توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کانون هواداران استقلال تهران (آبی دلان)
amin_michael5
شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۴۱
آقا ولی از حق نگذریم آرش برهانی دیشب شاهکار بود:3: اگه توپ به عنایتی نمیخورد رفته بود بیرون:3:
خداییش گل نکردن توپ از اون فاصله کا هر کسی نیست:3:
رضا
شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۳۰
دی کارموی خودتون یادت رفته امین؟!دروازه بان رو دریبل میکرد میزد تو اوت:3:
-----------------------------
عجب جونوریه این خسرو حیدری!:4:دستشو پیش گرفته پس نیفته!تو مصابحه امروزش خوندم که میگه اصلا فکر نمیکردم همچین رفتاری باهام بشه!میگه شاید هیچوقت دیگه به استقلال برنگردم!
اینجاست که باید گفت به درک!بخوای برگردی هم راهت نمیدیم:3:
amin_michael5
شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۴۰
ما که بهش نمیگفتیم دی کارموی آقای گل :3:
Sor3na
شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۴۷
چون یه فصل آقای گل نشده بود ! :3:
30n4
شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۴۸
وای که عجب بازی بود ولی حیف که استقلال اون گلهای مسخره رو خورد و الا دیگه این سپاهانیا تا عمر داشتن سرشون رو بالا نمیگرفتن.
من یکی از دوستام رفته بودن توی سپاهانیا،میگفت بعد از گل سوم، 1-2 تا از لیدرها ول کردن رفتن بیرون و همه داشتن میگفتن کاش بازی همین 3-0 بمونه (یعنی بیشتر نخورن) ولی خب متاسفانه استقلال گل خورد.
البته نیمه ی دوم هم سپاهان داشت به شدت حمله میکرد ولی دو تا از 3 گلی که خوردیم روی شوت بود و این نشون که هافبک دفاعی هامون گند زدن :( کیانوش با اون خطای مسخره اش.یعنی تا حالا نشده پشت محوطه خطا نکنه اصلا نمیدونه که این منطقه نباید خطا کرد.
آقایان،داوری چطور بود؟؟گل سوم روی محمدی خطا کردند؟
به هر حال بعد از این گل مظفری زاده خیلی فحش خورد.تنها کسی هم که توی بازی فحش خورد مظفری زاده بود و سپاهان
خسرو رو فقط هوو کردن و گفتن بی غیرت،به قلعه نوعی هم گفتن دیدی تیمت سوراخ شد
ولی شعار تیمم تیمم بسیار داده شد که ما بسی فیض بردیم ;) مهدی رحمتی هم به خاطر زحماتی که کشید و نه به هیچ توپی نگفت بسیار تشویق شد
فرهاد مجیدی یه تنه سپاهان رو له کرد،و به قلعه نوعی نشون داد که نیمکت نشینیش کاملا غیرفنی بوده.یعنی فرهاد به کوری چشم کیارش :p چی کار که نکرد.
--
جباری و مجیدی مصدوم شدن که تعویض شدن؟؟
بازیکنایی که اومدن تو خوب بود ولی این بازیکنها رو نباید میکشید بیرون چون هر دو برای این بازی روحیه مضاعف داشتند(مشکل با قلعه نوعی) فرهاد که دین خودش رو به قلعه نوعی ادا کرد مجتبی میتونست با 1-2 تا پاس خفن زحمتای قلعه نوعی رو جبران کنه که نشد :(
یه هافبک دفاعی اومد توی زمین که مثلا پشت محوطه رو پوشش بده که نتونست،برهانی اومد که دفاعها رو مجبور کنه عقب بمونن که این یه کار نتیجه داد و الا قبلش بنگر همه اش دمه محوطه ی استقلال بود.
یه تعویض سنتی هم کردیم و یه سیوپر آوردیم توی بازی که توی این بازی احساسی فکر میکنم منطقی بود ولی همچنان در عجبم که چرا فرهاد و مجتبی جباری تعویض شدند؟
30n4
شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۵۳
ما که بهش نمیگفتیم دی کارموی آقای گل :3:
من آرش رو یه استقلال شش دنگ نمیدونم.تا یاد دارم قبل از اینکه بیاد توی استقلال هر بازی که با ما داشت دعوا راه مینداخت و... ولی یه فصل طوفانی توی استقلال داشت
اصلا کاری ندارم چه تعداد گل زد(که همین تعداد گل زدن رو حسرتش رو دارید) ولی برو ببین چه گلهایی زد و نشون داد از لحاظ فنی خیلی بالاتر از تمام مهاجمهای ایرانه ولی به شدت از نداشتن اعتماد به نفس رنج میبره و باید همیشه شارژ روحی بشه که متاسفانه 1-2 فصل اخیر کسی نتونسته اونطوری که باید و شاید بهش روحیه بده
در کل این مهمه که آرش یازدهمین گلش رو به سپاهان زد،هر چند من ازش انتظار هتریک داشتم :دی (عجب تک به تکی رو نزد :( )
رضا
شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۵۴
اینم یه شعری که یکی از طفدارای استقلال واسه خسرو حیدری گفته:3:
تا که رفتی هم گفتند
که از دل برود هر آنکه از دیده برفت
و به ناباوری و غصه من خندیدند
آه ای رفته سفر
که دگر باز نخواهی برگشت
به درک!!!
کاش می آمدی و می دیدی
که در این تنگ بلور
آبی رنگ
ماهی ات مرده دگر
و در این کلبه آبی
یادگار تو دگر آندره لوئیز است پسر!
باز می گویی که نخواهی برگشت؟
کاش می آمدی و گوش به ما می دادی
که بگوییم تو را
به درک به درک به درک!!!
رضا
شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۵۵
آهان.یه نکته ای یادم اومد:3:
قبل بازی یادتونه گفتم هوس کردم مجیدی از اون گلای گل کوچیکی بزنه؟!:3:
بعد یه سری عوامل سوارخ(سپهر و محمد شیرازی)اومدن مسخره کردن؟!:3:کوشن حالا؟!:3:
رضا
شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۲۳
آقایان،داوری چطور بود؟؟گل سوم روی محمدی خطا کردند؟
خسرو رو فقط هوو کردن و گفتن بی غیرت،به قلعه نوعی هم گفتن دیدی تیمت سوراخ شد
اون توپ که به نظرم خطا نبود.سوتی محض محمد محمدی بود!اصلا توپ تو دستاش نموند.ساییده شد کف دستش و در رفت.مرتیکه الاغ دیروز با هر توپی که سانتر شد رو دروازه اش مردم و زنده شدم!کلا دیروز خیلی جالب دروازه بانی میکرد.جلوی 4تا سپاهانی 7 متر دروازه رو خالی میکرد و میمومد بیرون گاگول!
سینا از طرف ما هم فحش دادی یا نه؟!:3:
amin_michael5
شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۲۸
من آرش رو یه استقلال شش دنگ نمیدونم.تا یاد دارم قبل از اینکه بیاد توی استقلال هر بازی که با ما داشت دعوا راه مینداخت و... ولی یه فصل طوفانی توی استقلال داشت
اصلا کاری ندارم چه تعداد گل زد(که همین تعداد گل زدن رو حسرتش رو دارید)
حالا خوبه همین دیشب اعلام کرد مزدک که برترین گل زن لیگ ایران فرشاد پیوس هستش :1:
حالا ما حسرت داریم!!!!!!!!!!!!!!!!! :3:
30n4
شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۳۹
اون توپ که به نظرم خطا نبود.سوتی محض محمد محمدی بود!اصلا توپ تو دستاش نموند.ساییده شد کف دستش و در رفت.مرتیکه الاغ دیروز با هر توپی که سانتر شد رو دروازه اش مردم و زنده شدم!کلا دیروز خیلی جالب دروازه بانی میکرد.جلوی 4تا سپاهانی 7 متر دروازه رو خالی میکرد و میمومد بیرون گاگول!
سینا از طرف ما هم فحش دادی یا نه؟!:3:
خب در اینکه تو با محمدی مشکل داری شکی نیست پس نظریات شما محاسبه نمیشه :دی
محمدی به خاطر قدش روی ارسال از کناره ها مشکل داره ولی دلیل نمیشه که دروازبان بدی باشه.ما استقلالی ها عادت کردیم با خاطراتمون زندگی کنیم.
خاطرات امیر قلعه نوعی،طالب لو و... و به خاطر این خاطرات همه چیز امروز رو حاضریم بکوبیم.دروازبان تیم ملی 4 تا گل خورده یه جا نمی شنوی یه ذره ازش انتقاد کنند ولی ما چی؟
تیمی که اینقدر مهره داره که یه سری از بازیکنهاش که توی هر تیمی بودن فیکس بازی میکردن توی لیست 18 نفره اش جا نمیشن رو توی یه نیمه 3 تا بهش میزنیم در صورتی که تیم ما هافبک کنار اصلا نداره.فقط یه هافبک وسط داریم.دفاع چپ درست و درمون نداریم توی 7 تا بازی با 7 ترکیب متفاوت در خط دفاعی بازی کردیم(داریم دنبال دو تا دفاع کنار میگردیم که بتونن حداقل وظایفشون رو انجام بدهند)روبروی دفاع تیم ملی قرار میگیره. کسی اینها رو نمیبینه ولی قلعه نوعی رو میزارن رو سرشون و حلوا حلوا میکنند.که وای عجب مربیه که وقتی تیمش 3 تا خورده 2 تا مهاجم میاره تو.خب اگه مهاجم نمی آورد تو باید تعجب کرد.ولی کسی این رو نمیبینه که مربی ما وقتی تیممون جلو بود یه مهاجم وارد زمین کرد.حالا کدوم اینها جرات میخواد؟ تیمت 3 تا عقب باشه مهاجم بیاری توی زمین.یا اینکه تیمت 1 گل جلو باشه و به شدت دارن روی دروازه اش حمله میکنند و بعد مهاجم بیاری؟
30n4
شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۴۱
حالا خوبه همین دیشب اعلام کرد مزدک که برترین گل زن لیگ ایران فرشاد پیوس هستش :1:
لیگ برتر رو نگاه کن نه لیگ تخت جمشید و باشگاههای تهران و چندتا لیگ در پیت دیگه، که از هر 10 تیم 7 تاشون خط دفاعی هم نداشتند و صرفا از سیستم علی اصغری(سیستم محبوب علی پروین) استفاده میکردن
رضا
شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۴۱
حالا خوبه تاکید کرد که توی لیگ آزادگان بهترین گلزن بوده نه توی لیگ برتر!
amin_michael5
شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۴۷
مهم اینه که گل میزده و پرسپولیسی بوده :3:
رضا
شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۵۲
خب در اینکه تو با محمدی مشکل داری شکی نیست پس نظریات شما محاسبه نمیشه :دی
محمدی به خاطر قدش روی ارسال از کناره ها مشکل داره ولی دلیل نمیشه که دروازبان بدی باشه.ما استقلالی ها عادت کردیم با خاطراتمون زندگی کنیم.
خاطرات امیر قلعه نوعی،طالب لو و... و به خاطر این خاطرات همه چیز امروز رو حاضریم بکوبیم.دروازبان تیم ملی 4 تا گل خورده یه جا نمی شنوی یه ذره ازش انتقاد کنند ولی ما چی؟
تیمی که اینقدر مهره داره که یه سری از بازیکنهاش که توی هر تیمی بودن فیکس بازی میکردن توی لیست 18 نفره اش جا نمیشن رو توی یه نیمه 3 تا بهش میزنیم در صورتی که تیم ما هافبک کنار اصلا نداره.فقط یه هافبک وسط داریم.دفاع چپ درست و درمون نداریم توی 7 تا بازی با 7 ترکیب متفاوت در خط دفاعی بازی کردیم(داریم دنبال دو تا دفاع کنار میگردیم که بتونن حداقل وظایفشون رو انجام بدهند)روبروی دفاع تیم ملی قرار میگیره. کسی اینها رو نمیبینه ولی قلعه نوعی رو میزارن رو سرشون و حلوا حلوا میکنند.که وای عجب مربیه که وقتی تیمش 3 تا خورده 2 تا مهاجم میاره تو.خب اگه مهاجم نمی آورد تو باید تعجب کرد.ولی کسی این رو نمیبینه که مربی ما وقتی تیممون جلو بود یه مهاجم وارد زمین کرد.حالا کدوم اینها جرات میخواد؟ تیمت 3 تا عقب باشه مهاجم بیاری توی زمین.یا اینکه تیمت 1 گل جلو باشه و به شدت دارن روی دروازه اش حمله میکنند و بعد مهاجم بیاری؟
توام که من هرچی میگم ربطش میدی به قلعه نویی:3:خوبه خودت تاپیک آبیدلان رو میخونی.اونجا که دیگه همه طرفدار قلعه نویی نیستن!اونا هم میگن طالب لو از بازی بعدی باید تو دروازه وایسه.
سینا تو هم شدی مثل سالار و سامان که از بس متعصب رفتار میکنن نمیشه باهاشون حرف زد:3:سامان هم اونجا داره اشتباه تو رو میکنه.همه چسبیدن به اون 45 دقیقه که 3تا زدیم و هیچ توجهی ندارن که فوتبال 90 دقیقه است.اینقده توی اون 45 دقیقه بعدی افتضاح کار کردیم که اگه شانس نمیاوردیم خیلی راحت بازی رو 6-3 یا 7-3 میباختیم!
بازم تاکید میکنم درسته قلعه نویی 2تا مهاجم اورد و هر کسی هم که بود همینکار رو میکرد.اما اینکه 10 تا موقعیت 50 درصد به بالای گل خلق کردن کار هر کسی نیست اونم جلوی 80 هزارتا تماشاگر!
بازم میگم این حرفای من ربطی به طرفداری من از قلعه نویی و این حرفا نداره.اصلا هم نمیخوام برد استقلال رو ناچیز جلوه بدم یا اینکه بخوام ضعف قلعه نویی رو بپوشونم.
اما اینکه ما فقط یه نیمه رو نگاه کنیم و بکوبیم تو سر مربی حریف درست نیست!
بهتره واقع بین باشیم.
ما یه نیمه فوق العاده بودیم و زدیم سپاهان رو له کردیم.یه نیمه قلعه نویی افتضاح بود و تیمش له شد!
اما یه نیمه هم ما افتضاح بودیم و ترکیدیم!این رو هم ببینیم.
اما در کل شانس هم همراهمون شد و بازی رو بردیم.
به قول محمد رضا ما یه نیمه رو 3-0 بردیم.یه نیمه رو هم 3-1 باختیم.اما در کل بردیم:3:
Ali-ss
شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۹, ۱۶:۲۹
سلام
گفتم که خودم رو نشون بدم یه وقت نگید من فقط آبی دلانم
راستش من اینجا هم خیلی قبلها عضو بودم من رو که می شناسید حجم مایه هستم :SugarwareZ-027:
استقلال نیمه اول مظلومی رو دیدید؟ بی نظیرترین بازی رو از خودش به نمایش گذاشت!
رضا
شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۹, ۱۶:۴۲
سلام
راستش من اینجا هم خیلی قبلها عضو بودم من رو که می شناسید حجم مایه هستم :sugarwarez-027:
علی جون باز اینجا از این بحثا راه میندازی ما رو مجبور میکنی بزنیم تو سر و کله همدیگه:3:
جون من بیخیال شو:3:
30n4
شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۹, ۱۷:۱۱
سلام
راستش من اینجا هم خیلی قبلها عضو بودم من رو که می شناسید حجم مایه هستم :sugarwarez-027:
استقلال پتانسیل این رو داره که با یه تیم نصفه نیمه (بدون هافبک و دفاع کنار،تنها با داشتن یه هافبک وسط) جلوی تیمی که از تراکم بازیکن خیلی از بهترین بازیکنایی که بعضی از تیمها حسرتشون رو دارن رو از لیست 18 نفره اش خارج میکنه،3 گل بزنه
تعارف که نداریم آمار نشون میده ما بهترین خط حمله لیگ رو داریم،ولی توی دفاع مشکل داریم.به جز بازی با پیکان بازی نبوده که گل نخوریم.
ما توی دفاع از نظر نفری و هماهنگی به شدت مشکل داریم،مشکلی که از فصل پیش هم با ما بود و انتظار داشتیم توی فصل نقل و انتقالات این مشکل رو حل کنیم ولی با از دست دادن نصف تیم مجبور شدیم به نقطه های دیگه رو ترمیم کنیم.که اون نقاط خیلی خوب جواب دادن.و هوادارها باید فرصت بدهند تا فصل دیگه بتونیم یه تیم کامل داشتیم و بعد انتظاراتشون رو بالا ببرن
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۹, ۲۲:۱۶
در کل سینا جون
به این پرپلیسیا و رضا هرچی بگی باز حرف خودشون رو می زنن:3:
اینا رو بی خیال
فحش دادی یا نه؟؟؟:3:
30n4
يکشنبه ۷ شهريور ۱۳۸۹, ۱۱:۰۵
در کل سینا جون
به این پرپلیسیا و رضا هرچی بگی باز حرف خودشون رو می زنن:3:
اینا رو بی خیال
فحش دادی یا نه؟؟؟:3:
گفتم که به جز مظفری زاده کسی فحش نخورد
الان این خسرو اینقدر شلوغش کرده که یاد فیگو افتادم دیگه نمیام استقلال و ... انگار نیکبخت و هاشمی نسب رو فراموش کرده
خسرو فقط هوو شد وقتایی هم که میخواست بره تو رختکن چون از جلوی تماشاچیا رد میشد شعار "بی غیرت، بی غیرت" میدادن
یا قلعه نوعی میاد میگه مزد 17 تا جام رو گرفتم،اولا بدونه سرمربی یکی از منفورترین تیمهای ایرانه و طبیعیه که شعار مخالف بشنوه بعد هم رو حرفش پا گذاشته و وقتی گفت از استقلال بازیکن نمیگیرم خسرو رو خرید و این کارش هم بالاخره یه رفلکس هایی رو خواهد داشت
شعارهای ضد قلعه نوعی هم"امیر خان دیدی تیمت سوراخ شد" بود که اولا همین خانش هم کلی حال دادیم بهشt بعد هم مگه دروغ بود؟؟خب سوراخ شد دیگه :دی
"تیمم و تیمم ....." هم که واقعا برازنده ی باشگاه حرفه ای سپاهان هست،و دقیقا به امیر قلعه نوعی بر نمیگرده مگه تیم مال اونه؟ اگه خودش رو مالک تیم میدونه که واقعا این شعار برازنده ی خودش و تیمش بود ولی ما به ساکت داشتیم یاد آوری میکردیم که همچین تیمی هم نداره ;)
--
امروز هم یه حرف از روشن دیدم که گفته بود 70 هزار نفر به صورت خودجوش به یه بازیکن فحش نمیدن،که بازم میگم کسی فحش نداد بعد هم از همون روز اولی که که خسرو رفت سپاهان هر استقلالی منتظر 5 شهریور بود برید تو انجمنهای هواداران استقلال ببینید.
این حرکت اینقدر زشت بود که احتیاجی به هماهنگ کردن هوادارا نبود،خود خسرو همه رو هماهنگ کرد بود.
در آخر هم آقایان قلعه نوعی،حیدری،بیگ زاده،عنایتی یا هر کس دیگه شما به گردن استقلال حقی ندارید این استقلاله که به گردن شما حق داره.اگه استقلال نبود کی شما رو میشناخت؟؟
misagh
يکشنبه ۷ شهريور ۱۳۸۹, ۱۲:۵۷
در آخر هم آقایان قلعه نوعی،حیدری،بیگ زاده،عنایتی یا هر کس دیگه شما به گردن استقلال حقی ندارید این استقلاله که به گردن شما حق داره.اگه استقلال نبود کی شما رو میشناخت؟؟
من زیاد از فوتبال سر در نمی یارم .. اما تو هم دیگه داری زیادی بزرگش می کنی ...
اگه اون حیدری نبود که فصل پیش استقلال با مدفوع یکی بود ...
یا همون قلعه نوعی ... 2 بار اومد استقلال هر 2 دفعه تیم رو متحول کرد ... آرش برهانی رو اون رووی فرم آورد . تیم رتبه 13امی رو دوباره به کورس قهرمانی برگردوند... و....
عنایتی قبل از اینکه بیاد تووی استقلال زمانی که کاپیتان ابومسلم بود خیلی شهرت داشت ...
در کل من یادم نمی یاد این استقلال و پرسپولیس تووی این چند سال اخیر جز مرده خوری و گرفتن بازیکن های مطرح تیم های دیگه و فلج کردن اون ها کار دیگه ای انجام داده باشن ...
30n4
يکشنبه ۷ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۱۲
من زیاد از فوتبال سر در نمی یارم .. اما تو هم دیگه داری زیادی بزرگش می کنی ...
اگه اون حیدری نبود که فصل پیش استقلال با مدفوع یکی بود ...
یا همون قلعه نوعی ... 2 بار اومد استقلال هر 2 دفعه تیم رو متحول کرد ... آرش برهانی رو اون رووی فرم آورد . تیم رتبه 13امی رو دوباره به کورس قهرمانی برگردوند... و....
عنایتی قبل از اینکه بیاد تووی استقلال زمانی که کاپیتان ابومسلم بود خیلی شهرت داشت ...
در کل من یادم نمی یاد این استقلال و پرسپولیس تووی این چند سال اخیر جز مرده خوری و گرفتن بازیکن های مطرح تیم های دیگه و فلج کردن اون ها کار دیگه ای انجام داده باشن ...
اولا که درست صحبت کن
بعد هم حیدری تا قبل از اینکه بیاد استقلال کی میشناختش؟؟ خود استقلال شاخش کرد.اگه هم چیزی داشته از همین استقلاله
قلعه نوعی هم دو بار قهرمانی برای استقلال آورده درست،دستش هم درد نکنه ولی کدوم مربی 40 ساله ای تونسته بود مربی تیمهای استقلال یا پرسپولیس بشه.ولی استقلال این فرصت رو بهش داد اگه نداده بود باید الان مثل خیلیای دیگه توی لیگ یک مربی گری میکرد.شهرت رو مدیون قهرمانی هایی که با استقلال گرفت.شهرت رو مدیون اون 3 سال فرصتیه که هوادارا بهش دادن.
رضا عنایتی مشهور بود؟مشهورتر علی سامره ،فراز فاطمی،مهدی هاشمی نسب و ... بود؟؟
اینها وقتی از استقلال رفتن هم همچنان کسی میشناختشون؟کسی ازشون میپرسید خرتون به چند من؟
در صورتی که از لحاظ فنی سامره اگه از عنایتی بالاتر نبود پایین تر هم نبود،ولی جفتشون با استقلال شاخ شدن و بعد از استقلال هم تموم شدن.
در مورد حرف آخرت هم که قرمز کردی آروزی هر بازیکنی که یه روزی توی یکی از این دو تیم بازی کنه،تقصیر این دو تا تیم هم نیست که اینقدر گنده هستند که تبدیل به آرزوی تیمهای دیگه شدن.
--
قلعه نوعی،حیدری،عنایتی و خیلی های دیگه افتخارات تیم استقلال هستند ولی دینی به گردن استقلال ندارن.از بغل استقلال به خیلی جاها رسیدن.
misagh
يکشنبه ۷ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۲۳
اولا که درست صحبت کن
کدوم قسمت حرف های من نادرست بود ؟؟؟؟ اون قسمتی که گفتم استقلال و پرسپولیس دارن همه ی تیم های دیگه رو بدبخت می کنن ولی همچنان 8تشون گرو 9هشونه ؟؟؟؟؟
همون خسروی که می گه ، اگه پتانسیل قوی شدن رو نداشت عمران مسئولای استقالال تف تووی صورتش نمی انداختن ...
الان هم که پول کسی رو نخورده ... خواسته بره یک جایی که پول بیشتری گیرش می یاد ... به نظر من این عمل عینه حرفه ای گریه و ربطی به بی غیرت بودن یا نبودنش نداره ... اون زمانی که با تمام قدرت داشته واسه استقلال بازی می کرد و چیزی واسه تیمش کم نمی زاشت غیرتش رو اثبات کرد ... اما یک سری افراد که افکار پوسیده چشم و گوششون رو بسته جدا شدنش رو بی غیرتی می دونن ...
اگه اون طوری هم حساب کنید زمانی که مازیار زارع از ملوان جدا شد باید بهش می گفتن بی غیرت .. اما وقتی اومد تووی انزلی اولین بار جلوی ملوان بازی کرد اول بازی همه تشویقش کردن ...
من با این که زیاد ورزشگاه نمی رم اما اون بازی رو رفته بودم ... واقعا برخلاف تبلیغات منفی ای که بر ضد طرفدارای ملوانی می کنن ، حداقل ما در این جور مسائل 100 برابر طرفدارای تیم های بزرگ پایتخت نشین شعور از خودمون نشون می دیم ....
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۷ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۴۷
عمو میثاق
همین خسرو و اندرانیک و جباری و طالبلو و اشوبی خیلیای دیگه ماله نسل طلایی خود استقلال بودن و مدیون استعداد یاب های استقلالن
اینا هیچی خیلی از بازیکنای استقلال از این تیم جدا شدن اما وقتی می ان تو ازادی تشویق می شن همین رحمتی و قربانی ....
یه بازیکن مثل اشلی کول که و ارسنال چرا بعد این همه سال باز وقتی می اد تو امارات هو می شه؟؟؟
چون اونم مثل همین حیدری
بخاطر پول رفت
تماشاگرا رو این مسئله فوق العاده حساسن
'Mohammad
يکشنبه ۷ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۰۰
الان این خسرو اینقدر شلوغش کرده که یاد فیگو افتادم دیگه نمیام استقلال و ... انگار نیکبخت و هاشمی نسب رو فراموش کرده
خسرو فقط هوو شد وقتایی هم که میخواست بره تو رختکن چون از جلوی تماشاچیا رد میشد شعار "بی غیرت، بی غیرت" میدادن
یا قلعه نوعی میاد میگه مزد 17 تا جام رو گرفتم،اولا بدونه سرمربی یکی از منفورترین تیمهای ایرانه و طبیعیه که شعار مخالف بشنوه بعد هم رو حرفش پا گذاشته و وقتی گفت از استقلال بازیکن نمیگیرم خسرو رو خرید و این کارش هم بالاخره یه رفلکس هایی رو خواهد داشت
شعارهای ضد قلعه نوعی هم"امیر خان دیدی تیمت سوراخ شد" بود که اولا همین خانش هم کلی حال دادیم بهشt بعد هم مگه دروغ بود؟؟خب سوراخ شد دیگه :دی
"تیمم و تیمم ....." هم که واقعا برازنده ی باشگاه حرفه ای سپاهان هست،و دقیقا به امیر قلعه نوعی بر نمیگرده مگه تیم مال اونه؟ اگه خودش رو مالک تیم میدونه که واقعا این شعار برازنده ی خودش و تیمش بود ولی ما به ساکت داشتیم یاد آوری میکردیم که همچین تیمی هم نداره ;)
--
امروز هم یه حرف از روشن دیدم که گفته بود 70 هزار نفر به صورت خودجوش به یه بازیکن فحش نمیدن،که بازم میگم کسی فحش نداد بعد هم از همون روز اولی که که خسرو رفت سپاهان هر استقلالی منتظر 5 شهریور بود برید تو انجمنهای هواداران استقلال ببینید.
این حرکت اینقدر زشت بود که احتیاجی به هماهنگ کردن هوادارا نبود،خود خسرو همه رو هماهنگ کرد بود.
با این تیکه خیلی موافقم سینا و به نظر من هر یک از طرفدارای استقلال و پرسپولیس بخوان به خاطر رفتن یه بازیکن از تیمشون حتی واسه یه لحظه ناراحت بشن خیلی .... :دی
اینکه طرفدار های تیم بخوان از رفتن بازیکنشون ناراحت بشن واسه تیم هایی مثل استیل آذین و سپاهان و ... هست نه واسه طرفدارای استقلال و پرسپولیس که شناسنامه فوتبال ایرانن :3:
'Mohammad
يکشنبه ۷ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۰۸
کدوم قسمت حرف های من نادرست بود ؟؟؟؟ اون قسمتی که گفتم استقلال و پرسپولیس دارن همه ی تیم های دیگه رو بدبخت می کنن ولی همچنان 8تشون گرو 9هشونه ؟؟؟؟؟
همون خسروی که می گه ، اگه پتانسیل قوی شدن رو نداشت عمران مسئولای استقالال تف تووی صورتش نمی انداختن ...
الان هم که پول کسی رو نخورده ... خواسته بره یک جایی که پول بیشتری گیرش می یاد ... به نظر من این عمل عینه حرفه ای گریه و ربطی به بی غیرت بودن یا نبودنش نداره ... اون زمانی که با تمام قدرت داشته واسه استقلال بازی می کرد و چیزی واسه تیمش کم نمی زاشت غیرتش رو اثبات کرد ... اما یک سری افراد که افکار پوسیده چشم و گوششون رو بسته جدا شدنش رو بی غیرتی می دونن ...
اگه اون طوری هم حساب کنید زمانی که مازیار زارع از ملوان جدا شد باید بهش می گفتن بی غیرت .. اما وقتی اومد تووی انزلی اولین بار جلوی ملوان بازی کرد اول بازی همه تشویقش کردن ...
من با این که زیاد ورزشگاه نمی رم اما اون بازی رو رفته بودم ... واقعا برخلاف تبلیغات منفی ای که بر ضد طرفدارای ملوانی می کنن ، حداقل ما در این جور مسائل 100 برابر طرفدارای تیم های بزرگ پایتخت نشین شعور از خودمون نشون می دیم ....
شما فکر کردی فقط ملوان بازیکن میسازه ؟
همین خسرو از استقلال شناخته شد به خاطر سربازی بردنش و همون جوری که رفته بود شاید با یه کم پیشرفت برگشت و اون زمانی که پیشرفت می کرد تو استقلال بود و خیلی از بازیکنای سرخابی پایتخت همین شرایط رو دارن
الان این مهرداد اولادی که شما گرفتینش کی میشناختش ؟ دو سال اومد پرسپولیس بعد رفت امارات الانم اگر سربازیش نبود عمرا میومد ملوان حتما میخوای بعد از سربازیش که برگشت پرسپولیس یا رفت هر تیمی بگین ملوان ساختش نه ؟ از این بازیکنا زیاده آندو تیموریان واسه اس اس بوده و ...
در رابطه با اون تیکه از حرفت هم که قرمز کردم حرف خنده داری بود
خوب بازیکن باید پتانسیل پیشرفت رو داشته باشه تا یه تیم روش سرمایه گذاری کنه و اون بازیکن رو قوی کنه وگرنه کسی که پتانسیل قوی شدن نداره رو واسه چی بیارن و پول بدن بهش ؟
'Mohammad
يکشنبه ۷ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۱۸
راستی یه نکته دیگه
از رفتن بازیکنای استقلال به پرسپولیس و بر عکس تو ایران بزرگ تر نداریم تو ایران که ؟
علی نیکبخت رفت پرسپولیس فحش خورد
علی انصاریان رفت استقلال فحش که نخورد هیچ تشویق هم شد
چرا ؟
چون اولی واسه 50 میلیون پول بیشتر بود ولی دومی نه
پس همیشه هم اینطور که تو میگی نبوده
30n4
يکشنبه ۷ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۲۵
اونجایی که فرمودید با مدفوع یکی میشد.
اولا بازیکنهای خیلی زیادی استقلال جدا شدن و به تیمهای دیگه رفتن ولی دو نفر قضیه شون فرق داشت یکی نیکبخت،یکی هم خسرو
این فصل کاظمی-اکبرپور-جان واریو-بیگ زاده-حیدری از استقلال رفتن ولی تنها استقلالیا از حیدری گله دارن که تا روز آخر وعده داد که میاد و تمدید میکنه ولی بعد موبایلش رو خاموش کرد و سر از اصفهان در آورد.اگه همون روز اول مثل خیلیای دیگه تکلیف رو روشن میکرد و وعده و وعید الکی نمیداد و مرد بود میگفت اونها پول بیشتر میدن میرم اونجا نه برای خودش این همه دردسر درست میکرد نه تیم استقلال بدون هافبک راست میموند
تیمهایی مثل سپاسی-ابومسلم-ملوان-پاس که الان فقط ملوان سرباز میگره اصلا حق ندارن اسم این رو بیارن که ما داریم بازیکن پرورش میدم.بازیکن سرباز رو به زور میبرن اونجا بعد هم دایعه بازیکن پروری میکنند.به جز اینکه دو سال فوتبال این بازیکن رو تلف میکنند هیچ کاری دیگه ای در حقش نمیکنند.
در مورد شعور و اینها هم بحث نکنیم بهتره،عاقلان دانند.
رضا
يکشنبه ۷ شهريور ۱۳۸۹, ۱۷:۱۶
--
سینا مطمئنی فقط مظفری زاده فحش خورد؟!من یه یکی دو دقیقه ای شنیدم یه فحشایی هم به خسرو حیدری دادنا:3:
ولی بازم دم اونایی که رفتن ورزشگاه گرم.از همه لحاظ سنگ تموم گذاشتن:SugarwareZ-221:
30n4
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۱۱:۵۵
به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به اينكه ليست زير 23 سال تيم استقلال يك جاي خالي داشت، كادرفني اين تيم ترجيح داد كه اين جاي خالي را با يك بازيكن جنوبي ديگر پر كند.
اسماعيل شريفات بازيكن فصل گذشته استقلال اهواز امروز صبح با حضور در اين باشگاه با توافق با مسئولان اين تيم قرارداد دو ساله اي را امضا كرد.
اين بازيكن به زودي قرارداد خود را با استقلال ثبت مي كند.
شريفات از فردا در تمرين آبي پوشان شركت مي كند و از يك هفته ديگر هم مي تواند براي اين تيم به ميدان برود.
انتهاي پيام/
SALAR
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۰۳
خرید خوبیه
مبارکه
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۱۳
کجاش خوبه سالار؟؟؟
اندو باید می موند استقلال یه هافبک دفاعی خوب می خواد
gattus
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۱۶
بازیکن خوبیه ولی نمیتونه نود دقیقه رو بازی کنه باید تعویضی باشه!!
شنیدم آندو و هوار مولا رو هم میخوان!!!
رضا
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۱۶
نابغه آندو هم به احتمال زیاد به جای سید صالحی وارد لیست استقلال میشه.
شریفات بازیکن خوبی هم نباشه خرید خوبیه!هر چی باشه حد اقل اعصابمون راحته که قیافه یوسفی رو توی زمین کمتر میبینیم:3:
SALAR
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۱۷
به نظرم ما نیازی به تیموریان نداریم.
یه دفاع خوب الان نیاز داریم
خوب گل میزنیم اما زیاد گل میخوریم
30n4
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۳۰
اگه نخوان با آندو قرارداد ترکمنچای ببندن میتونه خرید خوبی باشه و الا بهتره قیدش رو بزنن.
اصلا من نمیدونم چرا سیدصالحی رو توی لیست گذاشتن؟؟این یارو رباط هم پاره نمیکرد به درد استقلال نمیخورد و اسم باید میرفت تو لیست مازاد چه برسه به حالا که مصدوم هم هست
در کل توی ایران دفاع خوب وجود نداره،سالار اسم ببر بگو فلان بازیکن به درد استقلال میخوره.نداریم داداش همین ها هم غنیمتن
SALAR
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۳۷
اگه نخوان با آندو قرارداد ترکمنچای ببندن میتونه خرید خوبی باشه و الا بهتره قیدش رو بزنن.
اصلا من نمیدونم چرا سیدصالحی رو توی لیست گذاشتن؟؟این یارو رباط هم پاره نمیکرد به درد استقلال نمیخورد و اسم باید میرفت تو لیست مازاد چه برسه به حالا که مصدوم هم هست
در کل توی ایران دفاع خوب وجود نداره،سالار اسم ببر بگو فلان بازیکن به درد استقلال میخوره.نداریم داداش همین ها هم غنیمتن
البته یه بازیساز هم میخایم.چون جانی که رفت و این جباری هم عین دخترا همش مصدومه!!
دیگه بازیکن ازاد نیست.ولی برای فصل بعد میشه 2 تا خرید خوب داشت
یکی حمودی و یکی هم خورج
gattus
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۳۹
استقلال دفاعش خوبه از بچگیم یادمه استقلال خوب گل مفت میخورد:3:یه زمانی برومند بود و هادی طباطبائی خوب میگرفتن ولی گلایی که میخوردن در حد تیم ملی مالدیو بود:3:بعدش هم قاسمی اومد و تا رسید به طالبلو دو-سه فصل عالی بود ولی الان شاهکاره:3:محمدی هم توپای خوبی میگیره اما گلای قشنگی میخوره:3:دیگه من زمان پاشادزاده و زرینچه و خرمگاه و مجیدی (عجب تیمی بود استقلال:3:)مهران پور و اکبور پور و علی موسوی رو به چشم نمیبینم:6: یادش بخیر استقلال که گل میخورد مینشستم گریه میکردم:3:
رضا
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۴۴
البته یه بازیساز هم میخایم.چون جانی که رفت و این جباری هم عین دخترا همش مصدومه!!
یکی حمودی و یکی هم خورج
داش سالار بیکاریا!مگه همین دفاع استقلال چشه؟!
همین بازیکنایی که داریم تو 2 فصل قبل یه دفعه عنوان بهترین دفاع رو واسه استقلال گرفتن(زمان قلعه نویی).پارسال هم که تا هفته دهم بدون باخت بودیم و تا اون موقع بهترین دفاع لیگ رو داشتیم.البته کلا پارسال هر چی بودیم دامون بد نبود.
مشکل امسال آماده نبودن مدافعاست و البته دروازه بانا که گلای خوشگلی میخورن!
طالب لو که پر!
محمدی هم که حداقل پارسال 4تا دونه توپ میگرفت که اینم امسال شده لنگه طالب لو!
توی دفاع هم که عمران زاده که مثلا پارسال بهترین مدافعمون بود به نظرم شده محمد نصرتی استقلال از بس سوتی میده:3:
30n4
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۴۶
یکی حمودی و یکی هم خورج
حمودی کیس خوبیه،دو نفری که خیلی مفت از دست استقلال رفتن فشنگچی و نوری بودن اگه استقلال این دو تا رو گرفته بود خط هافبکش خیلی عالی میشد به خصوص که فشنگچی استقلالی هم هست ولی خب اینم از اون بازیکنهایی بود که وقتی ما مدیر عامل نداشتیم از دستمون پرید.
الان که نگاه میکنم میبینم واعظ واقعا خیلی ظلم کرد به استقلال،بهترین استقلال این دهه رو داد دست مرفاوی و نتیجه اش ور هم دید وقتی هم رفت سیاست سرزمین سوخته رو خیلی قشنگ اجرا کرد.حالا باید دو سال جون بکنیم تا بشیم یه تیم.من نمیدونم این واعظ به روح اعتقاد داره یا نه؟
SALAR
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۵۱
حمودی کیس خوبیه،دو نفری که خیلی مفت از دست استقلال رفتن فشنگچی و نوری بودن اگه استقلال این دو تا رو گرفته بود خط هافبکش خیلی عالی میشد به خصوص که فشنگچی استقلالی هم هست ولی خب اینم از اون بازیکنهایی بود که وقتی ما مدیر عامل نداشتیم از دستمون پرید.
الان که نگاه میکنم میبینم واعظ واقعا خیلی ظلم کرد به استقلال،بهترین استقلال این دهه رو داد دست مرفاوی و نتیجه اش ور هم دید وقتی هم رفت سیاست سرزمین سوخته رو خیلی قشنگ اجرا کرد.حالا باید دو سال جون بکنیم تا بشیم یه تیم.من نمیدونم این واعظ به روح اعتقاد داره یا نه؟
حمودی خیلی بازیکن خوبیه.من بازیشو قبول دارم.خداییش ستاره خوبیه
فشنگچی عالیه!! ولی حیف که نشد
ولی این امید خورج کنار عمران زاده خیلی خوب میشه.باهم هماهنگ هم هستند و خورج بازیکن خوبی هم هست
این واعظ که فقط باید گفت ای توی روحش!!!!!!!!!!
----
راستی این ایمان چش شده؟؟؟ گغته به قرمزا نه نمیگم
30n4
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۵۴
حمودی خیلی بازیکن خوبیه.من بازیشو قبول دارم.خداییش ستاره خوبیه
فشنگچی عالیه!! ولی حیف که نشد
ولی این امید خورج کنار عمران زاده خیلی خوب میشه.باهم هماهنگ هم هستند و خورج بازیکن خوبی هم هست
این واعظ که فقط باید گفت ای توی روحش!!!!!!!!!!
----
راستی این ایمان چش شده؟؟؟ گغته به قرمزا نه نمیگم
کلا که مزه اومده،آخه علی دایی مبعلی رو نمیزاشت دعوت کنن تیم ملی بعد ببرش پرسپولیس؟
در کل عجیبه که داره حاشیه درست میکنه چون اصلا قد این حرفا نیست،امیدوارم این کاراش ربطی به روابط حسنه اش با قلعه نوعی نداشته باشه
رضا
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۵۹
این فشنگچی هفته پیش توی برنامه کوثری رسما اعلام کرد که پرسپولیسی بوده و واسه تیم امید(شایدم جوانان!یادم نیست دقیقا.در هر صورت تیم پایه پرسپولیس)بازی میکرده!نوری هم که قبلا گفته بود عاشقه پرسپولیسه!
------------------------------------
واعظ به قول یه بنده خدایی ... به استقلال و رفت:3:
راستی سینا اون عکسه رو توی تاپیک آبیلان دیدی؟!همون که اون بچهه(مشاور پارسال واعظ)بازی با نفت توی جایگاه ویژه کنار دست منتظری و مجیدی نشسته و داره میخنده؟!:3:
مشکوک میزننا!
SALAR
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۵۹
این ایمان این طوری محبوبیتشا داغون میکنه
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۰۰
همین بازیکنایی که داریم تو 2 فصل قبل یه دفعه عنوان بهترین دفاع رو واسه استقلال گرفتن(زمان قلعه نویی)
باز ربطش دادی به قلعه نویی؟؟؟
این فشنگچی هفته پیش توی برنامه کوثری رسما اعلام کرد که پرسپولیسی بوده و واسه تیم امید(شایدم جوانان!یادم نیست دقیقا.در هر صورت تیم پایه پرسپولیس)بازی میکرده!نوری هم که قبلا گفته بود عاشقه پرسپولیسه!
جفتشون غلط کردن:3:
فصل پیش جفتشون به خاطر مشکل سربازی نتونستن بیان استقلال
30n4
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۰۳
------------------------------------
واعظ به قول یه بنده خدایی ... به استقلال و رفت:3:
راستی سینا اون عکسه رو توی تاپیک آبیلان دیدی؟!همون که اون بچهه(مشاور پارسال واعظ)بازی با نفت توی جایگاه ویژه کنار دست منتظری و مجیدی نشسته و داره میخنده؟!:3:
مشکوک میزننا!
این حرفا رو باور نکن،خب معلومه وقتی توی پرسپولیسه میگه من پرسپولیسم.مگه مثلا کعبی نبود؟ ولی اول فصل خودش رو کشت که من استقلالیم
یا همین سید صالحی وقتی سپاهان بود خودش رو برا سپاهان میکشت،یه فصل که ازش جدا شد چه خط و نشونایی که براشون نکشید
زمان فیروز کریمی فشنگچی با استقلال تموم هم کرده بود و قرار بود ترانسفر بشه استقلال که به عمر کریمی قد نداد.
رضا
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۰۸
باز ربطش دادی به قلعه نویی؟؟؟
باز این حرف زد!نمیتونم که کلا دوران مربیگری قلعه نویی رو از تاریخ استقلال جدا کنم که:3:خب راست گفتم دیگه!
جفتشون غلط کردن:3:
فصل پیش جفتشون به خاطر مشکل سربازی نتونستن بیان استقلال
والا اینجوری گفتن!
اگه استقلالی هم باشن بازم به نظرم همون بهتر که نیومدن!آدمی که تیم مورد علاقه اش رو به این راحتی بفروشه و دروغ بگه تعصب نداره:3:
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۱۶
اخه سالار ببین استقلال چه جوری گل خورده؟؟؟
شهرداری:دقیقی:شوت
استیل اذین:غلامین:شوت
ذوب اهن:حسینی:شوت
سپاهان:بیگ زاده :شوت
سپاهان:یانوش:شوت
دیگه هم هست؟؟؟
یه هافبک دفاعی نباید بزاره یه شوت هم بزنن
کاظمی با این که خیلی فحشش دادم اما الان می فهمم چه جواهری بود:1:
30n4
يکشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۹, ۲۱:۰۵
من در عجبم که این لیست تیم استقلال چطوری بسته شده ؟؟
لیست تیم استقلال جا نداره ولی دو تا بازیکن درست و درمون روی نیمکت نداریم بعد سپاهان با این تیم و نیمکت خفن هنوز لیستش پر نشده
خب این چیزی نیست جز مدیریت داغون،آخه لیست باشگاه باید در سطح اسمش باشه.الان با کدوم بازیکنا لیست ما پر شده؟
امروز یه چیزی دیدم کفم برید،آندو اصفهانه:( فردا پس فرداست که خبر بزنن با سپاهان قرارداد بسته و ما همچنان اندر خم یک کوچه ایم
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۹, ۲۱:۰۸
خب عمو سینا مگه چیه؟؟؟
یه جوری می گی اندو رفته اصفهان!!!
بازیکنه خب.می خواد بازی کنه
30n4
يکشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۹, ۲۱:۱۲
خب عمو سینا مگه چیه؟؟؟
یه جوری می گی اندو رفته اصفهان!!!
بازیکنه خب.می خواد بازی کنه
من نمیگم بازی نکنه که،من مشکلم اینکه سپاهان با این همه بازیکن لیستش پر نشده
چطوری استقلال تونسته لیستش رو پر کنه،یعنی مدیر و کادر فنی چه فکری کردند موقع لیست پر کردن؟
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۹, ۲۱:۱۴
اونموقع که بازیکنی نمونده بود خب
اینا هم همینجوری یوسفی و رحمتی و امیرابادی و یه چند تا زاغارت دیگه رو چپوندن تو لیست
asheghe naft
يکشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۹, ۲۲:۰۶
دوستان یك خبر خوش . من از یك جادوگر موثق شنیدم اس اس از گروهش میره بالا وبرای سومین بار قهرمان میشه
زنده باد اس اس همیشه قهرمان
ها ها ها اس اس قهرما میشه ها ها ها
Sor3na
دوشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۹, ۰۰:۳۸
جادوگر؟ :SugarwareZ-014: :SugarwareZ-014: :SugarwareZ-014:
----------
باب استقلال فصل قبل تازه با هم هماهنگ شده بودن.فابیو میدونست خسرو کجاست ،خسرو میدونست فرهاد کجاست ،فرهاد میدونست توپای خسرو کجا میان ،حنیف میدونست کاظمی چه غلطی میکنه ،اکبرپور میدونست کی پاس بده کی سانتر کنه کی شوت کنه !
خلاصه تیم هماهنگمون رو عملا نابودش کردن و گذاشتن کنار!
اگر تیمو به یه پرسپولیسی میدادن ،معرفت داشت دیگه اینقد گند نزنه به استقلال حداقل چهار تا تیم درپیت شهرستانی رو ببره !
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۹, ۰۰:۴۱
حالا چته؟؟؟:3:
این قدر با توپ پر اومدی[Only Registered And Activated Users Can See Links]
Sor3na
دوشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۹, ۰۱:۴۶
باب خسته شدم انصافا !
هر چی تیم دارم من تو این دنیای فوتبال مدام می بازن !اون از انگلیس ،اون میلان ،اون استقلال ! خستم کردن دیگه ! :3:
رضا
دوشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۴۸
آقا من یه 10-12 روزی از اخبار استقلال بی خبر بودم یکی بیاد بگه این جریان آندو بالاخره چی شد.
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۵۷
بازارگرمی بیش نبود
استقلال اصلا جا نداره
30n4
دوشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۵۹
بازارگرمی بیش نبود
استقلال اصلا جا نداره
اگه استقلال میخواست میتونست سید صالحی رو با گواهی پزشک از لیست خارج کنه(تو ایران کار نشد نداره)،استقلال در وحله ی اول پول نداره بعد هم گویا خبر از 800 میل این حرفا بوده اونم مشروط که هر وقت خواست میتونه بره کلا نه استقلال از این پولا داره نه بازیکنی با این شرایط به درد ما میخوره. :(
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۰۴
ولی یه جا خوندم که عزیز محمدی گفتنه سیدصالحی رو نمی تونن بزارن کنار:5:
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۹, ۰۱:۵۶
چرا ابیدلان شیلتر شده؟؟؟:3:
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۹, ۱۷:۵۲
فتحاللهزاده منتظر پاسخ نهایی تیموریان :ماجرای استقلال -آندو ادامه دارد!
قبل از سفر تیم ملی به شرق آسیا تیموریان همراه مدیر برنامههایش به باشگاه استقلال رفت تا قراردادش را با این تیم نهایی کند اما برخی موانع باعث شد قراردادی میان باشگاه استقلال و او منعقد نشود.
آندو با استقلالیها قرار گذاشته بود پس از بازگشت همراه تیم ملی درباره پیشنهاد آبیها پاسخ نهایی را بدهد اما هنوز تیموریان پاسخی به پیشنهاد استقلالیها نداده است.
در حالی که برخی اعضای کادر فنی و کمیته فنی باشگاه استقلال معتقدند آمدن تیموریان به استقلال باعث به وجود آمدن ترافیک زیادی در خط میانی خواهد شد اما مسوولان باشگاه بهخصوص علی فتحاللهزاده که تبحر زیادی در شکار ستارهها دارد هنوز علاقهمند است تیموریان را جذب کند.
در همین راستا شنیده میشود یکی دو روز پیش دوباره تماسی میان باشگاه استقلال و مدیر برنامههای تیموریان برقرار شده و دوطرف درباره همکاری با یکدیگر حرف زدند. با این حال پیشنهادهایی که از سوی مسوولان دو باشگاه سپاهان و ذوبآهن و حتی مس کرمان به تیموریان شده او را سر چند راهی قرار داده تا همچنان تیم جدید او مشخص نشود. اما استقلالیها خیلی امیدوارند و البته دوست دارند تیموریان را هر طور شده جذب کنند و او را به خدمت بگیرند. حتی یکی از مسوولان باشگاه استقلال میگفت حاجی هنوز حاضر است نام یکی از بازیکنان استقلال را به خاطر جذب تیموریان از لیست خارج کند. حال باید منتظر ماند و دید که ماجرای آندو و استقلال سرانجام چه خواهد شد و آیا این بازیکن که سابقه سالها بازی در لیگ جزیره را دارد به استقلال میآید یا خیر؟!
رضا
شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۵۷
چقدر خوبه همیشه اوضاع اینجوری گل و بلبل باشه:3:
منم دیگه مجبور نمیشم بیام اعصاب شماها رو هم خورد کنم:3:
دیدن استقلال بدون اون 3تا اعصاب خورد کن(محمدی-کیانوش رحمتی-یوسفی)چقدر لذتبخشه!
خدا رو شکر برهانی و طالب لو هم دارن به شرایط ایده آل نزدیک میشن.
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۰۲
شایعه شده حاج فتل یا یوسفی رو می زاره بیرون یا سانتوس
به نظره من جفتشون رو بزاره بیرون
راستی رضا
تو سایت استقلال نظر سنجی رو برای هر بازی دیدی؟؟؟
به بازیکنا امتیاز می دی
amirlefthand
شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۰۶
خرخوطک محترم برهانی که قشنگ ............... کجا به شرایط ایده آل نزدیک شده؟
faraz36
شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۰۷
بهتره اندو نیاد استقلال چون تو پست اون بازیکن زیاد هس
دسوزا آشوبی رحمتی با اندو میشه 4تا چه خبرا جدا از اون تو هر پست دیگه هم بازی بخواد بده با ترافیک روبه روه بنظر من اگه ذوب بره بهتره چون نتو باشگاهای آسیا هم هس هم کمک خوبی براشونه
فقط سپاهان نره که کلی بازیکن خوب رو خراب کرده
اگه این سپاهان رو به اکبر آقا بقال سر کوچه ما هم میدادن همینقدر امتیاز با این تیم میگرف:SugarwareZ-097:
30n4
شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۰۸
جدی الان خیلی اوضاع گل و بلبله؟
توی تاریخ باشگاه استقلال بازی به ضعفی بازی با مس کرمان نداشتیم
استقلال رکورد رو گینس رو زد و 95 دقیقه کرنر نداشت،این یعنی اوضاع گل و بلبل؟ یا اینکه اون 3 نفر بالا باشن خودش گل و بلبل میشه؟
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۱۱
یه دل نگیر سینا
رضاست دیگه:3:
انتظاری نباید داشت:3:
رضا
شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۳۱
راستی رضا
تو سایت استقلال نظر سنجی رو برای هر بازی دیدی؟؟؟
به بازیکنا امتیاز می دی
برو بابا حال و حوصله داریا:3:
خرخوطک محترم برهانی که قشنگ ............... کجا به شرایط ایده آل نزدیک شده؟
برهانی همیشه اینجوری بوده:3:10 تا موقعیت گل درست میکنه تا بالاخره یکیشو گل بزنه:3:اما دیروز انصافا بهتر از قبل داشت بازی میکرد.همینجوری ادامه بده میاد رو فرم.
بهتره اندو نیاد استقلال چون تو پست اون بازیکن زیاد هس
دسوزا آشوبی رحمتی با اندو میشه 4تا چه خبرا جدا از اون تو هر پست دیگه هم بازی بخواد بده با ترافیک روبه روه بنظر من اگه ذوب بره بهتره چون نتو باشگاهای آسیا هم هس هم کمک خوبی براشونه
فقط سپاهان نره که کلی بازیکن خوب رو خراب کرده
اگه این سپاهان رو به اکبر آقا بقال سر کوچه ما هم میدادن همینقدر امتیاز با این تیم میگرف:sugarwarez-097:
دسوزا رو که عملا اصلا هافبک دفاعی بازی نمیده مظلومی.آشوبی و رحمتی هم اینقدر مزخرف کار کردن تا حالا که اکثر گلایی که خوردیم ضعف این آقیون مشهوده.
جدی الان خیلی اوضاع گل و بلبله؟
توی تاریخ باشگاه استقلال بازی به ضعفی بازی با مس کرمان نداشتیم
استقلال رکورد رو گینس رو زد و 95 دقیقه کرنر نداشت،این یعنی اوضاع گل و بلبل؟ یا اینکه اون 3 نفر بالا باشن خودش گل و بلبل میشه؟
منظور منو نگرفتی سینا.
من منظورم از گل و بلبل شرایط استقلال و باشگاه نبود که.من منظورم شرایطی بود که من خیلی دوست دارم:3:(یعنی اینکه دیگه قیافه اون 3 تا بازیکنو نمیبینم:3:)
faraz36
يکشنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۲۱
فعلا روشن با فتح ا... زاده دارن از خجالت هم در میان:lol3:
faraz36
شنبه ۳ مهر ۱۳۸۹, ۱۱:۲۵
برهانی هم که اخراج شد فعلا
بهتر یک اعصاب خوردکنی کمتر شد :nuts:
mo.ba
شنبه ۳ مهر ۱۳۸۹, ۱۹:۴۱
دادش ماباهاتیم دنیافقط استقلال تهران
رضا
يکشنبه ۴ مهر ۱۳۸۹, ۱۳:۲۱
امروز تولد 64 سالگی باشگاه استقلاله.:friends:
تولدش مبارک:3:
'Mohammad
يکشنبه ۴ مهر ۱۳۸۹, ۱۹:۰۳
امروز تولد 64 سالگی باشگاه استقلاله.:friends:
تولدش مبارک:3:
چه هوادارای داره این استقلال :3:
باشگاه استقلال ايران شصتوپنج ساله شد.
به گزارش ايسنا، امروز، چهارم مهرماه 89، مصادف است با شصتوپنجمين سالگرد تاسيس باشگاه استقلال ايران.
سايت اين باشگاه نوشت: 65 سال پيش باشگاه دوچرخهسواران در روز چهارم مهر 1324 فعاليت خود را آغاز كرد
:3:
به هر حال مبارک باشه :3:
S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۵ مهر ۱۳۸۹, ۱۲:۲۳
من دیروز خواستم بگم یادم رفت:3:
رضا
چهارشنبه ۷ مهر ۱۳۸۹, ۱۱:۴۲
چه هوادارای داره این استقلال :3:
باشگاه استقلال ايران شصتوپنج ساله شد.
به گزارش ايسنا، امروز، چهارم مهرماه 89، مصادف است با شصتوپنجمين سالگرد تاسيس باشگاه استقلال ايران.
سايت اين باشگاه نوشت: 65 سال پيش باشگاه دوچرخهسواران در روز چهارم مهر 1324 فعاليت خود را آغاز كرد
به هر حال مبارک باشه :3:
آقا تقصیر من نیست:3:سایته اشتباه تیتر زده بود:3:
در هر صورت مهم نیت عمله:3:
'Mohammad
سه شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۹, ۰۸:۳۷
مرگ داود جورابلی لیدر باشگاه استقلال رو به همه هوادارای این تیم تسلیت میگم
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
فیلم آخرین لحظات زندگی مرحوم داود جورابلی. ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
یه گزارش تصویری از مراسم بود از سایت سکوی سرخ چند تا از عکس هاشو میزارم بقیه رو هم لینک گالری رو میزارم هرکی خواست ببینه
لینک گالری ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
blue man
جمعه ۱۶ مهر ۱۳۸۹, ۱۵:۳۱
آبی تر از آنیم که بیرنگ بمیریم...
30n4
يکشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۹, ۱۸:۰۶
من که بازی رو ندیدم ولی گویا خطر از بیخ گوشمون گذشته البته خوب ما مصدوم و محروم خیلی داشتیم و نتیجه ی خیلی خوبی برای ما بوده ولی اخراج حنیف برامون یه جورایی گرون تموم میشه چون احتمالا باید به امیر آبادی بازی بدیم که سابقش توی دربی خرابه ولی از یه طرف هم بد نشد که دربی رو از دست داد چون کلا این فصل کم سوتی نداده
شنیدم امیر حسین صادقی 8(شایدم 9) گلش رو به استقلال زده و گزارشگر انداخته تقصیر پژمان منتظری.برای دربی باید دو نفر رو بزاریم فقط صادقی رو ببندن چون خیلی خطرناک ظاهر شده
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۹, ۱۸:۱۱
من کلا از صبا بدم می اد و می اد
تیمیه که کثیف بازی می کنه
این بازی هم همه وایسادن ،بازیکن خودشون رو زمینه اینا همون توپ رو که هیشکی حرکت نمی کنه رو می کنن گل چه قدر هم خوشی می کنن
ای خاک تو سرتون که ...:3:
زمین هم اینقدر مسخره بود که بز تو زمین پاش پیچ می خورد:3:
faraz36
يکشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۹, ۱۹:۴۴
:nuts:
کیان
پنجشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۹, ۰۶:۵۴
عزیزم اینجا استادیوم نیست ، رعایت کن. (البته یه ذره احساس نمیکنی طبع شاعر قدر این شعر پربار در حد مهدکودک بوده و از تاریخ مصرفشم 2 سال گذشته؟!! :3:)
faraz36
جمعه ۲۳ مهر ۱۳۸۹, ۱۶:۱۲
تبریک میگم مزه برد به ثانیه های اخرشه
civilizable
جمعه ۲۳ مهر ۱۳۸۹, ۱۶:۱۵
تبریک میگم استقلالی های گل.آفرین فرهاد!! واقعا فرهاد الماسیه برای خودش.
در ضمن!! فرهاد الماسه و مظلومی ...!!!گند زد با این مربیگریش.
amin_michael5
جمعه ۲۳ مهر ۱۳۸۹, ۱۶:۲۱
منم این برد رو به استقلالی ها تبریک میگم :SugarwareZ-059:
blue man
شنبه ۲۴ مهر ۱۳۸۹, ۰۷:۳۸
حسرت شيث بعد از گل استقلال (عكس)
شيث رضايي در پايان دربي 69 در مصاحبه با خبرنگاران گفت:«من مثل هواداران پرسپوليس سرم را بالا ميگيرم» او بدون آنکه به اشتباه سرنوشتساز خود در اين مسابقه اشاره کند همه بار شکست را به گردن مسعود مرادي انداخت و قضاوت او را عامل شکست پرسپوليس دانست.
اين در حالي است که او با هوشياري ميتوانست مانع از گلزني فرهاد مجيدي بشود. اين عکس لحظه بعد از گل را نشان ميدهد. شيث رضايي مثل هميشه و به عادت ديرين به اسکوربرد خيره شده است، اين ميتواند عکس کاملي از دربي امروز باشد.... وقتي که يک بازيکن سر به هوا زحمات هم تيميهايش را هدر ميدهد.
شيث رضايي امروز توسط کارشناسان بعد از بازي نيز مورد انتقاد قرار گرفت، به عقيده حميدرضا صدر او هرگز صلابت يک کاپيتان را در پرسپوليس نشان نداده است.
من هم شکست جانگداز پرسپولیس را تسلیت میگویم
30n4
شنبه ۲۴ مهر ۱۳۸۹, ۱۲:۴۲
گل- میلاد میداودی می گوید با دیدن فیلم دربی 69 نگران سلامتی مزدک میرزایی شده؛ خصوصا که اخبار ضد و نقیضی هم دریافت کرده است.
شماره 10 آبی ها بعد از شکسته شدن طلسم 1805 روزه استقلال برای بردن دربی تهران؛ در خصوص تجربه اولین دربی؛ اتفاقات رختکن استقلال؛ مصاحبه های درج شده اخیر از زبان وی و البته صحبت های مزدک میرزایی در دقایق پایانی مسابقه؛ توضیحاتی داد.
این مصاحبه مفصل را مرور می کنیم.
* از تجربه ات در اولین دربی بگو؟
دربی های اهواز و دوبی را که تجربه کرده بودم اما دربی تهران با توجه به حاشیه های خاص؛ شرایطش فرق می کرد. خدا را شکر بازی را بردیم و میلیون ها استقلالی را خوشحال کردیم. حالا باید برای بازی جام حذفی آماده باشیم.
* فتح الله زاده هم حتما پاداش ویژه ای تعیین کرد؟!
خیلی دوست داشت بازی را ببریم و این پیروزی را به روح شادروان داود جوراب لو تقدیم کنیم. حاجی بعد از بازی به رختکن آمد و در شرایطی که مشغول دوش گرفتن بودیم؛ صورت تک تک بازیکنان را بوسید و به بچه ها گفت تا عرق صورت هایتان را نشسته اید؛ باید از شما تشکر کنم که دل هواداران را شاد کردید. با وجودی که حسابی خیس شده بود اما از تک تک اعضای تیم تشکر کرد. قول پاداش ویژه را هم داد.
* بر خلاف بازیکنان پرسپولیس؛ چرا قبل از دربی کری نخواندی؟!
به این مسائل اعتقادی ندارم و به نظرم کری خواندن کمکی به پیروزی یک تیم نمی کند. البته روز پنجشنبه در هتل تیم دیدم که دو روزنامه ورزشی مصاحبه های جالبی از من چاپ کرده اند. در یکی از آن مصاحبه ها به زمین و زمان حمله شده و گفته بودم پرسپولیسی ها را چنین می کنم و چنان! اما در مصاحبه دیگر گفته بودم اینقدر از رویارویی با پرسپولیس و حضور در این مسابقه هراس دارم که شب ها خوابم نمی برد و ممکن است قبل از بازی سکته کنم! بچه های تیم هاج و واج مانده بودند و می گفتند چطور می شود همزمان دو مصاحبه کاملا متفاوت انجام بدهی؟!
* شاید ایراد از باشگاه استقلال باشد که بازیکنان را ممنوع المصاحبه کرده بود؟
ممنوعیت مصاحبه روز سه شنبه لغو شد و من جلوی دوربین های تلویزیونی با خبرنگاران صحبت کردم. همان زمان خبرگزاری ها مصاحبه را منتشر و برخی از روزنامه های چهارشنبه هم آن را درج کردند. با وجودی که تلفن همراهم از سه شنبه شب خاموش بود و تمرین چهارشنبه هم پشت درهای بسته انجام شد؛ پنجشنبه دو مصاحبه مذکور را دیدم که عنوان شده بود در پایان تمرین چهارشنبه با من انجام داده اند! این در حالی است که چند بار خواهش کرده ام از زبان من مصاحبه خیالی چاپ نکنند. بگذریم حالا که دیگر تمام شد.
* در برخوردت با شیث رضایی در محوطه جریمه اتفاقی افتاد؟
شیث با کف پای راستش روی ساق پایم ضربه زد. داور شاید بدلیل مردود اعلام شدن گل پرسپولیس نخواست پنالتی بگیرد؛ اما نباید اخطار می داد. در تلویزیون دیدم که مسعود مرادی گفت برخورد انجام شده ولی در حد پرتاب شدن میلاد نبود. فکر کنم این یعنی پنالتی خفیف!
* ظاهرا پا قدمت برای استقلالی ها خوش یمن بود و اولین دربی ات با پیروزی همراه شد!
خواست خدا بود که برنده شویم. برای آقا فرهاد هم خوشحالم که اولین پیروزی دربی را با یک گل فراموش نشدنی جشن گرفت. شور و شوق خاصی بعد از این پیروزی بوجود آمد. البته برای سلامتی مزدک میرزایی نگران هستم.
* مگر برای مزدک اتفاقی افتاده؟!
زیاد مطمئن نیستم. فقط شنیده ام بعد از بازی گفته حدود 10 بار دربی را گزارش کردم که یا پرسپولیس برده یا مساوی شده اما این بار که میلاد حضور داشت؛ بدشانسی را هم با خودش آورد. پاقدم میلاد شوم است!
* ظاهرا از حرف های میرزایی در اواخر مسابقه ناراحت هستی؟!
فیلم بازی را کامل تماشا کردم. خصوصا صحنه های مربوط به خودم را چند بار دیدم. حرف های دقایق پایانی فقط بخشی از داستان بود. صحنه ای که شما اشاره می کنید در دقیقه 86 اتفاق افتاد که مزدک می گفت میلاد میداودی 15 دقیقه است در زمین قدم می زند.
* خوب تصویر بردار هم نشان داد که قدم می زنی!
وقتی توپ روی دروازه استقلال است و من بعنوان مهاجم روی خط عرضی وسط زمین هستم؛ باید دنبال چه چیزی بدوم؟ خیلی از مهاجمین در چنین لحظاتی حتی قدم هم نمی زنند و منتظر برگشت توپ می شوند. کاش در آن صحنه تصویر بردار مدافعین پرسپولیس را هم نشان می داد که ایستاده بودند؛ اما با زیرکی فقط تصویر بسته مرا نشان دادند. چند لحظه بعد توپ برگشت و من استارت زدم که پاس مجیدی را دفاع پرسپولیس قطع کرد و طبق وظیفه ام عمل پرس را انجام دادم. جالب بود که داور بدلیل مصدومیت آشوبی سوت زد و بازی را نگه داشت اما دوربین دوباره مرا نشان داد و مزدک می گفت: بله! باز هم میلاد میداودی داره قدم می زنه! خوب در شرایطی که داور بازی را قطع کرده؛ من باید چکار می کردم؟!
* اما نباید از انتقاد ناراحت شوی!
انتقاد با تخریب خیلی تفاوت دارد. مگر مزدک میرزایی در دقیقه 86 نمی گفت که میلاد 15 دقیقه است ایستاده و بازی را تماشا می کند؟ خدایی بگویید از همان لحظه فیلم بازی را تنها یک دقیقه به عقب برگردانند. در همان یک دقیقه یک کرنر ارسالی پرسپولیس را از محوطه شش قدم خودمان دور کردم؛ چون نوبت من بود که از بین مهاجمین به عقب برگردم و در همان یک دقیقه تا گوشه سمت چپ محوطه جریمه خودمان عقب آمدم و اجازه ندادم شیث رضایی توپ را ارسال کند. همان صحنه ای که مزدک گفت: شیث رو تا بحال اینجا ندیده بودیم.
* یعنی مزدک میرزایی با شما مشکلی دارد؟!
نه اصلا اینطور نیست. فکر می کنم استرس دربی روی ایشان تاثیر گذاشته بود و باعث شد احساساتی صحبت کند. به هر حال گزارشگر مثل بازیکن ممکن است روز خوب یا بد داشته باشد و دیروز هم روز خوب میرزایی نبود. مثلا قبل از هدف قرار دادن من مرتب می گفت تعویض های مظلومی اصلا جواب نداده و جباری و روانخواه گزینه های مناسبی نبودند!
* می خواهی بگویی میرزایی پرسپولیسی است؟!
من می گویم اشکالی ندارد که یک گزارشگر طرفدار تیم خاصی باشد اما هنگام گزارش باید بی طرفی را رعایت کند. شما ببینید در بازی استقلال و پیکان؛ وقتی در نیمه دوم پشت ضربه ایستگاهی رفتم میرزایی از من تعریف و عنوان کرد که استاد زدن این گونه ضربات هستم که اتفاقا جلوی چشم ایشان توپ را وارد دروازه میرزاپور کردم؛ اما در بازی با پرسپولیس و در اولین ضربه ایستگاهی که پشت توپ ایستادم و در نهایت ایمان مبعلی آن را ارسال کرد؛ مزدک میرزایی گفت: ببینیم باز هم میلاد میداودی توپ را به پیست ورزشگاه می فرستد؟! تعجب می کنم مزدک که حافظه خوبی دارد؛ چطور در آن لحظه یادش نیامد آخرین باری که من روبروی تیم پرسپولیس پشت ضربه ایستگاهی قرار گرفته بودم؛ توپ را کجا فرستادم!
* اما مزدک میرزایی گزارشگر کم حاشیه ای است و تا کنون با هیچ بازیکن و مربی مشکل نداشته است.
اتفاقا اشتباه می کنید! اصلا لازم نیست به سال های قبل برگردید. اگر شما فقط لیگ دهم و تیم ما را در نظر بگیرید؛ کاری کرد ایمان مبعلی و وحید طالب لو که بازیکنان کم حاشیه ای هستند مجبور شوند علیه وی موضع بگیرند و مصاحبه های تندی بکنند. این تازه غیر از انتقادات تند مربیان یا بازیکنان سایر تیم هاست. میرزایی باید ببیند چرا در یکی-دو سال اخیر حجم انتقاد از وی به شدت زیاد شده؟ همه منتقدین که با ایشان دشمن نیستند.
* این صحبت ها ممکن است برایت مشکل ساز شود و در گزارش بازی های بعدی استقلال از طرف میرزایی یا همکارانش هدف قرار بگیری!
من فقط پاسخ حرف های اشتباه میرزایی را دادم و برایتان دلیل هم آوردم. اگر از نظر فنی حرف هایم نادرست باشد و خلاف آن را ثابت کنند؛ هر چه دوست داشتند بگویند. ضمن اینکه من در میدان کاری را می کنم که مربی بخواهد. روبروی پرسپولیس برنامه ما این بود که در زمان صاحب توپ شدن حریف؛ یکی از سه مهاجم تیم ما به نوبت در دفاع شرکت کند. اگر من وظایفم را درست انجام نداده بودم که تا پایان در زمین نمی ماندم. تیم ما دو تعویض انجام داد و بازیکنانی مثل فیلیپ آلوز؛ اسماعیل شریفات یا دو سانتوس آماده بودند که جای من وارد بازی شوند اما حتما مربی از کارم رضایت داشته که تعویضم نکرد.
* با وجود تمام این ها باید بپذیری مثل دیدار با سپاهان بازی نکردی.
این حرف را کاملا قبول دارم. آن مسابقه قبل از مصدومیتم انجام شد و آماده تر بودم. پست بازی و شرح وظایفم هم با مسابقه پرسپولیس کاملا تفاوت داشت؛ چون 3-5-2 بازی می کردیم. هر بازی شرایط خاصی دارد. تمام تلاشم را می کنم که در دیدارهای بعدی بهتر بازی کنم.
* و آخرین صحبت؟
از همه هواداران استقلال که برای حمایت تیم خودشان به ورزشگاه آمدند یا برای پیروزی استقلال دعا کردند تشکر می کنم.
--
البته به نظر من مزدک میخواست یه جوری ادای فردوسی پور رو در بیاره و یکم حرفهای جالب بزنه ولی خب شباهتی به تیکه های عادل نداره و بیشتر شبیه صحبتهای خیابانی بود
30n4
شنبه ۲۴ مهر ۱۳۸۹, ۱۴:۴۸
رضا عنایتی ،مهاجم 34 ساله تیم سپاهان، با به ثمر رساندن سومین گل خود در این فصل برای سپاهان، رکوردار گلزنی در تاریخ لیگ برتر شد. عنایتی که تا قبل از فصل جاری 83 گل در لیگ برتر به ثمر رسانده بود، با گل دیروز خود 86 گله شد و در صدر جدول گلزنان تاریخ لیگ برتر قرار گرفت. تا قبل از عنایتی فریدون فضلی با 85 گل بهترین گلزن لیگ برتر بود که عنایتی با گلزنی به پیکان، رکورد فضلی را شکست و اکنون بهترین گلزن تاریخ لیگ برتر محسوب می شود.
10 گلزن برتر تاریخ لیگ برتر( تا هفته 11 فصل جاری) عبارتند از:
1-رضا عنایتی، 86 گل
2- فریدون فضلی، 85 گل
3- آرش برهانی، 78 گل
4- مهدی رجب زاده، 62 گل
5- عماد رضا، 58 گل
6- سیاوش اکبرپور،53 گل
- محسن بیاتی نیا، 53 گل
8- هادی اصغری، 52 گل
9- علی دایی، 49 گل
- داود حقی، 49 گل
تعداد بالای آبی پوشان خودش گویای همه چیز هست
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲۴ مهر ۱۳۸۹, ۲۱:۰۲
اسماعیل قادر حسن ،بازیکن جدید و فرانسوی تیم استقلال تهران !
پنجشنبه شب در هتل آکادمی جلسه ای با حضور دکترعلی فتح اله زاده سرپرست باشگاه استقلال و خشایار محسنی (مالک باشگاه دی استرادا اسلواکی ) برگزار شد و در این جلسه قرار داد اسماعیل قادر حسن ، بازیکن فرانسوی این تیم با استقلال به امضا رسید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استقلال ،این بازیکن بعد از موافقت مظلومی قراردادش امضا شد و قرار است از سال آینده آبی پوشان را همراهی کند. او توانایی بازی در چند پست را دارد و به طور حتم می تواند بازیکنی موثر برای استقلال باشد.
قرارداد قادر حسن امروز برای او ارسال می شود تا پس از امضای این بازیکن نهایی شود.
SALAR
شنبه ۲۴ مهر ۱۳۸۹, ۲۱:۱۰
فرهاد رفت و برگشت
نشون داد که جاش توی تیم ملی خالیه!
SALAR
شنبه ۲۴ مهر ۱۳۸۹, ۲۲:۱۹
سینا اعلامیه را چرا پاک کردی؟! میزاشتی یکم بچه ها خوش باشند!!!!
30n4
شنبه ۲۴ مهر ۱۳۸۹, ۲۲:۳۰
سینا اعلامیه را چرا پاک کردی؟! میزاشتی یکم بچه ها خوش باشند!!!!
با هم بخندیم بهتره تا به هم بخندیم،این طفلکی ها همین طوری دارن دق میکنن دیگه ما نباید نمک رو زخمشون بپاشیم
اینها حداقل تا 3 هفته ی دیگه هم قرار هی ببازن،ما باید بهشون روحیه بدیم که یه وقت از دست نرن
gattus
شنبه ۲۴ مهر ۱۳۸۹, ۲۳:۰۳
بهترین داربی عمرم بود:3: نتیجش رو نمیگم جوش رو میگم بین دوتا کلاسم 1:15وقت هست چون نیم ساعت قبل کلاس باید امتحان بدیم دیگه برنمیگردم خونه از اون طرف هم معلم قبلی پرواز داشت که برگرده تهران برای همین ساعت 3 رفت وماهم حال کردیم اولش 5 نفر بودیم تا کم کم بقیه ی بچه ها هم اومدن و اونجا شد استادیوم:3:
اون لحظه ی آخر که استقلال گل زد اونجا منفجر شد!!
کلی التماس کردیم که امتحان نگیره گفت باشه:3:ولی نامرد بعد از کلاس گرفتش:3: بعد از کلاس هم خواستم بیام خونه اینقدر ترافیک بود که حد نداشت:3:
کلا خیلی حال داد!!!
ولی کلا بازی مزخرفی بود:3:
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲۴ مهر ۱۳۸۹, ۲۳:۱۶
از چه لحاظ این بهترین دربیت بوده؟؟؟:3:
بعدش :3:
مگه تو اس اهوازی نیستی؟؟؟:3:
چرا خودت رو جل می کنی این وسط:3:
بازم بعدش
بهترین دربی هم 3-2 معروفه...
gattus
سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۹, ۱۶:۱۳
amin_michael5
سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۹, ۱۷:۳۵
بیخیال الان چند روزی هست که راجب این عکسی که استقلالی ها منتشر کردند بحثی به پا شده :1: این عکس جعل شده تا چند دقیقه دیگه عکس هاش رو میزارم:1:
amin_michael5
سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۹, ۱۷:۴۵
انتشار تصویری از سوی استقلالی ها که بر اساس آن این باشگاه ادعا می کند محمد نوری ، مهاجم پرسپولیس در صحنه به ثمر رسیدن گل دقیقه 6 بازی یک قدم جلوتر از مهدی امیر آبادی است.
اما تصویر واقعی:
و نقاطی که نشون میده این تصویری که از سوی باشگاه استقلال اومده دستکاری شده :3:
Sor3na
سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۹, ۲۰:۲۶
کاری با این عکس ها ندارم ،اما کلا امیر آبادی چندین و چند دربیه شدید داره گند میزنه !
faraz36
جمعه ۳۰ مهر ۱۳۸۹, ۱۹:۳۲
دیگه چرا تو عکس دس کاری کردن آبرو بردن تو فوتبال اینجور اشتباهاتی هستش نیاز به جعل نیس
black_shadow
جمعه ۳۰ مهر ۱۳۸۹, ۲۱:۱۸
چه سند زاغارتي!!!:3:
پاكش كنيد تا بيشتر از اين ابروتون نرفته!
faraz36
شنبه ۱ آبان ۱۳۸۹, ۲۲:۰۷
چه سند زاغارتي!!!:3:
پاكش كنيد تا بيشتر از اين ابروتون نرفته!
:3: حالا ما یک حرفی زدیم شما پرسی ها زیاد پرو نشید :1:
30n4
شنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۹, ۱۸:۲۸
خب به سلامتی و دل خوش مردیم تا بردیم
خوبیه تیم شاهین اینکه مطمئنی گل نمیزنه و با خیال راحت میتونی به بازی مسخره ی استقلال بخندی و استرس باختن نداشته باشی
من دیدم هی اینور و اونور میبینم میگن استقلال 3-5-2 بازی میکنه ولی امروز هر چی دنبال هافبک توی تیم گشتم پیدا نکردم
3 تا هافبک دفاعی داشتیم که از درد بی هافبک وسطی دسوزا شده بود هافبک وسط،5 تا هم دفاع داشتیم چون امیر آبادی و آندره لوییس عمرا کار تهاجمی نمیکردن که بشه جز خط هافبک حسابشون کرد
یه نکته ی خیلی باحالی که استقلال داره به جز اینکه کلا بیخیال خط هافبک شده نه دفاع میکنه نه حمله،یعنی تیم میره تو حمله میبینی یه نفر اون جلو هست که اون هم به سختی خودش رو پشت مدافعین حریف ماسک کرده.تیم حریف حمله میکنه میبینی هیچ کسی تو دفاع هم نیست.این بازیکنا کجا میرن؟چی کار میکنن؟؟یه کمیته ی تحقیق و تفحص باید برای این قضیه از طرف مجلس و کمیته ی اصل نود قانون اساسی تشکیل بشه.شاید داستان آدم ربایی باشه.آخه مگه میشه ما نه تو حمله باشیم نه تو دفاع نه هافبک داشته باشیم؟
از همه اینها گذشته:
حمید جون غصه نخور،پرسپولیسم سوراخه
رضا
يکشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۹, ۱۲:۲۴
دیروز بعد از عمری اومدم بشینم مثل ادم فوتبال استقلال رو کامل نگاه کنم که وسطای نیمه اول خدا رو شکر بازی رو قطع کردن و به جاش والیبال پخش کردن:3:جدا دست مسئولین صدا و سیما درد نکنه که ما رو از دیدن این بازی مزخرف محروم کردن:3:
این بازی آخه دیدن داشت؟!کلا بازی های استقلال به غیر از 2-3 تا بازیش اصلا ارزش نگاه کردن نداره.مظلومی هم بهانه خوبی پیدا کرده که بازیکنامون مصدومن و فلان و فلان.
در مورد محمد محدی هم حرف نزنم فکر کنم بهتره:3:بازی گند و مزخرفش رو فکر کنم دیروز همه دیدن.
رضا
سه شنبه ۲ آذر ۱۳۸۹, ۱۴:۴۹
اقا این محمد محمدی عجب اعجوبه ایها:3:
من که بازی با شاهین رو تو جام حذفی ندیده بودم.دیشب که داشتم نود رو نگاه میکردم واقعا کف کردم که با این وضعیت دروازه بانی محمدی کدوم احمقی به فکرش رسیده که طالب لو رو بفروشه.
بازی با شاهین محمدی 2 بار کیلویی از دروازه اومد بیرون که شانس اوردیم چشم بازیکنای شاهین چپ بود و توپا رو زدن اوت!
یه بارم که با مشت دیدنی یه توپ بی خطر رو داشت میکرد تو گل خودمون که تیر دروازه مانع شد!
یه بارم که باز اشتباه اومد بیرون و منتظری توپو از رو خط برگردوند!
بعد میگن ما دوتا دروازه بان اماده در حد تیم ملی داریم:3:فکر کنم منظورشون تیم ملی افغانستانه:3:
----------------------------------------
نشات اکرم هم که پرید:6:من از 4سال پیش چشمم دنبال نشات اکرم بود.واقعا بازیکن خوبیه.حیف شد که از دستش دادن.:6:
رضا
پنجشنبه ۴ آذر ۱۳۸۹, ۲۲:۵۶
عجب شانسی داری این مظلومی!بختش مثل تیر چراغ برق بلنده:3:
ذوب آهن هم از جام حذفی حذف شد و عملا میشه استقلال رو یکی از فینالیستا تصور کرد.اون ور جدول هم فکر کنم یا سپاهان فینالیست میشه یا پرسپولیس.
amin_michael5
جمعه ۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۷:۲۲
مطمئن باش عمرا نذارن پرسپولیس و استقلال به فینال برسن:1:
یکیشون رو یه جایی حدف میکنن :1:
رضا
جمعه ۵ آذر ۱۳۸۹, ۲۳:۱۴
مطمئن باش عمرا نذارن پرسپولیس و استقلال به فینال برسن:1:
یکیشون رو یه جایی حدف میکنن :1:
ما که اینور جامون راحته:3:بازی بعدیمون با شهرداری یاسوجه و برندش فکر کنم با ملوان بازی میکنه تو نیمه نهایی.
انشاالله که سپاهان میزنه حذفتون میکنه و میاد فینال تا بازم حال این خسرو حیدری رو بگیریم:3:
30n4
شنبه ۶ آذر ۱۳۸۹, ۱۰:۱۹
ما که اینور جامون راحته:3:بازی بعدیمون با شهرداری یاسوجه و برندش فکر کنم با ملوان بازی میکنه تو نیمه نهایی.
انشاالله که سپاهان میزنه حذفتون میکنه و میاد فینال تا بازم حال این خسرو حیدری رو بگیریم:3:
ما یه بازی با تراکتور داریم که اگه تو تبریز باشه خیلی از بازی با ذوب آهن سخت تر خواهد بود
رضا
شنبه ۶ آذر ۱۳۸۹, ۱۸:۲۶
ما یه بازی با تراکتور داریم که اگه تو تبریز باشه خیلی از بازی با ذوب آهن سخت تر خواهد بود
من جدول رو خوبی ندیده بودم.الان اینطرف جدول فکر کنم ما موندیم و تراکتور و کاوه تهران و شهرداری یاسوج.ولی در کل این طرف خیلی آسون تر از اون ور جدول شده.
faraz36
يکشنبه ۷ آذر ۱۳۸۹, ۱۹:۵۸
اقا این محمد محمدی عجب اعجوبه ایها:3:
من که بازی با شاهین رو تو جام حذفی ندیده بودم.دیشب که داشتم نود رو نگاه میکردم واقعا کف کردم که با این وضعیت دروازه بانی محمدی کدوم احمقی به فکرش رسیده که طالب لو رو بفروشه.
بازی با شاهین محمدی 2 بار کیلویی از دروازه اومد بیرون که شانس اوردیم چشم بازیکنای شاهین چپ بود و توپا رو زدن اوت!
یه بارم که با مشت دیدنی یه توپ بی خطر رو داشت میکرد تو گل خودمون که تیر دروازه مانع شد!
یه بارم که باز اشتباه اومد بیرون و منتظری توپو از رو خط برگردوند!
بعد میگن ما دوتا دروازه بان اماده در حد تیم ملی داریم:3:فکر کنم منظورشون تیم ملی افغانستانه:3:
----------------------------------------
نشات اکرم هم که پرید:6:من از 4سال پیش چشمم دنبال نشات اکرم بود.واقعا بازیکن خوبیه.حیف شد که از دستش دادن.:6:
پس بازی با ملوان هم یک نگاهی بکن شاید نظرت برگرده
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۷ آذر ۱۳۸۹, ۲۱:۱۴
همه چی ارومه...:3:
رضا
يکشنبه ۷ آذر ۱۳۸۹, ۲۲:۲۴
پس بازی با ملوان هم یک نگاهی بکن شاید نظرت برگرده
تو این بازی هم همچین شاهکاری نکرد محمدی.یه تک به تک رو فقط گرفت که البته بازم یه خروج تخیلی انجام داد تو بازی.
کلا نظر من در مورد محمدی عوض بشو نیست:3:نمیتونم ببینم یه پرسپولیسی بیاد جای یه استقلالی رو تو تیم بگیره.
کلا اومدن محمدی تو استقلال نه تنها سودی واسه استقلال نداشت بلکه کلی هم ضرر داشت.حالا کی میخوان اینو بندازن بیرون خدا میدونه.
همه چی ارومه...:3:
کجا همه چی آرومه؟!:3:
دیگه حالم داره از این وضع بازی کردن به هم میخوره.نه دلم میاد بازی رو نبینم.و نه اینکه بازی رو ببینم و اعصابم خورد نشه:3:
مثل یونان یه گل رو ضربه کاشته ها میزنیم و بعدش میچپیم تو دفاع.این که نشد بازی.
30n4
يکشنبه ۷ آذر ۱۳۸۹, ۲۲:۴۹
[color="purple"][b]
کجا همه چی آرومه؟!:3:
دیگه حالم داره از این وضع بازی کردن به هم میخوره.نه دلم میاد بازی رو نبینم.و نه اینکه بازی رو ببینم و اعصابم خورد نشه:3:
مثل یونان یه گل رو ضربه کاشته ها میزنیم و بعدش میچپیم تو دفاع.این که نشد بازی.
به هر حال خوب یا بد این استقلال خیلی از کارهایی که این چند سال بقیه مربی ها(قلعه نوعی و مرفاوی) نتونسته بودند انجام بدهند رو انجام داده
اول اینکه سپاهان رو له کرد،پرسپولیس رو برد و ملوانی رو که ما 4 فصل بود توی زمین خودش شکستش نداده بودیم رو پشت سر گذاشت
به نسبت بازیکنهایی که داریم نتایجمون اگه نگیم عالی بوده ولی بد هم نبوده.استقلال خط هافبک نداره،دفاع کنار مطمئن نداره،بدنسازی درست حسابی نداشته و به شدت با مصدومیت بازیکناش دست و پنجه نرم میکنه و نتایجش با این شرایط بد نبوده
اگه یکم شانس داشتیم الان صدرنشین صد در صد جدول بودیم(هر چند در این لحظه هم صدرنشین هستیم) ما اول فصل که استیل آذین در اوج هست با این تیم بازی میکنیم ولی رقیبان ما با سایه ی این تیم بازی میکنند
ما با راه آهنی بازی میکنیم که بهترین نتایج تاریخ باشگاهش رو گرفته و پیروز از میدون خارج میشیم و دیگران با یه راه آهن معمولی
ما وقتی با ذوب آهن بازی کردیم که از لحاظ بدنی و انگیزه در بهترین حالت بود و پرسپولیس وقتی با این تیم بازی میکنه که در عرض 14 روز 5 بازی انجام داده
ولی ما عادت داریم در همه حال بنالیم ولی دیگران از حداقل هاشون هم راضی هستند.ما تیم رو خیلی دیر بستیم و در اول فصل هم کاملا ازش قطع امید کرده بودیم و تنها امیدوار بودیم که بالای زمان فیروز کریمی سرمون نیاد ولی الان خودمون داریم برای تیمی که با کمترین بضاعت به نسبت 5-6 سال اخیر (از لحاظ بازیکن) بهترین نتایج رو گرفته حاشیه درست میکنیم
نمیدونم بازی امشب چلسی-نیوکاسل رو دیدی یا نه،چلسی فضایی بازی میکرد ولی نتیجه ی آخر بازی 1-1 مساوی شد و صدر جدول رو از دست داد و اگه به همین نتایج ادامه بده احتمالا قهرمانی این فصل رو هم از دست خواهد داد،حالا این تیم که بسیار زیبا و روان بازی میکنه رو مقایسه کن با اینتر فصل پیش کدوم یکی از این دو تیم موفق بودند؟؟
من خودم طرفدار فوتبال زیبا هستم،ولی اگه ما ابزارش رو داشته باشیم نه اینکه هافبک وسط نداشتیم،پیستون هم نداشته باشیم بعد انتظار داشته باشیم فوتبال زیبا هم بازی کنیم.خب این نشدنیه حالا میخواد مربی تیم قلعه نوعی باشه میخواد هیدینگ باشه میخواد عموی سوباسا باشه
به هر حال از ماست که بر ماست هر چی سرمون بیاد حقمونه چون فقط دنبال یه چیز هستیم،مطمئن باشید که امیر قلعه نوعی به فکر این هست که فصل دیگه جانشین قطبی بشه پس در آینده نه چندان دور رو سیاهی میمونه به زغالهایی که فکر میکنند با ساز مخالف زدن میتونن امیر قلعه نوعی رو بر گردونند.امیر قلعه نوعی خیلی به فکر ما بود در بدترین شرایط خسرو حیدری رو نمی برد سپاهان پس فکر نکنید اون دلش برای این تیم میسوزه و تنها فرشته ی نجاته.اون هم یه آدم مثله بقیه آدمها و در وهله ی اول به فکر موفقیت خودشه.گذشت اون زمانی که پورحیدری به خاطر استقلال تیم ملی رو رها کرد و اسطوره شد(البته به سن شما قد نمیده ;) )الان دورانیه که استقلال رو بازیچه ی دست قرار میدهند که به خواسته هاشون برسند.
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۷ آذر ۱۳۸۹, ۲۳:۰۴
مشت محکمی بود بر دهن این استکبار :3:(رضا:3:)
SALAR
دوشنبه ۸ آذر ۱۳۸۹, ۰۰:۴۳
بعد از مدت ها اومدم این تاپیک!
اومدم برد های استقلال را تبریک بگم.
اگه توی اسیا هم همین طور نتیجه بگیره خوبه
black_shadow
دوشنبه ۸ آذر ۱۳۸۹, ۰۷:۳۰
کلا نظر من در مورد محمدی عوض بشو نیست
همينطور در مورد قلعه نويي،كه اگه خودشم بياد بگه من ادم مزخرفي هستم رضا ميگه خفه شو!!خودت نميدوني چه هلويي هستي!
به هر حال خوب یا بد این استقلال خیلی از کارهایی که این چند سال بقیه مربی ها(قلعه نوعی و مرفاوی) نتونسته بودند انجام بدهند رو انجام داده
تكبيييييير!!!!
الان رضا واسه همين يه جمله اي كه بر خلاف نظرش دادي جوابيه صادر ميكنه!
رضا
دوشنبه ۸ آذر ۱۳۸۹, ۱۳:۵۹
من که منظورتو از این جمله خوب نفهمیدم.ولی تو بردن پرسپولیس فکر نکنم کسی به پای قلعه نویی برسه.سپاهان رو هم که با مرفاوی برده بودیم.البته بحث من سر قلعه نویی یا مرفاوی یا مظلومی نیست.بحث من سر شیوه بازی تیم مظلومیه.شدیم شبیه یونان.اسمش اینه که داریم 2-5-3 بازی میکنیم اما در حقیقت مثل کره شمالی 2-3-5 بازی میکنیم که فکر نکنم تیمی تو ایران 5 دفاعه باشه!
اول اینکه سپاهان رو له کرد،پرسپولیس رو برد و ملوانی رو که ما 4 فصل بود توی زمین خودش شکستش نداده بودیم رو پشت سر گذاشت
به نسبت بازیکنهایی که داریم نتایجمون اگه نگیم عالی بوده ولی بد هم نبوده.استقلال خط هافبک نداره،دفاع کنار مطمئن نداره،بدنسازی درست حسابی نداشته و به شدت با مصدومیت بازیکناش دست و پنجه نرم میکنه و نتایجش با این شرایط بد نبوده
اگه یکم شانس داشتیم الان صدرنشین صد در صد جدول بودیم(هر چند در این لحظه هم صدرنشین هستیم) ما اول فصل که استیل آذین در اوج هست با این تیم بازی میکنیم ولی رقیبان ما با سایه ی این تیم بازی میکنند
ما با راه آهنی بازی میکنیم که بهترین نتایج تاریخ باشگاهش رو گرفته و پیروز از میدون خارج میشیم و دیگران با یه راه آهن معمولی
ما وقتی با ذوب آهن بازی کردیم که از لحاظ بدنی و انگیزه در بهترین حالت بود و پرسپولیس وقتی با این تیم بازی میکنه که در عرض 14 روز 5 بازی انجام داده
نتیجه که خوب بوده.بازم میگم من بحثم شیوه بازی و بازیکناییه که مظلومی بازی میده.من متوجه نمیشم چرا وقتی طالب لو یه بازی بد بازی میکنه سریع نیمکت نشین میشه اما محمدی با وجود بازی خیلی ضعیفش تو جام حذفی مقابل شاهین بازم فیکسه!یا اینکه چرا امیر آبادی و اندره لوییز با اینکه نقش دفاع چهارم و پنجم تیم رو بازی میکنن با اینکه خیلی بد بازی میکنن یه سره فیکس هستن اما مظلومی فرصت به مهرشاد مومنی(که میگن دسته کمی از خسرو حیدری نداره) و یعقوبی(دفاع چپ تیم ملی جوانان که اونم یکی از بهترین بازیکنای تیم ملی جوانانه)نمیده.یا اینکه چرا با وجود اینکه مظلومی نفرات لازم برای سیستم 3-5-2 نداره بازم اصرار میکنه که از 3-5-2 استفاده کنه.
یادمه اول فصل یه مطلب تو سایت گل خوندم که تیترش این بود:استقلال به 10 دلیل قهرمان لیگ نمیشود.تو اون مطلب نوشته بود استقلال عملا یه تیم خنثی است.یعنی براش فرقی نمیکنه که 2-0 عقب باشه یا 2-0 جلو باشه.من غیر از بازی با سپاهان بازی دیگه ای رو یادم نمیاد که استقلال شاداب بازی کرده باشه.
ولی ما عادت داریم در همه حال بنالیم ولی دیگران از حداقل هاشون هم راضی هستند.ما تیم رو خیلی دیر بستیم و در اول فصل هم کاملا ازش قطع امید کرده بودیم و تنها امیدوار بودیم که بالای زمان فیروز کریمی سرمون نیاد ولی الان خودمون داریم برای تیمی که با کمترین بضاعت به نسبت 5-6 سال اخیر (از لحاظ بازیکن) بهترین نتایج رو گرفته حاشیه درست میکنیم
منم خوب میدونم این تیم با چه وضعیتی بسته شده اما با همین وضعیت هم میتونه زیبا بازی کنه اما من میگم تفکرات مظلومی باعث شده این تیم به این وضعیت در بیاد.
نمیدونم بازی امشب چلسی-نیوکاسل رو دیدی یا نه،چلسی فضایی بازی میکرد ولی نتیجه ی آخر بازی 1-1 مساوی شد و صدر جدول رو از دست داد و اگه به همین نتایج ادامه بده احتمالا قهرمانی این فصل رو هم از دست خواهد داد،حالا این تیم که بسیار زیبا و روان بازی میکنه رو مقایسه کن با اینتر فصل پیش کدوم یکی از این دو تیم موفق بودند؟؟
اون چند دقیقه ای که من دیدم نیوکاسل داشت قشنگ تر بازی میکرد:3:اگه بخوایم بگیم موفق که یونان هم موفق بود تو یورو 2004 اما خیلی کم ادمی پیدا میشد از شیوه بازی یونان طرفداری کنه.
من خودم طرفدار فوتبال زیبا هستم،ولی اگه ما ابزارش رو داشته باشیم نه اینکه هافبک وسط نداشتیم،پیستون هم نداشته باشیم بعد انتظار داشته باشیم فوتبال زیبا هم بازی کنیم.خب این نشدنیه حالا میخواد مربی تیم قلعه نوعی باشه میخواد هیدینگ باشه میخواد عموی سوباسا باشه
به هر حال از ماست که بر ماست هر چی سرمون بیاد حقمونه چون فقط دنبال یه چیز هستیم،مطمئن باشید که امیر قلعه نوعی به فکر این هست که فصل دیگه جانشین قطبی بشه پس در آینده نه چندان دور رو سیاهی میمونه به زغالهایی که فکر میکنند با ساز مخالف زدن میتونن امیر قلعه نوعی رو بر گردونند.امیر قلعه نوعی خیلی به فکر ما بود در بدترین شرایط خسرو حیدری رو نمی برد سپاهان پس فکر نکنید اون دلش برای این تیم میسوزه و تنها فرشته ی نجاته.اون هم یه آدم مثله بقیه آدمها و در وهله ی اول به فکر موفقیت خودشه.گذشت اون زمانی که پورحیدری به خاطر استقلال تیم ملی رو رها کرد و اسطوره شد(البته به سن شما قد نمیده ;) )الان دورانیه که استقلال رو بازیچه ی دست قرار میدهند که به خواسته هاشون برسند.
منم که تا حرفی میزنم شما ربطش میدین به قلعه نویی.والا من الان به اومدن دوباره مرفاوی هم راضیم.
رضا
دوشنبه ۸ آذر ۱۳۸۹, ۱۶:۰۸
همينطور در مورد قلعه نويي،كه اگه خودشم بياد بگه من ادم مزخرفي هستم رضا ميگه خفه شو!!خودت نميدوني چه هلويي هستي!
تكبيييييير!!!!
الان رضا واسه همين يه جمله اي كه بر خلاف نظرش دادي جوابيه صادر ميكنه!
هر وقت علی دایی اومد گفت من ادم مزخرفی هستم مطمئن باش قلعه نویی هم میگه:3:
در ضمن شما در مسائل درون تیمی ما دخالت نکن:3:یکی بیاد راه خروج نشون این مردک بده.
رضا
سه شنبه ۹ آذر ۱۳۸۹, ۲۰:۴۶
گل بود به سبزه نیز آراسته شد!
میداوودی 2ماه اوت شد.
faraz36
دوشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۹, ۱۹:۱۸
این خبره ماله 10ساله پیشه که
یکم آپش کنید بابا :3:
gattus
دوشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۹, ۲۰:۲۲
مهندس سرور پوکید پستا پاک شد:3:
faraz36
جمعه ۱۷ دي ۱۳۸۹, ۰۰:۴۴
ظاهرا یورگن گده به عنوان مربی تمرین دهنده به استقلال پیوست
اصولا اصلا قبولش ندارم حتی به عنوان تمرین دهنده
چون کارش رو تو ایران دیدم
mamdali
يکشنبه ۱۹ دي ۱۳۸۹, ۱۶:۴۵
استقلال سالار تمام تیمهای جهان
رضا
يکشنبه ۱۹ دي ۱۳۸۹, ۱۸:۲۷
یه چیزی بگم دور هم بخندیم:3:
امروز یه تیتر روی جلد روزنامه گل دیدم که میرزاپور گفته بود دلم میخواد از تیم ملی به استقلال برسم:3:
رضا
يکشنبه ۱۹ دي ۱۳۸۹, ۱۹:۲۵
از بیکاری گفتم چند تا خبر و تحلیل بگم این تاپیک روباره بیاد بالا:3:
چند روز پیش یه مناظره بین دو تا آدم بیکار(واعظ و فتح الله زاده)بود که زدن تو سر و کله هم در مورد پول هایی که تو استقلال خرج شده.
یه نکته جالب بین حرفای واعظ دیدم که واقعا شکم به نداشتن شعور واعظ صد برابر شد.واعظ گفته بود که اکبرپور و حسین کاظمی جزو بازیکنای مازاد استقلال بودن!!!!!!
--------------------------------------------
نکته دوم هم بحث طالب لو هست که فعلا شده تیتر خبر ها.امروز یه خبری دیدم که انگار حجازی هم شده علیه طالب لو.زمزمه هایی هست که طالب لو فصل بعد از استقلال شوت بشه بیرون.!یه زمزمه هایی هم راجع به مذاکره با جانشین های طالب لو گفتن که حسین آشنا هم جزوشونه!!!!
-----------------------------------------
هواز هم بالاخره گفته که بر میگرده.
به نظرم همه این برنامه ها واسه این بود که هوار بتونه کامل توی اردوی تیم ملی عراق شرکت کنه.هواز میدونست که اگه بیاد ایران استقلال نمیزاره زودتر از موعد هوار به اردوی تیم ملی عراق ملحق بشه واسه همین اصلا نیومد که نتونن مانعش بشن:3:
بینندگان عزیز تا اخبار بعدی از شما خداحافظی میکنیم:3:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۹ دي ۱۳۸۹, ۲۰:۲۹
بای بای:3:
gattus
دوشنبه ۲۰ دي ۱۳۸۹, ۰۰:۵۷
خاک تو سر استقلال که هوار رو بیاره این همه اشوه میاد بعد کلی هم بی نظمه و فقط حاشیه داره ولی بازیش خوبه:3:
gattus
دوشنبه ۲۰ دي ۱۳۸۹, ۱۰:۳۶
مدیر روابط عمومی استقلال در گفت و گو با سایت این باشگاه تایید کرد که استقلالی ها قصد شکایت از مزدک میرزایی را دارند. به گزارش سایت گل، مسئولان و بازیکان تیم استقلال که به نحو عجیبی خود را قربانی این گزارشگر مودب و کم حاشیه می دانند در پی درج خبری در سایت فوتبال ما که به مزدک میرزایی منتصب است تصمیم به شکایت گرفتند.
سایت فوتبال ما در خبری که در روزهای گذشته منتشر شد،از وضعیت بد مالی استقلال در سفر به ترکیه خبر داده بود. خبری که البته شکایت خورش چندان جدی به نظر نمی رسد اما با توجه به ناراحتی قدیمی آبی ها از مزدک آنها تصمیم خودشان را گرفته اند.
مزدک میرزایی در این زمینه اظهارنظری نمی کند تا اوضاع بدتر از این نشود اما ناگفته پیداست که او اطمینان دارد با وجود همه تهدیدها استقلالی ها این شکایت را اجرایی نمی کنند. مربیان استقلال از ابتدای فصل نسبت به گزارش های مزدک موضع داشته اند. حال آنکه او اصولا اهل جنجال و آزار و اذیت نیست و طبع شیطنتی که به تازگی درگزارش هایش از آن استفاده میکند هم چندان آزار دهنده نبوده است.
رضا
سه شنبه ۲۸ دي ۱۳۸۹, ۱۵:۵۵
سایت واعظ شیلتر شد:3:
gattus
سه شنبه ۲۸ دي ۱۳۸۹, ۱۵:۵۹
سایت هواداران رئال هم شیلتر شده:3:
faraz36
سه شنبه ۲۸ دي ۱۳۸۹, ۱۸:۲۵
کدوم سایت ش ی ل ت ر نیس که اینا نباشن:3:
faraz36
سه شنبه ۲۸ دي ۱۳۸۹, ۱۸:۲۸
مدیر روابط عمومی استقلال در گفت و گو با سایت این باشگاه تایید کرد که استقلالی ها قصد شکایت از مزدک میرزایی را دارند. به گزارش سایت گل، مسئولان و بازیکان تیم استقلال که به نحو عجیبی خود را قربانی این گزارشگر مودب و کم حاشیه می دانند در پی درج خبری در سایت فوتبال ما که به مزدک میرزایی منتصب است تصمیم به شکایت گرفتند.
سایت فوتبال ما در خبری که در روزهای گذشته منتشر شد،از وضعیت بد مالی استقلال در سفر به ترکیه خبر داده بود. خبری که البته شکایت خورش چندان جدی به نظر نمی رسد اما با توجه به ناراحتی قدیمی آبی ها از مزدک آنها تصمیم خودشان را گرفته اند.
مزدک میرزایی در این زمینه اظهارنظری نمی کند تا اوضاع بدتر از این نشود اما ناگفته پیداست که او اطمینان دارد با وجود همه تهدیدها استقلالی ها این شکایت را اجرایی نمی کنند. مربیان استقلال از ابتدای فصل نسبت به گزارش های مزدک موضع داشته اند. حال آنکه او اصولا اهل جنجال و آزار و اذیت نیست و طبع شیطنتی که به تازگی درگزارش هایش از آن استفاده میکند هم چندان آزار دهنده نبوده است.
مزدکم میخواد مثله عادل باشه اما عمرا بتونه کاریا فردوسی پور رو در بیاره :3:حقشه
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۲۳:۵۸
فرهاد مجیدی محبوب ترین بازیکن جهان :3:
اینه ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 6e28e05):3:
amin_michael5
يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹, ۰۰:۱۵
فرهاد مجیدی محبوب ترین بازیکن جهان :3:
اینه ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 6e28e05):3:
و مسی دهمین بازیکن جهان :3::3::3:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹, ۰۰:۲۵
چریم(charim) هم دومی:3:
'Mohammad
شنبه ۹ بهمن ۱۳۸۹, ۱۹:۰۹
دعوای مجیدی و فتح الله زاده داره به جاهای باریک کشیده میشه
مصاحبه فرهاد مجیدی :
كاپيتان تيم فوتبال استقلال گفت: بايد به حال اين فوتبال تاسف خورد كه عدهاي براي رسيدن به اهدافشان ميخواهند همه را قرباني كنند.
فرهاد مجيدي در واكنش به مشكلات به وجود آمده بين او و باشگاه استقلال اظهار كرد: دوست نداشتم درباره اين مسائل بيارزش حرفي بزنم، اما متاسفانه در اين چند روزه اتفاقاتي افتاد كه مجبورم صحبتهايي را داشته باشم. برايم جالب بود چرا آقايان در باشگاه استقلال اين مسائل را در مطبوعات مطرح كردند؛ بهتر بود آنها واقعيت را ميگفتند.
وي افزود: جمعه شب گذشته علي فتحالله زاده (سرپرست باشگاه استقلال) با يكي از دوستانم تماسي گرفت و با الفاظي ناشايست مسائلي را در مورد من مطرح كرد. وي به دوستم گفته بود كه فرهاد براي ما فوتبال بازي نميكند. فرهاد رفيق واعظي آشتياني است، "دارد توي كار ما ميگذارد" و يكسري حرفهاي نامربوط ديگر كه از عنوان كردن آنها خودداري ميكنم. در پايان هم گفته بود فرهاد از فردا سر تمرين نيايد تا تكليفش را معلوم كنم.
مجيدي ادامه داد: پس از انتقال اين صحبتها به من، سه بار با فتحالله زاده تماس گرفتم كه ايشان در هر سه مرتبه تلفن همراهش را جواب نداد. پس از آن با منصور پورحيدري (سرپرست تيم فوتبال استقلال) تماس گرفته و تمامي مطالب را به وي منتقل كردم و ايشان هم از تمام ماجرا باخبر شد. جالب بود كه پس از تمرين فرداي آن روز در ساعت 12، آقايان 30 ميليون تومان من را جريمه كردند! اصلا دوست نداشتم اين موارد در مطبوعات عنوان شود چرا كه اعتقاد داشتم، اين يك مساله خانوادگي است. حتي در چند روز گذشته هم صحبتي با هيچ رسانهاي نداشتم. پس از آن ديدم آقايان مسئله برگشت خوردن چكم را علت عدم حضورم در تمرينها اعلام كردند كه متاسفانه اين دور از واقعيت بود.
كاپيتان تيم استقلال افزود: حتي آنها با كمال وقاحت اعلام كردند كه من 70 درصد مبلغ قرارداد اين فصل را گرفتهام. واقعا بايد به خاطر اين فوتبال افسوس خورد. با توجه به اينكه ميدانم آقاياني که فصل گذشته پس از شكستهاي استقلال به يكديگر پيامک تبريك ميزدند، حالا اطراف مديرعامل را احاطه كردهاند. در جوابشان بايد بگويم كه مبلغ قراردادم در سه سال گذشته كمترين مبلغ را در ميان قراردادهاي بازيكنان بزرگسال اين تيم داشته است. قرارداد من در سال اول مبلغ 170 ميليون تومان داشت كه در سال دوم هم با همين رقم تمديد شد و سال سوم هم تنها به رقم 190 ميليون تومان رسيد. اين در شرايطي است كه طبق قانون فدراسيون بازيكنان ميتوانند 20 درصد از مبلغ قرارداد هر سالهشان را به رقم قرارداد سال بعد اضافه كنند كه من اين اضافه را هم دريافت نكردم. در ابتداي اين فصل هم پيشنهادي داشتم كه در نهايت با 350 ميليون تومان زير آن پيشنهاد با تيم استقلال قرارداد بستم.
مجيدي تصريح كرد: اين كمال بيانصافي است كه آقايان برگشت خوردن چك را علت عدم حضورم در تمرين تيم استقلال بيان ميكنند. زماني كه ما براي اردو در تركيه بوديم، چك من برگشت خورده بود و اگر ميخواستم به اين علت در تمرينها نباشم، همان موقع تمرين نميكردم! با توجه به اينكه بدهي سال گذشته تيم را پرداخت كردند، بخشي از مبلغ پرداختي مربوط به سال گذشته من را جزو دريافتيهاي امسالم محاسبه كردند كه با احتساب اين مبلغ، باز هم مجموعه دريافتيهاي من 70 درصد نميشود. من به عشق استقلال و هوادارانش به اين تيم آمدم و آقايان بدانند كه در انگيزه بازي كردن من در استقلال هيچ نقشي ندارند كه من بخواهم به خاطر آنها در تيم بازي كنم يا نكنم.
كاپيتان استقلال گفت: پس از چندين سال بازي کردن در استقلال که با تمام وجود بازي کردم؛ اين جواب من نبود که به من تهمت بي تعصبي مي زنند و مرا منتسب به اشخاص کنند. من اگر در اين 4 روز صحبت نکردم به احترام مظلومي، فريبا و بچههاي تيم بوده است. اکنون هم که صحبت مي کنم، به دليلي است که آقايان مواردي مطرح کردند که مجبور شوم حقيقت را براي هواداران بازگو کنم. براي من استقلال، هوادارانش و عشقي كه به اين تيم دارم مهم است، چرا كه هر چه دارم از استقلال است. واقعا متاسفم كه اين مساله را ميشنوم. من با پارگي20 سانتيمتري پايم براي استقلال بازي كردم، پس چطور ميتوانم در كار تيمم بگذارم؟ چطور ميتوانم در كار تيمي كه كاپيتانش خودم هستم بگذارم؟! بايد به حال اين فوتبال تاسف خورد كه عدهاي براي رسيدن به اهدافشان ميخواهند همه را قرباني كنند، اكنون هم بازي نميكنم تا خيال آقايان راحت شود. من در فضايي که به من تهمت بي تعصبي مي زنند بازي نمي کنم.
وي در پايان خاطرنشان كرد: حالا هواداران بدانند كه چرا در ابتداي فصل گفتم شرايطم براي حضور در استقلال مهيا نيست. حالا هم استقلال بازيكنان بزرگ و لايق زيادي دارد كه مطمئنم نتايج مطلوب را خواهد گرفت. براي تيم محبوبم آرزوي موفقيت دارم و به عنوان يك برادر كوچكتر از هواداران اين تيم كه همواره يار و ياور من بودهاند عذرخواهي ميكنم.
باشگاه استقلال یه خبر زد تو سایتش :
فرهادمجيدي 78 درصد مبلغ قراردادش را دريافت كرده است
باشگاه استقلال، امروز ظهر با حضور مديريت، معاونين، رئيس كميته فني،سرپرست و مديرفني و كادرفني طي جلسهاي پيرامون مسئله عدم حضور فرهاد مجيدي در تمرينات استقلال تصميم گرفت.
تصميم باشگاه استقلال پس از جلسهاي دو ساعته به شرح زير ابلاغ ميگردد:
متاسفانه همانطور كه پيش از اين اعلام شده بود، فرهاد مجيدي توسط دوستان و نزديكانش تحريك ميشود و اين تحريك از متن تنظيم شده مصاحبه ايشان پيداست تا جايي كه تنظيم كننده كه حتي معناي وقاحت را هم نميدانسته، در كمال ناباوري 70 درصد اعلام شده مبلغ پرداختي توسط باشگاه استقلال طي نيم فصل گذشته به مجيدي را هم قبول نكرده است.
اين در حالي است كه از 350 ميليون تومان مبلغي كه باشگاه استقلال با ايشان قرارداد دارد، طبق اسنادي كه در فدراسيون هم ثبت شده،مبلغ 274 ميليون تومان طي چهار فقره چك در تاريخهاي 3/8/89 به مبلغ 300 ميليون ريال، 18/6/89 به مبلغ 150ميليون ريال، 1/7/89 به مبلغ 294ميليون و نهصد و چهل هزار ريال و 8/4/89 به مبلغ دو ميليارد ريال به ايشان پرداخت شده كه معادل 78 درصد از كل مبلغ قرارداد امسال وي ميشود (كپي اسناد در بخش گالري سايت رسمي باشگاه استقلال موجود است.)
لازم به ذكر است كه اين اسناد تنها به اين دليل منتشر شد تا هواداران باوفا و هميشگي استقلال يعني همانهايي كه فرهاد را فرهاد مجيدي كردهاند بدانند كه باشگاه استقلال اين رقم را حتي بيشتر از آنچه كه طبق حق و حقوق بايد پرداخت ميشد به فرهاد مجيدي پرداخت كرده است.
با اين وجود باشگاه به پاس احترام و سپاسگويي از هواداران بيشمار استقلال ضمن تاييد مجدد جريمه 30 ميليوني به دليل عدم حضور در تمرينات آمادهسازي تيم جهت حضوري موفق در نيم فصل دوم، بدين وسيله به آقاي فرهاد مجيدي ابلاغ ميكند كه ايشان ميتواند ساعت 3 بعدازظهر روز 12/11/89 در مجموعه ورزشي آزادي زمين شماره 2 جهت تمرين حضور يابد و خود را به سرمربي معرفي كند. در غير اين صورت باشگاه استقلال مجبور است به علت عدم حضور بازيكن در تمرينات و به جهت استيفاي حق باشگاه و هواداران، پرونده را در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال پيگيري نمايد.
باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال ايران
همینطور که تو این متن گفته یه سری مدارک هست از پرداخت پول مجیدی که تو گالری سایت باشگاه استقلال گذاشتن پیوست می کنم البته 5 تا بیشتر نمیشه پیوست کرد ( لینک گالری باشگاه استقلال - اسناد مالی پرداختی های باشگاه به فرهاد مجیدی ) ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
'Mohammad
شنبه ۹ بهمن ۱۳۸۹, ۱۹:۱۸
رسید دریافت پولا که فرهاد مجیدی باید امضا کنه ، چرا امضا 200 میلیونیه با اون دوتا فرق داره ؟
'Mohammad
يکشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۹, ۲۱:۵۸
فرهاد مجيدي:
آقايان اين رسمش نبود
دوست ندارند در استقلال بمانم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
فرهاد مجيدي، كاپيتان استقلال كه اين روزها در صدر خبر باشگاه آبيپوشان پايتخت است، پس از انتشار نتايج نشست كميته فني اين باشگاه، سخنانش را چنين آغاز كرد: «آقاي فتح اللهزاده! اين رسمش نبود.»
فرهاد مجيدي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: واقعيت اين است که واقعا خجالت مي کشم که اين صحبتها را در رسانهها بيان کنم، ولي آقايان کاري کردند که صحبت کنم و هواداران بدانند واقعيت چيست؟
وي ادامه داد: گويا آقايان مصاحبه من را با دقت نخواندهاند که هر روز بحث چک را مطرح ميکنند. من فقط به خاطر صحبتهايي که آقاي فتح الله زاده کرد، به تمرين نرفتم. آقاي فتح اللهزاده گويا فراموش کرده که قراردادي بين من و ايشان هست. اگر لازم باشد قراردادم را به رسانهها ميدهم تا منتشر کنند.
مجيدي كه روي سخنش به سرپرست اين باشگاه بود، يادآور شد: آقاي فتح اللهزاده وقتي شما اين رفتار را با من انجام مي دهيد، چگونه انتظار داريد ساير بازيکنان به شما اطمينان کنند؟ وقتي شما بدهي سال گذشته را پرداخت کرديد، از ما خواستيد که در چک پرداختي، قرارداد امسال را عنوان کنيم تا به قول خودتان بتوانيد از سازمان پول بگيريد، ما بازيکنان به شما اطمينان کرديم و حالا با برخورد ناشايست پول پرداختي را جزو قرارداد امسال من محاسبه مي کنيد. اگر شما 78 درصد قرارداد مرا دادهايد، پس 250 ميليون تومان چک که در اختيار من است مربوط به چيست؟
كاپيتان استقلال تصريح كرد: به هواداران مي گويم اين آقايان دوست نداشتند من در استقلال بمانم و اين مشکلات را بوجود آوردند. به عنوان مثال جمعه شب هفته گذشته، آقاي فتح اللهزاده در پيغامي که خودش هم تاييد کرده از من خواسته بود به تمرين نروم، ولي فرداي آن روز با کمال تعجب30 ميليون تومان من را جريمه کردند. اين نشانه اين است که آقايان دنبال بهانهاي بودند تا اين مشکلات بوجود آيد. همه هواداران بدانند که من فقط به خاطر حرفهاي آقاي فتح اللهزاده که مدعي بود، من براي استقلال از دلم بازي نميکنم و ميخواهم تو کار تيم بگذارم، به تمرينات نرفتم تا آقايان موفق باشند.
وي در پايان گفت: اين رسمش نبود که پس از سالها بازي در استقلال اين برخورد را با من انجام دهند. هواداران مي دانند که فرهاد مجيدي پس از جدايي از استقلال، فوتبال برايش معني نخواهد داشت. اگر لازم باشد در آينده بيشتر صحبت خواهم کرد تا هواداران واقعيت را بيشتر بدانند.
'Mohammad
يکشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۹, ۲۲:۰۰
چک استقلال و برگشت زده که :fool:
amirlefthand
يکشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۹, ۲۲:۰۵
چک استقلال و برگشت زده که :fool:
از فدراسیون هردمبیل چه انتظاری داری
________
راستی کارای شیث به کجا کشید؟
'Mohammad
يکشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۹, ۲۲:۴۶
از فدراسیون هردمبیل چه انتظاری داری
________
راستی کارای شیث به کجا کشید؟
مثل اینکه تو دبی میره تو بازی سوتی میده دایی میکشتش بیرون یه هوادار ( لیدرا و خودش میکن تماشاگر نما و استقلالی حالا هرچی ) با دستش یه دونه از اینا :SugarwareZ-167: احتمالا یا [Only Registered And Activated Users Can See Links] acx-2lpHT0U1VwTVJ3W میده اخراجش می کنن بعد میاد تهران میگه دایی گفت آمار دوتا بازیکن رو بده به من و از این چیزا دایی هم گفت دیگه ریختشو نبینم :3: به نظر من چه استقلالی بوده باشه چه پرسپولیسی یا اصلا آدم هم نبوده باشه حرکت شیث واقعا زشت بوده 400-500 میلیون میگیرن بعد نمی تونن خودشون رو یه ذره کنترل کنن اگر قرار باشه واسه هر فحشی که میشنوی یا هر شعاری که ضدت میگن از این کارا بکنی فاتحه این فوتبال خوندس
الان همه تیم های بزرگ اروپایی دنبال بازیکنای ژاپن هستند ( بارسا ، منچستر ، میلان ، اینتر و ... ) اونموقع ما بازیکنامون که خیلی یا میگن ستاره تیممون هستند نمی تونن خودشون رو کنترل کنن
بارسلونا هم به صف مشتريان ستاره ژاپني پيوست
تهران - تيم فوتبال بارسلوناي اسپانيا هم به صف تيم هاي بزرگ اروپايي كه قصد به خدمت گرفتن 'يوتو ناگاتومو' را دارند، وارد شد.
به گزارش روز يكشنبه سايت گل، بارسلونا يكي از آخرين مشتريان ناگاتومو است و سران باشگاه كاتالان قصد دارند تا ستاره ژاپني تيم چزناي ايتاليا را در فصل نقل و انتقالات تابستان به تيم خود جذب كنند.
اين ستاره 24 ساله پيش از اين نظر سران باشگاه هاي مختلفي از جمله اينترميلان، آ.ث ميلان، يوونتوس، ويارئال و تاتنهام را نيز به خود جلب كرده است.
مديربرنامه هاي اين ستاره به روزنامه كالچومركاتو گفت: يوتو از حضور در چزنا راضي است و ما رابطه خوبي با مديران اين باشگاه داريم. ما پيشنهادها را بررسي مي كنيم ولي همه چيز به نظر سران چزنا بستگي دارد.
انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 30212717
و کاواگا که دورتموند بازی میکنه منچستر حاضره واسش 18 میلیون بده اونا چون میخوان فروش نره گفتن 24 میلیون اون هاسبه رو بعد جام جهانی ونگر خوشش اومده بود و ...
30n4
يکشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۹, ۱۹:۰۱
هر کی قرمز بپوشه //فرهاد سوراخش میکنه
بله،بله
'Mohammad
يکشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۹, ۲۱:۰۷
هر کی قرمز بپوشه //فرهاد سوراخش میکنه
بله،بله
دوست عزیز شما به علت توهین کارت گرفتی :3:
در ضمن این حلبی آذین رو قاطی قرمزا نکن :3:
30n4
دوشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۹, ۰۲:۰۷
دوست عزیز شما به علت توهین کارت گرفتی :3:
در ضمن این حلبی آذین رو قاطی قرمزا نکن :3:
اتفاقا این بیشتر به قرمز میخوره تا اون تیمی که سپهر حیدری کاپیتانشه
رضا
سه شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۸۹, ۲۰:۴۶
هوار اومد.
روانخواه بازم رباط صلیبی پاره کرد:3:
black_shadow
سه شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۸۹, ۲۲:۱۷
هوار اومد.
بدبخت شدين رفت!!
روانخواه بازم رباط صلیبی پاره کرد:3:
اين مگه 3 4 سال پيش رباط پاره نكرد؟!
باز با فنا رفت؟!!!:3:
اين پائه كه ديگه براش پا نميشه كه
faraz36
سه شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۸۹, ۲۲:۱۹
روانخواه جباري بايد ديپورت شن چون پول مفت ميگيرن
ميانگين بازي در هر فصل زيره 10تاس:1:
رضا
چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۹, ۱۸:۰۱
اين مگه 3 4 سال پيش رباط پاره نكرد؟!
باز با فنا رفت؟!!!:3:
اين پائه كه ديگه براش پا نميشه كه
این تا حالا 2 بار رباط صلیبی پاره کرده.یه بار پای راست.یه بار هم پای چپ:3:این دفعه هم به احتمال زیاد رباط صلیبی پاره کرده ولی هنوز مطمئن نیستن.باید جواب عکساش بیاد.
اینو باید شوت کنن بیرون.24 ساعت مصدومه.
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۹, ۱۹:۰۱
یه جا خوندم که اسپانسر استقلال تو اسیا،اسیاییه
هر جا گشتم پیدا چیزی پیدا نکردم
کسی می دونه چیه؟؟؟
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۸۹, ۲۰:۱۱
خاک تو سر مظلومی با این ترکیب چیدنش
واقعا بدم ازش اومد چه جوری
من نمی دونم این چه ترکیبی بود که این مردک چیده بود
نه سیدصالحی نه اشوبی نه برهانی به درد این ترکیب نمی خوردن که گذاشته بودشون تو
البته اشوبی اصلا به درد نمی خوره:3:مرتیکه...فقط توپ لو می ده
خدا نکنه مربی از دو بازیکن خوشش بیاد
تف به این شانس
30n4
سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۸۹, ۲۰:۵۴
خاک تو سر مظلومی با این ترکیب چیدنش
واقعا بدم ازش اومد چه جوری
من نمی دونم این چه ترکیبی بود که این مردک چیده بود
نه سیدصالحی نه اشوبی نه برهانی به درد این ترکیب نمی خوردن که گذاشته بودشون تو
البته اشوبی اصلا به درد نمی خوره:3:مرتیکه...فقط توپ لو می ده
خدا نکنه مربی از دو بازیکن خوشش بیاد
تف به این شانس
ولی به نظر من ترکیب عالی بود و ایده آل ترین ترکیب استقلال بود(با توجه به روی فرم نبودن جباری)
توقع نداشتی که سید صالحی که توی 4 بازی 5 گل زده رو بزاره روی نیمکت؟بازی دادن به برهانی هم کاملا عاقلانه بود چون شریفات کوچکترین تجربه ی بین المللی نداره و یکمی این مدل بازیها براش زوده
ولی مشکل استقلال اینکه زود ارضا میشه و فکر میکنه 1-0 هم نتیجه ی خوبیه،و لطمه اش رو هم توی این بازی خورد ما باید توی همون نیمه ی اول بازی رو تموم میکردیم ولی خب اونطوری که باید و شاید فشار نیوردیم و این واقعا بده
حنیف و صادقی هم دو بازی هست که فوق العاده ضعیف بازی میکنند یه مدت خیلی خوب شده بودند معلوم نیست دوباره چشون شده :(
gattus
سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۸۹, ۲۱:۰۹
گلی که استقلال خورد خیلی بد بود اصلا ارزش نداشت شانس گند که میگن یعنی این:3: چطور بلند شد توپ خدا میدونه:-؟؟
ولی تعویضا خوب نبود شاید اگر این چیز به جایاینکه جای مبعلی بیاد میومد جای برهانی خیلی بهتر بود و جباری جای سید صالحی اونم زودتر نه دقیقه نود!!خلاصه خیلی بد بود:(
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۹, ۰۵:۳۰
عمو سینا
من که نمی گم سید صالحی بده یا نباید بزارش تو
من می گم پستش اشتباست همین جور که برهانی رو هم نباید می زاشت اونجا
اخه وقتی دو تا گوش خوب و اماده مثل شریفات و هوار که دو تاشون هم می تونن چپ و راست بازی کنن و داشته باشی بعد یکی که اصلا تو اون پست بدرد نمی خوره رو بزاری تو ، واقعا که شاهکاره
حالا این سیستمش خوب بود بازم تکرارش می کنه
از رحمتی هم بدم می اد اما به اشوبی ترجیح می دادمش که اینم پر
30n4
يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۹, ۱۴:۰۷
عمو سینا
من که نمی گم سید صالحی بده یا نباید بزارش تو
من می گم پستش اشتباست همین جور که برهانی رو هم نباید می زاشت اونجا
اخه وقتی دو تا گوش خوب و اماده مثل شریفات و هوار که دو تاشون هم می تونن چپ و راست بازی کنن و داشته باشی بعد یکی که اصلا تو اون پست بدرد نمی خوره رو بزاری تو ، واقعا که شاهکاره
حالا این سیستمش خوب بود بازم تکرارش می کنه
از رحمتی هم بدم می اد اما به اشوبی ترجیح می دادمش که اینم پر
کلا ترجیح میدم برهانی گوش بازی کنه،این وقتی مهاجم هدف میاسته خیلی استرس داره و فشار زیادی رو تحمل میکنه و فوق العاده گند میزنه گوش که میاسته به نظرم خیلی بهتر بازی میکنه
مثلا بازی با ذوب خیلی خوب بود،قبل از مصدومیتش هم 2-3 تا بازی خوب وقتی گوش بود انجام داد
در کل استقلال به شدت در خط هافبک مشکل داره،بی تعارف 3 تا هافبک دفاعی داریم که 3 تاشون رو با هم بازی بدیم 1/3 آندو یا حسین کاظمی هم تاثیر ندارن
هافبک خلاق که نداریم(جباری که یا مصدوم یا خرابه) مبعلی هم خلاق نیست
هافبک کنار هم به جز هوار نداریم رو این شریفات اصلا نمیشه حساب کرد.انگار مغز نداره
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۹, ۱۴:۳۵
ولی من شریفات رو الان به برهانی ترجیح می دم
'Mohammad
يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۹, ۱۵:۴۵
کلا ترجیح میدم برهانی گوش بازی کنه،این وقتی مهاجم هدف میاسته خیلی استرس داره و فشار زیادی رو تحمل میکنه و فوق العاده گند میزنه گوش که میاسته به نظرم خیلی بهتر بازی میکنه
مثلا بازی با ذوب خیلی خوب بود،قبل از مصدومیتش هم 2-3 تا بازی خوب وقتی گوش بود انجام داد
در کل استقلال به شدت در خط هافبک مشکل داره،بی تعارف 3 تا هافبک دفاعی داریم که 3 تاشون رو با هم بازی بدیم 1/3 آندو یا حسین کاظمی هم تاثیر ندارن
هافبک خلاق که نداریم(جباری که یا مصدوم یا خرابه) مبعلی هم خلاق نیست
هافبک کنار هم به جز هوار نداریم رو این شریفات اصلا نمیشه حساب کرد.انگار مغز نداره
استقلال امسال فکر کنم پول زیادی داد تا آشوبی رو از چنگ ذوب آهن در بیاره چون مدیران واسه اینکه محبوب بشن همیشه دنبال این کارا هستند بازیکن های تیم رقیب رو بگیرن حتی اونایی که چند سال تو اون تیم نبودن حتی زارعی دفاع کناره بود قبلا تو پرسپولیس بازی می کرد ؟ اونم اوردن اونجا ( کاشانی هم میخواست صادقی رو بگیره بهتر شد نیومد )
اگر پولی رو که دادن واسه آشوبی میدادن به مثلا حسین کاظمی خیلی مفید تر بود یا همین آندو البته اون موقع حسین کاظی رفته بود ولی آندو خیلی بهتر بود
من دیروز بازی استقلال رو دیدم نکته جالب بازی خوب هوار بود که فقط امیدوارم مسئولین استقلال واسه عید بهش مرخصی ندن :7: چون اگر بره یا مامانش مریضه یا پاسش تموم شده و یا هر دلیل بچه گانه دیگه ای
البته یه چیزی هم تو 2-3 تا صحنه دیدم فرهاد مجیدی بعضی جاها پاس نمی داد فکر کنم میخواست حال پیروز رو بگیره :7: مثل یه صحنه بود شریفات از کنار داشت میرفت فرهاد سانتر کرد و توپ خراب شد
من استقلالی نیستم ولی اگر استقلالی بودم پیروز قربانی رو به صد تا بی تعصب که میخوان خودشون رو با تعصب نشون بدن مثل صادقی و حنیف ترجیح میدادم :7: حیف همچین بازیکنی تو مس بازی کنه :SugarwareZ-207:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۹, ۱۸:۰۳
برو در خونه خودتون توپ بازی کن:3:
'Mohammad
يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۹, ۱۸:۰۶
برو در خونه خودتون توپ بازی کن:3:
منتظر بودم تو بگی :3:
رضا
يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۹, ۱۸:۲۵
استقلال امسال فکر کنم پول زیادی داد تا آشوبی رو از چنگ ذوب آهن در بیاره چون مدیران واسه اینکه محبوب بشن همیشه دنبال این کارا هستند بازیکن های تیم رقیب رو بگیرن حتی اونایی که چند سال تو اون تیم نبودن حتی زارعی دفاع کناره بود قبلا تو پرسپولیس بازی می کرد ؟ اونم اوردن اونجا ( کاشانی هم میخواست صادقی رو بگیره بهتر شد نیومد )
اگر پولی رو که دادن واسه آشوبی میدادن به مثلا حسین کاظمی خیلی مفید تر بود یا همین آندو البته اون موقع حسین کاظی رفته بود ولی آندو خیلی بهتر بود
من دیروز بازی استقلال رو دیدم نکته جالب بازی خوب هوار بود که فقط امیدوارم مسئولین استقلال واسه عید بهش مرخصی ندن :7: چون اگر بره یا مامانش مریضه یا پاسش تموم شده و یا هر دلیل بچه گانه دیگه ای
البته یه چیزی هم تو 2-3 تا صحنه دیدم فرهاد مجیدی بعضی جاها پاس نمی داد فکر کنم میخواست حال پیروز رو بگیره :7: مثل یه صحنه بود شریفات از کنار داشت میرفت فرهاد سانتر کرد و توپ خراب شد
من استقلالی نیستم ولی اگر استقلالی بودم پیروز قربانی رو به صد تا بی تعصب که میخوان خودشون رو با تعصب نشون بدن مثل صادقی و حنیف ترجیح میدادم :7: حیف همچین بازیکنی تو مس بازی کنه :SugarwareZ-207:
استقلال تو این چند ساله الکی الکی چندتا بازیکن خوبش رو از دست داد.بازیکنایی مثل پیروز قربانی و حسین کاظمی و سیاوش اکبرپور به اندازه 100 تا بازیکن دیگه که میان به استقلال واسه تیم ارزش دارن.اول فصل از رفتن خسرو حیدری ناراحت نشدم اما از رفتن کاظمی و جانواریو خیلی ناراحت شدم.الانه که جای خالیشون حس میشه.پیروز قربانی هم یکی از متعصب ترین استقلالیاست که الکی الکی انداختنش بیرون.حالا هم با این جر و بحثای الکی راه برگشتنش رو دارن سخت میکنن:SugarwareZ-045:
30n4
يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۹, ۱۹:۰۰
من استقلالی نیستم ولی اگر استقلالی بودم پیروز قربانی رو به صد تا بی تعصب که میخوان خودشون رو با تعصب نشون بدن مثل صادقی و حنیف ترجیح میدادم :7: حیف همچین بازیکنی تو مس بازی کنه :sugarwarez-207:
مشکل اینجاست که سیاوش اکبرپور و حسین کاظمی لیست مازاد استقلال بودند
کلا تو ایران هافبک دفاعی درست و حسابی پیدا نمیشه ولی استقلال یه دونه هم که سرش به تنش می ارزید رو لیست مازاد اعلام کرد
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۹, ۱۹:۲۱
عمو رضا
نظرت رو در مورد طالب لو هم بگو
هنوزم اونو به محمدی ترجیح می دی؟؟؟
رضا
يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۹, ۱۹:۳۱
عمو رضا
نظرت رو در مورد طالب لو هم بگو
هنوزم اونو به محمدی ترجیح می دی؟؟؟
صد در صد
طالب لو چند هفته ای هست که داره خوب کار میکنه.(البته به جاش خط دفاع داره گند میزنه).بازی با پیکان که فوق العاده بود.بازی با سپاهانانم چند بار توپا رو دو ضرب گرفت ولی بازم چند تا شوت خیلی خوب رو گرفت.بقیه بازی ها رو هم درست درمون ندیدم ولی اشتباه خاصی ندیدم .الان هدفت از این سوال چی بود؟!:3:
به نظرم اگه طالب لو احیانا سوتی نده تا اخر فصل محمدی رو میتونه نیمکت نشین کنه.خداییش الان بازیهای استقلال رو فقط واسه اینکه طالب لو فیکسه و دیدن بازی هوار نگاه میکنم و الا بقیشون ارزش دیدن ندارن:3:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۹, ۱۹:۴۲
هیچی
چیزی که می خواستم رو فهمیدم:3:
------------------------------
عمو سینا
شوما چه طور؟؟؟
30n4
يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۹, ۲۰:۱۹
هیچی
چیزی که می خواستم رو فهمیدم:3:
------------------------------
عمو سینا
شوما چه طور؟؟؟
جز طالب لو انتخاب دیگه ای نداریم،محمدی تا بتونه بیاد روی فرم خیلی زمان میبره
طالب لو روی گلهایی که میخوره مقصر هست ولی خب به نسبت اوایل فصل یکی دو تا توپ هر بازی میگیره قبلا این کار رو هم نمیکرد و این خودش پیشرفت محسوسیه:pardon:
پ.ن اگه قرار آخر فصل مربی استقلال عوض بشه و ایرانی باشه و اسمش امیر قلعه نوعی باشه امیدوارم رحمتی رو با خودش بیاره هر چند با اون حرکت منتظری توی بازی سپاهان فکر کنم فصل دیگه هم قلعه نوعی سپاهان خواهد ماند و منتظری به این تیم ترانسفر میشه :sick2:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۹, ۲۰:۳۱
حالا رضا پستت رو با ماله سینا مقایسه کن:3:تا منظور من رو بفهمی:3:
البته بعید می دونم بفهمی:3:
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۹, ۲۰:۳۴
البته فکر کنم نه مربی عوض شه نه بازیکنی بره
اخه حاج فتله ها:3:
رضا
يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۹, ۲۳:۱۳
جز طالب لو انتخاب دیگه ای نداریم،محمدی تا بتونه بیاد روی فرم خیلی زمان میبره
طالب لو روی گلهایی که میخوره مقصر هست ولی خب به نسبت اوایل فصل یکی دو تا توپ هر بازی میگیره قبلا این کار رو هم نمیکرد و این خودش پیشرفت محسوسیه:pardon:
پ.ن اگه قرار آخر فصل مربی استقلال عوض بشه و ایرانی باشه و اسمش امیر قلعه نوعی باشه امیدوارم رحمتی رو با خودش بیاره هر چند با اون حرکت منتظری توی بازی سپاهان فکر کنم فصل دیگه هم قلعه نوعی سپاهان خواهد ماند و منتظری به این تیم ترانسفر میشه :sick2:
این جریان حرکت منتظری چیه؟!!
رضا
يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۹, ۲۳:۳۶
حالا رضا پستت رو با ماله سینا مقایسه کن:3:تا منظور من رو بفهمی:3:
البته بعید می دونم بفهمی:3:
والا من فقط بازی با پیکان و سپاهان رو کامل دیدم.گل بازی با سپاهان که بیشتر تقصیر منتظری بود.جا خالی میده تا توپ بره تو گل:3:امیر ابادی هم نقش دسته بیل رو کنار تیرک بازی کرد:3:گل بازی با پیکان هم هر چقدر فکر کردم یادم نیومد ولی فکر کنم طالب لو اونقدر خوب کار کرد تو اون بازی که بشه بیخیال اون گل شد:3:
در کل به قول سینا فعلا انتخاب دیگه ای ندارم ولی باید فرصت داد تا طالب لو بتونه به دوران خوبش برگرده.با نیمکت نشین کردن یه بازیکن نمیتونی اونو روی فرم بیاری!استقلال برخلاف پرسپولیس حدودا 5-6 فصلی هست که دغدغه دروازه بان نداره.واقعا حیفم میاد به خاطر ندونم کاریه مربی و مدیر عامل ما هم از فصلای بعد در به در دنبال دروازه بان بگردیم تو این بازار برهوت(درست نوشتم؟!:3:).
حالا هر چی هم بخوای بگی من بازم میگم اگه طالب لو 300 تا گل هم بخوره بازم اون رو به محمدی ترجیح میدم:3:
30n4
دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۹, ۰۸:۵۱
این جریان حرکت منتظری چیه؟!!
خودت این بالا نوشتی جاخالی داد حالا میگی جریان حرکت منتظری چیه !
رضا
دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۹, ۱۴:۲۰
خودت این بالا نوشتی جاخالی داد حالا میگی جریان حرکت منتظری چیه !
اهان منظور همون جا خالی دادنش بود؟!:3:من فکر کردم یه حرکت دیگه ای انجام داده:3:
اقا یه خبر اختصاصی الان سایت گل زده که گردان واسه فصل بعد با استقلال توافق کرده.حسش نیست برم کپی کنم.خودتون برید بخونید:3:
amirlefthand
دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۹, ۱۴:۲۵
اقا یه خبر اختصاصی الان سایت گل زده که گردان واسه فصل بعد با استقلال توافق کرده.حسش نیست برم کپی کنم.خودتون برید بخونید:3:
واقعا گشادی تا چه حد ......:3:
رضا
دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۹, ۱۴:۳۳
واقعا گشادی تا چه حد ......:3:
تو که گشاد نیستی برو خودت خبر رو بخون:3:
amirlefthand
دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۹, ۱۴:۳۸
تو که گشاد نیستی برو خودت خبر رو بخون:3:
به من چه هنوز 5 ماه مونده ملت شب میخوابن صب پا میشن همه چی زمین تا اسمون فرق کرده چه برسه 5 ماه همین جباری چقدر دیقه نود قرار داد بسته
'Mohammad
دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۹, ۱۵:۱۳
یکی گل خبراش خیلی راسته یکی هم خبرورزشی :SugarwareZ-177:
تو لیگ ایران که یه بازیکن تو پنچره نقل و انتقال 6 تا قرارداد داخلی می بنده آخرشم میره تیم هفتم نباید به این خبرا اعتماد کرد البته امکانش هم هست درست باشه ولی خب نمیشه باور کرد
رضا
سه شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۸۹, ۱۱:۰۴
یکی گل خبراش خیلی راسته یکی هم خبرورزشی :SugarwareZ-177:
تو لیگ ایران که یه بازیکن تو پنچره نقل و انتقال 6 تا قرارداد داخلی می بنده آخرشم میره تیم هفتم نباید به این خبرا اعتماد کرد البته امکانش هم هست درست باشه ولی خب نمیشه باور کرد
ای بابا چرا یقه منو میگیرید:3:من فقط خبر رو نقل کردم.:SugarwareZ-280:
رضا
چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۹, ۰۰:۳۶
گزارش ویژه: دو ساعت سرگردانی برای گاز زدن یک برش پیتزا/ حرف های جباری حقیقت داشت
تأکید مجتبی جباری روی حرف هایش در برنامه نود امیدوارکننده بود او با شجاعت حرف های قبلی را تکرار کرد تا این ذهنیت بد که به خاطر بازی نکردن در بازی السد لب از لب باز کرده از ذهن ما بیرون بیاید
سایت گل ـ موضع گیری هماهنگ مدیران و کادرفنی استقلال علیه انتقادات مجتبی جباری از شرایط مدیریتی باشگاه استقلال قابل پیش بینی بود. در حالی که جباری در برنامه نود دوباره روی حرف خود ایستاد و ذره ای از مواضع قبلی کوتاه نیامد منصور پورحیدری، پرویز مظلومی و علی فتح الله زاده در مصاحبه های مختلف ضمن تقبیح عمل جباری انتقادات وی را به دلیل فیکس بازی نکردن در مسابقه السد دانستند.
به گزارش گل مباحث مربوط به پاسخگویی به انتقادات مجتبی جباری دومحور داشت؛ یکی بحث توپ ها و دیگری ماجرای پیتزا. در مورد توپ ها پاسخ جباری این بود که او بیش از حد مته به خشخاش می گذرد اما در زمینه ماجرای پیتزا بحث ها کمی متفاوت بود. منصور پورحیدری در این باره گفت: به نظر من پیتزا غذایی است که مردم برای خوردنش در صف می ایستند و مظلومی نیز با اشاره به اینکه یک هوادار این کار را برای استقلال کرده از شیوه همیشگی خودش در جلب نظر هواداران استفاده کرد.
علی فتح الله زاده هم در موضعی تعجب برانگیز گفت: شاید جباری که سالی 300،400 میلیون تومان پول، 300 هزارتومان پولی برایش نباشد اما ما وقتی یک هوادار کم درآمد 300هزارتومان خرج می کند و برای تیم مورد علاقه اش پیتزا می خرد نباید دست او را پس زد ... ضمن اینکه در خارج هم در کوچه و خیابان بازیکنان بستنی یا غذا می خورند!
سرگردانی دو ساعت برای یک گاز پیتزا
اما اصل ماجرا چه بود؟ یکی از بازیکنان استقلال اینطور روایت می کند که: بعد از بازی سپاهان با اتوبوس از فولادشهر بیرون می آمدیم که اتوبوس خراب شد، یکی ساعتی معطل شدیم تا اینکه یک یدکش آمد و اتوبوس را بوکسل کرد بعد هم تا اتوبوسمان را عوض کنیم از وقت شام گذشته بود. فوتبالیست ها به مسأله غذا حساس اند و غرغرهایشان شروع شد همه ما شام می خواستیم اما فهمیدیم مثل همیشه یکی از هواداران که قبلا هم این کار را انجام داده برای بازیکنان شام تهیه کرد.»
به گفته وی بازیکنان استقلال با اتوبوس طبق گفته های این بازیکن آنها مدتی طولانی را به دنبال منزل این هوادار گشته و از این کوچه به آن کوچه سرگردان بوده اند، ضمن اینکه بعضی جاها مسیر را اشتباهی رفته و اتوبوس با آن اندازه مجبور به سر و ته کردن بوده است. در نهایت اتفاقی که می افتد این است که بازیکنان به مقصد می رسند و جعبه های پیتزا بین شان پخش می شود در حالی که دهها نفر از مردم بیرون مشغول تماشای پیتزاخوری ستاره های نه چند صد میلیونی فوتبال ما بوده اند!
قدر جباری را بدانیم
تأکید مجتبی جباری روی حرف هایش در برنامه نود امیدوارکننده بود او با شجاعت حرف های قبلی را تکرار کرد تا این ذهنیت بد که به خاطر بازی نکردن در بازی السد لب از لب باز کرده از ذهن ما بیرون بیاید. اینکه او با در نظر گرفتن همه مسائل چنین درباره مسائل مهم فوتبال ایران و نکات تاریک مدیریتی صحبت می کند جای تقدیر دارد و چه خوب که به جای پاک کردن صورت مسأله به فکر رفع مشکلات باشیم. مشکلاتی که شرح یکی از آنها همین قدر دردآور و باورنکردنی است
رضا
شنبه ۶ فروردين ۱۳۹۰, ۲۱:۰۳
اینو توی قسمت نظرات سایت گل خوندم.جالبه:3:
دوستان، داربی برد و باخت داره، ولی گل ۳۰ ثانیه خیلی میچسبه! وقتی یاغی رو میذاریم نوک حمله و گل میزنه میچسبه! فرار ۴۰ متری قول تو چیبی میچسبه! گل ضربهٔ سر پیروز با تعصب دقیقه ۹۳ میچسبه! اخراج معدنچی به خاطر گل دقیقه ۹۳ میچسبه! فرار ۲۵ متری دقیقه ۹۰ کاپیتان فرهاد و گل با پایه چپش میچسبه! اخراج شیث به خاطره "دنبال فرهاد بدو" میچسبه! همیشه آبیته
gattus
سه شنبه ۹ فروردين ۱۳۹۰, ۱۵:۳۷
یکی نیست به مظلومی بگه مجبوری 4-3-3 بری؟:4:
سید صالحی کیلو چند؟ برهانی مهاجم نوک رو گذاشته راست
بعد بگید مرفاوی بده:4:
ترکیب اصلی: محمد محمدی (دروازه بان) پژمان منتظری (دفاع راست)، امیر حسین صادقی و حنیف عمران زاده (مدافعان میانی)، مهدی امیر آبادی (دفاع چپ)، کیانوش رحمتی و فرزاد آشوبی (هافبک های دفاعی) سیدمهدی سیدصالحی (هافبک - چپ)، ایمان مبعلی (هافبک – وسط)، آرش برهانی (هافبک – راست) و فرهاد مجیدی (مهاجم نوک).
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۹ فروردين ۱۳۹۰, ۱۵:۴۴
به جا محمدی بنویس پشمالو تا بخندیم:3:
رضا
يکشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۹۰, ۲۰:۵۲
عجب اعجوبه ایه این اقای کلاه گیس توی تعویض کردن:3:
-----------------------------------------------------------
اگه حوصلتون سر رفته و میخواین یه ره بخندید برید نظرات بازی امروز رو توی سایگ گل بخونید:3:تبریزی های عزیز به معنای واقعی کلمه ثابت کردن که .... هستن:3:(اون 3 نقطه فحش نیست.یه کلمه است که به کار بردنش جرمه:3:)
طرف نوشته کرش باید کرار رو به تیم ملی دعوت کنه:3:و یه سری مطالب طنز امیز دیگه که حس نوشتنش نیس:3:
رضا
چهارشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۰, ۱۳:۴۷
جانواریو و ادینهو دو گزینه خارجی در فهرست استقلال
طبق خواسته پرویزمظلومی، قرار است استقلال با جانواریو و ادینهو مذاکرات خود را آغاز کند. البته این دو بازیکن جزو ستارههای سپاهان و مس هستند
سایت گل – فابیو جانواریو و ادر لوسیانو ادینهو دو بازیکن برزیلی لیگبرتر، در فهرست مسوولان استقلال برای فصل آینده قرار دارند. استقلالیها درا ین فصل خاطرات خوشی از جذب بازیکن خارجی نداشتند. به همین دلیل علی فتحالله زاده دیگر قصد ندارد برای جذب بازیکن خارجی، به دنبال سیدی یا فیلم باشدکه بخواهد از آژانسهای نقل و انتقال درخواست جذب بازیکن خارجی کند.
طبق خواسته پرویزمظلومی، قرار است استقلال با جانواریو و ادینهو مذاکرات خود را آغاز کند. البته این دو بازیکن جزو ستارههای سپاهان و مس هستند و بعید به نظرمی رسد این دو تیم به این راحتی ادینهو و جانواریو از دست بدهند. با این حال باید منتظرماند و دید که استقلال موفق به جذب ستارههای خارجی خواهد شد یا نه؟
------------------------------------------------------------------
اقا من فقط خبر رو نقل کردما.باز نریزین سر من بگین دروغه:3:
حسین کاظمی و اکبرپور هم به احتمال زیاد فصل بعد از استیل جدا میشن.حسین کاظمی که صریحا گفته فصل بعد واسه استیل بازی نمیکنه.امیدوارم جناب گلاه گیس یه ذرخ شعور به خرج بده و حسین کاظمی رو به استقلال برگردونه.:SugarwareZ-219:
'Mohammad
چهارشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۰, ۱۴:۲۶
جانواریو و ادینهو دو گزینه خارجی در فهرست استقلال
طبق خواسته پرویزمظلومی، قرار است استقلال با جانواریو و ادینهو مذاکرات خود را آغاز کند. البته این دو بازیکن جزو ستارههای سپاهان و مس هستند
سایت گل – فابیو جانواریو و ادر لوسیانو ادینهو دو بازیکن برزیلی لیگبرتر، در فهرست مسوولان استقلال برای فصل آینده قرار دارند. استقلالیها درا ین فصل خاطرات خوشی از جذب بازیکن خارجی نداشتند. به همین دلیل علی فتحالله زاده دیگر قصد ندارد برای جذب بازیکن خارجی، به دنبال سیدی یا فیلم باشدکه بخواهد از آژانسهای نقل و انتقال درخواست جذب بازیکن خارجی کند.
طبق خواسته پرویزمظلومی، قرار است استقلال با جانواریو و ادینهو مذاکرات خود را آغاز کند. البته این دو بازیکن جزو ستارههای سپاهان و مس هستند و بعید به نظرمی رسد این دو تیم به این راحتی ادینهو و جانواریو از دست بدهند. با این حال باید منتظرماند و دید که استقلال موفق به جذب ستارههای خارجی خواهد شد یا نه؟
------------------------------------------------------------------
اقا من فقط خبر رو نقل کردما.باز نریزین سر من بگین دروغه:3:
حسین کاظمی و اکبرپور هم به احتمال زیاد فصل بعد از استیل جدا میشن.حسین کاظمی که صریحا گفته فصل بعد واسه استیل بازی نمیکنه.امیدوارم جناب گلاه گیس یه ذرخ شعور به خرج بده و حسین کاظمی رو به استقلال برگردونه.:sugarwarez-219:
حسین کاظمی بر می گرده استقلال اکبرپور فکر کنم بره سپاهان جانواریو هم گفته استقلال هنوز از فصل قبل به من بدهکاره ولی از حاج فتول هیچی بعید نیست :3:
رضا
چهارشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۰, ۱۴:۴۰
حسین کاظمی بر می گرده استقلال اکبرپور فکر کنم بره سپاهان جانواریو هم گفته استقلال هنوز از فصل قبل به من بدهکاره ولی از حاج فتول هیچی بعید نیست :3:
به احتمال زیاد حسین کاظمی بر میگرده مگه اینکه باز این مظلومی عتیقه بازیاش گل کنه:3:
اکبرپور هم چند روز پیش گفته بود دوست داره بازم تو ازادی با شماره 10 واسه استقلال بازی کنه اما با توجه به ترافیک زیاد تو خط حمله استقلال بعیده به استقلال بیاد و احتمالا جانشین عنایتی توی سپاهان میشه.
البته یه استثنا هم وجود داره و اون اینه که قلعه نویی به استقلال بر گرده که فعلا احتمالش زیر 10 درصده:3:
امیدوارم استقلال این مبعلی رو ت فصل نقل و انتقالات بفروشه و به جاش ی هافبک خلاق مثل حدادی فر بخره نه بایکنی که فقط بلد باشه ضربه ایستگاهی بزنه!تا چند سال پیش همش انتقاد میکردیم از مربیایی مثل فیرو کریمی و مرفاوی که علیزاده رو فقط واسه اوت دستی خرین.حالا هم رفتیم مبعلی رو خریدیم که انگار فقط بلده ضربه ازاد بزنه:3:
'Mohammad
چهارشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۰, ۱۸:۱۵
به احتمال زیاد حسین کاظمی بر میگرده مگه اینکه باز این مظلومی عتیقه بازیاش گل کنه:3:
اکبرپور هم چند روز پیش گفته بود دوست داره بازم تو ازادی با شماره 10 واسه استقلال بازی کنه اما با توجه به ترافیک زیاد تو خط حمله استقلال بعیده به استقلال بیاد و احتمالا جانشین عنایتی توی سپاهان میشه.
البته یه استثنا هم وجود داره و اون اینه که قلعه نویی به استقلال بر گرده که فعلا احتمالش زیر 10 درصده:3:
امیدوارم استقلال این مبعلی رو ت فصل نقل و انتقالات بفروشه و به جاش ی هافبک خلاق مثل حدادی فر بخره نه بایکنی که فقط بلد باشه ضربه ایستگاهی بزنه!تا چند سال پیش همش انتقاد میکردیم از مربیایی مثل فیرو کریمی و مرفاوی که علیزاده رو فقط واسه اوت دستی خرین.حالا هم رفتیم مبعلی رو خریدیم که انگار فقط بلده ضربه ازاد بزنه:3:
اون اول فصل کم پاس گل داد ؟ همینجوری به یکی گیر میدی :3:
کاظمی که حتما برمی گرده ادینهو هم که از قلعه نوعی به شدت فراریه :3: پس احتمال اینکه بره سپاهان صفره البته اگر پول نقش اصلی رو برای اینهو ایفا نکنه :3:
30n4
چهارشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۰, ۱۸:۲۲
حسین کاظمی دیگه دوره اش تموم شده،استقلال باید دنبال آندو باشه در بدترین حالت کلاه کج هم میتونه به دردمون بخوره
حدادی فر هم فکر نکنم از ذوب جدا بشه،استقلال به شدت احتیاج به یه هافبک طراح و دو تا هافبک کنار داره
اگه خریدهای استقلال این اشخاص باشه خیلی خوب میشه :
آندو(نشد پژمان نوری هر چند اصلا ازش خوشم نمیاد دیگه اینم نشد جهنم کلاه کج)-جانواریو(نشد محمد نوری)-خسرو حیدری -احمد جمشیدیان- کیانی(بازیکن تراکتور)-رحمتی (شهاب گردان)
لیست مازاد :
کیانوش رحمتی - آندرو لوئیز- شیرزاد-کوشکی
30n4
چهارشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۰, ۱۸:۲۴
کاظمی که حتما برمی گرده ادینهو هم که از قلعه نوعی به شدت فراریه :3: پس احتمال اینکه بره سپاهان صفره البته اگر پول نقش اصلی رو برای اینهو ایفا نکنه :3:
یهو دیدی قلعه نوعی فصل دیگه رفت تراکتور،اینقدر که قربون صدقه ی این تراکتوریا میره
رضا
پنجشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۰۲:۰۱
میگم که فقط بلده ضربه ایستگاهی بزنه.غیر از یه دونه پاس گلی که توی جریان بازی با فولاد به میداوودی داد دیگه پاس گلی که تو جریان بازی داده باشه یادم نمیاد.
همین مبعلی رو مقایسه کن با جباری که الان 2بازیه که داره فیکس بازی میکنه.واقعا خط هافبک استقلال رو متحول کرده و مهاجم ها رو داره خوب تغذیه میکنه.
اگه به پاس گل باشه که با اوت های علیزاده هم خیلی گل زدیم:3:
رضا
پنجشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۰۲:۰۷
حسین کاظمی دیگه دوره اش تموم شده،استقلال باید دنبال آندو باشه در بدترین حالت کلاه کج هم میتونه به دردمون بخوره
حدادی فر هم فکر نکنم از ذوب جدا بشه،استقلال به شدت احتیاج به یه هافبک طراح و دو تا هافبک کنار داره
آندو(نشد پژمان نوری هر چند اصلا ازش خوشم نمیاد دیگه اینم نشد جهنم کلاه کج)-جانواریو(نشد محمد نوری)-خسرو حیدری -احمد جمشیدیان- کیانی(بازیکن تراکتور)-رحمتی (شهاب گردان)
لیست مازاد :
اگه حسین کاظمی دوره اش تموم شده پس کلاه کج چی؟!:3:
حسین کاظمی به نظرم بهترین هافبک دفاعی ایرانه.کمترین هافبک دفاعی رو میشه تو ایران پیدا کرد که هم قدرت تخریبی و هم قدرت پاسوری و هم قدرت سرزنی و بازی با پای خوبی داشته باشه.
خیلی دوست دارم حدادی فر رو هم توی استقلال ببینم اما احتمالش کمه حدادی فر حاضر به جدا شدن بشه.اما انصافا بازیکن خوبیه.
این علاقت به محمد نوری منو کشته:3:یه 3 فصلی هست که هی میگی محمد نوری:3:
جمشیدیان هم فکر نکنم از سپاهان جدا بشه.
رحمتی هم اگه قلعه نویی تو سپاهان بمونهعمرا از سپاهان جدا بشه.
'Mohammad
پنجشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۰۹:۰۳
لیست مازاد :
کلا فکر بازیکنای سپاهان رو از کلت بیرون کن :3:
بازیکن هایی هم که تو لیست خرید سپاهان هستند همین طور:3:
اینا که گفتی فکر کنم بعضی هاشون قرارداد دارن دقیق نمی دونم ولی محمد نوری 2 ساله بست یا مثلا شهاب گردان فکر نکنم از ذوب آهن جدا بشه چون اونجا فیکس ولی بیاد اینجا باید با طالبلو رقابت کنه که در این صورت نصف اون بازی هایی که تو ذوب آهن میکرد هم بهش نمی رسه :3: همین طور رحمتی که دیگه این سابقه رو هم داشته :3:
جانواریو هم اگر پولش رو بدن ( فصل قبل ) و اگر سپاهان پول کتری نسبت به استقلال بده احتمالش هست بیاد که البته 30-40% :3:
30n4
پنجشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۳:۵۰
کلا فکر بازیکنای سپاهان رو از کلت بیرون کن :3:
بازیکن هایی هم که تو لیست خرید سپاهان هستند همین طور:3:
اینا که گفتی فکر کنم بعضی هاشون قرارداد دارن دقیق نمی دونم ولی محمد نوری 2 ساله بست یا مثلا شهاب گردان فکر نکنم از ذوب آهن جدا بشه چون اونجا فیکس ولی بیاد اینجا باید با طالبلو رقابت کنه که در این صورت نصف اون بازی هایی که تو ذوب آهن میکرد هم بهش نمی رسه :3: همین طور رحمتی که دیگه این سابقه رو هم داشته :3:
جانواریو هم اگر پولش رو بدن ( فصل قبل ) و اگر سپاهان پول کتری نسبت به استقلال بده احتمالش هست بیاد که البته 30-40% :3:
بازیکن سپاهان کدومه؟؟ بازیکنای خودمونن باید بریم پسشون بگیریم
بازی صنعت-سپاهان رو رفتم ورزشگاه یه شعار خیلی باحالی که میدادن به سپاهان میگفتن زباله ی استقلال :دی
جانواریو-خسرو-رحمتی مال خودمونن اونا که هیچ جمشیدیان هم واقعا حیفه تو تیمی مثل سپاهان باشه
درست که سپاهان خیلی راحت بازیکن جذب میکنه ولی ببین بازیکنایی که رفتن اونجا به چه روزی افتادن خسرو جانواریوی استقلال کجا و اونهایی که تو سپاهان بازی میکنند کجا
اگه یه ذره مغز داشته باشند بر میگردن.فصل بعد فصل خیلی جالبی خواهد بود و محک خیلی سختی برای مدیران استقلال و پرسپولیس.
30n4
پنجشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۳:۵۲
اگه حسین کاظمی دوره اش تموم شده پس کلاه کج چی؟!:3:
حسین کاظمی به نظرم بهترین هافبک دفاعی ایرانه.کمترین هافبک دفاعی رو میشه تو ایران پیدا کرد که هم قدرت تخریبی و هم قدرت پاسوری و هم قدرت سرزنی و بازی با پای خوبی داشته باشه.
خیلی دوست دارم حدادی فر رو هم توی استقلال ببینم اما احتمالش کمه حدادی فر حاضر به جدا شدن بشه.اما انصافا بازیکن خوبیه.
این علاقت به محمد نوری منو کشته:3:یه 3 فصلی هست که هی میگی محمد نوری:3:
جمشیدیان هم فکر نکنم از سپاهان جدا بشه.
رحمتی هم اگه قلعه نویی تو سپاهان بمونهعمرا از سپاهان جدا بشه.
کلا تو ایران هافبکی که مغز داشته خیلی نایابه
نوری -جباری - نوید کیا
اون دوتا آخری که همیشه مصدوم هستند پس وقت یه گزینه میمونه اون هم یه خبطی کرد و رفت پرسپولیس ولی خب انسان جایز الخطاست نوری رو نشه گرفت مجبوریم بریم سراغ شجاعی :dirol:
'Mohammad
پنجشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۴:۲۶
بازیکن سپاهان کدومه؟؟ بازیکنای خودمونن باید بریم پسشون بگیریم
بازی صنعت-سپاهان رو رفتم ورزشگاه یه شعار خیلی باحالی که میدادن به سپاهان میگفتن زباله ی استقلال :دی
جانواریو-خسرو-رحمتی مال خودمونن اونا که هیچ جمشیدیان هم واقعا حیفه تو تیمی مثل سپاهان باشه
درست که سپاهان خیلی راحت بازیکن جذب میکنه ولی ببین بازیکنایی که رفتن اونجا به چه روزی افتادن خسرو جانواریوی استقلال کجا و اونهایی که تو سپاهان بازی میکنند کجا
اگه یه ذره مغز داشته باشند بر میگردن.فصل بعد فصل خیلی جالبی خواهد بود و محک خیلی سختی برای مدیران استقلال و پرسپولیس.
پرسپولیس فصل بعد دوباره 5 روز مونده به شروع لیک میخواد مربی بیاره
ولی خب درسته بازیکنای شمان اما پول سپاهان نمیزاره خیلی سخته بتونی 4 تا بازیکن اصلی سپاهان رو بگیری :3: یعنی محاله شاید خسرو برگرده جانواریو هم اگر پولشو بدن میاد :3: ولی رحمتی حال رقابت رو نداره خیلی تابلو میزنه :3:
'Mohammad
پنجشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۴:۲۸
کلا تو ایران هافبکی که مغز داشته خیلی نایابه
نوری -جباری - نوید کیا
اون دوتا آخری که همیشه مصدوم هستند پس وقت یه گزینه میمونه اون هم یه خبطی کرد و رفت پرسپولیس ولی خب انسان جایز الخطاست نوری رو نشه گرفت مجبوریم بریم سراغ شجاعی :dirol:
جک نگو سینا :3: شجاعی گفته عمرا برگرده آسیا :3: ولی چرا این بازیکنا همش مصدومن ؟
30n4
جمعه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۰:۳۶
جک نگو سینا :3: شجاعی گفته عمرا برگرده آسیا :3: ولی چرا این بازیکنا همش مصدومن ؟
این شجاعی یه چیزی میگه یه چیزی گفته باشه،این بچه رو کی تو اروپا بازی میده یا باید از فوتبال خداحافظی کنه یا برگرده آسیا :rasta2:
'Mohammad
جمعه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۱:۳۰
این شجاعی یه چیزی میگه یه چیزی گفته باشه،این بچه رو کی تو اروپا بازی میده یا باید از فوتبال خداحافظی کنه یا برگرده آسیا :rasta2:
آسیا هم برگرده نمیاد ایران :3: ایران هم بیاد نمیزارن بیاد اس اس و پرسپولیس :3:
30n4
جمعه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۱:۴۵
آسیا هم برگرده نمیاد ایران :3: ایران هم بیاد نمیزارن بیاد اس اس و پرسپولیس :3:
البته الان که بیشتر فکر میکنم :SugarwareZ-252: میبینم ایران هم بیاد دیگه انگیزه ای نداره استقلال باید الان کاکا رو بگیره :دی چون احتمالا آخر فصل از رئال جدا میشه و دنبال یه تیم بزرگ مثله رئال میگرده :SugarwareZ-004:
'Mohammad
جمعه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۲:۰۳
البته الان که بیشتر فکر میکنم :sugarwarez-252: میبینم ایران هم بیاد دیگه انگیزه ای نداره استقلال باید الان کاکا رو بگیره :دی چون احتمالا آخر فصل از رئال جدا میشه و دنبال یه تیم بزرگ مثله رئال میگرده :sugarwarez-004:
ایول آره :3: دنبال یه تیم کهکشانیه :3: مثل استیل آذین :3:
faraz36
شنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۶:۵۴
ببينيم بازي با نفت چه ميكنه :rasta2:
i.M.a.N
شنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۹:۴۴
البته الان که بیشتر فکر میکنم :sugarwarez-252: میبینم ایران هم بیاد دیگه انگیزه ای نداره استقلال باید الان کاکا رو بگیره :دی چون احتمالا آخر فصل از رئال جدا میشه و دنبال یه تیم بزرگ مثله رئال میگرده :sugarwarez-004:
عمرا نمیاد یه تیم درجه 3ی آسیایی... :3:
30n4
شنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۲۰:۳۱
عمرا نمیاد یه تیم درجه 3ی آسیایی... :3:
یعنی هر جوری رو ما رو درجه 3 حساب کنی پرسپولیس به شدت میره زیر سوال :SugarwareZ-050:
به هر حال امروز کاکا برای رئال بازی کرده و فکر کنم مشکلاتشون کمتر شده،احتمال حضورش در استقلال کمرنگ شد :aiua:
faraz36
دوشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۰, ۱۴:۳۲
چه شكايت بازاري شده بين استقلال و سپاهان:3:
امیر7
جمعه ۷ بهمن ۱۳۹۰, ۱۶:۴۶
ایا می دانید اسکندریان و پاشازاده و دانایی فرد که هر سه استقلالی اند در تیم منتخب جهان حضور داشتند.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۱, Jelsoft Enterprises Ltd.