توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود و درخواست نرم افزار
Vahid
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۰۰:۰۸
از وقتی كه محمدرضا ی تاپیك برای فایرفاكس زد به این فكر افتادم كه همچین تاپیكی بزنم , بنظرم جالب و به درد بخور اومد . ( حالا ببینیم چطور پیش میره )
خوب داخل این تاپیك همونطور كه از اسمش پیداست :
1- میتونین برای 1 نرم افزار درخواست بدین تا اگه كسی داره در اختیارتون بزاره ( البته سعی میكنم بعد از قرار گرفتن نرم افزار مورد نظر پست درخواستو پاك كنم تا تاپیك نظم داشته باشه و شلوغ نشه )
2- هركی نرم افزاری پیدا كرد كه به نظرش جدید , جالب یا بدردبخور اومد داخل این تاپیك بزاره تا بقیه هم ازش استفاده كنن .
Vahid
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۰۰:۱۱
خوب برای شروع خودم ورژن اخر 2 تا مرورگرو برای دانلود میزارم .
1- گوگل چرومه
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
2- فایرفوكس
SALAR
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۰۱:۰۸
من نرم افزار فارسی ساز یا همون فارسی نویس اس ام اس را میخام
اگه كسی میدونه بگه
Vahid
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۰۱:۱۰
این نرم افزارو من چند وقت پیش دانلود كرددم البته ورژن قبلیشو ! خیلی به درد بخوره , مخصوصا اینكه دایو ایكسو به دی وی دی تبدیل میكنه كه من نرم افزاری با این قابلیت ندیده بودم و این اولیش بود .
-
با استفاده از اين نرم افزار، به راحتي مي توانيد فايل هاي تصويري خود را تبديل به فرمت DVD نموده و همان موقع آن را بر روي دي وي دي رايت کنيد. با کمک نرم افزار Convert X to DVD شما قادريد تنها با چند کليک از فيلم هاي مورد علاقه خود نسخه پشتيبان تهيه کرده و آن را بروي هرگونه دستگاه پخش DVD اجرا نماييد.
نرم افزار ConvertXtoDVD قادر است اکثر فرمتهاي رايج مانند AVI & Mpeg, Mpeg, Mpeg?, MP?, VOB, WMV, DV را به DVD تبديل کند. نرم افزار ConvertXtoDVD براي تبديل فايلهاي AVI نيازي به نصب DIVX CODEC ندارد و خود نرم افزار اين CODEC را نصب ميکند. از ديگر مزاياي اين نرم افزار قابليت تنظيم وضوح تصوير مي باشد که ميتواند به صورت خودکار يا دستي مطابق فايل اصلي تنظيم شود، نرم افزار با فرمتهاي PAL و NTSC سازگار بوده و در هنگام تبديل کليه تنظيمات مربوط به کنترل صدا ساخت منوي فيلم و ... را در اختيار کاربر قرار مي دهد. همچنين اين نرم افزار قدرتمند از فايل هاي زيرنويس نيز پشتيباني مي کند.
قابليت هاي کليدي نرم افزار ConvertXToDVD 3 2.99:
- پشتيباني از فرمتهاي ويديويي Convert AVI, Mpeg, Mpeg?, DivX, Xvid, MOV, WMV, WMV HD, DV, MKV, DVD و ...
- توانايي ادغام کردن بيش از ? ساعت از قسمت هاي مختلف فيلم ها
- پشتيباني از فرمتهاي صوتي AC?, DTS, PCM, OGG, MP? و ...
- توانايي قرار دادن زيرنويس با پسوند SRT ،.SUB/IDX ،.SSA. به همراه انتخاب رنگ، فونت و حالات نوشتار
- امکان انتخاب نوع فرمت NTSC, PAL, يا automatic و PULL-DOWN
- توانايي انتخاب نوع نمايش تصوير Widescreen, Fullscreen يا خودکار
- نمايش سريع جهت چک کردن و تصحيح اشتباهات
- ذخيره ساختار DVD تبديل شده بروي هارد يا رايت آن بروي DVD
- موتور رايت قدرتمند و قابل اطمينان با پشتيباني از ساير فرمت هاي DVD
- تبديل کننده پرسرعت و با کيفيت
- تنظيمات قابل تغيير براي کاربران حرفه اي
- قابليت تنظيم سرعت و کيفيت تبديل
- قابليت تنظيم نوع کنترل منوي DVD
- ويرايش منوي DVD شامل پشت زمينه، رنگ، فونت و ...
- ظاهري زيبا و متنوع
- پشتيباني از زبان مختلف
- بهينه شده براي ويندوزهاي ???? و XP و ويستا
- و ...
حجم : 15.8
[Only Registered And Activated Users Can See Links] %5d.zip
Vahid
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۰۱:۲۲
من نرم افزار فارسی ساز یا همون فارسی نویس اس ام اس را میخام
اگه كسی میدونه بگه
به این لینك برو , این نرم افزار خود همرا اول هستش .
توضیحاتشم كامله .
SALAR
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۰۱:۳۲
وحید دستت درد نكنه عالی بود.
انصافا این تاپیك خیلی مفیده
omid
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۱۵
هر کس مطلبی از سایتی میذاری منبع رو حتمااااااااااااا ذکر کنه
amin_michael5
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۵۸
آقا من یه برنامه convert میخوام كه بتونه فایلی با فرمت (ts ) رو به فایلی با فرمت ( mpeg) تبدیل كنه اگه كسی میدونه، منو یاری كنه با تشكر قبلی.
omid
دوشنبه ۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۴۶
این لینک دانلود: تریال: با حجم 15.5 مگ
این راهنماشه
o4.pro
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۳۲
كسی كانورتور 3جی پی داره تو دم دستگاش ؟
wantonboy13
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۱۸
كسی كانورتور 3جی پی داره تو دم دستگاش ؟
حجم برنامه : ۱۳.۹۶ مگابایت
دانلود نرم افزار 3gp converter ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
کرک برنامه فایل را پس از باز کردن با برنامه win rar در محلی که برنامه نصب است کپی کنید
سایت مرجع ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
من خودم از تو یکی از این سی دی های چند نرم افزاره نصب کردم ، برنامه خوب و سریعیه... ;)
SALAR
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۴۲
من دوتا نرم افزار میخام:
1-فلش پلیر
2-انتی ویروس قوی برای موبایل
amirlefthand
دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۳۹
کسی فلش پلیر مخصوص هتتریک رو داره هر فلش پلیری نصب کردم قبول نکرده مرور گرم هم فایر فاکس 3 هستش
Dangerous boy
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۰۲:۳۹
کسی فلش پلیر مخصوص هتتریک رو داره هر فلش پلیری نصب کردم قبول نکرده مرور گرم هم فایر فاکس 3 هستش
فلش پلیر مخصوص نمیخواد فقط فلش پلیر 9 به بالا میخواد
برو به این سایت و روی Get Flash Player 10 کلیک کن
Don M Corleone
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۱۸
بروبچ ويندوز XP خوب و كم باگ چيه ؟ من يه دونه گرفتم ولي بهش شك دارم ! اينه:
Home Edition SP3
شما ميگيد چي؟
omid
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۵۹
sp2 خوبه
Don M Corleone
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۰۲
اسم كامل بديد ! اينجوري 57520 تا Sp2 هست تو ايران ... !!
Don M Corleone
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۱۵
يه توصيه پزشكي براي بروبچ دارم ... !!
يه نرم افزار خدا خيلي اتفاقي ريختم كه بعدش خيلي حال كردم ...
نرم افزار : Total Video Converter
ويژگي هاي ناچيز : شما هر فايل تصويري يا صوتي با هر فرمتي ، توجه كنيد : ((با هر فرمتي)) از فرمتهاي زير زميني گرفته تا فرمتهاي مريخي !! در يكي از بخشهايي كه همراه اين نرم افزار اينستال ميشه براتون ايجاد ميشه به نام :
Total Video Player
اما ويژگي هاي اصلي : شما هر فايل صوتي يا تصويري رو به هر فايل صوتي يا تصويري ديگه اي ميتونيد تبديل كنيد ... هراونچه رو كه فكرش رو بكنيد ... بدون تغيير در كيفيت ...
البته همه اينها تنها جزيي از اين نرم افزار هست !! كلي منو هاي ديگه داره و كاربرد هاي ديگه مثل ساختن ويدئو كليپ با عكس! تركيب كردن فايلها ! صدا گذاري روي تصوير !! خلاصه سازي از فايلها و ...
(منظور از فايل ها ، فايلهاي تصويري يا صوتي است !)
====
لينكش رو ندارم ولي توصيه ي سر اشپز براي شما اينه كه توي كالكشن ها تونو يه نگاهي بياندازيد يا نهايت 500 تومن بديد واستون رايت كنن !!
روي اينترنت بعيده فايل كاملش رو بهتون بدند كه اگر هم باشه حجمش كم نيست !
Don M Corleone
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۱۹
اقا اين فايرفاكس 3 كار فلش ملش نميتوني ببيني !!
من فلشي كه كامي داده بود ريختم افاقه نكرد !!
هر صفحه اي كه فلش داشته باشه اتومات براي من ميره روي ((QuickTime Player)) كه اونم نميتونه بازش كنه و ايرور ميده !!
Shockwave هم ريختم گفتم شايد فرجي شد ولي فايده نداره !!
ظاهرا بايد تنظيماتش دستكاري بشه كه دقيقا نميدونم كدوم قسمته ... هر جا كه كوييك بوده عوضش كردم روي فلش ولي الانم درست نميشه !
البته وقتي ميخواي اجراش كني اين جوري ميشه و زدن كليك سعي مجدد هم توفيري ايجاد نميكنه!!
wantonboy13
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۷, ۰۱:۵۳
آقا سلام علیکم...
من به تازگی همین امشب فایر فاکس 3 رو نصب کردم و پس از مدتی بس طولانی ، IE رو بوسیدم گذاشتم کنار !!
پ فعلا" نمی تونم کمکی در مورد این مرورگر بکنیم... ولی در مورد تبدیلگر (Convertor)...
تو دو هفته نامه ی "صفر و یک" با یه سایت جالب آشنا شدم که همه چیز رو به همه چیز تبدیل می کنه !!
تو این سایت میتونین با آپلود کردن فایل خودتون ، در واقع اون رو به سایت بدین ، و بافت (Format) دلخواه رو هم سفارش بدین ، بعد از آپلود شدن فایل ، فرمت خواسته شده رو بهتون بر میگردونه و میتونید دانلود کنید...
خیلی جالبه... دیگه نیازی به کانورتور های مختلف نیست... یه امتحانی بکنید و نتیجشو خبر بدید...
البته دقت کنید که فایلی که میدید پس از 24 ساعت به صورت خودکار از سایت پاک میشه...
و همچنین میتونید از طریق همین سایت لینک های سایت های دیگر رو هم به فرمت های دیگه در بیارید و بعد دانلود کنید...
این نکته هم اضافه کنم که صفحه بندی سایت با فایر فاکس یه مقدار مشکل داره... با IE باز کنید بهتره...
به طور مثال :
>>صفحه اول سایت همراه با آموزش ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
omid
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۳۴
اقا اين فايرفاكس 3 كار فلش ملش نميتوني ببيني !!
من فلشي كه كامي داده بود ريختم افاقه نكرد !!
هر صفحه اي كه فلش داشته باشه اتومات براي من ميره روي ((QuickTime Player)) كه اونم نميتونه بازش كنه و ايرور ميده !!
Shockwave هم ريختم گفتم شايد فرجي شد ولي فايده نداره !!
ظاهرا بايد تنظيماتش دستكاري بشه كه دقيقا نميدونم كدوم قسمته ... هر جا كه كوييك بوده عوضش كردم روي فلش ولي الانم درست نميشه !
البته وقتي ميخواي اجراش كني اين جوري ميشه و زدن كليك سعي مجدد هم توفيري ايجاد نميكنه!!
هرچی صفحه با فیارفاکس باز کردی ببنید
بعدش بزن سعی مجدد
Don M Corleone
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۳۱
بروبچ اد وانز هاي هتريك رو چه جور ميشه به فايرفاكس 3 اضاف كرد ؟ لينكي مينكي داريد ؟
Dangerous boy
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۷, ۰۱:۱۶
بروبچ اد وانز هاي هتريك رو چه جور ميشه به فايرفاكس 3 اضاف كرد ؟ لينكي مينكي داريد ؟
فایرفاکس رو باز کن بعد برو اینجا ----> [Only Registered And Activated Users Can See Links]
روی v0.3.73 کلیک کن
یه صفحه دیگه باز میشه - روی Install Now کلیک کن
فایرفاکس رو ری استارت کن
از این به بعد یسری امکانات به هتریک اضافه میشه مثلا اخلاق بازیکنا به صورت شماره نشون داده میشه - بعد هر بازی قدرت تیمها به صورت عددی نشون داده میشه (هات استت) - سایتهای مختلف معرفی میشه و...
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.