توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 3 گروه سیزده
Dangerous boy
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۴۶
سلام به بروبکس گروه سینزده :3:
آقا من موندم فصل بعد برگردم همینجا شما رو سوسک کنم یا برم گروههای دیگه بکس اونجا رو سوسک کنم ؟ :3:
wantonboy13
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۱۲
سلام به بروبکس گروه سینزده :3:
آقا من موندم فصل بعد برگردم همینجا شما رو سوسک کنم یا برم گروههای دیگه بکس اونجا رو سوسک کنم ؟ :3:
تو خودت سوسكی عزیزم...
هر گروهی بری با دمپایی دنبالت می كنن... نمونش همین گروه كه انداختنت بیرون !! :apophys:
Dangerous boy
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۲۸
تو خودت سوسكی عزیزم...
هر گروهی بری با دمپایی دنبالت می كنن... نمونش همین گروه كه انداختنت بیرون !! :apophys:
کامی جون خواهشا از سقوط و این چیزا حرف نزن که کارنامه تو درخشان تره :3:
همین الانم با تشویقای من اینجای جدولی وگرنه ..... :apophys:
mekil
سه شنبه ۱ مرداد ۱۳۸۷, ۰۸:۳۱
از بچه های تیم تشکر میکنم , بازی خوبی بود..IMAN هم برای اینکه از کورس رقابت عقب نمونه یا باید جلوی من MOT بازی می کرد یا جلوی علی , و این بار قرعه به نام من بود ..
از تماشاگرهامون هم که با حضور خود ثابت کردن تیم MilaN پر طرفدارترین تیم گروه 13 ,تشکر میکنم..
Ma3oud
سه شنبه ۱ مرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۰۶
از بچه های تیم تشکر میکنم , بازی خوبی بود..IMAN هم برای اینکه از کورس رقابت عقب نمونه یا باید جلوی من MOT بازی می کرد یا جلوی علی , و این بار قرعه به نام من بود ..
از تماشاگرهامون هم که با حضور خود ثابت کردن تیم MilaN پر طرفدارترین تیم گروه 13 ,تشکر میکنم..
منم به بوبه خودم از طرفدارات و بازیکنات تشکر میکنم :good:
برین حالشو ببرید
saeed_piero
سه شنبه ۱ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۴۹
خوب بالاخره تیم منم بعد از مدتها در یك بازیه سخت مقابل تیمی كه از خودش 10 ستاره بیشتر می گرفت بازی رو برد تا كمی جای امیدواری بشه واسه این تیم گذاشت. البته اینم بگم كه من 3 موقعیت گل از دست دادم و تندر 2 تا یعنی در كل حقم برد در این بازی بود بویژه اینكه نیمه اول رو 3-0 به رختكن رفته بودیم.
من همین جا به بازیكنای تیمم خسته نباشید می گم و انشاا... از این هقته به بعد روند صعودیه خودمون رو ادامه خواهیم داد.
همچنین امیدوارم كه بچه ها بتونن این هفته در كاپ هم پیروز بشن تا افتخار دیگه ای واسه تیم به دست بیاد.
به درود
meisamm
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۴۲
مربي تندر در كنفرانس مطبوعاتي بعد از ديدار شركت كرد و گفت:چيدمان اشتباه من باعث اين شكست شد و مسئوليت اين شكست به عهده خودم هست و من از تك تك بازيكنام ممنونم.
وي اظهار اميدواري كرد تا بابرد خانگي بازي بعدي در برابر تيم قدرتمند استقلال فاصله را با صدر جدول كاهش دهد.
وي در مورد بازي بعد گفت:بازي بسيار مشكلي در پيش رو داريم تيم مقابل به اعتقاد من اصلي ترين رقيب ما خواهد بود.اما مطمئن باشيد با حمايت پرشور هواداران برنده اين ديدار تيم تندر خواهد بود.
او با بيان اين مطلب كه به اعتقاد من اين فصل با توجه به فشردگي رقابتها امكان صعود مستقيم تيمي از اين گروه به دسته بالاتر نيست گفت تيم قهرمان اين گروه در ديدار پلي آف به ديدار حريفي از دسته دو خواهد رفت اما مطمئن باشيد تيمهاي اين گروه قابليت صعود به دسته بالاتر را دارند و در صورت برگزاري ديدار انتخابي پيروز بي چون و چراي اين رقابت خواهند بود.
در حاليكه شايعه بركناري مربي تندر به گوش مي رسه مدير عامل اين تيم عنوان كرد در هيچ صورتي تا پايان فصل مربي اين تيم تغيير نخواهد كرد.
saeed_piero
شنبه ۵ مرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۳۰
ایندفعه دیگهمن از همه زودتر می خوام پیش بینی بازیها رو بزارم:
iman ifc 5-0 milad lfc
super_star_milan 3-1 faraz fc
tondar 0-3 esteghlal fc
fc persian gulf 0- 8 fantasic juve
mekil
شنبه ۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۵۷
IMAN IFC 6- 0 Milad LFC
Super_Star_Milan 3-1 Faraz FC
Tondar 1- 2 ESTEGHLAL F.C
FC Persian Gulf 0-7 Fantasic juv
meisamm
شنبه ۵ مرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۴۴
اينم از پيش بيني من :
iman ifc 6-0 milad lfc
super_star_milan 4-1 faraz fc
tondar 0-0 esteghlal fc
fc persian gulf 0- 7 fantasic juve
Ali-ss
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۵۸
iman ifc 5-0 milad lfc
super_star_milan 2-1 faraz fc
tondar 1-5esteghlal fc
fc persian gulf 0- 7 fantasic juve
امروز ممکن هست خط دفاع به نسبت ضعیفم کار دستم بده کمی نا مطمئنم در این بازی اما به امید خدا می ریم برای برد
meisamm
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۱۳
مريي تندر در حاليكه از پيروزي تيمش مقابل تيم حريف به شدت خوشحال بود گفت: با اين برد نشان داديم كه هنوز هم همان تندر سايق هستيم و اگر اراده كنيم هيچ تيمي جلودار ما نيست.
او ضمن تشكر از تك تك بازيكنان تيمش از هواداران خواست با توجه به حساسيت رقابتها از اين به بعد حضور پر شور تري در ورزشگاه داشته باشند.
او با اشاره به روحيه جنگندگي بازيكنانش عنوان كرد در دقيقه 16 با 2 گل از حريف عقب بوديم و حتي تا دقيقه 72 نيز 3-1 بازي را واگذار كرده بوديم اما بازيكنانمان نشان دادند كه تا شنيدن سوت پايان بازي خواهند جنگيد.
وي با اشاره به امتيازات نزديك تيمها عنوان كرد: ما اصلي ترين رقيب خود را شكست داديم اما بازيهاي سخت ديگري در پيش خواهيم داشت.
او با تمجيد از بازي تيم حريف گفت:نبايد فراموش كرد كه آنها از دقيقه 17 ده نفره شدند. تيم مقابل را تيمي لايق صعود به ليگ بالاتر مي دانم.
او ضمن رد كردن اين مساله كه تندر پيروزي خود را مديون بازيكن تيمش مي باشد كه هر 4 گل تيمش رابه ثمر رساند عنوان داشت او تنها نبود و ثمره كار گروهي را به بار نشاند .
در ادامه مدير عامل تندر عنوان كرد منتظر روزهاي بهتري باشيد.
Ali-ss
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۱۰
خوب تبریک می گویم به مربی تندر
دقیقه 17 که بازیکن دفاعم اخراج شد فهمیدم بازی رو می بازم بنابراین راحت پی سی رو خاموش کردم و رفتم مهمونی!
اینکه در بازی برگشت من برنده خواهم بود جای هیچ شکی نخواهد بود! متاسفانه این جت جهرم درست در لحظات حساسی که من منزل هستم و وقت آزاد برای خرید بازیکن دارم برق رفت و من نتوانستم مدافع بخرم چون مطمئن بودم دفاعم خراب می کنه
اما اشکال نداره! تنهای جای امیدواری که هست اینه که الان سوپر استار اول هست!
در ضمن تصور نمی کردم میانه تندر این نمره رو بگیره به احتمال 90% موتز رفته بود که البته حق طبیعی هر میری هست که انتخاب کند کدام بازی ها رو باید موتز بره
meisamm
شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۳۵
مربي تندر در پايان آخرين تمرين خود قبل از ديدار فردا گفت : براي كسب 3 امتياز شيرين به ميدان خواهيم رفت و عليرغم تمام ناكامي هائي كه از هفته قبل گريبانگير ما شده تيم در شرايط عاي روحي به سر مي برد.
او ضمن اشاره به مصدوميتهاي متعددي كه براي بازيكنان خوب تيمش اتفاق مي افتد گفت مصدوميتها از ابتداي فصل براي ما بسيار آزار دهنده بوده ولي براي قهرماني مي جنگيم پس هيچ چيز مانع ما نخواهد شد.
او ضمن اشاره به ديدار فردا گفت :2 ديدار بعدي ما براي ما حكم ديدار تداركاتي را براي ما دارد زيرا بعد از اين 2 ديدار به ديدار تيمي خواهيم رفت كه از روز اول به عنوان اصلي ترين رقيب خود از اين تيم نام بردم پس 2 ديدار ما حكم ديدار تداركاتي رابراي ما خواهد داشت
meisamm
شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۵۱
اين پيش بيني من از بازيهاي اين هفته :
FC Persian Gu 0 - ESTEGHLAL F.C 10
IMAN IFC 7 - faraz fc 1
tondar 7 Milad LFC 2
super_star_mi 3 - Fantasic Juve2
mekil
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۰۷:۵۱
ببخشید دیر شد.
mekil
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۳۷
پيش بيني من :
IMAN IFC 6 - Faraz FC 0
Tondar 5 Milad LFC 1
Super_Star_Milan 3 - Fantasic Juve1
Ali-ss
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۳۰
FC Persian Gu 0 -5 ESTEGHLAL F.C
IMAN IFC 5 - 0faraz fc
tondar 6-1 Milad LFC
super_star_mi 3 - 1Fantasic Juve
-----------------------------------------------
بابا لااقل یه تغییری توی کپی پست می دادی خیلی ضایع هست اینجوری :d
Ali-ss
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۲۶
5 تیم 15 امتیازی یعنی اوج هیجان! و رقابت نفس گیر!
