PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 6 گروه پانصد و ده

صفحه ها : [1] 2

kavian1372
سه شنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۳۰
سلام دوستان

از این به بعد آخرین اخبار و حواشی و تفسیر بازیهای لیگ VI.510 در این تاپیک قرار میگیره

آدرس لیگ:[Only Registered And Activated Users Can See Links]

kavian1372
سه شنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۴۸
خوب اول با بازیهای هفته دهم شروع میکنیم:

در اولین بازی تیم های URMOو گیلان به مصاف هم رفتند.تیم گیلان که با توجه به قعر نشینیش و باخت هفته ی قبل در مقابل آلومینیوم اراک انگیزه ای برای ادامه نداشت در برابر تیم پر انگیزه ی URMO یک بازی دست و پا بسته رو انجام داد و با نتیجه ی پر گل 10بر0 شکست خورد.URMO بعد از شکست دادن الومینیوم اراک در دو بازی متوالی حالا انگیزه ی زیادی برای رفتن به دسته ی بالا تر داره و با این برد تونست خودش رو بالا بکشه.

بازی دوم بازی بین الومینیوم اراک و خوزستان بود که شاید همه فکر میکردن با توجه به شکست های پیاپی الومینیوم و ضعیف بودن تیم خوزستان بازی کسل کننده ای باشه اما در عین ناباوری تیم الومینیوم با درخشش ستاره ی خودش سرجیو السو تونست در اراک تیم خوزستان رو 8بر0 در هم بکوبه تا حد اقل تا پایان این فصل خیالش از ماندن در این دسته راحت باشه.

در بازی سوم تیم چهار محال و بختیاری به مصاف kotra رفت که بازی مهم و نزدیکی به نظر می رسید اما در پایان این تیم kotra بود که با برتری قاطع 6بر0 تیم چهار محال رو به رده ی چهارم فرستاد.حالا اونا باید در فاصله 4بازی تا پایان لیگ صدر نشینی خودشون رو حفظ کنن تا به لیگ بالاتر راه پیدا کنن.البته تیم های URMO و کسری آرسنال هم امید زیادی برای صعود دارن.

بازی آخر این هفته بازی کسری آرسنال و خراسان بود که کسری آرسنال با پیروزی قاطع بر تیم خراسان نه تنها بالا اومد بلکه در رتبه ی دوم ایستاد.این بازی با حساب 6بر0به نفع کسری به پایان رسید.

و اما می رسیم به بازی های هفته بعد
برنامه هفته یازدهم بدین ترتیبه:

aluminium-ara - KasraArsenals
Khorasan AC - Chahar Mahall v
Urmo - Khuzestan FC
kotra - Gilan United

در بازی اول و شاید مهمترین بازی تیم های کسری آرسنال و آلومینیوم اراک به مصاف هم میرن که خوب شاید نتیجه ی بازی به نفع کسری ارسنال از الان قابل پیش بینی باشه

در بازی دوم تیم های خراسان و چهار محال و بختیاری به مصاف هم میرن که در اختلاف یک امتیازی همدیگه و در رتبه های چهارم و پنجم هستن.اگر این بازی مساوی نشه تیم برنده میتونه اندک امیدی برای صعود داشته باشه که البته بعید به نظر می رسه.

تیم URMOهم به مصاف خوزستانی خواهد رفت که هفته ی قبل رو با نتیجه ی سنگین8بر 0 واگذار کرده و URMOکار سختی پیش رو نداره و شاید سه امتیاز این بازی براش ثبت شده باشه از الان مگر اینکه معجزه ای رخ بده.

در بازی آخر هم تیم صدر نشین با تیم قعر نشین دیداری خواهد داشت که نتیجه ی اون هم از قبل قابل پیش بینی هست.

بنابر این بین سه تیم صدر جدولی رقابت سخت و تنگاتنگ تا پایان باقی خواهد بود در این هفته انتظار میره که kotra و URMO به پیروزی قاطع و کسری آرسنال هم با کمی دقت به پیروزی دست پیدا کنه که با این وجود شاهد تغییر رتبه ای در صدر جدول نخواهیم بود

Emir1
سه شنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۸, ۱۸:۳۸
دمت گرم فكر خيلي خوبي بود. كارت عالي بود. قدم اولو برداشتي و استين بالا زدي گزارشات هم خيلي خوبه از خياباني هم بهتر گزارش مي كني. پس زحمت گزارشا به عهده اقا كاويان
راستي مگه ايران ليگ شش هم داره؟

kavian1372
سه شنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۸, ۲۰:۳۵
از لطفت خیلی خیلی ممنون

فقط یه سوال شما مدیر کدوم تیم هستی؟؟؟؟!!!!

راستی ایران لیگ6نداره اما هتریک ایران داره!!!!

Emir1
چهارشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۸, ۰۷:۴۰
از لطفت خیلی خیلی ممنون

فقط یه سوال شما مدیر کدوم تیم هستی؟؟؟؟!!!!

راستی ایران لیگ6نداره اما هتریک ایران داره!!!!
مدير كدوم تيمش تو ليگ معلومه‌ (Urmo)
ولي ليگ ما تيمهايي كه صقوط مي كنند رو نشون نداده و از طرفي ليگهاي دسته 5 كامل پر نشدند خود ليگ ما 4 نفر غيرفعال داره كه بايد پر بشه من فكر مي كنم نداره.
اينجا ايران منظور همون هتريك ايرانه ديگه :yes:

omid
چهارشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۸, ۱۲:۵۰
بزودی بخش جدید می زنم و این تاپیك هم منتقل میشه اونجا
ویرایش:
منتقل شد

kavian1372
چهارشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۴۱
مدير كدوم تيمش تو ليگ معلومه‌ (Urmo)
ولي ليگ ما تيمهايي كه صقوط مي كنند رو نشون نداده و از طرفي ليگهاي دسته 5 كامل پر نشدند خود ليگ ما 4 نفر غيرفعال داره كه بايد پر بشه من فكر مي كنم نداره.
اينجا ايران منظور همون هتريك ايرانه ديگه

اره من هم با این موضوع خیلی مشکل دارم چرا وقتی لیگ های بالاتر خالی هستند نباید ما رو انتقال بدن اونجا و ما باید با این تیم هایی که فعال نیستن وقت تلف کنیم؟؟؟؟

kavian1372
چهارشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۴۲
بزودی بخش جدید می زنم و این تاپیك هم منتقل میشه اونجا
ویرایش:
منتقل شد

از همکاری شما خیلی خیلی ممنونم

kavian1372
چهارشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۴۷
اخبار امروز:

خوشبختانه یا بدبختانه به دلیل اینکه در لیگ ما فقط 4تیم فعال وجود دارن هیچ تغییر و تحولی دیده نمیشه و باید منتظر نتایج بازی ها باشیم .امیدوارم مسئولان هتریک فکری بکنند تا تیم های فعال لیگ های پایین رو به جای تیم های غیر فعال لیگ های بالاتر قرار بدن تا شاهد بازی های جذاب تر و اتفاقات بیشتری باشیم

Emir1
چهارشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۸, ۱۷:۱۲
اخبار امروز:

خوشبختانه یا بدبختانه به دلیل اینکه در لیگ ما فقط 4تیم فعال وجود دارن هیچ تغییر و تحولی دیده نمیشه و باید منتظر نتایج بازی ها باشیم .امیدوارم مسئولان هتریک فکری بکنند تا تیم های فعال لیگ های پایین رو به جای تیم های غیر فعال لیگ های بالاتر قرار بدن تا شاهد بازی های جذاب تر و اتفاقات بیشتری باشیم

داداش ايني كه مي گي هم امكان پذير نيست چون به هر حال ليگهاي بالاتر كاملا پر مي شن تا نوبت برسه به ليگهاي دسته اخر در اين وسط خوب بعضي ها تيمشون رو ترك مي كنند و بعد از يه مدت تيم غيرفعال مي شه و مسلمه كه اين نوع تيمها پيشرفت نمي كنند مي يان رده اخر و به دسته پايين صقوط مي كنند كه در اخيرين دسته به متقاضي جديد ارائه مي شوند. اصولش درسته. دسته ما هم اوضاش اينطور نمي مونه درست مي شه.

kavian1372
چهارشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۸, ۱۸:۴۸
داداش ايني كه مي گي هم امكان پذير نيست چون به هر حال ليگهاي بالاتر كاملا پر مي شن تا نوبت برسه به ليگهاي دسته اخر در اين وسط خوب بعضي ها تيمشون رو ترك مي كنند و بعد از يه مدت تيم غيرفعال مي شه و مسلمه كه اين نوع تيمها پيشرفت نمي كنند مي يان رده اخر و به دسته پايين صقوط مي كنند كه در اخيرين دسته به متقاضي جديد ارائه مي شوند. اصولش درسته. دسته ما هم اوضاش اينطور نمي مونه درست مي شه.

عزیزم راست میگی حالا که به چیزهایی که نوشتی فکر کردم متوجه شدم درست میگی منم دلم برای خودم میسوزه که الان ششم هستم شما که سومی و با این بازی هایی که کردی من فکر کنم بتونی بری مرحله بعد!!!!

Emir1
چهارشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۸, ۲۰:۴۷
زياد فكرتو تو رفتن به دسته بالاتر متمركز نكن سعي كن تيمت رو قوي كني برا من كه زياد مهم نيست اين فصل به دسته بالا برم يا نه. به اين فكر كن كدومش بهتره اينكه اين فصل بري دسته بالاتر و اونجا چون ضعيفتر از بقيه اي دوباره فصل بعدش بياي دسته اي كه الان هستي يا اينكه بعد يكي دو فصل ديگه بري دسته بالاتر ولي باقدرت بري و موندگار باشي. تازه يه تاپيك واسه ليگمون باز كرديم مي خوايم يه كم اختلاط كنيم. چرا حرف جدايي مي زني.

kavian1372
چهارشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۸, ۲۳:۳۷
دمت گرم خیلی باحالی شاید باورت نشه اما من خدا خدا میکنم که نری لیگ بالاتر چون فکر کنم تو این لیگ فقط من و تو فعالیم تو بری معلوم نیست چی به سر من بیاد!!!!

kavian1372
چهارشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۸, ۲۳:۳۸
خبر جدید:

تیم آلومینیوم اراک در مسابقه دوستانه با تیم سماوات با نتیجه ی دو بر یک مغلوب شد.!

kavian1372
پنجشنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۸, ۱۳:۴۱
خبر : تیم urmo برای رو در رویی با تیم بدون صاحب خوزستان ترکیب خودش رو اماده کرد.

البته برای این تیم بازی سختی به نظر نمیاد باید ببینیم در انتهای فصل کدوم تیم ها سقوط میکنن؟؟؟؟!!!! گیلان یا خوزستان آلومینیوم اراک کمی خودش رو از انتهای جدول کنده!!!!

kavian1372
پنجشنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۴۵
تفسیر بازی urmo و گیلان یونایتد:

هوای ابری ورزشگاه Urmo Arena باعث شد تا برای برگزاری مسابقه نورافکن ها روشن باشه.جمعیت 6091 نفری ورزشگاه یک صدا و دقایقی قبل از بازی تشویق تیمشون رو شروع کرده بودن.تیم میزبان با سیستم چهار پنج یک پا به میدان گذاشت که شاید بسیاری از تماشاچی های تصور یک بازی تدافعی رو کردن.نفرات تیم میزبان در زمین اینها بودن:
Rezaei - Habibi, Barzegar, Amar, Katiraei - Safdari, Fazli, Saleh, Aria, Mosadegh - Mehrani.
تیم بدون مالک و مدیر گیلان هم با سیستم چهار چهار دو به میدان اومدند که البته این بازیکنای بدون حقوق مسلما انگیزه ای برای بازی نداشتن ترکیب تیم میهمان اینها بودند: Parhizgar - Shojaei, Alidoosti, Dabir, Khorasani - Darbandi, Farahani, Homayoun, Nasiri - Ansari, Rajaei
تیم میزبان با گلی که در دقیقه سوم بازی با زدن ضربه ی کرنر توسط فضلی و ضربه ی تمام کننده ی مصدق یک بر صفر جلو افتاد و تیم گیلان از همون جا فهمید چه بازی سختی رو پیش رو داره.در حرکتی دیگه تیم میزبان در دقیقه 14توسط اکبر اریا به گل دوم دست پیدا میکنه و تماشاچی های بار دیگه به وجد میان.پاس کاری های زیبای تیم میزبان حاکی از تمرین خوب و سطح هماهنگی خوب اونا بود که به گل چهارم در دقیقه 39 انجامید.بعد از زدن این گل خیال تیم میزبان از پیروزی راحت میشه و مربی از بازیکنا میخواد که دیگه خیلی به خودشون فشار نیارن بنابر این تیم بازی ساده و تدافعی رو در پیش میگیره.تا پایان نیمه ی اول با اینکه تیم میزبان دیگه تلاش خاصی برای گلزنی نمیکرد اما د وگل دیگه هم زد تا با نتیجه 6بر0به رختکن بره.
تماشاچی های بازی که از بازی تیمشون به وجد اومده بودن در نیمه ی دوم طوری بازی رو نگاه میکردن که انگار تیمشون در لیگ برتر انگلیس بازی میکنه.در پایان این بازی با نتیجه ی پر گل 10بر صفر به پایان رسید که بهترین نتیجه ی تیم میزبان در این فصل بود.در این بازی اکبر اریا و پرویز صفدری موفق به هتریک شدند.
حالا با به پایان رسیدن این بازی تیم urmoانگیزه های بیشتری برای صعود پیدا میکنه و در بازی های خانگی باقیمانده احتمالا شاهد حضور تعداد بیشتری تماشاچی خواهیم بود.تیم گیلان هم که به دلیل برکناری مدیریت و به مزایده گذاشتن باشگاه اصلا وضع خوبی نداره حالا خطر سقوط رو احساس میکنه و باید ببینیم در بازی های باقی مونده ایا کسی مدیریت تیم رو بدست خواهد گرفت تا با گرفتن بیشترین امتیاز ممکن از سقوط این تیم جلوگیری کنه یا نه!!!
تیم خوش آینده ی urmo در بازی بعدی هم به مصاف تیم بدون مدیر و مالک دیگری خواهد رفت که به نظر میرسه باا همین ترکیب پا به میدان بذاره.
تیم در حال سقوط گیلان هم همچنان بدون مدیریت این بار باید به مصاف تیم صدر نشین این لیگ بره که حتی با روی کار امدن مدیر جدید باید منتظر شکست پر گل تری نسبت به بازی قبل از این تیم باشیم.

kavian1372
پنجشنبه ۲۰ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۵۸
تفسیر بازی الومینیوم اراک و خوزستان:
آسمان نیمه ابری استادیوم الومینیوم باعث شد تا فقط5691نفر برای تماشای این مسابقه بیان و بقیه طرفدارا از پای گیرنده هاشون بازی رو مشاهده کنن.
در این دیدار تیم الومینیوم اراک مثل همیشه با ترکیب چهار چهار دو وارد میدان شد اسامی بازیکنان این تیم بدین شرح بود:
Thiébaud - Molayi, Abedi, Torabian, Meshkini - Enayati, Iranian, Borna, Forouhar - Alizadeh, Elso.
در این بین نام دو بازیکن خارجی دیده میشه که برای یک تیم در لیگ 6 خیلی جالبه!!!!
تیم بدون مدیر خوزستان در حالی به مصاف تیم الومینیوم اومد که مربی اونا تصمیم گرفته بود از سیستم چهار چهار دو استفاده کنه.
گلهای دقیقه 7 و 27 سرجیو السو اب سردی بر پیکر تیم خوزستان بود اما الومینیوم سعی داشت در این بازی تا میتونه گل بزنه که برای تفاضل گل مشکلی نداشته باشه اما نتیجه ی بازی در نیمه اول فقط همین دو گل بود یعنی دو بر صفر.
در نیمه دوم در دقیقه 51با ضربه ی ازاد برنا تیم الومینیوم سومین گلش رو زد و تماشاچی ها نفس راحتی برای بقیه ی بازی کشیدن اما این انتهای کار نبود و در دقایق77و 83و88و89و90 پنج بار دیگه دروازه خوزستان باز شد تا الومینیوم نشون بده در دقایق پایانی تیم خطرناکیه!!!
در این دیدار سرجیو السو بازدن 4گل بهترین گلزن این فصل رقابت های الومینیوم شد.در این دیدار عنایتی و السو و مشکینی از الومینیوم اراک با کارت زرد جریمه شدند.
الومینیوم با این پیروزی جایگاه خودش رو در رده شششم محکم کرد تا خیال هواداران از ماندن در این دسته راحت باشه و یه جشن حسابی در راه خروجی استادیوم بگیرن.
الومینیوم در بازی بعدی باید به مصاف کسری ارسنال بره که اگر موفق به پیروزی بشه میتونه در بازی های بعدی حتی به صعود فکر کنه.
تیم خوزستان هم در بازی بعدی باید به مصاف urmoبره که شکست سنگینی در اون بازی براش پیش بینی میشه!!!!
باید منتظر بمونیم و ببینیم یکشنبه نتیجه ی بازی های چ خواهد شد.

Emir1
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۸۸, ۰۱:۲۴
زياد خودتو خسته نكن فكر مي كنم همون نتيجه ها رو گزارش كني كافي باشه البته زحمت كشيدي.

kavian1372
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۸۸, ۰۲:۳۸
آخه لیگمون انقدر مسخرست و هیچ تیمی هیچ کاری نمیکنه که ادم حوصلش سر میره!!!

اصلا نمیدونم kotraو کسری آرسنال میان سر به تیمشون بزنن یا نه؟؟؟!!!

amirasdfg
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۰:۲۵
سلام دوستان عزيز

اميد وارم خسته نشده باشيد با اين ليگي كه ما داريم

Emir1
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۱:۲۹
ليگمون خيليم خوبه بعضي ليگا وضعيتشون خيلي بدتر از مال ماست اگه ليگ منو تو فوتبال ارنا ببيني چي مي گي. راستي تو فوتبال ارنا هم هستيد؟

kavian1372
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۱:۴۸
نه من نیستم چی هست؟؟؟؟

آدرسش چیه؟

راستی جناب amirasdfg شما مدیر کدوم تیم هستی؟؟؟!!!

kavian1372
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۱:۴۹
آخرین اخبار امروز

تیم آلومینیوم اراک پس از برنده نشدن در شش مزایده بالاخره موفق شد با برنده شدن در مزایده هفتم بازیکنی با نام Valentin Malenkin رو خریداری کنه

تیم آلومینیوم اراک ترکیب مد نظر خودش رو برای بازی با کسری ارسنال اماده کرد

تیم urmoبرای مسابقه با خوزستان ترکیب خودش رو تغییر داد

kavian1372
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۲:۱۱
تیم الومینیوم اراک بازیکن دیگری با نام
Jérôme Cochennec

را به خدمت گرفت.

Emir1
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۲:۱۳
يه بازي مربيگري توپه مثل هتريك قبل از هتريك من اونو بازي مي كردم بعد از پيدا كردن هتريك ديدم هتريك از اونم توپ تره. من بازيهايمربيگري تقريبا يه هفت هشت تايي امتحان كردم ولي هتريك و فوتبال ارنا از همشون بهترن.
هرچند اسپم مي شه ولي حيفه اين بازي رو از دست بديد:
footballarena.org

kavian1372
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۲:۳۵
مرسی میرم امتحان کنم ببینم چجوریه

اسم تیم شما اونجا چیه؟

Emir1
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۲:۴۰
اونجا هم Urmo فقط نام كاربريم Emir

kavian1372
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۷:۱۶
ok مرسی

kavian1372
شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۶:۰۸
امروز بالاخره لیگمون در حالی که به روز مسابقه خیلی نزدیک شده شاهد اتفاقاتی بود:
تیم های آلومینیوم اراک و کسری آرسنال هر دو ترکیب خودشون رو برای بازی ارسال کردن
تیم urmoهم برای بازی با خوزستان ترکیب خودش رو ارسال کرد
باید منتظر ارسال ترکیب kotraهم باشیم
...

kavian1372
شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۶:۲۷
راستی من فوتبال ارنا ثبت نام کردم ولی اصلا خوشم نیومد چون هتریک هم محیطش قشنگ تره هم باحال تره خیلی جالب نبود و مطمئنا هتریک موفق تر از این یکیه!!!!

kavian1372
شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۶:۴۹
وب سایت رسمی باشگاه آلومینیوم اراک افتتاح شد

وب سایت رسمی باشگاه آلومینیوم اراک را از اینجا ببینید ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Emir1
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸, ۱۳:۲۵
هيچ به جدول صعود نگاه كردي. احتمال اينكه كسي از ليگ ما به دسته 5 بره تقريبا مي شه گفت صفره پس خيالت راحت باشه همون فصل بعدم تو اين ليگ هستيم.

محمد
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸, ۱۳:۴۲
هيچ به جدول صعود نگاه كردي. احتمال اينكه كسي از ليگ ما به دسته 5 بره تقريبا مي شه گفت صفره پس خيالت راحت باشه همون فصل بعدم تو اين ليگ هستيم.

سر گروه هر ليگ شانس صعود به دسته بالاترو داره .
اگه صدرنشين ليگتون تو نيمه بالايي صدرنشيناي دسته شش باشه مستقيما صعود ميكنه و گرنه بايد با يك تيم در حال سقوط از دسته بالاتر ( براي شما دسته پنج) مسابقه پلي آف برگزار كنه .

kavian1372
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸, ۱۳:۴۳
منظورت رو نفهمیدم چرا احتمالش صفره جدول صعود کجاست؟؟؟!!!

kavian1372
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸, ۱۳:۴۴
اگه صدرنشين ليگتون تو نيمه بالايي صدرنشيناي دسته شش باشه مستقيما صعود ميكنه و گرنه بايد با يك تيم در حال سقوط از دسته بالاتر ( براي شما دسته پنج) مسابقه پلي آف برگزار كنه .

خوب شد گفتی بابا داشتیم نا امید می شدیم!!!!

Emir1
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۰۸

خوب منم به همين خاطر گفتم. صدر نشين گروه ما نه تو نيمه بالايي نه پاييني. پس احتمالش خيلي كمه.

kavian1372
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۱۴
نتایج این هفته رقابت ها به شرح زیر است:
کسری ارسنال 5 - 0 الومینیوم اراک
چهار محال و بختیاری 2 - 2 خراسان
urmo نه - 1 خوزستان
kotra شش- 0 گیلان یونایتد

kavian1372
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۱۵
متاسفانه تیم ما باخت سنگینی رو متحمل شد اما اشکال نداره بازیکنا و مربی های ما بی تجربه تر از تیم حریف بودند و ما از قبل پیش بینی شکست رو می کردیم.

منتظر تحلیل بازی ها باشید.

Emir1
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۵۷
اگه دو دوست ديگمون هم يه كم خونگرمتر بودن خيلي بهتر مي شد. همگي فعال كه هستيم بهتره بيايد با هم اشنا بشيم و صحبند كنيم. نترسيد تركيبتون لو نمي ره. برد و باخت مهم نيست مهم دوستيه اينطور نيست؟

amirasdfg
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸, ۲۳:۲۳
سلام دوستان

تيم كترا به دليل رعايت نكردن قوانين سايت بسته شد.نمي دونم چيكار كنم تيم دوباره باز بشه

Emir1
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸, ۲۳:۳۶
مگه چيكار كرده بودي؟

amirasdfg
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸, ۰۰:۱۳
مگه چيكار كرده بودي؟

سلام

دو تا تيم ساخته بودم

Emir1
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸, ۱۷:۴۶
اين كار مي شه گفت تو تمام سايتها چيت به حساب مي ياد حالا به مسئولين خود هتريك يه نامه بنويس قضيه رو بگو ببين حل مي شه اگه نشد نمي دونم چه مدت طول مي كشه از اقا هومن بپرسي بهت مي گه بعد چه مدت مي توني دوباره درخواست تيم بدي.
يا علي

kavian1372
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۴۲
چقدر حیف شد خدا به خیر کنه اخه مرد مومن چرا دوتا تیم ساختی؟؟!!

امیدوار بودیم که تیم صدر نشینمون بره بالا که نرفت!!!

البته امیدوارم این مشکل زود تر حل بشه و دوباره کترا هم به جمع تیم های لیگ واقعا خیلی خیلی فعال ما برگرده.

خبر ناراحت کننده ای بود!!!

حتما با هومن در میون بذار

هومن
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸, ۲۰:۰۲
خب یه مسئله ای رو من هیمین جا بگم به شما دوستانی که به تازگی
وارد هتریک شدین...
در هتریک ، همانطور که در آزمون لیسانس هم متوجه شدید ، داشتن
دو تیم جرم محسوب میشه . اما مشکل فقط یکسان بودن Ip نیست.
میتونید بگید که تیم برادرم هستش . گیم مستر به شما کاری نداره
مگر این که یکی از این چند مورد رو انجام بدید...

1- بین دو تیم ترانسفری صورت بگیره (حتی با قیمت درست و واقعی)
2- بین دو تیم بازی دوستانه انجام بشه .
3- همزمان هر دوتا تیم رو با هم لاگ این کنید.

در غیر اینصورت میتونم بگم تقریبا بهتون کاری ندارند...
اگر هم به خاطر تقلب تیم کسی بسته بشه ، میتونه بعد از 7 هفته
دوباره درخواست بده...

amirasdfg
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۱۳
سلام

اخه من انگليسيم خوب نيست نمي تونم بهشون ايميل بزنم.اگر شما مي تونيد منو كمك كنيد

هومن
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۴۷
شما اول بگو چیکار کردی که تیمت رو بستن تا ما بتونیم کمکت کنیم...!!!
فکر نمیکنم فقط به این خاطر که دوتا تیم داشته باشی تیمت رو بسته باشن

kavian1372
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸, ۲۲:۲۵
ببخشید من می پرم وسط مکالمه اما جا داره که از هومن عزیز به خاطر حضور کامل در همه انجمن ها و پاسخگویی به سوالات بروبچ تشکر کنم

واقعا فکر نمیکردم این دوستمون جوابش رو در همین تاپیک لیگمون بگیره

حالا من هم راجع به این مسئله یه سوال دارم

الان وضعیت تیم کترا تا 7هفته دیگه چی میشه؟

به کسی میدنش؟؟

یا برای خود امیر می مونه؟

30n4
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸, ۲۲:۳۰
ببخشید من می پرم وسط مکالمه اما جا داره که از هومن عزیز به خاطر حضور کامل در همه انجمن ها و پاسخگویی به سوالات بروبچ تشکر کنم

به کسی میدنش؟؟

تا 7 هفته دیگه برای صاحبش میمونه(ولی بهش دسترسی نداره) بعد از اون به تیم بات (بدون صاحب) تبدیل میشه

هومن
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸, ۲۳:۳۴

به کسی میدنش؟؟

خواهش میکنم کاویان جان... من اینجا هستم که به شما دوستان کمک کنم.
فقط اگه از این به بعد این دوستمون سوال هاش رو در تاپیک پرسش و پاسخ ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
بپرسه ، خیلی بهتر میشه...!!!
در تکمیل صحبت های سینا هم بگم که وقتی یه تیم به هر دلیلی از صاحبش
گرفته میشه ، اون تیم تا 7 هفته با همون بازیکنان و ترکیب دیفالت به میدان
میره. بعد از هفت هفته به تیم بات تبدیل میشه . یعنی سیستم دیفالتش
میشه 4-4-2 و بازیکناش هم عوض میشن و بازیکنان ضعیف و ایرانی جایگزین
میشن. از این به بعد اگه کسی درخواست تیم بده ، ممکنه یکی از همین
تیم ها رو بهش بدن...!!!
ساختن یک تیم در هتریک کار آسونی نیست . من شاید نزدیک به 1000 ساعت
وقت گذاشتم و تلاش کردم که تیمم به اینجا رسیده و مطمئنا شما هم وقت
میزارید و برای بهتر شدن تیمتون تلاش میکنید.
واقعا حیفه که همه ی این وقت و هزینه ای که واسه یه تیم میشه،با یه اشتباه
از بین بره...!!!

kavian1372
پنجشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۴۵
واقعا حیفه که همه ی این وقت و هزینه ای که واسه یه تیم میشه،با یه اشتباه
از بین بره...!!!

اره قبول دارم من که الان تیمم ششمه و کار خاصی هم براش نکردم الان اگر یه همچین اتفاقی بیفته خود کشی میکنم

kavian1372
پنجشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۴۷
دوستان لیگ ما لطف کنن و نتیجه بازی های دوستانشون رو اعلام کنن

تیم من یعنی الومینیوم اراک یه تیم دسته ششی دیگر به نام پروکسیما اراک رو با نتیجه سه بر صفر مغلوب کرد.

kavian1372
جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۸۸, ۱۰:۳۱
امیر جان اگر میشه لطف ک بگو ایمیل زدی یا نه ؟؟؟

اخرین خبر های کترا چی شد؟؟؟

ما تیم صدر نشینمون رو میخوایم

kavian1372
يکشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۸, ۲۲:۳۳
عجب هفته ی حساسی بود این هفته

کسری ارسنال اورمو رو 4بر2 دو ورزشگاه اورمو شکست داد.
الومینیوم اراک 4بر1در مقابل چهار محال به برتری رسید و به رتبه ی چهارم صعود کرد.
کترا هم با 6 گل پیروز شد مثل همیشه
گیلان هم با 4 گل خوزستان رو در هم کوبید

kavian1372
دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۳:۱۱
شاید بشه گفت مهم ترین بازی این هفته بازی اورمو و کسری ارسنال بود که در خانه ی اورمو کسری ارسنال به برتری رسید تا بشه گفت بعد از کترا قدرتمند ترین تیم گروه ماست

من دوست دارم با مربیان دو تیم مصاحبه ای انجام بدم اگر نتیجه گرفتم اینجا قرار میدم

kasraenc
دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۶:۱۸
من تو اين بازي چند تا مصدوم دادم

kavian1372
دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۷:۵۷
سلام کسری جون خیلی خیلی خوشحالم به جمع ما پیوستی گرچه نمیدونم چرا اینقدر دیر

حالا که اومدی ممنون میشم به این سوالات پاسخ بدی

1-بازی رو چطور دیدی؟
2-با توجه به تعلیق تیم کترا میتونید با قهرمانی به لیگ 5صعود کنید؟
3-تیم اورمو رو چطور دیدید؟
4-تفکراتتون برای این بازی که منجر به پیروزی خارج از خانه شد چی بود؟
5-فکر می کردید که همچین نتیجه ای بگیرید؟
6-فکر نمیکنید این پیروزی حقتون نبود؟

با تشکر از پاسختون

من تمام تلاشم رو خواهم کرد که مثل برنامه 90لیگمون رو به حاشیه ببرم

kavian1372
دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۸:۱۶
البته ببخشید منظورم از سوال ششم توهین نبود اما نتیجه غیر قابل انتظار بود

kavian1372
دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۸, ۲۰:۲۳
و اما بریم سراغ بررسی لیگمون در هفته ی یکی به آخر مونده یا همون هفته ی سیزدهم

با جدا شدن کسری ارسنال از دیگر مدعیان و پیوستن به کترا با اختلاف امتیاز 3 بازی این دو تیم مهمترین بازی این هفته خواهد بود

هر دو تیم در بازی قبلیشون به برتری رسیدن که بازی کترا بازی راحتی بود اما کسری ارسنال بازی سختی داشت که در عین نا باوری اورمو با شکست خانگی از جمع مدعیان کسب عنوان قهرمانی دور شد.

کترا هم در بازی راحتی که با تیم بدون مالک خراسان داشت به برتری پرگل 6برصفر رسید گر چه این تیم فعلا در تعلیقه

در بازی های هفته بعد
کسری ارسنال به مصاف مهره سوخته لیگ یعنی گیلان یونایتد میره که میشه از الان روی پیروزیش حساب باز کرد

الومینیوم اراک به مصاف خراسانی میره که در هفته قبل با 6گل مقلوب شده و الومینیوم هم تقریبا بردش تضمین شدست

اورمو به مصاف چهارمحال و بختیاری میره که در هفته قبل با حساب 4بر1 به الومینیوم اراک باخته و برد اورمو هم 100در100هست

و در بازی اخر کترا به مصاف تیم ضعیف گروه خوزستان میره و احتمالا می بره

خوب با ابن نتایجی که پیش بینی شد کار معلوم شدن قهرمان به هفته آخر می کشه جایی که کترا به مصاف تیم خوب الومینیوم میره

باید منتظر بمونیم و ببینیم ایا کترا در مقابل الومینیوم متوقف میشه و کسری ارسنال قهرمان میشه؟؟؟

kasraenc
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۵۶
سلام
من خيلي وقت بود به اينجا سر مي زدم ولي پستي نداده بودم پس من دير نيومدم به موقع اومدم.
1-بازي خوب بود . من چند تا مصدوم دادم ولي از قبل اطمينان داشتم كه بازي خوبي رو ارائه خواهم داد . فعلا تمركزم روي بازيكنهاي مصدوم و جايگزين كردن ذخيره ها به جاي اونهاست . در ضمن من سعي مي كنم سياسات تيمم بيشتر سرمايه گذاري روي جوونها و پيدا كردن استعدادها باشه.
2-تيم كترا هم تيم قوي اي هست ولي من مدتي پيش مسافرت رفتم و چون تيمم 3-4-3 بازي كرد يه باخت 1-0 دادم . اگر اون رو مي بردم احتمالا الآن در صدر بودم ولي اونقدرها هم قهرماني دور از دسترس نيست!!!
3-تيم قوي اي داشتن و بازي خوبي رو به نمايش گذاشتند ولي من هميشه به جوانانم اعتقاد دارم
4-تنفر از دفاع!!!!من از تفكرات دفاعي بدم مي آد و دوست دارم يه بازي هجومي زيبا و روان(هم تو واقعيت و هم تو هتريك) انجام بدم.
5-همينطوري كه گفتم مي دونستم بازيكنهاي جوونم بازي خوبي رو انجام مي دهند .
6-از كجا به اين نتيجه رسيديد؟ بردن توي خونه ي حريف با نتيجه ي 4-2 كجاش حقم نيست؟ مگه تيم من چي كم داره؟

kavian1372
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۰۵
با توجه به تعلیق تیم کترا شما خبر نداری جریان تیم صعود کننده از لیگ ما چی میشه

در مورد مصدوم شدن بازیکناتون باید بگم ایا برای بازی بعد با بازیکنان ذخیره نتیجه می گیرید؟

از اینکه پاسخ سوالات رو هم دادید ممنونم

Emir1
چهارشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۱:۲۶
سلام. البته من هم مصدوم داشتم يعني دروازه بان اصليم كه از اين دروازبانم خيلي بهتره الان سه بازيه كه مصدومه هنوزم مصدوميتش تا چند هفته باقي مونده.
فكر مي كنم تو ليگمون خيلي قدرتها برابره و رقابتها نزديكه خود من فقط يه شكست تا اينجا داشتم و تيم kotra هم بي شكست نبوده تيم من دو سه هفته پيش بردش. پس هممون حداقل يه شكست داريم. فقط ميدونيد چيه ما در موقعيتهاي متفاوت تيممون رو تحويل گرفتيم. اگه اشتباه نكنم من و كاويان و كسرا تقريبا تو يه هفته تيممون رو تحويل گرفتيم. ولي تيم كسرا در مقام دوم بهش تحويل داده شد المينيوم اراك فكر كنم چهارم بود و منم تيممو در حالي تحويل گرفتم كه با تنها 5 امتياز مقام پنجم يا ششم گروه رو داشت تيم كترا هم كه قبل از تحويل تو همون رتبه اول بود. فكر مي كنم رقابتهاي اصلي گروه مون فصل بعد شروع مي شه.
اقا در مورد اين صعود هم خيالت راحت باشه هيچ تيمي از گروه ما به دسته پنج نمي ره چون وضعيت گروههاي ديگه خيلي بهتر از گروه ماست. البته احتمالش هست ولي خيلي خيلي كمه شايد بشه گفت دو سه درصد

kavian1372
چهارشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۴۹
دمت گرم خدا کنه هممون بمونیم و ببینیم چی میشه فصل دیگه راست میگی ما ها در وضعیت های متفاوتی تیم هامون رو تحویل گرفتیم من یادمه که تیمم پنجم بود و بادو شکست متوالی برابر اورمو به رتبه ششم رفتم البته اون موقع هنوز بازی بلد نبودم

به هر حال به نظرم لیگ ما یکی از قدرتمند ترین لیگ های دسته شش باشه و امیدوارم فصل بعدی رقابت های قشنگی رو شاهد باشیم

kavian1372
چهارشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۴۹
الان داشتم جدول و بازیها رو بررسی می کردم دیدم اگر در این بازی این هفته کسری ارسنال و کترا به برتری برسن تکلیف قهرمانی به هفته اخر موکول میشه جایی که من باید با کترا دیدار کنم

خیلی برام جالب شد که قهرمانی این فصل با توجه به بازی من تعیین میشه

ما اماده هرگونه تبانی هستیم(شوخی کردم بابا جدی نگیرید من برای برد میرم)

kavian1372
چهارشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۱۸
راستی یه خبر جدید از باشگاه الومینیوم

تیم جوانان الومینیوم اراک در اولین مسابقه خود در لیگ جوانان با برتری 4بر صفر مقابل آبی برای همیشه صدر نشین شد

اینم جدول

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

kavian1372
پنجشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۳۹
الو الو صدا میاد کسی صدامو میشنوه

ببخشید یه سوالی داشتم بروبچ لیگ ما هنوز زنده اند؟؟؟؟؟

Emir1
پنجشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۴۶
اين چه حرفي كه ميزني معلومه زندن فقط يكم خواب الودن:wink:

kasraenc
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۰۷
من فعلا مدافع و هافبك وسط و دروازه بانم مصدوم هستن .
البته مدافع وسطم زياد مصدوم نيست ولي ترجيح دادم كه اين هفته بهش استراحت بدم
هافبك وسط هم كه مصدوم هست ولي شايد بشه جاش رو پر كرد
ولي دروازه بان دومم اصلا خوب نيست

وضعيت مالي هم اصلا خوب نيست . نمي دونم چرا هيچكس بازيكنهاي من رو نمي خره!!!!كلي بدهي دارم چون مربي خريدم!!!!

kavian1372
شنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۷:۲۸
منم الان دروازه بان اولم و هافبک چپم که خارجی هست ضرب دیده و با توجه به اینکه من در کورس قهرمانی نیستم ترجیح دادم بهشون استراحت بدم

ضمنا کسری جون نباید انتظار استقبال خیلی زیادی از لیگ شش داشت وقتی لیگ برتر و دسته دو و سه مونده

منم دقیقا با مشکل مالی مواجه شدم اما انگار تا -3 میلیارد میشه بدهی داشته باشی

شما اگر موفق بشی دوم هم بشی جایزه ای رو دریافت میکنی گرچه کمه اما کمک خوبیه

kavian1372
شنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۷:۲۹
امیدوارم در بازی فردا موفق باشید

Emir1
شنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۲۲
كاويان جان تا -5 ميليارد مي شه بدهي داشت و بعد تيمو ازت مي گيرن ولي مي شه تا اونوقت وام گرفت.

kasraenc
شنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۳۸
تيم دوم چقدر پول مي گيره؟
چون من خيلي شديد بدهي دارم و قابل جبران نيست!!!!!
راستي چطور مي شه آكادمي رو بست تا يه صد ميليوني صرفه جوي كنم!!!؟؟؟

kavian1372
شنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۵۲
كاويان جان تا -5 ميليارد مي شه بدهي داشت و بعد تيمو ازت مي گيرن ولي مي شه تا اونوقت وام گرفت.

جدا ؟؟؟؟چجوری میشه وام گرفت؟؟؟؟؟؟

kavian1372
شنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۵۳
تيم دوم چقدر پول مي گيره؟
چون من خيلي شديد بدهي دارم و قابل جبران نيست!!!!!

مبلغ جایزه

اگر در گروه خود اول تا چهارم شوید، مبلغی به عنوان جایزه دریافت خواهید كرد. اینكه چقدر دریافت كنید بستگی به مقام شما و دسته‌ای كه در آن بازی می‌كنید، دارد:
سطح دسته‌ها 1 2 3 4
دسته I 12 750 000 000 Rial 4 950 000 000 Rial 3 750 000 000 Rial 1 880 000 000 Rial
دسته II 5 500 000 000 Rial 3 600 000 000 Rial 2 700 000 000 Rial 1 350 000 000 Rial
دسته III 3 750 000 000 Rial 2 400 000 000 Rial 1 800 000 000 Rial 900 000 000 Rial
دسته IV 2 400 000 000 Rial 1 500 000 000 Rial 1 200 000 000 Rial 600 000 000 Rial
دسته V 1 500 000 000 Rial 900 000 000 Rial 750 000 000 Rial 380 000 000 Rial
دسته VI 900 000 000 Rial 600 000 000 Rial 450 000 000 Rial 230 000 000 Rial
سایر دسته‌ها 600 000 000 Rial 450 000 000 Rial 300 000 000 Rial 150 000 000 Rial

در هر گروه به برترین گلزن مبلغ 100 000 000 Rial پاداش داده می‌شود که این پول بعد از آخرین بازی لیگ پرداخت می‌گردد. اگر دو بازیكن مشتركاً برترین گلزن شوند، صاحبان هر دوی آنها جایزه را دریافت می‌كنند اما اگر هر دو بازیكن متعلق به یك تیم باشند، آن تیم فقط یك جایزه دریافت می‌كند.
جایزه‌ی صعود

اگر به دسته‌ی بالاتر صعود كنید علاوه بر جوایز دیگر، مبلغی به عنوان جایزه‌ی صعود دریافت می‌كنید. همچنین صعود باعث افزایش تعداد هواداران شما خواهد شد؛ یعنی ۱۰ درصد به تعداد هواداران باشگاه اضافه می‌شود. ( برعكس اگر سقوط كنید ۱۰ درصد از هواداران خود را از دست می‌دهید).
سطح دسته‌ها قهرمان گروه با صعود مستقیم نایب قهرمان با صعود مستقیم صعود با بازی انتخابی
دسته I - - -
دسته II 3 800 000 000 Rial 1 200 000 000 Rial 1 200 000 000 Rial
دسته III 2 600 000 000 Rial 800 000 000 Rial 800 000 000 Rial
دسته IV 1 700 000 000 Rial 500 000 000 Rial 500 000 000 Rial
دسته V 1 000 000 000 Rial 300 000 000 Rial 300 000 000 Rial
دسته VI 600 000 000 Rial 200 000 000 Rial 200 000 000 Rial
سایر دسته‌ها 400 000 000 Rial 100 000 000 Rial 100 000 000 Ria

kavian1372
شنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۵۴
لینکش هم اینه:[Only Registered And Activated Users Can See Links]

kavian1372
شنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۵۵
راستي چطور مي شه آكادمي رو بست تا يه صد ميليوني صرفه جوي كنم!!!؟؟؟

بستن آکادمی جوانان

اگر می‌خواهيد آکادمی جوانان خود را غيرفعال كنيد می‌توانيد اين كار را بين دو فصل ليگ جوانان يا هنگامی كه تيم جوانان شما عضو هيچ كدام از ليگ‌های جوانان نيست، انجام دهيد. اگر چه بايد به‌مدت حداقل شش هفته آکادمی جوانان خود را داشته باشید.

kavian1372
شنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۵۶
اینم لینکش:[Only Registered And Activated Users Can See Links]

kavian1372
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۰۴
تیم کسری بازیکنی با نام Markus Welzel رو خریده که برایند مهارت هاش 640و گل های زدش 12تاست که فقط یکیش تو لیگ بوده 30سالش هم هست

kasraenc
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۰۵
آخه مدافع وسطم مصدوم شده بود!!!
راستی اگر یه بازیكن رو برای فروش گذاشته باشیم ولی از فروختنش منصرف شده باشیم چطوری می شه فروختن رو لغو كرد؟

kavian1372
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۴۸
خوب نتایج این هفته هم دور از انتظار نبود و به شرح زیر بود

الومینیوم اراک 5 - 1 خراسان

اورمو 6 - 0 چهار محال و بختیاری

کترا 7 - 1 خوزستان

کسری ارسنال 10 - 0 گیلان

kavian1372
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۵۰
نتایج که اصلا دور از انتظار نبود چون هممون با تیم های بی صاحب بازی داشتیم اما بریم سراغ جدول گلزنان

Fereydoun Khadem با 10 گل زده از کسری ارسنال مقام اول رو داره

Davoud Borna از الومینیوم اراک با 6 گل زده مقام دوم رو داره

Masoud Majid از چهار محال با 4 گل زده سومه

احتمالا جایزه اقای گل هم به کسری ارسنال خواهد رسید.

kavian1372
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۵۴
اما هفته ی بعد تیم اورمو که مثل الومینیوم هیچ امیدی به قهرمانی نداره باید به مصاف خراسانی بره که بازی قبلش رو پنج بر یک وا گذار کرده

کسری ارسنال یکی از مدعیان قهرمانی باید به مصاف خوزستان بره که بردش 100در صد هست

چهار محال و گیلان به مصاف هم میرن که اصلا مهم نیست

و اما در مهمترین بازی الومینیوم اراک به مصاف کترایی میره که امید اول قهرمانی هست و با شکست الومینیوم میتونه قهرمان بشه گرچه الومینیوم از حمایت طرفدارانش هم بی بهره نیست و میشه به قهرمانی کسری ارسنال امید وار بود

نظر شما چیه

کدوم تیم قهرمان میشه

کسری ارسنال

یا

کترا؟؟؟؟؟

باید یک هفته دیگه منتظر بمونیم تا تکلیف قهرمان گروه 510لیگ دسته ششم مشخص بشه

kavian1372
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۵۵
راستی اگر یه بازیكن رو برای فروش گذاشته باشیم ولی از فروختنش منصرف شده باشیم چطوری می شه فروختن رو لغو كرد؟

در انجمن پرسش و پاسخ شما بپرسی بهتره من نمیدونم

kavian1372
دوشنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۵۴
و اما سوالی از مربیان و مدیران تیم ها

اول از کسری ارسنال شروع میکنیم

خوب کسری جان تیمت در یک بازی یک طرفه به برتری قاطع 10بر صفر رسید و همچنان در کورس قهرمانی هستی ایا امید داری که کترا در برابر تیم الومینیوم اراک متوقف بشه و قهرمان بشی؟؟؟

حالا اورمو

تیم شما هم مثل همیشه به برتری دست یافت و با توجه به اینکه شما قهرمان نخواهید شد بازی کترا و الومینیوم رو برای تعیین قهرمان چطور می بینید؟؟

kasraenc
دوشنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۱۹
احتمال باخت كترا دو درصد هست!!!!

renco666
سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۵۷
سلام به همه !
ببخشید اگه اشتباه دارم پست میدم
من تازه عضو شدم
میخواستم بدونم تو چه گروهی هستم ؟
renco_the_potty یوزر من هست
اسم تیم هم Priceless
»یشه کمکم کنید ؟

kavian1372
سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۲۱
سلام دوست عزیز

به هتریک خوش اومدی

شما در لیگ دسته پنچم گروه 198هستی

اینم ادرسش:[Only Registered And Activated Users Can See Links]

kavian1372
سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۲۱
احتمال باخت كترا دو درصد هست!!!!

از این همه روحیه ای که به من دادی خیلی خیلی ممنونم

Emir1
سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۱۵
سلام به همه !
ببخشید اگه اشتباه دارم پست میدم
من تازه عضو شدم
میخواستم بدونم تو چه گروهی هستم ؟
renco_the_potty یوزر من هست
اسم تیم هم Priceless
»یشه کمکم کنید ؟

شما لوگين شو به اكانتت يعني وارد تيمت بشو بعد برو رو ليگ كليك كن جزئيات همه اونجا نشون داده ميشه. زمان خوبي اومدي چون يكي دو هفته اي فصل جديد شروع مي شه.

Emir1
سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۲۲
سلام دوست عزیز

به هتریک خوش اومدی

شما در لیگ دسته پنچم گروه 198هستی

اینم ادرسش:[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به به مي بينم كه اقا كاويان ما تو تيم هتريك هم فعاليت مي كنه. اقا حالا كه اينطور شد احتمال برد الومينيوم %100 هست.

renco666
سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۲۳
من برم تو فوروم خودمون خیلی ممنون از شما !

Emir1
سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۲۹
دقت كرديد تو اين ليگي كه كاويان ادرس داده بود هم يه تيم با اسم Gilan United بود درست همون اسمي كه تو ليگ ما هم هست تا جايي كه من مي دونم اسم تيم بايد منحصر به فرد باشه حالا چطور اين اتفاق افتاده و دو تيم با يه اسم وجود داره من كه نمي دونم.

kavian1372
سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۴۵
به به مي بينم كه اقا كاويان ما تو تيم هتريك هم فعاليت مي كنه. اقا حالا كه اينطور شد احتمال برد الومينيوم %100 هست.

دمت گرم با این یکی خیلی حال کردم

kavian1372
سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۴۷
دقت كرديد تو اين ليگي كه كاويان ادرس داده بود هم يه تيم با اسم Gilan United بود درست همون اسمي كه تو ليگ ما هم هست تا جايي كه من مي دونم اسم تيم بايد منحصر به فرد باشه حالا چطور اين اتفاق افتاده و دو تيم با يه اسم وجود داره من كه نمي دونم.

اره دیدم من چند بار دیگه هم با این اتفاق مواجه شدم یعنی اسم یه تیم توی 2یا حتی 3تا لیگ بوده البته هر سه تیم بی صاحب بودن اگر یکیشون صاحب دار بشه دیگه اسم اون یکی عوض میشه

البته فکر کنم

kavian1372
سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۴۹
یه خبر استثنایی از باشگاه الومینیوم:

تیم فوتبال جوانان الومینیوم اراک موفق شد با حساب 4 بر 3 تیم تجان رو شکست بده و همچنان به صدر نشینی خودش ادامه بده

ادرس لیگ:[Only Registered And Activated Users Can See Links]

kavian1372
سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۵۰
یه خبر مهم و باحال دیگه

تیم فوتبال الومینیوم اراک در فوتبال واقعی در دسته یک باشگاههای ایران موفق شد سپاهان نوین رو در اراک با تک گل محمد نوازی شکست بده و با در اختیار گرفتن رتبه سوم لیگ بازهم به صعود به لیگ برتر امیدوار بشه

اختلاف با تیم دوم فقط 1امتیاز هست و 5بازی باقی مونده

kavian1372
پنجشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۳:۲۳
aluminium-arak 1 - 9 Swissmad

نتیجه رو حال کنید

kavian1372
پنجشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۴۴
اخبار کسری ارسنال

KasraArsenals - tarawa buldog 4 - 0

کسری جون چرا تیم جوانانت خوب نتیجه نمیگیره؟؟

Blac 0 - 2 KasraArsenals

ولی در عین حال ایول به تیم بزرگسالت ترکوندی

نظرت راجع به اون بازی چیه؟

kavian1372
پنجشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۲۱
Urmo 0 - 10 Bánfalva

امیر جان به نظر میاد که شکست سنگینی خوردی میشه کمی راجع به بازی برامون بگی!!!

Urmo Youth - Ayande sazan 0 - 5

البته تیم جوانان اورمو خوب کار کرده و رتبه ی چهارم رو داره با اختلاف سه امتیازی نسبت به صدر

Emir1
پنجشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۵۴
نتيجه مهم نيست. تيم دومم بود و تو اون تيم هم سه چهار نفر دارم كه مفت نمي ارزن و مفت خورن و جز اين نتيجه هم ازشون انتظار نمي ره.

Emir1
پنجشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۵۸
اقا كاويان خودتم كه گل كاشتي. راجع به اون گلي كه زدي يكم توضيح بده ببينيم چطور زدي با كي زدي كجا زدي اصلا چرا زدي؟:biggrin:

kasraenc
پنجشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۴۲
چون تيم جوانانم رو تو يك ليگ خارجي خيلي سخت گذاشتم براي اين كه هدفم از تيم جوانان قهرمان شدن نيست بلكه بازيكن سازيه!!!

Emir1
جمعه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۹:۲۳
اينكه رقابتهات سخت باشه يا آسون تو سطح تيم اثر نداره.

kavian1372
جمعه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۴۶
اقا كاويان خودتم كه گل كاشتي. راجع به اون گلي كه زدي يكم توضيح بده ببينيم چطور زدي با كي زدي كجا زدي اصلا چرا زدي؟

خوب با توجه به اینکه من تیمم یه تیم بین المللی هست و دارم ترتیب انتقال به لیگ برتر اسپانیا رو میدم ترجیح میدم نه تو لیگ و نه تو بازی های دوستانه از هیچ کدوم از بازیکنای اصلیم استفاده نکنم

ولی خداییش تیم قوی بود و توی لیگ دسته دو سوییس دومه بدترین بازیکنش برایند مهارت 17000داشت!!!!!

kavian1372
جمعه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۴۷
چون تيم جوانانم رو تو يك ليگ خارجي خيلي سخت گذاشتم براي اين كه هدفم از تيم جوانان قهرمان شدن نيست بلكه بازيكن سازيه!!!

امیدوارم از فصل بعد هدفت قهرمان شدن باشه چون وقتی ادم میبینه تیم بزرگسالانت ترکونده از تیم جوانانت هم انتظار بیشتری داره

kavian1372
جمعه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۴۸
پس فردا یک شنبه روز تایین قهرمان لیگ دسته شش گروه 510

کسری جون قول میدم بلایی که فولاد سر ذوب اهن اورد رو سر کترا بیارم تا در عین ناباوری قهرمان بشی

kavian1372
جمعه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۴۹
راستی تو اون بازی دوستانه هافبک وسطم مصدوم شد و از اونجا که بازی اخر اهمیت زیادی برای لیگ ما داره یه بازیکن با قیمت 1500000000 خریدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emir1
جمعه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۲۹
راستی تو اون بازی دوستانه هافبک وسطم مصدوم شد و از اونجا که بازی اخر اهمیت زیادی برای لیگ ما داره یه بازیکن با قیمت 1500000000 خریدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اي ول. حالا خوبه مشكل مالي داري نداشتي چي كار مي كردي؟

kavian1372
جمعه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۴۲
اي ول. حالا خوبه مشكل مالي داري نداشتي چي كار مي كردي؟

ایول سوال خوبی پرسیدی چون الان اگر یه بازی دوستانه خارجی بزارم اینقدر بدهی دارم که برای پول سفر دچار مشکل شده و ورشکست میشم البته یه پیشنهاد براتون دارم یه کاری کنید ورشکست بشید و دوباره در هتریک تیم بگیرید چون دوستای من که یکی دو هفتست دارن ثبت نام میکنن همشون تیم دسته5گرفتن!!!!!!

kavian1372
جمعه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۴۳
البته ریسکش زیاده شاید این دفعه دسته 7 تاسیس کنن و ما رو بذارن اونجا!!!!!

kavian1372
جمعه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۴۳
مشكل مالي داري نداشتي چي كار مي كردي؟

یه بازیکن بین المللی از تیم ملی ایتالیا یا اسپانیا می خریدم!!!!!

Emir1
شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۹:۱۶
یه بازیکن بین المللی از تیم ملی ایتالیا یا اسپانیا می خریدم!!!!!

ببين اگه ليونل مسي يا كريس رونالدويي چيزي مي خواي بگوها تعارف نكن.

Emir1
شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۹:۱۹
اگه ميخواي حذف كني تركيب ندي فكر مي كنم زودتر به نتيجه برسي. اگه اشتباه نكنم سه هفته تركيب ندي در باشگاهت رو پلمپ مي كنن خودتم مي ندازن زندان

kavian1372
شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۴۵
اگه ميخواي حذف كني تركيب ندي فكر مي كنم زودتر به نتيجه برسي. اگه اشتباه نكنم سه هفته تركيب ندي در باشگاهت رو پلمپ مي كنن خودتم مي ندازن زندان

دمت گرم عجب راهی پیشنهاد کردی فکر خوبیه البته اول میرم تبعیت یه کشور اروپایی میگیرم بعد ترکیب نمیدم !!!!!!

kavian1372
شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۲۴
دوستان عزیز در یک حرکت جوانمردانه ترکیبم رو برای بازی فردا اعلام میکنم

من بازی رو با سیستم 3-4-3 شروع میکنم و در نیمه دوم به 3-3-4 تغییر میدم

فقط هم از بازیکنان زیر 24سال استفاده میکنم و باید بگم که چون بازی برام مهم نیست میخوام جوانانم هم بازی کرده باشن توی این دوره از لیگ

kavian1372
شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۲۸
کسری جون ناراحت نشو من چون دیدم شما با جوانان خوب نتیجه گرفتید تصمیم گرفتم بازیکنای جوون رو به میدان بفرستم تا شاید فرجی بشه و بازی رو که خودم هم تصور نمیکنم ببرم با پیروزی پشت سر بذارم

اما از همین جا به همتون قول میدم که بازی قشنگی رو ببینید و اختلاف زیاد نباشه

برای فصل بعد هم مدعی هستم برید کنار نفتی نشید

در مورد مربی هم بگم ما هیچ گونه مشکلی با مربیمون نداریم و تا 5سال دیگه نگهش میداریم(البته از نوعی که کفاشیان علی دایی رو چهار سال نگه داشت)

kavian1372
شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۳۴
ببين اگه ليونل مسي يا كريس رونالدويي چيزي مي خواي بگوها تعارف نكن.

اگر میشه لطف کن و 4کیلو مسی و 2کیلو رونالدو و 5کیلو بوفون و 250یا260کیلو هم لژیونر ایرانی بده

kasraenc
شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۰۲
اگه قراره ببریش بگو من با تیم اصلیم برم وگرنه من الآن تیم دومم رو بفرستم كه چند تا بازیكن جوون جدید هم داره؟؟!!

kavian1372
شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۰۴
اگه قراره ببریش بگو من با تیم اصلیم برم وگرنه من الآن تیم دومم رو بفرستم كه چند تا بازیكن جوون جدید هم داره؟؟!!
کسری جون شوخی کردم ترکیب اصلیم رو چیدم بازیهای کترا رو هم انالیز کردم تو که چه با تیم اول بری چه دوم چون با تیم ضعیفی داری می بری اما فردا روی قهرمانی حساب کنok????

ترکیبی چیدم سوراخ سوراخش کنم!!!!!!!!

kavian1372
شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۱۲
کسری جون ترکیبم رو باز هم تغییر دادم فقط یه سوال به نظر شما بهتره در مقابل کترا از جناحین حرکت کنم یا از مرکز سیستم رو روی حمله از جناحین چیدم

یه سوال دیگه

جنابعالی تریلیاردر هستی که این همه بازیکن میخری؟؟؟

جوانان بیشتر از بزرگسالان جواب میده نه؟

wantonboy13
شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۴۵
نام تاپیک به " دسته 6 گروه پانصد و ده" تغییر یافت...

kavian1372
شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۰۶
عزیز من این چه طرزشه اخه نباید قبلش یه سوالی میکردی؟؟؟؟

حالا چرا اسمش رو عوض کردی اون یکی که بهتر بود

ای بابا اینجا همه ی کار ها رو بدون مشورت و یهو انجام میدن؟؟؟؟!!!!!

wantonboy13
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۳۱
عزیز من این چه طرزشه اخه نباید قبلش یه سوالی میکردی؟؟؟؟

حالا چرا اسمش رو عوض کردی اون یکی که بهتر بود

ای بابا اینجا همه ی کار ها رو بدون مشورت و یهو انجام میدن؟؟؟؟!!!!!

نـــــــه...
هر تاپیکی اسم دسته و گروه خودش روشه... اینم همینطور شد ، اگه راجع به مباحث دیگه میخواد بحث شه تو قسمت هایی مثل بحث آزاد میشه انجام داد... :good:

kasraenc
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۲۸
نمي دونم چه تاكتيكي رو استفاده كني بهتره ولي به شخصه وقتي هر وقت من از جناحين بازي كردم بهتر نتيجه گرفتم !!!! شايد پيستونهام خوب بودن!!!
قيمت رو اشتباهي ديدم و بازيكن رو اشتباهي خريدم . در ضمن به سن بازيكنها هم نگاه كن!!!
مي خوام اندازه ي دو تا تيم بازيكن داشته باشم به طوري كه ميانگين سني تيم دومم حداكثر 19 باشه تا هم بتونم از سيستم چرخشي استفاده كنم و هم اگر مصدوم دادم كم نيارم . من از بازي هجومي هم خيلي خوشم مي آيد و اگه دقت كني مي بيني همه ي بازيكنهايي كه خريدم هجومي هستند!!!

kavian1372
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۷:۵۲
و اما شاید امروز لیگ ما یکی از جذاب ترین لیگ ها باشه چرا که قراره تکلیف قهرمان معلوم بشه

اینطور که از صحبت های مدیران باشگاه الومینیوم پیداست این تیم می خواد مثل فولاد بازی کنه و مانع قهرمانی تیم کترا بشه

تیم کسری ارسنال هم شاید مثل استقلال به اندازه ی ذوب آهن(کترا)شانس نداشته باشه اما تکلیف قهرمانی این لیگ به بازی مهم الومینیوم اراک و کترا بستگی داره گفته میشه الان که 20دقیقه به بازی مونده ورزشگاه مملو از تماشاگر هست

امیدواریم در این لیگ هر کس به مقامی که باید برسه

ای کاش الان مدیر کترا هم در بین ما بود و تعلیق نشده بود

به هر حال از دقایقی دیگر بازی حساس الومینیوم و کترا برای معین کردن قهرمان اغاز میشه

صجبت های اورلانو مربی الومینیوم قبل از بازی

با وجود احترامی که برای کترا و طرفداراش قائلم اما باید از پیروزی ما و قهرمانی کسری ارسنال مطمئن باشید

شاید اگر بازی کسری ارسنال و اورمو نتیجه ی دیگری داشت الان تکلیف قهرمان فرق میکرد اما الان

کترا یا کسری ارسنال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ تا 2ساعت دیگر

جشن قهرمانی هم در همین تاپیک برگزار میشه به صرف شیرینی و شام

فردا هم برنامه ی نود هست اینجا حتما بیاید

kavian1372
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۳۰
بنده رسما همین جا استعفای خودم رو اعلام میکنم(ا بی جنبه نشو برای یه باخت که استعفا نمیدن)

ضمیر ناخوداگاهم نذاشت تکذیب شد

مراسم قهرمانی هم در این تاپیک برگزار نمیشه اگر هم بشه من نیستم

نود هم فردا اجرا نمیشه

ان شا الله اماده بشید برای لیگ بعد

کسری جون ببخشید تمام تلاشم همین بود اما نمیدونم چرا به همه می بازم؟؟؟؟!!!!

kasraenc
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۵۹
این فصل كه دیگه گذشت . انشاالله فصل بعد!!!!
اگه اون موقع كه رفته بودم مسافرت سیستمم رو 4-3-3 نذاشته بودم الآن من قهرمان بودم!!!!!!
در كل خیلی ناراحت شدم.

kasraenc
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۰۰
اگه خواستی بعدا می تونم تو مشكلات تیمت راهنماییت كنم!

kavian1372
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۴۸
مرسی عزیزم لطف میکنی اما من دلیل نتیجه نگرفتنم رو نمیدونم و مشکل خاصی ندارم؟؟؟!!!!

راستی تکلیف کترا چی میشه این بنده خدا که تعلیقه ؟؟؟؟

Emir1
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۴۹
كاويان جان چه طور شد چرا اينطور شد. خوب بذار امروز من ميكروفن رو بگيرم.

1. كاويان خان چه طور شد تيم شما اين نتيجه رو گرفت؟
2. فكر نمي كنيد بايد كادر فني تيمتون رو عوض كنيد؟
3. يكي از بازيكنان تيمتون بعد از بازي در مصاحبه با خبرنگاران گفته بود چون باشگاه آلومينيوم حقوق بازيكنان رو پرداخت نكرده بود مشكل روحي در بين بازيكنان وجود داشت نظر شما راجع به اين موضوع چيه؟:biggrin:

البته من مي دونستم تيم كترا قوي ولي انصافا انتظار چنين نتيجه اي رو نداشتم هر چند نتيجه زيادم مهم نيست.
اما الحق اين كترا تيم خوبي درست كرده بود. هر چند به من باخت ولي واقعا كارش درست بود. حيف شد رفت. البته يه چيزم بگم زيادم رقابتهاي اين فصل منصفانه نبود به خاطر همون قضيه كه گفتم موقعيتهاي تيمامون فرق مي كرد. انشاالله فصل بعد.

Emir1
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۵۳
اين ليگ ما هم چه تيمي رو به دسته 5 تحويل داد تيمي كه سرنشين نداره!!!

kavian1372
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۱۷
1. كاويان خان چه طور شد تيم شما اين نتيجه رو گرفت؟

والا چی بگم من خودم اصلا انتظار چنین نتیجه ای رو نداشتم اما فکر کنم مهمترین دلیل نتیجه ی بدم قرار دادن دو بازیکن جدید در ترکیب اصلی و بر هم خوردن نظم تیمی بود

2. فكر نمي كنيد بايد كادر فني تيمتون رو عوض كنيد؟

قرار داد ما با دنته اورلانو قراردادی برای 3فصل بود و با توجه به اینکه اوضاع مالی تیم هم خوب نیست فعلا نمیتونیم برای تغییر کادر فنی تصمیم بگیریم

. يكي از بازيكنان تيمتون بعد از بازي در مصاحبه با خبرنگاران گفته بود چون باشگاه آلومينيوم حقوق بازيكنان رو پرداخت نكرده بود مشكل روحي در بين بازيكنان وجود داشت نظر شما راجع به اين موضوع چيه؟

کاملا درسته متاسفانه باشگاه با مشکلات مالی روبرو شده و حتی امکان اینکه سهمیه تیم واگذار بشه هم هست البته امیدواریم در بین دو فصل بتونیم با پشتیبانی های مالی مشکلات رو برطرف کنیم به نظرم یکی از دلیل بی انگیزگی بچه ها همین بود

در پایان حرفم هم بگم با همه ی نتیجه های خوب یا بد این فصل ما فقط به فصل بعد و قرار گرفتن بین دو تیم اول فکر میکنیم و بس

با تشکر از همکاری شما در برنامه نود لیگ 6گروه510

kavian1372
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۴۶
اين ليگ ما هم چه تيمي رو به دسته 5 تحويل داد تيمي كه سرنشين نداره!!!

عزیزم برو خدا رو شکر کن تو لیگ ما سه نفر فعال هست من چند تا لیگ سراغ دارم که هیچ فردی توشون بازی نمیکنه

اگر خواستی بگو بگم!!!!!

kavian1372
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۵۰
و اما برسیم به برنامه نود

مصاحبه ای با مدیر اورمو:

با سلام خدمت شما

تیم شما در پایان لیگ موفق به کسب رتبه سوم شد در حالی که تیم رو در وضعیت بحرانی به شما دادن شما با چه تدابیری تونستید تیم رو به اینجا برسونید؟

با سوم شدن در این لیگ ایا از شرایط خودتون راضی هستید؟

شایعه هایی شنیده میشه مبنی بر تعویض سرمربی صحت داره؟

برای فصل اینده چه هدفی رو دنبال میکنید؟

از نتیجه های تیم جوانانتون راضی هستید؟

فصل اینده خودتون رو در چه رتبه ای میبینید؟

نتیجه ی کدوم بازیتون براتون غیر قابل باور بود؟چه خوب چه بد

به نظرتون فصل اینده کدوم تیم ها شانس قهرمانی دارن؟

ممنون میشم پاسخ بدید!!

مسابقه ی پیامک نود این هفته

کدام تیم قهرمان این دوره از مسابقات شد؟

1)کترا
2)هیچکدام

لطفا گزینه ی مربوطه را به 200090ارسال کنید.

جایزه های ما(جایزه ای نداریم)

Emir1
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۴۳
و اما برسیم به برنامه نود

مصاحبه ای با مدیر اورمو:

با سلام خدمت شما

تیم شما در پایان لیگ موفق به کسب رتبه سوم شد در حالی که تیم رو در وضعیت بحرانی به شما دادن شما با چه تدابیری تونستید تیم رو به اینجا برسونید؟

شایعه هایی شنیده میشه مبنی بر تعویض سرمربی صحت داره؟

ممنون میشم پاسخ بدید!!

مسابقه ی پیامک نود این هفته

کدام تیم قهرمان این دوره از مسابقات شد؟

1)کترا
2)هیچکدام

لطفا گزینه ی مربوطه را به 200090ارسال کنید.

جایزه های ما(جایزه ای نداریم)

عليكم السلام
با تدابير امنيتي
الحمدلله. راضييم به رضاي خدا
اين كار در برنامه هاي باشگاه قرار داشت ولي سرمربي كنوني اومد به دفترم و با من صحبت كرد و گفت زن و بچه دارم اگه منو اخراج كنيد از گشنگي مي ميرم. منم كه دلنازكم گفتم عيبي نداره اين فصلم بمون ببينيم اين فصل چه دسته گلي به هوا مي فرستي.
فصل بعد منظورت تابستانه ديگه. هيچي ميخورم مي خوابم از پاييز ترم جديد رو شروع مي كنم.
ما جوانان بسيار آينده داري در تيممون داريم اونا فقط تو دو تا مسابقه نتيجه نگرفتن كه اونم خودم اونطور تركيب مشنگ داده بودم.
ما قهرماني رو نشونه گرفتيم حالا اگه يكم پايينتر خورد دوباره سعي مي كنيم.
بازي با كسرا. البته تخصير خودم هم بود يكم تو تركيب سست عمل كردم و البته دروازبان اولم هم مصدوم بود ولي تيمش واقعا تيم خوبيه.
كدام تيمها نه فقط يه تيم شانس داره اونم تيم Gilan United

پاسخ اس ام اس تون گزينه 3

جايزه بايد سكه بديد. مي دونم درست جواب دادم برام پست كنيد به آدرس دفتر باشگاه در لندن

kavian1372
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۵۴
با تشکر از همکاریتون اما متاسفانه ما حواسمون نبود فرستادیم دفتر لس آنجلستون!!!!

اشکالی نداره بگید براتون بفرستن

kavian1372
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۵۶
مصاحبه ای با مدیر کسری:

با سلام خدمت شما

تیم شما در پایان لیگ موفق به کسب رتبه دوم شد نظرتون راجع به این رتبه چیه ایا نباید اول می شدید؟؟؟

شایعه هایی شنیده میشه مبنی بر تعویض سرمربی صحت داره؟البته به نظر نمیاد چون خوب کار کرده

ممنون میشم پاسخ بدید!!

مسابقه ی پیامک نود این روز

کدام تیم قهرمان لیگ اینده می شود؟
1)گیلان یونایتد
2)خوزستان

لطفا گزینه 3یا 4 را به شماره 200090ارسال نمایید تا قبض موبایلتون گرون تر بشه!!!!

kasraenc
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۱۴
سلام
-مي شد اول بشم ولي همون به مسافرت كل كارم رو به هم زد!!!!!از شرايط كه كلا راضي نيستم ولي بدك نيست
-نه!!! اگر هم بخوام پولش رو ندارم كه يه سرمربي جديد بخرم
-اول سعي مي كنم بازيهام رو با پيروزي پشت سر بذارم و بعدش به پرورش و ميدون دادن به بازيكنهاي جوونم مي پردازم . حتما به چندين تايشان تو بازيهاي مهم بازي خواهم داد
-هيچ نتيجه اي برام غير منتظره نبود ولي يادمه قبلا يه تيم بود به نام N.One یا یه چیزی شبیه این كه یك-هیچ بردمش اما خودم احتمال تساوی رو می دادم!!!
بستگی به موندن همین تیمها و اضافه شدن تیمهای جدید داره ولی واضحه كه تیمهایی كه امسال مدعی بودن سال بعد هم مدعی اول خواهند بود!!!

من گزینه ی سه رو زدم

kavian1372
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۴۳
یه خبر بد برای طرفدارای جوانان الومینیوم

تیم ما در نیمه اول یک بر صفر شکست خورد!!!!

با این نتیجه صدر جدول رو از دست میدیم!!!!
-------------------------------------------------
دوستان اشتباه شده بود بازی 3بر صفر به نفع من تموم شد و الان تیمم با اختلاف سه امتیاز نسبت به تیم دوم اوله!!!!

kasraenc
جمعه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۳۴
بازی دوستانه رو با چه تیمی بیام؟
یه چند تا مصدوم دارم (حدودا 4 تا)

kavian1372
شنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۵۳
کسری جون با هر تیمی که دوست داری بیا من میخوام بازیکنایی رو که تا حالا بازی ندادم و تازه خریدم رو بازی بدم بنابر این هر جور دوست داری بیا که بازیکنای اصلیت برای فصل مصدوم نشن یه وقت

kasraenc
شنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۱۰
باشه پس من هم كاملا با تیم دوم می آم و مسلما تیم ضعیفی خواهم داشت .
البته چون مدافع ذخیره ندارم مجبورم از مدافعهای اصلیم استفاده كنم . حتی در كل هم برای تیم اصلیم چهار تا مدافع ندارم!!!!ولی تا دلت بخواد هافبك و مهاجم دارم!!

kasraenc
شنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۰۲
دفاع ذخيره هم جور شد . حالا با تيم دوم مي آم

kavian1372
يکشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۳:۴۴
ok مرسی منم با تیمی که تا حالا نیومدم میام تا بازیکنام رو بررسی کنم البته بعضی ها رو هم از ترکیب اصلی میذارم

kavian1372
يکشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۴۳
خوب دوستان بازی ها پلی آف هم برگزار شد و تیم گلستان افتاد توی گروه ما البته متاسفانه این تیم صاحب نداره یعنی لیگمون از قبل هم ضعیف تر شد!!!!!

kavian1372
يکشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۴۴
این تیم در بازی اخر خودش Golestan FC - sayes parsian بازی رو 3بر2 واگذار کرد

kavian1372
دوشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۲۳
کسری جون تمرین این هفته ی ای که گذشت برای من کنسل شده بود می خواستم بگم تصمیمم عوض شده بیشتر با بازیکنای اصلیم میام که تو تمرین این هفته حضور داشته باشند

kasraenc
سه شنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۱۷
اشكال نداره!!!
نتيجه اش كه مهم نيست و هيچ تاثير خاصي نداره!!! من با همون تيم دومم مي آم!!! حتي يه بازيكن از تيم اصليم هم نذاشتم!!!

Emir1
پنجشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۰۴
كجايي كاويان نيستي. تو كه اينهمه ساكت نبودي. حوصلم سر رفت بس كه اومدم و چيزي نبود. چي شده؟ خسته شدي؟ انجمن ساكت شده يه حرفي اخباري چيزي. :sad:

kavian1372
پنجشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۲۹
امیر جون عزیزم لیگ ساکت شده چکار کنم خبر خاصی نیست فقط سلامتی

اما یه خبر مهم هست

تیم فوتبال کسری ارسنال با تیم دومش موفق شد با نتیجه 4بر3الومینیوم رو شکست بده

البته یک نکته جالب در گزارش بازی اینه که اخر بازی نوشته شده الومینیوم اراک با نتیجه 4بر3 پیروز شد!!!!!

بازی های جام حذفی هم داره شروع میشه

kavian1372
پنجشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۳۲
Urmo باید به مصاف یک تیم بی صاحب بره که پرسی نام داره و امیدواریم این نماینده لیگمون موفق باشه

تیم کسری ارسنال باید به مصاف تیم همدان بره که این تیم هم بی صاحب هست و برای این نماینده لیگمون هم ارزوی موفقیت داریم

خودم هم باید به مصاف تیم بی صاحب گلستان برم

kasraenc
جمعه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۴۴
من هم تعجب كردم آخرش نتیجه رو اشتباه نوشته بود!!!

kavian1372
جمعه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۴۹
ولی واقعیت اینه که من بردم احتمالا اشتباه گزارش شده!!!!!!!!

Emir1
جمعه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۳۶
البته من گزارش بازي رو نديدم ولي احتمال داره يكي از گلهاي زده شده گل به خودي بوده.

kavian1372
جمعه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۵۲
نه اینطوری نبوده چون زننده ی گل مشخصه

4گل کسری ارسنال زده و وقتی من گل سوم رو میزنم توی گزارش می نویسه 4بر3 به نفع الومینیوم!!!!!!!

Emir1
شنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۱:۵۰
كاويان ديگه زياد در موردش صحبت نكن داري تابلوش مي كني. فقط به من پيام خصوصي بده بگو ببينم به داور چقدر داده بودي.

kavian1372
شنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۰۲
متاسفانه چون داور رشوه قبول نکرد مجبور شدم به مترجم های سایت یه چیزی بدم حالا مبغلش بماند

kasraenc
يکشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۳۵
من جوگير شدم مربي و بازيكن گرون خريدم!الآن دارم ور شكست مي شم
برنامه ريزي كردم و حدودا تا 6 هفته ي ديگه وضعم بهتر ميشه!البته اگه اتفاق خاصي نيفته

kavian1372
دوشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۱:۳۴
تبریک میگم خوش به حالت که با خریدن مربی و بازیکن خوب داری ورشکست میشی من بدون خریدن اینا دارم ورشکست میشم!!!!!!

kasraenc
دوشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۳۱
چرا؟؟!!!

kavian1372
دوشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۱۷
با برگزار نشدن مسابقات و نگرفتن پول بلیط برای دادن حقوق دچار مشکل شدم و هر هفته منفی میشه حساب هفتم

نمیدونم کی قراره لیگ شروع بشه

30n4
دوشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۲۱
با برگزار نشدن مسابقات و نگرفتن پول بلیط برای دادن حقوق دچار مشکل شدم و هر هفته منفی میشه حساب هفتم

نمیدونم کی قراره لیگ شروع بشه

یکشنبه لیگ شروع میشه؟

الان (دقیقا همین الان) تو جدول رتبه چندم رو داری؟

kavian1372
دوشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۴۹
چهارم دقیقا هم الان چهارم هستم و هم در پایان لیگ چهارم شدم

30n4
دوشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۲۳
چهارم دقیقا هم الان چهارم هستم و هم در پایان لیگ چهارم شدم

خب پس هفته اول هم مهمانی،اگه بدهیت زیاد روی پول بلیط حساب نکنه.

kavian1372
دوشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۴۵
پس چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

30n4
دوشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۵۸
پس چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

چقدر بدهیت؟؟ اگه امکانش هست که تیمت رو ببندن خب بازیکن بفروش

kavian1372
سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۶:۵۲
الان 2 میلیارد هست اما نمیدونم برطرف میشه یا شروع کنم به فروش

میشه بگید از چه راههایی میشه پول در آورد به غیر از بلیط فروشی؟

Emir1
سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۱:۱۷
الان 2 میلیارد هست اما نمیدونم برطرف میشه یا شروع کنم به فروش

میشه بگید از چه راههایی میشه پول در آورد به غیر از بلیط فروشی؟

هيچي. فقط از حاميان و بليط فروشي پول درمياري ميتوني بازيكن بفروشي يا كارمند اخراج كني يا آكادمي جوانان رو ببندي و به جوانانت بگي برن واسه يه مدت به درساشون برسن بعد خبرشون مي كني.

kasraenc
سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۲۹
من هم تيمم وضعيتي مشابه داره ولي دارم سعي مي كنم با برنامه ريزي بلند مدت سروساموني به تيمم بدم!!!

kavian1372
چهارشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۹:۲۴
خیلی عالیه برنامه ریزی بلند مدت اما فکر نکنم بهت جواب بده

آكادمي جوانان رو ببندي و به جوانانت بگي برن واسه يه مدت به درساشون برسن بعد خبرشون مي كني.

اینا اگه درس خون بودن نمیومدن آکادمی که!!!!!

Emir1
چهارشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۰۵
اینا اگه درس خون بودن نمیومدن آکادمی که!!!!![
اگه اينطوره بفرستشون كارگري هم بيكار نميمونن هم يه كمك خرجي واسه باشگاهت مي يارن. فردا هم كه آكادمي رو دوباره باز كردي و برگشتن قدر فوتبال رو ميدونن و نق نميزنن.
البته يه كارم ميتوني بكني. ميتوني به دولت معرفي شون كني بگي اينا فوتباليس نيستن تا ببرنشون سربازي.

kavian1372
چهارشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۰۰
البته يه كارم ميتوني بكني. ميتوني به دولت معرفي شون كني بگي اينا فوتباليس نيستن تا ببرنشون سربازي.

دمت گرم خیلی راه باحالی بود!!!!!!!

kavian1372
چهارشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۰۵
خوب بریم سراغ تحلیل بازی های جام حذفی

در بین نمایندگان از کسری ارسنال شروع میکنیم که با 7گل به برتری رسید

خوب کسری جون نظرت راجع به بازی چیه

با چه ترکیبی بازی کردی

اورمو دیگر نماینده ما بازیش رو 6بر1 برد

امیر جون بازی رو چطور دیدی؟

با ترکیب اصلی بازی کردی؟

و اما تیم تازه وارد گلستان که بی صاحب هم هست با نتیجه ی 4بر صفر شکست خورد

تیم چهار محال و بختیاری هم 4برصفر باخت

تیم خراسان هم افتضاح کرد و 10 بر صفر باخت

خودمم که 6بر1 بردم

خوشحالم که هممون موفق بودیم به جز تیم های بی صاحب

امیدوارم همین طوری پیش بریم

kavian1372
چهارشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۰۸
بریم سراغ فصل جدید

بازی اول بازی گیلان یونایتد و خوزستان هست که احتمال زیاد مساوی میشه

خراسان هم به مصاف چهار محال میره

کسری هم از تیم تازه وارد پذیرایی حسابی میکنه

الومینیوم و اورمو حساس ترین بازی این هفته رو انجام میدن

kasraenc
پنجشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۲۸
تیمم دقیقه ی دو گل زد ولی بعدش بازیكنم افتاد زمین و داور به خاطر تمارض بهش كارت زرد داد و اون اعتراض كرد و كارت قرمز گرفت ! همون اول ده نفره شدم ولی 6 تا زدم و 7-0 بردم ! البته یه تعویضی مهاجم هم آوردم تو كه یكی از گلها رو اون زد ولی چند دقیقه بعدش به مدت سه هفته مصدوم شد ! تیمم هم نه كامل تیم اول بود و نه كامل تیم دوم ولی سعی كردم به بازیكنهای ذخیره ام هم فرصت بازی بدم !

kavian1372
پنجشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۴۱
از توضیحات تکمیلیتون خیلی خیلی ممنونم

گل زدن در دقیقه دو قدرت تهاجمی شما رو به خوبی نشون میده و مصدومیت کم بودن قدرت بدنی

البته با یه تیم بی صاحب هم بازی داشتید ولی در کل از ما بهتر کار کردید

البته نظر من بود

منتظریم تا امیر هم توضیحی در مورد تیم اورمو و بازیش بده

Emir1
پنجشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۳۸
بيشتر بازيكناي جديد رو بازي دادم تا اونايي كه استعدادشو دارن خودشونو نشون بدن. در كل بازي خوبي بود ولي چيزي كه مسلمه تركيب تيم در طول فصل تغييرات زيادي خواهد كرد.
يه مطلب هم از پشت پرده باشگاه بگم اونم اينكه دروازبان تيم به خاطر اينكه يه گل خورده بود 1 ميليون تومن جريمه شد تا انگيزش بره بالا ديگه گل نخوره تو بازي با آلومينيوم معلوم ميشه اثر كرده يا نه.

kasraenc
جمعه ۱ خرداد ۱۳۸۸, ۰۷:۳۴
احتمالا تو بازی اول فصل تركیبم كمی با بازی جام حذفی متفاوت خواهد بود!!
ولی در كل سیستم تیم من چرخشیه (البته به غیر از 3 بازیكن كه تو بازیهای مهم حتما هستن) تا به همه فرصت بازی برسه!

kavian1372
جمعه ۱ خرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۴۷
من هم کلا به جز دروازه بانم بازیکنای دومم بودن و خودم هم نمیدونم برای بازی با اورمو چه ترکیبی بچینم اما از اونجا که خط حمله ی خوبی داره ترجیح میدم سیستمم 5-3-2 باشه البته هنوز هم چیزی مشخص نیست

ترکیب بازیکنا هم با ترکیبی مختلط از بازیکنای اصلی و دوم میام

Emir1
شنبه ۲ خرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۱۸
كاويان واقعا ساپورتر خريدي يا از اين الكياست كه تموم مي شه؟

kavian1372
شنبه ۲ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۲۹
نه واقعا خریدم البته سه ماهه هست ولی خیلی باحاله پیشنهاد میکنم شما هم بخرید

Emir1
يکشنبه ۳ خرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۵۴
نه واقعا خریدم البته سه ماهه هست ولی خیلی باحاله پیشنهاد میکنم شما هم بخرید

چند خريدي؟ از كجا؟ البته از كجاش رو بهم پيام خصوصي بده تا اسپم نشه.

kasraenc
يکشنبه ۳ خرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۴۲
بی زحمت برای من هم بفرست!(نحوه ی پول دادن رو هم بگو)

kavian1372
يکشنبه ۳ خرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۲۹
فکر نمیکنم اشکالی داشته باشه همین جا بگم

مدیران هم توی انجمن بیان میکنن

باید برید تو سایت [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

بعد از عضو شدن میتونید به راهنما برید و بعد میتونید انتخاب کنید چند ماه میخواید حامی هتریک باشید

منم سه ماهه خریدم 19500 ولی خیلی باحاله

kavian1372
دوشنبه ۴ خرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۰۲
بریم سراغ تحلیل و بررسی بازیهای این هفته

نتایج مهمترین بازیها به شرح زیره

کسری ارسنال با نتیجه 8بر1 تیم گلستان رو شکست داد و صدر نشین شد

الومینیوم اراک هم در عین ناباوری و در مقابل دیدگان حدود10000 تماشاگر تیم اورمو رو در خانه خودش 4بر1 مغلوب کرد
چهار محال خراسان رو برد و خوزستان بر گیلان غلبه کرد

با این اوضاع در حال حاضر تیم کسری به دلیل تفاضل گل عالی در صدر جدول قرار داره و تیم الومینیوم دومه
خوزستان و چهار محال و خراسان و گیلان در رتبه های بعدی هستن و تیم اورمو که از مدعیان قهرمانی این فصل به شمار میومد در رتبه ششم جای داره

البته مسلما در بازی های بعد کسری و الومینیوم و اورمو در مقابل تیم های بی صاحب به برتری خواهند رسید اما نتیجه ی بازی های رو در روی این تیم ها میتونه تعیین کننده باشه برای قهرمانی

البته راجع به بازی الومینیوم قابل ذکر است که الومینیوم در فصل قبل در هر دو دیدار رفت و برگشت با 4گل نتیجه را به اورمو واگذار کرده بود

kavian1372
دوشنبه ۴ خرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۰۵
و اما مصاحبه ای با مدیر اورمو

با سلام خدمت شما

میشه بفرمایید بازی رو چطور دیدید؟
گفته بودید دروازه بانتون رو جریمه کردید که دیگه گل نخوره پس چرا اینطوری شد؟
خط دفاعتون چطور کار کرد؟
هنوز هم با وجود رقیبی قوی تر از الومینیوم یعنی کسری انتظار قهرمانی رو دارید با این شکست؟
نتیجه ی بازی برگشت رو چی پیش بینی میکنید
در جام حذفی با این روحیه تیمی می تونید باز هم موفق باشید ؟

خیلی ممنون

Emir1
دوشنبه ۴ خرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۵۳
و اما مصاحبه ای با مدیر اورمو

با سلام خدمت شما

میشه بفرمایید بازی رو چطور دیدید؟
گفته بودید دروازه بانتون رو جریمه کردید که دیگه گل نخوره پس چرا اینطوری شد؟
خط دفاعتون چطور کار کرد؟
هنوز هم با وجود رقیبی قوی تر از الومینیوم یعنی کسری انتظار قهرمانی رو دارید با این شکست؟
نتیجه ی بازی برگشت رو چی پیش بینی میکنید
در جام حذفی با این روحیه تیمی می تونید باز هم موفق باشید ؟

خیلی ممنون

البته بدشانسي هم آوردم دروازبان اولم كه بعد از 5 هفته مصدوميت هنوز به بازي با آلومينيوم نرسيده بود دروازبان دومم هم در همون ابتدا مصدوم شد و دروازبان اتيقم اومد به زمين. از طرف ديگه هم چون تركيب جديدي داده بودم و اكثرا بازيكنان جديد بودن هم از لحظ هماهنگي و هم قدرت بدني در شرايط بسيار پاييني بودن. به همين خاطر اين نتيجه شد كه مشاهده كرديد.
آقا چي بگم اين دروازبان ما ادم نميشه خوب چي كار مي شه كرد البته بنده خدا مصدوم شد اون يكي گل خورد.
عالي. خط دفاع ما حتي اجازه يه نفوذ رو هم به مهاجمان آلومينيوم نداد.
تازه يه بازي انجام شده ميخواي دستي دستي ما رو بزني كنار؟
در بازي برگشت ايشاالله بچه ها جبران مي كنن.
با تيم صحبت كردم روحيه تيم عجيب رفته بالا. جام حذفي رو ما حتما به خونه مي ياريم!!!
راستي اين جدول جام حذفي رو كجا مي شه ديد

kavian1372
دوشنبه ۴ خرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۰۶
با تيم صحبت كردم روحيه تيم عجيب رفته بالا. جام حذفي رو ما حتما به خونه مي ياريم!!!

دمت گرم بابا تو دیگه کی هستی؟!!!!

تازه يه بازي انجام شده ميخواي دستي دستي ما رو بزني كنار؟

نه اما چون رقیب های جدی ما در لیگ تیم های با صاحب هستن از دست دادن این امتیاز خانگی میتونه براتون گرون تموم بشه!

kavian1372
چهارشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۵۱
بازی های جام حذفی دور دوم هم برگزار شد و دو نماینده از 3نماینده لیگ ما همچنان باقی ماندند

تیم الومینیوم اراک که به مصاف تیم قدرتمند دسته چهارمی رفته بود در حضور 11000 مشتاق با نتیجه ی 3 بر1 شکست خورد گرچه طرفداران این تیم راضی به نظر می رسن

تیم کسری هم عالی کار کردو تیم دسته پنجمی رو 6بر1 در هم کوبید

اورمو هم که با تیم بی صاحب بازی داشت به راحتی 5 بر 0 پیروز شد

این نتایج باعث شد که لیگ ما همچنان دو نماینده داشته باشه

گرچه اگر الومینیوم به تیم دسته چهارمی نمیخورد شاید الان اون هم جز نمایندگان لیگ در جام حذفی بود

kasraenc
چهارشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۱۲
من در دور بعدي به يك تيم دسته چهارمي خوردم
پيش بيني هواداراي من : به سختي مغلوب خواهيم شد
پيش بيني هوادارهاي اونا : مثل آب خوردن مي بريم

من هم حذف شده بدونيد!!!
سعي مي كنم براي كم گل خوردن برم!

Emir1
پنجشنبه ۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۰۱
منم با يه تيم دسته چهارمي بازي دارم كه دسته چهارمي چه عرض كنم از ليگ برتري هم قويتره. طرف چهارمين باشگاه ثروتمند ايرانه. ديگه بقيشو خودتون بخونيد. منم حذفم به احتمال قوي قطعيه. فقط من نميدونم اين جدول جام حذفي رو كجا نشون ميده كسي ميدونه بگه.

javad_m
پنجشنبه ۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۴۰
سلام........

من تازه عضو شدم........

منم حذفی به تیم دسته 4 خوردم (1908043)....

اگه میشه یکی ببینه بگه من امیدی دارم یا نه؟

black_shadow
پنجشنبه ۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۵۲
شرمنده اومدم تو تاپیكتون!!!javad_m تازه عضو شدی.اونم یه تیم دسته چهاریه.
احتیاج نیست تیم حریفتو ببینیم.به فكر لیگ باش!

javad_m
پنجشنبه ۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۲۵
شرمنده اومدم تو تاپیكتون!!!javad_m تازه عضو شدی.اونم یه تیم دسته چهاریه.
احتیاج نیست تیم حریفتو ببینیم.به فكر لیگ باش!

البته منظورم اینه تو این سایت تازه عضو شدم......:wink:

تو هت تریک یه ماهی میشه عضوم.........

black_shadow
پنجشنبه ۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۰۱
البته منظورم اینه تو این سایت تازه عضو شدم......:wink:

تو هت تریک یه ماهی میشه عضوم.........

تو این 1 ماه یاد گرفتی چجوری تیم حریفتو انالیز كنی؟؟؟
بازیكن خوب خریدی؟

Emir1
پنجشنبه ۷ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۲۸
اقا جواد داداش شما تو ليگ ما نيستي گروهتو پيدا كن. البته به فروم ما خوش اومدي هر وقت خواستي بيا ولي چون تازه عضو شدي ميگم بگرد فروم خودت رو پيدا كن.

javad_m
جمعه ۸ خرداد ۱۳۸۸, ۰۱:۱۹
اقا جواد داداش شما تو ليگ ما نيستي گروهتو پيدا كن. البته به فروم ما خوش اومدي هر وقت خواستي بيا ولي چون تازه عضو شدي ميگم بگرد فروم خودت رو پيدا كن.

اره الان شماره گروهو دیدم ......من فک کردم اینجا واسه همه دسته شیش ها هست....اکی:wink:

kavian1372
جمعه ۸ خرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۰۸
به به

خوشمان آمد آقا امیر شده رییس پلیس حفظ امنیت انجمن

دمت گرم خیلی حال کردم

راستی کسری جون به این زودی ها برای دفاع نرو

به نظر من همون روال قبلی رو ادامه بده چون بهترین دفاع حملست

اگر هم تدافعی بازی کردی بذار رو ضد حمله و یه بازیکن تند و تیز بذار نوک حمله

امیر جون شما هم با توجه به اینکه میگی طرف چهارمین تیم پولدار ایرانه احتمالا که چه عرض 100در 100 حذفی

خوب خیلی عالیه این هفته کلا نماینده های ما حذف میشن!!!

حالا دیگه لیگ مهمه برای هممون

Emir1
جمعه ۸ خرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۰۹
به به

خوشمان آمد آقا امیر شده رییس پلیس حفظ امنیت انجمن

دمت گرم خیلی حال کردم

گرفتم از كجا گفتي!!! تلافي مي كني ديگه. عب نداره

kasraenc
شنبه ۹ خرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۲۰
یك ریسكه كه هجومی بازی كنم
می خوام پرسینگ كنم ! می دونم خیلی بده ولی بهتره كه ریسك نكنم!

kavian1372
شنبه ۹ خرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۳۰
هر جور خودت مایلی اما امیدوارم جفتتون در عین نا باوری ببرید

kasraenc
يکشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۴۴
با خیلیها مشورت كردم ولی كسی نظر خوبی نداشت پس تصمیم گرفتم پرسینگ كنم!
البته تیم رقیبم كلا زیاد قوی نیست ولی تركیب اصلیش قویه!

kavian1372
يکشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۵۸
بازی های این هفته با پیروزی مدعیان آغاز شد که بهترین برد رو تیم اورمو در مقابل گیلان داشت

الومینوم 3بر1 برد و کسری ارسنال هم 4بر2

فردا مصاحبه با مربیان انجام میشه

Emir1
دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۴۷
راستي ميدونيد نظر هواداران من در مورد بازي جام حذفي مقابل اون تيمي كه گفتم چيه:
بهتر است در زمين حاضر نشويم!!! (اين يعني صفر)

kavian1372
دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۵۶
:wacko2::wacko2::wacko2::wacko2::wacko2::wacko2::w acko2::wacko2:

kasraenc
دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۱۶
من فكر مي كردم بازي ليگ رو آسون مي برم براي همين با دروازه بان دوم رفتم و خط هافبكم رو هم با بازيكنهاي غير متخصص تو اون پستها پر كردم و تاكتيكم رو عوض كردم! فكر مي كردم كه راحت تر مي تونم ببرم البته تقصير خودم بود!!!!

kavian1372
دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۴۴
آقا به نظر منم تو این لیگ تیم های بی صاحب هم قوی تر از فصل قبل بازی میکنن

من اورمو رو راحت تر از این یکی بردم

kavian1372
پنجشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۵۷
آخرین اخبار تیم فوتبال آلومینیوم اراک

تیم فوتبال الومینیوم بهترین مهاجم خود را به خاطر مصدومیت از دست داد.

این تیم در یک بازی دوستانه با تیم رئال مادرید(دسته 5) 4بر1 به پیروزی رسید

تیم فوتبال جوانان 6بر2 برد و صدر نشین ماند

kasraenc
پنجشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۵۴
دوستان به خودم تبريك مي گم چون تو جام حذفي با سيستم پرسينگ موفق شدم 2 بر 0 ببرم!!!!
كل تيمم دفاعي بود حتي مهاجمهام!!!!

kasraenc
پنجشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۰۰
ولي تسليت هم مي گم چون در مرحله ي بعد به يه تيم از دسته ي دو خوردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ديگه اين دفعه كارم تمومه
تيم مقابلم از سال 2005 تيمش رو داره

پيش بينيها:
هواداران من : 573 هوادار تیفوسی باشگاه هواداران ، مدعی هستند که: “بهتر است در زمین حاضر نشویم“.
هوادراان حريف : 3178 هوادار تیفوسی باشگاه هواداران ، مدعی هستند که: “باید تحقیرشان کنیم“.

تا همين جا هم كه اومدم خيلي خوبه و وضعيت ماليم آخر هفته ي ديگه خوب مي شه!!!(صفر مي شه!!!)

kavian1372
جمعه ۱۵ خرداد ۱۳۸۸, ۰۱:۲۸
کسری دمت گرم ترکوندی

آبروی لیگمون رو خریدی

تا همین جا هم عالی اومدی

kasraenc
جمعه ۱۵ خرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۵۴
تیمی كه هفته ی بعد تو جام حذفی باهاش بازی دارم تیم 29 كشور هست و تو دسته دو بازی می كنه!!!!
انشالله هفته ی بعد هم پرسینگ بازی می كنم . البته یكی از هافبكهای خوب قدرتیم مصدوم شده و مجبور شدم یه هافبك خیلی ضعیف قدرتی بخرم و جایگزینش كنم!!

kavian1372
جمعه ۱۵ خرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۴۳
چه قدر بد شد

کاش میشد بهت بازیکن قرض بدم

یه هافبک توپ ایرانی دارم اگر میشد بهت میدادم

ان شاالله در عین ناباوری این بازی رو هم با پرسینگ ببری و دیگه کولاک کنی

kasraenc
شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۱۶
واقعا این دیگه از عهده ی من خارجه!!!
میانگین برآیند مهارتهاش 15000 هست ولی من 1000 هستم!!!
تازه وضعیت مالیم خیلی بده و نمی تونم حد اقل دو تا بازیكن خوب قابل اتكا بخرم!!!!

kavian1372
شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۱۸
اشکال نداره تا همین جا هم عالی پیش رفتی

البته بد شانسی آوردی

بعضی از دوستای من در دسته 6 با تیم های بی صاحب بازی دارن هنوز

kavian1372
يکشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۰۳
و اما حساس ترین بازی این هفته

کسری ارسنال و اورمو

یک بازی حساس برای هر دو تیم

اورمو میخواد انتقام اون بازی آخر فصل پارسال رو بگیره و کسری هم نمیخواد صدر جدول رو از دست بده

این وسط الومینیوم اراک که با چهار محال بازی داره در صورت برد اورمو صدر نشین میشه

حالا باید ببینیم کسری پیروز میشه یا اورمو

البته اگر بازی به تساوی کشیده بشه باز هم الومینیوم صدر نیشن میشه برای اولین بار اما در یه همچین بازی خطرناک و هیجان انگیزی تساوی بعید به نظر میاد

مربی الومینیوم اعلام کرده که با پیروزی در این مسابقه صدر نشین میشیم اما ایا کسری متوقف خواهد شد؟

kavian1372
يکشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۰۴
خوب این هفته خیلی عجیب بود

اورومو تیم کسری ارسنال رو برد تا الومینیوم از همه جلو بیفته و صدر نشین بشه

به نظر میاد پیش بینی های اورلانو برای صدر نشینی الومینیوم درست بود

kasraenc
يکشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۳۵
تقصير خودم بود تاكتيك نا مناسبي رو انتخاب كردم و نبايد هم 3-5-2 مي رفتم.
البته فكر كنم مقصرهاي اصلي مهاجمم و مدافع اصليم كه دقيقه ي 85 اومد)گل سوم( بود!
اشكالي نداره ولي اميدهام براي قهرماني خيلي خيلي كمرنگ شد ؛ اون هم با ليگي كه ما داريم!!!!
احتمالا ديگه اين فصل كار زيادي نخواهم كرد ؛ ان شالله فصل بعد!!!!

kasraenc
يکشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۴۳
احتمالا هم تعدادي از بازيكنهام رو اخراج مي كنم
از آرسنالي بودن تو نقل و انتقالات هم خسته شدم . همه ي بدبختيهام از همين جاست . تا حالا هم كه خوب بودم به خاطر مربيم بوده!!!

Emir1
دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۸, ۱۰:۴۶
تيم اورمو در شرايطي برد كه بهترين مدافع خودش رو بدليل مصدوميت در اختيار نداشت.
نميدونم چرا اين مصدوميتها دست از سر تيم من برنميدارن الان سه تا از بازيكنان خوبم مصدومن.

kasraenc
دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۲۰
البته مسلما چهار دفاع از سه دفاع قویتره!!!!!
راستی من برای این می گم كه دیگه قهرمان نمی شم كه یه سری آمار پیدا كردم!
بهترین بازیكنان لیگ به ترتیب از این تیمها هستند(اسمشون رو نمی گم):
1-kasraarsenals -- ایرانی
2-Urmo -- ایرانی
3-Urmo -- ایرانی
4-Urmo -- ایرانی
5-Urmo -- تركیه ای
6-aluminium-arak -- آرژانتيني

آمار كاملا درست هست!!

راستي آلومينيوم يه بازيكن فرانسوي با برآيند 3690 داره كه نفر 22 هست!!
بهترين دروازه بان ليگ هفته ي قبل از آلومينيوم بود ولي اين هفته از اورمو
بهترين مدافع از خودمه و بهترين هافبك و مهاجم از اورمو!!!

اين هم دلايلم بود!!!

kavian1372
دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۸, ۱۶:۰۱
اینا رو از کجا آوردی

دمت گرم

ولی فعلا مهم اینه که داشیت صدر نشین شده!!!!

بیخیال بابا منم پس فردا به کسری می بازم همه هم امتیاز میشیم

Emir1
دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۳۷
به !!!‌ كاويان خان صدر نشين شده. آقا تبريك. با 9 امتياز و با قاطعيت صدرنشين شدي.
اون بالا بالاهاي جدول حال ميكني؟ يه نگاهي هم به اين پايين بنداز.

Emir1
دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۳۵
خبر امروز اينكه آلومينيوم كاويان اينا 1 بر صفر مغلوب ماشين سازي تبريز شد.
تراكتور سازي هم به ليگ برتر راه يافت.

kasraenc
دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۸, ۲۳:۲۸
آمار رو حال كرديد!!!!
اگه خواستيد 40 تاي اول رو دفعه ي بعد مي ذارم ولي اسمشون رو نمي گم
فقط تيم و مليتشون
بگم ؟ بگم ... ؟

Emir1
پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۵۲
ظاهرا حال كاويان از شكست آلومينيوم خيلي گرفته شده و اصلا حال و حوصله نداره و به انجمنم سر نميزنه يا مياد و حرف نميزنه.
فوتبال يعني برد و باخت ديگه. عيبي نداره كه فصل بعد هم فرصت هست.
دو هفتهست نود رو تعطيل كرديا !!!

kavian1372
جمعه ۲۲ خرداد ۱۳۸۸, ۲۳:۲۴
سلام بچه ها

خبر امروز اينكه آلومينيوم كاويان اينا 1 بر صفر مغلوب ماشين سازي تبريز شد.
تراكتور سازي هم به ليگ برتر راه يافت.

اشتباه گفتی ما اصلا در گروه ماشین سازی نیستیم

ما دوم بودیم و شهرداری سوم بود ما اگر مساوی هم میکردیم می رفتیم پلی آف ولی طبق گفته مربی و بازیکنا با تک گل تیم حریف که خطا بوده تیم حریف رفت پلی آف

ظاهرا حال كاويان از شكست آلومينيوم خيلي گرفته شده و اصلا حال و حوصله نداره و به انجمنم سر نميزنه يا مياد و حرف نميزنه.
فوتبال يعني برد و باخت ديگه. عيبي نداره كه فصل بعد هم فرصت هست.
دو هفتهست نود رو تعطيل كرديا !!!

اره حالم کلا گرفته شد اما نیومدنم به دلیل قطع اینترنت اراک و به مشکل خوردن اون بود و تقریبا 4 روزه اینترنت نیومدم

ان شالله این هفته 90 سرجاشه

Emir1
دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۱۸
جالبه تيم من چهارشنبه با يه تيمي مسابقه داره كه اسمش KasraArsenalFC چنين نامي با اين شباهت عجيبه. شايدم از قوم و خويشاي همگروه ما باشه.

Emir1
دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۴۲
شايدم خودش باشه؟!؟

kavian1372
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۸, ۰۰:۵۶
یه کمی که چه عرض کنم خیلی عجیبه

kasraenc
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۰۳
بله . اون تیم قبلی من هست كه بسته شده بود!! 3 ماه پیش

kavian1372
شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۰:۴۴
چه جالب پس شما به غیر از این تیم تجارب دیگه ای هم در زمینه هتریک داری برعکس ما!!!

kavian1372
شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۰:۵۱
بریم سراغ بازی های یکشنبه

یکشنبه بازی های حساس و در عین حال غیر حساسی برگزار میشه

الومینیوم صدر نشین گروه باید به مصاف تیم گیلان که در رتبه ششم هست و بی صاحب هست بره که میشه روی بردش حساب کرد

کسری باید با خراسان بازی کنه که اون هم حتما میبره

تیم اورمو هم با تیم انتهای جدول بازی ساده ای رو در پیش داره

اگر این سه تیم صدر نشین در مسابقاتشون پیروز بشن اونوقت رقابت حساس هفته ی آینده الومینیوم اراک و کسری میتونه خیلی حساس باشه

تا اینجای کار بهترین خط دفاع و بهترین خط حمله مربوط به تیم الومینیوم بوده که جای تقدیر داره

باید ببینیم بازی های این هفته چه نتایجی رو در بر خواهد داشت

kasraenc
شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۵۳
البته نمی شه گفت تجربه چون فقط 4 هفته اون تیم رو داشتم و كار خاصی باهاش نكردم!!!

Emir1
شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۲۸
از رو چه حسابي ميگي بهترين خط دفاع و حمله مال الومينيومه!؟

kavian1372
دوشنبه ۱ تير ۱۳۸۸, ۰۰:۲۴
از رو حساب اینکه بیشترین گل زده مال الومینیوم هست و کمترین گل خورده هم مال الومینیوم هست

الومینیوم اراک با 28 گل زده بیشترین گل زده و با تنها 3 گل خورده کمترین گل خورده رو داریم

Emir1
دوشنبه ۱ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۱۰
تو ليگ ما دو تا بازيكن دوقلو هست كه بازيشون خيلي توپه و از بهترينهاي ليگمونن به نامهاي احسان و پيمان مهراني يه قلوشون تو اورمو بازي ميكنه اون يكي قلوشون تو كسراارسنال (فقط يكي از اين دوقلوها 5 سال از اون يكي زودتر به دنيا اومده) :eltaf:

kasraenc
سه شنبه ۲ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۱۶
طبیق آخرین رده بندی نفرات اول و دوم لیگ از تیم من هستن كه دومی پیمان مهرانیه!
نفرات سوم تا هفتم هم از اورمو هست كه نفر سوم هم احسان پیمانیه!
نفرت هشتم و نهم هم از آلومینیوم اراك هستند!

kavian1372
سه شنبه ۲ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۱۱
نفرت هشتم و نهم هم از آلومینیوم اراك هستند!

بس بسیار افتخار کردم

kasraenc
چهارشنبه ۳ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۱۵
البته بازیكن اول لیگمون خیلی پیر شده و مدتی دیگه می فروشمش!

kavian1372
يکشنبه ۷ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۰۱
کسری جون نگفتی این آمار رو از کجا آوردی

kavian1372
يکشنبه ۷ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۰۶
خوب بریم سراغ بازی های این هفته

مهمترین بازی این هفته بازی آلومینیوم اراک و کسری آرسنال هست که میتونه آلومینیوم رو از صدر به پایین بکشه

در صورتی که کسری پیروز بشه آلومینیوم به خاطر تفاضل گل کمتر احتمالا پایین میاد از صدر جدول

در صورتی که این بازی مساوی بشه آلومینیوم صدر نشین میمونه و کار برای کسری در راه قهرمانی دیگه خیلی سخت میشه

و در صورتی که آلومینیوم ببره کار برای کسری بیش از پیش سخت میشه و آلومینیوم امید خیلی زیادی برای قهرمانی پیدا میکنه

اورومو هم باید با تیمی بازی بکنه که در حالیکه بی صاحب هست اما خیلی خوب امتیاز جمع کرده

به هر حال برد اورمو تقریبا قطعیه اما باید ببینیم آیا آلومینیوم در مسابقه امروز پیروز میشه یا کسری

تا برنامه ای دیگر

خدا یار و نگهدارتون

kasraenc
يکشنبه ۷ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۵۷
بازی خوبی خواهد شد! البته اگه دوباره مصدوم ندم! البته دروازه بانت هم خیلی قویه و فكر كنم یكی دو میلیاردی خریده باشیش!!!

Nike
دوشنبه ۸ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۰۴
سلام

من یه تیم دارم تو دسته 6 !
اما گروهمون کلا مردن!
هیشکی حرف نمیزنه! هیشکی منو دوس نداره؟!
میشه منم اینجا کل کل کنم :دی

Emir1
دوشنبه ۸ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۵۲
سلام

من یه تیم دارم تو دسته 6 !
اما گروهمون کلا مردن!
هیشکی حرف نمیزنه! هیشکی منو دوس نداره؟!
میشه منم اینجا کل کل کنم :دی

اره بيا كل كل كن. راحت باش.

Nike
دوشنبه ۸ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۲۳
من شاخم
من بهترینم
من نامبر وانم
من حریف ندارم
.
.
.
آخیش!
راحت شدم!!

Emir1
سه شنبه ۹ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۵۴
من شاخم
من بهترینم
من نامبر وانم
من حریف ندارم
.
.
.
آخیش!
راحت شدم!!

آخي
تو ليگ خودتون نميتونستي اينا رو بگي اينجا گفتي ها؟
حالا كدوم ليگ هستي آدرس تيمتو بده ببينيم چقدر شاخي

kasraenc
سه شنبه ۹ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۴۹
چه جالب!!!!

Nike
سه شنبه ۹ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۰۴
لیگ یعنی چی؟
من وقتی اسم و رمزم رو میزنم، یه تیم بهم نشون میده. اما تیم خودم نیست!
انگار فعلا اسم تیمم ویتنگ لیست یا همچین چیزی هست!
تیم اصلی رو کی بهم میده؟

kasraenc
سه شنبه ۹ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۳۸
كی تیمت رو گرفتی؟
یك هفته طول می كشه كه تیمت رو بهت بدن
وقتی تیم رو گرفته تیمت توی یك لیگ می ره كه یه شماره داره
اون اعداد شماره ی لیگت هست

هنوز تیمت رو نگرفتی میگی من خفنم!!!!!!!!!!!!