به پیشنهاد آلتید یا میفتیم گروه 11 یا گروه 13 !! فعلا" شك داره كجا بندازه منو ... :1:

ايشاالله كه ميفتي گروه 11

Dangerous boy
پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۲۴
اوه اوه چقد شلوغه اینجا !

Dangerous boy
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۲۱
ایمان او دستمال منو بیار میخوام گردگیری کنم :دی

Dangerous boy
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۰۱:۴۶
بابا اینجا هیشکی نیس ؟
سه ساله پست دادم هیشکی جواب نداده :3:

ShoOter
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۵۵
بابا اینجا هیشکی نیس ؟
سه ساله پست دادم هیشکی جواب نداده

من هستم نگران نباش این فصل لوله میشی آیدین جان :D:D:D:D:D

Dangerous boy
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۰۴:۲۰
من هستم نگران نباش این فصل لوله میشی آیدین جان :D:D:D:D:D

لوله شدم مشکلی نیس فقط برنگردم دسته 4 :sors:

wantonboy13
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۳۵
لوله شدم مشکلی نیس فقط برنگردم دسته 4 :sors:

لوله شو... ولی آسانسور نشو !! :5:

Dangerous boy
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۰۶
لوله شو... ولی آسانسور نشو !! :5:
عجب تیکه ای بود خیلی سنگین بود :D

ShoOter
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۴۴
عجب تیکه ای بود خیلی سنگین بود

آخه طرف خودش آسانسوره :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Dangerous boy
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۰۲:۰۹
آخه طرف خودش آسانسوره :D:D:D:D:D:D:D:D:D

این خیلی سنگین تر بود [Only Registered And Activated Users Can See Links]

wantonboy13
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۹
این خیلی سنگین تر بود [Only Registered And Activated Users Can See Links]

------------
ویرایش می كنیم تا مدیران جدید ویرایش نكردن !!
یه اخطار دیگه بگیرم بازی بعدی محرومم !!

Dangerous boy
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۲:۵۳
------------
ویرایش می كنیم تا مدیران جدید ویرایش نكردن !!
یه اخطار دیگه بگیرم بازی بعدی محرومم !!
بی ادب :rasta2:

Dangerous boy
چهارشنبه ۲۴ مهر ۱۳۸۷, ۰۳:۴۲
بنظر میرسه به یکی از فجیع ترین گروه ها در دسته سه رسیدم :دی

Dangerous boy
شنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۷, ۰۱:۴۲
شگفتی ساز این هفته های هتریک تیمی نیست جز شیاطین سرخ !!

Dangerous boy
پنجشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۷, ۰۳:۰۵
چه خاکی گرفته اینجا !!
سلام ارواح درون :3:

hossein 09
يکشنبه ۴ اسفند ۱۳۸۷, ۱۴:۳۱
چه خاکی گرفته اینجا !!
سلام ارواح درون :3:

شما كه با fc golzar بازی كردی و تو خونه ی خودت بهش باختی به نظرت علت باختت چی بود ؟؟ من این هفته تو جام حذفی باش بازی دارم , باید چه خاكی به سرم كنم ؟؟ چه جوری میشه بردش ؟؟ شما تجربت هم از ما خیلی بیشتره چه راهی رو پیشنهاد میدی ؟؟

اگه تیم دیگه ای با این تیم بازی كرده و میتونه كمك كنه هم خوشحال میشم اگه كمك كنه .

مرسی .

DRAGON1357
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۵۶
خوب ظاهرا ما هم از فصل بعد تو اين گروهيم از شواهد و قراين پيداست كه يكي از ضعيف ترين تيم گروه ما هستيم قهرمان فصل قبل هم مارشال اينجاست كه پلي آف داره هيچ تغييري هم به تيمش زياد نداده
در ضمن دوستان سلام

amir8741
دوشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۷:۱۴
خوب ظاهرا ما هم از فصل بعد تو اين گروهيم از شواهد و قراين پيداست كه يكي از ضعيف ترين تيم گروه ما هستيم قهرمان فصل قبل هم مارشال اينجاست كه پلي آف داره هيچ تغييري هم به تيمش زياد نداده
در ضمن دوستان سلام

من هم در كمال ناباوري افتادم تو اين گروه

ناباوريش از اين جهت كه ميتونين برين بازي منو با گلزار تو پلي آف ببينين:crazy:

بعدشم دوست عزيز ضعيفترين تيم گروه عنوانيه كه من يدك ميكشم:jesors:

اسم شما چيه؟؟ من امير هستم:good:

