توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وضعیت تیم ایران در جام جهانی 2010
hsmoa
سه شنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۵۱
سلام
به نظر شما دوستان تیم ملی ایران در بازی های مقدماتی جام جهانی چه رتبه ای بدست خواهد آورد ؟ لطفا با تحلیل این موضوع را پاسخ دهید
برنامه ی بازی های تیم های گروه 2 :
- کره جنوبی و کره شمالی ؛ 12 فروردین 88 در کره جنوبی
- عربستان و امار ات متحده عربی ؛ 12 فروردین 88 در عربستان
- امار ات و کره جنوبی ؛ 16 خرد اد 88 در امار ات
- کره شمالی و ایر ان ؛ 16 خرد اد 88 در کره شمالی
- ایر ان و امار ات متحده عربی ؛ 20 خرد اد 88 در ایر ان
- کره جنوبی و عربستان ؛ 20 خرد اد 88 در کره جنوبی
- عربستان و کره شمالی ؛ 27 خرد اد 88 در عربستان
- کره جنوبی و ایران ؛ 27 خرد اد 88 در کره جنوبی
به امید صعود تیم ملی ایران به جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی
hsmoa
چهارشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۸, ۰۰:۵۴
نظر كارشناسی نبود
کیان
چهارشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۷:۴۱
كره جنوبی با گل دقیقه ی 88 كره شمالی رو زد ... جدول گروه تا این لحظه:
1)كره جنوبی 11 امتیاز 5 بازی
2)كره شمالی 10 - 6
3)عربهای بزرگ 7 - 5
4)ایران 6 - 5
5)عربهای كوچیك 1 - 5
امشبم كه عرب گندهه ، كوچیكه رو میزنه!!! بعد ببینیم كی میتونه شاهكارای "ع.د" رو جمع كنه!!!
wantonboy13
چهارشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۷:۵۷
كره جنوبی با گل دقیقه ی 88 كره شمالی رو زد ... جدول گروه تا این لحظه:
1)كره جنوبی 11 امتیاز 5 بازی
2)كره شمالی 10 - 6
3)عربهای بزرگ 7 - 5
4)ایران 6 - 5
5)عربهای كوچیك 1 - 5
امشبم كه عرب گندهه ، كوچیكه رو میزنه!!! بعد ببینیم كی میتونه شاهكارای "ع.د" رو جمع كنه!!!
تنها امتیاز اماراتی ها همون مساوی با علی دایی بوده !!!! :3:
ما امارات رو تو تهران اگر بزنیم (!!) و کره شمالی رو تو خود کره شمالی ببریم صعود می کنیم...
راستی... فدراسیون امارات به دومنک باتنی (مربی امارات) هشدار داده بازی با عربستان آخرین فرصت براش...!! شما باور می کنین باتنی به مربیگریش ادامه بده ؟! من که میگم 2-0 عربستان میزنه...
omid
چهارشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۸:۴۹
کی گفته ایران اول میشه:3:؟
30n4
چهارشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۲۹
ایران اگه میخواد توی 2 تیم صعود کننده باشه،باید به امید این باشه که عربستان از کره جنوبی 3 امتیاز بگیره.
و با کره شمالی هم مساوی کنه
به هر حال ما میریم جام جهانی،یعنی سوم هم نمیخوایم بشیم؟
در کل چه بریم چه نریم فرق آنچنانی نداره،حداقل نریم شاید یکی این علی آبادی رو بر کنار کرد،البته شاید تا اون موقع اتوماتیک خودش کنار رفته باشه.
belervich
چهارشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۴۷
کی گفته ایران اول میشه:3:؟
من .... :rasta2:
هر چی باشه تیم ملی ایرانه
با اینکه از بچگی استقلالی بودم ولی آرزو میکنم مربی تیم ملی افشین قطبی بشه و تیم ملی هم تو گروهش اول .... البته احتمال هر دو گزینه خیلی خیلی کمه .
30n4
چهارشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۵۸
من .... :rasta2:
هر چی باشه تیم ملی ایرانه
با اینکه از بچگی استقلالی بودم ولی آرزو میکنم مربی تیم ملی افشین قطبی بشه و تیم ملی هم تو گروهش اول .... البته احتمال هر دو گزینه خیلی خیلی کمه .
اصلا مهم نیست که کی مربی تیم ملی بشه،ارنج تیم که تغییر نخواهد کرد.
اونی هم که میاد کن فیکن که نمیتونه بکنه،فوقش یه روحیه بده به تیم که فکر نمی کنم تیم ما از نظر روحی مشکل داشته باشه.
به هر حال بهتر قطبی نشه.چون این مربی که الان میاد موقتیه،اگه موفق شد که به بهانه افقهای آینده اخراج میشه و یه مربی خارجی میاد.
اگه هم موفق نشد قربانی مدیریت سازمان تربیت بدنی و فدراسیون فوتبال میشه.اخراج میشه تا اونها اخراج نشن
به همین سادگی به همین خوشمزگی.
amirzelzeleh
چهارشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۸, ۲۰:۰۶
همون اول باید میدادنش دست قطبی... و داده بودنش و قطبی هم داشت برنامه هاش رو میگفت، که یهویی آقای دایی از قوطی عطاری بیرون اومدن!
اخراج دایی برای من یکی که باور پذیر نبود. حدس میزدم حتی در صورت عدم موفقیت هم (مثل دوران بازیگریش) ساز مخالف حرف همه ایرانیا بزنه و با ادعاهاش بمونه و حکمرانی کنه... که نشد. قطبی هم فکر میکنم بخاطر بلایی که اون سال بر سرش آوردن و یهویی اوضاع 180 درجه چرخید، بعید میدونم به این راحتی قبول کنه.
30n4
چهارشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۸, ۲۰:۱۵
همون اول باید میدادنش دست قطبی... و داده بودنش و قطبی هم داشت برنامه هاش رو میگفت، که یهویی آقای دایی از قوطی عطاری بیرون اومدن!
اخراج دایی برای من یکی که باور پذیر نبود. حدس میزدم حتی در صورت عدم موفقیت هم (مثل دوران بازیگریش) ساز مخالف حرف همه ایرانیا بزنه و با ادعاهاش بمونه و حکمرانی کنه... که نشد. قطبی هم فکر میکنم بخاطر بلایی که اون سال بر سرش آوردن و یهویی اوضاع 180 درجه چرخید، بعید میدونم به این راحتی قبول کنه.
قطبی که اعلام کرده حاضر به همکاری هست.
ولی من فکر میکنم که مربی آیندمون هم محصول کمپانی سایپا باشه(مایلی کهن) بالاخره بذرپاش نمیتونه از نفوذش استفاده نکنه :jesors:
Nillo
چهارشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۳۳
فقط ميشه تاسف خورد....
misagh
چهارشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۸, ۲۲:۳۳
شاید اکثر افراد بگن که دایی مربی گری بلد نیست و از این جور حرف ها .. ولی به نظر من اون از لحاظ فنی خیلی بالاست و فقط اخلاقش زیادی گنده ... یکم اختلال روانی داره ...
همین قطبی قطبی که می کنید یک فصل اومد و پیروزی رو قهرمان کرد . چرا فصل بعدش نتونست این کار رو بکنه ؟ چرا فصل بعدش ... تووی تیم ؟چون اصلا مربی بزرگی نبود ... چون هر ... می تونست با اون بازیکن های اون فصل رو قهرمان بشه ...
الان بزرگترین مربی های ایرانی اول قلعه نوعی هستش بعدش دایی.
قلعه نوعی که محاله به تیم ملی برگرده ...واقعا با اون بلایی که بعد باخت در مقابل کره تووی ایران سرش آوردن در حقش ستم کردن ...
دایی هم تا اومد 2 تا کار مفید برای تیم ملی بکنه هی بهش گفتن فلانی رو بیار . بساری داخل فلان لیگ خارجی نیمکت نشینه . اون رو اگه نیاری فلانت می کنیم ...این یکی رو اگه نیاری بابات رو بسار می کنیم ...
Vahid
چهارشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۸, ۲۲:۵۷
دوست عزیز بهتره درست صحبت کنی ، اینطوری ما هم مجبور میشیم مثل شما جوابتونو بدیم .
Don Bandini
چهارشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۸, ۲۳:۲۱
البته تقریبا تمام مربی های ایرانی مشکل فنی دارن. این تقریبا که گفتم فقط بخاطر وجود مجید جلالی بود. چون حسابش از بقیه جداست. نه به خاطر اینکه بهش میگن مجید کامپیوتر. بلکه بخاطر اینکه کارش رو دیدم! و میدونم که داره در راه درست قدم برمیداره. برعکس دایی که داشت قدم بزرگی برمیداشت که کله پا شد. البته باید قبول کرد که شانس هم خیلی باهاش یار نبود... دایی باید حداقل دو سه سال دیگه با تیمهای باشگاهی کار میکرد. درسته که کلاسهای مورد نظرش رو رفته بود، اما این کلاسهای تئوری، به مربیگری هم نیاز داره تا دانش مربی از نظر عملی هم به کمال برسه. الان میگن یکی از گزینه ها مایلی کهنه!! که اگه واقعا اینطور باشه باید در این فدراسیون رو گِل گرفت! تازه حیف گِل که به در فدراسیون بگیرن!!! گزینه بعدی قطبیه. باگشت دوبارش به ایران یه ریسکه... و میتونه همین محبوبیت نسبی که براش باقی مونده رو هم ا بین ببره. شخصیت قطبی خیلی دوست داشتنیه و همین خصلتش باعث شده عده ای شیفته اش بشن. اما به نظر من قطبی بیش از سرمربیگری، میتونه در نقش یه مرد شماره 2 خیلی خوب ظاهر بشه. همونطور که قبلا کنار مربیان بزرگ ثابت کرده میتونه این کارو انجام بده. قطبی سر مربی، متاسفانه یه آدم شکستنی بود. همونطور که در ایران نتونست زیر فشار رسانه ها و باندبازی ها کمر راست کنه و از ایران رفت. اما اگر قرار باشه بین مایلی و قطبی یکی انتخاب بشه، من 100% رایم قطبیه! چون حداقل اینه که کار یه سری مربیان بزرگ رو دیده، و از اون گذشته، کاراکترش جوریه که باعث افزایش روحیه تیم میشه. روحیه چیزیه که تیمی مثل ایران بهش نیاز داره.
شنیدم تروسیه هم ممکنه به این گزینه ها اضافه بشه... امیدوارم اینطور باشه!
Vahid
چهارشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۸, ۲۳:۳۱
مرتضي مطهری در کتاب حق و باطل جملاتی به این مضمون نوشته اند
از کودکی همیشه این سوال برایم مطرح بود که
چرا قطار تا وقتی ایستاده است کسی به او سنگ نمی زند
اما وقتی قطار به راه افتاد سنگباران می شود
این معما برایم بود تا وقتی که بزرگ شدم و وارد اجتماع شدم
دیدم این قانون کلی زندگی ما ایرانیان است که
هر کسی و هر چیزی تا وقتی که ساکن است مورد احترام است
تا ساکت است مورد تعظیم و تعجیل است
اما همینکه به راه افتاد و یک قدم برداشت نه تنها کسی کمکش نمیکند
بلکه سنگ است که بطرف او پرتاب میشود
و این نشانه یک جامعه مرده است
ولی یک جامعه زنده فقط برای کسانی احترام قائل است که:
متکلم هستند نه ساکت ، متحرکند نه ساکن ، باخبرترند نه بیخبرتر
حکایت امپراطور و خیلیا مثل اونه ، چه در زندگی واقعی چه مجازی
misagh
پنجشنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۸, ۰۰:۵۴
دوست عزیز بهتره درست صحبت کنی ، اینطوری ما هم مجبور میشیم مثل شما جوابتونو بدیم .
من که چیز بدی نگفتم وحید...
اگه جاییش مشکل داره بگو ویرایشش کنم ... ولی اینی که گفتم افشین قطبی مربی بزرگی نیست یک حقیقته ... اومد ایران چندتا چنتلمن بازی در آورد و چهار تا حرف گنده گنده زد . به نظر من از نحوه ی حرف زدنش تکبر می بارید ...
این لقب امپراطور هم باید به کسی بدین که لایقش باشه .. نه به اون که از ایران گذاشت و رفت ...
من نه پرسپولیسی هستم و نه استقلالی ... ولی اینی که شما اون رو بزرگترین مربی ایران میدونید اشتباهه ...
بزرگترین مربی ایران قلعه نوعی هستش ... یک فصل نبود و رفته بود به تیم ملی . دقیقا همون فصل قطبی پیروزی رو قهرمان کرد . استقلال شد 13هم ... این فصل هم که برگشته استقلال اومده رنک 1 جدول . برهانی بازیش متحول شده. بازیکن مثل حیدری رو به فوتبال ایران معرفی کرده ...
استقلال در حالی اوله که اگه اشتباه نکنم در چندین بازی اول فصل قطبی مربی پیروزی بود . نتونست نتیجه بگیره و رفت .
i.M.a.N
پنجشنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۸, ۰۱:۰۶
شاید اکثر افراد بگن که دایی مربی گری بلد نیست و از این جور حرف ها .. ولی به نظر من اون از لحاظ فنی خیلی بالاست و فقط اخلاقش زیادی گنده ... یکم اختلال روانی داره ...
همین قطبی قطبی که می کنید یک فصل اومد و پیروزی رو قهرمان کرد . چرا فصل بعدش نتونست این کار رو بکنه ؟ چرا فصل بعدش رید تووی تیم ؟چون اصلا مربی بزرگی نبود ... چون هر خری می تونست با اون بازیکن های اون فصل رو قهرمان بشه ...
الان بزرگترین مربی های ایرانی اول قلعه نوعی هستش بعدش دایی.
قلعه نوعی که محاله به تیم ملی برگرده ...واقعا با اون بلایی که بعد باخت در مقابل کره تووی ایران سرش آوردن در حقش ستم کردن ...
دایی هم تا اومد 2 تا کار مفید برای تیم ملی بکنه هی بهش گفتن فلانی رو بیار . بساری داخل فلان لیگ خارجی نیمکت نشینه . اون رو اگه نیاری فلانت می کنیم ...این یکی رو اگه نیاری بابات رو بسار می کنیم ...
عزیزم اولا در مورد افشین قطبی درست صحبت كن در ضمن با توجه به اینكه پرسپولیسی كلی از مهره هاشو از دست داد و با توجه به اینكه هر تیمی بعد قهرمانی افت میكنه در ضمن كلی حاشیه هم براش درست كردن و البته داوری كه اول فصل كمر پرسپولیس رو شكست ...نتیجه بدی نگرفت نمیشه كه همیشه انتظار قهرمانی داشت.
i.M.a.N
پنجشنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۸, ۰۱:۱۰
من که چیز بدی نگفتم وحید...
اگه جاییش مشکل داره بگو ویرایشش کنم ... ولی اینی که گفتم افشین قطبی مربی بزرگی نیست یک حقیقته ... اومد ایران چندتا چنتلمن بازی در آورد و چهار تا حرف گنده گنده زد . به نظر من از نحوه ی حرف زدنش تکبر می بارید ...
این لقب امپراطور هم باید به کسی بدین که لایقش باشه .. نه به اون که از ایران گذاشت و رفت ...
من نه پرسپولیسی هستم و نه استقلالی ... ولی اینی که شما اون رو بزرگترین مربی ایران میدونید اشتباهه ...
بزرگترین مربی ایران قلعه نوعی هستش ... یک فصل نبود و رفته بود به تیم ملی . دقیقا همون فصل قطبی پیروزی رو قهرمان کرد . استقلال شد 13هم ... این فصل هم که برگشته استقلال اومده رنک 1 جدول . برهانی بازیش متحول شده. بازیکن مثل حیدری رو به فوتبال ایران معرفی کرده ...
