PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کانون هواداران چلسی

amirlefthand
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۳:۲۴
خب باشگاه هواداران چلسی[Only Registered And Activated Users Can See Links] رو راه اندازی میکنم تا هواداران این تیم هم در هتریک باهم باشن ویه کل کل دوستانه ای با رقیبان دیرینه بکنیم

میگم این 3گل انتقام خوبی برای لیورپول بود

30n4
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۳:۳۶
من طرفدار چلسی نیستم،تا همین چند صباحی پیش(وقتی اسکولاری مربیش بود) ازش بدم هم میومد.

ولی از اونجایی که من خیلی از هیدینگ خوشم میاد،در حال حاضر خیلی دوست دارم این تیم نتیجه بگیره تا به همگان ثابت بشه که هیدینگ یه عجوبه است توی فوتبال

پس در حال حاضر ای ول چلسی تا وقتی که مربیش گاس هدینگ باشه

omid
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۳:۵۰
منم بعد از بارسا طرفدار چلسی هستم

i.M.a.N
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۰۱
فقط منچستر

amirlefthand
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۰۴
به به منچستر هم که 2-2 مساوی کرد

رضا
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۰۹
من از چلسی متنفرم:3:

amirlefthand
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۱۱
من از چلسی متنفرم:3:

این که چیزی نیست من از منچستر متنفرم

الاالخصوص رونالدو

i.M.a.N
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۴۹
فقط منچستر

-Unicorn-
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۸:۴۷
خوب من می خواستم الان این تاپیک رو بزنم که دیدم امیر اقای گل زده
من فقط چلسی رو دوست دارم
تو خیلی از فروم های دیگه بانام کورش چلسی عضوم

-Unicorn-
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۸:۴۸
فقط منچستر

سوراخه :mmm::mmm:

amirlefthand
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۴۳
چلسی به دنبال جذب داوید ویا هستش که من عاشق این بازیکن وبهشش اعتقاد دارم

lampard
شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۸, ۰۰:۰۰
فوتبال مال انگلیسه و انگلیس یعنی لمپارد و جرارد و لمپارد مال چلسیه پس فوتبال یعنی چلسی

SALAR
شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۲۹
قهرمانی چلسی در جام قهرمانان اروپا را به همه چلسی پرستان تبریك میگم

hossein 09
شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۸, ۲۲:۴۰
از 8 تیم مرحله ی یك چهارم نهایی 4 تاش انگلیسیه و بهترین تیم انگلیسی هم چلسی , ما هم طرفدارشیم .

amirlefthand
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۲۳
لیورپول با کمک داور هم نتونست چلسی رو ببره

lampard
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۲۸
چلسی دوست دارم فقط جای مورینیو در این جشن شكست لیورپول خالی بود

amirlefthand
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۳۳

اره خیلی وقته جای مورینیو خالیه

امیدوارم روز برگرده ودوباره چلسی به قدرت خودش برسه

behnam60
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۳۸

اگه ميتونستم براي اين پستت 100 تا تشكر ميزدم :good:

اميدوارم روزي برسه كه مورينيو با لمپارد و تري تو يه تيم(اگه چلسي باشه كه چي ميشه) كار كنن:apophys:

amirlefthand
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۴۳

اميدوارم روزي برسه كه مورينيو با لمپارد و تري تو يه تيم(اگه چلسي باشه كه چي ميشه) كار كنن:apophys:

اگه این اتفاق بیفته یه قدرت بی همتا به وجود میادکه همه تیم ها رو له میکنه

lampard
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۴۳

my love= lampard+ morinio

behnam60
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۲۰:۰۷
ميدونين دوستان:

نميخوام ارزش هاي گاس هيدينگ رو كم كنم هااا : خيلي هم مربي خوب و كاردرستيه:good:

ولي فقط اين آقاي خاص فوتبال ( مورينيوي كبير) بايد چلسي رو رهبري كنه:dirol:

استاد كم كردن روي مربي هاي پوشالي= مورينيو:jesors:

SALAR
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۱۰
همه چلسی پرستان تبریك میگم.

amirlefthand
جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۸۸, ۱۶:۳۰
چلسی در این فصل فقط بد شانس بود که از صدر جدول دور شد همین

amirlefthand
شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۸, ۱۸:۰۲
سرمربی تیم فوتبال چلسی با اعلام حمایت خود از پتر چک دروازه بان این تیم گفت: این بازیکن هم حق اشتباه دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال چلسی در دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه تساوی 4 بر 4 مقابل لیورپول در استمفوردبریج متوقف شد. این در حالی است که چک در این دیدار عملکرد نامطلوبی داشت.

