PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لینک مینک

Sepehr
جمعه ۴ بهمن ۱۳۸۷, ۱۹:۳۴
به نظرم جای این تاپیک خالی بود :7:

اولین لینکشو هم خودم می ذارم :

فیلم مفت مفت:
:boid:
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

hsmoa
سه شنبه ۸ بهمن ۱۳۸۷, ۱۳:۲۵
تالار گفتگویی نو و مرتبط با مسایل روز جامعه :

تالار گفتگویی با موضوع پاسخ گویی به شبهات و مسایل دینی ودیگر مسایل اسلام و تشیع و جواب سوالات را افرادی كاملا مطلع خواهند داد

مدیریت تالار با خودم است و به امید آنكه شما یکی از اعضای تالار باشید افرادی که سریع تر عضو شوند احتمال مدیر شدن آنها در یکی از قسمت های تالار بیشتر می شود

آدرس : [Only Registered And Activated Users Can See Links]

hsmoa
سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۷, ۰۸:۴۵
دوستان بی صبرانه منتظر استقبال چشمگیر شما هستیم

Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۷, ۱۴:۳۵
دوستان بی صبرانه منتظر استقبال چشمگیر شما هستیم

كم 8 تا كانال تو مملكت شب و روز از اين چيزا مي گن؟ در مورد يهوديت برو انجمن بزن !

hsmoa
سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۷, ۱۸:۰۵
كم 8 تا كانال تو مملكت شب و روز از اين چيزا مي گن؟ در مورد يهوديت برو انجمن بزن !

فقط باید بگم برات متاسفم همین

Sor3na
سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۷, ۱۸:۳۱

كاملا موافقم!

من كلا مخالف اين تاپيكم..اينجا جايي شده و ميشه براي تبليغ سايت هامون و اين با آرمان هاي سايت مخالفه!:3:

hsmoa
سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۷, ۲۲:۵۱
كاملا موافقم!

من كلا مخالف اين تاپيكم..اينجا جايي شده و ميشه براي تبليغ سايت هامون و اين با آرمان هاي سايت مخالفه!:3:

ببخشید ولی تشخیص بودن یا نبودن این تاپیك با شما نیست با مسوولان سایته اطمینان داشته باش كه اگه اونها بگویند من تمام آدرس هایی كه از سایت خودم به جا گذاشتم را پاك می كنم حتی اونی كه در امضای منه و فكر نمی كنم مسوولان سایت نیازی به وكیل و وصی داشته باشند وشمایی كه میگی این با آرمان های سایت مخالفه میشه یك كم این آرمان ها را توضیح بدی

Sor3na
سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۷, ۲۳:۱۱
والا برادر من يادم مياد ميخواستيم در مورد يه سايتي اينجا توضيح بديم و اينا به مشكل بر خورديم!(فوتبال آرنا)..شايد سياست هاي سايت عوض شده و اينكه دقت كن اينجا در مورد هتريك كه يه بازي آن لاين هست مي باشد :3: !

در واقع ديگه خيلي بخوايم از موضوع اصلي انجمن دور بشيم بازي آن لاين ديگه رو توضيح بديم نه اينكه اصن يه سايت با يه موضوع خيلي متفاوت ديگه رو!

اين نظر منه.شمام زياد خودتو عصبي نكن.اگر ناراحت شدي از حرفم چاكرتم هستم عذر خواهي ميكنم ازت ولي اي كاش جنبه اعتقاد داشتي..چون من بهت توهين كه نكردم فقط نظرمو گفتم!اگر توهين كرده بودم ميومدي يقه مو ميگرفتي ولي خب به هر حال ... !!!

hsmoa
پنجشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۱۴
والا برادر من يادم مياد ميخواستيم در مورد يه سايتي اينجا توضيح بديم و اينا به مشكل بر خورديم!(فوتبال آرنا)..شايد سياست هاي سايت عوض شده و اينكه دقت كن اينجا در مورد هتريك كه يه بازي آن لاين هست مي باشد :3: !

در واقع ديگه خيلي بخوايم از موضوع اصلي انجمن دور بشيم بازي آن لاين ديگه رو توضيح بديم نه اينكه اصن يه سايت با يه موضوع خيلي متفاوت ديگه رو!

اين نظر منه.شمام زياد خودتو عصبي نكن.اگر ناراحت شدي از حرفم چاكرتم هستم عذر خواهي ميكنم ازت ولي اي كاش جنبه اعتقاد داشتي..چون من بهت توهين كه نكردم فقط نظرمو گفتم!اگر توهين كرده بودم ميومدي يقه مو ميگرفتي ولي خب به هر حال ... !!!

ببین دوست عزیز من تبلیغ سایت خودم را برای خیلی از مدیرای سایت حتی پخ زدم تا حالا هم كه مشكلی پیش نیومده
نه بابا مشكلی نیست ...تازه ببخشید كجای این صحبت شما انتقاد بود و من جنبه ی شنیدنش را نداشتم

Sor3na
جمعه ۱۸ بهمن ۱۳۸۷, ۱۵:۵۲
من كلا مخالف اين تاپيكم..اينجا جايي شده و ميشه براي تبليغ سايت هامون و اين با آرمان هاي سايت مخالفه!

اين حرف من رو تو پست اولم توهين به خودت فرض كردي؟من قصدم فقط گوشزد اين نكته به زننده تاپيك بود كه زده بودتش و اصن حرفم رو به تو هم نبوده كه شاكي شدي و اگرم بوده كه به نظرم توهيني نبوده!

در هر صورت قربونت برم اگر ناراحت شدي من ازت عذرخواهي ميكنم.:3:

خب ديگه چه خبر حسين جان؟چيكارا ميكني؟تيمت چجورياس؟(حسين بود اسمت ديگه؟):3:

hsmoa
شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۸۷, ۱۴:۴۱
نه داداش موردی نیست
شما چه خبر ؟