توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 2 گروه سه
Ali-ss
چهارشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۶, ۲۰:۱۹
امیدوارم ممد بره لیگ برتر چون واقعا لیاقتش رو داره هم در تاکتیک هم در خریدو فروش حرفه ای عمل می کنه
Don M Corleone
چهارشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۶, ۲۱:۰۸
امیدوارم ممد بره لیگ برتر چون واقعا لیاقتش رو داره هم در تاکتیک هم در خریدو فروش حرفه ای عمل می کنه
:xp1700: بابا تعریف و تمجید ! جون داداش اسمت رو جلوی تاپیك دیدم خیالات برم داشت ... :mega_shok:
:xp1700:
alvand_000
پنجشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۶, ۱۵:۰۸
:xp1700: بابا تعریف و تمجید ! جون داداش اسمت رو جلوی تاپیك دیدم خیالات برم داشت ... :mega_shok:
:xp1700:
شما شاخی محمد جان.لیگ برتر بمون سال دیگه همین موقع اونجا و تو فینال حذفی میبینمت:good::1:
Don M Corleone
يکشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۶, ۱۸:۱۱
navid amar - eshgh united 3 - 0
esteghlal ahw - ESTEGHLAL IFC 1 - 5
samant - Pasargad IFC 1 - 1
Real Perspoli - Khaz o Khil 2 - 4
samant
سه شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۶, ۱۷:۴۴
:drinks:
Ali-ss
سه شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۶, ۲۱:۱۳
باورم نمی شه سمنت این طرفها بیاد اگر اشتباه نکنم ایرانی نیست این سمنت اما هر چی بگی قدمت داره!
Don M Corleone
سه شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۶, ۲۲:۰۶
جا خوردم ! :3: ... فعلا كه اینطور متوجه شدیم از هموطنان اذری هستی؟ سهند تنها ! (؟)
Don M Corleone
يکشنبه ۱ مهر ۱۳۸۶, ۱۸:۰۸
تبریك میگم به كوروش و نوید ! حسابی نقره داغمون كردین !:3:
ظاهرا كوروش حسابی برنامه داشته واسه این بازی ! دو حالت داشت یا موتز ! یا اینکه قبلا حسابی پیک رفتی ! به نظر من می تونست هر دوتاش باشه ! :3: ولی ریتینگ ماینت بیشتر از اونی بود كه می تونست باشه ! :wouaf:در هر حال مهم نیست ! هنوز خیلی کار داریم !:2:
navidamar
دوشنبه ۲ مهر ۱۳۸۶, ۱۴:۵۵
من تو رو چه نقره داغی كردم؟ رفت و برگشت كه بهت باختم بری حال كنی
Don M Corleone
دوشنبه ۲ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۵۰
من تو رو چه نقره داغی كردم؟ رفت و برگشت كه بهت باختم بری حال كنی
:cray:
تا دقیقه 89 من باختم تو هم مساوی !خب با این نتایج اتفاق خاصی نیفتاده! اما در دقایق پایانی 4-3 می بری! اختلاف امتیازیمون میشه 3 امتیاز !:wow: این خودش كلی نقره داغه پسر !!!!:cray:
:3:
kamran21
يکشنبه ۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۹:۱۸
اعصابم از دست این یابو علفیا خورد شد:boid::boid:
حیف پول که به خاطر خرید بازیکن بدی
هیچ غلطی نمیکنن
همش باخت:boid:
Don M Corleone
دوشنبه ۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۷:۵۵
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
alvand_000
جمعه ۱۳ مهر ۱۳۸۶, ۱۸:۳۸
:pleure::pleure::pleure:
kamran21
شنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۶, ۰۵:۱۵
:pleure::pleure::pleure:
تیمتو بستن؟
Don M Corleone
شنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۶, ۰۸:۴۰
تیمتو بستن؟
نه بابا ! تیم كوشاست دیگه ! خز و خیل دیگه برگشتنی نیست ! :treaten:
Don M Corleone
شنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۶, ۰۸:۴۵
the head of the fan club exclaimed. "Our rivals will be so jealous
alvand_000
شنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۶, ۱۴:۳۲
تیم کوشا bot شده.خیلی حالم گرفته شد.خیلی ناراحتم
wantonboy13
شنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۶, ۱۵:۴۴
تیم کوشا bot شده.خیلی حالم گرفته شد.خیلی ناراحتم
یك هفته عذای عمومی اعلام میشود... :smilie9:
Don M Corleone
يکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۶, ۱۸:۱۱
--------------------------------------------------------------------------------
Khaz o Khil - ESTEGHLAL IFC 4 - 2
samant - esteghlal ahw 3 - 1
Pasargad IFC - eshgh united 2 - 0
Real Perspoli - navid amar 1 - 3
----
این هم از اون بازی ها بود ! اگر ریتینگ واقعی مدافعینم و مهاجمین اینه ! اگر ریتینگ میانه واقعا همینه ! اگر ریتینگ دفاعی حریف و تهاجمی من اینه ! پس نتیجه چیه !
با تیم اسپریت calm و سه تا هافبك اكسترا و یه تواردز مید شده كه میانگین پاسها شون 6.2 هست ! ریتینگ میانه inadequate نوبره والا !
مهم نیست !
مهم اینه كه تیم استقلال قهرمان خواهد شد !
kamran21
دوشنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۶, ۱۰:۲۳
منم یه باخت آبرومندانه کسب کردم
Lord Milad
شنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۶, ۱۴:۳۷
عید سعید فطر را بر شما تبریك عرض مینمایم...
Don M Corleone
شنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۶, ۱۵:۰۶
بازی خفنی داریم فردا ! سمنت ماشالا فرم رو تركونده !!
samant
يکشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۶, ۱۸:۱۸
سلام دوستان و خسته نباشید . بویژه بچه های استقلال كه 2 بازی امروز داشتند كه جالبه 2 تب بازی هم مساوی شد . 1-1 و 2-2 . من ایرنی هستم . تهران و یه جورایی منو Brescia IFC میشناسه . به هر حال هفته دیگه اوج هیجان این دسته هست و برای همتون آرزوی پیروزی دارم .
navidamar
يکشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۶, ۱۹:۰۸
اصلا فكر نمی كردم بعد از دو باختی كه به خاطر محرومیت و مصدومیت شدید هافبك هام به محمدرضا دادم و 6 امتیاز عقب افتادم باز هم باهاش مساوی كنم. اگر 1% احتمالش رو می دادم سرمایه گذاری می كردم و بهش اونطور نمی باختم.
سمنت فرم رو تركونده واقعاَ. بعد از تساوی با من حالا با محمدرضا هم مساوی كرد.
محمدرضا قهرمان شدی اما نه با اقتدار كه حرفش رو می زدی.
من اگه 15 تا به استقلال اهواز بزم قهرمان میشم :دی
navidamar
يکشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۶, ۱۹:۱۸
با باخت سایر صدرنشینان گروه های دسته 2- محمدرضا با یك برد ساده و كم گل به عنوان تیم اول به جای ایران بارسا میره لیگ برتر كه این خیلی خوبه. اما اگه ببازه و من ببرم(كه خیلی زیاد بعیده) به خاطر تفاضل گل كمم میرم پلی آف و یا زیادی شانس بیارم جای جلاد رو می گیرم كه اونهم برای گروه بد نیست.
تیم هایی كه سقوط می كنند فكر می كنم خیلی تضعیف شدن. ایران بارسا و جلاد قهرمانان قدیم لیگ برتر هستند. چه به روزشون اومده كه سوط هر دو قبل از اتمام لیگ قطعی شده!!
Don Bandini
چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۶, ۲۲:۰۴
سلام دوستان و خسته نباشید . بویژه بچه های استقلال كه 2 بازی امروز داشتند كه جالبه 2 تب بازی هم مساوی شد . 1-1 و 2-2 . من ایرنی هستم . تهران و یه جورایی منو Brescia IFC میشناسه . به هر حال هفته دیگه اوج هیجان این دسته هست و برای همتون آرزوی پیروزی دارم .
سهند جان سلام!! خوش اومدی...
خوب ما رو تحویل نمیگیری ها!!!:3:
Don M Corleone
پنجشنبه ۲۶ مهر ۱۳۸۶, ۱۰:۱۱
اي كاش شرايطي پيش ميومد كه قهرمان بشم ولي برم پلي اف و حذف بشم!
از طرفي نمي خوام قهرماني از دست بره و از طرفي ديگر با اين شرايط فكر ميكنم براي ليگ برتر هنوز كوچيكم !
خيلي جالبه با يه تساوي بشي نهم ايران !!!!! و با يه برد يك صفر مستقيم بري بالا !
متاسفانه از هفته 9 به بعد تيم شروع كرد به كاهش فرم و استامينا ! بخصوص هافبكهام كه تا هفته قبل دوتاشون پاسيبل بودن و يكي سوليد ! و به نظرم از دلايل باخت به خز و خيل همين مورد بود ... و از دلايل تساوي با سمنت ادامه روند كاهش فرم هافبكهام هم بود ... و در مقابل فرمهاي وحشتناك سمنتي ها هم خيلي موثر بود !!!
نويد جان ، با اقتدار قهرمان شدن يعني همون هفته 9-10 قهرمان بشيم ... با وجود تيمي كه داشتي و پا به پاي استقلال اومده و با بدشانسي بازيهاي رو در رو رو واگذار كرده عمرا مقتدرانه قهرمان مي شدم !!
جفت باختهايي كه داشتم رو عين بدشانسي مي دونم ... مقابل كوروش انگار تيمم ايست قلبي كرده بود ... با اينكه كوروش در خانه خيلي سر تر نبود و در بدترين شرايط بايد مساوي تموم مي شد بازي ... ولي خب در بازيهاي برگشت شرايط دور رفت تكرار نشد ... مقابل خز و خيل هم اوج سوپرايزينگ رقم خورد كه تيم كوشا با اون شرايطي كه داشت و بخصوص در دفاع وحشتناك ترين مدافعين رو گذاشته بود و البته هدايتي هم نمي شد ولي احتمالا به خاطر استاميناي كمم بازي رو واگذار كردم كه با توجه به ريتينگي كه گرفته بودم عمرا نبايد دروازه ام باز مي شد ولي چهار بار تور دروازه ام تركيد !!! كه خيلي عجيب بود !! 11 بازي 7 گل خورده ! يه بازي 4 گل خورده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--------------
به هر حال اينا هم عذر و بهانست و يك مشت توجيهات مسخره ... هرچند اين اتفاقات هيچ اهميتي انچناني برام نداره ... نهايتش اينه كه قهرمان نميشم !! ديگه بدتر از اين ؟ ابتداي ليگ هم گفتم اين بازي اگر هم ارزشي داره فقط از جنبه وقت گذراني و سرگرمي صرف هست ...
فعلا هم با تيم هفتم بازي دارم كه اگر باز هم شانس همراهم نباشه احتمال اوركانفيدنس فوق العاده بالاست ... پس شانس قهرماني براي خودت متصور شو ... از طرفي چون اين هفته هم كاهش فرم دارم ... (فردا تمرين استامينا ميدم ) و يكي از هافبكهام ( كه خيلي جالبه ! خوصوصيت اخلاقيش پوپولاره اونوقت يه ضرب هم اخراج شده ) هم نيست ... بازي هم در خانه حريفه ... بگو ببينم تيمي كه از گرفتن امتياز از تيم هفتم جدول عاجز مونده اونوقت ليگ برتر كيلو چنده ؟ خداييش با اين ريتينگها ....
-------------------
به سلامتي عليرضا اذر پناه هم 20 ميليارد فروش رفت !!!!!!!! قابل توجه دن بنديني !!
Don M Corleone
جمعه ۲۷ مهر ۱۳۸۶, ۰۸:۴۵
متاسفانه از هفته 9 به بعد تيم شروع كرد به كاهش فرم و استامينا ! بخصوص هافبكهام كه تا هفته قبل دوتاشون پاسيبل بودن و يكي سوليد ! و به نظرم از دلايل باخت به خز و خيل همين مورد بود ... و از دلايل تساوي با سمنت ادامه روند كاهش فرم هافبكهام هم بود ... !
حالا كاري نداريم با نتايج اينده ولي اين يه بحران براي استقلال محسوب ميشه ... كه فقط هافبكها در بدترين شرايط فرمي هستند و دروازه و دفاع و مهاجم هيچ مشكل فرميك ندارند !!
Filiberto Porceddu
TSI = 67 940 , 26 years and 93 days, weak form
Brian Barniville
TSI = 54 070 , 29 years and 104 days, wretched form
Desiderio Magnolfi
TSI = 51 870 , 29 years and 18 days, weak form
Gyõzõ Mikola
TSI = 27 850 , 23 years and 57 days, weak form
----------------
و اما براي اولين بار در تاريخ ...::tuffgong:
Mirco Lentschnik
TSI = 20 300 , 28 years and 29 days, excellent form
Don M Corleone
جمعه ۲۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۸:۳۲
سمنت فرم رو تركونده واقعاَ.:shok:
جون داداش سمنت چه چشمی خورد !! :3: اكثر بازیكنهاش كاهش فرم داشتند !! و اصلا اكسلنت نداره ! :3: جون داداش تقصر من نیست ! همش زیر چشمهای نوید یا سعید بندریه !! :3:
:bigsmile:
Don M Corleone
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۷:۱۳
این نیمه سه تا زدم اما سه تیم دیگر سرگروه دسته دو ها باختن ! ار وی ان 6 تا خورد ! در یك نیمه ! تقریبا 90% میانه بازی روهم داده!!!
با این وضعیت تیم دوم صعود مستقیم رو سخت میشه پیش بینی كرد !
درواقع همه دارن به نوعی از لیگ برتر فرار میكنن ... !!! حتی تیمهای دوم هم شانسی برای قهرمانی ندارن !! اینطور كه مشخصه زور زوركی ار وی ان رو دارن میبرن لیگ برتر ! :3: چون با این نتایج تیم دوم تقریبا هیچ تیمی نمیشه جز ار وی ان :3:
navidamar
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۸:۰۹
جون داداش سمنت چه چشمی خورد !! :3: اكثر بازیكنهاش كاهش فرم داشتند !! و اصلا اكسلنت نداره ! :3: جون داداش تقصر من نیست ! همش زیر چشمهای نوید یا سعید بندریه !! :3:
:bigsmile:
كی بد كی بود من نبودم!!! كار این سعید نامرده
navidamar
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۸:۱۶
محمدرضا جان قهرمانیت مبارك. ایشالا كه یك سال بیششتر بممونی بالا!!
نه زیگورات از رده سوم یهو اومد بالا و به عنوان تیم دوم جای ایران بارسا رو گرفت. ار وی ان و اتلتكو رفتن پلی آف تا ببازن!!
Don M Corleone
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۸:۲۶
به هر حال پس از 14 هفته صدر نشینی مداوم كه خودش هم كم كاری نیست :3: قهرمان شدم و متاسفانه یا خوشبختانه رفتم لیگ برتر ... البته با این وضعیت شاید فصل بعد دوباره برگردم پایین !! :3:
14 هفته خوبی بود ! مسلما بعد از قهرمانی 14 هفته نمی تونه خیلی هم بد باشه ... اما شرمنده ی نوید هم شدیم ... ای كاش شرایط طوری پیش میرفت كه عادلانه تر با هم روبرو می شدیم ! تعارف نیست ولی خب همه چیز تمام شد و شد انچه كه برای من باید می شد ! :3: امیدوارم فصل بعد جایگزین هم نشیم كه من برگردم و تو بری بالا ! :3: ایشالا منم بالا بمونم تو هم بیای ! هرچند سمنت كم كم داره تیم غول اسایی می سازه كه امتیاز گرفتن ازش مثل مو كندن از خرسه ! :3: ( شرمنده تعبیر بهتری پیدا نكردم ! ) به هر حال ما برای قهرمانی میریم لیگ برتر ! (تریپ بلوف ابادانی :3:) اقایون تبریكات صمیمانه شما رو پذیرا هستم ! :3:امیدوارم یه روز با هم در لیگ برتر باشیم و تمام دارو دسته سعید و خود سعید رو از لیگ برتر بیرون كنیم ! به امید اونروز ... :3:
samant
پنجشنبه ۸ آذر ۱۳۸۶, ۱۶:۳۸
:mamba:
navidamar
شنبه ۱ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۲۲
عجب تاژیك فعالی. هر چی فصل قبل این گروه از بقیه فعال تر بود این فصل هیچ خبری نیست.
بیاد بریزید اینجا ببینم بچه ها
Don M Corleone
شنبه ۱ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۳۱
دیگه گل گروهتون رفته !! :3:
HaryAMID
شنبه ۱ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۰۴
منم 2 فصل پیش تو این گروه بوده انداختینم بیرون،
فصل بعد برمیگردم.
navidamar
يکشنبه ۲ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۳۷
این فصل هم رقابت مثل فصل پیش سخته. با این تفاوت كه مدعیان فصل پیش دو تیم بود و این فصل 4 تیم كه البته پاسارگاد بگیر نگیر داره!! ولی سه تای دیگه سخت در رقابتند!
پیش بینیت چیه محمدرضا؟
Don M Corleone
دوشنبه ۳ دي ۱۳۸۶, ۱۰:۴۰
تا اونجایی كه من دنبال كردم و می حدسم !! شاید كیان قهرمان شه ... ظاهرا از همه تیزتره و البته كه با تجربه تر !!! در كل قدرتها تقریبا برابره ولی نمیدونم چرا 5 امتیازت رو پروندی ؟ فصل قبل كه به هیشكی جز من رحم نكردی !!! تفاضل گلت هم ظاهرا مثل همیشه زیاد بشو نیست ...
به هر حال برای همه 4 تیم مدعی ارزوی موفقیت دارم ... :2:
navidamar
چهارشنبه ۵ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۱۸
بدترین امتیازی كه از دست دادم بازی با سمنت بود كه به خاطر كمبود وقت نتونستم پلن ارسال كنم و باختم. جبرانش هم سخته چون رقیبه. و همون عقبم انداخت.
قبل از فصل هم من فكر می كردم كیان مدعی اول باشه اما وقتی 5 تا ازم خورد كفم برید!! اما الان فكر می كنم كیان قهرمان بشه و من تلاشم رو می كنم دوم بشم!
samant
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۲۸
:crazy: ای کلک ! ای کلک ! ای کلکو ای کلک ! :crazy:
Nillo
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۵۳
آقايون گروه براي اختصاص صفحه براي گروهتان در هفته نامه پارس هتتريك اخبار گروه را به اينجانب پخ بزنيد
در ضمن موضوع پيام شماره گروه باشد مثلا: Iv.11
با تشكر
سردبير هفته نامه پارس هتتريك
Nillo
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۵۵
آقايون تا آخر هر سه شنبه اخبارتونو بفرستيد
alvand_000
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۵۵
سلام به همه ی دوستان خوبم
فعلا که من برای فصل آینده تیمم میاد جای تیم کوشا!
دیگه لیگ خیلی خفن میشه.امیدوارم براتون که اینجا نیفتم!!!
چون بد جوری انتقام کوشا رو میخوام بگیرم!!
موفق و شاد باشید
miyuner
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۳۴
سلام دوستان من یه تاپیك راه انداختم به اسم كانون هواداران استقلال ,خوشحال میشم بهش سر بزنید
navidamar
چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۵۹
سلام به همه ی دوستان خوبم
فعلا که من برای فصل آینده تیمم میاد جای تیم کوشا!
دیگه لیگ خیلی خفن میشه.امیدوارم براتون که اینجا نیفتم!!!
چون بد جوری انتقام کوشا رو میخوام بگیرم!!
موفق و شاد باشید
نیومدی پس چرا؟:img-tomato:
alvand_000
چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۵۷
نیومدی پس چرا؟:img-tomato:
تو خیلی تعطیلی بابا!!!
نیگا کنی میبینی افتادم II.1 شاهکار جان
navidamar
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۶, ۰۸:۴۹
تو خیلی تعطیلی بابا!!!
نیگا کنی میبینی افتادم II.1 شاهکار جان
اولا که تعطیل خودتی:stinker:
دوم اینکه تیم تنو برای من اهمیتی نداره که بخوام ببینم کجا افتادی.
سوم اینکه برو عشق کن که توی همچین گروه ساد های افتادی. الان گروه 3 و 4 از 2 و 1 به مراتب سخت و دشوار تره.
اینطوری راحت تر می تونی ادعات بشه که تیمت تیمه. هنوز به زمین سفت نرسیدی.
Vahid
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۲۶
الان گروه 3 و 4 از 2 و 1 به مراتب سخت و دشوار تره.
نمیدونم رو چه اساسی این حرفارو میزنی.اینم جدول سایت التید.
1 ... 220.7... II.2
2 ... 205.9... II.4
3... 193.8 ... II.1
4... 192.4 ... II.3
همینطور که میبینی گروه 2 با اختلاف خیلی زیاد تو صدر.
بعد هم گروه 4 هستش که گروه خوبیه. گروه های 1 و3 هم تقریبا مثل همه که این گروه بازم اخر شده.
مطمئن باش گروه 2 تو فصل جدید خیلی هم قوی تر شده و امتیازش بالاترم میره.از الان قول میدم فصل دیگه هم این گروه با اختلاف اول میشه.چون 7 تا تیم واقعا قوی داره.
اینم امتیاز لیگ بزتر.
1... 265.2 ... I.1
اینم 6 گروه برتر ایران.
1 ... 265.2 ...I.1
2 ...220.7 ...II.2
3 ...205.9 ... II.4
4 ...193.8... II.1
5... 192.4 ... II.3
6... 137.3 ...III.15
خوب اگه بازم فکر میکنی گروهتون بهترین گروه میتونی مثل من با دلیل و مدرک ثابت کنی.
اگه جوابی داری ترجیحا تو تا پیک گروه ما بنویس.
ممنون :1:
alvand_000
سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۴۸
اولا که تعطیل خودتی:stinker:
دوم اینکه تیم تنو برای من اهمیتی نداره که بخوام ببینم کجا افتادی.
سوم اینکه برو عشق کن که توی همچین گروه ساد های افتادی. الان گروه 3 و 4 از 2 و 1 به مراتب سخت و دشوار تره.
اینطوری راحت تر می تونی ادعات بشه که تیمت تیمه. هنوز به زمین سفت نرسیدی.
باشه!!!!!!!!:1:
navidamar
شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۶, ۱۰:۰۹
نمیدونم رو چه اساسی این حرفارو میزنی.اینم جدول سایت التید.
1 ... 220.7... II.2
2 ... 205.9... II.4
3... 193.8 ... II.1
4... 192.4 ... II.3
همینطور که میبینی گروه 2 با اختلاف خیلی زیاد تو صدر.
بعد هم گروه 4 هستش که گروه خوبیه. گروه های 1 و3 هم تقریبا مثل همه که این گروه بازم اخر شده.
مطمئن باش گروه 2 تو فصل جدید خیلی هم قوی تر شده و امتیازش بالاترم میره.از الان قول میدم فصل دیگه هم این گروه با اختلاف اول میشه.چون 7 تا تیم واقعا قوی داره.
اینم امتیاز لیگ بزتر.
1... 265.2 ... I.1
اینم 6 گروه برتر ایران.
1 ... 265.2 ...I.1
2 ...220.7 ...II.2
3 ...205.9 ... II.4
4 ...193.8... II.1
5... 192.4 ... II.3
6... 137.3 ...III.15
خوب اگه بازم فکر میکنی گروهتون بهترین گروه میتونی مثل من با دلیل و مدرک ثابت کنی.
اگه جوابی داری ترجیحا تو تا پیک گروه ما بنویس.
ممنون :1:
دلیل پایین بودن گروه سه اینه که یک تیم بسته شده در تمام طول فصل با اختلاف فجیع می باخت و باعث کاهش ریتینگ و امتیازات این گروه شد. در واقع امتیازات 192 دستاورد 7 تیم هست ولی 220 دستاورد 8 تیم.
توی گروه 3 نیمی از تیم ها سابقه دست برتر داشتند. این کافی نیست؟
mekil
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۲۷
در topic دیگر مباحث در هت تریک ایران در قسمت گردهمایی اعضای تهرانی هتریک نظر خود را بگید و به همه دوستای خود خبر بدید..
navidamar
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۸:۵۰
چقدر سوت و کوره اینجا؟
چرا هیشکی نمیاد حرف بزنه؟
Ali
پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۰۸
كلاَ دسته 2 خیلی سوت و كور شده
navidamar
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۱۵
دسته دو بیشتر دست بر و بچ قدیمیه، هیچ کدوم حال و حوصله فعالیت ندارن!!
samant
يکشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۳۴
كماكان اینجا سوت و كور , حتی هنگام انجام بازیها !! :king:
Mohammad-Saeidi
سه شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۵:۳۷
سلام،
بهترین بازیكنی كه تابحال از Youth Academy گرفتمو دارم ميذارم توی لیست فروش. یه دروازبان 17 ساله با TSI 3420 كه یه موقعیت خوب برای مربی هایی هست كه Goal Keeping تمرین میدن. این بازیكن احتمال تیم ملی رفتنش هست. واسه همین بهش فكر كنین. من خودم دروازبانی تمرین نمیدم وگه نه حتما واسه خودم نگهش میداشتم.
Abdollah Hosseini
17 years and 83 days, passable form, healthy
A pleasant guy who is temperamental and dishonest.
Has disastrous experience and wretched leadership abilities.
Next birthday: 06/11/2008
Nationality: Iran
Total Skill Index (TSI): 3 420
Wage: 24 585 000 Rial/week
Owner: Bertha Manna
Warnings: 0
Injuries: Healthy
Stamina: weak Goalkeeping: solid
Playmaking: disastrous Passing: wretched
Winger: disastrous Defending: disastrous
Scoring: disastrous Set Pieces: disastrous
اگر توی سایت هتریكس:
چك بكنین، میبینین كه این بازیكن حدود 30 درصد از فاصله بین Solid تا Excellent رو هم طی كرده، بنابراین به زودی با دو یا حداكثر 3 هفته تمرین به Excellent ارتقا پیدا میكنه. كسایی كه تصمیم دارن بخرن بهتره كه قبلش پول كافی كنار بذارن. چون بازیكنایی كه احتمال تیم ملی رفتن دارن با قیمتای بالاتر از معمول معامله میشن.
مخلصم،
محمد
navidamar
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۱۸
چرا اینطوریه اینجا؟
من که دیگه انگیزه ای برای سر زدن ندارم.
Ali
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۳۳
چرا اینطوریه اینجا؟
من که دیگه انگیزه ای برای سر زدن ندارم.
كلاَ تاپیك های دسته 2 عجیب خلوت شده و بچه ها سر نمیزنن
navidamar
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۳۹
کیوی بیا یه حالی هم به این گروه بده
shokrikaraj
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۱۱
می شه بگی كیوی كیه؟؟:1:
اگه من بیام دسته دو(حدود 2 فصل دیگه:apophys:)می تركونم.:stinker:
El Senyor Fosc
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۴۴
لطفا از این شوخی شهرستانی های این بندری استفاده نکن. آدم خوبی فرق شوخی و اهانت رو بدونه.
El Senyor Fosc
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۳۹
اتفاقا اینا اصل شوخی تهرانیه ،الکی پای ما شهرستانیها نذارید !:sad:
شوخی شهرستانی واه واه واه ... :aggressive:
حالا تهرانی و شهرستانی نداره، وقتی یکی حدود شوخی رو نمی دونه این اصطلاح رو به کار می برن.
navidamar
پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۰۷
اوه اوه تو هنوز مثل قدیم زودرنج و اینایی!
ادامه تحصیل نمی خوای بدی؟ برو سربازی درست میشی
navidamar
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۰۸:۰۵
همونطور گه پیش بینی کرده بودم فقط دو تیم دسته سومی تونستند در پلی آف موفق باشند و ایران بارسا و عشق یونایتد به دسته دوم برگشتند.
عشق یونایتد با مدیریت کامران قبلن هم در همین گروه حضور داشت که بدون امتیاز به دسته سه برگشت. این بار هم قدرت چنانی نداره و امیدوارم که این بار برای بقا نجنگه.
کامران جون بیا که منتظرتیم
navidamar
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۵۷
مثل اینکه فقط این گروه ما باید اینطوری کساد باشه.
انگار نه انگار دسته دو هستیما. بابا شوری، هیجانی، چیزی
بازی سوم رو ه مبردم و الان مدعی کسب چهارمین نایب قهرمانی با تفاضل گل کمتر هستم :دی
El Senyor Fosc
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۴۷
خیلی عذل می خوام، به نظل من باظیکنای ثما تو این بازی مواد نیلوظا مثلف کلده بودن :unknw: :3:
navidamar
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۰۸:۱۹
شوما ببینید تیم ما چند تا بازیکن جوون داره تو میدون؟
همین بهرنگ رو ببین 5 میلیون گرفته واسه یه فصل. 6 تا بازیکن ما باره اوله تو استادیوم جلاد بازی می کِردند.
ما ادعایی نداریم. :3:
navidamar
سه شنبه ۲ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۰۰
برای چهارمین فصل پیاپی نایب قهرمان این گروه شدم. دیگه حالم بهم می خوره از نایب قهرمانی. ولی اگر قهرمان میشدم ضصعود مستقیم می کردم و این خلاف خواسته ام بود. برای همین مجبور به ماندن و نایب قهرمانی مجدد مجدد مجدد شدم.
navidamar
سه شنبه ۲ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۰۲
ضمنا حضور استاد ارجمند جناب آقای حمید خان کینگ رو هم در این گروه گرامی می داریم.
Ahmad
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۵۰
اگر نیم فصل اول هم میتونستم مثل نیم فصل دوم امتیاز بگیرم مدعی قهرمانی بودم :whatchutalkingabout
6 برد پیاپی در نیم فصل دوم منو تا رتبه سوم كشوند بالا. برد نوید جون هم مهم ترین برد من بود :bigsmile:
با توجه به اینكه بهترین رتبه تاریخ این باشگاهه !! واسه فصل بعد با روحیه بهتری كار خواهیم كرد !
navidamar
پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۵۹
همون برد تو منو از قهرمانی ساقط کرد. البته من توی اون بازی اور کانفیدنس شدم. چون حدود 18 بازی بود که نباخته بودم و تو هم ششم بودی توی جدول
من تعجب می کنم تو چطور در این همه سال حضور در این گروه همیشه پنجم یا ششم می شدیو هیچوقت پیضرفت نکردی!
vizzzz
شنبه ۶ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۳۹
به به چه گروه فعالی دارید :wacko2:
من هم که طبق صحبت هایی که کردم قرار شد زخمی و نصفه نیمه به هتریکم ادامه بدم
navidamar
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۰۷:۳۵
صحبت با کی کردی؟ یعنی چی؟
نصفه و نیمه دیگه چه جورشه؟
Ahmad
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۵۴
من تعجب می کنم تو چطور در این همه سال حضور در این گروه همیشه پنجم یا ششم می شدیو هیچوقت پیضرفت نکردی!
آخه من هیچوقت درست و حسابی به تیم نمیرسیدم . این فصل بود كه چند تا خرید داشتم ( از نیم فصل دوم ) و كمی پیشرفت كردم .
از حالا قصد دارم كمی بیشتر وقت بزارم .
navidamar
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۳۸
آفرین، امیدوارم با حضور پر شور شما این گروه یه جونی بگیره. خیلی کسل کننده و یکنواخت شده دیگه
vizzzz
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۴۹
صحبت با کی کردی؟ یعنی چی؟
نصفه و نیمه دیگه چه جورشه؟
با چند تا از بزرگان هتریک صحبت کردم :blush:
ولی نصفه و نیمه یعنی اینکه همتون حالشو ببرین که من اصلا بازیکن نمیخرم
فقط با چند تا باقالی میام تو زمین و همه بازیا رو میبازم تا برگردم لیگ 3
navidamar
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۶:۵۷
واقعا ضد حالی تو حمید.
با سعید بندری حرف می زدم گفتم حمید اومده گروه ما و کلی گروه جون گرفته و قوی شده و کلی خوشحالی کردم.
حالا تو اینطور ضد حال از آب در اومدی؟ ای خدااااااااااااااااااااااا اااا دسته 3 چی داره مگه؟
El Senyor Fosc
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۰۱:۵۰
ضمنا حضور استاد ارجمند جناب آقای حمید خان کینگ رو هم در این گروه گرامی می داریم.
پدر نائب قهرمانی در هت تریک :3:
navidamar
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۰۸:۱۳
فکر نکنم هیشکی به اندازه من نائب قهرمان شده باشه. حسابش در رفته. نمی دونم 5 تا شد یا شیش تا :3:
vizzzz
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۴۳
حالا بزار فصل شروع بشه ببینم چیکا میشه کرد
آخه با این دوزار پول که نمیشه تیم بست و جنگید !!!!!!!
Don M Corleone
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۱۶
آفرین، امیدوارم با حضور پر شور شما این گروه یه جونی بگیره. خیلی کسل کننده و یکنواخت شده دیگه
پس جاي ما رو خالي كن ! :friends: چه دوراني بود :smilie9:
كي بشه برگردم :kahvecy0:
Vahid
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۱۹
كي بشه برگردم :kahvecy0:
ایشالاه همین فصل به ارزوت میرسی . :yu:
Ehsan
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۲۸
تیم ویززز چش شده ؟؟؟؟
یکی منو روشنا کنه ! این اسمایی که من تو این گروه میبینم همه قدر بودن یه زمانی ! حالا چشون شده ؟
navidamar
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۲
والا منم خبر ندارم. برخی میگن هت تریک رو ول کرده! برخی روایت کنند که فروخته دوباره بخره!
Ehsan
جمعه ۱۹ مهر ۱۳۸۷, ۰۶:۳۹
کی دیگه ؟ دو سه روز دیگه بازی ها شورو میشه !
جلات چش شده ؟ قرهمان سالهای نه چندان دور لیگ برتر !
navidamar
شنبه ۲۰ مهر ۱۳۸۷, ۰۷:۴۱
کیان به دلیل مشغله درسی شدید زیاد نمی تونه به تیمش برسه، آخه بچم رفته دانشگاه :3:
در مورد حمید هم بهتره خودت ازش بپرسی!
Ehsan
يکشنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۲۵
خودت چطوری ؟
navidamar
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۷, ۰۷:۱۰
با باخت افتضاحی که بهت دادم از این بهتر نمیشم :3:
Ehsan
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۰۸
نوید من این فصل نمیخام برم بالا ! تو میخای بری ؟
موندم این هفته تیم اولمو بفرستم واسه لیگ یا دومو ! این فصل برنامم روی حذفیه !
منتها حداقل دوم رو میخام بشم تو لیگ یه جورایی این باید باشه :
نایب قهرمانی => سپاهان اصفهان > قهرمانی
میخام یه جورایی به نفع تو هم باشه ! (گاو بندی در ملا عام !)
اما خدایی این لیگ خیلی در پیته ! الان دو هفتست که بهترین بازیکن خط میانیمو فروختم و زرت و زرت هم مصدوم دادم ! تیمم آخ به خودش نگفته ! در حالی که دسته دو گروه دو برای یه مصدومیت باید قید زرتبه مورد نظرت رو میزدی !
این هفته دو تا مدافع از سه تا مدافع ام مصدومه و یه ذخیره دارم ! یعنی من کلا 4 تا مدافع داشتم ! سه تا در حد خیلی خوب و یکی تعویضی هم پاسیبل هستش ! فکر کنم این فرزاد شاهرودیه که هیچی هم اسکیل نداره باید تو این بازی بزارمش دفاع ! احتمال 90 درد نتیجه رو دادم !
navidamar
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۰۲
راستش بدم نمیاد برم بالا، یا حداقل از اینکه این فصل نایب قهرمان نشم خوشحال مشم. می دونی که من الان 5 فصله پشت سره همه که توی این گروه دارم با تفاضل گل کمتر نایب قهرمان میشم!
اگر بخوام برم بالا باید بیشتر به تیمم برسم اما با وجود تیم ملی جوانان مطمئن نیستم که این کارو بکنم یا نه.
تو بهتره به فکر تیمت باشی و اگر می خوای جوون گرایی کنی زمان رو از دست نده.
ولی به قصد باخت توی زمین نرو چون به جز من خسرو پرویز هم تیم خطرناکیه که فصل پیش تمام بازیهای برگشتش رو برد و تا رتبه سوم صعود کرد. یهو می بینی دوباره میزنه به سرش و میاد بالا!
فعلن به ترمیم تیمت برای ترمین بپرداز و به قصد برد برو تو زمین تا اواخر فصل که اگر قصد باختن داری به تیم های پایین جدول بباز نه صدرنشینان
Ehsan
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۴۹
جمعه وقتی میخاستم دیس کانکت بشم یه سر به بازار نقل و انتقالات زدم ! یه هافبک تقریبا خوب گرفتم ! و گذاشتمش تو این بازی ! مث اینکه داره کار خودشو میکنه و الان دو بر صفر جلو هستم تا دقیقه 35 نیمه اول
Ahmad
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۲۵
من بجای اینكه ورزشگاهم رو 60هزارتایی كنم 60 هزارتا بهش اضاف كردم و شد 100 هزار تا !!!!
نمیدونم چیكار كنم با این خرجی كه كردم نمیصرفه خرابش كنم :fool:
navidamar
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۱۸
تخریبش هم هزینه داره!
یه حساب بکن ببین هزینه اش چقدره، می صرفه یا نه
Ehsan
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۸
اوه اوه ! چه اشتباه خطرناکی حسن !
من زیر مخارج 77 هزار نفریش .. گو...م :4:
Don Bandini
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۱۴
داش احمد تخریبش خرج نداره. فقط حدود نصف پولی كه برای ساخت اون قسمت دادی رو كم میكنه و بقیش رو بر میگردونه.
اما به نظرم بذار بمونه. خدا رو چه دیدی... جام حذفی اگه داشته باشی پر میشه.
Ahmad
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۱۹
داش احمد تخریبش خرج نداره. فقط حدود نصف پولی كه برای ساخت اون قسمت دادی رو كم میكنه و بقیش رو بر میگردونه.
اما به نظرم بذار بمونه. خدا رو چه دیدی... جام حذفی اگه داشته باشی پر میشه.
نه جام حذفی نیستم !
سعید جون اینطور كه من امتحان كردم تقریبا همون مبلغی رو كه خرج كردم رو واسه هزینه تخریب هم میزنه !
یا اینكه برای تخریب كار دیگه ای باید انجام داد ؟!
kamran21
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۲۷
سلام
من این جمال دماوندی رو آب کردم و 60 تا به جیب زدم
باش زدم تو کار خرید فروش بازیکن
یه هافبک 28-29 ساله با پلی میکینگ اکسترا ترستریال و پاسینگ آوت اسندینگ چقدر می ارزه؟
El Senyor Fosc
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۵۰
سلام
من این جمال دماوندی رو آب کردم و 60 تا به جیب زدم
باش زدم تو کار خرید فروش بازیکن
یه هافبک 28-29 ساله با پلی میکینگ اکسترا ترستریال و پاسینگ آوت اسندینگ چقدر می ارزه؟
چی بوده مگه که 60 تا فروختیش؟
kamran21
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۵۲
20 ساله تایتانیک!
گلر تیمم بود
Don M Corleone
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۰۷:۲۴
من يه فصل پيش بازيكني خريدم با مشخصات زير ! :3:
بازيسازي مايتيكل و پاس ورد كلس سن 30 سال به قيمت 34 ميليارد !
و اين فصل با همين مشخصات و با سن نزديك شده به 32 سال به قيمت 36 ميليارد فروش رفت ...
دستمزدشم ابتدا 900 بود و كم كم قريب به 700 شد !
Martin Rundblom (26948171) الان تو ليست فروشه ميتوني اسكيلهاشو ببيني ! :3:
حالا ...
يه هافبك 16 با پاس 10 مسلما بايد كمتر از اين مبالغ باشه ...
navidamar
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۰۸:۲۷
20 ساله تایتانیک!
گلر تیمم بود
کامرانننننننننننننن
چرا معرفیش نکردی به تیم ملی؟ :1:
همین شماها باعث عقب موندگی تیم ملی میشید دیگه :3:
kamran21
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۳۰
کامرانننننننننننننن
چرا معرفیش نکردی به تیم ملی؟ :1:
همین شماها باعث عقب موندگی تیم ملی میشید دیگه :3:
بابا کشتیار این مربی تیم ملی جوانان شدم گفت نمیخوامش:sad:
دو دفعه خدا شاهده!
منم دیگه ردش کردم رفت:confused_smile:
فکر کنم بهترین گلر لیگ بود
----------------
ممدرضا چه خبره؟:apophys:
میتیکال با ووردکلاس؟
خاک بر سرمن اگه یه مقدار بیشتر گشته بودم یه همچین مالی نصیبم میشد:sick:
البته دستمزدشم زیاده
navidamar
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۰۲
خدا خفت کنه که دارم آتیش می گیرم.
دارم جون می کنم بازیکنان تیم ملی و بازیکنان خوب رو بیارم ایران و تو اونوقت معرفیش نکردی به من که هیچ. تازه فروختیش رفت خارج!!!
بعد از رفتن فولیونه، دو تا از بازیکنانی که اون گفته بود برای تیم ملی نمی خوام رو بچه ها معرفی کردند و من بلافاصله با توجه به نیازی که داشتیم دعوتشون کردم. اینم 100% دعوت می شد اما الان با توجه به رفتنش از ایران و موقعیت زمانی بخت ملی پوش شدن رو تا آخر عمرش از دست داد و تو یه سود کلان و اساسی تر رو از دست دادی
Don M Corleone
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۵۱
شما كه همگروه هستيد ... اگه يه بارو فقط يه بار تيم كامي رو انالايز (!) ميكردي متوجه وجود گوهر تيمش و ايران ميشدي !
kamran21
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۰
خدا خفت کنه که دارم آتیش می گیرم.
دارم جون می کنم بازیکنان تیم ملی و بازیکنان خوب رو بیارم ایران و تو اونوقت معرفیش نکردی به من که هیچ. تازه فروختیش رفت خارج!!!
بعد از رفتن فولیونه، دو تا از بازیکنانی که اون گفته بود برای تیم ملی نمی خوام رو بچه ها معرفی کردند و من بلافاصله با توجه به نیازی که داشتیم دعوتشون کردم. اینم 100% دعوت می شد اما الان با توجه به رفتنش از ایران و موقعیت زمانی بخت ملی پوش شدن رو تا آخر عمرش از دست داد و تو یه سود کلان و اساسی تر رو از دست دادی
مربی تیم ملی شدی مگه؟:mega_shok:
مبارکه جیگر:8:
ضمنا خدا خودتو شات آپ بکنه تقصیر من چیه که به قول ممدرضا تیم من رو آنالیز نکردی:halm:
خلاصه این جمال دماوندی خوب مالی بود ولی بد رقم به پول احتیاج داشتم
به قول یارو گفتنی دیس کش واز بدلی نیدد:D
kamran21
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۱
ولی خدایی من همیشه بهترین گلرا رو به ایران معرفی کردم
اثامه اوروش
داریوش تهرانی
جمال دماوندی
:music:
Don M Corleone
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۳۳
بابا شما خيلي رديف هستيد ... كامي خوب تو هم اگه يه بار روي تيم نويد كليك ميكردي همون صفحه اول تيمش درشت نوشته كه ايشون مربي تيم ملي زير 20 سال ايران شده اند و هستند!!
من پيشنهاد ميدم بيشتر از اين ادامه نديد كه اوضاع بدتر ميشه ... :3: تا همينجا كافيه ...
navidamar
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۱۲
من تاحالا هیچ کدوم از تیم های گروهم رو انالیز نکردم توی این فصل به خاطر اینکه:
1- وقت ندارم! چون تیم ملی تمام وقتم رو گرفته.
2- نیازی ندارم، چون اغلب تیمها در سطح تیم من نیستند و با یه تغییر جزئی که فقط تیم یکسان به زمین نره بازی رو قاطعانه می برم :3:
3- من 15 برد پیاپی دارم که حداقل 10 تاش پیک بوده. برای همینه که بر خلاف فصل گذشته توی آلتید تیم من رو جزء 10 تیم برتر نمی بینید!
برای همین هیچکدوم رو سر نمی زنم بهشون :1:
Ehsan
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۶
ما هم به کامران بزرگ سلامی به گرمی و زردی خورشید آسمانی که براستی سپاهانیست عرض می نماییم ...
kamran21
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۰۹
چاااکرمممم احسان جون:hi::hi:
دلمون تنگ شده بود برات جیگر:plugin::plugin::plugin::plugin:
navidamar
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۰۸:۰۰
خوب دلت تنگ شده سر بزن اینجا :3:
از بس نیومدید، اینجا مثل قبرستون شده بود :7:
Ehsan
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۵۸
منم همینو میخاستم بگم !
معلوم شد هم احمد جان هم داش کامران هم نوید و هم احسان هم کیان و هم همه ببخشید هم حمید اینجا عضون ! ولی سالی یک بار اینجا پست میدن !
البته گله ای ندارم چون اون گروه دو هم همینطوره ! البته اواخر فعالیتم تو گروه دو خیلی جو خوب و صمیمانه و کری خانانه ای راه افتاده بود که من رفتم لیگ برتر و حالا اینجا پیش شمام !
اگه میدونستم خسرو پرویز مال حاج احمد کلاه کجه زود تر و بدتر میبردمش !
بی معرفت یه ندایی هم نمیده
kamran21
شنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۷, ۰۲:۵۹
نوید خدایی مخم انقدر قاطی پاتیه بعضی وقتا توی آبیدلان هم چیزی به ذهنم نمیرسه ارسال بکنم:eek3:
فکر نمیکردم تاپیک لیگمون انقدر شلوغ باشه وگرنه بیشتر سر میزدم
احسان سپاهان اصفهان ما توئه؟:regular_smile:
Ehsan
شنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۵۸
قابل شما رو نداره ... بله مال ماست
navidamar
شنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۱۲
الان دوباره محمدرضا میاد میگه:
ادامه ندید. ابروریزی میشه!
خدا وکیلی ما همه از قدیمی ها هستیم. همه همدیگه رو می شناسیم اما آخر اینطوری...
navidamar
يکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۳۸
بهنام پرهیزگار در 15 مین دقیقه از اولین بازیش در سن 17 سال و 5 روزگی گل زد.
ایولللللللل
هومن
يکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۴۶
ایول....
با این گل به مربی تیم ملی نشون دادکه باید اونو به تیم ملی دعوت کنه....!!!:3:
navidamar
يکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۵۰
از این خبرا نیست.
با یه گل بهار نمیاد :3:
Ehsan
يکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۹
من یه بازیکن داشتم از تیم جوانان ! در کبود مهاجم گذاشتم تو یه بازی دوستانه 3 تا گل زد ! فرداش هم اخراجش کردم
هومن
يکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۵
من یه بازیکن داشتم از تیم جوانان ! در کبود مهاجم گذاشتم تو یه بازی دوستانه 3 تا گل زد ! فرداش هم اخراجش کردم
بنده خدا.... احتمالا فرداش رفت معتاد شد...!!!:3:
navidamar
يکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۴۴
نه توی کاباره دیده شده :3:
kamran21
سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۰:۰۶
نوید فعلا که تو توی کاباره از فرط ناراحتی مساوی با من(اونم با بخت بلند و گل دقیقه 85:rtfm:)در حال می خوری دیده شدی:spiteful:
kamran21
پنجشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۷, ۰۱:۴۵
بابا نوید کجایی؟
این نوید هر موقع نتیجه نمیگیره پیداش نمیشه که نمیشه:biggrin:
بابا بیا فوقش امسالم قهرمان نمیشی دیگه:spiteful:
navidamar
دوشنبه ۲ دي ۱۳۸۷, ۲۳:۰۰
من هستم. شما هم باش.
من به خاطر عدم نتیجه گیری نیست که نمیام اینجا.
من هم توی بازی با تو و هم توی بازی این هفته وقت نکردم ارنج کنم و برای همین امتیاز دادم. الان اوج کاره منه و تنها وقتی که می تونم برای هت تریک بزارم صرف تیم ملی میشه. ولی بهت قول میدم که قهرمان بشم ولی چون می دونم تو طاقت دوری ازم رو نداری نمیرم لیگ برتر :3:
برو خوش باش:1:
navidamar
جمعه ۲۰ دي ۱۳۸۷, ۱۴:۰۷
ولی بهت قول میدم که قهرمان بشم ولی چون می دونم تو طاقت دوری ازم رو نداری نمیرم لیگ برتر :3:
برو خوش باش:1:
کامییییی
این هفته برای جشن قهرمانی من میای اینجا؟ :3:
Ehsan
شنبه ۲۱ دي ۱۳۸۷, ۲۳:۴۹
نوید نمیشه قبل بازی راه بندازی جشن قهرمانیو !
ما که همه میدونیم شما قهرمانی ! پس دیگه عقب نندازش ... از امشب تا دقیقه 1 بازی های فردا جشن بگیر !
navidamar
يکشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۷, ۱۲:۵۳
شکی نیست که اگر تو می خواستی بری لیگ برتر من که هیچ، هیچ کسی نمی تونست جلوتو بگیره
Ehsan
يکشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۷, ۲۲:۲۴
منظورم این نبود ! ناراحت شدی !! ؟؟؟
منظورم این بود که از همون دیشب جشن و شروع میکردی !
Ehsan
يکشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۷, ۲۲:۲۵
اتفاقا تیم من لایق لیگ برتر نیست و به نظرم تیم تو بهتره ! چون هم پتانسیلش رو داری هم مالی و هم مربیگری !
ولی من شاید فقط از لحاظ مالی پتانسیلش رو داشته بشم ...
navidamar
دوشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۷, ۰۸:۳۵
این حرفا چیه احسان عزیزم،
منظور من خطاب به سایرین این بود که اگر من توی بازی آخر احسان رو بردم به خاطر بهتر بودن من نیست، به خاطر باخت عمدی احسان برای صعود نکردن هستش.
وگرنه شک نکن که تیم تو بهتره،
لطفا این پست آخرت رو ویرایش کن، وگرنه خودم این کارو می کنم.
من رفتم دسته برتر و ممرضا برگشت سر جاش تا این گروه همینطور سوت و کور بمونه :3:
El Senyor Fosc
سه شنبه ۲۴ دي ۱۳۸۷, ۰۰:۱۳
الله اکبر، بشکه نوشابه شما برای هم باز می کنین جای شیشه؟ :3:
navidamar
سه شنبه ۲۴ دي ۱۳۸۷, ۱۹:۳۹
بین دو تا دوست قدیمی دخالت نکن.
جای تبریک گفتنته؟ :3:
Sor3na
سه شنبه ۲۴ دي ۱۳۸۷, ۱۹:۴۲
آها خوب شد گفتي تبريك!
آقا قهرمانيت رو تبريك بهت ميگم جيگر..اميدوارم ليگ برتر رو بتركوني!
Ehsan
سه شنبه ۲۴ دي ۱۳۸۷, ۲۱:۵۰
سورنا جان شما همونی هستی که در سایت ارپابلیکی ؟
El Senyor Fosc
سه شنبه ۲۴ دي ۱۳۸۷, ۲۳:۱۶
تبریک میگم از هکتور کوپری در اومدی :3:
navidamar
چهارشنبه ۲۵ دي ۱۳۸۷, ۰۷:۵۸
بالاخره هکتور کوپر هم یکی دو تا قهرمانی که داره؟ این دومین قهرمانی من توی هت تریک هستش :1:
توی استادیوم همه منو تشویق می کنند:
نوید هکتور کوپر هو هو هو هو :3:
dirtyworm
چهارشنبه ۲۵ دي ۱۳۸۷, ۱۱:۳۷
من دارم ميام تو اين گروه [Only Registered And Activated Users Can See Links] تيمم ميتركه به نظر شما از آخر ميتونم اول بشم يا نه يه وقتي زد به سرمون تيم پيشرفت كرد اومدم 6 يا 5 ؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
منم به نويد تبريك ميگم صعودش رو[Only Registered And Activated Users Can See Links]
Hassanp
دوشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۷, ۲۱:۵۲
سلام خدا بر II.3
آقا برادر کیان تو این گروهه دیگه. نه؟ من یه عرضی با ایشون داشتم. :uglylolmk4:
حاجی من که باهات صحبت کرده بودم میخوام تو دسته سه بمونم، تو هم که می خواستی دسته دو بمونی. دیگه لازم نبود تو Qualification منو بترکونی که! :rtfm: برای اولین بار تو عمرم بعد از این بازی 4 تا از ساپورترام گورشونو گم کردن. :assjani:.
یکی دو فصله دیگه... که اومدم بالا ... اگه نصف ساپرتراتو نپروندم!! :xp1700:
navidamar
سه شنبه ۱ بهمن ۱۳۸۷, ۰۸:۳۰
کیان اینجا سر نمیزنه :3:
آقای دکتر خیلی وقت کنن به تیمشون سر بزنن هنر کردن! اینجا دیگه پیشکش!
Don M Corleone
جمعه ۱۱ بهمن ۱۳۸۷, ۲۰:۴۰
يه لحظه مارو جو گرفت بزنيم تو كار بازيكن و بازيكن بخريم ... رفتيم تو بازار يكم سردرد گرفتيم برگشتيم !!! قيمتها وحشتناك شده !
بايد يه طرح تحول جدي تو هتريك پياده كرد ! :3: نقدينگي تيمها فوق العاده بالاس ! :3: قيمتها سر به فلك كشيده ... تورم بالايي رو شاهديم !!! شايد كمربند خط مياني رو بشه يه جوري رديف كرد با قيمت ايده ال و واقعي ولي تو فاز دفاع و حمله و دروازه نميشه از جات تكون بخوري !
من فكر ميكنم اگر سود حاصل از فعاليت هاي اقتصاد دانها رو حداقل 500% افزايش بدن ميشه در كوتاه مدت جلوي اين تورم رو گرفت !! :3: منتها مسئولين هتريك تنها راه مبارزه رو دستمزد بازيكنان ميدونن و تازه اين راهكار قيتمها رو كشيده به اينجا واي به حال روزي كه دستمزد ها حداقل نصف بشه !!
خلاصه اين فصل 6 امتياز براي همتون گذاشتم كنار ... خوش بگذره ! :3:
navidamar
شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۰۵
می خوای بری دسته 3 ممرضا؟
Don M Corleone
يکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۲:۳۷
چاره اي نيست ... وقتي حداقل 11 تا بازيكن متوسط و با سن مناسب قيمتش حداقل حداقل ميشه 330 ميليارد ! خوب چاره اي نيست جز اينكه فعلا هيچي خرج نكنم و فقط تمرين بدم ! از اين شرايط يه مقدار حوصله ام سر رفته ولي خوب فعلا تحمل ميكنيم ...
من 15 تا بازيكن 50 ميلياردي ميخوام ! :3: اونم يه جا ! بعلاوه 100 ميليارد بودجه در حساب باشگاه !:3:
navidamar
يکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۸:۲۶
اوهو اوهو، باش تا صبح دولتت بدمد :3:
Kian-S
يکشنبه ۴ اسفند ۱۳۸۷, ۱۸:۳۴
چرا این تاپیک مرده!
یه خورده جون بدین به این تاپیک!
Kian-S
يکشنبه ۴ اسفند ۱۳۸۷, ۱۸:۵۸
یووه بوشهر واقعا گلکسی رو ترور کرد از نظر بازیکن!!!
به بازیشون نگاه کنین تا موتجه بشین چی میگم! تا قبل این بازی گلکسی اول بود ولی با این وضعیت ...
dirtyworm
يکشنبه ۴ اسفند ۱۳۸۷, ۱۹:۴۶
یووه بوشهر واقعا گلکسی رو ترور کرد از نظر بازیکن!!!
به بازیشون نگاه کنین تا موتجه بشین چی میگم! تا قبل این بازی گلکسی اول بود ولی با این وضعیت ...
سلام هيچكي تو اين تاپيك پست نميده من اصلا نميدونم كيا از گروه ما ميان تو سايت و اگه بيان نميشناسمشون :confused_smile:در مورد برد امروز بايد بگم بچه ها گل كاشتن :good:ما هيچ كاره بوديم ما يه تركيب در حد تيم ملي نو نهالان داديم اونا زدن بازيكناي گالكسي رو كشتن :mamba: خودم تعجب ميكنم من بازيكناي خشن نداشتم و اصلا از اين كارا نميكردن مصدوم زياد ميدادم ولي مصدوم نميكردم عجييييبه :crazy:
من تعداد هواداراي باشگاهم كمه و پول هفتگي زيادي به جيب نميزنم وگر نه الن تيمم خيلي ستاره ميگرفت و كلي بازيكن ميخريدم ولي حالا بازم با اولين تجربه تو دسته دو تو اين چهارتا بازي اول فقط يه مساوي آوردم اونم ده نفره شدم وگرنه ميبردم و الن هم كه دومم ببينيم بازي بعدي با جلاد چي ميشه :1:
Kian-S
يکشنبه ۴ اسفند ۱۳۸۷, ۲۲:۵۱
سلام هيچكي تو اين تاپيك پست نميده من اصلا نميدونم كيا از گروه ما ميان تو سايت و اگه بيان نميشناسمشون :confused_smile:در مورد برد امروز بايد بگم بچه ها گل كاشتن :good:ما هيچ كاره بوديم ما يه تركيب در حد تيم ملي نو نهالان داديم اونا زدن بازيكناي گالكسي رو كشتن :mamba: خودم تعجب ميكنم من بازيكناي خشن نداشتم و اصلا از اين كارا نميكردن مصدوم زياد ميدادم ولي مصدوم نميكردم عجييييبه :crazy:
من تعداد هواداراي باشگاهم كمه و پول هفتگي زيادي به جيب نميزنم وگر نه الن تيمم خيلي ستاره ميگرفت و كلي بازيكن ميخريدم ولي حالا بازم با اولين تجربه تو دسته دو تو اين چهارتا بازي اول فقط يه مساوي آوردم اونم ده نفره شدم وگرنه ميبردم و الن هم كه دومم ببينيم بازي بعدي با جلاد چي ميشه :1:
من مربی جلادم عزیز :1:
بازی بعدی بازی سختیه. توی تهران بازی سختی خواهی داشت :jesors:
dirtyworm
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۷, ۰۹:۲۰
من مربی جلادم عزیز :1:
بازی بعدی بازی سختیه. توی تهران بازی سختی خواهی داشت :jesors:
هااا اي كه گفتي يعني چه :uglylolmk4: فقط يه چيزي بازيكنام رو خيلي جو گرفته تو دسته دو زياد برد آوردن وحشي شدن خودت مراقب بازيكنات باش :jesors: :crazy: البته اين بازي فكر كنم بيشتر مصدوم داشته باشم تا مصدوم كنم آخه بازيكنات به خاطر اسمشون معلومه خطرناكن :smiley_peur: ولي اميدوارم هيچ كدوم مصدوم نديم چون خودم ميدونم خيلي بده :friends:
Kian-S
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۷, ۰۹:۳۲
هااا اي كه گفتي يعني چه :uglylolmk4: فقط يه چيزي بازيكنام رو خيلي جو گرفته تو دسته دو زياد برد آوردن وحشي شدن خودت مراقب بازيكنات باش :jesors: :crazy: البته اين بازي فكر كنم بيشتر مصدوم داشته باشم تا مصدوم كنم آخه بازيكنات به خاطر اسمشون معلومه خطرناكن :smiley_peur: ولي اميدوارم هيچ كدوم مصدوم نديم چون خودم ميدونم خيلي بده :friends:
این فصل به اندازه کافی مصدوم دادم :sad:
2 تا هافبک و یه دونه مهاجمم مصدوم شدن. هنوز مهاجمم مصدومه!
امیدوازم بازی خوبی باشه بدون هیچ مصدومیتی!
navidamar
چهارشنبه ۷ اسفند ۱۳۸۷, ۱۱:۵۲
به به آقا کیان.
از این طرفا آقای دکتر؟
اون زمان که ما توی این گروه بودیم نمی اومدی، نکنه از من بدت میومد یا می ترسیدی :3:
Kian-S
چهارشنبه ۷ اسفند ۱۳۸۷, ۱۵:۰۶
به به آقا کیان.
از این طرفا آقای دکتر؟
اون زمان که ما توی این گروه بودیم نمی اومدی، نکنه از من بدت میومد یا می ترسیدی :3:
از بهترین دروازه بانی که تاحالا باهاش بازی کردم مگه میشه بدم میاد؟ :1:
تازه مجددا هتریک رو جدی گرفتم و فعلا اون بالام:eltaf:
تو چطوری عمو؟ نتایجت تو لیگ برتر بد نیستا!
Don M Corleone
چهارشنبه ۷ اسفند ۱۳۸۷, ۱۸:۰۱
كيان بازي با تو رو ميخوام موتز برم بتركونمت !!! :3:
Kian-S
چهارشنبه ۷ اسفند ۱۳۸۷, ۱۸:۲۲
كيان بازي با تو رو ميخوام موتز برم بتركونمت !!! :3:
منم بازی با تورو پیک میرم ضایعت کنم :jesors:
حالا چرا میخوای موتز بری مومن :sad:
Don M Corleone
چهارشنبه ۷ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۱۰
حالا كي باهات بازي دارم ؟ :3:
نميدونم چرا اينقدر ريت هافبكم كم شده !!! 4 تا هافبك ايناد هستند يكدونه پاسيبل !!!! ريچد ميگيرن خنگا!:3: اينجوري پيش برن بازي بعدي جام حذفي ، حذفيدم !! حيفه هنوز !
Kian-S
چهارشنبه ۷ اسفند ۱۳۸۷, ۲۲:۵۹
حالا كي باهات بازي دارم ؟ :3:
نميدونم چرا اينقدر ريت هافبكم كم شده !!! 4 تا هافبك ايناد هستند يكدونه پاسيبل !!!! ريچد ميگيرن خنگا!:3: اينجوري پيش برن بازي بعدي جام حذفي ، حذفيدم !! حيفه هنوز !
خوب همه بازیهات رو باختی، روحیه و اعتماد به نفس تیمت اومده پایین:sick:
بازی من و تو هفته هفت و هشت فصل :1:
پشت سر هم!
Don M Corleone
پنجشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۷, ۰۹:۳۰
من همه بازي هاي ليگو پيك رفتم و حذفي نرمال ! اعتماد به نفس پايينه ولي روحيه بالاس!ميخواي صعود كني ؟ اگه ميخواي صعود كني من حاضر پيك برم باهات ! دفاع وسطامم خالي ميذارم تو هم بذار حمله از عمق !! :3:
Kian-S
پنجشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۷, ۱۴:۱۲
من همه بازي هاي ليگو پيك رفتم و حذفي نرمال ! اعتماد به نفس پايينه ولي روحيه بالاس!ميخواي صعود كني ؟ اگه ميخواي صعود كني من حاضر پيك برم باهات ! دفاع وسطامم خالي ميذارم تو هم بذار حمله از عمق !! :3:
از صعود که بدم نمیاد.:1:
ولی می خوام درست حسابی برم بالا. بازی خودتو بکن، شاید شگفتی ساز فصل شدی :jesors:
navidamar
جمعه ۹ اسفند ۱۳۸۷, ۰۷:۲۲
از بهترین دروازه بانی که تاحالا باهاش بازی کردم مگه میشه بدم میاد؟ :1:
تازه مجددا هتریک رو جدی گرفتم و فعلا اون بالام:eltaf:
تو چطوری عمو؟ نتایجت تو لیگ برتر بد نیستا!
مسخره میکنی؟ :1:
باخت خانگی 5-2 کجاش خوبه؟؟؟؟
من شخصا خوشحال میشم تو بخای بیای بالا، چون هیچ امیدی نداشتم که بعد از سقوطم دوباره بیفتم توی همین گروه، چون هیچ کس از یان گروه نمی خواست بیاد بالا.
Kian-S
جمعه ۹ اسفند ۱۳۸۷, ۱۹:۴۲
مسخره میکنی؟ :1:
باخت خانگی 5-2 کجاش خوبه؟؟؟؟
من شخصا خوشحال میشم تو بخای بیای بالا، چون هیچ امیدی نداشتم که بعد از سقوطم دوباره بیفتم توی همین گروه، چون هیچ کس از یان گروه نمی خواست بیاد بالا.
چایگاهت تو لیگ برتر بد نیست. فعلا که تو پلی آفی :1:
navidamar
جمعه ۹ اسفند ۱۳۸۷, ۱۹:۵۸
اینقدر که به تیم های ملی سر میزنم ، اگر وقت می کردم به تیم خودم هم سر بزنم و می فهمیدم که دروازهبانم مصدوم شده! با یه دروازه بان اکسلنت نمی رفتم تو زمین و 5 تا بخورم!
Kian-S
جمعه ۹ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۰۰
اینقدر که به تیم های ملی سر میزنم ، اگر وقت می کردم به تیم خودم هم سر بزنم و می فهمیدم که دروازهبانم مصدوم شده! با یه دروازه بان اکسلنت نمی رفتم تو زمین و 5 تا بخورم!
البته تو یک اعجوبه ای :shades_smile:
navidamar
جمعه ۹ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۱۸
چه کنیم. نتیجه رفاقت با شماست :3:
Kian-S
جمعه ۹ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۲۳
چه کنیم. نتیجه رفاقت با شماست :3:
ما اینیم!:1:
Sor3na
جمعه ۹ اسفند ۱۳۸۷, ۲۲:۰۲
جان من يه ذره نوشابه براي همديگه باز كنيد!:3:
navidamar
جمعه ۹ اسفند ۱۳۸۷, ۲۲:۲۳
من نوشابه خور نیستم. لطفا برای من دلستر باز کنید :3:
Kian-S
شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۸۷, ۱۶:۳۳
جان من يه ذره نوشابه براي همديگه باز كنيد!:3:
من ایرونیم، دوغ لطفا :1:
dirtyworm
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۱۸:۱۲
بابا اين يوونتوس بوشر داره چي ميكنه ؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]
Kian-S
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۱۸:۱۹
روی 2 تا خطا آزاد گل زدی. شانس ما هردوهم اول بازی. روحیه تیم ترکید!
Kian-S
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۱۸:۴۰
حالا یه پنالتیم نزدم. اصلا روز من نیست مثکه. هم به تیر زدم هم پنالتی خراب کردم!!
dirtyworm
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۱۸:۴۲
فوتبال همينه ديگه برد و باخت داره [Only Registered And Activated Users Can See Links]
dirtyworm
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۱۸:۴۴
راستي تو كي پنالتي گيرت اومد كي زديش بيرون ؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]
واااي اوضاع داره خط خطي ميشه سر آخري نياي بازي رو مساوي كني همش 3 دقيقه مونده اذيت نكن بابا
dirtyworm
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۱۸:۵۱
بيا شانس به اين ميگن الن آمپر چسبوندم سر آخري كه بازي رو مساوي كردي هيچ زدي يكي رو هم مصدوم كردي ديگه خداييش حرفم نيومد
Kian-S
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۱۸:۵۳
Terry Lucas messed up a penalty shot after 79 minutes, the ball going miles wide
اینم پنالتی از دست رفته. خدایی به ریتنگها نگاه کن. مساوی زیادیتم بود :1:
کل بازی همش دست من بود! تیر زدم و پنالتی خراب کردم و یکی دوتا شوتم که با اختلاف سانتی متری رفت بیرون!
dirtyworm
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۱۸:۵۹
Terry Lucas messed up a penalty shot after 79 minutes, the ball going miles wide
اینم پنالتی از دست رفته. خدایی به ریتنگها نگاه کن. مساوی زیادیتم بود :1:
کل بازی همش دست من بود! تیر زدم و پنالتی خراب کردم و یکی دوتا شوتم که با اختلاف سانتی متری رفت بیرون!
نه ديگه خداييش كسي كه دقيقه 87 و 90 گل ميزنه حقش مساوي نيست
Kian-S
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۱۹:۰۴
نه ديگه خداييش كسي كه دقيقه 87 و 90 گل ميزنه حقش مساوي نيست
ریتینگ ها و حوادث بازی گواه حرفمه:1:
dirtyworm
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۱۹:۲۷
ریتینگ ها و حوادث بازی گواه حرفمه:1:
مگه بازي به ستاره هست ؟ مهم تركيب و تاكتيك هست
Kian-S
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۱۹:۳۵
مگه بازي به ستاره هست ؟ مهم تركيب و تاكتيك هست
تاکتیک...
من 5 بار در جریان بازی موقعیت گل داشتم که یکیشو گل کردم. تو دو تا شانس در جریان بازی داشتی که هیچی نزدی.
من 2 تا ضربه ایستگاهی داشتم که یکی خورد تو تیر و یکیش از کنار دروازه رد شد. یک کرنر داشتم که گل شد. و یک پنالتی داشتم که بیرون رفت.
تو 2 تا خطا آزاد داشتی که هردوش گل شد.
سرجمع من 9 تا موقعیت داشتم و تو 4 تا. مالکیت توپم که همش دست من بود. من سوار بازی بودم. حقم بیشتر بود :)
ولی از قبل هم گفتم. شانس با کسیه که لیاقتشو داره. خوب بازی کردی.
Kian-S
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۱۹:۴۲
تصحیح میکنم، 4 تا موقعیت در جریان بازی داشتم
Kian-S
يکشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۷, ۲۲:۴۰
این هفته بازیها جالب بود. انتظار برد راحتی جلو گلکسی نداشتم راستش.
هفته دیگه هم که با استقلال بازی دارم. به امید پیروزی :smile:
kamran21
چهارشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۸, ۰۰:۱۰
فصل دیگه یکی از مدعیای قهرمانی هستیم
این هفته یووه رو 4-1 در هم کوبیدیم:1:
کلا تیم رو دو فصله رو دور جوونی دارم میچینم
خریدام دیگه 30 به بالا نیست:eltaf:
dirtyworm
چهارشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۸, ۰۸:۱۵
فصل دیگه یکی از مدعیای قهرمانی هستیم
این هفته یووه رو 4-1 در هم کوبیدیم:1:
کلا تیم رو دو فصله رو دور جوونی دارم میچینم
خریدام دیگه 30 به بالا نیست:eltaf:
من فعلا تيمم رو افت شديد مخصوصا اين فرمهاي مسخره
kamran21
پنجشنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۸, ۰۲:۳۱
حالا نه که تیم من همه فرما اکسلنت به بالاس:jesors:
Friend
سه شنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۴۰
سلام
واقعا نشد که من یه لیگ برم بچه هاش اکتیو باشن
کامران هم که اکتیو بود ، متاسفانه رفت پایین
باتشکر
dirtyworm
سه شنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۲۳
سلام به همه دوستان و كمال عزيز اول ورودتو تبريك ميگم و دوم از بچه ها خواهش ميكنم فعال باشن تو اين تاپيك تا گرم بشه و دوستانه
R-Win
چهارشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۱:۱۹
سلام به همه دوستان و كمال عزيز اول ورودتو تبريك ميگم و دوم از بچه ها خواهش ميكنم فعال باشن تو اين تاپيك تا گرم بشه و دوستانه
سلام به همگی
من که همیشه پایه اکتیو بودن هستم
شما ها اکتیو باشین و بحث راه بندازین
منم هستم :good:
dirtyworm
سه شنبه ۵ خرداد ۱۳۸۸, ۱۰:۱۴
من دقيقا 1 ماه يود Adsl نداشتم براي همين نبودم
تيم ما هم كه جلوي آقا كمال باخت البته نبود 2تا دفاع اصليم هم تاثير خيلي زيادي گذاشت ولي بردش رو تبريك ميگم
Friend
چهارشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۸, ۰۳:۴۰
سلام
بچه ها بیاید اکتیو باشید
بخدا گروه همینطوریش کسل کننده هست دیگه شما با سکوتتون بیشترش نکنید
باتشکر
dirtyworm
چهارشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۴۳
ما كه هستيم
راستي عجب زد حالي زدم به سپاهان كمال فكر كنم تو حال كردي واسه خودت ها ؟
و البته تيم ملي كه دوم شد
تازه من ده نفره بودم از دقيقه 75 يه دفاع آخرم اخراج شد و همچنين يه دفاع آخر ديگمم هم مصدوم شد و تعويشي داغون اومد جاش با ابن حال سپاهان تازه تونست مساوي كنه
حالا ميدونم برگشت ميخورم ولي همين خودش خيلي حال داد :-)
Friend
چهارشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۲۰
ما كه هستيم
راستي عجب زد حالي زدم به سپاهان كمال فكر كنم تو حال كردي واسه خودت ها ؟
و البته تيم ملي كه دوم شد
تازه من ده نفره بودم از دقيقه 75 يه دفاع آخرم اخراج شد و همچنين يه دفاع آخر ديگمم هم مصدوم شد و تعويشي داغون اومد جاش با ابن حال سپاهان تازه تونست مساوي كنه
حالا ميدونم برگشت ميخورم ولي همين خودش خيلي حال داد :-)
سلام
احتمالا سپاهان جلوت پیک اومده
چون به این امید بوده که با همین تیم پیک هم بره میتونه ببرتت
ولی بعد از دو بازی که با من داره ، مطمئنا بازی برگشت رو درب و داغون میاد جلوت و بازم میتونی ازش امتیاز بگیری
راستش فکر میکردم بخاطر اینکه بازیش با تو قبل و بعد از بازیهاش با منه ، نتونه ببرتت و مطمئنا میتونی ازش امتیاز بگیری
باتشکر
dirtyworm
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۰۸:۴۷
سلام دوستان اين هفته خيلي بازيهاي جالبي بود و نتيجه ها هم جالب بود مخصوصا سپاهان و پرينتوس و بازي خودم هم جالب بود جلوي تيم ملي فقط به خاطر اشتباه يه دفاع باختم و يه نكته جالب هم تو بازيه سپاهان و پرينتوس بود اونم گرفتن 56 ستاره براي تيم پرينتوس بود دوست دارم دليلشو كمال بگه
Friend
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۰۳:۱۴
سلام دوستان اين هفته خيلي بازيهاي جالبي بود و نتيجه ها هم جالب بود مخصوصا سپاهان و پرينتوس و بازي خودم هم جالب بود جلوي تيم ملي فقط به خاطر اشتباه يه دفاع باختم و يه نكته جالب هم تو بازيه سپاهان و پرينتوس بود اونم گرفتن 56 ستاره براي تيم پرينتوس بود دوست دارم دليلشو كمال بگه
سلام
آره خیلی امیدوار بودم که از کوروش امتیاز بگیری ولی نتونستی
فکر میکنم با مدافعی که خریدی به راحتی بتونی ازش امتیاز بگیری
در مورد بازیم با سپاهان تعجب کردم از حرفت ، چون من 67 ستاره گرفتم ، تازه اگر وینگرم رو نمیکشیدم بیرون 69 ستاره میگرفتم که رکورد ستارم هم زده میشد
بهرحال امیدوارم پس فردا بازیهای جذابی توی لیگمون برگزار بشه و بتونی از کوروش امتیاز بگیری
چون اگر این هفته امتیاز نگیری ممکنه تا رتبه ششم سقوط کنی
باتشکر
navidamar
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۰۳
خوب در صدر جدول می تازی واسه خودت کمااااااااااااااال
چون لیاقتش رو داری
dirtyworm
يکشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۰۵
آاااااه عجب چشو شوري !!!!! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
كمال تو هم نويد رو چشم بزن [Only Registered And Activated Users Can See Links]
navidamar
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۰۸
نه تو رو خدا، من هنوز می خاوم توی کاپ ادامه بدم! زوده حذف بشم :3:
Ahmad
پنجشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۲۷
من یه مدت نبودم و نتونستم به تیم برسم
میخوام دوباره شروع کنم
navidamar
جمعه ۲ مرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۴۶
تو از زمانی که من به یاد دارم بین رده 6-4 دست و پا می زدی. فقط یک فصل تونستی خوب ظاهر بشی و دور برگشت همه بازیهات رو خوب بردی.
dirtyworm
شنبه ۳ مرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۳۳
نكته جلبش اينه كه فقط معلوم نيست چطوري منو اينقدر راحت ميبره اگه هركي منو به زور ببره اين آقا احمد مارو دو سه تا ميزنه [Only Registered And Activated Users Can See Links]
Don M Corleone
جمعه ۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۲۳
من نميدونم ما دست از سر اين گروه بر نميداريم يا اين گروه ول كن ما نيست ! چه سقوط كنيم چه صعود كنيم انگار ناف اين تيمو اينجا بريدن و انداختن ! :3:
من تا حالا فقط تجربه گروه 2و3 رو داشتم و هيچوقت به 4 و 1 نرفتم ! پيشوني مارو كجا ميشوني را به را !
Don M Corleone
يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۳۳
عجب گروهي شد ! خير سرمون دو هفته پيش نشستيم حساب كتاب كرديم كه اگه فلان كنيم و بهمان بشه مي افتيم يه گروه اسون !!!!
JaLLaD
Pirontus
KhosroParviz
Sepahan Esfahan
Juventus IFC
IMAN IFC
ESTEGHLAL IFC
F.C Naderi
اولين بازيم با سر فرزان ليتون معروفه ! :3:
تيمي ساخته ها !
جلادِ كيان هم مثل ما پابند اين گروهه ! :3: و انگار داره اسبش زين ميكنه براي صعود مجدد تا لقب اسانسور رو به خودش اختصاص بده !:3: اميدوارم اين شايعه تكذيب بشه ! :3:
خلاصه فصل باحالي ميشه فقط جاي نويد خالي ! ريش سفيد و پيشكسوت اين گروه كه الان پيرنتوس جاشو گرفته ! :3:
Friend
چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۸, ۱۳:۴۷
سلام دوستان من
فعالیت من اینجا خیلی کمه ولی اگر شما پایه باشید حتما فعالیتم رو بیشتر میکنم
این فصل خیلی فصل جالبیه ، من عاشق همچین گروهی بودم ، یه گروه کاملا خوب که همه در سطح همدیگه هستند
نه تیم ضعیف داریم نه تیم شاخ ، همه یک سطح هستند
حتی ایمان که همه فکر میکنیم ضعیف ترین تیم گروهه این هفته منو با تساوی متوقف کرد ، پس همه در یک سطح هستیم
هفته ی آینده با سپاهان بازی دارم ، تیمی که تا امروز نتونسته منو ببره ، کلا دو بار بازی کردیم یکبار مساوی شد یکبار باخت که به امید خدا این هفته هم میبازه
از الان دارم روز شماری میکنم که بتونم 24 ساعته بالا سر تیم باشم تا بتونم توی همچین لیگ خوفی قهرمان بشم
باتشکر
ali58
يکشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۸, ۱۶:۳۵
سلام
اینجا برقا خاموشه و كسی حال نداره نه؟
فكر كنم امسال بیام تو گروه شما اگر تغییری ایجاد نشه ببینم چكار میكنم!
Ahmad
پنجشنبه ۳ دي ۱۳۸۸, ۲۲:۰۱
یکی از بازیکنانم که 1526 روز در تیمم بوده رو میخوام بفروشم !!! چه وداع غم انگیزی !!
ali58
دوشنبه ۲۸ دي ۱۳۸۸, ۲۰:۰۰
یکی از بازیکنانم که 1526 روز در تیمم بوده رو میخوام بفروشم !!! چه وداع غم انگیزی !!
سلام
برو و صفحه لیگمون رو باز كن و به قسمت انجمن لیگ برو و با بچهای لیگ اونجا آشنا شو اونجا بیشتر میان موفق باشی:capo:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۱, Jelsoft Enterprises Ltd.