PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مربی جدید تیم ملی جوانان

صفحه ها : [1] 2 3 4

navidamar
پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۰۲
ببخشید باز هم این بحث رو من باز کردم.:kiss2:

به زودی انتخابات مربی تیم ملی جوانان آغاز خواهد شد. بد ندیدم این بحث رو شروع کنیم و در مورد مربی آینده تصمیم گیری بشه.

کاندیدا ها و موافقان و مخالفانشون بیان وسط

Matrix23
پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۲۰
فقط اگه میشه بگید انتخابات از چه تاریخی شروع میشه و تا كی طول میكشه...

Ma3oud
پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۴۰
منم می خوام کاندید بشم :wacko:

navidamar
جمعه ۵ مهر ۱۳۸۷, ۰۴:۲۴
از 15 مهر به مدت 10 روز

esmaeil
جمعه ۵ مهر ۱۳۸۷, ۰۸:۳۲
15مهر؟؟
چیزی نمونده
خواهشا دوستانی كه میخوان كاندیدا بشن از همین الآن با برنامه هاشون بیان جلو
نذارن واسه روز آخر كه معلوم نیست چی به چیه و وقت نیست كه كامل رو برنامه هاشون فكر بشه
نذارین مثل دوران فولیونه بشه كه ...

saeed_piero
شنبه ۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۱۱
سلام بر عزیزان
خوب منم می خوام کاندید بشم و امیدوارم که این دوره کسی که مربی می شه بتونه از حیثیت ایران تو هتریک دفاع کنه و مثل زمان فولیونه این افتضاح برای ما تو ورد کاپ پیش نیاد.
خوب امیدوارم کسی انتخاب بشه که واقعا دل بسورونه و تمام وکمال به تیم برسه. من خودم از جمله آدمای معتاد به هتریک هستم که خیلی وقتمو تو هتریک می گذرونم البته زیاد تو هتریک ایران نمیام.
خلاصه فقط این یه مقدمه ای بود که بدونید منم می خوام کاندید شم و اهداف جالبی هم در سر دارم که به زودی حضورتون عرض میکنم
به درود

masoud_dj
شنبه ۶ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۱۷
سلام

منم کاندیداتوری خودم برای این دور از انتخابات مربی تیم جوانان رو اعلام میکنم و امیدوارم که انتخابات این دوره دیگه بدون نفوذ قدرتهای هتریک ایران باشه و هر کسی که لیاقتش رو داره به این پست برسه و از همه مهم تر این که حتما ایرانی باشه و زبان فارسی هم بلد باشه و با همه اعضا در ارتباط باشه

نه اینکه بیاد یه پست تو این سایت بده و بره برای خودش.

برنامه هام برای مربیگری هم بدین شرح اعلام میکنم

متحول کردن تیم ملی جوانان و دعوت از جوانترین بازیکنان تا حد امکان

تشکیل یک تیم فنی برای آنالیز و ارزیابی حریفان

تشکیل یک دیتا بیس برای کلیه استعدادهای ایرانی

wantonboy13
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۰۳:۰۳
چیه...؟! توقع دارین منم بگم آره ؟!!! :img-gun:
نچ... این فصل نمی تونم زیاد آنلاین بشم... درسا زیاد شده... جا رو طبق معمول میدیم به جوونترا...!! :pilot:

Lord-Masoud
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۰۴:۱۱
خب دوستان عزیز منم نامزد میشم

من اصولا با جوانان خیلی حال می کنم و از روحیاتشونم با خبرم

روی تیم جوانان خودم هم زیاد کار کردم.

بازیهای تیم جوانان رو که نگاه می کنم می بینم که زیاد نتایج خوبی گرفته نشده و این اصلا" خوب نیست.

باید بازیکنهای بهتری اگه وجود دارند به تیم دعوت بشن و بتونن تیم رو قوی تر بکنند.

برنامه ی من در ابتدا جستجو کردن جوانان مستعد و لایق به تیم است.

با توجه به این که زیاد به هتریک سر می زنم فکر کنم بتونم تیم خوبی رو درست بکنم.

من با تمام وجود به این تیم کمک خواهم کرد و رتیه ی ایران بالا خواهم برد.

saeed_piero
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۱۰
چیه...؟! توقع دارین منم بگم آره ؟!!! :img-gun:
نچ... این فصل نمی تونم زیاد آنلاین بشم... درسا زیاد شده... جا رو طبق معمول میدیم به جوونترا...!! :pilot:

به به آقا كامران
شما چرا كاندید نمی شی!حیف ها
البته واسه اشخاصی مثل من بهتر یه رقیب كمتر.....
حالا بیخیال
خوب اینجا همه دوستان دارن اشاره می كنن به اینكه تصمیم دارن برن دنبال جوانان مستعدی كه تا به امروز به تیم دعوت نشدند یا اصلا كشف نشدن. خوب راستش تمام كسانی كه كاندید می شند و احیانا مربی تیم می شند موظف هستند كه این كارو بكنند از جمله خودم چون اصلی ترین وظیفه مربی تیم جوانان اینه؛ آیا واقعا این نیست؟؟؟؟
پس نمی شه این رو جز, اهداف یه مربی بدونم بلکه باید اینو از وظایف مربی انتخاب شده دونست(اگه بد می گم بگوداری بد می گی)
اعتقاد من اینه که تیم جوانان ایران از تیمهای ملی دیگه اصلا کم نداره چون به هر حال همه کشورها از بین 17 تا 20 سال بازیکنا روانتخاب می کنن واز این حیث تا حدود زیادی(بازم تاکید می کتنم تا حدودی نه کاملا) میشه کشورها رودر یک سطح دونست پس باید رفت دنبال علت یابی که چرا تیم ما باید در دوره قبل فقط 3 امتیاز بگیره و به شکل کامل ننگ آمیزی از دور رقابتها کنار بره، واقعا من خودم وقتی اینو دیدم کلی شرمنده و خجالت زده شدم.
خوب پس ما بهتره دنبال یه سری مسایل مهم تر باشیم مثل تاکتیکی که تیم اتخاذ می کنه یا بازیهای دوستانه ای که تیم انجام می ده که به نظره من این از همه چی مهم تره؛ باید تیمی انتخاب بشه که بتونیم با اون بر اساس اهدافمون رقابت کنیم تا بتونیم ترکیب ایده آل ومهره های کارآمد رودر بازیهای محتلف هم آسون و هم سخت بسنجیم.
من اگه انتخاب بشم بیشتر تمرکزم رو روی این مسائل شاید کوچیک اما پراهمیت می زارم و امیدوارم به جای من هر یک از دوستان انتخاب شد هم رو این مسائل به ظاهر کوچیک کمی بیشتر تامل کنه.
خلاصه امر هدف همه ما افتخار آفرینی واسه کشورمونه پس من مطمئنم هر کس انتخاب بشه با دل و جون برای رسیدن به این هدف تلاش می کنه و منم از این قاعده مستثنی نیستم.
خیلی ببخشید که این همه تایپ کردم و سرتون رودرد آوردم ولی فکر کردم اگه این همه رو یکجا بگم خیلی بهتره تا اینکه تیکه تیکه تو پستهای مختلف بیان کنم
به امید روزهای باشکوه تر برای تیم ملی بزرگسالان وجوانان ایران عزیز هم در هتریک هم در دنیای وافعی

Ali
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۱۸
و هیچكدام از كاندیدها به فكر تربیت بازیكن برای تیم ملی بزرگسالان نیست
.
نتیجه گرفتن برای جوانان خوبه ولی مهمتر از اون آینده سازی برای بزرگسالان هستش

saeed_piero
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۵۵
و هیچكدام از كاندیدها به فكر تربیت بازیكن برای تیم ملی بزرگسالان نیست
.
نتیجه گرفتن برای جوانان خوبه ولی مهمتر از اون آینده سازی برای بزرگسالان هستش

خوب دوست من شما فكر می كنی موفقیت تیم جوانان ، موفقیت تیم ملی بزرگسالان رو به همراه نداره؟؟؟؟
من اعتفادم اینه که اگر جوانان ما بتونن پیشرفت کنن مطمئنا تیم بزرگسالان ما هم از این پیشرفت سود خواهد برد. فقط امیدوارم شما اینطور از عقاید من برداشت نکنید که ما قراره یه مشت بازیکن 19-20 ساله رو به تیم جوانان بیاریم تا فقط ببریم ، نه اینجوری نیست چون به این ترتیب یک پیروزیه مقطعی برای ما بدست میاد که فقط جز گول زدن و فریب دادن خودمون و دیگران هیچ ثمره ی دیگه ای نمی تونه واسمون داشته باشه ولی اعتقاد دارم باید از چند جوان خوب 19-20 هم حتما بواسطه ی تجربه استفاده کرد.
پس با این روال مطمئنا تیم بزرگسالان هم از این روش ضرری نمی کنه که هیچ بلکه 100% استفاده هم خواهد کرد

Ali
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۰۳
امیدوارم شما اینطور از عقاید من برداشت نکنید که ما قراره یه مشت بازیکن 19-20 ساله رو به تیم جوانان بیاریم تا فقط ببریم

برداشت من همین بود حالا كه میگی اینطور نیست خوب خوبه

LA-soshiant
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۰۳
خیلی از بازیکنایی که الان دارن برای U20 بازی می کنن، عضو تیمهای خارجی هستن و مربی جدید باید با صاحباشون ارتباط برقرار کنه . . .

و اونها رو زیر نظر بگیره تا خوب تمرین ببینن.

بازیکنایی که در زمان فولیونه، خیلی خوب تمرین کردن و حالا مربی بعدی کار راحت تری داره.

پس تسلط به زبان انگلیسی هم نیاز هست.

در ضمن مربیگری تیم جوانان ایران، پست خیلی مهمیه و از نامزدها انتظار می ره خیلی جدی تر و مفصل تر، اهداف و برنامه هاشونو اعلام کنن.

هر چند به نظر من استیو تازه داشت از برنامه هاش جواب می گرفت.

saeed_piero
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۲۴
در ضمن مربیگری تیم جوانان ایران، پست خیلی مهمیه و از نامزدها انتظار می ره خیلی جدی تر و مفصل تر، اهداف و برنامه هاشونو اعلام کنن.

هر چند به نظر من استیو تازه داشت از برنامه هاش جواب می گرفت.
بله دقیقا حق با شمای و منم اعتقاد دارمكه سخت ترین پست می تونه در هتریك همین مربیگری جوانان باشه چون تیم جوانان یك هدف رو دنبال نمی كنه بلكه چندین هدف داره من جمله: اعاده ی حیثیت از ایران در رقابتهای جوانان ، بازیکن سازی برای تیم بزرگسالان ، جستجو و کشف کردن پدیده های جوان و ..... که همه و همه کار رو برای متصدی این پست دشوار تر می کنه.
امیدوارم کسی که انتخاب می شه بتونه از پس همه این کارها در این بازه ی زمانی کم بر بیاد
موفق باشید و به درود

Vahid
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۴۶
یعنی دیگه كسی نمیخواد كاندید بشه ؟
-
به نظر من از برنامه مهمتر داشتن تجربست !
بچه های قدیمی كجایین ؟
نوید ( امار ) نمیخوای كاندید بشی ؟ امید تو چه طور ؟
به نظر من چند مربی خوب هم تو دسته 2 هستن كه اینجا كمتر پست میدن .
بچه هایی كه میخوان كاندید بشن لطفا زودتر اعلام كنن , حیفه تیممون خراب بشه ها !!!
من كه میگم قبل انتخابات خودمون تو این تاپیك به ی جمع بندی برسیم تا تعداد كاندیدها كمتر بشه .

omid
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۴۸
من که عمرا!!

alex_irooni
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۵۸
من سعید رو میپسندم . اهدافش تععین شده و خط داره .

Vahid
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۵۹
چرا !؟
نكنه واسه بزرگسالان برنامه داری . :3:

wantonboy13
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۱۰
خب دوستان عزیز منم نامزد میشم

خوب مباركه... حالا عروسی كیه ؟!! :3:

من اصولا با جوانان خیلی حال می کنم و از روحیاتشونم با خبرم

اتفاقا" باید بی خیال روحیه بشی... این جوونا ازوقتی با اون فول بوی كار كردن روحیشون در حد جنازس !! :confused2:

wantonboy13
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۱۶
حالا هر كی میخواد مربی بشه ، یادش نره كه از بازیكنایی كه فولیونه 6 ماه بازی داد استفاده كنه...
كلی 17-18 ساله بازی داد ، حالا بماند بر چه اساسی و با چه ترتیبی... الان اونا جوونای پخته ی 18-19 ساله ای هستن كه بهتره از بیشترشون بهره بگیریم...

naviddooni
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۱۸
ولی منطقی اینه که بزاریم خود فولیونه این دوره هم مربی باشه
بچه هایی هم که کاندید شدن هم برنامه درست و حسابی ندادن هنوز
ولی فولیونه تیم رو کامل می شناسه و رو تک تک بازیکنها کار کرده و شناخت داره فکر کنم که اگه خودش باشه ما در نهایت بهترین نتیجه رو بگیریم
در مورد حرفهای من هم هر کی نظری داره بگه به نظر من فولیونه اصلا اونقدری که شما می گید بد کار نکرده
تیم جوانان خیلی کار داره باید یکی مربی بشه که کلی وقت بزاره و اگه بخوایم از اول دوباره تیم رو بدیم به یه نفر دیگه کلی دوباره کاری باید انجام بشه و در واقع کلی وقت هم هدر می ره

Vahid
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۲۴
حالا هر كی میخواد مربی بشه ، یادش نره كه از بازیكنایی كه فولیونه 6 ماه بازی داد استفاده كنه...
كلی 17-18 ساله بازی داد ، حالا بماند بر چه اساسی و با چه ترتیبی... الان اونا جوونای پخته ی 18-19 ساله ای هستن كه بهتره از بیشترشون بهره بگیریم...

بابا اون بدبختم ی چیز میدونیست كه میگفت من باید 2 دوره پشت هم مربی بشم ,
نظر منم اینه كه این سری هم اونو انتخاب كنیم , البته اگه بچه های با سابقه كاندید بشن من به اونا رای میدم .
-
به نظر منم فولیونه بد كار نكرد و خیلی هم فعال بود .
یادمه 1 بار ی بازیكن جوون تو لیست فروش گذاشته بودم , دیده بود و بهم پیغام داد و كلی از بازیكنه تعریف كرد و...
كار به حرفاش ندارم ولی همین كه هر روز ترانسفر لیستو كنترل میكنه به نظر من خیلی خوبه , نشون میده كه هدف داره و از اون مهتر كارشو دوست داره .
-
بازم میگم بهتره خودم به ی جمع بندی برسیم .

esmaeil
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۲۵
نوید جون
فولیونه به بعضی از بازیكنا كم لطفی كرده
درسته هنوز برنامه درست و حسابی از كاندیداها ندیدیم
اما هنوز كه وقت واسه كاندیدا شدن هست
یه كم بصبریم شاید یكی بهتر از فولیونه اومد

omid
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۳۳
منم فعلا همون فولینه رو ترجیح میدم
تا ببینیم چه شود و که آید؟

pentoriko
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۵۱
اين دقيقا شده مثل انتخاب مربي تيم ملي (واقعي) من كه يه ايراني رو بيشتر ترجيح ميدم تا فولونيه

به نظر من تو دسترس بودن مربي كه آدم بخواد بهش بازيكن معرفي كنه و اين كه تو اين فروم باشه خيلي مهمه من به خاطره همين به سعيد راي ميدم

naviddooni
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۳۴
نوید جون
فولیونه به بعضی از بازیكنا كم لطفی كرده
درسته هنوز برنامه درست و حسابی از كاندیداها ندیدیم
اما هنوز كه وقت واسه كاندیدا شدن هست
یه كم بصبریم شاید یكی بهتر از فولیونه اومد

میشه مثلا مثال بزنی که کدوم بازیکن رو میگی؟ ما هم بدونیم شاید نظرمون عوض شد
آخه مثلا حمید کینگ هم خیلی وقتها با بعضی حرکات فولیونه مشکل داشت ولی من اونقدری که حمید
به نظرش حرکت اشتباه بود به نظر من نبود
به نظر من مشکلاتتون با فولیونه رو بگید شاید نظر من عوض شد شایدم برعکس
به هر حال کسی که در حد فولیونه فعال باشه کلا کم پیدا می شه کرد
کلی برای همه بازیکن ها و اینکه هر کدوم چند تا بازی دوستانه بازی کنن و اینکه تجربه همه ی تیم یه اندازه بالا بره و اینها زمان گذاشته و کار کرده، ولی اگه جایی می شناسین که بازیکنی در رفته و شایسته بوده ولی فولیونه بی دلیل اونو دعوت نکرده بگید رو نظر من یکی که خیلی تاثیر می ذاره

Matrix23
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۵۰
افرادی مثل وحید , امید , نوید , بوی13 و ... از قدیمیها هستن... به نظر من وقتی اینا میگن به فولیونه وقت بدیم و بزاریم كارشو كنه, باید بهش وقت داد.

من فصل دومم كه تو هت تریكم و تجربه ی انچنانی ندارم. اما اگه قدیمیها میگن فولبونه,پس همون باشه بهتره.

ولی ی چیزی:

1. ایا مسابقات جام جهانی یا چیزی داریم ( تو كوتاه مدت) كه نیاز باشه كه مربیمون شناخت داشته باشه و بزاریم ادامه كارشو بره؟ منظورم اینه مثلا نشه جوری كه اگه دوره بعد خواستیم مربی انتخاب كنیم, بگه وسط مسابقات بود و من تجربه نداشتیم؟
كلا منظورم اینه كه اگه مسابقات خاصی نداریم میشه به گزینه های دیگه رو هم فكر كرد. اما اگه مسابقاتی داریم, پس بزاریم مربی قبلی كارشو كنه.

wantonboy13
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۳۶
شوخی شوخی (همون جدی جدی) دوباره دارین فولیونه رو انتخاب می كنینا.... حالا ما یه چیزی گفتیم... منظورمون این بود كه یه نفر مثل فولوینه فعال و آنلاین :yltype: همراه با علم مربیگری هت تریكی باشه... :yes:

navidamar
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۴۱
من برای این پست کاندیدا میشم و عزم خودم رو جزم کردم و همه وقتم رو برای تیم میزارم تا بتونم تیم رو به موفقیت برسونم.
برنامه و اهداف رو فردا می نویسم.

saeed_piero
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۶
به نظره منم بهتره که از بچه های ایرانی باشه اینجوری خیلی می تونه تو روند تیم تاثیر داشته باشه فولیونه امتحانش رو پس داده و به نظره شخص من موثر نبوده ولی حالا هر جور دیگران صلاح می دونند.
فقط یه سوالی، من نمی دونم چرا باید حتما یکی از بچه های قدیمی هتریک بیاد و مربی بشه؟ مگر ساید کاندیدا نمی تونن تمام وقت در اختیار تیم باشن؟؟ اگه هم حرف سره تجربه است که خوب راحت می شه از تجربیات اونا هم استفاده کرد. قرار نیست کسی که مربی می شه تیمو بگیره و بشینه خودش هر کاری دلش می خواد با تیم کنه و دیگران هم که کشک.بالاخره این تیم مربوط به یک نفر که نمی شه.
من اعتقاد دارم باید به کم سابقه ترها هم اعتماد کرد و میدون رو به اونا هم داد.منم خودمو در حدی می دونم که بتونم واسه جوانان مفید باشم.ولی خواهشن سعی کنید که حداقل یه مربیه ایرانی انتخاب کنید تا زبون ما رو بفهمه و به حرفمون اهمیت بده.
خود من الان یه دفاع دارم که تا 2 هفته دیگه می شه outstanding و تنها 18 سال و 13 روز سن داره ولی هر كار كردم مگه این آقای فولیونه اونو به تیم دعوت كرد حتی یه تست كوچیك هم ازش نگرفت

omid
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۰۰
پیچیده شد
ببینیم نوید برنامش چیه

Lord-Masoud
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۱:۰۳
سلام

اینجوری اصلا فایده نداره!!! :cwm14:

مثل اینكه تازه واردا هرچی میگن بازم شماها حرف خودتونو میزنین. :yopyopyop:

پس چرا تاپیك میزنید؟ :uglylolmk4:

من انصراف میدم و آرزوی موفقیت می كنم واسه تیم ملی و مربی تیم ملی جوانان. :drinks:

با تشكر

Ali
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۷:۲۹
با اینكه میدونم فولیونه زحمت زیادی كشیده ولی همون طور كه سالهای قبل هم میگفتم با بچه های ایرانی موافقم و حالا كه نوید كاندید شده حمایت خودمو از نوید اعلام میكنم

esmaeil
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۷:۵۲
میشه مثلا مثال بزنی که کدوم بازیکن رو میگی؟ ما هم بدونیم شاید نظرمون عوض شد
آخه مثلا حمید کینگ هم خیلی وقتها با بعضی حرکات فولیونه مشکل داشت ولی من اونقدری که حمید
به نظرش حرکت اشتباه بود به نظر من نبود
به نظر من مشکلاتتون با فولیونه رو بگید شاید نظر من عوض شد شایدم برعکس
به هر حال کسی که در حد فولیونه فعال باشه کلا کم پیدا می شه کرد
کلی برای همه بازیکن ها و اینکه هر کدوم چند تا بازی دوستانه بازی کنن و اینکه تجربه همه ی تیم یه اندازه بالا بره و اینها زمان گذاشته و کار کرده، ولی اگه جایی می شناسین که بازیکنی در رفته و شایسته بوده ولی فولیونه بی دلیل اونو دعوت نکرده بگید رو نظر من یکی که خیلی تاثیر می ذاره

نوید جون راه دوری نمیرم
یه سری بازیكن بودن كه عمرا اسمشون رو بگم چون با صاحب های تیماشون رفتار خوبی نداشته
الآن اون بازكینا از یه بازیكن معمولی هم معمولی تر هستن
یكیش دروازه بان خودم بود كشیدمش بالا گفت نه این خیلی جوونه در صورتی كه اون زمان دروازه بان من یكی از با استعدادها بود
الآن تو دیتا بیس ثبت شده
نفر سوم چهارمه فكر كنم
اما به خاطر حرفش كه بهم زد من 50 روز دیر تمرین رو باهاش شروع كردم
تی اس آی دروازه بان من 2680 بود با فرم پسیبل

یه هفته تمرین كرد شد سولید
حساب كن 50روز دیر تمرین دیده
یعنی 1درجه و نیم قدرتش میرفت بالا!!! حدودای اكسلنت بود دیگه
اما بیخیال شدم
چون انگیزه من رو ازم گرفت
یا دروازه بان مانی كه یكی از بهترین ها بود
ذزوازه بان من بیخیال آشغال بود اصلا
اما مانی كه یه فصل تمرینش داده بود چی؟؟ بهش گفته بود من دروازه بان جوون 17 ساله سولید میخوام دروازه بان مانی 18 ساله بریلیانت بود!!خوب سولید باید یه فصل تمرین كنه تا بشه اون اندازه دیگه
میگین بمونه حرفی نیست بمونه
ولی دوباره میخواد همین جوری كار كنه؟؟؟
قبول كنین یه سری یه دنده بازی و تصمیمات اشتباه داشت كه ازش ضرر دیدیم

navidamar
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۱۰
با اجازه بزگترها من می خوام در این دوره وارد گو بشم و برنامه های بزرگی برای تیم ملی جوانان دارم.

به نظر شما هدف از تیم ملی جوانان در ایران چیه؟ پشتوانه سازی برای بزگسالان؟ کسب افتخار در جهان و بالا رفتن رنکینگ؟ یا چی؟

به نظر من فولیونه در دوره قبل خوب کار کرد و برای کسب افتخار قدم های خوبی برداشت و در صورتی که مربی آینده تاکتیک های خوبی اتخاذ کنه می تونیم با کسب نتایج خوب و البته قرعه خوب به جام جهانی بریم.
اما در باب پشتوانه سازی فولیونه به دلیل عدم حضور در این انجمن بسیاری از بازیکنان رو از دست داد و بسیاری دیگه رو فدای بالاتر رفتن تجربه بازیکنان اصلی تیم برای مقدماتی جام جهانی کرد و استعداد هایی تلف شدند.
یکی از اهداف من فرهنگ سازی در پیدا کردن بازیکن برای تیم ملی هستش. همه می دونید که مربی امکان دیدن اسکیل بازیکنان رو نداره و فقط مربی باشگاه هستش که می تونه با معرفی بازیکن هم به نفع خودش و هم به نفع تیم ملی گام برداره. بنابراین با توجیه همه مدیران باشگاه ار فروش بازیکن های جوون بلافاصله بعد از خارج کردن آنها از جوانان باشگاه جلوگیری می کنیم و انگیزه رو به همه مدیران میدم که در صورتی که بازیکن مستعد داشته باشند از تیم ملی دور نخواهند موند و این هدف من هست که بازیکنی که در یاران تمرین میکنه نسبت به بازیکن مشابه که در خارج از ایران تمرین می کنه ارجحیت داره.
در صورتی که کسی بازیکنی مستعد بدست بیاره و اون بازیکن با تمرین تمیش منافات داشته باشه در مهلتی به همه تیم های ایرانی خبر داده میشه که اون رو خریداری کنند و در ایران تمرین بدن.
این کار باعث انگیزه در بین مربی های ایرانی میشه و همسو با حرکت هایی است که من و برخی دوستان در جهت گسترش هت تریک در ایران در حال انجامش هستیم. افزایش اعضا از طریق سایت کلوب و آموزش اختصاصی به آنها، تالیف کتاب خودآموز هت تریک و انتشار مجله «مینو» با دوصفحه مطلب آموزشی هت تریک از جمله فعالیت های من هستش. ما اعتقاد داریم که گسترش هت تریک در ایران و زیاد شدن اعضا (خصوصا اعضا فعال) باعث پیشرفت تیم ملی های ایران در هت تریک میشه و برای این پیشرفت از هیچ تلاشی فروگذار نکردیم.

شش ماه مربی گری تیم ملی جونان رو میشه به دو دوره تقسیم کرد:
دوره اول که زمان مقدماتی جام جهانی است و هدف استفاده از 70 درصد تیم فولیونه هست چرا که بازیکنان این تیم با تجربه شده و برای مسابقات مفیدترند و دعوت از 30 درصد استعداد جوان برای پیشرفت و پشتوانه سازی تیم ملی بزرگسالان.
در دوره دوم در صورت صعود ( قابل توجه که تیم ما در دوره قبل در بین 7 تیم گروه خودش هفتم شد) همین روال ادامه پیدا می کنه و در غیر این صورت همه بازیکنان دعوت شده به سمت استعداد های جدید خواهند رفت.

من به شدت مخالف نتیجه گیری مقطعی هستم و صلاح را در این می دونم که حرکتی پایه انجام بشه و مداوم. این درست نیست که در هر دوره مربی بیاد یه سری بازیکن رو دعوت کنه و فقط همون ها رو مد نظر قرار بده و تجربه رو بالا ببره تا در مقدماتی جام جهانی ازشون استفاده کنه. رنکینگ به چه درد می خوره وقتی کلی استعداد در این بین دعوت نمیشن و می سوزن؟

زیاد حرف زدم. بازم خیلی حرف دارم. و اگر سوالی هست جواب میدم.

Don M Corleone
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۰۷
من حمايت خودمو از نويد اعلام ميكنم ... اصلا همين الان اومدم كه ببينم كانديد شده يا نه ؟ حالا صفحات قبل رو هم بايد نگاه كنم ببينم ديگه كيا كانديد هستند !

======
يكي دو مورد رو ديدم كه گفته بودن بازيكن خوب داشتيم ولي به دليل اهميت ندادن فوليونه تمرينش نداديم و ...

اينجا يه موضوع خارج از بحث هم هست ... اينجا جاش نيست ... از مديريت هم ميخوام بحث رو ببره به تاپيك مربوط چون نميدونم تاپيكي براي اين موضوع هست يا نه ... خلاصه بهتره اين تاپيك منحرف نشه و كانديدا ها به برنامه هاشون و سوال جوابها بپردازن و....