بالاخره چه تمی قهرمان این لیگ خواهد شد؟
meisamm
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۰۱
مربي تندر در حالي در مصاحبه مطبوعاتي شركت كرد كه نگاه خود را يك لحظه از جدول پيش رويش بر نمي داشت.
او به خبرنگاران گفت : به جرات مي گويم نزديك ترين رقابت را در تاريخ هت تريك در اين فصل و در اين گروه شاهد هستيم.
امروز در حالي نيم فصل به پايان رسيد كه تيم اول تا پنجم هم امتياز هستند و اگر همين نزديكي رقابت تا پايان ديدارها ادامه يابد تيمي كه با تيم قهرمان هم امتياز باشد براي اينكه جلوي سقوط خود به دسته پائين تر را بگيرد بايد در ديدار پلي آف به مصاف حريف خود برود.
او ضمن تاكيد مجدد به فشردگي رقابتها عنوان كرد هنوز هم استقلال را به عنوان رقيب اصلي خود مي داند و معتقد است استقلال پتانسيل زيادي براي صعود و قهرماني دارد.ولي متاسفم كه در بازي با ما مغلوب خواهد شد.و بايد شانس خود را براي قهرماني در فصل بعد امتحان كند.
او ضمن تشكر از بازيكنان تيمش عنوان كرد در بازي بعد منتظر حضور 50 هزار تماشاگر مشتاق جهت تشويق تيم خود ميباشد تا با روحيه اي مضاعف خود را براي ديدار بعدي با استقلال آماده كند
mekil
پنجشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۵۶
خوب قهرمان نیم فصل همونطور که پیش بینی می شد مشخص شد..
mekil
پنجشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۱۵
اگه بچه ها موافق باشن مسابقه رو برای نیم فصل دوم با شرایط جدید اجرا کنیم..
1. جدول صفر می شود.
2. هر تیم 5000 تومان ( یا بیشتر ) شرط می بندد روی تیم خودش .( رقم توافقیه و برای همه تیم ها باید یکسان باشد )
3. در پایان فصل به تیم اول 10000 تومان و به تیم دوم 5000 تومان ( پول خودش ) داده میشود.
4.قوانین امتیاز دهی همان قبلی ها هست.
راجع به قیمت و مسابقه نظر بدید..اگر همه موافق باشن اجرا میشه..
Ali-ss
پنجشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۲۵
من موافقم
به نظر منسر ساپورتی شرط ببندیم بهتر هست!
من سر یکسال ساپورت شدن شرط می بندم که تیمم امسال قهرمان می شه!
saeed_piero
پنجشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۳۹
آره منم با علی جان موافقم.
سر ساپورتی باشه حالش بیشتره ولی اسكناس هم باشه بد نیست.
البته امتیازها هم حتما باید از 0 بشه چون من 2 هفته نتونستم نظرمو بدم و امتیاز از دست دادم وگرنه الان اول بودم
mekil
جمعه ۱۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۲۳
من موافقم
به نظر منسر ساپورتی شرط ببندیم بهتر هست!
من سر یکسال ساپورت شدن شرط می بندم که تیمم امسال قهرمان می شه!
تیمت کجا قهرمانه؟ تو لیگ hattrick.org یا hattrick.ir????
من منظورم مسابقه تو ir. بودا....
Ali-ss
جمعه ۱۸ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۳۶
البته ما همه جا قهرمانیم اما من منظورم org بودا!
:ی
mekil
شنبه ۱۹ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۰۰
منم با ساپورتر موافقم . فقط از نظر رقمی مشخص کنیم .
می تونینم دو تا تیم 3و4 برای دو تیم 1و2 ساپورتر شوند یا دو تیم 3و4 فقط برای تیم 1 ساپورتر شه و تیم 2 هم هیچ ..
**(( مسابقه تو ir. ))**
Ali-ss
شنبه ۱۹ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۵۶
به نظر من ارزش org بسیار بالاتر از ir هست ما مدتها وقتمون رو اونجا صرف کردیم! و بیشتر اونجا زحمت کشیدیم! و مسلما باید جایزه اون بزرگتر و با ارزش تر باشه خلاصه اگر در شرط بندی برای org حاضر هستید یا علی وگرنه مثل قبل من فقط شرکت می کنم...
meisamm
يکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۲۸
پیش بینی من از بازیهای دور برگشت
IMAN IFC 7 - faraz fc 0
super_star_mi 3 - Fantasic Juve3
tondar3 Milad LFC1
saeed_piero
يکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۲۴
پیش بینی من:
iman ifc 6-0 faraz fc
super_star_milan 1-2 fantasic juve
fc persian gulf 0-9 esteghlal fc
tondar 3-0 milad lfc
mekil
يکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۵۹
پیش بینی من:
iman ifc 5-1 faraz fc
super_star_milan 5-1 fantasic juve
fc persian gulf 0-10 esteghlal fc
tondar 4-0 milad lfc
Ali-ss
يکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۲۹
IMAN IFC 6 -0 faraz fc
super_star_mi 2 - 1 Fantasic Juve
FC Persian Gu 0 - 9 ESTEGHLAL F.C
tondar7-1 Milad LFC
meisamm
يکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۳۹
کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی در حالی برگزار شد که جمعیت حاضر در ورزشگاه با سر دادن شعارهائی خواستار پیروزی تیمشان در بازی هفته بعد مقابل استقلال شدند در این حال مربی تندر در کنفرانس مطبوعاتی گفت : در حالی که به بازیکنانم گفته بودم که از نصف توان در این دیدار استفاده کرده و توان خود را برای بازی با استقلال ذخیره کنند آنان با زدن 9 گل نشان دادند که حتی با نصف توان خود نیز می توانند گلهای زیادی بزنند.
او ضمن تمجید از بازی تک تک بازیکنان خود اعلام کرد آنها نشان دادند که بهترین هستند و می توانند در بازی بعد این را ثابت کنند.
او در پاسخ به سوالی در مورد اینکه هواداران در دیدار بعدی از شما انتظار پیروزی دارند نظر شما چیست گفت : ما اگر در دیدار بعد شکست بخوریم باید تا حدود زیادی با قهرمانی خداحافظی کنیم زیرا احساسم می گوید تنها تیمی که توان شکست استقلال را دارد تیم ماست پس اگر ما مقابل استقلال شکست بخوریم هیچ تیمی جلودار آنها نخواهد بود و این تیم جشن قهرمانی خواهد گرفت پس به خاطر تفکرات که دارم ترجیح می دهم با سیستمی به دیدار این تیم بروم که منجر به شکست تیمم نشود مخصوصا این که در زمین حریف بازی خواهیم کرد.
او گفت هواداران نگران هیچ چیز نباشند برنده این جام تیمی جز تندر نخواهد بود.
Ali-ss
يکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۰۶
تیم تندر تیم بسیار خوبی هست! اما ما از بازی های گذشته درس گرفته ایم! و با ایجاد تغییراتی در تیم آمادگی کامل برای بازی با تیم خوب تندر را داریم
اگر هفته آینده موفق به شکست تندر شویم به احتما خیلی زیاد قهرمان خواهیم بود!
mekil
دوشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۵۸
Chiiiiii Migiiiiii...
Ali-ss
سه شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۴۵
این اعلام نتایج بوووووووووووووود؟
meisamm
جمعه ۲۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۲۷
مربی تندر در پایان آخرین تمرین جدی تیمش قبل از رویاروئی با استقلال در جمع خبرنگاران و هواداران گفت: با اتخاذ شیوه ای مناسب جهت کسب امتیاز به دیدار این تیم خواهیم رفت.رویاروئی با استقلال در ورزشگاه خانگی اش بسیار سخت است زیرا این تیم هم مانند ما در ورزشگاه خانگی اش فقط پیروزی کسب کرده و مانند ما هر دو دیداری را که شکست خورده در زمین حریف بوده است.ما و گروه آنالیزمان با مطالعه دقیق در مورد بازیکنان و نحوه بازی این تیم به جمع بندیهای مناسبی رسیدیم که نتیجه آن را در بازی روز یکشنبه خواهید دید.ما حتی دیدارهای این تیم را در جام حذفی آنالیز کردیم.
دیدار یکشنبه اولین دیداری خواهد بود که استقلال جلوی چشم هوادارانش هرچه می زند به دیوار محکم دفاعی ما خواهد خورد و بقیه ماجرا را نیز یکشنبه خواهید دید.
این تیم در این فصل اولین امتیازات را در زمین خود از دست خواهد داد و من از اکنون به هوادارن تیم خود اعلام می کنم که آماده برگزاری جشن و پایکوبی بعد از پایان این دیدار باشند.
او در پایان گفت از اکنون تندر را در پلی آف ببینید.
mekil
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۲۶
مسابقه رو واسه نیم فصل 2 ,صفر کردم..
mekil
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۳۰
Fantasic Juve 7 - FC Persian Gu 0
Milad LFC 1- IMAN IFC 6
ESTEGHLAL F.C 4 -Tondar 3
faraz fc 1 - Super_Star_Milan 2
Ali-ss
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۰۶
از آنالیزها نمی ترسیم!
مربی و سرپرست باشگاه استقلال در مصاحبه کوتاهی در مورد این موضوع که سر مربی تیم تندر با بیان اینکه ما می خواهیم اولین تیمی باشیم که استقلال را در خانه متوقف می کند گفت استقلال در استادیوم تختی جهرم تا کنون به هیچ تیمی باج نداده و اینبار نمی گذاریم میانه میدان ازان تیم حریف شود و حتی اگر آنها آنالیزور حرفه ای هم باشند وقتی امکانات و بازیکنهای آنها محدود باشد هیچ شانسی برای برد حریف باقی نخواهد ماند او برد با اختلاف 5 گل را حتمی دانست و روزی سراسر جهنمی برای تندر پیش بینی کرد
------------------------------------------------------------------------------------------
Fantasic Juve 10 - 0 FC Persian Gu
Milad LFC0- 9 IMAN IFC
ESTEGHLAL F.C 6 -1Tondar
faraz fc 1 -3 Super_Star_Milan
saeed_piero
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۴۸
fantasic juve 8-0 fc persian gulf
milad lfc 0-7 iman ifc
esteghlal fc 4-2 tondar
faraz fc 0-3 super_star_milan
meisamm
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۵۵
Fantasic Juve 8 - FC Persian Gu 0
Milad LFC 0- IMAN IFC7
ESTEGHLAL F.C 0 -Tondar 0
faraz fc 1 - Super_Star_Milan 3
meisamm
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۱۶
حالا که بازی داره شروع میشه بگم که همه داستانها و پیش بینیام به خاطر تغییر شیوه بازی تیم حریفم بود با ترکیب تهاجمی به زمین می رم یا می برم یا می بازم.
meisamm
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۴۵
ظاهراً همه استراتژی هام بی نتیجه مونده .هنوز نیمه اول تموم نشده 3 گل از حریف عقب هستم .
