PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 3 گروه چهارده

Reza
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۲۱
سلام!
من الان رسما قدیمی ترین عضو این گروهم !

با بسته شدن تیم خلیج فارس حالا من پیشکسوت شدم!

فعلا پنج فصل اینجام و خیال ندارم از جام تکون بخورم ! این فصل اول میشم ولی مثل فصل قبل صعود نخواهم کرد !

hosseinfx
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۴۱
تیم Fc Mojan هم مال برادر من هست كه چند هفته بیشتر تو گروه شما مهمون نیست

میزبانهای خوبی براش باشید

hosseinfx
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۰۱:۳۶
مثل اینكه از بچه های این گروه كسی اینجا نیست

امتیاز تیم Fc Mojan بعد از نیم فصل واگذار شد كه متاسفانه بدلیل عملكرد بسیار بد هیئت مدیره قبلی و عدم جذب بازیكنان كار آمد با صفر امتیاز شیرین به دسته پائین تر سقوط خواهد كرد با تشكر از تمامی تیمهای این گروه و آرزوی موفقیت قبل از پایان فصل خداحافظی می كنم

(به خاطر اینكه تا خلوت زیاد ضایع نشیم)

K.S Bojnourd
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۰۹
با اجازه آقا رضای پیشکسوت :)
خوب منم که تازه اومدم هتریک به جای خلیج فارس , فعلا" که اولم ( رضا باز نیای ضایع کنی بگی آخر فصل چندتا می خوری از من 8-| گفتم فعلا" ! ) از الانم اولیت رو تبریک میگم اما فصل بعد میبینمت گجت یعنی ببخشید همون آقا رضا ;)

Reza
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۴۲
فصل بعد هم توی همین گروه خدمتون هستم !

این گروه خونه ی منه !! کجا برم ؟!
از اول اینجا بودم.جایی ندارم برم !!!!

alvand_000
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۲۳:۴۸
فصل بعد هم توی همین گروه خدمتون هستم !

این گروه خونه ی منه !! کجا برم ؟!
از اول اینجا بودم.جایی ندارم برم !!!!

salam reza jun chetori?baba cheghadr to shans dari bashar?persian gulf chera raft?kolli khatere az kalkal dashtam bahash!!!:yahoo:

Reza
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۳۷
لیگ ما هم داری لیگ قوی میشه.
دیگه مثل سابق نیست.

الان تیم فولاد خوزستان و آبی پوشان خیلی قوی اند.
فضای لیگ ما هم پر هیجان و رقابتی شد !

K.S Bojnourd
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۱۱
اوه اوه رضا جان فکر کنم خوشحالیت بیشتر از یک فصل دوام نیاورد :d فولاد كولاك كرده ...

koolak
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۳۱
با سلام به همه دوستان عزیز ، من به تازگی در این فروم عضو شدم ضمنا در هت ریک هم زیاد وارد نیستم .

hosseinfx
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۴۸
فولاد كه كولاك كرد

سر و كله كولاك هم پیدا شد

Reza
سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۸۶, ۰۲:۰۴
فولاد رو تو خونش ترکوندم !! سان اف سی به این راحتی ها تسلیم نمیشه !
کولاک هم تیم خوبی داره.

Reza
سه شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۶, ۱۷:۵۳
صدر هم گرفتم !!

Lord Milad
شنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۰۶
عید سعید فطر را بر شما تبریك عرض مینمایم...

Amir Teraktor
شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۶, ۰۳:۱۵
کیا تو این گروه هستن؟!
تیم من Saint AngerS!

Reza
شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۴:۴۲
اوضاع خونه ی سابق من چطوره ؟!
فولاد چیکار میکنه ؟!

Mojtaba
شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۰۳
من یه نیم نگاهی به تیمهای این گروه انداختم!
به نظرم رقبای اصلی واسه قهرمانی فولاد و آنجرز هستن و از اونجایی كه آنجرز دسته دو با خودم همگروه بود و روش شناخت دارم فكر كنم قهرمان بشه البته اگه یكم ریتینگ میانه اش رو بالا ببره عالی میشه !
دفاعش كه خداست ... واقعا من كه همیشه مقابلش مشكل داشتم !!

Amir Teraktor
شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۳۶
به به!
اق مجتبی خوش تشریف اوردین!
والا تو که می دونی من چقد بدشانسم!:sick:
ولی این گروه همون طور که گفتی به نظر منم رقابت بین من و فولاده...اتفاقا هخمین هفته مسابقه حساسی هم تو زمین من با هم داریم...احتمالا همین بازی قهرمانی رو مشخص می کنه!:1:
اما من فعلا یه بازیکن برای تیمم کم دارم! که امیدوارم تا هفته بعد بتونم بخرم!:crazy:
رضا جان اوضاع خوبه! تیم شما چیه؟:img-tomato:

Mojtaba
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۲۹
امیر جون ایشالاه این دفعه روی خوب سکه واست میفته و قهرمان خودتی !

Nillo
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۴۴
آقايون گروه براي اختصاص صفحه براي گروهتان در هفته نامه پارس هتتريك اخبار گروه را به اينجانب پخ بزنيد

در ضمن موضوع پيام شماره گروه باشد مثلا: Iv.11

با تشكر

سردبير هفته نامه پارس هتتريك

miyuner
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۴۳
سلام دوستان من یه تاپیك راه انداختم به اسم كانون هواداران استقلال ,خوشحال میشم بهش سر بزنید

dirtyworm
سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۲:۱۶
سلام من محمد صاحب تيم يووه بوشهر هستم از دسته 4 گروه چهار همون كه پستاش از همه بيشتره اومدم اينجا فصل قبل رو تو سخت ترين گروه دسته چهار بدون باخت اومدم بالا اميدوارم توي اين تاپيك مثل تاپيك قبليمون دوستاي خوبي پيدا كنم و اين تاپيك هم مثل دسته 4 چروه 4 فعال بشه
اگه دوستاني كه توي اين گروه هستن چه جديد چه قديمي مشخصاتشون رو بنويسن ممنون ميشم

Reza
سه شنبه ۱۱ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۴۱
من فوتبال رو ازین گروه شروع کردم ;d

dirtyworm
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۳۹
انشا الله به اميد خدا فكر كنم اين فصل كسي پيدا بشه تو اين تاپيك چيزي بنويسه آقا از بچه هاي گروه ما كسي هست ؟ يا بازم پستم بمونه تو رديف آخر ؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]

SALAR
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۱۴
تیم Tarrahan مال كیه؟

من توی جام حذفی با این بازی دارم/

Paranoid
پنجشنبه ۵ دي ۱۳۸۷, ۱۹:۲۴
من آرمانم،صاحب تيم tenseven!
2 فصل قبل توی يکی از سخت ترين گروه ها دسته 3 دوم شدم،بعدش کنکور اينا باعث شد تيمم اينجوری
داغون بشه!!اميدوارم در آینده بتونم حريف بهتری براتون باشم :wink_smile:

dirtyworm
جمعه ۲۰ دي ۱۳۸۷, ۱۰:۰۱
سلام آرمان جان
الان ذوق زده شدم خلاصه ديدم يكي از گروه خودمون تو اين تاپيك پست بده [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Paranoid
جمعه ۲۷ دي ۱۳۸۷, ۱۳:۱۲
آره اين تاپيک خيلی کم فعاليت ميکنه(خوده من!!!)
آقا محمد من نميتونم تيم جوانانم را راه بندازم،هيچ گزينه اي نداره،چيکار کنم؟

amirzelzeleh
چهارشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۵۰
سلام به بروبچ گروه 14

اصلا کسی توی این سایت از گروه 14 فعال هست؟ من این فصل از دسته دوم سقوط کردم اینجا و قصد دارم دوباره برگردم همون جایی که بودم... کسی هم اگه شاخ شد شاخشو میشکنم:jesors:

Hassanp
شنبه ۲ خرداد ۱۳۸۸, ۲۳:۲۲
اختیار دارین. شما تشریف بیارین دسته سوم گروه 14 در خدمت باشیم:jesors:

شانس نداریم که. این الوند موقعی تو گروه ما بود بات نشد که یه امتیازی چیزی ازش بگیریم و بمونیم... می بینی تو رو خدا؟ جالبش اینه که دقیقا آخرین بازیش هم با من بود و 2-0 برد! اگه دو تا بازی رفت و برگشت با من 6 امتیازش رو کسب کرده بودم حالا من به جای الوند خورده بودم تو پلی آف به تو و احتمالا میبردمت:crazy: می بینی تو رو خدا؟

سلام. میگم اینجا خلوتیش اذیتت نمیکنه؟
دسته II.1 هم که از خودش بخاری نشون نمیده. نمیدونم بازیا هنوز شروع نشده اینجوریه؟ یا کلا...

به هر حال من مثلا اینجا دعوت شدم، پس چایی کو؟ :3:

amirzelzeleh
شنبه ۹ خرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۳۲
اینجا خونه مجردیه... چایی اگه میخوای برو خودت برا خودت بریز... کسی چیزی تعارفت نمیکنه :d

خلوت که هست ولی دیگه عادت کردیم. فصل قبل چهار نفر از همگروهیامون اینجا هم بودن ولی فعالیتی نمیکردن. دیگه عادت کردیم به خلوتی.... برای خودمون پست میزنیم...

amirzelzeleh
شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۸, ۲۳:۲۴
و اما فردا... بازی حساس با البرز. هواداران هردو ادعا دارند که بازی نزدیکی خواهد بود. تا ببینیم فردا در این موقع چه حالی خواهیم داشت...

amirzelzeleh
يکشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۸۸, ۲۳:۲۷
و فردا این موقع شد... و حال خوبی داریم :p بازی رو بردیم فقط با توجه به میانه میدان. با این روش تونستیم در زمین حریف با در دست گرفتن نبض میانه میدان (و همچنین موتز کردن این بازی حساس) دو بر یک پیروز میدان بشیم و به رده دوم صعود کنیم. البته برای جبران روحیه تیمی، سه بازی آینده (دو بازی حذفی و یک بازی با ضعیفترین تیم گروه) رو با حربه ی پیک خواهیم رفت... هفته آینده که نه ولی در پایان هفته چهارم منتظر ما در صدر گروه باشید...

amirzelzeleh
يکشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۲۲
و امروز مجددا میرویم برای پیروزی در یک دیدار آسان خانگی و چشم به صدر جدول داریم... به شرط لغزش رقبا. به امید موفقیت.

shervinrs
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۰۸
چقدر کار اين گروه پيچیده شد. رقابت واقعا فشرده است.

mekil
سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۲۳
Armin Ansarian (253320031)
Iran 17 years and 42 days, Next birthday: 09-29-2009

Current skills
Keeper: 1/20 disastrous
Defending: 7/20 solid
Playmaking: 3/20 poor
Winger: 4/20 weak
Passing: 7/20 solid
Scoring: 3/20 poor
Set pieces: 2/20 wretched