توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 4 گروه چهارده
Mohammad
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۳۰
سلام:d
خواستم ببینم اگه بروبچ این گروه هستن خوشحال میشیم, اشنا بشیم باهاشون
دیروزم من نرسیدم ترکیبمو دست بزنم! این تیم شاهین منو 3-1 زد!! نامرد!:d
از الان اماده ام.
Don Bandini
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۳۱
سلام... خوش اومدین!
این سایت تازه دیروز راه افتاده. اگه میشه به هم گروهیاتون اطلاع بدید. احتمالا از وجود اینجا بی خبرن!
Mohammad
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۲۰
سلام... خوش اومدین!
این سایت تازه دیروز راه افتاده. اگه میشه به هم گروهیاتون اطلاع بدید. احتمالا از وجود اینجا بی خبرن!
سلام :D
چشم در اسرع وقت میگم;)
arya
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۲۵
سلام من ssintermilan هستم فقط یک بازی انجام دادم اونم از esteghlal t team بردم 2-0 ولی نمی دونم چرا ردهآخر با 8 امتیاز زده اگه میشه هر کس میاد اسم تیمشم بگه تا یک کمی کرکری بخونیم
arya
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۴۱
یک پیشنهاد همه به تیمای گروهای خودمون ایمیل بزنیم این سایت رو معرفی کنیم مثلا من به amin god این سایت رو معرقی کردم
Mohammad
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۱۰
یک پیشنهاد همه به تیمای گروهای خودمون ایمیل بزنیم این سایت رو معرفی کنیم مثلا من به amin god این سایت رو معرقی کردم
ای بابا! چرا این کارو کردی!
من به همه گفتم:D
arya
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۰۷:۴۶
Mohammadاقا محمد شما کدوم تیم هستی
arya
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۰۷:۴۸
شانس اوردین من از اول فصل نبودم وگرنه همتون یک رتبه از اینی که هستین بالا تر میرفتین
Mohammad
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۰۶
Mohammadاقا محمد شما کدوم تیم هستی
سلام اریا جان. خوبی عزیز. خوش اومدی. من نساجیم! Nassaji!
شانس اوردین من از اول فصل نبودم وگرنه همتون یک رتبه از اینی که هستین بالا تر میرفتین
پس احتمالا من اگه از اول بودم, همتون 2 رتبه بالاتر بودین! :rofl:
ایشالله فصل دیگه مسابقات جذاب تر میشه. :love01:
Mohammad
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۴۰
به غیر از اریا عزیز دیگر دوستان تشریف نیاوردن؟!
من میل زدم از توی هت تریک!
ما منتظرشونیم!
مخصوصا عزیز Perspoliss که این هفته مسابقه داریم باهاش! :D
هفته دیگه هم ESTEGHLAL TEAM
:D
Don Bandini
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۳۷
محمد مگه تو كویت نبودی؟:biggrin:
Mohammad
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۰۷
محمد مگه تو كویت نبودی؟:biggrin:
جونــــــــــــــــــــــ م!!!! :vava::shout::lol::lol:
:7:
نه! میگم سعید با کی منو اشتب گرفتی!!؟ :D
من مازندرانم! :urgeman:
Milad Gerrard
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۰۶
بیاین بحث فنی كنیم صفحه هاتون زیاد شه.:big grin:
بیشترینن ارسال تو دسته 4 است.:big grin:
Mohammad
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۱۸
بیاین بحث فنی كنیم صفحه هاتون زیاد شه.:big grin:
بیشترینن ارسال تو دسته 4 است.:big grin:
موافقم! :D
به خاطر اینه که سطح علمی و فکری تو دسته 4 بیشتره!! :lol: (خودما میگما! :vava: به کسی بر نخوره!)
arya
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۰۰
سلام یک پیشنهاد بگید بازی دوستانه امروز چند چند هستش الان دقیقه 36 هست من 5-0 عقبم نمیدونم اون تیم خیلی قوی هست یا تیم من خیلی ضعیف هست یا هردو چو نیک سری بازیکنای یابو گذاشتم مثلا دروازه بانم قدرت در وازه بانیش روی خیلیخیلی ضعیف هست دفاع هم که نگو نمی دونم کی گفت باری دوستانه اصلا مهم نیست برای همین یک تیم خیلی جوون رو گذاشتم توی بازی همه قدر تا فاجعه فقط امید وارم در مقابل big milan که این هفته بازی دارم با مشکل مواجه نشم
arya
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۰۲
ssintermilan mostly ignored the flanks in favour of their ability to attack in the middle. In the 8th minute, ssintermilan's Majid Ebadi received a yellow card for going into a challenge studs first. Vickeben was worse off though, as Per Kyhlström was unable to finish the game and no substitutes were available! In the 12th minute, the visitors broke through on the right after some poor defending. Thomas Johansson put the ball away for 0 - 1. 21 minutes into the match, the speedy Anton Gustavsson easily outpaced Emad Heshmati to knock in the 0-2 goal. After 29 minutes a combination in the middle resulted in a through ball for Jovan Subasic who increased Vickeben's lead to 0 - 3. In the 30th minute, Vickeben's Eric Vilardell burst through the central defence and let loose a cannonball of a shot, scoring for 0 - 4. The visitors' Anton Gustavsson took advantage of an error due to a misunderstanding between the home side's goalie and central backs in the 36th minute. 0 - 5 for Vickeben. Confident in their lead, Vickeben decided to play a more defensive game at this point. It was 0 - 5 at the break. Vickeben, bringing their ball possession to 89 percent, dominated the battle.
arya
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۰۳
این گزارش بازی من بود
arya
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۰۴
هفته بعد با big milan بازی دارم به شما تجربه دارین بگین چه جوری میشه بردش
Milad Gerrard
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۰۶
منو نیمه اول تموم شد 2-0 عقبم.
تیم حریفم خیلی قویه ولی دفاع من قوی تره:d
97%بازی دستشون بوده!!!!!
Milad Gerrard
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۴۴
3-0:-t
166 fans braved the pouring rain at Anfield. Milad had chosen a strategic 4-4-2 formation. The following players took the field: Torabi - Esfahani, Esmaeili, Oliyai, Maleki - Habibi, Fereshte, Vahedi, Khalili - Kianfar, Negri.
A 3-5-2 alignment was the formation of choice for jefke. The following players took the field: Verplancke - Puissant, Virkki, Moortgat - Berkovic, Mölderkivi, Cremer, De Keersmaecker, Podhajski - Jílek, Degeselle.
jefke's Roy Berkovic knew what he was doing as he waited patiently for the right opportunity. He would get no better chance than the one he took, but his shot was deftly blocked by the keeper. jefke took the lead in the game's 19th minute, scoring the 0 - 1 goal after some elegant plays down the middle. Zdzisław Podhajski was the scorer. Roy Berkovic came close to extending the visitors' lead when he found himself completely unmarked in front of the goal and lifted a ball over Yashar Torabi, but it was a little too high and hit the bar. Mehdi Vahedi of Milad was booked for kicking the ball away after the whistle. A drive on the left side allowed jefke's Emanuel Jílek to get in close and score a goal in the 23rd minute, leading to 0 - 2. In the 27th minute, Albert Mölderkivi came through the middle and almost added to his team's lead, but the shot went wide. Jörg Cremer could have put his team up another goal in the 39th minute, after a rush down the left, but his closing shot hit the post. 0 - 2 was the score after the first half. The forty-five minutes were dominated by jefke, with an impressive 94 percent possession of the ball.
In the 49th minute, Jörg Cremer came through the middle and almost added to his team's lead, but the shot went wide. After 54 minutes a combination in the middle resulted in a through ball for Gregorie Degeselle who increased jefke's lead to 0 - 3. Milad's Mohsen Habibi had to watch the rest of the game from the sidelines, after twisting his ankle in the 66th minute. Mohammad Amjad was the replacement. In the game's 70th minute, Teun Puissant nearly put the visitors another one up as he broke through and fired from just outside the box, but his shot passed just over the bar. In the 72nd minute, Emanuel Jílek came through the middle and almost added to his team's lead, but the shot went wide.
یكی از بازیكنامم اخراج شده:pleure:
Mohammad
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۵۶
به گزارش خبرگزاری IDNA! در مسابقه دوستانه ای که دقایقی پیش بین دو تیم Quinson - Nassaji برگزار شد, تیم نساجی موفق شد با اقتدار تمام! (با دقت خوانده شود! با اقتدار تمام!) با نتیجه 9-0 زمین بازی را ترک کند!
در این بازی تیم نساجی با اخره شانس! 10 تاییها نشد! :2::sad53::cray::icon23:
تیم کویینسون از دسته 7 فرانسه!! راه زیادی تا دسته 4 پیموده و بنده ضعیف بودم! :D
خاطر نشان میشود بازی در زمین تیم رابینسونها! چی ببخشید Quinson! برگزار شد!
این باشگاه در تاریخ 05/31/2005 at 09.15 تاسیس شده میباشد!
به امید موفقیتهای بعدی برای تیم نساجی!!!!!!!!!!!!!! :uglylolmk4:
راستی دوستان این Low و High و... اینا چیه اخر بازی به خطوطهای مختلف! میده؟
با تشکر...
Milad Gerrard
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۰۳
بله.
با اقتدار از تیم به اون خفنی 3-0 فقط باختم.
به خودم تبریك می گم.
اما:در صد مالكین توپ اونا 97% بود.:d
arya
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۴۸
تیم منم 9-0 باخت تبریک
arya
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۵۲
البته تیم مقابل من خیلی قوی بود همه tsi همه بالای 10000 بود
Mohammad
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۰۰:۲۵
شیطونه میگه برم دوباره به همشون میل بزنما! :tease:
جالبه رقابت در صدر جدول ما بدجوری گره خورده! با تفاضل گل فعلا صدرنشین مشخصه! تا ببینیم امروز! چه شود!
بازی اریا بدجوری حساسه! شاید قهرمانو مشخص کنه! :D
arya
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۵۲
لعنتی منو 3-1 برد هفته بهد هم با Big Milan بازی دارم
arya
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۵۸
) 4 - 1
Mohammad
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۴۸
من 4-4 کردم!
نامردی بود یکی از مهاجمای خوبی که تازه خریدمش دیقه 30 مصدوم شد! :sad53::sad53:
arya
چهارشنبه ۶ تير ۱۳۸۶, ۱۸:۱۶
من نیمه اول با ترکیبی که با استقلال رفتم رفتم 1-0 عقبم خوبی کار کردند
Mohammad
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۰۲
عجیبا غریبا! واقعا جالبه! :omg_smile:
توی گروه ما کلا 3 نفر به تیماشون میرسن!!! :angry_smile:
به غیر از من و اریا و Perspoliss بقیه هوتوتو!! یا همون روز که ثبت نام کردن دیگه نیومدن! یا 2 روز بعدش اومدن و ... کلا تعطیل!!
خیلی مسخره است واقعا! :unknw:
شاید از یه نظر به نفعمون باشه، ولی چه حالی میده؟! :sad: اصلش کل کلشه!
میگم این تیمها اخر فصل عوض نمیشن؟! :6:
arya
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۱۹
سلام من تونمستم تیم دوم جدول رو 3-0 ببرم تو این بازی با همون ترکیبی رفته بودم که esteghlal team و 2-0 برده بودم فقط یک دروازه بان رو عوض کردم محمد جون راست میگی ولی این تیم اول یا همو ن amin god .هستش چون وقتی بهش ایمیل زدم جواب ایمیل رو داد ولی در کل جوابش بی ربط بود من بهش گفتم بیا توی hattrick .ir عضو بشو اون جواب دا امید وارم بتونم بهتون کمک کنم
تبریک میگم به امین گاد که قهرمان شد
arya
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۲۲
نازه به تو هم تبریک میگ تونستی 6-0 ببری
arya
يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۲۶
مدعی های فصل بعد به نظرت کی هستند؟
Mohammad
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۳۸
اره خیلی ضایعست! فکر نمیکنم هیچکدومشون بات باشن، ولی اصلا انلاین نمیشن و به تیمشون سر نمیزنن!
ولی ایکاش همشون میومدن و جذاب تر میشد! :nea:
توام که با بد شانسی اخر شدی، چون دیر عضو شدی.
ولی من که میگم اولین مدعی فصل بعد تویی! احتمال قهرمانیتم از بقیه بیشتره!
روت حساب باز کردم! ببینم چه میکنی
امیدوارم موفق باشیم :drinks:
arya
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۵۰
بابا هندونه زیر بقلمون نزار
arya
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۵۲
توی فصل نقل و انتقالات اگه بازیکن خوبی گزاشتی برای فروش شماره ایدیش رو بزار ببینم بدردم میخوره یا نه
arya
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۵۵
من این دروازه بان رو برای فروش گزاشتم چون شدیدا مشکل مالی داشتم گزاشتم بفروشم اگه خواستی بخر
Desmond van Poppel (103431336)
Don M Corleone
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۲۰
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
مراجعه شود لطفا!حتما!
wantonboy13
دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۶, ۰۵:۰۰
آقا این تیم Haniran تو گروهتون از دوستان ماست ... هواشو داشته باشین !!!! :ok:
arya
دوشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۶, ۱۰:۰۶
سلام بیاین دیگه در مورد تیم صحبت کنیم منکه بعد سه بازی ناکامی برنده شدم
Mohammad
سه شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۶, ۰۹:۳۸
سلام بیاین دیگه در مورد تیم صحبت کنیم منکه بعد سه بازی ناکامی برنده شدم
به! احوال اقا اریای گل! چطوری؟ :D
آقا این تیم Haniran تو گروهتون از دوستان ماست ... هواشو داشته باشین !!!! :ok:
چشم اقا! ما این هفته باهاش بازی داریم! هواشو هم داریم! میگم هواشو زیاد داشته باشیم یا کم؟! :D
راستی این پرسپولیس با هانیران افتخار نمیدن!؟
hanimomtaz
چهارشنبه ۷ شهريور ۱۳۸۶, ۰۰:۲۵
ورود با ما بود پس خروج با شما
سلامممم...من اومدم...سلام آقا نساجی !!!!خوفی؟؟؟؟؟؟
هوای حاجیتو داشته باش....؟؟؟؟/ هواتو دارم!!!!!!!!
هرچه قدر بخوای بهت میدم!!!(به مامور دولت رشوه!!!!!!)
hanimomtaz
چهارشنبه ۷ شهريور ۱۳۸۶, ۰۰:۳۷
به! احوال اقا اریای گل! چطوری؟ :D
چشم اقا! ما این هفته باهاش بازی داریم! هواشو هم داریم! میگم هواشو زیاد داشته باشیم یا کم؟! :D
هانیران صحبت میكنه: ::img-tomato: ما قهرمانیممممم:bad::good:ههههههه :img-tomato:
[ورود با ما بود پس خروج با شما
hanimomtaz
چهارشنبه ۷ شهريور ۱۳۸۶, ۰۱:۵۴
آقا من امروز از یه تیم نه چندان مطرح 11 تا خوردم!!!!!!2تا مصدوم دادم!!!!!
hanimomtaz
چهارشنبه ۷ شهريور ۱۳۸۶, ۰۱:۵۸
من تا حالا 3 تا بازی كردم دوستانه!!!!! به ترتیب 6---8---11 تا خوردم!!! بدون گل زده!!!!!:cry_smile:
wantonboy13
چهارشنبه ۷ شهريور ۱۳۸۶, ۰۳:۵۲
ببرش به شدت... جون شما كمتر از 3 گل قبول نمیكنم ازت!!! اصلا" با Match Of the season چطوری؟؟
نبینم یکشنبه خجالت زده بیرون بیایا... هانیران رو مچالش کن !!!!
البته فکر بدی نکنین... ما هنوزم با هانی دوستیم :vava:
hanimomtaz
چهارشنبه ۷ شهريور ۱۳۸۶, ۱۳:۴۰
ببرش به شدت... جون شما كمتر از 3 گل قبول نمیكنم ازت!!! اصلا" با Match Of the season چطوری؟؟
نبینم یکشنبه خجالت زده بیرون بیایا... هانیران رو مچالش کن !!!!
البته فکر بدی نکنین... ما هنوزم با هانی دوستیم :vava:
نهههه!!!ما هیچ دوستی نداریم!!!!!!:4:
حاجیت شاخ تر از این حرفاس:1:
بعدشم آقا نساجی مرد تر از این حرفا س:rasta2:
ورود با ما بود پس خروج با شما
arya
پنجشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۶, ۰۹:۲۶
امیدوارم مساوی کنین تا از این haniran جلو بزنم
hanimomtaz
پنجشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۶, ۱۱:۴۹
بابا ایول ....آریا جان گیریم مساوی كنیم ...مگه شما قرار ببری؟؟؟؟:mmm:
باید دعا كنیم بازی جوانمردانه باشه....!!!!!:rasta2:
آقا چرا بازیكن نیست؟؟؟/من هر چی بید میدم یه خر پول میاد گند میزنه به كاسه كوزه!!!!:6:
arya
شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۶, ۱۷:۲۲
تو خجالت نمیکشی یک اسرائیلی میخری کاری نکن به مقام معظم رهبری اعطلاع بدم آواتورتو گذاشتی رهبر فکر کردی هر کاری دلت خواست میتونی بکنی
در ضمن اگه ایران سل رو نبرم دیگه.......
hanimomtaz
يکشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۶, ۰۱:۵۹
ببرین...ما كه بخیل نیستیم!!!!
arya
يکشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۶, ۱۸:۳۳
با با چه شکستی خوردی بازم روت میشه بیای ؟
hanimomtaz
يکشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۶, ۱۸:۳۸
این كار خدا بود كه تیم هانیران با شكست بدی مواجه شد...امید آنكه غرور بچه های تیم ریخته شود...
انشا الله با كمك خداوند و نیرو های حزب الله ادامه ی راه را با سر افرازی طی كنیم...:3:
hanimomtaz
يکشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۶, ۱۸:۵۵
با با چه شکستی خوردی بازم روت میشه بیای ؟
همان طور كه گفته شد..این كار خدا بود...نده تو اصلا نظر.....
ولی خداییش نه..روم نمیشه...آااااااا آآآآه...بوسیدم فوتبال و گذاشتم كنار:smilie9:
arya
يکشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۶, ۱۹:۳۲
5-0
Lord Milad
شنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۶, ۱۵:۴۹
عید سعید فطر را بر شما تبریك عرض مینمایم...
arminak
شنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۶, ۱۹:۲۵
عید سعید فطر را بر شما تبریك عرض مینمایم...
عید شمام مبارک:friends::friends::friends:
Nillo
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۵۰
آقايون گروه براي اختصاص صفحه براي گروهتان در هفته نامه پارس هتتريك اخبار گروه را به اينجانب پخ بزنيد
در ضمن موضوع پيام شماره گروه باشد مثلا: Iv.11
با تشكر
سردبير هفته نامه پارس هتتريك
mat_godot
دوشنبه ۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۷:۵۵
سلام
می بینم كه اخرین ارسال ماله 7 بهمنه چقدر قدیمی تقریبا 1 ماه پیش
فقط اومدم بگم برای یك فصل داغ خودتونو آماده كنید
Hamed
دوشنبه ۶ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۱۵
ااااااااااااااااااااااااا اا
حیف كه یوونتوسی هسنی وگرنه همین الان شاختو میشكستم .
dash_saeed
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۲۵
سلام رفقا
این گروه به نظر خیلی آسون میاد و فكر كنم كسی نتونه مقابل تیم قدر من حرفی واسه گفتن داشته باشه درسته؟
خوبه 14 تا بازیه تشریفاتی می كنیم بعد دوباره بر می گردیم دسته 3. خیلی خوبه.....
بازیه اولم كه یه برد كم رنگ بدست آوردم ولی عیبی نداره هدف تمرین دادن و تجربه كسب كردنه دیگه.
شماها خلاصه بجنگین واسه دومی
موفق باشید
AlvandicA
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۰۴:۰۷
هیچكس اینورا نمیاد؟؟؟؟
mat_godot
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۰۸
سلام الوند جان خوبی؟
چرا من میام ولی هیچکس تو این لیگ اینجا نمیومد
حالا از این به بعد بیشتر میایم
AlvandicA
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۵۵
سلام اسمتونم نمیدونم , شما خوبی ؟
حالا از این به بعد میایم همه !!
Usef-ct
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۲۸
این بالایی منم
Hamed
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۱۶
منم اومدم الوند پی ام داد گفت بیا .
به شرطی میام كه بقیه هم بیان . اینجوری حال نمیده .
الوند جان از خودت بگو . سابقه ات و اینا .
Usef-ct
شنبه ۱۵ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۳۶
سلام اقا حامد گل , من الونده اسمم , 18 سالم داره میشه, این سومین فصله هتریكیمه , داداشمم تو دسته 2 كار میكنه اسمه تیمشم Samant . شما ام از خودت بگو , شرطم نذار لطفا ملوم نیس بقیه بیان !!!
mat_godot
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۲۱
سلام
منم متین هستم
22 ساله
دومین فصل حضورم تو هتتریکه
Hamed
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۵۰
سلام متین و یوسف و الوند جان
الان شبه مجبورم بگم شب بخیر .
یه چند تا خبر از تیمم بگم كه :
با توجه به تمرین دفاعی كه فصل پیش انجام شد خدا رو شكر مشكل دفاعی نداریم وهمونطور كه خودتون میبینید بهترین خط دفاع گروه مال خودمونه .
اما با توجه به تعویض مربی و پولی كه از هوادارا و كمكهای مدیر عامل رسید تصمیم به جذب چند جوان بازیساز با ملیتهای مختلف گرفتیم كه در نتیجه تمرین پلی میكینگ مناسب ترجیح داده شد .
افزایش گنجایش ورزشگاه لوكی پارك هم امشب در هیات مدیره به تصویب رسید و به 20000 هزار نفر ارتقا یافت .
منتظر اخبار جدید از اف سی كانیار باشید
كانیار در زبان لری یعنی معدن شانس .
Usef-ct
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۲۳
اقا حامد اسمه تیمتم بدونیم دیگه حرف نداری !
منم از تیمم انو میتونم بگم كه : فصله پیش توی مشكلترین گروه ذسته III افتادم و فقط 4 امتیاز زورم رسید بگیرم !!! واسه همین TSI , FORM , Confidence و... تیمم كلی بهم ریخت 1 مقدار طول میكشه درست شه !!
با وضعیت بقیه تیمای این گروه صعودم فكنم سخت نباشه ! ولی سعی میكنم 1 جوری امتیاز جم كنم كه دوباره توی گروه سخت نیفتم !!! ( منظورم دسته III )
Usef-ct
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۲۴
اقا متین سلام مجدد , شما ام از تیمت گزارش بده لطفا
Usef-ct
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۲۹
حامدعزیز اسمه تیمتم الان فهمیدم Fc Kanyar , یكشنبه بازی داریم با هم , پیشبینیت چیه ؟؟
mat_godot
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۲۴
سلام
فعلا خبر خاصی در تیم وجود نداره
همه با روحیه عالی تمرین می کنن تا انشالله با نتایج خوب به دسته بالاتر صعود کنیم
تیم گودو تا الان خدارو شکر همواره روند صعودی طی کرده
اخیرا چند بازیکن رو از تیم فرستادیم برن که باعث کاهش میانگین سنی و افزایش میانگین تی اس آی تیم شد
یکی از اونها امین پنجعلی بود که خاطرات خوبی ازش توی تیم مونده و گلهای فراموش نشدنی برای تیم به ثمر رسوند
--------
در تیم جوانان گودو به نام گودو یانگسترز هم جوانان مستعدی تو راه هستن که در کنار بازیکنان فعلی و خریدهایی که قطعا در آینده انجام خواهد شد، آینده خوبی برای خودمون متصور هستیم
----------
راستی انگار گفته بودم این فصل دوممه تو هتتریك
این فصل سومه كه اصلاح می كنم
Usef-ct
شنبه ۲۲ تير ۱۳۸۷, ۰۳:۱۵
aval az hame bebakhshid vase in ke farsi type nemikonam !!! in joori vaghan 1 meghdar rahat taram , kheyli mamnoon azin ke gozaresheto elam kardi !!!
Usef-ct
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۰۰
SALAM doostan kojaeen pas shomaha ????
khob az bazie 1 shanbe begim hamegi , man tasavore bakht dashtam joloye FC KANYAR vali na bakhte 5-1 !!!! kheyli khoob bakhtam be ghole maroof !!! vali agar darvazebanam masdoom nemishod fek nakonam5 ta mikhordam !! Kholase say mikonam too bazie bargash jobran konam , vaghan tasirate bakhtaye sangine fasle ghabl hanooz rooye TSI e bacheha tasir gozashte baram 2a konin zoodtar be oon Forme doros hesabi beresam !!!
Ma3oud
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۲۵
SALAM doostan kojaeen pas shomaha ????
khob az bazie 1 shanbe begim hamegi , man tasavore bakht dashtam joloye FC KANYAR vali na bakhte 5-1 !!!! kheyli khoob bakhtam be ghole maroof !!! vali agar darvazebanam masdoom nemishod fek nakonam5 ta mikhordam !! Kholase say mikonam too bazie bargash jobran konam , vaghan tasirate bakhtaye sangine fasle ghabl hanooz rooye TSI e bacheha tasir gozashte baram 2a konin zoodtar be oon Forme doros hesabi beresam !!!
پلیز رایت فارسی اوکی؟
Usef-ct
شنبه ۲۹ تير ۱۳۸۷, ۰۵:۳۸
پلیز رایت فارسی اوکی؟
چشم !!:blush2:
Hamed
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۰۱:۰۶
سلام من ینجام معمولا هفته ای دو بار سر میزنم .
میخواستم یه خبر خوب واسه هوادارام بدم که پیرترین بازیکنم که در عین حال بهترین بازیکن وهافکبم بود در سن 31 سالگی یک درجه پیشرفت کرد.
الوندیکا رو هم بردیم اونم با یک نتیجه خیره کننده که حاصل تلاش شبانه روزی انالیزور تیم بود که نقاط قوت و ضعف اونها رو ارزیابی کرده بود این هفته هم با اجازه تون میخویم پیک بریم تا واسه هفته بعد آماده باشیم . جام حذفی رو هم که بوسیدیم گذاشتیم کنار . فقط به صعود فکر میکنیم.
با تشکر . حامد
mat_godot
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۰۸:۳۰
بازی خوبی بود
با بدشانسی برد رو با مساوی عوض كردیم
وینگ چپمون اگه به اون شكل احمقانه اخراج نمیشد بازیو برده بودیم و دقیقا از همون قسمت گل رو خوردیم
در اخرین لحظات به حرف دستیارم گوش كردم و به جای اشكان از بهادر شمس استفاده كردم كه تو بازی جام حذفی نظرمو جلب كرد و واقعا ازش اتنظار چنین اشتباهی رو نداشتم
ولی خوب جذابیت فوتبال به همین اتفاقات غیر منتظره هست
اگه همین طور پیش بره بازی آخر فصل با كانیار یه فینال تمام عیار خواهد شد:good:
mat_godot
سه شنبه ۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۰۸
سلام دوستان
این هفته كه با اتفاقات جالبی هم همراه بود ما به صدر اومدیم
همونطور كه پیش بینی می كردم كانبار امتیاز دست داد و ما به صدر اومدیم
شكست الوندیكا هم اتفاق عجیبی بود
حالا پرسپولیس هم به جمع مدعی ها اومده كه باعث جذابیت بیشتر مسابقات میشه
Hamed
سه شنبه ۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۴۱
سلام
من تمام جوانب و در نظر گرفته بودم اما ضد فوتبال رفیقمون پاسارگاد ما رو از پا درآورد.
باورش سخت بود اما ناگزیریم بپذیریم . اینم باید قبول كرد كه جلوی تماشاچی های اونا داشتیم بازی میكردیم .
آماده میشیم واسه رویارویی با متین جان تا بلكه به یه جایی برسیم.
Hamed
جمعه ۱۸ مرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۵۷
مثل اینكه تا ما اینجا رو ردگیری نكنیم كسی نمیاد سر بزنه .
یعنی چی شما مگه احساس ندارین یا . ..................
متین آماده باش كه دارم میام.
ورزشگاه رو هم دادیم رفت تو تعمیرات بالای 26 هزار .
مصدومیت هافبكمون هم كه خوف شد .
رئال 2008 رو هم كه ناك اوتش كنیم میرسیم به پرسپولیس جون .
یوسف هم میومد گهگاهی . پس كو سرت شلوغه مثل من نه ؟
mat_godot
يکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۴۲
سلام
نه سر میزنیم
ولی انگار فقط من و تو میایم
مام داریم آماده میشیم
منتظریییییییییییییییییییی یییم
Hamed
دوشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۲۰
متین چی بگم از دست این هتتریك بیا ببین چه بلایی سر تیمم آوردن .
دهمین بازی غیر منتظره دسته 4 هتتریك شده با رئال مادرید .
قبول ندارم . باید درستش كنم .
mat_godot
چهارشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۴۰
این چه بلاییه سر تیمت اومده؟؟؟؟؟!!!!!
از تعجب شاخ درآوردم از باختت
احتمالا فرم بازیكنات افت كرده
من هم اوایل همین فصل اینطوری شده بودم
فرم بازیكنام به پایین ترین حد توی این سه چهار فصل حضورم تو هتتریك اومده بود
ولی شانس آوردم كه باخت ندادم
كاریش نمیشه كرد باید خودش درست بشه
پرس پولیس
چهارشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۱۷
سلام ملت
بابا کجا نا جوانمردانه بود بازی بوددیگه واسه وان بازی من کلی فکر کردم
امیدوارم تا آخر این دوره با موفقیت پیش برم
البته هین الان خدمت دوستام بگم من این لیگ قصد رفتن به دسته بالا تر رو ندارم سعی میکنم جامو با نفر بعدیم عوض کنم اگز احیانا اول شدم که البته فعلا اصلا بهش فکر نمیکنم
پرس پولیس
چهارشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۲۰
باختت به رئال دور از انتظار بود اصلا فکرش رو نمی کردم
mat_godot
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۰۴
سلام
خوب اختلاف به 4 امتیاز رسید و در حاشیه امن تری قرار گرفتیم
تبریك میگم به خودم
:apophys:
Hardwayter
سه شنبه ۲ مهر ۱۳۸۷, ۰۲:۲۹
سلام ملت
بابا کجا نا جوانمردانه بود بازی بوددیگه واسه وان بازی من کلی فکر کردم
امیدوارم تا آخر این دوره با موفقیت پیش برم
البته هین الان خدمت دوستام بگم من این لیگ قصد رفتن به دسته بالا تر رو ندارم سعی میکنم جامو با نفر بعدیم عوض کنم اگز احیانا اول شدم که البته فعلا اصلا بهش فکر نمیکنم
خودتو تیكه تیكه كردی بری دسته سه حالا می گی نمیرم
بیچارت می کنم صبر کن :assjani:
پرس پولیس
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۹
با تشکر از حمایت های فکری دائمی hardwaytet ما همه رقبا رو له فرموده رفتیم دسته 3
پرس پولیس
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۱۱
حرفم رو پس میگیرم
تیم شرایط آرمانی داره حیف بود معطل بشه
واسه همین با چنگ و دندون رفتیم که صعود کنیم این کار رو هم کردیم
Vahid
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۱۸
مهدیار جان تبریك واسه صعودت . ایشاالله دسته 3 هم موفق باشی .
alex_irooni
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۳۳
مهدیار جان تبریك واسه صعودت . ایشاالله دسته 3 هم موفق باشی .
وحيد جان فکر میکنی بتونه کامران رو شکست بده بره بالا . ؟ ؟
امیدوارم . :spiteful:
Vahid
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۴۶
وحيد جان فکر میکنی بتونه کامران رو شکست بده بره بالا . ؟ ؟
امیدوارم . :spiteful:
!!؟؟
پس فعلا جملمو اصلاح میكنم و میگم صعودتو به پلی اف تبریك میگم تا ببینیم 1 شنبه چی میكنه . :icon_bravo:
خلاصه هر دو هم پرسپولیسی هستنو ما دوسشون داریم . :clapping:
پرس پولیس
جمعه ۵ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۴۵
با تشکر از دوستان
من سعی و تلاشم رو می کنم به امید خدا
AlvandicA
شنبه ۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۵۰
salam doostran bebakhshid farsi nadaram !! fasle khobi bood bakhte akharam joloye perspolis Eshtebaham bood !! haghab bood eshtebahe badi bood az sooye morabi !! omidvarm perspolis bere bala vali baeed midoonam !!
Ali
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۰۷:۲۸
دوست عزیز لطفاَ فارسی تایپ كنید یا اگر فونت فارسی ندارید از نرم افزارهای تبدیل پینگلیش به فارسی استفاده كنید
پرس پولیس
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۲:۳۷
من نتونستم صعود کنم تیم بالایی هم بهتر از من بود هم من تو چیدمان اشتباه کردم
انشالاه نوبت بعدی
AlvandicA
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۰۳
این فصل قول قهرمانی میدم به هوادارا !!!!!
پرس پولیس
شنبه ۲۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۳۱
من فعلا میخوام ورزشگاه رو بزرگ کنم البته الام پنجاه هزار نفری هست
ستارگان سرخ شمال !!!
پرس پولیس
يکشنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۰۰
این از هفته اول
AlvandicA
سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۵۷
ای بابا !!! من موندم چرا میبازم از شما !!! دلیله فنیش چیه اخه ؟؟
پرس پولیس
پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۳۷
ای بابا بازیه دیگه سخت نگیر پسر خوب
با تشکر از داش رامین
Hamed
پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۱۹
سلام شما ها هم چقدر زحمت میدید به خودتون یك خط مینویسید و میرید به امون خدا یكم با هم بحث كنیم تیماتون در چه وضعی هستن خودتون چه كاره اید ؟
پرس پولیس
جمعه ۲۶ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۴۸
آمار تیم رو بدیم که چی بشه
بچه ها همه خوبن اما از شک باخت پلی آف هنوز خارج نشدن
البته اونم به زودی...!!!
پرس پولیس
جمعه ۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۴۸
میبینم که کلی خرج کردیم و فعلان بد اوردیم و یارو جفت پاش قلم شد
پرس پولیس
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۵۹
می بینم که اوضاع بس نا جوانمردانه خیط است
Hamed
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۰۰:۱۱
میبینم كه یك جابجایی اساسی در جدول گروهمون رخ داد و ما به جایگاه اصلی خودمون رسیدیم.
حالی بردیم اساسی .
متین كه از بالا یك سقوط آزاد داشت .
الوند هم تا حدودی خودشو جمع و جور كرد.
آقای افتر تایم هم با اون تیم متوسطش نتایج غیرقابل پیش بینی میگیره .
احتمالا از این جادوگرا داره تو تیمش.
پرسپولیس هم هنوز تو دور مونده باید دید میتونه متین رو بزنه و بیاد بالا یا ...................
mat_godot
دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۱۴
بعد از یه بازی غیر قابل پیش بینی که نتیجش همه رو شوکه کرد
و حتی باعث شوکه شدن جدول هم شد
یه نتیجه جالب 5-0 گرفتیم و پرسپولیس رو شکست دادیم اساسی
حالا مشیه گفت که اون شکست جز یه اتفاق نبوده که خوب تو فوتبال زیاد میفته
پرس پولیس
پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۵۸
دچار مشکل شدم
همه چیز خوبه , اما نتیجه نمیگیرم , به شدت در حال آنالیز هستم
عجیبه تیم تو جام حذفی دسته 2 دسته سه سرش نمیشه میبره اما تو لیگ کم آورده
بعد اخراج یه بازیکن اینطور شد
درست میشه
ستارگان سرخ شمال باز خواهند گشت به زودی ...
پرس پولیس
پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۵۹
در ضمن لذت می برم تو یه لیگ هستم که دوستان همه رو تیم هاشون زحمت می کشن
همگی موفق باشید
Komeil
يکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۵۷
فقط دسته 4 گروه 10
فقط ایران پرسپولیس
پرس پولیس
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۴۷
درست میشه
خوبم درست میشه
پرس پولیس
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۴۵
خوب دوستان هم لیگی
من بعد از گذشت این همه هفته تازه متوجه شدم که مشکل تیم قدرتمندم کجاست که اینچنین ضعیف عمل می کنن
به هر حال خدا رو شکر جلوی ضرر رو هرقت بگیری منفعت هست
ما هم دست بکار شدیم هرچند کار خاصی نمی تونم بکنم خلاصه خیال بالایی ها راحت جامونو دادیم شما
فعلان فکر ذکرم اینه که تیم چقدر طول میکشه رو به راه شه
حتی اگه نصف عملکرد قبلی رو داشته باشن وضعیت خیلی فرق میکنه
امیدوارم زود به نتیجه برسم
و حتما می رسم
ستارگان سرخ شمال طوفان بپا خواهند کرد ...
منتظر باشید
mat_godot
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۵۰
خب دوستان
نیم فصل به پایان رسید
رقابتها خیلی نزدیک و جذابه
گودو، الوندیکا و تیم میکس انجلز رقابت فشرده ای دارن
ولی تونستیم به لطف تفاضل گل بهتر قهرمان نیم فصل بشیم
موفق باشین دوستان
پرس پولیس
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۰۸:۱۹
متاسفانه در بازی آخر 4 تا از بهترین بازیکنانم رو از دست دادم
بحران ول کن نیست سگ مصب
اما باز میگم درست میشه
Hamed
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۱
ولی مثل اینکه من دارم انتقام میگیرم.
متین جان قرار نبود مارو جزو مدعیان حساب نکنی .
یکی طلب من .
تا اینجای کار
کانیار 2 میکس آنجلز 0
الوندیکا 1 سیتی سارا 0
پرسپولیس 3 ریال مادرید 0 ( هتتریک کرده )
گادوت 4 برازجان 0
پرس پولیس
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۶
به امید بازگشت روحیه اصلی به تیم خوبم و بازگشت به کورس مسابقات
امیدوارم که تعویض روش موفق باشه
پرس پولیس
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۱
کانیار 2 میکس آنجلز 2
الوندیکا 4 سیتی سارا 0
پرسپولیس 5 ریال مادرید 0 ( هتتریک کرده )
گادوت 9 برازجان 0
پرس پولیس
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۱۱
انگار گادوت هم هتریک کرد
mat_godot
شنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۰۶
سلام بچه ها
حامد جان من کسی به قدرت کانیار شک نداره
من اسم اون 3 تا تیم رو بردم چون امتیازهای مساوی داشتن
بچه ها کیا تو جام حذفی موندن؟
دستاشونو ببرن بالا :teeth_smile:
amin_michael5
دوشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۰۲
خب ما هم یه این گروه صعود کردیم و عجب گروه جون داری هم هست:1:
خوشحالم که تو یه گروه با سابقه افتادم که پرچمش از همون روز اول که انجمن افتتاح شده رفته بالا :3:
sasan69
دوشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۱۲
امین جون تبریک میگم :SugarwareZ-219:
امیدوارم از همین دسته راهیه دسته 3 بشی :2:
راستی اگه تهران هستی یه خبری بده تا همدیگرو ببینیم :3: هادی صداقت از راه های بسیار دوری اومده برای دیدن ما ! :3: من و بهمن به احتمال خیلی زیاد فردا هادی رو ملاقات میکنیم! :3:
برای هماهنگی اگه شمارمو نداری بگو تا برات پخ کنم :2:
amin_michael5
سه شنبه ۵ مرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۱۲
امین جون تبریک میگم :sugarwarez-219:
امیدوارم از همین دسته راهیه دسته 3 بشی :2:
راستی اگه تهران هستی یه خبری بده تا همدیگرو ببینیم :3: هادی صداقت از راه های بسیار دوری اومده برای دیدن ما ! :3: من و بهمن به احتمال خیلی زیاد فردا هادی رو ملاقات میکنیم! :3:
برای هماهنگی اگه شمارمو نداری بگو تا برات پخ کنم :2:
مرسی داش ساسان
میخوام تیم رو ببندم واسه دسته 3 :3:
تهران بودم دادا.یه توک پا اومدم شمال ببینم هوا خوبه یا نه :3:
amin_michael5
يکشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۲۳
بعد از 2 فصل دوری از دسته 4 امروز اولین بردم رو کسب کردم و بازی رو با نتیجه 3_1 پشت سر گذاشتم و در رده سوم قرار گرفتم :1:
amin_michael5
يکشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۹, ۲۰:۰۰
بعد از مدت ها که تیم نتیجه نمیگرفت الان 2 هفتس که رو دور برد افتادم و با برد امروز در رتبه چهارم قرار گرفتم.:1:
هفته ی دیگه هم با صدرنشین بازی دارم که به احتمال زیاد بازی رو واگذار میکنم :3:
amin_michael5
دوشنبه ۲۶ مهر ۱۳۸۹, ۱۴:۵۸
بعد از مدت ها که تیم نتیجه نمیگرفت الان 2 هفتس که رو دور برد افتادم و با برد امروز در رتبه چهارم قرار گرفتم.:1:
هفته ی دیگه هم با صدرنشین بازی دارم که به احتمال زیاد بازی رو واگذار میکنم :3:
بازی با صدر نشین هم به پایان رسید و در کمال ناباوری بازی رو با نتیجه 3_2 با پیروزی پشت سر گذاشتم :3:
آخ که چه حالی داد این برد :3: 20 تا اختلاف ریتمون بود یعنی مال من پایین تر بود اما بازی رو بردم :3:
amin_michael5
يکشنبه ۲ آبان ۱۳۸۹, ۲۰:۰۲
persepolis IR در 6 بازی متوالی، شکست نخورده است. و برای 4 بازی متوالی روی نوار پیروزی قرار دارد.
آخ که چه حالی میده:3: دوباره به روزهای اوج خودم برگشتم :1:
amin_michael5
يکشنبه ۹ آبان ۱۳۸۹, ۲۲:۵۱
بازی این هفته رو که با تیم 8 گروه بازی داشتم رو خب معلومه که نباختم :3: و با این برد تونستم تیمم رو به چیزی که لیاقتش رو داشت تو این گروه برسونم و به رتبه دوم جدول صعود کردیم :1:
amin_michael5
دوشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۹, ۱۴:۴۲
هفته یکی مونده به آخر رو هم با پیروزی پشت سر گذاشتیم تا در مکان دوم جا خوش کنیم :3:
amin_michael5
سه شنبه ۹ آذر ۱۳۸۹, ۲۰:۱۹
مبلغ 000 000 500 47 Rial از فروش يک بازيکن به حساب باشگاه واريز شد.
وای که چه حالی داد :3:
amin_michael5
چهارشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۹, ۱۴:۱۰
صدرنشینم آی صدرنشیییییییییییییییییییی ییییییییینم....هیشکی نمیتونه مثل من صدرنشین باشه :3:
آخ که صدر نشینی چه حالی میده اونم با 5 امتاز اختلاف :3:
رضا
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۰۲:۰۹
صدرنشینم آی صدرنشیییییییییییییییییییی ییییییییینم....هیشکی نمیتونه مثل من صدرنشین باشه :3:
آخ که صدر نشینی چه حالی میده اونم با 5 امتاز اختلاف :3:
مبلغ 000 000 500 47 rial از فروش يک بازيکن به حساب باشگاه واريز شد.
وای که چه حالی داد :3:
persepolis ir در 6 بازی متوالی، شکست نخورده است. و برای 4 بازی متوالی روی نوار پیروزی قرار دارد.
آخ که چه حالی میده:3: دوباره به روزهای اوج خودم برگشتم :1:
بازی با صدر نشین هم به پایان رسید و در کمال ناباوری بازی رو با نتیجه 3_2 با پیروزی پشت سر گذاشتم :3:
آخ که چه حالی داد این برد :3: 20 تا اختلاف ریتمون بود یعنی مال من پایین تر بود اما بازی رو بردم :3:
داش امین چقدر آخ و اوخ و وای میکنی:3:بگیر یه جا ساکت بشین دیگه:3:
amin_michael5
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۲۱:۴۵
داش امین چقدر آخ و اوخ و وای میکنی:3:بگیر یه جا ساکت بشین دیگه:3:
تو تو گروه من چیکار داری بچه جان؟!؟!؟! :3: برو در خونه خودتون بازی کن :3:
بازی امروز رو هم با نتیجه 5_1 با پیروزی گذاشتم تا کماکان در صدر جدول جا خوش کنم :3:
amin_michael5
يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹, ۲۰:۲۰
یک بازی دیگه هم به پایان رسید و تیم پرسپولیس آی آر باز هم به برد های خود ادامه میدهد :1:
بازی برد باخت مساوی گل زده گل خورده تفاضل گل امتیاز
8 8 0 0 27 3 24 24
amin_michael5
يکشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۹, ۲۱:۴۲
ای ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی خدااااااااااااااااااااااا اااااااااا
بازی امروز رو 6_1 بردم و باز هم تفاضل گلم رفت بالا :1:
بعد از آپ دیت شرایط صعود تصمیم میگیرم که بازی هفته دیگه رو ببازم یا نه :3:
amin_michael5
يکشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۹, ۲۰:۳۹
بازی امروز بازیه نفس گیری بود :1: و خدا رو شکر با توجه به ریت کمتر از حریف و در خانه حریف تونستم بازی رو مساوی کنم تا هم تفاضل گلم زیاد نشه و هم امتیازم :1: اگه بشه یه بازی دیگه رو هم مساوی کنم چه حالی میده :3:
amin_michael5
يکشنبه ۱ اسفند ۱۳۸۹, ۲۰:۵۳
امروز با یه تیم بات بازی داشتم و بر خلاف این که ترکیبی از تیم اول و دوم رو فرستاده بودم تو زمین و پیک هم بازی گرده بودم بازی رو با نتیجه 10_1 بردم :3: مهاجمم 2 بار هتریک کرد :3:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱ اسفند ۱۳۸۹, ۲۰:۵۶
خسته نباشی برادر:3:
خیلی داری فشار می اری:3:
amin_michael5
يکشنبه ۱ اسفند ۱۳۸۹, ۲۱:۰۷
خسته نباشی برادر:3:
خیلی داری فشار می اری:3:
سلامت باشی :3:
فشار اصلی به بچه ها میاد ما که کاره ای نیستیم :3:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱ اسفند ۱۳۸۹, ۲۱:۴۸
خب یکی باید شارژشون کنه دیگه:3:
amin_michael5
يکشنبه ۱ اسفند ۱۳۸۹, ۲۲:۰۰
خب یکی باید شارژشون کنه دیگه:3:
تیم ما شارزر داره :3: من هم از اون بالا موقع تمرین شارز نظاره گر این تمرین هستم :3::3:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱ اسفند ۱۳۸۹, ۲۲:۰۹
این جوری که فایده نداره:3:
amin_michael5
يکشنبه ۱ اسفند ۱۳۸۹, ۲۲:۵۹
این جوری که فایده نداره:3:
ما این جوری بیشتر حال میکنیم :3:
حالا شما تو تیم خودت مختاری :3:
amin_michael5
يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۹, ۲۳:۴۵
این هم آخرین پست من تو این گروه :3:
تو این گروه که مثل دیوونه ها با خودم حرف زدم :3: ایشالا تو دسته 3 بچه های گروه فعال باشن :3:
اگر بار گران بودیم که رفتیم****** اگر از سرتان زیاد بودیم بازم رفتیم :3:
پ.ن:مقصد بعدی دسته 3 گروه 16 :1:
gattus
يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۹, ۲۳:۴۹
برای اینکه دلت نشکنه مبارک:3:
التید که میزنه سرمون شلوغه تو چطور دیدی؟
رفتی پلی آف؟
amin_michael5
دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۹, ۰۰:۰۳
برای اینکه دلت نشکنه مبارک:3:
التید که میزنه سرمون شلوغه تو چطور دیدی؟
رفتی پلی آف؟
مرسی دادا :3:
نه بابا مستقیم رفتم بالا:1: نامردا انداختن من رو تو ششمین گروه در بین دسته 3 ها ::SugarwareZ-045:
gattus
دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۹, ۰۰:۱۹
برای منم زده گروه 3 ولی من 2 فصل دیگه میمونم
برم تیمتو ببینم ببینم چی ساختی:3:
amin_michael5
دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۹, ۱۶:۲۰
برای منم زده گروه 3 ولی من 2 فصل دیگه میمونم
برم تیمتو ببینم ببینم چی ساختی:3:
بعد از مشاهده تیم قهرمان نگرخی یهو :3:
gattus
دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۹, ۱۸:۰۹
تو چرا اینقدر میدی؟حقوق رو میگم:3:
فصلی بیش از 32 میل:3: دزدی میکنی؟:3:
amin_michael5
دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۹, ۱۸:۲۷
میبینم که گرخیدی :3:
تازه برای فصل بعد این رقم بیشتر هم میشه :1:
با موتور ساخت و پاخت کردم :3:
gattus
دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۹, ۱۸:۴۳
من؟:3:
عمرا:3:
بچه های ما مثل مرد جلو هر تیمی بازی میکنن هر چی دارن میارن تو زمین از هیچ تیمی هراس نداریم ما:3:
ولی خیلی زیاده به خدا:3:البته شما که مثل ما نیستی 10 فصل تیم دارید و پول دار:3:مثل ما نیستید که زور بزنیم 800تا حقوق بدیم:3:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.