PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مافيا (دور دوم)

صفحه ها : 1 2 [3]

30n4
جمعه ۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۲۶
پس با اين حساب خودتم مافيا هستي كه ازش دفاع ميكني كم كم داره دستتون رو ميشه :hi:

من یه درخواست عاجزانه ای که بچه ها دارم اینکه یکم بیشتر دقت کنن و با مطالعه قبلی پستها :rtfm: اظهار نظر کنن چون دیگه کم کم داریم به جاهای حساس وارد میشیم و دیگه وقتی نداریم برای رایهای اشتباه؛ دوست عزیز سپهر کارگاه بوده و اگه از کسی حمایت کرده مطمئا نقشش رو میدونسته! :give_rose:

Don M Corleone
جمعه ۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۳۳
خوب بچه ها وقت تمومه ! من الان اگه وقت كنم ارا رو ميشمارم و نتيجه رو ميدم ولي اگه نتونستم خوب بعدا ميدم به يكي از مديران تا ارسال كنه ...

لطفا ديگه ارسال نكنيد تا به ارا برسيم !

ممنون !

Don M Corleone
جمعه ۳ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۰۴
30n4 به لرد
ميثاق به لرد
هادي صداقت به لرد
ميشل انجلو به لرد امين
كامران به لرد
عرفان به لرد
محمد به لرد
skullizard به لرد
مسعود به belervich
ماتريكس به ميثاق
belervich به ماتريكس
===========
اينبار 11 شركت كننده داشتيم ! كه با اكثريت قاطع لرد رو انتخاب كرديد ! 8 راي !

اقا شايد باور نكنيد ولي لرد رو احضار كرديم ! قرار شد مثل بچه ي ادم ببريمش پاي چوبه ي دار ! با اينكه از قديم گفتن بيگناه پاي دار ميره ولي بالاي دار نميره ولي خوب اين ضرب المثلهاي عهد بوقي اينجا كار بردي نداره ! لرد به دار اويخته شد و سرش را بر دروازه ي شهر چسبانيديم تا عبرتي شود براي عموم !! روحش شاد و يادش گرامي !!

از انجا كه ماهيت كار خدايي ما نوشدارو بودن پس از مرگ سهرابه ! بعد از مرگ سهراب رفتيم سيستم رو سرچ كرديم ديديم لرد پرونده داره !! قبلا مافيا بوده !! ولي انبار متعهد شده ديگه به جرگه ي مافيايي ها نپيونده و ظاهرا پاي عهدش هم بوده و يه بوتيك نبش بازار سيد اسماعيل داره !! و حقيقتا هم او جزو شهروندان شهر شلوغ پلوغ كه اينروزها رو به سكوت و خلوتي ميره هست !

لرد امين از شهروندان شهر بود !! خيلي راحت دو تا از شهروندان زدن تو پر هم و جفتشون هم بدون دخالت مافيا كشته شدن !!
بازهم عزاي عمومي در شهر جاري كنيد !

====

برادران عزيز تر از جان !!! مافيا لطفا همتون بريد به خانه ي تصميم گيريتون !! چرا شبها اينقدر كم فعاليد ؟!! (اخ اگه الان هول بشن بيان جواب بدن چه حالي ميكنن ملت ! :3:)
خلاصه بيشتر بريد راجع به جناياتتون نظر بديد !!!

اقاي دكي هم بخت ازمايي كنه و سريعا بگه امپول ناياب و شفابخشش اينبار نصيب كي ميشه و ايا ميتونه از كشته شدن يك شهروند ديگه جلوگيري كنه ؟

Vahid
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۱۴
با سلام خدمت دوستان مافیایی و شهروند و ...
امروز خدا به من ی پخ زد و گفت این مطلبو بزارم اینجا :3:

------------------------------------------------

خب حامل خبر هاي خوبي نيستم ! ديشب مافيا يك نفر رو به طرز شنيعي به قتل رسوند!! و براي عموم شهروندان كلي خط و نشون كشيدند و در نامه اي به اداره ي نيروي انتظامي و غير انتظامي اعلام داشتند كه به نفع ملت غيور شهر هتريك هست كه تسليم بشن در غير اين صورت همه شهروندان رو قطعه قطعه تحويل خدايان ميدهيم !!! :3:

اما جنازه ي شخصي كه براي ما فرستاده شد بود به شرح زير بود !
يك عدد دماغ ! يك قلاده شكم خالي !! يك نفر دست ! يك دستگاه چيز ! يك دست پا! يك پاكت چشم و زبان ! ... خب ما كه عمرا نتونستيم بفهميم طرف كيه ! ولي داخل پاكت مرسولي يك ياداشت و يك عكس بود كه نشون ميداد اين شخص كيست !

اين شخص كه ظاهرا اسمش كاوه هست با نام مستعار skullizard در بين ما بود ! كه ديگر نخواهد بود !
ايشون كه مسلما از شهروندان ماست به قتل رسيد و تمام!

جناب دكي هم بعد از كلي دك و پز و اينور اونور :3: امپولش رو زد به يكي ديگه ! و نتونست از كشته شدن كاوه عزيز جلوگيري كند !

روحش شاد و يادش گرامي !!

با اين حساب اگه اشتباه نكنم 8 تا شهروند داريم و 6 مافيا و يك دكتر كه زنده اند !
حالا يكي كم يا زياد خيلي توفيري نميكنه !! :help:

موفق باشيد ! فاز روز از لحظه اي كه تاپيك باز ميشه به مدت 24 ساعت شروع شد !

wantonboy13
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۲۹
من دور قبلم لحظه ای كه داشتم به لرد امین رای میدادم یه لحظه ته دلم لرزید...
اول فكر كردم شماره 1 دارم !! :bonk:
بعد فهمیدم گول خوردیم...
و حالا رای قاطع ما به سامان ، یعنی : Matrix
از شهروندان عزیز خواهشمندم دچار دوگانگی رای نشن كه یك لحظه غفلت مساوی با باخته... :vava:

misagh
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۳۷
ای جنایتكاران . من می گم بیاید نقشامون رو به هم دیگه بگیم بعد مافیا رو كله پا كنیم .تعداد ما بیشتره راحت می بریمشون :دی

erfan_rainy
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۰۷:۱۵
بروبكس حاضر ... اینبار تمنا دارم یكی از یوزرهای غیر فعال رو اعدام كنیم
مافیا جلو نمی آد ... از من می شنوین فقط و فقط علیرضا

رای من علیرضا

Ma3oud
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۵۵
عجیبه ، خیلی عجیبه
چرا کاوه ؟
رای من سینا

erfan_rainy
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۲۸
چرا كاوه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟... این دیگه چه سوالیه
زدن یكی از شهروندان رو تركوندن .. اونوقت می گی چرا كاوه؟؟

wantonboy13
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۵۸
خوب شد گفتم دچار دوگانگی رای نشین و چندگانگی به وجود اومده...
اگه قرار به ساكت بودنه كه میثاق از همه ساكت تر و مشكوك تره... :nuts:

Don M Corleone
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۰۰
خوب قريب به 17 ساعت از زمان شروع فاز روز گذشته و كمتر از 7 ساعت باقيست ! و با عنايت به اينكه 15 نفر زنده اند ! حداقل 8 نفر بايد شركت كننده داشته باشيم ! در غير اينصورت ارا معتبر نخواهد بود !

اميدوارم بهانه اي چون دير باز شدن تاپيك و مدام تاخير داشتن مد نظر دوستان نباشه كه هيچ ربطي نداره ! چون اولا ما 24 ساعت كامل رو در هر شرايطي لحاظ كرديم و از طرفي اگر هم خيلي مدعي هستيد بگيد منو يكي دو هفته مدير اين بخش كنند !!! بنده از ساعت 15و 30 دقيقه ديروز منتظرم يكي از مديران ان بشه ! و در نهايت وقتي خبري نشد پيغام دادم به وحيد كه به محض ان شدن تاپيكو باز كنه ... به هر حال اميدوارم بهانه اينگونه اي نياريد ! اگرم بهانه اي قرار شد بياريد يه جوري باشه كه خيلي هم تابلو نباشه و جواب خاصي هم نداشته باشه ! :3:

mohammad8711
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۲۰
آقایون سینا کیه؟ کاوه کیه ؟ من که به اسم نمی شناسم
من می گم 30n4 باید اعدام بشه

wantonboy13
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۴۴
آقایون سینا کیه؟ کاوه کیه ؟ من که به اسم نمی شناسم
من می گم 30n4 باید اعدام بشه

خوب این الان همون سینا میشه كه بچه ها ذكر خیرشو میكردن...!! :halm:

skullizard
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۰۹
یاران چه غریبانه رفتند از این خانه....:cwm14:
دیگه من امیدی به بردمون ندارم احتمالا میبازیم ولی میخوام شفاف سازی کنم که شاید این وصیت من کمکتون کنه:
والا این آخرا اوضاع خیلی قروقاتی شد من فکر میکردم که امین مافیا باشه ولی نبود
من به کسی 100 % مطمئن نیستم ولی فقط از من بشنوید که :
1-احتمالا علیرضا ، مسعود ، میشل آنجلو و ماتریکس مافیا باشن (من مطمئن نیستم پس بخاطر این حرفم اعدامشون نکنید بیشتر فکر کنید و ببینید کیا به کیا رای دادن)
2-من فکر میکنم میثاق و بلرویچ مافیا نباشن (بازم میگم مطمئن نیستم ولی با توجه به پست ها شون میگم)
3-واسه این دور یا علیرضا رو بفرستید پیش من
4-مافیا ها لطفا حال این دکتر که آمپول زدن هم بلد نیست بگیرید:toad666:
5-با تمام انوال منقول و غیر منقول یه مدرسه بسازید به اسم:پویندگان راه شهید کاوه (اسم تیمم میخوام بکنم مقاومت شهید کاوه)
همین دیگه

misagh
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۳۵
من می گم به سینا رای ندیم... دلیل خاصی ندارم ولی به سینا نمی خوره كاره ای باشه .

من از همون اول به عرفان و آیدین مشكوك بودم . رای من آیدین

shokrikaraj
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۲۵
اه ایدین رو یادم رفت.

رای من ایدین

lordamin
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۴۰
در برزخ :

بعد از کشته شدنم فرشتگان من رو بردن به برزخ و گفتن فعلا باید ینجا منتظز باشی تا تصمیم بگیریم بفرستیمت به بهشت یا جهنم .
منم که خیلی ناراحت شدم ازشون پرسیدم آخه چرا من که بیگناه کشته شدم و اونها هم در جواب گفتن یه 6-7 تا دختر توی دنیای آدما ازت ناراضی هستن و همش نفرینت میکنن و باید به همین خاطر فعلا اینجا بمونی . :tigi:

منم که ناراحت داشتم توی برزخ میگشتم یهو امید رو دیدم و بهش گفتم :

خاک عالم بر سرت :D با یه اشتباه باعث شدی خودت و خودم و کارآگاه از بین بریم و مافیایی ها بتونن بر شهر حکومت کنن .
بعدشم دیدم سپهر هم به امید نزدیک شد . ازشون پرسیدم شماها اینجا چی کار میکنید و اونها گفتن که به خاطر تهمت به تو اینجا موندیم . :diablo:

خلاصه منم رفتم یه گوشه و یادم افتاد که از خودم وصیتی به جا نذاشتم .
جبرئیل رو صدا زدم و قضیه رو باهاش در میون گذاشتم و قرار شد که روی یه کاغذ وصیتم رو بنویسم و جبرئیل برام بفرسدتش زیر فرش خونم . :yes:

بعدش یهو دیدم یه کاروان داره از آسمون میاد ازشون پرسیدم دارین چی کار میکنین گفتن میخوایم ببریمت به بهشت (مثل اینکه اون دخترا از گناهانم گذشته بودن :D) .
من هم امید دیوونه و سپهر خل و چل رو به حال خودشون ول کردم :D و گذاشتم با شیطون یه نمه حال کنن :diablo: و خودم هم الان توی بهشت دارم با حوری ها خوش میگذرونم . :beach:

وصیت :

خوب من به سینا خیلی مشکوکم و به خاطر منم که شده بزنید بکشیدش .
میثاق هم بهش خیلی میاد که مافیا باشه و اگر سینا مافیایی از آب در اومد بزنید بکشیدش .
مسعود هم به احتمال زیاد یه مافیایی دیگه هست و بلرویچ هم به نظرم همین کاره باشه .
پنجمین مافیایی هم احتمال داره عرفان باشه .
از بین کامران و سامان هم یکیشون مافیایی هستن .

این اون چیزی هستش که من فکر میکنم .

××××××ولی خواهشن اول این سینا رو بکشید .
اگر این سینا واقعا مافیایی باشه اون بعدی ها هم که گفتم احتمال زیاد داره که درست باشن ولی اگر سینا مافیایی نبود وصیتم رو بندازید بیرون ولی تا جایی که میتونید طبق اسامی ای که دادم حرکت کنید .

الان یه چیز نزدیک نصف جمعیت مافیایی هستن و مطمئنن نمیگن که به مثلا سینا رای ندید بلکه سعی میکنن با طرح سوالات مسخره ذهن شما رو از وصیت نامه من دور کنن .

برید به امید خدا و از این وصیت نامه من خوب محافظت کنید .

Nillo
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۱۶
من کلا از اولش به این آیدین و کامران مشکوک بودم!!!!

الان مطمئنم که کامران مافیا نیست(سپهر گفته بود اینو) در نتیجه:

رای من آیدین

mohammad8711
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۳۲
راستش رای من سینا بود ولی به حرف های لرد امین اعتماد نمی کنم ، این لرد امین و امید بودند که مردم عادی رو به جون هم انداختند
من رای خودم رو عوض می کنم و به آیدین رای میدم

misagh
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۳۲
مافیایی ها دارن دونه دونه مشخص می شن .

بچه ها شک نکنید این دو نفری که بعد من به آیدین رای دادن خودشون مافیا هستند . من فقط می خواستم یک اسم انحرافی بیارم تا عکس و العمل مافیایی ها رو ببینم . مافیایی ها از هر فرصتی برای برگردوندن رای بقیه استفاده می کنند . من از تمام شما می خوام که به Michaelangelo رای بدید .

اگه اون مافیا نبود حتی خودم هم دور بعد به خودم رای می دم . شک نکنید این پسر مافیاست

رای من Michaelangelo

Dangerous boy
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۳۳
به چه علت به من مشکوکی ؟!
---
میثاق و ایمان خیلی هماهنگ پست دادن و منو محکوم کردن احتمالا جزو مافیا هستن
رای من میثاق
اگه میثاق مافیا باشه پس ایمانم مافیاس

misagh
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۳۴
محمد هم مافیایی . مافیایی ها دارن خودشون رو مشخص می کنن . اول که 2 تاشون پشت سر هم به سینا رای داده بودن و حالا 3 تاشون بعد من به آیدین رای دادن .

دیگه مافیایی ها خیلی خودشون رو تابلو دارن لو می دن

Dangerous boy
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۳۵
مافیایی ها دارن دونه دونه مشخص می شن .

بچه ها شک نکنید این دو نفری که بعد من به آیدین رای دادن خودشون مافیا هستند . من فقط می خواستم یک اسم انحرافی بیارم تا عکس و العمل مافیایی ها رو ببینم . مافیایی ها از هر فرصتی برای برگردوندن رای بقیه استفاده می کنند . من از تمام شما می خوام که به Michaelangelo رای بدید .

اگه اون مافیا نبود حتی خودم هم دور بعد به خودم رای می دم . شک نکنید این پسر مافیاست

رای من Michaelangelo
اینم نظریه جالبیه منطقی هم هست
پس رای من عوض میشه به Michaelangelo

misagh
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۳۶
به چه علت به من مشکوکی ؟!
---
میثاق و ایمان خیلی هماهنگ پست دادن و منو محکوم کردن احتمالا جزو مافیا هستن
رای من میثاق
اگه میثاق مافیا باشه پس ایمانم مافیاس

آیدین ازت می خوام که به Michaelangelo رای بدی . مطمئنا اون مافیاست

misagh
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۳۹
کامران تو هم به Michaelangelo رای بده . هر کسی جز اهالی شهر باشه مطمئنا دلایل من رو قبول می کنه و به Michaelangelo رای میده

misagh
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۴۰
هر کسی مونده به Michaelangelo رای بده .بدویین تا وقت تموم نشده

Nillo
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۴۱
چی میگی بابا من از اولشم میگفتم کامران و آیدین....منتها کامرانو سپهر گفت مافیا نیست من dge بهش رای ندادم ولی آیدین هست!!!!

wantonboy13
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۴۲
ای خداای شهر هت تریك.... (محمدرضا...)
بدان و آگاه باش كه رای من تغییر پیدا كرد به : Michaelangelo
از شهروندان محترم خواهشمندم متحد شید تا بتونیم با همین تعداد افراد هم مافیها رو شكست بدیم...

misagh
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۴۲
دیگه با این حرف ها نمی تونی خودت رو تبرعه کنی .

hadi.s
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۴۹
رای من ایدین

Nillo
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۵۵
آقای میثاق...حالا که تعداد مافیایی ها بیشتر شده یرو کلت پیدا شده داری مردم شهرو با خودت همراه میکنی تا یه شهروند دیگه رو هم بفرستی بالای دار...دورای اول کسی یادش نمیره که همش ممتنع میدادی که مبادا لو بری.....

misagh
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۵۶
هادی با این کارت یک جورایی داری می گی که مافیایی .

یعنی اومدی که نذاری Michaelangelo کشته بشه و تعداد رای هایی رو که آیدین تا حالا دادن بیشتر کنی .

الان آیدین 4 رای و Michaelangelo 3رای داره

misagh
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۵۹
آقای میثاق...حالا که تعداد مافیایی ها بیشتر شده یرو کلت پیدا شده داری مردم شهرو با خودت همراه میکنی تا یه شهروند دیگه رو هم بفرستی بالای دار...دورای اول کسی یادش نمیره که همش ممتنع میدادی که مبادا لو بری.....

اون ممتنع ها برای این بودن که حالا بتونم دست مافیایی ها رو روو کنم .

من به حرفم اطمینان دارم و اگه اشتباه کردم قول می دم خودم به خودم رای بدم

misagh
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۰۰
سینا منتظر رای تو هستم . به Michaelangelo رای بده و به جرگه ی ما آزادی خواهان بپیوند

shokrikaraj
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۰۱
من رایم رو عوض میكنم. رای من سینا

misagh
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۰۳
حالا 3-3 مساوی هستش . یک جوانمرد می خوایم که بهMichaelangelo رای بده

30n4
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۰۹
رای من میشل آنجلو میباشد نقطه
نظر شما رو به رای دوستمون بلرویچ جلب میکنم : دی

misagh
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۱۶
اگه Michaelangelo مافیا باشه نفر بعدی که ما باید بکشیم محمد هستش

belervich
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۱۹
بلرویچ : آهای ملت ، به شما بشارت میدم که لرد امین مافیا نیست . حال که همه میخواهید او را بکشید ، بکشید ولی بدانید که او نیز در توطعه مافیا گرفتار شده است :capo:

ملت : هووووووووووو .... :aggressive: برو بمیر بابا .... ببر صدا :crazy2:

بلرویچ : :vava: اهای ملت بی تربیت ، چرا گوجه برت میکنین ؟!! مافیایی ها می دانند که مردم این شهر عاشق خاله زنک بازی هستند و کسانی را که فعالترن به جرم مافیا بودن میکشند . به همین دلیل مافیایی ها در خانه هایشان خاموشند و نظارگر درگیری های مردم بیگناهند . آخر جهالت تا کی ؟! :toad666:

ملت : :secret: ...... :lightbulb:

بیایید دست در دست هم به خانه های مافیایی های خاموش حمله کنیم و آنان را بکشیم . نگذارید به ریشهای نداشتیمان بخندند :yess:

ملت : ایول ایول ..... درسته .... :friends: ....:yes:

بلرویچ : :pleasantry:

-----------------------------------------------------------------------------------------------

رای من ماتریکس

دوستان ، اول بگم كه دیدین حق با من بود و لرد امین بیگناه بود .

دوم ، علی رضا و سینا و کامران مافیا نیستن . درسته سینا بر علیه من فعالیت میکنه ولی مافیا نیست .

سوم ، آیدین رو هم نمیدونم که مافیا هست یا نه .

چهارم ، من مطمئنم اونای که کم فعالیت میکنن مافیا هستن و دارن به ریش ما میخندن .

پنجم رای من ماتریکس .

30n4
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۲۲
من رایم رو سریع دادم چون نمیدونم کی شب میشه حالا برسیم سر حرفهای جانبی اما مهم
خب میبینم که مرحوم مغفور لرد امین در وصیتش من رو مشکوک دونسته و درخواست اعدام من رو از شهروندان فهیم و همیشه در صحنه هتریک کرده:icon_bandit: و خوشم اومد به خاطر چهره منفورش نه تنها در برزخ مونده و تکلیفش روشن نیست بچه ها هم حرفش رو گوش نکردن :friends:
خب جا داره اینجا من فازه جدید تحقیقاتم رو به حضور مردم فهیم و غیور هتریک اعلام کنم :
این تحقیقات بر میگرده به روزی که امید در رقابت تنگاتنگ با لرد امین با اکثریت آرا اعدام شد :smilie9: من فکر میکنم مافیا حضور پررنگی در این رقابت داشتن !! و اگر آرایی این دو رو منفای شهروندان عادی کنیم به یک سری اشخاص میرسیم که به احتمال زیاد حداقل 3-4 تا از مافیا در بین اونها خواهند بود !

رای دهندگان این اشخاص بودند :
رای به لرد ====> سپهر - محمد - کاوه - کامران - امید (از بین رای دهندگان به جز کامران که نقش مافیا نداره و محمد بقیه میت شدن !!!)
رای دهندگان به امید ====> علیرضا - لرد امین - سامان - آیدین - شکری کرج - بلرویچ

حالا خودتون سبک سنگین کنید ببینید کیا مافیا هستند!
:victory:

Ma3oud
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۲۵
خدا جون رایم عوض شد ، سینارو بیخیال شدم چون عقل به مردم این شهر کم دادی :bonk:
شوخی کردم
رایم رو متعاقبا اعلام میکنم :victory:

Don M Corleone
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۲۶
تا ساعت 21:30 وقتتون تموم ميشه اگه من ان نبودم بعد اين تايم ارسال نكنيد ! اگر هم اميد يا وحيد ان بودن بهش بگيد تاپيكو ببنده ! ضمنا خودتون هم هواي ارا رو داشته باشين و اگه مساو بشه نيازي به بستن تاپيك نيست و زمان تمديد ميشه ! پس حواسها جمع

Ma3oud
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۳۲
آیدین :gele:

30n4
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۴۰
جالبه دو نفر از اشخاصی(محمد-مسعود) که در ابتدا این حقیر رو محق اعدام میدونستن تغییر عقیده دادن و به سمت آیدین رفتن!! و یک نفر( شکری کرج ) که میخواسته آیدین اعدام بشه نظرش به من جلب شده !

برای کسایی که حال ندارن رایها رو بشمارن بگم که الان میشل آنجلو و آیدین در عدد 4 با هم مساوی هستند!

shokrikaraj
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۵۱
جالبه دو نفر از اشخاصی(محمد-مسعود) که در ابتدا این حقیر رو محق اعدام میدونستن تغییر عقیده دادن و به سمت آیدین رفتن!! و یک نفر( شکری کرج ) که میخواسته آیدین اعدام بشه نظرش به من جلب شده !

برای کسایی که حال ندارن رایها رو بشمارن بگم که الان میشل آنجلو و آیدین در عدد 4 با هم مساوی هستند!

چیه چون رایم رو عوض كردم بهم مشكوك شدید؟؟

خب رای من ایدین

خب شد :yes:

30n4
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۵۷
چیه چون رایم رو عوض كردم بهم مشكوك شدید؟؟

خب رای من ایدین

خب شد :yes:

نه اتفاقا الان بیشتر مشکوک شدم :unknw: اون موقع رایت رو از آیدین کنسل کردی چون یهو همه رای ها رفته بود سمت آیدین و تابلو بود!! حالا هم که آبها از آسیاب افتاد دوباره رای به اعدام آیدین دادی! و با این کار میشه گفت آیدین رو بردی پای چوبه دار!! چون حالا آیدین 5 رایه شد و نه تنها میشل آنجلو از اعدام رهایی یافت بلکه یکی دیگه داره جاش اعدام میشه!!

رای دهندگان به آیدین ===> مسعود - محمد - شکری کرج - میشل آنجلو - هادی :secret:

misagh
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۰۹
كیف كردین چطوری پته ی مافیایی هارو ریختم رو آب .

belervich تو هم به میشل آنجلو رای بده تا مساوی بشیم و آیدین رو نجات بدیم

30n4
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۱۲
كیف كردین چطوری پته ی مافیایی هارو ریختم رو آب .

belervich تو هم به میشل آنجلو رای بده تا مساوی بشیم و آیدین رو نجات بدیم

من همون قدر که به میشل آنجلو شک دارم به آیدین هم شک دارم!
ترسم از اون روزیست که اونها هم شهروندان ساده ای باشند و ما اون موقع دخلمون اومده! :sad53:

amirlefthand
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۱۵
اقا به هرکی رای میدین به من ندین

hadi.s
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۱۸
اقا به هرکی رای میدین به من ندین

ببخشید شما؟

misagh
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۱۹
دمت گرم . بیا و مردونگی كن به میشایل آنجلو رای بده

dirtyworm
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۳۹
راي من سينا اي مردم بدانيد كه اين فرد يك مافيايي است و به او راي دهيد [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Ma3oud
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۵۹
دمت گرم . بیا و مردونگی كن به میشایل آنجلو رای بده

میثاق بد جور داری خودتو ضایع میکنی :7:
بدان و آگاه باش که من از نقشه شومه تو به خوبی اطلاع دارم :urgeman:

Vahid
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۵۹
بچه ها من نیم ساعت دیگه میام تاپیكو میبندم! رای هارو شمردین ؟ مساوی نیس كه ؟
خلاصه نیم ساعت وقت دارین رای بدین :3:

misagh
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۱۴
میثاق بد جور داری خودتو ضایع میکنی :7:
بدان و آگاه باش که من از نقشه شومه تو به خوبی اطلاع دارم :urgeman:

باید هم اطلاع داشته باشی كه برای شما مافیایی ها چه نقشه ی شومی كشیدم .

اگه مافیا نستی به میشل آنجلورای بده

misagh
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۱۶
راي من سينا اي مردم بدانيد كه اين فرد يك مافيايي است و به او راي دهيد [Only Registered And Activated Users Can See Links]

رایت رو حروم نكن . به میشل آنجلو رای بده

Ma3oud
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۲۴
باید هم اطلاع داشته باشی كه برای شما مافیایی ها چه نقشه ی شومی كشیدم .

اگه مافیا نستی به میشل آنجلورای بده

این حرفه تو خیلی غیر منطقیه
خوب خودت اگر مافیا نیستی به آیدین رای بده :shocked:

30n4
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۲۷
شاید این پست باعث مرگ کاوه شده باشد بیاید همه با هم و با دقت بیشتری اون رو مطالعه کنیم !! :

من از اول از رفتار های شکری کرج و مسعود بهشون شک کرده بودم.آیدین هم که بهش رای داده بودم.علیرضا و میشل هم که تابلو شدن.لزدم که امروز میمیره ولی من به مافیا بودن سعید(بلر) و میثاق شک دارم.بهرحال اگه دیگه سوتی ندیم هنوز برای برد شانس داریم
و یا ... :

ماتریکس اومد ولی چیزی نگفت
کم کم اوضاع مافیایی ها داره بی ریخت میشه

Vahid
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۴۰
ظاهرا رایها مساوی نیست .
تاپیك قفل شد .

Don M Corleone
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۵۴
رای دهندگان به آیدین ===> مسعود - محمد - شکری کرج - میشل آنجلو - هادی
راي دهندگان به به ميشل انجلو ===> 30n4 - كامران - ايدين - ميثاق
belervich به ماتريكس
عرفان به عليرضا
dirtyworm به سينا

خوب ايدين با 5 راي قهرمان امروز شد ! و ميشل با 4 راي مدال نقره رو از ان خود كرد !! ماتريكس و علي و سينا هم مشتركا به مقام سومي قناعت كردند !!

خوب خيلي وقت ندارم قضيه و پيچ بدم ! درواقع وقت كه دارم ولي خيلي خسته و كوفته ام و تخليه شده از انرژي ! مخمم فعلا تعطيله !!

خوب چشمان ايدين بلا رو ميبنديم ... خفتش ميكنيم به ديوار و اتش !
ايدين با گرينوف تيربارون ميشه ! و قصه اش تموم !

توي ليست رو ميگرديم ! خوب ظاهرا كه چه عرض كنم باطنا ايدين جزو ...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
جزو ... شهروندان بود ! و يكي ديگه از شهروندان كشته شد ! تعداد شهروندان به 7 رسيد !
بازي وارد مراحل هيجان انگيز خودش ميشود !! واقعا روزهاي اينده اين بازي بايد از شبكه سه پخش مستقيم بشه !!!
برادران دل انگيز مافي بروند محل قرار ! اقاي دكي هم حتما ميداند كه شهروندان تا چه حد به امپول امشب او نياز دارند !! ايا دكي امشب ميتواند برگ برنده شهروندان باشد ؟
بايد منتظر ماند و ديد !!

نويد بدم كه احتمالا فاز روز يه مقدار ديرتر شروع ميشه چون داريم به ساعت 12 شب نزديك ميشيم و احتمالا فاز روز بعدي از صبح يا ظهر سه شنبه اغاز بشه !
حالا ببينيم چي ميشه ! تا بعد !

Don M Corleone
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۳۳
خوبه نوشتم كه فاز روز سه شنبه صبح يا ظهر شروع ميشه ...

فاز شب اون اتفاقي كه نبايد مي افتاد افتاد !! و بد اتفاقي افتاد! بــــــــــــــــــــــــ ـد! خيلي بد !

ديشب در ميان ناباوري مافيا يكي از شهروندان رو هدف گرفت و اتفاقا به هدفش هم رسيد ولي....

ولي شايد باورتون نشه ! اقا شايد باورتون نشه ! جدا من كه باورم نميشه !! :3:

اقاي دكتر در كمال تيز هوشي و شايد هم خوش شانسي زد تو پر مافيا و قرباني اونها رو به زندگي برگردوند !!

شايد باورتون نشه ولي اخر بازي اين تيكه رويايي رو واسه همه ميذارم تا ببينند كه چي شد ! كه اينجوري شد !

شاد باش به دكتر ! مرحبا پسر !

30n4
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۴۶
خب گویا همه ملت اومدن و تشکر زدن و رفتن!! و تاپیک خوابیده
فکر کنم به خاطر اینکه زیادی بازی طولانی شده یا بچه ها روز و شبا رو قاطی کردن!!!
به هر حال من الان دارم میرم بیرون یه کاره کوچولو دارم ،تا بر میگردم ببینم چند تا از مافیا رو میکشید !
اگه نمیخواید بازی کنید بیاید بگید تا خدا در اینجا رو گل بگیره یه بازی جدید راه بندازه با شهروندان فعال نه مثله شما بی بخار!

wantonboy13
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۲۰
خوب مافیا كیو هدف گرفته بودن كه دكی خوبشون كرد ؟! :notify:

Ma3oud
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۳۳
خب گویا همه ملت اومدن و تشکر زدن و رفتن!! و تاپیک خوابیده
فکر کنم به خاطر اینکه زیادی بازی طولانی شده یا بچه ها روز و شبا رو قاطی کردن!!!
به هر حال من الان دارم میرم بیرون یه کاره کوچولو دارم ،تا بر میگردم ببینم چند تا از مافیا رو میکشید !
اگه نمیخواید بازی کنید بیاید بگید تا خدا در اینجا رو گل بگیره یه بازی جدید راه بندازه با شهروندان فعال نه مثله شما بی بخار!

:notify:
رای من سینا :icon_bandit:

misagh
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۴۱
بچه ها مافیایی ها كاملا دستشون روو شده . هر كسی به میشل آنجلو در این دور رای نده مافیاست .

رای من میشل آنجلو

misagh
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۴۷
خوب مافیا كیو هدف گرفته بودن كه دكی خوبشون كرد ؟! :notify:

احتمالا منو هدف قرار داده بودن :demis_roussos:

misagh
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۴۹
:notify:
رای من سینا :icon_bandit:

من مطمئنم كه تو مافیایی . بعد میشل آنجلو نوبته توئه . بعدش هم محمد و بقیه ی دار و دستتون :icon23:

Ma3oud
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۵۷
احتمالا منو هدف قرار داده بودن :demis_roussos:

:rastapop: به قوله امید این کلکا قدیمی شده

30n4
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۲۱
خب مافیا اینقدر قدرتشون زیاد شده که دیگه رو بازی میکنن و دست به حرکتهای تابلو میزنن به جای اینکه بیان بگن ببخشید آیدین رو کشیدیم دارن دادستان( من) رو متهم میکنن!
وای بر ملتی که به دادستانشون تهمت بزنن و قیام نکنن،
خب اگه متحد بشیم هنوز هم میتونیم ببریم،چون دیگه همه میدونن مافیا کیا هستند!
پس امروز فقط اتحاد:hi: این شعار رو همه شهروندان روی پیرهنشون بنویسن :dirol:

رای من میشل آنجلو میباشد نقطه

ای شهروندان با رای دادن به میشل آنجلو اتحاد از بین رفته رو دوباره به شهر بازگردانید!:yess: و سایه ننگین مافیا را که بر روی شهر ما سایه افکنده را نابود کنید

هیبببیب هوررررااااا:hi:

Vahid
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۴۲
بچه ها میخواستم یاداوری كنم كه فاز روز تا فردا صبح ساعت 10-11 ادامه داره , پس لطفا زودتر رای بدین .

hadi.s
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۴۵
رای من سینا

erfan_rainy
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۲۳
هادي و مسعود دارن مشكوك مي زنن
چون دور هم بي جهت به آيدين راي دادن
من كه مي گم دارن دست به يكي مي كنن و اصلا براي مافيا مهم نيست كه شناسايي بشن ... مي دونين چرا؟؟
چون اونها 6 نفرن و ما 7 نفر .. بنابراين جتي اگه يك نفر هم فريبشون رو بخوره كارما تمومه
بنابراين در حال حاظر وقت دودستگي نيست
===================
چيزي كه به نظر من كاملا مشخصه اينه كه:

هركي به ميشل آنجلو راي بده شهرونده
هركي به كس ديگه اي ( كه فعلا به نظر مي رسه روي سينا تمركز كردن ) راي بده مافيا

راي من مافيا ....:2: ببخشيد راي من ميشل انجلو

ديگه وقت بحث نيست .. وقت كشتن مفياست ... نذاريد راي شما هدر بده .. هر قطه جزئي از كل محسوب مي شه ... ترديد شما مايه ي غفلت است ... يه نفر از فريب بخوره ... كار تمومه

erfan_rainy
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۲۴
باور كنيد وقت تنگه .. هر چه سريعتر بايد كارو يه سره كرد

erfan_rainy
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۲۵
توصيه آخر ... فريب نخوريد ... و به نكته هاي آقاي ايمني هم گوش كنيد .. دست به چاقو هم نزنيد خطرداره :1:

راي من : ميشل_انجلو

Ma3oud
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۳۱
توصيه آخر ... فريب نخوريد ... و به نكته هاي آقاي ايمني هم گوش كنيد .. دست به چاقو هم نزنيد خطرداره :1:

راي من : ميشل_انجلو

بابا بچه زرنگا
با افکاره عمومی بازی نکنید
هم تو هم سینا هم میثاق تابلو ضابع کردین خودتونو :jesors:

30n4
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۳۹
بابا بچه زرنگا
با افکاره عمومی بازی نکنید
هم تو هم سینا هم میثاق تابلو ضابع کردین خودتونو :jesors:

:rasta2: ببین پسر آیدین رو تو کشتی ما خودمون رو ضایع کردیم؟! :icon_puke_l:
اصلا شما احتیاج به این حرفا ندارید الان تعدادتون از ما بیشتر ما تنها اگه شانس بیاریم و تا آخر وقت اداری سامان نیاد شاید بتونیم با شما مساوی کنیم ولی عمرا دستو بریم تو!
جنگ جنگ تا پیروزی!!
من همین جا از تمام مافیا با وجدان درخواست میکنم تا دیر نشده به آغوش گرم شهروندان برگردند ما اونها رو خواهیم بخشید :wink_smile:

Ali Reza
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۳۹
رای منمیشل آنجلو

wantonboy13
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۰۲
رای من بدون برو برگرد : میشل آنجلو :aggressive:

misagh
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۱۵
می بینم شهرواندان عزیز به خودشون اومدن و دارن دست اتحاد به هم می دن . به به .به به :)

ولی یادتون باشه من بودم كه با نقشه ی زیركانم دست این مافیایی ها رو روو كردم

رای تمام شهروندان میشل آنجلو

shokrikaraj
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۴۳
رای من سینا

shokrikaraj
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۵۰
ببخشید این میشاییل انجلو كی هستند؟؟

misagh
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۵۹
هم کارت :)

shokrikaraj
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۰۴
من یه نفرم .كارم هم تخصصیه.

misagh
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۱۴
خودتی :)

Ma3oud
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۲۲
خودتی :)

u 2

misagh
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۳۵
تو هم هم كاره شكری هستی . آمار همتون رو دارم :)

belervich
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۴۳
شهری که نصف اعضاش مافیا باشن بوی خوبی میده .

بوی قدرت به مشامم میرسه .

بوی رشد اقتصادی و نظام سرمایه داری رو حس میکنم .

ولی چون یه شهروند عادیم وظیفه خودم میدونم به اعدام یکی از اعضای مافیا رای بدم .

راستش احساس میکنم تمام اطرافیانم مافیا هستن .

احساس میکنم همش دارن با هم پچ پچ میکنن .

رای من ماتریکس .

30n4
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۵۲

رای من ماتریکس .

بعدها نخواه که حرفات رو بابات مافیا نبودنت باور کنیم!! دور قبل هم اگه درست رای داده بودی آیدین نمیمرد! حالا هم فکر کردی با یه رای سامان اعدام میشه ؟!
تو با این کارت داری به شعور جمعی شهروندان توهین میکنی :boid: که میخوای باور کنن که تو هدفت مبارزه با مفامیاست ای مافیای ضایع :ak:

shokrikaraj
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۵۴

رای من ماتریکس .

منم دلم با مافیاست:plugin:

Ma3oud
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۰۲
بعدها نخواه که حرفات رو بابات مافیا نبودنت باور کنیم!! دور قبل هم اگه درست رای داده بودی آیدین نمیمرد! حالا هم فکر کردی با یه رای سامان اعدام میشه ؟!
تو با این کارت داری به شعور جمعی شهروندان توهین میکنی :boid: که میخوای باور کنن که تو هدفت مبارزه با مفامیاست ای مافیای ضایع :ak:

قال امید : این کلکا قدیمی شده مافیایی

shokrikaraj
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۰۴

:hit:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.:blum:

Dangerous boy
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۰۸
" اگر بار گران بودیم رفتیم "
شب است و سکوت است و ماه است و من
شب است و های های غریبانه ام
کجا رفت تاثیر تاثیر سوز دعا ؟
کجایند مردان بی ادعا ؟
من امشب خبر میکنم مرگ را
من امشب ریشه کن میکنم درد را
:cray:
از خداوند منان طلب آمرزش میکنم برای همه اونهایی که به من رای دادن :D
امیدوارم آب خوش از گلوتون پایین نره :biggrin:
آخر ای خدای بیحال چرا اینچونین مرا بکشتی ؟!
از شهروندان عزیز میخوام ادامه روی راه این حقیر باشن تا دست مافیا رو شود
و در آخر بگم
نون و پنیر و شیشه --- شهروند برنده میشه :3:
نمیدونین من اینجا پیش خدا (ممدرضا) چه عزابی میکشم دهنم آسفالت شده :3:

30n4
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۱۱
محمد اگه میخوای یکم از عذاب وجدانت کم بشه به جرگه شهروندان بپیوند
خدا شهروندان را دوست دارد :dirol:

belervich
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۱۲

به نظر من تو ساده ترین و بی آزارترین فرد تو شهر هتریکی :lol2: اگر قرار باشه توی ذهنم برای نقش تو در شهر هتریک یک شخصیت سازی کنم ، شخصیت تو مثل یک پیرزن قرقرو میمونه که به خاطر اینکه شوهرش در دوران جوانی بهش ابراز محبت نمیکرد و بچه هاش تنهاش گذاشتن نسبت به همه بدبینه :jesors: .