به هر حال دو حالت داريم :

1 - كه يه تيم يك تمرين اصلي داره و در طول فصول اون تمرين مداوما داره انجام ميشه و بازيكنان هم دارن رشد ميكنن ... حالا در اين بين ا بين يك بازيكن جوان از پستي ديگر به اين تيم اومد اما............حالا هم عقل و هم شرع تغيير تمرين رو جايز نميدونن !!! چون به خاطر يه نفر در مسجد روووووو .... !!!
اينجا تاپيك داريم بازيكن تونو ميذاريد اينجا و اين بازيكن رو از بچه هاي خودمون كسي ميخره كه داره در اون پستش تمرين ميده ... اينطوري شما هم به تمرينت ميرسي اون هم به تمرينش !

2- اينكه شما تمرينات خاص و منظمي نداري و در پي تمرين بازيكن خاصي حالا فرضا ملي هستي ...
اولا كه تحت هيچ شرايطي شما بازيكن 17 سال و زير 20 روز و البته ((مستعد)) رو حق نداري تمرين ندي !! حالا چه فوليونه و هر مربي ديگري بخواد چه نه ؟
از طرفي بازيكني كه 18 يا 19 ساله هست و كلي هم براش خرج كردي و تمرين دادي حالا باز فوليونه گفته نميخواد ... بازم شما نبايد تمرينو قطع كني ... چون يه بازيكن جوون و مستعد رو به حال خودش رها كردي و اينده اش رو هم خراب كردي از همه مهمتر غنا رو از هتريك ايران ميگيري ... تيمهاي سوئدي چقدر بازيكن وطني دارند بالاي مايتيكال ؟ چقدر بازيكن ديواين دارن؟ ايا همه ي ديواين ها شون عضو تيم ملي هستن ؟ نه ! چون مهم نيست ... اگر بناي همه ي مديران سوئدي تيم ملي بود كه ....!!!

از طرفي اغلب تيمهاي سوئدي به اغلب بازيكنانشون مجبور نيستن 40% بيشتر از دستمزد واقعي بازيكن پرداخت كنن !!
و اين در نهايت حداقل حداقل سود بيشتر اين باشگاها رو براشون در پي داره ...
0
==
اشتباه نكنيد اگر بازيكني رو ميتونيد تمرين بديد اونرو اول براي خودتون و بعد براي هتريك ايران تمرين بديد مطمئنا اگر شايسته باشه خيلي زود به حقش هم ميرسه ... اگه به تيم جوانان راه نيافت به تيم بزرگسالان كه ميتونيد برسونيدش ...

===

متاسفم كه همچين تفكري در ايران داره شكل ميگيره ...

Matrix23
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۲۴
منم موافقم كه تیم ملی جوانانمون پشتوانه ای برای بزرگسالانمون باشه. نتیجه گیریه به تنهاییی نمیتونه ملاك خوبی باشه...

عمو نوید وقتشو داری كه واسه تیم زمان بزاری؟

Vahid
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۳۶
منم از نوید حمایت میكنم .
-
بچه ها محمدرضا حرفای خیلی خوبی زد , شما ی بازیكنو اول باید برای تیم خودتون تمرین بدید و بعد برای تیم ملی . مطمئنا مهمتر از دعوت شدن بازیكن به تیم ملی سود بردن شما بابت تمرین دادن اونه , مگه میشه 1 بازیكن 17 سالرو كه به ملی پوش شدنش امید داریو 50 روز تمرین ندی ! اونم به خاطر اینكه تو اسكیل پسیبل به تیم ملی دعوت نشده !؟
حالا از این قضیه بگذریم چون هر مربی سلیقه خودشو داره و نباید به خاطر دعوت نشدن 2-3 تا بازیكن توسط فولیونه بهش ایراد گرفت .
--
تمرین دیدن بازیكنهای ایرانی در ایران باعث قویتر شدن هتریك ایران میشه , به نظر من همونطور كه بچه ها گفتن ی تاپیك در این رابطه زده بشه و بازیكنهای جوون ایرانی كه به تمرین تیم ما نمیخورن اونجا گذاشته بشن و توسط بقیه ایرانیها خریداری و تمرین داده بشن عالیه .
--
الان به بازیكنهای تیمهای لیگ برتری و دسته دویی نگاه كنید , هر تیم اخرش 2 تا بازیكن به درد بخور ایرانی داره , بعضیها هم مثل خود من 1 دونشم ندارن .
حالا در نظر بگیرید منی كه مثلا 6 میلیارد حقوق میدم اگه بازیكنام ایرانی بودن 4.8 میلیارد حقوق میدادم و هفته ای 1.2 سود میكردم و نتیجه كلی این پیشرفت و قویتر شدن تیمهای ایرانه , من اگه هفته ای 1 میلیارد بیشتر در بیارم میتونم ورزشگاهمو بزرگتر كنم , میتونم بازیكن خوب ایرانی برای تمرین بخرم , میتونم بازیكنهای قویتر بگیرم و در نتیجه تیمم قویتر بشه و ...
پس هر چقدر به تعداد بازیكنهای اسكیل بالای ایرانی اضافه بشه به نفع همه ما هستش , اول ما سود میكنیم بعد تیم ملی . در نتیجه یك تیم ملی قوی هم خواهیم داشت .
موفق باشین

LA-soshiant
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۵
لطفا موافقت قطعی خودتون با یه فرد خاص رو، صراحتا نگید.

یکی از نامزدها به همین زودی کنار کشید با این دلیل که تاپیک داره به یه سمت خاص، هدایت می شه.

که البته من باهاش مخالفم چون اینجا همه دارن درباره ی مربی تیم جوانان بحث می کنن . . .

قراره نامزدها خودشونو معرفی کنن؛ برنامه ها و اهدافشونو بگن و اگر کسی سوالی داشت ازشون بپرسه.

تا کاربرا با دید بازتری به فرد موردنظرشون رای بدن. امکان ابراز وجود برای همه ی نامزدها هست.

به نظر میاد نوید برنامه های بهتر و هدفمندتری نسبت نامزدهایی که تا حالا ثبت نام کردن، داره . . .

فقط یه چیزی آقا نوید؛ اینکه حرکت پایه ای فولیونه رو ادامه می دی کار خیلی خوبیه؛ اما از اون 70 درصدی که گفتی، اکثر بازیکنای خوب تیم ملی عضو باشگاه های خارجی هستن؛ با اونا چیکار می کنی؟

ارجحیت با تیمهای ایرانی یعنی چی؟ یعنی بی خیال بازیکنایی که تو خارج بازی می کنن می شی یا اونا رو به باشگاه های ایرانی منتقل می کنی؟

یادمه فولیونه دونه دونه به مدیران باشگاه ها ایمیل می زد و درباره ی تمرین دادن بازیکنا باهاشون بحث می کرد و اگه متوجه می شد طرف تمایلی به ادامه ی تمرین دادن بازیکن نداره، وادارش می کرد بازیکنو به یه تمرین دهنده ی مناسب دیگه بفروشه.
با چندین مدیر باشگاه که مربی تمرین دهنده ی اکسلنت داشتن در ارتباط بود و متقاعدشون کرده بود بازیکنای U20 رو بخرن و تمرین بدن.

به نظر من نباید از مربی جدید انتظار داشته باشیم کار شاقی بکنه؛ و البته خود مربی جدید هم نباید تصور کنه کسی که قبلا این سمت رو به عهده داشته، دست رو دست گذاشته و هیچ کاری نکرده و حالا نوبت اونه که طوفان به پا کنه و . . .

اهداف و خواسته ها تقریبا مشخصه، و اگه یه آدم لایق، عهده دار این پست بشه . . . تیم ملی جوانان روزهای خوبی خواهد داشت

در ضمن کی گفته تجربه مهم نیست، اتفاقا خیلی هم مهمه

Matrix23
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۵
حالا باز من ی چیزی بگم!

اگه اینجا به ی نتیجه ی خاص برسیمو همه روی یك نفر به نتیجه برسیم, به نظر من بهتره.

نمیگم همه به اونی كه من میگم رای بدن یا نظره یكی یا دوتا از بچه ها باشه و تمام... اما نظر من اینه كه تنوع زیادی تو مربیها نباشه كه انتخاب رو دشوار كنه.

كسی مربی شه كه وقت بزاره, كسی كه بلد باشه با هت تریك و سیستمش بازی كنه, باهوش باشه و... نه فقط از روی تفریح بیاد مربی بشه.

اگه همه روی یك نفر نظر داشته باشیم, بهتره كه 2 یا 3 تا كاندید داشته باشیم.

البته فقط نظر من بود... جاست ایت!

saeed_piero
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۲۵
بازم سلام به آقایون گل
خوب اولا اینجا من باید اشاره كنم كه مطمئنا كسی كه میاد خودش رو كاندید این پست به این مهمی می كنه برای تفریح و یا پز دادن نیست و می دونه كه داره چی كار می كنه.
100% تمامی كاندیدایی كه قدیمی هستن یا جدیدن در خودشون این توان رو می بینن كه می تونن واسه تیم مفید باشن و منم از این قاعده مستثنی نیست.
در مورد این دوستمون هم كه كنار كشید باید گفت نباید ایشون توقع داشته باشن كه همه رو به اشون یا من و امثال من بیارن چراكه امثال ما قراره وارد جمعی بشیم كه مدتی بسیار زیادیه همو می شناسن و با هم دوستن پس 100% از هم حمایت می كنن پس ما نباید توقع داشته باشیم که بتونیم با دادن 4 پست تو این تاپیک نظره اونا رو عوض کنیم و بشیم مربی تیم.
نکته ی دیگه اینه که تا به امروز هر کی مربی تیم جوانان شده از قدیمیای هتریک ایران بوده و تا حالا هیچ شخص دیگه ای به این سمت نرسیده جز دوره ی پیش که دیدیم یه خارجی انتخاب شد که بنده خدا خیلی هم تلاش کرد اما اون چیزی که باید بدست میاورد رو بدست نیاورد.
حالا اینجا سوالی مطرحه که چطور دوستان به ایشون اطمینان کردن و تیمو در اختیارش قرار دادن ولی حالا حاضر نیستن حتی برنامه هایی که من و امثال من ارائه کردیم رو حتی مطالعه کنن. من و چند تا از دوستان برنامه هامون رو گفتیم و فکر نکنم توش شکو شبها ای باشه اما جالبه برخی از دوستان اعتقاد دارن که هیچ کس تا به امروز برنامه ی آنچنانی نداده جز آقای x .
ولی چیزی که اینجا برای من مشخصه اینه که من هدف خاص خودم رو دارم و کوتاه هم نمی یام و بدجوری اعتفاد دارم که می تونم به تیم کمک کنم.
----------------------------------------------
یه چیز دیگه هم در مورد برنامه هام بگم اونم اینه که اصلا قصد ندارم در تیم جوانان چیزی رو فدای چیزه دیگه ای کنم مثلا نتیجه گرفتن تیم فدای بازیکن سازی و استعداد یابی یا برعکس یا حتی موفقیت جوانان و آبروی ایران فدای پشتوانه سازی تیم بزرگسالان و خیلی چیزای دیگه. چیز که مشخص اینه که باید برای همه اینا تعادل برقرار کرد تا به موفقیت رسید کاری که شاید مربی قبلی به هیچ عنوان انجام نداد.من اعتقاد دارم موفقیت جوانان 100% و بدون شک موفقیت بزرگسالان رو به همراه داره و از طرفی قرار این اون بازیکنایی که تو تیم جوانان بودن به تیم بزرگسالان راه پیدا کنن،آیا قراره؟؟؟؟
حلاصه بازم می گم ما هستیم اما دلیل بر این نیست که من باید انتخاب بشم نه آقا جون هر کس که حقش باشه به این مهم می رسه و هر کسی که بتونه بهتر کار کنه فقط امیدوارم که حق رو اینجور معنا نکنید که اونی که قدیمی تره یا تجربش بیشتره باید بیاد تو گود؛انشاا...:

navidamar
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۴۱
منم موافقم كه تیم ملی جوانانمون پشتوانه ای برای بزرگسالانمون باشه. نتیجه گیریه به تنهاییی نمیتونه ملاك خوبی باشه...

عمو نوید وقتشو داری كه واسه تیم زمان بزاری؟

ایشالا که همینطوره. من دوست ندارم وظیفه ای که بر عهده می گیرم رو توش کم بیارم و گند بزنم! تمام تلاشم رو می کنم.
در حال حاضر ADSL زیر دستمه و تمام زمان کارم آن لاینم.

navidamar
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۵۰
كه يه تيم يك تمرين اصلي داره و در طول فصول اون تمرين مداوما داره انجام ميشه و بازيكنان هم دارن رشد ميكنن ... حالا در اين بين ا بين يك بازيكن جوان از پستي ديگر به اين تيم اومد اما............حالا هم عقل و هم شرع تغيير تمرين رو جايز نميدونن !!! چون به خاطر يه نفر در مسجد روووووو .... !!!
اينجا تاپيك داريم بازيكن تونو ميذاريد اينجا و اين بازيكن رو از بچه هاي خودمون كسي ميخره كه داره در اون پستش تمرين ميده ... اينطوري شما هم به تمرينت ميرسي اون هم به تمرينش !

محمدرضا جان
اولا تشکر بابت حمایتت
دقیقا راه اندازی تاپیکی برای فروش بازیکن های متسعد مغایر با تمرین تیم یکی از ملزومات هست. و یا حتی من خودم تقبل می کنم اگر بازیکن واقعا مستعدی وجود داشته باشه و مدیر تیم قصد فروش اونو داشته باشه، به تمام تیم ها پیام بزنم و زمان فروشش رو اعلام کنم.

navidamar
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۰۷
[b]

به نظر میاد نوید برنامه های بهتر و هدفمندتری نسبت نامزدهایی که تا حالا ثبت نام کردن، داره . . .

فقط یه چیزی آقا نوید؛ اینکه حرکت پایه ای فولیونه رو ادامه می دی کار خیلی خوبیه؛ اما از اون 70 درصدی که گفتی، اکثر بازیکنای خوب تیم ملی عضو باشگاه های خارجی هستن؛ با اونا چیکار می کنی؟

ارجحیت با تیمهای ایرانی یعنی چی؟ یعنی بی خیال بازیکنایی که تو خارج بازی می کنن می شی یا اونا رو به باشگاه های ایرانی منتقل می کنی؟
احمدرضا جان ، من توی برنامه ام که نوشتم ذکر کردم که اگر بازیکنی در سطح بازیکنی که در خارج وجود داره در ایران وجود داشته باشه من بازیکنی رو که در تیم ایرانی تمرین می کنه رو بیشتر بازی می دم. من هیچوقت به عنوان مثال یه مدافع 18 ساله آوت استندینگ رو که در خارج باشه ول نمی کنم تا یه هم سن و سال مثلا فورمید ایرانی رو بازی بدم به هوای اینکه اون توی ایرانه! در شرایط یکسان تمرین در ایران ارجحیت داره

[b]

یادمه فولیونه دونه دونه به مدیران باشگاه ها ایمیل می زد و درباره ی تمرین دادن بازیکنا باهاشون بحث می کرد و اگه متوجه می شد طرف تمایلی به ادامه ی تمرین دادن بازیکن نداره، وادارش می کرد بازیکنو به یه تمرین دهنده ی مناسب دیگه بفروشه.
با چندین مدیر باشگاه که مربی تمرین دهنده ی اکسلنت داشتن در ارتباط بود و متقاعدشون کرده بود بازیکنای U20 رو بخرن و تمرین بدن.

من همیشه فولیونه رو تحسین کردم اما نسبت بهش بی انتقاد نبودم. برای اینکه برای آینده ایران دل نمی سوزونه. برای کسب افتخار خودش تلاش می کنه. وقتی یه سری بازیکن خاص دعوت بشن و بازی کنند و چشم روی بقیه بازیکن ها بسته بشه تا اون بازیکن های اولیه تجربه بالایی کسب کنند، کی جواب گوی استعداد هایی است که دعوت نشدند و سوختند؟ من اصلا قصد ندارم با تخریب کس دیگه ای به چیزی که می خوام برسم. تو زحمت افتادن که دیگه سر و دست شکستن نداره
حرف های محمدرضا و پشت بند اون وحید خیلی قشنگ و به جا بود. درسته که یه تیم نباید به امید تیم ملی تمرین بده و برای منافع خودش باید تمرین بده اما کی هست که نقش تجربه رو درهت تریک بتونه انکار کنه؟ هر کسی دوست داره بازیکنش در تیم ملی بازی کنه و تجربه اش زودتر بره بالا.

به نظر من نباید از مربی جدید انتظار داشته باشیم کار شاقی بکنه؛ و البته خود مربی جدید هم نباید تصور کنه کسی که قبلا این سمت رو به عهده داشته، دست رو دست گذاشته و هیچ کاری نکرده و حالا نوبت اونه که طوفان به پا کنه و . . .
اهداف و خواسته ها تقریبا مشخصه، و اگه یه آدم لایق، عهده دار این پست بشه . . . تیم ملی جوانان روزهای خوبی خواهد داشت
در ضمن کی گفته تجربه مهم نیست، اتفاقا خیلی هم مهمه

احسنتم. تبارک الله

navidamar
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۲۱
بازم سلام به آقایون گل
خوب اولا اینجا من باید اشاره كنم كه مطمئنا كسی كه میاد خودش رو كاندید این پست به این مهمی می كنه برای تفریح و یا پز دادن نیست و می دونه كه داره چی كار می كنه.
100% تمامی كاندیدایی كه قدیمی هستن یا جدیدن در خودشون این توان رو می بینن كه می تونن واسه تیم مفید باشن و منم از این قاعده مستثنی نیست.
در مورد این دوستمون هم كه كنار كشید باید گفت نباید ایشون توقع داشته باشن كه همه رو به اشون یا من و امثال من بیارن چراكه امثال ما قراره وارد جمعی بشیم كه مدتی بسیار زیادیه همو می شناسن و با هم دوستن پس 100% از هم حمایت می كنن پس ما نباید توقع داشته باشیم که بتونیم با دادن 4 پست تو این تاپیک نظره اونا رو عوض کنیم و بشیم مربی تیم.
نکته ی دیگه اینه که تا به امروز هر کی مربی تیم جوانان شده از قدیمیای هتریک ایران بوده و تا حالا هیچ شخص دیگه ای به این سمت نرسیده جز دوره ی پیش که دیدیم یه خارجی انتخاب شد که بنده خدا خیلی هم تلاش کرد اما اون چیزی که باید بدست میاورد رو بدست نیاورد.
حالا اینجا سوالی مطرحه که چطور دوستان به ایشون اطمینان کردن و تیمو در اختیارش قرار دادن ولی حالا حاضر نیستن حتی برنامه هایی که من و امثال من ارائه کردیم رو حتی مطالعه کنن. من و چند تا از دوستان برنامه هامون رو گفتیم و فکر نکنم توش شکو شبها ای باشه اما جالبه برخی از دوستان اعتقاد دارن که هیچ کس تا به امروز برنامه ی آنچنانی نداده جز آقای x .
ولی چیزی که اینجا برای من مشخصه اینه که من هدف خاص خودم رو دارم و کوتاه هم نمی یام و بدجوری اعتفاد دارم که می تونم به تیم کمک کنم.
یه چیز دیگه هم در مورد برنامه هام بگم اونم اینه که اصلا قصد ندارم در تیم جوانان چیزی رو فدای چیزه دیگه ای کنم مثلا نتیجه گرفتن تیم فدای بازیکن سازی و استعداد یابی یا برعکس یا حتی موفقیت جوانان و آبروی ایران فدای پشتوانه سازی تیم بزرگسالان و خیلی چیزای دیگه. چیز که مشخص اینه که باید برای همه اینا تعادل برقرار کرد تا به موفقیت رسید کاری که شاید مربی قبلی به هیچ عنوان انجام نداد.من اعتقاد دارم موفقیت جوانان 100% و بدون شک موفقیت بزرگسالان رو به همراه داره و از طرفی قرار این اون بازیکنایی که تو تیم جوانان بودن به تیم بزرگسالان راه پیدا کنن،آیا قراره؟؟؟؟
حلاصه بازم می گم ما هستیم اما دلیل بر این نیست که من باید انتخاب بشم نه آقا جون هر کس که حقش باشه به این مهم می رسه و هر کسی که بتونه بهتر کار کنه فقط امیدوارم که حق رو اینجور معنا نکنید که اونی که قدیمی تره یا تجربش بیشتره باید بیاد تو گود؛انشاا...:

من با اینکه خودم از قدیمی های هت تریک هستم اما حرفت رو قبول دارم و معتقدم شایستگی به قدیمی بودن ربطی نداره.
من همین جا از همه دوستانی که تا حالا اعلام حمایت از من کردند می خوام اگر حمایتشون از روی دوستی و اشناییت بوده حرفشون رو پس بگیرن و بررسی بیشتر ی بکنند.
سعید خان عزیز ما درسته قدیمی هستیم اما شما ها رو از خودمون دور نمی بینیم و شما برای ما غریبه نیستی که هر کس تا اسم منو ببینه بیاد بگه نوید خوبه و نوید فلانه. من خودم اعتقاد دارم هستند افرادی که دست کم یک سال دیر از من به هت تریک اومدند اما قابلیت هاشون بیشتر از منه و اسم نمی برم و اگر بیان و کاندید بشن من به نفعشون کنار میرم. 4 نفر هستند که همشون دست کم یک سال تجربه از من کمتر دارند. اگر نیاز داشتید بعد از انتخابات اسم می برم.

Don M Corleone
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۴۴
بنده خودم مخالف رفيق بازي اين حرفها هستم ... چيز ديگه اي نميگم چون باعث تبليغ براي نويد ميشه ... و ميدونيد كه تبليغ در صدا و سيما از كانديدا ها ممنوعه !! :3:

navidamar
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۴۵
تو صدایی یا سیما؟؟ :3:

Don M Corleone
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۴۷
لطفا موافقت قطعی خودتون با یه فرد خاص رو، صراحتا نگید.

انصراف حاج مسعود فكر ميكنم قبل از ارائه برنامه هاي نويد خان رخ داده و قبل از اعلام حمايت ها ...

amirzelzeleh
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۵۱
میگم هرکسی میتونه کاندید بشه؟ منم وسوسه شدم. فقط باید یکمی بیشتر وقت بذارم که با تهیه یه Adsl برای خونه فکر کنم بشه.

Lord-Masoud
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۵۲
انصراف حاج مسعود فكر ميكنم قبل از ارائه برنامه هاي نويد خان رخ داده و قبل از اعلام حمايت ها ...

سلام

اول از محمدرضا كه منو حاجی خطاب كرد تشكر می كنم :2: متحول شدم :yahoo:

دوم اینكه قبل از این كه من انصراف بدم معلوم بود كه اكثرا" با نوید موافق هستند و اونایی كه جدید اومدن رو زیاد تحویل نمی گیرن.با حرفای سعید هم تا حدود زیادی موافقم چون بیشتر حرفایی كه من می خواستم بزنم رو زد و زحمت منم كمتر كرد.
به نظرم شماهاهم دارید مثل دنیای واقعی عمل می كنید و تقریبا" خودسر عمل می كنید.من اعلام آمادگی كردم ،مسعود دی جی اعلام آمادگی کرد،سعید اعلام آمادگی کرد اما هیچ کس نیومد بگه کی هستی؟ می خوای چی کار کنی؟ سخره گرفتن هم به کنار.بلافاصله که یکی از خودتون اومد و اعلام آمادگی کرد همه شروع کردن به پست دادن و طرفداری کردن از اون حالا از روی دوستی یا از روی عقل رو نمیدونم.
به نظرم اصلا" شرایط خوبی نداره این انتخابات و یه جورایی میشه گفت سوری هستش.
حالا بگذریم از این حرفا.هر کی شد خدا به همراش و امیدوارم بتونه به تیم کمک کنه چه قدیمی باشه چه خارجی باشه(جدیدام که هیچی:teeth_smile:)

navidamar
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۵۵
بابا اینطور که شما برخورد می کنید من احساس گناه می کنم :3:

esmaeil
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۴۰
خوب نوید جون یالله بكش كنار:kiss2:

saeed_piero
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۷
نگاه کنید دوستان من با اون حرفام نخواستم که شایستگی های آقا نوید رو زیر سوال ببرم اصلا در تبهر ایشون هیچ شکی نیست اما بهتره دوستان کمی واقع بینانه تر و از همه مهمتر بیطرف به قضیه نگاه کنن.
خلاصه ما برنامه های خاص خودمون رو داریم و اگه هم انتخاب بشیم تمام تلاشمون رو واسه موفقیت جامعه هتریک ایران می کنیم ولی اگه نشدیم هم برای شخص انتخاب شده از صمیم قلب رآرزوی موفقیت می کنم.
ولی عجله نکنید هنوز من حرفای زیادی واسه گفتن دارم که به زودی زود بهتون اعلام می کنم.
انشاا... همتون در هر جا که هستید موفق باشید
به درود

Matrix23
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۱۸
عمو مسعودی ی ی ی ...

بچه ها من ی نكته ای رو بگم, شاید ی مقداری سو ء تفاهم ها كمتر شه.

به نظر من تو هت تریك, تیم داری تو لیگ برتر یا دسته 2 و نهایتا سه, خیلی با دسته 4 یا 5 فرق داره. وقتی وارد هت تریك میشی, بر خلاف ظاهر سادش, حداقل ی فصلی میخواد تا كم كم با شرایط و سیستم بازی و هت تریك اشنا شی.

من به شخصه منظورم از قدیمی, كسیه كه با چم و خم هت تریك اشنا شده, كسی كه چند فصلی تو سروكله تیمشو هت تریك زده و چند فصلی با تیمهای قوی بازی كرده و حداقل راه مقابله با اونا رو فهمیده.

تیم داری تو دسته های پایین تر ساده نیست, اما خیلی با دسته های بالاتر فرق داره. طرز فكر, تمرین , سیستم و بازیش... تو همه چی.

من اگه میگم قدیمی باشه, به خاطر اینكه دغدغه ی چیز خاصی رو نداشته باشه و بدونه تیم داری و كلا چم و خم كار چه جوریاست... در ضمن تو دنیای مجازی, باید ی فرقی بین جدیدی ها و قدیمی ها باشه... كه هم انگیزه ها از بین نره و هم اینكه پیشرفتها پله پله ای باشه.

بازم تاكید میكنم كه منظور از قدیمی, نه اینكه جدیدیها نمیتونن موفق باشن, بلكه بدون شك , بچه های قدیمی دغدغه های كمتری دارن و وارد ترن و هرچی باشه, كسی كه مثلا 6 یا 7 دوره داره تیمداری میكنه, باید با كسی كه یك یا دو دوره تیمداری میكنه, فرق كنه...

Sor3na
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۲۹
همه همیشه با هم دوستن و نوشابه باز میکنن و اینا.وقتی موقع انتخابات و رقابت که میشه انگار طرف دشمنشه!

همین.فعلا!

saeed_piero
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۳۳
خوب اگه بحث سره اینه ما هم از تاریخ 06-06-2007 تو هتریك جوین شدیم یه جورایی میشه 1 سالو 4 ماه یعنی یه چیزایی نزدیك 4-5 فصل البته اینم خاطر نشان شم كه من قبل از اون نزدیك 2.5 فصل یه تیم دیگه داشتم كه متاسفانه با خرید یه بازیكن magical و نفروختنش(چون مصدوم بود اونم 6 هفته) و دادن نزدیک به 2 میلیون پول به عنوان دستمزد کارم به جایی رسید که تیمم رو ازم گرفتن و هر کاری کردم و به اینو اون میل فرستادم هیچ کار نتونستم بکنم و مجبور شدم دوباره از 0 شروع کنم.(اسم تیمم great_juve بود و تو iv.2 حضور داشت اگه شک دارید می تونید به راحتی برید ببینید...آخ یادش بخیر) پس ما هم کم سرد و گرم چشیده نیستیم و تازه نیومدیم تو هتریک.
بابا دوستان من شاید به اندازه ی قدیمیا قدمت نداشته باشم اما هتریک خوب بلدم.
اگه هم حرف سره انگیزه هست که ما انگیزمون خیلی زیاده شاید بیشتر از اون چیزی که تصورش رو کنید ولی این انگیزه برای خودنمایی نیست بلکه 100% برای موفقیت پیدا کردنه تیم ایرانه، شک نکنید و اگه روزی مربی تیم شدم مطمئن باشید این حرفم بهتون ثابت می شه
به درود

Vahid
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۳۵
همه همیشه با هم دوستن و نوشابه باز میکنن و اینا.وقتی موقع انتخابات و رقابت که میشه انگار طرف دشمنشه!