تیم حریف واقعا تیم قوی و شاسیته اس هست
Ali-ss
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۵۰
میثم تیمت بسیار خوب و محکم بنا شده و البته من با این تجربه ام کاری به صحبتهای شما نداشتم و هیچ تغییری در ترکیب و شیوه بازی نداشتم
اساس این بازی پول هست تیم برنده تیم پولدار هست بعد تاکتیک و بعد شانس و ...
امیدوارم بتونم در این لیگ قهرمان بشم تا از شر یک تیم بازی خراب کن راحت بشید!
meisamm
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۱۲
خب این بازی رو 99% خواهم باخت مگر اینکه معجزه بشه.چون طبق پیش بینی هواشناسی هوای بارونی رو داشتیم منم فکر کردم بهتره دفاعهام wonder ful باشن نمی دونم شاید اگه ثابتا بودن بیشترم گل می خوردم.
Ali-ss
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۰۸
تیم تندر تقریبا در تمام زمینه ها بازی رو واگذار کرده بود هم دفاعی هم میانه هم حمله ...ویکی از سنگین ترین شکست های تاریخ باشگاهش رقم خورد... با این حال من احترام زیادی برای این تیم قائلم ودر تعجبم چرا این تیم روی فرم بازیکنهاش اصلا کار نمی کنه؟
اکنون برای شکست دادن تیم ایمان نقشه ها داریم.....
meisamm
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۱۰
مربی تندر در کنفرانس مطبوعاتی بعد از دیدار شرکت کرد و گفت : به تیم خوب و یک دست استقلال تبریک می گویم از روز اول گفته بودم حریف اصلی ما این تیم است .تمام حرفهای قبل از مسابقه نیز تنها با هدف بر هم زدن تمرکز فکری مربی این تیم به زبان آوردم .باید بگویم آنها تیم قوی تری بودن و شایسته صعود به دسته بالاتر.
وی در مورد آینده تیم خود گفت به این دلیل که سقوط نخواهیم کرد احتمالا بازیکنان زیادی را در لیست فروش قرار داده و از اکنون خود را برای صعود در دوره بعدی آماده خواهیم کرد ودر ادامه رقابتها با ترکیبی از جوانها به دیدار حریفان خواهیم رفت.
Ali-ss
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۵۵
در بازی دیروز تیم استقلال یک سری رکورد زد امیدوارم مورد توجه قرار بگیره ...
بخصوص توی قسمت Ratings و Stars (Teams) ببینید
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
ضمن اینکه تیم من در کل ایران از لحاظ استار پنجم و از لحاظ ریتینگ 10 شد!
امیدوارم باعث افتخار این گروه شده باشم
Ali-ss
يکشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۷, ۱۸:۵۲
متاسفانه بعد از اشتباه بزرگ در ترکیب چینی مقابل تیم ایمان و چیدن ترکیب غیر متعارف در هت تریک و باخت مضحک تیم تنها امید من به تیم تندر بود که این تیم هم واقعا ضعیف شده بود ونمی تونست کاری انجام بده
به امید خدا فصل بعد با قدرت کامل بازی می کنیم تا دیگه به اما و اگرهای آخر فصل دچار نشیم
xmasnix
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۰۷
سلام.
اقایون ما رو هم به جمع خودتون راه بدید.
من مسعود مدیر تیم sigar , ورزشگاه dokhaniat هستم در بازي پلي اف تيم فراز اف سي را شكست دادم و
الان در ليگ فوق سخت 13 حضور دارم.
كل كل هم نميكنم چون خودم ضايع ميشم.
saeed_piero
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۵۷
سلام مسعود جان خیلی خوش اومدی
من هنوز در سوالم که چطور تیم فراز رو زدی اون تیمش خیلی خوب بود.پس مشخصه که تیم خوبی داری و می تونی واسه حداقل من یکی مشکل ساز بشی.
راستی من سعید کسی که تو اولین هفته باهت بازی داره(fantasic juve) امیدوارم بازیه جالبی بشه
saeed_piero
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۵۸
راستی یه چیز دایگه دوستان من می خوام كاندید تیم جوانان بشم خیلی خوشحال می شم كه كنارم باشید البته اگر منو قابل بدونید.
مرسی
xmasnix
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۵۳
خودمم فكرش رو نمیكردم.
فكر كنم به خاطر سیستم بود كه بردم و سوت اشتباه داور كه تو وقط اضافه نیمه دوم یه پنالتی گرفت شانسه دیگه.
امیدوارم بازیه خوبی بشه.
xmasnix
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۵
من سربازم و خیلی بالا سر تیم نیستم پس بردها رو به حساب من بنویسید و باخت ها رو به حساب رژیم.
meisamm
چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۴۶
سلام
ورود هم گروهيهاي جديد رو بهشون تبريك مي گم و اميدوارم رقابت خوبي با هم داشته باشيم فصل قبل كه سخت ترين گروه رو داشتيم.
saeed_piero
چهارشنبه ۲۴ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۲۹
سلام دوستان
فصل جدید رقابتهای این گروه از روز شنبه شروع شد و در اولین دیدارها تیم قدرتمند فنتاسیک یووه توانست با 6 گل تیم تازه وارد سیگار رو در هم بکوبه تا زنگ خطر رو برای تمام بزرگان این گروه من جمله استقلال اف سی:smile: به صدا درآره.
در بازیه مهم دیگه تیم استقلال توانست تیم خوبه roadrunner رو با یك نتیجه ایده آل شكست بده.
تیم سوپر استار میلان هم كه 4-2 بر تیم قویه تندر غلبه كرد تا 3 امتیازی بشه.
مهمترین بازیه هفته بعد دیدار دو تیم فنتاسیك و تندر خواهد بود كه باید دید آیا مثل 2 بازیه اخیر دو تیم باز هم تیم فنتاسیك سربلند از میدون بیرون میاد یا خیر...!!!!
درود بر فنتاسیك:victory:
meisamm
يکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۳
سلام
خسته نباشيد راستش چون من خودم مربي فوتبالم و نزديك بازيامونه اصلا وقت نمي كنم به تيمم برسم و بازيكن مناسب بخرم و تركيب بچينم .فكر كنم اين فصل هم رقابتهاي خوبي رو شاهد باشيم.
Ali-ss
سه شنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۲۲
این فصل هم فصل خوب و زیبایی خواهیم داشت تیمها همگی قوی هستند اما با احترام به همه تیمها من تیم رود رانر رو حریف اصلی خودم می دونم
meisamm
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۴۱
خوب تا امروز قبل از شروع بازيها كه تيمم آخر جدوله اما فكر كنم خيلي چيزها به مرور عوض ميشه
meisamm
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۴۷
ظاهرا اين فصل فصل من نيست .
بعد از 4 هفته بازي 4 رو هم دارم مي بازم بعد از 1 مساوي و يك باخت.
Ali-ss
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۲۹
آقا میثم در حقیقت شما با خرید بازیکن های دستمزد بالا که دستمزدشون در حد دسته 3 نبود و نداشتن پشتوانه مالی قوی ضربه بزرگی به تیمت زدی:wacko: و باعث شدی تیمت در اینفصل از بازیکن های خوب خالی بشه و افت اساسی بکنه به هر حال من خیلی مشتاقم ببینم تیمت دوباره به روزهای اوج برگرده:friends: و شاهد رقابت های نزدیک و جذابی در لیگ باشیم:clapping:
saeed_piero
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۵۲
سلام علی جان
بابا دمت گرم شما مگه می زاری ما تو این دسته شاهد رقابتهای نزدیک و گرم باشیم ، ها؟؟؟؟/
وقتی میای 7 تا به من می رنی و 6 تا به اصلی ترین رقیبت بعد توقع داری رقابتها گرم دنبال بشه!!!!!
من نمی دونم چرا فصل پیش نتونستی از این دسته بری بالا ؟ بابا دست از سر کچل حداقل من یکی بردار دیگه، اه.
شورشو در آوردی ها هر دم 6-7 تا به ما می زنی میری دنباله کارت.
من نمی دونم چرا الان تو دسته برتر نیستی، جدا می گم ها من رفتم دیدم اونقدرها با تیمهای دسته برتر فاصله نداری......
--------------------------
خوب اینا شوخی بود به دل نگیر علی خان
این از این هفته و اولین شکستم تو این فصل و خوردن 5 گل در عرض 10 دقیقه که تیمم رو نابود کرد. تیم علی واقعا تیم قلدریه و حقشه که با حداکثر امتیازات از این گروه بره بالا چون لیاقتش رو واقعا داره، من خوشحالم که تجربه بازی کردن با یکی از بهترین و قدرتمندترین تیمهای ایران رو داشتم و این می تونه در آینده واسه من خیلی با ارزش باشه.
خوب در مورد تیم خودم هم مطمئنم که اگه یکمی شانس بیارم می تونم در پایان فصل حتی دوم بشم ولی اگه هم نشدم قول می دم سوم می شم می گید نه نگاه کنید. تیم قویه فنتاسیک رو دست کم نگیرید.......
saeed_piero
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۵۸
راستی محمد جان کجایی که می خوام بزنم تیم تو رو هم مثل اون بنده خدا میلانیه دیگه تو گروهمون له کنم
آی نفس کش مردی بیا جلو فقط برو خدا خدا کن فرم هافبک اصلیم تا دو هفته دیگه که باهت بازی دارم برنگرده وگرنه 2 رقمی می شی.
آی نففففففففففففففس ککککککککشششششششششششششش
mekil
يکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۰۸
سلام به همه دوستان
این چند هفته نتونستم به تیم خوب برسم ولی فکر کنم بازی پر گلی داشته باشیم سعید جان..