واقعا فکر میکنی من مافیام . خب بهم رای بده. اگه راست میگی و به حرفت اطمینان داری رای بده . اصلا اگه می خوای به خودت و همه ثابت کنی که راست میگی بهم رای بده .

برای اینکه بهتم کمک کرده باشم به خودم رای میدم تا با دوتا رای دیگه اعدام بشم . رای من بلرویچ .

اگر الان به من رای ندی معلوم میشه همون پیر زن قرقروی قصمون هستی :acute:

30n4
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۱۶
به نظر من تو ساده ترین و بی آزارترین فرد تو شهر هتریکی :lol2: اگر قرار باشه توی ذهنم برای نقش تو در شهر هتریک یک شخصیت سازی کنم ، شخصیت تو مثل یک پیرزن قرقرو میمونه که به خاطر اینکه شوهرش در دوران جوانی بهش ابراز محبت نمیکرد و بچه هاش تنهاش گذاشتن نسبت به همه بدبینه :jesors: .

واقعا فکر میکنی من مافیام . خب بهم رای بده. اگه راست میگی و به حرفت اطمینان داری رای بده . اصلا اگه می خوای به خودت و همه ثابت کنی که راست میگی بهم رای بده .

برای اینکه بهتم کمک کرده باشم به خودم رای میدم تا با دوتا رای دیگه اعدام بشم . رای من بلرویچ .

اگر الان به من رای ندی معلوم میشه همون پیر زن قرقروی قصمون هستی :acute:
وای من تحت تاثیر قرار گرفتم الان بهت رای میدم ،یه لحظه صبر کن هول شدم! تو رو خدا به من نگو پیرزن ای مظهر پاکی ای به به!! :give_rose:
الان دست مافیا کامل رو شده! موقع اعدام تو مدارک کاملی رو ارائه میدم! اون موقع هم به خودت رای بده! ولی الان وقته کشتن رفیقت میشل آنجلوه بعد میرسیم به بقیه! اگه منم بمیرم(چه اعدام چه ترور) فرقی نمیکنه شما خیلی تابلوید:capo:

belervich
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۳۱
وای من تحت تاثیر قرار گرفتم الان بهت رای میدم ،یه لحظه صبر کن هول شدم! تو رو خدا به من نگو پیرزن ای مظهر پاکی ای به به!! :give_rose:
الان دست مافیا کامل رو شده! موقع اعدام تو مدارک کاملی رو ارائه میدم! اون موقع هم به خودت رای بده! ولی الان وقته کشتن رفیقت میشل آنجلوه بعد میرسیم به بقیه! اگه منم بمیرم(چه اعدام چه ترور) فرقی نمیکنه شما خیلی تابلوید:capo:

دوست عزیز لطفا به من رای بده . الان لذت اینکه تو بعد از اعدام من ببینی که شهروند عادی بودم خیلی بیشتر از اینکه یک مافیا اعدام بشه . مگه نمیگی من مافیام خب اگه مردی به من رای بده .

اصلا مجبوری به من رای بدی . من الان برای خودم شخصیت سازی کردم . شما اون پیرزن قرقرو هستی که نسبت به همه بدبینه و من هم یه پسر کوچولوی بی تربیت که می خواد حال اون پیرزن قرقرو رو بگیره :youpi:

زود باش به من رای بده .

30n4
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۳۹
دوست عزیز لطفا به من رای بده . الان لذت اینکه تو بعد از اعدام من ببینی که شهروند عادی بودم خیلی بیشتر از اینکه یک مافیا اعدام بشه . مگه نمیگی من مافیام خب اگه مردی به من رای بده .

اصلا مجبوری به من رای بدی . من الان برای خودم شخصیت سازی کردم . شما اون پیرزن قرقرو هستی که نسبت به همه بدبینه و من هم یه پسر کوچولوی بی تربیت که می خواد حال اون پیرزن قرقرو رو بگیره :youpi:

زود باش به من رای بده .

با یه رای من تو اعدام نمیشی ولی میشل آنجلو از اعدام در میره! :icon_bandit:
شما هم ای حال دهنده به پیرزنها چه در دوران جوانی چه کهولت اگه مافیا نیستی که میگی نیستی و میدونی هم من مافیا نیستم به جای رای به سامان که یه دونه رای بیشتر نیست و با رای ندادن فرقی نمیکنه بیا به میشل آنجلو رای بده! یه سودی داشته باشه!
اگه میگی خیلی تیزهوشی باید به جز سامان باقی مافیا رو هم شناسایی کرده باشی اینطور نیست!؟ کیا هستن به نظرت؟!
حالا بیا به میشل آنجلو رای بده اون وقت فردا میشینیم راجع به سنم با هم دیگه اختلاط میکنیم،خوبه؟

belervich
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۵۷
با یه رای من تو اعدام نمیشی ولی میشل آنجلو از اعدام در میره! :icon_bandit:
شما هم ای حال دهنده به پیرزنها چه در دوران جوانی چه کهولت اگه مافیا نیستی که میگی نیستی و میدونی هم من مافیا نیستم به جای رای به سامان که یه دونه رای بیشتر نیست و با رای ندادن فرقی نمیکنه بیا به میشل آنجلو رای بده! یه سودی داشته باشه!
اگه میگی خیلی تیزهوشی باید به جز سامان باقی مافیا رو هم شناسایی کرده باشی اینطور نیست!؟ کیا هستن به نظرت؟!
حالا بیا به میشل آنجلو رای بده اون وقت فردا میشینیم راجع به سنم با هم دیگه اختلاط میکنیم،خوبه؟

ببین عزیزم من تنها شهروندی که باعث اعدامش شدم امید بود .

چقدر گفتم لرد امین مافیا نیست ولی گوش نکردین و بیچاره رو کشتین .

مگه نگفتم ایدین مافیا نیست و به ماتریکس رای دادم ولی شما آیدین رو اعدام کردین .

مگه من اولین کسی نبودم که امین میشاییل رو اعدام کردم ؟!

هومن بیچاره رو اعدام کردین در صورتی که من تو داستانم گفتم که اون یک پسر بچه توپول موپولیه و با اعدامش مخالف بودم .

من تو تمام رایهام فقط امید اشتباه بود . با این حال جنابعالی میگی من مافیام .

اصلا اقا جون من مافیام . دیگه به چه زبونی بگم مافیام . بعدا نگی داشتی مارو سیاه میکردی .

بیا مردونگی کن و به من رای بده . اصلا برای اینکه مطمئن بشی من مافیام برات مدرک رو میکنم .

این عکس هم مدرک مافیا بودن من

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

30n4
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۳:۰۰
ببین عزیزم من تنها شهروندی که باعث اعدامش شدم امید بود .

چقدر گفتم لرد امین مافیا نیست ولی گوش نکردین و بیچاره رو کشتین .

مگه نگفتم ایدین مافیا نیست و به ماتریکس رای دادم ولی شما آیدین رو اعدام کردین .

مگه من اولین کسی نبودم که امین میشاییل رو اعدام کردم ؟!

هومن بیچاره رو اعدام کردین در صورتی که من تو داستانم گفتم که اون یک پسر بچه توپول موپولیه و با اعدامش مخالف بودم .

من تو تمام رایهام فقط امید اشتباه بود . با این حال جنابعالی میگی من مافیام .

اصلا اقا جون من مافیام . دیگه به چه زبونی بگم مافیام . بعدا نگی داشتی مارو سیاه میکردی .

بیا مردونگی کن و به من رای بده . اصلا برای اینکه مطمئن بشی من مافیام برات مدرک رو میکنم .

این عکس هم مدرک مافیا بودن من

من داشتم میرفتم بیرون سه ساعت وایسادم ببینم چی داری میگی!
خوب بابا تو مافیا نیستی! حالا که نیستی به میشل آنجلو رای بده
نه برو به سامان رای بده :beach:
اصلا هر کاری دوست داری بکن!
فقط وقت بازی رو نگیر :xp1700:

erfan_rainy
چهارشنبه ۸ آبان ۱۳۸۷, ۰۶:۴۸

رای من ماتریکس .

این شیوه كاملا قدیمی شده

وقتی می بینه كه رای ها داره به طور مساوی بالا می ره ... به نفر سوم رای می ده كه دو نتیجه داره :

1- مافیا از اعدام رهایی پیدا كنه
2-دست خودش رو نشه

نتیجه ی كمكی :
3- از اون شهروندایی شده كه دلش می خواد مافیا ببره و خودش ببازه و تمام تلاشش رو در این راستا انجام می ده كه بگه نیروی دارك از لایت برتره:sad53: ( در اولین فرصت خدتو به یه روان پزشك نشون بده )

=================

امروز ما فقط تیری در تاریكی می اندازیم

1--اگه میشل_آنجلو مافیا بود ... می تونیم به ادامه ی مسابقه امیدوار باشیم
2--اگه نبود ... همه ی ما محكوم به نابودی هستیم و طبق قوانین بازی همه بازنده ایم و مافیا پیروز

بدانید و آگاه باشید كه دودستگی نتیجه نابودی شهروندان رو داره (یعنی شماره دو ) ... پس حداقل با رای دادن به میشل_آنجلو شانس خودمون رو امتحان كنیم

رای من میشل_انجلو

Vahid
چهارشنبه ۸ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۳۵
با سلام خدمت شهروتدان شهر هتریك .
توجهتونو به پخی كه همینك از طرف خدا به دستم رسید جلب میكنم :3:
----------------------
راي دهندگان به ميشل 5 نفر = عرفان - كامران - عليرضا - ميثاق - سينا

خوب ميشل انجلو جزو گروهك مافيا بود ! و توسط شهروندان به دار مكافات اويخته شد !!! (چه ربطي داره :3:)

ولي خوب جالبه ! الان 6 تا مافيايي زنده بودند و راحت اين توانايي رو داشتند كه امروز يكي از شهروندان رو بكشن !!! خيلي جالبه كه اين اتفاق نيفتاده!!
خوب فاز شب از ساعت 11 و 30 دقيقه اغاز شده !! دكي بياد بيمارستان ما ! و يه حالي به يك نفر بده !! مافيا هم برن همونجا !! كه خيلي نااميدم كردن ! :3:

البته يه گله كلي دارم از تقريبا نصف بچه ها ! و واقعا اون حس رو از بازي گرفتن !! اينكه 13 نفر زنده اند و 6-7 نفر ميان يا همون روزها كه 23 نفر بودند و باز هم 7-8 نفر ميومدن خيلي دردناكه !! اين خيلي درست نيست ! يا وقتي جو گير ميشيد ثبت نام نكنيد يا اگر هم جو گير شديد و ثبت نام كرديد تا تهش جو گير بمونيد ! تا يه ملت رو سر كار نذاريد!
===========
من پيشنهادم اينه كه دور بعد فقط افرادي كه اين دور بيشترين ارسالها رو داشتند ثبت نام كنيم ! حتي اگر 10 نفر بودند يا سه نفر ! مثلا الان اقاي ارس بي كجان ؟ اصلا كي هستند ؟ مرده اند ؟ زنده اند ؟ به سرقت رفته اند ؟ چي شدن ؟ اصلا موجود زنده اي هستند يا جزو جامداتن ؟؟ اخه عزيز من شما كه مياي اونجوري رگ گردن رو باد ميكني كه منم هستم ... خوب باش پس الان كجايي ؟ يا دوستان ديگر نظير ايشون كه حداكثر 5 ارسال دارن تو كل اين 600 ارسال !!
فقط تعداد رفته بالا بازي بي خود طولاني شده الان ما داريم نزديك به 20 روز ميشيم كه درگير اين بازي شديم !! شخصا خسته شدم ! شما رو نميدونم ! ادميم مثلا ! وقت گذاشتيم هزينه ميديم به خاطر حضرات كه اخرشم هيچي !

من نظرم اينه كه كاربر ارس بي حذف ! حالا چه از مافيا چه از شهروندان ديگه نيست ! اقاي ماتريكس ! اگه تا فاز روز بعد پيداش نشه حذف !

Vahid
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۱۶
شهروندان عزیز لطفا پست ندین تا خدا بیاد و جریانات فاز شبو اینجا بزاره !
-
بعد از اینكه خدا اتفاقاتو گفت فاز روز شروع میشه و تا فردا صبح ساعت 11 ادامه پیدا میكنه .

Don M Corleone
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۵۴
متاسفم كه دير شد !
ديشب اتفاقات تلخي افتاد و مثل ديروز خبرهاي خوشي ندارم
ديشب ماموران نيروي انتظامي خبر از يك سانحه دلخراش در كيلومتر 5 جاده ي قديم تهران كرج دادند !! كه پس از بررسي هاي به عمل اومده و انتقال سانحه ديده به بيمارستان متاسفانه اين عزيز در راه جان سپرده و به ديار من شتافت !! :3:

اما پس از تحقيقات حساس كميته ي پزشكي قانوني ما تونستيم سانحه ديده رو شناسايي كنيم و حالا خدمت شما عرض ميكنم كه از اين واقعه خيلي احساس خاصي ندارم چون خدام و نميتونم طرف خاصي رو بگيرم ! هرچند من به مافيايي ها علاقه ي خاصي دارم !! :3: بگذريم !
خلاصه خدمتتون عرض كنم يكي از شهروندان كه موي دماغ شده بود توسط مافيا كشته شد ! تا به ملت غيور و شجاع شهر هتريك حالي كنن كه با كي طرفن !! :3: و براي بار دوم اطلاعيه دادن كه تسليم بشين !!

اما اين عزيزي كه از بين ما رفتند و فقط حق وصيت دارند اقاي سي ان فور يا همون سيناي دوست داشتني شهر بود ! يادش بخير چه خاطراتي داشتيم !اون اويل كه يه پيكون جووونان گوجه اي خفن داشت يه دفعه اومد پيش من دو تا بوق خروسي زد گفت خدا جون بذار دستتو ببوسم ... !! خدا جون بپر بالا بريم دربند دركه !! حالي به حولي !! منم گفتم دستمو نميخواد ببوسي دربند هم باشه سروقت وقتي كار و بارا راست و ريز شد !! فكر كنم الان وقتش باشه !! برم ببينم كدوم بند بردن سينا رو تا يه سر ببرمش دربند دركه بيچاره ارزو به دلش نمونه !! حالا شايدم گذاشتم اينبار دستمو ببوسه !! :3:(تصور كنيد همه اينا رو با هق هق و گريه شديد دارم تعريف ميكنما ! :3:)

دكي هم تيز هوشي شب قبل رو از دست داده بود و انگار مثل دكتر محمد قريب رفته بود ده كوره ها دنبال مرضي پريضاي دور از دسترس !! ولي ما تلفني باهاش تماس گرفتيم تا بگه كه به كي مي خواد بزنه كه يه اسم اجق وجق گفت كه به كار هم نيومد !! طفلي فكر كرده كاراگاه شده ! :3: بابا يه امپول زني ديگه !! :3: منم بلدم ! اصلا همه امپولاتم من ميزنم ! تو كه امپول هم ميترسي بزني ! :3: امان از دست اين پزشكاي پولكي ترسو ! :3:

========

پس سينا كشته شد ... ارس بي (شهروند) حذف ... ماتريكس هم اگه تا فردا همين موقع ها به من پيغام خصوصي نزنه حذف ميشه !

با اين حساب ميشيد 1 دكتر 5 مافيا و اگه درست حساب كرده باشم 5 شهروند ! البته هنوز ماتريكس رو حذف نكرديم !

erfan_rainy
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۵۹
البته يه گله كلي دارم از تقريبا نصف بچه ها ! و [B]واقعا اون حس رو از بازي گرفتن !! اينكه 13 نفر زنده اند و 6-7 نفر ميان يا همون روزها كه 23 نفر بودند و باز هم 7-8 نفر ميومدن خيلي دردناكه !! اين خيلي درست نيست ! يا وقتي جو گير ميشيد ثبت نام نكنيد يا اگر هم جو گير شديد و ثبت نام كرديد تا تهش جو گير بمونيد ! تا يه ملت رو سر كار نذاريد!
===========
من پيشنهادم اينه كه دور بعد فقط افرادي كه اين دور بيشترين ارسالها رو داشتند ثبت نام كنيم ! حتي اگر 10 نفر بودند يا سه نفر ! مثلا الان اقاي ارس بي كجان ؟ اصلا كي هستند ؟ مرده اند ؟ زنده اند ؟ به سرقت رفته اند ؟ چي شدن ؟ اصلا موجود زنده اي هستند يا جزو جامداتن ؟؟ اخه عزيز من شما كه مياي اونجوري رگ گردن رو باد ميكني كه منم هستم ... خوب باش پس الان كجايي ؟ يا دوستان ديگر نظير ايشون كه حداكثر 5 ارسال دارن تو كل اين 600 ارسال !!
فقط تعداد رفته بالا بازي بي خود طولاني شده الان ما داريم نزديك به 20 روز ميشيم كه درگير اين بازي شديم !! شخصا خسته شدم ! شما رو نميدونم ! ادميم مثلا ! وقت گذاشتيم هزينه ميديم به خاطر حضرات كه اخرشم هيچي !

]

اين مساله كه بعضي ها فعال نيستن مربوط مي شه به روز اول كه من اون همه تو سرم زدم كه به جاي هومن يه نفر مثل آر.اس.بي رو اعدام كنيم كه در روزهاي آخر تاپيك از نفس نيفته ... اما دست آخر انگشت اتهام بي خود و بي جهت برگشت به طرف من .... به همين خاطر منم اين موضوع رو پي گيري نكردم

دوم اين كه بايد كسايي رو عضو مي كردين كه فعال باشن و البته جنبه هم داشته باشن .. نه مثل آقاي سالار كه همون روز اول نقش خودشو لو داد و به اين ترتيب يكي از مهم ترين عناصر مسابقه ..يعني كسي كه يه نفر رو مي تونست بكشه .. در روز اول توسط مافيا ترور شد... و اگه هنوز زنده بود روزانه يك نفر بيشتر مي مرد
از طرفي بي عرضگي خدا (محمدرضا) رو ديدم كه بايد همون موقع مسابقه رو تعطيل مي كرد و سالار و امين_ميشائيل رو هم براي چند دور از بازي مافيا محروم مي كرد تا به اين شكل براي هم دل ندن قلوه بگيرن و به ريش ما بخندن ... اگه اين دور اين همه طولاني شد به خاطر مسخره بازي اين دونفره و زیادی افراد شركت كننده

erfan_rainy
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۰۰
گور به گوري دومين مافيايي رو تبريك مي گم و فوت سينا رو تسليت عرض مي كنم:icon_bravo:
----------
حالا نوبت اعدام كسايي رسيده كه از ميشل_انجلو حمايت كردند:
مسعود / هادي / شكري كرج
:girl_devil:
نظرم اينه كه امروز شكري كرج رو اعدام كنيم :nuts:

به اين نقل قول نگاه كنيد كه مربوط به دو صفحه قبل مي شه:

من یه نفرم .كارم هم تخصصیه.

در اينجا مي خواست بگه كه اون كتر شهره و اين حرف بيشتر به يه جك شباهت داره :rofl:... و به نظرم بسيار ناشيانه خودش رو لو داد

از طرفي در اعدام آيدين هم نقش موثري داشت .... همچنين وقتي كه همه (شهروندان عادي ) به اعدام ميشل_آنجلو راي مي دادن ... ايشان ( شكري كرج ) و دار دسته ي مافيا روي كشتن سينا تمركز كرده بودن:sorry:

بنابراين فعلا نظر من شكري كرجه .. اگه گفتم فعلا به اين خاطره كه شايد بقيه شهروندان شخص ديگه اي رو كانديدي اول اعدام شدن بدون و به اين ترتيب دودستگي به وجود مي آد ... در هرصورت اگه ديدم بقيه شخص ديگه اي رو مستحق مرگ مي دنن .. من فردا صبح آن مي شم و رايم رو عوض مي كنم

البته توصيه مي كنم شكري فعلا دست به نقده .. همينو ببريم بالاي دار خيلي خوب مي شه .. نوبت به بقيه هم مي رسه:regular_smile:

راي من : شكري كرج

misagh
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۱۱
من می گم كه مسعود رو از سر راه برداریم .

ولی حالا كه به شكری كرج رای دادی من هم به همین رای می دم چون می دونم این همجز مافیایی ها هستش .

رای من شكری كرج

misagh
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۱۶
mohammad8711 هم مافیاست . این رو هم به لیستی که عرفان گفت اضافه کنید

dirtyworm
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۲۰
راي من هننوز وانتن بوي هست حتما اون مافيا هست:3:

shokrikaraj
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۳۸
رای من عرفان

belervich
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۴۳
دوستان ، اول بگم كه دیدین حق با من بود و لرد امین بیگناه بود .

دوم ، علی رضا و سینا و کامران مافیا نیستن . درسته سینا بر علیه من فعالیت میکنه ولی مافیا نیست .

سوم ، آیدین رو هم نمیدونم که مافیا هست یا نه .

چهارم ، من مطمئنم اونای که کم فعالیت میکنن مافیا هستن و دارن به ریش ما میخندن .

پنجم رای من ماتریکس.

وای خدا چقدر کیف داد سینارو کشتن . دسته بروبچ مافیای درد نکنه . با اینکه میدونستم سینا مافیا نیست ولی خیلی حال داد . ایول ایول .آخه کلا ضرر بود .:xp1700:

[/B]

اصلا تابلو بود سینا مافیا نیست . اخه مافیایی که اینقدر قرقر نمیزنه . مافیایی باید باکلاس باشه :3:

Matrix23
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۵۰
بچه ها من شرمندم!

بازم میگم, میدونم كه این دوره بازیو لوثش كردم... بازم كامپیوترم خراب شد.

جدا ببخشید.

ی جورایی از جریان بازی خارج شدم... اما نهایتا تا امشب سعی میكنم, دوباره پستهارو بخونم.

من از اول به این میثاق مشكوك بودم... اما نمیدونم چرا كسی, تحویلم نمیگیره : (
بلرویچم, ی جورایی مشكوك میزنه! ولی باز باید برم پستها رو بخونم.
(برم ببینم كیا زندن, كیا گیم او ور شدن)

تا عصر (نهایتا شب) رای میدم...

misagh
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۰۵
اگه تایپیک رو بخونی متوجه می شی من چی کارم :)

shokrikaraj
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۲۸
اگه تایپیک رو بخونی متوجه می شی من چی کارم :)

سوسكی:sors:

hadi.s
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۵۴
كی وقت رای دادن تموم میشه.تا فردا صبح وقت داره؟

wantonboy13
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۵۸
رای من : شكری كرج

wantonboy13
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۵۹

تا قبل از 11 صبح فردا... :ok:

hadi.s
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۰۰
تا قبل از 11 صبح فردا... :ok:

پس من فردا رای میدم.

30n4
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۲۷
هرگز از مرگ نهراسیده ام اگرچه دستانش از ابتذال شکننده تر بود،هراس من آری همه از مردن در سرزمینست که مزد گورگن از جان آدمی افزونتر باشد :hi:( یه جایی که شهرونداش بیشتر با مافیا باشن تا مردم شهرش واسه همینم من از بینتون رفتم و راحت شدم خب بگذریم )
خوب منم بالاخره از میان شما رخت بربستم،وصیت خاصی ندارم چون دیگه کاملا دست مافیا رو شده و تنها چیزی که ما الان باید حواسمون بهش باشه فقط و فقط اتحاد
و اینکه سامان مافیاست یه وقت اشتباه نکنید به علاوه محمد که اونم مافیاست بقیه هم که تابلو هستند! :capo:

در ضمن کلیه اون اموری که خدا گفته بود رو من تکذیب میکنم و حقیقتش اینه که از همون روز اول هم خدا طلبه بود که با من بره دربند اون موقع که من وقت نداشتم ولی الان چون بعد زمان دیگه از بین رفته بهش حال میدم و باهاش میام بریم دربند اونم به شرط اینکه یه کاری کنه این بلرویچ سکته کنه :hi:

اتحاد فراموش نشه جوونا :angel:

erfan_rainy
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۵۵
mohammad8711 هم مافیاست . این رو هم به لیستی که عرفان گفت اضافه کنید

فعلا نمي شه گفت محمد هم جزو مافيا هست يا نه
چون دور قبل به كشتن سينا راي نداده بود ... ودفعه قبل هم وقتي همه به آيدين راي داده بودن ... اون شايد فريب خورد و از اون ها پيروي كرد

به هر حال بعد از اعدام اين دو سه نفري كه گفتم .... بايد بيشتر روي راي افراد ديگه تحقيق كنيم

در آخر بايد همه با هم متحد بمونيم و نزاريم خون سينا پايمال بشه و بگنده:3:
براي شادي روح اون مرحوم همگي به شكري كرج راي بدين

لطفا مافيايي ها هم براي كاهش عذاب وجدان و كاهش بار گناه و اينكه در روز قيامت بتونن سر بلند باشن .. به شكري راي بدين

shokrikaraj
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۳۰
بخاطر اینكه من فردا صبح نیستم رایم رو همین الان میگم

رای من: كامران

misagh
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۱۴
رفتی با رفقا مشورت كردی حالا می خواین سر كامران خراب شید ؟ :)

shokrikaraj
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۲۰
من نمیدونم كی مافیاست.
من از مافیا حمایت میكنم.همین

shokrikaraj
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۲۲
رفتی با رفقا مشورت كردی حالا می خواین سر كامران خراب شید ؟ :)

اینو یادم رفت بگم.
بزار روشنت كنم!!:lightbulb: مافیا تو فاز روز نمیتونن با هم مشورت كنن:lightbulb:مثلا اگه من مافیا بودم چه جوری میتونستم مشورت كنم؟؟

Matrix23
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۲۶
من پستهارو خوندم!

چندتایی مشكوكن...

و من همچنان روی میثاق و بلرویچ (بیشتر میثاق) مشكوكم...

Don M Corleone
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۴۲

زمان بازي دقيقا 24 ساعته ! شايد بيشتر بشه ولي هيچ وقت كمتر نشده ! و نحوه محسابه اش هم ديدن اولين ارسال من در بدو فاز روز هست ! فكر كنم ساعت 2 ظهر امروز استارت خورده پس تا فردا ساعت 2 !:beach:

misagh
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۰۰
من پستهارو خوندم!

چندتایی مشكوكن...

و من همچنان روی میثاق و بلرویچ (بیشتر میثاق) مشكوكم...

آخه من مگه چی كار كردم كه به من شك داری .؟

بهت پیشنهاد می كنم یك بار دیگه تایپیك رو با دقت بیشتری بخونی :yes:

mohammad8711
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۳۲
به نظر من میثاق مافیا نیست ، ولی مطمئن هستم کامران جزو مافیاست
کامران

Ma3oud
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۳۷
رای منم کامیه ؟ کامران

misagh
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۳۹
نگفتم مافیا می خواد روی كامران خراب بشه .

محمد اگه مافیایی نیستی به شكری كرج رای بده . من برات تضمین می كنم كامران مافیا نیست

Matrix23
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۵۵
اقا من كه گیج شدم... به هركی میگیم, مافیاست و به رای اونا رای ندیم, میشه شهروند !!

به هركی میگیم شهروند و به رایش, رای میدیم, میشه مافیا !!! : )

ولی مرغ من ی پا داره! میثاق : )

ولی باز باید دقت كنیم... تعداد شهروندا كمه و ممكنه حتی یك رای هم كار رو خراب كنه.

از ی طرف هم از كامران خبری نیست...

نكنه؟؟؟

اقا من تا شب رای میدم... میثاق, بلرویچ, كامران؟؟!

Matrix23
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۲۳:۳۲
اقا من میترسم فردا نتونم بیام... رای میدم!

میثاق, بلرویچ, كامران از نظر من متهم هستند.

اگه به میثاق یا بلرویچ رای بدم, رای من میسوزه. چون خودم فقط بهشون رای دادم...

اگه تا فردا نیومدم, رای من هم كامرانه

ولی باز میگما, روی میثاق و بلرویچ (مخصوصا میثاق) بیشتر فكر كنید...

erfan_rainy
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۰۷:۳۶
عجب آدم های دیوانه ای هستین؟؟

كامران كه مافیا نیست ... اینو سپهر كه كارآگاه بود گفت

عجب آدم های چلمنی!!

erfan_rainy
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۰۷:۳۹
اقا من كه گیج شدم... به هركی میگیم, مافیاست و به رای اونا رای ندیم, میشه شهروند !!

به هركی میگیم شهروند و به رایش, رای میدیم, میشه مافیا !!! : )

ولی مرغ من ی پا داره! میثاق : )

ولی باز باید دقت كنیم... تعداد شهروندا كمه و ممكنه حتی یك رای هم كار رو خراب كنه.

از ی طرف هم از كامران خبری نیست...

نكنه؟؟؟

اقا من تا شب رای میدم... میثاق, بلرویچ, كامران؟؟!

چی؟؟؟

تو با این هوشت چرا خرگوش نشدی؟؟

همه می دونن كه مسعود و شكری و هادی مافیان

این سه نر هم روی كامران تمركز كردن كه بفرستنش بالای دار

-----

خدایی:3: اگه به شكری رای ندی خیلی نا امید می شم

رای من شكری

erfan_rainy
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۰۷:۴۴
به نظر من میثاق مافیا نیست ، ولی مطمئن هستم کامران جزو مافیاست
کامران

نه داداش .. خودتم خوب می دونی كه كامران مافیا نیست
فقط به این خاطر بهش رای می دین كه نتونستین تو فاز شب بكشینش

erfan_rainy
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۰۷:۴۵
این چه وضع بازیه!!!

بلدرچین .. ببخشسید .. بلرویچ كه مسخره بازی در می آره .. مثل آدم بازی كن .. یا اصلا نیا و ثبت نام كن

آر.اس.بی كه جزو شهروندان بود .. الكی الكی حذف می شه و این طوری یه نفر از تعداد شهروندان كم می شه

سالار هم همون روز اول نقشش رو به امین_میشائیل گفت

==================

من همین جا می گم دور بعد .. با این شرایط دیگه بازی نمی كنم

hadi.s
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۰۸:۴۵
رای منم كامرانه

dirtyworm
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۳۳
منم رايم رو عوض ميكنم فكر كنم شكري باشه

misagh
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۴۸
مافیا كاملا مشخص شدن :

hadisedaghat - Matrix23 - محمد - شكری - مسعود

--------------------

آخه شهروندان عزیز از این راهنمایی بهتر .

-------------------

بازی واقعا لوث شده . من هم احتمالا از دور بعد بازی نمی كنم . واقعا مافیا هر كاری دلش می خواد داره می كنه و شهروندان هم مثل گلابی واستادن . یعنی تشخیص این كه این 5 نفر مافیا هستن این قدر سخته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

misagh
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۱۲
منم رايم رو عوض ميكنم فكر كنم شكري باشه

خدا ( محمد رضا ) رای این رو هم یادت باشه بشماری :yes:

erfan_rainy
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۵۸
چه فایده داره ... رای ها برابر نمی شه

بلرویچ كه مسخره بازی در آورد
معلوم نیست علیرضا كجارفته

اینجوری بازی تموم می شه

erfan_rainy
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۰۰
من همینجا پیروزی مافیا رو بهشون تبریك می گم

اما انصافا اون ها نبردن .... بلكه بی عرضگی خیلی از شهروندان باعث شد كه ما ببازیم

البته منم اشتباهاتی داشتم .... به خصوص اینكه باید به عنوان دكتر بیشتر از این ها تیزهوشی به خرج می دادم ... اما وقتی عملكردم رو با خیلی های دیگه مقایسه می كنم .... باز هم جای امید برای خودم می مونه

در هرصورت جنبه باخت دارم و به بروبكس مافیا تبریك می گم

wantonboy13
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۴۲
3 دور از بازی به طور واضحی مافیایی كه از قبل بهشون شك داشتیم مشخص شدند...
ولی متاسفانه افراد .... زیاد بین شهروندان بوده و بازی مسخره تر از این حرفا شده... این كه می بینید من 3 دوره فقط رای مینویسم میرم ، چون دیگه پست همه مشخص شده و توضیح دادنی لازم نیست....
به طرز واضحی از رای دادن دور های اول مشخص بود كه ماتریكس ، محمد ، شكری كرج مافیا هستند ، مسعود هم كه تو همون اولین عكس اگه یادتون باشه اسمشو جزو مافیا زده بودم (!!) در مورد هادی فقط شك داشتیم كه اونم الان به قطعیت پیوست !!
این 5 نفر شدن مافیا ، دور بعد كه فكر نمی كنم مساوی باشه افراد ، به میثاق یا عرفان رای میدن كه فعال ترینای شهروندانن...
من از بازی هم این سری كنار میكشم ، هم سری های بعدی تا اطلاع ثانوی !!
نمی دونم محمدرضا برا چی بازیو كشش میده ؟! من كنار میكشم از بازی ، تعداد مافیا از شهروندان بیشتر شد ، پس برنده شدن و بازی تمام .

mohammad8711
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۴۰
لازمه اینجا یه نکته رو روشن کنم
به عنوان GodFather :1: معمولا اهداف رو من انتخاب می کردم ، شبی هم که سالار کشته شد من همون اول گفتم بیاین سالار رو بکشیم و بقیه هم تایید کردند اما چند ساعت بعد امین میشاییل گفت این سالار مشکوکه !
در حقیقت اطلاع داشتن امین میشاییل از نقش سالار هیچ تاثیری روی انتخاب ما نداشت و ما قبلا سالار رو انتخاب کرده بودیم
محمد رضا هم چون این رو به خوبی می دونه که ما سالار رو درست مثل سپهر که کاراگاه بود و بقیه به صورت رندوم انتخاب کرده بودیم دخالتی نکرد و اجازه داد بازی ادامه پیدا کنه

30n4
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۴۹
لازمه اینجا یه نکته رو روشن کنم
به عنوان GodFather :1: معمولا اهداف رو من انتخاب می کردم ، شبی هم که سالار کشته شد من همون اول گفتم بیاین سالار رو بکشیم و بقیه هم تایید کردند اما چند ساعت بعد امین میشاییل گفت این سالار مشکوکه !
در حقیقت اطلاع داشتن امین میشاییل از نقش سالار هیچ تاثیری روی انتخاب ما نداشت و ما قبلا سالار رو انتخاب کرده بودیم
محمد رضا هم چون این رو به خوبی می دونه که ما سالار رو درست مثل سپهر که کاراگاه بود و بقیه به صورت رندوم انتخاب کرده بودیم دخالتی نکرد و اجازه داد بازی ادامه پیدا کنه

بحث رندوم بودن یا نبودن اصلا مطرح نیست؛اصلا چه دلیلی داره یه نفر نقشش رو به کس دیگه بگه؟؟ قانون اول بازی اینه که به جز مافیا بقیه نباید از نقش هم خبر داشته باشن
بعد هم بحث دوم اینکه چه را یه سری از اشخاص داشتن برا مافیا بازی میکردن ؟ اگه ناراحت بودن از نقششون همون اول بازی میگفتن که ما دوست نداریم شهروند باشیم دیگه بازی نمیکنیم نه مثل بچه ها گند بزنن به بازی :biggrin:
به هر حال باید تحولات اساسی در انتخاب بازیکن صورت بگیره،البته اگه قرار باشه بازی وجود داشته باشه!

Don M Corleone
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۵۵
3
نمی دونم محمدرضا برا چی بازیو كشش میده ؟! .

اينو بيشتر توضيح ميدي ! يعني چي من بازيو كش ميدم ؟ :dirol:

من چه كاره ام اين وسط ؟ فكر كنم ميتونم حدس بزنم واسه چي اين تيكه رو پروندي !! ظاهرا هنوز نقش دكتر برات روشن نشده و فكر هاي خاصي ميكني !! يا اگر هم هر دليل ديگه اي داره بايد بگي ! كه يعني چي من بازيو كش دادم ؟
بعدشم زياد خودشو ناراحت نكن !! و اينقدر كلاس نذار :3: كه مثلا استعفا دادي چون در هر حال امروز توسط راي بروبچ از بازي حذف ميشي ! :beee:

dirtyworm به شكري
عرفان به شكري
كامران شكري
ميثاق شكري
مسعود كامران
محمد كامران
شكري كامران
ماتريكس كامران
هادي به كامران

كامران رو هم خوب همه ميشناسنش ! :3: شهرونديش تابلو شده !

=========

افراد باقي مونده :

عرفان

dirtyworm
belervich
ميثاق
عليرضا

مسعود
محمد
شكري
ماتريكس
هادي

خب تا الان 10 نفر داريم كه
5 نفر مافيان
4 شهروند
1 دكتر

با اين حساب بازي تموم شدس!:dirol:

mohammad8711
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۵۵
بحث رندوم بودن یا نبودن اصلا مطرح نیست؛اصلا چه دلیلی داره یه نفر نقشش رو به کس دیگه بگه؟؟ قانون اول بازی اینه که به جز مافیا بقیه نباید از نقش هم خبر داشته باشن
بعد هم بحث دوم اینکه چه را یه سری از اشخاص داشتن برا مافیا بازی میکردن ؟ اگه ناراحت بودن از نقششون همون اول بازی میگفتن که ما دوست نداریم شهروند باشیم دیگه بازی نمیکنیم نه مثل بچه ها گند بزنن به بازی :biggrin:
به هر حال باید تحولات اساسی در انتخاب بازیکن صورت بگیره،البته اگه قرار باشه بازی وجود داشته باشه!
نه دیگه چرا کل بازی رو تعطیل کنیم ؟
من پیشنهاد می کنم دور دوم تکرار بشه یا اینکه امتیازات این دور به حساب نیاد و بریم سراغ دور سوم
در ضمن یه نکته عجیب این بود که محمد رضا می گفت مافیا حق ندارن در طول روز با هم مشورت کنند !
ولی این غیر قابل قبوله ، مافیا باید بتونه افرادش رو سازماندهی کنه و باید در طول روز هم با هم مشورت کنند

30n4
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۵۹
من پیشنهاد می کنم دور دوم تکرار بشه یا اینکه امتیازات این دور به حساب نیاد و بریم سراغ دور سوم
در ضمن یه نکته عجیب این بود که محمد رضا می گفت مافیا حق ندارن در طول روز با هم مشورت کنند !
ولی این غیر قابل قبوله ، مافیا باید بتونه افرادش رو سازماندهی کنه و باید در طول روز هم با هم مشورت کنند
خب اینم از قوانین بازیه که یکم کار مافیا رو سخت کنه که نتونن به راحتی در یک شبانه روز دو نفر رو بکشن! اگه بتونن توی روز هم با هم مشورت کنن دیگه خیلی پررو میشن :ok:

Ma3oud
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۱۰
من همینجا پیروزی مافیا رو بهشون تبریك می گم

اما انصافا اون ها نبردن .... بلكه بی عرضگی خیلی از شهروندان باعث شد كه ما ببازیم

البته منم اشتباهاتی داشتم .... به خصوص اینكه باید به عنوان دكتر بیشتر از این ها تیزهوشی به خرج می دادم ... اما وقتی عملكردم رو با خیلی های دیگه مقایسه می كنم .... باز هم جای امید برای خودم می مونه

در هرصورت جنبه باخت دارم و به بروبكس مافیا تبریك می گم

منم هیمینجا به خودمون تبریک میگم :ok:
انصافا ما بردیم آقا عرفان ، ما سالارو شناخته بودیم ، ولی روی اشتباه امین و تخلف جفتشون هم برنامه ما به هم ریخت هم شما ، جفتشون مردن
امکان نداشت که مارو بشناسید ، وقتی گوله تعدادمونو خوردیم تصمیم گرفتیم رو بازی کنیم که این وسط سعید و سامان یه روز بودن یه روز نبودن ، رایامون همینجوری می سوخت وال 3 روز زودتر بازی تموم میشد
کاراگاهم که تابلو خودشو لو داد ، خلاصه تخلف تو این بازی موج میزد ، انصافا منو محمد خیلی با هم مچ بودیم ، خیلی به موقع تصمیم میگ رفتیم ، همیشه بودیم و به موقع رای میدادیم
خلاصه
ازین به بعد فقط افراد اکتیو حقه شرکت تو بازیو دارم
والا من که انصراف میدم

30n4
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۱۴
منم هیمینجا به خودمون تبریک میگم :ok:
انصافا ما بردیم آقا عرفان ، ما سالارو شناخته بودیم ، ولی روی اشتباه امین و تخلف جفتشون هم برنامه ما به هم ریخت هم شما ، جفتشون مردن
امکان نداشت که مارو بشناسید ، وقتی گوله تعدادمونو خوردیم تصمیم گرفتیم رو بازی کنیم که این وسط سعید و سامان یه روز بودن یه روز نبودن ، رایامون همینجوری می سوخت وال 3 روز زودتر بازی تموم میشد
کاراگاهم که تابلو خودشو لو داد ، خلاصه تخلف تو این بازی موج میزد ، انصافا منو محمد خیلی با هم مچ بودیم ، خیلی به موقع تصمیم میگ رفتیم ، همیشه بودیم و به موقع رای میدادیم
خلاصه
ازین به بعد فقط افراد اکتیو حقه شرکت تو بازیو دارم
والا من که انصراف میدم

بازی رو شما نبردید بازی شهروندان باختن :jesors:

30n4
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۱۴
عرفان بیا بگو به کیا آمپول زدی ؟؟ من فکر میکنم هر دست به خودت آمپول میزدی !!!

Ma3oud
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۲۰
عرفان بیا بگو به کیا آمپول زدی ؟؟ من فکر میکنم هر دست به خودت آمپول میزدی !!!

یه بار به خودش درست تزریق کرد یه بارم به کامران

30n4
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۲۴
یه بار به خودش درست تزریق کرد یه بارم به کامران

این 2 باری بود که درست آمپول زد میخوام بدونم کل تزریقاش چی بوده!؟ مثلا اون دست که سپهر مرد به کی آمپول زده بود!!! :icon_bandit:

wantonboy13
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۲۶
اينو بيشتر توضيح ميدي ! يعني چي من بازيو كش ميدم ؟ :dirol:

من چه كاره ام اين وسط ؟ فكر كنم ميتونم حدس بزنم واسه چي اين تيكه رو پروندي !! ظاهرا هنوز نقش دكتر برات روشن نشده و فكر هاي خاصي ميكني !! يا اگر هم هر دليل ديگه اي داره بايد بگي ! كه يعني چي من بازيو كش دادم ؟
بعدشم زياد خودشو ناراحت نكن !! و اينقدر كلاس نذار :3: كه مثلا استعفا دادي چون در هر حال امروز توسط راي بروبچ از بازي حذف ميشي ! :beee:

با اين حساب بازي تموم شدس!:dirol:

بازی كه تموم شده بود... 3 دور بود كه تموم شده بود !!
خیلی زودتر از اینا بازی از دس رفته بود و باید محکوم میشدن افراد و بازیم تموم میشد... نصفه شهروندا aSan تو باغ نبودناا....!! :yopyopyop:

Ma3oud
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۲۸
خیلی زودتر از اینا بازی از دس رفته بود و باید محکوم میشدن افراد و بازیم تموم میشد... نصفه شهروندا aSan تو باغ نبودناا....!! :yopyopyop:

کامران خودتو ناراحت نکن داداش
برا سلامتیت خوب نیس :dirol:

30n4
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۲۹

اون بلرویچ که عنصر معلوم الحاله. من تعجبم از dirty بود! که با اینکه من به شخصه چندین بار در جواب پستاش گفته بودم کامران شهروند و دلیلش رو هم گفته بودم دست آخر تا دقیقه 90 داشت رای به اعدام کامران میداد! آخر چرا؟!

Don M Corleone
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۴۲
راستي عرفان خان شما لطف كن نقش دكتر رو براي برادر كامي تشريح كن !

=======
من نمي دونم چرا اخرش كاسه كوزه ها سر من شكسته شد ! نقش من كه اين وسط خيلي كسل كننده تر از شماها بود !
اگه اشتباه نكنم با احتساب امروز قريب به 18 روز داريم اين بازيو انجام ميديم ! كه اصلا كم نيست !

اعتراضهايي بود به شلوغي ! خوب ما همون اول كه گفتيم 16 نفر اول رو ثبت نام كنيم ! كه اين وسط اين افراد بايد حذف مي شدن !

17-ماتریکس23
18-عرفان
19-skullizard
20-hadisedaghat
21-wantonboy13
22-Dangerous boy
23- ميثاق

ولي خوب يه تصميم تقريبا عمومي بود كه موردي نداره ! و بازي با همين افراد انجام بشه ! كه اگر نبود از همون روز ازل يه نفر مثل مرد بلند ميشد ميگفت نه ! :3: كه نگفت ! ما هم ادمي نبوديم كه بگيم بشين بابا!! :3: بررسي ميكرديم و نتيجه نهايي رو ميگفتيم ! وقتي همه راضين مگه مغز چيز خورديم كه بگيم فلان !

اينم به هر حال يه تجربه اي شد كه از اين به بعد در اين گونه موارد چه تصميماتي بگيريد !

بحث لو دادن نقش ها هم دست من كه نيست ! هنوز معلوم هم نيست كه اين موضوع واقعيت داره يا نه ! امين و سالار بايد توضيح بدن !
از طرفي شما انسانيد بالغيد و عاقليد ! زبونم لال نوزاد نيستيد كه ! يه بار ميگيم نقشهاتونو به هم نگيد تا بازي لوث نشه و مزه بازي نپره ! وگنه به درك ! همه به هم بگن ! مگه به من چيزي ميرسه ! كسي مسئول اونش نيست ! كه فلاني نقششو لو داده يا نداده !

امين ميشائيل هم در مكان مربوطه در راستاي تاييد نظر ديگران راي داد و هيچ گونه اعمال به زور و تهديد و حتي اينكه به عنوان پيشنهاد دهنده وارد عمل بشه ، نشد ! اگه اشتباه نكنم نفر چهارمي بود كه اومد و راي به سالار داد ! و هيچ چيز ديگه هم نگفت ! اگر موردي غير از اين بود حرف شما درست ! ما بايد يه كاري ميكرديم !

======

در نهايت از خدماتي كه ما اين دوره ارائه داديم :
هدايت كردن 23 نفر براي اولين و احتمالا اخرين بار!
كم كردن زمان بازي از 48 ساعت يا بيشتر به 24 ساعت !
ارتباط تنگاتنگ به اغلب بچه ها ! :3:
يه مورد امنيتي برامون در فاز شب اول به وجود اومد كه با درايت خاصي قضيه رو فيصله داديم ! :3:
رمز گذاري حرفه اي براي مافيا ! :3: كه در صورت لو رفتن مكان ، به هيچ وجه افراد مافيا قابل شناسايي نبودند ! :3:
يكي دو مورد تذكر نصفه نيمه به سالار براي نكشتن شهروندان به دست پليس ! :3: كه ايشون توجه ننمود!
و تحت هيچ شرايطي دخالت نكردن در امور ! از اين باب كه كسي رو اغفال يا منحرف كنم از حقيقت !

بگيد شمام ديگه ...! فكر كنم يه 7-8 تاي ديگه مونده ! شما بگيد !
ماجرا هم زياد داشتيم ! مثلا يكيش اون قضيه سينا و قصه دربند بود !! :3: يه مورد هم ايدين بايد تعريف كنه ! :3: ديگه چي ؟ ...
اين اق كامران هم كه خيلي ناراحته درواقع خيلي خوش شانسه !! كه تو اين بازي خيلي اتفاقات پشت پرده واسش افتاده !! مثلا همون روز اول نقشش به طور اتفاقي براي ايدين مشخص شد !!! :3: كاراگاه نقش اولين نفري رو كه ازم پرسيد كامران بود و دو شب پيش بود كه مافيا كامرانو هدف گرفت و دكتر به طرز فجيعي اونو از مرگ نجات داد !! فرداش هم كامران پست داد كه دكتر چي جوري يه نفرو نجات داده !!
خلاصه در فاز هاي شب سوژه اي بودي واسه خودت !! :3:
==============
در اخر اگر خوبي بدي ديدي حلال كنيد خداتونو ... امروز روز اخر خدايي من بر شما بود ! ديگه نميتونم خدا بشم ! و بازي هم نميكنم چون ميدونم همون بلايي رو سر من مياريد كه سر اميد اوورديد !! :3: من شما رو ميشناسم ! :3:

wantonboy13
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۴۳
کامران خودتو ناراحت نکن داداش
برا سلامتیت خوب نیس :dirol:

راس میگی... برا قلبمم خوب نیس... من اینجا بیفتم دیگه از دكتر خبری نیست بهم آمپول بزنه... :4:
پس بهتره یه خورده ریلكس كنم... تا ساعاتی دیگر میخوام برم با بچه ها زمین چمن ببینم برا فوتبال!! [Only Registered And Activated Users Can See Links]

wantonboy13
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۵۱

اين اق كامران هم كه خيلي ناراحته درواقع خيلي خوش شانسه !! كه تو اين بازي خيلي اتفاقات پشت پرده واسش افتاده !! مثلا همون روز اول نقشش به طور اتفاقي براي ايدين مشخص شد !!! :3: كاراگاه نقش اولين نفري رو كه ازم پرسيد كامران بود و دو شب پيش بود كه مافيا كامرانو هدف گرفت و دكتر به طرز فجيعي اونو از مرگ نجات داد !! فرداش هم كامران پست داد كه دكتر چي جوري يه نفرو نجات داده !!
==============
در اخر اگر خوبي بدي ديدي حلال كنيد خداتونو ... امروز روز اخر خدايي من بر شما بود ! ديگه نميتونم خدا بشم ! و بازي هم نميكنم چون ميدونم همون بلايي رو سر من مياريد كه سر اميد اوورديد !! :3: من شما رو ميشناسم ! :3:

من اعتراض به این ندارم كه دكتر چیكاره بود و كیو نجات داد !!
من از این ناراحتم كه تو قسمت شهروندان یه سری افراد خوبی قرار نداشتند و تا اخرین لحظات هم نداشتند!!
مثلا" ارس بی تازه این اواخر حذف شد از بازی !!!! :angry_smile:
ولی مافیا افراد فعال هت تریكی شده بودن!!
مثه این میمونه كه تو یار كشی فوتبال قویا رفتن یه طرفو ما رو انداختن با یه سری... خوب منم زمینو ترك كردم!!
از دور بعد حضور پیدا نمی كنم... ولی میدونم كه باز هم همین سایه ی من كلی حوادث رو در بازی بعد -در صورت وجود!!- رقم خواهد زد... میگی نه ؟! حالا نگا كن ببین dirty دوباره به من رای میده یا نه !! :notify:

30n4
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۵۴

=======
من نمي دونم چرا اخرش كاسه كوزه ها سر من شكسته شد ! نقش من كه اين وسط خيلي كسل كننده تر از شماها بود !
اگه اشتباه نكنم با احتساب امروز قريب به 18 روز داريم اين بازيو انجام ميديم ! كه اصلا كم نيست !

اعتراضهايي بود به شلوغي ! خوب ما همون اول كه گفتيم 16 نفر اول رو ثبت نام كنيم ! كه اين وسط اين افراد بايد حذف مي شدن !

17-ماتریکس23
18-عرفان
19-skullizard
20-hadisedaghat
21-wantonboy13
22-Dangerous boy
23- ميثاق

ولي خوب يه تصميم تقريبا عمومي بود كه موردي نداره ! و بازي با همين افراد انجام بشه ! كه اگر نبود از همون روز ازل يه نفر مثل مرد بلند ميشد ميگفت نه ! :3: كه نگفت ! ما هم ادمي نبوديم كه بگيم بشين بابا!! :3: بررسي ميكرديم و نتيجه نهايي رو ميگفتيم ! وقتي همه راضين مگه مغز چيز خورديم كه بگيم فلان !

اينم به هر حال يه تجربه اي شد كه از اين به بعد در اين گونه موارد چه تصميماتي بگيريد !

بحث لو دادن نقش ها هم دست من كه نيست ! هنوز معلوم هم نيست كه اين موضوع واقعيت داره يا نه ! امين و سالار بايد توضيح بدن !
از طرفي شما انسانيد بالغيد و عاقليد ! زبونم لال نوزاد نيستيد كه ! يه بار ميگيم نقشهاتونو به هم نگيد تا بازي لوث نشه و مزه بازي نپره ! وگنه به درك ! همه به هم بگن ! مگه به من چيزي ميرسه ! كسي مسئول اونش نيست ! كه فلاني نقششو لو داده يا نداده !

امين ميشائيل هم در مكان مربوطه در راستاي تاييد نظر ديگران راي داد و هيچ گونه اعمال به زور و تهديد و حتي اينكه به عنوان پيشنهاد دهنده وارد عمل بشه ، نشد ! اگه اشتباه نكنم نفر چهارمي بود كه اومد و راي به سالار داد ! و هيچ چيز ديگه هم نگفت ! اگر موردي غير از اين بود حرف شما درست ! ما بايد يه كاري ميكرديم !

======

در نهايت از خدماتي كه ما اين دوره ارائه داديم :
هدايت كردن 23 نفر براي اولين و احتمالا اخرين بار!
كم كردن زمان بازي از 48 ساعت يا بيشتر به 24 ساعت !
ارتباط تنگاتنگ به اغلب بچه ها ! :3:
يه مورد امنيتي برامون در فاز شب اول به وجود اومد كه با درايت خاصي قضيه رو فيصله داديم ! :3:
رمز گذاري حرفه اي براي مافيا ! :3: كه در صورت لو رفتن مكان ، به هيچ وجه افراد مافيا قابل شناسايي نبودند ! :3:
يكي دو مورد تذكر نصفه نيمه به سالار براي نكشتن شهروندان به دست پليس ! :3: كه ايشون توجه ننمود!
و تحت هيچ شرايطي دخالت نكردن در امور ! از اين باب كه كسي رو اغفال يا منحرف كنم از حقيقت !

بگيد شمام ديگه ...! فكر كنم يه 7-8 تاي ديگه مونده ! شما بگيد !
ماجرا هم زياد داشتيم ! مثلا يكيش اون قضيه سينا و قصه دربند بود !! :3: يه مورد هم ايدين بايد تعريف كنه ! :3: ديگه چي ؟ ...
==============

من بازم قضیه دربند رو تکذیب میکنم اگه پیشنهادی هم بوده از طرف خدا بوده که در حوصله بحث این تاپیک نیست! یه نکته که جا داره من گوشزد کنم اینه که تعداد زیاد باعث نمیشه که بازی جذابیت نداشته باشه فقط یکم بازی رو طولانی میکنه و اونایی که اول بازی فوت میکنن خیلی گناه دارن
و مشکل این بازی همکاری شهروندان با مافیا به علاوه فعال نبودن کاربران بود! یعنی اگه بازی با 10 نفر هم برگزار میشد تعداد پستها فرقی نمیکرد!! :icon_bandit:

30n4
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۵۷
بعد من یه پیشنهاد دارم :
که یه قانون رو اینجا تصویب کنیم که کلا کسی نتونه منو بکشه (چه شهروندان؛چه مافیا) چون واقعا همه به من احتیاج دارند
شایان ذکر است که این قانون فقط در راستای خدمت به دولت خدمتگزار میباشد و الا من عمرا از مرگ نمیهراسم!!!

wantonboy13
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۱۵
بدانید و آگاه باشید كه با اعدام كردن هومن ، تنها مافیها را خوشحال خواهید كرد... :tuffgong:

ولی خودمونیم... حس ششم رو داشتین ؟!
3 نفر از 5 نفر موجود در عكس رو درست پیش بینی كردم... برا همینم خدا میخواست پس گردنی بزنه !! :crazy:
اون دو نفر دیگه هم كه انلی بلو باشه و علیرضا ، تا دقایق آخر عمرشون مشكوك بودند...

Don M Corleone
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۱۸
ولی خودمونیم... حس ششم رو داشتین ؟!
3 نفر از 5 نفر موجود در عكس رو درست پیش بینی كردم... برا همینم خدا میخواست پس گردنی بزنه !! :crazy:
اون دو نفر دیگه هم كه انلی بلو باشه و علیرضا ، تا دقایق آخر عمرشون مشكوك بودند...

اينكه دو نفرش درستن !! ماتريكس و مسعود !! هومن رو هم اشتب دار زدي !!

من از این ناراحتم كه تو قسمت شهروندان یه سری افراد خوبی قرار نداشتند و تا اخرین لحظات هم نداشتند!!
مثه این میمونه كه تو یار كشی فوتبال قویا رفتن یه طرفو ما رو انداختن با یه سری... خوب منم زمینو ترك كردم!!
از دور بعد حضور پیدا نمی كنم... ولی میدونم كه باز هم همین سایه ی من كلی حوادث رو در بازی بعد -در صورت وجود!!- رقم خواهد زد... میگی نه ؟! حالا نگا كن ببین dirty دوباره به من رای میده یا نه !! :notify:

در مافيا ما اين مشكلو با ماتريكس داشتيم! من حتي يه ارسال هم از ماتريكس در فاز شب نديدم !!
===
اون موضوع ياركشي هم خدا شاهده رندوم بوده ... حتي محمد قبل از بازي به من پيام داد كه من يه وظيفه خاص داشته باشم و شهروند نشم ! ولي بدون دخالت من اسمش جزو مافيا در اومد ! فقط نقش رياست گروه رو خودم بهش دادم چون ميدونستم فعالتر و قابل دسترس تر و حرفه اي تره ...! كه اينهم خيلي به كارش نيومد چون تقريبا بقيه همكاري ميكردند ! و مشكلي نداشتيم!
========
از طرفي طبعيه كه توي 13 شهروند 3-4 تا هم مورد دار در بياد ! ولي از يه منظر ديگه بايد خدمتتون عرض كنم خود شما افراد فعال خودتونو كشتيد ! هومن و اميد نمونه بارز و مشخص اين مورد هستند ! هومن كه 24 ساعته ان بود و تعداد صفحات تاپيكو زياد ميكرد ! :3: اميد هم كه يه عضو با تجربه بود براي شما !حتي عرفان يه عضو فعال و كاري بود! اين اواخر هم سينا و بعدش ميثاق جور بقيه رو مي كشيدند ! كه به مافيا كيش دادند ولي به دليل همكاري نكردن يه عده نتونستند مافيا رو مات كنند و بعدش بازي رو مافيايي ها اچمز كردند ! :3:

========

در كل اين بازي به نظر مياد نياز به چندتا تبصره ماده قانوني داره !