همین.فعلا!

ما كه اینجا دشمنی ندیدیم , شما دیدی ؟ كجا ؟
خدارو شكر بچه ها با تمام احترام با هم صحبت میكنن و مشكلی هم ندارن .
انشاالله كسی هم نخواد بینشون دعوا بندازه .

Matrix23
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۴۴
خب این خیلی خوبه! ما این تایپیك رو گزاشتیم كه بچه ها بیشتر همدیگر رو بشناسنو با ی جمع بندی درست و بجا, یكی رو انتخاب كنیم. اصلا هم بحث رفاقت نیست. اگه اینجوری بود, مطمئنن چنین تایپیكی زده نمیشد و خیلی ها از انتخابات با خبر نمیشدن.

بحث شلوغ بازی و مغلطه بازی هم نیست... بچه ها دوس دارن و میخوان كسی مربی شه كه بتونه تیم رو جمع كنه...همین

Vahid
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۵۸
مرسی سامان جان كاملا حرفاتو قبول دارم
-
نظر من اینه كه بچه هایی كه تو دسته 2 و لیگ برتر تیم دارن كاملا با هتریك اشنا شدن و تیمهاشون جای كار زیادی نداره و شاید با هفته ای 2 بار لوگین كردن اون هم به مدت 30 دقیقه بتونن كار تیمشونو انجام بدن , اما كسی كه هنوز دسته 4 یا 5 هستش یا تیمش تو دسته 3 جزو تیمهای پنجم و شیشم هستش مطمئنا تیمش جای كار زیادی داره و پر از نقصه , این مربی ها روزی 2 ساعت فقط باید برای تیم خودشون وقت بزارن . و خیلی چیزهای دیگه برای تجربه كردن دارن ,نمیدونم منظور منو متوجه میشن یا نه ! اما فكر میكنم حضور در دسته های بالاتر ی پوئن مثبته و خیلی به كار بچه ها میاد ولی بازم دلیل نمیشه كه كسی تو دسته 3 هستش خودشو كاندید نكنه . من فقط 1 رای دارم و مربی كه انتخاب میشه مطمئنا بالای 50 رای میاره .
من خودم بیشتر از 2 سالو نیمه كه تو هتریك هستم ولی تا بحال خودمو برای مربیگری تیمهای ملی كاندید نكردم , شاید به خاطر اینكه فكر میكردم هستن كسایی كه بهتر از من كار كنن . شاید در 2-3 دوره اینده خودمو كاندید كنم یعنی زمانی كه بالاترین سطح فوتبال هتریكو خوب تجربه كرده باشم .
-
امیدوارم هر فردی كه مناسبتره رای بیاره و به تیم ملیمون كمك كنه .
برای تمام كاندیدها هم ارزوی موفقیت میكنم چه در هتریك و چه در زندگی واقعیشون .
همتونم دوست دارم و امیدوارم كه موفق باشین .

pentoriko
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۲۳
حرفاي آقا وحيد كاملا درسته تيم تو دسته 2 يا ليگ برتر ميتونه يه امتياز باشه اما كسي كه تو دسته 3 تيم داره چه بسا تيمش رو بهتر جمع كرده و تو يه مدت بسيار كم با مديريتي كه داشته تونسته تيمش رو بكشه بالا .

==
به نظر من بايد تو انتخابهامون ريزتر بشيم و ببينيم واقعا اون كسي كه كانديد شده چي جوري تاكتيك ميچينه جلوي تيمي كه بيشتر از اون ستاره ميگيره چي جوري عمل ميكنه و خيلي چيزاي ديگه و همون چيزي كه شما ميگيد بايد از تيم ملي حمايت كنه و يه پشتوانه براي تيم برزگسالان باشه

Sor3na
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۳۱
آها باشه..پس اشتباه از من بوده!شرمنده رفقا.:d !

من خودم موافقم که یه مقدار افراد تازه کار هم باید تو این کار باشن ولی به نظرم نباید مستقیم مسوولیت تیم ملی رو بهشون داد.مثلا من موافقم که نوید بشه مربی،ماتریکس(من فراموشی دارم هی اسم داداشمون رو یادم نمیمونه:bonk:) و مسعود بشن کمکش و تو جریان کارهای تیم ملی باشن و دور بعد خودشون بشن.

ولی در کل به نظر من فرق نداره.هر کسی مربی بشه،ما باید بهش کمک کنیم.مطمئنا چون رای گیری هم هست کسی بیخود رای نمیاره!

همین.

Don M Corleone
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۳۹
بنده براي اين دوره منتظر نويد و حميد كينگ بودم ... ولي حميد كه فعلا كل تيمشو فروخته و نميدونم ميخواد چه كار كنه ... نويد خان هم كه اومد ... البته اميدوارم با اين شرايط كنار نكشه ... :3:
در هر حالت برنامه يه چيزه عمل هم يه چيز ... تا اين لحظه يك نفر از هر لحاظ نسبت به بقيه پر و پيمون تر نشون ميده ... هم از نظر تجربه هم از نظر شناخت هتريك هم از نظر ثبات (:65:!) و هم از نظر مايه گذاشتن براي هتريك ... و كارهايي كه براي تبليغ هتريك و خيلي مسائل ديگه كه انجام ميده ...
به هر حال جو رو به سمتي نبريد كه باعث بي انگيزگي افراد براي شركت در انتخابات و مسائل ديگه براي خود كانديدا ها بشه ...

===

ادمو مجبور ميكنيد از خاصيت صدا سيماييش استفاده كنه !! اي بابا :3:

===
ايني هم كه ميگيد همه بروند بازيهاي كانديدا ها رو اناليز كنند ، واقعا خيلي دور از دسترسه ... مثلا فكر ميكنيد چند نفر بلند ميشن برن دسته هاي پايين تر پيشكش همين ليگ برتر كه 8 تا تيم داره ... دنبال يه بازي بگردند كه تعداد ستاره هاي حريف از كانديد امروز بيشتر بوده باشه بعد كانديد زده باشه اونو ناك اوت كرده باشه !!! يك نفر هم نميره !

ولي خب يك پيشنهاد : يكي از راههاي شناخت راحتر از اين روش ميتونه گذاشتن اي دي بازيهايي باشه كه كانديد فكر ميكنه كه خوب تركيب چينده حالا چه شكست خورده چه پيروز شده خيلي مهم نيست ... بذاره اينجا !! ما هم قول ميديم پيگيري كنيم !
=========
به هر حال نه از انتخاب شدن نويد و يا بقيه چيزي به من ميرسه نه از انتخاب نشدنشون !! به هر حال بايد ديد عقل و شرع چي ميگه :3: ...
=========
اقا جون اصلا ولش كن من از طرف خودم عذر خواهي ميكنم كه اشكارا از حزب خاصي حمايت كردم !!! برنامه هاي احزاب ديگه رو هم قبلا خوندم دوباره خوندم و مقايسه كردم نظر نهايي مو روز موعود اعلام ميكنم ... :3:

saeed_piero
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۰۰:۰۶
به به سلام به تمامی دوستان عزیز
خوب اینجا یک چند گانگی تو نظرات بغضی از دوستان پیش اومده و یه جورایی هنوز خود این عزیزان هم نمی دونن از مربی تیم جوانان چی می خوان!!!!
شما اول باید مشخص کنید که از مربی چه انتظارهایی دارید آیا فقط چیدمان تیمی و اتخاذ تاکتیک در مقابل رقبا و در کل نتیجه گرفتن تیم جوانان برای شما مهمه یا مسائل دیگه.
من خودم به شخصه اعتقاد دارم باید هم به فکر نتیجه و آبروی ایران بود هم به فکر استعداد یابی چه در داخل و چه در خارج(هیچ فرقی نداره چون در هر حال خارجی ها هم ملیت ایرانی رو یدک می کشن و این حق رو دارن كه برای تیم ایران بازی كنن) و هم استفاده از بازیكنای قدیمی تر و همچنین انتخاب بازیهای دوستانه كاملا مفید با تیمهایی كه می تونن به روند بهبود تیم كمك كنن(نه هر تیمی كه بدون فكر و بر اساس علایق شخصی باهشون بازیه دوستانه بزاریم)
جدای از اون اگر هم قرار باشه پیشنهاد دوست عزیزم محمدرضا جان رو انجام بدیم من خیلی خوشحال می شم و از این مسئله استقبال گرمی می کنم چون تا دلتون بخواد من بویژه تو این فصل نتایج دور از انتظار با تیمم داشتم كه خیلی ها بدجوری شكه شدن كه اگه لازم باشه حتما اینجا واستون می زارم البته تو كارنامه من در دسته 3 باختهای 10-0 و 8-0 هم دیده می شه كه این واسه تیم من كه در بهترین شرایط 43 ستاره می گیره خیلیه.در حال حاضر تیم من بیشتر از 35 ستاره نمی گیره ولی خوب در آینده وضع بهتر می شه حالا كاری نداریم. این از این
----------------------
بعد یكی از دوستان حرف خیلی جالبی زد كه یكمی كعنا دار بود این بود كه "تیمش تو دسته 3 جزو تیمهای پنجم و شیشم هستش"......
حالا اگه مثلا 4 یا سوم بود باز هم این حرفو می زدش به نظره شما. نمی دونم ولی تورو جون سعید اگه می خواین كسی رو كنار بكشید یا ازش انتقاد كنید دلیلی بیارید كه طرف قانع بشه. راستش اگه تا الان دوستی بود و می تونست دلیلی بیاره كه من لایق مربیگری تیم ملی به نسبت سایرین نیستم به جون خودم می پذیرفتم و می كشیدم كنار ولی باور كنید تا الان هیچ كدوم از دلایلتون نتونسته منو قانع كنه ؛ تا ببینیم بعد چی می شه.
قربونتون بشم و موفق باشید

Friend
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۰۲:۳۰
سلام خدمت هتریکیهای عزیز
خوب چیزی تا شروع انتخابات تیم جوانان نمونده
اگر یادتون باشه توی انتخابات قبل بهتون گفتم حمید رو انتخاب کنید و با انتخاب فولیونه به تیم جوانان لطمه میزنید
ولی همه گفتید نه خانومش ایرانیه و از این حرفها
حالا بهتون میگم سعید پیرو رو انتخاب کنید ، ما حتما نباید به حرف افراد برای انتخابشون استناد کنیم
با نگاه کردن به تیمش و نتایج و تاکتیکهایی که میچینه میتونیم راحت مربی خوبی انتخاب کنیم
ما یکی رو نمیخوایم که تیک استاندارد رو بزنه و بره به تیمه خودش برسه یا از تیمه خودش دعوت کنه
ما کسی رو میخوایم که تیم ملی از تیم خودش خیلی براش مهم تر باشه
من فکر میکنم سعید پیرو خیلی مخش کار میکنه و موتور جدید هتریک رو به خوبی درک کرده
با اینکه میدونم هنوز یه عده منتظرن تا دون بندینی بیاد بگه اینو انتخاب کنید و همه برن اونو انتخاب کنند
ولی از همه ی دوستانی که هتریک رو میفهمن و دوست دارن ایران هم سری توی سرها در بیاره ، سعی کنند خودشون دنبال فرد مناسب بگردند
من سعید پیرو رو پیشنهاد میکنم
با تشکر

naviddooni
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۰۳:۰۷
اصلا یه چیزایی میگین اینجا که آدم بیخیال شه. بگه هر کی رو حال کردین بکنین مربی تیم جوانان
آقا سعید، شما ممکنه که از همه بچه های تو هتریک کارت درست تر باشه و بیشتر بفهمی ولی من باید مثلا از کجا بفهمم که واقعا ایجوریه
شما هر جا که بخوای کاری رو شروع کنی از اول که نمی شی رئیس که! حتی اگه لیاقتشم داشته باشی
اول باید یه جایی خودتو نشون بدی یه سابقه ای از خودت به جا بزاری یا نه؟
علت اینکه از کاندیداهایی مثل شما استقبال نمیشه خیلی ساده و البته منطقی ای، چون شناختی ازتون وجود نداره
تیم ملی جای تست کردن اینکه شما قابلیتشو داری یا نه نیست.
برا همین هم میگم که شما عجله نکن اول وایسا یه کاری تو هتریک بکن بعد، مثلا یه سال قهرمان شو تو لیگ 3 ، بیا لیگ 2 یا مثلا تو حذفی تا مراحل بالا بیا بعد.
-------------------------------
در مورد بازیکن هم بگم که به نظر من فولیونه درست عمل کرده ما قرار نیست که به همه ی جوون ها تو تیم جوانان میدون بدیم، مگه فوتبال واقعی ای که یه دفعه یه استعداد خفن سبز بشه، اینجا همه چی رو حساب کتابه، شما محدودیت تعداد بازیکن داری 25 تا بازیکن نمیتونی بیشتر دعوت کنی، هدف تو تیم جوانان فقط همون 25 بازیکنه چون قراره که اینها experience بگیرن، قراره که اینها پیگیری بشن که همیشه تمرین کنن
قرار نیست که هر بازیکن با استعدادی رو دیدیم بندزایم تو تیم جوانان و قراره که اینها تبدیل به بازیکن های تیم بزرگسالان بشن، چون هیچ بازیکن دیگه ای نمی تونه به experience اونا برسه.
تا اونجایی که یادمه فولیونه یه deadline برای دروازه بان گذاشته بود و گفته بود که تا اوون تاریخ اگه کسی رو پیدا کرد که دعوت می کنه و اگه که نه هم به همین گزینه ای که داریم اکتفا می کنه که بعد حمید دروازبانشو اومد و دعوت شد
دیگه وقتی دعوت شد چند تا بازی بازی کرد و وقتی به کل بازیهای جام جهانی می رسه دلیلی برای دعوت از دروازه بان دیگه نمی مونه حتی اگه جوون تر باشه

در مورد نوید آمار هم به نظر من با توجه به اینکه فولیونه رو این تیم خیلی کار کرده، بزاریم که این دوره هم بمونه نوید می تونه برا دوره بعد کاندید بشه، این نظر منه
به نظر من باید با همین بازیکن ها بریم مقدماتی جام جهانی ، چون بعیده که بازیکن با این اسکلیل ها و با این تجربه ها بشه دیگه تو ایران پیدا کرد
در آخر هم بگم که :
از هر گونه اظهار نظر در مورد حرف های من استقبال می شود،

Ali
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۰۷:۲۹
بلافاصله که یکی از خودتون اومد و اعلام آمادگی کرد همه شروع کردن به پست دادن و طرفداری کردن

مسعود جان به نظرم هتریك ایران همش یه جمع دوستانه هستش و حداقل تا الان هنوز جناح بندی نشده ولی این یه حقیقته كه كاندیدی به كاندید دیگه ترجیح داده بشه اونم نه واسه امیال شخصی واسه پیشرفت هتریك ایران

navidamar
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۱۰
به نظر من باید با همین بازیکن ها بریم مقدماتی جام جهانی ، چون بعیده که بازیکن با این اسکلیل ها و با این تجربه ها بشه دیگه تو ایران پیدا کرد
در آخر هم بگم که :
از هر گونه اظهار نظر در مورد حرف های من استقبال می شود،

هیچ کس حق نداره با رسیدن به زمام امور تیم ملی جوانان از بازیکنان قبلی استفاده نکنه.

bianco vino71
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۴۳
مسعود جان به نظرم هتریك ایران همش یه جمع دوستانه هستش و حداقل تا الان هنوز جناح بندی نشده

واقعا ً اینطوری فکر می کنی ؟!!!
اتفاقا ً توی انتخابات همیشه جناح بندی وجود داشته
مخصوصا ً درمورد فولیونه

saeed_piero
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۴۳
اصلا یه چیزایی میگین اینجا که آدم بیخیال شه. بگه هر کی رو حال کردین بکنین مربی تیم جوانان
آقا سعید، شما ممکنه که از همه بچه های تو هتریک کارت درست تر باشه و بیشتر بفهمی ولی من باید مثلا از کجا بفهمم که واقعا ایجوریه
شما هر جا که بخوای کاری رو شروع کنی از اول که نمی شی رئیس که! حتی اگه لیاقتشم داشته باشی
اول باید یه جایی خودتو نشون بدی یه سابقه ای از خودت به جا بزاری یا نه؟
علت اینکه از کاندیداهایی مثل شما استقبال نمیشه خیلی ساده و البته منطقی ای، چون شناختی ازتون وجود نداره
تیم ملی جای تست کردن اینکه شما قابلیتشو داری یا نه نیست.
برا همین هم میگم که شما عجله نکن اول وایسا یه کاری تو هتریک بکن بعد، مثلا یه سال قهرمان شو تو لیگ 3 ، بیا لیگ 2 یا مثلا تو حذفی تا مراحل بالا بیا بعد.

بازم سلام به عزیزان گرامی
خوب بعد از 7 صفحه بحث و تبادل نظر در این تاپیك بالاخره یكی پیدا شد كه بیاد و از ما چیزی بخواد و یا سوالی از من كنه اونم چرا برای اینكه یكی از بهترین دوستان اومد و ازم حمایت كرد.واقعا اگر ایشون نمی یومدند كسی حاضر بود در مورد من و مربیگریم تو هتریك و كلا مسایل فنی سوالی یا انتقادی كنه؟؟؟؟؟
چرا ما داریم به این سمت می ریم كه اگه كسی آشنایی داشته باشه در موردش فكر می كنیم و اگه نه سرشو می بریم و اینقدر تحویلش نمی گیریم كه خودش از رو بره و بكشه كنار. ولی این داش سعیدتون از اون آدمای پرروی كه ول كن این ماجرا هم نیست اگه هم این دوره انتخاب نشدم شك نكنید كه دوره بعد بازم كاندید می شم واون موقع با قدرت بیشتری تلاش می كنم كه انتخاب شم. خلاصه كلام ما حالا حالا ول كن شما نیستیم، گفته باشم باز نگی نگفتی.
در ضمن من که نمی گم از سایر کاندیدا برترم،تو رو خدا اشتباه برداشت نکنید.من حرفم اینه که می تونم برای تیم مفید باشم و باعث موفقیت تیم بشم انشاا... و از طرفی اصلا خودمو قابل مقایسه با بعضی کاندیدا هم نمی دونم اما این به این معنی نیست که منم چیزی تو چنته ندارم و با دست خالی اومدم اینجا واسه تفریح یا نمی دونم هر چیز دیگه. تازه اومدن من باعث شده که این تاپیک کماکان گرم بمونه چون اگه منم نبودم که همه می گفتن نوید خان و بحثم به اینجاها نمی کشید، حداقل اینجوری باعث می شه که ما یک شناختی نسبت به هم پیدا کنیم نه؟؟ این خوب نیست؟
----------------------
در ضمن بازم از کمال جان دوست عزیزم تشکر می کنم به خاطره حمایتش، امیدوارم هر جا که هست موفق باشه
شما هم موفق باشیدبه درود

Vahid
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۰۹
واقعا ً اینطوری فکر می کنی ؟!!!
اتفاقا ً توی انتخابات همیشه جناح بندی وجود داشته
مخصوصا ً درمورد فولیونه

مطمئنا اینطور نبوده .
جو هتریك ایران همیشه دوستانه بوده , اما دقیقا دو انتخابات اخر ی سری مشكلات پیش اومد كه فكر كنم همه در جریانش هستین , از نظر من اسمشو نمیشه جناح بندی گذاشت .
مخصوصا در انتخابات برای تیم ملی بزرگسالان , واقعا رفتار بعضی از دوستان ناراحت كننده بود . همرو به حاشیه میبردن تا خودشون این وسط استفاده كنن . واقعا نمیدونم دلیل این كارشون چی بود هنوز هم متوجه نشدم .
-
امیدوارم این قضیه تو انتخابات این سری و انتخابات اینده به وجود نیاد .
-
قدر بعضی از دوستان هم تا هستن بدونیم , نه وقتی كه از هتریك رفتن تازه بگیم ...

Vahid
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۳۱
مسعود دی جی كجایییییییییییییییییییییی یییی ؟
اقا شما هم بیا برنامه هاتو بذار , من خودم شخصا كارتو قبول دارم .
هنوز اون بازی كه تو جام حذفی انجام دادیم یادم نرفته هاااااااااااااااااااا .

mohaalex
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۳۸
دوستان بیاییم بی طرف صحبت کنیم مطمئنا اینطوری به جایی بحث ها نمیرسه

همه برنامه هاشونو بدهند ایرادات و قوت های برنامه گفته بشه هر کس بهتر بود کاندید اصلی برای تمام بچه ها باشه

mohaalex
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۵۰
شما فقط دارید از داداش سعید ما این ایراد رو میگیرید که تازه وارده کسی که دوسال در هتریک بوده کجا تازه وارده؟!؟!؟!
اتفاقا امسال سعید خیلی بیشتر از قدیمی ها واسه این کار ذوق و شوق دارند
چون مطمئنا میخواهد خودشو به شما ها که قدیمی هستید نشون بده

منم میگم اگر سعید بشه تیم جوانان ضرر نمیکنه چون آدم با اراده و پر توانی هست

به قول دوستمون مانی جناح بندی همیشه بوده و نمیشه انکار کرد

Vahid
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۵۵
به قول دوستمون مانی جناح بندی همیشه بوده و نمیشه انکار کرد

صد در صد ,
اما باید دید این قضیه از كجا اب میخوره !
شاید بعضی از دوستان تو فوروم هواداران یكی از تیمهای ایتالیایی میشینن و برای ...
-
شما هم با اینكه 3 تا ارسال داری ماشاالله خوب بچه هارو میشناسیاااااا .

mohaalex
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۰۱
صد در صد ,
-

دوست من اگر بری به تاریخ عضویت من در اینجا نگاه کنی میبینی من در تاریخ آبان سال 1386 عضو اینجا شدم و تازه وارد هم نیستم!!!!

Vahid
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۱
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

-
عزیزم میشه بگی شما چندتا تیم داری كه این دفعه تصمیم گرفتی با این تیم كاندید بشی !؟
-

saeed_piero
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۸
صد در صد ,
-

می بینی چقدر بده که دوستان بدونه فکر و از روی رفاقت میان از دوستاشون حمایت می کنن.
واقعا اینجا آدم چیزایی می بینه که فکرش رو هم نمی کرده. تا زمانی که کسی از من حمایت نمی کرد مشکلی نبود حالا که چند نفر منو می شناسن، با سیستم بازیم آشنا هستن و می دونند که آیا من توانایی این سمت رو دارم و یا ندارم به مزاج بعضی ها خوش نمیاد و سر صحبت می کشونن به سمت باند بازی و از این جور چیزا.
چرا قبل از اینکه چند نفر پیدا شن از من حمایت کنن کسی نیومد بگه که چرا فلانی یا فلانی دارن از قلانی حمایت می کنن، اگر حرفی زده شد کسی جواب نداد یا یه جوری سر و تهش رو به هم آوردن.من از همتون گلایه دارم چرا از اونایی که از من حمایت می کنن نمی پرسید برای چی منو به بقیه ترجیح می دن؟ آره؟ چرا دست به تخریب اونا می زید؟ چرا باید اینجوری باشه؟ مگه قرار اینجا این نبود که یک تبلیغات سالم انجام بشه و کسی به دیگری نپره یا بی بهونه کسی رو نالایق بدونه؟؟؟؟؟؟
واقعا نمی دونم باید چی گفت فقط می تونم بگم خیلی متاسفم چون جو داره به سمتی می ره که به صلاح این تاپیک نیست
درضمن همین دوست من رو که شما می گید از تاریخ 02-13-2007 تو هتریک عضو شده واز منم قدیمی تره(جهت اطلاع)
ولی من راه خودم رو پیش می رم و هیچ وقتم به خودم همچین اجازه ای نمی دم که بخوام با تحخریب دیگری اهدافم رو به کرسی بشونم از این بابت به همتون قول می دم.
خوب هدفم هم مشخصه و تا به هدفم نرسم پا پیش نمی گذارم.
موفق باشید

Vahid
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۱
.من از همتون گلایه دارم چرا از اونایی که از من حمایت می کنن نمی پرسید برای چی منو به بقیه ترجیح می دن؟ آره؟ چرا دست به تخریب اونا می زید؟ چرا باید اینجوری باشه؟ مگه قرار اینجا این نبود که یک تبلیغات سالم انجام بشه و کسی به دیگری نپره یا بی بهونه کسی رو نالایق بدونه؟؟؟؟؟؟
واقعا نمی دونم باید چی گفت فقط می تونم بگم خیلی متاسفم چون جو داره به سمتی می ره که به صلاح این تاپیک نیست
ولی من راه خودم رو پیش می رم و هیچ وقتم به خودم همچین اجازه ای نمی دم که بخوام با تحخریب دیگری اهدافم

رجوع شودبه 2 پست بالاتر .

Friend
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۱
سلام دوستان من
دوباره شروع شد
اینکه هتریک جناح بندی نیست اصلا قبول ندارم و همونطور که گفتم یه عده منتظرن فقط ببینن نظر دون بندینی چیه و کیه حمایت میکنه
در مورد آقا وحید هم بگم ایشون منو یاد آقای Sepsepi در زمان کاندیداتوری خودم انداخت
اینجا یه عده هستن به جای اینکه برن سابقه کارهای یک فرد رو ببینن و چیزهایی که میگه رو گوش کنن ، میرن دنبال حاشیه میگیردن ، منشا همه ی اینها چیزی نیست جز بیکاری
با تشکر

saeed_piero
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۵
چیه فكر كردین با نشون دادن این چیزا می تونین منو بزنین كنار؟؟؟؟
بله اون تیم كاملا در اختیار منه و توش شكی نیست تیمی ست كه من نزدیك 2 فصل دارم واسش زحمت می كشم دقیقا از تاریخ بهمن یا اسفند سال قبل، تیمیه که دارم باهاش تو کاپی که دوستان راه انداختن شرکت می کنن ولی خیالتون راحت اون تیم ماله من نیست ولی خیلی دوست دار ماله من باشه چون تیم خیلی خوبیه.
ولی اصل موضوع اینه که اون ماله پسر عموی منه(اسمش زیاد مهم نیست ولی امین)، اهل شاهرود هستن و الانم سمنان زندگی می کنن. اینا رو می گم که قشنگ توجیح بشین. ایشون پشت کنکوری بود خدا رو شکر هم دانشگاه سمنان رشته ی شیمی کاربردی شبانه قبول شد.اما چرا تیمشو تا الان ازم نگرفت؟؟؟؟ چون من با اون تیم تو کاپ دوستانمون شرکت می کردم و دوست نداشتم که از وسط کار تیمو ازم بگیره ومی تونید برید ببینید همین هفته پیش کاپ به پایان رسید و قرار شده تیمشو پس بگیره خیلی هم مثره. پس در نتیجه من باید برگردم سر خونه زندگیه خودم که همین تیم fantasic هست.
حالا شما می خوای باور كن می خوای نكن.
در ضمن اون پست قبلیم ربطی به حرف شما نداشت(رجوع شود به 2 پست بالاتر) مربوط به پستهای قبلیتون بود عزیزم
به درود

Vahid
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۶
سلام دوستان من
دوباره شروع شد
اینکه هتریک جناح بندی نیست اصلا قبول ندارم و همونطور که گفتم یه عده منتظرن فقط ببینن نظر دون بندینی چیه و کیه حمایت میکنه
در مورد آقا وحید هم بگم ایشون منو یاد آقای Sepsepi در زمان کاندیداتوری خودم انداخت
اینجا یه عده هستن به جای اینکه برن سابقه کارهای یک فرد رو ببینن و چیزهایی که میگه رو گوش کنن ، میرن دنبال حاشیه میگیردن ، منشا همه ی اینها چیزی نیست جز بیکاری
با تشکر

منم برای اینكه به شما ثابت كنم كه جناح بندی از كجا اب میخوره این كارو انجام دادم , خدارو شكر اینجا بچه ها با هم یكدست هستن .
اما عده ای...
چی بگم اخه , نگفتنش بهتر از گفتنشه .
---
از مدیران عزیز خواهش میكنم با دقت بیشتری به پستها نگاه كنند و در صورت اینكه به شخص یا اشخاصی توهین شد از كارتهای زرد و قرمز خود استفاده كنند .ممنون.