اخیرا شایعه شده که مسئولان باشگاه چلسی در نظر دارند هیورلیو گومز، دروازه بان پرتغالی تاتنهام، را جایگزین این دروازه بان کنند.

هیدینک سرمربی تیم فوتبال چلسی که تا پایان این فصل از رقابت ها با این تیم قرارداد دارد، با رد این شایعات گفت: پتر دروازه بان باهوشی است. او می داند که در بازی با لیورپول در یکی، دو صحنه عملکرد اشتباهی داشت اما یک دروازه بان حق اشتباه دارد. او با یک لبخند بزرگ، از تمرین و کار مداوم لذت می برد.

lampard
شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۰۴
چلسی می خوامت

30n4
شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۸, ۲۳:۱۷
چلسی،آرسنال رو هم شکست داد تا نشون بده که گاس هیدینگ مرد روزهای سخت و خوراکش بازیهای حساسه

هومن
دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۳:۲۲
کاپیتان تیم ملی انگلستان زبان به تمجید از ستاره ساحل عاجی باشگاه چلسی گشوده است.

تری: دروگبا برترین مهاجم دنیا

گلی که دروگبا در دقایق پایانی دیدار مرحله نیمه نهایی جام حذفی انگلستان وارد دروازه آرسنال نمود و موجبات پیروزی تیم هیدینک را فراهم آورد ، واکنشهای زیادی را به همراه داشته است.

جان تری کاپیتان آبی پوشان هم به تحسین از این مهاجم بزرگ پرداخته و در این رابطه گفته:«دیدیه اخیرا به روزهای اوجش بازگشته است و به همین روند نیز ادامه خواهد داد. او وقتی بدین سبک بازی می کند، بزرگترین مدافعان لیگ برتر و حتی دنیا هم جرات نزدیک شدن به او را پیدا نمی کنند. شیوه بازی او خارق العاده است و همیشه می بینیم که پایان خوبی هم دارد و گلزنی های او ادامه دارد. در اوایل دیدارهای این فصل از گلهای نیکلا آنلکا بهره می بردیم وفرانک لمپارد نیز در این میان فداکاری های زیادی انجام می داد. ولی اکنون دروگبا نیز به گلزنان برتر تیم ما اضافه شده است. از نظر من او بهترین مهاجم دنیاست. من مقابل مهاجمان بزرگ زیادی قرار گرفته ام ولی دروگبا را بهترین می دانم.»

سایت گل

amirlefthand
سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۰۲
امشب چه بازیی میشه

تری-لمپارد-دروگبا-دکو-بالاک
اتوو-مسی-هانری-ژاوی

باز هم فقط منتظر پیروزی چلسی هستم

کیان
شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۳۴
لباس فصل بعد چلسی: (خداییش شبیه گرمكن میمونه!)

30n4
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۳:۵۰
واقعا زور داره که تیمی رو که واقعا این فصل فوتبال رو قشنگ بازی میکنه (لیورپول) با اقتدار شکست بدی.

بعد بیای جلوی تیمی که تو 180 دقیقه نتونست یه حمله درست حسابی انجام بده با ناداوری ببازی.

کاش چلسی جلوی لیورپول شکست میخورد،اون موقع آدم لجش نمیگرفت ولی به بارسایی که حرفی برای گفتن نداشتن باختن واقعا زور داره.

تنها حسن بالا رفتن بارسا این بود که امسال مسی به حقش میرسه،افسوس که حق چلسی خورده شد.

leo
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۴۵
شما ها مثلا دارید تو یه سایت فوتبالی فعالیت میکنید!
چرا مثل عوام حرف میزنید؟؟

بارسا 14 تا شوت زد طرف دروازه چلسی که متاسفانه فقط یکیش تو چارچوب بود و خوشبختانه همون هم گل شد!

منم قبول دارم داور ضعیف کار کرد!
اگه بازی قبلی پنالتی ما رو میگرفت تو این بازی چلسی هیچ وقت 10 نفره دفاع نمیکرد!

اخراج آبیدال هم 100 درصد اشتباه بود!
اون خطا که داور پشت خط گرفت و داخل محوطه بود و نزدیک بود گل بخوریم هم خطای بارسا نبود که اون یارو داشت خطا میکرد!

وقتی مالکیت بازی 70 به 30 باشه یعنی چی؟
وقتی پاس های صحیح 500 ب 100 باشه یعنی اینکه اون تیم که درصد کمتر و پاس کمتری داشته بازی دستش بوده؟؟؟؟؟؟؟؟
حتما!!!

amirlefthand
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۵۴
شما ها مثلا دارید تو یه سایت فوتبالی فعالیت میکنید!
چرا مثل عوام حرف میزنید؟؟

بارسا 14 تا شوت زد طرف دروازه چلسی که متاسفانه فقط یکیش تو چارچوب بود و خوشبختانه همون هم گل شد!

منم قبول دارم داور ضعیف کار کرد!
اگه بازی قبلی پنالتی ما رو میگرفت تو این بازی چلسی هیچ وقت 10 نفره دفاع نمیکرد!

اخراج آبیدال هم 100 درصد اشتباه بود!
اون خطا که داور پشت خط گرفت و داخل محوطه بود و نزدیک بود گل بخوریم هم خطای بارسا نبود که اون یارو داشت خطا میکرد!

وقتی مالکیت بازی 70 به 30 باشه یعنی چی؟
وقتی پاس های صحیح 500 ب 100 باشه یعنی اینکه اون تیم که درصد کمتر و پاس کمتری داشته بازی دستش بوده؟؟؟؟؟؟؟؟
حتما!!!

لئو جان تیمی که بتونه جلو یه تیمی که 100تا گل زده با اشتباهات فاحش داوری بازی رو مساوی کنه خیلی بدشانسه و واقعا حقش قهرمانی لیگ قهرمانان بود

بارسا با شانس تونست از چلسی ردشه

قبول نداری یه بار دیگه بشین بازی دیشب روببین داور چند تا پنالت نگرفت

توپ, تانک, فشفشه, داور دقت کن

داوره حقشه که تهدید به مرگ بشه چون یه همچین داوری بدرد لاجرز دیوار میخوره

amirlefthand
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۰۷
بهر حال ما شنبه بازی مهم تری داریم

آرسنال- چلسی

ورزشگاه امارات

ساعت4بوقت لندن

وحدود 7:30به وقت تهران

leo
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۰۷
تجربه هیدینگ با پپ قابل مقایسه نیست!

اون موقع که یه دونه سایت طرفدار باشگاه های اروپایی نبود من وبلاگ بارسا رو زدم و افتخار میکنم مدیر اولین سایت هوادار بارسا تو ایران بودم
تو این سال هایی که از خدا برای هواداری بارسا عمر گرفتم تنها انگی که به این تیم نمیچسبه خرید داوره!
مسلما همه جسته گریخته از تاریخ این تیم و مردم کاتالان شنیده!
تیمی که نماینده چنین مردمیه هیچ وقت نمیاد فوتبال کثی بازی کنه یا داور رو بخره!
بارسا فراتر از یه تیم فوتباله!

ما مزد همون 100 گل رو گرفتیم!
مزد بازی های خوبی که از ابتدای این فصل کردیم وگرنه والدز دروازه بانی نیست که اون همه توپ بگیره و بارسا تیمی نیست که انقدر از داور شانس بیاره!

این همه ما از داور نالیدیم یه بار هم تیم رقیب ضرر کنه!

leo
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۰۸
متاسفانه یا خوشبختانه من آرسنالی هستم!
امیدوارم جلو آرسنال یه بازی بهتر از اینی که جلو بارسا کردین بکنین چون بچه ها میزنن منم مجبورم ببینم بازی رو!

amirlefthand
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۱۰
تجربه هیدینگ با پپ قابل مقایسه نیست!

اون موقع که یه دونه سایت طرفدار باشگاه های اروپایی نبود من وبلاگ بارسا رو زدم و افتخار میکنم مدیر اولین سایت هوادار بارسا تو ایران بودم
تو این سال هایی که از خدا برای هواداری بارسا عمر گرفتم تنها انگی که به این تیم نمیچسبه خرید داوره!
مسلما همه جسته گریخته از تاریخ این تیم و مردم کاتالان شنیده!
تیمی که نماینده چنین مردمیه هیچ وقت نمیاد فوتبال کثی بازی کنه یا داور رو بخره!
بارسا فراتر از یه تیم فوتباله!

ما مزد همون 100 گل رو گرفتیم!
مزد بازی های خوبی که از ابتدای این فصل کردیم وگرنه والدز دروازه بانی نیست که اون همه توپ بگیره و بارسا تیمی نیست که انقدر از داور شانس بیاره!

این همه ما از داور نالیدیم یه بار هم تیم رقیب ضرر کنه!

هرچی بود داور با کمکی که کرد الان بارسا رسیده فینال

و ناجوان مردانه ترین راه صعود هم همین بود

leo
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۳۵
سال ها ما به همین صورت از رسیدن به خیلی از افتخارات محروم شدیم!
یک بار هم این اشتباهات به سود ما شد!
هر چند من فقط اون هند پیکه رو به عنوان پنالتی قبول دارم!

اخراج آبیدال هم کمکی بود که داور به چلسی کرد اما تیم هیدیگ بازم از لاکش در نیومد!!

amirlefthand
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۵۳
حالا یه پنالتی اون یه خطای توی محوته رو هم که بیرون محوته گرفت چی میگید؟

حالا بماند که چقدر دروگبا رو توی محوطه جریمه شارژ کردن

amirlefthand
جمعه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۵۰
سكوت معني دار يوفا در قبال ناداوري سال
گاردين: با توجه به اينكه چلسي تا دقايق پاياني بازي از بخت صعود برخوردار بود، نمي شود از اينكه فدراسيون فوتبال اسپانيا كسر بودجه يوفا را جبران كرده يا اينكه مغز ميشل پلاتيني از افكار ضد انگليسي در فوتبال پر است نوشت اما اشتباهات تام هنينگ اورا، داور نروژي اين ديدار تا حدي واضح و مشكوك بود كه حتي متعصب ترين هواداران بارسلونا نيز بر اين نكته صحه مي گذارند كه چلسي مستحق حذف از ليگ قهرمانان اروپا نبود.
بي رحمي فوتبال هم حدي دارد و گاهي خارج از فضاي بي روح فوتبال اين خود ما هستيم كه حساب و كتاب هاي فوتبال را به دلايلي كه تاريخ بر آن قضاوت خواهد كرد تغيير مي دهيم.
فوتبالدوستان و البته فوتبال شناسان به خوبي به ياد مي آورند زماني را كه اسپانيا برابر در جام جهاني 2002 چگونه قرباني مافياي شرط‌بندي كره جنوبي و تركيه شد و شايد حالا حساب اسپانيا يا فيفا صاف شده باشد.
اينكه مردم دنيا حوصله تماشاي بازي تكراري منچستر يونايتد و چلسي را نداشته اند دليل نمي شود تا ناپاكي هاي بازي اخير دو تيم بارسلونا و چلسي را توجيه كرده يا ناديده بگيريم.
چلسي برابر تيمي هنرنمايي مي كرد و مهاجماني را مهار كرده بود كه در 34 بازي لاليگا 100 گل به ثمر رسانده بودند و كارشناسان دنيا به وضوح اروپايي نبودن سطح بازيكنان پپ گواردولا را تماشا كردند.
منطق حكم مي كند براي دو تيمي كه راهي ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا شده اند احترام يكساني قايل باشيم اما حتي اگر بارسلونا قهرمان اروپا شود هيچ فوتبال شناسي منكر حقانيت مردان هيدينك براي حضور در ديدار نهايي نمي شود.
دو روز از بازي سياه استمفوردبريج مي گذرد. حال آنكه سايت رسمي يوفا حتي يك خبر هم از اين بازي منتشر نكرده و در سكوتي ناراحت كننده فرو رفته است.
خبر محروميت داور از سوي يوفا در بخش خبري سايت فيفا تاييد شده اما خود اروپا هنوز اين خبر را رسمي نمي داند.
يوفا در بازي بزرگ سال تنها به يك گزارش بازي نصفه صفحه اي بسنده كرده است حال آنكه براي بازي منچستر يونايتد و آرسنال حداقل 30 خبر مجزا از سايت يوفا منتشر شد.
نامه هاي ميشل پلاتيني هرگز به انگليسي ترجمه نمي شود و مقامات يوفا به نوعي انگليسي زدايي در سازمان خود عادت كرده اند اينكه چرا حتما بايد يك نماينده از كشوري غير انگليسي راهي ديدار نهايي مي شد روشن نيست و شايد تمام اين قضاوت ها توهم نويسنده گاردين و حاصل تعصب ملي او باشد.
گفتني است تام هنينگ اورا، داور نروژي ديدار چلسي و بارسا طبق نوشته رسانه هاي اروپايي 5 پنالتي را براي چلسي نگرفت.

omid
جمعه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۳:۲۴
واقعا چه جمله ی قشنگی
چلسی بدشانس بود اما برد بارسا، پیروزی برای فوتبال است!
یا همون بارسلون پاداش 1 فصل بازی خوبشو گرفت

leo
جمعه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۲۹
ببین امیر جان شما به عنوان کسی که طرفدار هر دو تم هستی ازین حرفا میزنی پس ببین رئالیا دارن چکار میکنن!

چرا شما بازی رفت تو نیوکمپ رو نمیگی؟؟
اگه اونجا پنالتی ما رو میگرفتن و اون یارو بالاک اخراج میشد دیگه چلسی هیچ وقت اینجور بازی نمیکرد که به قول پپ یه اتوبوس مدافع بچینه جلو دروازش!

amirlefthand
جمعه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۳۶
لئو جون ما یه اتوبوس دفاع رو چیدیم تو زمین تا با بستن راههای نفوض, از طریق ضدحمله موفق بشیم وتقریبا موفق هم بودیم ولی با خطا هی شما وناداوری بازیی رو که همه میگن چلسی خوب بود رو واگذار کردیم

i.M.a.N
جمعه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۴۵
احتمال محرومیت سنگین دروگبا

با آن که دروگبا را در نیمه دوم بازی برگشت چلسی با بارسلونا از زمین بیرون بردند او از اولین افرادی بود که بعد از پایان دیدار به سمت داور مسابقه رفت و از انگیزه او پرسید. بارسلونا توانست در دیداری به شدت جنجالی در لندن یک تساوی یک بر یک از چلسی بگیرد و به فینال لیگ قهرمانان راه یابد.

تصمیماتی که داور گرفت بسیار به زیان هر دو تیم بود ولی دذروگبا حس می‌کند آبی‌ها بیشتر از قضاوت داور دیدار ضرر کرده‌اند، چرا که داور چند پنالتی آنها را نادیده گرفت. مهاجم چلسی به حدی از تصمیمات تام هنینگ اوربو داور نروژی دیدار عصبانی بود که با او رودررو شد، انگشت اشاره خود را به نشانه تهدید به سمت داور نشان داد و گفت او مایه ننگ است. Afp

لندن گزارش داده حرکات دروگبا می‌تواند او را برای مدتی طولانی از فوتبال اروپایی محروم سازد. این بازیکن 31 ساله همچنین در مجاورت یک دوربین تلویزیونی با به کار بردن کلمات ناشایستی فریاد زده: «تمام سناریوی بازی فضاحت‌بار بود». یوفا این را هم مورد بررسی قرار خواهد داد.

SALAR
جمعه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۴۸
بابا این بنده خدا كه عذرخواهی كرد.
عجب دوره زمونه ای شده.داور اشتباه میكنه و بازیكن هم نباید هیچی بگه.

amirlefthand
جمعه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۵۰
دروگبا: معذرت می‌خواهم
مهاجم اهل ساحل عاج از انتقاد شدیدی که به داور کرده و از ناسزاهایی که مقابل دوربین تلویزیونی به زبان آورده عذرخواهی کرده است.

دیدیه دروگبا بیانیه‌ای صادر کرده و در آن از اتفاقات بعد از دیدار بارسلونا و چلسی عذر خواسته است. این بیانیه در سایت رسمی باشگاه چلسی منتشر شده است. آبی‌ها بعد از آنها تام هنینگ اوربو داور نروژی چهار درخواست پنالتی آنها را نادیده گرفت بی‌نهایت خشمگین شدند. بسیاری از بازیکنان انها دست به اعتراض زدند و در این میان دروگبا بیش از همه عصبانی بود. او بعد از مسابقه داوران را سرزنش کرد و مقابل دوربین تلویزیونی که داشت تصاویر را زنده پخش می‌کرد حرف‌های ناشایستی زد.

در بیانیه او آمده است: «به دلیل اتفاقاتی که در بازی روی داد بسیار عصبانی بودم، اما وقتی تصاویر تلویزیونی خودم را دیدم پذیرفتم که واکنشی افراطی داشته‌ام. کاملا می‌پذیرم که حرف‌هایی که زدم نمونه خوبی برای افرادی نیست که در منزل دیدار را تماشا می‌کردند. پشیمانم که در آن لحظه اجازه دادم ناراحتی فوق‌العاده‌ام این طور بروز پیدا کند. به همین دلیل عذر می‌خواهم.» باشگاه چلسی هم بیانیه‌ای دیگر صادر کرده و گفته از عذرخواهی مهاجم تیم حمایت می‌کند و از اوضاع پیش‌آمده پشیمان و نادم است. البته آنها درباره قضاوت این دیدار با یوفا بحث خواهند کرد. در این بیانیه هم آمده: «چلسی از بیانیه دیدیه استقبال می‌کند. حرف‌های او صادقانه و بعد از تفکر درباره رویدادهای بازی بود. کاملا آگاهیم که باشگاه و بازیکنان باید برای جامعه نمونه باشند و مسئولیتی خطیر در این زمینه به عهده دارند. روشن است که بعضی از اتفاقات شب گذشته باعث پشیمانی است، ولی این رویدادها به دلیل احساسات شدید و ناراحتی بی حد و حصر از شکستی جنجالی در چنین دیدار مهمی اتفاق افتادند. ما نماینده‌های خود را بلافاصله بعد از بازی به یوفا فرستادیم و منتظر حرف‌های آنها بعد از بازبینی گزارش مقامات رسمی بازی هستیم.»

رضا
جمعه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۰۰
داور نروژي ديدار چلسي - بارسلونا اعتراف كرد كه اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) از او خواسته بود تا پس از پايان اين ديدار هيچ صحبتي نكند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تام هنينگ اوفربو در گفت‌وگو با Aftenposten اظهار كرد: «به دليل شرايط پس از بازي، يوفا از ما خواست تا با هيچ رسانه‌اي گفت‌وگو نداشته باشيم.»

اوفربو در پاسخ به اين پرسش كه آيا در صورت اجازه صحبت پس از بازي اين كار را انجام مي‌داد، گفت: «نه، نمي‌دانم!»

اين داور نروژي پس از پايان ديدار چلسي - بارسلونا با همراهي پليس، صبح روز پنج‌شنبه از شهر لندن خارج شد. اوفربو به دنبال قضاوت ضعيف خود از سوي چند نفر از هواداران چلسي تهديد به مرگ شد.

يكي از سخنگويان يوفا دراين باره گفت: «يوفا پيش از تصميم‌گيري درمورد محروم كردن برخي بازيكنان چلسي گزارش داور مسابقه را مورد بررسي قرار خواهد داد.»

وي با اعلام اين مطلب تاكيد كرد: «يوفا هرگز درمورد عملكرد داوران نظر نمي‌دهد.»

amirlefthand
چهارشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۵۳
تصمیمات عجیب داور نروژی در جریان دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه استمفورد بریج، خاطرات بسیار تلخ و دردناکی را در اذهان به جای گذاشته است ولی پس از گذشت یک هفته از این وقایع، داور نروژی در کنفرانسی خبری در این رابطه حرف زد.

روزنامه گاردین در مطلبی در این رابطه به این نکته اشاره کرده که این داور که علاقه زیادی نیز به ادامه شغلش دارد، اعلام کرده که اجازه نمی دهد که اتفاقی کوچک، از تمایلش برای ادامه حضور در این حرفه بکاهد. اوربو ، صحبتهایش را این گونه آغاز کرده است:« من در مورد اتفاقاتی که از چهارشنبه به بعد رخ داد، نظری نمی دهم. تمرکز من اکنون برروی دیدارهای پیش رو در نروژ و در آینده است ولی از زمانی که این اتفاقات رخ داده است، توجهات بیشتری در خیابانها به من جلب شده است و مردم مرا با انگشت نشان می دهند.»

این داور که در جریان دیدار چهارشنبه شب، ضربات پنالتی متعددی را نادیده گرفت، با اسکورت پلیس به نروژ بازگشت ولی معتقد است که این اتفاقات باعث نمی شود که شیرینی فوتبال برای او به تلخی بگراید:« شاید از من بپرسید که من چرا فوتبال را دوست دارم؟ چرا دوست نداشته باشم؟ فوتبال همیشه و از زمانی که 7 ساله بودم، بخشی از زندگی من بوده است. من از آن زمان به بازی فوتبال می پرداختم و به همین دلیل بسیار سخت است که بخواهم از این ورزش دل بکنم.»
اوربو در ادامه با اشاره به شغل دومش که روانشناسی است،به این نکته اشاره کرد که این دانش به او کمک بسیاری می کند که در طول دیدارهای فوتبال، بهتر ظاهر شود:« قطعا در شغل داوری، روانشناسی، نقش وسیعی دارد و به علاوه مدیریت فردی نیز تاثیرزیادی دارد. به علاوه علم مدیریت براسترس هم بسیار به کار می آید. این بسیار سخت است که بگویم که در آینده به داوری خواهم پرداخت یا نه ولی در حال حاضر، هنوز انگیزه های فراوانی دارم.»

amirlefthand
دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۴۵
كارلو آنچلوتي كمتر از 12 ساعت پس از ترك ميلان به عنوان سرمربي تيم چلسي معرفي شد.آنچلوتي كه در هفته هاي گذشته مذاكراتي با رومن آبراموويچ مالك چلسي داشت جانشين گوس هيدينك مي شود كه با چلسي تا نيمه نهايي ليگ قهرمانان بالا آمد و كاملا غيرمنصفانه از دور رقابتها حذف شد.

هيدينك همچنين مقام سوم ليگ برتر و جام حذفي را نيز براي چلسي به ارمغان آورد.آنچلوتي در ميلان دوبار ليگ قهرمانان اروپا را فتح كرده و براي رساندن چلسي به اين جام وارد لندن خواهد شد.

gattus
سه شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۵۲
این آنجلوتی تا زمانی که توی میلان بود وقتی گل می زدند اخم می کرد حالا که اومده 4030.....!

آدم نامرد همینه دیگه!

'Mohammad
شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۸, ۱۷:۳۵
اتحاديه فوتبال انگليس: کاپلو درمورد کاپيتاني "جان تري" تصميم مي گيرد
لندن - به دنبال افشاي فساد اخلاقي "جان تري" کاپيتان تيم ملي فوتبال انگليس و تيم باشگاهي چلسي، اتحاديه فوتبال انگليس دوشنبه شب اعلام کرد که "فابيو کاپلو" سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس تنها فردي است که مي تواند در مورد کاپيتاني تري تصميم بگيرد.

به گزارش ايرنا، افشاي فساد اخلاقي "جان تري"، اين بازيکن 29 ساله را با مشکلات حاشيه اي فراواني مواجه کرده است و طي روزهاي اخير بحث و گفت و گو در رسانه هاي انگليس مبني بر اينکه او لياقت کاپيتاني تيم ملي را در مسابقات جام جهاني 2010 ندارد، بالا گرفته است.
با بالاگرفتن انتقادات نسبت به جان تري، سرانجام اتحاديه فوتبال انگليس در بيانيه اي اعلام کرد که سرمربي تيم ملي بايد در باره آينده کاپيتاني تري در تيم ملي تصميم بگيرد. برخي کارشناسان نيز پيشنهاد کرده اند که جان تري خودش بايد هرچه زودتر از کاپيتاني تيم ملي استعفا دهد.
هفته نامه "نيوز آو د ورلد" چاپ لندن نخستين رسانه اي بود که روابط نامشروع و پنهاني جان تري با نامزد سابق يکي از هم بازي هاي خود را افشا کرد.
تري طي هفته هاي اخير از طرق قانوني تلاش کرده بود اين رسوايي اخلاقي در مطبوعات منتشر نشود.
هفته نامه "نيوز آو د ورلد" از گروه نشريات "سان" لندن که بدنبال انتشار اين خبر بوده روز جمعه سرانجام موفق شد از دادگاه عالي لندن اجازه انتشار اين خبر را بگيرد.
وکلاي "جان تري" پيشتر موفق شده بودند که دادگاه را مجاب کنند اين مساله يک مساله خصوصي است و نبايد در رسانه ها منتشر شود ولي قاضي دادگاه سرانجام با توجه به انتشار گسترده شايعاتي در محافل رسانه اي و فوتبالي انگليس ممنوعيت قبلي را برداشت.
بر اساس اخبار منتشره "جان تري" 29 ساله با "وانسا پرونسل" نامزد سابق "وين بريج" بازيکن قبلي چلسي که هم اکنون در منچستر سيتي بازي مي کند، مدتها روابط پنهاني داشته است.
تري و بريج در چندين مسابقه تيم ملي انگليس نيز هم بازي بوده اند و انتظار مي رود هر دو در مسابقات جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي نيز حضور داشته باشند.
برخي رسانه هاي انگليس گزارش داده اند که "جان تري" براي حفظ وجهه خود و همچنين آسيب نديدن قراردادهاي تجاري و تبليغاتي اش تلاش داشته است تا مانع انتشار عمومي مسائل غيراخلاقي خود شود.
در حالي که با انتشار اين رسوايي اخلاقي کاپيتاني "جان تري" در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي در هاله اي از ابهام قرار گرفته است ولي باشگاه چلسي لندن اعلام کرده است، اين يک مساله شخصي و خصوصي است و باشگاه از ارائه هرگونه کمک و حمايت به کاپيتان خود و خانواده اش دريغ نخواهد کرد.
در همين حال رسانه هاي انگليس رقابت خود را براي مصاحبه با خانم "وانسا پرونسل" که يک مدل فرانسوي است آغاز کرده اند تا بتوانند جزييات بيشتري را از رابطه پنهاني وي با جان تري منتشر کنند.
بر اساس گزارش تلويزيون اسکاي نيوز، رسانه هاي انگليس براي مصاحبه اختصاصي با "وانسا" تاکنون مبلغ 250 هزار پوند را پيشنهاد کرده اند ولي وي هنوز تصميم قطعي به سخن گفتن نگرفته است.
به نظر مي رسد رسوايي اخلاقي جان تري روز به روز ابعاد گسترده تري به خود بگيرد و احتمالا طي روزهاي آينده رسانه هاي زرد انگليس جزييات بيشتري را در اين باره منتشر خواهند کرد.
جان تري در سال 2007 ازدواج کرد و هم اکنون دو فرزند دارد.

don-matiou
شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۲۴
امروزم رسما کاپلو بلزوبند گاپیتانی رو از تری گرفت و به ریو فردیناند تحویل داد

t.e.r.r.y
دوشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۹, ۱۶:۲۴
:SugarwareZ-125: