PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دور چهارم بازی مافیا

صفحه ها : [1] 2

هومن
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۰۲
خوب به امید خدا این دور رو آغاز میکنیم
و اما نکات:
اول از هر چیز باید بگم که در این دور چند نفر از دوستان برای اولین بار شرکت میکنن و زیاد هم فعال نیستن...
این دور Mohammad8711 نفر رزرو هستش و در صورتی که کسی فعال نباشه ، جایگزین میشه...!!!

خوب بریم سراغ بازی 1 بار دیگه نقش ها رو کپی میکنم:

این دور 4 مافیا و 12 تا شهروند عادی داریم

نقش های مافیایی:

رییس مافیا : رییس مافیا تقریبا با دیگر اعضای مافیا تفاوتی نداره . تنها فرقش اینه که اگه کارآگاه نقششو از خدا بپرسه ، خدا بهش دروغ میگه و میگه که اون یه شهروند معمولی و بی گناهه...!!!!

2-رشوه دهنده:رشوه دهنده مثل بقیه ی مافیا ها هست ولی اگه جون به جون آفرین تسلیم کرد اون وقت کسی نیست که به خدا رشوه بده و خدا هم هر شب هویت 1 مافیا رو برای کاراگاه مشخص میکنه یه جورایی مهمترین نقش مافیایی ها هست.اگه کشته بشه کل سیستم مافیایی به خطر میوفته.البته نقش رییس مافیا در صورت مردن شخص رشوه دهنده هیچ وقت به کارآگاه لو داده نمیشه .دیگر اعضای مافیا نقش رشوه دهنده رو نمیدونن

3-آدم ربا:این شخص خیلی کثیفه!!هر شب یه پخ می زنه به خدا و میگه که من فلانی رو می دزدم.کسانی که دزدیده میشن تا زمانی که آدم ربا کشته نشه حق پست دادن یا نظر دادن رو ندارن.ولی وقتی ادم ربا کشته بشه 2باره افراد دزدیده شده وارد بازی میشن.ادم ربا میتونه بقیه ی اعضای مافیا رو هم بدزده(برای رد گم کنی)
آقا کلا هیچ کدوم از مافیا ها نباید نقش خودشونو به مافیاهای دیگه بگن
یعنی اون 4 نفر همدیگه رو میشناسن ولی نقش های همدیگه رو نمیدونن
نگیم نگفتمااا
فقط یکی از مافیاهاست که نقش خاصی نداره
در ضمن زندان آدم ربا فقط دو نفر گنجایش داره . اگه دو نفر رو دزدیده باشه و بخواد یه نفر دیگه رو هم بدزده ، باید یکی رو آزاد کنه...!!!
کسانی که توسط آدم ربا دزدیده میشوند اگه نقش خاصی داشته باشند.در طول شب می تونن فعالیت کنن

در عوض ببینید چه نقش های جدید برای شهروندان عادی داریم
12 تا شهروند عادی داریم واما نقش ها:

1-دکتر : نقش دکتر اینه که هر شب باید حدس بزنه که مافیا میخواد چه کسی رو ترور کنه و بهش آمپول بزنه تا نمیره... یه چیزی تو مایه های نوش دارو... البته باید اسم اون شخصی که حدس میزنه رو با آمپول بده به خدا.... خدا میدونه چی کار کنه...!!!

2-پلیس : پلیس یکی از قدرتمند ترین شهروندان شهر هستش... پلیس میتونه شخصی که در طول روز بهش مشکوک شده رو در فاز شب به هلاکت برسونه...!!!

3-کارآگاه : کارآگاه میتونه هر شب نقش یک نفر رو از خدا بپرسه و خدا هم نقش اون شخص رو به کارآگاه میگه.... البته خدا نقش رییس مافیا رو هیچوقت لو نمیده....!!!
4-رویین تن :این شخص در طول فاز شب رویین تنه و کسی نمیتونه بکشتش و فقط در طول فاز روز ممکنه کشته بشه اکلا نقش باحالین ولی توی فاز شب ممکنه دزدیده بشه

5-2رایه: یه نفر از شهروندان عادی رایش 2تا حساب میشه البته شاید توی دورهای اخر این بازی این نقش لو بره
ولی خدا تا جایی که ممکنه نمیذاره نقشش لو بره.

6-حق وتو:یکی از شهروندان عادی حق وتو داره.ولی در کل بازی فقط و فقط 1 بار می تونه از این نقشش استفاده کنه
چرا؟
چون هم اینکه زودی نقشش لو میره و هم اینکه بازی لوس میشه راستی لوس با لوث فرق داره ها یه ملت 10 صفحه حرف بزنن بعد 1 نفر وتو کنه(مرگ بر آمریکا) البته در طول روز می تونه از نقشش استفاده کنه

7-نانوا:اگه نانوا کشته بشه شهروندان عادی 3روز وقت دارن همه ی مافیایی ها رو بکشن وگرنه همه از گرسنگی میمیرن(نقشش مشابهه رشوه دهنده ی توی مافیاهاست)

8-منگل: خوب این نقش هم جالبه منگل که جزو شهروندان عادی هست هر شب اسم 1 نفرو به من میگه اگه همون شب کارآگاه هویت همون نفرو از من بپرسه من نقش واقعی اون شخصو لو نمیدم و دروغ میگم

9-پاسبان :این نقش هر شب باید حدس بزنه كه آدم ربا كیو می خواد بدزده و اسم شخص ربوده شده رو به خدا پخ بزنه اگه درست بگه اون شخص آزاد میشه

10- استاد چانگ : استاد چانگ به تازگی از کشور چین به شهر ما اومده . ایشون مسلط به تمامی فنون رزمی هستن . اگه آدم ربا هوس دزدین استاد چانگ به سرش بزنه ، آنچنان کتک مفصلی میخوره که دو شب بعدش رو باید بمونه خونه و استراحت کنه و نمیتونه کسی رو بدزده ... البته در طول روز میتونه فعال باشه...!!!

کلا 2نفر میمونن که هیچ نقش خاصی ندارن و شهروند عادی هستند (خیلی زور داره هااا)

اینم از لیست کسانی که این دور شرکت کردن...

1-Omid
2-30n4
3-Matrix23
4-Only Blue
5-Vahid
6-Sepehr
7-Badboyblue
8-Skullizard
9-Siyavash
10-Sourena
11-Crazyboy
12-Lordamin
13-mohammadreza
14-Amirzelzeleh
15-Masoud
16-lefthand

مثل همیشه روز اول 48 ساعت طول میکشه
روز اول از ساعت 1 امروز شروع میشه و تا ساعت 1 دوشنبه ادامه داره...
بسم الله

Ma3oud
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۲
نقشه من که تغییر نکرده رییس مافیارو نمیدونم :eek3:

omid
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۹
خوب من امروز احتمالا فقط الان می تونم آنلاین بشم و فردا تا ساعت 10:30 نمی تونم آنلاین بشم
من امید هستم!!
و نظر کلیم هم حذف افراد غیر فعال هست فعلا
هر کسی لطفا یه مختصری از خودش بگه...

amirzelzeleh
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۹
امید جون کاکو از چیچیمون بیگیم؟ هرکی منو نشناسه تو که خوب میشناسی....!

(اینو گفتم که بگم مثلا من فعالم :p )

30n4
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۱
خب منم خودم رو به بچه های تازه وارد معرفی میکنم بعد هم میرم سر ارائه شکوایه ام :
خب من دادستان وقت شهر هتریک هستم و همین جا از کلیه شهروندان فهیم و همیشه در صحنه :tounge_smile: شهر هتریک درخواست دارم که برنامه ها و سوابقشون رو در اسرع وقت به منشی من تحویل بدن تا با بررسی این شواهد و مدارک بتونم رای خودم رو صادر کنم:1:

بعد هم جا داره در محضر خدایان(خدای دست قبل و خدای این دست) از خدای سابق تر(دو دست قبل) همون محمدرضا آدم ربای بد جنس به خاطر زورگیری و جعل اسناد،تشویش اذهان عمومی،سرقت مسلحانه شهروندان محترم + دادستان شکایت کنم

بیاید این بچه رو بکشیم تا جیگر من حال بیاد نمیدونید چقدر سخت بود اون اسارت!!:jesors:

S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۱۲
1-Omid
2-30n4
3-Matrix23
4-Mohammad8711
5-Vahid
6-Sepehr
7-Badboyblue
8-Skullizard
9-Siyavash
10-Sourena
11-Crazyboy
12-Lordamin
13-mohammadreza
14-Amirzelzeleh
15-Masoud
16-lefthand

بابا این رو درست کن دیگه

amirlefthand
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۱۶
امروز من از ساعت 6به بعد کارم رو شروع میکنم چون تا 6کار دارم بعد میام نمایش رو شروع میکنم

amirlefthand
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۱۸
نقش من: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:searc h::search::search::biggrin:

Matrix23
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۳۲
من كه اخرش از این مافیا بازیه شماها سرنیاوردم!

هر سری ی چیز جدید اضافه میشه!

ولی تاكید دارم بر این نكته كه اگه ترافیك من پر شد و نتونستم بیام, فرتی بهم انگ نچسبونیدا!

امشب هم بازیه اینتر هست, و من از ساعت 11 به بعد نیستم : )

هومن
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۰۶
نقش من: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:searc h::search::search::biggrin:

مگه من بهت پیام خصوصی نزدم؟؟؟؟؟
هر کسی که نقشش به دستش نرسیده ، به من پ.خ بزنه...!!!

Sepehr
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۲۲
منم سلام می كنم به همه ی دوستان
ما هم امدیم :hi:

هومن
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۲۶
خب یه خبر مهم هم بدم بهتون که Mohammad8711 به من خبر داد که نمیتونه فعلا زیاد فعال باشه ....
پس به این ترتیب Only Blue جانشین او میشه... Mohammad8711 رو هم فعلا گذاشتم رزرو... تا بعدا چی پیش بیاد...!!!

amirzelzeleh
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۴۲
میگم منو اعدام کنین خلاص بشم از این نقش خوشگل خلاص بشم... باور کنین!

رضا
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۴۴
خب سلام دوستان.من كه دیگه فكر نكنم نیاز به معرفی داشته باشم.:3:
فقط بازم بگم اینقدر به خودتون زحمت ندید بگید بدبوی بلو.
یه بار گفتم بازم میگم اگه سخته من اسمم رضاست نیازی به به كاربردن این اسم بدبوی بلو نیست.:3:
خوب مافیایی های بزرك(خالی بستم كوچك:3:)منتظر باشین تا طناب دار رو اماده كنم:3:

30n4
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۵۰
خوشم اومد از این حرکت بدبلوبوی:rasta2:

آقا من رو هم خواستید صدا کنید بگید سینا اینقدر از واژه غریب و نامنحوس استفاده نکنید مثلا 30 ان 4!!:sors:

i.M.a.N
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۵۲
نقش خدا كیه؟؟؟؟

Vahid
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۵۳
نقش خدا كیه؟؟؟؟

همون که نقشتو بهت پخ زد .

Vahid
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۵۵
هر کسی لطفا یه مختصری از خودش بگه...

من زیاد اهل حاشیه رفتن نیستم . ی کلام بگم آقا من نونوام :3: منو نکشین :smilie9:

Ma3oud
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۰
خوشم اومد از این حرکت بدبلوبوی:rasta2:

آقا من رو هم خواستید صدا کنید بگید سینا اینقدر از واژه غریب و نامنحوس استفاده نکنید مثلا 30 ان 4!!:sors:

پس ینی دیگه سی ان فور نیستی ؟ اون کجا رفت ؟:1:

amirzelzeleh
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۳
یه سوال... این که میگن مثلا فلان نقش میتونه هر شب پخ بزنه به خدا یا هر روز یکی اعدام میشه... منظور روز و شب خورشیدیه یا روز و شب مافیایی؟

Sepehr
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۴
من زیاد اهل حاشیه رفتن نیستم . ی کلام بگم آقا من نونوام :3: منو نکشین :smilie9:

با این كارات دیگه سریع می كشنت حقتم هست این دفعه من می خوام بهت رای بدم :vanadium:

آخه ضایع تر از این كه دیگه نمی شه بیای بگی من نونوام

اگه كسی با اندازه ی وحید مش كوك نزنه من رایمو می دم به وحید البته هنوز معلوم نیست

Vahid
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۵
یه سوال... این که میگن مثلا فلان نقش میتونه هر شب پخ بزنه به خدا یا هر روز یکی اعدام میشه... منظور روز و شب خورشیدیه یا روز و شب مافیایی؟

منظور روز و شب مافیایی بید :3:
تا دوشنبه ساعت 1 فاز روز هستش ، بعد به مدت 24 ساعت فاز شب .
از اون به بعد هم هر 24 ساعت ی بار فازها عوض میشه

Sepehr
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۶
روز و شب مافیایی

امروز كه روز اول خورشید شهر دیر غروب می كنه یعنی 48 ساعت
ولی روزای دیگه خدا ( هومن) میاد می گه كی شب می شه :dirol:

Vahid
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۶
با این كارات دیگه سریع می كشنت حقتم هست این دفعه من می خوام بهت رای بدم :vanadium:

آخه ضایع تر از این كه دیگه نمی شه بیای بگی من نونوام

اگه كسی با اندازه ی وحید مش كوك نزنه من رایمو می دم به وحید البته هنوز معلوم نیست

میبینم که سروکله اولین مافیایی پیدا شد :3:

lordamin
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۲۸
به به ..
سلام به همه دوستان .

میتونم بگم که من این دور بدشانسترین شخص بودم !!! :mmm:
چون نقشم فقط و فقط شهروند معمولی هستش !!! :shok:

ولی فعلا در خدمت هستیم و چون در طی روز حوصلمون سر نره توی شهر بزرگ هتریک زباله ها(آشغالا) رو از توی خیابون جمع میکنیم . :blush:

amirzelzeleh
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۴۱
این امین هم مشکوک میزنه... یا مافیاییه و بیش از حد خودشو زده به خنگی ... یا اینکه واقعا...! مشکوکه!

lordamin
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۵۳
این امین هم مشکوک میزنه... یا مافیاییه و بیش از حد خودشو زده به خنگی ... یا اینکه واقعا...! مشکوکه!

:rastapop:
اشتباه نکن پسر خوب .

من تاحالا سابقه 2 بار مافیایی بودن رو دارم ولی اندفعه واقعا شانس بهم رو نکرد . :7:

رضا
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۵۶
خوب لرد امین جان دست قبل فرار كردی ولی این دست ولت نمیكنم.70%احتمال میدم مافیایی هستی:3:

amirlefthand
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۱۲
مگه من بهت پیام خصوصی نزدم؟؟؟؟؟
هر کسی که نقشش به دستش نرسیده ، به من پ.خ بزنه...!!!

رسیده و میدونم چه کار باید بکنم

amirlefthand
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۲۷
به به ..
سلام به همه دوستان .

میتونم بگم که من این دور بدشانسترین شخص بودم !!! :mmm:
چون نقشم فقط و فقط شهروند معمولی هستش !!! :shok:

ولی فعلا در خدمت هستیم و چون در طی روز حوصلمون سر نره توی شهر بزرگ هتریک زباله ها(آشغالا) رو از توی خیابون جمع میکنیم . :blush:

چه نقش مهمی داری تو واقعا اگه تو نبودی شهر رو اشغال بر می داشت وما خفه میشدیم

Don M Corleone
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۳۶
1-Omid
2-30n4
3-Matrix23
4-Only Blue
5-Vahid
6-Sepehr
7-Badboyblue
8-Skullizard
9-Siyavash
10-Sourena
11-Crazyboy
12-Lordamin
13-mohammadreza
14-Amirzelzeleh
15-Masoud
16-lefthand

اول از همه سلامون عليك !:mega_shok:
دوم هم بنده انزجار خودمو از اين خداي اعلام ميدارم به دليل قرار دادن نام بنده در بند سيزدهم كه خود ميداند و ميدانيد كه يعني چي ؟ :pleure:

ثالثا در اين ليست بايد از 16 نفر 4 تا مافيايي در بياريم ؟!!! يعني 1 به 4 ! يعني در بدترين حالت ما بايد بتونيم از هر 4 انتخاب حداقل يك مافيايي رو بكشيم ! :help:

اما حدسيات بنده ! از شماره ي 2 هر 4 تا در ميون مافيان ! ببينم كيا ميشن !
سينا ! (جيگرشو) :lol3:
سپهر !:devil_smile:
سورنا!:D
يه دونه هم واسه رد گم كني جاشو عوض كرده ميشه ...
سياووش !!:halm:

4 سين!

سينا سپهر سورنا سياووش ! اينا به نظرم در رديف نخست اتهام حضور دارن !
اما چهر نفر بعدي شامل : امير زلزله ، كرژي ، چپ دست و مسعوده !
8 نفر اخر هم در روزهاي بعد مشخص ميشه چند مرده حلاجن !!!!!

=========

اما مطلب بعدي اينه كه با توجه به تجربه ي گرانسنگ بنده در امر مافيا بودن !!! :scare: نشان از اين مسئله داره كه در روز نخست مافيا همرنگ جماعت عمل ميكنه اينهم به اين دليل هست كه هنوز جلسه اي براي هماهنگي هاي خاص برگزار نكرده اند ... و كم كم از روز دوم ميشود ارسالها رو بهتر مورد تجزيه تحليل قرار داد !!

براي همين من پيشنهادم اينه كه در روز نخست شخصي رو نكشيم !! :thumbs_down:
=========

راستي شكري نيست نه ؟!!! خيلي حيف شد پسر ! يه شانس مونو از دست داديم !!
خبري هم ازش نيست ! ديشب يكي از بچه ها ميگفت پليس ايتاليا دنبالشه !!! فيورنتينا و ناپولي رو تا مرز سقوط پيش برده !!! :3: رييس مافيا هم كف كرده ! روزنامه هاي ايتاليايي دو روز پيش تيتر درشت زده بودن : يكنفر امده كه از ((ايم سانگ اوك)) هم خفنتره !!! :3: لازم به ذكره كه رييس مافيام ملقب هست به بانو جمي !! :3:

اينهم يادبودي بود از مافيايي ترين عضو شهر هتريك جناب اقاي ايمان شكري ساكن كرج !! :shout: روحش شاد و يادش گرامي ! :bomb:

Vahid
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۴۲
سلام عرض میکنیم بر رئیس مافیا جناب محمدرضا :3:

Matrix23
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۴۸
من قسط ملاقات و دست بوسی, لپ بوسی, خیل جاها بوسی و ... رئیس مافیا رو دارم... :3:

به كی رو بندازم؟؟!

S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۴۹
اول از همه سلامون عليك !
دوم هم بنده انزجار خودمو از اين خداي اعلام ميدارم به دليل قرار دادن نام بنده در بند سيزدهم كه خود ميداند و ميدانيد كه يعني چي ؟

ثالثا در اين ليست بايد از 16 نفر 4 تا مافيايي در بياريم ؟!!! يعني 1 به 4 ! يعني در بدترين حالت ما بايد بتونيم از هر 4 انتخاب حداقل يك مافيايي رو بكشيم !

اما حدسيات بنده ! از شماره ي 2 هر 4 تا در ميون مافيان ! ببينم كيا ميشن !
سينا ! (جيگرشو)
سپهر !
سورنا!
يه دونه هم واسه رد گم كني جاشو عوض كرده ميشه ...
سياووش !!
4 سين!
سينا سپهر سورنا سياووش ! اينا به نظرم در رديف نخست اتهام حضور دارن !
اما چهر نفر بعدي شامل : امير زلزله ، كرژي ، چپ دست و مسعوده !
8 نفر اخر هم در روزهاي بعد مشخص ميشه چند مرده حلاجن !!!!!

اما مطلب بعدي اينه كه با توجه به تجربه ي گرانسنگ بنده در امر مافيا بودن !!! نشان از اين مسئله داره كه در روز نخست مافيا همرنگ جماعت عمل ميكنه اينهم به اين دليل هست كه هنوز جلسه اي براي هماهنگي هاي خاص برگزار نكرده اند ... و كم كم از روز دوم ميشود ارسالها رو بهتر مورد تجزيه تحليل قرار داد !!

براي همين من پيشنهادم اينه كه در روز نخست شخصي رو نكشيم !!

علیک سلام
داداش بگو سیا یا سیاوش من از سیاووش خوشم نمی اد:7:
حالا چرا 4 سین؟؟؟:1:
4 الف
امید
امین
امیر
امیر(چپ دست)

Don M Corleone
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۲
من واقعا متاسفم واسه فوتبال اين مملكت كه همه مي خوان منو والد (با لهجه ي علي دايي بخونين) حاشيه كنن !! :3:

علیک سلام
4 الف
امید
امین
امیر
امیر(چپ دست)

به قول همكارت سينا جون : تو استيلت به مافيا ميخوره ! :3:

Matrix23
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۳
میبینم كه برو بچ زدن تو كار خال و دارن پوكر بازی میكنن!!!

شیطونه میگه ی Straight flush رو كنم كه كف همه ببره!!!:1:

Sepehr
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۶
اول از همه نمی گن 4 تا می گن 3 تا یعنی:
محمدرضا
ماتریكس
مسعود

amirzelzeleh
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۸
اسم منو با الف نمینویسن با عین می نویسن :p قابل توجه نامردایی که میخوان منو دار بزنن!

Don M Corleone
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۹
من كه اخرش از این مافیا بازیه شماها سرنیاوردم!

هر سری ی چیز جدید اضافه میشه!
: )

راستشو بخواي ملت هم سر در نيووردن خود خدا هم قطع يقين سر در نياوورده ولي بعيد ميدونم خودت الان تفهيم اتهام نشده باشي !! پر واضحه يه نقش خفن بهت خورده ! مي خورمت ! :vampire:

:3:

30n4
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۰۰
والا چه عرض کنم آقا سامان ولی به نظر من بگرد اون کسایی رو که آدم ربایی میکردن بعد هم میان پستهای طولانی میدن و از روشهای علمی میخوان پرونده زرین دادستان رو مخدوش جلوه بدن رو ماچ کن!
البته من نمیدونم این شخص اسمه چیه،ولی بگرد پیدا میکنی چرا؟؟
چون جوینده یابنده است!!

در مورد حرف محمدرضا هم من موافقم روز اول کسی رو نکشیم و بیایم این محمدرضا رو به خاطر حرکت غیر انسانیش در زندانهای زیرزمینیش به سزای عملش برسونیم و زنده زنده خاکش کنیم!
اینطوری اگر هم مرد تقصیر خودشه میخواست اون زیر نفس بکشه نمیره

amirlefthand
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۰۱
علیک سلام
4 الف
امید
امین
امیر
امیر(چپ دست)

به خدا(خدای این بازی) من بی گناهم اسمم بد در رفته بعد هم اسم من چپ دسته فعلا نه امیر

30n4
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۰۲
میبینم كه برو بچ زدن تو كار خال و دارن پوكر بازی میكنن!!!

شیطونه میگه ی Straight flush رو كنم كه كف همه ببره!!!:1:

شرمنده اخلاق ورزشیت ولی خب متاسفانه روم به دیوار دست من Top Staright flush اومده!
منو ببخش:xp1700: اما باختی دیگه حالا باید لباساتو ؟؟!

Don M Corleone
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۰۷
رييس تو فيلم رييس مسعود كيميايي ميگه : سرباز جنگ رفته تعريفش از جنگ درسته !

من تا اخر اين بازيو رفتم ...

هم ازش نئشه شدم هم ازش پول در اووردم ... با پول بابامو و گردنبند دزدي ننم نئشه نشدم ! :3:

قابل توجه اراذل و اوباش مافيا ! :3:

30n4
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۱۸
به خدا(خدای این بازی) من بی گناهم اسمم بد در رفته بعد هم اسم من چپ دسته فعلا نه امیر

به به خوشم میاد از این دوستان که پایبند هستند به اصول،همین که قسمش رو به اسم خدای این بازی میخوره نشون میده که بچه ی خوبیه!
آدم خوب نیست که قسم دروغ بخوره
:angel:

S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۱۹
من نظر خاصی ندارم اینا همش کذب محسه:3:

30n4
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۵
در ادامه حرف شما بگم که من یه ادم هستم که رو اصول حرکت میکنم و به موقش نقش من رو میفهمید.

ما هنوز باید از پیشکسوت ها رخصت بگیریم:hi:

ما فرض رو میزاریم بر روی اینکه آماتور هستی،با این اوصاف که هی به نقشت خودت اشاره میکنی خیلی زود توسط مافیا نابود میشی!

Matrix23
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۹
اخه تیریپ مافیایی كه ما بازی میكنیم, با تیریپ شماها فرق فوكوله!

از این لحاظ كه ما بجز مافیا و شهروند, ی دكتر داریم (تو مایه های جكول) و ی پلیس...

وسلام, نامه تمام!

از شنگول و منگول و نونوا و بانو جیمی! خبری نیست...

ولی خب, من به بلرویچ مشكوكم!!!! : )

amirlefthand
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۱
ما فرض رو میزاریم بر روی اینکه آماتور هستی،با این اوصاف که هی به نقشت خودت اشاره میکنی خیلی زود توسط مافیا نابود میشی!
:cray::cray:
حالا اگه مهریت رو دادم .
به من توهین میکنی

رضا
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۲
من میگم این محمد رضا رو دار بزنین یكم بخندیم نظرتون چیه؟:3:
من میخوام اتقام دست قبل رو ازش بگیرم.:3:
راستی من این دور یكم از فعالیتم كاسته میشه چون فصل امتحاناته باز نگین این مافیاییه:3:

amirlefthand
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۵
من میگم این محمد رضا رو دار بزنین یكم بخندیم نظرتون چیه؟:3:
من میخوام اتقام دست قبل رو ازش بگیرم.:3:
راستی من این دور یكم از فعالیتم كاسته میشه چون فصل امتحاناته باز نگین این مافیاییه:3:

بره این که دلمون شاد شه خوبه یکم میخندیم

30n4
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۶
شما محمدرضا رو از همین حالا مرده فرض کنید،اون که مرد واسه یکی دیگه رای جمع کنید!

آقای محمدرضا شما هم خودتون رو در اسرع وقت به دفتر دادستان معرفی کنید تا مامور نفرستادم دم در خونتون حالا بهت نشون میدم که زندان تو خفنتر یا زندان حفاظته .... !!:1::girl_devil:

amirlefthand
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۱۴
شما محمدرضا رو از همین حالا مرده فرض کنید،اون که مرد واسه یکی دیگه رای جمع کنید!

آقای محمدرضا شما هم خودتون رو در اسرع وقت به دفتر دادستان معرفی کنید تا مامور نفرستادم دم در خونتون حالا بهت نشون میدم که زندان تو خفنتر یا زندان حفاظته .... !!:1::girl_devil:

بره شادی روح تازه گذشته صلوات

skullizard
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۱۹
منم اومدم
دیگه کم کم بازی داره خسته کننده میشه، من هر دور دارم شهروند میشم ولی باز خوبه ایندفعه شهروند عادی نشدم ، یه کم غیر عادیم!!!
آقا من میگم بیاین رضا رو بکشیم که با خیال راحت بره سر درس و مقش ، صواب داره (یا شاید ثواب!!!)

Vahid
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۲۴
اخه تیریپ مافیایی كه ما بازی میكنیم, با تیریپ شماها فرق فوكوله!

از این لحاظ كه ما بجز مافیا و شهروند, ی دكتر داریم (تو مایه های جكول) و ی پلیس...

وسلام, نامه تمام!

از شنگول و منگول و نونوا و بانو جیمی! خبری نیست...

ولی خب, من به بلرویچ مشكوكم!!!! : )

قرار نشد به من توهین کنیا :music:

30n4
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۲۶
این بالا نمونه یه آدم مشکوک رو میبینید
با مثال تصویری گفتم براتون که شیر فهم بشید

skullizard
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۳۳
خوب اگه برات دلیلی که دارم و نقشمو میگم ( و میگه(وحید) ) رو بگم مافیا ها میفهمن(شاید خودت)(برید تو کف جمله بندی و پرانتز ها )

30n4
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۳۶
من که نفهمیدم چی گفتی ولی متقاعد شدم!!!

Vahid
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۳۹
این بالا نمونه یه آدم مشکوک رو میبینید
با مثال تصویری گفتم براتون که شیر فهم بشید

به قیافت میخوره مافیا باشی اونم از نوع ادمرباش :yes:

30n4
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۵۷
به قیافت میخوره مافیا باشی اونم از نوع ادمرباش :yes:
:1: از اون فاصله هم معلومه ؟؟

S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۰۰
فعلا سکوت:1:

Ma3oud
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۲۲
چرا کامرانو بازیش ندادین :toad666: حالا من به کی گیر بدم ؟

amirlefthand
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۳۴
چرا کامرانو بازیش ندادین :toad666: حالا من به کی گیر بدم ؟
به سایه خودت

رضا
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۵۱
به حركی دلت میخواد گیر بده.:3:

skullizard
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۵۳
یکی بیاد سوتی بده بهش گیر بدیم دیگه!!!!

رضا
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۵۹
اقا التماس نكنین من سوتی نمیدم:3:
ولی من به دراگ مشكوكم خیلی تیریپ مظلوم نمایی میاد البته وحید و محمدرضا هم مشكوكن:3:
حالا به كی رای بدیم؟:3:

amirlefthand
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۰۶
اقا التماس نكنین من سوتی نمیدم:3:
ولی من به دراگ مشكوكم خیلی تیریپ مظلوم نمایی میاد البته وحید و محمدرضا هم مشكوكن:3:
حالا به كی رای بدیم؟:3:

دارگ نداریم بورو فردا بیا

کاندید ها رو مشخص کنید

30n4
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۱۱
10-Sourena
11-Crazyboy
این دوتا و انلی بلو فعال نبودند
کرزی که اومد فقط پرسید خدا کیه و رفت! سورنا هم که اثری از آثارش نیست البته قبلانا گفته بود که تا یکشنبه نیست ببینیم چی میشه!
انلی بلو هم که اصلا خبر نداره که وارد بازی شده!
حالا چی کار کنیم؟؟
کسی جایگزین اینا میشه یا بکشیمشون یا خودشون فعال میشن؟؟

Don M Corleone
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۲۰
خوب من تا اين لحظه احساس ميكنم حداقل 2 تا سه نفر از اون ليست 8 نفره ام جزو مافيان ... سياوش در راس اوناس ... ماتريكس رو هم بايد به اين جمع اضافه كنم ! اگر عمرم قد داد روز بعد بيشتر در موردشون مينويسم اما اگر امروز و امشب كشته شدم تو وصيتم از يكي دو مورد ديگه مافيا پرده برداري ميكنم !

اقايون مافيا تشت رسوايي بيفتاد ز بام ! فقط اينو بدونيد كه تا اخرين نفس با شما خواهم جنگيد ! تا اخرين قطره ي خونم كه خواهد خشكيد !

Vahid
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۲۵
فقط اينو بدونيد كه تا اخرين نفس با شما خواهم جنگيد ! تا اخرين قطره ي خونم كه خواهد خشكيد !

مرسیییییییییی ، محمدرضاجون بدون که تو این راه تنهات نمیزارم :yes: برو که خودم پشتتم .
حالا فردا مافیایی از اب در نیای :3:

omid
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۴۵
امروز من از ساعت 6به بعد کارم رو شروع میکنم چون تا 6کار دارم بعد میام نمایش رو شروع میکنم

اولین سوتی !!

omid
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۵۵
من 2باره تونستم آنلاین بشم:3:
توی خوندن این7صفحه من به 3 نفر مشکوک شدم ولی فعلا در سطح حدسیات هست.
1-رضا
2-سپهر(متوسط)
3-لفت هند(کم)
فعلا همین

S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۰۶
خوب من تا اين لحظه احساس ميكنم حداقل 2 تا سه نفر از اون ليست 8 نفره ام جزو مافيان ... سياوش در راس اوناس ... ماتريكس رو هم بايد به اين جمع اضافه كنم ! اگر عمرم قد داد روز بعد بيشتر در موردشون مينويسم اما اگر امروز و امشب كشته شدم تو وصيتم از يكي دو مورد ديگه مافيا پرده برداري ميكنم !

