PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارزشیابی مدیریت

omid
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۳۶
خوب دوره ی اول مدیریتی سایت تمام شد.
این تاپیکو زدم تا نظرتون رو راجب مدیران گذشته ی سایت +خودم بیان کنید و یک نمره هم بهشون بدید
مدیران سابق سرفرزان لیتون و علی بودن
البته الوند هم بود که از اواسط تابستون استعفا داد..

پس توی این تاپیک به من فرزان و علی از 10 یک نمره بدید و علتش رو هم بیان کنید.

Ma3oud
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۵۱
به نام خدا مسعود هستم یک کاربر :blush:

1- فرزان ، پر کار تر از بقیه بود ، یه کم زیادی بچه مثبت بازی در میاوورد ولی کارش خوب بود . 8 تمام :sors:
2- علی : یه اخطار به من داد :bigsmile: ولی اونم کارش خوب بود ، بیشتر تو بحث سوالو جواب بود 9 تمام :kiss:
3- امید : بد جور ازت شاکیم سره تغطیلیه سایت ، ولی توام خوب بودی 8 تمام :icon26:

omid
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۱۱
آقا من که توی تعطیلی سایت کاره ای نبودم
مدیر با ادمین کلی فرق داره
زمین تا هوا
من فقط کارای اجرایی می کنم
ادمینه که تو کار سرور هست

Don M Corleone
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۰۰
من با سلام و احترام به همه ي مديران قبلي و جديد و چه اونها كه شهيد شدند و چه اينايي كه هنوز شربت شهادت رو نخوردند ! :3: بايد بگم فكر نميكنم سايت طوري باشه كه نياز به رسيدگي چيزي بيش از دو مدير باشه ! من امار ارسالهاي هفتگي دستم نيست ولي احتمال ميدم در مجموع در يك هفته به سختي به عدد 50 ارسال برسيم !!
البته منهاي مباحث حاشيه اي مثل بحث در مورد ليگ برتر (حقيقي) و تازگيها تايپك مافيا و امثال اينها كه همه اينها رو خودت يا نهايت يك نفر ديگه ميتونن راحت رسيدگي كنين ... ضمن اينكه مشكلي خاصي معمولا نداريم !
الان خودت هم با همه اين ها داري در مافيا خدايي ميكني ! و خدايي پيشه كردي! :3:

به هر حال با همه اين راحتي ها :3: بازهم دمتون گرم هيچ مسئله اي رو مثل ميت نذاشتيد رو زمين بمونه .... چون از قديم گفتن ميت رو زمين نمي مونه !! :3: تازگيها هم شايع شده ميخوايد رفراندوم جديدي راه بياندازيد ! كه با اين تفاصيلي كه من كردم به نظر خودتون كاري بس عبث نيست ؟

در اخر از برنامه ي خوبتون تشكر ميكنم و ميخوام بگم اگه ميشه وقتشو بيشتر كنيد ! :3:

wantonboy13
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۹
به نام خدا مسعود هستم یک کاربر :blush:

1- فرزان ، پر کار تر از بقیه بود ، یه کم زیادی بچه مثبت بازی در میاوورد ولی کارش خوب بود . 8 تمام :sors:
2- علی : یه اخطار به من داد :bigsmile: ولی اونم کارش خوب بود ، بیشتر تو بحث سوالو جواب بود 9 تمام :kiss:
3- امید : بد جور ازت شاکیم سره تغطیلیه سایت ، ولی توام خوب بودی 8 تمام :icon26:

با این حساب مدیرای دوره قبل معدل كاریشون نشان از مشروطیت داره !! :pleasantry:

omid
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۴۹
نمره ها از10 ه

Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۴
منظورش دوره مشروطيت هست !
مي گم اي بچه مثبت بازي كه وگفتي اي يعني چه ؟ :blush:

Ma3oud
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۲۰
آقا من که توی تعطیلی سایت کاره ای نبودم
مدیر با ادمین کلی فرق داره
زمین تا هوا
من فقط کارای اجرایی می کنم
ادمینه که تو کار سرور هست

عزیزه من شما نماینده ما برای گرفتن حق و حقوقمون از ادمین هستی :wink_smile:

Ma3oud
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۲۱
منظورش دوره مشروطيت هست !
مي گم اي بچه مثبت بازي كه وگفتي اي يعني چه ؟ :blush:

ینی آزادی بیان کمی میدادی ، در صورتیکه همین آقای پرزیدنت داره از آزادی کامل حرف میزنه

Nillo
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۲۴
فرزان: 9.75 (انداختمت!!!)

بقیه 7

Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۲۵
شما كه هميشه هرجا خواستيد نقاتونو زديد در پاره اي مواقع هم تصميم مديرا رو عوض كرديد. ديگه كدوم آزادي بيان ؟ نكنه منظورت اون كلمات زيبايي هست كه تو تاپيكاي رنگي در مورد طرفداراي فلان تيم مي گفتيد؟

Nillo
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۳۱
بابا بالاخره ماهم اینجا حق و حقوقی داریم،

جق آب و گل داریم...میخوایم حال کنیم...نمیشه هر تصمیمی مدیرا گرفتن ما اگه خوشمونم نیومد بگیم باشه.....در ضمن تصمیم مدیرا همیشه وقتی عوض شده که اکثریت خواستار عوض کردن اون بودن!!!

Ma3oud
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۳۱
شما كه هميشه هرجا خواستيد نقاتونو زديد در پاره اي مواقع هم تصميم مديرا رو عوض كرديد. ديگه كدوم آزادي بيان ؟ نكنه منظورت اون كلمات زيبايي هست كه تو تاپيكاي رنگي در مورد طرفداراي فلان تيم مي گفتيد؟

من به جون خودم توهین نکردم والا ، تو یدونه به من اخطار دادی که اونم تقصیر آیدینه ...... بود :wink:
نمیدونم ، احتمالا مشکل از منه که دوس دارم اسپم بدم ، داداش حلالمون کن :img-police:
ضمنا من اصن در جریان تغییر مدیرا نبودم

omid
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۴۴
عزیزه من شما نماینده ما برای گرفتن حق و حقوقمون از ادمین هستی :wink_smile:
چجوری اونوقت؟
من نهایتا به ادمین تماس می گرفتم و ازش می پرسیدم که سایت کی برمیگرده

Ma3oud
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۴
چجوری اونوقت؟
من نهایتا به ادمین تماس می گرفتم و ازش می پرسیدم که سایت کی برمیگرده

پس ما دستمون به کجا بنده ، اون ادمینه که سالی یه بار اینجا سر میزنه ، تازه هروقتم میاد حق به جانبه ، پسته منم پاک میکنه :beach:

omid
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۷
پس ما دستمون به کجا بنده ، اون ادمینه که سالی یه بار اینجا سر میزنه ، تازه هروقتم میاد حق به جانبه ، پسته منم پاک میکنه :beach:

الان دیگه من اختیارات ادمینی دارم
اگه تغییری بخواید من انجام میدم
ولی همچنان اگه سایت سروری مشکلی پیدا کنه من هیچ کارم

Don M Corleone
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۴۰

بقیه 7

تك ماده مي تونن بزنن !! :rofl:

Sir Farzan Lytton
جمعه ۱۹ مهر ۱۳۸۷, ۰۰:۳۳

بقیه 7

ما افتاده ي همتون هستيم داداش ! :1:

Dangerous boy
جمعه ۱۹ مهر ۱۳۸۷, ۰۶:۱۲
من به جون خودم توهین نکردم والا ، تو یدونه به من اخطار دادی که اونم تقصیر آیدینه ...... بود :wink:
نمیدونم ، احتمالا مشکل از منه که دوس دارم اسپم بدم ، داداش حلالمون کن :img-police:
ضمنا من اصن در جریان تغییر مدیرا نبودم
کاملا انکار میکنم !
ما افتاده ي همتون هستيم داداش ! :1:
خب دیگه حالا جوگیر نشو
============
و اما من :
بخاطر اینکه شما باعث شدید پروفایل من دو صفحه ای بشه به همتون زیر 2 میدم :3:
تا شما باشین دیگه با یه اسپمر محترم اینجوری رفتار کنین [Only Registered And Activated Users Can See Links]
مگه نشنیدین که میگن اسپمر , مجرم نیست بیماره [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Dangerous boy
جمعه ۱۹ مهر ۱۳۸۷, ۰۶:۲۳
بچه ها وقتی اینو دیدم دلم عجیب به حال فرزان سوخت :دی

Nillo
جمعه ۱۹ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۳۸
ما افتاده ي همتون هستيم داداش !

ما کوچیک شماییم داش فرزان، شما سروری، سالاری، آقایی!!!

ما حالا حالا ها باید چیز یاد بگیریم از شما!!!

شما حق به گردن ما داریم!!!

هیچوقت یادم نمیره اون موقع ها که تازه تیم گرفته بودم سایت مثل الان شلوغ نبود، کلا دو سه تا از بچه های پیش کسوت(مثل همین آقا فرزان و امید و امین-که dge چند وقته نیست-) سوالا رو جواب میدادن، باور کنید اگه اینا نبودن من همون فصل اول هتتریکو ول میکردم!!!

omid
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۳۷
تخته کنم درشو؟
نبود؟

wantonboy13
سه شنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۱۸
تخته کنم درشو؟
نبود؟

چی نبود ؟!!
میخ برای تخته كردن ؟!! :bonk:

Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۳۷
تخته کنم درشو؟
نبود؟

نه همون آهني خوبه. برو يه قفل بگير بزن درش.

30n4
دوشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۷, ۱۳:۱۶
خب بچه ها دوست داشتن یه نظر سنجی از وضعیت مدیران بشه ،این تاپیکش
هر کسی نظری،انتقادی،پیشنهادی،سوا لی داره بگه
تعارف رو هم بزارید کنار رک باشید
از جمله های کلیشه ای فقط لطف کنید استفاده نکنید،بچه خوبیه،خیلی با حاله و ...
قشنگ حرفتون رو بزنید که بشه ازش یه نتیجه گیری درست حسابی کرد
ممنون

S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۷, ۱۳:۳۸
این جوری نمی شه سینا
من همین الان یه متن 40 خطی نوشتم ولی وقتی خوندمش دیدم اگه بزارمش رو سایت خیلی بد می شه
برا همین بی خیال این موضوع بشو
در گیری بیشتر می شه

omid
دوشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۷, ۱۳:۴۰
خوب میتونی پخ بزنی به من

S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۷, ۱۳:۵۰
گفتم بی خیال
این کار باعث بدتر شدن می شه
به حر حال ممنون

30n4
دوشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۷, ۱۴:۰۳
خب چطوری میشه؟!
بگید چه مدلی راحتیت همون مدلی بگید
امید میشه یه آیدی بسازیم پسوردش رو همه بدونن با اون بیان نظرشون رو به صورت خصوصی بگن؟
امکانش هست؟

amirlefthand
دوشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۷, ۱۴:۱۲
یه بچه ببین چقدر همه رو به هم ریخته

کار مدیرا درست بود:friends:

کار یوزر ها اشتباه:rosebud:

SALAR
يکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۸, ۲۰:۵۴
خوب با توجه به اتفاقاتی كه این مدت در انجمن افتاد تصمیم گرفتیم باز هم این تاپیك را فعال كنیم تا نظر یوزر ها را در مورد مدیریت انجمن بدونیم.
و با توجه به انتقادات و پیشنهادات شما تصمیم جدی ای در این مورد گرفته خواهد شد.
حالا هر كسی میتونه بیاد و هر انتقاد و پیشنهادی از تمام كادر مدیریت حال و گذشته داره بیان كنه.خواهشا هم مطالبتون را رك و بدون تعارف بگید.چون نظرات شما باعث بهبود انجمن میشه.
و خواهش دیگه اینكه همه در این بحث شركت كنند تا بتونیم نقاط ضعف و قوت را شناسایی كنیم تا دیگه مشكلی ایجاد نشه.مطمئن هم باشید كسی ناراحت نخواهد شد

Linorth
يکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۰۳
هومن که انتقاد پذیر نیست...امیدم که بیخیال....میمونه کیارش که اونم مدیر نیست!

کلا هرکی فهمید من چی گفتم جایزه داره :3:

SALAR
يکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۰۷
هومن که انتقاد پذیر نیست...امیدم که بیخیال....میمونه کیارش که اونم مدیر نیست!

کلا هرکی فهمید من چی گفتم جایزه داره :3:

نه در این زمینه همه انتقاد پذیر هستند.ما كلا میخواهیم مشكلات را بدونیم.امید هم در این زمینه بی خیال نیست و با این موضوع موافقه.
پس خواهشا بدون تعارف حرف بزنید و از هر كسی هم كه انتقاد شد اگه خواست میتونه بیاد نظرش را بده تا شاید موضوع خیلی راحت برطرف بشه.
پس حتما نظراتتون را بگید.

Linorth
يکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۱۳
نه در این زمینه همه انتقاد پذیر هستند.ما كلا میخواهیم مشكلات را بدونیم.امید هم در این زمینه بی خیال نیست و با این موضوع موافقه.
پس خواهشا بدون تعارف حرف بزنید و از هر كسی هم كه انتقاد شد اگه خواست میتونه بیاد نظرش را بده تا شاید موضوع خیلی راحت برطرف بشه.
پس حتما نظراتتون را بگید.

باو من داشتم شوخی میکردم :d بد خوندی :d

میگم هومن که انتقاد پذیر نیست .. امید رو هم که بیخیال!....میمونه کیارش که اونم مدیر نیست!:d

کلا یعنی این قرتی بازیا رو راه نندازید :3: دور هم داره بهمون خوش میگذره دیگه :d
15 تا کاربریم که 7 تامون مدیره:d
دیگه این بازیا رو نداره که :d

SALAR
يکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۱۹
خوب درسته ولی خودت میدونی این مدت یه كم اوضاع خراب شده.توی این مدت یكی یكی از بچه های اینجا كم میشه.یه نگاه به 4-5 ماه قبل بندازی میبینید كه چه كابرهای فعالی از اینجا كم شدند كه اكثرا به مشكل خوردند و از اینجا رفتند.پس بهتره تا مشكلات برطرف بشه .

Don M Corleone
يکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۳۹
مديريت احساساتي ضربه ميزنه! مديريت رفاقتي ضربه ميزنه ! مديريت بي خيالي ضربه ميزنه !
به اميد هم موضوعي رو در همين رابطه ارائه دادم ...
مديريت رئوفانه و زير سبيلي رد كني با مديريت احساساتي متفاوته ... مديريت ميتونه گذشت كنه ولي نبايد در مسير احساسات قدم برداره ...

SALAR
يکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۴۵
محمدرضا میشه بیشتر توضیح بدی؟

Sor3na
يکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۴۷
من يه پست طولاني نوشتن ولي پريد !در هر صورت خلاصه حرفام رو دوباره ميگم :

1-سوء استفاده ادمين از ما.محدوديت هاي بيخودي كه برامون ميذاره در حالي كه داره ازمون به خاطر بالا رفتن بازديد سايتش سود ميبره !حتي يادمه آواتور و امضاي بعضي ها پاك شد !

2-فرق گذاشتن بين كارها.يه بحث قديمي سيا س ي در مورد اسرائ ي ل و فلسطي ن بود كه يه طرف قضيه ميتونستن جام بذارن ،بحث كنن ،فحش بدن ولي طرف دوم حق پست زدنم نداشتن !

30n4
يکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۵۵

1-سوء استفاده ادمين از ما.محدوديت هاي بيخودي كه برامون ميذاره در حالي كه داره ازمون به خاطر بالا رفتن بازديد سايتش سود ميبره !حتي يادمه آواتور و امضاي بعضي ها پاك شد !

2-فرق گذاشتن بين كارها.يه بحث قديمي سيا س ي در مورد اسرائ ي ل و فلسطي ن بود كه يه طرف قضيه ميتونستن جام بذارن ،بحث كنن ،فحش بدن ولي طرف دوم حق پست زدنم نداشتن !

1-محدودیت بیخود همون قانونه؟؟ شما چرا این محدودیت های بیخود(تر) رو در انجمن های خود هتریک قبول میکنید و اون میشه تمکین به قانون ولی اینجا میشه محدودیت ؟

2-مورد دوم هم صحت نداره،سعی شد در این مورد به مساوات رفتار بشه هر چند که در قوانین جمهوری اسلامی حمایت از فسطین بر خلاف حمایت از اس.راییل جرم نیست!

i.M.a.N
يکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۰۰

سلام سورنا جان

خوشحالم که بعد از مدت ها یه پستی ازت میبینم

1-پارس فوتبال اینقدری بازدید کننده و کاربر داره که نیازی به 40 یا 50 نفری از اینجا میرن نداره ، علت پاک شدن امضا و اواتور ها بخاطر این بوده که این سایت تحت قوانین جمهوری اسلامیه چه بخوایم و چه نخوئایم باید رعایت کنیم ، البته الان یه مدته که بهتر شده ؛ نمیدونم زمان انتخابات اینجا میومدی یا نه ! اونموقع اینجا اکثر بچه آزادانه حرفاشون رو میزدن

2- با این انتقاد موافقم و قبول دارم ؛ این سایت یا بایدکاملا بی طرف باشه یا بزاره هر دو طرف کاپشون رو برگزار کنن

با تشکر از نقدت

Sor3na
يکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۰۱
1-دليلش كاملن مشخصه.چون هتريك حقشه كه به خاطر بازديد ما پول بگيره ،اما ادمين اين سايت چه حقي داره پول بگيره؟چه كاري كرده؟حالا كه يه لطفي داره در حقش ميشه كه يه پولي هم در بياره بايد مراعات كنه و هواي ما رو داشته باشه !

2-در مورد اونم حرف بيخود نزن دوباره اعصاب منو بهم نريز.كاملن همه چيز مشخص بود كه پستاي ما حذف شد ولي تو اون تاپيك كذايي جام حمايت از فلسطين به كشور مقابلش فحش ميدادن و هي ميگن اين بدبختا داره زير بمبا نابود ميشن.اونا آدم نيستن و غيره !ولي ما به محض اينكه اين حرفو ميزديم و يا سعيد قصد كرد كه جام حمايت از اس... رو بزنه تاپيكش يا پاك شد يا قفل شد !

سينا جان به خاطر يه مديريت ارشد انجمن ،زحمت كش ترين كاربر انجمن و غيره و غيره اينقد ارزش نداره كه چسبيدي به اين تاپيك و حاضر نيستي انتقاد بپذيري و در ضمن فراموشي هم بگيري !

SALAR
يکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۰۷
سورنا جان سلام
خوشحالم كه برگشتی.
در مورد انتقاد دومت منم با تو موافقم.
ولی در مورد سینا به نظر من ادمی نیست كه به خاطر مدیریت هر كاری بكنه

Sor3na
يکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۰۹
ايول همه خوشحالن من برگشتم !:d

سالاااار جون چطوري؟چه خبرا؟ميبينم تو هم سبزي !ايول آقا جيگرتو !:d

باب من منتظر اميدم سالار..بذار امييد بياد يه كل كل با اون بكنم !چون باز شماها قبول ميكنيد ولي الان اميد مياد ميگه همش دروغه !:d

SALAR
يکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۱۵
ايول همه خوشحالن من برگشتم !:d

سالاااار جون چطوري؟چه خبرا؟ميبينم تو هم سبزي !ايول آقا جيگرتو !:d

باب من منتظر اميدم سالار..بذار امييد بياد يه كل كل با اون بكنم !چون باز شماها قبول ميكنيد ولي الان اميد مياد ميگه همش دروغه !:d

ممنون.داداش این مدت نبودی.تازه دیدی من سبزم؟؟؟ دمت سبز بابا.من یه عمره سبزم و سبز خواهم موند.
ایشالا امید هم میاد توی بحث شركت میكنه.
ولی راستش توی موقع قبل از انتخابات ازادی وجود داشت ولی بعدش نه.و در مورد اون فلسطین و اسرائیل و اینا من باهات موافقم

omid
سه شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۸, ۰۹:۳۸

خوب جواب
1- منظورت از ادمین کیه؟ من یا صاحب اصلی سایت؟؟اگه منظورت منم که من هیچ سودی نمی برم!! منظورت از هوای ما رو داشته باشه چیه؟؟ این رو هم مد نظر داشته باش من قانون گذار نیستم مجری قانونم.امضا و آواتار پاک شد و هنوزم میشه همونطور که توی خود هتریکم هر امضا و لوگویی مجاز نیست. قانون اینجا چه خوب چه بد اینه

قانون شماره 14 ) لطفاْ در زمان مطرح كردن مطلبی در انجمنها ، به مسایل و قوانین جمهوری اسلامی احترام بگذارید و از قرار دادن مطالب و تصاویر مخالف با آن جداْ خودداری فرمایید. ضمناْ از نوشتن هرگونه مسایل مربوط به سیاست جلوگیری كنید كه در این صورت، دسترسی كاربر برای همیشه به سایت قطع خواهد شد.

همه هم تاییدش کردیم موقع ثبت نام. حالا اینکه شما یا هر کاربر دیگه نمی خواهید رعایت کنید من مسیولم؟؟اگه احیانا حتی به احتمال 1% سایت ق.ی.لتر بشه، صاحب سایت یقه ی شما رو میگیره یا یقه ی منو؟؟؟

2- در مورد اون تاپیک هم من الان 2باره دیدم اولندش که من توهینی توی پستای تاپیک غره ندیدم مگر اینکه پاک شده باشد اگه چیز خاصی مد نظرت هست بیا و بگو
دومندش که اون تاپیک اسراییل کلا برای لجبازی بود چون حتی همچین کاپی رو توی کاپ منیجر هم نزده بودن
یه جوری فقط اظهار مخالفت بود.
علی ای حال اگه الان 2باره جنگ بشه همچون شرایطی تکرار بشه هر 2 تاپیک رو می بندم و نهایتا م ذارم یه لینکش توی امضاشون باشه
سوالی موند؟

Sor3na
سه شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۸, ۱۵:۴۴
1-من منظورم شما نبودي.چون شمام كاره اي نيستي تو اين انجمن جز يه فرد كه دستور هاي يه فرد ديگه رو اجرا ميكنه و در واقع داره يه لطف به ما و ايشون ميكنه !ايشون داره از رفت و آمد ما تو اين فروم سود ميبره.اين ديگه يه چيز تابلو تو تمام سايت ها هست كه بازديد كه بالا ميره با تليغات و غيره ميشه سود برد.

در ضمن من هم ميگم همين قوانين رو تغيير بديم.هيچوقت سايت به خاطر آواتور رضا شاه فيلتر نميشه كه حذفش كرديد يا مثلن به خاطر اين امضا كه عرب ها بزرگترين افراد مضر براي ايران هستن هيچوقت سايت فيلتر نميشه كه امضاي من و آواتور سعيدو پاك كرديد !

2-والا توهين به من كه نكردن ولي به كشور اسر... كه توهين كردن!نگفتن كه اينا وحشين دارن بمب ميزنن؟از اين حرفا نزدن؟باب بي خيال اميد !

i.M.a.N
سه شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۲۶
1-من منظورم شما نبودي.چون شمام كاره اي نيستي تو اين انجمن جز يه فرد كه دستور هاي يه فرد ديگه رو اجرا ميكنه و در واقع داره يه لطف به ما و ايشون ميكنه !ايشون داره از رفت و آمد ما تو اين فروم سود ميبره.اين ديگه يه چيز تابلو تو تمام سايت ها هست كه بازديد كه بالا ميره با تليغات و غيره ميشه سود برد.

در ضمن من هم ميگم همين قوانين رو تغيير بديم.هيچوقت سايت به خاطر آواتور رضا شاه فيلتر نميشه كه حذفش كرديد يا مثلن به خاطر اين امضا كه عرب ها بزرگترين افراد مضر براي ايران هستن هيچوقت سايت فيلتر نميشه كه امضاي من و آواتور سعيدو پاك كرديد !

2-والا توهين به من كه نكردن ولي به كشور اسر... كه توهين كردن!نگفتن كه اينا وحشين دارن بمب ميزنن؟از اين حرفا نزدن؟باب بي خيال اميد !
1-سورنا جان مطمئن باش خرج اینجا بیشتر از سودیه (که فکر نکنم سودی هم باشه) که پارس فوتی میبره
در ضمن ما یه لوگو از پارسفوتبال اون بالا داریم که امار بازدید کننده ما به 1000 تا هم نمیرسه
پارسفوتبال هم یه لوگو از ما داره که امار بازدید کننده اونا بالای 30-40 هزار تاست حالا کی داره سود میبره؟؟؟
اگه پارسفوتبال میخواست از ما سود ببره آدرس سایت رو عوض نمیکرد مثل قبل میذاشت بمونه([Only Registered And Activated Users Can See Links])

راست میگی هیچوقت یه سایت رو بخاطر اینکه آواتور فردی رضاشاه باشن شیلتر نمیکنن
ولی اون جمله که توهین به عرباست مشکل داره چون ما خیلی عرب تو ایران داریم.

2- توهین به اسرائیل ، فلسطین ، آمریکا ، روسیه و چین ؛ مشکل داره نه اینکه بخوایم کارت بدیم یا ویرایش کنیم ، تو قوانین هم همچین چیزی ننوشته

Sor3na
سه شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۴۱
1-اولن كه اين بحث قديمي رو بندازيد دور..عرب تو ايران نداريم !ممكنه يه ايراني باشه كه عربي بلد باشه يا قيافتن شبيه عربا باشه ولي گويا شما درك نميكنيد كه عرب يعني كي و چي كه ميگيد تو ايران عرب هست !

در ضمن خب پس بريم يه تشكري هم از مدير پارس فوتبال بكنيم كه هاست و دومين رايگان در اختيارمون گذاشته چون فقط از ما خوشش مياد و مدام داره ضرر ميكنه چون عاشق هتريكه !

البته حرف شما درسته..متاسفانه تو ايران عرب هست ولي ايراني عرب وجود نداره.ممكنه از كشور هاي عربي به كشور ما اومده باشن!

2-من نفهميدم چي گفتي..ولي گويا گفتي توهين مشكل داره و خلاصه همه چيز بايد مساوي باشه كه خب درسته !

-------------
در كل هم ارزش نداره اصن كه بخوايم وقتمون رو به خاطر اينا تلف كنيم و با هم بحث قديمي رو دوباره انجام بديم.هر كي تو اين سايت مدير شد دفاع از سيستم فروم رو هم انجام داد.اشكال نداره ،ما قبلن امثال هومن داشتيم ،شما هم روش !

Linorth
سه شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۳۰
1-اولن كه اين بحث قديمي رو بندازيد دور..عرب تو ايران نداريم !ممكنه يه ايراني باشه كه عربي بلد باشه يا قيافتن شبيه عربا باشه ولي گويا شما درك نميكنيد كه عرب يعني كي و چي كه ميگيد تو ايران عرب هست !

در ضمن خب پس بريم يه تشكري هم از مدير پارس فوتبال بكنيم كه هاست و دومين رايگان در اختيارمون گذاشته چون فقط از ما خوشش مياد و مدام داره ضرر ميكنه چون عاشق هتريكه !

البته حرف شما درسته..متاسفانه تو ايران عرب هست ولي ايراني عرب وجود نداره.ممكنه از كشور هاي عربي به كشور ما اومده باشن!

2-من نفهميدم چي گفتي..ولي گويا گفتي توهين مشكل داره و خلاصه همه چيز بايد مساوي باشه كه خب درسته !

-------------
در كل هم ارزش نداره اصن كه بخوايم وقتمون رو به خاطر اينا تلف كنيم و با هم بحث قديمي رو دوباره انجام بديم.هر كي تو اين سايت مدير شد دفاع از سيستم فروم رو هم انجام داد.اشكال نداره ،ما قبلن امثال هومن داشتيم ،شما هم روش !

سورنا جان من از تیم مدیریت نیستم که نیازی ببینم به چیزای که گفتی جوابی بدم...در مورد این پارس فوتبال و رابطه اش با اینجا که خبر ندارم چی به چی هست!
اما درمورد این توهین به عرب ها و غیره...این کار شما نژاد پرستی هست...حالا درست یا غلطش به خودت مربوطه اما خوب رفتار های نژاد پرستانه تو هیچ انجمنی مجاز نیست! (منظورم انجمن هایی مثل اینجا نیست..انجمن های بین الملی مثل فروم .com تراوین , و یا انجمن خود hattrick.org هست )
حالا اینکه چون شما و دوست ات سعید خیلی با عربا حال نمیکنید! دلیل نمیشه که مدیران این فروم قوانین رو به نفع شما تغییر بدن و اسمش رو بزارید "هوای شما رو داشتن"...بالاخره هر انجمنی قوانینی داره و اگه اون قوانین مورد قبول شما نیست بهترین کار اینه که توی اون انجمن ها فعالیت نکنید....یا اگه میکنید با قوانینش کنار بیاید....

این از این مورد...

و اما در مورد اینکه شما میگین اینکه اینجا به اسرائیل و امریکا و ... توهین مجاز هست و به فلسطین یا عربا توهین کردن جرم هست نا عادلانه هست....
باید بگم اگه همچین چیزی اتفاق افتاده باشه.....یعنی مدیران اینجا از یه ملیت (به طور مثال فلسطین) حمایت کردن و توهین بهش رو جرم تلقی کردن و توهین به ملیت دیگری (مانند اسرائیل) رو مجاز دونستن و توهین بهش تخلف محسوب نمیشده ....
باید بگم که این ضعف مدیریت اینجا رو میرسونه!!!

i.M.a.N
سه شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۸, ۲۳:۰۴

1- ما ترك تو ايران نداريم !ممكنه يه ايراني باشه كه تركي بلد باشه يا قيافتن شبيه تركا باشه ولي گويا شما درك نميكنيد كه ترك يعني كي و چي كه ميگيد تو ايران ترك هست !

پس من دوست دارم به تركا توهین كنیم یه 18 میلیون ترك هم داریم كه اونا هم از كشورهای تركی اومدن

حرف منو كه قبول نداریف امیدوارم حرف دن بندینی رو قبول داشته باشی

من فقط در راستای کامل کردن بحث عرض کنم که اعضای هتریکی سایت پارسفوتبال داشت روز به روز بیشتر میشد و پارسفوتبال با مشکل مواجه شده بود و یکی در میون بالا میومد. آقای اشراقی بخاطر اینکه سایت خودش نترکه تصمیم گرفت که هزینه کنه و یک سایت جدید بزنه و هتریک دات آی آر رو انتخاب کرد.

در ضمن از سایت میشه پول در آورد. اما خود آقای اشراقی بخاطر مشغله زیادی که داره فرصت این کارو نداره و به همین تبلیغ بالای سایت که در پارسفوتبال هم هست بسنده کرده که سرجمع نصف پولی که سالیانه داره بابت ساپورت دامین و ویبولتین و سرور سایت میده رو هم در نمیاره. فعلا خرج از جیب هست این سایت ها. وگرنه میتونست فروش لباس و کلی تبلیغ دیگه توی سایت راه بندازه و هزینه رو تامین کنه.

پ.ن: این توضیحات رو برای این دادم که حس کردم داره به کسی که بی گناهه انگ ناجوانمردی و اینها زده میشه و خودش هم اینجا نیست که بخونه و جواب بده.

با تشکر به ادامه بحث انتخابات بپردازید:3:

اولا اینكه من قبل از اینكه مدیر بشم تو انتخابات تیم ملی جوانان كه قبل از عید بود و بحث فروم شد من باز هم از سيستم فروم دفاع كردم

دوما من اصلا مدیریت برام هیچ ارزشی نداره ، پولی هم گیرم نمیاد ، حاضرم همین الان هم كنار برم چون جز مسئولیت چیزی برام نداره ، قصدمم فقط كمك به كاربرای هتریكه

omid
چهارشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۵۰

1-تغییر قوانین اصلی دست من و شما نیست.

2- این رو هم مد نظر داشته باشید که قسمتی از مدیریت ناچارا سلایقه ای میشه
مثلا توی همین قانونی که نوشتم
لطفاْ در زمان مطرح كردن مطلبی در انجمنها ، به مسایل و قوانین جمهوری اسلامی احترام بگذارید و از قرار دادن مطالب و تصاویر مخالف با آن جداْ خودداری فرمایید
اینکه مثلا عکس رضا شاه مخالف مسایل و قوانین جمهوری اسلامی هست یا نیست سلیقه ای میشه
از نظر 1 نفر هست از نظر شخص دیگه نیست

Sor3na
چهارشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۴۴
1- ما ترك تو ايران نداريم !ممكنه يه ايراني باشه كه تركي بلد باشه يا قيافتن شبيه تركا باشه ولي گويا شما درك نميكنيد كه ترك يعني كي و چي كه ميگيد تو ايران ترك هست !

پس من دوست دارم به تركا توهین كنیم یه 18 میلیون ترك هم داریم كه اونا هم از كشورهای تركی اومدن

آقا شما مث اينكه متوجه نميشي..هر كسي اول ايرانيه بعد تركه..بعد شبيه عرباست.بعد فارسه.بعد گيلكيه !من وقتي ميام ميگم عرب ها آدم نيستن ديگه هر فرد عاقلي ميفهمه كه منظورمون افراديه كه مال كشور هاي عربين !و گرنه مثلن مرض دارم به بر و بچ اهواز و جنوب كشور توهين كنم؟افرادي كه تو جنگ با همون كشور هاي عربي بيشترين آسيب رو ديدن؟

كلن اين بحث ،بحث چرتيه !من بي خيال اين بحث ميشم.اميدوارم بقيه هم ادامه ندن.قبلن بحث كرديم ،نه من قانع ميشم ،نه شما !

-----------
در مورد حرف سعيدم ،اين حرفا رو خودش بهم زده بود و قبلن تو فروم هتريكم در اين مورد باهاش بحث كردم.باورش برام سخته كه چنين چيزي باشه.ميدوني چون اصن با عقل جور در نمياد.يكي يه پول اضافي هر ماه يا سال از جيبش بده در حالي كه هيچ سودي نبره.حتمن مدير پارس فوتبال خيلي پولداره و نميدونه پول هاشو چجوري خرج كنه !

-----------
اولا اینكه من قبل از اینكه مدیر بشم تو انتخابات تیم ملی جوانان كه قبل از عید بود و بحث فروم شد من باز هم از سيستم فروم دفاع كردم

خب همين ديگه براي همين مديرت كردن !:)) !(شوخي بود ايمان جان خدائيش..شوخي كردم يه ذره تو اين همه بحث جدي دور همي بخنديم.اميدوارم ناراحت نشده باشي !جييگررتو !:x)

=======
آقا اميد !

اين قوانين كه سليقه ميشه نبايد يه ذره بيشتر سليقه به نفع كاربر باشه؟كاربر محوري نبايد انجام بده مدير؟اگر بين پاك كردن يه آواتور 50 50 هست ،به نفع كاربر كار كنه و پاك نكنه و به شخصيتش احترام بذاره؟يا مثلن نميشد به من بگيد آقا سورنا شما امضاتون مورد داره ،اگر ميشه پاكش كني؟

i.M.a.N
چهارشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۴۲
امید خداییش اینو راست میگه من تو هیچ فرومی ندیدم اواتوری رو پاک کن جز اینکه توهین باشه

30n4
چهارشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۵۸
امید خداییش اینو راست میگه من تو هیچ فرومی ندیدم اواتوری رو پاک کن جز اینکه توهین باشه

اگه عوض کنن از کجا میفهمی؟ برو توی یکی از فرومها مثلا خود پارسفوتبال یا آبیدلان عکس موسوی یا کروبی که از خود جمهوری اسلامی هم هستن بزار آواتارت ببین تذکر میدن که عوض کن یا نه.

اون موقع هم امید چند بار تذکر داد که آواتار و امضاهای سیاسی + تبلیغاتی رو عوض کنید.وقتی عوض نکردن خودش عوض کرد.
برو از ادمین آبیدلان بپرس بعد از انتخابات چه اتفاقی براش افتاده ببین اگه جای ادمین باشی حاضری به خاطر چندتا پست و اواتار همچین مشکلی برات پیش بیاد یا نه؟

پ.ن من نمیدونم جدی شما از وضعیت مملکت خبر ندارید ؟؟ 5 نفر به اعدام محکوم شدن.یک نفر یه ایمیل از انجمن فلان داشته به عنوان محارب قرار اعدام بشه.یه نفر به خاطر یه عکس توی موبایلش بعد میگید انجمن رو فیل.تر نمیکنن؟؟به خاطر یه ایمیل اعدام میکنند ولی به خاطر یه آواتار فی.تر نمیکنند؟؟؟

i.M.a.N
چهارشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۸, ۲۰:۰۵
اگه عوض کنن از کجا میفهمی؟ برو توی یکی از فرومها مثلا خود پارسفوتبال یا آبیدلان عکس موسوی یا کروبی که از خود جمهوری اسلامی هم هستن بزار آواتارت ببین تذکر میدن که عوض کن یا نه.

اون موقع هم امید چند بار تذکر داد که آواتار و امضاهای سیاسی + تبلیغاتی رو عوض کنید.وقتی عوض نکردن خودش عوض کرد.
برو از ادمین آبیدلان بپرس بعد از انتخابات چه اتفاقی براش افتاده ببین اگه جای ادمین باشی حاضری به خاطر چندتا پست و اواتار همچین مشکلی برات پیش بیاد یا نه؟

پ.ن من نمیدونم جدی شما از وضعیت مملکت خبر ندارید ؟؟ 5 نفر به اعدام محکوم شدن.یک نفر یه ایمیل از انجمن فلان داشته به عنوان محارب قرار اعدام بشه.یه نفر به خاطر یه عکس توی موبایلش بعد میگید انجمن رو فیل.تر نمیکنن؟؟به خاطر یه ایمیل اعدام میکنند ولی به خاطر یه آواتار فی.تر نمیکنند؟؟؟
سینا قضیه بعد از انتخابات فرق میکنه
من تو سایت هم میهن علامت نازی ها رو گذاشتن ، علامت شیر و خورشید رو گذاشتم هیچ مشکلی هم نداشتم
مدیرای اونجا هم اکثرا جناح مخالف ما هستن

30n4
چهارشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۸, ۲۰:۳۱
سینا قضیه بعد از انتخابات فرق میکنه
من تو سایت هم میهن علامت نازی ها رو گذاشتن ، علامت شیر و خورشید رو گذاشتم هیچ مشکلی هم نداشتم
مدیرای اونجا هم اکثرا جناح مخالف ما هستن

خب الانم که بعد از انتخابات هستیم :3:

ولی این جریان که میگید کی میگه به خاطر یه اواتار یا امضا فیلتر میکنند رو قبول ندارم.چون اصلا قانون خاصی در این مورد وجود نداره و کاملا شانسیه. و دقیقا هم طبق اون قوانین اول سایت اعمال میشه.این قوانین رو که ادمین پارس فوتبال ننوشته (حداقل همه اش رو ننوشته) و اکثرش بر اساس آیین نامه ی جرایم رایانه ای هست.حالا اون موقع که اومدن یقه آقای ایکس رو گرفتن که شما مسئول انجمن هستید چرا در انجمنتون قوانین رو رعایت نمیکنید یا هر بلایی مشابه این سرش آوردن صاحب آواتار و امضا میاد جواب بده؟

جریان بلاگرها که قبل از انتخابات بود،نبود؟ طرف به خاطر اینکه توی وبلاگش کامنت بر ضد جمهوری اسلامی گذاشتند محکوم شد،مدتش دقیق یادم نیست ولی مطمئنم بالای 3-4 سال بود.تو خودت رو بزار جای ادمین حاضری به خاطر یه آوتار یا امضا 4 سال بری زندان؟

کافیه اون کسی که ریپورت رو دریافت میکنه اون روز دل و دماغ نداشته باشه.یا اون روز از شانس گند شما مصادف بشه با یه حادثه ای که به شدت براش دنبال قربانی میگردند

i.M.a.N
چهارشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۴۶
خب الانم که بعد از انتخابات هستیم :3:

ولی این جریان که میگید کی میگه به خاطر یه اواتار یا امضا فیلتر میکنند رو قبول ندارم.چون اصلا قانون خاصی در این مورد وجود نداره و کاملا شانسیه. و دقیقا هم طبق اون قوانین اول سایت اعمال میشه.این قوانین رو که ادمین پارس فوتبال ننوشته (حداقل همه اش رو ننوشته) و اکثرش بر اساس آیین نامه ی جرایم رایانه ای هست.حالا اون موقع که اومدن یقه آقای ایکس رو گرفتن که شما مسئول انجمن هستید چرا در انجمنتون قوانین رو رعایت نمیکنید یا هر بلایی مشابه این سرش آوردن صاحب آواتار و امضا میاد جواب بده؟

جریان بلاگرها که قبل از انتخابات بود،نبود؟ طرف به خاطر اینکه توی وبلاگش کامنت بر ضد جمهوری اسلامی گذاشتند محکوم شد،مدتش دقیق یادم نیست ولی مطمئنم بالای 3-4 سال بود.تو خودت رو بزار جای ادمین حاضری به خاطر یه آوتار یا امضا 4 سال بری زندان؟

کافیه اون کسی که ریپورت رو دریافت میکنه اون روز دل و دماغ نداشته باشه.یا اون روز از شانس گند شما مصادف بشه با یه حادثه ای که به شدت براش دنبال قربانی میگردند
درسته ، اونم با وجود افرادی که منتظرن یه اتفاقی بیافته تا لاپورت بدن ، مصداق بارزش هم تو حزب ازاد پیش اومد

omid
پنجشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۸, ۱۰:۴۵
آقا شما مث اينكه متوجه نميشي..هر كسي اول ايرانيه بعد تركه..بعد شبيه عرباست.بعد فارسه.بعد گيلكيه !من وقتي ميام ميگم عرب ها آدم نيستن ديگه هر فرد عاقلي ميفهمه كه منظورمون افراديه كه مال كشور هاي عربين !و گرنه مثلن مرض دارم به بر و بچ اهواز و جنوب كشور توهين كنم؟افرادي كه تو جنگ با همون كشور هاي عربي بيشترين آسيب رو ديدن؟

كلن اين بحث ،بحث چرتيه !من بي خيال اين بحث ميشم.اميدوارم بقيه هم ادامه ندن.قبلن بحث كرديم ،نه من قانع ميشم ،نه شما !

-----------
در مورد حرف سعيدم ،اين حرفا رو خودش بهم زده بود و قبلن تو فروم هتريكم در اين مورد باهاش بحث كردم.باورش برام سخته كه چنين چيزي باشه.ميدوني چون اصن با عقل جور در نمياد.يكي يه پول اضافي هر ماه يا سال از جيبش بده در حالي كه هيچ سودي نبره.حتمن مدير پارس فوتبال خيلي پولداره و نميدونه پول هاشو چجوري خرج كنه !

-----------

خب همين ديگه براي همين مديرت كردن !:)) !(شوخي بود ايمان جان خدائيش..شوخي كردم يه ذره تو اين همه بحث جدي دور همي بخنديم.اميدوارم ناراحت نشده باشي !جييگررتو !:x)

=======
آقا اميد !

اين قوانين كه سليقه ميشه نبايد يه ذره بيشتر سليقه به نفع كاربر باشه؟كاربر محوري نبايد انجام بده مدير؟اگر بين پاك كردن يه آواتور 50 50 هست ،به نفع كاربر كار كنه و پاك نكنه و به شخصيتش احترام بذاره؟يا مثلن نميشد به من بگيد آقا سورنا شما امضاتون مورد داره ،اگر ميشه پاكش كني؟

اگه منظور شما حود عرب ها هم باشند باز هم این حرفتون کاملا توهینه و نژادپرتانست
(اگه راس میگی توی ارگ این حرفو بزن:3:)
البته اینو قبول دارم که بهتر بود با 1 پیغام خصوصی می گفتم که خودت پاک کنی .

SALAR
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۰۲
خب بحث اینجا به كجا كشیده شد؟

i.M.a.N
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۱۰
همه چیز به خوبی و خوشی تموم شد

الانه که رضا اسپم بده

رضا
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۱۳
ببین خودت میگی بیا اسپم بده:3:

30n4
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۱۳

اصلا به نتیجه نرسید،کلا ما ایرانیها در عنوان کردن بحثهای انتقادی مشکل داریم ولی وقتی هم عنوان کردیم دیگه هیچ خط قرمزی رو رعایت نمیکنیم.

بزارید من سوال رو یه جور دیگه بپرسم شاید جوابهای بهتری گرفتیم :

اگر نظر یا انتقادی در مورد برخوردهای کادر مدیریت انجمن (تذکر-اخطار-بن شدن) دارید لطفا بیان کنید.