PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صندلي نقد

صفحه ها : 1 [2]

رضا
شنبه ۲۱ دي ۱۳۸۷, ۰۹:۵۲
هومن یه تیك عصبی داره و اونم اینكه بیشتر پستاش رو اینجوری تمام میكنه ......!!!:3:

راستی هومن هفته قبل یه بازیكن تو جوانان گرفتم به اسم بهروز علی مددی.تو اولین بازیشم 5 تا ستاره گرفت.
از فامیلاتون نیست؟؟؟:3:
دیدید این بشر نقد گوش كن نیست.بازم اخر امضاشو اینجوری تموم كرد...!!!:3:
من موندم امید چجوری یه فرد معتاد هتریكو كرده مدیر:3:
با كمك كمیته امداد و ..... با دو نفر دیگه رفته یه ساپورتر خریده تا بالاخره بعد از عمری این اواتارشو عوض كرد:3:
هومن این تازه اولشه حواسط جمع باشه چون قراره به توپ ببندمت:3:

هومن بیا من یه ساپورتر دیگه بهت بدم برو این امضاتو هم عوض كن:3:

اوایل به من میچسبید من چیزی نمیگفتم نیگا كن چقدر ملت بی جنبن تا بهشون میچسبی داد میزنن:3:

بچه ها بیاین این هومنو بتركونین تا از اینجا پا نشده:3:

توپ تانك فشفه......هومن باید برقصه:3:

mostafa jOoOoOoON
دوشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۷, ۱۷:۵۸
خیلی جدیه.
هم چیو جدی می گیره.:3:

رضا
دوشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۷, ۱۹:۱۴
برو بچز كجایید بیاین اینو نقد كنین تا در نرفته:3:
سینا این تایپیك خیلی پر رونق هم هست كه میای پستای منو ویرایش میكنی؟چه همه علاقه پیدا كردن به ویرایش پستای من...!!!!:3:(از حركات هومن)
در كل بچه خوبیه فقط خیلی حرف میزنه و مثله این مفسرا علاقه زیادی هم به انالیز داره و بسی به ادبیات هم علاقه داره كه من حالم به هم میخوره ازش.:3:
تفكرات تدافعی هم داره كه دلم میخواد با لگد بزنمش تا مخش كف زمین پخش بشه.:3:
الانم چند روزه شده رییس حزب ولی هیچ كار مفیدی انجام نداده:3:

mostafa jOoOoOoON
سه شنبه ۲۴ دي ۱۳۸۷, ۱۱:۵۵
بابا فهمیدیم انتقاد پزیری.
یكی از بدی هاش اینه كه كاراشو به رخ بقیه می كشه.(مثلا 100دفه تو این جاگفته انتقاد پزیره)

SALAR
سه شنبه ۲۴ دي ۱۳۸۷, ۱۴:۰۷
خوب نفر قبلی را كه كسی نقد نكرد حالا ببینیم این دفعه نقد میشه یا نه
خوب نقد من:
پسر خوبیه.گله.اقاست.خانم نیست.خوشم میاد.اخلاقش خوبه.اسپم نمیده.ولی قر میزنه.كم گیر میده.رئیس حزبه.مدیر سایته.رفیق بازه.داف بازه.داداشش خیلی كارش درسته.خودشم همین طور.استقلالیه كه بهترین نكتشه.امضاش ساده و تكراریه.اواتارش قشنگه.معتاد هتریكه.تیمش قویه ولی نه به اندازه تیم من.سر یه موضوع با هم همعقیده ایم و بعضی ها از این موضوع ناراحتتند.جدیدآ خشك شده.نمیدونم چشه شاید زن میخاد.بتركه كسی كه چشمش زده.

mostafa jOoOoOoON
چهارشنبه ۲۵ دي ۱۳۸۷, ۰۸:۵۵
آخرش معلوم نكرد توی گروه مای یا آزاد.:boredom:

SALAR
پنجشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۷, ۱۶:۴۳
سری دوم نقدهای من:
از بعضی كارش خوشم میاد مثلا من یه چیزی متوجه شدم كه خیلی جالبه.من متوجه شدم كه یه كار زیركانه ای داره انجام میده كه من خیلی خوشم اومد.دمش گرم.
اهل ریسك كردنه.زیاد شیطون نیست.انالیزور خوبیه و به درد تیمها میخوره.
جدیدا یه مقدار خودشا میگیره.یعنی كلاس میزاره.
خیلی محبوبه
كم عصبانی میشه ولی اگه عصبانی بشه خیلی بد قاطی میكنه.سعی كنید عصبانیش نكنید.
حیف كه اسمش قرمزه.باید یه طرحی داد و اسم مدیرها را ابی كرد.
زیاد تشكر میكنه.دست منا از پشت بسته.
مودبه.مثل بعضی ها نیست.
فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه اگه یادم اومد میگم

رضا
پنجشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۷, ۱۶:۵۴
من نیز از این كار زیركانش با خبرم:3:

30n4
شنبه ۲۸ دي ۱۳۸۷, ۱۵:۵۷
خب یک هفته و یک روز هومن هم به پایان رسید و بر خلاف نظر عوام همچنان هم از نقدش استقبال نشد.
به هر حال الان نوبت به Ali Reza میرسه که اون هم چند صباحی هست که کمیاب شده.
امیدوارم بیاد و بیوگرافیش رو بگه و خب بچه ها لازم نیست که منتظر بیوگرافی بمونن و میتونید از همین لحظه انتقاداتتون رو شروع کنید.:tap67:

SALAR
چهارشنبه ۲ بهمن ۱۳۸۷, ۱۸:۴۳
كدوم علیرضا را میگی؟
علیرضا زیاده.

30n4
چهارشنبه ۲ بهمن ۱۳۸۷, ۱۸:۴۷
كدوم علیرضا را میگی؟
علیرضا زیاده.

منم برای همین کد کاربریش رو نوشتم
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

SALAR
چهارشنبه ۲ بهمن ۱۳۸۷, ۱۸:۵۰
اهان!!!!
علیرضای خودمون.
بابا زودتر بگو
خیلی بچه با معرفتیه.خیلی اقاست ولی یه مدتیه كم پیداست.ایشالله بیاد تا بنقدیمش

mostafa jOoOoOoON
پنجشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۵:۲۴
1_نباید از كریس خوشش بیاد چون نامرده.
2_باید اویترو امضاشو عوض كنه.
3_تیمش تو لیگ دسته 4ه.
4_هر موقع شخص مهمی مثه من بهش پ.خ می زنه جواب بده.
5_ازاسم تیمش خوشم نمی آد.
6_شد 5ریال(خوب چك بود نقدش كردم دیگه)

SALAR
پنجشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۳۳
به علیرضا گفتم و ایشالله به زودی میاد و بیوگرافیش را میگه.البته بچه ها میشناسندش و میتونند نقدش كنند.
راستی یه نقد ازش بكنم و اینكه طرفدار رونالدو و پرسپولیسه خوب نیست ولی ادم با جنبه و با مرامیه.

mostafa jOoOoOoON
جمعه ۴ بهمن ۱۳۸۷, ۱۲:۴۹
به علیرضا گفتم و ایشالله به زودی میاد و بیوگرافیش را میگه.البته بچه ها میشناسندش و میتونند نقدش كنند.
راستی یه نقد ازش بكنم و اینكه طرفدار رونالدو و پرسپولیسه خوب نیست ولی ادم با جنبه و با مرامیه.

