توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فيفا منيجر
Mohammad
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۳۲
سلام
خوب این تاپیک رو زدم که طرفدارای این بازی بیان جمع شیم
دربارش صحبت کنیم
البته فکر کنم خیلی زود باشه
:d
به امید موفقیت سایت
R-Win
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۵۶
من الان لول 9 ام
با منچستر و تیم ملی انگلیس
ربازیه جالبیه و یکم سیستم خریدو فروشش ضعیفه
یه بازیکن جوون می گیرم پرورش می دم قیمتش می شه 30 تا ولی کسی نماد ازم بخرتش:mad::mad:
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۴۵
منم تجربه اين بازيو دارم.
كاش مي شد يه سري امكانات اون بازي تو هت تريك هم باشه تا هت تريك جذاب تر بشه ! مثلا سيستم تمرين دهيش خيلي پيشرفته تر از هت تريكه ! خصوصيات بازيكنا هم همين طور هيچ دقت كردين تو هت تريك بازيكن راست پا و چپ پا اصلا نداريم !! وينگر چپ و راست هيچ فرقي ندارن ! مگه مي شه ؟
Siyavoush
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۰۲:۵۶
من الان تو فیفا منیجر فصل 2012/13 هستم
تا حالا هم با رئال 3 دفعه لیگ روب ردم یك دفعه جام قهرمانان رو یك دفعه جام حذفی
دو دفعه سوپر كاپ اسپانیا یك دفعه سوپر كاپ اروپا و یك دفعه جام باشگاههای جهان
و البته مربی اسپانیا و اسكاتلند و افریقای جنوبی و الان هم پاراگوئه هستم
تو بازیه من ایران شده میزبان جام جهانی 2018 و قهرمان 2010 شد:img-weight_lift:
R-Win
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۰۲
من الان تو فیفا منیجر فصل 2012/13 هستم
تا حالا هم با رئال 3 دفعه لیگ روب ردم یك دفعه جام قهرمانان رو یك دفعه جام حذفی
دو دفعه سوپر كاپ اسپانیا یك دفعه سوپر كاپ اروپا و یك دفعه جام باشگاههای جهان
و البته مربی اسپانیا و اسكاتلند و افریقای جنوبی و الان هم پاارتگوئه هستم
تو بازیه من ایران شده یمزبان جام جهانی 2018 و قهرمان 2010 شد:img-weight_lift:
واااااااااااااااااااا
ایران قهرمان جام جهانی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برا من اصلا به جام جهانی راه نیافت
Siyavoush
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۴۲
واااااااااااااااااااا
ایران قهرمان جام جهانی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برا من اصلا به جام جهانی راه نیافت
اره تازه بهترین بازیكن جام جهانی هم دروازبان ایران شد
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۵۱
اره تازه بهترین بازیكن جام جهانی هم دروازبان ایران شد
اي كلك با پچ اسكيل بازيكناي ايرانو بردي بالا ؟ :img-weight_lift:
Siyavoush
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۴۵
اي كلك با پچ اسكيل بازيكناي ايرانو بردي بالا ؟ :img-weight_lift:
نه بابا به هیچی دست نزدم
اتفاقا تو یه بازی دوستانه افریقای جنوبی 4-5 تا به ایران زدم
نمیدونم چه شكلی قهرمان شدن اینا
Mohammad
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۰۵
یه چیزه جالب! من که خودم تازه متوجه شدم, گفتم بگم که دوستانی هم که نمیدونن مطلع بشن
مثه اینکه EA یه بسته الحاقی برای FM07 پخش کرده!! به اسم Extra Time!!
جالبه! این اولین باره که بخش Sport ـه EA همچین کاری میکنه! که تو خود سایت هم بهش اشاره شده
حالا من رفتم گشتم تو سایتهای تورنت دیدم حجمش حدود 700mb ـه! یکی بره دانلود کنه! :lol2:
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر برین:
اینم یه سری Screen Shot:
راستی! تو صفحه اول هم یه سری اخبار واسه 08 هم هست!
با تشکر...:victory:
R-Win
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۵۸
یه چیزه جالب! من که خودم تازه متوجه شدم, گفتم بگم که دوستانی هم که نمیدونن مطلع بشن
جالبه! این اولین باره که بخش Sport ـه EA همچین کاری میکنه! که تو خود سایت هم بهش اشاره شده
حالا من رفتم گشتم تو سایتهای تورنت دیدم حجمش حدود 700mb ـه! یکی بره دانلود کنه! :lol2:
اینم یه سری Screen Shot:
این اضافه شونده براش یه 2 ماهی هست که اومده من که جایی ندیدم بفروشنش
اگه کسی گیر آورد به ما هم بگه
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۰۹
اینم یه سری Screen Shot:
من مي تونم دانلود كنم بفروشم بهتون ! :apophys:
Mohammad
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۴۴
خیلی لطف داری فرزان جان
ولی ما که سیستممون لگنه! :unknw: :D
ببینیم سیستم کارش به کجا میرسه
بازم ممنون
موفق باشی
Rpitb
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۲۳
از کجا دانلود میکنی ؟
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۰۴
از کجا دانلود میکنی ؟
از خونه. :yu:
Rpitb
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۱۷
از خونه. :yu:
منظورم این بود که از چه سایتی دانلود میکنی ؟
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۳۲
منظورم این بود که از چه سایتی دانلود میکنی ؟
از همون سايتي كه بالا داده.
اگه نشد مي گرديم تورنتشو پيدا مي كنيم.
نشدم تو انجمن ها درخواست مي ديم لينكشو بذارن. كار نشد نداره ! :wink_smile:
Mohammad
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۴۳
لینک تورنت رو که دادم!
Seed ـش هم خوبه! (9!) فقط یادتون باشه که همراش خود FM هم هست که اونو از تو لیست دانلود تورنت وردارین.
راستی این سایت Demonoid عضو باید باشینا! :D
Rpitb
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۵۸
ولی تو این سایت برا عضو شدن باید دعوتنامه داشت
کسی میتونه برا من دعوتنامه بفرسته ؟
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۲۱
لینک تورنت رو که دادم!
Seed ـش هم خوبه! (9!) فقط یادتون باشه که همراش خود FM هم هست که اونو از تو لیست دانلود تورنت وردارین.
راستی این سایت Demonoid عضو باید باشینا! :D
نشد كه بشه ! اين واسه رجيستر كردن مي گه يا صبر كن تا اول ماه كه نه روز ديگست يا مي گه بايد يكي دعوتت كنه.
سايتاي تورنت مفت و مجاني هم هست تو اونا پيدا نكردين؟
Mohammad
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۳۳
نشد كه بشه ! اين واسه رجيستر كردن مي گه يا صبر كن تا اول ماه كه نه روز ديگست يا مي گه بايد يكي دعوتت كنه.
سايتاي تورنت مفت و مجاني هم هست تو اونا پيدا نكردين؟
چرا! اتفاقا بهتر شد گفتی فرزان جان. با Seed بیشتر پیدا کردم!
به قول خودت کار نشد نداره! :D
:xp1700:
R-Win
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۳۳
آقا نمیشه برای بازیکن هایی که عکس ندارن عکس ایمپورت کرد؟؟؟؟
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۰۰
چرا! اتفاقا بهتر شد گفتی فرزان جان. با Seed بیشتر پیدا کردم!
به قول خودت کار نشد نداره! :D
:xp1700:
رفتم تو كار دانلودش ! :drinks: تا فردا تمومه :yu:
Rpitb
جمعه ۱ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۰۲
پیشنهاد میکنم دانلودش نکنین . بد نیستا ولی ارزش 700 مگ دانلود رو نداره
Sir Farzan Lytton
جمعه ۱ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۳۷
دير گفتي از ديروز تا حالا نصف بيشترش رفته. تا امشب تمومه خدا بخواد.
راستي طلبه شدم خود فيفا منيجرو هم دانلود كنم. كسي لينك DVD شو نداره؟
Mohammad
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۱۲
رفتم تو كار دانلودش ! :drinks: تا فردا تمومه :yu:
ایول دانلود! :D
مگه چشه؟ خیلی تغییر نکرده؟ این سوتیهای دروازهوانهاش!! هنوز پا برجاس؟ :3:
دير گفتي از ديروز تا حالا نصف بيشترش رفته. تا امشب تمومه خدا بخواد.
راستي طلبه شدم خود فيفا منيجرو هم دانلود كنم. كسي لينك DVD شو نداره؟
خودشو دیگه واسه چی؟ خودش که تو بازار هست؟ حجمش زیاده ها!! :3:
Sir Farzan Lytton
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۲۱:۴۷
حال ندارم برم بازار !
amirzelzeleh
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۳۹
كسی از شما تجربه ی Championship Manager رو نداره؟ به نظر من بهتر از FIFA Manager بود. البته با این دومی زیاد كار نكردم. ارزششو داره برم بخرم بیفتم تو كارش؟
Kian-S
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۴۶
یكی به من بگه ( رجیستری كی ) فیفا منجر رو از كجای كامپوتر میتونم پیدا كنم؟
یا اصن فقط یكی بگه فولدر HKEY_LOCAL_MACHINE كجا میتونم پیدا كنم؟
amirzelzeleh
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۵۳
برو این مسیری كه میگم: توی ویندوزت Start رو بزن. قسمت Run ، بنویس regedit و اینتر كن. كلیدهای رجیستری اونجاست.
morsal
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۱۷
كسی از شما تجربه ی Championship Manager رو نداره؟ به نظر من بهتر از FIFA Manager بود. البته با این دومی زیاد كار نكردم. ارزششو داره برم بخرم بیفتم تو كارش؟
من با 4 و 5 بازی كردم خیلی خوب بود البته 4
دیگه الان فوتبال منیجر بهتر از اون هستش ....از نظر تاكتیك پذیری میگم....
Rpitb
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۲۰
مگه چشه؟ خیلی تغییر نکرده؟ این سوتیهای دروازهوانهاش!! هنوز پا برجاس؟ :3:
به جز اینکه بعضی اوقات بی مورد از بازی خارج میشه مشکل دیگه ای نداره ولی من به خاطر این میگم دانلود نکنید چون خیلی با نسخه اصلی تفاوت نداره و ارزش 700 مگابایت دانلود رو نداره
سوتیهای دروازبانا ام که پای ثابت بازیه و تو این نسخه هم فکری به حالش نکردن ولی خب پچ هایی برای بهتر شدن گیم پلی بازی هست که بعضی از مشکلات بازی رو حل میکنه
Mohammad
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۴۱
به جز اینکه بعضی اوقات بی مورد از بازی خارج میشه مشکل دیگه ای نداره ولی من به خاطر این میگم دانلود نکنید چون خیلی با نسخه اصلی تفاوت نداره و ارزش 700 مگابایت دانلود رو نداره
سوتیهای دروازبانا ام که پای ثابت بازیه و تو این نسخه هم فکری به حالش نکردن ولی خب پچ هایی برای بهتر شدن گیم پلی بازی هست که بعضی از مشکلات بازی رو حل میکنه
ممنون! :victory:
ولی خداییش خیلی سوتی داره این FM! همش هم به خاطر 3 بعدی بودنشه فکر میکنم.
اگه 3 بعدی نبود میتونست تنظیمات خیلی بهتری داشته باشه و اصلا کلا نسبت به واقعیت نزدیک تر باشه مثله Football Manager.
ولی خوب مزه اصلیش به همین سه بعدی بودنشه! :D
amirzelzeleh
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۳۷
من با 4 و 5 بازی كردم خیلی خوب بود البته 4
دیگه الان فوتبال منیجر بهتر از اون هستش ....از نظر تاكتیك پذیری میگم....
منم با 3 و 4 بازی كردم... باحال بود. اما توی 3 بازیكنهای ایرانی بیشتری بودن. عشق من این بود كه همه ی بازیكنای ایرانی رو لژیونر كنم تو باشگاههای مختلف :urgeman: اما 4 چون میشد بازی رو بصورت گرافیكی دید بهتر بود. چند مدت پیش 7 رو خریدم اما اصلا حال نداد. مربیگری تیمهای ملی رو نداشت:7:
فك كنم فوتبال منیجر همون ورژنهای جدید Championship Manager باشه كه اسمش عوض شده. این كه میگی از نظر گرافیكی چطوره؟ لیگ ایران رو هم داره؟ میخوام فجر سپاسی رو قهرمان آسیا كنم :lol: اگه لیگ ایران و مربیگری تیمهای ملی رو داشته باشه، ارزش داره برم بخرم. راستی بازی رو نشون میده یا مثل ورژنهای قدیمی فقط گزارش بازی رو مینویسه؟
R-Win
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۴۲
منم با 3 و 4 بازی كردم... باحال بود. اما توی 3 بازیكنهای ایرانی بیشتری بودن. عشق من این بود كه همه ی بازیكنای ایرانی رو لژیونر كنم تو باشگاههای مختلف :urgeman: اما 4 چون میشد بازی رو بصورت گرافیكی دید بهتر بود. چند مدت پیش 7 رو خریدم اما اصلا حال نداد. مربیگری تیمهای ملی رو نداشت:7:
فك كنم فوتبال منیجر همون ورژنهای جدید Championship Manager باشه كه اسمش عوض شده. این كه میگی از نظر گرافیكی چطوره؟ لیگ ایران رو هم داره؟ میخوام فجر سپاسی رو قهرمان آسیا كنم :lol: اگه لیگ ایران و مربیگری تیمهای ملی رو داشته باشه، ارزش داره برم بخرم. راستی بازی رو نشون میده یا مثل ورژنهای قدیمی فقط گزارش بازی رو مینویسه؟
FM هم تیم ملی رو هم داره
من الان مربی منچستر و تیم ملی انگلیسم و 90 درصد بازیکن های تیم ملی از تیم خودم یعنی منچستره:xp1700:
amirzelzeleh
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۵۵
FM یعنی Fifa Manager یا Football Manager ؟ تیم ملی و لیگ ایران رو هم داره یا فقط همون چند تا لیگ محدود؟
morsal
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۵۶
بله,شرکت sigames ,sega اون موقع همكاری میكردن ولی نمیدونم چیشد(انگار باهم مشكل پیدا كردن)خلاصه اون CM ادامه داد و این هم Football manager رو ساخت.
در این فوتبال منیجیر بازیکنای هر کشور میخوایی میتونی بیاری تو بازی ولی لیگ اون کشور رو نمیتونی بازی کنی.
من هم همش بازیکن ایرانمی میاوردم تیمارو بدبخت میکردم مثل بختیاریزاده:pleasantry:
در نسخه 2007 هم بازی از نظر گرافیکی تغییر نکرده و همون 2 بعدی هستش ولی در کل بهتر شده به نظر من
تیم ملی هم داره میتونی برداری من با ایران رفتم جام جهانی و میتونی لیگ رو خودت تو بازی بیاری البته من نکردم ولی میشه
قربانت:friends:
amirzelzeleh
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۰۶
بله,شرکت sigames ,sega اون موقع همكاری میكردن ولی نمیدونم چیشد(انگار باهم مشكل پیدا كردن)خلاصه اون CM ادامه داد و این هم Football manager رو ساخت.
در این فوتبال منیجیر بازیکنای هر کشور میخوایی میتونی بیاری تو بازی ولی لیگ اون کشور رو نمیتونی بازی کنی.
من هم همش بازیکن ایرانمی میاوردم تیمارو بدبخت میکردم مثل بختیاریزاده:pleasantry:
در نسخه 2007 هم بازی از نظر گرافیکی تغییر نکرده و همون 2 بعدی هستش ولی در کل بهتر شده به نظر من
تیم ملی هم داره میتونی برداری من با ایران رفتم جام جهانی و میتونی لیگ رو خودت تو بازی بیاری البته من نکردم ولی میشه
قربانت:friends:
دستت درد نكنه. ولی من توی CM2007 مربیگری تیم ملی ندیدم ها... مربیگری تیم ملی ایران توی 2004 هم نبود، چه برسه به این 2007 كه تیمهای اروپایی رو هم نداشت.... كجاش بود كه من ندیدم؟
چطور میشه لیگ خودت رو اضافه كرد؟ و مربیگری تیم ملی ایران؟ اگه یه بازی استراتژیك اینطوری گیرم بیاد كه لیگ ایران و تیم ملی ایران رو داشته باشه، هت تریكو میبوسم میذارم كنار و میچسبم به اون :3:
R-Win
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۵۵
FM یعنی Fifa Manager یا Football Manager ؟ تیم ملی و لیگ ایران رو هم داره یا فقط همون چند تا لیگ محدود؟
Fifa Manager
Mohammad
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۰۰
دوست من, این دوتا هنوز هم دارن باهم کار میکنن. که اخرین کارشون همین FM2007 بوده.
اون Championship Manager توسط Eidos انجلیسی! با همکاری یه شرکت دیگه ساخته میشه که یه جورایی 2.5 بعدیه! :D
------------
حالا بزارید یه خبر خوف بدم!
Football Manager Live
با همکاری SEGA Europe و Sports Interactive Games داره ساخته میشه!
بدجوری باید خوف باشه!
تصاویری از بازی:
برای مارچ 2008 در نظر گرفته شده! :crazy:
:good:
morsal
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۲۰
دستت درد نكنه. ولی من توی CM2007 مربیگری تیم ملی ندیدم ها... مربیگری تیم ملی ایران توی 2004 هم نبود، چه برسه به این 2007 كه تیمهای اروپایی رو هم نداشت.... كجاش بود كه من ندیدم؟
چطور میشه لیگ خودت رو اضافه كرد؟ و مربیگری تیم ملی ایران؟ اگه یه بازی استراتژیك اینطوری گیرم بیاد كه لیگ ایران و تیم ملی ایران رو داشته باشه، هت تریكو میبوسم میذارم كنار و میچسبم به اون :3:
منظورم بازی football manager بود,یه ادیتور داره میتونی باهاش ادیت كنی هرچی بخایی
morsal
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۲۳
دوست من, این دوتا هنوز هم دارن باهم کار میکنن. که اخرین کارشون همین FM2007 بوده.
اون Championship Manager توسط Eidos انجلیسی! با همکاری یه شرکت دیگه ساخته میشه که یه جورایی 2.5 بعدیه! :D
------------
حالا بزارید یه خبر خوف بدم!
Football Manager Live
با همکاری SEGA Europe و Sports Interactive Games داره ساخته میشه!
بدجوری باید خوف باشه!
تصاویری از بازی:
برای مارچ 2008 در نظر گرفته شده! :crazy:
:good:
ببخشید,شما درست میفرمایین :mega_shok:
--------------
دستت درد نكنه
Mohammad
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۱۳
ببخشید,شما درست میفرمایین :mega_shok:
--------------
دستت درد نكنه
ما اووچیکتیم!! :wink3:
--------------
قربوکست! :D
amirzelzeleh
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۱۰
منظورم بازی football manager بود,یه ادیتور داره میتونی باهاش ادیت كنی هرچی بخایی
آو چه باحال. دستت درست عزیز جون. میرم دنبالش. حالا سی دی football manager از كجا گیر میاد بخرم؟
سروش ازادي
پنجشنبه ۷ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۱۱
درود به همه ي دوستان عزيز و عاشقان football manager.بازي championship manager با CM1 CM2 و CM quiz شروع به كار كرد كه SI Games اون رو ميساخت.تا سال 2003 هم اين كار رو انجام دادن كه CM0304 رو ساختن.و بهترين بازي مربي گري سال شد ولي در همين سال تصميم به فروش اين بازي شدن كه eidos اونو خريد و از اون به بعد هم اين بازي رو eidos ميسازه.البته افت شديدي در دو سال اول داشته.ولي SI Games بازي فوتبال منيجر رو شروع كرد كه موفق هم بوده.زماني كه CM رو ميساختن يكي به اسم سينا بهشون كمك ميكرد ولي از وقتي FM رو ميسازن عليرضا دهقان داره براشون ايراني ها رو ميسازه كه خيلي هم خوب كار كرده.و تيم ملي ايران رو هم ميتونيد مربي گري كنيد.
fifa manager رو هم نميشه با FM مقايسه كرد مثلا تو fifa manager هيچ وقت بازيكن نميره بزنه تو گوش داور يا اين كه يه بازيكن 5 جلسه محروم بشه.در كل چون football manager 2 بعديه خيلي طبيعيه.
نكته ي اخلاقي هم اين كه FM رو ميتونيد از مغازه ي سر كوچه ي مسعودينا بگيريد.
Mohammad
پنجشنبه ۷ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۵۳
با تشکر از توضیح کاملتون سروش جان!
در ضمن خوش اومدی! :2:
دوستان کسی این LMA Manager رو بازی کرده؟! هرچند اینم سه بعدی ولی یه تریلر دیدم ازش خیلی باحال به نظر میرسید! :jesors1:
با تشکر...
پ.ن: اواتار رو حال کنید! :D
Rpitb
پنجشنبه ۷ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۰۰
درود به همه ي دوستان عزيز و عاشقان football manager.بازي championship manager با CM1 CM2 و CM quiz شروع به كار كرد كه SI Games اون رو ميساخت.تا سال 2003 هم اين كار رو انجام دادن كه CM0304 رو ساختن.و بهترين بازي مربي گري سال شد ولي در همين سال تصميم به فروش اين بازي شدن كه eidos اونو خريد و از اون به بعد هم اين بازي رو eidos ميسازه.البته افت شديدي در دو سال اول داشته.ولي SI Games بازي فوتبال منيجر رو شروع كرد كه موفق هم بوده.زماني كه CM رو ميساختن يكي به اسم سينا بهشون كمك ميكرد ولي از وقتي FM رو ميسازن عليرضا دهقان داره براشون ايراني ها رو ميسازه كه خيلي هم خوب كار كرده.و تيم ملي ايران رو هم ميتونيد مربي گري كنيد.
fifa manager رو هم نميشه با FM مقايسه كرد مثلا تو fifa manager هيچ وقت بازيكن نميره بزنه تو گوش داور يا اين كه يه بازيكن 5 جلسه محروم بشه.در كل چون football manager 2 بعديه خيلي طبيعيه.
نكته ي اخلاقي هم اين كه FM رو ميتونيد از مغازه ي سر كوچه ي مسعودينا بگيريد.
درسته که تو فیفا منیجر کسی تو گوش داور نمیزنه ولی محرومیت های چند جلسه توش طراحی شده
R-Win
پنجشنبه ۷ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۱۳
دوستان کسی این LMA Manager رو بازی کرده؟! هرچند اینم سه بعدی ولی یه تریلر دیدم ازش خیلی باحال به نظر :D
من که خوشم نیومد
سروش ازادي
پنجشنبه ۷ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۲۵
درسته که تو فیفا منیجر کسی تو گوش داور نمیزنه ولی محرومیت های چند جلسه توش طراحی شده
خوب من اين رو نميدونستم چون جديدش رو بازي نكردم ولي به طور كلي نميشه از يك بازي سه بعدي انتظار بازي دو بعدي رو داشت.مثلا نميشه انتظار داشته باشي مدافع ليز بخوره يا تكل هاي خشن و زير پا انداختن و حتي گل هاي قشنگ هم خيلي مثل اون نميشه.يك نكته ي خيلي مهم هم اينه كه FM واقعا نود دقيقه بازيه و ميتوني همش رو ببيني يا صحنه هاي خاص.
سروش ازادي
پنجشنبه ۷ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۳۳
دوستان کسی این LMA Manager رو بازی کرده؟! هرچند اینم سه بعدی ولی یه تریلر دیدم ازش خیلی باحال به نظر میرسید! :jesors1:
با تشکر...
پ.ن: اواتار رو حال کنید! :D
خواهش ميكنم قابلتون رو نداشت.:2::yahoo:
amirzelzeleh
شنبه ۹ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۳۴
خب با این تفاسیر این Football Manager رو از كجا میشه خرید؟ من كه هر چی گشتم گیر نیاوردم...
Milad Gerrard
شنبه ۹ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۳۶
خب با این تفاسیر این Football Manager رو از كجا میشه خرید؟ من كه هر چی گشتم گیر نیاوردم...
برو p30world.com و خرید اینترنتی كن:yltype:
سروش ازادي
شنبه ۹ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۵۹
ولي مسعود ميگه از سر كوچشون خريده.البته كوچشون كجاست خدا ميدونه.
amirzelzeleh
شنبه ۹ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۲۹
گیرم نیومد. همه چیز تو این فروشگاه هست جز این Football Manager
بقالی سر كوچشون هم سر زدم... اونجا هم نداشت:bigsmile:
Sir Farzan Lytton
شنبه ۹ تير ۱۳۸۶, ۱۷:۲۷
گیرم نیومد. همه چیز تو این فروشگاه هست جز این Football Manager
بقالی سر كوچشون هم سر زدم... اونجا هم نداشت:bigsmile:
ولي من خودم تو فروشگاه پي سي ورد ديدم !:confused:
Mohammad
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۰۷:۴۷
منم هر چی گشتم نبود!
سرچ کردم، اینو گیر اوردم:
البته امیر جان مثه اینکه باید تو سایتش عضو شی برای خرید :2:
سروش ازادي
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۰۷
جريان خريد اينترنتي از p30world چيه؟ميارن دم در خونه؟
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۳۴
جريان خريد اينترنتي از p30world چيه؟ميارن دم در خونه؟
آره آدرستو مي دي ميارن در خونه. پولشو مي گيرن.
اينم بازي FIFA Manager 2007 از سايت پي سي ورد:
amirzelzeleh
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۴۶
فرزان جان حالا كه زحمت میكشی این FOOTBALL Manager رو هم پیدا كن برا ما:bigsmile:
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۵۲
فرزان جان حالا كه زحمت میكشی این FOOTBALL Manager رو هم پیدا كن برا ما:bigsmile:
مگه اين دو تا فرق مي كنن؟
اوكي مي گردم پيدا مي كنم. راستي تو پي سي ورد، LMA، Champion league و يه بازي مربي گري ديگه هم ديدم.
سروش ازادي
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۵۳
آره آدرستو مي دي ميارن در خونه. پولشو مي گيرن.
اينم بازي FIFA Manager 2007 از سايت پي سي ورد:
چه خوب تو شهرستان دور افتاده ي كرج هم ميارن؟بعد چند ميليون پول ميگيرن؟
Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۵۴
چه خوب تو شهرستان دور افتاده ي كرج هم ميارن؟بعد چند ميليون پول ميگيرن؟
هرجاي ايران كه باشه ميارن.:bigsmile: حتي دهات كرج ! :icon23:
پول سي دي كه معمولا چون اوريجيناله يه 3 4 تومني هست و حداكثر هزار تومن هزينه پست. قيمتها رو دقيق موقع خريد بهت مي گه.
سروش ازادي
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۲۲
هرجاي ايران كه باشه ميارن.:bigsmile: حتي دهات كرج ! :icon23:
پول سي دي كه معمولا چون اوريجيناله يه 3 4 تومني هست و حداكثر هزار تومن هزينه پست. قيمتها رو دقيق موقع خريد بهت مي گه.
ايول اين كه خيلي خوبه.دهات هم مال خودته.بد بد بد اصلا ديگه باهات حرف نميزنم.:tease:
amirzelzeleh
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۰۹
این حرفا رو بیخیال بشید... بگردید برای من سی دی Fotball Manager گیر بیارید...
morsal
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۲۱
این حرفا رو بیخیال بشید... بگردید برای من سی دی Fotball Manager گیر بیارید...
فروشگاه نیك داره....
neek.ir
amirzelzeleh
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۵۸
دستت درد نكنه مرسل جان. این سایت عجب فروشگاه باحالی داره.
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۲۷
دستت درد نكنه مرسل جان. این سایت عجب فروشگاه باحالی داره.
ولي نشد توش ثبت نام كنيم ! :4:
amirzelzeleh
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۴۷
من ثبت نام كردم... ولی نمیدونم چطوری خرید كنم. یعنی هنوز با خودم به توافق نرسیدم كه چطوری پرداخت كنم و چطوری محصول رو دریافت كنم. ولی میخرمش آخر....
سروش ازادي
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۰۵
اره من هم پيداش كردم فقط ميشه در مورد نحوه ي سفارش دادن يه توضيح بديد؟بايد اينترنتي سفارش بديم يا از طريق تلفن.
kourosh
پنجشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۶, ۰۴:۱۴
برید از سی دی فروشی سر کوچتون بخرید نصف این قیمت این قرتی بازیا چیه؟!
سروش ازادي
پنجشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۳۳
برید از سی دی فروشی سر کوچتون بخرید نصف این قیمت این قرتی بازیا چیه؟!
خوب اگه سي دي فروشي سر كوچمون داشت كه ديگه اين همه دردسر نميكشيديم.ديشب نصف شهر رو رفتم دنبال اين سي دي هيچ كدوم نداشتن.فقط يكيشون گفت فردا بيا شايد بيارم.
Mohammad
شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۴۶
چند تا اسکرین شات جدید از FIFA Manager 08 اومده میتونید از لینک زیر اونارو ببینید. (اینجا نمیذارم که تاپیک سنگین نشه)
به نظر میرسه بالاخره موتور بازی هم بعد از TCM 2005 تغییر کرده به سلامتی! :urgeman:
kamran21
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۶, ۰۳:۲۵
والا ما که اینجا از این بازی محرومیم
همش بسکتبال-فوتبال آمریکائی-گلف و ازین خزعبلات
آدرس ایمیل ای اِی اسپورت آمریکا رو گیر بیارم ایمیل میزنم سر لیچارو وا میکنم بهشون
یه ملتو از بهترین بازی ای اِی محروم کردن
FC_INT3R
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۵۵
مگه کجایی؟به اونا چه ربطی داره که شما سوپر سر کوچتون بازی نمیاره؟:2:
Siyavoush
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۲۷
والا ما که اینجا از این بازی محرومیم
همش بسکتبال-فوتبال آمریکائی-گلف و ازین خزعبلات
آدرس ایمیل ای اِی اسپورت آمریکا رو گیر بیارم ایمیل میزنم سر لیچارو وا میکنم بهشون
یه ملتو از بهترین بازی ای اِی محروم کردن
مگه بهت نرسید اون سی دی ها؟
kamran21
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۲۶
مگه کجایی؟به اونا چه ربطی داره که شما سوپر سر کوچتون بازی نمیاره؟:2:
آمریکا
kamran21
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۲۷
مگه بهت نرسید اون سی دی ها؟
چرا اونا رسید دمتونم گرم
ولی بالاخره ورژنهای بعدیش هم میاد
Siyavoush
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۱۷
چرا اونا رسید دمتونم گرم
ولی بالاخره ورژنهای بعدیش هم میاد
اها
خیالم راحت شد گفتم دستت نرسیده:4:
اگر پیدا نكردی به خودم بگو برات حل میكنم:love05:
FC_INT3R
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۲۲
آمریکا
یعنی اونجا فیفا نیست؟؟؟؟؟؟
kamran21
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۳۲
اها
خیالم راحت شد گفتم دستت نرسیده:4:
اگر پیدا نكردی به خودم بگو برات حل میكنم:love05:
گیر که هیچ رقمه نمیاد ولی راضی به زحمت شمام نیستم:love05::biggrin:
kamran21
دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۳۲
یعنی اونجا فیفا نیست؟؟؟؟؟؟
فیفا ساکر داره ولی فیفا منیجر یوختی!:boid:
FC_INT3R
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۲۳
حیلی عجیبه.بازیو آمریکا میسازن بعد بازارشون اروپاس.ما هم که مفت خور معرکه [Only Registered And Activated Users Can See Links] .برای اولین بار از اینکه ایرانم خوشحال شدم [Only Registered And Activated Users Can See Links]
R-Win
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۶, ۰۲:۰۲
ما که ایرانیم از اینترنت دانلود می کنیم شما که اینترنت 2 مگا بیت داری دانلود نمی کنی؟؟؟ !!!!!!!!!!!!
بابا کپی رایت:biggrin:
kamran21
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۰۵
ما که ایرانیم از اینترنت دانلود می کنیم شما که اینترنت 2 مگا بیت داری دانلود نمی کنی؟؟؟ !!!!!!!!!!!!
بابا کپی رایت:biggrin:
والا من نیس هیچ وقت از اینترنت بازی دانلود نکردم واسه همین نمیدونم بازیای دانلودی رو چجوری اینستال کنم
اینجا همه سی دی اورجینال میخرن
سروش ازادي
پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۰۸
بچه ها من ديروز فوتبال منيجر رو گير اوردم.بچه هاي كرجي رو ميتونم حضوري سي دي رو بهشون بدم.بچه هاي تهراني هم خودشون يه راه حلي پيدا كنن.
wantonboy13
پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۳۶
بچه ها من ديروز فوتبال منيجر رو گير اوردم.بچه هاي كرجي رو ميتونم حضوري سي دي رو بهشون بدم.بچه هاي تهراني هم خودشون يه راه حلي پيدا كنن.
منظورت فیفا منیجر 2007 هست ؟؟
من 2007 رو چند ماه پیش گرفتم كه مشكل داشت و رو كامپیوتر من نمیومد!!! );
سروش ازادي
پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۴۹
منظورت فیفا منیجر 2007 هست ؟؟
من 2007 رو چند ماه پیش گرفتم كه مشكل داشت و رو كامپیوتر من نمیومد!!! );
نه فيفا منيجر كه به راحتي پيدا ميشه.منظورم فوتبال منيجره كه پيدا نميشه و چند صفحه هم تو همين تاپيك در موردش بحث شد.
amirzelzeleh
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۴۶
سروش جون قابل رایت هست؟ اگه هست یه برنامه بذاریم توی این هفته كه من تهران هستم یه سر بیام كرج ببینمت و ازت بگیرم. اگه هم قابل رایت نیست كه بگو كجا و چند خریدی تا ما هم خودمون بخریم یا سفارش بدیم برامون بخری بفرستی یا ازت بگیریمش. بهر حال زحمت بكش یه آماری بده كه بدجور از این بازیهایی كه دارم خسته شدم.
نصبش كردی؟ اجراش هم كردی؟ در مورد لیگ ایران و بازیكنهای ایرانی و تیم ملیش تحقیق كردی؟ میشه مربیگری تیمهای ایرانی یا تیم ملی ایران رو دست گرفت؟
سروش ازادي
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۲۱
امير جان قابل رايته.اين هفته تهراني؟خوب اگه فوتبال مياي ميتونم همون جا بهت بدم.در مورد ايران هم تقريبا همه ي بازيكناي ايران رو داره البته تيم بعضي بازيكنا اشتباهه.مربي باشگاه هاي ايران نميتوني بشي ولي مربي تيم ملي ايران ميتوني بشي.
amirzelzeleh
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۵۴
ممنون سروش جون. كدوم فوتبال؟ ورزشگاه آزادی؟! نه بابا من تو عمرم یه بار رفتم ورزشگاه آزادی اونم فینال جام حذفی سه سال پیش كه استقلال 2-0 به سپاهان باخت...! راه دیگه ای برای رسوندنش به من نداری برادر؟ من شاید 5شنبه جمعه نباشم ولی تا یكشنبه دیگه هستم. میخوای تلفنی هماهنگ كنیم یه قرار بذاریم؟
راستی... یكی از بچه ها توی همین تاپیك می گفت میشه ادیت كرد و یه سری تغییرات توش داد... تو همچین چیزی ندیدی؟
سروش ازادي
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۵۳
امير جان بگو چه روزهايي هستي و كجا ميتونم پيدات كنم.تو پيام خصوصي هم تليف ميدم هماهنگ كنيم.در مورد اديت كردن هم بله كلا فوتبال منيجر از همون اول هم هميشه براي اديت كردن يه چيزي داشته الان هم داره كه خودت ميتوني تو همه چيز دست ببري.
amirzelzeleh
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۵۹
دمت گرم سروش جان. بقیه حرفای خصوصی رو تلفنی میزنیم و بیشتر از این تاپیك رو منحرف نمی كنیم...
و اما در مورد تغییر دادن... نمیشه یه جوری تغییر داد كه بشه تیمهای لیگ ایران رو هم هدایت كرد؟ اگه بشه كه عالیه...
سروش ازادي
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۰۶
چشم امير جان بقيه تلفني.در مورد سوالت من قبلا يه بار اين كار رو كردم ولي كار ساده اي نيست و يكم هم كار مسخره ايه.نميشه كاري كرد كه ليگ ايران رو بتوني مربي گري كني ولي ميتوني جاي تيم هاي ايران رو با تيم هاي هند عوض كني و اون وقت بري تو ليگ هند و تيم هاي ايراني رو مربي گري كني.
amirzelzeleh
سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۱۷
اگه من باشم و از بازی خوشم بیاد كه این كار رو می كنم :bigsmile:
سروش ازادي
سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۳۶
امير جان يه سوال:قبلا فوتبال منيجر بازي كردي؟
اگه نكرده باشي يه خورده امكانش زياده كه خيلي هم خوشت نياد.اخه فوتبال منيجر بازي رو مثل فيفا منيجر نشون نميده يه جورايه ديگه بازي رو نشون ميده.
amirzelzeleh
سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۳۵
من تجربه ی بازی Championship Manager رو دارم كه بهترین ورژنش كه من دیدم بازی رو بصورت دو بعدی و كاملا ابتدایی نشون میده. ورژنهای قبلش كه فقط گزارش نوشتاری بود (مثل همین هت تریك!) و اتفاقا از FIFA Manager خوشم نیومد (زیاد بازی نكردم باهاش) بهر حال تجربه ی جدیدیه و من از تجربه ی جدید استقبال می كنم.
سروش ازادي
چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۲۲
البته همون كه گفتم اين هم همون طوريه ولي به نوعي ميشه گفت 2.5 بعديه.يعني شما متوجه ميشي كه توپ به تير افقي خورده يا توپ بالا و پايين ميره و همين طور وقتي بازيكن هد ميزنه يا ميپره.در كل من هم مثل خودت از fifa manager خوشم نيومد.اين بازي به مراتب واقعي تره.مخصوصا وقتي دعوا ميشه يا يه بازيكن داور رو ميزنه يا بازيكن حريف رو.فوتبال جوانمردانه هم بازي ميكنن.از نظر تاكتيكي هم در سطح بالاتريه.
amirzelzeleh
چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۰:۲۴
سروش جان شرمنده نتونستم به قولم عمل كنم و باهات تماس بگیرم. نمیدونم هنوزم میشه یه قرار گذاشت باهات و كپی سی دی رو ازت گرفت یا نه؟
سروش ازادي
چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۱:۴۳
امير جان دفعه ي قبلي منتظر بودم كه متاسفانه نشد زيارتت بكنم.ولي شما هر وقت بگي ما در خدمتيم.البته فكر كنم cd رو دادم به يكي از دوستام كه بايد برم ازش بگيرم.ولي حتما هر طور شده بهت ميرسونمش.
راستي يه خبر خوب هم به طرفدار هاي بازي هاي مربيگري:تا يه ماه ديگه هم football manager و هم championship manager جديد مياد بيرون.
amirzelzeleh
پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۵:۵۰
پس زحمتش رو بكش... احتمالا توی یكی دو هفته آینده یه سر بیام تهران... راستی اینو یادم رفته بود بگم كه محل كارم عوض شده و برگشتم شیراز. گهگاهی اگه فرصت پیدا كنم میتونم بیام تهران.
سروش ازادي
جمعه ۲۰ مهر ۱۳۸۶, ۱۲:۰۳
چشم.اتفاقا الان ديگه يكشنبه تا چهارشنبه من هم تهرانم.فكر كنم راحت تر ميتونيم همديگه رو پيدا كنيم.
Mohsen
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۰۱:۱۷
آقا میشه بگین چجوری باید عضو این بازی مربیگری شد؟
سروش ازادي
دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۶, ۱۰:۱۱
آقا میشه بگین چجوری باید عضو این بازی مربیگری شد؟
كدوم بازي محسن جان؟فوتبال منيجر رو ميگيد؟اگه اين طوره اين بازي مثل بقيه ي بازي ها براي كامپيوتر و ايكس باكس و پلي استيشن هست.منظورتون رو از عضو شدن نفهميدم.
-Aydin-
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۲۳:۳۱
كسی میدونه فیفا منیجر 09 كی میاد یا اصلا قراره ساخته بشه یا نه ؟
Siyavoush
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۰۳:۵۲
كسی میدونه فیفا منیجر 09 كی میاد یا اصلا قراره ساخته بشه یا نه ؟
بله ساخته میشه قطعا و 8 تا 10 ماه دیگهوارد بازا میشه خیلی زود اقدام به خرید میخواهی بكنی:ی
Nillo
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۲۷
اوووووووووه.......تو حالا همون 08 رو بازي كن 09 حالاحالا ها كار داره
miyuner
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۲:۵۱
پس باید 8 ماه صبر كنیم
-Aydin-
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۵۱
بله ساخته میشه قطعا و 8 تا 10 ماه دیگهوارد بازا میشه خیلی زود اقدام به خرید میخواهی بكنی:ی
ممنون میشه بگی منبعت چیه؟
راستش از نسخه 08 خوشم نیومد 07 رو ادامه دادم , فكر كنم 9 فصل نسخه 07 رو بازی كردم دیگه همه پیر شدن !!
بیشتر بازیكنهای معروف خداحافظی كردن , من موندمو چار تا جك جوون :sick:
Siyavoush
يکشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۶, ۰۳:۳۳
ممنون میشه بگی منبعت چیه؟
راستش از نسخه 08 خوشم نیومد 07 رو ادامه دادم , فكر كنم 9 فصل نسخه 07 رو بازی كردم دیگه همه پیر شدن !!
بیشتر بازیكنهای معروف خداحافظی كردن , من موندمو چار تا جك جوون :sick:
منبع نیاز نیست طبق روال گذشته گفتم:good:
R-Win
يکشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۱۴
دوستان کسی این پچ جدید که برای 08 اومده نصب کرده؟؟؟؟
Nillo
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۳:۰۴
چی هست؟
Saam
جمعه ۲۴ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۴۱
سلام دوستان
منم فیفا منیجر بازی می كنم. نمی دونم چی شد پریروز وسط بازی یدفعه برگشت ویندوز و not responding داد. البته سابقه داشته اما معمولا راه برگشت بود.وقتی دوباره رفتم تو بازی نوشته هایی كه به رنگ theme باشگاه بودن رو دیگه نمایش نمیده و بعد از دو روز در بازی برمیگرده ویندوز. وقتی هم دوباره بازی می كنی دوباره بعد از دو روز در بازی برمیگرده به ویندوز...
كسی می دونه مشكلش چیه؟ اینم بگم در كامپیوتری بازی می كنم كه تقریبا جز این بازی هیچ چیز خاصی نداره كه بخواد كامپیوتر رو مشغول كنه
-Aydin-
جمعه ۲۴ اسفند ۱۳۸۶, ۲۳:۳۴
بنظر من بازی رو دوباره نصب كن
Saam
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۱۵
بنظر من بازی رو دوباره نصب كن
آخه تو بازی خیلی جلو رفتم, راهی نیست بازی رو دوباره نصب كنم اما به زمان فعلی تیمم برگردم؟
سروش ازادي
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۴۲
ميتوني فايل سيوت رو نگه داري بعد بازي رو از اول نصب كني و اون فايل رو بريزي سر جاش.
Dangerous boy
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۹:۵۱
به این آدرس برو C:\Users\Red Devilsss\Documents\FIFAM 07\games كه به جای رد دویلز اسم آكونت خودته.
اینجا محل ذخیره بازی هستش تمام فایلهای داخل پوشه گیمز رو كپی كن بعد كه بازی رو دوباره نصب كردی همونجا پست كن (Paste)
Saam
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۶, ۱۹:۳۱
ممنون از راهنمائی های همه دوستان...اما نشد كه نشد! به نظر می رسه با فایل سیو بازی كه در جریانش بودم مشكل پیدا كرده...
کیان
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۶, ۲۲:۲۸
خوب چرا بیخیالش نمیشی ،fifamanger08،بازی كنی؟!!
امكاناتش هم بیشتره و كلاً باحالتره.
Dangerous boy
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۰۲:۱۴
ممنون از راهنمائی های همه دوستان...اما نشد كه نشد! به نظر می رسه با فایل سیو بازی كه در جریانش بودم مشكل پیدا كرده...
كلا بازی فیفا منیجر 07 كم مشكل نداره اما از 08 خیلی بهتره - من كه منتظر 09 هستم
کیان
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۰۸:۳۱
كلا بازی فیفا منیجر 07 كم مشكل نداره اما از 08 خیلی بهتره - من كه منتظر 09 هستم
یه فصل كامل 08 رو بازی كردی؟اگه بازی كردی و بازم این حرفو میزنی من یكی دلیلشو نمیفهمم!
به نظر من 08به خاطر اینكه نسبت به07 امكانات بیشتری داره ،خیلی بهتره.مثلاً:scout's opinion-
simulation-player&team trust-قابلیت بازیكن-مربی بودن برای مربی های بین 18تا40 سال و....
Saam
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۵:۱۸
منم منیجر 08 بازی می كردم كه اینطوری شده, بعد از كلی قهرمانی:sad:
کیان
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۲۹
منم منیجر 08 بازی می كردم كه اینطوری شده, بعد از كلی قهرمانی:sad:
آره خوب یه سری مشكالاتی داره!مثلاً من موقعی كه میخوام از بازی خارج بشم حتماً باید alt+f4
بگیرم وگرنه كامپیوترمresetمیشه!
(خلاصه هركی تازه بازی رو شروع كرده یا كلاً دنبال بازیكن با استعداد تو منیجر 08 میگرده،درخدمتیم.)
Dangerous boy
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۶, ۰۱:۲۱
(خلاصه هركی تازه بازی رو شروع كرده یا كلاً دنبال بازیكن با استعداد تو منیجر 08 میگرده،درخدمتیم.)
ریز میبینمت :3:
کیان
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۶, ۰۸:۵۸
ریز میبینمت :3:
آخه جالب اینجاس كه من اصلاً نمیبینمت!
بازیكنایی كه به نظرت خوب هستنو برا 07 بذار،منم برا 08 رو میذارم،كه ملتم استفاده ببرن!
پ.ن:اسم،تعداد ستاره،سن در ابتدای بازی یا به وجود اومدن در چه سالی از بازی با چه سنی(برا كسایی كه بعدن درس میشن)،overallاولیه و overallای كه آخر بهش میرسن رو بذار.
Dangerous boy
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۰۵
آخه جالب اینجاس كه من اصلاً نمیبینمت!
بازیكنایی كه به نظرت خوب هستنو برا 07 بذار،منم برا 08 رو میذارم،كه ملتم استفاده ببرن!
پ.ن:اسم،تعداد ستاره،سن در ابتدای بازی یا به وجود اومدن در چه سالی از بازی با چه سنی(برا كسایی كه بعدن درس میشن)،overallاولیه و overallای كه آخر بهش میرسن رو بذار.
بازیكنایی كه من ازشون در طول این 14 - 15 فصلی كه بازی كردم خیلی عالی بودن :
دروازه بان : ادریس كارلوس كامنی از اسپانول
مدافع : فردیناند از منچستر - لدلی كینگ از تاتنهام - اشلی كول از آرسنال - میكا ریچاردز از من سیتی
هافبك : كریس رونالدو از منچستر - رونالدینیو از بارسلون - مسی از بارسلون - دیه گو از وردر برمن
مهاجم : رونی از منچستر - آگوئرو از اتلتیكو مادرید - هانری از آرسنال البته فقط یك یا دو فصل چون سنش بالاس
کیان
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۲۰
بازیكنایی كه من ازشون در طول این 14 - 15 فصلی كه بازی كردم خیلی عالی بودن :
دروازه بان : ادریس كارلوس كامنی از اسپانول
مدافع : فردیناند از منچستر - لدلی كینگ از تاتنهام - اشلی كول از آرسنال - میكا ریچاردز از من سیتی
هافبك : كریس رونالدو از منچستر - رونالدینیو از بارسلون - مسی از بارسلون - دیه گو از وردر برمن
مهاجم : رونی از منچستر - آگوئرو از اتلتیكو مادرید - هانری از آرسنال البته فقط یك یا دو فصل چون سنش بالاس
خسته نباشی عزیزم!:good:
فقط یه مشكلی هست!اینارو ننه بزرگ خدا بیامرز منم بلد بود!:apophys:
منظور من بازیكنای جوون و آینده دار بود.مثل این تیم:
GK:I.Akinfeev
DEF: D.Alves-S.Ramos-M.Richards-T.Taiwo
MID: J.De Guzman-I.Afellay-I.Aissati
WING: S.Ninis-M.Ozil
STR: K.Benzema
-Aydin-
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۴۳
خسته نباشی عزیزم!:good:
فقط یه مشكلی هست!اینارو ننه بزرگ خدا بیامرز منم بلد بود!:apophys:
منظور من بازیكنای جوون و آینده دار بود.مثل این تیم:
GK:I.Akinfeev
DEF: D.Alves-S.Ramos-M.Richards-T.Taiwo
MID: J.De Guzman-I.Afellay-I.Aissati
WING: S.Ninis-M.Ozil
STR: K.Benzema
خدابیامرزه ننه بزرگتو :apophys:
عزیزم اینایی كه تو گفتی منم استفاده كردم اما خوشم نیومد
در ضمن تو لیست من چند تا آتیه دار خیلی خوب هست مثل : آگوئرو - ریچاردز و ...
بهر حال خدا روح همه امواتو شاد كنه :3:
Matrix23
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۲۸
وای خدای مممممن...
اینجارو!!
فكر نكنم(یعنی مطمئنم) كه هیچكی تو فیفا منیجر به پای من نمیرسههه!!! :1:
Matrix23
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۳۰
اما جدا از شوخی, این ورژنش خیلی كاملتر و باحال تر...
فقط به نظر من 2 تا مشكل داره.
1) Marco Materazzi یو درست حسابی نداره.
2) اسم مربی هاش الكی! :(
Dangerous boy
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۳۷
من خیلی وقته بازی نمیكنم ورژن نهش هنوز نیومده ؟
Matrix23
دوشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۳۶
نه:1:
کیان
جمعه ۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۴۳
خوشم میاد همه تو هر ضمینه ای شاخن ، ولی مثلاً تو همین fifa managerدرك تاكتیكی تیمشون در مجموع به 2
هم نمی رسه!
lordamin
جمعه ۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۱۰
معمولا ورژن های جدید فیفا منیجر آبان میاد .
wantonboy13
جمعه ۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۳۴
اما جدا از شوخی, این ورژنش خیلی كاملتر و باحال تر...
فقط به نظر من 2 تا مشكل داره.
1) Marco Materazzi یو درست حسابی نداره.
2) اسم مربی هاش الكی! :(
ماركو ماتراتزی رو اون روز مزدك میرزایی میگفت از لیست بازیهای كامپوتری هم حذفش كردن !!!! این مزدك هم لو داد اوقات بیكاری چیكار می كنه.... :shades_smile:
Matrix23
جمعه ۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۴۴
ماركو ماتراتزی رو اون روز مزدك میرزایی میگفت از لیست بازیهای كامپوتری هم حذفش كردن !!!! این مزدك هم لو داد اوقات بیكاری چیكار می كنه.... :shades_smile:
اونارو ولشون كن!! از خودشون چرت ی چیزی میگن...ی چیزی شنیده, اما نمیدونه چی.
تو fIFA08 هستش...به چه ملسی ی ی ی ی ی:1:
اونو ولش كن.:jesors:
کیان
شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۱۸
نبودن ماركو ماتراتزی در مقابل كاری كه شركت هایی مثل ea sports o konami با هلند كردن تقریباً هیچه!
كونامی كه اولش تو winning elevenهایی كه درست میكرد همیشه بازیكنای تیم ملی هلندو با اسم هایی مثلorange1,2,...نشون میداد!!!ea هم كه تو منیجراش اجازه دعوت بازیكنایی كه وجود خارجی دارن رو نمیده و تو فیفا هم كه تیم ملی هلندو اصلاً نداره!!!
Mohsen
جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۱۰
آقا من یه سوال داشتم. تو یه بازی من 3-0 بردم ولی امیتازمو به تیم مقابل داد.همچین چیزی ممكنه؟
Matrix23
جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۲۷
آقا من یه سوال داشتم. تو یه بازی من 3-0 بردم ولی امیتازمو به تیم مقابل داد.همچین چیزی ممكنه؟
كجا دادااش؟
Dangerous boy
جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۳۴
تو نسخه 7 آره :apophys:
Mohsen
جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۳۵
تو نسخه 08 برام اتفاق افتاد.
آپدیت این بازی رو كسی داره برام بزاره؟
Matrix23
جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۴۳
تو نسخه 08 برام اتفاق افتاد.
اااا...
من غول 08!!
اصلا به من میگن, پدر ea sport :1:
Mohsen
جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۵۱
ای پدر ea sport میتونی برام لینك دانلود آپدیت بازی رو بزاری؟
ممنون میشم.
wantonboy13
جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۵۲
اااا...
من غول 08!!
اصلا به من میگن, پدر ea sport :1:
مگه با مادر ea sport شیطونی كردی ؟!!! :crazy:
Mohsen
جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۴۲
بچه ها من تازه این بازی اومده دستم.یه كم كمكم كنید . در باره خرید ها چرا وقتی بهشون پیشنهاد میدیم قبول
نمیكنه تیماشون. یعنی اصلا نمیزاره مبلغ رو تعیین كنیم. در مورد تمرین ها هم همین تمرین كه خودش داره خوبه یا
نه؟
Matrix23
جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۴۴
بچه ها من تازه این بازی اومده دستم.یه كم كمكم كنید . در باره خرید ها چرا وقتی بهشون پیشنهاد میدیم قبول
نمیكنه تیماشون. یعنی اصلا نمیزاره مبلغ رو تعیین كنیم. در مورد تمرین ها هم همین تمرین كه خودش داره خوبه یا
نه؟
به نظر من...
ی هفته بگذره, بعد پیشنهاد بده...
بیشترم سعی كن بازیكن جابجا كنی.
تمرینم حتما با جاگینك شروع كن...:good:
Dangerous boy
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۳۴
به نظر من...
ی هفته بگذره, بعد پیشنهاد بده...
بیشترم سعی كن بازیكن جابجا كنی.
تمرینم حتما با جاگینك شروع كن...:good:
جابجا كردن بازیكن بنظر من جز ضرر چیز دیگه ای نداره مگر اینكه بازیكنایی كه میدی آشغال باشن یا بازیكنی كه میگیری خیلی توپ باشه
---------
راستی بچه ها این آگوئرو رو بعد از فصل دوم بگیرین یك مهاجم كلاسیه كه نگو آخرشه
رونالدینیو رو بذارین وسط خدایی میكنه
مسی رو بذارین چپ طوفان بپا میكنه
كریس رونالدو رو بذارین راست مدافعا میرن سیزده بدر
کیان
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۰۶
نه؟
فكر كنم تو با یه تیم ضعیف شروع كردی ،نه؟status بازیكنا unavailabeه؟اگه آره به خاطر اینه كه پرستیژ تیمت نسبت به تیم حال حاضرشون كمتره.یه دلیل دیگشم ممكنه به خاطر بودجه ی كم ترنسفرت باشه!
به پیشنهادهای اینا هم اصلاً فكر نكن!(با عرض معذرت ازحضور بچه ها!) 1)فقط درصورتی بازیكنای بزرگو زیر 3 فصل میتونی بخری كه اهل رمز باشی!(اگه هستی بكو بهت بگم چه جوریه.)2)فقط در صورتی بازیكن تاخت بزن كه كه آكادمی جوانان خدا داشته باشی!یعنی حداقل تو 10 كشور كمپ باید داشته باشی(كه اینم با تیمای جدید حداقل 3-4 فصل و با تیمای دسته پایین 5تا7 طول میكشه!
خلاصش اینكه 3 تا راه داری:1)با تیم بزرگ شروع كنی.2)تو تیمای ضعیف رمز بزنی!3)اگر از موارد 1و2 خوشت نیومد حالا حالا ها سركاری!:good:
Dangerous boy
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۲۷
من یه بار خودم تیم درست كردم .... [Only Registered And Activated Users Can See Links]
پیشنهاد میكنم هیچكی این كارو نكنه چون باید عمرتونو بذارین پاش [Only Registered And Activated Users Can See Links]
lordamin
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۵۳
اما من تو انگلیس باشگاه ساختم و 3 فصله رسیدم لیگ 1 انگلیس .
خیلی بهم حال داد .
ورزشگاه رو هم تا 88000 تا برده بودم ولی زیاد نمیومدن .
Dangerous boy
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۴۳
خیلی بهم حال داد .
منظورت از لیگ 1 انگلیس چیه ؟
میشه اسم انگلیسیشو بذاری ؟
کیان
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۵۶
خیلی بهم حال داد .
ولی من كه باشگاه ساختم تو خود لیگ برتر بودم(فك كنم چون اولش تو سطح اول فوتبال شروع كردم) وهمون فصلم قهرمان شدم!البته به زور چوب تو ... بازیكنا و اینكه خودمم بازیكن-مربی باoverall= 97 بودم!ولی با این همه بازم بازیكنای شاخ میگفتن پرستیژ نداری و نمیومدن،منم فروختمش!
lordamin
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۳۰
منظورت از لیگ 1 انگلیس چیه ؟
میشه اسم انگلیسیشو بذاری ؟
انگلیس 4 تا لیگ داره دیگه .
دسته 1 , دسته 2 , دسته 3 , دسته 4
وقتی هم كه باشگاه میسازی میندازنت توی دسته 4
من هم 3 فصل دیگش تیم رو رسوندم دسته 1 یا همون پریمر لیگ انگلیس .
Mohsen
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۱۴
فكر كنم تو با یه تیم ضعیف شروع كردی ،نه؟status بازیكنا unavailabeه؟اگه آره به خاطر اینه كه پرستیژ تیمت نسبت به تیم حال حاضرشون كمتره.یه دلیل دیگشم ممكنه به خاطر بودجه ی كم ترنسفرت باشه!
به پیشنهادهای اینا هم اصلاً فكر نكن!(با عرض معذرت ازحضور بچه ها!) 1)فقط درصورتی بازیكنای بزرگو زیر 3 فصل میتونی بخری كه اهل رمز باشی!(اگه هستی بكو بهت بگم چه جوریه.)2)فقط در صورتی بازیكن تاخت بزن كه كه آكادمی جوانان خدا داشته باشی!یعنی حداقل تو 10 كشور كمپ باید داشته باشی(كه اینم با تیمای جدید حداقل 3-4 فصل و با تیمای دسته پایین 5تا7 طول میكشه!
خلاصش اینكه 3 تا راه داری:1)با تیم بزرگ شروع كنی.2)تو تیمای ضعیف رمز بزنی!3)اگر از موارد 1و2 خوشت نیومد حالا حالا ها سركاری!:good:
من با یوونتوس شروع كردم و فكر نكنم شخصیتش كم باشه. فكر كنم بودجش كم باشه در مورد رمز ها هم اگه بگی ممنون میشم.
بچه ها شما از این رمز ها استفاده میكنید؟
Dangerous boy
شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۲۶
انگلیس 4 تا لیگ داره دیگه .
دسته 1 , دسته 2 , دسته 3 , دسته 4
وقتی هم كه باشگاه میسازی میندازنت توی دسته 4
من هم 3 فصل دیگش تیم رو رسوندم دسته 1 یا همون پریمر لیگ انگلیس .
تو نسخه 7 كه من تیم ساختم 7 - 8 تا دسته داشت تا لیگ برتر
بچه ها شما از این رمز ها استفاده میكنید؟.
نــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــه :apophys:
رمز كیلو چنده ؟ :ouaip:
بازی بدون رمز حال میده :thumbup:
Vahid
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۱۹
آقا من میخوام برم یكی از این بازی های مربیگریو بگیرم.حالا فیفا منیجر بگیرم یا فوتبال منیجر كه تو صفحه های اول همین تاپیك بحثش بود ؟ كدوم بهتر بچه ها ؟
Dangerous boy
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۲۳
فوتبال منیجر نگیریا [Only Registered And Activated Users Can See Links]
بازیو نشون نمیده
فیفا منیجر بگیر كه بتونی بازی رو ببینی
کیان
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۲۷
من با یوونتوس شروع كردم و فكر نكنم شخصیتش كم باشه. فكر كنم بودجش كم باشه در مورد رمز ها هم اگه بگی ممنون میشم.
بچه ها شما از این رمز ها استفاده میكنید؟
پس اگه با یوونتوس شروع كردی 2-3 فصل كه قهرمان شی بودجه ی خوبی بهت میده.فقط حواست باشه كه ضرر ندی كه اجازه ی خرید رو ازت میگیره.ساده ترین راه برای ضرر ندادنم اینه آخر فصل ازهرجا شده 20 میلیون یورو جور كنی(حتی اگه شده با وام)چون معمولاً یه چیزی تو همین مایه ها پول bonus payments بازیكنا میشه.
در مورد رمز هم باید بگم كه رمز نیست!:jesors:در واقع تو بازی باگ میندازی!:1:
این كارا بكن:1)برو به این آدرس:F:\Program Files\EA SPORTS\FIFA MANAGER 08\user\objects(یا هر درایوی كه بازیو ریختی).2)از فایل house یه back up بگیر.3)حالا برو تو فایل ، قبل palace نوشته 20 میلیون.2 تا صفر بذار جلوش و یه منفی(dash)هم بذار پشتش!4)خوب حالا برو تو بازی و یه قصر بخر و برو حال كن!(می تونی بری تو personal life و هم باشگاهو بخری وهم از بخش donate money to club به باشگاه پول بدی)
نكته ای درباره بالا بردن قیمت باشگاه:حتماً بعد 3 فصل كه تو یه باشگاه بودین به قسمت finacialباشگاه سر سر بزنین و مطمئن شین سهام 49% سهام باشگاهتون فروخته شده باشه.اگه نیست از قسمت going public بفروشین.
Mohsen
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۳۴
وام رو باید از كجا بگیرم؟ و چطوری باشگاه رو بخرم؟
کیان
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۵۲
وام رو باید از كجا بگیرم؟ و چطوری باشگاه رو بخرم؟
سعی كن به وام احتیاج پیدا نكنی ولی اگه كردی تو قسمتfinacial یه بخشی به نام loanهست.
باشگاهم ازاینجا میخری:private life/my career/buy club
Mohsen
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۴۰
من اگه بازی رو حذف كنم و دوباره نصب كنم میتونم سیوهای قبل رو داشته باشم؟
منظورم اینه كه میشه بازی رو حذف كرد ولی سیوهام حذف نشه؟
کیان
سه شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۷, ۰۸:۰۹
من اگه بازی رو حذف كنم و دوباره نصب كنم میتونم سیوهای قبل رو داشته باشم؟
منظورم اینه كه میشه بازی رو حذف كرد ولی سیوهام حذف نشه؟
مثل همه ی بازی های ea میری اینجا:My Documents\FIFAM 08\games
اونی رو كه میخوای كپی میكنی تو یه جای دیگه و بازیتو پاك میكنی.
Mohsen
سه شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۵۳
بچه ها.این بازی سیستم هاش خیلی مزخرفه.منظورم اینه که مثلا من 4-4-2 میچینم با 2 تا هافبک دفاعی وقتی بازی شروع میشه انگار نه انگار من دو تا هافبک دفاعی گذاشتم .وسط زمین من همیشه خالیه.
بعدش یه گل های مزخرفی میخورم که نگو.یه بار بازی 2-0 برده رو 3-2 باختم از بس گلهای مزخرفی خوردم تا 4 -5 روز این بازی رو بازی نکردم.مثلا بازیکن حریف که میدونم آمارش از بازیکن من کمتره از پشت محوطه جریمه گل
میزنه ولی ندود من که خدای شوت هست 1 بار واسم اینجوری گل نمیزنه.نمیدوم حکمتش چیه!!! یا مثلا یه بار گل 100 درصد آفساید خوردم. واسه شما هم تا حالا این جوری پیش اومده؟
Dangerous boy
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۰۶
بچه ها.این بازی سیستم هاش خیلی مزخرفه.منظورم اینه که مثلا من 4-4-2 میچینم با 2 تا هافبک دفاعی وقتی بازی شروع میشه انگار نه انگار من دو تا هافبک دفاعی گذاشتم .وسط زمین من همیشه خالیه.
بعدش یه گل های مزخرفی میخورم که نگو.یه بار بازی 2-0 برده رو 3-2 باختم از بس گلهای مزخرفی خوردم تا 4 -5 روز این بازی رو بازی نکردم.مثلا بازیکن حریف که میدونم آمارش از بازیکن من کمتره از پشت محوطه جریمه گل
میزنه ولی ندود من که خدای شوت هست 1 بار واسم اینجوری گل نمیزنه.نمیدوم حکمتش چیه!!! یا مثلا یه بار گل 100 درصد آفساید خوردم. واسه شما هم تا حالا این جوری پیش اومده؟
فك كردی واسه چی من این بازیو ترك كردم !
اگه من و رفیقامو موقع بازی میدیدی به حالمون گریت میگرفت خصوصا رفیقام كه وقتی مثل تو گل میخوردن به زمین و زمان فحش میدادن [Only Registered And Activated Users Can See Links]
ما دیدیم این بازی به جای اینكه حال بده داره ضد حال میشه بیخیالش شدیم
Mohsen
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۳۶
presently you have exceeded at least two of you budgets.this might cost you your job.
این پیغام منظورش چیه و باید چیکار کنم؟
Dangerous boy
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۴۵
دقیق نمیدونم
مثكه میگه بودجت كمه ممكنه شغلتو از دست بدی [Only Registered And Activated Users Can See Links] البته دقیق نمیدونم فردا از كیان بپرس
Dangerous boy
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۳۶
بچس فیفا منیجر این انجمن هم هست اگه مشكلی داشتین اونجا هم میتونین بپرسین
Mohsen
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۲۲
چجوری میشه از مربیگری تیم ملی استعفا داد؟
برای تمدید قرارداد باید منتظر باشیم باشگاه وارد عمل بشه؟
lordamin
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۴۳
این فیفا منیجر امروز اعصابم رو خورد كرد .
من 3 ساله كه تیم ملی كروواسی رو در دست داشتم , بعدش كه جام جهانی 2010 تموم شد و فصل جدید شروع شد دیدم توی گروه مقدماتی برای جام ملت های اروپا توی گروهم ( كروواسی ) این تیم ها هم هستن :
ایتالیا , هلند , آلمان , چك , فرانسه .
حسابی حالم گرفته شد و حالا نمیدونم كه چی كار باید بكنم .
با این اوضاع گند زده میشه تو جام ملت های 2012 .
Matrix23
پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۵۲
این فیفا منیجر امروز اعصابم رو خورد كرد .
من 3 ساله كه تیم ملی كروواسی رو در دست داشتم , بعدش كه جام جهانی 2010 تموم شد و فصل جدید شروع شد دیدم توی گروه مقدماتی برای جام ملت های اروپا توی گروهم ( كروواسی ) این تیم ها هم هستن :
ایتالیا , هلند , آلمان , چك , فرانسه .
حسابی حالم گرفته شد و حالا نمیدونم كه چی كار باید بكنم .
با این اوضاع گند زده میشه تو جام ملت های 2012 .
جام ملت های اروپا تو بازی تو 2012 تو ایران؟؟؟!!!
Dangerous boy
پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۰۵
خیلی ضد حاله پس كی ورژن نهش میاد ؟
Matrix23
پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۱۴
من ی تیم داشتم , خیلی دوسش میداشتم...
تازه ی زنم گرفته بودم,2 رگه!! بچه دارم شده بودیم!! (اسمشو گذاشتیم sara )
تیمم wolves بود(تو اینگلیس) فصل اول اومدم باهاش لیگ برتر... فصل بعدم ششم شدم, فصل بعدش نمیدونم چندم... اما رفتم جام باشگاهها...
الان كامپیوتر مجل داره, ارور نمیذاره بازی كنم...
اما خداییش تیمم خدا بود.
گلر Foster _ ی بازیكن از بلژیك داشتم Defour _ ی بازیكنم از جوانان ارسنال فك كنم گرفته بودم؟؟ اسپانیش بود احتمالا...
دلم برای تیمم تنگ شده ه ه ه...
Mohsen
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۲۸
من بعضی از بازیكنام قسمتی كه میخوام اونا رو از لیست فروش در بیارم یا تو لیست فروش بزارم غیر فعال هست.
این به خاطر چیه و چجوری میتونم فعالش كنم؟
Sepehr
يکشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۵۵
بچه ها می شه یه توضیحی درباره ی این بازی بدین.
چه چوری باید عضو شد و... ؟
ممنون میشم
کیان
يکشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۵۷
1)جواب سپهر :بازی كامپیوتریه دیگه مثل فیفا!
جواب های محسن!:
1)بازیكنات به خاطر این شوت نمیزنن كه بهشون دستور شوت ندادی
2)وسط زمینت برا این خالیه كه به هافبكات دستور جای گیری خیلی هجومی یا خیلی دفاعی دادی
3)بودجتو كه گفتم اگه زیادی منفی بشه یا اخراجت میكنن یا باید قید خریدو تا موقعی ضررات بر طرف بشه بزنی
4)اگه نتایج تیمت ضعیف باشه استعفا كه بدی قبول میكنه ولی اگه نباشه تا پایان قرار داد خدمتشون هستی!
Mohsen
يکشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۳۹
ممنون از كیان عزیز.
در مورد جواب شماره 2 من هیچ دستوری به هافبك هام ندادم. حالا اگه بخوام به بازیكنام بگم شوت بزنن یا جای
گیری دفاعی یا هجومی یا معمولی داشته باشند باید كدوم قسمت برم؟
کیان
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۰۸:۴۰
تركیب تیمتو باز میكن میری اول قسمت تاكتیك اون تاكتیكای كلیتو میریزی كه به مقدار تمریناتت بازیكنات بهتر دركشون میكنن.البته این تاكتیكا میتونه به سود یا ضررت باشه!مثلاً اگه حریف مهاجم سرعتی داره و تو خص دفاعیتو very high گذاشته باشی تپ و تپ گل میخوری!!!
دوم قسمت یار گیری رو چك میكنی كه برا چند مورد بازیكن مثل بازیكنای تكنیكی یا همه نوع cf,am ضروریه و در بقیه پست ها به نظر خودت بستگی داره.(راستی برا یارگیری cf از anc و برا am از dm استفاده كن)
سوم قسمت دستورات فردیه(individual orders) از این جا میتونی بعضی بازیكناتو از نظر تاكتیكی باتیم فرق بدی.(كه خیلی وقت گیره و فقط پیشنهاد میكنم كه چك كنی مثل بقیه تیم باشن و فقط مهاجم نوكتو كاملاً هجومی كنی)از اینجا چند تا كار دیگه هم میتونی بكنی كه تبدیل نقش بازیكن به نقش آزاد ، شوتزنی و دریبل هم جزوشه.
Mohsen
پنجشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۴۰
من تمرینای تیمم رو تنظیم میكنم بعد چند روز میرم دوباره داخل تمرین میبینم دوباره خودش تمرینای دلخواهشو گذاشته ؟ باید چیكار كنم؟ البته سیو هم میكنم؟
کیان
جمعه ۲۴ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۰۳
جواب پست 171 مثل اینكه ندادم!:مهمترین دلیلش اینكه كمتر از یه فصله كه به تیمت اومده.
176:هفته ای یه بار (1 شنبه ها) تمرین عوض میشه.البته اگه یه دستیار hugely exprencied داشته باشی و تمریناتو بر عهده ی اون بزاری از همه چیز بهتره.
Mohsen
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۲۹
من به باشگاه پول میدم ولی هیچ پولی به ترانسفرش اضافه نمیشه. من باید چیكار كنم تا پول ترانسفرم بیشتر بشه؟
کیان
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۳۸
این یكیرو شرمندتم!چون من یا به باشگاه پول نمیدم،یا وقتی پول بدم انقدر زیاده كه حقوق و ترنسفرو ...صفر میشن و فقط cash میمونه.مثلاً 500 میلیون!
Dangerous boy
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۳۹
من به باشگاه پول میدم ولی هیچ ژولی به ترانسفرش اضافه نمیشه. من باید چیكار كنم تا پول ترانسفرم بیشتر بشه؟
پولی که به باشگاه بدی به ترانسفر نمیره فقط از کش کم میشه همین
Dangerous boy
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۴۰
حتی اگر مجبور شدی بازم به باشگاه پول نده چون نامردا پس نمیدن مگر اینکه پای جون در میون باشه :3:
Mohsen
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۴۰
پس من بخوام پول ترانسفرم زیاد شه باید چیكار كنم؟
باشگاه رو چجوری تو بورس وارد كنم؟ آیا فایده ای داره ؟
Dangerous boy
پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۱۰
بازیکن بفروش
یا اینکه تو قسمت کنترل مالی از بودجه های دیگت بده به ترانسفر مثلا از حقوق بازیکنا کم کن بده به ترانسفر
کیان
پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۴۵
اولاً اگه باشگاه برای خودت باشه هر وقت خواستی میتونی پول ازش بگیری و بهش بدی
دوماً هم اینكه باشگاهو فقط زمانی وارد بورس كن كه برای خودت باشه و سود دهی داشته باشه.چون اگه برای خودت نباشه قیمتش تصاعدی بالا میره و هیچ وقت نمی تونی بخریش.اگرم ضرر بده قیمتش افت شدید میكنه.
Matrix23
چهارشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۰۰
اقا حال كردم اساسی ی ی ی ی !!!
بعد 6,7 ماه كه كامپیوترم خراب بود, الان درست شده و دارم دوباره منیجر بازی میكنم... خداببش خیلی با این بازی حال میكنم... ایول به خودم!!
Ma3oud
چهارشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۰۸
اقا حال كردم اساسی ی ی ی ی !!!
بعد 6,7 ماه كه كامپیوترم خراب بود, الان درست شده و دارم دوباره منیجر بازی میكنم... خداببش خیلی با این بازی حال میكنم... ایول به خودم!!
ایول به خودت
ولی چه جوری فیفا رو به ساکر ترجیح میدی ؟
Dangerous boy
چهارشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۵۳
ایول به خودت
ولی چه جوری فیفا رو به ساکر ترجیح میدی ؟
عزیزم این که بازی فوتبال نیس مربیگری فوتباله
Ma3oud
چهارشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۰۰
عزیزم این که بازی فوتبال نیس مربیگری فوتباله
لینک بده
Dangerous boy
چهارشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۱۴
لینک بده
چــــــــــــــــی میگی ؟؟ :apophys:
لینکی نیس که بازی کامپیوتره
Ma3oud
چهارشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۲۳
چــــــــــــــــی میگی ؟؟ :apophys:
لینکی نیس که بازی کامپیوتره
منو گل کردیا
الان 2 زاریه افتاد :good:
Dangerous boy
چهارشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۴۱
خیلی کجه :دی
Vahid
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۰۳
اقایون كسی میدونه چطوری میشه این دو بازیو به صورت انلاین بازی كرد ؟؟؟
از اونجایی كه اكثر بازیهای موجود در ایران قفل شكسته و رایتی هستن امكان این نیست كه از نتورك خود بازی استفاده كنیم و ارور میده ! كسی میدونه چطوری میشه درستش كرد ؟
--
البته شنیدم بعضی سرورا هستن كه این امكانو میدن تا بازیهای تقلبی هم بتونیم انلاین بازی كنیم . مثل Gameon , اما من این نرم افزارم دانلود كردم ولی اصلا لوگین نمیكنه !
--
خلاصه كسی راهی بلده كه بتونیم فیفا یا پرو 08 رو انلاین بازی كنیم ؟؟؟
Sepsepi
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۳
تنها راش خريدن بازي اورجيناله كه حدود 70 ،80 دلار خرج داره . جاهايي رو ميشناسم كه سفرش ميگيرن و ميارن .
اون سرورا واسه فيفا و پرو و نيد فور اسپيد ( فارسيش چه با نمكه ) و ... نيست . من يه مدت خيلي دنبال اين كار بودم . اما آخر فهميدم كه نميشه . تنها چيزي كه امتحان نتونستم بكنم اين بود كه با ديركت آي پي هماهنگ كنم با كسي و بازي كنم . اين ممكنه بشه . چون اگه يادت باشه 99 و ميشد با هايپر بازي كرد . شايد فيفا و پرو رو بشه اينطوري بازي كرد . اما اگه اينترنت حداقا 512 داري ( كه فك ميكنم بازم كمه ) و خيلي دوست داري آنلاين بازي كني يه اورجينالشو بخر .
Sepehr
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۷
ی سایتی هستش كه اونجا با هم مسابقه میذارنو بازی می كنن:
Vahid
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۸
اینطوری که خیلی بد میشه :6:
اینترنتم فک نکنم انقد سرعت بالا بخواد , یکی از دوستای من با 128 کانترو تو Gameon بازی میكرد .
-
Vahid
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۲۵
دستتون درد نكنه .
این سایته 2 روشو یاد داده كه یدونش همون دایركت ای پیه كه سپسپی گفت , اینك لینكش .
--
روش دوم هم انگار یدونه از همون سروراست كه من گفتم .
--
دستتون درد نكنه
Ali Reza
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۴۰
حلا میشه یا نه؟
hadi.s
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۶
یه سایت بلدم اما تا حالا باهاش كار نكردم.
باید برید توشون یک برنامه رو دانلود کنی بقیه شو خودمم بلد نیستم.
Vahid
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۵۴
اقا كی این دوتا تاپیكو یكی كرد !!!!
اینا اصلا بحثشون جداست , یكیشون واسه انلاین بازی كردن فوتباله ! یكی برای 1 بازی مربیگریه كه ربطی هم به بازی انلاین نداره !
جریان چیه ؟؟؟ :toad666:
hadi.s
پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۰۸
یه سایت بلدم اما تا حالا باهاش كار نكردم.
باید برید توشون یک برنامه رو دانلود کنی بقیه شو خودمم بلد نیستم.
اون موقع كه من اینو نوشتم موضوع چیز دیگه ای بود.
Vahid
پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۲
اون موقع كه من اینو نوشتم موضوع چیز دیگه ای بود.
اره دیگه , برداشتن 2 تا تاپیكو یكی كردن !!!
تو این تاپیك حدود 2 ماه بود پست ارسال نشده بود .
به نظر من كه تاپیك بازی انلاین میتونست چیزه جالبی در بیاد و حتی بچه ها با هم قرار بازی بزارن , حتی میشد ی جام راه انداخت .
hadi.s
پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۷
اره دیگه , برداشتن 2 تا تاپیكو یكی كردن !!!
تو این تاپیك حدود 2 ماه بود پست ارسال نشده بود .
به نظر من كه تاپیك بازی انلاین میتونست چیزه جالبی در بیاد و حتی بچه ها با هم قرار بازی بزارن , حتی میشد ی جام راه انداخت .
اره.به نظر من اشتباه كردن.نمیشه دوباره جداش كنیم؟
Victorshim
دوشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۷, ۰۸:۵۸
سلام. من یه مشکلی با fifa manager 09 دارم.من 2 تا cd گرفتم اما هیچکدوم بازی رو به صورت 3D نشون نمیده و option اون رو نداره.میشه راهنمایی کننین؟
amirlefthand
دوشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۷, ۰۹:۰۱
سلام. من یه مشکلی با fifa manager 09 دارم.من 2 تا cd گرفتم اما هیچکدوم بازی رو به صورت 3D نشون نمیده و option اون رو نداره.میشه راهنمایی کننین؟
خب شاید دمو بازی رو خریدی
wantonboy13
چهارشنبه ۱۸ دي ۱۳۸۷, ۲۱:۵۶
فیفا منیجر 2 تا دی وی دی ه... نه سی دی !! :wow:
R-Win
چهارشنبه ۱۸ دي ۱۳۸۷, ۲۳:۱۱
دوستان بیخود وقت تون رو سر 09 هدر ندید
تو این بازی قفلی کار گذاشته شده که بعد از اتمام فصل و شروع فصل شما بدون هیچ دلیلی اخراج میشید
( حتی اگه باشگاه رو هم خریده باشید )
و فقط بازی های لایسنس دار می تونند بدون مشکل بازی کنند
تا این لحظه هم هیچ راهی براش پیدا نشده :cwm14:
wantonboy13
پنجشنبه ۱۹ دي ۱۳۸۷, ۰۱:۱۲
تو این بازی قفلی کار گذاشته شده که بعد از اتمام فصل و شروع فصل شما بدون هیچ دلیلی اخراج میشید
اینش دیگه واقعا" مسخرس... منو از مربیگری تیم ملی هم انداختن بیرون!! :beee:
Victorshim
پنجشنبه ۱۹ دي ۱۳۸۷, ۲۱:۳۲
فیفا منیجر 2 تا دی وی دی ه... نه سی دی !! :wow:
ولی برا من 1 دی وی دی بیشتر نبود.از کجا باید بخرم؟ مشخصات بهم میدی؟
amirlefthand
پنجشنبه ۱۹ دي ۱۳۸۷, ۲۱:۴۳
تا ما ایرانی ها باشیم که دیگه بازی ها رو با هزار دوز وکلک توی ایران پخش نکنیم
از قدیم گفتن از ماست که بر ماست
wantonboy13
جمعه ۲۰ دي ۱۳۸۷, ۰۳:۲۰
ولی برا من 1 دی وی دی بیشتر نبود.از کجا باید بخرم؟ مشخصات بهم میدی؟
آره راس میگی... ا دی وی دیه... من حواسم نبود... اون PES بود که 2 تا دی وی دیه !!
ببین شاید مشکلت برگرده به لیگ های زیادی که انتخاب کردی... اون اول اگه اشتباه نکنم خودش مینویسه که مثلا" الان حجم زیادی تیم رو انتخاب کردین و امکان پخش بازی به صورت 3D وجود نداره... اگه لیگ ها تو کمتر کنی فکر کنم بشه ببینی... کمتر کردن لیگ هم مثله اینکه باید از اول انجام بشه...
keshish
شنبه ۲۱ دي ۱۳۸۷, ۲۱:۱۸
شما در صورتی اخراج می شوید که در ابتدای فصل قولی داده باشید(مثلاً قول قهرمانی)ولی نتوانید در پایان فصل به آن عمل کنید.در غیر این صورت اخراج نمی شوید.
wantonboy13
دوشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۷, ۰۲:۴۷
شما در صورتی اخراج می شوید که در ابتدای فصل قولی داده باشید(مثلاً قول قهرمانی)ولی نتوانید در پایان فصل به آن عمل کنید.در غیر این صورت اخراج نمی شوید.
صبح بخیر....!!
ما با قهرمانی اخراج شدیم !! :mamba:
R-Win
چهارشنبه ۲ بهمن ۱۳۸۷, ۰۰:۰۷
دوستان امروز بلاخره بعد 6 ماه یه کرک درست براش اومد :icon_bravo:
این کرک همراه با پچ 2 این بازی اومده
دیگه با خیال راحت بازی کنید
حال EA هم گرفته شد بسی مسرور شدیم
( تو تورنت می تونید پیدا کنید )
Matrix23
سه شنبه ۸ بهمن ۱۳۸۷, ۱۳:۴۵
دوستان امروز بلاخره بعد 6 ماه یه کرک درست براش اومد :icon_bravo:
این کرک همراه با پچ 2 این بازی اومده
دیگه با خیال راحت بازی کنید
حال EA هم گرفته شد بسی مسرور شدیم
( تو تورنت می تونید پیدا کنید )
داداش ی توضیح كوچولو میدی جریان چیه؟؟
چی كار كنیم؟ یعنی الان ی دی وی دیه جدید اومده كه اون بگیریم مشكل اخراج حله؟؟!
Dangerous boy
چهارشنبه ۹ بهمن ۱۳۸۷, ۰۴:۰۹
داداش ی توضیح كوچولو میدی جریان چیه؟؟
چی كار كنیم؟ یعنی الان ی دی وی دیه جدید اومده كه اون بگیریم مشكل اخراج حله؟؟!
نه , تو گوگل سرچ کن patch for fifa manager 09
پچ شماره 2 رو دان کن
'Mohammad
دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۷, ۱۱:۴۳
سامان تونستی پیدا کنی ؟
هرکی پیدا کرد لینکشو بی زحمت به منم بده :sad:
El Senyor Fosc
دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۵۹
دوستان 2 تا فایل باید دانلود کنید. یکی آپدیت رسمی شماره 2 بازیه، و یه فایل کرک. با انجام این کارها، می تونید بازی رو قشنگ اجرا کنید. من الان خودم با این فایل ها تو فصل سوم بازیمم!
این لینک دانلود از طریق تورنت:
amirlefthand
سه شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۷, ۱۳:۴۲
منیجر بازا بیاین ببینم حال میکنید؟
چندتا اسکرین شات براتون میذارم اگه دوست داشتین بگم راهش چیه
اولی از قسمت شروع بازی و بودجه ای که خودش پیشنهاد میکنه هست
دومی قسمتی هست که شما میتونید بودجه رو افزایش بدین
سومی مذاکره با اسپانسر اصلی تیمتون هست
چهارمی قسمتی هست که تابلو های کنار زمین رو میفروشین
و پنجمی هم چون دیدم خیلی پولدار میشین و شاید بخواین پولتونو توی بانک سرمایه گذاری کنید یه مقدار کمی توی درصد سود بانک تغییر دادم (همش 100 برابر)
البته تغییرهای دیگه ای هم هست که توی بازی معلوم میشه مثل زمان مصدومیت فقط 1 روزه یا آمادگی بدنی و اگه یه بازیکن بازی نکنه مثلا دیگه از آمادگی بدنیش کم نمیشه و غیره.......
توضیح:این لینک ها تبلیغاتی نیست وفقط عکس هایی که اپلود کردم از بازی چون بعضی از بچه ها عکس هارو فیلتر شده میدیدن گفتم اونجا اپلود کنم
Emir1
سه شنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۴۸
سلام اقايون من قبلا fifa manager بازي نكردم با توجه به حرفاي شما وسوسه شدم برم بخرم ولي ظاهرا اينطور كه از صحبتاي دوستان معلومه 09 هش مشكل داره به نظرتون 08 بگيرم بهتره؟
يكيم حداقل سيستم مورد نياز چقذره؟
کیان
سه شنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۶:۰۷
سلام اقايون من قبلا fifa manager بازي نكردم با توجه به حرفاي شما وسوسه شدم برم بخرم ولي ظاهرا اينطور كه از صحبتاي دوستان معلومه 09 هش مشكل داره به نظرتون 08 بگيرم بهتره؟
يكيم حداقل سيستم مورد نياز چقذره؟
مشكل كه نه... یه كم دانلود داره!!! (198 مگ :3: )
در كل اگه adsl داری 09 بگیر چون 3،2 تا امكانات از 08 بیشتر داره...
حداقل سیستمش فكر كنم اینا باشه:
ram:512
vga:256 - 6600
cpu:یادم نیست!!! 1.8 ؟! 2.1 ؟!
Emir1
سه شنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۶:۲۶
مشكل كه نه... یه كم دانلود داره!!! (198 مگ :3: )
در كل اگه adsl داری 09 بگیر چون 3،2 تا امكانات از 08 بیشتر داره...
حداقل سیستمش فكر كنم اینا باشه:
ram:512
vga:256 - 6600
cpu:یادم نیست!!! 1.8 ؟! 2.1 ؟!
نه دايال اپ استفاده مي كنم. كارت گرافيكيم هم يه كم اتيقست (128) ورژن 08 فكر كنم 128 قبول كنه نه؟
کیان
سه شنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۷:۱۱
نه دايال اپ استفاده مي كنم. كارت گرافيكيم هم يه كم اتيقست (128) ورژن 08 فكر كنم 128 قبول كنه نه؟
شاید...:crazy:
R-Win
سه شنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۸, ۲۳:۳۱
فیفا منیجر گرافیک نمی خواد ولی وحشتناک رم می خواد
اگه بخوای راحت باشی 1 گیگ رو باید داشته باشی
با 512 هم میشه ولی هم کنده و هم لیگ های اکتیو کمتری می تونی انتخاب کنی
Emir1
سه شنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۸, ۲۳:۴۷
فیفا منیجر گرافیک نمی خواد ولی وحشتناک رم می خواد
اگه بخوای راحت باشی 1 گیگ رو باید داشته باشی
با 512 هم میشه ولی هم کنده و هم لیگ های اکتیو کمتری می تونی انتخاب کنی
منيجر 8 هم اينقدر مي خواد يا 512 كافيشه؟
ashkanshahroozy
جمعه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۳:۰۲
سلام دوستان و ممنون
اون لینکی که گذاشته بودین برای کرک بازی و اخراج نشدن کار نکرد تورو خدا اگر زحمتی نیست یدونه درستشو بذارین
حالا حجم فایلای دریافتی چقدره ؟
کیان
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۹:۰۸
سلام دوستان و ممنون
اون لینکی که گذاشته بودین برای کرک بازی و اخراج نشدن کار نکرد تورو خدا اگر زحمتی نیست یدونه درستشو بذارین
حالا حجم فایلای دریافتی چقدره ؟
بیا:
188 مگابایت
hsmoa
شنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۱۹
آقا یكی بگه منیجر 2008 سیستم چی می خواهد
hsmoa
چهارشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۰۶
آقایون من دی وی دی فیفا منیجر 08 را می خواهم کی داره و می تونه برای من پست کنه
لطفا یکی به سوالات این جا هم یک محلی بذاره
hsmoa
پنجشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۰:۲۱
پس جوابی نبود
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.