توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استاديوم سه نفر !!
Sor3na
چهارشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۷, ۲۲:۴۸
اينجا جاييه كه براي بازي هاي مختلف هماهنگ ميكنيم و اونايي كه پايه ن اينجا اعلام ميكنن تا دوستان هتريكي با هم برن(هر كي با دوستان خودش هم ميتونه باشه ولي خب همه با هم جمع ميشيم ديگه).
---------------
در حال حاضر دو تا بازي حساس و قشنگ خواهيم داشت در آينده نزديك..يكي دربي(داربي!؟)شهر تهران و يكيم بازي تيم ملي با كره جنوبي!
اونايي كه پايه ن براي بازي با كره بيان اينجا بگن چون منم ميخوام برم و احتمالا چندي از دوستانمم ميان.
اونايي هم كه دربي رو ميان بگن من احتمالش هست بيام(50 درصد ممكنه)چون يه مشكلي برام پيش اومده كه اگر اون حل شد وقت ميكنم بيام و گرنه ميتونيم بذاريم رو بدشانسيم كه اين بازيو از دست ميدم!
خب كيا پاين؟
Matrix23
چهارشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۷, ۲۲:۵۷
بازی با كره؟؟! تو دیگه چرااااااا :3:
من فقط ی بار بازیه تیم ملیو رفتم استادیوم, اونم بازی با المان بود. البته اونم فقط بخاطر المان رفتم : )
Sor3na
چهارشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۷, ۲۳:۰۰
والا داداش جيگرتو بخورم..منم كلا نميرفتم ولي خب از وقتي علي دايي مربي تيم ملي شده ديگه عملا هيچ شانسي تو تاكتيك تيم نيست كه بگيره و تيم ببره..گفتم بريم حداقل شايد غيرت بچه ها گل كرد و تونستيم ببريم و گرنه من اصن شانسي نميبينم براي تيم با وجود جناب دايي!
Sepsepi
چهارشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۷, ۲۳:۳۶
كره رو كه من فك نميكنم بتونم بيام ، تازه اگرم ميتونستم چون از دسته عشق علي داييم نميتونستم با شما جماعت مخالفش برم :دي
اما اگه بازي پرسپوليسو 5 صبح مياي بريم از الان برنامه بچينيم .
راستي امروز استاديوم بودي ؟
Matrix23
چهارشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۷, ۲۳:۴۲
5 صصصصصصصصصصصبح! بابا ایول به پشتكار!
lampard
چهارشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۷, ۲۳:۴۹
من هم از عشق علی دایی نمیرم
SiaMM
پنجشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۷, ۰۰:۱۰
اما اگه بازي پرسپوليسو 5 صبح مياي بريم از الان برنامه بچينيم .
پارسال که داشتین میفتادین ( :wink3:) منو تا 10 نگه داشتین، که آخر مجبور شدیم بریم جایگاه 1 بشینیم. حالا الان می خواهی 5 صبح بری؟! تازه به منم خبر نمی دی؟ یعنی یه خورده جنبه صدرنشینی داشته باش پسرم. فقط یه خورده:acute:
Sepsepi
پنجشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۷, ۱۰:۱۹
ااااااااااا
فك نميكردم روت بشه بياي استاديوم
اگه روت ميشه كه خوب چه بهتر
بيا
چون دوست دارم اين دفعه تماشگرا 90 تا پرسپوليسي باشن و 10 تا استقلالي تا تعداد بيشتري باخت مفتضحانه پرسپوليسو ببينن =))
PirontusII
پنجشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۷, ۱۱:۲۲
ااااااااااا
فك نميكردم روت بشه بياي استاديوم
اگه روت ميشه كه خوب چه بهتر
بيا
چون دوست دارم اين دفعه تماشگرا 90 تا پرسپوليسي باشن و 10 تا استقلالي تا تعداد بيشتري باخت مفتضحانه پرسپوليسو ببينن =))
خدايي روتون ميشه اين حرفا رو بزنين!!:lol:
اگه پرسپوليس مثل امسال استقلال بازي ميكرد مطمئن باش برا هر بازيش كم كم 70هزار نفر ميرفتن استاديوم چه روز تعطيل چه روز غير تعطيل! هرچند الانم كه داره گند بازي ميكنه 40-50 هزار نفر ميرن استاديوم
اما استقلال و چي ميگي؟ واقعا ديروز وقتي ديدم 15هزار نفر رفتن استاديوم به حال استقلال تاسف خوردم كه همچين هوادارايو داره:lol::lol:
SiaMM
پنجشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۷, ۱۲:۱۳
آقایون با این که بحث داره تازه جذاب می شه، ولی بهتره گردش کرد، والا میان دوباره متفرقمون می کنن و اینا؛ تاپیک خوب و مفیدیه، سورنا زحمت کشیده؛ حیفه بسته شه. PirontusII جان، ماها که می دونیم قضیه چیه :wink3: سپهر؛ شمام که صدرنشینین و این فصل خیلی شاخین( می دونی جدی میگم:) )، تموم کنیم فعلا" بریم استادیوم.
+ سپهر؛ با این که نمی دونم چرا این جا داریم حرف می زنیم (:D)، اما بگم که قول الکی ندی تو تاپیک. 5 خیلی زوده. من برنامه ی خودم 6، 6:30 بود. که جلوی استادیوم باشیم. وقتی هم برنامه ی من 6:30 باشه، یعنی برنامه ی تو هم باید 6:30 باشه دیگه. این جوریا:yes:
Sor3na
پنجشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۷, ۱۲:۱۶
برادر والا استقلال اينقدر قويه كه اصن نيازي نداره كه 100 هزار نفر طرفدار برن پر بشه استاديوم..چرا كه در هر صورت بالاي 3 تا به همه تيما ميزنيم و غم و غصه نداريم.اين شماييد كه بايد بريد تا تيمتون بتونه به زور دقايق پاياني گل بزنه و سه امتياز بگيره!
بعدشم استقلالي ها بيكار نيستن كه مث شما خيلي كارها بكنن..بيدار بشينن و با هزار تا گوشي تو نود راي بدن كه درصدشون بره بالا..وسط هفته برن ورزشگاه و غيره و غيره!
----------
سپهر جان من ورزشگاه بودم ديروز..اكثر بازي ها رو ميرم اگر بتونم!
Sepsepi
پنجشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۷, ۱۲:۲۳
آقایون با این که بحث داره تازه جذاب می شه، ولی بهتره گردش کرد، والا میان دوباره متفرقمون می کنن و اینا؛ تاپیک خوب و مفیدیه، سورنا زحمت کشیده؛ حیفه بسته شه. PirontusII جان، ماها که می دونیم قضیه چیه :wink3: سپهر؛ شمام که صدرنشینین و این فصل خیلی شاخین( می دونی جدی میگم:) )، تموم کنیم فعلا" بریم استادیوم.
+ سپهر؛ با این که نمی دونم چرا این جا داریم حرف می زنیم (:D)، اما بگم که قول الکی ندی تو تاپیک. 5 خیلی زوده. من برنامه ی خودم 6، 6:30 بود. که جلوی استادیوم باشیم. وقتی هم برنامه ی من 6:30 باشه، یعنی برنامه ی تو هم باید 6:30 باشه دیگه. این جوریا:yes:
چون تلفن هنوز اختراع نشده همينجا حرف ميزنيم =))
ببين
بليطو تو استاديو ميفروشن
مام كه فقط جايگاه ميشينيم
+بازار سياه و اينا بليطارو ميخرن
بازي قبل كه من و تو نرفتيم همه ميگفتن نيم ساعت بعد شروع فروش بليط جايگاه نبوده
بليط فروشي ساعت 6 شروع ميشه
صف و اينا
پس نهايتا 5 بايد ائنجا بود :دي
+ سورن نگفتي 5 مياي يا نه ؟ :دي
omid
پنجشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۷, ۱۲:۲۳
اینجا کل کل نفرمایید
قرار بگذارید.
Nillo
پنجشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۷, ۱۳:۴۰
من فقط بازیای استقلالو میام...دیروزم استادیوم بودم...واسه دربیم اسن ایران نیستم!!!!
قراره برم اتریش
Matrix23
پنجشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۷, ۱۳:۵۴
خیلی میخوامت داداااااش... اتریش؟ خوش بگذره.
اقا ی نكته! 2 برابر پرسپولیس گل زدیم! نصفشون گل خوردیم! كلی امتیازمون بیشتره! زمین و زمانم میگن این استقلال بی نظیره! بعدش پرسپولیسیا واسه اینكه كم نیارن, میگن تماشاگرانتون كمن!!! : ))))
جمعش كنید كوچولوهااااا.
تا حالا چندتا از هواداراتون پاشونو از تهران گزاشتن بیرون؟؟! بیا! هوادارای ما دارن میرن اتریش؟!: )
wantonboy13
پنجشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۷, ۲۱:۳۹
خیلی میخوامت داداااااش... اتریش؟ خوش بگذره.
اقا ی نكته! 2 برابر پرسپولیس گل زدیم! نصفشون گل خوردیم! كلی امتیازمون بیشتره! زمین و زمانم میگن این استقلال بی نظیره! بعدش پرسپولیسیا واسه اینكه كم نیارن, میگن تماشاگرانتون كمن!!! : ))))
جمعش كنید كوچولوهااااا.
تا حالا چندتا از هواداراتون پاشونو از تهران گزاشتن بیرون؟؟! بیا! هوادارای ما دارن میرن اتریش؟!: )
سامـــــان ... !!!!
خواستم یه چیز بگم... دیدم ممکنه دلتون بسوزه... ول! :3: بلیط VIP مجانی از طرف شرکت برامون صادر میشه... حالشو داشتیم میایم... نداشتیم بلیطا میره برا فروش !! :nuts:
Matrix23
پنجشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۷, ۲۱:۴۶
سامـــــان ... !!!!
خواستم یه چیز بگم... دیدم ممکنه دلتون بسوزه... ولی یه چیز بگم کو...ون بسوزه !! :3: بلیط VIP مجانی از طرف شرکت برامون صادر میشه... حالشو داشتیم میایم... نداشتیم بلیطا میره برا فروش !! :nuts:
قربونت بررررررم... شما از شركتتون میگیرید. ولی شوهر خواهر, شوهر خواهر پدرم : ) ناطق نوریه. حالا كی راحت تر میتونه بلیت وی ای پی بگیره؟!
:1:
رضا
پنجشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۷, ۲۱:۴۹
به اين ميگن ضد حال زدن:3:
ولي اقا بياين يه تايپيك تا قبل از دربي بزنيم واسه كري خوندن:3:
اي هوس كردم رو كم كنم:3:
خيلي دلم واسه كري خوندن تنگ شده:3:
Sor3na
جمعه ۱۸ بهمن ۱۳۸۷, ۱۱:۰۳
من ساعت 5 پايم ورزشگاه باشم براي بليت گرفتن و از اين ماجرا ها!
فقط حواستون باشه كه لباس خيلي گرم بپوشيد و به نظر من پتويي چيزي هم با خودتون بياريد كه اگر شد اونجا يه چرتي بزنيم حوصلمون سر نره!
(به نظرتون ميشه اونجا ورقم بازي كرد؟انگار رفتيم سيزده به درررررر :) )
wantonboy13
جمعه ۱۸ بهمن ۱۳۸۷, ۱۱:۴۷
قربونت بررررررم... شما از شركتتون میگیرید. ولی شوهر خواهر, شوهر خواهر پدرم : ) ناطق نوریه. حالا كی راحت تر میتونه بلیت وی ای پی بگیره؟!
:1:
شوهر خواهر پدرت که میشه همون شوهر خالت !! حالا شوهر - خواهر - شوهر خالت میشه شوهر- خواهر شوهر- خالت...
از قدیم الایام گفتن خواهر شوهر با عروس رابطه جالبی نمی تونه داشته باشه !! پس از الان به فکر همون بازار سیاه باش!! :nuts:
Sepsepi
جمعه ۱۸ بهمن ۱۳۸۷, ۱۲:۲۰
من ساعت 5 پايم ورزشگاه باشم براي بليت گرفتن و از اين ماجرا ها!
فقط حواستون باشه كه لباس خيلي گرم بپوشيد و به نظر من پتويي چيزي هم با خودتون بياريد كه اگر شد اونجا يه چرتي بزنيم حوصلمون سر نره!
(به نظرتون ميشه اونجا ورقم بازي كرد؟انگار رفتيم سيزده به درررررر :) )
اوكي
پس برنامشو ميذاريم
چرتم كه ميزنيم
ولي ورقو شرمندم :دي نميذارن
Sor3na
جمعه ۱۸ بهمن ۱۳۸۷, ۱۲:۳۴
ولي ورقو شرمندم :دي نميذارن
اونو كه شوخي كردم داوش سپهر ر ر ر!
---------------
بقيه ملت كسي نيست بياد؟باب نگران نباشيد هيچ مشكلي براتون پيش نمياد.الان خيلي فرق كرده با چند سال پيش كه كشته ميداد اين بازي و اينا!
Sepsepi
جمعه ۱۸ بهمن ۱۳۸۷, ۱۳:۰۰
آره باب
الان با كتشلوار ميريم
با BMW مون برميگرديم :دي
بياين
تعداد زياد باشه حال ميده
سورن ،تو تنهايي ؟
Matrix23
جمعه ۱۸ بهمن ۱۳۸۷, ۱۳:۵۵
بچه ها, من فقط جایگاه 7 رو جزو استادیوم میدونم : )
در ضمن, من چون با پدرم میام, پیش پدرمم میمونم. ولی اگه شد جوری برنامه بریزید كه حداقل تو استادیوم همدیگه رو ببینیم...
در ضمن, ی عكس دست جمعی هم بگیریم.
من به شخصه پیرهن استقلال رو میپوشم : )
Sepsepi
جمعه ۱۸ بهمن ۱۳۸۷, ۱۴:۲۷
من جايگاه پنج ميشينم ، پس ميتونيم همديگرو ببينيم ، سورن با جايگاه 5 موافقي ؟
Sor3na
جمعه ۱۸ بهمن ۱۳۸۷, ۱۵:۰۳
آره سپهر من پايه جايگاه 5 هستم..به نظرم اونجا بهترين جاس!
من تنها نيستم احتمالا..دوستانم هستن كه احتمالا اونها هم دوستانشون هستن.دقيق نميدونم چند نفر از رفيقام پاين بيان ولي خب تا فردا شب آمارشو ميگيرم ميگم اينجا!
آره هر چي بيشتر بشيم بهتره!
Matrix23
جمعه ۱۸ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۲۹
بچه ها, بهترین كار, اینه كه صبح چندنفر بشیم (كسی كه ماشین داره بیاد دنباله بچه ها, ی جای مشخص! مثلا همه شهرك غرب جمع شیم, با ماشین یكی بریم استادیوم) بلیت بگیریم. بعدش بریم كله پاچه بزنیم : )))
بعد بریم خونه ی یك از بچه ها, ی چند دست ps2 برنیم. ناهار بخوریم بریم استادیوم : )
New IV
جمعه ۱۸ بهمن ۱۳۸۷, ۱۹:۱۵
بچه ها, بهترین كار, اینه كه صبح چندنفر بشیم (كسی كه ماشین داره بیاد دنباله بچه ها, ی جای مشخص! مثلا همه شهرك غرب جمع شیم, با ماشین یكی بریم استادیوم) بلیت بگیریم. بعدش بریم كله پاچه بزنیم : )))
بعد بریم خونه ی یك از بچه ها, ی چند دست ps2 برنیم. ناهار بخوریم بریم استادیوم : )
بازی ایران آلمان كه ما ساعت 7 صبح اونجا بودیم, یه سری اومدن همین كارو كردن ولی وقتی بعدش كه میخواستن بیاین تو ورزشگاه نتونستن چون ورزشگاه پر بود
تازه اگه ظهر بخاید برید جای خوبی هم گیرتون نمیاد.
ای كاش كنكور نداشتم تا من هم همراهیتون میكردم
چه لذتی داره وقتی ساعت 7 میری ورزشگاه و بهترین جای ورزشگاه میشینی, به نظر من خیلی ارزش داره حتی اگه 12 ساعت هم مثل ما واسه بازی ایران المان معطل شی
بهترین جای ورزشگاه هم، طبقه اول روبه روی دوربین و دقیقا سكوی وسط و اونم ردیف بالای بالاش(واسه لیدرهاست)
فقط با خودتون كلاه لبه دار ببرید كه آفتاب لامصب پدر درمیاره :3:
ایشالا 5 فروردین ایران عربستان تو ازادی میبینمتون :2:
Nillo
شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۸۷, ۱۵:۰۰
شوهر خواهر پدرت که میشه همون شوهر خالت !!
چه باحال....من تا الان فک میکردم شوهر خاله میشه شوهر خواهر مادر....شوهر خواهر پدر میشه شوهر عمه!!!!
پس اینجوریه؟!؟!!؟!
Sor3na
شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۸۷, ۲۱:۳۴
سپهر من يه دوست ديگه دارم به نام سپهر!:3:
اونم چند تا از دوستانش رو قرار هست بياره و احتمالا با اونا 6 نفر ميشيم و تو هم بيايي ميشيم هفت تا!
ديگه كيا ميخوان بيان؟
-----------------
ملت براي بازي تيم ملي نگفتين كيا پاين..بازي ساعت سه روز چهارشنبه س..كسي نميخواد بياد واقعن؟
Sepsepi
شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۸۷, ۲۱:۵۸
احتمالا دوستاي اون سپهرم يه دوست دارن به اسم سپهر كه اون سپهرم يه دوست داره به اسم سپهر كه اون سپهرم با يه سپهر ديگه رفيقه كه دوستاش با يه سپهر نامي دوستن و ... :wink3:
استقلالي فقط منم ،يه چنتا پرسپوليسسن كه تو صف با من ميان ، يكيشونم از يكي از اعضاي سايته كه خودش ميدونه هيچي نيست ، اسمشو نميارم كه تابلو نشه ،SiaMM و نميگماااااااا . خلاصه ميان تو صف و يه كم تحقيرشون ميكنيم و ميرن :yahoo:
Sor3na
يکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۷, ۲۰:۴۶
همم سپهر جايگاه 5 8 تومنه..باب ما ثروتمند كه نيستيم..8 تومن از كجا بياريم آخه؟بريم بيست و دو؟4 تومنه احتمالا!
البته من خودم حاضرم 8 تومن بدم چون اس اس ارزششو داره ولي دوستام شك دارم بدن اين پولو!حالا ببينيم چي ميشه.
اونجا كجاش همديگه رو ببينيم؟
Sepsepi
يکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۷, ۲۰:۵۱
صب 5 و نيم بيرون همديگرو ميبينيم ديگه
در مورد جايگاهم ببينيم چي ميشه ، ولي كلا من فقط با جايگا 5 حال ميكنم . حالا ببينيم چي ميشه ،يه كاريش ميكنيم .
Sor3na
يکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۷, ۲۱:۲۱
نه باب سپهر اگر بخوايم بريم 5، اون موقع ديره..بايد جوري بريم كه 5 اونجا باشيم كه اولين نفر ها بليت بگيريم و به سرعتم بريم تو وگرنه به هيچ جا نميرسيم!:d
كسايي كه ميخوان بيان كسي ماشين دار نيست؟يه جا قرار بذاريم اون بياد ما رو بياره؟
Sor3na
سه شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۸۷, ۱۲:۰۱
تا الان من و سپهر و سامان براي بازي دربي اعلام آمادگي كرديم!
سپهر اگر ميخواي بيا آرياشهر با هم بريم..پيش يكي از در هاي ورزشگاه هم قرار ميذاريم تا داوش سامان رو ببينيم!
رفقاي من ميان ولي گدان و ميخوان 4 تومن برن اونور..من خودم پايه جايگام فقط!اگر بتونم راضيشون كنم خوب ميشه!
Sepsepi
پنجشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۷, ۱۲:۰۳
سورن من بايد از دم خونمون با آژانس با يه لنگي برم آزادي ، يه لنگي ديگهرو وردارم و برم استاديوم . حالا ، فك كنم همون با هم جلو در قرار بذاريم خوب باشه ، نه ؟
Matrix23
پنجشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۷, ۱۹:۲۹
سورنا كه به گوشیش جواب نمیده. اما من احتمالا صبح برم بلیت بخرم... اگه نشد به عمو سورنا میزنگم كه 2 تا بلیتم برام بگیره. دستش طلا...
فقط فردا در دسترس باشید...
Sor3na
پنجشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۷, ۲۱:۲۱
سپهر فقط حواست باشه كه 4.30 استاديوم باشي..دييير نكني..زودتر هم برسي مشكلي ايجاد نميشه جان تو!
---------------
من در حال مذاكره با داوش سامانم!:3:
ويرايش:گويا ساعت بليت فروشي 6 هست..من فك كردم 5!پس همون 5.30 ميبينمت!
Sepsepi
پنجشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۷, ۲۳:۴۸
نه باب
چه خبره ؟!
5.30 من اونجام
30n4
جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۸۷, ۰۰:۱۲
سورن من بايد از دم خونمون با آژانس با يه لنگي برم آزادي ، يه لنگي ديگهرو وردارم و برم استاديوم . حالا ، فك كنم همون با هم جلو در قرار بذاريم خوب باشه ، نه ؟
کارت زرد به خاطر استفاده از کلمات نا مناسب
Sepsepi
جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۸۷, ۰۲:۴۶
اوكي
نميدونستم بعد از اون قضايا اين كلمه ممنوع شده
Nillo
چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۲:۳۴
بازی بعدی استقلال تو آزادی کیه؟
Sepsepi
چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۳:۰۶
يكشنبه با پاس
leo
چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۵:۳۸
راستی بچه های استقلال!!!
بازی با فجر میدونین چند چنده!؟؟؟؟؟؟ :3:
amirlefthand
چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۵:۴۸
راستی بچه های استقلال!!!
بازی با فجر میدونین چند چنده!؟؟؟؟؟؟ :3:
خیلی دوس داری بدونی بازی 4-1 به نفع مقاومت تموم شده؟
leo
چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۰۱
من که دیدم 2 - 0 بود!!!!!
پروردگارااااااا
همش تقصیر این ویگانداست!! :3:
میگن جادوگر آورده با خودش!!
ببینین!!
خداییش یه هفته نیست رفتیم تو حاشیه!!
ما از اول فصل که چی بگم قبل از اینکه فصل شروع بشه برامون حاشیه درست کردن!!
جای ما بودین الان با پیام مشهر رقابت سنگینی داشتین!!!
Sor3na
چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۸:۲۸
يه پست زدم تو حزب در اين مورد:
هممم حتي شاخ ترين تيم هاي اروپايي هم كه قهرمان ميشن بدون باخت قهرمان نميشن!
هر تيمي بالاخره يه بازي مي بازه.بهونه اي ندارم بيارم.راستش رو بخوايد از بازي امروز تيم راضي نبودم و اگر تيم قرار باشه به خسرو حيدري و جان واريو باشه تيم نيست.همونطور كه پرسپوليس متكي به كريمي و باقريه و اگر اينا يه بازي نباشن سوراخ سوراخ ميشن!
به هر حال هر مربي بايد يه سري بازي رو پيك بره تا بتونه بازي مهم تر خودش رو موتس بازي كنه! !از هفته بعد عمرا امتياز از دست بديم!
------------
ملت استقلالي بازي بعدي ساعت چنده؟
Sepsepi
چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۸:۳۶
سورن توقعاتي دارياااااا
ساعت بازي لحظه به لحظه تغيير ميكنه
فعلا كه 3 ه
Sor3na
چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۸:۵۰
3؟خيلي زوده!من شايد نيمه دوم رو برسم بيام..يني من سه ميرسم آرياشهر!تا برسم ورزشگاه ميشه 3.30 اينا..به نظرت اون موقع بليت فروشي هست هنوز؟
Sepsepi
چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۹:۰۴
نيميدونم والاااااااا
البته شايد مثل بازي پرسپوليس بندازن 4
Nillo
يکشنبه ۴ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۲۶
این اس اس منه....دوسش دارم خیلی زیاد....فهرمانی بهش میاد....
آقا من این هفته نتونستم هماهنگ کنم باتو بیام...تنهایی رفتم...ولی بازی بعدو به صورت عجیبی پایم...
فقط یه چیزی خدائیش استادیوم جایگاه 19 نباشی حال نمیده...اونجا بریم
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.