ShoOter
سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۵۵
دوستانی که توی این گروه میفتن توجه داشته باشید میتونین تیم آیدینو آبکش کنین :D:D:D:D

پس خوشال باشید :D:D:D:D:D:D

DRAGON1357
سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۳۲
خلاصه يكي اومد اينجا يه چيزي گفت بچه ها بيشتر فعال باشين ما هم كه هفته اول افتاديم با ديهيم

amir8741
يکشنبه ۳ خرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۱۲
خلاصه يكي اومد اينجا يه چيزي گفت بچه ها بيشتر فعال باشين ما هم كه هفته اول افتاديم با ديهيم

اي بابا
عليرضا شما كه خودت اينقدر دير اومدي اينجا كه من خودم يادم رفته بود اينجا پست دادم:apophys:

شما هروقت اينجا پست بدي منم تنهات نميزارم: :good:

من كه از الان سقوطم مشخصه:crazy:

DRAGON1357
يکشنبه ۳ خرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۲۷
خوب دوستان ليگ شروع شد ببينيم كه در بازيهاي اول كي به كيه و چجوريه منتظر سورپرايز مچ هم باشيد

amir8741
يکشنبه ۳ خرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۱۵
تا پايان نيمه اول سامان 1 - 0 از عليرضا جلو افتاده.

بازي من با محسن هم در كمال ناباوري سامان و خودم:shok: با نتيجه 2 - 0 به نفع من در نيمه اول به پايان رسيد.

.
.
.
.
.

همين الان خبري از رختكن تيم رسيد كه 2 تن از بازيكناي تيم به علت شوك اين نتيجه دچار سكته قلبي شده و از ادامه بازي بازماندند.:3:

بازي تيم هاي ديگه گروه هم به خاطر اينكه خيلي بي مرامن و نه اينجا ميان و نه اونجا از سوي ما تحريم شده.:capo:

DRAGON1357
يکشنبه ۳ خرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۵۶
سامان جان بهت تبريك ميگم هواي باروني هم مزيد بر علت شد بازيكن هاي قدرتيم رو فرم نبودن براي اين بازي يه اخراج كه داديم
به اميد بازي هاي بعدي

Dangerous boy
سه شنبه ۹ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۲۷
به به دوستان گل گلاب :jesors:
درست زمانیکه من رفتم شماها اومدین :crazy:
اومدم بگم همتون سوسکی بیش نیستین
من فقط منتظر بازی برگشت با دیهیم هستم تا لولش کنم , باید مزه باخت سنگینو بچشه :spiteful:
سمنتم که با خوش شانسی از باخت مقابل من فرار کرد :1: (شانس آورد وینگ و بکم مصدوم بودن)
ختم کلوم : نبینم کسی شاخ شه باااااا :eltaf:

Dangerous boy
پنجشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۸, ۰۰:۰۶
مربی پیرونتوس اینجاس ؟!
آماده سوسک شدن باش :3:

amir8741
پنجشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۲۱
به به دوستان گل گلاب :jesors:
درست زمانیکه من رفتم شماها اومدین :crazy:
اومدم بگم همتون سوسکی بیش نیستین
من فقط منتظر بازی برگشت با دیهیم هستم تا لولش کنم , باید مزه باخت سنگینو بچشه :spiteful:
سمنتم که با خوش شانسی از باخت مقابل من فرار کرد :1: (شانس آورد وینگ و بکم مصدوم بودن)
ختم کلوم : نبینم کسی شاخ شه باااااا :eltaf:

عجب!!!

حالا خوبه همه بچه هاي گروه به قول تو سوسكن: و با سوسكيشون شدن قويترين گروه دسته هاي 3 !!! :crazy:

راستي: ميگن 2 هفته اس هتريك باگ پيدا كرده!! :jesors: تيم تو كه دچار ضرر نشده خدارو شكر؟؟؟:sick:

خدايا مرحمت بفرما.....:apophys:

i.M.a.N
پنجشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۵۰
عجب!!!

حالا خوبه همه بچه هاي گروه به قول تو سوسكن: و با سوسكيشون شدن قويترين گروه دسته هاي 3 !!! :crazy:

راستي: ميگن 2 هفته اس هتريك باگ پيدا كرده!! :jesors: تيم تو كه دچار ضرر نشده خدارو شكر؟؟؟:sick:

خدايا مرحمت بفرما.....:apophys:
به به امیر خان چه عجب از او ار جی دل كندین یه سری هم به اینجا زدین :3:

راستی قبلا زیاد میومدی تاپیك ما دیگه از اون ورا نمیای؟؟؟

amir8741
پنجشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۳۸
به به امیر خان چه عجب از او ار جی دل كندین یه سری هم به اینجا زدین :3:

راستی قبلا زیاد میومدی تاپیك ما دیگه از اون ورا نمیای؟؟؟

يكم بي انصافي ميكني ايمان جان! من هميشه ميام و پست هارو هم ميخونم(اسنادش هم موجوده:jesors:)

ولي وقتي هيچ كدوم از بچه هاي گروه خودم اينجا پست نميده: بيام اسپم بدم؟؟!!:3:

تو نميگي رضا مياد ناراحت ميشه ببينه كس ديگه اي داره اسپم ميده؟؟؟!!:jesors:

تاپيكتون كه هيچ: من گروهتون هم زير نظر دارم: قبلا هم گفتم و دوباره هم ميگم: هر كي تونست تو 2 تا بازي رفت و برگشت اين امير(رينفورس) رو ببره: من خودم بهش جايزه ميدم:1:

كلا نزارين اين ديگه قهرمان بشه: (اين همه بهتون دارم انگيزه ميدم: ديگه چي ميخواين؟؟:apophys:)

جايزه هم اگه نميدونين چيه: از الان بگم كه هزينه ساپورتر 3 ماهه هست!! :1:)

الان امير مياد ميبينه: سكته ميكنه:3:

Dangerous boy
پنجشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۵۴
تاپيكتون كه هيچ: من گروهتون هم زير نظر دارم: قبلا هم گفتم و دوباره هم ميگم: هر كي تونست تو 2 تا بازي رفت و برگشت اين امير(رينفورس) رو ببره: من خودم بهش جايزه ميدم:1:

كلا نزارين اين ديگه قهرمان بشه: (اين همه بهتون دارم انگيزه ميدم: ديگه چي ميخواين؟؟:apophys:)

بـــــــــــــــه آقای کولاک :3: خوب داشتی پیش میرفتی اما بدموقعی خوردی به شیاطین :1:
این امیر کیه ؟ اسم تیمش چیه ؟ عکس بده جنازه تحویل بگیر :eltaf:

amir8741
پنجشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۱۱
بـــــــــــــــه آقای کولاک :3: خوب داشتی پیش میرفتی اما بدموقعی خوردی به شیاطین :1:
این امیر کیه ؟ اسم تیمش چیه ؟ عکس بده جنازه تحویل بگیر :eltaf:

به به آقاي آيدين!! :jesors: قلب تپنده هتريك!:crazy:

شما اين نكنه رو در نظر داشته باش كه تيم ضعيف بنده در زماني كه همه تيم هاي گروه تو جام حذفي حذف شده بودن: به همراه سمنت همچنان مجبور به بازي بوديم.

در مورد بازي با من هم زياد دلخوش نباش:1: گفتم كه هتريك دچار باگ شده بود:apophys: در ضمن ما براي زيارت به حرم مشرف شديم كه در اونجا با كارشكني عاملين شما مواجه شديم كه باعث تضعيف روحي بازيكنان ما شد:uglylolmk4:

بازي برگشت پذيرايي زيبايي ازت به عمل ميارم :good:

در مورد امير(رينفورس) به دلت صابون نزن: چون تو گروه 55 دسته 4 هست:jesors:

i.M.a.N
جمعه ۱۲ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۱۹
يكم بي انصافي ميكني ايمان جان! من هميشه ميام و پست هارو هم ميخونم(اسنادش هم موجوده:jesors:)

ولي وقتي هيچ كدوم از بچه هاي گروه خودم اينجا پست نميده: بيام اسپم بدم؟؟!!:3:

تو نميگي رضا مياد ناراحت ميشه ببينه كس ديگه اي داره اسپم ميده؟؟؟!!:jesors:

در مورد رضا هم آره راست میگی

من که بازی رفت امیر رو متوقفش کردم حالا اگه برگشت شکستش بدم چی اون موقع جایزه چی میدی؟؟؟؟

الان امیر فکر میکنه ما توطئه کردیم :3:

Dangerous boy
جمعه ۱۲ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۴۷
به به آقاي آيدين!! :jesors: قلب تپنده هتريك!:crazy:

شما اين نكنه رو در نظر داشته باش كه تيم ضعيف بنده در زماني كه همه تيم هاي گروه تو جام حذفي حذف شده بودن: به همراه سمنت همچنان مجبور به بازي بوديم.