استقلال در حالی اوله که اگه اشتباه نکنم در چندین بازی اول فصل قطبی مربی پیروزی بود . نتونست نتیجه بگیره و رفت .
یك بار دیگه پست بالاییت رو بخون ولی این جمله بیشتر در مورد قلعه نوعیه این فصله
چون هر خری می تونست با اون بازیکن های اون فصل رو قهرمان بشه ...
amirzelzeleh
پنجشنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۸, ۰۱:۱۲
جسارتا وسط بحث من یه چیزی بگم؟ چیزی که قطبی رو خراب کرد بیشتر قضیه مارکو و دی کارمو بود... والا قطبی محبوب بود و هنوز هم هست... حتی برای استقلالیها. این بخاطر شخصیت والاش هست. اما در مورد اون قضیه چهره ی خودش رو خراب کرد.
misagh
پنجشنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۸, ۰۱:۱۶
عزیزم اولا در مورد افشین قطبی درست صحبت كن در ضمن با توجه به اینكه پرسپولیسی كلی از مهره هاشو از دست داد و با توجه به اینكه هر تیمی بعد قهرمانی افت میكنه در ضمن كلی حاشیه هم براش درست كردن و البته داوری كه اول فصل كمر پرسپولیس رو شكست ...نتیجه بدی نگرفت نمیشه كه همیشه انتظار قهرمانی داشت.
پس کار یک مربی چیه ؟ یعنی یک میلیارد پول می گیره تا فقط روی نیمکت بشینه ؟!!!!!...
اشتباهات داوری برای تمام تیم ها هست . مگه غیر اینه ؟
تمام تیم ها داخل ترانسفر بین فصل شرکت می کنن . می خواست بازیکن هاش رو از دست نده . در ضمن یک بازیکن مثله مازیار زارع رو آوردن به تیمشون .. مگه بازیکن کمی هستش ؟ کریمی هم آوردن .
همین مازیار زارع فصل پیش فوق ستاره ی ملوان بود و به تنهایی وسط زمین رو برای ملوان نگه می داشت ... شما می تونید تیم های دیگه رو فلج کنید ولی بقیه ی تیم ها نمی تونن بازیکن های ذخیره ی شما رو بخرن ؟ این حرفت واقعا (ببخشیدا ) مسخره بود ...
30n4
پنجشنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۸, ۰۱:۲۰
کارت قرمز برای میثاق به خاطر پست شماره 12.
لطفا مودبانه بحث کنید.
misagh
پنجشنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۸, ۰۱:۲۱
یك بار دیگه پست بالاییت رو بخون ولی این جمله بیشتر در مورد قلعه نوعیه این فصله
قلعه نوعی استقلال رو متحول کرد .. نمو نش همین آرش برهانی هستش عزیزم ..
30n4
پنجشنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۸, ۰۱:۲۵
با این حرفی که امشب کفاشیان زد و اعلام کرد مربی که میاد یه مربی موقتی هست.مطمئن باشید هیچ مربی درست حسابی این پست رو قبول نخواهد کرد
یه چیزی هم راجع به جلالی بگم واقعا به جز حرف زدن و اوت شمردن،حرفهای قلمبه سلمبه زدن کاری از این بشر ندیدیم.
تیم خوبی دستشه،امکانات عالی داره بدون کوچکترین حاشیه ولی همچنان تیمش بد بازی میکنه.نه تنها بد بازی میکنه بلکه زشت هم بازی میکنه.اصلا این مدل بازی تو ذات فوتبال خوزستان نیست و این نشون میده حتی شناخت درستی از فوتبال اون منطقه هم نداره.
کلا به نظر من جلالی مایلی کهن تحت ویندوزه :دی
i.M.a.N
پنجشنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۸, ۰۱:۴۴
پس کار یک مربی چیه ؟ یعنی یک میلیارد پول می گیره تا فقط روی نیمکت بشینه ؟!!!!!...
اشتباهات داوری برای تمام تیم ها هست . مگه غیر اینه ؟
تمام تیم ها داخل ترانسفر بین فصل شرکت می کنن . می خواست بازیکن هاش رو از دست نده . در ضمن یک بازیکن مثله مازیار زارع رو آوردن به تیمشون .. مگه بازیکن کمی هستش ؟ کریمی هم آوردن .
همین مازیار زارع فصل پیش فوق ستاره ی ملوان بود و به تنهایی وسط زمین رو برای ملوان نگه می داشت ... شما می تونید تیم های دیگه رو فلج کنید ولی بقیه ی تیم ها نمی تونن بازیکن های ذخیره ی شما رو بخرن ؟ این حرفت واقعا (ببخشیدا ) مسخره بود ...
ولی فكر كنم پیروانی تیم رو بست نه قطبی
Vahid
پنجشنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۸, ۰۱:۴۶
با این حرفی که امشب کفاشیان زد و اعلام کرد مربی که میاد یه مربی موقتی هست.مطمئن باشید هیچ مربی درست حسابی این پست رو قبول نخواهد کرد
یه چیزی هم راجع به جلالی بگم واقعا به جز حرف زدن و اوت شمردن،حرفهای قلمبه سلمبه زدن کاری از این بشر ندیدیم.
تیم خوبی دستشه،امکانات عالی داره بدون کوچکترین حاشیه ولی همچنان تیمش بد بازی میکنه.نه تنها بد بازی میکنه بلکه زشت هم بازی میکنه.اصلا این مدل بازی تو ذات فوتبال خوزستان نیست و این نشون میده حتی شناخت درستی از فوتبال اون منطقه هم نداره.
کلا به نظر من جلالی مایلی کهن تحت ویندوزه :دی
کاملا موافقم ، جلالی تا الان فقط حرف زده و کار دیگه ای انجام نداده .
یادش بخیر فصل پیش اومده بود 90 گفته بود عمرن پرسپولیس قهرمان بشه ولی خوب امپراتور خوب پوزشو به خاک مالوند :3:
Vahid
پنجشنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۸, ۰۱:۵۲
من اصلا دوست ندارم راجب قطبی بحث کنم ، و از اون بدتر هیچ موقع دوست ندارم اونو با شخصی مثل قلعه نویی مقایسه کنم !
شاید بشه گفت بزرگترین گناه قطبی این بود که پرسپولیسو بعد از 6 سال قهرمان کرد و بدین وسیله هرکسی به خودش حق داد تا راجبش صحبت کنه و بخواد زیر سئوال ببرتش ( همون جریان قطار در حال حرکت )
نمیدونم مسعود تیر دروازرو دیدین یا نه ! اما حقایق جالبی عنوان کردد . روزنامه ها ، لیدرها ، بازیکنا ، کمک مربیها و ...
اگه بخوایم به فصلی که پرسپولیس قهرمان شد برگردیم تمام این مسائل داخل اون تیم میبینیم .
رونامه ها اکثرا در حال تخریب و جوسازی بودن نمونش روزنامه خود فروخته خبر ورزشی ،
لیدرها : همونهایی که به قطبی حمله کردن ! چون قطبی ادمی نبود که بخواد به اونا پول بده تا تشویقش کنن ،
بازیکنایی مثل نیکبخت و شیث و مامانی تیمو بدجوری تو حاشیه بردن اما قطبی و کاشانی تمام این حاشیه هارو جمع کردن .
کمک مربی مثل استیلی و مرزبان برای قطبی دقیقا نقش دشمنو داشتن .
حالا به این مسائل کسر 6 امتیازاز پرسپولیس هم اضافه میکنیم .
پرسپولیس 4 هفته مونده به پایان لیگ 7 امتیاز کم داشت ولی قهرمان شد .
پرسپولیس از استقلال اهواز 4-1 باخت ولی تیم توسط قطبی جمع شد و قهرمان شد
برای همین هستش که میشه گفت بزرگترین گناه قطبی قهرمان کردن تیمی بود که 6 سال قهرمان نشده بود ! اگه پرسپولیس دوم یا سوم هم میشد با قطبی اینطور رفتار میشد ؟
فکر کنم کسی که کوچکترین درکی از فوتبال داشته باشه میتونه متوجه بشه که 4 تا بازیکن نمیتونستن این تیمو قهرمان کنن و این کار فقط و فقط از یک مربی بزرگ بر میومد .
و اگر کنار این مربی بزرگ مدیری صادق و باهوش و به معنای واقعی مدیر نبود این تیم قهرمان نمیشد !
پرسپولیس دلچسبترین قهرمانی تاریخ خودشو از قطبی و کاشانی داره .
--
و اما این فصل ، پرسپولیس خیلی خوب بازی میکرد و حتی خوب هم نتیجه گرفته بود . به قول پیروانی که در زمان قطبی گفت : ما در بدترین شرایطمون فقط 3 امتیاز از استقلال عقب هستیم .
من ایمان داشتم که اگه به قطبی اجازه میدادن تا بمونه این تیمو بازم قهرمان میکرد و به راحتی هم قهرمان اسیا میشدیم همونطور که خودش گفته بود ( البته الان هم به قهرمانی در اسیا امیدوارم )
قطبی رفت برای اینکه باید میرفت ، قطبی رفت برای اینکه فراریش دادن ، قطبی رفت برای اینکه اورده بودن تا خرابش کنن ولی اون باهوشتر از اون بود که بمونه و خراب بشه .
بازیهای اول فصل حتی مشکوک هم بود ، همونطور که خودش گفت نمونه بارزش بازی با صبا بود
صحبت در مورد قطبی زیاده و هرچی بیشتر به اونا فکر میکنم بیشتر متوجه بزرگ بودن قطبی میشم .
omid
پنجشنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۵۲
هر بحث فوتبالی میشه میرن سراغ کل کل :3:
عادل خوب تیکه یی انداختا..
بدون اجازه دایی لیوان جابجا نمی کردن وانفسا:3:
،،،،،،،،،،،،،،،،،،
در حال حاضر من هم با قطبی موافقم
در صورتی مربی موقتی هست که نتونیم صعود کنیم
Don Bandini
جمعه ۱۴ فروردين ۱۳۸۸, ۱۲:۳۷
من قطبی رو دوست دارم. مربی نسبتا خوبی هم هست. اما به عنوان یه مربی بزرگ قبولش ندارم. قطبی یک مرد شماره 2 هست و انصافا کاراکترش در اون پست میتونه مثلا برای تیم ملی ما خیلی خوب باشه. البته ایشالا همگی میدونید که قطبی در کسوت دستیار اون مربیان بزرگ، فقط یه ویدئو آنالیزور بوده! من خارجی پرست نیستم. اما ایمان دارم به اینکه حتی برانکو نسبت به قطبی از نظر دانش فوتبال، برتری یه سر و گردنی داشت.
در مورد جلالی... شاید دید شما به "خوب بازی کردن یه تیم" این باشه که بزنه همه تیمها رو لوله کنه و پاسکاری سریع داشته باشه و نتیجه بگیره... اما چیزی که فهم فوتبالی یه مربی رو میرسونه اینه که حرکات بازیکنهاش چطوری باشه. جلالی رو من میشناسم. هم خودش رو و هم تا حدودی فولادش رو. تمرین پاسکاریهای حساب شده برای رسیدن به دروازه فقط یه نمونه ساده است برای این ادعای من. همین جلالی با بازیکنان جوان و نه چندان مطرح میاد تهران و استقلال رو میبره و پرسپولیس رو مجبور به دفاع 11 نفره میکنه. استفاده از لفظ "مایلی کهن تحت ویندوز" در مورد جلالی، به نظر من خیلی ظالمانه است.
امیدوارم شما پرسپولیس دوران آری هان و دنیزلی رو یادتون باشه. طرز بازی کردن اون تیم رو یادتونه؟ به اون نوع بازی کردن چی میگید؟ اون هم حتی بدون نصف ستاره هایی که تیم قطبی داشت! درسته که 6 امتیاز از پرسپولیس کسر شد، اما همون فصل سپاهان هم جریمه شده بود و اگه لغزش های مکرر سپاهان نبود، و اگه برد 1-0 سایپا که داوریش جنجال راه انداخن نبود، الان قطبی چیزی برای بالیدن نداشت. و اگه ضربه سر عجیب سپهر توی گل نمیرفت...
من دشمن قطبی نیستم. اما از "قهرمان سازی" که همش روی احساسات باشه، بدم میاد.
قطبی آدم بزرگی بود، اما نه یه سر مربی بزرگ...
Ali Reza
جمعه ۱۴ فروردين ۱۳۸۸, ۱۳:۰۸
آقا من فقط همین میگم کسی که هنوز تیم ندیده بود اومد تو فرودگاه گفت من این تیم قهرمان میکنم همین کارم کرد.مثل بعضی از مربی ها نیستش که بگه من برنامه 3 ساله میدم از این حرفا.از همین مسئله میفهمیم که قطبی چقدر آدم بزرگی هستش.
misagh
جمعه ۱۴ فروردين ۱۳۸۸, ۱۳:۱۲
آقا من فقط همین میگم کسی که هنوز تیم ندیده بود اومد تو فرودگاه گفت من این تیم قهرمان میکنم همین کارم کرد.مثل بعضی از مربی ها نیستش که بگه من برنامه 3 ساله میدم از این حرفا.از همین مسئله میفهمیم که قطبی چقدر آدم بزرگی هستش.
با یک ضرب المثل ساده جوابت رو میدم . اگه منظورم رو متوجه نشدی بگو برات بازش کنم :
نخوردم نون گندم ولی دیدم دست مردم
30n4
جمعه ۱۴ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۱۹
در مورد جلالی... شاید دید شما به "خوب بازی کردن یه تیم" این باشه که بزنه همه تیمها رو لوله کنه و پاسکاری سریع داشته باشه و نتیجه بگیره... اما چیزی که فهم فوتبالی یه مربی رو میرسونه اینه که حرکات بازیکنهاش چطوری باشه. جلالی رو من میشناسم. هم خودش رو و هم تا حدودی فولادش رو. تمرین پاسکاریهای حساب شده برای رسیدن به دروازه فقط یه نمونه ساده است برای این ادعای من. همین جلالی با بازیکنان جوان و نه چندان مطرح میاد تهران و استقلال رو میبره و پرسپولیس رو مجبور به دفاع 11 نفره میکنه. استفاده از لفظ "مایلی کهن تحت ویندوز" در مورد جلالی، به نظر من خیلی ظالمانه است.
امیدوارم شما پرسپولیس دوران آری هان و دنیزلی رو یادتون باشه. طرز بازی کردن اون تیم رو یادتونه؟ به اون نوع بازی کردن چی میگید؟ اون هم حتی بدون نصف ستاره هایی که تیم قطبی داشت! درسته که 6 امتیاز از پرسپولیس کسر شد، اما همون فصل سپاهان هم جریمه شده بود و اگه لغزش های مکرر سپاهان نبود، و اگه برد 1-0 سایپا که داوریش جنجال راه انداخن نبود، الان قطبی چیزی برای بالیدن نداشت. و اگه ضربه سر عجیب سپهر توی گل نمیرفت...
من دشمن قطبی نیستم. اما از "قهرمان سازی" که همش روی احساسات باشه، بدم میاد.
قطبی آدم بزرگی بود، اما نه یه سر مربی بزرگ...
نمیدونم واقعا چقدر بازیهای تیمها خوزستان رو نگاه میکنی ولی من به شخصه خاطر خوزستانی بودنم هم که شده گهگداری یه نیم نگاهی به بازیشون میکنم.
ولی میشه گفت حتی تیم فولاد یه برنامه معمولی هم تو بازی نداره،الان فقط برو یه نگاه به گلهای فولاد بنداز ببین چقدرشون روی کار تیمی هست و چقدرشون روی ضربه ایستگاهی و شوت از راه دور
نمیگم ضربه ایستگاه و شوت از راه دور یه کار دیمی هست ولی اون بازیکنان قبل از جلالی هم همین خصلت رو داشتن و این کار رو به خوبی انجام میدادند.
یه مقایسه کردی بین پرسپولیس قطبی و پرسپولیس دنیزلی،منم واقعا نظرم اینکه پرسپولیس دنیزلی واقعا خوب بازی میکرد و اگه اون معدنچی نبود با اقتدار کامل قهرمان میشد.
ولی یه مقایسه هم بکن بین استقلال اهواز اون موقع که هیچ بازیکن شناخته شده ای نداشت و فولاد امروز،کریمی به عنوان کسی که به علم روز فوتبال هم واقف نیست تیم بسیار بسیار بهتر و با برنامه تری از فولاد امروز داشت.
جلالی هم مرد شماره یک نیست و به خاطر شانس و این حرفهای قلمبه سلمبه اش شد سر مربی و در همین پست هم موند و الا الان جاش کنار حاج رضایی و محصص بود،اون یه آنالیزور فقط در کاراکترش اصلا سرمربی گری وجود نداره.
Don Bandini
جمعه ۱۴ فروردين ۱۳۸۸, ۱۶:۲۱
سینا جان میفهمم چی میگی. اما باز به نظرم استقلال کریمی از فولاد جلالی خیلی پرمهره تر بود. فصلی بود که یه سری بازیکن ناراضی و حقوق نگرفته و تازه ستاره شده رو با هم خرید و تیم خوبی بست. ضمن اینکه به نظرم کریمی یکی از بهترینهای ایرانه و باند بازی استقلالی ها بود که باعث سقوطش شد. جالب اینجاست که هر جا رفته کارنامه درخشانی داشته و تیمش هم همیشه خوب بازی کرده. نمیدونم به عمد یا سهوی، اما آرش برهانی واقعا کریمی رو نابود کرد با گل نزنیش! الان هم که صباش تیم خیلی خوبیه.
خصوصیات جلالی هم بیشتر به یه مرد شماره 2 شبیهه. من از نظر دانش فوتبالی گفتم که خیلی قبولش دارم. اما فقط نسبت به بقیه مربی های ایرانی!
i.M.a.N
جمعه ۱۴ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۵۲
امپراطور سرخ؛ با فدراسیون فوتبال به توافق دست یافت
سرانجام پس از مذاکرات با چند گزینه داخلی "افشین قطبی"بعنوان سرمربی جدید تیم ملی فوتبال ایران با فدراسیون فوتبال به توافق رسید.
تیم ملی ایران پس ازشکست خانگی مقابل عربستان دست به تغییرات درکادرفنی زد و علی دایی را بر کنار کرد تا فدراسیون فوتبال مذاکرات خود را با چند گزینه داخلی آغاز کرده و در نهایت با افشین قطبی به توافق برسد.
شنیده ها از آن حکایت دارد که با بررسی کلیه جوانب و برنامه های کوتاه مدت قطبی، روز یکشنبه او رسما به عنوان سرمربی تیم ملی ایران معرفی خواهد شد.
منبع: کانون هواداران پرسپولیس
----------------------
به نظر من انتخاب قطبی عاقلانه بود چون سال ها آنالیزور کره بوده و دو کره رو خیلی خوب میشناسه
misagh
چهارشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۸, ۲۳:۵۲
ایمان این خبر رو از کجا گیر آورده بودی؟
مایلی کهن سر مربی شد که ...
Matrix23
پنجشنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۸, ۱۰:۵۰
ایول... ایول!
من هم رای دادم. دیدم تیم اول و دوم هركدوم یك رای دارن. و درواقع تو نمودار میله ای, رنگشون قرمز و ابیه! گفتم به تیم دوم كه رنگش ابیه رای بدم كه از قرمز بزنه جلو... :3:
amirhesam
پنجشنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۸, ۱۱:۵۲
ایمان این خبر رو از کجا گیر آورده بودی؟
مایلی کهن سر مربی شد که ...
میثاق فوتبال ایران پر از شایعه اس بذار به اون حساب
رضا
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۴۸
سینا جان میفهمم چی میگی. اما باز به نظرم استقلال کریمی از فولاد جلالی خیلی پرمهره تر بود. فصلی بود که یه سری بازیکن ناراضی و حقوق نگرفته و تازه ستاره شده رو با هم خرید و تیم خوبی بست. ضمن اینکه به نظرم کریمی یکی از بهترینهای ایرانه و باند بازی استقلالی ها بود که باعث سقوطش شد. جالب اینجاست که هر جا رفته کارنامه درخشانی داشته و تیمش هم همیشه خوب بازی کرده. نمیدونم به عمد یا سهوی، اما آرش برهانی واقعا کریمی رو نابود کرد با گل نزنیش! الان هم که صباش تیم خیلی خوبیه.
خصوصیات جلالی هم بیشتر به یه مرد شماره 2 شبیهه. من از نظر دانش فوتبالی گفتم که خیلی قبولش دارم. اما فقط نسبت به بقیه مربی های ایرانی!
چند تا نظر راجع به این پست:
1-جلالی مربی خوبیه ولی تو ایران واسه تیم های مهم دارایی نداره.به نظرم اگه بیرون از ایران كار كنه كارنامش بهتره.چون تو ایران هزار تا كار عجیب غریب اتفاق میوفته كه جلالی از پس همش نمیتونه بر بیاد.
2-كریمی هم ادم حاشیه ای هستش و ابدا تو تیم های استقلال پرسپولیس نمیتونه كار كنه.چون هم خودش حاشیه داره هم ایم دو تا تیم.البته تیم پارسال روئ ناصر خان نابود كرد كه به خاطر خود خواهیش نذاشت قلعه نویی بیاد.چون این دو تا دشمن خونی هم هستن.
3-تیم پارسال به خاطر مسائل حاشیه ایش و افت بیشتر ستاره ها اینجوری شد.و گرنه تو چند تا بازی دیدین كه استقلال 15 دقیقه حمله میكرد و دو تا گل میزد بعد فقط دفاع میكرد.
4-اگه هم میبینین كه استقلال این فصل اینقدر خوب كار میكنه چون قلعه نویی اول فصل خوب تیم رو از حاشیه دور كرد و الانم هر وقت حاشیه میاد سراغ تیم استقلال شدیدا افت میكنه.
amir8741
شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۰:۳۶
چند تا نظر راجع به این پست:
1-جلالی مربی خوبیه ولی تو ایران واسه تیم های مهم دارایی نداره.به نظرم اگه بیرون از ایران كار كنه كارنامش بهتره.چون تو ایران هزار تا كار عجیب غریب اتفاق میوفته كه جلالی از پس همش نمیتونه بر بیاد.
2-كریمی هم ادم حاشیه ای هستش و ابدا تو تیم های استقلال پرسپولیس نمیتونه كار كنه.چون هم خودش حاشیه داره هم ایم دو تا تیم.البته تیم پارسال روئ ناصر خان نابود كرد كه به خاطر خود خواهیش نذاشت قلعه نویی بیاد.چون این دو تا دشمن خونی هم هستن.
3-تیم پارسال به خاطر مسائل حاشیه ایش و افت بیشتر ستاره ها اینجوری شد.و گرنه تو چند تا بازی دیدین كه استقلال 15 دقیقه حمله میكرد و دو تا گل میزد بعد فقط دفاع میكرد.
4-اگه هم میبینین كه استقلال این فصل اینقدر خوب كار میكنه چون قلعه نویی اول فصل خوب تیم رو از حاشیه دور كرد و الانم هر وقت حاشیه میاد سراغ تیم استقلال شدیدا افت میكنه.
اين نشون ميده تو ايران مربيگري تيم هاي بزرگ به جز علم و دانش چيزهاي ديگه اي هم ميخواد:
آقاي قلعه نويي هم اين خصوصيات رو داره كه خيلي از ايراني ها ندارن:
مثال ساده ترش افشين قطبي بود كه از يه طرف بايد مربيگري ميكرد و از طرف ديگه بايد با باند بازيكنان ناراضي و قدرت طلب درگير ميشد و از طرف ديگه منتظر زيرآبزني دستيارانش مي بود.
فقط كافيه مقايسه كنيد با برخورد قلعه نويي با دستيارنش در هر سال: در پايان هر فصل دستيارانشو كلا زيرو رو ميكنه تا فرصت انجام هيج كاري رو نداشته باشن.
واقعا بايد به حال اين فوتبال گريه كرد كه وقتي يه مربي خارجي مياد و كاري ميكنه كه تيمش بهترين و زيباترين بازي رو به نمايش در بياره : عاقبتش ميشه دنيزلي.
30n4
شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۳:۵۳
فقط كافيه مقايسه كنيد با برخورد قلعه نويي با دستيارنش در هر سال: در پايان هر فصل دستيارانشو كلا زيرو رو ميكنه تا فرصت انجام هيج كاري رو نداشته باشن.
خب کدوم دستیاراش عوض شدن؟
رضا
شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۰۰
اين نشون ميده تو ايران مربيگري تيم هاي بزرگ به جز علم و دانش چيزهاي ديگه اي هم ميخواد:
آقاي قلعه نويي هم اين خصوصيات رو داره كه خيلي از ايراني ها ندارن:
مثال ساده ترش افشين قطبي بود كه از يه طرف بايد مربيگري ميكرد و از طرف ديگه بايد با باند بازيكنان ناراضي و قدرت طلب درگير ميشد و از طرف ديگه منتظر زيرآبزني دستيارانش مي بود.
واقعا بايد به حال اين فوتبال گريه كرد كه وقتي يه مربي خارجي مياد و كاري ميكنه كه تيمش بهترين و زيباترين بازي رو به نمايش در بياره : عاقبتش ميشه دنيزلي.
كاملا موافقم:jesors:
amir8741
شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۶:۳۴
خب کدوم دستیاراش عوض شدن؟
محصص
گمالويچ
اقبالي
احتمالا آخر اين فصل هم اميد طيري
البته كسي مثل مرفاي كمكش حساب نميشه و بيشتر جنبه اينو داره كه هر موقع به داوري اعتراض كرد اون اخراج بشه
البته احتمالا اون هم اين آخرين فصلش باشه: چون از حالت مستمع آزاد در اومده و ميخواد ابراز وجود كنه
براي همين محمود فكري داره خودشو براي اين پست آماده ميكنه.
30n4
شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۰۴
محصص
گمالويچ
اقبالي
احتمالا آخر اين فصل هم اميد طيري
البته كسي مثل مرفاي كمكش حساب نميشه و بيشتر جنبه اينو داره كه هر موقع به داوري اعتراض كرد اون اخراج بشه
البته احتمالا اون هم اين آخرين فصلش باشه: چون از حالت مستمع آزاد در اومده و ميخواد ابراز وجود كنه
براي همين محمود فكري داره خودشو براي اين پست آماده ميكنه.
محصص که دستیارش نبود جز کمیته فنی باشگاه بود یعنی قلعه نوعی نیورده بودش که بخواد خلع درجه اش کنه.
اقبالی دستیار دوم بود وقتی بهش پیشنهاد دادن بیا دستیار اول بشو رفت اون هم اخراج نشد،هر کسی دنبال پیشرفته کسی که نمیخواد درجا بزنه
و ....
SALAR
شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۸, ۲۳:۰۹
من خیلی دوست دارم تیم ملی بره جام جهانی ولی بعید میدونم با این اوضاع بتونه بره.
amir8741
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸, ۰۹:۰۷
محصص که دستیارش نبود جز کمیته فنی باشگاه بود یعنی قلعه نوعی نیورده بودش که بخواد خلع درجه اش کنه.
اقبالی دستیار دوم بود وقتی بهش پیشنهاد دادن بیا دستیار اول بشو رفت اون هم اخراج نشد،هر کسی دنبال پیشرفته کسی که نمیخواد درجا بزنه
و ....
چي بگم سينا جان: حتما شما به مسائل باشگاه اشراف كامل داري.
من فقط به عنوان يه تماشاگر هرچي رو كه از بيرون ديدم جمع بندي ميكنم:
مثلا تا اونجا كه من يادم مياد به اقبالي گفتن بيا آناليزور باش و اين به اين معني بود كه ديگه روي نيمكت نشينه
تازه مگه ميشه به كسي بگن بيا دستيار اول شو ولي نياد؟؟؟
زماني كه از استقلال رفت: توي يه تيم ديگه همون نقش استقلال رو بهش دادن: حالا اگه تو استقلال همون پستو بهش پيشنهاد داده بودن كه بيكار نبود بره تو يه تيم ديگه !!؟؟
در مورد محصص هم اين معلومه كه كسي كه مدرس كنفدارسيونه هيچ وقت حاضر به قبول پست تشريفاتي نميشه
كميته فني هم استقلال و تيم هاي ديگه يه چيز سمبليك بيشتر نيست.
به خاطر همين من فكر ميكردم كه بيشتر از يه عضو كميته فني بوده: :good:
Nillo
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸, ۱۶:۴۳
بحث تاپیک یه چیز dge بیده فک کنم!!!!
behnam60
چهارشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۱۲
فكر ميكنم اگه بزارن قطبي كارشو انجام بده شانس اينو داريم به عنوان تيم دوم بريم بالا :1:
بهتره نظر سنجي رو دوباره بزارين: آقايان مديران:jesors:
30n4
چهارشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۱۶
فكر ميكنم اگه بزارن قطبي كارشو انجام بده شانس اينو داريم به عنوان تيم دوم بريم بالا :1:
بهتره نظر سنجي رو دوباره بزارين: آقايان مديران:jesors:
متاسفانه نظر سنجی رو نمیشه عوض کرد :(
amirhesam
چهارشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۰۶
دوستان به نظرتون قطبی در تیم ملی موفق میشه ؟!
behnam60
چهارشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۱۴
به نظر من قطبي خيلي بهتر از 2 مربي قبلي هست:1:
هيچي هم نداشته باشه و هيچي هم بلد نباشه از علي دايي و مايلي كلنگ خيلي: خيلي بهتره
amirzelzeleh
چهارشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۵۵
انتخاب قطبی رو تبریك میگم. این كاری بود كه باید از همون 14-15 ماه پیش انجام میشد.
خوبی قطبی اینه كه از دو تا حریف ما شناخت كامل داره... و باجو فوتبالمون هم نسبتا آشناس.
Don M Corleone
پنجشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۵۴
من احساس ميكنم اينجا جاييكه قطبي نبايد قبول كنه ... قطبي بايد صبر ميكرد (كنه) بعد از جام جهاني و البته بعد از علي ابادي و بعد از تفكر غلط حاكم بر فوتبال كشور به ايران بياد ... با اين شرايط مطمئن باشيد قطبي مياد براي خراب شدن و براي اينكه اين سه بازي بره تو كارنامه ي قطبي و اون بشه ادم بده ! و بعد ها ديگه هيچكس سراغ اونو نگيره كه چرا افشين مربي تيم ملي نميشه ! تنها يك حالت داره كه افشين بشه ادم خوبه و اون رفتن تيم ملي به جام جهانيه ! كه اولا احتمالش خيلي كمه و در ثاني با نظريه ي فعلي بعيد ميدونم شرايط رو جوري فراهم كنن كه تيم بدون مشكل بازيهاش رو انجام بده و احيانا صعود كنه ...
با شرايط فعلي من اومدن افشين به فوتبال ايران به عنوان سرمربي تيم ملي رو نكته ي مثبتي نميبينم ...
اينها اگر ذره اي به قطبي ايمان داشتند همون ابتداي مسابقات اونو سرمربي ميكردن نه الان كه شانس صعود ما زير 50% هست ... به قولي اين جماعتي كه بر فوتبال ايران حكومت ميكنن براي رضاي خدا موش نميگيرن ! اينها ريگي به كفش دارن ... بدبخت افشين قطبي ساده (كه اميدوارم با نپذيرفتن سرمربيگري تيم ملي ، اجازه نده پسوند « لوح » به كلمه ي ساده اضافه بشه و اينگونه تلقي از او بر اذهان بماند!)
omid
پنجشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۲۰
تو هم فقط نیمه ی خالی رو ببینا
amirlefthand
پنجشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۲۰
قطبی کارنامه خوبی داره ولی من با این وضعیت بعید میدونم بره جام جهانی
Matrix23
پنجشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۷:۱۲
خب! پست ممدرضا رو خوندم... و حالا نظر من : )
تو هیچ دوره ای, به اندازه ی الان, براشون صعود به جام جهانی مهم نیست و نبوده. خیلی خیلی براشون مهمه كه تیم ملی بره جام جهانی.
به خیلی جهات...
برای همین كسی رو مثل قطبی اوردن (نه از لحاظ فنی, بلكه از نظر بازتاب موضوع و محبوبیتش) كه بتونن به وسیله اون مردم رو به تیم ملی برگردونن و تیم بره جام جهانی.
مطمئنن همه چی هم فراهم میكنن... (هیچی فكر نمیكرد با اون اتفاقاتی كه با قطبی افتاد و مصاحبه و ... قطبی دوباره انتخاب شه)
اینجا, فقط و تنها فقط بخاطر مردم و جلب رضایت مردم قطبی رو اوردن.
omid
پنجشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۰۷
خوب سامان چرا اول مایلی کهن رو اوردن؟
SALAR
پنجشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۰۰
من به عنوان یه استقلالی ولی خوشحالم كه قطبی سرمربی شد.امیدوارم نتیجه بگیره.
Don M Corleone
پنجشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۰۹
درسته كه اين حالت محتمل ترينه ولي از اين جماعت هرچي بر مياد ! خدا كنه به همين سادگي باشه كه ميگي ! اينها اگر موفقيت تيم ملي با امثال قطبي رو ميخواستن فرصتهاي بيشماري براي سپردن تيم ملي به قطبي براشون بود ولي هيچوقت در حتي مناسبترين شرايط اينكارو نكردن و امروز اينكه چرا و چگونه صلح كردند به هر حال از اين دو حالت كه من و ماتريكس گفتيم خارج نيست! :3: در اخر خدا كنه نتيجه بگيريم !
amirlefthand
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۲۹
ما که بخیل نیستیم به امید رفتن ایران به جام جهانی بدون این کادر مدیریتی
Ali Reza
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۲۸
ما که بخیل نیستیم به امید رفتن ایران به جام جهانی بدون این کادر مدیریتی
بخیل.
مگه تو ایرانی نیستی؟:treaten:
amirlefthand
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۵۵
اصلا بره ....برگرده بدرک
hsmoa
سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۳۶
اصلا بره ....برگرده بدرک
آفرین به این وطن پرستی :apophys:
SALAR
سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۴۵
ایشالا بره جام جهانی.
چون قطبی مربی بدی نیست.حداقل از دایی و مایلی بهتره.
amirlefthand
سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۷:۴۴
اصلا بره ....برگرده بدرک
راس میگم دیگه میره جام جهانی کلی ملت رو ناراضی میکنه برمیگرده
قطبی نابود میشه اخرش ببیند کی گفتم
renco666
چهارشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۰۸
قطبی به گند کشیده میشه
حالا ببینین !
به طور وحشتناک تری کنار میره !
Nillo
چهارشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۲۳
عین حقیقتو داره میگه...حالا ببین!
hsmoa
پنجشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۱۶
حالا وقتی كه ایران به جام جهانی رفت بازم هم را می بینیم
black_shadow
جمعه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۰۸
به نظر من قطبی میتونه از نظر روانی یه تكونی به تیم بده.یعنی یه جورایی شوك بده به تیم(البته از او شوكهای اكبر ببو یا همون میثاقیان سابق نه!!!!)
قطبی كه 100% دنبال اینه كه تیم رو ببره بالا.چون میدونه اگه تو این شرایط این كارو بكنه میشه یكی از اسطوره های فوتبال ایران.
فقط مسئولان هم باید كمكش كنن.و....ما هم فقط میتونیم دعا كنیم.
همین....
hsmoa
شنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۴۵
ببینید من 2 تا دلیل دارم كه قطبی موفق می شه:
1. اولا از نظر روحی و روانی تیم ملی را بالا می بره (همون طوری كه پرسپولیس را در روز های بحرانی مدیریت كرد واین تیم را قهرمان كرد )وانرژی مثبتی كه داره (مثل پرسپولیس كه از همون اول كه اومد ایران گفت این تیم را قهرمان ایران می كنم و كرد )
2. او روی نیمكت مربی گری كره ی جنوبی نشسته و این تیم و كره ی شمالی را به خوبی می شناسه
به امید صعود تیم ملی ایران به جام جهانی
ArSeN@L
شنبه ۲ خرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۲۸
اقا بازی ایران و کره شمالی کی هستش؟
omid
جمعه ۸ خرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۲۹
16 خرداد
30n4
شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۱۷
ارنج ضعیف+تاکتیک و سیستم اشتباه == نتیجه بد
تازه اگه فلسفه جالب تعویضها و وقتشون رو فاکتور بگیریم
only blue
شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۴۷
بازم رنگها باعث شد یكبار دیگه تیم ملی نتیجه نگیره
نمیخوام طرفتاری استقلال بكنم ولی واقعا خسرو حیدری ارزش 10 دقیقه بازی رو نداشت
خلیلی مهاجم بزرگی و در گل زن بودنش شكی نیست ولی بازیكنی كه 9ماه بازی نكرده حتی از نظر بدنی هم مشكل داره بدرد این بازی میخورد
همه بازی محسن خلیلی رو تو این چند بازی دیده بودیم .ایا این محسن خلیلی بدرد این بازی با این فشار وپرس بالا میخورد؟؟؟؟؟
جالب بود برام كه حتی ارش برهانی رو نیمكتم نبود
اشتباه قبطی این كه دوست داره از بازیكنانی استفاده كنه كه باهاشون قهرمان لیگ شده
شانس اوردیم عباس اقای كاملا مصدوم وگرنه 100%فیكس بود
wantonboy13
يکشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۱۲
این بازی می تونست حداقل از شروع نیمه دوم... یا نه... کم کم دقیقه 60 بازیکنایی مثله خلعتبری یا آرش برهانی تو بازی باشند... معدنچی تنها تعویض درستی بود که اون رو هم می تونست زودتر بیاره...
mosleh
يکشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۱۸
بر گشتن نصرتی به تیم ملی را به همه شما دوستان تسلیت میگم
محمد
سه شنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۸, ۰۹:۲۰
اگه عربستان بتونه کره جنوبی رو ببره و در باری آخر کره شمالی بر عربستان پیروز بشه ، ایران حتی اگه از دوبازی باقیمونده شش امتیازم بگیره چهارم میشه و صعود نمیکنه
احتمالش ضعیفه ولی خب وجود داره
wantonboy13
چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۸, ۰۱:۲۲
اگه عربستان بتونه کره جنوبی رو ببره و در باری آخر کره شمالی بر عربستان پیروز بشه ، ایران حتی اگه از دوبازی باقیمونده شش امتیازم بگیره چهارم میشه و صعود نمیکنه
احتمالش ضعیفه ولی خب وجود داره
بالاخره تفاضل گل شد یا دیدار مستقیم ؟ تو یکی از روزنامه ها نوشته بود با اختلاف گل بیشتر نسبت به عربستان یا کره شمالی میتونیم صعود کنیم...
در ضمن هر کسی که اون 2 گلی که اماراتی ها خوردند رو ببینه ، متوجه بازی کثیف عربها میشه که موجب صعود زودهنگام کره و بی انگیزگی اونها مقابل عربستان شدند... :wink:
محمد
چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۰:۴۸
بالاخره تفاضل گل شد یا دیدار مستقیم ؟ تو یکی از روزنامه ها نوشته بود با اختلاف گل بیشتر نسبت به عربستان یا کره شمالی میتونیم صعود کنیم...
در ضمن هر کسی که اون 2 گلی که اماراتی ها خوردند رو ببینه ، متوجه بازی کثیف عربها میشه که موجب صعود زودهنگام کره و بی انگیزگی اونها مقابل عربستان شدند... :wink:
در صورت مساوی بودن امتیازات به ترتیب تفاضل گل در مجموع دیدارها ، گل زده بیشتر ، بازی رو در رو لحاظ میشه .
بازیهای این گروه فوق العاده پیچیده شده . هر چهار تیم بالای جدول شانس صعود دارند .
امروز باید یک چشممون هم به بازی عربستان و کره جنوبی باشه . عربستان نباید از این بازی امتیازی بگیره .
الان عربستان رسما بازیکنان اماراتو شارژ کرده تا حداقل یه امتیاز از ایران بگیرند و کارو همین امروز تموم کنند . ولی چرا ما از لینک قطبی با کره جنوبی استفاده نمیکنیم تا بازی با عربستانو جدی بگیرند .
خدا کنه امشب ، شب خوبی باشه .
wantonboy13
چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۲۷
سرمربی کره جنوبی قبل از بازی با امارات ، گفته بود آرزو می کنم کره جنوبی و شمالی با هم امشب از گروه صعود کنند تا برای اولین بار شاهد صعود دو کره با هم باشیم... حالا برای اینکه به همسایه ی خودش کمک رسونده باشه ، مطمئنا" میاد برای بردن عربستان و همچنین تیم اول صعود کردن...
ما هم باید با اختلاف حداقل 2-3 گل اماراتو رد بشیم از روش...
هومن
چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۴۰
گرچه ایران امروز با تمام توان ممکن به مصاف امارات میره اما من باز هم چشمم آب نمیخوره اینا
بتونن حتی امارات رو ببرن!!!
محمد
چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۴۸
گرچه ایران امروز با تمام توان ممکن به مصاف امارات میره اما من باز هم چشمم آب نمیخوره اینا
بتونن حتی امارات رو ببرن!!!
اگه امروز نتونیم راحت امارات رو ببریم واقعا هیچ دلیلی نداره بخوایم حرص بخوریم چرا نرفتیم جام جهانی .
کارمون به جایی رسیده باید نگران بردن ضعیفترین تیم گروه تو ورزشگاه آزادی باشیم .
محمد
چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۳۲
خب . بازی عربستان و كره جنوبی صفر صفر تموم شد و عربستان هم مثله كره شمالی 11 امتیازی شد .
اما تفاضل گل عربستان صفره و تفاضل گل كره شمالی مثبت دو .
پس عربها برای صعود مستقیم مجبورن كره شمالی رو ببرند و این یعنی اینكه ما با 4 امتیاز هم ( به شرط برد با تفاضل دو گل ) میتونیم به مرحله پلی آف بریم .
اما اگه كره شمالی با عربستان مساوی كنه ما در صورت گرفتن 4 امتیاز حذف میشیم و در صورت گرفتن 6 امتیاز مستقیم صعود میكینیم .
گفتم كه خیلی پیچیده شده قبول نكردین :3:
amirlefthand
چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۴۴
کره شمالی میزبانه عربستانه؟
محمد
چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۵۲
کره شمالی میزبانه عربستانه؟
نه بازی در ورزشگاه فهد و یك ساعت بعد از شروع بازی ایران و كره جنوبی برگزار میشه .
black_shadow
چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۵۳
نیمه اول 0-0 شد.
خداوكیلی ما جام جهانی میخوایم بریم چیكار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این وضع بازیه؟؟؟؟؟؟
ما همون چند وقت یه بار با تیمای درجه 3 و 4 اسیا بازی كنیم 5 6 تا گل بزنیم بهشون و بگیم چه تیم خفنی داریم بسمونه......
کیان
چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۰۳
خب بردیم! الان اگه با كره جنوبی مساوی كنیم در 2 صورت به عنوان تیم سوم صعود نمی كنیم:
مساوی عربستان-كره جنوبی یا برد 2-1 ، 3-2 ، 4-3 ، ... عربستان.(1-0 نه)
Nillo
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۲۰
امروز روز آخره!!!!
اشک یا لبخند؟!
mosleh
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۰۶
تیم ملی نباید بازی کنه امروز ... خیلی نامردن اگه بازی کنن
.
.
.
.
.
به امید روزهای سبز
omid
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۱۱
چی میگی بابا:3:
سیاست رو باید از ورزش جدا کرد
omid
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۱۴
راستی اکه ایران 0-0 کنه
عربستان 1-0 ببره همه چیز ایران و کره مساوی میشه
حتی گل زده
فکر کنم برن روی بازی مستقیم که به نفعمونه
mosleh
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۱۵
الان دیگه مساله سیاست نیست . مساله پرپر شدن اینهمه دلاور شهید است . واقعا همه باید دست به دست هم بدن
SALAR
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۶:۲۷
دیدید نیمه اول بازیكنان مچبند سبز بسته بودند ولی نیمه دوم باز كردند.
کیان
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۱۹
به احتمال زیاد سوم میشیم.
عربستان ببازه یا باخت كره با تفاضل بیش از 2صعود میكنیم( اگه بخواد با تفاضل 1ببازه باید 1-0یا2-1 ببازه تا ما صعود كنیم)
SALAR
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۲۱
باز هم به خاطر اشتباه در تعویض و زمان تعویض نتیجه نگرفتیم.
من نمیدونم چرا وقتی گل میزنیم باید جلوی دروازه خودمون صف بكشیم.
چرا دیر تعویض میكنند؟
کیان
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۲۴
ترس! :1:
amirlefthand
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۲۷
من میدونستم که ما کلا صعود نخواهیم کرد
SALAR
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۲۳
بابت نتیجه خوشحال نیستم.چون میتونستیم ببریم.حالا امیدوارم عربستان و كره مساوی نكنند.
ولی بچه ها نشون دادند خیلی با غیرت و متعصب هستند.خصوصا مهدویكیا كه با تمام فشارها ولی باز هم مردونگی كرد.دمشون گرم.
کیان
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۲۹
بابت نتیجه خوشحال نیستم.چون میتونستیم ببریم.حالا امیدوارم عربستان و كره مساوی كنند.
ولی بچه ها نشون دادند خیلی با غیرت و متعصب هستند.خصوصا مهدویكیا كه با تمام فشارها ولی باز هم مردونگی كرد.دمشون گرم.
خوبی؟! :3: یعنی میخوای صعود نكنیم؟!!!!
SALAR
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۴۵
خوبی؟! :3: یعنی میخوای صعود نكنیم؟!!!!
نه.ببخشید.تند نوشتم اشتباه شئ.منظورم نكنند بود
o4.pro
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۴۷
نیمه دوم دستبندارو باز كردن ؟!!! همه ؟!! نبابا دستشون بود كه !! بعضیا باز كردن !
alir3za
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۴۸
تبریک میگم حذف میشیم امشب با تبانی کره و عربستان :3:
SALAR
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۵۰
فقط مهدوی كیا نیمه دوم باز نكرد.همه باز كردند
omid
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۲۹
یا خدا
کع دقیق هی 90 عجب شانسی آوردیم
من دلم روشنه که تبانی نمی کنن
چون اگه تبانی بشه عربستان سوم میشه
تیموریان به نظر من بهترین بازیکن زمین بود
تعویض های برهانی و هاشمیان بی ثمر بود چون توپ اصلا بهشون نرسید ولی شجاعانه بود!!
black_shadow
پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۸, ۰۰:۰۶
اقا مثل اینكه باید با جام جهانی خداحافظی كنیم.
عربستان كره شمالی تا دقیقه 81 0-0 هستن
alex_irooni
پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۸, ۰۰:۲۴
خداحافظ جام جهانی . مبارک باشه آقای ا. ن
Caspian
پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۸, ۰۰:۲۴
مرگ بر مسئولین خود خواه، مرگ بر هر چی آدم مغروره، مرگ بر کسایی که فک میکنن تو هر کاری خبره هستند، پدرمون رو درآوردن، گازمون زمستونا قطع میشه، برقمون تابسونا قطع میشه، قحطی افتاده رو مملکت، پول نفت رو وقتی ببرن خرج لبنانی ها کنن همین میشه دیگه، اون از وضعیت استقلال پرسپولیس
حالا هم که به برکت تدبیر اینا نرفتیم جام جهانی
مبارکتون باشه
wantonboy13
پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۸, ۰۰:۵۱
یا خدا
کع دقیق هی 90 عجب شانسی آوردیم
من دلم روشنه که تبانی نمی کنن
چون اگه تبانی بشه عربستان سوم میشه
تیموریان به نظر من بهترین بازیکن زمین بود
تعویض های برهانی و هاشمیان بی ثمر بود چون توپ اصلا بهشون نرسید ولی شجاعانه بود!!
بعد فکر نکردی عربستان بامسئولین کره کنار بیاد ، هم کره شمالی میره ، هم خودشون به مصاف بحرینی میرن که یار شفیقشونه ؟!!!! نیوزیلند هم که شاهکار جام کنفدراسیون ها بود... تو 46 دقیقه 5 تا گل خورد...
alex_irooni
پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۸, ۰۱:۰۲
پس از تساوی تیمهای فوتبال ایران و کره جنوبی، دقایقی پیش تیم ملی کره شمالی برابر عربستان به تساوی دست یافت تا دو کره مستقیماً راهی جام جهانی فوتبال آفریقای جنوبی شوند، عربستان به عنوان تیم سوم به مرحله پلی آف راه یافت و تیم ملی ایران قدرت سابق فوتبال آسیا، از حضور در این رقابتها حذف شد و به خاکستر نشست.
به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک، دیدار حساس دو تیم ملی فوتبال عربستان و کره شمالی از ساعت 22:30 دقیقه چهارشنبه در ورزشگاه ملک فهد شهر ریاض آغاز شد که در پایان دو تیم به تساوی صفر بر صفر دست یافتند.
با کسب این نتیجه تیم ملی فوتبال کره شمالی به طور مستقیم به مسابقات جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی صعود کرد و تیم ملی فوتبال عربستان نیز باید در مرحله پلی آف و برای رسیدن به جام جهانی دو بازی دیگر برگزار کند.
نتیجه تساوی تیم های ملی فوتبال عربستان و کره شمالی باعث شد تیم ملی فوتبال کشورمان با 11 امتیاز از رسیدن به جام جهانی محروم شود و با کسب جایگاه چهارم میان نه پنج تیمی که حداقل چهار تیم آن همواره پس از ایران بودند، شاهد به تصویر کشیده شدن سوختن و خاکستر شدن آقای سابق مستطیل سبز قاره کهن بود.
wantonboy13
پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۸, ۰۱:۰۳
بچه ها یکم هم بخندیم :
تاج: بازيكنان تيم ملي گرايش سياسي ندارند
خبرگزاري فارس: رئيس كميته تيم هاي ملي فوتبال گفت: بازيكنان تيم ملي به خاطر اعتقادات مذهبي مچ بند سبز بستند و هيچ گرايش سياسي ندارند.
مهدي تاج در گفت و گو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به كره جنوبي درباره مچ بندهاي سبزي كه شماري از بازيكنان تيم ملي در نيمه اول بسته بودند اظهار داشت: مچ بندهاي سبز به قصد اعتقادات مذهبي اين بازيكنان بسته شده بود. من از آنها سوال كردم و گفتند هيچ گرايش خاصي به هيچ فرد سياسي ندارند.
وي با رد شايعه برقراري تماس از تهران و تحت فشار گذاشتن بازيكنان براي باز كردن مچ بندها در بين دو نيمه عنوان كرد: هيچ تماسي از تهران گرفته نشد و آنها فقط براي اينكه ثابت كنند گرايشي به هيچ شخص خاصي ندارند، مچ بندها را باز كردند.
نائب رئيس فدراسيون فوتبال درباره جريان بازي گفت: بازي خوبي انجام داديم. توان ما همين قدر بود، البته نااميد نبوده و منتظر بازي عربستان و كره شمالي هستيم.
شما باور می کنید که یکدفعه چند تا از بازیکنان با هم تصمیم گرفتن گرایشات مذهبیشون رو تو این بازی نشون بدن ؟!!
Vahid
پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۸, ۰۱:۴۶
شما باور می کنید که یکدفعه چند تا از بازیکنان با هم تصمیم گرفتن گرایشات مذهبیشون رو تو این بازی نشون بدن ؟!!
اگه اینو باور کنیم کنار گذاشتن همزمان این گرایشات مذهبی توسط بازیکنا بین 2 نیمرو دیگه نمیتونیم باور کنیم :3:
-----
ای کاش از روز اول کارو به کاردان سپرده بودن ولی حیف که ...
و اینگونه شد که در دولت نهم از رفتن به جام جهانی ناکام موندیم ( شاید بشه گفت این دور یکی از راحتترین مسابقات انتخابی برای رفتن به جام جهانی بود )
آقایون مبارکتون باشه
amirlefthand
پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۸, ۰۸:۴۷
همون طور که که میدونید هیچ رقم ورزشی توی این 4سال بهتر نشد که بدترم شد
اون از جام جهانی2006
اون از تحریمات تیم ملی فوتبال
اون از جام ملت های آسیا
" " مقدماتی جام جهانی که یه مشت تیم عربی پکیده رو بزور تونستیم ببریم
" " المپیک
" " کشتی
" " تکواندو
" " وزنه برداری
دیگه چی بگم
black_shadow
پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۸, ۰۹:۰۰
تازه اونم گرایش مذهبی به اون كلفتی!!!!!!
عرضش نیم متر بود!!!!
بازوبند كاپتانی مگه همیشه زرد نبود؟؟؟
چرا یهو سبز شد؟!!:3:
به جان خودم اینا برگردن یه بلایی سرشون میاد سر همین گرایش مذهبی كلفتی كه داشتن!!
نمیدونستم علی كریمی اینقدر بچه معتقدیه!!!!رو دوتا دستش بسته بود!
only blue
پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۲۰
خب اینم از تیم ملی ایران
این ناكامی بزرگ به تمامی طرفتارهای افشین قطبی وعلی دایی تبریك میگم
ولی تعدادی از بازیكنان كاربزرگی كردن و از موج سبز حمایت كردن
امید وارم این ریسك بزرگی كه انجام دادن باعث محرومیت و اذیتشون نشه
Nillo
پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۴۱
از همه بيشتر من دلم واسه كفاشيان ميسوزه....بد بخت خيلي وقته dge نميخنده...
omid
پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۵۲
به این 4 سوال جواب بدید علت عدم صعود ایران رو متوجه میشید:
1-چرا علی دایی پس از 6ماه بحث و جدل انتخاب شد؟مربی بهتر از دایی نبود؟مگه چقدر تجربه داشت؟
2-چرا توی انتخابات فدراسیون فوتبال تنها کاندید کفاشیان بود؟
3-چرا سازمان در تصمیم گیری های فدراسیون دخالت می کرد؟
4-چرا یک مدیر شهری باید بشه رییس سازمان تربیت بدنی؟
توی این هفته خیلی سرخورده شدم ار همه جهات
omid
پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۵۳
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
فوتبال ایران به خاکستر نشست
گونه است که برخی رسانههای دولتی و حامی دولت یک شبه به این حقیقت پی بردهاند که اشکال در ساختار فوتبال ایران باعث عدم صعود تیم ملی به جام جهانی شده و گرداگرد نام مدیران ارشد این مجموعه و مدیران سایه که تصمیمگیرندگان اصلی بوده و فوتبال ما از جانب آنها سیاسی شده و ضربه خود از مهلکه به دور میماند؟
پس از توقف ناامید کننده تیمهای فوتبال ایران و کره جنوبی، تیم ملی کره شمالی برابر عربستان به تساوی دست یافت تا پس از چهل سال، دو کره مستقیم راهی جام جهانی فوتبال آفریقای جنوبی شوند، عربستان به عنوان تیم سوم به مرحله پلی آف راه یابد و تیم ملی ایران، قدرت مطلقه سابق فوتبال آسیا، از حضور در این رقابتها حذف شود و به همین آسانی، فوتبال ایران به خاکستر نشست.
به گزارش خبرنگار ورزشی «تابناک»، چهارشنبه روز مرگ فوتبال ایرانی بود؛ روزي كه تساوی به رنگ شکست برابر کره جنوبی نصیب ایران شد تا همه امیدهای ایران به جدال حساس دو تیم ملی فوتبال عربستان و کره شمالی که از ساعت 22:30 دقیقه چهارشنبه در ورزشگاه ملک فهد شهر ریاض آغاز شد، گره بخورد. عربستان برای راه یافتن مستقیم نیاز به سه امتیاز خانگی داشت، اما در برابر تاکتیک دفاعی کره شمالی، کاری از پیش نبرد و بدین شکل پایان این رویارویی، پایان آخرین اميدهای صعود به جام جهانی باشد و آنچه باقی بماند، حسرتي چهار ساله بر دل مردم ایران باشد که امیدوار به برگزاری جشن صعود در این شرایط خاص کشور و افزایش روحیه امید بودند.
با رقم خوردن تساوی بدون گل که بدترین نتیجه ممکن برای تیم ملی ایران بود، تیم ملی فوتبال کره شمالی مستقیم به مسابقات جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی و تیم ملی فوتبال عربستان نیز به مرحله پلی آف راه یافت تا برای رسیدن به جام جهانی دو بازی دیگر برگزار کند و تساوی تیمهای ملی فوتبال عربستان و کره شمالی، تنها یک قربانی به نام ایران داشته باشد و تیم ملی فوتبال کشورمان با 11 امتیاز از رسیدن به جام جهانی محروم شود و با به دست آوردن جایگاه چهارم میان پنج تیمی که در ادوار پیشین، دست کم چهار تیم آن همواره پس از ایران بودند، سوختن و خاکستر شدن آقای سابق مستطیل سبز قاره کهن، برابر دیدگان مردم به تصویر کشیده شود.
هرچند برای عدهای باور پذیر نبود که تیم ملی ایران برابر تیم بیانگیزه كره جنوبي كه از دو بازي پیش، صعودش براي هفتمين بار به جام جهاني مسجل شده و بدون استرس و به گفته سرمربياش براي كمك به همسايه شمالي وارد ميدان ميشود، اینچنین موقعیتها را یکی پس از دیگری از دست دهد و در چنین شرایط حساسی، باز هم نتواند طلسم شکست این تیم را در سئول بشکند، عملکرد ضعیف تیم ملی برابر کره شمالی و امارات نشان داده بود، حتی در صورتی که تیم ملی با همه توان برابر کره جنوبی ظاهر شود، نمیتواند، این تیم را شکست دهد، اما کو گوش شنوا؟!
قطبی از شناختش برابر کره جنوبی و راه یافتن تیم ملی ایران با قاطعیت و خوشبینی وصفیناشدنی سخن به میان میآورد، اما در پایان، مشخص شد همه این وعده و وعیدها توسط آنالیزوری که تا سطح سرمربیگری تیم ملی ایران ارتقا یافته، برای خوش کردن دل مردمی داده شد که به واسطه برخورد همراه با ادب ظاهریاش، مورد احترام بخشی از مردم قرار گرفته بود، اما هماینک بزنگاه خوبی برای شناسایی سره از ناسره بود.
شاید عدهای همچون رئیس فدراسیون فوتبال مدعی شوند که قطبی فرصت بازسازی تیم ملی و ایجاد شرایط صعود تیم ملی را نداشته که در پاسخ به این عده باید گفت، اگر مقرر بود به سرمربی تیم ملی فرصتی بیش از این داده شود، چرا علی دایی از تیم ملی کنار گذاشته شد و از او حتی در صورت حذف تیم ملی از گردونه جام جهانی حمایت نشد و یا مایلی کهن به عنوان مربی بازیکنساز که در بلندمدت همواره عملکردش حاصل داشته، نگه داشته نشد؟
از سوی دیگر، آیا شرط عقد قرارداد و تمدید قرارداد میلیاردی قطبی جز این بود که تیم ملی با هدایت وی را از این گردنه صعبالعبور رقابتهای مقدماتی با موفقیت گذر کرده و راهی جام جهانی شود؟ حال چگونه است که خون قطبی از خون علی دایی و محمد مایلی کهن رنگینتر شده و با وجود تحقق نیافتن تعهد علنی قطبی به صعود تیم ملی با ادعایی که از شناخت دو کره داشت، باید او را حفظ کرد؟ آیا پای قرارداد ترکمنچای دیگری شبیه آنچه در تیم پرسپولیس با این مربی ایرانی - آمریکایی بسته شد، در میان است که با فسخ قرارداد همکاری قطبی، رقم نجومیاش آشکار خواهد شد یا روابط در جریان است که از منظر عموم پنهان مانده است؟
البته شايد این شایبهها تنها دلایل تلاش فدراسیون برای طبیعی نشان دادن راه نیافتن تیم ملی به جام جهانی همچون شکست در یک دیدار تداکارتی دوستانه باشد، اما واقعیت آن است که این نوع برخورد یک علت دیگر نیز میتواند داشته باشد و آن بیتفاوتی عدهای نسبت به سرنوشت این رشته است که به عرق نداشتن آنها به فوتبال مربوط میشود و این یک حقیقت است که براي برخی، رفتن يا نرفتن به جامجهاني چندان مهمه نبوده است. همان عدهای که بخشی از شکستهای المپیک نیز ثمره مدیریتشان بود و این بار به خوبی توانستند، کارنامه عملکردشان را با تحمیل یک ناکامی بزرگ دیگر تکمیل کند؛ كارنامه مديريتهایی که همچون بالادستیهایشان آكنده از نمرات منفي است، اما همچنان در مصدر امور هستند و آنچنان از روحیه خوب، روان کم نظیر و اعتماد به نفس کاذب برخوردار بوده که در چنین شرایطی نیز با خندههايی گزنده سوهان روح ملت شوند و با پنهان شدن پشت سنگر سیار قهرماني نوجوانان در آسيا و درخشش تيم ملي فوتسال، وعده برنامهريزي براي جام جهاني آينده را دهند، اما آیا جامعه فوتبال کشورمان که درد نرفتن تیم ملی به جام جهانی را برای چهار سال با تمام وجود حس خواهد کرد، آنقدر درک پایینی دارد که باز هم به آنها فرصت دهد؟!
فوتبال ایران هماکنون بیش از هر زمان دریافته که با از دست دادن رؤسایی همچون صفایی فراهانی و دادکان و خشکیده شدن ریشه خودسری میان رؤسای فدراسیونهای ورزشی به عنوان معدود مدیران ارشد چند بعدی ورزش، هر بار چه میزان عقبگرد داشته است و تا چه میزان درجا زده است.
اگر مدیریت صفایی فراهانی در فدراسیون فوتبال محصولی به نام صعود به جام جهانی نداشت، اما شرایط مالی و رشد درآمدزایی اعجابانگیزی را برای این مجموعه رقم زد و اصول حرفهای همزمان با توسعه مناسبات بینالمللی با FIFA و AFC را آهسته آهسته برای اهالی این رشته به ارمغان آورد و اگر در دوره دادکان در مقایسه با دوران صفایی فراهانی، درآمدهای کلان نصیب فوتبال نشد و نگاه اقتصاد اروپایی کاملاً بر فوتبال کشورمان حاکم نبود، اما پایههای فوتبال ایران مستحکم و استوار شد و البته تیم ملی ایران نیز در راهی دشوارتر به سادگی راهی جام جهانی شد و دیدارهای نهایی مسابقات مقدماتی برای تیم ملی فوتبال ایران ـ که جایگاهی شبیه به کره جنوبی کنونی را داشت ـ جنبه تشریفاتی پیدا کرده بود.
حال باید پرسید مدیریت فعلی فدراسیون فوتبال در کدام بخش از موارد فوق به عنوان اساس فوتبال موثر و موفق ظاهر شده است؟ مسئولان غيرمتخصص فدراسيون فوتبال در دو سال اخير، برخلاف مدیران پیشین این مجموعه در عوض درآمدزاييهاي کلان فوتبال، دست خود را جلوی سازمان دراز کرده و به واسطه مطیع بودن و همچنین اهمیت صعود تیم ملی در جایگاه و وجهه عمومی هر دولت در ایران با کمکهای میلیاردی روبهرو شدند تا هزار و يك مشكل مالي را که به واسطه برخی بیتدبیریها با آن دست و پنجه نرم ميكنند، مرتفع سازند و در این شرایط با راه نیافتن به جام جهانی، جایزه شش ميليون فرانك سوييسی صعود به جامجهاني را که ميتوانست بسياري از دغدغههاي مالي فوتبال ایران را برطرف سازد، از دست دادند.
در مباحث فنی نیز ناتوانمندی برای خصوصیسازی تیمها و ناکامی هر چهار نماینده ایران در مرحله مقدماتی جام باشگاههای آسیا پس از حذف تيم جوانان در آسيا، تنها زمین خوردن تیم ملی فوتبال به عنوان پیشانی و نماد فوتبال ایران را کم داشت تا کلکسیون عملکرد فنی ضعیف فوتبال ملی با عدم صعود از گروهی که پس از قرعهکشی مقدماتی جام جهانی ـ به گواه و تأیید مسئولان فدراسیون ـ گروهی آسان تشخیص داده شده، تکمیل شود و اینچنین آه از نهاد آنهایی که در فوتبال ایران ریشه دارند، به واسطه خفت و خاری کشورمان در این رشته برخیزد.
جالب اینکه برخی رسانههای دولتی و حامی دولت، یکشبه به این حقیقت پی بردهاند که اشکال در ساختار فوتبال ایران، باعث راه نیافتن تیم ملی به جام جهانی شده و گرداگرد نام مدیران ارشد این مجموعه و مدیران سایه که تصمیمگیرندگان اصلی بوده و فوتبال ما از جانب آنها سیاسی شده و ضربه خود از مهلکه به دور میماند؟ اگر فوتبال ایران در این دوره دچار ضعف ساختاری شده که مقصر آن همین مدیران هستند و اگر در گذشته شده و مدیران پیشین با وجود این ضعف ساختاری، تیم ملی را به راحتی راهی جام جهانی کردهاند، باز تقصیر بر عهده همین مدیران کنونی است، چرا که با چنین تعبیری، توان مدیریتهای پیشین از حاضران به مراتب بیشتر بوده که با قرعهای دشوارتر، تیم ملی ایران، سادهتر از این به جام جهانی رفت.
دلسردي مردم نسبت به ورزش و فوتبال به عنوان پدیدهای که باید در کنار سلامت، در گسترش نشاط اجتماعی نقشی کلیدی داشته باشد و سکوهای خالی ورزشگاههای فوتبال که به مفهوم وارد شدن هزار و یک ترکش مستقیم و غیرمستقیم از جمله کاهش درآمدزایی و توقف توسعه این رشته در کشور است، پیش پا افتادهترین و سریعالاثرترین عوارضی است که با راه نیافتن تیم ملی به جام جهانی، نصیب فوتبال ملی ایران خواهد شد و شاید همین دلیل باشد که فریاد برآورد: وای از فردای سیاه فوتبال ایران.
وای از فردای فوتبالی که مدیرانش این ناکامیهای امروز را هیچ میشمارند و حاضر نیستند پذیرند، باید جایگاهی که شایستهاش نیستند، به اهلش بسپارند. با این اوضاع نابسامان چه میتوان گفت، جز آنکه وای اگر از پس امروز بود، فردایی. وای از آن فردایی که چنین مدیران و مربیان متعهدی خواهد ساختش و برای یک ملت از آن بهرهبرداری خواهد کرد و وای از آن فردایی که در آن، قطعاً فوتبال ایران، بیش از این، از دامن اهالی فوتبال بیرون خواهد شد.
هومن
پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۱۴
خیلی دوست داشتم یه جا رو پیدا میکردم و آرشیو خبرهای زمانی که قطبی مربی تیم ملی شد رو میزاشتم تا ببینید این آدم چقدر دروغگو هستش...
قصدم از این حرفا نیست که تیم ملی به خاطر قطبی نرفت جام جهانی... نه ... تیم ملی چوب کم تجربگی علی دایی رو خورد.
همه این ناکامی ها تقصیر سازمان هستش که مربی های خوبی انتخاب نکرد. اول علی دایی رو انتخاب کرد که اصلا تجربه و تحصیلات آکادمیک کافی رو نداشت. بعد اون مردیکه ی مایلی کهن رو انتخاب کردن که بعد مجبور شدن با اون افتضاح شوتش کنن بیرون ... بعد هم جناب قطبی که بعد ازرفتن از پرسپولیس ، از هیچ کجاپیشنهاد نداشت رو آوردن گذاشتن مربی تیم ملی کلی هم پول یامفت به دستیارهای تُپل مُپلیش دادن ...
چرا اومد تیم ملی؟؟؟ چرا هر روز ده بار به کفاشیان زنگ میزد که من میام مجانی تیم رو میبرم
جام جهانی؟؟؟ کجا دیدید یه مربی مجانی کار کنه؟؟؟
به خاطر این که میخواست حداقل با بردن تیم ملی به جام جهانی ، 2 تا پیشنهاد داشته باشه...خیلی زرنگه!
یادتونه موقعی که مربی تیم ملی شد میگفت هر دو کُره از من میترسن ؟؟؟
دیروز ترس تو چهره ی مربی کره موج میزد ...گفته بود من رو دو کره شناخت کافی دارم و 6 امتیاز ازشون میگیریم و امارات هم که میبریم و سلام جام جهانی ... سلام آفریقا ... سلام قلب شیرهای گوگوری مگوری!!!
خیلی باحاله این آدم...همه رو با چهارتا قلب شیر و دل ببر و جیگر پلنگ سیاه میکنه...
انگار قراره تو لیگ آینده هم بشه مربی استیل آذین و باز با این دروغ ها و سیاه کاریاش بره رو
اعصاب ملت ایران!
کی میشه به جای مربیان کم تجربه یا مربیان فرصت طلب ، یه مربی خوب خارجی بیاد بشه سرمربی تیم ملی تا ما اینقدر اعصابمون خرد نشه؟؟؟
خیلی خجالت آوره که کره ی شمالی با اون وضعیت اسفبار کشورش و با سطح متوسط فوتبالش مستقیم بره جام جهانی بعد ما نتونیم بریم!
MR.AMIR
پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۲۳
عزيز من قطبي قصدش فقط و فقط دادن روحيه به تيم بود . ما اگه مديريت صحيح داشته باشيم هيچ مشكلي واسه رفتن به جام جهاني نداريم . ما يك بازي تداركاتي بين المللي نداشتيم ! ما يك مربي حرفه اي نداشتيم . ما فقط فوتبالي داريم كه يه عده احمق توش جولان ميدن . همين ! هيشكي كار كردن بلد نيست . تفكراتشون حرفه اي نيست . هركس هم تو ايرانه و دستي تو فوتبال داره ذهنش مصموم ميشه . فك ميكني 4 سال ديگه چه بلاي سرمون مياد؟ نه نكونام داريم نه شجاعي نه كريمي نه جلال حسيني نه تيموريان ! ايران اگه بازيكن سازيهم نه ! بازيكن يابي (!) نكنه به گردابي ميره كه در اومدن ازش چند تا جام جهاني زمان ميبره !
SALAR
پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۱۲
واقعا متاسفم.
ولی به اقای علی ابادی تبریك میگم
alex_irooni
پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۵۴
خیلی دوست داشتم یه جا رو پیدا میکردم و آرشیو خبرهای زمانی که قطبی مربی تیم ملی شد رو میزاشتم تا ببینید این آدم چقدر دروغگو هستش...
قصدم از این حرفا نیست که تیم ملی به خاطر قطبی نرفت جام جهانی... نه ... تیم ملی چوب کم تجربگی علی دایی رو خورد.
همه این ناکامی ها تقصیر سازمان هستش که مربی های خوبی انتخاب نکرد. اول علی دایی رو انتخاب کرد که اصلا تجربه و تحصیلات آکادمیک کافی رو نداشت. بعد اون مردیکه ی مایلی کهن رو انتخاب کردن که بعد مجبور شدن با اون افتضاح شوتش کنن بیرون ... بعد هم جناب قطبی که بعد ازرفتن از پرسپولیس ، از هیچ کجاپیشنهاد نداشت رو آوردن گذاشتن مربی تیم ملی کلی هم پول یامفت به دستیارهای تُپل مُپلیش دادن ...
چرا اومد تیم ملی؟؟؟ چرا هر روز ده بار به کفاشیان زنگ میزد که من میام مجانی تیم رو میبرم
به خاطر این که میخواست حداقل با بردن تیم ملی به جام جهانی ، 2 تا پیشنهاد داشته باشه...خیلی زرنگه!
دیروز ترس تو چهره ی مربی کره موج میزد ...گفته بود من رو دو کره شناخت کافی دارم و 6 امتیاز ازشون میگیریم و امارات هم که میبریم و سلام جام جهانی ... سلام آفریقا ... سلام قلب شیرهای گوگوری مگوری!!!
خیلی باحاله این آدم...همه رو با چهارتا قلب شیر و دل ببر و جیگر پلنگ سیاه میکنه...
انگار قراره تو لیگ آینده هم بشه مربی استیل آذین و باز با این دروغ ها و سیاه کاریاش بره رو
اعصاب ملت ایران!
کی میشه به جای مربیان کم تجربه یا مربیان فرصت طلب ، یه مربی خوب خارجی بیاد بشه سرمربی تیم ملی تا ما اینقدر اعصابمون خرد نشه؟؟؟
خیلی خجالت آوره که کره ی شمالی با اون وضعیت اسفبار کشورش و با سطح متوسط فوتبالش مستقیم بره جام جهانی بعد ما نتونیم بریم!
هومن از تو به عنوان یک مدیر انجمن بعیده این جوری مربی تیم ملی رو به توپ ببندی .
تو که میدونی این افتضاحات از کجا آب میخوره . اگه کارلوس آلبرتو رو هم میاوردن این تیم جام جهانی برو نبود .
بهت توصیه میکنم به اعصابت مسلط باش و هر چه زودتر متنت رو ویرایش کن . از تو توقع بیشتری داشتیم . نباید احساسات و تعصبات شخصیت رو این مساله تاثیر بذاره .
هومن
پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۵۰
هومن از تو به عنوان یک مدیر انجمن بعیده این جوری مربی تیم ملی رو به توپ ببندی .
تو که میدونی این افتضاحات از کجا آب میخوره . اگه کارلوس آلبرتو رو هم میاوردن این تیم جام جهانی برو نبود .
بهت توصیه میکنم به اعصابت مسلط باش و هر چه زودتر متنت رو ویرایش کن . از تو توقع بیشتری داشتیم . نباید احساسات و تعصبات شخصیت رو این مساله تاثیر بذاره .
بالاخره مدیر یه انجمن هم دل داره... نداره؟؟؟؟
موقعی که علی دایی بود ، من و شما پرسپولیسیا ، یکصدا به توپ بستیمش و هر چی دلمون
خواست بهش گفتیم .... حالا چون قطبی هستش ، ما حق نداریم نظرمون رو بگیم؟؟؟
من هم میدونم این عدم موفقیت های مداوم چه در سطح باشگاهی و چه در سطح ملی به چه
دلیل هستش و به خصوص شرایط تیم ملی برای صعود در کنار وضعیت فعلی جامعه به چه صورت
هستش اما باعث نمیشه که نظرم رو در مورد این فرد نگم... تازه خیلی چیزا رو به خاطر ملاحظات
نگفتم!
Don M Corleone
پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۵۸
خيلي هم بد نشد شايد اين اتفاق باعث تغيير ساختار فوتبال ايران بشه البته فقط شايد !! با اين دولت و اين سياست و كلا اين حكومت خيلي بعيده و تغيير ساختار فوتبال مملكت يه چيزي در حد معجزه است !!
البته يه نسل خوب و تقريبا اينده دار فوتبال ايران مثل خلعتبري حيدري حسيني عقيلي رحمتي طالبلو حتي افرادي مثل نكونام شجاعي اندو يا بازيكنان ديگري مثل رضايي جباري برهاني و نفرات خوب و جوان تيم ملي (منهاي بازيكناني چون مهدوي كيا كريمي هاشميان و امثالهم ) از فوتبال دنيا اللحساب عقب افتادند !
البته اگر با اين مربي قرار بود برويم جام جهاني قطعا اين عقب افتادگي باز هم اتفاق مي افتاد ! چون ايشون قطعا در اين فصل به پرسپوليس مي پيوست (و احتمالا مي پيوندد) و از سر علايق شخصي و انتخاب سليقه اي هر مربي ، اقا افشين نيز تيم پرسپوليس رو به جام جهاني مي برد !!!!!! و يكي مثل خلعتبري و ... را براي سرگرمي در دقايق 88 -89 به زمين ميفرستاد !! و بازيكنان فيكس تيم ملي به شرح زير بود : واعظي باقري ها اتسوي (!) محمد شيث رضايي باقري كريمي اشوبي نوري (دقيقه 78 ايوان پترويچ وارد زمين ميشود!!) خليلي نكبخت (توره از دقيقه 55 در اين لحظه نيكبخت كيف پزشكي را شوت ميكند بر سر قطبي!!!و قطبي پس از بازي ميگويد هيچ اتفاق خاصي نبود و يه امر عادي است !!) ! و سوپر استار هاي روي نيمكت فرشيد كريمي !!شيري ! عبدي ! عسگري ! كتايون رياحي ! و يوزارسيف !
شايد يه مقدار اغراق باشه ولي مطمئنا همه اين مو قشنگ ها جزو ليست 30 نفره براي جام جهاني مي بودند ! و اقا افشين براي انتخاب نيمكت نشينان بين نكونام و كتايون رياحي ازمون ميذاشت !! و كتي رو انتخاب ميكرد!!
من نمي دونم كي قراره كه اصول و شايستگي در فوتبال و اللخصوص در فوتبال ايران تعيين كننده باشه !! 50 سال بعد يا يك ميليون دويست شست نه سال بعد ؟ در هر حال اين 4 سال بعلاوه 4 سال قبلش يعني 8 سال بعلاوه 8 سال قبلترش و و و فقط سليقه اي در ايران كار شد و نتيجه اون همه اعمال سليقه در بخصوص 8 سال پيش همچين اثري رو در امروز فوتبال ما گذاشت !
فقط كافيست به اين سوال يكنفر جواب دهد و ان اينكه از تيم فيكس 4 سال پيش در جام جهاني چند نفر الان در سطح اول فوتبال دارن بازي ميكنن ؟ و چند نفرشون 4 ساله كه به تيم ملي دعوت هم نشدند ؟ و چقدر براي اونهمه بازيكن هزينه شد ؟ الان چند سالشونه ؟ و چرا بعضا بعد از جام جهاني در تيم هاي دسته اول فوتبال ايران مشغول شدند ؟ حاصل بازي دادن علي دايي و هاشميان در جام جهاني قبل چه بود ؟ مارو به كجا رسوند ؟ امروز بارز ترين نقطه ضعف فوتبال ما كدام منطقه است ؟
و اصلا قرار بود ما در اين جام جهاني چه بازيكناني رو به جهانيان نشون بديم ؟ مهدوي كيا و كريمي و هاشميان و كعبي و نوري رو يا معدنچي و معدنچي ها رو ؟؟ مسئولين سياسي ما اگه يك روز حاضر شدن عطاي فوتبال رو به لقايش ببخشند و اگر واقعا بخشيدند، مسئولين بعدي بايد به اين سوال بشينن وفكر كنن و جواب بدن ! كه تا كي قراره سليقه و سليقه گرايي فوتبال ما رو پيش ببره ؟ چه در زمينه مربي و چه بازيكن ! اونهم در سطح ملي!! و تا كي قراره علي دايي ها و علي كريمي ها براي فوتبال ما ابرو كسب كنن ؟
در اخر بايد گفت بزرگترين شكست ما نرفتن به جام جهاني نبود ! بزرگترين شكست اونجاست كه اين روال در فوتبال ما از بين نره و با همين روال به مقدماتي جام جهاني بعد بريم !!!
