توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کانون هواداران منچستر یونایتد (man.utd)
amirhesam
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۱۸
باشگاه هواداران منچستر راه اندازی شد.
امیدوارم هواداران این تیم هم در هتریک حضور فعالی داشته باشند و کل هر چی هوادار تیمای دیگر رو بخوابونیم اساسی
:rasta2:
i.M.a.N
جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۴۸
ONLY MANCHESTER
omid
شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۶:۵۲
اگه امروز از ساندرلند ببرید تقریبا قهرمانید دیگه..
amirhesam
شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۸:۴۱
اگه امروز از ساندرلند ببرید تقریبا قهرمانید دیگه..
این که چیزی نیست ...از اول فصل معلوم بود قهرمانیم :wink: :1:
hadi.s
شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۰۸
فقط منچستر.
amirhesam
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۵۹
منتظر قهرمانی منچستر در جام های مختلف امسال باشید :wink:
don-matiou
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۸, ۱۷:۰۷
قهرمانی نزدیك اما باید مراقب بود..در لیگ برتر با لیورپول تیم دوم 4 امتیاز فاصله داریم و این یعنی اعلام اماد باش واسه منچستر...تو لیگ قهرمانانم چهارشنبه این هفته یه بازی حساس با پورتو تو خونش داریم كه با توجه به نتیجه دیدار رفت باید ببریم....اما ساده ترین جام برای منچستر تو این فصل جام حذفی كه اكثر رقبای منچستر حذف شدن...ما امیدوار به افریدن افتخاری تاریخی از منچستر و الكس فرگوسن كه كسب 5جام (با احتساب جام باشگاههای جهان) در یك فصل است هستیم
i.M.a.N
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۳۹
تسلط یونایتد در بهترین های لیگ
سازمان لیگ برتر انگلیس امروز لیست شش بازیکن کاندیدای بهترین بازیکن لیگ برتر فصل جاری را اعلام کرد که در آن همه یونایتدی هستند بجز استیون جرارد کاپیتان تیم لیورپول .
در این لیست که نام کریس رونالدو ، نمانیا ویدیچ ، ریوفردیناند ، رایان گیگز و ادوین فاندر سار از یونایتد و استیون جرار از لیورپول قرار دارد .
یونایتد همچنین دو نماینده در بهترین بازیکن جوان لیگ برتر دارد که عبارت هستند از جانی ایوانز دفاع وسط و رافائل داسیلوا مدافع راست یونایتد . در ادامه نیز اشلی یانگ و آگبوناهور از استون ویلا و آیرلند هافبک منچسترسیتی و نیز آرون لنون از تاتنهام نیز قرار دارند .
منبع : سایت رسمی باشگاه
don-matiou
پنجشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۸, ۰۲:۰۲
بردی. و بازهم فرگوسن اندیشه های ناب و تفکر بکر خودشو به رخ جهانیان کشید...منچستر عالی بازی کرد یه بازی منطقی و قابل قبول و رفتن به نیمه نهایی....و البته باز هم کریس رونالدو و یک گل زیبا
i.M.a.N
پنجشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۸, ۱۱:۰۴
پورتو 0 یونایتد 1 (2-3)
در دور برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، تیمهای پورتو و منچستر یونایتد در ورزشگاه دراگائو پرتغال به مصاف هم رفتند که در پایان شیاطین سرخ با تک گل دقیقه 6 " کریستیانو رونالدو " پورتو را شکست دادند و به عنوان اولین تیم انگلیسی برای سومین بار پیاپی به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا راه یافتند.
" کریستیانو رونالدو " مهاجم پرتغالی منچستر یونایتد که بی شک ستاره این میدان بود، با شوت تماشایی از فاصله 30 متری دروازه نماینده کشورش را باز کرد تا نقش عمدهای در پیروزی تیمش داشته باشد.
منچستر یونایتد با این پیروزی در مجموع با نتیجه 3-2 حریف خود را مغلوب کرد و در مرحله نیمه نهایی حریف آرسنال دیگر نماینده کشور انگلیس شد.
" خسوالدو فریرا " سرمربی پورتو که دیدار رفت حرکت زشتی انجام داد، دو جلسه از سوی یوفا محروم شد و این دیدار را از روی سکوهای ورزشگاه دراگائو تماشا کرد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] بهترين بازیکن زمین
کریس رونالدو
پورتو 0-1 منچستر یونایتد
مجموع: 3-2 منچستر یونایتد
گل: کریستیانو رونالدو 6(منچستر)
کارت زرد: ویدیچ، اورا(منچستر)
ترکیب پورتو: هلتون، برونو آلوز، لوچو(31 ماریانو)، لیساندرو، رودریگوئز(64 فاریاس)، هالک، رولاندو، رائول مرالس، ساپونارو(80 توماس کوشتا)، فرناندو، سیسوخو
سرمربی: خوزه گومز
ترکیب منچستر یونایتد: وندرسار، اورا، فردیناند، کریستیانو رونالدو، اندرسون(78 اسکولز)، برباتوف(68 نانی)، رونی، گیگز، ویدیچ، کریک، اوشی
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
i.M.a.N
پنجشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۸, ۱۱:۰۶
توپچی ها در برابر شیاطین سرخ
منچستریونایتد در مرحله بعدی لیگ قهرمانان اروپا باید به مصاف آرسنال برود . آنها با شکست 3 بر 0 ویلا رئال در ورزشگاه امارات پا به این مرحله گذاشته اند .
تیم آرسنال پس از اینکه در بازی رفت به تساوی 1 بر 1 در ورزشگاه المادریگال رسید در بازی برگشت توانست با نتیجه 3 بر 0 با گلهای والکات ، ادبایور و فان پرسی (پنالتی) ویلارئال را شکست دهد و به مرحله بعد صعود کند .
این به این معنی است که این دوتیم در عرض 18روز باید سه بار در برابر هم قرار گیرند دو بازی در لیگ قهرمانان در مرحله نیمه نهایی و دیگر دیدار لیگ برتر در تاریخ 26 اردیبهشت .
بازی رفت در اولدترافورد زمین یونایتد و بازی برگشت لیگ قهرمانان در ورزشگاه امارات برگزار خواهد شد .
بازی رفت این دو تیم در لیگ برتر در روز چهارشنبه 9 اردیبهشت خواهد بود و بازی برگشت نیز روز سه شنبه 15 اردیبهشت برگزار خواهد شد .
تیم چلسی دیگر نماینده انگلیس باید در همین مرحله به دیدار بارسلونا از اسپانیا برود .
منبع : سایت رسمی باشگاه
amirhesam
پنجشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۸۸, ۱۷:۲۵
واقعا گل کریس رونالدو فراتر از سطح لیگ قهرمانان اروپا بود :1:
amirhesam
شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۱۷
منچستریونایتد-اورتون
نیمه نهایی جام حذفی انگلستان
جام حذفی انگلیس
یکشنبه30فروردین ماه.ساعت19:30
ورزشگاه ومبلی لندن
داور:مایک ریلی
چهارده سال پیش بود که اورتون با تک گل پل ریدوت در فینال جام حذفی منچستر را برد و قهرمان شد.تیم اورتون بیشتر از دیگر تیمهای لیگ برتری تا حالا منچستر را از جام حذفی حذف کرده!! اورتون فعلا5بار این جام را برده و منچستریونایتد هم11بار جام حذفی را به خانه برده. این بازی405منچستر در جام حذفی خواهد بود که219برد داشتیم و اورتون هم394بازی کرده که212تا از این بازیها را برده.
اما ورزشگاه ومبلی بعد از بازگشایی مجدد برای اولین بار است که تیم اورتون را در خود می بیند در حالیکه منچستر از آن موقع تا حالا چندین بار بازی کرده.ما 1فینال جام حذفی 1فینال جام اتحادیه و2جام خیریه بازی کرده ایم که همه این بازیها به وقت اضافه کشیده شده اند.بازی جام حذفی با چلسی در وقت اضافه گل خوردیم و باختیم اما بقیه بازی ها به پنالتی کشیده شدند و ما هم تمامی پنالتیها را بردیم.
اما درباره تیمها بگم:
منچستریونایتد:این 26بار است که منچستر به نیمه نهایی صعود کرده.
منچستر حالا 19امتیاز بیشتر از تیم اورتون رده6جدول امتیاز گرفته و اول هست.
در این کاپ ما فقط یک بار میزبان بودیم اونم با تاتنهام.بقیه بازیها را هم میهمان بودیم که تنها تیم لیگ برتری بین آنها فولام بود که4تا قابلمش کردیم. ما با13گل زده در این کاپ فعلا رده اول در گلزنی را داریم.به دربی4تا زدیم به فولام هم4تا.
فرگوسن:فرگوسن تا حالا8بار به فینال رفته که 5بار قهرمان شده.
اورتون:این24نیمه نهایی تیم اورتون هست.13بار هم فینالیست شده اند.آنها اکثر بازیهاشون توی گودیسون پارک بوده و میزبان بوده اند و تیمهای بزرگی مثل لیورپول و میدلزبورو و استون ویلا را حذف کرده اند.
بازیهای رو در رو:
در8بازی اخیر منچستر از اورتون شکست نخورده.6پیروزی و تنها2تساوی
منبع : وبلاگ منچستر بهترین تیم دنیا
R-Win
يکشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۸, ۱۳:۵۶
می بینم که بروبچ منچستری اکتیوی داریم اینجا
دمتون گرم ولی قبول کنید این تاپیک های فوتبالی به این انجمن نمیاد
amirhesam
جمعه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۲:۵۶
می بینم که بروبچ منچستری اکتیوی داریم اینجا
دمتون گرم ولی قبول کنید این تاپیک های فوتبالی به این انجمن نمیاد
چرا به ین انجمن نمیاد ..مگه چیه ؟!
R-Win
شنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۱:۰۹
چرا به ین انجمن نمیاد ..مگه چیه ؟!
خوب انچمن فوتبال زیاده و اینجا فروم تخصصیه هتریکه
ولی به هر حال موفق باشید
keep On Going
amirhesam
چهارشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۲۳
چه طرفدار منچسترید چه نیستید ... امشب بازی شیاطین سرخ رو از دست ندید
i.M.a.N
چهارشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۱:۱۹
منچستر هورا.......................................... آرسنال سوراخ
منچستر پرسپولیس.................................. ........منچستر پرسپولیس
Ali Reza
چهارشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۱:۲۴
از خلقت کریس رونالدو از خدا تشکر میکنم.
amirhesam
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۹:۴۸
بارسا رو هم له میکنیم :1:
amirzelzeleh
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۰:۲۱
انصافا امسال تیمهای لایق قهرمانی به فینال رسیدن. عجب فینالی داشته باشیم روز شیشم خرداد! ولی من واقعا نمیدونم طرفدار کدوم تیم باشم چون جفتشون واقعا قشنگ بازی میکنن.
Vahid
پنجشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۱:۲۰
Wigan Athletic 1 - 2 Manchester United
پرچم بالاست :1:
SALAR
پنجشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۱:۲۳
وحید اماده بازی فینال اروپا باش.
چند تا از بارسا میخورید؟
Vahid
پنجشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۱:۳۹
وحید اماده بازی فینال اروپا باش.
چند تا از بارسا میخورید؟
بارسا تیم محبوب من در اسپانیاست :1:
در کل تو اروپا 1- منچستر 2- بارسا 3- میلان
و این فینال اروپا یه فینال رویایی برای من میشه ، اما باید اعتراف کنم تو بازیه فینال 70 به 30 طرفدار منچسترم :3:
amirhesam
پنجشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۷:۴۵
بارسا باید دعا کنه که با اختلاف حداکثر دو گل ببازه چون شیاطین سرخ خون به پا میکنند :1:
Sir.mAhdi
شنبه ۲ خرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۲۹
فقط منچستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتر عشق است
amirhesam
يکشنبه ۳ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۵۶
در فینال رویایی نظاره گر له شدن بارسا هستیم :1:
amirhesam
سه شنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۳۱
بعد از باخت به بارسا اینجا چقدر سوت و کور شده :confused_smile:
i.M.a.N
سه شنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۲۵
فعلا انتخابات داغه و فوتبالی هم نیست كه بخوایم كل كنیم مثل همیشه شاخ بشكونیم
هومن
سه شنبه ۹ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۱۹
در پايان فصل آينده فوتبال انگليس
فاندرسار از خداحافظي احتمالي خود خبر داد
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، ادوين فاندرسار اعلام كرد يك سال ديگر از قراردادش با شياطين سرخ باقي است و مي خواهد آن را به انجام رساند.
اين دروازه بان 38 ساله به يك شبكه تلويزيوني هلند گفت: سال به سال درمورد فعاليت ورزشي ام برنامه ريزي مي كنم. مي بينم هنوز قابليت بدني براي حضور درون دروازه و بازي در سطح بالا و در تيمي نظير منچستر را دارم. پس، يك سال ديگر نيز بازي ميكنم.
فان در سار عنوان كرد: فكر مي كنم امسال، آخرين سالي باشد كه درون دروازه قرار ميگيرم و بازي خواهم كرد. پس از آن، فكر مي كنم براي هميشه اعلام بازنشستگي خواهم كرد.
اين دروازه بان كه سابقه بازي در فولام انگليس، يوونتوس ايتاليا و آژاكس هلند را دارد، از سال 2005 در منچستر بوده و تا به امروز در 132 بازي با پيراهن اين تيم به ميدان رفته است.
Sir.mAhdi
سه شنبه ۹ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۴۱
فدراسیون هوادان ایرانی منچستر
Sir.mAhdi
سه شنبه ۹ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۴۶
اولین خرید
آنتونیو والنسیا هافک ویگان اتلتیک
لینك خبر در سایت رسمی باشگاه ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 0F%2D4A3110258114%7D&newsid=3061)
i.M.a.N
چهارشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۰۴
پیراهن های شماره یک شیاطین برای فصل جدید معرفی شدند به امید آنکه این پیراهن مانند سالهای قبل افتخار آفرین باشد .
این پیراهن ها که بر گرفته از لباس های 100 سال پیشی است که شیاطین در اولدترافورد به تن می کردند . این لباس ها طرحی مانند سال 1909/10 را دارند که بر روی آنها شکل مانند درجه نظامی بزرگ است که بر روی آن آرم باشگاه قرار گرفته است .
این اولین لباسی بوده که شیاطین تاسیس اولدترافورد برتن کرده اند . رنگهای بکاربرده شده قرمز ، سیاه و سفید می باشند که یکی از نشانه های این لباس هک شدن نوشته "The Theatre of Dreams Since 1910" می باشد که نشان دهند سال ساخت اولدترافورد می باشد .
این لباس ها از تکنولژی نایک درای-فیت فابریک می باشند . بصورت فیت بازیکن و خنک و براق که نور را منعکس می کند .
شرت های این لباس به رنگ سفید می باشند که دارای خط قرمز در کناره ها است و بر روی آن نقش گرافیکی "MUFC" هک شده است.
این ست برای اولین در ماه آینده در تور آسیایی شیاطین بر تن بازیکنان خواهد رفت .
Sir.mAhdi
چهارشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۵۰
پیراهن های شماره یک شیاطین برای فصل جدید معرفی شدند به امید آنکه این پیراهن مانند سالهای قبل افتخار آفرین باشد .
این پیراهن ها که بر گرفته از لباس های 100 سال پیشی است که شیاطین در اولدترافورد به تن می کردند . این لباس ها طرحی مانند سال 1909/10 را دارند که بر روی آنها شکل مانند درجه نظامی بزرگ است که بر روی آن آرم باشگاه قرار گرفته است .
این اولین لباسی بوده که شیاطین تاسیس اولدترافورد برتن کرده اند . رنگهای بکاربرده شده قرمز ، سیاه و سفید می باشند که یکی از نشانه های این لباس هک شدن نوشته "The Theatre of Dreams Since 1910" می باشد که نشان دهند سال ساخت اولدترافورد می باشد .
این لباس ها از تکنولژی نایک درای-فیت فابریک می باشند . بصورت فیت بازیکن و خنک و براق که نور را منعکس می کند .
شرت های این لباس به رنگ سفید می باشند که دارای خط قرمز در کناره ها است و بر روی آن نقش گرافیکی "MUFC" هک شده است.
این ست برای اولین در ماه آینده در تور آسیایی شیاطین بر تن بازیکنان خواهد رفت .
اینم لینك گالری ، روی عكس بالای متن كلیك كنید تا گالری پیراهن را نمایش دهد.
گالری پیراهن جدید منچستر کبیر ([Only Registered And Activated Users Can See Links]{B4CEE8FA-9A47-47BC-B069-3F7A2F35DB70}&newsid=6635120&page=1)
Sir.mAhdi
شنبه ۱۳ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۳۱
مایكل اوون در منچستر
لینك خبر ([Only Registered And Activated Users Can See Links]{F9E570E6-407E-44BC-800F-4A3110258114}&newsid=6635648)
هومن
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۳۵
پس از درخشش اوبرتان در بوردو
منچستر با پديده فوتبال فرانسه قرارداد 4 ساله ميبندد
خبرگزاري فارس: باشگاه منچستر يونايتد انگليس با پديده جديد فوتبال فرانسه به توافق رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي ركورد، گابريل اوبرتان كه با داشتن 20 سال، در تيم بوردو درخشش زيادي داشت، از مدت ها قبل نظر سرآلكس فرگوسن را به خود جلب كرد.
اين بازيكن وقتي با پينشهاد اولدترافوردي ها روبرو شد، در تست پزشكي منچستر شركت كرد و قرار است در دفتر باشگاه انگليسي قرارداد چهارساله اي به امضا رساند.
گفته مي شود منچستر رقمي بالغ بر 8 ميليون پوند خرج اين بازيكن خواهد كرد.
اين پديده جوان مورد توجه چلسي و آرسنال انگليس و اينتر ميلان ايتاليا قرار داشت.
i.M.a.N
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۰۳:۳۵
هانتلار نزدیک است
الکس فرگوسن برای خرید کلاس یان هانتلار حاضر است مبلغ 20 میلیون پوند پرداخت کند تا او را از رئال مادرید بخرد . پیش از اینکه هانتلار به لالیگا برود , سر الکس فرگوسن به دنبال این بازیکن بوده است , گفته می شود فرگوسن از زمانی که هانتلار از آژاکس در ماه ژانویه خارج شد روی او نظر مساعد داشته است . اما هانتلار 25 ساله پس از به ثمر رساندن 113 گل در 136 بازی ملی فشار را بیشتر روی خودش احساس می کرد و او نتوانست در بازی های اروپایی رئال نقشی ایفا کند . اکنون که کریستیانو رونالدو , کاکا و کریم بنزما به این تیم پیوستند عرصه برای او تنگ خواهد شد . حالا فرگوسنی که کریم بنزما را از دست داده است به دنبال بازیکنی است که در سال های اخیر چشم به بازی او داشته است و دوست دارد این بازیکن را به تیم خود بیاورد . یونایتد باید برای خرید این بازیکن هاندی مبلغ 20 میلیون پوند پرداخت کند . یکی از منابع در اولدترافورد گفته است : هانتلار کسی است که ما مدت زیادی است که چشم به بازی او داریم و این علاقه ما زودگذر نیست چرا که همه جوانب را سنجیده ایم .
فیل توماس , روزنامه سان
سان همچنین ادعا کرده است که یونایتد بازیکنی به اسم گابریل ابرتان را از تیم بوردو به خدمت گرفته . بر اساس این گزارش یونایتد این بازیکن فرانسوی را به مبلغ 8 میلیون پوند در ازای 4 سال قرارداد خریداری کرده است . گفته می شود این بازیکن 20 ساله دیروز در تست پزشکی تیم منچستریونایتد در کرینگتون شرکت کرده است .
مت دیکینسون از روزنامه تایمز می گوید که دیگر هیچ نگرانی برای فرگوسن وجود نخواهد داشت به غیر از مشکلات قلب هافبک تیم او , چرا که اوون هارگریوز به نظر نمی رسد که بتواند از اول فصل در اختیار تیمش باشد .او می گوید که برای درمان و مداوای این بازیکن تمام عیار باید پول زیادی خرج شود .
و در آخر , روزنامه سان می گوید تا به حال حتی یک لباس اوون هم در فروشگاههای تیم منچستر یونایتد فروخته نشده است . این در حالی است که هنوز شماره لباس مایکل اوون نامشخص است . همچنین باید به این نکته نیز اشاره کرد که لباس های طرح جدید منچستر 9 روز است که در فروشگاه ها فروخته می شود بنابراین این عوامل هم موثر است .
i.M.a.N
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۰۳:۳۶
یونایتد ستاره گمنام فرانسوی را خرید
سر الکس فرگوسن موفق به خرید بازیکنی دیگر در تابستان شد و توانست گابریل اوبرتان را از تیم بوردو خریداری کند . این بازیکن فرانسوی قراردادی 4 ساله در اولدترافورد امضا خواهد کرد .
این بازیکن 20 ساله با امضا این قرارداد حداقل باید تا پایان سال 2013 در خدمت یونایتد باشد . سر الکس اعلام کرد که او این بازیکن را مدت زیادی است که زیر نظر دارد چرا که او قابلیت های زیادی دارد و یک مهاجم خوب به حساب می آید , او می تواند در هر نقشی از عوامل تهاجمی قرار بگیرد و بخوبی ایفای نقش کند .
رئیس یونایتدی گفت : گابریل بازیکنی است که ما مدت ها به دنبال او بوده ایم اما شرایط تحصیلی او باعث شده بود که در این امر کمی تاخیر داشته باشیم .
" اکنون از اینکه توانسته ایم او را به خدمت بگیریم , خوشحالیم چرا که انتظار می رود او آینده خوبی داشته باشد . ما دوست داریم بازیکنان جوان بخریم و آن ها را پرورش دهیم و همین کشف استعداد را 2 سال دیگر در گابریل خواهیم دید . "
گابریل می گوید که شانس زیادی داشته است که توانسته به لیگ برتر انگلیس بیاید .
او در این باره گفت : من از این که به منچستریونایتد پیوستم , بسیار خوشحالم . این یک موقعیت بسیار بزرگ برای من بود که توانستم به این باشگاه پر افتخار بپیوندم . من بسیار هیجان زده ام چرا که الآن جزئی از این باشگاهم و من به دنبال این هستم که خودم را اینجا به همه ثابت کنم .
در هر حال , باشگاه همچنین اعلام کرد که گابریل به علت مصدومیت کوچکی که دارد قادر به همراهی هم تیمی هایش در بازی های پیش فصل نیست .
i.M.a.N
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۰۳:۳۸
فوستر قراردادش را تمدید کرد
باشگاه اعلام کرد که آنها با بن فاستر بر سر قرارداد 4 ساله به توافق رسیده اند و این به این معنی است که او را تا آخر سال 2013 در لباس منچستر خواهیم دید .
دروازه بان منچستریونایتد , کسی که در تابستان سال 2005 به منچستر پیوسته است گفت که او از اینکه توانسته است مدت حضورش در اولدترافورد را 4 سال دیگر تمدید کند خوشحال است .
او گفت : من از اینکه توانستم مدت حضورم در اینجا را افزایش دهم بسیار خوشحالم .
" روحیه ی تیمی در اینجا فوق العاده است چرا که حضور در کنار ادوین و توماس برای من فوق العده موثر بوده است . "
رئیس یونایتدی , سر الکس فرگوسن فکر می کند که دروازه بان تیم ملی انگلستان می تواند جایگزین خوبی برای ادوین فن در سار باشد و او به خوبی می تواند شماره 1 را به تن کند و نقشش را ایفا کند .
رئیس اضافه کرد : از اینکه توانستیم قرارداد 4 ساله با بن فوستر به امضا برسانیم , خوشحالیم .
" بن واقعا یکی از بهترین دروازه بان های حال حاضر انگلیس است و ما فکر می کنیم که او کسی است که می تواند به خوبی جای ادوین را بگیرد . "
i.M.a.N
سه شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۴۶
اوون : مستعد مصدومیت نیستم .
او در اینباره بعداز تمرین یونایتد به گزارشگران میگوید:
- وقتی مردم میگویند که من مستعد مصدومیت هستم، این چیزی است که باعث میشود که بینی ام بالا برود، چون این مسئله را باور ندارم. در دو سال گذشته 37،38 بازی انجام داده ام، نیوکاسل در جام های اروپایی نبوده، ما هیچ تورنومنت طولانی بجز لیگ برتر نداشتیم که ان هم 38 بازی است. رو راست فکر نمیکنم امار بدی باشد.
باور کنید باشگاه هایی بیشتری نسبت به انچه روزنامه ها میگویند به من علاقه داشتند طوری که بعضی از آنها را باور نمی کنید. در فصل گذشته نتوانستم توجه دنیا را جلب کنم، در نیوکاسل بعنوان تیم خوب نبودیم و من هم به سهم خودم ضعیف بودم. هنوز گرسنه هستم، مانند همیشه گرسنه موفقیت هستم و فکر نمی کنم در این زمینه نیاز باشد تا خودم را ثابت کنم. فکر میکنم در تیمهای بزرگ، مانند منچستر یونایتد، هنوز بتوانم شایستگی خود را ثابت کنم.
i.M.a.N
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۱۰
یونایتد و توافق بر سر یک مهاجم
این مهاجم 21 ساله در هفته آتی تست پزشکی را در شهر منچستر پشت سر می گذارد تا در ژانویه به یونایتد بپیوندد که تا آن زمان نیز وی در اختیار باشگاه نروژی ، مولد اف.کی است.
گفتگوها در کنفرانس مطبوعاتی در کوالالامپور بیانگر این است که سر الکس فرگوسن گفت : "ما این مهاجم را برای 2 سال خواهیم گرفت . "
وی ادامه داد که " ما پس از خرید گابریل اوبرتان در هفته گذشته قصد هیچ خرید دیگری را نداشتیم چراکه احساس می کردیم که تیم کامل و خوبی داریم ، اما شرایط به سرعت به نقطه ای رسید کهباشگاه های رقیب نیز مذاکره و پیشنهاد را برای جذب وی آغاز کرده بودند ، بنابراین ما مجبور شدیم که چنین تصمیمی رو اتخاذ کنیم . "
" ما تصمیم به این خرید گرفتیم و او نیز آخرین خرید ما خواهد بود. "
دیوف(بازیکن جدید شیاطین سرخ) نیز در 73 بازی 38 گل برای تیم نروژی - مولد اف.کی - به ثمر رسانده ، به شکلی تقدیر آمیز همان باشگاهی که یونایتد در سال 1996 اوله گونار سلسکشر را از آن خریداری کرد.
دیوف در این فصل برای تیم خود در 21 بازی نیز 19 گل به ثمر رسانیده است که هم چنین شامل هت تریک وی در نه دقیقه نخست بازی یکشنبه پایانی لیگ مقابل برن نروژ می شود . وی در ادامه در دقیقه 27 بازی هم گل چهارم را به ثمر رساند تا تیم مولد در پایان با نتیجه باشکوه 5-2 به پیروزی برسد .
ضمن اینکه دو هموطن وی هم در انگلستان و در بلکبرن راورز و پورتسموث حضور دارند که به ترتیب الحاجی دیوف و بوبا دیوپ هستند.
این بازیکن هم چنین در تیمهای امید ،زیر 21 و المپیک (زیر 23 ) کشورش هم شرکت کرده است.
i.M.a.N
پنجشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۲۷
" سرالکس فرگوسن " سرمربی منچستر یونایتد اعلام کرد، " کریستیانو رونالدو " هافبک پرتغالی رئال مادرید میتواند یک روز به اولدترافورد بازگردد.
" فرگوسن " گفت: « کسی نمیداند، ممکن است کریس رونالدو به منچستر یونایتد بازگردد. او یونایتد را دوست دارد. اگر به 6 سال گذشته که او در کنار ما بوده نگاه کنیم، او هیچ تمرینی را از دست نداده است. یکی از چیزهایی که او را بالاتر از سایر بازیکنان قرار میدهد، این است هرگز مصدوم نشد و همیشه بازی میکرد. او فقط 24 سال دارد و هنوز میتواند به اولدترافورد بازگردد. »
سرمربی اسکاتلندی شیاطین سرخ معتقد است " کارلوس تهوز " ستاره آرژانتینی که راهی منچستر سیتی شده، 25 میلیون پوند نمیارزد.
او در این باره میگوید: « زمانی که کارلوس در آرژانتین بود با او صحبت کردم. دیوید گیل(مدیر اجرایی یونایتد) نیز به کیا جورابچیان پیشنهادی ارائه کرد. من قبل از بازی با اینتر با تهوز صحبت کردم و او گفت که ما فقط باید با کیا جورابچیان مذاکره کنیم اما ما هیچ جوابی نگرفتیم. به نظر من تهوز 25 میلیون پوند نمیارزد، این قضاوت من است و شاید اشتباه میکنم. »
" فرگوسن " در عین حال از پیشنهاد 40 میلیون پوندی منچستر سیتی به " جان تری " کاپیتان چلسی دفاع کرد زیرا معتقد است تجربه " تری " بسیار بالا است و از همه مهمتر کاپیتان تیم ملی انگلیس محسوب میشود.
i.M.a.N
پنجشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۲۹
اوون در آسمان هفتم
مایکل اوون از اینکه شماره 7 را میپوشد افتخار می کند و اصرار دارد که او میتواند از پس مسئولیت این شماره برآید .
مهاجمی که با خروج رونالدو که به رئال مادرید پیوسته موفق شده این شماره را به دست بیاورد و در جریان تور آسیایی تا به حال در 2 بازی 2 گل به ثمر رسانیده است .
اوون مصمم به نگهداری و حفظ ارزشهای شماره ای که زمانی کانتونا و بکهام و رابسون میپوشیدند است .
اوون به mutv گفت : " زمانی که سر آلکس از من پرسید که میخوای این شماره را بپوشی من کاملا شوکه شده بودم . اما این یک افتخار برای من است "
"شما کافیه که به 6 نفری که این پیراهن را برتن کردن نگاه کنید . آنها بازیکنانی خارقالعاده و فانتزی بودند و من میخوام در ادامه بهترین عملکرد را داشته باشم و به عملکرد خوب ادامه بدهم و ادامه دهنده راه آنان باشم"
" من میدانم که معنی بسیار زیادی برای هواداران خواهد داشت . این چیزی است که فرگی گفته است . او گفت که برای پوشیدن این شماره باید شانه های پهنی داشته باشیو من هم به او گفتم حتما . من میتوانم از پس این مسئولیت بر بیام . من فشار زیادی را بابت این احساس نمی کنم . من تجربه کافی را دارم و تا این حد عاقل هستم که نگذارم فشار اضافی را احساس کنم . من واقعا افتخار میکنم که این شماره را برتن میکنم و امیدوارم که بتوانم از عهده این کار برآیم .
i.M.a.N
پنجشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۳۰
ماکدا : از اوون یاد خواهم گرفت
فدریکو ماکدا و مایکل اوون - می توانند باعث تعجب سراسر آسیا شوند و تا یک سال قبل حتی 6 ماه قبل کسی نمی توانست فکر کند که این دو در خط حمله شیاطین با هم قرار بگیرند اما امروز ( دوشنبه ) در کوالالامپور و در بازی مقابل مالزی این دو در کنار هم قرار گرفتند و ماکدا آشکارا بابت فرصتیکه به او داده شده سپاسگذار است .
ماکدا به mutv گفت : " من از سر آلکس فرگوسن سپاسگذارم زیرا بدون فرگی من شانس حضور در ترکیب اولیه را به دست نمی آوردم . من باید سخت تلاش کنم تا مطمئن شوم فرصت های بیشتری به دست خواهم آورد "
ماکدا این فرصت را به دست آورد تا در داخل و خارج از میدان با مایکل اوون به تمرین و بازی بپردازد و در بازی هر دو موفق به گلزنی شدند .
ماکدا : " این برای من بسیار مهم است که چیز های زیادی از مایکل اوون یاد بگیرم . اوون از بهترین مهاجمان است . اگر من با او کار کنم چیزهای زیادی یاد خوام گرفت و روز به روز بهتر می شوم ."
سر آلکس فرگوسن پس از اتمام بازی به ستایش از ماکدا پرداخت . وی گفت " یک قهرمان دیگر دارد ساخته میشود مثل کریس رونالدو . او عکس العمل های سریع رونالدو را ندارد اما به سرعت اطراف منطقه جریمه دیده خواهد شد و آماده برای گلزنی است . "
ایشان در ادامه گفتند : "سخت است بتوان باور کرد که او 17 ساله هست . ما احتیاج داریم که شناسنامه او را نگاه کنیم و روز تولدش را بررسی کنیم . من میگویم که او یک بازیکن 28 ساله است . "
i.M.a.N
پنجشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۳۰
سر الکس فرگوسن : فاستر خواهد درخشید
در نیمه دوم بازی مقابل مالزی بن فاستر جایگزین ادوین فن درسار شد و درون دروازه شیاطین ایستاد . فاستر معمولا در کنترل توپ خوب عمل می کند ولی با اشتباه او در کنترل توپ باعث شد تا یحیی بازی را به تساوی 2 بر 2 بکشاند .
عملکرد یک بازیکن در بازیهای پیش فصل می تواند نقش تعیین کننده در تصمیمات یک مربی برای تعیین و چینش اصلی تیم داشته باشد ولی فرگوسن نشان می دهد که بابت اشتباه فاستر 26 ساله پرشان نیست .
فرگوسن گفت : در رفتگی انگشت بن فاستر باعث شده بود که حدود 3 - 4 ماه این بازیکن در شرایط مسابقه نباشد و اواخر فصل را از دست داد .
من قبلا هم گفتم . اما در دراز مدت من فکر می کنم که او می تواند درون دروازه تیم ملی انگلستان بایستد . من به او یقین دارم .
برای او این اشتباه رخ داد ولی به هر حال او احتیاج دارد تا به طور مرتب در ترکیب شیاطین بازی کند . اما دو چالش وجود دارد .
بن فاستر باید برای به دست آوردن موقعیت بازی با ادوین فن درسار رقابت کند و هر کسی که این را قبول کند از دروازه بان بزرگ خواهد بود .
و مشکل مصدومیت . لازم است که یک دروازه بان برای دوره طولانی مدت از مصدومیت به دور باشد . ما امیدوارم که بن فاستر برای دوران طولانی و بدون مصدومیت در کنار تیم باشد و این برای او مهم است .
توماس کوژاک که در جریان بازی شنبه در ترکیب تیم قرار نداشت امیدوار است که بتواند در بازی دوشنبه در ترکیب تیم در مقابل مالزی قرار بگیرد .
i.M.a.N
پنجشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۲۱
منچستریونایتد 2-1 بوکاجونیورز
شیاطین سرخ موفق شدند در نیمه نهایی آئودی کاپ تیم بوکاجونیورز را از پیش رو بردارند اما باید برای یک بازی خوب در آلیانز آرنا تلاش زیادی بکنند .
عملکرد شیاطین در نیمه نخست قابل تحسین بود چرا که آن ها بازی خوبی از خود به نمایش گذاشتند به خصوص اینکه آنتونیو والنسیا در اولین حضورش با لباس سرخ شیاطین هم توانست گل به ثمر برساند و هم عملکرد فوق العاده ای داشت و این در حالی بود که اندرسون هم گل زیبایی در آن نیمه به به ثمر رساند .
قبل از اینکه والنسیا ارزش هایش را به نمایش بگذارد , یونایتد با گلی که اندرسون از روی ضربه کاشته وارد دروازه حریف کرد , 1 بر 0 از حریف پیش افتاد . در نیمه دوم بوکا تغییر تاکتیک داد و لایه دفاعی سختی ایجاد کرد که مانع نفوذ حملات شیاطین شده بود اما شیاطین کار خودشان را انجام داده بودند و پیروزی را کسب کرده بودند .
در این بازی سر الکس فرگوسن به کرگ کثکارت (Craig Cathcart) که اهل ایرلند می باشد اجازه حضور در قلب دفاع را داده بود تا او در کنار وس بروون تجربه کسب کند . سر الکس روی این بازیکن توجه ویژه ای دارد , او فصل گذشته را به صورت قرضی در پلی موث گذراند .
اما بیشتر نگاه ها از سوی نیمکت و هواداران به سوی آنتونیو والنسیا بود. این بازیکن اکواردوری خودش را در همه جای زمین درگیر می کرد و موقعیت های خوبی را برای هم تیمی هایش فراهم می کرد .
پس از 23 دقیقه از شروع بازی , آنتونیو والنسیا ضربه کاشته ای به دست آورد , اما کسی که آن توپ را وارد دروازه کرد اندرسون بود . هیچ کس فکر نمی کرد که اندرسون بخواهد آن توپ را از آن زاویه بشوتد و همه نگاه ها نا امیدانه بود اما اندرسون این توپ را به خوبی وارد دروازه کرد و ناگهان این سوال در ذهن هواداران نقش بست : آیا ضربه کاشته زن جدید ما اندرسون خواهد بود؟
این اولین گل اندرسون برای یونایتد بود که از روی نقطه پنالتی زده نشده البته او باید در بازی های آینده بیشتر خودش را نشان بدهد . اما در حالی که شانس به اندرسون روی آورده , از وس بروون روی بازگردانده چرا که او پس از مصدومیت های گاه و بی گاه در فصل گذشته باز هم دچار مصدومیت شد و در دقیقه 37 جای خودش را به فردیناند داد .
فردریکو اینژوا از تیم بوکا جونیورز در نیمه دوم خودش را در مقابل دروازه توماس کوژاک تنها یافت و توپ را وارد دروازه یونایتد کرد تا حساب کار 2 بر 1 شود .
تنها 25 دقیقه به پایان بازی وقت مانده بود که سر الکس تصمیم گرفت با سه تعویض انرژی تیم را بازسازی کند . او دیمیتار بربتف , رایان گیگز و نانی را جایگزین ماکدا , پارک جی سونگ و والنسیا کرد .
اکنون یونایتد موقعیت خوبی پیدا کرده و باید صبر کند تا روز 5 شنبه بازی فینال را با یکی از تیم های آث میلان و یا بایرمونیخ برگزار کند .
ترکیب : کژاک , اوشی , کثکارت , بروون (فردیناند 37) , فابیو (اورا 77) , والنسیا (نانی 68) , اندرسون (فلچر 77) , کریک (اسکولز 77) , پارک (گیگز 68) , رونی , ماکدا (برباتف 68)
تعویضی هایی که استفاده نشدند : فوستر , توسیچ , ویدیچ , ایونس , گیبسون
گل ها : اندرسون 23 , والنسیا 42 , اینسوا 55
amirhesam
سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۱۲
توپچی ها هم که له شدند که ××× :dirol:
ArSeN@L
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۰۹:۳۸
توپچی ها هم که له شدند که ××× :dirol:
بندی خوب خدا
روسیچکی. نصری . فابرگاس و ادواردو (تا دقیقه 80 ) نبودند که
با این حال هم رو دو گل شما هم خود ارسنالی ها نقش داشتن
یک گل ما رو هم نگرفتن به تیرک هم خوردی. نیمه اول هم که کلا در دست ما بود
بازم حرفی برای گفتن داری؟
i.M.a.N
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۱۱
بندی خوب خدا
روسیچکی. نصری . فابرگاس و ادواردو (تا دقیقه 80 ) نبودند که
با این حال هم رو دو گل شما هم خود ارسنالی ها نقش داشتن
یک گل ما رو هم نگرفتن به تیرک هم خوردی. نیمه اول هم که کلا در دست ما بود
بازم حرفی برای گفتن داری؟
ببین مصدومیت برای همه هست
ما هم 3 تا بازیكن اصلی مون نبودن ، اینا شكست رو توجیه نمی كنن
اواردو هم نظر ونگر بوده ، حتما آماده نبوده
ArSeN@L
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۴۷
ببین مصدومیت برای همه هست
ما هم 3 تا بازیكن اصلی مون نبودن ، اینا شكست رو توجیه نمی كنن
اواردو هم نظر ونگر بوده ، حتما آماده نبوده
میشه بگین 3 بازیکن اصلی مصدومیتون کی بودن؟
در ضمن این هایی که من گفتم بازیکن خلاق ان به جز ادواردو که تنها وجود یکیشون می تونه خیلی رو روند بازی تاثیر بگذاره. حالا 3 تاشون باشه چی میشه
در ضمن ونگر فقط و فقط به خاطر ترس از مصدومیت ادواردو اونو تا دقیقه 80 بازی نداد.. همین
i.M.a.N
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۲۲
میشه بگین 3 بازیکن اصلی مصدومیتون کی بودن؟
در ضمن این هایی که من گفتم بازیکن خلاق ان به جز ادواردو که تنها وجود یکیشون می تونه خیلی رو روند بازی تاثیر بگذاره. حالا 3 تاشون باشه چی میشه
در ضمن ونگر فقط و فقط به خاطر ترس از مصدومیت ادواردو اونو تا دقیقه 80 بازی نداد.. همین
ون در سار - هارگریوز و فردیناند مصدوم بودن
این دیگه چه دلیلیه چون ونگر می ترسید ادواردو رو بازی نداد:lol:
اگه اینطوره كل تیمو بازی نمیداد تا یه وقت مصدوم نشن :lol:
Sir.mAhdi
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۰۵
بعدشم ارسنال باخته ، حالا ونگر ترسیده یا نترسیده
ArSeN@L
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۰۹:۴۵
ون در سار - هارگریوز و فردیناند مصدوم بودن
این دیگه چه دلیلیه چون ونگر می ترسید ادواردو رو بازی نداد:lol:
اگه اینطوره كل تیمو بازی نمیداد تا یه وقت مصدوم نشن :lol:
عزیز من ادواردو تازه از بند مصدومیت رها شده ها
در کل باید بدونی یکی از سه بازیکن خلاق ما بود کلا بازی تو دست ما بود
اگر چه خداییش تو بازی هم همینطور بوده
i.M.a.N
چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۸, ۰۹:۰۱
5 غایب بزرگ مسکو
رایان گیگز و وین رونی و پاتریس اورا و دارن فلچر و پارک جی سونگ دیدار جام باشگاه های اروپا در برابر زسکا مسکو را از دست داده اند .
این پنج بازیکن که احتمالا بیشتر آنها جز ترکیب قوی سر الکس فرگوسن به شمار می روند در این دیدار غایب خواهند بود و در پرواز امروز ( دوشنبه ) به روسیه سفر نکردند .
بعد از برد 2 بر 1 برابر بولتون سر آلکس فرگوسن به شبکه mutv گفته بود وین رونی و رایان گیگز و پاتریس اورا احتمال دارد برای بازی روز شنبه غایب باشند .
فرگوسن گفت : گیگز دچار کوفتگی دارد و حضور او در هاله ای از ابهام قرار دارد و ما تمام تلاشمان را منی کنیم تا رونی را برای بازی شنبه در برابر لیورپول آماده کنیم . همچنین نگاهمان به اورا است که هنوز وضعیت او معلوم نیست .
به مانند رونی , دارن فلچر هم بازی با بولتون را به خاطر اسیب دیدگی که در بازیهای ملی برایش پیش آمده بود را از دست داده بود .و طی خبری که از کره به دستمان رسیده پارک جی سونگ با مصدومیتی از ناحیه زانو دچار شده و در مراحل آب درمانی می باشد .
از دیگر نام های احتمالی که احتمال غیبتشان بود دمیتار برباتوف بود .فرگوسن درباره برباتوف گفت : من فکر می کنم که برباتوف کاملا آماده باشد و همچنین امیدوارم نمانیا ویدیچ هم آماده باشد . ویدیچ در بازی روز شنبه در برابر بولتون غایب بود . اما ما هر دو را حتما برای بازی با لیورپول آماده خواهیم کرد .
بازیکنانی که به سوی روسیه پرواز کردند :
فن در سار - کوژاک - فاستر - نویل - رافائل - اوشی - فردیناند - ویدیچ - براون - جانی ایوانز - کوری ایوانز - فابیو - والنسیا - اسکولز - کریک - اندرسون - نانی - برباتوف - اوون - ولبک - ماچدا
amin_michael5
چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۸, ۰۹:۲۵
لیورپول كه این فصل قهرمان نمیشه پس به امید قهرمانی منچستر :1:
i.M.a.N
چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۸, ۰۹:۳۴
لیورپول كه این فصل قهرمان نمیشه پس به امید قهرمانی منچستر :1:
انشالا
aminhity
چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸, ۱۲:۰۶
انشالا
انشاالله
البته این از اون انشاالله های ناامیدانه نیست.ما حتما قهرمانیم ولی خب تا خدا نخواد نمیشه.برای همین انشالله منچستر قهرمانه
i.M.a.N
چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸, ۱۳:۳۱
انشاالله
البته این از اون انشاالله های ناامیدانه نیست.ما حتما قهرمانیم ولی خب تا خدا نخواد نمیشه.برای همین انشالله منچستر قهرمانه
بله درسته....شیاطین قهرمانن
i.M.a.N
چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۱۹
منچستریونایتد vs بشیکتاش
ضربه سر پل اسکولز برای پیروزی یونایتد در برابر این تیم در دو ماه قبل در استانبول کافی بود. اما الان شیاطین به سه امیتاز این بازی نیاز دارند که خود را بعنوان صدر نشین گروه دوم لیگ قهرمانان معرفی کنند...
راهنمای فرم:
در پایین جدول بعداز چهار بازی رقابت شدیدی وجود دارد. بشیکتاش به برد در بازی آینده نیاز دارد تا شانس صعود را بالاتر از زسکا موسکو داشته باشد. عقاب های سیاه دارای وضعیت روحی خوبی هستند، چوون آنها بعداز پیروزی 3-0 در برابر فنرباغچه با چهار امتیاز اختلاف در صدر جدول رده بندی لیگ ترکیه قرار دارد. این هفتمین پیروزی متوالی قهرمان ترکیه بود. این درحالی است که یونایتد در 24 بازی گذشته خانگی خود در لیگ قهرمانان بازنده نبودند. آخرین باخت آنان در برابر میلان در قوریه 2005 بوده است.این درحالی است که شیاطین در اول هفته یک پیروزی آسان در برابر اورتون بدست اوردند و در لیگ رتبه دومی را دارند.
محرومین و مصدومین:
توماس سیووک،مداقع چکی، بدلیل دو اخطاره بودن این بازی را از دست داده، فیلیپ هولوسکو،ریدوان سیمسک، نیهات قهوه چی، هاکان آریکنان و اسماعیل کویباسیل بازیکنانی هستند که بدلیل مصدومیت احتمال دارد این بازی را از دست بدهند. برای یونایتد، مدافعین تیم یعنی گری نویل، ریو فردیناند، جان اوشی، جانی ایوانز و فابیو یا بازی را از دست داده اند و یا حضورشان در این بازی دارای تردید است. اما دیمیتار برباتوف و پارک جی سونگ هردو برای این بازی اماده اند. فرگوسن اعلام کرده که در این بازی به بازیکنان جوان خود، نظیر گیبسون، اوبرتان و رافائل، مجال بازی خواهد داد.
مربی:
مصطفی دنیزلی قدیمی ترین مربی لیگ ترکیه است. او از سال 1987 در بیش از ده باشگاه مربی گری کرده است، که یکی از آنها یه شغل در آلمان و یک دوره مربیگری تیم ملی ترکیه ، در دوره نهایی یورو 2000، است. او نه تنها در بشیکتاش، بلکه دو باشگاه دیگر استانبول ، یعنی گالاتاسرای وفنرباغچه، را هدایت کرده است .
مردان ستاره:
مهاجم برزیلی،بوبو، در دیدار برابر یونایتد در استادیوم اینونو در سپتامبر، غایب بود. اما او قدرتمند است، استیل خاصی دارد و می تواند در بازی امشب برای یونایتد مشکل ایجاد کند. روشتو رگبر، دروازه بان ستاره ترکی، از مصدومیت بازگشته و اماده بازی است، اما زمانیکه او در فنرباغچه بود، در سپتامبر 2004 شش گل دریافت کرد. در آن بازی وین رونی هت تریک کرد.
داور:
استون لانوی، داور فرانسوی، کسی است که قضاوت بازی چهارشنبه را بر عهده دارد. او قضاوت برد خانی وولفسبورگ 3-1 در برابر زسکا را بر عهده داشت. اوهمچنن جز داورهای منتخب فیفا برای جام جهانی است.
بازی های مهم:
وولفسبورگ نیاز دارد تا زسکا را در استادیوم لوژینگی شکست دهد تا بعنوان صدر نشین و بالاتر از یونایتد صئود کند.چلسی نیز که صئودش را قطعی کرده با تیم دوم گروه چهارم، پورتو، در استادیم دراگائو بازی میکند.
y4h0ooo0
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۰۳:۳۱
منچستر عشق جاودان :ايكس
i.M.a.N
شنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۸, ۱۴:۴۷
قرعه کشی : میلان - یونایتد
تیم منچستریونایتد پس از قرعه کشی انجام شده ، بایستی در مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا به مصاف ای -سی میلان ایتالیا برود .
قرمزها باید در ماه فوریه (براساس تاریخ تعیین شده) به سن سیرو سفر کنند و به مصاف تیم ستاره سابق اولدترافورد ، دیوید بکام بروند . وی در دیدار برگشت می تواند در اولدترافورد باز هم بازی کند .
آخرین مصاف این دو تیم به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در فصل 2006/7 باز می گردد که منچستریونایتد در مجموع با نتیجه 5-2 نیز مغلوب حریف ایتالیایی خود گشت .
این درحالیست که مدافع عنوان قهرمانی،بارسلونا ، به مصاف اشتوتگارت می رود و خوزه مورینیو بایستی با تیم اینتر به مصاف چلسی باز گردد؛ آرسنال هم به مصاف با پورتو می رود .
تمامی دیدارها :
اشتوتگارت - بارسلونا
المپیاکوس - بوردو
اینتر - چلسی
بایرن - فیورنتینا
زسکا - سویا
لیون - رئال مادرید
پورتو - آرسنال
میلان - یونایتد
-------------------
بازیکنانی که شانس بیشتری برای حضور در یونایتد دارند
مانوئل نئور
شالکه، باشگاه این بازیکن، همه چیز را تکذیب میکند، اما تمام گزارش ها حاکی از آن است که جستجوی فرگوسن برای یافتن جانشین ادوین وندرسار به این دروازه بان آلمانی می انجامد. وکیل این بازیکن 23 ساله ادعا میکند که باشگاه برای بهبود وضع مالی خود، میخواهد این بازیکن را درژانویه بفروش برساند. نوئر، که قراردادش با شالکه تا پایان فصل 12-2011 است، تا کنون بیش از 100 بار بازی را از ابتدا در بندسلیگا شروع کرده. او میگوید:"سرالکس فرگوسن را ستایش میکنم. برای مدت بسیار زیادی در این کار بوده و عناوین زیادی برده است." تمام اینها به این بستگی دارد که وندرسار درمورد آینده اش چه تصمیمی بگیرد. ادوین گفته است که در این ژانویه تصمیم نهایی را برای خداحافظی از فوتبال خواهد گرفت و اگر تصمیم او جدی باشد، فرگوسن به سرعت دست به کار خواهد شد.
میکا ریچاردز
حالا که شایعات خرید سل کمپل کاملا خوابیده است، خرید دفاع منچستر سیتی برای یونایتد، که دچار مصدومیت بازیکنانش در خط دفاعی مواجه هست،
توجیح قابل قبولتری دارد. روزنامه ها شایعات قدرتمندی مبتی بر اینکه فرگوسن پول خوبی برای خرید این دفاع مستحکم پرداخت خواهد کرد، پخش کرده اند. او بدلیل مشکلاتش با مارک هیوز از ترکیب منچستر سیتی دور شده است. او قطعا یکی از مدافعان انگلستان است و خروج از من سیتی احتمالا سرنوشت دوران بازیگری اش را تغییر خواهد داد.
سیمون جئر( Simon Kjaer )
گزارش شده که یونایتد برای خرید این بازیکن پیشنهادی 11 میلیون پوندی به پالرمو داده است. آینده فردیناند، با مصدومیت کهنه اش، و ویدیچ، که بارسلونا به او علاقه فراوان نشان داده، در حاله ای از ابهام است. فرگوسن او را به عنوان یکی از گزینه های خط دفاعی آینده یونایتد میبیند که در کنار جانی ایوانز، برای سالها قلب دفاع یونایتد را حفظ خواهند کرد. این بازیکن 20 ساله دانمارکی مورد توجه یوونتوس و لیورپول نیز قرار دارد.
استیون دفور
وقتی یک بازیکن که مدت طولانی از مصدومیت رنج میبرده، از مربی یک باشگاه دیگر یک کارت "سلامتیت را بزودی بدست اور" دریافت میکند، این موضوع بحث اول بازار نقل و انتقالات خواهد شد. پس وقتی فرگوسن در نامه ای بهدفور 21 ساله به او گوش زد که که عملرکدش را از نزدیک زیر نظر دارد، نیت یونایتد کاملا آشکار شد. کاپیتان استاندارد لیج و هافبک این تیم بسیار خوشحال شده است:"اگر آنها به سراغم بیایند، قطعا من مشکلی بوجود نخواهم آورد."
جک رادول
ممکن است این هافبک مدافع نیز راه وین رونی را در پیش گیرد و در ژآنویه راهی الدترافورد شود. این نوجوان با استعدا قطعا از آن دسته بازیکنانی است که آینده اش را خواهد ساخت و از اورتون خواهد رفت. یونایتد ترجیح میدهد که تابستان به سراغ این بازیکن رود ، اما علاقه چلسی و منچستر سیتی به این بازیکن، شاید باعث شود که یوناید پیشنهاد 20 میلیون پوندی اش را در ژانویه ارائه دهد.
ادین ژکو
فرگوسن عادت دارد تا با بازیکنانی که در برابر تیمش خوب کار کرده اند قرارداد ببندد. ژکو در هر دو بازی که این فصل در برابر یونایتد انجام داد گلزنی کرد. میک فلان میگوید:"او فرم خوبی دارد و یک بازیکن با استعداد است. ما بدنبال ستاره ها میگردیم. او قد بلندی دارد و توانایی تکنیکی خوبی دارد. او میتواند در انگلستان موفق ظاهر شود." ژکو از باشگاه های دیگری پیشنهاد دارد که همه آنها تا کنون رد شده اند.
سرجیو آخرو
بنظر میرسید که این بازیکن با مبلغ هنگفتی راهی چلسی می شود، اما اگر یونایتد بخواهد و پول زیادی بابت او خرج کند، قطعا این بازیکن به انها خوش امد خواهد گفت. اگر فرگوسن قصد خرج کردن آن 80 میلیون پوند باشد، میتواند با 55 میلیون پوند این بازیکن را از قرارداد با اتلتیکو مادرید خارج کرد و مال خود کند. اتلتیکو مشکلات مالی خودش را دارد و بنظر میرسد که این بازیکن را به بالاترین مبلغ پیشنهاد شده می فروشد.
استفان جووتیچ
بازیکنی که در برابر لیورپول گلزنی کند ، در یونایتد یک قهرمان خواهد بود. این نوجوان فیورنتینا دوبار دربرا لیورپول در لیگ قهرمانان گلزنی کرده است. او همچنین از شایعات علاقه یونایتد به خودش استقبال کرده:" در مورد این داستانهای پیرامون خودم مطالبی خوانده ام، و افتاخرم که منچستر یونایتد به من علاقه مند است. اما در فلورانس خوشحالم." این بازیکن در 25 بازی که لز اگوست 2008 برای فیورنتینا انجام داده، که 16 تا آنها به عنوان یار جانشین وارد زمین شده، توانسته است 7 گل به ثمر برساند. شاید یک نبرد در ژانویه از نبردی در تابستان بر سر این بازیکن جلوگیری کند.
داوید سیلوا
این بازیکن اسپانیایی برای دو فصلی است که به شدت مورد علاقه یونایتد قرار گرفته است. این شایعات در مورد هم تیمی او، یعنی داوید ویا، نیز به گوش میرسد. اما انتقال این بازیکن جوان تر محتمل تر بنظر میرسد. چون با وجود نزدیک شدن زمان خداحافظی رایان گیگز و تصمیم یونایتد برای خرید بازیکنان زیر 25 سال، این بازیکن شرایط بهتری خواهد داشت. با پا به سن گذاشتن رایان گیگز و پل اسکولز ، یونایتد مجبور است به دنبال استعداد جوان دیگری بگردد. سیلوا میتواند یک گزینه ایده آل باشد. بنظر میرسد که مبلغ مورد نظر والنسیا برای این بازیکن بین 25 تا 40 میلیون پوند باشد. گقتن قیمت قطعی بسیار دشوار است اما چیزی که قطعی است این است که بعداز جام جهانی قیمت این بازیکن دو برابر می شود.
×××××××××××
گیگز جایزه BBC را برد
بعداز آنکه جایزه بهترین شخصیت ورزشی سال 2009 از طرف BBC به او اعطا شد، رایان گیگز جایزه دیگری به کلکسیون بزرگ افتخاراتش اضافه کرد...
رکورددار حضور در ترکیب شیاطین سرخ، در این راه افراد سرشناسی را از پیش رو برداشت، از این جمله میتوان به قهرمان فرمول یک جهان، جیسون باتن، و قهرمان ژیمناستیک نمایشی جهان،جسیکا انیس، اشاره کرد. او تنها فوتبالیستی بود که توانست بعداز دیوید بکهام در سال 2001 این جایزه را ببرد.
گیگز جایزه اش را از دستان سر کریس هویل، قهرمان افسانه ای المپیک در رشته دوچرخه سواری، و فردی فلینتوف، ستاره کریکت انگلستان، در شب یکشنبه در شفیلد آرنا دریافت کرد.بوضوح رایان در هنگام گرفتن این جایزه شکه بود اما از بابت این افتخار بسیار خوشحال.
رایان میگوید:" این یک شک بزرگ است. دوست دارم از BBC بخاطر این شب فراموش نشدنی و از تمام کسانی که به من رای دادند تشکر کنم. واقعا احساس عالی است. خوش خشانس بودم که در طول دوران زندگی ام افتخارات زیادی بدست اورد، در کنار بازیکنان بزرگی بازی کرده ام، برای بزرگترین مربی که در تاریخ زندگی کرده بازی کرده ام و در بهترین تیم جهان بازی میکنم."
" با نگاه کردن برنامه "شخصیت ورزشی" بزرگ شده ام و ملحق شدن به جمه بزندگان این جایزه واقعا باورنکردنی است. یک تشکر بزرگ از همه!"
i.M.a.N
جمعه ۱۸ دي ۱۳۸۸, ۱۵:۵۸
روزنامه ها: هیچ شکافی بین ویدیچ و باشگاه نیست
نمانیا ویدیچ اصرار میکند که با فرگوسن یک درک متقابل بسیار عالی دارد. چندروزی است که دوباره شایعات انتقال ویدیچ از الدترافورد به تیم دیگری به گوش می رسد. این شایعات با غیبت ناگهانی ویدیچ در بازی در برابر لیدز بیشتر شدند. در ان زمان فرگوسن هیچ توضیحی در مورد غیبت ویدیچ نداد و همین باعث شد تا شایعات اختلاف بین فرگوسن و ویدیچ به حقیقت نزدیکتر شود. ویدیچ در مورد این موضوع به Sportski Zuma میگوید:
"همه در باشگاه میدانند که من بخوبی فرگوسن را درک میکنم. او گفت که با پزشک باشگاه صحبت نکرده اما نگفت که به راست بودن مصدومیت من شک دارد و ما با هم جرو بحث داشتیم. من در الدترافورد ناراحت نیستم . فقط مصدومم و این تمام ماجراست. امیدوارم بتوانم هرچه زودتر بازی کنم. پزشکان به من گفته ام که برای 10 روز نمیتوانم بازی کنم، پس فکر نمیکنم به بازی با بیرمنگهام برسم"
گزارش هیئت تحریریه، دیلی میل
در این حین، روبرتو مانچینی قول داده است که پرچمی را که در الدترافورد نصب شده است را پاره خواهد کرد. این پرچم که در استریتفورداند نصب شده است، فاصله بین آخرین افتخار منچستر سیتی را تا اخرین افتخار منچستر یونایتد نشان میدهد. این پرچم الان سالهای 33 و 34 را نشان میدهد. مانچینی میگوید: "این پرچم را به پایین خواهیم کشید. مطمئنم این اخرین سالی است که این پرچم بالاست!"
دیلی میل ادعا میکند که مانچینی دوست دارد تا ورون ، بازیکن سابق یونایتد، را بخدمت بگیرد. البته بنا به گزارش این روزنامه ورون این پیشنهاد را رد کرده است.
روزنامه سان نیز گزارش میدهد که منچستر یونایتد برای بخدمت گرفت اندرو متیوز، بازیکن استثنایی کاردیلف ولز، با آرسنال در رقابت است. این مدافع 17 ساله یکی از استعدادهای ولز به شمار میرود. همچنین او برای تیم زیر 21 ساله های ولز نیز بازی کرده است.
i.M.a.N
جمعه ۱۸ دي ۱۳۸۸, ۱۵:۵۸
روزنامه ها : بلان جانشین بعدی؟
این فرگوسن است که درمورد جانشینش تصمیم گیری خواهد کرد. او در چند وقت اخیر لذت بازنشسته شدن را می آزماید و بعداز ان قرارداد جدیدی را امضا میکند.او قول داده است که تا قبل از 70 سالگی از فوتبال کناره گیزی میکند و معمولا او این به اینگونه قولها عمل میکند. چندماه قبل نام دیوید مویس، مربی اورتون و کسی که شیوه مربیگریش شباهت زیادی به فرگوسن دارد و خود فرگوسن او را ستایش میکند، بعنوان کسی که فصل آینده در کنار مرد اسکاتلندی کار خواهد کرد و بعد جانشنی او خواهد شد معرفی گردید. اما مدتی است نام کسی بر سرزیانهاست که خودش از شاگردان فرگوسن بوده و به تازگی حرفه مربیگری را آغاز کرده است. او کسی نیست جز لورن بلان. کسی که نه تنها تیم بوردو را فصل قبل قهرمان فرانسه کرده بلکه این تیم را به مرحله حذفی لیگ قهرمانان در این فصل رساند. شاید او جانشین بعدی فرگوسن باشد.
پاتریک بارکلی، تایمز
همانطور که انتظار میرفت نتیجه ضعیف یونایتد در جام حذفی در جراید روز بعد انعکاس زیادی داشت. این خبر در بعضی موارد هم در صفحه اول بود و هم در صفحه آخر!
در خبری دیگر، گاردین ادعا میکند که فرگوسن در حال آماده کردن پیشنهادی 20 میلیون پوندی برای کریم بنزماست، در حالیکه در جای دیگر این روزنامه از دیوید بکهام نقل قول میکند که: "هیچوقت نباید یونایتد را ترک میکردم."
روزنامه Manchester Evening News گزارش میدهد که ادوین وندرسار بزودی به جمع شیاطین سرخ برخواهد گشت. خوشبختانه همسرش بهبود یافته و میتواند به وضعیت عادی زندگی خود بازگردد.
i.M.a.N
جمعه ۱۸ دي ۱۳۸۸, ۱۵:۵۹
رضایت رئیس از دیوف
مامه بیرام دیوف، مهاجم سنگالی ، به زودی اولین بازیش را برای یونایتد انجام خواهد داد...
دیوف ، درست قبل از ژانویه مجوز کار در انگلستان را بدست اورد و اکنون سایت رسمی باشگاه تایید میکند که نام او بعنوان یکی از اعضای تیم منچستر یونایتد در لیگ برتر ثبت شده است و این مهاجم از این به بعد شماره 32 را به تن خواهد کرد.
سرالکس فرگوسن این مهاجم سنگالی را ، که ژانویه گذشته از تیم مولد نروژ خریداری شد، ستایش میکند و از او بعنوان "دورنمای هیجان آور" یاد مینکد و اکنون آزاد است تا این مهاجم سنگالی را در برنامه هایش جای دهد.
رئیس به مجله United review یونایتد میگوید:" او رژیم تمریناتی مارا بخوبی پذیرفته است و بسیار عالی بنظر می رسد. او سریع است،در هوا بسیار خوب عمل میکند و یک مهاجم بسیار خوب در هنگام کار با توپ است. تمام اینها یعنی که او یک مهاجم بسیار خوب است و به زودی نقشش را در تیم ایفا میکند."
amin_michael5
جمعه ۱۸ دي ۱۳۸۸, ۲۲:۱۹
جفری بایکات، کریکت باز معروف انگلیسی به مایکل اوون، مهاجم باتجربه منچستریونایتد توصیح کرده تا با استفاده از فنگ شویی به روزهای اوج خود بازگردد و بدین ترتیب امیدهایش را برای حضور دررقابتهای جام جهانی پررنگ تر کند.
اوون تاکنون 89 بار برای تیم ملی انگلیس به میدان رفته و توانسته 40 گل به ثمر برساند. به رغم آمار خوبی که در کارنامه ملی این ستاره ثبت شده، او از ماه مارس 2008 تاکنون به تیم ملی انگلیس فراخوانده نشده است.عدم حضور او در ترکیب تیم ابتدابه خاطر مصدومیت بود ولی پس از آن فابیو کاپلو دیگر او را به ترکیب سه شیرها دعوت نکرد.
بایکات که یکی از طرفداران پرو پاقرص منچسترنیز هستن در صحبتهایی اعلام کرده که تمرینات چین باستان، یا همان فنگ شویی به او کمک کرده تا بر بیماری سرطان غلبه کند و همین شیوه می تواند به اوون کمک نماید تا به میادین ورزشی بازگردد. بخشی از صحبتهای بایکات در روزنامه گاردین منتشر شده که در آن می خوانیم:« من به اوون نامه ای نوشتم و به او گفتم که در این زمینه مطالعاتی انجام داده و نظرش را به من بگویم. من او را درحال بازی دیده ام و حس می کنم به اندکی انرژی نیازدارد که شاید فنگ شویی بتواند او را به روزهای آرمانی اش بازگرداند. اوون هنوز پاسخ نامه مرا نداده ولی اگر بخواهد می توانم او را با تعدادی از اساتید فنگ شویی آشنا کنم.»
این بازیکن صاحب نام کریکت ادامه داد:« من هم در طول مدتی که برای درمان سرطان زیرنظر بودم، از این روش چینی نیز استفاده می کردم.من دراتاقهای مختلف و به شیوه های مختلفی می خوابیدم .آنها معتقدند که در زمان خواب، التیام می یابی. افراد هنوز چیز خاصی از این علم نمی دانند ولی فنگ شویی روی من تاثیر گذاشت و من اکنون زنده ام.»
i.M.a.N
يکشنبه ۲۰ دي ۱۳۸۸, ۱۱:۵۶
سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد پس از تساوي با بيرمنگام به انتقاد از قضاوت داوران اين بازي پرداخت.
سرآلكس فرگوسن كه شب شنبه تيمش در ورزشگاه سنآندرو مقابل بيرمنگام به تساوي يك بر يك در هفته بيست و يكم ليگ برتر رسيد، اظهار داشت: مارك كلاتنبورگ مسئول تساوي ما در اين ديدار است. او به كمك همكارانش اشتباهات عديدهاي در اين ديدار داشتند و باعث شدند تا مقابل بيرمنگام تنها يك امتياز كسب كنيم.
وي افزود: منكر ارزش بازي تيم حريف نيستم. آنها برابر ما بازي خوبي ارائه كردند و تا ثانيه آخر، تلاش كردند واز خود گذشتگي نشان دادند. با اين حال اگر اشتباهات داوري نبود، سه امتياز بازي به نام منچستر ثبت ميشد.
سرمربي اسكاتلندي كه از 24 سال قبل تاكنون هدايت شياطين سرخ را برعهده داشته است، از ابتداي فصل جاري تاكنون در چند مورد به انتقاد از داوران پرداخت كه مهمترين آن آلن ويلي بود كه برايش توبيخ و محروميت به همراه آورد.
ديدار تيم تحت رهبري وي و بيرمنگام به تساوي يك بر يك منجر شد.
hadi.s
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۰۶:۴۵
دیشبم 3-1 بردیم و رفتیم فینال.به امید قهرمانی
iced_tear2020
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۰:۲۰
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooo رووووونی
... بابای رونالدو
don-matiou
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۰۱:۳۵
منچستریا بیان وسط ...........3-2 بردیم میلانو اونم تو خونه ی حریف
don-matiou
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۰۳:۵۰
آسايش خاطر فرگوسن از بقاي تيمش پس از تحمل ضربه زودهنگام ميلان
سرمربي تيم فوتبال منچستر يونايتد از بقاي تيمش در ديدار با آث ميلان پس از يک شروع سوزناک و در نهايت کسب يک پيروزي سه بر دو در ورزشگاه سن سيرو در يک ديدار رفت شانزده تيم نهايي ليگ قهرمانان اروپا آسوده خاطر شد .
هنوز سه دقيقه از اين ديدار نگذشته بود که رونالدينيو ميلان را جلو انداخت و کلارنس سيدورف نيز پنج دقيقه به پايان بازي با يک گل ديگر اميد ميلاني ها را براي ديدار برگشت بيشتر کرد.
اما يک گل " پل اسکولز " که با خوش شانسي حاصل شد و به دنبال آن دو گل ديدني وين روني نخستين برد بيرون از خانه در برابر ميلان را نصيب منچستر کرد .
فرگوسن پذيرفت :" به عقيده من ، احتمال داشت که ما امسب با چند گل اختلاف شکست بخوريم . بيست دقيقه اول بازي زمان بدي براي ما بود و ما يک گل را بدين نحو ( منحرف شدن ) توپ از دست داديم ."
وي افزود :" گل بدي را از دست داديم و به مدت بيست دقيقه اهنگ بازي ما بهم ريخت و مدتي طول کشيد تا بتوانيم دوباره خود را بازيابيم ولي پس از آن به عقيده من خوب بازي کرديم ."
سرمربي منچستر گفت :" به عقيده من ، گل اسکولز به ما کمک کرد و خوب موقعي صاحب اين گل شديم چرا که باعث بهبود بازي ما شد . گلها بازي را تغيير مي دهند و به عقيده من اين گل بازي ما را دگرگون کرد ."
فرگوسن ضمن ستايش از روني تاکيد کرد که اکنون مي توان وي را با 26 گل زده در اين فصل رده ليونل مسي ، کريستيانو رونالدو و کاکا قرار داد .
وي همچنين از رافائل دفاع راست برزيلي جوان خود که به جاي گري نويل به ميدان آمد و توانست يک رونالدينيو ي آماده را کنترل کند ستايش کرد .
فرگوسن گفت :" رونالدينيو هميشه نبوغ و استعداد فراواني داشت . به عقيده من حدود يک سال بازي وي افت کرد ولي اکنون ظاهرا در حال بازگشت به دوران آمادگي خود است ."
don-matiou
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۰۳:۵۲
روني در خانه ميلان قهرمان شياطين سرخ شد
دو گل "وين روني" در نيمه دوم باعث شد تا وي در ديدار سه شنبه شب منچستريونايتد در خانه آث ميلان در چارچوب ليگ قهرمانان اروپا قهرمان شياطين سرخ شود .
اين دو گل که در ديدار رفت مرحله يک هشتم پاياني به ثمر رسيد ضمن جبران عقب ماندگي منچستر سبب پيروزي سه بر دو اين تيم در خانه حريف شد .
رونالدينيو با استفاده از يک ضربه آزاد ديويد بکام با يک شوت سر ضرب يک گل زودهنگام براي ميلان به ثمر رساند ولي پل اسکولز پيش از پايان نيمه اول گل خورده را جبران کرد .
پس از وقت استراحت ، روني دوبار فضاي لازم را در محوطه جريمه حريف براي زدن گل با سر و عبور دادن توپ از دستان ديدا دروازه بان ميلان پيدا کرد .
پيش از انکه خط حمله منچستريونايتد هماهنگي لازم خود را پيدا کند فان در سار دروازه بان اين تيم چند بار در معرض خطر گل خوردن قرار گرفت ولي اين خطرات را دفع کرد .
در وقت تلف شده ، منچستر پس از اخراج مايکل کاريک به دليل دريافت دومين کارت زرد، ده نفره شد .
amin_michael5
يکشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۸, ۰۱:۱۷
به نظر می رسد که امیدهای اوون برای حضور در رقابتهای جام جهانی به یاس تبدیل می شود
سرالکس فرگوسن، سرمربی باتجربه منچستریونایتد امروز اعلام کرد که مایکل اوون قادر نخواهد بود تا در دیدارهای باقی مانده از رقابتهای این فصل برای تیمش به میدان برود.
این ستاره باتجربه در جریان دیدار یکشنبه شب تیمش در دیدار فینال رقابتهای لیگ کاپ از ناحیه همسترینگ مصدوم شد و می بایست پایش را به تیغ جراحی بسپارد. اوون در آن دیدار اولین گل یونایتد را به ثمر رساند.
فرگوسن در گفتگو با وب سایت رسمی منچستریونایتد در این رابطه گفت:« متاسفانه این ضربه بدی برای اوون است. او تا پایان رقابتهای این فصل قادر به همراهی تیم نخواهد بود و مصدومیت او به مراتب جدی تر از آنچه که فکر می کردیم است.»
فرگوسن در پایان صحبتهایش گفت:« اوون صبح روز دوشنبه جراحی می شود. این ضربه بزرگی برای او و خبر ناامید کننده ای برای ماست. اوون هیچ یک از جلسات تمرینی این فصل را از دست نداده بود. بازی در ورزشگاه ومبلی نیز فشار مضاعفی بر او آورد و البته او بسیار بدشانس است.»
amin_michael5
پنجشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۸, ۱۴:۱۳
تبریك میگم این برد شیرین رو به همه طرفدارای منچستر :1:
امیدوارم كه در نبود لیورپول بتونن آبرو انگلیس رو حفظ كنن :1:
aminhity
پنجشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۸, ۱۶:۱۳
منم با شما موافقم.با اینکه از تیم های آرسنال و لیورپول و چلسی خوشم نمی یاد اما از اول هم دوست داشتم بیان بالا.
only Manchester United
faraz36
پنجشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۸, ۱۷:۳۳
این برد رو به هوداران منچستر تبریک میگم امیدوارم در مرحله بعدی هم همینجور با قدرت ظاهر شه
از طرف یکی از طرفداران میلان
aminhity
پنجشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۴:۳۴
یه سر اینجا بزنید.
faraz36
پنجشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۹, ۱۰:۳۸
:3: بدون شرح
aminhity
سه شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۹, ۱۷:۱۵
برای مشاهده بهترین گلهای این فصل مسابقات منچستر یونایتد و رای دادن به بهترین به اینجا ([Only Registered And Activated Users Can See Links]{6DDFCB6E-3471-4E45-9385-F04D05F4A70D}&newsid=6648091) مراجعه کنید.
amirhesam
شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۹, ۱۱:۱۴
منچستر قهرمان پیش به سوی قهرمانی فصل جدید لیگ جزیره
:SugarwareZ-185:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.