Ali-ss
يکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۱۱
این تیم تندر تیم جالبیه
در فصل گذشته و در حساس ترین مقطع که باید تیمش آماده و سرحال می بود به ضعیف ترین حالت خودش رسید
الان که بازیها حساس نیست و مسابقات روال عادی داره به ناگاه قوی می شه
به هر حال لیگ جالب تر و جذاب تر خواهد شد امیدوارم این فصل به اما و اگر های آخر فصل دچار نشوم
saeed_piero
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۰۳
اخ نگو علی جون
یه خوابی واست دیدم که اونورش ناپیدا......
دور برگشت خودم به اگر و اما می کشونمت(خیلی جالبه بچه ها من خودم فکر می کنم یکمی دارم از ظرفیتم بیشتر کری می خونم نظره شما چیه؟؟؟؟)
--------------------
محمد جان بازیه رفت که مفت مفت مارو بردی اما بازیه برگشت مطمئن باش به این سادگیها نمی تونی از سد قدرت بزرگ فنتاسیک بر بیای
حالا می گی نه نگاه کن
به درود
xmasnix
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۴
سلام.
تازه اومدم مرخصي و از ديدن تيم در مكان هشتم كيف كردم.
البته كلي تجربه كسب كردم در اين ليگ سخت بلاخره بازي با تيم هاي بزرگي مثل تيم شما ها افتخاره و البته ميشه تجربه زيادي كسب كرد كه من كردم.
دارم سعي ميكنم تيمم رو به تيمهاي بزرگي كه در اين گروه كم نداريم نزديك ميكنم و فكر ميكنم سري بعدي در هر گروهي كه بيفتم موفق بشم.
اين هفته با دانشگاه ازاد بازي دارم و سعي ميكنم ببرم.
دعا كنيد ...
xmasnix
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۰۵
با توجه به مشكلي كه براي تيم رود رونر پيش اومده اوميدوار به موندن در اين دسته شدم اگه بازي با دانشگاه ازاد رو ببرم كه ميبرم ميتونم اميدوار باشم.
اگه بالا سر تيم بودم استقلال رو هم ميبردم(علي جان به خدا شوخي كردم كوتاه بيا)
xmasnix
دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۱۱
خوب بازي دانشگاه ازاد و سيگار با تساوي 2-2 به پايان رسيد و تقريبا بايد اماده سقوط بشم.
هرچند كه از داوري بازي بسيار انتقاد دارم.
ولي اين تساوي نشان داد كه اگه بالا سر تيم بودم الان ته جدول لنگر نداخته بودم .
بازي بعدي سيگار با استقلال هست به اميد يك بازي جذاب
Ali-ss
يکشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۷, ۲۰:۵۱
خوب بالاخره قهرمانی این گروه رو به دست آوردم
هنوز نمی دونم صعود کردم یا بازی انتخابی هست اما خیلی توی این چند وقت توی گروه بهم خوش گذشت
هر چند عملکرد عجیب تیم تندر کمی برنامه ها رو بهم ریخت یعنی این تیم جلو من قدرتمند ظاهر می شد و جلو حریفان افتضاح
بالاخره خوب یا بد تموم شد
امیدوارم همه شاد و موفق باشید
saeed_piero
پنجشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۳:۵۹
سلام دوستان عزیز
خوب فصل جدید از 1شنبه شروع می شه و با رفتن تیم خوب استقلال فاصله ها داره در این گروه نزدیك تر می شه.
به تیمهای تازه وارد این گروه هم خوشامد می گم و امیدوارم كه بتونیم فصلی سراسر هیجان و حساسیت رو در كنار همدیگه تجربه كنیم.
منتظره نمایش خیره كننده تیم juve ifc در این فصل باشید
به درود
juventus1985
چهارشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۷, ۲۳:۴۱
منتظره نمایش خیره كننده تیم juve ifc در این فصل هستیم!
saeed_piero
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۸۷, ۲۱:۳۹
منتظره نمایش خیره كننده تیم juve ifc در این فصل هستیم!
ما مخلصیم نیك عزیز
ولی متاسفانه در دومین بازیم باختم اما خیلی امیدوارم با این تیمی كه دارم بتونم انشاا... این فصل حداقل سوم بشم
به درود
meisamm
سه شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۷, ۱۱:۳۸
سلام
من تازه اومدم و دیدم 2 تا باخت و 1 برد دارم می خوام تازه تیممو بچینم
SALAR
جمعه ۲۹ خرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۴۰
بچه های این گروه نیستتند؟
صاحب تیم سوپر استار میلان كیه؟
mekil
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۲۵
سلام
کی با من کار داره؟
کیان
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۲۲
هیچی... همونی که تو جام حذفی بردتت کارت داشت! :3:
با 21 امتیاز صدری حال میکنی دیگه؟ :3:
این هفته داشتی 5-0 دانشگاه آزاد رو بردم؟!!!! :1: خودم کف کرده بودم! :3:
mekil
سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۱۹
Armin Ansarian (253320031)
Iran 17 years and 42 days, Next birthday: 09-29-2009
Current skills
Keeper: 1/20 disastrous
Defending: 7/20 solid
Playmaking: 3/20 poor
Winger: 4/20 weak
Passing: 7/20 solid
Scoring: 3/20 poor
Set pieces: 2/20 wretched
Deadline: 07-23-2009 11:44
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۲۴
عجب استقبال باشکوهی:3:
تو رو خدا بشینین:3:
بسه .....عجب شور و اشتیاقی:3:
ممنون
من اومدم یه فصل بمونم و بعد برم:3:
تو رو خدا بسه:3:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۴۰
مثل اینکه هنوز دارین تشویق می کنین:3:
به بچه ی آدم یه بار می گن بسه می فهمه:3:
ولم کنین:4:
رضا
يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۵۰
ایشالا فصل بعد بر میگردی دسته 4 بهت میخندم:3:
راستی هنوز انتقام اون 10 تا مونده ها:3:
S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۵۸
من برا قهرمانی تیمو بستم:3:
saeed_piero
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۴۷
سلام
می بینم که دوست تازه واردمون هنوز نیومده اینجا گردوخاک به پا کرده....
تا زمانی که تیم فوق قدرت یووه آی اف سی تو این گروه هست کسی حرف قهرمانی رو نباید به میون بیاره چون واسش گرون تموم می شه...
نه خداییش می خوام ببینم هفته بعد چند مرده حلاجی رفیق!!!!؟؟؟؟
منتظره طوفان یووه ای باش
به درود
Agnelli
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۲۷
من برا قهرمانی تیمو بستم:3:
قبول کن حقم باخت نبود، اما اصلا مشکلی نیست و مطمئنا برای بقیه بازی ها بهتر نتیجه خواهم گرفت.
ضمن اینکه دور برگشت که تو زمین خودمم هست بدون شک با تیم بهترین وارد زمین میشم.
فقط لعنت خدا به اون بازیکنت که زدی وینگر منو مصدوم کردی !
صد در این دنیا و صد در جهنم خیر نبینه :diablo:
S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۴۶
وای چه حالی می ده سه نفر کل کل:3:
سلام
می بینم که دوست تازه واردمون هنوز نیومده اینجا گردوخاک به پا کرده....
تا زمانی که تیم فوق قدرت یووه آی اف سی تو این گروه هست کسی حرف قهرمانی رو نباید به میون بیاره چون واسش گرون تموم می شه...
نه خداییش می خوام ببینم هفته بعد چند مرده حلاجی رفیق!!!!؟؟؟؟
منتظره طوفان یووه ای باش
به درود
داری خیلی تند میری
پیاده شو با هم بریم
داری جنگ روحی روانی به پا می کنی؟؟؟؟
یه کاری نکن موتس بیام اون ورزشگاه درپیتت رو با خاک یکسان کنم:3:
قبول کن حقم باخت نبود، اما اصلا مشکلی نیست و مطمئنا برای بقیه بازی ها بهتر نتیجه خواهم گرفت.
ضمن اینکه دور برگشت که تو زمین خودمم هست بدون شک با تیم بهترین وارد زمین میشم.
اینو قبول دارم من به یه مساوی هم راضی بودم ولی نمی دونم چرا بردم:1:
فقط لعنت خدا به اون بازیکنت که زدی وینگر منو مصدوم کردی !
صد در این دنیا و صد در جهنم خیر نبینه
:3:
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۵۹
عمو یووه اینقدر گرد و خاک نکن:3:
بازیکن 10 میلیونی نفروش افت داره...
من هنوز تو کف طوفانتم:3:
saeed_piero
شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۴۰
کدوم 10 میلیونی رو می گی؟؟؟
اگه منظورم اون 17 ساله هست که 16 میلیون فروختمش و الان بالای 45 میلیون بودجه دارم ولی چون از همین الان هم قهرمانیم تو گروه مشخصه نیازی نمی بینم این پولم رو خرج کنم....
ولی جدای از شوخی تیم خوبی داری و البته بازیه اول رو هم تا حدود زیادی رو خوش اقبالی تونستی بهمن رو شکست بدی ولی حواست باشه که خوش اقبالترین تیمها هم مقابل تیم من تبدیل به بداقبال ترین تیمها می شن...
راستی طوفانم هم از امروز راه افتاده گ انشااله فردا راس ساعت 18:15 تو ورزشگاه بزرگ anieli اون رو زیارت می كنی
به درود
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۴۷
برام خیلی جالبه
بعد از یکی دو فصلی که سیستم تعویض بین بازی اومده برا اولین بار ازش استفاده کردم
عجب سیستم خفنیه
من دستور دادم که بعد از اینکه با یه گل جلو افتادم مدافع وسطم به کنار متمایل بشه اما وقتی سه تا خوردم این دستور انجام شد
خیلی برام جالب بود :1:
saeed_piero
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۴۳
تازه دوست عزیز من مهمون نوازی کردم کم بهت گل زدم وگرنه باید خیلی بیشتر از اینا گل می خوردی
لازمه که بگم دقیقه 35 بهترین مهاجمم که تو بازیه اول 3 تا گل زده بود فرتی اخراج شد و من 55 دقیقه داشتم 10 نفره بازی می کردم...
اینم از طوفان یووه ای دیگه چی می خوای دوست عزیز...!!!!!!!؟؟
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۴۷
خوشم اومد
طوفان جالبی بود
فکر کردم دستت رو خوندم اما رودست جالبی بهم زدی:1:
می خوام ببینم بازی برگشت می تونی یه مساوی بگیری؟؟؟
saeed_piero
دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۵۱
خوشم اومد
طوفان جالبی بود
فکر کردم دستت رو خوندم اما رودست جالبی بهم زدی:1:
می خوام ببینم بازی برگشت می تونی یه مساوی بگیری؟؟؟
خوب خوشحالم که خوشت اومد ، باعث افتخاره...
من خودم استاد رودستی زدنم خیلی كم پیش میاد كسی بتونه به حاجیت رودست بزنه....!!!!!!
ولی حالا جدای از شوخی و کل کل تیمت تیمه خیلی خوبیه و حرفای خیلی زیادی واسه گفتن داری ولی باید صبر کنی تا یکم بگذره تا خوب جا بیوفتی. الان من فکر کنم فصل چهارمم هست که تو این گروهم و هر فصل بدون استثنا نسبت به فصل پیش جایگاهم بهتر شده. فصل پیش دوم شدم و این فصل اگه بتونم از پس saint angers بر بیام انشااله قهرمان می شم....
شما هم مطمئنم كه اگه بدشانسی نیاری می تونی براحتی جز, 4 تیم اول گروه بشی.
موفق باشی
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۵۷
شما چهار فصله که و این گروهی من کلا 4 فصله که تو هتریکم:3:
Agnelli
شنبه ۴ مهر ۱۳۸۸, ۱۷:۱۱
این فصل ایوله !
همش مصدوم ! 2 تا بازیکن بدون جانشینم مصدوم شدن و به بازی فردا نمیرسن !
برای بازی 4 شنبه هم کمبود بازیکن دارم و کلا تغییر سیستم دادم !
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۹ مهر ۱۳۸۸, ۱۶:۵۲
خب....:3:
ببينيم يووه بازم مي تونه طوفان كنه:3:و باعث شه كه من برم صدر يا نه؟؟؟؟
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۲۶ مهر ۱۳۸۸, ۱۷:۰۸
خب به جمالم:3:
مي بينم كه يووه توي طوفان خودش گم شد:3:
بايد خودم دست به كار شم:3:
saeed_piero
دوشنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۸, ۰۹:۲۵
سلام
متاسفانه اصلا زورم به saint angers نرسید واقعا تیم خیلی قویی داره و نسبت به فصل پیش خیلی پیشرفت کرده...
البته باید اینم بگم که حقه من باخت با 2 گل اختلاف نیود ولی اینو قبول دارم که باید می باختم
این فصل انشااله دومی رو می گیرم تا فصل آینده با دو تا خرید نجومی تیم واسه دسته 2 ببندم
------------------------
سیاوش جان شما هم خیالت راحت باشه که نمی تونی از پس saint angers بر بیای البته من كه امیدوارم بتونی ازش امتیاز بگیری آخه به نفع منم می شه ولی مطمئن باش نمی زارم اولین فصل حضورت رو با دومی تموم كنی چون اون ماله منه ؛ حالا شما اگه می خوای می تونی اول شی ولی دومی رو اصلا حرفشو نزن
به درود
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۸, ۱۶:۴۵
تو هر ليگي رفتم همينو بهم مي گن:3:
اما اخر فصل همه مي بينن كه اشتباه كردن
اميدوارام شما ديگه اشتباه نكني:3:
saeed_piero
چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۸, ۲۱:۴۸
بنده که از خدامه اشتباه کرده باشم اما خوب باید قبول کرد که تیم شما حداقل روی کاغذ نسبت به تیم من و saint angers در سطح 1ایین تری هستش اما نكته مهم این موضوع اینه كه هتریك خیلی به دنیای واقعی نزدیك و نمی شه رو آمار و ارقام چیزی رو پیش بینی كرد. من خودم همیشه به هتریك به دید واقعی نگاه كردم ؛ حالا نمی دونم شما اون زمان که من بانوید سره مربیگری تیم ملی جوانان رقابت داشتیم بودید یا نه ولی اون موقع هم خیلی داد می زدم می گفتم هتریک رو باید واقعی دید و هر کی این کارو کرده موفق شده یه نمونش شما هستی...
امیدوارم همینجوری به روند روبه رشدت ادامه بدی و به چیزی که حقت هست برسی
منم واست آرزوی موفقیت می کنم هم تو هتریک هم بیرون از اون
به درود
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۱۱
اينو كه قبول دازم كه خيلي شانس اوردم
اين ساينت انجرس رو دسته كم گرفتم اونم زيادددددددددددددد:4:
فكر كردم با تو موتس اومده ولي زكي:3:
حالا هم دارم بدترين نتيجه ي تاريخم رو مي گيرم:4:
بابا بسه كيسه گل شدم:3:
تلافي مي كنم:1:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۲۳
چقدر بازيه يووه ها حساس شده:3:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۲۳
اخ جون 2-2 :3:
30n4
يکشنبه ۳ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۵۷
اينو كه قبول دازم كه خيلي شانس اوردم
اين ساينت انجرس رو دسته كم گرفتم اونم زيادددددددددددددد:4:
فكر كردم با تو موتس اومده ولي زكي:3:
حالا هم دارم بدترين نتيجه ي تاريخم رو مي گيرم:4:
بابا بسه كيسه گل شدم:3:
تلافي مي كنم:1:
تسلیت عرض میکنم،با امیر صحبت میکنم بازی برگشت رو یکم ملایم تر بازی کنه :دی
saeed_piero
دوشنبه ۴ آبان ۱۳۸۸, ۰۸:۳۳
سلام
می بینم که سیاوش جان با 9 گل باختی البته باختت کاملا پیش بینی شده بود ولی با 9 گل خیلی مضحک و بیمعنی بود خداییش...
دیگه هتریک هست و این نتایج شگفت انگیز
باید اینم بدونی که دلیل اصلی باختت تو این بازی دست کم گرفتن تیم حریف نبود بلکه دست بالا گرفتن تیم خودت بود یا به زبان ساده تر غرور... بلایی که همین هفته هم سره من اومد و درحالی که فکرمی کردم بتونم راحت تیم بهمن رو ببرم در آخر برد 2-0 رو با باخت 3-2 عوض کردم تا برای بار هزارم بهم ثابت بشه اگه تیمی رو دست کم بگیری تاوانش رو هم باید پس بدی....!!!!
ولی حیف شد خیلی راحت میتونستم دوم بشم اما انشااله هفته بعد که به saint angers باختی منم بهمن رو می زنم حداقل واسه یه هفته میام دوم تا باز ببینیم در ادامه چی می شه.
موفق باشی
Amir Teraktor
دوشنبه ۴ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۱۱
سلام
این برد 9-0 من و باخت سیاوش رو بهش تسلیت می گم و مطمئنم باگ بازی بوده...
ولی ببین دسته 3 چی شده ها! یه زمانی با بازیکن اکسلنت جام دسته 3 رو فتح می کردیم الان همه اسکیل ها بالای 14!!! هم تو فالیم...
خلاصه همگی موفق باشین...
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۶ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۵۷
طوري نيست بخندين:3:
خنده بر جوانان عيب نيست:3:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۱۶
اولا 33 بازي پياپي هم در ليگ و در خانه نباختم تا ركورد فوق العاده ام همچنان باقي بمونه....:1:
دوما يووه بازم كه هنوز مغروري:3:بابا ول كن اين غرورت رو:3:
سوما ساينت انجرس هم مالي نيست:3:
چهارما: همانگونه كه تيكه هاي شما رو پذيرفتيم تمجيد هاي شما رو هم با كمال ميل مي پذيريم:1:
Amir Teraktor
يکشنبه ۱۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۴۶
:دی
2 دقیقه بروش خندیدیما :دی
به جان خودم این فصل می مونم دوباره همین دسته تا دوباره 9 تایی را تکرار کنم
9 تاییاششششششششش :دی
تبریک می گم گرچه موتس اومدی ;)
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۳۷
خوب شد من 9 تا خوردم تا سر و كله ي شوما پيدا شد:3:وگر نه ....هيچي:3:
عزيز من
اخه تيمه خودت رو با من مقايسه مي كني؟؟؟؟
يه بازيكن تو به اندازه ي كل تيمم مي ارزه:1:
تو بگو 10 تا:1:اگه مي توني اين دفعه با اختلاف ببر...
موتس يا پيك برا من فرقي نداره
برا من اين مهمه تيمي مثله ساينت انجرس در برابر من با تيمه كامل و نرمال مي اد:1:
اين خودش يعني افتخار...
Amir Teraktor
دوشنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۸, ۲۳:۴۵
خوب شد من 9 تا خوردم تا سر و كله ي شوما پيدا شد
:icon23:
يه بازيكن تو به اندازه ي كل تيمم مي ارزه
:unknw::smiley_peur:
اینقد سیگار برگ نکش ضرر داره[Only Registered And Activated Users Can See Links]
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۵۱
عمو سعيد اين فصل كه خيلي گرد و خاك كردي:3:
اين جور كه شوما داري كار مي كني من دارم وسوسه مي شم كه با تيمه دومم باهات بازي كنم:3:
اینقد سیگار برگ نکش ضرر داره
بشوژه پدر تجربه.......
هيييييييييييييييييييييي:3:
saeed_piero
يکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۲۸
ای بابا چی بگم والا
تیمم بدجوری در شرایط بحرانی قرار داره و شدیدا به چند تا بازیکن طراز اول نیاز دارم
متاسفانه خریده اول فصلم هم خوب از آب در نیومد و در 90% بازیها با فرم پایین مجبور شدم نیمکت نشینش کنم و عملا ضرره بزرگی کردم....!!!
این فصل که کاملا قید سه تیم اول رو زدم و انشااله واسه بعد تیم خوبی می بندم
--------------------
سیاوش جان شما هم بهتره با همون ترکیب دومت با من بازی کنی تا بیشتر از این واسه من آب رو ریزی نشه
موفق باشید
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۳۴
نه
يكم كه فكر مي كنم مي بينم واسه هركي شكالاتي واسه من لاتي:3:
همون تيمه اول و مي ام تا حرف و حديثي نباشه:1:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۲۴
عمووووووووووووووووووووووو وووووووو سعيد
آماده باش كه تا يه ماهه ديگه مي خوام با لودر از رو باشگاهت رد شم:3:
ها راستي اولين گل خورده ي امير مبارك:3:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۵۲
اي بدم مي اد از اين قرتي بازيا:3:
حالا امير هم مي خواد بمونه تو اين ليگ
عجب گيري كرديماااااااااااااااااااا اااا:4:
Amir Teraktor
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۱۷
نه یحتمل می خوام در تیممو گل بگیرم...فعلا تو فالم این کار رو بکنم یا نه...
16-17 میلیارد سرمایه رو دودددددددد کنیم هواااااااا
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۲۱
اخ قربون دستت:3:
نه جدا از شوخي اين كار رو نكن
من اگه بخوام اين كار رو بكنم يوزر و پس رو مي دم به يكي از بچه هاي مثلا دسته6
ولي تو اين كار رو نكن:3:
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۹ آذر ۱۳۸۸, ۱۰:۵۹
هممممممممممممممممممممم
بوي مقام اولي مي اد:3:
تبريك به خودم و دمت گرم به ساينت انجرس كه كشيد كنار:1:
saeed_piero
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۲:۲۴
عمووووووووووووووووووووووو وووووووو سعيد
آماده باش كه تا يه ماهه ديگه مي خوام با لودر از رو باشگاهت رد شم:3:
ها راستي اولين گل خورده ي امير مبارك:3:
سیاوش جان
همین جوری می خواستی با لودر از رو باشگاهم رد شی...!!!!؟؟؟؟؟
نگاه کن دادا این تیم من كه تونست با تیمت 0-0 كنه در بدترین حالت خودش در طول تاریخ باشگاه قرار داره و هیچ وقت تا امروز همچین وضع نابسامان و اسف باری نداشته ؛ ولی تونستش تیم آماده ی شما رو متوقف کنه که این خودش واسه من جای بسیار امیدواری داره و نشان دهنده ی بنیه بالای تیمی ماست...
حالا شما فرض کن تیم من در وضعیت مطلوب باشه (نه در وضعیت عالی) اون موقع همین 1 امتیاز رو هم بعیده بتونی به چنگ بیاری
فصل بعد قدرت واقعی یووه آی اف سی رو دوباره خواهی دید....
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۸, ۱۰:۴۷
تيم من در بهترين شرايطه؟؟؟
عزيز دل بد نيست يه سري به تيمه من بزني و فرم ها رو ببيني
تمام بازيكناي اصليم تو بازي با تو يا فرم افتادن يا استامينا
برو خدا رو شكر كن هوا باروني بود و گرنه 3-4 تا رو شاخت بود:1:
بعدش
بازم ميگم
بازيكناتون رو با من مقايسه نكنين
من بيشترين بازيكن لول 12
اين تيم 70 درصدش ماله دسته پنجه:3:
هنوز دفاع ها و مهاجمان ساليدن:3:
پس به خودت بناز:1:
saeed_piero
شنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۵۴
ای بابا سیاوش جان شما اگه بازیکن سولید داری بنده وینگرام (همشون پاسیبل هستن) دروازه بانم هم اکسلنت جالبه بدونی تو خط حمله هم بهترین گلزنم اکسلنت هستش پس فکر نکن خیلی بازیکنای توپی دارم .آره خط دفاعم بی نظیره ولی در سایر نقاط تیمم فاجعه هست...
درمورد فرم و استامینا هم اگه ماله شما افت داشته ماله من از نیم فصل به اینور افتشون شروع شده و تا الان هم ادامه داره...
حالا زیاد ناراخت نشو می دونم که تیمت در حد من نیست ولی یه روزی در حد من و حتی بالاتر از امثال منم می شه
موفق باشی
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۲۲ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۵۴
قهرمانييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييي
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۲۳ آذر ۱۳۸۸, ۱۱:۰۰
oh oh
چرا گروه خطري بشه امسال...
تيم هاي خوبي اومدن بالا
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۱۲ دي ۱۳۸۸, ۰۷:۵۳
كسي ادعايي نداره؟؟؟:3:
من كه بي ادعام فقط باز قهرماني مي خوام:3:
amirlefthand
شنبه ۱۲ دي ۱۳۸۸, ۰۹:۱۲
كسي ادعايي نداره؟؟؟:3:
من كه بي ادعام فقط باز قهرماني مي خوام:3:
همون از بی ادعا بودنته که قهرمانی میخوای دیگه؟
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۸, ۱۷:۵۶
باز هم شروع فصل و پيروزي:1:
عجب حساس بود لامپ بستم:3:
saeed_piero
يکشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۸, ۱۸:۴۴
سلام سیاوش جان
برد اولت رو تبریک می گم اما خیالت رو از همین الان راحت کنم که تیم یووه آی اف سی بدون شک این فصل قهرمانه...
خیلی دوست داشتم تیم حریفم ترکیب می چید تا خودم تو بازی شکستش بدم اما عیبی نداره وقت واسه قدرت نمایی زیاد دارم
درود بر یووه
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۲۱ دي ۱۳۸۸, ۰۸:۰۵
واسا وسا :3:
تا فصل پيش كه با اون تيم قهرمان مي شدي؟؟؟
چي شد حالا دست به حساب بانكي بردي؟؟؟
يعني تيم من اين قدر از ساينت انجرس قوي تر شده؟؟؟:3:
يا اينكه بحث ترسه؟؟؟؟:3:
saeed_piero
دوشنبه ۲۱ دي ۱۳۸۸, ۱۲:۱۳
واسا وسا :3:
تا فصل پيش كه با اون تيم قهرمان مي شدي؟؟؟
چي شد حالا دست به حساب بانكي بردي؟؟؟
يعني تيم من اين قدر از ساينت انجرس قوي تر شده؟؟؟:3:
يا اينكه بحث ترسه؟؟؟؟:3:
ای بابا سیاوش جان
ترس کجا بود دیگه از ما گذشته بخوایم از تیمی بترسیم...!!!
تیم جنابعالی هم تیم خوب و قویی هستش اما هم من و هم شما می دونی که در حد و اندازه تیم بزرگ یووه آی اف سی نیست و فصل پیش هم که قسر در رفتی به خاطره بحرانی بود که مثل کنه تو تیمم افتاده بود و هرروز آرزو می کردم فصل زود تموم شه تا این نتایج فاجعه انگیز رو دوباره نبینم...
در مورد خرید بازیکن هم باید بگم که بنده فقط قصدم قهرمانی در لیگ نیست بلکه تصمیم به رفتن به دسته 2 رو دارم و برای اینکار باید در اون حد باشم که بتونم اونجا باقی بمونم پس مطمئن باش به خاطره نبرد با تیم شما نبوده که دست به جیب شدم...
آره حاجی
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۲۲ دي ۱۳۸۸, ۰۸:۲۵
خب عزيز دل برادر مي زاشتي وقتي قهرمان شدي بازيكن مي خريدي؟؟؟:3:اونجوري به نفعت هم بود
saeed_piero
سه شنبه ۲۲ دي ۱۳۸۸, ۱۰:۳۴
راست می گی باید همون کارو می کردم اما چون مجبور شدم 2-3 تا هافبک آشغالم رو بفروشم باید حداقل 2 تا جایگزین مناسب واسشون پیدا می کردم که خوب یکی رو پیدا کردم و دومی رو هم فعلا تصمیم ندارم بخرم و می خوام بزارم آخر فصل...
الان تیمم شاید 3 یا حالا یکم خوشبینانه تر بگیم 4 هافبک خوب داره؛کلا هم 5 تا هافبک تو تیمم هست که این یعنی بدجوری نیاز به هافبک دارم ولی به هر ترتیب باید دید آیا در ادامه فصل این مسئله واسم مشکل ساز می شه یا نه!!
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۲۷ دي ۱۳۸۸, ۱۸:۳۵
خب اين بازي باختم...
اصلا هم انتظار برد نداشتم...
2-1 باختم
بازي برگشت بلاي جونش مي شم:1:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۸, ۱۷:۴۷
بازم باختم...
تو بازي كه اصلا حقم نبود...
6 فصل بود كه تو خونه نباخته بودم...
خيلي مسخره بود:4:
يه دو فصل بود كه مصدوميت ول كرده بود كه دوباره شروع شده...
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۲ اسفند ۱۳۸۸, ۱۹:۳۹
بلاخره بردم:3:
واقعا هتريك جالب شده مخصوصا اين گروه
تيم هايي كه ريت بالا مي گرن...
ولش كن اين صفحه رو هركي ببينه مي فهمه:1:
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
sia1987
سه شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۹, ۲۰:۲۷
سلام من سیاوش مربی تیم fabest هستم که از گروه 56 به این گروه اومدم
امیدوارم فصل جدید فصل خوبی باشه :SugarwareZ-003:
sia1987
چهارشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۱:۲۲
این جا چه قدر آرومه الووو..... کسی نیست؟
S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۰۳
عمو سيا
اينجا ترافيك سيا هست:SugarwareZ-255:
سومين سيا هتريك در دسته سه گروه 11
زنيت هم سيا
اينجا بچه ها بگير نگيرن اما من هستم
تو ا ار جي بيشتر مي ان
sia1987
پنجشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۱:۲۸
سلام داش سیا
اسم تیمت چیه ؟
lord hell اگه اشتباه نکنم
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۹:۱۸
اره دادا
شرمنده كه بردمت
فصل پيش شل گرفتم قهرماني رو از دست دادم ديگه اين فصل فقط له ميخوام بكنم:bigsmile:
sia1987
يکشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۹:۲۶
اره دادا
شرمنده كه بردمت
فصل پيش شل گرفتم قهرماني رو از دست دادم ديگه اين فصل فقط له ميخوام بكنم:bigsmile:
ایشالا قهرمان میشی دادا
منم این هفته اولین بردمو تو دسته 3 تجربه کردم :bigsmile:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۹:۴۸
چي ميگي؟؟؟
اينا هيچ كودومشون هيچي بارشون نيست:3:
تا مي توني زرنگ بازي در بيار
Agnelli
سه شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۱۷
داش سیا،
هفته اول رو که جلوی من لوله شدی :icon12:
تا خوردی، 7 ا دیگه هم بهت لطف کردم و نزدم،گفتم تو زمین خودت جلوی هوادارات لــــــه بشی خوب نیست !
ولی بازی برگشت از این خبرها نیستا ! :دی
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۹, ۰۲:۰۵
چه عجب یکی اینجا پیدا شد:3:
برگشت از خجالتت در میام:3:
sinapes
دوشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۵۱
اخ اخ اینجا انجمت گروهه ماست!!!!؟؟؟؟
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۵۹
به به:3:
بلاخره یکی این دور و ورا پیداش شد:3:
اره دادا اینجاست
sinapes
دوشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۹, ۱۶:۴۰
به به:3:
بلاخره یکی این دور و ورا پیداش شد:3:
اره دادا اینجاست
همیشه انلاینی اینجا
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۹, ۱۶:۴۹
یه جورایی
sinapes
دوشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۹, ۱۹:۰۰
یه جورایی
هر وقت من هستم تو نیستی تو هستی من نیستم
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۹, ۲۳:۴۳
من می ام
سر می زنم
الان اومدم
بیرون بودم
sinapes
سه شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۹, ۱۷:۲۲
من می ام
سر می زنم
الان اومدم
بیرون بودم
ای بابا چرا دیگه انلاین نمیشی
وقتی اومدی تو هتریک یه پ.خ بزن منم بیام
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۹, ۱۷:۴۴
چون دیگه حسش نیست
sinapes
سه شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۹, ۲۱:۲۷
چرا ؟ هسش نیست
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۹, ۲۱:۴۵
باید توضیح بدم؟؟؟؟:3:
sinapes
سه شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۹, ۲۱:۵۳
باید توضیح بدم؟؟؟؟:3:
اینجا زیاد حال نمیده
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۹, ۲۱:۵۵
برعکس اینجا حال می ده:3:
همین شکلکاش
محیطش
بچه های اینجا
sinapes
سه شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۹, ۲۲:۰۰
برعکس اینجا حال می ده:3:
همین شکلکاش
محیطش
بچه های اینجا
بچه هاش که فرقی ندارن :SugarwareZ-215:
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۹, ۲۲:۰۷
نزن این حرفو!!!!
بچه هایی اینجا داره که هیچ جای دیگه نداره
sinapes
چهارشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۹, ۰۰:۰۳
همشون اون ورم میان دیگه
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۹, ۰۱:۳۹
خب اونایی که من می خوام 99 درصد وختشون اینجان:3:
sinapes
چهارشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۹, ۱۲:۲۰
مثل کی؟
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۹, ۱۲:۲۷
اسم بیارم پررو می شن:3:
خودشون می دونن کیا(این با کیا فرق می کنه ها:3:) رو می گم
gattus
چهارشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۴۱
صد درصد یکیش منم:3:
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۲۲
نه:3:
اینقدر ازت بدم می اد وقتی می بینمت .................:3:
gattus
چهارشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۵۰
\دروغ نگو دروغ گو:3:
sinapes
پنجشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۱۹
اقا یه سوال اقای gattus اسم تیمش چیه
gattus
پنجشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۲۲
من همگروهی کیمیا هستم گروه 49!!
سربازان کوروش کبیر!!
S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۳۷
اقا یه سوال اقای gattus اسم تیمش چیه
مهمه؟؟؟
در تاپیک رو باز گذاشتم این اومد تو:3:
این یارو اینجا الافه می اد پیام بازرگانی می ده:3:بهش توجه نکن
S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۳۹
سربازان کوروش کبیر!!
کیمیا کیه؟؟؟::3:
لااقل اسم مسخره ی انگلیسیت رو می نوشتی
مثل تیم رضا شلغم:3: که می شه پسر بد ابی.اما اگه تونستی اسمش رو تو سرچ هتریک پیدا کنی هنر کردی:3:
sinapes
پنجشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۵۳
اره دیگه اسم تیمتو بده
کیمیا رو هم نمیشناسم
gattus
پنجشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۹, ۱۶:۰۱
مهمه؟؟؟
در تاپیک رو باز گذاشتم این اومد تو:3:
این یارو اینجا الافه می اد پیام بازرگانی می ده:3:بهش توجه نکن
تو چی کاره ای این وسط که بخوای در باز و بسته کنی؟:3:
لااقل اسم مسخره ی انگلیسیت رو می نوشتی
مثل تیم رضا شلغم:3: که می شه پسر بد ابی.اما اگه تونستی اسمش رو تو سرچ هتریک پیدا کنی هنر کردی:3:
فضولی مگه؟:3:
اسم تیم رضا رو هم خواستی بگو تا بهت بگم:3:
اره دیگه اسم تیمتو بده
کیمیا رو هم نمیشناسم
Great Cyrus soldiers
sinapes
پنجشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۹, ۱۶:۰۷
اسم تیمتو سرچ میکنم نمیاره
S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۹, ۱۶:۰۹
تو چی کاره ای این وسط که بخوای در باز و بسته کنی؟:3:
فضولی مگه؟:3:
اسم تیم رضا رو هم خواستی بگو تا بهت بگم:3:
Great cyrus soldiers
حق اب و چمن دارم تو این تاپیک:3:
gattus
پنجشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۹, ۱۶:۴۰
اسم تیمتو سرچ میکنم نمیاره
حتما اشتباه تایپ کردی یا اگر کپی کردی اونجا باید یه بار back space رو بزنی تا بیاد من الان سرچ کردم اومد!!!
دسته 4 گروه 49 تیم سوم تیم منه!!!
شما چند روز پیش توی تایپیک گروه ما پست دادی!!
hadi.s
پنجشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۹, ۲۲:۲۹
سربازان کوروش کبیر!!
خجالت نمی کشی از نام تیم های دیگران برای معرفی خودت استفاده میکنی.این کارو فکر کنم از ساسان یاد گرفتی.به واسطه ی منه که ساسان حالا برای خودش شاخ شده(اون عکسه که یارو سیگار تو دهنش بود عینک هم داشت شمارش چنده)
اره دیگه اسم تیمتو بده
کیمیا رو هم نمیشناسم
کیمیا همونه که امیرحسین رو 5تایی کرد دیگه.:3:
sinapes
جمعه ۲۶ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۲۴
خجالت نمی کشی از نام تیم های دیگران برای معرفی خودت استفاده میکنی.این کارو فکر کنم از ساسان یاد گرفتی.به واسطه ی منه که ساسان حالا برای خودش شاخ شده(اون عکسه که یارو سیگار تو دهنش بود عینک هم داشت شمارش چنده)
کیمیا همونه که امیرحسین رو 5تایی کرد دیگه.:3:
عذر میخوام امیر حسین کیه
5 تا بهش زد .عیبی نداره بگو بیاد با من دوستانه بازی کنه؟
S.I.A.V.A.S.H
جمعه ۲۶ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۲۸
امیرحسین کیه؟؟؟:3:
همین بنجیلی که اسمه تیمش رو می خوای:3:
gattus
جمعه ۲۶ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۳۸
I'm Sir Amir hossein:1:
sinapes
دوشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۹, ۰۰:۰۴
i'm sir amir hossein:1:
خوش بختم ولی اسم تیمت تو هتریک چی هست استاد؟
amin_michael5
دوشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۹, ۰۰:۳۲
خوش بختم ولی اسم تیمت تو هتریک چی هست استاد؟
great cyrus soldiers
اینا کم اسپم میدن شما هم هی سئوالای تکراری میپرسی؟!:3:
sinapes
دوشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۵۸
اینا کم اسپم میدن شما هم هی سئوالای تکراری میپرسی؟!:3:
اینجا هم نمیشه مذاکره کرد نه؟
amin_michael5
دوشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۹, ۱۸:۰۷
اینجا هم نمیشه مذاکره کرد نه؟
مذاکره با هر کسی که دوست داری میتونی بکنی:1: اما اسپم نمیشه داد:1: تاپیک بحث آزاد و پیغام خصوصی رو برای این وقت ها گذاشتن :1:
با تشکر
مدیریت :3:
sinapes
دوشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۹, ۲۲:۴۶
مذاکره با هر کسی که دوست داری میتونی بکنی:1: اما اسپم نمیشه داد:1: تاپیک بحث آزاد و پیغام خصوصی رو برای این وقت ها گذاشتن :1:
با تشکر
مدیریت :3:
اینجا منظورت از اسپم چی هست؟
amin_michael5
سه شنبه ۳۰ شهريور ۱۳۸۹, ۱۶:۰۴
اینجا منظورت از اسپم چی هست؟
اسپم از نظر لغوی معنی هرزنامه میده :3: اینجا منظور از اسپم پست های یک خطی و پشت سر هم و پستهای تکراری یا بی ربط به تاپیک مربوطه میباشد:1:
sinapes
سه شنبه ۳۰ شهريور ۱۳۸۹, ۲۳:۲۰
میخوای یه کاری کن اسم منو از اینجا بنداز بیرون کلا حذفم کن.
amin_michael5
سه شنبه ۳۰ شهريور ۱۳۸۹, ۲۳:۵۸
آقا سینا من نه با شما مشکلی دارم نه با کسی دیگه :1:
همه ی انجمن ها از این قانون پیروی میکنند:1:
شما میتونین در این تاپیک راجب تیم خودتون و همگروهی هاتون صحبت کنید:1:
با تشکر :3:
sinapes
چهارشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۹, ۰۸:۲۶
چشم اقا.
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۹, ۱۷:۱۶
یعنی این هفته من می رم صدر؟؟؟:3:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۹, ۱۷:۵۵
Juve IFC تیمه Takhrib رو با 6 گل ویران کرد:3:
LORD HELL مراسم ترحیم Tahrim رو با 7 گل در Hell Arena برگزار کرد:3:
real persia و JuVeNTuS-28 زورشون بهم نرسید و 1-1 شد:3:
Chost&Chabok هم تیمه Jallad رحمه الله علیه را گل باران کرد:3:
با این حساب بازم نرسیدم به صدر....
sinapes
پنجشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۹, ۱۸:۰۳
میرسی اقا خودم قول میدم
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲۴ مهر ۱۳۸۹, ۲۰:۳۴
اون که البته:3:
این بنجلا کاری نکنن خودم دست به کار می شم:3:
sinapes
سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۹, ۱۸:۱۱
این هفته میخوای ببازم.