خیلی هم خوبه.
دوتا جنبه خوب داره همونارو می خوای به هم بزنی؟

30n4
يکشنبه ۶ بهمن ۱۳۸۷, ۲۲:۵۳
خب طبق روال عادی برنامه من یادم رفت که مهمون جدید رو معرفی کنم،اونقدر این تاپیک داره خاک میخوره که کم کم باید درش رو تخته کرد.
اما در راستای خاک زدایی از این تاپیک این هفته یه مهمان ویژه خواهیم داشت.
مهمان بعدی کسی نیست جز Don Bandini
خب سعید جان بیوگرافیت رو اعلام کن تا بچه ها شروع کنند.در ضمن سعید تا هفته دیگه دوشنبه مهمان ما خواهد بود.
امیدوارم با اومدن سعید این تاپیک هم یکم رونق بگیره.

wantonboy13
يکشنبه ۶ بهمن ۱۳۸۷, ۲۳:۴۱
سعید چرا silent شدی ؟!
یه چند وقتیه کمتر میری تو حاشیه... سر و صدایی هم از قهرمانی یا حتی مدعی بودن نیست ... !!
فکر کنم بحث زیر خاکی و اینا رو داری براه میندازی...!! :rastapop:

Don Bandini
دوشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۷, ۱۱:۳۳
سلام خدمت بروبچ گل گلاب :3:
خیلی خوشحالم در خدمتتون هستم و این هفته رو روی صندلی نسیه میشینم:3:
امیدوارم بتونم باعث خاک زدایی و روغن گرفتن تاپیک بشم :3:

من سعید بندری هستم 25 ساله صاحاب تیم برشا :1:

Don Bandini
دوشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۷, ۱۱:۳۶
سعید چرا silent شدی ؟!
یه چند وقتیه کمتر میری تو حاشیه... سر و صدایی هم از قهرمانی یا حتی مدعی بودن نیست ... !!
فکر کنم بحث زیر خاکی و اینا رو داری براه میندازی...!! :rastapop:
فشار زندگی منو مثل خیلی های دیگه سایلنت کرده. یه خورده مثل قبلا حوصله ندارم. اما کافیه یه شوک بهم وارد بشه تا دوباره بیفتم روی دور. دعا کنید لیگ و حذفی امسال رو ببرم چون به نوبه خودش یه شوک خیلی لذیذه :3:

30n4
دوشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۳۴
کلا یه جورایی با این سایت دیگه حال نمیکنه،خیلی کم پست میده
حتی شواهدی هست که میره جای دیگه مافیا بازی میکنه ولی حاضر نیست با بچه های اینجا بازی کنه

mostafa jOoOoOoON
دوشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۷, ۱۷:۵۲
فعالیتش در سایت اسمشو نبر5برابره این جایه(ستاد آمار کشور):bad:

Don Bandini
دوشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۷, ۲۱:۰۵
کلا یه جورایی با این سایت دیگه حال نمیکنه،خیلی کم پست میده
حتی شواهدی هست که میره جای دیگه مافیا بازی میکنه ولی حاضر نیست با بچه های اینجا بازی کنه

فعالیتش در سایت اسمشو نبر5برابره این جایه(ستاد آمار کشور):bad:

نه قضیه اینجا و اونجا نیست. من چندین ساله که کاربر و مدیر پارسفوتبال بودم. طبیعیه که اونجا بیشتر سر بزنم.
البته تعداد پست هام کلا زیاد نیست.

در مورد بازی مافیا هم امید حتما قضیه رو خیلی بزرگ کرده. زیاد اهل بازی نیستم...:sorry:

30n4
دوشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۷, ۲۱:۱۲
نه قضیه اینجا و اونجا نیست. من چندین ساله که کاربر و مدیر پارسفوتبال بودم. طبیعیه که اونجا بیشتر سر بزنم.

در مورد بازی مافیا هم امید حتما قضیه رو خیلی بزرگ کرده. زیاد اهل بازی نیستم...:sorry:

من خودم چند بار بازیت رو دیدم :دی
از مافیا پارس فوتبال پستهای تو رو میخونم،خیلی باحاله:youpi:
به خصوص سری اولی که بازی میکردید تو کشتی بودید :demis_roussos:

mostafa jOoOoOoON
سه شنبه ۸ بهمن ۱۳۸۷, ۱۴:۵۰

من ازت برگ سبز دارم.
حواست باشه اگه نگی به بروبچز اینجا به عنوان نقد اون پستتو فاش می كنم.

Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۸ بهمن ۱۳۸۷, ۱۵:۵۲
ها !! من مدتها بود مي خواستم تو تاپيك «كاربران فعال هت تريك ايران چه مي كنند؟» يه حالي به دون بنديني كبير بدم ! حالا كجا از اينجا بهتر !:urgeman: فقط خواهش مي كنم سعيد اين روزا انشا ننويس زياد چون اونوقت ارسال من طولاني مي شه ! :shout::pardon:

حالا شايد كيفم گرفت يه بيانيه به سبك حزب 3 هت تريك هم واست رفتم. حالا صبر كن . . .

Don Bandini
چهارشنبه ۹ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۴۶
من ازت برگ سبز دارم.
حواست باشه اگه نگی به بروبچز اینجا به عنوان نقد اون پستتو فاش می كنم.
جریان این برگ سبز چیه؟ :3:

===================

فرزان جان عرض شود که به قولی قلندر بیدار است:1:

هومن
چهارشنبه ۹ بهمن ۱۳۸۷, ۱۷:۱۷
خب من هم یه نقد تکراری بکنم...
جناب سعید خان من و اکثر بچه های این فروم که همگی به قول مجله ی نسیم هراز ، خوره های هتریک هستیم دوست داریم یکی از بهترین و قدیمی ترین کاربرای هتریک را در بین خودمون داشته باشیم . باهاش تبادل نظر کنیم و ازش چیز یاد بگیریم .
شما مدیر ارشد این فروم هستی اما فعالیتت خیلی کمه . به نظر من که یه جور کلاس گذاشتنه . اما حالا به هر دلیل که هستش برای ما جالب نیست . ما دوست داریم که شما رو تو جمع خودمون داشته باشیم . به طور مثال شما تو تاپیک عکس هتریکی ها که متعلق به این فروم هستش و مخصوص هتریکی هاس ، عکسی از شما نمیبینیم . درحالی که تو فروم های دیگه ده ها عکس رنگارنگ از شما دیده میشه . همه ی این ها همون بحث کلاس گذاشتن رو در ذهن ما تداعی میکنه ....
میدونم که الان میای میگی که اینچنین نیست . دوست داریم در عمل این مسئله ثابت بشه...!!!

Don Bandini
چهارشنبه ۹ بهمن ۱۳۸۷, ۲۰:۲۴
خب راستش اینه که من کلا فعالیتم چه اینجا و چه در پارسفوتبال خیلی کم شده! اما اونایی که منو دیدن میدونن که اصلا اهل کلاس گذاشتن نیستم. با همه گرم میگیرم. شاید نوشته ها یه خورده قلمبه سلمبه باشه. ها؟:3:

اما در مورد عکس هم چشم. میام عکس میذارم!

ظاهرا این تاپیک زیر سایه سنگین تاپیک انتخابات گم شده!

navidamar
چهارشنبه ۹ بهمن ۱۳۸۷, ۲۰:۳۵
من یه انتقاد از سعید بکنم؟
سعید الان سه دوره است چسبیده به تیم ملی و ول کن نیست. برای چهارمین بار هم میخواد مربی شه! اخه که چی؟ :3:
چرا نمی زاری بقیه هم بیان مربی بشن؟ :3:
چرا مافیا راه انداختی؟ :3:
همین حرکات تو باعث شد تیم برثا مانا ول کنه و بره خارج درس بخونه :3:
همین حرکات تو باعث شد حمید کینگ به خاطر درس و زندگی هت تریک رو ول کنه :3:
همین حرکات تو باعث شد که نوید رنجبر در عین لیاقت که مسلماً لیاقتش از همه بیشتر بوده هیچوقت برای تیم ملی کاندید نشه :3:
چرا آخه هان؟ چرا؟

رضا
چهارشنبه ۹ بهمن ۱۳۸۷, ۲۰:۴۲
من فقط نفهمیدم این نقش سوپر مدیریتور یعنی چی؟؟؟؟
الان شما چیكاره در اصل؟:3:

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۷, ۰۱:۱۸

مشابه همون عنوان كدخدا هست كه تو پي اف داشت. نه؟ كدخدا؟

Don Bandini
پنجشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۲:۳۰
مشابه همون عنوان كدخدا هست كه تو پي اف داشت. نه؟ كدخدا؟

خب من سالها ادمین پارس فوتبال بودم و لقب کدخدا هم بخاطر این بود که مدام مجبور بودم با کدخدا منشی جنگ و دعواها رو سر و سامون بدم!:3:
بعد از اون یه قسمت جداگانه برای هتریک در فروم پارسفوتبال طراحی کردیم که دیدیم خیلی استقبال شد. این استقبال زیاد هم باعث شد که بخاطر نترکیدن سایت بیایم و همین فروم رو درست کنیم. من ابتدا اینجا ادمین بودم ولی کم کم چه از مدیریت اینجا و چه از پارسفوتبال استعفا دادم. منتها هنوز این اسم سوپر مدریتور رومون هست! که ایشالا به زودی برداشته بشه! این تمام داستان بود! :sorry:

mostafa jOoOoOoON
يکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۵:۵۲
جریان این برگ سبز چیه؟ :3:

===================

فرزان جان عرض شود که به قولی قلندر بیدار است:1:

می خوای رو كنمش ببینی؟البته اگه رو كنم دیگه نمی تونی این جا رابری؟

SALAR
سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۷, ۰۱:۲۱
خوب این صندلی چسبندست؟
چرا بعدی نمیاد؟
بعدی كیه؟

Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۷, ۰۱:۲۶
دون سعيد بنديني (جيگرنا غذاه) معروف به سعيد بندري. صاحب تيم برشا و همچنين نمايندگي انحصاري آواتار روبرتو باجو كسي كه ليگ برتر رو هم مثل تيم ملي هيچ وقت ول نمي كنه و آرزوي كسب دو جام با هم براش عقده شده. بنديني علاوه بر اينكه در مربي گري هت تريك، چيدن تركيبهاي ابتكاري، قاچاق مواد روان گردان، قتل اعضاي مافيا با روشهاي مافيايي و جانشين كردن مافياي جوان تر يد طولايي داره در امور خيريه هم فعال هست و يك مؤسسه نگهداري از سالمندان در ليگ برتر افتتاح كرده كه اين مؤسسه با درآمدهاي حاصل از فعاليتهاي خيريه مثل معتاد كردن جوان ها اداره مي شه.

با اين توضيحات به بررسي پستهاي اين بزرگمرد هت تريك ايران مي پردازيم.
هشدار ! اين نوشته كاملا جنبه طنز دارد. از دسترس اطفال دور نگه داريد !

ماشالا تاپیک لیگ برتر چه خاکی میخوره! امیدوارم با شروع شدن بازیها دوباره اینجا شلوغ بشه.
ماشالله اعضاي ليگ برتر كه همگي ريختن تو تاپيك انتخابات تيم ملي كه شايستگي هاي مربي اراني رو ثابت كنن.
این هفته بازیها خیلی نزدیک بود و 3 تاش مساوی شد که منو باز یاد فصل پیش میندازه. بازی پرسپولیس برشا فوق العاده نزدیک و نفس گیر بود. هر کدوم از تیمها 5 موقعیت گل داشتند که نهایتا بازی 2-2 شد.
توصيه مي كنم براي اينكه خاطرات ناگوار زندگيتون انقدر عذابتون نده به مشاور مراجعه كنيد.
نکته جالب دروازبان منه که با فرم اسفبار (wretched) نمیدونم توی زمین چطوری بازی میکنه! احتمالا توی کل بازی در حال چٌرت زدنه!! :3: ریتینگ دفاعی رو به شدت پایین آورده و تیم راحت گل میخوره. جالب اینجاس که 12 هفته است که فرمش از ناچیر (poor) بالاتر نیومده!!!!!!

اینم قیاف مضحکش:
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

آدم دلش میخواد یه دونه محکم بزنه تو اون پوزش!!:3:
بنديني از شما بعيده ! مدير خانه سالمندان بايد با افراد سالمند با احترام و ملايمت برخورد كنه ! جون من دست رو اين بابابزرگا بلند كني مي رم يونسكو شكايتت مي كنم.

متاسفانه با اسپانیا و برزیل همگروه شدیم که فوق العاده تیمهای قدرتمندی هستن و با هیچکس هم شوخی ندارن!
کم کم دارم متقاعد میشم که صعودمون غیر ممکنه!!
شاید با این گروه بندی استراتژی کلی تیم رو عوض کردم. البته باید تا فردا صبر کرد که کی انتخاب میشه.
خر نخريده رو افسار نمي بندن بالام جان !
سه سال بعد ! سرانجام پروژه متقاعد شدن بنديني پس از سالها زحمت به اتمام رسيد !

من در مورد پست دروازبانی توضیح میدم خودتون بقیه اش رو حساب کنید. چون دیگه از دفاع کردن از خودم خسته شدم!
بهترين دفاع حملست بالام جان ! آدمي كه مي ره تو لاك دفاعي گل مي خوره. (چه ربطي داشت !)
از بین این 5 نفر:
Şenol Edgü فقط با 25 سال سن عضو تیم ملیه و در حال تمرینه و اسکیل 20 داره.
Kiarash Ozraee با 26 سال سن عضو تیم ملیه و در حال تمرینه و اسکیل 20 داره.
Saeed Tehrani تمرین منظم نداره و علیرغم سن پایینش نمیتونم دعوتش کنم.
ترجیح میدم به جاش یکی از دروازبانهای تیم فعلی جوانان رو بگیرم.
Kiarash Taban و Hasan Akergin هم اسکیل خیلی بالایی ندارن و تمرین درست و حسابی نمیکنند و هم سن مورد نظر برای تمرین رو رد کردن.
به عبارت ديگه يكيش مهر شد يكيش مهر دار شد و آخري به غضب خدا گرفتار شد !

برای هزارمین بار... وقتی در مورد مساله ای اطلاعات کافی نداریم نباید برای خودمون نتیجه گیری کنیم.
اگر فقط لیست رو میذاشتید و در موردشون توضیح میخواستید باز خیلی قابل تحمل تر بود. اما این ادبیاتی که شما در نوشته هاتون دارید اصلا مناسب این فضا نیست.

آقا اينجا ادبيات تغزلي نبايد باشه ادبيات بايد حماسي باشه ! گرفتي چي شد؟

ضمن اینکه تلاشهای ناسیونالیستی، تا موقعی که بدون کسب اطلاعات کافی و بدون آگاهی لازم در مورد اون موضوعات باشه، نه تنها بی ثمره، بلکه اثر معکوس داره و به چیزی که بهش می ورزید ضربه وارد میکنه.
(صحيفه البندينيه، جلد پنجم باب هفتم، صفحه ي فلان)

من دو جین دلیل برای برگشتن داشتم که ترجیح دادم در موردشون صحبت نکنم. همینطور میدونستم که کاندید شدنم باعث میشه کلی حرف و حدیث برام درست بشه. اما مطمئنا برای انصراف دادن وحید این کار رو نکردم. چون به نظر خودم هم انصراف دادنش کار درستی نبود و فکر نمیکردم این کارو بکنه. به هر حال من به تصمیمش احترام میذارم.
ساعاتي پيش دلايل بنديني براي پس گرفتن انصراف توسط سربازان گمنام در يك شانه دوازده تايي تخم مرغ شانسي كشف و ضبط گرديد. دلايل كشف شده به اين شرحند:
1- نمي خوام دربارش صحبت كنم.
2- اين يكي يه رازه.
3- به خودم مربوطه
4- اين يكي رو جون من بي خيال.
5- نمي گم
6- كوتاه بيا
7- مرگ من نه !
8- اي واي خاك به گورم.
9- هيســــــــــــــــــــــ ـس صداشو در نيار !
10- بابا ولم كنيد
11- اصلا به شما چه
12- اين همه اطلاعات دادم بستونه روتون زياد مي شه !
ضمن اینکه دیگه از سن من گذشته که بخوام ادعای اولی توی این بازی داشته باشم. قبلا هم گفتم هتریک فقط سرگرمی مورد علاقه منه. کاندید شدنم از سر دلسوزیه. همونطور که قبلا گفتم تیم ملی رو بعد از بازیهای مقدماتی از این رو به اون رو خواهم کرد و مطمئنا یه تیم عالی رو در اختیار مربی بعدی قرار میدم. این استراتژی من بود که توی ارسال اولیم نوشتم. هر کس پسندید رای میده و هر کس خوشش نیومد رای نمیده. کسی رو مجبور به کاری نکردم که بخوام بازخواست بشم. طبیعتا همیشه مخالف وجود داره. مثل دوره قبل که با وجود یک سری مخالفتها با رای اکثریت انتخاب شدم و بیشتر کاربرها از نتیجه کارم راضی بودند.
(صحيفه البندينيه، جلد ششم، باب نهم، صفحه بهمان)
انشاالله تاریخ به همه ثابت میکنه که من برای تیم ملی چه کردم.
تكبير !

این سوال رو وحید دیروز به همین شکل از من پرسید و منم بهش جواب کاملش رو دادم و ظاهراً قانع شد.
از نسخه كامل صحيفه بندينيه بدون سانسور: وحيد قانع شد تو كه ديگه ... ( اين قسمت رو موريانه خورده )
سلیم اربول تا هفته پیش بهترین و تاثیر گذار ترین بازیکن ایران در هتریک بود. برای این گفتم تا هفته پیش، چون یکی از هافبک های تیم ملی که به سختی پیداش کرده بودم به اسکیل 20 رسید. بازیکنی که حتی توی دیتابیش ثبت نشده بود.
اما اربول به خاطر اسکیل دفاعی مناسبی که داره میتونه یک دفاع وسط تهاجمی هم باشه. فقط چند بار امتحانش کردم ببینم با فرمها و ترکیبهای مختلف چه ریتینگ دفاعی میتونیم بگیریم. بازی کردنش بخاطر حقوقش هم نیست و بخاطر اینه که داره تمرین میکنه. من بازیکنهای تمرینی رو بسته به پست بازیشون در بیش از 80% از بازیها بازی میدم.
نتيجه ميگيريم كه ارابول ( چه اسم ضايعي ! ) بهترين بازيكن ايرانه و با اسكيل 20 فقط به خاطر اينكه دستمزدش كم بشه حتي شده تو پست دفاع وسط تهاجمي مي چپونيمش تو زمين.
اما در مورد سهراب نادری که فکر کنم همون بازیکن آقا کمال باشه... من به خودش کاملا توضیح دادم و توی تاپیک تیم ملی هم جواب دادم این مساله رو. ما بازیکن های دیگه ای هم داشتیم مثل همین بازیکن. مثلا علیرضا آذرپناه که هم اسکیل همین بازیکنه. و با تجربه 20 میتونه خیلی بهتر از این جواب بده. اما چون تمرین نمیکنه و قرار نیست پیشرفتی داشته باشه من حاضر نیستم روش سرمایه گذاری کنم و به تیم ملی دعوتش کنم.
نيتجه مي گيريم كه بنديني با كمال و اين سهراب نادري . . . اه اه اسمشونو نيار جلو من !

دوستان بهتره به شخصیت وحید و به تصمیمی که گرفته احترام بگذارید. هر کسی برای هر عملی که انجام میده دلایل خودش رو داره. تصمیم وحید هم مثل تصمیم من کاملا شخصی بوده. نیازی نیست مدام ازش انتقاد کنید.
يه نكته بي ربط: بهتره در ايام شب و مكانهاي خلوت سوار ماشينهاي شخصي نشيد. مخصوصا خانمهاي محترم و بد حجاب.

شما تا موقعی که عینک بدبینی رو بر نداری نمیتونی قضاوت درست و حسابی در این مورد داشته باشی.
به نظرت مگه تا حالا مدل غیر عادلانه هم داشتیم که به خودت اجازه میدی از لفظ "اگر" استفاده کنی؟
آقا جون آقا ! ولش كن ! كبودش كردي. حالا بچه يه غلطي كرد. بنديني: نه زن ! بذار ادبش كنم. . .
وحید این دوره قهرمان شد و بهش تبریک گفتم. حتی هفته دوم که من رو 2-1 برد بهش شخصا تبریک گفتم. شما میتونی داستانهای پلیسی و مافیاییت رو متمرکز کنی تا ایشالا یه رمان خوب ازش در بیاد. که حداقل یه پولی هم کنارش داشته باشه. من و وحید مشکلی نداریم و خودش هم میتونه بیاد اینجا در مورد این مساله توضیح بده.
ما هم تبريك مي گيم. حالا كي چاپ مي شه؟

هر کسی آزاده که به هر کسی دوست داره رای بده. این قانون هر انتخاباته!
اما لطفا به کسی تهمت نزنید. چون واقعا آزار دهندس!
( صحيفه البندينيه، جلد آخر، بخش گويه ها و كلمات قصار )

آقا وحید من به هیچ وجه نخواستم مربیگری شما رو زیر سوال ببرم. [منظور زير گيوتينه] خدا شاهده که حرفی از حقوق و بازیکن هم نزدم که اینطور از من رنجیدی. تنها حرف من این بود که چون یه ترکیب ثابت از تیم شما دیدم یه مقدار نسبت به آینده ای که با تیم ملی خواهی داشت تردید پیدا میکنم. درسته که گفتم شما کم تجربه ای اما همون موقع توضیح دادم که بحث تجربه نسبت به چیزیه که الان تیم ملی توی این برهه از زمان نیاز داره. واقعا فکر نمیکنم توهین کرده باشم.
توهين كردي آقا توهين كردي ! تيم ملي ناموس ماست حاليته؟
در مورد شانس تیم ملی من هم توی پیغام خصوصی و هم اینجا به همه گفتم که تیم در نقاطی ضعیف شده و در نقاطی کمی پیشرفت داشتیم. چیزی برای پنهون کردن وجود نداره. کار به نظرم خیلی سخته ولی اگر مثل دوره قبل بازی کنیم و کمی هم خوش شانس باشیم میتونیم صعود کنیم. دوستان یادشون که با وجود گروه سختی که داشتیم و علیرغم تیمهای ضعیفی که از بین این همه تیم برای موتس کردن ایران رو انتخاب میکردن(!!) تونستم همه کاربرهای ایرانی رو از نتیجه کار خرسند کنم. کما اینکه صعود نکردیم... عقل حکم میکنه که با داشتن همچین تیمی هیچ مدیری قول صعود نده. منم به همین ترتیب قول صعود نمیدم. اما تمام تلاشمو خواهم کرد. تنها همین که بتونم مثل قدیم از بهترین ترکیب بهترین بازی رو بگیرم و کارهایی که توی برنامم ذکر کردم رو انجام بدم میتونم در آخر ادعا کنم که شاهکار کردم. و در این راه از تمام کسانی که بخوان به تیم ملی ایران یاری کنن، مشورت و کمک خواهم گرفت.
صحيفه البندينيه، جلد سيزدهم، باب بيستم، اندر احوال صعود الا بختكي.
درسته که من یه مدت طولانی اینجا کم ارسال میکردم اما همیشه حضور داشتم و دوستان میتونن بر ادعای من صحه بذارن که به تاپیکهایی که باید سر بزنم همیشه سر زدم و از مسائل آگاه بودم. همین رویه رو سعی میکنم ادامه بدم. البته این بار با ارسال های بیشتر!
ما هم معتقديم رو ارسال از جناحين مي شه كار كرد ! ( كم آوردم واقعا اينجا ) ولي اين امت آگاه و هميشه در صحنه واقعا پايه هاي نظام هستن !

سعید خان قول صعود دادن به نظر من یه دروغ بزرگه. چون تیم همیشه توی گروهی قرار میگیره که معمولا 3 تیم بهتر از ما هستن. ما فقط مثل دوره قبل میتونیم تمام تلاش خودمون رو بکنیم. این ترکیب بهتر چیدنه که باعث میشه تیمی مثل ایران صعود کنه.
شانس ! شانس يادت نره !
برگشتن به انتخابات تصمیم خیلی سختی بود. [تصميم كبري] اما بخاطر شرایط خاصی که پیش اومد مجبور به این کار شدم. این رو اعلام میکنم من نه با وحید و نه با کسی دیگه مشکل ندارم. برگشتنم دلیل خاصی داره و به قول احمدرضا این بازگشت بخاطر خصومت یا رقابت شخصی نیست. فقط میخوام وجدانم آسوده تر باشه. اگر انتخاب بشم تمام تلاشم رو میکنم و بدون هیچ اشتباهی کارم رو ادامه میدم. اگر هم انتخاب نشم حداقل خیالم راحته که تلاشم رو کردم و دیگه باری روی دوشم نیست. این تیم برای من نه سود داره و نه زیان. عشق شهرت هم ندارم. البته این دنیای مجازی این صحبت ها رو هم نداره. قصد دوستان رو هم از مطرح کردن بعضی صحبت ها به خوبی متوجه میشم و ترجیح میدم برای سوالاتی که 100 باره بهشون پاسخ دادم دیگه جوابی ننویسم. شخصاً به هتریک فقط به چشم یک سرگرمی جذاب نگاه میکنم و جائیه که توش دوستان زیادی پیدا کردم.
(صحيفه البندينيه، جلد هزار و هشتصد و چهلم، باب اول، اندر مزاياي دنياي مجازي )

انقدرم از من حرف نکشید! کف کردم :3:
مگه مجبوري.

دوباره سلام
و عليكم السلام

....
و دوباره به صورت تیتر وار برنامه آیندم رو مینویسم:
1- شرکت در بازیهای جام جهانی با بهترین تیم بدون توجه به سن بازیکنها.
يكي نذاري تو زمين وسطاي فصل ريق رحمتو سر بكشه تيم ملي رو داغدار كنه. البته حالا كه مربي نشدي به خير گذشت !
2- خط زدن نیمی از بازیکنهای پیر تیم ملی.
نامرد ! بي وجدان. با پيرمرد بدبخت چكار داري آلاخون والاخونش مي كني ! سنگدل ! گرگ ! من از دست تو به يونسكو شكايت مي كنم.
3- انتقال بازیکنهای تیم جوانان به تیم ملی بزرگسالان با شرایط تمرینی خاص.
بازيكنايي كه شرايط تمريني خاص اونها به شرح زير باشه در اولويتن:
25% اسكيل اصلي
15% استامينا
20% پاسينگ
17% هرچي مربي عشقش كشيد
27 % شرت پولينگ
19% آفسايد گيري
12% يك تمرين به انتخاب مشاورين !
(بعد بگين تو تيم بنديني مشورت يعني بوق ! )
4- استفاده از جوانهای تیم ملی در صورت صعود به جام جهانی.
با مزاياي فوق العاده:
ديسكو
مشروبات غير الكلي
تمرين مردمك چشم
صفا سيتي منگوله
ورود دافها رايگان است

کارنامه هتریکی خودم رو هم برای دوستانی که از من شناخت زیادی ندارن اینجا قرار میدم:

عضویت در هتریک در روز 23 مارچ 2005 مصادف با هفته هشتم فصل 4 هتریک ایران.
رتبه پنجم لیگ Ii.1 در فصل 4
رتبه دوم لیگ Ii.1 در فصل 5
رتبه دوم لیگ Ii.1 و نایب قهرمان جام حذفی در فصل 6
رتبه دوم لیگ Ii.1 و رسیدن به نیمه نهایی جام حذفی در فصل 7
رتبه سوم لیگ Ii.1 و رسیدن به یکچهارم نهایی جام حذفی در فصل 8
رتبه اول لیگ Ii.1 و نایب قهرمان جام حذفی در فصل 9
رتبه اول لیگ برتر و قهرمان جام حذفی در فصل 10
رتبه اول لیگ برتر و نایب قهرمان جام حذفی در فصل 11
رتبه دوم لیگ برتر و نایب قهرمان جام حذفی در فصل 12
رتبه اول لیگ برتر در فصل 13
رتبه اول لیگ برتر و نیمه نهایی جام حذفی در فصل 14
رتبه دوم لیگ برتر و قهرمان جام حذفی در فصل 15
رتبه دوم لیگ برتر در فصل 16
من رسما كف كردم ! نامرد اصلا دسته 3 و 4 نبوده !

به امید موفقیت ایران!
بزن زنگو !

برادر نوید رنجبر [اجركم عندالله]
خوشبختانه کارنامه شما رو همه میدونن و لازم نبود بیشتر خرابش کنی. اخلاقی که من داشتم و دارم این بوده که از قدیم سعی کردم به کسی رای بدم و ازش حمایت کنم که در موردش به این باور رسیده باشم که میتونه یه مربی خیلی عالی برای تیم ملی باشه. من فقط به الوند گفته بودم که دوست دارم بعد از من مربی تیم ملی بشه. و دلیلش هم شخصیه. من به کار الوند مثل کار خودم اعتماد دارم. ربطی به اینکه بخوام یکی از اطرافیانم رو انتخاب کنم نداره. ولی خب به شما هیچ وقت همچین پیشنهادی ندادم!
خوب نداده ديگه ! اگه داده بيا ثابت كن.
اما اینکه فکر میکنی من فکر میکنم بیشتر از همه میفهمم یا بقیه حرفهایی که در مورد داستان مافیا زدی دیگه برداشت خودت بوده. من فقط میتونم همه رو تکذیب کنم. من واقعا سرم درد نمیکرد که بخوام انصراف بدم و به زور نوید رو بذارم جای خودم. که آخرش هم هزار حرف پشت سرم باشه که سعید فلان کرد و بیسار کرد! قبلا هم گفتم این حمایت من به هیچ عنوان نمیتونه توهین به ممرضا یا وحید باشه و مسلما دلیلی داشته.
خودمونيما ! آخرشم اين سعيد فلان كرد و بيسار كرد !
به هر حال... اگر هدفتون این بوده که دوباره انگیزه برگشتن به تیم ملی رو در من زنده کنید، باید اعتراف کنم کاملا موفق بودید. از همه دوستانی که توی این 2-3 روز من رو تحمل کردن و ارسالهای بلند و کوتاه این تاپیک رو خوندن تشکر میکنم.
اژدها بيدار مي شود.
و اعلام میکنم که استعفام رو پس میگیرم و دوباره میخوام مربی تیم ملی باشم.
اه اه اه باز اين مردك مافيايي اومد. بچه ها بريزين سرش.

ماتریکس جان ما میتونیم این فرصت تجربه اندوزی رو برای "دوره های بعدی" به وحید یا هر کس دیگه ای که میاد بدیم.
حتما که نباید این تجربه اندوزی الان باشه! اون هم موقعی که حساس ترین دوره بازیهای تاریخ ایرانه! من بیخود روی این موضوع نوید پافشاری نمیکنم و دلایل زیادی برای این تصمیم دارم که نوشتم براتون. اما در دوره بعدی تیم جوون میشه و فرصت بسیار زیادی هست برای تجربه اندوزی مربیان جدید.
(صحيفه البندينيه، جلد دو هزار و ششصد و پنجاه و يكم، باب هفتادم، اندر احوال تجربه اندوزي)
ضمن اینکه اون نویدی که بازی فرانسه رو اونطور واگذار کرد مطمئنا همون موقع تجربه ای بسیار بزرگ بدست آورده تا دیگه چنین اشتباهی رو مرتکب نشه.
بلا به دور !

وحید جان ممنونم از لطفت. شما با این حرف داری منو رسما متهم میکنی که برای کاندید شدن نوید از ابتدا برنامه ریزی کرده بودم. انتظار دیدن همچین پستی رو از شما نداشتم. اولا شما یا نوید یا هر کس دیگه قرار نیست به من سود و زیانی برسونید. و در ثانی باید با جدیت تمام عرض کنم که شما سخت در اشتباهید!
نه جون من ؟! برنامه ريزي نكرده بودي ؟ من رسما اعلام مي كنم كه به اين قضيه انتخابات و انتخاب نويد و اعمال مافيايي هت تريك كه باعث انصراف وحيد شد رسما شك دارم. حالا بيا درستش كن. :1:
من اسم نوید رو تحت تاثیر ارسال بالاتر از خودم (توسط belervich) آورده بودم که نوشته بودن کاندیدای جدید باید مثل نوید عمل کنه و غیره...
»نـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــگووووووو !
خواهش میکنم اینطور بر اساس منفی بافی از مسائل نتیجه گیری های نکنید.:ouaip:
من منفي باف نيستم. بنديني مافيا نيست. همه چيز خوبه زندگي زيباست. آري آري زندگي زيباست . . .

اميدوارم مورد توجه قرار گرفته باشه :3:

Don Bandini
سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۷, ۰۸:۴۳
فرزان جان خیلی عالی بود. فقط چه گیری داده بودی به ارسالهای انتخابات :3:

حاج مصطفی اون برگه سبز رو تو پیغام خصوصی بگو ببینم اصلا چی هست!
هیچ حدسی نمیشه زد... منو بردی تو فکر:3:

omid
سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۷, ۰۸:۵۴
جریان برگه سبز بندینی نقل محافله:3:
کجوی کاری کاکو:3:؟

30n4
سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۷, ۰۹:۰۱
خب با 1 روز تاخیر وقت نشستن Don Bandini روی صندلی هم تمام شد،اون طور که فکر میکردم استقبال نشد.
به هرحال الان نوبته Sepehr که بیاد.
سپهر بیا بیوگرافیت رو بگو تا بچه ها نقد رو آغاز کنند.

Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۷, ۱۳:۲۰
فرزان جان خیلی عالی بود. فقط چه گیری داده بودی به ارسالهای انتخابات :3:

من معمولا 10 الي 15 پست اخير رو بررسي مي كنم كه ماشالله مال شما اكثرا در مورد انتخابات بيد !

رضا
سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۷, ۱۳:۲۱
سينا نگران نباش هفته بعد نوبت خودمه:3:
همچين استقبالش بدم كه كف كني:3:

30n4
سه شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۸۷, ۱۷:۰۱
خب یک هفته Sepehr هم تمام شد ولی حتی نیومد بیوگرافیش رو هم بگه.
نفر بعدی رضاست

SALAR
سه شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۸۷, ۲۲:۴۴
رضا بیا كه من با تو حسابی كار دارم.........

رضا
سه شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۸۷, ۲۳:۰۵
و بالاخره نوبت من شد:3:
من يه بيوگرافي كامل ميگم حال كنيد.
نام:رضا
نام خانوادگي:فتحي
محل سكونت:شاهرود(ولي اصليتم ماله يزده:3:)
محل تولد:اهواز
عاشق فوتبال و مخلفاتش(تجزيه/تحليل/كري/ديدن/بازي كردن و ....:3:)
عاشق بازي ژاوي به خاطر پاس هاي بي نظيرش.
استقلالي دو اتيشه(البته 6 سال پيش پرسپوليسي بودم.زمان جاهليت بود ديگه:3:)
چيزي مونده ؟؟؟؟:3:
اهان:3:
سابقه 5 بار دعوا:3:
البته جنگ لفظي بود كه گذشت:3:
از 21 مهر هم اينجا هستم.
كم كم دارم به بچه هاس قديمي هتريك تبديل ميشم.
ارزوم هم رسيدن به 8 تيم جام حذفي و رسيدن به دسته 2 هستش:3:

SALAR
چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۱:۴۹
اینا را خودمون میدونستیم.

amirlefthand
چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۱۸
رضا بچه خوبیه ولی بخاطر حرفاش اخر سرشو به باد میده

SALAR
چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۲۷
خوب نقد من:
رضا پسره خوبیه ولی خیلی جالب وارد جمع شد.اولش خیلی شوخی های ضایعی میكرد ولی كم كم خوب شد و الان پخته شده.
كلا با اسپم خیلی حال میكنه.
اواتار قبلیش(ژاوی) خیلی بد بود.الان هم اگه اواتارش فوتبالی بشه بهتره.
تنوع را دوست داره.
من نمیدونم كار و زندگی نداره همیشه اینجا آنه؟
60% نقدپذیره و 40% نیست.
تازه مكه هم رفته.
از بچه های حزبه هتریكه.
از همه مهمتر استقلالی بودنشه.
فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه.

هومن
چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۳۰
نقد كنين حوصلم سر رفت:3:

رضا جان تو سراپای نقدی...:3:
چی بگم که ناراحت نشی...؟؟؟:blush2:

هومن
چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۳۴
مثل اينكه بازم بايد ياد اور بشم به شما ربطي نداره

همین که فکر میکنی باید جواب هر چیز و هر کسی رو بدی ، بزرگترین عیبته...!!!

omid
چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۳۵
یعنی چی به شما ربطی نداره؟
صندلی نقد اسمشه مثلا

30n4
چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۴۳
2 تا توضیح بدم:

1-کسایی که روی صندلی نشستن حق ندارند پستی رو جواب بدن یا اصولا پست بدهند

2- توضیح 1 رو دوباره بخونید

پ.ن اون 2 تا پست کذایی رو پاک کنید زین پس خواستید به هم دیگه بپرید کنید جای دیگه ای رو به جز فروم هتریک انتخاب کنید
از انتخاب به جاتون پیشاپیش ممنونم

omid
چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۴۴
اصلا یکی از انتقادای من اینه که تو شخص انتقاد پذیری نمی باشی.

30n4
چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۷:۱۷
من 3 تا از پستهای رضا رو منتقل کردم به تاپیک بحث آزاد میام میبینم دوباره جواب داده

اخطار جدی: رضا تا 3 شنبه هفته آینده حق ارسال در این تاپیک رو نداره دفعه بعد کارت میگیری

Ma3oud
دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۲۴
آواتورتو نمیشناسم رضا :1:

رضا
دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۳۰
من همون بدبوي _بلو سابقم:3:
اواتار و نام كاربريمو عوض كردم:3:
بچه ها نقد كنين ديگه:3:
فردا ميرما:3:

رضا
دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۷, ۲۱:۳۷
قربون دستت سينا اگه هنوز جا داره بازم كارت بده.
من يه كارتايي ميگيرم كه حالم ازشون بهم ميخوره.
اگه سر اون قضيه دعواها كارت ميگرفتم ميگفتم حقم بود اما اينجا رو ........
اشكال نداره.
ولي بازم ميگم منو نقد كنين:3:

30n4
سه شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۷, ۱۳:۲۰
اینم آخرین نقد و وقت شما تمام شد

انسان نقد پذیری نیست،چون نقد که جواب نداره.هر کی تا پست میده میدویی میای جواب میدی
نقد رو میخونن اگه به کارشون اومد ازش پند میگیرند اگه نه هم ازش میگذرند

دادگاه نیست که خواسته باشن متهمت کنن و تو بیای از خودت دفاع کنی

30n4
سه شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۷, ۱۳:۲۳
خب یک هفته دیگه تمام شد و نفر بعد کسی نیست جز S.I.A.V.A.S.H گویا خیلی کم میاد به سایت ولی خب عیب نداره اگه کسی نقدی داره بگه هر وقت آنلاین شد دوست داشت میاد بیوگرافی هم میگه

رضا
سه شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۷, ۱۳:۳۲
اینم آخرین نقد و وقت شما تمام شد

انسان نقد پذیری نیست،چون نقد که جواب نداره.هر کی تا پست میده میدویی میای جواب میدی
نقد رو میخونن اگه به کارشون اومد ازش پند میگیرند اگه نه هم ازش میگذرند

دادگاه نیست که خواسته باشن متهمت کنن و تو بیای از خودت دفاع کنی

خوب يه فته اي رو در ختمتتون بوديم.
نقد كه نشديم هيچ كارت هم گرفتيم:3:
در كل من به شكل اين تايپيك اعتراض دارم.من عقيدم اين بود كه بايد جواب بدي تا در اخر يا كم بياري و درس بگيري يا از چيزي كه بهت نسبت دادن دفاع كني.
ولللش:3:
اين سيا معروفه به اسپمر:3:
تا دلت بخواد اسپم ميده.
همين جوري معتاد شد ديگه:3:

S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۳ اسفند ۱۳۸۷, ۱۳:۲۷
کی من رو این صندلی نشستم؟؟؟:3:
اصلا کی منو نشوند؟؟؟:3:
بلندم کنید ببینم:3:
چه تا جایی سوت و کور می شه می خوان منو بندازن توش:3:
خب باشه چون دلتون نشکنه می گم:3:
سیاوش فخری در اصفهان به دنیا سپس به بندر عباس و بعد از ان به اسلام اباد غرب(کرمانشاه) و سپس به وطن خود یعنی اصفهان بر گشتم .16 سال و یک ماه و 9 روزه هستم.از هفته ی 10 فصل چهارده در هتریک می پلکم.اون فصل رو به دلیل بی کفایتی مدیر اسبق هفتم شدم.از فصل 15 هم تیمم سر و سامان گرفت.صاحب تیمه Lord Hell هستم.همه هم می گن زیاد اسپم می دم اما اینا همش کذبه
راستی من رشته ریاضیم
عاشق فوتبال
استقلال
باجیو
ریوالدو
رضا:3:

رضا
شنبه ۳ اسفند ۱۳۸۷, ۱۵:۲۸
کی من رو این صندلی نشستم؟؟؟:3:
اصلا کی منو نشوند؟؟؟:3:
بلندم کنید ببینم:3:
چه تا جایی سوت و کور می شه می خوان منو بندازن توش:3:
خب باشه چون دلتون نشکنه می گم:3:
سیاوش فخری در اصفهان به دنیا سپس به بندر عباس و بعد از ان به اسلام اباد غرب(کرمانشاه) و سپس به وطن خود یعنی اصفهان بر گشتم .16 سال و یک ماه و 9 روزه هستم.از هفته ی 10 فصل چهارده در هتریک می پلکم.اون فصل رو به دلیل بی کفایتی مدیر اسبق هفتم شدم.از فصل 15 هم تیمم سر و سامان گرفت.صاحب تیمه Lord Hell هستم.همه هم می گن زیاد اسپم می دم اما اینا همش کذبه
راستی من رشته ریاضیم
عاشق فوتبال
استقلال
باجیو
ریوالدو
رضا:3:

يه چند وقتي رو نبودي هتريك از دستت ارامش داشت:3:
ولي جدا نبودي هتريك سوت و كور بود:3:

amirlefthand
سه شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۷, ۱۲:۳۸
امورز وتا ساعتی دیگر وقت انتقاد کردن سیاوش تموم میشه

30n4
سه شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۷, ۱۲:۴۸
اوه اوه،خب سیاوش خیلی وقت بود روی صندلی بود و بس که ازش انتقاد کردید من یادم رفت بگم بلند شه.
نفر بعد هم کسی نیست AMIR_A
امیر بیا یه بیوگرافی از خودت بگو،یه هفته هم وقت داری رو صندلی بشینی البته اگه یادم بمونه :jesors:

amirlefthand
سه شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۷, ۱۳:۱۷
خب حالان نوبت منه بشینم روی این صندلی آی سوختم چقدر داغه!

دیگه بیوگرافیم روبگم

امیر عبدالمحمدی هستم متولد 27خردادسال71فعلا دارم میرم هنرستان عمران میخونم

عاشق سرکار گذاشتن ملت هستم
زندگیم با استقلال یکی شده
بازم خواستین بپرسید

SALAR
سه شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۷, ۱۴:۱۵
خوب من شروع میكنم.
بچه خیلی گلیه.خیلی فعاله.با مرام و با معرفته.استقلالیه كه این خیلی مهمه.تازه حاجی هم هست.
تیمش خیلی خوبی ولی بدشانسه.
از اسم تیمش خیلی خوشم میاد.
به پست و سمت خیلی علاقه داره یعنی عاشق قدرته.
همیشه با رضا كل كل میكنند.

فعلا چیز دیگه ای یادم نمیاد.

SALAR
پنجشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۷, ۱۶:۵۸
حالت خوبه؟
اینجا تاپیك صندلی نقده

amirlefthand
جمعه ۱۶ اسفند ۱۳۸۷, ۰۸:۲۸
یکی منو نقد کنه دیگه

Linorth
جمعه ۱۶ اسفند ۱۳۸۷, ۰۸:۴۴
امیر این نقد کردن دقیقا یعنی چی؟؟؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
خوب من خیلی دوست دارم نقدت کنم اما دقیقا نفهمیدم اینجا نقد کردن یعنی چی؟ یعنی اینکه بیام رفتارت رو توی انجمن نقد کنم؟؟؟ یا اینکه در مورد تیمت و بازی هات و قدرت مربیگریت و.. نقد ات کنم؟؟؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
نمیشه جای اینکه نقدت کنیم خردت کنیم؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]

amirlefthand
جمعه ۱۶ اسفند ۱۳۸۷, ۱۱:۳۶
امیر این نقد کردن دقیقا یعنی چی؟؟؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
خوب من خیلی دوست دارم نقدت کنم اما دقیقا نفهمیدم اینجا نقد کردن یعنی چی؟ یعنی اینکه بیام رفتارت رو توی انجمن نقد کنم؟؟؟ یا اینکه در مورد تیمت و بازی هات و قدرت مربیگریت و.. نقد ات کنم؟؟؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
نمیشه جای اینکه نقدت کنیم خردت کنیم؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]

همه موارد

Linorth
جمعه ۱۶ اسفند ۱۳۸۷, ۱۱:۴۱
خوب پس من یه سر برم بازی های این چند وقته ی تیمتو ببینم برگردم نقدت کنم...اونم نقد چکشی...[Only Registered And Activated Users Can See Links]

برای نقد شما برنامه ی ویژه ای داریم[Only Registered And Activated Users Can See Links]

H@ttrick
سه شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۷, ۱۱:۳۲
یکی منو نقد کنه دیگه

سلام اصلا توی ترکیب چیدن تیمت خوب عمل نمی کنی این دیگه چی بود215497857 مگه شهر بازی که بچه ها تو زمین دور هم بچرخن:rofl: نا امید کننده بود .:sick::angry:

:1:
امید وارم موفق باشی.:1::1::1:

amirlefthand
سه شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۷, ۱۳:۲۵
سلام اصلا توی ترکیب چیدن تیمت خوب عمل نمی کنی این دیگه چی بود215497857 مگه شهر بازی که بچه ها تو زمین دور هم بچرخن:rofl: نا امید کننده بود .:sick::angry:

:1:
امید وارم موفق باشی.:1::1::1:

گفته بودم عمو زنجیر باف بازی کنن

30n4
سه شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۱۳
خب یک هفته امیر هم تمام شد و وقتشه که دیگه از روی صندلی پاشه.

نفر بعدی هم کسی نیست جز wantonboy13

کامران بیا بیوگرافیت رو بگو تا بچه ها نقد رو شروع کنند.

پ.ن کامران آخرین داوطلب این تاپیک نه چندان پر رونق بود،اگه کسی دیگه ای کاندید نشد برای نقد شدن تاپیک قفل خواهد شد.

SALAR
سه شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۱۶
سینا خودت چی؟ تو نمیشینی؟
تازه وحید هم باید بیاد بشینه

30n4
سه شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۲۱
سینا خودت چی؟ تو نمیشینی؟
تازه وحید هم باید بیاد بشینه

وحید که فکر نکنم بیاد ولی بهش میگم،حالا شاید به مناسب نوروز منم نشستم :jesors:

SALAR
سه شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۲۳
خوبه.من میگم مدیرها بیاند بشینند تا بچه ها راحت نقدشون كنند.مثل تو و امید البته سامان و هومن نشستند.وحید هم بیاد خوبه.خیلی دوست دارم بشینه روی این صندلی.

i.M.a.N
سه شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۲۶
برای اینكه تاپیك نخوابه من افتخار میدم روی این صندلی بشینم بشرط اینكه داغ نباشه بسوزم

SALAR
سه شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۲۷
اتفاقا خیلی هم خوبه.من كلی با ایمان كار دارم.

amirlefthand
سه شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۴۵
چرا کسی منو نقد نکرد؟

wantonboy13
چهارشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۸, ۰۵:۱۸
خب یک هفته امیر هم تمام شد و وقتشه که دیگه از روی صندلی پاشه.

نفر بعدی هم کسی نیست جز wantonboy13

کامران بیا بیوگرافیت رو بگو تا بچه ها نقد رو شروع کنند.

پ.ن کامران آخرین داوطلب این تاپیک نه چندان پر رونق بود،اگه کسی دیگه ای کاندید نشد برای نقد شدن تاپیک قفل خواهد شد.

سلام ملیکم.... به به... چه تحویلی... خودمم خودمو تحویل نگرفتم...!!

کامران هستم...
متولد اردیبهشت 68... (کادو خواستین بخرین روزشم بگم)
دیپلم ریاضی گرفتم... دانشجو رشته مهندسی نرم - افزار ، ترم 4 دانشگاه قزوین- باراجین
متولد کرج - ساکن کرج ، شماره شناسنامم از این 10 رقمیاس که همون کد ملیه... صادره از تهران
کارمون فعلا" درس خوندنه ، در کنارش یه VPN ای هم ارائه میدیم...!! :crazy:

masoud_dj
چهارشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۳:۵۳
این آواتار های کج و کوله رو میذاری که چی بشه؟

تعداد پستات زیاده چرا سرت گیج میره؟

یکی از ضعیف ترین هتریک بازهایی که من دیدم با وجود سابقه و اطلاعاتی که داری هستی از یک کرجی بعیده

علاقه زیادی به امضاهای مستهجن داری خجالت بکش

میدونم طاقت نقدم نداری الان گریت در میاد:3:

SALAR
سه شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۸, ۰۰:۲۱
خب دوستان
این تاپیك بازگشایی شد!!!!!
شما میتونید مهمان هر هفته این صندلی را نقد كنید!! البته با ادب و بدون توهین!!!
كسانی هم كه میخاند روی این صندلی بشینند به من پخ بزنند و اعلام امادگی كنند!

SALAR
سه شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۸, ۰۰:۲۱
مهمان این هفته:
ایمان!!!شروع كنید به نقد كردن!

رضا
سه شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۸, ۰۰:۲۵
این ایمان از وقتی ارشد شده خیلی خودشو گرفته:3:
خجالت بكش:3:یكم خاكی باش:3:

i.M.a.N
سه شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۸, ۰۰:۳۰
از بچه ها تقاضا دارم بی رو درواسی بیان رو منو نقد کنن ، هر چی نقد کوبنده تر و سازنده تر بهتر

یه نکته اینکه بهتره این صندلی یه تغییر بکنه و اینکه افراد روی صندلی بتونن جواب نقد دیگران رو بدن

ممنون

SALAR
سه شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۸, ۰۰:۳۲
اره
از این به بعد هر كسی كه روی صندلی میشینی حق داره از خودش دفاع كنه و جواب نقدها را بده!
البته با كمال احترام و ادب و بدون درگیری و توهین!

رضا
سه شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۸, ۰۰:۴۰
كاش این ایده قبلا به نتیجه مینشست:3:
من یه دفعه روی این صندلی نشستم و جواب نقد بقیه رو دادم.سینا هم بهم كارت داد:3:
سینا حلالت نمیكنم:3:
-----------------------------------------
درباره این ایمان هم بچه خوبیه:3:اولا بد جوری خنگ میزد:3:یادمه دور اول اومد مافیا بازی كنه گند زد به مافیا:3:اعصاب منم ریخت به هم:3:
ولی بازم میگم این از وقتی ارشد شد خیلی خودشو میگیره:3:تا دیروز میگفت مدیر بوقی:3:حالا خودش شده بوقی:3:

i.M.a.N
سه شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۸, ۰۰:۴۰
این ایمان از وقتی ارشد شده خیلی خودشو گرفته:3:
خجالت بكش:3:یكم خاكی باش:3:

باید به شما عرض بکنم من مذاکره نخواهم کرد(تیکه اول آهنگ بنده ا.ن)

باید بگم که من یه سری مشکلات تو زندگی شخصیم پیش اومده که نمیتونم مثل سابق زیاد بیام تو نت و پا با پای شما جوونا اسپم بدم برای همین شما فکر میکنی من خودمو گرفتم

i.M.a.N
سه شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۸, ۰۰:۵۵
درباره این ایمان هم بچه خوبیه:3:

خوبی از کیارشه :3:

اولا بد جوری خنگ میزد:3:یادمه دور اول اومد مافیا بازی كنه گند زد به مافیا:3:اعصاب منم ریخت به هم:3:

بزار حقیقتو بگم ، من دور اول تازه میومدم تو این سایت ترم اول هم بودم و تو خوابگاه هم سیستم نداشتم ،دو سه روز یک بار هم میومدم کافی نت ، حتی به خاطر عدم حضور تو بازی قرار بود حذف بشم ، راجه به بازی هم بگم که من پیام خصوصی که اعضای مافیا رو معرفی کرده بود رو خونده بودم اما فراموش کرده بودم که کیا همکارم هستن ، یادمه ظهر بود از کلاس داشتم میرفتم خوابگاه ، یه سری هم رفتم کافی نت دیدم همه سینا سینا می کردن ، من هم رای به اعدامش دادم بعدش فهمیدم چه سوتی دادم.....

ولی بازم میگم این از وقتی ارشد شد خیلی خودشو میگیره:3:تا دیروز میگفت مدیر بوقی:3:حالا خودش شده بوقی:3:

جوابتو پست قبلی دادم

navidamar
پنجشنبه ۱۷ دي ۱۳۸۸, ۰۶:۴۵
ايمان يك آدم....:xp1700:
:beach:

'Mohammad
پنجشنبه ۱۷ دي ۱۳۸۸, ۲۱:۰۴
از وقتی آبی شدی دیگه مارو تحویل نمی گیری ؟ :3:

این تاثیر رنگ آبی یا اون مشکل گه گفتی یا با خود من مشکل داری ؟ :3:

به قول رضا کلا یه جور دیگه شدی سنگین برخورد می کنی :3:

رضا
پنجشنبه ۱۷ دي ۱۳۸۸, ۲۳:۳۳
كلا این خصلت مدیریته:3:
مگه خودت اینجوری نشدی محمد؟:3:

'Mohammad
جمعه ۱۸ دي ۱۳۸۸, ۱۳:۵۲
كلا این خصلت مدیریته:3:
مگه خودت اینجوری نشدی محمد؟:3:

الان نه ولی اون موقع یکم چرا :3:
اما الان ایمان کلا تغیر کرده شاید واسه همون مشکلشه که خودش گفت

i.M.a.N
جمعه ۱۸ دي ۱۳۸۸, ۱۴:۴۰
ايمان يك آدم....:xp1700:
:beach:

خیلی ممنون:3: خودم میدونم خیلی....:xp1700:

i.M.a.N
جمعه ۱۸ دي ۱۳۸۸, ۱۴:۴۶
از وقتی آبی شدی دیگه مارو تحویل نمی گیری ؟ :3:

من غلط بکنم کسی رو تحویل نگیرم

این تاثیر رنگ آبی یا اون مشکل گه گفتی یا با خود من مشکل داری ؟ :3:

این رنگ آبی در کل چیز مزخرفی که هست ولی من مشکلم چیز دیگه ایه و مربوط به شما و این انجمن نیست :2:

به قول رضا کلا یه جور دیگه شدی سنگین برخورد می کنی :3:

الان تریپ شخصیتی مده روزه :3:

Nillo
جمعه ۱۸ دي ۱۳۸۸, ۱۶:۰۱
آقا ما الان دستمون خالیه میتونیم قسطی کنیم؟!!!

نقد ندارم!

SALAR
يکشنبه ۲۷ دي ۱۳۸۸, ۱۹:۴۰
بچه ها ادامه بدید دیگه!
ایمان را نقد كنید
در ضمن به علت اینكه این مدت اكثر بچه ها درگیر امتحاناتشون هستند فعلا مهمان ایمان میمونه و تا دو هفته دیگه همین مهمان را داریم
برای 2 هفته دیگه مهمان جدید میاد

SALAR
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۲۸
ایمان خیلی وقته زمانش دیگه تموم شده
دیگه كسی نمیخاد روی این صندلی بشینه؟

SALAR
شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۰۷
تا 2 روز دیگه اگه كسی بانی نشه بشینه روی این صندلی یا یكی را به زور میاریم!!! یا تاپیك را قفل میكنیم!!

gattus
شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۰۹
اگر اینجا فقط ماله مدیرا نیست من حاضرم اینجا بشینم

SALAR
شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۱۰
نه دادا!! مدیران هم جز همین اعضای عادی هستند.با بقیه فرق ندارند.

SALAR
شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۱۱
پس مهمان این هفته ما:
امیرحسین!!!
نقد امیرحسین را شروع كنید!
امیرحسین بعد از هر نقد میتونی جواب بدی.

gattus
شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۱۵
بعد از یک هفته؟!
هرکی نقد کنه یه تشکر میخوره زیر پستش!!پس تا دیر نشده بشتابید!!:3:

omid
شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۲۶
بعدشم من

gattus
شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۱۲:۱۰
بيان نقد كنين
1روزتمام شد!

aminhity
شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۱۵:۰۵
اقا یه نقد.شما گفته بودی دیگه نمیتوی بیای چی شد که خوشبختانه تونستی دوباره بیای؟سرکاری نبود که.:3:

gattus
شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۲۰:۱۱
نه بابا:3:
من روزي 12 تا قرص ميخورم بعضي هاشون 3بار بعضيهاشون 4بار !:6:
اونموقع من فكر ميكردم عمل خيلي سخته و ممكنه بميرم:3:ولي اينطور نبود و اين تصور خودم بود!
كه خدارو شكر اشتباه بود قبلا هم توضيح داده بودم!

gattus
شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۲۱:۵۰
يعني من فرشته ام كه انتقاد نميكنيد؟

SALAR
شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۲۱:۵۳
نه!! اگه فرشته بودی كه الان اوضاع این طوری نبود!!!

gattus
شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۲۲:۰۰
خجالت بكش مفسد في الارض:3:

رضا
شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۲۲:۴۰
منم یه نقد بكنم؟:3:
این امیرحسین بعضی وقتا یهو شوخی رو با جدی اشتباه میگیره و قاط میزنه.

gattus
شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۱۹
دمت المنت:3:
قبول دارم همه همينو ميكن ولي دست خودم نيست يهو قاطي ميكنم!:6:

aminhity
يکشنبه ۹ اسفند ۱۳۸۸, ۱۳:۰۸
آقا قول داده بودی هر کی نقد بکنه زیرش تشکر بزنی پس چرا نزدی؟:3:

gattus
يکشنبه ۹ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۳۷
ماهمچنان منتظریم

SALAR
دوشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۳۴
بمون تا علف سبز بشه!!!

gattus
دوشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۴۰
دهنم رو باز نكن!:4:

ولي درصورتي كه خواستي دهن مبارك رو باز كنم اعلام كن تا مشت محكمي بر دهانت بزنم:1:
:3: