توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 3 گروه سیزده
juventus-alex
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۴۷
كسي هست كه تو اين گروه باشه:eek:
Don Bandini
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۵۳
فعلا كه خبری نیست [Only Registered And Activated Users Can See Links]
به بچه هاتون ایمیل هتریكی بزن تا بیان... اكثر اعضای هتریك از تاسیس اینجا بی خبرن... اولین روز افتتاحشه امروز! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
kourosh
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۴۲
سلام. من هستم بابا[Only Registered And Activated Users Can See Links]
من تیمم ابومسلم هست. رده 5 هستم!
سلام آرتورو تو اینجا مدیری؟![Only Registered And Activated Users Can See Links]
Don Bandini
جمعه ۱ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۳۴
سلام كوروش! خوش اومدی...
آرتورو چیه دیگه؟:biggrin: من قبل از اینكه از كتاب جان فانته چیزی بخونم اسمم رو گذاشتم بندینی. 10 سال میشه این اسم رومه. فیلمش رو جدیدا ساختن. تازه من آرتورو نیستم. روبرتو بندینی:biggrin:
به هر حال خیلی خوشحال شدم اینجایی... بیشتر سر بزن!
kourosh
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۰۷
سلام كوروش! خوش اومدی...
آرتورو چیه دیگه؟:biggrin: من قبل از اینكه از كتاب جان فانته چیزی بخونم اسمم رو گذاشتم بندینی. 10 سال میشه این اسم رومه. فیلمش رو جدیدا ساختن. تازه من آرتورو نیستم. روبرتو بندینی:biggrin:
به هر حال خیلی خوشحال شدم اینجایی... بیشتر سر بزن!
مرسی:bigsmile:
حالا یه چی گفتم , فیلمش محصول 2004 هست. تو 10 ساله روته؟ از کجا آوردی؟ خودت گذاشتی یا کسی؟ ازش خوشت میاد؟ دوست داشتی فامیل واقعیت بود؟ ...؟:D
قربونت , این لیگ ما هم که خیلی سخته ... اسمشه دسته 3 ولی مثل دسته 2 سخته!:fighting29:
meisamm
چهارشنبه ۶ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۵۴
سلام
من اتفاقی اینجا رو پیدا كردم آقا كوروش كه به ما خبر نداد احتمالا میخواسته تلافی باختهای 8-1 و 6-1 رو در بیاره :wink:
Koosha
سه شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۰۹
يادش بخير، من دو فصل اول اين گروه بودم
kourosh
پنجشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۶, ۰۴:۰۱
سلام
من اتفاقی اینجا رو پیدا كردم آقا كوروش كه به ما خبر نداد احتمالا میخواسته تلافی باختهای 8-1 و 6-1 رو در بیاره :wink:
سلام میثم:bigsmile:
اصلا حواسم نبود وگرنه میگفتم بیمار که نیستم نگم:icon23:
حالا باید همه جا بگی که مارو چند چند بردی؟!:fighting29:
ولی اشکالی نداره ما که بخیل نیستم مبارکت باشه:ok:
این منم؟!:shok:
Don Bandini
پنجشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۳۸
مرسی:bigsmile:
حالا یه چی گفتم , فیلمش محصول 2004 هست. تو 10 ساله روته؟ از کجا آوردی؟ خودت گذاشتی یا کسی؟ ازش خوشت میاد؟ دوست داشتی فامیل واقعیت بود؟ ...؟:D
قربونت , این لیگ ما هم که خیلی سخته ... اسمشه دسته 3 ولی مثل دسته 2 سخته!:fighting29:
من یادم رفت جواب بدم.
بندینی رو خودم از خودم در آوردم:3:
موفق باشی تو این دسته 3 كه مثه دوئه:1:
HELL BOY
دوشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۵۹
منم اومدم این گروه:assjani:
Ali
دوشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۱۱
منم اومدم این گروه:assjani:
مگه تو دسته تو نبودی!!؟؟؟
:confused:
HELL BOY
چهارشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۳۴
مگه تو دسته تو نبودی!!؟؟؟
,واسه تغییر آب و هوا لازمه.:plugin:
HELL BOY
پنجشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۳۳
:diablo:
HELL BOY
پنجشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۳۵
:diablo:قدرتمون رو در بازی اول به رخ قوی ترین تیم این گروه میکشیم تا بقیه تیم ها جلوی ما پیک بازی کنن و یه فکر گرفتن امتیاز نباشن
Don M Corleone
جمعه ۲۹ تير ۱۳۸۶, ۰۹:۱۰
پارسا خیلی ناراحت شدم از اینكه اومدی پایین ... بابا جان مگه تیم ژنرال چقدر از تیم تو سر تر بود ؟ اون تیم الان 5 فصله تو این گروهه و دو بار 5 شد و دو بار هم 4 و این فصل هم اول شد ... به نظرم بهتر بود می موندی ... اما صلاح مملكت خویش ...
موفق باشی ...
HELL BOY
شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۲۸
پارسا خیلی ناراحت شدم از اینكه اومدی پایین ... بابا جان مگه تیم ژنرال چقدر از تیم تو سر تر بود ؟ اون تیم الان 5 فصله تو این گروهه و دو بار 5 شد و دو بار هم 4 و این فصل هم اول شد ... به نظرم بهتر بود می موندی ... اما صلاح مملكت خویش ...
موفق باشی ...
نمیتونستم اونجا برنامه هام رو دنبال کنم!:sad53:
meisamm
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۳۵
بازیهای روز اول این گروه گرچه با پیروزی 2 مدعی و شكست 2 مدعی دیگر همراه بود اما مانند فصول گذشته هفته آخر تعیین كننده تیم اول گروه خواهد بود.
امروز3 تیم حاضر در همین گروه كه در فصل قبل مكانهای 2-3-4 را به خود اختصاص داده بودند به همراه تیم سقوط كننده به این گروه در دیدارهای همزمان به مصاف هم رفنتد .
HELL ANGELS FC با 6 گل Pas FC را در هم كوبید.
در دیگر دیدار حساس این گروه نیز tondar با 4 گل برتری خودرا به kesht o sanat دیكته كرد .
در واقع این 2 تیم خود را به عنوان مدعیان اصلی معرفی كردند ولی هنوز....................
نظر شما چیست؟
HELL BOY
پنجشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۵۳
بازیهای روز اول این گروه گرچه با پیروزی 2 مدعی و شكست 2 مدعی دیگر همراه بود اما مانند فصول گذشته هفته آخر تعیین كننده تیم اول گروه خواهد بود.
امروز3 تیم حاضر در همین گروه كه در فصل قبل مكانهای 2-3-4 را به خود اختصاص داده بودند به همراه تیم سقوط كننده به این گروه در دیدارهای همزمان به مصاف هم رفنتد .
در دیگر دیدار حساس این گروه نیز tondar با 4 گل برتری خودرا به kesht o sanat دیكته كرد .
در واقع این 2 تیم خود را به عنوان مدعیان اصلی معرفی كردند ولی هنوز....................
نظر شما چیست؟
آقا نظر ما اینه که انجلز قهرمان میشه.همه میدونن که حقشه:biggrin:
HELL BOY
پنجشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۵۶
نظر شما چیست؟
آقا نظر ما اینه که انجلز قهرمان میشه.همه میدونن که حقشه:biggrin::
HELL BOY
پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۴۷
مالک باشگاه Tondar کیه؟مگه چقد پول داره که این همه حقوق میده.:bonk:نمیدونستم اینقد انگیزه داره ما رو شکست بده:dirol:
اشکال نداره تا هفته آخر وقت زیاده.در ضمن ما دسته 3 رو خیلی دوس داریم:heart:
اینجا هم یادتون باشه...برشا چی؟ آها برشا سولاخه
Lord Milad
شنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۰۵
عید سعید فطر را بر شما تبریك عرض مینمایم...
meisamm
چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۶, ۰۷:۳۱
دوباره رقابتها از شروع شد نظرشما در مورد تیم صعود كننده چیه ؟ یهنی فكر می كنین كی می تونه از جمع ما صعود كنه ؟
Ali-ss
چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۶, ۱۶:۴۷
استقلال دیگه! البته پاس هم بدک نیست!
شما کدام تیم رو داری؟
Nillo
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۴۸
آقايون گروه براي اختصاص صفحه براي گروهتان در هفته نامه پارس هتتريك اخبار گروه را به اينجانب پخ بزنيد
در ضمن موضوع پيام شماره گروه باشد مثلا: Iv.11
با تشكر
سردبير هفته نامه پارس هتتريك
miyuner
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۴۳
سلام دوستان من یه تاپیك راه انداختم به اسم كانون هواداران استقلال ,خوشحال میشم بهش سر بزنید
-Aydin-
پنجشنبه ۲ اسفند ۱۳۸۶, ۰۱:۴۵
چرا اینجا اینقد سوت و كوره ؟!! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
آااای صابخونه كجایی ؟!
ما اومدیم دسته سه ها
misagh
پنجشنبه ۲ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۴۲
خوش اومدی . صاحب خونه نیست من جاش در رو برات باز كردم
-Aydin-
پنجشنبه ۲ اسفند ۱۳۸۶, ۲۳:۴۷
خوش اومدی . صاحب خونه نیست من جاش در رو برات باز كردم
ببخشین , شما ؟!!
saeed_piero
شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۶, ۰۱:۲۰
سلام بچه ها
چه عجب یه كسی پیدا شد بیاد اینجا یه چیزی بگه.
اسم تیم من تو هتریک fantasic juve هستش و به این دوست عزیز تازه واردم خوش آمد می گم منظورم red devilsss امیدوارم بتونه تو این فصل عنوان خوبی رو بدست بیاره البته كارش كمی سخته ولی خوب...
در ضمن بهتره كه بچه ها كمی بیشتر تو این قسمت بیان تا بیشتر باهم آشنا بشیم
خیله خوب موفق باشید
فعلا
Daniro
شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۶, ۰۴:۵۹
من هم جدیدا به دسته 3 و این گروه صعود کردم خوشحال میشم بیشتر با هم آشنا شیم
شوخی کردم ! شما خوبی؟!
-Aydin-
شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۰۳
سلام اسم من آیدینه
یه سوال :
چند تا از تیمای فصل قبل تو این گروه موندن ؟
saeed_piero
يکشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۶, ۰۱:۰۵
سلام آیدین جان
از فصل پیش 5 تا تو این دسته موندن یعنی تیمهای 6 و 7 و 8 رفتن پایین و 3 فش دیگه اودن بالا كه یكیش شما هستین.
در كل این گروه گروه نسبتا خوبیه و فاصله تیم ها زیاد نیست البته 2 تیم pas fc و tondar یكم از بقیه قوی ترن.خلاصه با این اوصاف من این فصل واسه سومی میرم كه انشا ا... بهش برسم فكر كنم بشه
-Aydin-
يکشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۳:۴۰
پس منم میرم واسه قهرمانی [Only Registered And Activated Users Can See Links]
در ضمن فكر كنم 4 تا چون یكی هم صعود كرده
saeed_piero
دوشنبه ۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۵:۱۶
نه آیدین جان تیم اول فصل پیش همین pas fc بود كه فكر كنم تو بازی انتخابی یا همون پلی آف به یه تیم دیگه 3-0 باخت و تو همین دسته موندگار شد پس فقط 3 تیم آخر هستن كه جاهاشون عوض شده
meisamm
پنجشنبه ۹ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۳۴
سلام
خسته نباشين.
منم ميثم هستم مالك تيم tondar.
اميدوارم موفق باشين.
راستي اينم بگم كه خودم مربي فوتبالم.
در مورد گروهمون هم بايد بگم هيچ تيمي رو نميشه ضعيف و از پيش باخته فرض كرد اما فكر كنم يكي از تيمهائي كه همه باهاش مشكل دارن تيم پاس باشه كه خيلي قويه .
گرچه فكر مي كنم بازي با اين تيم يه روش خاصي مي طلبه كه حتما هفته اول اين روش رو امتحان مي كنم و اميدوارم بتونم هفته اول اين تيم رو شكست بدم.
-Aydin-
جمعه ۱۰ اسفند ۱۳۸۶, ۰۲:۰۵
سلام
مربی چه تیمی هستی ؟
saeed_piero
شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۶, ۰۰:۴۹
سلام بر دوستان
خوشحالم كه آقا میثم هم به جمع ما پیوست خداییش تیم tondar خیلی قویه و واقعا تو خط حمله حرف نداره در ضمن درسته كه pas تیم خویه و قوی ولی همین تیم pas fc رو تیم esteghlal fc دو بار راحت بردش- واقعا واسه من یكی كه خیلی عجیب بود فكر می كردم تیم میثم راحت بزنش ولی خوب نشد.
در ضمن میثم جان بازیه رفتت با منو یادته؟؟؟؟ خدایی عجب بازیی بود تا دقیقه 75 ازت 2-1 جلو بودم ولی آخرا زدی 3-2 ما رو بردی به جاش بازیه برگشت خیلی قشنگ گرفتب 5تا به ما زدی لهمون كردی رفت... ای ول تیمت خیلی خیلی تو حمله قویه بهت تبریك می گم
موفق باشید
meisamm
يکشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۱۸
آقا سعيد لطف داري به من .تيم منم مثل هر تيمي نقطه ضعف داره.
درسته كه نقطه قوت تيم من خط حمله و فورواردامه كه يه خط حمله آتيشين رو تشكيل دادن اما در مورد تيم پاس بايد بگم بازي كه امروز با اين تيم دارم با توجه به نفراتي كه دارم بهترين تركيب رو براي گرفتن امتياز از اين تيم چيدم اگه خط هافبكم كمي پر زورتر بود براي برد مي رفتم اما الان ميرم كه مساوي كنم باهاش و ازش امتياز بگيرم.
اگه به 2 تا باخت پاس تو فصل قبل يه نگاه بندازيم مي بينيم هر دو رو به استقلال باخته .البته من فكر مي كردم استقلال جزو دو تيم اول باشه اما به يكباره شيرازش از هم پاچيد و باختاش شروع شد .
در مورد بازي آخر پاس كه 3-0 به استقلال باخته به اين نكته توجه كنين كه پاس با 1 تركيب عجيب و غريب رفت تو زمين و من تصورم اينه از قصد باخت به چه دليلي نمي دونم ؟
موفق باشين .
saeed_piero
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۰۰:۰۹
سلام دوستان
بالاخره فصل جدید بازیها شروع شد و در هفته اول این نتایج بدست اومد:
FarzPouya - Red Devilsss 4 - 2
Fantasic Juve - Abrandabad 5 - 1
Pas FC - tondar 2 - 2
ESTEGHLAL F.C - super_star_mi 1 - 4
نكته جالب در این هفته تساوی 2-2 دو غول این گروه یعنی pas و tondar بود و همچنین باخت سنگین 4-1 استقلال.
تیم خودمم كه با اقتدار در یك بازیه یه طرفه حریفشو برد تا نشون بدم كه اومدم این فصل جز, 3 تیم اول باشم.تیم آیدین هم نتونست كاری كنه و 4-2 باخت باختی كه شاید حقش نبود.
از الان هم می شه گفت كه مهمترین بازیه هفته 2 بین fantasic و super star milan هستش
موفق باشید
meisamm
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۰۹:۵۶
سلام
همونطور كه سعيد گفت حساسترين بازي هفته بعد رو دو تيم fantasic و super star milan انجام ميدن كه در حال حاضر در رتبه 1و2 جدول رده بندي هستن اما به نظر من با نتايجي كه هفته دوم به دست مياد دو تيم از سه تيمي كه اول تا سوم هستن جايگاهشونو تو جدول از دست ميدن.فكر كنم از هفته سوم يا چهارم جدول اون شكل خودش رو پيدا كنه و بشه راحت تر اظهار نظر كرد.
نكته جالب توي جدول اينه كه هفته بعد همه تيمها با تيمي بازي دارن كه تو جدول همسايشونه يعني يا يه رتبه بالاتره يا يه رتبه پائين تر.بجز تيم پاس كه با تيمي بازي داره كه 3 رتبه از خودش پائين تره.
در نتيجه آسون ترين بازي هفته رو پاس انجام ميده .البته به لحاظ جدولي عرض مي كنم.
اما در مورد هفته اي كه گذشت :
در مورد بازي خودم و پاس همونطور كه تو پست قبليم گفتم براي نتيجه مساوي رفتم و به هدفم هم رسيدم اگه شيوه اي غير از اين انتخاب مي كردم 100% بازي رو به پاس باخته بودم.
من هدفم از اين بازي 1 امتياز بود كه بهش رسيدم بين تيمها هم كه ديدم تصورم اينه كهPas FC - super star milan- FarzPouya از بقيه قويتر باشن.البته شايد قضاوت كمي زود باشه و بشه هفته چهارم بهتر نظر داد.
saeed_piero
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۱۰:۴۱
سلام
درسته صحبتهای میثم جان در تمام موارد درست بود و 100% تا هفته چهارم جدول دگرگون می شه و حالت اصلی خودشو پیدا می كنه و با این 1-2 بازیه اول نمی شه چیزی رو پیش بینی كرد.
در مورد تیمهای قوی هم میثم جان تیم خودتو فراموش كردی بگی كه من فكرمیكنم اگه همینجور ادامه بدی حتما قهرمان می شی تیم تازه وارد farzpouya هم واقعا خیلی خوب در هفته اول نتیجه گرفت ونشون داد كه می تونه حرفههای زیادی در این فصل واسه گفتن داشته باشه
mekil
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۱۷
سلام به همه دوستان
محمد هستم مربی تیم super star MILAN
از امروز ما هم هستیم , فکر نمیکردم از بچهای ما کسی اینجا باشه..
saeed_piero
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۱۸:۴۹
سلام محمد جان خیلی خوش اومدی
هفته بعد می بینم كه با هم بازی داریم و امیدوارم كه بازیه خوبی باشه و هر كی كه حقش بود ببره البته اینم باید قبول كرد كه تیمم از من قوی تره ولی خوب .....!!!!
mekil
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۲۲:۳۰
سلام
امیدوارم بازی زیبایی از اب در بیاد و گروه داوری بتونه چنین بازی سنگینی رو بدون جنجال سوت بزنه..
meisamm
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۶, ۰۴:۴۵
سلام دوستان.
من مي خواستم هر هفته بازي حساس هفته بعد رو تحليل كنم اما از اونجا كه احساس كردم شايد اين تحليل چون به نقاط ضعف و قدرت تيمها اشاره مي كنه باعث ناراحتي بچه ها بشه و برد و باختشون رو گردن اين تحليل ها بذارن و بگن :نقطه ضعف ما رو نشون دادي به حريفمون و .....عليرغم اينكه براي بازي هفته بعد super_star_mi - Fantasic Juve تحليلم آماده بود اينجا نذاشتم تا قبلش از مربي هر دو تيم اجازه بگيرم كه اگه راضي بودن اين كار رو بكنم .
حالا اگه موافقين نظر بدين تا هر هفته حساس ترين بازي هفته بعد رو كه طبق راي گيري انتخاب ميشه رو براتون بررسي كنم.
mekil
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۶, ۰۸:۱۲
سلام میثم
من با پیشنهادت موافقم , راهنمایی خوبی میشه برای اموزش تاکنیک چیندن تیم هایی که تازه وارد Hattrick شدن..
saeed_piero
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۶, ۱۰:۵۲
سلام میثم جان
منم موافقم اگه این كارو كنی كه واقعا لطف كردی چون این كارت باعث می شه كه حساسیت و جذابیت بازیها تو این فصل خیلی بره بالا...
در مورد حرف داوری كه محمد جان زد هم باید بگم كه تیم شما كه از ناداوری ضربه نخورده فقط این یوونتوسی ها هستن كه ناداوری سراغشون میاد اگه شك داری برو باریه فصل پیشت با منو ببین كه چطور داور زد دقیقه 13 بازی بهترین بازیكن من كه آقای گل منم بودو اخراج كرد تا بتونی راحت 1-0 ما رو ببری. خیلی نامردی بود خداییش هنوز از اون بازی دل پری دارم. ولی انشاا... كه این بازی قضاوت عادلانه ای ببینیم
موفق باشید
mekil
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۱۹
سلام
اتفاقا منظور منم همون بازی بود . اگه بازیکنت دقیقه 17 , بازی رو به جنجال نمی برد که باعث هم اخراج خودش در دقیقه 17 و هم بهترین بازیکن میانه من در دقیقه 19 بشه , نتیجه عادلانه تری رقم می خورد..
موفق باشی
-Aydin-
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۰۵
باید قبول كرد كه تیمم از من قوی تره !!!!
meisamm
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۱۸
همونطور كه تو پست قبل گفتم اگه دوستان موافق باشن مي خوايم مهمترين بازي هفته بعد رو تحليل كنيم.يعني بازي آخري كه تيمها انجام دادن رو بررسي كنيم و بعد بررسي كنيم حساس ترين بازي هفته چه روندي داره.
با توجه به بازي حساس دو تيم super_star_mi - Fantasic Juve در هفته دوم بي مناسبت نديدم كه از بازي اول هر دو تا تيم يه تحليلي داشته باشم و بررسي كنيم كه براي روز يكشنبه هر تيمي با چه چالشهائي رو به رو هست و راهش چيه.
با توجه به اينكه رتبه اول جدول در اختيار Fantasic Juve هست بررسي و تحليلمون رو از بازي اين تيم شروع مي كنيم:
Fantasic Juve در هفته اول در ورزشگاه خانگي خودش ميزبان Abrandabad بود و تونست با نتيجه 5 - 1 تيم حريف رو شكست بده در حالي كه Fantasic Juve با سيستم 2-5-3 بازي مي كرد و روند عادي بازي مي كرد ولي Abrandabad با سيستم 1-5-4و با هدف حمله از جناحين.گرچه به اعتقاد من سيستم بازي Abrandabad با هدفش همخوني نداشت يعني وقتي شما با 5 دفاع و4 هافبك وارد زمين ميشي بيشتر به دنبال اين هستي كه مركز زمين رو از آن خودت كني و اجازه نفوذ به حريف ندي و دنبال ضد حمله هستي،در نتيجه انتخاب گزينه حمله از جناحين نه تنها كمكي به Abrandabad نكرد بلكه به نظر من يكي از دلايل ناكامي اين تيم بود.
گرچه تيم Fantasic Juve در اين بازي تسلط نسبي توي بعضي از نقاط زمين داشت اما به اعتقاد من 2 چيز باعث برد اين تيم شد :
1- برتري نفري كه مقابل تيم حريف داشتند يعني به دست اوردن 35.5 پوينت در مقابل 29.5 پوينت حريف.
2- چينش اشتباه مربي حريف.
از نقاط قابل اشاره اين بازي تسلط بيشتر اين تيم در نيمه دوم به روي حريفه كه نشون ميده اين تيم از لحاظ بدني در سطح قابل قبولي هست.
اين تيم توي خط دفاعيش مشكل خواهد داشت چون حتي با تك مهاجمي كه حريف داشت كناره هاي خط دفاعيش رو از دست داده بود يعني super_star_milan مي تونه با هدف قرار داد دفاع كناري اين تيم براش دردسر ايجاد كنه.
گرچه به اعتقاد من اين ايراد به ساختار دفاعي و عناصر دفاعي اين تيم بر مي گرده اما شايد بازي با 4 دفاع بتونه اين مشكل رو كمي كمرنگ كنه. اين تيم توي خط حمله از مهاجمان تقريبا خوبي سود ميبره.
اما تيم super_star_milan با تيم به شدت تحليل رفته استقلال بازي داشت.تيمي كه هيچ نشوني از اون استقلال اول فصل قبل نداره .
در مورد اين بازي زياد نمي تونم توضيح بدم چون برتري بازيكني و سيستمي از آن برنده اين ديدار بود گرچه معتقدم super_star_milan محك جدي نخورده و نميشه رو اين نتيجه زياد تكيه كرد .
بازيكنان super_star_milan در اين بازي 34.5 پوينت كسب كردن در حالي كه بازيكنان حريف از 29.5 پوينت فراتر نرفتن.super_star_milan هم چون با 3 دفاع بازي ميكنه در مقابل ESTEGHLAL F.C دفاع چپش رو تقديم حريف كرده بود حريفي كه تنها با 1 مهاجم بازي مي كرد.در مورد آمادگي بدني هم بايد بگم مالكيت ميدان در نيمه دوم براي اين تيم 1 درصد كاهش داشته كه ميشه اون رو به تحليل بدن بازيكنها نسبت داد .
اما يه تحليل از بازي اين دو تيم مقابل هم.
با توجه به اينكه super_star_milan با سيستم 3-4-3 بازي كرده و Fantasic Juve با روش 2-5-3 و پوينتهاي دو تيم هم نزديك به هم هست بايد بگم بازي نزديكي رو انتظار داريم از دو تيم .اگر دو تيم با سيستمي كه گفتم بازي كنن ميانه ميدان براي Fantasic Juve هست واين براي ميزبان اصلا خوشايند نيست چون احتمال در دست گرفتن نبض بازي براي ميهمان وجود داره.
super_star_milan توي ساختار دفاعيش خيلي كم به Fantasic Juve چربش داره اما چه فايده كه ميانه ميدان در اختيار Fantasic Juve هست .
به نظر من اگر دو تيم با همون آرايش و تركيب هفته قبل بازي كنن نتيجه مساوي محتمل ترين گزينه است اما اگر قراره بازي برنده اي داشته باشه به نظر من اون Fantasic Juve هست (البته تاكيد مي كنم با توجه به اين كه سيستم ها و روشهاي بازي هفته قبل رو تغيير ندن)مگر اينكه ميزبان نذاره ميانه زمين در اختيار Fantasic Juve باشه .
ببخشيد اگه زياد فني نبود.
saeed_piero
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۶, ۱۹:۳۳
سلام
آقا میثم خیلی خیلی ممنون كه زحمت كشیدی و این تحلیل رو گذاشتی واقعا كه من به شخصه استفاده كردم.
خسته نباشی رفیق
انشاا... هفته بعد یه باریه جالبی رو ببینیم از دو تیم.من فكر میكنم با این اطلاعاتی كه دو تیم از هم دارن یه بازیه سخت وپایاپای بشه
موفق باشید
mekil
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۶, ۰۹:۲۶
سلام میثم جان
ممنون از تحلیل خوبت.
به طرفداران خوب تیمم که به ورزشگاه میان , قول میدم اگه بازی از نظر داوری مشکلی نداشته باشه و روند عادی خودشو طی کنه تیم از این هفته در صدر جدول قرار بگیره..
saeed_piero
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۲۹
هفته دوم بازیها هم انجام شد و این نتایج بدست اومد:
Abrandabad - Pas FC 2 - 4
tondar - FarzPouya 5 - 0
Red Devilsss - ESTEGHLAL F.C 4 - 1
super_star_mi - Fantasic Juve 4 - 2
از نتایج عجیب این هفته می شه بازم به باخت 4-1 استقلال اف سی اشاره كرد. در مهمترین بازیه این هفته هم تیم super star milan تونست در یك بازیه خوب 4-2 fantasic juve رو شكست بده در بازیه كه در اون احتلاف دو تیم 2 گل نبود اما تیم میزبان با در اختیار گرفتن میانه میدان تونست برتری از آن خودش كنه.
موفق باشید
meisamm
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۴۶
بازي هاي هفته دوم هم تمام شد در حساس ترين بازي هفته super_star_milan موفق شد با نتيجه 4-2 از سد حريفش Fantasic Juve بگذره و با اقتدار در صدر جدول اين گروه قرار بگيره.
هر دو تيم 3-4-3 بازي كردن با اين سيستم اشتباهي كه Fantasic Juve چيده بود مي شد اول بازيم حدس زد كه اين تيم برنده ديدار نخواهد بود.تو تحليلم تاكيد كرده بودم كه اين تيم تو خط دفاعيش مشكلات متعددي داره و حتي ژيشنهاد كرده بودم كه اين تيم از 4 دفاع استفاده كنه اما....
اشتباه ديگه مربي اين تيم استفاده از استراژي حمله از عمق بود با اينكه بازم تو تحليلم تاكيد كرده بودم كه استفاده از ضعف دفاعهاي كناري ميتونه به اين تيم كمك كنه. اگه يه نگاه به وضعيت بازي بندازيم مي بينيم با اينكه استراتژي اين تيم حمله از عمق بود اما دفاع super_star_milan اينقدر در كناره ها آسيب پذير بود كه در دفاع چپ قدرتش با خط حمله حريف برابر بود.
ميانه ميدان هم كه در اختيار super_star_milan بود و يكي از دلايل برتري اين تيم.
در اين هفته بيشترين جهش رو در جدول دو تيم tondar و Pas FC بودن كه با دو پله جهش در جدول خودشون رو به رتبه هاي 2-3 جدول رسوندن تا منتظر روزهاي حساس آينده باشن.اما بيشترين سقوط رو FarzPouya و Fantasic Juve داشنتد .
در مورد تيم خودمم بايد بگم از عملكردش 100% راضيم هدفم اينه كه هفته 4 رتبه 1 جدول باشم.تا الان كه به اهدافم رسيدم.
توي اين بازي هم تو 3 دقيقه كولاك كردم زدن 3 گل در دقايق 25-27-28 نشون ميده هر وقت اراده كنم ميتونم دروازه حريف رو باز كنم.
اما در مورد حساس ترين بازي هفته نظر بدين كه اگه دوست داشتين 1 تحليل ازش بذارم.
بازي من كه از لحاظ جدولي حساس نيست چون با تيم ته جدولي بازي دارم.
به نظر من بازي حساس هفته به لحاظ جدولي بازي تيمهاي 4-5 جدوله كه بين تيمهاي Fantasic Juve - Red Devilsss برگزار ميشه .حالا شما هم نظر بديم كه ببينيم كدوم بازي راي مياره.
-Aydin-
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۶, ۰۰:۳۹
Fantasic Juve - Red Devilsss
mekil
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۶, ۰۸:۲۵
Fantasic Juve و Red Devilsss
نظر منم همین بازیه.
البته من شانس Fantasic Juve رو برای برد بیشتر میدونم.
saeed_piero
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۰۱
سلام
منم موافقم كه تحلیل بازیه من و آیدین رو بزاری البته از نظره نامی بازیه میثم با استقلال می تونه مهمترین باشه اما از نظره فاصله 2 تیم با هم نه.
راستی یادم رفت كه به محمد جان واسه برد دیشبش تبریك بگم حالا درسته كه من اگر تركیب رو تور دیگه ای می چیدم می تونستم شاید یه مساوی ازش بگیرم ولی بازم با این حرفا نمی شه از شایستگی های تیم محمد كم كرد چون واقعا تیم خوب و قدری داری و حقش بود كه این بازی رو ببره.بازم تبریك می گم بهش....
در مورد صحبتهای میثم جانم باید بگم كه حق با اونه و من كاملا قبول دارم كه باختم تقصیر خودم بوده نه ضعیف بودن بازیكنام راستش مشكل اینجای كه من كلا آدمی هستم كه خیلی خیلی به بازیه هجومی علاقه دارم و واسه همین اكثر تركیبایی كه می چینم حمله ای هست اما چه فایده كه برد با مهاجم زیاد كردن بدست نمی آد و منم با اینكه دفعه اولم نیست همچین اشتباهی می كنم بازم تجربه نشده واسم و هی تكرارش میكنم.دیگه چیكار كنیم دیگه ماییم.......!!!
mekil
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۵۷
سلام سعید جان
مرسی بابت تبریکت , تو هم تیم خوبی داری و مطمئنم در اینده نزدیک حال چندتا از این تیمای قوی گروه رو میگیری .
meisamm
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۶, ۲۲:۱۶
سعيد جان اون استقلالي كه الان داره تو گروه ما بازي مي كنه از لحاظ نفرات و سبك بازي اون استقلالي نيست كه فصل قبل (البته اوايل فصل) تو گروه ما مي جنگيد و بازي مي كرد.متاسفانه بايد بگم اين استقلال با استقلال فصل پيش كلي فرق كرده.
البته من براي همه تيمهائي كه جلوم بازي مي كنن احترام قائلم اما اميدوارم استقلال هم به روزهاي اوجش برگرده مسلما تيمهاي قوي تر و آماده تر مي تونن هيجان بازيهاي اين گروه رو افزايش بدن.
در مورد علاقه به بازي هجومي هم حرفت رو قبول دارم اما يه چيزي كه تو فوتبال فوق العاده مهمه و اهميت داره برگشت هست .در مورد اين جمله آخري مفصل صحبت مي كنيم انشاالله تا روز پنج شنبه تحليل بازي حساس هفته بعد رو براتون مي ذارم.
meisamm
جمعه ۲۴ اسفند ۱۳۸۶, ۰۹:۰۸
سلام دوستان .
طبق قرارمون قراره حساس ترين بازي هفته به لحاظ جدولي رو با هم بررسي كنيم .طبق راي گيري و نظر سنجي كه انجام شد بازي Fantasic Juve - Red Devilsss حساس ترين بازي اين گروهه .
طبق روال قبلي اول به بررسي عملكرد تيمي مي پردازيم كه تو جدول رتبه بهتري داره .
تيم Fantasic Juve كه از 2 بازي خود با كسب 3 امتياز در رتبه 4 جدول قرار داره در 2 بازي قبلي خودش باكسب 1 پيروزي پرگل مقابلAbrandabad و 1 شكست در مقابل تيم صدرنشين super_star_milan در انتظار بازي هفته سوم خودش با تيم Red Devilsss هست.
Fantasic Juve در بازي اول خودش با سيستم 2-5-3 بازي كرد و توي اون بازي بازيكناش موفق شدن 35.5 پوينت بگيرن البته به سيستم بازي و چينش اين تيم انتقاداتي وارده كه بايد بگم دفاعهاي كناري فوق العاده ضعيفي داره كه يا بايد با جذب بازيكناي جديد اين نقطه رو تقويت كنه يا با سيستم 4 دفاعه بازي كنه.
در بازي دوم Fantasic Juve با سيستم 3-4-3 بازي كرد و حمله از عمق رو توي دستور كار داشت اين تيم از لحاظ كسب پوينت موفق شد 1 نمره بيشتر از هفته قبل بگيره و 36.5 پوينت كسب كنه اما بازم چيزي كه نمود داشت چينش غلط بود چون اين تيم عليرغم ضعف مدافعهاي كناريش باز هم با 3 مدافع بازي مي كرد و عليرغم ضعف حريفش در جناحين خط دفاعي مركز دفاع حريفشو هدف قرار داده بود.
گرچه به اعتقاد من اين هفته Fantasic Juve كار زياد سختي رو پيش رو نداره و ميتونه با 1 برد شيرين زمين رو ترك كنه اما مربيان اين تيم بايد يادشون باشه هفته بعد باtondar بازي دارن تيمي كه براي قهرماني بسته شده .به اعتقاد من بهتره اين تيم بازي با tondar را در اين بازي تمرين كنه .
چيزي كه من تو سابقه اين 2 بازي Fantasic Juve ميبينم ضعف در جناحين و مركز ميدان هست.فكر كنم اين تيم تمرين گلزني مي كنه اما بايد با درآمد زائي براي اين 2 خط بازيكناي خوبي بخره وگرنه تا 2-3 فصل قيد صعود به دسته بالاتر رو بزنه.
اما Red Devilsss كه با كسب 3 امتياز از 2 بازي كه به خاطر تفاضل گل كمتر يك پله پائين تر از رقيب اين هفتش تو جدول قرار داره در بازي اول در حالي مغلوب FarzPouya شده كه با سيستم 2-5-3 بازي مي كرده و فقط توي مركز زمين تسلط داشته و يك نقطه از جناحين دفاعيش و توپ و مالكيتش و بازي همه و همه در اختيار تيم حريف بوده.در بازي اول بازيكنان اين تيم تونستن 26.5 پوينت كسب كنن.در بازي دوم هم كه باز با سيستم 2-5-3 بازي مي كرده و بجز خط دفاعيه حريفش توي تمام نقاط زمين تسلط كافي داشته و 28 پوينت حاصل زحمات بازيكنان اين تيم بوده.
متاسفانه بايد بگم پوينتهاي كسب شده خيلي كمه و اين تيم بايد تلاششو چند برابر بكنه تو بتونه براي پايان فصل همين رتبشم حفظ كنه .
نكته اي كه در مورد اين تيم بايد بگم اينه كه بازي با 5 هافبك باعث شده كه اين تيم هميشه ميانه ميدان رئ مال خودش بكنه اما افسوس كه تو خطوط ديگه ضعفها به قدري هست كه نمي ذاره اين برتري به برتري نتيجه بازي براي اين تيم تغيير كنه .
گرچه اگر بخوام منطقي قضاوت كنم بايد بگم شانس برد اين تيم مقابل تم حريفش بسيار كمه اما اگر اين تيم بخواد از برتريش تو ميانه ميدان استفاده كنه با توجه به ضعف مفرط دفاعهاي كناري حريفش بايد از جناحين به حريفش فشار بياره.گرچه بازم تاكيد مي كنم راه رسيدن به دروازه حريف اينه اما از طرف ديكه داشتن خط دفاعيه ضعيف باعث از دست رفتن گلهاي احتمالي اين تيم ميشه.
به هر حال اميدوارم بازي خوبي رو از 2 تيم شاهد باشيم.
ببخشيد اگه فني نبود.
Dangerous boy
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۳۲
اگه روحیه تیمم پایین نبود این بازی بدون شك مال من بود
سورپرایز این هفته ام كه بازی میلان بود من فك كنم مكیل پیك رفته بود كه باخت
saeed_piero
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۶, ۰۹:۵۹
سلام
بازیهای هفته سوم این گروه هم انجام شد و این نتایج به دست اومد:
FarzPouya - Pas FC 0 - 2
ESTEGHLAL F.C - tondar 0 - 9
Fantasic Juve - Red Devilsss 3 - 3
Abrandabad - super_star_mi 5 - 1
از نتایج عجیب این هفته باخت سنگین و غیر قابل توجیه تیم super star milan مقابل تیم abrandabad بود كه همه رو حیرت زده كرد(بویژه منو) و همچنین تساویه دو تیم fantasic و devilsss كه در ثانیه های پایانی تیم devilsss تونست گل مساوی رو بزنه و از باخت نجات پیدا كنه بازیی كه توپ و میدان كاملا در اختیار میزبان بود. در بازیهای دیگه هم نتایج كاملا پیش بینی شده بود و tondar و pas fc راحت از سد رقباشون گذشتن بویژه تیم قدرتمند tondar كه بدون شك با این روند فعلی مستحق قهرمانی و صعود از این گروهه.
با تشكر
saeed_piero
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۶, ۱۰:۰۵
راستی میثم جان بگو ببینم مشكل تیم من چیه؟؟؟؟
گفتی 4 دفاع كنم كردم بازم 3 تا خوردم و از طرفی با اینكه در تمام پستها یك سرو گردن از حریف بالاتر بودم نتونستم ببرمش تازه در نیمه دوم كه 2تا گل خوردم مالكیت توپ و میدان من نسبت به نیمه اول بیشتر بود.
باید این نتیجه رو به حساب خوش شانسی آیدین بزارم یا اینكه مشكل جای دیگه ایه؟ها؟
در ضمن در مورد بازیه مهم هفته بعد نظره من بازیه super star milan و pas fc هست كه اگه سایر بچه ها موافق باشن میثم جان زحمتش رو بكشه واونو تحلیل كنه.
با تشكر
meisamm
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۶, ۱۰:۲۱
هفته سوم بازيهاي دسته سوم گروه 13 با انجام 4 ديدار و خلق 2 شگفتي همراه بود .نتايج كامل اين ديدارها به شرح زير است :
FarzPouya - Pas FC 0 - 2
ESTEGHLAL F.C - tondar 0 - 9
Fantasic Juve - Red Devilsss 3 - 3
Abrandabad - super_star_mi 5 - 1
از نتايج عجيب ديروز مي توان به باخت 5-1 تيم صدرنشين super_star_milan مقابل تيم 7 جدول رده بندي بود.اين تيم با سيستم pic بازي كرد و در مقابل حريفش با استفاده از مهارت حمله از كناره ها تونست يك نتيجه فوق العاده رو به دست بياره.
ديگر نتيجه عجيب اين هفته تساوي تيمهاي 4-5 جدول بود گرچه اين تساوي از لحاظ رتبه 2 تيم قابل هضم مي باشد اما با وجود برتري Fantasic Juve در همه نقاط زمين به جز دفاع چپ خودش اين تساوي كمي عجيب بود.
اي كاش تيم Fantasic Juve بازي حمله از عمقي رو كه هفته قبل به انجام رسوند اين هفته انجام مي داد.
يعني با همون سيستم 2-4-4 بازي مي كرد اما به جاي چينش معمولي حمله از عمق يا حمله از كناره ها رو انتخاب مي كرد.
Fantasic Juve بايد سعي كنه از تصميمات احساسي دست بكشه و كمي منطقي فكر كنه.بازي هفته قبل رو بايد معمولي بازي مي كرد واين هفته رو حمله از عمق اما متاسفانه دقيقا بر عكس عمل كرد.
در مورد تيم Red Devilsss هم بايد بگم اين تيم يك نقطه برتري نسبت به حريفش داشت و دقيقا از همون نقطه استفاده كرد و به نتيجه رسيد.
اينجاست كه بايد بگم قدر 1 آناليزور بزرگ رو بدونين :D
در 2 بازي ديگر اين گروه tondar جشنواره اي از گل به راه انداخت و با 9 گل ESTEGHLAL F.C را در هم كوبيد.
Pas FC نيز توانست با 2 گل از سد FarzPouya بگذرد.
در جدول اين گروه tondar با 7 امتياز از 3 بازي پيشتاز است.Pas FC با همين امتياز با تفاضل گل كمتر در رده دوم قرار دارد.super_star_milan نيز با 6 امتياز در رده سوم قرار دارد.
در مورد بازي هفته بعد بايد بگم چون Pas FC با من تو كورس قهرماني هست نمي تونم تحليلي ارائه كنم بهتره تيمها در شرايط برابر با هم بازي كنن. پيشاپيش عيدتون مبارك .
meisamm
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۶, ۱۰:۳۱
سعيد جان بايد بگم تيم تو مشكلي نداره كمي تو انتخاب سيستمهات بد عمل مي كني.همين باعث ميشه نتيجه نگيري .
اين بازي رو اگه همون 2-4-4 بازي مي كردي و تاكتيكت به جاي معمولي تاكتيك حمله از عمق يا حمله از جناحين بود 100% برنده اين بازي بودي .
اگر واقعا دوست داشتي تو انتخاب سيستم قبل از هر بازي كمكت كنم بگو آي دي ياهو خودم رو بدم تا با هم در ارتباط باشيم.
saeed_piero
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۲۷
خیلی ممنونم میثم جان
آی دی من اینه: pintu_ricchio2004 دیگه ببخشید یكم سخته
می دونی میثم جان من اعصابم از این خورده كه چرا باید تونیمه دوم و دقایق پایانی 2تا گل بخورم چون هم چیدمان دفاعیم خوب بود هم اینكه نیمه دوم همه بازی دست من بود.
البته قبول دارم اصلا دفاع های محكمی ندارم ولی به زودیه زود یه outstanding می خوام بخرم شاید تو همین هفته
Dangerous boy
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۰۲:۳۵
سعید جون شرمنده كه باعث شدم اعصابت بهم بریزه حقیقتش من واسه این بازی كلی برنامه ریزی كرده بودم اما با یه اشتباه تو هفته قبل كل برنامه هام بهم ریخت وگرنه بازی رو باخته بودی در واقع تو شانس آوردی
حالا اشكال نداره نیم فصل دوم میتونی جبران كنی و منو با خاك یكسان كنی [Only Registered And Activated Users Can See Links]
mekil
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۰:۴۲
سلام به همه دوستها
بازی عجیبی بود . بچهای تیم مغرور شده بودند و خوب شد این اتفاق در اول فصل افتاد و بازیکن ها باید بدونن که هیچ تیمی رو دسته کم نگیرن..
عيدتون مبارك
saeed_piero
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۱۳
ما مخلص آیدین جانم هستیم
تو بازیه برگشتم از این خبرا نیست كه بخوایم با خاك یكسانت كنیم خیالت راحت هنوز تیمم خیلی كار داره تا بخواد به اون حد قوی بشه . تازه من باید برعكس مواظب باشم بهت نبازم
موفق باشید و پیشاپیش سال نو رو به شما وخانوادتون تبریك می گم وانشاا... سال خوبی داشته باشید
Dangerous boy
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۶, ۰۱:۲۹
خاك زیر پاتم سعید جون
آقا عید همگی مبارك
wantonboy13
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۶, ۰۳:۰۸
خاك زیر پاتم سعید جون
آقا عید همگی مبارك
عید منم مبارك ؟! :wink:
خاك زیر پام چی ؟!!! :blush2:
Ali-ss
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۶, ۰۸:۱۵
اوه اینجا چه خبره!
اول از همه خیلی خوشحالم دوستان این تاپیك رو فعال كردند. و دوستان جدیدی اینجا می بینم.
من تقریبا از همه در این گروه قدیمی تر هستم و در گذشته روزانه حداقل 3 ساعت در هت تریک بودم و بهترین مقامم قهرمانی در لیگ II.1 در چند فصل پیش هست
اما به ناگاه کمی از این بازی خسته شدم و تمام بازیکنهام رو به فروش رساندم الان ازنظر مالی وضعیتم تقریبامناسب هست هدف اصلی من این بود که با یک پشتوانه قوی مالی دوباره سازی تیم رو شروع کنم اما جهش ناگهانی قیمت ها کل برنامه های من رو به هم ریخت و در حقیقت این دو فصل من فقط به دنبال بازیکن سازی و در آمد زایی بودم و هیچ گونه هدف محکمی نداشتم و این بی انگیزیگی تا آنجا پیش رفت که این هفته برای اولین بار در تاریخ بازیهای من در هت تریک ترکیب چینی نکردم
اما به نظر می آید این لیگ نیاز به هیجان و شور و نشاط داره بنابراین تصمیم گرفتم کمی دست به جیب بشم و مقداری از بودجه باشگاه رو به تیم تزریق کنم از این به بعد روی تیم من به عنوان یک مدعی حساب باز کنید دوست ندارم به تیم من مثل یک تیم از قبل شکست خورده و ضعیف نگاه بشه
از این به بعد هم سعی می کنم بیشتر در گفتمان این گروه شرکت کنم
این فصل تیمهای خوبی به گروه آمدن و به نظر می آید فصل زیبا و پر هیجانی داشته باشیم ...
سال نو بر همگان مبارک باشه
Dangerous boy
پنجشنبه ۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۳۹
عید منم مبارك ؟! :wink:
خاك زیر پام چی ؟!!! :blush2:
كامران بخدا میام میزنم لهت میكنما
چقدر ترسیدی ؟ راستشو بگو :3:
Dangerous boy
يکشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۳۲
تندر و پاس كه حریفاشونو ناك اوت كردن
علی هم با خریدای جدیدش خوب دووم آورده فعلا
ما هم كه برتریو در اختیار داریم اما 1-1 مساوی هستیم تا دقیقه 16 نیمه دوم
Dangerous boy
يکشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۳۷
بالاخره گل برتری زده شد 2-1 دقیقه 19 :3:
Dangerous boy
يکشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۴۳
یک همکاری تمرین شده و مدرسه ای در میانه میدان باعث میشه تا Firouz Amini از Devilsss برتری 3 - 1 رو برای تیمش به ارمغان بیاره .
تیم یعنی این :3:
Dangerous boy
يکشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۴۴
یک همکاری تمرین شده و مدرسه ای در میانه میدان باعث میشه تا Davoud Shojaei از Devilsss برتری 4 - 1 رو برای تیمش به ارمغان بیاره .
ای بابا اینقد منو خجالت ندین :3:
Dangerous boy
يکشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۴۶
تندر كه فانتازیك یووه رو تركونده - 9 - 0 !!!
Dangerous boy
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۰
میثم جان تحلیل نمیكنی ؟
saeed_piero
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۲۵
سلام دوستان
می بینم كه تیمه من 10-0 به تیم میثم باخته اما اینم باید بگم كه من تازیه همین امشب از مسافرت برگشتم و از جمعه با اجازه ی شما رفته بودیم كیش و اصلا نتونستم به تیمم سر بزنم و البته مطمئن بودم كه می بازم اما نه اینجوری با اختلاف 10 گل.
تیم كامرانم كه داره فعلا می بره اما هنوز با تیمهای pas و tondar و super star milan بازی نكرده و فعلا سوم شده اما بعیده كه در این رده زیاد دوام بیاره.
pas fc هم كه پیروزیش مثل tondar از قبل از بازی مشخص بود و راحت تونست 5-0 بازیشو ببره.
تا هفته بعد
Dangerous boy
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۲۸
تیم كامرانم كه داره فعلا می بره اما هنوز با تیمهای pas و tondar و super star milan بازی نكرده و فعلا سوم شده اما بعیده كه در این رده زیاد دوام بیاره.
منظورت آیدینه دیگه ؟ :3:
saeed_piero
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۴۴
منظورت آیدینه دیگه ؟ :3:
آخ شرمنده راست می گی اشتباه لفظی بود یه لحظه فكر كردم كامرانی(perspolis_b) واسه همین اشتباه شد آیدین جان شما ببخش
mekil
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۵۷
سلام دوستان
عید همه دوباره مبارک
برای اولین بار تو این 1 سالو چندی که تو hattrick ام تیمم رو نچیندم و حدود 5000000000 ضرر کردم.
mnissar
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۰۲
سلام دوستان
عید همه دوباره مبارک
برای اولین بار تو این 1 سالو چندی که تو hattrick ام تیمم رو نچیندم و حدود 5000000000 ضرر کردم.
آره دیدم واقعا ناراحت شدم چه اشتباهی کردی:ouaip:
راستی چرا نچیدی؟:sad:
mekil
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۳۴
آره دیدم واقعا ناراحت شدم چه اشتباهی کردی:ouaip:
راستی چرا نچیدی؟:sad:
دیگه پیش میاد دیگه..
saeed_piero
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۳
سلام دوستان
هفته پنجم هم انجام شد و نتایج زیر یدست اومد:
super_star_mi - Red Devilsss 5 - 0
Abrandabad - tondar 3 - 6
Fantasic Juve - FarzPouya 1 - 1
ESTEGHLAL F.C - Pas FC 2 - 0
از نكات جالب این هفته پیروزی 2-0 استقلال دوباره احیا شده مقابل تیم قدرتمند pas fc بود كه باعث شد تیم tondar به تنهایی بره به صدر جدول لیگ و فكر كنم با این اوصاف باید تیم میثم رو قهرمان این فصل بدونیم.
تیم آیدین هم كه بعد از چند هفته خوب نتیجه گرفتن مقابل یه تیم قوی قافله رو باخت و 5تا خورد تا یه پله سقوط كنه كه در هفته های آینده احتمالا وضعش از اینم بدتر می شه.
تیم خودمم كه در یه بازیه برتر بازم نتونست نتیجه بگیره تا نشون بده كه اصلا این فصل فصله این تیم نیست و باید یا مساوی كنه یا ببازه.
-Aydin-
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۹
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
Ali-ss
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۰۳
پاس اگر با نیمی ا زقدرتش هم اومده بود من رو می زد احتمالا بخاطر بازی جام حذفی دست نگه داشته
mekil
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۱۷
در topic دیگر مباحث در هت تریک ایران در قسمت گردهمایی اعضای تهرانی هتریک نظر خود را بگید و به همه دوستای خود خبر بدید..
Dangerous boy
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۰۷
مربی پاس كیه ؟
saeed_piero
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۴۷
چیه با مربی پاس چی كار داری می خوای بهش بگی كمتر بهت گل برنه!!!!!!
راستی من این هفته با علی خان(اگه درست گفته باشم) بازی دارم تو رو خدا می بینید اوایل فصل تیمشو ول كرده بود ها هر كی از راه می رسید می زدش حالا كه بهما خورده آقا تحولات اساسی توتیمش داده ظرف همین 2-3هفته 10-20 ترانسفر داشته. دیگه اینم از شانسه مایه حالا خدا كنه یه مساوی بتونیم از آقا بگیریم البته بعید نیست ما كه این فصل خوب اوفتادیم رو خط مساوی....
Dangerous boy
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۰۳
اینم میخواستم بگم یه چیز دیگه هم میخواستم بگم :3:
omid
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۲۴
مربی پاس كیه ؟
وینگو بگوویچ:stinker::img-tomato:
mekil
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۲۳
سلام به همگی
امروز میخوام فاصله صدر جدول رو کم کنم.tondar اماده باش.. حداقل 2 تا گل من واسش کنار گذاشتم , اگه اون بیشتر نذاشته باشه چه بازی ای بشه..الان 5min از بازی گذشته..
Dangerous boy
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۳۵
وینگو بگوویچ:stinker::img-tomato:
لطفا تاپیكو منحرف نكنین :3:
omid
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۴۱
لطفا تاپیكو منحرف نكنین :3:
1-1
:3:
saeed_piero
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۱۸
سلام دوستان
این هفته هم بازیها انجام شد و نتایج زیر بدست اومد:
FarzPouya - Abrandabad 3 - 2
tondar - super_star_mi 0 - 3
ESTEGHLAL F.C - Fantasic Juve 1 - 2
Pas FC - Red Devilsss 7 - 0
از جمله نتایج جالب و عجیب این هفته پیروزی ارزشمند محمد مقابل میثم بود كه واقعا من یكی رو سوپرایز كزد.همین جا من به تیم super star milabn تبریك ویژه ای عرض می كنم.همچنین تیم fantasic هم تونست در مقایل میزبان قدرتمند خودش 2-1پیروز بشه تا بالاخره بعد از چند هفته امتیاز از دست دادن به پیروزی برسه.تیم آیدین هم كه پیش بینی می شد این بلا سرش بیاد و 7تا خورد تا با این پیروزی pas رقابت در صدر جدول خیلی هیجانی بشه.
Dangerous boy
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۸
مرسی سعید جان منم واقعا سورپرایز شدم احتمالا میثم پیك بازی كرده
در مورد بازی خودمم اینو بگم كه چون میدونستم باختم حتمیه پیك رفتم و به مربی پاس اچ تی میل زدم كه اونم پیك بیاد اما جواب نداد
بردتم تبریك میگم بالاخره از بحران در اومدیا :thumbup:
Ali-ss
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۱۴
بالاخره مصدومیت ها كار دستم داد!
شیطونه می گه برم 7-8 تا اكسترنال بخرم بیوفتم به جون بچه ها! :3:
Dangerous boy
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۱۸
بالاخره مصدومیت ها كار دستم داد!
شیطونه می گه برم 7-8 تا اكسترنال بخرم بیوفتم به جون بچه ها! :3:
تورو خدا ایندفه رو ببخش میگم بچه ها آروم بازی كنن :crazy:
mekil
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۸:۲۸
بازی سنگینی بود , 2 تا از بهترینهام مصدوم شدند..
tondar با نبود بهترین بازیکن میانه خودش ( که مصدوم ) ,میانه زمین رو از دست داده بود..
من هم از این فرصت نهایت استفاده رو کردم ., از بچه های تیمم هم ممنونم و بهشون خسته نباشید میگم.
meisamm
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۵۸
سلام
واقعا خوشحال میشم وقتی میبینم قدرت تحلیل همگروهام بالاست و آنالیز درستی از شرایط دارند.
تو پستای قبلی می دیدم بچه ها نقطه قوت منو خط حمله تیمم می دونن اما حریفم كه تو 1 بازیه برتر منو شكست داد به نكته خوبی اشاره كرد.
هافبك و بازیساز خوب هستند كه می تونن مهاجم ها رو در موقعیت گل زنی قرار بدن و تغذیه كنن.
تو بازیهای قبلی با بازیسازی هافبكم موقعیتهای خوبی نصیب مهاجمام می شد و اونهام استفاده می كردند.
در این بازی فكر كنم فقط 1 موقعیت نصیب تیمم شد كه اونم نتیجه نداد.
من نظر اون دوستمون رو تائید می كنم كه میانه میدان رو از دست داده بودم.
در نبود بهترین بازیسازم كه مصدوم بود به خاطر نداشتن ذخیره مطمئن به اشتباه یكی از مهاجمام رو به این پست فرستادم كه جواب نداد.
خب فوتبال بازی هست كه كافیه 1 لحظه تو ارنجت اشتباه كنی تا قافیه رو ببازی.
با باختی كه تیم من داد رقابت تو این گروه به شدت نزدیك شده و پاس با تفاضل گل كمتر 1 پله پائین تر از منه و super_star_milan هم كه فقط با 1 امتیاز اختلاف نسبت به ما در رده سوم هست.
البته با امتیازاتی كه تقسیم شده باید بگم تیمهای این گروه شانس صعود مستقیم به دسته دو رو از دست می دند و باید در دیدار پلی آف به مصاف تیمهای دیگه برن.
mekil
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۲۱
سلام به دوستان
جای همه تو گردهمایی جمعه خالی بود, برای اولین بار حدود 20 نفر از بچه های تهرانی hattrick دور هم جمع شدند..
Dangerous boy
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۴۱
دقیقه 22 یك بر صفر از تندر (غول گروه) جلو افتادیم , آیا بچه ها میتونن این سورپرایزو ادامه بدن ؟
به قول امین : آیا واقعا آیا ؟!!
Dangerous boy
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۵۵
سکوت مرگباری سراسر ورزشگاه رو فرا میگیره !
1 - 1 مساوی
اوه اوه میثم ناراحت شد 3 - 1
خب میثم جان ناراحت شدن نداره به خودم میگفتی حلش میكردم :3:
تکنیک Gazanfer Günçiçeği در این روز آفتابی ، جلای بیش تری یافته و به چند حرکت زیبا که از مدافعین مقابل تعدادی هیچکاره ساخته بود ختم شد. --- بچه ها مارادونا رو ول كنین غضنفرو بگیرین :3:
بابا این دیگه كیه Ebad Orang دهن منو سرویس كرده - هر 4 تا گل تندر توسط استاد عباد
اووووووووووه بچه ها من دیگه شرمم میاد اینجا پست بدم بعدا خودتون نتیجه رو نیگا كنین :3:
saeed_piero
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۲۸
سلام به دوستان گرامی
نیم فصل اول این گروه به پایان رسید و تیم tondar به عنوان قهرمانی گروه دست پیدا كرد.
نتایج هفته هفتم:
super_star_mi - FarzPouya 2 - 1
Red Devilsss - tondar 2 - 6
Abrandabad - ESTEGHLAL F.C 0 - 1
Fantasic Juve - Pas FC 0 - 1
نتایج این هفته نیز كاملا پیش بینی شده بود و اتفاق عجیبی این هفته رخ نداد.
تیم میثم خیلی راحت تونست 6-2 آیدین روبزنه تا كلا آیدین به قعر جدول نزدیك و نزدیك تر بشه از طرف دیگه تیم خودم هم در یك بازیه نزدیك وخوب با 1گل به تیم قوی pas fc باخت تا به رده پنجم سقوط كنه لازم به توضیح است كه تك گل pas fc در دقیقه 77 و از روی نقطه پنالتی زده شد.
تیم محمد هم كه در یك بازیه سخت ونزدیك تونست تیم واقعا خوبه farzpouya رو ببره تا از كورس قهرمانی عقب نیوفته.
خوب همین جا هم من به تیم میثم به خاطره قهرمانی در نیم فصل اول تبریك می گم
با تشكر
Dangerous boy
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۴۵
سعید جان اگه شده لباسامو میفروشم 4 تا بازیكن میخرم تو رو میفرستم قعر جدول :3:
wantonboy13
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۲۷
سعید جان اگه شده لباسامو میفروشم 4 تا بازیكن میخرم تو رو میفرستم قعر جدول :3:
حالا بپا قعر جدول نخوردت !! :blush2:
Dangerous boy
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۵۷
حالا بپا قعر جدول نخوردت !! :blush2:
تریپ میثاقیان :
من این تیمو نگه میدارم اگه این تیم صقوط كرد خودمو از بالای برج میلاد میندازم پایین :3:
saeed_piero
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۰۲
ای بابا ببخشید آیدین جان بنده اصلا قصد جسارت نداشتم خدایی.آخه راستش 3 تا بازیه بعدیت هم با همین tondar,super_star_milan و pas fc هستش كاریت خیلی سخته وبعیده كه بتونی بیشتر از 3 امتیاز بگیری نه توها حتی اگه منم بودم همین وضع روداشتم.
خالا انشاا... بعد از این 3 بازی دوباره نتایج خوبی می گیری
wantonboy13
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۳۸
حالا انشاا... بعد از این 3 بازی دوباره نتایج خوبی می گیری
خوب همین 3 بازی نصف فصل رو تشكیل میدن ، پس امیدوار باش كه بعد این فصل نتایج خوبی بگیری... :thumbup:
Dangerous boy
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۵۰
تو چجوری حساب كردی من از سه بازی بعدی 3 امتیاز میگیرم ؟
من كه هر جور حساب میكنم هیچ امتیازی نمیتونم بگیرم :3:
Dangerous boy
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۵۳
كامران تو چی میگی این وسط - افتادی بین 7 تا تیم بات واسه خودت حال میكنی - منم اگه خیالم از بابت بازیهای بعدیم راحت بود میرفتم تاپیك حریف هی پست روحیه تضعیف كن میزدم :3:
saeed_piero
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۳
نه آیدین جان انشاا... می تونی 3 امتیاز بگیری به نظره من بهتره كه 3-5-2 بازی نكنی وقتی هافبك ها و دفاع هات زیاد خوب نیستن نمی گم بدن ولی خوب به هر حال در مقابل این 3 تیم بهتره كه یا 4 دفاع بازی كنی یا حتی 5 دفاع تا بتونی امتاز بگیری. حالا یه باز امتحان كن شاید نتیجه بده مگه ندیدی من چی مفت مفت داشتم یه امتیاز از pas می گرفتم ها......
wantonboy13
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۸
كامران تو چی میگی این وسط - افتادی بین 7 تا تیم بات واسه خودت حال میكنی - منم اگه خیالم از بابت بازیهای بعدیم راحت بود میرفتم تاپیك حریف هی پست روحیه تضعیف كن میزدم :3:
یادته فصل پیش تو دسته 4 داشتی حالتو میكردی ، میومدی منو تو دسته 3 دست مینداختی ؟!!!!
حالا بكش......
به قول شاعر كه میگه:
آیدین كه میگرفتی همه عمر گور ...... دیدی كه چگونه شدی گور به گور (شعر و درست گفتم؟! :3:)
wantonboy13
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۳۲
- افتادی بین 7 تا تیم بات واسه خودت حال میكنی - :3:
كی گفته بین 7 تا حریف بات ؟!!! تمام تیم های گروهم صاحاب دارن ، و تیم دوم جدول هم كه گل گلی خودمون باشه ، با اختلاف 3 امتیاز نسبت به من دومه و اون تنها باختش رو هم به من داده... :ouaip:
Dangerous boy
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۵۵
یادته فصل پیش تو دسته 4 داشتی حالتو میكردی ، میومدی منو تو دسته 3 دست مینداختی ؟!!!!
كی من ؟؟!!
من كه یادم نیس !!:apophys:
كی گفته بین 7 تا حریف بات ؟!!! تمام تیم های گروهم صاحاب دارن....
اونا هیچ فرقی با بات ندارن:bad:
Dangerous boy
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۵۳
سعید جان از اینكه با من ابراز همدردی میكنی ممنونم:3:
saeed_piero
يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۲۲
اولین بازی از دور برگشت گروه 13 هم انجام شد ونتایج زیر به دست آمد:
ESTEGHLAL F.C - Abrandabad 4 - 0
tondar - Red Devilsss 8 - 0
Pas FC - Fantasic Juve 7 - 1
FarzPouya - super_star_mi 3 - 2
از جالبترین نتایج این هفته می شه به باخت 3-2 تیم super star milan مقابل تیم farzpouya اشاره كرد كه این نتیجه باعث شد رقابت بزای صدرنشینی در این گروه دوبازه 2 قطبی بشه.
در بازیهای دیگه هم تیم fantasic در یكبازیه عجیب با حساب 7-1 باخت.بازیه كه در نیمه اول 2-1 به نفع میزبان تموم شد اما در آغاز نیمه دوم در عرض 15 دقیقه تیم pas تونست 5 گل دیگه به حریفش بزنه وبه پیروزی برسه.
نتایج 2 بازیه دیگه هم كه كاملا پیش بینی شده بود و استقلال و تندر تونستن به راحتی رقباشون روشكست بدن.
mekil
يکشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۰:۳۷
دسته 3 ,فقط گروه 13...
meisamm
يکشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۴۵
یک پنالتی بحث برانگیز در دقیقه 66 برتری رو به تیم میزبان هدیه کرد،3 - 2.دروازه بان تیم میهمان هیچ شانسی در مقابل Frederic Bastiaanse که پشت نقطه ی پنالتی قرار گرفته بود نداشت .
پنالتي بحث بر انگيز يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
meisamm
يکشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۰۹
بالاخره اين بازي تموم شد و در يك بازي نزديك و البته طبق آمار برتر تونستم با نتيجه 4-3 از سد يكي از تيمهاي خوب اين گروه بگذرم.
عليرغم اينكه در دقايق آخر تيمم 10 نفره شد با همون ده نفر تونستم گل برتري رو بزنم .
از نكات جالب توجه برتري مالكيت توپ براي تيمم بود كه در نيمه اول فقط52 درصد بود اما نيمه دوم جهشي 9 درصدي داشت.
تيم حريف واقعا قدر و چغر بود و بازي سختي رو پشت سر گذاشتم و از اين برد خوشحالم.
هرچي ميگذره بازيا حساس تر ميشه با نتيجه اي كه به دست اومد فاصله تيمهاي صدرنشين با تيم سوم به 7 امتياز رسيد.
وجنگ براي قهرماني ادامه داره.
به نظر شما كي قهرمان ميشه؟
Tondar يا Pas Fc ؟
Dangerous boy
يکشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۳۰
به نظر شما كي قهرمان ميشه؟
Tondar يا Pas Fc ؟
گزینه سوم:bad:
mekil
دوشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۸:۵۵
تبریک میگم میثم جان
البته بعد از 2 گل تو که در اوایل بازی تیمو قافلگیر کرد تیمم به خودش امد و تونست با حمایت تماشاچی ها 5 موقعیت خوب به دست بیاره که فقط 3 تاش به گل تبدیل شد وگرنه نتیجه دیگری رقم می خورد. و در نهایت از 2 موقعیت دیگرت به خوبی استفاده کردی و برنده بازی شدی.
به نظر من تیم میثم این فصل لیاقت قهرمانی رو داره و بازی اخر فصل نتیجه قهرمانی این گروه رو مشخص می کنه ..
* آیدین *
جمعه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۴:۴۶
خب بچه ها اینجوری نمیشه باید یه حال اساسی به این تاپیك بدیم
خیلی بیحالین بابا :ouaip:
* آیدین *
جمعه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۵:۰۱
سوپر استار میلان چت كرده همین جوری داره بازیكن میفروشه
آبران آبادم كه گنجایش افزایش دادایش یعنی داده :jesors:
تندر و پاسم كه بی خیال از همه جا واسه خودشون حال میكنن
----
روزنامه اولدترافورد تایمز :apophys: به نقل از آیدین مالك شیاطین سرخ اعلام كرد این تیم فقط به 4 بازی آخرش فكر میكنه و كاملا امیدوار به حفظ تیم در دسته سه هست
همچنین این روزنامه در تیتر اول خودش بزرگ نوشته بود : ما اسیر حواشی نخواهیم شد (منظور همون كامی و امثال اون هستش) :crazy:
* آیدین *
جمعه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۰۹
در پی سیاست جدید باشگاه شیاطین سرخ تا بحال 2 تن از بازیكنان این تیم اخراج شدند و احتمالا یكی دو تن دیگر هم به آنها اضافه میشوند.:stinker:
در پی انتقادات شدید از مربی جدید شیاطین , آیدین در حمایت كامل از او گفت : رضا بی تقصیره در گروه سختی افتادیم:bad:
آیدین در آخرین كنفرانس مطبوعاتی كه فردا برگزار خواهد شد !!! :apophys: گفت : دیگر طاقت دیدن اشكهای طرفدارانمان را نداریم :crazy: چهار هفته پایانی بحول قوه الهی پیروز خواهیم شد(البته اگه سعید بذاره):jesors:
mekil
شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۰:۴۹
من امروز به بچه ها استراحت دادم که به استادیوم ازادی برن و هم بازی مهم لیگ رو از نزدیک تماشا کنن و هم با جو انجا اشنا بشن .که در اینده نزدیک به درد بچه ها خواهد خورد .و فردا هم در دیدار خارج از خانه به مصاف شیاطین سرخ خواهیم رفت..
بچه ها برای حفظ رتبه 3 ,فقط به دنبال پیروزی هستند..
* آیدین *
شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۵۱
من امروز به بچه ها استراحت دادم که به استادیوم ازادی برن و هم بازی مهم لیگ رو از نزدیک تماشا کنن و هم با جو انجا اشنا بشن .که در اینده نزدیک به درد بچه ها خواهد خورد .و فردا هم در دیدار خارج از خانه به مصاف شیاطین سرخ خواهیم رفت..
بچه ها برای حفظ رتبه 3 ,فقط به دنبال پیروزی هستند..
من از همینجا بهت قول میدم این بازی رو به سختی ما خواهیم باخت asan غصه نخور :jesors:
meisamm
يکشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۴۰
دقيقه 24 بازي هم گذشته اما تندر نتونسته قفل دروازه حريف رو باز كنه .
مسلما هرچي از بازي بگذره استرس بازيكنام زيادتر ميشه چون يه تعقيب كننده مثل پاس دارن.
البته فكر كنم تا دقيقه 30 يه اتفاقاتي بيفته
meisamm
يکشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۴۹
دقيقه 30 هم گذشت بدون اتفاق خاصي احتمال تساوي در نيمه اول ميره .تيم حريف بسيار داره بسته بازي مي كنه اما مطمئنم قفل اين دروازه باز ميشه مينويسم حداقل 3-0
meisamm
يکشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۵۳
قفل دروازه شكسته شد تندر 1-0 جلو افتاد.
پاس هم 2-0 جلو هست .
آيا واقعا بايد منتظر روز آخر بود ؟
meisamm
يکشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۵۶
يكي از بازيكناي خط حمله تندر به دليل مصدوميت از بازي بيرون اومد با توجه به اينكه يكي ديگه از مهاجماش هم به علت اخراج در بازي قبل در اين بازي حضور نداره حالا تندر دو تا از 3 مهاجم فيكس خودش رو نداره.
آيا بازم قفل اين دروازه باز ميشه؟
meisamm
يکشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۰۵
بازيهاي اين هفته تمام شد و نتايج زير به دست آمد:
tondar - Abrandabad 4 - 0
Red Devilsss - super_star_mi 2 - 5
Pas FC - ESTEGHLAL F.C 4 - 0
FarzPouya - Fantasic Juve 1 - 1
از نتايج عجيب ميشه به تساوي FarzPouya - Fantasic Juve اشاره كرد در حالي كه تا اواخر بازي اين Fantasic Juve بود كه 1-0 از حريف خودش پيش بود و بازي مهم هفته آينده super_star_mi - Pas FC كه خيلي خيلي حساسه.
wantonboy13
يکشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۲۴
آیدین بیا پایین... نوبتی هم باشه ، نوبت منه بیام دسته 3 !! :crazy:
Ali-ss
يکشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۲۸
دفاع من از حمله حریف قوی تر بود ضمن اینكه وینگر من از دفاع حریف سرتر بود تنها تفاوت در میانه بود این اختلاف گل هیچ توجیهی نداره!
saeed_piero
يکشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۱۳
ای بابا تو رو خدا نگها كنید بازم مساوی دادم تو بازیی كه برتر بودم و 4-5 موقعیت گل داشتم و رقیب یكی آخرم بازیمون مساوی شد. خدا وكیلی این فصل اصلا فصله من نیست همش دارم بد میارم و مساوی می دم. تو این فصل كلا 10 بازی كردم 4 تا مساوی دادم كه تو اونا نسبتا برتر بودم 2 تا بازی هم بردم كه اونم 100% از دست هتریك در رفته و گرنه حتما اونا رو هم مساوی می كردم.
خلاصه ما كه این فصل خودمونو واسه سومی آماده كرده بودیم حالا كارمون به جایی رسیده كه باید بجنگیم كه مستقیم سقوط نكنیم اصلا همه چی دست به دست هم دادن تا ما سقوط كنیم ها. 4 تا تساوی , 2 تا باخت خفن 10-0 و 7-1 و ....
هفته بعدم كه با میثم دارم و اگه خیلی شانس بیارم تو اون بازی 2 رقمی نشم.
* آیدین *
دوشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۲:۳۳
آیدین بیا پایین... نوبتی هم باشه ، نوبت منه بیام دسته 3 !! :crazy:
عمرا :jesors:
ببین سعید مشتاقانه میخواد بره دسته 4 جاتو با سعید عوض كن :apophys:
meisamm
دوشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۰:۴۸
دفاع من از حمله حریف قوی تر بود ضمن اینكه وینگر من از دفاع حریف سرتر بود تنها تفاوت در میانه بود این اختلاف گل هیچ توجیهی نداره!
متاسفانه همين طوره و ضعف بزرگ هت تريك همينه.
حتي پوينتهائي كه گرفتي از پاس يكي بيشتر بود .
در 3 نقطه دفاعي يعني چپ،راست و عمق دفاعيت برتر از پاس بودي و به خط حملش چربش داشتي .
اما متاسفانه وسط زمين رو واگذار كرده بودي و همين عامل باخت تيمت ميتونه باشه.
عليرغم اينكه با 1 مهاجم بازي كردي اما همون 1 نفر براي دفاع چپ حريفت ايجاد مشكل كرده بود .
به نظر من دليل باختت موارد زير بود :
1- واگذار كردن ميانه ميدان به حريف.
2-تكيه كردن حريفت به تاكتيكي خاص كه معمولا جواب ميده يعني هدف قرار دادن يك نقطه از زمين حريف(پاس در اين بازي استراتژي حمله از جناحين رو در دستور كار داشت) و عليرغم سر بودن دفاع شما به اين دليل كه تاكتيك حريف اين مسئله بود تمركز اون قسمت از دفاعت بهم مي خوره.
3- تكيه نكردن شما به سيستم و نحوه بازي خاص يعني بازي معمولي رو با حريف انجام دادن اينجوري شما هيچ نقطه اي از زمين حريف رو براي انجام برنامه هات هدف قرار نمي دي .
البته بايد اينو بگم كه تيم فوق العاده خوبي داري و اين موارد كه بهت گفتم 100% به ضرر خودمه چون دو هفته ديگه با خودم بازي داري .اما چيكار كنيم ؟كسي كه ميدونه برنده ميشه دانش فن خودشو در اختيار مربيان جوونتر قرار ميده:apophys:
Ali-ss
دوشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۳۱
البته ما اونقدرها هم جوون نیستیم! من با بررسی تیم خودم به این نتیجه رسیدم كه با امكاناتی كه در حمله كردن دارم نمی توانم از تنوع تاكتیكی چندانی استفاده كنم پس بیشتر وقتها نرمال می رم...
شما هم نگران نباش چون تصمیم گرفتم تیم رو جوون كنم و احتمالا تیم به مدت 1 ماه ضعیف می شه تا بتونه بازیكنهای خودش رو پیدا كنه ...
Don M Corleone
دوشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۰۰
خوب علی جان چرا ضد حمله نزدی ؟
Ali-ss
سه شنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۵۵
فكر كردم میانه هامون مساوی بشن چون اسپیریت عالی بود و این اولین بازی بود كه به جای ژلی ایت كول نرمال رفتم
به هر حال نشد ...
Dangerous boy
سه شنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۵۴
ورزشگاه جدید 34300 نفری شیاطین سرخ عامل دیگریست تا این تیم در دسته سه حفظ شود
هواداران علی رقم نتایج فوق ضعیف شیاطین بار دیگر حمایت خود را از این تیم و آیدین نشان دادند و برای جشن افتتاح ورزشگاه به سوی باشگاه روانه شدند و از آنجا به همراه آیدین و بازیكنان به سمت ورزشگاه حركت كردند.
خلاصه ای از بیانیه آیدین در این مراسم پرشور :
اشك از چشمانش سرازیر شد [Only Registered And Activated Users Can See Links] و خطاب به هواداران گفت : من واقعا نمیدونم این همه محبتو كجای دلم بذارم , به خاطر شماها هر جور كه شده این تیمو در دسته سه حفظ میكنم , برای تیم دعا كنید و منتظر روزهای خوشی باشید .... و دیگر نتوانست جلوی گریه اش را بگیرد .... :cray:
Dangerous boy
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۵۶
اگر فردا شیاطین سرخ از پس تیم ته جدولی آبران بر بیایند امیدها در دل هواداران زنده خواهد شد
طبق محاسباتی كه آیدین انجام داده 4 بازی آخر حكم نجات شیاطین رو داره و اونها میتونن حتی تا رده چهارم بالا بیان البته به شرط اینكه در هر 4 بازی برنده بیرون بیان و صد البته بازم به شرط .... :jesors:
نظر خود آیدین رو در این باره میبینیم : :apophys:
بنام خدا - سلام - آیدین هستم .... ,ا,ا,ا,ا,ا ببخشین حواسم نبود ! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
من به 4 بازی آخر فوق العاده امید دارم و به بچه های خودم هم كاملا ایمان دارم این 4 بازی واسه ما حكم مرگ و زندگی رو داره
البته اینم بگم كه یه محكی هم میشه واسه خودم كه توانایی خودمو بسنجم و اینكه در چه حدی هستم
البته سوای این حرفا ما كلا تیمو تشكیل دادیم واسه رفتن به لیگ برتر و قهرمانی در مسترز [Only Registered And Activated Users Can See Links] كه در آینده به این مهم نائل میشیم - كلا آینده نگری در تیم ما بیداد میكنه [Only Registered And Activated Users Can See Links]
mekil
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۵۰
فدراسیون فوتبال در اقدامی عجیب در نظر داره بازیهای لیگ برتر رو هم زمان با هتریک برگذار کند..
Dangerous boy
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۲۳
فدراسیون فوتبال در اقدامی عجیب در نظر داره بازیهای لیگ برتر رو هم زمان با هتریک برگذار کند..
برای ما هیچ فرقی نمیكنه ، طرفدارای ما در بدترین شرایط ، باد و بارون ، سنگ و تگرگ ، طوفان و گردباد برای تشویق تیمشون به ورزشگاه میان و ذره ای به لیگ برتر اهمیت نمیدن
Dangerous boy
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۰۰
اوووووو او و او اواوا وا اوه
امروز عجب روزیه هم منچستر قهرمان شد هم شیاطین سرخ پیروز شدند [Only Registered And Activated Users Can See Links]
بینهایت خوشحالیم ، نمیدونید هوادارا چه میكنن ، ورزشگاه گنجایش نداره ، بیشتر هوادارا پشت درهای بسته قرار گرفتن و جشن قهرمانی و پیروزی دو تیمو از ال سی دیهای 70 اینچی كه باشگاه واسشون تدارك دیده تماشا میكنن :jesors:
امیدها زنده شد [Only Registered And Activated Users Can See Links]
تبریك به همه منچستریها [Only Registered And Activated Users Can See Links]
و تبریك به همه هوادارای شیاطین سرخ [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]
wantonboy13
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۴۱
اوووووو او و او اواوا وا اوه
امروز عجب روزیه هم منچستر قهرمان شد هم شیاطین سرخ پیروز شدند [Only Registered And Activated Users Can See Links]
بینهایت خوشحالیم ، نمیدونید هوادارا چه میكنن ، ورزشگاه گنجایش نداره ، بیشتر هوادارا پشت درهای بسته قرار گرفتن و جشن قهرمانی و پیروزی دو تیمو از ال سی دیهای 70 اینچی كه باشگاه واسشون تدارك دیده تماشا میكنن :jesors:
امیدها زنده شد [Only Registered And Activated Users Can See Links]
تبریك به همه منچستریها [Only Registered And Activated Users Can See Links]
و تبریك به همه هوادارای شیاطین سرخ [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]
می بینم كه تیم بالا سرت از حریف صدر جدولیتون امتیاز گرفت و تو بازم حالت گرفته شد !! :apophys:
اگه من سوسكم كه تو پشه هم نیستی..... :3:
Dangerous boy
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۴۸
می بینم كه تیم بالا سرت از حریف صدر جدولیتون امتیاز گرفت و تو بازم حالت گرفته شد !! :apophys:
اگه من سوسكم كه تو پشه هم نیستی..... :3:
آی شیطونه میگه بزنم .... [Only Registered And Activated Users Can See Links]
wantonboy13
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۵۷
آی شیطونه میگه بزنم .... [Only Registered And Activated Users Can See Links]
شیطونه بیخود می كنه... :1:
saeed_piero
دوشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۰۲
ای بابا چی می گی كامران جان!! من از تیم صدر امتیاز گرفتم یا اون از من 1 امتیاز گرفت!!!؟؟؟؟؟
تو بازی ای كه من 5 موقعیت گل داشتم واون فقط 3 تا آخره كار بازهم مساوی كردم كه فكر كنم با این مساوی كه پنچمین تساویم بود الان تو هتریك باید ركورددار باشم.الان دقیقا 3 هفته هست كه دارم زرت زرت مساوی می كنم.
ولی چیزی كه مشخصه انشاا... 3 بازیه آخرمو با قدرت می برم چون هیچ كدوم از رقبام از من سرتر نیستند بویژه red devilsss و abrandbad. خلاصه پیش به سوی چهارمی...........
wantonboy13
دوشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۱۱
ای بابا چی می گی كامران جان!! من از تیم صدر امتیاز گرفتم یا اون از من 1 امتیاز گرفت!!!؟؟؟؟؟
تو بازی ای كه من 5 موقعیت گل داشتم واون فقط 3 تا آخره كار بازهم مساوی كردم كه فكر كنم با این مساوی كه پنچمین تساویم بود الان تو هتریك باید ركورددار باشم.الان دقیقا 3 هفته هست كه دارم زرت زرت مساوی می كنم.
ولی چیزی كه مشخصه انشاا... 3 بازیه آخرمو با قدرت می برم چون هیچ كدوم از رقبام از من سرتر نیستند بویژه red devilsss و abrandbad. خلاصه پیش به سوی چهارمی...........
بله ، منم شاهد Live بازیت بودم ، و دیدم كهچطور بازی 3-1 برده رو 3-3 از دست دادی ، ولی اینجوری گفتم كه آیدین اون روحیــــــــه خودشو حفظ كنه !! :wink3:
Dangerous boy
دوشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۳:۰۰
خواب چهارمیو ببینی سعید !
saeed_piero
سه شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۹:۴۸
خواب چهارمیو ببینی سعید !
ای بابا چی می گی آیدین جون.تو اگه می خوای یكی دیگه رو بندازی پایین اون تیم من نیستم خیالت راحت....
باید بری عزیز زوم كنی رو اون تیمهای دیگه چون این 3 هفته بهترین وباشكوه ترین هفته هایی خواهد بود كه من تو فصل پیش رو دارم:wink3:
mekil
سه شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۳۳
مهمترین بازی هفته اینده بین دو تیم ته جدولیه Red Devilsss - Fantasic Juve هست که برنده می تونه خیلی چیزا رو اثبات کنه..البته شانسFantasic Juve با تساوی که این هفته از tondar گرفت بیشتره..
Dangerous boy
سه شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۰۱
سعید موفق خواهد بود یا آیدین ؟
آیا حرف ایمان درست است ؟
آیا واقعا آیا ؟!
mekil
سه شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۲۶
از دو تیم Red Devilsss و Fantasic Juve
هم در خواست می کنم ,گروه 13 رو به حاشیه نبرن , و به هوادارای خود قول 4ام شدن رو ندهند و فقط به فکر فرار از سقوط باشند..
Dangerous boy
سه شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۳۷
از دو تیم Red Devilsss و Fantasic Juve
هم در خواست می کنم ,گروه 13 رو به حاشیه نبرن , و به هوادارای خود قول 4ام شدن رو ندهند و فقط به فکر فرار از سقوط باشند..
یعنی به هوادارامون بگیم فرار كنن ؟ :crazy:
mekil
سه شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۲:۵۲
یعنی به هوادارامون بگیم فرار كنن ؟ :crazy:
اگه همین طور که از اول فصل امتیاز جمع کردی ادامه بدی ,دیگه چیزی لازم نیست به هوادارات بگی, چون اولا هواداری نمونده, ثانیا خودشون قبل حرف تو فرار کردن..:wink3:
Dangerous boy
سه شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۴۰
اگه همین طور که از اول فصل امتیاز جمع کردی ادامه بدی ,دیگه چیزی لازم نیست به هوادارات بگی, چون اولا هواداری نمونده, ثانیا خودشون قبل حرف تو فرار کردن..:wink3:
saeed_piero
جمعه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۲۷
كجایی آیدین جان؟؟؟؟ نیستی دادا
آقا بیا كه می خوام یك شنبه بتركونمت.... این هفته هتریك خیلی بهم حال داده و اكثر بازیكنای كلیدیم فرماشون خیلی خوبه فكر كنم با 3-4 اختلاف ببرمت و حكم سقوطت به دسته 4 رو واست قطعی كنم عزیز.
خلاصه حواست باشه كه این بازی دیگه مثل بازیه رفت نیست كه مفت مفت بیای گل بزنی و مساوی كنی و احتمالا بخوای امتیاز بگیری
Dangerous boy
شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۱:۱۵
سعید جان فقط یه چیز میتونم بگم :
سوسكی [Only Registered And Activated Users Can See Links]
saeed_piero
شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۲:۰۰
سعید جان فقط یه چیز میتونم بگم :
سوسكی [Only Registered And Activated Users Can See Links]
خلاصه آیدین جان من وظیفم بود این هشدارو بهت بدم حالا خود دانی اگه یه موقع زدم لهو لوردت كردم نگی چی شد ها؟؟؟ اوكی برا؟؟؟؟:shades_smile:
Dangerous boy
شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۲:۰۹
جریان چیه سعید ؟؟ خیلی مطمئنی ؟؟
ببینم كاری كردی ؟؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]
saeed_piero
شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۰:۴۱
ای بابا مگه باید كاری كرده باشم ها؟؟؟؟؟
با شناختی كه از تیم تو و تیم خودم دارم می دونم كه یك شنبه چه بلایی سرت میاد. تو هم اگه تیم منوبا تیم خودت مقایسه كنی 100% به همین نتیجه می رسی. پس منتظره یه شكست سنگین ومتعاقب اون سقوط به دسته پایین تر باش.
به درود
Dangerous boy
شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۰۱
ای بابا مگه باید كاری كرده باشم ها؟؟؟؟؟
با شناختی كه از تیم تو و تیم خودم دارم می دونم كه یك شنبه چه بلایی سرت میاد. تو هم اگه تیم منوبا تیم خودت مقایسه كنی 100% به همین نتیجه می رسی. پس منتظره یه شكست سنگین ومتعاقب اون سقوط به دسته پایین تر باش.
به درود
الان مثلا خیلی ترسیدم [Only Registered And Activated Users Can See Links]
سعید جان پس رحم و مروتت كو ؟؟؟؟؟؟؟؟ :apophys:
ببین باز بعد بازی نیای بگی هتریك قاط زده و نمیدونم من شانس ندارمو ...... [Only Registered And Activated Users Can See Links]
saeed_piero
يکشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۲۶
خوب آیدین جان دقیقه 2 كه اولین گل رو خوردی . خدایی می خوام ببینم چند تا دیگه می خوری؟؟؟؟
ولی حیف كه سقوط كردی دسته 4 واقعا دلم واست می سوزه
saeed_piero
يکشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۸:۴۷
خوب اینم دومیش.
آیدین جان مطمئن باش كه نیمه دوم بیشتر از اینا گل بارون می شی
شرمنده رفیق گل 3 رو هم خوردی واقعا فكرمی كردی حتی بتونی ازم 1 امتاز هن بگیری؟؟؟نه خداییش می گم ها؟؟؟
Dangerous boy
دوشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۱:۱۷
بروبكس سام لیك
بعد از اینكه لیگ برتریا دچار نحسی هتریك شدن ما هم به این درد مبتلا شدیم :apophys:
آقا این چه وضعیه ؟ اصن من دیگه نمیام ( حالا چون سعید اصرار كرد میام :3: )
همه چیز برای شیاطین جز نتیجه :ouaip:
سعید خوش شانس
خدایی چه باخت نحسی بود اه اه - تنها نكته مثبت این بازی درآمد دو میلیارد و 800 میلیونی واسه من بود :shades_smile:
سعید هیچی نگو كه میزنم لهت میكنما [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]
saeed_piero
دوشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۱۶
بروبكس سام لیك
بعد از اینكه لیگ برتریا دچار نحسی هتریك شدن ما هم به این درد مبتلا شدیم :apophys:
آقا این چه وضعیه ؟ اصن من دیگه نمیام ( حالا چون سعید اصرار كرد میام :3: )
همه چیز برای شیاطین جز نتیجه :ouaip:
سعید خوش شانس
خدایی چه باخت نحسی بود اه اه - تنها نكته مثبت این بازی درآمد دو میلیارد و 800 میلیونی واسه من بود :shades_smile:
سعید هیچی نگو كه میزنم لهت میكنما [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]
برو بابا ولمون كن آیدین جان
ماشاا... روتم كه زیاده. برو داداش بازی رو نگاه كن تا بفهمی دنیا دسته كیه.....
اولا كه 3-0 ازت جلو افتادم ثانیا ببین چند تا گلم بهت نزدم بجاش تو فقط 2 تا موقعیت داشتی كه الكی رفت تو گل.حداقل باید با 3-4 اختلاف گل می بردمت تازه زدی یه بازیكنن رو هم مصدوم كردی
خلاصه عیبی نداره فوتبال یه سمتش برده یه سمتش هم باخت و ایندفعه نوبت تو بود كه ببازی ولی دفعه بعد شاید من ببازم.
ولی خداییش قبول دارین این فصل هتریك با من نامهربون بود. یه نمونه اش همین بازیه دیشب من 8 ستاره از آیدین بیشتر گرفتم ولی داشت بازی بازم الكی الكی مساوی می شد:sad:
Dangerous boy
دوشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۳۹
من هیچ نظری ندارم :3:
این آخرین اظهار نظر آیدین مالك شیاطین سرخ بود كه دیروز در جمع خبرنگاران گفت
مشخص نیست آیدین چه فكری در سرش داره اما اون چیزی كه مشخصه اینه كه آیدین تمام تمركزشو واسه دو فصل دیگه گذاشته و حالا دو فصل دیگه چه بلایی میخواد سر تیمهای مقابلش بیاد خدا میدونه :3:
منتظر طوفان شیاطین سرخ باشید
Dangerous boy
دوشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۴۲
اینم عكس ورزشگاه جدید شیاطین سرخ كه تا دو فصل دیگه به اوج گنجایش خودش میرسه
Sharp-Shark
پنجشنبه ۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۲۵
همه سکو ها و صندلی ها مسقف هستن؟!
wantonboy13
پنجشنبه ۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۴۲
بابا عكس تزئینیست !!! :stinker:
Dangerous boy
پنجشنبه ۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۴۱
منظورتو نفهمیدم
بابا عكس تزئینیست !!!
نه بابا چی چیو عكس تزئینیست
این ورزشگاه منه كه تو خود هتریك درستش كردم (قسمت آرنا)
mekil
دوشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۰۵
نتایج هفته 13
Fantasic Juve - Super_star_milan 2 - 6
ESTEGHLAL F.C - Red Devilsss 3 - 0
Pas FC - Abrandabad 0 - 3
FarzPouya - Tondar 0 - 9
meisamm
دوشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۳۳
مربي تندر بعد از پيروزي پر گل تيمش كه با نتيجه 9-0 به دست اومد در حاليكه از نتيجه بازي پاس با حريفش خبر داشت گفت :دوست داشتم پاس حريفش رو گلباران كنه تا در روز آخر و در ورزشگاه خانگيمون ما هم جشنواره اي از گل براي اين تيم به راه بيندازيم اما با شيوه اي كه پاس بازي كرد نشون داد كه ميخواد همه قدرتشو براي بازي با ما نگه داره اما بايد بگم ما در مقابل اين تيم فوتبال بازي نخواهيم كرد و با دفاع چند لايه فقط و فقط به فكر ضد حملات خواهيم بود.
يك تساوي هم براي ما راضي كننده هست پس نيازي نيست بخواهيم بي گدار به آب بزنيم.
مقابل پاس با شيوه 5-4-1 به ميدان ميريم و استراتژي اصليمون ضد حمله هست.همينجا از هوادارامون عذر ميخوايم كه نمي خواين بازيه اصليمون رو انجام بديم چون برامون صعود از هرچيزي با ارزش تر و مهم تره و تو فوتبال حرفه اي امروز حتما هوادارامون اين مساله رو درك مي كنن
اين مربي كه در اين فصل با مصدوميتهاي پي در پي بازيكناش دست به گريبان بود گفت : عباد اورنگ در اين بازي با زدن گل مرز گلهاي خودش را براي باشگاه به 101 گل رسوند تا بعد از دوران بازنشستگي در تالار افتخارات ما جاي بگيره.اين موفقيت رو به عباد تبريك ميگم.در پايان از هوادارا ميخوام با حضور همه جانبه در ورزشگاه 50 هزار نفري تندر مشوق اين تيم براي صعود به دور بالاتر باشن.دوست ندارم روز 1 شنبه حتي يك صندلي خالي در ورزشگاه ديده بشه.
اين جملات مربي مورد تائيد هواداران هم قرار گرفت و اونها هم از مربي خواستن فقط و فقط به صعود به دور بعد فكر كنه نه به فوتبال زيبا.
آيا مي تونيم با اين شرايط تندر رو قهرمان اين فصل بدونيم ؟
نظر شما چيه؟
saeed_piero
دوشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۴۹
خوب محمد جان برد 6-2رو بهت تبريک مي گم و قبول دارم که بايد بازي رومي بردي ولي خوب فکر نکنم با اين تفاضل گل.
به هر حال فصل خوبي وبا تمام نامهربونيهايي که هتريک براي من کرد خيلي بهم خوش گذشت واينجا بايد از هتريک هم تشکر کنم که لطف کرد ونذاشت سقوط کنم.
البته شايد دليل باختم مقابل super star milan اين بود که من فقط به فکر اين بودم که ميانه ي ميدان رو از حريف بگيرم و تو اين کارم موفق بودم ولي خوب ساير نقاط زمين رواز دست دادم. در ضمن بازم يه پنالتي مشکوک اوله بازي واسم گرفته نشد شايد اگه پنالتي مي شد جريان بازي عوض مي شد ولي خوب من باختم رومي پذيرم.
ولي آقا عجب رقابتي شد تو صدر جدول و هفته پاياني مي تونه خيلي تعيين کننده باشه. از اون ور هم که 2 تيم red devils و abrandabad رفتن پايين و خيلي حيف شد آيدين از بين ما مي ره.
alex_irooni
دوشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۰۲
منم بهت تبریك میگم سعید جان كه حودتی تو این گروه و دسته نگهداشتی .
به امید موفقیت و كسب مدارج بالا در فصلهای آینده .
saeed_piero
دوشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۴۱
منم بهت تبریك میگم سعید جان كه حودتی تو این گروه و دسته نگهداشتی .
به امید موفقیت و كسب مدارج بالا در فصلهای آینده .
مرسی حامد جان خیلی لطف داری انشاا... شما هم به زودی به حق واقعیت تو هتریك می رسی
برای تو هم آرزوی موفقیت می كنم
Dangerous boy
پنجشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۳۳
خيلي حيف شد آيدين از بين ما مي ره.
اگر بار گران بودیم رفتیم --- ولی باز میگردیم :3:
wantonboy13
پنجشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۰۹
اگر بار گران بودیم رفتیم --- ولی باز میگردیم :3:
ولی مثله اینكه پیش بینی شده ، من جای تو میام.... aSan نمیذارم خلا نبودنت حس بشه !! :3:
Dangerous boy
پنجشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۵۰
ولی مثله اینكه پیش بینی شده ، من جای تو میام.... aSan نمیذارم خلا نبودنت حس بشه !! :3:
چه جالب :jesors:
خوش به حالت میشه كامران چون گروهش خیلی ضعیفه
تو با تیمی كه داری براحتی میتونی جزو 4 تیم اول بشی نخسوزن كه تندر یا پاس از این گروه برن :apophys:
wantonboy13
پنجشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۵۴
چه جالب :jesors:
خوش به حالت میشه كامران چون گروهش خیلی ضعیفه
تو با تیمی كه داری براحتی میتونی جزو 4 تیم اول بشی نخسوزن كه تندر یا پاس از این گروه برن :apophys:
بله خوب... اینو خودمم میدونستم !! :1:
Ali-ss
جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۵۱
تبریك می گویم به همه برای اینكه فصل جذابی داشتیم!
من هم به خاطر سن بالای بازیكنهام تصمصم گرفتم خانه تكانی كنم و از این به بعد بازیكن بالا 25 نگیرم چون یه بازیكن 29 ساله خریدم یه اسكسل افت كرد با 10 میلیارد ضرر فروختمش ...
mekil
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۴۱
ایا واقعا ایا..
tondar مساوی میکنه یا می بره؟
FarzPouya و Fantasic Juve به playoff میرن؟
دسته 3 فقط گروه 13؟
به همه بچه های گروه خسته نباشید می گم..
Dangerous boy
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۰۴
ایا واقعا ایا..
tondar مساوی میکنه یا می بره؟
FarzPouya و Fantasic Juve به playoff میرن؟
دسته 3 فقط گروه 13؟
به همه بچه های گروه خسته نباشید می گم..
:nuts:
Dangerous boy
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۰۷
من دارم درست میبینم ؟
پاس تندرو زده ؟؟؟؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]
اما چگونه اینگونه ؟؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]
میثم چیكا كردی ؟
ایمانو نیگا
meisamm
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۲۲
فقط مي تونم بگم متاسفم.
احساسي تيمم رو چيدم من براي صعود فقط به يك مساوي احتياج داشتم اما به دنبال صعود با اقتدار بودم بايد 5-4-1 بازي مي كردم با سيستم بسته و ضد حمله اما اشتباه بازي كردم و 3-4-3 چيدم براي گلزني بيشتر اما همه ديديم چي شد.
به تيم پاس و مربياش تبريك مي گم اونا واقعا شايسته صعود بودن.
meisamm
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۴۲
فصل بعد هم رقابتهاي تماشائي خواهيم داشت با توجه به سقوط احتمالي پاس با توجه به ديدار سختش در برابر تاج دوباره همون تيمهاي فصل قبل در اين گروه حضور دارن.
و بازيه افتتاحيه مجددا بين تندر و پاس برگزار ميشه.البته همه اينا احتماله .
meisamm
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۴۷
همونطور كه پيش بيني كرده بودم پاس در مقابل تاج شكست سنگيني متحمل شد و با نتيجه 7-0 بازي رو به حريفش واگذار كرد تا از صعود به دسته بالاتر باز بمونه و دور جديد رو هم در همين گروه دنبال كنه.
احتمال زياد بازي اول رو هم دوباره دو تيم پاس و تندر برگزار ميكنن.
دوباره رقابت نزديكي رو خواهيم ديد
Dangerous boy
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۰۴
بچس خداحافظ [Only Registered And Activated Users Can See Links]
Ali-ss
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۱۲
تیم میلاد با میانه نسبتا خوبش می تونه در طول فصل تیمهای مدعی رو قلقلك بده
mekil
سه شنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۵۷
ایا واقعا چگونه ؟
انتخاب سر مربی تیم ملی فوتبال ایران,
چه جوری ?, این جوری . این جوری..
Dangerous boy
سه شنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۴۴
سیاسی شدی مکیل :3:
mekil
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۰۸:۲۹
ای بابا..نگرفتی.
اینا قسمتی از اهنگ Biya Eenja هستش.
mekil
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۵۴
برای هیجان بیشتر لیگ ...
مسابقه پیش بینی نتایج.اگه موافقید بگید تا طرز امتیاز گیری رو بگم..
Ali-ss
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۵۸
من که هستم چون امسال جزو مدعیان هم هستم دوست دارم همه پیش بینی کنید من اول می شم:ی
saeed_piero
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۲۱
آقا ما هم هستیم. حالا درسته ما قهرمان نمی شیم ولی مطمئنا این فصل تیمهای بزرگ و پرادعا رو یكمی می خوام قلقلك بدم
mekil
شنبه ۱ تير ۱۳۸۷, ۰۸:۵۲
4 تیم Tondar و Esteghlal F.C و Fantasic Juve و Super_Star_Milan که عضوهای فعال ir. هم هستن تا حالا برای شرکت تو مسابقه اعلام امادگی کردن..
تیم های Iman IFC و Faraz FC و Milad LFC هم که کاری به ir. ندارن و FC Persian Gulf هم که bot..
مسابقه رو شروع می کنیم اگه بین راه کسی از هم گروهی ها هم امد به جمعمون اضافه می شه..
meisamm
شنبه ۱ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۳۹
آقا قرار بود نحوه امتيازدهي رو بگي چي شد پس؟؟
meisamm
شنبه ۱ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۰۷
با شروع فصل جديد رقابتها در روز يكشنبه اين بازيها برگزار ميشود:
IMAN IFC - tondar
faraz fc - Fantasic Juve
FC Persian Gu - Milad LFC
super_star_mi - ESTEGHLAL F.C
در حساسترين بازي دو تيم اول و دوم اين گروه در فصل گذشته به مصاف هم خواهند رفت.
tondar -iman fc كه از رقيبان قديمي به شمار مي روند در حالي به مصاف هم مي روند كه تا آخرين روز رقابتهاي فصل گذشته جنگ براي صدرنشيني بين اين دو تيم پرقدرت در جريان بود.
در نهايت اين pas fc يا همان iman fc اين فصل بود كه در ديدار آخر با اقتدار حريف خود را شكست داد و راهي مرحله پلي اف شد گرچه در اين مرحله مقابل حريف خود به سختي تحقير شد.
بعد از آخرين بازي اين 2 تيم در فصل گذشته مربي تندر در حاليكه به شدت متاثر بود به اشتباه خود اعتراف كرد و گفت علاقه وي به بازيه هجومي باعث اين باخت شد.
در حاليكه تندر در آن ديدار تنها به يك تساوي جهت صعود به مرحله پلي آف نياز داشت با تركيبي تهاجمي وارد زمين شد و نتيجه را 5-1 به حريف واگذار كرد.
مربي تندر امروز بعد از پايان آخرين تمرين خود قبل از مسابقه فردا به هواداران گفت: نگران هيچ چيز نباشيد با اتخاذ شيوه جديد امتياز مورد نظر را براي بازي فرا اندوخته خواهيم كرد.
اين در حالي است كه اصرار خبرنگاران جهت پاسخگوئي به اين سوال كه منظور از امتياز مورد نظر پيروزي است يا تساوي بي نتيجه ماند.
مربي تندر به اين نكته اشاره كرد كه در اين فصل انتقام بسيار سختي از پاس سابق(ايمان اف سي فعلي ) خواهد گرفت.
وي از ايمان اف سي .سوپراستار ميلان و استقلال اف سي به عنوان اصلي ترين رقباي تيم خودياد كرد و گفت: پس از روز اول راحت تر مي توانم در مورد رقبا اظهار نظر كنم اما فكر مي كنم استقلال اف سي اين فصل همه را شگفت زده كند.
او كه مدعي است تمام نقل و انتقالات تيمهاي رقيب را زير نظر گرفته ادعا كرد : اين فصل با اقتدار به دسته 2 صعود خواهيم كرد.
او در پايان گفت: از امروز اعلام مي كنم كه تيم تندر با كسب حداقل 38 امتياز از 42 امتياز ممكن به عنوان قهرمان اين گروه به دسته بالاتر صعود خواهد كرد.
اين در حالي است بسياري از تيمها خود را مدعي قهرماني مي دانند.
mekil
شنبه ۱ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۲۱
نتیجه کاملا درست : چه از نظر برد و باخت و تساوی و تعداد گل زده و خورده درست برای هر دو تیم برابر 3 امتیاز کامل..
برد و باخت و تساوی درست 1 امتیاز ..
تعداد گل زده یا خورده درست برای هر تیم 1 امتیاز ..
توضیح اضافه:اگر کسی تعداد گل زده یا خورده دو تیم را درست بگه طبیعتا 3 امتیاز میگیره , 2 امتیاز برای تعداد گل زده یا خورده و 1 امتیاز برای برد و باخت و تساوی درست..
mekil
شنبه ۱ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۳۶
اولا باید تا قبل بازی پیشبینی کنید
ثانیا اگه کسی می خواد با پیشبینی احیانا تاکتیکش لو نره میتونه در فاصله 15 دقیقه به بازی نتایج پیشبینیشو بگه ثالثا برای اینکه کسی یادش نره , اگه یادش رفت 3 امتیاز ازش کم میشه ..
4 تیم Tondar و Esteghlal F.C و Fantasic Juve و Super_Star_Milan فعلا تو مسابقه هستن و بقیه هم می تونن اعلام امادگی کنن..
danial
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۲۵
به به چه مسابقه خوبي
ببينم جايزش چيه؟
من كه ميگم Super_Star_milan قهرمان فصله
تيم نيست رو دستش والا
Ali-ss
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۳۰
خوب امسال اين ليگ يکي از زيباترين و جذاب ترين ليگها خواهد بود چون 3-4 تيم درجه 1 رقابت هاي تنگاتنگي خواهند داشت!
فصل پيش کمي دير به فکر تيم افتادم پس بنابراين همه تمرکز خودم رو در اين فصل مي گذارم ...
بعد از مدتها تصميم گرفتم دوباره با قدرت به هت تريک بر گردم ابتتدا نظرم روي بازيکنها جوان و تيمي پرنشاط بود اما با مشاهده قيمتهاي نجومي بازار هاي نقل و انتقا لات تصميم بر استفاده از بازيکنان پرتجربه گرفتم هر چند خطر افت اسکيل و مصدوميت دو خطر بزرگ براي بازيکنان مسن هست اما داشتن بودجه مطمئن مي تونه کمي خيال آدم رو براي روزهاي سخت راحت کنه ...
امسال تصميم گرفتم از تنوع تاکتيکي و دستورات متنوع جهت حرکت بازيکنان در زمين استفاده کنم
با احترام به تيم خوب TONDAR و ديگر رقبا چون در نظر دارم به ليگهاي بالاتر برم مقام اولي براي من خواهد بود اين هم از پيش بيني هاي من
IMAN IFC 2 - tondar 1
faraz fc 2- Fantasic Juve 1
FC Persian Gu 0 - Milad LFC 5
super_star_mi 1 - ESTEGHLAL F.C 3
واما بازي تيم خودم امسال خريدهاي خوبي داشتم و در خط حمله مرکزي و وينگر يکي از جناحين احتمالا با 2تا 3 درجه اختلاف نسبت به خط دفاع حريف سر خواهم بود در مور ميانه مطمئن نيستم اما احتمالا نيم درجه تا 1 درجه برتري خواهم داشت
در مورد خط حمله حريف که قدرتش در خط حمله وسط است من سعي مي کنم با يک حرکت حساب شده کمي خط دفاع مرکزي رو تقويت کنم احتمالا نمره خط دفاع و حمله حريف برابر يا با نيم درجه به نفع من خواهد شد خوب همه چيز مساعد هست براي يک برد آسان براي استقلال اف سي اما گاهي اوقات موتور بازي هت تريک درست جواب نمي ده و در ضمن من اولين بار هست که از سيستم جديدي استفاده مي کنم و تجربه بازيکنان در اين سيستم poor هست که مطمئنا مي تونه به تيم ضربه بزنه با همه اين تفاسير من نتيجه رو 3-1 به نفع استقلال اف سي پيش بيني مي کنم
در مورد جريمه در پيش بيني نکردنها موافقم اما 3 امتياز خيلي زياد هست چون الان به کساني که پيش بيني درست کردند امتياز کمي داده مي شه و با توجه به اينکه نوع بازي هت تريک به گونه اي هست که تعدا گلهاي زده و خورده خيلي سخت قابل پيش بيني هست به نظر من کسر 1 امتياز معقول تر باشه
mekil
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۰۰
درست که استقلال بازیکن های خوبی خریده , اما مهمترین عامل گل نخردنش ( دروازبان) فروخته..
{{چون اولين بار هست که از سيستم جديدي استفاده مي کنه و تجربه بازيکنان در اين سيستم poor هست که مطمئنا مي تونه به تيم ضربه بزنه}} فقط تو سیستم 5-4-1 می تونستی از من امتیاز بگیری..
پيش بيني هاي من :
IMAN IFC 2 - tondar 2
faraz fc 1- Fantasic Juve 2
FC Persian Gu 0 - Milad LFC 5
super_star_milan 4 - ESTEGHLAL F.C 2
meisamm
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۰۲
پيش بيني من از نتيجه بازيهاي امروز :
Iman Fc 1 - Tondar 3
Farazfc 1 - Fantasic Juve 2
Fc Persian Gulf 0 - Milad Ifc 4
Super_star_milan 1- Esteghlal Fc 2
البته اين توضيحات رو بايد بدم كه:
1- در مورد بازيه خودم با مطالعه بازيه حريفم و به خدمت گرفتن يك هافبك خارق العاده براي تيمم و چيدمان جديد سيستم و نوع بازي فكر مي كنم بتونم حريف قديمي و قدرم رو شكست بدم.
2-در مورد بازيه Faraz & Fantassic Juve هم با احترام به تيم ميزبان فكر مي كنم عليرغم ميزباني Faraz تيم ميهمان تيم قوي تري داشته باشه و پيروز اين بازي باشه.
3-در مورد بازيه Milad تصورم تيميه كه امروز روز باشكوهي رو در خانه حريف خواهد ديد.
4- در مورد بازيه استقلال اگه سطح بازي بازيكنانش در سيستم جديد Poor باشه بازي رو باخته و منم چون فكر مي كنم از آدم باتجربه اي مثل علي اينكار بعيده و احساس ميكنم اين يك جنگ رواني عليه حريفشه واسه همين برد استقلال رو پيش بيني كردم.super Star Milan اصلا تيم ضعيفي نيست كه استقلال بخواهد چنين ريسكي رو جلوي اين تيم بكنه و فكر كنه اين ريسك جواب ميده .اونم در شرايطي كه داره در خانه حريف بازي مي كنه.
به اعتقاد من امروز روز ميزبانها نيست و ميهمانان خوشحال ترند.
Ali-ss
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۰۸
نه به هیچ وجه اینجوری نیست من بالاخره نیاز داشتم از یک جایی شروع به تحول در تیم بکنم وسیستم رو تغییر بدم و از اولین بازی لیگ شروع کردم من توی این بازی با سیستم 3-4-3 بازی می کنم
شاید یکی از ریسکهای دیگر من رو کردن سیستم و نوع حمله 2-3 ساعت قبل از شروع بازی باشه آخه می دونستم اینجا برق می ره و من نمی تونم بیام!
به هر حال اون چیزی که برای من اهمیت داره مصدوم نشدن بازیکنهام هست! نه نتیجه بازی چون می دونم تندر و ایمان نمی تونن فاصله زیادی از من بگیرند!
به امید داشتن لیگی پر هیجان
meisamm
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۱۳
پاس هم يه بازيكن خريده با اين كد 125926262 به قيمت 35 ميليارد و630 ميليون ريال. بايد ببينم امروز كجا بازي مي كنه.
mekil
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۲۳
برای من فرقی نمی کرد تیم استقلال چه تاکتیکی انتخاب می کنه .. اما از خریداش معلوم بود با 3 مهاجم بازی می کنه یا 3-4-3 یا 4-3-3.. من سیستم بازی خودم تغییر نمیدادم چون به بازیکنانم اعتقاد دارم..
meisamm
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۳۲
فقط 15 دقيقه از شروع فصل جديد گذشته كه همه بازيها گل داشته بجز يك بازي .
آمار 5 گل هم آمار خوبي مي تونه باشه براي اين 15 دقيقه به شرطي كه تيمها ارضا نشن.
meisamm
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۳۳
پرس شدید از سوی Iman باعث شده تا از جذابیت های بازی کاسته بشه.
اينو گزارشگر بازي ميگه.
ايمان به خوبي از قدرت حريف خودش آگاهه و براي همين به ضد فوتبال رو اورده
saeed_piero
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۵۹
سلام بچه ها
من واقعا شرمنده هستم. یادم رفت نتایج پیش بینی این هفته رو بزارم راستش درگیر امتحانات ترمم بودم نشد دیگه.خلاصه این دفعه از ما امتیاز کم نکنید انشاا... از هفته بعد دیگه یه پای ثابت هتریک ایران می شم
راستی دوستان این رو هم بگم که وضع تیم من اصلا این فصل خوب نیست و فکر کنم نتونم عنوانی بالاتر از چهارمی رو این فصل به دست بیارم.
حالا جالبه که تو نیمه اول اولین بازیم 2-1 میزبانمو بردم،خوبه شاید این فصل دیگه شانس با ما یار باشه
Ali-ss
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۴۷
یک افتضاح واقعی!
فکر نمی کردم میانه رو از دست بدم!
تیمم واقعا نا هماهنگ و بدن برنامه کار می کنند گویا با تنوع تاکتیکی و دستورات فراوان مربی هیچ گونه دقت و تمایلی ندارند
باید حسابی تادیب شوند!
Ali-ss
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۱۲
خوب تبریک می گویم به همه تیمهای برنده!
تیم تندر نشان داد به عنوان جدی ترین تیم جهت صعود و قوی ترین تیم در این گروه مطرح است
تیم استقلال در یک بازی ضعیف و با اشتباهات مسلم در ترکیب چینی یک شکست مفتضحانه به بار آورد!
هیئت مدیره استقلال جلسه فوری تشکیل داد آنها اعلام کردن ما نمی توانیم ببینم بعد از خرج ده ها میلیارد ریال پول بازیکنها در زمین راه بروند! مربی استقلال ضمن اعتراف به اشتباهات خود علل اصلی باخت تیم را اینگونه ذکر کرد!
1- برتری فاحش میانه تیم حریف
2- در حالی که فرم بازیکنهای دفاعی ضعیف شده و دروازه بان اصلی تیم نیز از تیم جدا شده حر کتهای رو به جلو و و رو به میانه بازیکنهای خط دفاعی هیچ توجیهی نداشت
3- استفاده از سیستم جدید و نا آشنایی بازیکنان با این سیستم!
----------------------------------
مربی استقلال قول داد در بازیهای بعدی نقاط ضعف تیم خود را هر چه زودتر بر طرف کند
meisamm
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۰۷:۳۰
هفته اول بازيها در فصل جديد با نتايج زير به پايان رسيد:
IMAN IFC - tondar 2 - 5
faraz fc - Fantasic Juve 1 - 2
FC Persian Gu - Milad LFC 0 - 9
super_star_mi - ESTEGHLAL F.C 5 - 1
در حساسترين بازي هفته دو تيم اول و دوم فصل گذشته در زمين تيم IMAN FC به مصاف هم رفتند كه در پايان TONDAR حريف خود را در هم كوبيد بازيكنان TONDAR در مقابل 50 هزار تماشاگر ميزبان5 بار حلقه شادي تشكيل دادند اين در حالي بود كه تيم ميزبان تنها 2 بار موفق به شاد كردن هواداران خود شد.
در ديگر ديدار حساس اين هفته تيم قدرتمند و متحول شده ESTEGHLAL FC در زمين تيم قدرتمند SUPER_STAR_MILAN قرار گرفت و به خاطر اتخاذ تاكتيك غلط و چينش اشتباه با 5 گل توسط حريف خود تحقير شد.
گرچه آنها موفق شدند يكي از گلها را جبران كنند.
در ديگر بازي اين گروه نيز FANTASTIC JUVE موفق شد در زمين حريف به برتري 1-2 رسيده و FARAZ FC را شكست دهد.
در ديدار ديگر اين گروه نيز دو تيم تازه صعود كرده FC PERSIAN GULF و milad lfc به مصاف هم رفتند كه در اين ديدار يك طرفه طبق پيش بيني MILAD LFC جشنواره اي از گل به راه انداخت و با 9 گل روزي بياد ماندني براي هواداران خود رقم زد.
در هفته بعد تمامي ديدارها بجز ديدار TONDAR-FC PERSIAN GULF تقريبا حساس مي باشند .
در هفته دوم دو تيم اول و دوم جدول به مصاف هم مي روند تا يكي و شايد هم هردو جاي خود را به تيمهاي ديگري دهند IMAN LFC-SUPER_STAR_MILAN حساس ترين بازي هفته دوم را برگزار خواهند كرد.
دو تيم بدون امتياز ESTEGHLAL FC و FARAZ FC نيز به مصاف هم خواهند رفت تا يكي از 2 تيم و شايد هر دو بتوانند امتيازي كسب كنند.ديگر ديدار گروه را نيز IMAN FC و FANTASIC JUVE برگزار خواهند كردديداري كه IMAN FC در آن بدنبال كسب امتياز جهت ارتقاي موقعيت خود در جدول خواهد بود و FANTASIC JUVE مي خواهد ثابت كند پيروزي هفته اول آنها در خانه حريف اتفاقي نبوده است
meisamm
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۰۸:۰۸
بعد از پايان بازي تيمهاي Tondar -iman Fc مربي تندر در مصاحبه مطبوعاتي نظرات خود را در مورد اين بازي و ساير بازيهاي هفته اول اعلام كرد.
وي كه شادي در چهره اش موج مي زد ابتدا گفت : من واقعا از شاگردانم ممنونم اونها تمام خواسته هاي منو در زمين پياده كردن و تا پايان بازي مقابل 50 هزار هوادار حريف جنگيدند و به پيروزي رسيدند.مسلما ادامه رقابتها و نتايجي كه بقيه تيمها در ورزشگاه Iman خواهند گرفت نشون ميده كه تيم من تيم بزرگيه و كار بزرگي كرده.
البته بايد صادقانه اين اعتراف رو بكنم كه از تمام تجربه مربيگيريم در اين بازي استفاده كردم و بايد بگم مربي مغروري نيستم اما معتقدم نتيجه بازي نشون ميده تفكراتم چه نتيجه اي داشته. وي در پاسخ به سوال خبرنگاري كه پرسيد : منظور شما كدام تفكرات است براي اين بازي چه تاكتيكي لحاظ كرديد؟ گفت:در اين بازي مي دونستم كه تيم حريف 3-5-2 بازي خواهد كرد و از حربه پرسينگ استفاده مي كنه براي از كار انداختن تيم من.ابتدا تصميم داشتم 4-4-2 بازي كنم اما دلم نيومد به تساوي رضايت بدم براي همين با همون سيستم هميشگيم بازي كردم 3-4-3 سيستمي كه اگه به طور عادي و هميشگي ازش استفاده مي كردم بازنده بودم پس 1 تغيير تو اين سيستم دادم و به جاي استفاده از 2 بازيكن گوش و دو هافبك وسط از سه هافبك وسط استفاده كردم و يك بازيكن گوش و اون دفاعي كه جلوش پيستون نداشت بهش گفتم رو به عقب بازي كنه تا تيم از اون جناح ضربه نخوره .همين بازي با 3 هافبك مركزي باعث شد ابتكار ميانه ميدان رو در دست بگيرم در ضمن به يكي از هافبكهاي مركزيم دستور نفوذ بيشتر دادم و به يكي از مهاجمام گفتم رو به كنار بازي كنه تا 1 خلا در دفاع مركزي حريف ايجاد بشه و با توجه به دستوري كه براي حمله از عمق داده بودم موفق شديم دروازه حريف رو گلباران كنيم.
خبرنگاري پرسيد :نگران اين نيستيد كه با تشريح نوع بازيتون تيمهاي رقيب به فكر چاره باشن براي بازي با شما؟
او نيز با خونسردي پاسخ داد: من مربي حرفه اي هستم و مي دانم چه مي كنم و چه مي گويم اين چيدمان و اين نوع بازي مختص همين بازي بود براي بازيهاي بعد تغييراتي در تركيب و سيستم خواهيم داشت نخواهيم گذاشت دستمان براي تيمها رو باشد.بعد از هر بازي نيز به همين صراحت تاكتيك خود را خواهيم گفت
وي در ادامه گفت:به هوادارامون قول داده بودم كه با 38 امتياز از 42 امتياز ممكن به دسته دو صعود خواهيم كرد و اين پيروزي هم اين نويد رو به هوادارامون داد تا مطمئن باشن قول داديم و عمل خواهيم كرد.
وي در پاسخ به سوالي كه تيمهاي رقيب رو چطور ارزيابي مي كنيد گفت: بايد بگم اين فصل در اين گروه هيچ تيمي تاكيد مي كنم هيچ تيمي حاشيه امنيت نداره تيمي مثل استقلال 5 گل از حريفش خورد اما در ادامه رقابتها ببينيد اين تيم در كجاي جدول جاي خواهد گرفت.من به جرات ميگم اصلي ترين رقيبمون استقلال هست اما براي بازي با اين تيم هم برنامه داريم و اين تيم هم از الان خودش رو در مقابل ما شكست خورده بدونه.
وي ادامه داد بازيها حساس و بسيار نزديك تر از فصل گذشته است و هر بازي حكم فينال را دارد
وي گفت تيم ما امسال كمترين هزينه ها را كرده و از مسئولان باشگاه خواستم با توجه به اينكه پتانسيل صعود با همين بازيكنان را داريم بودجه تيم را براي تقويت تيم جهت فصل بعد ذخيره كنند.
mekil
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۰۸:۴۴
علی جون راجع به امتیاز منفی باهات موافقم..
{{ ثالثا برای اینکه کسی یادش نره , اگه یادش رفت 1 امتیاز ازش کم میشه..}}
بقیه بچه ها هم نظرشونو بگن..
mekil
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۰۷
رتبه جدول بر حسب امتیاز افراد می باشد..
به دلیل فشردگی در شروع مسابقه , امتیاز منفی از هفته اینده منظور می شه..
فایل پیوست می باشد.
saeed_piero
جمعه ۷ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۰۰
خوب بچه ها بهتره تا دیر نشده من پیش بینی بازیهای این هفته رو اینجا بزارم:
tondar 9-0 persian gulf
milad lfc 1- 5 super star milan
esteghlal fc 4-1 faraz fc
fantasic juve 2-4 pas fc
خوب اینم از این.فكر كنم این هفته جبران هفته پیش رو بكنم
mekil
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۰۸:۱۸
پیش بینی من:
tondar 9-0 persian gulf
milad lfc 1- 6 super star milan
esteghlal fc 3-1 faraz fc
fantasic juve 1-5 pas fc
meisamm
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۱۵
سلام اينم پيش بيني من از بازيهاي اين هفته :
tondar 5-0 persian gulf
milad lfc 0- 5 super star milan
esteghlal fc 3-1 faraz fc
fantasic juve 0-4 pas fc
اين توضيحات رو هم مي دم.
تيم خودم رو تصميم دارن با pic به زمين بفرستم و به بعضي نفراتم استراحت بدم فكر كنم بتونم با اين نفرات هم تيم مقابل رو شكست بدم.
در مورد بازيه دوم هم بايد بگم فكر كنم بازيه كاملا يه طرفه اي رو شاهد باشيم گرچه هر 2 داراي 3 امتياز هستن.
بازيه استقلال و حريفش هم يه بازيه كه برتري رو از آن استقلال مي دونم اما نه با اختلاف زياد.
در مورد بازيه آخرم بايد بگم ايمان براي عقب نموندن از كورس مياد تا حريفش رو گلباران كنه.
Ali-ss
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۲۱
tondar 7-0 persian gulf
milad lfc 1- 2 super star milan
esteghlal fc7-1 faraz fc
fantasic juve 1-5 pas fc
mekil
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۴۲
فایل پیوست می باشد.
Ali-ss
سه شنبه ۱۱ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۱۵
خوب این هفته هم بازی های خوبی برگزار شد وتقریبا نتایج هم قابل پیش بینی بود به جز در تعداد گلهای ردو بدل شده که همیشه هت تریک یک نوع غلو خاصی داره به نظر من تیمهای تندرو ایمان کمی افت کردندو نیاز به بازسازی تیمی دارند
هر چند هنوز مدعیان جدی هستند
تیم من هم کمی خودش رو پیدا کرده بچه های میانه دارند بهتر کار می کنند و اگر فرمها بهبود پیدا کنه خط دفاع و میانه بز هم از این بهتر کار خواهند کرد و اونوقت تیمی که بتونه جلو استقلال بایسته وجود نخوا هد داشت!
meisamm
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۰۰:۳۰
هفته دوم دور جديد رقابتها در يكشنبه گذشته دنبال شد و نتايج زير به دست آمد :
tondar با 8 گل توانست fc persian gulf را از پيش رو بردارد.
super_star_milan با 5 گل در مقابل تك گل milad lfc به برتري دست يافت.
تيم پر قدرت esteghlal fc نيز با 5 گل faraz fc را در هم كوبيد.
ناكام بزرگ هفته اول iman ifc نيز با 6 گل در مقابل fantasic juve به برتري دست يافت.
با توجه به نتايج به دست آمده tondar با جهش دو پله اي به صدر جدول رسيد.
super_star_milan تيم دوم جدول نيز با پيروزي خود رتبه خود را در جدول استحكام بخشيد.
تيم milad lfc با سقوط دو پله اي به رتبه سوم جدول سقوط كرد.
iman ifc با جهش دو پله اي به رتبه چهارم رسيد.
esteghlal fc نيز با صعود دو پله اي به رتبه 5 دست پيداكرد.
fantastic و faraz fc با سقوطهاي دوپلهاي در رتبه هاي 6 و 7 جدول جاي گرفتند.
fc persian gulf نيز با پذيرش دومين شكست متوالي در انتهاي جدول جا خوش كرده است.
meisamm
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۰۰:۵۱
هفته سوم رقابتها تا ساعاتي ديگر با برگزاري ديدارها به شرح زير دنبال خواهد شد در حساس ترين ديدارها دو تيم اول و دوم جدول در ديداري حساس به مصاف هم خواهند رفت.
دو تيم tondar و super_star_milan در شرايطي به مصاف هم مي روند كه تيم پيروز حاشيه امنيتي به ميزان حداقل 3 امتياز در جدول براي خود ايجاد خواهد كرد.و فاصله خوبي در جدول براي خود ايجاد خواهد كرد.
milad lfc و faraz fc نيز به مصاف هم خواهند رفت .
iman ifc نيز به ديدار تيم ته جدولي fc persian gulf خواهد رفت تا پيروزي پر گلي به دست بياورد.
در ديگر ديدار حساس اين گروه دو تيم 3 امتيازي esteghlal fc و fantasic juve به ديدار هم خواهند رفت.
meisamm
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۰۱:۲۵
مربي تندر تنها 24 ساعت قبل از ديدار حساس تيمش در كنفرانس مطبوعاتي شركت كرد و گفت: به دلالي مختلف از حضور 4 بازيكن اصلي خود محروم هستيم اما هوادارانمان تدارك جشن پيروزي راببينند.
او ابتدا به تحليل بازي هفته قبل پرداخت و گفت : من از بازيكنانم خواستم با نصف توان خود بازي كنند آنها نيز عليرغم به كار گيري نصف توان خود موفق شدند با 8 گل به پيروزي دست پيدا كنند.
من از بازيكنانم ممنونم كه تمام خواسته هاي منو تو زمين پياده كردند .
در بازي اين هفته فردا به مصاف تيم دوم جدول ميريم با اين پيروزي كمي فاصله خودمونو با جدول بيشتر مي كنيم.
البته بايد بگم 3 بازيكن مصدوم به همراه يك اخراجي جام حذفي كار ما رو براي ديدار فردا سخت كرده اما بايد بگم علاوه بر نفرات تفكرات مربي هم نقش مهمي در بازي داره و فردا نبرد مربيان رو شاهد خواهيم بود.
meisamm
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۰۱:۳۲
اين پيش بيني من
tondar 2 -super_star_milan 1
faraz fc 5-milad lfc1
iman ifc 10- fc persian gulf 0
esteghlal fc 4-fantasic juve 1
mekil
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۲۸
tondar 2 -super_star_milan 4
faraz fc 3-milad lfc1
iman ifc 9- fc persian gulf 0
esteghlal fc 4-fantasic juve 1
Ali-ss
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۲۷
super_star_mi1 -4 tondar
faraz fc1 - 2Milad LFC
FC Persian Gu0 -7 IMAN IFC
Fantasic Juve1 -3 ESTEGHLAL F.C
saeed_piero
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۴۹
supe_star_milan 2-5 tondar
faraz fc 2-2 milad lfc
persian gulf 0-8 iman ifc
fantasic juve 1-1 esteghlal fc
Ali-ss
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۳۵
این هفته هم مسابقات هیجان انگیز و پر هیجان بود! وجود 4 مدعی درجه 1 باعث می شه هر هفته منتظر نتایج عجیب و رقابت های نزدیک شویم!
شگفتی این هفته شکست تیم تندر بود به نظر می آید تندر نیز مثل استقلال در هفته اول غافلگیر شد و در زمانی که میانه تندر بسیار ضعیف عمل کرد این تیم سوپر استار بود که به خوبی میانه زمین رو مال خودش کرد! و در نیمه اول با 3 گل کار تیم تندر رو تموم کرد هر چند برای جبران 2گل کافی نبود ضمن اینکه خط دفاعی تندر در مقابله خط حمله سوپر استار نیز کم آورد
در دیگر بازی ها نتایج تقریبا قابل پیش بینی بود هر چند برد استقلال با این اختلاف زیاد کمی دور از انتظار بود به نظر می رسد بعد از شکست اول فصل تیم استقلال تا حدود زیادی خودش رو جمع و جور کرده و آماده رقابت جدی با حریفان هست
در همین راستا مربی و مدیر عامل باشگاه اعلام کرد در صورت بالا رفتن فرم بازیکنهای اصلی تیم منتظر بازیهای درخشانتر و نمرات عالی تری خطوط میانی و دفاعی تیم باشید!
از نظر من با تمام احترامی که برای تیم سوپر استار قا ئل هستم این تیم نمی تونه تا آخر فصل موفقیت هاش رو ادامه بده و به احتمال زیاد تیم دیگری قهرمان خواهدش شد اگر در هفته دیگر موفق به شکست ایمان شویم به احتمال 90% قهرمان این فصل خواهیم بود!
mekil
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۳۲
فایل پیوست می باشد..
meisamm
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۳۵
مربي تندر در حاليكه بسيار خونسرد نشان مي داد و سعي مي كرد ناراحتي خودش رو از نتيجه به دست آمده پنهان كنه در كنفرانس مطبوعاتي و در ميان تعجب خبرنگاران گفت : انتظار اين شكست را داشتم وجود 3 بازيكن مصدوم و يك بازيكن محروم باعث شده بود نزديك به 40% توان تيمي خود را در اين ديدار نداشته باشيم و تقريبا با نيمي از توانمان به ديدار حريف قدرتمندمان برويم.آن هم در خانه حريف.
به هر حال بايد از تك تك بازيكنانم تشكر كنم من مسئوليت اين شكست رو به گردن مي گيرم و معتقدم بازيكنانم تمام خواسته هاي منو تو زمين پياده كردم.
همونطور كه گفته بودم جدول بسيار بسيار نزديك هست و هيچ تيمي حاشيه امنيت نداره .با اين حال بازم ميگم تيم ما با همين بازيكنان پتانسيل قهرماني داره و مطمئنم كه ديدارهاي بعدي شرايط رو براي ما بهتر ميكنه.
هنوزم معتقدم استقلال اصلي ترين رقيب ماست .
Ali-ss
جمعه ۲۱ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۱۶
IMAN IFC1 -4 ESTEGHLAL F.C
Milad LFC1 -3 Fantasic Juve
tondar5 -0 faraz fc
FC Persian Gu0 -9 super_star_mi
mekil
شنبه ۲۲ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۵۶
پیش بینی من:
IMAN IFC3 -2 ESTEGHLAL F.C
Milad LFC1 -3 Fantasic Juve
tondar6 -0 faraz fc
FC Persian Gu1 -7 super_star_mi
meisamm
شنبه ۲۲ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۲۴
اينم نظر من :
IMAN IFC2 -2 ESTEGHLAL F.C
Milad LFC1 -4 Fantasic Juve
tondar4 -1 faraz fc
FC Persian Gu0 -9 super_star_m
saeed_piero
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۱۴
IMAN IFC 2 -3 ESTEGHLAL F.C
Milad LFC 0 -3 Fantasic Juve
tondar 4 -0 faraz fc
FC Persian Gu 0 -8 super_star_m
mekil
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۴۳
فایل پیوست می باشد..
saeed_piero
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۴۲
سلام
آقایون من به یک نتیجه ای رسیدم واونماینکه واقعا تیم من فوق العاده وضعیت بحرانی داره و باید به فکر چاره بود.تصمیم گرفتم از هفته های بعدی یه تعییراتی تو چیدمان تیمم بدم.اگه نتیجه داد که هیچی اگه نتیجه نداد دیگه این فصل آخرین فصلی خواهد بود که منو تو دسته 3 می بینید.دیگه عمرا اگه برگردم دسته 3.
خداییش دیگه داره واقعا اعصابم خورد می شه دیدید دیروز با چه فلاکتی تونستم milad lfc رو ببرم!!! شانس آوردم داور یه پنالتی كاملا مشكوك واسم گرفت وگرنه الان باید این بازی رو هم از دست داده بودم.
خلاصه به این نتیجه رسیدیم كه ما به درد دسته 3 نمی خوریم. ای روزگار..........!
mekil
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۲۶
سلام
آقایون من به یک نتیجه ای رسیدم واونماینکه واقعا تیم من فوق العاده وضعیت بحرانی داره و باید به فکر چاره بود.تصمیم گرفتم از هفته های بعدی یه تعییراتی تو چیدمان تیمم بدم.اگه نتیجه داد که هیچی اگه نتیجه نداد دیگه این فصل آخرین فصلی خواهد بود که منو تو دسته 3 می بینید.دیگه عمرا اگه برگردم دسته 3.
خداییش دیگه داره واقعا اعصابم خورد می شه دیدید دیروز با چه فلاکتی تونستم milad lfc رو ببرم!!! شانس آوردم داور یه پنالتی كاملا مشكوك واسم گرفت وگرنه الان باید این بازی رو هم از دست داده بودم.
خلاصه به این نتیجه رسیدیم كه ما به درد دسته 3 نمی خوریم. ای روزگار..........!
به نظر من تیمت 2 تا میانه خوب می خواد..:1:
Ali-ss
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۳۸
امیدوارم بازیکنانم مغرور نشده باشند!
و در ضمن تیمهای دیگر هم حساب کار دستشون اومده باشد!
اگر موفق به شکست تندر شویم 99% راه قهرمانی رو طی کرده ایم!
Ali-ss
شنبه ۲۹ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۳۵
super_star_mi 2-2 IMAN IFC
faraz fc7 -0 FC Persian Gulf
Fantasic Juve1 -5tondar
ESTEGHLAL F.C5 -0 Milad LF
meisamm
شنبه ۲۹ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۵۴
اين پيش بيني من:
super_star_mi 3-2 IMAN IFC
faraz fc8 -0 FC Persian Gulf
Fantasic Juve1 -6tondar
ESTEGHLAL F.C 6 -0 Milad LF
mekil
شنبه ۲۹ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۰۱
پيش بيني من:
Super_Star_Milan 4-2 IMAN IFC
Faraz FC 7 -0 FCPersian Gulf
Fantasic Juve1 -4Tondar
ESTEGHLAL F.C 6 -0 Milad LF
saeed_piero
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۰۹
حالا مال من:
super_star_milan 1-2 iman ifc
faraz fc 6-0 fc persian gulf
fantasic juve 2-2 tondar
esteghlal fc 4-0 milad lfc
Ali-ss
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۵۶
سلام
این هفته نشان داده شد که شاید جذاب ترین لیگ دسته 3 گروه 13 باشد رقابت های نزدیک و نتایج تقریبا غیر منتظره...
در این هفته تقریبا بهترین نتایج برای استقلال رقم خورد شکست رقیبان و بالا رفتن روحیه استقلال
همانطور که حدس می زدم دوران اوج سوپر استار کم کم داره تموم می شه و اکنون با توجه به برد من مقابل ایمان و باخت سوپر به ایمان جبران شکست من از سو پر استار شد
نیم فصل دوم جذابیتها چند برابر خواهد شد!
تیم ایمان علرغم بازی سنگسن هفته پیش روحیه خود را حفظ کرد و با به دست آوردن میانه که نقطه قوت تیم سوپر استار بود حریف را نقره داغ کرد
در بازی دیگر تیم خوب تندر در کمل شگفتی نتیجه را به تیمی واگذار کرد که هیچکس انتظار نداشت!
در حرکتی عجیب میانه تندر خالی شد و دفاع این تیم در حد لیگ 5 ظاهر گردید درست شبیه بازی اول من با سوپر استار
به هر حال من بر این عقیده هستم که تیم تندر خودش را جمع و جور می کند و به زودی شاهد رشد و موفقیت های بیشتر این تیم خواهیم بود ...
mekil
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۳۵
فایل پیوست می باشد..
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.