يكيش اينه كه در طي دو فاز روز متوالي اگر هر يك از اعضا به هر دليلي ارسال نكنه حذف بشه ! در مورد فاز شب و مافيا هم همين !

همه افراد در روز اول موظف به ارائه يك ارسال حاوي 5-6 خط شامل معرفي خود و اظهار نظر در مورد ديگران و اموري از اين قبيل هستند ! در غير اين صورت حذف مي شوند!

فقط افراد فعال دوره هاي قبل قادر به ثبت نامند و البته 2 تا 4 نفر كه ادعاي فعال بودن ميكنند به طور ازمايشي هر دور وارد كار بشن ولي تعداد افراد از 16 نفر بيشتر نشود !

Dangerous boy
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۴۶
اين اق كامران هم كه خيلي ناراحته درواقع خيلي خوش شانسه !! كه تو اين بازي خيلي اتفاقات پشت پرده واسش افتاده !! مثلا همون روز اول نقشش به طور اتفاقي براي ايدين مشخص شد !!!.....

بچه ها توجه شما رو به شاهکار جناب خدا (در روز اول بازی) جلب میکنم :3:

Ma3oud
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۵۷

پسر ما چه قوی بودیم :dirol:
نه بابا کامران جان ، این که ما باهوش بودیم که توش شکی نیست :kahvecy0:
ولی انصافا شمام کم نداشتینا
پسر من چه سوتی ای دادم بعد مرگه سپهر به تو رای دادم ( عجب سوتی بود )

omid
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۰۵

هوففففففففففف
بازم می تونم پست بدم
مافیا اگه لتونن در طول روز با هم مشورت کنن خیلی قوی میشن

misagh
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۰۶
ولی خداییش اون نقشه ی جالب من اگه نبود عمران نمی تونستیم تمام مافیا رو شناسایی كنیم . فقط مشكل این بود كه ما تعدادمون تقریبا با مافیا برابر بود . وگرنه ما برنده می شدیم :spiteful:

omid
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۰۷
عجب سوتیی دادی محمدرضا:3:

omid
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۰۷
بعد من یه پیشنهاد دارم :
که یه قانون رو اینجا تصویب کنیم که کلا کسی نتونه منو بکشه (چه شهروندان؛چه مافیا) چون واقعا همه به من احتیاج دارند
شایان ذکر است که این قانون فقط در راستای خدمت به دولت خدمتگزار میباشد و الا من عمرا از مرگ نمیهراسم!!!

دور بعد چنین نقشی رو داریم:3:

omid
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۱۲
اول از این دوره بگم و اشتباهات این دوره:
1-این هومن جزجیگری:3: که هم خودشو کشت هم ما رو فرستاد بالای دار آقا چرا الکی گیر میدید؟؟؟
2-این آیدین !! که اون هم الکی از دور اول به من رای داد.دیگه شک نداشتم آیدین ماف هستااا
3-این عرفان که به خاطر حرف الکیش من تو دردسر افتادم
4-این لردامین که آنلاین میشد و پست نمیداد مثلا می خواست زرنگ بازی در بیاره و تا دورهای آخر زنده بمونه
اصلا بهتر که ترکید:3:
5-این سالار و امین که طبق تحقیقاتم متوجه شدم دوستان مدرسه ای هستن!!

wantonboy13
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۱۹
اينكه دو نفرش درستن !! ماتريكس و مسعود !! هومن رو هم اشتب دار زدي !!

بازم داری سوتی میدی كه...
تو این عكس مافیا خوشحال هستند از دار زدن هومن... پس یعنی هومن رو شهروند اعلام می كنم!!
تازه خوبه بالای عكس هم نوشته بودم كه با دار زدن هومن مافیا را خوشحال نكنید و با این عكس ، اتفاق بعد از دار زدن هومن رو به رخ كشیدم... پس میشه 3 نفر !! :blush:

30n4
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۲۹
دور بعد چنین نقشی رو داریم:3:

خب پس الکی واسش قرعه کشی نکنید بدید به یه آدم حسابی (من) :3: این نقشو؛

30n4
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۳۲
آقا تا دور بعد شروع نشه یه خواهشی که از آقا پلیس آینده دارم.
خواهشم اینه که تا واقعا مطمئن نشده نزنه یه نفر رو نفله کنه!! آخه من نمیدونم چقدر جون آدما چقدر بی ارزش شده که یه نفر میاد از روی حدس و گمان در دور اول یه نفر رو میکشه این از انسانیت به دوره!!! :beach:

omid
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۵۲
خوب برای دور بعد برنامه ایی بس خفن برای شما داریم
از محمدرضا هم تشکر می کنم برای مدیریت این دور
دور بعد خودم خدا میشم
خطاب به همه ی دوستانی که گفتن ما دیگه بازی نمی کنیم این پستو بخونن
اما برنامه ی من برای دور بعد:
1-بالا برید پایین بیوید 16 نفر فیکس ولی این 16 نفر گزینش میشن مبنا هم فعال سالاری هست:3:
2-کلی نقش جدید وارد بازی میشه طوری که فقط 2 3 نفر شاید بدون نقش بمونن
و اما نقش های جدید:
بطور کلی همون 5 مافیا و 11 تا شهروند عادی داریم
نقش های مافیایی:
1-رییس مافیا که پیچیده ترین نقش بازی هست.صاحب این نقش باید در وهله ی اول سعی کنه مافیا ببره و در وهله ی دوم سعی کنه مافیا طوری ببره که فقط اون از بین 5مافیا زنده مونده باشه این قدرت رو داره که هر شب اگه دلش خواست یک پخ به خدا بزنه و یک مافیا رو بکشه.حالا این جای بحث زیاد داره.دیگر اعضای مافیا نقش رییس رو نمیدونن
2-رشوه دهنده:رشوه دهنده مثل بقیه ی مافیا ها هست ولی اگه جون به جون آفرین تسلیم کرد اون وقت کسی نیست که به خدا رشوه بده و خدا هم هر شب هویت 1 مافیا رو برای کاراگاه مشخص میکنه یه جورایی مهمترین نقش مافیایی ها هست.اگه کشته بشه کل سیستم مافیایی به خطر میوفته.البته نقش رییس مافیا در صورت مردن شخص رشوه دهنده هیچ وقت به کارآگاه لو داده نمیشه .دیگر اعضای مافیا نقش رشوه دهنده رو نمیدونن
3-خفه گر:3: صاحب این نقش هر شب یه پخ میزنه به خدا و بهش میگه که مثلا در طول فاز روز فردا مسعود نمی تونه حرف بزنه و منم توی تاپیک میگم و اون شخص در طول اون روز نه میتونه پست بده و نه نظر و نه اینکه از خودش دفاع کنه. هر نفر فقط 1 بار در کل بازی می تونه خفه بشه.او حتی می تونه اعضای مافیا رو هم خفه کنه !دیگر اعضای مافیا نقش خفه گر رو نباید بدونن
4-آدم ربا:این شخص خیلی کثیفه!!هر شب یه پخ می زنه به خدا و میگه که من فلانی رو می دزدم.کسانی که دزدیده میشن تا زمانی که آدم ربا کشته نشه حق پست دادن یا نظر دادن رو ندارن.ولی وقتی ادم ربا کشته بشه 2باره افراد دزدیده شده وارد بازی میشن.ادم ربا میتونه بقیه ی اعضای مافیا رو هم بدزده(برای رد گم کنی)
آقا کلا هیچ کدوم از مافیا ها نباید نقش خودشونو به مافیاهای دیگه بگن
یعنی اون 5 نفر همدیگه رو میشناسن ولی نقش های همدیگه رو نمیدونن
نگیم نگفتمااا
فقط یکی از مافیاهاست که نقش خاصی نداره:3:

این جور شاید فکر کنید مافیا ها خیلی قوی میشن البته رییس مافیا یه جورایی بر ضد مافیاست خفه گر هم خیلی نقش بزرگی نداره .رشوه دهنده هم که به ضرر مافیا یه جورایی!!فقط آدم ربا هست که خیلی به مافیا کمک میکنه

در عوض ببینید چه نقش های جدید برای شهروندان عادی داریم
11 تا شهروند عادی داریم واما نقش ها:
1-دکتر
2-پلیس
3-کارآگاه
که نقش های این افراد کاملا واضحه
4-رویین تن :این شخص در طول فاز شب رویین تنه و کسی نمیتونه بکشتش و فقط در طول فاز روز ممکنه کشته بشه اکلا نقش باحالین:3:ولی توی فاز شب ممکنه دزدیده بشه
5-2رایه: یه نفر از شهروندان عادی رایش 2تا حساب میشه البته شاید توی دورهای اخر این بازی این نقش لو بره
ولی خدا تا جایی که ممکنه نمیذاره نقشش لو بره.
6-حق وتو:یکی از شهروندان عادی حق وتو داره.ولی در کل بازی فقط و فقط 1 بار می تونه از این نقشش استفاده کنه
چرا؟
چون هم اینکه زودی نقشش لو میره و هم اینکه بازی لوس میشه راستی لوس با لوث فرق داره ها:3: یه ملت 10 صفحه حرف بزنن بعد 1 نفر وتو کنه(مرگ بر آمریکا:3:) البته در طول روز می تونه از نقشش استفاده کنه

7-نانوا:اگه نانوا کشته بشه شهروندان عادی 3روز وقت دارن همه ی مافیایی ها رو بکشن وگرنه همه از گرسنگی میمیرن(نقشش مشابهه رشوه دهنده ی توی مافیاهاست)

8-منگل: :3:خوب این نقش هم جالبه منگل که جزو شهروندان عادی هست هر شب اسم 1 نفرو به من میگه اگه همون شب کارآگاه هویت همون نفرو از من بپرسه من نقش واقعی اون شخصو لو نمیدم و دروغ میگم:3:

کلا 3نفر میمونن که هیچ نقش خاصی ندارن و شهروند عادی هستند (خیلی زور داره هااا:3:)
خوب حالا با این اوصاف سوالاتون بپرسید از فردا ساعت 10:10 صبح ثبت نام شروع میشه
امین میشاییل و سالار هم این دور محرومند.

تنها چیری که مونده مدت زمان فاز روزه 24 ساعت کمه 48 هم زیاده 36 ساعت هم من نمیتونم:3:
ااااااااااااااا
همون 48 ساعت بنظر من خوبه چون تعداد کمه
خوب حالا اگه نظری دارید یا سوالی دارید بگید و بپرسید

با تشکر امید:3:

Ma3oud
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۰۳
من نمیدونم چی به چیه ولی منم هستم :dirol:
همه اینایی که امید گفت چیزای خوبیه

30n4
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۳۷
48 ساعت خیلی زیاده باور کنید خیلی زیاده فکر کن که کلی آدم 48 ساعت باید منتظر فاز شب باشن
باعث میشه بازی بخوابه همون 24 ساعت چه عیبی داره،خیلی هم خوشکله!
همون روز اول که 48 ساعت طول کشید هم کلی کسل کننده شده هم اسپم رو برده بود بالا و بار فنی بازی رو کم کرده بود
اگه میزاشتی یکی دیگه خدا میشد که تا حالا بازی نکرده شاید بهتر بود!

30n4
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۳۹
این دو رای رو چطوری میخوای مخفی کنی؟! روز دوم لو میره دیگه خیلی طول بکشه سه روز!
بعدم سالار و امین رو محروم نکن ولی ازشون تعهد نامه کتبی بگیر!

Ma3oud
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۴۰
48 ساعت خیلی زیاده باور کنید خیلی زیاده فکر کن که کلی آدم 48 ساعت باید منتظر فاز شب باشن
باعث میشه بازی بخوابه همون 24 ساعت چه عیبی داره،خیلی هم خوشکله!
همون روز اول که 48 ساعت طول کشید هم کلی کسل کننده شده هم اسپم رو برده بود بالا و بار فنی بازی رو کم کرده بود
اگه میزاشتی یکی دیگه خدا میشد که تا حالا بازی نکرده شاید بهتر بود!

سینا راست میگه
باید 24 ساعته باشه والا حال نمیده
ینی چی 48 ساعت
اوناییرو گزینش کنید که بتونن به موقع کانکت بشن :beaute:

Don M Corleone
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۰۳
اميد اينايي كه گفتي خوبه فقط قانون ارسال رو هم كه من گفتم ضميمه كن ! هيچ كس نبايد ارسال نكنه !! :3: چي شد!
زمان بازي هم 24 ساعت ايده ال هست

ولي خدايي اين كاري كه من با زمان بازي كردم هيچ پادشاه و خدايي نميتونه بكنه !! :3: حرف نداشت !

skullizard
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۲۵
1-حال کردید من چقد حرفه ای هستم!!!:pleasantry: ، از اون اول فقط به آیدین و عرفان الکی گیر دادم که اونم تاثیر گذار نبود بقیه رو کاملا درست حدس زدم:1:
2-من فردا مدرسه هستم نمیتونم صبح ساعت 10 آن شم پس لطفا از الان منو رزرو کنید چون هم خوب بازی کردم هم فعال بودم
3-حق وتو گر به هرکی رای بده اعدام میشه؟ بعد اینجوری که مافیا ها میفهمن کی وتوگره!!!! نه؟؟؟
4-منگل که به ضرر شهروند ها میشه چون باعث میشه کارآگاه سردرگم بشه ، پس چه سودی داره؟؟
5بنظر من تعداد پلیس ها رو زیاد کن ، ما که بازی میکردیم تو مدرسه به اندازه نصف مافیا ها پلیس داشتیم یکی خیلی کمه
6-زمان هم بنظر من همون 24 خوبه

misagh
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۴۹
من هم از همین الان رزرو كنید .

only blue
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۰۸
این دور مشخص شد كه چرا بازی مافیا همیشه با 16 نفر برگذار میشه

خواهشن نقشهای حساسو به كسانی بدید كه تجربه دارن

سالار اولین بارش بود بازی میكرد پلیس شد.زد مارو بی دلیل كشت:smilie9:

عرفان تو عمرش چسب زخم به كسی نزده بو د دكتر شد :friends:
=================================
ضمنا سامان هم pcخراب شده بود وفعال نبود
===================================
فقط هم امید باید خدا باشه

30n4
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۱۵
فقط هم امید باید خدا باشه

اتفاقا به نظر من چون یکم این دور پیچیده تر میشه بهتر امید هم بازی کنه،محمد رضا هم ایضا
به نظرم اگه وحید نمیخواد بازی کنه اون بشه خدا،هم مدیر میتونه تاپیک رو قفل کنه هم مدت زمان حضورش بیشتره و هی ساعت عقب جلو نمیشه
اگه هم میخواد بازی کنه که هیچی :wink_smile:

only blue
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۲۰
اتفاقا به نظر من چون یکم این دور پیچیده تر میشه بهتر امید هم بازی کنه،محمد رضا هم ایضا
به نظرم اگه وحید نمیخواد بازی کنه اون بشه خدا،هم مدیر میتونه تاپیک رو قفل کنه هم مدت زمان حضورش بیشتره و هی ساعت عقب جلو نمیشه

==============
امید بازی كنه 3سوت كشته میشه یا توسط شهروندان یا توسط مافیا

چون همه بهش شك دارن

چون تجربه داره بهتر خدا باشه هم نقشهارو خوب تقسیم میكنه :sors:

amirlefthand
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۲۳
منم هستم
یادتون نره ما رو فراموش کنید:zoor::zoor::zoor::zoor::zoor::devil:

30n4
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۳۴
==============
امید بازی كنه 3سوت كشته میشه یا توسط شهروندان یا توسط مافیا

چون همه بهش شك دارن

چون تجربه داره بهتر خدا باشه هم نقشهارو خوب تقسیم میكنه :sors:

نقشها رو مگه قرار نیست قرعه کشی کنن؟؟(حالا درسته به خاطر اینکه من آدم حسابی هستم و نقش کلیدی تو شهر دارم قراره رویینتن باشم ولی بقیه قرعه کشی میشن)
پس قضیه تقسیم رایها منتفیه :rtfm:
هر جور راحتید امید بود بیشتر خوش میگذشت،بازی بدون توپش خیلی خوبه :crazy2:

هومن
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۳۹
من هم میخوام تو دست بعد شرکت کنم...
قبول دارم که خوب بازی نکردم ولی از همه فعال تر بودم.... یکی از ایراد هایی که به من میگیرن اینه که به امید شک کردم.... اما من تو روز دوم و تو وصیتم گفتم که امید مافیا نیست.... اما خود شماها که از من ایراد میگیرید به این حرف من گوش نکردید...
به هر حال من هم میخوام با کمی تجربه ی بیشتر نسبت به دوره ی قبل ، این دور شرکت کنم....!!!

Dangerous boy
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۳۲
منم بازی منم بازی
رای من امید :3:

Matrix23
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۰۳
اقا تموم شد؟

دست دومو میگم؟
اخرش؟

كی برد؟ كی باخت؟

من چی كاره بیدم؟؟!

mohammad8711
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۰۸
منم بازی منم بازی
رای من امید :3:
موافقم
رای من هم امید
راستی من خیلی بیشتر از اون چیزی که نشون میدادم فعال بودم ، ولی چون میدیدم هر کس که زیادی حرف بزنه اعدام میشه سعی می کردم چیزی نگم و بعضی وقت ها عمدا رای نمی دادم تا کسی نفهمه که سر کرده مافیا هستم :1:
پس یادتون باشه که دور بعد منم هستم

mohammad8711
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۰۹
اقا تموم شد؟

دست دومو میگم؟
اخرش؟

كی برد؟ كی باخت؟

من چی كاره بیدم؟؟!
نمی دونم بردیم یا نه ، ولی شهروندان باختند :3:

Matrix23
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۱۷
یعنی تموم شد؟

mohammad8711
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۱۹
یه پیشنهاد هم دارم
به نظر شما بهتر نیست برای هر دور یک نام انتخاب کنیم ؟
مثلا :
مافیا : جدال خونین
مافیا : شهر ارواح
مافیا : بازگشت محمد رضا
البته اینا مثال بود حوصله نداشتم فکر کنم :3:

30n4
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۱۹
موافقم
رای من هم امید
راستی من خیلی بیشتر از اون چیزی که نشون میدادم فعال بودم ، ولی چون میدیدم هر کس که زیادی حرف بزنه اعدام میشه سعی می کردم چیزی نگم و بعضی وقت ها عمدا رای نمی دادم تا کسی نفهمه که سر کرده مافیا هستم :1:
پس یادتون باشه که دور بعد منم هستم

از اونجایی که خدا اعلام کرد که محمد قبل از بازی باهاش لابی کرده و درخواست پست کرده .من نظرم اینه که باید مافیا باشه!

رای من محمدمیباشد نقطه

Ma3oud
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۲۹
دوره بعدی باید خیلی حال بده :cool2:

Dangerous boy
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۳:۳۵
یه پیشنهاد هم دارم
مثلا :
مافیا : هشت سال دفاع مقدس :uglylolmk4:

wantonboy13
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۰۰:۱۱
یه پیشنهاد هم دارم
مثلا :

مگه هری پاتره........ ؟!!!! :tounge_smile:

erfan_rainy
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۰۸:۴۲
حالا كه بازی تموم شد ... بهتره یه رزومه از عملكرد خودم اینجا بزارم

-----------------------------------

شرایط من در فاز روز كه ماشالله افتضاح بود :thumbdown:... توی دو-سه صفحه ی اول همه ی جو بر علیه من بود و احساس می شد كه دیر یا زود كلكم رو می كنن:crazy2: ( فقط كم مونده بود مردیم شریف در نمازجمعه به جای آمریكا بگن : مرگ بر عرفان :2:) .. اما تا حدودی از عملكرد خودم راضی هستم ...چون با اینكه اولین متهم این بازی بودم تونستم تا روز آخر زنده بمونم كه خودش جای تقدیر داره:give_rose:

خوب ... بعد از اینكه انگشت اتهام به طرف من برگشت ( بر اساس یه دلیل مزخرف ) ... امید زودتر از من دست به كار شد و بی اساس بودن اتهام رو كاملا مشخص كرد .. اما اینقدر تابلو از من حمایت كرد كه خودم یه لحظه شك كردم : " نكنه من و امید هر دو مافیایی هستیم ولی خودمون خبر نداریم ":2:

در هر صورت وقتی دیدم جو از من برگشت نشستم و عقب و نگاه كردم ببینم چی می شه كه سر هومن رفت بالای دار
(البته تقصیر خودش بود )
اما نكته ی مهم : بعد از اینكه اسكولیزارد به من اتهام زد ... سریعا مسعود بر علیه من جبهه گرفت كه من فهمیدم اون مافیاست ...بعد از اون هم هومن علیه من جبهه گرفت....بنابراین من فهمیدم هر دو مافیایی هستن ( به علاوه ی اسكولیزارد ) .. اما بعد از ارائه توضیحات فقط و فقط اسكولیزارد قانع شد ... بنابر این من مطمئن شدم كه مسعود و هومن مافیان ... گرچه بعد از اعدام هومن نظرم از مسعود برگشت
در حقیقت بدبازی كردن هومن موجب شد كه من نظرم نسبت به مسعود برگرده ... وگرنه مسعود خوشو خیلی تابلو لو داد
-- حالا می فهمین چرا می گم شهروندان بد بازی كردن // و مافیا بر اساس استراتژیكشون نبردن و اشتباهات ما باعث پیروزی اون ها شد --

روز اول آمپول شانسی بود .. كه هیچ جای توضیح نداره

روز دوم وقتی دیدم هنوز كمی جو علیه من هستش ... طی یك كار ابتكاری از خودم رفع ابهام كردم كه نتیجه داد
و اون كار این بود كه یك تحلیل چرت و پرت نوشتم و سعی كردم خودم رو به اون راه بزنم و گفتم :" نمی دونم چرا محمد ( آنلی بلو ) توسط مافیا كشته شد!" ( فكر كنم صفحه 30 بود )
در حالی كه محمد رو پلیس كشت بود
این نقشه جواب داد و سینا در صفحه 35 به این دلیل كه من خیلی پرت و پلا حرف می زنم ..دست از سرم برداشت

اما یه مطلب مهم دیگه هم بود كه كمتر كسی به اون 450 گرم مغزش فشار آورد:wacko2:

من یه داستان در روز دوم منتشر كردم و در اون گفتم كه من قبلا دكتر بود و می خواستم به طور غیرمستقیم به همه بفهمونم كه من نقش دكتر رو دارم :angry1:... كه ماشالله با این هوش شما :2:...
اما نقشه ی دیگه من این بود كه بتونم با این داستان ... دست به یك كار انتهاری بزنم به خودم نارنجك ببندم برم زیر مافیا :3:
با اون داستان ... مافیا فهمید كه من دكترم و خواست منو بكشه ... و من هم همین رو می خواستم .... به این ترتیب تونستم از كشته شدن شخص بی گناه دیگه جلو گیری كنم ... و برای یك شب مافیا رو مچل كردم:3:

رو سوم سپهر خودشو لوداد .. اما من فكر كردم مافیا اونشب یه نفر دیگه رو می كشه و سپهر رو می ذاره برای شب بعد كه لاكردارها همون شب حسابش رو رسیدن:love05:

روز چهارم اسكولیزارد مرد كه نتونستم كاری بكنم .... روز پنجم كامران رو نجات دادم ... روز ششم هم سینا مرد كه به یه نفر دیگه آمپول زدم

این كل عملكرد من در نقش دكتری بود ... كه به نظر خودم بد كار نكردم
اما در جای جای مسابقه به طور پیوسته از من ( دكتر ) انتقاد می شد ... ولی من در بین سه نقش كارآگاه و پلیس و دكتر ...بهترین عملكرد رو داشتم و تونستم خیلی مفیدتر بازی كنم ... حداقل نسبت به خیلی ها بهتر بازی كردم كه نصفی از اون ها اسپم می داد ... نصف دیگه هم كه معلوم نبود كجا هستن:borg:

==============

اما دوتا اشتباه داشتم

یكی اینكه در مورد سپهر با اینكه می دونستم اون قراره بمیره .... نمی دونم چرا تصمیمم رو عوض كردم و به یكی دیگه آمپول زدم ... اگه محمدرضا یادش باشه آمپول مربوط به اون روز رو در آخرین ساعت براش پخ كردم ... چون هی نظرم عوض می شد

اما اشتباه دوم:
در مورد مرگ امید من خیلی نامردی كردم ... وقتی رای ها به طور مساوی جلو می رفت ... من برای جلوگیری از اینكه دوباره متهم نشم ...از امید حمایت نكردم ... و به نفر سوم رای دادم كه حق اون بود من جواب حمایت امید رو می دادم ... اما پیش خودم گفتم اگه لرد بمیره و مافیا نباشه ... اول منو می كشن ..بعد می رن سراغ امید
به همین خاطر نشستم كنار و مرگ امید رو نگاه كردم و هیچ حرفی نزدم ... البته به احترام اون محروم ( امید ) لباس مشكی تنم كردم:2:

=============

و اما دور بعد .... من یه بار گفتم بازی نمی كنم .. وقتی یه حرف رو می زنم پای حرفم می مونم

من دور بعد بازی نمی كنم ... خوش باشید

=============

آهان ... یادم رفت بگم ... محمدرضا در برد مافیا نقش مهمی داشت

اگه یادتون باشه 5 نفره رای دادیم كه تونستیم میشل_آنجلو رو بكشیم در شرایطی كه كه مافیا 6 نفر بود

و در فاز شب به وضوح محمد رضا مافیا رو راهنمایی كرد كه اگر به طورآشكار روی یه نفر تمركز پیدا كنن .. می تونن ببرن و این راهنمایی بزرگی بود ... چون روز قبل هم می تونستن این كار رو بكنن .. اما به مغزشون نرسیده بود مگر وقتی كه محمدرضا گفت : " مافیا نامیدم كردن.... "

در هر صورت خدا چندتا سوتی دیگه داشت و همین موجب شد بفهمم خدا بودن چقدر سخته :love05:... البته خدای این بازی رو نمی گم
اون خدا رو می گم .:nuts:.. فرض كنید محمدرضا می خواست ما رو خلق كنه ... این كه یه بازی بود این همه سوتی داشت ... اگه جهان رو خلق می كرد معلوم نبود چه چیزی از آب در می اومدیم:2:

erfan_rainy
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۰۸:۴۷
[COLOR="Blue"]راستي عرفان خان شما لطف كن نقش دكتر رو براي برادر كامي تشريح كن !

=======

17-ماتریکس23
18-عرفان
19-skullizard
20-hadisedaghat
21-wantonboy13
22-Dangerous boy
23- ميثاق

COLOR]

مشكل دقیقا همینه ... كه نباید انتخاب افراد بر این اساس باشه كه هركی زودتر اومد ...بازی كنه
من / كامران / آیدین / میثاق / اسكولیزارد/ از فعالین این بازی بودیم ..... به همین خاطر باید اكتیوسالاری می كردی
مگه صف شیر بود كه هركی زودتر اومد .. دو تا پاكت بهش می دادی :2:

=============

نقش دكتر و عملكردم رو شرح دادم .. دیگه نمی دونم باید چی بگم :friends:
اگه به نظر كامران بد بازی كردم ... نمی دونم؟ ... شاید حق داشته باشه ... در هر صورت دیگران باید نظر بدن من چه طور بازی كردم:icon_bandit:

30n4
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۰۷
حالا كه بازی تموم شد ... بهتره یه رزومه از عملكرد خودم اینجا بزارم

-----------------------------------

شرایط من در فاز روز كه ماشالله افتضاح بود :thumbdown:... توی دو-سه صفحه ی اول همه ی جو بر علیه من بود و احساس می شد كه دیر یا زود كلكم رو می كنن:crazy2: ( فقط كم مونده بود مردیم شریف در نمازجمعه به جای آمریكا بگن : مرگ بر عرفان :2:) .. اما تا حدودی از عملكرد خودم راضی هستم ...چون با اینكه اولین متهم این بازی بودم تونستم تا روز آخر زنده بمونم كه خودش جای تقدیر داره:give_rose:

خوب ... بعد از اینكه انگشت اتهام به طرف من برگشت ( بر اساس یه دلیل مزخرف ) ... امید زودتر از من دست به كار شد و بی اساس بودن اتهام رو كاملا مشخص كرد .. اما اینقدر تابلو از من حمایت كرد كه خودم یه لحظه شك كردم : " نكنه من و امید هر دو مافیایی هستیم ولی خودمون خبر نداریم ":2:

در هر صورت وقتی دیدم جو از من برگشت نشستم و عقب و نگاه كردم ببینم چی می شه كه سر هومن رفت بالای دار
(البته تقصیر خودش بود )
اما نكته ی مهم : بعد از اینكه اسكولیزارد به من اتهام زد ... سریعا مسعود بر علیه من جبهه گرفت كه من فهمیدم اون مافیاست ...بعد از اون هم هومن علیه من جبهه گرفت....بنابراین من فهمیدم هر دو مافیایی هستن ( به علاوه ی اسكولیزارد ) .. اما بعد از ارائه توضیحات فقط و فقط اسكولیزارد قانع شد ... بنابر این من مطمئن شدم كه مسعود و هومن مافیان ... گرچه بعد از اعدام هومن نظرم از مسعود برگشت
در حقیقت بدبازی كردن هومن موجب شد كه من نظرم نسبت به مسعود برگرده ... وگرنه مسعود خوشو خیلی تابلو لو داد
-- حالا می فهمین چرا می گم شهروندان بد بازی كردن // و مافیا بر اساس استراتژیكشون نبردن و اشتباهات ما باعث پیروزی اون ها شد --

روز اول آمپول شانسی بود .. كه هیچ جای توضیح نداره

روز دوم وقتی دیدم هنوز كمی جو علیه من هستش ... طی یك كار ابتكاری از خودم رفع ابهام كردم كه نتیجه داد
و اون كار این بود كه یك تحلیل چرت و پرت نوشتم و سعی كردم خودم رو به اون راه بزنم و گفتم :" نمی دونم چرا محمد ( آنلی بلو ) توسط مافیا كشته شد!" ( فكر كنم صفحه 30 بود )
در حالی كه محمد رو پلیس كشت بود
این نقشه جواب داد و سینا در صفحه 35 به این دلیل كه من خیلی پرت و پلا حرف می زنم ..دست از سرم برداشت

اما یه مطلب مهم دیگه هم بود كه كمتر كسی به اون 450 گرم مغزش فشار آورد:wacko2:

من یه داستان در روز دوم منتشر كردم و در اون گفتم كه من قبلا دكتر بود و می خواستم به طور غیرمستقیم به همه بفهمونم كه من نقش دكتر رو دارم :angry1:... كه ماشالله با این هوش شما :2:...
اما نقشه ی دیگه من این بود كه بتونم با این داستان ... دست به یك كار انتهاری بزنم به خودم نارنجك ببندم برم زیر مافیا :3:
با اون داستان ... مافیا فهمید كه من دكترم و خواست منو بكشه ... و من هم همین رو می خواستم .... به این ترتیب تونستم از كشته شدن شخص بی گناه دیگه جلو گیری كنم ... و برای یك شب مافیا رو مچل كردم:3:

رو سوم سپهر خودشو لوداد .. اما من فكر كردم مافیا اونشب یه نفر دیگه رو می كشه و سپهر رو می ذاره برای شب بعد كه لاكردارها همون شب حسابش رو رسیدن:love05:

روز چهارم اسكولیزارد مرد كه نتونستم كاری بكنم .... روز پنجم كامران رو نجات دادم ... روز ششم هم سینا مرد كه به یه نفر دیگه آمپول زدم

این كل عملكرد من در نقش دكتری بود ... كه به نظر خودم بد كار نكردم
اما در جای جای مسابقه به طور پیوسته از من ( دكتر ) انتقاد می شد ... ولی من در بین سه نقش كارآگاه و پلیس و دكتر ...بهترین عملكرد رو داشتم و تونستم خیلی مفیدتر بازی كنم ... حداقل نسبت به خیلی ها بهتر بازی كردم كه نصفی از اون ها اسپم می داد ... نصف دیگه هم كه معلوم نبود كجا هستن:borg:

==============

اما دوتا اشتباه داشتم

یكی اینكه در مورد سپهر با اینكه می دونستم اون قراره بمیره .... نمی دونم چرا تصمیمم رو عوض كردم و به یكی دیگه آمپول زدم ... اگه محمدرضا یادش باشه آمپول مربوط به اون روز رو در آخرین ساعت براش پخ كردم ... چون هی نظرم عوض می شد

اما اشتباه دوم:
در مورد مرگ امید من خیلی نامردی كردم ... وقتی رای ها به طور مساوی جلو می رفت ... من برای جلوگیری از اینكه دوباره متهم نشم ...از امید حمایت نكردم ... و به نفر سوم رای دادم كه حق اون بود من جواب حمایت امید رو می دادم ... اما پیش خودم گفتم اگه لرد بمیره و مافیا نباشه ... اول منو می كشن ..بعد می رن سراغ امید
به همین خاطر نشستم كنار و مرگ امید رو نگاه كردم و هیچ حرفی نزدم ... البته به احترام اون محروم ( امید ) لباس مشكی تنم كردم:2:

=============

و اما دور بعد .... من یه بار گفتم بازی نمی كنم .. وقتی یه حرف رو می زنم پای حرفم می مونم

من دور بعد بازی نمی كنم ... خوش باشید

=============

اگه یادتون باشه 5 نفره رای دادیم كه تونستیم میشل_آنجلو رو بكشیم در شرایطی كه كه مافیا 6 نفر بود

و در فاز شب به وضوح محمد رضا مافیا رو راهنمایی كرد كه اگر به طورآشكار روی یه نفر تمركز پیدا كنن .. می تونن ببرن و این راهنمایی بزرگی بود ... چون روز قبل هم می تونستن این كار رو بكنن .. اما به مغزشون نرسیده بود مگر وقتی كه محمدرضا گفت : " مافیا نامیدم كردن.... "

در هر صورت خدا چندتا سوتی دیگه داشت و همین موجب شد بفهمم خدا بودن چقدر سخته :love05:... البته خدای این بازی رو نمی گم
اون خدا رو می گم .:nuts:.. فرض كنید محمدرضا می خواست ما رو خلق كنه ... این كه یه بازی بود این همه سوتی داشت ... اگه جهان رو خلق می كرد معلوم نبود چه چیزی از آب در می اومدیم:2:

در مورد عملکردت میشه گفت تقریبا خوب بود به جز سر قضیه سپهر که مرگش خیلی قابل پیش بینی بود!
بقیه روزا خوب بود به خصوص که در لحظات حساس بازی کامران رو نجات دادی و مرگ کاوه رو هم میشه گفت نمیشد پیشبینی کرد اون شب هم که من مردم بین میثاق و من حتما اون رو انتخاب کردی! هرچند که این کار از نظر عقلی اشتباهه :xp1700: چون میثاق ارزشی نداشت :tease:
راجع حرفی هم که در مورد محمد رضا زدی به نظر بی مورد بود! اون شب تنها فرقش این بود که میشل آنجلو و سامان اصلا آنلاین نشدن و این از شانس ما بود و محمد هم واسه رد گم کنی خیلی تابلو رای نمیداد :beach: و اصلا محمدرضا باعث اتحادشون نشده بود،چون اونها دیگه تعدادشون از شهروندان فعال بیشتر بود و داشتن رو بازی میکردند!
حالا سپهر رو نمیدونم کجاست ولی اون ماهیت سه تا شهروند رو شناسایی کرد : امید - کامران - علیرضا

اینا رو تو وصیتش گفت که البته نباید وصیت میکرد و پاک شد!
تمام

Don M Corleone
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۱۹
یعنی تموم شد؟

اره بابا بيا خودتو لو بده ! :lol: بيا اعتراف كن چه جناياتي كه تو فاز شب نميكردي ! :lol: بيا بابا !!
اين تاپيك ثبت نام دور سوم چي شد ؟

omid
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۲۶
1-حال کردید من چقد حرفه ای هستم!!!:pleasantry: ، از اون اول فقط به آیدین و عرفان الکی گیر دادم که اونم تاثیر گذار نبود بقیه رو کاملا درست حدس زدم:1:
2-من فردا مدرسه هستم نمیتونم صبح ساعت 10 آن شم پس لطفا از الان منو رزرو کنید چون هم خوب بازی کردم هم فعال بودم
3-حق وتو گر به هرکی رای بده اعدام میشه؟ بعد اینجوری که مافیا ها میفهمن کی وتوگره!!!! نه؟؟؟
4-منگل که به ضرر شهروند ها میشه چون باعث میشه کارآگاه سردرگم بشه ، پس چه سودی داره؟؟
5بنظر من تعداد پلیس ها رو زیاد کن ، ما که بازی میکردیم تو مدرسه به اندازه نصف مافیا ها پلیس داشتیم یکی خیلی کمه
6-زمان هم بنظر من همون 24 خوبه

رزرو نداریم
چون فعال سالاریه نترس 24 ساعت وقت داری برای ثبت نام
زمان هم باشه 24 ساعت

اون كسی كه حق وتو داره قبل از انجام مراسم اعدام به من ژخ می زنه و میگه كه امروز من رای ها رو وتو میكنم و می خوام فلانی كشته بشه مثلا ممكنه خودش هم برای لو نرفتن به آیدین رای داده باشه ولی به من ژخ بزنه بگه یكی دیگه رو اعدام كنید
منگل هیچ هدفی توی بازی نداره:3: منگله دیگه:3:

omid
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۲۶
این دو رای رو چطوری میخوای مخفی کنی؟! روز دوم لو میره دیگه خیلی طول بکشه سه روز!
بعدم سالار و امین رو محروم نکن ولی ازشون تعهد نامه کتبی بگیر!

مخفی كردن شخص دو رایه با من:3:
مثلا اگه یه روز 6نفر به یكی رای داده باشن و 4 نفر از جمله شخصه 2رایه به یكی دیگه رای داده باشن دیگه من نمیگم رای ها 6به 5 هست
میگم 6 به 4 هست

حالا تو بازی معلوم تر میشه

امین و سالار هم تو لیست ذخیره میذاریم

omid
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۲۸

اتفاقا چون پیچیده میشه من باید خدا باشم
دور بعدیش میام بازی

omid
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۲۹
یه پیشنهاد هم دارم
مثلا :

پیشنهاد باحالین

Don M Corleone
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۳۵
=============

من چه كاره بودم ؟ من تنها كاري كه ميكردم ميرفتم ببينم چند نفر از مافيا رفتن كه راي بدن و اينجا رو هم تا دم دماي اخر فاز روز كنترل نميكردم ! اون حرفي هم كه زدم دقيقا به خاطر حضور نيافتن سه مافيايي و بعدشم 3 شهروند بود ! و در راستاي همون ارسالي كه گفتم برخي بچه ها انلاين نميشن ! و بيشتر تكيه بر اين داشتم كه اين شهروندان كه يك دكتر هم باهاشون هست روي لبه ي تيغ راه رفتن و اگه مافيايي ها حضور ميداشتند راحت ميتونستن همون روز با يه تير 2 نشون بزنن ! هم يك مافيايي رو نجات بدن و هم يك شهروند رو بكشن ! كه اين اتفاق نيوفتاد ! دقيقا به همون دلايلي كه سينا گفت ... حالا نميدونم از محمد پرسيده بود يا خودش حدس زده ؟ اخه دقيقا اين جمله رو تو فاز شب محمد گفت !!! :question2::unknw:

راجع حرفی هم که در مورد محمد رضا زدی به نظر بی مورد بود! اون شب تنها فرقش این بود که میشل آنجلو و سامان اصلا آنلاین نشدن و این از شانس ما بود و محمد هم واسه رد گم کنی خیلی تابلو رای نمیداد و اصلا محمدرضا باعث اتحادشون نشده بود،چون اونها دیگه تعدادشون از شهروندان فعال بیشتر بود و داشتن رو بازی میکردند!

محمد :
نمی دونم چی باید بگم ! سامان كه نيست جناب آنجلو نیومد رای بده منم رای ندادم چون فایده نداشت

:3:
حالا نميدونم اين حرفم باعث اتحاد شده يا نه !
===
من سوتي هم ندادم اون سوتي هم تقصير سايت بود كه زده به 5 نفر ميتونيد هم زمان بفرستيد !! :youpi: منم ازمايشي 2 نفر فرستادم ديدم خراب شد بي خيال شدم ! :3:

omid
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۴۰
راستی 1 نقش پاسبون هم اضاف می كنیم كه هر شب می تونه اگه درست كار كنه جلوی آدم ربا ذو بگیره
مثلا آدم ربا میگه می خوام هومنو بدزدم امشب
ژاسبون هم میگه می خوام خومنو نجات بدم امشب
اینجوری هومن زمدونی نمیشه

Ma3oud
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۴۸
از منم اسم نویسی کنید :icon_bandit:
گزینش باید بدم ؟
بگم کفن میت چند تیکس ؟
یا با کودوم پا میرن تو دس به آب ؟

omid
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۵۰
تاپیكشو زدم

30n4
امید اینطوری که تو نقشا رو گفتی مافیا خیلی قوی میشن!!
اول که یه رشوه دهنده دارن من تا اونجایی که فهمیدم تا این زنده باشه گویا شما نقشها رو به کارگاه نمیگی
یه آدم ربا دارن به علاوه یه نفر رو هم که هر شب میکشن و از اون ور شهروندا نانوا دارن!
احتمال گیر افتادن نانوا به دست مافیا در روز اول فقط 20% که خیلی زیاد! حالا شما تصور کن بقیه روزا چقدر زیاد میشه!! اون منگل و رییس مافیا هم که به ضرر شهروندا هم هستن! چون فکر میکنم نقش رییس مافیا رو کارگاه نمیتونه بفهمه ! منگل هم به این ماجرا اضافه شده!!! دیگه کارگاه عملا نقشه هویج رو داره و اصلا رو نظر خدا نمیتونه حساب کنه!!!
به نظرم بهتره رشوه دهنده و نانوا رو حذف کن! منگل هم حالا احتمال برخورد رایش با کارگاه شاید کم باشه که این خودش دلیل بر بی حاصل بودن راییش داره! که اگه حذف شه بهتره!

Don M Corleone
راستی 1 نقش پاسبون هم اضاف می كنیم كه هر شب می تونه اگه درست كار كنه جلوی آدم ربا ذو بگیره
مثلا آدم ربا میگه می خوام هومنو بدزدم امشب
ژاسبون هم میگه می خوام خومنو نجات بدم امشب
اینجوری هومن زمدونی نمیشه

يعني هومن پاسبون بشه ! :beaute::secret:

omid
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۵۵
امید اینطوری که تو نقشا رو گفتی مافیا خیلی قوی میشن!!
اول که یه رشوه دهنده دارن من تا اونجایی که فهمیدم تا این زنده باشه گویا شما نقشها رو به کارگاه نمیگی
یه آدم ربا دارن به علاوه یه نفر رو هم که هر شب میکشن و از اون ور شهروندا نانوا دارن!
احتمال گیر افتادن نانوا به دست مافیا در روز اول فقط 20% که خیلی زیاد! حالا شما تصور کن بقیه روزا چقدر زیاد میشه!! اون منگل و رییس مافیا هم که به ضرر شهروندا هم هستن! چون فکر میکنم نقش رییس مافیا رو کارگاه نمیتونه بفهمه ! منگل هم به این ماجرا اضافه شده!!! دیگه کارگاه عملا نقشه هویج رو داره و اصلا رو نظر خدا نمیتونه حساب کنه!!!
به نظرم بهتره رشوه دهنده و نانوا رو حذف کن! منگل هم حالا احتمال برخورد رایش با کارگاه شاید کم باشه که این خودش دلیل بر بی حاصل بودن راییش داره! که اگه حذف شه بهتره!

فكر نكنم خیلی قوی بشن
نه اشتباه نكن
تا وقتی رشوه دهنده زنده هست من هویت هر كسیو كه كارآگاه بخواد لو میدم(البته اگه منگل كرم نریزه)
ولی وقتی رشوه دهنده بمیره من خودم هر شب یكی از مافیاهای باقی مانده رو لو میدم
تقریبا نقش مشابه نانوا برای افراد عادی داره(این به اون در)

رو چه حسابی میگی "احتمال گیر افتادن نانوا به دست مافیا در روز اول فقط 20% که خیلی زیاد! "
چرا نقش رییس مافیا رو كارآگاه نمی تونه بفهمه؟اتفاقا چون رییس مافیا یه جورایی خاین هست می تونه باعث باخت مافیا هم بشه
منگل هم كه منگله:3:

30n4
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۰۳
فكر نكنم خیلی قوی بشن
نه اشتباه نكن
تا وقتی رشوه دهنده زنده هست من هویت هر كسیو كه كارآگاه بخواد لو میدم(البته اگه منگل كرم نریزه)
ولی وقتی رشوه دهنده بمیره من خودم هر شب یكی از مافیاهای باقی مانده رو لو میدم
تقریبا نقش مشابه نانوا برای افراد عادی داره(این به اون در)

رو چه حسابی میگی "احتمال گیر افتادن نانوا به دست مافیا در روز اول فقط 20% که خیلی زیاد! "
چرا نقش رییس مافیا رو كارآگاه نمی تونه بفهمه؟اتفاقا چون رییس مافیا یه جورایی خاین هست می تونه باعث باخت مافیا هم بشه
منگل هم كه منگله:3:

حالا شد :kahvecy0: ولی اصلا نانوا با رشوه دهنده قابل مقایسه نیست!! اگه همون روز اول مرد همه سه روز بعد میمرن ولی رشوه دهنده بمیره تو تازه به کارگاه میگی بچه ها هم که اصولا حرف کارگاه رو زیاد دوست ندارن :dirol:
تازه اگه کارگاه قبلش نمرده باشه!
رییس مافیا رو نقشش رو کارگاه میفهمه؟

omid
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۵۸
اگه بپرسه آره می فهمه چرا نفهمه
در ضمن کارآگاه نه کارگاه:3:

mohammad8711
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۲۰

اینجا رو اشتباه می کنی !
چون روز اول امید یکی از گزینه هایی بود که من احتمال می دادم 100 % کاراگاه هویتش رو از خدا می پرسه منتظر بودم تا کاراگاه خودش رو لو بده و از امید دفاع کنه ، و تو از امید دفاع کردی و من هم به بقیه گفتم احتمالا عرفان کاراگاهه و باید بکشیمش ( محمد رضا خوب یادشه )
اما بعد از اون فکر ما متوجه سینا شد ! احتمال دادیم که اون دکتر باشه چون روز بعد گفت من در مورد عرفان اشتباه می کردم و مافیا نیست ، البته فکر میکنم اینم یه نقشه بود که سینا و عرفان کشیده بودند تا ما به سینا حمله کنیم و عرفان بهش آمپول بزنه ( درست حدس زدم ؟ ) همین نقشه احتمالی هم باعث مرگ کاراگاه شد و ما به سپهر حمله کردیم

اینجا هم اشتباه می کنی
قضیه همون طوری بود که محمد رضا گفت ، اگه به رای های اون روز نگاه کنی می بینی که ماتریکس و آنجلو رای ندادند و من هم وقتی دیدم رای من تاثیری نداره رای ندادم

Matrix23
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۰۴
اقا گویا بازی تمام شد :3:

جاداره ی تشكر اساسی از خودم بكنم كه كل بازی بدون اینكه بدونم كی كیه, سر تك تك این شهروندارو بردیم بالای دار.

كسی هم نتونست به ما بگه بالای چشت ابروeee :1:

بگزریم!

ی عذر خواهی هم از تمام بچه ها بكنم كه با خراب شدن كامپیوترم, بازیو لوثش كردم.

در انتها بابت قدرت مخوف مافیا, بسیار خرسند میباشم :1:

lordamin
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۴۵
سلام .
شرمنده من حال نداشتم این همه صفحه رو بخونم (از وقتی مردم)

میشه بگید مافیایی ها کی بودن ؟؟؟

Nillo
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۵۷
آقا یه ذره وقت برنامه رو بیشتر کنید خیلی خوبه...ما هرموقع اومدیم رای بدیم تاپیک قفل بود....درضمن اگه خدا هم از مدیرا باشه بهتره....اگه روز آخری میرسیدم....از مرگ نجات پیدا میکردم.....

Vahid
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۰۰
24 ساعت که خیلی زیاده !!!
تو بدموقع میومدی حتما :3:

hadi.s
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۳۲
حال كردید نه.من جزو هر كدوم باشه اونا میبرن.

Don M Corleone
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۴۶
هرچند شده مثل قضيه اونيكي اخر دست مي پرسه ليلي زن بود يا زن ؟ :3: ولي مافيا اينا بودن ...
محمد
مسعود
امين ميشاييل
هادي صداقت
ميشل انجلو
ماتريكس
ايمان شكري

belervich
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۲۳:۵۴
من به خودم افتخار میکنم :clapping:

تو دور قبل تمام رای هایی که دادم بجز رای امید و اونلی بلو درست بود .

تمام کسایی هم که گفتم اعدامشون نکنین که مافیا نیستن درست در اومد . لرد امین . سینا . آیدین . علی رضا . کامران

در مجموع من از بازی خودم راضی هستم . جالبه هیچکس هم به اعدام من رای نداد . مافیا هم منو هدف قرار ندادن :jesors:

erfan_rainy
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۰۷:۱۹
تو رو بیشتر نخودی حساب می كردیم:3:

erfan_rainy
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۰۷:۲۶
اینجا رو اشتباه می کنی !
چون روز اول امید یکی از گزینه هایی بود که من احتمال می دادم 100 % کاراگاه هویتش رو از خدا می پرسه منتظر بودم تا کاراگاه خودش رو لو بده و از امید دفاع کنه ، و تو از امید دفاع کردی و من هم به بقیه گفتم احتمالا عرفان کاراگاهه و باید بکشیمش ( محمد رضا خوب یادشه )
اما بعد از اون فکر ما متوجه سینا شد ! احتمال دادیم که اون دکتر باشه چون روز بعد گفت من در مورد عرفان اشتباه می کردم و مافیا نیست ، البته فکر میکنم اینم یه نقشه بود که سینا و عرفان کشیده بودند تا ما به سینا حمله کنیم و عرفان بهش آمپول بزنه ( درست حدس زدم ؟ ) همین نقشه احتمالی هم باعث مرگ کاراگاه شد و ما به سپهر حمله کردیم

:assjani:
ماشالله هوش

من فكر می كردم با انتشار داستان همه فهمیدن من دكترم:mega_shok:

یه پیشنهاد می كنم ..... همگی باهم تست IQ بديم:2: .. خيلي واجبه :3:

mohammad8711
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۰۷:۴۷
:assjani:
ماشالله هوش

من فكر می كردم با انتشار داستان همه فهمیدن من دكترم:mega_shok:

یه پیشنهاد می كنم ..... همگی باهم تست IQ بديم:2: .. خيلي واجبه :3:
راستشو بخوای من اصلا داستان تو رو نخوندم چون طولانی بود و من هم کار داشتم باید می رفتم کلاس

Ma3oud
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۵۰
امید اگه اسمه منو در بیاری همین امروز بلیط یه طرفه شیرازو اوکی میکنم :smiley_peur:

این کارا چه ؟
حالا 4 تا شهروند بشه ، چی میشه ، معادلات کره زمین به خطر میفته یا دنیا به آخر میرسه
با 17 نفر شروع کنیم

30n4
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۰۹

تمام کسایی هم که گفتم اعدامشون نکنین که مافیا نیستن درست در اومد . لرد امین . سینا . آیدین . علی رضا . کامران

در مجموع من از بازی خودم راضی هستم . جالبه هیچکس هم به اعدام من رای نداد . مافیا هم منو هدف قرار ندادن :jesors:

نخودی رو که نمیشه کشت تو بازی!!!
تو زحمت کشیدی اینا رو شناسایی کردی!!
کامران-علیرضا رو که سپهر تو وصیتش گفت لردامین که تابلو بود منم که آدم با شخصیتیم عمرا زیر ننگ مافیا نمیرم!
ولی اگه باختیم همش تقصیر تو و dirtyworm بود تو اگه شبی که آیدین رو اعدام کردن به میشل آنجلو رای میدادی اون نمیمرد و بازی خیلی فرق میکرد! اما تو دوست داشتی مافیا باشی و چون مافیا نشده بودی بازی رو خراب کردی!! :tease:

SALAR
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۱۴
سلام.
من اینجا لازم دیدم كه از خودم دفاع كنم چون الكی جو علیه من شده.
اول از همه اینكه من با امین رفیقم ولی به هیچ وجه نقشم را به امین نگفتم.من به امین گفتم كه توی مافیا به سه نفر شك دارم:1-خودش(امین) 2-ماتریكس 3-آنلی بلو و امین هم گفت كه به امید شك داره.و همون شب من كشته شدم.برای همین به امین شك كردم و گفتم كه مافیاست و چون میدونه كه من به اینا شك دارم منو كشته.و منم گفتم كه امین را كشید.
كسانی كه به من ایراد میگیرند, چرا وصیت منا نخوندم كه نوشته بود امید مافیا نیست.چرا به امید رای دادید؟
دوم اینكه دكتر كه از من ایراد میگیره خودش چی كار كرد؟ دور قبل دكتر جون 3نفر را نجات داد ولی این دور فقط 1نفر.پس مشخصآ دكتر خوب نبوده.و فقط من مشكل نداشتم.
سومآ اولین كسی كه كشته شد هومن بود كه من چقدر گفتم هومن را نكشید ولی گوش نكردید.
چهارمآ من دفعه دومم بود كه مافیا بازی میكردم و بعضی ها كه میگند من تازه كار بودم اشتباه میكنند.ولی درسته كه من اشتباهی انلی بلو را كشتم ولی سری قبل هم من به دست پلیس اشتباهی كشته شدم ولی چیزی نگفتم.
پنجمآ قبول كنید كه این دور هم مافیاها قوی بودند و هم شهروندان بی عرضه بودند و هم پلیس(خودم) و دكتر بی عرضه بودند.

و در نهایت برای دور جدید من ثبت نام نكردم تا هم اگه باختید اشتباهاتتون را گردن من نیندازید و هم خدا مجبور شنه از ما تعهد نامه بگیره و هم در كل همتون با خیال راحت بدون من بازی كنید و لذت ببرید.
خوب حالا خیالتون راحت شد,خودم كنار كشیدم پس خواهشآ دیگه به من گیر ندید.

30n4
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۲۲
سلام.
من اینجا لازم دیدم كه از خودم دفاع كنم چون الكی جو علیه من شده.
اول از همه اینكه من با امین رفیقم ولی به هیچ وجه نقشم را به امین نگفتم.من به امین گفتم كه توی مافیا به سه نفر شك دارم:1-خودش(امین) 2-ماتریكس 3-آنلی بلو و امین هم گفت كه به امید شك داره.و همون شب من كشته شدم.برای همین به امین شك كردم و گفتم كه مافیاست و چون میدونه كه من به اینا شك دارم منو كشته.و منم گفتم كه امین را كشید.
كسانی كه به من ایراد میگیرند, چرا وصیت منا نخوندم كه نوشته بود امید مافیا نیست.چرا به امید رای دادید؟
دوم اینكه دكتر كه از من ایراد میگیره خودش چی كار كرد؟ دور قبل دكتر جون 3نفر را نجات داد ولی این دور فقط 1نفر.پس مشخصآ دكتر خوب نبوده.و فقط من مشكل نداشتم.
سومآ اولین كسی كه كشته شد هومن بود كه من چقدر گفتم هومن را نكشید ولی گوش نكردید.
چهارمآ من دفعه دومم بود كه مافیا بازی میكردم و بعضی ها كه میگند من تازه كار بودم اشتباه میكنند.ولی درسته كه من اشتباهی انلی بلو را كشتم ولی سری قبل هم من به دست پلیس اشتباهی كشته شدم ولی چیزی نگفتم.
پنجمآ قبول كنید كه این دور هم مافیاها قوی بودند و هم شهروندان بی عرضه بودند و هم پلیس(خودم) و دكتر بی عرضه بودند.

و در نهایت برای دور جدید من ثبت نام نكردم تا هم اگه باختید اشتباهاتتون را گردن من نیندازید و هم خدا مجبور شنه از ما تعهد نامه بگیره و هم در كل همتون با خیال راحت بدون من بازی كنید و لذت ببرید.
خوب حالا خیالتون راحت شد,خودم كنار كشیدم پس خواهشآ دیگه به من گیر ندید.

ما اگه حرفی زدیم نسبت به وصیت خودت بود که گفته بودی تنها کسی که نقش من رو میدونست امین میشاییل بود! این یعنی به امین گفتی دیگه!
دکتر هم این دست جون 2 نفر رو نجات داد، و یه دست که تابلو کارگاه میمرد رو اشتباه کرد،بگذریم!

پلیس بهتره تا از نقش کسی اطمینان پیدا نکرده ،طرف رو نفله نکنه!
پس زین پس پلیسا همون شب اول نزنید کسی رو روی حدس و گمان بکشید چون تجربه (دو دور مافیای قبلی) ثابت کرده جواب نمیده ! :megaphone:

belervich
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۳۴
نخودی رو که نمیشه کشت تو بازی!!!
تو زحمت کشیدی اینا رو شناسایی کردی!!
کامران-علیرضا رو که سپهر تو وصیتش گفت لردامین که تابلو بود منم که آدم با شخصیتیم عمرا زیر ننگ مافیا نمیرم!
ولی اگه باختیم همش تقصیر تو و dirtyworm بود تو اگه شبی که آیدین رو اعدام کردن به میشل آنجلو رای میدادی اون نمیمرد و بازی خیلی فرق میکرد! اما تو دوست داشتی مافیا باشی و چون مافیا نشده بودی بازی رو خراب کردی!! :tease:

آقا اصلا بیاین یه کاری کنین .

رایهارو بشمرین ببینین کی رای هاش درستر از بقیه بود . و کی بیشتر از همه با اعدام بیگناها مخالف بود . مطمئن باش من از همه شهروندان بهتر بازی کردم و تمام حدسام بجز دو مورد درست بود . میگی نه برو رای هارو بشمر و الکی رو هوا حرف نزن .

تمام کسایی هم که گفتم اعدامشون نکنین مافیا نبودن . میتونی اینم بری پیدا کنی .

اگرم دیدی طرف مافیا رو میگرفتم ، سیاستم همین بود تا نه اعدام بشم و نه مافیا منو بکشه و این کارم جواب داد . اگه به تمام کسایی که من رای دادم رای می دادین و تمام کسایی که من گفتم اعدام نکنین رو اعدام نمیکردین الان همه مافیا کشته شده بودن و فقط دو تا شهروند رو از دست داده بودیم .

بجای اینکه الکی قرقر بزنی برو رایهای منو بشمر و کسایی که گفتم بیکناهن رو بشمر . همینجوری حرف الکی نزن . اون تیریپ های مافیایی منم همش سیاست بود و دیدی که نه کسی به من رای داد و نه مافیا منو کشت .

در مورد سالار هم بگم که حدساش از همتون درست تر بود . تنها اشتباهشم لو دادن خودش بود . همه مافیا رو هم درست شناسایی کرده بود ولی بد شانسی اورد .

only blue
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۰۳

از طرف دكتر قالیباف شهردار شهر تو به عنوان شهروند نمونه وپاك انتخاب شدی :lol2:

قرار شد تندیستو بسازیم بزاریم دركه :icon_bandit:

نانچیكوتو هم میندازیم دور گردنت:pleasantry:

خدا هم از ت راضی باشه:lol: