PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 3 گروه نه

صفحه ها : 1 [2]

hamedhamedhamed
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۲۶
اه بدبخت شدم بازیكنم اخراج شد حالا بریم تو دفاعو حرف نزنیم فعلا

hamedhamedhamed
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۵۴
دقیقه 81 3-2 جلوم همش 9 دقیقه مونده تا یه پیروزیه شیرین البته اگه بازیكنم اخراج نمیشد زودتر از اینا بردمو قطعی میكردما. ببینیم به كجا میرسه بازی

hamedhamedhamed
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۰۱
بالاخره تموم شد آقا صمد خسته نباشی بازیه خوبی بود اگه چیزی گفتم به دل نگیریا كل كل بود . موفق باشی

samynostalgia
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۱۴
ای حامد خیلی خوش بیاری من وقتی ویرم میگیره فلش امتحان کنم می خورم به تو. عیب نداره تبریک میگم بهت و باید ببینیم که مشکل ما کجا بود ایشالا تو بازی برگشت جبران می کنیم.

soheil_depor
پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۷, ۰۸:۰۶
منم موافق این سوالم. به نظر سیاست هتی باشگاه ایجاب می کرد که مربی به طور لفظی بره سربازی:1:

:blush2: هیچم الکی نگفتم :apophys: من دیشب مرخصی گرفتم اومدم خونه دیدم با ذخیره هام بازی لیگ رو بردم...!
این نشون از همدلی بازیکنا و یکدست بودن اونهاست :apophys:
خوب شد اومدم وگرنه با ذخیره ها تا آخر لیگ میرفتما! :jesors:

این هفته هم با غول بی شاخ و دمی به اسم ایران یووه بازی دارم... شانسم کمه... :sick:

آقایون هر کی خواست بره سربازی قبلش حتما هتمن هطمن حطمن یه ماه بره بدنسازی رو ماهیچه های پاش کار کنه که کارش راحت باشه، ما که روزی 200 تا بشین پاشو داریم :sad:

soheil_depor
پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۷, ۰۸:۰۸
حامد جان خوب داری میترکونیا! :apophys:
حقا که یه اس اسی هستی :jesors:

soheil_depor
پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۷, ۰۸:۰۹
برم ببینم کی چیا خریده و تیم جاسوسی چیا میگن
P-:

soheil_depor
پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۷, ۰۸:۵۳
چه برد باحالی بودا! با 24 ستاره یه تیم 36 ستاره رو 4-2 بردم D:

soheil_depor
پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۲۷
خب دیگه هر چی پول بود خرج شد... رفتم تا 2 هفته دیگه که بازم بخرجم
D:

hamedhamedhamed
شنبه ۱۵ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۰۹
سلام به همه
فردا دوباره بازیه. فردا یكی از تیمای اول تا سوم عقب میفتن یا ایران یووه یا سهیل. ایشالله كه سهیل ببره بازیه بعدیمون حساس تر بشه. سهیل خودتو آماده كن دوتا بازیه سخت داریا. اولیو ایشالله ببری دومیو هرچی خدا بخواد ایشالله كه میبازی :wink3:
ایشالله منم فردا میبرم پرسپولیسو (اه اه حالم از هرجی پرسپولیسه به هم میخوره) به صاحب تیمش بر نخوره ها. به امید موفقیت همه. هركی حقشه میبره فردا. فعلا بای

samynostalgia
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۴۲
به به بالاخره بازی های سخت شما هم رسید. البته من به حامد خیلی امیدوارم چون مربی خوبیه. فک می کنم بتونی جلوی ایران یووه هم در بیای. مار و که خوب بردی...
امروز بازی ها خیلی حساسه
ولی هفته 6 و 9 تعیین کننده قهرمان فصل خواهد بود، من برای اون بازی ها میرم ورزشگاه( خونه یکی از بچه ها) و بازی ها رو از توی liveFox نگاه می کنم.:1:

samynostalgia
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۷, ۰۷:۵۴
قربان این "پرسپولیس آقاست" برم که اینقدر آقاست. آقا ما رو شرمنده کردی آخه بی انصاف 4-1 خیلی بد زدیش. به سهیل هم تبریک میگم ، البته من برد سهیل رو پیشبینی کرده بودم. به هر حال این هفته همه نتایج به نفع من تموم شد. امیدوارم پس از شکست های اول فصل بتونم با این اوضاع خودم رو بالا بکشم. برو بچ همه شاخن بابا...

soheil_depor
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۰۸:۳۳
:wink3:
سلام به بروبچ گروه، همگی خوبین؟
من تا شنبه صبح تعطیلم :stinker:

چاکر داش صمد به طور اختصاصی هم هستیما :wink3:
آقا این حامد دمش گرم واقعا قوی شده هااااا... دم اون آقایی که ایران یووه رو زد گرم :apophys: آخرشی

این گروه ما درسته که تو دسته سه بدترین گروه شناخته شده اما داره غیر قابل پیش بینی میشه :blush2:

صمد هم که تیمشو جمع و جور کرده و دیگه عمرا کسی نتونه داش صمد رو ببره...

soheil_depor
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۰۸:۳۵
فعلا که اس اسیاش اول گروهن، قرمزا بجنبین عقب موندینا :apophys:

samynostalgia
چهارشنبه ۲۶ تير ۱۳۸۷, ۰۸:۴۶
همین دیگه چون سوراخا صدر نشین شدن بایدم دسته ما تو دسته سه ها آخر باشه. حالا بذار قرمزا بیان بالاتر میبینی که تغییر می کنه
آره داداش:wink3:

soheil_depor
چهارشنبه ۲۶ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۳۴
اره داش صمد? تو هم منحرفي?
حامد كجايي

برو دارمت!

hamedhamedhamed
چهارشنبه ۲۶ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۰۹
سلام به همه
بچه ها من برام یه مشكل پیش اومده دعا كنین برام خیلی نیاز دارم
برا بازیه این هفته هم اصلا نفهمیدم چی شد اومدم سر زدم دیدم باختم . سهیل جان موفق باشی. دعا كنین

samynostalgia
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۴۰
حامد جان نگران نباش حتما حل میشه، من خودم حتما برات دعا می کنم چون با این احساست کاملا آشنام. فقط یه توصیه برادرانه میکنم بهت که سعی کن تو دعا هات طلب خیر کنی تو مشکلت نه اینکه حتما اونجوری که می خوای تموم شه .
امیدوارم اون چیزی که می خوای خیرت باشه...
موفق باشی:good:

samynostalgia
جمعه ۲۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۰۴
قمریان آخر کجا رفتند ساران را چه شد....
بچه ها چه تون شده چرا دیگه نمیاید اینجا...
دلمون تنگ شد بابا...

masoud_dj
جمعه ۲۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۵۱
این گروه بوی گند آش خور میده:3:

pentoriko
يکشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۷, ۲۰:۱۰
سلام من روز اولي كه اومدم اينجا پست دادم گفتم الان اينجا ميتركنوم با بچه ها كري ميخونيم ميگذره ديدم نه بابا از اين خبر ها نيست خيلي گروه يخي هستش:spamafote:

انشاءالله يه دو تا تيم بيان بالا كه اين فروم رو بشناسن و يه خورده اينجا سر بزنن

البته من خودم معلوم نيست بمونم تو اين گروه يا نه دعا كنيد واسه تيم من:worship::worship::worship:

samynostalgia
چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۳۳
سلام به بچه های عزیز
من 35 روز نبودم یعنی حدود 1 نیم فصل، امیدوارم بعد از آموزشی به خدمت همه عزیزان برسم.
دیدار ما آخر مهر...
تا بعد
این هم از کوری برای عضو جدیدمون

pentoriko
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۲۹
سلام به بچه های عزیز
من 35 روز نبودم یعنی حدود 1 نیم فصل، امیدوارم بعد از آموزشی به خدمت همه عزیزان برسم.
دیدار ما آخر مهر...
تا بعد

اميدوارم زودتر برگردي [Only Registered And Activated Users Can See Links] شايد يه خورده اينجا رونق بگيره

pentoriko
پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۵۰
سلام به بچه های عزیز
دیدار ما آخر مهر...
تا بعد

من هنوز منتظرم برگردي (روز شماري فكر كنم 20 روز ديگه مونده) لااقل دو نفري كل كل ميكنيم:3::3:

lampard
جمعه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۳:۴۶
سلام خدمت همه دوستان گروه 9 من لمپارد و با تیم redevilsاین فصل به این گروه اومدم امیدوارم بازیهای خوبی كنار هم داشته باشیم.

lampard
دوشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۳۸
سلام خدمت همه دوستان گروه 9 من لمپارد و با تیم redevilsاین فصل به این گروه اومدم امیدوارم بازیهای خوبی كنار هم داشته باشیم.

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

alir3za
دوشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۹, ۱۱:۳۱
خب خب خب :3:
میبینم که من وارد این گروه شدم:3:
خودم که آماده افتادن از این دسته 3 هستم !اما امیدوارم با آبرو بیفتم :3:

alir3za
پنجشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۹, ۰۲:۴۴
اینجا هم که متروکه هست:3: