توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مربی جدید تیم ملی جوانان
Linorth
دوشنبه ۱۴ دي ۱۳۸۸, ۰۷:۴۹
بهمن نصفت می کنم :3:
واسه چی؟:D
باو به خدا من نه تبلیغی کرده بودم نه اشنا داشتم بهم رای بده :D دوستان هتریکی لطف داشتن رای دادن :D
حالا من دور بعدی کاندیدا میشم و رای هم جمع میکنم :3: البته اگه حال و حوصله ی مربی گری رو داشتم :3: (عمق کلاس گذاشتن رو داشتی خدایی؟:3: )
رضا
دوشنبه ۱۴ دي ۱۳۸۸, ۰۸:۴۱
من هم انتخاب نوید رو به عنوان مربی تیم ملی جوانان تبریك میگم.
ولی جدی جدی فكر نمیكردم مسعود اینقدر رای بیاره:3:نوید از این به بعد باید حواست باشه:3:یه رقیب جدی پیدا كردی:3:پاتو كج بزاری .......:3:
omid
دوشنبه ۱۴ دي ۱۳۸۸, ۱۰:۰۲
نه، بايد بازي هاي مقدماتي رو انجام بديم.
16 ورزشگاه بزرگ ايران به طور خودكار ميزبان خواهند بود.
1-آمارشون رو داری؟
2-پولی هم گیرشون میاد:3:؟
------
راستی مبارک باشه نوید
i.M.a.N
دوشنبه ۱۴ دي ۱۳۸۸, ۱۰:۱۲
منم به نوبه ی خودم ، انتخاب مجدد نوید رو بهش تبریک میگم و براش آرزوی موفقیت میکنم
black_shadow
دوشنبه ۱۴ دي ۱۳۸۸, ۱۰:۱۹
ما نیز تبریکات صمیمانه خویش را به برادر نوید امار اعلام میداریم!!:1:
پیشاپیش تولدت رو هم تبریک میگم!!:3:
..............
راستی ایمان خیلی حال کردم پست امید رو ویرایش کردی!!!!:3:
بازم از این کارا بکن!!
shahriar230
دوشنبه ۱۴ دي ۱۳۸۸, ۱۰:۳۷
من هم با اینكه به نوید رای نداده بودم بهشون تبریك میگم امیدوارم تیم ایرانو قهرمان جام جهانی كنه.
alex_irooni
دوشنبه ۱۴ دي ۱۳۸۸, ۱۰:۵۳
من هم مبارکه .
gattus
دوشنبه ۱۴ دي ۱۳۸۸, ۱۰:۵۶
من هم تبریک میگم
Sor3na
دوشنبه ۱۴ دي ۱۳۸۸, ۱۱:۱۶
واقعن مسعودم خيلي خوب راي آوردم.من فكر نميكردم اينقدر راي بياره !جا داره اول به مسعود يه تبريك خيلي ويژه بگيم كه اينقدر راي آورد !
به نويدم كه عشششقمه ،تبريك ميگم !:3:
hadi.s
دوشنبه ۱۴ دي ۱۳۸۸, ۱۱:۱۷
منم به نوید تبریك میگم.
Don Bandini
دوشنبه ۱۴ دي ۱۳۸۸, ۱۲:۲۴
منم تبریک میگم :3:
misagh
دوشنبه ۱۴ دي ۱۳۸۸, ۱۲:۴۸
من فقط و فقط به مسعود تبریک می گم ...
چون :
1- کسی رو نداشت که داخل لیگ برتر براش آرتیکل بزنه
2- 10 تا لیگ برتره رو دستیار خودش نکرده بود که هر تازه واردی می یاد با دیدن دستیاراش بهش رای بده
3- نیومد اینجا و جار نزد آی ملت من بودم که میزبانی جام جهانی رو واسه ایران گرفتم ( منظورم رو که می فهمین ؟! )
4- رای ما رو پس بدین :3:
5- و... :2:
Lord Milad
دوشنبه ۱۴ دي ۱۳۸۸, ۱۳:۳۰
منم به همه كسایی كه تو این دوره كاندید شدن تبریك میگم.
وتبریك مخصوص به آقا مسعود و آقا نوید كه خوب رای آوردن.
ولی دركل یه انتقاد داشتم كه با وجود 6000 و خورده ای یوزر چرا به خوردهاشم رای دهندگان نمی رسن.
فكر كنم خیلی ها نمی دونن قراره انتخابات كی برگزار بشه و چطوری...
یه اطلاع رسانی نیاز داره.
amir8741
دوشنبه ۱۴ دي ۱۳۸۸, ۱۴:۵۲
من فقط و فقط به مسعود تبریک می گم ...
چون :
1- کسی رو نداشت که داخل لیگ برتر براش آرتیکل بزنه
2- 10 تا لیگ برتره رو دستیار خودش نکرده بود که هر تازه واردی می یاد با دیدن دستیاراش بهش رای بده
3- نیومد اینجا و جار نزد آی ملت من بودم که میزبانی جام جهانی رو واسه ایران گرفتم ( منظورم رو که می فهمین ؟! )
4- رای ما رو پس بدین :3:
5- و... :2:
شايد دعوتشون كرده بود به اينكه دستيارش بشن ولي اونا قبول نكردن:1:
i.M.a.N
دوشنبه ۱۴ دي ۱۳۸۸, ۲۳:۴۸
بخاطر فشارهای خارجی و هیکل امین مجبور شدم تاپیک رو تا فردا باز کنم:3:
amin_michael5
دوشنبه ۱۴ دي ۱۳۸۸, ۲۳:۵۰
منم جا داره برگزیده شدن نوید رو به عنوان سرمربی تیم ملی جوانان، خدمت آن عزیز تبریك عرض نمایم :1:
amin_michael5
دوشنبه ۱۴ دي ۱۳۸۸, ۲۳:۵۶
بخاطر فشارهای خارجی و هیکل امین مجبور شدم تاپیک رو تا فردا باز کنم:3:
برادر ایمان پست مربوطه داده شد اگه دوست داری تاپیك رو ببند :3:
i.M.a.N
دوشنبه ۱۴ دي ۱۳۸۸, ۲۳:۵۸
برادر ایمان پست مربوطه داده شد اگه دوست داری تاپیك رو ببند :3:
بزار تا فردا باز باشه
Lord-Masoud
سه شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۸, ۱۴:۲۶
شايد دعوتشون كرده بود به اينكه دستيارش بشن ولي اونا قبول نكردن:1:
بله، 2نفر ، اما شرایطشون فوق العاده سخت بود و من درکشون کردم.
misagh
سه شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۸, ۱۶:۰۲
بله، 2نفر ، اما شرایطشون فوق العاده سخت بود و من درکشون کردم.
کسی تهدیدشون کرده بود ؟ :7:
amir8741
سه شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۸, ۱۶:۲۲
کسی تهدیدشون کرده بود ؟ :7:
عجب!!:5:
شما براي اينكه مطمئن شي بهتره بعد از اينكه فهميدي كيا بودن بري با اونا صحبت كني تا هم خيالت راحت بشه در مورد اينكه الان زنده هستند يا دستگير شدن!
و هم اينكه دليل قبول نكردنشون رو هم از خودشون بپرسي و بياي اينجا بزاري تا ما هم بدونيم:1:
Don M Corleone
سه شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۸, ۱۷:۳۴
يكي شون بنده بودم ! و بعد از اينكه به مرگ تهديد شدم از كادر مسعود انصراف دادم !!!!!!!!!!!!!!
واقعا كه !
حالا ظاهرا بايد وارد فاز حواشي پس از انتخابات بشيم !
misagh
سه شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۸, ۱۷:۳۴
عجب!!:5:
شما براي اينكه مطمئن شي بهتره بعد از اينكه فهميدي كيا بودن بري با اونا صحبت كني تا هم خيالت راحت بشه در مورد اينكه الان زنده هستند يا دستگير شدن!
و هم اينكه دليل قبول نكردنشون رو هم از خودشون بپرسي و بياي اينجا بزاري تا ما هم بدونيم:1:
فکر کنم تو هم جز همون افرادی هستی که توسط نوید به راه راست هدایت شدن :3:
misagh
سه شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۸, ۱۷:۳۸
يكي شون بنده بودم ! و بعد از اينكه به مرگ تهديد شدم از كادر مسعود انصراف دادم !!!!!!!!!!!!!!
واقعا كه !
حالا ظاهرا بايد وارد فاز حواشي پس از انتخابات بشيم !
در این که تو جز هدایت شدگانی من شکی ندارم :2:
amir8741
سه شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۸, ۱۷:۴۷
خوبه شما حداقل موقع انتخابات كه ميشه فكر كردن رو تو دستور كارت قرار ميدي!:victory:
هر چند ممكنه اين رو هم مديون اون لينك هاي دانلودي باشي كه طي چندين وقت گذشته توي نت و هر سايت ممكنه مرتبط با هتريك و غير مرتبط با هتريك پخش شده بوده!:2:
amir8741
سه شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۸, ۱۸:۰۱
اينو نمي خواستم بگم ولي چون خيلي زياده روي كردي ميگم!
به قول شما من هدايت شده هستم توسط نويد! خب...
من اسكات نويد هم تو دوره پيش بودم و اين دوره هم هستم! خب...
فقط نميدونم اين هدايت نويد چي بوده كه لرد مسعود دنبال من هم بوده براي استفاده در كادرش!!:hi:
استفاده از كلمه « تو » در پستت هم نشانه شخصيت شماست در حالي كه بنده « شما » خطابت كردم.!
misagh
سه شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۸, ۲۰:۴۱
اينو نمي خواستم بگم ولي چون خيلي زياده روي كردي ميگم!
به قول شما من هدايت شده هستم توسط نويد! خب...
من اسكات نويد هم تو دوره پيش بودم و اين دوره هم هستم! خب...
فقط نميدونم اين هدايت نويد چي بوده كه لرد مسعود دنبال من هم بوده براي استفاده در كادرش!!:hi:
استفاده از كلمه « تو » در پستت هم نشانه شخصيت شماست در حالي كه بنده « شما » خطابت كردم.!
من بنا رو بر این گذاشتم که با هم می تونیم راحت حرف بزنیم :6:... برای همین از تو استفاده کردم ... :fighting29:
در ضمن این رو هم بدون که افرادی مثل "شما" 2 تا رای ارزش دارن ... چون طرفدار نوید هستن و به اون رای می دن . اگه مسعود شما و رو راضی می کرد : اولا شما به نوید رای نمی دادین .. دوما شما به مسعود رای می دادین...:icon23:
Lord-Masoud
سه شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۸, ۲۱:۳۷
من توی این انتخابات یکی دوتا حرکت اشتباه انجام دادم چون شناختم سطحی بود، درسته که تاثیر زیادی توی نتیجهی کار نداشت اما نباید انجام میدادم که الآن بحثی درش نباشه. به هر حال انتخابات تموم شده دوستان و این بحثهای حاشیهی اون زیاد برای کسی سودی نداره، حداقل برای من که سودی نداره، پس بهتره وارد این بحثها نشیم.
از مدیران هم خواهش میکنم تا اتفاق خاصی نیوفتاده این تاپیک رو قفل کنن. ممنون
amir8741
چهارشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۸, ۰۶:۱۶
من بنا رو بر این گذاشتم که با هم می تونیم راحت حرف بزنیم :6:... برای همین از تو استفاده کردم ... :fighting29:
در ضمن این رو هم بدون که افرادی مثل "شما" 2 تا رای ارزش دارن ... چون طرفدار نوید هستن و به اون رای می دن . اگه مسعود شما و رو راضی می کرد : اولا شما به نوید رای نمی دادین .. دوما شما به مسعود رای می دادین...:icon23:
هميشه ملاك ارزش گذاري راي اون شخص نيست!!
وگرنه چه لزومي داره آدم به كسي درخواست بده كه جز كادرفني رقيبش هست؟!
چون به راحتي ميتونه اين 1 راي يا به قول شما 2راي رو از يه جاي ديگه به دست بياره!
حالا شما فقط اولين چيزي رو كه به ذهنت مياد مينويسي نبايد زياد مطمئن باشي كه همه هم مثل شما فكر كنن!
i.M.a.N
چهارشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۸, ۰۹:۵۸
این تاپیک هم بسته شد تا انتخابات بعدی....
30n4
يکشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۰۶
خب از روز فردا (دوشنبه 18 امرداد) انتخابات سرمربی جدید تیم ملی جوانان به مدت یک هفته آغاز میشود.
کاندیدای محترم میتوانند در صورت تمایل برنامه ی خودشان رو در این تاپیک اعلام نموده با دیگران کاربران به بحث و تبادل نظر بپردازند.
موفق باشید
don-matiou
يکشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۴۱
دوستان چجوری میشه کاندید شد واسه سرمربی تیمهای ملی
کیان
يکشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۵۴
کافیه تو صفحه رای گیری به خودت رای بدی.
البته برای رقابت باید برنامه داشته باشی و تو تاپیکای مربوطه اینجا و انجمن خود هت تریک ارائشون کنی.
کیان
دوشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۲۶
صفحه رای گیری بعد از تاخیر 20 ساعته باز شده ، میتونه برید رای بدید.
xmasnix
چهارشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۴۲
با اجازه منم كانديد شدم.
(1630276) تيم sigar و ردهی 1 در گروه III.10 نام كاربري xmasnix
هدف : بازي هاي بهتر نسبت به دوره هاي پيشين.
برنامه: گذاشتن حداكثر وقت خودم روي تيم و گرفتن كمك از ديگر دوستان و انتخاب بهترين ها .
شخصيت بد يا خوب من = هرگز آينده نگر نيستم و به نتيجه گيري در زمان حال اهميت ميدم. مثال: فلان بازيكن رو دعوت كنيم كه تجربش بره بالا باسه تيم بزرگسالان از اين كار خوشم نمياد چون نياز به زمان خيلي زياد داره و مربي ها هم هر فصل عوض ميشوند و ممكنه اين وسط يكي از مربي ها خوشش نياد از اين برنامه و همه تلاش ها نقش بر آب شود.
قول: قول ميدهم از تيم ملي براي خودم سوء استفاده نكنم و بچه هاي تيم رو سيگاري نكنم :))))))))))))
رمز پيروزي: غيرت ايراني
يا حق
omid
چهارشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۵۴
با اجازه منم كانديد شدم.
(1630276) تيم sigar و ردهی 1 در گروه iii.10 نام كاربري xmasnix
هدف : بازي هاي بهتر نسبت به دوره هاي پيشين.
برنامه: گذاشتن حداكثر وقت خودم روي تيم و گرفتن كمك از ديگر دوستان و انتخاب بهترين ها .
شخصيت بد يا خوب من = هرگز آينده نگر نيستم و به نتيجه گيري در زمان حال اهميت ميدم. مثال: فلان بازيكن رو دعوت كنيم كه تجربش بره بالا باسه تيم بزرگسالان از اين كار خوشم نمياد چون نياز به زمان خيلي زياد داره و مربي ها هم هر فصل عوض ميشوند و ممكنه اين وسط يكي از مربي ها خوشش نياد از اين برنامه و همه تلاش ها نقش بر آب شود.
قول: قول ميدهم از تيم ملي براي خودم سوء استفاده نكنم و بچه هاي تيم رو سيگاري نكنم :))))))))))))
رمز پيروزي: غيرت ايراني
يا حق
یعنی از نظر شما عیبی نداره که آینده رو بخاطر حال خراب کنیم؟
xmasnix
چهارشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۴۹
یعنی از نظر شما عیبی نداره که آینده رو بخاطر حال خراب کنیم؟
اميد جان شما برادر خودت شاخ هتريكي بهتر از من ميدوني. 100 در صد خوبه كه به آينده فكر كنيم ولي اين فكر بايد عملي بشه يا نه؟؟؟؟ يه فصل سعيد ميشه مربي تيم يه ديدگاهي داره يه فصل نويد يه فصل كورش هر كدام يه ديدگاهي و هر كس ميخواد با هدف خودش جلو بره. اين كه به آينده فكر كنيم نياز به يك برنامه ريزي داره كه همه مربي هاي تيم ملي تا 15 فصل بعد بايد پيروي كنند.
البته اين عزيزاني كه نام بردم سوء تفاهم نشه واقعا زحمت كشيدن ولي اين نظر من هست.
منم از كانديد شدن منصرف شدم چون هيچي از شرايط مربي گري تيم ملي نميدونم شايد در آينده. هنوز خيلي چيز ها هست بايد ياد بگيرم آقاي مدير :))))))
يا حق
RooT
چهارشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۵۶
سلام .
من 1 سال هست که با هتريک آشنا شدم ، تو اين 1 سال تيم ملی ايران آنچنان پيشرفت نکرد ( پيشرفت داشت ولی شايد اين پيشرفت رو ميشد در 1 فصل به دست آورد )
به نظر من ، تيم هتريک ايران هم مثل تيم ملی واقعی شده و نميشه آينده نگری کرد ، چون يک دستی خالص وجود نداره ( هم هتريک و هم حقيقی ) ، پس به نظر من بايد فقط به فکر امروز باشيم ( و باز هم ، هم در هتريک و هم در ايران حقيقی )
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۱, Jelsoft Enterprises Ltd.