Don M Corleone
پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۵۹
به نقل از كاربر arsha5877 در ابي دلان
1.فکر کنم حالا دوستداران قطبی متوجه شدند که امپراطور بودن و تهاجمی بازی کردن و اینکه من کره ایها رو بهتر از خودشون می شناسم(من مطمئنم خود هیدینگ،ادووکات و وربیک هم همچین ادعائی ندارند)و 9بازیکنشون رو من خودم بزرگ کردم و...فقط حرفهای درون روزنامه هاست و اون چیزی که تعیین کننده نتیجه هستش بازی درون زمینه!!توی زمین معلوم میشه مربی شجاع هستش یا بزدل و ترسو؟؟؟با 3 فوروارد بازی می کنه یا بدون حتی یک فوروارد تخصصی؟؟شاید بهتره بگم به اندازه ای که هو جونگ مو سرمربی کره ما رو می شناخت مربی پرادعای ما اونها رو نمی شناخت!!تازه شانس آوردیم که در 3صحنه دیگه از خوردن گل حتمی نجات پیدا کردیم!!!اگر نبود رشادت رحمتی،تیر دروازه و لیز خوردن مهاجمان کره در دو صحنه که حالا همه با خیالی راحت ولی اعصابی داغون و افسرده بازی امشب رو با حسرت نگاه می کردیم!!حالا همه دوستان متوجه شدند که ما هم بازیکنهامون ستاره های کاغذی هستند و هم مربیانمون بالاخص جناب قطبی!!
2.آمدن قطبی چه تحولی در تیم ما داشت؟؟؟؟دائی در دور رفت از این 3تیم همانقدر امتیاز گرفت که قطبی گرفت و تازه دائی ادعای شناخت از کره ایها و اماراتیها رو هم نداشت!!!از طرفی دائی با امارات و کره جنوبی پرانگیزه(بخصوص امارات)طرف بود که اولی هنوز کورسوی امیدی داشت و دومی هنوز صعودش قطعی نشده بود و به همین خاطر با تیمهای اصلیشون و با قدرت کامل با ایران مصاف دادند ولی قطبی با یک امارات بی انگیزه که تیم دومش رو آورده بود و کره بی انگیزه تر از دور رفت طرف بود!!!!ما دنبال تحول بودیم وگرنه اگر قرار بود مثل تیم دائی بازی و نتیجه بگیره که همون دائی رو نگه می داشتیم بهتر بود!!!!تحول به عربستان میگن که میاد و بعد از تعویض مربی از 4بازی 8 امتیاز می گیره در صورتیکه در دور رفت از 4 بازی فقط 4 امتیاز گرفته بود!!!!!
3.تیم ما در همین مرحله حذف شد،ولی باید پرسید این وسط کی ضرر کرد؟؟؟فدراسیون فوتبال و سازمان تربیت بدنی که ضرری نکردند چون با آوردن قطبی دهن طرفداران فوتبال که شیفته او بودند و اکثریت نیز بودند را بستند و در همین مدت کمترین انتقاد رو به این 2 ارگان داشتیم!!!!قطبی هم ضرری نکرد.چونکه تنها 2سال هستش سرمربی شده و با این سه بازی هم رزومه خود را دارای کارنامه بین المللی کرد و همین باعث میشه شانس بیشتری برای مربیگری در تیمهای خارجی داشته باشه!!باند اردشیر لارودی(خودش به همراه پیام یونسی پور،پژمان راهبر،پژمان نوزاد،جهانگیر کوثری،عادل فردوسی پور و...)هم ضرری نکردند چون جیبشون بخاطر جوش دادن این معامله پر از پورسانت شد!!!این وسط فقط تیم ملی ایران و بازیکنان آینده داری مثل شجاعی،مبعلی،نکونام،خلعتبر ی،حیدری،جباری و...ضرر کردند که در حالیکه شانس خوبی حداقل برای سوم شدن و گرفتن سرنوشت در دست خود داشت از یک سرمربی در حد نامش(کسی مثل بوناچیچ)محروم شدند تا بعد از دوران جنگ عملا" یک نسل دیگر ما هم سوخت شود!!!!!
SALAR
پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۰۱
اینا اینقدر پررو هستند كه هیچ تغییری نمیدند.تازه افتخار هم میكنند.خیلی پررو تر از این حرفها هستند
رضا
شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۸, ۰۳:۰۷
تكرار قطبی روی اشتباهاتش ادم رو عصبی میكنه.بازی با سیستم 4-5-1 وقتی مهاجم نوك تخصصی نداریم به چه دردی میخوره؟؟؟
با اون بازی بدی كه مهدوی كیا تو بازی با امارات نشون داد فكر میكردم كه نیمكت نشین باشه ولی باز هم فیكس بازی كرد.بهتر نبود خسرو حیدری تو همین بازی ها برای همیشه جای مهدوی كیا رو میگرفت و به قولی موشك 2 میشد؟؟؟
یا اینكه بهتر نبود به جای تك مهاجم از سیستم 2 مهاجمه استفاده میكردیم؟؟؟بهتر نبود به جای شجاعی كه هیچ كاری جز وول خوردن با توپ بلد نیست از برهانی یا خلعتبری كه برای تیم بازی میكنن استفاده میكردیم؟؟؟
و هزاران اگرهای دیگر.میشد تصمیم های بهتری گرفت كه گرفته نشد.به نظرم درصد بیشتر تقصیرات رو باید گردن فدراسیون و تیم مدیریتیش انداخت تا دولت(نمیگم تقصیری نداشت اما میگم كمتر بود).
حالا كه گذشت ولی بهتر اینه كه با همین قطبی به كارمون ادامه بدیم واسه جام ملتها.كه اون موقع حسرت نخوریم.
و بهتره كه از همین الان مهدوی كیا و هاشمیان رو از تیم ایران كنار بزاریم.
amirlefthand
شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۸, ۰۹:۲۲
فدراسیون رو که نگو
یه سوال دارم رضا توی این 4سال بجز فوتسال وبسکتبال که افت نکردن ورزش دیگه ای سراغ داری که افت نکرده باشه؟
رضا
شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۴۵
كلا تا جایی كه یادمه تیم های پایه خوب كار كردن.مثل بسكتبال,فوتبال,والیبال,.....و لی تیم های بزرگسالان نتونستن اون چیزی كه ملت میخوان رو بدست بیارن.البته فكر كنم 4 یا 8 سال دیگه تیم های بزرگسالان خوبی داشته باشیم.
Nillo
شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۰۹
هاكي،دوچرخه سواري،شايد باورتون نشه اما ما تو ورزشايي مثل راگبي و كريكت وبيسبالم پيشرفت داشتيم و تو چند تا تورنومنت بين المللي مقام آورديم!!
رضا
شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۱۷
راستی این فدراسیون چند سال حكومت كرده؟؟؟:3:یعنی چند سال دیگه مونده تا انتخابات دوباره؟؟؟
--------------------------------------
كلا تیم فوتبال ما از پایه مشكل داره.چند ساله كه بازیكن لژیونر تحویل جامعه ندادیم:3:تازه از اون گذشته بازیكن های خوبمون رو میدیم امارات قراضه تحویل میگیریم:3:باید پای این پیرمردا رو از تیم ملی قطع كرد.
مهدوی كیا ,هاشمیان,كریم باقری(كه نیومد),چند سال دیگه هم علی كریمی.به جای اینا ما باید بازیكن بسازیم.
خسرو حیدری الحق جانشین خوبی واسه مهدوی كیا هستش.هم سانتر های خوبی داره.هم دوپا هست.هم سرعت كافی رو داره علاوه بر اون تو دفاع هم میتونه شركت كنه.زوج كعبی -حیدری رو بازی با اندونزی دیدین كه چه كرد.به جای هاشمیان هم ما خلیلی و سید صالحی رو داریم كه میتونن جانشین اون باشن.
ولی این دوره كه نشد.كاش برنامه ریزی بشه كه جام ملت ها جبران كنیم.ما بیشتر از بقیه تیم ها هم وقت داریم.
ژاپن,كره,عربستان,استرالیا از الان درگیر جام جهانی هستن.ولی ایران مثل انگلیس میتونه برنامه ریزی كنه واسه یه جام دیگه.البته اگه قطبی بمونه و یكم جرات كنه و جوون گرایی درست انجام بده.
amirlefthand
شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۲۷
المپیک چه کردیم؟
رضا
شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۲۹
المپیك كه اساسا مشكل بود.حالا المپیك چه ربطی به فوتبال داره:3:
amirlefthand
شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۳۷
جام ملت ها ما چه کردیم
رضا
شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۳۹
تو پنالتی حذف شدیم.مشكل گلزنی ما مشكل اصلی بابت حذف شدن بود.
SALAR
شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۳۴
ما حذف شديم آقاي احمدينژاد. ساعت 12:24 دقيقه است. داور بازي كرهشمالي – عربستان سوت را كشيده، بازي مساوي شده و ما از جام جهاني 2010 بيرون افتادهايم آقاي احمدينژاد، تلويزيون دارد سرودهاي حماسي پخش ميكند و انتخاب شما را تبريك ميگويد. درست بعد از حذف ما از جام جهاني. ما به جام جهاني نرسيديم آقاي احمدينژاد. راستش من نميدانستم اين مطلب را خطاب به كي ميشد نوشت. خطاب به شما نوشتم چراكه فكر كردم خيلي طرفدار فوتبال هستيد. عكسهاي شما را ديدهايم، همان وقت كه در تيم دانشگاه علموصنعت بازي ميكرديد و بعدها كه به عنوان رئيسجمهور محبت كرديد و به اردوي تيم ايران سرزديد. همان تيمي كه به جامجهاني رفت و شكست به بار آورد. بايد يادتان باشد آقاي احمدينژاد. ما شما را در لباس ورزشي به ياد داريم. صحنهاي را كه ايستادهايد و با لبخند مشهورتان به ميرزاپور پنالتي زديد به ياد داريم. اما خوشحالي شما كه در عكس يادگاري با بازيكنان تيم ملي نمايان بود، فايدهاي به حال تيم ملي نداشت آقاي احمدينژاد. ما جام جهاني 2006 را با فاجعه به پايان برديم. نبايد يادتان رفته باشد آقاي احمدينژاد. مديران شما در سازمان ورزش، پس از آن شكست مصيبتبار همچون منجي فوتبال مقابل دوربينها ايستادند و از «تغيير» رئيس فدراسيون گفتند آقاي احمدينژاد. اما شايد ما در همان روزها بود كه جام 2010 را ميباختيم آقاي احمدينژاد. همان وقتها كه دوستان شما در شهرداري كه حالا زمامدار ورزش شده بودند، تصميم گرفتند همه چيز را در كف با كفايت خود بگيرند آقاي احمدينژاد. شايد شما به ياد نياوريد، اما ما يادمان ميآيد آقاي احمدينژاد. ما ماههاي زيادي را در نزاع با فيفا گذرانديم آقاي احمدينژاد. به جاي پذيرفتن توصيهها، سعي كرديم شعار بدهيم و با وعدههاي آقاي مصطفوي – كه كسي دوست نداشت سابقه ايشان را به ياد بياورد – با همه دنيا در بيفتيم آقاي احمدينژاد. چقدر خوب! اما فوتبال فرق ميكند آقاي احمدينژاد. اينجا مثل اقتصاد نيست كه چند تا نمودار را جلوي مردم بگيريم و قيمت مسكن و حقوق كارمندان را به روي خودمان نياوريم آقاي احمدينژاد. اينجا ميدان فوتبال است و همه چيز را توپي كه درون گل ميرود تعيين ميكند. عددهايي كه روي اسكوربرد نقش ميبندد و راهيابي يا حذف از جام جهاني آقاي احمدينژاد و ما از جام جهاني حذف شدهايم آقاي احمدينژاد. اين حذف همزماني اتفاق نيفتاد كه داور بازي با كرهجنوبي سوت يك – يك را كشيد. ما خيلي پيشتر حذف شده بوديم آقاي احمدينژاد. ما همان روزي حذف شديم كه قرار بود افشين قطبي سرمربي تيم ملي شود ولي ناگهان اسم علي دايي اعلام شد. همه تعجب كرده بودند آقاي احمدينژاد. اما در اين ديار تعجب كردن زياد هم تعجببرانگيز نيست آقاي احمدينژاد! اينجا سرزمين اعجاز است، مگر نه؟ تازه ما همان وقت هم نه، شايد وقتي از جام جهاني حذف شديم كه يك ذهن زيبا تصميم گرفت نشستن سرمربي خارجي را روي نيمكت تيم ملي ممنوع كند. اعلام اين موضوع خيلي ناسيوناليستي و عوامپسند بود و لابد شما را هم خيلي خوشحال كرد آقاي احمدينژاد. اما بايد فكر امروز را ميكرديد آقاي احمدينژاد. امروز كه كره شمالي پس از 44 سال به جام جهاني رسيده است و ايران بزرگ و پيشرفته نرسيده است. كرهايها هم مثل ما قدرت هستهاي هستند و لابد شما ميدانيد كه مردم فلكزدهاش سر سفره چه دارند آقاي احمدينژاد. اما آنها حالا ميتوانند به خود ببالند كه در جام جهاني آفريقاي جنوبي حاضر خواهند بود و شعارهايشان را باز هم فرياد خواهند زد. نه مثل ما آقاي احمدينژاد. ميدانم كه دوست نداريد اين چيزها را بخوانيد آقاي احمدينژاد. همانطور كه دوست نداريد اين مردم توي خيابان را ببينيد. همانطور كه دلتان نميخواهد به آراي روز جمعه 22 خرداد فكر كنيد. اما اينها را كارياش نميشود كرد آقاي احمدينژاد. حتما شما هم آن دستبندهاي سبز را روي دست علي كريمي و نكونام و مهدويكيا و بقيه در بازي مقابل كرهجنوبي ديدهايد. حتما شما هم از ديدن آن دستبندها ناخشنود شدهايد. اما كارياش نميشود كرد آقاي احمدينژاد. اينها واقعيت دارد. حذف تيم ملي از جام جهاني واقعيت دارد. شما و همه مديرانتان هم. راستش من خيلي فكر كردم كه اين مطلب را خطاب به چه كسي بنويسم. اما آخرش به شما رسيدم آقاي احمدينژاد. ما خيلي غمگينيم كه به جام جهاني نرسيدهايم. اما با وجود شما و مديرانتان توقع بيش از اين هم خيلي خوشخيالانه بود آقاي احمدينژاد. مثل همه چيزها، ما در ورزش هم بايد اين طعم تلخ را بچشيم. فرقش اين است كه در سياست و اقتصاد و بقيه جاها ميشود داستان را جور ديگري تعريف كرد آقاي احمدينژاد. اما نتايج مسابقات فوتبال، حذف از جام جهاني فوتبال، تعريف ديگري ندارد آقاي احمدينژاد. اينجا واقعيت عريان است كه حرف ميزند و مثل امواج ماهواره نميتوان روي آن پارازيت انداخت و مثل خطوط موبايل و Sms نميتوان از كارش انداخت آقاي احمدينژاد. هرچند كه اگر شما باز هم پاي ما مطبوعاتيها و مافياي اقتصادي و سياهنماها را وسط بكشيد، كسي تعجب نخواهد كرد؛ ما آنقدر تعجب كردهايم كه تعجبدانمان پاره شده است آقاي احمدينژاد. اين را هم خطاب به شما نوشتم چراكه مخاطب ديگري سراغ نداشتم آقاي احمدينژاد. اگرچه ميدانم كه نرسيدن به جام جهاني و همه مصائب ديگر ما، تقصير شما نيست. ميدانم كه شما به خود نيامدهايد... اما اين ملت حالا اشكهايش را كجا ببرد آقاي احمدينژاد؟ حالا كه روياي جام جهاني داشته و چيزي به دست نياورده،... آقاي احمدينژاد! ما كه در شب تاريكيم، صبح شما به خير آقاي احمدينژاد.
اعتماد ملی
SALAR
شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۳۱
اگر فیفا بفهمه موضوع مچبند بازیكنان سیاسی بوده تیم ملی و بازیكنان محروم میشند.
راستی شنیده میشه مهدویكیا از تیم ملی خداحافظی كرده.كی میدونه راسته یا نه؟
amirzelzeleh
شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۵۲
موضوع انشا :چگونه به جام جهانی برویم؟ نگاهی طنز به فوتبال سراسر طنزگونه اما تلخ ایران
اولین اصل برای رفتن به جام حهانی این است که برنامه ای نداشته باشید. هرچه برنامه شما بیشتر باشد شانس رفتنتان به جام جهانی کمتر است.
علی باستانی / خبرگزاری پارس فوتبال
البته واضح و مبرهن است که حضور در جام جهانی خیلی خوب است. ننه جون یکی همیشه می گوید: دوست دارم یه جام جهانی دیگه ببینم بعدش سر بزارم زمین و بمیرم.
اما رفتن به جام جهانی برای خودش مراحلی دارد. حساب و کتاب دارد. همینطوری نمی شود به جام جهانی رفت. خانه خاله که نیست؟!
اولین اصل برای رفتن به جام حهانی این است که برنامه ای نداشته باشید. هرچه برنامه شما بیشتر باشد شانس رفتنتان به جام جهانی کمتر است.
برای این بی برنامگی بهتر است رئیسی داشته باشید که وقتی دنیا را آب می برد ایشان را خواب ببرد و البته اگر خوابش نمی برد سعی کنید به ریش هر کس و هرچیزی بخندد. اصولا خنده یکی از مدیریت های استراتژیکی و مهم در این زمینه ها می باشد.
سعی کنید در برنامه لیگتان خواهر و مادر سلامتی بازیکنان و اعصاب مربیان و مدیران عامل باشگاه را پیوند دهید.
وقتی بازی های لیگتان را به هر بهانه ای بفرستید لابلای باقالی ها مهمترین قدم را در زمینه رفتن به جام جهانی برداشته اید. فقط مراقب باشید که قدمتان خیلی گنده نباشد که در آنصورت ممکن است بعضی از نواحی مهم شلوارتان جر بخورد.
در این میان هیچگاه از کویت عزیز غافل نباشید. کویت نقش مهمی در این بی برنامگی می تواند ایفا کند. آویزان نگه داشته 17 تیم باشگاهی برای یک دیدار با کویت خود هنریست.
انتخاب کسانی که در عمرشان به خاند دایی گربه لگد نزده اند برای تصدی پست نائب رئیسی از اوجب واجبات است.
در انتخاب سرمربی برای تیم ملی حتما از نظریات پدران خصوصا کسانی که پدر ورزش هستند استفاده کافی و وافی را ببرید. اگر گزینه پدر ورزش در کسب نتایج، رنگین بازی به خرج داد ضمن خاموش نمودن موبایل های خود حکم برکناری این سرمربی را امضا کنید.
توجه داشته باشید که تا می توانید از لجن مال کردن شخصیت این مربی که میتواند اسطوره فوتبال شما باشد برای حفظ موقعیت خود کوتاهی نکنید.
الباقی مربیان را هم خدا به جیب دلالان برکت بدهد. استفاده از مربیان بیکار خصوصا آنها که در تیم های سابق باشگاهی سفر به دوبی را برای صله رحم خیلی می پسندند، بسیار تاثیر گذار است.
انجام بازی های تدارکاتی قوی مثل بازی با تیم دوم اندونزی ، چین و تیم های درجه یک کلا بر روند آماده سازی بسیار تاثیر گذار است. سعی کنید از بازی با تیم هایی مثل هلند که هیچ جایگاهی در فوتبال جهان ندارند و از همه مهمتر بازی با آنها برایمان هدفی ندارد جدا پرهیز کنید.
تا می توانید سر فیفا را کلاه بگذارید. این نهاد که در ظاهر به فکر پیشرفت فوتبال در کشور های تحت زیر مجموعه اش می باشد ، در واقع سعی در تضعیف فوتبال ما دارد بنابراین تا می توانید سر این نهاد را کلاه گذاشته و از مردان سیاسی در امور فوتبالی به نحو احسن استفاده کنید. در این میان استقلا و پرسولیس و تیم ملی در اولویت قرار دارند.
ضمنا در تیم ملی خودتان از دلهای انواع جانوران و حیوانات جهت روحیه دادن استفاده کنید و اگر این اتفاق نیفتاد ، برای بازیکنانی که دعوت کرده اید سعی کنید شرایطی فراهم کنید که خودشان با پای خودشان از تیم ملی خارج شوند.
اگر با اجرای تمامی این موارد نتوانستید به جام جهانی بروید هیچ ترسی به دلتان راه ندهید. حضور یک رئیس مامانی خنده رو برای همین مواقع است دیگر. بر صفحه تلویزیون ظاهر شده و در حالیکه لبخند زکوند بر لب دارد عنوان می کند:
" حضور در جام حهانی خیلی هم مهم نیست انشااله چهار سال دیگر."
نتیجه:
واضح است که بلافاصله کمیته های علت یابی شکست تشکیل شود و دوستان با شکستن تخمه و نوشیدن چای و میل نمودن میوه ضمن تجدید خاطره های جلسات گذشته برنامه جلسات آینده را پی ریزی نمایند.
منبع ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
wantonboy13
شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۵۴
َشنیده میشه هر 6 بازیکن دیگه خواب تیم ملی رو ببینن !!
SALAR
شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۱۶
مگه میتونند؟
اولا میتونند بگند ما به خاطر اعتقادات مذهبی بستیم.
دومآ اینا بهترین های تیم ملی هستند.مگه میشه قید اینها را زد؟
ولی تمام دنیا فهمیدند ماجرا چیه و غیرت ایرانی را شناختند
ArSeN@L
يکشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۱۷
اعصاب ملت ایران!
100 درصد موافقم:jesors:
omid
پنجشنبه ۴ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۰۳
اعصاب ملت ایران!
قرار شد به کسی توهین نشه.
به هر حال خیلی ها طرفدار این شخص هستند.
هومن
پنجشنبه ۴ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۰۸
میشه بگی کجای حرف من توهین هستش؟؟؟؟؟؟
omid
پنجشنبه ۴ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۱۷
همین که 1 نفر رو دروغگو خطاب می کنی
هومن
پنجشنبه ۴ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۳۵
دروغگو خطاب کردن کسی که دروغ گفته ، توهین محسوب میشه؟؟؟؟؟
تو همیشه از اون ور بوم میوفتی!
omid
پنجشنبه ۴ تير ۱۳۸۸, ۲۳:۱۵
خوب اون از دید شماست.
SALAR
پنجشنبه ۴ تير ۱۳۸۸, ۲۳:۱۶
به نظر من باز هم فدراسیون اشتباه میكنه.مربی ایرانی جواب نمیده
الان باید یه مربی خارجی اورد و تا جام جهانی بعدی بهش فرصت بدیم و ازش بخایم یه تیم قوی بسازه.البته یه مربی كه سرش به تنش بیارزه.یه چیزی حالیش باشه.نه اون برانكو گاگول.:jesors:
omid
پنجشنبه ۴ تير ۱۳۸۸, ۲۳:۲۱
الان باید یه مربی خارجی اورد و تا جام جهانی بعدی بهش فرصت بدیم و ازش بخایم یه تیم قوی بسازه.البته یه مربی كه سرش به تنش بیارزه.یه چیزی حالیش باشه.نه اون برانكو گاگول.:jesors:
توهین ممنوع.
هومن
پنجشنبه ۴ تير ۱۳۸۸, ۲۳:۵۰
خوب اون از دید شماست.
تشخیص دروغگو بودن یا نبودنش هم حتما با شماست!
نمیدونم تو چرا خودت رو همیشه با الهه عدالت که دستش هم یه ترازو هستش اشتباه میگیری!
SALAR
جمعه ۵ تير ۱۳۸۸, ۰۱:۳۳
اولا امید این برانكو خارجیه عیبی نداره
دومآ گاگول توهین نیست.باید افتخار كنه كه بهش گفتم گاگول
سوما هومن و امید هم دیگه را بوس كنید و تموم. از بعد از این هم برای اینكه مشكلی پیش نیاد من تشخیص میدم كه دروغه یا توهینه یا نه؟ اوكی؟
رضا
جمعه ۵ تير ۱۳۸۸, ۰۱:۴۳
تکبیر:jesors:دمت گرم سالار.اینوو خوب اومدی.ولی اون قسمت اخرش مشکل داره:3:اخه برانکو مگه چش بود:3:بچه به این خوبی:3:فقط یکم خرابکاری کرد:apophys:
misagh
جمعه ۵ تير ۱۳۸۸, ۰۱:۴۵
من یک بار اینجا گفتم قطبی بدرد تیم ملی نمی خوره و اصلا مربی نیست ، 10نفر ریختن سرم :)
SALAR
جمعه ۵ تير ۱۳۸۸, ۰۲:۱۰
تیمهای گمنام دنیا میرند مربی بزرگ و با اسم میارند تا به وسیله اسم مربی تیمشون بزرگ بشه و شناخته بشه.ولی ما بدبختها میریم كمك مربی ضایع مثل برانكو را میاریم و از اسم ما مشهور میشه و به جا و مقام میرسه.یا قطبی را ما بزرگ میكنیم.یعنی همیشه ما نقش بزرگ كننده داریم در حالی كه هیچ جای دنیا این طوری نیست
رضا
شنبه ۶ تير ۱۳۸۸, ۰۱:۱۱
فوتبال ما از ریشه مشكل داره.نمونش رو تو جام باشگاه های اسیا دیدیم.همون بازیكنا تو تیم ملی هم بازی كردن.البته ایرادای فنی هم بود ولی كلا ریشه ای مشكل داریم.
Nillo
شنبه ۶ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۱۶
بله...مام که اینجا گل لگد میکردیم....زدید پستمونو پکوندید!!!
omid
شنبه ۶ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۲۳
تشخیص دروغگو بودن یا نبودنش هم حتما با شماست!
نمیدونم تو چرا خودت رو همیشه با الهه عدالت که دستش هم یه ترازو هستش اشتباه میگیری!
نه اصلا اینطور نیست.
اصلا این بحث برای من مطرح نیست که آقای قطبی دروغگو هست یا نیست .
من فقط از نظر مدیریت این رو می دونم که دروغگو خطاب کردن یک مربی که هواداران زیادی داره توهین محسوب میشه و باعث ایجاد تنش می شود.
هومن
شنبه ۶ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۲۳
از نظر من این مسئله توهین محسوب نمیشه!
دروغگو خطاب کردن فردی دروغگو ، توهین نیست و اون هواداران زیاد این آقا هم میتونن بیان ازش
منطقی دفاع کنن و یا چون میدونن این مسئله درست هستش ، سکوت کنن!
اگه کسی هوادار داشته باشه که دلیل نمیشه بهش نگی بالای چشمت ابروئه!
من اصلا نمیدونم چرا بحث قطبی رو با پیروزی مخلوط میکنید؟؟؟
مگه قطبی سرمربی تیم ملی نیست؟
من از سرمربی تیم ملی انتقاد میکنم... هر کسی مخالف حرف من هستش ، بیاد ازش دفاع کنه!
این خفقانی که تو جامعه ایجاد شده ، اینجا هم میخوای ایجاد کنی؟؟؟؟
تو خیابون میرید هی میگید آزادی .... آزادی بیان ... همتون ادعای روشنفکری دارید!
خب اینی که من دارم میگم آزادی بیان هستش . چرا ناراحت میشید؟
جنبه ی یه انتقاد رو هم ندارید؟؟؟؟ موقع انتقاد کردن که نباید قربون صدقه ی کسی رفت!
(در ضمن من خودم میدونم این مسایل باعث ایجاد تنش میشه . وگرنه دو سه صفحه از محاسن
این عالیجناب اینجا مینوشتم!!!)
omid
شنبه ۶ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۱۶
از نظر من این مسئله توهین محسوب نمیشه!
دروغگو خطاب کردن فردی دروغگو ، توهین نیست و اون هواداران زیاد این آقا هم میتونن بیان ازش
منطقی دفاع کنن و یا چون میدونن این مسئله درست هستش ، سکوت کنن!
اگه کسی هوادار داشته باشه که دلیل نمیشه بهش نگی بالای چشمت ابروئه!
من اصلا نمیدونم چرا بحث قطبی رو با پیروزی مخلوط میکنید؟؟؟
مگه قطبی سرمربی تیم ملی نیست؟
من از سرمربی تیم ملی انتقاد میکنم... هر کسی مخالف حرف من هستش ، بیاد ازش دفاع کنه!
این خفقانی که تو جامعه ایجاد شده ، اینجا هم میخوای ایجاد کنی؟؟؟؟
تو خیابون میرید هی میگید آزادی .... آزادی بیان ... همتون ادعای روشنفکری دارید!
خب اینی که من دارم میگم آزادی بیان هستش . چرا ناراحت میشید؟
جنبه ی یه انتقاد رو هم ندارید؟؟؟؟ موقع انتقاد کردن که نباید قربون صدقه ی کسی رفت!
(در ضمن من خودم میدونم این مسایل باعث ایجاد تنش میشه . وگرنه دو سه صفحه از محاسن
این عالیجناب اینجا مینوشتم!!!)
شما فکر نمی کنید یکی از وظایف من بعنوان مدیر جلوگیری از ایجاد تنش در انجمن هست؟!؟
برای همین هم اینجور حرفا که از نظر من توهینه چه درست و چه غلط ممنوعه.
هومن
يکشنبه ۷ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۱۳
شما فکر نمی کنید یکی از وظایف من بعنوان مدیر جلوگیری از ایجاد تنش در انجمن هست؟!؟
برای همین هم اینجور حرفا که از نظر من توهینه چه درست و چه غلط ممنوعه.
چون بحث مدیریتی رو پیش کشیدی ، جواب این پستت رو تو تاپیک مدیران میدم!!!!!
kaviri
دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۰۹
سلام من كویری هستم تازه عضو شدم .به نظر من فوتبال ایران از اولش مشكل داشته و داره و جز با یك برنامه ریزی صحیح و جامع كار دیگه ای نمیشه كرد.
Lord Milad
دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۴۷
تا موقعی كه سیاست ودولت توی فوتبال ما دخیل باشه تا آخر ازمون هم ایران هر 3 دوره در میون به جام جهانی میره...
واقعا من گریه ام میگیره وقتی استعداد هست ولی متاسفانه برنامه ریزی و پول خرج كردن برای آینده نیست ولی یه روز ایران ایران ایران به اون چیزی كه استحقاقش هست خواهد رسید ولی با تلاش و چیزهای دیگه كه مهر خاموشی كه سالیان به دهان خیلیاست و نمیشه گفت...
ولی در كل فكر می كنم اگه اشك قطبی رو در نیارن و از ایران فرار نكنه(همون مهر خاموشی) در دراز مدت می تونه برای جام جهانیه دیگه ایران رو كمی تغییر بده.
با مشكلات اساسی كه باشگاه های ایران دارن خیلی بعید ایران رشدی داشته باشه...
ووووووو............
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.