توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییرات و امکانات جدید هت تریک
El Senyor Fosc
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۰۲:۱۰
تو این تاپیک می خوام در مورد تغییرات انجام شده و اقدامات در دست انجام هت تریک، برای اونایی که فکر می کنم اغلب این مسائل رو دنبال نمی کنن، بنویسم.
El Senyor Fosc
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۰۲:۴۱
مهمترین بحث این روزهاس، قالب جدیده. همون طور که می دونید، قالب جدید حدود 2 هفته س که به صورت آزمایشی، در سایت استیج (stage.hattrick.org) قرار داده شده و در حال عیب یابی و تکمیل قسمت های نهایی مثل انجمن هاست.
تغییرات جالب توجهی در قالب جدید لحاظ شده که اغلب به صورت گرافیکی و ظاهریه و خیلی حالت کسل کننده سابق رو از بین برده. تم کلی سایت خیلی زیباتر و جذاب تر شده و کلا انگار هت تریک روح پیدا کرده.
به عنوان مثال در صفحه اصلی تیم:
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
شما تغییرات ظاهری زیادی می بینید که از نقطه نظر حرفه ای، و از دید کاربر، خیلی محیط دلنشین تره و از اون حالت سرد و بیروح قبل در اومده.
البته تغییرات ساختاری به اون صورت نیست، مثلا شاید عمده ترینش لیست بندی جدید منوی اصلی باشه، که از نظر راحتی کار خیلی کمک می کنه. ولی عمده توان طراحان هت تریک، روی زیباسازی سایت بوده که واقعا هم بهش احتیاج بود!
دومین جهش بزرگ هت تریک از نظر من، امکانات طراحی لباسه، که در ورژن قبلی، بی اغراق میشه گفت به شکل مضحکی بود! به عنوان مثال این لباس هاییه که من برای خودم طراحی کردم:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]
با ادیتور جدید که چیز بسیار خوبیه و ظاهرا در دست تکمیل هم هست، میشه تقریبا هر بلایی سر لباس ها آورد و این به نظر من از نقاط جذاب هت تریکه! و من مطمئنم با این ترفند، تعداد مشتریان ساپورتر شدن هت تریک افزایش چشمگیری خواهد داشت!
این تصویری از ادیتور طراحی لباس:
میشه گفت یه ادیتور نیمه حرفه ای و توش خیلی از اصول طراحی فوتوشاپ رعایت شده و قول دادن که تکمیل تر هم میشه. این واقعا جهش بزرگی برای هت تریک بود!
نکته بعدی از نظر من، طراحی چهره های بازیکن ها به حالت کاریکاتوریه. وضعیت چهره ها هم یکی از نقاط اسفناک قالب قبلی بود، و حالا با این تغییر، جذابیت هرچه بیشتری به هت تریک افزوده شده.
با اجازه از سعید، عکسی که امروز از تیمش گرفتم و بهش دادم رو اینجا می ذارم، چون از تیم خودم طبیعتا نمی تونم عکس بگیرم. یه کمی حجمش زیاده ولی می تونید انواع و اقسام چهره ها رو توش ببینید!
نکته بسیار جالب در این بین برای من این بود که وقتی لباس تیمم رو درست کردم و به صفحه بازیکنا اومدم، دیدم که در عکس ها، بازیکن ها لباس تیم رو به جای لباس سبز و سفید هت تریک به تن کردن، که این برام خیلی جالب بود!
نکته جالب دیگه اینه که با استفاده از همین طراحی ها، شما می تونید برای خودتون، یعنی در صفحه مربی تیم، یه کاریکاتور انتخاب کنید. این کار به صورت رندوم انجام میشه، و شما می تونید تصاویر رو انقدر رد کنید تا اونی که به دلتون میشه رو انتخاب کنید. مثلا ببینید که کاریکاتور من چقدر شاعرانه س :3:
اینا فکر می کنم مهمترین تغییرات گرافیکی قالب جدید بودن که احتمالا تا 2-3 هفته دیگه برای همه عرضه میشه! و قویا توصیه می کنم دست به جیب کنید و ساپورتر رو بگیرید که واقعا دیدن قالب خالی عکس های بازیکن ها، یا لباس سبز و سفید هت تریک، روح آدم رو خراش میده!
به زودی تحلیل های خودم رو از تغییرات هت تریک، از نقطه نظرات دیگه، ارائه میدم :1:
LA-soshiant
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۴۵
آره... ساپورترش بدجور باحال شده...
فقط زیادی ارز از کشور خارج نکنین که مسئولان کشوری در به در دنبال سرمایه گذار داخلی می گردن... :3:
leo
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۰۳
اینا كجاشن؟؟
El Senyor Fosc
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۳۲
هوررا، بالاخره فروم برای استیج افتتاح شد :icon_bravo:
احمد رضا دیگه نمی تونی به ما فخر بفروشی :3:
alex_irooni
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۴۰
منظورت چیه؟
ما كی میتونیم پس؟
یكماه از اون تاریخی كه گفته بودن چند هفته آینده سحر نزدیك است !!!!!!!!!!!!گذشته .
Reza
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۴۸
ایول تو بازیکن های بندینی این رضا گرگانی چقدر خفنه ! :rofl:
اولین شخصیتی که با دیدن قیافه اش به ذهنم خطور می کنه عبدالمالک ریگی_ه !
El Senyor Fosc
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۲۲
منظورت چیه؟
ما كی میتونیم پس؟
یكماه از اون تاریخی كه گفته بودن چند هفته آینده سحر نزدیك است !!!!!!!!!!!!گذشته .
به نظر میاد کارهای اصلی انجام شده و فقط جزئیات مونده. خودشون هیچ تاریخ حدودی حتی اعلام نکردن، اما من فکر نمی کنم بیش از 3-4 هفته دیگه بیشتر طول بکشه.
El Senyor Fosc
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۲۶
تصویری از محیط جدید فروم:
alex_irooni
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۴۸
سعید این جریان لاگ این افراد در بالبای صفحه چیه ؟
هر كی آنلاین بشه اون بالا گزارش میده ؟
S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۰۱
نه!!!!
به نظرم اونا ساپورترهاشن
یا کسایی که ازشون حمایت می کنه
El Senyor Fosc
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۴۲
نه!!!!
به نظرم اونا ساپورترهاشن
یا کسایی که ازشون حمایت می کنه
آره اینا تیمایین که ازشون حمایت می کنم، وقتی آنلاین بشن اطلاع میده. در واقع تنها اثرش همینه.
navidamar
جمعه ۸ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۲۴
چقدر قالب جدید جالبه،
این قالب جدید کار تالیف کتاب من رو به تعویق انداخته،
تقریبا داشتم تمومش می کردم که اعلام کردن می خواد قالب عوض بشه.
خوب نوشتن آموزش بر مبنای قالب قدیم کار عبس و بیهوده ای بود ولی چارچوبش یکیه،
منتظرم تا با قالب جدید کار رو تموم کنم و ایشالا تا آخر سال کتاب رو بفرستم تو بازار
S.I.A.V.A.S.H
جمعه ۸ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۳۴
یه چیزی که من فهمیدم اینه که :
اگه بری تو صفحه ی لیگ خودت می بینی که مثلا نوشته :
(21:44)LORD HELL set match orders against Lorestan AC.
یعنی اینکه اگه تیم مقابلت ترکیب نچینه معلوم می شه که فکر کنم جالب باشه
El Senyor Fosc
جمعه ۸ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۸
یه چیزی که من فهمیدم اینه که :
اگه بری تو صفحه ی لیگ خودت می بینی که مثلا نوشته :
(21:44)LORD HELL set match orders against Lorestan AC.
یعنی اینکه اگه تیم مقابلت ترکیب نچینه معلوم می شه که فکر کنم جالب باشه
آره این یکی از مزایای کاربران استیج به گفته مسئولین هت تریکه.
Sor3na
جمعه ۸ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۱۳
کاربران چی؟استیج؟اینا چجوری کاربرهایین دیگه؟:d
El Senyor Fosc
جمعه ۸ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۳۵
کاربران چی؟استیج؟اینا چجوری کاربرهایین دیگه؟:d
تازه میگی لیلی زنه یا مرد؟ :3:
استیج زیر دومین هت تریکه: stage.hattrick.org
که به 5000 نفر دسترسی دادن که قالب جدید تست و اشکال گیری بشه.
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۰۱:۳۴
تازه میگی لیلی زنه یا مرد؟
حالا استیج زنه یا مرد:3:
El Senyor Fosc
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۰۲:۰۳
حالا استیج زنه یا مرد:3:
هر سه :3:
El Senyor Fosc
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۵
ما برای اینکه به توصیه دکتر احمد رضا، نوستالجی :3: برامون روی نده، یک تکه از هت تریک قدیم کندیم و به یادگار آوردیم: :1:
Don M Corleone
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۲۳
فقط با همين سايت ان ميشي به هتريك ديگه ؟ پس بايد به خدمتت عارض بشم كه هتريك قديم مثل برج ميلاد شمارش معكوس گذاشته ... براي وداع ... خيلي لحظات سختيه و البته رمانتيك! :3:
NEW DESIGN
Countdown
05:16:37:34
navidamar
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۵۸
تغییر چهره هت تریک به مناسبت عید غدیر :3:
میگم پیشنهاد بدیم به هت تریک از عید غدیر تا عید قربان ساپورتر رایگان بده به ایرانی ها :3:
i.M.a.N
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۲۳
امروز یه امكان جدید به هتریك اضافه شد كه میشه یه دوست رو به هتریك دعوت كرد
كه اگه تو دسته 4 یا 5 هستیم میتونیم به گروه خودمون اضافه كنیم.
به نظر من اصلاً طرح خوبی نیست چون یه نفر دوستش رو به لیگش اضافه میكنه و به راحتی میشه با اون نفر تبانی كرد...
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.