PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انجمن‌های هت‌تریک

LA-soshiant
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۱۵:۵۷
این یک تبلیغ نیست...

می‌خوام بچه‌ها با انجمن‌های خود سایت هت‌تریک آشنا بشن و اینکه چرا ۹۰ درصد بچه‌های اینجا، اونجا نمیان؟؟؟

نکنه به خاطر مشکلات زبان فارسیه؟ من سعی کردم تا این مشکلات برای انجمن‌ها به حداقل برسه.

خب... واسه ایران سه تا انجمن اصلی داریم که تقریباً داره راه می‌افته اما چون کسی خبر نداره اونطور که باید توش فعالیت نمی‌شه.

------------------------------------------------

اینم اون سه انجمن:

Iran

Questions (Persian)

non-HT Iran

------------------------------------------------

اولی که در مورد مباحث مربوط به ایران و تیم ملی و ترجمه و گسترش هت‌تریک و... است. مثل انجمن‌های اینجا.

دومی انجمن پرسش و پاسخه...

سومی هم همین «گفت‌وگوی آزاد» خودمونه... جایی که می‌شه از هر دری حرف زد... امید و هومن و سینا هم نیستند که هی کارت بدن به ملت :3:

مدیر انجمن‌ها هم Mod-Bahman هست که یه ایرانیه مقیم استکهلم هست... یه آدم منطقی و بسیار خوش برخورد.

حالا بیاین بحث کنیم ببینم چرا شما اونجا نمیاین؟ چرا باید تو هت‌تریک ایران فعال بود و اونجا نه...

آخه مشکل ما ایرانی‌ها اینه که اجتماعی نیستیم در حالی که وقتی با بچه‌ها بحث می‌کنی با دیدگاه‌های متفاوتی آشنا می‌شی و دید آدم بازتر می‌شه.

biikaro0allaf
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۱۶:۰۳
فکر میکنم بچه ها اعتقادشون اینه که صمیمیت اینجا از اونجا بیشتره و این صمیمیتی که اینجا اتفاق افتاده اونجا نمیتونه اتفاق بیفته و یا به این زودی ها اتفاق نمی افته. برای همین میترسن که بیان اونجا و این صمیمیتی که اینجا درست شده از بین بره

30n4
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۱۶:۰۶
1-سرعت خیلی پایین سایت هتریک.

2-اینجا دسترسی خیلی ساده تره، و بیشتر هم حال میده

LA-soshiant
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۱۶:۱۰
حتی اگه فرض کنیم سرعت هت‌تریک پایینه (که گمونم شما فقط قبل و بعد بازی‌ها واردش می‌شین و به علت هجوم کاربرا سایت سرعتش پایینه) بازم سرعت بارگذاری قسمت انجمن‌هاش نسبت به بقیه‌ی فضاهای سایت بیشتره.

در ضمن دارن رو سرعت سایت کار می‌کنن و هر روز یه دست کاری می‌کنن تا سرعتش بالاتر بره.

biikaro0allaf
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۱۶:۱۳
1-سرعت خیلی پایین سایت هتریک.

2-اینجا دسترسی خیلی ساده تره، و بیشتر هم حال میده

من فکر میکنم بعضی چیزها هست که انسان باید واسه رسیدن به اونا از راحتی خودش بگذره.
حالا توی این بازی کمک به گسترشش میتونه اون هدف باشه که ما به خاطرش از دسترسی ساده و حال خودمون بتونیم بگذریم.
خب اگه تمام کاربرای اینجا اونجا هم فعال بشن مطمئناً هتریک خیلی بیشتر توی ایران پیشرفت میکنه.
میشه هم اینجا بود و هم اونجا فعالیت داشت.

LA-soshiant
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۱۶:۱۵
فکر میکنم بچه ها اعتقادشون اینه که صمیمیت اینجا از اونجا بیشتره و این صمیمیتی که اینجا اتفاق افتاده اونجا نمیتونه اتفاق بیفته و یا به این زودی ها اتفاق نمی افته. برای همین میترسن که بیان اونجا و این صمیمیتی که اینجا درست شده از بین بره

صمیمیت که لحظه‌ای پیش نمیاد...

بعدشم بچه‌های هت‌تریک ایران صاحب سبکن... یعنی می‌دونن کی و کجا چی بنویسن...

الکی واسه هم تعارف تیکه پاره نمی‌کنن...

اگه بچه‌های اینجا برن اونجا... با بقیه یا با خودمون بحث کنیم...

کاربرای جدید هم یاد می‌گیرن چطور باید حرف زد و چی باید گفت... در یک کلام کم کم راه می‌افتن...

بالاخره باید از یک جایی شروع کرد...

یه مورد دیگه هم هست... مثلا کامران زبانش انگلیسیه... پس نمی‌تونه از انجمن‌ها لذت ببره... چون همه چیزو به هم ریخته می‌بینه... اونم با اون فونت افتضاح.

به همین راحتی انجمن‌های سایت هت تریک یه کاربر فعال رو از دست می‌ده.

30n4
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۱۶:۲۹
من فکر میکنم بعضی چیزها هست که انسان باید واسه رسیدن به اونا از راحتی خودش بگذره.
حالا توی این بازی کمک به گسترشش میتونه اون هدف باشه که ما به خاطرش از دسترسی ساده و حال خودمون بتونیم بگذریم.
خب اگه تمام کاربرای اینجا اونجا هم فعال بشن مطمئناً هتریک خیلی بیشتر توی ایران پیشرفت میکنه.
میشه هم اینجا بود و هم اونجا فعالیت داشت.

به نظر من بین فعال بودن انجمنهای هتریک و گسترش هتریک ارتباطی وجود نداره.

کسی میتونه در انجمن هتریک فعالیت کنه که تیم داشته باشه،اینقدر که این فروم انگیزه میده به بچه ها و یوزر جذب میکنه شاید بشه گفت انجمن هتریک نمیتونه .

biikaro0allaf
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۱۶:۳۸
به نظر من بین فعال بودن انجمنهای هتریک و گسترش هتریک ارتباطی وجود نداره.

کسی میتونه در انجمن هتریک فعالیت کنه که تیم داشته باشه،اینقدر که این فروم انگیزه میده به بچه ها و یوزر جذب میکنه شاید بشه گفت انجمن هتریک نمیتونه .

من نمیگم اینجا یوزر جذب نمیکنه و در تاثیر گذاری اینجا شک نمیکنم.
نمونه اش هم انتخابات تیم ملی جوانان و تیم ملی بزرگسالان که تاثیر این فروم رو توی هتریک داشت.
ولی شما خودت رو بزار جای کسی که تازه وارد هتریک میشه و این سایت رو نمیشناسه. باید اطلاعاتش رو از جایی بگیره یا اینکه بدونه باید چیکار کنه؟؟
چون تمام افراد نمیدونن که باید یک هفته تا 10 روز صبر کنن تا سایت بهشون تیم بده و انتظار دارن همون اول برن و بازی کنن. ولی زمانی که انجمنهای اونجا فعال باشه و بهشون این نکات رو گوشزد کنه دیگه از سایت زده نمیشن.
و مطمئنا برای کسی که تازه وارد این بازی شده انجمنهای اونجا خیلی در دسترس تر و راحت تره چون تمام افراد با اینجا آشنایی ندارن.

Babak Ara
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۱۸:۰۳
من خودم اصلا از انجمن های اونجا سر در نمیارم! یکی هم برای گروهمون ساختم که نفهمیدم چی شد بعد از یک مدتی حذف شد!

ولی فکر می کنم دلیل اصلیش این باشه که امکان استفاده از این اسمایلی ها نیست: [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Babak Ara
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۱۸:۰۸
بعد یک مشکلی که داره مثل اینجا پاسخ سریع پایین صفحات نداره و کار را سخت می کنه...

Matrix23
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۱۸:۳۴
عادت داداش جون! عادت...

خیلی از بچه ها به اینجا عادت كردن.

LA-soshiant
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۱۹:۵۹
من می‌خوام این عادتو از سر بچه‌ها بندازم :3:

Matrix23
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۱۵
اخه تركش موجبات ... :3:

ولی ی چند وقتیه كه سرعت من تو هت تریك خیلی اومده پایین : (

رله بشه. من به انجمنتون سر میزنن. حتممممممممممممممممممممممم من : )

i.M.a.N
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۲۴
احمد رضا جان قبول كن سرعت انجمن ها پایینه .....

و خیلی قاطی پاتیه...

LA-soshiant
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۳۳
درستش می‌کنیم... الان که مدیرش ایرانیه...

می‌تونیم ازش بخوایم چه تاپیک‌هایی رو حذف و چه تاپیک‌هایی رو اضافه کنه.

من خودم تو انجمن Iran امروز تاپیک‌های لازم رو باز کردم...

Questions که همش پرسش و پاسخه...

non-HT Iran هم همونطور که از اسمش پیداست مثل تاپیک گفت‌وگوی آزاده...

تمام این تاپیکای لیگ قهرمانان و جام باشگاه‌های آسیا و ببخشید شما و... هم اونجا به راهه...

لامصب اونورم همه منچستری‌ان. :3:

آخه حس می‌کنم شما اصلاً نرفتین این انجمن‌ها رو ببینین...

i.M.a.N
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۳۷
ایول منچستر
اگه با این سرعت پایین سایت باز بشه همین الان من میرم اونجا

LA-soshiant
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۴۴
خلاصه نذارید آتش جنگ رو برپا کنم...

می‌دونید که جنگ جهانی خیلی الکی الکی شروع شد... :3:

شکاف لایه‌ی ازن رو هنوز نتونستن درست کنن، دیگه بین هت‌تریکی‌ها اگه شکاف ایجاد بشه، حضرت فیل هم نمی‌تونه درستش کنه.

:3:

هومن
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۵۰
چشم امید رو دور دیدی ؟؟؟؟:3:
کاربر پرانی میکنی؟؟؟؟:3:

i.M.a.N
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۵۲
بابا... احمدرضا خودتو كنترل كن من اومدم اونجا زیاد هم بد نیست

i.M.a.N
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۵۵
تو انجمن های هتریك رنگ برای متن وجود نداره....

LA-soshiant
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۵۷
چشم امید رو دور دیدی ؟؟؟؟:3:
کاربر پرانی میکنی؟؟؟؟:3:

ها... ببینم کی می‌خواد جلومو بگیره... :tap67::tap67::tap67::zoor::zoor::zoor::ak::ak::ak :

LA-soshiant
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۲۱:۰۶
تو انجمن های هتریك رنگ برای متن وجود نداره....

نه... اینا رو نداره... بزرگترین انجمن جهان برای اینکه سرعتش بالا باشه باید خیلی از این چیزهای فرعی رو نداشته باشه تا رو پا بمونه... آره... هت‌تریک بزرگترین فروم جهان رو داره... بازم بگین نمیایم :3:

LA-soshiant
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۲۱:۰۷
وای صاحبش اومد... من فعلا برم :3:

omid
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۲۱:۱۲
!؟!؟
کاش قبلش همانگ می کردی احمدرضا
فعلا تاپیک رو میبندم تا بعدا با هم صحبت کنیم

LA-soshiant
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۸۷, ۲۲:۱۱
چرا بستیش حالا... بیا ببینیم چی می‌گی...