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۱ آبان ۱۳۸۹, ۲۱:۰۷
خسته نباشی عمو:3:
من گیر یه غولم:3:حد اقل این هفته که لطف می کنی هفته ی بعدش هم لطف کن هفته ی بعدش هم خودم بهت لطف می کنم و والسلام:3:
قهرمان شدم
sinapes
يکشنبه ۲ آبان ۱۳۸۹, ۱۴:۴۶
خسته نباشی عمو:3:
من گیر یه غولم:3:حد اقل این هفته که لطف می کنی هفته ی بعدش هم لطف کن هفته ی بعدش هم خودم بهت لطف می کنم و والسلام:3:
قهرمان شدم
نه دیگه تصمیمم عوض شد میخوام همرو ببرم.
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۹ فروردين ۱۳۹۰, ۰۰:۴۷
فقط خواستم این تاپیک بیاد اول:3:
ayub7
يکشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۰, ۱۹:۴۲
خوب سیاوش میبینم که اینجا همش رد پای تو هست.
خواستم اظهار وجودی کرده باشم.
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۰, ۱۹:۴۵
eeeee
پس ارسال شد
هرچی رفرش می کردم ارور می داد اعصابم خورد شد
خب بحثمون سره چی بود؟؟؟:3:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۰, ۱۹:۵۶
عمویی
منو احضار کردند
تو هم که جواب نمی دی!!!
دور و ور 10.5 -11 می ام
شایدم زودتر شایدم دیر تر:3:
شایدن نیام:3:
ولی می ام
ayub7
يکشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۰, ۲۱:۲۳
آره ارسال شد.بحثمون سر این بود که من موتز نکرده بودم :sad:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۰, ۲۱:۳۷
اقا قبول که تو موتز نکردی
توافق هم نکردی؟؟؟؟:3:
ببین خداوکیلی به ریتات که نیگاه می کنم همشون رو 200-210 هستن یهو می اد جلو من 230
خودت چی فکر می کنی؟؟؟
ayub7
يکشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۰, ۲۲:۰۲
خوب عزیز من یه حساب سر انگشتی که بکنی میبینی که ریت میانه من وقتی به عالی برسه نسبت به بازیای قبلی من چند درجه رفته بالا و ریت میانه هم در 3 ضرب میشه پس کاملا معقوله تازه ممکنه فرم بازیکنام هم بهتر شده باشه.
ayub7
يکشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۰, ۲۲:۰۴
راستی برای چی نخواستی توافق کنی؟
به نفع هردومون بود.وقتی میگم مربی نیستی به خاطر این چیزاست دیگه.مدیریت بلد نیستی:SugarwareZ-005::SugarwareZ-005::SugarwareZ-005:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۰, ۲۲:۱۹
حساب دو انگشتی یا سه انگشتی یا چند انگشتی حالیم نیست
یه جای کارت می لنگه:3:
عمو من به هیشکی باج نمی دم
چه به نفعم باشه چه به ضررم:1:
ayub7
يکشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۰, ۲۲:۲۵
باج دیگه چیه؟
آخه تو کدوم فرهنگ لغت به این میگن باج؟
تو کلا با خودت مشکل داری:SugarwareZ-250: در حال جنگ با خودت هستی.
باید مخت رو بدیم صافکاری شاید به راه مستقیم هدایت شدی.
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۰, ۲۲:۴۶
اگه با کلمه ی باج مشکل داری خب اوانس
من عادت ندارم به هیشکی اوانس بدم
خودت اول می ای شلوغش می کنی که می برمت و بازی سختیه که ذهن منو منحرف کنی:3:
بعد می ای پیشنهاد نامشروع پیک رو می دی:3:
بعد می ای می گی من از اول هم انتظار برد رو نداشتم
اینا رو بزاری کنار هم چیز جالبی بدست می اد
تو می ترسیدی و می دونستی که می بازی در نتیجه می خواستی پیک بری که بازی های بعد رو از دست ندی از طرفی هم می خواستی من پیک برم که گل زیاد نخوری:3:
mission complet
اما زهی خیال باطل:3:
ayub7
يکشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۰, ۲۳:۲۳
آفرین به این نتیجه گیریت.:SugarwareZ-185::SugarwareZ-185::SugarwareZ-185::fighting29::fighting29::fighting29:
تو کلا زیاد توهم میزنی اصلا تا حالا با کسی انگار پیک توافقی نرفتی.
توافق یعنی به نفر دو طرف تو میتونی قبول کنی میتونی قبول نکنی من تو فکر جام حذفی بودم عزیزم.آخه من وقتی قصد صعود ندارم چه 2 بشم چه 4 هیچ فرقی به حالم نمیکنه فقط میخوام سقوط نکنم.
بابا آوانس بابا هلو.با تو کلا بحث کردن در این موارد بی فایدست باید بزرگتر شی شاید بشه باهات بحث کرد.در ضمن چه 5 تا بخورم چه 2 تا برام فرقی نداره این یه بازیه همین و بس.زیاد حرص نخور شیرت خشک میشه گوگولی:SugarwareZ-185::SugarwareZ-185::SugarwareZ-185:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۰, ۲۳:۳۸
نه
من با هیشکی پیک توافقی نرفتم و نمی دونم شاید هم نرم
اما اون شاسکولیت رو می رسونه که دوم بشی یا 4 هیچ فرقی برات نداره:3:
برا همین هم به هیچ جا نمی رسی
بهت گفتم بازم می گم
برو سال اولی که من قهرمان شدم رو ببین
از تیمایی امتیاز گرفتم که خودم هم کف کردم :3:
شیرم هم خشک شه که بشه:3:اونی که ضرر می کنه تویی نه من:3::3:به عبارتی رزقت بند می اد:3:
رضا
يکشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۰, ۲۳:۴۶
اخ جون دعوا:3:
سیا باز تو 2تا بازی رو بردی دور برداشتی؟!:3:
ayub7
يکشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۰, ۲۳:۵۱
خوب اگه من میدونستم اخلاقت اینجوریه بهت پیشنهاد نمیدادم.اینقد چیزا رو جدی میگیری خندم میگیره.آخه این فقط یه بازیه هدف سرگرم شدنه نه چیز دیگه.
البته شاید تو از این بازی چیز دیگری میخوای که امیدوارم بهش برسی هدف من سرگرمی و گذران وقت بوده که تا اینجا هم بهش رسیدم.
در ضمن فصل قبا 4 امتیاز ازت گرفتم یادت نره گوگولی.
2 یا 4 هم برام فرقی نداره چون پول چندانی بهم نمیرسه.تو برو بچسب به بازی خودت رو هم ناراحت نکن.
راستی برو بازی های دسته 2گروه 3 رو تو این هفته ببین بعدش متوجه میشی که هتریک فقط یه بازیه و ارزش حرص خوردن نداره جون خیلی وقتا منطقی پشتش نیست.
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۹۰, ۰۰:۰۹
پیشنهاد بی شرمانه بی شرمانست:3:
اگه اون فصل رو با الان حساب کنی برابریم عمو
چرا راه دور بریم؟؟؟همین فصله پیش شاهکار های بولدوزر و خودت جلوی من منطق خالی بود که:3:
چرا ناراحت شدی؟؟؟
از همون اول که دیدم رو این مسئله حساسی دارم اذیت می کنم و بهت می خندم:3:
باور کن اگه یکشنبه رو یادم نمی رفت پیک رو قبول می کردم:3:
الانم ادامش رو بگیر انگار اتفاقی نیفاده:3:دارم حال می کنم:3:
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۹۰, ۰۰:۱۳
اخ جون دعوا:3:
سیا باز تو 2تا بازی رو بردی دور برداشتی؟!:3:
نه عمویی
من سال هاست که دارم می برم
90 درصد باختام سوپرایزینگ بازی بوده
اصلا به توچه:3:
ayub7
دوشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۹۰, ۰۰:۱۵
تویی که داری قضیه رو بزرگ میکنی مرد مومن.
من میگم پیک توافقی کنیم تو میتونی بگی آره یا نه.
تویی که داری کشش میدی که بیشرمانه است و قصه میسازی گوگولی.
فصل پیش بازی برگشت رو شانس آوردی بازی رفت هم من شانس آوردم پس بی حسابیم.
آخه ناراحت شدن داره داریم با هم حرف میزنیم :SugarwareZ-058:
خلاصه ادامش رو بریم تو اصلا اخلاق مخلاق نداری باید برگشت بزنم بترکونمت شاید سر عقل اومدی:SugarwareZ-058::SugarwareZ-058:
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۹۰, ۰۰:۲۱
واسا واسا پیدا شو با هم بریم:3:
این هم که می بینی کشش می دم دوست دارم حرص طرفم رو در بیارم و بهش بخندم:3:
ayub7
دوشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۹۰, ۰۰:۲۵
حقیقتا من خیلی وقته دیگه از هتریک و مسائلش حرص نمیخورم چون فقط یه تفریح و بس.
ولی میدونم که تو بدجور حرص میخوری به همین خاطر از این جدیتت واقعا خندم گرفته بود:SugarwareZ-056::SugarwareZ-056:
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۹۰, ۰۰:۳۱
پس بخند
اینقدر بخند تا جر بخوری:3:
هتریک برام مهمه اما نه اون جوری که تو فکر می کنی
راستی
به نظرت هفته ی بعد چیکار می کنیم؟؟؟
ayub7
دوشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۹۰, ۱۱:۳۴
بازی های خیلی سختی داریم.
تیم partopars تیم خیلی خوبیه و به نظر من پدیده لیگه.
حواست به هافبکاش باشه به نظر من میتونه خط هافبک رو ازت بگیره.اگه بتونی هافبک رو ازش بگیری امکان بردت زیاده.
بازی منم بازی سختیه.میلاد هم تیم خوبی داره.خط حمله خوفی داره.
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۹۰, ۱۲:۴۹
عمو ایوب نمی دونم چرا این هفته علاقه ی خاصی به تیمت پیدا کردم:3:
برا پارتوپارس هم برنامه دارم
اتفاقا اگه بخواد مثله بازی اول بازیکناش رو به سمت داخل متمایل کنه و خط هافبکش رو خفن کنه با 2-3 تا می برمش ولی طرف موزی تر از این حرفاست
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۱, Jelsoft Enterprises Ltd.