PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت نام برای همكاری در روز نامه ی هت تریك

hsmoa
جمعه ۱۴ فروردين ۱۳۸۸, ۱۷:۲۲
به نظر من باید یك كاری كنیم و یك روز نامه ی منسجم وعالی برای هت تریك در نظر بگیریم
به نظر من برای این كار به یك گروه حداكثر 20نفره نیازه

حداقل 3 تا مدیر مسوول باید داشته باشه كه اگه یكی شون یك هفته نتونست كاری كنه 2تای دیگه باشند و برای این كه افراد از زیر كار در نروند باید یك قانونی هست اگه یك مدیر مسوول 2 بار بدون هماهنگی قبلی كا را انجام نداد از مدیر مسوولی بركنار می شه وفرد دیگری جای اون را می گیره

2 نفر هم برای بازی های لیگ برتر( یا 1 نفر )
3 نفرهم برای بازی های دسته ی دو
3 نفرهم برای بازی های دسته ی سه
4 نفرهم برای بازی های دسته ی چهار
4 نفرهم برای بازی های دسته های 5و6
1 نفر هم برای مصاحبه با مدیر 1 باشگاه یا تیم های ملی در هر هفته

البته به نظر من همه ی گروه هادر هر دسته نیازی نیست خبر داشته باشه گروه ها و دسته هایی كه فردی قبول می كنه اخبارش را بده كافیه

افرادی كه مایلند در این روز نامه با ما همكاری كنند میتوانند تا تاریخ 20/1/1388 به من پخ بزنند و پستی را كه می توانند در آن فعالیت كنند را اعلام نمایند در صورتی كه افراد در یك پست از حدمجاز تجاوز كرد برای انتخاب رای گیری می شود

یك نكته ی بسیار مهم این كه افرادی كه مدیر مسوول میشوند باید به برنامه ها ونرم افزار های كامپیوتری تسلط كامل داشته باشه چون این روز نامه كاملا باید شكل زیبا و گرافیكی داشته باشه

مدیران مسوول باید در هر هفته صفحاتی كه اخبار را تشكیل میدهد برای من پخ كنند یا به من ایمیل بزنند( نكته ی مهم این است كه این اخبار فقط وفقط باید به صورت عكس باشد) تا من تایید كرده ودر سایت قرار دهم یا خود مدیر مسوولان این كار را انجام دهند من هم به عنوان سردبیر روزنامه هستم

hsmoa
شنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۸, ۱۲:۳۹
پس بیایید عضو شوید دیگه تا الان فقط 1 نفر پخ زده

omid
شنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۰۱
اگه بگیره خیلی خوب میشه

Nillo
شنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۲۶
نميخوام نا اميدتون كنم ولي نميگيري.....ما اين راهو رفتيم....يهبار قير هس قيف نيس.....

hsmoa
شنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۳۰
ما همچنان پر امیدبه كارخودادامه می دهیم

hsmoa
يکشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۸۸, ۱۲:۲۵
من گفتم تا این تاپیك را می زنم همه یاری می كنند ولی......................................

بابا بیایید دیگهههههههههههههههههه

Nillo
يکشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۸۸, ۱۶:۳۷
گفتم بهت....داشتن جريده منسجم واسه هتريك يه روياس.......

hsmoa
سه شنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۰۴
پس بیایید دیگه
دوستانی كه نمی خواهند شركت كنند لطفا تخریب نكنند

Nillo
چهارشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۲۹
حسین جون داداش من اصن قصد تخریب نداشتم...فقط تجربه ناکام خودم و دو سه تا dge از بچه ها که خواستن اینکارو بکنن در اختیارت گزاشتم.....

اصن من واسه دسته 4 هستم...همه جوره

kavian1372
چهارشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۵۰
من در این حد میتونم کمک کنم

خوب اول با بازیهای هفته دهم شروع میکنیم:

در اولین بازی تیم های URMOو گیلان به مصاف هم رفتند.تیم گیلان که با توجه به قعر نشینیش و باخت هفته ی قبل در مقابل آلومینیوم اراک انگیزه ای برای ادامه نداشت در برابر تیم پر انگیزه ی URMO یک بازی دست و پا بسته رو انجام داد و با نتیجه ی پر گل 10بر0 شکست خورد.URMO بعد از شکست دادن الومینیوم اراک در دو بازی متوالی حالا انگیزه ی زیادی برای رفتن به دسته ی بالا تر داره و با این برد تونست خودش رو بالا بکشه.

بازی دوم بازی بین الومینیوم اراک و خوزستان بود که شاید همه فکر میکردن با توجه به شکست های پیاپی الومینیوم و ضعیف بودن تیم خوزستان بازی کسل کننده ای باشه اما در عین ناباوری تیم الومینیوم با درخشش ستاره ی خودش سرجیو السو تونست در اراک تیم خوزستان رو 8بر0 در هم بکوبه تا حد اقل تا پایان این فصل خیالش از ماندن در این دسته راحت باشه.

در بازی سوم تیم چهار محال و بختیاری به مصاف kotra رفت که بازی مهم و نزدیکی به نظر می رسید اما در پایان این تیم kotra بود که با برتری قاطع 6بر0 تیم چهار محال رو به رده ی چهارم فرستاد.حالا اونا باید در فاصله 4بازی تا پایان لیگ صدر نشینی خودشون رو حفظ کنن تا به لیگ بالاتر راه پیدا کنن.البته تیم های URMO و کسری آرسنال هم امید زیادی برای صعود دارن.

بازی آخر این هفته بازی کسری آرسنال و خراسان بود که کسری آرسنال با پیروزی قاطع بر تیم خراسان نه تنها بالا اومد بلکه در رتبه ی دوم ایستاد.این بازی با حساب 6بر0به نفع کسری به پایان رسید.

و اما می رسیم به بازی های هفته بعد
برنامه هفته یازدهم بدین ترتیبه:

aluminium-ara - KasraArsenals
Khorasan AC - Chahar Mahall v
Urmo - Khuzestan FC
kotra - Gilan United

در بازی اول و شاید مهمترین بازی تیم های کسری آرسنال و آلومینیوم اراک به مصاف هم میرن که خوب شاید نتیجه ی بازی به نفع کسری ارسنال از الان قابل پیش بینی باشه

در بازی دوم تیم های خراسان و چهار محال و بختیاری به مصاف هم میرن که در اختلاف یک امتیازی همدیگه و در رتبه های چهارم و پنجم هستن.اگر این بازی مساوی نشه تیم برنده میتونه اندک امیدی برای صعود داشته باشه که البته بعید به نظر می رسه.

تیم URMOهم به مصاف خوزستانی خواهد رفت که هفته ی قبل رو با نتیجه ی سنگین8بر 0 واگذار کرده و URMOکار سختی پیش رو نداره و شاید سه امتیاز این بازی براش ثبت شده باشه از الان مگر اینکه معجزه ای رخ بده.

در بازی آخر هم تیم صدر نشین با تیم قعر نشین دیداری خواهد داشت که نتیجه ی اون هم از قبل قابل پیش بینی هست.

بنابر این بین سه تیم صدر جدولی رقابت سخت و تنگاتنگ تا پایان باقی خواهد بود در این هفته انتظار میره که kotra و URMO به پیروزی قاطع و کسری آرسنال هم با کمی دقت به پیروزی دست پیدا کنه که با این وجود شاهد تغییر رتبه ای در صدر جدول نخواهیم بود

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

hsmoa
سه شنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۸, ۰۰:۳۰
نبود .....................
بریم...................................