توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 3، گروه دوازده
amirzelzeleh
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۲۰
خب اینم اولین ارسال من... :victory:خیلی خوش اومدم:img-gun:
متاسفانه ظاهرا از بروبچ گروه ما كسی اینجا عضو نیست. برم دعوتشون كنم بیان:smile:
Ali
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۴۴
امیر جون زحمت بكش یه تایپیكم واسه گروه 6 بزن :5:
قراره كه با همكاری بچه ها 40 تا تاپیك گروه 3 داشته باشیم توش حال كنیم!!!!!:smiley_peur:
بابا این نمیشه كه ارسالها خیلی پراكنده شده:fighting29:
به بندینی بگین یه فكری بكنه :demis_roussos:من واسه اینكه بتونم تمام ارسالها رو بخونم وقت زیادی میزارم و خیلی گیج میشم:angry_smile:
اونم واسه ما كه خط اینترنتمون مثل خون توی رگ معتاد میمونه:rasta2: هیچی دیگه باید تمام وقتو بزاریم واسه انجمن هتریك و برای خود هتریك وقتی باقی نمیمونه:6:
amirzelzeleh
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۰۷
خب من چیكاره بیدم؟ دیدم هركی برا گروه خودش یه عنوان باز میكنه منم باز كردم!
باز این علی گیر داد به من بیچاره :(
Siyavoush
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۱۷
امیر جان كار بدی نكردی عزیز فعلا روش اینطوریه كه برای هر گروه یك تاپیك زده بشه
علی جان لطفا یك مدت صبر كن ببینیم اگر این روش جواب نداد عوضش میكنیم و به روش سابق عمل میكنیم
اگر صحبتی در این مورد هست به تاپیك انتقادات ببرین لطفا
Ali
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۱۶
خب من چیكاره بیدم؟ دیدم هركی برا گروه خودش یه عنوان باز میكنه منم باز كردم!
باز این علی گیر داد به من بیچاره :(
امیر جون من چون تو رو دوست دارم از تو در نقش " در " استفاده میكنم
به در میگم كه دیوار بشنوه
دیدی هم كه شنید جوابم داد:wink_smile:
amirzelzeleh
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۵۳
مثل اینكه كسی از گروه ما نیومد عضو بشه... مهم نیس. تنهایی گزارش می كنم:3:
Zelzeleh - Silver House 3 - 3
0-1 Živko Gavrić (11)
0-2 Živko Gavrić (11)
0-3 Moyo Khumelo (37)
1-3 Lauge Kissow (59)
2-3 Paco Requelme (72)
3-3 Lauge Kissow (76)
برای اولین بار ورزشگاه 20 هزار نفری تا خرخره پر شده بود... با وجود هوای ابری. تو نیمه ی اول سه تا گل خوردم ولی نیمه ی دوم هر سه رو جبران كردم. اینو مدیون تاكتیك Play creatively هستم كه Lauge Kissow با قدرت ضربه آزاد زنی divine و تجربه ی بالاش دو گل زد و مساوی رو برام به ارمغان آورد. اینم جدول بعد از مسابقه دیروز:
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
با توجه به اینكه بازی آخر من با تیم قعر جدولیه و بازی تیم چهارم با تیم سوم جدول، من میتونم ببرم و منتظر باخت تیم Silver House باشم تا به رده پنجم جدول صعود كنم. برای اولین فصل حضور در لیگ 3 خیلی خوبه.;)
Ali
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۲۸
امیر پریدیا
فكر نمیكردم توی دسته 3 دوام بیاری
ایول
ترشی نخوری یه خوزه مورینیو ازت در میاد
amirzelzeleh
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۳۴
:wow: خدا خفه ت نكنه علی با این نوشتنت. اولش خوندم periodia :lol: :lol: :lol: :lol:
دستت درد نكنه. نظر لطفته. توی پلی آف میخورم به تیم كامپیوتری (bot) تو این فكرم كه ببازم برم یه فصل دسته 4 و دوباره برگردم. گروه فصل بعدمون خیلی قوی خواهد بود و من بعید میدونم بتونم فصل بعد از رده هفتم بالاتر بیام. یه فصل برم دسته 4 تیم رو بسازم بیام بالا فك كنم بهتره.
Ali
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۴۱
از بس كه به این چیزا فكر میكنی
یه زنگ میزنم برو پیش دوستام سینما سعدی یكم روت كار كنن افكارت عوض بشه
تا حالا دوام اوردی دیگه نری بهتره
بمون همین جا تیمتو بساز
اگر دسته 4 بیوفتی تو گروه 1 تا 3 اونوقت برای صعود به مشكل میخوری
amirzelzeleh
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۰۲
مشكل از فرستنده س... بد مینویسی بچه بد میخونه :lol:
نه حواسم هست. نگاه میكنم ببینم توی پلی آف به چه تیمی میخورم. اگه گروهش آسون بود می بازم و میرم فصل بعد صعود میكنم... وگرنه سعی میكنم ببرم. مشكل اینجاست كه پیش بینی آلتید میگه فصل بعد دو تا تیم خفن به جای تیم هفتم و هشتم گروه ما میان... فصل بعد بعیده حتی هفتم بشم. بهمین خاطر میگم این فصل برم و فصل بعد با دست پر برگردم بهتره. الآن وضع مالیم اونقدر خوب نیس كه بشه تیم رو حسابی تقویت كرد... و هركاری بكنم فصل بعد حتی به پلی آف هم نمیرسم... مستقیم می افتم دسته 4 توی یه گروهی كه معلوم نیس چند فصل صعود از توش طول بكشه.
amirzelzeleh
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۵۴
یارگیری من برای فصل بعد آغاز شد. سه تا خرید اول فصل، سه تا مدافع تمرینی با قدرت solid.
Bondan Raja (163143902)
19 years, passable form, healthy
A popular guy who is balanced and honest.
Has disastrous experience and wretched leadership abilities.
Cenap Onan (165795220)
19 years, passable form, healthy
A popular guy who is calm and upright.
Has disastrous experience and poor leadership abilities.
Nugrahanto Saferi (158771402)
18 years, poor form, healthy
A sympathetic guy who is calm and upright.
Has disastrous experience and passable leadership abilities.
مهمترین نكته ای كه دقت كردم بهش، اخلاق خوب و قیمت پایین و فرم و قدرت بدنی پایین بود... كه با تمرینهای general و stamina كه بین فصل انجام میدم این نقیصه ها رو جبران كنم. مجموع قیمت این سه مدافع كه خریدم 960 میلیون بود.
Ali
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۰۸
اینا كه فصل بعد 20 سالشون میشه
17 ساله پاسیبل میكرفتی بهتر بود كه!!!
amirzelzeleh
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۱۵:۴۹
با توجه به قیمتشون نسبتا خوبن. 17 ساله الگی گرونه. كلی تو بازار گشتم و فهمیدم از همه اقتصادی تر 19 ساله س. با 250 تا راحت میشه یكی خوش اخلاقشو گیر آورد. در صورتی كه 17 ساله بد اخلاق كمتر از 500 تا نیست.
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۵ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۵۲
با توجه به قیمتشون نسبتا خوبن. 17 ساله الگی گرونه. كلی تو بازار گشتم و فهمیدم از همه اقتصادی تر 19 ساله س. با 250 تا راحت میشه یكی خوش اخلاقشو گیر آورد. در صورتی كه 17 ساله بد اخلاق كمتر از 500 تا نیست.
18 ساله ارزونم گير ميومد. چرا 19 ساله؟
amirzelzeleh
چهارشنبه ۶ تير ۱۳۸۶, ۰۸:۵۰
فرزان جون. شما اگه یه دفاع سالید 18 ساله popular guy یا حتی sympathetic guy به قیمت زیر 300 میلیون گیر آوردی، به من نشون بده... من میخرم.
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۶ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۲۵
فرزان جون. شما اگه یه دفاع سالید 18 ساله popular guy یا حتی sympathetic guy به قیمت زیر 300 میلیون گیر آوردی، به من نشون بده... من میخرم.
خوب پاسبل بگير. من خودم يه 18 ساله ساليد گرفتم 400 ميليون اما پاسبل نهايتا 200 ميليونه.
amirzelzeleh
چهارشنبه ۶ تير ۱۳۸۶, ۱۲:۰۳
نگرفتی چی میگم. نمیگم پول ندارم كه. میگم 18 ساله اقتصادی تره. دو هفته بیشتر تمرین می كنه تا یه درجه بیاد بالا، ولی عوضش قیمتش نصف 17 ساله س. نمی ارزه؟
هنوزم دارم بازار رو می گردم و بازیكن می خرم...
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۶ تير ۱۳۸۶, ۱۴:۱۵
نگرفتی چی میگم. نمیگم پول ندارم كه. میگم 18 ساله اقتصادی تره. دو هفته بیشتر تمرین می كنه تا یه درجه بیاد بالا، ولی عوضش قیمتش نصف 17 ساله س. نمی ارزه؟
هنوزم دارم بازار رو می گردم و بازیكن می خرم...
من فكر كردم مي گي 19 ساله اقتصادي تره ! گفتم 18 ساله كه بهتره به هر حال بخشيد.
Ali
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۱۳
خوب گروه ما که تایپیک جداگانه نداره گفتیم بیایم درد دلمونو اینجا بگیم:pleure:
اصلاَ فكرشو نمیكردم كه هفته آخرو مساوی بگیرم
مثل آب خوردن مكان سوم رو از دست دادم و پنجم شدم
این گروه ما گروه مرگ بابا
تا روز آخر نه تكلیف قهرمانی مشخص بود نه تكلیف تیمها تا رده 6
واقعاَ برام سخته من كه 3 هفته دومی جدول رو داشتم آخرش همچین بلایی سرم اومد
روحیم خراب شده دیگه حال هتریك رو ندارم
البته تیمهای بالا سری انصافاَ قوی هم بودن ولی هفته آخر همه چیز بهم ریخت تمام بازی ها بر خلاف آنچه پیش بینی میشد پیش رفت
تنها مزیتی كه این فصل با فصلهای پیشم داشت این بود كه :
اول فصل :
ورزشگاهم 18000 نفری بود
حالا 35000 نفری شده
مربی سالید نداشتم ولی حالا دارم
تو فكر پرورش بازیكن نبودم ولی حالا 6 تا فروارد 17 ساله اكسلنت دارم كه دیگه دارن 18 ساله میشن
ولی در كل خیلی حالم گرفته شد اولین فصلی بود كه خرید بیخودی نداشتم از لحاظ بودجه خیلی عالی بودم ولی فصل 13 مطمئنن صعود خواهم كرد
amirzelzeleh
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۵۹
هفته اول برگزار شد... من در زمین تیم پنجم فصل قبل و با وجود استفاده از روش PIC و با وجود استفاده از یه هافبك با فرم disastrous تونستم با اقتدار و با نتیجه ی 3-0 بازی رو ببرم و درجه اعتماد به نفس، روحیه تیمی، سطح هوادارام و سطح ساپورترهام رو بالا ببرم. تركوندم این هفته...
نتایج بازیهای هفته اول:
Silver House - Zelzeleh 0 - 3
Mehrdad - parsfootball 7 - 0
abipoushan - seaman1972 4 - 0
DARK KNIGHT f - FC Agent 5 - 0
با فروش 4-5 تا مدافع جوون و با بالا رفتن تجربه ی كاپیتانم، میتونم توی نیم فصل ورزشگاهم رو بزرگ كنم و احتمالا آخر فصل یا اوایل فصل بعد یه مربی excelent داشته باشم. از فصل بعد می افتم رو غلتك و میرم برای صعود به دسته دوم.
amirzelzeleh
چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۵۴
گروه عجیبی داریم. تیم Mehrdad كه صدرنشین فعلی و قهرمان فصل پیش گروه بود، 20 تا بازیكن داره كه 16 تاشون رو گذاشته برای فروش! اونم چه بازیكنهایی....!! مهاجم world class و magnificent ، هافبك outstanding و brilliant ، دروازه بان formidable و دفاعهای outstanding و formidable ... نمیدونم چه میخواد بكنه. اگه همه این بازیكنا فروش برن (كه احتمال میدم لااقل نصفشون به اون قیمتی كه داده خریداری نشن) یكشنبه بازیكن كافی نداره جلوی من بازی كنه...
تیم دیگه یعنی parsfootball هم 42 تا بازیكن داره كه لااقل ده تاشون TSI دو رقمی دارن. نمیدونم برای چی اینها رو نگه داشته... واقعا عجیبه.
Don M Corleone
شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۴۵
امیر فكر نمی كردم همچین تیم كم ستاره ای داشته باشی ... اینایی كه گفتی تازه با دوبرابر اینها هم تو دسته دو كم میارن ... پسر پولها رو چه كار میكنی ؟ پس انداز ؟ بابا بجنب بیا بالا حالش رو ببر ... دیگه هم نبینم بازیكنان تك و دو ستاره داریا ! :4:
amirzelzeleh
جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۲۶
من كه نفهمیدم چی گفتی ممدرضا جون...!:biggrin:
شاهكار اقتصادی! در طی دو هفته متوالی 5.3 میلیارد درآمدزایی... اونم با اینكه فقط یه بازی لیگ و یه بازی دوستانه توی ورزشگاهم انجام دادم تو این دو هفته. بالاخره می تونم ورزشگاهم رو 30 هزار نفری كنم! خرید بازیكنهای جدید و با قابلیتهای بهتر در درجه بعدی اهمیت قرار داره. به امید خدا از نیم فصل شروع می كنم به تقویت تیم برای فصل آینده و قهرمانی در لیگ آینده و صعود به دسته دوم.
Don M Corleone
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۲۱
مراجعه شود لطفا!حتما!
amirzelzeleh
دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۳۹
مراجعه شد ولی بی فایده بود :victory:
نتایج هفته سوم و برنامه هفته چهارم، بهمراه جدول رده بندی لیگ:
این بار تیم حریفم بدون بازیكن به زمین اومد و طبعا بازی برگزار نشد و 5-0 به نفع من اعلام شد. با برگزاری این بازی و 1.3 میلیارد درآمد بلیت فروشی، بودجه من از مرز 9 میلیارد گذشت و به امید خدا هفته آینده برای بزرگ كردن ورزشگاه تا سقف 30 هزار نفر (و شایدم بیشتر!) اقدام خواهم كرد. :icon_bandit:
سروش ازادي
دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۴۳
الان ورزشگاهت چقدره كه 3.1 ميليارد ازش در مياري؟
amirzelzeleh
سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۰۴
20 هزار نفر. البته با استاندارهای هت تریك نساختمش. یعنی فقط تعداد صندلیهای Terraces رو زیاد كردم... و درآمد ورزشگاه پر در حدود 1.252 میلیارده. این بازی اخیر بخاطر نتیجه ی بد هفته گذشته م، ورزشگاه فقط 17000 نفر پر شده بود.
amirzelzeleh
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۵۳
ورزشگاه Shiraz Arena رفت برای افزایش تعداد صندلیها! تا دو هفته دیگه ظرفیت ورزشگاه 13333 نفر اضافه میشه و یه ورزشگاه 33333 نفری خواهم داشت. هزینه ی افزایش حدود 11.04 میلیارد بوده كه باعث میشه بودجه ی تیمم به منفی 1.5 میلیارد برسه. البته با فروش بلیت در روز یكشنبه آینده، تقریبا با 20-30 میلیون بدهی وارد هفته ی بعد خواهیم شد...:icon_bravo:
The supporters of Zelzeleh cheered the club's decision to update the stadium. "Finally!" the head of the fan club exclaimed. "Our rivals will be so jealous."
amirzelzeleh
دوشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۶, ۰۹:۴۰
بازی حیثیتی فصل رو 3-2 برنده شدم و همچنان تیم سوم جدول هستم... اینم بازیهای هفته ششم و برنامه هفته هفتم:
با فروش بازیكن 17 ساله ای كه همین هفته از تیم جوانان گرفتم و بیش از یك میلیارد می ارزه، آخر این هفته دوباره بودجه م مثبت خواهد شد. ضمن اینكه به امید خدا شنبه آینده كار تكمیل ورزشگاهم تموم میشه و بازی روز یكشنبه رو در ورزشگاه 33333 نفری Shiraz Arena برگزار خواهم كرد. فكر كنم با درآمد تقریبا دو میلیاردی كه هر بازی ورزشگاهم بهم میده، میتونم بزودی خرید بازیكنهای مطرحتر رو شروع كنم و خط هافبك و حمله م رو تقویت كنم. دروازه بان هم باید یه دونه خوش اخلاق و لااقل solid بخرم.
amirzelzeleh
شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۶, ۰۹:۴۸
ورزشگاه 33333 نفری Shiraz Arena امروز صبح افتتاح شد. ببینیم توی بازی فردا چقدر از ورزشگاه پر میشه. من انتظار ورزشگاه كامل رو دارم... ببینیم هوادارامون چه می كنند.
یه بازیكن با قابلیت divine اخراج كردم!!! بازیكن 32 ساله كه هی پشت هم مصدوم بشه به چه درد میخوره؟!
Lauge Kissow (22982247) 2
32 years and 59 days, passable form, injured (2 weeks)
A pleasant guy who is calm and honest.
Has poor experience and weak leadership abilities.
Next birthday: 10/24/2007
Nationality: Danmark
Total Skill Index (TSI): 190
Wage: 3 480 000 Rial/week including 20% Bonus
Owner: Zelzeleh
Warnings: 0
Injuries: 2
Stamina: solid Goalkeeping: wretched
Playmaking: weak Passing: inadequate
Winger: weak Defending: poor
Scoring: passable Set Pieces: divine
پیش خودم حساب كردم اگه بخوام حقوقش بعلاوه حقوق 10 تا دكتر بدم تا سه چهار هفته تیمم داغون میشه و دوباره با یه بازی مصدوم میشه و خداحافظ! فروختنی هم نبود... یعنی ارزش نداشت. پس اخراج بهترین كار بود.
Lord Milad
شنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۰۳
عید سعید فطر را بر شما تبریك عرض مینمایم...
zarifcomputer
پنجشنبه ۲۶ مهر ۱۳۸۶, ۰۸:۳۱
سلام . من مجید هستم . عضو جدید . اسم تیمم هم zarif هست. خیلی خوشحالم که اینجا رو پیدا کردم . حیف که یکم دیره . امیدوارم تو لیگ بعدی بیشتر با هم در ارتباط باشیم
Real Madrid
دوشنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۶, ۱۶:۱۷
کسی اینجا نیست؟
بچه های این گروه کجایین؟:blush2:
FC_INT3R
سه شنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۶, ۱۵:۱۲
به به جواد همتی.تو اینجا چی کار میکنی؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]
ببینم کسی این پارس فوتبال تو این گروهو نمیشناسه؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]
Real Madrid
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۵۲
به به جواد همتی.تو اینجا چی کار میکنی؟
ببینم کسی این پارس فوتبال تو این گروهو نمیشناسه؟
سلام
تو اینجا چی کار میکنی؟:1:
میگم چه تیمی داری ها!!!
چیه؟
پارس فوتبال شاخه!!!
زندگی همینه دیگه!
باید خرج کنی!
الان هم با هم بازی داریم
زدم همه بازیکنات رو مصدوم کردم:crazy:
FC_INT3R
جمعه ۹ آذر ۱۳۸۶, ۱۵:۳۰
سلام
تو اینجا چی کار میکنی؟:1:
میگم چه تیمی داری ها!!!
چیه؟
پارس فوتبال شاخه!!!
زندگی همینه دیگه!
باید خرج کنی!
الان هم با هم بازی داریم
زدم همه بازیکنات رو مصدوم کردم:crazy:
بیشین سر جات جوجه:stinker:
مهاجم سولیدمو مصدوم کردی خوشالی؟جاش دروازه بونم رفت تو زمین ولی بازم سولاخ شدی:wink3:
اون ارسال منم قبل بازیاس.اصلا نمیدونستم قراره پارسفوتباله شاخ بازی در بیاره:good:.فعلا فقط یک بازی تو زمین خودم داشتم.استادیوم 70 هزار نفریم بعد بازی با سیلور راه میفته و وضعم خوب میشه.در اولین فرصت یک مهاجم میخرم تا از دست این سولیده راحت شم:apophys:
پارس فوتبال وایسا باید جلو همه آبروتو ببرم:shades_smile:.نمیدونی کیه؟با پارس فوتبال نسبتی داره؟یوونتوسیم هست:sad:
amirzelzeleh
چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۶, ۰۸:۴۴
خب خوشحالم که گروه این فصل ما دو تا پارسفوتبالی هم داره. از دیدن همگیتون خوشبختم...
آقا به نظرتون این فصل من میتونم دوم یا سوم بشم؟
amirzelzeleh
دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۳۲
فعلا شیشمم... دوم و سومی پیشکش !
با پارسفوتبال تو زمینش بازی کردم و 1-1 مساوی.... اینقدر مطمئن بودم میبازم که pic رفتم... اگه میدونستم تیمش رو ناقص میفرسته تو زمین حتما معمولی بازی میکردم شاید میشد برد....
amirzelzeleh
دوشنبه ۳ دي ۱۳۸۶, ۰۹:۴۲
با تیم اول جدول (اینتر خودمون) هم 1-1 مساوی کردم... ترکوندم!
Ali
دوشنبه ۳ دي ۱۳۸۶, ۱۱:۱۰
با تیم اول جدول (اینتر خودمون) هم 1-1 مساوی کردم... ترکوندم!
خوشحالی؟
Real Madrid
دوشنبه ۳ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۵۵
خوشحالی؟
سلام
این تیمی که باهاش مساوی کرده خیلی قویه!
تبریک میگم!:1:
منم بعد از 3 هفته برد بالاخره باختم!
Ali
دوشنبه ۳ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۴۲
سلام
این تیمی که باهاش مساوی کرده خیلی قویه!
تبریک میگم!:1:
منم بعد از 3 هفته برد بالاخره باختم!
قوی هست ولی نباید مساوی میكردم
خودم میدونم واسه خاطر فرم پایین تیمم هستش
تمرین تیمی هم نمیتونم عوض كنم آخه دارم یه مهاجم تمرین میدم كه میخوام به تیم ملی جوانان برسونمش بنابراین تیم رو فدای این بازیكن میكنم
amirzelzeleh
دوشنبه ۳ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۴۹
ا مگه اینتر مال توئه علی؟!
خب خوشحالی داره دیگه... نداره؟ تیم اینتر اولین بازی بود که نمیبرد... تازه از دسته بالاتر اومده توی گروه ما!
Ali
چهارشنبه ۵ دي ۱۳۸۶, ۰۰:۰۱
نه اینتر مال من نیست!!!!!!
چرا داره خوب! :-)
amirzelzeleh
يکشنبه ۹ دي ۱۳۸۶, ۱۴:۵۲
امروز دوباره با اینتر بازی دارم... این بار فکر کنم ببرمش ....!
FC_INT3R
سه شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۳۱
سلام بر و بچ. [Only Registered And Activated Users Can See Links] من حدودا 4 هفته pic بازی کردم.اگر اونجوری نمیکردم دوباره باید صعود میکردم. [Only Registered And Activated Users Can See Links] پس زیاد خوشال نباشین از این چند نتیجه.تازه اینترنتم نمیومدم.کلی پول جمع شده رو هم.باید استادیومو 100 هزار نفری کنم [Only Registered And Activated Users Can See Links]
راستی من نمیدونم تیم شماها اسمش چیه.یک توضیح نمیدین؟
راستی روحیم تا ته خالیه [Only Registered And Activated Users Can See Links]
Nillo
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۲۲
آقايون گروه براي اختصاص صفحه براي گروهتان در هفته نامه پارس هتتريك اخبار گروه را به اينجانب پخ بزنيد
در ضمن موضوع پيام شماره گروه باشد مثلا: Iv.11
با تشكر
سردبير هفته نامه پارس هتتريك
Nillo
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۵۴
آقايون تا آخر هر سه شنبه اخبارتونو بفرستيد
Real Madrid
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۳۲
سلام بر و بچ. [Only Registered And Activated Users Can See Links] من حدودا 4 هفته pic بازی کردم.اگر اونجوری نمیکردم دوباره باید صعود میکردم. [Only Registered And Activated Users Can See Links] پس زیاد خوشال نباشین از این چند نتیجه.تازه اینترنتم نمیومدم.کلی پول جمع شده رو هم.باید استادیومو 100 هزار نفری کنم [Only Registered And Activated Users Can See Links]
راستی من نمیدونم تیم شماها اسمش چیه.یک توضیح نمیدین؟
راستی روحیم تا ته خالیه [Only Registered And Activated Users Can See Links]
سلام
اسم تیم منو که میدونی؟!:blush2:
همون که باهاش مساوی کردی!!
هر چی هم بازیکن داشتم زدی مصدوم کردی!
miyuner
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۳۹
سلام دوستان من یه تاپیك راه انداختم به اسم كانون هواداران استقلال ,خوشحال میشم بهش سر بزنید
FC_INT3R
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۱۷
سلام
اسم تیم منو که میدونی؟!:blush2:
همون که باهاش مساوی کردی!!
هر چی هم بازیکن داشتم زدی مصدوم کردی!
جونه تو من نگفته بودم:blush2:
خودشون عین اسب زدن له کردن بازیکناتو.منم 2 3 تاشونو به عنوان جریمه رد کردم برن:shades_smile::wink3:
Real Madrid
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۱۱
آخه چرا اینجا اینقدر خلوته؟!
این فصل گروه خیلی بهتر شده!
همه هم تیم ها رو آماده کردن برای دسته 2!:apophys:
FC_INT3R
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۶, ۱۹:۵۱
این پیر پاتالای من همه افت کردن.باید یک فکر اساسی ای واسه این تیم بکنم.
راستی چرا من هیچی ایرانی ندارم؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]
parsjuve
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۶, ۲۳:۳۶
سلام دوستان . منم که پارسفوتبالم . اولین بازی فصل حقم 100% خورده شد . 5-3 باختم . دلیلی برای باختم ندارم جز باگ هتریک . ولی مهم نیست . جبران میشه . بازی بعدی هم که با همین استاد اینتر جون دارم
Real Madrid
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۶, ۲۲:۳۷
سلام دوستان . منم که پارسفوتبالم . اولین بازی فصل حقم 100% خورده شد . 5-3 باختم . دلیلی برای باختم ندارم جز باگ هتریک . ولی مهم نیست . جبران میشه . بازی بعدی هم که با همین استاد اینتر جون دارم
سلام
بالاخره راضی شدی بیای اینجا!
خوش اومدی
امیدوارم بتونیم این تاپیک رو پر رونق کنیم.:good:
ببین در مورد بازی اول هم تو برو بازی دوم من رو که مساوی کردم ببین.
هت تریک همینه.
اگه این طوره برای منم باگ داره.
parsjuve
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۲:۲۳
خب من بازیت رو نگاه کردم . تیم زلزله دفاع خیلی خوبی داره . گل زدن بهش مهاجم های منو می خواد :tounge_smile:
ولی به نظرم قابل مقایسه با بازیه ما نیست . حالا ولش کن . مهم نیست اصلا . بازی برگشت ببینیم چی میشه
parsjuve
شنبه ۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۳۲
چی شد یه دفه اینجا ؟ تا من اومدم همه فرار كردن
mekil
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۱۸
در topic دیگر مباحث در هت تریک ایران در قسمت گردهمایی اعضای تهرانی هتریک نظر خود را بگید و به همه دوستای خود خبر بدید..
zauos
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۵۶
سلام دوستان گرامی
امیوارم حالتون خوب باشه
منم تراکتور سازی هستم
زیاد تعریفی نداره تیمم
ولی میدونم که به خاطر مدیریته منه
هفته ی پیش هم که حسابی گند زدم و یه بازیکن بزرگ خریدم
چون اصلا از حقوق هر هفته اطلاعی نداشتم
برای همن نزدیگ 14 ملیارد ضرر کردم
حالا هم دارم اخراجش میکنم
یه پیستون در حد نهایی
امیدوارم همه ی هم دسته اییا بیان ایجا تا بتونیم با هم کل کنیم
mohammad_66
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۲۴
سلام من ریونج هستم!
همون تیمه بدون امتیاز ته جدولی :)
خیلی خوشحالم که تو این گروهم! درسته خیلی سخته وامکانه سقوطم زیاده اما همین که از بچه هایه این گروه درس بگیرم خیلی برام مهمه!
یه پیستون در حد نهای
آره کپ کردم وقتی دیدم یه وینگره divine داری!
بعد به حقوقش نیگا کردم گرخیدم :)
حالا چقدر فروش رفت؟
mohammad_66
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۲۶
سلام من ریونج هستم!
خیلی خوشحالم که تو این گروهم! درسته خیلی سخته وامکانه سقوطم زیاده اما همین که از بچه هایه این گروه درس بگیرم خیلی برام مهمه!
یه پیستون در حد نهای
حالا چقدر فروش رفت؟
zauos
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۲۸
سلام من ریونج هستم!
حالا چقدر فروش رفت؟
هیچی
فقط بهم ضرر زد
به خاطر یه اشتباه
باید تاوان سنگینی بدم
میتونستم به جاش یه مدافع خوب یا یه دروازبان خوب بگیرم که زرتو زرت گل نخورم :bad:
parsjuve
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۴۶
منم بازیکنت رو دیدم کپ کردم . چجوری اینو خریدی تو . موفق باشی
zauos
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۳۷
منم بازیکنت رو دیدم کپ کردم . چجوری اینو خریدی تو . موفق باشی
سلام دوست عزیز
یا همون اول گروه :jesors:
من خودم نبودم
به یکی از دوستام گفته بودم
برام یه بازیکن پیستون بخره
اونم رفته اینو خریده
حسابی گند زد به تیمم
راحت یه فصل عقب افتادم
هیچی هم فروش نرفت
یه هفته حقوق و 5 ملیارد هم بابت خریدش از دست رفت
حالا هم با مصدومایی که دارم
میشه گفت خلع سلاحم :img-tomato::stinker:
amirzelzeleh
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۲۴
سلام دوباره بعد از چندین ماه...
منم اینقدر سرم شلوغ بوده كه چند هفته به تیمم سر نزدم... با تركیب ثابت رفتن و هرچی نتیجه بد بوده آوردن. اگه یكمی بیشتر وقت میذاشتم و بازیكن خوب میخریدم، این فصل مدعی صعود بودم. باشه ایراد نداره ایشالا برای فصل بعد.
Real Madrid
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۹:۴۷
سلام
چطورید؟
متاسفانه 1 ماه هست که تیمم رو بستن.
نه به خاطر تقلب بلکه به دلایل دیگه...
اونایی هم که تو این مدت منو بردن زیاد خوشحال نباشن.
چون من 2 تا از دفاع های خوبم رو قبل از بستن تیم فروختم که یه هافبک تاپ بگیرم.
ولی بعدش بستن تیمم رو.
بی خیال.
خیلی گروه خوبی بود.
دلم براتون تنگ میشه.
خداحافظ!
FC_INT3R
جمعه ۲۴ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۳۵
پس تیمی که بستن ماله تو بود؟دکی!
منم یبار اشتباهی یک دیواین خریدم که الان این دسته ام.والا داشتم تو دسته دو حالشو میبردم[Only Registered And Activated Users Can See Links]
afshin ss
سه شنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۴۱
سلام ...من این فصل اومدم تو این گروه که یه حالی ببریم...
amirzelzeleh
سه شنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۴۱
علیک سلام... خوش اومدی. ما هم دسته جمعی کاری سرت میاریم که برگردی همون دسته 4 حالشو ببری:jesors:
البته اینجور که دیدم دو تا از تیمهای جدید این فصل خیلی خفن هستن و ترسناک... دو تای دیگه راحت ترن. خدا به داد ما برسه این فصل آخر نشیم:sad::apophys:
afshin ss
سه شنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۲۲
علیک سلام... خوش اومدی. ما هم دسته جمعی کاری سرت میاریم که برگردی همون دسته 4 حالشو ببری:jesors:
البته اینجور که دیدم دو تا از تیمهای جدید این فصل خیلی خفن هستن و ترسناک... دو تای دیگه راحت ترن. خدا به داد ما برسه این فصل آخر نشیم:sad::apophys:
جوجه رو آخر پاییز كباب میكنن داداش:1:...
میشه بگی اون دو تا تیمی كه ترسناكن كیا هستن...ما هم بشناسیم
afshin ss
جمعه ۳۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۰۵
نیستی دیگه آقای زلزله...
FC_INT3R
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۴۳
نمیدونم چرا پارس فوتباله از تیم من 8 تا خورده.هنوز وسط بازیه که!!!!!!!
افشین جان تیمت چیه؟
amirzelzeleh
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۲۵
نیستی دیگه آقای زلزله...
هستیم... :jesors:
نمیدونین دیروز من بردم یا باختم؟:apophys:
afshin ss
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۳۹
نمیدونم چرا پارس فوتباله از تیم من 8 تا خورده.هنوز وسط بازیه که!!!!!!!
افشین جان تیمت چیه؟
سلام...كانگوروها...دیروزم بازی رو مفت باختم...فكر كنم پرسپولیس گلستان بازی فصل رو انتخاب كرده بود...
مهم نیست ...این فصل جز 4تیم هم باشم خوبه...
parsjuve
سه شنبه ۴ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۴۸
man daram ye seri taghirat too teamam midam . in fasl be ehtemale ziyad kheyli az natijeham eftezahe , my Playmaker SUCKS !
FC_INT3R
جمعه ۷ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۵۰
پس با این اوضاع این فصل راحت میرم دسته دو.ولی برنامه ریزی این فصل خیلی داغونه.فک کنم 4 هفته خارج خونه بازی دارم.شدیدا هم پول لازم دارم در حال حاضر[Only Registered And Activated Users Can See Links]
با اغراق البته
FC_INT3R
جمعه ۷ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۵۳
راستی خیلی شنگول شدم که یک تیم با اسم یوونتوسو 8 تایی کردم[Only Registered And Activated Users Can See Links]
parsjuve
جمعه ۷ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۱۹
hala na dige be in rahatiaa :D mikham mohajemam mogheii ke formeshoon solid beshe harajeshoon konam
FC_INT3R
شنبه ۸ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۱۴
آخر جریان این پارس فوتبالو نفهمیدم.[Only Registered And Activated Users Can See Links]
parsjuve
شنبه ۸ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۳۴
majaraiii nadare ke :D ta nim fasl ehtemal dare ziyad bakht bedam :D mikham varzeshgah bozorg konam pool inaa jam mikonimZz :D
FC_INT3R
شنبه ۸ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۲۳
چرا حالا هی گیتار عوض میکنی؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
خوب نگو جریانشو[Only Registered And Activated Users Can See Links]
این لیگ برتریا گردش مالیشون 190 ملیارده اونوقت ما تو جمع کردن 20 ملیونم موندیم[Only Registered And Activated Users Can See Links]بابا من دو تا اینر جدید می خوام
parsjuve
شنبه ۸ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۴۰
guitaram khoshmele ? :"> migam id yahoo nadaree ? bede bechatim khob :P manam ye zamani league bartar boodam :(
FC_INT3R
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۴۹
لیگ برتر؟:stinker:به خودم امیدوار شدم:shades_smile::apophys:.
آیدی
Amin_inter32
parsjuve
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۳۹
are man ye fasl league bartar boodam . beri mosabeghatamo bebini mifahmi chejoori haghamo khordan . bazihayeee bood ba iran bersica yaa jallad ke man rate teamam kheyli behtar bood vali mibakhtam. kholase az oonja teamam be fuck raft . khodamam dige hattricko jedi nemigiram . chon be nazaram pore bug e
, vagarnaa alan league bartar boodam hanooz
FC_INT3R
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۵۲
باگ که زیاد داره.تیم منم وقتی سقوط کرد فصل قبل قهرمان گروهش شد تو دسته دو.فصل بعد فقط یک بازیکن کمتر داشتم اما سقوط کردم.1 ماه و نیم تقریبا اصلا نیومدم دیدم همه بازیا رو باخته.ترکیب همون قبلی بود اما به خاطر یک بازیکن 7 بازی پشت همو باخته بود!!حالا هم که اینجاییم.با این هافبک داغون[Only Registered And Activated Users Can See Links]
parsjuve
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۲۰
ey baba :( yahoo addet kardam deny kardi :|
FC_INT3R
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۱۸
دفامو له کردن[Only Registered And Activated Users Can See Links]
parsjuve
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۵۵
manam kashki bakhtam !
FC_INT3R
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۰۰:۱۹
منم کشکی بردم!یک دفاع 1 ستاره و یک اینر 1 ستاره داشتم اما 8-0 شدیم.
هفته بعد انتقامتو میگیرم از پرسپولیس[Only Registered And Activated Users Can See Links]
Eleven
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۰۰:۲۱
منم کشکی بردم!یک دفاع 1 ستاره و یک اینر 1 ستاره داشتم اما 8-0 شدیم.
هفته بعد انتقامتو میگیرم از پرسپولیس[Only Registered And Activated Users Can See Links]
همزاد !! تو هنوز زنده ایی؟؟ :jesors:
FC_INT3R
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۰۰:۲۶
زرشک.اسم عوض کردی همزاد؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
زنده ام خفنم زنده ام.تو اوضات چطوره؟
معتاد بازی زیبا و استراتژیکی جنگهای قبیله ای
ترک کن پسرم.من ترک کردم اما مثکه تو رو بدبخت کردما[Only Registered And Activated Users Can See Links]
amirzelzeleh
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۵۱
جماعت این دو تا تیم تازه وارد (کانگروها و پرسپولیس) رو جدی بگیرید. اگه در مقابلشون کم بیاریم شاخ میشنا. بکشیدشون :p
FC_INT3R
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۰۳
امیر جان این هفته شاخ پرسپولیسو میشکنم برات[Only Registered And Activated Users Can See Links]
البته با کوله باری از مصدوم و غایب.با تیم خسته[Only Registered And Activated Users Can See Links]
amirzelzeleh
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۰۷
چاکرتیم رییس. همین که زدی پارسفوتبال رو ناکار کردی دمت گرم :p (پارسیووه جون مخلصیم!)
FC_INT3R
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۱۰
قربونت.مواظب خودت باش ولی.اولین بازی در خونه ام با شماس.بچه ها ممکنه جلو تماشاگرا بخوان عقده گشایی کنن[Only Registered And Activated Users Can See Links]
راستی چرا تو جدول تیمای دسته 3 از تیم پنجم به بعد رو زده؟
amirzelzeleh
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۴۲
چون 8 تا صدرنشین برتر لیگهای دسته سوم مستقیم میرن دسته 2 و هشت تیم مابقی باید پلی آف برگزار کنن. اونایی که بالای خط هستن مستقیم صعود میکنن و اونایی که زیرش هستن میرن پلی آف.
FC_INT3R
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۳۹
خوب مشکل اینه 4 تای اول نیستن..تیم من نیست!!تیمای اولم باید نشون بدن خوب[Only Registered And Activated Users Can See Links]
ولی من هیچوقت اونجا نرفته بودم.فک میکردم 8 تیم اولو میزنه.
amirzelzeleh
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۴۵
اونجا فقط 8 تا تیمی که روی مرز هستن (یعنی با یه بازی یا یه تفاضل گل ممکنه سرنوشت صعودشون به پلی آف کشیده بشه یا مستقیم صعود کنن) رو مینویسه. تیمهایی که بالای خط سبز هستن مثل تیم تو مستقیم صعود میکنن.
FC_INT3R
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۵۰
حالا کو تا هفته آخر؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
این دارک فلان میزنه این فصل منو له میکنه[Only Registered And Activated Users Can See Links]
Eleven
سه شنبه ۱۱ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۳۸
زرشک.اسم عوض کردی همزاد؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
زنده ام خفنم زنده ام.تو اوضات چطوره؟
ترک کن پسرم.من ترک کردم اما مثکه تو رو بدبخت کردما[Only Registered And Activated Users Can See Links]
حاجی نمیشه !!
قضیه هیستی شده.. جریان جهانی شده..:crazy:من باید با استکبار جهانی مبارزه کنم.. و زیر پرچم حق، علیه باطل و نیروهای غاصب بجنگم :stinker:
خفن گنده شدم حاجی.. کی فکرشو میکرد اینجوری ورلد رو بترکونم.. اومدی یه سری به پروفالم بزن.. :nuts:
راستی این دارک فلان آشناستا !:urgeman:
FC_INT3R
سه شنبه ۱۱ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۱۹
حاجی نمیشه !!
قضیه هیستی شده.. جریان جهانی شده..:crazy:من باید با استکبار جهانی مبارزه کنم.. و زیر پرچم حق، علیه باطل و نیروهای غاصب بجنگم :stinker:
خفن گنده شدم حاجی.. کی فکرشو میکرد اینجوری ورلد رو بترکونم.. اومدی یه سری به پروفالم بزن.. :nuts:
راستی این دارک فلان آشناستا !:urgeman:
گنده ها هم ترک میکنن.:stinker:راستی اون یوزرت چی شده؟دوهولو میگم:apophys:
دارک فلان کیه؟چیکارته؟:1:
Eleven
سه شنبه ۱۱ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۱۰
گنده ها هم ترک میکنن.:stinker:راستی اون یوزرت چی شده؟دوهولو میگم:apophys:
دارک فلان کیه؟چیکارته؟:1:
با اون حسش نیست بیام بالا :apophys:
آره این دارک نایت از آشناهاست
parsjuve
سه شنبه ۱۱ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۱۹
man ke hesabi hagham khorde shod . hala bazie aval ba inter khodam midooenstam ziyad mikhoram chon teamamo daram ye seri taghirat midam , PIC bazi kardam , vali bazi dovom ba perspolic aslan teamesh dar hade man nabood ke 3 -2 bebazam azash . malooom nist key gharare ma az in daste 3 berim baz bala
alex_irooni
سه شنبه ۱۱ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۴۲
جناب پارس یووه سلام
از اینكه از نام انحصاری تیم بنده به عنوان اسم كاربریتون استفاده میكنید خوشحالم اما بد نبود یه هماهنگی با هم میكردیم . ممكنه حرف و حدیثی پیش بیاد .
Eleven
سه شنبه ۱۱ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۴۵
جناب پارس یووه سلام
از اینكه از نام انحصاری تیم بنده به عنوان اسم كاربریتون استفاده میكنید خوشحالم اما بد نبود یه هماهنگی با هم میكردیم . ممكنه حرف و حدیثی پیش بیاد .
صلوات برفست :jesors:
FC_INT3R
سه شنبه ۱۱ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۰۶
جناب پارس یووه سلام
ایشون از قدیمیای هتریکن و تو لیگ برترم بودن:img-tomato:اسم تیمشونم از قدیم پارس یووه بوده.:shades_smile:
FC_INT3R
سه شنبه ۱۱ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۰۷
با اون حسش نیست بیام بالا :apophys:
آره این دارک نایت از آشناهاست
کی هست حالا؟مشهدیه یا نه؟:1:این فصل لوله اش میکنم.البته فصل قبلم لوله شد ولی فصل اول دو هفته pic رفتم اول شد[Only Registered And Activated Users Can See Links]
parsjuve
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۰۴:۰۷
جناب پارس یووه سلام
shukhiiii nakon :rofl:
FC_INT3R
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۲۱
بدبخت شدم.مهاجمم 6 هفته رفت اون دنیا[Only Registered And Activated Users Can See Links]
parsjuve
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۰۵
chera in ghad masdooom midi ?
FC_INT3R
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۳۷
واقعا نمیدونم.اونروز یکی تو گروه 8 فک کنم از مصدوماش گفته بود تو دلم بهش خندیدم به 4 روز اینجوری شدم
danial
شنبه ۱۵ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۴۷
واقعا نمیدونم.اونروز یکی تو گروه 8 فک کنم از مصدوماش گفته بود تو دلم بهش خندیدم به 4 روز اینجوری شدم
گروه 8 ؟
سلام
نکنه منو میگی؟
خندیدی به من؟
منو یادت میاد اصلا؟
:1:
FC_INT3R
شنبه ۱۵ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۵۴
گروه 8 ؟
سلام
نکنه منو میگی؟
خندیدی به من؟
منو یادت میاد اصلا؟
:1:
فک کنم خود نامردت بودی:stinker:
danial
شنبه ۱۵ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۵۹
ای خیلی نامردی
به من خندیدی؟
دلت بسوزه که 1 هفته ای مصدومیتش از 6 اومده به 4
پس نشناختی
تو مگه تو Iv.25 با من همگروه نبودی
ای بابا
FC_INT3R
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۰۷
حالم از هر چی هتریکه بهم می خوره.دروازه بانمم مصدوم کردن!!!!!!!!داشتم تمرینش میدادم.
ای بمیری هتریک.
ولی مثکه پرسپولیس غول کشو دارم میبرم
parsjuve
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۲۹
eyval haji enteghame mano gerefti . perspolice dar hade ma nist . damet garm . manam avalin borde faslamo gereftam
amirzelzeleh
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۴۶
دمتون گرم. پرسپولیس را باید کشت. منم بازی نکرده بردم. تیم حریفم ترک زمین کرد 5-0 برنده شدم :p رسیدم به رده دوم جدول.
پارس یووه چرا اینقدر نقل و انتقال کردی یدفعه؟ روحیه تیمت داغون نشده؟
parsjuve
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۲۶
tamame modafehamo forookhte boodam , bazikon nadashtam , majboor shodam vase in bazi defa bekaharam , man bazikonam tarikhmasrafeshoon payeene :D
Na roohiyeye teamam farghi nakarde
FC_INT3R
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۴۲
دمتون گرم. پرسپولیس را باید کشت. منم بازی نکرده بردم. تیم حریفم ترک زمین کرد 5-0 برنده شدم :p رسیدم به رده دوم جدول.
پارس یووه چرا اینقدر نقل و انتقال کردی یدفعه؟ روحیه تیمت داغون نشده؟
بپا این هفته بلا ملایی سر خودت نیاد.من الان بازیکنام خیلی قاطین ممکنه کل تیمتو مصدوم کنن:1:
amirzelzeleh
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۵۰
بازیکنای من قاطی ترن. چند تا بازیکن نو خریدم هنوز نمیدونم چطور تو زمین بازی میکنن :apophys:
(Cash funds: 49 821 147 000 Rial (10 520 611 000 Rial
ببین در عرض یه هفته چه بلایی سر بودجه من اومده؟ اونوقت فکر میکنی بازیکنای من با اعصاب راحت بازی میکنن؟
FC_INT3R
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۵۹
خدا رحم کنه[Only Registered And Activated Users Can See Links]
amirzelzeleh
شنبه ۲۲ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۰۸
اف سی اینتر بدو که اومدم خدمتت برسم! میخوام pic برم بزنم دهن مهن بازیکناتو سرویس کنم :p
FC_INT3R
شنبه ۲۲ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۳۳
نصف تیمم نیستن.بزن بقیه رو هم سرویس کن.[Only Registered And Activated Users Can See Links]
amirzelzeleh
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۰۸:۳۱
چیزه... گفتم پیک؟ منظورم این بود که mots میخوام بیام :p
FC_INT3R
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۳۷
فرق نداره.در هر صورت لوله ای.نصف تیم منم تیمتو می خورن[Only Registered And Activated Users Can See Links]
20 دقیقه 0-0
FC_INT3R
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۴۰
گللللللللللللللللل
دقیقه 24 مدافع پیش تاخته اولین گلو میزنه.[Only Registered And Activated Users Can See Links]
مهاجمامو بکشین دفاع 35 سالم گل میزنه[Only Registered And Activated Users Can See Links]
FC_INT3R
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۵۷
چیزه... گفتم پیک؟ منظورم این بود که mots میخوام بیام :p
سر کار میزاری.فک کنم 6 نفره و پیک رفتی تو زمین.:1:
FC_INT3R
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۱۶
میبینم که کماکان تیم اولم تو دسته دو:1:
امیر جون 5 تا خوردن چجوریاس؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
parsjuve
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۰۱:۱۹
manam 5-1 bordam . darim miyaym zire dawsh inter :D
amirzelzeleh
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۰۷:۵۳
میبینم که کماکان تیم اولم تو دسته دو:1:
امیر جون 5 تا خوردن چجوریاس؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
عزیزم برای تیمی که 5 تا بازیکن اصلیش فروخته شده و ترکیب تیمش هم منقلب شده و علاوه بر اون pic هم رفته؛ چنین نتیجه ای واقعا خوبه :1::jesors:
FC_INT3R
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۲۹
عزیزم برای تیمی که 5 تا بازیکن اصلیش فروخته شده و ترکیب تیمش هم منقلب شده و علاوه بر اون pic هم رفته؛ چنین نتیجه ای واقعا خوبه :1::jesors:
آخه خیلی گنده اومدی.:stinker:
البته با اون 5 بازیکنتم تیمت در حد محلات بود:shades_smile:[Only Registered And Activated Users Can See Links]
نیم فصل دوم می خوام متفاوت ظاهر شم.هر هفته ببازم یعنی[Only Registered And Activated Users Can See Links]
afshin ss
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۰۴
چه وضعیه آقا ...چرا تبانی میکنید ؟؟؟هفته دیگه هم پیک بیا تو زمین آقا زلزله ...
FC_INT3R
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۰۱:۵۳
چرا تبانی میکنید ؟؟؟
FC_INT3R
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۰۴
چطورین؟:4:
parsjuve
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۳۸
inter joon ye pishnehad behet midam bebin payeyi ? man migam biya ye bazito tarkib nachin ya bebaz be har hal ke mosabeghat jazab tar beshe :D paye bash dige joone man :D
FC_INT3R
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۰۹
باز ما 4 تا برد آووردیم همه دل زده شدن
amirzelzeleh
دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۷, ۰۸:۴۰
شانس نداریم که! بازی 1-0 برده توی خونه خودم رو 1-1 مساوی کردم رفتم رده پنجم! البته میانه میدان حریف خیلی قوی بود ولی هافبک کنار جدید من که تمام امیدم بهش بود نتونست کار خاصی بکنه.
parsjuve
جمعه ۲۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۲۵
من نمی دونم چرا 1-1 شد مسابقم . کسی اگه می دونه بگه
amirzelzeleh
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۵۷
تو اگه میدونی بگو امروز چطوری تو ورزشگاه من 2-0 باختی؟ :p بابا من pic رفته بودم كه ببری بری صدر جدول :p
این FC Inter چیكار كرده؟ تر زده چرا؟ راستشو بگو بینم چیكار كردی كه تو یه بازی 5 تا مصدوم دادی برادر؟!! كاش هفته بعد با تو بازی داشتم :D
FC_INT3R
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۴۴
مرده شور هتریک!من دیگه ادامه نمیدم .کسیو سراغ ندارین واسه تیم من؟هتریک= آشغالترین وقت گزرونی تاریخ!
به اندازه کافی اعصابم خورد بود.حالا این هتریکم اینجوری رو اعصابه آدم راه میره.
زلزله جان به نظرت من به خود هتریک پول میدادم 6 نفرمو با هم مصدوم میکرد که الان میپرسی چه کردم؟معلوم نیست اینو رو چه حساب برنامه ریزی کردن[Only Registered And Activated Users Can See Links]
FC_INT3R
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۴۶
راستی من چند وقت بود می خواستم تیممو ول کنم اما گفتم ولش کن اگر نتم نیام نگهش میدارم.هفته ای دو بار وقت می خواد.
الان میبینم بیشتر اعصاب خورد کنه!کسیو سراغ داشتین خبرم کنین.
afshin ss
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۴۵
منم در حیرتم ...کرک و پرم ریخت یه لحظه...بخدا من بچه ها رو توجیه کرده بودم که اومدید زمین فوتبال نه رینگ بوکس ...مثل اینکه باید برم چند تا روانشناس استخدام کنن...
البته اینجوری هم میتونم برم بالاتر!!
ولی 3 گل اولشو وقتی خورد که هنوز 11نفره بود.
afshin ss
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۴۶
من خودم تیم میخرم ...اگر میدی بدش من!!
afshin ss
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۴۸
یه نگاه به این تیم پرپولیس گلستان هم بندازید...اصلآ تیمش در حدی نیست که الان رده دوم جدول باشه...
amirzelzeleh
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۲۴
یعتی میگین تیمم رو با FC Inter تاخت بزنم؟ :1: نه من تیممو دوست دارم :apophys:
اینتر جان اگه خواستی مزایده بذاری برای تیمت ما هم خریداریم :jesors:
FC_INT3R
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۵۹
منم در حیرتم ...کرک و پرم ریخت یه لحظه...بخدا من بچه ها رو توجیه کرده بودم که اومدید زمین فوتبال نه رینگ بوکس ...مثل اینکه باید برم چند تا روانشناس استخدام کنن...
البته اینجوری هم میتونم برم بالاتر!!
ولی 3 گل اولشو وقتی خورد که هنوز 11نفره بود.
مشکل باخت نیست.این 5 تا مصدوم خیلی باحال بودن.فک کنم همشونم بالای دو هفته ترکیدن:img-tomato:
نمیفروشم.واگذار میکنم.حالا چرا فقط هم گروهیامون تیم مارو می خوان؟:sick:
amirzelzeleh
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۰۱
.حالا چرا فقط هم گروهیامون تیم مارو می خوان؟:sick:
چون تو این تاپیک فقط بچه های همین گروه میان :apophys:
تو امضات بنویس که واگذار میکنی، فوری مشتری گیرت میاد. من خودم فرزان لیتون رو پیشنهاد میکنم :jesors:
afshin ss
پنجشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۵۶
من با این هتریک خیلی حال میکنم ...دوست دارم تیم زیاد داشته باشم...
amirzelzeleh
پنجشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۷, ۰۷:۵۷
من با این هتریک خیلی حال میکنم ...دوست دارم تیم زیاد داشته باشم...
اتفاقا هتتریک هم خیلی با تو حال میکنه :apophys: به همین خاطر دوست داره تو هم تیم زیاد داشته باشی :jesors: به نظر من هم تیم خودتو داشته باش هم اینتر رو بگیر. خیلی خوبه ها :1: :jesors:
FC_INT3R
دوشنبه ۴ شهريور ۱۳۸۷, ۱۷:۱۱
ترجیح میدم به یک نیازمند بدم:دی
یکی که بدونم وقتشو رو این تیم میزارم.الان که نت نمیام زیاد.اما پیدا میشه.
amirzelzeleh
دوشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۷, ۱۲:۴۶
فرزان خوبه... مجددا پیشنهادش میدم!
خب تکلیف گروه مشخص شد. تیمها در فاصله یک هفته تا پایان فصل هرکدوم لااقل 4 امتیاز تفاوت دارن... یعنی رده بندی تکون نخواهد خورد. سومی منم قطعی شده در نتیجه انگیزه ای برای بازی بعد ندارم. ولی یه اتفاق جدید که برای اولین بار در تیم من رخ داده...
کلوپ هوادارن: Sending love poems to you
فقط حیف آخر فصل رسیدم به این مقام...
babaali
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۵۴
idlpdsdsds
alex_irooni
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۶
سلام حامد هستم احتمالا در این گروه بیافتم . امیر زلزله رو کمی تا قسمتی میشناسم.
سیروس رو نمیشناسم اما خوشحالم که اسم ورزشگاهش اسم تیم منه و میتونیم کل کل خوبی با هم داشته باشیم .
ساحب تیم کانگوروها رو فصل قبل که تو دسته 4 بود فقط تیمشو ارزیابی میکردم آخه یکی از قویهای فصل قبل بود.
صاحب تیم دارک رو نمیشناسم اما تیم خوبی داره.
به هر خوشحالم كه تو گروهي افتادك كه تايپيك واسه بحث و كل كل داره آخه میدونید اين سه چهار فصلي رو كه دسته 4 گروه 5 بودم تك و تنها بودم و هيچ کسی پا نبود با ما .
به امید موفقیت همگی .
amirzelzeleh
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۴۷
خوش اومدی الکس. منو از کجا تا قسمتی میشناسی؟!
با وجود برثا مانا فکر کنم باید خیال صعود رو از سر به در کنیم... مگر اینکه معجزه بشه. من این فصل دیگه میخوام برای صعود بجنگم...
alex_irooni
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۵۵
امیر جان همین كه زیاد تو انجمن هستم و پستها رو میخونم شما رو از این طریق میشناسم . خوب وقت هم زیاد دارم و دسترسی به نت برام راحته . برای همین بعضی از بچه های فعال رو میرم تیمهاشونو چك میكنم و حتی بعضی اوقات بازیها و مسایل تیمشونو دنبال میكنم. شما هم یكی از اونها .
برتا مانا رو هم اصلا توجه نداری ها ایشون بات شدن.
amirzelzeleh
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۰۱
بابا دمت گرم. از این به بعد ما هم تو رو میبریم زیر ذره بین!
آره تازه متوجه شدم. این خبر خوشی هست برای من و سایر بچه های گروه.
amirzelzeleh
پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۴۵
پیستون آینده دار 17 ساله م 6 هفته مصدوم شد!! میفروشمش....
alex_irooni
پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۱۹
زیاد جوش نزن . خوب میشه . واسه هفته بعد چه برنامه ای داری؟
amirzelzeleh
پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۰
جوش نمیزنم. مدتها بود مصدوم نداده بودم. البته هافبک ملی پوشم چند مدت پیش توی بازی ملی مصدوم شد. مهم نیس.
برنامه ای ندارم. با یکی از تیمهای ضعیف بازی دارم و Pic میرم. فقط خوشحالم که کمربند میانه میدانم (سه تا هافبک وسط) رو میتونم سه تا ایرانی بذارم. دفاعهام هم بجز یه ایتالیایی بقیه ایرانی هستن. دنبال یه مهاجم خوب ایرانی میگردم برای اینکه جایگزین مهاجم خارجیم کنم.
alex_irooni
پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۰۸
بابا غیرت بابا تعصب .
ولی من خیلی كار دارم با این كانگورو بازی دارم . مهاجمها و دفاعش قوین ولی رو فرم نیستن . ایشالله جلوش وای میستم.
amirzelzeleh
پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۲۹
تیم خوبیه. من نمیدونم چطوری هفته پیش 3-0 بردمش :p از همون روش من استفاده کن تو هم موفق میشی. کناره هاش خیلی ضعیفن و من دو تا پیستون تهاجمی با گلزنی بالا داشتم.
alex_irooni
پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۹
خوب الان تابلو میشه كه .
من سیستمتو اگه توجه كرده باشی تو بازی دیروز جام حذفی امتحان كردم . جواب داد اما واسه بازی با كانگورو هنوز تو شكم . موندم 3-5-2 خودمو بازی كنم با میانه قوی یا سیستم تو رو تو بازی قبلی. ؟
alex_irooni
يکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۵
حاج امیر امیدوارم بازی من رو هم زنده نگاه کنی
بازی های من همیشه هیجان توش بوده
نظرت چیه؟
alex_irooni
يکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۹
دیگه از هیجان هم گذشت
تیر خلاصو زدم . اونم تو ورشگاه اون .
parsjuve
يکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۱۱
سلام حامد هستم احتمالا در این گروه بیافتم . امیر زلزله رو کمی تا قسمتی میشناسم.
سیروس رو نمیشناسم اما خوشحالم که اسم ورزشگاهش اسم تیم منه و میتونیم کل کل خوبی با هم داشته باشیم .
ساحب تیم کانگوروها رو فصل قبل که تو دسته 4 بود فقط تیمشو ارزیابی میکردم آخه یکی از قویهای فصل قبل بود.
صاحب تیم دارک رو نمیشناسم اما تیم خوبی داره.
به هر خوشحالم كه تو گروهي افتادك كه تايپيك واسه بحث و كل كل داره آخه میدونید اين سه چهار فصلي رو كه دسته 4 گروه 5 بودم تك و تنها بودم و هيچ کسی پا نبود با ما .
به امید موفقیت همگی .
من اسمم شایان هستش . صاحبه پارس فوتبال :img-police:
parsjuve
يکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۱۵
تو اگه میدونی بگو امروز چطوری تو ورزشگاه من 2-0 باختی؟ :p بابا من pic رفته بودم كه ببری بری صدر جدول :p
این FC Inter چیكار كرده؟ تر زده چرا؟ راستشو بگو بینم چیكار كردی كه تو یه بازی 5 تا مصدوم دادی برادر؟!! كاش هفته بعد با تو بازی داشتم :D
تیم من همین طوره . بازی های سخت و می برم . بازی های آسون می بازم
alex_irooni
يکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۱۷
شایان جان چرا کم سر میزنی به اینجا
من خیلی بدشانسم تو هر گروهی بودم تا حالا هیچکی تو این انجمن ÷ای کل کل و صحبت و آشنایی نبوده امیدوارم تداوم داشته باشه .
alex_irooni
يکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۱۹
به هر حال از آشناییت خوشبختم .
خودمونیم تیم خیلی قوی داری .
باید مواظبت باشم .
parsjuve
يکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۷
آخه کسی این جا نیست . سالی ماهی یه پست میدن
alex_irooni
يکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۹
بیا ما روزی یکیش کنیم بعدشم ایشالله ساعتی 1 پست .
نظرت چیه
میتونی ؟
parsjuve
يکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۹
آره من زیاد میام نت . می گم کدوم شهری ؟
alex_irooni
يکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۴۱
مشهد
چطور مگه ؟
parsjuve
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۲۵
خب منم مشهدم
alex_irooni
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۴۳
خب منم مشهدم
جدا ؟ :nuts:
بچه كجای مشهدی؟
Eleven
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۰
مویم مشدیوم :nuts:
Eleven
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۲
اوه!!!!!!!!!
ایی دوستدار هتریک یعنی چه؟ :notify:
alex_irooni
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۲۵
جون ما تویم مشدییه ؟
بابا ایقد مشهدی اینجه بوده و ما خبر ندشتم.
Eleven
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۷:۳۸
جون ما تویم مشدییه ؟
بابا ایقد مشهدی اینجه بوده و ما خبر ندشتم.
ها دداشششششششش :beach:
خبر نداشتی ؟؟؟؟! :nuts:
Matrix23
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۰۴
قوچانی نداریم؟
Eleven
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۱۰
قوچانی نداریم؟
نـِه دداش نداریم:img-tomato:
alex_irooni
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۳۶
قوچانی نداریم؟
مگه یو قوچانی هستی؟
Matrix23
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۴۷
نه... اما اونجا فامیل دارم. دكتر سوداوری...میشناسید؟
Vahid
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۳
سامان كلا ی ادم اینترنشناله :3: همه جا فامیل داره !
amirzelzeleh
سه شنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۳
آخ آخ تاپیک شد مکان احوالپرسی... بابت چار تا حرف هتتریکی بزنین!
به نظرتون قوی ترین تیم این گروه کیه؟ پارس فوتبال؟ یا رئال؟
dohol
سه شنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۰۰
به نظر من از نظر آمار رئال قویتره ولی مطمئنم Dark Knight از همه بهتره :crazy:
parsjuve
چهارشنبه ۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۱۹
من آزادشهرم . شما ها كجای مشهدین ؟
parsjuve
چهارشنبه ۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۲۳
خب معلومه . پارس فوتبال :biggrin:
alex_irooni
چهارشنبه ۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۳۰
من آزادشهرم . شما ها كجای مشهدین ؟
من بچه خیابون ضد هستم (امام رضا )
در مورد قویترین تیم هم بگم که الان چیزی مغلوم نمیشه درسته که زلزله 195 ریتینگشه و پارس فوتبال قویه . اما قهرمان آخر فصل نشون میده کی از همه قویتره . البته با یکم چاشنی شانس .
این امیرم چه سوالایی میپرسه .
سالی یه بار نیاد تو این تایپیک همه رو منحرف میکنه میره. :tap67:
alex_irooni
چهارشنبه ۱ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۳۲
بچه مشهد چی کار کردی چراحذف شدی؟
parsjuve
پنجشنبه ۲ آبان ۱۳۸۷, ۰۸:۴۶
ای بابا . نمی دونم والا .وا قعا من موندم اون تیم چجوری برده منو ؟ شما اگه میدونین بگین . هتریکه دیگه هیچیش معلوم نیست
parsjuve
پنجشنبه ۲ آبان ۱۳۸۷, ۰۸:۴۸
گفتم مثلا یه 7-8 تایی می زنم بهش . اومدم میبینم شده 2-1 . خنده داره :)))))
parsjuve
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۵۸
کیان تقی پور مصدوم کردی ؟؟؟ چجوری دلت اومد ؟ :((((
parsjuve
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۵۹
ولی من از نتیجه راضی ام . ایشالا بازی برگشت جبران می کنم
amirzelzeleh
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۰۸
و اینک شاهد غرش دلیرمردان شیرازی تیم زلزله هستیم که مدعی دروغین (:bazuzeus:) قهرمانی گروه یعتی پارس فوتبال را با نتیجه غرور آفرین 1-0 شکست داده و تنها بدلیل تفاضل گل کمتر در رده دوم جدول قرار گرفتند... :yess: اینک تیم زلزله با سه برد پیاپی و بدون گل خورده در انتظار روزهای آینده و در جستجوی قهرمانی III12 کمین کرده است...
alex_irooni
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۱۳
امیر بمون تا من بیام :beee:
parsjuve
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۱۳
داداش موتز رفته بودی . نامردیه
alex_irooni
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۱۷
این كه تابلو بود.
امیر بمون تا من بیام.
amirzelzeleh
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۱۷
امیر بمون تا من بیام :beee:
هستم فعلا...
موتز هم جزئی از بازیه... نامردی نیست. مهم اینه که تشخیص بدی کی موتز بری کی پیک بری کی معمولی... که من درست تشخیص دادم شکر خدا. البته شانسی هم که آوردم مصدوم شدن بهترین بازیکن پارسفوتبال در دقیقه 22 بود که البته چیزی از ارزشهای غیورمردان ما کم نمیکنه.
parsjuve
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۲۰
دیگه شانسی بردی . اگه غیور بودن كه از عمد اول بازی كیان مصدوم نمی شد :d:x
alex_irooni
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۲۶
تازه منم میخوام موتز برم مگه چیه ؟
alex_irooni
پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۸۷, ۲۲:۲۷
می بینم که بعضی ها واسه بازی دوستانشون ترکیب نمیچینن.
شاید ترسیدن مصدوم بدن و اون موقعه که دیگه باید از سمت مربیگری استعفا داد.
نترس همشهری هواتو نداشته باشیم زمینتو داریم.
چی گفتی ها؟
parsjuve
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۵۳
من این روزا درسام اینا زیاد شده . وقت ندارم . یادم رفت تركیب بچینم . یكی زدی كه . ولی من می برم . خیالت راحت
parsjuve
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۵۵
1-1
parsjuve
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۵۶
2-1 شد كه . باختی همشهری :x
alex_irooni
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۰۸
یادم رفت تركیب بچینم . یكی زدی كه . ولی من می برم . خیالت راحت
:wacko2:
amirzelzeleh
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۶:۵۴
گام به گام به صدر نزدیک میشیم... همچنان آرام و ساکت. :icon12:
amirzelzeleh
يکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۱۲
صدرنشین جدید III.12 وارد می شود.... تعظیم کنید! :p
parsjuve
يکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۳۲
تشکر کن از من . وگرنه هنوز پایین بودیا
amirzelzeleh
يکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۰۷
دمت گرم. فقط بیا یه مرام بذار دو هفته دیگه ازم بباز که لطفت تکمیل بشه :p
alex_irooni
يکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۱۵
من از کی تشکر کنم ؟
منیکه با این قدرت همه تیمها رو تو زمین خودشون حبس میکنم . چرا باید این بلاها سرم بیاد .
parsjuve
دوشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۳۱
ها ؟ آخه اول نمی شم . ولی دوم که میتونم بشم
Pars juve نباید می باختی.قوی تر بودی
amirzelzeleh
شنبه ۳۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۲۸
تیم رو برای قهرمانی نبسته بودم... الآنم اگه قهرمان نشم مشکلی نیست. میریم برای فصل بعد.
amirzelzeleh
يکشنبه ۱ دي ۱۳۸۷, ۲۱:۲۷
و الآن با سه امتیاز اختلاف مقتدرانه در صدر جدول تکیه زدیم...:img-gun:
alex_irooni
يکشنبه ۱ دي ۱۳۸۷, ۲۲:۴۷
همچین مقتدرانه نیست .
اصلش اینه كه دارك بازیها رو ول كرده و نمیخواد صعود كنه.
بازیهای رودر رو با دارك رو هم كه ................
پس نتیجه میگیریم اگه مردی برو دسته دو و سقوط نكن.
amirzelzeleh
دوشنبه ۲ دي ۱۳۸۷, ۱۲:۴۵
اتفاقا میرم که سقوط کنم! فقط میخوام کسب درآمد کنم برادر. حالا تا آخر لیگ هنوز سه هفته دیگه مونده.
amirzelzeleh
يکشنبه ۱۵ دي ۱۳۸۷, ۰۸:۵۹
بچه های گروه خیلی غیر فعال شدن! خوشحال بودم توی یه گروهی هستم که بروبچ زیادی داره توی فاروم فارسی!
امروز هم میریم برای یه برد دیگه و تثبیت صدرنشینی! اگر شانس داشته باشم و سایر تیمهای صدرنشین لیگهای دیگه خوب نتیجه نگیرن، ممکنه مستقیم صعود کنم دسته 2. اما بعیده. فعلا با علی آبادانی افتاده م بازی پلی آف... که 95% بازنده م. مگر اینکه معجزه بشه. آخ اگه اون بازی برگشت با دارک نایت رو تونسته بودم ترکیب بچینم و به جای مساوی برد می آوردم... چی میشد! حیف شد واقعا. بازی رو الکی مساوی کردم....
amirzelzeleh
دوشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۷, ۱۱:۲۷
و اکنون رفتیم برای صعود مستقیم به دسته دوم .... دسته دو آماده باش که زلزله می آید!
alex_irooni
دوشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۷, ۱۲:۰۷
برو ولی نردبون دسته 2 دنده عقب هم داره .
amirzelzeleh
سه شنبه ۱۷ دي ۱۳۸۷, ۱۰:۵۷
يه بار ديگه هم گفتم... ميرم براي اينكه سقوط كنم... فقط براي كسب درآمد و تجربه ميرم بالا... همين.
amirzelzeleh
يکشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۷, ۲۱:۲۹
و اینک.... صعود به دسته دوم و پایان من در دسته Iii.12 و خداحافظی با این تاپیک. البته سعی میکنم بازم به اینجا سر بزنم.
روزگار خوبی توی این تاپیک داشتیم...
Siyavoush
دوشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۷, ۱۳:۴۱
سلام بر همگی
كسی از این گروه عضو نیستش؟عجب گندی زدم تو این فصل
با قدرت تمام در رده اخر هستم
alex_irooni
دوشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۷, ۱۵:۴۲
شما مديرهستي و تيمت به اين وضع افتاده ؟
اينجا هم كه نمياي و ببيني چي به چيه . حداقل يه سر بزني چيزي ياد بگيري..................
Siyavoush
دوشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۷, ۲۲:۵۹
من معمولا روند اینطوری دارم!یك فصل خوب و یك فصل خیلی بد
حالا نوبت فصل بده یا افتضاح رسیده!
Siyavoush
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۳:۵۸
خب این هم از فصل بد ما بودش كه باید دوباره برگردم دسته پایینتر
فعلا خداحافظ همگی تا شاید برگشتم بعدا به این گروه:jesors::good:
Sepehr
شنبه ۲ خرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۰۷
سلام بروبچ
خوبین ؟؟
چقدر فعالین
من سپهر صاحب یوورسلونا هستم
dirtyworm
دوشنبه ۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۳۶
سلام به بچس اين گروه ما كه از اون بالا افتاديم تو گروه شما ببينيم اين فصل چطور هست اميدوارم خوب باشه از بچه ها ميخوام كه خودشونو معرفي كنن
من محمد هستم صاحب تيم يوونتوس بوشهر
alex_irooni
دوشنبه ۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۵۰
خوشحالم که میبینم که گروهمون داره یوونتوسی میشه . خوش اومدی منم حامد هستم . پارس یووه ما منه .
dirtyworm
دوشنبه ۹ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۴۶
ميگم تو تو سايت يوونتوس آي آر هستي ديگه ؟
من اونجا بچه هارو اسماشون يادم ميره
Sepehr
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۵۷
سلام
امروز بازیها شروع میشه و دسته ی ما چقدر فعاله
امیدوارم رقابت بین تیم ها و حضور بچه ها تو اینجا داغ باشه
لطفا" سر بزنید
alex_irooni
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۰۸
سلام سپهر جان من که از روز اولش بودم و لی شانس منه که تو دسته ای بیافتم که تمام کاربراش خجالتی اند.
Sepehr
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۴۶
من اولین بازیمو با بدشانسی باختم
امیدوارم بازی های بعدی جبران کنم
dirtyworm
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۳۰
من هم امروز موفق شدم با نتيجه 2-0 بازي رو ببرم
Sepehr
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۰۸:۰۷
من تو اولین بازیم یکی از بهترین بازیکنام مصدوم بود وگرنه حداقل مساویو می گرفتم
hossein62
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۵۴
سلام من هم هستم بازی اولمم باختم قراره دیگه نرم لیگ چهار ژس همه مواظب باشید
Sepehr
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۴۲
هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــی
بالاخره یکی اومد
خوش اومدی منم سپهرم صاحب تیم یوورسلونا
احتمالا" هم امروز بازم می بازم :4:
Sepehr
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۳۵
همون طور که گفتم باختم امسال لیگمون خیلی قوی شده ولی تیم ما رو کسی دست کم نگیره
dirtyworm
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۵۲
كي شاخه ؟ :-)
alex_irooni
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۲۶
یعنی نمیبینی؟
بابا پارس یووه دیگه . .............
dirtyworm
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۲۴
یعنی نمیبینی؟
بابا پارس یووه دیگه . .............
:crazy:
alex_irooni
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۲۹
ایتقدر میترسی که قیافت اینجوری شده ؟
خیلی خوب من جلو شما پیک میرم یه موقع لت و پار نشی.
Sepehr
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۱:۴۸
این هفته با تو بازی دارم بیا و ی حالی به ما بده و بباز :دی :drinks:
alex_irooni
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۲:۳۱
چون تویی باشه . بیا مساوی کنیم . من دارم تغییر و تحول میکنم . اوضاعم درست نیست .
Sepehr
يکشنبه ۵ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۱۳
پس امروز یادت نره ها
یه کاری برای من بکن
دستت درد نکنه :kiss:
Sepehr
يکشنبه ۱۲ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۰۷
عجب بازی بود بازی امروز من حیف که کلشو آن نبودم یعنی نا امید شدم
تو 20 دیقه اول 3 گل خ.ردم ولی الان رفتم دیدم شده 4-4
بازم خوب بود و حال داد :1:
Sepehr
دوشنبه ۹ آذر ۱۳۸۸, ۱۴:۰۳
چرا اینجا کسی نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
امروز برای اولین بار طعم رده ی 5 ام چشیدم و از پارس یووه زدم جلو .
ببخشید
Sepehr
يکشنبه ۲۷ دي ۱۳۸۸, ۱۵:۴۴
فصل جدید شروع شد که هیچ 2 هفته ام گذشته کسی اینجا نمیاد ؟؟
dirtyworm
سه شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۰۳
سلام ما اومدیم :)
Sepehr
چهارشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۸۸, ۱۴:۳۱
سلام
چه عجب یکی اومد اینجا
خوبی شما؟
dirtyworm
جمعه ۲۳ بهمن ۱۳۸۸, ۰۹:۴۵
قربون شما ما که خوبیم اگه شما خوب باشین
Sepehr
يکشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۸۸, ۱۱:۵۵
امروز هم بازی ها انجام میشه ولی مثل اینکه کسی نیست
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.