PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 5 گروه یکصد و هشتاد و سه

Linorth
شنبه ۳ اسفند ۱۳۸۷, ۰۶:۱۴
با توجه به اینکه هرکی برای گروه خودش یه تاپیک زده[Only Registered And Activated Users Can See Links] منم اومدم برای گروهی که توش هستم یه تاپیک باز کردم تا ببینم بالاخره میتونم برم بچه های گروهمو بکشونم اینجا یا نه...[Only Registered And Activated Users Can See Links]
یکیشون که همین ma3oud ِ که میاد احتمالا اونیکی رو هم باید بکشونم اینجا [Only Registered And Activated Users Can See Links]

خوب تا اینجای فصل که همه چی خوب بوده هر سه تاییمون تونستیم بازی هامونو ببریم و فقط تفاوت ها بخاطر تفاضل گل ِ ...
من تا اینجا سوم هستم و مسود دوم و صاحب تیم بلک بوفالو هم فک کنم اسمش سعیده[Only Registered And Activated Users Can See Links] اونم اوله تا اینجا [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Linorth
شنبه ۳ اسفند ۱۳۸۷, ۰۶:۵۶
اقا من یه سوتی دادم در سطح لالیگا [Only Registered And Activated Users Can See Links]
من حواسم نبود من تو گروه 183 هستم نه 180 [Only Registered And Activated Users Can See Links]
مدیر این بخش میتونه این بحث رو ادیت کنه ایا؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]
خواهش میکنم یکی از مدیران بیاد اینجا رو ادیت کنه..[Only Registered And Activated Users Can See Links]
یا اگه نمیشه بگین من برم یکی دیگه بسازم اینو حذف اش کنین[Only Registered And Activated Users Can See Links]

Linorth
يکشنبه ۴ اسفند ۱۳۸۷, ۱۰:۰۴
من که نمیدونم کدوم یکی از مدیران تاپیک رو ادیت کردن اما هرکی بوده دستش درد نکنه....[Only Registered And Activated Users Can See Links]

Linorth
سه شنبه ۶ اسفند ۱۳۸۷, ۰۲:۱۹
این هفته هیچ اتفاق مهمی نیوفتاد[Only Registered And Activated Users Can See Links] هر سه تیم بازی های خودمون رو بردیم و ترتیب جدول همونه که تو پست اول گفتم....
حالا هفته ی بعد بازی ها حساس تر میشه...[Only Registered And Activated Users Can See Links]
من قراره به مسود ببازم[Only Registered And Activated Users Can See Links]