Vahid
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۰۴
منشا همه ی اینها چیزی نیست جز بیکاری

یادمه شما به همون اقای سپسپی هم همیشه میگفتی درست صحبت كن , اما انگار طرز صحبت خود شما هم تغییر كرده .
شما سن و سالت از من بیشتره و احترامت واجب .
-
اما عقل حكم میكنه وقتی میخوای شخصیو انتخاب كنی تمام جوانبو در نظر بگیری .
حالا شما نمیتونی به خاطر اینكه من دنبال همون سابقه رفتم به من توهین كنی .
من همون روز اول تیمی كه سعید جان باهاش كاندید شدو دیدم . همینطور تیم سایر كاندیدها .
-
نمیدونم شما انتظار داری ما بدون تحقیق رای بدیم ؟
خوب عزیزم منم دارم تحقیق میكنم تا بتونم بهترین گزینرو انتخاب كنم , فكر كنم این كار من جای تشویق داشته باشه نه توهین !

mohaalex
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۰۵
یعنی اینکه چند نفر از دوستان که شما رو میشناسند رو بفرستی تا حمایتت کنند این جناح بندیه؟!؟!؟!؟!

یعنی اگر تنها بود و شما هر چی میخواستید بگید و از طرف خودتون حمایت کنید جناح بندی نیست؟؟

من نمیگم حتما سعید مربی بشه ولی میگم هر دو طرف مزایایی کارشون رو بگویند تا ببینیم کدوم درسته
نه اینکه حتی به حرفش گوش نداده بگید این تازه وارده و نمیتونه

saeed_piero
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۱۶
منظورتون اینه حامیان من دارم جناح بندی می کنن دوست من؟؟؟
اگه اینطور بود من تا صفحه ی هفتم این پست تک و تنها میون شما بودم یک نفر از من حمایت نکرد، نپرسیدید کی هستی ، مرد میدون هستی ، برنامه هات رو شفاف کن و ....
حالا که 4 نفر دارن می گن من می تونم به تیم ملی کمک کنم چون چی منو می شناسن تو همین کاپی که در بالا گفتم خیلی از گردون کلفتای فوروم رو با یه تیم دسته چهاری زدم زمین، می دونن که من توانایی اینو دارم که واسه تیم جوانان مفید باشم؛ شما می گی جناح بندیه!!!!!
بابا خدا رو خوش نمیاد اینجوری یکی رو که نمی پسندید بزنید زمین.
شما زحمت کشیدی رفتی تو فروم و این پست بالا رو گذاشتی، آیا یه بار شد که بری ببینی تیم من مقابل رقیباش تو دسته 3 چطور بازی می کنه؟ نه خداییش وجدانن؟؟؟
من نمی دونم اگه هدفتون از این حرفا ناراحت کردنه منه که موفق شدید ولی بازم من می گم به هیچ عنوان حاضر نیستم کنار بکشم و تا آخرم پاش وا می ستم و اگه این دوره نشد دوره بعد انشاا... اگه دوره بعدم نشد دوره ی بعدش انشاا...
-------------
دوست من اگه شما پس رفتی تیم منو دیدی چرا نیومدی حتی یک سوال از من کنی؟؟چرا نیومدی بگی سیستمش بده بلد نسیت تیم بچینه، دلیلاش رو بگی ویا بیای بگی اینجای برنامت ایراد داره یا اونجاش درست نیست چرا همیوجور الکی منو نالایق می دونید؟و و و و

Matrix23
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۲۳
بچه ها به خدا روزی كه این تایپیك زده شد, اصلا بحث طرفداری از فرد خاصی یا گروه و جناح بندی نبوده و نیست...

من نمیدونم چرا دوس داریم شلوغ بازی دراریم و مغلطه كنیم؟ قرار شد هركی میخواد كاندید شه, بگه, برنامه هاشو بگه و به ی جمع بندی برسیم. همین...

قبلا هم گفتم, اگه این تایپیك زده نمیشد, خیلی ها از انتخابات با خبر نمیشدن و خیلی بی سر و صداتر میشد كار كرد.

پس خواهشن زیاد ( به هر دلیلی) شلوغ بازی در نیاریم...

بزاریم هركی میخواد بیاد. ولی من گفتم اگه تعداد كاندیدا كمتر باشه, انتخاب راحت تره.همین.

ولی بازیم من از بچه ها میخوام ی خرده بیشتر مراعات كنن... خداییش بحث رفیق بازی و گروه و جناح نیست...باور كنید

کیان
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۲۵
سلام به همگی

یه چند وقتی بود به خاطر درس و این حرفا به اینجا سر نمیزدم ولی دیدم حالا كه نزدیك زمان انتخاباته بیام ببینم چه خبره كه متاسفانه یا خوشبختانه(البته فكر كنم برای گروه اندكی!) دیدم باز مثل انتخابات تیم ملی بزرگسالان یه عده (كه البته هموشونم طرفدار یه تیم خاصن!) جو باندبازی درست كردن و یه نفر (كه به نسبت خیلی ها سابقه ی چندانی تو هت تریك نداره) رو میخوان به جایی برسونن كه خیلی از اونایی كه 4،3 برابرش سابقه دارن ، نرسیدن...
نمیخوام از حرفام برداشت كنین كه من فكر میكنم یه نفر تو دسته 3 نمیتونه خوب كار كنه ولی این شخص باید مدیریت خودشو یه جوری ثابت كنه و فقط با "من میتونم ، من میتونم" یا "منم به خوبی قدیمیام" نمیشه یه نفرو به چنین جایگاهی رسوند.

متاسفانه دفعه ی قبلم چنین شرایطی پیش اومد و با اینكه خود كاندیدا بر ضد تخریب حرف میزد برخی از به ظاهر رفقاشون تو دسته های 4و5 دست به تخریب سعید (همون قضیه ی مافیای هت تریك ایران :3:) زدن!

به هر حال من وظیفم دونستم كه حرفامو بزنم و با اینكه اعتقاد دارم فولیونه باید یه فصل دیگه هم با تیم جوونی كه خودش بهتر از هر كسی میشناسه كار كنه تا نتیجه بگیره از شما خواهش میكنم یه كم به فكر عاقبت تیم ملی جوانانمون بعد از انتخابتم باشین و بعد تصمیم بگیرین و نه صرفاً تحت تاثیر جو!!!

پ.ن: به نظرم نوید یا هركس دیگه تو سطحش یا حتی یه خارجی سطح بالا (كه خودشو ثابت كرده باشه)میتونه انتخاب خوبی برای دوره ی بعدی باشه.
اینم در نظر داشته باشین كه سر انتخابات تیم ملی من گفتم یه مربی خوب خارجی میتونه بهتر از سعید كار كنه كه فكر میكنم حالا به حرف من رسیده باشین چون ما بازی هایی رو باختیم كه از نظر سابقه و تعداد یوزر از حریف سرتر بودیم و اگر مربی یه ذره بهتر كار میكرد میتونستیم میلیمتری صعود كنیم.

saeed_piero
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۴۹
اوکی من نمی دونم باید چجوری این موضوع رو بست
من می خوام با این حرفام جو بهتر کنم اما انگار نمی شه باز همه ساز خودشون رو می زنن و می گن باند بازیه یا طرفداران یه تیم خاص فلان می کنن. به كی قسم بخورم كه من قصد باند بازی ندارم ،ها؟ شما بگین من قسم بخورم.
اونا دوستای منم همینجور که شما دوستای دیگران هستید و دوست دارید وقتی موقعیتی مثل موقعیت کنونی من واستون پیش میاد ازتون حمایت کنن،اینجور نیست واقعا شما از دوستانتون که کاملا شما رو می شناسن همچین توقعی ندارید.
من به دوستام بعد از 7 صفحه که به تنهایی اینجا پست دادم گفتم بیان که بگن بابا این بنده خدا کاری می تونه بکنه و مرد عمل نه مرد شعار و دک و پز. اما انگار شما چیزی که می خواستم نشد هیچ، تهمت باند بازی هم به ما زده شد.
حالا شما چرا فکر می کنید من از دوستام خواستم که بیان اینجا پست بدن؟؟؟ برین از صفحه 1 تا 7 ببینید مطمئنا براتون روشن می شه البته اگه واقع بینانه و بی طرف به قضیه نگاه کنید.
من بودم بین شماها و هیچ کدومتون منو به هیچ عنوان آدم حساب نمی کردید، از هدفام نمی پرسیدید یا واسه چی می خوام مربی شم(البته جز یه بار که ali آقا ازم یه سوال پرسید و منم با شوق و ذوق جواب دادم و ایشون هم قانع شد، وجدانن خودش بیاد بگه)
در مورد تیمم بگم که این تیم ارث بابام نیست که می خوام بگیرمش از شما و از طرفی من ادم کاملی نیستم نه تو هتریک نه تو دنیای واقعی،واسه همین دلیل من گفتنام این بود که می خواستم یه جوری روی شما رو هم به سمت خودم کنم تا من رو هم ببینید.به جون خودم قصدم از اون حرفا خودخواهی یا برتربینی نبود، باور کنید.
در ضمن برای دهمین بار می گم در برتر بودن یا باسابقه بودن آقا وحید من هیچ شکی ندارم پس اینطور برداشت نکنید که من خودمو بهتر از ایشون می دونم اما اینو اعتقاد دارم که تفکراتم با تفکرات ایشون فرق می کنه همین

Friend
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۳۲
باز مثل انتخابات تیم ملی بزرگسالان یه عده (كه البته هموشونم طرفدار یه تیم خاصن!) جو باندبازی درست كردن و یه نفر (كه به نسبت خیلی ها سابقه ی چندانی تو هت تریك نداره) رو میخوان به جایی برسونن كه خیلی از اونایی كه 4،3 برابرش سابقه دارن ، نرسیدن...
اعتقاد دارم فولیونه باید یه فصل دیگه هم با تیم جوونی كه خودش بهتر از هر كسی میشناسه كار كنه تا نتیجه بگیره

سلام دوست من
فقط میتونم تاسف بخورم
وقتی شما میگی به فولیونه باید یه دوره دیگه فرصت داد کاملا مشخصه که اصلا شناخت درستی پیدا نکردی
فولیونه کاملا نشون داد که انتخاب اشتباهی بود ولی شما میگی این اشتباه رو دوباره تکرار کنیم
کسی که مسلط به زبون نبود نتونست حرفشو بهش بگه ، آخه چرا وقتی میتونیم یه فارسی زبان رو بزاریم و کسی رو بزاریم که ایرانی باشه و دلش با ایرانه یه خارجی بزاریم
آخه تا کی میخواید این روحیه خارجی پرستیتونو ادامه بدید ؟
ما اگر میگیم سعید خوبه چون شناختیمش ، چون باهاش زیاد سر و کار داشتیم
ما برامون سودی نداره که سعید بشه مربی ، چون بازیکنان جوون ایرانی خوبی برای تیم ملی نداریم
ما به فکر تیم ملی هستیم و اینکه سعید درک و فهم هتریکی داره و راحت میتونه تیمو اداره کنه
مگه حتما باید بیست سال توی هتریک باشه تا ملاک انتخاب باشه ؟
توی همین گروه ما یکی هست از سال 2005 تیم داره ، تیمش هر دوره از من میبازه منی که سال 2007 تیم گرفتم
حالا شما میگید بیایم این رو بکنیم سر مربی تیم ملی جوانان چون دو سال توی هتریک بیشتر از من بوده ؟
واقعا معیارها خیلی مسخره است ، چرا انقدر فکر ها سطح پایینه ؟
احتمال بخاطر گروه سنی هست و البته نکته قابل توجه شرکت نکردن دون بندینی توی این بحث ها هست و خودش میدونه که آخر کی انتخاب میشه ( البته توهین برداشت نکنیدا ، شاید داره کاندیدها رو چک میکنه تا از یکی حمایت کنه و صد در صد همون میشه سرمربی تیم ملی جوانان )
با تشکر

navidamar
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۲۱
-

چند وقت پیش که این سایت موقتا تعطیل شد یه سری پیام توی هت تریک فرستادم و هم هرو به فعالیت موقت توی کلوب هت تریک دعوت کردم. یه نفر جوابمو داد:

بچه جون من خودم 20 تا ای دی توی سایت دارم و ...

متاسفانه من نمی دونم چرا عده ای با شلوغ کردن و سفسته می خوان خودشون رو در کانون توجه قرار بدن. من امیدوارم اون حرکتی که در انتخابات قبلی اتفاق افتاد و یک نفر برای رای جمع کردن.... بگذریم به هر حال این بار نیفته چون این بار مثل دفعه قبل اجازه سکوت و پرده پوشی رو نمیدم. دفعه قبل با اینکه من کاندیدا نبودم اما از این حرکت خیلی ناراحت شدم. این بار سکوت نمی کنم.

amirzelzeleh
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۲۴
اوخ اوخ دعواس... برم پست اعلام كاندیداتوریمو پاك كنم تا كسی ندیده...

میشه خیلی خلاصه بگین كاندیداها كیا هستن؟

کیان
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۵۳
آخه تا کی میخواید این روحیه خارجی پرستیتونو ادامه بدید ؟
چرا انقدر فکر ها سطح پایینه ؟
احتمال بخاطر گروه سنی هست

اتفاقاً منم برای شما متاسفم ، به چند دلیل:

1)به خاطر طرز فكرت كه فك میكنی بچه ها فقط پست تو رو میخونن! (درست مثل همه ی رسانه های عمومی دنیا كه هر قسمت از هر صحبت یا اتفاقی رو به نفع خودشون ازش برداشت میكنن) خب هر كی بره پست منو بخونه میبینه كه من صراحتاً گفتم كه مربی های خوبی تو دسته های پایین وجود دارن ولی نمیشه مسئولیت به این مهمی رو به كسی داد كه نتونسته خودشو به عموم اثبات كنه.

2)به خاطر لحن حرف زدنت!

3)عزیزم متولد دهه ی 50 ای؟ حس بزرگی بهت دست داده؟ خیله خب اگه فك میكنی خیلی از لحاظ سطح فكری بالایی :focus: ، من مشكلی با حرف زدن با نوه ت ندارم!(البته اگه فك میكنی انقدر سطح فكریش پایینه كه حرفای منو بفهمه!)

پ.ن: یادم رفت بگم: من هیچ چیز و هیچ كسو بالای وطنم قبول ندارم ، ولی اعتقاد صرف به این موضوع میشه یه اعتقاد كوركورانه.
وقتی یه خارجی بدون هیچ چشمداشتی میتونه از بعضی ایرانیا كاریو بهتر انجام بده چرا نباید نسبت به اون عده تو الویت قرار بگیره؟!

saeed_piero
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۲۳
چرا شما جوابای منو نمی دید؟؟؟؟؟؟
چرا پریدید به جون هم
به خدا اگه می دونستم اینجوری می شه هیچ وقت نمیومدم از دوستام دعوت کنم که تو این تاپیک ازم حمایت کنن.من فکر می کردم با این کارم می تونم بویسیله ی دوستام حداقل با شماها ارتباط برقرار کنم به طوریکه شما منو. تو جمعتون قبول کنید.
فکر نمی کردم باعث دوری ما از هم بشه و حالا هم کلی پشیمونم ای کاش دستم می شکست و این کارو نمی کردم.
-----------------------------------
درضمن کمال جان یه خواهش دارم ازت، اونم اینکه به خاطره منم که شده بیخیال این بحثا شو و دیگه بیشتر از این به این مسئله دامن نزن. نمی خوام بگم تو مقصری نه برعکس می خوام بگم من مقصرم که شما رو وارد این بحث کردم نه شما بلکه دوستان دیگه مثل محمد یا مانی و ....
به خاطره همین از همتون می خوام دیگه به این قائله خاتمه بدید و پروندش رو ببندید به خدا شرم داره

navidamar
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۳۰
من اگر می دونستم اینطوری میشه دستم میشکست و این تاپیک رو نمی زدم.

ما برای جمع کردن و اضافه کردن دوست به دوستامون جون می کنیم تا هت تریک رو گسترش بدیم و تمام وقت آزادمون رو روی این کار گذاشتیم. بعد به جای دوستی داریم اختلاف و دشمنی می بینیم.

من دارم میرم مسافرت. شمبه که برگردم اوضاع به همین منوال باشه انصراف میدم و دیگه انجمن هم نمیام. میرم واسه عشق و تفریح خودم تیم داریمو می کنم. بی خیال تمام زحماتی که کشیدم.

saeed_piero
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۳۴
منم موافقم
تا شنبه صبر می کنیم اگه روال این بحثا به همین سمت رفت منم می کشم کنار و به قول نوید جان می شینیم پای همین تیممون

naviddooni
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۴۹
کسایی که میخوان مربی تیم ملی شن یه سری دلیل بیارن که چرا به فولیونه رای ندیم و اینکه مشکل فولیونه چیه.

وقتی شما میگی به فولیونه باید یه دوره دیگه فرصت داد کاملا مشخصه که اصلا شناخت درستی پیدا نکردی
فولیونه کاملا نشون داد که انتخاب اشتباهی بود ولی شما میگی این اشتباه رو دوباره تکرار کنیم

ولا من که اصلا فکر نمی کنم که اشتباه بوده لطف کنید بگید کجاش اشتباه بوده؟

saeed_piero
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۱۲
کسایی که میخوان مربی تیم ملی شن یه سری دلیل بیارن که چرا به فولیونه رای ندیم و اینکه مشکل فولیونه چیه.

راستش به نظره من بزرگترین مشكل فولیونه اینه كه زبون ما رو نمی فهمه از طرفی برای تیم ما خیلی وقت گذاشت و واقعا زحمت كشیده اما هیچ گاه نیومد اینجا بشینه پای صحبتهای بچه ها و انتقادها و یا پیشنهاداتشون گوش كنه و به طور كلی از اونا راهنمایی بخواد. اگر هم این كارو كرده با یه گروه خاص بیشتر نبوده.
می دونید باید مربی چی بزرگسالان و چه جوانان دم دست باشه و بشه خیلی راحت باهش ارتباط برقرار كرد.من دوستانی رو می شناسم كه چون انگلیسیه خوبی نداشتم نتونستند بازیكنای جوان خودشون رو به فولیونه معرفی كنن و یا اونا رو فروختن یا هم اینكه همینجور تو تیمشون نگه داشتن تا بسوزه.
اما دلیل دیگه اینكه مگه ما ایرانیها چیمون از اونا كمتره كه باید مربی كشورمون رو یه خارجی انتخاب كنیم. یعنی شما اعتقاد دارین كه اونا از ما برترن، نه من با این مسئله کنار نمی یام ناسلامتی تیم ملی کشور منه

Sor3na
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۷
در مورد اینکه خارجی ها از ما بهترن که واقعا فکر اشتباهیه.اگر میبینید تیم ملی ما میره از تیم ملی یه کشور دیگه می بازه،دلیلش ضعف مربی گری ما نیست بلکه ما از بازیکنان کمتری بهره میبریم.دلیلش اینه که ایرانیا دچار گشادیسم شدن(:d).به جای اینکه از جوانان بازیکن بکشن،تمرین بدن،شاخ بشن..راحت میکنن خودشونو میرن تو ترنسفر و بازیکن قوی شده خارجی میخرن.

حتی من شاهد این هستم که فردی میاد بازیکن 17 ساله خارجی میخره و تمرین میده در حالی که خیلی ساده میتونه بازیکن از جوانان خودش بکشه و تمرین بده.

ما از نظر سطح بازیکنی ضعیف تریم ولی قبول ندارم از نظر مربی گری ضعیف تر باشیم.خیلی ها تو همین انجمن از فولیونه بهترن.خیلی ها ایده های بهتری دارن،نظرات جالب تری دارن و اندیشه قشنگ تری دارن.برای تیم وقت میذارن و حتی وقت زیادی برای برنامه ریزی میذارن در حالی که ما از فولینه چنین چیزی ندیدیم.

به نظر من بهتره که ما مربی ایرانی انتخاب کنیم تا پیشرفت کنیم.اینم در یه صورت امکان پذیره اونم همکاری با مربیه.نه اینکه تا یه بازی باخت بپریم بگیم ضعیفه این،هیچی بارش نیست و غیره!

همین..فعلا!

vizzzz
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۶
چه بزن بزنیه
ایول
مشت اول هزار تومن

Friend
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۶
سلام دوستان من
من اصلا دعوایی ندارم
این دوستان هستن که میخوان توی قالب حرفهای قشنگ توهین کنند
ما حرفهای قشنگ بلد نیستیم
من اینجا پست نمیدم تا دعوا کنم ، منم دنبال دوست هستم و خیلی چیزهای دیگه
شما چیه تیم جوانان الان رو خوب میدونید ؟ من مطمئنم اگر تیم دست حمید بود الان خیلی بالاتر بودیم
ضمنا فولیونه توی لیگ خودش مونده و با اون همه بازیکن افتضاح نتیجه گرفته چه انتظاری دارید تیم ملی ما رو بچرخونه
این فقط روحیه خارجی پرستیه ما رو نشون میده
همه لحظه شماری میکردن تا انتخابات بشه و فولیونه بره کنار بعد باز شما دوباره میگید فولیونه
واقعا این خیلی .....
بهرحال فکر میکنم یه تاپیک برای معرفی کاندیدها بزنید که فقط کاندیدها اونجا پست بدن
مثلا اگر من بخوام دفاع نوید از کاندید شدنشو بخونم باید 10 صفحه بگردم تا پیدا کنم
فکر کنم اگر یه تاپیک برای معرفی کاندیدها باشه و این تاپیک برای بحث در مورد اونها خیلی بهتره
در آخر من اصلا دعوایی نمیبینم من موندم چرا دوستان اینطوری برداشت کردند
با تشکر

dirtyworm
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۷
منم الان اومدم همه اينارو خوندم از اونايي كه هم ميگن سعيد داره جناه بازي در مياره به شدت انتقاد ميكنم من خودم طرفدار همون تيمي هستم كه سعيد هست ولي كساني كه توي اون فروم هستن به هيچ وجه جناه بازي در نميارن من خودم شخصا با تيم سعيد بازي كردم و واقعا اعتراف ميكنم كه واقعا خوب ميدونه هتريك چيه و خيلي خوب تيمش رو اداره كرده و سيستم ميچينه من با تركيب اصلي با سعيد بازي كردم در حالي كه تيمم 53 ستاره گرفت تو اون بازي و سعيد با تقريبا 40 ستاره بود ولي به زور تونستم تو دقيقه 80 دروازش رو باز كنم من خودم تيمم جديد نيست توي سخت ترين گروه دسته چهار بودم گروه 4 توي دسته چهار كه خيلي معروف هم بود و تاريخ ورودم به هتريك 10-01-2006 هستش ولي با اين حال هيچ وقت كانديد نشدم چون دليل رو سابقه نميدونستم و سعيد هم با اين سابقه كمش جلوي من اينجوري بازي كرد پي سابقه دليل نيست

dirtyworm
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۱۵
من هم با كار فوليونه كاملا مخالفم چون با چشم خودم ديدم چند نفر بازيكناشون كه واقعا بايد به تيم جوانان راه پيدا ميكرد رو نبرد و يكيشون همين دروازه بان ماني بود كه واقعا وقتي ميديدمش حال ميكردم اگه كسي بتونه از اون بهتر پيدا كنه من ميگم فوليونه عالي كار كرده و حالا ميگيم اگه اصلا اون دروازه بان رو ماني نداشت دروازه بان اسماعيل چي اون كه هم جوون بود هم اسكيلش بالا خودشم تو چند صفحه قبل گفت هر كي نديده بره يه سر نگاه كنه متاسفانه بعضيها براي اينكه تجربه بلزيكناشون بالا بره و تو تيم جوانان باشن خوب براي فوليونه راي جمع كردن و به نتيجه هم رسيدن من شايد تعداد پستام كم باشه نسبت به خيليها ولي هميشه تو اين سايت ميام و به همه جا سر ميزنم و براي بعضيا هم متاسفم من به شخصه از سعيد همايت ميكنم چون خيلي خوب هتريك رو درك ميكنه و دنبال حاشيه نيست هم ايرانيه هم هميشه تو دسترس هم با انگيزه

omid
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۱۹
خوب من تقریبا اکثر پستا رو خوندم
اول از همه خوشحال شدم که بچه ها دیگه یاد گرفتن چه جوری پست بدن که ویرایش نشه!!
در ضمن من شخصا کار فولیونه رو تقریبا قبول دارم من 1 سوال دارم
اونایی که میگن فولینه یک انتخاب اشتباه بود اصلا میرفتن توی کنفرانس جوانان توی هتریک نظراتشو بخونن ؟؟
اصلا رفتن توی نظرسنجی ای که گذوشته بود شرکت کنن؟وجدانا راستشو بگید!

ولی من به شخصه بین نوید و فولیونه 2 به شک هستم
مزیت نوید فعال بودنش توی این سایته که البته امیدوارم مثل مربی تیم ملی نشه که بعد از انتخاب شدن
یهو غیبش زد
دعوا هم دیگه نکنید حرفاتون زدید دیگه گفتنی ها رو گفتید بحثو حالا تخصصی کنید

Matrix23
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۰۶
مزیت نوید فعال بودنش توی این سایته که البته امیدوارم مثل مربی تیم ملی نشه که بعد از انتخاب شدن
یهو غیبش زد

خب, اونقدر پشت سر سعید حرف زدن كه شاید منم بودم دیگه نیومدم... هر روز باید جواب مافیا و مافیا بازیو ...اینارو میداد. كه چی؟

بر فرضم كه پشت پرده ای تو كار باشه. اما تا وقتی قدرت مربی گری و تیمداریش از بقیه بهتره, پس حقشه كه اون بالا مالاها باشه.
مثل اینه كه من به وحید (پرسپولیس ای اف سی) گیر بدم و كارشو زیر سوال ببرم! خب معلوه وقتی ببینه كسی مثله من كه تازه اومدم دسته4, دارم قلدوروم پلدوروم میكنم,جوابمو نمیده و خودشو سبك نمیكنه...

به هر حال... بیشتر واقع بین باشیم و بجای اینكه بقیه رو بكشیم پایین, سعی كنیم خودمون بریم بالا...

Vahid
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۱۷
خب, اونقدر پشت سر سعید حرف زدن كه شاید منم بودم دیگه نیومدم... هر روز باید جواب مافیا و مافیا بازیو ...اینارو میداد. كه چی؟

بر فرضم كه پشت پرده ای تو كار باشه. اما تا وقتی قدرت مربی گری و تیمداریش از بقیه بهتره, پس حقشه كه اون بالا مالاها باشه.

آخ گفتی ,حالا جالبه بعضی ها فكر میكنن اینجا به صورت مافیایی اداره میشه و این گروه مافیا هر دفعه یكیو به عنوان كاندید انتخاب میكنه و ازش حمایت میكنه تا مربی بشه !
اخه یكی نیست بگه اگه اینجا مافیایی بود كه دور قبل سعید و امید با هم كاندید نمیشدن و با هم رقابت نمیكرن اونم موقعی كه با هم همگروه بودن و هر دو هم جزو مدیران سایت بودن !
اصلا نمیدونم این مافیا از كجا اومده .

El Senyor Fosc
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۳۱
خب، من اولش قصد نداشتم اینجا ارسال کنم، اما بعد دیدم نوید کاندید شده، گفتم نه اینجا ارسال می کنم :3:

یه اصل بزرگ در هت تریک (که خودم کشف کردم :1:) میگه که:

انگیزه x تجربه = عدد آووگادرو :3:

منظور که هرچه تجربه تون توی هت تریک میره بالا، انگیزه تون کم میشه. وقتی تجربه به 10 فصل میل کرد، انگیزه به 0 میل می کنه و آدم دچار پدیده ای به نام پوچی تائونی میشه (که بعضی جاها سکته تائونویی هم گفته شده) حالا اینکه تائونو کی بود بماند سر جاش. منتها از این جهت میگن سکته، که بعضیا در دم جان می سپارن و هت تریک رو رها می کنن، بعضی ها هم مثل ما و نوید و امید و ... رد می کنن. یه سری از خدا بی خبر مثل بندینی هم انقدر سگ جونن که هرچی سکته می زنن هیچیشون نمیشه :confused2:

فکر نکنید دارم دری وری میگما، دارم نگاه مهندسی می کنم به قضیه :3:

از اونجا که برای مربیگری تیم های ملی، برآیند انگیزه + تجربه لحاظه، باید نقطه پیک نمودار رو پیدا کرد که اونجاییه که انگیزه = تجربه (الان امید داره خون خونش رو می خوره، میگه این چرا اومده اینجا دری وری نوشته، الان می زنم پاک می کنم ... اما برادر کمی دست نگه دار :3:)

القصه، تجربه خوبه، اما انگیزه هم لازمه. من یه زمانی، خیلی دلم می خواست مربی جوانان بشم، یه دوره هم مربی تیم ملی بزرگسالان شدم، اما دیدم اصلا برام جذاب نیست، و خیلی زود کشیدم کنار. تجربه و دانشش رو شاید بیشتر از هرکس داشتم، اما انگیزه شو نداشتم و برای همین صلاح نبود اونجا ادامه کار بدم.
این همون حرفی بود که سر انتخابات تیم ملی بزرگسالان هم زدم.
صرف قدیمی بودن امتیاز نیست، اما بعضی مثل نوید هستن که کارنامه خوبی دارن (بهش رای بدید و نائب قهرمانی جام جهانی رو بخرید :3:) و وقتی از ارسال هاشون به نظر میاد که انگیزه کافی دارن، فکر می کنن بهترین گزینه باشن (در کنار گزینه های خوب دیگه).

من در مورد مربی قبلی اطلاعات چندانی ندارم، ولی کلا فکر می کنم ایرانی بودن مربی تیم ملی، یه امتیاز براش تلقی میشه.

و فکر هم می کنم ایجاد انگیزه برای مربیای باشگاهی جهت تربیت بازیکنای مستعد، تا حالا به خوبی انجام نشده، و باید نقطه اتکای مربی جدید روی این قضیه باشه.

ببخشید زیادی حرف زدم. مستفیض شدید :1: :3:

Lord-Masoud
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۰۲:۴۰
سلام

اول یه قضیه رو معلوم كنم كه "عمو مسعودم م م م م م م :icon_bravo:

دوم اینكه چرا اینقدر طومار می نویسین؟ بسه دیگه این همه اغتشاش (اقتشاش،اغطشاش،اقطشاش،مغن یش،تشخشه،...:confused:) و حرف الکی زدن.ببخشید رک صحبت می کنما چیزی تو چیزم نیست یعنی تو دلم :rofl:

حالا همگی گوش بدید ببینید چی می گم بهتون:rtfm:
امروز 10 مهر هستش.تا شروع انتخابات 5 روز و تا آخرش 15 روز وقت داریم.من می خوام زمان بندی کنم.کسی حرفی داره؟:girl_devil:
6 تا نامزد داشتیم.من و امیر که انصراف دادیم میمونه 4=2-6 .سعید،نوید،مسعود دی جی و م3عود.2 نفر آخر که خبری ازشون نیست البته اگه هستند در خدمتشون هستیم.فعلا" سعید و نوید خیلی رقابت دارن با هم.
خب از اینجا شروع می کنیم که روزهای 10 و 11 مهر اونایی که با باقیماندن فولیونه موافق یا مخالف هستند اعلام کنن.فقط 2 روز وقت دارید.بدیهی است بعد از 2 روز هیچ اعتراضی وارد نیست.در ضمن توی این 2 روز مسعود دی جی و مس3عود هم می تونن کاندیداتوری خودشونو دوباره اعلام کنن فقط همین 2 روز.
اگه اعلام کردن که جریان عوض میشه اگه اعلام نکردن اینطوری عمل می کنیم:
روزهای 12و13 مهر واسه ی بررسی کردن سعید و روزهای 14 و 15 مهر برای بررسی کردن نوید چون مسافرت رفته مثل اینکه.دوستان کاندید لطف می کنن و از کارایی که می خوان واسه تیم بکنن و حتما" هم به اونا انجام خواهند داد به ما اطلاعاتی بدن و ما هم بررسی می کنیم و نظرمون رو می گیم.
نکته ها واسه نامزدها:
بهتره که دوستان نامزد توی توضیحاتشون اول خودشونو معرفی کنند و بعد برنامه هاشونو بگن.سعی کنند که برنامه هاشونو فکر شده و قابل انجام توصیف کنند و فضایی برنامه نچینن.برنامشون طوری باشه که بشه اجراش کرد.اعداد و ارقام الکی توش نذاریدا.
نکته ها واسه دوستان رای دهنده: :
دوستان خواهشا" پستاتون زیاد طولانی نباشه کوتاه و مفید.
زمانی که سعید رو بررسی می کنیم صحبتی از نوید و کسی دیگه نباشه و بر عکس .
تعداد پستهایی که می تونید بدید حداکثر 3 تا میتونه باشه پس حساب شده پست بدید.
لطفا" جو رو به هم نریزید و شلوغش نکنید.احوال پرسی نکنیدا یا اون یه چیزی میگه اونم جوابشو بده ها.
روی نظرات همدیگه نظر ندید فقط نظر خودتونو اعلام کنید.
صبح روز 16 مهر هم به اتفاق هم آرا رو بررسی می کنیم و مربی رو مشخص می کنیم.بررسی کردن آرا هم اینطور هستش که نظرات موافق و مخالف رو به صورت ریاضی حساب می کنیم :regular_smile: رای خود نامزد ها هم محاسبه میشه.

پس از این پست به بعد تا روز 12 مهر دوستان لطف کنند و فقط و فقط راجع به ( راجه به،رجوع به،رجعتانه،ارتجاعیه،مرجوع ...:confused:) فولیونه صحبت کنند.

یه چیز مهم یادم رفت بگم واسه همین ویرایش شد...
فقط كسانی كه تعداد ارسالهاشون بالای 70 هست رایشون پذیرفته خواهد شد.

من فقط این کارو کردم که یک سامانی داده باشم اینجا رو. و قصد اهانت به مدیران رو نداشتم. نیتم کمک بود.
قبلا" از همکاری شما دوستان خوب هتریکی تشکر می کنم. :tap67:

masoud_dj
جمعه ۱۲ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۳۵
به نفع نوید کنار کشیدم

belervich
جمعه ۱۲ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۱۰
آقا من به عنوان یک تازه وارد به شدت از نوید حمایت میکنم و برام مهم نیست که این فصل چه نتیجه ای میگیره. مهم اینکه اولا ایرانیه . دوم Adsl داره . سوم تو این سایت خیلی فعاله . چهارم میدونه چطوری تو یوزرهای ایرانی برای پرورش بازیکن انگیزه ایجاد کنه . پنجم و از همه مهمتر حس ناسیونالیستی بالایی داره . اگرم نتیجه نگرفت مهم نیست . مهم اینکه خوب استعداد یابی کنه و بتونه تاپیک های این سایت رو که مربوط به بازیکنهای جوون ایرانیه اداره کنه.
یعنی یه جورایی تو این سایت فعالیت بیشتر باشه و به تک تک بچه ها خط بده که چیکار کنن .

LA-soshiant
جمعه ۱۲ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۱۳
خب . . . دوشنبه انتخابات به طور رسمی شروع می شه و اطلاعيه اش هم فردا شب رو سايت اصلی هت تريک مياد.

مسعود دی جی هم به نفع نويد انصراف داد . . . برای راحتی کاربرايی که تا حالا به اين تاپيک سر نزدن و نمی دونن کی نامزد مربيگری تيم ملی جوانان ايران شده؛ برنامه های اون دو نفری که اينجا خودشونو معرفی کردن رو دوباره می ذارم تا همه ببينن: (به ترتيب حروف الفبا)

navidamar

نام کاربری در سایت هت تريک: aganavid

نام تيم: navid amar

دسته دو گروه 3

با اجازه بزگترها من می خوام در این دوره وارد گو بشم و برنامه های بزرگی برای تیم ملی جوانان دارم.

به نظر شما هدف از تیم ملی جوانان در ایران چیه؟ پشتوانه سازی برای بزگسالان؟ کسب افتخار در جهان و بالا رفتن رنکینگ؟ یا چی؟

به نظر من فولیونه در دوره قبل خوب کار کرد و برای کسب افتخار قدم های خوبی برداشت و در صورتی که مربی آینده تاکتیک های خوبی اتخاذ کنه می تونیم با کسب نتایج خوب و البته قرعه خوب به جام جهانی بریم.
اما در باب پشتوانه سازی فولیونه به دلیل عدم حضور در این انجمن بسیاری از بازیکنان رو از دست داد و بسیاری دیگه رو فدای بالاتر رفتن تجربه بازیکنان اصلی تیم برای مقدماتی جام جهانی کرد و استعداد هایی تلف شدند.
یکی از اهداف من فرهنگ سازی در پیدا کردن بازیکن برای تیم ملی هستش. همه می دونید که مربی امکان دیدن اسکیل بازیکنان رو نداره و فقط مربی باشگاه هستش که می تونه با معرفی بازیکن هم به نفع خودش و هم به نفع تیم ملی گام برداره. بنابراین با توجیه همه مدیران باشگاه ار فروش بازیکن های جوون بلافاصله بعد از خارج کردن آنها از جوانان باشگاه جلوگیری می کنیم و انگیزه رو به همه مدیران میدم که در صورتی که بازیکن مستعد داشته باشند از تیم ملی دور نخواهند موند و این هدف من هست که بازیکنی که در یاران تمرین میکنه نسبت به بازیکن مشابه که در خارج از ایران تمرین می کنه ارجحیت داره.
در صورتی که کسی بازیکنی مستعد بدست بیاره و اون بازیکن با تمرین تمیش منافات داشته باشه در مهلتی به همه تیم های ایرانی خبر داده میشه که اون رو خریداری کنند و در ایران تمرین بدن.
این کار باعث انگیزه در بین مربی های ایرانی میشه و همسو با حرکت هایی است که من و برخی دوستان در جهت گسترش هت تریک در ایران در حال انجامش هستیم. افزایش اعضا از طریق سایت کلوب و آموزش اختصاصی به آنها، تالیف کتاب خودآموز هت تریک و انتشار مجله «مینو» با دوصفحه مطلب آموزشی هت تریک از جمله فعالیت های من هستش. ما اعتقاد داریم که گسترش هت تریک در ایران و زیاد شدن اعضا (خصوصا اعضا فعال) باعث پیشرفت تیم ملی های ایران در هت تریک میشه و برای این پیشرفت از هیچ تلاشی فروگذار نکردیم.

شش ماه مربی گری تیم ملی جونان رو میشه به دو دوره تقسیم کرد:
دوره اول که زمان مقدماتی جام جهانی است و هدف استفاده از 70 درصد تیم فولیونه هست چرا که بازیکنان این تیم با تجربه شده و برای مسابقات مفیدترند و دعوت از 30 درصد استعداد جوان برای پیشرفت و پشتوانه سازی تیم ملی بزرگسالان.
در دوره دوم در صورت صعود ( قابل توجه که تیم ما در دوره قبل در بین 7 تیم گروه خودش هفتم شد) همین روال ادامه پیدا می کنه و در غیر این صورت همه بازیکنان دعوت شده به سمت استعداد های جدید خواهند رفت.

من به شدت مخالف نتیجه گیری مقطعی هستم و صلاح را در این می دونم که حرکتی پایه انجام بشه و مداوم. این درست نیست که در هر دوره مربی بیاد یه سری بازیکن رو دعوت کنه و فقط همون ها رو مد نظر قرار بده و تجربه رو بالا ببره تا در مقدماتی جام جهانی ازشون استفاده کنه. رنکینگ به چه درد می خوره وقتی کلی استعداد در این بین دعوت نمیشن و می سوزن؟

زیاد حرف زدم. بازم خیلی حرف دارم. و اگر سوالی هست جواب میدم.

saeed_piero

نام کاربری در سایت هت تريک: Saeed_Darabnia

نام تيم: Fantasic Juve

دسته سه گروه 13

سلام بر عزیزان
خوب منم می خوام کاندید بشم و امیدوارم که این دوره کسی که مربی می شه بتونه از حیثیت ایران تو هتریک دفاع کنه و مثل زمان فولیونه این افتضاح برای ما تو ورد کاپ پیش نیاد.
خوب امیدوارم کسی انتخاب بشه که واقعا دل بسورونه و تمام وکمال به تیم برسه. من خودم از جمله آدمای معتاد به هتریک هستم که خیلی وقتمو تو هتریک می گذرونم البته زیاد تو هتریک ایران نمیام.
خوب اینجا همه دوستان دارن اشاره می كنن به اینكه تصمیم دارن برن دنبال جوانان مستعدی كه تا به امروز به تیم دعوت نشدند یا اصلا كشف نشدن. خوب راستش تمام كسانی كه كاندید می شند و احیانا مربی تیم می شند موظف هستند كه این كارو بكنند از جمله خودم چون اصلی ترین وظیفه مربی تیم جوانان اینه؛ آیا واقعا این نیست؟؟؟؟
پس نمی شه این رو جز, اهداف یه مربی بدونم بلکه باید اینو از وظایف مربی انتخاب شده دونست(اگه بد می گم بگوداری بد می گی)
اعتقاد من اینه که تیم جوانان ایران از تیمهای ملی دیگه اصلا کم نداره چون به هر حال همه کشورها از بین 17 تا 20 سال بازیکنا روانتخاب می کنن واز این حیث تا حدود زیادی(بازم تاکید می کتنم تا حدودی نه کاملا) میشه کشورها رودر یک سطح دونست پس باید رفت دنبال علت یابی که چرا تیم ما باید در دوره قبل فقط 3 امتیاز بگیره و به شکل کامل ننگ آمیزی از دور رقابتها کنار بره، واقعا من خودم وقتی اینو دیدم کلی شرمنده و خجالت زده شدم.
خوب پس ما بهتره دنبال یه سری مسایل مهم تر باشیم مثل تاکتیکی که تیم اتخاذ می کنه یا بازیهای دوستانه ای که تیم انجام می ده که به نظره من این از همه چی مهم تره؛ باید تیمی انتخاب بشه که بتونیم با اون بر اساس اهدافمون رقابت کنیم تا بتونیم ترکیب ایده آل ومهره های کارآمد رودر بازیهای محتلف هم آسون و هم سخت بسنجیم.
من اگه انتخاب بشم بیشتر تمرکزم رو روی این مسائل شاید کوچیک اما پراهمیت می زارم و امیدوارم به جای من هر یک از دوستان انتخاب شد هم رو این مسائل به ظاهر کوچیک کمی بیشتر تامل کنه.
خلاصه امر هدف همه ما افتخار آفرینی واسه کشورمونه پس من مطمئنم هر کس انتخاب بشه با دل و جون برای رسیدن به این هدف تلاش می کنه و منم از این قاعده مستثنی نیستم.
خیلی ببخشید که این همه تایپ کردم و سرتون رودرد آوردم ولی فکر کردم اگه این همه رو یکجا بگم خیلی بهتره تا اینکه تیکه تیکه تو پستهای مختلف بیان کنم
به امید روزهای باشکوه تر برای تیم ملی بزرگسالان وجوانان ایران عزیز هم در هتریک هم در دنیای وافعی

saeed_piero
جمعه ۱۲ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۳۰
خوب دوباره دوستان سلام
بهتره که برم سره اصل مطلب
اول خیلی مختصر و گذرا خودم رو معرفی می کنم بعد برنامه هام برای تیم رو اعلام می کنم:
همانطور که می دونید من اونر تیم fantasic juve توی دسته 3 گروه 13 هستم و از تاریخ 06-06-2007 این تیم رو گرفتم والبته قبل از این یک تیم داشتم که به علت بدهی شدید مالی(7000000-) تیم رو ازم گرفتن،حالا بیخیال....
وقتی این تیم رو گرفتم تو دسته 3 گروه 2 بودم که خوب تیم تازه وارد من در هفته 11 اون لیگ مسلما حرفی برای گفتن نداشت و به بدست آوردن رتبه فت مستقیما به دسته 4 گروه 52 سقوط کردم.اون موقع به غیر از من تو اون دسته 7 تیم bot حضور داشتن که به راحتی تونستم قهرمان بشم و به دسته 3 گروه 13 اومدم.الانم سه فصل تمام که تو این گروه هستم و عنوانی بهتر از پنجم تو گروه واقعا سخت 13 بدست نیاوردم که اونم مربوط به همین فصل 15 هستش. بازیهایی که می تونم به عنوان شاهکارها و نتایج فوق العاده ای که گرفتم اشاره کنم اینا هستم:
MatchID: 183530748 که من 36 ستاره و طرف 47 ستاره گرفت و من 3-2 بردمش
MatchID: 183530767 که اینم مثل یکی قبلی فقط 3-3 شد
و.......
حالا نتایج ضعیفی که گرفتم:
MatchID: 183530781 که من 37 ستاره و طرف 41 ستاره گرفت و 8-0 باختم
MatchID: 183530775 که من 37.5 ستاره و طرف 52.5 ستاره گرفت و 6-0 باختم
خوب این از یک معرفی نسبتا جامع و کلی از خودم
--------------------------------------------
حالا برنامه ها و اهداف:
همانطور که قبلا گفتم وظیفه ی هر مربی جستجو کردن و دعوت کردن و همچنین تمرین دادن بازیکنهای جوان و مستعد است،پس من اینو جزء برنامه هام نمی دونم و از وظایف خودم می دونم اگر به عنوان مربی تیم انتخاب بشم.
اما برنامه هایی که قابل اجرا و اشاره هستند:
1- برقراری تعادل در تیم جوانان؛ به این معنا که قرار نیست نتیجه ی تیمی و آبروی ایران رو فدای بازیکن سازی و در اصل پشتوانه سازی برای تیم بزرگسالان کرد و دقیقا برعکس.به طور کلی استفاده از بازیکنایی که مربی قبلی از اونا استفاده کرده و دارای تجربه برای بازیهای بزرگ هستند در کنار جوانان کم تجربه ی 17 و 18 ساله یعنی به گونه ای که نه همه 19 و 20 ساله باشن و نه همه 17 و 18 ساله(نه نتیجه مقطعی صلاحه تیمه و نه میدون دادن به بازیکنای 17 و 18 ساله فقط بواسطه کسب تجربه و پیشرفت توانایی هاشون)
2- استفاده از نظره تمام دوستان چه قدیمی و چه جدید(یعنی تمامی دوستان نه گروهی خاص) در جهت پیشرفت تیم و از همه اینا مهم تر مشورت کردن با دوستانی که علاقه دارن تیم کشورشون به موفقیت برسه بویژه برای چیدمان ترکیب تیم قبل از هر بازی(چه دوستانه و چه رسمی)، معرفی بازیکنای جوانی که اعتقاد دارن برای تیم مفید باشه چراکه من خودم رو کامل نمی دونم و اعتقاد دارم باید برای بدست آوردن هر موفقیتی از نظره دیگران و تجربیاتشون استفاده کرد . لوپ کلام اینکه در دسترس بودن من برای ارتباط راحت برقرار کردن با هم(اینی که دارم می گم رو واقعا جدی می گم و مطمئن باشید شما هر وقت اراده کنید می تونید منو پیدا کنید برای اینکه وظیفم می دونم که باید از کمک شما هم استفاده کرد چراکه این تیم مربوط به همه ی ماست نه فقط یک نفر-> منظور هم آنالیز کردن تیمهای حریف و خودی بویسیله دوستان هم هست،بازم می گم منظور گروه خاص نیست بلکه همه ی دوستان)
3- چیزی که من بهش اعتقاد دارم انتخاب بازیهای دوستانه مناسب برای تیم ملی جوانان هست. یعنی اینکه بازیهای دوستانه براساس نیاز تیم انتخاب بشه، اگر مثلا قراره با تیم قوی تو رقابتهای رسمی بازی کنیم بهتره که حتما تیمی رو پیدا کنیم که مثل همون تیم قوی باشه و نزدیک به سیستم اون تیم نیز بازی کنه تا بتونیم نقطه صعفهای اون سیستم و همچنین نقاط قوتش رو پیدا کنیم تا با شناخت نسبتا خوب به مصاف حریف اصلی بریم(من رو این مسئله خیلی تاکید دارم)
-------------------------------------
در اخر هم اینو بگم که من همیشه به هتریک به چشم یک دنیای واقعی نگاه کردم چراکه خیلی از چیزای اون شباهت به واقعیت می ده مثل نتایج عجیبی که برای تیمهای قدرتمند مقابل تیمهای ضعیف پیش میاد که همه اینا می تونه بواسطه روحیه تیمی یا تجربه تیمی و یا فرم بازیکنها و از همه مهمتر ضد تاکتیک بازی کردن تیمهای ضعیف مقابل تیمهای قوی باشه چیزی که من تا به امروز به خوبی یاد گرفتم و می دونم که می شه با یه ضد تاکتیک درست و حساب شده تیم به مراتب قوی تر از خودت رو به زانو درآری.
خوب پس بهتره کمی واقع گرایانه به هتریک نگاه کرد به مانند دنیای واقعی جایی که تیمهای بزرگ از مربیان جوان و دارای سبک و ارهمه مهمتر با انگیزه تر به جای مربیان قدیمی و پرتجربه استفاده می کنند، نمونه بارزش تیم ملی آلمان یا هلند ویا حتی ایتالیاست.بعضیها نتایج مثبتی می بینند(مثل آلمان) و بعضیها هم نتایج ضعیف(مثل ایتالیا).
در آخر من اعتقاد دارم که بهتره دنیای هتریک رو دست کم نگیریم و برای اون به مانند دنیای واقعی ارزش قائل باشیم چراکه خودمن اینگونه به هتریک نگاه می کنم و همیشه در تلاشم که چیزه جدیدی از اون یاد بگیرم و برای پیشرفت تیمم و اهدافم ازش استفاده کنم(چیزی که این فصل یاد گرفتم ضدتاکتیک بود که واقعا برای من نتیجه داد و تا حدود زیادی با تحقیقی که در مورد ضد تاکتیک های موثر در جاهای مختلف کردم، آشنایی نسبتا زیادی با این مقوله پیدا کردم)
----------------------------------
خوب من تمام چیزهایی که به ذهنم می رسید رو تو این قسمت گفتم و می دونم که خیلی خیلی زیاده اما لازم دونستم که همش رو یکجا بگم و از همین الان آماده ی هر گونه انتقاد از برنامه هام، سوال در مورد اهداف و برنامه هام و همچنین پیشنهادات شما هستم البته امیدوارم اگه انتقادی می کنن دلیلش رو هم بگن(ببخشید ها)
موفق باشید
به درود

saeed_piero
جمعه ۱۲ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۱۹
چرا انقدر کم میای هتریک آی آر؟
راستش من یک فصله که دارم به طور مداوم میام تو هتریک.آی آر و همین باعثه این 60-70 تا پستم تو این سایت شده.
اگه دقت کنید من یکی از فعالان تاپیک دسته 3 گروه 13 هستم ولی بازم می گم که از یک فصل تو این سایت دارم فعالیت می کنم. درضمن به تاپیک های دیگه هم سر می زدم اما نظری معمولا نمی دادم شاید روم نمی شده ولی خوب الان تو جمع شمام و قصد ندارم از این جمع برم بیرون چه مربی بشم چه نشم، اینو مطمئن باشید مگر اینکه منو بندازید بیرون:smile:

masoud_dj
جمعه ۱۲ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۴۵
یه مربی ملی چطوری بازیکن انتخاب میکنه و دعوت میکنه به تیمش؟

saeed_piero
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۷, ۰۰:۰۹
یه مربی ملی چطوری بازیکن انتخاب میکنه و دعوت میکنه به تیمش؟
خوب اینكه خیلی ساده ست. البته با توجه به اینكه ما توانایی و در اصل اجازه ی دیدن اسكیل بازیكنا رو نداریم می تونیم برای این منظور چند روشی كه وجود داره استفاده كنیم:
1- استفاده همین پل ارتباطی كه با مدیران تیمها داریم بطوری كه اونا می تونن براحتی بازیكنهای مورد نظره خودشون، چه مربوط به تیم خودشون و چه مربوط به تیم های دوست یا آشناشون به ما اطلاع بدن حالا از طریق تاپیک که تو همین سایت به راه خواهد افتاد یا از طریق e-mail مستقیم به من و هر طریق دیگه.
2- ایجاد یك دیتا بیس صحیح و كارآمد مثل دیتا بیس مربیه قبلی برای رجیستر كردن بازیكنای جوون و با استعداد(كاری كه خودم برای بازیكن 18 سالم انجام دادم)
البته اینم باید بگم كه باید به عنوان مربی به تك تك یوسرهای سایت هتریك میل فرستاد و از اونا خواست كه اگر بازیكن جوون خوب دارن در این دیتابیس آپدیتش كنن.
خوب این امتحان رو هم پاس شدم یا نه؟؟:3:

Vahid
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۷, ۰۰:۱۵
1-چرا فكر میكنی اینجا به صورت مافیایی اداره میشه ؟

2-چرا بعد از مربی شدن پایگاه اصلی تیم جوانانو میخوای فروم ... قرار بدی نه اینجا ؟

saeed_piero
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۷, ۰۰:۴۱
1-چرا فكر میكنی اینجا به صورت مافیایی اداره میشه ؟

2-چرا بعد از مربی شدن پایگاه اصلی تیم جوانانو میخوای فروم ... قرار بدی نه اینجا ؟

1- من اصلا همچین فكری نمی كنم و اصلا هم یادم نمیاد تو این تاپیک گفته باشم که اینجا مافیایی اداره.این سوال درست نیست. من قبلا گفته بودم که اینجا جمعی از دوستان هستند که ما چون تازه وارد هستیم تا بخوایم در جمعشون قرار بگیریم طول می کشه پس ما رو حالا حالا ها نمی پذیرن و وقتی دوستی از بینشون کاندید بشه 100% از اون حمایت می کنن نه از من و امثال من(که این یک چیزه طبیعیه) لطف کنید اگه می شه و مقدوره نقل قول من رو در مورده مافیایی اداره شدن هتریک ایران بزارید، ممنون
2- همچین قراری نیست خیالتون راحت؛ درسته نمی گم این حرفو تو فروم نزدم اما لطفا اشتباه برداشت نکنید،منظورم به هیچ عنوان این نبوده که می خوام همه ی شماها و هر کس دیگه ای که تو هتریک ایران یا هر جا دیگه هست رو به فروم ببرم، بلکه منظورم در مورد اشخاص اون فروم بود نه در مورد شما. بزارید واضح تر بگم من تصمیم دارم که حتما تو اون فروم تاپیکی باز کنم که در مورد تیم جوانان از دوستایی که اونجا هم دارم کمک بگیرم چرا که خیلی از دوستام اصلا به هتریک ایران سر نمی زنن حالا چرا نمی دونم به هر حال منظورم این نبوده که قراره شماها روهم بیارم اونجا. 100% پایگاه اصلی هتریک ایران خواهد بود، شک نکنید:rastapop:

Vahid
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۷, ۰۰:۵۶
1- من اصلا همچین فكری نمی كنم و اصلا هم یادم نمیاد تو این تاپیک گفته باشم که اینجا مافیایی اداره.این سوال درست نیست. من قبلا گفته بودم که اینجا جمعی از دوستان هستند که ما چون تازه وارد هستیم تا بخوایم در جمعشون قرار بگیریم طول می کشه پس ما رو حالا حالا ها نمی پذیرن و وقتی دوستی از بینشون کاندید بشه 100% از اون حمایت می کنن نه از من و امثال من(که این یک چیزه طبیعیه) لطف کنید اگه می شه و مقدوره نقل قول من رو در مورده مافیایی اداره شدن هتریک ایران بزارید، ممنون
:rastapop:

باور كن من نمیخواستم عكس بذارم , خودت از من خواستی . حالا اگه نذارم همه فكر میكنن من دروغ گفتم .
مورد دومم كه قبول كردی پس نیازی به عكس نیست .-
-