اقايون مافيا تشت رسوايي بيفتاد ز بام ! فقط اينو بدونيد كه تا اخرين نفس با شما خواهم جنگيد ! تا اخرين قطره ي خونم كه خواهد خشكيد !
برو ديگه حنات رنگش شده سياه:3:
قديمي شده
دو دورست داري اين جوري سر بچه ها رو دونه دونه مي کني زير اب هيشکي هم صداش در نمي اد
برووووووو
قديمي شده
يه کلک ديگه سوار کن:1:
هر دفعه مي اي يکي رو مافيا مي کني و اذهان عمومي رو متشنج مي کني:3:
برووووووووووو
برو داداش
راستی بگو از اون 7 تا یکی مافیاست

Don M Corleone
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۰۷
اين رضا يعني كي؟

omid
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۱۲
بدبوی بلو

Don M Corleone
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۱۵
برو ديگه حنات رنگش شده سياه:3:
قديمي شده
دو دورست داري اين جوري سر بچه ها رو دونه دونه مي کني زير اب هيشکي هم صداش در نمي اد
برووووووو
قديمي شده
يه کلک ديگه سوار کن:1:
هر دفعه مي اي يکي رو مافيا مي کني و اذهان عمومي رو متشنج مي کني:3:
برووووووووووو
برو داداش
راستی بگو از اون 7 تا یکی مافیاست

اولا من هر دفعه به هر كي راي ندادم ... من فقط ماتريكس رو اضافه كردم چون نمايش ماتريكس خيلي ضايع بود ! و معني دار ! اين رفتار خودتم تو بازي 4 دست پيش كه نميدونستي مافيا با كدوم ((گ)) نوشته ميشه :3: توسط مافيايي ها اجرا شده و همشونو فيتيله كرديم !!! من شك ام به خودت بالاي 75% هست ! و كم كم داره ميره بالا ! :clapping:

كاملا مشخصه من نميدونم بچه ها واسه چي خوف كردن !

omid
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۲۱
راستی من به 1 نکته ی ظریف دست پیدا کردم!!
سیاوش از وقتی بازی شروع شده بصورت مخفی میاد توی سایت!! تا اونجا که یادمه قبلا مخفی نبود!
هر کی ندونه مدیرا می دونن:3:

Vahid
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۲۵
سیاوش از وقتی بازی شروع شده بصورت مخفی میاد توی سایت!! تا اونجا که یادمه قبلا مخفی نبود!
هر کی ندونه مدیرا می دونن:3:

پس یه مافیا دیگه هم شناسایی شد :3:

رضا
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۳۲
امید جان یعنی الان من تو لیست مافیایی شما نفر اولم؟
خوبه همه میدونم من در اعدام مافیایی ها چه نقش موثری دارم.
یه نكته اخه تا حالا حاجی مافیایی دیدی؟:3:
استغفرالله:3:
راستی این امید از لیست مافیایی ها جا موند.چون هومن گفت من دوست دارم مافیایی ها ببرن پس تركیب خفنی واسه مافیا چیده:3:

رضا
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۳۴
فاز روز كی تموم میشه؟

رضا
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۴۹
چه قدر غیر فعال هستید.انگار همه مافیایی اند.:3:
اهایییییییییییییییییییییی ی...................هیچ كس اینجا نیست:3:

رضا
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۵۱
من لیستم رو بگم بیكار نباشم:
1-دراگ
2-محمدرضا
3-سیاوش(شرمنده:3:)
4-لرد امین.
:3:چه حالی میده بیكاری الكی پست بدی:3:

Vahid
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۵۵
من لیستم رو بگم بیكار نباشم:
1-دراگ
2-محمدرضا
4-لرد امین.
:3:چه حالی میده بیكاری الكی پست بدی:3:

واقعا هنوز متوجه نشدی که دراگ تو بازی نیست ؟ :3:

رضا
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۰۰
ااااااااااااا سوتی دادم:3:اصلا یادم نبود انصراف داد:3:

هومن
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۰۶
امید جان یعنی الان من تو لیست مافیایی شما نفر اولم؟
خوبه همه میدونم من در اعدام مافیایی ها چه نقش موثری دارم.
یه نكته اخه تا حالا حاجی مافیایی دیدی؟:3:
استغفرالله:3:
راستی این امید از لیست مافیایی ها جا موند.چون هومن گفت من دوست دارم مافیایی ها ببرن پس تركیب خفنی واسه مافیا چیده:3:

دیگه نشنوم از این حرفا بزنید ها.... من تمامی نقشا رو قرعه کشی کردم ... کاری به سابقه و این چیزا نداشتم...!!!:4:

amirlefthand
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۰۷:۰۳
دیگه نشنوم از این حرفا بزنید ها.... من تمامی نقشا رو قرعه کشی کردم ... کاری به سابقه و این چیزا نداشتم...!!!:4:

جایزه برنده هم این بوده که نقشش پیدا بشه

Don M Corleone
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۲۱
:3:
اين جمله بعلاوه اون جمله اي كه به خدا گير داد ... همه و همه ميگه :

خب ظاهرا من بايد از اون ليست 8 نفره 6 نفر رو خط بزنم و بد بلو ي رو اضاف كنم و بعلاوه ي ماتريكس كنم جواب ميشود خال مافيا ! همگي دستا بالا :img-gun:

i.M.a.N
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۰:۲۶
10-Sourena
11-Crazyboy
این دوتا و انلی بلو فعال نبودند
کرزی که اومد فقط پرسید خدا کیه و رفت! سورنا هم که اثری از آثارش نیست البته قبلانا گفته بود که تا یکشنبه نیست ببینیم چی میشه!
انلی بلو هم که اصلا خبر نداره که وارد بازی شده!
حالا چی کار کنیم؟؟
کسی جایگزین اینا میشه یا بکشیمشون یا خودشون فعال میشن؟؟
نه نه نه من فعال میشم منو نكشین.....
من دانشگاهم نمیتونم زیاد فعال باشم

amirzelzeleh
باید یه بار دیگه با دقت و حوصله و با قلم و کاغذ پستها رو خوند و موارد رو یادداشت کرد تا کشف بشه کی مشکوکه... نظرم رو بعد از بحث و بررسی مینویسم.

Ma3oud

:devil_smile: گولمون زد
آخه من دوباره همونم که بودم هیچ پیشرفتی نداشتم

omid
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۰:۵۲
چرا هیشکی هیچی نمیگه:3:

30n4
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۵۲
نه نه نه من فعال میشم منو نكشین.....
من دانشگاهم نمیتونم زیاد فعال باشم

آخر فعال میشی یا دانشگاه میری نمیتونی فعال بشی؟!
تکلیف ما رو روشن کن بعد از محمدرضا کی رو اعدام کنیم :urgeman:

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۳
اقا من اعتراض دارم بشدت
مدراتور اصلیه سایت (همه می دونن که کیه)وقتی به اون راحتی می فهمه که من مخفی شدم (در صورتی که من هر وقت اون انلاین بوده من نبودم)پس خیلی راحت پیغام های خدا و نامه های بنده به خدا رو هم می تونه بخونه:7:
در ضمن همین مدیر یه نامه ی تهدید امیز برا من فرستاده که متعصفانه به زبون ایتالیایی:3:
اولی رو شوخی نکردم:1:
پس این بازی ارزش نداره....

Sepehr
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۷
نظر من اینكه ماتریكس یا محمدرضا یا وحید را اعدام كنیم چون ماتریكس بعضی از پستاش خیلی ضایع ان
اینو محمدرضا هم گفت ولی فكر كنم مثل دست پیش كه شكری رو كشتن اینم نقشه باشه
وحیدم كه هی میاد می گه نونوام .
نظر اصلیه من ماتریكسه

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۵
هر کی ندونه مدیرا می دونن
اطلاعات غلط هم نده
الان یه هفته ای می شه که مخفی شدم
در ضمن من می خوام سریع این بازی تموم بشه چون واقعا با حضور سه مدیر اصلا حال نمی ده
اصلا........
اصلا....................
من فقط به خاطر دور قبل که دیدم جذابه اومدم اما حالا......

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۷
البته سو تفاهم به وجود نیاد
ممکنه که مدیرا این کارا رو نکنن اما به هر حال بخوان می شه:1:

Don M Corleone
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۳
بحث 4 سين رو جدي بگيريد !

من به سياووش راي ميدم ...

رضا
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۸
ای بابا من بدبخت چرا این دور این قدر ضایع شدم كه همه به من گیر میدن:3:حالا ما یه سوتی دادیما شما هم كه ول نمیكنین:3:
من میگم از بین وحید و محمد رضا و امید و سپهر و سیاوش یكی رو بكشیم:3:
منم رایم سیاوش

Sepehr
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۰۴
ای بابا من بدبخت چرا این دور این قدر ضایع شدم كه همه به من گیر میدن:3:حالا ما یه سوتی دادیما شما هم كه ول نمیكنین:3:
منم رایم سیاوش

ی نمونه از پشتبانی مافیا ها:rtfm:ا

دور قبلم محمدرضا زیاد از این كارا می كرد
البته مطمئن مطمئن نیستما

رضا
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۱۰
اگه به اینم شما گیر میدید پس رای من سپهر:3:

Sepehr
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۱۲
نمی شه كه هركی بهت گیر بهش رای بدی ولی بازم خود دانی

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۱۵
من محمد

amirlefthand
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۲۷
من هم به مسعود شک دارم

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۲۹
ولی نه نظرم عوض شد
سینا

skullizard
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۵۳
آره سینا مشکوکه چون مثل دفعه قبل مخمون رو نمیخوره :3:
ولی من بیشتر به ماتریکس مشکوکم

Vahid
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۵۷
به نظر من احتمال مافیا بودن سیاوش خیلی زیاده . اما فعلا بهش رای نمیدم :3:

30n4
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۵۷
چه بی تربیته این پسره!!!
اون ورزشگاه هم که قرار بود اسمت رو روش بزاریم کنسل شد!
حرفهای پر محتوا و آنچنانی من رو میگی مخ خوردن!!
من قبلا هم گفتم بازم میگم هر کی بیشتر فعال باشه زودتر میمره،پس اینقدر پرپر نزنین!
الان ببنید لرد امین-مسعود-امید و ... دیگه نیستن کسی هم اصلا بهشون کاری نداره!
مشکل بازی همینه که اولش همه میگن اونایی که فعال نیستن رو میکشیم ولی بعدش برعکس عمل میکنن!

Ma3oud
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۰۵
من هم به مسعود شک دارم

میزنم لهت میکنما :aggressive:
من 2 تا پست دادم تاحالا ؟

رای من بدبوی
پستای سپهرم مشکوکه

Ma3oud
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۰۶
چه بی تربیته این پسره!!!
من قبلا هم گفتم بازم میگم هر کی بیشتر فعال باشه زودتر میمره،پس اینقدر پرپر نزنین!
مشکل بازی همینه که اولش همه میگن اونایی که فعال نیستن رو میکشیم ولی بعدش برعکس عمل میکنن!

اون دوتا رو موافقم که اعدام کنیم ولی منو نه اصلا :smiley_peur:

amirlefthand
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۱۳
میزنم لهت میکنما :aggressive:
من 2 تا پست دادم تاحالا ؟

رای من بدبوی
پستای سپهرم مشکوکه

من همین طوری هم له شده هستم چون دارم ازمنفی 5میلیارد هم بدهیم گذشته

اره بد بوی هم بدجور مشکوک میزنه

skullizard
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۱۸
چه بی تربیته این پسره!!!

:img-tomato:
این از اثرات حضور مافیا ها تو شهره دیگه ، منو اغفال میکنن ، تازه دست یکیشون هم سیخ سرنگ بود:6:
نگران نباش ، تو شفاف سازی کن ، من پشتتم:good:
منتظر حرف های آنچنانیت هستیم

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۳۱
به نظر من احتمال مافیا بودن سیاوش خیلی زیاده . اما فعلا بهش رای نمیدم
کار خوبی می کنی
ضرر هم نمی کنی

amirlefthand
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۵۳
من به وحید وسیاوش بیشتر مشکوکم تا اونای دیگه

30n4
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۵۷
:1:
در راستای احقاق حق و عدالت محوری با شعار شفاف سازی میکنیم پس هستیم یه سری مطالب رو میخوام بیان کنم:
البته الان یکم زوده واسه نتیجه گیری ها چون هم روز اوله هم اینکه تا پایان ساعت اداری هم وقت زیاد هست و هنوز رایها قطعی نشده ولی خب حالا این باشه تا بعدا ::jesors:

اول از همه بگم که من نظرم اینه که یک بار هم که شده به حرفمون عمل کنیم و اونهایی که فعال نیستن رو بکشیم
sourena و انلی بلو تا به حال اصلا پست ندادن! لرد امین هم کلا باز کمیابه! این بشر هر وقت یه کاریه میشه از ترس جونش میره قایم میشه! حالا این دفعه چه کاره شده،خدا داند!

من به محمدرضا مشکوکم چرا ؟!
چون که یکی از حرکتهای تابلو مافیای ناشی متهم کردن چند نفر با هم دیگه است! ولی خب از اونجایی که محمدرضا ثابت کرده که ناشی نیست زیاد به رو این قضیه تکیه نمیکنم! ولی چون این دنیا داره مکافات و این بشر من رو دست قبل دزدیده بدم نمیاد بکشمش حالا چه مافیا باشه چه نباشه :wink: اما چون هر روز میاد در خونه ما و گریه زاری میکنه من میبخشمش :good:،به نظر محمدرضا یا مافیا هست یا نیست
اگه مافیا نباشه که با بازی دوره قبلش به دست مافیا حذف میشه اگه هم باشه بالاخره یه جا سوتی میده و اونجاست که دادستان حالش رو میگیره،البته اگه عمرم به دنیا بود :confused_smile:

ولی یه حرفه قشنگی محمد رضا زده که جا داره اینجا ازش یه نقل قول بیاریم! :

اما مطلب بعدي اينه كه با توجه به تجربه ي گرانسنگ بنده در امر مافيا بودن !!! :scare: نشان از اين مسئله داره كه در روز نخست مافيا همرنگ جماعت عمل ميكنه اينهم به اين دليل هست كه هنوز جلسه اي براي هماهنگي هاي خاص برگزار نكرده اند ... و كم كم از روز دوم ميشود ارسالها رو بهتر مورد تجزيه تحليل قرار داد !!

براي همين من پيشنهادم اينه كه در روز نخست شخصي رو نكشيم !! :thumbs_down:
:bomb:

ولی بعدش میاد و میگه :

حالا شما بگید کدوم حرفش رو قبول کنیم ؟!

این حرفهایی که راجع به محمدرضا زدم راجع به امید هم صدق میکنه با این تفاوت که امید کمیاب هم شده حالا چرا؟؟من نمیدونم،آیا او یک مافیاست؟آیا او نیز به این نتیجه رسیده است که هرچی کمتر توی چشم باشد بیشتر عمر میکند؟

میرسیم به رضا که یه نموره مشکوک میزنه چون مثله دور قبل حرفهاش صادقانه نیست!

در کل من یه مشکوکیتی نسبت به اون اشخاصی که به نقشاشون اشاره میکنن دارم اشخاصی مثله:لرد امین-وحید و امیر(lefthand)

سیاوش بعد از اون مطلبی که امید گفت(مخفی وارد شدن به سایت) مشکوک میزنه و از اونجایی که یه اسپمره حرفه ای هست بد نیست بکشیمش ولی خب از یه طرف هم بمیره تاپیک میخوابه:1:

من فعلا رای نمیدم تا آخر وقت ولی اگه خواستم برم بیرون مجبور میشم رای بدم چون امکانش هست شب نیام خونه،به هر حال فعلا نظر خاصی روی کسی ندارم
ولی مافیا بدونن و آگاه باشن که همیشه حواسشون به پشت سرشون باشه چون هنوز این شهر بدون دادستان نشده که بخوان نابودش کنن :demis_roussos:

amirlefthand
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۰

در کل من یه مشکوکیتی نسبت به اون اشخاصی که به نقشاشون اشاره میکنن دارم اشخاصی مثله:لرد امین-وحید و امیر(lefthand)

:demis_roussos:

سیاوش بیشتر مشکوک میزنه تا من چرا به من گیر میدی حالا:7:

amirlefthand
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۳
من همین جا برائت از مشرکین(مافیا ها) میکنم

30n4
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۴
سیاوش بیشتر مشکوک میزنه تا من چرا به من گیر میدی حالا:7:

خب نوشتم که چرا بهت مشکوکم،چون به نقشت اشاره کردی،اون قضیه قسم هم هست که ما اینجا بهش اشاره نکردیم!

amirlefthand
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۸
خب نوشتم که چرا بهت مشکوکم،چون به نقشت اشاره کردی،اون قضیه قسم هم هست که ما اینجا بهش اشاره نکردیم!
میدونم مشکوک شدی به من ولی سیاوش و وحید بیشتر مشکوک میزنن

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۴۸
مرگ بر مافیا
درود بر شهروندا:3:

رضا
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۵۷
ای بابا............ما اومدیم مثله قبل فعال باشیم حالا مافیایی شدیم:3:
خوب اگه اینجوره منم مثل لرد امین و انلی بلو كم پست میدم تا مشكوك نباشم:3:
اگه به دفاعیات من از خودم شك دارین باید بگم من دور قبل متهم نشدم و از خودم هم دفاع نكردم چون به نظرم اینقدر صادقانه بازی كردم كه اخر منو دزدیدن:3:
برای همین من بلد نیستن از خودم دفاع كنم دیگه شما به بزرگی خودتون ببخشید.:3:
ولی من منتظرم یكی مشكوك بزنه واسش رای جمع كنم.من كه میگم ایم امید و لرد امین و سیاوش مشكوكن:3:

Don M Corleone
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۵۸
در راستای احقاق حق و عدالت محوری با شعار شفاف سازی میکنیم پس هستیم یه سری مطالب رو میخوام بیان کنم:
البته الان یکم زوده واسه نتیجه گیری ها چون هم روز اوله هم اینکه تا پایان ساعت اداری هم وقت زیاد هست و هنوز رایها قطعی نشده ولی خب حالا این باشه تا بعدا ::jesors:

اول از همه بگم که من نظرم اینه که یک بار هم که شده به حرفمون عمل کنیم و اونهایی که فعال نیستن رو بکشیم
sourena و انلی بلو تا به حال اصلا پست ندادن! لرد امین هم کلا باز کمیابه! این بشر هر وقت یه کاریه میشه از ترس جونش میره قایم میشه! حالا این دفعه چه کاره شده،خدا داند!

من به محمدرضا مشکوکم چرا ؟!
چون که یکی از حرکتهای تابلو مافیای ناشی متهم کردن چند نفر با هم دیگه است! ولی خب از اونجایی که محمدرضا ثابت کرده که ناشی نیست زیاد به رو این قضیه تکیه نمیکنم! ولی چون این دنیا داره مکافات و این بشر من رو دست قبل دزدیده بدم نمیاد بکشمش حالا چه مافیا باشه چه نباشه :wink: اما چون هر روز میاد در خونه ما و گریه زاری میکنه من میبخشمش :good:،به نظر محمدرضا یا مافیا هست یا نیست
اگه مافیا نباشه که با بازی دوره قبلش به دست مافیا حذف میشه اگه هم باشه بالاخره یه جا سوتی میده و اونجاست که دادستان حالش رو میگیره،البته اگه عمرم به دنیا بود :confused_smile:

ولی یه حرفه قشنگی محمد رضا زده که جا داره اینجا ازش یه نقل قول بیاریم! :

ولی بعدش میاد و میگه :

حالا شما بگید کدوم حرفش رو قبول کنیم ؟!

این حرفهایی که راجع به محمدرضا زدم راجع به امید هم صدق میکنه با این تفاوت که امید کمیاب هم شده حالا چرا؟؟من نمیدونم،آیا او یک مافیاست؟آیا او نیز به این نتیجه رسیده است که هرچی کمتر توی چشم باشد بیشتر عمر میکند؟

میرسیم به رضا که یه نموره مشکوک میزنه چون مثله دور قبل حرفهاش صادقانه نیست!

سیاوش بعد از اون مطلبی که امید گفت(مخفی وارد شدن به سایت) مشکوک میزنه و از اونجایی که یه اسپمره حرفه ای هست بد نیست بکشیمش ولی خب از یه طرف هم بمیره تاپیک میخوابه:1:

من فعلا رای نمیدم تا آخر وقت ولی اگه خواستم برم بیرون مجبور میشم رای بدم چون امکانش هست شب نیام خونه،به هر حال فعلا نظر خاصی روی کسی ندارم
ولی مافیا بدونن و آگاه باشن که همیشه حواسشون به پشت سرشون باشه چون هنوز این شهر بدون دادستان نشده که بخوان نابودش کنن :demis_roussos:

اينم از اون شاهكارهايي هست كه مافيا هاي باتجربه ميكنن !! ارسال اول من (كه بدون هيچ گونه مطالعه ي تاپيك شكل گرفت) رو مياري ميذاري كنار ارسال اخر من ( كه در بطن ماجرا و كم و كيف ارسالها انجام شده ! )

هدف چيه ؟ مغلطه ! يعني چي ؟ !(کلامی که مردمان بدان در غلط و اشتباه افتند.) يعني خلط بحث ! يعني چي ؟ يعني گمراه كردن مردم از واقعيت !يعني چي ؟ يعني نجات سياوش ! بازم يعني چي ؟ يعني سينا و سپهر و سياوش اللحساب مشخص هستند كه مافيان ! :clapping:

وقتي من هيچ حدسي در مورد كسي نميتونم بزنم مشخصا پيشنهاد ميدم كه كسي كشته نشه ! ولي وقتي مافيا عينهو چيز جلوي چشمام داره راه ميره بازم توقع داري بيام بگم كسيو نكشيد ؟ چون من اول بسم ا... گفتم كسيو نكشيم !! اين منطق توست ؟ تو اگر بي گناهي و كاسه اي زير نيم كاسه ات نيست به جاي گمراهي شهروندان بيا يه نشان از مافيا رو كن و بگو حرف حسابت چيه ؟ منم ميتونم مثل خودت و همه شما يا نيام يا وقتي ميام روي هوا حرف بزنم و برم !

در اخر از نظر من سياوش سينا و سپهر مافيان و شخص چهارم احتمال زياد از بين ماتريكس و بد بوي خواهد بود ...

خود دانيد .... ! مطمئن هم باشيد اين جماعت مثل دور قبل حاضره يه قرباني بده ولي تا اخر زنده بمونه ... پس خيلي به ارا دلخوش نباشيد ...

اينكه سياوش مياد رايشو از روي من بر ميداره و به سينا راي ميده خيلي معنا ها داره ... كه ميشه به نشانه هاي پشت پرده هم پي برد ... به هر حال اونچه شرط بلاغت بود با شما ها گفتم ... خواه پند گيريد خواه ملال !
من پيه اينكه تو بازي كشته بشم رو به تنم ماليدم ! برامم فرقي نداره امروز كشته بشم يا فاز شب يا فردا يا هر فاز ديگه ... اونچيزي كه مشخصه و به نظر من ميرسه اينه ... ديگه بقيش با خودتونه !

يا حق!

Sepehr
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۰۰
نظر منم اینه كه اونایی كه اصلا" فعالیت نكردنو بكشیم
البته این ی ضرر داره چون احتمال اینكه اونا مافیا نباشن هست چون اگه مافیا بودن می اومدن و بازی می كردن ولی شایدم نقششون باشه

30n4
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۰۲
تو میگی دست اول کسیو نکشیم بعد هم میگی که مافیا رو شناختی!؟
پس اگه به کسی رای دادی و اون مافیا نبود قبول داری که اعدامت کنیم؟! فقط با بله و خیر جواب بده

Vahid
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۰۷
درسته که دست مافیا به خصوص رئیسشون یعنی سینا داره رو میشه اما من ترجیح میدم این دور انلی بلو کشته بشه تا درس عبرتی :3: بشه برای بچه هایی که فعالیتشون کمه ! مثل لرد امین .

30n4
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۰۸
یک مثال براتون میارم تا ببینید چه در فکر مافیا میگذره که کمتر فعالیت میکنن و اینکه رایها دلیل بر مافیا بودن یا نبودن شخص نمیشه،رایهایی مهمه که در لحظات حساس بازی صادر میشن ؛
لرد امین دست قبل مافیا بود و بعد از بازی این پست رو داده :

یه چیزی هم که توی بازی من رو واقعا آزار داد این بود که بعضی از دوستان میگفتن من چرا رای نمیدم و از دور بعد نباید ثبت نام کنم .

من شاید از اکثر بچه ها بیشتر توی این سایت هستم و در اوضاع کار این بازی قرار دارم ولی خوب رای نمیدادم چون که دلیلی نمیدیدم و با رای ندادنم و فقط متهم کردن بعضی ها خودم رو از دست رس دور نگه میداشتم و باعث میشد که زنده بمونم .

تازه این هومن هم که مافیایی بود من بهش 2 دور رای دادم که امید یکیش رو ندید و یه بار برام زد که رای ندادم .

رضا
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۰۸
اقا من یه ایده جدید رسیدم كه به ظرم محمد رضا مافیا نیست.اونایی كه دست قبل بازی كردن شاید به خاطر داشته باشند.
محمد رضا كه نقش ادم ربا رو داشت در پایان فاز روز می اومد و یه تفصیل بلند بالا می نوشت من خودم به خاطر این تفصیلاش بهش شك نكردم.معمولا یا رای به كسایی كه بیشتر رای دادن میكرد یا مافیایی های در معرض خطر رو نجات میداد.
حالا این دور داری از اول فعالیت میكنه و در جستجوی حقیقته:3:

محمد رضا جان من اینا رو نگفتم كه بهم رای ندی چون من به بازیكردن خودم اطمینان دارم و میدونم اینقدر صادق بازی میكنم كه بقیه بفهمن من چیكارم.
اینو واسه كسایی میگم كه به محمد رضا شك دارن یا میخوان به تلافی دست قبل بفرستنش بالای دار:3:
خوب بید:3:

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۰۹
توجه توجه
طبق اخرین اخبار سامان صالح ملقب به سامی ماتریکسی در ایتالیا دیده شده......
خبر گزاری SIANA : از انجا که پلیس اینتر پل مدت هاست که به دنبال وی است به تازگی اسرار وحشتناکی را فاش کرد که طبق ان مشخص شده وی رییس مافیا است و از باشگاه FC DEYHIM سو استفاده می کرده و در ان باشگاه اقدام به پول شویی می کرده
[Only Registered And Activated Users Can See Links](تنها عکس سامی ماتریکسی)
منتظر خبر های داغ تر باشید
خبرنگار واحد مرکزی خبر ایالیا-رم [Only Registered And Activated Users Can See Links]

omid
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۰۹
خوب
اولندش كه من بشدت درگیر امتحاناتم
یه امتحان فوق خفن فردا داریم
یكی هم شنبه
یعنی اگه بیفتم فارغ التحصیل نمیشم:3:
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
راستی من عمرا پخ های بقیه رو نمی خونم!!!
و در مورد بازی 3 صحبت دارم
1-پست ها رو خوندم و رایم اومد روی سپهر
2-1 سوال از محمدرضا تو كه این همه تو بازی وارد هستی چرا میگی به 4سین گیر بدیم؟روی چه حسابی آخه؟روی كدوم منطق؟
3-در مورد افراد كم فعال من میگم از روز بعد شروع به كشتنشون كنیم چرا؟
الف-چون یه فرصت بهشون داده باشیم كه فعال بشن
ب-الان با توجه به نقشهایی مثل نونوا اگه یهو یكی از همین اراد نونوا باشن اوضاع بی ریخت میشه

نظر نهایی من اینه كه امروز هیچكسیو نكشیم
فردا با توجه به افراد كشته شده توسط مافیا و ژلیس و مشخص شدن هویتشون وبررسی پستهاشون و
همچنین با مشخص شدن شخص دزدیده شده ف
رای گیری بیشتر فكری میشه تا شانسی
پس من امروز رایی نمی دهم.

رضا
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۱۰
اقا این دور رییس مافیا نداریم گاد فادر داریم:3:
(حالا یكی نیست بگه اخه اینا چه فرقی با هم دارن):3:

Vahid
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۱۲
یک مثال براتون میارم تا ببینید چه در فکر مافیا میگذره که کمتر فعالیت میکنن و اینکه رایها دلیل بر مافیا بودن یا نبودن شخص نمیشه،رایهایی مهمه که در لحظات حساس بازی صادر میشن ؛
لرد امین دست قبل مافیا بود و بعد از بازی این پست رو داده :

با زیرابی که همینک از لرد امین زده شد و گاد فدر تصمیم گرفت تا ی مافیاییو نابود کنه جای اولویتهای من عوض شد!
اول لرد امین بعد انلی بلو :3:

Don M Corleone
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۱۲
پس اگه به کسی رای دادی و اون مافیا نبود قبول داری که اعدامت کنیم؟! فقط با بله و خیر جواب بده

من نه تركي حرف زدم و نه عربي و نه كردي و نه لري و نه كره اي و ... فارسي سليس نوشتم كه اره يا نه !!

=====

ضمنا وحيد جون اين طرز تفكرت منو كشت ! :help: يه نفر تفسير كنه ايني كه الان وحيد گفت يعني چي ؟

Vahid
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۱۵
ب-الان با توجه به نقشهایی مثل نونوا اگه یهو یكی از همین اراد نونوا باشن اوضاع بی ریخت میشه

منو میگه هاااااا :img-weight_lift:
ی وقت منو نکشیناااا :smilie9::cray:

30n4
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۱۶
من نه تركي حرف زدم و نه عربي و نه كردي و نه لري و نه كره اي و ... فارسي سليس نوشتم كه اره يا نه !!

=====

ضمنا وحيد جون اين طرز تفكرت منو كشت ! :help: يه نفر تفسير كنه ايني كه الان وحيد گفت يعني چي ؟

من بازم نفهمیدم چی گفتی،سوال خودم رو جور دیگه بیان میکنم.
آیا شما به مافیا بودن شخصی که بهش رای میدید کاملا مطمئن هستید؟!
اونقدر که اگه اشتباه کردی بودی اعدام بشی؟

Vahid
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۲۲

دور اول رای دادن واقعا سخته !
منم دوس ندارم رای ندم یا ممتنع بدم ! واسه همین ترجیح میدم دور اول کسی که فعالیتش کمرو بفرستم بالای دار مثل لرد امین :3:
البته تا فردا امکان داره دست ی مافیایی کاملا رو بشه و نظر منو عوض کنه :3:

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۳۰
اینو واسه كسایی میگم كه به محمد رضا شك دارن یا میخوان به تلافی دست قبل بفرستنش بالای دار
خوب بید
اول-رضا بد نظرم رو عوض کردی (داداش شماها هنوز با هم جلسه نداشتین و هنوز بازی شروع نشده زدی تو کار حمایت)
دوم - محمد رضا که داره بد دور ور می داره و دوستاش دارن ازش حمایت می کنن
سوم - امید
میگه : نظر نهایی من اینه كه امروز هیچكسیو نكشیم
فردا با توجه به افراد كشته شده توسط مافیا و ژلیس و مشخص شدن هویتشون وبررسی پستهاشون و
همچنین با مشخص شدن شخص دزدیده شده ف
خب این به نظر من به ضرر ما شهر ونداست چون به حر حال یکیمون کشته می شیم و یه شانسمون از دست می ره
چهارم؟؟؟؟؟؟؟
راستی من عمرا پخ های بقیه رو نمی خونم!!!
چه تضمینی می دی؟؟؟؟؟؟
وقتی تو پخ هومن رو خوندی و بهش اخطار دادی پس باز هم خواهی خوند
اينكه سياوش مياد رايشو از روي من بر ميداره و به سينا راي ميده خيلي معنا ها داره ... كه ميشه به نشانه هاي پشت پرده هم پي برد ... به هر حال اونچه شرط بلاغت بود با شما ها گفتم ... خواه پند گيريد خواه ملال !
داداش به ما این چیز ها رو نچسبون
اولین کسی که نظرش افتاد رو رییس مافیا من بودم
تو زمانی که هیچ کس به سینا فکر نمی کرد من گفتم رییس مافیا
چه دلیلی می تونه داشته باشه؟؟؟؟
من خودیم مطمئن باشین

30n4
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۴۸
من خودیم مطمئن باشین

واقعا چی دلیلی میتونه داشته باشه؟:kahvecy0:

پیروی نامه قبلی شایان ذکر است که اضافه کنم اسامی اشخاص غیر فعال به شرح زیر میباشد

sourena
انلی بلو
crazy boy
لردامین
سامان
مسعود رو هم بزاریم تو لیست یا نه؟؟

این اشخاص تا پایان وقت اداری تنها فرصت دارن فعالیت خودشون رو آغاز کنن بعد از اون زمان علاوه بر اینکه کشته میشن به محکومیت طولانی مدت و جریمه سنگین نقدی نیز محکوم میشن
تا دیگر وقت شهروندان گرامی رو هدر ندهد.:dirol:

Don M Corleone
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۱
خوب
اولندش كه من بشدت درگیر امتحاناتم
یه امتحان فوق خفن فردا داریم
یكی هم شنبه
یعنی اگه بیفتم فارغ التحصیل نمیشم:3:
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
2-1 سوال از محمدرضا تو كه این همه تو بازی وارد هستی چرا میگی به 4سین گیر بدیم؟روی چه حسابی آخه؟روی كدوم منطق؟.

اولا اصلا بحث 4 سين و 4 الف و 7 ميم نيست ...
ارسالهاي دوستان مشخصه ... ارسالها رو هم فاكتور بگيريم رفتار دوستان هم مبين هست ...

كل اسناد و مدارك برخي دوستان خلاصه شده به بازي دست قبل و اينكه من در اون بازي چه كاره بودم !! خب اين معلومه داره چي ميگه ! و مهمتر اينكه داره چه كار ميكنه !

وحيد هم يه جورايي داره جاي بلرويچ رو پر ميكنه ... !! دستت درد نكنه !

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۶
به خاطر نوع حرفات:1:

Vahid
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۰۰
شهروندان عزیز ، بدانید و آگاه باشید که این جوسازیها فقط از طرف مافیا امکانپذیر است و بس :confused2:

skullizard
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۰۳
یه سوال:هنوز مافیا ها آدرس اونجا رو ندارن؟یعنی همدیگه رو نمیشناسن؟؟
منم رایمو به سپهر عوض میکنم

Don M Corleone
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۰۴
من بازم نفهمیدم چی گفتی،سوال خودم رو جور دیگه بیان میکنم.
آیا شما به مافیا بودن شخصی که بهش رای میدید کاملا مطمئن هستید؟!
اونقدر که اگه اشتباه کردی بودی اعدام بشی؟

اولا منكه خدا نيستم ! من طبق شواهد و قرائن قبلا هم اعلام كردم نظر من روي مافيا بودن سياوش بالاي 75% هست يعني ممكنه 25% ايشون مافيا نباشن ! در مورد خودت هم نظرم نزديك به 70% هست و سپهر چيزي بالاتر از 65% و اين درصد نسبت به بقيه كم و كمتر ميشه !

===

اما حالا كه كار به اينجا رسيده ... بايد به من از اونطرف هم ضمانت بدي ... كه اگر سياووش مافيا از اب در اومد من تا اخر بازي توسط هيچ شخصيتي نه كشته بشم و نه ربوده بشم و نه حتي توسط پليس و ...

يعني اگر هومن الان به من اين تضمين رو بده كه اگر سياووش مافيا شد بعد از اون هر شخصيتي در بازي اعم از حقوقي و حقيقي عليه من حركتي انجام داد فرمانش و نظر اون شخص ابطال گرديده و حكم مذبور ملقي لحاظ ميگردد و بدين اوصاف من تا اخر بازي جاويد ميمونم ! OK?

اگر اين تضمين هست من قبول ميكنم ... كه اگر سياووش مافيا نبود من رو چرا فردا كه همين امروز و بلافاصله بعد از كشته شدن سياووش از بازي خارج كنه ...

===

البته اين سخن شما خيلي هم بي معنا نيست ... يعني خود تو از كجا ميدوني كه سياووش مافيا نيست ؟ و اين يعني خود تو مافيا هستي و مي دوني كه سياووش در جرگه ي مافيا حضور نداره و با اين كار ميخواي با يك تير دو سه نشون با هم بزني ...

يعني مافيا بودن يا نبودن سياووش چيزي از مافيا بودن تو كم نميكنه ! اينو هم گفتم كه محض اطلاعت بدوني ... و بايد بعد از كشته شدن سياووش و من در حضور همه شهروندان اين مطلبو توضيح بدي ! و اگر توضيحت قانع كننده نبود خودتم بدون نياز به اراي افراد كشته بشي !

افتاد ؟:dirol:

lordamin
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۱۱
ماشاالله یه چند ساعت که آدم میره کلاس باید 10 صفحه بخونه تا بفهمه در غیبتش چی گذشته !!

من که میگم سیاوش مافیایی هستش .

Ma3oud
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۱۲
استادلالاتون منو خفه کرده
بیایید دست در دسته هم به بدبوی رای بدیم ، هم پسر بدیه هم حاجیه هم تاجیه هم ..... :apophys:

30n4
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۱۴
من اصلا اسم کسی رو نیوردم من میگم هر کی که بگه من مطمئنم فلانی مافیاست،یه ریگی به کفشش هست
اونم تو روز اول!
حالا تو اصرار داری من رو حامی کسی جلوه بدی اون بحثش جداست مثله دست قبل که من میگفتم شکری مافیاست مسعود میگفت حواست باشه داری از بلرویچ حمایت میکنی!
من نه مطمئنم کسی مافیا هست نه مطمئنم کسی مافیا نیست
ولی از اونجایی که از نقش خودم مطمئنم از اینکه یهو چند نفر بیان بگن تو رییس مافیایی آدم مشکوک میشه میره دنبال ریشه اش
حالا تا شب عرض میکنم!
در آخر منظورت از دوستانی که مدارکشون بازی دست دور قبلت بود من بودم؟!

Don M Corleone
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۱۴
براي برطرف شدن مشكل صفحات دوستان ميتونن توي تنظيماتشون تعداد نمايش در يك صفحه رو روي عدد 40 بگذارند !
بخصوص خدا كه اين كار خيلي بهش كمك ميكنه در شمردن ارا در وضعيت افلاين !
الان تعداد صفحات تاپيك براي من 4 هست ... و مي تونم 4 تا Tab باز كنم و كل تاپيكو بخونم !

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۲۰
اولا منكه خدا نيستم ! من طبق شواهد و قرائن قبلا هم اعلام كردم نظر من روي مافيا بودن سياوش بالاي 75% هست يعني ممكنه 25% ايشون مافيا نباشن ! در مورد خودت هم نظرم نزديك به 70% هست و سپهر چيزي بالاتر از 65% و اين درصد نسبت به بقيه كم و كمتر ميشه !

===

اما حالا كه كار به اينجا رسيده ... بايد به من از اونطرف هم ضمانت بدي ... كه اگر سياووش مافيا از اب در اومد من تا اخر بازي توسط هيچ شخصيتي نه كشته بشم و نه ربوده بشم و نه حتي توسط پليس و ...

يعني اگر هومن الان به من اين تضمين رو بده كه اگر سياووش مافيا شد بعد از اون هر شخصيتي در بازي اعم از حقوقي و حقيقي عليه من حركتي انجام داد فرمانش و نظر اون شخص ابطال گرديده و حكم مذبور ملقي لحاظ ميگردد و بدين اوصاف من تا اخر بازي جاويد ميمونم ! OK?

اگر اين تضمين هست من قبول ميكنم ... كه اگر سياووش مافيا نبود من رو چرا فردا كه همين امروز و بلافاصله بعد از كشته شدن سياووش از بازي خارج كنه ...

===

البته اين سخن شما خيلي هم بي معنا نيست ... يعني خود تو از كجا ميدوني كه سياووش مافيا نيست ؟ و اين يعني خود تو مافيا هستي و مي دوني كه سياووش در جرگه ي مافيا حضور نداره و با اين كار ميخواي با يك تير دو سه نشون با هم بزني ...

يعني مافيا بودن يا نبودن سياووش چيزي از مافيا بودن تو كم نميكنه ! اينو هم گفتم كه محض اطلاعت بدوني ... و بايد بعد از كشته شدن سياووش و من در حضور همه شهروندان اين مطلبو توضيح بدي ! و اگر توضيحت قانع كننده نبود خودتم بدون نياز به اراي افراد كشته بشي !

اقا من موندم که این دو نفر با هم چه نسبتی دارن؟؟؟؟؟:3:
ولی من با داش محمد موافقم بددددددد

Don M Corleone
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۲۶
من اصلا اسم کسی رو نیوردم من میگم هر کی که بگه من مطمئنم فلانی مافیاست،یه ریگی به کفشش هست
اونم تو روز اول!
حالا تو اصرار داری من رو حامی کسی جلوه بدی اون بحثش جداست مثله دست قبل که من میگفتم شکری مافیاست مسعود میگفت حواست باشه داری از بلرویچ حمایت میکنی!
من نه مطمئنم کسی مافیا هست نه مطمئنم کسی مافیا نیست
ولی از اونجایی که از نقش خودم مطمئنم از اینکه یهو چند نفر بیان بگن تو رییس مافیایی آدم مشکوک میشه میره دنبال ریشه اش
حالا تا شب عرض میکنم!
در آخر منظورت از دوستانی که مدارکشون بازی دست دور قبلت بود من بودم؟!

منم به كسي نگفتم با من همراهي كنه و نظر من وحي منزله ... كسي هم كه مافيا باشه به قول خودت روز اول نمياد اينجوري بازي كنه ... كما اينكه در سري هاي قبل اينطور نبوده ... و مافيا معمولا پشت ارا قائم ميشوند ... همونطور كه من دست قبل پشت محمد و راي اش به شكري قائم شدم !

مافيا هيچ وقت جيگرشو نداره كه روز روشن بياد وسط شهر ، نفس كش طلب كنه ... اصلا واسه همين شب ها رو مختص مافيا كردن !

به هر حال اقاجون ما نظرمونو گفتيم و دوستان خودشون عقل دارن ميرن بررسي ميكنن و اونها هم نظر خودشونو ميدن ! هيچ الزامي هم در كار نيست ! همه در ازادي مفرط هستيد !!

===
در اخر منظورم از اون جمله هم تويي و هم دو سه تا ديگه كه كم و بيش به اين مسئله پرداخته اند ...

Don M Corleone
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۱
اقا من موندم که این دو نفر با هم چه نسبتی دارن؟؟؟؟؟:3:
ولی من با داش محمد موافقم بددددددد

درستش سياووش هست ... سياوش از لحاظ املايي غلطه !

ميشم 19 :3:

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۷
یه بار گفتم بازم میگم
من این طوری حال می کنم
یا بگو سیا یا سیاوش

Don M Corleone
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۲
یه بار گفتم بازم میگم
من این طوری حال می کنم
یا بگو سیا یا سیاوش

خدا شاهده من نميدونستم تو چه طوري حال ميكني ؟ من فقط از لحاظ املايي بررسي كردم و نمره دادم :bigsmile:

بيخيال اين بحثها از حوصله ي تاپيك خارجه ... چشم مام بهت ميگيم سيا ! تسليم ! :heart2:

30n4
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۵
در مورد مشکوک بودن تو حرفهایی که راجع به بازی قبل زدم شوخی بود
ولی اون شوخی مستند تر از اینه که هرکی اول اسمش سین هست مافیاست!

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۵
اخه یه بار هم تو صفحه ی اول بهت گفتم وجه نکردی:7:

Don M Corleone
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۷
در مورد مشکوک بودن تو حرفهایی که راجع به بازی قبل زدم شوخی بود

قبلا هم گفتم اصلا بحث سين و صاد گاف نيست ! اينكه سيا و سينا و سپهر اول حرفشون سين داره تقصير من نيست ! اون اول هم اگر مطرح شد بيشتر يك شوخي بود ولي بازم توضيح دادم كه هرچه از بازي گذشت ديدم اين شوخي داره رنگ واقعيت ميگيره و كم كم هم گرفت و الان شده پيراهن عثمان !!! براي مغلطه كردن !!

رضا
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۷
ای بابا مسعود جان عجب گیر سه پیچی هستیا:3:
اخه ما این دلایلو گفتیم بگیم مافیایی نیستم شما اینا رو بر علیه ما استفاده میكنی؟:3:
فكر كنم چون دور قبل هیچ كس به من گیر نداد همه این دور میخوان تلافی كنن:3:

رضا
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۹
داداش سیا خوبه من اول داشتم میگفتم مافیایی ها :3:
وقتی به اون نكته جالب رسیدم نظرم عوض شد حالا اگه نظر شما غیر اینه اصلا بزنین بكشیدش:3:

Don M Corleone
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۰
الان كه نگاه ميكنم ميبينم از بحث اصلي دور شديم و فقط ارسال زياد كرديم ... يكي به سين گير ميده يكي به چيز ! اينهم از اثار تلاش دوستان براي كشف كشافت مافيان !!!

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۵
کشتن من باعث ضعف شدید شهروندا می شه
حالا ببین کی گفتم
من شهروند متشخصی هستم:3:

amirzelzeleh
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۲۰
یه توصیه. پست اول رو ادیت کنید و نقش کارآگاه و پلیس و دکتر و وظایفشون رو همونجا بنویسین. من نوعی که هی یادم میره نقش هرکی چیه باید کلی بگردم تاپیک دورهای قبلی رو پیدا کنم بخونم. ممنون.

بحث دوم... احساس میکنم مافیاییای واقعی پشت بحث مفصل محمدرضا و سیاوش قایم شدن و زیرکانه دارن توطئه میچینن. مراقب باشید که اشتباهی یکی از این دو نفر رو متهم نکنید. حس میکنم هیچکدوم مافیا نیستن... البته پستها رو سرسری خوندم ولی باید سر فرصت با دقت بخونم و نظر نهاییم رو بگم.

30n4
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۲۲
از اینجا معلومه که سیاوش مافیاست:

پشت سرش این پست رو داریم :
منم رایم سیاوش

بعد سپهر این رو نشونه حمایت مافیا میدونه و میگه :

ی نمونه از پشتبانی مافیا ها:rtfm:ا

دور قبلم محمدرضا زیاد از این كارا می كرد
البته مطمئن مطمئن نیستما

این میشه پشتیبانی از مافیا و سپهر هم میشه مافیا

بعد من میام حرف اول بازی محمدرضا و رایش به سیاوش رو میزارم میگم این که میگفت کسی رو نکشیم چرا رای داد میشم حامی سیاوش و در نتیجه مافیا

از محمدرضا پرسیدم خب حتما تویی که میخواستی رای ندی حالا رای میدی مطمئن شدی از نقش مافیا دیگه. که اون یه نتیجه جالبتر میگیره :

تا اینجا که هر کی میگفت چرا سیاوش یعنی مافیا بود یهو چی شد؟؟
بعد من متهم شدم به مقلطه؟ فکر کنم منظورت سفسطه بود به هر حال جالبه!
یکی دیگه رایمیده که فلانی رو بکشید مافیاست بعد اگه مافیا نبود من باید جواب بدم ،اگه مافیا بود هم که دیگه وضع روشنه و من باید اعدام شم

من بازم هم به کسی رای نمیدم میزارم واسه لحظات آخر بازی!
همین جا هم میگم محمدرضا بهش نمیاد مافیا باشه چون اینطوری که داره واسه همه رای جمع میکنه بعد از اعدامها اگه مافیا نبودن سرش بالای داره!

جا داره اینجا یه حرفی از محمدرضا نقل قول کنم :

حالا بحثه خودشه،محمدرضا هم شده مسعود دست قبل!

Sor3na
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۲۷

یعنی منم مافیا میشم؟ایول بابا چه استدلال جالبی کردی.فکر نمیکردم اینقدر زود لو برم!:))

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۳۱
اخه من چه گلوله ی تری (خیس) به شماها فروختم مافیایی ها...:3:

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۳۴
من دیگه باید خودم رو لو بدم....
هیامو بنه بنژورنو مافیا
معنیش تقریبا میشه : من یه بی گناهم که مافیایی ها به دنبالم هستن انشالله بعد از مرگم به حقایق وحشتناکی پی خواهید برد ای شهروندا...

Ma3oud
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۰۰
یه توصیه. پست اول رو ادیت کنید و نقش کارآگاه و پلیس و دکتر و وظایفشون رو همونجا بنویسین. من نوعی که هی یادم میره نقش هرکی چیه باید کلی بگردم تاپیک دورهای قبلی رو پیدا کنم بخونم. ممنون.

بحث دوم... احساس میکنم مافیاییای واقعی پشت بحث مفصل محمدرضا و سیاوش قایم شدن و زیرکانه دارن توطئه میچینن. مراقب باشید که اشتباهی یکی از این دو نفر رو متهم نکنید. حس میکنم هیچکدوم مافیا نیستن... البته پستها رو سرسری خوندم ولی باید سر فرصت با دقت بخونم و نظر نهاییم رو بگم.

منم یه توصیه ای میکنم
این بابا مشکوکه :beaute:

Sepehr
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۰۷
رای من ماتریكس

_______
خداحافظ

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۱۵
اینم نظر خوبی می تونه باشه
ولی من می گم رییس مافیا سیناست

30n4
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۲۰
خب من دارم میرم بیرون و تا فردا هم نیستم مجبورم الان رای بدم.
در راستای مبارزه افراد غیرفعال
رای من انلی بلو میباشد نقطه

Don M Corleone
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۵۶
من از اميد ميخوام يه منتي بر سر اين افراد هيچوقت در صحنه ي هتريك بذاره و به شهروندان بگه كه ايا تا امروز تو اين تاپيك كسي بوده كه ارسالش رو پاك كرده باشه ؟!!

لطفا يه نگاهي كن و امار بده ! من فكر ميكنم يكسري ارسالها نيست !

amirlefthand
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۰۴
من رای خودم رو میدم

رای من سینا هستش

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۰۵
بیا
این کف دست مو داره؟؟؟؟بکن(bekan)
حالا من می گم من همینی که هستم،هستم
باور نمی کنید؟؟
به من چه نکنید:3:

Sor3na
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۱۶
منم به سینا رای میدم!

Matrix23
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۵۸
رای منم سیاوش

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۰۶
اقا ببن یه روزه اومدیم بازی چه بلایی سرم اوردن:3:
تا به حال 4 نفر گفتن من که متعصفانه اونا مافیان

S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۲۵
توجه توجه
به گزارش خبرگزاریه SIANA :سازمان جاسوسی امریکا (C.I.A) طی حرکتی ضربتی لیست 100 شخصیت خطرناک دنیا رو به صورت عمومی در اختیار رسانه ها قرار داد
در این لیست نام تعدادی از دوستان به چشم می خورد
1-جیجیانو لویجی(اسم مستعار=سینا)
.
.
3-البرتو سیمئونه پینتا(اسم مستعار=محمدرضا)
.
.
.
.
.
9-لوچیانو لورنزو(اسم مستعار = سامان)
.
.
.
خبرنگار واحد مرکزی خبر نیویورک-امریکا[Only Registered And Activated Users Can See Links]

هومن
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۰۱:۵۲
اول بگم که نقش ها رو در صفحه ی اول ویرایش کردم....
نقش رییس مافیا رو در این دوره مشخص کردم....
نقش دکتر ، پلیس و کارآگاه رو هم توضیح دادم تا کسانی که تازه واردن متوجه این سه نقش بشن...!!!

دوما هم که امروز (دوشنبه) ساعت یک بعد از ظهر غروب میشه و وارد فاز شب میشیم... پس تا ساعت یک مهلت دارین که رای بدین.... من مدیر نیستم که تاپیک رو قفل کنم ... اصلا لازم هم نیست.... همه ی شما میدونید که از ساعت یک بعد از ظهر فردا به مدت یک روز نباید پست بدید.... پس لطفا تا فردا ساعت یک ، رای خودتون رو به طور واضح اعلام کنید...

omid
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۱۰
من از اميد ميخوام يه منتي بر سر اين افراد هيچوقت در صحنه ي هتريك بذاره و به شهروندان بگه كه ايا تا امروز تو اين تاپيك كسي بوده كه ارسالش رو پاك كرده باشه ؟!!

لطفا يه نگاهي كن و امار بده ! من فكر ميكنم يكسري ارسالها نيست !

می خواستی صفحه رو سیو کنی:3:
من توی این بازی هر وقت میبینم کسی پیغامی رو پاک کرده اون رو نمی خونم

omid
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۱۳
اول-رضا بد نظرم رو عوض کردی (داداش شماها هنوز با هم جلسه نداشتین و هنوز بازی شروع نشده زدی تو کار حمایت)
دوم - محمد رضا که داره بد دور ور می داره و دوستاش دارن ازش حمایت می کنن
سوم - امید
میگه :
خب این به نظر من به ضرر ما شهر ونداست چون به حر حال یکیمون کشته می شیم و یه شانسمون از دست می ره
چهارم؟؟؟؟؟؟؟

چه تضمینی می دی؟؟؟؟؟؟
وقتی تو پخ هومن رو خوندی و بهش اخطار دادی پس باز هم خواهی خوند

من خودیم مطمئن باشین

به هر حال امشب حداقل یکی از ما توسط مافیا کشته میشه نظر من این بود که خودزنی نکنیم ولی موافقت نشد و

این جریان پخ هومن چیه؟؟
من تو عمرم پخ هیچکسو نخوندم و هیچ اخطاری هم به این علت ندادم!!

omid
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۱۸
و اما نظر من
نظر کلی من رای ندادن بود که طرفداری پیدا نکرد
الان که قراره رای بدیم با توجه به پست های 167 و 169 من فکر می کنم سینا مافیا نیست
ولی چون آخرای فاز روز هست من رایها رو نمی شکونم و بین سینا و سیاوش
پ به سیاوش رای می دم
بعد از اینکه سیاوش فهمید که من فهمیدم مخفی وارد سایت میشه یهو دستپاچه شد وگرنه اگه ریگی توی کفشش نبود که این کارا لازم نبود.

i.M.a.N
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۳۰
........به نظر من سیاوش اصلا مافیا نیست.....
من تمام اعضای مافیا رو شناسایی كردم......
پایین ترین عضو مافیا سیناست چه بهتر كه روز اول بمیره
رای من...
.
.
.
.
.
.
سیناست

only blue
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۰۳
سلام به همه شهروندان محترم ومافیا ظالم

بیچاره شدم 18 صفحه خوندم

من كه نتونستم بفهمم ولی رای من محمد رضا
=============================
اقا پلیسه جون رئیس مافیا مارو نكش

بذار ما یه دوری تو شهر بزنیم ببینیم چه خبره؟

amirzelzeleh
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۰۵
با اینکه اولین باره توی بازی شرکت میکنم، به نظر من هیچکدوم از کسانی که اسم بردید و از خودشون دفاع کردن مافیایی نیستن! چرا؟ عرض میکنم.

چرا کسی به من رای نداد؟ یا حتی کوچکترین گیری به من نداد؟ شاید من مافیایی باشم!

من اگر مافیایی بودم، همین روند رو ادامه می دادم چون با این روند من اصلا متهم نمی شدم. اگر در دور بعد بازی من مافیا بشم قطعا همین کار رو خواهم کرد... چرا؟!

من نه سعی کردم کسی رو متهم کنم یا به کسی رای بدم، و نه اگر کسی بهم گیر داده باشه دلایل مفصل برای بی گناه بودنم ارائه کردم. به همین خاطر کسی کوچکترین شکی به من نکرد.

به نظر من یه مافیایی واقعی اگه حرفه ای باشه همین طوری عمل میکنه که من کردم. آسته برو آسته بیا که گربه شاخت نزنه...!! من با این توضیحات احساس میکنم نه محمدرضا و نه سیاوش و نه سینا مافیا نیستن. رایم رو تا قبل از پایان ساعت 13 امروز صادر میکنم.

amirzelzeleh
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۰۰
نظر من فعلا ماتریکس هست... چون مشکوکتر از همه به نظر میرسه.

رضا
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۳۸
این خدا خوابش برده:3:

پس بزار منم رایم رو بدم.خوب اینجور كه پیداست سیاوش از همه بیشتر رای اورده .مشكوكم میزنه پس رای من سیاوش:3:

belervich
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۴۰
و همینک از سوی پروردگار بر من ندایی از طریق خطوط ایرانسل نازل شد .

خداوند بر من امر فرمود تا شمارا نهی کنم از زدن پست در این مکان و شمارا وعده بهشت دهم .

خداونگار هومن گفت به بندگانش بگویم به دلیل رسیدگی به امور سایر کهکشانها نتوانسته پست بزند . شما نیز دیگر پست نزنید .

شامگاهان پایان یافت .

-------------------------------------------------

به دستور هومن دیگه کسی پست نزنه ، وقت تمام شد :megaphone:

Ma3oud
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۰۹
رای من بد بوی

Vahid
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۶
اقا منم اومدم رای بدم اما دیدم سایت بالا نمیاد !!! وقتی سایت درست شد ساعت از 1 گذشته بود به خاطر همین رای ندادم .
----
بچه ها لطفا دیگه پست ندین تا تاپیکو قفل نکنیم .

S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۳۰
و اما نظر من
نظر کلی من رای ندادن بود که طرفداری پیدا نکرد
الان که قراره رای بدیم با توجه به پست های 167 و 169 من فکر می کنم سینا مافیا نیست
ولی چون آخرای فاز روز هست من رایها رو نمی شکونم و بین سینا و سیاوش
پ به سیاوش رای می دم
بعد از اینکه سیاوش فهمید که من فهمیدم مخفی وارد سایت میشه یهو دستپاچه شد وگرنه اگه ریگی توی کفشش نبود که این کارا لازم نبود.

داش امید این تاریخ نمی اندازه که من از کی مخفی و تا کی مخفی بودم؟؟؟
دادا من اون روز اومدم تو سایت دیدم که نوشته 4 نفر انلاینن ولی اسم سه نفر رو نوشه......از بچه ها پرسیدم محمد(یه عدد یادم نیست)گفت که محمد رضا این کار رو می کنه.....منم فکر کردم که جالبه و این کار رو کردم...بعد دیگه حوصله نداشتم عوضش کنم تا اینکه محمد رضا گفت که برای اینکه در خوندن صفحات دچار مشکل نشین برین تعدادش رو بزارین رو 40 ...
وقتی رفتم یادم اومد که تیک مخفی شدن رو گزاشتم....پس ورش داشتم
حالا من نمی دونم تو چه طور فکر می کنی که من مافیام؟؟؟؟
پس چرا به محمد رضا که کلهم مخفیه رای نمی دین....
در ضمن هومن منظورت 1 ظهره؟؟؟؟ نه؟؟؟؟
خب خیلی بده به نظرم بکنیدش 1 شب
این جور که خیلی از بچه ها مثل من تا ساعت 3-4 نیستن ....
تکلیف چیه؟؟؟؟

Vahid
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۳۲
از توجهتون ممنونم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :fool:
تاپیک فعلا قفل میشه تا خدا بیاد !

هومن
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۱۷
سلام به همه....
امروز من اومدم ساعت یک بیام پایان فاز روز رو اعلام کنم که دیدم تلفن بهشت یه طرفه شده...:3:
سریع دویدم رفتم کافی نت جهنم .... کانکت که شدیم ، دیدیم که باز سایت بالا نمیاد... کلی شاکی شدم و تصمیم گرفتم یه بلای آسمانی مشتی بر سر باعث و بانیش نازل کنم....:3:
به هر حال ....
فاز روز تموم شد و ما وارد فاز شب شدیم... به خاطر این وقفه ، فاز شب تا روز سه شنبه ، ساعت 9 شب ادامه داره و فاز روز از چهارشنبه ، ساعت 13 مجددا شروع میشه... این وقفه ای که ایجاد شد رو دیگه ببخشید... تقصیر من نبود...:3:
دکتر و پلیس و کارآگاه به من پ.خ بزنن...
مافیا هم بیان اون جایی که قرار گذاشتیم... جای با صفایی هستش...:3:

در ضمن مگه من نگفته بودم بعد از ساعت 1 پست ندید...:4:
پست هایی که بعد از ساعت یک ارسال شدن ، حساب نمیشن...!!!
با تشکر...

Matrix23
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۰
داداااش! ما گنده لاتیم و حال كردیم پست بدیم! میخوام بیبینم كیه كه میگه بالا چشمون, چی ی ی ی ی, ابروااا...

تیزی پیزیو بیبیین...

خوش ندارم شبی و نصف شبی, ضعیفه معیفه تو خیابونای هت تریك قدوم بزنه . . .

ای نفس كككككككككككككش...

خب! لطفا كسی پست نده! فقط جنبه شوخی داشت ممنون : )

Sepehr
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۳
هومن تو قبل از شب بايد اعلام كني كي كشته شد و چيكاره بود پس اين كارو بكن ديگه

هومن
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۲۱
خب ...
نشستیم با بچه ها رای ها رو شماریدیم... به این نتایج رسیدیم...
1- سینا : 4 رای
2- سیاوش 3 رای
3- ماتریکس : 2 رای
4- آنلی بلو : 1 رای
5- بد بوی بلو : 1 رای
6- سپهر : 1 رای
7- لرد امین : 1 رای
بقیه هم یا رای نداده بودن و یا رایشون مخدوش بود...:3:
خب...
طبق قرار قبلی سینا رو بردیم میدون اصلی شهر... جمعیت زیادی بالغ بر 4-3 ملیون نفر جمع شده بودن تا نظاره گر اعدام سینا باشن... تا طناب دار رو دید ، دست و پاش لرزید .... گفت : منو اعدام نکنید ... من دادستان این شهرم...
همه یک صدا گفتن بیشین بینیم با... کلی حال کردم...:3:
به گریه افتاده بود .... دست و پا میزد .... التماس میکرد ... اما ما عین خیالمون نبود ... طناب دار رو انداختیم گردنش و با جمعیت گفتیم یک ، دو ، سه و....
چه دست و پایی میزد.... یه ربع طول کشید تا مرد... کلی معطل شدیم...:3:
سریع رفتیم خونش و در زدیم .... یه خانم اومد دم در که فهمیدم خانومشه ... من هم که با حجب و حیا ... سرمو انداختم پایین و رفتم تو ..... همه جا رو گشتیم تا آخر یه کاغذ زیره بالشش پیدا کردیم...
روش نوشته بود....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مافیای معمولی

خب یکی از مافیا ها رفت اون دنیا...
یعنی الان 3 تا مافیا داریم و 12 شهروند....
من منتظر پ.خ دکتر و پلیس و کارآگاه و منگل و آدم ربا هستم...

هومن
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۲۳
سینا حق نداره وصیت کنه...
تاپیک هم تا فردا قفل میشه...!!!!

Vahid
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۵۴
خوب خدا به من پخ زد و گفت که نمیتونه بیاد و من اتفاقات فاز شبو بزارم .
منم دقیقا پخ خدارو اینجا میزارم :3:

سلام وحید... من دسترسی ندارم به نت...
تو این متنو ساعت 9 بذار تو تاپیك مافیا و اعلام كن كه استثنا فاز روز به دلیل درخواست چند نفر از امشب ساعت 9 تا پس فردا ساعت 1 هست...

سلام به همه....
چون وقت ندارم سریع میرم سر اصل مطلب....
دیشب مافیا زد سپهر رو كشت... سپهر پاسبان زحمتكش این شهر بود...
آدم ربا رفت كه یه نفر رو بدزده.... اما در راه خونه ی اون شخص هدف گلوله پلیس خدمتگذار قرار گرفت.... بله...Crazy BOY فرد آدم ربای مافیا بود که به هلاکت رسید... قراره از پلیس تقدیر بشه...:3:
آمپول دكتر هم به كار شهروندا نیومد...
پس الان 2 تا مافیا مونده و 11 شهروند...

مرسی وحید...
همونطور که خدا گفت فاز روز از الان شروع میشه تا 5شنبه ساعت 1 هم ادامه داره .

amirlefthand
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۵۸
صبح همگی بخیر :hi: چه طلوع قشنگی داره افتاب

Sepehr
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۲۴
من كه می تونم وصیت كنم؟

Matrix23
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۳۱
اقا من نون میخوام!!!
رفتم دم نونوایی دیدم عجب صفیه ه ه ه ه ه ه ه ه...

اقا بیاید نونوایی ها رو بیشتر كنیم!

گویا این دست مافیاییها شكست سختی رو میخورند :1:

فقط ی نموره دقت كنیم, رلست!

نكته: دیشب ترافیك من پر شده بود و امروز پول دادم و وصل شد! : ) پس نگران نیستم كه مثل 2دست قبل به مشكل كانكشن بر بخورم. پس من بیشتر میااااام!

Vahid
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۳۲
میخواستم از شهروندان عزیز تشکر کنم که با هوش خودشون اولین مافیایی یعنی سینارو فرستادن بالای دار .
جناب دادستان هم مافیا از اب در اومدن :icon_bandit:
از پلیسم تشکر میکنم که مافیای دومو به هلاکت رسوند :3: پلیس جون ممنون :friends:
----
من نمیدونم خدا چرا مافیاهارو فقط 4 نفر گذاشت !!! خیلی ضعیف شدن :3: اخه این چه کاری بود که کردی خدا ؟

---
خوب شهروندان عزیز ترتیب این 2 تا مافیا هم بدیم تا بازی تموم بشه :3: من به مسعود و سیاوش مشکوکم فعلا :spamafote:

Vahid
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۳۳
اقا من نون میخوام!!!
رفتم دم نونوایی دیدم عجب صفیه ه ه ه ه ه ه ه ه...

تکذیب میکنم :3:

Sepehr
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۴۷
آقا ما اومدیم وصیت كنیم اول صبحی
لطفا" به نكاتی كه می گم خوب دقت كنید :
به احتمال زیاد الان مافیایی ها دستشون برا همه رو شده (95%)
الان 2 تا از مافیاها زنده اند
به نظر من از این4تا 2 مافیا خواهند بود:
1_ محمدرضا: به دلیل اینكه می خواست جو شهرو بهم بریزه ولی خوب نتونست
اینم یكی از پستای مشكوكش:

اولا منكه خدا نيستم ! من طبق شواهد و قرائن قبلا هم اعلام كردم نظر من روي مافيا بودن [COLOR="red"]سياوش بالاي 75% هست يعني ممكنه 25% ايشون مافيا نباشن ! در مورد خودت هم نظرم نزديك به 70% هست و سپهر چيزي بالاتر از 65% و اين درصد نسبت به بقيه كم و كمتر ميشه !

2 بدبوی بلو: به دلیل اینكه هر چی محمدرضا می گفت گوش می كرد و به من رای داد و احتمال زیاد این باعث كشتن من شد و حتی بعدا" به سیاوش هم رای داده
3 ماتریكس كه شاید به خاطر رای دادن من به او و پافشاری باعثم مرگم شد
4 وحیدكه الان به ی چزیش پی بردم
كریزی بوی مافیا بود و اگه فكر كنیم وحید مافیا بوده پس خبر داشته كه كریزی مافیاست به خاطر همین چون كه می دونه كریزی مافیاست و كم آن می شه می گه بیایم كسه دیگر جاش بیاریم پس این می تونه مافیا باشه اینم پستش:
[B]راستی سینا میگه کریزی بوی زیاد انلاین نمیشه ! میگم انلی بلو رو جایگزینش کن ! ها ؟

دیدین اسم 2 تا از مافیاهارو به كار برده ....
و ی چیز دیگه از وحید : هی میاد می گه من نونوام احتمال 99% وحید مافیاستودر آخر ی نم نگاهی هم به اسكولیزار داشته باشید (البته كم)_____________
به نظر من نفر اول و آخرو بعد نفر دوم از همه مشكوك ترن حالا شما باز بررسی كنید ببینید چی پیش می آد
خداحافظ حوری ها منتظرم منن .

skullizard
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۵۹
تحلیل قشنگی بود ، من به وحید رای میدم

Vahid
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۰۰
4 وحیدكه الان به ی چزیش پی بردم
كریزی بوی مافیا بود و اگه فكر كنیم وحید مافیا بوده پس خبر داشته كه كریزی مافیاست به خاطر همین چون كه می دونه كریزی مافیاست و كم آن می شه می گه بیایم كسه دیگر جاش بیاریم پس این می تونه مافیا باشه اینم پستش:

اینی که تو الان میگی برای قبل از قرعه کشی هستش :3:
در ضمن دادستان ( همون مافیا ) گفت که حالا که کریزی بوی ثبت نام کرده بزارین بازی کنه :3:

amirlefthand
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۰۶
احتمال 75 درصد سیاوش مافیا هستش که داره از چنگ قانون فرار میکنه:img-tomato:

وحید هم که 70 درصد مطمئنم مافیا هستش

skullizard
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۰۸
راست میگه خیلی تحلیل مزخرفی بود ، ولی من رایمو پس نمیگیرم :3:

only blue
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۲۰
خدارو شكر پلیس مارو نكشت
================
اقا منم به وحید مشكوك شدم ::kahvecy0::

چون داره كفر میگه .میگه خدا چرا 4تا مافیا گذاشتی ضعیف شدن:3:
================
هركی نون بدون صف میخواد از در پشتی نونوای بیاد تو:plugin:

آرد قاچاق هم داریم:3:

Vahid
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۲۴
خدارو شكر پلیس مارو نكشت
================
اقا منم به وحید مشكوك شدم ::kahvecy0::

چون داره كفر میگه .میگه خدا چرا 4تا مافیا گذاشتی ضعیف شدن:3:
================
هركی نون بدون صف میخواد از در پشتی نونوای بیاد تو:plugin:

آرد قاچاق هم داریم:3:

به به اقای نونوا :3: آهای مافیا نونوارو شناسایی کردم بکشیدش تا بازی ی کم هیجان داشته باشه :3:
--
ولی جدا از شوخی بازی دیگه هیجان نداره تو 24 ساعت 2 تا مافیا نابود شدن :3:
امیدوارم در این فاز هم 2 تای دیگه نابود بشن :3:
الهی امین

Vahid
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۳۸
اقا من داشتم صفحات قبلو مطالعه میکردم تا مافیاییهارو شناسایی کنم :3: به مورد بسیار عجیبی برخورد کردم :3:
این یعنی چی ؟ :3:

........به نظر من سیاوش اصلا مافیا نیست.....
من تمام اعضای مافیا رو شناسایی كردم......
پایین ترین عضو مافیا سیناست چه بهتر كه روز اول بمیره
رای من...
.
.
.
.
.
.
سیناست

اگه این به سینا رای نمیداد احتمال زنده بودن مافیا زیاد بود :3:
حالا جالبتر میدونی چیه ؟ سینا مافیایی بود ! خوب ؟ کریزی بوی هم به سینا مافیا رای داد خوب ؟ :3:
بعد پلیس صاف برگشته زده کریزی بوی رو کشته :3:
بازم جا داره از پلیس تشکر کنم .
--
راستی کریزی بوی تو ارسالش گفته سینا پایینترین عضو مافیاست :3: واقعا هم درست میگه :3: حالا نمیدونم چرا به ان مافیا رای داده !!! یا تو توهم بوده و نمیدونست خودشم مافیاست یا فکر میکرد اگه مافیارو بکشه جایزه میگیره :3:
واقعا بازی هوشمندانه ای کرد . ازش ممنونم :3:

Don M Corleone
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۴۴
آقا ما اومدیم وصیت كنیم اول صبحی
لطفا" به نكاتی كه می گم خوب دقت كنید :
به احتمال زیاد الان مافیایی ها دستشون برا همه رو شده (95%)
الان 2 تا از مافیاها زنده اند
به نظر من از این4تا 2 مافیا خواهند بود:
1_ محمدرضا: به دلیل اینكه می خواست جو شهرو بهم بریزه ولی خوب نتونست
اینم یكی از پستای مشكوكش:

2 بدبوی بلو: به دلیل اینكه هر چی محمدرضا می گفت گوش می كرد و به من رای داد و احتمال زیاد این باعث كشتن من شد و حتی بعدا" به سیاوش هم رای داده .

چشم بسته غيب ميگي ؟ من مثلا چه كار كردم كه متوجه شدي ميخواستم شهر رو بهم بريزم ! من نظرم رو اعلام كردم و در مقابل مخالفاني از جمله سينا (مافيا) پاسخگو بودم ... !

لطفا يه نگاهي به پستهات بكن كه در اوايل ظهور مخالفتها با من در انتخاب سياووش تقريبا همگام با سينا بودي و مثل او معتقد بودي من مافيام ! همونطور كه الان هستي !! در مقابل انتظار داشتي من چي فكر كنم ؟ بگم نخير سپهر فرشته ي شهره ؟ نه عزيز !
من بعد از كشته شدن سينا همونقدر كه به مافيا نبودن سيا مطمئن شدم به همون ميزان البت در جهت عكس به مافيا بودن تو يقين پيدا كردم !! و اين كه دست اخر پاسبون از اب در اومدي براي من تقريبا غير قابل هضم هست !

============================
اما امروز يه نتيجه گيري از اتفاقات اخير دارم ...

با توجه به دفاعيات سينا از سياوش و اينكه از من خواست در صورت مافيا نبودن سياوش من هم كشته بشم ... الان فكر ميكنم اين حركت سينا با توجه به مافيا بودنش در واقع بيانگر اينه كه سياوش جزو مافيا نيست ... و سينا اميدوار بود با كشته شدن سيا كه به نام من تموم ميشد امروز من رو هم بفرسته اون دنيا !!

كه من واقعا بايد متشكر باشم از كساني كه اجازه ندادن اين اتفاق بيفته ! در حالي كه روز نخست و روز دوم ميتونست به نفع مافيا تموم بشه ... ولي با تيز هوشي بچه ها همه چيز عكس اونچيزي اتفاق افتاد كه سينا و دستيارانش انتظارش را ميكشيدند ... و اين جاي بسي مباهات داره ... !

============================

در اخر براي امروز كه در واقع امشب بايد بگيم ! چون ساعت از 22:30 هم گذشته ... نظر خاصي ندارم ...

فقط چه خوب بود اگر هومن مثل دو دور گذشته اسم كساني كه راي داده اند رو هم مينوشت ... چون اون نوشتن خلاصه اي از روز گذشته ميشد و مجبور نبوديم كلي ارسالها رو بخونيم ... اگر از اين فاز فعلي اين كارو كني ممنون ميشيم !

رضا
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۵۹
اقا من داشتم صفحات قبلو مطالعه میکردم تا مافیاییهارو شناسایی کنم :3: به مورد بسیار عجیبی برخورد کردم :3:
این یعنی چی ؟ :3:

اگه این به سینا رای نمیداد احتمال زنده بودن مافیا زیاد بود :3:
حالا جالبتر میدونی چیه ؟ سینا مافیایی بود ! خوب ؟ کریزی بوی هم به سینا مافیا رای داد خوب ؟ :3:
بعد پلیس صاف برگشته زده کریزی بوی رو کشته :3:
بازم جا داره از پلیس تشکر کنم .
--
راستی کریزی بوی تو ارسالش گفته سینا پایینترین عضو مافیاست :3: واقعا هم درست میگه :3: حالا نمیدونم چرا به ان مافیا رای داده !!! یا تو توهم بوده و نمیدونست خودشم مافیاست یا فکر میکرد اگه مافیارو بکشه جایزه میگیره :3:
واقعا بازی هوشمندانه ای کرد . ازش ممنونم :3:

عجب نكته جالبی!!!!!!!!:3:این چطور به فكر خودم نرسید؟
من موندم چرا این دور اینقدر در معرض اتهام قرار میگیرم؟!!!اگه یه نفر پیدا بشه برای من توضیح بده من ممنون میشم:3:

ولی بازی داره مسخره میشه...........2 تا مافیایی در مقابل 11 شهروند:7:چه شود.............
اون دوتا مافیایی باید خیلی با هوش باشن تا بتونن این دور رو ببرند ولی بعید میدونم:3:

من یه نكته بگم شاید درصدی از شبهات رو برطرف كنه.........اگه این دور من از فعالیتم كم شده به خاطر امتحانات هست........خواهشا این مورد رو نذارین به حساب مافیا

یه دفاعیه هم ارایه بدم.......حال ندارم برم نقل قول كنم همینجوری میگم..........اخه سپهرجان(ارواحنا فداه):3:من خودم اولین نفری بودم كه به محمدرضا رای دادم.......بعد نظرم عوض شد......اخه من كی هر چی محمدرضا گفت قبول كردم؟:4:

Sor3na
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۵۹
به این توجه کنید:

آرد قاچاق هم داریم

خیلی مشکوکه..قاچاق کار مافیاس،نه نونوا!من به این اونلی بلو شک دارم!

-------------------
آدم ربا رفت كه یه نفر رو بدزده.... اما در راه خونه ی اون شخص هدف گلوله پلیس خدمتگذار قرار گرفت.... بله...Crazy BOY فرد آدم ربای مافیا بود که به هلاکت رسید... قراره از پلیس تقدیر بشه..

من همون لحظه داشتم از اون خیابون رد میشدم ولی اونجا اثری از پلیس نبود،من فکر میکنم که خدا به مافیا خیانت کرده و یه مافیایی کشته!:3:

رضا
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۰۲
اقا این دور چقدر نونوا زیاد شده:3:وحید میگه من نونوام:3:انلی بلو هم میگه من نونوام:3:
پس از این دو یكی دروغ میگه و خودشو داره نونوا جا میزنه.من به وحید رای میدم:3:

Matrix23
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۰۳
خب!

سیاوش سكوتی معنا دار كرده,. بعد شلوغ بازیه چند روز اخیر... وحیدم مشكوك میزنه :1:

بین وحید و سیاوش باید یك رای را انتخاب كنیم...

تا فردا وقت داریم... پس سر وقت من تحلیلم رو میگم.

S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۲۵
احتمال 75 درصد سیاوش مافیا هستش که داره از چنگ قانون فرار میکنه

این درصدا منو کشته داششششششش
کسی که یک دفعه و بدون هیچ دلیل نظر همه رو به دادستان جلب می کنه و از قضا او هم یک مافیاست چه دلیل داره خودش هم مافیا باشه:4:
من بعد از كشته شدن سينا همونقدر كه به مافيا نبودن سيا مطمئن شدم به همون ميزان البت در جهت عكس به مافيا بودن تو يقين پيدا كردم !!

دادا ما اوچیکتیم:3:
اقا این دور چقدر نونوا زیاد شدهوحید میگه من نونوامانلی بلو هم میگه من نونوام
پس از این دو یكی دروغ میگه و خودشو داره نونوا جا میزنه.من به وحید رای میدم

رضا منگله(یک جاسوس دو جانبه)(یک Double agent واقعی):31:
خب!

سیاوش سكوتی معنا دار كرده,. بعد شلوغ بازیه چند روز اخیر... وحیدم مشكوك میزنه

تا فردا وقت داریم... پس سر وقت من تحلیلم رو میگم
و اما تو داش سامی
اولا که تا الان اصفهان بودم تهمت نزن:4:
اتفاقا رای من تویی...
کسی که بعد از اینکه که من اعلام کردم سینا مافیاست اومدی و گفتی که من مافیام...:1:
و هنوز هم پافشاری می کنی...
خیلی مشکوکی رشوه دهنده

amirzelzeleh
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۰۸:۴۶
اقا این دور چقدر نونوا زیاد شده:3:وحید میگه من نونوام:3:انلی بلو هم میگه من نونوام:3:
پس از این دو یكی دروغ میگه و خودشو داره نونوا جا میزنه.من به وحید رای میدم:3:

جفتشون دروغ میگن و جفتشون مافیان... چون نونوا منم :crazy::apophys:

حیف که تو خونه اینترنت ندارم و فقط همینجا میتونم تحلیل کنم والا.... :)

omid
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۱۲
خب!

سیاوش سكوتی معنا دار كرده,. بعد شلوغ بازیه چند روز اخیر... وحیدم مشكوك میزنه :1:

تا فردا وقت داریم... پس سر وقت من تحلیلم رو میگم.

وووییییی
بد مشکوک میزنی ماتریکس هااااا
این که میگی بین وحید و سیاوش باید یکیو انتخاب کنیم خیلی مشکوک میزنه
چرا آرا رو می خوای بین دو نفر محدود کنی؟؟

رای من ماتریکس 23
تا ببینیم بعدا چه پیش میاد

Matrix23
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۰۳
قسط من محدود كردن ارا نبود! منظورم این بود واسه اینكه هر شب باید یك رای رو انتخاب كنیم ( نمیتونیم كه بیشتر رای بدیم), بین این 2 نفر كه بیشتر از بقیه مشكوك میزنن مانور بدیم... هركی به ی نفر رای نده كه رایها پراكنده شن. به نظر من این 2 تا از بقیه مشكوك ترن و بهتره همگی بین این 2 نفر واسه امشب یكی رو انتخاب كنیم...

منظورم روشن شد؟

ولی باز مثل شب اول كه به سیا رای دادم (شلوغ بازیش خیلی بود) بازم به نظرم سیاوش رو انتخاب كنیم...رای من این دور, سیاوش هست و واسه دور بعدی احتمال قوی وحید رو انتخاب مییكنم

هومن
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۰۳
سلام به همه...
در ادامه ی بازی خوب شهروندان در این دور از بازی ، دیشب کارآگاه به هویت رشوه دهنده پی برد...!!!

Matrix23
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۰۴
كی بید؟!

amirzelzeleh
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۰۹
رای من این دور, سیاوش هست و واسه دور بعدی احتمال قوی وحید رو انتخاب مییكنم

اگر دور بعدی وجود داشته باشه.... :p

با اینکه دور قبل به ماتریکس رای دادم ولی با مطالعه ی پستهاش نظرم برگشت. فکر نمیکنم ماتریکس مافیایی باشه. بازم آخر کار نظرم رو میگم...

هومن
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۱۸
بازم سلام به همه.......
باز هم به دلیل یه طرفه بودن تلفن بهشت ، من هر روز مجبورم که بیام کافی نت جهنم.... نامردا هم باهام دوبله حساب میکنن...!!!:3:
اینه که سعی میکنم تا جایی که میتونم مختصر و مفید بگم.... دیشب اینقدر سرم شلوغ بود و این رفیقمون هم 2 دقیقه به 2 دقیقه میگفت زود باش ، من یادم رفت که بگم که کی به کی رای داده بود....
حالا میگم ...

سورنا : به سینا

لفت هند : به سینا

کریزی بوی : به سینا

سیاوش : به سینا

امید : به سیاوش

ماتریکس : به سیاوش

محمد رضا : به سیاوش

امیر زلزله : به ماتریکس

سپهر : به ماتریکس

سینا : به آنلی بلو

مسعود : به بد بوی بلو

کاوه : به سپهر

وحید : به لرد امین

omid
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۳۵
ایولللل
رشوه دهنده هم لو رفت
باید صبر کنیم ببینیم که آقای کاراگاه کی شروع به خودنمایی می کنه و سیگنال می فرسته
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ
راستی اگه رشوه دهنده لو بره هویت گادفادر هم لو میره؟یا اون همچنان در هاله ای از ابهامه:3:؟

هومن
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۳۶
یه نکته ای هم میخوام بگم به برخی از دوستان ؛ به خصوص وحید...
این که میگید به خاطر این که مافیا 4 نفر شده ، ضعیف تر شده اصلا موافق نیستم....
تعداد مافیا فقط یه نفر کم شده.... هیچوقت یادم نمیاد که بازی به جایی رسیده باشه که وجود یه مافیا مهم باشه... همیشه در آخر بازی حداقل 2-3 مافیا مونده بودن....پس یه مافیا کمتر یا بیشتر خیلی مهم نبود...
چیزی که باعث شده این دور از بازی این گونه پیش بره ، بیشتر شدن تجربه ی شهروندا و بازی خوب اوناست و هیچ دلیل دیگه ای نداره.. لطفا فرافکنی نکنید...!!!(برید تو کف لفظ...:3:)

amirzelzeleh
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۳۸
واستا بینم خدا جون... اینجوری که دورایه لو میره که...!

omid
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۴۰
قسط من محدود كردن ارا نبود! منظورم این بود واسه اینكه هر شب باید یك رای رو انتخاب كنیم ( نمیتونیم كه بیشتر رای بدیم), بین این 2 نفر كه بیشتر از بقیه مشكوك میزنن مانور بدیم... هركی به ی نفر رای نده كه رایها پراكنده شن. به نظر من این 2 تا از بقیه مشكوك ترن و بهتره همگی بین این 2 نفر واسه امشب یكی رو انتخاب كنیم...

منظورم روشن شد؟

ولی باز مثل شب اول كه به سیا رای دادم (شلوغ بازیش خیلی بود) بازم به نظرم سیاوش رو انتخاب كنیم...رای من این دور, سیاوش هست و واسه دور بعدی احتمال قوی وحید رو انتخاب مییكنم

یعنی تو میگی بین سیاوش و سینا یک جنگ زرگری رخ داده بود؟؟؟
من پدیده ی جنگ زرگری رو در روز اول منتفی می دونم
معمولا جنگ زرگری وقتی پیش میاد که 1 نفر مهره ی سوخته شده باشه
مثلا شکری کرج دست قبل
چرا وحید مشکوکه از نظر تو؟؟
من شخصا به 2 نفر مشکوکم
اولیش خودتی
دومیش هم به مقدار کمی امیر زلزله که یهو و بطور ناگهانی رایش از تو برگشت در حالیکه توی این مدت یکی 2 پست بیشتر ندادی
به هر حال فی ای حال:3:
رای فعلی من ماتریکس 23 مدیر دسته 3و4و5

amirzelzeleh
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۵۶
من شخصا به 2 نفر مشکوکم
اولیش خودتی
دومیش هم به مقدار کمی امیر زلزله که یهو و بطور ناگهانی رایش از تو برگشت در حالیکه توی این مدت یکی 2 پست بیشتر ندادی
به هر حال فی ای حال:3:
رای فعلی من ماتریکس 23 مدیر دسته 3و4و5

امید جان روی یه پست نظر در مورد شخص نده... روی تمام پستها از اول تا الآن بخون. همون کاری که من کردم و تقریبا مطمئن شدم ماتریکس مافیا نیست.

S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۶
ینی چون دو تا پست برا خنده و مسخره بازی دادم می گی مافیام؟؟؟:4:
بروووووووو
خودتی!!!!(منظورم اونی که فکر می کنی نیستاااااا:3:)
داداش ما خودمون یه پا مافیاییم خودت رو سیاه کن من خودم بچه ناف افریقام:1:
كی بید؟!
خودت؟:3:
اگر دور بعدی وجود داشته باشه....
فعلا که سه چهار تا رای برعلیهته داش سامی
بیشتر شدن تجربه ی شهروندا و بازی خوب اوناست و هیچ دلیل دیگه ای نداره.
اینو هستم از نوع بدددددددددد
من همین جا اعلام می کنم یه اوستام محمد رضاست:3:

S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۸
خدا پیشنهاد می کنم این دور اعدامی رو با گیوتین بکشیم:3:

omid
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۱۷
حالا هی گیر بده جناب امیر زلزله
ما 4 تا پیرن بیشتر پاره کردم
من یه چی میگم بگو چشم:3:
کاریت نباشه
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ
ولی خارج از شوخی چیشد که مطمین شدی ماتریکس 23 مافیا نمی باشد؟

amirzelzeleh
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۲۴
امید جان سه تا پست اولش رو که خوندم اینطور حس کردم...

amirlefthand
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۰۳
سیاوش مشکوک میزنی نکنه افتادی تو کار مواد

S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۲۵
سیاوش مشکوک میزنی نکنه افتادی تو کار مواد
اره داداش...
بنده شهروند مخفی هستم در مافیا....:3:
ایشالله این دور هم سامان رو می فرستم بالای دار:1:

Don M Corleone
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۲۶
الو الو الو 1 2 3 4 ... امتحان ميكنيم ! الو الو ... 1 2 3 افسانه سوسونو !! يك دو سه های هان هی جین ... الو ازمايش مي كنيم ! الو يك دو سه جيگر ... يك دو سه خام خام ... سه چهار پنج ميخوريم ... خوريم ريم ريم ريم ايم ايم ايم م م م (اين اكو بود:3:)

amirlefthand
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۳۲
اره داداش...
بنده شهروند مخفی هستم در مافیا....:3:
ایشالله این دور هم سامان رو می فرستم بالای دار:1:

اول تو میری بالای دار:img-gun:

رضا
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۲۵
ای خدای.....چرا رای منو تو دور اول حساب نكردی؟:4:شانس اوردی اون دور یه مافیایی رفت بالای دار اگه شهروند بود میرفتم پیش شیطون بقیه رو اغفال میكردم.:3:

خوب اوضاع خیلی پیچیده شده........وحید داره زیرابی میره........محمد رضا داره جو رو متشنج میكنه......سیاوش شیرین كاری در میاره............امیر زلزله حمایت میكنه.....امید گیر میده...........امیر(لفت هند)پا فشاری میكنه:3:
از بین اینا دو تا مافیایین..........ولی عجب تیم توپی شدیما:3:پلیس ادم ربا رو كشت..........كار اگاه هویت رشوه دهنده رو پیدا كرد.....شهروندا هم یكی از مافیا رو بردن بالای دار............این رییس مافیا خیلی(ببخشیدا ولی باید بگم)ای كیوش پایینه:3:(شرمنده)تا حالا مافیا رو اینقدر خار و ذلیل ندیده بودم:3:
راستی سیاوووووووووووووووووووووو وووووش منگول هم خودتی:3:

amirlefthand
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۴۶
وحید وسیاوش اعدام باید گردند:yopyopyop:

S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۵۶
بچز بتوجهین
من نمی دونم چرا هر دور یکی دو نفر به منه نونوا:3:گیر می دن بابا به هومن قسم من مافیا نیستم:3:
خوب اوضاع خیلی پیچیده شده........وحید داره زیرابی میره........محمد رضا داره جو رو متشنج میكنه......سیاوش شیرین كاری در میاره............امیر زلزله حمایت میكنه.....امید گیر میده...........امیر(لفت هند)پا فشاری میكنه
پس مسعود
امین
انلی بلو
سامان
بد بووووووووووووووووووو:1:
سورنا
کاوه
اینا چی کارن؟؟؟:1:

ولی در کل اینکه مسعود-امین-سورنا-کاوه-انلی بلو خیلی ضد حالند
یه پست می دن و 10-12 ساعت می رن
خب شماها که نمی تونین بیاین چرا ثبت نام می کنین؟؟؟:4:

Vahid
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۰۱
به به اقای بدبوی بی گناه ، شهروند پاک و عزیز :3: ولی من به بدبوی زیاد شک ندارم فکر کنم نقششو متوجه شدم :3:
به سیاوشم دیگه شک ندارم.
سامان و امیر هم خیلی مشکوک میزنن .
4-5 نفر هم که پست نمیدن ببینیم چی به چیه ! کی به کیه !:beee:

amirlefthand
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۰۵
مشکوک خودتی وحید که هی میخوای نظر بچه ها رو عوض کنی و داری از سیاوش دفاع میکنی

skullizard
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۳
بچز بتوجهین
من نمی دونم چرا هر دور یکی دو نفر به منه نونوا:3:گیر می دن بابا به هومن قسم من مافیا نیستم:3:

پس مسعود
امین
انلی بلو
سامان
بد بووووووووووووووووووو:1:
سورنا
کاوه
اینا چی کارن؟؟؟:1:

ولی در کل اینکه مسعود-امین-سورنا-کاوه-انلی بلو خیلی ضد حالند
یه پست می دن و 10-12 ساعت می رن
خب شماها که نمی تونین بیاین چرا ثبت نام می کنین؟؟؟:4:

من که همیشه هستم نظرمم که همیشه گفتم.
آخه کسی به من تهمت نزده که بخوام از خودم دفاع کنم،همه میدونن که شهروند بودن در من نهادینه شه!!

رضا
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۶
به به اقای بدبوی بی گناه ، شهروند پاک و عزیز :3: ولی من به بدبوی زیاد شک ندارم فکر کنم نقششو متوجه شدم :3:
به سیاوشم دیگه شک ندارم.
سامان و امیر هم خیلی مشکوک میزنن .
4-5 نفر هم که پست نمیدن ببینیم چی به چیه ! کی به کیه !:beee:

نكنه منظورت از نقش من نقش منگل هستش؟:4:این سیاوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وش
داره نقش خودشو به ما قالب میكنه.نه داداش ما اینكاره نیستیم.این امیر هم داره مشكوك میزنه ها.

خوب من بی كی رای بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اهان رای من وحید بود:3:

S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۶
در یک جا دست چپ می فرماید :
احتمال 75 درصد سیاوش مافیا هستش که داره از چنگ قانون فرار میکنه

و در جای دیگر سامان می فرماید :
سیاوش سكوتی معنا دار كرده,. بعد شلوغ بازیه چند روز اخیر... وحیدم مشكوك میزنه
و دوباره دست چپ :
وحید وسیاوش اعدام باید گردند

و سپس مرحوم دادستان :
و دوباره مرحوم :

سیاوش بعد از اون مطلبی که امید گفت(مخفی وارد شدن به سایت) مشکوک میزنه و از اونجایی که یه اسپمره حرفه ای هست بد نیست بکشیمش ولی خب از یه طرف هم بمیره تاپیک میخوابه
و دوباره دست چپ :

سیاوش بیشتر مشکوک میزنه تا من چرا به من گیر میدی حالا[/
QUOTE]
دست چپ :
[QUOTE]میدونم مشکوک شدی به من ولی سیاوش و وحید بیشتر مشکوک میزنن
دست چپ :
من به وحید وسیاوش بیشتر مشکوکم تا اونای دیگه
و جالب اینجاست که هیچ کدوم هم به من و وحید رای ندادن جز سامان

ایا این چیزی رو ثابت نمی کنه؟؟؟؟
ایا اینا اتفاقی بوده؟؟؟

amirlefthand
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۸
نكنه منظورت از نقش من نقش منگل هستش؟:4:این سیاوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وش
داره نقش خودشو به ما قالب میكنه.نه داداش ما اینكاره نیستیم.این امیر هم داره مشكوك میزنه ها.

خوب من بی كی رای بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اهان رای من وحید بود:3:

من چه مشکوکی زدم دارم میگم سیاووووووووش و وحید دارن نظر بچه ها رو عوض میکنن تا خودشون در امان باشن

Vahid
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۲۱
نكنه منظورت از نقش من نقش منگل هستش ؟

نه اقا کی گفت تو منگلی :3: منظورم چیز دیگه ای بید :3: کاری که به جز تو از دست کسی ساخته نیست :3:

amirlefthand
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۲۱
در یک جا دست چپ می فرماید :

و در جای دیگر سامان می فرماید :

و دوباره دست چپ :

و سپس مرحوم دادستان :
و دوباره مرحوم :

و دوباره دست چپ :
[QUOTE]
سیاوش بیشتر مشکوک میزنه تا من چرا به من گیر میدی حالا[/
QUOTE]
دست چپ :

دست چپ :

ایا این چیزی رو ثابت نمی کنه؟؟؟؟
ایا اینا اتفاقی بوده؟؟؟

دیدید گفتم اینا میخوان رای بچه ها رو بزنن تا خودشون در امان باشن

رضا
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۳۱
نه اقا کی گفت تو منگلی :3: منظورم چیز دیگه ای بید :3: کاری که به جز تو از دست کسی ساخته نیست :3:

این چه كاریه فقط از دست من ساختست؟:3:
تا ایجا این نقش ها زنده موندن:
1-منگل 2-پلیس 3-دكتر4-رویین تن5-استاد چانگ:3: 6-دو رایه 7-حق وتو 8 و 9-شهروند عادی 10-كار اگاه دیگه چی بود؟؟؟
ببینم كدوم یكی از اینا از من بر میاد؟؟؟:3:راستی دو تا نقش مافیا هم مونده 1-رییس مافیا 2- رشوه دهنده

یكم راهنمایی كن ببینم كدوم یكی رو میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:3:

amirlefthand
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۳۲
رای من : سیاووش

رضا
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۳۵
اهان نونوا هم مونده:3:یعنی منم نونوام:3:اگه اینجوری باشه من فقط لواش پخت میكنما:3:صف رو هم رعایت كنین:3:
نون هر عدد 10000000000000000000000000000000000000000000000000 0000ریال:3:

توقف بی جا هم مایه ی كسب است حتی شما دوست عزیز:3:

amirlefthand
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۳۷

حالا صبر کن نوبتت بشه چه عجله ای بره اعدام شدن داری

S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۰۲
رای من : سیاووش
این برا اخرین بار بود که گفتم
شعور چیز خوبیه که متعصفانه بعضی دارن سو استفاده می کنن...
بازم می گم این برا اخرین بار بود که گفتم
تا به حال خودم رو چند بار نگه داشتم
اگه چیزی از دهنم در رفت ناراحت نشید...

amirlefthand
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۰۶
این برا اخرین بار بود که گفتم
شعور چیز خوبیه که متعصفانه بعضی دارن سو استفاده می کنن...
بازم می گم این برا اخرین بار بود که گفتم
تا به حال خودم رو چند بار نگه داشتم
اگه چیزی از دهنم در رفت ناراحت نشید...

خبیث وبد دهن بودن فقط از یه مافیا بر میاد تازه تهدید هم میکنه

amirzelzeleh
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۲۷
هان؟ یه نفر دیگه اضافه شده.... این امیر جدید همون چپ دسته؟! (آخه وسط بازی و هیجان این آیدی عوض کردن چه صیغه ای بود دیگه!)

Vahid
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۴
فردا ساعت 1 فاز روز تموم میشه ، دیگه کم کم بریم سراغ جمعبندی و رای دادن :3: