PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زوج نامه

30n4
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۷, ۰۷:۴۸
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت شما
خب از حاشيه كم ميكنم و ميرم سراغ طرح سوالات :
اول اگه ميشه يه بيوگرافي از خودتون و تيم خودتون و اينكه چند وقت هست كه دارين هتريك بازي ميكنين؟
من لوئیجی بندینی هستم، فرزند ارشد دن روبرتو بندینی مالک باشگاه برشا. متولد سال 1967 هستم و متاهل و دارای 3 فرزند دوست داشتنی...
راستش بچگی زیاد به فوتبال علاقه نداشتم. با شغل پدرم هم مشکل داشتم. همیشه از دست خبرنگارها فرار میکردم (با لبخند!) اما پدرم من رو هم در این جنگ علایق شکست داد و کم کم شیفته فوتبال شدم! این یه قانونه که همه در برابر اراده دن روبرتو شکست میخورن! (با خنده)
این اراده دن روبرتو بود که همیشه باعث موفقیتش میشد. واقعا انگیزه و میل به پیروزی رو باید از پدرم یاد گرفت. یه الگوی تمام عیاره برای من در همه زمینه ها.
خب میشه بگید چی شد که یکدفعه پدرتون از ریاست باشگاه انصراف دادن و شما رو به جای خودش معرفی کردن؟
دن روبرتو به خاطر سن بالاش کار رو به من سپرد. دکترش بهش توصیه کرده بود که خودش رو از هیاهوی فوتبال دور کنه. چون بالاخره سنی ازش گذشته بود و نیاز داشت کمی هم استراحت کنه. دن روبرتو از 15 سالگی وارد دنیای حرفه ای فوتبال شده بود و تا 64 سالگی به عنوان بازیکن و مربی و رئیس باشگاه فعالیت بسیار زیادی داشت. حالا شما مسئولیت سنگین تیم ملی رو هم به این موارد اضافه کنید! انجام دادن این همه کار با اون دقت و تسلط کار همه کس نیست. اما مطمئنم که اگه خودش بود الان دو سه تا جام بیشتر برده بودیم! من متاسفانه یک دهم تجربه پدرم رو هم ندارم. اما سعی میکنم همیشه باهاش صحبت کنم و در مورد مسائل مختلف ازش کمک بگیرم.
دن روبرتو بندینی بزرگ الان کجا هستند؟ چند وقته ازشون خبر خاصی منتشر نشده.
پدرم با دوست صمیمیش روبرتو باجو یک زمین بزرگ در آرژانتین دارند که قبلا فقط برای تعطیلات اونجا میرفتیم. اما الان با توجه به اینکه هر دو بازنشسته شدند، بیشتر زمان سال رو با خانواده اونجا میگذرونن.
وضع مالي تيم در چه شرايطي هستش ؟
راستش مشکل مالی فقط مربوط باشگاه برشا نمیشه. اکثر باشگاهها با این مشکل دست به گریبانند. بحران مالی جهانی به ما هم داره فشار میاره و ما داریم هر چه در توان داریم بکار میگیریم. اما کتمان نمیکنم که هر روزه داریم ضرر میدیم.
رتبه تيمتون در گروه چند هستش و آيا شما تا اينجاي كار از عملكرد تيمتون راضي بودين؟
فعلا با تفاضل گل کمتر رتبه سوم رو در اختیار داریم. اگر مقابل تاج مشهد و زمین بسیار خرابش به مشکل نمیخوردیم میتونستم به هوادارا قول قهرمانی رو بدم. اما فعلا باید صبر کرد.
با مربي تيم يا كادر فني مشكلي دارين؟
خوشبختانه نجمی دالگیچ مربی فوق العاده توانائیه و چون ایرانیه و از ابتدا کارش رو به عنوان بازیکن با برشا آغاز کرده، حرف ما رو خوب متوجه میشه تا مشکلی بوجود نیاد.
قصد عوض كردن مربي يا كادر فني تيم رو دارين؟
فعلا ترجیح میدیم کار رو با همین کادر فنی ادامه بدیم. ضمن اینکه تا انتهای این فصل با دالگیچ قرارداد داریم و هر دو طرف به این قرارداد پایبندیم.
وضعيت روحي تيم در چه شرايطي هستش؟
تیم فعلا شرایطش خوبه و داره عالی کار میکنه. البته باخت 3-0 در مشهد رو باید فاکتور بگیریم!
فكر ميكنيد در آخر فصل به چه جايگاهي در گروه خودتون برسيد؟
من آدم بلند پروازی هستم. به تیمی که این فصل داریم هم خیلی امیدوارم. اما اولویت اول برای ما قهرمانی لیگ برتره و در مرحله بعدی جام حذفی. فکر میکنم پتانسیل قهرمانی در هر دو جام رو داریم.
بازي اين هفته ي شما مقابل چه تيمي هستش و اگه ميشه نتيجه خودتون رو هم با ذكر تعداد گل پيش بيني كنيد براي ما؟
با تیم نوید آمار بازی داریم. بازی نردیکی از آب در میاد و شرایط و جو استادیوم حریف هم کار رو سخت خواهد کرد. اما ما برای بردن بازی میریم. اما به پیش بینی کردن تعداد گل عادت ندارم. (بعد از اصرار ما) .... خب فکر میکنم 3-1 بازی رو ببریم. (با خنده)
در آخر اگه صحبت ديگه اي دارين بفرماييد؟
خیلی تشکر میکنم از اینکه به باشگاه ما تشریف آوردید. امیدوارم از نتیجه کارتون راضی بوده باشید.
از اينكه به سوالات من جواب دادين خيلي سپاس گذارم...
خواهش میکنم... من سالهاست که عادت فرار از خبرنگارها رو ترک کردم (با خنده)
براي شما و خانواده گراميتان آرزوي خوشبختي و سعادت داريم...
منم همچنین... شاد باشید

خبرنگار: sasan69

30n4
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۷, ۰۷:۴۹
خدمت شما و همکاران و خوانندگان شما عرض سلام و خسته نباشید دارم.
خب من کیان، متولد 11 دی و دانشجو رشته پزشکی هستم و هم اکنون در قبرس تحصیل میکنم. کلا از بچگی عاشق فوتبال بودم و همیشه هم بازی کردم.
یه چیز بیش از 4 سال پیش و با تبلیغ سایت هتریک در وبسایت پارسفوتبال با این سایت آشنا شدم. در 15 ژانویه 2005 تیم تهران هولیگانز در دسته 2 گروه 3 رو تشکیل دادم. بعد از پایان فصل اول، اسم تیم رو به پرینسیپه پرسا هولیگانز عوض کردم و بعد از پایان 2 فصل، اسم تیم رو به جلاد تغییر دادم. بعد از 2 مقام سومی، تونستم قهرمان لیگم بشم و رفتم لیگ برتر. در لیگ برتر 2 قهرمانی پشت سر هم رو موفق شدم بدست بیارم. بعد از اون متاسفانه دیگه نتونستم افتهارات گذشته رو تکرار کنم و بعد از 3 فصل ناکامی دیگه هتریک شده شدم به قولی و دست از تیمم شستم. تیم به دسته دو سقوط کرد. بعد از حدود 1 سال دوری از تیم، مجددا سکان هدایت تیم رو بدست گرفتم و هم اکنون در صدر جدول گروهم قرار دارم.
تا الان من از نتایج تیمم راضی هستم. فقط در بازی مقابل یووه بوشهر تیم خیلی بد کار کرد تنها تونستیم 1 امتیاز بگیریم. کلا ولی از وضعیت تیم راضیم. هواداران تیم خوشبختانه در همه بازیهای هانگی خحاضر هستن و پول حاصله خیلی به افتصاد باشگاه کمک کرده و فعلا در شرایط بسیار خوبی به سر میبریم.
کادر فنی و بازیکنان تیم این فصل خیلی زحمت کشیدن و تا الان هنوز هیچ باختی نداشتیم و تنها 1 بازی رو مساوی کردیم. مربی تیم از بازیکنان قدیمی و با سابقه جلاد هستش که بعد از مدت طولانی بازی کردن در پست دفاع مرکزی و هافبک میانی، سر مربی تیم شدش و تا بدین روز نتایج بسیار خوبی گرفته. جرکی کلینجا، با تجربه خودش به راحتی با بازیکنان ارتباط برقرار کرده و همه توی تیم به جرکی به چشم یک برادر بزرگتر نگاه میکنن تا یک مربی. روحیه تیم بسیار بالاست! با این روند ما انتظار قهرمانی از تیم داریم. البته کار آسانی نیست ولی جلاد هم تیم ضعیفی نیست.
این هفته ما با تیم قدرتمند گالاکس بازی داریم که هم اکنون در رده سوم هستش. ما برای 3 امتیاز به زمین میریم! به نظرم بتونیم بازی رو 3 بر 1 به سود خودمون تمام کنیم.
در آخر صحبتی خاصی ندارم. امیدوارم هتریک ایران به پیشرفت چشمگیر خودش ادامه بده و امیدوارم همه کاربران ایرانی به این پیشرفت کمک کنن. برای شما و همکارانتون آرزوی موفقیت دارم

خبرنگار: sasan69

omid
سه شنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۷:۲۶
گزارشی از بازی های جام حذفی که 4 شنبه ی هفته ی پیش برگزار شد با گزارش کاربر عزیز ساسان 69:

گزارشات جام حذفي دوره نهم
Written by sasan69

در اين مرحله از بازي ها 32 تيم در مقابل يكديگر سفارايي كردند كه از بين آنها 16 تيم به دوره بعد صعود كردند.
در اين بازيها تيمهاي Perspolis IFC , Brescia IFC , RVN United , Juventus IR , Pasargad IFC , Apadana , Flying Pinguins , pars manu , BARCELONA IFC , Chelsea IFC , Esteghlal Shiraz , OBeRON , JaLLaD , Most Leader , FC REY , Atletico Urmia
مقابل حريفان خود موفق به كسب پيروزي شدند و جواز حضور در دوره بعد مسابقات جام حذفي را كسب كردند.
البته در اين دور تيم هاي Bianconeri CF , Tehran Sharpshooter , DARK KNIGHT fc , Ajax Persia , Pirontus , FC Taj Mashhad , forexbazaar , FC Shahin , navid amar , Mehrun , Barghe Sepasi , Sepahan Esfahan , Arya United , glassonion 76 , Doxy Hesam , Atletico Urmia
از گردونه ي رقابت ها كنار رفتند.

مختصرا نگاهي به اين دور از بازيها ميندازيم :
در بازيه اول دو تيم Perspolis IFC v Bianconeri CF در مقابل يكديگر سفارايي كردند!
در اين بازي تيم Bianconari CF ميزبان مسابقه بود و در حالي كه از حمايت 43500 نفر از هواداران خودش بهره ميبرد نتوانست بازي قابل قبولي را از خودش به نمايش بگذارد و با نتيجه سنگين 0-7 نتيجه را به ميهمان خودش واگذار كرد تا با اين نتيجه از دوره رقابت ها حذف شود.
دقيقه 4 زماني بود كه تيم ميزبان يك گل دريافت كرد تا تمام هواداران مشتاق اين تيم غرق در سكوت شوند!هيچكدام از هواداران باورشان نميشد مه به اين زودي دروازه تيم محبوبشان فرو بريزد!!!
هنوز ورزشگاه آرام بود كه در يك لحظه همه ي تماشاچيان تيم ميزبان از روي صندلي هاي خود برخواستند و شديدا به بازيكن خاطي تيم ميهمان پرخاش كردند چرا كه بازيكن تيم ميزبان با يك حركت خشن و ناجوانمردانه يكي از بازيكنان تيم ميزبان را نقش زمين ميكنه!
بله،بازيكن تيم مهمان ديگر قادر به ماندن در زمين نيست و با ناراحتي زمين را ترك ميكند و جاي خود را به هم تيمي خودش ميدهد.
داور اولين كارت زرد بازي را به بازيكن خاطيه تيم ميزبان نشان ميده.
خب بعد از اين تعويض اجباري به نظر ميرسه كمي تيم ميزبان بهم ميريزه و خيلي ضعيف كار ميكنه!
گل دقيقه 4 بازي اتمام كار نبود و بعد از ان گل تازه پاي بازيكنان تيم ميهمان به دروازه ي تيم حريف باز ميشه و تا پايان نيمه ي اول بازي موفق ميشن 3گل ديگه به ثمر برسانند تا نيمه ي اول را با نتيجه 0-4 به رختكن بروند.
از اتفاقات مهم نيمه ي اول بايد به حركت ناجوانمردانه ي بازيكن تيم ميزبان اشاره كرد كه با بي رحمي تمام بازيكن حريف را زد و داور هم بدون هيچ تخفيفي بازكن تيم ميزبان را اخراج ميكنه تا شالوده ي تيم ميزبان كاملا از هم بپاشه!
البته دو تعويض كاملا تاكتيكي در دقيقه 18 بازي در تيم Perspolis انجام شد.
در نيمه ي دوم فقط شاهد تغيير نوع حركت بازيكنان تيم ميزبان بوديم كه هيچ ثمري را هم براي اين تيم نداشت و تيم ميزبان در اين نيمه هم 3 گل ديگر را پذيرا شد تا در پايان بازي با نتيجه سنگيني از زمين خارج بشه!
البته از همه لحاظ تيم Bianconeri از حريف خودش ضعيف تر بود و نبايد از اين تيم بيشتر از اين انتظار داشت.
تا همين جا هم خيلي خوب كار كردند و از اين به بعد هم برايشان آرزوي موفقيت ميكنيم...
در پايان كار تيم Perspolis IFC موفق به صعود به دوره بعد بازيها شد...

اما در بازيه دوم تيم Tehran Sharpshppters ميزبان تيم Brescia IFC بود.
در هوايي خوب 70000 هزار هوادار مشتاق تيم ميزبان به ورزشگاه اومده بودن تا يك بازيه زيبا را از تيم محبوبشان ببينند.اما در همان ابتداي بازي اين تيم ميهمان بود كه به گل رسيد1
هنوز تيم ميزبان خودش رو جمع و جور نكرده بود كه قبل از دقيقه 20 بازي گل دوم را هم دريافت كردند تا در همين ابتداي كار ورزشگاه ساكت بشه!دقيقه 37 بازي يكي از بازيكنان تيم ميهمان دچار مصدوميت ميشه و زمين بازي را ترك ميكنه.
در دقيقه 41 بازي تيم ميزبان بالاخره به گل ميرسه و نتيجه رو 2-1 ميكنه تا دو تيم با همين نتيجه به رختكن برن.
اما در نيمه ي دوم ايت تيم ميهمان بود كه باز هم به گل رسيد و در دقايق 48 و 61 موفق به زدن 2 گل ديگر شد!از حوادث مهم بازي در نيمه ي دوم ميتونيم به مصدوميت يكي ديگر از بازيكنان تيم Brescia اشاره كنيم.
اين بازي هم به پايان ميرسه و تيم Brescia IFC موفق ميشه به دوره بعد رقابت هاي جام حذفي صود كنه.

در بازيه سوم تيم DARK KNIGHT fc ميزبان تيم RVN United بود.
بازي زير نور نورافكن هاي FATALITY Arena برگزا ميشد و 57750 نفر از هواداران تيم ميزبان در ورشگاه حضور داشتدن و يك صدا تيم محبوب خود را تشويق ميكردند هر چند انتظار پيروزي از تيم خود را نداشتند ولي انتظار انجام يك بازيه زيبا را از تيم خود داشتند.
بازي كاملا يكطرفه دنبال ميشد و تيم ميهمان همان طور كه پيش بيني ميشد نبض بازي را در دست داشت تا دقيقه ي 11 كه موفق شد مزد برتري خودش را بگيره و اولين گل بازي را به ثمر برساند.
در نيمه ي اول باز هم در دقيقه 26 تيم ميهمان به گل رسيد تا تمام هواداران تيم ميزبان اميد خودشان را براي پيروزي از دست بدهند.
نيمه ي دوم همانند نيمه ي اول بازي بود و تيم ميزبان موفق شد تا 2 گل ديگر به ثمر برساند و حريف خودش را با نتيجه ي سنگين از پيشه رو بردارد!
در اين نيمه حادثه ي مهم مصدوم شدن يكي از بازيكنان تيم يونايتد بود.
حاصل كار دو تيم در پايان نتيجه 0-4 به نفع يونايتدها بود تا اين تيم با اين پيروزي جواز حضور در دوره بعديه كاپ را به دست بياره.

بازيه چهارم تقابل زيباي دو تيم Juventus IR و Ajax Persia بود!
در هوايي كاملا مطلوب 70000 نفر از هواداران تيم يوونتوس به ورزشگاه خانگي خودشان آمدند تا برد تيم خود را نظاره كنند!
از همان اول بازي هواداران تيم ميزبان با شعارهاي خودشان جو بازي را به نفع تيم خودشان رقم زدند اما در دقيقه 6 بازي يك صحنه ي مشكوك به خطا پشت محوطه جريمه ي تيم ميزبان رخ داد اما داور نه تنها اعتقادي به خطا نداشت بلكه بازيك تيم آژاكس را به خاطر تمارض كردن با يك زرد جريمه كرد!
اما فقط 2 دقيقه بعد تيم ميزبان به گل رسيد تا مزد برتري خودشان را در ميانه ي ميدان بگيرند.با اين گل هلهله اي در ورزشگاه به پا ميشه و هواداران تيم ميزبان خيلي خوشحال هستند.
اين خوشحالي زماني دوجندان ميشه كه تيم ميزبان در دقيقه 25 بازي باز هم به گل ميرسه تا يه جوارايي كار تيم آژاكس تمام شده باشه!اين 2 گل پايان كار نبود و تيم ميزبان از آشفتگي و ناهماهنگي بازيكنان تيم آژاكس استفاده ميكنه تا در نيمه ي اول كار را تمام كنه!نتيجه در پايان نيمه ي اول 3-0 به نفع تيم يوونتوس.
در نيمه ي دوم هم اتفاق خاصي نميفته و فقط تيم آژاكس موفق ميشه يكي از سه گل خورده را جبران كنه.از حوادث مهم اين نيمه ميشه به مصدوميت كاپيتان آژاكس اشاره كرد تا اين شب تلخ با مصدوميت كاپيتان تيم تلخ تر هم بشه!
در پايان يوونتوس ميزبان 3-1 ميهمان خودش را بدرقه كرد تا با اين نتيجه بتواند به دوره بعديه كاپ راه پيدا كند.

بازيه پنجم بازيه نفس گيري بود!
در اين بازي تيم Pirontus ميزبان تيم Pasargad IFC بود.در نيمه ي اول بازي هيچ توپي از خط دروازه ها عبور نكرد و دو تيم بدون گل به رختكن رفتند!اما برتري نسبي از آن تيم ميهمان يعني تيم Pasargad بود.
اما در نيمه ي دوم و در دقيقه 56 يكي از بازيكنان تيم ميهمان به نام simon jansson به خاطر خطا بر روي بازيكن تيم ميزبان يك كارت زرد را از داور بازي دريافت كرد.
در دقيقه 75 بازي بود كه يكي از بازيكنان تيم ميزبان دچار مصدوميت شد و از زمين بازي بيرون رفت.
دو تيم نتوانستند در پايان 90 دقيقه بازي به گلي دست يابند و بازي به گل طلايي كشيده شد!
اما فقط 3 دقيقه از شروع وقت هاي اضافي نگذشته بود كه تيم ميهمان بالاخره موفق شد دروازه حريفش را فرو بريزه و برنده بازي بشه.اما جالب اينجا بود كه بازيكني كه تنها كارت زرد بازي را دريافت كرده بود تنها گل بازي را هم به ثمر رساند!
60000 نفر هوادار تيم Pirontus با ناراحتي تمام ورزشگاه را ترك كردند.
بدين ترتيب تيم Pasargad IFC راهي دوره بعد مسابقات شد.

در بازيه ششم تيم Apadana ميزبان تيم FC Taj Mashhad بود.
60000 هوادار تيم ميزبان آمده بودند تا پيروزي تيم خودشان را تماشا كنند.بازي كاملا يكطرفه بود و توپ و ميدان در اختيار تيم ميزبان بود و آنها توانستند در نيمه ي اول در دقايق 25،2 و 36 به 3 گل دست پيدا كنند و كار را در همان نيمه ي اول تمام كنند!
در نيمه ي دوم هم تيم ميهمان نتوانست كار زيادي انجام دهد و فقط در دقيقه 56 يكي از 3 گل را جبران كرد ولي اين پايان كار نبود و تنها 2 دقيقه بعد تيم ميزبان گل چهارم را هم زد كمتر از ده دقيقه گل پنجم را هم زد تا كاملا با اقتدار به پيروزي برسد.بازيه خلاقانه ي تيم Apadana واقعا چشم نواز از آب در آمد!
با اين نتيجه تيم Apadana به دوره بعد صعود كرد.

در بازيه هفتم forexbazaar ميزبان تيم Flying Pinguins بود.
به عقيده ي كارشان اين بازي يكي از پربرخودترين و فيزيكي ترين بازي هاي جام لقب گرفت!در اين بازي به عقيده ي خيلي ها به جاي فوتبال دو تيم راگ بي بازي ميكردند!
اما تيم ميهمان كه نسبتا سرتر از حريف خودش بود در همان ابتداي بازي به گل رسيد!دقيقه 2 بازي زماني بود كه 60300 هوادار تيم ميزبان غرق در سكوت شدند چرا كه تيم محبوبشان در همين ابتداي كار گل را پذيرا شد.هوادارا هنوز در شك گل زود هنگامي هستند كه دريافت كردند كه يكي از بازيكنان تيمشان خودش را به زمين ميندازه!بله،او ديگر قادر به ادامه ي كار نيست!اوضاع براي تيم ميزبان واقعا سخت شده...
و اين سختي زماني به اوج خودش رسيد كه تيم ميهمان در دقيقه 19 بازي گل دوم را هم به ثمر رساند تا مشكلات ميزبان دوچندان بشه.گلزني هاي تيم ميزبان ادامه داشت و اين تيم موفق شد در دقيقه 27 گل سوم را هم بزنه.در ادامه تيم ميهمان كمي به خودش آمد و در دقيقه 36 يكي از سه گل خورده را جبران كرد.نتيجه 3-1 به نفع تيم ميهمان هر چند ميزبان در ميانه ي ميدان كمي بهتر عمل كرد ولي نتوانست از برتري نسبي خودش بهره لازم را ببره!
مثل نيمه ي اول به محض شروع بازي تيم ميهمان به گل ميرسه و نتيجه را 4-1 به سود خودش ميكنه.ولي اين گل بي جواب نميمونه و در دقيقه 67 تيم forex موفق به زدن گل دوم ميشه.
حالا كمي اوضاع براي تيم ميزبان بهتر ميشه.بعد از خوردن گل دوم يكي از بازيكنان تيم پنگوئن ها مرتكب خطا بر روي بازيكن حريف ميشه و پيامد اين خطاي شديد يك كارت زرد هستش!بازيكني كه موفق شده بود گل هاي اول و دوم تيم ميزبان را به ثمر برساند در دقيقه 78 موفق ميشه گل سوم خودش و گل سوم تيمش را به ثمر برساند!
Benjamin Haufe نه تنها خودش هتريك كرد بلكه تيمش را براي ادامه ي كار اميدوارتر كرد.حالا با اين گا جو زمين كمي بهم ميريزه و وقت كوشي تيم ميهمان براي حفظ نتيجه باعث ميشه تا يكي از بازيكنان تيم ميزبان از كوره در بره و با مشت و لگد بيفته به جون بازيكن ميهمان!!!
واقعا جو متشنج شده و درگيري در زمين به اوج خودش رسيده و از دست هيچ كسي كاري بر نمياد!!!
عجب بزن بزني شد واقعا!!! يكي از بازيكنان تيم پنگوئن ها به شدت مجروح شده و روي زمين افتاد!!!
بالاخره داور مسابقه به هر زحمتي كه بود به قاعله پايان ميده و بازيكن عصبيه تيم ميزبان را از زمين مسابقه اخراج ميكنه تا جو كمي آرامتر بشه!
اما چيزي كه مسلم هستش بازيكن خاطيه تيم ميزبان با محروميت سنگيني روبه رو خواهد شد!!!
اما بازيكن تيم ميهمان كه در اون درگيري بد جوري آسيب ديده بود ديگه قادر به ماندن در مستطيل سبز نيست!
بله كاپيتان تيم پنگوئن ها تعويض ميشه تا ياد بگيره جوانمردانه بازي كنه و وقت كشي نكنه!!!
حالا اختلاف به حداقل خودش رسيده و تيم ميزبان فشار خودش را جنديد برابر كرده تا از شكست رهايي پيدا كنه!
اما تيم ميزبان كه سراسر حمله بود فكرش را هم نميكرد كه اشتباه دروازبان و مدافع خودي باعث بشه كه تيم ميزبان به گل پنجم دست پيدا كنه!!!
يك تعارف نابجا باعث شد تا تيم ميهمان گل پنجم خودش را هم بزنه تا اين گل آب سردي بشه بر پيكره ي نيمه جان تيم 10 نفره ي forex !!!
بازي با نتيجه 3-5 به نفع ميهمان به پايان ميرسه و پنگوئن ها با اين نتيجه راهيه دور بعد ميشن.

در بازيه هشتم BARCELONA IFC ميزبان تيم navid amar بود.
در اين بازي كه انتظار ميرفت تيم نويد سرمربي تيم ملي ايران خيلي خوب كار كنه بر خلاف انتظار بسيار ضعيف كار كرد و شكست بسيار سنگيني را پذيرا شد!
در اين بازي تيم نويد هيچ حرفي براي گفتن نداشت و تيم ميزبان توپ و ميدان را در اختيار داشت!
در نيمه ي اول اين بازي تيم ميزبان 4 گل را به ثمر رساند تا كار در همان نيمه ي اول به پايان برسد.از ديگر حوادث مهم اين نيمه مصدوم شدن بازيكن تيم نويد بود كه باعث شد بيش از پيش اوضاع تيم ميهمان آشفته بشه!
اما در نيمه ي دوم هم خبري از گل زدن براي تيم نويد نبود و بدتر از اون گل خوردن مجدد تيم ميهمان بود كه باعث شد در پايان با يك نتيجه سنگين ورزشگاه را ترك كنند!
البته تغيير تاكتيك نويد در دقيقه 70 بازي هم نتيجه اي در بر نداشت چرا كه خيلي دير شده بود و تيم در اون زمان 5 گل عقب بود.
اين بازي با نتيجه 6-0 به نفع بارسلونا به پايان رسيد تا ميزبان با اقتدار كامل به دوره بعد صعود كند.

در بازيه نهم تيم Barghe Sepasi ميزبان تيم Esteghlal Shiraz بود.
در اين بازي بر خلاف انتظارات تيم برق حرفي براي گفتن نداشت و فقط بازيه زيباي تيم استقلال را نظاره كرد!
در اين بازي تيم برق ميانه ي ميدان را تصاحب كرد ولي نتوانست بهره لازم را ببره و بر خلاف جريان بازي تيم ميهمان بود كه به گل دست ميافت و بازيكنان تيم برق مثل تماشاچيان محو گلزني هاي تيم استقلال شدند!
تيم استقلال در پايان نيمه ي اول موفق به زدن 3 گل شد كه اين سه گل باعث شد تا شالوده ي تيم ميزبان از هم بپاشه!
اما در نيمه ي دوم هم تيم برق به گل دست پيدا نكرد و حتي تغيير تاكتيك اميد مربي تيم برق هم فايده اي نداشت!تيم استقلال در نيمه ي دوم هم به يك گل ديگه دست يافت تا يك پيروزي شيرين و روحيه بخش خارج از خانه را به دست بياره.
در پايان اين بازي با نتيجه 0-4 به سود تيم استقلال رقم خورد تا استقلال به جمع 16 تيم صعود كنه.

در بازيه دهم تيم JaLLaD ميزبان تيم Arya United بود.
تيم ميزبان از حمايت هواداران خودي به خوبي بهره برد و در همان ابتداي كار فشار زيادي روي دروازه حريفش وارد كرد تا بالاخره در دقيقه 24 به گل رسيد.تنها 4 دقيقه بعد گل دوم را هم به ثمر رساندند!هواداران تيم جلاد خوشحل بودند چرا كه فكر ميكردند بازي ديگر تمام شده هستش ولي اين يونايتدها بودند كه خيلي به موقع خودشان را در زمين پيدا كردند و با حملات خودشان 2 گل پياپي را به ثمر رساندند!از ديگر اتفاقات مهم اين نيمه ميشه به مصدوميت يكي از بازيكنان تيم يونايتد اشاره كرد.
در نيمه ي دوم هم اين تيم ميزبان بود كه اول به گل رسيد و با زدن دو گل كمي بر بازي مسلط شد،ولي يونايتدها كه واقعا دليرانه ميجنگيدند تا بازنده نباشند موفق شدند يك گل در دقيقه 83 به ثمر برسانند تا اختلاف به حداقل برسه اما در ادامه باز هم اين تيم جلاد بود كه اختلاف رو به دو گل رساند!
در پايان 5-3 جلاد بازي را برد و به دوره بعد صعود كرد...
خبرنگار:ساسان

این مطلب توی خبرگزاری هتریک توی خود سایت اصلی وجود داره