Vahid
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۷, ۰۰:۵۸
ببخش 1 سئوال دیگه هم داشتم , منظورت از این كه تیمو تنهایی اداره نمیكنی و بی چشم و رو نیستی چی بود ؟

saeed_piero
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۷, ۰۱:۱۱
مرسی دوست من(اگه منو دوست خودت بدونی) به خاطره این عکس. راستش من از قصد گفتم که نقل قول رو بزار چون می دونستم اینو می زاری و فقط می خوام اینجا هیچ سوء تفاهمی برای شما و هیچ کس دیگه پیش نیاد پیش نیاد
خوب اولا کاملا مشخصه که من به هیچ عنوان از لفظ مافیا اونجا استفاده نکردم و کاملا اینو قبول دارم از جمله ی"حق با شمای" در عکس بالا استفاده کردم اما واقعا قصدم این نبود که بگم اینجا مافیایی اداره می شهه می بینید که در ادامه چی گفتم و دقیقا همون حرفای پست قبلیم بوده و نظرم کاملا اونه. کاملا اشتباه کردم که از اون جمله استفاده کردم.مطمئن باشید اگه من فکر می کردم اینجا مافیایی اداره می شه سکوت نمی کردم و اعتراضم رو به شکل شدیداللحنی بیان می کردم چون با کسی اصلا تعارف ندارم خیالتون راحت:wink3:
در ضمن شما که در مورد دومی هم عکس گذاشتین، من گفتم که منظورم از اون حرف چی بوده:smilie9:
خیلی ممنون

Lord-Masoud
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۷, ۰۱:۱۱
تذكر به وحید

وحید جان سوالات مربوط به برنامه های سعید باشه و سوال متفرقه نپرس لطفا" :fool:

این عكسایه بزرگم بردار .كار جالبی نیست :rastapop:

Vahid
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۷, ۰۱:۱۴
تذكر به وحید

وحید جان سوالات مربوط به برنامه های سعید باشه و سوال متفرقه نپرس لطفا" :fool:

این عكسایه بزرگم بردار .كار جالبی نیست :rastapop:

اولا كه این سئوالا كاملا به تیم ملی مربوط میشه .
دوما اگه مشكلی بود مدیرا برخورد میكردن .

saeed_piero
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۷, ۰۱:۲۲
ببخش 1 سئوال دیگه هم داشتم , منظورت از این كه تیمو تنهایی اداره نمیكنی و بی چشم و رو نیستی چی بود ؟

چشم به این سوالم پاسخ می دم:
منظورم این بود كه قرار نیست من مربیه تیم ملی بشم و برم واسه خودم و هر كار دلم خواست با تیم بكنم و نظر فقط نظره خودم باشه. اینو من هم تو قسمت دوم برنامه ها و اهدافم گفتم و هم قبل از اون تو پستهای قبلی اگه مشاهده كرده باشید گفتم كه این تیم ناسلامتی ارث بابام نیست كه اگه مربی بشم قرار نباشه از شما مشورت نگیرم.حالا چرا اونجا گفتم چون (قبلا هم اشاره كرده بودم) خیلی از دوستان كه در هتریك تیم دارن بیشتر وقتشون رو تو اون فروم می گذرونند و به اینجا سر نمی زنند و واسه همین مجبورم وقتی اینجا تبلیغات از خودم می كنم و برنامه هام رو می گم برای اونها هم یك بار دیگه باید بگم، همین
-------------------
در ضمن مسعود_2271 جان متاسفانه گویا دوستان اینجا بواسطه ی انتخابات تیم ملی بزرگسالان زیاد از اون فروم خاطره ی خوبی ندارن و خوب منم اونجا حرفایی زدم که شاید به دیده ی دوستان حرفام بودار باشه واسه همین بهتره که تمام شک و شبهه ها رو همینجا من از بین ببرم و به این سوالات دوستانم جواب بدم چون اصلا دوست ندارم که خدایی نکرده سوء تفاهمی پیش بیاد و کسی از من چیزی به دل بگیره
بازم ممنون

Vahid
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۷, ۰۱:۲۵
امیدوارم اگه روزی مربی شدی از افراد كاربلدی برای كمك استفاده كنی .
-----
سعید جان ممنون از اینكه به سئوالام جواب دادی .

saeed_piero
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۷, ۰۱:۳۲
خوب منم ممنونم از اینكه بی پرده و رك سوالات رو پرسیدی امیدوارم دیگه سوء تفاهمی یا مشکلی دیگه باقی نمونده باشه.
------------------
من اگر روزی مربی بشم مطمئنا از نظره همه استفاده می کنم چون اعتقاد دارم سطح تفکر دوستان با هم فرق می کنه و حتی کسی که تازه وارد هتریک شده بتونه نظره بهتری نسبت به سایرین که چه بسا قدیمی باشن ارائه بده.حالا انشاا... هر وقت مربیه تیم ملی شدم(مطمئن باشید یه روز می شم حالا اون روز کیه ا... اعلم) اینو به همتون ثابت می کنم

Lord-Masoud
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۷, ۰۱:۵۰
اولا كه این سئوالا كاملا به تیم ملی مربوط میشه .
دوما اگه مشكلی بود مدیرا برخورد میكردن .

وحید جان از بسكتبال چه خبر؟

اولا" وحید جان چرا ناراحت میشی؟

دوما" وحید جان ناراحت نشو دیگه

سوما" به تیم ملی شاید اما به برنامه های سعید نه

....ا" قاعدتا" مدیرا از این جور مسائل اسقبال نمی كنن و ما خودمون باید رعایت كنیم

....ا" ناراحت نشو دوباره

با تشكر از سعید كه به سوالات جواب میده

LA-soshiant
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۷, ۰۱:۵۸
وحید جان از بسكتبال چه خبر؟

اولا" وحید جان چرا ناراحت میشی؟

دوما" وحید جان ناراحت نشو دیگه

سوما" به تیم ملی شاید اما به برنامه های سعید نه

....ا" قاعدتا" مدیرا از این جور مسائل اسقبال نمی كنن و ما خودمون باید رعایت كنیم

....ا" ناراحت نشو دوباره

با تشكر از سعید كه به سوالات جواب میده

لطفا تاپیک رو از بحث اصلی خارج نکنید

در ضمن تذکر دادن کار مدیراست و اگه فکر می کنید باید با کسی برخورد بشه، باید به مدیرای مربوطه گزارش بدید.

Vahid
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۷, ۰۲:۰۵
با معذرت از احمدرضا عزیز كه این پستم ربطی به این تاپیك نداره .
مسعود جان تو بسكتبال همه چی مرتبه , دیروزم قهرمان جام حذفی بازر شدم .
دوما من اعتقادم بر اینه كه اگه مشكلی وجود داره باید با حرف زدن برطرفش كرد نه اینكه ازش فرار كرد و گذاشت این مشكل به ناراحتی منجر بشه و دوستان از هم كینه ای بشن .
این نظر شخصیه منه و شاید بعضیا اعتقاد داشته باشن كه مشكلو باید با دعوا و زدوخورد حل كرد .
حالا هم كه بدون هیچ مشكلی قضایا داره روشن میشه و این خیلی خوبه .

Lord-Masoud
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۷, ۰۲:۰۶
لطفا تاپیک رو از بحث اصلی خارج نکنید

در ضمن تذکر دادن کار مدیراست و اگه فکر می کنید باید با کسی برخورد بشه، باید به مدیرای مربوطه گزارش بدید.

چشم :smilie9:

omid
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۴۴
1سوال از کاندیدها
شما در صورت انتخاب تنهایی تیم جوانان رو اداره میکنید؟

saeed_piero
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۱۲
1سوال از کاندیدها

خوب من به شخصه در پست شماره 116 در قسمت برنامه ها واهدافم مورد دوم به این مسئله کاملا اشاره کردم.
ولی بازم اینحجا دوباره می گم که به هیچ عنوان قصد ندارم که تیم رو به تنهایی اداره کنم و 100% نظره دیگران و راهنمایی هاشون رو در دستور کارم قرار دادم حالا این دوستان چه می خوان قدیمی باشن چه جدید، برای من هیچ تفاوتی نمی کنه چیزی که مهمه نظره همه هست ولی مسلما تصمیم نهایی با خودمه.
مرسی از سوالتون

navidamar
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۳۵
1سوال از کاندیدها

به هیچ وجه.
با یکی نفر از دوستان رایزنی داشتم تا تمام وقت به کمک من بشتابند. در برخی موارد ازدادن پسورد تیم خودم به همکاران هم دریغ ندارم.
هر کسی فکر می کنه می تونه کمک کنه خوشحالم می کنه. اهداف بزرگه و تنهایی دست یافتنی نیست.

alvand_000
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۱
به نظر من اگه فولیونه میخواد بمونه بگذارید کارشو بکنهوهی زرت و زرت مربی عوض نکنید

amirzelzeleh
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۰۸
منم میخواستم کاندید بشما.... وقتش گذشت؟!

Ali
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۲۰
تو مثل پلیسها میمونی
وقتی كار از كار گذشته میرسی
وقت هست ولی واسه گفتن برنامه هات وقتی نمونده

amirzelzeleh
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۳۹
سه روز تعطیلی بود و ما هم زوار امام حسین داشتیم سرم شدیدا شلوغ بود... همین الآنم خیلی شلوغه البته.

برنامه؟ برنامه م مشخصه دیگه. ایجاد کارگروههای تخصصی و تشکیل یک تیم برای بررسی استعدادهای ایرانی تیمهای مختلف و از همینا که همه ی مربیا میگن. حالا کجا باید کاندید بشم؟

navidamar
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۰۳
این سابقه حضور من در هت تریک هستش:

Matches Goals
Type Wins Losses Draws Total + -
Cup 43 (80%) 11 (20%) 0 (0%) 54 228 69

League 88 (59%) 41 (28%) 19 (13%) 148 386 240

Total 131 (65%) 52 (26%) 19 (9%) 202 614 309

Don M Corleone
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۲۹
این سابقه حضور من در هت تریک هستش:

Matches Goals
Cup 43 (80%) 11 (20%) 0 (0%) 54 228 69

League 88 (59%) 41 (28%) 19 (13%) 148 386 240

Total 131 (65%) 52 (26%) 19 (9%) 202 614 309

اينا رو از كجا اووردي ؟ :gele:

masoud_dj
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۳۸
کاندیدهای محترم

انتخابات آغاز شده

لطفا هر چه سریع تر کاندیداتوری خود را در سایت ثبت بفرمایید

navidamar
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۲
اينا رو از كجا اووردي ؟ :gele:

بیا اینم مال تو:

Matches Goals
Cup 56 (82%) 12 (18%) 0 (0%) 68 320 69

League 84 (54%) 50 (32%) 21 (14%) 155 395 239

Total 140 (63%) 62 (28%) 21 (9%) 223 715 308

این نشون میده تو 4 هفته بعد از من وارد لیگ شدی اما در کاپ بیشتر از من حضور داشتی (13 بازی)

دیگه چی می خوای در مورد خودت بدونی؟ :3:

Ali
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۰۸:۲۰
خوب جالبه كه 10 نفر كاندید شدن و به غیر از سعید و نوید بقیه از دسته 4 و 5 هستن

navidamar
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۴۷
یکی از سخنرانی های کاندیدا ها واقعا مسخره، غیر اخلاقی و زشته.
من واقعا متاسفم برای کسانی که برای رسیدن به مربیگری تیم ملی و پز دادن در این سمت دست به هوچی گری و تخریب می زنند.
واقعا متاسفم.

saeed_piero
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۰۰
سلام
خوب فکر کنم نوید منظورت سخنرانیه منه چون جز من کس دیگه ای اونجا سخنرانی نکرده...
خوب یه خواهش دارم ازت
لطف کن بگو کجاش ایراد داره تا من اگه واقعا اینطور که شما می گی غیراخلاقی و زشت هستش ، برم درستش کنم.
ولی خیالتون راحت باشه اصلا نیتم تخریب کسی یا چیزی نبوده تا بخوام با اون به هادافم برسم.حالا باید دید برداشت شما از اون چی بوده!!!!
من منتظرم که شما بگی چی برداشت کردی ولی اطفا از این به بعد اگه می خواین انتقاد کنین بدون تعارف و البته با دلیل بگین نه فقط انتقاد خشک و خالی.
مرسی

alex_irooni
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۱۴
یکی از سخنرانی های کاندیدا ها واقعا مسخره، غیر اخلاقی و زشته.
من واقعا متاسفم برای کسانی که برای رسیدن به مربیگری تیم ملی و پز دادن در این سمت دست به هوچی گری و تخریب می زنند.
واقعا متاسفم.

نوید جان منظورتو بگو دقیقا كیه تا ما هم متوجه بشیم.

saeed_piero
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۱۷
خوب من فعلا اون سخنرانی رو ورداشتم چون اصلا نمی خوام واسه کسی سوءتفاهمی پیش بیاد
ولی لطف کنید بگید که کجاش ایراد داشت؟؟؟
باور کنید من آدمی نیستم که حرف حقو قبول نکنم، الانم دیدید که چون یکی از دوستان عزیزم که احترام زیادی هم براش قائلم ناراحت شد و منم برداشتمش اما اگه قانعم نکنید دوباره می گذارمش
موفق باشید

LA-soshiant
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۴۸
من هم اون سخنرانی رو دیدم . . . غیراخلاقی و مغرضانه . . .

چرا تخریب بقیه . . .

چرا مثل قلعه نویی همش از دست های پشت پرده حرف می زنی!!!

Vahid
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۵۴
من هم اون سخنرانی رو دیدم . . . غیراخلاقی و مغرضانه . . .

چرا تخریب بقیه . . .

چرا مثل قلعه نویی همش از دست های پشت پرده حرف می زنی!!!

دستهای پشت پرده !
سعید جان شما به من گفتی این موضوع برات روشن شده و هیچ صحبتی راجب مافیا و ... نكردی , حالا تو سخنرانیت بازم ...

saeed_piero
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۵۵
سلام
من مگه كیا رو تخریب كردم؟
من فقط رفتم به تاریخ مربیگری در جوانان و بزرگسالان نگاه كردم و دیدم تا حالا یك بار هم نشده كه كسی از یوسرهای نسبتا جدید و دسته 3 و پایین تر بیاد و مربی تیم بشه و همه از تیمهای قدیمی هستن(منظور من از گروه خاص) البته جز زمان فولیونه که اون رو هم قدیمیها انتخاب کردن، نکردن؟
من اصلا قصد تخریب کسی رو نداشتم شاید منظورمو بد گقتم ولی عین منظورم اینی بود که بالا گفتم.
حالا هم که ورش داشتم ولی حقش نبود یهو انتقاد کنید بعد غیبتون بزنه
بازم من معذرت می خوام اگر نتونستم منظورمو خوب انتقال بدم

saeed_piero
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۰۱
دستهای پشت پرده !
سعید جان شما به من گفتی این موضوع برات روشن شده و هیچ صحبتی راجب مافیا و ... نكردی , حالا تو سخنرانیت بازم ...
دستهای پشت پرده؟؟؟؟؟
مافیا و ..... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی این حرفا رو گفته؟من؟
دستتون درد نکنه
حالا اینجا شما دارین منو تخریب می کنین یا من؟؟؟ خودتون برین تو وجدان خودتون ببینید واقعا اینطوره که می گین؟؟؟
فقط منتظرین من یه حرفی بزنم تا بریزین سرم خوب چرا باید اینجوری باشه؟؟؟هنوز حرفای منو نشنیدید همه می پرین سرم و انتقاد می کنین
مگه من با شما چی کار کردم جز اینکه طرفدار یه تیم خاصم و شما هم از طرفدارهای اونا خوشتون نمیاد پس درنتیجه من نمی تونم بین شما باشم.آره واقعا اینطوره؟ خوب اگه اینطوره از همون اول می گفتین دیگه.
از همتون ممنونم واقعا کمال لطف شما به منه می رسونه

LA-soshiant
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۱
پس منظورت از گروه خاص که همیشه قدرت دست اوناست، چی بود؟؟؟

فکر می کردیم اون مسئله اینجا حل شده . . .

حالا هم که عوضش کردی . . . ادامه پیدا کنه به قول خودت می شه تخریب

Vahid
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۴
كسی از یوسرهای نسبتا جدید و دسته 3 و پایین تر بیاد و مربی تیم بشه و همه از تیمهای قدیمی هستن(منظور من از گروه خاص)

نگاه كن سعیدجان الن حدود 2 فصله كه دسته های 5و6 راه افتادن , انتظار نداشتی تو انتخابات قبل كسی از اون دسته ها انتخاب بشه ؟ داشتی ؟
بر میگردیم به 4 فصل قبل و انتخابات 2 دوره پیش اونموقع دسته 4 ایران شاید 100-150 یوزر بیشتر نداشت كه اخرش 3 فصل بود تیم داشتن ! انتظار داشتی تو انتخابات شركت كنن و رای بیارن ؟
بر میگردیم به 6 فصل پیش زمانی كه تازه دسته 4 راه افتاده بود و یوزرهای دسته 3 هم نود درصدشون تازه وارد بودن و از پس تیم خودشون بر نمیومدن ( مثل خود من ) حالا انتظار داشتی از دسته 3 كسی انتخاب بشه ؟ داشتی ؟
خوب میرسیم به این دوره از انتخابات , فكر نكنم دسته 5 و 6 رو بشه رو كاندیدهاشون فكر كرد . میشه ؟ دسته 4 هم همونطور , الان نصف تیمهای دسته 4 هم بات هستن .
حالا میمونه دسته 3 , به نظر من كمتر از نصف (نه بیشتر ) مربیهای حاضر در دسته 3 خوب هستن و میتونن حرفی برای گفن داشته باشن .
اما لیگ برتر و دسته 2 : رو 90 درصد مربیهای این دو دسته میشه حساب باز كرد , به خاطر فعالیتشون و ثابت كردن خودشون با اوردن تیمشون به این دسته ها .
خوب مطمئنا كسی كه میخواد رای بده گزینه ایو انتخاب میكنه كه بهترین كارنامرو داشته باشه و شناخته شده باشه .غیر از اینه ؟
-
سعید میشه ازت خواهش كنم اسامی اون گروه خاصو بذاری ؟ به خدا منم میخوام بشناسمشون تا ی موقع گیر این گروه نیفتم .

Vahid
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۷
دستهای پشت پرده؟؟؟؟؟
مافیا و ..... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی این حرفا رو گفته؟من؟
دستتون درد نکنه
حالا اینجا شما دارین منو تخریب می کنین یا من؟؟؟ خودتون برین تو وجدان خودتون ببینید واقعا اینطوره که می گین؟؟؟
فقط منتظرین من یه حرفی بزنم تا بریزین سرم خوب چرا باید اینجوری باشه؟؟؟هنوز حرفای منو نشنیدید همه می پرین سرم و انتقاد می کنین
مگه من با شما چی کار کردم جز اینکه طرفدار یه تیم خاصم و شما هم از طرفدارهای اونا خوشتون نمیاد پس درنتیجه من نمی تونم بین شما باشم.آره واقعا اینطوره؟ خوب اگه اینطوره از همون اول می گفتین دیگه.
از همتون ممنونم واقعا کمال لطف شما به منه می رسونه

سعید متن سخنرانیتو اینجا میزاری تا سوء تفاهم ها رفع بشه .

saeed_piero
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۹
پس منظورت از گروه خاص که همیشه قدرت دست اوناست، چی بود؟؟؟

فکر می کردیم اون مسئله اینجا حل شده . . .

حالا هم که عوضش کردی . . . ادامه پیدا کنه به قول خودت می شه تخریب
چرا حرف تو دهنه من می گذارید؟؟
اول شما دوست من بگو ببینم خدا وكیلی متن سخنرانیه منو خوندی یا نه؟؟
دوم من به هیچ عنوام نگفتم كه "از گروه خاص كه همیشه قدرت دست اوناست " و این یك تهمت آشكار بیشتر نیست.
من گفته بودم كه مربیگری در هتریك ایران متعلق به گروه خاصی نیست و ...(ادامش که در مورد انتخاب رای دهنده ها بود). در مورد گروه خاص هم که قبلا توضیح دادم ولی بازم تاکید می کنم که هیچ وقت نگفتم که همیشه قدرت دست اوناست.
واقعا متاسفم واقعا

LA-soshiant
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۶
ببین آقا سعید . . . من باید متن سخنرانی های فارسی یا فینگلیش رو بخونم که اگه مشکلی داشت به گیم مستر اطلاع بدم.

اطلاع ندادم چون می دونستم خودت عوضش می کنی و بچه ها اعتراض می کنن.

saeed_piero
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۹
نگاه كن سعیدجان الن حدود 2 فصله كه دسته های 5و6 راه افتادن , انتظار نداشتی تو انتخابات قبل كسی از اون دسته ها انتخاب بشه ؟ داشتی ؟
بر میگردیم به 4 فصل قبل و انتخابات 2 دوره پیش اونموقع دسته 4 ایران شاید 100-150 یوزر بیشتر نداشت كه اخرش 3 فصل بود تیم داشتن ! انتظار داشتی تو انتخابات شركت كنن و رای بیارن ؟
بر میگردیم به 6 فصل پیش زمانی كه تازه دسته 4 راه افتاده بود و یوزرهای دسته 3 هم نود درصدشون تازه وارد بودن و از پس تیم خودشون بر نمیومدن ( مثل خود من ) حالا انتظار داشتی از دسته 3 كسی انتخاب بشه ؟ داشتی ؟
خوب میرسیم به این دوره از انتخابات , فكر نكنم دسته 5 و 6 رو بشه رو كاندیدهاشون فكر كرد . میشه ؟ دسته 4 هم همونطور , الان نصف تیمهای دسته 4 هم بات هستن .
حالا میمونه دسته 3 , به نظر من كمتر از نصف (نه بیشتر ) مربیهای حاضر در دسته 3 خوب هستن و میتونن حرفی برای گفن داشته باشن .
اما لیگ برتر و دسته 2 : رو 90 درصد مربیهای این دو دسته میشه حساب باز كرد , به خاطر فعالیتشون و ثابت كردن خودشون با اوردن تیمشون به این دسته ها .
خوب مطمئنا كسی كه میخواد رای بده گزینه ایو انتخاب میكنه كه بهترین كارنامرو داشته باشه و شناخته شده باشه .غیر از اینه ؟
-
سعید میشه ازت خواهش كنم اسامی اون گروه خاصو بذاری ؟ به خدا منم میخوام بشناسمشون تا ی موقع گیر این گروه نیفتم .

خوب وحید جان کاملا منم همچین توقعی نداشتم که مربیهای دسته های 4 و 5 و 6 بیان مربی بشن اما دسته 3 چرا نباید می شده.خوب الانم می گی که نصفشون خوبن ولی دسته 2 و لیگ برتر کاملا شناخته شده و دارای بهترین کارنامه ان،مگه من دارم برخلاف این حرف می زنم یعنی می گم من از اونا بهترم یا تیمهای دسته 3 از اونا بهتره!!؟؟نه اینطور نیست من به تمام حرفایی که می گی اعتقاد دارم و اصلا نمی خوام کسی رو تخریب کنم، شک نکن....
در مورد گروه خاص هم قبلا توضیح دادم و گفتم که منظورم دوستان قدیمیه هتریک هستش.فکر کنم شما بهتر از من این دوستان رو می شناسید ولی این حرف من به معنای مافیا گری یا هر چی دیگه که اسمشو می خواین بزارین نیست

saeed_piero
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۲
ببین آقا سعید . . . من باید متن سخنرانی های فارسی یا فینگلیش رو بخونم که اگه مشکلی داشت به گیم مستر اطلاع بدم.

اطلاع ندادم چون می دونستم خودت عوضش می کنی و بچه ها اعتراض می کنن.

منظورتون رو از این حرف متوجه نشدم!!!!!
یعنی چی اگه مشکلی داشت اطلاع بدم؟؟؟
لطفا واضح بگو عزیزم تعارف نکن

saeed_piero
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۹
اوكی من تسلیم
دیگه نه تو این سایت چیزی می نویسم و نه جای دیگه
چون همه حرفام مغروضانه و غیراخلاقیه و كلا من آدم شرور و ناسالمی هستم
اما به عنوان آخرین حرفم از تمامی كسانی كه من با گفتن حرفام ناراحت شدن یا بهشون بر خورد از صمیم قلب معذرت می خوام من خودمو مقصر می دونم و جایی من اینجا نیست و من لیاقت آشنایی و دوستی با شما رو ندارم.
از تك تك دوستان من جمله دوستان عزیزم: وحید، نوید، مسعودها، علی و دوست گرامیم که متنا رو ترجمه می کنه(ببخشید اسمتون رو نمی دونستم) عذر می خوام و انشاا... این اشتباهات منو ببخشید
موفق و سربلند باشید
به درود

Vahid
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۷
منظورتون رو از این حرف متوجه نشدم!!!!!
یعنی چی اگه مشکلی داشت اطلاع بدم؟؟؟
لطفا واضح بگو عزیزم تعارف نکن

سعید جان , اقا احمدرضا ما مسئول زبان فارسی سایت هستش و پیامهای فارسی یا فینگلیشو باید كنترل كنه .
و در صورت اینكه توهین یا مشكل دیگه ای داشتن گزارش كنه .

LA-soshiant
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۹
یعنی جی ام ازم خواسته که اگر یوزرها قوانین انتخابات رو رعایت نکردند، چون فارسی یا فینگلیش نمی دونه، چه تو کنفرانس و چه بخش معرفی، بهش خبر بدم.

لطفا ناراحت نشید . . . شما که اونا رو پاک کردین . . . حالا چرا از آی آر می خوای بری؟

Ali
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۱۱
اوكی من تسلیم
دیگه نه تو این سایت چیزی می نویسم و نه جای دیگه
چون همه حرفام مغروضانه و غیراخلاقیه و كلا من آدم شرور و ناسالمی هستم
اما به عنوان آخرین حرفم از تمامی كسانی كه من با گفتن حرفام ناراحت شدن یا بهشون بر خورد از صمیم قلب معذرت می خوام من خودمو مقصر می دونم و جایی من اینجا نیست و من لیاقت آشنایی و دوستی با شما رو ندارم.
از تك تك دوستان من جمله دوستان عزیزم: وحید، نوید، مسعودها، علی و دوست گرامیم که متنا رو ترجمه می کنه(ببخشید اسمتون رو نمی دونستم) عذر می خوام و انشاا... این اشتباهات منو ببخشید
موفق و سربلند باشید
به درود

سعید جان انتخابات یه جور رقابته دلیل نمیشه اگر نتونستی موفق بشی بخوای بی انگیزه بشی و اینجا رو ترك كنی(حالا تازه معلوم هم نیست كه نتیجه چی میشه) ممكنه حتی تمام حرفهایی كه میزنی درست باشه و بقیه در اشتباه باشن حالا چون نتونستی كسی رو قانع كنی باید بری؟؟؟؟
.
.
من دوستی دارم كه توی یكی از پاساژهای آبادان مغازه داره تمام كسبه های دیگه همیشه باهاش مشكل دارن ولی حتی 1 كلمه هم حرف غیر منطقی نمیزنه فقط توانایی اینو نداره كه منظورش رو بطور صحیح بیان كنه در مورد متن شما هم من میگم كه 100% همینطور بوده شما مطمئنن قصد توهین یا خراب كردن كسی رو نداشتی فقط نتونستی كه منظورت رو درست بیان كنی یا شاید هم باز درست بیان كردی ولی دیگه مشكل از من بوده كه متوجه نشدم
.
.
در آخر هم امیدوارم این مسائل رو كنار بزاری و در انتخابات تمام سعی خودت رو برای موفق شدن بكنی و باز هم شاهد فعالیتهای مفیدت توی این انجمن باشیم
.

Ma3oud
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۱۲
من میخوام به هوادارام یه شوک وارد کنم ، من از انتخابات کنار کشیدم :apophys:
من به نفع نوید کشیدم کنار :)

هومن
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۲۲
من میخوام به هوادارام یه شوک وارد کنم ، من از انتخابات کنار کشیدم :apophys:
من به نفع نوید کشیدم کنار :)

داداش شوک میدی ، فکر قلب ما رو هم بکن...!!!:acute:

Ehsan_farabi
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۰
saeed jan aslan be timi ke doos dari alaghei nadaram vali be nazaram to harfat ye sedaghati hast man va 3 ta az bachehaye dasteye 5 be to ray dadim omidvaram ke movafagh bashi

masoud_dj
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۱۲
روش نو برای رای جمع کردن

Vahid
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۱۸
روش نو برای رای جمع کردن

ای كاش میشد با صحبت و منطق همه چیو حل كرد .
امیدوارم سر این موضوعات بیخود تیم ملیمون خراب نشه !
خدا انتخابات تیم بزرگسالانو به خیر بگذرونه .

Ali Reza
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۳۵
ای كاش میشد با صحبت و منطق همه چیو حل كرد .
امیدوارم سر این موضوعات بیخود تیم ملیمون خراب نشه !
خدا انتخابات تیم بزرگسالانو به خیر بگذرونه .
برای اون حتما یکی کشته میشه:aggressive:

Ehsan_farabi
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۴۶
مگه من کاندیدم که بخوام رای جمع کنم به هر حال امید وارم هر کی که مربی میشه موفق باشه حداقل ایرانی باشه نه یک بلژیکی
ممنون

Sor3na
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۱۱
من نمیفهمم مربی شدن تیم ملی چه چیزی داره که اینقدر براش جوش میزنید(الان باز میپرید بهم که ما کی جوش زدیم :d)!

یه مسوولیت اضافه و درگیری فکری بیشتره فقط..اتفاقا به نظر من باید جوری باشه که اگر کسی خواست مربی بشه بذاریمش رو سرمون چون نه حقوق میدن به مربی نه چیز اضافه ای داره نه اینکه کمکی به تیم شخص میشه و نه هیچ چیز دیگه..جز اینکه هم باید کلی انتقاد که همیشه هست رو جواب داد،کلی هم فکر کرد که چجوری گل زد و گل کمتر خورد.

مربی فقط یه اجرا کننده نهاییه،در واقع همه ما مربی تیم ملی هستیم و با پرورش بازیکن جوون میتونیم تیم ملی رو موفق کنیم.چرا باید نصف بیشتر بازیکن های شاخ لیگ ها خارجی باشن؟مگه خارجی ها چیکار میکنن که ما نمیتونیم بکنیم؟جز اینکه ما به آینده نزدیک نگاه میکنیم؟چی میشه مثلا یه بار،دوبار یا حتی سه بار خیلی فاجعه شرکت داشته باشیم و سطح لیگ ها بیاد پایین ولی در عوض بعد از سه ماه بازیکنان ایرانی قوی داشته باشیم؟

درگیری ها رو بذارید کنار و به فکر تیم ملی باشید.

hsmoa
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۰۲:۳۸
این نتایجی هست كه تیم جوانان قبل از جام جهانی ودر خود جام جهانی گرفته تا این نتایج را دیدم واقعا سرم درد گرفت این چه فاجعه ای بوده این مطلب 2 دلیل بیشتر نداره

1. بی اهمیتی تمامی ایرانی ها به بازیكن سازی كه البته دلیل اصلی اینه و باید به طور كاملا جدی به اون پرداخت و اگه پرداخته نشه خیانته و باید تمامی ایرانی های هتریك این مساله را جدی بگیرند و حتما به تیم جوانان خودشون اهمیت فراوان بدهند كه این هم به نفع خودشون و هم به نفع تیم ملی كشورشون هست

2.مربی تیم ملی كه با یك انتخاب خوب میتونه این مشكل حل بشه و به نظر من كه مربی قبلی اصلا بدرد تیم ملی ما نمی خوره

02-29-2008 (National Friendly) U-20 Iran - U-20 Crna Gora 2 - 0
03-07-2008 (National Friendly) U-20 Iran - U-20 Latvija 1 - 3
03-14-2008 (World Cup) U-20 Iran - U-20 Scotland 0 - 3
03-21-2008 (World Cup) U-20 Iran - U-20 Shqiperia 0 - 3
03-28-2008 (World Cup) U-20 Suomi - U-20 Iran 1 - 0
04-04-2008 (National Friendly) U-20 Iran - U-20 Pakistan 2 - 0
04-11-2008 (World Cup) U-20 Schweiz - U-20 Iran 8 - 1
04-18-2008 (World Cup) U-20 Iran - U-20 Bulgaria 2 - 8
04-25-2008 (World Cup) U-20 Dominican Republic - U-20 Iran 4 - 0
05-02-2008 (World Cup) U-20 Scotland - U-20 Iran 0 - 1
05-09-2008 (World Cup) U-20 Shqiperia - U-20 Iran 3 - 1
05-16-2008 (World Cup) U-20 Iran - U-20 Suomi 1 - 5
05-23-2008 (National Friendly) U-20 Iran - U-20 Guatemala 0 - 7
05-30-2008 (World Cup) U-20 Iran - U-20 Schweiz 1 - 5
06-06-2008 (World Cup) U-20 Bulgaria - U-20 Iran 4 - 0
06-13-2008 (World Cup) U-20 Iran - U-20 Dominican Republic 1 - 2

پس بیایید تا با هم یك تیم جوانان مقتدر بسازیم

omid
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۱۸
اینها نتیجه ی جوون کردن تیمه
و فولینه هم توی سخنرانیش گفته این دفعه نوبت نتیجه گیریه

asatir
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۲۲
لیست كامل نامزدها رو چطور می شه دید؟

omid
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۲۶
توی قسمت elections

dirtyworm
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۳۶
اینها نتیجه ی جوون کردن تیمه
و فولینه هم توی سخنرانیش گفته این دفعه نوبت نتیجه گیریه

نه اين نتيجه حماقت هستش من و چند نفر ديگه چند بار مثال زديم و دوباره نميگم اونارو چون خسته شدم اون همه بازيكن جوون كه از اونايي كه تو تيم ملي بودن بهتر بودن و فوليونه نبرد چي اونا جوون نبودن ؟ تيم با اونا جوون نميشد ؟ كه تو همون فصل خوب كار كنه و فصل بعد بتونه بهتر باشه ؟
اينارو كي ميتونه توجيه كنه ؟ اصلا هيچ توجيهي نداره هركي بخواد توجيه كنه معلومه ديگه ...

Friend
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۲۸
سلام دوستان من
واقعا من نمیدونم دلیل حمایت دوباره از فولیونه چیه
برای خودم خیلی عجیبه
من فقط میتونم امیدوارم باشم که دوستان ایندفعه با دید باز رای بدن
با تشکر

navidamar
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۲۸
متن سخنرانی من:

با سلام خدمت هت تریک بازان عزیز
اگر من برای انتخابات کاندیدا شدم چند دلیل بیشتر نداشت:
اول اینکه با نزدیک به 12 فصل تجربه توانایی اداره تیم جوانان رو در خودم می بینم.
دوم اینکه با ارتباط نزدیک از طریق انجمن و سایت کلوب با هت تریک بازان تمامی استعدادهای ایرانی رو شناسایی و تمرین دهی می کنیم.
سوم اینکه با ارتباط نزدیک با افراد با تجربه و قدیمی هت تریک از نظرات و تاکتیک های پیشنهادی آنها و سایر علاقمندان استفاده خواهم کرد.
دغدغه اصلی من گسترش هت تریک در ایران و پیشرفت بازیکنان ایرانی از طریق فرهنگ سازی است.

naviddooni
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۲۴
نه اين نتيجه حماقت هستش من و چند نفر ديگه چند بار مثال زديم و دوباره نميگم اونارو چون خسته شدم اون همه بازيكن جوون كه از اونايي كه تو تيم ملي بودن بهتر بودن و فوليونه نبرد چي اونا جوون نبودن ؟ تيم با اونا جوون نميشد ؟ كه تو همون فصل خوب كار كنه و فصل بعد بتونه بهتر باشه ؟
اينارو كي ميتونه توجيه كنه ؟ اصلا هيچ توجيهي نداره هركي بخواد توجيه كنه معلومه ديگه ...

:lol::lol::lol::lol::lol:
:bonk::bonk::bonk:

:crazy2::crazy2::crazy2:
:sorry::sorry::sorry::sorry:
:rofl::rofl::rofl::rofl:

naviddooni
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۲۸
سلام دوستان من
واقعا من نمیدونم دلیل حمایت دوباره از فولیونه چیه
برای خودم خیلی عجیبه
من فقط میتونم امیدوارم باشم که دوستان ایندفعه با دید باز رای بدن
با تشکر

:tease::tease::tease:

Friend
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۲
:tease::tease::tease:
[Only Registered And Activated Users Can See Links]^/aiw/haha.gif زززززززررررررررشک [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Camorani
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۱۴
سلام به همه دوستان...الان رفتم رای بدم دیدم 10 نفر كاندید داره.و البته همه هت تریكم اینجا نمیاد تا از بحث با خبر باشه.برای همین شما كه از این مباحثات خبر دارید رایتون بیشتر ارزش داره و مسلما تاثیرگذاره...اینو گفتم تا بگم تعصب بیجا رو دوستاتون نداشته باشید یا چون فلانی طرفدار رئال مادرید منم برم به اون رای بدم...یكی از دوستنا حرف خوبی زد:"مزبیگری تیم ملی هیچ سودی نداره واسه طرف كه لازم باشه به جون هم بیفتید" واقعا همینطوره پس كسی كه میاد مربی شه یا واقعا میخواد خدمت كنه یا دچار خود كم بینی و یا میخواد این پست رو تجربه كنه.
هت تریك یهسهل ممتنع است ساده است در عین حال پیچیدگی خاص خودشو داره و این موارد با چند فصل تیم داری یا خوندن گیم رولز نمیشه به دست آورد از طرفی با فوتبال واقعی فرق داره و نمیشه شعار ها و برنامه های اونجا رو تو هت تریك داد و پیاده كرد پس به كسی رای بدید كه با تجربه و دلسوز باشه!

هومن
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۳۰
دوستان عزیز بهتره به جای اینکه با هم دعوای الکی کنید ، یه مربی خوب رو انتخاب کنیم . نه کسی رو که تازه اومده تو هتریک و هنوز خیلی جا برای پیشرفت داره . تیم ملی که جای کسب تجربه نیست . حالا اگه کسی طرفدار فلان تیمه که دلیل رای دادن نیستش...
به نظر من تو لیست کاندید های مربی جوانان ، نوید از بقیه یک سر و گردن بالاتره . از بچه های این سایت هم هست و همه میشناسنش . میتونی خیلی راحت بهش کمک فکری هم بدیم . من اینجا از همه ی کسایی که به فکر یک تیم ملی قوی هستن میخوام که به نوید رای بدن . من نه دوسته نویدم و نه این وسط چیزی گیرم میاد . ولی خب آدمیزاد عقل داره و میتونه مقایسه کنه و ببینه که چه کسایی کاندید شدن...!!!:nea:

Friend
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۴۰
سلام دوست من
یعنی شما میگی 14 فصل حضور دلیل انتخاب نوید هست ؟
من نمیدونم چرا نوید و دوستهاش به سابقه ی نوید انقدر تکیه میکنند
به نظر من افتضاحه که شما بعد از 14 فصل تیمتون ماکس 68 بگیره
ضمنا به نظر من چیزی که مهمه سابقه نیست ، مهم ترین چیز علم هتریکه ، تاکتیک چیدنه
فکر میکنم سعید به راحتی میتونه با تاکتیکهایی که میچینه برای تیم جوانان خوبه
با تشکر

Camorani
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۴۱
من خودم به نوید رای دادم و امیدوارم انتخاب شه نمیگم دوستم نیست ولی این دوستی تاثیری در انتخابم نداشته!

هومن
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۲۳
سلام دوست من
یعنی شما میگی 14 فصل حضور دلیل انتخاب نوید هست ؟
من نمیدونم چرا نوید و دوستهاش به سابقه ی نوید انقدر تکیه میکنند
به نظر من افتضاحه که شما بعد از 14 فصل تیمتون ماکس 68 بگیره
ضمنا به نظر من چیزی که مهمه سابقه نیست ، مهم ترین چیز علم هتریکه ، تاکتیک چیدنه
فکر میکنم سعید به راحتی میتونه با تاکتیکهایی که میچینه برای تیم جوانان خوبه
با تشکر

دوست عزیز
14 فصل یعنی بیش از 4 سال حضور در هتریک . کسی که این همه مدت تو هتریک بوده و تو کارش یک روند متعادل رو داشته مطمئنا صلاحیتش از یک تازه وارد بیشتره . در مورد علم هتریک هم خیلی ها هستن که عالمن . اما قبول این مسئولیت سخته . ولی تمام کسانی که به قول شما علم هتریک رو دارن و قدیمیه هتریکن ، نوید رو قبول دارن ...
در مورد آقا سعیدتون هم اون عکسی که وحید گذاشت کاملا بیان کننده ی صلاحیتش بود ....!!!

dirtyworm
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۲
دوست عزیز
14 فصل یعنی بیش از 4 سال حضور در هتریک . کسی که این همه مدت تو هتریک بوده و تو کارش یک روند متعادل رو داشته مطمئنا صلاحیتش از یک تازه وارد بیشتره . در مورد علم هتریک هم خیلی ها هستن که عالمن . اما قبول این مسئولیت سخته . ولی تمام کسانی که به قول شما علم هتریک رو دارن و قدیمیه هتریکن ، نوید رو قبول دارن ...
در مورد آقا سعیدتون هم اون عکسی که وحید گذاشت کاملا بیان کننده ی صلاحیتش بود ....!!!

كدوم يكي رو ميگي كدوم عكس دوباره بزار تا بچه ها ببينن [Only Registered And Activated Users Can See Links] من هيچ مشكلي با نويد ندارم ولي خداوكيلي 14 فصل واسه هتريك خيليه يعني بعد اين همه همش 68 ستاره [Only Registered And Activated Users Can See Links]
در ضمن صلاحيت هيچ ربطي به تازه وارد بودن نداره عزيز اگه نميدونستي حالا بدون [Only Registered And Activated Users Can See Links]
عجب جيگرايي اينجا پيدا ميشه ها [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Camorani
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۴۴
ببخشید من تو یه موضوع موندم این بحث ستاره چیه كه هی مطرح میشه؟ آخه مگه ارتش كه هر كی سابقش بیشتره بیشتر ستاره بگیره...یا هر كی وارد تره تیمش باید بیشتر ستاره بگیره...اگه معیارتون اینه واقعا خیلی سطحی دارید فكر میكنید و حالا حالا ها كار دارید تو هت تریك!10. فصل دیگه هم بگذره تو لیگ برتر كسی بالای 90 ستاره نمیره برای چی طرف بیا حقوق بیخود بده ؟فقط واسه اینكه سابقش داره میره بالا باید زیاد ستاره بگیره!؟؟؟

Ma3oud
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۲
امروز به من یه پیام در مورد انتخابات رسید که یه بابایی گفته بود به من رای بدید
اخطار میکنم اگه کسه دیگهای این کارو کنه ریپورت اسپم میدم :treaten:

omid
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۴
این کلا خلاف قانونه و می تونی به عموان متخلف ازش شکایت کنی نه اسپمر

El Senyor Fosc
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۰۰
ما امروز پای صندوق های حاضر شدیم و رای خود را به درون صندوق انداخته نمودیم :1: :3:

Ma3oud
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۰۹
ما امروز پای صندوق های حاضر شدیم و رای خود را به درون صندوق انداخته نمودیم :1: :3:

ما نیز هتریک خویش را آباد نمودیم

نوید زرنگ بازی درآووردیا ، شیطون :devil2:

Ali Reza
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۱۳
آقا من میرم رای بدم به من اینو میگه
تا زمانی که مدرک ليسانس مربيگری خود را کسب نکرده­ايد، اجازه­ی شرکت در هيچ انتخاباتی را نداريد.

navidamar
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۲۲

در انتخابات بزرگسالان هم این اتفاق افتاد، اگر اون موقع سعید و امید و ... می ذاشتن گفته بشه و رو بشه اینطور نمی شد که هر دفعه شاهد این مسائل باشیم.

navidamar
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۲۳
ما نیز هتریک خویش را آباد نمودیم

نوید زرنگ بازی درآووردیا ، شیطون :devil2:

چه زرنگ بازی؟؟؟ چه کردم مگر؟

Sepehr
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۸
آقا من میرم رای بدم به من اینو میگه
تا زمانی که مدرک ليسانس مربيگری خود را کسب نکرده­ايد، اجازه­ی شرکت در هيچ انتخاباتی را نداريد.
هنوز مدركتو نگرفتی؟:crazy2:

Vahid
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۸

این نشون از ضعف اون كاندید داره .
به نظر من گزارش بده .

Ali Reza
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۰
هنوز مدركتو نگرفتی؟:crazy2:
نه بابا 5 ماه من مدرک گرفتم

Camorani
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۷

باید جلو اینكار گرفته بشه لازم نیست اخطار بدی به هتریك هم نمیخواد بكی همینجا آی دیش و اسم تیمشو بده از هر تنبیهی براش بهتره...هر قانونی اگه درست اجرا شه هیچ فسادی به وجود نمیاد این مصلحت اندیشی و مسامحه كاری ماست كه كارو خراب میكنه.

Lord-Masoud
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۰
بنازم به این وحدت و یكپارچگی :1:

SiaMM
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۴۲

navidamar
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۵۹
سعیــــــــــــــــــــــ ـــــــد من واقعا برات متاسفم
اشتباهی رو مرتکب شدی که دفعه پیش هم دوستات مرتکب شدند.

Reza
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۰۷
سلام،

به نظر من به فولیونه رای بدیم،چون،

طبق درخواست و برنامه های خودش،برای رسیدن به اهدافش زمان بیشتری از 1 دوره درخواست کرده،
و خوب تقریبا همه دارند میگند کارش خوب بوده،ولی در جزییاتی باهاش اختلاف نظر داشتند.این جزییات و این اختلافات کوچیک به نظر من طبیعیه،همونطور که توی این 21 صفحه دیدیم چقدر در کلیات و جزییات اختلاف هست و اینکه،

واقعا مشخص نیست،اگر نوید شد بهتر از فولیونه کار کنه،یا اگر سعید شد به اندازه ی قدیمی ها.یا هرکس دیگه.

ولی یه چیزی مشخصه،
هتریک بازیه که در تعریفش گفته میشه هیچوقت پایانی نداره.
پس،یک دوره ی دیگه فرصت دادن به فولیونه چیزی رو کم نمی کنه از فوتبال ایران.
شاید فولیونه موفق بشه،شاید نشه،میشه بهش زمان داد و منتظر بود.از چی نگران باشیم ؟
هتتریک که تمام نمیشه،استعداد های تازه هم تا ابد متولد خواهند شد مربی تیم ملی هرکسی که باشه.

بزارید یه مربی کارش رو تموم کنه،بعد بریم سراغ بعدی.
اگر نوید خوبه،حرفی نیست،بهش رای می دیم،ولی بزارید بعد ازینکه به مربی قبلی فرصت کافی دادیم.
اگر سعید خوبه،بازم حرفی نیست.

الان خود نوید توی برنامه هاش میگه،70 درصد کار فولیونه رو ادامه می ده،اون 30 درصد هم همون جزیاتیه که گفتم،به نظر من منطقی اینه بزاریم فولیونه 100 درصد کار خودش رو ادامه بده،و دوره بعد مربی بعدی هم 100 درصد کار خودش.

در آخر بگم،
من هم از نتایج فولیونه ناراضی ام،منم با مربی ایرانی موافقم،منم نوید رو قبول دارم،و اتفاقا سعید هم از دوستان یوونتوسی من هست.

ولی،هتتریک فرار نمی کنه.بزارید فولیونه کارش رو تمام کنه،بعد نفر بعدی بیاد.

Ma3oud
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۲۰
چه زرنگ بازی؟؟؟ چه کردم مگر؟

خلاف نکردیا ، یه وقت فکر بد نکنین
آخر انتخابات می گم :alien:

Ma3oud
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۲۱
خود ارسال کننده نامه و نامشو بالا دیدین ، چه کنیم دوستان :rastapop:

Taj
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۲۵
سلام،

به نظر من به فولیونه رای بدیم،چون،

طبق درخواست و برنامه های خودش،برای رسیدن به اهدافش زمان بیشتری از 1 دوره درخواست کرده،
و خوب تقریبا همه دارند میگند کارش خوب بوده،ولی در جزییاتی باهاش اختلاف نظر داشتند.این جزییات و این اختلافات کوچیک به نظر من طبیعیه،همونطور که توی این 21 صفحه دیدیم چقدر در کلیات و جزییات اختلاف هست و اینکه،

واقعا مشخص نیست،اگر نوید شد بهتر از فولیونه کار کنه،یا اگر سعید شد به اندازه ی قدیمی ها.یا هرکس دیگه.

ولی یه چیزی مشخصه،
هتریک بازیه که در تعریفش گفته میشه هیچوقت پایانی نداره.
پس،یک دوره ی دیگه فرصت دادن به فولیونه چیزی رو کم نمی کنه از فوتبال ایران.
شاید فولیونه موفق بشه،شاید نشه،میشه بهش زمان داد و منتظر بود.از چی نگران باشیم ؟
هتتریک که تمام نمیشه،استعداد های تازه هم تا ابد متولد خواهند شد مربی تیم ملی هرکسی که باشه.

بزارید یه مربی کارش رو تموم کنه،بعد بریم سراغ بعدی.
اگر نوید خوبه،حرفی نیست،بهش رای می دیم،ولی بزارید بعد ازینکه به مربی قبلی فرصت کافی دادیم.
اگر سعید خوبه،بازم حرفی نیست.

الان خود نوید توی برنامه هاش میگه،70 درصد کار فولیونه رو ادامه می ده،اون 30 درصد هم همون جزیاتیه که گفتم،به نظر من منطقی اینه بزاریم فولیونه 100 درصد کار خودش رو ادامه بده،و دوره بعد مربی بعدی هم 100 درصد کار خودش.

در آخر بگم،
من هم از نتایج فولیونه ناراضی ام،منم با مربی ایرانی موافقم،منم نوید رو قبول دارم،و اتفاقا سعید هم از دوستان یوونتوسی من هست.

ولی،هتتریک فرار نمی کنه.بزارید فولیونه کارش رو تمام کنه،بعد نفر بعدی بیاد.

من دور قبل کاندید شدم مشترکا دوم شدیم ولی بنظرم فولیه برا این فصل هم باشه بهتره همون طور که اگه کاندید شم با بزگسالان 3 سال وقت میخوام تا تیم بره جام جهانی

Ma3oud
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۲۸
من نمیدونم فولیونه ، اسمشم سخته ، کی بوده و چه کرده ولی مربی باید در دسترس باشه که اون نیست ، همین :hit:

Ma3oud
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۴۰
من نمیخواستم بگم به کی رای دادم یا پیشنهاد بدم که به کی رای بدین ولی وقتی دیدم پیشکسوتا این کارو میکنن منم میخوام بگم :
من به نوید رای دادم ، برنامه هاشم خوندم و قبول دارم ، ولی اگه یه نگاه به فصل قبل بندازین میبینین که یوزرا چه جوری دربه در دنبال معرفی بازیکن به فولیونه بودن ، نوید خیلی دمه دست تر از بقیس ، تازه دلشم واسه هتریک میسوزه ، هرکی با من مخالفه یه سر به کلوب بزنه ، ببینه که چقدر کلوب هتریک فعاله
من مطمئنم در حال حاضر نوید یکی از بهترین کاندیداست و شک ندارم که با اختلاف رای زیادی برنده میشه ، میگی نه 118 بپرس :nuts:

Sir.mAhdi
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۴۶
اقا سلام من به نوید رای دادم

ولی نوید تو که داری مربی تیم میشی باید خودت آکادمی جوانان را راه بندازی پسر

lordamin
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۲۵
من از بین این کندیدا نوید رو از همه بیشتر میشناسم .

نوید روی رای منم حساب کن .

30n4
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۱:۱۰
بهتره بچه ها رایشون رو اعلام نکنن فکر میکنم این یکم روی رای بقیه هم تاثیر بزاره!
البته خود مدیران بهتر میدونن

هومن
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۱:۲۶
كدوم يكي رو ميگي كدوم عكس دوباره بزار تا بچه ها ببينن [Only Registered And Activated Users Can See Links] من هيچ مشكلي با نويد ندارم ولي خداوكيلي 14 فصل واسه هتريك خيليه يعني بعد اين همه همش 68 ستاره [Only Registered And Activated Users Can See Links]
در ضمن صلاحيت هيچ ربطي به تازه وارد بودن نداره عزيز اگه نميدونستي حالا بدون [Only Registered And Activated Users Can See Links]
عجب جيگرايي اينجا پيدا ميشه ها [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

LA-soshiant
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۱:۳۴
ممنون از یادآوریت . . . بررسی می شه!!!

SALAR
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۱:۳۷
رای من هم نوید

Reza
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۳:۱۴
مطمئنی اهل جار و جنجال نیستی ؟ هدف این پست چیزی جز تخریبه ؟
این نوشته ی منه و اون رضا هم منم.

من نمی دونم این دشمنی ها برای چیه ؟ سعید هم مثل بقیه که کاندید شدند داشت بحث می کرد،و داشت برای کاندید شدنش بهرحال تلاش می کرد،حتی اگر شانسی هم نداشته باشه.
ولی اینقدر جو بد بود و برخورد بد بود که آروم آروم همه چیز متشنج شد.نمی گم تقصیر کی بود،ولی بهرحال هیچکس با دید خوبی به سعید نگاه نکرد.

بهرحال،
با گذاشتن این پست،درسته قصدت تخریبه سعیده،ولی منم تخریب می کنی،بقیه یوونتوسی ها هم خراب می کنی.
من هدف دیگه از نوشتن اون متن داشتم،ولی اینطوری با سو استفاده ازش واقعا باعث عذاب وجدان برای من می شید.

کار درستی نیست.به اندازه کافی هم چیز بار سعید کردید اینجا.اونم که بیخیال شد گفت دیگه پست نمیده،همه هم که به نوید رای می دند.پس واقعا مشکلی نیست.

به نظر من منصفانه تر اینه که این پست پاک بشه.
چون با توجه به تمام شدن بحث هدفی جز رو کم کنی نمی تونه داشته باشه.
من اگر می خواستم اون پست رو اینجا بدم اینجا می دادم،و درسته شاید اهمیتی ندید،ولی راضی نیستم این پست اینجا باشه.

نمی دونم...

هومن
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۳:۳۰
مطمئنی اهل جار و جنجال نیستی ؟ هدف این پست چیزی جز تخریبه ؟
این نوشته ی منه و اون رضا هم منم.

من نمی دونم این دشمنی ها برای چیه ؟ سعید هم مثل بقیه که کاندید شدند داشت بحث می کرد،و داشت برای کاندید شدنش بهرحال تلاش می کرد،حتی اگر شانسی هم نداشته باشه.
ولی اینقدر جو بد بود و برخورد بد بود که آروم آروم همه چیز متشنج شد.نمی گم تقصیر کی بود،ولی بهرحال هیچکس با دید خوبی به سعید نگاه نکرد.

بهرحال،
با گذاشتن این پست،درسته قصدت تخریبه سعیده،ولی منم تخریب می کنی،بقیه یوونتوسی ها هم خراب می کنی.
من هدف دیگه از نوشتن اون متن داشتم،ولی اینطوری با سو استفاده ازش واقعا باعث عذاب وجدان برای من می شید.

کار درستی نیست.به اندازه کافی هم چیز بار سعید کردید اینجا.اونم که بیخیال شد گفت دیگه پست نمیده،همه هم که به نوید رای می دند.پس واقعا مشکلی نیست.

به نظر من منصفانه تر اینه که این پست پاک بشه.
چون با توجه به تمام شدن بحث هدفی جز رو کم کنی نمی تونه داشته باشه.
من اگر می خواستم اون پست رو اینجا بدم اینجا می دادم،و درسته شاید اهمیتی ندید،ولی راضی نیستم این پست اینجا باشه.

نمی دونم...

من به خاطر احترام به شما ، اون پست رو پاک کردم...
اما تو این چند روز دوستان شما تو این سایت حرفای....
ولش کن..
من نه سعید رو میشناسم و نه نوید رو . اما این آقا سعید شما وقتی هنوز به قوانین هتریک آگاهی نداره ، چرا کاندید میشه و این همه داستان درست می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟

Reza
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۳:۴۸
به خاطر لطفت ممنونم.

سعید آدم تازه کاری نیست،خیلی هم هتتریک رو می فهمه،اتفاقا من درسته گفتم بهش رای نمی دم ولی قبولش دارم.ولی بهرحال...
به نظر من بهتره این بحث تمام بشه،حالا من یه چیزی میگم،شما یه چیزی میگید باز شروع میشه.

حرفای سعید رو شنیدید،چیزایی هم کشف کردید !
دیگه به هرکسی می خواهید رای بدید خوب.چرا اینقدر دشمنی ها رو ادامه می دید.

بهرحال، بازم ممنون.

هومن
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۳:۵۵
به خاطر لطفت ممنونم.

سعید آدم تازه کاری نیست،خیلی هم هتتریک رو می فهمه،اتفاقا من درسته گفتم بهش رای نمی دم ولی قبولش دارم.ولی بهرحال...
به نظر من بهتره این بحث تمام بشه،حالا من یه چیزی میگم،شما یه چیزی میگید باز شروع میشه.

حرفای سعید رو شنیدید،چیزایی هم کشف کردید !
دیگه به هرکسی می خواهید رای بدید خوب.چرا اینقدر دشمنی ها رو ادامه می دید.

بهرحال، بازم ممنون.

بحث دشمنی نیست . من خواستم به اون کسایی که تو 1-2 صفحه ی قبل از سعید طرفداری الکی میکردن بگم که کارشون درست نیست .
بحث تازه کار بودن نیست . کسی که به قوانین هتریک آگاهی نداره نباید به خودش اجازه ی کاندید شدن بده . اگه هم میدونه و این کارارو میکنه که دیگه هیچی...!!!
منم نمیخواستم وارد این بحثا بشم ولی دیدم که این دوستان یوونتوسی شما دیگه زدن تو جاده خاکی . شاید اگه کمال کاندید میشد من خودم بهش رای میدادم ...!!!

belervich
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۳:۵۸
خانوم ها و اقایان

بس است دیگر . جنگ بس است دیگر . آخر به کدامین گناه ؟ ها ؟ :sors:

همچون این اسماعیلی :focus: در پشت خود انفجاری ول میکنید غافل از انکه خود نیز منفجر میشوید . آخر چرا ؟

Why ؟

مگر ندیدید عاقبت داداشی و داداشهایش را در سریال ماه مبارک ؟ :love01:

بس است دیگر .

.
.
.
.

دیگه لطفا بحث نکنین چون من حالم دیگه از کل کل برای مربیگری تیم ملی بهم خورد . مطمئنم شما هم همین حالت رو دارید .

خواهشن دیگه بحث نکنین . به سلامتی همتون :drinks:

Reza
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۴:۰۵
من نوید رو نمی شناسم،ولی وقتی اینجا رو می خونم میشه دید یه سری رفیق داره،که خوب میان ازش حمایت می کنند.حالا نوید کارش درسته و سابقش زیاده خیلی به چشم نمیاد.

اینم همونطوریه دقیقا..فقط فرقش اینه که سعید ناشناخته تره توی این جامعه...ولی رفیقاش قبولش دارند...خیلی هم کار بدی نکردند...

من نمی گم کار کی درسته و کار کی غلطه،ولی بهرحال اینجا هم خیلی بد موضع گرفته شد علیه سعید،در حدی که داشت به همه ی یوونتوسی ها تعمیم داده می شد.

هومن
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۴:۱۳
من نوید رو نمی شناسم،ولی وقتی اینجا رو می خونم میشه دید یه سری رفیق داره،که خوب میان ازش حمایت می کنند.حالا نوید کارش درسته و سابقش زیاده خیلی به چشم نمیاد.

اینم همونطوریه دقیقا..فقط فرقش اینه که سعید ناشناخته تره توی این جامعه...ولی رفیقاش قبولش دارند...خیلی هم کار بدی نکردند...

من نمی گم کار کی درسته و کار کی غلطه،ولی بهرحال اینجا هم خیلی بد موضع گرفته شد علیه سعید،در حدی که داشت به همه ی یوونتوسی ها تعمیم داده می شد.

من که با این مسایلی که به وجود اومد ، نظرم نسبت به هوادارای یوونتوس بدتر از قبل شده...!!!
منم نوید رو نمشناسم . من میگم به هر کی میخواهید رای بدید اما به سعید رای ندید . به خاطر کارایی که کرده ، تخلفاش ، حرفایی که زده و ....
اگه خودت هم بری و کاندید ها رو ببینی ، متوجه میشی که نوید از بقیه یک سر و گردن بالاتره . پس باید بهش رای داد.
هدف همه ی ما باید انتخاب بهترین باشه . نه اینکه به دوستمون الکی رای بدیم...!!!

Reza
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۴:۱۷
آره متاسفانه منم که پست ها رو می خونم،حس میکنم در برابر یوونتوسی بودن و یوونتوسی ها موضع گرفته شد...
از همین ناراحت بودم...

هومن
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۴:۲۳
آره متاسفانه منم که پست ها رو می خونم،حس میکنم در برابر یوونتوسی بودن و یوونتوسی ها موضع گرفته شد...
از همین ناراحت بودم...

من خودم پایه ی بحث منطقی هستم تا قیامت اما دوستان شما کاری کردن که بحث به بیراهه کشیده شد ....
حالا دیگه مهم نیست ....
امیدوارم دیگه شاهد این جور بحثا تو هتریک نباشم ....!!!

Friend
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۸:۰۷
سلام دوستان من
من برای اون دوستانی که بیشتر از ما توی فروم یوونتوسی ها میچرخن متاسفم
به چیزی جز در آوردن آتو فکر نمیکنند و با خودشون میگند چقدر ما زرنگیم داریم آتو جور میکنیم
اگر فروم هتریک دات آی آر بنا شد ، بخاطر این بود که ایرانی های هتریک با هم دوست بشن ، همدیگه رو بشناسن
من یه سوال از شما دارم ، آیا از سرمربی تیم ملی قوانین هتریک میپرسن ؟ یا ازش میخوان که تاکتیک بچینه ؟
شما دنبال این نیستید که ببینید یه شخص چطوری تاکتیک میچینه ، چون توی تیم ملی تاکتیک چیدن مهمه نه اینکه شما قوانین رو حفظ باشی
من اصلا مخالفم نوید یه سر و گردن از همه بالاتره ، اتفاقا به نظر من افتضاح کار کرده
کسی که 14 فصل توی هتریک باشه چطوری بعد از این همه مدت 68 ستاره بیشتر نمیگیره ؟
من 5 فصله تو هتریک تیمم 55.5 گرفته تازه به زودی 60 هم میشه ، یعنی من نصف نوید بودم و بهتر از نوید کار کردم
من توی هتریک اول به حمید کینگ خیلی اعتقاد دارم که هتریک رو خیلی خوب فهمیده ، چون اون کاندید نشده ، لای کاندیدهای فعلی به نظر من نگاه کنید کی بلد بوده تاکتیک بچینه
من دوست ندارم کسی مخصوصا نوید با خوندن این پستم از دست من ناراحت بشه چون ما توی هتریک در کنار تیم داری دوست داریم که دوستهای جدیدی پیدا کنیم ، بخاطر این اینجا هستیم
در آخر از دوستان میخوام به این سمت و سوها نگاه نکنند و با رفتن به تیم کاندید ببینن چطوری ترکیب چیده ، چه تیمهایی را با چه ستاره هایی برده
اینها مهمه نه اینکه طرف قوانین هتریک رو حفظ نیست
با تشکر

omid
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۸:۳۴
1 نفذ برای من واژه ی رای یوونتوسی ها رو ترجمه کنه!!!

omid
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۸:۴۱
سلام دوستان من
من برای اون دوستانی که بیشتر از ما توی فروم یوونتوسی ها میچرخن متاسفم
به چیزی جز در آوردن آتو فکر نمیکنند و با خودشون میگند چقدر ما زرنگیم داریم آتو جور میکنیم
اگر فروم هتریک دات آی آر بنا شد ، بخاطر این بود که ایرانی های هتریک با هم دوست بشن ، همدیگه رو بشناسن
من یه سوال از شما دارم ، آیا از سرمربی تیم ملی قوانین هتریک میپرسن ؟ یا ازش میخوان که تاکتیک بچینه ؟
شما دنبال این نیستید که ببینید یه شخص چطوری تاکتیک میچینه ، چون توی تیم ملی تاکتیک چیدن مهمه نه اینکه شما قوانین رو حفظ باشی
من اصلا مخالفم نوید یه سر و گردن از همه بالاتره ، اتفاقا به نظر من افتضاح کار کرده
کسی که 14 فصل توی هتریک باشه چطوری بعد از این همه مدت 68 ستاره بیشتر نمیگیره ؟
من 5 فصله تو هتریک تیمم 55.5 گرفته تازه به زودی 60 هم میشه ، یعنی من نصف نوید بودم و بهتر از نوید کار کردم
من توی هتریک اول به حمید کینگ خیلی اعتقاد دارم که هتریک رو خیلی خوب فهمیده ، چون اون کاندید نشده ، لای کاندیدهای فعلی به نظر من نگاه کنید کی بلد بوده تاکتیک بچینه
من دوست ندارم کسی مخصوصا نوید با خوندن این پستم از دست من ناراحت بشه چون ما توی هتریک در کنار تیم داری دوست داریم که دوستهای جدیدی پیدا کنیم ، بخاطر این اینجا هستیم
در آخر از دوستان میخوام به این سمت و سوها نگاه نکنند و با رفتن به تیم کاندید ببینن چطوری ترکیب چیده ، چه تیمهایی را با چه ستاره هایی برده
اینها مهمه نه اینکه طرف قوانین هتریک رو حفظ نیست
با تشکر
خوب.
جواب:
1-دانستن قوانین پیش نیازه ورود به هتریکه البته فکر کنم قوانین رو می دونه ولی رعایت نمی کنه!!!فکرشو بکنید
!% یهو دست جناب سر مربی رو بشه و یکی از تخلفاتش رو بشه می دونین چه آبروریزی برای ایران میشه؟؟؟

2-شما تا وقتی که توی این سطح از هتریک بازی نکنی این موضوع رو درک نخواهی کرد اگه بخوای ستاره هات از یک حد بالاتر بره خقوقت سر به فلک میزنه اتفاقا توی دسته 2 با 68 ستاره خیلی خوبه

3-حالا فصل 14ت رو هم می بینیم

navidamar
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۳۵
من این دو روزه همه مطالب رو در لحظه ارسال خوندم و دوست داشتم به خیلی هاش خودم جواب بدم اما گذاشتم تا بقیه جواب بدن.
در یک کلام بگم کسی که نمی دونه چه جوری ستاره بالا میره و پارامترهاش چیه و توی چه دسته ای چند ستاره خوبه و بده و اصلا میزان حقوق یعنی چی؟ چی باید بگیم بهش؟ تان مالی من جوریه که می تونم در هفته 4-5 میلیارد حقوق بدم اما رنج درست حقوق در دسته 2 این نیست. من می تونم یهو تیمم رو به 75 ستاره هم برسونم اما چه نیازی دارم وقتی با همین رنج حقوق و همین ترکیب دارم به اون چیزی که می خوام می رسم؟ شاید خیلی ها جاه طلب باشن و بخوان روز به روز برن دسته های بالاتر و مقام و ... اما من توی هت تریک دنبال چیز دیگه بودم و تا حالا بهش رسیدم و همه هم می دونن اهدافم چیه.

این مشخصات مسابقات فصل 15 من توی لیگ و کاپ هستش:

قضاوت با خودتون. اگر حرفی زدم یا این مشخصات بازی ها رو گذاشتم فقط به خاطر این بود که بعضی فکر نکنند من خودم زبون ندارم و بقیه ازم طرفداری می کنند.
خدا رو شکر توی این چند روزه (می تونم عکس تمام htmail ها رو بزارم) انقدر میل های محبت آمیز و آرزوی موفقیت بهم ریده که انگیزه ام رو چندان کرده.

navidamar
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۳۶
ببخشید یه کم عکس بزرگه، ولی برای خوانده شدن نیاز بود.

Friend
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۵۵
سلام نوید جان
خواهشا اول لینک عکس رو بزار ، چون خیلی سایزه صفحه رو بهم ریخته
دوم به نظر من وقتی جای پیشرفت داری چرا باید درجا بزنی ؟
کدوم آدم توی هتریک رو میشناسی که جا برای پیشرفت داشته باشه بعد بگه نه من همینجا جام خوبه
شما الان با 14 فصل باید توی لیگ برتر باشی و فکر نکنم توی لیگ برتر ساپورترها کم بدن
اینها دلیل نمیشه ، اگر نمیخوای حقوق بدی تیمتو بکن 25 ستاره ای ، اینطوری دیگه اصلا حقوق نمیخواد بدی کلی هم سود میکنی
ببین نوید جان من گفتم چیزی که مهمه اینها نیست ، مهم اینه که طرف تاکتیک چیدن بلد باشه و بتونه مثلا با تیم 50 ستاره تیم 58 ستاره و بالاتر رو ببره
بهرحال من ترجیح میدم دوستان خودشون تصمیم بگیرن و بفهمن که آدم باید خودش با توجه به چیزهایی که دیده رای بده
اگر من به سعید رای میدم و ازش حمایت میکنم ، چون توی کاپ یوونتوسی ها قدرتشو دیدم
ضمنا داشتن دو تیم در هتریک خلاف نیست ، چون داداشم که تیم گرفت به گیم مستر که میل زدم ، گفتش مشکلی نداره که چند تیم داشته باشی ولی بینشون ترانسفر نداشته باشید
من کسانی رو میشناسم که بالای هفت تیم دارن ، اینها اصلا خلاف قوانین نیست
در آخر به دوستانی که میخوان رای بدن میگم که اصلا شما چیکار به اسم یوونتوس دارید ، ما الان همه هتریکی هستیم و از همه مهم تر ایرانی هستیم ، فکر میکنم الان سه تا کاندید اصلی بیشتر نداریم و اونها نوید و سعید و فولیونه هستن ، میتونید با دیدن بازیهای تیمشون و نتایج و ستاره هایی که گرفتن به راحتی تصمیم بگیرید
فقط امیدوارم نوید عزیز که از فهمیده ترین افراد هتریکه از دسته من ناراحت نشده باشه
با تشکر

Reza
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۳۴
کمال جان من بیخیال !

اصلا این یه بحث بی فایده است ! چی رو می خوای ثابت کنی ؟
اون شخصی که اصلا من رو نمی شناخت احترام گذاشت و پستش رو پاک کرد دیشب.

تو هم ول کن دیگه.

درضمن داشتن دو تیم در هتتریک به هر دلیلی خلافه :

Last but not least, you can only have one team. One more time, it is forbidden to control more than one team. If you control multiple teams, you risk suspension from Hattrick. It won't help if one of your friends registered the team: if you're the one controlling it (giving the orders) you're considered to be the owner. Your team is considered private, which means you can’t let friends or family log in to use your team, or give it away to another person.

(آدرس : Hattrick - Help - House Rules - your behavior )

navidamar
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۴۹
کمال جان من اصلا از دستت ناراحت نشدم. برای اینکه دلیلی برای ناراحتی نیست.
اما سلایق فرق می کنه. و حرفات در مورد تعداد ستاره و حقوق اینها رو اصلا قبول ندارم. من دوست دارم دسته دوم در جایگاه دوم گروهم بمونم و تا هر موقع صلاح بدونم قدرت انجام این کار رو دارم. همونطور که 4 دوره پیاپی هست که توی همین گروه (سه دوره با تفاضل گل کمتر ) نایب قهرمان شدم. و کسی حق نداره برای من تصمیم گیری کنه که من توی چه دسته و گروهی باشم. اگر بخوام می تونم ظرف یک فصل جوری تیمم رو ببندم که با صعود مستقیم به دسته برتر قهرمان ایران هم بشم. هم توانش رو دارم هم بنیه مالی رو. پس در این مورد خواهش می کنم اینو به قصد تخریب و انتقاد از من مطرح نکن.
پ.ن. لطفا بیشتر قوانین هت تریک رو مطالعه کنید.

navidamar
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۵۹
دوم به نظر من وقتی جای پیشرفت داری چرا باید درجا بزنی ؟
با تشکر

من اگر بر فرض مثال برم دسته برتر و قهرمان بشم و بشم تیمی مثل برشا. آخرش چی؟
من نمی دونم شماها چقدر منو می شناسید، اما همه کسانی که منو می شناسن (برداشت خودستایی نشه) می دونن که من تمام وقتمو صرف گسترش هت تریک و آموزش اون کردم، از همون ماه های اول تا همین امروز و الان. یه آدم در روز چقدر وقت اضافه داره که ضرف کارای اضافه بر زندگیش بکنه؟ شاید خیلی ها ترجیح بدن اون وقت رو صرف پیشرفت و اسم و رسم خودشون بکنند اما من اونو صرف گسترش و آموزش هت تریک کردم. این آرمان و دغدغه من هستش نه کسب عنوان و قهرمانی.

LA-soshiant
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۱۵
لطفا جناح بندی یوونتوسی ها و هت تریک.آی آر راه نندازین . . .

امیدوارم کسی که لیاقتش رو داره و برای اثباتش از تخریب بقیه استفاده نمی کنه، رای بیاره

و تیم ملی مون دست آویز جاه طلبی افرادی نشه که برای کل کل و اینکه فلانی رو نذاریم رای بیاره، تو انتخابات شرکت کردن

SALAR
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۰۶
نوید تو خودتا ناراحت نكن.ما كه همگی تو را میشناسیم.كارهاتم برای ما شناخته شدست.ما ا روی احساس رای ندادیم بلكه از روی منطق رای دادیم.حالا هركی هر چی میخاد بگه.

Ma3oud
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۱

مقصر خوده شما بودید که بی خودی ازش حمایت میکردید

Camorani
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۹
من به عنوان یه قدیمی داره خونم به جوش میاد...خیلی دارم جلو خودمو میگیرم ...دیشب داشتم به سعید بندری می گفتم مثه بختك افتادن رو تیم ملی) ولی این پست ها رو ندیده بودم...بابا از جون این تیم ملی چی میخواید دنبال چی هستید ؟ بخدا جز فحش و لعنت بیشتر چیز دیگه نداره . از سعید میخواید بهتر تركیب بچینید؟! اگه ببری بازیو هیچی .اگه ببازی باید حرفای بقیه رو بشنوی.خوبه حالا چیزی نمیدن بابت مربیگری وگرنه چی كار میكردید.خوب چشاتونو باز كنید دورو برتونو نگا كنید از خودتون شروع كنید.آقایون كاندیداها و طرفداراشون هر كار كثیف و یا خوبی كه الان دارید میكنید فردا روز تو زندگی واقعیتون واسه پست و مقام خواهید كرد...و شاید هم در مورد كارهای كثیف شدید تر چون پست و مقام واقعی حداقل یه سودی داره!
واسه خودتون لابی راه انداختید باهم مشورت میكنید..كارای غیر قانونی میكنید.آسمون ریسمون میبافید ...واسه چی؟ به چه قیمتی؟

SALAR
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۴
من به عنوان یه قدیمی داره خونم به جوش میاد...خیلی دارم جلو خودمو میگیرم ...دیشب داشتم به سعید بندری می گفتم مثه بختك افتادن رو تیم ملی) ولی این پست ها رو ندیده بودم...بابا از جون این تیم ملی چی میخواید دنبال چی هستید ؟ بخدا جز فحش و لعنت بیشتر چیز دیگه نداره . از سعید میخواید بهتر تركیب بچینید؟! اگه ببری بازیو هیچی .اگه ببازی باید حرفای بقیه رو بشنوی.خوبه حالا چیزی نمیدن بابت مربیگری وگرنه چی كار میكردید.خوب چشاتونو باز كنید دورو برتونو نگا كنید از خودتون شروع كنید.آقایون كاندیداها و طرفداراشون هر كار كثیف و یا خوبی كه الان دارید میكنید فردا روز تو زندگی واقعیتون واسه پست و مقام خواهید كرد...و شاید هم در مورد كارهای كثیف شدید تر چون پست و مقام واقعی حداقل یه سودی داره!
واسه خودتون لابی راه انداختید باهم مشورت میكنید..كارای غیر قانونی میكنید.آسمون ریسمون میبافید ...واسه چی؟ به چه قیمتی؟واقعا خجالت آوره!

داری اشتباه میكنی.اینجا كسی بدون دلیل حرف نمیزنه.این طرفداری ها هیچ مشكلی نداره.

dirtyworm
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۶
واسه خودتون لابی راه انداختید باهم مشورت میكنید..كارای غیر قانونی میكنید.آسمون ریسمون میبافید ...واسه چی؟ به چه قیمتی؟واقعا خجالت آوره!

لطفا مديران اين پست رو نگاه كنن نگن من بي احترامي كردم به اين ميگن بي احترامي كه به وضوح گفته شده و معلومه به چه كسايي بي احتراممي شده اگه گفتن جيگر تو يه پست كه اونم به شوخي بود توهين هستش پس اينا چي هست واقعا براي بعضي ها آدم متاسف ميشه

SALAR
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۷
منم معتقدم داره بی احترامی میشه.

dirtyworm
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۰
داری اشتباه میكنی.اینجا كسی بدون دلیل حرف نمیزنه.این طرفداری ها هیچ مشكلی نداره.

سالار جان مثل اينكه بعضي از دوستان نميخوان بحث رو تموم كنن و اشكال نداره بزار بگن مگه از ما چيزي كم ميشه ؟

من اصلا به اين چيزها اهميت نميدم ولي يه پيغام برام آقاي سوشيانت فرستاد به خاطر يه شوخي كه كرده بودم گفت بي احترامي كردم ولي نميدونم به اينا چي ميگن كه دوستان ما ميفرستن كلا من به اين بحث هيچ علاقه اي ندارم و دوست دارم تموم بشه [Only Registered And Activated Users Can See Links]

فعلا اون چهارتا رو بچسب [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

dirtyworm
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۳
منم معتقدم داره بی احترامی میشه.
حالا نياين بگين سالار هم يونتوسيه كه داره از حق ما دفاع ميكنه خدا وكيلي دفه اول دارم ميبينمش [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Vahid
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۳
فعلا اون چهارتا رو بچسب [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

دوست عزیز اینجا تاپیك بحث ازاد نیست كه شما دوست داری شوخی و خنده راه بندازی .

Ma3oud
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۵
اولا شما سعی کن تا خاطره 6 تایی رو از ذهنت پاک کنی تا شبا کابوس نبینی :devil2:
دوما این بحثا همیشه تو هر انتخاباتی بوده ، فقطم تو هتریک نیست ، تو همه سایتای بازی و تو همه کشورا همینطوره نمونش تو همین بازر بیتر خودمون

Camorani
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۵
و این پستم در مورد انتخابات میدم....
درسته من موضع به سمت نوید ولی اگه خود نوید اون كاره ...رو میكرد و به یوزرا ایمیل میزد و میگفت به من رای بدید رو انجام میداد خودم اینجا سرزنشش میكردم و مطمئنا نظرم عوض میشد...آدم نباید به هر قیمتی چیزیو به دست بیاره از اون دوستمون كه اسم و آی دی تیمو داد واقعا تشكر میكنم هر چند خودم تا حدودی بو برده بودم كیه...به هر حال ماهم كسایی رو داریم كه بهمون آمار بدن تو دسته های پایین...و البته این شخص مذكور اونجا به طور دیگه ای خواسته بود جلب توجه كنه-با فرستادن یه پیام تشكر ساده تا طرف رو آیدیش كلیك كنه ببینه كیه و تو صفحش ببینه كه یشون كتندید هستن - روش هوشمندانه و در عین حال نا جوانمردانه ای بود.ما كلا خوب بلدیم قانون رو دور بزنیم..من كه جای شما بودم انصراف میدادم و یك توصیه به كسایی كه بعد از این جریان دارم تاكید میكنم بعد از این جریان همچنان دارند طرفداری میكنن اینكه اگه با دونستن این موضوع داری این كارو میكنید پس شما هم راضی به این كار بودید و اگه پاش بیفته از این كا را خواهید كرد..(كما اینكه من اسم یكی از این آقایون رو نمیدونستم الان به گوشم آشنا اومد ..مطمئن نیستم ولی فكر كنم خودشم قبلا از این كارا كرده بود)...هت تریك 100 تا یوزر پاك داشته باشه بهتر از اینه كه 10000 تا چیتر داشته باشه تو همه جا سر هم كلاه میذاریم و قانونو زیر پا !حداقل بذارید هت تریك پاك بمونه!

dirtyworm
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۷
دوست عزیز اینجا تاپیك بحث ازاد نیست كه شما دوست داری شوخی و خنده راه بندازی .

دوست عزيز ميدونم نيست شما ميتوني به مدير گذارش بدي منم اينو به شوخي گفتم تا جو اينجا يه كم عوض بشه مثل شما نميخوام دعوا راه بندازم معلومه كه خوشت مياد از گير دادن از همون اول معلوم بود آدم مياد جو عوض كنه نميزارن كه بعد ميگن توهين ميكني بيا اينم شوخي بود حالا ميگن چرا شوخي ميكني

LA-soshiant
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۸

متوجه منظورتون نمی شم!!

Camorani
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۱
سالار جان مثل اينكه بعضي از دوستان نميخوان بحث رو تموم كنن و اشكال نداره بزار بگن مگه از ما چيزي كم ميشه ؟

من اصلا به اين چيزها اهميت نميدم ولي يه پيغام برام آقاي سوشيانت فرستاد به خاطر يه شوخي كه كرده بودم گفت بي احترامي كردم ولي نميدونم به اينا چي ميگن كه دوستان ما ميفرستن كلا من به اين بحث هيچ علاقه اي ندارم و دوست دارم تموم بشه [Only Registered And Activated Users Can See Links]

حرف حق همیشه سنگینه...

LA-soshiant
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۳
توی پست بعدی متوجه شدم . . .

البته حیف که کار به اینجا کشید ولی اگر واقعا چنین چیزی هست . . . رک و راست بیاید بگید

تا حقیقت برای همه معلوم بشه . . .

omid
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۴
سلام!
10 نفر دارن تاپیکو می خونن الان
من فقط خواستم بگم یه کوچولو آرومتر لطفا مخصوصا آقای Camorani
همین:3:

dirtyworm
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۵
حرف حق همیشه سنگینه...

آقاي سوشيانت حالا با اين پست متوجه منظور چندتا پست قبلي اين دوستمون شدي [Only Registered And Activated Users Can See Links] و از صلح هم چيزي نميفهمه بابا همه دارن ميگن بس كنين فهميدي [Only Registered And Activated Users Can See Links]

LA-soshiant
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۶
ميگم يه كاري بكنيم بريم تو تاپيك دوتا كوچه پايينتر كل بندازيم اينجا بزار دعوا كنن فعلا ما هم بريم كلكل كنيم اونور اينجا بزار بحث انتخابات باشه بهتره [Only Registered And Activated Users Can See Links]

اینجا تاپیک انتخابات مربی تیم ملی جوانانه . . .

بحث رو از مسیر اصلی خارج نکنید . . .

هومن
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۶
دوست عزيز ميدونم نيست شما ميتوني به مدير گذارش بدي منم اينو به شوخي گفتم تا جو اينجا يه كم عوض بشه مثل شما نميخوام دعوا راه بندازم معلومه كه خوشت مياد از گير دادن از همون اول معلوم بود آدم مياد جو عوض كنه نميزارن كه بعد ميگن توهين ميكني بيا اينم شوخي بود حالا ميگن چرا شوخي ميكني

اینجا جای شوخی و خنده نیستش . داریم بحث جدی میکنیم...!!!

Ma3oud
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۸
آقاي سوشيانت حالا با اين پست متوجه منظور چندتا پست قبلي اين دوستمون شدي [Only Registered And Activated Users Can See Links] و از صلح هم چيزي نميفهمه بابا همه دارن ميگن بس كنين فهميدي [Only Registered And Activated Users Can See Links]

مهمترین خصوصیتش اینه که بی طرفه

ویرایش شد

dirtyworm
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۸
اینجا تاپیک انتخابات مربی تیم ملی جوانانه . . .

بحث رو از مسیر اصلی خارج نکنید . . .

خوب اين پست من هم به همين منظور بود