در مورد بازي با من هم زياد دلخوش نباش:1: گفتم كه هتريك دچار باگ شده بود:apophys: در ضمن ما براي زيارت به حرم مشرف شديم كه در اونجا با كارشكني عاملين شما مواجه شديم كه باعث تضعيف روحي بازيكنان ما شد:uglylolmk4:

بازي برگشت پذيرايي زيبايي ازت به عمل ميارم :good:

در مورد امير(رينفورس) به دلت صابون نزن: چون تو گروه 55 دسته 4 هست:jesors:
سه هفته دیگه میبینمت البته اگه مقابل سمنت جون سالم بدر بردی :crazy:
در ضمن تا باشه از این باگا باشه :3:
ولی من بازم میگم تا دیهمو له نکنم آروم نمیگیرم :eltaf:

amir8741
شنبه ۱۳ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۰۹
سه هفته دیگه میبینمت البته اگه مقابل سمنت جون سالم بدر بردی :crazy:
در ضمن تا باشه از این باگا باشه :3:
ولی من بازم میگم تا دیهمو له نکنم آروم نمیگیرم :eltaf:

تا 3 هفته ديگه خيلي لول آپ خواهم داشت و بازگشت مصدومين تيمم هم صورت ميگيره:good:

اين هفته اگه سامان رو ببينم تمام مسائل مورد نظر شما رو براش به طور كامل تفهيم ميكنم كه شاهد آرامش شما باشيم:uglylolmk4::3:

آيدين ميگم براي قلبت خوب نيست هااا: تو الان در غم سوگ مايكل هستي
تازه بچه هاش هم كه بايد سرپرستي كني:apophys: من ميترسم اين آرامش نداشتنت باعث صدمه زدن به خودت بشه هاااا:sick:

amir8741
شنبه ۱۳ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۱۱
در مورد رضا هم آره راست میگی

من که بازی رفت امیر رو متوقفش کردم حالا اگه برگشت شکستش بدم چی اون موقع جایزه چی میدی؟؟؟؟

الان امیر فکر میکنه ما توطئه کردیم :3:

نه عزيزم: فقط رفت و برگشت جايزه داره:jesors:

من علنا دارم ميگم كه براش توطئه كردم!!!:apophys: ديگه فكر كردن نداره :3:

i.M.a.N
شنبه ۱۳ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۵۷
نه عزيزم: فقط رفت و برگشت جايزه داره:jesors:

من علنا دارم ميگم كه براش توطئه كردم!!!:apophys: ديگه فكر كردن نداره :3:
یعنی جایزه این فصل پرید؟؟؟؟

amir8741
شنبه ۱۳ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۱۸
یعنی جایزه این فصل پرید؟؟؟؟

دقيقا همينطوره كه فكر كردي:jesors:

چون من اول فصل اين پيشنهاد رو داده بودم : الان عذري از كسي پذيرفته نيست:crazy:

منتها بچه هاي ليگ شما فكر ميكنن من شوخي كرده بودم: ولي اين موضوع كاملا واقعي هست :rtfm:

و من همين جا هر گونه خالي بندي بودن و داشتن هاله مطالبم رو تكذيب ميكنم:3:

اصلا آخر فصل معلوم ميشه : هر كي امير رو رفت و برگشت برد: ساپورتر دار ميشه: والسلام : ختم كلام

i.M.a.N
شنبه ۱۳ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۵۹
دقيقا همينطوره كه فكر كردي:jesors:

چون من اول فصل اين پيشنهاد رو داده بودم : الان عذري از كسي پذيرفته نيست:crazy:

منتها بچه هاي ليگ شما فكر ميكنن من شوخي كرده بودم: ولي اين موضوع كاملا واقعي هست :rtfm:

و من همين جا هر گونه خالي بندي بودن و داشتن هاله مطالبم رو تكذيب ميكنم:3:

اصلا آخر فصل معلوم ميشه : هر كي امير رو رفت و برگشت برد: ساپورتر دار ميشه: والسلام : ختم كلام
پس الان فقط یك تیم شانس بردن جایزه رو داره

Dangerous boy
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۵۴
مرسی امیر بابت تساوی :3:
هفته بعدم یه تساوی دیگه بگیری عالی میشه [Only Registered And Activated Users Can See Links]

amir8741
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۱۹
مرسی امیر بابت تساوی :3:
هفته بعدم یه تساوی دیگه بگیری عالی میشه [Only Registered And Activated Users Can See Links]

عجب!!!:sad:

وقتي شما جلوي سمنت مساوي كرديد: گفتي: اين سمنت از دستم در رفت!!:jesors:

حالا كه من تا دقيقه 83 از سمنت جلو بودم و بعد سمنت مساوي كرد: شد تساوي!!!:1:

دندون تيز كردي براي رده سومي من؟؟!!!:jesors:

آيدين دير اومدي: زود ميخوايي بري؟؟!!:crazy:

Dangerous boy
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۵۳
آخه تو که نمیتونی سمنتو ببری حداقل تساوی بگیر که اون بالا نره :3:
اگه بهش نبازی بازی برگشت سعی میکنم کمتر بهت گل بزنم [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Matrix23
چهارشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۵۹
آیا تیمی توان مقاومت در برابر دیهیم را دارد؟؟!

amir8741
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۴۸
آیا تیمی توان مقاومت در برابر دیهیم را دارد؟؟!

به....

داش سامان خودمون :good: سامان:سينا راست ميگه تو مهره مار داري؟؟!!:3:

سامان فردا خوب بازي كني هااا !! بازي با سمنت رو يه جوري بازي كن تا مساوي بدين!:jesors:

آيدين هم كه گفته به من كمتر گل ميزنه!:1: سخاوتش منو كشته!:apophys:

الكي كه اسمشو قلب تپنده هتريك نذاشتن! :crazy:

فكر كنم دوباره اكثر رده اي جدول دچار زلزله 6 ريشتري بشه!

شانس كه نيست: بايد ميافتاديم بين شما گرگ ها كه سر يه امتياز ناقابل همگروهي تيكه پاره ميكنيد!:diablo:

amir8741
يکشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۱۱
آخه تو که نمیتونی سمنتو ببری حداقل تساوی بگیر که اون بالا نره :3:
اگه بهش نبازی بازی برگشت سعی میکنم کمتر بهت گل بزنم [Only Registered And Activated Users Can See Links]

آيدين جان كجا غيبت زد يدفعه اي؟؟!!!:1:
هر چي بعد از بازي كه رفته بودم به بچه هاي تيم خسته نباشيد بگمو برگردم: ديدم ديگه تو جايگاه نيستي؟!!!:apophys:

بعد ديدم بازيكنان تيمت هم نيستند و سوار اتوبوس داشتند ميرفتند سمت فرودگاه كه چشمم به تو خورد كه تو ماشين داشتي سرشون داد و بيداد ميكردي!! :img-police:

من و تو كه اين حرفا رو نداريم!! حالا 3 تا خوردي:jesors: مگه چيز غير عادييه :3:

راستي: بازم پيش ما بيا با هم بريم شب هاي تهرون!!:mamba:

mekil
سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۲۲
Armin Ansarian (253320031)
Iran 17 years and 42 days, Next birthday: 09-29-2009

Current skills
Keeper: 1/20 disastrous
Defending: 7/20 solid
Playmaking: 3/20 poor
Winger: 4/20 weak
Passing: 7/20 solid
Scoring: 3/20 poor
Set pieces: 2/20 wretched

Deadline: 07-23-2009 11:44

amir8741
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۰۹:۲۸
خوبه ديگه!
شانس منه اومديم ته اين گروه كه اينقدر فعاليت توش موجوده:sors:

خجالت نميكشين؟؟؟!!

اسمتونو تريلي هم نميكشه ولي يه موقع نيان يه پستي بدين هاا :rtfm:

عليرضا كه زده تيم غير قابل پيشبيني پرسپوليس رو برده: ديگه با شاه هم فالوده نميخوره احتمالا:3:

سامان هم كه بعد از: از دست دادن قهرماني در بازي آخر فصل پيش: دچار افسردگي مزمن شده:crazy:

آيدين هم فصل پيش شاخ بازي در آورد و گفت: كمتر بهت گل ميزنم: مجبور شدم اين فصل تو بازي خونگيش هم ببرمش:uglylolmk4:

محسن: بنده خدا فصل پيش تركيد و سقوط كرد كه خدايي خيلي بدشانسي اورد :rasta2:

ورودي هاي جديد هم ناشناخته اومدن و هيچ حرفي هم نميزنن!

Matrix23
شنبه ۱۹ دي ۱۳۸۸, ۱۹:۴۴
سلام كه!

اقا تیمم پوست انداخته بیده : )

بازیكنای خارجیمو فروختم و ایرونی خریدم... الان 5 6 تا از بازیكنای تیم اصلیم ایرونییییییین : )))

S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۲۱ دي ۱۳۸۸, ۰۸:۵۵
خب كه چي؟؟؟
مي خواي بگب شاخي؟؟؟:3:
نه عزيز برا من همون شكالاتي:3: