PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تحلیل فنی بازی های فوتبال ایران وجهان

هومن
جمعه ۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۰۵
سلام به همه ی شما عزیزان...
یکی از چیزایی که تو این سایت جاش خیلی خالی بود ، بحث و تحلیل فنی هستش . فوتبال دنیا داره به سمت حرفه ای و تاکتیکی شدن هر چه بیشتر حرکت میکنه . پس هر کی از این قافله عقب باشه ، باخته...!!!!
من این تاپیک رو راه انداختم تا کسایی که فوتبال رو درک میکنن بیان اینجا و با تحلیل های فنی خودشون باعث ارتقای سطح اطلاعات سایرین بشن . پس با مزه پرونی ، خودتون رو سبک نکنید...!!!
بازم تاکید می کنم که این جا ،جای بحث های قرمز و آبی نیستش . فقط بحث فنی . اون هم در سطح بالا...!!!!
امیدوارم این مسئله با استقبال شما روبرو بشه و بار فنی و اطلاعات هممون در کنار هم بالا و بالاتر بره...
از همه ی شما ممنون هستم . امیدوارم من رو کمک کنید تا این تاپیک به جا های خوبی برسه...

هومن
جمعه ۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۶
خودم چراغ اول تاپیک رو با تحلیل فنی بازیه پرسپولیس با پگاه گیلان ، روشن میکنم.

بسم الله الرحمن الرحیم

بازیه پگاه و پرسپولیس که در یک هوای خوب و ساعت مناسب برگزار شد ، شاهد حضور دست کم 90000 تماشاگر مشتاق پرسپولیسی بود که اومده بودن تا بازیه تیم محبوبشون رو ببینن . ولی این تماشاگران تو نیمه ی اول شاهد یک بازیه جذاب نبودن . یکی از دلایل این مسئله ، استرس زیاد بازیکنای پگاه بود که تا سوت پایان بازی هم از بین نرفت . یک دلیل دیگه این مسئله بازی ضعیف کریمی ، زارع و نوری در نیمه ی اول بود . در سیستم 1-3-2-4 پرسپولیس ، نوری و زارع که پل میانی بین دفاع وحمله ی پرسپولیس هستند ، بیشتر در فکر هجوم بودند برای همین بود که در نیمه ی اول بیش از 50 پاس بین سپهر حیدری و آتسو رد و بدل شد . چون این دو کمتر به عقب می آمدند تا توپ گیری کنن . این مسئله باعث سکته در روند بازیه قرمز ها شد . وگرنه میتونستن گل های بیشتری به پگاه سردرگم و پر استرس بزنن . اما مهمترین مسئله ، هر چه بیشتر مشخص شدن نقطه ضعف های پرسپولیس بود . این تیم در دفاع بسیار ناهماهنگ و ضعیف عمل میکنه . یکی در سمت راست دفاعش که همیشه پشت سر مسعود زارعی خالیه .(به همین دلیل بود که نیمه دوم قطبی عوضش کرد) . دوم عمق دفاع پرسپولیس که به بهشتی برای تیم های حریف تبدیل شده . این مسئله در 2 بازیه اخیر کاملا مشهود بوده . طوری که پگاه از این فضا بارها استفاده کرد و 4-5 موقعیت صد در صد گل ایجاد کرد که با بی دقتی مهاجمان پگاه ، درخشش واعظی و مقداری شانس هیچکدام به گل تبدیل نشد . در عوض فاز هجومی پرسپولیس بسیار برنده نشون داد . مثله همیشه ...(البته اگه کریمی رو فاکتور بگیرید) جایی که بهترین بازیکن لیگ ((کریم باقری)) سر حال تر از همیشه حضور داره و در گلسازی وگلزنی ، بسیار موفق عمل میکنه . یه ابراهیم توره ی فرصت طلب رو هم اضافه کنید (البته اصلا به پای خلیلی نمیرسه) . ایوان پتروویچ هم به آرشیتکت تیم تبدیل شده و در کنار کریم ، نبض بازیه پرسپولیس رو در اختیار میگیرن.
در کل این پرسپولیس با توجه به مهره هایی که داره اگه هماهنگ بشه ، میتونه قهرمان آسیا هم بشه . البته فعلا همین هماهنگی ، بزرگترین گمشده ی پرسپولیسه...!!!

بهترین بازیکن : کریم باقری مثله همیشه یک سرو گردن از همه بالاتر بود (علیرغم خراب کردن 2 پنالتی)
بدترین بازیکن : علی کریمی (با تقدیر از مسعود زارعی)
شاید اگر قطبی نمیخواست که به کریمی برای دربی روحیه بده ، تو نیمه ی اول تعویضش میکرد . زارعی هم در فاز هجومی بد کار نمیکنه ولی در برگشتنا خیلی کند و ضعیفه . تو چند صحنه نوری و کریمی جورش رو کشیدن...

ولی نکته ی جالب ، بازیه خوب و یکدست مجتبی شیری هستش که همیشه بدون حاشیه و در خدمت تیم بازی میکنه.
در آخر معتقدم تیم پرسپولیس نمایش متوسطی ارائه داد و پگاه هم خیلی سردرگم و با استرس بازی کرد .

SALAR
جمعه ۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۱۰
تاپیك خوبیه
من موافق این تاپیكم.
بیاید یه بار تو عمرمون جدی باشیم

omid
جمعه ۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۳۲
من هم در صورتی که تاپیک به اسمش وفادار باشه کاملا موافقم

SALAR
جمعه ۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۵۱
من از بازی پگاه و پرسپولیس شروع میكنم.
بازی خوبی بود ولی چیزی كه كاملآ مشخص بود این بود كه پرسپولیس به خاطر بازی هفته دیگه زیاد محافظه كارانه بازی كرد.ولی بازی بدی نبود.
پگاه هم بد نبود ولی مهاجم تموم كننده نداشت.
ولی نظر محمدی خوب گلری كرد و از اون طرف باقری خوب بود.

navidamar
جمعه ۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۰۲
من بازی پرسپولیس - پگاه رو در استادیوم بودم.
تحلیلت رو زیاد قبول ندارم. به نظر من علی کریمی خیلی هم خوب کار کرد و پاس های دقیق و فوق العاده ای می داد. از جایی که ما قرار داشتیم دقیقا میشد آرایش دو تیم رو زیر نظر داشت. متاسفانه تیم پگاه مثل همه تیم های دکتر ذوالفقار نسب بازی رو بسته و دفاعی شروع کرد و یارگیری من تو من در دستور کارشون قرار داشت. به وضوح دیده میشد که مدافع خارجی مامور مهار علی کریمی بود و زمانی که توپ بهش می رسید یک نفر دیگه هم اضافه میشد و اجازه کار رو بهش نمی داد.
این مساله در نیمه اول و به خصوص پیش از گل کریم باقری به چشم می اومد. شاهد مطلب اینکه در 30 دقیقه اول بیش از 50 تا پاس بیت باقری ها و آتسو رد و بدل میشد اما بازی بسته و یارگیری من تو من اجازه ادامه رو پاسکاری به بازیکنان پرسپولیس نمی داد. زارعی (یا محمد) می تونن در صورت هماهنگی بیشتر با علی کریمی جناح راست یا چپ حمله پرسپولیس رو تامین و خطرناک کنند.
بازیکن بد پرسپولیس توی این بازی بدون شک فرانک آتسو بود که در نیمه اول سوتی های بسیار بد و زیادی داد و اعصاب تماشاگرها رو خورد کرد و تعجب می کنم از قطبی که به جای او باقری ها رو تعویض و حیدری رو به زمین آورد.
در کل پرسپولیس بازی خوب و هماهنگی رو از خودش نشون داد و نشون داد در صورت دقت در خط حمله می تونه بیشتر از اینها هم گل بزنه.

Vahid
جمعه ۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۰۶
تحلیلت رو زیاد قبول ندارم. به نظر من علی کریمی خیلی هم خوب کار کرد و پاس های دقیق و فوق العاده ای می داد.

به نظر منم كریمی خیلی خوب بازی كرد و كاملا در خدمت تیم بود و تكروی نمیكرد .
علاوه بر اتسو زارعی هم خیلی بد بازی كرد و تمام توپارو لو میداد و حتی نتونست 1 سانتر بكنه .

هومن
جمعه ۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۴۶
تحلیلت رو زیاد قبول ندارم. به نظر من علی کریمی خیلی هم خوب کار کرد و پاس های دقیق و فوق العاده ای می داد. از جایی که ما قرار داشتیم دقیقا میشد آرایش دو تیم رو زیر نظر داشت. متاسفانه تیم پگاه مثل همه تیم های دکتر ذوالفقار نسب بازی رو بسته و دفاعی شروع کرد و یارگیری من تو من در دستور کارشون قرار داشت. به وضوح دیده میشد که مدافع خارجی مامور مهار علی کریمی بود و زمانی که توپ بهش می رسید یک نفر دیگه هم اضافه میشد و اجازه کار رو بهش نمی داد.
این مساله در نیمه اول و به خصوص پیش از گل کریم باقری به چشم می اومد. شاهد مطلب اینکه در 30 دقیقه اول بیش از 50 تا پاس بیت باقری ها و آتسو رد و بدل میشد اما بازی بسته و یارگیری من تو من اجازه ادامه رو پاسکاری به بازیکنان پرسپولیس نمی داد. زارعی (یا محمد) می تونن در صورت هماهنگی بیشتر با علی کریمی جناح راست یا چپ حمله پرسپولیس رو تامین و خطرناک کنند.
بازیکن بد پرسپولیس توی این بازی بدون شک فرانک آتسو بود که در نیمه اول سوتی های بسیار بد و زیادی داد و اعصاب تماشاگرها رو خورد کرد و تعجب می کنم از قطبی که به جای او باقری ها رو تعویض و حیدری رو به زمین آورد.
در کل پرسپولیس بازی خوب و هماهنگی رو از خودش نشون داد و نشون داد در صورت دقت در خط حمله می تونه بیشتر از اینها هم گل بزنه.

بچه ها لطفا کاملا بی طرف باشید . فقط تحلیل فنی. میخواهید جانبداری کنید برید اینجا:
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

بدون جانبداری و تعصب لطفا. اگه هم طاقت انتقاد فنی از تیم مورد علاقتون رو ندارید ، اینجا

نیایید...!!!(هم آبیا هم قرمزا)

هومن
جمعه ۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۵۰
علاوه بر اتسو زارعی هم خیلی بد بازی كرد و تمام توپارو لو میداد و حتی نتونست 1 سانتر بكنه .

درسته کریمی در خدمت تیم بود .(البته چند بار هم تو دریبل یار مستقیمش ناموفق بود) ولی انتظارات رو بر آورده نکرد . انشاالله روز به روز بهتر بشه تا هم واسه پرسپولیس خوب بازی کنه و هم اگه دایی کوتاه بیاد ، در تیم ملی کمک حال ایران باشه..!!!!

navidamar
شنبه ۶ مهر ۱۳۸۷, ۰۸:۵۵
تو چرا فکر می کنی من دارم جانبداری می کنم؟
اصلا جانب داری در کار نیست. اینجا بحث تحلیل فنی هستش. اگر تو از بازی پرسپولیس بد گفتی و من خوب گفتم دلیل بر جانب داریه؟
به نظر من زارعی فرصت ارسال نداشت. البته یه سانتر خیلی خوب هم کرد که گل توره آفساید شد. به قول خیابانی کار تیمی پرسپولیس حرف نداشت روی این حرکت. حرکتی که علی کریمی شروع کننده اش بود. بازی بسته پگاه در نیمه اول فرصت رو از همه گرفته بود. اگر بخوایم روی یک نیمه قضاوت کنیم پتروویچ هم در نیمه اول افتضاح بود اما نیمه دوم بهتر شد.

هومن
شنبه ۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۲۲
تو چرا فکر می کنی من دارم جانبداری می کنم؟

وقتی میگی که پگاه متاسفانه بسته و دفاعی بازی کرد ، این نظر کارشناسیه ؟؟؟؟؟ این نظر بی طرفانه هستش؟؟؟؟

آیا غیر از اینه که سیستم های دفاعی ، پرسینگ ، یارگیری من تو من ، ندادن فضا به حریف و... همگی در فوتبال روز جهان مرسوم هستند . آیا تمامی تیم های ضعیف دنیا مقابل تیم های قوی 3-4-3 بازی می کنند؟؟؟؟ از دقیقه یک تا نود حمله میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیطرف باشید . منصف باشید . لطفا....!!!!

SALAR
شنبه ۶ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۲۳
بازی استقلال-راه آهن
بازی خوبی بود و هر دو تیم خوب بازی كردند.ولی پیش بینی میشد كه بازی قشنگتری باشه.
برای استقلال كاظمی خیلی خوب بازی كرد و بعدش جان واریو و جباری خوب بودند.و كوشكی و بیك زاده خوب نبودند.دفاع استقلال توی این بازی خوب نبود و انتظارات براورده نشد و اگه این دفاع ترمیم نشه توی بازی های بعد به مشكل میخورند.
راه آهن هم خوب بود ولی بازیكن هاش با استرس بازی كردند.بهترین راه اهن مجتبی زارع بود.

هومن
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۰۰
در روزی که استقلال بد ترین بازی خود در فصل اخیر را به نمایش گذاشت ، توانست با استفاده از موقعیت های اندکش و مقداری چاشنی شانس برنده ی بازی باشد . در این بازی استقلال با سیستم همیشگی خودش 2-5-3 بازی را آغاز کرد ودر طرف مقابل راه آهن با علم به این موضوع ، سیستم دفاعی 1-3-2-4 را انتخاب کرد که در دفاع به چیزی شبیه 0-4-6 تبدیل میشد . به همین دلیل راه آهن در ابتدا برنده ی جنگ میانه ی میدان بود و توانست با همین برتری ، بازی را به استقلال دیکته کند . در کنار این مسئله ، بازی ضعیف بازیکنان استقلال (به خصوص پژمان منتظری) باعث به وجود آمدن موقعیت های زیادی به روی دروازه ی استقلال شد . ماحصل این برتری ، زدن یک گل از جناح راست استقلال بود. جایی که باتوجه به نفوذ های حیدری و بازی ضعیف منتظری ، به اتوبان بیشتر شبیه بود. پس از این گل قلعه نویی که متوجه اشتباه خودش شده بود ، دستور گرم کردن به جباری داد . استقلال با توجه به این که عقب افتاده بود، حملات گسترده ای رو روی دروازه ی راه آهن انجام داد که نتیجه ی آن گل قشنگ پیروز قربانی با ارسال بی نقص خسرو حیدری بود . بعد از این گل عباسفرد که خیلی سنگین و کم انگیزه نشان میداد جای خود را به جباری داد . با آمدن جباری ، استقلال که حالا 1-6-3 بازی میکرد توانست میانه ی میدان را از راه آهن بگیره و گل دوم خودش رو به ثمر برسونه . برهانی با این گل زیبای خودش نشون داد که دوران گل نزنی او به اتمام رسیده . در نیمه ی دوم نیز بازی بیشتر در میانه ی میدان جریان داشت . با آمدن اکبرپور به جای یدالله اکبری ، روند بازی استقلال بهتر شد . اما این راه آهن بود که در دقایق پایانی تیم برتر میدان بود . در مجموع تیم راه آهن خیلی جنگنده و دونده نشان داد . با پرس بسیار شدیدی که در 90 دقیقه انجام داد ، اجازه ی بازیسازی رو از هافبک استقلال گرفت و با نشانه گرفتن فضای پشت سر منتظری و عمق استقلال،توانست موقعیت های متعددی ایجاد کند. در آن طرف استقلال که به ارسال های پیستون هاش دل خوش کرده بود ، با توجه به بازی ضعیف بیگ زاده و حیدری ، راه به جایی نبرد و تنها با خلاقیت جان واریو و جباری توانست چند موقعیت ایجاد کند. به نظر من دفاع استقلال بسیار سست و ناهماهنگ نشون داد . از بازی بسیار بد کاظمی (مثل بازی های گذشته) هم نمیشه گذشت .اکبری هم مثل بازی قبل ، سرحال نبود. این استقلال هنوز کار داره...!!!

navidamar
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۴۴
وقتی میگی که پگاه متاسفانه بسته و دفاعی بازی کرد ، این نظر کارشناسیه ؟؟؟؟؟ این نظر بی طرفانه هستش؟؟؟؟
من کارشناس نیستم و از دید یک تماشاچی بازی بسته و دفاعی جای تاسف داره، چون زیبایی بازی در بازی هجومی و رو به جلو هستش.

هومن
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۶
من کارشناس نیستم و از دید یک تماشاچی بازی بسته و دفاعی جای تاسف داره، چون زیبایی بازی در بازی هجومی و رو به جلو هستش.

کاش دیروز استادیوم بودی تا می دیدی که بازی تدافعی یعنی چی ....!!!!
در ضمن تو فوتبال روز دنیا دیگه فوتبال زیبا ارزشی نداره . مهم نتیجه گیریه .

omid
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۱۱
بازی دیشب بارسلون رو دیدی؟؟؟
شک نکن که بازی زیبا نهایتا پیروزی رو به ارمغان میاره!!
حالا شاید یکی 2 بازی نتیجه نیاد ولی در نهایت نتیجه میده

Ali Reza
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۲۱
بارسلونا انقد قشنگ بازی میکنه که آدم دوست داره هر شب بازی بارسا باشه.

هومن
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۲۳
بازی دیشب بارسلون رو دیدی؟؟؟
شک نکن که بازی زیبا نهایتا پیروزی رو به ارمغان میاره!!
حالا شاید یکی 2 بازی نتیجه نیاد ولی در نهایت نتیجه میده

امید جان من که از دیشب تا حالا ، تو شوک هستم .این بارسلونا چقدر زیبا بازی کرد . تو شوک بودنم هم به دلیل بازیه فوق العاده لیونل مسی هستش . تو که بازی رو دیدی . یه گل اتفاقی و یک پنالتی نادرست بود که باعث برد بارسا شد . اما انصاف بده که بارسا اصلا تاکتیک خاصی نداشت . فقط روی درخشش مهره های خودش مثل هانری ،مسی ، ژاوی و... حساب باز کرده بود . تیم حریف هم تیم نبود . ال کلاسیکو دیدن داره ...!!!
( نا گفته نماند که من بارسایی خفنی هستم)

omid
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۳۰
نه
نه
نه
درسته گلش شانسی بود ولی دهها موقعیت هم با بدشانسی از دست دادند
بارسا تاکتیک خاصی نداشت؟؟
ندیدی چقدر از سمت راست خودشون حمله می کردن؟؟
با این یارو الکس
اتفاقا توی این بازی اتویو و هانری بد بازی کردند!

Ali Reza
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۳۴
امید جان من که از دیشب تا حالا ، تو شوک هستم .این بارسلونا چقدر زیبا بازی کرد . تو شوک بودنم هم به دلیل بازیه فوق العاده لیونل مسی هستش . تو که بازی رو دیدی . یه گل اتفاقی و یک پنالتی نادرست بود که باعث برد بارسا شد . اما انصاف بده که بارسا اصلا تاکتیک خاصی نداشت . فقط روی درخشش مهره های خودش مثل هانری ،مسی ، ژاوی و... حساب باز کرده بود . تیم حریف هم تیم نبود . ال کلاسیکو دیدن داره ...!!!
( نا گفته نماند که من بارسایی خفنی هستم)
اصلا با حرفت موافق نیستم.بارسلونا الان با پپ گئواردیلا خیلی هم با تاکتیک بازی میکنه.حالا توپا نمیره تو گل دلیل بر بی تاکتیکی نیست

Ali Reza
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۳۵
نه
نه
نه
درسته گلش شانسی بود ولی دهها موقعیت هم با بدشانسی از دست دادند
بارسا تاکتیک خاصی نداشت؟؟
ندیدی چقدر از سمت راست خودشون حمله می کردن؟؟
با این یارو الکس
اتفاقا توی این بازی اتویو و هانری بد بازی کردند!
الکس کیه؟
نکنه دنی آلوز می گی

Nillo
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۱۶
نه dge !!!!

الکسو میگه!!!!!

SALAR
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۵۰
بچه ها به نظر شما برای دربی بهترین تركیب چیه؟
برای هر دو تیم و خواهشآ فنی باشه نه تعصبی

هومن
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۱۸
بچه ها به نظر شما برای دربی بهترین تركیب چیه؟
برای هر دو تیم و خواهشآ فنی باشه نه تعصبی

پرسپولیس به نظرم تو این بازی هم 1-5-4 بازی میکنه . به نظر من این ترکیب میتونه ایده ال باشه...:

----------------------------------------- مهدی واعظی----------------------------------------------------

---مجتی شیری-----------سپهر حیدری -----------------فرانک آتسو ---------------علیرضا محمد ---

------------------------------ کریم باقری ------------------ پژمان نوری----------------------------------

--------واحدی نیکبخت --------------------علی کریمی---------------------ایوان پتروویچ-------------

-------------------------------------------ابراهیم توره/ دی کارمو---------------------------------------

به نظر من استقلال بهتره برای به دست آوردن میانه ی میدان ، 1-6-3 بازی کنه . از نظر من ای بهترین ترکیبه :

----------------------------------------- وحید طالبلو----------------------------------------------------

----------------پیروز قربانی------------بیژن کوشکی -----------------هادی شکوری----------------

----------------------------------------- پژمان منتظری-------------------------------------------------

---- هاشم بیگ زاده ------ ید الله اکبری ----------- جان واریو -------------خسرو حیدری-----------

-------------------------------------------مجتبی جباری------------------------------------------------

------------------------------------------سیاوش اکبر پور----------------------------------------------

هر دو تیم تو فاز همجومی قدرتمند عمل میکنند و در فاز دفاعی کند و نا هماهنگ هستند . به همین دلیل می توان انتظار یک دربی پر گل رو داشت . به شخصه معتقدم در این بازی موقعیت های گل متعددی بر ای هر دو تیم به وجود خواهد آمد . هر تیمی که بهتر از این موقعیت ها استفاده کنه ، برنده ی دربی 65 خواهد بود....!!!!

Ali Reza
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۲۴
پرسپولیس به نظرم تو این بازی هم 1-5-4 بازی میکنه . به نظر من این ترکیب میتونه ایده ال باشه...:

----------------------------------------- مهدی واعظی----------------------------------------------------

---مجتی شیری-----------سپهر حیدری -----------------فرانک آتسو ---------------علیرضا محمد ---

------------------------------ کریم باقری ------------------ پژمان نوری----------------------------------

--------واحدی نیکبخت --------------------علی کریمی---------------------ایوان پتروویچ-------------

-------------------------------------------ابراهیم توره/ دی کارمو---------------------------------------

به نظر من استقلال بهتره برای به دست آوردن میانه ی میدان ، 1-6-3 بازی کنه . از نظر من ای بهترین ترکیبه :

----------------------------------------- وحید طالبلو----------------------------------------------------

----------------پیروز قربانی------------بیژن کوشکی -----------------هادی شکوری----------------

----------------------------------------- پژمان منتظری-------------------------------------------------

---- هاشم بیگ زاده ------ ید الله اکبری ----------- جان واریو -------------خسرو حیدری-----------

-------------------------------------------مجتبی جباری------------------------------------------------

------------------------------------------سیاوش اکبر پور----------------------------------------------

هر دو تیم تو فاز همجومی قدرتمند عمل میکنند و در فاز دفاعی کند و نا هماهنگ هستند . به همین دلیل می توان انتظار یک دربی پر گل رو داشت . به شخصه معتقدم در این بازی موقعیت های گل متعددی بر ای هر دو تیم به وجود خواهد آمد . هر تیمی که بهتر از این موقعیت ها استفاده کنه ، برنده ی دربی 65 خواهد بود....!!!!
استقلال 3-5-2 بازی می کنه.میگن جانواریو مصدوم شده.(خبر قطعی ندارم)

Ali Reza
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۲۷

بعدش برای پرسپولیس مازیار حتما بازی می کنه.به جای علیرضا محمد مسعود زارع بازی می کنه.
به احتمال 90 درصد نیکبخت روی نیمکته.:unknw:

هومن
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۴۵
بعدش برای پرسپولیس مازیار حتما بازی می کنه.به جای علیرضا محمد مسعود زارع بازی می کنه.
به احتمال 90 درصد نیکبخت روی نیمکته.:unknw:

علی جون من نظرم رو گفتم و اون چیزی که به نظر من بهترینه . کاری ندارم قطبی جمعه ترکیب رو چه جوری میچینه.
اگه گفتم پژمان بازی کنه بهتره چون کریم میل هجومی داره و یک نفر باید اونو پوشش بده که پژمان بهتر از مازیاره . (اصلا مازیار زارع هم تو فاز دفاعی ضعیفه نسبت به پژمان و هم خیلی هجومی بازی میکنه . انگار نه انگار که وظایف دفاعی داره) . اگه مسعود زارعی بازی کنه که نون استقلال تو روغنه . چون خیلی نفوذ میکنه و تو برگشتها خیلی کنده . چند دفعه کریمی و پژمان جورش رو کشیدن . از همین فضا دیدی که پگاه چقدر استفاده کرد . نیکبخت رو هم که مطمئن باش بازی میکنه . به حرف روزنامه ها گوش نکون...!!!

Ma3oud
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۱۶

به نظر من پرسپولیس با ترکیب همیشگیش میاد ، نیکبخت احتمالن رو نیمکته و توره هم فوروارده

اقا هومن اتفاقا استقلال اگه با این ترکیب بازیکنه که فاتحش خوندس ، اولا اگه با 3 دفاع بازی کنه تعطیله چون وحشتناک فضا به پرسپولیس میده
و من دوست دارم با 3 تا دفاع بازیکنه ، اشتباه نکن چون میانه میدان اصلا تو این بازی مهم نیست ، تو این بازی مهم فضاهای خالی پشت دفاع ها و کناره های زمینه و در ضمن احتمالا امیر 2 تا دفاعی میزاره

هومن
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۵۷
به نظر من پرسپولیس با ترکیب همیشگیش میاد ، نیکبخت احتمالن رو نیمکته و توره هم فوروارده

اقا هومن اتفاقا استقلال اگه با این ترکیب بازیکنه که فاتحش خوندس ، اولا اگه با 3 دفاع بازی کنه تعطیله چون وحشتناک فضا به پرسپولیس میده
و من دوست دارم با 3 تا دفاع بازیکنه ، اشتباه نکن چون میانه میدان اصلا تو این بازی مهم نیست ، تو این بازی مهم فضاهای خالی پشت دفاع ها و کناره های زمینه و در ضمن احتمالا امیر 2 تا دفاعی میزاره

بی طرف صحبت کن مسعود جان... (واسه باره صدم گفتم)
در ضمن یه چیزی بگم که ممکنه واستون جالبه . استقلال در دفاع 1-4-5 بازی میکنه . یعنی حیدری و بیگ زاده با دفاع استقلال تو یک خط قرار میگیرن . من اینو بازیه راه آهن تو استادیوم دیدم که واسم جالب بود...

SALAR
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۵۸
منم تقریبا نظر هومن را قبول دارم یعنی موقعیت گل زیادی ایجاد خواهد شد.
استقلال احتمالآ 3-6-1 بازی میكنه و با تركیب: طالبلو-قربانی-كوشكی-منتظری-كاظمی-خسرو حیدری-امیرابادی-جباری-جان واریو-اكبرپور-مجیدی
پرسپولیس هم با 4-2-3-1 و تركیب: واعظی-آتسو-حیدری-شیری-محمد-باقری-زارع-نوری-كریمی-پتروویچ-نیكبخت
توی این بازی تجربه حرف اولا میزنه و هر دو تیم با بازیكن های با تجربشون به زمین میاند.
فقط خداكنه داور بازی را خراب نكنه.

SALAR
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۰۰:۴۸
این جا برای بررسی مسائل داوریه.در این تاپیك میتونید با دلیل و منطق و به دوری از احساسات به جامعه داوری كمك كنید تا فوتبال كشور پیشرفت كنه.
فقط دقت كنید كه مسائل با دلیل باشه و با تعصب و احساسات رفتار نكنید و به كسی هم توهین نكنید.

lordamin
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۰۲:۱۷
سالار تاپیک خوبی زدی ولی فکر نکنم زیاد دووم بیاره و به زودی بسته میشه .

alex_irooni
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۰۲:۱۹
راست میگه امین . ما هتتریكی ها خیلی مسایل مهمتر از اینها داریم كه در موردش بحث كنیم .

omid
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۸
این جا برای بررسی مسائل داوریه.در این تاپیك میتونید با دلیل و منطق و به دوری از احساسات به جامعه داوری كمك كنید تا فوتبال كشور پیشرفت كنه.
فقط دقت كنید كه مسائل با دلیل باشه و با تعصب و احساسات رفتار نكنید و به كسی هم توهین نكنید.

من اشکالی توی تاپیک نمی بینم
فقط اینجا نیاین به داور بد و بیراه بگید و هی بگید چه میدونم عنایت حیا کن....
بیاید نظراتونو بگید
با کنترل احساسات

SALAR
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۴
ایشالله اگه بچه ها رعایت كنند بسته نمیشه.

Matrix23
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۱۰
خب! من شروع میكنم :pleasantry:

كل بازیهای لیگ ی طرف, این 2 تا بازیه دربی, ی طرف.
داور بازیم كه سعد كمیله و با دوتا شاه! كمك ایرونی و ی داور چهارم, به نام یدالله جهانبازی :pardon:

سعد كمیل كه ی داور خونسردی كه با توجه به این نكته كه حتما قبل بازی باهاش صحبت میشه كه بازیو رو دور از جنجال و برخورد اداره كنه, مطمئنا بازیه پر سوتی رو خواهیم داشت. (هنوز بازیه قبلیش رو یادم نرفته كه سوت بازی كه زد, داشت به بازیكنا اشاره میكرد كه دست همدیگر رو بگیرن!!)
بگزریم, داوری این بازی پر سوت خواهد بود كه واسه هر برخوردی, سوت میزنه و تند تند جریان بازی میافته. تو این جور بازیها كه داور با سوتهاش سرعت بازیو میگیره, معمولا بازی, كند و كم گل و سرد میشه .

اما برداشت من :pleasantry: :با توجه به 2 كمك داور ایرونی كه همواره تو همه صحنه ها عقب هستند و داور وسطی در حد كمیل بازی ی مقداری به خشونت كشیده میشه. جفات تیمها (مخصوصا پرسپولیس كه از ابتدای فصل مدیر عاملشون كری خونی رو شروع كرده بود) واسه برد میان. قلعه نویی هم هیچ وقت به پرسپولسی نباخته كه خودش ی نكته مثبتی میتونه باشه. و از همه مهمتر, اگه ی مقداری داوری بد باشه و سوتهای مشكوكی زده شه و سكوها شلوغ شه, دیگه دیگه...
حواشی بازی دیدن داره (با توجه به كنده كاری خارج استادیوم برای گاز كشی و وجود سنگهای فراوان :aggressive: )

SALAR
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۲۱:۳۳
به نظر من اگه كمك داور ها هم خارجی بودند بهتر بود.

Sepehr
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۵۴
دربی شصت و پنجم هم با تساوی یک بر یک به پایان رسید تا این نتیجه از نظر جدول و امتیاز یشتر باب میل سرخپوشان پرسپولیس باشد تا آبی ها اما آنچه واضح است، عملکرد پرسپولیس و آمار نشان دهنده آن است که سرخپوشان از هر جهت نسبت به رقیب سنتی خود برتری کاملا محسوسی داشتند.
بازی دیروز در حالی آغاز شد که افشین قطبی با توجه به نوع خاص بازی دیروز و البته سرماخوردگی پتروویچ مجبور به ایجاد تغییر در ترکیب تیمش شد. حضور نیکبخت بجای پتروویچ.
هرچند نیکبخت در بازی با استقلال سعی داشت با توجه به انگیزه هایی که برای این بازی دارد خودی نشان بدهد اما او آن نیکبختی نبود که انتظارش را داشتیم.
15 دقیقه ابتدایی بازی با میدان داری سرخپوشان آغاز شد که در طی همین دقایق شوت فنی باقری ، باعث غافلگیری طالب لو شد که البته با اقبال بلند استقلا لی ها این توپ به دیرک دروازه برخورد کرد. این اتفاق در دقیقه 4 افتاد. مطمئن باشید این توپ وارد دروازه می شد امیر قلعه نوعی دیگر حرفی برای گفتن نداشت. در دقیقه 8 ضربه هوک حسین کاظمی درون محوطه جریمه استقلال بر روی سپهر حیدری میتوانست اعلام یک ضربه پنالتی و اخراج این بازیکن را در پی داشته باشد اما سعد کمیل این صحنه را ندید. دقیقه 12 ابراهیم توره یک موقعیت عالی را برای پرسپولیس به اوت زد تا در طی کمتر از 10 دقیقه استقلال و قلعه نوعی سه بار مدیون شانس بالای خود باشند.
این صحنه ها نشان دهنده آن است که پرسپولیسی ها میتوانستند در همان ابتدای بازی کار استقلال را تمام کنندو از دقیقه 15 تا 30 بازی به تعادل کشیده شد که البته برهانی یکی دو موقعیت نصفه نیمه برای آبی ها خلق کرد. در دقیقه 33 کریمی یکی از بهترین موقعیت های بازی را از دست داد تا هنرنمائی خودش را تکمیل نکرده باشد. و البته در یک قدمی دروازه پرسپولیس ، این واعظی بود که ضربه برهانی را برگشت داد.
اما آغاز نیمه دوم با گل استقلال آغاز شد و در ادامه کار بازی تقریبا روند یک گله شدن را در پیش گرفت تا اینکه ضربه کاشته نیکبخت به دیرک دروازه برخورد کرد تا اینکه تنها مستحق گل زدن در پرسپولیس این تیم را به گل رساند و البته بازی را به تساوی کشید.
آمار پایان بازی بسیار جالب توجه بود.
پرسپولیس صاحب 10 ضربه کرنر شد در حالیکه استقلال فقط 1 کرنر در طول بازی زد.
پرسپولیس 5 شوت به سمت دروازه داشت و استقلال فقط 2 شوت.
پرسپولیس 26 سانتر بر روی دروازه آبی ها انجام داد در حالیکه این آمار برای استقلالی ها فقط 6 سانتر بود و در آخر 61% بازی در اختیار پرسپولیس و 31% هم استقلال.
اما بحث اصلی ما دقیقا از همین جا شروع میشود و نوع بازی پرسپولیس و آمار های ارائه شده سوالاتی را به ذهن متبادر میکند.
برای یک تیمی که به قول قطبی ادعای بین المللی شدن دارد، اینکه صاحب 10 ضربه کرنر بشود و از هیچکدام آنها استفاده ای نبرد، نمی تواند نشان دهنده عملکرد مناسب یک تیم باشد.
این بازی نشان داد که غیبت پتروویچ چقدر میتوانست برای پرسپولیس گران تمام شود که صد البته با حضور همین بازیکن بود که پرسپولیس بیش از پیش بر دروازه استقلال فشار آورد.
بدون تعارف تیم قطبی هنوز نمی تواند آنطور که باید و شاید در برابر تیمی که چند لایه دفاع می کند صاحب موقعیت مسلم گل گردد. اینکه قطبی باز هم تمایل به ارسال سانتر بر دروازه استقلال دارد در حالیکه دفاع استقلال با حضور قربانی ، منتظری و شکوری که همگی سرزن هستند و در ادامه کوشکی نیز به آنها اضافه میشود جای تعجب دارد.
افشین قطبی دی کارمو را به بازی می آورد در حالیکه او اولین بازیش را برای پرسپولیس انجام میداد و با تیم هم هماهنگ نبود. شاید حضور یک فوروارد سرعتی مثل خیرخواه که اتفاقا بازی بر روی زمین را هم خوب بلد است ، بیشتر به کار پرسپولیس می آمد تا دی کارموی نا آماده و ناهماهنگ.
موضوع دیگر به دفاع خصوصا دفاع مرکزی تیم بازمیگردد. در آنالیز قبل از بازی هم گفته بودیم که پرسپولیس در دفاع خصوصا دفاع مرکزی ضعف دارد و این ضعف از بازی با پگاه کاملا عیان شد. بی تعارف دفاع پرسپولیس بر روی زمین و البته روی سرعت ضعف دارد و به عقیده نگارنده چینش دفاعی قطبی باعث هرز رفتن و البته مشکلات فوق الاشاره میگردد.
هرز رفتن مجتبی شیری و مسعود زارعی منظور ماست. به عنوان یک پیشنهاد به قطبی میگوئیم که اگر شیریبه دفاع مرکزی ملحق شود و محمد به سمت چپ برود، در سمت راست میتوان از زارعی بهتر استفاده کرد. در واقع با این چینشی که گفتیم پرسپولیس میتواند از توانایی های محمد و زارعی توامان استفاده کند.

هومن
يکشنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۷, ۰۱:۳۹
دربی شصت و پنجم هم با تساوی یک بر یک به پایان رسید تا این نتیجه از نظر جدول و امتیاز یشتر باب میل سرخپوشان پرسپولیس باشد تا آبی ها اما آنچه واضح است، عملکرد پرسپولیس و آمار نشان دهنده آن است که سرخپوشان از هر جهت نسبت به رقیب سنتی خود برتری کاملا محسوسی داشتند.
بازی دیروز در حالی آغاز شد که افشین قطبی با توجه به نوع خاص بازی دیروز و البته سرماخوردگی پتروویچ مجبور به ایجاد تغییر در ترکیب تیمش شد. حضور نیکبخت بجای پتروویچ.
هرچند نیکبخت در بازی با استقلال سعی داشت با توجه به انگیزه هایی که برای این بازی دارد خودی نشان بدهد اما او آن نیکبختی نبود که انتظارش را داشتیم.
15 دقیقه ابتدایی بازی با میدان داری سرخپوشان آغاز شد که در طی همین دقایق شوت فنی باقری ، باعث غافلگیری طالب لو شد که البته با اقبال بلند استقلا لی ها این توپ به دیرک دروازه برخورد کرد. این اتفاق در دقیقه 4 افتاد. مطمئن باشید این توپ وارد دروازه می شد امیر قلعه نوعی دیگر حرفی برای گفتن نداشت. در دقیقه 8 ضربه هوک حسین کاظمی درون محوطه جریمه استقلال بر روی سپهر حیدری میتوانست اعلام یک ضربه پنالتی و اخراج این بازیکن را در پی داشته باشد اما سعد کمیل این صحنه را ندید. دقیقه 12 ابراهیم توره یک موقعیت عالی را برای پرسپولیس به اوت زد تا در طی کمتر از 10 دقیقه استقلال و قلعه نوعی سه بار مدیون شانس بالای خود باشند.
این صحنه ها نشان دهنده آن است که پرسپولیسی ها میتوانستند در همان ابتدای بازی کار استقلال را تمام کنندو از دقیقه 15 تا 30 بازی به تعادل کشیده شد که البته برهانی یکی دو موقعیت نصفه نیمه برای آبی ها خلق کرد. در دقیقه 33 کریمی یکی از بهترین موقعیت های بازی را از دست داد تا هنرنمائی خودش را تکمیل نکرده باشد. و البته در یک قدمی دروازه پرسپولیس ، این واعظی بود که ضربه برهانی را برگشت داد.
اما آغاز نیمه دوم با گل استقلال آغاز شد و در ادامه کار بازی تقریبا روند یک گله شدن را در پیش گرفت تا اینکه ضربه کاشته نیکبخت به دیرک دروازه برخورد کرد تا اینکه تنها مستحق گل زدن در پرسپولیس این تیم را به گل رساند و البته بازی را به تساوی کشید.
آمار پایان بازی بسیار جالب توجه بود.
پرسپولیس صاحب 10 ضربه کرنر شد در حالیکه استقلال فقط 1 کرنر در طول بازی زد.
پرسپولیس 5 شوت به سمت دروازه داشت و استقلال فقط 2 شوت.
پرسپولیس 26 سانتر بر روی دروازه آبی ها انجام داد در حالیکه این آمار برای استقلالی ها فقط 6 سانتر بود و در آخر 61% بازی در اختیار پرسپولیس و 31% هم استقلال.
اما بحث اصلی ما دقیقا از همین جا شروع میشود و نوع بازی پرسپولیس و آمار های ارائه شده سوالاتی را به ذهن متبادر میکند.
برای یک تیمی که به قول قطبی ادعای بین المللی شدن دارد، اینکه صاحب 10 ضربه کرنر بشود و از هیچکدام آنها استفاده ای نبرد، نمی تواند نشان دهنده عملکرد مناسب یک تیم باشد.
این بازی نشان داد که غیبت پتروویچ چقدر میتوانست برای پرسپولیس گران تمام شود که صد البته با حضور همین بازیکن بود که پرسپولیس بیش از پیش بر دروازه استقلال فشار آورد.
بدون تعارف تیم قطبی هنوز نمی تواند آنطور که باید و شاید در برابر تیمی که چند لایه دفاع می کند صاحب موقعیت مسلم گل گردد. اینکه قطبی باز هم تمایل به ارسال سانتر بر دروازه استقلال دارد در حالیکه دفاع استقلال با حضور قربانی ، منتظری و شکوری که همگی سرزن هستند و در ادامه کوشکی نیز به آنها اضافه میشود جای تعجب دارد.
افشین قطبی دی کارمو را به بازی می آورد در حالیکه او اولین بازیش را برای پرسپولیس انجام میداد و با تیم هم هماهنگ نبود. شاید حضور یک فوروارد سرعتی مثل خیرخواه که اتفاقا بازی بر روی زمین را هم خوب بلد است ، بیشتر به کار پرسپولیس می آمد تا دی کارموی نا آماده و ناهماهنگ.
موضوع دیگر به دفاع خصوصا دفاع مرکزی تیم بازمیگردد. در آنالیز قبل از بازی هم گفته بودیم که پرسپولیس در دفاع خصوصا دفاع مرکزی ضعف دارد و این ضعف از بازی با پگاه کاملا عیان شد. بی تعارف دفاع پرسپولیس بر روی زمین و البته روی سرعت ضعف دارد و به عقیده نگارنده چینش دفاعی قطبی باعث هرز رفتن و البته مشکلات فوق الاشاره میگردد.
هرز رفتن مجتبی شیری و مسعود زارعی منظور ماست. به عنوان یک پیشنهاد به قطبی میگوئیم که اگر شیریبه دفاع مرکزی ملحق شود و محمد به سمت چپ برود، در سمت راست میتوان از زارعی بهتر استفاده کرد. در واقع با این چینشی که گفتیم پرسپولیس میتواند از توانایی های محمد و زارعی توامان استفاده کند.

مرسی از صحبتای خوبی که در آخر بحثت داشتی . اما کاشکی اون حرفا رو نمی زدی تا تحلیلت بی طرفانه باشه...!!!

SALAR
يکشنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۳۵
داوری استقلال و پرسپولیس خیلی بد بود.اگه داور ایرانی بود بهتر قضاوت میكرد.

only blue
يکشنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۳۵
نقدی بر داوری شهر اورد بزرگ تهران
--------------------------------------سعید کمیل ملیت کویتی 45 ساله وسال اخر حضور در لیست فیفا کمکها صفیری نجاتی داور چهارم جهانبازی
او بارها برای تیمهایه ایرانی قضاوت کرده است وبا تیمهای ایرانی اشنایی کامل دارد
این داور سرشناسترین داور کشورش است وبه دو لقب مادر مهربان ودهقان فداکار معروف است

اخرین بازی که کمیل برایه تیمهای ایرانی قضاوت کرده بازی سایپا وکروفچی است
وی داربی 60 در روز 19 اسفند 84 نیز قضاوت کرده است

اخطارهای داربی علی رضا محمد ایوان پترویچ مازیار زارع ا ز پرسپولیس.ارش برهانی استقلال

وی در دقیقه 8 بازی کف گرگی حسین کاظمی به سپهر حیدری رو ندید .::vava:

دقیقه 10 فرار ارش برهانی توسط اسماعیل صفیری افساید اعلام شد:tease:

بزرگترین اشتباه این داور مربوط به خطاه واعضی بر روی برهانی بود که نه تنها پنالتی نگرفت به برهانی نیز کارت زرد داد :shok:

وی همچین دقیقه 31 خطای خسرو حیدری بر روی کریم باقری رو چشم پوشی کرد:tuffgong:

از دیگر صحنه های مشکوک این بازی در دقیقه 45 نبرد هوای باقری و خسرو حیدری بود که باقری سرنگون شد :mmm:

یک مورد نیز داشتیم که ابراهیم توره با دو دست به توب ضربه زد ولی از چشمان کمیل دور ماندxp1700:

من سعی کردم قضاوت نکنم فقط صحنهای مشکوک رو گزارش کنم

امید وارم برنامه 90 تمامی موارد رو برسی کنه

سعی من این بود که بی طرفانه باشه اگه یکم ابی بود ببخشید:hug:

SALAR
يکشنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۴۰
خوب بود منم نظرتاقبول دارم

Sepehr
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۵۸
مرسی از صحبتای خوبی که در آخر بحثت داشتی . اما کاشکی اون حرفا رو نمی زدی تا تحلیلت بی طرفانه باشه...!!!

هر وقت از پرسپولیس ی ذره خوب بگیم یعنی داریم طرفداری می كنیم؟:good:

هومن
يکشنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۷, ۰۲:۱۵
هر وقت از پرسپولیس ی ذره خوب بگیم یعنی داریم طرفداری می كنیم؟:good:

نه سپهر جان .من اون قسمت های قرمز رو مشخص کردم تا متوجه شی که منظورم کدوم قسمته...
در این قسمت ها تو از پرسپولیس خوب نگفتی . استقلالی ها رو ضایع کردی...!!!

هومن
يکشنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۷, ۰۲:۱۹
دوستان عزیز
من اگه دیگه در مورد مسایل فنی مسابقات صحبت نمیکنم به این دلیله که به خاطر مشغله ی کاری نمیتونم بازی ها رو ببینم . اما از شما میخوام که این لطف رو به من داشته باشید و از نظرات خوب و دیدگاه های فنی خودتون من رو بی نصیب نگذارید...
مطمئنا همه ی ما از این نقد های فنی لذت میبریم و ازشون استفاده می کنیم . به خصوص من که بازیا رو نمیبینم...!!!

Sepehr
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۴۰
محل برگزاري مسابقه : ورزشگاه آزادي تهران

تماشاگر احتمالي : 70 هزار نفر

آخرين نتيجه رودرروي دو تيم : پرسپوليس 2 _ سپاهان 1

رتبه پرسپوليس در جدول : تيم پنجم جدول

رتبه سپاهان در جدول : نهم جدول

ستاره احتمالي مسابقه : علي كريمي

اتفاق احتمالي : سومين شكست پياپي سپاهان در ورزشگاه آزادي مقابل پرسپوليس

داور مسابقه : محسن تركي
____

قهرمان و نائب قهرمان ليگ هفتم در ايستگاه دوازدهم به هم برخورد كردند . پرسپوليس وسپاهان دو تيمي كه فصل قبل تا آخرين بازي فصل در كورس قهرماني بودند و سرانجام پرسپوليس با گل خاطره برانگيز و رويايي سپهرحيدري در دقيقه 96 جام قهرماني را مال خود كرد روز يكشنبه بار ديگر در ورزشگاه آزادي رو در روي هم قرار خواهند گرفت تا ال كلاسيكوي ايراني را برگزار كنند .

اگر بخواهيم شرايط فني دو تيم را بررسي كنيم به اين نتيجه مي رسيم كه هر دوتيم از پرمهره ترين و متمول ترين تيم هاي ليگ برتر هستند كه بدون شك انتظارات زيادي را جامعه از آنها دارند . به خصوص اينكه هر دوتيم نماينده ايران در جام باشگاه هاي آسيا هستند و مي بايست شرايط خوبي تا پيش از اين بازي ها داشته باشند .

سپاهان در فصل جاري حتي نيمي از توقعات را از خود برآورده نكرده و از 10 بازي فقط 3 برد را در كارنامه مي بيند و دو شكست كه يكي از آنها در همين بازي آخر و با نتيجه سنگين مقابل پيكان بود و ديگري در مقابل تيم ديگر اصفهاني و مدعي قهرماني بوده است . اين تيم در 10 بازي تنها 10 گل به ثمر رسانده و جالب اينكه 9 گل را نيز دريافت كرده است .

تمامي اين كارنامه نشان دهنده ي اين است كه سپاهان در اين فصل قدرت سابقش را نداشته و روند نزولي را طي كرده است . در اين بازي آنها از فرشاد بهادراني يكي از بهترين بازيكنان خودش در مركز زمين و بازيگردان خود به دليل محروميت نمي تواند استفاده كند و همچنين احتمالا محسن بنگر نيز به اين بازي نخواهد رسيد . درشرايطي كه پرسپوليس به جز ابراهيم توره و مسعود زارعي از تمامي بازيكنانش در اين بازي استفاده مي كند .

مثل گذشته نقطه اتكاي تيم زردپوش اصفهاني هادي عقيلي در قلب دفاع اين تيم است كه چه در توپ هاي هوايي و چه در توپ هاي زميني موفق است و خيلي خوب بازي سازي را از دفاع انجام مي دهد . در جريان بازي مي توانيد بيشتر به پاس هاي قطري بلند عقيلي به عمادرضا توجه كنيد .

گفتيم سپاهان در فصل جاري تيمي پرمهره بوده است و شايد بهترين مهره اين تيم كه گلهاي زيادي را نيز براي اين تيم به ثمر رسانده احسان حاج صفي باشد . بازيكني كه فصل قبل نيز تك گل سپاهان در بازي برگشت را به ثمر رساند و از تاكتيك و سرعت خوبي بهره مي برد و بازيكنان پرسپوليس اگر ميخواهند در اين بازي موفق باشند مي بايست ارتباط بين او و جمشيديان در مركز زمين را قطع كنند تا بازيسازي سپاهاني ها كاملا از بين برود زيرا در اين صورت اصغري و عمادرضا در بازي محو مي شوند و از طرف هافبك ها تغذيه نمي شوند .

پرسپوليس را در بازي قبلي خيلي منظم و يك دست ديديم و به همين دليل است كه امروز به بازي مقابل سپاهان تا اين حد اميدوار هستيم . بازيكنان پرسپوليس شايد به جرات بگوييم زيباترين بازي خود از ابتداي فصل جاري را مقابل برق يكي از صدرنشينان ليگ برگزار كردند و اگر كمي دقت بيشتر داشتند شكست برق سنگين تر نيز مي شد .

اما در همان بازي منظم نيز همانطوري كه در آناليز بعد از بازي گفتيم اشتباهاتي نيز از سوي بازيكنان ديديم كه اگر برطرف نشوند چه بسا تيم حرفه اي سپاهان از آنها استفاده كرده و ضربه نهايي را بزند . تركيب تيم در بازي گذشته خوب بود و زوج شيري و زارع در مركز زمين خيلي خوب كار كرد و راه هاي نفوذ را بسته بود و تا حدودي توانسته بود مثل زوج الونگ و آشوبي ( فصل گذشته ) نقش هايش را ايفا كند .

بعيد است افشين قطبي كه بعد از 11 هفته تركيب خود را شناخته و بازيكنانش چنين نمايشي مقابل برق داشته اند بخواهد در تركيب دست ببرد و به قول معروف دست به تركيب برنده بزند .

پرسپوليس و سپاهان هر دو يك بازي بسيار سخت و نزديك را مقابل هم انجام خواهند داد و سپاهان با انگيزه هاي فراوان براي انتقام شكست فصل قبل و پرسپوليس براي رهايي هميشگي از حاشيه ها و بحران هايي كه اين تيم را از گرفتن نتيجه محروم كرده بود به اين مسابقه قدم مي گذارند و درچنين بازي شرايط روحي رواني بسيار مهم است زيرا به جرات مي توان گفت اين بازي بعد از دربي حساسترين بازي فصل ارتش سرخ است و گرفتن 3 امتياز در آن شايد پايان بسيار خوشي براي اتفاقات گذشته باشد .

از بازيكنان مهم و محوري دو تيم مي توان به كريم باقري و علي كريمي در پرسپوليس و حاج صفي و عقيلي در سپاهان اشاره كرد . دو فصل پيش در ديدار نيمه نهايي جام حذفي بود كه بعد از شكست تحقير آميز پرسپوليس مقابل سپاهان علي كريمي كه براي تشويق تيم محبوب خود به ورزشگاه آمده بود عنوان كرد كاش در بازي بودم تا مانع شكست پرسپوليس شوم و 100 هزار هوادار را خوشحال كنم و حالا بعد از حدود 16 ماه علي كريمي به خانه خود برگشته و با بازيهاي فوق العاده اي كه در اين پنج بازي به ثمر رسانده انتظار مي رود كه به قول خود عمل كند و با بازي خوب خود بار ديگر شادماني را به هواداران هديه كند .

سپاهان در ليگ برتر دو فصلي مي شود كه در تهران پرسپوليس را شكست نمي دهد و در هر دو بازي قبلي نيز با گلهاي دقايق پاياني مغلوب ارتش سرخ شد كه و جالب اينجا است كه در بازي دو فصل پيش هم پرسپوليس بعد از شكست دادن برق شيراز موفق به پيروزي مقابل سپاهان شد كه اميدوارم اين بار نيز اين اتفاق تكرار شود .

براي پرسپوليس در اين بازي هيچ چيز بهتر از حضور پرشور هواداران نيست و اگر هواداران ميخواهند پرسپوليس بارديگر مدعي اصلي قهرماني شود و حريفانش را شكست دهد مي بايست در اين بازي بزرگ ورزشگاه را پركنند .

تركيب احتمالي پرسپوليس : مهدي واعظي _ عليرضا محمد _ سپهر حيدري _ نبي باقري ها _ پژمان نوري _ مجتبي شيري _ مازيار زارع _ ايوان پتروويچ _ علي كريمي _ كريم باقري _ لئوناردو ديكارمو

سيستم احتمالي پرسپوليس : 4.2.3.1

سيستم احتمالي سپاهان : 4.4.2

زمان گذشته از آخرين گل زده پرسپوليس : 14 دقيقه

زمان گذشته از آخرين گل زده سپاهان : 23 دقيقه

زمان گذشته از آخرين گل خورده پرسپوليس : 17 دقيقه

زمان گذشته از آخرين گل خورده سپاهان : 1 دقيقه

احتمال برد پرسپوليس : 35 درصد

احتمال برد سپاهان : 15 درصد

احتمال مساوي : 50 درصد

چرا دیگه كسی نمی آد اینجا؟:sorry::confused:

Ali Reza
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۴۶
محل برگزاري مسابقه : ورزشگاه آزادي تهران

تماشاگر احتمالي : 70 هزار نفر

آخرين نتيجه رودرروي دو تيم : پرسپوليس 2 _ سپاهان 1

رتبه پرسپوليس در جدول : تيم پنجم جدول

رتبه سپاهان در جدول : نهم جدول

ستاره احتمالي مسابقه : علي كريمي

اتفاق احتمالي : سومين شكست پياپي سپاهان در ورزشگاه آزادي مقابل پرسپوليس

داور مسابقه : محسن تركي
____

قهرمان و نائب قهرمان ليگ هفتم در ايستگاه دوازدهم به هم برخورد كردند . پرسپوليس وسپاهان دو تيمي كه فصل قبل تا آخرين بازي فصل در كورس قهرماني بودند و سرانجام پرسپوليس با گل خاطره برانگيز و رويايي سپهرحيدري در دقيقه 96 جام قهرماني را مال خود كرد روز يكشنبه بار ديگر در ورزشگاه آزادي رو در روي هم قرار خواهند گرفت تا ال كلاسيكوي ايراني را برگزار كنند .

اگر بخواهيم شرايط فني دو تيم را بررسي كنيم به اين نتيجه مي رسيم كه هر دوتيم از پرمهره ترين و متمول ترين تيم هاي ليگ برتر هستند كه بدون شك انتظارات زيادي را جامعه از آنها دارند . به خصوص اينكه هر دوتيم نماينده ايران در جام باشگاه هاي آسيا هستند و مي بايست شرايط خوبي تا پيش از اين بازي ها داشته باشند .

سپاهان در فصل جاري حتي نيمي از توقعات را از خود برآورده نكرده و از 10 بازي فقط 3 برد را در كارنامه مي بيند و دو شكست كه يكي از آنها در همين بازي آخر و با نتيجه سنگين مقابل پيكان بود و ديگري در مقابل تيم ديگر اصفهاني و مدعي قهرماني بوده است . اين تيم در 10 بازي تنها 10 گل به ثمر رسانده و جالب اينكه 9 گل را نيز دريافت كرده است .

تمامي اين كارنامه نشان دهنده ي اين است كه سپاهان در اين فصل قدرت سابقش را نداشته و روند نزولي را طي كرده است . در اين بازي آنها از فرشاد بهادراني يكي از بهترين بازيكنان خودش در مركز زمين و بازيگردان خود به دليل محروميت نمي تواند استفاده كند و همچنين احتمالا محسن بنگر نيز به اين بازي نخواهد رسيد . درشرايطي كه پرسپوليس به جز ابراهيم توره و مسعود زارعي از تمامي بازيكنانش در اين بازي استفاده مي كند .

مثل گذشته نقطه اتكاي تيم زردپوش اصفهاني هادي عقيلي در قلب دفاع اين تيم است كه چه در توپ هاي هوايي و چه در توپ هاي زميني موفق است و خيلي خوب بازي سازي را از دفاع انجام مي دهد . در جريان بازي مي توانيد بيشتر به پاس هاي قطري بلند عقيلي به عمادرضا توجه كنيد .

گفتيم سپاهان در فصل جاري تيمي پرمهره بوده است و شايد بهترين مهره اين تيم كه گلهاي زيادي را نيز براي اين تيم به ثمر رسانده احسان حاج صفي باشد . بازيكني كه فصل قبل نيز تك گل سپاهان در بازي برگشت را به ثمر رساند و از تاكتيك و سرعت خوبي بهره مي برد و بازيكنان پرسپوليس اگر ميخواهند در اين بازي موفق باشند مي بايست ارتباط بين او و جمشيديان در مركز زمين را قطع كنند تا بازيسازي سپاهاني ها كاملا از بين برود زيرا در اين صورت اصغري و عمادرضا در بازي محو مي شوند و از طرف هافبك ها تغذيه نمي شوند .

پرسپوليس را در بازي قبلي خيلي منظم و يك دست ديديم و به همين دليل است كه امروز به بازي مقابل سپاهان تا اين حد اميدوار هستيم . بازيكنان پرسپوليس شايد به جرات بگوييم زيباترين بازي خود از ابتداي فصل جاري را مقابل برق يكي از صدرنشينان ليگ برگزار كردند و اگر كمي دقت بيشتر داشتند شكست برق سنگين تر نيز مي شد .

اما در همان بازي منظم نيز همانطوري كه در آناليز بعد از بازي گفتيم اشتباهاتي نيز از سوي بازيكنان ديديم كه اگر برطرف نشوند چه بسا تيم حرفه اي سپاهان از آنها استفاده كرده و ضربه نهايي را بزند . تركيب تيم در بازي گذشته خوب بود و زوج شيري و زارع در مركز زمين خيلي خوب كار كرد و راه هاي نفوذ را بسته بود و تا حدودي توانسته بود مثل زوج الونگ و آشوبي ( فصل گذشته ) نقش هايش را ايفا كند .

بعيد است افشين قطبي كه بعد از 11 هفته تركيب خود را شناخته و بازيكنانش چنين نمايشي مقابل برق داشته اند بخواهد در تركيب دست ببرد و به قول معروف دست به تركيب برنده بزند .

پرسپوليس و سپاهان هر دو يك بازي بسيار سخت و نزديك را مقابل هم انجام خواهند داد و سپاهان با انگيزه هاي فراوان براي انتقام شكست فصل قبل و پرسپوليس براي رهايي هميشگي از حاشيه ها و بحران هايي كه اين تيم را از گرفتن نتيجه محروم كرده بود به اين مسابقه قدم مي گذارند و درچنين بازي شرايط روحي رواني بسيار مهم است زيرا به جرات مي توان گفت اين بازي بعد از دربي حساسترين بازي فصل ارتش سرخ است و گرفتن 3 امتياز در آن شايد پايان بسيار خوشي براي اتفاقات گذشته باشد .

از بازيكنان مهم و محوري دو تيم مي توان به كريم باقري و علي كريمي در پرسپوليس و حاج صفي و عقيلي در سپاهان اشاره كرد . دو فصل پيش در ديدار نيمه نهايي جام حذفي بود كه بعد از شكست تحقير آميز پرسپوليس مقابل سپاهان علي كريمي كه براي تشويق تيم محبوب خود به ورزشگاه آمده بود عنوان كرد كاش در بازي بودم تا مانع شكست پرسپوليس شوم و 100 هزار هوادار را خوشحال كنم و حالا بعد از حدود 16 ماه علي كريمي به خانه خود برگشته و با بازيهاي فوق العاده اي كه در اين پنج بازي به ثمر رسانده انتظار مي رود كه به قول خود عمل كند و با بازي خوب خود بار ديگر شادماني را به هواداران هديه كند .

سپاهان در ليگ برتر دو فصلي مي شود كه در تهران پرسپوليس را شكست نمي دهد و در هر دو بازي قبلي نيز با گلهاي دقايق پاياني مغلوب ارتش سرخ شد كه و جالب اينجا است كه در بازي دو فصل پيش هم پرسپوليس بعد از شكست دادن برق شيراز موفق به پيروزي مقابل سپاهان شد كه اميدوارم اين بار نيز اين اتفاق تكرار شود .

براي پرسپوليس در اين بازي هيچ چيز بهتر از حضور پرشور هواداران نيست و اگر هواداران ميخواهند پرسپوليس بارديگر مدعي اصلي قهرماني شود و حريفانش را شكست دهد مي بايست در اين بازي بزرگ ورزشگاه را پركنند .

تركيب احتمالي پرسپوليس : مهدي واعظي _ عليرضا محمد _ سپهر حيدري _ نبي باقري ها _ پژمان نوري _ مجتبي شيري _ مازيار زارع _ ايوان پتروويچ _ علي كريمي _ كريم باقري _ لئوناردو ديكارمو

سيستم احتمالي پرسپوليس : 4.2.3.1

سيستم احتمالي سپاهان : 4.4.2

زمان گذشته از آخرين گل زده پرسپوليس : 14 دقيقه

زمان گذشته از آخرين گل زده سپاهان : 23 دقيقه

زمان گذشته از آخرين گل خورده پرسپوليس : 17 دقيقه

زمان گذشته از آخرين گل خورده سپاهان : 1 دقيقه

احتمال برد پرسپوليس : 35 درصد

احتمال برد سپاهان : 15 درصد

احتمال مساوي : 50 درصد

چرا دیگه كسی نمی آد اینجا؟:sorry::confused:
سپهر علیرضا محمد 3 اخطارست

هومن
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۴۹
سپهر جان
با اینکه مطلب رو از جایی کش رفته بودی ، اما بازم خیلی ممنون....
خیلی خوب بود...
من حتما امشب تحلیل بازی رو میذارم اینجا....
از سایر بچه ها هم میخوام که به این تاپیک رونق بدن...

Sepehr
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۰۸
محل برگزاري مسابقه : ورزشگاه رجايي قزوين
نتيجه نهايي : پرسپوليس 2‌_ پيكان 2
كيفيت مسابقه : مطلوب
ستاره مسابقه : ابراهيم توره
وضعيت داوري : مطلوب

برخلاف صحبت هاي پيمان يوسفي مجري برنامه فوتبال برتر كه بسيار عجيب است حق كارشناسي به خود مي دهد و مي گويد پرسپوليس شانس آورد يك امتياز را به سلامت از قزوين بدست آورد و البته هومن افاضلي كارشناس اين برنامه كه بازي را برابر و حتي پيكان را مستحق پيروزي دانست معتقدم پيكان در اين بازي نشان داد اصلا در حد و اندازه هاي صدرنشيني نيست و تيم مديرروستا با اينكه فوتبال خوبي در بازي هاي قبلي ارائه مي داد اما در اين بازي با خوش شانسي محض و صد البته هنرنمايي هاي محمد محمدي براي گرفتن دو پنالتي و چند موقعيت از پرسپوليس موفق شد با تساوي بازي را به پايان ببرد و براستي مي توان گفت پرسپوليس بازنده اصلي اين مسابقه بود .

در شرايطي كه ارتش سرخ بازي را بسيار خوب آغاز كرد و در همان ثانيه هاي اول برتري خود را به حريف ديكته كرده و به گل برسد متاسفانه غيرحرفه اي گري عده اي بازيكنان و ضعف آنها موجب شد تيم قرمزپوش به حق خود در اين مسابقه نرسد .

پرسپوليس خيلي راحت مي توانست در همان پانزده دقيقه اول نسخه صدرنشين را بپيچد و 3 امتياز را سند بزند اما خودخواهي برخي بازيكنان مثل نيكبخت موجب شد حريف از شكست نجات پيدا كند و بتواند به صدرنشيني خود ادامه دهد .

حلقه گمشده پرسپوليس در فصل جاري كه همان پرس در زمين حريف و زمين خودي بود در اين بازي به خوبي رعايت شد . بازيكنان هرگاه توپ را از دست مي دادند با روحيه و جنگندگي فراوان به استقبال توپ رفته تا آنها را صاحب شوند و به همين دليل بود كه برتري هافبك پرسپوليس به پيكان كاملا مشخص بود .

بازهم برخلاف اظهارات افاضلي آناليزور تيم ملي كه فكر ميكنم اگر براي رفع معايب خط دفاع تيم ملي چاره انديشي كند بسيار بهتر است معتقدم خط دفاع پرسپوليس در اين بازي چندان ضعيف كار نكرد . بلكه اين عليرضا حقيقي در درون دروازه بود كه به همراه نيكبخت تيم را از گرفتن 3 امتياز محروم كردند . پرسپوليس در اين بازي خصوصا از عمق دفاع مشكل چنداني نداشت و بعضا اگر ضعفي هم ديده مي شد از جناحين و خصوصا از سمت چپ بود .

نكته بسيار اميدوار كننده در تيم پيرواني به بي تابي پرسپوليس براي انجام بازي زميني باز مي گردد . در حالي كه در گذشته پرسپوليس تاكتيك ارسال از كناره ها را بيشتر در دستور كار قرار مي داد در اين بازي روند بهتري پيدا كرد و استفاده از عمق دفاع حريف را بهترين چاره براي ضربه زدن به تيم مديرروستا ديد .

شايد بهترين خبر براي پرسپوليس بازي خوب ابراهيم توره مهاجم اين تيم بود . بازيكني كه چند هفته از تيم كنارگذاشته شده بود در اين بازي 2 گل زد و يك پنالتي نيز از حريف گرفت كه نيكبخت آنرا هم هدر داد . در هرصورت بسيار عجيب بود وقتي نيكبخت پنالتي اول را هدر داد باز هم اجازه زدن ضربه دوم براي او صادر شد با اينكه مشخص بود نيكبخت به دليل مشكلات اخير چندان در فرم ايده آل قرار ندارد .

در كل بازي امروز پرسپوليس اگر در هفته هاي آتي تداوم داشته باشد و بازيكنان از برتري خود استفاده كنند قطعا مي تواند ترسيم كننده روزهاي روشن براي پرسپوليس باشد .

نمرات بازيكنان :
اين نمرات از 7 نمره مي باشد .
عليرضا حقيقي ( 2 ) _ عليرضا محمد ( 5 ) _ سپهر حيدري ( 5 ) _ نبي باقري ها ( 5 ) _ پژمان نوري ( 4 ) _ مازيار زارع ( 4 ) _ علي كريمي ( 5 ) _ كريم باقري ( 4 ) _ عليرضا واحدي نيكبخت ( 3 ) _ ابراهيم توره ( 7 )
بازيكنان جانشين : هادي نوروزي ( 4 ) _ حسين بادامكي ( _ )
سرمربي : افشين پيرواني ( 4 )

لطفا" اینجا هم سر بزنیید:yopyopyop:

SALAR
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۱۲
خیلی عالی بود.ممنون

30n4
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۰۲
دفاع پرسپولیس خیلی بد کار کرد مانند خط دفاع پیکان،کلا خط دفاع توی ایران مشکل داره!
توی ایران دفاع خوب نداریم چه افاضلی بگه چه نگه! باید فارم تیم براشون تشکیل بدیم:2: یکم دفاع تمرین بدن!:beach:

Vahid
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۰۷
دفاع پرسپولیس خیلی بد کار کرد مانند خط دفاع پیکان،کلا خط دفاع توی ایران مشکل داره!
توی ایران دفاع خوب نداریم چه افاضلی بگه چه نگه! باید فارم تیم براشون تشکیل بدیم:2: یکم دفاع تمرین بدن!:beach:

مشکل پرسپولیس تو بازی با پیکان بیشتر دروازهبان تا دفاع !
--
پارسال 4 تا دروازهبان داشتیم هیچکدوم مصدوم نمیشدن ! الان که رفتن همه مصدوم میشن و اعتماد به نفس حقیق هم در حد لوبیا شده !
این حقیق دروازهبان خوبی بود مخصوصا زمان دنیزلی . نمیدونم الان چرا اینطوری شده !
دقیقا تو همه بازیهای این فصل که تو زمین بوده سوتی داده و گل خورده از بازی ابومسلم گرفته تا بازی با پیکان !

30n4
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۳۱
مشکل پرسپولیس تو بازی با پیکان بیشتر دروازهبان تا دفاع !
--
پارسال 4 تا دروازهبان داشتیم هیچکدوم مصدوم نمیشدن ! الان که رفتن همه مصدوم میشن و اعتماد به نفس حقیق هم در حد لوبیا شده !
این حقیق دروازهبان خوبی بود مخصوصا زمان دنیزلی . نمیدونم الان چرا اینطوری شده !
دقیقا تو همه بازیهای این فصل که تو زمین بوده سوتی داده و گل خورده از بازی ابومسلم گرفته تا بازی با پیکان !

چرا فکر نمیکنید که این مصدومیتها امکان داره به دلیل تمرینات سخت آقای عابدزاده باشه!!
عابدزاده سابقه مربیگری و سوادش رو نداره و فکر میکنه اگه تمرینات سختی رو در نظر بگیره میگن عجب مربی خفنیه!! در صورتیکه یه مربی خوب باید بتونه توی کل فصل نواسانات یه بازیکن رو به حداقل برسونه نه اینکه خودش باعث نواسان بشه!
در مورد اعتماد به نفس حقیقی هم،از قبل از بازی اینقدر گفتن پرسپولیس دروازه بان نداره دروازبان نداره که حقیقی هم خودش رو باخت!
بعد از رفتار آقای باقری هم که واقعا هول کرده بود،رفتار باقری کاملا اشتباه بود پرسپولیس که گل رو خورده بود با دعوا کردن که گل بر نمیگشت بهتر بود یکم بهش روحیه میداد!

hsmoa
سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۲۸
سلام
من خیلی وقته كه می خواهم یك تاپیك با این موضوع بزنم ولی فرصت نكرده بودم
هدف از زدن این تاپیك این است كه وقتی ما یك مسابقه ی فوتبال را می بینیم یك مطلب فنی از آن بازی بفهمیم یا از آن بازی چیز جدیدی یاد بگیریم
دوستانی كه در زمینه مربیگری وآنالیزوری چیزی دارند كه می دانند به درد این مساله می خورد لطفا آن را در این تاپیك قرار دهند
به امید ارسال های خوب آموزنده و مفید شما دوستان

هومن
سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۴۵
قبلا هم تاپیکی داشتیم با همین محتوا که ازش زیاد استقبال نشد. من هم چون اون موقع
سرم خیلی شلوغ بود نتونستم بهش برسم و در نتیجه به فراموشی سپرده شد...
در کل بهتره همون تاپیک رو ادامه بدیم . من هم بازی بارسا - چلسی رو تحلیل میکنم تا
استارتی باشه برای فعالیت مجدد این تاپیک...!!!

تحلیل فنی بازی های فوتبال ایران وجهان ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

hsmoa
سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۱۰
بیین هومن جان این تاپك كه تو می گویی تحلیل و آنالیز بازی ها است ولی من می گویم آموزش آنالیزوری نه خود آنالیزوری

هومن
سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۴۵
اوکی... من متوجه منظورت نشدم.
من اگه مطلب مفیدی به چشمم خورد ، اینجا میزارم.

hsmoa
دوشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۳۰
آقایون كسی مطلب مفیدی برای این قسمت نداره

ArSeN@L
يکشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۴۴
چرا فکر نمیکنید که این مصدومیتها امکان داره به دلیل تمرینات سخت آقای عابدزاده باشه!!
عابدزاده سابقه مربیگری و سوادش رو نداره و فکر میکنه اگه تمرینات سختی رو در نظر بگیره میگن عجب مربی خفنیه!! در صورتیکه یه مربی خوب باید بتونه توی کل فصل نواسانات یه بازیکن رو به حداقل برسونه نه اینکه خودش باعث نواسان بشه!
در مورد اعتماد به نفس حقیقی هم،از قبل از بازی اینقدر گفتن پرسپولیس دروازه بان نداره دروازبان نداره که حقیقی هم خودش رو باخت!
بعد از رفتار آقای باقری هم که واقعا هول کرده بود،رفتار باقری کاملا اشتباه بود پرسپولیس که گل رو خورده بود با دعوا کردن که گل بر نمیگشت بهتر بود یکم بهش روحیه میداد!

موافقم.
منم میگم ممکنه مشکل از عابدزاده باشه
کسی که یه بچه 60 کیلویی رو دوش دروازه بان ها می ذاره و 2 ساعت می دونتشون معلومه که اصلا بار فنی نداره
و فقط به خاطر اسمش اومده

رضا
شنبه ۶ تير ۱۳۸۸, ۰۱:۴۴
من یه بازی جدیدا نصب كردم به اسم2006 manager .خیلی شبیه هتریكه.بازیش در اصل مربیگری هستش.اوایل همه بازی ها رو میباختم.چون از دقیقه 1 با سیستم 3-4-3 حمله میكردم.خطوط سه گانه رو هم میكشدیم تو زمین حریف.زود تعویض میكردم و...
در كل اخر كار فهمیدم در مربیگری نباید عجول باشی.نیازی نیست 90 دقیقه حمله كنی و نیازی نیست با 10 نفر حمله كنی.درستش اینه كه با تعداد كافی و به موقع حمله كنی و از همونا استفاده ببری.با همین اصل تیمم رو از ته جول به صدر جدول اوردم و الان با تركیب دوم تیمم 5 بازیه كه نباختم.

گفتم شاید این بدرد بخوره.بدرد من كه خیلی خورد.

Se7en
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۳۵
سلام .... این انجمن رو واسه این زدن تا مطالب با حال و جذاب فوتبالی رو توش بنویسم امیدوارم کمکم کنید :wink:

بیوگرافی رونالدو :

مشخصات کلی :

نام کامل: کریستیانو رنالدو دوس سانتوس آویرو (Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro)

تاریخ تولد: 5 فوریه 1985 (دوشنبه)

محل تولد: Funchal ،Madeira island، پرتغال

کشور: پرتغال

وضعیت تأهل: مجرد!!

قد:cm 184

وزن: 75 کیلو

نام مادر: ماریا دولورس دوس سانتوس آویرو (Maria Dolores dos Santos Aveiro)

نام پدر: خوزه دینیز آویرو (Jose Diniz Aveiro)

نام برادر: هوگو

نام خواهرها: الما – کاتیا

* دوران کودکی

تیم مورد علاقه: اسپورتینگ لیسبون – بنفیکا

اسطوره ی دوران کودکی: مارادونا

بازیکن ها مورد علاقه: لوئیس فیگو – تیری هانری

در سال 1995 همه ی دنیا می دانستند که رونالدو یک استعداد و درخشان است، و بهترین تیم های منطقه یعنی Maritimo و Nacional هر دو برای جذب او اعلام علاقه کردند. قاعدتاً Maritimo (که تیم قدرتمندتری بود) باید او را به چنگ می آورد، ولی اتفاقات مسیر دیگری را رقم زدند. مربی وقت تیم جوانان Moritimo موفق نشد که در ملاقات سرنوشت سازی که قرار بود با سانتوس داشته باشد، حاضر شود، زیرا کادر او از پرداختن دو سری تجهیزات که تیم Andorinha در قبال رونالدو خواستار شده بود، سر باز زد. و به این ترتیب کریس به تیم Nacional پیوست.

Fernao Sousaپدرخوانده ی رونالدو و کسی که DeFreitas معتقد است که شایسته ی لقب «کاشف رونالدو» می باشد، در این باره بحث می کند. Sousa که خود نیز در تیم ناسیونال بازی می کرد، معتقد است که انتقال رونالدو به این تیم بر اساس روابط فامیلی بوده است. رئیس کنونی تیم Maritimo، Carlos Pereira که اکنون راهنمای کریس در مسائل مالی است، با او هم عقیده است. او گمان می کند که باشگاه او به راستی نمی خواست که آن هزینه را بپردازد، اما تأکید می کند که به هر حال این انتقال برای رونالدو خوب بود. در ضمن او توانایی خارق العاده ی کریستیانو در روپایی زدن را (آن هم با قوطی های خالی) به خوبی به یاد دارد.

Pereira می گوید: «اگر ما امروز این مسأله را بررسی کنیم، متوجه می شویم که اشتباه کردیم، زیرا او از بقیه بچه ها بهتر بود!! Maritimo مطمئناً به اون زودی که Nacional اجازه داد اون به Sporting بره، این اجازه رو به اون نمی داد. بعد از Sporting او به منچستر پیوست. اگر مونده بود مطمئناً این فرصت رو به دست نمی آورد.»

به هر حال کریستیانو برای یک فصل در تیم سفید و آبی راه راه پوش (!!) Nacional بازی کرد. این تیم با کاپیتانی او در مسابقات قهرمانی زیر 12 سال منطقه قهرمان شد (برای اولین بار در تاریخ باشگاه) و Ferenao ایمان پیدا کرد که کریستیانو انقدر با استعداد است که تبدیل به یک بازیکن حرفه ای شود.

پدر کریستیانو مطمئناً از به یادآوری آن روزها خوشحال می شود زیرا این آخرین سالی بود که او در کنار پسرش بود. پسری که همه معتقد بودند که او فوق العاده ست. کریس به Sporting Lisbon رفت تا فصل جدید زندگی خود را آغاز کند.

خوزه (پدر کریس): من تمام مسابقات او را نگاه می کردم.

«خاطرات خوبی بود. هر وقت جایی از خارج از منطقه بازی داشتند، همیشه جای من در اتوبوس یا هواپیما رزرو شده بود. وقتی که تیم به مقام قهرمانی رسید، یادمه که با مسئولان باشگاه در Choupana (استادیوم تیم ناسیونال) شامپاین خوردیم. واقعاً فراموش نشدنی بود!»

«ما تلفنی با هم تماس داریم ولی من دیگه نمی تونم وقت زیادی رو با اون بگذرونم. اما او در مادیرا خاطرات زیادی داره. خاطرات کودکی ش، خانواده ش و دوستانش. کسانی مثل Marques de Freitas معلم مدرسه ش، مربیانش در Andorinha و Nacional ...»

«او مثل خیلی از ماها وقتی که پرتغال در جام ملت های اروپا باخت، گریه کرد، اما او باز هم برای تیم ملی بازی خواهد کرد و این باخت ها تجربه ی خوبی برای اوست. او هیچ وقت دوست نداره ببازه. وقتی می بازه مثل اینه که دنیا به آخر رسیده. برای همینه که گریه می کنه. اما با این حال اون یکی از بهترین بازیکن های میدان بود.»

بعد از قهرمانی ناسیونال، Frenao با De Freitas تماس گرفت و کریستیانو به تیم اسپورتینگ لیسبون منتقل شد. حالا او در فضایی غریبه و به دور از خانه قرار گرفته بود. او برای خانه دلتنگی می کرد و سعی می کرد که با محیط جدید سازگار شود.

آنطور که ماریا دوس سانتوس تعریف می کند، رونالدو در Sao Joao «خوش رفتار، شوخ و دوست خوبی برای هم کلاسی هایش» بود، اما او در مدرسه ی Barreiros در لیسبون اینطور نبود. بچه های دیگر او را به خاطر لهجه ی غلیظ پرتغالی اش مسخره می کردند و این باعث می شد که او زیاد وارد جمع نشود. کاتیا (خواهر کریس) می گوید: «او وقتی از مادیرا دوره هیچ لهجه نداره، اما به محض اینکه برگشت، دوباره با لهجه حرف می زنه.»

آگوستینو سیلوا خبرنگار مجله ی Diario de Noticias می گوید: «اسپورتینگ استثنائاً از مادر رونالدو خواست که به لیسبون بیاد تا پیش او باشه. چون اونها دیدند که او نیاز به حمایت داره. مسخره شده به خاطر لهجه ش برای اون خیلی سخت بود. ما زمانی که در لیسبون بود چیزهایی شنیده بودیم مبنی بر اینکه اون تبدیل به یه پسر بد شده بود. البته چیزی نداریم که این رو ثابت کنیم و مطمئن نیستیم که حقیقت داشته باشه. به هر حال او الان آروم شده اما اون موقع شرایط فرق می کرد.»

آگوستینو همچنین توضیح می دهد که موفقیت های کریستیانو تا چه حد برای سرزمینش با ارزش هستند. «این موفقیت ها اینجا، به خاطر موقعیت اجتماعی بسیار مهم تر از دیگر نقاط کشور هستند. زیرا مادیرا از قدیم نسبت به لیسبون احساس حقارت داشته است. لیسبون قدرت سیاسی دارد اما مادیرا اکنون بازیکنی دارد که مهره ی کلیدی تیم ملی کشور است و نقش مهمی در تیم دارد. این از فوتبال مهم تر است. او یک پدیده است. او استثنایی ست. ما مردم توداری هستیم، ولی در طول یورو 2004 اینجا هر روز جشن هایی بر پا بود.

کریستیانو یک عضو کلیدی تیم بود و اکنون نیز در بزرگترین باشگاه جهان بازی می کند.»

De Freitas که دادستان کل پرتغال در مادیرا ست، تصدیق می کند که در اسپورتینگ یک فضای متشنج برای رونالدو وجود داشت که با آمدن ماریا دولورس (مادر کریستیانو) که هم اکنون در منچستر با کریس، کاتیا و هوگو زندگی می کند، بهتر شد.

«در 18 سالگی او هنوز خصوصیات یک نوجوان رو داشت، اما حالا با مرور زمان او تبدیل به یک فرد بالغ شده. سختی هایی که او کشید باعث شد که به یه بازیکن انعطاف پذیر تبدیل شود و باعث شکل گرفتن خلق و خوی او شد و او حالا یه شخصیت منحصر به فرد داره. اما او هنوز همون اشتیاق اولیه رو داره، فوتبال تمام زندگیشه، تمام اشتیاق و تمام دلخوشی اونه.»

اسپورتینگ مکان مناسبی برای رشد استعدادهای کریستیانو بود. De Freitas توضیح می دهد که آکادمی باشگاه – Alocochete – بی اغراق می شود گفت یک «کارخانه ی فوتبالیست» است و فوتبالیست در آنجا بهترین آموزش ها را در یک مکان بسیار پیشرفته که در جنوب لیسبون، در نزدیکی رودخانه ی Tagus واقع شده است، فرا می گیرد.

پیشتر، Hugo Viana (هافبک تیم نیوکاسل)، Ricardo Quaresma و Nuno Valente(پورتو)، Luis Boa Morte (فولهام)، Miguel & Simao Sabrosa (بنفیکا) و لوئیس فیگو ستاره ی تیم رئال مادرید، همگی در Academia de Futebol پرورش یافتند که تمام آنها در یورو 2004 از اعضای اصلی تیم پرتغال بودند.

کریستیانو رونالدو در منطقه ی کارگرنشین سنت آنتونیو بزرگ شد، جایی که یک دنیا با هتل های بزرگ و زیبایی که زینت بخش ساحل سنگی دریا بودند، فاصله داشت. اتفاقاً کریستیانو به تازگی برای تعطیلات به آنجا رفته بود. تنها توریست های خیلی کنجکاو جرأت می کنند به این ناحیه پا بگذارند. (آخه کریس من خیلی شجاعه!!)

خانه ی دوران کودکی او روی یک تپه مشرف به یک جاده واقع شده است. دیوار پشتی این خانه (که اکنون خالی از سکنه است) فرو ریخته و سقف آن نیاز به تعمیر دارد. البته این یک امر عادی در آن منطقه به شمار می رود و این خانه کمتر از 5000 یورو ارزش دارد. (مهم اینه که الان خودش بیشتر از 5000000 یورو ارزش داره!!!)

کریستیانو به همراه خواهر و برادرهایش،هوگو، الما و کاتیا و پدر و مادرش (خوزه دینیس و ماریا دولورس) در این خانه ی محقرانه زندگی می کردند. کریستیانو ضربه زدن به توپ را برای اولین بار وقتی که دو یا سه ساله بود، در حیاط خانه شروع کرد. ولی بعد در سال 1997وقتی که شش ساله شد، به یک مدرسه ی ابتدایی رفت. در آن زمان اشتیاق او برای فوتبال به وضوح دیده می شد.

ماریا دوس سانتوس معلم مدرسه Sao Joao به وضوح شخصیت متمایز این دانش آموز را به یاد می آورد: «از روزی که او وارد مدرسه شد، فوتبال ورزش مورد علاقه ی او بود. البته او در فعالیت های دیگه هم شرکت می کرد، شعر می خوند و تکالیفش رو انجام می داد، اما همیشه دوست داشت وقتی هم برای خودش داشته باشه، وقتی برای فوتبال!»

اگه توپ واقعی دور و برش وجود نداشت – که اغلب همینطور بود – اون با استفاده از چند جوراب برای خود توپ می ساخت! (خلاقیت رو داری؟!!)

او همیشه راهی پیدا می کرد تا در زمین بازی فوتبال بازی کنه و من نمی دونم چطور موفق می شد!»

بچه هایی که اکنون در آن مدرسه درس می خوانند، هر روز با هیجان روزنامه ی محلی را ورق می زنند تا عکسی از قهرمان محبوب خود یعنی کریستیانو رونالدو ببینند. آنها با خوشحالی عکس را به یکدیگر نشان می دهند و می گویند: «نگاه کنید، این کریستیانو رونالدوست.» (من هم همینطور!!)

همانطور که انتظار می رفت، محبوبیت کریستیانو رونالدو زمانی افزایش یافت که تیم پرتغال در رقابت های یورو 2004 با پیروزی بر تیم یونان به نایب قهرمانی رسید. شاید قبلاً او می توانست آسوده در خیابان راه برود و کسی او را نمی شناخت، ولی حالا دیگر نه. کریستیانو حالا شناخته شده ترین فرد در Madeira ست. وقتی بعد از مسابقات قهرمانی اروپا برای یک تعطیلات کوتاه مدت به محل سکونتش برگشت، تصمیم گرفت که با خبرنگاران در یک هتل ملاقات کند تا در خانه اش. او همچنین برای کودکان فقیر کمک جمع کرد و با دختر منتخب پرتغال برای پرفروش ترین روزنامه ی محلی دیاریو دِنوتیسیاس عکس گرفت. (در واقع اون دختره گیر داده بیا با من عکس بگیر!!!)

سانتوس می گوید: «تمام بچه ها در طول مسابقه، لباس هایی با نام او بر تن می کنند.»

«اونا می دونند که کریستیانو در این مدرسه درس می خونده و همین برای اونا کافیه. اونا دوست دارند که رونالدوی بعدی باشند. واقعاً عالی می شد اگه کریستیانو یه روز به اینجا می اومد و اونا را می دید.»

کریستیانو در همان زمانی که در Sao Joao تحصیل می کرد، در تیم Andorniha (اولین باشگاه خود) بازی می کرد. او در سال های 1993 تا 1995 (8 تا 10 سالگی) جزو فهرست نفرات این تیم آماتور بود، اما او مدت ها قبل از این تمرینات خود را شروع کرده بود.

آلبارو میلو مربی باشگاه جوانان به یاد می آورد که با ماشین خود به دنبال رونالدو می رفت و او را از خانه ی روی تپه سوار می کرد. او می گوید: «بیشتر وقت ها او خواب بود و باید بیدارش می کردم. ولی وقتی بازی او رو در یورو 2004 دیدم، از تعجب خشکم زد!» (در واقع شاخ درآورد!!!)

ماریا دوس سانتوس: «فوتبالیستی مثل رونالدو هر چند وقت یه بار ظهور می کنه.»

«از همون روز اول که او رو دیدم می دونستم که معمولی نیست. اون به طرز قابل توجهی با بقیه ی بازیکنان فرق داشت. اما هیچ کس تصور نمی کرد که او انقدر زود به این جایگاه برسه.»

اشکهایی که رونالدو بعد از فینال یورو 2004 ریخت، برای سانتوس یک اندوه بزرگ بود. گریه کردن یکی از ویژگی های کریستیانو در زمان کودکی بود و سانتوس مانند این گریه را قبلاً بارها دیده بود. او زمانی را به یاد می آورد که Andorinha با Camacha (بهترین تیم آن زمان منطقه) در رقابت های منطقه ای باشگاه های جوانان 4/1993 رو در رو شد. Andorinha در نیمه ی اول 0-2 عقب بود و رونالدو هق هق می کرد (بمیرم!!). ولی بعد از وقت استراحت، او برای پیروزی به هم تیمی هایش روحیه داد و سرانجام آنها با نتیجه ی به یاد ماندنی 2-3 پیروز شدند.

سانتوس: «اون هیچ وقت دوست نداره که ببازه. کار اون اینه که ببره. او روحیه ی خاصی داره. اون همیشه وقتی می بازه گریه می کنه و این اصلاً غیرعادی نیست.»

خوب بود ....؟؟؟....؟؟

Se7en
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۴۰
بازيكن برزيلي تيم فوتبال فنرباغچه (کارلوس)گفت: كاكا به زودي در رئال مادريد تاريخ ساز خواهد شد.

به گزارش یوفا روبرتو كارلوس اظهار داشت: وقتي بحث انتقال كاكا از آ.ث ميلان ايتاليا به رئال‌مادريد پيش آمد، با او تلفني حرف زدم و راهنمايي كردم. به او گفتم با رفتن به رئال، تبديل به بازيكن بزرگتري خواهد شد.

وي افزود: به كاكا گفتم بازيكن شاخصي در سطح جهاني است و به سرعت مي تواند خودش را با شرايط و وضعيت مادريد‌، منطبق كند.

كارلوس ادامه داد: مطمئن هستم او به زودي به يكي از بازيكنان بزرگ در تاريخ باشگاه رئال مادريد مثل زين‌الدين زيدان، رائول‌، فيگو، رونالدو يا ديگر ستارگان تبديل خواهد شد.

اين بازيكن عنوان كرد: كاكا بازيكني است كه در هر مسابقه،‌ بر اساس استعداد و توانش مي درخشد. شك ندارم، موفقيت عظيمي در انتظار او در مادريد است.

روبرتو كارلوس كه از سال 2007 در تيم فنرباغچه تركيه بازي مي كند، از سال 1996 تا 2007 در تيم رئال مادريد اسپانيا بازي كرد.

كاكا در ابتداي هفته جاري از ميلان جدا شد و در ازاي 65 ميليون يورو به رئال‌مادريد ملحق شد.

Se7en
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۴۳
كريم بن‌زما: فقط شماره 10 را مي خواهم

مهاجم فرانسوي تازه وارد رئال مادريد با پيراهن بدون شماره مراسم معارفه خود را تجربه كرد.

به گزارش یوفا كريم بن‌زما در مراسم معارفه خود گفت: بالاخره با رئال مادريد قرارداد بستم و بسيار خوشحالم. احتمال داشت به بارسلونا بروم اما از اينكه چنين اتفاقي رخ نداد بسيار خوشحالم.

وي افزود: من فقط شماره 10 را مي خواهم و اميدوارم اشنايدر در اين رابطه با من همكاري كند.
اين شايعه در رئال مادريد پخش شده كه وسلي اشنايدر از اين تيم خواهد رفت و شماره او به بن‌زما خواهد رسيد.

wantonboy13
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۱۵
سلام .... این انجمن رو واسه این زدن تا مطالب با حال و جذاب فوتبالی رو توش بنویسم امیدوارم کمکم کنید :wink:

بیوگرافی رونالدو :

مشخصات کلی :

نام کامل: کریستیانو رنالدو دوس سانتوس آویرو (Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro)

تاریخ تولد: 5 فوریه 1985 (دوشنبه)

محل تولد: Funchal ،Madeira island، پرتغال

کشور: پرتغال

وضعیت تأهل: مجرد!!

قد:cm 184

وزن: 75 کیلو

نام مادر: ماریا دولورس دوس سانتوس آویرو (Maria Dolores dos Santos Aveiro)

نام پدر: خوزه دینیز آویرو (Jose Diniz Aveiro)

نام برادر: هوگو

نام خواهرها: الما – کاتیا

* دوران کودکی

تیم مورد علاقه: اسپورتینگ لیسبون – بنفیکا

اسطوره ی دوران کودکی: مارادونا

بازیکن ها مورد علاقه: لوئیس فیگو – تیری هانری

در سال 1995 همه ی دنیا می دانستند که رونالدو یک استعداد و درخشان است، و بهترین تیم های منطقه یعنی Maritimo و Nacional هر دو برای جذب او اعلام علاقه کردند. قاعدتاً Maritimo (که تیم قدرتمندتری بود) باید او را به چنگ می آورد، ولی اتفاقات مسیر دیگری را رقم زدند. مربی وقت تیم جوانان Moritimo موفق نشد که در ملاقات سرنوشت سازی که قرار بود با سانتوس داشته باشد، حاضر شود، زیرا کادر او از پرداختن دو سری تجهیزات که تیم Andorinha در قبال رونالدو خواستار شده بود، سر باز زد. و به این ترتیب کریس به تیم Nacional پیوست.

Fernao Sousaپدرخوانده ی رونالدو و کسی که DeFreitas معتقد است که شایسته ی لقب «کاشف رونالدو» می باشد، در این باره بحث می کند. Sousa که خود نیز در تیم ناسیونال بازی می کرد، معتقد است که انتقال رونالدو به این تیم بر اساس روابط فامیلی بوده است. رئیس کنونی تیم Maritimo، Carlos Pereira که اکنون راهنمای کریس در مسائل مالی است، با او هم عقیده است. او گمان می کند که باشگاه او به راستی نمی خواست که آن هزینه را بپردازد، اما تأکید می کند که به هر حال این انتقال برای رونالدو خوب بود. در ضمن او توانایی خارق العاده ی کریستیانو در روپایی زدن را (آن هم با قوطی های خالی) به خوبی به یاد دارد.

Pereira می گوید: «اگر ما امروز این مسأله را بررسی کنیم، متوجه می شویم که اشتباه کردیم، زیرا او از بقیه بچه ها بهتر بود!! Maritimo مطمئناً به اون زودی که Nacional اجازه داد اون به Sporting بره، این اجازه رو به اون نمی داد. بعد از Sporting او به منچستر پیوست. اگر مونده بود مطمئناً این فرصت رو به دست نمی آورد.»

به هر حال کریستیانو برای یک فصل در تیم سفید و آبی راه راه پوش (!!) Nacional بازی کرد. این تیم با کاپیتانی او در مسابقات قهرمانی زیر 12 سال منطقه قهرمان شد (برای اولین بار در تاریخ باشگاه) و Ferenao ایمان پیدا کرد که کریستیانو انقدر با استعداد است که تبدیل به یک بازیکن حرفه ای شود.

پدر کریستیانو مطمئناً از به یادآوری آن روزها خوشحال می شود زیرا این آخرین سالی بود که او در کنار پسرش بود. پسری که همه معتقد بودند که او فوق العاده ست. کریس به Sporting Lisbon رفت تا فصل جدید زندگی خود را آغاز کند.

خوزه (پدر کریس): من تمام مسابقات او را نگاه می کردم.

«خاطرات خوبی بود. هر وقت جایی از خارج از منطقه بازی داشتند، همیشه جای من در اتوبوس یا هواپیما رزرو شده بود. وقتی که تیم به مقام قهرمانی رسید، یادمه که با مسئولان باشگاه در Choupana (استادیوم تیم ناسیونال) شامپاین خوردیم. واقعاً فراموش نشدنی بود!»

«ما تلفنی با هم تماس داریم ولی من دیگه نمی تونم وقت زیادی رو با اون بگذرونم. اما او در مادیرا خاطرات زیادی داره. خاطرات کودکی ش، خانواده ش و دوستانش. کسانی مثل Marques de Freitas معلم مدرسه ش، مربیانش در Andorinha و Nacional ...»

«او مثل خیلی از ماها وقتی که پرتغال در جام ملت های اروپا باخت، گریه کرد، اما او باز هم برای تیم ملی بازی خواهد کرد و این باخت ها تجربه ی خوبی برای اوست. او هیچ وقت دوست نداره ببازه. وقتی می بازه مثل اینه که دنیا به آخر رسیده. برای همینه که گریه می کنه. اما با این حال اون یکی از بهترین بازیکن های میدان بود.»

بعد از قهرمانی ناسیونال، Frenao با De Freitas تماس گرفت و کریستیانو به تیم اسپورتینگ لیسبون منتقل شد. حالا او در فضایی غریبه و به دور از خانه قرار گرفته بود. او برای خانه دلتنگی می کرد و سعی می کرد که با محیط جدید سازگار شود.

آنطور که ماریا دوس سانتوس تعریف می کند، رونالدو در Sao Joao «خوش رفتار، شوخ و دوست خوبی برای هم کلاسی هایش» بود، اما او در مدرسه ی Barreiros در لیسبون اینطور نبود. بچه های دیگر او را به خاطر لهجه ی غلیظ پرتغالی اش مسخره می کردند و این باعث می شد که او زیاد وارد جمع نشود. کاتیا (خواهر کریس) می گوید: «او وقتی از مادیرا دوره هیچ لهجه نداره، اما به محض اینکه برگشت، دوباره با لهجه حرف می زنه.»

آگوستینو سیلوا خبرنگار مجله ی Diario de Noticias می گوید: «اسپورتینگ استثنائاً از مادر رونالدو خواست که به لیسبون بیاد تا پیش او باشه. چون اونها دیدند که او نیاز به حمایت داره. مسخره شده به خاطر لهجه ش برای اون خیلی سخت بود. ما زمانی که در لیسبون بود چیزهایی شنیده بودیم مبنی بر اینکه اون تبدیل به یه پسر بد شده بود. البته چیزی نداریم که این رو ثابت کنیم و مطمئن نیستیم که حقیقت داشته باشه. به هر حال او الان آروم شده اما اون موقع شرایط فرق می کرد.»

آگوستینو همچنین توضیح می دهد که موفقیت های کریستیانو تا چه حد برای سرزمینش با ارزش هستند. «این موفقیت ها اینجا، به خاطر موقعیت اجتماعی بسیار مهم تر از دیگر نقاط کشور هستند. زیرا مادیرا از قدیم نسبت به لیسبون احساس حقارت داشته است. لیسبون قدرت سیاسی دارد اما مادیرا اکنون بازیکنی دارد که مهره ی کلیدی تیم ملی کشور است و نقش مهمی در تیم دارد. این از فوتبال مهم تر است. او یک پدیده است. او استثنایی ست. ما مردم توداری هستیم، ولی در طول یورو 2004 اینجا هر روز جشن هایی بر پا بود.

کریستیانو یک عضو کلیدی تیم بود و اکنون نیز در بزرگترین باشگاه جهان بازی می کند.»

De Freitas که دادستان کل پرتغال در مادیرا ست، تصدیق می کند که در اسپورتینگ یک فضای متشنج برای رونالدو وجود داشت که با آمدن ماریا دولورس (مادر کریستیانو) که هم اکنون در منچستر با کریس، کاتیا و هوگو زندگی می کند، بهتر شد.

«در 18 سالگی او هنوز خصوصیات یک نوجوان رو داشت، اما حالا با مرور زمان او تبدیل به یک فرد بالغ شده. سختی هایی که او کشید باعث شد که به یه بازیکن انعطاف پذیر تبدیل شود و باعث شکل گرفتن خلق و خوی او شد و او حالا یه شخصیت منحصر به فرد داره. اما او هنوز همون اشتیاق اولیه رو داره، فوتبال تمام زندگیشه، تمام اشتیاق و تمام دلخوشی اونه.»

اسپورتینگ مکان مناسبی برای رشد استعدادهای کریستیانو بود. De Freitas توضیح می دهد که آکادمی باشگاه – Alocochete – بی اغراق می شود گفت یک «کارخانه ی فوتبالیست» است و فوتبالیست در آنجا بهترین آموزش ها را در یک مکان بسیار پیشرفته که در جنوب لیسبون، در نزدیکی رودخانه ی Tagus واقع شده است، فرا می گیرد.

پیشتر، Hugo Viana (هافبک تیم نیوکاسل)، Ricardo Quaresma و Nuno Valente(پورتو)، Luis Boa Morte (فولهام)، Miguel & Simao Sabrosa (بنفیکا) و لوئیس فیگو ستاره ی تیم رئال مادرید، همگی در Academia de Futebol پرورش یافتند که تمام آنها در یورو 2004 از اعضای اصلی تیم پرتغال بودند.

کریستیانو رونالدو در منطقه ی کارگرنشین سنت آنتونیو بزرگ شد، جایی که یک دنیا با هتل های بزرگ و زیبایی که زینت بخش ساحل سنگی دریا بودند، فاصله داشت. اتفاقاً کریستیانو به تازگی برای تعطیلات به آنجا رفته بود. تنها توریست های خیلی کنجکاو جرأت می کنند به این ناحیه پا بگذارند. (آخه کریس من خیلی شجاعه!!)

خانه ی دوران کودکی او روی یک تپه مشرف به یک جاده واقع شده است. دیوار پشتی این خانه (که اکنون خالی از سکنه است) فرو ریخته و سقف آن نیاز به تعمیر دارد. البته این یک امر عادی در آن منطقه به شمار می رود و این خانه کمتر از 5000 یورو ارزش دارد. (مهم اینه که الان خودش بیشتر از 5000000 یورو ارزش داره!!!)

کریستیانو به همراه خواهر و برادرهایش،هوگو، الما و کاتیا و پدر و مادرش (خوزه دینیس و ماریا دولورس) در این خانه ی محقرانه زندگی می کردند. کریستیانو ضربه زدن به توپ را برای اولین بار وقتی که دو یا سه ساله بود، در حیاط خانه شروع کرد. ولی بعد در سال 1997وقتی که شش ساله شد، به یک مدرسه ی ابتدایی رفت. در آن زمان اشتیاق او برای فوتبال به وضوح دیده می شد.

ماریا دوس سانتوس معلم مدرسه Sao Joao به وضوح شخصیت متمایز این دانش آموز را به یاد می آورد: «از روزی که او وارد مدرسه شد، فوتبال ورزش مورد علاقه ی او بود. البته او در فعالیت های دیگه هم شرکت می کرد، شعر می خوند و تکالیفش رو انجام می داد، اما همیشه دوست داشت وقتی هم برای خودش داشته باشه، وقتی برای فوتبال!»

اگه توپ واقعی دور و برش وجود نداشت – که اغلب همینطور بود – اون با استفاده از چند جوراب برای خود توپ می ساخت! (خلاقیت رو داری؟!!)

او همیشه راهی پیدا می کرد تا در زمین بازی فوتبال بازی کنه و من نمی دونم چطور موفق می شد!»

بچه هایی که اکنون در آن مدرسه درس می خوانند، هر روز با هیجان روزنامه ی محلی را ورق می زنند تا عکسی از قهرمان محبوب خود یعنی کریستیانو رونالدو ببینند. آنها با خوشحالی عکس را به یکدیگر نشان می دهند و می گویند: «نگاه کنید، این کریستیانو رونالدوست.» (من هم همینطور!!)

همانطور که انتظار می رفت، محبوبیت کریستیانو رونالدو زمانی افزایش یافت که تیم پرتغال در رقابت های یورو 2004 با پیروزی بر تیم یونان به نایب قهرمانی رسید. شاید قبلاً او می توانست آسوده در خیابان راه برود و کسی او را نمی شناخت، ولی حالا دیگر نه. کریستیانو حالا شناخته شده ترین فرد در Madeira ست. وقتی بعد از مسابقات قهرمانی اروپا برای یک تعطیلات کوتاه مدت به محل سکونتش برگشت، تصمیم گرفت که با خبرنگاران در یک هتل ملاقات کند تا در خانه اش. او همچنین برای کودکان فقیر کمک جمع کرد و با دختر منتخب پرتغال برای پرفروش ترین روزنامه ی محلی دیاریو دِنوتیسیاس عکس گرفت. (در واقع اون دختره گیر داده بیا با من عکس بگیر!!!)

سانتوس می گوید: «تمام بچه ها در طول مسابقه، لباس هایی با نام او بر تن می کنند.»

«اونا می دونند که کریستیانو در این مدرسه درس می خونده و همین برای اونا کافیه. اونا دوست دارند که رونالدوی بعدی باشند. واقعاً عالی می شد اگه کریستیانو یه روز به اینجا می اومد و اونا را می دید.»

کریستیانو در همان زمانی که در Sao Joao تحصیل می کرد، در تیم Andorniha (اولین باشگاه خود) بازی می کرد. او در سال های 1993 تا 1995 (8 تا 10 سالگی) جزو فهرست نفرات این تیم آماتور بود، اما او مدت ها قبل از این تمرینات خود را شروع کرده بود.

آلبارو میلو مربی باشگاه جوانان به یاد می آورد که با ماشین خود به دنبال رونالدو می رفت و او را از خانه ی روی تپه سوار می کرد. او می گوید: «بیشتر وقت ها او خواب بود و باید بیدارش می کردم. ولی وقتی بازی او رو در یورو 2004 دیدم، از تعجب خشکم زد!» (در واقع شاخ درآورد!!!)

ماریا دوس سانتوس: «فوتبالیستی مثل رونالدو هر چند وقت یه بار ظهور می کنه.»

«از همون روز اول که او رو دیدم می دونستم که معمولی نیست. اون به طرز قابل توجهی با بقیه ی بازیکنان فرق داشت. اما هیچ کس تصور نمی کرد که او انقدر زود به این جایگاه برسه.»

اشکهایی که رونالدو بعد از فینال یورو 2004 ریخت، برای سانتوس یک اندوه بزرگ بود. گریه کردن یکی از ویژگی های کریستیانو در زمان کودکی بود و سانتوس مانند این گریه را قبلاً بارها دیده بود. او زمانی را به یاد می آورد که Andorinha با Camacha (بهترین تیم آن زمان منطقه) در رقابت های منطقه ای باشگاه های جوانان 4/1993 رو در رو شد. Andorinha در نیمه ی اول 0-2 عقب بود و رونالدو هق هق می کرد (بمیرم!!). ولی بعد از وقت استراحت، او برای پیروزی به هم تیمی هایش روحیه داد و سرانجام آنها با نتیجه ی به یاد ماندنی 2-3 پیروز شدند.

سانتوس: «اون هیچ وقت دوست نداره که ببازه. کار اون اینه که ببره. او روحیه ی خاصی داره. اون همیشه وقتی می بازه گریه می کنه و این اصلاً غیرعادی نیست.»

خوب بود ....؟؟؟....؟؟

amirlefthand
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۳۶
خیلی ببخشید که اینو میگم اما در ارسال پست ها دقت کن :

قانون شماره 4) در صورتی که مایل به ارسال مطلبی از یک سایت دیگر می باشید ، حتماً منبع آن را ذکر نمایید. در صورتی که مطلب یا موضوع مذکور نوشته شده توسط شخص خاصی بود ، حتماً نام وی را ذکر نمایید.

amirlefthand
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۰۷
زندگی نامه گاس هیدینگ:

گاس هيدينك در تاريخ 8 نوامبر سال 1946 در فارسفلد هلند به دنيا آمد.

به گزارش یوفا: او فعاليت حرفه‌اي خود را به عنوان مدافع فوتبال در سال 1967 در تيم گرافشاپ دوتينشنم آغاز كرد، اما در اين ميان در باشگاه آيندهوون و ليگ حرفه‌اي فوتبال آمريكا هم فعاليت داشته است.

ژوئيه 1967 – ژوئن 1970: گرافشاپ دوتينشم هلند
ژوئيه 1970 – ژوئن 1971: آيندهوون هلند
ژوئيه 1971 – ژوئن 1976: گرافشاپ دوتينشم هلند
ژوئيه 1976 – دسامبر 1976: واشينگتن ديپلماتس آمريكا
ژاويه 1977 – دسامبر 1977: سن خوزه آمريكا
ژانويه 1978 – ژوئن 1981: نيژمگن هلند
ژوئيه 1981 – ژوئن 1982: گرافشاپ دوتينشم هلند

هيدينك در سال 1981 در آخرين تيمي كه به عنوان بازيكن فعاليت داشت،‌ كارش را به عنوان كمك مربي شروع كرد.

او از ژوئيه سال 1982 تا ژوئن 1986 به عنوان كمك مربي كار در آيندهوون مي‌كرد،‌ قبل از اين‌كه در مارس 1987 مربي شود. با آيندهوون در آن موقع سه بار قهرمان باشگاه‌هاي هلند (1987، 1988، 1989) و سه بار قهرمان جام حذفي اين كشور شد (1988، 1989، 1990) و در سال 1988 بزرگ‌ترين موفقيت خود را به عنوان يك مربي باشگاهي، زماني كه با تيمش قهرمان جام باشگاه‌هاي اروپا شد، جشن گرفت. وي پس از فصل 1990/1989 آيندهوون را ترك كرد.

در فصل 91-1990 مربي فنرباغچه استانبول شد اما نتوانست با اين تيم به موفقيتي دست يابد.

در تابستان 1991 به لاليگاي اسپانيا رفت. او دو بار باشگاه والنسيا را به مقام چهارم رساند و بدين ترتيب اين تيم را راهي جام يوفا كرد. اما نتايجي كه با اين تيم به دست آورد،‌ مايوس كننده بود (براي مثال شكست 7 بر 0 مقابل كارلسروهه) و اين‌چنين بود كه در نوامبر 1993 از والنسيا اخراج شد.

هيدينك در سال 1995 سرمربي تيم ملي هلند شد و اين تيم را به جام ملت‌هاي 1996 اروپا در انگليس رهنمون ساخت كه در آن جام در مرحله يك چهارم نهايي در مقابل فرانسه در ضربات پنالتي (4:5) حذف شدند. سال 1998 هلند در جام جهاني فرانسه شركت كرد و بازي‌هايي سراسر تهاجمي به نمايش گذاشت، اما در مرحله نيمه نهايي بازهم در ضربات پنالتي و اين بار در برابر برزيل حذف شد (3: 5). هلند در آن جام به مقام چهارم رسيد (2 : 1 در مقابل كرواسي). مدت كمي بعد از آن، هيدينك استعفا داد.

در ژوئيه سال 1998 سرمربي رئال مادريد شد. در آنجا هم به دليل كسب نتايج ضعيف در فوريه 1999 از كار بركنار شد. وي در دسامبر 1998 با رئال، قهرماني جام باشگاه‌هاي جهان را به دست آورد.

در اول فوريه سال 2000 مربي بتيس سويا شد و فعاليتش در اين باشگاه اسپانيايي در ماه مه همان سال، ‌پس از آن‌كه در 13 بازي فقط يك پيروزي توانست كسب كند و تيم در خطر سقوط به دسته دوم قرار گرفت، ‌پايان يافت. در پايان آن فصل،‌ سويا راهي ليگ دسته دوم شد.

هيدينك از ژانويه سال 2001 سرمربي تيم ملي كره جنوبي شد. كره جنوبي در سال 2002 به همراه ژاپن ميزباني جام جهاني را به عهده داشت و همگان از اين تيم انتظار صعود به مرحله دوم را داشتند. تكليف سختي به نظر مي‌رسيد، چراكه كره جنوبي در جام جهاني قبلي حتي در يك بازي هم به پيروزي نرسيده بود. اوايل از او انتقاد مي‌شد كه كارش را جدي نمي‌گيرد و وقت كمي را با تيم سپري مي‌كند. با اين وجود موضع كره‌اي‌ها در برابر هيدينك به وضوح تغييركرد.

درست در اولين بازي در جام جهاني، كره موفق شد با دو گل بر لهستان غلبه كند و اولين پيروزي را در جام جهاني به دست آورد. بعد از يك تساوي 1 بر 1 برابر آمريكا و پيروزي 1 بر 0 مقابل تيم پرقدرت پرتغال، تيم كره جنوبي به مرحله يك هشتم نهايي رسيد كه در آن تيم ايتاليا در يك بازي تماشايي در وقت اضافه شكست خورد ( 1 : 2 ).

در مرحله يك چهارم نهايي اسپانيا در ضربات پنالتي حذف شد ( 5 : 3 )، و تازه در نيمه نهايي بود كه كره با شكست 1 بر 0 برابر آلمان از دور رقابت‌ها‌ خارج شد. هيدينك در آن جام جهاني به همراه كره جنوبي پس از شكست 2 : 3 مقابل تركيه به مقام چهارم رسيد. بعد از آن وي در كره تبديل به موجودي مقدس شد و عنوان شهروند افتخاري كره را هم به دست آورد. هواپيمايي كره براي چهار سال بليت درجه يك هواپيما را به وي هديه ‌كرد به اين اميد كه او تا جام جهاني 2006 سرمربي كره باقي بماند، اما او كار خود را در آن كشور تمام شده مي‌دانست.

هيدينك در سال 2002 از سوي فيفا به عنوان برترين مربي سال برگزيده شد.

پس از جام جهاني موفق، به آيندهوون بازگشت و دوباره اين باشگاه را موفق‌ترين باشگاه هلند ساخت. او در سال‌هاي 2003، 2005 و 2006 قهرماني ليگ، 2005 قهرماني جام حذفي را كسب كرد و در سال 2005 اين تيم را به مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا رساند كه در اين مرحله توسط آ.ث.ميلان حذف شد.

هيدينك در جام جهاني 2006 آلمان به همراه تيم ملي استراليا شركت كرد. در آن جام در كمال ناباوري‌ تيم را به مرحله يك هشتم نهايي رساند. سپس با ايتاليا رو به رو شد كه در آن جام قهرمان شد و با گل دقيقه 95 اين تيم در وقت قانوني بازي،‌ از روي نقطه پنالتي از دور رقابت‌ها خارج شد. استراليا، خود در بازي‌هاي انتخابي جام جهاني در ضربات پنالتي بر اروگوئه، قهرمان دو دوره جام جهاني غلبه كرده بود.

وي از تابستان سال 2006 سرمربي تيم ملي فوتبال روسيه شده است. قرارداد او در 13 آوريل 2006 به امضاء رسيد. در 10 اكتبر سال 2007 اعلام شد كه قرارداد وي براي دو سال ديگر و تا سال 2010 تمديد شده است. هيدينك در 21 نوامبر سال 2007 روسيه را به جام ملت‌هاي 2008 در اتريش و سوئيس برد. بدين ترتيب وي براي پنجمين بار به عنوان سرمربي، در يك تورنمنت بزرگ شركت كرد.

با يك پيروزي 2 بر 0 مقابل سوئد در روز آخر بازي‌هاي گروه D، تيم روسيه به مرحله يك چهارم نهايي صعود كرد و در آنجا مقابل هلند قرار گرفت. در اين مرحله پس از تساوي 1 بر 1 در وقت قانوني، در وقت اضافه 3 بر 1 برابر هلند به برتري رسيد. اما هيدينك اين بار نيز موفق به فتح يك جام بزرگ نشد و در نيمه نهايي با سه گل مغلوب تيم اسپانيا شد.

او علاوه بر امور ورزشي، فعاليت‌هاي اجتماعي هم دارد. وي رئيس هيئت مديره " بنياد هيدينك " است،‌ سازماني كه قبل از هر چيز به حمايت مالي از بچه‌هاي كره جنوبي مي‌پردازد. در اين ميان يوهان كرايف، اسطوره فوتبال هلند هم عضو اين سازمان است و ويم دويسنبرگ، رئيس درگذشته بانك مركزي اروپا نيز با آن سازمان همكاري مي‌كرده است.

گاس هيدينك در 11 فوريه سال 2009 براي هدايت باشگاه چلسي انگليس تا پايان فصل 2009-2008 استخدام شد. وي كماكان هدايت تيم ملي روسيه را نيز در اختيار دارد.

مترجم: مريم دري منش
__________________________________________________ _____________________________
زندگی نامه خوزه مورینیو
وفا: خوزه ماريو داوس سانتوس مورينيو فليكس معروف به خوزه مورينيو متولد 26 ژانويه 1963 در ستوبال يك مربي پرتغالي فوتبال است. او مدت‌ها مربي باشگاه چلسي بود ولي روز بيستم سپتامبر 2007 اين باشگاه را ترك كرد. مورينيو در چهار ليگ متوالي (دو ليگ در پورتو و دو ليگ در چلسي) توانست تيم خود را در صدر باشگاه‌ها قرار دهد و در دو سال متوالي (2005-2004) از سوي فدراسيون بين‌المللي فوتبال لقب بهترين مربي دنيا را از آن خود كرد.

به گزارش یوفا: پدر مورينيو «فليكس مورينيو» يك دروازه‌بان و مربي پرتغالي بود و مادرش «ماريا جوليا» در مدرسه تدريس مي‌كرد. خانواده مورينيو همگي به فوتبال علاقه‌اي خاص داشتند. پدر خوانده ثروتمند خوزه، رييس باشگاه بزرگ فوتبال شهر «ستوبال» بود. خوزه از همان دوران كودكي در مديريت و برنامه‌ريزي استاد بود و برنامه‌ بازي‌هاي تيم پدرش را ترتيب مي‌داد.

پس از پايان تحصيلات به مدرسه آمادگي جسماني ليسبون رفت ولي مدتي بعد مادرش كه از توانايي مديريت او اطلاع داشت نام او را در مدرسه مديريت ثبت‌نام كرد اما خوزه از آن مدرسه خوشش نيامد و دوباره در مدرسه آمادگي جسماني شركت كرد و پنج سال بعد از آن‌جا مدرك گرفت.

مورينيو دوره مربيگري خود را در اسكاتلند گذراند و سپس به پرتغال برگشت و مربي ورزش يك دبيرستان شد. او مدتي در باشگاه‌هاي كوچك و متوسط پرتغال بازي و در همان زمان تحصيل نيز مي‌كرد. اما در زمينه بازي توفيق چنداني نيافت. در دهه نود مدتي را به مربي‌گري پرداخت و پس از آن با لقب «تراديوتور» (مترجم) معروف شد چون مترجم يا مفسر «سر بابي رابسون در باشگاه‌هاي «اسپورتينگ» و «پورتو» بود. در سال 1996 به همراه رابسون به بارسلونا رفت و همچنان مترجم او بود. پس از رفتن رابسون او همچنان در بارسلونا ماند و با جانشين هلندي رابسون يعني «لوييس ون‌گال» كار كرد. مورينيو انساني بي‌نهايت بااعتماد به نفس و باشخصيت بود و همين موضوع باعث شد پيشرفت چشمگيري كند. او در كلاس‌هاي مربيگري و مديريت شركت مي‌كرد و ناگهان همه شنيدند كه او مربي تيم دوم بارسلونا شده است.

روياي او براي سرمربي شدن سرانجام در سال 2000 تحقق يافت و او مربي بنفيكا شد ولي با تغيير سرپرستي باشگاه و روي كار آمدن سرپرست جديد، مورينيو در تاريخ پنجم دسامبر 2000 بركنار شد و مربي يك تيم سطح پايين شد.

در سال 2002 مورينيو مربي باشگاه «پورتو» شد. باشگاهي كه بسيار ضعيف كار مي‌كرد در آن سال و تحت مربيگري مورينيو تيم سوم كشور شد و مورينيو قول داد سال آينده آن تيم را تيم اول سازد و خود تشكيل يك تيم قهرماني بدهد و همين كار را هم كرد تا جايي كه قهرمان جام باشگاه‌هاي اروپا شد. قبل از قبول پيشنهاد چلسي براي عنوان مربيگري آن تيم، مورينيو باشگاه ليورپول را كه آن تيم هم خواستار اين مربي بود ترجيح مي‌داد و مي‌گفت: ليورپول تيمي است كه علاقه همه را برمي‌انگيزد ولي من به چلسي علاقه چنداني ندارم چون چلسي يك پروژه جديد با سرمايه‌گذاري بالاست. فكر مي‌كنم در چلسي اگر يك مربي برنده نشود، آبراموويچ فورا او را بركنار مي‌كند. به همين دليل كار در آن جا يك شغل مطمئن نيست.

ولي سرانجام مورينيو در ژوئن سال 2004 با حقوق سالانه 2/4 ميليون يورو كه در سال 2005 به 2/5 ميليون يورو افزايش يافت به باشگاه چلسي پيوست و عنوان گران‌ترين مربي فوتبال را به خود اختصاص داد.روز بيستم سپتامبر 2007 و با موافقت دو جانبه، مورينيو باشگاه چلسي را ترك كرد. كمي قبل از ترك مورينيو باشگاه تشكيل جلسه داده و به اين نتيجه رسيده بود كه وقت آن است كه مربي خود را تعويض كنند. اين اقدام چلسي خشم هواداران اين تيم را برانگيخت. فرداي آن روز چلسي اعلام كرد «اورام گرنت» جايگزين مورينيو شده است. در طول چهار فصل حضور او در چلسي، او در هيچ يك از بازي‌هاي داخلي تيمش شكست نخورد.

خوزه مورینیو در سال ۲۰۰۸ قراردادی را با تیم اینتر میلان منعقد کرده و سمت مربیگری این تیم را بر عهده گرفته است.

بيوگرافي خوزه مورينيو:

نام کامل : خوزه ماريو دوسانتوس مورينيو فليکس
نام : خوزه
نام خانوادگي : مورينيو
تاريخ تولد: 1963/7/26
محل تولد : ستوبال
قد : 80 1متر
وزن : 74 کيلو گرم
وضيت تاهل : متاهل
همسر : تمي
تعداد فرزند : يک دختر و يک پسر ، ماتيلدا و خوزه جونير
تاريخ ازدواج : 1989
تيم فعلي :اینتر
پست تخصصي : مربي و سر مربي
غذاي مورد علاقه : ماهي

افتخارات : قهرماني جام يوفا در سال 2003 وقهرماني ليگ قهرمانان اروپا در سال 2004 به همراه پورتو بزرگترين افتخار از نظر وي است .

جملاتي خواندني از مورو : کار سختي است که به آينده فکر کنيد . بازيکنان فقط مجاز اند به دوران فعلي و بازي پيش رو فکر کند .

فشار؟ فشاري وجود ندارد . تنها آدم هاي ضعيف براي توجيه اشتباهات هميشگي خود ، از فشار نام مي برند . در فوتبال هيچ فشاري وجود ندارد .

همه مي خواهند چلسي شکست بخورد . اگر اين اتفاق چند بار پياپي رخ دهد در انگستان تعطيل رسمي اعلام مي شود .

ما به خاطر قدرت اقتصادي در صر جدول ليگ انگلستان قرار نگرفتيم . فقط به اين خاطر در رتبه اول جاي داريم که من به سختي براي موفقيت قرار تلاش مي کنم .
__________________________________________________ _________________________________
زندگی نامه سر الکس فرگوسن

یوفا: در 31 دسامبر سال 1941 در محله گووان شهر گلاسكو ديده به جهان گشود
سال 1957 = به صورت پاره وقت شاگرد كارخانه ي آچار سازي گلاسكو بود و به عنوان يك بازيكن آماتور به تيم كوئينز پارك پيوست
سال 1960 = به صورت پاره وقت به تيم سنت جونستون ملحق شد
سال 1964 = آچار سازي را رها كرد و به عضويت تيم دانفر ملين در آمد
سال 1967 = با 65000 پوند به رنجرز پيوست
سال 1969 = با 20000 پوند به تيم فالكرك ملحق شد
سال 1973 = به تيم آير رفت
سال 1974 = در ماه سپتامبر به عنوان مربي ايست استر لينگ منصوب شد. ولي 3 ماه بعد از سنت ميرن سر درآورد
سال 1978 = توسط سنت ميرن اخراج ولي به عنوان جانشين بيلي مك نيل مربي آبردين شد
سال 1980 = با قهرماني در ليگ اسكاتلند همراه آبردين اولين افتخار مربي گريش را كسب كرد
سال 1981 = با آبردين نايب قهرمان ليگ اسكاتلند شد
سال 1982 = آبردين با پيروزي 4 بر 1 قهرمان جام حذفي اسكاتلند شد
سال 1983 = آبردين اين بار 1 بر 0 رنجرز را شكست داد تا جام حذفي را حفظ كند و رئال مادريد را در گوتنبرگ 2 بر 1 مغلوب كرد تا جام برندگان اروپا را به خود اختصاص دهد
سال 1984 = آبردين با پيروزي 2 بر 1 برابر سلتيك قهرمان جام حذفي و سپس ليگ اسكاتلند شد. الكس فرگوسن نشان افتخاري امپراتوري بريتانيا را دريافت كرد
سال 1985 = در پي مرگ جك استين در خلال بازي مقدماتي ولز با اسكاتلند فرگوسن مربي موقت تيم ملي اسكاتلند شد
سال 1986 = اسكاتلند در همان دور اول از جام جهاني حذف شد. اين تيم در ايام مربي گري فرگوسن 3 برد 4 مساوي و 3 باخت كسب كرد و 8 گل به ثمر رسانيد و 5 گل دريافت كرد. در 6 نوامبر فرگوسن آبردين را رها كرد تا به عنوان جانشين ران آتكينسون معزول رهبري منچستر يونايتد را به دست بگيرد
سال 1990 = اولين جامش در اولد ترافورد را با پيروزي 1 بر 0 برابر كريستال پالاس در ديدار تكراري فينال جام حذفي به دست آورد
سال 1991 = منچستر يونايتد در روتردام 2 بر 1 از سد بارسلونا گذشت تا جام برندگان جام را به دست آورد
سال 1992 = با پيروزي منچستر يونايتد مقابل ستاره سرخ بلگراد سوپر جام اروپا به اولد ترافورد آمد. همچنين با پيروزي 1 بر 0 منچستر يونايتد مقابل ناتينگهام فارست اين تيم براي اولين بار جام اتحاديه را در دوره ي مربي گري فرگوسن به دست آورد. اما روئياي منچستر براي قهرماني ليگ برتر با سبقت گرفتن ليدز يونايتد در آخرين هفته بر باد رفت
سال 1993 = انتظلر 26 ساله منچستر براي قهرماني ليگ برتر خاتمه يافت. فرگوسن در ماه ژانويه با خريد روي كين از ناتينگهام فارست با قيمت 3.75 ميليون پوند ركورد نقل و انتقالات اين كشور را شكست
سال 1994 = منچستر يونايتد چهارمين تيم قرن و ششمين تيم در كل تاريخ فوتبال انگلستان شد كه در يك فصل قهرماني در جام حذفي و ليگ برتر را با هم جشن مي گرفت. شياطين سرخ در فينال جام حذفي چلسي را 4 بر 0 شكست دادند
سال 1995 = منچستر در ليگ پس از بلكبرن نايب قهرمان شد و جام حذفي را به اورتون واگذار كرد. دوباره فرگوسن با خريد اندي كول از تيم نيوكاسل با قيمت 6 ميليون پوند ركورد نقل و انتقالات را جا به جا كرد
سال 1996 = منچستر يونايتد اولين تيم تاريخ فوتبال انگلستان شد كه دو بار هر دو جام ليگ و حذفي را فتح كرد. شاگردان فرگوسن در ليگ برتر از نيوكاسل سبقت گرفتند و در جام حذقي ليورپول را 1 بر 0 شكست دادند
سال 1997 = فرگوسن قصد داشت با تصاحب جام قهرمانان اروپا خود را همسنگ سرمت بابسي سازد اما منچستر در مرحله ي نيمه نهايي به دورتموند باخت
سال 1998 = فرگوسن و يارانش ياس آور ترين تاريخ منچستر را بدون كسب جامي پشت سر گذاشتند. هر دو جام برتر و حذفي را آرسنال ربود و موناكو در مرحله ي يك چهارم نهايي منچستر را حذف كرد. فرگوسن براي تقويت خط دفاعي تيمش ياپ استام را با قيمت ده و نيم ميليون پوند از آيندهوون خريد تا بار ديگر ركورد نقل و انتقالات را بشكند
سال 1999 = فرگوسن شكوهمند ترين فصل تاريخ منچستر را با تصاحب سه جام اروپا و حذفي و ليك برتر رقم زد. اين مربي در ماه مي قراردادي امضا كرد كه تا سال 2002 در منچستر باقي بماند. در 11 ژوئن در مراسم جشن تولد اليزابت نشان شواليه را دريافت كرد. در 11 اكتبر مراسم و مسابقه اي به گرامي داشت حضور موفق او در اولد ترافورد با حضور ستارگان كنوني و اسبق منچستر بر گذار شد. در 30 نوامبر منچستر با پيروزي 1 بر 0 برابر پالميراس روي تك گل روي كين جام تو يو تا را فتح كرد تا اولين تيم انگليسي شود كه اين جام بين قاره اي را به خانه مي برد. در ماه دسامبر فرگوسن به عنوان بهترين مربي سال جهان جايزه ي ويژه ي ((بي بي سي )) را دريافت كرد و تيمش به عنوان بهترين تيم سال شناخته شد
سال 2000 = فرگوسن در اين فصل منچستر را به ششمين قهرمانيش در ليگ برتر با اختلاف 18 امتيازي نسبت به آرسنال رهنمون كرد. در 8 مي فاش كرد كه پس از انقضاي مربي گريش در سال 2002 منچستر را تنها مي گذارد اما همچنان مي خواهد در اداره ي باشگاه نقشي داشته باشد
سال 2001 = پس از تنها يك خريد عمده فابين بارتز دروازه بان فرانسوي تيم فرگوسن به استيلاي خويش بر فوتبال انگلستان ادامه داد و هفتمين قهرماني ليگ را در 9 سال اخير با اختلاف 15 امتيازي كسب كرد. فرگوسن همچنين اولين مربي شد كه با يك تيم انگليسي فاتح 3 جام متوالي ليگ مي شود. در 18 مي فرگوسن اعلام كرد كه پس از دوره ي مربي گريش به طور كامل منچستر يونايتد را ترك خواهد كرد اما در 13 ژوئيه يك روز پس از خريد خوان سباستين ورون با مبلغ 28 ميليون پوند از لاتزيو با شكستن مجدد ركورد نقل و انتقالات باشگاه منچستر اعلام كرد كه فرگوسن پس از اتمام قراردادش با اين تيم در مي 2002 به عنوان مشاور و سفير به مدت 5 سال در اولد ترافورد باقي خواهد ماند
سال 2002 = در 5 فوريه باشگاه منچستر يونايتد بيانيه اي صادر كرد تا اعلام كند در حال مذاكره با فرگوسن براي تمديد قرارداد مربيگري اش است. در 27 فوريه منچستر تاكيد كرد كه فرگوسن قراردادش را يك روز پس از پيروزي 5 بر 1 برابر نانت فرانسه در ليگ قهرمانان اروپا به مدت 3 سال ديگر و تا سال 2005 تمديد كرده است. ديويد بكهام علت باقي ماندن او را بر 3 دليل دانست : 1- به خاطر علاقه ي فراوان به ورون 2- بازيابي قدرت منچستر يونايتد 3- برگزاري فينال ليگ قهرمانان اروپا در سال 2003 در ورزشگاه اولدترافورد منچستر در 2 مارس كاپتان روي كين را متعاقد كرد تا قراردادش را تا سه سال ديگر يعني تا سال 2006 تمديد كند. اين تيم در سال 2002 ليگ برتر را به آرسنال داد و در جام قهرمانان اروپا در مرحله ي نيمه نهايي مغلوب لوركوزن شد و در جام حذفي نيز حذف شد
سال 2003 = در ماه مي منچستر يونايتد در فينال جام حذفي مغلوب ليورپول شد. همچنين در ليگ برتر با پشت سر گذاشتن آرسنال براي هفتمين بار قهرمان ليگ برتر انگليس شد. همچنين منچستر در جام اتحاديه با شكست از ليورپول در ديدار فينال با نتيجه 2 بر 0 به عنوان نايب قهرماني اين جام رسيد. منچستر يونايتد در آغاز فصل توانسته بود جام خيريه را از آرسنال بربايد. در ليگ قهرمانان اروپا هم منچستر يونايتد در مرحله ي يك چهارم نهايي مغلوب رئال مادريد شد و از دور رقابتها حذف شد
سال 2004 = در اين سال منچستر يونايتد در آغاز جام خيريه را به خانه برد. آنها تيم آرسنال را در ضربات پنالتي و با درخشش تيم هاوارد دروازه بان تازه وارد اين تيم شكست دادند. در ليگ برتر اين بار پس از تيمهلي آرسنال و چلسي در رده ي سوم ايستاد. در جام حذفي نيز در بازي فينال 3 بر صفر ميلوال را برد و قهرمان شد. در ليگ قهرمانان اروپا در يك هشتم نهايي مغلوب پورتو با مربي گري خوزه مورينيو شد و از گردونه ي مسابقات حذف شد
سال 2005 = اين سال آغاز فشارها بر فرگوسن را دامن زد. در ليگ برتر پس از چلسي و آرسنال سوم شد. در جام اتحاديه حذف شد. در جام حذفي در فينال مغلوب آرسنال شد و بلاخره در ليگ قهرمانان اروپا در مرحله ي يك هشتم نهايي در مقابل آ.ث ميلان حذف شد

ببخشید کامل نیستش

amirlefthand
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۱۲
نحوه آنالیز تیم حریف
برای مشخص ساختن تاکتیک روز بازی یک تیم مقابل حریف ، مربی وظیفه دارد عوامل زیادی را در نظر بگیرد و بعد با سنجش و ارزیابی دقیق آنها اقدام به طرح ریزی تاکتیک تیمی اش کند.

مربی برای ساختن تاکتیک بازی تیمش نیاز دارد تا برآورد جامع و دقیقی از بازی حریف داشته باشد ، چرا که اگر اینگونه نباشد تاکتیک بازی تیمش ناقص خواهد بود و حتی احتمال بسیار زیاد باعث ناکامی تیمش خواهد شد.

مربی همانگونه که وظیفه دارد در طرح ریزی تاکتیک بازی تیمش توانائی تک تک بازیکنان خود را بسنجد و مسائلی مثل شرایط زمین مسابقه ، درجه حرارت ، اندازه زمین مسابقه و... را در این مسئله خطیر دخالت دهد ، می بایستی وضعیت تیم حریف را از جهات گوناگون ارزیابی کند.

برای این منظور مربی در تعیین کم و کیف توانائی حریف به سه محور کلی توجه می کند:

1) بررسی دقیق و سنجیده توانائی های جسمی تک تک بازیکنان حریف
2) بررسی دقیق و سنجیده قابلیتهای فنی و تکنیکی حریف
3) بررسی وضعیت تاکتیکی تیم حریف

در این حالت مربی علاوه بر لحاظ کردن برنامه های تاکتیکی تیم حریف ، به تاکتیکهای فردی تیم مقابلش دقت می کند.

امید زرین
مربی باشگاه صنایع اراک

amirlefthand
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۱۶
یوفا: فدراسيون فوتبال اسپانيا توپ جديد لاليگا را در مراسمي باشكوه رونمايي كرد.
به گزارش یوفا: توپ جديد ساخت كمپاني نايك است و وزن و حجمش دقيقا طبق استانداردهاي مشخص شده از سوي فيفا است.

بر روي اين توپ آرم لاليگا (LFP)، كمپاني سازنده و شعار بازي جوانمردانه حك شده است.

Se7en
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۰۳
جام جم آنلاين: 39 سال پيش در روز 19 نوامبر سال 1969 ميلادي ادسون آرانتس دوناسيمنتو مشهور به پله ، بازيکن بزرگ فوتبال برزيل و جهان هزارمين گل خود در دوره حرفه اي بازي فوتبال را به ثمر رساند.
در اين روز ، پله که با تيم خود سانتوز در مقابل تيم واسکودوگاما در ورزشگاه 200 هزار نفري ماراکانا شهر ريودوژانيرو حاضر شده بود با به ثمر رسيدن هزارمين گل خود ، نام اين ديدار را نيز در تاريخ ثبت کرد.

پله اين گل را روي يك حركت آكروباتيك زيبا و به شكل قيچي برگردان وارد دروازه تيم واسكودو گاما كرد.

او با تيم ملي فوتبال برزيل در 3 دوره جام جهاني سال 1958 ، سال 1962 و سال 1970 ميلادي فاتح اين جام شده بود و برزيل توانست به همراه پله براي هميشه جام ژول ريمه را به خانه ببرد.

در سال 2000 ميلادي ، پله توسط فدراسيون بين المللي فوتبال «فيفا» به عنوان «بازيکن قرن» معرفي شد.

بله آخرين بازي حرفه اي خود که به منزله بازي خداحافظي اش بود را با تيم فوتبال کاسموس نيويورک انجام داد.

در اين بازي تيم کاسموس در ورزشگاه جيانت استاديوم نيويورک در مقابل تيم ملي برزيل بازي خداحافظي سلطان پله را برگزار کرد.

پله در دوران حرفه اي فوتبال خود 1281 گل را در 1363 بازي رسمي به ثمر رساند.

به اين ترتيب ، درروز 19 نوامبر سال 1969 ميلادي ادسون آرانتس دوناسيمنتو ملقب به سلطان پله جادوگر فوتبال برزيل و جهان هزارمين گل دوران حرفه اي خود را در مقابل تيم واسکودوگاما در ورزشگاه ماراکانا شهر ريودوژانيرو به ثمر رساند.

نام پله به عنوان «بازيکن قرن» و جادوگر فوتبال جهان به تاريخ پيوسته است.

جالب بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Se7en
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۰۴
فروش توپ فوتبال 30 هزار دلاري پله

یوفا: توپي كه سلطان فوتبال برزيل و جهان با آن هزارمين گل خود را به ثمر رساند،‌ به حراج گذاشته مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري یوفا به نقل از فیفا: توپ فوتبالي كه پله، ‌چهره اسطوره‌اي برزيل و جهان درسال 1969 توانست با به ركورد هزار گل زده دست يابد، ‌از طريق يك حراجي جهت مصارف خيريه به فروش مي‌رسد.

پله در سال 1969 در شرايطي كه عضو سانتوز بود، ‌در بازي مقابل تيم واسكودوگاما توانست گل هزارم دنياي بازيگري اش را به ثمر رساند. آن توپ كه اكنون در مالكيت يك شركت حراجي برزيلي مربوط به بنياد روبرتو خستوس است، ‌قرار شده در روزهاي آينده در يك حراجي بزرگ به فروش رسد.

اين توپ ويژه و خاطره برانگيز دو سال پيش در ازاي 30 هزار دلار خريداري شد.

اين بنياد اميد دارد تا اين توپ از طريق حراجي كه عنوان "شما هم مي توانيد در كار خير سهيم شويد" به مبلغي بيشتر از اين رقم ‌فروخته شود تا درآمد حاصله صرف امور خيريه در برزيل شود.

Se7en
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۱۱
نام کامل علی دایی
زادروز ۱ فروردین ۱۳۴۸ هجری خورشیدی
زادگاه اردبیل، ایران
قد ۱۹۲ سانتی متر
اطلاعات باشگاهی
باشگاه کنونی
شمارهٔ پیراهن ۱۰ و استثناً ۹ (در باشگاه هرتا برلین آلمان)
پُست مهاجم نوک (فوتبال)
باشگاه‌های جوانان
۱۳۶۲-۱۳۶۷ استقلال اردبیل

باشگاه‌های حرفه‌ای
۱۳۶۲-۱۳۶۷
۱۳۶۷-۱۳۶۹
۱۳۶۹-۱۳۷۳
۱۳۷۳-۱۳۷۵
۱۳۷۵-۱۳۷۶
۱۳۷۶-۱۳۷۷
۱۳۷۷-۱۳۷۸
۱۳۷۸-۱۳۸۱
۱۳۸۱-۱۳۸۲
۱۳۸۲-۱۳۸۳
۱۳۸۳-۱۳۸۵
۱۳۸۵-۱۳۸۶
استقلال اردبیل
تاکسیرانی تهران
بانک تجارت تهران
پرسپولیس تهران
السد قطر
آرمینیا بیله‌فلد آلمان
بایرن مونیخ آلمان
هرتا برلین آلمان
الشباب امارات
پرسپولیس تهران
صبا باطری تهران
سایپا کرج
تیم ملی

دوران مربیگری
۱۳۸۵–۱۳۸۷
۱۳۸۷–۱۳۸۸
سایپا کرج
تیم ملی ایران

لیست گل‌های علی دایی

۱۳۷۲ تهران، ایران تایوان ۶-۰ مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۴ ۱
۱۳۷۲ دمشق، سوریه تایوان ۶-۰ مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۴ ۲
۱۳۷۲ دوحه، قطر ژاپن ۲-۱ مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۴ ۱
۱۳۷۲ دوحه، قطر عراق ۱-۲ مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۴ ۱
۱۳۷۲ دوحه، قطر کره شمالی ۲-۱ مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۴ ۲
۱۳۷۵ شهر کویت، کویت کویت ۲-۱ بازی دوستانه ۲
۱۳۷۵ تهران، ایران نپال ۸-۰ مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۱۹۹۶ ۴
۱۳۷۵ تهران، ایران سری لانکا ۷-۰ مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۱۹۹۶ ۵
۱۳۷۵ تهران، ایران عمان ۲-۰ مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۱۹۹۶ ۱
۱۳۷۵ مسقط، عمان نپال ۴-۰ مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۱۹۹۶ ۱
۱۳۷۵ مسقط، عمان عمان ۲-۱ مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۱۹۹۶ ۱
۱۳۷۵ دوبی، امارات متحده عربی عراق ۱-۲ جام ملت‌های آسیا ۱۹۹۶ ۱
۱۳۷۵ دوبی، امارات متحده عربی تایلند ۳-۱ جام ملت‌های آسیا ۱۹۹۶ ۱
۱۳۷۵ دوبی، امارات متحده عربی عربستان سعودی ۳-۰ جام ملت‌های آسیا ۱۹۹۶ ۱
۱۳۷۵ دوبی، امارات متحده عربی کره جنوبی ۶-۲ جام ملت‌های آسیا ۱۹۹۶ ۴
۱۳۷۵ ابوظبی، امارات متحده عربی کویت (۴)۱-۱(۳) جام ملت‌های آسیا ۱۹۹۶ ۱
۱۳۷۶ دمشق، سوریه مالدیو ۱۷-۰ مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸ ۲
۱۳۷۶ دمشقّ، سوریه قرقیزستان ۷-۰ مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸ ۱
۱۳۷۶ دمشق، سوریه سوریه ۱-۰ مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸ ۱
۱۳۷۶ تهران، ایران مالدیو ۹-۰ مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸ ۲
۱۳۷۶ تهران، ایران قطر ۳-۰ مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸ ۱
۱۳۷۶ تهران، ایران جمهوری خلق چین ۴-۱ مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸ ۱
۱۳۷۶ جوهور باهرو، مالزی ژاپن ۲-۳ مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸ ۱
۱۳۷۷ سیساکت، تایلند لائوس ۶-۱ بازیهای آسیایی ۱۹۹۸ ۲
۱۳۷۷ بانکوک، تایلند عمان ۲-۴ بازیهای آسیایی ۱۹۹۸ ۱
۱۳۷۷ بانکوک، تایلند تاجیکستان ۵-۰ بازیهای آسیایی ۱۹۹۸ ۲
۱۳۷۷ بانکوک، تایلند جمهوری خلق چین ۲-۱ بازیهای آسیایی ۱۹۹۸ ۱
۱۳۷۷ بانکوک، تایلند ازبکستان ۴-۰ بازیهای آسیایی ۱۹۹۸ ۳
۱۳۷۸ ادمونتون، کانادا کانادا ۱-۰ جام دوستانه کانادا ۱
۱۳۷۸ یوکوهاما، ژاپن ژاپن ۱-۱ بازی دوستانه ۱
۱۳۷۹ اوکلند، آمریکا مکزیک ۱-۲ بازی دوستانه ۱
۱۳۷۹ لس آنجلس، آمریکا اکوادور ۲-۱ بازی دوستانه ۱
۱۳۷۹ دمشق، سوریه مالدیو ۸-۰ مقدماتی جام ملتهای آسیا ۲۰۰۰ ۳
۱۳۷۹ دمشق، سوریه سوریه ۱-۰ مقدماتی جام ملتهای آسیا ۲۰۰۰ ۱
۱۳۷۹ تهران، ایران بحرین ۳-۰ مقدماتی جام ملتهای آسیا ۲۰۰۰ ۱
۱۳۷۹ تهران، ایران مالدیو ۳-۰ مقدماتی جام ملتهای آسیا ۲۰۰۰ ۱
۱۳۷۹ تهران، ایران مصر (۷)۱-۱(۸) جام دوستانه ال جی ۱
۱۳۷۹ تهران، ایران مقدونیه ۳-۱ جام دوستانه ال جی ۱
۱۳۷۹ دوحه، قطر قطر ۲-۱ بازی دوستانه ۲
۱۳۷۹ بیروت، لبنان لبنان ۴-۰ جام ملتهای آسیا ۲۰۰۰ ۱
۱۳۷۹ بیروت، لبنان تایلند ۱-۱ جام ملتهای آسیا ۲۰۰۰ ۱
۱۳۷۹ سیدون، لبنان عراق ۱-۰ جام ملتهای آسیا ۲۰۰۰ ۱
۱۳۷۹ تبریز، ایران گوام ۱۹-۰ مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۲ ۴
۱۳۷۹ تبریز، ایران تاجیکستان ۲-۰ مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۲ ۱
۱۳۷۹ تهران، ایران جمهوری خلق چین ۴-۰ جام دوستانه تمدن‌های کهن ۱
۱۳۸۰ تهران، ایران عمان ۴-۰ جام دوستانه ال جی ۱
۱۳۸۰ تهران، ایران بوسنی ۵-۲ جام دوستانه ال جی ۲
۱۳۸۰ تهران، ایران عربستان سعودی ۲-۰ مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۲ ۲
۱۳۸۰ بغداد، عراق عراق ۲-۱ مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۲ ۱
۱۳۸۰ جده، عربستان سعودی عربستان سعودی ۲-۲ مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۲ ۱
۱۳۸۰ منامه، بحرین بحرین ۱-۳ مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۲ ۱
۱۳۸۰ ابوظبی، امارات متحده عربی امارات متحده عربی ۳-۰ مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۲ ۱
۱۳۸۱ کیف، اوکراین اوکراین ۱-۰ بازی دوستانه ۱
۱۳۸۱ تبریز، ایران پاراگوئه (۴)۱-۱(۳) جام دوستانه ال جی ۱
۱۳۸۲ تهران، ایران اردن ۴-۱ مقدماتی جام ملتهای آسیا ۲۰۰۴ ۱
۱۳۸۲ بیروت، لبنان لبنان ۳-۰ مقدماتی جام ملتهای آسیا ۲۰۰۴ ۱
۱۳۸۲ تهران، ایران لبنان ۱-۰ مقدماتی جام ملتهای آسیا ۲۰۰۴ ۱
۱۳۸۲ شهر کویت، کویت کویت ۱-۳ بازی دوستانه ۱
۱۳۸۲ تهران، ایران قطر ۳-۱ مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۶ ۱
۱۳۸۳ وینتیان، لائوس لائوس ۷-۰ مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۶ ۲
۱۳۸۳ تهران، ایران لبنان ۴-۰ مسابقات قهرمانی غرب آسیا ۲۰۰۴ ۳
۱۳۸۳ تهران، ایران سوریه ۷-۱ مسابقات قهرمانی غرب آسیا ۲۰۰۴ ۱
۱۳۸۳ تهران، ایران سوریه ۴-۱ مسابقات قهرمانی غرب آسیا ۲۰۰۴ ۱
۱۳۸۳ چونگ گینگ، جمهوری خلق چین تایلند ۳-۰ مقدماتی جام ملتهای آسیا ۲۰۰۴ ۱
۱۳۸۳ پکن، جمهوری خلق چین بحرین ۴-۲ جام ملتهای آسیا ۲۰۰۴ ۲
۱۳۸۳ عمان، اردن اردن ۲-۰ مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۶ ۱
۱۳۸۳ تهران، ایران لائوس ۷-۰ مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۶ ۴
۱۳۸۳ تهران، ایران پاناما ۱-۰ بازی دوستانه ۱
۱۳۸۳ تهران، ایران بوسنی ۲-۱ بازی دوستانه ۱
۱۳۸۴ یوکوهاما، ژاپن ژاپن ۱-۲ مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۶ ۱
۱۳۸۴ تهران، ایران لیبی ۴-۰ بازی دوستانه ۱
۱۳۸۴ تهران، ایران توگو ۲-۰ جام دوستانه ال جی ۱
۱۳۸۴ تهران، ایران تایوان ۴-۰ مقدماتی جام ملتهای آسیا ۲۰۰۷ ۱
۱۳۸۵ تهران، ایران کاستاریکا ۳-۲ بازی دوستانه ۱
آخرین عدد تعداد گل های علی دایی هستش از سمت چپ

amirlefthand
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۲۳:۰۱
FIFA World Ranking در سال 1993 فيفا با کمک کمپاني کوکاکولا پيشنهاد روشي براي مقايسه تيم هاي فوتبال (Ranking) را ارائه کردند. در اين روش اين امکان وجود داشت که بتوان بر اساس بازي هاي بين المللي تيمهاي فوتبال مقايسه اي بين آنها انجام شود و امتيازي به هريک داده شود.

پس از گذشت چند سال اين روش محاسباتي توانست ثابت کند که روش قابل قبولي براي مقايسه قدرت تيم هاي فوتبال مي باشد و مي توان به آن استناد کرد. در طول مدت زماني که از اين فرمول Ranking استفاده شده است تغييراتي هم در آن اعمال شده که بر کيفيت مقايسه و بدست آوردن نتيجه درستتر از آن افزوده شده است که در اين مطلب به آن خواهيم پرداخت.

نگاهي به روش محاسبه
جدول فيفا / کوکاکولا مربوط به تمام تيم هاي فوتبال کشورهايي است که عضو فدراسيون بين المللي فوتبال فيفا ميباشند. اين جدول فقط و فقط بر اساس بازي هاي رسمي تيم هاي کشورها و نتايج آن محاسبه مي شود و به هيچ وجه به نحوه عملکرد تيم هاي فوتبال جوانان يا زنان و ... در کشورها ندارد، فقط فوتبال مردان بزرگسال.

اگر بخواهيم بازي هاي بين المللي را دسته بندي کنيم مي توانيم به موارد زير اشاره کنيم :

- بازيهاي اصلي جام جهاني
- بازيهاي مقدماتي جام جهاني
- جام کنفدراسيون هاي فيفا
- بازي هاي اصلي بين قاره اي
- بازي هاي مقدماتي بين قاره اي
- ديدارهاي دوستانه

محاسبه ليست تيم ها و امتيازات آنها توسط يک برنامه کامپيوتري انجام مي شود. داده هايي که بر اساس آن اين محاسبات انجام مي شود عبارتند از :

- برد ، باخت يا تساوي تيم
- تعداد گل هاي رد و بدل شده
- بازي خانگي بوده يا نه
- وزن بازي و درجه اهميت آن بر اساس ليستي که در پاراگراف قبل آورديم
- وزن قدرت منطقه اي تيم

براي هر تيم تقريبا" مي توان گفت که تنها نتايج هفت بهترين بازي اخير آن وزن کلي تيم را مشخص مي کند و فرمول به گونه اي است که بازي هاي قديمي تر، وزن و ميزان تاثير گذاري خود را روي نتيجه نهايي از دست مي دهند. بنابراين واضح است که موفقيت هاي اخير هر تيم مي تواند بيشترين تاثير را بر رتبه تيم در جدول داشته باشد. در پايان هر سال دو تيم انتخاب مي شوند. يکي آن تيمي که بهترين اميتاز را کسب کرده بنام "Team of the Year" و همينطور تيمي که بهترين جهش را در دوازده ماه گذشته داشته است که به آن "Best Mover of the Year" گفته مي شود.

قوانين حاکم بر محاسبات امتياز
بسيار ساده است، تقريبا" همان فرمول هايي که بر يک مسابقه در یک حاکم است. يک تيم مي تواند با توجه به نتايجي که در مسابقات بدست مي آورد، امتياز مشخصي بدست آورد و هر آنکه بيشترين امتياز را بدست آورد در بالاي جدول قراي مي گيرد. اما يک تفاوت عمده ميان اين جدول و جداول رتبه بندي ليگ هاي باشگاهي در اين است که محاسبه امتياز فقط به نتيجه بازي و احيانا" گل هاي رد و بدل شده ندارد.

بلکه همانطور که گفتيم به محل انجام شدن بازي، درجه اهميت بازي هم مربوط مي شود. همچنين نکته بسيار مهم آن است که امتياز هر تيم از هر بازي، به قدرت (در واقع همان امتياز) تيم مقابل نيز مربوط مي شود. بنابراين برد مقابل يک تيم قوي به مراتب امتياز يک تيم را از حالي که در مقابل يک تيم ضعيف پيروز مي شود بيشتر بالا مي برد، يعني بر خلاف بازي هاي باشگاهي هر بردي سه امتياز به شما نمي دهد.

محاسبات بر اساس فرمول هاي نسبتا" پيچيده اي انجام مي گيرد و تا قبل از سال 1999 يک برد مي توانست تيم را به اندازه يک تا سه امتياز بالا ببرد اما با تغييراتي که در اين سال در محاسبات Ranking صورت گرفت، يک برد مي تواند امتياز تيم در جدول را از 10 تا 30 بالا ببرد.

منبع یوفا

amirlefthand
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۲۳:۰۵
10- آرین روبن: مرد شیشه ای

در حالی که بسیاری او را به عنوان یکی از ماهرترین و با استعداد ترین بازیکنان دنیای فوتبال می شناسند اما نمایش درخشان او برای هلند، آیندهوون، چلسی و رئال مادرید معمولا با آسیب دید گی های گاه و بیگاه او در سایه قرار می گیرد. قابلیت بالای او در مصدوم شدن باعث شده تا به او لقب مرد شیشه ای بدهند.

9- نیکلاس آنلکا: اخموی شگفت انگیز

او را سال های زیادی است که در سطح اول فوتبال اروپا می بینیم و همین مسئله باعث شده که سخت بتوان قبول کرد که او تنها 30 سال دارد. در طول 12 فصل حضور در تیم های مختلف اروپایی از جمله رئال مادرید، چلسی و آرسنال، شاید تنها به اندازه انگشتان یک دست لبخند زده باشد. به این دلیل که به سختی با مربیان و هم تیمی هایش ارتباط برقرار می کند، او را با لقب "اخموی شگفت انگیز" می شناسند.

8- دیوی دادز: مرد فیل نما

دادز ستاره و مهاجم تیم داندی یونایتد بود که در سال 1983 لیگ اسکاتلند را فتح کرد و سال بعد چیزی نمانده بود که به فینال مسابقات برسد اما در مرحله نیمه نهایی 3-2 مغلوب رم شد.علی رغم این افتخارات دادز به دلیل شباهت غیر قابل انکارش به "مرد فیل نما" در یاد ها مانده است.

7- پیتر بردسلی: کواسیمودو

یک مهاجم دیگر که ظاهرش با مهارت چشمگیرش در زمین بازی همخوانی نداشت. بردسلی دوران خوبی را در نیوکاسل، اورتونو لیورپول گذراند و 59 بازی ملی نیز برای انگلستان انجام داد. او غالبا توسط رسانع به دلیل ظاهرش به استهزا گرفته می شد و به دلیل قامت تقریبا خمیده اش به او لقب "کواسیمودو" داده بودند که یادآور شخصیت کتاب گوژپشت نوتردام بود.

6- پله: بدشانس

او که با لقب سلطان نیز شناخته می شود، در سال های اخیر پیش بینی های فوتبالی فاجعه اش به اندازه دوران پرافتخار بازی اش خبرساز شده است. پیش بینی هایی که بعضی از آنها را در مطلب هفته پیش Goal.com می توانید بخوانید. همه این پیش بینی های اشتباه باعث شده تا پله اکنون با این لقب شناخته شود: بد شانس.

5- نائوهیرو تاکاهارا: بمب افکن سوشی

تاکاهارا که یکی از بهترین بازیکنان دهه اخیر فوتبال ژاپن است، در 57 بازی ملی برای کشورش 23 گل به ثمر رسانده و در بوندس لیگا برای هامبورگ و اینتراخت فرانکفورت بازی کرده است، احتمالا صاحب بانمک ترین لقب در بین فوتبالیست های آسیایی است. در آلمان به او لقب "بمب افکن سوشی" دادند.

4-آنتونیو کاسانو: پیتر پن

او که احتمالا با استعداد ترین بازیکن نسل خودش در فوتبال ایتالیا است، تنها 15 بازی ملی انجام داده است و به نظر می رسد دوران حرفه ای نه چندان درخشانی از خود به جای بگذارد. شخصیت سرکش و گاه دیوانه کاسانو را دلیل اصلی دور ماندن او از ترکیب آتزوری ها در تورنمنت های بزرگ می دانند. رفتار های بچه گانه او موجب شده تا او را پیتر پن واقعی- پسری که هیچ گاه بزرگ نشد- می دانند.

3- یاشار دوران: سطل

اگرچه ترک ها در نیمه نهایی جام جهانی 2002 و یورو 2008 حضور داشتند اما 25 سال قبل آنها به عنوان یکی از زنگ تفریح های فوتبال اروپا شناخته می شدند. به دلیل شکست های سنگین و پرگل، به یاشار دوران دروازه بان تیم ملی ترکیه لقب سطل داده بودند به ویژه بعد از باخت پرگل 8-0 مقابل انگلستان در استانبول.

2- تونی آدامز: خر آدامز

بدون شک یکی از بهترین مدافعان تاریخ آرسنال است که با 19 سال بازی در این تیم جام های بسیاری را فتح کرد. با این وجود او منتقدان خودش را داشت، به ویژه بعد از گل به خودی در بازی مقابل منچستر و تحقیر شدن در مقابل مارکو فان باستن در یورو 88 که موجب شد بعضی از رسانه های بریتانیایی به دلیل استیل نه چندان چشم نوازش، به او لقب "خر" دادند.

1- آدریانو گالیانی: عمو فستر

گالیانی بی تردید یکی از بوقلمون صفت ترین شخصیت های دنیای فوتبال است و البته یکی از پرحرف ترین آنها. در ایتالیا به دلیل ظاهر مضحکش او را با لقب زیو فستر(عمو فستر) می شناسند. فستر توانایی عجیب و غریبی در هدایت جریان الکتریسیته داشت و احتمالا گالیانی نیز از این توانایی برخوردار است.

منبع سایت گل

Se7en
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۰۲
مقدمه ای در رابطه با فوتبال

فوتبال بدون شک جذاب ترین و پر طرفدارترین ورزش دنیا است . بیشتر مردم جهان در اندک مدت شیفته فوتبال می شوند . حتی کودک خردسال همین که توپ را می بیند ، به طرفش می دود و آن را با پا می زند . اکثر جوانان و بزرگسالان علاقه مند به فوتبال برای گذرانیدن اوقات فراغت خود ، به این بازی روی می آورند و یا چون دیگران پای تلویزیون و در میدان ها تماشاگر بازی فوتبال می شوند.بازی فوتبال پر هیجان و زیبا است و انسان را خیلی زود سرگرم می کند ، تا آن جا که در سال های اخیر شیوه های فوتبال نوین ، مردم جهان را بیش از بیش به خود مجذوب کرده است.
گفته می شود که کشور ما بیشترین طرفدار را در سطح قاره آسیا داشته و دارد و از این جهت با کشورهای اروپا و دیگر کشورهای صاحب نام در فوتبال رقابت می کند اگر بخواهیم این رقابت به برتری بینجامد و فوتبال ما بیش از پیش رشد کند ، ناگزیر باید اشکالات کمی و کیفی آن را از راه آموزش بهتر و آموزش زود رس بر طرف کنیم .
در کشور ما ، مربیان تازه کار سخت شیفته دانش فوتبال نوین می باشند که می باید در راه افزایش دانش آنان هنوز هم بیشتر تلا ش کنیم و نیز به آموزش زود رس فوتبال اهمیت بیشتری بدهیم.
برای دستیابی به این هدف و رواج فوتبال در مدارس ابتدایی ، آموزش فوتبال نوین و تربیت مربیان زبده نیاز به برنامه ریزی های اصول و سرمایه گذاری های جدی دارد.
آموزش این ورزش که می باید از مدارس ابتدایی آغاز شود و در مراحل بعدی به تکامل برسد ، عملا در مدارس ابتدایی و حتی راهنمائی به چشم نمی خورد. متاسفانه بازیکنان خردسال و نوجوان ، اصول ابتدایی این بازی را خیلی دیر و غالبا در سن جوانی در باشگاه یاد می گیرند که همزمان با رشد بدنی آنان نیست ، در حالی که اصول و تکنیک های بازی فوتبال می باید در دوران رشد کودک آموخته شود تا بعد ها این بازیکنان در نوجوانی با آگاهی و مهارت بیشتر بتوانند آن اصول و آموخته ها را زمین های بازی پیاده کنند .
آموزش فوتبال نوین حاضر برای رفع همین نیاز به دوست داران فوتبال و برنامه ریزان آموزشی کشور تقدیم می شود تا شاید کمکی باشد در راه آموزش اصول اساسی و فنون و میدان داری های پیشرفته فوتبال جدید و گنجانیدن آن در برنامه های آموزشی ... امید است مربیان جوان با آموزش اصول فوتبال بتوانند پا به پای رشد بدنی فوتبالیست های خرد سال ، با به کار گیری شیوه های علمی ، مهارت های بدنی بچه های فوتبال دوست را پرورش دهند و در افزایش مهارت های بازی توفیق کامل به دست آورند.
این آموزش ارزشمند بدون شک کلیه مربیان و علاقمند به فوتبال را قانع خواهد کرد، زیرا اصول اساسی و نیز اصول پیشرفته این ورزش به گونه ای مفید ارائه شده است که خواننده ی کنجکاو را در این آموزش با انواع تکنیک ها و تاکتیک های ابتدائی و جدید آشنا می کند
از سوی دیگر مطالعه این آموزش هم برای داوران و هم برای بازیکنان مفید خواهد بود ، زیرا بعضی از قوانین جدید داوری در این آموزش آمده است که بازیکنان باید از کم و کیف آن آگاه شوند ، چون بسیاری از درگیری ها و خشونت ها در فوتبال به علت همین عدم آگاهی بازیکن از قوانین فوتبال است .
مخاطبان این آموزش بدون توجه سن و سال کلیه کسانی هستند که فوتبال بازی می کنند . آن ها با مطالعه این آموزش به اصول و فنون لازم فوتبالی خوب دست خواهند یافت. همه می دانیم که بهترین راه برای فراگیری فوتبال و پیشرفت ، بازی به صورت محکم و خود جوش است. اما قبول داریم که این کار حد و مرزی دارد . بنابراین برای پشرفت در فوتبال آگاهی عمیق تری ضروری می نماید.
این آموزش برای مربی مرجعی پر ارزش است و برای جلسات تمرین توصیه ها و مطالب دقیق در اختیار او قرار می دهد .
در این آموزش به کلیه جنبه های فوتبال پرداخته شده است . ما یاد می گیریم که چگونه حرکات مختلف تکنیکی را بهبود بخشیده و چگونه آن ها را بعدا در صحنه بازی بکار ببریم ( امکانات تکنیکی را در خدمت خلاقیت تاکتیکی قرار دهیم).
این موقعیت بازی در زمین است که همه چیز را دیکته می کند ( انتخاب حرکت ، جا گیری ، جابه جایی ) ، پس باید آن را درک نمود . بدیهی است که انتخاب های مختلف همواره به عهده بازیکن است . خلاقیت بازیکن ، سبک فردی او و در یک کلمه شخصیت او است که در این آموزش مورد توجه قرار خواهد گرفت .

فوتبال ، مدرسه بزرگ زندگی

بگذار کسی که تا کنون فوتبال بازی نکرده است اولین توپی را که به دستش می رسد به سوی ما پرتاب کند.
در سواحل برزیل ، در کوچه های تنگ مراکش ، زیر آفتاب سوزان مکزیک ، پای آتشفشان وزووی (Vesuve) ناپل در فرانسه و در همه جای دنیا افسون توپی گرد یا یک توپ ساده ، بی رنگ و رو به صورت های مختلف ما را شیفته خود می کند . فوتبال برای همیشه مردمی خواهد ماند. میلیون ها جوان و بزرگسال همواره این احساس را دارند که خود را با بازیکنان برجسته ای چون پله ، پلاتینی یا مارادونا مقایسه کنند، چرا که فوتبال ورزش مورد علاقه همگان است . هر اندازه که شما در انجام حرکات مهارتی با توپ مستعد باشید ، هر اندازه که خوب توپ را با سر بزنید ، یا در بازی با پا مهارت داشته باشید یا فقط ( فوتبالیست آماتور ) باشید ، از همه این ها به یک اندازه لذت خواهید برد . جذابیت فوتبال در این پدیده نهفته است.
میان ستارگان توپ گرد و دیگران نیز همین سخن مطرح است . با گذشت زمان سبک های مختلف بازی سعی داشته اند که روشی مطلوب را به خود اختصاص داده تا بتوانند بر هر حرکتی در بازی غلبه پیدا کنند . این عمل بیهوده است . بازی فوتبال بیشتر تحت تاثیر حوادث است ، بیشتر در اختیار مجموعه افراد تیم است تا در اختیار یک بازیکن ، هر چند که این بازیکن بسیار هم مستعد باشد.
یک کودک یا یک نوجوان با ورود به یک تیم زندگی در یک جمع ورزشی را یاد می گیرد،جایی که خودخواهی و فرد گرایی هیچ جایی ندارد. فوتبال قبل از هر چیز مدرسه ی بزرگ زندگی است. اگر به آن بها ندهیم چیزی هم از آن به دست نخواهیم آورد. دویدن به منظور کمک به یار خودی، فداکاری و در خدمت تیم بودن از ارزش های لازم برای همکاری در بازی فوتبال می باشد.
این آموزش سعی دارد که راهنمای جوانان و نیز کسانی باشد که مایل هستند تکنیک خود را کامل کنند و به اصول و فنون این ورزش دست یابند . مطالب این آموزش شما را وارد مقوله های بسیار تکنیکی نمی کند .
هدف این بخش آموزشی گشودن درهای جهان فوتبال بر روی تمام مردم است. ما ادعا نداریم که از شما پلاتینی یا پله خواهیم ساخت، ما تنها امیدمان این است که شما را در درک زبان و رموز توپ یاری دهیم.
به تدریج که شما در زندگی فوتبالیستی خود پیشرفت کنید، به این واقعیت پی خواهید برد که شیفتگی شما به این ورزش بی پایان است، زیرا شناخت و کشف رموز این ورزش نامحدود است، حتی آن زمان که تصور کنید که به همه ی رموز آن دست یافته اید.
درک اصول و فنون این بازی برای تمرین خوب این ورزش اهمیت دارد. مدافعی که در موقعیت حمله به صورت مهاجم در آمده است در حقیقت خود را از، درگیری های دفاعی خلاص می کند تا بتواند به نفوذ بیشتر تیم کمک کند. برعکس، رفتار مهاجمی که بر حسب موقعیت به مدافع تبدیل شده است تنها پایداری و مقاومت تیم را افزایش می دهد. هر نقطه از بازی برای خود معنای خاصی دارد.

اهمیت دوندگی و قدرت بدنی در فوتبال

پیشرفت های چشمگیر علم بدنسازی ، تکنیک ها و تاکتیک های فوتبال امروز را دگرگون کرده است. امروزه تیمی در میدان موفق است که بازیکنانی پر قدرت در خدمت خود داشته باشد ، بازیکنانی که با نیروی بدنی بالا در زمین حاضر شوند و مربیان بتوانند به یاری آنان روش های فوتبال نوین را به آسانی در زمین پیاده کنند. چنین تیمی در تمام مدت بازی می تواند بر حریف و زمین مسلط باشد و در طول بازی هرگز به حریف خود باج ندهد . قدرت بدنی حرف اول و آخر در بازی فوتبال است . به همین سبب تمام مربیان درجه اول جهانی آگاهانه کلیه تاکتیک های تیمی و تکنیک های بازی را بر اساس قدرت بدنی آنان برنامه ریزی می کنند ، تا آن جا که دیگر شیوه های ساده و قدیمی دفاع در منطقه نزدیک دروازه ، فنون ثابت در حمله ، خط میانی و نیز دفاع ثابت کار آیی خود را از دست داده اند . اکنون مربیان ، بازیکنانی را به میدان می فرستند که قادر باشند بیش از 120 دقیقه یک نفس بدوند و در تمامی درگیری های زمین شرکت کنند و به اقتضای موقعیت در کمترین مدت از حالت دفاعی به حمله و بالعکس بپردازند.
اگر این آموزش پاسخگوی سوالات اصلی شما باشد، ما کاملا به هدف خود رسیده ایم.

منبع : سایت رشد

Se7en
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۱۱
زندگینامه دیه گو آرماندو مارادونا - اسطوره فوتبال آرژانتین
10:32, 21 شهريور 1386 .. از موضوع زندگينامه ورزشكاران .. 0 نظر .. لینک

نام ديه گو مارادونا در دنياي فوتبال بيش از آنکه به خاطر نبوغ و خلاقيت و بازي هاي استثنايي او بيايد، به دليل جنجال ها و اخباري است که از زمان بازيگري او در ناپل ايتاليا همواره حول و حوش اين بازيکن شاخص آرژانتيني بوده است.

ديه گو يکي از بااستعدادترين بازيکنان نسل فوتبال جهان است که در خانواده يي فقير و پرجمعيت به دنيا آمد. فوتبال را در باشگاه آرجنتينوس جونيورز آغاز کرد و 15ساله بود که به تيم اول باشگاه پيوست. در حالي که تنها 17سال داشت به تيم ملي آرژانتين دعوت شد و در برابر مجارستان يک نيمه بازي کرد.

قدرت بازي سازي، پاس هاي بلند و کوتاه ميليمتري، قدرت حفظ توپ و هوش سرشار رهبري تيم در ميانه ميدان، ضربه هاي ناگهاني و حياتي، حفظ تعادل و قدرت پا به توپ عالي و بسياري از خصوصيات ديگر يک فوتباليست طراز اول در مارادونا جمع شده بود و اگر از نظر شخصيتي در حد مطلوبي بود بي ترديد در کنار بزرگان فوتبال دنيا يکي از ده مرد برتر فوتبال جهان نام مي گرفت.

پس از آن که «سزار منوتي» مربي بزرگ تيم ملي آرژانتين ديه گو را به دليل اخلاق و رفتار ناپايدارش و ناپختگي دوران جواني از تيم ملي کنار گذاشت و نام او را براي جام جهاني 78 در ليست تيم نياورد، مارادونا جام جهاني جوانان 79 توکيو را ميدان تاخت و تاز خود قرار داد و تيم ملي کشورش را به مقام قهرماني جهان رساند.

وقتي مارادونا در تيم باشگاهي آرجنتينوس جونيورز، در 166 بازي 116 گل به ثمر رساند، باشگاه معروف بوکاجونيورز حاضر شد براي خريد او پول خوبي پرداخت کند. اين بار رکورد او بهتر شد و در 28بازي، 40 گل زد و در سال 1981 با بوکاجونيورز قهرمان آرژانتين شد. کم کم نام جوان با استعداد آرژانتيني بر سر زبان ها افتاد و بارسلون با پرداخت بالاترين مبلغ، او را به ايالت کاتالونيا برد. از سال 1982 تا 1984 بارسلون محل بروز استعدادها و بازي هاي ديه گو بود. هافبک پرتوان آمريکاي جنوبي قهرماني سال 83 اسپانيا را براي بارسلون به ارمغان آورد.

حال تيم ناپل ايتاليا خواهان او بود و مبلغ بسيار بالايي به او پيشنهاد کرد تا در سال 84 به شهر ناپل مهاجرت کند. مارادونا هفت سال در ناپل ماند و در سال 1991که از ايتاليا به آرژانتين برگشت، معروف ترين و محبوب ترين ورزشکار شهر ناپل بود.

او يک تنه ناپل را به دو مقام قهرماني در سال 1987 و 1990 رساند. پس از بازگشت مارادونا به وطنش، تيم ناپل ديگر نتوانست قامت راست کند و حتي به دسته دوم بازي ها سقوط کرد. در سال 9119 مارادونا به اتهام حمل و مصرف مواد مخدر، از ايتاليا اخراج شد و به کشورش بازگشت و از آن سال به طور مرتب باشگاه خود را عوض کرد. معروف ترين باشگاهي که بعد از جام جهاني 94 در آن توپ زد، بوکاجونيورز بود که در سال هاي 9619 و 9719 در آن بازي کرد.

مارادونا چندي نيز مربي راسينگ بود که به دليل عدم موفقيت از کار برکنار شد.

در عرصه بازي هاي ملي موفقيت مارادونا بسيار چشمگير بود، بازيکني با قد کوتاه، اما با استارت هاي انفجاري؛ در هر لحظه يي که ديه گو اراده مي کرد قادر بود خط دفاعي حريف را به هم بريزد و با پاسي ناگهاني مهاجمان تيمش را صاحب موقعيت گل کند.

بازيکن برجسته يي مثل او همواره در زمين بازي، هدف تکل هاي خشن مدافعان حريف بود. قدرت بدني مرد کوچک آرژانتيني در سال هايي که هنوز به مواد غير مجاز روي نياورده بود غيرقابل تصور مي نمود. در ضربه هاي آزاد يک استاد به تمام معنا بود. ضربات پاي چپ او از پشت محوطه جريمه، کمتر خطا مي رفت. در جام جهاني اسپانيا و به هنگام ديدار با برزيل به دليل خطاي غيرورزشي از زمين اخراج شد تا باعث حذف آرژانتين شود؛ اما جام جهاني 86 مکزيک ميداني ديگر براي او بود. در آن سال او به قله شهرت و تکامل در عامل بازيگري رسيد و در راس يک تيم خوب و آرماني به رهبري دکتر کارلوس بيلاردو، اجازه نداد جام قهرماني از قاره آمريکا خارج شود. بازي هاي اعجاب انگيز مارادونا در مسابقات مقدماتي سبب شد مربيان تيم هاي حريف همواره چند بازيکن را مامور يارگيري مارادونا کند.

اما يارگيريها و خطاهاي متعدد نيز مانع بازي سازي و ارسال پاس هاي زيبا و به واقع استثنايي او نبود. او در بازي با انگلستان با زيرکي بسيار و با ضربه دست توپ را وارد دروازه حريف کرد تا اين گل به عنوان يک گل تاريخي در جام هاي جهاني ثبت شود. پس از آن با گلي ديگر بلژيک را از رسيدن به ديدار نهايي محروم کرد تا آرژانتين در برابر آلمان برگزارکننده ديدار پاياني جام جهاني مکزيک باشد. درخشش او سبب شد در پايان، بازي سه بر دو به سود آرژانتين خاتمه يابد و براي بار دوم جام جهاني نصيب آرژانتين شود. مارادونا در جام جهاني مکزيک به عنوان بهترين بازيکن شناخته شد. چهار سال بعد در جام جهاني ايتاليا، ستاره اقبال آرژانتين بلند بود که مارادونا يک بازي زيبا و تحسين برانگيز مقابل برزيل انجام داد تا تيم پر مهره رقيب را از دور رقابت ها حذف کند.

دو تيم آلمان و آرژانتين برگزار کننده ديدارنهايي بودند. پس از آنکه تيم آرژانتين به علت اخراج دو بازيکن خود 9 نفره بازي مي کرد، ضربه پنالتي «آندرياس بره مه» تيري بر قلب مارادونا بود تا تيم آرژانتين به مقام نايب قهرماني جهان بسنده کند. سال 1994 و جام جهاني آمريکا پايان کار ديه گو مارادونا در سطح ملي بود. مارادوناي 34 ساله به قدر کافي پخته بود که با وجود اضافه وزن، تيمش را رهبري کند؛ اما يک اشتباه اخلاقي و دوپينگ او در جريان بازي ها موجب شد تا او از بازي ها اخراج شود و 15 ماه از بازيهاي بين المللي محروم شود. پس از اخراج مارادونا تيم ملي آرژانتين ديگر کمر راست نکرد و خيلي زود از دور رقابت ها حذف شد. مارادونا با اين کار غيراخلاقي، مانع از اين شد که به عنوان اسطوره يي در جهان فوتبال نامش جاودانه شود و در کنار بزرگاني چون دي استفانو، پله، کرايف، و بکن باوئر قرار گيرد. آخرين دسته گل مارادونا، تيراندازي به سوي خبرنگاراني بود که سعي داشتند در زمان محروميت او از بازي هاي بين المللي، از او عکسبرداري کنند. او همچنان قصد داشت در فوتبال حرفه يي به مربيگري بپردازد و حاضر نيست با دنياي توپ گرد وداع کند.

ديه گو مارادونا- DIEGO MARADONA

مليت: آرژانتين

متولد: 30 اکتبر1960 در بوئنوس آيرس

تعداد بازي هاي ملي: 90 بازي از سال 1977 تا 1994 ميلادي

افتخارات ملي: کسب مقام قهرماني جام جهاني 86 مکزيک و نايب قهرماني جام جهاني 90 ايتاليا، قهرماني جوانان جهان 79

منبع: [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Se7en
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۱۳
یوفا: باشگاه رئال مادريد اسپانيا درصدد راه اندازي آكادمي اختصاصي فوتبال خود در جزيره بالي اندونزي است.

به گزارش یوفا:"اتال دپاري" سخنگوي شوراي ورزش‌هاي ملي اندونزي اظهارداشت: نماينده باشگاه رئال مادريد روز دوشنبه با ما ديدار كرده و اعلام نمود قصد دارند اواخر سال جاري در بالي ، آكادمي فوتبال بسازند.

"خوزه اوآردو نادال" رييس نمايندگي محلي رئال مادريد در اندونزي به شوراي مذكور اعلام كرده است كه بالي، دومين آكادمي خارجي رئال پس از مكزيك خواهد بود.

دپاري در مورد علت انتخاب بالي به نقل از نماينده رئال اظهار داشت :
اندونزي جمعيت قابل توجهي دارد كه به همين اندازه استعدادهاي ورزشي در آن يافت مي‌شود.

آكادمي رئال مادريد قرار است ‪۲۲۰‬دانش‌آموز بين ‪۹‬تا ‪۱۸‬سال را بپذيرد و آنان را به مدت ‪۱۰‬ماه آموزش دهد.

بنابر اظهارات دپاري، در مراحل اوليه پذيرش دانش آموز فقط از اندونزي خواهد بود و به‌تدريج از كشورهاي ديگر نيز دانش آموزاني را جذب خواهد كرد.

مطبوعات محلي به نقل از نادال نوشتند شهريه هر دانش آموز براي ‪۱۰‬ ماه آموزش ‪۲۰‬هزار دلار است اما دانش آموزان برتر، براي تمرين و بازي به باشگاه رئال مادريد فرستاده خواهند شد.

amirlefthand
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۳۹
این نام‌ها برخی اوقات حتی از نام‌های واقعی نیز محبوب‌تر و پرکاربردتر هستند، به‌گونه‌ای که جایگزین اسامی واقعی می‌شوند. اسامی مستعار می‌توانند خنده‌دار و مضحک و یا توهین‌آمیز و غیرمؤدبانه باشند.

شاید تا حالا فکر می‌کردید تنها بازیکنان دارای اسامی مستعار هستند اما کاملاً در اشتباه بوده‌اید؛ چون باشگاه‌ها نیز می‌توانند دارای نام‌هائی غیر از نام واقعی خود داشته باشند! این نام‌ها برخی اوقات حتی از نام‌های واقعی نیز محبوب‌تر و پرکاربردتر هستند، به‌گونه‌ای که جایگزین اسامی واقعی می‌شوند. اسامی مستعار می‌توانند خنده‌دار و مضحک و یا توهین‌آمیز و غیرمؤدبانه باشند.

اکثر اوقات این تماشاگران یک تیم و یا هواداران تیم مقابل هستند که این نام‌ها را می‌سازند. آنها برای این‌کار از اسامی حیوانات، رنگ پیراهن تیم‌ها، اسامی مناطق و نواحی مختلف و مواردی از این قبیل استفاده می‌کنند. برای آشنائی شما با اسامی و القاب مورد استفاده در فوتبال باشگاهی و ملی اروپا، پاره‌ای از این اسامی را ارائه می‌کنیم.

● آلمان
▪ اف.ث.هالیوود ............. بایرن‌مونیخ‌
▪ کره‌اسب‌ها ............... بروسیا دورتموند
▪ شیاطین سرخ ........... کایزرسلاترن
▪ بزها ........................ اف. ث. کلن
▪ شیرها ..................... مونیخ ۱۸۶۰
▪ معدنچی‌ها ................ شالکه ۰۴

● فرانسه
▪ خروس‌ها .................. تیم ملی فوتبال فرانسه
▪ قناری‌ها ................... باشگاه نانت
▪ شیرها ..................... باشگاه لیون
▪ پسرها ..................... باشگاه مارسی
▪ شاهزاده‌ها ............... باشگاه موناکو
▪ عقاب‌ها ................... باشگاه نیس
▪ لک‌لک‌ها .................. باشگاه استراسبورگ

● اسپانیا
▪ آزلگرونا ...................... باشگاه بارسلونا
▪ کهکشانی‌ها، اشباح .............. باشگاه رئال‌مادرید
▪ شیرها ...................... باشگاه آتلتیک بیلبائو
▪ پرنده‌های عاشق ......... باشگاه اسپانیول
▪ خفاش‌ها ................... باشگاه کاستلون
▪ پسران ماتریس ........... باشگاه آتلتیکو مادرید
▪ آشوبگران ................... تیم ملی فوتبال اسپانیا

● هلند
▪ پسران خوب ................ باشگاه آژاکس آمستردام
▪ موش‌های صحرائی ....... باشگاه بره‌دا
▪ کشاورزان با کلاس ........ باشگاه گراف شاپ
▪ نارنجی‌پوشان ............... تیم ملی فوتبال هلند

● پرتغال
▪ عقاب‌ها ...................... باشگاه بنفیکا لیسیون
▪ اژدهاها ...................... باشگاه پورتو
▪ شیرها ........................ باشگاه اسپورتینگ لیسیون

● رومانی
▪ گرگ‌های قرمز ............... دینامو بخارست
▪ آسمان پرستاره ............. باشگاه استوا بخارست
▪ ۳ رنگی‌ها ..................... تیم ملی فوتبال رومانی

● ترکیه
▪ عقاب‌های سیاه .............. باشگاه بشیکتاش
▪ قناری‌ها ........................ باشگاه فنر باغچه
▪ شیرها .......................... باشگاه گالاتاسرای

● انگلستان
▪ گربه‌های سیاه ................. ساندرند
▪ بدذات‌ها ......................... آستون ویلا
▪ کنار رودی‌ها .................... بلکبرن روورز
▪ آواره‌ها ........................... بولتون واندررز
▪ دلاوران ........................... چارلتون آتلتیک
▪ بازنشسته‌ها .................... چلسی
▪ آب‌نبات‌سازها .................... اورتون
▪ کلبه‌نشین‌ها .................... فولهام
▪ قرمزها ............................ لیورپول، تاتینگهام فارست
▪ آبی‌های آسمانی .............. منچسترسیتی
▪ بورو ................................. میدلزبورو
▪ سیاه و سفیدها، زاغ‌ها ........ نیوکاسل
▪ سفیدهای زنبقی ................ تاتنهام هانسپرز
▪ توپچی‌های لندن ................. آرسنال
▪ زنبورهای سرخ ................... واتفورد
▪ چکش‌ها ........................... وستهام یونایتد
▪ بیسکویت‌سازها .................. ریدینگ
▪ بچه‌های تخس .................... بارنزلی
▪ آبی‌ها ............................... بیرمنگام سیتی
▪ پرنده‌های آبی ...................... کاردیف سیتی
▪ عقاب‌ها .............................. کریستال پالاس
▪ ببرها .................................. هال سیتی
▪ تراکتورسازان ........................ ایپسویچ
▪ سفیدها .............................. لیدزیونایتد
▪ روباه‌ها ................................ لستر سیتی
▪ کلاه‌دوزها ............................. لوتون تاون
▪ قناری‌ها ............................... نورویچ سیتی
▪ جغدها ................................. شفیلد ونزدی
▪ پرهیزکاران ............................ ساوتهمپتون
▪ کوزه‌گران .............................. استوک سیتی
▪ گرگ‌ها ................................ ولورهمپتون
▪ نارنجی‌پوشان ........................ بلکبرن
▪ خروس‌جنگی‌ها ..................... برادفورد سیتی
▪ زنبورها ................................. برنت فورد
▪ سینه‌سرخ‌ها ......................... بریستول سیتی
▪ ارواح .................................... چسترفیلد
▪ وابکینگ‌ها ............................. دونکاستر
▪ شیرها .................................. میلوال
▪ سگ‌های شکاری ................... هادرز فیلد تاون
▪ پینه‌دوزها .............................. نورئهمپتون
▪ آسیابان‌ها ............................. روترهام یونایتد
▪ قوها .................................... سوانسی سیتی
▪ تبعیدشدگان .......................... مچسترسیتی
▪ دزدان دریائی .......................... بریستول روورز
▪ دریانوردان .............................. گریمس تاون
▪ گاوهای نر ............................. هرفورد یونایتد
▪ بچه‌های شرور ........................ لینکلن سیتی
▪ اژدهای قرمز .......................... رکسهام
▪ شیاطین سرخ ....................... منچستریونایتد

● سوئد
▪ فرشته‌ها ................................. باشگاه گوتبرگ
● دانمارک
▪ دینامیت ................................... تیم ملی فوتبال دانمارک

● اسکاتلند
▪ خرس‌های پشمالو ....................... باشگاه گلاسکو رنجرز
▪ ارتش عصبانی ............................ تیم ملی فوتبال بلژیک
▪ گورخرها .................................... باشگاه شارلروا

● اتریش
▪ بنفشه‌ها .................................... باشگاه آستریاوین

● کرواسی
▪ شیرهای آبی ................................ دینامو زاگرب

● صربستان
▪ پسران خشمگین ........................... تیم ملی فوتبال صربستان

● ایتالیا
▪ لاجوردی‌پوشان ................................ تیم ملی فوتبال ایتالیا
▪ بانوی پیر ........................................ باشگاه یوونتوس
▪ پرستوها ......................................... باشگاه بره‌شا
▪ جزیره‌نشینان ................................... باشگاه کالیاری
▪ بنفشه‌ها ........................................ باشگاه فیورنتینا
▪ افعی‌ها .......................................... باشگاه اینتر
▪ عقاب‌ها .......................................... باشگاه لاتزیو
▪ شیاطین سرخ و مشکی ..................... باشگاه میلان
▪ زرافه‌ها ........................................... باشگاه پروجا
▪ گاوهای نر ........................................ باشگاه تورینو
▪ گرگ‌ها ............................................ باشگاه رم
▪ الاغ‌های پرنده ................................... باشگاه کیه‌وو

یوفا

amirlefthand
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۴۲
درمطلب قبل (جدول رده بندی تیم های فیفا) راجع به محاسبات امتیاز تیم ها توسط فیفا، بصورت کلی با مسئله Ranking تیم ها آشنا شدیم. در ادامه بحث دقیقتر به پارامترهایی که در این محاسبات تاثیر گذار هستند می پردازیم.

برد ، تساوي يا باخت
در حالت عادي برد امتياز بيشتري از باخت يا تساوي براي يک تيم به ارمغان مي آورد. دو يا سه امتياز براي برد، يک امتياز براي مساوي و صفر امتياز براي شکست. اما اين امتيازها براي اندازگيري توانايي يک تيم در طبقه بندي جهاني کافي نيست، بنابراين معيارهاي ديگري وارد ميدان مي شوند تا امتياز حاصل از يک بازي براي طرفين مشخص شود.

پيروزي تيم بر يک تيم با امتياز کمتر ارزش کمتري دارد تا پيروزي بر يک تيم با ارزش بالاتر يا حتي مساوي. حتي ممکن است شکست يک تيم برابر يک تيم قوي برايش در جول امتياز خوبي به ارمغان بياورد.

يک تفاوت عمده در اين طبقه بندي هنگامي است بازي دو تيم به ضربات پنالتي کشيده مي شود. در اين حالت تيمي که با ضربات پنالتي برنده ميشود همان امتياز برد را تصاحب مي کند و تيمي که با ضربات پنالتي شکست را مي پذيرد امتياز حالت مساوي در جريان بازي عادي را تصاحب مي کند.

گلهاي رد و بدل شده
از جمله فاکتورهاي مهم در کسب امتياز تعداد گلهايي است که در بازي رد و بدل مي شود. تقسيم امتيازهاي يک بازي به ميزان قدرت (امتياز کنوني) تيمها بستگي دارد. بعنوان مثال در بازي يک تيم ضعيف با قوي، گلي که يک تيم ضعيف مي زند امتياز بيشتري دارد تا گلي که تيم قوي به ثمر مي رساند. همچنين فيفا براي تشويق بازي ها به حالت هجومي، ارزش يک گل زده شده را به مراتب بيشتر از يک گل خورده شده - که از امتياز کسر ميشود - براي يک تيم محاسبه مي کند. همچنين اگر بازي به پنالاتي کشيده شود امتيازي که تيم برنده بدست مي آورد فقط بر اساس گلهايي است که در طي بازي رد و بدل شده است.

همچنين در يک بازي ارزش گلي که ابتدا زده مي شود به مراتب بيش از ارزش گلهاي بعدي مي باشد. در ضمن هرگز امکان ندارد با گل هاي زده بيشتر، بيش از حداکثر امتيازي که فيفا براي برد در نظر گرفته شده است را بتوان کسب کرد. دليل اين امر هم بيشتر به مسائل روانشناسي بر ميگردد، در بازي هايي که پس از گلي هاي ابتدايي برنده گلهاي بيشتري ميزند بيشتر مسائل رواني بر بازي حاکم مي شود تا مسائل فني.

ميزبان يا ميهمان بودن
اينکه تيم در کشور خود بازي کند و يا در يک کشور خارجي ارزش متفاوت دارد. فيفا براي بازي يک تيم در غير از کشور خود يک پاداش کوچک سه امتيازي در نظر مي گيرد. اما در بازيهاي جهاني اين امتياز اضافه به کسي داده نمي شود.

ضريب اهميت يک بازي
هر بازي براي خود يک درجه اهميت دارد که به آن سنگيني خاصي مي دهد. بيشترين درجه اهميت به بازي هاي جام جهاني مربوط شده و کمترين آن به بازي هاي دوستانه مربوط مي شود. فاکتورهاي زير در امتياز بازي ها در نظر گرفته مي شود يعني آنکه براي فيفا ارزش يک بازي مقدماتي بين قاره اي 50% بيش از يک بازي دوستانه مي باشد.

نوع بازي وزن
دوستانه 1.00
مقدماتي بين قاره اي 1.50
مقدماتي جام جهاني 1.50
بين قاره اي 1.75
جام کنفدراسيون ها 1.75
جام جهاني 2.00

ضريب اهميت منطقه اي تيم ها
پر واضح است که وضعيت و توانايي تيم هاي فوتبال در قسمت هاي مختلف جهان متفاوت مي باشد. براي در نظر گرفتن اين توانايي ها و محاسبه آن، فيفا براي کنفدراسيون هاي مختلف وزن هايي را در نظر گرفته است. اين وزن در پايان هر سال از طريق فيفا تهيه مي شود که بر اساس ميزان راهيابي تيم هاي هر کنفدراسيون به بازيهاي جهاني است.

اما اين محاسبات مربوط به توانايي کنفدراسيون ها بر اساس نتايج تمام بازي ها و تيم ها نيست بلکه به بازي هايي مربطو مي شود که بهتيرن 25% از تيم هاي يک قاره - حداقل 5 تيم - با ساير قاره ها مي باشد. البته روش اين محاسبه جاي اشکال زياد دارد چرا که اگر تيم قوي يک کنفدراسيون ضيعف با تيم ضعيف يک کنفدراسيون قوي بازي کند و صاحب برد شود مي تواند امتيازها را به ضرر کنفدراسيون قوي پايين بياورد.

اما اينبار وزن مسابقه بصورت ميانگين وزن کنفدراسيون ها مطابق جدول زير محاسبه مي شود. بعنوان مثال اگر يک تيم از اروپا با يک تيم از آسيا بازي کند وزن بازي معادل ميانگين اعداد 1.00 و 0.93 يعني 0.965 خواهد بود. جدول زير وزن کنفدراسيون ها را براي سال 2004 نمايش مي دهد. (ادامه دارد ...)

کنفدراسيون وزن شرح
UEFA 1.00 اروپا
CONMEBOL 0.99 آمریکای جنوبی مانند برزیل، پرو، اوروگوئه، شیلی و ...
CAF 0.94 آفریقا
COCACAF 0.94 آمریکای شمالی و کاراییو مانند ایالات متحده، مکزیک، کاستاریکا و ...
AFC 0.93 آسیا
OFC 0.93 اقیانوسیه

یوفا

omid
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۵۰
لطفا توی این تاپیک خبر نگذارید

amirlefthand
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۵۲
خطا ها و رفتار ناشايست به صورت زير جريمه می شوند:

ضربه آزاد مستقيم
اگر بازيكنى هر يك از شش خطاى زير را به طريقى كه به تشخيص داور با بى احتياطى و بى ملاحظگى و با استفاده از نيروى بيش از حد، انجام دهد، يك ضربه آزاد مستقيم براى تيم مقابل اعلام خواهد شد:
- لگد زدن و يا اقدام به لگد زدن حريف.
- پشت پا زدن و يا اقدام به پشت پا زدن حريف.
- پريدن روى حريف.
- تنه زدن به حريف.
- زدن و يا اقدام به زدن حريف.
- هل دادن حريف.
اگر بازيكنى هر يك از چهار خطاى زير را مرتكب شود، يك ضربه آزاد مستقيم براى تيم مقابل اعلام می شود:
- تکل روی حریف برای کسب توپ، اما قبل از لمس توپ با حریف برخورد کند.
- گرفتن حریف.

- تف انداختن به حریف.
- دست زدن عمدی به توپ (جز برای دروازه بان در داخل محوظه جریمه متعلق به خود).
یک ضربه آزاد مستقیم، از محلی که خطا اتفاق افتاده، زده شود.

ضربه پنالتی
اگر هر یک از ده خطای بالا بوسیله بازیکنی در داخل محوطه جریمه خودش انجام شود، یک ضربه پنالتی اعلام شود. در اعلام ضربه پنالتی، وضعیت توپ ملاک نسیت، اما توپ باید در جریان بازی باشد.

خطا در محوطه جریمه (پنالتی)ضربه آزاد غیر مستقیم
اگر دروازه بان در داخل محوطه جریمه خود هر یک از خطاهای زیر را انجام دهد، یک ضربه آزاد غیر مستقیم برای تیم مقابل اعلام می شود:
- توپ را بیشتر از 6 ثانیه با دستهایش، قبل از رها کردن آن در جریان بازی در کنترل داشته باشد.
- بعد از رها کردن توپ، آن را دوباره با دستهایش لمس کند در حالیکه توپ با بازیکن دیگر لمس نشده باشد.
- بعد از اینکه توپ عمدا" توسط بازیکن همدسته ای با پا زده شد، توپ را با دستهایش لمس کند.
- بعد از پرتاب مستقیم توپ اوت توسط بازیکن همدسته ای، آن را با دستهایش لمس کند.
همچنین یک ضربه آزاد مستقیم برای تیم مقابل اعلام خواهد شد، اگر به عقیده داور:
- بازی کردن به نحو خطرناک.
- سد کردن حریف.
- جلوگیری از رها کردن توپ با دست توسط دروازه بان.
- بازیکن هر خطای دیگری که در قانون 12 پیش بینی نشده باشد انجام دهد، و بازی برای دادن اخطار یا اخطار متوقف شود.
ضربه آزاد غیر مستقیم از محلی که خطا اتفاق افتاده، اجرا می شود.

تنبیهات انضباطی
تنها برای بازیکنان و جانشینان می توان از کارت زرد و قرمز استفاده کرد.

خطاهای قابل اخطار
اگر بازیکن هر یک از هفت خطای زیر را انجام دهد، اخطار و کارت زطرد می گیرد:
1- برای رفتار غیر ورزشی گناهکار باشد.
2- مخالفت خود را با کلمات و عمل نشان دهد.
3- مصرانه قوانین بازی را نقض کند.
4- آغاز مجدد بازی را به تاخیر اندازد.
5- عدم رعایت فاصله لازم، وقتیکه بازی مجددا با ضربه کرنر یا ضربه آزاد، آغاز می شود.
6- بدون اجازه داور، وارد یا دوباره وارد زمین بازی شود.
7- عمدا زمین بازی را بدون اجازه داور ترک کند.

خطاهای قابل اخراج
اگر بازیکن هر یک از هفت خطای زیر را انجام دهد، اخراج و کارت قرمز می گیرد:
1- برای خطای شدید گناهکار باشد.
2- برای برخورد شدید گناهکار باشد.
3- تف انداختن به حریف با هر شخص دیگر.
4- فرصت آشکار گل زدن را با دست زدن عمدی به توپ، از حریف سلب کند (این عمل برای دروازه بان در داخل محوطه جریمه خودش نمی باشد).
5- فرصت آشکار گل زدن را از حرکت رو به جلو بخ طرف دروازه حریف را با خطاهایی که جریمه آن ضربه آزاد یا پنالتی می باشد، سلب کند.
6- برخورد اهانت آمیز، بی احترامی یا فحش یا حرکات توهین آمیز.
7- دومین اخطار را در همان مسابقه دریافت کند.
بازیکنی که اخراج شده باید زمین بازی و محوطه فنی را ترک کند.

- تصميمات برد بين المللى:
تصميم 1
بازیکنی که در روی زمین بازی یا خارج از زمین بازی، خواه مستقیم یا غیر مستقیم به طرف بازیکن حریف، بازیکن همدسته ای، داور، کمک داور یا هر شخص دیگری، خطای قابل اخطار یا اخراج انجام دهد، براساس نوع خطایی که مرتکب شده است، جریمه می شود.

تصمیم 2
اگر دروازه بان توپ را با دست یا هر قسمت از بازویش امس کند، توپ در مالکیت او خواهد بود. ((اگر عمدا آن را دور کند)) و شامل موقعیتهایی نمی شود که به عقیده داور، توپ به طور اتفاقی به دروازه بان برخورد کند. برای مثال بعد از اینکه اقدام به نجات توپ کرد.

تصمیم 3
طبق قانون 12، یک بازیکن می تواند توپ را با استفاده از سر یا سینه یا زانو و غیره به دروازه بان خود پاس دهد. چنانچه به تشخیص داور، بازیکن عمدا و به قصد گل زدن از قانون استفاده کند، برای این رفتار غیر ورزشی گناهکار است. بازیکن خاطی اخطار می گیرد و یک ضربه آزاد مستقیم برای تیم مقابل از جاییکه خطا اتفاق افتاده اعلام می شود.
چنانچه بازیکنی که در حال نواختن ضربه آزاد است از حیله های عمدی برای گول زدن از قانون استفاده کند بخاطر رفتار ورزشی اخطار می گیرد و ضربه آزاد مجددا نواخته می شود.
چنین مواردی به اینکه دروازه بان بعدا توپ را با دستهایش لمس کند یا نکند، هیچ ارتباطی ندارد، و خطای گول زدن بنابر متن و روح قانون دوازدهم اتفاق افتاده است.

تصمیم 4
یک تکل از پشت که سلامت حریف را در معرض خطر قرار می دهد، باید مثل خطای شدید تلقی شود.

تصمیم 5
هر گونه عمل تظاهر و وانمود کردن، که به قصد گول زدن داور و در هر جای زمین انجام شود، به عنوان رفتار غیر ورزشی تلقی می شود.

یوفا

Se7en
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۱۱
به نظر من تراختور می تونه تو این فصل شگفتی ساز باشه . چون هر چی باشه تراكتور ببخشد تراختور می تونه
كوه ها رو هم ویران كنه پس برد تیم های لیگ برتری براش سخت نیست بلكه مثل شخم زدن زمین های كشاورزیه پس تا تراختور حال همه رو نگرفته همه تراختوری بشیم .

صداي چرخهاي تراکتورسازي به گوش ليگ برتر رسيد

amirlefthand
دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۲۶
یکی از مهمترین موضوعاتی که علاقمندان به فوتبال می بایست از آن مطلع باشند قوانین کلی و داوری این ورزش است.

در تمامی ورزشها، قوانین رسمی نوشته شده ای وجود دارند که چهارچوب و اصول آن ورزش را وضع می کنند. این قوانین همچنین نحوه قضاوت و تصمیم گیری را در ورزش تعریف می کنند. قوانین رسمی ورزشها معمولا توسط فدراسیونها و اتحادیه های جهانی آن ورزش مشخص می شوند. برخی از کمیته ها یا سازمانهای وابسته نیز می توانند در وضع آن دخالت داشته باشند.

برای مثال در فوتبال، مجمعی بنام "بورد بین المللی" نظاره گر قانونهای تعریف شده در فیفا و ارایه گر تصمیمات مربوطه می باشد.

ما سعی داریم تا در این سایت شما را با قوانین نوشته شده ورزشهای مختلف آشنا کنیم. در این مقاله از قوانین داوری فوتبال، قانون شماره یک آن که قانون "زمین بازی" است را برگزیدیم:

اندازه ها
زمين بازى بايد به شكل مستطيل و درازاى طول بايد بزرگتر از دارازى خط دروازه باشد.
طول حداقل 90 متر و حداكثر 110 متر، عرض حداقل 45 متر و حداكثر 90 متر.

مسابقات بين المللى
طول حداقل 100 متر و حداكثر 110 متر، عرض حداقل 64 متر و حداكثر 75 متر

علامت گذارى زمين
علامت گذارى زمين بازى بوسيله خطوط مشخص می شود، ضخامت خطوط متعلق به محوطه مربوط مى باشد. خطوط بلندتر را خطوط طولى و خطوط كوتاه تر را خطوط دروازه می نامند.

ضخامت كليه خطوط نبايد بيشتر از 12 سانتی متر باشد.
زمين بازى بوسيله خط ميانى به دو نيمه تقسيم می شود.
مركز زمين بازى در وسط خط ميانى مشخص ميشود و يك دايره به شعاع 9.15 متر در اطراف آن رسم شده می شود.

محوطه دروازه (گل)
محوطه دروازه در انتهاى هر نيمه زمين به صورت زير معين می شود:
دو خط به فاصله 5.5 متر از داخل تيرهاى عمودى بر روى خط دروازه به طرف گوشه ها رسم می شود. اين خطها به فاصله 5.5 متر به طرف داخل زمين بازى كشيده و بوسيله خطى موازى با خط دروازه، متصل می شود. محوطه محدود شده بوسيله اين خطوط و خط دروازه را، محوطه دروازه يا همان گل می نامند.

محوطه جريمه (پنالتى)
محوطه جريمه در انتهاى هر نيمه زمين به صورت زير معين می شود:
دو خط به فاصله 16.5 متر از داخل تيرهاى دروازه در روى خط دروازه به طرف گوشه ها رسم می شود. اين خطها به فاصله 16.5 متر به طرف زمين بازى كشيده و به وسيله خطى موازى با خط دروازه، متصل می شود. محوطه محدود شده بوسيله اين خطوط و خط دروازه را، محوطه جريمه يا پنالتى می نامند.

ميله هاى پرچم
ميله پرچمى كه ارتفاع آن كمتر از 1.5 متر نیست و نوك تيزى ندارد در گوشه هاى زمين بازى نصب می شود. چنين پرچمى را مى توان در دو طرف خط مركزى و به فاصله حداقل 1 متر در خارج از خط طولى قرار داد.

قوس كرنر
يك ربع دايره به شعاع 1 متر از ميله پرچم گوشه زمين، در داخل زمين بازى رسم می شود.

دروازه ها
دروازه ها در وسط هر خط عرضى قرار دارند و شامل دو تير عمودى اند كه به يك اندازه از ميله هاى گوشه فاصله داشته و در بالا بوسيله يك تير افقى بهم متصل می شوند.
فاصله بين دو تير عمودى، 7.32 متر و فاصله لبه پايين تير افقى تا زمين 2.42 متر است.
تيرهاى عمودى و افقى بايد در عرض و عمق يكسان بوده و نبايد بيشتر از 12 سانتى متر باشند.
تور مى تواند به تيرهاى عمودى و افقى و زمين پشت دروازه متصل شود و براى دروازه بانها مجال حركت در فضاى وسيعى را بوجود آورد.
رنگ تيرهاى عمودى و افقى دروازه بايد سفيد باشند.

سالم بودن دروازه ها
دروازه ها بايد بطور محكم برروى زمين نصب شوند.
دروازه هاى قابل حمل تنها موقعى مى تواند مورد استفاده قرار گيرند كه نياز فوق را براورده كنند.

- تصميمات برد بين المللى:

تصميم 1
اگر تير افقى جدا شود يا بشكند، بازى ميبايستى متوقف شده تا تير دروازه تعمير يا تعويض، و در موقعيت اصلى خود قرار گيرد. اگر تعمير يا تعويض آن امكان پذير نبود مسابقه تعطيل ميگردد.
استفاده از طناب بجاى تير افقى مجاز نيست.
اگر تير افقى تعمير شد، بازى مجددا با رها كردن توپ از محلى كه قبلا متوقف شده بود، ادامه می یابد.

تصميم 2
تيرهاى عمودى و افقى بايد از چوب، آهن يا ساير موادى كه مورد تايید باشد ساخته شوند. شكل تيرها ممكن است مربع، مستطيل، گرد، بيضى باشد و نبايد براى بازيكنان خطرناك باشد.

تصميم 3
از زمانى كه تيمها وارد زمين مسابقه می شوند تا پايان نيمه اول و از شروع نيمه دوم تا پايان مسابقه، اجازه هيچ نوع تبليغات برروى زمين بازى و وسايل مربوط به آن (شامل تور دروازه و محيط دروازه) داده نمی شود.
گذاشتن اجناس تبليغاتى و نصب وسايل اضافى مانند: دوربين، ميكروفون و ... برروى دروازه ها، تورها، ميله هاى پرچم و پرچمها نيز ممنوع است.

تصميم 4
هرگونه تبليغات درون زمين محوطه فنى و يا تا فاصله 1 مترى خطوط طولى زمين و خارج از زمين بازى روى زمين، اجازه داده نمی شود. هم چنين انجام تبليغات در محوطه بين خطوط دروازه اجازه داده نمی شود.

تصميم 5
هرگونه آگهى تبليغاتى يا استفاده از علايم و نشانه هاى فيفا، كنفدراسيون، فدراسيون ها و اتحاديه هاى ملى و باشگاه ها برروى زمين يا وسايل زمين (بانضمام تور دروازه و محيط دروازه) در جريان بازى همانطوريكه در تصميم 3 شرح داده شده است، ممنوع می باشد.

تصميم 6
در خارج از زمين بازى، مى توان علامتى به فاصله 9.15 متر از قوس مركز روى خط دروازه رسم كرد، تا داور در موقع اجراى ضربه كرنر، از رعايت فاصله مجاز، مطمين شود.

منبع یوفا

30n4
سه شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۸, ۰۹:۲۶
یه سری از پست ها رو منتقل کردم به بحث آزاد،لطفا از پست های بی مورد خود داری کنید.ممنون

Se7en
سه شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۵۳
سلام به همه
سایت گل: مراسم معارفه کریستیانو رونالدو، دوشنبه شب راس ساعت 23.30 دقیقه به وقت تهران آغاز شد. حدود 80000 هوادار مادریدی از ساعتهای ابتدایی دوشنبه ورزشگاه سانتیاگو برنابئو حاضر بودند. در ابتدای این مراسم، فلورنتینو پرس از شرایط کنونی باشگاه مادریدی گفت. در ضمن صحبتهای پرس، اسبیو و دی استفانو به عنوان میهمانان افتحاری بر روی سن حاضر بودند. فلورنتینو پرس در پایان صحبتهایش گفت:« بالاخره لحظه موعود فرا رسید و امروز به او می گوئیم به خانه جدیدت خوش آمدی. امروز از کریستیانو رونالدو استقبال می کنیم.»

با پایان یافتن این جمله، کریستیانو رونالدو با پیراهن شماره 9 باشگاه مادریدی به روی صحنه آمد. در همین زمان هواداران یکصدا فریاد می زدند:« بله بله به رونالدو الان اینجاست.»

و پرس ادامه داد:« کریستیانو، به ورزشگاه سانتیاگو برنابئو خوش آمدی. به جایی که افسانه ما رقم خورد خوش آمدی . به رئال مادرید ما خوش آمدی.» کریس رونالدو به روی صحنه آمد و پس از سلام و احوالپرسی با دی استفانو و اسبیو، برای لحظاتی به احساسات هواداران پاسخ گفت. اشک در چشمهای او حلقه زده بود و وقتی که پشت میکروفونها قرار گرفت، برای لحظاتی نمی توانست صحبت کند. میکروفونهایی که برای قد پرس تنظیم شده بود و هر چه رونالدو سعی کرد میکروفونها را برای قد خود تنظیم کند که در نهایت هم موفق نشد. ستاره پرتغالی بغض کرده بود و در نهایت و در حالی که خم شده بود تا قدش به میکروفون برسد، گفت:« بسیار خوشبختم که اینجا هستم. اکنون رویای دوران کودکی ام که بازی در رئال بود،محقق شده است.فوق العاده است.»

کریس صحبتهایش را این گونه ادامه داد:« خیلی متشکرم.من شمارش معکوس را انجام می دهم و همه با هم بگوئیم، زنده باد مادرید. سه ، دو ، یک.» بعد از آن بود که کریس توپی را برای کودکی که به روی صحنه آمد امضا کرد و پس از آن حرکاتی نمایشی را با توپ به اجرا گذاشت و پیراهنی را نیز به امضا رساند و بر تن کودک دیگری کرد

amirlefthand
پنجشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۱۹
پارگي رباط صليبي؛چگونه اتفاق مي افتد ، چگونه درمان مي شود؟
سايت گل - پارگی رباط صلیبی ، اتفاقی است که در سال های اخیر بسیاری از فوتبالیست های ما را درگیر کرده است و اطلاعات دقیق و علمی هم در مورد آن به فوتبالدوستان و ورزشکاران داده نمی شود. در این مقاله این مساله به طور خلاصه مورد بررسی قرار می گیرد. زانو برای پایداری و قدرت در حرکاتش از 4 لیگامان برخوردار است . شایعترین لیگامانی که در فوتبالیست ها دچار آسیب می شود، لیگامان صلیبی قدامی (acl ) است . ضایعه در رباط صلیبی ، طیفی از یک کشیدگی تا پارگی کامل را در بر می گیرد . مهمترین علل ایجاد آسیب در رباط صلیبی ، بر خلاف تصور ، آسیب های بدون برخورد است . توقف ناگهانی هنگام دویدن ، چرخش ناگهانی، فرود آمدن از پرش با زانوی صاف علل شایع مجروح شدن acl است . اگرچه ضربات شدید از جلو به زانوی خم شده نیز می تواند موجب جراحت شود. از آنجا که جراحی acl تا مدت ها ورزشکاران را از میادین دور می کند و در دراز مدت ( مدت زمان بالای 10 سال ) احتمال ابتلا به آرتروز را به شدت ( 100 برابر عموم جامعه) افزایش می دهد یکی از مهمترین نکاتی که ورزشکاران حرفه ای و مربیان بدنساز باید به آن توجه کنند ، راهکارهای پیشگیری از این آسیب است .

راه های پیشگیری:

گرم کردن و حرکات کششی قبل از تمرین ، تقویت عضلات همسترینگ ، افزایش تدریجی تمرینات سرعتی و قدرتی در برنامه های آماده سازی ( علت آسیب دیدگی های رباط صلیبی در تمرینات پیش از آغاز فصل در بعضی از باشگاه های ما عدم توجه به این نکته است ) ، استفاده از کفش مناسب ، تلفیق تمرینات قدرتی با حرکات تعادلی و آموزش با پای برهنه ( از آن جا که تقویت اعصاب منتقل کننده ی حس عمقی جلوی آسیب دیدگی را می گیرد ، تمرینات با پای برهنه می تواند این اعصاب را تقویت کند ، آن گونه که کریستف دام در لورکوزن بازیکنان را با پای برهنه مجبور به راه رفتن بر روی خرده شیشه می کرد بیش از تقویت تمرکز بر فایده ی جسمی چنین تمریناتی در جلوگیری از آسیب دیدگی تاکید دارد) .

درمان :

اگرچه در افراد عادی تنها آسیب دیدگی ها ی درجه 3 (شدید) رباط صلیبی نیاز به جراحی دارد، ورزشکاران حرفه ای که می خواهند به میادین بازگردند ، فارغ از درجه ی آسیب به لیگامان باید تحت عمل جراحی بازسازی رباط صلیبی قرار گیرند . شانس موفقیت عمل جراحی در این آسیب به طور متوسط 80 تا 90 درصد است و به طور متوسط 6 تا 9 ماه ورزشکاران را دور از میادین نگاه می دارد. در صورتی که ورزشکاران تمرینات بازتوانی و فیزیوتراپی را که از دو روز بعد از جراحی آغاز می شود انجام دهند ، بازگشت به وضعیت اولیه دور از دسترس نخواهد بود و مطالعات بعد از دو سال از جراحی نشان داده اند که وضعیت زانوی عمل شده با زانوی مقابل تفاوت معناداری نمی کند.

بعد از جراحی هنگامی که قدرت عضله ی 4 سرران به 65 درصد قدرت عضله ی سمت مقابل برسد (معمولا بعد از 5 تا 8 هفته از جراحی) فعالیت های ورزشی سبک را شروع می کنند . هنگامی که قدرت عضله به 80 درصد قدرت سمت مقابل برسد ورزشکار به تمرینات عادی باز می گردد (که معمولا 3 تا 4 ماه بعد از شروع تمرینات سبک است ).
اگرچه بعد از بهبود بازیکنان به سطح سابق باز می گردند اما عدم دقت در فاز بعد از جراحی و زود بازگشتن به میدان احتمال پارگی دوباره ی رباط صلیبی را افزایش می دهد. همچنین طبق مطالعات صورت گرفته ، ظرف یک سال اول بعد از پارگی acl احتمال پارگی مجدد رباط صلیبی بسیار بالا است و در این مدت ورزشکاران باید با احتیاط بیش تر و تحت نظارت مداوم جراح و متخصص بازتوانی و فیزیوتراپی باشند.
در ايران حضور جواد نکونام در یک باشگاه حرفه یی این امکان را به او داد با مربیان و پزشکانی سر و کار داشته باشد که فیزیولوژی ورزش و طب ورزش را می شناسند ، و او را در بهترین شرایط و مطمئن ترین زمان به میدان بفرستند . نکته ای که نادیده گرفتنش به اينجارسيد كه محسن خليلي هنوز نتوانسته بعد از مدتها در ميادين بدرخشد.

دكتر رضا گلستاني

amirlefthand
پنجشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۲۳
بازيکنان فوتبال بايد نابغه باشند
یوفا: بازيکنان فوتبال به ندرت افرادي نابغه تلقي مي‌شوند، اما طبق آنچه "تيه‌ري هانري" در سال 2005 گفت: براي ورود به ورزش و به خصوص فوتبال بايد باهوش بود.

به گزارش یوفا: علاوه بر اين بسياري از بازيکنان گذشته و حال ثابت کرده‌اند که فوتبال و هوش رابطه تنگاتنگي دارند.

برخي از بازيکنان مانند "رومارين بلانگ" کامروني داراي مدرک استادي در کنترل امور اقتصادي و "ژان آليان بومسانگ" داراي گواهي دانشگاهي در رشته رياضيات با وجود درخواست‌هاي متعدد براي بازي و شرکت در تمرينات، به تحصيلات خود ادامه داده‌اند.

بازيکنان ديگري مثل "اوتو رهاگل" مربي آلماني الاصل يوناني يا "ديويد جيمز" دروازه‌بان انگليسي هم شهرت خود را به خاطر علاقه وافر به هنر يا سياست به دست آورده‌اند.

** قشر خاکستري در خدمت سفيدپوشان
گرچه تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا با ترکيب جديدش در فصل جديد دوباره کانون توجه شده اما کودتاي واقعي "فلورنتينو پرس" رييس اين باشگاه شايد به خدمت گرفتن دو شخصيت بارز در کادر خود يعني "يورگ والدانو" به عنوان مدير فوتبال و "مانوئل پلگريني" به عنوان سرمربي باشد.

پلگريني داراي مدرک مهندسي عمران از دانشگاه کاتوليک سنتياگو است و والدانو فارغ التحصيل فلسفه است که آثار بسياري در مورد ورزش به رشته تحرير درآورده و علاقه زيادي به مطالعه دارد.

وي که قهرماني در جام جهاني 1986 را در کارنامه دارد، مي‌گويد: خيلي مطالعه مي‌کنم. شايد به اين خاطر است که به تنهايي عادت دارم. وقتي کسي را براي صحبت کردن نداشته باشيد، بهترين همراه يک کتاب خوب است.

در رختکن رئال مادريد "کريستوف متزلدر" هم هست که زبان سروانتس را بهتر از بسياري از اسپانيول‌ها صحبت مي‌کند.

اين مدافع آلماني بدون شک از مسابقه هوش با رقيب جديدش يعني "استبان جرانرو" که يک متخصص روان شناسي است، لذت خواهد برد.

رئال مادريد سابقه طولاني از بازيکنان تحصيل کرده دارد به طوريکه "خوزه مارتينز سانچس" معروف به "پيري" با کسب 10 عنوان قهرماني در ليگ و سه قهرماني در جام حذفي باشگاه‌هاي اسپانيا از سال 1964 تا 1980، به رشته پزشکي روي آورد و عضو کادر پزشکي رئال در دهه 1980 شد.

** پزشکان و سياستمداران
پيري اولين نفري نبود که پايش را در کفش جراحان کرد. "کارلوس بيلاردو" سرمربي تيم ملي آرژانتين از سال 1983 تا 1990 و قهرمان جام جهاني در مکزيک نيز در دوران فوتبال خود در رشته پزشکي تحصيل کرد و تخصص زنان گرفت.

يکي ديگر از بازيکنان اهل آمريکاي جنوبي دکتر "سوکراتس" و يکي از بزرگترين بازيکنان تاريخ فوتبال برزيل است که 22 گل در 60 بازي ملي خود که بيشتر آنها کاپيتان بوده، در کارنامه دارد.
او که امروزه همچنان يکي از شخصيت‌هاي با نفوذ برزيل است به محض خداحافظي از فوتبال، پزشک شد و در حال حاضر نيز به طور مرتب در مسائل مختلف از فوتبال گرفته تا سياست اظهار نظر مي‌کند.

اين در حاليست که سياست هم به عنوان مشغله دوم، محبوبيت بسياري در بين فوتباليست‌‌ها دارد و "پائول بريتنر" از آلمان پيشتاز اين مسير است.

بازيکن سابق بايرن مونيخ دو بار در سال‌هاي 1974 و 1982 در مسابقات فينال جام جهاني گل زد و از آن به بعد به عنوان انسان رک و صريحي که ترسي از اعلام مواضع خود ندارد، شهرت پيدا کرده است. او اکنون به خاطر باورهاي هوشمندانه خود شناخته مي‌شود همچنان که قبلا به خاطر شاهکارهايش در زمين معروف بود.

"ژرژ وه‌آ" بازيکن ديگري است که روي به سياست آورد. اين بازيکن اهل ليبري در فرانسه و ايتاليا به عناوين قهرماني در مسابقات ليگ رسيد و در سال 1995 جايزه بهترين بازيکن سال اروپا را به خود اختصاص داد سپس در سال 2005 نامزد رياست جمهوري کشورش شد و 40/4 درصد آرا را به دست آورد.

"په‌له" افسانه‌اي نيز که در سال‌هاي 1958، 1962 و 1970 قهرمان جام جهاني شد از سال 1994 تا 1998، وزارت ورزش برزيل را بر عهده گرفت اما همزمان در سال 1992 به عنوان سفير حفاظت از محيط زيست سازمان ملل انتخاب شده بود.

**‌ فوتبال به عنوان يک حرفه
تعدادي از بازيکنان ديگر، اقتصاد را به سياست ترجيح دادند از جمله "پل لو گوئن" که بعد از شروع دوران بازيگري خود در سال 1984 گفت: مي‌خواهم اقتصاد بخوانم. اگر به بازي در دسته يک ادامه بدهم ممکن است مشکلاتي برايم پيش بيايد. من تحصيل را به اندازه فوتبال دوست دارم.

سرمربي سابق پاري سن ژرمن و رنجرز نه تنها مدرک دانشگاهي خود را گرفت بلکه در سال 1996 به همراه پاري سن ژرمن به قهرماني در جام در جام برندگان اروپا رسيد و به کمتر از چهار عنوان قهرماني در ليگ فرانسه رضايت نداد.

"اوليور بيرهوف" مهاجم سابق تيم ملي فوتبال آلمان و "آرسن ونگر" سرمربي اسطوره‌اي آرسنال هم مدارج علمي در زمينه اقتصاد دارند اما کسي که از اين بابت گوي سبقت را از هر دوي آنها ربوده، "حسن حرمت الله" است.

اين فرانسوي مراکشي الاصل در دهه 1970 به عضويت تيم فوتبال لانس فرانسه درآمد و سپس در دو باشگاه Tsc کازابلانکا و ويداد کازابلانکا مربي شد. او علاوه بر دکتراي اقتصاد، دکتراي اقتصاد سياسي و تحليلي هم دارد و در رشته توسعه اجتماعي نيز مدارجي را کسب کرده است.

"خوآن پابلو سورين" ملي پوش آرژانتيني را هم که در 28 ژوييه همين ماه کفش‌هايش را آويزان کرد، مي‌توان از نوابغ فوتبال بر شمرد.

وي يکبار در مصاحبه‌اي گفته بود، همزمان با اولين بازي ملي‌اش، هنگام بازگشت به خانه در اتوبوس توانست خواندن کتابي را به پايان برساند.

بعد از او "ايوان هاسک" است که به زبان‌هاي چک، اسلواکي، آلماني، انگليس، فرانسه، عربي و ژاپني مسلط است و همچنين در دانشگاه پراگ حقوق خوانده است و از همانجا دانشنامه وکالت دارد.

او اکنون به عنوان مربي تيم چک و رييس اتحاديه فوتبال کشور خود مشغول فعاليت است.
بازيکنان بسيار ديگري هم هستند که علاوه بر درون زمين، در خارج از زمين نيز موفق بوده‌اند از جمله "ژان لوک ساسوس" شيميدان از فرانسه، "روبن باراخا" فيزيوتراپ و "خوآن مانوئل ماتا" فارغ التحصيل تربيت بدني از اسپانيا، "گرنوت روهر" زبانشناس از آلمان، "جرارد هوليه" معلم انگليسي سابق از فرانسه و "گودني برگسان" حقوقدان ايسلندي.

"شاکا هيسلوپ" نيز که دوران بازيگري موفقي را از سال 1992 تا 2007 سپري کرده قبلا کارمند ناسا بوده است.

البته هميشه لازم نيست براي نابغه بودن درس خواند. "ويکاش دهوراسو" در اين باره معتقد است: رسانه‌ها همشه بايد برچسبي روي شما بزنند.

بازيکن سابق تيم ملي فرانسه گفته است: صفات مختلفي مثل با مزه، با انگيزه، خجالتي و باهوش وجود دارد و به نظر ديگران من از دسته آخري هستم. اين مساله هرگز هنگامي که در زمين بودم، به من کمک نکرد اما در اواخر دوران بازيگري‌ام به کمکم آمد. فکر مي‌کنم دوران بعد از فوتبال طولاني‌تر است دوران درون زمين است.

Se7en
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۰۳:۱۱
ماکارونی یک غذای پایه و اصلی برای فوتبالیستها محسوب می شود. این گروه سعی می کنند با استفاده از یک رژیم غذایی مناسب قدرت فیزیکی خود را در انجام مهارت مورد نظر افزایش دهند.

غذا، سوخت مورد نیاز بدن است. برای این که بدن کار خود را به خوبی به انجام برساند، لازم است که هر دو عامل سوخت و مکانیسم بدن انسان به خوبی شناخته شود.
مواد انرژی زا و غیر انرژی زا

مواد غذایی مصرفی به دو نوع انرژی زا و غیر انرژی زا تقسیم می شوند:

- گروه انرژی زا از طریق تغییر فرم دادن انرژی شیمیایی موجود در پیوندها، طی فرایند اکسیداسیون، انرژی مکانیکی یا کالری مورد نیاز را فراهم می سازد. این گروه شامل چربی ها، پروتئین ها و قندهاست. چربی ها 9 کیلو کالری و قندها و پروتئین ها 4 کیلو کالری در هر گرم انرژی تولید می کنند.

- مواد غذایی غیرانرژی زا شامل آب، ویتامین ها و مواد معدنی هستند که اگر چه قادر به تولید انرژی نیستند، اما در مقادیر معینی جهت عملکرد صحیح مکانسیم بدن انسان لازم هستند، مانند آب برای رادیاتور ماشین یا روغن برای موتور.

بنابراین بدن برای رفع نیازهای خود از سوخت لازم بهره می گیرد، اما این نیازها با توجه به نوع فعالیت فیزیکی تغییر می کند.

مقدار انرژی مورد نیاز فوتبالیست

بدن به طور میانگین برای فعالیت های کم تحرک در حدود 1700 کیلو کالری انرژی نیاز دارد. در فعالیت های پرتحرک بسته به نوع و مدت آن، باید انرژی مورد نیاز به میزان پایه ای 1700 کیلو کالری اضافه شود.

در مورد فعالیت های ورزشی، کالری اضافی مورد نیاز قابل توجه است. برای مثال انرژی مورد نیاز در طی شنا کردن به صورت تفریحی حدود 10 کیلوکالری در دقیقه، معادل 600 کیلو کالری در ساعت است. در شرایط رقابتی و مسابقه چون عامل سرعت هم مطرح می شود، مقدار انرژی مورد نیاز به حدود 25 کیلوکاری در دقیقه، معادل 1500 کیلوکالری در ساعت، یعنی حدود 3 برابر افزایش می یابد.

حال این سؤال مطرح می شود که:« وقتی فعالیت ماهیچه ای شدید و طولانی است و نیاز به انرژی بسیار بالاست، رفع نیازهای فزاینده ی مکانیسم سوختی بدن، چگونه ممکن است؟»

در پاسخ باید گفت که این نیازها در اصل توسط مصرف مواد غذایی انرژی زا تأمین خواهد شد (به ترتیب از قندها 55 تا 60 درصد، چربی ها 30 درصد و پروتئین ها 15 درصد یعنی به نسبت 4-2-1).

باید توجه داشت که منبع تولید انرژی نباید فقط از قند باشد، چیزی که هنوز هم به اشتباه پیشنهاد می شود.

انرژی ذخیره ای که برای انقباضات ماهیچه ای استفاده می شود، به طور عمده از قندها و چربی ها به دست می آید. میزان این سوخت مصرفی و تغییراتی که در آن ایجاد می شود، بستگی مستقیم به مدت و میزان کشش ماهیچه ای دارد.

سهم پروتئین در تولید انرژی نسبت به قند و چربی کم است، به ویژه در مواقعی که فعالیت ماهیچه ای شدید و طولانی مدت باشد.

ماهیچه ها جهت فعالیت مکانیکی خود قندها و چربی ها را به عنوان سوخت مصرف می کنند. برای مثال هنگام استراحت 87 درصد انرژی مورد نیاز ماهیچه ها از اسیدهای چرب و فقط 13درصد آن از قندها تامین می شود. برای کارهای کمی سنگین تر یا برای فعالیت ورزشی کوتاه مدت، 50 درصد انرژی مورد نیاز توسط مواد قندی تأمین می شود. برای کارهای خیلی سخت تر و شدید در طی یک دوره ی سه ساعته یا بیشتر، به طور عمده چربی های ذخیره ای مصرف می شوند و 70 درصد انرژی مورد نیاز را تأمین می کنند.

نقش مواد پروتئینی در فوتبال

در حقیقت پروتئین ها به عنوان یک منبع ضروری جهت سوخت بدن محسوب نمی شوند. در ورزشکاران، پروتئین روزانه ی مورد نیاز یک گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است و هنگامی که افزایش حجم ماهیچه ها در یک دوره ی تمرینی مد نظر باشد یا در مواقعی که فرد در سن رشد قرار دارد، میزان پروتئین مورد نظر به حداکثر 2 گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن افزایش می یابد.

با مصرف یک وعده ی غذایی دارای پروتئین بالا قبل از تمرین، کار کلیه ها سنگین تر می شود، آن هم در شرایطی که به طور هم زمان تحت فشار ناشی از حضور مواد سمی حاصل از کار ماهیچه است.

افزایش سهم پروتئین هرگز مفید نیست؛ حتی مصرف مواد پروتئینی به میزان معمول، در وعده ی غذایی قبل از فعالیت های ورزشی می تواند خطرناک باشد. قبل از ورزش، مصرف یک وعده ی غذایی پروتئینی مانند استیک گوشت معمولی و سالاد در عملکرد یک ورزشکار اثر سوئی به جا می گذارد، زیرا نخست آن که مصرف پروتئین بیشتر، عمل هضم بیشتری را طلب می کند که در نتیجه ی آن سطح خون درعروق داخلی ماهیچه کاهش می یابد. دوم اینکه یک وعده ی غذایی مملو از پروتئین باعث می شود که در طی سوخت و ساز این ترکیبات نیتروژن دار، مواد زایدی ایجاد شود که باید از طریق کلیه ها دفع شوند. در طی این عمل در کلیه، ایسکمی (کاهش جریان خون در یک قسمت بدن به علت انقباض عروق یا انسداد جریان خون) ایجاد می گردد که این امر خود به کاهش 90 درصدی جریان خون در کلیه مربوط میشود.

غذای قبل از تمرین و مسابقه:

در ورزش های هوازی، وعده ی غذای اصلی باید به طور عمده شامل قندها و چربی ها باشد. هنگامی که فعالیت ورزشی ماهیچه ها از حدود 30-20 دقیقه بیشتر می شود، قندها و چربی ها دو منبع سوخت مورد استفاده محسوب می شوند.

به طور طبیعی غذا باید 3 ساعت قبل از رقابت مورد نظر، توسط بدن دریافت شود. غذا باید متشکل از کربوهیدرات پیچیده که در غذاهایی مانند نان، ماکارونی، سیب زمینی و... وجود دارد، باشد و به آن چربی و کمی پروتئین اضافه شود.

در میان چربی ها، اسیدهای چرب کوتاه زنجیر، سریع تر تجزیه می شوند و جذب و دفع آن 40 بار بیشتر از گلوگز است و کمتر از 3 دقیقه طول می کشد؛ به ویژه اگر زنجیره ی کربنی آن کمتر از 12 اتم کربن باشد. بنابراین روغن های گیاهی (مثل روغن زیتون) یا کره برای این منظور توصیه می شود.

اسید اولیئک یک اسید چرب نیرو بخش و مقوی برای ماهیچه است؛ به ویژه در مواردی که ورزش های استقامتی انجام می شود. بنابراین روغن زیتون در این مورد توصیه می شود که سرشار از اسید اولئیک است.

یک وعده ماکارونی که با سس گوجه فرنگی و روغن زیتون یا کره مصرف شود، غذای ایده آلی بوده و به خوبی مشخص است که نسبت دریافت انرژی به نسبت 4-2-1 از قندها، چربی ها و پروتئین ها را تأمین می کند.

استفاده از قندهای ساده به منظور افزایش کارآیی ورزشکار قبل از شروع فعالیت، کاملا غیر منطقی و حتی خطرناک است و منجر به هیپرگلیسمی (افزایش قند خون) و در نتیجه افزایش ترشح انسولین و ضعف شما در حین ورزش می شود. پس قبل از ورزش، خوردن شکلات و مواد خیلی شیرین مفید که نیست، ضرر هم دارد.

Se7en
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۰۳:۱۲
تغذیه در ورزش فوتبال

خصوصیات ورزش فوتبال

فوتبال یک بازی با دو نیمه ای 45 دقیقه ای می باشد بین این دو نیمه یک استراحت کوتاه وجود دارد. فوتبال شامل تمرینات متناوب با شدت زیاد است که شامل سیستم صرف انرژی به صورت هوازی و بی هوازی می شود.
آموزش تمرینات که قبل از آغاز فصل مسابقات انجام می شود شامل موارد زیر است: تمرین برای آماده سازی عمومی , کار کردن روی وزن و تمرین برای افزایش مهارت هادر طول فصل به طور معمول 2 تا 4 جلسه در برنامه گنجانده می شود.اکثر تیم های فوتبال، فصل مسابقات شامل یک بازی در هفته دارند . این بازی معمولاً در آخر هفته انجام می شود و در مسابقات سطح بالا مسافرت های زیادی انجام می شود.
ممکن است بازیکنان در تورنمنت ها به مدت یک یا چند هفته در میان در رقابت های منظمی که برگزار می شود نیز شرکت کنند.
فوتبال ورزشی است که به سرعت از حرکات سبک به حرکات با قدرت زیاد تغییرمی کند. زمیانی که شرایط بازی به صورت حرفه ای تغییر می یابد زمینه ی ایجاد جراحت های برخوردی زیاد میشود. چون تماس بدن ها زیاد می شود. مطالعه روی حرکات بازیکنان در طول بازی این نکته را بازگو می کند که بازیکنان حرفه ای که در سطح بین المللی فعالیت می کنند در حدود Km10 در طول بازی می دوند. اما این مقدار در مورد دروازه بانان 4 کیلومتر است.
خصوصیات فیزیکی: بازیکنان فوتبال باید دارای تکنیک، چابکی و سرعت باشند. بدن بازیکنان اندازه های مختلفی دارد با این حال بیشتر ورزشکاران سعی می کنند بدنی عضلانی با میزان چربی کم تر داشته باشند تا از سرعت و چابکی بیشتری برخوردار شوند.

موارد معمول تغذیه ای
سطح چربی بدن:

آگاهی از تغییر نیازهای انرژی بدنی در طول فصل برای بازیکنان فوتبال خیلی مهم است. برای کنترل وزن در طول سال باید بازیکنان بدانند که در زمان عدم برگزاری مسابقات لیگ، چون تمریناتشان کم تر است باید میزان انرژی ورودیشان نیز کمتر باشد.
گاهی ورزشکاران قبل از شروع فصل فعالیت هایی انجام می دهند تا آن ها را در شرایط خوبی برای فصل بعدی قرار دهد.
افزایش حجم عضلات:

بازیکنان سعی می کنند که اندازه و قدرت عضلات را افزایش دهند. این اقدام نیازمند یک رژیم غذایی پر از انرژی می باشد که با یک برنامه ی با کیفیت تمرینی همراه شود. چنین برنامه ای شامل تمرینات با وزنه است.
احتیاجات غذایی لازم برای افزایش اندازه و قدرت عضلات فقط منحصر به پروتئین برای تشکیل بافت عضلانی جدید نمی شود بلکه کربوهیدرات ها (قندها) نیز به عنوان محرک برای رشد عضلات لازم اند. بقیه مواد غذایی مثل ویتامین ها و مواد معدنی ممکن است لازم باشند.
خلاصه این که افزایش انرژی از طریق غذاهای غنی از مواد مغذی لازم است. دست یابی به مواد غذایی پرانرژی به راحتی گفتن آن آسان نیست.این اقدام سازماندهی و تخصص لازم دارد. نکات زیر می توانند در این زمینه یاری رسان باشند:
1. سازماندهی کردن: فراهم کردن غذاهای مناسب برای تمام اوقات فراهم کردن غذاهای قابل حمل مثل میوه، کیک میوه ای، شیر، آب میوه
2. افزایش تعداد دفعات مصرف غذا در مقایسه با میزان غذا خوردن
3. اضافه کردن انرژی زیاد به غذا بدون افزایش حجم آن مثل استفاده از مربا، عسل، شربت، شکر
4. اجتناب از استفاده زیاد از فیبر و استفاده از غذاهای کم حجم (آرد سفید، کورن فلکس، پلو، کمپوت)
5. استفاده از نوشیدنی های پرانرژی مثل میلک شیک، مکمل های غذایی مایع
تغذیه در فاز تمرین- ریکاوری (بازیابی توان) هفتگی
بازیکنان فوتبال به کربوهیدرات دریافتی زیادی نیازمندند تا ذخایر عضلات خود را بعد از هر جلسه تمرین مجدداً به مقدار کافی فراهم کنند. به طور متوسط بازیکنان 5 تا 8 گرم کربوهیدرات به ازای هر کیلوگرم وزن خود در روز نیازمندند. از غذاهای غنی از کربوهیدرات می توان موارد زیر را نام برد:
نان و سایر غلات صبحانه، میوه، پاستا، برنج، سبزیجات، ماست، شیر طعم دار کم چرب
بازیکنانی که بتوانند کربوهیدرات لازم را بدست آورند ممکن است از افت وسط هفته و خستگی مفرط در طول فصل رنج برند.
بازیکنان در تمرینات سنگین باید بعد از هر جلسه تمرین تاکتیک های ریکاوری مواد غذایی را به کار گیرند در شرایط ایده آل بازیکنان باید 30 تا 50 گرم کربوهیدرات بعد از پایان تمرین سبک مصرف کنند. اسنک های ریکاوری که به این منظور تهیه شده است باید با مایعات ترکیب شود تا جایگزین آب از دست رفته در طول تمرین شود.
50 گرم کربوهیدرات معادل است با:
100 تا 80 میلی لیتر نوشیدنی ورزشی
3 عدد میوه متوسط
3 عدد غله
2 ماست 200 گرمی
یک کاسه غله همراه شیر
ساندویچ سالاد
یک کاسه سالاد میوه همراه 2/1 ماست 200 گرمی
3 تکه نان تُست

تغذیه قبل از مسابقات
در شرایط ایده آل، یک غذای ساده ولی غنی از کربوهیدرات باید 2 ساعت قبل از مسابقه مصرف شود.
غله صبحانه همراه میوه، پاستا به همراه سس گوجه، ساندویچ، سیب زمینی پختخ شده با چربی کم، سالاد میوه با ماست همه گزینه های خوبی برای بدست آوردن آمادگی لازم برای شرکت در مسابقه هستند. این موارد را تجربه کنید تا بتوانید بهترین مورد را برای خودتان انتخاب کنید.
بسیاری از باشگاه ها علاقه مندند این وعده ی غذایی را به عنوان یک فعالیت تیمی به انجام برسانند، به خصوص وقتی که به جای دیگر برای مسابقه می روند. غذا خوردن بچه های تیم با هم و در کنار هم می تواند برای افزایش روحیه و تمرکز روی مسابقه بسیار مفید باشد.
غذا و نوشیدنی در حین مسابقات
مسابقات فوتبال به طور منطقی از نظر ذخایر آب و کربوهیدرات بازیکنان ارزیابی می شود. مطالعات نشان داده است که سطح گلیکوژن عضلات در طول یک نیمه می تواند به شدت کاهش پیدا می کند. بازیکانی که مقادیر گلیکوژن عضلاتشان افت کرده در نیمه ی دوم سرعتشان به طور متوسط کاهش پیدا می کند و کم تر می توانند هم تیمی هایشان را پوشش دهند. مطالعات نشان
می دهد که اقدامات افزایش مصرف قند به دنبال خوردن یک وعده ی غذایی غنی از کربوهیدرات در طول روز قبل از انجام مسابقه و نوشیدن نوشیدنی های ورزشی در طول مسابقه بازیکنان را سریع تر و قوی تر در زمینه ی دوم آماده می سازد.
ورزش کردن در شرایط آب و هوایی سرد آب بدن را به میزان یک تا یک و نیم لیتر و در شرایط آب و هوایی گرم در حدود 4 لیتر کاهش می دهد.
در هر صورت در یک نیمه آب ورودی به بدن کمتر از آبی است که به صورت عرق از بدن خارج می شود.

توصیه هایی برای مصرف مایعات حین مسابقه
 از نوشابه های ورزشی استفاده کنید. این نوشابه ها معمولاً خوش طعم هستند که با توجه به ویژگیهایشان شما را ترغیب می کنند تا بیشتر از آنها استفاده کنید تا هم آب و مایعات و هم انرژی بیشتری بدست بیاورید.
 نوشیدن به مقدار کافی در هنگام گرم شدن و بین دو نیمه
 به خصوص در هواهای گرم خلاق باشید تا فرصت هایی در حین بازی برای نوشیدن بدست آورید.
بسیاری از بازیکنان بطری آب خود را در کنار زمین قرار می دهند تا در زمان هایی که بازی متوفق شده است از آن ها استفاده کنند.
 قبل و بعد از بازی وزن کشی کنید تا میزان آب از دست رفته را اندازه گیری کنید و سعی کنید آن را زیر یک کیلوگرم نگه دارید.
 در جلسات آمادگی استراتژی خوب نوشیدن را تمرین کنید.
ریکاوری (بازیابی توان) پس از مسابقه
بهترین شیوه برای ریکاوری آن است که پس از مسابقه فوراً آب و مواد سوختی را جایگزین کنید. تأمین کردن نوشیدنی و تنقلات آماده پس از مسابقه به عنوان یک فعالیت تیمی باعث می شود
همه ی افراد تیم از فواید آن بهره مند شوند. پس از مسابقه پخش کردن ساندویچ ها، میوه، سوپ، نوشیدنی های قندی در باشگاه و یا بسته های قند کافی در اتوبوس در راه برگشت به خانه در بازی های خارجی می تواند آغاز کننده ی یک شروع موفق باشد.

Se7en
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۰۳:۱۳
فوتبال، بازي اي است كه هر روز در خواست هاي جديد و جديدتري دارد. بدن از توانايي هاي خاص خود برخوردار است كه اين توانايي ها را در سيستم هاي تنفسي، قلبي، عروقي و همچنين ماهيچه اي مي توان افزايش داد. اين افزايش ظرفيت، يك رژيم غذايي مناسب را مي طلبد كه لازمه رسيدن به توانايي ها و قابليت هاي بالا براي يك فوتبال مدرن وديگر ورزشهاست.

براي كسب موفقيت درهر ورزش 5 عامل فردي، نقش تعيين كننده دارد: مكمل هاي غذايي شامل نوشيدني هاي مخصوص ورزشكاران، ويتامين ها، الكتروليت ها، آنتي اكسيدانت ها، انرژي زا هاو ...

فوتبال، بازي اي است كه بدن در جريان آن ( بسته به شرايط بازي ) از كمترين حد تا بيشترين فشار را تحمل مي كند. يك فوتباليست در سطح عالي از 7 تا 12 كيلومتر در هر بازي مي دود. بيشترين ميزان دوندگي را بسته به سيستم هاي مختلف بازي، پيستون هاي كناري، هافبك ها و فورواردها دارند و كمترين ميزان دوندگي را مدافعان جلوزن، پوششي و دروازه بان، هر فوتباليست در هر بازي فوتبال، حدود 1000 فعاليت مختلف را از نوع را حت تر ( فشار كمتر) تا نوع مشكل تر آن ( بيشترين فشار) تحمل مي كند. با توجه به پيشرفت سرعتي و قدرتي فوتبال در سالهايي اخير، هنوز هم در صد بيشتري از1000 فعاليت را نوع راحت ترآن تشكيل مي دهد. از نظر زماني، فعاليت هاي با فشار كمتر حدود 5 برابر بيشتر از فعاليت هاي با فشاربيشتر، زمان مي برند. نبض هر فوتباليست حين بازي بين 120 تا 210 بار در دقيقه نوسان دارد. متوسط ميزان نبض بازيكن درهر بازي فوتبال حدود 170 است.

اهميت تغذيه براي فوتباليست ها

به دلايل زير يك فوتباليست بايد در تغذيه خود دقت كند:

1- تغذيه ورزشكاربا فرد معمولي كاملا متفاوت است.

2- نيازهاي تمريني را جبران كند و به حداكثر موثر بودن تمريني برسد.

3- مكمل رشد بدن باشد.

4- بيشترين ميزان تمركز حواس و دقت را به دست آورد.

5- از آسيب ديدگي ها و بيماري ها ( عفونت ها) جلوگيري كرده ، به درمان آنها كمك كند و زمان آسيب ديدگي ها و بيماري را كاهش دهد.

6- تحمل فشارهاي جانبي مثل مسافرت ها را داشته باشد.

7- سلامتش را حفظ، به سرحال بودن و با انگيزه شدن بازيكن كمك كند

ميزان فشار تمرين ها درايران چندان كمتر از اروپا نيست، ولي نداشتن تغذيه مناسب باعث مي شود بازيكنان نتوانند آن ميزان توانايي هاي به دست آمده خود را به نمايش بگذارند. نكته بسيارمهم در تغذيه يك فوتباليست اين است كه به هيچ وجه خود سرانه نبايد مكمل هاي غذايي مصرف كند، چون هر فرد با ديگري از شرايط كاملا متفاوتي برخوردار است واين تفاوت به ميزان قد، وزن، ظرفيت هاي تنفسي، قلبي، عروقي، پست بازي، وضعيت آمادگي جسماني ( فرم ورزشي ) و قرار داشتن درمراحل مختلف بدنسازي و تمرين ها بستگي دارد؛ بنابر اين استفاده ازمكملهاي غذايي براي يك فوتباليست بايد استفاده مي كند، بايد مطابق باحجم و شدت تمرين ها و مسابقه باشد.

بدن به عنوان ذخيره انرژي از 3 نوع ماده استفاده مي كند:

Se7en
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۰۳:۱۶
قوانین فوتبال روش پرتاب توپ از خطوط کناری را مشخص می کنند . بازیکن باید در مقابل زمین ایستاده و هر دو پای خود را بر رو یا پشت خط کناری قرار دهد . برای پرتاب توپ از هر دو دست استفاده می شود بدین ترتیب که : دست ها در پشت سر قرار گرفته و توپ به هر نقطه ای پرتاب می شود . بسیاری از بازیکنان وقت خود را صرف پرتاب توپ از خطوط کناری نمی کنند و دیده می شود که در پرتاب های خود مرتکب اشتباهات بی شماری می شوند . هنگامی که دو دست را بکار می برید می توانید جهت توپ را مشخص کنید . قانونی وجود دارد که می گوید : « بازیکنی که توپ را از خطوط کناری دریافت می کند به عنوان آفساید مطرح نمی شود » . بنابراین پرتاب بهتر ، خطرات بیشتری برای حریف ایجاد می کند . بازیکنانی وجود دارند که می توانند توپ را تا فاصله 30 متری پرتاب کنند . هنگامی که توپی از خطوط کناری نزدیک دروازه پرتاب می شود تاثیری نظیر کرنر دارد .
در این مورد می توانید از حالت ایستاده یا دویدن توپ را پرتاب کنید . زمانی که توپ را از حالت ایستاده پرتاب می کنید باید آن را در حالتی نگاه دارید که انگشت مشت و نشان با یکدیگر تماس یابند . توپ با نوک انگشتان و نه کف دست تماس می یابد . بازوان را در پشت سر خم کنید . پاها را از یکدیگر باز کرده و وزن بدن را میان آن دو تقسیم کنید . توپ با کمک و همکاری پاها ، بدن ، شانه ها ، بازوان ، مچ ها ، دست ها و انگشتان به خوبی پرتاب می شود . عمل پرتاب با خم کردن بدن به طرف جلو ، مستقیم کردن بازوان و قرار دادن نوک انگشتان به طرف پایین خاتمه می یابد . عمل پرتاب پس از دویدن و برداشتن 6 یا 8 قدم موثرتر واقع می شود . در پرتاب توام با دویدن اجازه ندهید که در لحظه پرتاب هیچ یک از پاها خارج زمین قرار بگیرند . پرتاب توام با دویدن موجب می شود که توپ مسافت بیشتری را طی کند .

لیست زیر به منظور تمرین در دو نوع پرتاب تهیه شده است :

پرتاب را از حالت های ساکن و دویدن بدون توپ تمرین کنید .
این عمل را توام با توپ تمرین کنید و به مسافت پرتاب توجهی نکنید .
این عمل را توام با توپ تکرار کنید ولی بتدریج کوشش در افزایش قدرت پرتاب کنید .
این عمل را با توپ سنگین تر یا توپ طبی (توپی که توسط شن پر شده است ) تمرین کنید .
عملیاتی را که با توپ فوتبال فرا گرفته اید تکرار کنید . توجه مخصوصی به اشتباهات قبلی خود نموده و سعی در پیشرفت پرتاب کنید .
پرتاب توپ به طرف دوستان را در جهات و فواصل مختلف تمرین کنید .
برای کامل کردن تکنیک های مختلف عمل پرتاب را با بازیکنان تیم خود در تیم مقابل تمرین کنید .
انتخاب تکنیک ها را در شرایط لازم فرا بگیرید . هنگامی که متوجه مهارت خود در یک یا دو تا از پرتاب ها شدید بهتر و بیشتر در بازی تیم موثر خواهید بود .

Se7en
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۰۳:۱۸
مواضع و تاکتیک های مدافعین (بک ها)
وظیفه مدافعین کنترل مهاجمین تیم مخالف می باشد . مدافعین اصولا بسیار تنومند بوده و از اندام بسیار قوی برخوردار هستند . آنها باید بتوانند مهاجمین تیز پا و با هوش را چه از راه هوا (سر زدن و پاس های هوایی) و چه از راه زمین (دریبلینگ و پاس های زمینی) کاملا کنترل نمایند. مدافعین خوب و جایگیری در مواقع زیادی دروازه بان خود را از لحاظ حتمی گل نجات داده اند .
وظیفه مدافعین کناری ، از کار انداختن و خنثی نمودن فوروارد های گوشه زمین (گوش راست و گوش چپ) است که اگر این دو مهاجم گوش (گوش راست و گوش چپ) مهار بشوند موتور حمله تیم مخالف تقریبا کند و سپس از کار می افتد . بازیکن خط دفاعی ، خود را همیشه باید بین توپ و دروازه قرار بدهد .
مدافعین همچنین باید در سر زدن ، از مهارت و تکنیک خاصی برخوردار باشند . زیرا سر زدن 50 درصد از گل مسئولیت مدافع را نسبت به تیم خود تشکیل می دهد .
ضربه های آزاد
به هنگام شلیک ضربه های آزاد مدافعین ، مسئولیت خطیری را به عهده دارند و بعد از تشکیل دادن دیوار دفاعی باید با دروازه بان هماهنگی لازم را ایجاد نمایند . به این صورت که نیمی از دروازه به وسیله دیوار دفاعی محافظت می شود و نیم دیگر آن به وسیله دروازه بان کنترل می گردد.
خط میانی
مسئولیتی که هافبک ها در زمین دارند ، قلب انسان در بدن دارد . این مهره ارزنده کارهای هماهنگ کننده تیم را در اختیار دارد . قطع نمودن پاس های کوتاه و بلند بازیکنان تیم مخالف ، هماهنگی بین خط دفاع و خط حمله ، تنظیم موتور و سرعت تیم ، توپ پخش کردن به فوروارد ها و مدافعین ، طرح ریزی حمله و آغاز کردن به آن و .... .
تیم های بزرگ به واسطه داشتن هافبک های (خط میانی) کامل و بدون نقص ، موجودیت برتری خود را به تیم های دیگر به اثبات رسانیده اند .
هافبک ف هنگام حمله یک فوروارد به تمام عیار و ریز نقش در هنگام دفاع ، یک مدافع توپ گیر و پر تکنیک است .

Se7en
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۰۳:۱۹
ضربه پنالتی

ضربه پنالتی یکی از موقعیت های بد و مایوس کننده برای دروازه بان است . در ضربات پنالتی هیچ انتظاری از دروازه بان برای مهار کردن توپ نمی توان داشت .
مهار پنالتی ، صرفا به شانس و اقبال دروازه بان بستگی دارد . تنها تکنیکی را که دروازه بان های بزرگ برای مهار ضربه پنالتی بکار می برند این است که قبل از شلیک ضربه پنالتی ، دروازه بان حدس می زند که توپ به کدام سمت امکان دارد برود . سپس بعد از شلیک به همان سمت شیرجه برود . دروازه بان اگر خوش شانس باشد ، توپ به همان جهت خواهد آمد در غیر این صورت توپ به درون دروازه یا خارج خواهد رفت .

مانند تمام تاکتیک ها ، ضربات پنالتی نیز احتیاج به تمرینات مداوم و همیشگی دارند. اگر برای چند لحظه تفکر کنید خواهید دید پنالتی ضربه قاطعی است که نتیجه مسابقه را تعیین می کند . چنین ضربه ای در جلوی منطقه پنالتی به طور مستقیم یا غیر مستقیم ، از سمت چپ یا راست و بدون وجود دیوار دفاعی یا همراه با آن اجرا می شود . ضربه زدن به توپ همیشه توام با موفقیت نیست بلکه در بسیاری از موارد شانس پیشروی کاهش می یابد .
شما در مقابل دروازه بان قرار می گیرید بدون اینکه حریفی در جلو یا پشت سر داشته باشید . بنابراین براحتی می توانید حواس خود را بر روی اجرای ضربه متمرکز کنید. آرامش و اعتماد به نفس از عوامل اصلی و ضروری هستند . چنین آرامشی فقط توسط تمرینات مکرر و مداوم به دست می آید . بنابراین اجرای ضربه توام با موفقیت در مقابل دروازه حریف فقط بستگی به میزان تمرینات و آموزش های لازم در این زمینه دارد .
اجرای ضربه پنالتی احتیاج به زیرکی دارد . اگر پنالتی در مقابل سمت چپ دروازه اجرا می شود بهتر است که از پای راست برای ضربه زدن به توپ استفاده کنید و بر عکس . قبل از ضربه زدن به توپ دروازه بان و دیوار دفاعی را به دقت مورد بررسی قرار دهید . اگر بازیکنان به درستی در کنار یکدیگر قرار نگرفته و فاصله ای را در میان آنها مشاهده می کنید یا زمانی که یکی از آنها کوتاه تر از بقیه است می توانید توپ را از بالای سر او عبور دهید .اگر باد نیز در حال وزیدن است جهت وزش باد آن را تعیین کنید . برای تعیین جهت وزش باد به پرچم استادیوم نگاه کرده و ببینید به کدام طرف تکان می خورد . قبل از اجرای ضربه پنالتی داور سوت خود را به صدا در می آورد . این علامت شروع اجرای ضربه است . بلافاصله شما باید ضربه را اجرا کنید و فرصت جا گیری صحیح را به دروازه بان ندهید .
فاصله و محل دیوار دفاعی ، ارتفاع دیوار و ارتفاع تور را که 44/2 متر است بررسی کنید . اگر قصد عبور دادن توپ از بالای دیوار دفاعی را دارید زاویه را بررسی کرده و مطمئن شوید که توپ از بالای تیر افقی عبور نمی کند .
فضای زیادی برای گذشتن توپ از بالای دیوار ، از میان مدافعان ، عبور کردن از دروازه بان و قرار گرفتن در داخل تور وجود ندارد . اکثر بازیکنان ضربه منحنی را اگر چه دارای قدرتی نیست ترجیح می دهند . زیرا شانس بسیاری برای عبور کردن از میان مدافعان و جای گرفتن در درون دروازه دارد . شما باید چنین ضرباتی را تمرین کنید . بنابراین می توانید آرام بوده و از اجرای ضربه به نحو صحیح مطمئن باشید . برای اجرای ضربات غیر مستقیم احتیاج به تمرینات بیشتری دارید . شما باید انواع ضربه ها را با بازیکنان تیم خود تمرین کنید . بنابراین در هنگام عملیات متوجه خواهید شد که به کدام نوع تسلط بیشتری دارید . البته اجرای یکی از انواع ضربات بستگی به نوع و روش تمرینات و محل مدافعان دارد . در مورد اجرای ضربه غیر مستقیم می توانید از دو ، سه یا چند تن از بازیکنان استفاده کنید . موفقیت تیم در اجرای ضربات غیر مستقیم بستگی به مقدار زمان صرف شده در تمرین هر یک از تاکتیک ها و روش ها دارد .
بازیکن مسئول اجرای ضربه پنالتی مزایای بسیاری دارد . دروازه بان تا هنگام اجرای ضربه از طرف بازیکن فقط می تواند در طول خط دروازه حرکت کند اما به سمت جلو نمی تواند گام بردارد . 11 متر فاصله میان نقطه پنالتی و دروازه وجود دارد . ضربه به صورت مستقیم اجرا شده و افراد تیم در 9 متری توپ قرار می گیرند . تمام مزایائی که برای بازیکن مسئول پنالتی فراهم است دروازه بان را در حکم طعمه قرار داده و در امر دفاع با اشکال مواجه می کند . این جملات بدان معنا نیست که بازیکن صد در صد توپ را وارد دروازه می کند . برای افزایش شانس خود باید پنج قانون اصلی را که در زیر می آید بکار بندد . اجرای موفقیت آمیز ضربه پنالتی بستگی به آرامشی دارد که در اثر تمرینات مکرر کسب کرده اید . فراموش نکنید که اگر توپ وارد دروازه نشود فقط به علت اشتباه بازیکن بوده است . هنگامی که ضربات پنالتی را از زوایای مختلف جلوی منطقه ، تمرین می کنید شانس پیروزی تیم خود را افزایش می دهید . این نکات عبارتند از :
مطمئن شوید که توپ را به طور صحیح در نقطه پنالتی قرار داده اید . هر گونه سد یا مانعی که توسط دروازه بان ایجاد می گردد موجب خارج شدن توپ از مسیر خود خواهد شد .
توپ را بر روی نقطه مورد نظر قرار داده و به آنچه که قصد اجرا دارید فکر کنید ، به صحبت ها یا حرکات بازیکنان که مزاحم شما هستند گوش ندهید . همه کس و همه چیز را به غیر از ضربه پنالتی فراموش کنید .
هدف گیری کرده و به طرف توپ بروید . در چنین حالتی باید قبلا درباره نقطه مورد نظر خود تصمیم گرفته باشید .
ضربه پنالتی شما باید قطعی بوده و درست اجرا شود . در چنین مرحله ای تصمیم خود درباره نقطه مورد نظر را تغییر ندهید . به حرکات بازوان یا بدن حریف توجهی نکرده و به فریادهای مدافعان بی اعتنایی کنید . زیرا اینها روش هایی هستند که در مورد ایجاد مزاحمت برای شما طرح ریزی می شوند.
شما باید هدف خود را که ناحیه ای در داخل هر نقطه است بشناسید . دروازه بان در وسط تور قرار می گیرد و آماده محافظت کردن از 4 متر تور می باشد و در نتیجه 5/1 متر در هر طرف او خالی می ماند . دروازه بان در مورد دفاع مناطق 5/1 متری نمی تواند کاری انجام دهد . تلاش شما باید در جهت جای دادن توپ در داخل این مناطق باشد .

Se7en
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۰۳:۲۴
خوب همینا بسه تا بعد
یعد یه مدتیه طولانی که منو آقا امیر نبودیم حالا اومدیم تا انجمن رو با مطالب زیبای مان پر محتوا کنیم .
خوب شما ها هم بیایید و به ما کمک کنید تا در موفقیت این انجمن دست داشته باشید .
آقا امیر ندبت شماست واسه صحبت !!!!!!
با من !!!! خدا یافتن !! خدا ساختن جادم شده !!!
واسه غرب زده یا زده از غرب !! خارج ندیده های این ور مرز
خوب اینم یک قطعا رپ بود که زدم تنگش تا مطلب پر محتوا بشه
....

amirlefthand
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۰۶:۰۱
:shok::shok:
چه خبره الان میگن اسپمری ها :6:

یکم اروم باش اینجوری پست بدی که نمیشه

Se7en
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۰۷:۱۲
خوب بعد سه روز که شما تونستید روحیه خاصی با نظراتون به من و امیر بدید اومدیم
تا تایپیک رو به روز کنیم :pleure:
خوب بعد باز کردن 19 تا تایپیک که هر کدون از اون یکی سر تر بود و به خاطر دعوا های خانوادگی همش بسته شد :confused2:
اومدم بگم که من اشتباه می کردم در مورد انجمن و از همه به خصوص هومن و امید و .....................:xp1700:
خوب ولی هر چی باشه اونها هم کم منو حرس ندادند :assjani:
خوبــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـ
از طرف اونها هم که منو آزار می دادند هم از خودم پوزش می خواهم . :yahoo::yahoo::yahoo:
خوب امیر کجایی نیستی ؟؟؟؟؟؟؟
پست هم که نمی دی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

Se7en
سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۴۰
اگه درست به بازی های خارجی دقت کنید میبینید که همکاری اونا خیلی زیاده این به خاطر اینه که
اونها رو خطا گرفتن هم روزها تمرین میکنند و ... آخرش با یه پنالتی و ایستگاهی پیروز میشن
مهم اینه که بازیکنای ما خودخاهن یه بازی رو میدیدم
یا دم نیست کدوم تیم بود ترط از پشت هیجده می خواست شوت بزنه نزد می دونی چرا ؟؟؟؟؟
چون دفاع چپ از دفاع پا شده بود اومده بد تا سانتر کنه و اون بازیکن به دفاع اعتماد کرد و با ی سانتر زمینی
تو به گل تبدیل شد
ولی تو ایران هرکی توپ دسته شه میگه خودم باید بزنم ههه ههه فک کردی یادته اونموقع به من پاس ندادی خودت زدی ؟؟!!!!!!
توپ رو خراب میکنه
شوتش هم یا تبدیل به پاس میشه بر اثر اصطحکاک به دروازه بان میرسه یا که توپش از ورزشگاه خارج میشه >؟؟؟<<

gattus
دوشنبه ۶ مهر ۱۳۸۸, ۲۳:۱۵
چرا اینجا دووم نیاورد بیاین شلوغش کنیم با داور بازی داربی!

mashkook
سه شنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۸, ۰۰:۱۳
عرض شود كه یك نكته اثاثی به خدمتتون عرض كنم توی آنالیزوری بیشتر باید نگاهت به فضاها و بازی بدون توپ بازیكنها باشه تا بتونی دید بهتری داشته باشی و اصولا برای آنالیز كردن نباید قرق تماشای بازی بشی و باید بدون توجه به هیجان بازی فقط به روی حركات تیمها زوم كنی...

'Mohammad
سه شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۸, ۲۲:۰۱
انیمیشن های سیتم های 2-5-3 و 2-4-4که توسط مجید جلالی طراحی شده

2-5-3 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

4-4-2 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

پ.ن : در سایت مجید جلالی یه سری آموزش ها خوبی هست که به درد این تاپیک میخوره سعی میکنم اینجارو فعال کنم شما هم کمک کنید لطفا

منبع: سایت مجید جلالی

'Mohammad
سه شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۸, ۲۲:۰۶
آنالیز بازی پرسپولیس - استقلال اهواز

برای چند سال پیشه ولی برای یاد گیری آنالیز خیلی خوبه