توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تمرین.... سوالی بی جواب...!!
هومن
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۰۱:۵۱
خواستم اینجا یه تاپیک بزنم تا در مورد تمرین که مقوله ی مهمی در هتریک محسوب میشه بیشتر صحبت کنیم...
مطمئنا مهمترین معضل هتریک در حال حاضر تمرین و افت بازیکنان هستش که هر هفته تکرار میشه و باعث افت تیم ها میشه....
این تاپیک برای این ایجاد شده تا :
دوستانی که تجربه ای در مورد تمرین دارن بیان به بقیه بگن....
هر کس یه درصد تمرینی رو وقتی امتحان می کنه و نتیجه میگیره ، بیاد در اختیار سایر دوستان قرار بده ...
از تاپیک پرسش و پاسخ جدا باشه تا بشه بهتر در موردش بحث کرد....
امیدوارم بتونیم با کمک هم این مشکل رو حل کنیم...!!!
مرسی...
هومن
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۰۱:۵۳
من خودم این هفته تمرینم 90 % بود با استامینای 10%..
8 تا افت فرم داشتم ، 6 تا افت استامینا....
بازیکنایی که بازی کرده بودند ، افت استامینا داشتند و بازیکنایی که بازی نکرده بودند ، افت فرم...
SALAR
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۰۱:۵۳
من كلآ بازیكنهام زیاد افت نمیكنند
حالا دلیلشا نمیدونم ولی خیلی كم پیش میاد كه افت كنند
Vahid
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۰۱:۵۵
اینا همش شانسیه , البته باید تمام مواردو رعایت كنی . اونوقت شما كار خودتو انجام دادی و بقیش بر میگرده به شانست .
رضا
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۰۱:۵۷
من تمرینم با كیفیت 100%و شدت 12%گذاشتم...
4تا افت فرم داشتمبا 6 تا افزایش فرم حالا دلیلشو نمیدونم....
هومن
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۰۱:۵۸
یعنی هیچ قاعده و قانونی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان وحید تو اگه تیمت نصفش افت کنن با مشکل مواجه نمیشی؟؟؟؟؟؟؟؟
من فکر نمی کنم که شانسی باشه...!!!
Vahid
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۰۲:۳۵
یعنی هیچ قاعده و قانونی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان وحید تو اگه تیمت نصفش افت کنن با مشکل مواجه نمیشی؟؟؟؟؟؟؟؟
من فکر نمی کنم که شانسی باشه...!!!
مثل دنیای واقعی میمونه دیگه , همه چی ی قانونی داره ولی همیشه دست خود فرد نیست و هیچ بازیكنی همیشه رو اوج نیست ! قبل فصل بدنسازی میكنن و بعضیا بین فصل از لحاظ بدنی كم میارن . درسته ؟
من خودم این هفته 7 تا افت استامینا داشتم و 6 تا افت فرم .
كه البته به نظرم طبیعی هستش و تا 1-2 هفته دیگه همه چی روبراه میشه , یعنی تغییرات كمتر میشه و ی جورایی بالا پایین كم میشن .
هومن
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۰۲:۳۹
مثل دنیای واقعی میمونه دیگه , همه چی ی قانونی داره ولی همیشه دست خود فرد نیست و هیچ بازیكنی همیشه رو اوج نیست ! قبل فصل بدنسازی میكنن و بعضیا بین فصل از لحاظ بدنی كم میارن . درسته ؟
من خودم این هفته 7 تا افت استامینا داشتم و 6 تا افت فرم .
كه البته به نظرم طبیعی هستش و تا 1-2 هفته دیگه همه چی روبراه میشه , یعنی تغییرات كمتر میشه و ی جورایی بالا پایین كم میشن .
من هم میخوام که شما ها بیاید و تجربیاتتون رو در اختیار ما قرار بدید...
پس تا چند هفته ی دیگه درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
Vahid
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۰۲:۴۴
من هم میخوام که شما ها بیاید و تجربیاتتون رو در اختیار ما قرار بدید...
پس تا چند هفته ی دیگه درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
تو این 2-3 فصلی كه تو تمرینات واسه استامینا درصد گذاشتن ی كم افت استامینا بیشتر شده و ی سری مشكلات پیش اومده .
مثلا 4-5 فصل استامینا انقدرها مهم نبود اگه ی مهاجم استامینای 4 داشت ایرادی نداشت و زیاد تو كارش تاثیر نمیذاشت.
بازم میگم كه 1-2 هفته دیگه صبر كنین تا ببینین چطور میشه , به نظر من شرایط بهتر میشه و فرازو نشیبها كم !
Dangerous boy
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۰۸:۱۹
97 - 12
خوب نتیجه داده
Ali Reza
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۲۸
من 97 - 15 گذاشتم هیچ مشکلی ندارم؟
هومن
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۲۹
97 - 12
خوب نتیجه داده
چند بار استفاده کردی؟؟؟؟؟؟؟؟
هر دفعه چقدر افت فرم یا استامینا داشتی؟؟؟؟؟؟؟
هومن
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۳۵
من 97 - 15 گذاشتم هیچ مشکلی ندارم؟
چند هفته این تمرین رو استفاده کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی اصلا افت نداره تیمت؟؟؟؟؟؟؟؟
Ali Reza
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۳۶
چند هفته این تمرین رو استفاده کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی اصلا افت نداره تیمت؟؟؟؟؟؟؟؟
از اول اینکه شروع کردم تمرین دادن.
نه اصلا افت ندارم
هومن
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۴۱
از اول اینکه شروع کردم تمرین دادن.
نه اصلا افت ندارم
یکی دو هفته ی دیگه هم از ای درصد ها استفاده کن... اگه مشکلی نداشتی ، ما هم از این درصدا استفاده میکنیم...!!!
راستی علی میانگین سنی تیمت چقدره؟؟؟؟
Ali Reza
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۴۴
یکی دو هفته ی دیگه هم از ای درصد ها استفاده کن... اگه مشکلی نداشتی ، ما هم از این درصدا استفاده میکنیم...!!!
راستی علی میانگین سنی تیمت چقدره؟؟؟؟
23.9
هومن
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۵۰
23.9
مرسی علی جان.....
پس لطفا نتایج تمرینات بعدی خودت رو به ما اعلام کن تا بتونیم به یک جمع بندی برسیم...!!!
sinapes
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۵۰
agha man tamrinam 10.90 tsi bazikonam omade pain
رضا
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۰۲
agha man tamrinam 10.90 tsi bazikonam omade pain
فارسی تایپ كن لطفا:mega_shok:
هومن
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۰۷
از سایر دوستان هم خواهش می کنم که اطلاعات تمرینات خودشون رو در این تاپیک قرار بدن تا بتونیم با کمک هم برای این مشکل ، راه حلی پیدا کنیم...!!!
ممنون..
رضا
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۱۲
من تمرین 100%با استامینای 12%گذاشتم 4تا افت فرم داشتم با 6 تا افزایش فرم.الان همTeam Spirit: furious
Confidence: strong هست.
Sepsepi
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۲۳
من فكر ميكنم از شروع اين فصل افت تو همه تيما مشاهده شده ( همينطور تو تيم من ) . فك ميكنم استثنا باشه براي الان . من تيمم با همين درصد و استامينا و ... داشت تمرين ميكرد و رشد صعودي عالي اي داشت ، اما الان داره ميافته . فك ميكنم موقت باشه .
هومن
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۴۱
من تمرین 100%با استامینای 12%گذاشتم 4تا افت فرم داشتم با 6 تا افزایش فرم.الان همTeam Spirit: furious
Confidence: strong هست.
باید ببینی در چند هفته چه نتیجه ای داره....
هومن
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۴۳
در ضمن دوستان عزیز
لطفا در گزارشات خودتون ذکر کنید که کسانی که افت داشتن یا پیشرفت کردن ، بازی کرده بودند یا خیر...
ممنون...
Ali Reza
شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۵۶
در ضمن دوستان عزیز
لطفا در گزارشات خودتون ذکر کنید که کسانی که افت داشتن یا پیشرفت کردن ، بازی کرده بودند یا خیر...
ممنون...
من یه بازیکنم که افت فرم کرد مصدوم شده بود.
بقیه بازیکنامم اصلا افت نکردن.:good:
prince.ali
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۴۲
البته طبق چیزی كه تو راهنماي خود سايت هست فرم بازيكنان به طور كامل دست شما نيست كه بتونيد اون رو بالا و پايين ببرين مثل ديگر فاكتورهاش
كسي از بچه ها تمرين جنرال مي ده و اگر اره تاثيرش رو فرم چطور بوده؟
mammadcarlos
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۲۱
من 90، 10تمرين ميدم
يه چهار پنج هفته اي هم هست دارم جنرال ميدم، ولي زياد فرقي نميكنه، يه سري بازيكنا هي فرمشون كم ميشه يه سري زياد ميشن! مثلاً يه مهاجم هفت هفته پيش فرمش هفت بود الان شده سه!
درصورتي كه فصله پيش يه هفته كه جنرال ميدادم همه بازيكنا فورماشون خفن ميشد تا پنج شيش هفته خوب بودن!
پ.ن: نميدونم شايدم من توهم زدم D:
Caspian
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۴۱
البته طبق چیزی كه تو راهنماي خود سايت هست فرم بازيكنان به طور كامل دست شما نيست كه بتونيد اون رو بالا و پايين ببرين مثل ديگر فاكتورهاش
كسي از بچه ها تمرين جنرال مي ده و اگر اره تاثيرش رو فرم چطور بوده؟
من تقریبا كل فصل پییش رو جنرال رفتم . چیزی كه به نظرم اومد این بود كه تمرین فرم اثرش رو دقیقا همون هفته نمیذاشت و با فاصله ی یكی دو هفته بعد تغییر مثبت به وجود می اومد. (به قول دوستمون شاید این نظریه هم یه توهم باشه !)
هومن
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۰۰:۲۲
من این هفته 9 تا افت فرم داشتم و 3 تا افت استامینا...
درصدهام هم 90% تمرین و 10% استامینا بود...ولی نکته ی جالب اینه که اکثر بازیکنایی که افت کردت ، این هفته بازی نکرده بودن...
Dangerous boy
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۰۰:۳۴
چند بار استفاده کردی؟؟؟؟؟؟؟؟
هر دفعه چقدر افت فرم یا استامینا داشتی؟؟؟؟؟؟؟
فصل قبل خیلی خوب جواب داد اکثر بازیکنام فرماشون بالا بود
این فصل تا اینجا معمولی بوده
only blue
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۴۷
من تمرین گلزنی میدم رو 75%
%15 قدرت بدنی تمرین میدم
2هفته پایان فصل جنرال تمرین دادم
9 نفر فرمشون بالا رفت با تغیر تمرین 6 تاشون اومدن پائین
ولی هر هفته چندتای بالا میرن چندتای هم میان پائین:lightbulb:
==================================
این فصل خیلی بالا پائین میشه:fool:
هومن
جمعه ۱۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۳۹
خب تلفات تمرین امروزم از هفته های پیش بهتر بود....
9 تا افت فرم داشتم..... 4 تا بهبود فرم داشتم.... البته این 4 تا به اون 9 تا می ارزیدن....
خدا رو شکر این هفته دیگه افت استامینا نداشتم...
ولی یه نکته ی جالبی که من در این چند هفته بهش پی بردم اینه که بازیکنانی که بازی نمیکنن ، بیشتر در معرض افت فرم قرار دارن.... به خصوص اگه چند هفته ی متوالی بازی نکنن.... بعد اگه دوباره بازیشون بدی ، از هفته ی دوم ، فرمشون هر هفته بهتر میشه....!!!
چند تا نکته ی جالب دیگه هم فهمیدم که اگه مطمئن بشم ، همین جا می نویسم...!!!
رضا
جمعه ۱۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۴۷
من امروز هم مثل هومن تلفات زیادی داشتم.البته این تلفات واسه بازیكنای اصلیم بود.9تا افت فرم دربرابر3تا افزایش فرم.افت استامینا هم 2 در برابر دو بود.یعنی 2تا افت با دوتا افزایش.14تا افزایش تی سی ای داشتم با9تا افت تی سی ای.
هومن
جمعه ۱۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۵۴
من امروز هم مثل هومن تلفات زیادی داشتم.البته این تلفات واسه بازیكنای اصلیم بود.9تا افت فرم دربرابر3تا افزایش فرم.افت استامینا هم 2 در برابر دو بود.یعنی 2تا افت با دوتا افزایش.14تا افزایش تی سی ای داشتم با9تا افت تی سی ای.
افت و بهبود TSI رو بی خیال.... درصد تمرینات رو بگو....!!! چند هفته هستش که داری با این درصدا تمرین میدی؟؟؟
رضا
جمعه ۱۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۰۰
افت و بهبود TSI رو بی خیال.... درصد تمرینات رو بگو....!!! چند هفته هستش که داری با این درصدا تمرین میدی؟؟؟
تمرین وینگر با 95% و قدرت 17% و تازه هفته اوله كه این تمرین رو گذاشتم ولی اگه اینقدر بخواد تلفات بده نمی ارزه:xp1700:
mammadcarlos
جمعه ۱۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۰۸
من نميدونم جريانش چيه! الان پنج هفته ست دارم جنرال تمرين ميدم! نود، پونزده
ولي مثلاً يه فورواد دارم كه هر هفته هم بازي ميكنه ولي فرمش رو دو مونده، دروازه بونمم همينطور!! اين هفته هم پنج تا افزايش فرم داشتم و چار تا كاهش! استامينا هم چار تا افزايش و يكي كاهش! واقعاً قضيه چيه؟ :دي
only blue
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۲۷
اقا من تمرین اصلی مو ول كردم یه چند هفته فرم تمرین بدم
بیچاره شدم هرهفته فرم بازكنام میاد پایین:urgeman:
این روزها فقط میبازم:7:
رضا
جمعه ۲۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۱۷
این هفته هفته خوبی بود من تمرین وینگر گذاشتم با كیفیت 95%و شدت 12%:
7 تا افزایش فرم با2 تا كاهش فرم.
اگه اطلاعات دیگه ای در مورد این تمرین خواستید بگین تا بگم.
Don M Corleone
جمعه ۲۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۰۰
اقا من تمرین اصلی مو ول كردم یه چند هفته فرم تمرین بدم
بیچاره شدم هرهفته فرم بازكنام میاد پایین:urgeman:
این روزها فقط میبازم:7:
درجه استامينت بالان لابد !! ضربه كاشته تمرين بده بچه هات بيشتر حال ميكنن !!
mehdimirbagheri
جمعه ۲۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۰۱
با سيستم 352 بازي ميكنم و تمرينات قدرتيمو 14 درصد و تمرينو 96 درصد گذاشتم و يكي در ميان خ هافبكم رو عوض مي كنم يعني 6 هافبك دارم كه 3تا در بازي اصلي و 3 تا در بازي دوستانه به نظرتون درست عمل مي كنم يا نه
mehdimirbagheri
جمعه ۲۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۰۲
با سيستم 3-5-2 بازي ميكنم و تمرينات قدرتيمو 14 درصد و تمرينو 96 درصد گذاشتم و يكي در ميان خط هافبكم رو عوض مي كنم يعني 6 هافبك دارم كه 3 تا در بازي اصلي و 3 تا در بازي دوستانه به نظرتون درست عمل مي كنم يا نه ؟
هومن
جمعه ۲۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۴۷
با سيستم 3-5-2 بازي ميكنم و تمرينات قدرتيمو 14 درصد و تمرينو 96 درصد گذاشتم و يكي در ميان خط هافبكم رو عوض مي كنم يعني 6 هافبك دارم كه 3 تا در بازي اصلي و 3 تا در بازي دوستانه به نظرتون درست عمل مي كنم يا نه ؟
بهتر بود که این سوال رو در تاپیک سوال و جواب مطرح میکردی.... اما خب همین جا هم جوابت رو میدم...
اگه یه سری به تاپیک آموزش بزنی [Only Registered And Activated Users Can See Links]
متوجه تاثیر هر تمرین بر روی بازیکنان میشی.... مثلا متوجه میشی که پیستون ها هم تقریبا نصف هافبکا تمرین بازیسازی میبینن... پس بهتره از پیستون هایی استفاده کنی که بازیسازی مناسبی داشته باشن تا بیشتر سود کنی..
در ضمن کارت هم درسته... بازی دوستانه برای همین کار هستش که بتونی ترکیب دومت رو هم تمرین بدی...!!!
هومن
جمعه ۲۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۵۲
امروز تمرینم خوب بود ... البته قابل پیش بینی هم بود....
من به خاطر اینکه یادم رفت ترکیب دومم رو 4 شنبه بازی بدم ، بی خیال تمرین دفاع شدم و فرم تمرین دادم...
تمرین 96% --- استامینا 60%
خوب بود.... 15 تا بهبود استامینا..... 6 تا بهبود فرم.... 4 تا افت فرم.... البته این 4 تا هم اونایی بودن که این هفته بازی نکردن... در کل بعد از مدت ها از تمرینم راضی هستم...!!!
هومن
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۱۱
امروز تمرین بدی نداشتم... این هفته درصد تمرین روی 96% بود و در صد استامینا رو گذاشتم رو 10% ....
5 تا افت فرم داشتم و 3 تا پیشرفت فرم.... 3 تا افت استامینا هم داشتم که تا حدودی قابل پیش بینی بود... یکیش بازیکن مصدومم بود... یکیش بازیکنیه که تازه دیشب خریدم و آخری هم مربیمه...!!!
بابت لول آپ شدن 3 تا از دفاع هام هم بسی خرسند گشتم..!!!:3:
موفق باشید...
رضا
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۳
ما كه هنوز همون 95 و 12 رو امتحان میكنیم.برای تمرین وینگر.:3:
7 تا افزایش فرم با 5 تا كاهش.البته 1 افزایش استامینا هم داشتیم.در كل من از تمرینم راضی نیستم برای همین هفته بعد تمرین گلزنی رو انتحان میكنم:3:
هومن
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۵
ما كه هنوز همون 95 و 12 رو امتحان میكنیم.برای تمرین وینگر.:3:
7 تا افزایش فرم با 5 تا كاهش.البته 1 افزایش استامینا هم داشتیم.در كل من از تمرینم راضی نیستم برای همین هفته بعد تمرین گلزنی رو انتحان میكنم:3:
حالا این جا جاش نیست... ولی آخه پسره ی ناخلف ، این چه وضع تمرین دادنه...؟؟؟:4:
یه تمرین باید حداقل یه فصل ادامه پیدا کنه تا نتیجه ی کاملشو بگیری.... به نظر من یا دفاع تمرین بده یا بازیسازی... برو اینجا و آموزش خرید بازیکن تمرینی رو بخون...!!!
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
دیگه هم نرو روی اعصاب من...:2:
رضا
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۷
هومن جان تو هم ما رو با این یه تایپیكی كه نوشتی كشتی!!!:3:
ولی چون تویی هومن تمرین قبلی رو ادامه میدم.راستی واسه چی بازیسازی و دفاع تمرین بدم؟؟؟
هومن
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۳
هومن جان تو هم ما رو با این یه تایپیكی كه نوشتی كشتی!!!:3:
ولی چون تویی هومن تمرین قبلی رو ادامه میدم.راستی واسه چی بازیسازی و دفاع تمرین بدم؟؟؟
اولا اگه میگم برو اونو بخون چون مطلب کامل و مفیدی هستش.... اگه بهترشو پیدا کردی جایزه داری...
در ضمن اینجا جاش نیست... تو تاپیک گروهت راجب تمرین صحبت می کنیم... البته 2-3 ساعت دیگه... من الان کار دارم...!!!
هومن
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۰۲
خب....
امروز تمرین خوبی داشتم... 96% تمرین با 10 % استامینا و تمرین دفاع...
6 تا پیشرفت فرم داشتم.... 5 تا افت فرم.... و یه افت استامینا ... به علاوه ی لول آپ شدن 3 تا از دفاع هام...
ولی نکته ای که منو تو فکر برده ، افت فرم دروازه بان هام هستش...
من یه دروازه بان خوب داشتم اما از یه ماه پیش شروع کرد به افت فرم... هر هفته افت میکرد تا این که با فرم 3 فروختمش... حالا این گلر جدیدههم که گرفتم ، همین جوری شده... نمیدونم چه مرگشون شده... خیلی ضرره...!!!
رضا
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۴۴
خوب من این هفته تمرین فرم دادم چون بد جوری فرم بدی داشتم و خیلی خوب بود.یه نتیجه ای هم كه گرفتم حالا نمیدونم درست باشه یا نه اینكه هر چی فرم بالاتری داشته باشی ستاره بیشتری میگیره.
من تمرین فرم با درصد 95-65 گذاشتم كه 13 تا افزایش فرم و 20 تا افزایش استامینا داشتم در مقابل 3 تا كاهش فرم كه اونا هم بازیكنایی بودن كه تازه خریده بودم.راستی 20 تا افزایش تی سی ای هم داشتم یعنی 1760 تی سی ای در مقابل 4 تا كاهش تی سی ای یعنی 90 تی سی ای.
چجدا از این بهتر هم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/میانگین فرمم از 7/4 به 2/5 رسوندم.میانگین تی سی ای هم 150 تا بالا رفت.
:3:
هومن
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۲
خوب من این هفته تمرین فرم دادم چون بد جوری فرم بدی داشتم و خیلی خوب بود.یه نتیجه ای هم كه گرفتم حالا نمیدونم درست باشه یا نه اینكه هر چی فرم بالاتری داشته باشی ستاره بیشتری میگیره.
من تمرین فرم با درصد 95-65 گذاشتم كه 13 تا افزایش فرم و 20 تا افزایش استامینا داشتم در مقابل 3 تا كاهش فرم كه اونا هم بازیكنایی بودن كه تازه خریده بودم.راستی 20 تا افزایش تی سی ای هم داشتم یعنی 1760 تی سی ای در مقابل 4 تا كاهش تی سی ای یعنی 90 تی سی ای.
چجدا از این بهتر هم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/میانگین فرمم از 7/4 به 2/5 رسوندم.میانگین تی سی ای هم 150 تا بالا رفت.
:3:
100% حاجی.... فرم روی ستاره خیلی تاثیر داره... استامینا هم همینطور.... اما چون ما تمرین مشخصی رو دنبال میکنیم ، نمیتونیم که تمرین فرم و استامینا بدیم... اما تو که تمرین درست و درمونی نداری ، اینجوری میتونی تیمت رو تقویت کنی...!!!
رضا
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۰
یعنی چی من تمرین درست درمونی ندارم:4:دارم وینگر تمرین میدم ولی برای گرفتن 30 تا ستاره تمرین فرم گذاشتم.من میخوام تمریناتم رو یه هفته درمیون بزارم.مثلا وینگر و بازیسازی.كار درستیه؟؟؟؟؟؟؟
راستی تو هتریك كنترل برای بازیمنی كه داره لول اپ میشه تو وینگرش میزنه مثلا 6.2.یعنی چی؟؟؟؟:3:
هومن
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۴
یعنی چی من تمرین درست درمونی ندارم:4:دارم وینگر تمرین میدم ولی برای گرفتن 30 تا ستاره تمرین فرم گذاشتم.من میخوام تمریناتم رو یه هفته درمیون بزارم.مثلا وینگر و بازیسازی.كار درستیه؟؟؟؟؟؟؟
راستی تو هتریك كنترل برای بازیمنی كه داره لول اپ میشه تو وینگرش میزنه مثلا 6.2.یعنی چی؟؟؟؟:3:
برای همین میگم تمرین درست و درمونی نداری دیگه.... من الان دارم یه مطلب در مورد تمرین دادن مینویسم که برای تو هم میفرستم تا بفهمی که تمرین دادن یعنی چی...!!!
اونوقت خودت میای اینجا و اعتراف میکنی که تمرینات درست نیست...!!!:stinker:
رضا
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۰
اوه اوه اوه....بازم داری مطلب مینویسی؟؟؟؟؟؟خدا اخر عاقبت مارو با این مطلبت به خیر كنه:3:
هومن
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۳
اوه اوه اوه....بازم داری مطلب مینویسی؟؟؟؟؟؟خدا اخر عاقبت مارو با این مطلبت به خیر كنه:3:
من این مطلب رو نمیخوام بزارم روی سایت... برای دو از دوستام میخوام پ.خ کنم.... به تو میخواستم پ.خ کنم که الان پشیمون شدم... برو به همون تمرین حرفه ایت برس...!!!:3:
رضا
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۸
من این مطلب رو نمیخوام بزارم روی سایت... برای دو از دوستام میخوام پ.خ کنم.... به تو میخواستم پ.خ کنم که الان پشیمون شدم... برو به همون تمرین حرفه ایت برس...!!!:3:
حالا چون اصرار میكنی باشه پخ كن:3:یه دفعه دیگه به تمرین من گیر بدی میگم 25 تا بازیكنم بریزن سرت مثل خداداد بزننتا:3:
ShoOter
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۱۴
خب این هفته هم طبق یکسال گذشته تمرین دفاع دادم استامینا روی 12 و تمرین اصلی روی 98 امروز به نسبت روز خوبی بودش یکی از دفاع های فرمی به اوت استندینگ رسیدش که 4 هفته انتظارشو میکشیدم 25 روز دیگه میشه 1 سال توی هتریک تیم دارم :D:D:D
h_r_tme
پنجشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۰۹
تمرینات قدرتی تیم من 75% و تمریناتم 70
چند هفتس بازیکنام زیاد مسدوم می شن و می خواستم بدونم که این موضوع به بالا بودن تمرینات قدرتی مرتبطه یا نه؟؟؟
و بنظرتون از چه درصدتمریناتی استفاده کنیم که برای تیم بهتر باشه؟
با تشکر.
h_r_tme
پنجشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۱۳
من تقریبا كل فصل پییش رو جنرال رفتم . چیزی كه به نظرم اومد این بود كه تمرین فرم اثرش رو دقیقا همون هفته نمیذاشت و با فاصله ی یكی دو هفته بعد تغییر مثبت به وجود می اومد. (به قول دوستمون شاید این نظریه هم یه توهم باشه !)
جنرال دادن یعنی چی؟؟؟
هومن
پنجشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۱۵
تمرینات قدرتی تیم من 75% و تمریناتم 70
چند هفتس بازیکنام زیاد مسدوم می شن و می خواستم بدونم که این موضوع به بالا بودن تمرینات قدرتی مرتبطه یا نه؟؟؟
و بنظرتون از چه درصدتمریناتی استفاده کنیم که برای تیم بهتر باشه؟
با تشکر.
شما چه تمرینی میدی؟؟؟؟؟؟
هومن
پنجشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۱۷
جنرال دادن یعنی چی؟؟؟
منظور از تمرین جنرال ، تمرین فرم هستش...!!!
Ali Reza
پنجشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۲۲
جنرال دادن یعنی چی؟؟؟
تمرين فرم
هومن
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۲۹
خب ... جالبه....
آمدن طرح جدید هتریک مصادف بود که از بین رفتن تیم من...
نمیدونم هتریک امروز چه مرگش شده بود....
تمام بازیکنای اصلیم افت فرم داشتن... 11 افت فرم .... 3 تا افت استامینا و 2 تا پیشرفت دفاع که با توجه به فرم و استامیناشون ، دو زار هم نمی ارزن....
عجب گیری کردما .... احتمالا باید هفته ی بعد فرم تمرین بدم...
Ali Reza
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۳۱
خب ... جالبه....
تمام بازیکنای اصلیم افت فرم داشتن... 11 افت فرم .... 3 تا افت استامینا و 2 تا پیشرفت دفاع که با توجه به فرم و استامیناشون ، دو زار هم نمی ارزن....
ولي من اصلا افت فرم ندادم:good:
DRAGON1357
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۰
منم کمتر با افت فرم مواحهم تقریبا هفته ای یکی یا دو تا بازیکن الان میانگین فرم تیمم 6.2 به نظر من تمرین فرم دادن اشتباست اول فصل قبل از شروع بازیها دو هفته تمرین دادم تیمم رو نابود کرد و باعث شد تنها باختم رو بدم که برای صعود باید تا آخرین بازی صبر کنم تمرین یک روش خاص اونم 100 درصد با استامینای 12 یا 13 پیشرفت بازیکنان عالیه درسته شاید مصدوم هم بدی ولی اگه دو تیم موازی هم داشته باشی مشکلی پیش نمیاد مخصوصا تو خط هافبک 6 تا بازیکن خوب داشته باشی
Sir.mAhdi
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۵
تیم من که مرده الان میانگین فرم من ناکافی است پدرم در آمده شانس دارم 9 امتیاز با تیم دوم فاصله دارم وگرنه ............
Sir.mAhdi
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۲
منم 2 هفته اول فصل این كارو كردم یك ژدری از تیم در اومد كه نگو
هومن
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۷
دقیقا همین طوره....
هر وقت که تمرین فرم بدی که فرم های بازیکنات بیاد بالا، هتریک تو هفته های بعدش یه جوری میبرتشون پایین که مثل من اشکتون در بیاد...!!!
i.M.a.N
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۹
برای همین میگم تمرین درست و درمونی نداری دیگه.... من الان دارم یه مطلب در مورد تمرین دادن مینویسم که برای تو هم میفرستم تا بفهمی که تمرین دادن یعنی چی...!!!
اونوقت خودت میای اینجا و اعتراف میکنی که تمرینات درست نیست...!!!:stinker:
میشه این مطلبتو برای منم پ خ كنی؟؟؟
wantonboy13
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۸
خب ... جالبه....
خوب یه مقدار کمی از درصد تمرین استامینا کم کن ببین نتیجه میده ؟! مثلا" اگه 13% میذاری ، بکنش 12 یا 11...
DRAGON1357
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۲
به نظر من اگه بجای تمرین فرم تمرین ضربات کاشته بدی بهتره
هومن
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۷
خوب یه مقدار کمی از درصد تمرین استامینا کم کن ببین نتیجه میده ؟! مثلا" اگه 13% میذاری ، بکنش 12 یا 11...
نه کامی....
همه چی مثل هفته های پیش بود ... 96% تمرین ...10% استامینا...!!!
نمیدونم چه مرگش شده...؟؟؟؟
هومن
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۸
میشه این مطلبتو برای منم پ خ كنی؟؟؟
دوست عزیز این مطلب رو تو تاپیک آموزش هم گذاشتم... بخش خرید بازیکن تمرینی...
اگه اونو بخونی و بهش عمل کنی ، بعد از چند هفته پول رو پول میچینی...!!!
هومن
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۵
داش مهدی به چشم...
بذارید با امید صحبت کنم.... اگه اجازه بده ، میزارمش تو تاپیک آموزش.... اگه هم اجازه نده ( که بعید میدونم) براتون پیام خصوصیش میکنم...!!!
Sir.mAhdi
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۰۱
آره بده هومن جا كه نیاز شدید داریم قربان
رضا
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۳
خوب من تمرین وینگر با درصد های 97 و 17 داشتم كه اولین بازیكنم در طول تاریخ باشگاه لول اپ شد و دوباره رفت واسه لول اپ بعدی.
7تا افزایش فرم در مقابل8تا كاهش فرم و دوتا كاهش استامینا در مقابل 1 افزایش.بد نبود ولی فكر كنم كاهش فرم بخاطر درصد استامینا بود.اینطور نیست؟؟؟
h_r_tme
يکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۰۶
شما چه تمرینی میدی؟؟؟؟؟؟
مدتها تمرین خاصی نداده بودم ولی الان 4 5هفتس که تمرین فرم می دم چون فرم اکثر بازیکنام ضعیفه!
رضا
يکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۰۳
مدتها تمرین خاصی نداده بودم ولی الان 4 5هفتس که تمرین فرم می دم چون فرم اکثر بازیکنام ضعیفه!
اینجوری به خودت ضرر میزنی.بنا به تجربه دوستان تمرین فرم بیشتر از دو هفته پشت سر هم صلاح نیست.راستی درصد تمرینات چندن؟
h_r_tme
دوشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۵۵
اینجوری به خودت ضرر میزنی.بنا به تجربه دوستان تمرین فرم بیشتر از دو هفته پشت سر هم صلاح نیست.راستی درصد تمرینات چندن؟
تمرین 75
تمرینات قدرتی65 چطوره؟؟؟
SALAR
دوشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۵۸
یعنی 75% تمرین فرم و 65% استامینا؟
رضا
دوشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۴۱
تمرین 75
تمرینات قدرتی65 چطوره؟؟؟
به نظرم بد باشه.من تمرین فرم با درصد 95 و 65 امتحان كردم نتیجه خوبی داشت.راستی یادت باهش بیشتر از دو هفته پیاپی امتحان نكنی كه دوباره افت فرم سراغت میاد.
h_r_tme
سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۳۲
یعنی 75% تمرین فرم و 65% استامینا؟
بله - همینطور
ashil_53
يکشنبه ۱ دي ۱۳۸۷, ۱۱:۱۸
سلام
آقا لطفا یكی به داد ما برسه!هرچی تمرین میدیم روز به روز برایند مهرتهام كم میشه فرم هم كه داغونه الان 2 هفته است رو فرم 50 گذاشتم هیچ تغیری نكرده به داد ما برسید .
sinapes
يکشنبه ۱ دي ۱۳۸۷, ۱۱:۲۵
تمرینتو چند درصد گزاشتی
h_r_tme
يکشنبه ۱ دي ۱۳۸۷, ۲۲:۳۷
آیا رابطه ای بین درصد تمرینات و مصدومیت بازیکنان هست؟؟؟؟
نوع تمرین من 80 60 ته و البته متغیره ولی تو همین حدوداست و جدیدا بازیکنام خیلی مسدوم می شن.
:((
sinapes
دوشنبه ۲ دي ۱۳۸۷, ۱۱:۳۳
آیا رابطه ای بین درصد تمرینات و مصدومیت بازیکنان هست؟؟؟؟
نوع تمرین من 80 60 ته و البته متغیره ولی تو همین حدوداست و جدیدا بازیکنام خیلی مسدوم می شن.
:((
یعنی چه 80 60 باید بر اساسه سن بازیكنانت بزاری كه معمولا 85 15 می زارن
sahjavadinia
دوشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۷, ۱۶:۵۴
اين جدول مال استميناست كه واسه منم جواب داده
black_shadow
دوشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۷, ۱۷:۴۷
سلام
می خواستم ببینم برای تغیر یك مهارت. مثلا دروازه بانی از خوب به عالی دروازه بان چقدر باید تمرین دروازه بانی بكنه؟
و یه سوال دیگه اینكه میشه تمرین انفرادی داد؟من نمی خوام دروازه بانم تمرین گلزنی داشته باشه!
amir8741
دوشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۷, ۱۷:۵۹
سلام
می خواستم ببینم برای تغیر یك مهارت. مثلا دروازه بانی از خوب به عالی دروازه بان چقدر باید تمرین دروازه بانی بكنه؟
و یه سوال دیگه اینكه میشه تمرین انفرادی داد؟من نمی خوام دروازه بانم تمرین گلزنی داشته باشه!
دوست عزيز اين تاپيكو بخون:demis_roussos:
mahmoodvaziri
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۷, ۱۰:۵۷
salam 1 nafar mishe be man be ge in moshkel male chie khahesh mikonam
Defending improves the defending skill for your players playing as defenders. Other players playing match get a tiny effect. You might want to use a formation with many defenders to train as many players as possible
:cray::cray::cray::cray::cray::cray::cray::cray::c ray::cray::cray::cray::cray::cray::cray::cray::cra y::cray::cray::cray::cray::cray::cray:
PirontusII
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۷, ۱۲:۰۹
اين كه مشكلي نيستشش!
فقط گفته كه وقتي تمرين دفاع ميكني دفاع هاي تيمت بيشترين پيشرفت رو ميكنند و بقيه بازيكنات توي پست هاي ديگه تمرين دفاعي كمتري ميبينن ، پس بهتره تركيبي رو انتخاب كني كه بيشترين دفاع رو بتوني تمرين بدي
مثلا 5-4-1 كه ميتوني تو هر بازي 5 دفاع رو تمرين بدي!
SALAR
سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۷, ۰۰:۰۸
من نیاز به یك مشاوره علمی در مورد تمرینات تیمم دارم.
PeRsPoLiS_CF
سه شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۷, ۲۳:۲۶
سلام...
من تازه عضو هتریك شدم و زیاد از تمرین دادن چیزی بلد نیستم..ولی فقط میخواستم بدونم چجوری میشه فهمید كه چه بازیكنی افت داشته و چه بازیكنی پیشرفت
؟؟
مرسی:good:
i.M.a.N
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۷, ۱۴:۱۹
با استفاده از هتریك كنترل
PeRsPoLiS_CF
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۷, ۱۷:۵۴
چجوری میتونم دانلودش كنم؟؟؟
كسی میتونه توضیح كامل بده
در ضمن من اگه مثلا 24 بازیکن داشته باشم و تو بازی لیگ از 11 بازیکن اصلیم استفاده کنم و در بازی دوستانه یا حذفی از 11 تای دیگه 3 تا از بازیکنام رو هم در وسط بازی بیارم (یعنی تعویض کنم) همشون تو تمرین آخر هفته میتونن شرکت کنن؟؟؟
30n4
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۷, ۱۸:۰۱
چجوری میتونم دانلودش كنم؟؟؟
كسی میتونه توضیح كامل بده
در ضمن من اگه مثلا 24 بازیکن داشته باشم و تو بازی لیگ از 11 بازیکن اصلیم استفاده کنم و در بازی دوستانه یا حذفی از 11 تای دیگه 3 تا از بازیکنام رو هم در وسط بازی بیارم (یعنی تعویض کنم) همشون تو تمرین آخر هفته میتونن شرکت کنن؟؟؟
سوالاتت رو توی این قسمت مطرح کن
قبلش هم این تاپیک ها رو بخون،هم راجع به هتریک کنترل توش هست،هم راجع به تمرینات
Emir1
پنجشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۳:۲۵
سلام داداشا. يه سوال:
من نتايجي رو كه دوستان در مورد تمرين و تجربشون گذاشتن رو مطالعه كردم فقط يه سوال برا خودم پيش اومده. زماني كه من تمرين استامينا رو خيلي بيشتر از اينا يعني حدود 90 درصد گذاشته بودم قدرت بدني بازيكنام هر هفته به طور چشمگيري بالا مي رفت ولي حالا كه رفته رفته دارم كمش مي كنم تا به اون حدي كه واسه بقيه جواب داده برسونم قدرت بدني ها خيلي داره مي ياد پايين البته قبلا يه بار هم يه دفعه تو اون اندازه گذاشته بودم كه خيلي افت كردن مجبور شدم ببرم بالا. الان دارم كم كم پايينش مي يارم ولي افت داره زياد مي شه. مي خوام بدونم تو درصد بالا اون افزايشي رو كه ديدم ايا موقتي بود يعني بعد يه مدت با اون ميزان تمرين استامينا ممكنه همگي افت كنن يا ممكنه واسه تيم من جواب بده؟
يا علي
هومن
پنجشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۰۴
سلام داداشا. يه سوال:
من نتايجي رو كه دوستان در مورد تمرين و تجربشون گذاشتن رو مطالعه كردم فقط يه سوال برا خودم پيش اومده. زماني كه من تمرين استامينا رو خيلي بيشتر از اينا يعني حدود 90 درصد گذاشته بودم قدرت بدني بازيكنام هر هفته به طور چشمگيري بالا مي رفت ولي حالا كه رفته رفته دارم كمش مي كنم تا به اون حدي كه واسه بقيه جواب داده برسونم قدرت بدني ها خيلي داره مي ياد پايين البته قبلا يه بار هم يه دفعه تو اون اندازه گذاشته بودم كه خيلي افت كردن مجبور شدم ببرم بالا. الان دارم كم كم پايينش مي يارم ولي افت داره زياد مي شه. مي خوام بدونم تو درصد بالا اون افزايشي رو كه ديدم ايا موقتي بود يعني بعد يه مدت با اون ميزان تمرين استامينا ممكنه همگي افت كنن يا ممكنه واسه تيم من جواب بده؟
يا علي
خب مشکل شما اینجاست که شما هنوز فلسفه ی این اعداد و تاثیرشون بر تمرین رو درک نکردی...
شما دو درصد در تمرینات داری :
1- شدت تمرینات
2- تمرین قدرت بدنی(یعنی درصدی از کل تمرین که شما به تمرین استامینا اختصاص میدی)
تفریق اینها از هم درصدی رو نشان میده که بازیکن شما در تمرین کسب میکنه. هر چه قدر تفاوت اینها بیشتر باشه (بیشترین میزان 95% هست) بازیکنان شما زودتر پیشرفت میکنن. وقتی شما درصد تمرینات قدرتی رو بزاری رو 90% ، بازیکن شما خیلی خیلی طول میکشه تا پیشرفت کنه. مثلا با این درصد ها یه دفاع 76 هفته طول میکشه تا پیشرفت کنه.
شما میبایست درصد شدت تمرینات رو بالای 95 درصد (من 96 رو توصیه میکنم) و درصد تمرینات قدرتی رو زیر 20 بزاری. (من 14 رو پیشنهاد میکنم.) در این حال استامینای تیم شما سولید خواهد بود.
اون افت استامینا هم مهم نیست. با توجه به درصدی که در نظر بگیری به یه جایی میرسه و ثابت میشه.
kavian1372
پنجشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۷:۳۶
منم 96و16رو پیشنهاد میکنم
Emir1
پنجشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۱۵
خب مشکل شما اینجاست که شما هنوز فلسفه ی این اعداد و تاثیرشون بر تمرین رو درک نکردی...
شما دو درصد در تمرینات داری :
1- شدت تمرینات
2- تمرین قدرت بدنی(یعنی درصدی از کل تمرین که شما به تمرین استامینا اختصاص میدی)
تفریق اینها از هم درصدی رو نشان میده که بازیکن شما در تمرین کسب میکنه. هر چه قدر تفاوت اینها بیشتر باشه (بیشترین میزان 95% هست) بازیکنان شما زودتر پیشرفت میکنن. وقتی شما درصد تمرینات قدرتی رو بزاری رو 90% ، بازیکن شما خیلی خیلی طول میکشه تا پیشرفت کنه. مثلا با این درصد ها یه دفاع 76 هفته طول میکشه تا پیشرفت کنه.
شما میبایست درصد شدت تمرینات رو بالای 95 درصد (من 96 رو توصیه میکنم) و درصد تمرینات قدرتی رو زیر 20 بزاری. (من 14 رو پیشنهاد میکنم.) در این حال استامینای تیم شما سولید خواهد بود.
اون افت استامینا هم مهم نیست. با توجه به درصدی که در نظر بگیری به یه جایی میرسه و ثابت میشه.
حق با شماست من اينو نمي دونستم.
مرسي از راهنمايتون
چرا معمولا تمرينات رو روي 100 درصد نميزارن؟
يه سوالم اين كه با تغيير شدت تمرين ايا مهارت بازيكنان هم ممكنه تاثير بگيره و اخر هفته كم و زياد بشه يا فقط فرمه كه تغيير مي كنه؟ (البته منظورم از تغيير مهارتها به غير از اون مهارتي كه در حال تمرين هستند)
هومن
پنجشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۳۵
حق با شماست من اينو نمي دونستم.
مرسي از راهنمايتون
چرا معمولا تمرينات رو روي 100 درصد نميزارن؟
يه سوالم اين كه با تغيير شدت تمرين ايا مهارت بازيكنان هم ممكنه تاثير بگيره و اخر هفته كم و زياد بشه يا فقط فرمه كه تغيير مي كنه؟ (البته منظورم از تغيير مهارتها به غير از اون مهارتي كه در حال تمرين هستند)
اگه درصد رو بزاری روی 100 ، یه حسن داره و یه ضرر...
حسنش اینه که فرم تیمت بهتر میشه و ضررش اینه که مصدومیت کمر تیمت
رو میشکنه. من خودم امتحان کردم و خیلی زود پشیمون شدم.
سوال آخرت رو هم متوجه نشدم. فقط این رو بگم که مهارت بازیکنانی که تمرین
میکنن افزایش پیدا میکنه در همون اسکیلی که تمرین میدی.
بازیکنای بالای 30 سال هم هر چند وقت یه بار مهارتشون کم میشه. البته ربطی
به تمرینی که میدی نداره و تو هر مهارتی ممکنه افت کنن...!!!
i.M.a.N
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۱:۲۸
هومن من 100 درصد امتحان كردم اونم 2 فصل ولی خیلی كم مصدوم دادم
هومن
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۸:۲۴
هومن من 100 درصد امتحان كردم اونم 2 فصل ولی خیلی كم مصدوم دادم
اولش که درصد رو بزاری روی 100 ، خیلی تلفات میدی.. بعد کمک کم عادی میشه
هر بازی یکی دوتا مصدوم 3-4 هفته ای میدادم
رضا
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۱:۱۰
هومن این درصدی كه دادی بهم خیلی بد بود.
امروز 7تا افت فرم داشتم.با یه افت استامینا.كلا تیمم رو پاشوند این درصده.
amirlefthand
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۴۷
به من که داد بهترم شده 2هفتس بهترشده
هومن
شنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۳۹
هومن این درصدی كه دادی بهم خیلی بد بود.
امروز 7تا افت فرم داشتم.با یه افت استامینا.كلا تیمم رو پاشوند این درصده.
این درصدی که من بهت دادم یه درصد اصولی هستش. معجزه نمیکنه.
افت فرم عادی هستش... همون طور که پیشرفت فرم عادیه...!!!
به من که داد بهترم شده 2هفتس بهترشده
تو هم با افت فرم مواجه خواهی شد. ولی در کل این رو بدونید که افت فرم طبیعی
هستش و نباید نگران باشید...
sina-makhi
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۶:۰۱
سلام من مدیر تیم نوشهر هستم (Noshahr)
تیمم تو دسنته ی خودش سال پیش همه ی بازیارو برد و اول شدم و اومدم تو دسته ی جدید
تو دسته ی جدیدم بازیه اولو 3-1 بردم
ولی از بازی بعدش تیمم یهو ضعیف شد جوری که هم تو لیک باختم هم تو جام حذفی از 1 تیم خیلی ضعیف
واقعا نمیدونم دلیلش چیه اگه میشه راهنمایی کنید
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.