توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 5 گروه یکصد و پانزده
'Mohammad
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۴۲
بكس اين كروه بياند اينجا در مورده همه چي حرف بزنيم كل كل ، بازي ، ليگ و در مورد همه چي بحرفيم ديگه :3:
SALAR
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۴۷
خوش اومدی.
چشم ما با تمام بچه های گل میحرفیم.
حالا یه كم در مورد تیمت توضیح بده تا بشناسیمت.
رضا
جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷, ۰۱:۵۱
...
'Mohammad
شنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۰۰
سالار جون شرمنده نديده بودم تيمم دومه يه تيم هست بارسلونا فكر كنم با اختلاف دو امتيازي صدر جدوله من تيمو نيم فصل گرفتم يه تيم داشتم اونو بستن تا اينو بهم دادن طول كشيد همين ديگه يه بازي منوده به اخر هم با تيم اول جدول دارم :3:
hamed12
چهارشنبه ۲۵ دي ۱۳۸۷, ۲۲:۰۶
سلام
GUNNERS
دوشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۷, ۰۱:۱۰
سشیسشی
'Mohammad
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۳۶
اینجا عجب خاکی خورده :1:
باید برم به اون سه تا تیم بگم بیان ثبت نام کنن اینجارو یه حالو هوایی بدیم بش :3:
amin_michael5
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۷, ۲۱:۱۰
اینجا عجب خاکی خورده :1:
باید برم به اون سه تا تیم بگم بیان ثبت نام کنن اینجارو یه حالو هوایی بدیم بش :3:
اگه گفتی نیومدن،بهشون بگو امین اونجاست حتما میان.:rofl:
'Mohammad
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۷, ۲۲:۲۴
اگه گفتی نیومدن،بهشون بگو امین اونجاست حتما میان.:rofl:
گفتم بازم نیومدن :jesors::1:
SALAR
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۷, ۲۲:۲۶
ممد تو بیا اینجا ما هم هستیم.
خودم برات خاكروبیش میكنم.
amin_michael5
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۷, ۲۲:۳۸
راست میگه ممد،این سالار اصلان شغلش همینه!!!!!!!!!!
خاكروبی:d
SALAR
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۷, ۲۲:۴۱
نه اتفاقا من همكار امینم.با هم كار میكنیم.
تازه امشب امین دنبال معناست پس ممد بیا ازش استفاده كن/
'Mohammad
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۷, ۲۲:۵۲
دسته جفتتون درد نکنه خودم تنهایی درستش میکنم :1:
SALAR
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۷, ۲۲:۵۴
نه داداش چرا تو زحمت بكشی.من و امین هستیم.فقط بگو از كجا شروع كنیم.
amin_michael5
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۷, ۲۲:۵۶
تعارف میكنی ممد جان ، خدایی اصلان زحمتی نیست ما نمیخوایم تو تو زحمت بیفتی.:rofl:
'Mohammad
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۷, ۲۲:۵۸
پس خودمم کمکتون میکنم زودی تموم بشه :1:
SALAR
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۷, ۲۳:۰۰
پس فقط تو از این هفته بیا و نتیجه بازیهات را بگو تا بهت نشون بدم چه طوری خاكروبی میكنند
'Mohammad
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۷, ۲۳:۰۶
پس فقط تو از این هفته بیا و نتیجه بازیهات را بگو تا بهت نشون بدم چه طوری خاكروبی میكنند
باشه چشم البته من تو گروهم 4 تا تیم هست صاحب دارن به (جز خودم) که یکشیون از موقعی که در خواست تیم داده دیگه نیومده اصلا نمی دونه که بهش تیم دادن :1:
'Mohammad
سه شنبه ۶ اسفند ۱۳۸۷, ۱۰:۱۸
بنا بر در خواست سالار میخوام خاکروبی کنم :1:
این جدول گروه
این بالا بالایی منم :blush:
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
'Mohammad
سه شنبه ۶ اسفند ۱۳۸۷, ۱۰:۲۱
اینم نتایج هفته قبل و بازی های هفته بعد
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
اینم تیم هفته که 6 بازیکنش ماله منه البته دو تا هم ذخیره دارم :jesors:
تیم هفته ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
هومن
سه شنبه ۶ اسفند ۱۳۸۷, ۱۶:۰۸
ممد قهرمان میشه ، خدا میدونه که حقشه...
گفتم بیام یه جوی به تاپیک و یه روحیه ای به تو بدم...:3:
'Mohammad
سه شنبه ۶ اسفند ۱۳۸۷, ۱۶:۱۲
ممد قهرمان میشه ، خدا میدونه که حقشه...
گفتم بیام یه جوی به تاپیک و یه روحیه ای به تو بدم...:3:
من خودم آخر روحیم :1: سالار گفت اخبار تیمتو بزار منم گفتم چشم :3: حالا تو روحیتو بده :jesors:
SALAR
سه شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۷, ۰۱:۵۷
ممد جان ایشالا میای بالا و میوفته توی گروه ما.
i.M.a.N
سه شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۷, ۰۲:۴۲
ممد جان ایشالا میای بالا و میوفته توی گروه ما.
عمرا....ممد قراره بیوفته تو گروه 55 كه فعالترین گروه دسته چهاره......و دیگه مجبور نشه هی خاكروبی كنه...:1:
'Mohammad
پنجشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۷, ۱۴:۲۷
حالا بحث نکیند میفوتیم یه جا :jesors:
اصلا شاید همین جا مونیدم :1:
i.M.a.N
پنجشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۷, ۱۶:۳۴
اصلا شاید همین جا مونیدم
واسه چی میخوای اینجا بمونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه بخوای چه نخوای میبرمت IV-55 که هیچوقت مجبور نباشی خاکروبی کنی....
'Mohammad
پنجشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۷, ۱۷:۵۱
نه همین جا خوبه:1:
اگرم برم بالا یه دسته ای میرم که رفیقم توش نباشن :3: البته دست من که نسیت :دی
milan-tifusi
پنجشنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۸, ۲۰:۱۷
اينجا به اندازه ي كافي خاكروبي شده يكي بياد تاپيك گروه من رو خاكروبي كنه - 4 تيم تو گروهم مدير دارن اما كسي نمياد اينجا منتظرم بيايد تاپيك گروه 246 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
cpu
جمعه ۱۱ دي ۱۳۸۸, ۱۱:۲۹
سلام
حمید هستم
کسی میدونه این بازی رو کی میبره
aCMilane PersePolisFC
amin_michael5
جمعه ۱۱ دي ۱۳۸۸, ۱۵:۳۸
سلام
حمید هستم
aCMilane PersePolisFC
سلام حمید خان:1:
شرمنده كه این طوری میگم اما این بازی رو PersePolisFC میبره :3:
amirlefthand
جمعه ۱۱ دي ۱۳۸۸, ۱۶:۲۴
سلام
حمید هستم
aCMilane PersePolisFC
aCMilane برنده میشه
'Mohammad
جمعه ۱۱ دي ۱۳۸۸, ۱۹:۰۵
سلام
حمید هستم
aCMilane PersePolisFC
خوش اومدی حمید جان ایشالا بقیه بچه ها هم بیان
در ضمن خوب معلومه من :3:
'Mohammad
جمعه ۱۱ دي ۱۳۸۸, ۲۲:۰۷
من یه تحلیل کوچیک با توجه به آماری که سایت داده بود نوشتم :3: فکر کنم یکم مشکل تایپی داشته باشه که شما به بزرگی خودتون ببخشید دیگه :hi:
مصدومان و محرومان
3 بازیکن از هر دوتیم مصدوم هستند که سهم پرسپولیس 2 بازیکن به نام های Silas Bastian Hainau (به مدت 2 هفته مصدوم می باشد و بازیکن مربی این باشگاه نیز می باشد ) و Rod Hidalgo ( به مدت یک هفته مصدوم می باشد و دروازبان دوم این تیم می باشد ) و سهم میلان یک بازیکن به نام Kourush Sherafati ( به مدت یک هفته مصدوم می باشد و هافبک وسط این تیم می باشد ) می باشد .
نبودن Silas Bastian Hainau مشکل خاصی برای پرسپولیس بوجود نمی آورد اما نبودن Rod Hidalgo می تواند برای پرسپولیس سنگین تمام شود زیرا پرسپولیس دروازبان سوم ندارد و در صورت مصدومیت و یا مخرومیت در حیبن بازی برای گلر اول پرسپولیس ، این تیم باید بدون دروازبان به بازی ادامه دهد .
Kourush Sherafati نیز برای میلان یک بازیکن اصلی محسوب می شود که در اکثر بازی های سال قبل میلان حضور داشته و باید دید در بازی فردا نبود این سه بازیکن احساس می شود با نه ؟
Lorenzo Bortuzzo و Birger Kvamme که هر دو عضو پرسپولیس می باشند یک اخطار دارند که برای بازی فردا مشکل خاصی ندارند .
دو تیم از نگاه آمار و ارقام
میلان 23 بازیکن دارد که برآیند کل مهارتهایشان روی هم 420 27 و مجموع دستمزد بازیکنان نیز برابر 987 539 271 ريال میباشد.
بازیکنان میلان ، تجربهی بینالمللی ندارند.
میانگین سنی میلان 25,5 سال بوده و به هر بازیکن بهطور متوسط 32 مسابقه، بازی رسیده است. متوسط برآیند مهارتهای بازیکنان 192 1 و میانگین حقوقی تیم برابر با 999 805 11 ريال میباشد.
میانگین فرم بازیکنان ضعيف و میانگین قدرت بدنی آنها، عالي است. آنها بهطور متوسط خوشبرخورد، متعادل و درستکار هستند. همچنین میانگین تجربهی بازیکنان ناچيز و متوسط قدرت رهبری آنها ضعيف میباشد.
پرسپولیس 21 بازیکن دارد که برآیند کل مهارتهایشان روی هم 450 56 و مجموع دستمزد بازیکنان نیز برابر 988 999 248 ريال میباشد.
بازیکنان پرسپولیس، تجربهی بینالمللی ندارند.
میانگین سنی پرسپولیس 26,2 سال بوده و به هر بازیکن بهطور متوسط 35 مسابقه، بازی رسیده است. متوسط برآیند مهارتهای بازیکنان 688 2 و میانگین حقوقی تیم برابر با 999 856 11 ريال میباشد.
میانگین فرم بازیکنان ناکافي و میانگین قدرت بدنی آنها، قابل قبول است. آنها بهطور متوسط خوشبرخورد، متعادل و درستکار هستند. همچنین میانگین تجربهی بازیکنان ضعيف و متوسط قدرت رهبری آنها ضعيف میباشد.
دو تیم 5 بازی با هم داشتد که سهم پرسپولیس 3 برد ، یک تساوی ، یک باخت 20 گل زده و 10 گل خورده می باشد و سهم میلان یک برد ، یک تساوی ، سه باخت ، 10 گل زده و 20 گل خورده می باشد .
حد اکثر حضور تماشاگران در این 5 بازی 20 هزار نفر و کمترین تعداد تماشاکر 553 5 نفر می باشد .
پر گل ترین بازی بین دو تیم 7-1 می باشد که به سود پرسپولیس به پایان رسیده است
amin_michael5
جمعه ۱۱ دي ۱۳۸۸, ۲۲:۲۱
بازم مثل همیشه پرسپولیس برنده میشه:3:
Дttractive ζ
جمعه ۱۱ دي ۱۳۸۸, ۲۲:۵۲
امین بیا یه بازی دوستانه بذاریم حالتو بگیرم :3:
SALAR
جمعه ۱۱ دي ۱۳۸۸, ۲۲:۵۹
داداش شرمنده هنوز اسمتا نمیدونم برای همین نمیدونم چی صدات كنم!:love01:
این امین را خدا زده دیگه كی میخاد بزنه؟؟
همیشه جلوی من سوسك شده!! هم خودش هم جوانانش:rofl:
amin_michael5
جمعه ۱۱ دي ۱۳۸۸, ۲۳:۱۱
عرضم به حضورت که من چون زدم تو کار تکمیل کلکسیون پرچم با ایرانی جماعت نمیتونم بازی کنم:3:
و الا بدجوری سوسکت میکردم:3:درضمن منظور من از پرسپولیس،پرسپولیس ممدشیرازی بود که سرور ماست:1:
amin_michael5
جمعه ۱۱ دي ۱۳۸۸, ۲۳:۱۲
داداش شرمنده هنوز اسمتا نمیدونم برای همین نمیدونم چی صدات كنم!:love01:
این امین را خدا زده دیگه كی میخاد بزنه؟؟
همیشه جلوی من سوسك شده!! هم خودش هم جوانانش:rofl:
فکر میکنم که مهرداد باشه اسمش:1:
'Mohammad
جمعه ۱۱ دي ۱۳۸۸, ۲۳:۲۲
عرضم به حضورت که من چون زدم تو کار تکمیل کلکسیون پرچم با ایرانی جماعت نمیتونم بازی کنم:3:
و الا بدجوری سوسکت میکردم:3:درضمن منظور من از پرسپولیس،پرسپولیس ممدشیرازی بود که سرور ماست:1:
سروری از خودته :3:
cpu
شنبه ۱۲ دي ۱۳۸۸, ۱۰:۱۰
میگم اگه من ببرم خیلی باحال میشه
:megaphone:
بازیکنام کامل نیستن ولی در هر صورت از باخت نمیترسیم و اینکه با قدرت پیش میریم و سعی میکنیم که حریف رو تو خونه زمین گیر کنیم برای این موضوع هم تدابیر خوبی هم داریم که اگه به درستی پیش بره برنده بازی ما خواهیم بود
ولی بازی اول بازی سختی هست و تدابیری رو هم که ما میخواهیم اعمال بکنیم تست نشده هست ولی درهر صورت سعی میکنیم تجربه کسب کنیم و در اینده بهتر بازی کنیم
'Mohammad
شنبه ۱۲ دي ۱۳۸۸, ۱۲:۰۱
میگم اگه من ببرم خیلی باحال میشه
:megaphone:
بازیکنام کامل نیستن ولی در هر صورت از باخت نمیترسیم و اینکه با قدرت پیش میریم و سعی میکنیم که حریف رو تو خونه زمین گیر کنیم برای این موضوع هم تدابیر خوبی هم داریم که اگه به درستی پیش بره برنده بازی ما خواهیم بود
ولی بازی اول بازی سختی هست و تدابیری رو هم که ما میخواهیم اعمال بکنیم تست نشده هست ولی درهر صورت سعی میکنیم تجربه کسب کنیم و در اینده بهتر بازی کنیم
حمید جان تو بازیکن تمرین میدی ؟ توع تمرینت چیه ؟
اینطور که پیداست قدرت بدنی تمرین میدی آره ؟
cpu
شنبه ۱۲ دي ۱۳۸۸, ۱۵:۲۵
تمرین که میدم
الان گل زنی هست
'Mohammad
شنبه ۱۲ دي ۱۳۸۸, ۱۶:۳۰
تمرین که میدم
الان گل زنی هست
پس چرا تو این چند هفته اخیر با یک مهاجم بازی میکنی ؟
cpu
شنبه ۱۲ دي ۱۳۸۸, ۱۶:۳۸
تازه شروع کردم به این تمرین
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.