توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 5 گروه یکصد و چهل
رضا
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۰۵
این جا رو به گروه خودم اختصاص دادم. امیدوارم پیغامم به دست هم گروهی هام رسیده باشه تا با بحث در مورد گروه بتونیم شرایط رو برای صعود به دسته بالاتر هموار كنیم.:jesors:
هومن
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۳۲
اگر هم نیومدن اشکال نداره.... خودمون میایم و یه رونقی بهش میدیم...!!!
چی کار کنیم دیگه؟؟؟؟؟ خدا این مرامو از ما نگیره....:3:
رضا
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۵۱
اگر هم نیومدن اشکال نداره.... خودمون میایم و یه رونقی بهش میدیم...!!!
چی کار کنیم دیگه؟؟؟؟؟ خدا این مرامو از ما نگیره....:3:
بابا بازم دم تو گرم.ولی نمیشه نیان.گناه دارن.لیگ ما كلا از 8 تا تیم 4تاش صاحب دارن.كه از بین اینا یكی دومه.من چهارمم و دوتای بقیه 7-8 هستن.این جوری نمیشه باید یه كاری بكنیم.بهشون پیغام زدم كه بیان ابن جا و ثبت نام كنن تا مشكلاتشون كمتر بشه.:ok:ولی بازم دمت گرم داش هومن.:kiss2::kiss2::kiss2::kiss2::kiss2::kiss2 :
رضا
دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۱۳
ای بابا مثله اینكه همگروهی هام میخوان به دسته 6 سقوط كنن.هومن جان بیا با هم یه رونقی به اینجا بدیم مثله اینكه غیر از من كسی اینجا نمیاد.
SALAR
دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۳:۱۰
عیبی نداره میری دسته4 یادت میره.
هومن
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۰۰:۰۷
ای بابا مثله اینكه همگروهی هام میخوان به دسته 6 سقوط كنن.هومن جان بیا با هم یه رونقی به اینجا بدیم مثله اینكه غیر از من كسی اینجا نمیاد.
من هستم..... اما اول باید خودت شروع کنی..... مثلا بازی های یک شنبه چی شد؟؟؟؟؟؟
SALAR
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۳۷
ایول چه هومن فداكاری.
دهقان فداكار دیده بودیم ولی هومن فداكار ندیده بودم.
رضا
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۵۸
من هستم..... اما اول باید خودت شروع کنی..... مثلا بازی های یک شنبه چی شد؟؟؟؟؟؟
داداش ما رو دست كم گرفتی؟ تا حالا اسم كاپلو رو شنیدی؟خودمم دیگه:3: 6-0 بردم........ ولی اقا من دلم برای این هم گروهی هام میسوزه........بدبختا دارن به طرز فجیعی به دسته 6 سقوط میكنن.
این تیم خارج ندیده ما هم الان دارن میرن المان بازی دوستانه...............هومن جان تو كه از جام حذفی حذف شدی بیا یه بازی دوستانه بزنیم ببرمت یه خورده بخندم:3: راستی هومن جان یه ذره اپدیت باش خوبه وقتی انلاین بودی واست پیغام فرستادم حالا تو ........:2: ولی حیف شد من یكی از بازیكنات رو میخوام ولی پولم 100 میلیون كمه اگه وقت داشته باشم امشب پول دستم میاد یه بید میزنم نگهش داریا..............:crazy:
رضا
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۰۸
عیبی نداره میری دسته4 یادت میره.
به به یه شما كجا اینجا كجا ؟:king: به طویله ااا ببخشید به كلبه حقیر ما خوش اومدی:yu:
بچه این دفر كتاباتو جمع كن اقا سالار اومده:biggrin:بفرما سالار جان بشین دیگه:new_russian:چرا نمیشینی؟:4:
میشینی یا ........................:4:نمشینی؟
توروخدا بشین...............:new_russian:
رضا
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۱۵
ولی اینكه میگن چوب معلم گله هركی نخوره خله راسته ها................................
حرفای هومن باعث شد تا تیممو جمع و جور كنم الان یه تیم توپ دارم ................با یه تیم جوانان خوب كه میتونه جایگزین خوبی باشه......................
راستی هومن اون قضیه كه گفتی یه سخنگو داشته باشی بهتره من به یه تجربه رسیدم كه اگه بگم خوبه.......
من الان 7تا سخنگو دارم..............
هر هفته درجه اسپانسر و هوادارام یه درجه بالا میره بعد هر بازی هم 21 ساپورتر بهم اضافه میشه...........
اگه میخوای بگی پول بیشتری بابت دست مزد باید بدم اینو هم دیدم كه هرچی تعداد سخنگو زیاد میشه پول بیشتری هم در میاری
SALAR
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۱۵
حالا چون اصرار میكنه یه دو سه هفته ای میشینم.
بابا تو اگه بازیكن میخای چرا از هومن میخری؟ بازیكن های هومن مشكل دارند.من میشناسمش, بازیكن هاش مشكلاتی دارند كه نمیشه گفت, مشكل اخلاقی دارند.
هومن فقط از نظر فنی بازیكن هاشا تقویت میكنه ولی من هم از نظر فنی و هم از نظر اخلاقی.
بیا بازیكنهای من را بخر.بازیكن گذاشتم برای فروش مثل باقلوا.
حالا تصمیم با خودته
رضا
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۲۱
بابا تو اگه بازیكن میخای چرا از هومن میخری؟ بازیكن های هومن مشكل دارند.من میشناسمش, بازیكن هاش مشكلاتی دارند كه نمیشه گفت, مشكل اخلاقی دارند.
هومن فقط از نظر فنی بازیكن هاشا تقویت میكنه ولی من هم از نظر فنی و هم از نظر اخلاقی.
حالا تصمیم با خودته
بابا من گفتم بشین نگفتم 3-4 هفته...............من ورشكست میشم اگه 3-4 هفته بخوام پول غذا چایی و............. رو بدم...........:crazy2:ولی خوب زیراب هومن رو میزنیا :img-pirate2: حالا الان یه نگا به كل بازیكنات میندازم ببینم چیزی واسه ما پیدا میشه ..............:crazy2:
راستی این اطلاعات رو واسه هومن بزارم خودش قضاوت كنه:
آمار باشگاه
هواداران: در خیابانها، جشن و پایکوبی به راه انداختهاند
باشگاه هواداران: 325 عضو
حاميان مالی: از شادی در پوست خود نمیگنجند
بودجه باشگاه: -1 749 838 000 Rial
SALAR
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۲۷
حال كردی چه طوری زیر اب هومن را زدم؟
رضا
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۳۵
ای سالار متقلب.........................اخه این چه وضعه قیمت گذاشتنه
Tasos Mavrokordatos (213798983)
18 years and 72 days, ضعيف form, سالم
Old transfers with similar players: ID تاريخ Total Skill Index (TSI)/
Price: Age Form
223812057 11-11-2008 610
990 000 000 Rial 18 قابل قبول
223564067 11-11-2008 560
1 280 010 000 Rial 18 قابل قبول
223807773 11-11-2008 370
750 000 000 Rial 18 قابل قبول
Age = 18 & Defending=خوب & Scoring<=ناچيز & Passing<=ناچيز & Playmaking<=اسفبار & Winger<=ناچيز
بازیكن با فرم قابل قبول میانگین حدود 800 میلیو میفروشن بعد تو بازیكن با فرم ضعیف رو این قیمت میزاری؟
ولی نه خداییش هومن بازیكناش بهتره
رضا
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۳۷
هومن بیاد اینجا...................:yu:من همه این ها رو گزارش میدم:biggrin:
SALAR
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۳۸
بابا دفاع 18 ساله و سولید 800 بده؟
اخلاقش هم كه خوبه.فقط فرمش پایینه كه اونم چون چند هفته هست كه بازی نكرده اگه چند تا بازی بكنه و یا تمرین فرم بدی 2 هفته ای رفته بالا.
هومن از من متقلب تره.
تا نیست باید زیرابش را بزنم چون اگه بیاد كله من را میكنه.
رضا
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۴۲
بابا من بازیكنای هومن رو دیدم اخه چرا زیراب بد بختو میزنی؟راستی هومن كجاست؟پیداش نیست
هومن
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۳۹
ولی اینكه میگن چوب معلم گله هركی نخوره خله راسته ها................................
حرفای هومن باعث شد تا تیممو جمع و جور كنم الان یه تیم توپ دارم ................با یه تیم جوانان خوب كه میتونه جایگزین خوبی باشه......................
راستی هومن اون قضیه كه گفتی یه سخنگو داشته باشی بهتره من به یه تجربه رسیدم كه اگه بگم خوبه.......
من الان 7تا سخنگو دارم..............
هر هفته درجه اسپانسر و هوادارام یه درجه بالا میره بعد هر بازی هم 21 ساپورتر بهم اضافه میشه...........
اگه میخوای بگی پول بیشتری بابت دست مزد باید بدم اینو هم دیدم كه هرچی تعداد سخنگو زیاد میشه پول بیشتری هم در میاری
خب خدا رو شکر که به حرفام رسیدی....
در مورد سخنگو هم باید بهت بگم که 7 تا سخنگو ازت 126 ملیون حقوق میگیرن ولی بهت کمتر از این بهت سود میدن...
تو هتریک کنترل میتونی ببینی.... یا تو تاپیک آموزش هم هستش.... باز هر جور دوست داری....!!!
هومن
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۴۰
داداش ما رو دست كم گرفتی؟ تا حالا اسم كاپلو رو شنیدی؟خودمم دیگه:3: 6-0 بردم........ ولی اقا من دلم برای این هم گروهی هام میسوزه........بدبختا دارن به طرز فجیعی به دسته 6 سقوط میكنن.
این تیم خارج ندیده ما هم الان دارن میرن المان بازی دوستانه...............هومن جان تو كه از جام حذفی حذف شدی بیا یه بازی دوستانه بزنیم ببرمت یه خورده بخندم:3: راستی هومن جان یه ذره اپدیت باش خوبه وقتی انلاین بودی واست پیغام فرستادم حالا تو ........:2: ولی حیف شد من یكی از بازیكنات رو میخوام ولی پولم 100 میلیون كمه اگه وقت داشته باشم امشب پول دستم میاد یه بید میزنم نگهش داریا..............:crazy:
کی برام پیام فرستادی و من نخوندم...؟؟؟؟
کدوم بازیکنم رو میخوای؟؟؟؟؟؟؟
هومن
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۴۱
ایول چه هومن فداكاری.
دهقان فداكار دیده بودیم ولی هومن فداكار ندیده بودم.
حالا دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟
برو واسه هم دانشگاهیات تعریف کن...!!!:3:
هومن
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۴۵
دارم واست.... میخوای فردا بی خیال تمرینم بشم و با یارای اصلیم بیام تیمت رو بترکونم...؟؟؟؟:3:
هومن
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۴۷
حالا تصمیم با خودته
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
بازیکنای من مشکل اخلاقی دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همشون خیلی آقان....بازیکنام همه نماز سروقت میخونن... تازه اونم به جماعت.... به امامت آیت الله هومن علی مددی تهرانی....!!!:3:
هومن
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۴۹
آمار باشگاه
باشگاه هواداران: 325 عضو
حاميان مالی: از شادی در پوست خود نمیگنجند
بودجه باشگاه: -1 749 838 000 Rial
خب اینو چی کار کنم....؟؟؟؟
منم برات یه تیریپ میام بگرخی...:3:
آمار باشگاه
باشگاه هواداران: 532 عضو
حاميان مالی: خشنود
بودجه باشگاه: 7 211 625 000 Rial
هومن
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۵۰
بازیكن با فرم قابل قبول میانگین حدود 800 میلیو میفروشن بعد تو بازیكن با فرم ضعیف رو این قیمت میزاری؟
ولی نه خداییش هومن بازیكناش بهتره
این سالار همین طوریه.... متقلب و گرون فروش....
من نه تنها ارزون فروشم ، تازه بازیکنام خدمات پس از فروش هم دارن....!!!:3:
رضا
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۰۶
کی برام پیام فرستادی و من نخوندم...؟؟؟؟
کدوم بازیکنم رو میخوای؟؟؟؟؟؟؟
هیچی بابا ولش كن:dance:اگه اشتباه نكنم دروازه بان بود.
رضا
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۱۰
راستی نتیجه بازی امروزتونو واسم بزارین
هومن
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۰۵
راستی نتیجه بازی امروزتونو واسم بزارین
خب معلومه دیگه.... سالار باخت...!!!!:3:
1-0
رضا
جمعه ۲۴ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۴۱
عجب گندی زد این تیم جوانانم..............:img-tomato:9-1 باختم:stinker:تازه داشتم امیدوار میشدم:sad:
خدا بگم مرگت بدخ داوود مدیری با این اخراج شدنت:sad:اخه الان وقت اخراج بود؟:1:
رضا
شنبه ۲۵ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۱۹
هومن جان یه انالیز میكنی تیم مارو؟ببینیم مشكلی دیگه هست؟:3:بر اساس حرفات:
1-دروازه بانم رو گذاشتم دم در اشغالی ببره ولی اشغالی نیومد:3:
2-دفاع وسط پنیریم رو بهتر كردم.:3:
3-یه هافبك وسط اوردم.
4- وینگر پرورش دادم.:3:
ولی نمیدونم چرا تیمم كم ستاره می گیره:3:
hoseyn70
شنبه ۲۵ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۰۴
سلام بچه ها حالتون که خوبه
Komeil
يکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۴۰
فقط دسته 4 گروه 10
فقط ایران پرسپولیس
هومن
يکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۵۸
هومن جان یه انالیز میكنی تیم مارو؟ببینیم مشكلی دیگه هست؟:3:بر اساس حرفات:
1-دروازه بانم رو گذاشتم دم در اشغالی ببره ولی اشغالی نیومد:3:
2-دفاع وسط پنیریم رو بهتر كردم.:3:
3-یه هافبك وسط اوردم.
4- وینگر پرورش دادم.:3:
ولی نمیدونم چرا تیمم كم ستاره می گیره:3:
:acute:
حتما یه نگاهی بهش میندازم...!!!
رضا
يکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۰۵
خوب امروز گند زدم.چون به یه تیمی كه باید 8 تا میزدم 6 تا زدم.تاره 3 تا هم خوردم.:3:از بد شانسی مصدوم هم دادم:3:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۳۳
اقا جاش نیست ولی دیدم بحث بحث خوبیه منم اومدم:heart:
داش هومن یه نگاهی هم به تیمه من می دازی و انلیزش می کنی؟؟؟:man_in_love:
امروز هم یه بازیکن خوب گرفتم که ضربه ازادش دیواینه:2:
به نظرت:jesors1: خوبه؟؟؟
شوخی نمی کنمااااا انالیز کن و بهم بگو
هومن
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۲۹
اقا جاش نیست ولی دیدم بحث بحث خوبیه منم اومدم:heart:
داش هومن یه نگاهی هم به تیمه من می دازی و انلیزش می کنی؟؟؟:man_in_love:
امروز هم یه بازیکن خوب گرفتم که ضربه ازادش دیواینه:2:
به نظرت:jesors1: خوبه؟؟؟
شوخی نمی کنمااااا انالیز کن و بهم بگو
داش سیاوش من نمیتونم اونجوری که فکر می کنی در مورد تیمت نظر بدم... خودت که از من واردتری....
ولی با این حال من که به تیمت نگاه کردم ، متوجه شدم که مربیت خیلی بی اخلاقه که من یه جایی خوندم که روی کیفیت تمرین اثر منفی داره... تمرین دهیش هم پایینه... فقط تنها حسنش همون لیدر شیپشه...!!!
در مورد بازیکنات هم وقتی نمیتونم اسکیل هاشون رو ببینم ، نمیتونم نظر بدم... فقط باید اینو بگم که تیمت یه دست نیست.... مثلا دوتا مهاجم 4 ستاره داری بعد دفاعت دو ستاره بیشتر نمیگیره... این ضعف بزرگی هستش... چون حریف میاد و از همون جا بهت ضربه میزنه.... در مورد اون بازیکنت هم که دیواینه باید بگم که عالیه.... جدیدا تو هتریک ، روی کاشته بیشتر توجه میشه و داشتن چنین بازیکنی یه نعمته....
در آخر هم با توجه به حذفت از جام حذفی ، اگه خواستی بیا تو کاپ دوستانه ی ما شرکت کن...!!!
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۵۲
حالا حس استادیه من هم گل می کنه:icon23:
داداش اخلاق مربی دست من که نیست خود سایت نامرد انداخت بهم
تمرین دهیش به نظر خودم خوبه چون فقط بین هر درجه اسکیل یک الی نیم هفته تاثیر داره یعنی پاس ایبل نیم هفته تاثیرش بیشتر از ایناده
همونی که تو می گی تنها حسنش لیدرشه اشتباه می کنی :rasta2:
اون بزرگترین حسنشه
چرا؟؟؟
خب این بزرگای سایت که به فکر نتیجه گرفتن ماها که نیستن...اونا می گن مربی با درجه ی پور و تمرین دهی پاس یا سالید بگیرین خوبه اما اصلا این طور نیست!!!!اونا می خوان ما بازیکن پرورش بدیم برا تیم ملی
حالا بازم می گی اشتباه می کنم(یعنی می گی خب از فروش بازیکنایی که پرورش دادیم سود می کنیم اما این طور نیست چون فصل بعد این مربی که گرفتی یه درجه لیدرش افت می کنه و باید اول باهاش رو پایی بزنی بعد بندازیش بیرون و دوباره یه مربی دیگه بخری اونم تو دسته چهار که لیدر خیلی مهمه)
خب من دادم یه ایناد و سالید که الان یه درجه افت کرده شده پاس
این که دفاع هام 2.5 ستاره می گیرن برا خودم هم جای سواله؟؟؟؟تو رتینگ تیمم برو ببین بیشترین امتیاز رو می گیرن اما کمترین ستاره رو می گیرن:shok:
یه چیز دیگه : تو دسته پنج به فکر دفاعت نباش رو خط حمله و هافبکت کار کن وقتی خواستی بری بالا دو تا دفاع خوب از پولی که گیرت می اد بخر(حالا یه دفاع هم خریدی طوری نیست چون قیمت دفاع خیلی زیاد شده)
جا تو بودم تو کاپ نمی رفتم (تجربش رو دارم)پولش خیلی کمه
برو تو لیگ یک همه ی کشور ها و به تیم های اول تا شیشمشون درخواست بده بیان تو خونت اونموقع حال کن چون با خودشون پول می ارن
بلاخره یکی جواب می ده
دمت گرم انالیزور خوبی می شی:rasta2:
هومن
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۱۰
حالا حس استادیه من هم گل می کنه:icon23:
داداش اخلاق مربی دست من که نیست خود سایت نامرد انداخت بهم
تمرین دهیش به نظر خودم خوبه چون فقط بین هر درجه اسکیل یک الی نیم هفته تاثیر داره یعنی پاس ایبل نیم هفته تاثیرش بیشتر از ایناده
همونی که تو می گی تنها حسنش لیدرشه اشتباه می کنی :rasta2:
اون بزرگترین حسنشه
چرا؟؟؟
خب این بزرگای سایت که به فکر نتیجه گرفتن ماها که نیستن...اونا می گن مربی با درجه ی پور و تمرین دهی پاس یا سالید بگیرین خوبه اما اصلا این طور نیست!!!!اونا می خوان ما بازیکن پرورش بدیم برا تیم ملی
حالا بازم می گی اشتباه می کنم(یعنی می گی خب از فروش بازیکنایی که پرورش دادیم سود می کنیم اما این طور نیست چون فصل بعد این مربی که گرفتی یه درجه لیدرش افت می کنه و باید اول باهاش رو پایی بزنی بعد بندازیش بیرون و دوباره یه مربی دیگه بخری اونم تو دسته چهار که لیدر خیلی مهمه)
خب من دادم یه ایناد و سالید که الان یه درجه افت کرده شده پاس
این که دفاع هام 2.5 ستاره می گیرن برا خودم هم جای سواله؟؟؟؟تو رتینگ تیمم برو ببین بیشترین امتیاز رو می گیرن اما کمترین ستاره رو می گیرن:shok:
یه چیز دیگه : تو دسته پنج به فکر دفاعت نباش رو خط حمله و هافبکت کار کن وقتی خواستی بری بالا دو تا دفاع خوب از پولی که گیرت می اد بخر(حالا یه دفاع هم خریدی طوری نیست چون قیمت دفاع خیلی زیاد شده)
جا تو بودم تو کاپ نمی رفتم (تجربش رو دارم)پولش خیلی کمه
برو تو لیگ یک همه ی کشور ها و به تیم های اول تا شیشمشون درخواست بده بیان تو خونت اونموقع حال کن چون با خودشون پول می ارن
بلاخره یکی جواب می ده
دمت گرم انالیزور خوبی می شی:rasta2:
در مورد مواردی که در بالا گفتی ، تقریبا باهات موافقم اما میشه روش بیشتر بحث کرد...
در مورد کاپ هم باید بگم که منم قبلا همین کار رو میکردم... اما الان خدا رو شکر لنگ 200 ملیون بازی دوستانه نیستم.... (حس پولداری منو کشته...:3:)
میخوایم دور هم حال کنیم و کل کل کنیم... خواستی بیا...!!!
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۴۶
هومن اسم کاربریت رو که تو هتریک استفاده می کنی بگو(اسم مستعرت رو می گم)
رضا تو هم بگو
دارم یه گروه تو التید می سازم که همه تون توش باشید
اینم ادرسش
البته می تونم برم تو هتریک و پیدا کنمتون ولی حوصله اش رو ندارم
راستی اسم چند تا از بچه های باحال سایت رو هم بده(اسم مستعارشون رو می گم)
Sor3na
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۵۲
سیاوش جان اسم منم بذار..منم خیلی باحالم ها!:d !
هومن
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۰۸
هومن اسم کاربریت رو که تو هتریک استفاده می کنی بگو(اسم مستعرت رو می گم)
رضا تو هم بگو
دارم یه گروه تو التید می سازم که همه تون توش باشید
اینم ادرسش
البته می تونم برم تو هتریک و پیدا کنمتون ولی حوصله اش رو ندارم
راستی اسم چند تا از بچه های باحال سایت رو هم بده(اسم مستعارشون رو می گم)
اسم مستعارم Hooman-m هستش...
البته دیدم که خودت رفتی پیدا کردی و گروه رو تو آلتید درست کردی.... دمت گرم...!!!
این رو هم اضافه کن....
Dashbeler
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۱۵
هومن حاضری به تو هم حق دستکاری رو بدم یا به یکی دیگه بدم
مثل مدیره گروه که هرکاری بخوای می تونی بکنی(مثله امید:3:)
Sor3na
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۱۹
من رتبه م به این خاطر تو این جدول سومه چون تو این هفته قصد داشتم ببازم و نرم بالا و با ذخیره ها و پیک رفتم تو زمین!(یه سری دلایل مثل آسانسور نشدن و غیره داشتم).هفته بعد که تیم اصلیم رو بذارم ریتینگم بالاتر میره!:3:
سعید من تو رو ببینم دیگه..حالا ریتینگت از من بالاتر میشه؟
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۲۶
کل کل با حالی می شه بر سر رتبه
Matrix23
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۴۰
بچه ها, این موضوع كه صعود نكنم... تیمم ضعیفه و ... فصل بعد قوی میشم و ... اینا رو بزارید كنار!اگه میتونید صعود كنید, حتما صعود كنید.
چون اون ی فصلی كه به خیال خودت صعود نمیكنی و تیمتو میسازی, بقیه تیمها كه بیكار نمیشینن. اونام تیمشونومیسازن. تازه هرچی دسته ای كه هستی بالاتر باشه, طبیعتا درامدتم بیشتره.
پس هر كوقع كه تونستید صعود كنید, صعود كنید... : )
Sor3na
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۴۶
مطمئنی سامان جان؟من الان بیشترین ستاره ای كه تیمم میگیره 34 تاست!اگر برم فرت و فرت میبازم!چون اونجوری كه بررسی كردم بالای 40 میگیرن اكثرا!
هممم یعنی من هنوز هم شانس صعود دارم.اگر واقعا مطمئن هستی كه صعود كنم بهتره بگو كه از هفته بعد جدی تر به لیگ نگاه كنم.
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۵۹
رضا تو برو این تاپیک به تصرف اجانبی در اومده :3:
مثل پارسال که V7 این طور شده بود
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۰۳
وای تو این دو روز 100 اسپم دادم:3:
Matrix23
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۱۷
نظر من اینه... (در حدی كه تجربه دارم)
خیلی چیزا تو نتیجه گیری مهمه و نباید فقط بر اثر ستاره تصمیم گیری كرد.
واسه دسته 5 و 4 فكر نكنم نیاز به سرمایه گزاری زیادی باشه.
دسته 5 و 4 تیمها تقریبا همه در یك حد هستن و تفاوت تیمها تو رسیدگی به تیمت و وقت گزاشتن و تمرین هست.
هر فصلی كه بگزره, یوزرها بیشتر میشن و كار كردن سخت تر میشه. به قول معروف چم و خم كار میاد دست بچه ها. از اون طرف هم, تیمهای بالاتر هم چون درامد بیشتری دارن, بازیكن بهتری میتونن بگیرن.
به نظر من دسته 4 در اون حد نیست كه وقتی تیمی از دسته 5 میره توش, فصل بعد كاندیدای اول سقوط باشه.
اگه به تیمت برسی, ترنسفرهای خوبی داشته باشی, خوب تمرین بدی, حریفات رو درست انالیز كنی, به ورزشگات برسی و... نمیتونه مشكل زیادی برات پیش بیاد.
من وقتی تیمم رو گرفتم, از همون اوایل به فكر بازیكن سازی و تمرین بودم...6 تا هافبك گرفتم و تمرین دادم... 3 تاشون بازیكن اصلی و 3 تاشونو گزاشتم برای بازیهای دوستانه.
طبیعتا نتیجه ی بازیهای كاپ و دوستانه برام مهم نبود و مهم تمرین كردن بازیكنام بود. پایان فصل هم پولی خوبی از فروششون به دست میارم.
من واسه دسته 4 , 4 تا بازیكن اكسلنت خریدم... چند وقت پیش هم كه بازیكن جوانانم رو فروختم, ی مدافع فورمی دی ایبل خریدم... هافبك رو هم كه خودم تمرین میدادم, پس نیازی به خرید بازیكن نداشتم.
منظورم اینه كه تو هر دسته ای كه هستی, با توجه به نیازت, اروم اروم پیشرفت میكنی و تیمت رو میسازی.
بازم میگم, زیاد نگران صعود و سقوط نبشید... یعنی اگه به تیمت درست برسی, مطمئنا مشكل خاصی برات پیش نمیاد : )
در واقع دسته های بالاتر درامد بیشتری گیرت میاد. تماشاچی بیشتر, استادیوم بزرگتر, و به نظر من مهمتر از همه, جذابیت بیشتریه كه داره
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۴۳
چیزه بی خودیه گوش ندین:3:
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۵۴
من و اون بالایی درست تو یه روز و یه ساعت تیم گرفتیم
تجربه ی من می گه هر جور عشقت می کشه بازی کن و به راهنمایی های مزخرف گوش نکنین
مثلا این بزرگا از خودشون زیاد مقاله در می کنن ولی کودومشون دسته 5 رو تجربه کرده؟؟؟؟
هیچ کودوم پس به حرفشون هم گوش نکنید
جام حذفی ارجحیت داره بر بازیکن سازی
فوقش شما 3 هفته تمرین رو از دست می دین ولی بجاش پول خوبی در می ارین
قابل توجه بعضی هااااااااااا:3:
اون بالایی رو می بینین....
اره؟؟؟
باید بهش گفت خدای شانس
الان من باید تو دسته 4 می بودم ولی شانس.............بد چیزیه..........که من ندارم اما بالایی.......
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۱۷
چه زرت و زرت هم تشکر می زنن:3:
هومن
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۲۲
هومن حاضری به تو هم حق دستکاری رو بدم یا به یکی دیگه بدم
مثل مدیره گروه که هرکاری بخوای می تونی بکنی(مثله امید:3:)
کی ؟؟؟؟؟؟؟ کجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه جوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توضیح بده یه کم....!!! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۳۷
بابا تو همین گروهی که ساختم رو میگم
مثلا هرکی رو که دوس داشتی بیار یا هر کیو دوست نداشتی اخراج کن
من همین جوری گفتم یه دفعه دیدی من نیومدم و گفتم یکی باشه
که اگه کسی خواست بیاد تو گروه اونو بیارش
حالا ادیتور می شی یا نه؟؟؟
هومن
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۴۳
بابا تو همین گروهی که ساختم رو میگم
مثلا هرکی رو که دوس داشتی بیار یا هر کیو دوست نداشتی اخراج کن
من همین جوری گفتم یه دفعه دیدی من نیومدم و گفتم یکی باشه
که اگه کسی خواست بیاد تو گروه اونو بیارش
حالا ادیتور می شی یا نه؟؟؟
با وجود مشغله ی کاری زیادی که دارم ، ولی باشه.... چی کار کنم ؟؟؟؟؟
یه هتریکه و یه هومن...!!!:3:
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۴۵
فقط منو اخراج نکنی:3:
هومن
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۵۲
فقط منو اخراج نکنی:3:
اگه پسره خوبی باشی...!!!:3:
رضا
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۱۶
به به میبینم كه تایپیك ما رو به گند كشیدین:3:البته شوخی كردم.كسی كه اینجا نمیاد اگه شما هم نیاین اینجا سوت و كوره:3:اقا این هتریك چیا چرا من اخرم؟:3:
رضا
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۱۹
هومن جان حاضری یه تایپیك بزنیم واسه انالیز؟البته من نخودی هستم چون تو انالیزور خوبی هستی و بچه ها به انالیز تیم هاشون احتیاج دادن پیشنهاد میدم؟هستی؟:3:
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۳۱
خب دادا تو تازه کار تری و رتینگ و همه چیت خیلی پایینه
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۳۲
گند که سهله به ....کشیدیم:3:
رضا
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۳۷
راستی حال ندارم برم تو بحث ازاد مطرح كنم .اگه بلدین همین جا جواب بدین.
من اسكیرین شات رو گرفتم .اگه بخوام لینكش رو بزارم تصویر نمیفته.اگه بخوام خود تصویر رو بندازم تو پستم باید چیكار كنم؟
راستی این سایت اپلود خیلی دیر تصویر رو اپلود میكنه
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۴۲
خب هرچی حجمش بیشتر ، بیشتر طول می کشه
تازه سرعت اینترنتت هم خیلی مهمه
هومن
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۴۲
به به میبینم كه تایپیك ما رو به گند كشیدین:3:البته شوخی كردم.كسی كه اینجا نمیاد اگه شما هم نیاین اینجا سوت و كوره:3:اقا این هتریك چیا چرا من اخرم؟:3:
همین که توی مقایسه ی ما هستی باید خدات رو شکر کنی...!!!!:3:
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۴۶
خوشم می اد که امضام هم همه گیر شد
ایول امضات هم مثله امضای خودم باحاله
رضا
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۵۷
حالا به هم میرسیم هومن جان:3:
رضا
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۱۳
اگه بخوام عكسا رو كوچكتر كنم چیكار كنم؟:3:
هومن
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۱۷
اگه بخوام عكسا رو كوچكتر كنم چیكار كنم؟:3:
من با microsoft ofice picture manager کوچیک میکنم... اما چون اگه بخوام بهت یاد بدم 3-4 سال طول میکشه ، بی خیال...!!!:3:
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۲۶
با استفاده از نرم افزار Batch Image Resizer که بسیار سادست
یا فتو شاپ(درست گفتم:3:)
رضا
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۳۱
اقا این اواتار جدیدم قشنگه؟
رضا
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۳۳
اینو از طریق یه سایت یه لوگو میسازه درست كردم.در عرض 2 دقیقه اماده شد.البته اماتور میسازه ولی جالبه.این یه نمونه بود.ببینم میتونم قشنگتر بسازم:3:
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۵۲
اقا بیاین دو دسته 4 گروه 55 چه کل کلی راه انداختم:3:
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۵۷
اقا یكی این ادرس رو میتونه به انگلیسی بده بزارم شاید هتریك قبول كنه:
شهرك بهارستان_فاز 2_قطعه 525
ممنون
به سلام
داداش خدایی اینجایین:tigi:
تو اصفهان دیگه اره؟؟؟؟:teeth_smile:
اگه تو اصفهانه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
جون به لب شدی:jesors1:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خب منم تو اصفهان -بهارستان-فاز دو هستم:yahoo:
فقط نمی دونم قطعش چیه:blush2:
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۰۰
ولی تیمت رو دیدم تو تهرانی
پس چقدر شبیه:3:
رضا
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۲۸
داداش خوشحال نشو.من نه تو اصفهانم نه تو تهران.این ادرس ماله شاهروده(حالا نمیدونم اصلا بدونی شاهرود كجاست:3:)من روز اول واسه ثبت نام الكی زدم تهران:3:
رضا
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۳۹
خوب هومن جان حركت لاك پشتی ما شروع شد:3:
از رتبه 211 به رتبه 188 رسیدم:3:
ولی تو این گروه هتریك چیا یه نكته جالب پیدا كردم كه خط حمله من از خط حمله سالار و سورنا و بلرویچ بهتره:3:
رضا
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۴۳
هومن این انالیز چی شد؟راستی یه هافبك وسط خوب فروشی داری واسه دو روز دیگه میخوام .منتظرم یه بازیكنم فروش بره بعد یكی دیگه بخرم.:3:داری؟
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۴۸
اااااااااااااااا.....
دقیق تر بگو
رضا
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۵۵
یعنی چی دقیق تر بگم؟
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۵۷
شاهرو تو بهارستانه؟؟؟؟
یا منظورت شاهرود فارسه؟؟:3:
رضا
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۱۰
چی داری میگی واسه خودت:3:
شاهرود در استان سمنان واقع شده:3:
شهرك بهارستان هم خونه ما اونجاست حالا فهمیدی؟:3:
رضا
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۱۵
این یكی چطوره؟:3:
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۱۷
ااااااا
بین فارس و یزد شک داشتم زدم فارس:3:
کجای بهارستان
دقیق
رضا
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۱۸
یكی دیگه:3:
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۲۱
Ah
Ah
Ah
سایتش چیه به ما هم بگو
رضا
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۲۱
ااااااا
بین فارس و یزد شک داشتم زدم فارس:3:
کجای بهارستان
دقیق
بهارستان_فاز 2_قطعه :dance:525
رضا
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۲۲
صبر كن یكی برات بسازم:3:
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۲۳
نمی خواد بگی
ادرس به اون بزرگی زیرشو ما نمی بینیم:3:
رضا
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۲۳
ببینم این اه اه اه كه گفتی بدت اومد یا كف كردی؟:3:
رضا
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۲۴
اااااا داداش رضا ضایع شد:3:
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۲۴
قطعش رو من نمی دونم کجاست
من که خیابون اردیبهشتم
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۳۰
اقا ادرسش رو بده:3:
هر کاری می کنم بلد نیستم
یه اموزش هم بگو
رضا
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۲۰
ادرسش زیر تصویر هست.یه نمونه واسه تیمت میزارم ببین خوبه:3:نمیدونستم چی بنویسم همین جوری یه چیزی نوشتم.:3:
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۲۴
ایییییییییییییییییییییییی
اه:3:
رضا
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۲۷
اه یعنی چی؟:3:این یكی رو ببین:3:
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۴۴
واقعا چه طور روت می شه انا رو نشون می دی:3:
رضا
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۵۰
دیگه چیكار كنیم رو نیست كه سنگ پا قزوینه:3:ولی ماله خودم قشنگ شده:3:اواتار رو نگا كن:3:برو صفا كن
خوب خودت برو یكی بساز
رضا
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۵۴
اول یه نمونه واسه كارت بر میداری مثلا دایره یا مربع یا هرچی.
بعدش باید یه چیزی بنویسی.مثلا estqlal iran یا هرچی خواستی بعد رنگشو انتخاب میكنی.تصویر وسطش هم یه جا عكسش هست روی اون كه كلیك كنی میتونی عوضش كنی.راستی نوع فونت خط رو یادم رفت بهت بگم.:3:
بعد اون زیر روی go كلیك میكنی واست نمونت رو میزاره اگه بخوای رو كامپیوترت سیو میكنی:3:
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۰۵
چه طوره؟؟؟:yess:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
هومن
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۰۶
عجب گیری کردیما.... دو ساعت که میرم بیرون و میام ، میبینم تعداد پست های شما دو تا دو برابر شده... حالا سامان هیچی نمیگه ، حیای گربه کجا رفته ....؟؟؟؟:3:
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۵۶
می خوام رکورد رو بشکنم
فقط دوتا با تو فاصله دارم:3:
هومن
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۲۰
تو هیچوقت نمیتونی رکورد منو بشکونی.... من سه ماه و نیم دیرتر از تو اومدم تو این فروم و این تعداد پست رو دادم... در ضمن مثل تو اینقدر اسپم نمیدم...!!!:3:
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۲۴
داداش منم دو ماه تو هتریک نبودم
من کجا اسپم دادم:3:
هومن
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۳۳
داداش منم دو ماه تو هتریک نبودم
من کجا اسپم دادم:3:
تو تا به حال غیر از اسپم ، پست دیگه ای هم دادی؟؟؟؟؟؟؟:3:
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۳۹
برو 120 صفحه ی V7 رو بخون
همش مفیده
مثلا چند تا چیز خوب از هتریک کنترل هم گفتم که تو 100 در 100 بلد نیستی
کف کردی:3:
رضا
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۴۴
هومن جان اخه از بیكاری چیكار كنیم؟:3:
اگه همین داداش سیا نباشه كه من سكته میكنم:3:ولی سیا جان این لوگو با حال شد تو كه یاد نداشتی بسازی؟:3:
هومن
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۴۵
برو 120 صفحه ی V7 رو بخون
همش مفیده
مثلا چند تا چیز خوب از هتریک کنترل هم گفتم که تو 100 در 100 بلد نیستی
کف کردی:3:
تو برو بخون ، بیا برام تعریف کن...!!!:3:
رضا
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۴۷
تو تا به حال غیر از اسپم ، پست دیگه ای هم دادی؟؟؟؟؟؟؟:3:
حالا شما چرا به جون هم افتادین؟:3:هومن چرا جواب سوال های منو نمیدی؟:4:
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۴۸
باشه من دیگه پست نمی دم:7:
هومن
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۴۹
هومن جان اخه از بیكاری چیكار كنیم؟:3:
اگه همین داداش سیا نباشه كه من سكته میكنم:3:ولی سیا جان این لوگو با حال شد تو كه یاد نداشتی بسازی؟:3:
برو روزنامه بخون.... جدول حل کن ..... درس بخون ....!!!:3:
یعنی هر کی بیکار شد و حوصلش سر رفت باید بیاد اسپم بده...؟؟؟؟:acute:
هومن
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۵۱
حالا شما چرا به جون هم افتادین؟:3:هومن چرا جواب سوال های منو نمیدی؟:4:
جواب کدوم سوالت رو ندادم...؟؟؟؟؟ به اعصاب خودت مسلط باش...!!!:3:
هومن
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۵۲
باشه من دیگه پست نمی دم:7:
تو اسپم دادن برات حکم اکسیژن رو داره... فکر کن بتونی...!!!:2:
رضا
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۵۴
روزنامه رو خوندم درسامم خوندم از جدول هم خوشم نمیاد:3:حالا چیكار كنم؟:4:
رضا
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۰۳
جواب کدوم سوالت رو ندادم...؟؟؟؟؟ به اعصاب خودت مسلط باش...!!!:3:
یه نگا به 3 صفحه قبل بنداز:4:تو تایپیك كاپ دوستانه هم سوال پرسیدم جواب ندادی:4:راستی من هنوز جزو نخودیام:3:
هومن
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۰۳
روزنامه رو خوندم درسامم خوندم از جدول هم خوشم نمیاد:3:حالا چیكار كنم؟:4:
حالا میتونی اسپم بدی...!!!:3:
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۰۴
حالا ببین می دم یا نه؟:3:
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۰۴
ببین 5 دقیق رفتم و برگشتم 10 تا اسپم دادی:3:
هومن
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۰۶
یه نگا به 3 صفحه قبل بنداز:4:تو تایپیك كاپ دوستانه هم سوال پرسیدم جواب ندادی:4:راستی من هنوز جزو نخودیام:3:
حال ندارم .... دوباره بپرس.... درضمن تو تا وقتی تیمات 30 تا ستاره نگیره ، همیشه نخودی هستی...!!!!:3:
هومن
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۱۰
ببین 5 دقیق رفتم و برگشتم 10 تا اسپم دادی:3:
دقت کردی که تعداد پستامون لحظه به لحظه کمتر میشه...؟؟؟؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]
SALAR
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۳۵
چی كار كردید.گند زدید به این تاپیك.برید توی تاپیك خودتون چرا تاپیك این بنده خدا را گند زدید.
هومن
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۰۱
چی كار كردید.گند زدید به این تاپیك.برید توی تاپیك خودتون چرا تاپیك این بنده خدا را گند زدید.
خود بنده خداش از همه بیشتر گند زده به تاپیکش...!!!:3:
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۵۷
گند که سهله....زدیم به این تاپیک:3:
رضا
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۰:۰۳
سالار جان ول كن بزار خوش باشیم:3:اگه همینا نیان كه من اینجا بیكارم:3:
هومن جدیدا خیلی بی حال شدی؟:4:چی شده؟:3:
هومن
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۰:۵۶
سالار جان ول كن بزار خوش باشیم:3:اگه همینا نیان كه من اینجا بیكارم:3:
هومن جدیدا خیلی بی حال شدی؟:4:چی شده؟:3:
یه کم سرم شلوغه و فکرم مشغول.... ولی باز سعی می کنم که مثل قبل بگیم و بخندیم...!!!!:friends:
رضا
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۲۳
خب بعد از روزها و ما ها تلاش كارگران بی وقفه فتوشاپ بالاخره این عكس
كوچیك شد تا یه امار از گروه و تیمم رو ببینید:3:
رضا
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۳۳
هومن جان یه انالیز از امار ما میكنی؟:3:
هومن
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۴۰
هومن جان یه انالیز از امار ما میكنی؟:3:
آخه حاجی تیم تو چیزی برای آنالیز نداره که:3:.... ولی باشه... آی دی تیمت رو بده تا آنالیز کنم...!!!
رضا
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۴۵
1630334
تیم من چیزی واسه انالیز نداره:3:گفتم كه تا 3 ماه دیگه سوسكت میكنم.ما تازه حركت لاك پشتی رو شروع كردیم.:3:
راستی اگه میخوای بر اساس بازی انالیز كنی نری بازی دوستانه رو انالیز كنیا بازی لیگ رو بچسب:3:
هومن
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۶
1630334
تیم من چیزی واسه انالیز نداره:3:گفتم كه تا 3 ماه دیگه سوسكت میكنم.ما تازه حركت لاك پشتی رو شروع كردیم.:3:
راستی اگه میخوای بر اساس بازی انالیز كنی نری بازی دوستانه رو انالیز كنیا بازی لیگ رو بچسب:3:
ID تیمت رو بده... میخوام تو هتریک کنترل آنالیزت کنم...!!!!:notify:
رضا
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۹
ای دی به اون بزرگی بالای نقل قولی كه كردی نمیبینی؟:3:
هومن
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۵
ای دی به اون بزرگی بالای نقل قولی كه كردی نمیبینی؟:3:
فکر کردم آی دی بازیت رو گذاشتی... میگم که این چند روزه یه کم فکرم مشغوله ... من اصلا آی دی تیمت رو تو دفترم داشتم... حواس نیست که...!!!:3:
S.I.A.V.A.S.H
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۱
خب بعد از روزها و ما ها تلاش كارگران بی وقفه فتوشاپ بالاخره این عكس
اموزش فتوشاپ
یه عکس رو تو فتوشاپ می اری
بعد رو گزینه ی اولی سمت چپ می زنی(چند تا شکله مهم نیست کودوم رو می زنی فقط رو یه کودوم بزن شکلاش هم مربع و دایره و ...هست)
دوباره بعد رو عکس کلیک راست می کنی
گزینه ی Free Transform رو می زنی
همچنان بعد.... انداره اش رو تغییر می دی
id تیمت رو بده... میخوام تو هتریک کنترل آنالیزت کنم...!!!!
راستی هومن بلدی یه تیم یه هتریک کنترل اضافه کنی؟؟؟
مثل تیم من رو
اگه بلد نیستی بگو تا بگم
رضا
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۶
من فتوشاپ بلد نیستم.:3:یعنی اصلا خوشم نمیاد.ولی دیروز با كمك دوستام این عكس رو كوچیك كردم.:3:
رضا
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۴۵
هومن جان رفتی انالیز كنیا.....داری گل میچینی؟:3:
هومن
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۳۹
هومن جان رفتی انالیز كنیا.....داری گل میچینی؟:3:
داشتم گل میچیدم ، شهرداری منو گرفت... بذار آزاد بشم ، آنالیزت می کنم...!!!!:3:
هومن
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۴۱
راستی هومن بلدی یه تیم یه هتریک کنترل اضافه کنی؟؟؟
مثل تیم من رو
اگه بلد نیستی بگو تا بگم
سیاوش یه چیزی بهت میگما...:4:
من نصف تیم های این فروم رو تو هتریک کنترل دارم وهرهفته آنالیز می کنم... هنوز مونده تا به من برسی...!!!:3:
S.I.A.V.A.S.H
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۰۴
بی تربیت:3:
رضا
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۱
اقا اگه می خواین الفاظ نا شایست به كار ببرید برید یه جای دیگه:3:
من دلم به همین یه تایپیك خوشه كه با این كارای شما بسته میشه:3:
هومن
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۷
اقا اگه می خواین الفاظ نا شایست به كار ببرید برید یه جای دیگه:3:
من دلم به همین یه تایپیك خوشه كه با این كارای شما بسته میشه:3:
من خدا هستم و نمیذارم این تاپیک بسته بشه.... یه بار دیگه هم به من بگید بالای چشمت ابروئه ، عذاب نازل میکنم...!!!:3:
S.I.A.V.A.S.H
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۷
هومن بیا بریم تو تاپیک V7 اونجا اسپمستانه:3:
این رضاهه رو راه نمی دیم
رضا
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۳
ای نامردا كجا میرید:3:
من یه چیزی گفتم شما چرا باور میكنید:3:
اقا غلط كردم.....
برگردید:3:
Matrix23
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۶
:1:
همانا همواره چشمان مدیران در خفا هم شماها را میبیند!
رضا
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۶
لطفا اسم سوره و شماره ایه رو هم بگید:3:
هومن
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۷
ای نامردا كجا میرید:3:
من یه چیزی گفتم شما چرا باور میكنید:3:
اقا غلط كردم.....
برگردید:3:
این دفعه رو میبخشیمت .... تکرار نشه ها...!!!:3:
هومن
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۰
لطفا اسم سوره و شماره ایه رو هم بگید:3:
سوره ی الماتریکس .... آیه ی 23 ....!!!:3:
S.I.A.V.A.S.H
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۱۹
همانا همواره چشمان مدیران در خفا هم شماها را میبیند!
ببین خدایا دو روزه مدیر شده هااااااا
یادش رفته سه ماهه تابستون چقدر با هم اسپم می دادیم:3:
اون V7 رو از 1202 پستش 459 تا پستش ماله منه اون باقیش مال خودته
داااااااااشششششش:1:
هومن
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۱۶
آخه این رضا هی میگه برو تیم منو آنالیز کن... آخه من کجای این تیم رو آنالیز کنم...؟؟؟
یه نکاتی هست که میگم ... ولی مطمئنا خودت هم میدونی...!!!
1- خط حملت خوبه...
2- تیمت تقریبا یکدسته... این نکته ی خوبیه... بهتره تیمت رو تقویت کنی... ولی همین جوری یکدست.... خوبیه یکدست بودن یه تیم اینه که نقطه ضعف خاصی نداره...
3- هافبک وسط تو هتریک خیلی مهمه... این هافبک 1.5 ستاره ی تیمت رو شوت کن بیرون و یه 2.5 ستاره بذار جاش...حداقلا...
4- دفاعت هم یکدسته... اما ضعیفه... به فکر دفاعت هم باش....
در مورد تمرین هم بعدا بهت میگم تا یه کم پول دربیاری و بازیکن بخری....!!!
S.I.A.V.A.S.H
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۰۶
سوره ی الماتریکس .... آیه ی 23 ....!!!
... :3:
S.I.A.V.A.S.H
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۱۸
بابا مشکلی نداشت؟؟؟؟:3:
خب هومن خدا شده
هومن
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۵۰
بابا مشکلی نداشت؟؟؟؟:3:
خب هومن خدا شده
سیاوش دیوونه شدی؟؟؟؟؟؟
چرا با خودت حرف میزنی؟؟؟؟؟؟:3:
S.I.A.V.A.S.H
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۵۷
زیر پست 147 رو بخون
آخرین ویرایش توسط Matrix23 در تاریخ شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷ انجام شده است.
علت: ???!!
یه اشتباهی کردم
مدیر محترم و گرانقدر جناب اقای سامان من رو هدایت فرمود:3:
هومن
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۰۴
زیر پست 147 رو بخون
یه اشتباهی کردم
مدیر محترم و گرانقدر جناب اقای سامان من رو هدایت فرمود:3:
به کسی دری وری گفتی؟؟؟؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۰۶
نچ
نزدیک شدی:3:
هومن
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۰۸
یه چراغم رو خاموش کن و یه راهنمایی کن.... در مورد من که چیزی نگفته بودی...؟؟؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۱۰
یه جورایی:3:
هومن
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۱۵
یه جورایی:3:
مثل بچه آدم میگی چی گفتی یا بیام با پس گردنی هدایتت کنم...!!! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۱۶
خب اگه بگم دو اخطاره می شم و یعنی کارت:3:
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۳۴
خب مدیرا بازم می فهمن
اون موقع من کارت می گیرم و تو انتخابات بعدی نمی تونم شرکت کنم:3:
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۴۵
دادا مگه از جونم سیر شدم:3:
بزار دوستیمون پا بر جا بمونه
اصلا برو از جناب عالی رتبه، برادر سامان عزیز بپرس:3:
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۴۹
راستی 1000 تشکر شدی که 1000 رو من زدم
SALAR
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۰۰
اقا من چیزی برای گفتن نداشتم.برای همین گفتم بیام بگم منم هستم
رضا
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۰۹
هومن من یه بازیكن خریدم ببین می ارزه جایگزین مهاجمم كنم؟
Arian Ebadi (224368967)
18 years and 37 days, قابل قبول form, سالم
او ذاتاً مهربان، آرام و البته سر به زیر است
همچنین تجربهی افتضاح و قدرت رهبری ناچيز دارد
سالگرد تولد بعدی: 02-05-2009
ملیت: Iran
برآیند مهارتها: 580
دستمزد: 3 700 000 Rial/هفته
مالک: estqlal
اخطار: 0
وضعیت جسمانی: سالم
قدرت بدنی: ناکافی دروازهبانی: افتضاح
بازیسازی: ضعيف پاس: اسفبار
بازی در کنار: ناکافی دفاع: ناچيز
گلزنی: قابل قبول ضربات ايستگاهی: ناچيز
رضا
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۵۲
راستی تیم من از چه لحاظ یه دسته؟:3:
هومن
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۵۱
مهاجمه آشغاله....
یعنی مثلا همه ی دفاع هات 2.5 ستاره میگیرن... یکی 3.5 نمیگیره و اون یکی 1.5...
رضا خیلی بی استعدادیا...!!!
حاجی دقت کن...!!!:3:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۱۴
هومن من يه بازيكن خريدم ببين مي ارزه جايگزين مهاجمم كنم؟
Arian Ebadi (224368967)
18 years and 37 days, قابل قبول form, سالم
او ذاتاً مهربان، آرام و البته سر به زير است
همچنين تجربهي افتضاح و قدرت رهبري ناچيز دارد
سالگرد تولد بعدي: 02-05-2009
مليت: Iran
برآيند مهارتها: 580
دستمزد: 3 700 000 Rial/هفته
مالک: estqlal
اخطار: 0
وضعيت جسماني: سالم
قدرت بدني: ناکافي دروازهباني: افتضاح
بازيسازي: ضعيف پاس: اسفبار
بازي در کنار: ناکافي دفاع: ناچيز
گلزني: قابل قبول ضربات ايستگاهي: ناچيز
ببين رضا يه چند تا چيز بهت بگم مطمئن باش که 100 درصد به نفعته
1-دور رو ور بازيکن بازيکن 17-18-19-20 ساله نرو(الان منظورمه)چون پولت رو مي ريزي دور
به جاش مي توني با اون پول 2 تا بازيکن بگيري
2-همين الان چند تا بازيکن 17 ساله پاس بخر و تا دو سه فصل تمرين بده و کار بهشون نداشته باش حتي اگه نتونستي بري بالا چون وقتي بشن 20 ساله مي شن اوت استندينگو هر چي تعدادشون بيشتر باشه پول بيشتر پارو مي کني(البته الان که داري وينگر تمرين مي دي شايد به برليانت هم برسن)
اين بازيکني هم گرفتي به درد لاي جرز ديفال مي خوره و بس بده يه ساليد 24-25 ساله
اگه تونستي يه 200 تا هم VIP بساز چون پول توشه
4-5 تا سخنگو+9 مربي+1 مربي دروازه بان+2-3تا فيزيوتراپ کافيه
هومن
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۲۹
چیزای خوبی گفت سیاوش ... گوش کن دیگه حاجی...!!!:3:
در ضمن با توجه به تمرینی که میدی خرید کن.... بازیکن 18-19 ساله برای تمرینه...
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۴۵
17 ساله پاس فقط
حداکثر 100 میلیون برا هر کودوم
رضا
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۵۲
اقا چرا م زینین فهمیدم:3:
مگه این بنده خدا چشه میگین اشغاله؟:3:
بعدشم من از چه لحاظ بی استعدادم:3:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۵۳
در کل...:3:
رضا
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۰۱
در كل چی؟:3:
رضا
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۰۴
ببینم من یه بازیكن 21 ساله داشتم ایرانی بود فروختم.اگه الان واسه صاحبش پیغام بدم كه میخرمش هتریك گیر میده؟:2:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۳
نه
ینی در همه چیز:3:
SALAR
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۵
ببینم من یه بازیكن 21 ساله داشتم ایرانی بود فروختم.اگه الان واسه صاحبش پیغام بدم كه میخرمش هتریك گیر میده؟:2:
اره یه موقع این كارا نكنیا.اگه بفهمند گیر میدند
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۵
راستی بچه ها یه کارت بهم دادنا:7:
SALAR
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۳
راستی بچه ها یه کارت بهم دادنا:7:
تو دیگه چرا؟
منم دیروز كارت گرفتم.:diablo:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۵
البته من دیشب
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۰
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۱
دلیلش هم
عدم رعایت احترام :7:
SALAR
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۴
دلیلش هم
عدم رعایت احترام :7:
خوب چرا احترام نمیزاری؟
الان احترام بزار ببینم بلدی؟
ولی جدی فقط به خاطر همین پست كارت گرفتی؟:whatchutalkingabout:shok:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۰۱
واقعا خنده داره
نمی دونن به چی کارت بدن به اینا کارت می دن......
SALAR
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۰۴
عیبی نداره ولش كن دیگه موضوع كش نده.هر كاری بكنی دیگه فایده نداره.
رضا
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۱۰
خوب امروز به علت توجه نكردن به صحبت های داش هومن و داش سیا قهرمانی نیم فصل رو از دست دادیم و با نتیجه نزدیك!!!!!4-0 به تیم صدر جدول باختیم:3:
در این دیدار نزدیك به هم تیم ما حتی یه موقعیت نیز روی دروازه حریف ایجاد نكرد و اجازه هتریك كردن به تك مهاجم تیم حریف رو نیز داد.:3:
در كل..............:3:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۲۲
اقا من خسته شدم از بس 8-9 تاز زدم
من می خوام برم بالا یکم هیجان داشه باشه
هومن
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۰۶
من تو نت کار نداشتم.... داشتم تو هتریک کنترل میچرخیدم واسه خودم و بازی وحید و بندینی رو آنالیز میکردم که دیدم این رضای از خدا بی خبر ، 4 تا گل خورده...!!!
فقط اومدم بگم...:4:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۳۵
خسته نباشی مرد کوشا:3:
رضا
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۱۷
هومن جان شما كه بازي ما رو اناليز كزدي يه نگا هم به تيم حريف مي انداختي تا ببيني چقدر قويه....
البته منم يه سوتيايي دادم:3:
مثلا دفاع رو عوض كردم و مهاجمم رو هم عوض كردم و هافبكم رو هم عوش كردم.:3:
البته غير از دفام بقيه خوب بازي كردن.از بد روزگار دروازه بانمم مصدومشد:3:
خدا بخير گذشت كه فقط باند پيچي شد چون دروازه بان ذخيره نداشتم.:3:
اين تيم صدر جدول ما اينجا عضو نيست ولي خيلي وارده:3:
من هرچي پيغام ميدم بياد اينجا ما رو ادم حساب نميكنه:3:
رضا
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۲۶
یكی بیاد اینجا حوصلم سر رفت...........................:4:
S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۰۵:۵۸
من اومدم:3:
رضا
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۹
خوش اومدی:3:چرا ینقدر دیر اومدی:3:
S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۰۲
باشه حالا پس می رم:3:
رضا
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۶
اخه صرف میكنه تا اینجا اومدی بری:3:یه چایی در خدمت باشیم:3:
رضا
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۰
نمیدونم چرا این تیم ما جدیدا به هیچ كس نه نمیگه:3:
دیشب هم 7 تا نوش جان كردیم.:3:ولی خداییش عجب تیم جوونی ساختم:3:شدم شاغلام:3:
وسع ما بیشتر از این نیست:3:اخه تیم كیو سراغ دارین با 24 تا بازیكن میانگین سنیش 20.5 باشه:3:
رضا
جمعه ۸ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۴۵
ما فعلا زدیم به ملی گرایی:3:دارم بازیكنای خارجیم رو میفروشم به جاش بازیكن ایرانی میخرم.:3:
ولی جدا میصرفه............كسی به این بازیكن های ایرانی نگاه نمیكنه راحت میشه بخریشون.تا اینجا هم از همشون راضیم:3:بازی این هفتم بازی برگشت با تیم صدر جدول گروهمه:3:
میخوام انتقام 4 تای دور رفت رو بگیرم.:3:تیم رو تقویت كردم.در ضمن چند تا بازیكن هم خریدم كه دیگه 30 تا ستاره رو بگیرم.:3:1 جای خالی واسه كاپ دوستانه واسه من جا بزارین كه دارم میام:3:
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۰۹
رضا تازگی ها پستای خودت رو خوندی:1:
چرا همش نیشت تا بناگوشت بازه:3:
جم کن این فکو :3:
دیگه 30 تا ستاره رو بگیرم.1 جای خالی واسه كاپ دوستانه واسه من جا بزارین كه دارم میام
ما که در طی دو هفته ی اینده به 37 ستاره خواهیم رسید:1:
رضا
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۰۸
یاد قیافه تو میفتم خندم میگیره:3::3::3::3::3:
رضا
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۳۸
یكی بیاد اینجا تیم مارو نقد كنه:3:حوصلم سر رفت
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۰۷
اینو نگاه کنید و جیگرتون اب شه:3:
مخصوصا تو رضا:1:
رضا
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۵
اینم اوضاع گروه ما قبل از بازی فردا:3:
رضا
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۸
سیاوش چرا بازیكنات اینقدر مثل خودت بی ریختن؟:3:راستی بیا من احمدی نژاد دارم بزن كنار اون خامنه ایت تیمت جور شه:3:
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۳۲
دو تا تیمه بات بالاتن؟؟؟:3:
رضا
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۰
سیاوش جان نخند:3:این از بد شانسی ماست كه این دو تا تیم بات پا به پای من دارن میان.اگه بازی قبلم رو برده بودم الان اول بودم.من یكی از همین تیمای بات رو 6-0 بردم ولی از رو نمیره:3:
Ali Reza
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۴
اینو نگاه کنید و جیگرتون اب شه:3:
مخصوصا تو رضا:1:
سياوش از كجا گرفتيش؟
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۸
بماند:1:
سیکرت هسته....
رضا
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۹
این سیاوش همش تو نت پلاسه.هر سایتی بگی رفته.به همه جا سرك میكشه:#:
Ali Reza
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۰
خوب بگو ديگه
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۶
این سیاوش همش تو نت پلاسه.هر سایتی بگی رفته.به همه جا سرك میكشه:#:
اتفاقا بر عکس
تنها سایتایی که من می رم ایناس
hattrick.ir-hattrick.org-gtpland-altid-game wallpaers.bitefight
همین
خوب بگو ديگه
نــــــیـــــمِِِِشـــــه :1:
به هیچ وجه من الوجود:3:
Ali Reza
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۸
نگووووووووووووووووووووووو وووووووو
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۰
باشه..
می خواستم بگم حالا که این طور شد نمی گم:3:
Ali Reza
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۸
باشه..
آره تو و و و وو و و و وو و و و و وو و
هومن
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۰۹
باشه..
بگو دیگه سیاوش.... میخوام قیافه ی بازیکنام رو ببینم...!!!:1:
رضا
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۲۸
سیاوش میگی یا بهت بگم سیاوووووووووووووووووووووش تا بگی؟؟؟:4:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۴۴
سیاوش میگی یا بهت بگم سیاوووووووووووووووووووووش تا بگی؟؟؟
نمی شه به جون خودم نمی شه
یه چند لحظه صبر کنید برم مذاکره کنم شاید فرجی باز شد:3:
هومن
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۵۴
نمی شه به جون خودم نمی شه
یه چند لحظه صبر کنید برم مذاکره کنم شاید فرجی باز شد:3:
چی شد...؟؟؟؟؟؟؟؟
فرج باز شد...؟؟؟؟:crazy:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۰۲
Please wait:3:
Ali Reza
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۰۸
بگووووووووووووووووووووووو وو
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۱۴
Hey U
خب هر وقت بشه می گم چرا این قدر عجولید:4:
شاید اصلا نشه الکی به دلتون صابون نزنید و برید سماق بمکید:3:(یکی دو هفته پیش تو ادبیاتمون اینا رو داشتیم)
طرف مذاکره فعلا وخت نمی ده خب من چکار کنم؟؟؟؟
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۲۶
تا حالا که من 7 تا چپوندم
Matrix23
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۰۸
خب! بچه ها من نمیخواستم كاری داشته باشم, اما وقتی خودتون میكید, من كاری نمیتونم كنم... كمتر اسپم بدید.
شاید چندتا از نوشته هاتونم ویرایش كنم.
SALAR
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۱۲
سامان اینا جوونی كردند.ببخششون.
شما بزرگواری كن.
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۱۴
سامان به خاطر من ببخششون:3:
ولی یه رکورد برا خودم تو دسته پنج زدم بدون دو تا بازیکن اصلی:1:
SALAR
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۲۲
بابا این سامان بیچاره راست میگه.اینقدر اسپم الكی میدید كه صدای همه در میاد.
amirlefthand
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۲۷
من هم یه رکورد خراب کردم چون بدون دو بازیکن اصلیم جلو تیم ته جدول مساوی دادم و حالا رفتم رده دوم جدول با اختلاف 1 امتیاز :img-tomato:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۱
بچه ها این جا لو رفته:3:
بیاین V7
amirlefthand
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۵
بچه ها این جا لو رفته:3:
بیاین V7
اگه خواستین v102هم هست
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۲
توجه توجه
رضا -هومن-علی
مذاکرات به بن بست خورد
شرمنده:7:
والا من دارم Isp م رو عوض می کنم، یه دو هفته ای Adsl ندارم. اگه داشتم مشکلی نبود، ولی با این دایل آپ آشغالی هیچ کاری نمیشه کرد. ایشالله وصل شد یه کاریش می کنم.
رضا
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۳۲
خوب من تلافی بازی رفتو سر تیم در اوردم و با نتیجه 4-0 باختم:3:
عجب اعجوبه ایم من:3:
هومن
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۵۷
خوب من تلافی بازی رفتو سر تیم در اوردم و با نتیجه 4-0 باختم:3:
عجب اعجوبه ایم من:3:
من هم تیمی رو که هفته ی پیش تو زمین خودم 3-1 برده بودم ف این هفته تو زمین خودش 6-0 بردم...!!!!
البته ما ترکیب دوممون 6 تا میزنه.... قراره ترکیب اصلیم چهارشنبه 9 تا بزنه...!!!:3:
رضا
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۳۰
من در مقابل این تیم صدر حدول جدا هیچ حرفی واسه گفتن نداشتم.....یه مهاجم 4.5 ستاره داره كه بازی رفت 3 تا بهم زد این بازیم یكی زد.البته من تازه از هفته بعدی بازیای راحتم شروع میشه و با تیم اخر جدول بازی دارم.
از الان هم به فكر ترمیم دفام و دروازم افتادم و دارم دفاع و دروازه بان میخرم.راستی اون بازیكنی رو هم كه میخواستم بخرم(بازیكن سابقم)الان رفته تو لیست فروش.یه هافبك وسط توپ.
1-ایرانیه 2-تا جایی كه تو تیم من بود 3 تا ستاره میگرفت ولی الان فكر كنم 4 تا رو میگیره 3- 21 سالشه
4-خوش اخلاقه 5-جدا بازیكن خوبیه ولی قیمتش برای من بالاست اگه نبود خودم میخریدمش.الان با 3 میلیارد و 500 ملیون رفته تو لیست فروش
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۷
رضا پایه ای یه دوستانه بریم؟؟؟؟
اگه اره بعد بازی فردا چلنج کن
اگه می شه تو HELL Arena بنداز
هم تماشاگر بیشتر می اد هم می خوام طعم جهنم رو بچشی:1:
رضا
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۱۵
بیا سیاوش جان كه من پایم.:3:
همچین بتركونمت كه تیكه بزرگت.................باشه:3:
من اگه یه دروازه بان امشب بگیرم كه دیگه باید نعش تیمتو جمع كنی....:3:
راستی فردا با این تیم حسین 09 بازی دارم كه التماس میكرد تو كاپ دوستانه بازیش بدین.:3:
نامرد عجب تیم قویی داره.مخصوصا حمله و هافبكش.:3:
ولی باشه تو فردا درخواست بده بعد از بررسی در هییت مدیره تایید میكنم:3:
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۷
بیا سیاوش جان كه من پایم.
همچین بتركونمت كه تیكه بزرگت.................باشه
من اگه یه دروازه بان امشب بگیرم كه دیگه باید نعش تیمتو جمع كنی....
راستی فردا با این تیم حسین 09 بازی دارم كه التماس میكرد تو كاپ دوستانه بازیش بدین.
نامرد عجب تیم قویی داره.مخصوصا حمله و هافبكش.
ولی باشه تو فردا درخواست بده بعد از بررسی در هییت مدیره تایید میكنم
اخه ................:3:
با تیمه دهمم هم بیام باید تیمت رو ابکش فرض کنی
با کودوم پول؟؟؟:3:
تو فعلا برو یه دو ستاره گیر بیار:3:
حالا کلاس می زاری؟؟؟
وقتی اون هیئت مدیرتون رو به توپ بستم می بینمت:3:
رضا
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۲۵
حالا كه اینجوریه تیم دومم رو واسه بازی لیگ میزارم و با تیم اصلیم میان تا حالت جا بیاد.:3:
بعدشم من پول داشتم دوتا بازیكن خریدم شدم منفی یه میلیارد.دو تا بازیكن كه هر كدوم 3 تا ستاره میگیرن :3:
دیگه 30 تا ستاره چیزی نیست.من روی تو یكی رو كم میكنم:3:
من اگه با تیم هییت مدیرمم بیام تو صافی شدی جوجه:3:
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۵۳
حالا كه اینجوریه تیم دومم رو واسه بازی لیگ میزارم و با تیم اصلیم میان تا حالت جا بیاد.
بعدشم من پول داشتم دوتا بازیكن خریدم شدم منفی یه میلیارد.دو تا بازیكن كه هر كدوم 3 تا ستاره میگیرن
دیگه 30 تا ستاره چیزی نیست.من روی تو یكی رو كم میكنم
من اگه با تیم هییت مدیرمم بیام تو صافی شدی جوجه
فعلا جوونی و بدنت داغه:3:
دادا تو اگه ماهی 1 میلیارد در میاری ما داریم هفته ای 1.5 میلیارد در میاریم
نتیجه : بشین بینیم باااااااااااااااااااا:1: حال نداریم
پس بفرستم تو هتریک کنترل داری برا خودت تیمی می شه...
رضا
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۴۴
خیلی خودتو دست بالا میگیریا:3:
ترمز بگیر باهم بریم:3:حالا كه اینطور شد حال اساسی ازت بگیرم كه تو كتاب گینس هتریكی بنویسن:3:
راستی یكم زور بزنی میری جزو اعضای فعال:3:
خوب من تا دقیقه 30 1-0 از تیم حسین 09 عقبم:3:
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۱۹
نباید بگیرم؟؟؟
بدون دو تا از بازیکنای اصلی از رتینگ جزو 5 تیم برتر دسته پنجم
حالا اگه مصدوم ندم دو هفته دیگه به رده ی دوم شاید اول رفتم:1:
از الان به فکر باش...
مهاجمم که Tsi 5000 به بازی با تو می رسه
گفته می خوام جشنواره ی گل راه بندازم :3:
راستی بازیکن 17 سالم تو دومین بازیش اولین گلش رو زد;)
Ali Reza
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۰
نباید بگیرم؟؟؟
بدون دو تا از بازیکنای اصلی از رتینگ جزو 5 تیم برتر دسته پنجم
حالا اگه مصدوم ندم دو هفته دیگه به رده ی دوم شاید اول رفتم:1:
از الان به فکر باش...
مهاجمم که Tsi 5000 به بازی با تو می رسه
گفته می خوام جشنواره ی گل راه بندازم :3:
راستی بازیکن 17 سالم تو دومین بازیش اولین گلش رو زد;)
سياوش تو اين همه پولو از كجا مياري؟
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۱
کودوم پول:3:
amirlefthand
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۳
بچه ها میتونید یکمی پول به من قرض بدید:smilie9:
amirlefthand
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۵
بچه ها میتونید یکمی پول به من قرض بدید:smilie9:
چه پیشنهادی دادم من
اقا دارم ورشکست میشم
Ali Reza
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۱۳
کودوم پول:3:
هر هفته داري بازيكن ميخري:img-gun:
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۲۴
بابا من کی بازیکن گرفتم:3:
من فقط هفته ای 800 تا اسپانسر می ده و 1.6 میلیارد هم هر دو هفته ورزشگاه
به نظرم کمه
می خوام 22 هزارتاش کنم
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۳۱
بچه ها میتونید یکمی پول به من قرض بدید
چقدر می خوای
بگو تا چک بنویسم یک ساله:3:
رضا کجایی؟؟؟
قبول کن بازیو دیگه....
می خوام بچه های تیمم روحیه بگیرن:3:
رضا
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۱۳
خوب در یك حركت انتحاری دیشب 6-0 باختم تا كلی ضایع بشم.:3:
S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۵۹
من که 7 تا خوردم:3:
ولی در عوض 2500 نفر تو زمین خودم اومدن:1:
رضا
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۵۲
هومنك(بر وزن حسنك)كجایی؟:3:بیا كه شدیدا به انالیز نیاز دارم.:3:
هومن
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۵۹
هومنك(بر وزن حسنك)كجایی؟:3:بیا كه شدیدا به انالیز نیاز دارم.:3:
چی شده باز؟؟؟؟؟؟؟؟:3:
رضا
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۰۱:۰۶
هیچی.فقط سه تا بازی رو پشت سر هم باختم.:3:
با نتایج درخشان 4-0 و 4-0 و 6-0 :3:
می خوام واسه بازی با سیاوش برنامه ریزی كنم:3:
هومن
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۰۱:۲۰
هیچی.فقط سه تا بازی رو پشت سر هم باختم.:3:
با نتایج درخشان 4-0 و 4-0 و 6-0 :3:
می خوام واسه بازی با سیاوش برنامه ریزی كنم:3:
آخه حاجی....( تو بگو جون حاجی...:3:)
تو وقتی تا به حال نتونستی 26 تا ستاره بگیری ، هنوز لیسانست رو نگرفتی ، بعد میای برای سیاوش که تیمش جزو بهتریناس کری میخونی؟؟؟؟؟؟؟؟
رضا
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۰۱:۲۸
اولا نمیگم تا ضایع بشی:3:
دوما تقصیر من چیه به ادرس خونمون گیر دادن لیسانس نمیدن:3:
سوما حالا نگو این سیاوش پررو میشه:3:
چهارما تیم تو رو هم میبریم...............من قبلا هم گفتم بضاعت ما بیشتر از این نیست:3:
S.I.A.V.A.S.H
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۰۸:۵۶
حقیقت تلخ است:3:
S.I.A.V.A.S.H
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۲۸
بچز من نمی دونم این گزینه تو التید بوده یا من تازه دیدم:3:
Promotions/Relegations
ولی چیز خوفیه
میگه که امکان داره تو چه گروهی بیوفتی
به من گفته یا تو IV.40 می افتم یا IV.43
هر کودومش باشه فرق نمی کنه جفتشون باتن:3:
شما ها هم ببینید و بگید
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۸۹, Jelsoft Enterprises Ltd.