PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مافیا دور3(بازگشت مافیا)

صفحه ها : [1] 2 3

omid
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۴۹
خوب به امید خدا این دور رو آغاز میکنیم
و اما نکات:
اول از همه اون کسی که طبق قرعه حذف شد کسی نبود جز آقای Lefthand با عرض شرمندگی
ایشون ذخیره هستن و اگر کسی از بچه ها 48 ساعت هیچ پستی نده ایشون جایگزینش میشن.
برای دور بعد هم نفر اول هستند.

خوب بریم سراغ بازی 1 بار دیگه نقش ها رو کپی میکنم:

بطور کلی همون 5 مافیا و 11 تا شهروند عادی داریم

نقش های مافیایی:
1-رییس مافیا که پیچیده ترین نقش بازی هست.صاحب این نقش باید در وهله ی اول سعی کنه مافیا ببره و در وهله ی دوم سعی کنه مافیا طوری ببره که فقط اون از بین 5مافیا زنده مونده باشه این قدرت رو داره که هر شب اگه دلش خواست یک پخ به خدا بزنه و یک مافیا رو بکشه.حالا این جای بحث زیاد داره.دیگر اعضای مافیا نقش رییس رو نمیدونن
وقتی نقش اصلی رییس مافیا شروع میشه که مافیاها برنده ی بازی بشن.پس تا قبل از اون لازم نیست کار خاصی کنه

2-رشوه دهنده:رشوه دهنده مثل بقیه ی مافیا ها هست ولی اگه جون به جون آفرین تسلیم کرد اون وقت کسی نیست که به خدا رشوه بده و خدا هم هر شب هویت 1 مافیا رو برای کاراگاه مشخص میکنه یه جورایی مهمترین نقش مافیایی ها هست.اگه کشته بشه کل سیستم مافیایی به خطر میوفته.البته نقش رییس مافیا در صورت مردن شخص رشوه دهنده هیچ وقت به کارآگاه لو داده نمیشه .دیگر اعضای مافیا نقش رشوه دهنده رو نمیدونن

3-خفه گر صاحب این نقش هر شب یه پخ میزنه به خدا و بهش میگه که مثلا در طول فاز روز فردا مسعود نمی تونه حرف بزنه و منم توی تاپیک میگم و اون شخص در طول اون روز نه میتونه پست بده و نه نظر و نه اینکه از خودش دفاع کنه. هر نفر فقط 1 بار در کل بازی می تونه خفه بشه.او حتی می تونه اعضای مافیا رو هم خفه کنه !دیگر اعضای مافیا نقش خفه گر رو نباید بدونن
4-آدم ربا:این شخص خیلی کثیفه!!هر شب یه پخ می زنه به خدا و میگه که من فلانی رو می دزدم.کسانی که دزدیده میشن تا زمانی که آدم ربا کشته نشه حق پست دادن یا نظر دادن رو ندارن.ولی وقتی ادم ربا کشته بشه 2باره افراد دزدیده شده وارد بازی میشن.ادم ربا میتونه بقیه ی اعضای مافیا رو هم بدزده(برای رد گم کنی)
آقا کلا هیچ کدوم از مافیا ها نباید نقش خودشونو به مافیاهای دیگه بگن
یعنی اون 5 نفر همدیگه رو میشناسن ولی نقش های همدیگه رو نمیدونن
نگیم نگفتمااا
فقط یکی از مافیاهاست که نقش خاصی نداره

در ضمن آدم ربا و خفه گر می تونن مافیاهای دیگه و حتی خودشون رو هم برای رد گم کنی خفه کنند یا بربایند
البته آدم ربا نمی تونه خودش بدزده:3:
کسانی که توسط آدم ربا دزدیده میشوند اگه نقش خاصی داشته باشند.در طول شب می تونن فعالیت کنن

این جور شاید فکر کنید مافیا ها خیلی قوی میشن البته رییس مافیا یه جورایی بر ضد مافیاست خفه گر هم خیلی نقش بزرگی نداره .رشوه دهنده هم که به ضرر مافیا یه جورایی!!فقط آدم ربا هست که خیلی به مافیا کمک میکنه

در عوض ببینید چه نقش های جدید برای شهروندان عادی داریم
11 تا شهروند عادی داریم واما نقش ها:
1-دکتر
2-پلیس
3-کارآگاه
که نقش های این افراد کاملا واضحه
4-رویین تن :این شخص در طول فاز شب رویین تنه و کسی نمیتونه بکشتش و فقط در طول فاز روز ممکنه کشته بشه اکلا نقش باحالین ولی توی فاز شب ممکنه دزدیده بشه

5-2رایه: یه نفر از شهروندان عادی رایش 2تا حساب میشه البته شاید توی دورهای اخر این بازی این نقش لو بره
ولی خدا تا جایی که ممکنه نمیذاره نقشش لو بره.
6-حق وتو:یکی از شهروندان عادی حق وتو داره.ولی در کل بازی فقط و فقط 1 بار می تونه از این نقشش استفاده کنه
چرا؟
چون هم اینکه زودی نقشش لو میره و هم اینکه بازی لوس میشه راستی لوس با لوث فرق داره ها یه ملت 10 صفحه حرف بزنن بعد 1 نفر وتو کنه(مرگ بر آمریکا) البته در طول روز می تونه از نقشش استفاده کنه

7-نانوا:اگه نانوا کشته بشه شهروندان عادی 3روز وقت دارن همه ی مافیایی ها رو بکشن وگرنه همه از گرسنگی میمیرن(نقشش مشابهه رشوه دهنده ی توی مافیاهاست)

8-منگل: خوب این نقش هم جالبه منگل که جزو شهروندان عادی هست هر شب اسم 1 نفرو به من میگه اگه همون شب کارآگاه هویت همون نفرو از من بپرسه من نقش واقعی اون شخصو لو نمیدم و دروغ میگم

9-پاسبان :این نقش هر شب باید حدس بزنه كه آدم ربا كیو می خواد بدزده و اسم شخص ربوده شده رو به خدا پخ بزنه اگه درست بگه اون شخص آزاد میشه
کلا 2نفر میمونن که هیچ نقش خاصی ندارن و شهروند عادی هستند (خیلی زور داره هااا)
و اما شرکت کنندگان در این دور:(بترتیب زمان ثبت نام)

2-محمد رضا
3-30n4

5-هومن
6-belervich

8-misagh

10-slti
11-sirblackice
12-badboy_blue
13- lordamin
14-o4.pro
15-Sepehr

استثنایا روز اول 48 ساعت طول میکشه
میشه تا حدودا ساعت 9:30-10:00 چهارشنبه
بسم الله

omid
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۵۰
پس از اینکه در دور اول شهر از لوث وجود مافیاها پاک شد بعلت غفلت مردم مافیاها وارد شهر شدندو ودر دور دوم قدرتو در دست گرفتند.
و اینک ادامه ی ماجرا...

omid
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۵۶
و اما امتیازات
amin_michael5= 1
hadisedaghat=2
alireza_ronaldo=1
mohammad8711=2
محمد رضا=1
مسعود=1
ماتریکس=1
شکری کرج=1

30n4
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۰۵
از اونجایی که همه نقش من (دادستان ) رو میدونن از شهروندان در خواست میکنم یک یک با رعایت نوبت

سوابق و برنامه هاشون :bigsmile: رو به منشی من تحویل بدن تا ببینیم باید به کی رای بدیم

در ضمن چند تا قضیه از دور قبل مونده که من باید ازشون یاد کنم!!

از دانشگاه آکسفورد با من تماس گرفتن و به من اطلاع دادن که در راستای خدمات بی شائبه پزشک حازق دور

پیش(عرفان) و تحقیقات ایشان در علم طب این شخص از دانشگاه آکسفورد مفتخر به دریافت دکترای

افتخاری در رشته ارتباطات بین الملل میشوند ( هر کی هم میگه علم طب به ارتباطات بین الملل ربطی نداره

نشونه به سوادیشه و لا غیر) هر چند که این دکترا کاغذ پاره ای بیش نیست ولی خب حالا که این دکترا رو دادن

زشته که عرفان پس بده بهشون :sors:

دوم اینکه نشان شهروند نمونه به آقای کاوه داده میشه که با وجود سن کمش در برابر مافیا ایستاد و

با اشرار جنگید و به درجه رفیع شهادت رسید! تندیس این آقا رو هم در آینده نزدیک در شهر قرار خواهیم داد اگه هم

نشد یه ورزشگاه به اسم این آقا میسازیم! :blush:

only blue
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۳۸
Ma3oud
2-محمد رضا
3-30n4
4-------------امید
5-هومن
6-belervich
7-shokrikaraj
8-misagh
9-mohammad8711
10-slti
11-sirblackice
12-badboy_blue
13- lordamin
14-o4.pro
15-Sepehr
16-skullizard
===================
من به این 16 نفر شك دارم :assjani:
-------------------------------------
ولی واقعا چجوری میشه مافیارو شناسای كرد ///////ولی از شوخی گذشته

خیلی باید حواس ها جم باشه چون یك اشتباه

باعث باخت میشه:2:

shokrikaraj
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۱۷
نانوا بیا پشت من قایم شو:3:

o4.pro
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۳۱
آقا نونوارو نكشین دیگه بازی حال نمیده اونجوری :دی اگه بكشینش من مجبور میشم از قدرتم علیه مافیا و شهروندان و خدا استفاده كنم حالا از ما گفتن
رای من مسعود
همین طوری گفتم رسم همشهری بودن رو بجا اورده باشیم :دی

Ma3oud
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۴۰
آقای O4.pro اسمه شریفت چی بود ؟:sorry:

راستی حالا که کامران مرده من آدرسه نونوایی رو از کی بگیرم ؟ :wouaf:

o4.pro
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۵۴
اشكان زود یادت رفت ما رو ها :دی

belervich
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۵۵
امید ، دلم می خواد فیس تو فیست بایستم . سپس با یک حرکت چرخشی چنان لگدی بهت بزنم که بوروس لی تا حالا به کسی نزده :aggressive:

حسرت مافیا شدن مونده رو دل من :4:

Caspian
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۵۷
دوستان من سر زندگیم شرط می بندم كه این آقا مسعود خود رئیس مافیاست.اگرم نباشه همون رشوه دهندست.:secret:

اگه همین دور اول خلاصش كنیم به نفع هممونه ! :dirol:

اگه دورغ گفتم سری بعد منو بكشین ! :fool:

o4.pro
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۰۱
بابا این تكنیكا دیگه قدیمی شده خودتی مافیا ....

30n4
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۰۱
دوستان من سر زندگیم شرط می بندم كه این آقا مسعود خود رئیس مافیاست.اگرم نباشه همون رشوه دهندست.:secret:

والا چه عرض کنم! :sors:

همشهریان محترم آیا این رفتار همان مصداق مشکوک زدن میباشد؟؟ :rasta2:

نظرات خودتون رو برای ما ارسال نمایید کد پستی 21234324:pardon:

o4.pro
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۱۱
خوب یه كاری میكنیم ....
نه نمیخواد ولش كن .... نمیكنیم...
این بدبوی-بلو مشكوك میزنه ها گفته باشم ...
این slti هم كه دیگه چی بگم

Caspian
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۱۳
من كه با یه پست 2 تا مافیایی رو مشخص كردم. تصمیم گیری با دوستان شهرونده.
سوتی رو تو پستاشون میتونی ببینی!
بابا این تكنیكا دیگه قدیمی شده خودتی مافیا ....

والا چه عرض کنم! :sors:

مسعود هم كه به طرف میگه اسمت چی بود یعنی آهان ....خودتونین (مافیا رو میگم)!
مافیای ها فوری هم یه یكی گیر میدن كه طرف رو قربانی كنن.

مسعود هم فعلا نمیدونم چی كارست ,فقط جهت شفاف سازی ازش استفاده كردم. :3:

كپن ما واسه امروز تموم شد.دیگه حرفی ندارم , تصمیم گیری با خودمونه اگه متحد شیم.

o4.pro
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۲۲
:fighting29::smiley_peur:تو كه حتما از قصد زدی كه مافیا رو مشخص كنی ... منم كه خودم رو لو دادم اه .... كاش اول میگفتی انقدر باهوشی من سوتی نمیدادم :( ... حالا چیكار كنم ؟؟؟:secret:

Don M Corleone
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۴۶
من به عنوان اولين نفري كه كشته خواهم شد اينجا ارسال ميكنم !! چون خيلي فرق نميكنه من كي هستم ! مهم اينه كه من قبلا خدا بودم و لابد با اميد كلي ساخت و پاخت كردم كه مافيا بشم و بزنم شهروندان رو بتركونم و ها ها بخندم !! و الانم واسه رد گم كني دارم ارسال ميكنم ! كه مثلا عواطف شما رو تلطيف كنم تا كشته نشم ! در هر حال چه اينطور باشه چه نباشه من خائنم و امروز نشد فراد كشته ميشم !! يا مافيا ميگه فلاني خيلي تجربه داره و كار دستمون ميده ... شب ميزنه منو ميكشه !! يا ادم ربا مياد ميزنه ما رو ميدزده يا خفه كن مياد دهن مارو ميبنده !! ي پليس خيلي تيز هوش ميشه ما رو نفله ميكنه ... !!

خلاصه تو ين شهر من از دست هيچ كدومتون اسايش نخواهم داشت ! و قطعا مدت زيادي نميتونم شما رو همراهي كنم ! ولي خوب فعلا به صورت بالفعل در خدمتتون هستم هرچند روزهاي اتي كاملا در وضعيت بالقوه قرار دارن ...

در مورد اينكه كي مافياس و كشته بشه ! من هنوز به طور كامل ارسال ها رو نخوندم و منتظر ميمونم بقيه افراد شهر بروشور خودشونو در ملا عام قرار بدن و در نهايت ببينيم چي ميشه !

منتها نامردي نكنين هر كس نياد ارسال نكنه خدا شاهده قسمش ميدم به يكي از عزيزانش !! تا ابد مشغول الذمه بمونه ...
روز اوله مثل يه مرد بياييد وسط بگيد خرتون به چند من !!! مخوايم مردونه مافيا بازي كنيم ... قائم باشك كه بازي نميكنم !! خجالت بكشيد!

Ma3oud
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۵۱
من به عنوان اولين نفري كه كشته خواهم شد اينجا ارسال ميكنم !! چون خيلي فرق نميكنه من كي هستم ! مهم اينه كه من قبلا خدا بودم و لابد با اميد كلي ساخت و پاخت كردم كه مافيا بشم و بزنم شهروندان رو بتركونم و ها ها بخندم !! و الانم واسه رد گم كني دارم ارسال ميكنم ! كه مثلا عواطف شما رو تلطيف كنم تا كشته نشم ! در هر حال چه اينطور باشه چه نباشه من خائنم و امروز نشد فراد كشته ميشم !! يا مافيا ميگه فلاني خيلي تجربه داره و كار دستمون ميده ... شب ميزنه منو ميكشه !! يا ادم ربا مياد ميزنه ما رو ميدزده يا خفه كن مياد دهن مارو ميبنده !! ي پليس خيلي تيز هوش ميشه ما رو نفله ميكنه ... !!

خلاصه تو ين شهر من از دست هيچ كدومتون اسايش نخواهم داشت ! و قطعا مدت زيادي نميتونم شما رو همراهي كنم ! ولي خوب فعلا به صورت بالفعل در خدمتتون هستم هرچند روزهاي اتي كاملا در وضعيت بالقوه قرار دارن ...

در مورد اينكه كي مافياس و كشته بشه ! من هنوز به طور كامل ارسال ها رو نخوندم و منتظر ميمونم بقيه افراد شهر بروشور خودشونو در ملا عام قرار بدن و در نهايت ببينيم چي ميشه !

منتها نامردي نكنين هر كس نياد ارسال نكنه خدا شاهده قسمش ميدم به يكي از عزيزانش !! تا ابد مشغول الذمه بمونه ...
روز اوله مثل يه مرد بياييد وسط بگيد خرتون به چند من !!! مخوايم مردونه مافيا بازي كنيم ... قائم باشك كه بازي نميكنم !! خجالت بكشيد!

تو رو بازی نمیدیم :friends:
تو نخودی هستی ، تا اخر بازی نمیکشیمت ، جون به لبت میکنیم تا خودت خودکشی کنی :icon_bandit:

Ma3oud
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۵۲
امید ، دلم می خواد فیس تو فیست بایستم . سپس با یک حرکت چرخشی چنان لگدی بهت بزنم که بوروس لی تا حالا به کسی نزده :aggressive:

حسرت مافیا شدن مونده رو دل من :4:

برو بچه ، ما خودمم دوکون ذغال فروشی داریم :rastapop:

Sepehr
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۳۶
سلام علیك ما هم اومدیم
این مافیاییها هیچ كاری نمی تونن بكنن البته فعلا" نمی شه گفت كی مافیاست پس صبر می كنیم همه بیان خودشونو معرفی كنن

رضا
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۴۹
خوب یه كاری میكنیم ....
نه نمیخواد ولش كن .... نمیكنیم...
این بدبوی-بلو مشكوك میزنه ها گفته باشم ...
این slti هم كه دیگه چی بگم

بابا من تازه اومدم.چرا منو وارد ماجرا میكنین؟:acute:خودت چی؟این اواتارت خیلی مشكوكه..........
قیافت خبیثانست:smile:

رضا
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۵۹
اخه من واسه چی مشكوكم؟

رضا
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۰۹
بچه ها من به o4.pro مشكوكم چون نیومده به من گیر داد.به نظرم می خواد سر یه شهروند محترمو زیر اب كنه...............:double0smile:

misagh
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۱۹
من هم اومدم . من از همین الان بگم كه یك شهروند عادی بیش نیستم . به همیندلیل تاچند دور فقط رای ممتنع میدم :)

skullizard
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۲۱
منم اومدم
اول یه درخواست از بدبوی_بلو : تو رو خدا اسپم نده همه حرفاتو تو یه پست بزن بیزحمت:good:
بعد یه درخواست از منگل محترم و کارآگاه:
من فکر میکنم که منگل باعث سخت تر شدن کار برای ما ها (من شهروندم عزیزان:icon_angel:) میشه پس من یه پیشنهادی دارم
منگل امشب اسم خودشو به خدا بده و کارآگاه هم اگه خواست نقش منو بپرسه که خیالش راحت بشه ، بعد از شب بعد منگل همش منو از خدا بپرسه که اینجوری با کارآگاه قاطی نکنه اینجوری بهتر نیست؟ ولی بخاطر همین احتمالا کشته میشم ، دکتر مکتر ها هوای منو داشته باشید:tuffgong:

shokrikaraj
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۵۳

حرف این نامردو گوش نكنین خود خودشه اگه باور نمیكنین از من بپرسید.من راهنماییتون میكنم.:biggrin:

مسعود, نانوایی كجاست؟؟:3:

Matrix23
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۰۵
من جهانگرد بیدم!!! فقط از شهر هت تریكی رد شدم... نزنید منو بكشیدا : )

رضا
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۱۱
من جهانگرد بیدم!!! فقط از شهر هت تریكی رد شدم... نزنید منو بكشیدا : )

شانس اوردی چون من قصد كرده بودم به تو گیر بدم.:crazy:

o4.pro
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۱۷
منم اومدم
اول یه درخواست از بدبوی_بلو : تو رو خدا اسپم نده همه حرفاتو تو یه پست بزن بیزحمت:good:
بعد یه درخواست از منگل محترم و کارآگاه:
من فکر میکنم که منگل باعث سخت تر شدن کار برای ما ها (من شهروندم عزیزان:icon_angel:) میشه پس من یه پیشنهادی دارم
منگل امشب اسم خودشو به خدا بده و کارآگاه هم اگه خواست نقش منو بپرسه که خیالش راحت بشه ، بعد از شب بعد منگل همش منو از خدا بپرسه که اینجوری با کارآگاه قاطی نکنه اینجوری بهتر نیست؟ ولی بخاطر همین احتمالا کشته میشم ، دکتر مکتر ها هوای منو داشته باشید:tuffgong:

خوب :new_russian: این بد نیست ولی اینجوری به نظر میرسه كه اگه شهروند باشی ناخواسته و اگه مافیا باشی خواسته دكی از بازی خارج میشه كه بد میشه اونجوری نونوا احتمال سقط شدنش زیاد میشه... پس این كار به نفع مافیا تموم میشه فقط دكتر محترم بشتاب و نونوا رو پیدا كن ... كه كل بازی دست شما دوتاست... كاراگاه هم كه خوب زودتر پیدا كنه نونوارو خوب میشه

skullizard
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۲۵
خوب :new_russian: این بد نیست ولی اینجوری به نظر میرسه كه اگه شهروند باشی ناخواسته و اگه مافیا باشی خواسته دكی از بازی خارج میشه كه بد میشه اونجوری نونوا احتمال سقط شدنش زیاد میشه... پس این كار به نفع مافیا تموم میشه فقط دكتر محترم بشتاب و نونوا رو پیدا كن ... كه كل بازی دست شما دوتاست... كاراگاه هم كه خوب زودتر پیدا كنه نونوارو خوب میشه

آخه کارآگاه چه جوری میخواد نونوا رو پیدا کنه ؟ خیلی سخته!!!
ولی من قول میدم که مافیا نباشم:ok: خیلی خوب حالا من میگم منگل منو بپرسه کاری هم نداشته باشه و کاراگاه هم بگرده دنبال مافیا ها نه نونوا چون فکر نمیکنم بتونه با یه رای نونوا رو نجات بده (الان همه مافیایی ها فکر میکنن من نونوا هستم:icon23: شغل شریفی هست ولی من اینکاره نیستم ، من یه شهروند بی خاصیت بی خاصیت هستم:unknw:)

o4.pro
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۴۲
خوب به هر حال میتونه باز بهتر از هیچیه كه یكی مواظب نونوا باشه

30n4
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۴۸
:rasta2::rasta2:
من فقط نمیفهمم که اینا چی میگن،یا همه همینطورن؟؟!

دوستان سعی کنن از لهجه خاصی برای نوشتن استفاده نکنن :bigsmile:

skullizard
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۲۹
:rasta2::rasta2:
من فقط نمیفهمم که اینا چی میگن،یا همه همینطورن؟؟!

دوستان سعی کنن از لهجه خاصی برای نوشتن استفاده نکنن :bigsmile:

نه فقط خودت وسپهر نمیفهمین:biggrin:
البته دلیلی هم نداره که بفهمین چون اگه میخواستیم بدون لهجه میگفتیم دیگه
ولی جدا چند بار پست اول امید رو بخون بعد ببین بازم نمیفهمی اگه نفهمیدی بدون مشکل از فرستنده نیست باید به گیرندت دست بزنی
الان فهمیدی چی گفتم؟:jesors:

30n4
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۴۴
نه فقط خودت وسپهر نمیفهمین:biggrin:
البته دلیلی هم نداره که بفهمین چون اگه میخواستیم بدون لهجه میگفتیم دیگه
ولی جدا چند بار پست اول امید رو بخون بعد ببین بازم نمیفهمی اگه نفهمیدی بدون مشکل از فرستنده نیست باید به گیرندت دست بزنی
الان فهمیدی چی گفتم؟:jesors:
:rasta2:
مفهومه رفیق! دعوا نداریم که چرا با خشونت بر خورد میکنی!
من نقشا رو فهمیده بودم ولی یه سری نقاط ابهام برام باقی مونده بود که شما با حرکات فیزیکی خر فهممون کردی
دستت در نکنه! :blush:

30n4
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۵۳
این پست برای تذکر است و هیچ ارزش قانونی ندارد : :sors:

بر فرض که دکتر به کاوه آمپول زد،مافیا از کجا میفهمه که کی به کاوه آمپول زده که دکتر از بازی خارج میشه؟!

کارگاه هم تو این شهر حرفش هیچ اهمیتی نداره! اینجا مردم منتظر ببینن کی 2 تا رای اورد همه بهش رای بدن اسناد و مدارک این چیزها هم کسی قبول نداره!
ما دست قبل خودمون رو کشتیم که کامران مافیا نیست دست آخر یکی میگه رای من کامران :sors:

الان هم آخر روز ببینید هر کی بیشتر پست داده همون رو اعدام میکنن!! :victory:

Sepehr
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۱۰
برا روز اول به نظر من باید بیایم به كسایی كه كمتر پست میدن رای بدیم مثلا" دست قبل 2 نفر از كسایی كه ما فیا بودن خیلی كم پست دادن یعنی وقتی پست دادان كه جونشون در خطر بود اون 2 نفر هادی صداقت و محمد 8711 بودن . تازه با كشتن كسایی كه كم پست بودن آخرایه بازی , بازی لوس(ث) نمی شه .
افراد این دوره:
1-Ma3oud
2-محمد رضا
3-30n4
4-only blue
5-هومن
6-belervich
7-shokrikaraj
8-misagh
9-mohammad8711
10-slti
11-sirblackice
12-badboy_blue
13- lordamin
14-o4.pro
15-Sepehr
16-skullizard
نظر فعلیه من اینایه كه قرمز كردم البته هنوز مطمئن نیستما گفته باشم

Ma3oud
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۴۷
رای گیری تا چه زمانیه ؟
رای من فعلا اسکولیزارد ، اسمتو یادم رفت ، هادی بودی ؟
دلیله خواصیم ندارم ولی بهت مشکوک شدم دیگه ، ببخشید :beaute:

Caspian
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۵۵
واقعا بعضیاتون یه جورایی حق به جانب پست میدین كه انگار همون شهروند ساده هستین . ولی با این وجود من بد فرم به این آقا مسعود مشكوكم .
این o4.pro و only blue گزینه های بعدی هستن.

ولی به مسعود باید بیشتر دقت كرد. :dirol: یا رشوه میده یا رئیس مافیاست , بدون شك !

Don M Corleone
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۱۳
برا روز اول به نظر من باید بیایم به كسایی كه كمتر پست میدن رای بدیم مثلا" دست قبل 2 نفر از كسایی كه ما فیا بودن خیلی كم پست دادن یعنی وقتی پست دادان كه جونشون در خطر بود اون 2 نفر هادی صداقت و محمد 8711 بودن . تازه با كشتن كسایی كه كم پست بودن آخرایه بازی , بازی لوس(ث) نمی شه .
افراد این دوره:
1-Ma3oud
2-محمد رضا
3-30n4
4-only blue
5-هومن
6-belervich
7-shokrikaraj
8-misagh
9-mohammad8711
10-slti
11-sirblackice
12-badboy_blue
13- lordamin
14-o4.pro
15-Sepehr
16-skullizard
نظر فعلیه من اینایه كه قرمز كردم البته هنوز مطمئن نیستما گفته باشم

خوبه ... منتها اين دومي كه قرمز كردي كيه ؟ اشناس ؟ جديده ؟ نشه مثل ارس بي !! اميد اين حاجي رو شما ضمانت كردي ؟ ضامن اين كي بوده ؟ اگه ضامن نداره همين الان بره بهتره !! از قديم هم گفتن جنگ اول به از صلح اخره !!

--------------

به شكري كرج !! تو دو دوره مافيايي شدي ! اين نشون ميده مافيايي شدن توي تو نهادينه شده !! :3: پس بي خي خي ! كه بچه ها رو ميگم بهت راي بدنا !! :mamba:

30n4
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۲۰
خوبه ... منتها اين دومي كه قرمز كردي كيه ؟ اشناس ؟ جديده ؟ نشه مثل ارس بي !! اميد اين حاجي رو شما ضمانت كردي ؟ ضامن اين كي بوده ؟ اگه ضامن نداره همين الان بره بهتره !! از قديم هم گفتن جنگ اول به از صلح اخره !!

--------------

به شكري كرج !! تو دو دوره مافيايي شدي ! اين نشون ميده مافيايي شدن توي تو نهادينه شده !! :3: پس بي خي خي ! كه بچه ها رو ميگم بهت راي بدنا !! :mamba:

این دومی هم موقع ثبت نام یادمه خودش ضمانت خودش رو کرد!!! الان هم که دارم پست میدم داره تاپیک رو میخونه! :beach:
این جمله آخرت منو یاد مرگ لرد امین دست قبل میندازه!!!

آیا این یک جمله جهت علامت دادن به مافیا میباشد؟؟:xp1700:

shokrikaraj
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۲۰
بچه ها منظورت كیا هستند؟؟:3:

یه جور سوتی بده كه هیچكس نفهمه

اقا من فقط نقش منگل رو بسیار خوب متوجه شدم.كاش به من نقش منگل میدادن:3:

Don M Corleone
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۲۲
این دومی هم موقع ثبت نام یادمه خودش ضمانت خودش رو کرد!!! الان هم که دارم پست میدم داره تاپیک رو میخونه! :beach:
این جمله آخرت منو یاد مرگ لرد امین دست قبل میندازه!!!

آیا این یک جمله جهت علامت دادن به مافیا میباشد؟؟:xp1700:

بچه ها يعني مافيا ؟ خوب بذار مافيا !
به شكري ... خلاصه اگه اره ... به بروبچ مافيا ميگم بيان 5 نفري بهت راي بديم تا كشته بشي !! :5:

:beaute:

sirblackice
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۲۹
سامبولیكم!
من امدم!
خوب من یه رزومه از خودم میدم همین جوری الكی كه حال كنید ! :دي
من يه دكتر از شهرونداي عادي هستم كه مافيا اجيرم كرده تا مثل منگلا به عنوان كاراگاه وارد پليس شم تا رييس مافيا رو شناسايي كنم و توسط اون نانوا رو به قتل برسونم!
حالا فهميديد من كيم؟!:دي

---
ويرايش:
اقا من به Slti مشكوكم اين از كجا داره مي‌گه مسعود مافياست؟

بازم ويرايش:
داداشه من این سایت کاملا فرهنگیه . حرفای بی تربیتی نزن لظفا :crazy:

چي بگم والا!:wacko2:

belervich
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۳۳
سامبولیكم!
من امدم!
خوب من یه رزومه از خودم میدم همین جوری الكی كه حال كنید ! :دي
من يه دكتر از شهرونداي عادي هستم كه مافيا اجيرم كرده تا مثل منگلا به عنوان كاراگاه وارد پليس شم تا رييس مافيا رو شناسايي كنم و توسط اون نانوا رو به قتل برسونم!
حالا فهميديد من كيم؟!:دي

داداشه من این سایت کاملا فرهنگیه . حرفای بی تربیتی نزن لظفا :crazy:

skullizard
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۱۳
:rasta2:
مفهومه رفیق! دعوا نداریم که چرا با خشونت بر خورد میکنی!
من نقشا رو فهمیده بودم ولی یه سری نقاط ابهام برام باقی مونده بود که شما با حرکات فیزیکی خر فهممون کردی
دستت در نکنه! :blush:

نه بابا بقول خودت با لهجه بد خوندی آخه منو چه به خشانت کلی خنده زدم که بدونی شوخی کردم
رای گیری تا چه زمانیه ؟
رای من فعلا اسکولیزارد ، اسمتو یادم رفت ، هادی بودی ؟
دلیله خواصیم ندارم ولی بهت مشکوک شدم دیگه ، ببخشید :beaute:

نه کاوه بودم
این کارت داره منو یاد دست قبل میندازه آخه اونجا هم من از اول بهت شک کردم بعدم فهمیدم شکم درست بوده

بعد یه چیزی
شما همتون میگید :چرا فولانی بی دلیل گفت بهمانی مافیاست؟ پس حتما خودش مافیا هست ، بعد چرا با اینکه خود این فرد خبیث داره میگه دلیل ندارم بهش گیر نمیدید؟

رای من هم فعلا سر بلک آیس پک هست چون از اونجایی که من خودم میدونم مسعود به من تهمت الکی زد پس طبیعتا احتمال زیاد میدم که مافیا باشه ولی اگه نباشه مهره مهمی رو از دست میدیم چون تو دست پیش بوده و تجربه داره و دوباره از اونجایی که سر بلک آیس اومد یهویی از مسعود دفاع کرد و رفت پس من احتمال میدم که اونم مافیا باشه (اگر هم نبود من خیالم راحت میشه که مسعود مافیا نیست ، یعنی اینجا آیس پک نقش فدایی رو داره)

ویرایش:الان اومدم بپرسم که این شکلکی که داده بودی چه ربطی به موضوع داشت؟ D: (همون زنه)
بعدم بگم که من مثل همیشه نظر خودمو گفتم و فعلا چون از کسی چیزی ندیدم بیشترین شکم به آیس پک(ببخشید این آسون تره!!!) و مسعود هست

sirblackice
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۱۷
نه بابا بقول خودت با لهجه بد خوندی آخه منو چه به خشانت کلی خنده زدم که بدونی شوخی کردم

نه کاوه بودم
این کارت داره منو یاد دست قبل میندازه آخه اونجا هم من از اول بهت شک کردم بعدم فهمیدم شکم درست بوده

بعد یه چیزی
شما همتون میگید :چرا فولانی بی دلیل گفت بهمانی مافیاست؟ پس حتما خودش مافیا هست ، بعد چرا با اینکه خود این فرد خبیث داره میگه دلیل ندارم بهش گیر نمیدید؟

رای من هم فعلا سر بلک آیس پک هست چون از اونجایی که من خودم میدونم مسعود به من تهمت الکی زد پس طبیعتا احتمال زیاد میدم که مافیا باشه ولی اگه نباشه مهره مهمی رو از دست میدیم چون تو دست پیش بوده و تجربه داره و دوباره از اونجایی که سر بلک آیس اومد یهویی از مسعود دفاع کرد و رفت پس من احتمال میدم که اونم مافیا باشه (اگر هم نبود من خیالم راحت میشه که مسعود مافیا نیست ، یعنی اینجا آیس پک نقش فدایی رو داره)

من نگفتم مافیاست گفتم مشكوكم! كی از مسعود دفاع كردم؟! اخه هی Slti مياد ميگه من مطمئنم مسعوده! صد در صد مسعوده و از اين حرفا! خودت به پستاش نگاه كن :yes: ها والا اگه اين دليل محكمي نيست پس چي دليلي محكمه؟! اگه قصدتون ضعیف كشی و تازه وارد كشیه! من دیگه نمیدونم! :دي

ايس پكم خودتي!!:دي

رضا
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۳۰
میبینم كه در بین دوستان من كمتر سوژه قرار می گیرم.:ok:بچه ها من بد جوری به این بلوریچ و اسكولیزارد(اگه اشتباه نكنم دور قبل گفته بود كامران صداش كنن)مشكوكم.مخصوصا اسكولیزارد كه به درو دیوار گیر میده.:6:اینم بگم دوستان اگه سختشونه بگن badboy_blue میتونن منو رضا صدا كنن.
این نظر من در مورد مافیاست:
1-بلوریچ(هر روز میاد یه چیزی میپرونه و میره.اینم میخواد لو نره)
2-میثاق(زرنگه همش رای ممتنع میده لو نره)
3-اسكولیزارد(خیلی گیر میده.فكر كنم نقشش مهمه میترسه لو بره)
4-انلی بلو(..........................:ok:)
5-o4.pro (چون میدونه من یه شهروند مثبت بیشتر نیستم می خواد سر منو زیر اب كنه.از بین 16 نفر نفر اول به من گیر داد.حالا اون موقع من مدرسه بودم و اصلا اینجا نبودم.)
دیگه قضاوت با خودتون.ولی حیف شد ماتریكس نیومد من واسش برنامه داشتو.:fighting29:

mohammad8711
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۰۷:۳۸
من دیشب داشتم یکی از مافیا رو داشتم می فرستادم بالای دار !
فکر کنم یکی از قوانین بازی رو رعایت نکردم که پست من حذف شد !

mohammad8711
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۰۸:۰۴
راستی این دور هر روز 24 ساعته یا 48 ؟

30n4
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۰۸:۱۹
راستی این دور هر روز 24 ساعته یا 48 ؟

به جز روز اول که 48 ساعته بقیه روزا 24 ساعته!!!

omid
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۰۸:۵۳
من دیشب داشتم یکی از مافیا رو داشتم می فرستادم بالای دار !
فکر کنم یکی از قوانین بازی رو رعایت نکردم که پست من حذف شد !

من که چیزیو پاک نکردم
چیزه پاک شده ای هم ندیدم
شاید کار وحید باشه

omid
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۰۸:۵۴
کم کم رایهای نهاییتونو بگید
تا 4شنبه صبح ساعت 10:00 وقته
رایتون هم مشخص باشه
یا بولد یا رنگی

o4.pro
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۳۲
خوب بچه ها یكی دو تا از مافیایی ها یجورایی لو دادن خودشون رو یكم پستای 2 -3 صفحه آخر رو بخونید میشه فهمید .
من الان رای نمیدم باید رو یكی از اینا به نظر قطعی برسم ...
با دقت بخونید یه چیزایی هست كه اولین مافیا ها رو بفرسته رو جوخه یه اعدام...
امید میشه این سری مافیا ها رو با جوخه بكشیم من از بچهگی دوست داشتم اونجا دستور آتش بدم...

o4.pro
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۴۴
ولی این كه مافیایی ها كمتر پست میدن رو قبول دارم و بیاید دور اول اونایی رو كه كمتر پست میدن رو بكشیم اینجوری مافیایی ها مجبور میشن بیشتر پست بدن احتمال سوتی دادنشون بیشتر میشه.

only blue
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۳۹
فعلا هیچ چیز مشخص نیست

ولی من به سپهر

ومحمد
8711

مشكوكم

البته دلیل خاصی ندارم فقط شك دارم

چون هیچ كس دلیل منطقی نداره:2:

Don M Corleone
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۰۸
مسعود گفته :
تو رو بازی نمیدیم
تو نخودی هستی ، تا اخر بازی نمیکشیمت ، جون به لبت میکنیم تا خودت خودکشی کنی

نه من اصلا منظورم اين نبود كه منو نكشين يا به من راي نديد !! ميخواستم بگم به خاطر دلايل واهي و شناختن و رفاقت و اينجور مسائل كسيو نكشيد !!

======================

والا من ارسالها رو خوندم !! ظاهرا تو اين شهر همه از من بي گناهترن !!!

1-Ma3oud
2-محمد رضا
3-30n4
4-only blue
5-هومن
6-belervich
7-shokrikaraj
8-misagh
9-mohammad8711
10-slti
11-sirblackice
12-badboy_blue
13- lordamin
14-o4.pro
15-Sepehr
16-skullizard

اگر هم از اين بين ((در اين مرحله يعني مرحله ي اول)) به كسي راي بديم سه سوت ميگن همه حرفات عليه خودت در دادگاه استفاده ميشه !!

من تنها حدسي كه ميتونم بزنم و اميدوارم عليه خودم استفاده نكنيد !! اينه كه اين هايي كه اسمهاي اي ديشون اجق وجق هست احتمال مافيايي بودنشون زياد هست !!! شايدم نيست! چون يه نيگا كه ميكنم ميبينم دور قبل بلرويچ و سكوليدز و ديرتووروم و اينجور ايدي ها هيچ كدوم مافيايي نشدن !!!! :3: ولي ايندور شايد شده باشه !! كار خدا كه حساب كتاب نداره !! :3:

ولي اللحساب من به ميثاق ميتوانم مشكوك باشم چون به نظر مياد ميخواد مثل سري قبل حركت كنه تا كسي بهش شك نكنه !! و بگه اره ... !! ميثاق بيا به يكي راي بده !! وگرنه منم ممتنع ميدم !! :3:

نميدونم به نظر شهروندان (زين پس به جاي لفظ شنيع و غرب زده ي بچه ها از واژه ي جادار و زيبا و مطمئن شهروندان استفاده كنيد !!! :3:) ميثاق چقدر احتمال داره كه مافيا باشه !؟

برادران هومن و لردامين هم نيومدن از خودشون كاتالوگ در كنن !! شما ها هم ميتونيد از عوامل مافيا باشيد !! هومن به اين فعالي غيب شده ! :3:

در مورد بقيه ي بچه ها (منظور شهروندان مقيم مافيا نيست!) در مورد بقيه ي كار بران هم اگر توانستم انلاين شوم بعد از ظهر نظر ميدهم !!

رضا
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۳۷
من فكرام رو كردم و به این نتیجه رسیدم كه به بلوریچ رای بدم دلایلشم قبلا گفتم. حالا شاید نظرم عوض شد ولی فعلا این رای منه.:good:

mohammad8711
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۴۱
خیلی عجیبه !
من دیشب 3 تا پست نوشتم ولی پاک شدن ! یکی از پست های ایمان هم که قبل از پست من بود حذف شده ، یکی هم قبل از اون بود که اونم حذف شده !
ببینید قدرت مافیا چه قدر زیاد شده که میان مدارک رو پاک می کنن !
مسعود فکر می کنم تو دیشب پست های منو خوندی درسته ؟
حالا که مدرک جرم پاک شده من چه طوری ثابت کنم ایمان مافیاست ؟؟
به هر حال بازم حرف دیشب رو تکرار می کنم : ایمان جان تو 2 دوره مافیا بازی می کنی و هر دو دور هم مافیا بودی ولی هنوز یاد نگرفتی خودت رو لو ندی !
یکی اومد گفت به نظر من بهتره به محمد 8711 رای بدیم چون خیلی غیر فعاله ، بلافاصله ایمان گفت :
"آهان ، منم همینو می خواستم بگم ، رای من محمد 8711 "
من دور اول شهروند بودم ، دور دوم مافیا ، هر دو دور هم پیروز شدم ، دقیقا می دونم این حرف چرا گفته شده و چرا
با این لحن گفته شده ، چون هنوز کسی برای اعدام انتخاب نشده بود ایمان این حرف رو زد تا کاری کنه من بیام تو نظر بقیه و بعدا رای خودش رو عوض می کرد !
من به شما اطمینان می دم ایمان مافیاست !
این افشاگری منو داشته باشید چون احتمالا تنها کار مثبت من تو این دور خواهد بود ، چون وقتی با یه پست مچ یکی از مافیا رو بگیرم صد در صد بدست مافیا کشته یا ربوده میشوم
و یه احتمال ضعیف هم وجود داره اونم اینه ایمان مافیا نباشه پس روز بعد من میرم بالای دار :3:
رای من شکری کرج

دوستان ما پنج تا مافیا بیشتر نداریم ! امروز به من به عنوان کسی که در دو دوره گذشته موفق بوده اعتماد کنید و
به شکری کرج رای بدید تا 4 تاشون باقی بمونه

Caspian
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۰۴
پست منم پاك شده !
ولی در هر صورت بازهم نظرم رو مسعوده !
بلرویچ هم گزینه ی خیلی مناسیه و بعد هم شكری . :lightbulb:

ولی زیاد وقت نداریم و باید به یه اتحاد برسیم.دور اول خیلی سرنوشت سازه ,چون هم مافیایی ها خفه گر دارن و هم آدم ربا و هم رشوه دهنده ! مونگول هم كه یكی از اونا حساب میشه(مونگول جون كمی دقت) و یاید مراقب باشیم.

ما الان 11 نفریم و به راحتی میتونیم به اتحاد برسیم. ولی دور بعد شرایط سخت میشه.
بهتره به مسعود و O4.pro و بلرویچ و شكری بیشتر دقت كتیم. :dirol:

رضا
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۱۴
پست منم پاك شده !
ولی در هر صورت بازهم نظرم رو مسعوده !
بلرویچ هم گزینه ی خیلی مناسیه و بعد هم شكری . :lightbulb:

ولی زیاد وقت نداریم و باید به یه اتحاد برسیم.دور اول خیلی سرنوشت سازه ,چون هم مافیایی ها خفه گر دارن و هم آدم ربا و هم رشوه دهنده ! مونگول هم كه یكی از اونا حساب میشه(مونگول جون كمی دقت) و یاید مراقب باشیم.

ما الان 11 نفریم و به راحتی میتونیم به اتحاد برسیم. ولی دور بعد شرایط سخت میشه.
بهتره به مسعود و O4.pro و بلرویچ و شكری بیشتر دقت كتیم. :dirol:

خوب به نظر من در انتخاب مافیا خوب عمل كردیم.حالا باید در تشخیص نقش هاشون دقت كنیم.چون فاز شب نزدیكه.حالا به نظر شما اول كیو كله پا (منظور سرشو زیر اب)كنیم.:crazy2:

belervich
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۳۱
آخه به کی رای بدیم . همین روز اول نمیشه مافیا رو شناخت .

اقایون خداوکیلی بیاین این دور به من رای بدین . این دور هم مافیا نشدم اصلا حس بازی نیست .

می خوام بیشتر به تیمم برسم . دور قبل هم هر چی گفتم بابا بیاین به من رای بدین ندادین . این دور بیاین مارو بفرستین اون دنیا .

شاید تو جهنم با بروبچ مافیا دمخور شدیم :asthanos:

shokrikaraj
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۴۸
خیلی عجیبه !
من دیشب 3 تا پست نوشتم ولی پاک شدن ! یکی از پست های ایمان هم که قبل از پست من بود حذف شده ، یکی هم قبل از اون بود که اونم حذف شده !
ببینید قدرت مافیا چه قدر زیاد شده که میان مدارک رو پاک می کنن !
مسعود فکر می کنم تو دیشب پست های منو خوندی درسته ؟
حالا که مدرک جرم پاک شده من چه طوری ثابت کنم ایمان مافیاست ؟؟
به هر حال بازم حرف دیشب رو تکرار می کنم : ایمان جان تو 2 دوره مافیا بازی می کنی و هر دو دور هم مافیا بودی ولی هنوز یاد نگرفتی خودت رو لو ندی !
یکی اومد گفت به نظر من بهتره به محمد 8711 رای بدیم چون خیلی غیر فعاله ، بلافاصله ایمان گفت :
"آهان ، منم همینو می خواستم بگم ، رای من محمد 8711 "
من دور اول شهروند بودم ، دور دوم مافیا ، هر دو دور هم پیروز شدم ، دقیقا می دونم این حرف چرا گفته شده و چرا
با این لحن گفته شده ، چون هنوز کسی برای اعدام انتخاب نشده بود ایمان این حرف رو زد تا کاری کنه من بیام تو نظر بقیه و بعدا رای خودش رو عوض می کرد !
من به شما اطمینان می دم ایمان مافیاست !
این افشاگری منو داشته باشید چون احتمالا تنها کار مثبت من تو این دور خواهد بود ، چون وقتی با یه پست مچ یکی از مافیا رو بگیرم صد در صد بدست مافیا کشته یا ربوده میشوم
و یه احتمال ضعیف هم وجود داره اونم اینه ایمان مافیا نباشه پس روز بعد من میرم بالای دار :3:
رای من شکری کرج

دوستان ما پنج تا مافیا بیشتر نداریم ! امروز به من به عنوان کسی که در دو دوره گذشته موفق بوده اعتماد کنید و
به شکری کرج رای بدید تا 4 تاشون باقی بمونه

بیاین بكشید.

میخوام بدونم كسی در بین ما هست كه بگه چون شكری كرج دو دور قبل مافیا شده این دورمافیاست؟؟...مسخرست

به محمد:ای كاش پستت پاك نمیشد تا همه به كلكی كه زدی پی برند

Ma3oud
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۵۲

اقایون خداوکیلی بیاین این دور به من رای بدین . این دور هم مافیا نشدم اصلا حس بازی نیست .

می خوام بیشتر به تیمم برسم . دور قبل هم هر چی گفتم بابا بیاین به من رای بدین ندادین . این دور بیاین مارو بفرستین اون دنیا .

دلم برات سوخت ، بهت رای میدم ، برو حال کن :victory::victory:

بچه ها بیاین به این رای بدیم ، گناه دلره ، رفیقمونه دیگه ، مام که مراممون همرو کشته

هومن
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۵۷
من که چیزیو پاک نکردم
چیزه پاک شده ای هم ندیدم
شاید کار وحید باشه

بابا فروم قاطی کرده.... من دیشب 20 تا پست دادم که نیستش....:toad666:

Vahid
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۰۰
من که چیزیو پاک نکردم
چیزه پاک شده ای هم ندیدم
شاید کار وحید باشه

ااااااااااااااااااا عجب ادمیه هااااااااااا :3:
دیشب منم تو سایت بودم که یدفعه انگار سرور قاطی کرد و برگشت به 2 ساعت قبل :3:
--
بچه ها مطمئن باشین پستیو پاک نکردیم . مشکل از سرور بوده !

shokrikaraj
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۰۱
وحید حرصش گرفته
مورچه گازش گرفته:3:

شكل وحید:4:

هومن
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۰۶
دوستان عزیز به خصوص خدای سابق ، سلام....
من دیشب آمدم و 1-2 پست دادم و گفتم که هنوز به کس خاصی مشکوک نیستم. اما الان اومدم و میبینم که پستم پاک شده.... کی جوابگو هستش؟؟؟؟؟؟؟؟10 تا جای دیگه هم پست دادم که اونا هم غیب شدن... به نظر شما کار کی میتونه باشه؟؟؟؟؟ به همین دلیل ...
رای من : امید

misagh
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۰۹
من خیلی به محمد رضا مشكوكم . از همون موقعی كه اولین پستش رو دیدم بهش شك كردم . این پسر مافیاست . از لحن صحبتش مشخصه. یك اضطراب خاصی توو صداش هست . دایم صداش می لرزه . من به محمد رضا رای می دم

حالا رای دادم . شكت به من برطرف شد ؟:)

هومن
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۱۵

بابا سعید بازی رو خراب نکن دیگه.... بدون تو بازی لطفی نداره.... اصلا این بازی بدون داستان های مهیج تو لطفی نداره...!!!!

Caspian
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۱۸
دلم برات سوخت ، بهت رای میدم ، برو حال کن :victory::victory:

بچه ها بیاین به این رای بدیم ، گناه دلره ، رفیقمونه دیگه ، مام که مراممون همرو کشته

منظورت از بچه ها مافیاست دیگه حاجی؟
عمو مسعود من مطمئنم تو یا مافیایی یا همون منگله :icon_bandit: یالا راستشو بگو !:wink:

mohammad8711
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۴۲
بیاین بكشید.

میخوام بدونم كسی در بین ما هست كه بگه چون شكری كرج دو دور قبل مافیا شده این دورمافیاست؟؟...مسخرست

به محمد:ای كاش پستت پاك نمیشد تا همه به كلكی كه زدی پی برند
منظورم این نبود که چون دو دور مافیا بودی بازم مافیا هستی ! منظورم این بود که با اینکه دو دور مافیا بودی هنوز نمی تونی خودت رو لو ندی

Ma3oud
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۵۹
بلرویچ داره مارو فریب میده ، خودش مافیاست ، داره رد گم میکنه
هومن توام مشکوک شدی مراقبه احتیاط باش
رایم بلرویچ یه کلام فکرم نمیکنم اشتب کرده باشم

Sepehr
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۰۴
به نظر من از همه مشكوك تر تا حلا مسعوده ولی این محمد8711و شكری كرجم مشكوك می زنن ولی هنوز چیزی معلوم نیست

Caspian
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۲۹
به نظر من از همه مشكوك تر تا حلا مسعوده ولی این محمد8711و شكری كرجم مشكوك می زنن ولی هنوز چیزی معلوم نیست

با نظرت موافقم( حتی اگه مافیایی باشی)
واسه دور اول مسعود كه خیلی تابلو داره برخورد میكنه .بهترین گزینه میتونه باشه.

دور های بعد هم باید دقت كنیم ,چون هنوز چیزی معلوم نیست.

sirblackice
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۳۵
اقا ابن بلرويچ با محمدرضا خیلی دارن زیادی سیا بازی میكننا! دقت كردید؟!
البته درجه ی سیا بازی بلوریچ خیلی زیادتر از محمدرضاست!
مسعود و محمد (كلي عدد!) و شكري كرجم مشكوك مي‌زنن!
والا من گیج شدم همتون دارید مشكوك حرف میزنید!:wacko:
حالا چون من به بلرویچ مشكوكم فعلآ به اون رای میدم تا ببینم چی میشه! شاید دوباره رایمو عوض كردم.
رای من: بلرويچ

بابا زودتر به يه نظر خاص بيايد برسيم ديگه چيزي نموده فاز شب شروع شه!

omid
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۴۹
یک شفاف سازی:
هدف منگل در این بازی فقط زنده ماندن است.
یعنی چه ماف ببره
چه شهروندان عادی
اگه منگل زنده باشه
امتیاز میگیره
همین
17 ساعت تا اعدام

lordamin
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۵۶
بچه ها شرمنده من توی این دو روز اینجا پست ندادم .

توی این دو روز اتفاقای بدی برام افتاده که نمیتونستم بیام .

ولی از فردا دوباره میام تا این بازی بهتر انجام بشه .

only blue
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۱۳
من به سپهر رای میدم

خیلی مرموز میزنه :blum:

===============:question2:

Sepehr
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۴۰
نظر من هنوز مسعود و بلرویچه :aggressive:

رضا
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۴۱
خوب همونطور كه گفتم نظر من بلوریچ هست.راستی اینم بگم كه دقت كردین كه از اون روزی كه گفتم این اسكولیزارد مشكوك میزنه.به احتمال زیاد نقشش مهمه میترسه لو بره دیگه این دورو برا پیداش نشده.یه نظر دیگه هم بدم(میدونم كه بعدش به من گیر میدن)به نظر من شكری كرج و مسعود فعلا برای رفتن بالای دار زود هستن.البته من از بین این دوتا بیشتر به شكری كرج شك دارم و چون این دور نقش ها (تا اونجایی كه میدونم)با قرعه انتخاب نشدن پس احتمال مافیایی بودنش هست.:yahoo::yahoo::yahoo:

Don M Corleone
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۴۶
من خیلی به محمد رضا مشكوكم . از همون موقعی كه اولین پستش رو دیدم بهش شك كردم . این پسر مافیاست . از لحن صحبتش مشخصه. یك اضطراب خاصی توو صداش هست . دایم صداش می لرزه . من به محمد رضا رای می دم

حالا رای دادم . شكت به من برطرف شد ؟:)

شك ام 100% برطرف شد !! :shades_smile:

ديگه يقين كامل دارم ... :wink:

mohammad8711
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۱۲
شك ام 100% برطرف شد !! :shades_smile:

ديگه يقين كامل دارم ... :wink:
منم همین احساس رو در مورد شکری کرج دارم

mohammad8711
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۱۴
محمد رضا تو می دونی من بی خودی به کسی گیر نمی دم و حتما مطمئن هستم ، پس با من همراهی کن

o4.pro
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۲۲
خوب طی بررسی های من و اظهار نظرات تنی چند از بهترین كارآگاه های دنیا مثل مارپل و پوارو و ... به نتیجه ای رسیدم كه اعلام میدارم. Slti
بچه ها فعلان نظراتمو به علت احتمال كشته شدن به دست مافیا نمیگم... چون در صورت صحت ادعا رفتم بالای دار و اگه هم كه الان هم شصتشون خبر دار شه و بمیرم لیستمو رو لو میدم.

o4.pro
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۲۳
فقط شهرودا همراهی كنین اصلا رای ها یهدست نیست بخدا.

Caspian
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۲۵
رای من مسعود.
دوم o4.pro
بلرویچ هم همچین مشكوكه ها ؟

Caspian
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۲۸
فقط شهرودا همراهی كنین اصلا رای ها یهدست نیست بخدا.

شهروندا با شما مافیایی ها كاری ندارن. میخوای بگی شهروندی؟:wacko2:

رضا
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۳۳
شهروندا با شما مافیایی ها كاری ندارن. میخوای بگی شهروندی؟:wacko2:

ایول.خوب مچش رو گرفتی.ولی دوستان اینجوری نمیشه رای ها اصلا یكی نیست.:secret:فكر كنم تو انتخاب مافیا دچار مشكل بشیما

omid
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۳۴
همه چیز قرعه کشی بوده اقای
badboyblue

رضا
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۳۸
همه چیز قرعه کشی بوده اقای
badboyblue

ممنون.اخه نگفتی كه قرعه كشی شده گفتم شاید نقشا رو خودتون تقسیم كردین.:unknw:

o4.pro
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۴۱
ایول.خوب مچش رو گرفتی.ولی دوستان اینجوری نمیشه رای ها اصلا یكی نیست.:secret:فكر كنم تو انتخاب مافیا دچار مشكل بشیما

آخه توم همدستشی خوب عزیزم ... ببینید همه میدونن دور اول شانسیه ولی وقتی یه سری بدون هیچ دلیلی میان مثلا به مسعود و من و بلوروویچ گیر میدن كه تعدادشون از 5 تا هم كمتره این چه معنی میده؟
و تا به یكیشون رای میدم 2 تا رای برمیگرده طرف من:blush2:
دیگه قضاوت با اذهان عمومی...
من كار خودمو كردم.

Caspian
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۱۰
ببینید همه میدونن دور اول شانسیه ولی وقتی یه سری بدون هیچ دلیلی میان مثلا به مسعود و من و بلوروویچ گیر میدن كه تعدادشون از 5 تا هم كمتره این چه معنی میده؟
و تا به یكیشون رای میدم 2 تا رای برمیگرده طرف من :blush2:
دیگه قضاوت با اذهان عمومی...
من كار خودمو كردم.

شانسی نیست ,تقریبا میشه از پستا فهمید كی به كیه !:lightbulb:
و من مطمئنم كه مسعود همون روشوه دهندست و شماها میترسین كه از دستتون بره.
چی كار؟ این كه ذهنیت شهروندا رو عوض كنی؟! :lol:

belervich
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۲۹
واقعا عجب شهرواندان پروفسوری داریم .

آخه کدوم آدم عاقلی به مافیا بودن من رای میده ؟!!! منی که معروفم به راستگو . تو دور قبل تجربه نکردین ؟ من اگه مافیا بودم میومدم میگفتم من مافیام و میخوام همتونو بکشم .:tap67:

دوستان ما که رفتیم فقط اینو بدونین که کسایی که منو اعدام میکنن مافیا هستن و بعد از مرگ من اونا رو هم بکشین تا تو جهنم تنها نباشم .

در مورد رای هم فکر کنم با این حساب که مافیایی ها میدونن کی شهروند عادیه و اولین کسی که به من رای داد مسعود بود رای من مسعود .

تازه داره بازی جالب میشه :clapping:

skullizard
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۴۷
همه اونایی که نفهمیدن کیا دارن باند بازی میکنن (مافیا ها) منگل هستن!!!!
این دست خیلی ناشیانه بچه ها از هم دفاع میکنن پس اگه این دست هم اشتباه رای بدیم دست بعد 100% میتونیم درست حدس بزنیم (بجز آقایون منگل!!!) واگه هم این دور حدس هامون درست باشه که همه مافیایی میترکن چون خیلی ها از هم دفاع کردن
من با اینکه بازم حدس میزنم آیس پک مافیا باشه ولی چون کسی بهش رای نداده رای امو به مسعود عوض میکنم
تا اینجا که شکری کرج و بد بوی بلو کاملا ماهیتشون رو لو دادن (یا مافیان یا واقعا بازی بلد نیستن)
یه خواهش دیگه از همه بچه : اونایی که زای هاشون تک هست لطفا بیان به کسایی رای بدن که چند رایه هستن

Ma3oud
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۴۹
این یه توطئه کثیفه مافیاییه
من دلم سوخت بهت رای دادم
مگه خودت نگفتی به من رای بدین من بدبختم من بیچارم
منم رو حسابه رفاقت بهت رای دادم همین :give_rose:

omid
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۴۹
12 ساعت مونده
نظرات نهایی لطفا

Caspian
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۵۱
تازه داره بازی جالب میشه :clapping:

نه به اون كه گفتی میخای بری ,نه به این كه میگی جالب شد !
به همین راحتی كه نظرت عوض شد ,منم نظرم عوض میشه و بهت رای میدم.

دیگه تابلو تو تایلو شده.من فقط می خواستم از مسعود استفاده كنم تا معلوم شه كیا مافیا هست.
ببین چه زود skullizard با این belervich دست به یكی كردن.

رای من صد در صد belervich

belervich
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۰۶
وای خدا من اعدام بشم چقدر میخندم

فقط امیدوارم بعد از مردن من نگین خودت بد بازی کردی و اشتباه خودت بود .

چون من همیشه سعی کردم به همه بفهمونم دروغ نمیگم . تو دور اول هم فقط راست گفتم . اگه دهسال دیگم مافیا رو بازی کنم دروغ نمی گم .

بچه ها هم همه اینو میدونن .

برای همین میگم کسایی که به من رای میدن یا مافیا هستن . یا تو دور قبل نبودن و منو نمیشناسن .

اگرم می خواین منو بکشین بکشین چون من دوست دارم مافیا برنده بشه .

دوباره تکرار میکنم بعد از اعدام من فقط نگین خودت بد بازی کردی چون من فقط راستگو بودم و این راستگوییم رو تو دور قبل ثابت کردم .

رضا
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۰۷
من بازم میگم رای نهایی من بلوریچ هست.حالا دیگه دوستان چه نظری دارن به من مربوط نیست.راستی این مطلب رو هم بگم كه این دوستمون كامران گفت كه به كسایی كه تعداد رای به اونا بیشتره رای بدیم,حالا اومدیمو طرف مافیا نبود من خودم به شخصه به كسی كه احتمال نمیدم مافیاست رای نمیدم.یه سوتی هم این بلوریچ داد كه احتمال مافیایی بودنشو بیشتر كرد اینكه گفت دست بعدی اون نفرات رو بكشیم كه بلوریچ تو جهنم تنها نباشه.جهنم مكانی كه ادم های بد اونجا هستن(یعنی مافیا)اگه شما میگی شهروندی پس تو جهنم می خوای بری چیكار؟:icon23:خوب مچتو گرفتما.ولی این اسكولیزار و o4.pro بدجوری دارین علیه من نقشه میكشینا.من بالاخره دستتون رو رو میكنم.مخصوصا شما كامران جان كه خیلی اشفته ای.:devil:

رضا
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۱۳
وای خدا من اعدام بشم چقدر میخندم

فقط امیدوارم بعد از مردن من نگین خودت بد بازی کردی و اشتباه خودت بود .

چون من همیشه سعی کردم به همه بفهمونم دروغ نمیگم . تو دور اول هم فقط راست گفتم . اگه دهسال دیگم مافیا رو بازی کنم دروغ نمی گم .

بچه ها هم همه اینو میدونن .

برای همین میگم کسایی که به من رای میدن یا مافیا هستن . یا تو دور قبل نبودن و منو نمیشناسن .

اگرم می خواین منو بکشین بکشین چون من دوست دارم مافیا برنده بشه .

دوباره تکرار میکنم بعد از اعدام من فقط نگین خودت بد بازی کردی چون من فقط راستگو بودم و این راستگوییم رو تو دور قبل ثابت کردم .

بلوریچ جان ما رو سیا نكن به قول مسعود ما خودمون دكون ذغال فروشی داریم.حالا من دور قبلو تا اخر نخوندم و نفهمیدم نقشت چی بود ولی اینو بدون مثل دور قبل نمیتونی ما رو سیا كنی.

30n4
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۱۹
پیروی دو نامه قبل این حقیر که به این پست الصاق میباشد و در زیر رویت میفرمایید :

از اونجایی که همه نقش من (دادستان ) رو میدونن از شهروندان در خواست میکنم یک یک با رعایت نوبت

سوابق و برنامه هاشون :bigsmile: رو به منشی من تحویل بدن تا ببینیم باید به کی رای بدی

[QUOTE=30n4;59356]والا چه عرض کنم! :sors:

از تمامی شهروندان درخواست همکاری و همفکری در جهت نابودی مافیا رو کردم که متاسفانه به خاطر سهل انگاری و پشت گوش اندازی از طرف شهروندان و متشنج کردن جو توسط مافیا تا کنون نه تنها شهروندان سوابق و برنامه -هاشون رو به منشی بنده تحویل نداده اند حتی نامه ای هم به این صندوق پستی نیامده است.در نتیجه بنده تصمیم گرفتم خودم به شخصه وارد ماجرا شوم و با شفاف سازی گامی به سمت نابودی مافیا برداریم باشد که در این امر خطیر و خطرناک خداوند ما را یاری نماید.
با تشکر دادستان وقت هتریک سینا

از اونجایی که یا سرعت سرور اومده پایین یا سرعت اینترنت من و همین باعث شده که بنده نتونم به راحتی از صفحه به صفحه دیگه برم و نقل و قول بیارم فقط نتایج رو اعلام میکنم!
بنده پستهای پاک شده ی دیشب رو رویت نموده ام و حرفهایی که محمد از اون پستها نقل کرده بود کاملا صحیح بود و همین که آقای شکری کرج حرفهای محمد رو تهمت می نامد و تاکید بر دروغگویی این شخص دارد باعث شد که من رای بر مافیا بودن شکری کرج بدم.
در صورت مافیا بودن شکری کرج دو نفر دیگه از مافیا که در پستهای بعدی نام و دلایل شک بنده به آنها را خواهم آورد هم لو خواهند رفت اگر هم مافیا نبود که عیبی نداره راحت شده و میره بهشت :lol:

رای من شکری کرجمیباشد نقطه :3:

Caspian
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۲۰
من بازم میگم رای نهایی من بلوریچ هست.حالا دیگه دوستان چه نظری دارن به من مربوط نیست.راستی این مطلب رو هم بگم كه این دوستمون كامران گفت كه به كسایی كه تعداد رای به اونا بیشتره رای بدیم,حالا اومدیمو طرف مافیا نبود من خودم به شخصه به كسی كه احتمال نمیدم مافیاست رای نمیدم.یه سوتی هم این بلوریچ داد كه احتمال مافیایی بودنشو بیشتر كرد اینكه گفت دست بعدی اون نفرات رو بكشیم كه بلوریچ تو جهنم تنها نباشه.جهنم مكانی كه ادم های بد اونجا هستن(یعنی مافیا)اگه شما میگی شهروندی پس تو جهنم می خوای بری چیكار؟:icon23:خوب مچتو گرفتما.ولی این اسكولیزار و o4.pro بدجوری دارین علیه من نقشه میكشینا.من بالاخره دستتون رو رو میكنم.مخصوصا شما كامران جان كه خیلی اشفته ای.:devil:

با حرفات موافقم ولی منظورت از كامران فك كنم همون كاوه ست !

belervich
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۲۲
بلوریچ جان ما رو سیا نكن به قول مسعود ما خودمون دكون ذغال فروشی داریم.حالا من دور قبلو تا اخر نخوندم و نفهمیدم نقشت چی بود ولی اینو بدون مثل دور قبل نمیتونی ما رو سیا كنی.

دوستان من فقط بگم که من همیشه گفتم از مافیایی ها خوشم میاد . دلمم می خواست مافیا بشم و هیچوقت نشدم .

درضمن این badboy_blue مافیا نیست . مطمئن باشید . بعد از اعدام من این دوستمون مافیا نیست . چون خیلی صاف و سادست .

Sepehr
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۲۵
این بلرویچ خیلی تابله . به پستاش دقت كنین ... فهمیدین؟
آفرین بر شما كه فهمیدین پس :
رای همه ی ما جناب آقای مافیای :img-gun:كثیف بلرویچ كف مرتب:icon_bravo: :icon_bravo: :icon_bravo: ... شله شله

skullizard
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۲۵

انشالا که شما مافیا باشی چون واقعا اگه اینطوری باشه به نفع شهروندا میشه:spiteful:
اولا که من گفتم که به بلرویچ(بخدا بلوریچ نیست آقا رضا) شک دارم ولی شکم به مسعود بیشتر از بقیه هست پس ترجیح میدم به مسعود رای بدم و اگر هم مافیا نبود اونموقع 100% معلوم میشه که بلرویچ مافیاست
بعد دوباره قسم میخورم که من کامران نیستم (البته یه بار گفته بودم ولی پستم پاک شد)من اسمم کاوه هست

اگه دست قبل رو میخوندی نیدیدی که همه شوخی میکردیم، مثلا اگه هومن مرد گفت میرم پیش حوری ها واقعا بنظرت میرفت؟:wacko2:

Caspian
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۲۹
آقا بلرویچ دسش رو شد . ای شهروندان اتحاد اتحاد

30n4
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۳۵
اینا همش تقصیر امید، اینا همه شهروندن اما اینقدر بد بازی میکنن که تمام شرایط یک مافیا رو دارند!
نتیجه که روی هیچ کدوم از حرفاشون نمیشه تکیه کرد! الان واسه یکی رای جمع میکنن بعد فردا به خاطر رای جمع کردن اعدام میشن معلوم میشه شهروندن هر کی به اونا رای داده اعدام میشه و الا آخر!!

Ma3oud
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۴۳
اینا همش تقصیر امید، اینا همه شهروندن اما اینقدر بد بازی میکنن که تمام شرایط یک مافیا رو دارند!
نتیجه که روی هیچ کدوم از حرفاشون نمیشه تکیه کرد! الان واسه یکی رای جمع میکنن بعد فردا به خاطر رای جمع کردن اعدام میشن معلوم میشه شهروندن هر کی به اونا رای داده اعدام میشه و الا آخر!!

سینا مراقبه خودت باش ، تو دومین نفری که پشت بلر در میای

Don M Corleone
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۴۷
محمد رضا تو می دونی من بی خودی به کسی گیر نمی دم و حتما مطمئن هستم ، پس با من همراهی کن

من مشكلي ندارم فقط ميترسم از شانس ما بزنه و شكري اينبار مافيا نباشه اونوقت شهروندان فكر كنن من و تو جزو بچه ها:alien2: هستيم !!! :3:
ولي منم به شكري راي ميدم ! ياشانس !! :friends:

30n4
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۴۷
سینا مراقبه خودت باش ، تو دومین نفری که پشت بلر در میای

مثلا شب به بچه ها میگی منو بکشن؟!
دوستان یکم نگاه کن ببین ملت داشتن به مسعود رای میدادن بعد رفتن سمت بلرویچ و بقیه هم خواسته یا ناخواسته تحت تاثیر قرار گرفتن :kahvecy0:
من دله خوشی از بلرویچ ندارم چون در آخر بازی با تک رای دادن شهروندان رو نابود میکنه! اما من به عنوان دادستان وظیفمه که از حق دفاع کنم! خیلی همتون آدمهای خوبی هستید و به فکر نابودی مافیا!
آدم دروغگو رو بکشید :megaphone: حالا برید دروغگو رو پیدا کنید :drinks:

رضا
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۴۹
با حرفات موافقم ولی منظورت از كامران فك كنم همون كاوه ست !

بابا حالا سوتی های نوشتاری منو جمع نكنین دیگه.باشه همون كاوه و بلرویچ.من اشتباه كردم.

Ma3oud
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۵۳
مثلا شب به بچه ها میگی منو بکشن؟!
دوستان یکم نگاه کن ببین ملت داشتن به مسعود رای میدادن بعد رفتن سمت بلرویچ و بقیه هم خواسته یا ناخواسته تحت تاثیر قرار گرفتن :kahvecy0:
من دله خوشی از بلرویچ ندارم چون در آخر بازی با تک رای دادن شهروندان رو نابود میکنه! اما من به عنوان دادستان وظیفمه که از حق دفاع کنم! خیلی همتون آدمهای خوبی هستید و به فکر نابودی مافیا!
آدم دروغگو رو بکشید :megaphone: حالا برید دروغگو رو پیدا کنید :drinks:

دیگه با این حرفا ماس مالی نمیشه عزیزه من

mohammad8711
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۰۷
رای ها خیلی جالب داره عوض میشه !
به نظر من چند نفر دارن سعی می کنند دو جبهه به وجود بیاد و نظر ها به دو نفر جلب بشه ، وقتی یکی اعدام شد و مافیا نبود تقصیر رو میندازند گردن اون یکی و روز بعد هم اونو اعدام می کنند ، طی این دو شب هم 2 نفر کشته و 2 نفر ربوده می شوند ! پس طی 2 روز 6 نفر از شهروندان از دور خارج می شوند و احتمالا پلیس هم 2 تا شهروند رو می کشه و به همین راحتی دور سوم طی 2 روز تموم میشه !!!
به نظر من با نقش های جدید مافیا خیلی قوی شده و عملا هیچ کاری از دست ما بر نمی آد !
من نظر خودم رو درباره شکری کرج گفتم ! از من حمایت کنید تا از یک فاجعه جلوگیری کنیم
یا من درست فکر می کنم و شکری کرج مافیاست یا با کشتن شکری کرج روز بعد خودم اعدام می شم و بازی در 2 روز تموم میشه ! پس اهمیت رای خودتون رو درک کنید !

Caspian
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۰۸
ولی این دفاعیه ی بلرویچ منو یاد دفاعیه امروز صبحه كردان تو مجلس انداخت! :3:

رضا
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۱۶
دوستان من این نكته رو بگم كه اگه من میگم رای من بلرویچ هست این نظر شخصی منه و كسی رو هم مجبور نمیكنم با من هم عقیده باشه.من واسه خودم دلایلی دارم.حالا اگه بلرویچ اعدام شد و مافیا نبود دوستان تقصیر رو گردن من نندازید چون من كسی رو مجبور نكردم.این عقیده منه

skullizard
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۲۴
آقایون slti و مسعود . باقیه کسایی که به بلرویچ رای دادید:
آیا حاضرید که در صورتی که بلرویچ مافیا نبود ، اعدام بشید؟ (دلیل نیارید و فقط بگید آره یا نه!!ویرایش هم نکنید)
من از اول هم گفتم به بلرویچ شک دارم ولی این همین حرفا رو هم دست پیش میزد و آخر سر هم معلوم شد که شهروند بوده از اون طرف خیلی بعیده که یهو همه ی مافیا ها بیان از مسعود طرفداری کنن پس دو حالت داره:
1-یا مسعود نقش مهمی در مافیا داره
2-یا همه کسایی که ازش طرفداری میکنن در جهل مرکب هستن

به هرحال پس از کشته شدن یکی امشب این مشخص خواهد شد
رای من همچنان مسعود (شهروندا به من اعتماد کنید!!! اگه کارم اشتباه بود بعد دیگه حرفمو گوش نکنید یا اگه خواستید منو سقط کنی)

راستی من امشب یه مراقب میخوام چون یا احتمالا خفه میشم یا میمیرم یا گم و گورم میکنم ، ولی مهم نیست در هر صورت اگه این اتفاقا افتاد و فهمیدید که مسعود اشتباه کرده :
1-اول از همه خودش رو بکشید (چون من فکر میکنم نقش مهمی داره در اون صورت)
2-بعدش slti رو بککشید
3-بعد هم سپهر رو تیکه تیکه کنید

خواهشا به حرفام اعتماد کنید ، پشیمون نمیشید

skullizard
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۲۶
دوستان من این نكته رو بگم كه اگه من میگم رای من بلرویچ هست این نظر شخصی منه و كسی رو هم مجبور نمیكنم با من هم عقیده باشه.من واسه خودم دلایلی دارم.حالا اگه بلرویچ اعدام شد و مافیا نبود دوستان تقصیر رو گردن من نندازید چون من كسی رو مجبور نكردم.این عقیده منه

میتونی مثل خیلی ها تو دور قبل ، روز اول رو رای ندی که بعدا هم نگن چرا بهش رای دادی
معمولا اگه روز اول به کسی رای میدن یعنی باید خطر بعدش رو هم به جون بخرن ، من خریدم ، تو هم اگه شک داری به کسی رای نده

belervich
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۳۰
تراژدی بزرگ ( هنگام خوندن پست آهنگ معروف انیو موریکونه پخش میشه -- فیلم حرفه ای 1975 )

اینجانب بلرویچ ، مردی سیاه ، دوستار تاریکی ، متنفر از سفیدها و خاکستریها هستم .

من همانند گلسرخی میروم . همانند او در دو جبهه منفور میشوم و همانند او در ذهن آیندگان جاویدان .

علاقه من به دنیای دارک فوران میکند و این موضوع باعث شده شخصیت خشن و نامردی از من در ذهن شما نقش ببندد .

اشتباهات من در این دوره مافیا :

- صداقت

- اعتماد بیش از حد به عقل و هوش شهروندان

- بی شعور بودن

- پوچ گرایی

- علاقه شدید به موسیقی متال

- خاک بر سر بودن

- همیشه در انتظار حمله فضایی ها به زمین بودن

- و در آخر استفاده بیش از حد از سس مایونز

دوستان ما محکوم به شکستیم چون حاظر نیستیم به صفحات قبلی تاریخ سری بزنیم و نگاهی به تجربه های قبلی بیندازیم . این موضوع در مورد وضع فعلی سرزمین پارس در دنیای واقعی هم صدق میکند .

من تمام طول این بازی ، چه در این دوره و چه در دور قبل صداقت پیشه کردم و شما بدون توجه به این موضوع حماقت پیشه کردید . همانند تاریخ ملت ما .

سرتان را درد نیاورم . من با کمال میل خواستار اعدام شدنم . زیرا این بازی برایم یادآور زندگییم است . مثل بلایی که امروز بر سرم امد و خاک بر سر تر شدم .

ماجرای امروز --- دانشگاه --- کلاس اشنایی با قرآن کریم

امروز صبح استاد اندشمندم در کلاس آشنایی با قران کریم از دانشجویان پرسید چه کسی نماز میخواند :

تمام ملت بجز من : اقا ما .... آقا ما ... آقا ما :pleasantry:

استاد : اهای پسر تو چرا دستت بالا نیست ؟!!

بنده خاک بر سر : خوب استاد چون نماز نمی خونم .. :unknw:

استاد : پس بفرمایید بیرون ... این درست هم حذف شد ... این کلاس جای کفار نیست ...

بنده خاک بر سر : :wacko:

-------------------------------------------------------------------------------------

و حال این است عاقبت گلسرخی و من .

روحش شاد .

روحم شاد .

30n4
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۳۶
این پست جهت ابهام زداییست و هیچگونه ارزش قانونی ندارد:megaphone:

1-یا مسعود نقش مهمی در مافیا داره

مافیا از نقش هم خبر ندارن،میدونن که کی مافیا هست و کی نیست اما نمیدونن که نقشش در مافیا چیه:ok:

30n4
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۵۹
تا اینجا بلرویچ با 5 رای(مسعود-stli-sirblackice-bad blue boy -سپهر)
شکری کرج با 3 رای(سینا-محمدرضا-محمد)
مسعود 2 رای(بلرویچ-کاوه)
کاندید اعدام هستند
دو نفر یا سه نفر هم هستن که رای ندادن (هومن -لردامین و فکر کنم شکری کرج چون رای شکری رو جایی ندیدم)
اینایی که رای نداده اند به سایت اومدن و حتی تاپیک رو هم مطالعه کرده اند ولی به هر دلیلی دوست نداشتن رای بدن

نتیجه گیری هم با خودتون

رضا
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۳:۵۴
تراژدی بزرگ ( هنگام خوندن پست آهنگ معروف انیو موریکونه پخش میشه -- فیلم حرفه ای 1975 )

اینجانب بلرویچ ، مردی سیاه ، دوستار تاریکی ، متنفر از سفیدها و خاکستریها هستم .

من همانند گلسرخی میروم . همانند او در دو جبهه منفور میشوم و همانند او در ذهن آیندگان جاویدان .

علاقه من به دنیای دارک فوران میکند و این موضوع باعث شده شخصیت خشن و نامردی از من در ذهن شما نقش ببندد .

اشتباهات من در این دوره مافیا :

- صداقت

- اعتماد بیش از حد به عقل و هوش شهروندان

- بی شعور بودن

- پوچ گرایی

- علاقه شدید به موسیقی متال

- خاک بر سر بودن

- همیشه در انتظار حمله فضایی ها به زمین بودن

- و در آخر استفاده بیش از حد از سس مایونز

دوستان ما محکوم به شکستیم چون حاظر نیستیم به صفحات قبلی تاریخ سری بزنیم و نگاهی به تجربه های قبلی بیندازیم . این موضوع در مورد وضع فعلی سرزمین پارس در دنیای واقعی هم صدق میکند .

من تمام طول این بازی ، چه در این دوره و چه در دور قبل صداقت پیشه کردم و شما بدون توجه به این موضوع حماقت پیشه کردید . همانند تاریخ ملت ما .

سرتان را درد نیاورم . من با کمال میل خواستار اعدام شدنم . زیرا این بازی برایم یادآور زندگییم است . مثل بلایی که امروز بر سرم امد و خاک بر سر تر شدم .

ماجرای امروز --- دانشگاه --- کلاس اشنایی با قرآن کریم

امروز صبح استاد اندشمندم در کلاس آشنایی با قران کریم از دانشجویان پرسید چه کسی نماز میخواند :

تمام ملت بجز من : اقا ما .... آقا ما ... آقا ما :pleasantry:

استاد : اهای پسر تو چرا دستت بالا نیست ؟!!

بنده خاک بر سر : خوب استاد چون نماز نمی خونم .. :unknw:

استاد : پس بفرمایید بیرون ... این درست هم حذف شد ... این کلاس جای کفار نیست ...

بنده خاک بر سر : :wacko:

-------------------------------------------------------------------------------------

و حال این است عاقبت گلسرخی و من .

روحش شاد .

روحم شاد .

بلرویچ جان به خاطر همین داستان هاته كه من بهت شك كردم.دور قبل حالا نفهمیدم نقشت چی بود.هر دفعه میومدی و یه داستان می گفتی بقیه هم خوششون می اومد.و كمتر بهت شك میكردن.این روش خوبیه برای استتار

دوستان من در این لحظه رای رو پس میگیرم و به شكری كرج رای میدم.

رضا
چهارشنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۷, ۰۰:۱۱
تا اینجا بلرویچ با 4 رای(مسعود-stli-sirblackice- -سپهر)
شکری کرج با 4 رای(سینا-محمدرضا-محمد-bad blue boy)
مسعود 2 رای(بلرویچ-کاوه)
کاندید اعدام هستند
دو نفر یا سه نفر هم هستن که رای ندادن (هومن -لردامین و فکر کنم شکری کرج چون رای شکری رو جایی ندیدم)
اینایی که رای نداده اند به سایت اومدن و حتی تاپیک رو هم مطالعه کرده اند ولی به هر دلیلی دوست نداشتن رای بدن

نتیجه گیری هم با خودتون

با این وضعیت رای هومن و لرد امین تعیین كننده است.اقایون لطفا رای بدین نزارین بازی 24 ساعت دیگه تمدید بشه.:scare::scare::scare:

belervich
چهارشنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۷, ۰۱:۱۰
بلرویچ جان به خاطر همین داستان هاته كه من بهت شك كردم.دور قبل حالا نفهمیدم نقشت چی بود.هر دفعه میومدی و یه داستان می گفتی بقیه هم خوششون می اومد.و كمتر بهت شك میكردن.این روش خوبیه برای استتار

دوستان من در این لحظه رای رو پس میگیرم و به شكری كرج رای میدم.

بدبوی بلو جان من دور قبل شهروند عادی بودم . و مثل همین دوره صادق بودم . با اینکه همه میدونستن دل من برای مافیا شدن میتپه ولی میدونستن من دروغ نمیگم . و حتی یک نفر هم دور قبل به اعدام من رای نداد . اخر هم دیدین که شهروند عادی بودم . این دور هم همینطوریه . مافیا نشدم و خیلی ناراحتم . ولی سعی میکنم پستهای خوبی بزنم . داستانم هم با اعدام اولین نفر ادامه میدم . امیدوارم خوشتون بیاد.

درضمن وجود تو خیلی به شهروندا کمک میکنه . چون اینقدر صاف و ساده عمل کردی که همه مطمئنن مافیا نیستی . و اگر مافیا نکشتت تا اخر کسی اعدامت نمیکنه .

مطمئن هستم کاوه ، محمد رضا ، بدبوی بلو ، سپهر ،هومن ، محمد مافیا نیستن . اگر من اعدام شدم این افراد رو نکشین

رای من شکری کرج

هومن
چهارشنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۷, ۰۱:۳۲
من هم بیشتر پست ها رو خوندم ..... چیزه زیادی دستگیرم نشد.... اما به یه نفر شک بیشتری دارم...
رای من : شکری کرج

omid
چهارشنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۷, ۰۸:۲۰
نیم ساعت وقت دارید
من برم رای ها رو بشمارم

omid
چهارشنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۷, ۰۸:۵۳
خوب آرا رو میشماریم:
رای ها
هومن به --------------------شکری کرج
بلرویچ به------------------------------شکری کرج
بذبویبلو به ---------------------------------شکری کرج
سینا به .........................................شکری کرج
محمد به ---------------------شکری کرج
محمدرضا به ----------------------شکری کرج
سپهر به---------------------------بلرویچ
اس ال تی آی به--------------------بلرویچ
سربلک آیس به......................بلرویچ
مسعود به ----------------------------بلرویچ
انلی بلو به------------------سپهر
میثاق به ----------------------محمدرضا
04پرو به------------------اس ال تی آی
کاوه به .....-------------------......مسعود

لردامین وشکری کرج هم رای ندادن.

خوب شکری کرج با اکثریت آرا به صحنه آمد

این بار مراسم اعدام با کش داریم:3:
شکری رو بردیم بالا
,و دارش زدیم:3:
بعدش رفتیم مدارکشو زیرو رو کردیم
و نهایتا دیدم که بله ایبشون کسی نبودن بجز.......
..
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.....
.
.
.
.
.
.بسه دیگه:3:
شکری کرج یک مافیا بود و دست بر قضا رییس مافیا هم بود
مبارکه:3:
ـــــــــــــــــــــــ
خوب شکری کرج از بازی حذف شد و دیگه نمی تونه اینجا پست بده
4 مافیای باقی مانده برن توی اون لینکی که بهشون پخ زدم و مشورت کنن تا 1 نفرو بکشن
پلیس
دکتر
کاراگاه
منگل
ادم ربا
خفه گر
پاسبون
بهم پخ بزن
فاز شب 24 ساعت هست.
تاپیک قفل میشه

omid
چهارشنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۱۵
دکتر
کارآگاه
خفه گر
بجنبید دیگه

omid
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۲۵
فعلا پستی ندید تا من آفلاین بشم
داستان بنویسم برمیگردم

omid
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۵۶
خوب(این متنو بدقت بخونید)
دیشب در حال دیدن بازی یوونتوس و ریال مادرید بودم که یک اس ام اس از یک شماره ی مشکوک بهم رسید.توش یه نشونی نوشته بود.نوشته بود:
کشور هتریک-شهر شیراز- استادیوم تیم 463369
و توش نوشته بود بهشتتان را جهنم خواهیم کرد.
در عرض 3 سوت پیامک:3: رمزگشایی شد چون 463369 آیدیه تیم منه:3: و اسم استادیومم هم پارادایز آرنا هست.
3سوت یه شلوار روی پیژامم پوشیدم و چترمو برداشتم که برم استادیوم ببینم چه خبره یه خبر هم به پلیس دادم که بیاد اونجا.رفتیم خیابونا خیلی خلوت بود (آخه شیراز ساعتت 11 خلوته:3:)
بهر حال رسیدم به استادیوم دیدم دربون گرفته کپیده:3: بیدارش کردم و بهش گفتم که چیز مشکوکی امشب ندیده؟؟ گفت :چرا دیدم
گفتم: چی؟
گفت: خواب 7 پادشاه
خواستم بزنم تو گوشش گفتم حالا دردسر میشه برام رفتم وارد استادیوم شدم
دیدم زمین چمن سیاه شده با تعجب همه جا رو نیگا کردم دیدم حتی تیرک دروازه ها هم سیاه شده یهو فهمیدم اشتباهی عینک آفتابی گذوشتم:3: :3:
عینکو که بردوشتم و نورافکن ها که روشن شد دیدم یه بوی گندی میاد.سگ مخصوص رو فرستادم اون هم رفت و جنازه ی یک شهروند عادی بدون نقش رو با نام اسکولیزارد یا همون کاوه ی خودمون رو از لای زباله های رختکن پیدا کرد.اینجای کار بودیم گه دیدم یه سایه از جلوم رد شد.ترسیده بودم که یهو یه نفر به پشتم زد.جیغی کشیدم بس خفن.دیدم پلیسه!!!بهش گفتم که بدو برو دنباله سایه هه اونم دویدو رفت و نامردی نکرد با 1 تیر طرفو انداخت زمین.رفتیم سر جسد نیمه جونش دیدم مسعوده!
مسعود بهم گفت:امید
گفتم:بله
گفت بذار دستتو ببوسم:3:
گفتم ببوس:3:
گفت یه خواهشی ازت دارم
گفتم : بگو
گفت بذار 1 وصیت بکنم.....
گفتم :باشه
گفت: به پلیس بگو که دادششش اشتب زدییییییییی
من( مسعود) یک شهروند عادی دو رایه بودم
در حال ریختن اشک بودم که دیدم 2 نفر دارن از استادیوم خارج میشن.سگو گذوشت دنبالشون و پاچه ی یکیشونو گرفت .بعدا دادیم آزمایش فهمیدیم . که ماله سینا 30n4 هست.آری این چنین بود که آدم ربا سینا رو دزدید.. در همین احوال بودم که دیدم یه سایه یی هی داره تلو تلو داره می خوره نگاه کردم دیدم انلی بلو هست که دارش زدن دویدیم بطرفش و سریع نجاتش دادیم ولی انلی بلو تا یک روز بخاطر خفگی نمی تونه حرف بزنه.
اینجا بود که کاراگاه از راه رسید و هویت یک نفرو از من پرسید : من هم بهش گفتم خاک عالم:3: این همه مافیا بعدش تو میای هویت پاسبون رو از من می پرسی؟؟؟؟ دکتر هم که 1 آمپول الکی زد.پاسبون هم نتونست جلوی آدم ربا رو بگیره.
همین..............
هوففففففففففففففففففففف.
عجب شبی بود
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ
نکات:
1-اسکولیزارد و مسعود حق دارن 1 وصیت کنن
2-انلی بلو نه می تونه امروز حرف بزنه نه می تونه نظر بده
3-سینا هم موقتا نمی تونه نظر بده و حرف بزنه
4-زندان اقای آدم ربا فقط ظرفیت 3 نفرو داره.و وقتی پر بشه سینا 2باره به بازی برمیگرده.
5-کسی که زندانی یا خفه شده ممکن هست در طول روز با رای اکثریت کشته بشه.
6-کسی که زندانی شده در شب توسط مافیا نمی تونه کشته بشه ولی اگه پلیس بخواد می تونه بکشتش.
7-کسی که زمدانی شده اگه نقش خاصی داشته باشه می تونه شب ها فعالیت کنه
8-فاز روز امروز هم تا ساعت 10 شنبه صبح هست.اخه من 5 شنبه و جمعه ها مشکل آنلاین بودن دارم.
9-اگه جایی از پستم رو نفهمیدی پخ بزنید.

Ma3oud
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۱۸
آخ پلیس ....... ( حیا کن این بازیو رها کن ) منه بدبخت چه هیزمی بهت فروختم ، اون دنیا منتظرتم
من وصیتی نمیکنم فقط از بلر پوزش می طلبم
بدانید و آگاه باشد که من از روی رفاقت بهش رای دادم
بدانید و آگاه باشد بقیه که پشته من قایم شدن مافیا هستند
یعنی
اون سه تا مافیایین به جون امید
و اونایی که به شکری رای دادن تابلوئه که شهروندن ، دکتر منگل و این هواشونو داشته باشد
نزارین آبه خوش از گلوشون پایین بره

misagh
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۳۲
من این دور به بلرویچ رای می دم

mohammad8711
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۳۳
حال کردین ؟ :3:
رئیس مافیا رو فرستادم بالای دار
ولی چه فایده ! نه پلیس نه دکتر نه کاراگاه نه پاسبون کار مثبتی انجام ندادند و 3 نفر رو از دست دادیم
حالا برم دوباره پست ها رو بخونم بعد میام آدم ربا رو بهتون معرفی می کنم :1:

belervich
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۴۴
من این دور به بلرویچ رای می دم

:lol2:

وای خدا چه حرکت قشنگی رفتی .

رییبس مافیا در حالی که 4 تا رای فقط داشت با رای من رفت بالای دار ف اونوقت میگی من مافیام ؟! با این حرکتت خودت رو داری به کشتن میدی میثاق جان :lol2:

از شکری کرج هم معظرت میخوام که با رای من اعدام شد . من قلبم به عشق مافیا میتپه . امیدوارم دور بعد خودم رییس مافیا بشم

کاوه هم حیف شد کشته شد . بزرگترین حامی من بود :smilie9:

sirblackice
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۰۸
باب این دیگه تابلو شد با این حركتای مافیا كه بلرویچ دیگه مافیا نیست!
این دكتر پس چی كار میكرد؟ بابا تابلو بود میخوان كاوه رو یه بلایی سرش بیارن! خودشم كه گفت یكی بیاد از من حمایت كنه! این دكتر چه فكری كرده من نمیدونم!

رضا
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۲۳
اقایون اینو متذكر بشم كه قبل از تغییر رای من قرار بود بلرویچ بره بالای دار.:tap67:وقتی تغییر رای دادم این بلرویچ و هومن هم اومدن و به شكری كرج رای دادن:img-pirate2:.پس لطفا منصف باشین و این كارو به حساب خودتون نزارید:rofl:.گیر دادن من به بلرویچ فقط برای ازمایش كردن بقیه بود ولی در اخرین لحظات كه نه ولی در ساعات اخر رایم رو عوض كردم.به این میگن حركت اسكل شونده.:nuts:
در باره بلرویچ هم به دوستان اطمینان میدم كه مافیا نیست.:rofl:

o4.pro
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۳۰
خوب جانم من برداشتمو از وقایع دیشب بدین شرح اعلام میدارم همون طور كه دیدید مسعود كه عموما یكی از گزینه ها جهت اعدام بود دیشب طی یك اشتباه مرد او شخصی بود كه دو رای داشت و او كسی بود كه میتونست تو دور های آخر بازی مارو نجات بده . روحش شاد و یادش گرامی باد به خاطرش یه خط سكوت
.................................................. .................................................. .......................
خوب و اما اتفاقات::img-gun:
اول از همه من مرگ شكری كرج رو احتمال خودزنی از طرف مافیا میدم كه در این صورت بلورویچ واقعا مافیا است. كه دوستان به علت سوتی شكری كرج اون رو یه مهره سوخته تشخیص دادن و بلوروویچ رو با اون جا بجا كردن. البته این در حد نظریه است. البته این كه بلورویچ هی میخواد راستگویی دست پیشش رو نشون بده اینو بگم یه شهروند چه دروغی میتونه گفته باشه ؟؟؟؟
نكته دوم این كه كسایی كه به مسعود اكثرا مافیا بودن نسبت میدادن اس ال تي اي و بد بلو بوي بودن كه بازم يكيشون دزديده شد !!!! عجيب نيست كسي كه داشت به ظاهر داشت به نفع مافيا راي ميداد كشته شد. و بنا به رد گم كني توسط مافيا خفه شد.
من هويت پليس رو هم تا حدودي تشخيص دادم ولي گفتنش به صلاح نيست.
در مورد شكري كرج هم بگم مثل اس ال تي اي و بد بلو بوي داشت به ضرر مسعود صحبت ميكرد ولي اگه ميخواستن با راي هاي مافيا اون رو بكشن تابلو ميشدن. ولي الان به همون هدف يعني گول زدن پليس رسيدن.

راستي اين 2 تا كه با رنگ مشخصشون كردم در يك پست اضهار كرده بودن كه در شناخت مافيا خوب عمل كرديم. كه يكيشون مسعود بود... حالا من يه سوال دارم انقدر اعتماد به شخص ديگه - منظورم خودشونه- و اعتماد به اينكه درست دارن فكر ميكنن واقعا عاديه ؟؟؟؟
من باز با تحليلهاي بعدي ميام تا اين مافيا رو بر اندازيم فعلا يكي شون مرد :double0smile:.

Sepehr
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۳۳
بچه ها ببخشید به بلرویچ رای دادم .
الان مطمئن شدم كه دیگه مافیا نیست
بازم ببخشید

رضا
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۳۹
خوب جانم من برداشتمو از وقایع دیشب بدین شرح اعلام میدارم همون طور كه دیدید مسعود كه عموما یكی از گزینه ها جهت اعدام بود دیشب طی یك اشتباه مرد او شخصی بود كه دو رای داشت و او كسی بود كه میتونست تو دور های آخر بازی مارو نجات بده . روحش شاد و یادش گرامی باد به خاطرش یه خط سكوت
.................................................. .................................................. .......................
اول از همه من مرگ شكری كرج رو احتمال خودزنی از طرف مافیا میدم كه در این صورت بلورویچ واقعا مافیا است. كه دوستان به علت سوتی شكری كرج اون رو یه مهره سوخته تشخیص دادن و بلوروویچ رو با اون جا بجا كردن. البته این در حد نظریه است. البته این كه بلورویچ هی میخواد راستگویی دست پیشش رو نشون بده اینو بگم یه شهروند چه دروغی میتونه گفته باشه ؟؟؟؟
نكته دوم این كه كسایی كه به مسعود اكثرا مافیا بودن نسبت میدادن اس ال تي اي و بد بلو بوي بودن كه بازم يكيشون دزديده شد !!!! عجيب نيست كسي كه داشت به ظاهر داشت به نفع مافيا راي ميداد كشته شد. و بنا به رد گم كني توسط مافيا خفه شد.
در مورد شكري كرج هم بگم مثل اس ال تي اي و بد بلو بوي داشت به ضرر مسعود صحبت ميكرد ولي اگه ميخواستن با راي هاي مافيا اون رو بكشن تابلو ميشدن. ولي الان به همون هدف يعني گول زدن پليس رسيدن.

راستي اين 2 تا كه با رنگ مشخصشون كردم در يك پست اضهار كرده بودن كه در شناخت مافيا خوب عمل كرديم. كه يكيشون مسعود بود... حالا من يه سوال دارم انقدر اعتماد به شخص ديگه - منظورم خودشونه- و اعتماد به اينكه درست دارن فكر ميكنن واقعا عاديه ؟؟؟؟
من باز با تحليلهاي بعدي ميام تا اين مافيا رو بر اندازيم فعلا يكي شون مرد :double0smile:.
اولا من رایم رو تغییر دادم و به شكری كرج رای دادم كه باعث شد رایها مساوی بشه بعد هومن و بلرویچ رایاشون رو تغییر دادن و به شكری كرج رای دادن.دوما من اصلا به مسعود رای ندادم منو قاطی این ماجرا نكن.سوما من این دستم میخواستم به مسعود رای بدم كه خدا رو شكر نشد.چهارما من اینجا بازم تاكید میكنم كه بلرویچ مافیا نیست و دوستان هر فكری می خوان در مورد من بكنن.به اس ال تی ای هم بگم كه دور اول گفت كه سر زندگیش شرط میبنده مسعود مافیاس اگه نبود دست بعد اونرو بكشیم.حالا بكشیمت؟

رضا
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۴۱
راستی این نكته رو هم به خدا متذكز بشم بنا به قانونی كه گفتین هر كس در عرض 48 ساعت پستی نده نفر ذخیره جایگزین میشه بگم كه لرد امین از روز سه شنبه ساعت 15:48 تا حالا پست نداده دیگه نظر نهایی با خودتون.

lordamin
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۵۰
ای بابا اینا رو باش .

مثل اینکه تاپیک بسته بودا !!!!

رضا
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۵۵
:
رای ها
هومن به --------------------شکری کرج
بلرویچ به------------------------------شکری کرج
بذبویبلو به ---------------------------------شکری کرج
سینا به .........................................شکری کرج
محمد به ---------------------شکری کرج
محمدرضا به ----------------------شکری کرج
انلی بلو به------------------سپهر
میثاق به ----------------------محمدرضا
04پرو به------------------اس ال تی آی
کاوه به .....-------------------......مسعود

اینایی كه با ابی نشون دادم به نظرم شهروندن ومافیا نیستن.اونایی كه با نارنجی مشخص كردم 50-50 هستند یعنی شك دارم.اما بقیه خیلی مشكوكن مخصوصا 04 پرو كه فوق العاده مشكوكه.:girl_devil:

skullizard
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۵۹
دکتر دقت کن ، دکتر دقت کن
توپ ، تانک ، فشفشه ، دکتر باید کشته شه
ببر بیرون دکترو ، ببر بیرون دکترو
به نام خداوند بخشنده مهربان ، درود بر محمد و خاندان پاک و مطحرش
صدای ما رو از آن دنیا میشنوید
دیروز در پی درگیری شدیدی که در استادیوم شهر شیراز و به سرکردگی گروهک مافیا انجام شد ، 1نفر کشته ، 1 زخمی و 1 نفر دیگر هم ناپدید شد
اکنون توجه شما به مصاحبه ای که همکار بنده جناب آقای حوری زاده آماده کرده جلب میکنم:
امروز در خدمت یکی از شهروندان نمونه کشور هستیم ، شهروندی که در هر دوره با اینکه نقش یکسان و خسته کننده ای داشت اما از هیچ کوششی برای مشخص کرد نقش مافیا ها دریغ نکرد
آقا کاوه سلام
-علیک
-میشه خودتون رو بیشتر معرفی کنید؟
-نه
-بسیار خوب نظرتون در رابطه با درگیری دیشب؟
-من میخوام از همون ب بسم الله شروع کنم و بیام جلو تا به دیشب برسم:
اگه یادتون باشه slti اولین نفری بود که به مسعود رای داد و توجه همه از جمله من و پلیس رو به مسعود جلب کرد

خوب دیدیم که دروغ گفت چون مسعود اصلا مافیا نبود (پس slti مافیاست)،در واکنش به این تهمت مسعود هم مجبور بود برای زنده موندن به حواس بقیه رو به کس دیگه ای پرت کنه که اون شخص من بودم و از اونجایی که شهروند عادی بودم ، فکر کردم که مسعود مافیا باشه (ولی نبود)
تو همین اوصاف بود که پست ها پاک شد ، اینجا داور سر شهروندا رو برید چون بازی باید 3-0 به نفع ما میشد
بعد از این ماجرا آیس پک اومد گفت که slti مافیاست که الان میفهمم راست گفته اگرچه که بعدن رای شو به بلر عوض کرد ، این چه معنی میده؟ شاید خواسته رد گم کنه ، شایدم اینطور نبوده
کم کم بد بوی(بو منظورم نیست ها ، منظورم بوی=پسر) هم شروع کرد به گیر دادن به من ولی منم خیلی زود فهمیدم که بدبوی-بلو مافیا نیست
محمد 8711 هم که به شکری رای داد پس مافیا نیست
اما قبلش اونلی بلو به خود محمد و سپهر گیر داده بود (گیرش به محمد که الکی بود چون اون آدم خوبیه،ولی شاید یخاطر رد گم کنی گفته به سپهر هم مشکوکه)پس اونلی بلو مافیاست

اینجا ها بود که من فهمیدم بلرویچ مافیا نیست چون هم گفته بود:

شاید تو جهنم با بروبچ مافیا دمخور شدیم
علاوه بر این وقتی میبینم که به شکری رای داده مطمئن میشم که بلرویچ مافیا نیست
بعد نوبت میثاق بود که به محمدرضا گیر بده ، من هنوز نمیدونم که کدومشون راست میگن ولی راستش بنظر من محمدرضا کمتر از میثاق مشکوکه

همین جاها بودیم که سپهر گفت مسعود،محمد و شکری کرج هم مشکوکن ، این نمیتونه چیزیو مشخص کنه ولی فهمیدیم که مسعود و محمد مافیا نیستن در صورتی که سپهر بهشون مشکوک بود ، یعنی شاید گیر به شکری برای رد گم کنی بوده ، به حر حال بلافاصله slti که من از همه بیشتر به اون مشکوکم اومد و ازش دفاع کرد و احتمال مافیا بودن سپهر رو بالا برد ، من که میگم: احتمال مافیا بودن سپهر بیشتر از مافیا نبودنشه
اما در همین اوصاف اونلی بلو به سپهر گفت مافیا!!! اینو داشته باشید تا وقتی که هویت یکیشون مشخص شد هویت اونیکی رو هم بفهمین
بعدش نوبت o4.pro بود که یک تنه به مبارزه با مافیای نامرد یعنی Slti بپردازه ==> o4.pro مافیا نیست
سینا هم به شکری رای داد و ضمنا همش هم دنبال کشف حقیقت بود پس اونم بچه خوبیه و مافیا نیست
محمدرضا هم به شکری رای داد پس احتمالا مافیا نیست پس میثاق احتمالا مافیاست
راستی هر چی کمرنگتر بود اسم کسی یعنی کمتر به اون حرفم اطمینان دارم
-ای بابا بسه دیگه چقد فک میزنی ملت حوصلشون سر رفت!!!
-خیلی خوب در آخر هم میخوام حرفامو جمعبندی کنم و برم:
1-خدا بیامرز Ma3oud
2-محمد رضا
3-30n4
4-only blue
5-هومن
6-belervich
7-shokrikaraj
8-misagh
9-mohammad8711
10-slti
11-sirblackice
12-badboy_blue
13- lordamin
14-o4.pro
15-Sepehr
16-skullizard

اونایی که سبزن یعنی احتمالا مافیا نیستن و من ممطمئنم که پلیس هم جزوء اون هاست
اونایی که آبی کمرنگ هستن یعنی معلوم نیست چی کارن
اونایی که قرمزن احتمالا مافیان
اونی که قهوه ای شده شکریه (رئیس قهوه ای !!!!):jesors1:
همین دیگه فقط بگم که الان همتون به حرمت خون پاک من به slti رای بدید
دیگه خداحافظ

هومن
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۰۶
باب این دیگه تابلو شد با این حركتای مافیا كه بلرویچ دیگه مافیا نیست!
این دكتر پس چی كار میكرد؟ بابا تابلو بود میخوان كاوه رو یه بلایی سرش بیارن! خودشم كه گفت یكی بیاد از من حمایت كنه! این دكتر چه فكری كرده من نمیدونم!

ما هر دست داریم چوبه همین دکتر رو می خوریم..... من خودم حدس میزدم که بخوان یه بلایی سر مسعود بیارن... چون چند دور بازی کرده و به بازی وارده اما بازم به لطف دکتر محترم ، مسعود رو از دست دادیم...!!!!
ما الان 2 تا کشته دادیم... یکی خفه شده... یکی هم ربوده شده... یعنی الان مافیایی ها 4 نفرن و شهروندان 7 نفر... تو رو خدا دقت کنید.... اگه این دور هم 4 تا تلفات بدیم که بازی تمومه....!!!:angry:

رضا
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۱۱
پیرو وصیت نامه مرحوم مغفور كاوه(لعنت الله علیه):pleasantry:و صحبت هایی كه داشتم به یه جمع بندی رسیدم كه خدمت دوستان عرض میكنم و به نظرم اینا مافیان:
1-اس ال تی ای:دلایلشو كاوه گفت.
2-میثاق:خیلی زرنگه با دشمنا میجنگه:pleasantry:ولی اونم مشكوك میزنه.چون كم پست میده و اصلا كسی رو متهم نمیكنه چون یه ضررش تموم میشه.
3-سپهر:الام داره مظلو نمایی میكنه تا از خون مسعود و كاوه بگذریم ولی من نمیگذرم:aggressive:اونم مثل میثاق كم پست میده و كسی رو متهم نمیكنه.
4-هومن یا لرد امین البته ای یكی رو شانسی گفتم.:omg_smile:

Sepehr
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۱۲
من كه گفتم ببخشید اشتباه كردم ولی خود دانی ولی من هنوز فكر می كنم این مافیایی ها می خوان رد گم كنن

Sepehr
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۱۷
پیرو وصیت نامه مرحوم مغفور كاوه(لعنت الله علیه):pleasantry:و صحبت هایی كه داشتم به یه جمع بندی رسیدم كه خدمت دوستان عرض میكنم و به نظرم اینا مافیان:
1-اس ال تی ای:دلایلشو كاوه گفت.
2-میثاق:خیلی زرنگه با دشمنا میجنگه:pleasantry:ولی اونم مشكوك میزنه.چون كم پست میده و اصلا كسی رو متهم نمیكنه چون یه ضررش تموم میشه.
3-سپهر:الام داره مظلو نمایی میكنه تا از خون مسعود و كاوه بگذریم ولی من نمیگذرم:aggressive:اونم مثل میثاق كم پست میده و كسی رو متهم نمیكنه.
4-هومن یا لرد امین البته ای یكی رو شانسی گفتم.:omg_smile:

مگه من باعث كشته شدن این 2 نفر شدم یكیشو پلیس زد كشت یكیشم مافیا
حالا خوب شد رای من هیچ كاری نكرد و یكی از مافیاها كشته شد:tap67: بعد می گی من خون این 2 نفرو ریختم ؟؟؟؟؟؟:nuts:

sirblackice
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۲۰
من كه گفتم ببخشید اشتباه كردم ولی خود دانی ولی من هنوز فكر می كنم این مافیایی ها می خوان رد گم كنن

سپهر شاهكار كردی! اینو كه همه میدونن!
اقا من همون طور كه كاوه هم گفت هنوز به Slti مشكوكم شديد! گفتم كه چه جوري داشت اصرار ميكرد مسعود مافياست! من دور اول مثل بقيه جذب لرويچ و اونايي كه گفتم شد و به Slti شك كردم. ولي الان احتمال زياد فكر كنم خود Slti مافياست! باز مطمئن نيستم!

هومن
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۲۱

من اینجا یه سوال میخوام مطرح کنم....
آیا این پست slti غیر از اینه که در طول روز به دلیل این که مافیا نمیتونن با هم مشورت کنن ، داره به بقیه ی مافیا آمار میده...؟؟؟؟؟؟
1-خیر.. حرف شما صحیح است...
2-slti مافیا است...
3-هر دو مورد...

پاسخ های خود را به شماره ی 09120000024 SMS کنید....
شاید شما برنده ی مسابقه ی ما باشید...:3:

sirblackice
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۲۴
آیا این پست slti غیر از اینه که در طول روز به دلیل این که مافیا نمیتونن با هم مشورت کنن ، داره به بقیه ی مافیا آمار میده...؟؟؟؟؟؟
2-slti مافیا است...
3-هر دو مورد...

هومن خوب شايد خواسته رد گم كنه!:rtfm:

هومن
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۲۷
هومن خوب شايد خواسته رد گم كنه!:rtfm:

کی خواسته رد گم کنه؟؟؟؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]

رضا
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۲۸
2-slti مافیا است...
3-هر دو مورد...

تو چی میگی مافیایی؟:lol2:تو خودت مشكوكی بعد به بقیه گیر میدی؟بگم بچه ها بكشنت؟:pleasantry:یا خودت رو لو میدی؟:boredom:

sirblackice
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۲۹
کی خواسته رد گم کنه؟؟؟؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]

من الان كه پستتو خوندم دوباره، فكر كنم نفهميدم چي ميگي!
الان تو داري ميگي slti مافياست يا نه؟! داري دليل مياري بي گناهه يه مافياست؟!:teeth_smile:

هومن
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۳۵
من الان كه پستتو خوندم دوباره، فكر كنم نفهميدم چي ميگي!
الان تو داري ميگي slti مافياست يا نه؟! داري دليل مياري بي گناهه يه مافياست؟!:teeth_smile:
به نظر من slti مافیاست...
خیلی مشکوک میزنه... تو این پستش هم به نظر من داره به همدستاش آمار میده که مسعود رو بکشن....!!!

sirblackice
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۴۰
به نظر من slti مافیاست...
خیلی مشکوک میزنه... تو این پستش هم به نظر من داره به همدستاش آمار میده که مسعود رو بکشن....!!!

من نميگم صد درصد مافياست ولي فكر كنم بين 50 تا 60 درصد مافيا باشه! فكر كنم تو اين موقعيت درصد كمي نباشه! هنوز اطمينان به مافيا بودنش ندارم! يه سري ديگه از بچهها هم مشكوك هستن به نظرم زود نبايد تصميم بگيريم مخصوصآ الان كه تا شنبه وقت داريم! :biggrin:

فكر كنم ميشه فعلآ راي نداد تا ببينيم كي به كيه!

misagh
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۴۲
به نظر منم slti مافیاست... :)

رای منم slti ....................

o4.pro
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۵۱
خوب منم كه نظرمو گفتم و چون اس ال تی ای ( یكی از موارد مشكوك) به نظر همه باید بره بالای دار منم به عنوان رای این دور به اس ال تی ای رای میدم در ضمن حواستون جمع باشه اصولا مافیایی ها در اینجور موارد كه همه اتفاق نظر میكنن حتی اگر قربانی مافیا باشه اون رو به عنوان مهره سوخته قلمداد كرده و خودشون رو میچپون بین آدما واسه رد گمكنی

misagh
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۵۹
رای من o4.pro

o4.pro
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۲۶
خوب خدتون رو دارین نشون میدین اون از فاز روز پیش كه با یه رای 2 تا رای برگشت طرفم این از حالا كه آقا میثاقم خودشو نشون داد.
خوب بیا یه كاری میكنیم اگه هر كدوممون مردیم معلوم شد مافیا نبودیم دست بعد بچها بیان به اونی كه اشتباه كرده رای بدن ها؟؟؟

Don M Corleone
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۳۰
از صبح قلبم تو دهنمه !! :3: بهم الهام شده بود كه شب يه بلايي سرم ميارن !!
تو ارسال اميد قبل از هرچيز دنبال اسمم بودم ... ببينم قرمز شده يا نه !!! :3:

هرچقدر روز رو ايده ال شروع كرديم ولي شب اول يه مقدار بد شانسي اوورديم ولي به نظرم ميشه يه مقدار به چند نفري شك كرد !! يه مقدار هم البته دارن مشخص بازي در ميارن !!

ولي دقت كردين براي اولين بار در روز نخست يك مافيايي كشته شد ؟!! من بعيد ميدونستم ايمان براي سومين بار پياپي هم مافيا باشه !! ولي نه انگاري هر دور داره ترفيع هم ميگيره !! :3: اين دور رييس بود !! دور بعد هم لابد ميره واسه گرفتن ليسانس خدايي !! :3:

ايمان يه وقتي كردي خودتو به مافياي ايتاليا معرفي كن ! شايد استخدام شدي !! راستي ببينم با بنديني كه نسبتي نداري ! :3: يه وقت دوستي !! رفيقي !! اشنايي !! تماس هم ندارين ؟ گروه خونيت چيه !؟ :3: لابد مافيا مثبت !! :3:

=========

من همين الان تاپيكو باز شده ديدم ... ولي احتمال داره فردا راي ام رو توي صندوق بندازم ! فعلا !

mohammad8711
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۳۱
من یک نکته رو مشخص کنم ! اصلا یه رای های دور اول اطمینان نکنید
مثلا هومن که رای آخر رو به شکری کرج داد دلیل نمیشه که مافیا نباشه ، چون وقتی رای داد عملا شکری کرج اعدام شده بود ! البته این به این معنی نیست که هومن مافیا باشه
اما در مورد تک رای ها ، من دور قبل که ریاست جمهوری .. ببخشید ریاست مافیا رو به عهده داشتم دور اول به همکارم مسعود رای دادم ، به این ترتیب اگه من قبل از مسعود کشته می شدم ، مسعود می گفت چون من بهش رای دادم مافیا نیست و اگر هم مسعود قبل از کشته می شد من می گفتم به یکی از مافیا رای دادم و بی گناهم !

اما بعد از یک آنالیز کلی به این نتیجه رسیدم که از 7 نفر زیر 4 نفر مافیا هستند :
سپهر
لرد امین
04پرو
اس ال تی آی
سربلک آیس
هومن
انلی بلو

که از بالا به پایین احتمال مافیا بودنشون کم تر میشه
در مورد آنلی بلو احتمال میدم به خاطر رد گم کنی خفه شده باشه
پس با توجه به آنالیز رای من سپهر

Don M Corleone
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۳۶

اين تحليل به نظرم جالب اومد چون خودمم داشتم تقريبا همينو مينوشتم ! من بعيد ميبينم كه لزوما هركسي كه به ايمان راي داده مافيا نيست ! ممكنه براي جلب اعتماد و دوري از اذهان مهره ي سوخته خودشونو با كمك شهروندان قرباني كرده باشن !

نكته ي ديگه اي كه ميتونه اين امر رو تصديق كنه اينه كه هيچ كس از ايمان دفاع نكرد ! (شايد من نديدم يا خاطرم نيست)

به هر حال يه سري اسامي هم امروز مطرح شده شامل
بلرويچ
استيلي :3:
سپهر
ميثاق

بلر كه ميگه ميخوام خودكشي كنم! :3:
استيلي هم عليه اش مدارك جمع شده! :3:
سپهر به طرز وحشتناكي عذر خواهي ميكنه !:3:
ميثاق هم هم به طرز تابلويي داره مثل دور قبل بازي ميكنه ! :3:

lordamin
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۲۳:۱۱
دوستان آخه این چه وضعه آنالیز کردنه ؟؟

آخه سپهر رو به چه مدرکی دارین اعدام میکنید ؟؟
من رفتم از اولین صفحه تمام نوشته ها رو خوندم و اصلا به نظرم نمیاد که این سپهر مافیایی باشه .

در عوضش کسی مثل میثاق و هومن و 2-3 تای دیگه چند باری صوتی داده بودن .

ولی این دور به خاطر زیاد بودن نقش ها فعلا نمیشه با قاطعیت رای داد .
همگی مشکوکن حتی سپهر ولی از سپهر مشکوک تر هم پیدا میشه .

من که میگم هومن .

هومن
جمعه ۱۷ آبان ۱۳۸۷, ۰۰:۰۲

من رفتم از اولین صفحه تمام نوشته ها رو خوندم و اصلا به نظرم نمیاد که این سپهر مافیایی باشه .

من که میگم هومن .

[Only Registered And Activated Users Can See Links]
به به..... آقا امین .... از این ورا؟؟؟؟ راه گم کردی داداش؟؟؟؟؟ خبر میدادی یه گاوی ، الاغی ، چیزی میکشتیم...!!!
نیومده هم گیر دادی به ما ؟؟؟؟؟؟؟تا حالا مافیا به نا بلدیه تو ندیده بودم.... اینقدر تابلو از همکارت طرفداری می کنی چرا؟؟؟؟؟ با همین یه پست سرتو به باد دادی...
لیست مافیای من داره تکمیل میشه....
1-stli
2- سپهر
3- لرد امین ( که خود جنابعالی باشی....)
در ضمن خوشحال میشم بگو چه حرفی زدم که به من مشکوک شدی؟؟؟؟
من تا حالا یه رای دادم.... یه پست stli رو مورد سوال قرار دادم.... سوتی من کجاست؟؟؟؟
داداش تو خودت اصله سوتی هستی....:xp1700:

Caspian
جمعه ۱۷ آبان ۱۳۸۷, ۰۰:۲۱
سلام ,الان كه دارم این پست رو مینویسم با قلبی پر از درد و رنچ همراه با یك نا امیدی اومدم فقط بگم مسعود جان معذارت میخوام همین. :smilie9:
از اون بیشتر كه از كشته شدنت ناراحتم از این ناراحتم كه چرا طوری رفتار كردم كه دكی این جوری بیاد و به عقل نداشته ی من اعتماد كنه و با یه تیر خلاصت كنه.:rtfm:

و به شهروندان و فقط شهروندان میگم كه با این كه امیدی به زنده موندن ندارم و شاید به خاطر رفتار بلرویچ پوچ گرا من ساده دچار چنین نا امیدی شدم ,حاضرم برم كنار مسعود در كنار حوری های بهشتی ادامه ی بازی رو نگاه كنم.:sad_smile:

با این وجود مطمئن باشین من مافیا نیستم.و اگر قصد دارین كه به خاطر پست های كه من بدون منطق دادم منو دار بزنین باز یكی دیگه از شهروندان رو از دست خواهین داد. مطمئن باشین.:cray:

و اما من چون تا وقتی زنده هستم حق رای دارم میگم كه فعلا نظره خاصی ندارم. ولی یه چیزی رو مطمئنم كه اون كسی كه دور قبل به من رای داد بدون شك مافیا نیست .در ضمن من به انلی بلو خیلی مشكوكم .وفعلا رای رو براش گذاشتم كنار.:lightbulb:

در ضمن skullizard برای تو هم متاسفم .:6:

mohammad8711
جمعه ۱۷ آبان ۱۳۸۷, ۰۵:۱۲

من که میگم هومن .
به به جناب لرد امین
متاسفانه همونطور که دیدید شما در آنالیز بنده رتبه دوم رو به خود اختصاص دادید !
ولی با 3 امتیازی که با حمایت از سپهر بدست آوردید به رتبه اول صعود کردید :3:

ولی من رای خودم رو تغییر میدم
در حال حاضر رای من ممتنع می باشد !

lordamin
جمعه ۱۷ آبان ۱۳۸۷, ۰۷:۲۲
هر كی میخواد به من رای بده بده .

من كه چیزی نگفتم و فقط گفتم از سپهر طابلو تر هم بود .
شما میتونید به سپهر رای بدید و من هم گفتم كه هنوز به شخص دقیقی نرسیدم .

منو چه به طرف داری از سپهر ؟؟؟؟
شاید مافیا باشه و شایدم نباشه .

من فقط گفتم بیایم به یكی رای بدیم كه فكر كنیم واقعا مافیایی هستش .

اگر دوباره یه شهروند رو بكشیم دیگه كار تمومه .

من اینا رو گفتم بعدا شما میگید من مافیایی هستم !!!

misagh
جمعه ۱۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۴۳
رای من لرد امین

Sepehr
جمعه ۱۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۲۸
من مافیا نیستم . آخه من چی كار كردم
می خواین منو بكشین؟ بكشین
ولی مطمئن باشید بعد از كشتن من خیلی خیلی ناراحت خواهید شد

misagh
جمعه ۱۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۴۰
رای من سپهر

رضا
جمعه ۱۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۵۱
اقا این میثاق بد جوری داره مشكوك میزنه ها:img-pirate2:ولی من این دور به لرد امین رای میدم.:rofl:درباره هومن هم به دوستان اطمینان میدم مافیا نیست.:img-pirate2:

o4.pro
جمعه ۱۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۱۷
آقا رای ها پرتن در حالی كه یه سری نتیجه گیری تقریبا یه جور داریم . من به سپهر زیاد مشكوك نستم و باز هم من رای امو عوض نمیكنم ( فعلا...) تا رای ها یجوری ثابت شن من رو نظرو میمونم

Caspian
جمعه ۱۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۳۷
الان مافیایی ها 4 نفرن و ما شهروندان 9

آقا این انلی بلو مافیاییه به نظر من.

الان چون انلی بلو رفته تو زندان به نظر میاد كه اون یكی از مافیا ها نیست .

مافیا این دور خواسته یكی از خودشون فعلا یه دست بازی نده تا واسه دور بعد ازش استفاده كنه! چون این جوری احتمال درست حدس زدن واسه هر شهروند 9/3 (تقریبا 33 درصد) میشه.

در ضمن تو این دست با نقش هایی كه خدا به مافیا داده, واقعا اون ها قوی تر از شهروندا هستن.

mohammad8711
جمعه ۱۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۵۰
خطاب به خدا :
لطفا هر روز 48 ساعت باشه ! حساب کن هر روز 3 نفر کشته و یک نفر ربوده بشه خیلی سریع بازی تموم میشه !
هر وقت آدم ربا یا پلیس کشته شد اونوقت زمان بازی رو 24 ساعت کنید

mohammad8711
جمعه ۱۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۵۲
در ضمن یکی به من بگه چه دلیلی داره مافیا روز اول یک شهروند عادی رو خفه کنه ؟
به نظر من کسی که خفه شد کسی نیست به جز خود خفه گر

misagh
جمعه ۱۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۵۸
رای من mohammad8711

Caspian
جمعه ۱۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۱۰

o4.pro جان ,اگه منظورت از كسی كه خفه شده آنلو بلو هستش (چون بد بلوی بوی كه هنوز خفه نشده),من با نظریه ای كه دادی كاملن موافقم و این بهترین نظری واسه این دور هستش.
الان بهترین گزینه من و آنلی بلو هستیم.

ولی مافیا خواسته با زیركی سر منو زیر آب كنه.چون انلی بلو رو فرستاده زندان كه احتمال كشته شدن من كه میدونن شهروندم رو بالاتر ببره.

من این دور اگه به رای شماها كشته نشم و انلی بلو كشته شه ,قطعا من هم به دست مافیا كشته میشم.
ولی بعد از این كه منو دار زدین و دیدین واقعیت آشكار شد ,دست بعد انلی بلو رو دار بزنین.

در هر صورت تصمیم گیری با خودتونه.

رضا
جمعه ۱۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۱۸
o4.pro جان ,اگه منظورت از كسی كه خفه شده آنلو بلو هستش (چون بد بلوی بوی كه هنوز خفه نشده),من با نظریه ای كه دادی كاملن موافقم و این بهترین نظری واسه این دور هستش.
الان بهترین گزینه من و آنلی بلو هستیم.

ولی مافیا خواسته با زیركی سر منو زیر آب كنه.چون انلی بلو رو فرستاده زندان كه احتمال كشته شدن من كه میدونن شهروندم رو بالاتر ببره.

من این دور اگه به رای شماها كشته نشم و انلی بلو كشته شه ,قطعا من هم به دست مافیا كشته میشم.
ولی بعد از این كه منو دار زدین و دیدین واقعیت آشكار شد ,دست بعد انلی بلو رو دار بزنین.

در هر صورت تصمیم گیری با خودتونه.

منم موافقم رای من انلی بلو

misagh
جمعه ۱۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۳۵
رای من badboy_blue

omid
جمعه ۱۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۳۷
منم با 48 موافقم
شب 24
روز48

رضا
جمعه ۱۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۰۳
اقا می خوانین اسم منو بنویسید درست بنویسید:6: بد بلوی بوی دیگه چیه:shok:؟اولا میشه بد بوی_بلو دوما اگه سخته گفتم كه به من بگید رضا:ok:.میثاق جان كاری نكن خودم با كش اعدامت كنما:mmm:؟

omid
شنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۲۴
خوب چون سایت ترکید چی کار کنیم:3:؟؟
به من چه:3:
الان آرا رو اعلام می کنم
تصمیمم عوض شد
مثکه از دیروز ساعت 6 عصر سایت خوابیده
من که از لینک parsfootball.com/hattrick آنلاین شدم
اجبارا فاز روز تا 1 شنبه 10:45 صبح ادامه پیدا می کند.

mohammad8711
شنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۰۶
میثاق جان حالت خوبه ؟ بهانه دست مافیا نده که اعدامت کنند
به نظر نمی رسه مافیا باشی چون خیلی سعی می کنی خودت رو اعدام کنی
محمدرضا کجایی ؟ بیا آنالیز کن من تو شک هستم که به کی رای بدم

belervich
شنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۲۳
ولاکن رای من المیثاق :3:[/B]

misagh
شنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۴۳
رای من belervich

Caspian
شنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۰۳
اگه به آنلي بلو نمي خواين راي بدين پس من هم مجبورم واسه اينكه راي هرز نداده باشم ، به ميثاق راي ميدم فعلا .

Caspian
يکشنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۷, ۰۰:۰۶
اميد جون مثل اينكه بايد وقت اين دور دوباره تمديد شه ! مثل اينكه فعلا بايد منتظرشيم لينك قبلي فعال شه تا بچه ها دوباره بريزن اينجا .

omid
يکشنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۳۰
آره موافقم
هر وقت لینك فعال شد فردا صبحش فاز روز تموم میشه

Don M Corleone
دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۴۷
میثاق جان حالت خوبه ؟ بهانه دست مافیا نده که اعدامت کنند
به نظر نمی رسه مافیا باشی چون خیلی سعی می کنی خودت رو اعدام کنی
محمدرضا کجایی ؟ بیا آنالیز کن من تو شک هستم که به کی رای بدم

والا اين اش شعله قلم كار (!!:6:!!) رو هر كي تونست تجزيه تحليل كنه منم ميتونم !!! :whatchutalkingabout

من تا حدودي متمايل شدم به سمت بلرويچ !! چون تقاضاي مرگ كرده دو حالت داره ... يا قصه قصه ي رد گم كنيه يا واقعا بيخيال شده ! كه در هر حال درست نيست چون اگه جزو شهروندان باشه خوب بازي به سود مافيا ميچرخه ! و بهتر بود بازي نميكرد !
البته ميشه نتيجه گيري كرد كه اگر اين دور بلرويچ مافيا نشد و دور چهارم اومد تو بازي و خيلي سرحال و شنگول بود پس شك نكنيد كه مافياس !!! :icon23:

من نظرم بلرويچه :aiua: چون اگر هم شهروند باشه خيلي ضرر نكرديم چون ظاهرا دوست داره در نقش يار دوازدهم مافيا بازي كنه ، خوب با اين كار يك نفر از مافيا حذف شده !!

البته احتمال اينكه مافي باشه كم نيست ...

=========================

از ميثاق هم ميخوام يه مقدار جالبتر بازي كنه ... هر ارسالش حاوي يك راي جداست ! و اين حداقلش اينه كه اعضا رو به شك مي اندازه ! حالا اينكه محمد ميگه چون اينجوري بازي ميكني پس احتمالش نيست كه مافيا باشي رو من نميدونم چرا ولي در كل يه جورايي توي ذوقه ! :hug:

====

اوه اوه خدا رحم كنه !! اخرين ارسال ميثاق بلرويچ بوده !! لابد الان من شدم مافيا !! واي واي ! :3:

mohammad8711
دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۲۶
منم چون مطمئن نیستم کی مافیاست به بلرویچ رای میدم تا حداقل اگه مافیا هم نبود زیاد ضرر نکنیم
البته فکر کنم این دور هیچ وقت تموم نشه چون ظاهران مسئولان پارس فوتبال قصد ندارند اینجا رو درست کنند

sirblackice
دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۱۰
خب رای ها تا اینجا:
mohammad8711--> بلرویچ
محمدرضا--> بلرويچ
slti--> ميثاق
misagh--> بلرويچ
berervich--> ميثاق
only blue <--badboy-blue
lordamin--> هومن
slti <--4o.pro

بلرويچ: سه راي
ميثاق: دو راي
اس ال تي اي: دو راي(با احتساب راي من)
هومن: يك راي
اونلي بلو: يك راي

من همچنان به اس ال تي اي مشكوكم و فعلآ رايم اونه!
راي من: اس ال تي اي

رضا
دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۱۲
به به به سلامتی بالاخره لینك فعال شد.خوب مثله اینكه جو خیلی بر علیه بلرویچ هست.من به بلرویچ پیشنهاد میكنم بیا از خودت دفاع كن تا نرفتی بالای دار.البته من همینجا حمایتم رو از بلرویچ اعلام میكنم و اطمینان دارم مافیا نیس:spiteful:ت.حالا هر كی میخواد به من گیر بده بیاد گیر بده.پس من به میثاق رای میدم

mohammad8711
دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۳۹
میثاق ؟ بابا میثاق قاطی داره ، اگه میثاق مافیا بود تلاش نمی کرد خودش رو بفرسته بالای دار !
معمولا کسی که مافیاست سعی می کنه خودش رو زیاد نشون نده
به نظر من نقش میثاق چیزی نیست به جز منگل ، شاید اینجوری می خواد جامعه رو از وجود خودش نجات بده :3:
به نظر می رسه حدس محمد رضا در مورد بلرویچ درست باشه
بد بوی بلو اگه خواستی خودم بهت گیر میدم :1:

Sepehr
دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۲۸
سلام بالاخره سایت درست شد اول بگین تا كی روزه ؟
دوم منم صفحات قبلو كه خوندم فكر نكنم میثاق ما فیا باشه البته مطمئن نیستما
رای فعلیه من اونلی بلو

omid
دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۰۸
خوب
هنوز توی فاز روز هستیم
روز دومیم
فاز روز تا ساعت 5 عصر 3شنبه(فردا) ادامه داره
و بعدش وارد فاز شب میشیم

هومن
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۰۱:۴۱
رای من ، کما فی السابق ، : Stli

Caspian
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۰۱:۵۹
منم فك میكنم میثاق مافیا نباشه (اگرم باشه فعلا باهاش كار ندارم) ولی بازم میگم آنلی بلو كه تو زندانه احتمال مافیایی بودنش زیاده.

و اما یه شخصی رو من از دور اول تو نخش بودم .
این آقا فك میكنه خیلی خوب داره بازی میكنه و.تو دور اول كه خودشو قاطی بحثا نكرد و تو دور دوم هم اومده از آب گلالود ماهی بگیره.

این دور اسمشو نمی گم.

نظر من بلرویچ فعلا (به این دلیل كه نمی خوام رای هرز بدم) در ضمن خیلی هم مشكوك میزده از دور اول.

o4.pro
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۲۱
منم همچین با بلرویچ مخالف نیستم چون 1 دلیلی واسه شهروند بودن آورد كه بیشتر شك آدم رو زیاد میكنه.
این بابا گفت چون 2 دور قیل شهروند بودم و راست گفته بودم این دور هم از روی صداقت دور قبلم میشه فهمد كه بازم راست میگم. خوب آخه كدوم شهروند عاقلی میاد بگه من مافیام ؟؟؟؟

o4.pro
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۲۵
خدا اینیكی رو دیگه با كش دار نزن دفعه پیش مخش پاچید رو صورتم حال به هم زنه ...
میخوای این دفعه هر كی محكوم شد بشونیم رو صندلی برق با كف پا انقد بزنیم تو شكمش تا بمیره :دى

این مطالب برای طنز ماجرا بود و هیچ اعتباری ندارد :دی

رضا
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۰۲
خوب باز دوباره مافیایی ها معركه راه انداختن...:2:من رای اولم به انلی بلو بود ولی وقتی جو بر علیه بلرویچ هست من به میثاق رای دادم تا رای ها مساوی بشه حالا هم هركی نظرش اینكه میثاق مافیا نیست میتونه رایش رو از بلرویچ برداره تامنم به انلی بلو رای بدم و گرنه رای من همینی كه هست میمونه.
ببینید كی گفتم بلرویچ مافیا نیست اگه نبود من همتون رو میفرستم بالای دار.اینو جدی گفتم.:beach:

Caspian
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۲۲
رای این دور من بین "بلرویچ" و "آنلی بلو " خواهد بود.

تا ساعت 5 وقت داریم مثل اینكه , نظرم من این دور بستگی به نظر جمع داره.

رضا
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۲۶
اس ال تی ای جان یه جمع بندی از نظرا بذار تا ببینیم اوضاع از چه قراره...........

Sepehr
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۳۶
به نظره من برویچ مافیا نیشت
به ی دلیل
چون اون بود كه باعث كشتن شكری كرج شد و ی مافیا از بین رفت ولی هنوز مطمئن نیستما
رای منم انلی بلو

Caspian
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۴۸
اس ال تی ای جان یه جمع بندی از نظرا بذار تا ببینیم اوضاع از چه قراره...........

دست خودتو میبوسه آقا رضا

omid
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۵۴
لابد منتظرید من بنویسم:3:؟

omid
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۱۲
سپهر به -------------انلی بلو
استیلی!!-----بلرویچ
هومن به --------استیلی
بدبویبلو به-----------------------میثاق
محمد8711 به -------------------بلرویچ

محمدرضا به ---------------------------بلرویچ
میثاق به -----------------------بلرویچ
بلرویچ به ------------------------------میثاق
لردامین به-------------------هومن
04پرو به-------------------استیلی!
سربلک آیس به----------------- استیلی!!

omid
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۱۴
48 دقیقه

omid
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۴۹
14 دقیقه
وووی تمومم نمیشه

Sepehr
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۵۴
منم به استیلی! رای می دم ( اسمشو دقیقا" نمی دونم)

omid
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۵۵
خوب رای ها 4-4 مساوی شد
البته هنوز 8 دقیقه باقیست

Sepehr
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۵۷
من موندم به كی رای بدم

Sepehr
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۵۸
همین 4-4 مساوی شه چی میشه؟

omid
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۰۰
یعنی فاز روز 24 ساعت دیگه ادامه میده و افراد باید بین این 2 نفر یکیو انتخاب کنن
دیگه نمیشه به میثاق و بقیه رای داد

omid
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۰۱
هرکاری می کنید سریعتذ 2 دقیقه فقط
هی تمدید تمدید نگیداااا

sirblackice
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۰۳
سپهر تو سرنوشت سازی انتخاب كن!

Sepehr
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۰۵
به نظرم بهتره 24 ساعت دیگه ادامه بیابه چون 2 تاشون مشكوكن پس اینجوری می تونیم بیشتر تحقیق كنیم

omid
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۰۵
سپهر به -------------استیلی
استیلی!!-----بلرویچ
هومن به --------استیلی
بدبویبلو به-----------------------میثاق
محمد8711 به -------------------بلرویچ

محمدرضا به ---------------------------بلرویچ
بلرویچ به ------------------------------میثاق
04پرو به-------------------استیلی!
سربلک آیس به----------------- استیلی!!

خوب استیلی (دراگ) 4رای
بلرویچ هم 4 رای
فاز روز امروز تمدید شد تا فردا صبح ساعت 12:30
فقط باید به یکی از این 2 نفر رای بدید دیگه به بقیه رای ندید

sirblackice
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۱۳
من رایمو تغییر نمیدم فعلآ!

Caspian
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۲۳
من( slti ) برای بار آخر میگم كه من مافیا نیستم . دیگم تا آخر این فاز نظر نمیدم .

اگه كه منو كشتین (كه قطعا بعدش پشیمون میشین) اول فاز یعد با یه پست وصیتنامه در خدمتتون هستم.
اگرم كه نكشتین چه بهتر !

فقط اینو بگم كه اشكال بازی من این بود كه تو دور اول خیلی تو بحثا شركت كردم,همین.

o4.pro
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۴۷
من یه سوال دارم این كسایی كه كلی از بلر پشتیبانی میكنن كه مافیا نیست . دلیلی هم دارن واسه حرفشون خیلی سینه چاك داره ها ... مشكوك میزنه
من رای عوض شد این دست بلر اس ال تی ای رو هم البته برای دست های بعد تحت نظر خواهم داشت. همچنین اونلی بلو.

رضا
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۵۶
خب دوستان خیلی فجیع بازی رو داریم میبازیم.من هنوز رو حرفم هستم.از بلرویچ حمایت میكنم.بازم میگم اگه مافیا نبود تك تك كسایی كه به اون رای دادن رو میفرستم بالای دار.اینو جدی میگم.حالا ببینید كی گفتم.من رای ممتنع میدم.

sirblackice
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۰۸
من به استیلی مشكوكم ولی مطمئن نیستم و به نظرم ریسك 50 50 زیاده در این موقعیت! فعلآ نظرم عوض شد.
من هم ممتنع رای میدم!

Sepehr
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۴۶
خب دوستان خیلی فجیع بازی رو داریم میبازیم.من هنوز رو حرفم هستم.از بلرویچ حمایت میكنم.بازم میگم اگه مافیا نبود تك تك كسایی كه به اون رای دادن رو میفرستم بالای دار.اینو جدی میگم.حالا ببینید كی گفتم.من رای ممتنع میدم.
تو كه این قدر مطمونی چرا ممتنع می دی؟

belervich
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۵۲
به نظر من تو این شهر که پر از منگله ، مردن بهتر از زنده موندنه .

برای همین کارهاتونه که من دوست داشتم مافیا بشم . شماها شدیدن مثل مردم اروپا در دوران رونسانس که بخاطر ظاهر زنان اونهارو به جرم جادوگر بودن می سوزوندن .

اقایون جمع کنین این بازی رو بابا .

رییس مافیا در حالی که رایهاش مساوی بود با رای من اعدام شد اونوقت شماها می خواین منو اعدام کنین . اگر قرار بود تو کل این بازی به یک نفر شک نکنین که مافیا باشه اون یک نفر من هستم چون رییس مافیا رو با دستهای خودم خفه کردم .

من که دیگه حس بازی ندارم .

میتونستم به استیلی رای بدم تا اعدام بشه و فاز روز تمدید نشه ولی چون احتمال میدادم استیلی شهروند باشه این کارو نکردم .

اصلا من مافیا هستم . پستم هم رشوه دهندست . منو اعدام کنین .

omid
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۰۳
اگه رای ها 2باره مساوی بشه بدون کشتن شخص خاصی وارد فاز شب میشیم

هومن
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۰۵
اصلا من مافیا هستم . پستم هم رشوه دهندست . منو اعدام کنین .

من که مطمئنم تو مافیا نیستی.... پس چرا این جوری می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی رو خراب نکن.... بیا با هم ، نسل این مافیا رو منقرض کنیم...!!!:3:

misagh
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۲۳
رای من بلرویچ

lordamin
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۳۵
میثاق فقط میاد اسم یه نفر رو میگه و میره !!!

Sepehr
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۱۶
من هم ممتنع رای می دم
فكركنم هیچ كی كشته نشه بهتر باشه الیته هركی خودش صلاح می دونه

belervich
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۷, ۰۶:۱۷
ماجرای این بازی شده مثل رژه اردکها ، شایدم بوقمونها . یه اردک می افته جلو میگه کوئک کوئک . بقیه اردکها هم دنبالش راه می افتن و هی میگن کوئک کوئک :mamba:

------------------------------------------------

بلرویچ : بس است جهالت .

ملت : کوئک کوئک ...

بلرویچ : مگر من نبودم با رای خود رییس مافیا را اعدام کردم ؟!!!

بلرویچ : :wacko2:

ملت : کوئک کوئک ....

بلرویچ : پس من هم مجبورم به استیلی رای بدم . رای من استیلی :cray:

بلرویچ : کوئک کوئک ....

-------------------------------------------------------

چه حالی میده ساعت 6 صبح پست زدن . دوستان به نظر من شماهم بجای کار انداختن مغزهایتان و ایجاد فعل و انفعالات در سلولهای خاکسری نداشتیتان ، بیایین مثل من بشینین تا 6 صبح دی وی دی افسانه جومونگ رو نگاه کنین . خدایی خیلی حال میده . تو 3 روز رسیدم قسمت 40 سریال :crazy:

o4.pro
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۴۹
ماجرای این بازی شده مثل رژه اردکها ، شایدم بوقمونها . یه اردک می افته جلو میگه کوئک کوئک . بقیه اردکها هم دنبالش راه می افتن و هی میگن کوئک کوئک :mamba:

------------------------------------------------

بلرویچ : بس است جهالت .

بلرویچ : مگر من نبودم با رای خود رییس مافیا را اعدام کردم ؟!!!

بلرویچ : :wacko2:

ملت : کوئک کوئک ....

بلرویچ : پس من هم مجبورم به استیلی رای بدم . رای من استیلی :cray:

بلرویچ : کوئک کوئک ....

-------------------------------------------------------

چه حالی میده ساعت 6 صبح پست زدن . دوستان به نظر من شماهم بجای کار انداختن مغزهایتان و ایجاد فعل و انفعالات در سلولهای خاکسری نداشتیتان ، بیایین مثل من بشینین تا 6 صبح دی وی دی افسانه جومونگ رو نگاه کنین . خدایی خیلی حال میده . تو 3 روز رسیدم قسمت 40 سریال :crazy:

عزیزم اولا كوئك كوئك رو دنبال یكی انجام میدن كه ارزششو داشته باشه دوما كمی عفت كلام رو رعایت كن سوما كلا الاف بودن حال میده ولی چه كنم خدا این موهبت رو فقط به قشر خاصی داده برو حالشو ببر از دی وی دی دیدنت.

Don M Corleone
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۰۱
كوئك كوئك من به استيلي راي ميدم !! :3:

mohammad8711
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۰۸
ممتنع
با اینکه امروز به احتمال 99% یکی از شهروندان میره بالای دار ولی تا حدودی دست مافیا برای من رو شد
در ضمن من تمام 24 صفحه رو ذخیره کردم پس به فکر ویرایش یا حذف سوتی های خود نباشید :3:

omid
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۱۳
آقا این یک بازی هست و برای سرگرمی دور هم جمع شدیم
اوقات خودمون رو تلخ نکینم.لطفا!

omid
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۱۸
سپهر به -------------ممتنع
استیلی!!-----بلرویچ
هومن به --------استیلی
بدبویبلو به-----------------------ممتنع
محمد8711 به -------------------ممتنع!!
محمدرضا به ---------------------------استیلی
بلرویچ به ------------------------------استیللی!!
04پرو به-------------------بلرویچ
سربلک آیس به----------------- ممتنع
3-3 مساوی
اگه رایی عوض نشه بدون خونریزی وارد فاز شب میشیم

omid
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۲۵
خوب من چون عجله دارم
8 دقیقه زودتر تاپیکو میبندمو وارد فاز شب میشیم
هیچکس امروز کشته نشد
مافیاها برن کار خودشونو بکنن
پاسبون
کاراگاه
منگل
دکتر
پلیس
ادم ربا
خفه گر
هم بهم پخ بزنن
همین
فاز شب هم تا 5شنبه ظهر ادامه داره(هر وقت آنلاین بشم)

omid
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۰۹
منتظر پاسبونو خفه گر هستم

omid
پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۲۶
خوب حس داستان سرایی نیست
اما دیشب چه شد؟؟
آدم ربا میثاقو دزدید.
پلیس انلی بلور رو کشت
که انلی بلو شهروند عادی و دارای حق وتو بود
مافیا هم زد محمد8711 رو کشت و جالب اینجاست که خفه گر ناهماهنگ عمل کرد و محمد8711 رو خفه کرد
محمد 8711 کاراگاه بود

پاسبون کار خاصی نکرد
دکتر هم کار خاصی نکرد
انلی بلو فقط میتونه وصیت کنه
محمد نمی تونه
سینا و میثاق هم که دزدیده شدن و همچنان باید از دور شاهد ماجرا باشن
فاز روز 3 شروع شد
تا شنبه حدود 10:30 هم ادامه داره

o4.pro
پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۰۱
كیا موندن ؟؟؟ خیلی ضرر كردیم كه دست پیش مساوی شد آمار اگه دقت كنین من رای امو برگردوندم كه اینا رو یكیشون رو بكشیم ولی با حركت هایی كه مافیایی ها زدن رای ها رو باز مساوی كردن من دلیل این كار رو مافیا بودن هر جفت بلر و اس ال تی ای هست
رای من باز اس ال تی ای با من همراه شید اگه اشتباه بود دست بدیش منو بكشید. دیگه آخرین فرصته مافیا خیلی قوی شدن

هومن
پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۳۲
بازی هنوز تموم نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی بیاد اسمارو ردیف کنه تا ببینیم چه خبره.... کیا موندن....!!!
فکر کنم الان مافیا با شهروندا مساوین.... یکی بیاد بگه چی به چی شده.... بازی از اون حالش افتاده...!!!

Caspian
پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۵۵
هومن
belervich
badboy_blue
30n4 (سینا) (فعلا تو زندانه)
mohammad8711 (کشته شده به دست مافیا)
محمد رضا
Sepehr
drug (اس ال تی آی)
sirblackice
Ma3oud (کشته شده به دست پلیس)
only blue (كشته شده به دست پلیس)
misagh (فعلا تو زندانه)
o4.pro
skullizard (کشته شده به دست مافیا )
Shokrikaraj (کشته شده به دست شهروندان)
lordamin

بالاخره هم مافیایی ها عقل دارن و هم ما (اینو واسه این گفتم كه بگم كمی دقت كنید چون نقش یكی از بچه خیلی تابلو لو رفته )
البته شاید هم خدا تو دادن پست دقت نكرده !

پلیس جون این دومین باره كه داری خود زنی میكنی , حواستو بیشتر جمع كن داداش

Don M Corleone
پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۳۳
خوب حس داستان سرایی نیست
اما دیشب چه شد؟؟
آدم ربا میثاقو دزدید.
پلیس انلی بلور رو کشت
که انلی بلو شهروند عادی و دارای حق وتو بود
مافیا هم زد محمد8711 رو کشت و جالب اینجاست که خفه گر ناهماهنگ عمل کرد و محمد8711 رو خفه کرد
محمد 8711 کاراگاه بود

پاسبون کار خاصی نکرد
دکتر هم کار خاصی نکرد
انلی بلو فقط میتونه وصیت کنه
محمد نمی تونه
سینا و میثاق هم که دزدیده شدن و همچنان باید از دور شاهد ماجرا باشن
فاز روز 3 شروع شد
تا شنبه حدود 10:30 هم ادامه داره

واقعا جاي تاسف داره ! :shout: يعني چي كه پاسبون و دكتر كار خاصي نكردن ؟ :fool: خيلي جالبه ! منكه اصلا انگيزه اي ندارم واسه ادامه ! وقتي طرف يه پست حياتي بهش داده ميشه بايد باشه ! من نميدونم واسه چي ثبت نام كردن ؟

دكتر ميتونست محمد رو نجات بده ... احتمال كشته شدن محمد بيشتر از سايرين بود ! ولي كو دكتر ؟ :shout:
كار پاسبون سخته و نميشه توقع زيادي داشت !
===
به نظر ميرسه مافيا در روز خيلي فعال نيست و از طرفي يه مقدار هم ناشي اند !! انتخاب محمد به عنوان گزينه ي كشته شدن (بدون توجه به شانس بالاي امپول زدن دكتر به محمد ) و خفه كردن محمد توسط همونها !! مشخصه كه يكم گيج ميزنند !! :lightbulb::lol:
يه چيزايي ميتونم حدس بزنم ! ولي مسلما مطمئن نيستم !

الان فعلا 9 نفر هستيم كه ميتونيم بازي كنيم كه 4 نفر از جمع مافيان ! اوضاع خيلي خطر ناك شده ! امروز اگه نتونيم يك مافيا رو بكشيم تقريبا كارمون تمومه ! با وضعيتي كه دكتر داره و پاسبون داره و پليس داره كه ميزنه فرت و فرت دو رايه ها و وتو كار ها رو ناك اوت ميكنه ... من اميدي ندارم !

Don M Corleone
پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۵۲
هومن
belervich
badboy_blue
محمد رضا
Sepehr
drug
sirblackice
o4.pro
lordamin

اين جمع ميتونيم امروز راي بديم ...

در مورد هومن چيز خاصي ندارم كمتر از دور قبل فعاليت ميكنه ولي درصد مشكوكيتش كمه !

بلرويچ كه نميدونم چي بگم چون مورد خاصي ازش نديدم انصافا و نميدونم اين مورد خاص نديدن چه قدر ميتونه خوب يا بد باشه !

پسر بد ابي (جيگرشو! استقلالي :victory:) يه مقدار خشنه ! من فكر ميكردم كاراگاهه :rosebud: الان معلوم شده كاراگاه نيست !

محمد رضا هم پسر خوب ابي هست ! پس جيگرشو ! :friends:

سپهر مظلومه بنده خدا ...
drug
با تعويض ايديش ميخواد با زبون بي زبوني بگه كه drug = دارو = دكتر !!! ولي واي به حالت اگه دكتر باشي ! و مافيا
برنده بشه ! تو يه روز سرد زمستوني تلپ :double0smile: !!!!:rosebud:

نفر بعدي اقاي يخ مشكي رنگ عشقه !!! :lol2: اين يه مقدار كم فعاله و مشكوك ميزنه !! اي ديش هم مشكوكه ! ولي من نظر خاصي ندارم !

او براي حرفه اي ! o4.pro يكم خشنه و من بعيد ميدونم مافيا باشه به تريپش نميخوره !

و در اخر لرد امين كه مثل دوره هاي قبل كم مياد و در دوره هاي قبل يك بار ماف شده يه بر شهر ايا اينبار چه ؟ به هر حال ما دوست داريم بيشتر بياد و صرف راي دادن نباشه !
فقط اميدوارم نه پاسبون باشي نه دكتر چون به علت كم كاري ديشبت تو رو هم تو يه شب سرد زمستوني ... :double0smile:

======

كلا من با دكتر و پاسبون امروز كنتاكم ! :mad2: جدي ميگم ! اخر بازي حال براتون ميسازم ميدم حالتونو بگيرن ! :double0smile:

Sepehr
پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۱۶
من فكر كنم امید گفته دكتر و پاسبون كاری نكردن یعنی این كه كار هایی كه كردن مفید نبوده نه این كه اسم كسیو نداده باشن

mohammad8711
پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۰۶
امید چرا نقش کسی که من خواستم رو نگفتی ؟
نترس بی جنبه نیستم به کسی نمی گم ، خیلی دلم می خواد بدونم درست حدس زدم یا نه ! :confused2:
راستی من اول مردم بعد خفه شدم یا اول خفه شدم بعد مردم ؟ :3:
به هر حال بد جوری مردم هنوز بدنم تو گور داره می لرزه :pleure:

lordamin
پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۲۵
اول مردی بعدا زبونت و گلوت رو در آوردن !!!!

Caspian
پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۳۱
drug با تعويض ايديش ميخواد با زبون بي زبوني بگه كه drug = دارو = دكتر !!! ولي واي به حالت اگه دكتر باشي ! و مافيا برنده بشه !

داداش اول بگم كه این بازی اونقدر ارزش نداره واسم كه به خاطرش بیام یوزرم رو عوض كنم , :1:
دوم اینكه اگه من جای دكتر و یا پلیس بودم حتما خود كشی میكردم . :mega_shok:
در ضمن یوزر قبلیم (slti اس ال تی آی ) كجاش شبیه استیلی بود اخه :4:

هومن
belervich
badboy_blue
محمد رضا
Sepehr
drug
sirblackice
o4.pro
lordamin

اين جمع ميتونيم امروز راي بديم ...

و باید یكی از این جمع انتخاب بشه! :

هومن
belervich
badboy_blue
محمد رضا
Sepehr
drug
sirblackice
o4.pro
lordamin
و این دو نفر كه تو زندانن :
30n4
misagh

ولی من فعلا نظری ندارم تا صحبت بقیه دوستان رو بشنوم.

only blue
پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۳۷
مسخره بازی شده بابا :urgeman:

من نمیدونم چرا پلس منو گشت .خیلی دوست دارم بدونم پلیس كیه:boid:

واقعا بازی بلد نیستید همه پستارو خوندم .

من فقط به سپهر رای دادم وخیلی زود خفم كرد

اقایون دلیل میارن كه انلی بلو خودشو ن خفه كردن چون لو نره

اخه یكی تو این جمع پیدا نشد كه بگه 3تا مافیا میخوان چی كار كنن :7:

انشالا كه شهروندان ببازن ولی اگه 2 تا از مافیا رو میخواین سپهر وdurg

============================
اگه دیدید پلس زد نونوا رو كشت تعجب نكنید :boid:

o4.pro
پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۵۵
آقایون رای ها رو بدید زود تر فكر نكنم كسی با اس ال تی یا همون دراگ مخالف باشه ... ها ؟؟؟

Caspian
پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۱۱
بابا شماها مثل اینكه اصلا حالتون خوش نیست ,خوب اگه میخواستین بكشین چرا دور قبل رای ممتنع دادین !

با این وضع بازی حتما میبازیم.

o4.pro جان از دور اول گیر دادی به من چرا ؟ ولی با این وجود من مطمئنم كه شما شهروندی ولی امیدوارم كه همون پلیسه كه تابلو بازی میكنه نباشی !! چون ممكنه این دور اگه كسی به من رای نده , تو بازم اشتباه كنی و تو فاز شب منو (كه شهروندی بیش نیستم) بكشی .

من نه از دست شهروندا در امون هستم و نه مافیا و نه این اقا پلیسه. خوب یه دفعه بزنین مارو بكشین دیگه.

من به سپهر مشكوكم.

لطفا باقی دوستان یه كم فك كنن.
این دفعه دیگه كوئیك كوئیك نكنین . بابا اون مختونو كار بندازین دیگه.(ببخشید اگه عفت كلام نداشتم !)

هومن
پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۲۱
بابا شماها مثل اینكه اصلا حالتون خوش نیست ,خوب اگه میخواستین بكشین چرا دور قبل رای ممتنع دادین !

با این وضع بازی حتما میبازیم.

o4.pro جان از دور اول گیر دادی به من چرا ؟ ولی با این وجود من مطمئنم كه شما شهروندی ولی امیدوارم كه همون پلیسه كه تابلو بازی میكنه نباشی !! چون ممكنه این دور اگه كسی به من رای نده , تو بازم اشتباه كنی و تو فاز شب منو (كه شهروندی بیش نیستم) بكشی .

من نه از دست شهروندا در امون هستم و نه مافیا و نه این اقا پلیسه. خوب یه دفعه بزنین مارو بكشین دیگه.

من به سپهر مشكوكم.

لطفا باقی دوستان یه كم فك كنن.
این دفعه دیگه كوئیك كوئیك نكنین . بابا اون مختونو كار بندازین دیگه.(ببخشید اگه عفت كلام نداشتم !)

این فیلما دیگه قدیمی شده.... انشاالله که با رای سایرین این دور شما میری بالای دار... من که چند دور بهت رای دادم اما رفیقات اومدن با رای دادن به این و اون از مرگ نجاتت دادن.... اما دیگه این دور این صحبتا نیست...!!!:treaten: