توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حزب آزاد هتریکی ها
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
Lord-Masoud
پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۲۹
اخه فقط جنابعالی كه مسعود نیستی!!
تو اونجا هم هستی؟
تو كجا؟ او آر جی؟
SALAR
پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۳۱
اره دیگه.هم اینجایی هم اونجا؟
Lord-Masoud
پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۳۴
بله
هر جایی كه بگی من هستم
اما مدیر حزب آزاد توی او آر جی هستم اینجارو نمیدونم
رضا
شنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۲۸
یادش بخیر...
بلر و منو و اون رضا بنجله و علی و سالار و یه چند تا الافه (درست نوشتم:3:)دیگه این کشور رو بنا کردیم:3: و اسمش رو گذاشتیم حزبولیا :3:
هی..........
ها راستی این هومنه هم ابدار چی بود بعد من پارتی بازی کردم،شد رییس
رو حرف من و بلر اصلا جرات حرف زدن نداشت فقط یه رییس افتخاری بود:3:
یادش بخیر...
شبا ساعت 1-2 شب همه ی اعضای رده بالای سایت:3: پیداشون می شد...
یه شبه 100 تا پست می دادیم:3:
.
.
.
.
.
چقدر غم انگیز شد اشک تو چشام حلقه زد:3:
باز این گلابی اینجا پیداش شد:3:اقا چرا در اینجا رو تخته كردین؟؟؟؟من تازه رسیدم:3:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۳۹
اسپم؟؟:3:
رضا
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۵:۱۸
دوستان چرا در حزب رو تخته كردین؟؟؟
حالا هومن سرش شلوغه نمیتونه بیاد دلیل نمیشه كه كلا حزب رو كنسل كنیم.اگه دوستان پایه باشن باز دوباره این حزب رو راه بندازیم.دور هم فكر میكنیم یه مدیر خوب هم واسش پیدا میكنیم.نظر بدید لطفا.
amirlefthand
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۵:۲۲
دوستان چرا در حزب رو تخته كردین؟؟؟
حالا هومن سرش شلوغه نمیتونه بیاد دلیل نمیشه كه كلا حزب رو كنسل كنیم.اگه دوستان پایه باشن باز دوباره این حزب رو راه بندازیم.دور هم فكر میكنیم یه مدیر خوب هم واسش پیدا میكنیم.نظر بدید لطفا.
خبر نداری بدون حزب توی انجمن اون طرف فعاله وبا بروبچ مدیرشم انتخاب کردیم الانم مشخص شده هرکس چه تمرینی میده
رضا
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۲۱
من منظورم توی این فروم بود.
amirlefthand
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۳۹
من منظورم توی این فروم بود.
خب منم منظورم اون فروم بود:pleasantry:
رضا
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۴۵
خواهشا امیر نرو رو اعصاب.بزار ببینم كسی هست دوباره اینجا رو راه بندازیم یا نه.
'Mohammad
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۰:۳۵
منو موافق راه اندازی مجدد حزب هستم
i.M.a.N
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۰:۴۴
منو موافق راه اندازی مجدد حزب هستم
کار خودته دادا
Lord-Masoud
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۰:۴۸
منم كه باید موافق باشم
رضا
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۰:۵۳
به نظرم بهتره فعلا بگردین یه رییس واسه حزب پیدا كنین تا بعد چند تا قانون بزاریم واسه حزب.
كسی پیشنهاد برای ریاست داره؟
'Mohammad
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۰:۵۵
کار خودته دادا
من مخالفم :3:
black_shadow
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۵۱
رئیس نمیخواین؟!!!:1:
:3:
رضا
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۲۳
نه:3:
black_shadow
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۲۸
خب من میخواستم رضا رو پیشنهاد بدم!!!:3:
رضا اینا رئیس نمیخوان!
برو به زندگیت برس!!!
رضا
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۳۶
من كار و زندگیم اینجاست:3:كجا برم؟:3:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۵۱
من كاملا.......هستم:3:
رضا
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۱۱
من كاملا.......هستم:3:
صد در صد:sors:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۱۷
فحش بوداااااااااااا:3:
رضا
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۲۱
فدای سرت:3:مهم خلوص نیته:3:
سیا بیا یه فكری به حال این حزب بكنیم.بقیه مثل اینكه براشون مهم نیست.
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۲۵
برا منم مهم نيست:3:
من همينكه هفته اي يه بار بيام بايد خدا رو شكر كنم:3:
من دارم با حسابان و جبر دسته و پنجه نرم مي كنم:3:
hadi.s
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۳۱
مگه پارسال پیش نبودی؟
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۳۲
ee e eee eeeee(اين تعجب بسيار بود:3:)
من تازه همين چند رو پيش 17 ساله شدم:3:
تولدم مبارك:3:
تولدت شما هم مبارك:3:
hadi.s
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۴۰
منم 1 ماه پیش 17 سالم شد ولی پیشم.
------------------------------------
تولدت هم مبارك.
رضا
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۱۹:۲۹
نت هم جیره بندی شده؟:3:
Sepehr
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۱۴:۱۹
اگه حزب ی روزی:sovxx: راه افتاد منم هستم
رضا
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۱۴:۲۴
با لطفی كه بچه ها به حزب دارن هرگز راه نمی افته.
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸, ۱۱:۲۰
منم 1 ماه پیش 17 سالم شد ولی پیشم.
آبان نيمه ي دوم+يك سال دير رفتن=› يك سال عقب افتادن از درس:3:
حسابان رو حال كردي:3:
راستي بچه ها
قضيه ي فرار علي از زندان رو يادتونه:3:
چه داستان هيجان انگيزي بود:3:
رضا
چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸, ۱۴:۱۴
اقا یكی سن من رو هم حساب كنه:3:اگه اشتباه نكنم اسفند امسال وارد 18 سال میشم:3:
aminhity
چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸, ۱۴:۵۵
نام:امین
نام تیم:هیتی یونایتد(hity united)
لقب:این چیه؟:spamafote:لرد کینگ شاه سه هزاروپنجم.:king:تو محیط مجازی همین امین هیتی هستم. :give_rose:
علاقه مندی ها:منچستر یونایتد(تنها تیم باشگاهی که واقعا طرفدارشم.تو ایرانم بین پیروزی و استقلال از استقلال خوشم میاد.)-تیم ملی انگلیس-لیگ انگلیس-وین رونی-ژاوی هرناندز
تنفرات:اینا خیلی زیادن ولی به مهم هاش اشاره می کنم.
رئال مادرید:thumbs_down:پرسپولیس-علی آبادی(له)(له=لعنت الله علیه)-کفاشیان-نیکبخت-محمود فکری(تعجب نکنید با این که استقلالیم از این بدم میاد)-لیگ آلمان
سوال1.: هتریک چیست؟
یه جور تفریح که آدم باید فقط حرص بخوره(جونه آدم در میاد خیلی طولانیه):halm:
سوال2.مدیر hattrick.Ir کیست یا چست ؟
مگه اینجا مدیرم داره؟:shok:
سوال3.اگر مدیری در برابرتان لبخند بزند شما چه میکنید ؟
:img-gun:
سوال4.اگر شما از مدیران اخطار بگیرید چه حسی بهتان دست میدهد ؟
یه حس خاص:stinker:
سوال5.اگر مدیری به یکی از اعضای حزب توهین کند چه میکنید ؟
شمارشو میدم به علی آبادی
سوال6.گر حزب قانونی تصویب کند که هر عضو باید یک مربی حداقل سولد گرفته و حداقل 3 بازیکن جوان ایرانی تمین دهید چه میکنید
یه کاری:stinker:می کنم و بعدش یه حزب مستقل تر ایجاد می کنم(جدی:قبول می کنم)
سوال7.گر یکی از مدیران به این شکل در مقابلات احساس شرمندگی کند شما چه شکلی رفتار میکنید ؟
ازش عکس میگیرم بلوتوث می کنم تا همه بهش بخندن:yahoo:
سوال تشریحی
چرا میخواهید به حزب بپیوندید
تفریح(خندیدن به یه مشت الاف که گروه تشکیل دادن)
(جدی:دوستی بیشتر با افراد بامرام و جیییییییییییییییییییییییی یگر هتریک باز)
در صورتی که در جواب هام به کسی یا شخصی یا فردی یاانسانی(اگه انسان باشه)توهین شد همین جا عذرخواهی می کنم.:give_rose:
Sepehr
چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸, ۱۵:۱۴
خوش اومدی امین هیتی
aminhity
چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸, ۱۵:۳۳
حالا بخوای اسپم ندیم و سوال بپرسیم بایدچار کنیم.
حالا من ثبت نام کردم چه تسهیلاتی بهم داده میشه؟:crazy:
یعنی چه جور باهم بیشتر آشنا بشیم؟
Sepehr
چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸, ۱۵:۴۰
فعلا" که حزب تعطیله
می خوایم دوباره راش بندازیم
ببینیم می تونیم یا نه
aminhity
چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸, ۱۵:۴۹
فعلا" که حزب تعطیله
می خوایم دوباره راش بندازیم
ببینیم می تونیم یا نه
یعنی همین جا هر چی خواستیم اسپم بدیم:yahoo::yahoo:
hadi.s
چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۳۰
آبان نيمه ي دوم+يك سال دير رفتن=› يك سال عقب افتادن از درس:3:
حسابان رو حال كردي:3:
راستي بچه ها
قضيه ي فرار علي از زندان رو يادتونه:3:
چه داستان هيجان انگيزي بود:3:
اواخر مهر =› تو شناسنامه اواخر شهریور =› یكسال جلو افتادن از درس =› یكسال جلو افتادن از زندگی
رضا
چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۱۲
لقب:این چیه؟:spamafote:لرد کینگ شاه سه هزاروپنجم.:king:تو محیط مجازی همین امین هیتی هستم. :give_rose:
علاقه مندی ها:منچستر یونایتد(تنها تیم باشگاهی که واقعا طرفدارشم.تو ایرانم بین پیروزی و استقلال از استقلال خوشم میاد.)-تیم ملی انگلیس-لیگ انگلیس-وین رونی-ژاوی هرناندز
رئال مادرید:thumbs_down:پرسپولیس-علی آبادی(له)(له=لعنت الله علیه)-کفاشیان-نیکبخت-محمود فکری(تعجب نکنید با این که استقلالیم از این بدم میاد)-لیگ آلمان
شمارشو میدم به علی آبادی
سوال6.گر حزب قانونی تصویب کند که هر عضو باید یک مربی حداقل سولد گرفته و حداقل 3 بازیکن جوان ایرانی تمین دهید چه میکنید
سوال7.گر یکی از مدیران به این شکل در مقابلات احساس شرمندگی کند شما چه شکلی رفتار میکنید ؟
سوال تشریحی
در صورتی که در جواب هام به کسی یا شخصی یا فردی یاانسانی(اگه انسان باشه)توهین شد همین جا عذرخواهی می کنم.:give_rose:
woooooooooooooooooooooooooooooooooow:shok:
رضا
چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۲۲
شمارشو میدم به علی آبادی
سوال تشریحی
خیلی خوشم اومد ازت امین جان.اما چند روزی صبر كن ببینیم تكلیف این حزب چی میشه.
aminhity
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۰۷:۲۸
خیلی خوشم اومد ازت امین جان.اما چند روزی صبر كن ببینیم تكلیف این حزب چی میشه.
عشق است ژاوی:tuffgong:
رضا
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۳۵
اندكی صبر سحر نزدیك است.
:unknw::unknw::unknw:
Lord-Masoud
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۵۲
بچههایی که توی خود سایت هتتریک فعالیت میکنن حتماً میدونن که من توی اونجا مدیر حزب شدم و با کمک بچهها داریم فعالیتمون رو ادامه میدیم
دوست دارم اینجا هم دوباره فعال بشه و بتونیم اینوریارو با اونوریا هماهنگ بکنیم تا بتونیم منسجم تر جلو بریم
کسانی که موافق هستن بسم الله
SALAR
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۲۲:۰۴
اون ور چی كار میكنید؟
i.M.a.N
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۲۲:۰۷
بچههایی که توی خود سایت هتتریک فعالیت میکنن حتماً میدونن که من توی اونجا مدیر حزب شدم و با کمک بچهها داریم فعالیتمون رو ادامه میدیم
دوست دارم اینجا هم دوباره فعال بشه و بتونیم اینوریارو با اونوریا هماهنگ بکنیم تا بتونیم منسجم تر جلو بریم
کسانی که موافق هستن بسم الله
لرد مسعود برو جلو من پشتتم
SALAR
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۲۲:۱۲
نه ایمان جان.شما همون جلو باش بهتره.نمیخاد پشت كسی باشی.شما هنوز درست توی شهررضا تموم نشده.
Lord-Masoud
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۲۲:۲۹
اون ور چی كار میكنید؟
اونور یه اساسنامه تعریف کردیم و یه سری پست مشخص کردیم که از اونها میتونم به مسئولین تمرینها اشاره بکنم.
بچهها رو نسبت به تمرینی که میدن تفکیک کردیم و برای هر پست یه مسئول تمرین مشخص کردیم که نظارت میکنه روی تمرین بقیهی بچهها، استعداد معرفی میکنه به کسانی که بازیکن لازم دارن و ...
یه لیست انتظار هم درست کردیم واسه کسانی که دوست دارن عضو باشن اما شرایط لازم مثل داشتن مربی خوب و داشتن 3 بازیکن تمرینی رو ندارن و درصدد هستن تا این شرایط رو واسه خودشون مهیا بکنن
خبرگزاری رو فعال کردیم و چندخبرنگار معرفی کردیم که هر چند یک بار مصاحبهای انجام میدن با اعضا و گزارش میدن تا مجلهای رو درست کنیم به عنوان یه گاهنامه.
SALAR
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۲۲:۳۷
حالا واقعا انجام میشه یا فقط نوشته است؟؟
اینجا كه هیچ وقت قانون درست حسابی نداشت.
i.M.a.N
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۲۲:۴۰
اونور یه اساسنامه تعریف کردیم و یه سری پست مشخص کردیم که از اونها میتونم به مسئولین تمرینها اشاره بکنم.
بچهها رو نسبت به تمرینی که میدن تفکیک کردیم و برای هر پست یه مسئول تمرین مشخص کردیم که نظارت میکنه روی تمرین بقیهی بچهها، استعداد معرفی میکنه به کسانی که بازیکن لازم دارن و ...
یه لیست انتظار هم درست کردیم واسه کسانی که دوست دارن عضو باشن اما شرایط لازم مثل داشتن مربی خوب و داشتن 3 بازیکن تمرینی رو ندارن و درصدد هستن تا این شرایط رو واسه خودشون مهیا بکنن
خبرگزاری رو فعال کردیم و چندخبرنگار معرفی کردیم که هر چند یک بار مصاحبهای انجام میدن با اعضا و گزارش میدن تا مجلهای رو درست کنیم به عنوان یه گاهنامه.
مسعود اینجا همه به عنوان رئیس قبولت داریم
هر برنامه ای داری همین جا پیاده کن ، مسئول تمرین اینا رو هم جدا از اونور انتخاب کن که کارا مشخص باشه
Lord-Masoud
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۲۲:۴۵
حالا واقعا انجام میشه یا فقط نوشته است؟؟
اینجا كه هیچ وقت قانون درست حسابی نداشت.
همش انجام شده یا در حال انجام هست، باید اعضا همکاری بکنن تا بتونیم ادامه بدیم
gattus
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۲۲:۴۸
ببخشید پا برهنه میام وسط بحث از این فرم ها ی ثبت نام بدید من هم هستم!:1:
Lord-Masoud
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۲۲:۵۶
مسعود اینجا همه به عنوان رئیس قبولت داریم
هر برنامه ای داری همین جا پیاده کن ، مسئول تمرین اینا رو هم جدا از اونور انتخاب کن که کارا مشخص باشه
ممنون ایمان،باید ببینیم نظر بقیه چیه، اگه قبول کردن من در خدمتم :icon_clown:
رضا
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۰۹:۳۹
اقایون اگه كمی صبر كنین خبرای جدیدی دارم واستون.كسی لازم نیست فكری واسه اینجا كنه.یكی دو روز دندون روی جیگر مباركتون بزارین خبرای جدیدی میشنوین.:3:
Lord-Masoud
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۰۹:۴۲
دندون روی جیگر می گذاریم :rasta2:
رضا
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۰۹:۴۴
اینو یادم رفت بگم.من با مدیریت مسعود اینجا مخالفم.
رضا
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۰۹:۴۸
البته مسعود جان شرمنده كه اینطور رك حرف زدما.من بنا به دلایلی با مدیریت شما مخالفم.الانم دارم با یه نفر واسه مدیریت حزب مذاكره میكنم.تا چند روزه دیگه خبرشو به همه میدم تا دوباره عضو گیری رو شروع كنیم.
omid
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۰:۲۴
من فکر می کنم همون مسعود بهتره
چ.ن 2دستگی ایجاد میشه
aminhity
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۰:۴۵
:love::love::love:
من مربی خوب ندارم ولی خوب اگه اینجا رو راه بندازید تا چند وقت دیگه که پول دستم بیاد در دمت هستم:thumbs_up:
Lord-Masoud
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۳:۴۴
البته مسعود جان شرمنده كه اینطور رك حرف زدما.من بنا به دلایلی با مدیریت شما مخالفم.الانم دارم با یه نفر واسه مدیریت حزب مذاكره میكنم.تا چند روزه دیگه خبرشو به همه میدم تا دوباره عضو گیری رو شروع كنیم.
خواهش میکنم، فقط دلایلت رو هم رک بگو :question:
رضا
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۵:۱۵
خواهش میکنم، فقط دلایلت رو هم رک بگو :question:
1-من به شخصه خودم هیچ اطلاعی از نحوه مدیریت و خصوصیات اخلاقی شما ندارم.در یك كلام شما رو نمیشناسم.
2-من مخالف اینم كه هر دو طرف مدیریت كنه.چون به نظرم كار سنگینیه و هم اینكه فرق دارن با هم.
3-حزب بر اساس رفاقته و من نظرم اینه كه كسی اینجا به شكل جدی با شما دوست نیست.
4-من نظرم اینه كه كسی باید رییس این حزب باشه كه هم مدیریتش قبلا تایید شده باشه و هم اینكه بچه ها دوستش داشته باشن.به خاطر همین هم الان با كسی كه این ویژگی ها رو داشته باشه دارم مذاكره میكنم.
امیدوارم كه از حرفام ناراحت نشده باشی.:ok:امیدوارم موفق باشی.
رضا
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۵:۱۹
من فکر می کنم همون مسعود بهتره
چ.ن 2دستگی ایجاد میشه
شما؟:3:
Sor3na
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۵:۲۵
من اصن نميخوام تو حزب عضو بشم اما يه سوال برام پيش اومد كه رضا چيكارست كه دنبال يه مدير ميگرده كه اون مدير بياد اينجا رو مديريت بكنه؟مسوول حزبه؟موسسه؟رئيس قبليه؟
چه فرقي با بقيه ميكني كلن رضا جان؟
i.M.a.N
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۵:۲۵
1-من به شخصه خودم هیچ اطلاعی از نحوه مدیریت و خصوصیات اخلاقی شما ندارم.در یك كلام شما رو نمیشناسم.
2-من مخالف اینم كه هر دو طرف مدیریت كنه.چون به نظرم كار سنگینیه و هم اینكه فرق دارن با هم.
3-حزب بر اساس رفاقته و من نظرم اینه كه كسی اینجا به شكل جدی با شما دوست نیست.
4-من نظرم اینه كه كسی باید رییس این حزب باشه كه هم مدیریتش قبلا تایید شده باشه و هم اینكه بچه ها دوستش داشته باشن.به خاطر همین هم الان با كسی كه این ویژگی ها رو داشته باشه دارم مذاكره میكنم.
امیدوارم كه از حرفام ناراحت نشده باشی.:ok:امیدوارم موفق باشی.
من مسعود رو دوست دارم و به شکل جدی پشتشم یعنی دوستشم :3:
حالا کیو مد نظر داری اسمشو بگو؟؟
i.M.a.N
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۵:۲۶
من اصن نميخوام تو حزب عضو بشم اما يه سوال برام پيش اومد كه رضا چيكارست كه دنبال يه مدير ميگرده كه اون مدير بياد اينجا رو مديريت بكنه؟مسوول حزبه؟موسسه؟رئيس قبليه؟
مگه قبلا عضو نبودی؟؟
فرقش اینه که هیچ کس جز رضا حال و حوصله راه اندازی حزب رو نداره
رضا
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۵:۳۳
اگه یه نگا به تاریخ پستا بندازی میفهمی كه بعد از رفتن هومن دیگه كسی زحمت دوباره برپا كردن حزب رو به جون نخرید.فكر كنم یكی دوهفته ای از اون روزا میگذره.منم شدیدا دنبال این بودم كه اینجا رو دوباره راه بندازم.
با علی دراگ صحبت كردم گفت كه دهنش سرویس شده تا اونور رو راه انداخته و اینكه لیگ جوانان رو هم داره اداره میكنه و دیگه حال و حوصله راه انداختن اینجا رو نداره.
هومن هم كه نیست باهاش حرف بزنی.
با سالار هم حرف زدم.سیاوش هم كه گفت نمیتونه بیاد.
اكثرا گفتن حال و حوصله راه انداختن دوباره حزب رو ندارن.
من به خاطر اینكه سنم از بقیه پایین تره و كسی حرف منو قبول نداره و مثل شما فكر میكنه اول با بزرگتر ها و قدیمی های حزب حرف زدم اما كسی حال و حوصله نداشت.
واسه همین هم شخصا الان 4-5 روزی هست كه دنبال كارای حزب هستم.برای همین واسم زور داشت بعد از كلی این در و اون در زدن یهو بپرن وسط برنامه هام.
كلا فرقم با بقیه اینه كه بقیه واسشون فرقی نمیكنه حزب ازادی باشه یا نه ولی برای من فرق میكنه.
رضا
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۵:۳۶
من مسعود رو دوست دارم و به شکل جدی پشتشم یعنی دوستشم :3:
حالا کیو مد نظر داری اسمشو بگو؟؟
شرمنده.شاید اصلا قبول نكنه بیاد.
اگه كسی فكر میكنه مسعود بهتره میتونه صبر كنه تا بعد از اینكه(اگه)طرف قبول كرد یه انتخاباتی بین این دو نفر بذاریم.اون وقت میفهمین واسه چی میگم با مسعود مخالفم و كسی بهتر از اون رو سراغ دارم.
Sor3na
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۵:۳۹
رضا جان خيلي ممنون بابت توضيح..قانع شدم !ولي به عنوان يه بيننده بهتر به نظرم ميرسه كه اون يكيو كه آوردي از بقيه اعضاي حزب هم نظر بگيري كه باهاش موافق هستن يا نه !(شايدم ميخواي اين كارو بكني :d)
ولي خب جمله آخرت رو موافق نيستم.شايد يه سري مث من دوست نداشته باشن اين حزب در اين فروم راه بيفته دوباره كه كار خاصي براش نميكنن.يعني حتمن دليلش اين نيست كه تنبليم يا حوصله نداريم !
موفق باشي !
رضا
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۵:۴۷
با این حرفایی كه پیش اومد صد در صد (البته اگه قبول كرد) یه انتخابات كوچیكی میذارم.البته من مطمئنم كه رای میاره.
من میدونم كیا با راه افتادن فروم توی این حزب موافق نیستم.واسه همین هم كاری به كارشون نداشتم.
Lord-Masoud
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۶:۵۱
رضا جان شما میگی منو نمیشناسی و بعد این همه حرف در مورد من میزنی؟
خوب شما ایمان اومد و دوتا از دلایلت نقض شد و یکیش هم کاملاً شخصی بود. دلیل سنگینی کار هم دلیل نیست و فقط یه بهونه میتونه باشه.
شما فقط نیستی که دلت واسه حزب میسوزه. به هر حال مدیر رو اعضای حزب با رایگیری مشخص میکنن، من هم اصراری ندارم چون به قول خودت کارم سنگین میشه. اما بازم اگه مذاکرات به نتیجه رسید و شخص مورد نظر لطف کرد و قبول کرد و بچهها باهاش موافق بودن، من خوشحال میشم.
اما دلایلت زیاد قانعکننده نبود
رضا
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۶:۵۷
رضا جان شما میگی منو نمیشناسی و بعد این همه حرف در مورد من میزنی؟
خوب شما ایمان اومد و دوتا از دلایلت نقض شد و یکیش هم کاملاً شخصی بود. دلیل سنگینی کار هم دلیل نیست و فقط یه بهونه میتونه باشه.
شما فقط نیستی که دلت واسه حزب میسوزه. به هر حال مدیر رو اعضای حزب با رایگیری مشخص میکنن، من هم اصراری ندارم چون به قول خودت کارم سنگین میشه. اما بازم اگه مذاکرات به نتیجه رسید و شخص مورد نظر لطف کرد و قبول کرد و بچهها باهاش موافق بودن، من خوشحال میشم.
اما دلایلت زیاد قانعکننده نبود
با حرفایی كه پیش اومد صد در صد انتخابات برگزار میكنم.
Lord-Masoud
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۰۸
شما وقتی می خوای یه شخصی رو بزرگ بكنی، هرچقدرم بزرگ باشه، لازم نیست کسی رو کوچیک بکنی
من اگه خودم هم مدیر نشم با مدیر اینجا تماماً همکاری خواهم کرد
لطفاً هرچه زودتر شخص مورد نظر رو مشخص بکن
i.M.a.N
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۲۲
شما وقتی می خوای یه شخصی رو بزرگ بكنی، هرچقدرم بزرگ باشه، لازم نیست کسی رو کوچیک بکنی
مسعود ارامش خودتو حفظ کن یه نفس عمیق بکش
حالا با سر برو تو مانیتور :3:
'Mohammad
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۳۹
شرمنده دخالت میکنم
به عنوان یه عضو کوچیک و یکم قدیمی با مدیریت مسعود مخالفم
چون اونور کار داره اینم بیاد روش سنگین میشه امکان داره نرسه به کارا و مجبور بشه یه طرف رو شل کنه که اونم مسلماً اینجاس
به نظر من کسانی که تو فروم قدیمی ترن مثل سینا ، محمد رضا ، سالار ، ایمان و ... یا اعضای قدیمی حزب مثل سورنا و ...
i.M.a.N
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۴۷
شرمنده دخالت میکنم
چون اونور کار داره اینم بیاد روش سنگین میشه امکان داره نرسه به کارا و مجبور بشه یه طرف رو شل کنه که اونم مسلماً اینجاس
به نظر من کسانی که تو فروم قدیمی ترن مثل سینا ، محمد رضا ، سالار ، ایمان و ... یا اعضای قدیمی حزب مثل سورنا و ...
این جمله دومت فعل نداشتا :3:
ولی در هر حال موافقم
اگه محمدرضا قدم رو تخم چشم ما بزاره و بیاد اینجا خیلی خوبه
Lord-Masoud
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۹:۱۴
شرمنده دخالت میکنم
شما بزرگی محمد جان
اونور كه داریم با همكاری بچهها میریم جلو و امیدوار هستم که اینجا هم هرچه زودتر پا بگیره. کار، کار زیاد سنگینی نیست که نتونم به هر دو طرف برسم اما با اینکه یکی از قدیمیهای همین فروم مدیر بشه موافقم، بالاخره بچههارو بیشتر میشناسه. منم سعی میکنم باهاش هماهنگ باشم. :demis_roussos:
i.M.a.N
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۹:۱۸
شما بزرگی محمد جان
اونور كه داریم با همكاری بچهها میریم جلو و امیدوار هستم که اینجا هم هرچه زودتر پا بگیره. کار، کار زیاد سنگینی نیست که نتونم به هر دو طرف برسم اما با اینکه یکی از قدیمیهای همین فروم مدیر بشه موافقم، بالاخره بچههارو بیشتر میشناسه. منم سعی میکنم باهاش هماهنگ باشم. :demis_roussos:
خوشم میاد خیلی متواضعی
رضا
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۹:۴۴
من هرگز كسی رو برای اینكه یه نفر دیگه رو بزرگ كنم كوچیك نمیكنم.
و هرگز هم شما رو كوچیك نكردم.و هیچ وقت همچین جسارتی نمیكنم.من گفتم مخالفم شما گفتی دلیل بگو منم گفتم.
چشم.هر وقت ایشون جواب منو دادن بنده هم معرفی میكنم.
Lord-Masoud
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۹:۵۶
خوشم میاد خیلی متواضعی
ایمان مسخره نكن، شما همون حمایتت رو انجام بدی بهتره :img-pirate2:
من هرگز كسی رو برای اینكه یه نفر دیگه رو بزرگ كنم كوچیك نمیكنم.
و هرگز هم شما رو كوچیك نكردم.و هیچ وقت همچین جسارتی نمیكنم.من گفتم مخالفم شما گفتی دلیل بگو منم گفتم.
چشم.هر وقت ایشون جواب منو دادن بنده هم معرفی میكنم.
ما باهم دوستیم، هدفمون یکی هست، روی کمکم من هم میتونی حساب بکنی :love05:
aminhity
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۹:۵۹
چی شد؟من هم می تونم عضو بشم؟
i.M.a.N
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۲۰
چی شد؟من هم می تونم عضو بشم؟
آره عضوی فقط هرچه زودتر مربی سولید رو بگیر چون از واجباته
aminhity
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۲۲
پول ندارم.یک میلیارد بدهی دارم
i.M.a.N
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۲۶
پول ندارم.یک میلیارد بدهی دارم
خوب هر وقت تونستی بگیر چون به نقع خودته
gattus
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۲۸
آقا یکی فرم ثبت نام بدههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههه!!!!!!!!!!!!!! !!!:4:
من تا 4 هفته ی دیگه یه مربی خوب میگیرم!
فولوس موجوده!
aminhity
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۳۰
خب تو صفحه اول هست دیگه
رضا
شنبه ۷ آذر ۱۳۸۸, ۰۷:۴۰
آقا یکی فرم ثبت نام بدههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههه!!!!!!!!!!!!!! !!!:4:
من تا 4 هفته ی دیگه یه مربی خوب میگیرم!
فولوس موجوده!
صبر كن تا ریاست حزب مشخص بشه بعد عضو گیری شروع میشه.تا اون موقع برو فكری به حال مربی سولید بكن.:blum:
i.M.a.N
شنبه ۷ آذر ۱۳۸۸, ۱۰:۳۷
صبر كن تا ریاست حزب مشخص بشه بعد عضو گیری شروع میشه.تا اون موقع برو فكری به حال مربی سولید بكن.:blum:
رضا بزار ثبت نام کنن
انگار هدف اصلی که فقط برای خنده بود یادت رفته
رضا
شنبه ۷ آذر ۱۳۸۸, ۱۱:۰۶
اهان:3:یادم نبود:3:ثبت نام كنین:3:
-------------
یه حرف جدی هم بگم.
خدا وكیلی من اگه یه بار هم با یه نفر در كمال احترام حرف زده باشم اون هم مسعود بوده:3:اما نمیونم چرا باز به من میگن بد حرف زدی.
مسعود جان اگه از دست من ناراحت شدی جدا شرمنده ام.اصلا همچین قصدی نداشتم.
i.M.a.N
شنبه ۷ آذر ۱۳۸۸, ۱۱:۰۹
اهان:3:یادم نبود:3:ثبت نام كنین:3:
-------------
یه حرف جدی هم بگم.
خدا وكیلی من اگه یه بار هم با یه نفر در كمال احترام حرف زده باشم اون هم مسعود بوده:3:اما نمیونم چرا باز به من میگن بد حرف زدی.
مسعود جان اگه از دست من ناراحت شدی جدا شرمنده ام.اصلا همچین قصدی نداشتم.
خوب بهت نمیاد با احترام حرف بزنی
Lord-Masoud
شنبه ۷ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۵۳
خب دوستان
با همت خبرنگار حزب محمدباقر عزیز و علی سلطانیه، تونستیم اولین شمارهی خبرگزاری رو منتشر بکنیم.
باشد که شمارههای بعدی بهتر و پربار تر باشد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
با تشکر- مسعود
hadi.s
يکشنبه ۸ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۰۷
عجب روزنامه خوبی. از داداش منم(پرهام(263246243))اسم برده شده.اون یكی داداشمم(نادر(253910804))17 ساله كه از تیم حوانان در اومد عالی بود.گذاشت رفت خارج.خودمم(265020601) كه فعلا همینجا بازی میكنم.
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۹ آذر ۱۳۸۸, ۱۱:۱۱
باز اين شلغم ادعاي رياست كرد؟؟؟:3:
رضا
دوشنبه ۹ آذر ۱۳۸۸, ۱۶:۵۱
ای بابا.این گلابی همه جا هست كه:3:
اصلا كی این بچه رو اینجا راه میده:3:مگه دم در ننوشته از ورود اطفال خودداری كنید؟:3:
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۹ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۰۸
پس بدو بيرون تا نگفتم هومن بيات بخوردت:3:
رضا
دوشنبه ۹ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۱۸
مرحوم هومن به لقاالله پیوسته:3:
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۹ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۲۱
خدا به رحمتش ان شاالله:3:
نه جدا يه توضيح بده
ديدم تيمش شنگول مي زنه اهااااااااااااا
رضا
دوشنبه ۹ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۲۷
من خودمم نبودم:3:این جا مثل اینكه باز دعوا شده و طبق معمول گیس و گیس كشی داشتیم:3:هومن هم قهر كرده و رفته:3:
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۹ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۲۹
تلفات داشتيم:3:
i.M.a.N
يکشنبه ۱۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۵۱
رضا بلاخره فرد مورد نظرت راضی شد بیاد؟؟
رضا
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۳:۵۷
فعلا نشد.یعنی براش یه مشكلاتی پیش اومد كه معلوم نیست كی حل بشه.
به پیشنهاد یكی از بچه ها خودم واسه ریاست حزب كاندید میشم.
رضا
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۴:۱۲
حزب آزاد هتتریک چیست ؟
حزب آزاد هتتریک، گروهی از کاربران هتتریک ایران است که آخر رفاقت و مراماند؛ این گروه تمام تصمیمات و کارهایشان را با مشورت یکدیگر انجام میدهند و با هم متحدند؛ برای پیشرفت هتریک ایران تلاش میکنند و در این راه مصمم اند.
هدف تشکیل حزب
تلاش برای پیشرفت هتتریک ایران، ایجاد انگیزه در کاربرها و تفریح .
قوانین حزب آزاد هتتریک
• تنها هدف حزب آزاد دور هم بودن و استفاده از تجربیات یکدیگر جهت پرورش بازیکن ایرانی میباشد و هرگونه صحبت و اظهار نظری به جز موارد منع شده برای اعضای حزب، مجاز میباشد.
• شرکت در انتخابات سرمربیگری تیمهای ملی برای تمام اعضای حزب آزاد، مجاز میباشد.
• اظهار نظر برای اعضای غیر عضو آزاد است و اعضا حق هیچگونه بیاحترامی به این افراد را ندارند.
• در صورت هرگونه بیاحترامی به اعضای حزب - چه توسط دیگراعضا و چه توسط فرد غیر عضو- اعضا حق بیاحترامی به طرف مقابل را نداشته و باید پیگیری موضوع را به مدیر واگذار کنند.
• مدیر حق اخراج اعضای خاطی و همچنین غیرفعال را از لیست اعضای حزب دارد و این افراد تا 2 فصل حق عضویت مجدد در حزب را ندارند.
• رای گیری برای هر قانونی باید توسط مدیر اعلام شود ولی ارایه هر نوع پیشنهاد سازنده در حزب برای همه اعضا مجاز است.
چارت سازمانی حزب آزاد هتتریک
وظایف رییس حزب:نظارت بر اعمال و گفته های اعضا,به رای گذاشتن قوانین,انتخاب مسئولین,برگزاری انتخابات ها
وظایف مسئول تمرین : بررسی فعالیت تیمهای زیرمجموعه و کمک به اعضا، معرفی استعدادهای در حال فروش به تیمها
مسئول خبرگزاری : ویرایش و چاپ اخبار و سرپرستی گروه نویسندگان
(هر 4 تیم به یک نویسنده نیاز دارد)
اعضای حزب آزاد : اعضا براساس نوع تمرین و بازیکن ایرانی مورد نظر به دستههای زیز تقسیم میشوند:
تمرین دهندگان دروازهبانان
تمرین دهندگان مدافعان
تمرین دهندگان هافبکهای وسط
تمرین دهندگان هافبکهای کنار
تمرین دهندگان مهاجمان
انتخابات
• ریاست حزب توسط اعضا و با رایگیری انتخاب میشود.
• ریاست حزب به صورت 1 ماهه است.
*رییس حزب حق شرکت در تمام ادوار انتخابات را دارد.
شرایط عضویت در حزب آزاد ایران :
• داشتن حداقل 3 بازیکن ایرانی در پست تمرینی به همراه مربی با قدرت تمرین دهی خوب
• تایید صلاحیت توسط 5نفر از اعضای حزب
• در صورت داشتن 3 رای منفی حق حضور در حزب را ندارند.
- ارجعیت قرار دادن تیم ملی هتریک ایران بر همه مسائل
- اضافه کردن نشان حزب به امضا .
- - تکمیل فرم ثبت نام و موفقیت در آزمون ورودی .
*** در تمرین دروازهبانی، یک بازیکن کافی است.
نحوهی درخواست عضویت :
کاربر متقاضی باید فرم عضویت را پر کرده و در قالب یک پست ارائه دهد.
فرم عضویت حزب آزاد هتتریک
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
نام :
نام تیم :
نوع تمربن:
مدت زمان حضور در هتریک:
لقب :
علاقمندی ها :
تنفرات :
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
آزمون ورودی ( 4 گزینه ای )
سوال 1 : هتریک چیست :
الف) عشق
ب ) زندگی
ج ) الافی
د ) تفریح
سوال 2 : هدف اصلی حزب ازاد چیست؟
الف ) تفریح
ب ) پیدا کردن دوستان جدید
ج ) پیشرفت هتریک ایران
د ) هر 3 گزینه
سوال 3 : بهترین برخورد در برابر مدیران این انجمن چیست ؟
الف ) بهشون لبخند میزنیم
ب ) حالشونو میگیریم
ج ) بهشون فحش میدم
د ) باهاشون رفیق میشیم
سوال 4 : اگر شما از مدیران اخطار بگیرید چه عکس العملی نشون میدید ؟
الف ) سکوت میکنم
ب ) بهش فحش میدم
ج ) دعوا راه میندازم
د ) در صورت نیاز اعتراض خودم رو در تاپیک گفتگو با مدیران اعلام میکنم.
سوال 5 : اگر شخصی به یکی از اعضای حزب توهین کند چه میکنید ؟
الف ) کار خاصی نمیکنم
ب ) جوابشو میدم
ج ) کلکسیونی از فحشهای ناجور نسارش میکنم
د ) به رییس حزب اطلاع میدم
سوال 6 : اگر حزب قانونی تصویب کند که هر عضو باید یک مربی حداقل اکسلنت گرفته و حداقل 3 بازیکن جوان ایرانی تمرین دهید چه میکنید ؟
الف ) بیخیال حزب میشوم
ب ) تلاش برای لغو قانون میکنم
ج ) قبول میکنم
د ) با کمال میل قبول کرده و سعی میکنم به هر نحوی شده برای تقویت تیم ملی کمک کنم.
سوال تشریحی : چرا میخواهید به حزب بپیوندید ؟
رضا
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۴:۱۶
پست بالایی رو برای پست اول حزب تهیه كردم.(البته دزدیه:3:)
ببینید خوبه؟چیزی كم و كسر نداره.
اگه لیست مشكلی نداره بگید تا تایپیك جدید رو بزنیم و عضو یری رو شروع كنیم.بعد بریم تو كار انتخابات.
Caspian
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۶:۵۵
پست بالایی رو برای پست اول حزب تهیه كردم.(البته دزدیه:3:)
ببینید خوبه؟چیزی كم و كسر نداره.
اگه لیست مشكلی نداره بگید تا تایپیك جدید رو بزنیم و عضو یری رو شروع كنیم.بعد بریم تو كار انتخابات.
لیست خوبیه فقط چقدر اشناست :3:
ایشالا كه حزب راه بیوفته، ولی این حزب با همهی حزبها فرق داره، خیلی خاصه با بچههای خاص
واقعا چه روزهایی داشتیما : این داستان رو که یادتونه :3:
فرار از زندان
اخبار بی بی سی: خبره ویژه
دیروز شخصی به اسم دراگ که به زندان افتاده بود توسط دو نفر نا شناس از زندان فرار کرد
مکان : ؟؟؟؟؟
زمان : 01:30 بامداد
سیاووش و داش بلر سگ کش به نزدیکی های زندان گوانتانامو رسیدن
هوا بس ناجوانمردانه سرد بود
دو سه نگهبان رو داش بلر با لگد چرخش پهن کرد
به نزدیکی های دیوار ها که رسیدن...
اوووووووووووووووووووووووو و ( صدای بلرویچ در حال آماده شدن برای لگد چرخشی )
قودا قودا قودا قودا قودا قودا ( صدای بلرویچ در هنگام زدن لگد چرخشی به 6 نگهبان در تنها 0/0003 ثانیه )
گولف گولف گولف گولف گولف گولف ( صدای نقش بر زمین شدن 6 نگهبان به هلاکت رسیده )
اوووااااااااااااااااااااا ااااااااا ا ا ا ا ا ا ( صدای تخلیه انرژی بلرویچ بعد از انجام حرکات چرخشی )
خلاصه .... بعد از اینکه نگهبان هارو ترکوندن ، ناگهان متوجه شدن یه هلکوپتر با سرعت زیاد ، از دور داره نزدیک میشه و دقیقا به سمت اونا میاد .... یکی هم از داخل هلیکوپتر داره به این حالت :pleasantry: باهاشون بای بای میکنه .... صدایی آشنا از داخل هلکوپتر به گوش رسید .
حاج رضا ( خلبان هلکوپتر ) : سلام بروبچ .... اومدم کمکتون .... فقط نمیدونم ترمز این هلکوپتر کجاست :pardon:
بلرویچ و سیاوش بعد از شنیدن این نکته که حاج رضا نمیدونه ترمز هلکوپتر کجاست و با سرعت زیاد داشت بهشون نزدیک میشد ، برای آخرین بار تو چشمای هم نگاه کردن و به این حال :sad53: از هم خداحافظی کردن .
آقا دود همه جا رو برداشته که یه دفعه امیر با جی افش که دوتایی سوار کایت بودن میان رو پشت بوم زندان Ht ! سیا و بلر با تعجب به امیر و طرف نگاه میکنن و میگن عجب چیزی باهاشه ...
سیا به امیر میگه : داش این کیه ؟ تو کی هستی؟ اینجا کجاست؟ بهشته ؟ حوری میدن ...... که امیر میگه : چشاتو درویش کن، ایشون بازیگر فیلم ایرانین پای هستش.
داش بلر میگه : ما رو هم بازی میدین :3:
امیر : اگه شما بازی نباشی ، پس کی باشه.
اینجوری میشه که در حالی که داش بلر با داش سیا با امیر در حالی که دستشون تو گردن اون طرف هستش، 4 نایی سوار کایت از رو پشتبوم زندون ht میپرن پایین.
در حال پرواز بلر به سیا میگه : رضا رو نگاه کن .... با چتر رو آنتن بیسیم زندان گیر کرده........
در حالی که سیا با جی اف امیر و بلر و خود امیر می رفتن، یه دفعه یه تک تیر انداز زرتی:3:یه تیر خالی کرد تو سر اون ضعیفه و از شانس بد تیر بعد از اینکه مخ اون ضعیفه رو ترکوند به کایت خورد و کایت سوراخ شد، نزدیکای زمین بودن که یه دفعه امیر خواست نامردی کنه و ساووش و بلر رو بندازه پایین، اما اجل هر کی برسه کاریش نمی شه کرد، امیر خودش افتاد و بدنش جوری پخش شد رو زمین که نمی شد بفهمی که گربه مرده یا امیر
افتادن امیر باعث شد کایت سبک بشه و سیا و بلر به سلامت پایین بیان
رضا به هر زحمتی بود از سیم ها خلاص شدم و با مخ خورد زمین.
نگهبانا كه تازه سر رسیده بودن ایست دادن و یكیشون پرسید تو كی بیدی؟
رضا : من پرندم.:3:
یارو هم اسكل شد و رفت.بعد رضا پرید و یه ماشین دودر كردم و رفت دنبال سیا و بلر كه دید جفتشون رو شاخه درختا گیر كردن
كلی بهشون خندید تا دیگه تو داستان اون رو نندازن بالای سیم برق.:3:
دیگه از اونا التماس و از رضا خنده که دل رضا به حالشون سوخت و اوردشون پایین.
همین جور داشتن میرفتن كه هی سیاوش میگفت ع ...ع.....ع....ع.
رضا كه اصلا اعصاب نداشت گفت: ببن فكو.:3:
ولی داش بلر گفت چرا میزنی تو ذوق بچه؟؟بزار حرفشو بزنه.
بعد سیاوش گفت: علی رو ازاد نكردیم:3:
بعد از سقوط امیر از کایت پلیس بین الملل اونو بخاطر قتل ستاره اول فیلم های مستهجن پورن که با بد بختی راضی شده بود در فیلم ایرانین پای امیر شرکت کنه دستگیر کردن و به زندانی ht که دراگ هم اونجا بود بردن و از شانسی که داشت با دراگ توی یه سلول افتاد
همون جا یه فکر به ذهن امیر رسید و با پیشنهاد بازی کردن در فیلم ایرانین پای به زندان بان کاری کرد که طرف اونا رو شبانه فراری داد:img-pirate2:
بعد از فرار، امبر با دراگ بیرون زندان میدویدن که ماشین رضا و سیاوش و البته داش بلر رو دیدین.
سیاوش از دیدن امیر کف کرده بود که با یه لگد حالش جا اومد
رضا در حین رانندگی یه قرص برایه سر دردش خورد که نگو اکس بوده و اون وسط از ماشین پیاده شد و با مغز رفت توی درخت و وقتی بچهها رفتن پای جسدش، مغزش له شده بود
سیا از امیر پرسید: راستی چه جوری زنده موندی، امیر گفت: وقتی که از کایت پرتم کردین من روی یه چیزی افتادم ولی اون له شده بود ونمیشد بفمی من زنده موندم یا اون
خوب آخر داستان این 4 نفر رفتن سر صحنه فیلم برداری ومشغول به کار شدن تا فیلم رو آماده کنن
داف های اسمی سر صحنه آماده بودن وسیا بازم کف کرده بود که چجوری امیر اینا رو جور کرده
تو این لحظه دختر همسایهی امیر اینا که اتفاقا جی افش هم بود اومد و امیرو اون یه کاری کردن که بعدش همه شروع به کار شدن
بعدها دراگ از امیر پرسید: با او نگهبان بد بدخت چی کردی؟ امیر: نگهبان بد بخت رو دست وپاش رو بستم و اون نتونست دنبالمون بیاد
رضا توی دفترچه خاطراتش راجب صحنهی هلیکوپتر اینطورنوشته بود:
بله.داشتم باسرعت میومدم پایین كه یهو یاد ترمز افتادم:spamafote:
هر چی گشتم ترمز این ابو طیاره رو پیدا نكردم.:smilie9:
یهو یه سیم دیدم فكر كردم سیم كاپوته:3:
بعد كشیدمش یهو با صندلی پرت شدم بیرون.
داشتم سقوط میكردم هی بچه ها میگفتن بكش...بكش...!!!:3:
ای بابا چیو بكشم؟؟؟:spamafote:
بعد دوباره یه سیم دیدم اونو كششیدم كه چتر باز شد.
خوش و خرم میومدم پایین كه یهو به سیم انتن زندان گیر كردم.:3:
اولین سکانس فیلم
هومن در حال تماس گرفتن با سیاوش که اتفاقی اتاق خواب دختر همسایه ش رو که در حال لباس عوض کردن میبینه (اوی بی حیا چشا رو درویش کن) درهمین هنگام دختریه بر میگرده وهومن رو میبینه و هومن که فکر میکرد دختره ندیده اونو یه نفسی میکشه ومیره پایین که یه ی هو دختره هم میاد دم در و به مادر هومن میگه......چی میگه؟...
میگه من میخوام که هومن این دور و اطراف رو به من یاد بده مادر هومن میگه هومن برو به این خانوم باشخصیت دور اطراف رو نشون بده
هومن و دختر بعد از این که از خونه دور میشن یه جا وای میستن و بخاطر این که خیابون خلوت بود دختره لباسای هومن رو در میاره و لخت مادرزادش میکنه و گز رو میگیره ده در رو..........
دومین سکانس فیلم
هومن،دراگ، سعید و امیر توی سالن کالج که مراسم فارغ التحصیلی یک سری از شاگرداس میرین و توی وسایل نوازنده ها ماده اشک اور میریزن
سعید که عضو خفن و کله خراب گروهه یه چیز مصنوعی پیدا میکنه
بعد که از سالن درمیان، سعید دسشویش میگیره وپشت پرده سن که یه اب سرد کن بوده شروع میکنه به انجام کارش درهمین هنگام نوازنده ها شروع به کار میکنن و بعد 20ثانیه یکیشون که چاغ هم هست پارچه پشت سن رو میکنه و سعید که مشغول کار بود دیده میشه بعد کل سالن از خوش اندامی ( به به) حال میکنن:wow:
توی سکانس بعدی...
بچه های حزب و بازیگران مونث لب ساحل مشغول عشق وحال بودن که منکرات میریزن و همه ی بچه ها رو میگیرن، فکن 16نفر بالباس شنا مونث و مذکر در حال فرار حالا مامور های منکرات بدو اونا بدو هر جور بود خودشون رو به ماشین رسوندن و ویلی شروع به رانندگی کردو این بیت هم در بارش اومده
تا اومدیم بزنیم...به ....///شانس ......کمیته ریخت
دنبالم کرده حالا پلیس ... ///ویلی داره میگازه باریز نقره
وقتی رسیدیم به صحنه فیلم برداری دیدن که رضا برگشته، همه هنگیدن...
رضا که عشق خلبانی داشت پرید توی هلیکوپتر وگفت باید من رو بزارید خلبانتون شم امیر که دلش رحم اومد گفت باشه ولی نامردی هم نکردو زد دستگیره ترمز رو کند:search: بعد که هلیکوپتر رضا بلند شد ازش یه فیلم توپ ضبط کرد
ادامه داستان:
هومن داشت یه دوبین مدار بسته توی استخر مجموعه کار میزاشت، امیر رفت بهش کمک کرد و توی حموم گزاشتن، فرداش هم فیلم های مختلفش رو روی اینترنت فرستادن وکلی پول به جیب زدن
بعدها سر همین قضیه امیر و هومن عذاب وجدان گرفتند و رابطشون شکرآب شد :3:
خوش بگذره :3:
رضا
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۲۶
گفتم كه متنش دزدیه:3:البته تغییراتی توش دادم.
اخر سر نگفتین ترمز اون هلی كوپتره كجا بود:3:
amirlefthand
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۳۷
گفتم كه متنش دزدیه:3:البته تغییراتی توش دادم.
اخر سر نگفتین ترمز اون هلی كوپتره كجا بود:3:
این داستان رو من یه سری تغییرات توش ایجاد کردم اما هنوز منتشر نشده میخوام یه کتابش کنم به اسم فرار از که :tap67:ریز:eek3: ک:girl_devil:
من موقعی هلی کوپتر روخریدم پولم کم اومد ترمزش رو نخریدم:rofl:
i.M.a.N
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۵۰
سلامتی آشخوراش صلوات :3:
رضا
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۵۸
باز زدین جاده خاكی كه:3:
بگید ببینم اون متن خوبه؟
aminhity
سه شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۸, ۰۸:۰۵
باز زدین جاده خاكی كه:3:
بگید ببینم اون متن خوبه؟
فقط دزدیه.حداقل مونتاژ می كرده.:3:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۱, Jelsoft Enterprises Ltd.