PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 4 گروه بیست و یک

SharpShark
سه شنبه ۸ بهمن ۱۳۸۷, ۱۵:۳۸
:img-weight_lift:
دینگ دینگ دینگ!!
و مبارزه آغاز میشه...
:img-weight_lift:

Sepehr
سه شنبه ۸ بهمن ۱۳۸۷, ۱۸:۱۸
سام الیک

SharpShark
سه شنبه ۸ بهمن ۱۳۸۷, ۲۰:۳۹
سام الیک مش سپهر

نظر سنجی رو هم گذاشتم، اما خودم تا هفته 3-4 رای نمیدم تا ببینم چی به چی هست!

حساس ترین بازی های هفته:
اردوان - یوورسلونا
دف انجل - اژه ای

sbehdad
سه شنبه ۸ بهمن ۱۳۸۷, ۲۲:۲۸
آقا حساس نکنید تیم منو می‌برید تو حاشیه!
من این فصل اومدم برای موندن،‌ پول ندارم مث بقیه تیما خریدای چندصدمیلیونی داشته‌باشم.چارتا بازیکن جوون گرفتم گذاشتم تو تیمم. رفتم از دبیرستان پیداشون کردم! مخلص آقای شارپ‌شارک!
----
توضیح رو به دو نفری که هستن بدم که از یوونتوس شدیداً متنفر بوده و یک اینتری تمام‌عیارم!
---
الان نشستم واسه امتحان ارشد زورای آخرمو می‌زنم. برای همین احتمالاً خیلی سر نمی‌زنم تا اول اسفند.
---
اردوان هم خوشحالم که ضعیف اومده! به نظرم اگه هر کدوم از ماها امسال بریم بالا، خیلی سریع پرت می‌شیم همینجا! و از اونجایی که از روحیه‌ی لطیفی برخوردار بیدم، ترجیح می‌دم همینجا بمونم!

SharpShark
چهارشنبه ۹ بهمن ۱۳۸۷, ۱۵:۱۱
سپهر تو سریع رفتی به خودت رای دادی؟!؟! صبر داشته باش جوون!!

----------------------

خوش اومدی مجددا بهداد (همینه اسمت؟!) منم احسانم، شارپ شارک که اسم تیممه!!
ایول، حال میکنم تحصیل کرده هم هستی. ایشالله موفق باشی.
متوجه نشدم طرفدار کدوم تیم هستی؟! اسمشو نشنیدم تا حالا... اینی که میگی تو کدوم لیگ فعالیت میکنه؟! قهرمانی اروپا داره؟! ستاره رو لباسش داره؟! چند تا؟! اصلا لباس داره؟!
فکر نمیکنم کسی از گروه میل صعود داشته باشه. چون با اینکه تیم هایی خوبی تو گروه داریم، اما هیچکدوم در حد دسته 3 نیستیم. پیش بینی من اینه که احتمالا 2-3 فصل آینده رو با همین ترکیب ادامه میدیم. البته به جز تیم هایی که از پایین مجبور به سقوط میشن...
من احتمالا بعد از هفته سوم، جدول آخر فصل رو براتون رسم میکنم..

اگه موافقید پیش بینی نتایج رو هم شروع میکنیم...

SharpShark
چهارشنبه ۹ بهمن ۱۳۸۷, ۱۵:۱۹
sunderland - PerpoliseMilan
kayak - Sharp Shark
ardavan - Juvercelona
death angel - Ejei

نتونستم تیم ها رو خوب بررسی کنم. همین جوری نوشتم.
s 2 - p 2
k 0 - s 4
a 0 - j 3
d 2 - e 0

Sepehr
چهارشنبه ۹ بهمن ۱۳۸۷, ۱۸:۱۵
من هنوز رای ندادم
یکی دیگه بهم رای داده

sbehdad
چهارشنبه ۹ بهمن ۱۳۸۷, ۲۱:۲۳
ساندرلند 3- پرسپولیس میلان 0
کایاک 1- شارپ‌شارک 4
اردوان 1- یوورسلونا 1
اژه‌ای 1-دت‌انجلز 4
--- دلم به حال این بارسلونای بیچاره می‌سوزه که با یووه ترکیب شده. احسان‌خان! اون تیمی که من طرفدارشم رو می‌تونی ببینیش، به شرطی که بالای سرتو نگاه کنی!:دی
اسم من هم سهیل می‌باشد و این آی‌دی کلاً چیز چرتیه!

SharpShark
چهارشنبه ۹ بهمن ۱۳۸۷, ۲۲:۰۱
@ سپهر
ای نامرد، رفیقات رو هم آوردی که بهت رای بدن؟!
نتیجه ها رو هم پیش بینی کن ببینم چی کار میکنی...

--------------
@سهیل
بالا سر ما که خداست. جز اون هم چیزی وجود نداره!! :پی
حالا تو مستطیل سبز بهت میگم!!

sbehdad
پنجشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۷, ۰۱:۰۷
تو مستطیل سبز همین چند دقیقه پیش، یووه از اودینزه باخت و اختلافش با آقابالاسرش به 6 امتیاز رسید!

SharpShark
پنجشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۴:۰۳
ای مار بزنه زبون هرچی کلاغ بد خبر!! :دی
1.چه میدونم! حتما مثل بازی رفت، الکس 3 بار زده تو تیرشون... یادته که!!!؟
2.حضورا ترتیب شما رو میدیم. تا پایان فصل خیلــــــــــــــــی مونده! یه دربی میلانو دارید، یه دربی ایتالیانو! بسه!!
3.منظورم مستطیل سبز بین خودمون بود.

Sepehr
پنجشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۵:۴۵
نظر منم اینه:

sunderland 2 2erpoliseMilan

kayak 1 - 2 Sharp Shark

ardavan1- 3Juvercelona

death angel2-2Ejei

Sepehr
جمعه ۱۱ بهمن ۱۳۸۷, ۱۴:۰۰
كجایید پس ؟؟؟
خبری ازتون نیست؟

Matrix23
جمعه ۱۱ بهمن ۱۳۸۷, ۱۴:۰۶
یووه كه چند هفتس دوباره داره با داورا حال میكنه (بازی با فیورنتینا كه دیگه اخرش بود) .

نمیدونم هوادارای میلان و یووه چه لذتی از برداشون میبرن... :1:

Sepehr
جمعه ۱۱ بهمن ۱۳۸۷, ۱۴:۱۸
برو اینتریه استقلالی برو :دی

sbehdad
جمعه ۱۱ بهمن ۱۳۸۷, ۱۹:۰۱
همینه دیگه. یکی هم حرف حساب می‌زنه بش می‌پرید! مخلص آقای ماتریکس!

SharpShark
جمعه ۱۱ بهمن ۱۳۸۷, ۲۱:۳۴
داوری؟!؟! بیخیال بابا! بحث داوری رو ول کنید! یه برنامه 90 با اون همه سابقه و کارشناس و 100تا دوربین نمیتونه آخرش مسایل داوری رو شفاف کنه. بعد شما میخوای چی رو مقایسه کنی. در کل شاید تو چند بازی اخیر اشتباهات داوری به نفع یووه باشه، اما حاضرم شرط ببندم که اگه از اول فصل مقایسه کنیم، به نفع اینتر بوده. فصل قبل هم همین طور...

--------------
@ ماتریکس!
همون لذتی رو میبرن که شما از اسکودتو های اخیرتون میبرین

Matrix23
جمعه ۱۱ بهمن ۱۳۸۷, ۲۱:۵۱
عمو بهدادی ی ی... میخوامت عمو.

البته بر هیچ كس پوشیده نیست كه یووه ای ها و میلانی ها نمیخواهند واقعیتهای حاكم بر فوتبال و داوری ایتالیا رو ببینند. در واقع با بستن چشمشون بر روی حقیقت, میخوان دیگران رو مقصر جلوه بدن.

انواع ساعتهای رولكس گرفته (از 40 03 سال قبل) تا مسائل مختلف, به عنوان انواع رشوه ها به داوری بوده. شاید اوجش بازی چند فصل پیش بود (فصل 97.98) كه تو بازیه اخر اینتر و یووه با هم بازی داشتن و اینتر با ی مساوی قهرمان میشد... اما پنالت دیقه اخر بازی همه چیو جابجا كرد...

یا فصل 2002.2003 و گلهایی كه افساید یا هند بودن یا وقت اضافه های بی مورد و ...

البته هرچی از داوریها بگوییم, یووهایها كه منكرش میشن.

×××××××××××××

در ضمن, همونطور كه ی ورزشكار, وقتی دوپینگ میكنه, مدالشو ازش میگیرن , تو فوتبال هم همین كار رو میكنن

sbehdad
جمعه ۱۱ بهمن ۱۳۸۷, ۲۲:۱۴
وقتی اون همه دوپینگ‌های بازیکنای یوونتوس افشا شد،‌هیچ اتفاقی نیفتاد. فیلم تزریق کاناوارو پخش شد. زیدان گفت که همه دوپینگ می‌کردن. اون همه سال داوری‌های افتضاح به نفع میلان و یووه-بازی میلان کیه‌وو رو خیلی خوب یادمه که پاپارستا 7 دقیقه وقت اضافه گرفت(که سه-چهار دقیقه ماکسیممش بود) و بعدع وقتی میاان دقیقه‌ی 99ام گل زد، بازی رو تموم کرد!- و بعد چی؟! کسر چند امتیاز از میلان، سقوز یووه به دسته‌ی دو با کسر فقط سه امتیاز! اون هم در شرایطی که حکم اولیه سقوط به دسته‌ی 3 با «چند امتیاز منفی؟! 30 امتیاز!» بود. یووه و میلان، درست مثل رئال مادرید، درست مثل بایرن‌مونیخ و درست مثل پرسپولیس بعد از انقلاب، علاوه بر آن که تیم‌های سوراخی بیش نیستند، همیشه از لطف داوران گرامی هم بهره بردند. گیرم که چندتا بازی هم به نفع استقلال، بارسلونا و اینتر هم گرفته‌شده‌باشه. جمعشون کنید تیماتونو لطفاً

SharpShark
جمعه ۱۱ بهمن ۱۳۸۷, ۲۳:۳۲
توهین نکن دیگه! اگه میخوای توهین کنی، بگو که بحث رو بیخیال شیم.
شما یه نگاه به اسم مربی و 11 نفری که واسه یووه تو زمین میرفت بنداز! ببین نیازی به داور داشت؟!
فینال جام جهانی همون سال رو نگاه کن! نصف بازیکن های تو زمین (7-8 نفر تقریبا) از کدوم تیم بودن؟!
مرد سال فوتبال جهان؟! بهترین دروازبان جهان؟! اینتر 2-3 سال اخیر رو داره با قابلیت های کدوم بازیکن میگذرونه؟! بدون ابرا و ویرا شما چی بودین؟! اصلا کسی اینتر رو تیم حساب میکرد؟! تو اروپا بودن یا نبودنتون فرقی داشت واسه کسی؟! چند تا دوست اینتری داشتین؟!
یووه هیچ نیازی به همه اون چیزی هایی که گفتین نداره و نخواهد داشت. یووه اسمش یعنی پیروزی! هر وقت تونستین بهترین دروازه بان جهان در حالی که بهترین پیشنهاد ها رو داره تو سری ب نگه دارید دارید، بدونید چیزی شدید... تیمتون سمبل درست و حسابی داره اصلا؟! منظورم بازیکنی هست که براش سر و دست بشکونن ولی حاضر نشه بره یه تیم دیگه!! نه بازیکنی که از نبود مشتری 20-30 سال تو یه باشگاه موندگار بشه!!
اینتر در نبود یووه و ضعف میلان حسابی قدرت گرفت. اما این خط و این نشون که دوام نمیاره. چون شخصیتش رو نداره!

SharpShark
جمعه ۱۱ بهمن ۱۳۸۷, ۲۳:۴۶
وقتی اون همه دوپینگ‌های بازیکنای یوونتوس افشا شد،‌هیچ اتفاقی نیفتاد. فیلم تزریق کاناوارو پخش شد. زیدان گفت که همه دوپینگ می‌کردن. اون همه سال داوری‌های افتضاح به نفع میلان و یووه-بازی میلان کیه‌وو رو خیلی خوب یادمه که پاپارستا 7 دقیقه وقت اضافه گرفت(که سه-چهار دقیقه ماکسیممش بود) و بعدع وقتی میاان دقیقه‌ی 99ام گل زد، بازی رو تموم کرد!- و بعد چی؟! کسر چند امتیاز از میلان، سقوز یووه به دسته‌ی دو با کسر فقط سه امتیاز! اون هم در شرایطی که حکم اولیه سقوط به دسته‌ی 3 با «چند امتیاز منفی؟! 30 امتیاز!» بود. یووه و میلان، درست مثل رئال مادرید، درست مثل بایرن‌مونیخ و درست مثل پرسپولیس بعد از انقلاب، علاوه بر آن که تیم‌های سوراخی بیش نیستند، همیشه از لطف داوران گرامی هم بهره بردند. گیرم که چندتا بازی هم به نفع استقلال، بارسلونا و اینتر هم گرفته‌شده‌باشه. جمعشون کنید تیماتونو لطفاً

برات عجیب نیست یووه با این همه فساد و این همه قدرت که تونسته روی همه اون فساد ها رو بپوشونه، چه جور شد یه شبه همه چیز عوض شد و یووه لو رفت و متهم شد و ..... اگه تیمی این همه نفوذ داشت نمیتونست حداقل مثل میلان جلوی سقوطش رو بگیره؟! مطمئن باش کسانی که اون حکم رو میبریدن فکرش رو هم نمیکردن یووه سال بعدش بتونه با رفتن اون همه ستاره کمر راست کنه و قهرمان سری ب بشه، بلافاصله سال بعدش سهمیه اروپا رو بگیره، اونم با رتبه سوم! و امسال هم با اینجور مدعی قهرمانی باشه و مثلا تیمی مثل رئال رو 2 بار با خفت شکست بده. اگر یه ذره هم شک میکردن که یووه همچین توانایی داره، همون جریمه سری سی و 500 امتیاز منفی رو نگه میداشتن!

چه بخوای، چه نخوای! یووه تو اون سال ها مهار ناپذیر شده بود! بهترین مربی دنیا و بهترین 11 نفر دنیا در هر 3 پست!! 2 راه واسه توقفش بود!! یا سقوط هواپیمای تیم و تصادف اتوبوس حامل بازیکنا (!!!) یا تهمت تبانی و سقوط اجباری و .... از اونجا که طراحان توطئه با خودشون گفتن شاید تو حراج بازیکن های تیم، بعد از سقوط به دسته پایین تر، چند تا بازیکن ها تو تور اونا بیفته، راه دوم رو انتخاب کردن... کل قضیه از نظر من همینه!! خیالت رو راحت کنم که فوتبال ایتالیا، خوب یا بد، هر چی که بود، همون طور مونده! پاکسازی و اینجور چیز های هم همش چرت بود.

SharpShark
شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۷, ۰۰:۰۵
این اردوان هم که پوچ از آب در اومد...

آخرین تاریخ مراجعه به تیم:

01-18-2009 19:17

یعنی 2 هفته هست به تیمش سر نزده!! یعنی یه بات دیگه!!

Matrix23
شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۷, ۰۰:۰۶
تهمت نه! ی واقعیت...

در ضمن, معلومه یووه ای ها و سرانش كه حداقل 7, 8 تا از قهرمانیهاشون با نفوذ عوامل پشت پرده و داوری بوده, از اینكه فقط و تنها فقط 2تا اسكودتو رو ازشون گرفتن, خوشحال... والا قهرمانیهای یووه (كه در شرایط نرمال و مردونه به دست اومده باشه امكان نداره به عدد 20 هم برسه)

پس معلومه سرانش بسیار خوشحالن...

SharpShark
شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۷, ۰۰:۲۱
100 جور میتونم بهت جواب بدم!
1. مطمئن باش اگه میتونستن با هر مدرکی ثابت کنن، کل 29 تا رو میگرفتن... پس این وسط کسی دلش به حال یووه نسوخته!!!!
2. همه تو ایتالیا دزد و مافیا، اینتر هم قدیس بوده؟! بشنو و باور نکن!
3. فعلا بدوید به همون 20 تا برسید
4. قهرمانی ایتالیا رو با مافیا جور کردیم، اروپا هم مافیا حالیش میشه؟! افتخارات اروپایی یووه رو هم که حتما میدونی...
5. سران یووه همه اخراج و محکوم شدن! عملا سرانی نموند که خوشحالی کنه!!! طراحان توطئه خوب فهمیدن که موجی یکی از پر ارزش ترین ستاره های یووه هست و اول کلک اونو کندن!

Matrix23
شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۷, ۰۰:۳۲
اخه میگی توطئه!! اخه چه توطئه ای؟ ی واقعیت...

چرا نمیخواید قبول كنید كه خیلی از قهرمانیهاتون مردونه نبوده, رو نمیدونم (ولی خب! توقعی هم نمیشه داشت كه قبول كنید, چون هنوزه كه هنوزه میگید, توطئه!! )

من برام 2 تا مورد خیلی مهمه: 1. یگانه تیمی هستیم تو ایتالیا كه تا حالا به سری بی نرفتیم.
2. تیمی هستیم پاك, كه مردونه بازی میكنه. به اعتقاد من, تیم ادم سیزدهم بشه خیلی شرافتمندانه تره كه با ناداوری , اول بشه...

فكر كنم فقط خواجه حافظ شیرازی از مسائل داوری یووه بی خبر باشه. والا همه میدونن كه خیلی از قهرمانیهای یووه, با كمك مافیا و ... بوده.

SharpShark
شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۷, ۱۱:۲۶
چرا من یه چیز میگم، تو میری یه بحث دیگه رو باز میکنی یا مثلا فقط به اونایی که دلت میخواد جواب میدی؟!
--------------------------
2. همه تو ایتالیا دزد و مافیا، اینتر هم قدیس بوده؟! بشنو و باور نکن!
4. قهرمانی ایتالیا رو با مافیا جور کردیم، اروپا هم مافیا حالیش میشه؟! افتخارات اروپایی یووه رو هم که حتما میدونی...
چه بخوای، چه نخوای! یووه تو اون سال ها مهار ناپذیر شده بود! بهترین مربی دنیا و بهترین 11 نفر دنیا در هر 3 پست!!
---------------------------
مثلا اینا فقط تو این صفحه بود!

SharpShark
شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۷, ۱۱:۳۵
اخه میگی توطئه!! اخه چه توطئه ای؟ ی واقعیت...

چرا نمیخواید قبول كنید كه خیلی از قهرمانیهاتون مردونه نبوده, رو نمیدونم (ولی خب! توقعی هم نمیشه داشت كه قبول كنید, چون هنوزه كه هنوزه میگید, توطئه!! )

من برام 2 تا مورد خیلی مهمه: 1. یگانه تیمی هستیم تو ایتالیا كه تا حالا به سری بی نرفتیم.
2. تیمی هستیم پاك, كه مردونه بازی میكنه. به اعتقاد من, تیم ادم سیزدهم بشه خیلی شرافتمندانه تره كه با ناداوری , اول بشه...

فكر كنم فقط خواجه حافظ شیرازی از مسائل داوری یووه بی خبر باشه. والا همه میدونن كه خیلی از قهرمانیهای یووه, با كمك مافیا و ... بوده.

قرمز: فرض کنیم یووه فقط 29 سال تو سری آ بوده! همیشه گفتن یک ده آباد بهتر از 100 شهر ویران هست! منم میگم همون 29 سالی که یووه تو سری آ بوده و قهرمان شده میرزه به کل 100 سالی که اینتر تو سری آ بوده و منتظر بوده دادگاه رتبه سومش رو بکنه قهرمانی!! آخه عزیز من! فقط بودن که مهم نیست! چطور بودنش هم مهمه!! :spiteful:

آبی: اینو که دیگه اصلا نگو!! تو کل دنیا تیم پاک پیدا نمیشه! فوتبال تجارت هست. تو تجارت هم 100% دزدی پیدا میشه. تو همون پرونده که یووه محکوم شد هم اسم اینتر بود. اما خیلی زود همه چیز ختم به خیر شد. هنوز هم میتونی با سرچ تو اینترنت پرونده های اینتر رو در زمینه تبانی پیدا کنی. اگه وقت کردم، خودم پیدا میکنم و برات میذارم!

سبز: از یووه همه افتخاراتش رو هم بگیرن، باز یووه است. راستشو بگو ! باور میکردین به این زودی سایه یووه رو سرتون سنگینی کنه... اما اینتر چی؟ بدون اسکودتو های ما حتی کسی اسمشو میدونست؟! بدون بازیکن (بازیکن نما) هایی که از یووه گرفتین، چیزی میشدین؟! اینتر و یووه خیلی زود دوباره به اصلشون بر میگردن! گول این دوران گذار رو نخور. فکر اون زمانی باش که باز باید تیم نبودن تیمتون رو به داور و کمک داور ببندید!!

Sepehr
شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۷, ۱۸:۰۲
خب بابا بسه دیگه !!!

sbehdad
يکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۷, ۰۰:۳۸
توهین؟!
---
اینتر هم یه وقتی داورها رو می‌خرید و رشوه می‌داد. دوره‌ی آنجلو موراتی، بابای رییس فلعی. دهه‌ی 60! دقیقاً همون موقعی که بازیکن‌های بزرگی هم داشت، مثل جیاچینتو فاکتی، که اگر خوره باشی، می‌دونی که چه اهمیتی داشته برای کل فوتبال ایتالیا و حتی جهان، و خب، دل‌پیروی یوونتوس، یا حتی باره‌سی میلان به گرد پاش هم نمی‌رسن! فقط با کسایی مثل مالدینیا، یا ریوا و ریورا قابل مقایسه‌ست.
---
اون همه مافیا و اینها، یه مدت کوتاه شکست خوردن، به خاطر یه انتخابات ساده، که کل جریان حاکم رو عوض کرد! رومانو پرودی سوسیالیست نخست‌وزیر شد،‌و برای قدرت‌نمایی، پرید به میلان-که تیم رقیبش(برلوسکونی) بود- و یوونتوس که خب، سوتی زیاد داشت. این وسط اینتر مشکلی نداشت، موند. اما احکام خیلی جالب بود! قهرمانی دو سال رو از یوونتوس گرفتن و میلان هم مقصر بود، ولی فقط قهرمانی یکی‌شونو به اینتر دادن! چرا؟!
سمبل فعلی اینتر هم خاویر زانتی کبیر. کسی مشکلی داره باهاش؟! یه وقتی رئال می‌خواستش، یه وقتی هم بارسا و منچستر. نرفت و موند، با وجود همه‌ی بدبختی‌هایی که اینتر اون سال‌ها می‌کشید.
بهترین بازیکن‌های دنیا در هر 11 پست؟! مثال می‌زنم از سال‌هایی که توی اروپا می‌رفت تا فینال و به رئال و دورتموند می‌باخت. کانتونا،اشمایکل،مالدینی، باره‌سی، کافو، روماریو، رونالدو، روی کین، گئورگی هاجی، گواردیولا، روبرتوکارلوس. یازده‌نفر که حداقل توی دفاع و حمله و دروازه،‌از یوونتوسی‌ها بهتر بودن! گیریم که بشه زیدان و داویدز رو بهترین حساب کرد!
و قس‌علی‌هذا

sbehdad
يکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۷, ۰۱:۱۶
و خب، یوونتوس امشب باز هم باخت! این دفعه به کالیاری:دی

SharpShark
يکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۱:۲۵
توهین؟!
---
اینتر هم یه وقتی داورها رو می‌خرید و رشوه می‌داد. دوره‌ی آنجلو موراتی، بابای رییس فلعی. دهه‌ی 60! دقیقاً همون موقعی که بازیکن‌های بزرگی هم داشت، مثل جیاچینتو فاکتی، که اگر خوره باشی، می‌دونی که چه اهمیتی داشته برای کل فوتبال ایتالیا و حتی جهان، و خب، دل‌پیروی یوونتوس، یا حتی باره‌سی میلان به گرد پاش هم نمی‌رسن! فقط با کسایی مثل مالدینیا، یا ریوا و ریورا قابل مقایسه‌ست.
---
اون همه مافیا و اینها، یه مدت کوتاه شکست خوردن، به خاطر یه انتخابات ساده، که کل جریان حاکم رو عوض کرد! رومانو پرودی سوسیالیست نخست‌وزیر شد،‌و برای قدرت‌نمایی، پرید به میلان-که تیم رقیبش(برلوسکونی) بود- و یوونتوس که خب، سوتی زیاد داشت. این وسط اینتر مشکلی نداشت، موند. اما احکام خیلی جالب بود! قهرمانی دو سال رو از یوونتوس گرفتن و میلان هم مقصر بود، ولی فقط قهرمانی یکی‌شونو به اینتر دادن! چرا؟!
سمبل فعلی اینتر هم خاویر زانتی کبیر. کسی مشکلی داره باهاش؟! یه وقتی رئال می‌خواستش، یه وقتی هم بارسا و منچستر. نرفت و موند، با وجود همه‌ی بدبختی‌هایی که اینتر اون سال‌ها می‌کشید.
بهترین بازیکن‌های دنیا در هر 11 پست؟! مثال می‌زنم از سال‌هایی که توی اروپا می‌رفت تا فینال و به رئال و دورتموند می‌باخت. کانتونا،اشمایکل،مالدینی، باره‌سی، کافو، روماریو، رونالدو، روی کین، گئورگی هاجی، گواردیولا، روبرتوکارلوس. یازده‌نفر که حداقل توی دفاع و حمله و دروازه،‌از یوونتوسی‌ها بهتر بودن! گیریم که بشه زیدان و داویدز رو بهترین حساب کرد!
و قس‌علی‌هذا

1.آره دیگه؛ گفته بودی یووه و رئال و ... سوراخ هستن! شاید واسه اینتر این صفت عادی باشه، واسه یووه توهین هست!
2.فاکتی بازیکن بزرگی بوده، اما دسته بندی که کردی قابل قبول نیست! الکس همون قدر واسه ما عزیزه که مالدینی واسه میلان و هر دو به یه میزان اسطوره هستن واسه باشگاهشون...
3.این مسائل سیاسی که گفتی هم شفاف نیست!! چرا آلان که بعدش که برلوسکونی برگشت حال اینتر رو نگرفت؟! اصلا چرا این همه مدت که برلوسکونی ضمام دار همه چیز بود، حال یووه رو نگرفت؟! مگه یووه هم رقیب تیم محبوبش نیست... چه جوری میلانی که هیچ پشتیبانی نداشت، تونست اون همه تخفیف بگیره و حتی تو جام باشگاه ها هم شرکت کنه....؟! نخست وزیر رئوفی بوده جناب رومانو پروتی!! از طرف ما هم ازشون تشکر کنید که ما رو به سری سی نفرستادن!
4.هر کی زیاد بمونه که سمبل نمیشه!! زانتی؟! بازیکن محبوب خود من هست. چون هم با اخلاق هست و هم آرژانتینی !!! اما هیچ وقت اونقدر بزرگ نبوده که بخوای سمبل حسابش کنی... یعنی شاید واسه خودتون مهم باشه، اما چندان وجاهت بین المللی نداره... در مقایسه با بقیه سمبل ها!!
5.عزیز من چی میگی تو؟!؟!؟ من دارم همون سالی رو میگم که یووه رو مجبور به سقوط کردن!!
اسامی رو نگاه کن:
بوفون، تورام، کانناوارو، زامبروتا، کامورانزی، ندود، دل پیرو، ترزگه، زلاتان، امرسون، ویرا و ......... سرمربی: کاپلو
همین آلان مو های تنت سیخ نشد؟! این تیمی بود که تو دنیا تک بود!!

SharpShark
يکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۱:۲۶
تو چقدر بازیكن میفروشی!!

Sepehr
يکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۳:۲۱
بابا بسه

sbehdad
يکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۳:۵۲
منم با "بسه" موافقم:دی
---
می‌فروشم از بس چرت و پرت تو تیمم دارم! اینایی که فروختم فکر نکنم توی فصل قبل کلاً برام بازی کرده باشن!
---
یه معرفی کلی از خودتون رو بریم که داشته‌باشیم؟!(سن، شهر، دانشگاه،‌رشته و هر چه شما خواسته‌اید)

Sepehr
يکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۲۱
من سپهرم 16 ساله از كرج دوم دبیرستان رشته ی ریاضی . ی ساله تو هتریك عضوم

تیم های محبوبمم : یووه , بارسلون , چلسی, منچستر, هافنهایم و پرسپولیس

بازیكن های محبوبوم هم : كریس رونالدو, مسی , الكس دلپیرو , تیری آنری

حالا شما بگید

sbehdad
يکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۵۰
سهیل، 22 ساله از اصفهان، سال آخر مهندسی It، فصل سوم هت‌تریک. فصل اول نصف بازیامو نبودم:دی
منچستر، بارسا، استقلال، اینتر، آژاکس.
بازیکن‌ها: ژاوی، رونی، زانتی، مارکز، و باتیستوتا و کانتونا و ریوالدو و فیگو هم که دیگه تمومن!

Sepehr
يکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۷:۱۲
یك ساعت دیگه اولین هفته ی بازی ها شروع خواهد شد

بیاید از این به بعد , بعد از بازیها هر كی بیاد درباره ی بازیه تیمش توضیح بده

Sepehr
يکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۸:۱۲
سوت آغاز بازی های این فصل زده شد بوققققققققققققققققققققققق ققققققققق

Sepehr
يکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۸:۲۵
اولین گل بازی ها را شارپ شارك زد

Sepehr
يکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۸:۲۶
دومین گلم تیمه من زد هوراااااا

SharpShark
يکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۷, ۲۰:۵۰
باشه
بسه....
-----------
من احسانم 22 سال از شیراز سال سوم پزشكی . فصل چهارم هتریك كه فكر میكنم فصل اولش فقط 4 بازی كردم...
تیم محبوب فقط یووه
تو كل كل آبی و قرمز هم طرفدار استقلالم...
بازیكن هم بازیكن های یوونتوس + زیدان ریبری هانری لمپارد جرارد ریكلمه ....
---------
قبول نیست! سپهر رفته همه قوم و خویشش رو گفته بیان بهش رای بدن!!
---------
بازی خوبی بود. تیم حریفم بات بود و از پیروزی مطمئن بودم. خوبیش این بود كه مصدوم جدی نداشتم... بازی بعدی هم نباید بازی سختی باشه...
یكی بره جدول پیش بینی ها رو ببینه چی به چی؟!
پیش بینی درست برد-باخت-مساوی 1 امتیاز
پیش بینی درست گل زده و خورده 2 امتیاز
اگه خودم هم تونستم در میارم نتایج رو....

sbehdad
يکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۷, ۲۱:۲۶
یادمه سالی که پاس قهرمان آسیا شد، فیروز کریمی مربی‌اش بود، برداشته‌بود بازی اول ترکیب تیمشو ریخته بود به هم. انگار دروازه‌بانو گذاشته‌بود نوک حمله. مرحله بعدی یه کم بهتر شد تا آخر کار که دیگه ترکیب واقعی‌شو گذاشت و برد! ما هم که شاگرد فیروزخان:دی

Sepehr
يکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۷, ۲۱:۳۸
اینم از نتایج بازی ها:
PerpoliseMilan - sunderland 3 -4
Sharp Shark - kayak 6 -0
Juvercelona - ardavan 3 -0
Ejei - death angel 0 - 3

اینجوریم امتیازبندی كنیم بهتره:
پیش بینیه درست نتیجه مثلا" اگه پیش بینی 1-1 بود نتیجه هم 1-1 شد => 3 امتیاز

پیش بینی نتیجه درست ولی با گل های متفوت => 1 امتیاز

پیش بینیه غلط هم كه هیچی

Sepehr
يکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۷, ۲۱:۴۳
پس با این حساب فعلا" :

احسان 5 امتیاز

بهداد 3 امتیاز

سپهر 2 امتیاز

ی چیزی تو ی ك هفته هم حداكثر می شه 12 امتیاز گرفت

SharpShark
يکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۷, ۲۲:۴۸
راستی سپهر
اون سوالی هم كه در مورد نظر سنجی پرسیدی جوابش منفی هست!
منم خیلی دلم میخواست بدونم كی بهم رای داده!!

Matrix23
يکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۷, ۲۳:۴۸
قرمز: فرض کنیم یووه فقط 29 سال تو سری آ بوده! همیشه گفتن یک ده آباد بهتر از 100 شهر ویران هست! منم میگم همون 29 سالی که یووه تو سری آ بوده و قهرمان شده میرزه به کل 100 سالی که اینتر تو سری آ بوده و منتظر بوده دادگاه رتبه سومش رو بکنه قهرمانی!! آخه عزیز من! فقط بودن که مهم نیست! چطور بودنش هم مهمه!! :spiteful:

آبی: اینو که دیگه اصلا نگو!! تو کل دنیا تیم پاک پیدا نمیشه! فوتبال تجارت هست. تو تجارت هم 100% دزدی پیدا میشه. تو همون پرونده که یووه محکوم شد هم اسم اینتر بود. اما خیلی زود همه چیز ختم به خیر شد. هنوز هم میتونی با سرچ تو اینترنت پرونده های اینتر رو در زمینه تبانی پیدا کنی. اگه وقت کردم، خودم پیدا میکنم و برات میذارم!

سبز: از یووه همه افتخاراتش رو هم بگیرن، باز یووه است. راستشو بگو ! باور میکردین به این زودی سایه یووه رو سرتون سنگینی کنه... اما اینتر چی؟ بدون اسکودتو های ما حتی کسی اسمشو میدونست؟! بدون بازیکن (بازیکن نما) هایی که از یووه گرفتین، چیزی میشدین؟! اینتر و یووه خیلی زود دوباره به اصلشون بر میگردن! گول این دوران گذار رو نخور. فکر اون زمانی باش که باز باید تیم نبودن تیمتون رو به داور و کمک داور ببندید!!

نمیشه منكر این بود كه نرفتن به سری بی, افتخاریست بس بزرگ كه دیگر هیچ تیمی نمیتونه, به اون برسه و فقط و تنها فقط واسه اینتر میمونه...

خب! یووه ایها همه رو به چشم خودشون میبینن و واسه همین, همه رو متقلب میپندارن. دلیلی نداره برای موفقیت تو تجارت, دست به دامن تقلب شد... همیشه و همه جا ادمهای ضعیف تقلب میكنن.

بله! یووه یووه است... از تیمهای بزرگ ایتالیا. ولی خب, چه بخوایم چه نخوایم, اسم یووه همیشه (تو سرتا سر تاریخ باشگاهیش) با تقلب و رشوه و تبانی و مافیا و... عجین شده. و این اصلا جالب نیست. و توجیح كردنش كه اصلا جالب نیست. تاریخ اینتر هم از اولش روشن بوده و بازیكنان بسیار بزرگی (مثل خیلی از باشگاهها داشته) و خب, مهمترین افتخار باشگاه, پاك بودن و جوانمردانه بودنشه... نه تقلب و مافیا : )

SharpShark
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۷, ۱۴:۳۰
درست میگی!

SharpShark
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۰۵
باز این بهداد که اسمش "سهیل" هست، رفت تو بازار نقل و انتقالات شیطونی کرد!!
سپهر هم که فروشی داشته...
غیر از ما دو نفر دیگه هم فعالیت دارن تو گروه... شما هم بهشون پیغام بدین؛ بلکه پاشن بیان اینجا...

sbehdad
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۷, ۱۷:۱۴
شما بازیکن می‌خواید خرید و فروش کنید به من بگید! مخصوصاً اگه خواستید کسیو بفروشید. کلاً‌خریداریم،‌به شرط چاقو

SharpShark
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۷, ۱۸:۵۳
یه دروازبان سولید گذاشتم واسه فروش
برو 2-3 میلیارد بید بزن!! :پی

sbehdad
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۷, ۲۱:۱۶
5 هفته مصدوم، 32 ساله، دروازه‌بان! بینیم با!

SharpShark
سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۷, ۱۴:۵۱
حالا تو باید آبروی ما رو ببری؟! اینه رسم رفاقت؟!

فعلا كه یه نفر روی همین عتیقه بید زد :دی

Sepehr
چهارشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۷, ۱۴:۱۴
امروز هم جام حذفیه هر كی ببازه .....

sbehdad
شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۸۷, ۱۱:۵۷
سپهر! من الان کشف کردم که یه بار دیگه هم باهات بازی دوستانه جوانان داشتم و پنج-چهار بردم‌ات. همین‌جوری محض جنگ روانی گفتم
;)

sbehdad
شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۸۷, ۲۳:۵۰
شارپ‌شارک 5 - اردوان 1
اژه‌ای 4- ساندرلند 2
یوورسلونا 1 - دث‌انجلز 2
پرسپولیس میلان 2 - کایاک 1

Sepehr
يکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۳:۲۳
اینم نتایجه من :

شارپ‌شارک 3 - اردوان 1

اژه‌ای 2- ساندرلند2

یوورسلونا3- دث‌انجلز 2

پرسپولیس میلان3 - کایاک 1

Sepehr
يکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۸:۲۷
گل اول وارد دروازه شد ____ دت انجل بیچاره شد

sbehdad
يکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۸:۳۵
دقیقه 22 دو یک افتادی عقب!

amir94st
يکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۹:۲۵
پرسپولیس میلان 5 کایاک 0
شارپ شارک 3 اردوان 0
ایجی ای 2 ساندرلند 2
یورسلونا 5 دث انجل 4

amir94st
يکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۹:۲۶
من مدیر پرسپولیس میلان هستم
سلام به همگی
موفق باشید

sbehdad
يکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۹:۴۲
خوش آمدی!

sbehdad
يکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۹:۴۳
آقا نامردیه! دروازه‌بانم دقیقه 60 مصدوم شد. ذخیره هم ندارم!

Sepehr
يکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۹:۵۵
5-3 بردم

Sepehr
يکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۹:۵۶
نه 6-3 بردم

sbehdad
پنجشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۷, ۱۴:۴۹
کجایید ملت؟!
من یک هفته نیستم. دارم می‌روم اهواز. بعیده اینترنت گیرم بیاد

Sepehr
پنجشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۲۵
اِ چرا ؟؟؟؟
درهر صورت خوش باشی تركیباتم از الان بچین دیگه

Sepehr
پنجشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۳۲
اینم ازجدول امتیازات :

بهداد _______ 6 امتیاز

احسان______ 5 امتیاز

سپهر_______ 5 امتیاز

امیر (پرسپولیس میلان)____ 3 امتیاز

Sepehr
يکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۷, ۱۷:۵۴
پس كجایید شماها 2 هفته نشد جا زدید؟

Sepehr
يکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۷, ۱۷:۵۵
اینم از پیش بینی های من :

PerpoliseMilan2 -2 Sharp Shark
Juvercelona 4- 2sunderland
Ejei 2- 1kayak
ardavan 1- 3death angel

amir94st
سه شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۷, ۱۲:۲۵
5 به یك باختم سه تا مصدم رو دستم موند
شارپ شارك بابا چه تیم خشنی داری!
موفق باشی

amir94st
چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۷, ۲۰:۴۸
سلام
اگر برای تیمتون لوگو می خواهید رنگها و متن مورد علاقه تونه با نام تیم برام بفرستید تا براتون لوگو بسازم
amir.tourehei@gmail.com
موفق باشید

Sepehr
چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۷, ۲۱:۱۹
اگه می تونی ی دونه برا من تمیزشو بساز شبیه به یووه و بارسلون باشه

sbehdad
پنجشنبه ۱ اسفند ۱۳۸۷, ۱۱:۰۰
من برگشتم!
احسان شارپ عزیز! چندتا گل بخورم خوبه؟

SharpShark
جمعه ۲ اسفند ۱۳۸۷, ۲۳:۵۰
سلام بکس عزیز
سهیل و سپهر و امیر خان

من تیمم رو ول کردم دیگه. یهو حس هتریک پرید!! اگه چک کرده باشید نزدیک 2 هفته هم هست که بهش سر نزدم! هر نتیجه ای گرفته خودش گرفته و من اصلا ارنجش نکردم!!
خواستم خبر بدم فقط....
همگی موفق باشید
شاید تیمم رو واگذار کنم به یکی از دوستان... اگه کسی اومد؛ من نیستم قطعا...

SharpShark
شنبه ۳ اسفند ۱۳۸۷, ۰۰:۰۸
جدول رو نگاه کردم...
پیش بینی آخر فصل من اینه هست...

1.شارپ شارک (با فرض اینکه خودم میموندم!! تیم رو حال کنید خدایی... 2 هفته بدون مربی بوده، همه رو 5 تا 5 تا زده، کسی دقت کرده بود دروازبان فعلیم سابقا دفاع بوده؟! چجوری گل نمیخوره، خودمم نمیدونم!!)
2.دف انجل (نمیدونم به کی باخت... اما تنها تیمی که فکر میکردم سد راهم بشه، دف انجل بود! خط هافبک خوبی داشت آخرین باری که دیدم. آلان نمیدونم چه وضعی داره...)
3.یوورسلونا (تیم کاملی در همه پست ها هست)
4.اژه ای (آینده دار)
5.پرسچولیس میلان (آینده دار)

خلاصه رفقا، یادی از ما هم بکنید! مخصوصا اون موقع که تیمم شروع میکنه به 5 تا 5 تا خوردن!! :(

در پناه حق

sbehdad
شنبه ۳ اسفند ۱۳۸۷, ۰۸:۴۸
زپرشک! منو بگو که پیش بینیم قهرمانی تو بود، رأی هم داده بودم بهت. این هفته هم که بهت می‌بازم عالییییی.
بیا اینجا ببینم. بدو! زود باش! لوس بازیا چیه؟

Sepehr
شنبه ۳ اسفند ۱۳۸۷, ۱۵:۲۸
خب تنها كسی كه ذره ای برای ما خطرناك بود همین شارپ شارك بود كه رفت چرا رفت نمی دونم؟
قهرمانی به احتمال 90% برا خودم
راستی احسان من دف انجلو بردم

sbehdad
شنبه ۳ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۵۸
خودت قهرمان شو سپهر! فصل بعد می‌بینم از دسته سه با کله سقوط می‌کنی!

Sepehr
شنبه ۳ اسفند ۱۳۸۷, ۲۱:۰۵
نمی افتم می دونی چرا؟

تو برو تو ی دسته ی 3 هر گروهی كه دوست داری 14, 15و .... ببین تیم 4 , 5 چقدر ستاره می گیره به 40 ستاره نمی رسه منم كه این فصل تیمم داره 35, 36 , 37 ستاره می گیره تا اون موقع هم 2 تا بازیكنه توپ می خرم عمرا" بیفتم پایین

Sepehr
يکشنبه ۴ اسفند ۱۳۸۷, ۱۳:۵۸
اینم از بازیهای این هفته و پیش بینیه من :

ardavan 1- 4PerpoliseMilan
Juvercelona 5-2 kayak
death angel2 -2 sunderland
Ejei 2- 2Sharp Shark

sbehdad
يکشنبه ۴ اسفند ۱۳۸۷, ۱۴:۳۱
پیش بینی من:
ardavan 1- PerpoliseMilan 2
Juvercelona 6 - kayak 0
death angel 4- sunderland 1
Ejei 1- Sharp Shark 4

amir94st
يکشنبه ۴ اسفند ۱۳۸۷, ۱۴:۴۲
پرسپولیس میلان 3 اردوان 0
یورسلونا 5 كایاك 0
دث انجل 5 ساندرلند 1
شارپ شارك 3 اژه ای 0

sbehdad
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۰۱:۴۸
kayak 0- death angel 10
PerpoliseMilan 1 - Ejei 2
sunderland 1- ardavan 3
Sharp Shark 2- Juvercelona 2

sbehdad
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۰۱:۴۹
سپهر! دستت درست این امتیازا رو حساب کن!

amir94st
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۱۸:۳۷
پرسپولیس میلان 4 ازه ای 1
ساندرلند 1 اردوان 0
دث انجل 8 کایاک 0
شارپ شارک 2 یورسلونا 4

Sepehr
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۱۸:۵۴
منم بذار بگم :
kayak 0- death angel 7
PerpoliseMilan 3 - Ejei2
sunderland 1- ardavan 1
Sharp Shark 1- Juvercelona 5

برای خودمو چون دیر فرستادم نصف می كنم

Sepehr
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۱۹:۰۱
یك هفته پیش بینی ها عقب افتاد امتیاز های اون ی هفترو چون هیشكی نبود حساب نمی كنم از این هفته بعد بازی ها 2 باره امتیاز هارو می ذارم

Sepehr
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۰۶
امیر _______________ 11 امتیاز

سپهر ______________ 9 امتیاز

بهداد _______________ 9 امتیاز

sbehdad
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۳۸
میگم پرسپولیس جان! هافبک من که بهتر بود، سیستمم هم که formidable بازی می‌کردم. چی شد که باختم اونم اینجوری؟!

amir94st
دوشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۵۲
من سه تا مصدوم داشتم که هافبکم افت کرده والا هافبکم بهتره!
منم فکر نمیکردم تیمم اینجوری بازی کنه با این همه مصدوم هدیه شارپ شارک

sbehdad
جمعه ۱۶ اسفند ۱۳۸۷, ۱۵:۰۷
یکی یه چیزی بگه. بوی نا گرفته اینجا!

Sepehr
جمعه ۱۶ اسفند ۱۳۸۷, ۱۷:۰۸
اینم ی چیزی

منم همیشه اینجام ولی شماها اصلا" نمی آیید

sbehdad
شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۸۷, ۱۹:۲۱
خب یه چی بگو! منم همه ش هستم!

Sepehr
يکشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۷, ۱۶:۱۸
اینم از بازیهای این هفته و پیش بینی های من

kayak 1- 3sunderland

Sharp Shark 2- 2death angel

Ejei 2- 2ardavan

PerpoliseMilan 2- 6Juvercelona

sbehdad
يکشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۷, ۱۹:۱۱
آقا من تازه رسیدم خونه پیش بینی نکردم! قرار نبود اینقدر طول بکشه:دی
الانم بین نیمه‌ست دیگه فایده نداره
منو صفر بزن:دی

amir94st
يکشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۷, ۲۲:۰۱
سلام من دیر رسیدم

amir94st
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۷, ۱۳:۵۶
آقایون سلام كسی نیست؟؟؟؟
پیش بینی هفته بعد :
پرسپولی میلان 2 دث انجل 1
ازه ای 1 یورسلونا 3
كایاك 1 اردوان 4
شارپ شارك 1 ساندرلند 1

sbehdad
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۰۰:۲۰
من تهران بودم، نبودم!
--------------
پرسپولیس میلان 1 دث انجل 3
ازه ای 1 یورسلونا 5
كایاك 0 اردوان 5
شارپ شارك 3 ساندرلند 0

lordamin
پنجشنبه ۶ فروردين ۱۳۸۸, ۱۶:۱۷
سلام.
اسم من امین هست . من مربی تیم ساندرلند هستم .

بالای 1 سال هست که این تیم رو دارم و حدود 2 فصل هم این تیم رو اداره میکردم و بعد از اون به خاطر سایت مربی گری بسکتبال ( buzzerbeater ) دیگه این تیم رو ول کردم و دیگه کاری بهش نداشتم و فقط چند وقت یه بار بهش سرمیزدم تا ببینم اوضاع چه جوریه .

بعد از 6 ماه من دوباره توی دلم افتاده که بازی روادامه بدم و از الان تا آخر فصل تیم رو میسازم تا انشاالله فصل بعد بتونم به دسته بالاتر صعود کنم .

امیدوارم که در کنار هم بتونیم دوران خوبی رو بگذرونیم . :)

SharpShark
دوشنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۸, ۰۰:۱۰
سلام سلام دوستان قدیمی
خوش میگذره؟!
سال نو همگی مبارک
شما از ما یادی نمیکنید، اما من مرتب اوضاع گروه رو پیگیری میکنم.... هر از گاهی هم به فروم سر میزنم! فکر میکردم خیلی سر زنده تر از این حرفا باشید. انگار سالی 1-2 تا پست میدید!! تقصیر این سپهر نامرده که بالای جدول رو قبضه کرده، انگیزه رو تو جوونا کشته!! :دی
دیدم تیمم بات شده، خیلی خورد تو ذوقم!!
هرکی شارپ شارک رو ببره نامرده!! :پی

sbehdad
سه شنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۸:۲۰
من دوباره رفته بودم اهواز! این شارپ شاركم راست میگه:دی. یه چارتا پیغام پسغام مزخرفم بدید بد نیستا!

amir94st
يکشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۸۸, ۱۲:۲۶
سال نو ی همه مبارک
آقا تیم من داره میوفته یه مشت مصدوم دارم و کلی محروم
به امید دیدار

Sepehr
يکشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۱۴
سال نو همگی مبارک

sbehdad
يکشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۴۹
امیرجان! یكی از هافبك هام، یکی دوتا از وینگرها، یکی دوتا از دفاعام، و دوتا از مهاجمام مصدوم و محرومن! بهانه‌ی غلام پیروانیانه نیار:دی
یوورسلونا هم كه دیگه صعود كرد! تبریك سپهر!!!

amir94st
سه شنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۸, ۱۰:۴۰
بهانه نمیارم تیمم بد بازی می كنه چرا نمی دونم .
اما فصل بعد جبران می كنم .
موفق باشی یورسلونای عزیز تبریك می گم صعود به دسته بالاتر رو!

sbehdad
شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۴۸
پیش‌بینی‌ها؟

sbehdad
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸, ۱۱:۱۶
sunderland 1-7 death angel
kayak 0-11 Juvercelona
Sharp Shark 2-4 Ejei
PerpoliseMilan 2-2 ardavan

amir94st
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۰۸:۱۸
پرسپولیس میلان 2 شارپ شارک 1
اژه ای 5 کایاک 0
دث انجل 7 اردوان 0
ساندرلند 0 یورسلونا 4
------------------------
کایاک 0 پرسپولیس میلان 4
دث انجل 2 یورسلونا 3
اردوان 0 شارپ 2
ساندرلند 2 اژه ای 2
-------------------------------
دث انجل 3 اژه ای 2
شارپ 5 کایاک 0
پرسپولیس میلان 3 ساندرلند 1
یورسلونا 7 اردوان 0

اینم پیشبینی کل فصل

1 یورسلونا
2 دث انجل
3 شارپ شارک
4 پرسپولیس میلان
5 اژه ای
6 ساندرلند
7 اردوان
8 کایاک

به امید موفقیت همه در فصل بعد

sbehdad
جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۸۸, ۱۱:۴۲
تند رفتی پرسپولیسی! تنننننننند!!!!!!!
پرسپولیس میلان 2 شارپ شارک 3
اژه ای 7 کایاک 0
دث انجل 6 اردوان 1
ساندرلند 0 یورسلونا 3

sbehdad
يکشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۵۴
دو تا نکته:
جناب پرسپولیس! حتی با این پیش‌بینی‌های خوشحالی که کردی، من به خاطر تفاضل گل بالاتر می‌شدم چهارم، و تو می‌رفتی سمت پلی‌آف و این قضایا!
دیگه هم اینکه با این نتیجه‌های امروز، ما که موندیم، شما هم تو پلی‌آف سعی کن بمونی! 8تاییا 8تاییا 8تاییا!:دی

amir94st
يکشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۱۷
بابا فقط پیش بینی بود چرا اینقد جدی گرفتی
پلی اف که ترس نداره
راستی در مجموع رفت و برگشت 5 به 4 به من باختی!!!!
من با جوونام بازی می کنم واسه فصل بعد!
موفق باشی

Sepehr
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۰۱
خداحافظ بچه ها :((

amir94st
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۵۸
موفق باشی یورسلونا

sirblackice
يکشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۷:۳۶
جالبه! من توی چه گروهی افتادم! شاپ شارك چه طوری؟:))

sbehdad
دوشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۰۹
توی چه گروهی افتادی؟!
شارپ‌شارک که از هت‌تریک خدافظی کرد. تیمشم بات می‌باشد!
-------------
اون «ما بالا خواهیم آمد» رو پیشنهاد می‌کنم عوض کن! یا من یا پارس فوتبال!

amir94st
سه شنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۷:۳۲
فقط پرسپولیس میلان این فصل!!! اما پارس فوتبال صعود می كنه

sbehdad
سه شنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۲۳
چی می خوای رو کنی این فصل؟ کل تیم جوانانتو؟

amir94st
پنجشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۳۶
شما چی دوس داری؟

sbehdad
شنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۵۴
دوس دارم که دستتو داشته بااااااااااشم/ ...
دوس دارم تو باشی و من زیر سایهههههههههههههههه ت/ .....
الان هر چی فکر می کنم مصراع دومشون یادم نمیاد!
هر کاری می خوای بکن! من بالاتر وای میسم! به قول مربیای وطنی، من الان ترکیب خوبی از نیروی جوانی و تجربه رو در تیمم جمع کرده بیدم!

sohrab_pearlx
چهارشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۴۸
سلام هتریکی ها من تازه اومدم تو گروه شما تیمم استقلال کرجه انشاالله در آینده بیشتر با هم آشنا میشیم

amir94st
چهارشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۳۱
جوجه رو آخر پائیز می خورن ! جوانی و تجرب تو عشق است
موفق باشی

amir94st
چهارشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۳۱
خوش اومدی استقلال کرج

sbehdad
پنجشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۱:۱۴
خوش اومدی استقلال
---
موفق باشی!

sbehdad
پنجشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۱:۱۸
روز اول جام حذفی-ستاره ها:
اژه ای : 40.5
استقلال: 30
پارس فوتبال: 37.5
دت انجل و شارپ شارک که کلا بوق!(انصافاً‌ حیف)
پرسپولیس میلان: 35
پاسارگاده: 34
مگزن: 26.5
Ejei Roccccccccccccks
!!!!!!!!!!!!!!!

sirblackice
پنجشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۴۵
:))) بابا چرا بحث الكی میكنید وقتی فقط یه مدعی تو گروه هست كه اونم منم؟!:))

sbehdad
پنجشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۳۶
مگزن جان شما بیا برس به 30 ستاره فعلا:دی

amir94st
شنبه ۲ خرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۰۳
این فصل فصل داغی خواهد بود

شارپ شارک 2 اژه ای 0
مگزن 2 استقلال کرج 1
پرسپولیس میلان 2 پاسارگاد 0
پارس فوتبال 3 دث انجل 1

sbehdad
يکشنبه ۳ خرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۳۰
خیلی!
Let the game begin
!!!
شارپ شارک 1 اژه ای 5
مگزن 0 استقلال کرج 4
پرسپولیس میلان 0 پاسارگاد 4
پارس فوتبال 8 دث انجل 0

amir94st
يکشنبه ۳ خرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۳۹
همه موفق باشید فصل جدید فصل دوست داشتنی خواهد بود

sbehdad
يکشنبه ۳ خرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۴۴
10تای اول!
پرسپولیس شدی 3 امتیاز
من 2 امتیاز
بقیه پیش بینی نمی کنن؟

amir94st
دوشنبه ۴ خرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۱۳
پیش بینی هفته بعد :
پاسارگاد 1 پارس فوتبال 3
استقلال کرج 2 شارپ شارک 0
دث انجل 1 مگزن 2
ازه ای 2 پرسپولیس میلان 1

sbehdad
جمعه ۸ خرداد ۱۳۸۸, ۰۸:۳۰
پاسارگاد 1 پارس فوتبال 4
استقلال کرج 3 شارپ شارک 0
دث انجل 0 مگزن 6
ازه ای 4 پرسپولیس میلان 1

sbehdad
يکشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۰۸
وای به حالت پرسپولیس!

sbehdad
يکشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۰۴
می بینم که لوله میشی و ....
اینه آقاجان! اژه ای که الکی نیس که!

sbehdad
يکشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۰۷
جفتمون 4 امتیاز می گیریم. جدول پیش بینیا:
پرسپولیس میلان 7
اژه ای 6

amir94st
يکشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۲۹
نسبت به فصل قبل پیشرفت کردی بازی برگشت تلافی می کنم :p

amir94st
يکشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۳۱
هفته 3
پاسارگاد 2 ازه ای 2
شارپ شارک 2 دث انجل 2
مگزن 1 پارس فوتبال 3
پرسپولیس میلان 6 استقلال کرج 0

sbehdad
يکشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۰۸
دارم برات!

sbehdad
شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۱۳
پاسارگاد 1 ازه ای 4
شارپ شارک 0 دث انجل 0
مگزن 1 پارس فوتبال 7
پرسپولیس میلان 4 استقلال کرج 0

sbehdad
دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۸, ۰۱:۰۱
امیر 1 امتیاز
سهیل 2 امتیاز
---
اژه ای و پرسپولیس میلان با هشت امتیاز به طور مشترک اول و آخر!

amir94st
يکشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۰۷
پرسپولیس میلان 3 مگزن 1
پاسارگاد 3 دث انجل 0
اژه ای 4 استقلال کرج 1
شارپ شارک 0 پارس فوتبال 6

sbehdad
دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۰۷
به نظر می رسه بازم مثل همیشه اژه ای اول میشه!
چه طوری رقیب؟

amir94st
دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۸, ۱۶:۴۶
آره اول میشه
اما به من باختی بازم در هر صورت در دسته 3 موفق باشی دلم برات تنگ میشه رفیق